FAQ
2712. Nemesnép - Haranglábak földjének éke (GCKVNN)

Harangláb

Harangláb

Kápolna

Kápolna

Nemesi porta

Nemesi porta

Bürü

Bürü

Gyógyítókő

Gyógyítókő

Utcarészlet

Utcarészlet

Református harang

Református harang

Katolikus harang

Katolikus harang
Szélesség N 46° 42,015'
Hosszúság E 16° 27,446'
Magasság: 182 m
Megye/ország: Zala
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2010.04.10 11:30
Megjelenés időpontja: 2010.04.14 22:00
Utolsó lényeges változás: 2015.10.10 17:39
Utolsó változás: 2019.07.28 12:13
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Nemthi + waneqr
Ládagazda: Nemthi
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Megtalálások száma: 468 + 4 sikertelen + 7 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.7 megtalálás hetente


Haranglábak földjének éke
A térség egyik legrégibb és legszebb szoknyás haranglábához invitál a láda, mely az egykor nemesek által lakott település kápolnája mellett, egy fenyő ágán rejtőzik.

A láda a Kerka völgy ládasorozat (GCKV) tagja, melynek célja hazánk dél-nyugati sarkának apró csodáinak bemutatása. Így, ha erre jársz...

A ládába TravelBug nem helyezhető.

Láda
A láda egy feketével álcázott, nagyobb csavaros tetejű doboz, amely mint egy ajándék függ a fenyőágak takarásában.
A henger vállmagasságban található a kápolna mellett húzódó fenyősor egyik tagján, amelyet a kápolnán túl nyíló gazdasági bejárótól számítva 3x3-at számolva lelsz meg (száraz példányokkal együtt).
A meglepetés karnyújtásnyira, a kápolna oldaláról könnyen elérhető, nem kell bebújni a fenyők közé.

Az "ajándék" doboza, mint egy dísz könnyen levehető az ágról. A teljes doboz leemelése esetén gondos visszahelyezést kérek!

Kérem, hogy a gazdaság oldaláról senki ne keresse, mert onnét nem elérhető, illetve a gazdaság magánterület!

ALTERNATÍV JELSZÓ: Aki a karácsony hangulatával nem szeretne közelebbről ismerkedni vagy egyéb tényezők nem engedik a rejtek felfedezését, az álljon a kápolna csukott ajtaja elé és forduljon felé. Jobbra lent a falon vasba ágyazott betűk (2) rejtik a jelszót, amit pontok nélkül kell megjegyezni!

Megközelítés
Nemesnép község Zala megye nyugati sarkában, az Őrség tájegység déli részén fekszik Lentitől 17 kilométerre észak-nyugatra, a szlovén határátkelőhely mellett, s mind a 86-os, mind pedig a 76-os főútvonalról jól megközelíthető. A településen az út mellett bárhol található parkolásra alkalmas hely, mégis talán a haranglábtól érdemes megkezdeni a sétát, s bejárni a nevezetességeket és megkeresni a ládát.

Nemesnép
A település a Szentgyörgyvölgyi-patak két partján egy tipikusan őrségi településnek tekinthető, amely a X-XII. században, mint gyepün túli határőr telep jött létre. Azonban már régóta lakott település, amit a község határában feltárt római kori halomsírok is jeleznek. A XIII. században több okleveles forrás is említ nemesnépi nemeseket, egy 1407-ben kelt oklevél pedig leírja, hogy kiszolgált királyi katonákat telepítettek itt le, akik szintén nemességet kaptak. Az Őrségi településekhez való tartozását jelzi az is, hogy a régi szeres településszerkezetre utaló nevek a mai napig fennmaradtak, mint amilyen Németszer, Simonszer, Gödeszer.
A falu jellegzetessége, hogy a mai napig nagyon sok szépen helyreállított kisnemesi lakóház és porta áll, a házakat alig veszik körül kerítések, és a szépen gondozott területeken kellemes sétákat lehet tenni. Jelentős hagyománya van az olajütésnek (tökmagból), ennek időszaka december-február. A több mint száz éves, kézi erővel működő olajprés ilyenkor megtekinthető.
A településhez kapcsolódó érdekes XVIII. századi történet az, melyben a település minden lakosát a vármegye háromhavi börtönre ítélte pallosjog bitorlása miatt. Ennek hátterében Göde Isván helyi kisnemes kivégzése állott, akit a helyiek többszörös gyújtogatásban találtak vétkesnek és ezért máglyahalálra ítéltek. Minderre mára csak a falu határában a Göde temetése dűlő utal.
A település környezetében érdemes felkeresni Szentgyörgyvölgyet (festett fakazettás református templom, római katolikus templom, Töllős tanösvény, Gó-Na Szabadidőközpont, nordic walking pálya), Magyarföldet (ökumenikus fatemplom), Bagladot (szoknyás harangláb), Reszneket (Tauber-kastély, magtár, Szent József templom).

Nevezetességek

Harangláb
A Kerka völgyet és az Őrséget a haranglábak földjének is hívják, mivel szinte nincs olyan település, ahol ne találkozhatnánk valamelyik változatával ezeknek az építményeknek. Nemesnépen hazánk egyik legismertebb, méltán híres, nagy múltú, legmonumentálisabb és legjelentősebb négyoszlopos fa haranglába áll  N 46° 41,985' E 16° 27,265' 176 m [GCKVNN+Harangláb]. A reformátusok hatalmas építménye, a hazai hagyományos szakrális népi építészet késő barokk stílusú, jelentős műemléki alkotása. A helyén korábban volt fatemplom leégését követően épült, 1793-ban. A négyoszlopos, talpas, félvázas struktúrájú, nyitott szoknyás és zárt harangházas építmény amellett, hogy a haranglábak egyik nagyobb csoportjához tartozik egyben jelentős képviselője a Hetésben kifejlődött magas szoknyatetővel és rövid harangházzal bíró sajátos és speciális fa harangláb típusnak, amely csak ezen a tájon, a szűkebb környezetben kedvelt.

Kápolna
A zömmel reformátusok lakta településen élő katolikusok 1953-tól tudják saját kápolnájukban gyakorolni vallásukat, a Szűz Mária Szeplőtelen Szívének szenteltek és a település határában álló kis kápolnájukban  N 46° 42,020' E 16° 27,469' 182 m [GCKVNN+Kápolna].

Lakóházak
A településen bizonyítottan több évszázadon keresztül nemesek laktak, és később is több gazdagabb család élt itt, amelyet a sok szép, gondosan megépített porta is mutat. Az 1800-as évek végéről több szép, oszlopos tornácú lakóház és udvara is bemutatja az itt élők életét. A ház síkjából kinyúló tornác (kódisállás) fokozatosan alakult ki a téglaépítkezés elterjedését követően, melynek védő szerepe volt, illetve a gazdasszony is szívesen dolgozott itt jó időben. Nevét egyes leírások szerint arról kapta, hogy a falvakat járó szegények, koldusok itt, a félig zárt tornácon húzhatták meg magukat, és fogyaszthatták el a kapott ételt.

Bürü
Egy különleges hídon is átmehetünk a községben, amelyet "bürü"-nek hívnak  N 46° 42,077' E 16° 27,443' 179 m [GCKVNN+Bürü]. A bürü a patakon átívelő, egy korláttal ellátott keskeny kis híd fából (tulajdonképpen egy széles fagerenda). Az itt látható és a környék talán egyetlen "bürü"-jének keletkezése nem ismert, de az 1900-as évek elején már biztosan létezett. Fáját kb. 40 évenként szükséges kicserélni.

Gyógyítókő
A bürü és a harangláb közötti út mellett áll egy érdekes kő  N 46° 42,051' E 16° 27,402' 178 m [GCKVNN+ Gyógyítókő ], az úgynevezett litopunkturás avagy földgyógyító kő. A környéken több ilyen kő is van, melyek formájukban és mintájukban, az úgynevezett kozmogrammban mind egyediek. Ezek a kövek az adott terület egyensúlyi pontját hivatottak megjeleníteni és céljuk visszaadni a tájnak a természeti erejét. Ezzel a kővel együtt eddig 16 kő van elhelyezve Magyarország, Szlovénia és Horvátország következő településein: Lenti, Gosztola, Szécsisziget, Tornyiszentmiklós, Göntérháza, Muriša, Petišovci, Renkovci, Odranci, Bukovnica, Lendava, Mala Polana, Mura-Bistrica, Sv. Trojica, Sveti Martin na Muri.

Ládakarbantartás
2019. 07. 27.
KARBANTARTÁS - LÁDA PÓTLÁS
A láda pótlása megtörtént, az eredeti rejtek sérülése miatt egy másik fenyőre került a fekete "ajándék". Kis kézügyességgel és odafigyeléssel sokáig lehet keresni.

2018. 06. 17.
KARBANTARTÁS - LÁDA CSERE
A jelzések alapján a láda cseréje megtörtént. A "láda" csak színében változott (kék-fekete-fehér) és remélhetőleg vízhatlanabb módon került kialakításra.

2015. 10. 10.
ÚJ (RÉGI) JELSZÓ
A láda pótlása megtörtént új módon. Kérem, hogy a rejtek keresésénél, a láda nyitásánál kövessétek a lentebb leírt instrukciókat és figyeljetek a visszarejtésre!

2011. 09. 16.
A láda másodszori újrarejtése az eredeti helyre, bízva abban, hogy a rejtekhely sokáig nyújt menedéket a ládának.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (210 db): környezet: 4.56 rejtés: 4.27 web: 4.62 átlag: 4.49

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


dastof 2022.12.29 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Daltan 2022.12.29 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

rágcsa13 2022.12.28 17:43 - Megtaláltam
A ládát mi sem találtuk meg, de a templom oldalában lévő vasdarab segített

Szárnyaló Sas 2022.12.28 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
A sas leszállt, a sas leszállt! Köszönöm a munkádat! Pótjelszóval [Geoládák v3.12.10]

Ambró 2022.12.26 16:14 - Megtaláltam
Tetszett. Köszönöm , hogy megmutattad.
[Geoládák v3.12.10]

izsolt 2022.11.01 16:15 - Megtaláltam
Magyarország turistaútjain #204 (DDK Zalalövő-Egyházasrádóc)

sinolaju 2022.10.26 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Éppen ott volt a lelkész, aki elmesélte, hogy 70 éves a kápolna, az építése után nem használhatták az 50-es években. De szépen megőrizték, és szerdánként tartanak Istentiszteletet. A geoládáról nem tudott. Az alternatív jelszót használtuk, mert nem volt megfelelő lábbelink.
Köszönjük a lehetőséget.

kilali 2022.09.12 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

vanek01 2022.09.11 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

g-tabe 2022.09.10 17:05 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

bondi3 2022.09.10 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Anubisz 2022.09.10 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

donbosco 2022.09.10 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

szlibud 2022.09.08 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

h.krisz 2022.09.04 12:46 - Megtaláltam
köszi

Molli 2022.08.23 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.36
Levadásztam. Köszönöm a rejtést!

Utazók 2022.08.22 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Koszt Andi 2022.08.19 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! fenyőn nem találtam, de az ajtós bejött [Geoládák v3.12.10]

Evita7878 2022.08.15 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

pikoviko 2022.08.12 15:02 - Megtaláltam
Kicsit nehezen, de megtaláltuk. Köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.12.10]

Sld 2022.08.12 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

rabolda 2022.08.09 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.17
OK

Szoradig2@gmail.com 2022.08.08 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

HarmatiZs 2022.08.02 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Őrségi kirándulás-sorozatunk egy túrája során találtuk meg. Köszönjük a rejtést.
(Az alternativ jelszó gyorsan megvolt, de a mindenáron megakartuk találni a fenyőfán logó ládát is....HÁt egy darabig eltartott, de meglett végül.)

Dóra2011 2022.07.27 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Eszti és Robi 2022.07.27 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

IMG_4961 
Sparks 2022.07.12 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

SimonG 2022.07.07 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!
Részletek hamarosan otthonról...

[Geoládák v3.12.10]

Családi nyaralás az Őrségben, kikapcsolódás, feltöltődés, csend, nyugalom élvezet, láda keresés és találás, érdekes helyek meglátogatás, fazekaskodás, séta, vihar, eső, szél, tábortűz, kolbász sütés, ide még biztosan visszatérés.

vikikrisztian 2022.07.02 13:58 - Megtaláltam
ynwa V&K [Geoládák v3.12.10]

IMG-20220702-WA0042IMG-20220702-WA0138
uno20001 2022.06.30 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

anettnori 2022.06.25 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.45
Megvan!
[g:hu+ 2.8.13]

Eső után eléggé sokáig kerestem a hengert, mire meglett. Közben, az ágakról rendesen jött a nyakamba az áldás...
Logolás után itt ebédeltem a kápolnánál.

 
Pepe 2022.06.25 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.25
Velemérről jövet, a Noble's-ben egybekötött ebéddel ezt is útba ejtettük.

gordian365 2022.06.06 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Zsoldosék 2022.06.05 11:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Esztike90 2022.06.03 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Eszti és Gábor! ☺️ [Geoládák v3.12.8]

Őszfamily 2022.06.03 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Lentiből hazafelé haranglábakat "gyűjtöttünk".Lentiszombathely, Nemesnép, Márokföld s végül Rönök. Köszönjük a rejtést!

N.Zs. 2022.05.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.52
Itt új szót tanutam, BÜRÜ.
A bürü a patakon átívelő, egy korláttal ellátott keskeny kis híd fából, tulajdonképpen egy széles fagerenda. Ki is próbáltam. Szuper!

Csábító voltnagyon...
titokban mindenki jár néha TILOSbanKiss bolt
IMG_8712alaphelyzet
Világutazó 2022.04.17 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.7]

NémethJanka 2022.04.16 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Korigumi 2022.04.03 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

newearp 2022.03.14 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Gödöllő [Geoládák v3.12.6]

olahlaszlo90 2022.03.14 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Élet és Bab ❤️ /Győr/ [Geoládák v3.12.6]

Lazso 2022.02.25 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

annamary17 2022.02.25 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Plfcsld 2021.12.28 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

kitkat0123 2021.12.28 12:24 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.12.5]

Robogo 2021.12.28 11:41 - Megtaláltam
Zala - Vas megyei két ünnep közötti kikapcsolodás alatt kerestük fel a helyet kitkat0123-mal. Hu-s és com-os ládát se hagytunk megtalálás nélkül. Kerkakutason volt a szállás, a környéken tettünk egy felfedező kört. Az idő ma végig ködös volt, de nem volt hideg. Érdekes helyeket ismertünk meg a haranglábak földjén. Gyorsan meglett a láda, majd felkerestük Nemesnép nevezetességeit.
Köszönöm a rejtést!

Petákok 2021.12.08 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kicsit megfigyelve éreztem magunkat, bár gondolom a helyiek már tudják miért járkálnak az emberek a fenyőfákat szemlélve :) [Geoládák v3.12.3]

bacsit 2021.11.21 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

bd.kriszti 2021.11.21 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

a család 2021.11.14 08:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Nagypapám monogramja -- őt juttatta eszembe...

Ribbenteam 2021.10.27 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

lillus73 2021.10.25 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

fodor8peter 2021.10.23 15:36 - Megtaláltam
Láda rendben a helyén. Jópár utcát leaszfaltoztak az utóbbi években.

Enikő&András 2021.10.21 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Egy kis séta a faluban :-)

Köszönjük a rejtést!

Enikő András és Gergő

Túrabolond 2021.10.17 12:34 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk!

Pissti túrái 2021.10.17 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Köszi a rejtést, csodás ajcsit cseréltem!

Cirbolyat 2021.10.10 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

Robbing41 2021.10.06 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Erika&Jozsó! [Geoládák v3.12.2]

szaszedina4 2021.10.03 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Davestator 2021.09.30 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

EVANDU 2021.09.29 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.49
Koszonjuk, a 'karacsonyi' ladat :-)

mike andros 2021.09.17 14:37 - Megtaláltam
Megvagy!!! [Geoládák v3.12.1]

PaPaSzaGa 2021.08.31 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kisback 2021.08.24 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

zulcsi 2021.08.24 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Perseph0né 2021.08.24 07:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Visti48 2021.08.19 13:24 - Megtaláltam
Bobby Holmes társaságában. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Bobby Holmes 2021.08.19 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Hesztik 2021.08.15 15:06 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk!

Monik 2021.08.12 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

cachekereso 2021.08.11 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Megtaláltam, köszönöm hogy játszhattam. [g:hu 1.6.7]

somga 2021.08.10 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. [Geoládák v3.11.3]

Gábor66 2021.08.04 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bringás találat. [Geoládák v3.11.3]

Mira 2021.08.04 13:21 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

dorjan család 2021.08.02 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi, hogy megmutattad. [Geoládák v3.11.3]

gusty 2021.07.31 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

mézespuszedli 2021.07.29 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

pliptai 2021.07.26 16:00 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

vepor 2021.07.25 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

szirtes 2021.07.25 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Nilike 2021.07.17 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Pótjelszóval ugyan, de megtaláltuk, köszönjük!...közben többször eleredt az eső is..

IMG-02f49d631b1b717f222399cf03396821-VIMG-53730cd2a0db41182509bade6737ed6e-V
tótheszter 2021.07.16 09:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.89
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

gyulacy 2021.07.15 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Alternativ jelszoval. [Geoládák v3.11.3]

Benkoek 2021.07.06 18:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

EdKa 2021.06.22 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
A fenyőfán lévő ajándékot sikerült megtalálni.

108_0025 
Reggel 2021.06.17 09:17 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita, Szilvi, szollosi73, Reggel

szollosi73 2021.06.17 09:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.27
Megvan!
Őrségi nyaralásból hazafelé még gyorsan elugrottunk ezért a ládáért, ami a tegnapi dobozolás közben valahogy kimaradt.
Szép nagy harangláb, kár lett volna kihagyni.
Köszi a rejtést!

Nemesnép - Haranglábak földjének éke-1Nemesnép - Haranglábak földjének éke-2
Nemesnép - Haranglábak földjének éke-3 
bkenyeres 2021.05.22 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

tete123 2021.04.25 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.10]

Gyurcika99 2021.04.21 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Szilvi32 2021.04.11 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Szilvi és Andor [Geoládák v3.9.6]

Tűzdoromb 2021.04.11 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Andor és Szilvi. [Geoládák v3.9.6]

M & M 2021.04.10 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Ötletes rejtés, köszönöm!

Timi&Szabi 2021.03.21 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Zsofka_Tom 2021.01.01 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

redzol73 2020.10.25 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

vorlac 2020.10.25 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Murmogoek 2020.10.25 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2020.10.24 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
kicsit sztem túl bonyesz volt az instrukció,és kár hogy nem a harangláb közelében volt..köszi

e-nik 2020.10.24 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ZoliQua 2020.10.17 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

Gréti 2020.10.10 11:16 - Megtaláltam
feel2006-al közös találat

sziszko 2020.10.10 11:16 - Megtaláltam
feel2006-al közös találat

feel2006 2020.10.10 11:16 - Megtaláltam
Pótjelszóval, majd a ládikó is meglett.

IMG_20201010_111733 
Robinson76 2020.10.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.56
A dobozt nem találtam, a pótjelszó lehetősége elkerülte a figyelmemet, ezért egy képpel szeretném alátámasztani a jelenlétem. Kérném a rejtő méltányosságát és a találat elfogadását. Köszönöm!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2020.10.19 07:44]

tarsolyos 2020.10.05 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
KÖSZÖNÖM A REJTÉST!

IMG_8501IMG_8502
IMG_8506 
kisember 2020.09.27 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

zöldcsacsi 2020.09.24 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Kis Nyuszi 2020.09.24 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

nrudi 2020.09.15 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ZMER [Geoládák v3.6.0]

buksika 2020.09.03 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

porto 2020.08.29 19:05 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Megtaláltunk mindent, láda a türelmes, pót a türelmetlenebbnek!
:-)))
[Geoládák v3.6.0]

Pales 2020.08.28 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

szekelya 2020.08.28 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltuk. Éppen jött a harangozó, úgyhogy a kápolnát is megnézhettük.

IMG_20200828_112344IMG_20200828_113337
IMG_20200828_120218 
R-Gyu 2020.08.25 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

zsupisti 2020.08.24 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Gyula1998 2020.08.20 18:50 - Megtaláltam
Megtalaltuk

Szeleburdi Országjárók 2020.08.12 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk, köszönjük ???? a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

dendeocse 2020.08.10 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Megvan.

Zozó és Edus 2020.08.06 10:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

GCnikipisti 2020.08.03 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Nyaralásunk első ládája.

Hokuszpok 2020.07.31 19:36 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2020.07.31 19:36 - Megtaláltam
Köszi!

kingajani 2020.07.24 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

aknitram 2020.07.24 19:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

Somogyi.Tibor 2020.07.22 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.10]

GYEZegzug 2020.07.21 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.49
Újra Zalában, jó volt itt lenni. Köszi szépen a lehetőséget.

Judit és Béla 2020.07.21 09:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
Megtaláltuk.

ystray 2020.07.21 09:19 - Megtaláltam
megvan :)

tivi2007 2020.07.20 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Ok.

utigabi60 2020.07.18 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, pótjelszóval köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kireth 2020.07.18 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1] alternatív jelszót használtuk.

dializ 2020.07.17 23:59 - Megtaláltam
Megvan!

katat 2020.07.17 15:00 - Megtaláltam
Meg van! köszönjük! :-)

MonTri 2020.07.16 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Balazsl02 2020.07.08 12:25 - Megtaláltam
Nagy nehezen, de meglett, hangulatos a falucska, koszi [Geoládák v3.4.1]

pandala 2020.06.23 13:06 - Megtaláltam
Leleplezve. Köszönjük! [Geoládák v3.4.1]

Aniko & Gyuri 2020.06.15 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

scele 2020.06.07 10:06 - Megtaláltam
mögvan

Skalp 2020.05.26 23:59 - Megtaláltam
Köszi!

emmis 2020.05.26 20:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Nyúlék89 2020.05.24 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Laminsio 2020.05.16 09:14 - Megtaláltam
Köszi

niksza 2020.04.26 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

donkardos 2020.03.06 14:25 - Megtaláltam
.

Hörcsög 2020.02.29 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.06
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.3.2]
Ismerkedtem a fákkal, de a rejtek nem adta magát, így maradt a leolvasás. Tetszett a kis település, a harangláb pedig kiváltképp, szerintem a pankaszival is felveszi a versenyt.

ht01 2019.12.27 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Monaa92 2019.11.17 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lazlo86 2019.11.17 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

petispaespea 2019.11.17 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v2.2.5]

RIPTOR 2019.11.10 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Göde 2019.11.01 16:25 - Megtaláltam
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]

M&társai 2019.10.30 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Skali&Margó 2019.10.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
OK!

Zolka+Bogár 2019.09.30 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

rianas 2019.09.16 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

-kacsa- 2019.09.14 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bmarianna 2019.09.11 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szejbi 2019.09.10 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lustadick123 2019.08.24 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Timcsi 2019.08.17 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! Timcsi csapat Timcsi nélkül [g:hu 1.6.4]

bigmick 2019.08.11 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Bigmick, Iza
[g:hu+ 2.0.4 ß]
Alternatív

Ajtony 2019.07.30 09:50 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

Zerind HUN 2019.07.30 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.15
A ládát rövid ideig keresve nem találtuk (lehet azért, hogy megvan), ezért inkább a pótjelszónál maradtunk. Amit egyébként már indulás előtt tudtam, hogy mi lesz :( A harangláb nem véletlenül Zala megye csodája!

Nemthi 2019.07.27 12:35 - Egyéb
A láda pótlása megtörtént! A rejtek helye az eredeti "sérülése" miatt minimálisan módosult, OLVASD EL A LEÍRÁST!
Az alternatív jelszó változatlan!
Kérlek, figyelj a visszarejtésre!
Köszönöm: Nemthi

Paul 2019.07.25 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sasa88 2019.07.23 18:09 - Nem találtam meg
A fenyőfán csak a drót volt. [Geoládák v2.2.5]

[Elutasította: geocaching.hu, 2019.09.12 17:20]

Medvelac 2019.07.18 15:20 - Megtaláltam
Csak egy drót lóg kék szalagról.
A kápolnán a két betű megvan. [Geoládák v2.2.5]

unicorn10 2019.07.05 15:15 - Egyéb
csak egy drótot találtunk,

unicorn10 2019.07.05 15:15 - Egyéb
csak egy drótot találtunk,

Saláta Bogi & Sanya 2019.07.03 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.57
Csak a drót lóg a fenyőfán, a kápolna felújítás alatt. Ha a harangláb bemutatása volt a cél, mint ahogy a cím is sugallja, miért kellett a ládát több 100 m-re a haranglábtól elrejteni? Az ilyen rejtéseket sohasem fogjuk megérteni!
A cél, a harangláb megér egy kirándulást!

csomix 2019.06.25 13:14 - Megtaláltam
Sajnos mi sem találtuk a ladát csak a helyét. Vadrózsa volt bőven... :-) [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: Nemthi, 2019.06.27 14:07]

Csszivacs 2019.06.23 10:00 - Megtaláltam
A drót megvan a ládát nem találtuk meg.

isoprof 2019.06.15 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, a láda nincs a helyén csak a drót. A kiszáradt fákat nem kell számolni

nbokan 2019.06.04 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.21
Mi is csak a drótot találtuk, de az alternatívval meglett. A kápolnánál találkoztunk a kulcs örzőjével és megnézhettük belülről is. Jelenleg felújás alatt áll, de hamarosan kész lesz. A haranglábnál elköltöttük az uzsonnánkat és pihentünk egyet. Tetszett ez a kis nyugodt település, kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
Balda 2019.04.30 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.37
Csak a karácsonyfadísz-geoláda kampóját találtuk meg, a földön sem találtuk a környezetében a ládikát, így maradt az alternatív jelszó,
Köszönjük előre is a láda karbantartást, a rejtést.
Gi és Balda

DSC01618DSC01615
DSC01621 
dannythegirl 2019.04.28 10:29 - Megtaláltam
a henger helyen csak a drot van a fan, az alternativ jelszot hasznaltuk, szep kapolna, koszonjuk a rejtest! :) [Geoládák v2.2.5]

BaLiAnIzAb 2019.04.21 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
Megtaláltuk, köszönjük.

Tank86 2019.04.21 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Sajnos az eredeti láda nincs meg, csak a kis kampóját találtuk meg. :(
Pótjelszóval kapcsolatban figyelmetlenek voltunk, de hálásak lennénk az elfogadásért :)
Köszönjük!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2019.05.01 18:15]

58676660_319031735455399_1705088796602662912_n58622680_1286342864854205_760122191059615744_n
stikli08 2019.04.19 14:02 - Megtaláltam
Sajnos elveszett... csak a tartó drót maradt meg. Alternatív jelszóval lett meg... Valahonnan dereng a monogramm :-) [Geoládák v2.2.5]

Hey-ho 2019.02.08 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gyulaci 2019.01.30 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

picuresnagyur 2018.12.25 15:54 - Megtaláltam
Köszönöm

becko 2018.12.25 13:59 - Megtaláltam
ok

viragtura 2018.12.12 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Bájos kis falu! Köszönöm a Rejtőnek!

Csureszh 2018.11.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Majdnem sötétben, csepergő esőben találtuk meg.

Balalajka 2018.10.31 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

GeoFox 2018.10.28 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

2Szaki 2018.10.21 13:37 - Megtaláltam
Akár harangozhattunk is volna, mivel kézi erővel is lehet... :) Köszönjük a rejtést!

CsV 2018.10.15 23:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Maszat1 2018.09.08 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Lagerta 2018.09.01 19:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Gergő és Eszti

h725 2018.08.19 09:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
Hangulatos kis falu, szépen rendben tartott. Nagyon tetszik, hogy itt majd minden faluban van egy harangláb. Egyik szebb, mint a másik. Könnyű kis séta a kápolnához, majd gyors kincskeresés. Szerencsére könnyen megtaláltuk, és muglik sem zavartak meg minket. Köszönjük a rejtést !

Bogi, Zsófi, Vali, Zsolt

Harangláb kék ég meg énNem erre !
A kápolnaBarátkoztunk a helyiekkel
Szellemes felirat 
dabcsi 2018.08.16 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
Őrségi láda-túrán első igazi őrségi ládája, az előzőek inkább Göcsej.
Legjobban a bürü tetszett, sajnos már nem lehet átmenni rajta. A túra végére már sok volt kicsit a szoknyás, kötényes vagy csupasz haranglábakból, de itt még lelkesedtünk értük.
Korábbi - Szalafő központú kirándulásunkhoz képest - azt érzékeltük, hogy az Őrségnek ez a Ny-i, D-i része még kevésbé felfedezett, itt még a Moldova féle Őrség panaszkodik kicsit (ld. pl. az utak állapota). Nekünk Magyarszombatfán volt a szállásunk, ott is elég vegyes volt a kép, DE jól éreztük magunkat és 20 ládával gyarapítottuk a megtalálásainkat.

Bob&Bobek 2018.08.12 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

gym 2018.08.11 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tádé 2018.07.31 16:56 - Megtaláltam
Köszönjük! Tádé és Teodóra

tmanjunior 2018.07.29 18:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Köszi a rejtést!

Bőrharisnya 2018.07.23 20:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Köszönjük a rejtést!

MimiTiti 2018.07.20 14:30 - Megtaláltam
Ősökkel...

Trom 2018.07.20 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pumba9 2018.07.20 14:30 - Megtaláltam
Őrségi nyaralás alatt. Újabb láda a gyűjteményembe. Köszönöm! [g:hu 1.5.4]

GARTOM 2018.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Nagyon kedves hely!
Köszönjük szépen!

V_Gabor 2018.07.15 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.39
Megvan, az útról elérhető a láda. Itt két kullancsot szedtem le magamról. Először azt hittem, hogy gond lesz, mert sok fenyőágat láttam levágva a fasor másik oldalán.

A harangláb pompás, hihetetlen jó állapotban van! :)

Köszönöm!
[g:hu 1.6.0b]

2018-07-15 16.53.09R2018-07-15 16.56.26R
2018-07-15 17.00.25R2018-07-15 17.06.58R
2018-07-15 17.07.15R2018-07-15 17.07.28R
2018-07-15 17.07.36R 
wheelmary 2018.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Köszönjük!

vajasfok 2018.07.09 13:43 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!

Acsart 2018.07.03 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.92
Meglelve! Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Acsart

P1320182P1320174
P1320175P1320176
P1320168 
Petike83 2018.07.02 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

csipet_csapat 2018.06.19 07:29 - Egyéb
Köszönjük a karbantartást. Üdv: ládadoki.

csg69 2018.06.18 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.35
Határmenti kalandozás közben ide is eljutottunk :)
Itt is sokáig keresgéltük a rejteket, de valószínűleg figyelmetlenek voltunk, mert csak itthon láttam meg azt a részt, hogy a láda "egy fenyő ágán rejtőzik". Megnéztük a kápolnát és a harangtornyot is, mindkettő nagyon tetszett.
Én ott jártam, ugye elfogadod. Köszönöm a lehetőséget :)

[Jóváhagyta: Nemthi, 2018.06.24 11:42]

GCKVNN 1GCKVNN 2
GCKVNN 3GCKVNN 4
GCKVNN 5 
Nemthi 2018.06.17 18:40 - Egyéb
A láda karbantartása teljes cserével megtörtént. A rejtek helye és módja nem változott, új módszerrel kialakítva a ládát, remélhetőleg vízhatlan lesz.

galk78 2018.06.17 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Kata és Ati 2018.06.10 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltuk!

Momi-csapat 2018.05.20 09:00 - Megtaláltam
Megtalaltuk! köszönjük!

james 2018.05.06 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Kilátó 2018.04.25 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.47
Ok

acs54 2018.04.14 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Köszönjük a rejtést!

anettx 2018.03.29 11:25 - Megtaláltam
TFTC! [Geoládák v2.2.3]
Nyugat-végi bolyongás.
Pótjelszóval, ládát nem találtam.

v.abel 2018.03.29 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Vetliza 2018.03.29 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

vebike 2018.03.29 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Strombus 2018.03.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.47
Köszönöm a rejtést. Tetszett a kis falu és bemutatott kincsei. Megtanultam, hogy mi az, hogy bürü. Viccesnek találtam, hogy rá van írva "gyalogos forgalom tilos". Próbálkoztunk autóval, de az meg nem ment. (Vicc.) Most járt le vajon a gerenda 40 éves szavatossága? Vagy inkább csak a korláté? Másnap is láttunk egy hasonló hidat bringatúránk során Szalafő közelében a kék sávon. Ilyen kis keskeny volt, egy oldalon korláttal, de sajnos nem egy vastag fából, hanem több vékonyabb pallóból. Azért az is bürü?

A láda, nekem úgy tűnik, a haranglábra van kihegyezve, ehhez képest a rejtek a kis katolikus kápolnánál van, 200 m-re a szép kis öreg haranglábtól, akár úgy is megszerezhetően, hogy az ember nem is látja még útközben sem a haranglábat.

A rejtek közelében nemrég egy egész sor szép fát kivágtak, így odaérve nagyon aggódtunk, hogy nem lesz már itt láda, de szerencsére a "mi" fánkat nem akarták kivágni vagy még nem jutottak odáig. Az ilyen rejtekek felderítésében általában Péter60 az ügyes, most is így történt, így boldogan logolhattunk papírra is. A logpapírt védő zsemlészacskót önzárósra cseréltem. Szükség van rá, vizes volt belül a doboz. Sosem értem, hogy tudnak ilyen rejtések jelentős mennyiségű vizet magukba gyűjteni. Sajátommal is jártam már így, pedig nagyon igyekeztem, hogy elkerüljem.

A ládakarbantartás rész jó lenne, ha a leírás végére kerülne, egy a láda rejtekére vonatkozó rövid kis rész pedig a legelejére.

Szerintem a láda alapvetően rendben van, ezért javaslom a karbantartás jel kikapcsolását.

Péter60 2018.03.23 15:30 - Megtaláltam
ok

Yoss 2018.03.16 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

konradtk 2017.11.26 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
szuper!

ztibi 2017.11.23 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Nagyon ötletes rejtés! Egészen karácsonyi hangulatba kerültünk.
Köszönjük a rejtést!

bm 2017.10.28 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ignis9 2017.10.21 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Petheovackával kicsit ködös időben, köszönjük. :)

20171021_131544 
petheovacka 2017.10.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Köddel-bélelt ládakergetés Ignis9-cel az Őrségben. Dödölle rulez! Kösszi a rejtést!

20171021_13061520171021_131533
tabletta 2017.10.12 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

lelcache 2017.10.01 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

SirLes 2017.10.01 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pif és Sziszka 2017.09.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
megtaláltuk a cetlit :)

n0teasy 2017.08.16 11:45 - Megtaláltam
Köszönjük!
A láda nagyon rossz állapotban van, minden nedves, penészes, kivéve a pótlapot.

DSC_5584 
JStrancz 2017.08.15 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ha2 2017.08.14 14:00 - Megtaláltam
Négynapos Őrségi ládatúra. Egy újabb varázslatos kis falu. A hely megérdemelne valami rendesebb rejtést. A kápolna felújítása hamarosan befejeződik.

Liberty 2017.08.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
50/32. Őrségi és Veszprém megyei ládatúra.

Nagyon tetszett a szoknyás harangláb és a kis kápolna. A rózsabokrot megtaláltuk, de a láda sehogy sem akart előbújni. Pótjelszóval sikerült, köszönet a
hely bemutatásáért.

Nemesnép címere
alcala76 2017.08.11 10:30 - Megtaláltam
A láda nedves, tettem bele egy A/4-es papírt, más nem volt nálam. A jelszó még épp kivehető volt. A templomot renoválják. A tegnapi vihar sok fát kidöntött a környéken.

P8110229P8110228
P8110232P8110233
bdezso 2017.08.02 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rkertesz 2017.08.02 00:00 - Megtaláltam
Egy nyugat-magyarországi motorozás közben kerestük meg párommal.
Köszönjük a lehetőséget!
(Mai második ládánk!)

kriszna73 2017.07.31 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lali75 2017.07.31 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Attibati 2017.07.14 10:50 - Megtaláltam
122 kilométer kerekezése az Őrségben, a Kerka völgyében.
A kápolnát még mindig felújítják, szerencsére munkások nem voltak a közelben mert elég sokáig keresgéltem a dobozt a sűrű fenyőágak között. Végül el kellett olvasnom a részletes keresési tanácsokat, a rózsabokor segített.
Hiába találtam meg a ládát, a logbookot nem tudtam használni mivel teljesen szét volt ázva, így én is a pótjelszóra fanyalodtam. Ha valaki vinne új logbookot akkor olyat vigyen ami egy kb. három centi átmérőjű nyiláson befér. Sajnos az előző megtalálók nem jelezték a problémát így most nem tudtam segíteni.

Zéboy 2017.07.11 12:03 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2017.07.11 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szalmakalapos 2017.06.24 15:58 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést !

Törpe 2017.05.13 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.80
Csak a pót jelszót találtuk meg.
Köszönjük a rejtést!
Törpe

Pongi57 2017.04.30 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltuk a pót jelszót. Elég tüzetesen átnéztük a fenyőágakat a láda vélt helyén, de nem leltük. Remélem megvan és csak mi voltunk figyelmetlenek. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Csipet-csapat 
fa-peti 2017.04.17 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Dr.Lada 2017.04.17 10:35 - Megtaláltam
Fa-Petivel elkövetve :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2017.04.16 15:23 - Megtaláltam
A ládánál elhelyezkedő harangláb épp felújítás alatt áll. Logbook beázva!

laas 2017.04.14 11:10 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pecso66 2017.04.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Gyorsan meglett.

cult 2017.04.05 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm, hogy játszhattunk. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

feldelaci 2017.03.18 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Hooch-Csi&Vi 2017.03.13 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

h633214 2017.03.05 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tamáska72 2017.02.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
SOTATYIGÁK-al közös találat. Köszönjük a rejtést.

sotatyigák 2017.02.21 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Spangarázs 2016.11.25 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.64
Őrségi kirándulásunk utolsó ládája.
Nekünk a számolgatás nem hozott eredményt,
a távolságot többnek számoltam mint egy tucat, lehet
a törzsek elágazásai kavartak be.
Trükkös rejtés! Kár,hogy beázik a doboz.
Köszi a rejtést!

bumbika 2016.11.01 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltuk.

kiralyek 2016.10.16 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Egyszer már próbáltuk keresni ezt a ládát, de akkor nem sikerült. Most Gosztoláról hazafelé menet álltunk meg a haranglábnál, majd a kápolnánál. Nagyon tetszett a harangláb! Szerencsére épp elcsíptük a déli harangszót is.
A láda kis keresgélés után most meglett, szemfüles rejtés, köszönjük!
Visszafelé persze volt, aki átment a bürün a szigorú tiltás ellenére is...

menace 2016.09.24 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kópé1993 2016.08.18 17:32 - Megtaláltam
Nagy nehezen lett meg a doboz! A leírás szerintem nagyon hosszú!

P8180025P8180023
P8180024 
zaskl 2016.08.16 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

EmesESE 2016.08.11 18:14 - Megtaláltam
Ok

Gyömi 2016.08.10 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

MoMaszter 2016.08.10 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.84
Köszi.

bébézsézsé 2016.07.29 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.60
Megtaláltuk, köszönjük.

Mivol 2016.07.19 20:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.33
Köszönjük a rejtést! A kápolnát úgy néztük, éppen felújítani készülnek, a kess nincs veszélyben valószínűleg. :)

Juju 2016.07.15 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kacci 2016.07.15 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

Cirip & Cicmic 2016.07.02 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.87
Ötletes, gazmentes rejtés, magasnövésűek előnyben (átlagosak is elérik, de nekik nem vállmagasságban van.)
A logolást a tanya két lova, Nárcisz és Villám is végignézte.
A kápolna belülről nagyon bájos, havonta kétszer van vasárnapi szentmise, érdemes ellátogatni rá.
Köszönjük a rejtést, ugyanis bár a tanyán szálltunk meg, a láda nélkül nem vettük volna észre a mellette megbújó kápolnát.

gia25 2016.06.05 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Kis zalai falu, szép környezettel. A rejtés nagyon tetszett! Köszönjük,hogy megmutattad!

Schlégl 2016.05.31 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Ezt azért keresgélni kellett egy darabig. Nagyon elbújt. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

dobozipatikus 2016.05.26 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
köszi a rejtést!

R&R 2016.05.15 19:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pityulino 2016.02.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Őrségi magyar-szlovén ládavadászattal egybekötött pihizés alkalmával, Ciccel.
Köszi a rejtést!

cic 2016.02.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Őrségi ládázásunk első napján találtuk meg Pityulínóval. Tetszett a harangláb és a falu is, valamint az ötletes rejtés. Sajnos a ládában állt a víz, amit kiöntöttünk. A logbook a zárt műanyag zacskó miatt megúszta az elázást, így könnyen logoltunk. Köszönjük az invitálást.

Harangláb szoknyája alatt.-1 
Daveee 2015.11.27 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Jó móka volt. :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

urbanj 2015.10.25 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Magyar-Szlovén-Horvát ládakeresős hosszú hétvége keretében látogattunk el ide PEx2-vel, családdal és barátokkal. Jó rejtés, többen kerestük egy darabig. Köszönjük.

PEx2 2015.10.25 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Érdekes kis falu, jó rejtés, köszönjük!

hegi54 2015.09.06 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.86
Köszönjük a Rejtő önzetlen mobilos segítségét!
(Mi is úgy jártunk, mint az előttünk járó kesserek!)

A mai vasárnap délutánra tervezett Lentiből induló - de a félötig tartó eső miatt késleltett indulásunk miatt - négy (GCKVNN, GCSZMI, GCMAFT és GCKVFE) ládás Kerkavölgyi-Őrségi "kiskörútunk" első állomása volt. A bürün általmentünk volna, de tábla figyelmeztetett bennünket, hogy életveszélyes! Ennek ellenére egy helyi fiatal férfi bátran végig ment rajta, valószínű, hogy a Harangláb melletti "szociális ellátóba" igyekezett életmentő folyékony kenyérért, büszkén...
A logolás sajnos nem sikerült.

Marika és Lajos

Szemán 2015.08.18 12:44 - Megtaláltam
A rejtő segítségét köszönjük. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCKVNN_20150818124317.jpgGCKVNN_20150818124355.jpg
Pincehegyiek 2015.08.09 00:00 - Nem találtam meg
Két éjszakát töltöttünk a szép-tanyán 50 mre a lada megadott helyétől, kerestük de sajnos nincs a helyen.

A tanya a szomszédban 
OsiOsi 2015.07.17 00:00 - Megtaláltam
Sajnos láda nincs, de Nemthi segítsége van. :-)

tiktak 2015.07.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Nagyon szép hely, a kis templom nyitva volt, be tudtunk menni, ez is "megért egy misét"! A harangláb is csodálatos volt. Sajnos a ládát nem találtuk, pedig kiszámoltuk a 12. fenyőt, a GPS jel is tisztán oda jelölte, de nem volt sehol....kérjük szépen a találat elfogadását a képek alapján!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2015.07.16 21:01]

kobcikrajci 2015.06.20 13:50 - Megtaláltam
Őriszentpétertől Lentiig bicajjal. Bár nincs betegre állítva, de a láda legalább egy éve nem található, így nem gondoltam, hogy sokáig kellene a sűrű fenyvesben turkálnom. Inkább nézelődtem a valóban érdekes, igen hangulatos faluban, közben É felől egyre sötétebb, dörgő fellegek közelítettek. A bürün való áthaladást már tábla tiltja, biztosan letelt a 40 év. Nem lenne rossz, ha végre rendeződne a láda sorsa, rejtekhelyből épp elég akadna! Távozás után aztán kitört az égiháború, jelentős jéggel is kísérve, szerencsére sikerült betonbiztos fedelet találnom! :)

[Jóváhagyta: Nemthi, 2015.06.22 08:50]

Jégeső utánJégeső után
arnoldlaszlo 2015.06.11 00:00 - Megtaláltam
Átnyálatzuk a 10.-től a 15-ig a fenyőket de tűlevélen kívül semmit sem találtunk.
Kérem a képek alapján a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2015.06.14 16:16]

 
nfrici77 2015.05.01 10:45 - Megtaláltam
A haranglábat már többször is megcsodáltam, most a templomot is felkerestem. Sajnos a leírás nagyon homályos, a fenyősor meg nagyon dús. Szerintem 100 kesserből nem sok van aki végigmatatja az összeset a fenyőtüskék közt.
" Segítség, hogy a rejtekadó fa a gazdasági bejárótól visszafelé az egy tucat."
Ez meg számomra értelmetlen mondatnak tűnik. Egy tucat. Az egy mennyiség, itt helyénvalóbb lenne a tizenkettedik, pl. Ha ez volt a cél. De a gazdasági bejáró is kérdéses, mit nevezünk annak, egy kapu?
Mindenesetre előttem járók sem sokan jártak több sikerrel, kérem fotók alapján elfogadni, s netán a ládát egy barátságosabb, hozzáférhetőbb helyre rejteni.
Mert azért ez mégiscsak egy JÁTÉK, nem az lenne a cél, hogy a szép helyeket felkereső túrázóknak bosszúságot okozzon az, ha nem lelnek meg egy túl jól sikerült rejtést...
Szerintem.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2015.05.02 15:11]

Hajo 2015.04.06 10:14 - Megtaláltam
Megnéztük a haranglábat és a kápolnát is. Sajnos a ládát mi sem találtuk...
Kérjük a jóváhagyást a fotók alapján.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2015.04.06 21:58]

 
pikk8 2014.11.22 10:25 - Megtaláltam
8/1 Az Abbáziában töltött hétvége során. Körbejártuk a csendes falu, és a fenyőfákat is, de sajnos nem leltük a ládát. Mi is a fényképes elfogadást kérnénk - köszönjük :)

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.12.01 17:10]

Zsókica és Lackó 2014.11.19 10:57 - Megtaláltam
Sajnos mi sem találtuk meg a ládát, pedig bebújtunk a fenyők alá. Kérem a kép alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.11.19 20:33]

GCKVNN_20141119105644.jpg 
BubaGC 2014.11.01 16:30 - Megtaláltam
Sajnos a ládikát hiába kerestük, nem akadtunk nyomára, később otthon a logokat olvasva már észrevettük, hogy nem mi voltunk az elsők, akik így jártak! Kérnénk a rejtőt, hogy szíveskedjen a jelszó nélküli megtalálást jóvá hagyni!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.11.16 19:08]

plecs 2014.11.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.10
Sajnos a ládikát hiába kerestük, nem akadtunk nyomára, később otthon a logokat olvasva már észrevettük, hogy nem mi voltunk az elsők, akik így jártak! Kérnénk a rejtőt, hogy szíveskedjen a jelszó nélküli megtalálást jóvá hagyni!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.11.16 19:08]

bagolyvera 2014.10.24 00:00 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg, pedig a megfelelő helyen elég nagy körzetben átnéztünk mindent. Az utóbbi esős időszak sem könnyítette meg a helyzetünket.
Kérem a képek alapján a jelszó nélküli megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.11.16 19:08]

A bürü
Csaba & családja 2014.10.15 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.50
Este értem ide, és egy negyedórát kerestem, aztán rájöttem, hogy ez tű a szénakazalban és lámpánál biztos hogy nem találom meg. Reggel világosban visszajöttem, de sajnos így sem volt szerencsém. Nem állítom, hogy 100%, hogy nincs meg a láda, de én áttúrtam mindent és nem találtam.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.10.20 18:41]

Köszönöm

 
TothTi 2014.08.31 13:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Mirtt 2014.08.22 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sajnos ez a láda nem lett meg, pedig sikerült összeszúrkáltatnom magamat a fenyőkkel, ezért kérném a megtalálás jóváhagyását!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.08.24 20:10]

 
levayzsolt 2014.08.12 15:45 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Attil@ & Réka 2014.08.10 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Sajnos mi sem találtuk a ládát.
Légy szíves a képek alapján fogadd el a megtalálást.
Köszönjük a rejtést! Réka & Attil@

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.08.21 17:17]

Csaab_SZTG 2014.08.08 18:10 - Megtaláltam
Igazán hangulatos kis falucska Zala megyében. Nyaralásból hazafelé jövet megkerestük a haranglábat és a kis kápolnát, de a láda sajna nem lett meg. Képek alapján kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.08.10 19:13]

MacKay 2014.08.02 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.82
Mi sem jártunk sikerrel. Nem olvastuk az előző kommenteket, így eltöltöttünk vagy egy fél órát a keresgéléssel. Kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.08.10 19:13]

A kert felől.A torony felől, a legmagasabb fa
csörike és maci 2014.07.18 11:30 - Megtaláltam
Sajnos mi sem találtuk meg, pedig sokáig kerestük.Nagyon tetszett Nemesnép. Beszélgettünk a helyiekkel fájlalták, hogy az egész faluban se élelmiszerbolt, se étterem nincs. Kérjük a képek alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.07.22 18:38]

Piros88 2014.07.16 10:25 - Megtaláltam
A harangláb megvan, de a ládát sajnos nem találtuk, pedig jó szimatú kutyával érkeztünk :) Kérem a találat elfogadását. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.07.22 18:38]

ozzmosis 2014.07.16 10:23 - Megtaláltam
Sajnálom de nincs meg a láda pedig az egész környéket átfésültük... :( [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.07.18 13:16]

totzoli65 2014.07.13 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.64
"Őrségi taposó" keretében változékony időben, remek társasággal! :-)
Köszönjük a rejtést! :-)
Tulajdonképpen nem találtuk meg, de mivel a társak jelszó nélkül......, hát akkor én is! ;-)

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.08.10 19:13]

itt vagyunkitt nincs ;-)
itt sincs :-Pkulacsos sisakvirág :-D
mini szenteltvíz tartó 
reprocesszor 2014.07.13 09:30 - Megtaláltam
Őrségi Taposó közben a ládát sajnos hiába kerestük, heten sem találtuk meg...
Az apró kápolna viszont szép!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.07.18 13:16]

 
Jevica és Gyuszi 2014.07.13 09:30 - Megtaláltam
Őrségi Taposó keretein belül mentünk a ládához. Sajnos minden igyekezetünk ellenére sem lett meg. A képek alapján kérjük az elfogadást!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.07.14 20:52]

Nargoth 2014.07.13 09:27 - Megtaláltam
Őrségi taposó keretében gurultunk el a ládához, de sajnos nagyobb csapatunk sem találta a fák alatt a ládát.

Egy néni volt olyan kedves és látva csapatunkat kinyitotta a kis puritán kápolnácskát.

Képek jönnek majd.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.07.14 20:52]

rétihéja 2014.07.05 13:00 - Megtaláltam
Szép helyen nagy eső után. Az összes fenyőág alá benéztünk, csurom vizesek lettünk, de ládát nem találtunk. A képek alapján kérjük a találat elfogadását. Köszi

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.07.08 22:17]

 
VP 2014.07.04 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.45
A Klagenfurter Hütte (Karavankák) felől hazafelémenet kis kitérő.
A környéken többször jártam, bicikliztem. Most néhány újabb ládáért.
Nem olvastam az utolsó logokat, így sokat kerestem a fenyők alatt.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.07.05 19:50]

Rubor 2014.06.15 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Kis csapattal vadásztunk a ládára, de többszöri nekifutásra sem találtuk -, de közben hallgattuk a mise kiszűrődő hangjait. A mise után benéztünk a kápolnába és néhány szót váltottunk a helybeliekkel.
A képek alapján kérem az elfogadást.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.06.21 11:29]

Köszönöm!

nbaggio 2014.05.09 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
A ládát ugyan nem találtuk meg, de a rejtő fényképek alapján elfogadta a teljesítést! Érdemes ellátogatni erre a környékre!

 
csbagi 2014.05.07 15:30 - Megtaláltam
Cseberrel és Julcsi lányommal ládáztunk ma. Sajnos ezt a ládát mi sem találtuk meg. A képek alapján kérem szépen a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.05.08 08:10]

 
Cseber 2014.05.07 15:30 - Megtaláltam
Ágival és Julcsival kerestük, de a ládát mi sem találtuk. Igaz, feltűnőek nem is lehettünk, mert a kápolnánál munkások dolgoztak.
A képek alapján kérem a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.05.08 08:10]

LionDaddy 2014.05.06 08:49 - Megtaláltam
Ma a munka Magyarszombatfára - 3 falura innen - szólított minket. Ez lett volna az első találat, ha sikerült volna a - korábbi logok szerint is - hiányzó ládát is megtalálni, nem "csak" a látnivalókat. A fa harangláb lenyűgöző és érdekes látvány volt, a kis kápolna is tetszett.

Kérem a rejtőt a képek alapján fogadja el a találatot!

Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.05.08 08:10]

Köszönöm! :)

Parmerozpazepan 2014.05.02 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Bringázás, Kerkakutas-Csesztreg-Nemesnép-Márokföld.
Láda nem lett meg a tüskés fasorban, de képet találtam, kérném elfogadni a találatot.
A hely és a környék egyébként gyönyörű.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.06.17 17:08]

kopepe 2014.04.26 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Hirtelen ötlet vitt az ország széléhez, a ládához, így nem olvastam a bejegyzéseket. Ezért nem is készültem, és nem volt nálam pótláda :(
Gyantázódtam a sűrűben, de nem találtam.
Kérem a képek alapján az elfogadást. Köszönöm!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.04.27 19:32]

 
Ikejapipi 2014.04.07 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Mákos nagyon túrta, de nem lett meg, szerencsére az én bundám nem lett gyantás. Kérném a kép alapján a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.04.08 14:13]

Tempcsi 
Mákos 2014.04.07 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Kb. 20 percig túrtam a láda után, de az előző esti eső miatt nyakig vizes lettem, a fenyőtől meg még extra csupa gyantás is. Sajnos nem volt kellemes élmény. Nem lett meg, még a "tucat" sem segített. Ez volt az egyetlen sikertelen a 14-ből a mai nap során. Kérném a képek alapján a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2014.04.08 14:13]

 
brendi111 2014.03.13 14:00 - Megtaláltam
Szentgyörgyvölgyre menet vadásztuk le a ládát.
GPS nélkül is gyorsan meg lett.

haranglábkápolna
kutatásTényleg gyógyít?
Árnyjáték 
Bubu 84 2014.01.12 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.33 súly: 1.30
Januári, 30 km-es bicajtúra keretében megtaláltuk :)

korpasr 2013.12.15 13:35 - Megtaláltam
"Jöttünk, láttunk, megtaláltunk"

norb83 2013.10.27 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

skiccpausz 2013.10.27 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 3.36
NÁSZÚT AZ ŐRSÉGBEN :D
Őriszentpéteren volt szállásunk egy volt "péksütödében".
Hihetetlenül gyönyörű időnk volt végig. Igazi vénasszonyok nyara!
Napsütés ezerrel és a természet a legszebb őszi pompáját mutatta:)
A nászút utolsó ládája...
Köszönjük a rejtést,
skiccpausz&skiccpauszné :D

katika59 2013.09.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ez volt az első geoláda megkeresésem, ami sikerrel zárult. Egy biztos, hogy nem az utolsó.

Macusa 2013.08.19 11:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.97
Közös kirándulás. Köszi

reweptor 2013.08.18 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

KFT57 2013.08.18 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
Épp mise volt ugyhogy nem akartunk zavarni,a láda nemigazán van elrejtve,csak a fa alatt hevert,akár egy mugli is könnyen kiszúrhatja.

ngbriell 2013.08.17 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Ennek a ládának az egyedüli gyenge pontja a rejtés, rémes a megközelítése... A hely tetszett, a kutyánk volt a legboldogabb, hogy moroghatta a lovakat... :)

SagiK 2013.08.17 09:40 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Hangár 2013.08.16 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.32
Küzdelmes találat... :-)

egyedk 2013.08.02 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Turisztikai kutakodásom utolsó napján felkerestem a térség jelképét, de annál többet találtam ott ...

BeriLa 2013.07.28 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

jarod 2013.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Őrségi körúton járva. Köszönjük.

Zengő682 2013.07.15 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Megtaláltuk, őrségi barangolásunk egy szem ládája.

El-Lu 2013.07.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Megtaláltuk. Köszönjük!családi kirándulás egyik állomáspontja.Szép környezet,csönd és friss levegő.Erre vágynék minden nap. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

KalAnd 2013.07.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Gyalogtúránk egyik pontja volt.

ZsoBax 2013.06.30 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.94
Köszönjük a rejtést.

kisefi 2013.06.29 20:00 - Megtaláltam
Megvan.

scamel 2013.05.25 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Jó ezen a csodás vidéken ládázás közben ennyi ismeretet begyűjteni.
Köszönet a rejtőnek, hogy megmutatta.
scamel, Panka

mnoresz 2013.05.01 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.13
A kápolnában a harang épp akkor szólalt meg amikor kinyitottuk az ajtót!

ArNick 2013.04.20 17:00 - Egyéb
A megközelítőleg egy évvel ezelőtti autós látogatásunk során a harangláb kimaradt a megtekintett látnivalók sorából. Most kerékpáros túra keretében pótolva. Meg ha már ott jártunk, eltekertünk a Szlovén határig is, és jól beuzsonnáztunk külföldön... :) Aztán visszaindultunk Zalaegerszegre, mert vészesen fogyott a naplementéig hátralévő idő. Ismét köszönjük a lehetőséget!

Nyunyó_Rulez 2013.04.14 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk...!Nagy nehezen, a paci figyelt mit akarnak itt ezek?!:-)

CyberWolf59 2013.01.13 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Hazánk egyik gyöngyszeme ez a falu. Köszöjük!

kiscserép 2013.01.01 00:00 - Megtaláltam
Az idei év első ládája :) A szomszéd Szép-tanyán töltöttük a szilvesztert, majd a gyönyörű napsütésben ládáztunk egy gyorsat. Köszönjük.

paulangos 2012.10.23 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

vieva 2012.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltam.

pH03N1x 2012.09.22 16:29 - Megtaláltam
Megvan!

keridori 2012.09.02 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltuk! :)

Dokiii 2012.09.02 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk! :)

kovgyulus 2012.08.28 11:35 - Megtaláltam
A mai nap negyedik ládája.

Tonykopter 2012.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.37
Felleltük!

Tengerimalacok 2012.08.06 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

GCKVNN_2012086163416.jpgGCKVNN_2012086163439.jpg
csepipeti 2012.08.05 12:14 - Megtaláltam
Begyűjtve! [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

MaFe örs 2012.07.21 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.64
Megtaláltuk. Szúrt,vérünket adtuk a ládáért! Köszi!

vileda 2012.07.20 11:42 - Megtaláltam
:)

iszkiri 2012.07.12 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Bíztam benne, hogy valóban megtalálható az otthon felejtett GPS nélkül is - úgy is lett, pontos a leírás. Nemesnépre mindig szívesen betérek, hangulatos, már több kerékpártúrán útba ejtettem korábban. Különleges tulajdonsága a patak mellett vezető kis útnak, hogy kerékpárral mindkét irányból lejteni tűnik. Bár ennek nyilván annyi csak a valóságtartalma, mint a gyógyítókőnek, de ezek abban is rokonok, hogy mindkettőnél inkább az érzés számít, mint a tények.

Csuek 2012.07.07 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Nem kelett számolni, a kesserek nyoma, mutatta az utat.

skj 2012.07.06 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Szép kis falu!

 
kaldigeza 2012.07.04 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
1200 kilométeres "Pannónia kerékpáros körtúra" közben. Sajnos valamit elírtam a kápolnánál... Kérem a találat elfogadását a fotók alapján. Köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2012.08.01 23:15]

A GYÓGYÍTÓKŐA HARANGLÁBNÁL
Galthan 2012.06.23 18:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Nagyon szép, nyugalmas környezetben van a láda elrejtve! Köszönjük szépen!

takacsimre 2012.06.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Öt napos nyaralásunk tizenkilencedik ládája. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

Csibe&Zoli 2012.06.05 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

réka97 2012.06.04 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
megvan :) GPS nélkül :D

EMT 2012.05.28 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Nagyon értékes és a tájegységre jellemző történelmi emlék. Köszönjük a rejtést!

Hinter 2012.05.28 15:25 - Megtaláltam
Második kerékpáros napunk az Őrségben. Őriszentpéter-Bajánsenye-Kerkáskápolna-Magyarföld-Kerkáskápolna-Ramocsa-Kerkafalva-Felsőszenterzsébet-Alsószenterzsébet-Csesztreg-Nemesnép-Szentgyörgyvölgy-Velemér-Magyarszombatfa-Bajánsenye-Öriszentpéter. Köszönöm

bódis 2012.05.20 00:00 - Megtaláltam
Egy kicsit megijedtünk a sok fenyőtől, de végül megtaláltuk.

Csuhás 2012.05.13 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.37
Egy kicsit meglepett a fenyősor, a rengeteg lehetséges rejtekhellyel, de végül a kesserek átlépőhelye rávezetett a megoldásra.

Janka, Csuhás, Vándor

padler 2012.05.11 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Sajnos a fő látványosságot kihagytuk, mivel azt hittem, hogy a láda a haranglábnál van:( Amikor ideértünk, csodálkoztam, hogy ez a kápolnának kinéző épület lenne a harangláb, dehát a láda meglett, így továbbálltunk. A bürüt legalább láttuk.

efemm + padler

ArNick 2012.05.05 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Sok érdekesség egy kupacon. Köszönjük!

carmin 2012.04.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.16
Köszönjük a rejtést.

 
nmárti 2012.04.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Köszi a rejtést!

spiky 2012.04.17 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.05
3 napos "pihenésünk" utolsó ládája.

 
Levi csapata 2012.04.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Megtaláltuk

Borsos család 2012.04.07 00:00 - Nem találtam meg
Zalai hétvége/6 Köszönjük!

Ezt a ládát nem találtuk meg,a szomszéd pont füvet nyírt ,a kutyája meg szabadon volt.Nem vállaltunk be egy kutya támadást .

 
hinia lux 2012.03.25 12:14 - Megtaláltam
Érdekes vidék, minden faluban van fa harangláb.

ParkrészletHarangláb
darabosk 2012.03.25 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Megvan:) Képek és log később...

Zolnai 2012.03.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Megtaláltuk :)

salty 2012.03.16 16:20 - Megtaláltam
Megvan! :)

sprok 2012.03.15 17:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

lyzX 2012.01.02 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

gyöngyfűző és párja 2011.12.27 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Nyugis, csendes hely.

gyusz_58 2011.11.27 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Drive in, ló és malacetetéssel toldott ládázás. A legnagyobb harcot a ládáért a helyi " keverttel" (kutyus) kellett vívni, mert ő is jött kesselni és lelkesen el akarta vinni a ládikót. Letepertem, harcoltam, logoltam...
Köszönjük a rejtést

Kerticsorbi 2011.11.04 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

punkportaldan 2011.11.02 00:00 - Megtaláltam
megvan, koszi.

Kukucsi 2011.10.30 12:30 - Megtaláltam
Sétáltunk egyet a faluban.
Köszönjük a rejtést!

petiba 2011.10.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Köszönjük.

NPLranger 2011.10.18 11:40 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2011.10.18 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Ok!

eleem 2011.10.06 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
megtaláltuk. A gyógyítóköre már nagyon kíváncsi voltam, érdekes három oldala sima míg a negyedik ahogy isten teremtette. Egy kis energiafelvételes kézrátétel hátha jót tesz...

Nemesnép jól ott van a világ vége felé, vajon őseink mi alapján telepedtek meg azon a helyen?

Fazék 2011.09.28 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.30
A csesztregi sörözés után újult erővel tekertük a pedált. Nemesnépen (illetve a faluszéli panzióban) már jártam korábban, de a templom és környéke még újdonság volt. Hangulatos környék, tetszett. A fenyőfák közt előbb átverekedtem magam, amivel egy magánház kertjébe kerültem :(, szerencsére a kutyák inkább simogatásért jöttek, semmint harapni. Másodszorra, immár az árokpartról próbálkozva hamar meglett a láda. A szép, új logbookba elsőnek logoltunk.

Nemthi 2011.09.16 21:35 - Egyéb
A láda ismét kereshető az eredeti rejtéskori rejtekhelyén, a régi koordinátákon. Bízom benne, hogy nem tűnik el ismét az őrző fenyők alatt.

Co-Fi 2011.06.30 12:12 - Megtaláltam
A láda a mi véleményünk szerint is hiányzik :D Rommá szúrtak a fenyők, mire eljutottam odáig, hogy megnézzem a kommenteket:) 4-en kerestük, nem lett meg. Cserébe végignéztük a követ a haranglábat (fel is másztam benne) és a Bürün is keresztülmentünk. Összességében jó volt, csak a láda hiányzott nagyon. Cica& Bundi

[Jóváhagyta: Nemthi, 2011.07.05 09:49]

barathg 2011.06.11 15:30 - Megtaláltam
őrségi bringatúra 6. láda

sajnos mi sem jártunk sikerrel, a fotó alapján kérem a rejtőt, hagyja jóvá a megtalálást. köszönöm!

[Jóváhagyta: Nemthi, 2011.06.25 16:30]

sosi 2011.06.06 11:30 - Megtaláltam
őrségi kerekezésünk 3. napján értünk ide
különleges élmény ez a természetes környezet
mise után értünk ide, betekinthettünk a kápolnába, megtapogattuk a sziklát és aztán átsétáltunk a bürün
a ládát nem találtuk meg, kérem a találat elfogadását

[Jóváhagyta: Nemthi, 2011.06.25 16:29]

 
Betyárballada 2011.05.26 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Fél órán át kerestük, számoltunk mindenhogy, de csak nem lett meg. A fenyő pedig nagyon szúrt. Kérem a rejtőt, fénykép alapján szíveskedjen visszaigazolni a megtalálást.

[Jóváhagyta: Nemthi, 2011.06.10 13:32]

Köszönöm!

 
hacsabi 2011.05.22 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Elnézést a bénaságomért de átkutattam az összes fenyőt és nem találtam.Hívtam a rejtőt, de hát így sem ment:( .Kérem hogy hívásom és a feltöltött képek alapján fogadja el a találatomat. köszönöm

[Jóváhagyta: Nemthi, 2011.05.26 17:26]

 
Adri&Lacike 2011.05.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Megtaláltuk!

vakond87 2011.05.13 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Lenti-Külsősárd-Belsősárd-Lendvajakabfa-Nemesnép-Szentgyörgyvölgy-Velemér-Magyarszombatfa-Bajánsenye-Őriszentpéter útvonalon elkövetett kerékpározás közbeni találat. A faluban felkerestük a haranglábat, és a bürüt is. Köszönöm a rejtést!

Lordenfolc 2011.05.10 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Jó volt!

csipet_csapat 2011.05.06 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Nagyon hangulatos kis falu. Köszönjük.

 
Mr Zerge 2011.04.25 10:40 - Megtaláltam
Üdv Mr Zerge.

szirial 2011.04.22 10:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Seres Péter 2011.03.28 16:55 - Megtaláltam
729. ládám

vocsok 2011.03.27 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Meglett.
Kerékpároztunk egy kicsit a hidegben :-)

Zergi 2011.03.19 10:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.19
Fogtam!
Nem is tudom, hogy milyen jelzővel illessem ezt a települést! Lehet, hogy a véremben van, de nekem nagyon tetszik a környék. Talán az őrségben látható ehhez hasonlóan nagyszerű harangláb. A bürü meg egyenesen levett a lábamról - hogy miknek is tud örülni az ember?

 
kovatom 2011.03.14 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Köszi.

bbeledi 2011.03.14 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Megtaláltuk.

ipa 2011.03.13 15:13 - Megtaláltam
Hosszú hétvégés heti pihenés első napi rohama. A szálláshoz legközelebb eső három láda vadászata. Tavaszias, de szeles időben nagyon kellemes séta a kis faluban. Az útirány: harangláb-kápona-gyógyítókő-bürü. A harangláb megostromolva, a templom mellett szépek a fenyők és barátságosak a pacik, a híd pedig egy élmény. :) Jól indul ez a kerka-völgyi, Őrségi tavaszolás...

 
lafy 2011.03.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltam.

papepa 2011.02.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
életem első ládája!!!!:)

mrqn 2011.02.03 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Köszi a ládát! Itteni kedvencünk a Bürü (vagy Börü?) lett.

Bürü 
gyüjtő 2011.01.24 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
ok

erdei csiperke 2011.01.24 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
ok

waneqr 2010.12.27 13:00 - Megtaláltam
Nemthi kezei közé helyezve, aki nem csak ötletgazdája és társtelepítője volt a ládasorozatnak, de igazi ismerője is a környéknek, így jó gazdája lesz a ládának is.

sirgalahad 2010.12.07 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.30
Őrségi táj kedves, szép
Benne fekszik Nemesnép
Göde István tűzben égett
Egész falu ült evégett

kápolnaharangláb
kőminta
a patak felettátkelés
Webber 2010.11.18 22:50 - Nettaláltam
bocs

Ferencz család 2010.11.06 14:24 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

MaJa 2010.10.31 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Rövid séta után megtaláltuk, de a leirás sokat segitett....

befi 2010.10.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.14
Egy könnyű kis 6 napos kiruccanás Dél-Zalába az elmaradt nyaralás pótlására.

ludvig 2010.10.10 13:25 - Megtaláltam
Nemesek lettünk fél órára.....

a kistemplom 
Ventura64 2010.10.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.28
ok

Lucypapa 2010.10.02 15:45 - Megtaláltam
Őrségi ámokfutás 4. ládája!

esztelneki 2010.10.01 15:56 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zalajaro 2010.09.18 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Lehet hogy visszanőtt a régi láda a helyére,vagy Mathaun nem lehet kifogni.Egy tucat(12)meg 1 és meglett..
Kellemes helyre hozott újra a láda .
A kis templomot is szépen felújítoották.
Ilyet még nem láttam:Ilyen picurka templomban(másutt kápolna) padsorok.Megható.
A leírás igényes.

Mathau 2010.09.18 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.24
Mi azt hiszem a régi ládát találtuk meg. Legalábbis augusztus eleji log volt benne. A 12és2-ik tuja ágai alatt van. Van itt minden ami kell, légyölő galóca, paci, láda...Hát kell ennél több?!

álomfogók 2010.08.28 12:00 - Megtaláltam
Második Kerka menti ládánk lett volna, ha ott lett volna.
Mikor megérkeztünk, három lány már az építésvezető segítségét kérte a leírás értelmezéséhez (ők GPS nélkül próbálkoztak ugyanis), de mi a mi eszközünk is oda mutatott, ahova a tucat esik. Láda azonban sajnos nem volt az ágak alatt, hiába kerestük heten is. Próbáltam a helyszínről a rejtőt utolérni, de nem sikerült.
A kápolna felújításával igencsak tüsténkedtek, a másnapi falunapra és újraszentelésre készülvén. Talán ennek esett áldozatul az elmúlt napokban a doboz is. Igaz egyik munkás sem tett erről említést a főnök előtt, aki egyébként nagyon segítőkész volt, legalábbis a három néprajzi táboros lánnyal.

[Jóváhagyta: waneqr, 2010.08.30 08:35]

Csizmások 2010.08.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Sajnos dolgoztak a kápolnánál, így próbálkoztunk,de nagyon szem előtt voltunk.

[Jóváhagyta: waneqr, 2010.08.30 08:33]

sztyopa13 a páratlan páros 2010.08.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
megleltük!Sajnálattal olvasom,hogy az utánunk jövőknek nem sikerült megtalálni a ládát.Mi oda tettük vissza,ahol a megadott koordináták alapján megtaláltuk.

ez a fa az a fa?
Kurucz család 2010.08.18 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Hamar megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

K-55 2010.08.16 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Nemesnépen töltöttünk öt napot. Közben ládáztunk is. Ebéd után négyesben kissé körülnéztünk az otthont adó helyszínen. Hangulatos kis falu, csendes vidék. A fenyőfákat hiába számolgattuk, a láda arrébb volt.

A harangtoronyKíváncsi kesser
Ide nem tértünk beA csodakő
A kis kápolnaBarna számol
jucat 2010.08.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megvan ez is. Köszi

siemens 2010.08.08 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.18
Köszönjük.

ludens 2010.08.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Famágusékkal közösen.

Famágus 2010.08.08 12:30 - Megtaláltam
Ludens, Marcsi, Sunci kitünő társaságában .. nagyon forró napi dobozolás..
Hadralkával és Oldfoxxal :-)
Király a hely, köszike!!

Ludens
Marcsi
Hadralka 2010.08.08 12:30 - Megtaláltam
... megtaláltuk, Famágussal és Oldfoxxal!

oldfox 2010.08.08 12:30 - Megtaláltam
... megtaláltuk, Famágussal és Hadralkával.

Ákilla 2010.08.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Megtaláltuk!

Czucz 2010.08.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Köszi a rejtést!

vitibi 2010.08.02 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.92
Őrségi ládázásunk 9. darabja.

 
Blazi 2010.07.28 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.56
A harngláb működik, leellenőriztük...

Köszi

Áron csapata 2010.07.25 17:35 - Megtaláltam
400. [wapon beküldött szöveg]

bszemethy 2010.07.19 12:33 - Megtaláltam
ok

vizipinty 2010.07.19 12:30 - Megtaláltam
Úton hazafelé...

Pomisa 2010.07.18 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 3.37
Farkasfai egyhetes nyaralás 50/6.

A láda gyorsan meglett.

mjdgm 2010.06.27 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.09
A mai napra Szlovéniában található .com-os ládák felkeresését terveztük be, de nem hagyhattuk ki az oda illetve a visszaút során a magyar rejtésű ládákat sem! :-)
Visszaérkeztünk Szlovéniából, s Nemesnép volt az első magyar falu, amelyben megálltunk. Útközben kissé elgondolkodtunk, vajon mi okozhatja azt a hatalmas távolságot, amely a Szlovéniában található Dobronak(Dobrovnik) és a Magyarországon található Nemesnép között van? Valahogy úgy tűnt, mintha a településeket elválasztó 11 km-es FIZIKAI távolság más értelemben sokkal-sokkal nagyobb lenne! :-(
Megnéztük a haranglábat és a kápolnát is, a doboz pedig könnyen adta magát.
Köszönjük a rejtést!

GyZsTeam 2010.06.20 14:25 - Megtaláltam
Nagyon csendes, barátságos hely. Köszönjük!

szelt 2010.06.16 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.85
ok

BZd 2010.06.07 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

LádikaUtcácska
zsotie 2010.06.07 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.07
Tetszett a harangláb, és nyugodt csendes környék is.

BiharyG 2010.06.05 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 4.10
Lehet, hogy csak az elmúlt időszak extrém időjárása miatt, de az árok tele van trágyalével, így a ládakeresés nem túl élvezetes...

BiharyG + Moncsi

BRAVO2.0 2010.05.30 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Őrségi motoros kirándulásunk utolsó ládája, kollektíven leltük.(Legalább a többieknek is kedve keletkezett a vadászathoz!) A gyógyítókő pedig asszem egy életre elűzte az aranyeret :) Kösz a rejtést!

karcsi9641 2010.05.26 12:00 - Megtaláltam
Érdekes község. A logolásomat a déli harangszó kísérte.
Köszi a rejtést!
karcsi9641

Zsu. 2010.05.24 16:35 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2010.05.24 16:35 - Megtaláltam
Köszönet! Fotók és bővebb beszámoló később... [wapon beküldött szöveg]

kupec 2010.05.24 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.22
Csöndes hely. Egy darabig csúsztam-másztam a fenyőfák alatt.

Vértes 2010.05.24 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.91
Szalafő Alsószerről indultunk kölcsönzött biciklikkel a Kék sáv jelzésen, ami egyben tanösvény is. Első ládánk GCMAFT volt Magyarföldön, ahova az Őriszentpétert és Kerkáskápolnát összekötő jól tekerhető földúton jutottunk el. Innen a Kék kereszt -en toltuk át a bicót Felsőszenterzsébetre. Ezt a részt még gyalog sem nagyon ajánlom, csalános-dzsindzsás bozótharc. GCKVFE után naívan ismét a Kék kereszt -en indultunk tovább, hát nem kellett volna. Ezzel a két szakasszal rengeteg időt vesztettünk viszont sok csaláncsípést és karcot szereztünk. Csesztregen gyorsan megkerestük a GCKVCS ládát és feltankoltunk vízzel a kútnál. Itt már jól ki voltunk csúszva az időből, ezért a legrövidebb úton GCKVNN -t útba ejtve Szalafő felé vettük az irányt.

Végül 62 km lett az össztáv, kánikulában.

 
cav004 2010.05.24 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.16
Nyugodtan tudtunk logolni, senki nem volt a környéken.

Rekuja 2010.05.24 09:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.00
100. találatunk!

Nagyon hangulatos kis falu. Mikor odaértünk, még minden és mindenki aludt, ami meglepő. Azt vártuk, egy ilyen kis faluban már hajnalban indul az élet, állatokat etetnek, meg hasonlók. A pacik viszont magányosan és meglepetten szemléltek minket.

Mivel GPS kimerült, N95-tel kerestünk, ami kedvesen utat tervezett nekünk a szemközti tanya - azaz a fenyősor túloldala felől. Egy élmény volt :) A láda nagyon szem elött volt, egy kicsit beljebb toltuk.

Köszönjük a rejtést!

bolyak 2010.05.23 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.71
A láda zacskója, gondolom a fenyőgyantától, ragad. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a legmegfelelőbb rejtek.

Yumi 2010.05.22 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.43
Remélem ezen rejtés hosszútávon is bírni fogja .

tem65 2010.05.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megvan!

lebert63 2010.05.15 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.59
Megvan!

schöphi 2010.05.09 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megvan!

luckyhunter 2010.05.09 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.62
A harangláb nagyon tetszett. GPS nélkül kerestük as ládát, a leírás értelmezése után könnyen meglett.
Köszi a rejtést!
Luckyhunter

 
raci 2010.05.08 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Ez a település is nagyon tetszett, mint általában a környékbeliek. Köszönjük a rejtést.

targonczas 2010.05.01 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.98
Sima ügy.

kl 2010.04.24 16:16 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! [wapon beküldött szöveg]

Puszkany 2010.04.24 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.34
Elnéztük a bejáratot, így egy helyi portán keresztül közelítettük meg a fenyősort. Köszi a lehetőséget!

 
Atmosz&Zozmosz 2010.04.24 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megvan! :-) A 900. találatunk! Köszönjük!

Roby 2010.04.20 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltam, de a tűlevelekkel nem sikerült megbarátkoznom :-)

 
keresek 2010.04.18 15:00 - Megtaláltam
Ok.

szabokla 2010.04.17 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.85
Megtaláltuk! A régiek tudták még hogyan kell egy haranglábat elkészíteni. Engem a Budafai Haranglábra emlékeztet ami most a zalaegerszegi Falumúzeumban található és annak jelképe is , gyerekként sokat játszottam rajta... A gazdaság lovai nagy örömére szolgáltak a gyerekeknek, alig akartak eljönni. Köszi a rejtést!

Padnak sem utolsó :-)Egy kis nasit?
Vucsi 2010.04.17 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Csaba és Kati 2010.04.17 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
HEURÉKA!
Szép helyen, szép időben, egy új láda megtalálása.
Köszönjük a rejtést.

KápolnaCsak a kápolna előtere - a torony - volt nyítva
HarangLog
KJ & GM 2010.04.17 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtőnek a tájegység bemutatását! Kellemes időben jót kirándultunk.

 
Sly 2010.04.15 07:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.48
A fa oszlopos kapu előtt álltam meg, befelé menet fura volt, hogy istálló, lovak... Aztán rájöttem, hogy rossz úton jöttem be :)
Viszont a ház, az udvar bal felében nagyon szép!

A láda hamar meglett, remélhetőleg sokáig a helyén is marad.

Mai 4. láda, mai 4. első találat :)

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]