geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
2794. Füzesabonyi séta (GCFUSE)

Templom; fotó: anettx

Templom; fotó: anettx

Templomtorony; fotó: anettx

Templomtorony; fotó: anettx

1956-os emlékmű a templomkertben

1956-os emlékmű a templomkertben

Kapu; fotó: anettx

Kapu; fotó: anettx

Várossá nyilvánítás emlékműve a templomkertben

Várossá nyilvánítás emlékműve a templomkertben

I. világháborús szobor; fotó: anettx

I. világháborús szobor; fotó: anettx

Vasútállomás épülete; fotó: anettx

Vasútállomás épülete; fotó: anettx

Vasútállomás egykor

Vasútállomás egykor

Vasútállomás épülete; fotó: anettx

Vasútállomás épülete; fotó: anettx

Vasútállomás épülete hátulról

Vasútállomás épülete hátulról

Trianon emlékmű; fotó: anettx

Trianon emlékmű; fotó: anettx

Szent Vendel kápolna távolról; fotó: anettx

Szent Vendel kápolna távolról; fotó: anettx

Szent Vendel kápolna-régebben

Szent Vendel kápolna-régebben

Szent Vendel kápolna; fotó: anettx

Szent Vendel kápolna; fotó: anettx

Szent Vendel kápolna; fotó: anettx

Szent Vendel kápolna; fotó: anettx

Ládarejtek; fotó: anettx

Ládarejtek; fotó: anettx
Szélesség N 47° 45,753'
Hosszúság E 20° 23,169'
Magasság: 115 m
Megye/ország: Heves
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2010.07.23 08:00
Megjelenés időpontja: 2010.07.23 08:05
Utolsó lényeges változás: 2017.01.07 08:55
Utolsó változás: 2017.01.07 09:15
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+3V)
Elrejtők: sakter, tuzhaju, luviktor
Felhasználó: Lacipap
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 5700 m
Megtalálások száma: 377 + 1 sikertelen + 3 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.7 megtalálás hetente


WAP:

1. pont: A templom bejárata feletti latin szöveg 5. sorának 4. betűje

2. pont: a szobor talapzatán található háromtagú név (betű+szó+betű) 6. betűje (Minden betű számít)

3. pont: Az épületen található márványtábla 3. sorának 8. betűje és a 6. sor 18. betűje.

4. pont: láda Szent Vendel kápolnánál fa tövében.

WAP vége


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Információk a ládához

A város megközelítése autóval alapvetően két irányból lehetséges. Az egyik lehetőség, ha autópályán közelítitek meg a várost (Füzesabony, 114 km), a másik fő útról pedig a 3-as úton a körforgalomnál kell a városba betérni. Mindkét esetben tartsatok a Centrum felé.
1. pont:
A városiasabb rész (vagy ahogy az itteniek nevezik: "falu") nagy temploma. (Van egy másik kisebb templom is a vasúton túl, mely a "telepi" nevet viseli.)
Segédpont:  N 47° 44,681' E 20° 25,281' [GCFUSE+seged] (itt balra lesz a fő utca, név szerint Rákóczi út, de menj tovább és az első (egyirányú úton!) lehetőségnél jobbra. Templom út a neve, találóan). A templom innen már könnyen megtalálható.
A jelszó első részlete, a templom bejárata feletti latin szöveg 5. sorának 4. betűje.  N 47° 44,520' E 20° 25,484' [GCFUSE-1]
A templomkertben érdemes megtekinteni a várossá nyilvánítási és az 1956-os emlékművet.
2. pont:
Az imént említett segédponttól gyalog egy pillanat alatt megközelíthető. Az I. világháborús emlékmű a park déli részén található.
A második jelszórészlet, a szobor talapzatán található háromtagú név (betű+szó+betű) 6. betűje. (Minden betűt beleértve)  N 47° 44,712' E 20° 25,230' [GCFUSE-2]
A visszajelzések alapján még egy kis segítség: a talapzaton azt a pár cm vastag fémlapot értjük, amin a szobor ténylegesen áll.
A szobortól 40 méterre található egy artézi kút.
3. pont:
A fő utcán (Rákóczi út) menj végig a 3. ponthoz, a vasútállomás már messziről is jól látható.
Az itt keresett, vagyis harmadik részlet az épület jelölt pontján található márványtábla 3. sorának 8. betűje és a 6. sor 18. betűje.  N 47° 45,072' E 20° 24,992' [GCFUSE-3]
A vasútállomás közelében megtekinthető a város trianoni emlékműve. N 47° 45,049' E 20° 25,079' [GCFUSE+emlekmu]
4. pont:
A láda a város határában, Pusztaszikszó nevű külterületi lakott hely közelében van. Nem azért helyeztük ilyen messze a ládát a város többi látványosságától, hogy minél jobban keresztbe tegyünk a kedves kessertársaknak, hanem mert szeretnék felhívni a figyelmeteket erre a (sajnos pusztulófélben levő) műemlék épületre. A láda rejtekhelyének is megfelelő a környezet.
A megközelítésére javasoljuk, hogy a városból a 3-as út felé induljatok autóval, a jelzett pontig burkolt úton el lehet jutni.  N 47° 45,962' E 20° 22,887' [GCFUSE+parkolo]
Az autót kímélendő innen már célszerű inkább gyalog megközelíteni a ládát, ami egy fa tövében keresendő, a negyedik, egyben utolsó jelszórészlettel (befőttesüveg).  N 47° 45,753' E 20° 23,169' [GCFUSE-4]
A jelszót úgy kapjátok meg, hogy az egyes jelszórészleteket összefűzitek a fenti leírás sorrendjében.
Füzesabonyról
Füzesabony egy 8000 fős kisváros, melyet 25 éve emeltek erre a rangra. Csendes, nyugodt környezet, jó infrastrukturális elérhetőségekkel. Ugyanakkor sajnos természeti és épített örökségekben nem nagyon bővelkedik. Ennek ellenére, vagy éppen ezek miatt szeretnénk ha ellátogatnátok ide. Úgy gondoltuk, hogy egy nem nehéz multi-ládát telepítünk azért, hogy megismerhető legyen a település, s a pontok mellé több egyéb érdekességre is felhívjuk a figyelmeteket. Célunk a ládával, hogy egy kis időt eltöltsetek a városban, mely egyáltalán nem a nyüzsgő nagyvárosi jeleket hordozza magán. Üljetek le a parkban, bóklásszatok az utcákban, és érezzétek jól magatokat.

A pontokat úgy helyeztük el, hogy azok átívelnek a városka főútján, és a város melletti kis (elhagyatott, és sajnos pusztulófélben lévő) kápolnához vezetnek az elrejtett ládikóhoz. 1. pont: Templom. 2. pont: I. világháborús emlékmű 3. pont: Vasútállomás, 4. pont: Kápolna
Római katolikus templom
A település ma is álló, barokk stílusú, római katolikus templomát 1732-35 között építette Giovanni Battista Carlone, Európa hírű egri építőmester, a középkori szentély felhasználásával. A templomot 1815-ben bővítették, ekkor festette ki Herz Mihály egri művész. A bejárat felett Erdődy püspök koronás sasok által tartott, kagylódíszes főpapi címere látható. A templom főoltára sötétzöld műmárvány, melyet 1840 körül készítettek. A főoltárképet az egri Balkay Pál festette, ugyancsak 1840 körül. A két mellékoltár szarkofág alakú, faragott fa, zöldes márványozással. A szószék fából készült, szürke márványozással. 1944-ben találat érte a templomtornyot. Lakossági összefogással karcsúbb, magasabb formában építették újjá. A templom filiái Mezőtárkányban és Egerfarmoson találhatók. Az egyházközség irányítását az egyháztestületi képviselőtagok segítik.

A templom előkertjében áll a füzesabonyi lourdes-i barlang-kegyhely, mely a híres franciaországi búcsújáró hely mintájára épült 1974-ben Orsovay Ede kántortanító, helyi lakos kezdeményezésére. A hátsó templomkertben áll Nepomuki Szent János 1842-ből származó kőszobra, mely korábban a város centrumában, a főutcán volt elhelyezve.
Vasútállomás
1861-ben indult meg a Hatvan-Füzesabony-Miskolc közötti vasúti fővonal építése, melyet 1870. január 9-én adtak át a forgalomnak. Ezt követően, 1872. november 3-án készült el az egri szárnyvonal (erre egy emléktábla is emlékeztet az állomás falán), s majdnem 20 évvel később, 1891. augusztus 5-én lett kész a Füzesabonyt Debrecennel összekötő vaspálya. A kiépült hálózat napjainkban évente több milliós nagyságú utas- és több milliárd forintos értékű áruforgalmat bonyolít le biztonságosan.

A Pfaff Ferenc tervei alapján, 1893 őszén felépült, eklektikus stílusú állomásépület a legszebb MÁV-épületek közé tartozik az országban. A vasúti mérnök kimagasló teljesítményeinek első példája Fiume állomásépülete 1889-ből. Ehhez kapcsolódóan egy téves legendát is őriz a füzesabonyi hagyomány, miszerint a vasúttársaság egyik figyelmetlen tisztviselője tévedésből összecserélte a tervrajzokat: a füzesabonyiakat Fiumébe, a fiumeit Füzesabonyba postázta. Valójában a később várható utas- és teherforgalmat felmérve építették meg az eredeti tervek szerint az épületet. Pfaff a történelmi Magyarország területén 14 nagyváros állomásépületét tervezte meg. A II. világháború után megmaradtak építészeti védelem alatt állnak, műemlék jellegük miatt.

A vasúthálózat kiépülése jótékony hatása mellett negatív következményekkel is járt: megnehezítette a közlekedést az északi és déli településrész között. Ennek ellensúlyozására épült meg 1985-re - a várossá válás folyamatának részeként - a vasúti aluljáró, mely a balesetmentes közlekedést tette lehetővé. A vasút, kettévágva a települést, kettős intézmény-rendszert hozott létre, mely egyszerre kedvező és hátrányos hatású is.
Szent Vendel Kápolna
Szabadon álló, oromzatos, 18. sz-i épület Pusztaszikszó (az egri érsekség volt majorsága) és Füzesabony között. A várost északról közúton megközelítők a körforgalom elhagyása után pillanthatják meg jobb oldalt, a bokrok, fák között kibukkanva. A kápolnát Barkóczy Ferenc püspök építette a középkori alapok felhasználásával az 1750-es évek végén, melyet a hívek segítségével 1806-ban restauráltak. A 19. sz. folyamán a kápolna leégett, de 1844-ben Dudás József egri kőművesmester helyreállította, valószínűleg a közelben lévő érseki nyaralókastély elkészülte után. A 20. sz.-ban is még híres búcsújáró hely volt, de a kápolna berendezései, oltárképei 1945 után teljesen elpusztultak. Az épület megmentése érdekében az 1990-es évek elején helyreállítási tervet készítettek a szakmai szervek.

Forrás: www.fuzesabony.hu

Ládatörténet:
2016. június 21. anettx kessertársunk helyrepofozta a betegeskedő ládát, újra kereshető.


2017. január 05.-én a ládát az adoptálhatóak közül átvettem. A pontjait végigjártam, koo-kat pontisítottam!
Kereshető!!
Állapot: kereshető

KRW értékelés (216 db): környezet: 4.14 rejtés: 4.12 web: 4.41 átlag: 4.22

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


navigaator 2021.02.11 00:00 - Megtaláltam
-

Sanzy01 2021.02.06 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Geo-EMDÉ [Geoládák v3.9.0]

Emoke95 2021.02.06 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
GEO-EMDÉ [Geoládák v3.9.0]

BaumyGeo 2021.02.05 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Köszi a rejtést! Megtaláltuk! A piros turista útvonal mentén is ki lehet sétálni a Szent Vendel kápolnához, ami a legjobban tetszett a pontok közül, romos állapota ellenére is.

EA2A0DD5-F9B4-44DE-B055-1D798B56EC829E7302D0-F342-4D22-8FD0-EA2EDEC0C6F7
DB6AFE67-2964-4601-A5DE-2FDE858CA85A 
Janisoft 2020.11.01 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Maratonos Maci 2020.10.26 15:15 - Megtaláltam
Napvirággal ...

napvirág 2020.10.26 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget.

Pongiz 2020.09.09 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Fordított sorrendben lett meg. Kellemes séta a városban, a 4-es ponthoz autó kell. [Geoládák v3.6.0]

Mo-Hó 2020.08.17 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
Meglett!
Köszi a rejtést!

Kiaribua 2020.07.27 14:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

PeterT 2020.07.21 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Köszönöm a rejtést :)

anzsu7 2020.07.17 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa [Geoládák v3.4.1]

mszabynah 2020.07.16 20:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.59
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

wivien31 2020.07.16 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 1 átlag: 1.50 súly: 2.40
Megtaláltuk.

Patics 2020.07.11 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kireth 2020.06.28 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

utigabi60 2020.06.28 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

ládavadász Pisti 2020.06.13 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk Eszluzsuval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

eszluzsu 2020.06.13 12:11 - Megtaláltam
Ládavadász Pistivel közös találat. Köszönjük. [Geoládák v3.4.1]

rajho 2020.06.04 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

keviszonci 2020.06.01 19:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kocsisjozsef74 2020.02.27 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Józsi [Geoládák v3.3.2]

aknitram 2020.02.22 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.6.4]

kingajani 2020.02.22 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

adrivik 2020.02.18 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.72
Megtaláltuk, kicsi rejtői segítséggel, amit köszönünk szépen!

richard_szabo 2020.01.25 08:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

Seres Péter 2020.01.01 15:10 - Megtaláltam
1105. ládám 4. pontja egy 500 méteres séta a 10 cm magas sárban egy romhoz.

GC2794A1GC2794A2
GC2794A3GC2794A4
GC2794A6GC2794B1
GC2794B2GC2794B3
GC2794B4GC2794B5
GC2794C4GC2794C5
GC2794C6GC2794C8
GC2794D1GC2794D4
GC2794D8GC2794E2
GC2794E4GC2794E5
GC2794E6GC2794E7
GC2794E8 
gyetger 2019.12.31 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi. :) [g:hu 1.6.4]

zalajaro 2019.12.14 09:15 - Megtaláltam
Aki keres, az talál! 🙂

IMG_20191214_085552IMG_20191214_095010
IMG_20191214_095727 
Csabiq 2019.11.19 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

eltájoló 2019.10.31 16:35 - Megtaláltam
Több részletben lett meg. Múlt héten volt egy fél óra az egri átszállásig, így gyorsan megkerestem az első 3 pontot. A másodikon nem volt szerencsém a találattal, mert nem olvastam el a plusz segítséget. De szerencsére készítettem képet, amit fel tudtam nagyítani annyira, hogy leolvassam a részletet. Mostanra csak az utolsó pont maradt, amihez már sejtelmes holdfényben érkeztünk. Így is tetszett a templom (vagy kápolna).
A láda jó állapotban van. Köszi a rejtést.

Templar 2019.10.18 12:00 - Megtaláltam
OK!

tofu 2019.10.13 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Leti első találata Noszvaj felé menet. Köszönjük az út leírást és a rejtést

Lopakodó 2019.10.06 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pötyimiki 2019.10.06 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Aniko & Gyuri 2019.09.29 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Aniko és Gyuri [Geoládák v2.2.5]

Robogo 2019.08.25 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Log később. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

AliceSky 2019.08.01 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)
Csodás a romos kápolna, nagyon művészi látvány, örülök hogy nem adtuk fel tesómmal útközben (a multi összes pontját gyalog kerestük fel). [Geoládák v2.2.5]

Bernáth 2019.07.05 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.05
Most mi sem csak elsuhantunk Füzesabony mellett, hanem bejártuk a multit, és ezzel kicsit megnéztük a várost. Nekünk az állomás épülete is tetszett, de persze a kápolna a legérdekesebb. Köszönjük a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
Göde 2019.06.23 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]

kenau 2019.06.02 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ellfelek 2019.04.27 12:00 - Megtaláltam
Egy 5 napos hosszú hétvége első napja és első ládája. A kóddal meggyűlt egy kicsit a bajom, mert este, mikor bejelentettem, sehogy nem akarta elfogadni... fél óra után feladtuk..., de mikor hazaértünk 5 nap múlva az első próbálkozásra jó lett... 😊
A kápolna tetszett a legjobban még így romosan is...
Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.2y]

IMG_20190427_122318IMG_20190427_122915
sogor36 2019.03.25 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.94
Köszi a rejtést.

tabletta 2019.03.23 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2x]

Lacza és Tádé 2019.02.27 09:48 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Cerberus 2019.02.12 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.39
Megtaláltam! Gabival közös ládázás. Fordított sorrendben kerestük fel a pontokat. Nekem a 4. pont, a kápolna tetszett a legjobban, az ilyen jellegű helyszíneket ugyanis nagyon kedvelem.

A leolvasós multikat nem szeretem túlságosan, különösen a 4. sor 32. betűje típusú összeolvasósakat nem. A végláda viszont rendben volt.

Köszönöm a rejtést!

IMG_6413IMG_6416
IMG_6417IMG_6418
IMG_6419IMG_6420
IMG_6422IMG_6428
nazso.oszan 2018.12.26 13:38 - Megtaláltam
A negyedik pontért megküzdöttünk a sárral, de meglett.
Köszönjük a rejtést.

IMG_20181226_134414IMG_20181226_1345421
VenTOmi 2018.12.25 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

james 2018.12.15 08:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

emiGrant 2018.11.27 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.24
Útban Hajdúszoboszlóra ládáztunk egy kicsit, bár az időjárás nem sok jót igért. Ezt a multit visszafelé teljesítettük, így azzal a szegény, elhanyagolt, pusztuló kápolnával kezdtük. Nagyon érdemes lenne rendesen rendbehozni, felújítani, mert nagyon szép még így, romosan is. A városi leolvasósdi nekem általában mindig bajt okoz, és most sem volt másként. A szobor talpazatát én bővebben értelmeztem, mint kellett volna, de aztán meglett. Köszi a rejtést és a rejtői segítséget!

-1-2
-3-4
-1-2
Norbee97 2018.11.14 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.02
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Sokszor voltam már átutazóban Füzesabonyban, de ez a láda a nagy távolság miatt mindig kimaradt. Most itt volt rá az alkalom, sötétedés alatt (és a végén sötétben) nagyobb kihívás, és a kamera tesztelésére tökéletes. :) Szerencsére a pontokkal nem voltak gondok, mondjuk a templomnál kicsit nehéz volt megtalálni a betűt, de ez a legkevesebb. Miután a ládához már teljes sötétségben érkeztem, így a kápolnáról nem készült fotó, bemenni meg pláne nem mentem, egyrészt erről nem is tudtam hogy van lehetőség, másrészt siettem a buszhoz. Szerintem így sokkal nagyobb élmény volt, mint egy átlagos nappali séta, jól éreztem magam. :) [Geoládák v2.2.5]
1044.

IMG_20181114_155534IMG_20181114_155340
IMG_20181114_160745IMG_20181114_161116
IMG_20181114_161800IMG_20181114_161848
IMG_20181114_161912IMG_20181114_163132
IMG_20181114_163405IMG_20181114_165149
IMG_20181114_171348 
Böbe3+1 2018.11.03 12:00 - Megtaláltam
Nagyon élvezetes volt ez az első geoláda keresés! Köszönjük!

Wilka74 2018.11.01 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.93
A fárasztó szabadság utolsó ládája. Autóval jártuk be a pontokat, mert fellázadt a család. A kis kápolnáért megszakadt a szívünk. Köszönjük a helyek bemutatását.

IMG_2641 
delfin 2018.11.01 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Mezőkövesd környéki ládázás 2. állomása.
Köszönjük a rejtést!

gores 2018.10.23 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltuk, köszönjük.

Spangarázs 2018.10.06 17:30 - Megtaláltam
Motoros ládatalálat!
A jelszóképzésben rejtői segítséget kértem mert nem akart összejönni, pedig csak figyelmetlen voltam.Ezúton is köszönöm!
Köszi a rejtést!

Caldera 2018.09.29 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Lacipap 2018.09.28 14:50 - Egyéb
Ládaellenőrzés!
A helyszínen járva a ládával mindent rendben találtam!

AlanTheWild 2018.09.20 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.75
Régóta a listán szereplő láda: most sikerült végigjárnom. Köszönöm!

Tanohun 2018.08.04 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

kertimi 2018.08.04 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

SandorCsaba 2018.07.31 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Toth417 2018.07.16 16:59 - Megtaláltam
A cserépfalui eseményláda után kerestem fel a várost, melynek korábban csak a vasútállomásán jártam. Most is vonattal érkeztem, így adott volt a 3. ponttal kezdeni, majd az emlékmű érintésével elsétáltam a templomhoz. Ezután vissza az állomáshoz, majd a gyalogos-aluljárón át irány Pusztaszikszó. A tuhu kissé hiányos, így a régi 31-es út szélén gyalogoltam sokáig, de ezt feledtette velem a kápolnáig vezető földút. Visszafelé az adótoronynál pont elcsíptem a buszt, így a korábbi vonattal is haza tudtam jönni. Köszönöm a rejtést!

CsKaroly 2018.06.23 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

IREBA 2018.06.18 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

GAMANO 2018.05.18 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

ocsike78 2018.05.12 07:40 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.2.5]

nbokan 2018.05.09 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
A kápolna tetszett a legjobban, kösz a rejtést.

-1-2
-3-5
-4-6
zsolty23 2018.04.14 13:21 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Irisz14 2018.03.15 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.73
Megtaláltuk!

VaVi 2018.03.10 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.00 súly: 3.93
Hááát...
Némely pontja elég felesleges, látnivaló hiányában.
Értem én, hogy kellett Füzesabonynak egy láda, de minek 4 pontnyi, ha nincs annyi látnivaló?
Vasútállomás, tényleg?
A kápolna talán az egyetlen, ami pontot érdemel.

MoMaszter 2018.02.17 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.97
Az utolsó ponttal kezdtem, aztán szépen sorban...

Köszi a rejtést!

erdei.laszlo 2018.02.04 16:25 - Megtaláltam
Ggggggffff

Emese62 2018.01.14 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.79
Sajnos a háborús emlékszoborral meggyűlt a bajunk! A talapzatról a lefagyott havas eső miatt a jelszórészletet nem tudtuk leolvasni! Kérhetnék egy találatot?

[Jóváhagyta: Lacipap, 2018.01.15 08:14]

Köszönöm szépen!

IMG_0004IMG_0010
IMG_0001IMG_0014
Pumba9 2017.10.30 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2017.10.30 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2017.10.20 17:42 - Megtaláltam
Egerszalók hétvége 1. Kösz!

Frankie Family 2017.09.23 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

darkwolf 2017.09.05 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm!

WP_20170905_12_19_57_ProWP_20170905_12_21_17_Pro
gst76 2017.08.04 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Füzesabony - Tisza-tó kör - Füzesabony kerékpár túra (136 km) első állomása.
A második pontnál többen hűsöltek a 40 fok miatt, így a részletet nem tudtam leolvasni.
Köszönöm a rejtő segítségét.

Gumipók 2017.07.16 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
Kár a kis kápolnáért...
A csatornát vajon ki vitte el?
Köszi a rejtést!

kópé1993 2017.07.03 20:41 - Megtaláltam
Szabolcsból hazafelé. Köszi

P7030023P7030027
Verka87 2017.05.07 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

adyca 2017.05.07 00:00 - Megtaláltam
megvan!

tojas 2017.05.06 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.75
A láda már nem befőttes üveg, hanem rendes konyhai!
Köszönöm, meg van! Rejtői ellenőrzéssel együtt :)

Stn72 2017.04.16 16:30 - Megtaláltam
+Van!

Strombus 2017.03.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.42
Nekem sokkal jobban tetszett volna egy pontos hagyományosként a romos kápolnánál, de a többi pontot is letudtuk. Sajnos látnivalókban nem túl gazdag város Füzesabony.

A káplonához hogy lehet szépen, kellemes környezetben kisétálni?

2017 03 24 Füzesabony romos Szt Vendel kápolna 2 GCFUSE-42017 03 24 Füzesabony Szt Vendel kápolna gróf Erdődi család címere c GCFUSE-4
2017 03 24 Füzesabony romos Szt Vendel kápolna belülről GCFUSE-4 
Péter60 2017.03.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.42
Régi tipusú leolvasósdi multi, a kápolna tetszett leginkább.

Bőrharisnya 2017.03.08 18:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszönjük a rejtést!

aldarion109 2017.01.07 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

westmark 2016.10.22 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GBoys 2016.08.26 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszönjük a kellemes sétát!
Megtaláltuk!

:)

Gibix75 2016.08.25 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

qtatom 2016.08.05 13:45 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BLUEway💙2016! 2016.07.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.35
A 4. pontot a susnyás felől közelítettük meg (sajnos), majd utána vettük észre, hogy van egy 1szerűbb út a kápolnához. :( Azért azt megkérdeznénk, hogy a 3 városi pont után MIÉRT is kellett kitenni ennyire a végládát? THX.

20160725_11242220160725_113408
20160725_11411320160725_124556
tapiapi 2016.07.16 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.40
Megtaláltam. Szép új láda, szép fotók az oldalon. Köszönöm a lehetőséget és az újdonságokat. Szerintem a virtuális pontok koordinátái pöntyögősek. Megtalálhatók, de pontatlannak tűnnek. Az új gazda hátha pontosítja. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]
Bölcsesség 251.: A munka nem nemesít. Fáraszt.

TreffB 2016.07.16 18:14 - Egyéb
A kápolna felkeltette az érdeklődésünket, ezért megálltunk.

dobozipatikus 2016.07.15 19:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.99
Köszi a rejtést !

image 
anettnori 2016.06.30 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Megvan! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Egerszalókra menet megálltunk itt egy kis pihenőre. A virtuálisakat autóval gyűjtöttük be. A ládához megálltunk az ajánlott helyen, séta, aztán meglett. Nem rossz a kápolna, de látszik, hogy nem igazán van rá pénz.

IMG_3160IMG_3161
IMG_3162IMG_3163
Rock Nagyi 2016.06.20 16:00 - Megtaláltam
Köszönöm, anettx segítségével.

anettx 2016.06.20 16:00 - Megtaláltam
TFTC!
Eger felé itt is megálltunk.
Klassz kis multi, szépen bemutatja Füzesabony látnivalóit.
Kápolna autóval bátraknak szinte drive-in lehet.
Ládacsere történt szép, új egyesületi dobozra, régi rejtek maradt.
Jelszócsere is történt a ládánál.
Ládaoldalon fotókat frissítettem és cseréltem.
Jó lenne ha lenne ennek a multinak hamarosan gazdája!

Ládacsere 
adamark 2016.06.19 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Ballagásra mentünk, beiktattunk egy kis ládászást is. Köszi a rejtést, jó kis kirándulás volt

13487343_10206687375398953_345611148_n13487431_10206687374638934_1943207928_n
13510506_10206687374598933_714284444_n13510528_10206687373438904_974003857_n
13511427_10206687374318926_1859203374_n13511623_10206687375678960_685401425_n
13514479_10206687372838889_27027992_n 
Kapucni 2016.05.09 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kismaczu 2016.03.19 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
SAJNOS A KORAI SÖTÉTSÉG KÖZBESZOLT

[Jóváhagyta: Fagyi, 2016.03.24 10:16]

IMG_20160319_155254IMG_20160319_160246
IMG_20160319_160320IMG_20160319_160344
IMG_20160319_161115IMG_20160319_161229
2794. Füzesabonyi séta (GCFUSE) (17)2794. Füzesabonyi séta (GCFUSE) (18)
2794. Füzesabonyi séta (GCFUSE) (2) 
Hegedüs Zsuzsa 2016.03.14 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Köszi a rejtést.

IMG_20160314_105057IMG_20160314_105600
Kimberli1 + Imi30 2015.12.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Valószínűleg a szobornál vagy a templomnál olvastunk valamit rosszul, így a képek alapján kérnénk a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: .Fagyi, 2016.01.05 20:56]

 
GYEZegzug 2015.11.21 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Megtaláltuk Tarsolyos barátommal közösen. Szuper hely a kis kápolna. Köszi szépen a lehetőséget.

 
tarsolyos 2015.11.21 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Köszönöm a rejtést!
GYEZEGZUG barátommal kerestük, jó séta volt, kellemes a város!

 
TücsiTeam 2015.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Megtaláltam "őszölésből" hazafelé...

Csapdoki 2015.10.31 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Kirándulás találkozóra sietve ide is beugrottunk.Köszi

SASSZEM99 2015.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést

ystray 2015.10.29 00:00 - Megtaláltam
megvan :)

duranyikd 2015.10.27 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Köszönjük a rejtést!

 
Pajzsika 2015.10.23 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszöjük!

Dióskanyar 2015.10.23 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük!

gzg 2015.10.10 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Köszi a lehetőséget! :)

Joanne 2015.09.30 10:45 - Megtaláltam
Ok

carmin 2015.09.12 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.41
Köszönjük a rejtést.

kupec 2015.09.06 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

takacsimre 2015.08.11 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Köszönjük a rejtépst. Marika és Imre

Kaputyin 2015.08.03 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bl4st3r & Amy 2015.07.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Demjéni fürdőzésből hazafelé menet egy gyors kitérő. Köszönjük a rejtést!

Elekék04 2015.07.10 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :)

kectam 2015.07.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.87
Az első három pont egy fagyizással egybekötve gyorsan meglett. A kis kápolnához az ajánltt parkolóból sétáltam el. Szegény jobb sorsra érdemes, látszik rajta, hogy elkezdték felújítani csak valamiért abbamaradt. A ládával minden rendben.
Köszönöm a rejtést

Sporky 2015.06.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megvan épségben, fa tövében kövekkel takarva.

Hegyo 2015.06.08 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel Mezőkövesdről Budapest felé tartva.

stmester 2015.06.04 09:30 - Megtaláltam
megvan köszi

Márta 2015.05.25 00:00 - Megtaláltam
köszi

DTi 2015.04.22 17:20 - Megtaláltam
+van.

V_Gabor 2015.04.22 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.21
Fordított sorrendben:
4 - láda rendben, a kővé száradt szaloncukrot kidobtam
3 - egyértelmű
2 - a napsütés miatt alig láttam
1 - kerítésen kívülről leolvasva

Érdekes volt a láda környéke. Kicsit tartottam tőle, mi fog fogadni bent. De nem volt vészes.
Megtanultam, hogy az északi és a déli városrész között csak gyalogosan lehet átmenni. :)

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Mirabelle 2015.04.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.66
A befőttes üveg teteje jól rá van szorítva, még jó, hogy kívülről látszik a jelszó.

Puzzle Apartman Gyula 2014.12.26 21:00 - Megtaláltam
2014.08.11-én nyaralásra menet kerestük meg a pontokat. A végláda azonban nem volt sehol.... A végláda helyénél készült képeket hamarosan feltöltöm. Addig azonban a track alapján kérnénk a találat elfogadását.
Előre is köszönjük!

[Jóváhagyta: .Fagyi, 2015.01.05 09:39]

 
Mariann és Bánk 2014.12.07 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Megtaláltuk

kovtom72 2014.11.17 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.29
1. pontnál a templomkert zárva volt, de megoldottuk.

sztyopa13 a páratlan páros 2014.11.12 15:18 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért.Megtaláltuk.Az az igazság,hogy a ládaoldal jobban tetszett mint a város.Nem gondoltam,hogy ilyen neves építészek és szobrász alkotásai vannak itt.A nagytemplomot kivéve elég eklektikus a városkép.

 
hitamas 2014.11.01 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.05
:)

Pilis50 2014.10.13 13:00 - Megtaláltam
A geoláda gondozását szeretettel átvettem.

Mától kereshető a láda (befőttesüveg).

KTE 2014.09.27 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést! :) Füzesabonyban mindhárom pontot megtaláltuk ahogy a műemlék épületet is! A ládához menet elriasztottunk nyulat, fácánt és tapostunk le zöldborsót dögivel, kalandos keresgélés volt de a láda nem lett meg akkora gazban mint ami ott van! Az épület van annyira veszélyes, hogy ne lehessen inkább oda rejteni a ládát, egy olyan helyre amit nem lep be a csalán? Szerintem jó helyen kerestük, annál a fánál is ahol mások széttépet papírt találtak, de nem akadtunk a nyomára. Egy pozitívumot tudok csak felhozni onnan, befaltunk néhány diót a fáról! A másik három pont jól bemutatja Abonyt, kellemes kis település, eddig csak elmentünk mellette de most végre megnéztük belülről is. Kérem a képek utáni elfogadást! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Pilis50, 2014.10.08 10:23]

Kerestük árkon-bokron...
Ha rossz irányba indulsz, ilyen csodát találsz :) 
Zéboy 2014.09.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.45
Köszönöm a lehetőséget.

 
Cseliboy 2014.09.20 14:00 - Megtaláltam
Köszi a relytést.

Berián 2014.09.20 14:00 - Megtaláltam
Az utolsó jelszó részletet a rejtő mondta meg mert a láda eltűnt.

Attibati 2014.09.20 00:00 - Megtaláltam
A ládát én sem találtam, a bejárás trackjét elküldtem a rejtőnek, ez alapján kérem az elfogadást.

[Jóváhagyta: luviktor, 2014.09.22 06:52]

braunfrici 2014.08.22 13:10 - Megtaláltam
A ládát nem találtam a helyén de van még egy kesser a családban aki kisegített.

Secc 2014.08.22 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

solteszb 2014.08.16 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.07
A láda hűlt helyét találtuk csak...
A képek alapján kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.09.16 23:42]

Rubor 2014.08.09 18:00 - Megtaláltam
Kedves kisvárosi ismerkedős sétának indult, a szép kis kápolna is meglett, de a ládát nem találtam. A megadott koordinátán három akácfa van, az egyik tövénél foszlott fehér zacskódarabokat találtam.

A képek alapján kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.09.13 21:55]

 
ZizAti 2014.08.01 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bekeny 2014.08.01 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.67
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Lempike és Sándor 2014.07.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.40
Jó rejtés, jó kis séta, köszönjük a rejtést!

parrish 2014.07.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2014.07.27 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

nagyi11 2014.07.22 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

 
hegeszanni 2014.07.13 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

othnan 2014.07.01 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Köszönjük a rejtést. A ládát már 2013 szeptemberében megtaláltuk. Most csak a városban lévő jelszórészletekért jöttünk.

13 2014.06.22 13:34 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Lili.th 2014.06.17 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szilágyiék 2014.06.15 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
:-) Hát, a 4. ponton átgyalogoltunk a gazda tökén... :-)

befi 2014.06.13 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sly 2014.05.11 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.67
Gyors kocsikázós pont felkeresés, az eső megsürgette :)

Köszi.

katika 2014.05.02 09:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltam. Hurrá! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
36/1. Hosszú hétvégi ládakeresés a Nyírségben. A kis romos templomnál egy nyúl ugrott ki a bokorból. Itt még nem esett az eső. A templom és környéke nagyon tetszett, különösen a virágok.

gizike 2014.04.21 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Köszönjük a rejtést.

TothTi 2014.04.15 11:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

MJANEZ 2014.03.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Megtaláltam! :-)
Köszönöm a rejtést, és a lehetőséget.
A városban a multi pontjait végigjártuk, igaz a templom kapu zárva volt, de a jelszó részletet azért kilehet a kapun kívülről is olvasni. :-)
Azután indultunk a kápolnához, és a ládához.
A láda és tartalma a logfüzet, stb. az előző logókból tudható milyen rossz állapotban van!
A ládából a logfüzet kivételével az elázott rozsdás dolgokat elhoztuk, ezek már nem igazán ajándékok..... kuka :-(

A ládát kitakarítottuk, a tetejét alk. Filccel újraírtuk, új logfüzetet nylon zacsiba tettük,
a ládába tettünk apró ajándékokat, :-)

[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

a beázott, fázott, kis dobozkapott egy kis ,,gyógyszert"
fodann 2014.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Szemerkélő esőben, útban Demjén felé. a templomkert zárva volt, szerencsére kintről is le tudtuk olvasni a feliratot.
A láda nyitva volt, belül vizes, minden szétázva. A teteje és a logbook pár méterrel arrébb volt. Visszarejtettem, vizet kiöntöttem, de a notesz használhatatlan:(
A kápolna viszont nagyon tetszett, kár, hogy ilyen rossz állapotban van és ekkora a gaz körülötte....

golyakr 2013.11.01 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.18

~15.6. Eme csodás, verőfénytől mentes szürkeségben gazdag napot kizárólag a füzesabonyi láda felkeresésre szántam. A keretidőm picivel több, mint 4 óra volt, ezalatt volt szükséges buszmegállótól buszmegállóig jutnom; szinte ugyanoda. A barangolást sorrendben tettem, pontról pontra haladtam. A mai napon gyászban a nemzet, így alig volt mozgás a település centrumában. Az első három pont meglehetősen könnyen ment, bár a talapzatnál veszítettem pár percet. A negyedik pont megközelítése azonban nem valami mókás. Gyalogos kesserként érzékenyen érintenek a hídak és egyéb, majdhogynem csak gépjárművel megközelíthető pontok. Emellett Garmin barátom térképe Füzesabony tekintetében köhömm.. hagy kívánni valót maga után. Be is néztem rendesen a dolgot. Hosszú visszaséta az állomásig és jött a jól bevált Navitel. A negyedik pont iszonyat messze van. Unalmasabbnál unalmasabb egyenes szakaszok, szántóföldek, satöbb. Okés, hogy autóval pár perc és nem is figyeli az ember csak a kütyüt, de gyalogosan sajnos azt kell mondjam: totál élményvesztetté váltam a harmadik és negyedik pont közötti útszakaszon. Szerintem érdemes lenne szétszedni a kettőt. Belvárosi multi és külön a kápolna. A rejtés kicsit feladta a leckét és egy fiatal pár is volt a helyszínen. Először kessereknek néztem őket, de elmaradt a nagy találkozás. Összességében: köszönöm. :)

Gyalogosoknak: az első három pont adja magát. A negyedik ponthoz az egyik alternatíva, hogy a vasútállomás aluljáróján haladsz tovább. Negyedik lehetőségnél balra (Dózsa György), majd jobbra (Kerecsendi), majd harmadik lehetőségnél balra, át a hídon, s onnan egyértelmű. :)JAck:66: 2013.10.27 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 4.02
1048, megérett a meggy.

Szabó família 2013.10.27 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Kobe24 2013.10.23 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.91
Jó kis séta volt,köszi a rejtést!Nekem az utolsó pont nem nagyon jött be :S De mindent összevetve jó volt :)

Maxi613 2013.10.23 00:00 - Megtaláltam
köszi!

Évi&Zoli 2013.10.16 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Kerecsendről gyalog indultunk a multi levadászására, így fordított sorrendben cserkésztük be azokat. Azt terveztük, hogy Szihalomra is átruccanunk az ottani ládáért. Sajnos a városi pontok felkeresése közben ronggyá áztunk, ezért lemondtunk a további keresgélésről. A templomnál a kapu zárva volt, nemcsak belülről nem tudtuk megnézni, de a templomkert körbejárása is kimaradt. Szergej Bubka módszerrel lendítetten át magam a kerítésen, hogy a jelszó részletet megszerezzük. Javasoljuk egy alternatív jelszó elhelyezését az ilyen esetekre. Köszönjük!

ngy001 2013.10.04 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Köszönöm a rejtést.

melinya 2013.09.26 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget :-) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

metal17 2013.09.22 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.82
Megtalaltuk. Koszi.

marsoka 2013.09.22 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Zergi 2013.09.22 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.33

Fogtam!

Városi multi MOZDONY-nyal!álomfogók 2013.09.15 11:55 - Megtaláltam
Megpróbáltuk felfedezni, ahol még nem jártunk, amit még nem láttunk Eger környékén.

PEx2 2013.08.31 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.07
A láda felé egy lőtér van, éppen valami nagy rendezvény volt, sűrűn durrogtattak.

OsiOsi 2013.08.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.99
A 2. betűt utólag találtuk ki mert a talapzaton nem láttunk ilyet. Ez hogy lehet???

Madym 2013.07.28 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.58
Megvan. Útban Visegrádra, egy kis kikapcsolódásra: ekkor a láda, hazafelé jöttünk augusztus 3-án: ekkor a virtuális pontok. Háááát... Azt hiszem, jobb lett volna, ha a kápolna külön ládát kap, a végláda pedig valahol a városban kerül elhelyezésre, hely hiányában pedig virtuális multi maradhatott volna. A városon belül a virtuális pontok egyértelműek voltak, és könnyen meg lehetett találni. Azonban a ládáért majd, hogy nem csúszni-mászni kellett a sok gaz miatt, szabályos bozótharcot kellett vívni. Vagy negyed óra keresgélés, a zoknim tele mindenféle gazzal. Miközben dög meleg volt, a feleségem pedig a közeli benzinkútnál várakozott. Találat után szomjasan, a hátamon Magyarország-térképpel (leizzadtam), kissé idegesen indultunk tovább. Nem kifejezetten sétálós multi. Köszönöm!

Háborús emlékmű 
betty79 2013.07.13 18:00 - Megtaláltam
Megvan!

norbimoncsi 2013.07.07 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Megvan!

Úton haza a poroszlói nyaralásunkról kerestük fel a ládát, a multi többi pontját még az ideúton megkerestük. A láda elég nehezen lett meg, de a rejtő telefonos segítsége után megkerült.

Köszi a rejtést és a segítséget!

RobiGergo 2013.06.30 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.36
Köszönjük a rejtést és a rejtő segítségét a láda megtalálásához!

alcala76 2013.06.30 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
A városka maga nem, de a kápolna nagyon tetszett! Külön öröm, hogy a rejtőkkel is találkoztunk az utolsó ponton. :)

Gyros 2013.06.17 22:00 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Valahol erre :)
Liberty 2013.06.17 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
8/5. Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyei ládatúra Gyrossal.

Csak sötétben értünk a kápolnához, így elég kísérteties képet tudtam készíteni róla a holdfényben. Köszönöm a rejtést.

Füzesabony címere
szaboist 2013.06.01 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
Debreceni ládázásból hazafelé 39/38. láda, helyének hűlt helyét találtuk, rejtői segítséggel, köszönjük.

marcutiu 2013.05.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.69
Koszi a rejtest ! Megtalaltam nemi segitseggel!
;-)

bigmick 2013.05.17 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Anno rengetegszer vonatoztunk át rajta, aztán meg autóztunk el mellette, és volt valami vonzása ennek névnek. Így közelről látva viszont csalódás volt Füzesabony.

joco12589 2013.05.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Köszi a rejtést

Skalp 2013.04.26 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 4.03
Borzalmasan unalmas multi, idegesítő karakterszámlálással. Nekem nem sikerült megmutatnotok a szép Füzesabonyt. A kápolna viszont fantasztikus, jobb lett volna csak önmagában. Füzesabonyra nekem az is rossz fényt vet, hogy egy ilyen épületet hagynak így lepusztulni.

Dömemama 2013.04.26 13:10 - Megtaláltam
Köszönöm

ozeki 2013.04.15 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jo kis kaland volt! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Vándor Csillag 2013.04.01 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 4.15
meglett

 
sereva 2013.03.13 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

geoHamsters 2013.03.10 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Megtaláltuk.

Judit és Béla 2013.02.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.68
Megtaláltuk.

Braunka 2013.02.14 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.77
öö. nem értem a jelszót, de megvan

Nars 2013.02.11 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

A füzet már tele van!

Bóta család 2012.12.30 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.32
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A láda kissé kiürült állapotú, bár a füzet benne van.

 
bgjozsa 2012.12.04 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.73
Nekem csak az utolsó pont volt értékelhető, de az nagyon megfogott. A láda törött és a betelt logfüzettől eltekintve üres.

geo-fonixek 2012.10.31 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Megvan!
Abszolút véletlen találat! GCszih-tól GChkb felé tartva az út mellet pillantottuk meg a kápolnát és egyből megragadta képzeletünket, így egy kanyarral visszafordultunk és a benzinkút mögötti úton leállva, a tökföldön begyalogoltunk a kápolnához és ámultunk-bámultunk. Aztán már épp indultunk visszafelé, amikor a kislányunk felkiáltott "találtam egy ládát!", mi meg ott álltunk döbbenten. Fogalmunk sem volt róla, hogy itt van rejtés, erre tessék... Mivel a kocsiban volt minden, hát szépen kivittük oda, jó alaposan feltöltöttük, és én, mint legnagyobb, visszavittem. Ez a hely tényleg megér egy ládát!
Köszönjük a rejtést!

messzirőlközelről
címerláda előttünk
láda utánunk 
hgabor1 2012.10.29 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

K.L. 2012.10.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
ok

btomek 2012.10.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.80
Megtaláltuk! Kár, hogy a kis kápolna ilyen lepusztult állapotban van, így már lassan nem lesz mit nézni rajta.... Akkor ott úgy éreztük, hogy nem sok értelme volt emiatt ide kigyalogolni, de persze lehet, hogy ez a rossz idő miatt volt. Mindenesetre köszönjük a rejtést.

kilali 2012.09.29 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Köszönöm a rejtést.

pczinder 2012.09.26 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszönöm a rejtést!

Zsíroskenyér 2012.09.21 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
jó volt

nmárti 2012.09.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.74
Köszi a rejtést!

ny.mate 2012.09.04 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, bár a jelszó második betűje az nem az említett név 6. betűje (vagy több név is szerepel a talapzaton), sőt, nem is szerepel az a bizonyos betű! Ha nem olvastam volna el a város korai történetét, nem jöttem volna rá, hogy mi a jelszó. Az is lehet, hogy én vagyok a béna, ha előttem 168-an megtalálták...

peterpan 2012.09.02 00:00 - Megtaláltam
.

vieva 2012.08.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Glac 2012.08.26 16:57 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

kicsiogre 2012.08.26 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.98
Szerintem ez a multi nem gyalogosbarát. Autóval vagy bringával pár perc alatt letudható és úgy nem tűnhet ennyire érthetetlennek az útvonal. Mi a vasúti pályaudvarról gyalogoltuk le a multi útvonalát, ráadásul kétszer is. Ezt senkinek se javaslom, főleg nem kánikula idején. Igazi látnivaló csakis a ládánál van.

M.Sasa 2012.08.26 07:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Egri wellneszezés alkalmával ugrottam ki ide reggeli előtt. Kár a lepusztult kápolnáért. Köszi a rejtést.

zsotie 2012.08.19 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.23
Sokszor elmentünk a kis templom mellett. Most kihasználtuk a jó időd, na meg nekünk is volt időnk, így végre begyűjtöttük. A többi pontnál csak egy betűt néztünk el. Köszönjük a segítséget!

plecs 2012.08.19 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.69
A végláda valóban csodás dolgot mutat...kár, hogy ilyen állapotban látjuk... Ami előtte van, arra igazából talán szükség sincs...:-))))

BubaGC 2012.08.19 16:50 - Megtaláltam
A láda helyszíne önmagában érdemelne egy geoládát, a többiről meg ne beszéljünk!

Ajtony 2012.08.17 13:02 - Megtaláltam
A romos kápolna mint ládahelyszín nagyon jó. Köszönet a rejtésért.

Zerind HUN 2012.08.17 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.91
Vonattal már többször is jártam itt, de a város többi részét egyáltalán nem ismertem. A legjobban a templomrom tetszett, hát még akkor hogy tetszett volna, ha nem óriási és sűrű parlagfűmezők mellett vitt volna el az odavezető út!

Rovás-ábécéA láda neve rovással
pliptai 2012.08.04 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.80
Megnéztük a nevezetes pontokat, de a végláda helye az, amelyik viszi ezt a multit. Köszönet a rejtésért!

 
csbagi 2012.08.02 11:40 - Megtaláltam
Az idei "nagy" nyaralásunk Istvánnal: Hortobágy-Debrecen-Tokaj, aztán Tisza völgyi kalandtúra, aztán még pár nap a Tisza-tónál. 11 nap, 500 km kerekezés, egy nap evezés, rengeteg élmény, rengeteg látnivaló, 41 láda.
Ezt a ládát már útban hazafelé kerestük fel.

Cseber 2012.08.02 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csipet_csapat 2012.08.01 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Nagyon szép az állomás épülete. A láda helyét a Csomópont bisztró irányából közelítettük, mindjárt felfrissítve magunk a tovább utazáshoz. Sajnos nem csak a templomba, de a kertjébe sem tudtunk bemenni.
Köszönjük a rejtést.

 
antipresent 2012.07.28 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Megtaláltuk, szép a kápolna, de sajnos a ládában egy névjegykártyán, logbookon és tollon kívül más nem található.

keridori 2012.07.27 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megtaláltuk! :)

Dokiii 2012.07.27 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltuk! :)

targonczas 2012.07.22 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.14
Forditva.

lelcache 2012.07.22 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

Éva 2012.07.17 18:00 - Megtaláltam
A Tisza-tóra menet megkerestük, de az igazat megvallva nem tett ránk túl mély benyomást a település.

K-55 2012.07.11 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.05
Szépen megválasztott négy pont. A templomnak még az előkertjébe se lehetett bemenni, így a leírt nevezetességeket nem tudtuk megtekinteni. (sajnos ez országos tapasztalatunk, nyilván megvan az oka) Reméljük a Szent Vendel káponát előbb- utóbb rendbehozzák!

pozoli1 2012.07.08 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Megtaláltam.

RoriZo 2012.06.28 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Köszönjük, meglett.

Discover 2012.06.17 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Kár lenne ezért a szép formájú kápolnáért, ha elvinné az enyészet.
Köszönöm a rejtést!

gyöngyfűző és párja 2012.06.17 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Átutazóban megkerestük.

szabbr 2012.06.10 08:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Matoval és Fattilaval közös hevesi túránk.
A 4. pont egy kicsit távol esik a többitől, de tetszett a szántóföldön lévő kápolna, a további pontok rendben vannak.

Köszönjük a lehetőséget!

mato 2012.06.10 08:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
A városi pontok könnyen kereshetőek (bár a vasútállomásnál először rossz táblát szakértettünk, továbbá nem mindegy, hogy a sínek melyik oldalán közelítjük meg a pontokat)

Szabbr-el közösen dagonyáztunk be a 4. ponthoz, miközben Fattila (neki már megvolt korábban) a betonútról röhögött rajtunk (PMR nagy találmány) :))
A kápolnában a falfirkákból megtudtuk, hogy ki kivel élt nemi életet, és még egy csomó felesleges infót.

Összességében tetszett, köszönet a rejtésért!

Dzsozy 2012.06.08 11:15 - Megtaláltam
később

pankotaizsolt 2012.05.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Szilvásváradi családi hosszúhétvégéről hazafelé kerestük meg ezt a multit, a végén picit megáztunk, de meglett a láda is. A Logbook sajnos betelt, illetve a hátlapokra még lehetett írni.
Köszi a rejtést.

Attilacska 2012.05.20 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

L@zy 2012.05.18 16:03 - Megtaláltam
GC versenyre menet Jspanyik társaságában [wapon beküldött szöveg]

jspanyik 2012.05.18 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.21
A bükkszentkereszti verseny előtti bemelegítés L@zy-vel.

Köszönöm a lehetőséget!

csp187 2012.05.12 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
DONE!!!

Gyömi 2012.05.11 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.57
A kápolna tetszett.

 
MaFe örs 2012.05.03 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Megtaláltuk. Köszönjük!

Atmosz&Zozmosz 2012.04.28 18:10 - Megtaláltam
Megvan :-)

viktro 2012.04.28 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük Füzesabony bemutatását!

Zsiráf 2012.04.22 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.27
A második ponton a gyaloghuszár szobra tetszett, a többi felemás élmény... Tulajdonképpen az állomásépület is szép... A templom kerítésén az ajtók most is zárva voltak, nem tudtam közel menni. A végállomás kápolnáját mintha nem kellő áhitattal látogatnák, de még dacol az idővel...

Garfield13 2012.04.20 14:25 - Megtaláltam
Telkibányai hosszú hétvégére menet, dzoli1-gyel.

dzoli1 2012.04.20 14:25 - Megtaláltam
Telkibányai hosszú hétvégére menet, Garfield13-mal.

*Moka* 2012.04.11 16:35 - Megtaláltam
+

*Vica* 2012.04.11 16:35 - Megtaláltam
Az ilyen multikat szeretném elkerülni a jövőben, bocs. A végpont messze van, számomra csak annak volt értéke. Tőle pár száz méterre lévő lőtéren voltam egyszer csapatépítő lövészeten.

 
pokers 2012.04.07 14:37 - Megtaláltam
A második pont koordinátája pontatlan, meg elég trükkös helyen van az a név...

Pibo 2012.04.07 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Köszi..

Pepe 2012.04.06 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam:

PaPaSzaGa 2012.03.28 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Shepherd 2012.03.18 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

GGABI 2012.03.18 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Köszi a rejtést.

N.Zs. 2012.03.17 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.07
A ládát a nap elején kerestük meg, a többi pontot pedig este. A szobor talapzatán mindkét oldalon van szöveg, de végül sikerült a jót leolvasni. A templomhoz este viszont nem lehet bemenni. A feliratot nem tudtuk leolvasni sötétben. Köszönjük a segítséget.

Csaba & családja 2012.03.17 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.35
A jelszóképzésben a számolgatásban akadtak problémák, de hála a rejtő segítségének a rejtély megoldódott.

fodorcsalad 2012.03.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.23
A kapolnat ketszer is becserkesztuk par honap elteressel. Kellemes autos kiruccanas volt Szihalomrol.

Lordenfolc 2012.03.16 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
ok.

Reggel 2012.03.15 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Megtaláltuk!

A templomkertbe nappal sem lehet bemenni, így jól jött a fényképező zoomja. A kápolna tetszett nagyon.

Köszi a rejtést!

Anita, Szilvi, szollosi73, Reggel

szollosi73 2012.03.15 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Megtaláltuk! [wapon beküldött szöveg]

3-2-1-4 sorrendben szedegettük a pontokat össze, mindegyik könnyen meglett. A láda klassz helyre került, kár, hogy ennyire hagyták lepusztuli a kápolnát!
Köszönjük a rejtést!
szollosi73

 
Ancs 2012.03.12 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Gyöngyös-Eger útvonalon kis kitérő.
A káponla különösen tetszett. Már sokszor megfordultam ezen az útvonalon, de valahogy elkerülte a figyelmemet vezetés közben.
Egyetlen negatívum a jelszóképzés miatt maradt bennem, szerintem túl van bonyolítva. A matek nem megy a terepen...
Köszi

 
Mathau 2012.03.10 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.33
Éppen a Deocachingre igyekeztünk kokóval amikor eszembe jutott, hogy ezt a Viktor és Madár féle dobozt még nem kerestem meg, így aztán usgyi neki, hajrá. A pontok jók voltak, főleg a vasútállomás tetszett nomeg a kápolna, ahol már másodszor jártam, bár régen még nem volt teteje.
Köszönöm, hogy megmutattátok a város:)

Fonte 2012.03.09 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.06
De jo! Meglett! [wapon beküldött szöveg]
Debrecenbe menet, jó volt egy kicsit megállni:)
A 4. ponttal kezdtem, már régóta szerettem volna megnézni ezt a kápolnát. Kellemes idő volt, jólesett besétálni. Közel a főúttól, mégis olyan nyugalom volt...
Aztán bementem a városba is, kicsit nosztalgiázni. Sokat dolgoztam itt. Megnéztem a régi víztornyot is, és még megvan az az alappont, amit én határoztam meg:) Jó volt újra látnia templomot, valamikor régen mértem benne. Nehéz szívvel indultam tovább.

Ott fönt az ablakban....ott mértem:)
Füzesabony, Füzesabony állomás....van, aki még nem hallotta?
A pont még megvan, de a Yaris sajnos nem az enyém:(
De jó, meglett!
belus01 2012.03.03 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

becko 2012.03.03 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.73
A multi nem áll össze egésszé.
A 4. pont nagyon messze van a várostól, és egyébként is megérdemelne egy önálló ládát.
A három virtuális pont meg legyen egy másik feladvány.
A szobor talapzatát teljesen egyéni módon értelmezed, szerencsére a gugli segített

Bogi és Zoli 2012.02.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.60
Köszönjük

atipapa 2012.02.03 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Köszi!Köszönöm a segítséget ,LionDaddy-nek

zramzam 2012.01.06 10:04 - Megtaláltam
Fattila véleményét osztva köszönöm a rejtést.

fattila 2012.01.06 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.76
Megvan. Köszönet a rejtésért. Az utolsó pont nem könnyen közelíthető most meg, célszerű lenne a "gyerekkel, nagyszülőkkel megközelíthető" kategóriát törölni. Most a bakancsos kategóriába tartozik pedig sok csapadék nem volt. Azon gondolkodtunk, hogy a negyedik pont önálló ládaként is megállná a helyét és a multinak pedig bőven elég lenne a három pont. De ez csak a mi véleményünk.

Dr.Lada 2011.11.26 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Aleph & Rita-val közös találat. A kápolnánál lévő ládához gyalog mentünk, a többi pontot drive in gyűjtöttük be.:-)

Aleph & Rita 2011.11.26 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.69
A Bükkbe tartva beugrottunk ezért a multiért Dr.Ladával. A Vendel kápolna klassz, csak ne lenne ily romos. Köszönjük!

Fotó Anti 2011.11.15 11:35 - Megtaláltam
Gyorsan rátaláltunk!
Köszi a rejtést!

vakond87 2011.11.07 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Már rég terveztem a Jászdózsa-Füzesabony tengelyen lévő 6 láda felkeresését kerékpárral, de mindig halogattam. Tegnap este kedvet kaptam hozzá, mert régóta jó idő van, így szárazak a földutak, és mára is jó időt jósoltak.

Erdőtelekről Tenken és Dormándon át jöttem a 4-es ponthoz, mivel az első, második, harmadik pontot régebben begyűjtöttem, így ma lett teljes a multi. Bár sokszor jártam már Füzesabonyban, erről a romtemplomról nem tudtam, megérte eljönni ide. Köszönöm a rejtést!

acelgirl 2011.11.03 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk! Már majdnem feladtuk, olyan trükkösen volt elrejtve :) Szép az új láda, ajándékot nem raktunk bele, mert a kocsiba maradt sajnos :)

baranyaifiú 2011.10.31 17:31 - Megtaláltam
OK!

tmolli 2011.10.31 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

Zsu. 2011.10.29 11:17 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2011.10.29 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.45
Bükki és Aggtelek környéki hosszú hétvégi ládázásra indultunk Zsuzsival. Elsőként - ezt az "útba eső" - multit abszolváltuk. A városi pontokkal sok gond nem volt, de (magpet GG-s játéka jóvoltából) már jól ismert kápolnánál található ládát ellopták. Sajnos. A megközelítéssel nem volt gond, ismerős volt a hely. Benist kollégát hívtam fel a helyszínről, hogy megerősítsen sejtésemben. A jelszóval is ő segített ki, amit innen is köszönök! A multi teljesen korrekt, köszönjük szépen a rejtést!

Mikulás

gyusz_58 2011.10.29 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.74
A nap első ládája a 14-ből.
A ládának hült helye, de a Rejtővel beszéltem telefonon.
Köszönet a segítségért:)
Köszönjük a rejtést

benist 2011.10.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
A vasútállomástól 4-3-2-1 sorrendben. A kápolna szép lenne, ha teljesen megújult volna. A rejtés elég szembeötlő, igyekeztem javítani az álcán. A szobor koordinátái elég pontatlanok, szerencsére nincs vetélytárs a környéken. A templom kapuja zárva, meresztgettem a szemem. A jelszó, ha már ilyen bonyolultan adódik, akár értelmes is lehetne.

kobcikrajci 2011.09.20 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Korábban autóval, mostanság vonattal gyakran átutazom itt, ma bicajjal lehetett keresni. Sajnos az égiek sűrűn szemetelő esőt engedtek a csatornáikba, így a kápolnától elindulva szinte végig áztam (visszafelé teljesítettem épp a fenyegető eső miatt). Ráadásul a halastavakhoz is bekeveredtem némi rövidítés reményében. A ládakörnyék hangulatos, a többit sajnos az eső elrontotta.

cactus 2011.09.17 06:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Útba ejtettem a Tisza-tó felé, a GCTOUR előtt, fordított sorrendben autóval teljesítettem.
Sajnos a talapzatot benéztem, köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: luviktor, 2011.09.18 15:22]

KápolnaKápolna
VasútállomásTemplom
G&V 2011.09.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.34
Egy kellemes kis városi séta.

raci 2011.08.23 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.90
:) Egy ponttal több!

szadi&agi 2011.08.18 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.79
A kápolnánál kezdtünk, nagyon romantikus hely. Épp jött egy csapat biciklis fiatal bandázni a templomba. Kösz a rejtést!

KariKata 2011.08.12 19:39 - Megtaláltam
Gyalog hosszú lett volna.

krisskamion 2011.08.07 10:25 - Megtaláltam
farkas_e-vel és a lányokkal

farkas_e 2011.08.07 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Végre! Már tavaly kinéztem ezt a ládát, de mégsem ejtettük útba. Most erre is sort kerítettünk. A lányok és Krisz messziről vizslatták a jelszóolvasásomat, de a ládát végül ők találták meg. Földúton megközelíthető autóval is, bár volt egy-két necces gödör... Visszafele már nem az ajánlott úton mentünk, amúgyis Demjén felé vettük az irányt.
A láda sajnos beázva, de még írható a logbook. Kitakarítottuk, amennyire lehetett, de ráférne egy csere is...
Köszönjük a rejtést!

Az első pontnál...Vasút
közeledünk a célhozaz a bizonyos címer...
a másik oldalés Krisz
szirteyzsu 2011.07.29 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bferi 2011.07.29 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

urbanj 2011.07.28 18:00 - Megtaláltam
Tisza-tó felől hazafelé jövet megtaláltuk. Köszönöm a rejtő segítségét.

anyóca 57 2011.07.26 14:25 - Megtaláltam
Szilvásváradról hazafelé. Örülök, hogy ebben a kisvárosban is jártam és egy kicsit megismertem. Nagyon sajnálatos a kápolna ilyen romos állapota. Jó lenne, ha lenne pénz a felújítására. Köszi, hogy megmutattad. Remek ötletnek tartom a láda ide helyezését!

sanzi89 2011.07.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltuk! :)

Csizmások 2011.07.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Heves megyeiek tartsunk össze! A séta nekünk most autókázás lett. Köszi a rejtést!

geooszi 2011.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Reggeli keresgélés. Tetszett a bemutatott környezet. Köszi!

Nebel 2011.07.16 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Poroszlói pihenés közben döntöttünk úgy, hogy begyűjtjük ezt a ládát is.
Jól válogatott pontok és a végén a rom is tetszett, a séta ezúttal kocsikázás lett.
köszönjük a bemutatót és a leírást!
:)

Paul 2011.07.04 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.97
Szép séta volt.

csg69 2011.06.23 20:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
Megvan :)

SZACSATOUR 2011.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Kellemes vasárnap délutáni program.

paparazzy48 2011.05.25 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
235 km-es maratoni bringatúra Monorról, a mérai és a füzesabonyi ládák levadászására (ez a távolság igazán csak a bringával kesselőknek mond valamit!!!) Mivel Füzesabonyban gyerekeskedtem, sőt az első munkahelyem is itt volt, erkölcsi kötelességemnek tartottam a láda begyüjtését. Végigjárva a multi pontjait, a gyereklábnak távoli részek, most bringával összezsugorodtak. A kis kápolna botrányos állapotban van belül, de legalább a tetőt megjavították, így az eső ellen védett lett. A végláda csalán-erdeje is máshogy csípett, mint egyéb helyeken (ezt teszi a hazai föld, sohasem értem meg a disszidensek lelkivilágát: én a magyar táj, szó, étel, ital nélkül meghalnék!) Köszi az időutazást: Paparazzy48.

A füzesabonyi HTI erősítő első munkahelyemA kis Szent Vendel kápolna
A kápolna címereAz erősítő mikró-antennái
Egykori Verseny utcai lakásunk 
VP 2011.05.18 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.34
Késett az IC, amivel az utitársaink érkeztek. Addig megkerestük a pontokat.
VP, Máté

Karate Kid 2011.05.14 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Útban Szilvásváradra ládáztunk is a családdal és keriékkel.

Köszi !

Fló és én
LionDaddy 2011.05.14 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Kétnapos szilvásváradi központú hétvégi túra alkalmával kerestük meg ezt a ládát, ez volt a 13/1. találatunk.

Még a rövid M3 idején nagyon sokszor átutaztunk a városon, de hosszabb időt sosem töltöttünk itt. A ládakeresés kapcsán most pótoltuk kicsit ezt a hiányosságot. Legjobban a végláda helyszíne tetszett a társaságnak, főleg a nem-kesser tagoknak!

Köszi a rejtést!

 
zoli86 2011.05.11 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.97
Köszönjük, meglett :) a rom szép volt, kár hogy igy el van hanyagolva.

Kertész család 2011.05.08 10:17 - Megtaláltam
Két részletben megvan .A leolvasásokat "elvégeztük "decemberben,de a nagy hó miatt a kápolna és a láda májusra maradt.Köszönjük a rejtést.

Nervas 2011.05.06 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszönet a rejtésért.

zeus 2011.05.01 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
5 évig tanultam Sárospatakon, így Egerből kb. kéthetente, oda-vissza eltöltöttem valamennyi időt a vasútállomáson...

A láda helye is ismerős volt, pár éve én is ide dugtam a egy mozgó ládát:)

pipu 2011.04.25 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Bogacsi tura lada 8.
A vasutallmoasnal ket komplett cigany csalad ucsorgott a marvanytabla alatt, nem mertem odamenni, a rejto segitseget kertem a hianyzo karakter miatt.

szlaura 2011.04.24 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 2.67 súly: 3.32
Ha csak az első 3 pontot nézem, +1 láda, a végpont érdekes volt.

 
ier 2011.04.24 08:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Szép városka.

woncsi és medve 2011.04.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Edzőtábori körtúra 9/9.
Kellemes kis séta volt. Különösen a vége volt jó.
Köszi a rejtést!

 
Tihi56 2011.04.17 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
Megvan!

kriszlora 2011.04.17 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megtaláltuk! Üdv Németből!

EmesESE 2011.04.13 18:03 - Megtaláltam
-

feri65 2011.04.04 19:31 - Megtaláltam
okay! [wapon beküldött szöveg]

 
Access Denied 2011.04.01 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.85
Zempléni hétvége első nap 3/1
Egerszalók felé útközben...

A pontok rendben voltak, de az utak rosszabbak, mint kis falunkban. :-P

A háborús emlékmű roppant pontos kidolgozású, érdemes az apró részleteit is megfigyelni!

A templomkertbe nem sikerült bejutnom -a kapu nem akart kinyílni-, így csak kivűlről készíthettem pár képet.

A kápolnánál sikerült egy ott lakó baglyot felriasztanom aki majdnem leköpött :-)
Meglepő volt, hogy a kápolna homlokzatán a címer még épségben megtalálható.

Kösz a rejtést!

Vasútállomás Pusztaszabolcs
Szent Vendel Kápolna Pusztaszabolcs
NI 2011.03.26 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 1.5 átlag: 3.00 súly: 2.87
Megtaláltuk!
Az 1.világháborús szobor talapzata férreérthető, gondoljátok végigés az írás nehezen láthatóp

matrixmusic 2011.03.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.48
Megtaláltuk!
Igazán F.abony sose volt a kedvencem, valahogy nekem olyan nagy falu volt ez.
A templom szép volt, kár, hogy a kapu zárva volt. A kis kápolna a határban felhúzta az értékelést, oda már én is terveztem, hogy rejtek egy ládát.
Azért köszi a lehetőséget!
Aty,Judit
...::: www.matrixmusic.hu :::...

Fazék 2011.03.13 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.27
A délutáni ~300 km-es autókázásomat kb. félúton megszakítottam és megkerestem a pontokat. A város inkább falu, viszont a romtemplomhoz vezető út most száraz volt. Spontán kessertársakkal közösen kerestük a ládát.

MiMintTeam 2011.03.13 11:10 - Megtaláltam
Eger környéki túra első állomása. A város annyira nem ragadott magával minket. A végláda annál inkább! Sikeres találattal jól indul a nap! :-)))

Mindjárt meglesz 
NPLranger 2011.02.22 13:10 - Megtaláltam
Kicsit sáros helyen van a templom...
Érdekes...
Köszi

Pistua 2011.02.22 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
OK!

zsujoker 2011.02.18 12:50 - Megtaláltam
Szép volt nagyon a mqemléképület, köszi hogy elnavigáltál minket ide. [wapon beküldött szöveg]

Balaci 2011.02.15 13:00 - Megtaláltam
Közös találat, és kösz a rejtést.
Egyébként barátom beavatója lett volna, ... csak ebben az időszakban enyhén sárosra sikeredett a beavatás a kápolna környéke miatt :-)Balaci

&Anti 2011.01.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Egerszalóki hétvége előtt. Az utolsó pont érdekes volt. A második ponton benéztem a feliratot, köszönöm a segítséget és a rejtést.

Pogacsa1 2011.01.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Ez a láda ma volt aktuális a vasútállomás miatt, ahol már számos alkalommal megfordultam, de a városba sohasem mentem be. Ma ez is eljött. Kár a a kápolnáért, ha felújítanák az lehetne az első csoda, amit újabbak is követnének. Ránk férne. Köszi a rejtést!

Trianon 
Mr Zerge 2010.12.11 09:15 - Megtaláltam
Könnyű séta, a megfagyott mezőn most könnyű volt a megközelítés.
Üdv Mr Zerge.

Marvin 2010.11.27 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
A kis templom a végén igazán tetszett, nem ártana felújítani.

valti 2010.11.07 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Ok:-)! Köszi a rejtést![wapon beküldött szöveg]

Kerticsorbi 2010.11.06 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Szarvaskőn családi őszölés keretében találtam meg. Köszönöm a rejtést.

Pomisa 2010.11.05 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
A kápolnánál a szél jó erős.

prisoft 2010.11.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.10
Úton Eger felé.
A láda nagyon messziről látszik, nem biztos hogy jó helye van.
Köszönjük a rejtést.

Márti, Reni, prisoft

Fil 2010.11.03 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.73
A kápolnát kerestük fel először, ami sajnos igen rossz állapotban van, szinte életveszélyes. Az állomásra, majd a szoborhoz és a templomhoz mentünk. A jelszó betűinek feliratból történő kimátrixolását nagyon nem szeretjük, (akkor inkább legyen egy szó, vagy sor) de köszönjük az invitálást.

Hey-ho 2010.11.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
A négyes ponttal kezdtük, mivel Eger felől érkeztünk. Egy oda vissza sétával kerestük fel a helyeket. Mint utólag kiderült a harmadik ponttal gondjaink adódtak, figyelmetlenek voltunk.
A rejtő segítségével sikerült megoldani amit ezúton is szeretnénk megköszönni.
Köszönjük!

 
Somate 2010.10.31 12:07 - Megtaláltam
megvan

bakoscsaba 2010.10.31 11:51 - Megtaláltam
Köszi.

zoli 2010.10.30 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.78
Az első ponton a templomkert kapuját mi is zárva találtuk, így kívülről próbáltuk leolvasni a megfelelő jelszórészletet. Szerencsére nem okozott gondot. Az emlékműnél már jobban meresztgetni kellett a szemünket. A vasútállomásnál egyszerű dolgunk volt és a ládát is könnyen megtaláltuk. A kis kápolna nagyon tetszett. Jobb sorsot érdemelne! :(

Linda, Peti és Zoli

alfabootis 2010.10.30 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.63
Hazafelé egy gyor keresés. 3-2-1 drive in, majd a 4es kis gyaloglással... :-) Köszi a rejtést és a segítséget is.

Andi&Gery 2010.10.30 11:30 - Nem találtam meg
Első, közös megtalálásunk a párommal! Köszönjük a rejtést! :)

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.12.17 07:38]

sirgalahad 2010.10.29 06:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.29
Megérkeztem én, látom
Ott a doboz - nyúltam érte
Egy pöszének rémálom
Pusztaszikszó puszta léta

templomderes hajnal
szebb napokat is látott 
Tototo 2010.10.17 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

Szabó Család 2010.10.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Megvan. Köszönjük.

er&esz 2010.10.02 10:35 - Megtaláltam
Megvan. A kápolna nagyon tetszett.

koer 2010.10.02 10:35 - Megtaláltam
ok

SgSzasza 2010.09.18 17:16 - Megtaláltam
Legelső ládám, de nem az utolsó. Köszönöm a rejtést!

gsy 2010.09.18 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
Meglett! Köszi! :) A kápolna állapota elszomorító!

családok közt 2010.09.18 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
A legelső ládánk. Így a füzetbe nem vagyunk benne, mert öcsémmel kerestük és kedvetkaptunk hozzá. Elöbb találtunk utána regiztünk.

luilui 2010.09.05 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Meg van!

Judith 2010.09.05 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Puszkany 2010.09.05 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.36
Megleltuk! [wapon beküldött szöveg]

nogacsalad 2010.09.03 04:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.24
majd...[wapon beküldött szöveg]

Iszonyatborzalmas korai kelés után indultam ma Debrecen irányába. Ez a ládika volt az első célpontom. Kb félútra esik, ezért jól jött a megállás - pihenés.
Fordított sorrendben, 4-3-2-1 kerestem meg. (mert hátulról szeretem)
Még pirkadat előtt, sötétben cserkeltem végig. Mondhatni, fehér bottal tapogattam le a részleteket :o)
A rendkívül félremért szobornál, kis gondom volt a keresendő felirattal. (minden nevet végigolvastam, ami nem volt kis mutatvány) Itt a leírás kiegészítése segített. (még szerencse, hogy kinyomiztam tegnap)
A templomnál sajna zárt kaput találtam. Itt igénybe vettem a szememet max. nagyításon (kevés volt). Fényképezőgép max. zoom-on (kevés volt). Távcsövem előrántva (kevés volt). Ekkor megoldottam máshogy, külső segítség nélkül... (nemmondommeg hogy)
A sikeres atrakció után, nyomtam egy energiaitalt, és mint ki jól végezte dolgát, uzsgyi tovább Debrecen felé..
Csecsebecsét nem cseréltem.
Köszi a halnali kalanot!

bm 2010.09.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Megvan.

szakica 2010.08.27 15:20 - Megtaláltam
ok

Mihul 2010.08.27 15:20 - Megtaláltam
ok

Kucsma család 2010.08.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Csak 2 részletben sikerült tejlesítenünk a multit, mert 15-én az eső elmosta a 4. pont megkeresésének lehetőségét. Köszönjük a rejtést.

Ich.. 2010.08.23 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.57
Mai első megtalálásunk. Úgy terveztük ez a nap számunkra a városi sétálós multikról fog szólni, így ez a láda tökéletesen képbe illett. A 2.pontnál kicsit pontatlannak tűntek a koordináták, a többinél minden oké.

kl 2010.08.22 10:44 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! [wapon beküldött szöveg]

diego 2010.08.21 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.56
Múltkor lecsúsztam erről a ládáról, de most meglett. A 4. pontnál a tuhu-n jelzett földutat eldózerolták, így sem gyalog, sem máshogy nem lehet ott bemenni. A volt vágóhíd felől még talán járható, ezt nem ellenőriztem le. Így maradt a tavasszal bevált út a napraforgó szélén. Most iszonyú kínlódás volt, mert a sok víz miatt derékig érő gaz van. A ládánál rövidujjúban ügyeljetek a csalánra.

SirLes 2010.08.15 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.13
Szögligetről hazafelé gyűjtöttük be ezt a ládát, rejtői segítséggel. A 2. ponton nagyon nem láttuk meg azt amit meg kellett volna. Az artézi kútat teszteltük, a kis kápolna tetszett.

Rudi Team 2010.08.15 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Kellemes séta, könnyű megtalálások.
Éva, Rudi

alucifer 2010.08.11 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megtaláltam a mai elsőt.
Köszi a lehetőséget.

 
lagaf 2010.08.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Ez az a város, amely mellett Debrecenből, vagy Hajdúszoboszlóról jövet eddig mindig csak elszáguldottunk. Most kifejezetten e láda miatt érkeztünk ide. Az első két pont azonosítása könnyen ment, a jelszórészlet is azonnal meglett. Sajnos a templomba, illetve kertjébe bemenni nem tudtunk, így csak az 56-os emlékkeresztet tudtuk alaposabban szemügyre venni. A 2. pont szobra remek, alkotójához méltó alkotás. Mindenképpen a helyiek józanságát, mértéktartó magatartását hirdeti a közelében található szovjet emlékmű, melyet érintetlenül hagytak. Hangulatos a díszkút, melynek artézi vize igazán jóízű. Mint egy helyi monográfiából megtudható, az 1928-ban 270 méter mélyre fúrt kút vizét '35-től egy ingyenes népfürdőben, valamint a II. vh.-ig itt álló zsinagóga rituális medencéjében hasznosították. A 3. pontnál adódott kisebb gond: a táblát már messziről láttuk ugyan, de alatta egy népes család tanyázott, s nem nagyon nézték jó szemmel, hogy ott lábatlankodunk, sőt fényképezgetünk. Maga az állomás épülete szép, arányos, és... meglepően tiszta! Nem tudom, mikor láttam utoljára vasúti állomást, amely nincs lelakva, szétverve, összefestve. Egy kis környékbeli séta után indultunk a Szent Vendel kápolnához, illetve a rejtő által megadott parkoló helyhez. A kápolnához vezető út azonban annyira sáros volt, hogy inkább visszaszálltunk a kocsiba és más irányból próbálkoztunk. A tuhu-n a benzinkúttól jelzett földút gyakorlatilag nem létezik; csupán két parcella közötti beszántott árok maradt belőle. Végül a pusztaszikszói bekötőút mellett, a  N 47° 45,952' E 20° 22,886' (117 m) ponton álltunk le; innen gyalog (szárazabb időben kocsival is) nagyon jól járható a földút. A rejtés tetszett: rendkívül pontos, nem túlkomplikált, a doboz megközelítéséhez nem kell derékig gazban, vagy ruhaszaggató cserjék közt mozogni. A jobb sorsra érdemes kápolna jobb oldali beugrójában hullámpapírt és ruhaneműt, bejárata mellett pedig egy vadonatúj tömött hátizsákot láttunk - ember pedig sehol a környéken... Fotózgatás után visszatérőben egy személygépkocsi zötykölődött velünk szembe a kátyúkat kerülgetve, benne egy kisgyermekes család. Illendően köszöntünk: szentül meg voltunk győződve, hogy kessertársak, bejegyzést azonban azóta sem írtak... Őszintén reméljünk, nem ők szorultak ki ide a társadalomból...

Erdődy-címerA hősőknek
Tetszetős kútBravó! a tisztaságért...
Az állomásonSokcélú torony...
1000 éves államiságértUtcarészlet
A kápolnaPlafon
CímerA doboz és tartalma
tudo 2010.08.05 07:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.32
85 km kerékpár edzés 1000 m emelkedéssel a Füzesabony - Kerecsend - Demjén - Egerszalók - Ostoros - Noszvaj - Eger útvonalon 5 új ládával. Az egész nap jellemzője a súlyos, fekete sár, amely megszáradva cementként mindenen megköt.

Füzesabony vasútállomásra érkezve a 3. ponttal kezdtem. A 2. ponton hosszasan bogarásztam a nevek között, az 1. ponton a fényképezőgép zoomja segített. A 4. pont felé bonyolult sármanőverekkel cipeltem a bicót. Az elhanyagolt kápolna tetszett; igazi GC-célpont. Logoltam, majd kezdtem a mai 1. edzésszakaszt Demjén, GCHKB felé.

Kerékpáros kupa: 83.48 km

I. vh. emlékműFüzesabony temploma
VasútállomásTalálat
Érkezés a kápolnáhozKápolna
BoltívTégla
AblakHomlokzat
Levendula a kápolna előttTávolabbról
prodg 2010.08.01 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Csaba barátom kisfia születésének alkalmából jártam Füzesabonyba. Kellemes kis városka, kedves emberekkel.
Az utolsó ponton a rejtés megközelítése kicsit saras volt az előző napi felhőszakadás miatt.

 
Sifi 2010.07.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.16
Csendes kisváros...

Jakire 2010.07.29 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.60
A kápolna mindig nagyon csalogatott, hogy nézzem meg közelebbről. Most már nem lehetett kihagyni.

"1994-ben ezt a kápolnát és a környékét megszondázták, régészeti kutatása megtörtént. Megtalálták az első középkori, legkorábbi kápolnának az alapfal maradványait - a mostani kápolna hajójától mindkét oldalon kicsikét kintebb volt. Körben megtalálták az első templomot bekerítő kőfalnak az alapozását is. Az első templom - amelynek alapfalait megtalálták - a tatárjáráskor valószínű, hogy elpusztult. 1732 után építették újjá, de szűknek bizonyult és ezért 420 fősre bővítették nyugati irányba. A nyugati bejárat fölött ugyanúgy, mint a füzesabonyi római katolikus plébánia templom bejárata fölött Erdődy püspöknek a kőfaragott címere látható." - Magda Henrietta:Füzesabony története a régészeti leletek tükrében

Erdődy püspök címere
 
Nivabibi 2010.07.27 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 4.07
Megvan. (A templomkert zárva, egy hónap múlva ilyen napszakban már sötét lesz, de hasonló a gond a 2. pontnál is.)

Lacipap 2010.07.26 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Nagyon kiváncsi voltam erre a multira! Nem igazán győzött meg Füzesabony szépségeiről. A kápolna rész azonban tetszik, mert, hogy említést tesz műemlék jellegéről.
A rejtés viszont elég sok kivánnivalót hagy.
Azért egy jó kis doboz összességében.
Köszönöm az elrejtőknek!!

 
luviktor 2010.07.26 00:00 - Megtaláltam
Egykori rejtőként, ma már más adoptálta a ládát.

tuzhaju 2010.07.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Sziasztok!
Mondhatnám, hogy megtaláltam, de az igazság az, hogy a rejtésnél segédkeztem. :)

sakter 2010.07.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
Haligali. Köszönet, hogy megtaláljátok, mert szívesen rejtettünk. Többet nem írnék, mert nagyon elfogult lennék, bár ez így van rendjén.

19izsi73 2010.07.24 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.93
Kellemes kis város benyomását keltette eme "séta", amit leautóztunk...Aki lesétálja azelött megemelem a kalapom...Kihagyhatatlan a pályaudvar területén lévő kiállítás, a végső ponton a kálvária!
Jelszóképzéssel volt némi probléma, de a rejtő megígérte, hogy már dolgoznak a javításán!

Kofola BT 2010.07.24 10:20 - Megtaláltam
Dobozolás a verseny környékén 1.

macikupac 2010.07.24 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.17
Tiszafüredi nyaralás 7.

GeoVerseny 1.

Mivel már egy ideje tudtuk, hogy itt láda fog megjelenni a verseny előtt, tervbe vettük. Én Tiszafüredről, Kokóék meg a Dunakanyarból érkezve találkoztunk a 3. pont (vasútállomás) mellett. Vasúti csomóponthoz méltó, nagy, békebeli épületről van szó. S mivel az emléktábla kívül volt, még azzal sem kellett bajlódnunk, hogy hol keressük. Innen a 2. ponthoz autóztunk. (Mert ugye azzal mentünk a versenyre.) Ahol rögtön két feliratot is megfelelőnek találtunk a jelszóképzés szempontjából, ám mindkettő egyazon betűt adta ki, így nem foglalkoztunk a dologgal. Miközben kerestük a feliratot és hangos instrukciókat adtunk egymásnak, egy helyi ember is arra járt és mondta is a (nem teljesen helyes) választ. Ezt követően a templom (1. pont) volt soron. Itt már erőst mondogattam (ismervén az utolsó pont helyét), hogy ezt a multit sétálja le az, akinek nincs jobb dolga. a templomkertbe nem tudtunk bejutni, de akár szabad szemmel, vagy zoom-olva simán leolvasható a felirat kérdéses része. A végére hagytuk a ládát. Ezt a kápolnát már korábbról - egy gg-s játék révén - ismertük. Nagyon tetszett akkor is és nem értettük, hogy miért nem került ide láda a .hu-n. Sajnos ittjártunk (kb. 2,5 év) óta nem történt javulás a kápolna állagát illetően. Pedig nincs messze a civilizációtól és amíg a falak állnak, a tető szinte új, addig nem kell rá nagyon nagy összeget fordítani. Ha már kidőlt a fal, akkor menthetetlen lesz. Remélem nem erre bazíroz valaki, mert ilyenre sajnos láttam már példát. A doboz is gyorsan előkerült, de a bejelentésnél derült ki, hogy valahol valamit elírtunk. Gyors telefon a rejtőnek, aki elmondta, hogy mit kellett volna találnunk. Így megfejthettük, hogy hol sántít a leírás. Mityó volt velem.

Kokó 2010.07.24 10:17 - Megtaláltam
Kess letudva [wapon beküldött szöveg]

attila32 2010.07.23 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Sikerült!
Köszönöm a segítséget!

diego 2010.07.23 16:21 - Egyéb
Ha 1 héttel korábban jelenik meg a láda, akkor meglett volna az első 1. helyezésem :(((
Nagypapámnál nyaraltam a 3. ponttól kb 100m-re, így könnyen be lehetett volna gyűjteni, de sebaj, majd legközelebb. Eredetileg én is terveztem ide egy multit, de nekem nem fogadták el. Örülök, hogy végre abony is "ládás lett". És egy megjegyzés: Az utolsó pontnál van egy GpsGames-es láda is azt is illik megkeresni, ha odamentek.

ficzus 2010.07.23 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltam!

[Jóváhagyta: luviktor, 2010.07.25 22:05]


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]