geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
2688. Máriaremetei Kegytemplom és Szent kút (GCMAKE)
A Kegytemplom
A Kegytemplom
Kegyhely oltár
Kegyhely oltár
A csodatevő Mária-kép
A csodatevő Mária-kép
Szent Imre herceg
Szent Imre herceg
Lourdi oltár
Lourdi oltár
A templom-park őszi pompájában
A templom-park őszi pompájában
István király felajánlása
István király felajánlása
Szent kút parkja és a Remete-hegy
Szent kút parkja és a Remete-hegy
Pár méterre rejtőzik a ládikó
Pár méterre rejtőzik a ládikó
Remete-szurdok a kőfülkével
Remete-szurdok a kőfülkével

Szélesség N 47° 33,662'
Hosszúság E 18° 56,720'
Magasság: 274 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2010.03.03 13:00
Megjelenés időpontja: 2010.03.13 18:19
Utolsó lényeges változás: 2010.03.13 18:19
Utolsó változás: 2019.09.25 09:03
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+2V)
Elrejtők: Robin13 és Evab
Felhasználó: Robin13
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 650 m
Megtalálások száma: 827 + 3 sikertelen + 12 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.6 megtalálás hetenteA ládába TravelBug nem helyezhető.


Rövid leírás
1. pont: 47° 33,662 18° 56,720 274m. A szobor talpazaton lévő legalsó felirat rész első sor 3. betűje, a harmadik sor 2., 3. betűje és a negyedik sor 10., 11. betűje képezi a jelszó harmadik részét.
2. pont: 47° 33,670 18° 56,784 270 m. A kőtömbre rögzített réztábla szövegében a kilencedik sor 6 betűs utolsó előtti szava a jelszó második része.
3. pont: 47° 33,497 18° 56,518 246 m. A kis plasztik ládikó egy védett helyen rejtőzik a kút tövében, melyben található a jelszó első része. Pótjelszó a kúttal szembeni fakorlát egyik oszlopán.
A jelszó, a három rész megadott sorrend szerinti, nagybetűs egybeírása (18 karakter).


Máriaremetei Kegytemplom Budapest vallási, történeti valamint építészeti, és manapság a nemzeti összefogás szempontjából is, az egyik kiemelkedő nevezetessége. Már csak ezért is megérdemel egy geoláda elhelyezést. Másrészt azért is mert a környéken már több igen látogatott láda ismert, így megtalálása és környezetének megismerése gazdagítja ezen a tájon "vadászgató" kesserek élményeit.

A csodatevő Mária kép története
Az 1700-as évek elején a telepesek között volt egy fiatal lány aki hozott egy Mária képet egy svájci kegytemplomból, melyet először a gercsei Boldogasszony templomban helyeztek el és nagy tiszteletben tartottak. A templom kiégésekor sikerült a Mária képet kimenteni, melyet a remetei erdőben egy fa törzsére függesztve helyeztek el az 1760-as években. Ennek a fának a törzse tartósítva, ma a kegytemplom szentélyében a képpel együtt megtalálható. A képhez mint ereklyéhez már abban az időben is sok zarándok jött. 1780-ban szemtanuk előtt egy vak asszony a kép előtt imádkozva visszanyerte látását. Az 1800-as évek elején először egy kis fakápolnát majd kőböl kis templomot építettek, mely átvette az időközben leromló és sérült gercsei templom istentiszteleti szerepét. Miután a Kisasszony napi búcsúk (szeptember 8) és a zarándokok sokaságát a kis templom nem tudta befogadni a hívő nép (Mária Remete Boldogasszony Egylet) támogatásával új templom építését kezdeményezték. Több éven keresztül gyűjtötték az adományokat és több tervet is készítettek, míg végül az 1898. évi alapkő letét után 1899-ben szentelték fel a mai templomot.

Máriaremetei kegytemplom
A Schöner Ferenc tervei alapján épült neogótikus stílusú templom 2000 hívő befogadására készült. A nagyszerű építmény a fővárosi templomok között is kiemelkedő helyet foglal el. A templom belsejét, amit igencsak érdemes megtekinteni, Takács István mezőkövesdi festőművész "A magyar nép hódolata a Boldogasszony előtt" című alkotása díszíti, melyen történelmünk kiemelkedő alakjait jeleníti meg a festő. Nagyon szépek és egyediek, különleges hangulatot keltve az ablakok ólomüveg képei. A Mária kegykép körül zászlók és sok márvány tábla található, mely a csodatevő Mária kép kegyeiben részesülő hívek háláját tükrözi. Az oldalfalak teljes belső felületeit vörös márvány táblák borítják, melyeken az adományozók nevei és az adomány összege van feltüntetve. Hasonlóan ehhez az adományozó neve található az ólomüveg ablakokon is. A templom külső falának talapzatát köröskörül megszámlálhatatlan márvány táblácska borítja, mely azon kívül, hogy egy teljesen egyedi díszítésű lábazat, tükrözi a csodában részesült zarándokok háláját. A templom szépségét emeli ki a köréje telepített parkerdő és az abban felállított képzőművészeti alkotások, melyek Krasznai Lajos szobrászművész munkái. A templom mai hivatalos neve: Kisboldogasszony Bazilika. A templom nyitvatartási ideje hétköznap 7-12, vasárnap 7-19 óráig.

Szent kút
Ördögárok patak mellett található egy kút, melyet közvetlenül a patak másik oldalán régen elhelyezkedő rendház apácái gondoztak. A Máriaremetei kegytemplom zarándokai itt pihenték ki fáradalmaikat. A Szent kút jelenleg látható formáját a huszadik század elején építették ki, melyet 1996-ban rekonstruáltak. A legenda szerint Pesthidegkút nevét Mátyás királytól kapta, akinek Nyéken volt a vadászkastélya. A király állítólag egy vadászat alkalmával nagyon megszomjazott, és amikor apródja az ebből a kútból merített vízzel teli serleget odanyújtotta Mátyásnak, az felkiáltott "ez hideg kút".

Remete-szurdok
A Szent kút-tól párszáz méterre (Zsiroshegyi és Ördögárok úton haladva) található a Remete-szurdok bejárata. Érdemes végigsétálni a szurdok tanösvényén, hiszen így megismerhetjük a ritka élővilágot és a szurdok nevezetességeit, mint például az ősember barlangot, a kőfülkét és a Hétlyuk-barlang kürtőjét. Ez utóbbiak a meredek sziklás hegyoldalban már magasabban találhatók meg.
Részletes leírás
1. pont:  N 47° 33,662' E 18° 56,720' 274 m [GCMAKE-1] Árpádházi királyaink egyik kiemelkedő alakját ábrázoló szobor, melynek talapzatán található felirat 5 betűje képezi a jelszó harmadik részét. Az legalsó felirat rész első sor 3. betűje, a harmadik sor 2., 3. betűje és a negyedik sor 10.,11. betűje.

2. pont:  N 47° 33,670' E 18° 56,784' 270 m [GCMAKE-2] Mielőtt a "karnyujtásnyira" található második ponthoz elmegyünk érdemes közelről megtekinteni a park északi oldalának fái között elhelyezett szabadtéri fedett oltárt, mely felett található az a Mária szobor, melyet Lourdes püspöke ajándékozott 1958-ban a magyar katolikusoknak. Az oltár kőpadozatának szegélyén elhelyezett lapokon találhatjuk mindazon Kárpát-medencei települések neveit, ahonnan a sok-sok maroknyi földből alakították ki a Szent Korona dombot, mely a magyar nemzet összetartozását kívánja szimbolizálni. Az oltár fa tető szerkezetét erdélyi ácsok készítették. Még a parkban érdemes megtekinteni a hely történelmi jelentőségét kiemelő három alakos szobor csoportot, mely Szent István királyt és Szent Gellért ábrázolja, amint az országunkat felajánlják Magyarország Nagyasszonyának. A jelszó második része a kőtömbre rögzített réztábla szövegében a kilencedik sor 6 betűs utolsó előtti szava.

3. pont:  N 47° 33,497' E 18° 56,518' 246 m [GCMAKE-3] Rövid kb. 650m-es sétával, legegyszerűbben a lila m (Mária út) jelzést követve juthatunk el a völgyben található Szent Kútnál lévő harmadik ponthoz. Útközben a "gazdagok világának" zárt környezetét szemlélgethetjük. A 20x15 centiméteres plasztik ládikó védett helyen rejtőzik, melyet ha mint régen a zarándokok megpihenünk, közvetlen alattunk meglelhetünk. A ládikó logfüzetében található a jelszó első része. Kérjük gondosan és ellenőrizve lezárni a ládikó fedelét és ugyanoda, ugyanúgy visszahelyezni. Pótjelszó a kúttal szembeni fakorlát egyik oszlopán.
[admin bejegyzés a logokból: " 3. ponton nem jó a jelszórészlet képzésének leírása, de a rejtő nem vette a fáradtságot, hogy kijavítsa azt. Mivel zoli86 logja lassan kicsúszik a képernyőről, így ide másolom a helyes sorrendet:
1. sor 3. betű
11. sor 2, 3. betű
12. sor 10, 11. betű" (szerkesztette: hk, 2019.09.25)]


A jelszó, a három rész megadott sorrend szerinti, nagybetűs egybeírása (18 karakter).

Megközelítés: A Hűvösvölgyi villamos (61) és autóbusz végállomástól az 57 és 257 autóbusz körjárattal juthatunk el a templompark bejáratához. Amennyiben autóval közelítünk, a park déli oldalán a Szent József úton jól kiépített parkoló található, melyhez a Máriaremetei útról tudunk bekanyarodni. Biciklivel is könnyen megközelíthető a multi a Moszkva téren keresztül Solymárra vezető kerékpár úton, mely közvetlenül a park mellett halad el.

A GCMAKE multi kialakításánál nem a nehézséget tartottuk szem előtt, hiszen gps nélkül is könnyen megtalálhatók a multi pontjai a leírás alapján. Inkább gondolat-ébresztő, és erőt adó élménynek szántuk, melyben reméljük sok-sok kessertársunk fog részesülni.A láda ujra a helyén van sok ajándékkal. 2013.08.17
A szobor és felirati tábla felújítása miatt volt a zavar, most kijavítva a betű megjelölések a legalsó szövegblokk mondatára vonatkoznak. 2019.04.21
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (515 db): környezet: 4.58 rejtés: 4.41 web: 4.64 átlag: 4.54

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


bubac 2020.02.09 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

BRobi 2020.02.09 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért. [g:hu 1.6.6]

nbaggio 2020.01.25 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
KÉKRÚRA KÖZBEN MEGTALÁLTUK, KÖSZI!

IMG_2764IMG_2766
IMG_2772IMG_2773
IMG_2775 
anzsu7 2020.01.19 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.2.2]

kocsisjozsef74 2020.01.19 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.2.2]

Balazsl02 2020.01.18 16:00 - Megtaláltam
Kellemes a környék, nem úgy mint az emberek, köszi a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

pinter_ur 2020.01.18 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

spanyesz 2020.01.03 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 3.59
Köszi, megtalaltam! A ladanak nincs fedele, kicsit beazva és a logbook megfagyva, nem annyira használható.

Pók 2019.11.30 11:00 - Megtaláltam
Behálózva!

IMG_20191021_094139 
zsomle13 2019.11.30 11:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Szamárfül 2019.11.30 11:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

HZsoti 2019.11.29 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
köszi a rejtést

Rede99 2019.11.14 12:00 - Megtaláltam
Koszi

Stimm 2019.11.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5] Fordított sorrendben megkeresve. A templomnál - az előzetes előrejelzésnek megfelelően- eleredt az eső, így mivel én sem, Berci kutya sem akart nagyon elázni, megszakítottuk a ládakeresést és elindultunk haza. Majd a jövő héten folytatjuk.

2D2M2B 2019.11.09 11:39 - Megtaláltam
Ez volt az első multipontunk, köszönjük szépen!

2D2M2B [Geoládák v2.2.5]

Manna&Peti 2019.10.27 09:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :-)

Gyíkfarka 2019.10.24 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bacsnyir 2019.10.23 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
A Remete-szurdok felől érkezve kerestem meg a mai csodálatos, "vénasszonyok nyarát" idéző őszi napon. A környezet gyönyörű, a telepített liget fáinak őszi lombja különösen, és a szabadtéri kápolna, illetve a templom is illeszkedik ebbe a környezetbe. (Utóbbiba sajnos nem lehetett bemenni, pedig ünnepnap délután 4 óra volt - kár. Ugyancsak kár, hogy zárva a tuhu-s térképen, illetve a helyszínen táblákkal is jelzett nyilvános WC a templom mögött - emiatt a WC zárt ajtaja melletti avarban gyűlik a sz.r.)
A jelszóképzés elég zavaros... Miért 1. pont az, amely a jelszó 3. részét adja (és fordítva)? Ráadásul nekem az 1. pont koordinátái Mindszenty József szobrára mutatott, ott fényképeztem le a táblát, hogy majd otthon kigyűjtöm a megfelelő karaktereket - aztán itthon derült ki, hogy valamelyik királyunk szobráról kellett volna a karaktereket gyűjteni... Szerencsére a másik két részlet alapján könnyen kitalálható volt a hiányzó rész is, így ebből végül nem lett gond (bár a jelszó tartalma szerintem marhaság...) A Szent kútnál jó lenne odaírni a leírásba, hogy vizet jelen állapotában nem ad (nekem legalábbis nem sikerült vizet fakasztani belőle) - szerencsére 50 m-re tőle van egy hagyományos, kék nyomóskút a Zsíroshegyi úton). Ennél a pontnál amúgy az a ritka helyzet fordult elő, hogy a pótjelszót nem találtam (a fakerítés részben kidőlt, részben elkorhadt), ellenben a láda könnyen, sőt kifejezetten kényelmesen megtalálható... :-)

A templom (a méretétől eltekintve) nem különleges. Viszont a környezete remekül ki van építve. Látogatja is a környék apraja-nagyja.Ez az épület is itt van, a templom mellett, és legalább olyan szép. Vajon mi célt szolgál??
Vajon mi szokott lenni ezen a hatalmas szabadtéri színpadon?Ahol a Mária-szobor is háttér...
A 2. pont. Tőlem általában igen távol állnak ezek a trianoni emlékpontok - ez sem kivétel.Sokfelé lehet innen kirándulni
A 3. pont. Inkább érdekes, mint szép. 
geocat&geodog❤ 2019.10.23 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Csodás helyszín, nagyon jól éreztük magunkat miközben körbesétáltuk a parkot. Sajnos a templom zárva volt, így biztosan visszatérünk még megnézni a kegyképet! Köszönjük az élményt!

Benics 2019.10.23 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a Rejtőnek. [g:hu 1.6.4]

takcil 2019.10.20 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Még sosem jártunk a környéken, gyönyörűek az őszi színek ???? [g:hu 1.6.4]

bldone 2019.10.19 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

10/9 OKT közben, GCFULK után érkezve. Kár, hogy a templom nem volt nyitva, szívesen megnéztem volna belülről is - a templom előtti tér azonban csodálatos volt az őszi színekben és fényekben. A kút sajnos nem adott vizet, a logoláshoz az alternatív jelszót használtam, mert a kút melletti háznál a tulajdonos sepregetett, és kellően gyanakodva méregetett, így nem vittem túlzásba a keresést. :)

TJ 2019.10.19 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szamoska 2019.10.08 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! Kellemes séta volt. Nagyon tetszik a templom környezete.

Szibella 2019.10.06 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

Redteam 2019.10.06 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Nagyon szép a templom kert, örültünk, hogy eljöttünk ma ide sétálni. Köszönjük a rejtést.

magyar65 2019.09.30 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Köszönjük!

vasony 2019.09.22 11:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Kösz a rejtést.

W05-44 2019.09.20 17:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Amint véget ért a tanítási gyakorlattal kapcsolatos tájékoztató, legkedvesebb edzőbácsimmal már indultunk is folytatni a kéktúrát. A mai nap során a Hármashatár-hegy - Hűvösvölgy - Remeteszőlős útvonalat jártuk be. A jelszó harmadik tagjánál benéztünk valamit, de a Google a segítségünkre sietett. Szépen felújított környék. A Nagy-Magyarországot formáló térrész különösen tetszett.

szife 2019.09.20 17:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Köszönöm a rejtést! Nagyon szép a templom parkja. Legkedvesebbemmel pihentünk ott egy keveset Remeteszőlősre menet.
A jelszó harmadik részét kikövetkeztettük, mivel a rejtés első pontjában leírt táblát nem találtuk meg. A pont által megjelölt szobor talapzatán lévő felirat nem tartalmazott olyan betűket, amik illettek volna a rejtvénybe. Lehet valamit elnéztünk? :)

Vifilancio 2019.09.19 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vadasviki 2019.09.19 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

JhsGabor 2019.09.16 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsubamba 2019.09.14 16:43 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Syn_yeti 2019.08.31 07:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.59
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Öregek otthona 
Zéboy 2019.07.31 10:10 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Berián 2019.07.31 10:10 - Megtaláltam
A 3. Ponton a dobozban nem találtunk jelszót, és megtévesztésként egy Pécsi láda kódja van beírva. A pótjelszóval boldogultunk.
Maga a megmutatott helyszínek gyönyörűek. Köszönöm a lehetőséget.

Nikicsu 2019.07.14 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

nagynorbe 2019.07.13 22:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

motyoo 2019.07.07 11:33 - Egyéb
A kutnal a ladanak nyoma veszett, nincs a szokott helyen. [Geoládák v2.2.5]

dibolya 2019.05.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam, köszönöm. A látogatói napló betelt.

petili 2019.05.18 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Köszönjük a rejtést!

znasz 2019.05.18 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Köszi a rejtést.

katika59 2019.05.12 08:59 - Megtaláltam
A vasárnapi mise után keretük meg a pontokat, de sajnos a számolgatással nem jutottunk előre. A jelszó eleje és vége meg van, de a közepe nincs. Mellékelem a fényképeket és kérem, hogy fogad el a megtalálásomat.

[Jóváhagyta: Robin13, 2019.05.13 21:37]

Templom 1Templom2
Templom3 
ludens 2019.05.07 09:59 - Megtaláltam
Erős szélben számolgattam a betűket, nem sikerült eltalálnom a jelszót.
Talán jobb időben újraszámolom.
Kösz!

[Jóváhagyta: Robin13, 2019.05.13 21:38]

20190507_09413620190507_094153
Nyuszifül_2342 2019.05.01 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Nyuszifül csapat

TBende 2019.05.01 16:35 - Megtaláltam
OKT közben.

lighthouse 2019.05.01 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Köszönjük a rejtést.

sogor36 2019.05.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
Köszi a rejtést.

fcsaba 2019.04.22 15:45 - Megtaláltam
A nap utolsó találata Csillag Virággal. A bejelentéssel nekünk is meggyűlt a bajunk, a rejtő segítségét kértük a jelszóhoz. Köszönjük a rejtést!

sztyopa13 a páratlan páros 2019.04.21 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, nagyon szép látnivaló, de a jelszó részlet magyarázata nem egyértelmű. Köszönöm a lehetőséget.

ghostspike 2019.04.21 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

Katulyakutatók (ex riasztos) 2019.04.19 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.76
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő fáradozását! Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.6.2y]
A GCszur-tól jövet, fordított sorrendben kerestük meg. A logfüzetet egy gyermek telefirkálta, nem ártana cserélni, mert így nehéz a logoknak üres helyet találni, illetve nem olvashatók és a kronológikus sorrend sem tartható. Elég régóta jelzik már a kessertársak, hogy a 3. ponton nem jó a jelszórészlet képzésének leírása, de a rejtő nem vette a fáradtságot, hogy kijavítsa azt. Mivel zoli86 logja lassan kicsúszik a képernyőről, így ide másolom a helyes sorrendet:
1. sor 3. betű
11. sor 2, 3. betű
12. sor 10, 11. betű
Remélem a rejtő hamarosan rendbe teszi a ládát és a ládaoldalt!

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
ellfelek 2019.04.18 10:00 - Megtaláltam
Nagyon szép és rendezett ez a park. Érdemes elolvasni, hogy milyen dolgokat sikerül tenni az összetartozás jegyében. Tetszik, hogy még Erdélyi szakemberek is dolgoztak a park kialakításán.
Köszi a rejtést!

IMG_20190418_093844IMG_20190418_094032
IMG_20190418_094718 
dino86 2019.04.14 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

paddington0906 2019.03.31 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bazsarózsa01 2019.03.30 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.67 súly: 2.77
Az első ponton rossz a jelszó képzés leírása, javítani kellene! Köszi.

jegesmedve137 2019.03.04 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ötvös család 2019.03.03 13:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

IMG_20190303_124348IMG_20190303_125146
IMG_20190303_125308IMG_20190303_130125
Dzsipiesz 2019.03.02 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.21
megtaláltam, szépen karbantartott környék. Köszönöm a rejtést!

szaszkievics 2019.02.23 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Köszönjük az élményt, HRita, KesserHercegnővel! :) Kellemes 9km-es panorámás túrát tettünk és előtte még hóvirág nézőben is voltunk :) Köszönjük!

* Megható, szépen karbantartott és rendezett hely, környék! Illik a hely szellemiségéhez!

P1300931P1300932
P1300935P1300937
erdeisz 2019.02.17 17:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.63
Megtaláltuk.

H.M.Kata 2019.02.17 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Szauer csapat 2019.02.17 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fTyler 2019.02.17 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Orsi&Tamás 2019.02.16 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ez volt eddig a legnehezebb megfejtésünk...[Geoládák v2.2.5]

BombaBoti 2019.02.09 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v2.2.5] Köszönet zoli86-nak a javításért.

zoldbeka 2019.02.09 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

zoli86 2019.02.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Köszönjük a rejtést!
A szobor talapzatánál lévő jelszórészletnél valóban nem jó a jelszóképzés:
1. sor 3. betű
11. sor 2, 3. betű
12. sor 10, 11. betű

katica 2019.01.26 14:57 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.4]

Access Denied 2019.01.26 13:40 - Megtaláltam
Meglelve!

A jelszóképzés az elso pontnal nem mukodik, valoszinuleg kicsereltek a tablat.

Jesper Olsen 2019.01.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Köszönet a rejtésért. Az év első találata rögtön egy multi lett. Csaba, a ma egyedül kóborló GPS-nélküli ládavadász

Szilvil 2019.01.19 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! 1. Pont leírása valóban nem jó, szintén 2017 09-es logra támaszkodva lett meg. 3. Ponton a láda tisztán látszik, nincs eléggé rejtve, és ahogy látszik a logbookban, már 4x elvitték, lehet jobb lenne másik helyet keresni neki. [Geoládák v2.2.5]

dev86xr 2019.01.19 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Mizo6869 2019.01.04 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Piri (kutya). Zoli.

Hokuszpok 2018.12.31 13:22 - Megtaláltam
Köszi
A jelszó 3 pont megfejtése kicsit kacifántos.Segítség a 2017 09 havi hozzászólásnál.

Kovács Beni 2018.12.31 13:20 - Megtaláltam
Köszi

adamtoth0412 2018.12.29 12:14 - Megtaláltam
Karácsony után elindultunk, elkezdeni a kék túrát, illetve az Ördög árok multi újabb hiányzó pontját begyűjteni.
Ez volt a második találat. A jelszóképzés valóban nehezen ment... Köszönöm a korábbi logok íróinak a segítségét!
Egyben ez volt a 200. találatom :-)
Köszönöm a rejtést!

vacakos 2018.11.22 16:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.74
A jelszóképzés botrányosan rossz.
Ilyen tipp-mix jellegű... megtévesztő és a karakter és a betű különböző fogalmak...
Szerintem javítani kellene...
-vacakos-

ruzsakata 2018.11.11 19:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

noattila 2018.11.11 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, de kicsit pontosítani kéne a megfejtések szövegét. [Geoládák v2.2.5]

bobekdr 2018.10.24 07:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Volt ugyan egy kis értelmezési problémánk a jelszóval, ami részben a saját figyelmetlenségünkből adódott, de a ládarejtő segített megoldani, amit ezúton is köszönünk! [Geoládák v2.2.5]

LH458 2018.10.20 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Pálos 20 útvonalának bejárása során, az utolsó találat.
Köszönöm a rejtést.

distike 2018.10.18 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.54
Szép hely.köszönöm a lehetőséget.

nonow22 2018.10.06 11:58 - Megtaláltam
Pálos 70 zarándoklat során figyeltem le. Szeretem ezt a templomot és parkot, köszi a rejtést! :)

Szőkekapitány 2018.10.05 13:51 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

qwerty4455 2018.09.23 16:59 - Megtaláltam
Köszönjük!

Bonbonetti 2018.09.16 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

justancsi 2018.09.09 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Igazából január 5-én találtam meg szalab9-al, de elfelejtettem logolni, ma visszajöttem a jelszóért végre... [Geoládák v2.2.4]

Artemix 2018.09.08 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Nem is tudtam a kútról. Koszi , hogy megmutattad

vándor székely 2018.08.25 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

GYEZegzug 2018.08.24 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Mai nap legjobb rejtése. Köszi szépen a lehetőséget.

IMG_20180824_122936IMG_20180824_123835
IMG_20180824_123948 
Párduc50 2018.08.14 13:24 - Megtaláltam
Ez a multi nagyon tetszett!

mura 2018.08.09 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

ÁFÉSZ 2018.07.20 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Kirándulás kiindulópontnak kitűnő volt.

Green Eye 2018.07.15 14:05 - Megtaláltam
Közeli kedves hely... Köszi a rejtést!

Kertész család 2018.07.02 10:50 - Megtaláltam
M

sandor.o.vis 2018.06.09 07:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.61
Köszönöm a rejtést.

orszagoskek 2018.05.26 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mulder2197 2018.05.21 07:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

EdKa 2018.05.17 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Kellemes séta, szép környék. A láda rendben.

csuvasz 2018.05.13 21:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, szuper rejtés!
Köszi.
A&Z [Geoládák v2.2.3]

Pankosz 2018.05.13 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

krumplifej 2018.05.12 16:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.05
Mellesleg jó kis piknikezőhely. A jelszó végére csak a logokból jöttem rá.

horvathn 2018.05.12 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm

AlanTheWild 2018.05.06 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.72
Solymári kirándulás után ez a multi is útba esett. Köszi!

ge944cw 2018.05.05 13:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

nimka 2018.04.15 16:05 - Megtaláltam
a nagy-szénási kirándulás után még egy kis ráadás ládázás

SzLali 2018.04.15 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Ládafia 2018.04.09 16:55 - Megtaláltam
Megtalálta a Medve és a Gorilla. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Andris + Edi 2018.04.07 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
A 17 km-es túránk kezdő állomása volt ez a könnyű kis multi. Köszönjük a rejtést :)

Korona 
hg5vy 2018.04.01 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

tabletta 2018.04.01 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4h]

Bal3 2018.03.15 16:19 - Megtaláltam
Ave! Wappolok, s mindjart tovabb trappolok! Udv Bal3 [wapon beküldött szöveg]

alamaky 2018.03.10 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2018.02.20 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Séta a nagy hóesésben. Jó volt gyűjtögetni a pontokat. Nekünk az 1. pont koordinátája odébb vitt. A többi mind a helyén volt. Láda ajándék-gazdag volt:) Köszönjük, h megmutattad.

IMG_20180220_132333IMG_20180220_132948
IMG_1099 
Ka_Csa 2018.01.27 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gst76 2018.01.27 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Aklarus 2018.01.27 16:00 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam.

Danichem13 2018.01.20 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Lali3XV 2018.01.20 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Kiadós ebéd után jól esett egy kis levezető séta ilyen szép környéken.
Köszönöm a rejtést!

szalab9 2018.01.05 09:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.1.4]

Sz.Juditt 2018.01.04 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
A jelszo harmadik resze nem sikerult de nagyon jo kis kaland volt!Koszonjuk szepen!

[Jóváhagyta: Robin13, 2018.01.07 18:27]

gab.szalontai 2017.12.27 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi!

fsandor98 2017.12.26 03:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

fercsipeter 2017.12.26 01:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szenor 2017.12.25 10:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Remek időben, szép környéken.

Pupu 2017.12.01 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 2.83 súly: 4.30
Nekem nem jönnek be a hitbuzgalmi helyek. Mindig azt kérdem: ha van égi hatalom, miért ily ritkán segít, ha nincs, akkor meg miről beszélünk? Mindenesetre köszönöm mai futóedzésem egyik célpontját.

Brekasz 2017.11.06 12:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Köszönöm.

Csureszh 2017.10.30 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
A kicsit hűvös, szeles időben jártuk végig a pontokat. A templomban 10-től mise volt, pedig hétfő volt, így belülről nem tudtuk megnézni.

10yei 2017.10.21 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Köszönöm a rejtést!

betty&endre 2017.10.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Nagymamával sétáltunk. Köszi a rejtést. Tetszik a jelszó.

ant 2017.10.15 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.30
Köszi a rejtést! Szeretjük az ilyen multi ládákat. Gyönyörű a templom és a környék.

Pumba9 2017.10.14 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2017.10.14 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kupec 2017.10.02 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Laltan 2017.10.01 14:15 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Robin13 2017.09.23 09:56 - Egyéb
Szt. László király új talpazatán megváltozott a jelszó képzés, amely a jelenlegi ládalapon már jelzett, vagyis a korábbi ládalapon leírtak nem érvényesek.

pgyp 2017.09.16 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.78
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
GCPATK és GCszur keresése közben találtuk meg a ládát, 3-1-2 sorrendben. Az első pontnál kicserélték a szobor talapzatát, így a mostani leírás szerintem nem jó. Én a következőt javaslom helyette:
1. sor 3. betű
11. sor 2, 3. betű
12. sor 10, 11. betű
Köszönöm Norbee97 segítségét a helyes jelszóképzés megtalálásában!

fehérkút 2017.09.09 15:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Valami nem stimmel a jelszóösszerakásnál! De azért egy kis segítséggel megoldódott.

Norbee97 2017.08.23 13:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Piliscsévi nyaralás 24/36.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Ezzel a ládával nagyon sokáig kínlódtam. A második pont az probléma nélkül meglett, a láda is, de ugye az első ponton nincs szobor, így az internet segítsége kellett. Kerestem képeket a szoborról, órákkal később találtam egy olyat amin a megfelelő felirat látszik. Szépen meg is fejtettem, majd be akartam jelenteni, de nem jött össze. Végül még segítséget is kértem egy korábbi megtalálótól, de nem volt otthon, nem tudott segíteni, viszont a jelszavak sorrendjére felhívta a figyelmem, így már megértettem miért van olyan furán írva a ládában lévő jelszó, és be tudtam jelenteni. :) Viszont egyszerűbb lenne szerintem, ha az első pont lenne a láda, és akkor más nem járna így, mint én. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
740.

IMG_20170823_131303IMG_20170823_131938
IMG_20170823_134940 
tádé 2017.08.21 13:35 - Megtaláltam
A templomot nyitva találtuk; ezekben a nyitott-templom-hiányos időkben az ilyesminek nagyon örülünk. Köszönjük, Tádé és Teodóra

 
sokoto5 2017.08.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Köszönet a rejtésért!

Roberto Kesser 2017.07.20 19:55 - Megtaláltam
Com-os elsőmegtalálós ládázással, majd vegyesen com, és hu ládák megtalálásával folytatott éjszakába nyúló délutáni ládázás vége felé ide is visszatipegtünk, mert még megtalálásunkra várt ez a multi-láda is!
Első ponton csak a szobor hűlt helyét tudtuk fényképezni, de a többi segítség nélkül is könnyen ment.
Köszönjük a rejtést!

Poór Andrea 2017.07.20 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szép ez a templomkert, és a szent kút is.
Mondjuk nem csodálom, hogy lépten nyomon eltűnik, mikor odaértünk, a láda félig ki volt lógva a rejtés helyéről. Hanyag kesser rejtés, vagy valaki megtalálta, és nem foglalkozott a visszarejtésével.
Lehet máshol jobb lenne neki, a közelben. De ez csak egy ötlet! :)
Köszi a játékot!

MaTamas 2017.07.02 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.78
Először jártam itt, meglepett a park mérete.
Sokáig kerestem a szobrot a miséről kijövő hívek között, de rájöttem hogy elvitték. Netről ki tudtam keresgélni a hiányzó betűket.
A láda teljesen rendben volt, a helye is tetszett. A jelszót viszont nem tudtam hová tenni.

Végek 2017.06.14 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

FreEve 2017.06.13 21:33 - Megtaláltam
Már nagyon régóta szerettem volna megnézni ezt a templomot, most sikerült, nagyon tetszett. A szobor éppen nincs a helyén, de az internet segítségével megtaláltam a hiányzó jelszó részletet is. Köszönöm az élményt! :)

Panyek 2017.06.07 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

emiGrant 2017.06.05 17:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
4/4. Én a Remete-szurdokon keresztül érkeztem és így a ládához mentem először. Nagyon ügyes rejtés, de sajnos amióta magas épületek vannak körülötte, nagyon könnyű felfedezni amíg valaki kihúzza és logol. Remélem sokáig él még, mert a környék gyönyörű. Az első és második részhez pont akkor értem, amikor már mindenki hazafelé igyekezett a pünkösdi szent mise után. A templom belsejébe azért besettenkedtem. Tényleg impozáns belülről is. A második pontnál beszédbe elegyedtem egy nagyon szimpatikus idős hölggyel, akivel aztán együtt is utaztam a buszon hazafelé. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
WallHattok 2017.05.25 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Köszönjük!:-) Megtaláltuk!:-) Az első részletet az internet segítségével sikerült megtalálni, mert a szobrot épp elvitték restaurálni!:-)

zoar 2017.05.11 15:01 - Megtaláltam
KÖSZI!

PardiAndi 2017.04.09 16:00 - Megtaláltam
Szép időben dzoli1-gyel. Köszönöm a rejtő segítségét.

Mirr&Murr 2017.04.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Kisgyerekeseknek üzenem, van itt egy kiváló játszótér is... ;)
A végláda közelében egy csendes meditációra készültem, de lehetetlenné teszi ezt az elmegyenge házőrző eb folyamatos ugatása.

Radián 2017.03.25 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
A játszótér persze elnyelt bennünket és a ládát magát nem sikerült megkeresnünk. E-mailben küldtem a másik két jelszó részletet az elfogadáahoz, ha lehetséges megköszönjük. :)

[Jóváhagyta: Robin13, 2017.04.04 20:11]

IMG_1982IMG_1984
Szilkó76 2017.03.25 11:04 - Megtaláltam
Részletek később...

Köszi a rejtést!

jociandi 2017.03.16 15:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.13
A templomkertben össze-vissza ugrált a jel, de a leírás alapján így is meg lehetett mindent találni. A Szentkút nagyon jól néz ki. Köszi a rejtést!

Hajna&Feri 2017.03.15 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Mary&Advent 2017.03.15 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük!:)

h725 2017.03.15 11:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
A jelszóval meggyűlt a bajunk, de ez csak azért volt,mert figyelmetlenek voltunk. Az első és a harmadik részt fordítva próbáltuk, mint ahogy a leírásban volt.
A templom körül nagyon sokan voltak, akárcsak a környéken mindenütt. Az idő kissé szeles, hűvös volt. De azért jó volt kimozdulni, egy jó kis sétára. Ezután tovább mentünk a szurdokon át, egészen Remeteszőlősig. Köszönjük a rejtést.

Bogi, Zsófi, Vali, Zsolt

Maga a templom 
GeoMelinda 2017.03.12 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
5 éves kislányunk születésnapján, teljesítménytúra közben. :) Köszönjük!

Dori es DobosUr 2017.02.18 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk:)

redbird 2017.02.16 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm szépen! A végláda véget nem érő kutyaugatás mellett vadászható. :)

denho 2017.02.11 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Zseniális park, még így jeges időben is lenyűgözött. Szuper játszótér eltérítette a gyerekeket, de végűl segítettek megfejteni a láda jelszavát.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2017.01.18 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.41
Mindkét bemutatott helyszín nagyon tetszett és a ládaoldal is szép, érdekes, de a virtuális rejtésekkel nem vagyok megbékélve. Miért kell egy helyszínre kettő? Miért leolvasósdi-számolgatósdi? Az 1-es pontnál valójában a 17. 18. betűre, 18. 19. karakterre kiváncsi a rejtő (magyar ajkú embernél elég szomorú ha nem tudja, mi a különbség a betű és a karakter között).
A végláda rejtése egyszerű, de nagyszerű. Szeretem az ilyenket. Bár, azt nem tudom, egy tolókocsiban ülő játékos hogy szerzi meg - pedig az 1-es terepnehézség arra utal, hogy kerekesszékkel teljesíthető.
A toll nem fogott, tettünk újat és laminált muggli infot is. Sajnos a logbookban firkálgatott valaki (de neki se fogott jól a toll, szerencsére, így még használható).
Szeretem, ha értelmes jelszó jön ki, így ennek most is örültem, bár nem jöttem rá, hogy kapcsolódik a látnivalóhoz.
Az ajánlott kirándulós látnivalókhoz miért nincs koo.?

ET8479 2017.01.15 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bob&Bobek 2016.12.11 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2016.11.22 10:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Futó-kirándulás szép őszi időben kilenc találattal. Ez volt az első.

braunfrici 2016.11.04 08:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Őszi séta 7/2.

kisbrekeke 2016.11.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszönjük :)

XII. András 2016.10.18 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

levcsesz 2016.10.09 14:45 - Megtaláltam
Köszönjük!

EmesESE 2016.10.08 13:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Nicky&Ati 2016.09.11 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

H+W 2016.09.04 17:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Kellemes séta, gyönyörű környezetben. Köszönjük a rejtést!

Judit és Béla 2016.09.01 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Megtaláltuk.

takach 2016.08.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Első geocaching próbálkozásunk volt, kedvünk töretlen! Köszönjük!

Wilka74 2016.07.21 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

VaVi 2016.07.08 17:30 - Megtaláltam
.

S-A 2016.07.07 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kincs92 2016.06.26 13:10 - Megtaláltam
Buda Határán TT után tikkasztó hőségben kerestük meg ezt a ládát. Emiatt nem időztünk sokat a környéken, úgyis hagytunk még ládát a környéken.

Köszönjük a lehetőséget,
Kincső és Csabi

Cloudwalker 2016.06.26 13:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Buda határai TT után, hazafele tartva tettünk egy picit kitérőt. Jó volt felfedezni Pestnek ezt a részét is. Különleges és nyugodt hangulata volt a helynek :)

Köszönjük:

Kincső és Csabi

Göde 2016.06.13 15:45 - Megtaláltam
Itt volt a harmadik leánykám esküvője. Akkor is szép volt, most is az.

RékaésAdrián 2016.06.04 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük szépen, nagyon szép helyen, remek rejtést volt lehetőségünk felfedezni.
(A jelszó összerakásához kellett néhány próbálkozás, de szerencsére sikerült.)

baumgartnern 2016.05.29 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mangogyuri 2016.05.16 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Megtaláltuk! A Szentkútnál ládás társakkal találkoztunk. Köszönjük a rejtést!

Kogerj 2016.05.12 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Nagyon szép helyszínek!

szalaij 2016.05.12 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

viad 2016.05.11 00:00 - Megtaláltam
ok

eltájoló 2016.05.08 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Minden pont rendben meglett. Kár, hogy a kútból már nem folyik a víz. Köszönöm a rejtést.

laszloze 2016.05.07 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Megtaláltam a geoládát. Köszönöm a rejtést!
Egy rendezvényre voltam hivatalos a közelben, és egy unalmasabb pillanatban meglógva sétáltam el nmegkeresni a geoládát. A jelszórészreltek összerakásának instrukciója kissé megtévesztő volt, de 3-4 próbálkozás után sikerült megfejteni. :)

[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Sir Pajszer 2016.05.01 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Köszi!

sandor.andris 2016.04.29 16:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszönöm a rejtést ! Ötletes !

solyomeye 2016.04.23 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

DSC_0053mDSC_0048m
DSC_0051DSC_0054
KataJani 2016.04.23 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Pontok: 1. 12:20, 2. 12:30, 3. 12:45.

Évi&Zoli 2016.04.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
A Petneházy Club Hotel bázisról, támadás a környék ládái ellen. Szeretjük a templomokat, de ritka, hogy belül is láthatjuk. Most sikerült. Köszönjük!

20160417_13510620160417_135206
20160417_13593420160417_140009
20160417_14112820160417_141106
Ágica63 2016.04.17 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Az Ördögárok 4. pontja után ezt is megkerestük. Ágica&Monyó

luviktor 2016.04.16 15:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Már a szakasz befejezéséhez közeledtünk, de egy kicsit megálltunk itt a téren, és összeszedtük a pontokat. Meg persze a kúthoz is tettünk egy kis kitérőt a dobozhoz, ami egyébként távolról is látható volt. A logolás után az ott található téglával próbáltam álcázni, most jobb, a kérem a következő megtalálókat is a megfelelő álcázásra. A templomban épp esküvő kezdődött.

szjuli 2016.04.09 15:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
A templom előtt épp egy esküvőbe csöppentünk, de azért megkerestük az összes jelszórészletet. Nagyon szép templom és park.

Tomcache 2016.04.02 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Ok-

Várhelyi 2016.03.31 16:00 - Megtaláltam
Kellemes multi láda. Köszönjük a rejtést.

ZizAti 2016.03.14 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ErdőCsöndje 2016.03.14 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

jager250372 2016.03.13 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Nagyon szép hely. Kisgyermekes családoknak kimondottan ajánlott - nem nagy táv, igényes játszótér. Köszönjük a lehetőséget!

DSC_0200DSC_0208
DSC_0210 
regk2v2 2016.03.13 00:00 - Megtaláltam
KÖSZÖNJÜK, gazdag a láda! :)

robinbird 2016.03.06 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Nagyon szép hely Máriaremete, örültünk a nem hosszú, de mégis több lépcsős rejtésnek.

Szalay-team 2016.03.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Kis kirándulás egyedül biciklivel Nagykovácsiról... Mai 3. záró ládám... Köszönöm a rejtést, klassz hely, szép templom!

Gizelle1 2016.03.02 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Nehéz volt megtalalni, foleg megfelelo navigacios program hiján :D

Mortanius 2016.02.24 13:10 - Megtaláltam
Eléggé szem előtt van a láda. Bárki aki közel megy a kúthoz megláthatja.
Szép kis környék, köszönet a lehetőségért!

 
pötyimiki 2016.02.22 08:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ht01 2016.02.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megtalaltuk,koszonjuk!

nmaria 2016.01.23 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Murmogoek 2016.01.03 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2016.01.03 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Mindkét hely igazán szép és szokatlan, ebben a kertvárosias környezetben. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

JuciMano&Laja 2015.12.20 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Perico1986 2015.12.16 16:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Egyik kedvenc kegytemplomom a máriaremetei. :)

Butchman 2015.11.29 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Attolico 2015.11.07 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Kéktúra alatt kerestük meg a pontokat! Köszönjük a rejtést!

iMagination 2015.11.02 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Köszönöm!

Brogan 2015.11.01 16:54 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
Meglepő módon a láda a helyén van. Elég néptelen környék.

rimano 2015.10.23 15:10 - Megtaláltam
Zsomi hidegkúti focitornája után kicsit felfedeztük a környéket. N&A&Zs&Zs

Plavi 2015.10.11 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Játszóterezés után, ha már úgyis ott jártunk, felkerestük a multi pontjait. Érdemes volt, mert hangulatosak a helyek és nem is nagy a távolság.

medike75 2015.10.04 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm 😃

csts 2015.09.30 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük az ötletes rejtést. Zsolt és Timi.

Piró 2015.09.27 12:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
Mai utolsó ládánk. Igazi kis gyöngyszem.
Köszönjük.

 
monic1006 2015.09.26 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Kakkukkhegy dettó 16 km-es teljesítménytúra után, amikor is az egész napos eső lecsendesedett mi - szsoutdoor-ral - a láda megkeresése mellett döntöttünk. A kútból sajnos nem bírtam vizet fakasztani akárhogy is tekergettem a kereket... habár zúdult is a nyakunkba épp elegendő a nap folyamán.
Köszönjük a rejtést!

szsoutdoor 2015.09.26 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
A Sarokkő Egyesület által rendezett Kakukk hegy Dettó 16 teljesítménytúra után begyűjtve. Szerencsére addigra kellőképpen alábbhagyott az eső. Köszönjük a rejtést!

Zsókica és Lackó 2015.09.23 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Marpad 2015.09.19 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Hétvégi családi kirándulás alkalmával. köszönjük,hogy megmutattad ! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

erdosjudit 2015.09.19 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2015.09.12 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Kútból nem jött víz, a templom csodás, az emlékparkban megemlékezésre készültek.

Lerson 2015.08.21 18:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Szerettük.

exe 2015.08.19 00:00 - Megtaláltam
Szent István 50 éjszakai TT

igelkott 2015.07.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Végigsétáltuk.

geogirl:) 2015.07.05 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtalaltam!! Kellemes séta! Koszonom!

kétbakancsos 2015.07.03 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Budai ládázás a környéken. Köszönjük a rejtést!

A templom kapujaA domb
Csatlós utcaSzentkút
padler 2015.06.27 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.84
A templom szép. A harmadik pont mellett érik az eperfa:)

A fordított irányú jelszóképzés először megtréfált.

padler + efemm

Mörren Morcogi Micó 2015.06.24 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Micicilával közösen... Köszi a rejtést.

Micicila 2015.06.24 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.41
Csodálatos a templom és a park, nagyon tetszett, köszönjük, hogy megmutattad.

Hooch-Csi&Vi 2015.06.20 20:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

MCtaláljuk 2015.06.13 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
A templomkertben az egyik pontot nem sikerült megtalálnunk.
A képek alapján kérném a találat elfogadását

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.23 19:47]

csörike és maci 2015.06.07 13:00 - Megtaláltam
Ok.

aDoc 2015.06.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Láda szem előtt, logfüzet nincs.
Köszi a megmutatást.

delfin 2015.05.08 13:00 - Megtaláltam
Kellemes kis séta. Köszi a rejtést.

marsoka 2015.04.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszönöm.

zsotie 2015.04.13 13:43 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

darabosk 2015.04.11 15:05 - Megtaláltam
Megvan:) Köszi a rejtést.

Toti 2015.04.11 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Secc 2015.04.01 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.58
KELLEMES SÉTA,KÖSZI!

Cs.Csongor 2015.03.28 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Mindig kíváncsian tekingettem be ide az útról, most végre be is jöttünk. Szép hely, érdemes volt. Egy kétévesnek persze a játszótér volt a legnagyobb élmény.
Köszönjük.

 
icarusdes 2015.03.22 12:43 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Mars3696 2015.03.07 16:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
A konkrét láda kicsit túlságosan szem előtt van, ráadásul az előttünk ott járt kesser egy kicsit sem ügyelt a rejtésre, úgy volt behányva a "rejtekbe", hogy bárki simán kiszúrhatta volna. :( Erre azért ügyelni kellene!

Amúgy véletlenül szúrtuk ki az OKT szakasz vége felé közeledve, hogy itt van egy láda, ugyanis nem volt betervezve. Ettől függetlenül jól esett a séta, meg a kerülő az egész napos túra után! :D

Köszönjük a rejtőnek!

MoMaszter 2015.03.07 16:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.50
Majdnem túlmentünk rajta. A nap utolsó ládájaként...
Köszi!

stmester 2015.01.15 11:10 - Megtaláltam
köszi megvan

Salax 2015.01.11 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

gym 2015.01.11 09:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cenci és Alfi 2015.01.03 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

ZoliQua 2014.12.25 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCMAKE_20141225134935.jpgGCMAKE_20141225134944.jpg
GCMAKE_20141225134950.jpgGCMAKE_20141225135439.jpg
Suprmann 2014.11.23 14:23 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

villon 2014.10.29 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Jázi és a többiek 2014.10.25 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
GPS nélkül is megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! Marci, Lőrinc, András

alexi 2014.10.23 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
A szitáló eső ellenére kellemeset sétáltunk. Köszönjük a rejtést!

Tathalas 2014.10.04 15:43 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :)
[g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

scani27 2014.09.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.00 súly: 1.90
Köszi:)

lebalogh 2014.09.21 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.89
Megtalaltuk! Köszönjuk a rejtést!

dendeocse 2014.08.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megvan.

pideryus 2014.08.23 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk, köszönjük!

Oriza 2014.08.23 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Woodoo 2014.08.18 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Woodoo [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ocsibacsi67 2014.08.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
+van

asztaneff 2014.07.27 09:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. TFTC [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

placi75 2014.07.23 19:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon kellemes kis hely, végigsétáltam a pontokat. Ha a környéken laknák, akkor biztos többször sétálgatnák erre, de azért örülök, hogy a ládavadászat ide is elvezetett. A végláda nagyon ötletesen van elrejtve, kerestem a pótjelszót is, de nem találtam. Persze attól még ott lehetett, megtalált jelszóval lehet, hogy máskép keres a kesser szeme... :)
Köszönöm.

sezoli 2014.07.06 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltuk.

Ivett & Zoli & Fanni & Máté

Rudi Team 2014.06.22 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Deti 2014.06.20 00:00 - Megtaláltam
meglett

KakukkOK 2014.06.15 07:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Ezt is megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fixis 2014.06.09 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Pont ünnep volt, úgyhogy rengetegen voltak a téren. Nem szeretem a tömeget, úgyhogy gyorsan mentem is tovább be a Remete-szurdokba.

b-lint 2014.06.05 12:01 - Egyéb
Hopp, rosszat fényképeztem le! Legközelebb majd pótolom a hiányt, de nagyon tetszett. Tiszta, nyugodt, békés, szép helyet mutat be a láda.
40 km-es montis biciklitúra 5/7. találata. Következő állomás: Fazekas-hegyi kilátó

zsolty23 2014.06.02 18:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Emese&Dezső 2014.05.25 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

horvathszaby 2014.05.24 08:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.62
Remeteszőlős-ről Remeteszőlős -> Külső Bécsi út OKT közben érkeztünk Máriaremetére.
A Kék sáv (Kék) jelzésről a Kék telikör (Kék) jelzésre letérve, először a ládát kerestük meg, majd visszatérve a Kék sáv (Kék) jelzésre, folytattuk utunk a templomhoz.
Nagyon szép a templom kívül-belül, valamint a körülötte elfekvő park is kellemes, rendezett.
Tovább indultunk a Fazekas-hegy-re.
Köszönjük a rejtést!

Lili.th 2014.05.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.52
Mint fáradt zarándokok, megpihentünk a parkban a fák alatt, és kellemesen felfrissültünk.

gjvr 2014.05.10 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megvan! Nagyon szép parkban található a templom, amely maga is szép és a szabadtéri oltár is különleges. (A becsületkasszás wc is kifejezetten rendezett volt) A parkban kipróbáltuk a játszóteret is. Köszönjük a rejtést.

R.Betti 2014.05.02 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm.

beuuu 2014.04.20 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
szerelmemmel kis délutáni séta keretében
köszi!

Égetö 2014.04.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
OKT 13. szakaszának mai szakaszán levadászva. A kútért kis kitérőt kellett tenni, de belefért!

A temlomA Csapat
cs24 2014.04.20 00:00 - Megtaláltam
Megvolt

kolibri 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam
Furcsa, hogy még ez is Budapest...olyan (teljesen jó értelemben véve) vidékies hangulata van. Szép, kirándulásra hívó idő is volt. :o)

NPLranger 2014.03.19 09:00 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2014.03.19 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
OK!

hinia lux 2014.03.15 13:54 - Megtaláltam
Szép hely.

KegytemplomKorona
Oltár 
Nars 2014.02.24 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

hgabor1 2014.02.23 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

rétihéja 2014.02.22 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Érdekes, gondolatébresztő helyeken jártunk. Köszi

GBoys 2014.02.16 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Szép, tavaszias időben, egy kellemes séta keretében kerestük meg ezt a ládát. :)
Köszönjük a rejtést!

benger 2014.02.08 14:04 - Megtaláltam
Ok [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csehipest 2014.02.02 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nagyon szép a hely és a rejtés is nagyon jó.

neregi 2014.01.26 13:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszönjük a rejtést!

R(B) & Gy & B & Zs

agedma04 2014.01.25 17:30 - Megtaláltam
Sötétedés utáni keresés, kicsit már fázósan, kutyaugatással fűszerezve. Nyári viszont látásra! :)

jbako 2014.01.25 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Esti keresgélés a sötét hidegben, de minden meglett. Ide vissza kell térni nyáron. Kösz

 
somga 2014.01.19 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést.

Cool 2014.01.17 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.54
Köszönöm

bebfva 2014.01.15 16:07 - Megtaláltam
Könnyű gyors skalp, köszönjük a rejtést. Reméljük a kutyák megvédik a ládát.

Törpe 2014.01.04 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Köszönjük a rejtést! Törpe

pejuci 2014.01.04 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Köszi a rejtést. Nagyon tetszett a templom környéke.

SAJP 2013.12.29 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Grizli 2013.12.29 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2013.12.28 13:35 - Megtaláltam
Köszönjük!

 
Kázmér és Párja 2013.12.25 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

sosi 2013.12.15 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
5 éve, kéktúrázás során jártunk itt
jó volt visszatérni a környékre, ismét megnézni a templomot

Gábor75 2013.12.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Köszönöm a rejtést.

karathl 2013.12.12 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Pontos precíz megfogalmazás alapján könnyen megtaláltam egy kiadós unokás séta keretében

zsuzsi es sanyi 2013.12.08 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Köszönjük a rejtést!

Dióskanyar 2013.11.30 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.37
Megtaláltuk. Köszönjük.

Pajzsika 2013.11.30 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.36
Megtaláltuk, köszönjük!

Fringilla és Kuglóf 2013.11.23 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Máriaremete-Remeteszurdok-Zsíros-hegy túra első állomása és egyben a jubileumi, 100. megtalálásom. A kút környéke jelenleg fel van túrva, felújítják a hidat, de egy pallón át meg lehet közelíteni az objektumot. Köszönöm a rejtést!

Skalp 2013.11.17 19:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
Szép esti séta! Köszi!

Fadam23 2013.11.06 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Üzenet a jövőből. :) Sokáig nem tudtam hogy hova írtam fel a jelszót de most (2014.02.22.) megtaláltam. Szép környék. Köszönet.

Dolex 2013.10.27 13:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.57
ok

siemens 2013.10.23 14:25 - Megtaláltam
Mi inkább a kirándulást/sétát választottuk a ........ helyett. Felüdülés volt a tegnapi Olimpiai park után. Sok szobor, a stációk különösen szépek. Köszönjük. Teljesítette 4 fő.

Csg12 2013.10.19 14:10 - Megtaláltam
Sissyvel, kellemes sétával. A Sas-hegyi tanösvény után. Köszi a rejtést!

Vilbar 2013.10.13 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Megtaláltuk, köszönjük :)

CsHBalint 2013.10.12 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Köszönjük, hogy láthattuk ezt a helyet!

Togo 2013.10.05 14:12 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

csipi81 2013.09.22 19:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2013.09.15 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Szeretem az ilyen multiládákat, melyek érdekes szakrális helyekre visznek, főleg, hogy én a kutak, források iránt amúgy is különös figyelemmel viseltetek... :)
Köszönöm a rejtést!

A máriaremetei Kisboldogasszony Bazilika főhomlokzataA Mária szobrot Péter Théas Lourdes püspöke adományozta 1958-ban
Szent István felajánlja a koronát Szűz Máriának (Krasznai Lajos,1938)A 2003-ban készített Szent Korona Domb a kegytemplom kertjében
Az Egres utcánál található SzentkútA Szentkút vízköpője
A Szentkút hátoldalán olvasható emléktáblaEzt kell megtalálni... :)
ndavid42 2013.08.27 16:24 - Megtaláltam
[:576:]
ok, bovebben kesobb

oktriv 2013.08.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.51
Tetszett a multi és amit megmutatott. Bár az ilyen bonyolított jelszóképzést nem kedvelem. Kösz a rejtést.

mihoj 2013.08.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Sokszor járunk erre, most szakítottunk időt a rejtésre is. Lenyűgöző a templom ahová most be is mentünk. Szép belülről is. Séta a kúthoz, közben találtunk egy utcát, ami a nejem nevét viselte. A kút nem adott vizet nekünk, bár jó lett volna, mert kitikkadtunk délutánra.
Köszönjük a rejtést!

GerGeo 2013.08.12 12:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Mai nagy biciklis geoládatúrám harmadik ládája. Még sosem jártam itt, pedig budapesti lakos vagyok. A templomot csak kívülről tudtam megcsodálni, és tényleg gyönyörű.
A kútnál én sajnos nem találtam ládát, úgyhogy maradt a pótjelszó.
Köszönöm a rejtést! :)

Ja igen, most olvasom, hogy éppen nem is volt mit megtalálni...

a hegy Remeteszőlős irányábaa templom
szoborszent korona emlékmű
a kút 
geokutya 2013.07.25 07:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.54
Munka előtti találat. A mikroládát nem találtam, helyette a pótjelszót használtam.

h.krisz 2013.07.20 12:12 - Megtaláltam
egy kis séta....köszi

Szárcsa 2013.07.20 11:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

szikizso 2013.07.06 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Budai kirándulás 1. állomása.

SzantoA 2013.07.01 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
SagiK-kal közös, kerékpáros találat.

rozsabogar 2013.06.30 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megvan

Pikku Peikko 2013.06.30 10:39 - Megtaláltam
Kerestem a dobozt, aztán olvastam a leírásban, hogy nincs. :/ Azért így is jó volt, köszi! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Fekete Zoltán 2013.06.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszi a rejtést!

Horizont 2013.06.16 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
A templom környéke nagyon rendezett. nyugalmat áraszt, valami különös, békés kisugárzása van. Köszönet e Rejtőnek, hegy megmutatta.

A templom park bejárata.A templom bejárata.
Gizus a GPS-t kezeli.Örök dicsőség Szent István királynak.
A szent kút parkja.A szent kút előtt állok.
Vízköpő.Hiába tekertem, nincs víz.
Szentek a kútfőn. 
galk78 2013.06.15 12:15 - Megtaláltam
Vendégség előtti ládázás. Köszönjük a rejtést!

DenkeT 2013.06.13 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Köszi a rejtést! :)

zengoe 2013.06.01 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.27b] [wapon beküldött szöveg]

nagyi11 2013.05.31 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.51
Megtaláltuk!

 
Kincsvadászó Kalózok 2013.05.19 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Megtaláltuk! Köszönjük az invitálást!

RobiGergo 2013.05.19 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.35
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.05.19 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.36
Nagyon tetszett a hely, köszi a rejtést! Kár, hogy a kút nem működik. Viszont nagyon jót játszótereztünk a templom melletti téren. :)
A 3. pontnál csak a pótjelszót találtuk.
Robigergovel közös találat.

 
HRita 2013.05.19 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]
Pünkösdi mise előtt és után sikerült megtalálni a pontokat, a kútnál csak a pótjelszó található és sajnos víz nem folyik belőle.

gusty 2013.05.11 16:19 - Megtaláltam
Bringával.

Reparátor 2013.05.02 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Köszönöm a rejtést!

acsipapa 2013.04.24 18:42 - Megtaláltam
meglett

Webber 2013.04.24 18:42 - Megtaláltam
Meglett, jó volt a kút, de sajnos nem működött.

Emerich63 2013.04.23 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCMAKE_20130423123412.jpgGCMAKE_20130423124204.jpg
GCMAKE_20130423130019.jpg 
lepke 2013.04.21 16:40 - Megtaláltam
Remeteszőlősről a szurdokon át sétáltunk ide.
A kútból elfogyott a víz, pedig számítottam rá szomjúságomban.
A hely spiritualitása nem érintett meg, magam hitetlen lévén. A jelszó számomra kellemetlenül áthallásos, melyet remélem, hogy csak félreértés miatt gondolok annak.

zsöffenet 2013.04.21 16:40 - Megtaláltam
Családi kirándulás.

tivi2007 2013.04.20 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Ok.

WADMAC 2013.04.14 18:10 - Megtaláltam
.

Jadrana 2013.04.14 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

orangebrotherz 2013.04.14 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Rézangyal77 2013.04.14 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Gyeta 2013.04.14 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.85
Érezni a kisugárzását ennek a helynek. A templom környéke nagyon rendezett. nyugalmat áraszt.
Köszönet e rejtőnek, hegy megmutatta.

GalocaesPereszke 2013.04.12 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megtaláltuk. Köszönjük.

vittorio 2013.04.02 15:21 - Megtaláltam
Szép a templom, de a láda hiányzik. Köszönöm a lehetőséget.

 
ubi 2013.03.03 00:00 - Megtaláltam
megvan

Svéd 2013.01.13 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
Szép környezet, köszi a rejtést.

cila 2013.01.12 16:39 - Megtaláltam
Hangulatos, nagy park, tavasszal biztos élmény lehet itt sétálni. Most tiszta jég volt minden. Szép a templombelső. Sajnos a szentkútnál a láda nincs meg :( Köszönjük a rejtést.

Bajuszcica 2013.01.12 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Nagyon szép a templom és tetszett a koronázó-domb is. Gyönyörű lehet a park nyáron is! Ám a kútnál a láda eltűnt, köszönjük a rejtő segítségét!

Zergi 2013.01.12 00:00 - Egyéb
Arra jártunk egy nagyobb csapattal (www.zoldsport.eu/zergi), de a ládát nem találtuk:(

 
tabu 2012.12.30 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük!

Kukucsi 2012.12.29 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

petiba 2012.12.29 15:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]
Egy kis szüneti ládázgatás Zsozsókával...

A láda rejtése nagyon ötletes.

kalmarolle 2012.12.27 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszönjük, megtaláltuk! :)

becko 2012.12.23 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
A jelszó sorrend megfordítása nem várt izgalmakat okozott.

keltike 2012.12.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.71
kis segítséggel meglett

K.L. 2012.12.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Kis segítséggel.

szocsi03 2012.11.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszönjük!

lakkanto 2012.11.23 18:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Köszi a rejtést, kellemes séta volt.

Imperator Csaba 2012.11.09 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam! Nagyon szép hely a templom és környéke! Főleg, hogy most már tudom itt megy át a Mária zarándokút.
Köszi!

Drucki 2012.11.03 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Megtaláltuk.

cziandras 2012.11.02 14:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Nagyon köszönöm a lehetőséget a padon találtam egy tollat,mivel a ládában nem volt ezért abba tettem, nagyon szép a templom! :)

BBálint 2012.11.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Máriaremetei séta 2/1
Először jártunk az ország egyik legismertebb kegytemplománál. Pontosabban én (B.) már jártam itt kétszer is, de mindig teljesítmény-, vagy kéktúrázás közben, amikor nem volt idő csendben körülnézni. A környezet gyönyörű,a templombelső is. A vastag avarban sétálni kellemes élmény volt. Az újgazdagok zárt világa? Hát valóban szép, de számunkra valahogy kicsit idegen...
Köszönjük a rejtést!

KisKata, BBálint

pirinke 2012.10.30 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

clip 2012.10.21 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
Jó kis séta a jó időben. A kút nem működik :(

Zerohthecamel 2012.10.21 00:00 - Nem találtam meg
Meglett

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.04.12 20:46]

ipa 2012.10.19 16:03 - Megtaláltam
A gyönyörű "tavaszi" őszben egy kis pihenés a gondozott parkban. Megnéztük a szobrokat, elgondolkodtunk a Mária-út térképén - mekkora túra lehet ez -, elcsodálkoztunk a templom méretén...
A gyönyörű napsütésben a Szent Kútnál úgy gondoltam, hogy megfogadom a tanácsot és megnézem a Remete-szurdokot. A tanösvényt járva élveztem a patakvölgyet, de az őszi, ritkuló erdőből kikandikáló sziklaszirtek már érlelték az elhatározásomat. A barlangok felé követtem a kék jelzést. Megérte. A sziklák, az üregek és a panoráma lenyűgöző. Összességében a kesselés és a hozzá kapcsolt kis túra nagyon megérte. Szép és tartalmas pár órát töltöttem itt, köszönöm!

Anikó77 2012.10.06 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk!

Köszönöm a lehetőséget mindenkinek!

Anikó77, Reggel, szollosi73, markovicsa

markovicsa 2012.10.06 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Közel 20 km-es com-os ládázás során az utunkba került. Csapatmunka eredménye.

aniko77, Reggel, szolosi73, markovicsa

Reggel 2012.10.06 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltuk!

Egy 20,4 km-es túra keretén belül vadásztuk le. Az ládát meg reggel 8 órakor, a másik két pontot pedig csak este 7-kor.

Jó kis nap volt!

Köszi a rejtést!

Anikó77, szollosi73, markovicsa, Reggel

szollosi73 2012.10.06 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Megvan!
DZST társakkal a Budapest Border Trail ládáit szedegettük a környéken, közben ennek a multinak a pontjait sem hagytuk ki.
A templom közelében parkoltuk, először a 3. pontot kerestük meg, majd a túra végén az 1-2 pontokat is felkerestük.
21km-t gyalogoltunk ma.
Köszönöm a rejtést!

Galmák 2012.10.06 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
GYÖNYÖRŰ HELYSZÍN; Nyitott templomot találtunk, amit így belül is megnézhettünk
SAJNOS nem fogadja el a jelszót a rendszer, kérem, hogy a képek alapján igazolják a találatot.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.11.07 19:38]

Korona"ez hideg kút"
banya13 2012.10.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
...

Dömemama 2012.09.30 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Köszönjük.

Explorer68 2012.09.23 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
OKT közben megkeresve, köszönöm!

JAck:66: 2012.09.16 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.82
668, megérett a meggy.

kerol 2012.09.15 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Nagyon szép a templom is, érdemes benézni. Köszönöm a rejtést!

Pala.G 2012.09.02 13:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.64
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

Robin13 2012.08.14 20:00 - Egyéb
Az eredeti láda újra a helyén, melyet elvittek, de "csoda" módján megkerült. A hiányzó tollat később pótlom.

zsebilany 2012.08.11 14:00 - Megtaláltam
Minap kinéztem magamnak az autóból, hogy a kerotés mögött szép park van meg kellenne nézni, persze rögtön ládát is kerestem hozzá, hátha az is rejtözik. S lön. Szemerkélő esőben indultunk a multi pontjainak megkeresésére, félsikerrel jártunk. A park szép, a Szent Korona domb elgondolkodtató. A templomba is éppen be tudunk nézni, érdemes volt. A kút is hamar meglett, csak sajnos a jelszót rejtő láda hiányzott- :( a zarándokok pihenőhelyénél, csak a hűlt helyét láttuk.

Kérem a rejtőket a képek alapján fogadják el.

[Jóváhagyta: Robin13, 2012.08.12 09:06]

Zsombor és a Szent Korona Domb
Brekk Brigád 2012.08.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Szép ez a környék, köszönjük a rejtést.

Tomi&Móni 2012.08.01 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

scout boy 2012.07.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam! Köszönöm nagyon izgalmas volt.

Cerberus 2012.07.23 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

 
GeoRoni 2012.07.23 09:58 - Megtaláltam
Meglelve. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Dani19 2012.07.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.58
A jelszót a templom mellől nem tudtuk rögtön megnézni, mert esküvő volt éppen, szóval türelmesen vártunk, de aztán sikerült minden ponton rögtön megtalálni, amit kellett! :)

TáboryElemér 2012.06.10 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük!

hercule&jane 2012.06.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Éppen esküvőre készültek, a templomot díszítették. A kertben pedig fúvós zenekar gyakorolta egy kórussal az All You Need is Love-ot:)
tisztára mint az Igazából szerelem-ben:)

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2012.05.30 18:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Munka utáni pihentető kesselés #1. Már többször jártam itt, a zarándokhely-park most is szép volt!

/Quatermain/

 
hadidoki 2012.05.28 16:19 - Megtaláltam
megtaláltam

niclarge 2012.05.20 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Összetett volt. A ládában a jelszó első részét nem találtam meg, a 2. és 3. rész megvan.

[Jóváhagyta: Robin13, 2012.05.26 18:38]

dosa 2012.05.20 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Kellemes sétát tettünk, sok évvel ezelőtt jártunk itt, de az élmény változatlanul nagyszerű volt. Köszönjük!

Robogo 2012.05.10 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Munka utáni biciklis találat.
Köszönöm a rejtést!

kaldigeza 2012.05.10 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Az Országos Kéktúráim alkalmával már többször jártam a kegyhelyen. Ma is csak a rendesen tűző napvolt az akadály! Köszönöm a még mindig tanulságos utat!

Gabriella91 2012.05.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk!

P306 2012.04.30 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.25
Megtaláltam.

Fikusz Kukisz 2012.04.30 17:11 - Megtaláltam
Még sose voltam itt ennél a szent kútnál, ma is felfedeztünk valami újat. Köszi, Ginával [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

SilverG 2012.04.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk!

FCsili 2012.04.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk! Nagyon szép hely!

Gyáva Oroszlán 2012.04.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Örülünk, hogy eljöttünk.
Tamás és (mint vendég) Piroska

Ott jártunk 
QandB 2012.04.22 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

ramicsabi 2012.04.22 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Nagyon szép környék, a templom csodálatos! Jót sétáltunk és kikapcsolódtunk kicsit. Köszönjük a rejtést!

EdeZ 2012.04.09 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

Ancs 2012.04.09 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Húsvéti reggel locsoló várás helyett ládázni indultam.
Szép, nyugodt helyen van a templom, jót sétáltam. A számolgatás nem szokott menni, most ezzel sem volt gond. :)
Köszi

mazsola069 2012.04.02 16:00 - Megtaláltam
Mai nap 2/2 ládája a parkot régóta ismerem,Tetszett a temlom és a kút is.Köszi a rejtést.

tanker007 2012.03.31 11:19 - Megtaláltam
GCTT04 közben kerestem meg. Már többször jártam a templomnál, mindig nagyon tetszett a környéke. A kútnál most jártam először, de talán nem utoljára. :)

MirP 2012.03.31 11:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.10
GCTT04 közben...
Érdemes volt a túra közben felkeresnem ezt a ládát, mert Máriaremete és környéke nagyon szép hely. Egyszer szívesen eltöltenék itt egy kicsit több időt is, de most sürgetett az idő. Köszi a rejtést, egyszerű és egyértelmű volt megtalálni a pontokat! :)
Egyből utánam jött a kúthoz egy kessertárs, ezek szerint tanker007 volt. :)

A GCTT04 teljesítménytúráról további képeket és beszámolót itt találtok:
IV. Geocaching Teljesítménytúra - Budai-hegység (Hosszú táv)

James007 2012.03.31 10:55 - Megtaláltam
A TT40 keretében találtam meg.
Köszi!
James

[Jóváhagyta: Robin13, 2012.03.31 19:22]

bfabry 2012.03.24 14:44 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

ladama 2012.03.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.20
Meglett ezen a munkas szombaton szep idoben

Bogi és Papi 2012.03.17 17:00 - Megtaláltam
Megvan

-Mike- 2012.03.17 14:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
A háromnapos punnyadást muszáj volt megszakitani egy hat ládás bicajozással. A kocsit itt hagytam a templomnál, s innen vettem be a környéket. Sokan sétáltak az erdei utakon, tisztásokon, gyerekekkel, kedvessel, és/vagy kutyával. Kellemes nap volt!
Köszönöm a rejtést!

Szent koronaTekerem a kerekem
HalfejA láda köszöni jól van :)
jiimbo 2012.03.16 13:50 - Megtaláltam
Remek!

Szellszi 2012.03.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Mai multik 2/2.
Köszönjük szépen!

Szemán 2012.03.10 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Köszönjük!

CSS Team 2012.03.10 16:45 - Megtaláltam
Megvan!

salty 2012.03.09 14:00 - Megtaláltam
Megvan! :)

b_pisti_62 2012.03.04 14:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltam.

picinyuszi64 2012.03.04 14:40 - Megtaláltam
megtaláltam

mrx 2012.03.03 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.40
ok

Robin13 2012.03.02 14:00 - Egyéb
Köszönöm a ládaduplikációra vonatkozó jelzést. Úgy látszik a "Csodatévő Mária" akcióba lépett, mert a hónapok óta eltünt eredeti ládikó visszakerült a helyére. Hát ez csak csodának tekinthető, hiszen ilyen egyébként nincs :-). Most megint egy, a régi ládikó van a rejtekhelyen.

carmin 2012.02.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Már ismerősek voltak a helyszínek, de most is szívesen sétáltam itt. Két ládikát találtunk a rejtekhelyen, mindkettőben volt logbook és ajándék is. Köszönjük a rejtést.

Daltons2033 2012.02.25 14:35 - Megtaláltam
OKT Piliscsaba-Hűvösvölgy gyermekvasút szakasz közben.
MUHAHA :)=

begeba 2012.02.18 12:35 - Megtaláltam
Megint csak jó sok idő eltelt, hogy nekivágjak a maradék budapesti ládák gyűjtögetésének. Remetéhez, és azon belül a kegytemplomhoz rengeteg emlék esemény kötődik a fejemben. Baráti látogatások, esküvők, zarándoklatok, vásárok, egy öreg cabrio-s fényképezkedések. Úgyhogy elsétáltam ma is ide.

timi és a mackó 2012.02.12 16:00 - Megtaláltam
Köszi

bigmick 2012.02.12 11:27 - Megtaláltam
Jó kis hidegben megleltük.
BigMick, Iza

Vértes 2012.02.05 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
környékbeli ládázás hidegben és hóban

cav004 2012.02.05 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
ok

walky 2012.02.01 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Mai túra 6/1, köszönöm

jpal 2012.01.21 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Ezen a napsütötte szombat délutánon két pesthidegkúti ládát, ezt és GCKLEH-et kerestük meg. Úgy tűnik, hogy ennél a rejtésnél a dupla láda - dupla élvezet elv érvényesül: egyazon rejtekhelyen két ládika is lapul, aminek Petra nagyon örült, mindkettőből ajándékot cserélt.
Köszönjük a rejtést.

Kopjafa, Szent KoronaA Kisboldogasszony Bazilika
Szent királyunkHálaadó táblák
Petra a kútnálNyugdíjas pedagógus otthon
A játszótéren 
szeles 2012.01.21 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.27
Két nagy láda egy kis helyen .... Talán célszerű lenne máshová rejteni, vagy mikroládára cserélni ...
Valakik ott felejtették a kinyomtatott leírást ...
Kukába dobtam, gondolom már szükségtelenné vált.

P.Tomi 2012.01.21 00:00 - Megtaláltam
A szülapi csapat: Tomi, Csenge, Dani, Adrián, Milán, Kristóf, András

picuresnagyur 2012.01.15 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
köszi:) talán kessereket láttunk? Legalábbis nagyon kerülgettük egymást egy fiatal párral a templom környékén :) ha igen, üdv (mi a hármas pontnál kezdtünk)

nzsolt 2012.01.14 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Szép hely, köszönjük a lehetőséget!

BubaGC 2012.01.07 13:00 - Megtaláltam
-

plecs 2012.01.07 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 1.83 súly: 3.03
-

fdavid 2011.12.31 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kis kerülővel megtaláltuk és végül sikerül is talán bejegyeznem :-)

TücsiTeam 2011.12.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Év végi utolsó ládázás.

Csizmások 2011.12.30 13:20 - Megtaláltam
A találkozó után szállingózó hóesésben keresgéltünk, gondolom a pad alatt kellett volna lennie, de nem találtuk meg.

[Jóváhagyta: Robin13, 2011.12.30 17:32] Köszi!

mjdgm 2011.12.30 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.14
ok

Judith 2011.12.30 12:30 - Megtaláltam
A Geoszilveszter játéka közben.

ettore 2011.12.30 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
A Geoszilveszter előtti bemelegítő ládázás és találkozóhely Petiékkel, plusz Kriszti első ládája - kis rejtői segítésggel (nehogy elkéssünk Hűvösvölgyből), amit ezúton is köszönök.

joco12589 2011.12.30 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Koszi a szép multit.

Gubirobi 2011.12.30 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
GeoSzilveszterre tartva még volt időm, így ezt a közeli multit még bevállaltam.
A templomnál könnyen találtam parkolót és tetszett a környék is. Gyorsan továbbautóztam a kúthoz, ahol joco12589 már ott volt és épp a rejtővel egyeztetett, mivel a csésze nem volt meg. Tőle megkaptam a hiányzó jelszórészletet és cserébe elvittem a találkozóhoz autóval. Jó csere volt!:)
Köszönöm a lehetőséget!

Fenipeti 2011.12.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
.

Steve07 2011.12.29 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.70
A kis plasztik ládikót nem találtuk a védett helyen, pótlásra szorul!
A jelszó részletért köszönet Sokonak!

Jábor Máté 2011.12.28 00:00 - Nem találtam meg


[Elutasította: geocaching.hu, 2012.06.11 20:13]

kobcikrajci 2011.12.20 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.73
Az ördög titkának kutatása után pont útba esett. Korábbról már ismert szép helyszín. Legutóbbi látogatáskor esett a hó, most téli napsütés kényeztetett.

 
ildi&bazsi 2011.12.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.30
Köszönjük, nagyon szép környék

Tuulikki 2011.12.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
@daviddal. Éjjeli ládázás.

@david 2011.12.01 00:00 - Megtaláltam
.

youbetcha 2011.11.20 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.65
Hideg volt, jelentősen.

kincsködmön 2011.11.13 14:00 - Megtaláltam
köszi

hesim 2011.11.13 14:00 - Megtaláltam
+

V_Gabor 2011.11.13 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.87
Köszönjük, megtaláltuk! Mónika és Gábor (Android+g:hu, 60CSx) [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

GCMAKE_20111113101639.jpg 
kópé1993 2011.11.13 08:24 - Megtaláltam
Megvan!

lazly 2011.11.06 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Szep kornyek, koszi a rejtest!

Scorpius 2011.11.05 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Szép helyek, érdemes volt megnézni

ottgyuri 2011.11.01 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Megtaláltuk!

Antissimo 2011.10.31 13:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
A Remete-szurdok felől érkezve, a kéktúra útvonalára fölfűzve kerestük meg ezt a multit. Az utolsó pontnál belefutottunk egy másik ládász csapatba, akikkel már a Zsíros-hegyen is találkoztunk, és mint később kiderült, ugyanúgy a GCfahe felé mentek tovább! :)

cserkész Mészike 2011.10.31 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Megtaláltuk.

ELTE TTK Biológia idei gólyáinak kis csoportja: Anna, Zóra, Zsófi, és én. Kis túránkat Nagykovácsiból kezdtük, irány az Alsó-Zsíros-hegy, majd az Ördöglyuk-barlang. Utunkat a "rét"-ről az OKT-n folytattuk, megnéztük a Remetei-kőfülkét, és Máriaremetét a kis parkkal, szobrokkal, és a Szent-kúttal. Felkapaszkodtunk a Fazekas-hegyre is, majd élveztük a csodaszép kilátást a Kis-Hárs-hegyről. A túra során 5 ládát kerestünk fel, mindet GPS nélkül. Ajándékokat is cseréltünk, kis plüss játékokat keressetek bennük :)

A cache fél óra alatt állt össze, nem sietve, sokat fotózva.
A parkban találkoztunk Antissimo-val, és kisgyerekével, ők ugyanúgy a Fazekas-hegy felé folytatták kirándulásukat. A park igényes, nagyon szép. Köszi!

geolaci 2011.10.21 18:30 - Megtaláltam
pipa

katnorbi 2011.10.16 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Mai budai családi ládázásunk 3/1 ládája. Gondoltuk, egy könnyebb kis multival kezdjünk. A templomot eddig csak teljesítménytúra alatt érintettük (tavaly egész nap szakadó esőben Meteor 21/B) Nagyon jó volt a csípős, de napos októberi hidegben. Éppen mise készülődött, de azért előtte bekukkantottunk a templomba is. Nagyon szép mind a templom, mind a körülötte lévő park. És tényleg rengeteg a gesztenye, nagyon klassz. A kút nagyon hamar meglett, még a ládaleírás olvasásának elkezdése előtt apa meg is találta, hiába, egyre ügyesebb kesser. Logolásunkat a kerítés túlsó feléről acsarkodó kutyák figyelték. Nagyon tetszett a multi, köszönjük.

Kincs&kincs 2011.10.15 13:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.77
Rékával jó kis séta keretében :)

Z-M-an 2011.10.15 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Remek helyre vitt a ládika, sosem jártunk még errefelé. Csodás, napsütéses idő volt, bár kicsit hűvös (9-10c). Hallgattuk a fáról hulló gesztenyék koppanását séta közben, gyönyörködtünk a természetes és az épített környezetben.
A ládikába új lakókat helyeztünk el :)
Köszönjük
Z-M-an, Dici, GeoDuo (Oli+Samu)

 
erdélyiek11 2011.10.03 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2011.10.03 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

izsolt 2011.10.02 12:25 - Megtaláltam
Hűvösvölgy-Nagykovácsi kéktúrázás közben 6 éves fiammal.
Jártam már a szentkútnál is, templomnál is, de most végre be is tudtam menni
A jelszót én biza' nem értem..

Gyalogos kupa: 17.0 km

Attil@ & Réka 2011.10.02 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Ami szép az szép. Ez az!
Köszönjük a lehetőséget :) Attil@

Petra 2011.10.02 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszönjük a rejtést :)

kútnál megpihenve :) 
álomfogók 2011.10.02 10:00 - Megtaláltam
Amíg a kerület többsége a kerületi kaptatón vett részt (többek közt Marcus fiúnk is), addig, gondoltuk errefelé kevesebben lesznek. Így is volt.
Érdekes, hogy az ember azt gondolja, ismeri a várost; de az mindig tud újabb kellemes meglepetéssel szolgálni. Köszönjük. Érdemes volt eljönni ezen a csodálatos nyáriasan őszi napon.

Pés88 2011.10.01 00:00 - Nem találtam meg
Nagyon trükkös mert a templom kertbe is van egy kút. Nem értettem mit csinál a gps

[Elutasította: geocaching.hu, 2011.11.22 20:22]

Topolya 2011.09.27 18:54 - Megtaláltam
Mire ideértem igen megszomjaztam, sajnos a kút kiszáradva!
Vagy csak elzárták a vízcsapot!?
Köszönöm a rejtő segítségét!

Gyombi 2011.09.23 10:29 - Megtaláltam
Szentimentális séta közben [wapon beküldött szöveg]

rallymax 2011.09.19 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.49
Kerékpáros Kupa

Ez jó kis ládika volt , köszi !

Angus_Podgornij 2011.09.11 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.89
A parkban kisebb rendezvények voltak, helyenként énekessel, kihangosítással. A vidám piknikező családok láttán az embernek valahogy rögtön az eszébe jutott Coppola mester feledhetetlen trilógiája, és a fülébe csengett a főcímzene...
A szentkutat jól megtekertünk, de csak kutyaugatás jött a kerítés mögül.

kompaktor 2011.09.10 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Az általam igencsak kedvelt Máriaremetei Kegytemplomot már számos teljesítménytúra alkalmával érintettem, mint ahogy ezúttal a Meteor 50-en is. A második pontnál éppen díszítési munkálatok folytak, le is buktam szépen, ahogy kell: egy úriember szólított meg: "-Geokessing?" Beavatott lehetett, mert felajánlotta, hogy ellenőrzi, hogy a megfelelő szót olvastam-e le a tábláról (sikerült!!! :-). A kútnál nem jártam eddig. A láda rejtését kicsit merésznek találtam, remélem, hosszú életű lesz. Köszönöm a rejtést!

Egyiptom 2011.09.10 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Jó és érdekes rejtések voltak, igazán tetszett, a ládát egy hatalmas lábú pók vigyázta. Szép volt a temlom és a kert is. A templomig busszal mentem, utána gyalog GCKLEH GCGER és GCTOP ládákhoz , majd a Bécsi úton már sötétben fejeztem be a napot. A meleg volt az, ami egy kicsit kikészített, de nagyon szeretk túrázni és keresgélni. Egy ponton nem sikerült a megfejtés, a segítségért köszönet a rejtőnek!!!!!

DonRazzino 2011.08.31 14:01 - Egyéb
Gyalogos kupa: 13.2 km

Totoka 2011.08.29 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Megtaláltuk! Köszi!

csmarkus 2011.08.29 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Errefelé sem mostanában sétálgattunk volna, ha nincs ez a játék, pedig nagyon szép és kellemes hely. Köszönjük a rejtést!

BuGya 2011.08.29 15:50 - Megtaláltam
Solymár - Budaliget - Pesthidegkút gyalogtúra, 10,2 km 3/4. ládánk.
Szép a templom és a környező park, köszi a rejtést!

sztoth71 2011.08.23 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Köszönöm a rejtést!

pliptai 2011.08.22 19:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.54
Köszönet a rejtésért!

Tyúkanyó 2011.08.10 12:36 - Megtaláltam
Megvan, köszi a játékot. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

barathg 2011.08.09 19:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
köszi

Szöszke15 2011.07.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Megvan!

baranyaifiú 2011.07.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
OK!

tmolli 2011.07.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Köszönöm!

Hinter 2011.07.17 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Kéktúrázás a Budai hegyekben. A ládika egy kis kitérővel becserkészve.

Fazék 2011.07.16 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.29
Két kisebb gyermekünkkel sétálgattunk a környéken. Az isteni varázserő sem fakasztott vizet a forrásból, meg a jelszó is kicsit erős az én optimizmusomnak, de legalább a park tetszett. A szabadtéri színpadon a Benkó Dixieland Band hangolt az esti koncertre.

gyusz_58 2011.07.07 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Csak a leírások alapján találtuk meg, igaz h az autós gps kb (?) oda vitt.
Köszönjük a rejtést.

Puzzle Apartman Gyula 2011.07.02 13:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

LionElJonson 2011.06.29 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Megtaláltam!

TS 2011.06.28 12:14 - Megtaláltam
A park körbesétálása után a kegytemplomban lepecsételtem a Szentkutak Magyarországon című túrafüzetemet. A szentkút parkját egy mikrobusznyi munkás ülte körbe az ebédjüket fogyasztva. Azért sikerült észrevétlenül kivenni a ládát.

57robag 2011.06.20 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
ok [wapon beküldött szöveg]
Kerékpárral gurultunk a multi pontjaihoz.Legjobbn a a Szentkútnak örültem,mert arról idáig nem tudtam.
Köszönöm a rejtést! :-)

Pimpi69 2011.06.20 18:15 - Megtaláltam
Köszönöm.

karalabee 2011.06.19 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
:]

Lancelo-T 2011.06.12 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Kéktúra végén szántuk rá magunkat a keresésre.

kovjutka 2011.06.12 16:04 - Megtaláltam
Piliscsaba-Hűvösvölgy közti kéktúra közben. A kútból nem sikerült vizet csiholni.

Mo-Hó 2011.06.03 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
Szép környék. Köszönjük a rejtést!

paszi 2011.05.28 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Megtaláltuk!
MCM

tudo 2011.05.28 10:23 - Egyéb
60 km kerékpár edzés 850 m emelkedéssel a Buda-hegységben 6 régi ládával. Folyamatosan dörgött, időnként zuhogott, több pontra akartam menni, de megszakítottam az edzést.

GCFAZE-tól érkeztem a sok szép családi emléket ébresztő zarándokhelyre. Most is népek gyülekeztek a parkban. Bementem a kegytemplomba, ahol gyerekkorom óta sokszor és számos okból megfordultam már.

A láda azonnal meglett. GCLIGE következett.

Kerékpáros kupa: 63.68 km

Máriaremetei KegytemplomTemplom belső
Templom belsőTemplom belső
Templom belsőSzent kút
sxsanyi 2011.05.21 10:57 - Megtaláltam
Bodzaszedés közben sikerült megtalálni.

hitamas 2011.05.14 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Budai 30 TT során, minimális kitérővel.
"Az erőszak a gyengék végső menedéke" (Asimov)
Én hiszek a szeretet végső győzelmében. :)

artissimo 2011.05.08 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
végre is eljutottunk, köszönet a rejtésért!:)

szirom 2011.05.08 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
egy kicsit elszámoltuk a jelszó egy részét, ezúton is köszönet a rejtőnek a segítségért!:)
Máriaremete nagyon tetszett, örülök, hogy végre eljöttünk

korona
Áron31 2011.05.07 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Köszi a rejtést! :)

Devil 2011.05.07 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Nem jártam még itt soha, de kellemes sétát tettünk. Remélem máskor is eljövünk ide.

 
gyildarefo 2011.05.03 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.43
Hűvösvölgy - Piliscsaba OKT 13. túra közben megtaláltam, 24 km és 650 m szintemelkedéssel. A kút mellett levő házból két kutya nem bírta az ott tartózkodásomat.

Kegyes templomMáriaremete
KoronaSzent István
SzentkútFelirat
Sárkány?Kerekes Band
iloilo 2011.05.02 22:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.10] [wapon beküldött szöveg]

Atmosz&Zozmosz 2011.04.30 15:15 - Megtaláltam
Megvan :-)

kalroli 2011.04.30 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Sajnos a kút ki van száradva

Fürkészek 2011.04.27 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Nagyon köszönjük!

czeva 2011.04.25 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nagyon jó volt, a környék csodálatos.

Bogi a ládával 
Anita&Gabi 2011.04.25 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.38
A templom a húsvét ellenére zárva volt. A templom mögötti mosdó fizetős. A kútból nem folyik a víz. Az eső csepergett. A dolgos munkásemberek a környék viskóiba kuksoltak. Egyébként nagyon szép a környezet :-)

jasa2 2011.04.25 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

Eagle 2011.04.16 14:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!
Eagle + Mackó + Ani

juleslucas 2011.04.10 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Szépen sorban összeszedtük a jelszóhoz szükséges elemeket. Sajnos a kútból nem folyott a víz, pedig nekünk turistáknak építette a Főváros.

túráZoo 2011.04.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Élmény volt, köszönjük!

othnan 2011.04.06 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Mai nap második ládája. Kellemes séta, ragyogó idő. Köszönöm a rejtést. Utoljára akkor jártunk erre, amikor a Szentegyházi FILI-t hallgattuk meg.

 
Soko 2011.04.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Hazafelé útba ejtettem ezt a ládát. Köszi a rejtést.

fujusz 2011.04.04 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Köszönet a rejtésért.
Üdv, Fujusz

bambasanad 2011.04.03 16:00 - Megtaláltam
Ok

Zzr 2011.04.03 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Ebéd előtti séta. Sajnos a templomra nem volt idő, de a hely és a környék tényleg csodás. A láda biztos hogy elég tartós lesz?

soka9001 2011.04.03 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Megtaláltuk. Az országos Kéktúra keretében jártunk erre.
Nagyon szép templom.

Christinel 2011.04.03 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Megtaláltuk

herrbert74 2011.04.02 18:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Kéktúra közben. Megtaláltam a Mária-utak kereszteződését is a Kegytemplomnál.

raci 2011.03.26 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.84
Szégyenkeztünk, hogy nem ismertük ezt a csoda helyet. Köszönjük, hogy megmutattátok.

vViktor 2011.03.26 00:00 - Megtaláltam
GcMake - GcNak - GcPils útvonalon.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

a-beatrix 2011.03.20 17:00 - Egyéb
A héten már jártam itt, de akkor a templom zárva volt. Mivel a tanfolyamomnak ma korábban vége lett, eljöttem hát, hogy láthassam, érezhessem belülről is ezt a gyógyító helyet. Elüldögéltem a templomban, magamba szívtam az energiákat, s próbáltam rendezni kavargó gondolataimat.

mike77 2011.03.20 13:00 - Megtaláltam
Köszi

Lencsi 2011.03.20 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.81
Kellemeset sétáltunk Hűvösvölgyben, a szabadtéri oltárnál időztünk hosszabban, a kút érdekes volt, bár valószínüleg a szomszédos ház - és kutyák - tulajdonosai nem csípik annyira a kessereket :)

[Jóváhagyta: Robin13, 2011.03.20 18:26]

szepzsuzsi 2011.03.15 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Beáék ma már voltak ezen a helyen, de annyira aranyosak voltak, hogy megálltak velünk itt újra és végigjártuk a multit együtt. Köszönet Nekik!:)
Nagyon szép a templom park, szívesen sétálgatunk ilyen helyeken. Köszönjük szépen!
szepzsuzsi, Ágnes, Bea, Gyuri

seegyuri 2011.03.15 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Köszi.

a-beatrix 2011.03.15 12:53 - Megtaláltam
Az álmot meg nem álmodni úgy sem tudod
Az érzést elhallgattatni úgy sem tudod
...
Azért vannak a jó barátok
Hogy az eltűnt boldogságot
visszaidézzék egy fázós alkonyon.

Gyurival 4/1.
Nagyon szerettem volna ide eljönni "gyógyulni", s ehhez a legjobb társaság a szó legnemesebb értelmében vett barát. Bár a templom sajnos zárva volt, az élmény így is felejthetetlen.
Biztosan visszajövök még nyitvatartási időben!

Szent Lászlótemplom
barát, a szó legnemesebb értelmébenkút
Fakakadu 2011.03.14 13:15 - Megtaláltam
Gyors találat. Köszönöm a rejtést.

alecar 2011.03.10 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Nagyon szép a templom környéke. Köszi!

Aleph & Rita 2011.03.08 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.26
Először a Szentkúthoz mentünk és onnan sétáltunk át a templomhoz. A 2. pontnál kissé megzavart a 3 alakos jelző, de a réztábla a kőtömbön stimmelt. Köszönjük!

téblábol 2011.03.06 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Fantaszikus hely. Köszi

dyan 2011.03.06 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Kisnyuszi túra keretében kerestük fel a ládát, gyors és helyes kis multi volt.

 
zsebeszter 2011.03.06 09:30 - Megtaláltam
Kisnyuszi túra elején fogtuk a ládákat. Köszi a rejtést.

Dyannalládánál
radvben 2011.03.05 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.60
Első ide biciklizésem. (A második pont leírásánál nem túl egyértelmű, melyik objektumot kell keresni, igaz, csak ott van kilenc soros réztábla.)

Molli 2011.03.05 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Megtaláltam

lacsz 2011.03.05 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.58
A GCFAZE ládakereséssel és a "kék túrával" egybekötve.

mucik 2011.02.27 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Kellemes időben, kellemes séta, szép helyeken.
Mucik és Panna-baba

Tóni&Beus 2011.02.27 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Köszi.

 
Rivelino 2011.02.27 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Családi ládikázás 5/1.

peterpan 2011.02.19 10:01 - Megtaláltam
.

Robin13 2011.02.18 15:00 - Egyéb
Köszönjük PEMZLI megjegyzését, a ládikó újból kincsesbánya lett!!

segoy 2011.02.13 15:00 - Megtaláltam
!

Rigor Mortis 2011.02.13 13:35 - Megtaláltam
Rendben meglett. Köszönöm! RM.

Pemzli 2011.02.13 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.48
Megtaláltuk! Az 1. pontnál bizonytalanok voltunk, hogy a betű azonos-e a karakterrel, de végül rájöttünk. A láda eléggé ki van ürítve, inkább kezd toll-gyűjteményre és szemetesre hasonlítani, mint sem kincses ládikára. Azért jót játszótereztünk, meg sétáltunk. Köszi a rejtést!

columbo 2011.02.12 14:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Köszönjük.

Afromagyar 2011.02.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.40
Köszi a rejtést!
Biciklivel kesztyű nélkül, komolyan elgondolkodtam hogy lefagy-e a kezem. :)

5N 2011.02.07 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.77
A kút számomra teljesen új volt.Mondjuk hiába tekertem,amerre rá volt írva,nem jött belőle semmi.(ezt is el lehet zárni télre talán)Sokan üldögéltek a templom körüli padokon.Nekünk is jól esett egy picit sütkérezni a napon.

 
lasipeti 2011.02.06 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.57
Könnyű vasárnap délutáni séta volt az egész napos ládázás levezetéseként.

kectam 2011.01.31 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Kellemes sétával egy érdekes környéken.
Köszönöm a rejtést.

geobubo 2011.01.30 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 3.76
Több kolbász, mint nap!
Januárban 32 +találás.
A jelszót viszon nem értem. Mármint, hogy mit akar mondani. Megmagyaráznád? Köszi.

 
PEx2 2011.01.23 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Tetszett! Kellemes séta volt. Köszönjük!

csaszi család 2011.01.15 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.58
Kellemes séta közben megtaláltuk a pontokat!

Katty 2011.01.09 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Kellemes, rövid séta keretében megtaláltuk, egészen könnyen, egészen a közelben. Egy szép napon. :-)
Köszönjük!

Laaszlo 2011.01.09 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Feladathoz illő keresőbrigáddal megtaláltuk, köszi a rejtést! :)

Apexsek 2011.01.05 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Jó pár éve nem jártunk a környéken se, de itt meg egyáltalán nem voltunk.

csacsa1 2011.01.03 14:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

james 2011.01.01 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Anita, Judit és James

Galambok 2010.12.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Ez is tetszett, méltó befejezése a napnak.

woncsi és medve 2010.12.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Kirándul a KOLÓnia 3. állomása!
A kicsik lelkesedése már csak a parkban levő játszótérig tartott.
Mi a kicsit idősebbek nagy kitartással megfogtuk a ládát.
Köszi a rejtést!

kicsiogre 2010.12.12 13:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.73
Megvan!

boson 2010.11.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.93
A templom és a környező park gyönyörű. Nyáron biztos még jobb errefelé sétálni.

juli 2010.11.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Minden csupa hó, nagyon szép.

szeliju 2010.11.28 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Amíg szüleinknek mise, addig nekünk láda. Köszönjük a rejtést! szeliju

Tikis 2010.11.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.69
koszi!Szep volt a templom belulrol is.A ladanal igen ugatnak a kutyak,igaz keritesen belul.

mmatyi1999 2010.11.21 11:57 - Megtaláltam
megvan! Matyi, Ági, Misi, Gábor [wapon beküldött szöveg]

Mr Zerge 2010.11.20 08:20 - Megtaláltam
Meg van. részletesen később... [wapon beküldött szöveg]

Mercenary 2010.11.16 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.80
Hangulatos környék.

kivancsifancsi 2010.11.14 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Ma reggel gyönyörű napsütést látva majdnem a Pilisbe indultam egy hosszabb túrára többek közt a GCPREP ládához. Végül egy kis családi séta mellett döntöttünk és ide jöttünk. A GCPREP ma délután megszűnt, így pontról lemaradtam, de a hely megmaradt. El is megyek a napokban megnézni, milyen volt a megszűnt láda környékén a kilátás :)

A GCMAKE kifejezetten tetszett. Nem csak a templom és a park, hanem az egész környék nagyon nyugodt, mintha nem is Bp-en lennénk. A rejtés bátor. Csenge könnyen előkapta.
Köszönjük az invitálást.

Hazafelé még egy HDR képet is készítettem 
szadi&agi 2010.11.14 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Kösz a rejtést!

8Rita8 2010.11.14 00:00 - Megtaláltam
Köszi!!!

Goblin 2010.11.14 00:00 - Megtaláltam
Köszi!!!

DorTom 2010.11.14 00:00 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük!

urbalazs 2010.11.12 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Már sötétedett, de így félhomályban kivilágítva még nagyobbnak tűnt a templom. Köszönjük, hogy itt lehettünk!

zalajaro 2010.11.12 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Most a láda kedvéért.

targonczas 2010.11.11 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Mindig szívesen jövök erre. Mintha nem is Budapest lenne.

agluma 2010.11.07 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Délutáni séta közben.

Viba 2010.11.07 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.78
Kedves Elrejtő! Nem fogadja el a jelszót! Szerintünk jól írtuk le, ez egy mondat kell hogy legyen, nem ? Bocsi most már sikerült!

Guelue 2010.11.01 14:45 - Megtaláltam
Megvan!

Gábor és Edit 2010.11.01 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Kellemes őszi séta volt, szép időben, szép környezetben. Sajnos, a ládánál elfelejtettük a jelszót felírni. Végül a Gugli segítségével sikerült a jelszót kitalálni. :o)

banyóka 2010.10.31 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Ezt nem sikerült elsőre jól beírni.
Furcsa volt, hogy már ilyen korán sötétedett és ahogy lebukott a nap a hegyek mögöt, rendesen fázni lehetett, etért siettünk. A 2. pont nagyon tetszett.

Aneron 2010.10.24 16:08 - Megtaláltam
&Kata, MesiTomi

tomesi 2010.10.24 16:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.73
őszi séta során begyűjtöttük

szijoad 2010.10.16 14:32 - Megtaláltam
MEGVAN

Hegyo 2010.10.13 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.39
Már sötétben kerestem meg, de jó kis séta volt, köszi.

Éjvándor 2010.10.12 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.40
A jelszó valamiért nem passzolt, és végül ma néztem meg újra az egészet (2010. 11. 23.).
Szóval sokra nem emlékszek a túrából, de egyszer már jártam itt a sárga 50 teljesítménytúra során.
A helyek szépek, érdekesek, a jelszó viszont érdekes...

kismaczu 2010.10.10 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Szép helyre vittél minket,köszöjük

remiorsi 2010.10.10 00:00 - Megtaláltam
Igen, az akadt bőven :) A kicsi gesztenye volt a legszebb!

100. láda

gladius23 2010.10.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk bár elég lassan haladtunk, hogy kiélvezzük a látnivalókat:-) Ugye Schleppel? :-)

Csaba & családja 2010.10.09 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.25
A templomot is szerettük volna megnézni, de nem akartuk megzavarni a misét.

esztelneki 2010.10.09 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
köszönöm

CacheFinder 2010.10.03 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Már sokszor elhaladtam ez előtt a park előtt, de a templomról nem volt tudomásom.
Nagyon tetszett a környezet és az igazán impozáns épület.
A végládánál lévő kút igazi gyöngyszem.
Köszönjük a rejtést!

LaySoft 2010.10.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.22
Megkerült.

Paul 2010.10.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.91
Köszönöm a rejtést.

 
Liza7 2010.10.02 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
kutbol nem jöt viz megtaláltuk kősz a rejtésttttttttttttt!!!!!!!llisa7

kevimaci 2010.10.02 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
megtaláltuk kösz a rejtéstttttttttttttttttttttttttt!!!! kevimaci

N.Zs. 2010.10.01 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Munka utáni városi keresgélés eredménye. Szép rendezett környék, jó pontok. A kút, és az ott lévő rejtek tetszett a legjobban. Köszönjük.

útközben
 
Heni&Gábor 2010.09.25 12:15 - Megtaláltam
Kihasználtuk a gyönyörű őszi időt, és túráztunk egyet a környéken (GCFAZE-GClige-GCVDAG-GCGMBA-GCMAKE-GCKLEH). A szurdokon keresztül érkeztünk a kúthoz, nagyon szép volt!

mszilvia 2010.09.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

alfabootis 2010.09.14 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Jó kis séta a nyugis városrészben, köszi a rejtést! :-)

timea 2010.09.12 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, örömmel sétáltunk erre. A közelben lakunk, a templomkerti játszótér a gyerekek kedvenc helye, ide nyáron is szeretünk jönni, mert klassz árnyékos. A rejtés nagyon remek!

A királyA domb
Templomkerti játszótérSzentkút
Szentkúti pihenőhely 
Bugár-orienteering 2010.09.10 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Szitáló esőben érkeztem, de így is tetszett.

Karate Kid 2010.09.05 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
A ládát hamar megtaláltuk de még diót is szedtünk.

Köszi a rejtést!

LionDaddy 2010.09.05 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Egy korábbi munkahelyem 500 m-re volt innen, mégsem ismertem a helyet részletesen. Most pótoltam a hiányosságot és kellemeset sétáltunk a szép napos időben.

Köszi a rejtést !

Szent László szobraA 2. pontnál
A kút és a multi végpontja 
Péter60 2010.09.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Nagyon jól összeszedett multi és még a jelszó is stílusos. Gratula!

bgjozsa 2010.08.29 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Kerékpáros találat (17 km). Kihasználtuk a még kerékpározásra alkalmas időjárást és tekertünk egy rövidet.

keleven 2010.08.29 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
Megtaláltuk.

loco001 2010.08.29 14:30 - Megtaláltam
megtaláltam

Jani70 2010.08.29 11:00 - Megtaláltam
Meglelve. Köszönöm!

Viczi 2010.08.23 21:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Ez az 500. geoládám, és nagyon örülök, hogy pont erre esett a választás, mert szép a környezet, éjszaka is kereshető, sötétben, ahogy mi is kerestük, és nem kell sokat kutakodni.
Köszönöm, azoknak akik velem együtt örültek ennek az eseménynek!
Bea, Szabolcs, Magyusz.

500 
Magyusz 2010.08.23 21:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Viczi 500. ládatalálata.

fénnyel festés 
pegasus_mv 2010.08.21 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.07
Nagyon tetszett a helyszín. Köszönöm a rejtést.

MikiCache 2010.08.19 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Az egész környék nagyon elnyerte tetszésünket. A nyugalom, a béke környéke... legalábbis ez látszik.
Miki és Anikó

 
ggy1 2010.08.15 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Herczegék egyik tagjával.

joco64 2010.08.10 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Megtaláltam.

Fonte 2010.08.08 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.99
De jo! Meglett! [wapon beküldött szöveg]
A ládával kezdtem, Nagykovácsi felől az esett először útba.
A templom körüli park nagyon jó hangulatú, kellemes hely.
Sokat jártam már itt a környéken, természetesen mindig valamilyen földmérési célzattal. Szeretem a városnak ezt a részét.

De jó! Meglett!
sereva 2010.08.07 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtalűltuk.

Pet 2010.08.03 13:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.69
Budapesti szürkítés.

 
horanyi.a 2010.07.27 10:42 - Megtaláltam
Balazzsal, Bencevel es Zsomborral talaltuk meg (a dobozt Zsombor vette eszre).

molka 2010.07.24 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Éppen rendezvény volt a templom környékén, így még azt is élvezhettük! Azért a kút tetszett a legjobban! A rejtés ötletes!

SirLes 2010.07.24 17:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.11
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Kellemes kis multi, bár a ládánál dupla csalódás ért minket. Nem sikerült vizet húznunk a kútból, illetve amerikai szamócák voltak a kerítés tövében, vagyis íztelenek. A játszótér nagyon tetszett a legkisebbnek.

Macusa 2010.07.24 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.66
"Budai tájakon-15" TT közben.

Robin13 2010.07.20 19:00 - Egyéb
Toll kicserélve a doboz ajándékkal feltöltve!

Team 222 2010.07.19 17:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést, nagyon jól éreztük magunkat, jó időnk volt. A kisfüzetkébe már elég nehezen lehetett írni, a toll sajnos nem kifogyhatattlan, így kérlek benneteket, ha mentek vigyetek tollat, esetleg cseréljétek, ha még nem történt meg.

morph 2010.07.17 17:36 - Megtaláltam
Remek környék [wapon beküldött szöveg]

Paplacs 2010.07.14 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
A templom környékének kialakítása nagyon tetszik, bár még mindig építkeznek. A kútnál egy közepes méretű morcos kutyát kellett meggyőzni békés szándékomról, végül sikerült hozzáférnem a ládához is.

Piás 2010.07.12 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
+van!
Köszi a rejtést!

Lopakodó 2010.07.12 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Köszönjük!

Geri89 2010.07.10 00:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Chubbyval esti ládázás keretein belül.
Köszönjük!

Chubby 2010.07.10 00:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Éjszakai pesthidegkúti ládázás második és utolsó állomása. Köszönjük a rejtést.

Chubby és Geri89

breimanne 2010.07.06 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szép hely, köszönet a rejtőnek!

nmárti 2010.07.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Még sosem jártam itt, nagyon tetszett. A templom és a park csodás, a kút
pedig érdekes volt. Köszönet a rejtőnek!

Juju 2010.07.01 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Kerékpárral a "bringázz munkából-munkába" program keretében a Szemlő-hegyi-barlangi nappali műszak után a pilisvörösvári mentőállomásra éjszakai szolgálatra menet. A templomkertet már ismertem, a kút új volt, és tetszett. Köszönöm a rejtést!

kegabor 2010.06.27 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Sajnos a kut nem mukodott, es arra is kivancsiak voltunk, hogy hogyan javitjak, hiszen sehol nincs rajta ajto. :)

R-Gyu 2010.06.26 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megleltük [wapon beküldött szöveg]
Körtúra a Szép Juhásznétól indulva a Csúcs-hegyig, majd vissza. Pontos koordináták, alaposan kidolgozott leírás. Példaértékűen összerakott multi! Szintemelkedés: 874 m
Gyalogos kupa: 24,3 km

A kútKő korona
DonRazzino 2010.06.25 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Köszönjük!

1. 
Hegedüs 2010.06.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.37
Okmányirodai várakozással kombinálva.
A.

Rókacsapda 2010.06.06 18:50 - Megtaláltam
Ok!

lczandris 2010.06.06 18:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Vasárnap délutáni ládázás (GCTOP, GCKOTE,GCwiz, GCMAKE,GCfaze) negyedik ládája és ráadásként a GCGMBA is meglett a GCTOP-tól kb. 10m-re!
Köszi a rejtést!

ittott 2010.06.05 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.58
A templomba sajnos nem jutottam be, mert éppen mise volt, mire a templom kertet bejártam addigra egy keresztelő kezdődött.
A szent kútnál sem volt szerencsém, mert a ládát megtaláltam, de nem tudtam vissza tenni a helyére, mert a kútnál lakó ifjú lány éppen akkor kezdet barátjától búcsúzkodni. Negyedóra múlva visszasétáltam a kocsimhoz ládával együtt, és visszagurultam a kúthoz, hogy addigra talán elbúcsúznak. Hát nem. A türelmem elfogyása után, egy újabb negyedóra múlva odamentem, elnézést kérve a zavarásért, és kérdeztem tőlük, tudják e, hogy a kút környékén egy láda van elrejtve? Mire az ifjú hölgy mondta, hogy ő tudja. Na - mondtam - én azt szeretném visszarakni a helyére. Tegyem nyugodtan, mert gyakran járnak ide e miatt. Így sikerült befejezni a remetei ládázást.

Szent László királySzent Korona domb
Lourdi oltárSzent kút
yamael66 2010.06.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.03
megvan, koszonom

"J&J" 2010.05.31 17:11 - Megtaláltam
Húúú, de nehéz volt :(. Nem megtalálni, hanem a jelszót összerakni. Talán valamit nem pontosan jegyeztem meg. Valójában már több mint egy hete jártam a helyszinen, és azóta probálgatom a megoldást (azért se kérek segitséget, inkább visszamegyek grrrrrr...) de aztán végre sikerült.

ferta 2010.05.30 13:45 - Megtaláltam
Első keresés és találás a családnak.

Bernáth 2010.05.30 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.40
Nagyflisziékkel együtt kerestük fel a GCMAKE pontjait. Éppen vége lett a misének, meg tudtuk nézni a templomot, ami valóban látványos. Gáborék hívták fel a figyelmünket az oltár körül látható szocreál beütésű falfestményre, amelyen - többek között - egy overallos szerelő látható, aki éppen az alumínium ételhordóban feltálalt ebéd elfogyasztásához készülődik.
A Szent Kútnál megelőzött minket egy másik kesser család, akiknek ez volt az első találatuk. Ezúton is gratulálunk nekik, és további jó ládázást kívánunk.
Innen a Gercséhez (GCGER) mentünk tovább, de nem találtuk meg egyből a jó utat, és az eső is utolért minket, ezért ezt a ládát elhalasztottuk a jövő hétre.

A templom bejárataA templom belseje
Az overallos szerelő az alumínium ételhordóvalA szabadtéri oltár
A Szent Korona dombA két kesser csapat
A Szent Kútnál, a harmadik csapattal együttÚt közben: a nyugdíjas pedagógusok otthona
nagyfliszi 2010.05.30 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Ez is megvolt. Bernáthékkal közös ládázás még épp az eső előtt.

Haspok 2010.05.29 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.79
Köszi a rejtést!

Dr.Lada 2010.05.29 11:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Kerékpáros találat! A Máriaremetei útról mentem be a parkba, így a bejáratánál 2 főangyal szobra fogadott. A gyönyörű parkban elsőre a St. Korona dombot kerstem fel, majd az első pontot a templom tövében. A fedett oltárt csak távolról sikerült megnéznem, mert épp valamilyen szertartás folyt. A kúthoz vezető úton tényleg vannak paloták. A kútból sajnos nem sikerült vízet fakasztani, akárhogy tekertem a kereket. Közben érkezett pár túrista, de nekik sem sikerült.

napvirág 2010.05.29 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Szeretem ezt a környéket ...

* Köszönöm a lehetőséget, és az új ismereteket! *

 
befi 2010.05.25 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
ok

Zsiráf 2010.05.23 12:09 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 17.5km

csokisfánk-OK 2010.05.22 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.43
A park és a templom is tetszett, esküvői menetek váltották egymást. Elsétáltunk a kúthoz , de vizet nem tudtunk fakasztani belőle. A jelszóképzés nekünk nem volt egyértelmű, csak harmadszorra sikerült helyesen eltalálni, pedig mindent jól írtunk fel, csak a sorrend nem volt mindjárt logikus a leírás alapján.

sinus90 2010.05.20 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Épp nem esett, így több napos kényszerszünet után lábra keltem. Az 57-s buszon ültem, amikor egy rég nem látott ismerősöm szállt fel. A templom közelébe vitt az útja. Együtt szálltunk le és eljött velem a templomig majd ment amiért errefelé jött. Először a templomot néztem meg. Tartottam tőle, hogy bezárják, de nem. Jól szétnéztem kívül, belül, a parkban, majd irány a kút. Szép környék. A rejtés is tetszett.

skiccpausz 2010.05.13 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Pesthidegkút GPS-es terepi felmérése során kerestem meg ezt a multiládát biciklivel. Aznap és a környező napokon nagyon felhős időnk volt, ezért vadászni kellett a napsütéses időszakokat, hogy jó képeket tudjak készíteni a felmérés mellé. Szerencsére volt is néhány jó pillanat.
A Fazekas-hegynél találkoztam a rejtővel:)
Hangulatos, szép helyek, ahol a pontok vannak.
Köszönöm a rejtést,
skiccpausz

Remete szurdok
 
Ruttkay 2010.05.11 19:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.82
gyors rajtautes [wapon beküldött szöveg]
A láda elhelyezése a kútnál a magánház (csaholó kutyával) közelsége miatt
aggályos. Mugliveszély! (ha csak nem a rejtő lakik ott!)
A templom parkja kellemes, rejtési lehetőség itt is lenne biztos!

sagabi 2010.05.11 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.17 súly: 3.57
Megtaláltam

Vándor Csillag 2010.05.11 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.96
A templomban éppen mise volt, így belülről is láthattam. Nagyon szép. A kút is nagyon tetszett, de sajnos hiába tekergettem, csak nem adott vizet.

boszorkányok 2010.05.10 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.76
Jó itt a parkban sétálni! Köszi a rejtést!

Palazsu 2010.05.09 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
vasárnapi lődörgés

Levin 2010.05.09 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Nagyszerű vasárnap délutáni multiláda!
A kútból, hiába probáltam, nem bírtam vizet fakasztani.

Dudika 2010.05.09 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.29
Megtaláltuk Köszönöm

szipeti 2010.05.09 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.91
ok

 
Cickond 2010.05.08 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.57
Nagyon szép volt a környék. A második ponton éppen dolgoztak, de nagyon segítőkészek voltak - nem először találkoztak kesserekkel.

thx :)

liza félix cickondék

Liberty 2010.05.08 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
5/1. Budai ládatúra.

Nagyon szép és meghitt környezetben található a Kegytemplom és a Szent kút. Sok érdekes információval lettem gazdagabb a ládaoldal ismertetőjéből. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

II. kerület címere
Isfer 2010.05.08 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltam

A láda közelében
reprocesszor 2010.05.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.48
Tényleg nem nyafogásból mondom, de ennyit nem szívtam még jelszóval.
Egyébként remek, nagyon szép a hely, főleg, hogy ma vissza is mentem, mert azt hittem rossz táblát fotóztam, de nem...
Na mindegy, egyébként érdemes eljönni ide mindenkinek, a jelszóra vonatkozó leírást meg hatszor oda-vissza elolvasni, akkor talán egyértelműbb:-)!
Köszi!

csabika25 2010.05.02 16:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Famágus 2010.05.02 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
A környék eddig elmaradt multijait jártuk be, szépek, ügyesek voltak, ez is, bár nélkülöztek mindenféle kihívást.
A falikút és környezete különösen tetszett..Köszike!!

oldfox 2010.05.02 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
...megtaláltuk, bővebben Famágustól!

K-55 2010.05.02 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
Utoljára a Szentegyházi Gyerekkórus csodálatos szereplésén jártunk a templomban. Ez a környék Bp. egyik legszebb része, rendezett és tiszta, és nem utolsó sorban kiváló kirándulási kiindulópont. A leírás tartalmas, a 3 pont bejárása szép élményt adott.AA

A templomA Mária kép
A teplom ólomüveg ablaka"Boldogasszony előtt"
A felajánlásA Szent Kút
Joanne 2010.05.01 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Soha nem értettem, hogy ez a kis sziget itt a hegyek ölelésében, hogyan lett Budapest része. Kiváncsiságból utánaolvasok.
Kicsit fáradtak voltunk, mire ide értünk, így a következő pontig igénybevettük a BKV szolgáltatását is.

Zs&E

-Bandi- 2010.05.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
éppen egy esküvői pár fényképezkedett a parkban...
Tényleg át kéne írni a jelsz-leírást betűről karakterre!

akosgy 2010.04.30 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Bicajjal munkába menet. Tetszett a kis liget, egészen békés így hétköznap délelőtt. :) Érdekes a fordított irányú jelszóképzés, de szerencsére értelmes kifejezés lévén könnyen kikövetkeztethető a logika. :) Köszi!

Sparks 2010.04.25 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
77 éves nagynénénket vittük el erre a rövid sétára, ő ott lakik a közelben. Nagyon élvezte :) Köszönjük a rejtést.

dzoli1 2010.04.25 15:00 - Megtaláltam
Vasárnapi séta. :)

Fil 2010.04.24 14:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.59
A "SZÍVATJUK A KESSERT" szöveg 2. betűje "I" melynek egyszerű oka, hogy az első "SZ".
A "NEM TUDOM A NYELVTANT" utolsó szavának első betűje "NY" és nem "N".
Ennek fényében javasolnám a karakter megnevezés használatát, vagy a jelszó módosítását, mint ahogyan ezt kértem már másik ládádnál is a hídfeliratnál!

Alapvetően nem szeretjük ezt a fajta jelszóképzést, pláne megvariálva az állomások sorrendjének kavarásával.

A téren a két pontot pár méterre egymástól feleslegesnek tartjuk.

A templom és a tér az emlékműveivel, játszóterével tetszett, a kút így működésképtelen állapotban nem.

Györgyi a játszótérről látni vélte Vándort, majd a logbook alapján bebizonyosodott, Csuhás járt a kessnél.

Csuhás 2010.04.24 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.33
Kertvárosi kutyasétáltatás közbeni keresés. Régen jártam már a templomnál, de ismét szépnek találtam. A kút viszont eddig ismeretlen érdekesség volt. A rejtés jó, bár a kutyák hisztiztek a kerítésen belül Vándor miatt.

Csuhás, Vándor

Templom kívülről, és...... belülről
LászlóOltár a szabadban
A szent koronaKútház képek
R.Guszty 2010.04.24 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.75
Bár rengetegszer elmentem a park előtt, úgy alakult, hogy eddig még sosem jértam bent. Most a láda okán a templomot is megnéztem. A kútról eddig nem is hallottam, köszönöm a rejtést.
A jelszót én sem értem.

ghiago 2010.04.24 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszönjük.

csg69 2010.04.23 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Megvan :)

Kesmester 2010.04.21 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Én akkor fedeztem fel az idilli hangulatú kutat, amikor pár éve mindig kerékpárral jártam haza, és néha kis kerülőket tettem a környéken.
Ma három gyermekemmel kerestük meg a ládát. Nagyon lelkesek voltak a kincskeresésben, ez volt az első!

Köszönjük.

oliver96 2010.04.20 19:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 1.00
Négyen találtuk meg gps nélkül, izgi volt.
1 .ládánk

jalso 2010.04.20 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.20
A máriaremetei kegyhelyet 6 évtizede ismerem, és az utóbbi időkben is sokszor megfordultam itt - ha máskor nem, akkor Pünkösd hétfőjén. A Szent kút viszont teljesen új a számomra, valahogyan mindig elkerültem ezt a helyet. Köszönöm, hogy megmutattátok.

Zugi 2010.04.18 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Rokon látógatóból Nagykovácsi felől érkeztem, a gps pedig egy csodálatos útvonalon navigált le a hegyről, ahonnan már a távolból kimagaslott a templom a gyönyörű környezetéből.
Gyerekkori szép emlékeimet hozza elő Máriaremete, így mindig szívesen jövök ide. A Szent-kút-ról nem is tudtam volna ha nincs geocaching, és az odavezető út, meg a környék rendezett házai, kertjei, önmagukban is megérnek egy sétát, pláne egy ilyen tavaszi alkalommal mint a mai nap volt.

lent a háttérben a templom
 
Halász család 2010.04.18 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
OKT közben 4-dik ládánk. Köszönjük a rejtést

MukiJames 2010.04.18 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Pesthidegkutrol setaltunk at a templomhoz.

Pont delben erkeztunk, igy aztan nagy volt a joves-menes (illetve csak a joves) a mise kezdete miatt. A Szent Koronat megformazo domb mellett letelepedtunk es megebedeltunk, majd tovabb setaltunk a multi tovabbi pontjai fele. A staciok mellet jspanyikekkal futottunk ossze, rovid beszelgetes utan aztan elvaltak utjaink, mivel ok forditott sorrendben jartak vegig a pontokat. A kutnal a lada konnyen meglett.

Logolas utan a Fazekas-hegyet vettuk celba.

Erika, Muki

 
jspanyik 2010.04.18 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
Kellemes vasárnap déli séta és még a jelszót sem tévesztettük el. Köszönjük a rejtést!

Mari és János

Glac 2010.04.18 11:49 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Tipekin & Perseus 2010.04.18 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
A mai OKT második ládája.

Sajnos a kútból nem folyt a víz, pedig tekertük rendesen.
Köszönöm, h láthattam ezt a templomot is!
Perseus

andrewid 2010.04.18 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.21
Nagyon szép a templomkert.
A papnak már gondolom mindennapos látvány, hogy megjelenik olykor pár fura ember, és tökön-paszulyon keresztül rohangál :)
A jelszórészletes sorrend viszont okozott némi problémát...

kakukKata 2010.04.18 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
A lényeget, a jelszórészletek sorrendjét nem olvastuk el, de végül sikerült!

farkasék 2010.04.18 00:00 - Megtaláltam
.

BiBoLi 2010.04.17 16:30 - Megtaláltam
TT után hazafelé. Csodaszép a park ! Köszönöm a rejtést.

höri 2010.04.17 16:30 - Megtaláltam
Megrágva...

Köszönöm a rejtést

zöldfülű 2010.04.17 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Lefülelve :)

Kevélykedős TT-ről hazafelé - sajnos kicsit kutyafuttában, így a szurdok nagy bánatunkra ma kimaradt :(((

Köszönöm a rejtést, hamarosan képes is leszek :)

Lettek:))

Pontról pontra...Pontról pontra...
Pontról pontra...Pontról pontra...
fodordav 2010.04.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.59
Megcsodáltuk a hatalmas templomot és az ápolt kertet. Kár, hogy a kút nem adott most vizet, jól esett volna. E+D

Szabó Család 2010.04.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
A templom nagyon szép, a park is jó hogy rendbe van tartva.Tetszett a felújított kút is. Nagyot sétáltunk a szurdokban is. Köszönjük.

Bryan 2010.04.17 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltuk!
A kút nagyon jól néz ki :)

A kút és a kis vezetőm :)Emese
FelíratA kes elején megálltunk egy kicsit pihenni :)
geooszi 2010.04.17 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszi!

picipanni 2010.04.15 20:25 - Megtaláltam
Kis esti cache.. mobiltelefon lámpája, és tocsogós sár... :)

Mr Bean 2010.04.13 21:00 - Megtaláltam
Megvan.

*Vica* 2010.04.13 21:00 - Megtaláltam
Esernyőkess

Pazuzu 2010.04.11 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Edizonnal a solymári ördöglyuk barlangtúra után levezétésképp. Még nem jártam erre. A bazilika festett ablakai nagyon szépek.

Edizon 2010.04.11 15:00 - Megtaláltam
Pazuzuval közös találat.

Murus 2010.04.11 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Szavazás helyett. Cica

sirgalahad 2010.04.11 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.20
Mátyás torka reszelő
Szomjúságtól sík ideg
Szolga csuprot vesz elő
De jó, hogy e víz hideg

messzirőlközelről
koronakút
részlethideg-e?
Kámán_Gergely 2010.04.10 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.63
Mai utolsó találat.
Köszönjük a rejtést!
Gergő

gnegyzet 2010.04.10 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
.

diego 2010.04.08 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.49
Kellemes séta szuper időben.

sprok 2010.04.06 19:27 - Megtaláltam
Itt lakom a környéken, így ismerős helyeken jártam.

 
pszoradi 2010.04.06 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.06
A kút tetszett a legjobban. Kösz.

Istyu 2010.04.05 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.91
A mai remetei kiruccanásunkat összekötöttük egy kis lelki gyakorlattal. Tivadar atya vasmiséje ürügyén jártunk erre, s ha már itt jártunk nem hagytuk ki ezt a multit sem. Sajnos az időjárás nem kedvezett a hosszabb nézelődésnek, pedig örömmel sétáltunk volna egyet a környéken. A templomot és a környéket is jól ismerem, ifjú koromban a környéken éltem vagy harminc évig.

Köszönöm a lehetőséget!

szaboist 2010.04.04 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
megvan

usakal 2010.04.04 17:07 - Megtaláltam
Gyalogos kupa:32,1 km Nanukkal.

coocos 2010.04.04 15:00 - Megtaláltam
meglett

Gabó és Zoli 2010.04.04 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Kellemes tavaszi séta a húsvéti családi ebéd előtt. Gabó, Zoli, Lara és Bálint

sanca 2010.04.04 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Kellemes délelőtti séta volt. A látnivalók számomra kifejezetten megragadóak voltak.

Köszönöm!

gabeszmacesz 2010.04.04 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
A környéken lakom és nem is tudtam hogy van ez a hely.

Meira 2010.04.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.66
Megtaláltuk. Köszönjüka rejtést.
Húsvét vsárnapján épp mise volt a templomban,ami fokozta az ünnep hangulatát.
A templom körüli parkban zajló "bazinagyromalagzi" azonban megdöbbentő volt. FeketeMercik,BMW-k bent a parkban,nyitott kocsikból bömböl a folklór.Kerti asztalok roskadásig hidegtálakkal,sütményekkel,sül a kolbász a grillen a gazdagabbaknál. A szerényebbje csak a kocsi motorháztetején terített magának.
Ha a kis kütyümre hallgatunk,több terüljasztalkámon átgázolva jutottunk volna csak el a Szent Korona Dombig. Fényképezni nemigen mertünk volna.

ipiapacsok 2010.04.03 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
KÖszönjük a rejtést. Bár 5 km-en belül lakunk, nem tudtunk eddig erről a szép kis kútról.

ozeki 2010.04.03 13:00 - Megtaláltam
Arigato!

OsiOsi 2010.04.03 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
ok

Piriloro 2010.04.01 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.40
Szép környezetben, rövid sétával gyorsan megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Áron 2010.04.01 13:09 - Megtaláltam
Ma kb. délig volt suli, holnap nincs suli. Hát elmentem keresgélni pár dobozt. Ezzel kezdtem. Tetszett a környék, a rejtés is jó.

Aszilva 2010.03.31 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.79
Megtaláltam

peti0405 2010.03.31 08:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megvan! A rejtés jó, de nagyon merész helyen van!
A jelszóval semmi probléma sincs! Mai is aktuális és jól passzol a szétszakított nemzet összetartozást jelképező Szent Korona dombhoz!

lacc 2010.03.30 14:08 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 10.9 km
Laci

urbanj 2010.03.28 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Vasárnap délutáni kirándulás.

fa-peti 2010.03.28 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Ez a hely megérdemli a ládát. Örültem, hogy új láda jelent meg Budapesten, pechemre éppen 400 km-re voltam akkor. No sebaj egy bringatúrával ma felderítettem ezt a szép helyet. A láda gyorsan előkerült. Köszi, bár már jártam erre, most is örültem, hogy erre vetett a geocaching :).

Kerékpáros kupa: 55.2 km

Bubuka 2010.03.28 16:45 - Megtaláltam
Vasárnap délutáni séta. A királynál rossz táblát néztem, de a jelszó végét kitaláltam.

Discover 2010.03.28 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Kellemes vasárnap délutáni séta könnyű találattal, a szépen karbantartott nagy parkban és a környékén.
Köszönöm a rejtést!

fkmaster 2010.03.28 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
A Szentkutak Magyarországon túramozgalom kapcsán már jártunk erre, most csak a láda miatt kerestem fel.

Kerticsorbi 2010.03.27 19:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

guppik 2010.03.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
A Remete-szurdok takarítása után kerestük meg, köszönjük!

ier 2010.03.27 13:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Szép, nyugis hely.

erbeo 2010.03.27 13:11 - Megtaláltam
Sosem jártam még a fővárosnak ebben a szegletében, érdekes volt.

Avranella 2010.03.26 18:58 - Megtaláltam
Heureka! :) Koszi a rejtest! [wapon beküldött szöveg]

Attibati 2010.03.25 23:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.22
Moderátorként a helyszínen jártam még a láda megjelenése előtt , de a találatot - szokásoknak megfelelően - csak most érvényesítem.
A templom szép környezetben van, a kútnál levő pont viszont rendesen körbe van építve, több irányból is szemmeltartható a ládát kereső. A kesser komfortérzetét csökkentheti a rejtekhelytől néhány méterre vadul ugató két kutya is.
A jelszó és a bemutatott hely közötti összefüggést nem nagyon értem, de töröm rajta a fejem.

puhanyuszi 2010.03.24 00:00 - Megtaláltam
:)

bgecco 2010.03.24 00:00 - Megtaláltam
Tetszett, köszönet érte.

Marakess 2010.03.23 18:46 - Megtaláltam
*

Blue Mali 2010.03.23 16:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.73
[wapon beküldött szöveg]

Köszi a rejtést!

Kerékpárral kerestem fel eme multiládát, mégpedig abból az okból kifolyólag, hogy edzenem kell a vasárnapi időfutamra!

Így a III.kerületből indultam, átbuktam a rózsadombon, majd hűvös-völgyön keresztül értem el a célt!

Szép templom, s a kertje is szép, valamint a Szent kút is jópofa!
A pontok rendben vannak, s a ládát is egyből megtaláltam!

A jelszó érdekes, de én nem kerítek neki nagy feneket!

Köszönöm a lehetőséget.
Kezdem a hazafele utat.

Kerékpárral
pörsing 2010.03.23 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
A templom és a kert már ismerős, de a kútnál még nem jártam.

akosm5 2010.03.22 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.64
Megvan!
Aktuális jelszó!...
:-)

Pilis50 2010.03.22 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Jó a jelszó, köszönöm hogy itt lehettem.
Sok TT-nk megy erre át a Szurdokon, de még nem jártam a kútnál.
-- Természetesen! De azért sajnálom "Hiába dugjuk homokba a fejünket":-(

halaszkiraly 2010.03.22 10:10 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a játékot! Jó volt itt lenni a friss levegőn a hosszú tél után. :-) [wapon beküldött szöveg]

ha2 2010.03.21 16:00 - Egyéb
Több kessertársam szóvátette hogy ez a játék
deklaráltan politikamentes kell legyen.
Teljesen egyetértek,de ez a láda március 15-e előtt
jelent meg és igy aktuális a jelszó.
Egyébként pedig az egész Kárpát-medencei történelmünkre
igaz.Hiába dugjuk homokba a fejünket.

Snipermaster 2010.03.21 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Jót sétáltunk a szép időben.
Tetszett a park és a kút is.
Köszönjük!

Norbi&Niki

bohrmann 2010.03.21 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Itt aztán volt minden: látnivaló, jó levegő, gyönyörű házak, szobrok, emlékezés, és még remek játszótér is. Úgyhogy mindenki igényének megfelelt a program. A szurdokba nem jutottunk el, de ott már jártam, és még biztosan fogok is, mert gyönyörű. Bevallom, soha nem hallottam ezen érdekességekről, pedig nagy dolgokat volt szerencsénk látni.

csemege 2010.03.21 10:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.55
A kútnál forgattam egy ideig a kereket, de nem adott vizet, lehet hogy nem voltam elég kitartó.

Kofola BT 2010.03.20 17:25 - Megtaláltam
Ha már erre jártunk ezt sem hagytuk ki.

povyagi 2010.03.20 17:24 - Megtaláltam
Mathauval és Macikupaccal a megbeszéltek ellenére még ezt mindenképp meg kellett nézni. Egyáltalán nem ládázáshoz öltözve indultam otthonról... Szerencsére itt ez nem okozott gondot.

Mathau 2010.03.20 17:24 - Megtaláltam
Kellemes környék, színvonalas láda, jó rejtés. Eddig sem volt ismeretlen a hely, de most kicsit jobban is körülnéztem mint a tt-k alkalmával.

macikupac 2010.03.20 17:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.14
Budai .com-ozás 2.

Igen régóta ismerem már a templomot és a kis parkot, amiben áll. Elsősorban a különféle, a környéken vezető teljesítménytúrák alkalmával jártam itt. Így azt is nyomon követhettem (még ha csak lazán is), ahogy felépült a Mária-oltár és a körülötte lévő emelvény. Valamint a parkban sem volt még egykor a Szent Koronára hasonlító emlékmű. Éppen ezért egy kicsit sétálgattunk amíg a pontokat végigjártuk. Ahogy észrevettük, a környékbeli fiatalok is előszeretettel múlatják itt idejüket. Innen autóval mentünk át a Szentkúthoz, ami valódi újdonságot jelentett nekem is. Ez a kicsiny park valahogy mindig kimaradt. Kicsit furcsállottam is, hogy miként létezhet Mária-kegyhely csodatévő forrás nélkül. Mert a templom környékén hiába kerestem, nem találtam és a turistatérképek sem tüntetik fel... Maga a kútház egy igen szép építmény. Talán egyetlen hiányossága, hogy nem tudtunk vizet fakasztani belőle. Öröm volt Macekkel itt lenni.

Kegytemplom MáriaremeténSzt. László
Szt. ImreKorona
Szent JózsefMária oltára
SzentkútDísz a kútházon
Macek a ládával 
kb ibic 2010.03.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
ok

parrish 2010.03.20 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Megtaláltuk.

 
L-200 2010.03.20 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megvan.

GJoe 2010.03.20 12:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
OK

Marvin 2010.03.20 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Kellemes tavaszi biciklis megkeresés.

Gáspár Norbert 2010.03.20 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Kis hidegkúti barangolás. GPS nélkül.

Attilacska 2010.03.20 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

SagiK 2010.03.20 08:40 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

L@zy 2010.03.20 08:40 - Megtaláltam
Téry TT közben [wapon beküldött szöveg]

VP 2010.03.19 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.31
Ismerős hely, jó környék.
A csodatevő máriakultusz idegen tőlem.
Az x. sor y. betüje jelszavakat pedig nem szeretem.
GPSgames-es játékokkal összekötött esti séta.

Magnes50 2010.03.19 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
Megtaláltam, kórházi látogatás előtt. A templomnál és a Remete-szurdokban már sokszor jártam, de a kutat nem ismertem.

Puszkany 2010.03.18 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.34
Délutáni tekergés tavaszi időben. Az aszfalt ideális, a túristautak dagonyásak. Ezek szerint Scelével elkerültük egymást.

 
scele 2010.03.18 15:26 - Megtaláltam
mögvan. A jelszó összerakása csak itthon sikerült!

Kerékpáros kupa: 28,2 km

ZitaKati Andris és CsZso 2010.03.18 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
:-)

 
Mihul 2010.03.18 10:45 - Megtaláltam
Jártam már itt

 
Hz 2010.03.17 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
Budai-hegység újraszürkítő tekerés
1 hu-s, 2 com-os, 3 games-es találattal,
45,9 km-en.

Kerékpáros kupa: 45,9 km

TracklogRészlet
Találat2. pont
vakond87 2010.03.17 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

Pepe 2010.03.16 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Szeles, de legalább már napos időben jártam végig. Köszönöm a lehetőséget, nem ismertem ezt a környéket.

Bogyó és Babóca 2010.03.15 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Ládázás a nemzeti ünnepen 5/5.
Mivel már besötétedett és nagyon hideg lett, így ez lett a mai ládázós napunk utolsó ládája.
Nagyon szép a templom, de sajnos csak kívülről tudtuk megnézni, mert zárva volt. A parkban sétáltunk egyet, aztán begyűjtöttük a dobozt a kútnál, és siettünk haza vacsizni. :)
Nagyszerű, ötletes rejtés!
További képek még később...

 
Zag 2010.03.15 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Kellemes séta volt ebben a már majdnem tavaszi időben.

Mikulás 2010.03.15 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.38
A Gyermekvasút nyomában 20 TT után bkv-ztam erre. A TT-t nagyon jó társaságban teljesítettem, ott volt Lazy és családja, valamint Baliagy, magpet és az Apexek csapata.
Hidegkúton könnyű feladatok vártak, a ládánál pedig kollégákba botlottam :) Köszönöm a rejtést. A Szentkutat anno még én tettem fel a POI adatbázisba, ha nem csal az emlékezetem :)

Mikulás

erchegyia 2010.03.15 16:11 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

Minek van visszafelé a jelszóképzés?

tótheszter 2010.03.15 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
A Gercséről hazafelé éppen útbaesett. Nem ismertem sem a parkot, sem a templomot, köszönöm, hogy bemutattad nekünk.
A kocsi felé sétálva mintha erhegyia kollega robogott volna el mellettünk, de a parkolóban nem láttam a kesserparipát, így elbizonytalanodtam. A logok alapján látom jól tippeltem.

NyugdíjasotthonSzentkút
Mária virággal 
lacza74 2010.03.15 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönöm a rejtést!

zsuzsóka 2010.03.15 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.69
Megtaláltam

Dandaki 2010.03.15 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Többször jártunk már itt, végre ládázhattunk is egyet!
Köszönjük a rejtést!

dandasz 2010.03.15 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Köszönjük a rejtést!

Kini 2010.03.15 14:50 - Megtaláltam
köszönjük! szép láda! és Máriaremetét tényleg érdemes megmutatni. Családdal együtt, hodoaatot kísérve a 200.-hoz.

hodoaat 2010.03.15 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Nagyon szuper ládát sikerült 200.-ként megtalálnom!
Köszönjük a rejtést! És köszönöm azoknak, akik oly gyakran elkísértek (és remélem még sokáig fognak kísérni) jobbnál jobb helyekre!
A láda jól teli van tömve. Tartsa meg jó szokását! :)

Megvan a 200.!Egy rövid log és ...
... csoportkép. 
Tototo 2010.03.15 14:40 - Megtaláltam
Köszönjük

nogacsalad 2010.03.15 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.11
Ezen a - nem kicsit, inkább nagyon szeles - vasárnapon egy kis ünnepi családi ládázásra adtuk a fejünket Komárom-Esztergom, Veszprém térségében, illetve zárásként gyorsan megkerestük a legújabb fővárosi ládikót is. 6/6

Mai utolsó helyszínünk. Könnyű, gyors találat. Levezetésnek épp jó volt. Szép a park, hát még milyen szép lesz, ha igazán kitavaszodik, s kirügyeznek, virágba borulnak a fák, a bokrok!
Nagyon tetszett a magyar királyi korona "nagyobbik testvére" (1. kép)
A templomba ezúttal nem tértünk be.
A ládarejteknél sikerült "lefülelnünk" füles 22-éket, akik kutyusukkal keresték fel a helyszínt.
Kellemes hely, egy kis vasárnap délutáni sétát igazán megér!
A ládikába betettünk egy kirakót, s helyette kivettünk egy matricát.

Köszönjük!

Jé, a magyar korona!Hálafal
Mária képmása
Itt jártunkUtolsó hó
fules22 2010.03.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.20
Köszönjük a kellemes sétát! Nagyon szép a templompark!

SzandiB 2010.03.15 13:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Egy másik cacherrel együtt fejtettük meg az első és második pontot, aztán kicsit lemaradtunk, hogy mindketten magunk találjuk meg a ládát.
Nagyon szép környék, többször jártunk már a templomkertben, de a láda környéke új volt nekünk is.
Köszönjük a rejtést!

A templomA láda
A láda környékeEnyhén szeles idő volt
katika 2010.03.15 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.16
ok [wapon beküldött szöveg]

 
Seres Péter 2010.03.15 12:20 - Megtaláltam
680. ládám

 
zsorzs 2010.03.15 12:00 - Megtaláltam
Tetszett a tó! [wapon beküldött szöveg]

 
keva 2010.03.15 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [wapon beküldött szöveg]

BékaBütyök 2010.03.15 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.52
Találtunk csokit is, aminek Anti különösen örült, vettünk belőle, de még hagytunk is, érdemes menni. Jó láda, szép multi.
Béka, Anti

kl 2010.03.15 10:16 - Megtaláltam
Itt is voltunk [wapon beküldött szöveg]

benist 2010.03.15 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.00
Sok utazás, rövid séta a jól ismert környéken. Sikerült a templomba is bejutni, szép a belső kiképzés. A láda koo-k kicsit megtévesztettek, de rövid keresgélés után előkerült. Összefutottunk kl-ékkel is. A találat után végig a még télies szurdokon, majd a nagykovácsi busszal hazafelé.

cachekereso 2010.03.15 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Nagyszerű helyszínre hívta fel figyelmemet a rejtő e multival. A metsző hideg ellenére is érdemes volt megtekinteni a templomot és kertjét, no meg a környéken épült, jó ízlést és széles fantáziát tükröző házikókat. A feladványban mindössze a jelszó nem azonosul a játék filozófiájával...

tudo 2010.03.15 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.30
40 km kerékpár edzés 500 m emelkedéssel az új ládához. Hogy értelmes edzés legyen belőle, a régi FTC bemelegítő kört tettem meg a Moszkvás felől indulva és Solymár felől érkezve.

Máriaremete régi szép emlékhelye családunknak: gyerekkoromban sokat jártunk erre édesapámmal, itt kértem meg feleségem kezét, rendszeresen hoztam ide gyerekeinket, és számos edzés útvonal is vezetett erre. Ma a szembeszél és a húzódások hozták a feladatot. A bejáratós lánc külső tányéron vitt fel a kegytemplomhoz, de végre pörgetve elmegy a 17-es is hátul.

Kerékpáros kupa: 42.14 km

Felhőben...... és Napsütésben
Szentkorona kőbőlSzent Imre Herceg
FőoltárSzentély
Jézus Szíve OltárEmléklapok
ÜvegablakÜvegablak
A templom belülrőlTalálat
KútKút
KútRemete szurdokvölgy
3D 2010.03.14 16:55 - Megtaláltam
Rendben

djewla 2010.03.14 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.11
Délután kisétáltam a templomhoz, és megkerestem. A kutyám segített, bár magamtól is ment volna...

ésKata 2010.03.14 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Elég szél fújt

Zergi 2010.03.14 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.11
Fogtam!
Nagykovácsi - Vöröspocsolyás-hát - Fekete-fej - Kis-Hárs-hegy - Szépjuhászné túra után el kellett ide is jönni, mert kell a pont! Megjegyzem, hogy május 15-én erre vezet a BUDAI 30 teljesítménytúra! Gyertek minél többen:)

 
Bluedog 2010.03.14 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

lagaf 2010.03.14 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Valaha többször jártunk errefelé, a templomot is meglátogattuk, de Máriaremete az utóbbi tizenöt évben valahogy kiesett megszokott útvonalunkból. A láda megjelenése alkalmat szolgáltatott a visszatérésre, hogy e bolondos, szeles-napos-szemerkélő esős időben ismét felkeressük a bazilikát és a szentkutat (helyesen így, egybeírva), sétáljunk a parkban, ahol az útról letérve nyakig sárosak lehetünk. De nem gond: a rakoncátlankodó műszer ellenére szorgalmasan végigjártuk a pontokat, megtekintettük a lourdes-i Mária-szobrot, s egy rövid időre betértünk a kegytemplomba is. A szentkútnál hezitáltam kissé, mert - bár a doboz helyét azonnal megtaláltam - nem voltam meggyőződve arról, hogy a környező házakból nem figyel-e valaki...
Összességében tetszett e könnyen levadászható, "vasárnap délutáni" multiláda; az egyes pontok leírása kellően informatív - köszönet illeti érte a rejtőt. Ugyanakkor nagyon sajnálatosnak tartom, hogy egy ilyen nemes, természetbarát szabadidős tevékenységbe - ha csak egy jelszó erejéig is - betüremkedhet a napi politika...

Szent korona-domb"Magyar ifjuság példaképe"
Csodás üvegablakok...Az ajándékozó Schäfferék...
A szentkútA doboz és tartalma
Nebel 2010.03.14 12:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Bár fővárosi vagyok, szégyen szemre még sohasem jártam ennél a csodálatos templomnál és ebben a szép parkban!
Rendkívül érdekes volt a templom lábazatán olvasgatni a hála-táblákat.
A közeli szabadtéri oltár kivitelezése is egyedül álló!
Nagyobbik fiammal kerestük fel ezt a remek rejtés, köszönet érte!

 
Ronin 2010.03.14 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Ezúttal magányos portya volt egy lustálkodós vasárnap reggel után.
A ládika hamar meglett és még a közeli kutyák is csendben megvárták a logolást.
Köszönet a rejtésért!

 
kiváncsi 2010.03.14 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Nem tom, hogy nem vettem észre tegnap, 5 percre lakom!!! Régóta játszottam a gondolattal, hogyan kellene ide ládát rejteni. Ez a megoldás nagyon teszik!! A jelszót egyszerűen nem értem, vagy nem akarom érteni ... .Igaz, engem a helyhez sem a "kegysége" vonz. GPS ide nem kell.
Köszönöm a rejtést.

LCSOKA 2010.03.14 10:22 - Megtaláltam
log kesobb [wapon beküldött szöveg]

Blankamanka 2010.03.14 00:00 - Megtaláltam
jó volt!Köszönöm!

tanácsos 2010.03.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Thank you

atipapa 2010.03.13 20:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Köszönöm a rejtést.A második GPS-nélküli megtalállás.

ha2 2010.03.13 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Kihagyhatatlan,közeli láda.Gps-t be sem kapcsoltuk mert
jól ismerjük a helyet.
A kút melletti házból nagyon ugattak a kutyák,lehet hogy
feltűnő lesz a nagy nyüzsgés.
Jó kis multi,telitalálat a jelszó.

Andi&Parker 2010.03.13 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Kicsit lassan szedtük össze magunkat az indulásra, és tankolni is muszáj volt, így kicsit "késve" értünk a környékre. Meglepetésünkre Bogee-ékkal futottunk össze a pontok közt.

Old Eye 2010.03.13 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Az Éjszakai Ragadozók szimatot kaptak és már délben zsákmányszerző útra indultak. Bázisállomásaként megszállták kies tanyámatJános-hegy oldalában. Az este akkora lakomát csaptunk mindenféle maradékból, hogy fél óra késéssel jutott el hozzánk ez új láda híire... És negyediknek, éppen fél órával az első megtaláló után értünk ide; pedig talán én laktam az eddigi megtalálók közül a legközelebb, és jól is ismertem az utat... :-) Elmaradt a marakodás a konc felett :-)
És találkoztunk az éj leple alatt Andi & Parker vadászpárossal! Jót beszélgettünk a nagy hidegben.
Szép rejtés, szép multi! Bár többször jártam már itt, de most új szemmel néztem körül. Köszönet a rejtőnek!

Bütyök+Zulu 2010.03.13 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
A jó kis vacsi miatt lemaradtunk a dobogótól, bár pécsiként azt hiszem elég szép helyezést értünk el :). Sokat jártam Hidegkúton, de , hogy ilyen szép dolgok vannak a közelben nem sejtettem. Köszönet a rejtésért, hogy most ide is eljutottunk. A kút nagyon tetszett, jó , hogy a láda része lett. Andi&Parker-ékkel futottunk össze a két pont között félúton, majd bevártuk őket a templomnál, jót beszélgettünk. mindennyaian azt hittük nagyobb csapat kesserrel futunk össze ebben a nagy városban egy szűz ládádnál. A csoki finom volt, köszönjük az előttünk lévőknek, hogy hagytak nekünk is,és az utánunk jövőknek. Isten tartsa meg a rejtő szokásait! :)

SylverRat + Bogee 2010.03.13 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Sajnos elvacsoráztuk a ládamegjelenést, így csak összességében a 4. helyet sikerült megcsípnünk. Nagyon aranyos a kút, jól megugattak a szomszéd kutyák. Egy nyuszicsomagot elhoztunk 3-an, köszönjük szépen. A templom hangulatos kivilágítva. Út közben összefutottunk Andi&Parker-el is, beszélgettünk egy jót. Köszönjük a ládát!

Dzsozy 2010.03.13 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Esti mini kessertalálkozó lett belőle:DD Az utolsó pontnál futottunk össze, beszélgettünk egy kicsit, de sajna mennünk kellett hamar. Köszönjük az ajándékokat.

Köszönjük a rejtést!

Gyros 2010.03.13 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.96
Szinte holtversenyben ProDG-vel, és Dzsozyékkal, Bernixxel.
Én+Bernix+Pro 3. (18:38) -> 2. -> 1. sorrendben mentünk végig, a 2-1 pont között futottunk össze Dzsozyékkal. Leolvastuk az első pontot, majd mentünk vissza a 3-ashoz dumálni a többiekkel.
A ládához közeli ház előtt parkoltunk, mikor indultunk volna haza, egy idősebb úr várt minket a kapuban. Azt gondtam épp nehezményezni fogja, miért álltunk elé, de nem erről volt szó: a rejtő barátja volt a kedves úriember, és érdeklődött meglett-e a doboz :)

Bernix 2010.03.13 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Megvan!

prodg 2010.03.13 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.12
Feszes volt az első hely, nem sokkal a Mentorom előtt érkeztem, szerencse, hogy vesztére túl sokat adott át oktatásom során! :)
A hely ismerős, sokszor járok erre.
Köszi a rejtést!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.