geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
2727. Milliomodik hektár emlékerdő (GCHEKT)

A bejáratnál

A bejáratnál

Az erdő

Az erdő

Pihenőhelyek

Pihenőhelyek

A rét, emlékkővel

A rét, emlékkővel

A tornapálya

A tornapálya

Ez is...

Ez is...

Este

Este
Szélesség N 46° 54,690'
Hosszúság E 19° 40,238'
Magasság: 120 m
Megye/ország: Bács-Kiskun
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2010.04.29 19:00
Megjelenés időpontja: 2010.05.02 22:10
Utolsó lényeges változás: 2013.05.21 17:53
Utolsó változás: 2021.01.10 14:11
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Niti és Zoli, maczy, carmin
Ládagazda: carmin
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 50 m
Megtalálások száma: 1104 + 9 sikertelen + 9 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.8 megtalálás hetente


-----------------------------------------------------------------
WAP ON: egy hagyományos mikroláda az adott ponton, mely tartalmazza a logoláshoz szükséges jelszót és logfüzetet.
WAP OFF

2012.05.20. A láda kezelését megkaptam maczytól, a továbbiakban én viselem gondját. A láda új, egyszerűbb helyen, ismét kereshető. Az eredeti leírást változatlanul hagytam. carmin

Előző rejtés : egy hagyományos mikroláda az adott ponton, mely, tartalmazza a logoláshoz szükséges jelszót és logfüzetet, íróeszközt hozz magaddal! Közkedvelt pihenőhelye ez a környékbelieknek, előfordulnak kutyát sétáltató és sportoló emberek! Tehát csak ÓVATOSAN A LÁDA KERESÉSÉNÉL, ÉS A VISSZAREJTÉSKOR IS

TB-t nem fogad!
A játék a gpsgames.hu oldalon : GG2640

-----------------------------------------------------------------


A ládába TravelBug nem helyezhető.


2011.03.10. A láda kezelését megkaptam a rejtőktől, a továbbiakban én viselem gondját. A láda új helyen, új méretben ismét kereshető. Az eredeti leírást változatlanul hagytam. maczy

2011.09.06. Ládakarbantartás. Jelszóváltozás.
Logbook csere.

2011.10.01. Karbantartás. A ládát ellopták,
a rejtek maradt. Logfüzet csere.

2011.10.19. Ládapótlás. Új logfüzet. Új helyen kereshető.

2012.01.03. Logfüzet csere, karbantartás.

2012.05.20. Ládapótlás új helyen.

Kellemes kincskeresést kívánok mindenkinek!


"Az erdő fái

Királyi közönnyel tűrik sorsukat,
Nem vándorolnak el, ha szűk a hely,
Kemények ők, akár az öntudat.
Az ember lába gyors,
S örökké szebb hazát keres -
A fák már tudják, hogy nem érdemes.
Nagyobb a Sors!"


Egy rövid, kecskeméti sétára invitálunk benneteket, mellyel ezúttal az ország milliomodik hektár erdejének jelentőségére szeretnénk felhívni a figyelmet! Tudjuk, nem egy grandiózus látnivaló, de itt nem ez a lényeg. Az eszme, ami mögötte áll, annál jelentősebb. Másrészt, Kecskeméten sajnos nincs túl sok összefüggő zöldterület, pláne nem olyan, ami időbeli korlátozás nélkül, és akár kutyával is látogatható, így ez az egy hektár is nagyon jelentős helyi szinten.

Ez a hely remek kikapcsolódást nyújt a környékbelieknek, ezért hétköznap is viszonylag sűrűn látogatott terület, tehát fokozott figyelmet kérnénk a láda keresésekor!
Az erdőben kiépített tornapálya is működik, valamint találhatók itt padok, asztalok, szemetesek.

Legyetek szívesek, a rejtekről ne tegyetek fel képet, és ne írjatok direkt utalást! Talán lesznek, akiknek meglepetést okoz. :)

Megközelítés:

Az emlékerdőt érdemes a kecskeméti Csabai Géza krt., vagy Nyíri út felől megközelíteni, majd a  N 46° 54,674' E 19° 40,311' 123 m [GCHEKT+parkoló]ponton hagyni az autót!
Busszal, vonattal érkezőknek: A Noszlopy Gáspár parkból (itt található a vasút- és busz- végállomás) megközelíthatő a 29-es, a 20-as és a 22-es járatokkal. A városköntban található helyi buszpályaudvarról (ami 10-15 perc séta a vasútállomástól) elérhető a 15-ös és a 20-as, valamint kis sétával a 14-es jelzésű buszokkal.

Az Emlékerdő rövid története

Itt születtem én 1975-ben, az alföldi nagy rónaság közepén, a
"hírös városban", Kecskeméten, emlékerdőként hirdetve azok dicsőségét, kik alkotva munkálkodtak a természeti környezet javáért és az emberért - magáért!

Emlékét hirdettem és hirdetem mindazoknak, akik itt az Alföld szélhordta vidékén sok és sok ezer hektár erdő telepítésével a pusztából ligeteket varázsoltak, és dicsérem mindazok munkáját, akik az ország lepusztított erdői helyett ismét új erdőket teremtettek. 530 ezer hektár új erdő és 470 ezer hektár felújított (új) erdő létesítésének emlékhelye - hírnöke - lettem és vagyok, én a Milliomodik.

Mikor megszülettem, mindenki büszke volt Rám. Én tudom, nem "csak" erdő vagyok, de emlékhely is! Őrzöm azoknak emlékét, kik munkájukkal kiérdemelték e helyen létemet, de annak a száz és száz embernek is, akik az ország minden megyéjéből és e városból fácskákként, csemeteként, saját kezükkel ide ültettek, telepítettek. De kegyeleti hely is vagyok mindazoknak, akik már elmentek közülünk, s számukra az erdő nem munkahely többé, hanem nyughely - emlékük nyughelye. Lombjaim árnyékolják az emlékkövet, melyet az állami erdőgazdaságok kopjafái koszorúznak.

Az 1975-ös fásítási hónap országos megnyitóján a szakmai, társadalmi és politikai szervek jelen lévő vezetői együtt adták át az emlékművet, és avattak engem a milliomodik hektár erdővé. Aztán, ahogy lenni szokott, az ünnepséget követték a hétköznapok. Hol egy autóbusz pályaudvar, hol egy bevásárlóközpont építésének akadtam útjába. A városfejlesztési tervekben valahogy mindig a zöldterületek húzzák a rövidebbet. A harmincezres lakónegyedet szegélyező erdő- és vízivilág területemre sokan vetettek szemet. Puszta létemet ma már csak a gondoskodó szakmai és társadalmi összefogásnak köszönhetem.

Huszonöt éves koromra megéltem a harmadik magyar országfásítási program beindítását, és meg szeretném élni azt a másik huszonöt évet, mikorra az ország negyedét erdő borítja, hirdetve az erdő és az ember örök egymásrautaltságát.

Hogy lombjaim akkor is elsuttoghassák: "Tudjátok, Én voltam a Milliomodik hektár!"

Az erdő hangja: Koncz János, nyugalmazott erdőfelügyelő


Az alföldfásítás rövid története:

"Az Alföld évezredekkel ezelőtti, természetes növénytakarójára a nagy kiterjedésű füves puszták és mocsarak voltak jellemzők, melyeket kisebb-nagyobb kiterjedésű erdők tarkítottak.

A népvándorlások kora után letelepedett és alapvetően földművelésből élő, egyre gyarapodó népességnek mind nagyobb szántóterületre volt szüksége ahhoz, hogy a rohamosan növekvő élelmiszer szükségletet meg tudja termelni. Emiatt fokozatosan kivágták az erdőket és feltörték a füves pusztákat, lecsapolták a mocsarakat.

A XVIII. században az Alföld annyira kopár, fátlan volt, hogy KRÁMER JÁNOS GYÖRGY, a soproni születésű tábori orvos, a "morbus hungaricus", a magyar betegségnek tartott tüdővész egyik fő okát az egészségtelen, fátlan környezetben látta. Részben ennek hatására is, MÁRIA TERÉZIA az 1769-ben kiadott Erdőrendtartásában előírta vármegyei csemetekertek létesítését, azzal a feladattal bízva meg őket, hogy ingyenes csemetével lássák el a településeket és előírta azt is, hogy hová, milyen fafajt ültessenek.

A Duna-Tisza közi futóhomok megkötésével először Szeged város főmérnöke VEDRES ISTVÁN próbálkozott a XIX. szd. elején, amikor nyárakat és fűzeket ültetett a homok megkötésére. A XIX-XX. szd. fordulóján KISS FERENC létesített hatalmas erdősítéseket Ásotthalom környékén a homok megkötésére. Kecskemét határának fásításában úttörő szerepet játszott BAKKAY JÓZSEF.

Az Alföld fásításban korszakos jelentőségű a KÁAN KÁROLY nevéhez fűződő 1923. évi XIX. törvény, amely előírta, hogy be kell erdősíteni a mezőgazdasági művelésre alkalmatlan földrészleteket, a többit pedig erdősávokkal, fasorokkal kell körbevenni. Sajnos a világviszonylatban is korszerű törvény előírásaiból a gyakorlatban nem sok valósult meg, a két világháború között Magyarország erdősültsége alig növekedett. Noha a törvény célja éppen az volt, hogy az Alföld fásításával pótoljuk a trianoni békeszerződés miatt elvesztett faanyag forrásokat, miközben emberi tartózkodásra egészségesebb és a mezőgazdasági termelés számára is jobb körülményeket teremtünk.
A II. világháború után kialakult szocialista tervgazdaság parancsuralmi módszerei kellettek ahhoz, hogy számottevően növekedjen az alföldi fásítások területe. Számos település körül védőfásításokat hoztak létre, később a termelőszövetkezetek támogatásának burkolt módszere volt a fásítás jelentős támogatása. Az alföldi fásítások döntő hányada termelőszövetkezeti erdőként keletkezett. Ebben az időszakban, főleg az Alföldön megvalósult fásításoknak köszönhetően, Magyarország erdősültsége 11 %-ról kb. 17 %-ra növekedett 1990-ig.

Az Alföld fásítása ma is folytatódik. A cél az, hogy Magyarország erdősültsége legalább 25 % legyen. Ez a magán tulajdonban lévő, mezőgazdasági művelésre alkalmatlan földek fásításával érhető el, amit állami támogatások segítenek elő."

Forrás:
Dr. Barna Tamás
KEFAG R.T. ESZT
Állapot: kereshető

KRW értékelés (512 db): környezet: 4.31 rejtés: 4.54 web: 4.54 átlag: 4.47

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


violazsuzsinka 2021.11.25 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.A ládát a helyén megtaláltam, sokan voltak kutyasétáltatók,minden rendben volt.
[g:hu+ 2.7.15]

Csilla01 2021.11.14 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

utigabi60 2021.11.13 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

edusanya 2021.11.12 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Apuska 2021.11.12 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

joco64 2021.11.11 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.87
Köszönöm.

yano6ard 2021.11.10 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

Nabuhad 2021.11.10 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

pedro750 2021.11.09 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

EVANDU 2021.11.09 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.51
Szep kornyezet & nyugalom. Ladabol kiszedtem a szemetet :-)

xegox 2021.11.07 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Farkascsalád 2021.10.27 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Mangó 2021.10.24 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Koszonjuk a rejtest

zoldbeka 2021.10.17 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.7]

Apa-fia 2021.10.16 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést!
A helye egyértelműen megvan, de üres, a takarás szétdobálva. Privátban tudok képet küldeni. Kérem a találat elfogadását. [Geoládák v3.12.2]

[Jóváhagyta: carmin, 2021.10.24 17:03]

Vien 2021.10.13 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.52
Megvan

Furtyka 2021.10.10 13:04 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.12.2]

juhaszbalu 2021.10.10 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Petrukkio 2021.10.01 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Vandor79 2021.09.26 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Világutazó 2021.09.23 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.1]

Lacaface 2021.09.19 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Meglett, köszi! [Geoládák v3.12.1]
Először a pihenőparkból próbáltuk megközelíteni, onnan nem lehet, de nem baj, mert ott is van láda!

kétbakancsos 2021.09.10 09:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

TemplomEmlékerdő
Zsolt és piroska 2021.09.05 16:41 - Megtaláltam
F

R.Ildi 2021.09.05 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Noreee 2021.08.26 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.56
ok

ku.adam 2021.08.26 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
ok. köszi

ELENIKA 2021.08.24 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Colos11 2021.08.24 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

ErdőCsöndje 2021.08.21 10:33 - Megtaláltam
Köszönöm!

Gabcsi_25 2021.08.20 22:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Roberto_29 2021.08.20 22:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

mondoo00 2021.08.20 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

NándiésDia 2021.08.19 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Jockeyewing 2021.08.16 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Riartis 2021.08.15 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

nano 2021.08.11 19:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Málnavadász 2021.08.10 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.


Pipers 2021.08.01 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

WADMAC 2021.07.30 14:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Jadrana 2021.07.30 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

tofu 2021.07.30 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
második a városban. Köszönjük a rejtést

porhanda 2021.07.26 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

silver wolf 2021.07.24 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.53
Köszönjük a rejtést, meglett a láda, de nem túl könnyen. Lehetne kicsit informatívabb, pontosabb a leírás, mert nem nagy élvezet a sok szemetes helyen "turkálni", ami persze nem a rejtők hibája.

Gmre 2021.07.22 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

ildiw 2021.07.20 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Ditke86 2021.07.17 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

bajnokzsofi 2021.07.10 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

marosikids 2021.07.10 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

peba 2021.07.07 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Snegy 2021.07.04 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.

Nikicsu 2021.07.03 20:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

Terbezsani 2021.07.02 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Green Eye 2021.06.19 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

othnan 2021.06.17 10:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Pokker csapat 2021.06.11 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A Pokker csapat [Geoládák v3.11.0]

magyar65 2021.06.11 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

larissza99 2021.06.07 08:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Sozsofi 2021.06.06 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!az Unkusok [Geoládák v3.10.5]

Gyöngyi1979 2021.05.28 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

boszorkányok 2021.05.25 08:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Cheeser 2021.05.24 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

locidp84 2021.05.24 18:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

fatalin 2021.05.24 12:16 - Megtaláltam
Megvagy! Köszönöm [Geoládák v3.10.5]

nzsola 2021.05.23 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

LauraesAdam 2021.05.23 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

reczy 2021.05.22 08:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

ViszlaiLívia 2021.05.22 08:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Katona55 2021.05.14 09:15 - Megtaláltam
Eső után kerestük, minden nyirkos volt.

Gabesz0 2021.05.09 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Nikolino1 2021.05.08 16:41 - Megtaláltam
Köszönjük szépen a rejtést. Nekünk ez volt az első igazi megtalálásunk :D Úgyhogy nem ment annyira könnyen, de nem adtuk fel :)

erdei csiperke 2021.05.01 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Fukaiyume 2021.05.01 11:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

MEMME és ZEREB 2021.04.29 08:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Köszi rejtést!

hg5vy 2021.04.22 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! tényleg jó rejtekhely.
[Geoládák v3.10.5]

PIT BJJ 2021.04.21 20:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

amlett 2021.04.18 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kishug 2021.04.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk :-) köszönjük a pontos koordinátát!

TanEra 2021.04.13 17:36 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

yume 2021.04.10 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jó kis rejtekhely [Geoládák v3.10.1]

NagyJ 2021.04.10 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

noemilajos98_420 2021.04.05 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

ImreNóri 2021.04.05 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszönjük!

timeee 2021.04.04 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Tingli75 2021.04.03 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Az első ládánk volt a gyerekekkel, imádták!????
Üdv,
Krisztián, Erika, Patrik, Domi [Geoládák v3.9.6]

Ágica63 2021.04.02 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

RZsPM 2021.03.30 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, köszönjük a húsvéti kis ajándékot!!! ! [Geoládák v3.10.3]

szolyaagi 2021.03.25 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

JaDóri 2021.03.21 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Jacsa 2021.03.21 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csini666 2021.03.16 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Heni és Endre [Geoládák v3.9.6]

Petersen77 2021.03.15 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

nimike 2021.03.15 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nacccsalád! [Geoládák v3.9.6]

ildati 2021.03.15 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget. Ildikó & Attila
[g:hu+ 2.4.7]

Fettercsalad 2021.03.14 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtalálás KÖSZÖNJÜK!!!

TheJegas 2021.03.13 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Jégáné Valkai Ramóna
Jéga István Márk [Geoládák v3.9.6]

nsneipwyb 2021.03.13 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

FVivi21 2021.03.07 23:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Shaki76 2021.03.07 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Panda family 2021.03.07 11:43 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg. A helyét valószínűsítem de üres volt.

Bius és Örs 2021.03.06 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Fochty88 2021.03.06 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Tadri97 2021.03.06 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszönjük a rejtést! :)

Hegedüs Zsuzsa 2021.02.28 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

IMG_4375IMG_4373
Laurakalandrafel 2021.02.21 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

DonPepe 2021.02.17 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.
Üdv Réka és Pepe [Geoládák v3.9.6]

ocsike78 2021.02.12 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.6.2]

Balázs1984 2021.02.05 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

kami1 2021.02.05 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

carmin 2021.02.03 14:40 - Egyéb
Ládakarbantartás. Új láda várja a megtalálókat.

vivanop 2021.01.30 12:28 - Nem találtam meg
sajnos nem találtuk meg
az "adott ponton" (?)

[Geoládák v3.9.0]

Ferrit 2021.01.10 13:59 - Megtaláltam
Kecskeméti tartózkodásunk során kerestük fel a láda helyét.
Sajnos sikertelenül.
Kérem a feltöltött képek alapján a találat elfogadását.

Köszönettel :Ferrit

[Jóváhagyta: carmin, 2021.01.15 16:45]

20210110_14362320210110_143603
öreghegyiek 2021.01.10 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Maxi613 2021.01.07 10:44 - Megtaláltam
Köszi a segítséget! [Geoládák v3.8.3]

timeee 2021.01.02 14:11 - Nem találtam meg
Nem találtuk meg a ládát. [Geoládák v3.8.3]

nsneipwyb 2020.12.27 13:05 - Nem találtam meg
A megadott koordináta 20 méteres kőrzetében egy órás keresés után sem találtuk. [Geoládák v3.8.3]

PusztaKalandor 2020.11.27 14:05 - Megtaláltam
Köszönöm a segítséget! :) [Geoládák v3.7.6]

Klári7 2020.11.24 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Megtaláltam, első mikroládám, köszönöm a rejtést?

Pety99 2020.11.15 23:59 - Megtaláltam
A láda rendben

vbarnab 2020.10.29 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Dávid, Martin

dapagyi 2020.10.29 23:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést.

kitkat0123 2020.10.28 20:04 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.7.6]

Sunrutas 2020.10.28 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

[Jóváhagyta: carmin, 2020.11.23 15:05]

sambenedek 2020.10.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Közvetlenül a fejnélküli egér mellett..

Atmosz&Zozmosz 2020.10.15 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Bővebben később! :-) [g:hu 1.6.4a]

Nutszeru 2020.10.11 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Parmerozpazepan 2020.10.05 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Elhanyagolt, szemetes kis erdőcske. Lehetne jó hely...

GRegina 2020.10.02 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Ambró 2020.09.27 16:31 - Megtaláltam
.

fehérkút 2020.09.26 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. Hát a füzet elég beteg benne!
[g:hu+ 2.4.0 teszt]

egyenlet 2020.09.24 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

akoss55 2020.09.19 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.34
Városnézés alkalmával megtalálva, etoc társaságában. Sajnos az erdő elszomorító állapotban van, rengeteg a szemét. Köszönjük a rejtést!

etoc 2020.09.19 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.97
Kicsit elhanyagolt az erdő, de üde pontja a sűrűn beépített városnak
Akoss55-tel

Heni&Gábor 2020.09.19 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Senator62 2020.09.18 16:50 - Megtaláltam
Meglett! Köszi a rejtést.

RV 2020.09.14 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

zsoffer 2020.09.12 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

JenniMiki 2020.09.12 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.5.4]

4TT1L4 2020.09.06 20:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.90
Megtaláltuk!
Köszönöm a rejtést!
Puszi-pacsi

Reni, Atesz [Geoládák v3.6.0]

Renireni 2020.09.06 20:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17
Megtaláltuk, köszönjük a rejtèst!
Puszi pacsi Atesz , Reni

agotasz 2020.09.02 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Manka és Regi 2020.08.29 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Valaki_007 2020.08.28 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 1.90
Köszi a rejtést, megtaláltuk!

tamisi 2020.08.26 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!
[g:hu+ 2.2.13]

Panni93 2020.08.24 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

MrKovalcsik 2020.08.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.23
Megtaláltuk!

labszkygergo 2020.08.21 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

pecso66 2020.08.21 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Goozom 2020.08.20 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Rebike 2020.08.20 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Micicila 2020.08.20 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

kireth 2020.08.20 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Esteban62 2020.08.19 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.97
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.12]

AtiÁk 2020.08.10 08:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Tarr78 2020.08.06 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

tuzvarazslo 2020.08.06 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Belus2004 2020.08.02 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Jól el volt rejtve kb ötször mentünk el mellette.

tomi-zsuzsi 2020.08.02 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Maryzka 2020.08.01 18:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.04
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Lassan betelik a logbook. [Geoládák v3.3.2]

csomix 2020.07.27 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

kismaczu 2020.07.27 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Könnyen megtaláltuk,köszi a rejtést.

-1-2
-3 
FanniLaci 2020.07.26 16:23 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk.

gkb 2020.07.25 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Budavar 2020.07.25 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

H.B. 2020.07.24 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
'Kiss István nyomában' túra közben. Köszi a rejtést!

data4526 2020.07.18 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.58
MEGTALÁLTAM, data4526
Nagyon máshol kerestem! :-)
Köszönöm a segítséget!
[g:hu+ 2.2.10]

Makkap 2020.07.16 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

sagabi 2020.07.09 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.67 súly: 4.03
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

PÉV 2020.07.05 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Közös ládázás Ribizli9-el.
Köszi a rejtést.
-MEGVAN!-

-1-2
-3 
Ribizli9 2020.07.05 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Közös találat PÉV-vel!

Szamoa 2020.07.05 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Gremlin 2020.06.30 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Heo 2020.06.30 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

budboross 2020.06.25 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

koviturazik 2020.06.24 20:25 - Megtaláltam
köszi

Tibusbubus 2020.06.22 20:04 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. :)

Kócos1 2020.06.20 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

zsolty23 2020.06.20 16:23 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

szollosi73 2020.06.17 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.21
Megvan!
Gyors találat.
Köszi a rejtést!

Milliomodik hektár emlékerdő-1Milliomodik hektár emlékerdő-2
Milliomodik hektár emlékerdő-3Milliomodik hektár emlékerdő-4
Reggel 2020.06.17 13:35 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

szollosi73, Reggel

Szotyibobby 2020.06.16 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Préri_farkas 2020.06.07 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Megtaláltam

Georóka 2020.06.07 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.00
Megtaláltam

Molli 2020.06.07 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
Köszönöm a rejtést!

Páratlanpáros 2020.06.06 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]
A logfüzet betelt, szétesett.

smico50 2020.06.06 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

KataJani 2020.06.03 15:20 - Megtaláltam
Egyhetes szabi alatt ma egész tűrhető idő lett. Kecskemét nevezetességeiből látogattunk meg egy párat. [g:hu 1.6.7]

bkajtar 2020.05.24 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

chrys1 2020.05.23 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, már előttem is jelezték, hogy kellene új log füzet, mert betelt. [Geoládák v3.3.2]

torolt_user_20210501 2020.05.21 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

botondbota 2020.05.19 23:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Hulkstunt 2020.05.19 23:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zoll 2020.05.16 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.3.2]

steiner.petra 2020.05.10 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A log füzetet érdemes lassan cserélni, mert hamarosan elfogynak a lapok. [Geoládák v3.3.2]

xXGPXx 2020.05.10 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

csattila87 2020.05.09 16:46 - Megtaláltam
Köszi :)

roko1821 2020.05.09 16:45 - Megtaláltam
köszi

daraboss 2020.04.23 10:23 - Megtaláltam
Érdemes a közeli fákat is megnézni, az én GPS-em nem pont ide mutatott.
:) [Geoládák v3.3.2]

kocsisjozsef74 2020.04.19 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

anzsu7 2020.04.19 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

Sasy 2020.04.04 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Köszönjük meglett!

Feri95 2020.03.13 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

EdeZ 2020.03.01 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

adamandor 2020.03.01 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

FeldmanZ 2020.03.01 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Klari2006 2020.02.23 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

Sánta8 2020.02.23 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

pandala 2020.02.22 11:00 - Megtaláltam
Leleplezve. [Geoládák v3.3.2]

davmaros 2020.02.15 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
Hát, kutyakaki volt bőven, de gyönyörűen virágzó hóvirág is akadt szép számmal!

TJ 2020.02.15 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

sergeant 2020.02.03 00:14 - Megtaláltam
Megtaláltam Boszival! köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Gumipók 2020.02.02 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.09
Köszi a rejtést!

zpjr 2020.02.02 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zimapeter 2020.02.02 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

otisz21 2020.01.26 14:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

xDiamondx 2020.01.05 00:40 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 1.60
Sikerült elég hamar megtalálni sőt ez volt a legelső amit megtaláltunk!

Cuncus78 2020.01.01 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Klausz009 2019.12.31 13:00 - Nem találtam meg
Sajnálatos módon nem találtam meg a ládát. Pedig 2 nappal ezelőtt előttem már sikerrel járt egy ember. A parkba sok kutyát sétáltatnak. Rengeteg a szemét, és a kutyaürülék. Ez nagyon elszomorított, meg persze nem volt kedvem ezek között kutakodni. Így feladtam a keresést...

NexTi 2019.12.29 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk köszi a rejtést!

Endresz_család 2019.12.29 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

horti75 Viki Zozo 2019.11.18 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdei.laszlo 2019.11.17 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Nars 2019.11.09 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

csorics 2019.11.05 20:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

BeLiTiNáMa 2019.11.02 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Köszönjük a rejtést.

busmannn 2019.11.01 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pötti 2019.11.01 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szentvik 2019.11.01 14:07 - Megtaláltam
Bar kecskemeti szuletesu vagyok, es rengetegszer elmentem mellette, meg sose jottem be ebbbe az erdobe...ezt most potoltam. [Geoládák v2.2.5]

Sheep2018 2019.10.31 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VINAX 2019.10.20 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 3.81
Tandemugrás előtt városnézés 4/2
Az erdős szép, de ahogy a tó körbe van kerítve, az nagyon csúnya volt eslőre. Ezután megpróbáltunk bemenni a ligetbe, de kutyát bevinni tilos, úgyhogy mentünk vissza a kocsihoz, hogy célba vegyük a belvárosi multikat.

Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

IMG_20191020_122943 
szatto 2019.10.19 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

julcs! 2019.10.19 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hoat77 2019.10.13 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést

juzsovagyok 2019.10.04 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Bakszakáll 2019.09.30 19:00 - Megtaláltam
Nagy köszönet a ládagazdának, mert ismeretlen terepen, sötétben, telefonos lámpázással is néhány perc keresgéléssel megtaláltam. Köszi a lehetőséget! (Geoládák alkalmazás)

Milko 2019.09.23 09:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Syn_yeti 2019.09.22 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Gimnazista koromban gyakran jártunk ebbe a parkba, így jól ismerem a helyet. Köszönöm a rejtést!

Közeli mormon templom 
PBM 2019.09.21 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Tribe 2019.09.21 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bernáth 2019.09.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.06
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Tényleg nem ez Kecskemét leglátványosabb helye, de ez a leírásból is kiderült, így nem okozott csalódást.

 
veektor253 2019.09.07 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Discover 2019.09.04 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.33
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC9377_DSC9378
_DSC9379 
mikozoltan 2019.08.31 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

AdamNagy122 2019.08.19 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.04
A GCMIG GCKEVA GCHEKT körtúra 3.állomása a környezet értékelése azért mert ott minden volt szaros gatya, szemét. De az elrejtetésel minden rendbe. Meglett, köszönjük a rejtést.

BendeJani 2019.08.18 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! (Rami, Réka, Kriszti, Jani [Geoládák v2.2.5]

menace 2019.08.18 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

olgakope 2019.08.17 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Samatranlom 2019.08.17 08:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Sajnos amennyire örülök az erdotelepiteseknek, ez az erdő annyira szemetes... [Geoládák v2.2.5]

Rudi Team 2019.08.10 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

TakiKöbi 2019.08.09 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Visszatakartuk a fával, köszi a rejtést.

KZT 2019.07.24 14:30 - Megtaláltam
Köszönöm a segítséget, és rejtést.

jdltrio 2019.07.24 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.85
Kösz a rejtést.

Nyúl & Bandája 2019.07.24 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Hokuszpok 2019.07.23 19:10 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2019.07.23 19:10 - Megtaláltam
Köszi!

galk78 2019.07.20 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mackomisi12 2019.07.11 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

er&esz 2019.07.10 15:45 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

jbako 2019.07.09 19:59 - Megtaláltam
Megtaláltam! Kösz a rejtést.

grus 2019.06.22 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csemege 2019.06.20 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

mobility 2019.06.17 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tonykopter 2019.06.04 10:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Felleltem! Köszönöm!

petoa 2019.06.02 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szuper volt. [g:hu 1.6.2y]

pcguru és Mirci 2019.06.01 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bani 2019.05.31 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :)

mike andros 2019.05.28 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Makikirály 2019.05.23 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Filda 2019.05.19 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Blanka2007 2019.05.19 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Boga13 2019.05.19 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Csibeffasirt 2019.05.19 10:23 - Megtaláltam
Csaba [g:hu 1.6.2y]

fcsaba 2019.05.19 10:20 - Egyéb
Nagyobbik lányom osztályának mutattam meg a geocachinget; ez volt a nap első találata. (Ezt a ládát már korábban megtaláltam.)

fcsaba 2019.05.19 10:20 - Egyéb
Nagyobbik lányom osztályának mutattam meg a geocachinget; ez volt a nap első találata. (Ezt a ládát már korábban megtaláltam.)

divi 2019.05.17 11:33 - Megtaláltam
Kryptonnal, Zazival és Indigoval megtaláltuk.

krypton 2019.05.17 11:33 - Megtaláltam
Divivel, Zazival és Indigoval megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Sziklamászó 2019.05.15 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

David_17 2019.05.12 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

egosonic 2019.05.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 1 átlag: 3.67 súly: 2.99
Megvan!

Göde 2019.05.10 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.0]

Bilmark 2019.05.09 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bölli 2019.05.08 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Köszönöm a rejtést

tibortt 2019.04.26 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Köszi a rejtést. Köszönet a telepített erdőkért! Minél előbb jussunk el a kétmilliomodik hektárig.

H+W 2019.04.22 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Attil@ & Réka 2019.04.21 10:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Kari, Laci, Linda, Réka és Attil@

Rampi 2019.04.20 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

becko 2019.04.19 11:45 - Megtaláltam
Nagypénteki keresgélés Pusztavacstól Kecskemétig.
Az arborétumnál végre leparkoltam, és bicajjal folytattam a kecskeméti ládák felgöngyölítését.

Gabor67 2019.04.07 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Túrázó974 2019.04.03 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Köszönöm megtaláltam.

h725 2019.03.30 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.97
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Kellemes kis séta egy remek nap végén. Kecskemét mindig csodás, jövünk még ide biztosan. Köszönjük a rejtést !

Vali, Zsolt

Ébredő természetCsodás idő volt
enciiii 2019.03.30 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Tomi, Ádi és Enci Kecskemétről :) [Geoládák v2.2.5]

boobaa 2019.03.24 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Buttons 2019.03.24 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Fifcsi 2019.03.24 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

KGUTAY 2019.03.23 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hey-ho 2019.03.23 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bjb 2019.03.17 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

petrot81 2019.03.15 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Kincskeresők 
Hubbi barátai 2019.03.15 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

Marozsi 2019.03.03 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

AcsiCacheR 2019.02.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.85
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést :)

lajtosandras 2019.02.24 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Irisz14 2019.02.17 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.

Krasiék 2019.02.15 13:38 - Megtaláltam
Megtaláluk. Köszönjük a lehetőséget. ?????????????????? [g:hu 1.6.1x]

Lostris 2019.02.09 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

gege68 2019.02.09 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Tagesz 2019.02.02 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Mo-Hó 2019.01.22 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.01
A láda könnyen meglett.
Köszönjük a rejtést!

Jevica és Gyuszi 2018.11.17 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Bigi 2018.11.12 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bigi! [Geoládák v2.2.5]

Fröccs 2018.11.11 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsoland 2018.11.10 10:47 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk. Köszönjük! [Geoládák v2.2.4]

carmin 2018.11.02 12:31 - Egyéb
Kedves 1Petra4! A jelszónélküli lognál illene feltenni legalább egy fényképet, amire a rendszer is kér automatikusan. A ládát ellenőriztem, minden rendben, új logfüzetet és tollat tettem bele.

push_key 2018.10.30 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Köszönjük a rejtést!

1Petra4 2018.10.28 16:20 - Nem találtam meg
A láda meglett de nem találtuk benne a jelszót :): [Geoládák v2.2.5]

[Elutasította: carmin, 2018.11.02 12:29]

Caldera 2018.10.27 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Bence940225 2018.10.27 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bagolyvera 2018.10.23 20:54 - Megtaláltam
Mdgtaláltam, köszi!

NZs 2018.10.22 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 3.95
Kecskeméti hosszú hétvége 7/3.

Az egyszerűség kedvéért GCZAPO parkolójában hagytuk pihenni Geopelt és átsétáltunk az emlékerdőhöz. Az első kellemetlen meglepetés az volt, hogy a tuhu-n is látható ösvény, amin ebből az irányból könnyen a ládához lehetne érni, megszűnt. Jézus Szíve Szocialista Szekta temploma, kosárlabda pályája terpeszkedik most ott, ahol erdőnek meg ösvénynek kellene lennie. (Ilyenkor mindig elgondolkodom azon, vajon tényleg a szektatagok adományaiból telik ilyen százmilliós projektekre...? Mert akkor OK, de ha nem, az nagyon nem az! Élek a gyanúperrel, hogy az utóbbi a helyes megfejtés...) Szóval megkerültük a bekerített területet és máris a telepített kis erdőcskében voltunk. Elég sokat kerestük a ládát, ahová a GPS mutatott, ott nyoma sem volt, egész nagy körre kiterjesztettük a keresést, amikor egyszer csak Dóri megtalálta jó 20m-re onnan, ahol én bóklásztam. Érdekes, a rejtekadó fához érve viszont már csak 4m volt az eltérés... máig nem értem. Mindegy, meglett a jobb sorsra érdemes kávés(?)doboz. Nem erre való, az mindjárt látszik: teteje törött, beázik. A "logbook" egy salátakupac, jelszónak nyoma sincs. Egyesével átforgattuk a lapokat, de nem leltük. Már a telefont nyomtam, hogy a rejtőt hívjam, amikor Dóri váratlanul ismét rábukkant. Egy kitépett, külön lapon van, ami ráadásul jól össze is van gyűrődve. Jelszó megvan, menjünk innen. Az erdőcske jól belátható, nem egy életbiztosítás a rejteknek a hosszas ott-időzés. Mivel azt hittem, csak én bénáztam el idefelé jövet a rövidebb ösvényt, a kerítés mentén visszafelé indultunk, hátha lesz kijárat az útra. Hát nincs - már, ha nem akarsz kerítést mászni. Kettőt. Nem akartunk, inkább úgy döntöttünk, hogy visszafordulunk és megnézzük az emlékkövet is - ha már. Rettentő koszos, büdös és szemetes részre értünk, láthatóan homeless-tanya lehet, a mocsok tulajdonosa szerencsére nem volt otthon. Igyekeztünk szabadulni mindettől a látványtól-szagtól, hamar kiértünk a rétre, ahol megnéztük a nagy követ. Meg kell mondjam, nem tett rám mély benyomást ez az egész. Az előző kettővel ellentétben itt nem szívesen sétálgatnék, a rejtés is gyenge eresztés. Persze az alapgondolat tök jó, hogy újabb egy hektár erdő létesült. A ládaoldal is egy nagy kuszaság, nem lehet eligazodni a kronológiában, és könyörgöm, miért kell az a kék bold betűtípus? Megvan a funkciója a formázásnak, de ezt így miért...?
A közeli Planetáriumhoz (GCPLAN) mentünk ezután.
NZs & Dóri

ismertető tábla (c)Dóriemlékkő (c)Dóri
vers a táblán (c)Dóri 
Bugár-orienteering 2018.10.20 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Tényleg érdemes nagyobb körben körülnézni, a GPSGames honlapon lévő koordinátán is.
Törött a doboz teteje, nem zár rendesen.

a rejtek
Zéboy 2018.10.19 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Zéboy 
Berián 2018.10.19 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Szőkekapitány 2018.09.30 14:35 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

H-Brigi 2018.09.29 15:05 - Megtaláltam
A dobozba beköltöztek a pókok...

petheovacka 2018.09.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.95
Ládavadászat a simaságban Ignis9-cel. Kösszi a rejtést!

Ignis9 2018.09.23 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Petheovackával közösen, köszönjük. :)

Aniko & Gyuri 2018.09.21 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Emese62 2018.09.19 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Köszönöm szépen a segítséget.

IMG_3594IMG_3595
IMG_3598 
czmauber 2018.09.09 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

T. Szilvi 2018.09.07 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

fodor8peter 2018.08.23 11:42 - Megtaláltam
Sajnos elég elhanyagolt az erdőrész, aknákkal tele. Szerencsére a nagy meleg miatt csak egy kutyasétáltatóval találkoztam, nyugodtan tudtam kutakodni.

Anett812 2018.08.20 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ? kár hogy ilyen igénytelen és koszos az erdő. Minden tiszt szemét és hajléktalan lakhelyekkel teli.

effacska91 2018.08.15 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Évi&Norbi [Geoládák v2.2.4]

Dinnyesn 2018.08.13 17:21 - Megtaláltam
Munka utáni gyors begyűjtés. :-) Köszönet! [Geoládák v2.2.4]

Antissimo 2018.08.06 14:40 - Megtaláltam
Kecskeméti bringás bejárás keretében. A park tényleg kicsit elhanyagolt. A láda megvan, de a koordináta mintha nem lenne pontos, érdemes nagyobb körben körülnézni és egyértelmű lesz.

vViktor 2018.08.04 21:18 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

BeSanya 2018.08.02 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Kellia 2018.08.01 17:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

kasap 2018.07.29 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Gyugyus 2018.07.27 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.58
.

emiGrant 2018.07.04 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
Ez a kis erdő szép lehetne ha a vandálok békén hagynák. Több információ táblát láttunk törötten a földön, sok volt a szemét is és helyenként a bozőt. Sajnos a láda sem lett meg, bár lehet, hogy én voltam béna. A GPS pontosan odavitt és nagy körben kerestem, de hiába. Köszönöm a rejtő segítségét a logoláshoz!

-1-2
-3-4
Kincsvadászó Kalózok 2018.07.04 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget!

szkj 2018.07.02 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v2.2.4]

ElizAnd 2018.06.25 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Hideg volt, a rejtés pedig ügyes!
Köszönjük!

aceespepee 2018.06.23 23:59 - Megtaláltam
megtaláltam :)

Zsozso94 2018.06.23 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. Nagyon tetszik ez a kis emlékerdő! :)

Vironia 2018.06.11 18:40 - Megtaláltam
Cipollinóval közös ládagyüjtögetés. Köszi a lehetőséget! :)

cipollino 2018.06.11 18:40 - Megtaláltam
Közös ládázás Vironiával.Köszi a rejtést.

kivancsifancsi 2018.06.10 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Tiszakécsére érkeztünk tiszavirágzást nézni, de előtte még megkerestünk pár ládát. Ez a pont is így esett útba. A láda könnyen meglett, maga az erdő nem mutat túl sok újat.

whaides 2018.06.10 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

nrudi 2018.06.10 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ZMER [Geoládák v2.2.4]

Tapsifüles 2018.05.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.84
Megtaláltam. :)

Mizo6869 2018.05.27 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Zoli. [Geoládák v2.2.4]

bapa 2018.05.21 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

eazs 2018.05.12 13:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

drbee 2018.05.11 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

jeti-matterhorn 2018.05.08 07:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Punawelewele 2018.05.02 23:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

bgecco 2018.05.02 23:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

csatacsita2 2018.05.01 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, megszenvedtem vele! :)

Audrey722 2018.04.30 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Icsernus76 2018.04.30 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]
Sajnos az emlékerdő elég szemetes és gondozatlan. Jobban is megbecsülhetnénk ezt a kis természetet a városban.

P_20180430_095616_pP_20180430_095635_p
AAK 2018.04.28 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

evapter 2018.04.24 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltam

Stüszi vadász 2018.04.18 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Lásd fkmaster!

fkmaster 2018.04.18 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.28
Könnyű séta a szabadidőparki látogatás előtt, köszönjük.

Balog89 2018.04.15 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Nórika és Ati. [Geoládák v2.2.3]

zotyafiu 2018.04.07 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Rézangyal77 2018.04.02 15:17 - Megtaláltam
Megtalaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hnorby73 2018.04.02 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Horváth család. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

v.abel 2018.04.01 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [Geoládák v2.2.3]

vebike 2018.04.01 18:10 - Megtaláltam
Csoportos találat, köszönjük!

Vetliza 2018.04.01 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam

kinga1021 2018.04.01 14:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

szivmix 2018.03.30 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dámaász 2018.03.30 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 3.83 súly: 1.48
Nagyon élvezetes volt.
A webes megjelenése szerintem picit hiányos

kartal 2018.03.29 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Kicsit szemerkélt az eső, így nem volt senki a környéken.
Köszönjük a rejtést!

Bakelitusz 2018.03.29 00:00 - Megtaláltam
Sötétedés után, esőben érkeztünk. A ládát ilyen körülmények között sajnos nem találtuk, ezért fénykép alapján kérjük az elfogadást.

[Jóváhagyta: carmin, 2018.04.16 11:37]

IMG_20180329_192551[1]IMG_20180329_193832[1]
Wilka74 2018.03.28 11:15 - Megtaláltam
Ügyetlen voltam, nem találtam. Mentségemre legyen szólva csak a mobil volt nálam és össze vissza mutatta a poziciót. Carminnal beszéltem, a helyén van a ládikó! Köszönöm neki a támogatást!

Sifi 2018.03.24 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Stacee 2018.03.17 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Szűnni nem akaró esőben és egyre hűlő levegőben.
Így nem volt annyira nagy élmény, de szép időben szívesen sétálgattunk volna többet, mert akkor biztosan nagyon szép lehet.
Köszönjük a rejtést.
Erika és Stacee

triniti 2018.03.15 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! triniti & családja [Geoládák v2.2.3]

Szilvil 2018.03.11 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

dev86xr 2018.03.11 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.2]

Roberto Kesser 2018.03.06 13:06 - Megtaláltam
Rövid kecskeméti üzleti utam alkalmával a szomszédos parkban elkövetett duplázásom után, itt is kiéltem magam.
Köszönöm a rejtést

Vincenzo65 2018.02.18 16:01 - Megtaláltam
Láda gyors kivétele után arrébb mentem, mert a jó időben hömpölygött a nép.

urbanj 2018.02.17 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
Kellemes séta, könnyű, gyors találattal. Köszönjük a rejtést.

Lilamacs 2018.02.12 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Vadvirágok 2018.02.04 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szép helyen volt,de a kutyagumikra vigyázzatok,mert bőségesen ellátott terület.

MaFe örs 2018.01.31 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szepi83 2018.01.28 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megvan! Köszi a rejtést!

hali79 2018.01.07 21:24 - Megtaláltam
Köszönjük Clerrel

Cler 2018.01.07 21:23 - Megtaláltam
Koszonjuk hali 79-cel. Kicsit felelmetes este az erdo. A rejtes jo!

Szejbi 2018.01.07 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Maszat1 2018.01.06 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Qxzc62 2018.01.06 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.38
Köszönjük a rejtést!

imicom 2017.12.26 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2017.11.30 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Munka után indultam el Kecskemétre egy mozgóládáért és ha már itt voltam megkerestem még négy másikat is. Ez volt az első, gyorsan meg lett a kis erdő szélén.

Odin94 2017.11.18 13:30 - Megtaláltam
Meglett, köszönöm!

Cinkata 2017.11.12 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

VenTOmi 2017.11.04 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

Kiaribua 2017.11.03 15:30 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért.

Fakopács 2017.10.30 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.42
ok

Turit 2017.10.22 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Soma00 2017.10.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Köszönöm a rejtélyt!

GCHEKT 
Mortanius 2017.10.18 14:20 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

Ropari 2017.10.16 17:00 - Megtaláltam
köszi

FeGyoLa 2017.10.15 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kovianyo 2017.10.14 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.20
köszönöm a rejtést!

dgabi 2017.10.14 10:58 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

ésKata 2017.10.01 17:21 - Megtaláltam
Bács-megye rövid nap, jó időben.

G_Sanyi 2017.09.16 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

bubu&vahur 2017.09.09 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

-1-2
Tanohun 2017.09.09 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kertimi 2017.09.09 00:00 - Megtaláltam
TFTC!

Katulyakutatók 2017.09.02 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Kár, hogy ennyire elhanyagolják ezt a kis zöldterületet. A padok környékén halomban áll a cigarettecsikk, az emlékmű mögött üveghalom, a parkok nyíratlanok. Többet érdemelne ez a hely!

-1-2
-3Kulcs nem a lábtörlő alatt
sogor36 2017.08.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.83
Köszi a rejtést.

Hegyo 2017.08.05 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: /Rejtés:. /Web: [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

braunfrici 2017.07.29 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
A fürdő már nincs messze.

Braunka 2017.07.29 11:50 - Megtaláltam
Egy gyors drive-in a fürdő előtt.

BT_pro 2017.07.29 10:22 - Megtaláltam
Megvan köszönöm!

The Fox 2017.07.27 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20170727_114034 
Andrys 2017.07.23 16:53 - Megtaláltam
:-)

GB 2017.07.23 16:53 - Megtaláltam
ok

kingajani 2017.07.15 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2017.07.15 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hgabor1 2017.07.12 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaatt 2017.07.04 06:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

zsiz 2017.06.25 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

evilkantor 2017.06.25 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

éjféli vadász 2017.06.24 23:59 - Megtaláltam
Hirtelen jött esti kecskeméti túra alkalmával Budapestről.
Köszönöm!

tabletta 2017.06.24 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szomolya 2017.06.19 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.27
Kecskeméti pihenés.

Elég nagy a kontraszt a mellette lévő szabadidőközponttal összehasonlítva. Hááát mindenre Kecskeméten sem juthat pénz...

BLUEway💙2016! 2017.06.17 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.69
A szabadidőpark után eléggé illúzióromboló volt a hely, több gondozást igényelne. THX.

20170617_14341020170617_143328
20170617_143347 
tapiapi 2017.06.03 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bianka421 2017.05.18 20:32 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

R-Gyu 2017.05.14 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gab.szalontai 2017.05.01 11:35 - Megtaláltam
Szerintem a hely kissé több törődést érne, eléggé elhagyatottnak, leginkább csak kutyasétáltató helynek tűnik. Köszi a rejtést!

MoMaszter 2017.04.24 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.91
Köszi! :)

Farekék 2017.04.23 07:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

Hadha90 2017.04.22 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsizsi60 2017.04.22 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.60
Köszi a rejtést

feldelaci 2017.04.21 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsozsoboy 2017.04.18 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.75
Megtaláltam!

panthera 2017.04.16 13:07 - Megtaláltam
Minden OK.

katica 2017.04.14 18:28 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Istennyila 2017.04.14 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Morgato 2017.04.14 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Malna 2017.04.14 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2017.04.12 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A planetárium és a záportározó között, ezt a rejtést sem lehetett kihagyni!
Szép kezdeményezés volt az emlékerdő létrehozása.

geohorcsog 2017.04.09 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

dendeocse 2017.04.05 19:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Megvan.

Skultéty család 2017.04.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltuk, köszi.

20170402_141051 
matrixmusic 2017.03.28 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.58
Megtaláltuk!
Sok év után újra geoládázás...most már a két gyerekemmel! :-)
Köszönjük a rejtést!
...::: www.matrixmusic.hu :::...

Dóra a felfedezö 2017.03.19 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszi a rejtést!

laszloze 2017.03.16 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

lakkanto 2017.03.10 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Itt kezdtem aznapi kecskeméti körömet.

Gerhátcsalád 2017.03.09 08:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

Orion21 2017.03.04 14:00 - Megtaláltam
Köszi!

Mancilla 2017.03.04 14:00 - Megtaláltam
Köszi

gliderVIK 2017.02.26 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. gliderVIK junior első "kincse". [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

redfish 2017.02.21 12:40 - Megtaláltam
Megvan köszi

Mirtt 2017.02.19 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2017.02.19 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GGABI 2017.02.18 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

krisz17krisz 2017.02.14 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

ellfelek 2017.02.12 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.58
Egy kis keresgélés után, de meglett...
Köszi a rejtést!

VikiVöki 2017.02.11 23:59 - Megtaláltam
Köszi!;)

2017-1-12-18-25-8 
RedFur 2017.02.01 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszi! :) Kicsit össze volt fagyva a búvóhely, de végül sikerült :D Tetszett a rejtek! ;)

Pibo 2016.12.29 23:59 - Megtaláltam
Köszi,,

Katica csapat 2016.12.29 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

Szekelyl 2016.12.17 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

redbird 2016.11.19 13:51 - Megtaláltam
Kifejezetten tetszett a rejtés, szeretem mikor azért kell kicsit keresgélni és nem hullik azonnal a megfejtés az ölembe. Bokáig az avarban kaptatva, körülbelül 10 perc alatt meglett. Köszönjük!

Bob&Bobek 2016.11.18 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

catNcat 2016.11.05 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Köszönjük!

Ifialex 2016.11.04 14:00 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget.

Oerdescu 2016.11.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.48
Hirtelen megragadtak az emlékek az évtizedes kávésdoboz láttán. :) Anno nekem is volt egy pont ilyenem, csapágygolyók voltak benne. :D

Tetszett a rejtés helye, bár a felhős idő és a fák miatt elég nagy volt a GPS szórása. De azért meg lett, nem kellett sokat keresni.

Dia&Cika 2016.10.24 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Frankó rejtés, full sötétben is meglett de nem volt könnyű.

Evila 2016.10.05 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Kecskeméti városnézés és ládavadászat során Danival közös találat. Köszönjük!

Tuareg79 2016.09.24 14:10 - Megtaláltam
Ok

LH458 2016.08.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

 
MikiCache 2016.08.24 12:54 - Megtaláltam
Megemlékeztünk...
Miki és Anikó

IMG_6539 
Dicemiki 2016.08.20 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

lacc 2016.08.19 16:08 - Megtaláltam
Ildike, Ildi és Laci

Lia és Sanci 2016.08.18 23:59 - Megtaláltam
köszi

KLBH 2016.08.18 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2016.08.17 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.67
Ládázás Kecskeméten 3/7.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Érdekes az erdő története. Jó volt benne sétálni egyet. Rengeteg csiga volt a környéken, a kerítésen is volt egy. :D A láda pár fa átnézése után meglett, jó kis rejtés. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
472.

20160817_11552420160817_115529
20160817_11561920160817_115717
20160817_12010120160817_120607
20160817_121112 
penniwit 2016.08.15 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

dobozipatikus 2016.08.15 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.17
Megtaláltam, köszönöm szépen a rejtést ! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

szona 2016.08.14 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Köszönöm a rejtést!

SandorCsaba 2016.08.09 08:21 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

GAMANO 2016.08.01 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

VaVi 2016.07.26 14:31 - Megtaláltam
megvan

Sir Pajszer 2016.07.24 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.88
Köszi!

Atalati 2016.07.23 16:22 - Megtaláltam
Köszönöm!

jpal 2016.07.23 10:05 - Megtaláltam
Békéscsabára menet három közeli ládát próbáltam levadászni: GCHEKT, GCPLAN és GCZAPO. Sajnos kettőt nem találtam meg, 3-ból 1 nem túl jó arány, de megpróbálok jelszó nélkülieket kisírni.
A szóba jöhető fák tövét, odvait, ágelágazódásait és gyökérhajtásait átkutattam a mikróért, hiába.

[Jóváhagyta: carmin, 2016.07.28 11:32]

Az erdőA rejtek közelében az Utolsó napok szentjeinek Jézus Krisztus egyháza temploma
Szelfi az emlékműnél 
boje 2016.07.18 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszi!
Tomi,Zsófi,Zsuzsa,Jenő [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szekat 2016.07.16 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 2.73
Megvan!Köszi

Ziziperec 2016.07.16 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.74
Megvan! Köszi!
TFTC

atomfrici 2016.07.14 20:22 - Megtaláltam
köszi a rejtést.
A doboz kicsit nedves volt.

zaskl 2016.07.10 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Búr 2016.07.05 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Dzsipiesz 2016.06.22 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Szép erdő a városban. Sok ülőhely pihenésre csábít.

IMG_20160622_180522IMG_20160622_175302_hdr
Ásványvadász 2016.06.21 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
A környezet szép, a rejtés tetszett.
A logfüzet nedves és ha jól láttam nem sok hely van benne.

geoládászok 2016.06.12 14:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Zergi 2016.06.04 18:52 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_0312IMG_0313
IMG_0314IMG_0315
IMG_0316IMG_0317
RoriZo 2016.05.22 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mr Zerge 2016.05.21 14:40 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Az út tuloldalán, a lakótelepnél parkoltunk. Még így is csak egy rövid séta a kis erdőben a doboz megtalálása.

Albatrosz947 2016.05.12 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Jól elrejtetted!
A képek alapján kérlek fogadd el!

[Jóváhagyta: carmin, 2016.05.13 17:54]

DSCF4919DSCF4920
DSCF4918 
turani 2016.05.11 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Stark család 2016.05.11 08:10 - Megtaláltam
TFTC!

..
tormaklan 2016.04.24 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.00
100. ládám :) Köszi a rejtést!

fiiszek 2016.04.23 09:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2o] [wapon beküldött szöveg]

20160423_09034120160423_085614
bekeny 2016.04.17 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.83
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

Seres Péter 2016.04.17 11:57 - Megtaláltam
974. ládám után megnéztem a tulipánokat

GC2727AGC2727B
GC2727CGC2727D
GC2727EGC2727F
GC2727GGC2727H
GC2727IGC2727J
GC2727KGC2727L
GC2727MGC2727N
GC2727OGC2727P
HPIM9058 
Luki 2016.04.15 07:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2016.04.10 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.22
Takács Marikával és Imrével közösen. Köszönjük.

IMG_0118DSC_0720
bambuszka 2016.04.09 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A geoláda beázot de valoban hangyák örizték. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

zsoltika63 2016.04.04 12:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
A ládikót hangyák őrzik.

erdelyicsoka 2016.03.27 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.49
Jó rejtés volt és tetszett a környezet is, de a láda nem túl igényesen van vízhatlanítva ezért minden benne lévő dolog elázott :(
A láda ötlete és környezete szuper.
Nagyon köszönjük de a LÁDA JAVÍTÁSRA SZORUL !!!!

denho 2016.03.25 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.34
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

L.Gergo 2016.03.24 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Matekverseny hozott ide, Kecskemétre. Hajnalban direkt erre futottam, nekem valahogy kellett pár perc, hogy kiszúrjam. Köszönöm a rejtést!

bcs723 2016.03.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Családi ládagyűjtő körút 9. állomás. Köszönjük a rejtést :)

Twini 2016.03.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk! Nagyon szép tavaszias időben igazi öröm sétálni a városban.

GyZsTeam 2016.03.14 12:38 - Megtaláltam
Valamikor a hetvenes években, nagyon sok helyen alakítottak ki hasonló helyet. Nem mindenhol kapott ilyen hangzatos nevet. Az emberek örömmel és jó hangulatban ültették a fákat, hiszen maguknak csinálták. Ma viszont hogy is van?
Köszönjük!

Maistro 2016.03.13 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. logolni nem tudtunk, mert ell van ázva a papir :( [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Holnap 2016.02.26 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

dr.is 2016.02.07 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Radián 2016.01.30 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Köszönjük a rejtést! :)

richard_szabo 2016.01.17 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
-5 fok, fagyott zacskó és doboz.

drabik 2016.01.13 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nanocsip 2015.12.29 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
Köszönjük!

parrish 2015.12.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2015.12.29 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

bogyó&babóca 2015.12.27 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
OK

Halász család 2015.12.05 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Köszönjük a rejtést!

Biba&Ima 2015.11.30 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

K-Isti 2015.11.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
OK.

Marton Zoli 2015.11.15 10:55 - Megtaláltam
Uramisten, mikor láttam én utoljára ilyen kávésdobozt :-)

magicf 2015.11.08 09:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Macusa 2015.11.08 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 4.10
Köszi

macikupac 2015.10.27 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 1.5 átlag: 3.33 súly: 4.42
Ceglédi őszölés 6.

A mai napra Kecskemétet terveztük be, mert a fürdéshez nem volt kedvünk. Nem siettük el a dolgot... Ez volt az első helyszínünk. A kórház parkolójában volt hely bőven. Szép napos, de kissé szeles időnk volt, ami egy kis sétához pont ideális. Elsőre nem vártam sokat a helyszíntől. Egy erdőt vártam. Igaz, gyönyörű őszi színekben pompázót. De meglepő módon igen sok információs tábla van a kis parkban, melyekről sok érdekeset tudhatunk meg. Kár, hogy a ládaoldal nem harmonizál vele. Bár a rejtés nehézsége 1-es, de a láda keresése gps nélkül nem ajánlott. A rejtés a lehetőségekhez képest remek. Alig vettük észre két lépés távolságból is. Pár gomba is nőtt a doboz mellett. Ha nem szembesülnék a félkövér középkék szöveggel a ládaoldalon, még talán jól is nézne ki. Logolás után sétáltunk egy nagyot a záportározó parkjában Nózi medvénkkel.

 
Gabcsi 2015.10.27 11:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Csomi89 2015.10.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.92
Köszönöm.

gosalaus 2015.10.23 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.83
Nagyon jó helyen volt elrejtve!
Köszönjük az élményt!

Gábor Kecskemétről 2015.10.18 00:00 - Megtaláltam
Ma újra vissza mente, és megkerestem a jelszót. :-)

lelcache 2015.10.17 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

Mary Lou 2015.10.17 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltuk
A Kiskunságon volt dolgunk, hazafele ládáztunk egy kicsit.
Kedves kis park.
Köszönjük!

mozgo 2015.09.20 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg] a nagy rohanásban elfelejtettem fényképet készíteni :-(

anettx 2015.09.19 14:05 - Megtaláltam
TFTC!

Sparks 2015.09.19 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Pajzsika 2015.09.19 10:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2015.09.19 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük!

Pales 2015.09.13 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 3.53
Megtaláltam, de a láda helyének megadásáról lehetne pontosabb leírás is.

Frankie Family 2015.09.06 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2015.09.06 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nbokan 2015.08.30 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Jó volt a fák árnyékában sétálni egy kicsit, kösz a rejtést.

HG 2015.08.27 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.15
Érdekes hely egy sétára. Köszönjük!

2015-08-27_15-52-22 
V_Gabor 2015.08.26 18:22 - Megtaláltam
Fél kézzel is megvan (a bal gipszben), köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GeoGirl 2015.08.23 12:22 - Megtaláltam
Köszi.

Bagee 2015.08.23 12:22 - Megtaláltam
köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gst76 2015.08.21 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Kecskeméti ládázásom 3/6. találata.
Csendes, nyugodt kis erdő. Épp senki sem járt a környéken.

GCHEKT_20150821115011.jpg 
Sanchoo és M. 2015.08.19 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Tathalas 2015.08.02 10:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :) Winnyke-vel közösen
Szép zöld környezetben jó rejtés

ystray 2015.08.02 00:00 - Megtaláltam
megvan

SzantoA 2015.07.29 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Kecskeméti ládázás.

Acsart 2015.07.25 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Nagyon kellemes, de igen forró napot töltöttünk Kecskemét ládáinak összegyüjtésével. A belvárosi és ahhoz közeli részeket gyalogosan, a kiesőket már atós megközelítéssel keresgéltük meg. Ide érve először a szabadidő parkos ládikát, majd ezt kutattuk fel. Kicsit keresgélni kellett, de aztán a láda őre egy szép kis gyík segített a megtalálásban. Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Acsart

 
El-Lu 2015.07.18 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2015.07.15 18:00 - Megtaláltam
Köszi!

R.Betti 2015.07.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Megtaláltuk. Pontosabban a 6 éves fiam. Nagyon büszke vagyok rá! Köszönjük! :-)

öregmedve 2015.07.07 16:00 - Megtaláltam
Én is megtaláltam.

lepke 2015.07.07 16:00 - Megtaláltam
Egy pont a hatalmas forróságban, de legalább az árnyas fák alatt kissé lecsorgattam magamról az izzadságot.

A közeli tavacska 
Lannister 2015.06.27 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vándor székely 2015.06.27 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Atiss 2015.06.23 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

b.bea78 2015.06.19 19:40 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nagynorbe 2015.06.11 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Niki, Norbi, Petra

AlanTheWild 2015.06.09 09:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Nyomasztó melegben jó volt kicsit a ligetben sétálni. Köszönöm a játékot!

Reaper 2015.06.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.43
Köszönöm a rejtést.

rozsomol 2015.05.31 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.68
Köszönjük a rejtést!

barathg 2015.05.24 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gubirobi 2015.05.21 11:36 - Megtaláltam
Kecskeméti bringázás keretében összeszedtem, amit tudtam kihasználva az esőmentes időszakot, sőt aránylag napos időben tekerhettem végig a várost.:)
Gyors találat a kis erdőben, majd csak itthon a ládaoldalt átolvasva értettem meg a hely jelentőségét. Alföldi "gyerökként" már korán megtanultam milyen az, amikor a pusztában a szemedet és szádat telefújja a szél porral, így mindig is szerettem a fás, erdős területeket.:)
Egyben sajnálom, hogy a láda korábbi gazdája maczy már nem itthon ládázik, mivel sok túrán nagyon jót sétáltunk együtt kis családjával. Nagy kalappal neki, bárhol is van most!
Köszönöm a lehetőséget!

wtl 2015.05.03 15:41 - Megtaláltam
koszi. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCHEKT_2015053154127.jpg 
fatibi1 2015.04.26 12:30 - Megtaláltam
Köszi!

kispeter12 2015.04.26 10:15 - Megtaláltam
Köszönöm!

ryuu93 2015.04.25 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2015.04.25 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1g] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2015.04.25 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Megtaláltam útban Visegrád felé. Köszi szépen a lehetőséget.

Hoops & Yoyo 2015.04.18 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Ráleltünk, köszi a rejtést!

Hoops & Yoyo 
ha2 2015.04.18 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
A kutyasétáltatók és szerelmespárok elvonultával végre
előkotorható lett a dobozka. Épp egy hangyaboly próbálta
a ládát meghódítani.

lehotaiz 2015.04.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

Palog 2015.04.12 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Minden rendben van a ládával, jó a rejtekhely.

Hurrá! 
zoli 2015.04.05 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
A Vadaskertből hazafelé útba ejtettük ezt a ládát is. Szép helyen, könnyű találat. Tetszett! :)

Linda, Bence és Zoli

 
marsoka 2015.03.31 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Volt élet a parkban, nagyon kellemes hely. Köszi a rejtést.

 
Takijs 2015.03.30 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gcs75 2015.03.28 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2015.03.26 10:00 - Megtaláltam
megvan köszi

Mókus Család 2015.03.21 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Köszi

Demente & Nicol & Tina 2015.03.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.73
Köszönjük! Szép környék.

stikli08 2015.03.21 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Levi csapata 2015.03.15 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Megtaláltuk,ünnepi ládázásunk utolsó ládája.

labrador 2015.03.15 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
megtaláltuk

alexi 2015.03.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Jót sétáltunk a környék ládáit gyűjtögetve, ez is szép helyre vezetett. Köszönjük a rejtést!

Telkess 2015.02.28 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Kecskeméti séta közben ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

Emerich63 2015.02.27 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Davestator 2015.02.15 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.05
Meglett 😊

szicsu 2015.02.15 11:45 - Megtaláltam
megtaláltam

Ildi76 2015.02.15 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Liberty 2015.02.11 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
2/1. Kecskeméti ládatúra.

Tetszett az emlékerdő, szerencse, hogy nem vágták ki a fákat, nagyon jól illik a záportározó környezetéhez. A rejtés nagyon jól van álcázva, ötletes. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Kecskemét címere
klfmate 2015.01.27 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük, jó rejtés!

gym 2015.01.25 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szilu 2015.01.05 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.10
Szép zöld övezet, jó lenne ha ennél még sokkal több ilyen lenne! Köszönöm a rejtést!

 
bahrdew 2014.12.31 16:10 - Megtaláltam
Hát itt aztán jó hideg volt.

BöbeSanyi 2014.12.27 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

moszat 2014.12.26 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Karácsony utáni (bejgli lemozgó) séta alatt kerestük meg a ládát.

Zahorecz 2014.12.25 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.18
Kösz a rejtést.
Keresztanyámtól útközben egy kis keresés.
Sok bejglit és +10 kilot valahogyan le kell dolgozni.

nmárti 2014.12.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
útközben:) se toll, se log :)se fénykép :) Köszi a rejtést!

Cseber 2014.12.06 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival.

csbagi 2014.12.06 14:40 - Megtaláltam
Kecskeméti kirándulás Istvánnal, két napig esőben.

 
Blue Mali 2014.11.30 09:55 - Megtaláltam
Részletek később...

Hugi87 2014.11.09 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam Köszönöm a lehetőséget!

sorx 2014.11.09 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Somodi család 2014.11.09 00:00 - Megtaláltam
Egy ideig eltartott, de végül megtaláltuk.

Tiszaparti 2014.11.06 10:56 - Megtaláltam
Köszi!

magi 2014.11.01 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.51
Köszönjük a rejtést :)

HGery 2014.10.26 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZoliQua 2014.10.26 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Woodoo 2014.10.26 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Woodoo [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dienespeter 2014.10.26 08:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Raczky család 2014.10.23 12:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Webber 2014.10.18 11:07 - Megtaláltam
meglett

acsipapa 2014.10.18 11:07 - Megtaláltam
meglett

péplusz67 2014.10.18 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

radír89 2014.10.18 00:00 - Megtaláltam
Jól el volt rejtve, de megvan :)

Czirákyk 2014.10.11 15:53 - Egyéb
Betelt a logbook, cserélni kellene. 2014.10.11. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Czirákyk 2014.10.11 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Tényleg nem volt nehéz. Üdv, Czirákyk [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

katika 2014.10.05 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.25
Megtaláltam. Hurrá! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

doddler87 2014.09.21 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

palace 2014.09.21 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kópé1993 2014.09.14 10:45 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

Access Denied 2014.09.12 06:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
31/1 - A GC28FV versenyre menet, versenyen, versenyről jövet...

Egy korábbi kecskeméti ládázásom során kimaradt ez a pont, most pótoltam.
Az eső picit szemerkélt /a mai napon nem először és nem utoljára/ ennek és a korai időpontnak megfelelően szerencsére nyugodtan lehetett vadászni és loggolni.

Köszönöm a rejtést!

 
Szárnyaló Sas 2014.09.06 16:28 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a ládát. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bm 2014.09.06 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Megtaláltam.

Kyogabor 2014.08.24 13:00 - Megtaláltam
Köszi!

Isfer 2014.08.21 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Mai második ládám,könnyű találat ! Igazán a dombtetőről látszik milyen nagy az emlékerdő !Köszi a rejtést !

 
milumi 2014.08.20 03:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

csörike és maci 2014.08.16 14:30 - Megtaláltam
Ok.

Fixis 2014.08.11 05:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Hajnalban jártam erre. A láda a helyén van.

tevelady 2014.08.08 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

barchetta13 2014.08.04 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

zsuuu 2014.07.27 00:00 - Megtaláltam
Uton Debrecenbe 4. Koszi

bence máté 2014.07.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
ok

szeho 2014.07.20 14:19 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

clip 2014.07.19 16:30 - Megtaláltam
A nagy melegben jó lett volna bemenni a strandra, de indulnunk kellett tovább Szegedre. Legalább a ruha megvan :)

holly 2014.07.19 16:30 - Megtaláltam
Kecskeméti bóklászás 3. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

SünVeedee 2014.07.12 16:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
Kellemes séta kiinduló pontja volt ez a láda! :)

GBoys 2014.06.28 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megtaláltuk a ládát is meg egy hangyabolyt tele vérszomjas hangyákkal :)
Köszönjük a rejtést!

Hajnalék 2014.06.22 12:40 - Megtaláltam
Útban Eger felé megálltunk Kecskeméten pihenni. A gps-t azért bekapcsoltuk.

Blackthorn 2014.06.21 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük!

Oriza 2014.06.15 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Polywog26 2014.06.11 19:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kőrös család 2014.06.11 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bikeklub 2014.06.09 00:00 - Megtaláltam
Pünkösdi ládázás Kecskeméten 5/2. Köszönjük a rejtést, tetszett a retro dobozka!

corsarulez 2014.06.07 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Stupe 2014.06.06 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.04
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! Hangulatos kis erdő.

milkymiki 2014.06.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Köszi a rejtést.

swarzi 2014.05.25 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
:)

PEx2 2014.05.17 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Tetszett! Egészen gyorsan megtaláltuk a ládát.

Petymeg 2014.05.13 22:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

raci 2014.05.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Jó, hogy meghagyták ezt az erdőt itt a városban, bár azzal a megjegyzéseddel nem értünk egészen egyet, hogy kecskeméten nincs "túl sok" összefüggő zöldfelület. Túl sok persze sehol sincs, de Kecskemét irigylésre méltó ebből a szempontból. Köszönjük a rejtést.

Cole91 2014.05.11 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Evetke 2014.05.02 11:55 - Megtaláltam
Aaaaaautomatikaaaa..! :) Kecskemét újraszürkítés /3.

Matuskapal 2014.05.02 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

faragoz001 2014.05.01 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.19
TFTC!

zoli86 2014.04.27 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.19
Köszönjük megtaláltuk :)

fercsipeter 2014.04.27 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.12
Mai Dunaújvárostól Kecskemétig tartó ládázásunk 7. állomása. 7/10 Szép kis erdő, a rejtésnél kicsit küzdöttünk a hangyákkal, de hamar meg lett! Köszi a rejtést!

Gab01 2014.04.19 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
ládafejtők 2014.03.30 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Meglett!

samorost 2014.03.30 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Napsütötte séta, tavaszi szél, cuki mókus, Á-val.
Köszönjük a rejtést!

tothadam86 2014.03.30 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Balazs91 2014.03.25 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 1.60
Sietve sikerült megtalálni mert már szinte teljesen sötét volt.

-Vik- 2014.03.24 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szellszi 2014.03.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Kecskeméti ládázás 4/5.
Köszönjük a rejtést!

KKH-SRT 2014.03.22 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Kiskunhalasi Street Racing Team
Peti és Anita [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

geocat&geodog❤ 2014.03.20 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.93
Köszi a rejtést! Remek környezet Kecskemét szívében, profi rejtés!

Snipermaster 2014.03.17 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Megtaláltam. Köszönöm a rejtest. Bővebben, fotók később. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCHEKT_20140317121751.jpg 
morzs 2014.03.02 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.17 súly: 1.30
megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Attila, Nóri, Szuszi a vizsla :)

Saladin9 2014.02.24 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
A láda rendben van, de már elég öreg az anyaga.

hitamas 2014.02.16 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.97
:)

Andi&Parker 2014.02.15 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.88
A záportározótól sétáltunk el ide, sajnos a ládától nem messze egy
kupacnyi nem oda való dolog található, ez csökkentette a megtalálás
élményét. Maga a rejtés ötletes. Köszi a rejtést!

Tisztisz és Csabi 2014.01.19 18:46 - Megtaláltam
Megvan, köszi! [wapon beküldött szöveg]

joco12589 2014.01.11 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Nagyon szép hangulatos hely. Ide még tavasszal visszatérek

andrea1976 2013.12.28 12:42 - Megtaláltam
megtaláltuk

Punkdraco 2013.12.28 12:42 - Megtaláltam
Megvan

vaslemez 2013.12.14 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.98
Szerencsére most a madár sem járt erre.

SuperGeo 2013.11.30 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

icecroft 2013.11.10 13:00 - Megtaláltam
Klassz délutáni kirándulás volt a közelben.

WAdam 2013.11.09 15:51 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!!

alucifer 2013.11.09 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


 
Dömemama 2013.11.06 12:15 - Megtaláltam
Köszönöm.

Egyiptom 2013.11.02 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Gyönyörű az erdő, mégsem járt itt senki, csak mi. Képeket is teszek fel hamarosan.
Köszönjük.

 
gizike 2013.11.01 13:30 - Megtaláltam

Megtaláltuk :) Köszönjük a rejtést.sanglee 2013.11.01 11:32 - Megtaláltam

Ünnepnapi kecskeméti ládázásunk első állomása.Kicsit közel van az úthoz, ahonnan simán odalátni, de annyi baj legyen. Az erdőben a hűvös őszi időnek köszönhetően nemigen volt senki, így nyugodtan kereshettünk. Köszönjük!Fruitlány 2013.10.26 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Attilacska 2013.10.23 08:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

dani00 2013.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Megtaláltuk!

nettykaaa 2013.10.21 12:45 - Megtaláltam
Gyönyörű őszi időben jó volt erre biciklizni Nagykőrösről!
Köszönjük :)
Feri és Netti

krystyan 2013.10.13 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Köszi

NagyeeZsu 2013.10.13 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Zsu - Nagyi [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

atigabi1207 2013.10.13 17:09 - Megtaláltam
Remek kis drive-in cache, köszönjük! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

GCHEKT_20131013170820.jpgGCHEKT_20131013170835.jpg
luilui 2013.10.05 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

iloilo 2013.10.05 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

TothTi 2013.10.04 15:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

FILA71 és Dávid 2013.09.21 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Társakkal is találkoztunk, ezért még különlegesebb volt.
Nekik köszönhetően a planetáriumot is megnéztük.

Szemán 2013.09.21 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Köszönjük!

Pogánypeti 2013.09.16 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Nekem nagyon tetszett az erdő, főleg a fák közötti szép, smaragdzöld fű.
A mai napom harmadik ládája... :)
Köszi a rejtést!

Tájékoztató tábla az erdő bejáratánálAz Egymilliomodik hektár emlékerdő 1975.03.28-i telepítésének emlékköve
Az Egymilliomodik hektár emlékerdőA láda közelében épült új templom
Julian_Armor 2013.08.28 18:41 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.60
Megtalaltuk, nem volt konnyu! Koszi a rejtest. Sajnos az erdocske nagyon elhanyagolt allapotban van.

Kakukkos és Hajszál 2013.08.23 16:44 - Megtaláltam
+

gnegyzet 2013.08.18 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

perdix 2013.08.18 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.38
Meglelve! Köszi a rejtést!

 
Oxica 2013.08.17 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Kicsit nagyobb odafigyelést érdemelne ez az erdő. Köszönjük a lehetőséget!

szalais78 2013.08.17 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.74
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

tau 0470 2013.08.14 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Köszönettel.

Emlékkő. 
Moha G 2013.08.11 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.86
Köszönjük megtaláltuk. Valami fura szag van arra felé...

Zeike 2013.08.11 08:50 - Megtaláltam
:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

fa-peti 2013.08.09 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.92
Kecskeméti ládázós séta közben levadászva. A Naprendszer sétaútvonal után jöttem át ide. A láda gyorsan meglett, de kicsit ügyesnek kellett lenni, mert a közeli padokon üldögéltek emberek. A 38 fokban igen kellemes volt a hűs erdőbe betérni. Köszönet.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

akosgy 2013.08.04 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Repülőnap-látogatás után elugrottunk csobbanni egyet a város túlsó végére. Kivártuk az este 7 órát, amikortól ingyenes a strand, majd belevetettük magunkat a tóba - nagyon jólesett az egész napos aszalódás után. :) Még csúszdáztunk is. A ládát a várakozási idő alatt kerestük meg. Köszi!

reweptor 2013.08.04 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

adams 2013.08.04 08:30 - Megtaláltam
Szép erdő, érdekes mementóval!

ssophie 2013.08.04 08:30 - Megtaláltam
Megvan! Nagyon szép a park.

kupec 2013.08.03 09:00 - Megtaláltam
ok

fille.de.l.est 2013.07.26 19:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

A+I

viragtapso 2013.07.26 19:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.
A+I

adrita 2013.07.14 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.90
megtaláltuk

Gyombi 2013.07.14 15:22 - Megtaláltam
Jó rejtés [wapon beküldött szöveg]

Szamoska 2013.07.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Köszönjük a rejtőnek, hogy megismertette velünk ezt a helyet.

Angyalfiak 2013.07.06 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.78
Köszi, a rejtést. Sajnos a park területe nagyon gondozatlan, elhanyagolt állapotban van :(

Kecso79 2013.07.05 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Harmadszori nekifutásra az új rejtés meg lett. Ez könnyű volt.
Kicsit többet is fordíthatna rá a város.
Kösz a rejtést!

Az emlékműEgy kis séta
Egy kis séta 
housefly 2013.07.04 07:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Geri89 2013.07.03 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Levadászva! Első geoládász ámokfutásom Chubbyval és vittorio2112-vel.
Köszi a rejtést!

vittorio 2013.07.03 13:49 - Megtaláltam
Köszi. Hangyák őrzik a rejtekhelyet. Finom a szeder!

Chubby 2013.07.03 13:49 - Megtaláltam
Erre bóklászva sikerült ezt is előkotorni :-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

cila 2013.06.30 19:55 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Bajuszcica 2013.06.30 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszönöm a rejtést!

Hurri 2013.06.24 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. A sokadik próbálkozásra meglett.Köszönöm. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2013.06.14 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
Könnyű, gyors találat.
A hangyák szétrágták a láda környékét, így kitűnő az álca. :-)
Tettem be tollat és ajándékot is.

Engem zavar az oldalon a vastag, kék betű, ilyen nagy tömegben bántja a szememet olvasáskor.

Péter60 2013.06.14 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.97
Laza, gyors találat. A város két másik nagy parkjával szemben (arborétum,záportározó) ez nem igazán fogott meg.

VKBITANG 2013.06.10 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCHEKT_20130610145454.jpg 
dorjan család 2013.05.28 18:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
A mostani volt a negyedik nekifutás ennél a ládánál. Végül csak meglett. :-)

RIBIZLI51 2013.05.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Köszi a segítséget, mert az új helyen nehezen találtam volna meg :-)
RIBIZLI51

Paraditsom 2013.05.19 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.63
Hosszas keresgélés után, segítséggel... viszont a környezet nagyon szép! Köszönjük a lehetőséget és a segítséget!

Révai család 2013.05.18 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Kecskeméti kirándulásunk során ezt a ládát nem sikerült megtalálnunk, pedig felforgattuk az egész erdőt.
Cserébe jót játszottunk a tornapályán.
Ha jónak látod, fogadd el megtalálásunkat.

[Jóváhagyta: carmin, 2013.05.21 09:05]

Köszönjük szépen:)

 
tsc 2013.05.18 15:30 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg, pedig elég sokáig kerestük! Lehet, hogy nincs is ott a helyén?

bandiby 2013.05.04 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Joanne 2013.05.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Köszönjük a telefonos segítséget. A láda eltűnt, ez biztos, vagy nagyon bénák vagyunk, ezt már tudtuk korábbról.
J.

Gedeon bácsi 2013.04.18 00:00 - Megtaláltam
ok

fesi 2013.04.14 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltuk. Hiányzik a doboz teteje. Nehéz volt gyerekekkel keresni, nagy a forgalom...mint kiderült meccs lesz a közeli stadionban... Nagyon köszönjük a sétát, megérte. :-)

Somoskoi 2013.04.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Köszönjük a rejtést!

bazsoka 2013.04.13 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Köszönjük a rejtést. A gyerekek jól szórakoztak az erdei tornapályán, kár, hogy az eszközök karbantartásával van némi pótolnivaló.

t-peter 2013.04.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönjük a rejtést!

Dudika 2013.03.20 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Megtaláltam Köszönöm

süni004 2013.03.19 12:12 - Megtaláltam
Köszönjük!

emmerwald 2013.03.17 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Ron50-el közösen. Köszönjük!

 
scamel 2013.03.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.93
Megvan, nagyon közel a parkolóhoz.
scamel, Panka

tandris 2013.02.24 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Nagyon szép a környék, a rejtés pedig ötletes. Eltöltöttünk vele egy kis időt, de végül meglett!

darti68 2013.02.17 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Ez a kis erdőcske szép példája/emléke az Alföld és persze az egész országunk vissza-erdősítési törekvésének! A rejtő által idézett gondolatok is tetszettek! Köszi a rejtést!

Lacipap 2013.02.17 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Megtaláltam! Igazán rövid kis séta az ajánlott parkolótól. Az erdő tetszett!
Köszönöm az elrejtőnek.

 
zalajaro 2013.02.05 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Kecskeméti sétánk alkalmával.

Florina Léna 2013.01.26 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
Bejártuk a templom és az emlékkő közötti területet, de nem sikerült megtalálnunk. Már feladtuk a keresést és sétáltunk vissza a kocsihoz, amikor sikerült kiszúrni a rejteket.
Köszönjük!

Emlékkő 
vighv 2013.01.26 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Küzdelmes keresés volt.
Köszönjük a rejtést!

Olvadás után 
Mfer84 2013.01.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.40
Kellemes zöldfelület a városban. Köszönjük!

strand felé 
Lopakodó 2012.12.27 17:42 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Piás 2012.12.27 17:37 - Megtaláltam
megtalaltuk, nem tunt el! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

JhonnyP1979 2012.12.26 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

lizzard és csapata 2012.12.19 15:50 - Megtaláltam
A földön találtam a ládát, a rejtővel való egyeztetés után az eredeti helyére tettem.

Borsosfi 2012.12.08 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.48
Egy kis segítséggel, de végre megtaláltam a huncut geoládát! Köszi a rejtést, szerencsére nem fogott ki rajtam! :) Szép környezet, jártam már erre korábban is, csak akkor gps nélkül. :P

Szöszke15 2012.12.01 12:10 - Megtaláltam
Megvan!

baranyaifiú 2012.12.01 12:10 - Megtaláltam
Ok!

tmolli 2012.12.01 12:10 - Megtaláltam
Köszönöm!

kectam 2012.11.20 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Egy lélek sem járt errefelé, pedig szépen sütött a nap. Már visszafelé mentem az autóhoz mikor egy vizsla (sic!) szaladt el mellettem, a gazdája meg utána.

Nicky&Ati 2012.11.17 22:41 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Csapdoki 2012.11.16 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.78
Végre szakítottam időt erre a ládára is Köszi.

ny.mate 2012.11.15 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

ficsorgabi 2012.11.14 15:40 - Megtaláltam
Munka után. Köszi!

Encl 2012.11.11 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. sötétben kihívás volt:)))) thx [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

gyöngyfűző és párja 2012.11.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Régen jártunk már erre, pedig közel van. Most megkerestük, kihasználva a jó időt!

lagaf 2012.11.04 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.95
Megtaláltam. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
Városlátogatás után, de még ebéd előtt... Ezért aztán valójában (vadász)kutyafuttában kerítettük elő a dobozkát. A késő őszi napsütésnek köszönhetően, a szép, rendezett ligeterdőben viszonylag sokan sétáltak, főként kisgyerekesek. A rejteket azonban sikerült észrevétlenül üríteni és visszatölteni. Köszönjük a rejtőknek, hogy megmutatták ezt a helyet.

Ritka alkalom: nem látszik senki...Emlékkő
RobiGergo 2012.11.02 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.18
Zuhogó esőben találtuk meg. Köszönjük a rejtést!

alcala76 2012.11.02 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Zuhogó esőben, de meglett. :)

Glac 2012.10.27 00:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Tekergő 2012.10.22 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Sok kutyasétáltató között nehéz volt észrevétlennek maradni.

SilverG 2012.10.21 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk!

FCsili 2012.10.21 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk!

Scorpius 2012.10.21 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Kellemes erdőcske, köszi

Feri0705 2012.10.05 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Az erdő és környéke szépen rendben van. A szép napsütésben kellemes kikapcsolódás volt egy kis séta. A ládát nem találtam a helyén. Köszönet a rejtőnek a rejtésért és a segítségéért. Ez a hely megérdemelt egy ládát.

 
Szalay-team 2012.09.30 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Köszönjük!

jana.hu 2012.09.14 17:53 - Megtaláltam
köszi :) [wapon beküldött szöveg]

 
Somahaver 2012.09.05 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
+ VAN! Köszi!
Soma & Armi

ghiago 2012.09.01 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Köszönjük szépen.

Motkány 2012.08.19 13:30 - Megtaláltam
:)

Vityka76 2012.08.19 13:30 - Megtaláltam
:) [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

BékaBütyök 2012.08.17 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Köszönjük a rejtést.
Béka, Bütyök

Janer6328 2012.08.12 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 1 átlag: 3.67 súly: 2.48
2. próbálkozásra a javított koordinátával már gps nélkül is meglett! ;)

CsDomi 2012.08.12 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Vasárnap délutáni séta alkalmával kerestük meg a dobozt, szép az erdő, pláne hogy a Széchenyiváros közepén van, elég közel.
Köszönjük a rejtést!

CsDomi és párja

Kryssz21 2012.08.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.20
MEGTALÁLTUK :D

Szilágyiék 2012.08.03 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Sajnos, egy régebben kinyomtatott leírás alapján kerestük az eredeti ládát. Már jó régóta köröztünk a koo körül, végül feladtuk.

Indultunk vissza a kocsihoz, Enikő az édesanyjával telefonált, miközben egyszer csak hopp: elővette a mikrodobozt a rejtekből... Hihetetlen érzéke van ennek a kislánynak a láda-találathoz.

Viszont, ha valaki talál egy fekete alapon piros mintás telefontartó tokot, azt én hagytam el vsz. a régi koo küröl, mert szerettem volna felhívni a rejtőt, de nem volt elérhető a szám. (Közben kiderült, hogy az is megváltozott a kinyomtatás óta.)

Szabó família 2012.07.29 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Sajnos nem találtuk meg :-(

[Jóváhagyta: carmin, 2012.07.31 07:42]

Köszönöm!

 
JAck:66: 2012.07.29 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
554, megérett a meggy.

sosi 2012.07.28 14:30 - Megtaláltam
Úgy látszik, az előző megtalálónak túl jól sikerült visszarejtenie a ládát, nem leltünk rá. Közben hajléktalanok jöttek, kutyasétáltatók mentek, feladtam a keresést. Kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: carmin, 2012.07.31 07:42]

 
tarsolyos 2012.07.28 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
KÖSZÖNÖM

UfoPapa 2012.07.23 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.70
esti turank első ládája volt. ketten kerestük, és sajnos nem én találtam meg hamarabb :( de a rejtes szuper volt, jól visszarejtettuk. remélem nem sokáig fog csukni az édesanyám. :p
köszönöm a rejtest. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

MeKrisz 2012.07.23 20:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2012.07.20 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Hiába csak egy kis erdő, hiába csak egy emlékerdő akkor is zöld és sokkal több kéne mindenhová belőle. Köszönet a rejtésért!

BgTeam 2012.07.15 18:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Köszönjük a lehetőséget, nagyon tetszett.

Heni & Ricsi & Tami

-eresz- 2012.07.15 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Köszi a rejtest.
Kellemes idoben jartunk erre :)

Famágus 2012.07.12 16:42 - Megtaláltam
..Na, ez a park sajnos, a szabadidőközpontos, horgásztavas park ellentéte..
Bár adottságait tekintve szép is lehetne, ha nem lenne ilyen baromi szemetes.. Itt piknikeztünk naívul, még a mezei poloskák is minket bosszantottak, úgyhogy nem időztünk sokat.Azért köszönjük, mert amúgy tetszik a hely, a város.. Oldfoxxal, Hadralkával

Hadralka 2012.07.12 16:42 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

oldfox 2012.07.12 16:42 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

anettnori 2012.07.05 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Megvan!

Tikis 2012.06.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.87
koszi.konnyed seta a kecskemeti hetvegenken.

BubaGC 2012.06.23 11:50 - Megtaláltam
:-)

plecs 2012.06.23 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Szeretem a városok "közepén" elrejtett hagyományos geoládákat!

Balázs-80 2012.06.21 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszi. [wapon beküldött szöveg]

Judith 2012.06.17 10:45 - Megtaláltam
Megcsíptem!

Sarkany 2012.06.17 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.75
Trouvé!

zene.vmmk 2012.06.02 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Köszönjük a rejtést!

GSdriver 2012.05.19 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.27
Nagy várakozással jöttünk benyus 1 hónappal ezelőtti logján felbuzdulva. Sajnos azonban az fogadott, ami bazsogeleba-t feldúlt rejtek, és hiányzó láda. A rejteket lehetőségeinkhez képest helyreállítottuk, de igényelne egy nagyobb karbantartást, amikor megkapja a következő ládát és logbook-ot.
A privátban küldött fotók alapján kérjük a rejtőt a találat elismerésére. A rejtő kreativitását értékelve "5" a rejtés.

PS: talán egy kicsit félreesőbb helyen nagyobb biztonságban lenne a láda.

[Jóváhagyta: carmin, 2012.05.20 08:59]

tótheszter 2012.05.06 10:20 - Nem találtam meg
Nem leltem meg, még egy kutyapiszkot is sikerült összeszednem, sajnos csak az autóban vettem észre...:(

benyus 2012.04.19 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam.Nagyon tetszett a gombás ötlet.eddig csak hallottam ilyenekről.kicsiporivel találtam meg még húsvétker. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

bazsogeleba 2012.04.15 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Sajnos mi a rejteket szétszedve, a ládát eltűnve találtuk.

[Jóváhagyta: maczy, 2012.04.16 21:13]

kicsipori 2012.04.08 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Megtaláltuk Benyussal!
Elképesztően tetszik a rejtés! Köszi!!!

Bébic és Nyúl 2012.04.07 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.33
Ötletes rejtés! Tetszett!
Köszönjük!
Vivi, Viki, Zoli

peterpan 2012.04.07 09:11 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

OsiOsi 2012.04.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Na ilyen rejtéssel még nem találkoztam.

rosie 2012.04.03 19:20 - Megtaláltam
Ötletes rejtés. :)

Nargoth 2012.04.03 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.9] [wapon beküldött szöveg]

almasi.r 2012.04.03 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést, nagyon élveztük, főleg mikor megtaláltuk. :D:D Nagyon ötletes, gratula. Visszahelyezve még percekig néztem, hogy ez mekkora jó ötlet...

bgyuro 2012.03.28 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.39
ok

Gyömi 2012.03.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 3.55
Az igazán szép "fakedvelő" ládaleírás után nem ilyen rejtést vártam. :-(

ottgyuri 2012.03.23 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.37
Ez tényleg nagyon ötletes rejtés volt!

gezuci 2012.03.19 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.55
Rögtön meglett. Valóban ötletes a rejtés, tetszik a megvalósitás is.

Vibdo 2012.03.19 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.24
Drive-in cache volt, a rejtés tetszett, az erdő meg... erdő volt. :)

Ötvös család 2012.03.17 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.49
Megvan. Hááát...a rejtés szuper, ötletes, de egy szépséghibája tényleg van, hogy nagyon közel van a parkolóhoz. Nem volt elég fa az erdőben? :-; A környezetvédők egyébként nem díjazzák ennyire gondolom, de az ötlet akkor is nagyon szuper.
Köszi a rejtést! Nekünk a koordináta pontos volt, kedves kessertársakkal is összefutottunk a közelben.

 
mucik 2012.03.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Nagyon ötletes a rejtés. Gyors találat.
Mucik, Panna és Mama

p_marci 2012.03.17 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam! Nagyon jó rejtés, majdnem feladtuk ! Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Március derekán a kiserdő. 
FyG 2012.03.16 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.31
A trükkös rejtésre már hírből számítottunk, ezért már 10 m-ről meglett, mint egyetlen lehetséges hely.
A márciusi jelszót nem fogadja el. Kérem az elfogadást.

[Jóváhagyta: carmin, 2012.11.06 13:36]

F.Csub 2012.03.16 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
A rejtés nagyon ötletes nagyon tetszett. Viszont tényleg lehetett volna egy kicsit távolabb is a parkolótól.
De ettől függetlenül ez a legötletesebb rejtés amivel eddig találkoztam. :)
Köszi a rejtést!

geist999 2012.03.16 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Nagyon kreatív :) Köszönjük!

Robogo 2012.03.16 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
400. találat :-)
Nagykőrösről indulva biciklivel kerestem fel a kecskeméti ládákat.
Nagyon ötletes a rejtés. Köszönöm

Zsu. 2012.03.16 10:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2012.03.16 10:00 - Egyéb
Ma délelőtt Zsuzsival tekertem egyet Kecskeméten. Szép, 32 km körüli kört tettünk a városban, mely során az összes (szám szerint 7) kecskeméti ládát érintettük. /Ennyit arról, hogy nehéz összeszedni 50 nem bp-i ládát a rejtéshez.../ Azért ide írok egyéb logot, mert ma csak régi ládát találtam meg és ennek a ládák a rejtése egyszerűen szuper, amit nem akarok magamban tartani. Anno a régi rejteket (madáretető) találtam meg, ami szintén nem volt rossz, de ez hibátlan! Tökéletesen beleolvad a környezetbe! Mestermunka. Gratulálok!

Bringás kupa összefoglaló mára:
GCKMET 8,7,6,5,4,3,2,1
GCPLAN
GCHEKT
GCZAPO
GCARBI
GCCSPE
GCKEVA

Délután - immár egyedül - kitekertem Nagykőrösre, ahol további 3 régi ládát vadásztam le egy szűk 50-es körrel. Így kijött a mai 80 km, 10 régi ládával.

GCNKAS 1,3,4,2
GCNKK 3,1,2
GCNKPF 1,2,3

flendera 2012.03.15 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Nagyon ötletes rejtés!

Plavi 2012.03.15 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Ötletes rejtés. Nagyon tetszett. Az erdő ugyan nem túl nagy, így körbe tudtuk sétálni és közben pár erdei játékot is kipróbáltunk. A közeli dombra most nem menntünk fel. Az legyen a következő látogatásunk célja.

james 2012.03.10 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Enikő, Anita, Judit és James [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

brutte 2012.03.09 08:24 - Megtaláltam
A környezet fantasztikus, viszont a rejtés az bődületesen rossz! Egy hatalmas terület és pont a parkolóhoz legközelebbi fához kell rejteni.. és akkor mi vigyázzunk. Tehát a rejtés az pancser, viszont a kivitelés az bejövős volt. Érdekesen néztem rám, hogy mit csinálok a szegény fával.

anyóca 57 2012.03.06 10:03 - Megtaláltam
Szuper hely, nagyon szuper rejtéssel. Az élőlények védőjeként azért határesetnek minősíteném. Köszi.

w.vikice 2012.03.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Ötletes :D

:P

dyan 2012.03.03 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.83
-

zsebeszter 2012.03.03 10:10 - Megtaláltam
megvan

zahako 2012.03.03 09:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.30
Köszi a rejtést!

gutaki 2012.02.19 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Szuper, ötletes rejtés, bár a keresés-megtalálás izgalmát rontotta, hogy a földön találtuk meg, de aztán a helye is meg lett.
Köszönjük rejtést!

jspanyik 2012.01.29 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.21
Cserkeszőlői kirándulásunkon hazafelé útba esett. Ez a város még mindig tud kellemes meglepetéssel szolgálni.

Köszönjük a lehetőséget!

Mari és János

griffs 2012.01.28 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Fantasztikus rejtés!!

markovicsa 2012.01.23 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Az eddig megtalált geoládk közül a legötletesebb rejtés.

MFJ 2012.01.14 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Nagyon ötletes!
Köszönöm.

Pala.G 2012.01.12 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.34
Köszönjük a rejtést! Nagyon jópofa!

Üdv
Detti & Gábor

Erdőrészlet. 
Shootzu 2012.01.08 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
A Sherlock Holmes film után kedvünk támadt nekünk is egy éjszakai nyomozásra. Így legalább elkerültük a tömeget. Nagyon ötletes a rejtés! :o) Gratulálunk hozzá! Köszönjük!

Cirrus79 2012.01.08 21:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Brutális rejtés:) Köszi!

Tyúkanyó 2012.01.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.55
Szenzációs rejtés!
Köszönöm a lehetőséget.

hercule&jane 2011.12.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
A rejtek *6-os!
Kicsit körbejártuk, kicsit tapogatóztunk, aztán rájöttünk, hogy dehülyékvagyunk,hátezaz!
A logbook tényleg használhatatlan, de a jelszó olvasható volt.

Dyroy 2011.12.25 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, nagyon ötletes. :)
Sajnos a doboz megvan repedve, és a logbook teljesen átázott.

Tamás&Angi 2011.12.22 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Gyorsan odaértünk a rejtek környékére, aztán elég hamar meg is lett a dobozka. A logbook sajnos össze volt fagyva, a jelszót sikerült megtalálni, de ha a rejtő arra jár ráférne egy csere. Ez az egyik legötletesebb rejtés amivel eddig találkoztunk. Köszönjük.

Judit és Béla 2011.12.17 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Megtaláltuk.

Dr.Lada 2011.12.10 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Aleph & Rita és Hegyo társaságában. Bővebb log később.

Aleph & Rita 2011.12.10 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
Mai 8. találatunk. Ötletes rejtés, gratulálunk és köszönjük a lehetőséget!

kendebende 2011.12.04 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Ritka szellemes rejtés (és azért nagy merészségre vall).
Köszi : Éva és Barnabás

szabbr 2011.12.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Matoval és Fattilaval közös találatunk.

Szép környezet, csak az eső lehangoló volt.
A rejtés nagyon ötletes, bár elég forgalmas helyen van.

Köszönjük!

fattila 2011.12.03 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.73
Megvan. Köszönet a rejtésért. Tetszett a rejtés módja.

mato 2011.12.03 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtalaltam. Reszletek kesobb. [wapon beküldött szöveg]

Fattilával és Szabbr kollégával közös ládatúránk állomása.

Esett az eső, így csak a ládára mentünk.
Kiváló rejtés, köszönet érte!

bigbluehun 2011.11.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Zseniális!

sio 2011.11.21 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Nagyon jó rejtek, bekerülhet a toplistába. Köszi Árpi

Gery Greyhound 2011.11.19 15:40 - Megtaláltam
Szegedről hazafelé tökéletes megállóhelynek bizonyult, jó volt egy kicsit kinyújtózni és szívni egy kis friss levegőt.

A rejtés zseniális, kedvem támadt gyorsított ütemben összeszedni azt a pár ládát ami még hiányzik az 50-hez és máshol is alkalmazni az ötletet :)

 
Mike 2011.11.19 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
A Záportározó után jöttem ide, örültem a közeli helyszinnek, a kocsit otthagytam és sétáltam inkább.
A rejtés látványos és meglepő, az biztos.
Azonban fontos, hogy aki ilyen tipusú rejtést tervez, előtte érdeklődjön a ládagazdánál, a természetbarát kivitelezés részleteiről! :)

A régi sorokEgyszerü szépség
Garfield13 2011.11.18 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Nagyon szép park, nagyszerű rejtés! Köszönjük szépen! :)

dzoli1 2011.11.18 14:50 - Megtaláltam
Garfield13-mal útban a cserkeszőlői hosszú hétvégére.

Kadorca 2011.11.13 14:15 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés!

N.Zs. 2011.11.13 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Profi! Láttunk már ilyet, de ez is bekerült a legjobb ládákat gyűjtő mappámba.

 
t.bela 2011.11.12 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
OK !

CacheFinder 2011.11.12 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Kecskemét-Budapest felhozó ládázás.
Az emlékerdő nem a legszebb arcát mutatta így ősszel, de a vérprofi rejtés miatt mindenképp érdemes volt ellátogatni ide.
A láda rögzítési módja szívemnek nem volt kedves, de nem tudnék rá én sem jobb megoldást.
Köszönjük a lehetőséget!

sztyopa13 a páratlan páros 2011.11.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Nagyon profi munka.Tetszett!Láttunk az erdőben egy nagy követ,azt hittem egy nagykövet miatt van ott,de nem. Ő a láda névadója.Köszönjük,nagyon tetszett!

cosinus0 2011.10.31 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Esti sötétségben, már kutya se járt erre. Józsi engem is le akart beszélni, hogy sötét van, reménytelen megtalálni olyasmit amihez a rejtő csak annyit írt, hogy nyitott szemmel járj, és nem szokványos a rejtés. Új GPS készülékünket azonban nagyon ki akartam próbálni, hogy mire megyek vele sötétben, és nem hagytam magam lebeszélni. Egyből odavitt, pontosan. és a láda is hamar meglett. Szuper, ötletes rejtés! Nagyon tetszett! Köszönjük.

pozoli1 2011.10.29 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam.

Tuulikki 2011.10.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Hihetetlenül jó rejtés!!! Köszönjük.
@daviddal.

@david 2011.10.21 00:00 - Megtaláltam
Fantasztikus rejtés!!
Tuulikkivel

picuresnagyur 2011.10.10 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Jóindulatodra bízom. Nincs harag, ha elutasítod, de Pestről egyhamar nem vetődöm erre újra. A rejtés apropója szívmelengető. Köszi. Fotók hamarosan

[Jóváhagyta: maczy, 2011.10.11 10:40]

Köszönöm szépen!

Wladin 2011.10.09 10:20 - Megtaláltam
Már nem először jártam itt. Most családostul indultunk a láda felkutatására. Keringtünk, töprengtünk, majd intuitív alapon közelítettük a problémát, mindhiába. Végül a rejtő segítségét kérve derült ki, hogy hasznos lett volna indulás előtt ellenőrizni a láda állapotát.
Még visszatérünk, hogy megfejtsük a rejtélyt.

[Jóváhagyta: maczy, 2011.10.10 10:34]

 
xtreme1533 2011.10.03 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ez volt az első keresésem és megtalálásom. Nagyon tetszett a rejtés. Gratula!

kobcikrajci 2011.09.29 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.64
Az eszme, a tapasztalt zöldfelületek alapján lehet bizakodni. Ha erre járok, mindig meglep az erdőfoltok nagy száma, hiszen képzeletemben a Kiskunság csak homoktenger. :) A rejtés egyértelműen 5-ös, de sajnos üres volt. (Köszönjük a felhasználó gyors reagálását.)

KatiZsolti 2011.09.25 15:45 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!

sanzi89 2011.09.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltam! :)

A rejtés briliáns!

margaréta2 2011.09.13 18:16 - Megtaláltam
Nagyon elmés megoldás!

paparazzy48 2011.09.13 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
165 km-es bringás tekerés Monorról, a Planetárium, a Milliomodik hkt. és a Csalánosi pe. ládákhoz. Csalánosnál beszedtem egy újabb defektet (nem véletlen, hiszen 13.-a, még jó, hogy nem péntek), úgylátszik a kevlár-gumi és a pót kevlár betét, nem tudja leállítani a pech sorozatomat (míg, 13 000 km alatt, egyetlen egy gond nem volt a kerekekkel!) A Planetáriumtól átkerekeztem a tópartra, a rejtés okos és fantáziadúsan-delejes. A gyors találat a Maczy logikájának ismerete, a biológia becsapása és a kécskei láda régebbi levadászásának eredménye. Köszi a szinvonalas rejtést, sok ilyen kellene még: Paparazzy48.

A tájékoztató táblaKilátás a ládától
tuncuske 2011.09.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
3x voltunk ott, tövéről hegyére átfésültük a helyet, és semmi. 4.x megtaláltuk, és kiderült, hogy nem is volt ott a láda. Még egy mugli is odajött, hogy az "adóvevőt keresitek"? :) Pedig nagyon óvatosak voltunk, de ezek szerint a helyiek már tudják, hogy van ott vmi. Erre figyeljetek.
Egyébként tényleg nagyon ötletes a rejtés!!!! Megérte visszamenni többször is...

Katka 2011.09.10 12:00 - Megtaláltam
Biciklivel találtuk meg. Nagyon jó rejtés!

tgb 2011.09.03 15:44 - Egyéb
Arti (junior)-ral, másodszor.

Arti (junior) 2011.09.03 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.15
A gokart pályán megrendezett Opel találkozó után kerestem meg egy klubtárssal. Ha ő nem segít, csak nagy nehezen találtam volna meg. Teljesen beleolvad a környezetébe.

Erdészboki 2011.09.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
GPS nélküli találat! Az egyik legjobb rejtés, amivel geocachinges pályafutásunk alatt találkoztunk! :) Köszönjük!

navigaator 2011.09.01 00:00 - Megtaláltam
-

Kertész család 2011.08.27 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Nagyon ügyes rejtés,gratulálunk az ötlethez.

*Vica* 2011.08.21 19:10 - Megtaláltam
Napfürdőzés után jöttünk el érte, remek rejtés.

SagiK 2011.08.20 08:51 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Zoltanus 2011.08.19 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Először a tó felől próbálkoztunk, vettünk sétálójegyet (100.- Ft) is, de sajnos egy kerítés utunkat állta.
Ezért az tó kerítésének másik oldalát megtalálva hamar eljutottunk a ládáig, aminek igen ötletes rejteke van!!!
Köszönöm a rejtést!

MilliomodikSzínek
A kerítés rossz oldalán...De azért volt mit fotózni... :)
dzsinszka 2011.08.19 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Zoltanusszal közösen.
Köszönöm a rejtést!

takacsimre 2011.08.12 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Négy napos ládázás feleségemmel. 21/19. Szinte azonnal feltűnt az a bizonyos valami, mondtam is, hogy milyen érdekes, hogy ilyen van itt. "Futottunk" néhány kört, majd hozzányúltam... Pár napon belül harmadszor írhatom le, hogy: EGYRE TÖBB AZ ÖTLETES REJTÉS! (Hova tűntetek odvas fák, méretes rőzsehalmok, kőkupacok? Azért még akadnak szép számmal!) Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

uraniko 2011.08.07 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Köszi! Gratulálok a rejtéshez!

Gábor75 2011.08.01 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Szuper rejtés és tartalmas mondanivaló!Köszönöm az élményt! :-)

golyakr 2011.07.31 17:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
A kecskeméti gyalogos kószálásom (~22) hatodik, és majdnem utolsó állomása.

A tölgyes nem különösebben látványos, nem úgy a cache! Ránézésre azonnal meglett! Az eredeti állapot visszaállítása ("álcázás") viszont eltartott kis ideig. Kétszer ellenőriztem, és majdnem vissza is fordultam. Még hazaértemkor is nagyon para. :S

Eddigi kesselésem során (még kezdő vagyok) ez a második legötletesebb rejtés! Köszönöm! :) Remélem tényleg sikerült.

megpihenni nincs idő 
befi 2011.07.31 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Szolnokra menőben, a nap első ládája.
Komoly 16 fok volt - igazán fáztunk.

Fireteam 2011.07.23 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Tetszett a láda. Ötletes rejtés. :)

belus01 2011.07.19 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

wodorka 2011.07.18 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Sokáig kerestük! De meglett! :)

gyusz_58 2011.07.17 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
A rejtés klassz, bár egy perc alatt meglett. Nem önfényezés, csak vmi fura volt ott...az segített:)
Köszönjük a rejtést.

BRAVO2.0 2011.07.09 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Bravo2 mondja: rejtés: Bravó! Valahol a Tisza mellet láthattam hasonlót?! :-) Kösz!

zeus 2011.07.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
bárcsak lehetne 10-st adni a rejtésre!

ommadawn 2011.07.06 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.61
Néhéz volt!

Rivelino 2011.07.04 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Hét eleji wellness-ezés keretében. A parkerdő sajnos kissé szemetes, de a rejtés profi! *-os 5-ös!

zem 2011.07.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
"Ki érinti meg a Tiszát előbb?" - támadás (egyik) első pontja. :-) Profi munka, köszönöm a rejtést!

Rpenge2 2011.07.04 00:00 - Megtaláltam
Bravo! Na brávó! :)

zferke 2011.07.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Kiváló rejtés, nagyon jó volt itt bóklászni egy kicsit!
Köszönöm a rejtést!

(kaptam némi segítséget a rejtőtől, mert rosszul jegyeztem fel a jelszót. Ezúton is köszi!!!!)

jiimbo 2011.07.01 09:10 - Megtaláltam
Remek!

CsKaroly 2011.06.26 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kriszti, Mónika, Károly

Erika&Bojszi 2011.06.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.64
Meglett! Erika rögvest rátalált. Remek rejtés nagyon ötletes.

Milán&Enikő 2011.06.19 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Naggyyon jó rejtés :) Már korábban észrevettem, de nem mertem hozzá nyúlni :D Végül mégis az volt az amire gondoltam.

BranDroid 2011.06.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Családi kirándulás alkalmával 4 láda keresése volt tervezve. Ez volt a második. Nagyon szuper ötlet a rejtés módja. Köszi a rejtést.

Bubu family 2011.06.17 09:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Életemben először kellett felhívnom a rejtőt, merre találom a ládát. Elsőre találtunk egy téglalap alakú lyukat a földön, amire azt hittük, ez lenne a "sajátosság" ... Minden igyekezet ellenére sem tudunk rájönni, mi lehet a megoldás. Le a kalappal a kreatív megoldás előtt! Köszönjük a rejtést!

Csg12 2011.06.16 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Le a kalappal! Vizsgaidőszak alatti nyugtató ámokfutásom tizedik állomásaként. A mai második láda amit lepontozok a 3x5 ponttal. Köszönet!

u.i.:
Aki 5-ösnél rosszabb osztályzást ad a rejtésre, az azt takarja hogy van jobb ötlete?

nazy83 2011.06.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
nagyon ötletes,komoly fejtörést okozott! :)

Nivabibi 2011.06.12 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.09
Megvan.

Anika és Ádika 2011.06.12 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
OK

EmesESE 2011.06.12 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.49
Megvan.
Közös megtalálás Anika és Ádika-ékkel
A mai napon a Kecskeméti ládákat (6 db) szedtük össze bicóval. A város kerékpáros szempontból nagyon kellemes, jól szervezett. Mindenkinek javaslom ezt a kesselési formát. Kb 25 km tekertünk.
Nagyon ötletes rejtés, szerencsére gyorsan meglett mert valahol már láttam ilyet.
Gratulálok a rejtéshez, és köszönet érte.

zsotie 2011.06.06 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.15
Ötletes rejtés, nagyon tetszett.

M.Sasa 2011.06.01 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Cserkeszőlői wellnessezés 18. ládája, hazafelé menet látogattunk el ide. A logok áttanulmányozása után a pont könnyen meglett, nagyon ötletes rejtés! A jelszó viszont nem elég egyértelmű... Tetszett az erdő, bár ráférne egy kis kaszálás és fűnyírás. Köszi a rejtést.

KaszapSándor 2011.05.31 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
A tegnapi láda után már sejtettem mit kell keresni, vissza mentem és egyből meglett, ötletes, tetszett nagyon. Köszönöm a rejtést.

 
Puzzle Apartman Gyula 2011.05.28 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Balázs utolsó lehetősége volt, hogy 200 m. gyorson szintet ússzon, így a napunk javát a kecsói uszodában töltöttük. Onnan azonban egyenesen ide jöttünk, mert korábbi kecskeméti ládázásunkkor épp beteg volt a láda.
Gyors találatra sikerült, mert elég komor felhők voltak amikor leparkoltunk a kocsival. Logolás után már szaladtunk is vissza, mert eleredt. Az volt a szerencse, hogy nem a javasolt parkolóban tettük le a kocsit, hanem a kert oldalában.
A rejtés frappáns, köszönjük!

Zolnai 2011.05.21 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Megtaláltuk :)
Gyakorlott szem kiszúrja :)
A ládát azonnal megtaláltuk

totedu 2011.05.19 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.36
30 percig ültem törökülésben a kerítés mellett/előtte 20 percig keresgéltem/,
és akkor jött az isteni szikra.
Nagyon tetszett a rejtés.

atesz89 2011.05.16 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.95
Nagyon ötletes, merész rejtés! Egy élmény volt megtalálni :) Aki erre jár, az feltétlen menjen át a szomszédságban lévő parkba és sétáljon fel a dombra, hihetetlen a panoráma!

Mackka 2011.05.14 17:54 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

kogyo 2011.05.12 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
A záportáruzó túra után egy könnyed levezetés. Nagyon jó rejtés, gratulálok.

Mathau 2011.05.06 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
Kecskemétre kellett jönnöm néhány könyvért, így szinte nem is volt kitérő a doboz.
Remek rejtés!

miky 2011.04.30 18:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.76
Megvan!Mivel egy korábbi hozzászólásba olvastuk,hogy "hasonló rejtéssel már találkoztam a Bakonyban".....ezért már célirányosan tudtuk mit kell keresni ;)!De tényleg naon ötletes!Szép környék még jégeső után is!

álomfogók 2011.04.29 12:55 - Megtaláltam
A láda egyéves születésnapján.
Egy kis kecskeméti ládázás. Topológiailag elég jól helyezkedik el ez a 4 szomszédos láda. (Csak GCZAPO-hoz előbb vagy utóbb be kell menni; avagy azután vagy azelőtt ide kijönni.)

KJ & GM 2011.04.27 17:10 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

vizipinty 2011.04.25 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Gratulálok a rejtőnek. 10/10 az ötletért. :- )

mngc 2011.04.25 11:55 - Megtaláltam
Szuper rejtés, tetszett.

gjvr 2011.04.24 19:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Ötletes rejtés! Családtagokkal közös keresés. Először a kerítés rossz oldalán voltunk.

Hz 2011.04.24 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.16
24 órás szürkítés keleten.
[g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Autós kupa: 942,3 km

Track 
Automaster 2011.04.24 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Köszönjük a rejtést! Én 10-est adnék a rejtésre ha lehetne!

Soko 2011.04.23 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
Gyors találat szuper rejtéssel. Köszi a rejtést.

tgb 2011.04.22 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Megvan! Brilliáns rejtés, egy darabig keringtem a pont körül mire meglett...

delfin 2011.04.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Zrínyi matekverseny utáni ládázás, nagyon tetszett a rejtés. Ági, Peti, Béla

mzalan 2011.04.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.08
Zrínyi verseny után. A rejtés nagyon tetszett.
Köszi

szamosszamoca 2011.04.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Nagyon ötletes rejtés!!

Dalmácska 2011.04.20 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
A rejtésre nagyon büszke lehet az aki kitalálta!!!!
Dalmácska

sirgalahad 2011.04.20 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.31
Ne csak nézd, hogy más itt ás
Ragadj te is szerszámot
Közös ügy a fásítás
Hozni kell a tervszámot

Márpedig az nem pirinyó
Mert pontosan egymillió

lányok az erdőbenerdő
lányfurcsán spriccelő szobor a közelben
Botos család 2011.04.18 07:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
Megtaláltam. Hasonló rejtéssel már találkoztam a Bakonyban, így nem volt nehéz. A korai időpont miatt nem volt feltűnő a keresés.
Köszönöm a rejtést!

Gextrem 2011.04.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Nagyon ötletes és merész rejtés.
Telefonos segítséget igénybevéve, találtam meg.
Köszönöm a rejtést.

Tomi_Bp 2011.04.10 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Gyros mentése közben...
Megadta magát a Golf. De a Mitsu örök! :D

TOW IN :D

Köszi a rejtést!

A döglött Golf és a szuper Mitsu
Gyros 2011.04.10 13:04 - Megtaláltam
e [g:hu 1.2.10] [wapon beküldött szöveg]

Angus_Podgornij 2011.04.03 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.87
Az egyetlen közeli padon egy mugli ült, a használati utasítással ellentétes pozícióban, így pont a rejtekhelyre nézett. Rögvest visszanéztünk és a másnapi hétfő reggelre gondoltunk a munkahelyünkön. Körülöttünk két méteres körzetben elhervadt a fű, az illető is sietve távozott. Szuper rejtés, bármelyik korai dzsémszbond filmben megállná a helyét, rangsorban közvetlenül a cigisdoboznak álcázott atomtengeralattjáró mögött ! A tavon egy sportolócsapat gyakorolta a vízideszkázást, az edző éppen egy nagy testű, függőleges uszonnyal rendelkező halat engedett ketrecéből a vízbe.

Zsiráf 2011.04.03 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
Gyalogos kupa: 20,7km

35 év alatt ekkorát nőnek a fák? A rejtés nagyon trükkös... Éreztem, hogy valahol ott kell lennie, és igazam lett.

Tom79 2011.04.02 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltam! Fantasztikus rejtés! Köszi!

Madym 2011.04.02 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megvan. A szokásos, vonat + bicikli kombi Debrecenből. 4/9 felkeresett láda megboldogult édesapám szülővárosában. Emberek, állítom, hogy ez minden idők legjobb rejtése! Szinte azonnal meglett, nem kis szerencsével. Nem írom le, hogyan, mert túl nagy segítséget adnék, ami egy élménytől fosztana meg benneteket. Elég annyi, hogy nagy véletlenségből jó helyre nyúltam. Talán még az is belefér, hogy a lábad alatt fakóbb a talaj. A park nagyon szép, csendes, már csak azért is, mert épp a szomszédságában van a záportározó. Köszönöm!

Irus 2011.03.26 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Gyönyörű szép környezetben nagyon jó és ötletes a rejtés! Gratulálok hozzá! Köszönjük!!!

Maclura 2011.03.25 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.87
20 perc kotorászás a régi koordinátákon (én sem frissítem naponta a GPS-ben az adatokat), majd telefon a rejtőhöz.
Irány a 2 hete megváltoztatott helyszínre, ahol egy nagyon jó rejtést találtam.
Köszönet a rejtésért.

wtchp1 2011.03.17 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
Tényleg nagyon ötletes rejtés, le vagyok nyűgözve!
A negrót kivettem, mert féltem a logbookot. Esős tavaszi nap volt, kis forgalommal. A következőknek mondom, hogy tényleg figyeljenek a keresésnél és visszarejtésnél, mert könnyű lebukni. (Nincs messze a helytől egy járt ösvény.) A "láda" kb. akkora, mint egy kindertojás (az ajándékok miatt mondom.)

viskyg 2011.03.15 11:35 - Megtaláltam
Remek idő volt március 15-én és gondoltuk kicsit körbenézünk a kiserdőben és környékén! Köszönjük a rejtést. Kiváló ötlet!

targonczas 2011.03.15 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Ötletes a rejtés.

kata1231 2011.03.15 00:00 - Megtaláltam
tuti rejtés

zsupi 2011.03.14 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Nagyon tetszett a rejtés! Köszönjük.
Ládázásaink

Bluedog 2011.03.13 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Szilvus 2011.03.13 14:28 - Megtaláltam
Jujjj, de telitalálat! Elismerés, köszönjük!

tomosny 2011.03.13 14:28 - Megtaláltam
Minőségi rejtés!!!! Köszi! Kerestük egy darabig míg meglett.

Tcm 2011.03.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Elrejtés: 5+++++! Már éppen hazafordulóban voltam a képekkel, hogy majd azokkal elfogadtatom, de az utolsó pillanatban meglett! Rendkívül ötletes rejtés. Akkor én, mint első igazi, újkori megtaláló: MEGVAN! :).

 
Csizmások 2011.03.12 10:00 - Megtaláltam
Szegedről hazafelé! Minden lehetséges odvat, fatövet megnéztünk! Semmi! Itthon láttuk - mi lettünk volna az első megtalálók!

[Jóváhagyta: yzcam, 2011.03.12 22:30] Köszi! Később jöttem rá - a régi koo. alapján nem is találhattuk volna meg!

Kori:-) 2010.11.20 14:00 - Megtaláltam
Kecskéméti séta Anyával, de itt sajnos láda nélkül :-((

[Jóváhagyta: NitiZoli, 2010.11.21 21:53]

 
a-beatrix 2010.11.20 14:00 - Megtaláltam
6/4. Ismerkedés Kecskeméttel, lányommal kettesben. Bár múlt héten láttam, hogy a láda beteg, mégis eljöttünk ide megnézni ezt az erdőt.
Hangulatos, kellemes hely, rajtunk kívül csak egy kutyát sétáltattak arrafelé, így elég nyugodtan nézelődtünk, hátha péntek reggel óta meggyógyult a láda -, de sajnos nem :-((.
Találtunk rejteket, ami akár a ládáé is lehetett, de most üres volt.
Egy élménnyel viszont így is gazdagabbak lettünk, köszönjük.

[Jóváhagyta: NitiZoli, 2010.11.21 21:53]

InfóTalán...
A közelben...Kori a legközelebbi padon.
Az emléktáblánál. 
VP 2010.11.20 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.33
Tájfutóversenyre menet (Boróka Kupa Kaskantyún).
Szép harmatos reggelen. Senki rajtunk kívül.
Azt hiszem, a láda helyét megtaláltuk - kár hogy a ládát nem.
VP Müzi Zetor Judit

[Jóváhagyta: NitiZoli, 2010.11.21 21:53]

K-55 2010.10.31 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.95
Mint minden évben, Halottak Napján a lajosmizsei temetőbe látogatott a szűk család.Majd miután megvizsgáltuk a "saját" Nyíri-erdei ládánkat, jöttünk ide.
Bár sok ilyen "fásítás" jönne létre az országban! Örülünk, hogy itt jártunk. AA.

0103
Őszi napfürdőben02
0405
geooszi 2010.10.31 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Kecskeméti ismerkedős napot tartottunk. A program: arborétum, záportározó, mellette a milliomodik hektár emlékerdő, a planetárium (sajnos zárva volt) és a bolygók fordított sorrendben, végül a belvárosi séta.
Jól sikerült a nap, szép volt az idő és szép helyeket fedeztünk fel. Köszönet értük!
Ahogy látom Bubuka, Kiszti és Scele is ezt az útvonalat választotta, de ők korábban indultak egy jó órával:)
Itt ViragK-val futottunk össze.

CicóMicó 2010.10.31 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.91
:)

CsontosN 2010.10.31 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.59
megtaláltam

Kiszti 2010.10.31 11:38 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Bubuka 2010.10.31 11:38 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

scele 2010.10.31 11:38 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

tila21 2010.10.30 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megvan, ügyes rejtés

Gábor és Edit 2010.10.29 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Könnyen meglett, talán túlságosan is. Félek, hogy a rejtek nem fog elég védelmet nyújtani sem sz időjárással (csapadék), sem az állatokkal szemben. Ráadásul könnyen áldozatául eshet a kiváncsiskodó Mugliknak.

szaboist 2010.10.28 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.88
A logfüzet szétesve, csupaszon, trágár megjegyzéssel az utolsó oldalon. A rejtek kissé viharvert. A füzetet jobb híjján egy papírzsepis zacsiba tettük, hogy legalább ne ázzon el. A mai nap 7/10. ládája.

Ok [wapon beküldött szöveg]

Kerticsorbi 2010.10.26 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Dobozostej 2010.10.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.49
Megvan

LionDaddy 2010.10.21 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Szép park, kellemes délutáni napsütés, könnyű találat.

Köszi a rejtést !

atipapa 2010.10.21 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Köszi

bigmick 2010.10.17 14:43 - Megtaláltam
megvan.

sereva 2010.10.10 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Csuek 2010.10.09 14:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Törpe 2010.10.09 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Ötletes rejtés! Köszönjük! Törpe

Skalp 2010.10.07 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
Szép a park, most csendes is. Végre egy nem szokványos rejtés! Köszi!

MiMintTeam 2010.10.03 15:30 - Megtaláltam
Cseles, de rögtön kiszúrtuk :)
Köszi a rejtést!

Nervas 2010.10.02 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Köszönet a sétáért és a rejtésért.

pisznice 2010.10.01 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Sokszor jártunk már erre, de ebbe a kis ligetbe sohasem jöttünk még be.
Kellemes kis hangulatos séta volt.

Szabó Család 2010.09.29 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.98
Ötletes a rejtés, jót sétáltunk. Köszönjük.

Paul 2010.09.28 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.88
Köszönöm a rejtést,nagyon ügyes.

Csuhás 2010.09.24 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.34
Egyre jobban körülveszi a város ezt az erdőcskét. Vándor lelkesen szimatolgatott ezen a kutyák által gyakran járt helyen. A rejtés módja erre a helyre ideális választás. Köszi!

Csuhás, Vándor

 
Riobi 2010.09.20 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Norbertosz 2010.09.18 18:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Nagyon tetszett a rejtés.
A park néhol jó saras!
Kösz a rejtést!

5N 2010.09.18 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Múltkor nem találtuk,de mint kiderült nem mi voltunk a bénák.Most,hogy újra erre jártunk és fel lett újítva,így egyből sikerült.Két kutyasétáltató volt csak a környéken,de mire ideértünk már ők is elmentek,így igazán nyugodtan elővehettük.Sok gomba volt a területen.Gerő az összes mászni valót kipróbálta.

 
NitiZoli 2010.09.14 20:47 - Egyéb
Lecseréltük a rejteket, mostmár teljes épségben várja a megtalálókat. A logbookban 86 megtalálást számoltunk.

taylor_x 2010.09.12 17:04 - Megtaláltam
megvan! [wapon beküldött szöveg]

taylor_g 2010.09.12 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk

 
Isu_79 2010.09.12 14:32 - Megtaláltam
Köszi! :)

chica 2010.09.12 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :-)

seegyuri 2010.09.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
köszi.

Ruttkay 2010.09.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.85
Semmi extra, a rejtés jópofa persze már találkoztam ezzel a típussal, mindenesetre irigylésre méltó Kecskemét zöldfelületi rendszere a parkkal, a záportározóval és az arborétummal.

Állt a "botával!"
totik 2010.09.09 18:00 - Megtaláltam
Sauska kóstoló előtt, bemelegítésül...
Köszönjük a rejtést!
(Viki,Geri), Krisz', TZ

hanola 2010.09.09 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Hangulatos kis erdei környezet. Beigazolódott, hogy valóban vannak jó helyek Kecskeméten. Jó a rejtés-ötlet, de jelenlegi formájában befejezetlennek érzem az álcázást (egyik irányból, szögből). Nem tudom, hogy direkt ilyen vagy valaki "módosított" rajta? A szomszédos nagy vízfelület, a Záportározó is nagyon tetszik - már amennyit a kerítésen kívülről meg tudtam nézni belőle. Kecskemét szép város, de nekem mindig hiányzott belőle valami nagyobb víz(part): folyó, tó stb. A Záportározó kicsit betölti ezt az űrt. Köszi a rejtést!

MeSa 2010.09.05 17:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Köszi!

Ferruggio 2010.09.05 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.
Anna, Betti, Ferruggio

A közeli domb. 
Kincs&kincs 2010.09.04 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Lucuval a közeli Saloon Pizzériába jöttünk hamizni. Aki még nem próbálta feltétlen javasoljuk! A country babjuk fantasztikus!!!

Christinel 2010.09.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Megvan.
Köszi a rejtést!

Pepe 2010.09.03 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.90
A parkhoz közeledve a többtucat parkoló autó látványából arra következtettem, hogy itt elég nehéz lesz a ládát észrevétlenül becserkészni. Végül nem így volt, mert a parkban alig voltak. Úgy tűnik, hogy a helyiek a parkolót valamilyen más közeli atrakció miatt (is) használják.

tevebacsi 2010.08.29 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Ötletes rejtés, nagyon tetszett az egész családnak.

izsolt 2010.08.29 12:40 - Megtaláltam
Tájfutás utáni találat

Balear 2010.08.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Kecskemét, talán az egyik legjobban élhető megyeszékhely, ezt bizonyítja hogy nagyon sok szép zöld hely taláható még a belvárosban is. Köszönjük az ötletes rejtést.

eltájoló 2010.08.24 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi.

bmarianna 2010.08.22 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Még a tornapályát is kipróbáltuk!
HA8LCA és bmarianna

Vitya77 2010.08.22 00:00 - Megtaláltam
OK

zengoe 2010.08.21 19:39 - Megtaláltam
A rejtés tényleg ötletes. Tetszett. :)

chelone 2010.08.21 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.16
Megtaláltuk.

5 hónaposan az első láda
SirLes 2010.08.21 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.13
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Kicsit gyakorlatoztunk a tornapályán.

mjdgm 2010.08.18 09:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Nagyon szeretjük a tűzijátékot és kedveljük a Csík Zenekar zenéjét is. Mivel Gyulán az Augusztus 20-i ünnepen mindkettővel találkozhattunk, így nem is volt kérdés, hogy hol töltjük a hét egy részét. :-)
Ez a ládika útba esett nekünk a Veszprém-Gyula közötti útvonalon, így nem tudtunk ellenállni a kísértésnek, hogy az új bélyegzőnk lenyomatát elhelyezzük a logfüzetben.
A láda környékén éppen egy gépi kaszálóbrigád rendezte a területet, de sikerült ügyesen becserkésznünk az ötletes rejteket, majd legalább ugyanilyen ügyesen visszacsempészni is sikerült a ládát a helyére.
Ebben a városban voltam valamikor főiskolás, de az Izsáki úttól elég távol lehetett a terület, ugyanis számomra teljesen ismeretlen volt. Köszönjük a rejtést, s az új ismereteket!

asfroolez 2010.08.18 07:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
megtalaltuk.

DonRazzino 2010.08.18 07:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.87
Kellemes kis reggeli séta volt, ismerős helyen. Köszönjük a rejtő segítségét!

darabosk 2010.08.15 00:00 - Egyéb
Júliusban, mikor először felkerestem és kirándultam az erdőben, a láda épp beteg volt. Úgy alakult, hogy most ismét eljutottam ide. A keresést sikerült a du. 3 órai kb. 3 perces felhőszakadásra időzíteni..és a szúnyogok még ekkor is csíptek.:))
Végül meglett a találat, ezúton is köszi a rejtést!

nogacsalad 2010.08.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.23
Ádáz ládázásból hazafelé tartva, hiánypótlásképp kerestem fel az emlékerdőt és annak "titkát".
Az jánlott parkolóban megálltam, és szép komótosan (mivel már nagyon ráértem), sétáltam a titkos rejtekig.
Néptelennek nem volt mondható az erdőcske. Két ráérős fiatal érdeklődött a pontos idő felől a rejtek közelében. Gondoltam egy nagyot, és fél órával többet mondtam nekik a valós időnél. Ez bejött! Felugrottak a padról, és kondenzcsíkot hagyva maguk után, hangrobbanással távoztak :o)
Végre megnyílt az út a rejtekhez!
Gyors logolás után, illaberek lábam kerek továbbáltam mai utolsó célom felé.
Ajándékot nem cseréltem.
Köszi a lehetőséget!

Fil 2010.08.12 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Köszönjük, hogy elkalauzoltatok minket ide, bár számunkra közel sem ismeretlen a hely. Olyannyira nem, hogy mi is terveztünk ide ládát tenni :) Akkoriban még sokkal megnyerőbb volt a hely, mára eléggé elhanyagoltnak, gazosnak tűnik. Kár érte, hogy nem fordítanak több figyelmet erre a helyre. Olyan mintha egyszer megcsinálták volna és azóta úgy van, ahogy...
Mindez és a rengeteg szúnyog csak a felnőtteket zavarta, a gyerekek kipróbálták az erdei tornapályát és remekül érezték magukat. Köszönjük!

Egy ismeretető tábla
Itt nem biztos, hogy leülnénk :)
:)
A legkisebb is ügyes már
Segítek apánakKár érte...
 
klaci 2010.08.12 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Megtaláltuk. :)

abacus 2010.08.08 16:00 - Megtaláltam
Részletek és fotók később.

geodorka 2010.08.08 16:00 - Megtaláltam
Leírás és fényképek anyuci megtalálásánál.

Törölt 2010.08.08 16:00 - Megtaláltam
TFTC!

sas&szti 2010.08.08 04:15 - Megtaláltam
Mai napunk első ládája:) Niti és Zoli kérésére az élményünk a ládával kapcsolatban titok marad, de annyit elárulunk megérte felkeresni ebben a hajnali órában:)

 
Nebel 2010.08.07 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Repülőnap utáni kötelező ládázás alkalmával kerestük fel a parkot.
Nagyon szép és karbantartott hely igazán megérte erre jönni.
A rejtés tetszett, nekem mis van ilyen úgyhogy nem okozott gondot a megtalálása, szerencsére a környék is kihalt volt ottjártunkkor.

Köszönet a rejtésért!

 
mogyorócska 2010.08.06 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Repülőnapok alkalmából érkeztünk Kecskemétre, este szakadó esőben villámok és menydörgés kíséretében. A ládát természetesen így sem hagyhattuk megtalálatlanul.
Kerestük...megtaláltuk. Sötétben kicsit félelmetes.
Ilyen ötletes rejtéssel még nem találkoztunk! Köszönjük!
Legközelebb száraz időben nappal is ellátogatunk ide! :)
Mogyorócska, Livi és Nikó

herrbert74 2010.08.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Gondoltam megviccelem Évit: a GPS-be mélyedve olvastam fel, hogy a láda egy xxx-ben található (amit félszemmel láttam a távolban). Én lepődtem meg jobban, mikor tényleg ott volt. :) KAR!
Évi és Herrbert

Fonte 2010.08.03 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
De jo! Meglett! [wapon beküldött szöveg]
Kecskemét a szívem csücske, és nagyon kellemes ez a hely!
Nem ismertem, hisz nagyon régen elkerültem innen.
Köszönöm, hogy megmutatta a rejtő!

TornapályaDe jó! Meglett!
Tototo 2010.08.01 10:50 - Megtaláltam
Köszönjük!

uveggolyo 2010.07.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Nyaralásunk alatt, Abigél első két lábon sétálós megtalálása

Attibati 2010.07.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.24
Kicsit kételkedtem abban , hogy egy telepített erdő tartogat valami érdekességet de a helyszínre érve a kételyek eloszlottak.

benist 2010.07.27 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.04
Bringatúra Táborfalva-Kecskemét-Szentkirály-Kecskemét. Az objektum a láda rejtésére egyelőre alkalmas, szerencsére valódi céljára nem kell használni. Az erdő kellemes, látszik a használat is.

ettore 2010.07.25 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.59
Tetszik, hogy egymás mellett három park is van a városban, nem is olyan messze a központtól.

Marvin 2010.07.23 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megleltem.

ier 2010.07.23 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.13
Gyuláról hazafelé begyűjtöttük.

gyurgyalog 2010.07.16 13:32 - Megtaláltam
Kecskemét külvárosi séta keretében.

kolibri 2010.07.16 13:32 - Megtaláltam
Kecskemét belvárosát már ismerjük, most a külváros felfedezése volt műsoron. Jó kis hely ez a Kecskemét, van itt mindenféle, csak azokat a lakótelepeket tudnám feledni... ;o)

Gyeta 2010.07.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.19
A munkám kapcsán sokszor jártam már a városban, mégtöbbször robogtam át rajta, most először adódott alkalom egy kis nyugodt nézgelődésre.
Ez a hatalmas park igazán lenyűgöző.

szakica 2010.07.12 11:22 - Megtaláltam
Kellemes hely rég jártam erre. köszönöm

Mihul 2010.07.12 11:22 - Megtaláltam
ok

Ronin 2010.07.10 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.87
Kellemes hely, a kerítés túloldalán már jártunk láda ürügyén is és egyéb időtöltés okán is, így nem volt ismeretlen a helyszín.
Sétáltunk egy jót és a láda is hamar előkerült. Ezúttal párom szúrta ki hamarabb a nem szokványos rejtést. :)
Ottlétünk alatt egy sámándobos előadást is megszemlélhettünk, amit egy fura két-rotoros repülő kamerával fel is vettek.
Köszönet a rejtésért!

pocseusz és családja 2010.07.07 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Klassz láda!! köszönjük!!

Ata72 2010.07.04 14:00 - Megtaláltam
Vasárnap Kecskeméten volt családi dolog. Hazafelé menet azért/ezért beugrottam a parkerdőbe.
A rejtekhez közeli padon bringás skacok pihentek és ez alatt élénk érdeklődést mutattak a fák között normális műhód-jelet váró, fényképező majd kóválygó és szúnyogokat csapkodó, GPS-es pasas után...
Mivel így nem lett meg a "nemrőzsekupac", itthonról leveleztem a rejtőkkel, akiktől ekkor tudtam meg, hogy nincs is kint jelenleg a láda.
Kisegítettek a jelszóval.

Köszönet a helyért!

darabosk 2010.07.04 00:00 - Megtaláltam
Hosszan kerestük a ládát, de végül a telefonon tisztázódott, hogy a láda beteg:( Kiváncsi lettem volna a szokásostól eltérő rejtésre... A fényképek alapján szeretném a találat jóváhagyását. Köszi.

[Jóváhagyta: NitiZoli, 2010.07.05 07:54]

 
napvirág 2010.06.12 12:22 - Megtaláltam
Ma nyugis volt az erdő, mindenki a szomszédban keresett felüdülést.

Ültess egy fát, és nem éltél hiába! ... A láda rejteke ezermesterért kiált!

Köszönöm a lehetőséget!

Bács-Kiskun megye címereKecskemét címere
Maratonos Maci 2010.06.12 12:22 - Megtaláltam
*

monori_bela 2010.06.11 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Tetszett a rejtés.

pokers 2010.06.10 16:52 - Megtaláltam
ok

Marianna000 2010.06.09 09:40 - Nem találtam meg
ok, de a rendszer vmiért nem akarja az istenért se bevenni a jelszót :(

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.08.01 09:14]

Láp Lidérce 2010.06.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Igyekszünk mi is hozzátenni egyet (mármint hektár erdőt.)

Tényleg nagyon sokan voltak, sokan gombára vadásztak. A láda jópofa rejteke kissé rozogának tűnt, nem tett jót neki a sok eső.

Gombácskák"Lomblelkét virágfürtbe nyitja, hogy édesebb legyen a nyár"
Hoppá, egy hegy:)Idill
Erdőcske 
pavizo 2010.06.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.66
Megtaláltam!

esztelneki 2010.06.06 10:34 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Pomisa 2010.06.06 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
A park nagyon szép,a láda rejteke javításra szorul!

Csaba & családja 2010.06.05 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.22
Jól esett egy kis séta a sok esős nap után.

Fazék 2010.05.24 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.24
A Kecskeméti Vadaspark után összes gyermekemmel cserkésztük be ezt a ládát. A jó időben meglepően sokan sétáltak a rejtek környékén, a kis játszótér is tele volt. Igyekeztünk konspirálni, reméljük sikerült.

kmiksa 2010.05.24 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Megvan :-)
köszi a rejtést

 
feri65 2010.05.24 14:20 - Megtaláltam
megtalaltam!
a leiras alapjan sokkal nehezebb feladatra szamitottam, igy kicsit csalodottan tavoztam!
a rejtes modjat elnezve sztem nem lesz hosszu eletu a lada.
a parkban rengetegen voltak, keptelenseg volt ugy logolni, h mas ne vegye eszre.
azert koszi!

ha ezt latod, mar nem vagy messze!
Andris + Edi 2010.05.23 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
90. hagyományos találatunk :))

Nagyon ötletes rejtés, az erdőre ráférne egy fűnyírás, hamár kivágták a teljes aljnövényzetet.

Ncyke 2010.05.23 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Ötletes rejtés, de számomra nem volt egyértelmű, hogy melyik a jelszó.

TücsiTeam 2010.05.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Zseniális rejtés!

fcsaba 2010.05.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.55
Az általános rossz idő ellenére kockáztattunk és "nyertünk", az eső nem esett. A helyszín ismerős volt számomra, már többször jártam itt. Most a családdal (Lilla, CsillagVirág, GyöngyVirág) sétáltunk egyet az erdőben.

molka 2010.05.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
A ládához a játszótéren tartózkodók kéretlenül is elvezettek! Szóval lehetetlenség normálisan logolni, ez kicsit zavaró! Kecskemétiként ismertem a helyet, de érdekes még sosem sétáltam itt, szerintem egy kicsit lehangoló! A rejtés egyébként ötletes! Köszi!

Szivacs85 2010.05.21 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Nagyon szép a környezet. Köszönjük!

carmin 2010.05.19 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Munka után GPS nélkül, tűsarkú cipőben.

Mikulás 2010.05.16 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.39
Moslék időben.

 
kl 2010.05.15 09:52 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! [wapon beküldött szöveg]

Ane 2010.05.14 19:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Megvan, hazaúton megejtettük. Sokszor jártam erre régebben. Nem nagyon voltak sétálók, egy kutyást láttam.

kaledit 2010.05.14 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Megvan!

TS 2010.05.14 10:24 - Megtaláltam
Ezen a hátköznap délelőtti időben szinte egyedül voltam az emlékerdőben, így zavartalanul tudtam keresni a ládát. Már messziről kiszúrtam a lehetséges rejteket.

Hepur 2010.05.13 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
A rejtek adta magát, bár a kinyitásával bajlódtam egy kicsit. Szerencsére csak mikor végeztem, akkor kezdtek gyülekezni a kutyasétáltatók, úgyhogy nyugodtan logolhattam.

Hecsa 2010.05.12 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Megvan!

Gratulálok, 5letes rejtés!

Panoráma 
tudo 2010.05.11 07:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.31
90 km kerékpár edzés a Kecskemét - Nagykörös - Köröstetétlen - Szolnok útvonalon 2 új ládával. A szél végig kegyes volt hozzám, a legszebb szakasz a Nagykörös - Köröstetétlen volt.

A kecskeméti vasútállomástól gurultam a Zápor-tározó miatt ismert környékre. A láda azonnal adta magát. Logoltam, bekukucskáltam a vízi világba, körbebicikliztem az erdőt, aztán kezdtem a mai edzést Nagykörös - Szolnok, GCREPM felé.

Kerékpáros kupa: 87.07 km

TalálatVízivilág
IrányításErdőrészlet
ErdőrészletEmlékkő
Tájékoztató táblaTanyavilág Köröstetétlen térségében
elani 2010.05.09 19:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Jó kis rejtés, szép kis környezettel. Köszönöm

RiFi 2010.05.09 19:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Kecskeméti geo-túránk 5. állomása, mivel az arborétumot végigjártuk ugyan, de tudtuk, hogy a kérdéses jelszó nem lesz jó és el kell menni a pótjelszóhoz. Így ez lett a soron következő... Gyönyörűen rendezett, szemnek és egyéb érzékszerveknek kellemes kis erdőcske, a lemenő nap vörös fényében még szebbnek tűnt. A rejteket már viszonylag távolról kiszúrtuk, de két srác túl közel volt hozzá és előtte így kipróbáltuk a tornapálya eszközeit, még rudat is másztam "vénségemre" :) Hát utoljára talán a középiskolában volt ilyen, úgy 20 évvel ezelőtt. Mentségemre legyen mondva, még mindig fel tudtam mászni, lábhasználat nélkül is, jeeee. Aztán közelebb óvakodtam az ojjektumhoz és tanácstalanul tébláboltam. Aztán az egyik fiú odajött és megszólított, naná, hogy ők is kesserek voltak :) Ők meg pont miattunk nem merték visszatenni a dobozt, amit korábban kiszedtek és odébbvitték egy padra a logoláshoz. Így aztán megnyugodtak ők is és mi is, megkaptuk a ládikót és mi is belogoltunk, majd szépen visszarejtettük a - már máshol is látott - egyébként nagyon jól álcázott rejtekbe. Ezúton is köszönet és üdvözlet Nekik!
Köszönjük a rejtést, igazán szép hely volt ez is!
Rifi

BiBoLi 2010.05.08 15:19 - Megtaláltam
Dolina TT után. Köszönöm a rejtést.

Avranella 2010.05.08 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Bakancsavató Dolina TT + ládázás Liával és Zöldfülűvel. A sors úgy hozta, hogy mindhárman ma engedtük első bevetésre vadonatúj bakancsunkat. Ennek ki jobban (Lia szegény), ki kevésbé (asszem, mindösszesen egy vízhólyaggal én voltam a kacagó harmadik) itta meg a levét. Esetemben valószínűleg a már kóros méreteket öltő kialvatlanság is tompította a fájdalmat.

5/3. Ez egy kedves kis hely, akárcsak a láda rejtői :) - még ilyen szomorkás, esős időben is. Az eső pedig kiváló alkalom egyik kedvenc fotótémám - a vízcseppek és a felületi feszültség - lencsevégre kapására.
Ráadásul azt is megtudhattam, hogy a Pepsi-nek új logo-ja van, és hogy ezzel a módszerrel darazsat szokás fogni. :) Köszi a rejtést, jópofa! :)

Lia kutatDarázscsapda
Csak a szokásos......de abból mindjárt kettő is :)
zöldfülű 2010.05.08 15:17 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
Dolina TT utáni levezetés 5/3.
Köszönöm a rejtést

ata78team 2010.05.08 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megvan, igazi meglepetés volt a rejtés. Megérte elsétálni otthonról (kb. 150m) :-)

Cerberus 2010.05.08 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Megtaláltuk! Nagyon ötletes, jópofa rejtés.

laci75 2010.05.08 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

PeterTomi 2010.05.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.26
Egy szörnyű melós nap után, kis felüdülés. Kár hogy olyan nagy a gaz, biztos szeretik a kullancsok.

Puszkany 2010.05.06 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.35
Megleltuk! [wapon beküldött szöveg]

Toti 2010.05.05 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Kecskeméten jártam a reptéren zajló hadgyakorlatot fényképezni. Hazafelé nem tudtam megállni, hogy ne nézzek szét láda ügyben. Ez a doboz jó választásnak bizonyult. Szép az erdő, és a rejtés is kitűnő.

H. Gábor 2010.05.05 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Horgászás közben begyüjtöttük luxival.
70 ft volt csak a napijegy ami jó befektetés volt a 14,6 kg-os csukáért.
Ja és Luxi talált az erdőben egy csomó új barátot.

Luxi69 2010.05.05 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Munkalátogatás Kecskeméten. Szerencsére időben végeztem, így maradt időm egy kis ládázásra H. Gábor kíséretében.

A park szerintem jobb napokat is látott.

nagyfliszi 2010.05.04 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Benne vagyunk az első 10 megtalálóban! A rejtés igazán ötletes, köszönjük.

Anita & Zsolti 2010.05.04 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Többször vissza kellett jönnünk, mert valakik mindig ültek a közelben, és persze mindig jól meg is néztek minket, hogy vajon mit akarunk...
De mivel nem lakunk messze, nem okozott gondot, hogy ma visszatérjünk.
Meg is lett a láda. A rejtés nagyon ötletes. Köszi!

piroska 2010.05.03 19:50 - Megtaláltam
Az alkony ellenére nem volt néptelen az erdő, de a nagyobb gond az volt, hogy a jelszót alig láttam. Beírni meg sem próbáltam.
A kutya álcázott, remélem jól.

tivi2007 2010.05.03 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Ötletes rejtés.
Tiltó tábla ellenére sokan sétáltatják a kutyákat, póráznélküli ebek pedig a kerékpárosokat kergetik.

irmatyi 2010.05.03 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
Kecskeméti munkavégzés után.

 
sinus90 2010.05.03 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Ma nem akartam ládát keresni. Elindítottam a mosógépet, aztán leültem a gép elé. Hmm... megvártam, amíg kimos a masina és útra keltem. Jó nagy már a fű, ahol 1 ember végig megy az is meglátszik. Elővettem a ládát, s elballagtam vele, ahol le tudok ülni. Meg azért is, mert jött egy bringás fiú és nagyon felém nézve állt meg, ült le, kicsit távolabb. Megvártam, amíg elmegy. Nagyon körül kell nézni, hogy senki ne lássa mit csinálok.

 
Rede99 2010.05.03 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Az első ládám ebben az évben. Ideje lenne belehúznom kicsit!

A rejtés nagyon tetszett.

Köszi!

Pilis50 2010.05.03 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Már csapás vezet hozzá.
A füzetbe harmadikként írtam, Elsőnek írtam ide be a megtalálást, de látom, már egyre arrébb kerülök a listán. :-))

hagi 2010.05.02 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Megtaláltam

vandorbot.hu 2010.05.02 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Könnyed éjszakai megtalálás a lakás szomszédságában :)

maczy 2010.05.02 22:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam.Hála az sms értesítőnek,
és annak, hogy kb 800m-re lakom, igen
gyorsan tudtam reagálni az új láda megjelenésére.
A liget mellett gyakran elmegyek, de még soha nem
jártam benne. Tele van pihenést kínáló padokkal,
asztalokkal. A rejtés nagyon aranyos, igazi élmény
volt a megtalálás.Köszönöm!

megvagy!
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]