geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
2756. Szegedi zsinagógák (GCSZZS)

Új Zsinagóga (2017) északi sarok

Új Zsinagóga (2017) északi sarok

Új Zsinagóga (2017) - nyugati sarok

Új Zsinagóga (2017) - nyugati sarok

Menóra emlékmű a főbejárat előtt

Menóra emlékmű a főbejárat előtt

Belülről

Belülről

Kupola

Kupola

Néhány ablak a sok közül...

Néhány ablak a sok közül...

Régi Zsinagóga (2017)

Régi Zsinagóga (2017)

Vízszint jelzők a bejárat mellett

Vízszint jelzők a bejárat mellett

Régi Zsinagóga (2017) udvari homlokzat

Régi Zsinagóga (2017) udvari homlokzat

A Szegedi Zsidó Hitközség székháza és szeretetotthona

A Szegedi Zsidó Hitközség székháza és szeretetotthona

Emléktábla az egykori felekezeti iskola épületén

Emléktábla az egykori felekezeti iskola épületén

Kisfiús ivókút (Simor Márton, 2010)

Kisfiús ivókút (Simor Márton, 2010)

Új Zsinagóga (2010)

Új Zsinagóga (2010)

A főbejárat előtt (2010)

A főbejárat előtt (2010)
Szélesség N 46° 15,221'
Hosszúság E 20° 8,505'
Magasság: 78 m
Megye/ország: Csongrád-Csanád
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2010.06.11 20:45
Megjelenés időpontja: 2010.06.11 21:31
Utolsó lényeges változás: 2020.10.24 15:41
Utolsó változás: 2021.01.14 18:47
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: fodorcsalad, GSdriver
Felhasználó: GSdriver
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 5 m
Megtalálások száma: 1063 + 10 sikertelen + 10 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.9 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


Röviden
A láda egy 7x7x3 cm-es műanyag doboz. A hely elég forgalmas, ezért légy óvatos és körültekintő a logoláskor! Ha tanácstalan vagy, Bell úr találmánya segít! :) Kérlek, ne tegyél fel képet a rejtekről. A pótjelszót hibahatáron belül találod, ha csak a megvilágosodás miatt jöttél. Figyelem! Az új zsinagógába a látogatók kizárólag a Jósika utcai FŐBEJÁRAT-on keresztül mehetnek be!

A ládába TravelBug HELYEZHETŐ.

Szeged és Csongrád megye egyik legtöbbet logolt ládája a fodorcsalád-nak köszönhetően a város méltán híres zsingógáihoz invitálja a geoládászat kedvelőit. A három templom közül az 1800-1803 közt emelt elsőt ma már sajnos nem láthatjuk. A jelenleg állók közül az idősebb, második templom a Szegedi Régi Zsinagóga, míg a harmadik, legújabb templom a Szegedi Új Zsinagóga.

Megközelítés
Autóval: A zsinagógák környékén - és mindenütt a második körúton ("Nagykörút") belül - fizető parkolás van Szegeden (H-P 8:00-18:00)! Fizetés az utcán álló automatáknál (készpénz/kártya), illetve sms-ben vagy a parkolási app. segítségével. Ingyenes parkolásra ebben az időszakban a közeli Árkád parkolójában van mód.
Tömegközlekedéssel: A Bartók téren (Attila u.), a Centrum áruháznál, vagy a Dugonics téren levő megállóban kell leszállni. MENETRENDEK, VONALHÁLÓZAT

A Szegedi Új Zsinagóga
Nyitvatartás: vasárnaptól péntekig 10-15 óráig. Ha esetleg az októbertől áprilisig tartó időszakban a zsinagóga Jósika utcai főkapuja a nyitva tartási idő alatt zárva van, kérjük hívják a kapun megjelölt mobilszámot. A Látogatók részére belépés KIZÁRÓLAG a FŐBEJÁRAT-on  N 46° 15,240' E 20° 8,548' 78 m [GCSZZS+főbejárat] keresztül lehetséges, még akkor is, ha esetleg valamely másik kertkapu is nyitva van!
Belépőjegy árak (2020.02 ->): felnőtt: 1.000 Ft (10 fő vagy afelett: 500 Ft/fő), diák/nyugdíjas: 600 Ft/fő, családi jegy (2 felnőtt és 2 gyermek 14 év alatt): 1500 Ft. További információ: itt található.

Az épületről: A Szegedi Új Zsinagógát 1900-1902 közt, éppen 100 évvel a már lebontott első templom építése után, annak helyére emelték Baumhorn Lipót tervei alapján. Baumhorn 22 zsinagógát tervezett a 19-20. század fordulóján, legszebb alkotása éppen a mór-arab-mediterrán elemekkel vegyített szecessziós stílusú Szegedi Új Zsinagóga. A 48 m hosszú, 35 m széles, 48,5 m magas és 32 m belmagasságú templom, Magyarország második, a világ negyedik legnagyobb zsinagógája.

Szerkezeti jellegzetességei Löw Immánuel főrabbi nevéhez fűződnek, aki "Die Flora der Juden" című munkájában a Biblia és a Talmud növényeit örökítette meg. A mór-szecessziós stílusú épületen szinte valamennyi építészeti stílus jegyei felismerhetők. Mégsem zavaró a stíluskeveredés, mivel egységet teremt a falak elefántcsont-fehér-kék-arany színharmóniája. A zsinagóga kitűnő akusztikájának köszönhetően Szeged egyik - nagy befogadóképességű, 1300 ülőhelyes - koncertterme is.

A zsinagóga legszebb része a kupolabelső, mely a világot szimbolizálja, tartóoszlopai pedig az erkölcsi világot meghatározó munkát, kultúrát és a jó cselekvést. A kupoladob 24 oszlopa a nap huszonnégy óráját, fölötte a csipkebokor virágai a hitet jelképezik. A végtelen tér élménye fogalmazódik meg a kupola növényzetet jelző, zöldes-barna díszítősorától egyre sötétülő, csillagos kék üvegburkolatában (Róth Miksa). Középütt a Dávid-csillag, s körülötte a Nap kivilágítható sugarai koronázzák az égboltot. A világtájak felé irányuló fődongák mennyezetén a megfelelő napszaki imák olvashatók héberül. A falakon látható feliratok egy szent-pétervári múzeumban őrzött, i. sz. 916-ból származó biblia kéziratbetűinek alkalmazásai.

Az impozáns márványoltár záróköve - mely az építés történetének leírását takarja - jeruzsálemi márványból van. Az izsópnövényt ábrázoló, fémpántokkal díszített frigyszekrény ajtaja, az ősi frigyládához hasonlóan Nílus-parti sittimfából készült. A szekrényben tóratekercsek vannak, rajtuk héberül Mózes öt könyve olvasható. A frigyszekrény fölött függ a finom művű örökmécses, még feljebb a kis kupola - az épület nagy kupolájának leegyszerűsített mása - magasodik. Mögötte van az orgona. Az iparművészeti remekű, részben aranyozott, bronz gyertyatartók, Titus római császár diadalívének domborművei a Biblia leírása alapján készültek, féldrágakövekkel díszítettek. Figyelemre méltóak a templom művészi szépségű ablakai is: a földszintiek a liturgiai év eseményeit örökítik meg.

A főbejárat fölötti legszebb ablakcsoport a történeti visszaemlékezés ablaka. Közepét a régi és az új zsinagóga képei díszítik. A régi épület bal sarkához festett csónak, az árvízre emlékeztet. Az előcsarnok márványtábláival és a két fekete kőkoporsóval a koncentrációs táborok áldozatainak állítottak emléket. A főbejárat előtt a kertben álló Menóra emlékművet 2014-ben, a Holokauszt Emlékévben emelték.

A kert teljes felújítását, Löw Immánuel főrabbi botanikai jártasságát tanúsító nemes fáinak - a főhomlokzat előtti tiszafa sor, a piramistölgyek és császárfák - újratelepítését is a templom 2017-ben lezajlott felújításkor végezték el.

A Szegedi Régi Zsinagóga
 N 46° 15,238' E 20° 8,612' 78 m [GCSZZS+bejárat]
Bár Szegednek már a mohácsi vész előtt is volt zsidó lakossága, végleges letelepedésüket csak II. József (1780-1790) türelmi rendelete tette lehetővé. A ma már nem látható első templomukat bő két évtizeddel ezután, az Új Zsinagóga helyén emelték. A Szegedi Régi Zsinagóga-ként ismert második templom építési munkálatai Lipowszky Henrik és József tervei alapján, 1837-ben kezdődtek. Hat évvel később 1843. május 19-én készült el az újklasszicista stílusú templom, a földszinten a férfiak részére szolgáló padsorokkal, az emeleten pedig a női karzattal. Az templom felavatója Schwab (Löw) Arszlán főrabbi szerint az ország akkori legszebb zsinagógája volt a szegedi. 1850. december 10-től a Szeged hívását elfogadva Löw Lipót főrabbi került a hitközség élére, aki az országban elsőként vezette be a magyar nyelvű hitszónoklatot és az orgonával kísért istentiszteletet. Utódja fia, Löw Immánuel lett, akit 1878-ban iktattak be tisztségébe. Az épület súlyos károkat szenvedve, de átvészelte az 1879-es Nagyárvizet, melynek magasságát magyar és héber nyelvű tábla mutatja az épület Hajnóczy utca felőli falán. A Víz utáni felújítás során megnövelték az imaszékek számát, valamint a földszinti helyiségek közül hármat lakássá alakítottak át. A századvégre azonban már így is kicsinek bizonyult, így az 1890-es évek végén megkezdődtek egy jóval nagyobb templom építésének előkészületei. A templom homlokzatának mai formáját az 1906-os felújításkor nyerte el. Később pedig az udvari homlokzatra tett emléktáblákon az első világháború zsidó hőseinek neveit örökítették meg. A templomot ma kulturális célra hasznosítják (ALTeRRA - Kortárs Előadóművészeti Központ) és a MASZK (Magyarországi Alternatív Színházi Központ) kezelésében áll. Itt rendezik meg 1992-óta minden évben a THEALTER Fesztivált, a szabad színházak nemzetközi találkozóját.

(Forrás: www.szzsh.hu, Wikipédia, www.maszk.hu)

A láda logolása és a zsinagógák megtekintése után érdemes egy rövid körsétát tenni Szeged belvárosában. Ha a Szegedi Új Zsinagóga főbejáratán kilépve balra fordulunk, akkor sétáló utcává átalakított Gutenberg utcát érjük el, amin balra fordulva a Bolyai u. sarkán láthatjuk a zsinagógák telkén álló harmadik épületet, az egykori felekezeti iskolát (1883) és az előtte álló Kisfiús ivókutat (Simor Márton, 2010). Tovább haladva alig 100 m Szeged belső körútja a Tisza Lajos körút. Azt elérve, jobbra fordulva érjük el a Reök palotát (a szegedi szecesszió másik remekét) majd a Kölcsey utcán keresztül a Kárász utcát. Azon jobbra fordulva érjük el a Dugonics teret (szökőkút, Szegedi Tudományegyetem épülete), majd ismét balra a Somogyi Béla utcán keresztül a Fekete-házat, az Akadémia épületét és a Dóm teret (Dóm cukrászda, Dóm templom, Dömötör torony, Somogyi Könyvtár, Szerb templom). Az utca a Tiszánál ér véget (SZTE Klinikák, Aranycsapat emlékmű). A mellvédnél balra fordulva a Roosevelt térre jutunk, majd a Belvárosi híd alatt átkelve és Móra Ferenc múzeum (-> vár, Stefánia, Nagyszínház) előtt elhaladva a Vár utcába jutunk. Ez vezet a Széchenyi térre (Városháza). A tér közepén levő széles sétányon balra fordulva a Kárász utcára térhetünk vissza. Érintjük a Klauzál teret (Virág cukrászda), majd a Kígyó utcán jobbra fordulva érjük el újra a Tisza Lajos körutat. Azon átkelve a Hajnóczy utca (Tiszavirág étterem) vezet vissza a zsinagógákhoz.

Sok szerencsét kívánunk a kereséshez:
Fodor család, GSdriver
Állapot: kereshető

KRW értékelés (530 db): környezet: 4.38 rejtés: 4.36 web: 4.56 átlag: 4.43

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


james 2021.03.04 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
James [Geoládák v3.9.6]

Kataabagi 2021.03.01 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, (másodjára, világosabban) köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csilla&kazse 2021.02.28 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Katona Család megtalálta,köszönjük a rejtést! Trükkös... :-) [Geoládák v3.9.6]

balazsne 2021.02.24 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönöm a rejtőnek és Mr. Bell-nek

Don Corleone 2021.02.24 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ötletes geoláda és elrejtés. Szimonetta és András. Tigris csapat. [Geoládák v3.9.6]

vnmaria 2021.02.24 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönöm a rejtést

HajniSanyi 2021.02.20 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

GabyArt 2021.02.20 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kucsi24 2021.02.14 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, és a nap is kisütött! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

DonPepe 2021.02.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Köszönöm a lehetőséget, megtaláltam.
Egy szegedi munkám után sétáltam egyet és amire időm engedte begyűjtöttem.

Üdv Pepe

ollo 2021.01.30 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Fitti80 2021.01.30 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

IMG_1891 
HRezi 2021.01.30 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

GSdriver 2021.01.14 18:00 - Egyéb
Ma végre volt időm ellátogatni a ládához, ami meglepő módon sértetlenül vészelte át az utóbbi heteket. A rejtek tiszta, keressétek nyugodtan.

magyar65 2021.01.14 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Gábor & Edit 2021.01.11 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! Gábor és Edit team Anna,Izabella [Geoládák v3.8.3]

Herceg Áron 2021.01.06 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! F&Á [Geoládák v3.8.3]

kocsisjozsef74 2021.01.01 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

anzsu7 2021.01.01 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

egynagyati 2020.12.29 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

xzsiki 2020.12.10 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33
A helyszín meglett a láda nem, mivel a rejteknél hajléktalan tanyát találtam, így a jelenlegi helyzetben nem volt alkalmam (gusztusom) még a közelébe sem menni. A jelenség remélem ideiglenes. Az épület valóban lenyűgöző, bár jeenleg a vírushelyzet miatt nem volt látogatható. A feltöltött fotók alapján kérem a találat jóváhagyását.

[Jóváhagyta: GSdriver, 2020.12.11 09:48]

IMG_20201210_133850IMG_20201210_133907
KK TEAM 2020.11.28 18:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A krumplikakas ezt a ládát is ki kapart. [Geoládák v3.7.6]

erdei csiperke 2020.11.28 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Ok [Geoládák v3.7.6]

erdei.laszlo 2020.11.28 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

guppik 2020.11.20 10:00 - Megtaláltam
Kellemes séta egy szép városban.
Köszönöm a rejtést!

kisember 2020.11.04 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

fkmaster 2020.11.03 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.36
Lásd Stüszi vadász!

Stüszi vadász 2020.11.03 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.90
Impozáns méretű, gyönyörűen karbantartott zsinagóga, tetszési rangsorban a Dohány utcai után következik nálam rögtön.

adamtoth0412 2020.11.02 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

GBoys 2020.11.01 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Tngyam 2020.10.31 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

z.t.aniko 2020.10.30 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Zentaip 2020.10.30 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Osztin 2020.10.26 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

zmoolnii 2020.07.31 18:50 - Megtaláltam
Sajnos úgy tűnik, ismét eltűnt a láda, csak a helyét találtuk... [Geoládák v3.5.0]

[Jóváhagyta: GSdriver, 2020.07.31 20:15]

thecalver96 2020.07.26 11:44 - Megtaláltam
Kerestük, de sajnos nem találtuk. Telefonon beszéltünk a rejtővel, aki szerint valószínűleg eltűnt. :( [Geoládák v3.4.1]

[Jóváhagyta: GSdriver, 2020.07.26 14:11]

f_eszter 2020.07.26 06:58 - Megtaláltam
kerestük, de a rejtővel való telefonbeszélgetés során mondta, hogy valószínűleg eltűnt. :(

[Jóváhagyta: GSdriver, 2020.08.03 08:09]

luszilvia24 2020.07.19 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Arculat 2020.07.18 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

EVANDU 2020.07.16 19:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Gyonyoruen kivilagitva, annak fenyeben mcache is megtalalva
EVANDU

tibortt 2020.07.15 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszi a lehetőséget! Tökéletes rejtés.

Kékfülű 2020.07.12 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

koromfia 2020.06.27 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kriszti0617 2020.06.27 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

JenniMiki 2020.06.27 01:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Szegedi éjszakai geotúránk alatt megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.4.1]

kovigaga 2020.06.24 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Kimberli1 + Imi30 2020.06.18 11:30 - Megtaláltam
Nagyon szép épület. Köszönjük a rejtést!

TakiKöbi 2020.06.06 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Nagyon jó helyen volt, nagyon tetszett az ötlet!

PaintedSmile. 2020.06.04 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

berkopt 2020.06.04 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Tavaszitekercs82 2020.05.23 20:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyszerű rejtés! [Geoládák v3.3.2]

mpeti1985 2020.03.15 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

v.judit 2020.03.15 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kupec 2020.03.13 10:23 - Megtaláltam
Tegnap este már nekifutottam a feladatnak és végigtapogattam a szóba jöhető helyeket, sikertelenül. Ma reggel konzultáltam a rejtővel és így már sikerült. Jó helyen kerestem előzőleg is, de világosban azért más.

vt54 2020.03.10 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

emmerwald 2020.03.08 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Gyönyörű templom, így esti kivilágításba talán még pompásabb.
A rejtés (a többi szegedi ládához hasonlóan) elegáns és rendben is van!

Reka08 2020.03.07 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

smico50 2020.03.07 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

revlev 2020.02.22 14:55 - Nem találtam meg
Alaposan kerestük a megadott helyen, de nem lett meg. [Geoládák v3.3.2]

porto 2020.02.22 13:03 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Kis közjáték, gyönyörű épület, ragyogó idő!
Szeged12
[Geoládák v3.3.2]

gkb 2020.02.02 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Palacsinta 2020.02.01 23:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Farekék 2020.02.01 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Megtaláltuk. Nagyon impozáns épület.
Köszönjük a lehetőséget.

20200201_19133020200201_191646
petispaespea 2020.02.01 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v3.3.0]

lencseseva 2020.01.03 21:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.0]

Spangarázs 2019.12.04 17:43 - Megtaláltam
Továbbképzésre érkeztem Szegedre, az itt eltöltött 3 napom alatt nem sikerült annyi ládát össze kapnom mint amennyit szerettem volna, de ez meg lett!
Megszállni a Vén Diófa Panzióban sikerült, jó hely csak ajánlani tudom.Mint a Gringos nevű éttermet, ha nem vagytok vegák!
Bell úr segített, ötletes!
Köszi a rejtést!

H+W 2019.11.30 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Lostris 2019.11.25 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

busmannn 2019.11.22 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Csa.Csi87 2019.11.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megleltem.

IMG_20191117_112703IMG_20191117_113020
Bakszakáll 2019.11.13 13:20 - Megtaláltam
Magamtól nem mentem volna erre, de megéri a sétát a környék. A rejtés pedig vagány, köszönöm szépen!

Dr.Lada 2019.11.03 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.46
Ötletes rejtés, tetszett. A zsinagóga is jó volt kivilágítva.

Ga-Bo 2019.11.03 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Apollo11 2019.11.03 06:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
A zsinagóga nagyon szép, a rejtés ötletes, köszönöm a lehetőséget!

61CFAA85-CD0F-4C6D-BBAF-4E6D74740AD8 
fazekaszs77 2019.11.01 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lupus21 2019.11.01 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

soma70 2019.10.29 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Családi találat, köszönjük a rejtést!

AdelesApa 2019.10.28 10:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Ez a harmadik geoláda keresésem/megtalálásom :)

Butchman 2019.10.26 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Gyugyu95 2019.10.25 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Koszi, szuper rejtés! :)

Patent&Lord 2019.10.25 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Fonte 2019.10.23 14:30 - Megtaláltam
Sikerült olyan parkolóhelyet találni, ahová könnyen vissza tudtam térni, miután egy nagy körsétára fölfűztem sok-sok láda és multi pontot.
Nagyon jót sétáltam Szegeden, az idő igazán a városnézős, sétálós multiknak kedvezett. A város gyönyörű, így nagyon kellemes napot töltöttem itt.

 De jó! Meglett!
sergeant 2019.10.23 01:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

taheja 2019.10.10 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Dzsimboo 2019.10.05 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vivo 2019.10.05 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Discover 2019.10.05 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.33
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC0004_DSC0001
_DSC0002_DSC0005
_DSC0006_DSC0007
_DSC0008_DSC9996
_DSC9997_DSC9999
Páratlanpáros 2019.10.02 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Korigumi 2019.09.29 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vto 2019.09.29 09:22 - Megtaláltam
Huncut rejtés. Köszi! :)
Eszter és Tomi [g:hu 1.6.4]

Licsi07 2019.09.25 09:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A füzetke kezd lassan betelni. [Geoládák v2.2.5]

sky3ve 2019.09.21 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

justancsi 2019.09.21 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

B.nono.1999 2019.09.14 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

pgyp 2019.09.14 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megvagy! Nincs benne toll. [g:hu 1.6.2y]
A zsinagógákban már korábban jártunk, a ládát pedig januárban kerestem, de akkor nagyon sokan voltak a környéken és nem tudtam logolni. Ma a fogorvoshoz menet meglett ez is.

luna89 2019.09.12 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam , köszönöm a rejtést :)

dinkie 2019.09.11 12:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Simikirándul 2019.09.09 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

MaTamas 2019.08.30 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.85
A SZIN fesztivál miatt 3 napot töltöttem Szegeden. Ládáztam is egy keveset.
A zsinagógát nem ismertem, meglepett a mérete.

WorldWonderer17 2019.08.30 09:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

ictanebu 2019.08.30 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Negy 2019.08.29 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ironclade 2019.08.29 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

R.Betti 2019.08.29 13:30 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, nagyon tetszett. Köszönöm. :-)

osz 2019.08.29 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

dobozipatikus 2019.08.26 09:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SNSebi 2019.08.25 13:06 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

[Elutasította: GSdriver, 2019.08.31 12:59]

Jevica és Gyuszi 2019.08.22 22:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1g]

Fradi33 2019.08.20 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tfmb 2019.08.20 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]

Senator62 2019.08.18 14:00 - Megtaláltam
Tökéletes rejtés.

mizseicsaba 2019.08.18 12:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Meglelve!

szoe 2019.08.18 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Totht737 2019.08.14 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

agedma04 2019.08.10 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

whaides 2019.08.04 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

cicuska 2019.07.29 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bakkerman 2019.07.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Nagyon ötletes rejtés! Megtaláltuk! Köszönjük!
Ági & Laci

zsak4 2019.07.25 21:45 - Megtaláltam
Multizás (GcSzev) közben útbaejtettük, tetszett.Az már nem annyira, hogy tampont találtunk benne. A botdarabokon, lejárt mozijegyeken már túltettük magunkat. Na de ez?!?!

JosephTé 2019.07.24 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

gubazsofi 2019.07.24 19:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

fatibi1 2019.07.19 12:20 - Megtaláltam
Köszi!

Rbill 2019.07.18 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.28
Megtaláltam.

AlanTheWild 2019.07.18 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Szegedi munka után, a rejtés ötletes, bátor. Köszönöm!

renault 2019.07.18 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Gratula jó rejtés

voyagers 2019.07.14 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

aceespepee 2019.07.12 23:51 - Megtaláltam
Zsotyka és Zsozso94 társaságában megtalálva :)

Zsozso94 2019.07.12 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Megtalálta Zsotyka és acceespepee társaságában, köszönöm! :)

dvorcsakl 2019.07.10 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sheep2018 2019.07.08 21:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hegyo 2019.06.23 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 5/Rejtés:4 / Web: 4 [g:hu 1.6.2y]

Caldera 2019.06.21 20:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Klari2006 2019.06.10 16:25 - Megtaláltam
Nagyon szép épület.

TJ 2019.06.09 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

esyster 2019.06.09 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Peti Viki, esysterteam [Geoládák v2.2.5]

vlala67 2019.06.05 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Bogi és Bálint 2019.06.01 23:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk . Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.2y]

djreros 2019.05.20 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kaunisz 2019.05.18 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.85
Zsinagoga

BaLiAnIzAb 2019.05.09 23:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltuk, köszönjük.

Hooch-Csi&Vi 2019.05.04 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ésKata 2019.04.29 16:20 - Megtaláltam
Születésnapi szecesszió Szegeden és Szabadkán, meg útközben, de azok a helységnevek nem alliterálnak. Nagyon szép a zsinagóga, örülök, hogy megmutattad.30-án szabadkán is jártunk zsinagógában, a kettő nagyon hasonlít egymásra.

Kiaribua 2019.04.27 12:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Templar 2019.04.25 11:00 - Megtaláltam
OK!

Asztaloslali 2019.04.24 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Veveke 2019.04.22 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Makkap 2019.04.22 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pipers 2019.04.21 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mai95 2019.04.20 16:25 - Megtaláltam
koszonom a rejtest! :D nagyon szep idonk volt. Otletes a rejtes! [g:hu 1.6.2y]

rozsahegyieva 2019.04.19 18:50 - Megtaláltam
Koszi a rejtest! A fiammal imadjuk ezt a jatekot

tajani63 2019.04.16 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Második nekifutásra meglett...
Nagyon jó rejtés... [Geoládák v2.2.5]

Hey-ho 2019.04.14 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

I s t i & E n i 2019.04.13 22:02 - Megtaláltam
.

Inra 2019.04.10 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Dóri és Laci

Dotti&Pisti 2019.04.09 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.00
Fülke

Prince_Andrew 2019.04.08 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

melinya 2019.04.05 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő munkáját :-) [g:hu 1.6.2y]

Végek 2019.03.29 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

S&B 2019.03.25 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Nagyon szép és impozáns épület, de Szeged belvárosa úgy összességében nagyon szép!

Elek73 2019.03.17 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gab.szalontai 2019.03.16 13:30 - Megtaláltam
Szép a felújított zsinagóga. Köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsutila 2019.03.16 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

balazsz@ 2019.03.16 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Halász család 2019.03.14 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Botond89 2019.03.11 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

Pitymi 2019.03.11 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejt?st. :) [g:hu 1.6.2]

mesger 2019.03.09 17:15 - Megtaláltam
Gyerekek a második körben megtalálták. Tetszett a rejtés. :-) [Geoládák v2.2.5]

Barika55 2019.03.08 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Délelőtt kerestük vagy fél órát. Ott is, ahol volt, de nem voltunk figyelmesek. Bosszantó volt, hogy nincs meg, ezért délután visszamentünk. Még egyszer figyelmesen elolvastuk leírást. És akkor leesett a tantusz, hol is kell keresni!

20190308_164212 
Fekete párduc 2019.03.02 17:05 - Megtaláltam
Koszi

robinbird 2019.03.02 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

zsolike 2019.02.24 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Makóra menet levadásztuk! A Zsinagóga gyönyörű! [Geoládák v2.2.5]

gangyal 2019.02.17 15:56 - Megtaláltam
Megvan!!! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.1x]

SuperGeo 2019.02.16 14:53 - Megtaláltam
Köszönöm

Ágica63 2019.02.15 16:30 - Megtaláltam
Én néztem Bell találmányát, de ott nem volt semmi. A jelszót lányomtól kértem el. Ágica

galorban 2019.02.09 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Nagyon szép hely! [Geoládák v2.2.5]

GLaszlo_gc 2019.02.04 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Cole91 2019.02.03 12:11 - Megtaláltam
Ádi és Enci megtalálta, Kecskemétről! :) [g:hu 1.6.1x]

enciiii 2019.02.03 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ádi és Enci Kecskemétről :) [Geoládák v2.2.5]

gamestreet 2019.02.02 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést. A láda elrejtése a nagyon találó.

Olahgabi 2019.01.26 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

veektor253 2019.01.26 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

NightBlade 2019.01.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Megvan, köszönöm!

ocReaper 2019.01.19 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! ???? [g:hu 1.6.1x]

bambii 2018.12.31 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) [g:hu 1.6.0]

EdeZ 2018.12.07 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Lilamacs 2018.11.22 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Gyors találat, tiptopp geoláda, szép épület. BRUMM-al közös találat. [Geoládák v2.2.5]

 
BRUMM 2018.11.22 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

becko 2018.11.11 09:35 - Megtaláltam
Vonattal érkeztem Szegedre, a szép őszi időben gyalog-galopp módon kerestem fel a város 11 ládáját, 29km lett a vége.
Köszönöm a rejtőnek hogy a szelíd érdeklődésnek álcázott sürgetésemre gyorsan pótolta az elveszett dobozt.

csörike és maci 2018.11.01 14:00 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk. Felhívtuk a rejtőt aki közölte, hogy a doboz eltűnt.
Kérjük a képek alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: GSdriver, 2018.11.04 18:31]

P1030135P1030136
P1030137P1030138
P1030140P1030141
P1030142 
Gipszjakab & Lujzika 2018.11.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Kedves rejtő köszönjük a témát, mert ritkán látunk ilyen szép templomot.
Gipszjakab & Lujzika

[Jóváhagyta: GSdriver, 2018.11.06 12:24]

IMG_1281 
VikiVöki 2018.10.28 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.07
Köszönjük a rejtést! Babóca és Jozsó.

pocok5 2018.10.26 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.63
Köszönöm!

SJM 2018.10.26 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Ötletes a rejtés. :) Köszönöm. [g:hu 1.6.0]

zsandor1980 2018.10.25 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Albions 2018.10.24 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltuk, köszi! Nagyon király!

varga.andris 2018.10.21 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Meglett :)

bigmick 2018.10.20 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.6.0h]

swiki 2018.10.16 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
Nagyon ötletes. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Juju 2018.10.12 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Megvan :) Köszönöm szépen a rejtőnek, hogy megmutatta ezt a szép helyet a láda segítségével. [g:hu 1.6.0f]

kacci 2018.10.12 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

77szabogabi 2018.10.07 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mtibi8563 2018.10.06 14:00 - Megtaláltam
Még október 6-i szegedi sétánk során találtuk meg ezt a ládát. Nagyon tetszett, ilyen típusú ládával még nem találkoztunk, ezért először simán átnéztünk rajta, azt hittük a hely tartozéka :) Köszi a rejtést, nagyon jó láda, sajnáljuk, hogy elveszett! (2018 november elején írt utólagos log)

phalanx 2018.09.30 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zakaan 2018.09.29 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

WaterWave 2018.09.23 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

begree 2018.09.22 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Zsotyka 2018.09.22 10:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.80
Köszönöm a rejtést!

Sir Pajszer 2018.09.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.03
Köszi!

JocNor 2018.09.14 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

tapiapi 2018.09.11 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Erre tettem, vettem, megleltem. Szép hely, helyes rejtek. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GeoCicák 2018.09.08 16:30 - Megtaláltam
Megleltük. Köszönjük! A kupakon és a logbookban kétféleképpen szerepel a jelszó. A hosszabb a jó.

Fixis 2018.08.26 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
GCNANS közben. Nagyon szép zsinagóga.

Ifkovics_család 2018.08.19 15:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: GSdriver, 2019.01.08 11:25]

Ily 2018.08.18 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Megtaláltuk együtt a találkozó után. Köszönöm a rejtést!

Valamiért nem sikerül a jelszót beírni, pedig probálkoztam ékezettel, ékezet nélkül, szóközzel, szóköz nélkül, kötőjellel, kötőjel nélkül...

18 karakterből áll, 17 betűből

update 08.23: Küldtem üzenetet a .com-on; ott provide a felhasználó nevem. Köszönöm a segítséget

[Jóváhagyta: GSdriver, 2018.08.24 06:36]

Odin94 2018.08.14 15:00 - Megtaláltam
Köszi!
Gyorsan összeszedve, pont útba is esett. Így a térségbeli begyűjtött ládák száma ismét eggyel növelve lett. :D

Robogo 2018.08.12 19:48 - Megtaláltam
Szeged környéki biciklis ládázás alkalmával ide is eljutottam.
Köszönöm a rejtést!

Zsizsi60 2018.08.06 15:03 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

D-Day 2018.08.05 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

leve2002 2018.08.04 16:48 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés. Nem találkoztam még ilyennel!

Senkise 2018.08.03 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Toth417 2018.08.02 19:40 - Megtaláltam
Korábban osztálykiránduláson már jártam bent a zsinagógában, most csak kintről jártam körbe, mivel a GCNANS utolsó pontja is itt volt. A segítség nagyon sokat segít, köszönöm a rejtést!

PardiAndi 2018.08.02 19:38 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

KTTNTZSDSETZS 2018.08.01 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Megtaláltuk

turani 2018.07.28 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Gábor1994 2018.07.28 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

esztelneki 2018.07.27 12:41 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Panka kirándul 2018.07.26 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vgaabor 2018.07.26 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

daecan 2018.07.22 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! Nagyon szellemes rejtés! A Szilágyi-Nagy család [Geoládák v2.2.4]

kopepe 2018.07.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
A rejtés nagyon 5-ös !
Köszönöm a rejtést!

szollosi73 2018.07.12 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Megvan!
Makói kirándulás után még ez a láda belefért a napba Szegeden. Szépen felújított épület, picit hasonlított a Szabadkán látotthoz, de ez jóval nagyobb. A rejtés jó.
Köszönet.

Szegedi zsinagógák 001 
KálmánCsalád 2018.07.10 10:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Köszöni a rejtést a KálmánCsalád!
Szuper rejtés! A többi Szegedi ládáért még visszajövünk (mikor nem táboroztatunk :)

DSCF5064DSCF5084
larissza99 2018.07.08 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Nervas 2018.07.07 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszönet a rejtésért!

Kicsicsapat 2018.07.07 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

petili 2018.07.06 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.85
Köszönjük a rejtést!

GAMANO 2018.06.30 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Pongi57 2018.06.28 07:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Reggeli bringázás első ládája. Próbáltam Bell urat hívni, de nem volt meg a
mobilszáma. Azért megtaláltam. ;-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4h]

Sinsike 2018.06.25 21:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést egy élmény volt!! [Geoládák v2.2.4]

Ramesz10 2018.06.25 21:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

gargapista 2018.06.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszönjük :)

fz12sg66 2018.06.23 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Miisi 2018.06.09 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

xbundi94x 2018.06.09 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mizo6869 2018.06.06 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Zoli. [Geoládák v2.2.4]

jadam968 2018.05.23 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Bernáth 2018.05.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Sokat sétáltunk Szegeden, több ládát kerestünk egyszerre. Sajnos az új zsinagógába nem jutottunk be, ünnep miatt zárva volt. Viszont szerencsénk volt a régi zsinagógával, aminek az épületét éppen külföldi kutatók látogatták, és mi is bementünk, megnéztük. A ládát gyorsan megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

stikli08 2018.05.19 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm, hogy megmutattad! [g:hu 1.5.4]

silboy & Zsóka 2018.04.25 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.91
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bár csak kívülről láttuk, gyönyörű az új Zsinagóga!

Balpeter25 2018.04.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk! Köszönjük!

KP1965 2018.04.14 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
25,4 km-es szegedi séta során épp tíz ládát találtam meg, ez volt az ötödik. Nagyon szép és látványos az új zsinagóga épülete!

redbird 2018.04.11 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! 16/10.

nfmate 2018.04.10 18:04 - Megtaláltam
Kiscsaláddal. Köszönet [Geoládák v2.2.3]

vincentbonde 2018.04.01 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

vidoree 2018.04.01 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam Walkyval, köszi a rejtést! :)

walky 2018.04.01 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

MimiTiti 2018.03.30 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2018.03.30 10:49 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteményembe. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Trom 2018.03.30 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2018.03.30 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Katica csapat 2018.03.25 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MoMaszter 2018.03.24 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
A rejtés, a segédutalás, a hely és a leírás is szuper volt! Köszönjük!

MártiSatya 2018.03.22 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

EdKa 2018.03.19 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
A Zsinagóga nagyon szép, a rejtés merész és ötletes.

Benedek_Vulkán 2018.03.17 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Kívül-belül csodaszép a zsinagóga, köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2018.03.17 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Kívül-belül csodaszép a zsinagóga, köszönjük a rejtést.

DSCN4319 
Csirimojo 2018.03.17 07:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Gyönyörű épület! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2018.03.16 14:59 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Berián 2018.03.16 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2018.03.15 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Bagoly és Talicska 2018.03.14 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

eltájoló 2018.03.03 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Ötletes a rejtés. Az épület szerintem elég giccses. Köszönöm.

BT_pro 2018.02.24 13:49 - Megtaláltam
Megvan köszönjük! Kun.Istvan82- vel . Szegedi bringakör.

kun.istvan82 2018.02.24 13:48 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. gc kupa [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Rea 2018.02.16 00:00 - Megtaláltam
:)

Hurri 2018.01.28 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Elefántok 2018.01.12 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Senki 2018.01.12 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

richard_szabo 2017.12.20 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sandorfabi 2017.12.17 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

petrot81 2017.12.16 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A zsinagóga gyönyörű lett!

KincskeresőkA találatkor
Gerilla kötések a közeli kerítésenSötétben
FishEye 
Márta 2017.12.16 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
köszi

Bl4st3r & Amy 2017.12.11 23:26 - Egyéb
Piros kereszt A láda meggyógyult! Hurrá!! Köszönöm! Üdv: ládadoki

Evila 2017.10.22 15:10 - Megtaláltam
Igaz, hogy "beteg"-re van állítva a láda, bár már semmiféle munkálatok nem folynak az épület környékén, azért megkíséreltük a keresést, hátha pótolták már, de nem...
Kérjük a képek alapján a találat elfogadását. Köszönjük: Evelyne, Dani

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.12.01 18:58]

Új Zsinagóga 1Új Zsinagóga 2
Új Zsinagóga 3 
Hegedüs Zsuzsa 2017.07.31 10:00 - Megtaláltam
Láttam, hogy beteg a láda mégis eljöttem megnézni.
Kár lett volna kihagyni még a felújítás ellenére is nagyon szép monumentális épület.
Képek alapján kérem fogadd el a megtalálást.
Köszönöm a bemutatást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.09.17 17:40]

IMG_20170731_095947IMG_20170731_100514
IMG_20170731_101039IMG_20170731_101049
IMG_20170731_101122IMG_20170731_101224
cherrybabe 2017.04.30 12:00 - Egyéb
Elkepesztő épület!!!! Amikor elmentunk megnezni, nem gondoltuk, h be is fogunk tudni menni.
A renovalas ellenére, bejelentkezes alapján, naponta egyszer be lehet menni. Élmény volt!

Bl4st3r & Amy 2016.12.28 12:40 - Egyéb
Piros kereszt Üdv: ládadoki Nem tudom mikori a wap rész, időnként ránézek azért. Klassz lesz majd a felújítás után, ez a láda is megélhet egy épület több korszakát is! Update 03.16. : a láda az illcaches.geo oldalon adoptálható ládák közé került. Email küldtem a rejtőnek.

iloilo 2016.11.21 18:13 - Megtaláltam
Fa nincs, odu van, ket nagy kavics is, de ladanak a nyomat sem talaltam. Szeretnek egy jovahagyast ha lehetseges. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.12.22 08:37]

GCUJZS_20161121181342.jpg 
Párduc50 2016.11.15 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, bár a fa kidőlt, a logbook pedig igencsak beázott. A hely is tetszett és a "kényszerrejtés" sem volt rossz.

VaVi 2016.11.08 17:30 - Megtaláltam
Majd fél órán át próbáltam megtalálni a megfelelő fát - körbejárva szinte az összeset az utcában, de odút nem leltem.
Hívtam a rejtőt, aki végül később visszahívott (amikor már máshol voltam). Végül csak azért is visszamentem a fákhoz és a kapott útmutatás alapján megtisztogattam a lehullott levelektől a fák TÖVÉT, nem kevés avart átmozgatva, de egyik fa tövében sem találtam "henger alakú mikroládát nagy méretű, jól hozzáférhető természetes odúban".

Kérem a találtat és az erőfeszítéseim elismerését.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.12.25 08:47]

20161108_17373820161108_173753
20161108_18041820161108_180438
20161108_18090820161108_180916
20161108_18092820161108_180933
menace 2016.10.31 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

katika 2016.10.31 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ViczianSz 2016.10.31 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Atis87 2016.10.22 21:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Raczky család 2016.10.22 15:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

feldelaci 2016.10.19 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Akalan23 2016.10.16 22:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

schulczgreg 2016.10.13 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Köszönöm a rejtést! :) Kicsit forgalmas a helyszín, inkább az esti órákban érdemes felkeresni ;)

Vincenzo65 2016.10.09 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.82
Felújítás miatt szinte semmi nem látszik. Szerencse, hogy már láttam. Kivágott fában nagyon -nagyon gyengén olvasható.

yan-chee 2016.10.02 15:02 - Megtaláltam
A zsinagóga felújítás alatt, mint ahogy már az előttem levők is mondták. A kereséssel sokat bíbelődtem, nem találtam fát nagy méretű természetes odúval. Látom itt írják már ketten is, hogy kivágták... szóval kérném a jelszó nélküli megtalálást elfogadni. A kép, amit feltöltök az a telefonos track rögzítő alkalmazás print screen-je; alul látszik az akkor éppen aktuális helyzetem.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.11.06 09:05]

GCujzs 
Tompika23 2016.10.01 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.40
Megtaláltuk. A fa kivágva, a cache vizes, a láda ocsmány, a jelszó alig kivehető...
Javasolnám hogy legyen felújítva...

(a logot 2016.10.24-én írtam, ha eddigre változás állt be, tekintsétek semmisnek a felújításra vonatkozó bejegyzésemet.)

Este, állvánnyalszerencsére vannak kilátszó részek az állvány mögött
"logbook" állapota 
SandorCsaba 2016.10.01 15:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :) Kivágott fában!

gen.dever 2016.10.01 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Sajnos az egész zsinagóga fel van állványozva, így sokat nem láttam belőle most. A rejtéssel pedig sokat elidőztem, mire rájöttem, hogy a rejtekadó fát kivágták, egy autó is állt a tönkön félig takarva azt. Ennek ellenére, -kis túlzással- a csodával határos módon a láda megúszta, viszont biztos át kell helyezni és felújítani, mert ebben a formában nem lesz hosszúéletű. Köszönöm a rejtést!

KKH-SRT 2016.09.25 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Masni 2016.09.25 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk biciklivel, Rékával. A logbook rossz állapotú, a jelszót csak nehezen lehet leolvasni. Az épületet épp renoválják. Köszönjük a lehetőséget.

dendeocse 2016.09.22 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megvan.

dynuchu 2016.09.09 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Saláta Bogi & Sanya 2016.09.04 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.49
Köszönjük a rejtést

Bali László 2016.09.04 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

W05-44 2016.09.03 22:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
A halfesztiválon tett rövid látogatásunk során Petivel megkerestünk néhány ládát a városban. :)

Gyurmi 2016.09.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Meg lett, köszönjük!

Famágus 2016.09.02 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

oldfox 2016.09.02 14:20 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

Dori es DobosUr 2016.08.28 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A jelszó már nehezen olvasható.
Kár, hogy a zsinagóga parkjában a tiszafákat kivágták.

Acsart 2016.08.27 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.83
Meglelve! Köszönjük a rejtést: Andi, Cözi, Fefe, Roli, Acsart

P1230156P1230157
LCSOKA 2016.08.20 12:17 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Atesy83 2016.08.20 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Sidelley 2016.08.19 15:55 - Megtaláltam
köszi!

a.marta 2016.08.18 20:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tothadam86 2016.08.13 23:00 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)-
a másik oldalra mutatnak a koordináták (nekem)

KovMat 2016.08.12 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.00
Köszi!
-.- --

csokisfánk-OK 2016.08.11 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
ok

blendix 2016.08.07 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

HavasiCincérek 2016.08.01 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nanocsip 2016.08.01 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Köszi!

evilkantor 2016.07.30 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük.

zsiz 2016.07.30 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük. A láda valószínűleg beázott a jelszó nehezen olvasható.

OsiOsi 2016.07.26 20:00 - Megtaláltam
TFTC

fercsipeter 2016.07.25 20:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2016.07.23 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2016.07.23 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Negredo94 2016.07.22 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Secc 2016.07.21 21:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Cicapapa51 2016.07.11 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.49
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.
Furállom, hogy csak belépőjegy megfizetése ellenében lehet bemenni.
Cicapapa51

Edina0629 2016.07.08 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. A zsinagóga gyönyörű. A log füzetre rá férne egy csere, mert egy kicsit el van ázva és alig fér már bele a megtalálók neve, valamint a jelszó is nehezen olvasható.

Puszedlik 2016.07.05 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Köszi!

ystray 2016.06.27 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

katijoko 2016.06.25 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

Nicky&Ati 2016.06.25 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

geoládászok 2016.06.25 07:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
A láda kívülről meg volt feketedve, belülről meg szét volt rohadva az egész, és tele volt vízzel. A jelszót is találgatni kellett, de sikerült. Az új zsinagóga nagyon szép.

vizipinty 2016.06.18 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kiflik 2016.06.13 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.51
Köszi szépen, kicsit ázott volt szegény ládikó.

Zimi67 2016.06.11 19:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tothkris 2016.05.21 18:03 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Vorosbegy 2016.05.15 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

denho 2016.05.14 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

batuka 2016.05.09 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Balymester 2016.05.07 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pocok356 2016.05.07 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Audrey722 2016.04.13 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

andris092 2016.04.11 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ez volt az első ládám. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

njani55 2016.04.10 16:40 - Megtaláltam
Először jártam Szegeden.A rövid városnézésbe néhány ládát is beiktattam. Sajnos
ezt nem sikerült megtalálni mert az orrom előtt zárták be a kaput.Körbejártam de minden kapu zárva volt. Mint a képek is mutatják.Ha elfogadod a képek alapján megköszönöm . Njani55

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.05.29 20:53]

12969387_10207687464483444_421843431_n12980611_10207687472723650_197259154_n
anettx 2016.04.10 14:05 - Megtaláltam
TFTC!
Városnézés Szegeden 8 ládatalálattal esőmentes, sétához ideális időben.
Ládapontok gyalogos bejárása VEHE-HOMA-SZTE-TIVI-UJZS-SZEV-SZHT-KALT sorrendben. Szép, nagy város Szeged, minden bemutatott pont teljesen új és ismeretlen volt számomra, örülök, hogy megismertem, jövök még máskor is! A belvárosban csak lézengtek az emberek, legalább könnyen lehetett keresni a pontokat.

Csoda, ha nem tűnik el a láda, annyira szem előtt van, meg egy új doboz is jól jönne...

Attibati 2016.04.03 09:05 - Megtaláltam
90 kilométeres kerékpártúra Szeged környékén.
Néhány éve - a vitorlázó repülő VB idején - már jártam a ládánál, de akkor éppen ellopták, szerencsére most a helyén volt.

wtl 2016.03.31 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget és a rejtő fáradozását. Tihanyiék Balatonfüredről. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

catNcat 2016.03.28 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.67
.

tabletta 2016.03.24 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2o] [wapon beküldött szöveg]

szabo.anna1992 2016.03.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést, ez az első megtalálásunk! :) Anna és Dávid

Winssent 2016.03.20 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

uccsagor 2016.03.19 16:16 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

stmester 2016.03.17 09:20 - Megtaláltam
megvan köszi

P1010688 
AlmásiEdina 2016.03.16 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.00 súly: 1.00
Először azt hittük, hogy csak szemét. Még jó, hogy belenéztünk :)

acsipapa 2016.03.14 22:25 - Megtaláltam
meglett

Webber 2016.03.14 22:25 - Megtaláltam
Meglett.

JudyPotter 2016.03.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Koszonom :)

erand 2016.03.13 09:00 - Megtaláltam
Ok!

tótheszter 2016.03.09 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.85
Üzleti tárgyalás után kerestem fel a rejtést, köszönöm.

Crownguard 2016.02.28 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Koszonom a rejtest!
A fiammal es a lanyommal(lapattal felszerelkezve) vagtunk neki,termeszetesen nem volt ra szukseg!
Tulman -Fischer csalaf

dr.is 2016.02.06 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Szegedi hétvégén... [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Frankie Family 2016.01.30 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük az újabb családi élményt! A logbook tele van, nem írtunk bele.

nimka 2016.01.26 11:53 - Megtaláltam
ismét itt jártam szegeden. sajnos most sem volt időm bemenni. a láda környéke tényleg elég forgalmas. az egyik zacskót kidobtam mert olyan volt.

nemlac 2016.01.14 19:41 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Szegedi ládagyűjtés során. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

kovtom72 2016.01.11 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.36
A külső zacskó barnás trutyival van bemocskolva. Csak remélni tudom, hogy a fának a nedve, nem valami más. egyébként szerintem a logbook tele van, én már nem is írtam bele. köszi

Judél95 2016.01.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük :)

kincs92 2015.12.31 17:26 - Megtaláltam
Kész haditervvel és kincses térképpel készültünk Szegedre, hogy minél több minden beleférjen a szilveszterünkbe. Esti ládázásunk első találata ez volt, versenyt futottunk a ládáért. Én nyertem :)

Köszönjük a rejtést,
Kincső & Csabi, Petra és Laci

Petra&Laci 2015.12.31 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Balear 2015.12.31 17:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Ránk esteledett mire odaértünk, így hát csak kívülről tudtuk megnézni. Megérte eljönnünk ide :)

Köszönjük a rejtést,

Petra, Kincső, Laci és Balear

megyekutánad 2015.12.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk, köszi.

Albatrosz947 2015.12.23 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.66
Napfényes decemberi délután bringával megkerültem.
A láda sajnos nem került meg. :(.
A képek alapján kérlek fogadd el!

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2016.01.17 10:34]

Baktercsiga 2015.12.20 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.07
Köszönjük...

Baktercsiga 
Atom82 2015.12.05 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lczandris 2015.11.15 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Marton Zoli 2015.11.14 14:00 - Megtaláltam
Az életem úgy hozta, hogy az elmúlt héten többször is el kellett látogatnom Szegedre. Az egyik alkalommal ide is eljöttem, de nem találtam a ládát. Ma a GCNANS egy pontja miatt még egyszer el kellet jönni ide ezért rápróbáltam erre is még egyszer de nem igazán hittem a dologban.

Kezdtem azt hinni, hogy eltűnt a láda és már-már feladtam de aztán megláttam, hogy két kessertárs is pár peccel előttem regisztrált sikeres megtalálást.

Ez új erőt adott és végül meglett.

BerenyiSzabi 2015.11.14 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) Cinci & Tuning [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

orosz99 2015.11.14 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kincsvadászó Kalózok 2015.11.14 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget!

Paul 2015.11.03 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.24
Köszönöm a rejtést.

lakkanto 2015.10.30 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszi a rejtést.

szdani96 2015.10.29 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Jó helyen van a láda.Kár hogy mostanában este nem világítják ki a zsinagógát. [g:hu 1.5.2a] [wapon beküldött szöveg]

afriday 2015.10.23 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Logbookba nem tudtam írni, nem volt tollam.

V_Gabor 2015.10.23 15:14 - Megtaláltam
nem fent, hanem lent volt

Szegedi hétvége. Köszönöm!


[g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

csillagvadasz2 2015.10.21 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

KOL*Team 2015.10.18 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szpiridion 2015.10.18 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Glac 2015.10.17 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

K_P 2015.10.11 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.17 súly: 2.43
Megtaláltuk. Köszi a rejtést!

KP & Livi

Gyugyus 2015.10.10 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.47
.

rebione 2015.10.03 12:54 - Megtaláltam
TFTC! Köszönjük!:-) Szegedi Acapella fesztivál résztvevőjeként séta közben leltük... [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

fa-peti 2015.09.22 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bm 2015.09.12 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

fodor8peter 2015.09.12 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Bátor rejtés!

emiGrant 2015.09.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.48
Sajnos mivel szombaton próbáltuk megkeresni ezt a ládát és a zsinagógát megnézni, egyik sem sikerült. Mivel még Szegedn voltunk vasárnap is, visszamehettünk volna, de egy segítőkész hölgy közölte, hogy Rosh Hashanah miatt akkor sem lehet majd látogatni. Az összes kapu is le volt lakatolva így nagyon reméltük, hogy a kerten kívül van a rejtő fa. Örömmel láttam, hogy a GPS az utcai fasorhoz vezet és meg is találtuk a fát. Sajnos csak az volt a baj, hogy semmiféle odut, se kicsit se nagyot abban nem találtunk. Én a fáramászást is megpróbáltam, de sikerhez nem vezetett. Nagyon szépen kérem a pontot megadni a fényképek alapján.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.10.16 14:17]

 
ha2 2015.09.11 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.73
Tájfutóverseny előtt. Tényleg hasznos volt gumikesztyűt hozni.

zsityi 2015.08.30 15:23 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk.

thera 2015.08.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltuk. Köszi a figyelmeztetést, vittem nylont. Beleraktam a "ládát". Teljesen szétázott a belseje! :-(

Mortanius 2015.08.24 16:09 - Megtaláltam
Köszönet a lehetőségért!
Jó tanács: gumikesztyűt vigyetek!

 
Emese62 2015.08.22 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Baráti ládázás Szegeden Mary Lou társaságában. A láda ázott , sáros, ráférne egy kis generálozás!

 
Dinobike 2015.08.21 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kisgriff 2015.08.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Biciklivel.

griffs 2015.08.21 00:00 - Megtaláltam
Bringával. Remek jelszó és jó rejtés!

WADMAC 2015.08.20 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Jadrana 2015.08.20 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Ötvös család 2015.08.19 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Szegedi kerékpáros ládázás hatodik állomása. A nap végére 11 láda 34 pont és 55 kilométer tekerés lett az eredmény.
Hát ez a láda számunkra pont az egyel több kategória volt.

Sparks 2015.08.17 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mivol 2015.08.17 11:54 - Megtaláltam
Sajnos nem sikerült a megfelelő odút beazonosítani. kutyapisis lyukakba nem túrtunk bele. viszont az épület szép. :) kérnénk az elfogadást fotó alapján! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2015.08.31 19:55]

GCUJZS_20150817115423.jpg 
Gabi&Áki 2015.08.08 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

CsiLa 2015.08.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.73
Megtaláltuk! Köszi! :)

GeoMelinda 2015.08.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Köszönjük! :)

geodeta 2015.08.03 19:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ga-mi 2015.07.28 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! ga-mi :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dorian 2015.07.24 12:50 - Megtaláltam
Szegedi városnézés keretében meglett, köszi.

Nargoth 2015.07.24 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2015.07.24 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

oross 2015.07.19 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.05
Sajnos nem tudtunk bemenni a zsinaghógába, valamint a ládát sem találtuk , kérem a megtalálás elfogadását a fényképek alapján

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.20 14:35]

Futrinka és Pippó 2015.07.17 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Köszi a rejtést!

 
eazs 2015.07.12 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Köszönjük

katica 2015.07.11 11:12 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2015.07.06 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
A láda kivétele nem okozott gondot, de a rejtés miatt szobroztam, mire nem jött senki.

huMSTS 2015.07.01 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zhorvath83 2015.06.29 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Endresz_család 2015.06.28 20:20 - Megtaláltam
Köszönjük.
A kapszulára ráférne némi frissítés, alig olvasható.

mazsola069 2015.06.28 10:09 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve,mától ez is rámvigyorog.:-)

[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2015.06.26 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Szegedi ládázás 1/8.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Ez a láda volt a legközelebb a buszállomáshoz, szóval ehhez jöttem. A zsinagóga épp felújítás alatt van, de az engem nem érint. A ládával viszont küszködtem egy ideig, sok fa volt a környéken. De végül meglett az igazi, és megtaláltam a kis ládát is. :) [g:hu 1.5.2a] [wapon beküldött szöveg]
312.

 
HROTKO 2015.06.21 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Köszönjük a rejtést, fontos, hogy legyenek ilyen témák is. üdv: Kriszta, Csaba

harcibarack 2015.06.18 09:42 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Az első láda, amit megtaláltam. Volt benne kihívás.

Keresési idő: 6 perc
Pontosság: A GPS-t pont a rejtekhely mellett néztem meg, mikor elkezdtem keresgélni és 7 m-t mutatott (később mikor megtaláltam és visszaértem ide, akkor is ugyanezt az értéket mutatta, ami szerintem teljesen korrekt, mert 10 m-es körzeten belül van.
Időjárás: Derült, szellős, kellemes nyári délelőtt.

Helyszíni jelentés: A logbook be van telve, illetve van rajta szabad hely, de két dátum közötti helyeken, valószínűleg a nedvesség szétmosta a papír azon részét. A lényeg, hogy nem írtam log bejegyzést, de a jelszót megtaláltam. Az álca és a környezet megegyezik a leírásnak megfelelően. Visszahelyezéskor nem történt módosítás.

Élmény: Sikerült megtalálni szeged egyik legmocskosabb utcáját rejtekhelynek, viszont a zsinagóga szép belülről.

Kezdésnek megfelel. Köszönöm a rejtést. :)

dorjan család 2015.06.17 09:00 - Megtaláltam
Köszi. Igazi városi láda. :)

levayzsolt 2015.06.14 20:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1] [wapon beküldött szöveg]

b.bea78 2015.06.13 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Heni&Gábor 2015.06.06 10:45 - Megtaláltam
Szegedi osztálykirándulás második találata. Amíg a diákok szabadidejüket töltötték, a kolléganőmmel megkerestük ezt a ládát. Első ládakeresése volt, a láda rejtekhelyét ő vette észre. Köszönjük a rejtést!

Reaper 2015.06.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.45
Köszönöm a rejtést.

demizoli 2015.05.30 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Clavo 2015.05.26 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Meglett köszi.

Rejha 2015.05.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.61
Köszönöm nagyon jó rejtés :-)

Majomparádék 2015.05.17 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

villon 2015.05.06 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1j] [wapon beküldött szöveg]

Tikis 2015.05.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
koszi.Szep epulet, szep lehet belulrol is.

zsolty23 2015.05.01 13:50 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

ther 2015.05.01 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Az új és a régi zsinagóga is szép volt, bár a ránk jellemző módon az újat épp újították kívülről, meg persze május 1 miatt zárva is volt. Mindenesetre köszönjük a rejtést!

kutfej.zo 2015.04.18 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

urbanj 2015.04.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.15
Szegedi sétánk során erre is jártunk. A belváros és környéke nekem sokkal jobban tetszett, mint a Zsinagóga környéke. Bocs.

tarsolyos 2015.04.11 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
kÖSZÖNÖM!

EmesESE 2015.04.05 19:00 - Megtaláltam
Megvan

Pillangó csapat 2015.04.05 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Köszönjük a rejtést!

LuLi 2015.04.05 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi! :)

LuGyu 2015.04.05 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük!

A 7 Mestervadász 2015.04.02 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.33
Köszi!

bence máté 2015.03.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
ok

Bőrharisnya 2015.03.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
A legszebb zsinagóga, amit idáig láttunk!
Köszönjük az elmés rejtést és az élményt

NaSza 2015.03.21 10:18 - Megtaláltam
Gyönyörű napsütésben. :)

petocsaba 2015.03.17 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
TFTC!

prisoft 2015.03.15 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szibcsa 2015.02.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést! :) Kicsit nedves a logbook...

lili02 2015.02.01 11:20 - Megtaláltam
anyuval

bolyak 2015.02.01 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Üdítő végre egy hagyományos láda a töménytelen multi között.

Ákibard 2015.01.31 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.66
Gyorsan meglett, köszi!

GYEZegzug 2015.01.30 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltam. Köszönöm alehetőséget.

Sheeva & Leon 2015.01.28 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk egy kora-esti, de célzott séta alkalmával. Köszönjük!

Furtyka 2015.01.24 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. :)

Csóka család 2015.01.01 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszönjük a rejtést, nehezen találtunk rá - a hó miatt is. Nagyon jó rejtekhely egy belvárosi környezetben!

stimi 2014.12.30 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

takacsimre 2014.12.27 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.97
Barátainkkal, Icával és Gézával. Szeged környéki ládázásunk harmadik találata. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

csipet_csapat 2014.12.27 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
medike75 2014.12.26 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm :)

Szemán 2014.12.25 12:39 - Megtaláltam
Köszi. [wapon beküldött szöveg] [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2014.12.21 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Gabbence 2014.11.29 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.58
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
A ládaleírásból nem derült ki, hogy nem kell bemenni a kerítésen belülre, így a nyitva tartás miatt halogattuk a keresést. Aztán egyszer-kétszer nekivágtunk együtt, és végül megtaláltuk. A jelszó miatt egyszer vissza kellett mennem, mert elfelejtettem megnézni. :p
Esős időben igen saras a láda környezete.

Mary Lou 2014.11.29 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Szombati bevásárlás, séta és ládázás.
Jó nagyot sétáltunk.
Köszönjük a rejtést.

kami1 2014.11.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Nagyon kíváncsi lettem volna a belsejére is, de zárva volt. Kívülről az látszik, hogy napok óta egy lélek sem járt a kerítésen belül.

Teljesen véletlenül, éppen a rejtek mellé parkoltam. Nyugodtan logolhattam, mert senki sem volt a környéken.

Köszönöm!

wodorka 2014.11.16 10:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a zsinagóga, még főiskolás koromban láttam belülről is! Most évfolyam találkozóra érkeztem Szegedre. Találó a jelszó is.

Hegedüs 2014.11.14 00:00 - Megtaláltam
Köszi.
A.

fn 2014.11.09 07:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Szegedi hétvégénk 2. találata, ez a szép zsinagóga.

Vira 2014.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.00
Megtaláltam, köszi az elrejtést :)

Mr. & Mrs. Balaenoptera 2014.10.27 10:46 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

5N 2014.10.25 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Mikor odaértünk egy kisebb csoport hangosan(nem magyarul) beszélve,hevesen gesztikulálva "tanakodtak" valamin.Na itt biztos nem fogjuk tudni elővenni gondoltuk,de szerencsére egy fél perc múlva továbbálltak.A láda fedetlenül hevert a helyén a töménytelen kő is elég hívogató egy kis piszkálásra egy kisgyereknek.Bár az utca most egyáltalán nem volt forgalmas,reméljük hosszú életű lesz.

Parmerozpazepan 2014.10.14 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zferke 2014.10.06 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kazbek 2014.10.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 3.14
ok

doddler87 2014.09.21 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

palace 2014.09.21 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

PeterT 2014.09.19 17:27 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :D

GeoDoki89 2014.09.19 16:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

alucifer 2014.09.19 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.06
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


TigerCat 2014.09.16 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2014.09.16 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.5.0p] [wapon beküldött szöveg]

Marcsika 2014.09.14 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
köszi

Tisztisz és Csabi 2014.09.14 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi!

povyagi 2014.09.14 11:26 - Megtaláltam
\o/ Hurrá! Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2014.09.14 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.44
A rejtés egy kicsit megfáradt, de ötletes. A hely nagyon szép, mindenképp megérte a dobozt!

kicsilány44 2014.09.14 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

R.Guszty 2014.09.14 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.91
A GC Fesztivál után lent maradtunk Szegeden, és másnap ládáztunk egy kicsit a városban. Kösz a rejtést!

Kokó 2014.09.14 10:04 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Kofola BT 2014.09.14 10:04 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

19izsi73 2014.09.14 10:04 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jspanyik 2014.09.12 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.28
Szeged és környéke 8/15.

Nem lett volna rossza rejtés, ha a rejtek mellett parkoló autó utasai nem az autóban "sziesztáztak" volna! Így egy kicsit körülményes volt logolni!

Köszönöm a lehetőséget!

 
nbokan 2014.09.11 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Érdemes volt megnézni, tetszett. Kösz a rejtést.
Belépő fizetése után még a világításért is fizetni :)

szicsu 2014.09.10 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ildi76 2014.09.10 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

talancsak 2014.09.05 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pefoldes 2014.08.30 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

elina 2014.08.30 12:00 - Megtaláltam
Tavaly már begyűjtöttünk pár szegedi ládát, most ismét felkerestünk jó párat! Köszönjük!

ahhoj 2014.08.30 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget.

Fil 2014.08.23 15:15 - Megtaláltam
LeFilelve! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCUJZS_20140823150125.jpgGCUJZS_20140823150448.jpg
Tonykopter 2014.08.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Felleltük! Köszönöm a rejtést!

gyongyics 2014.08.18 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

macikupac 2014.08.18 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 4.37
Hódmezővásárhelyi nyaralás 20.

Amikor pár éve bejártuk Szegedet, még csak a régi zsinagógánál volt egy multipont. Azóta került ide, az újabb épülethez egy önálló láda. Ma, hazafelé a nyaralásból elég szűkre szabott volt az időnk a csongrádi megyeszékhelyen, ezért igencsak célzottan indultunk neki a kis városi sétának. Mindössze egyetlen óránk volt erre az épületre, illetve a dómra. Meg persze előtte-közben-utána a gyaloglásra. Szerencsére nem volt nagy távolság a helyszínek között. Mivel még nem láttunk zsinagógát belülről, jó alkalomnak tűnt az épület meglátogatása. A bejáratnál szembesültünk vele, hogy a látogatás csak hosszú nadrágban lehetséges. Mivel egyikünk sem így készült, így kénytelen-kelletlen lemondtunk róla. Ám a láda gyorsan meglett és trappolhattunk át Duduval egy másik vallás szent épületébe.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
Gabcsi 2014.08.18 13:26 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Rockatansky 2014.08.15 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

El-Lu 2014.08.13 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2014.08.12 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.00
Oszkárral :) nosztalgiatúra első ládája :) Mikor idejártam fősulira, még nem volt geocaching:)

tevelady 2014.08.10 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bogi&beci 2014.08.09 21:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Megtaláltuk

szalais78 2014.08.08 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.20
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vizinyul 2014.08.06 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Lenyűgözően szép - belülről. Kívül is monumentális, csak remélhetőleg a külső felújításra is jut pénz hamarosan!
Köszönjük, ügyes rejtés, csak tényleg figyelni kell figyelőkre ...:-)

TMC 2014.08.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltuk, nagyon tetszett a rejtés. :)

golyakr 2014.08.03 14:41 - Megtaláltam
A szegedi gyalogos ládázás (~12) utolsó állomása a nagy melegben. Eljöttünk mellette és én le is mondtam róla, de kis motiválás hatására visszamentem érte. A rejtés egyértelmű és könnyű volt, bár forgalom esetén okozhat némi nehézséget. Köszönjük! :)

dc3 2014.08.02 08:34 - Megtaláltam
Becserkelve! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCUJZS_2014082083421.jpgGCUJZS_2014082083434.jpg
reka.nyilas 2014.07.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.01
Atival sétálós délután első ládája egy jó kis töltött káposzta és pacalpörkölt után. (lásd Hungarikum fesztivál) Köszönjük.

erikavedo 2014.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Ákos GC 2014.07.14 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. TFTC! Ákos [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nagyi11 2014.07.13 19:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

bubu&vahur 2014.07.13 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. :-)

sasto 2014.06.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
A szecessziós ablakok nagyon tetszettek.

acsocso 2014.06.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.42
Nagyon szép a zsinagóga :)

Encsi&Imi 2014.06.15 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.62
Szegedi kirándulás alkalmával kerestük fel (kb. 200 méterre vendésgeskedtünk)
Köszönjük a rejtést!

Macusa 2014.06.08 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.03
Köszi

Maszat1 2014.06.08 10:37 - Megtaláltam
Megvan, köszi.

KGDB 2014.06.07 13:47 - Megtaláltam
Köszi. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csk1 2014.05.30 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Judit és Béla 2014.05.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Megtaláltuk.

k.zoltanfrigyes 2014.05.17 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KataTomia 2014.05.17 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.30
Megvan, köszi a rejtést! Egy kicsit talán sok a segítség :)

csgb 2014.05.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Megvan!

anettnori 2014.05.10 19:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Délutáni városnéző barangolás a verseny eredményhirdetése után.
Ezt a pontot is útba ejtettük.

Köszönet a lehetőségért!

nettykaaa 2014.05.06 14:28 - Megtaláltam
Nagyon szép az épület kívülről. Sajnos nem jutottunk be.
Netti és Feri

május 15. 2014.05.03 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Esőben értünk a napfény városába. Ide még eljutottunk, de aztán még jobban leszakadt az ég, több helyre már nem tudtunk elmenni, pedig terveztük.

GCUJZS_2014053144829.jpg 
Fringilla és Kuglóf 2014.05.01 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Szegedi hosszú hétvége keretében kerestük a ládát, itt lényegesen kevesebben voltak (senki), mint az Erzsébet-ligeti majálison.

adrienn79 2014.04.28 20:20 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.06.02 10:31]

annuspeti 2014.04.28 20:15 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.06.02 10:31]

Demente & Nicol & Tina 2014.04.27 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.61
Köszönjük.

AnnAnn 2014.04.26 00:00 - Egyéb
Ismét visszatértünk, immár GPS nélkül is abszolváltuk, csak most Godóval és Grétivel Mozaik Országos Tanulmányi Verseny eredményhirdetés kapcsán... és persze megint nem jutottunk be az épületbe. Legközelebb újfent próbálkozunk ;)

Nixi94 2014.04.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszönjük a rejtést! Először jól elmentünk mellette de másodjára könnyen meglett :) Gyönyörű a zsinagóga, aki teheti este is nézze meg! Barna és Kürthy család

Hátramenés 2014.04.20 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Egy kellemes délutáni séta során találtuk meg Töcsmi Úrral. Köszönjük a rejtést!

Cinkata 2014.04.20 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

RoriZo 2014.04.19 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.84
Köszönöm a lehetőséget!

waneqr 2014.04.18 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Pompás épület!

AriTomi 2014.04.13 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szepzsuzsi 2014.03.23 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.67
Az épület gyönyörű, de sajnos csak kívülről tudtuk megnézni. A kíírás szerit pedig vasárnap nyitva kellett volna lennie, de zárt ajtók fogadtak bennünket. Sajnáltuk... Belépő 500.- Ft és... csak kalapban, sapkában. Köszönjük!

K&H 2014.03.14 15:40 - Megtaláltam
Köszönjük!

HgZoli 2014.03.08 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Köszönöm!

matya&zotya 2014.03.08 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

mackomisi12 2013.11.10 00:00 - Megtaláltam
A láda helyét megtaláltam, de sajnos csak a fél doboz volt ott, logbook sehol. De köszi a rejtést, gyönyörű a zsinagóga.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.12.16 21:11]

K.L. 2013.11.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Csak a láda helyét találtam meg, de a láda sehol. Ki tudja mikor járok legközelebb Szegeden ... :-(

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.12.09 17:50]

[A rejteket ábrázoló fénykép a rejtő kérésére törölve, 2014.03.06 feri60]

Péter60 2013.10.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.05
Forgalmas hely, nem hiába tűnik el a láda, jó lenne újítani a rejtésen!
A jelszót egy kedves kesser társamtól kértem el.

Kertész család 2013.10.23 17:00 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk a helyén. A rejtés helyéről küldtünk fotót a rejtő internetes címére igazolásként.Erre nem kaptunk semmiféle reakciót.Ezúton kérem a rejtőt,fogadja el a megtalálásunkat.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2013.10.27 19:55]

placc 2013.10.13 10:10 - Megtaláltam
TFTH

andras99 2013.10.12 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.32
bár a gps nem oda vezetett de megtaláltam ! :)
Szólni szeretnék hogy a láda elég rosz állapotban van!! Nincs meg a teteje ezért tiszta sár kívül-belül :/

Pala.G 2013.10.10 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Köszönjük a rejtést.

Üdv.
Bea, Detti és Gábor

Schall 2013.09.27 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.22
Köszi a rejtést, a láda nagyon rossz állapotban van...

pideryus 2013.09.27 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszönjük!

A láda gyakorlatilag megsemmisült, alig tudtuk elolvasni a jelszót! Sürgős karbantartás szükséges! :(

tbs 2013.09.19 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Puszedlinyuszi 2013.09.18 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.48
Meglett.De a láda nagyon ramaty állapotban van.Mint írták fedele nincs, teljesen nyálkás benne minden papír.

brat 2013.09.18 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.48
Meglett!

gabssy&laslandes 2013.09.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Szegeden töltött őszi "nyaralásunk" alkalmával mindenképpen fel szerettük volna keresni a Zsinagóga épületét. Ha már itt jártunk, a hozzá tartozó láda sem maradhatott ki, melynek begyűjtése nem volt egyszerű az utcán tartott testnevelés óra miatt.

 
kobcikrajci 2013.08.24 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.07
Szegedi bicajos ládagyűjtögetés. Csak külső megfigyelés, a láda hamar meglett. Mivel fedele nincs, a tartalma vízkárnak ki van téve.

Kiss_Karoly 2013.08.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Köszönöm.

Coolturkák 2013.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltuk, köszönjük! Kata és Tomi

hosnagypeti 2013.08.22 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

SempergerL 2013.08.22 00:00 - Megtaláltam
Mai túránk egyik állomása, ügyes rejtés, köszönjük ;)

Ungerati 2013.08.19 00:47 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.59
Megvan! Köszönöm! A Takács családdal közösen!

Zsókica és Lackó 2013.08.18 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Mögvan! :)

Thannii 2013.08.17 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Thannii & Csaba [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

hercule&jane 2013.08.17 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Kinyomozva :-)
[g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

madox 2013.08.17 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

rajp 2013.08.14 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Köszönjük! Pont lemerült a GPS, de meglett! Békéscsaba - Szeged ládatúra 20/13. ládája.

Viki-V 2013.08.13 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Megtaláltuk! A Zsinagógába sajnos nem jutottunk be, majd legközelebb hiszen maradt még találatlan láda Szegeden :D :D :D

Novek&Viki-V 2013.08.13 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.56
Megtaláltuk!
Eléggé forgalmas hely volt így várni kellet egy kicsit a visszarejtéssel.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2013.08.12 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Talán 2006-ban jártam itt, akkor még nem volt geoláda. Most a vonatállomás felé loholva ejtettem útba. Kösz!

/Quatermain/ [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

T4KI 2013.08.08 17:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

RobiGergo 2013.08.04 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.41
Gyönyörű az épület. Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.08.04 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.44
Szép a zsinagóga, hangulatos a fasor! Köszi a rejtést!

adams 2013.08.03 15:20 - Megtaláltam
Megvan!

ssophie 2013.08.03 15:20 - Megtaláltam
Megvan.

lelcache 2013.08.03 09:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

FürgÉszek 2013.07.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon mugli veszélyes időszakban sikerült megtalálnunk, de egy frappáns elterelőhadművelet megoldotta a helyzetet! :) Merész rejtés. Köszönjük szépen: Kata és Attila

akical 2013.07.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Megtaláltuk! Ügyesen rejtett, jó állapotú, könnyen hozzáférhető ládika.
A zsinagóga valóban hatalmas.

A zsinagóga 
ozsigombi 2013.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.08
Ámulatba ejtően szép zsinagóga, érdemes megnézni! Köszönjük a rejtést, szép helyre kalauzol :)
ozsigombi&Magdi

Gyombi 2013.07.13 20:27 - Megtaláltam
Toll nélküli esti séta [wapon beküldött szöveg]

Zaltas 2013.07.13 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

TothTi 2013.07.12 17:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Delfin1990 2013.07.07 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

vacakos 2013.07.06 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam.Regöstábor Szegeden, mert "Szeged híres város, Tápéval határos... :)"

-vacakos-

csbagi 2013.06.29 15:38 - Megtaláltam
Négy napos szegedi, Szeged környéki ládázás Istvánnal, 1. találat a 24-ből.

Cseber 2013.06.29 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival.

cila 2013.06.29 15:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Bajuszcica 2013.06.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést!

donmackone 2013.06.16 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

zlaci88 2013.06.16 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
donmackone társaságában felkeresve. Gyors találat volt

geocat&geodog❤ 2013.06.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Köszi a rejtést! Nagyon tetszett!!! :)

viragtapso 2013.06.09 20:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk.

V+A

fille.de.l.est 2013.06.09 20:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

Ani és Imi

[g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

sanca 2013.06.08 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Köszönjük a rejtést!

sereva 2013.06.04 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Vityi 2013.05.25 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Sajnos én is úgy jártam mint Judith.
Egy adag szemetet kiszedtem az odúból, de az undor győzött.
Másnap újra visszamentem, de szerintem még több szemét volt benne, mit előző nap. A folyamatosan eső eső, az átázott cipőm és a szemétkupac végül legyőzött.

Javasolnám alternatív jelszó elhelyezését, arra az esetre, ha valaki nem akar szemétben turkálni.
Amúgy a környék nagyon szép, még esőben is. :)

Kérném a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2013.06.17 09:33]

 
holly 2013.05.25 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

clip 2013.05.25 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2013.05.25 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Nem sokat időztem, rögtön rárepültem a célpontra... :D
A Logbook beteltsége miatt pótlásra szorul.
Sajnálom Judith, hogy nem találtad meg, pedig -a fényképed alapján- jó helyen kerested...

Az új zsinagógaA régi zsinagóga épülete
És amit a két zsinagóga között találtam... :) 
Judith 2013.05.19 16:57 - Megtaláltam
Egy nagyon kellemes szegedi nap utolsó, de legsikertelenebb ládája volt.
A Zsinagógában nagyon jó koncertet hallgattam és közben a környék összes fáját darabjaira szedtem.
Sajnos annyi szemét és kétes eredetű és állagú "valamik" közt kellett turkálni, hogy a végén el ment a kedvem a további keresgéléstől.
Legalább egy tucat fagylatnak megfelelő göngyöleget lehetett volna összegyűjtenem, a rengeteg törött üveg, szemét papírzsepi és nem tudom megmondani, hogy mik között.
Sehol nem találtam a ládát. Kívül-belül, alul, felül átkutattam a fák odvait. Lehet, ennek ellenére én voltam az ügyetlen.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2013.06.17 09:32]

AnnAnn 2013.05.19 14:00 - Megtaláltam
Nyelvész döntő után, eredményhirdetés előtt... Kár, hogy nem volt nyitva.

TompeszUr 2013.05.18 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.85
Megtaláltu, elég nehezen, mivel egy kupac szemét alól kellet kidúrni. Lehet, hogy nem ártana egy karbantartás a ládának, illetve a rejteknek.

süni004 2013.05.18 09:35 - Megtaláltam
Szép nagy piac a környéken, mindent eladtunk! :-) Köszönjük!

kispeterz 2013.05.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Matyával közösen találtuk meg, KÖSZÖNJÜK!

kispeter12 2013.05.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm.

markovicsa 2013.05.03 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Vonattal érkeztem Budapestről, majd gyalog folytattam. 27 km-es távon gyűjtöttem a ládákat. Régóta készülök már Szegedre, látni szeretném a változásokat, ugyanis 42 évvel ezelőtt itt végeztem a középiskolát és érettségiztem. Annak ellenére a ládák kapcsán olyan helyeket érintettem melyeket annak idején nem láttam. Nagyon jó volt nosztalgiázni.
A zsinagógát kívülről láttam, belülről csak fotókon.

jjoska 2013.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Városnézés során.

Gigó 2013.04.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Szuper ez az odú. :) Köszi. ;)

É&G 2013.04.28 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

VKBITANG 2013.04.27 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2013.04.25 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
14/7. Bács és Csongrád megyei ládatúra Gyrossal.

Nagyon ötletes a rejtés, viszont várni kellett egy párra amíg befejezték a beszélgetést, éppen a rejtek mellett. Sajnos a Zsinagóga zárva volt, szívesen megnéztem volna belülről is. Köszi a rejtést és a lehetőséget.

Szeged címere
tanker007 2013.04.20 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.59
Szegedi ládázás második állomása Dorkával.
Szinte teljesen körbesétáltunk az épületet, gyönyörű! A láda hamar meglett és köszöni jól van!

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Andras Nyako 2013.04.20 15:13 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Túranyuszi 2013.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszike az elrejtést! :)

 
coocos 2013.04.12 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

robi110 2013.04.08 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Jó rejtés! Kellett az a fél fok eltérés.:)

sheriff 2013.04.01 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

parrish 2013.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Megtaláltuk.

L-200 2013.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Megvan.

szjoco 2013.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 1.48
Köszi a rejtést. Jocó&Csilla

picuresnagyur 2013.03.29 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
köszi :) az eső előnye a kevés mugli...

 
jeti-matterhorn 2013.03.23 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
jeti-matterhorn

Család a műjégpályán,majd séta a városban

raci 2013.03.16 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.97
Szombaton sikerült körbejárnunk a belvárost, de holnap ismét jövünk, mert a templom már kívülről is lenyűgözött bennünket, így nem mehetünk el anélkül, hogy belülről is megismerkedjünk vele. Köszi a rejtést.

korosiz 2013.03.15 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26f] [wapon beküldött szöveg]

Szitacsalad 2013.03.13 13:30 - Megtaláltam
Köszi

Brigus 2013.03.11 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Jól elrejtetett! De megtaláltuk! Szép a zsinagóga, sajnos belülről nem láttuk!

Bigi 2013.03.11 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Jól elrejtett! De megtaláltuk!

fehérkút 2013.02.28 13:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést !

SportMan 2013.02.19 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Egy pár percet várnom kellett mire "tiszta" lett a terep, de utána könnyen meglett. A rejtés kivitelezése ötletes, ha egy kicsit belegondolok hová rejteném, akkor viszont könnyen kitalálható. A zsinagóga pedig lenyűgöző, korábban már jártam belül is egy csoportos idegenvezetés során, most viszont csupán kívülről csodáltam meg esti díszkivilágításban.

 
moneycus 2013.02.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszi a rejtést! Vigyázzatok a muglikkal! :)

Bendee 2013.01.23 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megvan :)

VéBal 2013.01.11 20:00 - Nem találtam meg
Nem lett meg. Úgy jártam, ahogy jakszy1989. Vagy nagyon setét volt, vagy nem jó fához vezetett Dakotám, (bár a környék fáit is megnézegettem) vagy nem lehetnék nőgyógyász, vagy valóban nem volt ott. Bár egy kör után visszasétáltam és nem volt egyedül a fa...

plecs 2013.01.11 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.89
:-O)

BubaGC 2013.01.11 17:17 - Megtaláltam
:-O)

jakszy1989 2013.01.10 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.18
Sziasztok!
A rejtekhelyet megtalátuk de sajnos nem volt ott a láda!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.02.12 19:14]

biromester 2013.01.06 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Ötletes rejtés, csak sok a mugli! :) Köszönjük a rejtést!

 
Chronos62 2012.12.29 14:55 - Nem találtam meg
Sajnos a zsinagóga zárva van egészen január elejéig a kiírás szerint, így nem tudtunk bemenni a kertbe sem. Az épület kívülről is nagyon szép.

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.01.30 19:02]

Lencsi 2012.12.26 14:45 - Megtaláltam
Istvánékkal szegedi kiránduláson sétáltunk egyet a belvárosban és egy egész láda jutott nekem is. Különös hangulatú zsinagóga, mintha nem is itthon jártam volna. Köszönjük a rejtést!

belus01 2012.12.01 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

jenka 2012.11.25 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Ötletes rejtés köszi megtaláltam.
Üdv Jenka

Ziki 2012.11.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.59
Könnyű találat.
Köszönjük a rejtést! :)

darvascsapat 2012.11.21 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.33 súly: 1.30
Megvan

tau 0470 2012.11.18 20:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Nappali szemrevételezés után este zavartalanul meglett. Köszönettel.

Strombus 2012.11.18 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Kerékpáros kupa, 59 km. 10/2 láda.
Gyönyörűséges épület! Nagy szerencsémre sikerült bejutnom, pont akkor nyitották ki valaki más kedvéért az ajtót, amikor arra jártam. (Hiányolom a nyitva tartást vagy bejutási mód ismertetését a ládaoldalról.)
A helyhez méltó, klassz rejtés. Köszönöm.

Adri&Zoli 2012.11.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk...trükkös rejtés, azért keresgélni kellett.

Radián 2012.11.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Ötletes rejtés! Késő őszi este egészen zavartalanul lehetett keresni. Köszönjük a rejtést! :)

gonoszboszi 2012.11.08 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Köszi a rejtést, közös találat grussal és G-vel :)
A környék meseszép, viszont kicsit gusztustalan a rejtekhely, még akkor is, ha nem a lepiszkított kő alatt van... és jó turista módjára a cicákat is bőségesen megetettük, javaslom ezt a többieknek is!

grus 2012.11.08 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.20
A rejtés helye "kicsit" gusztustalan volt, még kutyakakis követ is emelgettünk a megtalálás érdekében, de a környék maga szép.

Sok a miau :-) Gonoszboszi ennek csak örült :-)

zengoe 2012.11.02 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Antissimo 2012.11.02 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Zseniális rejtés! :)

kiszoltansandor 2012.10.23 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 2.04
A rejtés nagyon jó! Köszi a lehetőséget!

peterpan 2012.10.20 22:47 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

 
CyberWolf59 2012.10.19 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Köszönjük! Megérte.

anyóca 57 2012.10.16 12:35 - Megtaláltam
Gyönyörű és hatalmas a Zsinagóga. Sajnos technikai okok miatt zárva volt. A mikró megszerzése könnyű volt, ám mire vissza akartam helyezni, igen nagy lett a nyüzsgés, ezért a ládával a zsebemben tettem egy kört, minden oldalról megcsodálva ezt a csodálatos épületet. Mire visszaértem tiszta lett a "levegő". Köszönöm, hogy megmutattátok.

szianna88 2012.10.15 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Tetszett az újítás, már korábban is jártam itt. Köszönöm a lehetőséget! :)

kivancsifancsi 2012.10.08 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 4.10
2esben [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Szegedi villámlátogatás: 3/4
Ma Szegeden akadt dolgunk, de a "kötelező" program előtt és után maradt időnk pár dobozra is.
Már kicsit késésben voltunk, így közvetlenül a pont mellett parkoltunk. Kellett egy kis idő amíg megtánadhattuk a rejteket, mert a helyi iskola diákjai éppen itt rótták a köröket, úgyhogy nagy volt a mozgás. Végül kitúrtam a csészét.

 
Dazsi 2012.10.06 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi, jó rejtés!

Vidágyi 2012.10.05 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Öröm Szegeden járkálni! Köszi!

nextimp 2012.09.29 18:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Meglett, köszönjük.

lagaf 2012.09.27 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Megtaláltam. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]
Pár évvel ezelőtt, amikor a láda még nem létezett, jártunk itt, de az épületet zárva találtuk. Most a doboz előkerítése után (nem is volt könnyű a fedettség miatt) benn is körülnéztünk: valóban lenyűgöző méret és jó akusztika jellemzi az épületet - érdemes volt betérni, s megnézni mind a templomot, mind az előtérben berendezett kiállítást, mind pedig Szeged tudós rabbija, Lőw Lipót emlékkiállítását.
Köszönjük a rejtést.

A homlokzatA zsinagóga
Az előtérben kiállításTóraolvasó
Tágas...A kupola
ÓlomkristályÓlomkristály
A feliratAz egyik menóra
Szpal 2012.09.24 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Nagyon óvatosan vezetnek a szegediek, udvariaskodnak, elengedik egymást.
Épp Koncz Zsuzsa koncert volt az új zsinagógában, így a környék elég zsúfolt volt, nagy volt a gyalogos forgalom is, remélem, végül senki sem látta, hogy mit ügyködöm ott.

estefelé 
rfeher 2012.09.22 21:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

zalajaro 2012.09.22 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
.

kisgab88 2012.09.22 09:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
A rejtek előtt iskoláscsapat állt amikor odaértem, de nem kellett sokat várom és tiszta lett a terep! Köszönöm a lehetőséget!

Bubuka 2012.09.22 00:00 - Megtaláltam
Az autómentes nap kedvezményeit kihasználva jöttünk le Szegedre ládázni. Az összeset nem tudtuk levadászni, ez belefért.

Csacsibogyó és mazsolafül 2012.09.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.70
Köszi

drbee 2012.09.16 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Tiszaparti 2012.09.13 14:00 - Megtaláltam
Köszi!

Dömemama 2012.09.12 20:00 - Megtaláltam
Köszi!

Feralheart 2012.09.12 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtalálva két óra között :)

negyesigabor80 2012.09.06 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Wladin 2012.09.06 00:00 - Megtaláltam
Megvan.
Köszi.

Dzseko922 2012.09.05 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

moTT 2012.09.03 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

Gab01 2012.09.01 16:38 - Megtaláltam
Tetszett. Nagyon látványosak voltak a templomok. Bár eléggé nehézkesen lehetett kivenni a ládát / túl sok volt a mugli/ de GPS nélkül meglett.

...itt minden macska vallásos?...
gnegyzet 2012.08.30 07:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.74
Ügyes rejtés, köszönjük.

csaszi család 2012.08.26 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.91
Megtaláltam!

Scorpius 2012.08.25 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.74
nem volt könnyű észrevétlenül kihalászni a rejtekből

Gyömi 2012.08.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.62
Köszönjük!

vittorio 2012.08.22 23:27 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]
A környéken nemcsak macskából, hanem mugliból is sok van, ezért kellett ilyen későre hagynom ezt a ládát.

MiMintTeam 2012.08.16 13:31 - Megtaláltam
Megleltük [wapon beküldött szöveg]

namá91 2012.08.16 10:25 - Megtaláltam
Jó kis rejtekhely! Köszi a rejtést!

Babuka 2012.08.10 21:00 - Megtaláltam
Már sötétedés után kerestük, így a forgalom sem volt jelentős.
Köszi szépen a rejtést!

sainbo 2012.08.08 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Köszi !! Rengeteg macska pihent a udvarban !!!

Sanchoo és M. 2012.08.04 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Folyt.köv. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
a szegedi kirándulásunk története Több ládáról - illetve az egészről szól (elnézést, ha hosszú)

szabbr 2012.08.03 15:20 - Megtaláltam
A ládát sajnos nem találtuk :( A környéken valóban elég fura a GPS jel.
A PDA-m kevés volt ehhez, de azért átnéztük az esélyes fákat, eredménytelenül, plusz valóban forgalmas környék.

A képek alapján, kérem, fogadjátok el a találatot.
Előre is köszönöm!

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2012.08.12 20:31]

Köszönöm szépen!

 
detto 2012.07.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.60
Megvan!

Szabó família 2012.07.30 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Sajnos nem találtuk meg :-(

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2012.09.25 19:53]

 
JAck:66: 2012.07.30 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
557, megérett a meggy.

Gy^2 2012.07.28 18:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
hogy itt mennyi macska van...

kerol 2012.07.20 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
Már-már feladtuk, amikor végül mégis előkerült a láda. Szerencsére viszonylag kicsi volt a forgalom. Köszönjük!

REViZorZ 2012.07.11 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.61
Röszkei üdülés keretében egy kis városnézés során vendéglátónk lányával karöltve induntunk keresni. A GPS se bírta a meleget, de egy kis keringés után meglett. Köszönjük a rejtést!

Mariann és Bánk 2012.07.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megtaláltuk

tothandras1 2012.07.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
köszönjük a rejtést.! :D

MikSi 2012.06.27 21:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.12
A szegedi kirándulásunkon levadászva. A zsinagóga fantasztikus, a rejtés kockázatos... :) Szerintem :)
Köszönjük a lehetőséget!
MikSi + Ildikó

BoBoKoZo 2012.06.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.95
A Zsinagógát pont az orrunk előtt zárták be - 5kor.
A ládánál nehéz észrevétlen maradni.

Andy & Suni 2012.06.24 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Szegedi tartózkodásom alatt vadásztam le! Sajnos a ládában nem volt toll (nálam sem...), ezért, nem tudtam a logbookba beleírni!
Köszi

Sápatag 2012.06.23 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Már korábban is ólálkodtam a környéken, de most sikerült kifognunk egy csendes időpontot, mikor nem volt nagy mozgás a környéken. Köszi a rejtést!

Enter 2012.06.23 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
köszi :)

Ani&Roli 2012.06.23 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk!

Lopakodó 2012.06.23 00:00 - Megtaláltam
Másodszorra csak észrevettük.

Zuzda 2012.06.19 10:59 - Egyéb
sajnos nem volt eleg idom a keresesre. a zsinagoga pedig nagyon tetszett. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

herbi76 2012.06.17 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Köszönjük,nagyon ötletes rejtés.

kenau 2012.06.16 22:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Nagyon bator rejtes egy ennyire nyilvanyos helyen.

ngaba 2012.06.09 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Antiemes 2012.06.09 06:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Szegeden toltottem a hetveget es a szombati nap nagy reszet geoladazassal toltottem. Nagyon jo a rejtes, koszonjuk szepen!

ILKO Maganiskola 2012.05.29 00:00 - Megtaláltam
Éjszakai ládatúránk második megtalálása volt. Szerinted mit gondolt rólunk az aki még ilyenkor erre járt? Két ember zseblámpával éjfélkor sorra világítja meg a fák törzsét.........Nagyon élveztük. Köszönjük!

alizoli 2012.05.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Pünkösdi ládavadászat 3/2.
Második nekifutásra, de megtaláltuk! :)
Köszönjük a lehetőséget!

janovszki.tamas 2012.05.27 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk!

Ötletes rejtés.
Köszönjük!

eszel 2012.05.26 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Ok!

stadri 2012.05.24 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Köszi a rejtést!!!

juleslucas 2012.05.24 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
A rejtekhez elég közel került egy kutyakaki, de azért nem akadályozott a megtalálásban. Az 50-ik Bp-en kívüli ládám, úgyhogy jöhet a saját rejtés, köszi!!!

Ancs 2012.05.20 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Szegeden sokat járok, hol pihenni, hol kajak-kenut nézni, hol kick-box világkupán valamilyen szerepkörben dolgozni.
Reggel még ez a láda is belefért, persze logokat nem olvastam :) A Zsinagóga hatalmas, tekintélyt parancsoló, sajnos a kertje mintha kicsit elhanyagolt lenne.
A dobozka hamar meglett, de a jelszót sehogy nem találtam. Ekkor jött a logok olvasása és a próbálgatás. Kb a 7. verziót fogadta el a rendszer, így megtalálás után még fél órát ott ültem a kocsiban.
A helyes választ ráírtam a papírtekercsre, így az utánam keresőknek könnyebb dolga lesz.
Köszi

 
osibring 2012.05.19 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.23
ok.
GÖRDÖGÖK-el

gordogok 2012.05.19 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
ok, de tényleg olvashatatlan a műanyag lapocskákon!
A doboz külső oldalára ráírt jelszó meg le van ragasztva, csak belülről lehet lefotózni és egy kis trükkel lehet olvashatóvá tenni de így is a vége el van mosódva!

silangel 2012.05.19 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. TFTC. Olvashatatlan a jelszo... [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2012.05.19 19:34]

CacheCats
pozoli1 2012.05.19 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

LtGlove 2012.05.19 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.46
Piaci bevásárlás után lett beiktatva a ládakeresés. A ládát gyorsan megtaláltam, de a jelszóhoz a láda tulajdonosától kellett segítséget kérnem.

lozoli 2012.05.19 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Megvan.Köszi a rejtést

NPLranger 2012.05.19 10:00 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2012.05.19 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Ok!

Yoe 2012.05.18 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
ok

viktib 2012.05.12 12:05 - Megtaláltam
Meglett, ötletes és jó rejtés.

Bátor2001 2012.05.02 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést!

fuzbal 2012.05.01 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.72
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!
Berni, Hugi, R.K., Liza

Ane 2012.04.30 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Meglett. Irtóztatóan nagy az új zsinagóga.

zeus 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam
köszi

GGABI 2012.04.29 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Köszi a rejtést.

Marcsi88 2012.04.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Nagyon ötletes rejtés és mókás logbook. Sajnos toll híján nem tudtunk beleírni.

Chosy 2012.04.28 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

LecsoBKW 2012.04.28 20:02 - Megtaláltam
Tetszik nagyon. koszonom!! [wapon beküldött szöveg]

AHankóBanda 2012.04.28 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Megtaláltuk. Én kicsit máshol vártam az odút, de kizárásos alapon meglett.

pliptai 2012.04.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.70
Köszönet a rejtésért!

SirLes 2012.04.23 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.24
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
A lányom felvételi előmeghallgatáson volt a szegedi egyetemen, én meg közben kihasználtam az időt és begyűjtöttem pár ládát.

ogaby89 2012.04.23 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
megvan :P

pendragonhu 2012.04.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
megvan

zyg 2012.04.15 16:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

zoli12342 2012.04.15 00:00 - Megtaláltam
Megvan köszi.

nomadbz 2012.04.14 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Megtaláltam

dl622 2012.04.09 15:20 - Megtaláltam
megtaláltam, ötletes .....bár egy távolról figyelő, kutyát sétáltató hölgy furcsán nézte mit csinálok ott...köszi a rejtést

Atmosz&Zozmosz 2012.04.08 09:00 - Megtaláltam
Megvan :)

maczica 2012.04.07 18:00 - Megtaláltam
Köszi!!!!

ottgyuri 2012.04.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Megtaláltuk!

ngbriell 2012.04.01 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Hely: Nemrég kezdtem csak el érdeklődni a zsinagógák iránt, hát ez is egy szuper hely!!! A +100 ft a kivilágításért is nagyon megéri, ha már ott jártok, arra ne sajnáljátok.
Roland kapott a fejére kölcsön-kipát :)) nagyon nehezen folytottam vissza a kuncogásom, annyira furcsa ez a fejfedő. :)
Láda: Minket félrevezetett a GPS, bent a kertben keresgéltük, ahogy látom, kívül kellett volna. Ha lehet, kérném a megtalálás elfogadását!
Köszönöm!
ngbriell Rolanddal

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2012.04.02 07:03]

 
Égetö 2012.03.30 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Meglett, de köves rejtés csak sportszerű félrevezetés!! Kö még a környéken sem volt! Ennél öttletesebb a hely!

Dudika 2012.03.27 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megtaláltam Köszönöm

Repcsi 2012.03.26 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk. Nagyon ötletes :) Köszönjük a rejtést!

dzoli1 2012.03.25 07:00 - Megtaláltam
Kétnapos nonstop kerékpáros ládázás Szegeden és környékén.

BRAVO2.0 2012.03.24 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.41
Szegedi kirándulás harmadik. VastagJ kollégáék után/közben értem oda, kicsit megkavart a jel, másik fára apelláltam, így kicsit könnyebb helyzetben voltam, de a rejtés tényleg OTT van! Tetszik hogy a város nagyságához képest füstszag helyett illatok vannak jelen. ...és a nagyság, gyalog azért nem annyira gyűjtögetős :-)
Kösz a rejtést!

vastagj 2012.03.24 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Kellemes tavaszi kerékpározás közben ez a 10. megtalált ládánk. Ráadásként találkoztunk BRAVO2.0 ládakereső társsal. Köszönjük a rejtést!

totedu 2012.03.24 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Szegedi séta közben megleltük ez az ötletes rejtést.

Vibdo 2012.03.21 21:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.29
A GPS össze-vissza terelgetett minket, ezért elég nehezen találtuk meg a rejtést. Szerencsére este mentünk, így senki nem volt a láthatáron, akinek feltűnhetett volna, hogy 10 percig kolbászolunk a fákat tapogatva. A zsinagóga nagyon szépen ki volt világítva, de sajnos csak telefonnal tudtuk fényképezni.
Ui. Jó a láda leírása is, de ha lenne még néhány bent készített fotó, akkor tökéletes lenne.

 
VP 2012.03.17 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.38
Esti városi séta közben, némi keresgélés után.

EndIvett 2012.03.17 00:00 - Megtaláltam
Másodszorra jártunk sikerrel, de megérte a keresgélés, ötletes a rejtés! Köszönjük.

 
Agyalaza.Sutyi 2012.03.16 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést! :D Jó társaságunk volt (Bankivatyúk).

Bankivatyúk 2012.03.16 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük! Megtaláltuk Silverfox1-gyel. Tetszett a rejtés.

olahtamas91 2012.03.16 10:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Köszönjük a rejtést! Nagyon tetszett a zsinagóga, alkalom adtán belülről is meg fogjuk nézni.

Christoforo 2012.03.04 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.36
A forgalom meglehetősen nagy a környéken, ezért óvatosan kell kutatni. Sok a macsek a zsinagóga kertjében. :)
Ötletes rejtés, köszönjük!

zsupisti 2012.03.03 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Piroska18 2012.01.27 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Szegedi hétvégénk során ezt a ládát is felkerestük. A jelszó kreatív, köszönjük!

mato 2012.01.14 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Megtalaltam. Reszletek kesobb. [wapon beküldött szöveg]

Maricával hétvégi pihenésünk során kerestük fel.
Köszönet a rejtésért!

picinyuszi64 2012.01.13 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam

Apexsek 2012.01.04 09:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Szegedi meló közben.

Ancsa.Tomi 2012.01.03 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Köszönjük! Megtaláltuk!

pejuci 2012.01.01 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Nagyon szép és trükkös rejtés! Boldog Új Évet Kívánunk!

Jotkoma 2012.01.01 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, ötletes rejtés, köszönjük szépen!
Boldog Új Évet Kívánunk!
Józsi, Mesi, Tami, Regi

Lordenfolc 2011.12.31 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Jó volt!

Quadosmarci 2011.12.31 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
Megvan köszi a rejtést !

Fecaxxx 2011.12.31 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Szilveszter napi 3. láda!
Köszönjük a rejtést!

FEMOLINO

sorx 2011.12.30 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg] Nekem kicsit arrebb mutatta a GPS a ladat, mint ahol rejtve van, de ez nem akadalyozott meg a lada felleleseben. Nagyon otletes a lada elhelyezesenek modja.

Tomeyi&Mártika 2011.12.29 18:20 - Megtaláltam
Köszönöm

taylor_g 2011.12.29 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk. #Rejtés #Környezet Köszönjük a lehetőséget.
Ötletes !

 
Lacix 2011.12.22 19:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

Lacix és a Lányok [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

lizzard és csapata 2011.12.21 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Kis keresgélés után megtaláltam. Nagyon ötletes a rejtés, persze azért attól kicsit tartottam, hogy valaki kihívja a szerveket, hogy "idegenek molyolnak a Zsinagóga környékén". Nem tették, vagy előbb leléptünk. A dísz-kivilágításban ünnepre készülő város, pont elég hóeséssel, mint egy Karácsonyi képeslap , gyönyörű. És az autósok, le se léptünk még a zebrára s megálltak, Csodás Város, köszi a lehetőséget.

ez nem az :-)
Daltons2033 2011.12.16 14:15 - Megtaláltam
A láda fel van akasztva, nincsenek kövek... MUHAHA :)=

clown 2011.12.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
köszönöm a rejtést

kamzik 2011.12.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Köszi!

Varga Gábor 2011.12.10 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Ok! Szegeden jártam, és amíg a lányom nyelvvizsgázott, megkerestem néhány új rejtést.

KelvinMaster 2011.12.03 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Nagyon otletes rejtes

Éci és Gabi 2011.11.27 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

&Anti 2011.11.26 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Köszi a rejtést!

kétbakancsos 2011.11.26 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.34
A Zsinagóga megtekintése szép élmény volt számunkra. Köszönjük a rejtést!

Zsinagóga oltáraKupolarészlet
Gery Greyhound 2011.11.18 12:08 - Megtaláltam
Amint másoknak, sajnos nekünk se lett meg. Tegnap este már ránk sötétedett amikor odaértünk, akkor ennek tudtam be a sikertelenséget, ma viszont világosban újra próbáltuk, de szintén nem sikerült. Pedig a Google Maps műholdfelvétele egész pontosan megmutatja, hol lehet a láda: a Hajnóczy utca 11. szám autókijáratától balra az első, legfeljebb második fa lehet a rejtek. Mindkettőt alaposan átkutattuk, de hiába (illetve kevésbé alaposan még kicsit távolabbi fákkal is próbálkoztunk, hátha a Google Maps koordinátái nem pontosak, de máshol se volt semmi)

Küldtem e-mailben képeket, bizonyítandó hogy ott jártunk :)

Köszönöm, ha elfogadjátok a jelszó nélküli megtalálást.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.12.03 15:35]

hgabor1 2011.11.13 00:00 - Egyéb
Csak megjegyzésképpen, a leírás is picit megtévesztő, mert mint megtudtam - igaz nem a láda gazdájától - valóban egy fa odvában van a láda, de nincs kövekkel álcázva. Többet nem szeretnék írni, nem akarom elrontani más játékát, de hogy az odúban van, az már biztos! (és ha netán úgy is tűnik, hogy ellopták, elsőre ne hidd el, bízz a kesser-megérzésedben. Már ha van ilyen, nekem még sajnos nincs :))

hgabor1 2011.11.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Írtam egy e-mailt az adatlapon található címre (martin, windowslive...), kérném szépen az abban leírtak alapján a találat elfogadását! (Nem akartam ide feltölteni fényképet, ahogy kértétek.)

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.11.15 15:13]

IVBela 2011.11.09 19:08 - Megtaláltam
Megvan. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

andikaaa 2011.11.08 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Köszi!

 
Fecó07 2011.11.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.82
t1kovacs csapattal közös találat. Köszi a rejtést!

t1kovacs 2011.11.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.09
Köszi a rejtést. Ötletes az elhelyezés az üregben.

Mabba 2011.11.03 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Az őszi szünet egy részét Szegeden töltöttük, és a szép napokat összekötöttük némi ládázással - segítve ezzel is a város jobb megismerését.
Egyik célpontunk az Új Zsinagóga volt. A fát és az odvát megtaláltuk, de a jelszót rejtő ládát/dobozkát sajnos nem leltük sehol. Nagyon sajnáljuk, mert a zsinagóga kívülről gyönyörű - valóban megérdemel egy ládát.

A csatolt képek alapján kérjük a rejtőket fogadják el megtalálásként.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.11.11 20:11]

 
csg69 2011.11.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
Megvan :)

öregmedve 2011.10.31 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk lepkével.

lepke 2011.10.31 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.80
Hosszan kutattunk a láda után, mire megtaláltam szellemes rejtekhelyén, mely szem előtt van és mégsem.
Meglehetősen nehezen jutottunk be a zsinagógába, mert vagy zárva volt az ünnep miatt, vagy csak úgy különösebb indok nélkül volt zárva. De nem adtuk fel, és végül kitartó csengetésemet a szomszéd épületnél (Jósika u. 12.-ben kell szólni) siker koronázta, és végre bemehettünk.
Érdemes volt, mert mint az impozáns külső is sejtette, gyönyörű a belső tér is. A hatalmas levegős terek arra utalnak, hogy egykor nagy számú zsidó lakosa volt a városnak, melyből mára töredék maradt.
Tudnivaló, hogy főleg az 1879-es nagy árvíz után jelentős pénzzel és szellemi tőkével járult hozzá a zsidóság Szeged újjáépítéséhez, polgárosodásához, gazdagodásához.
Az utókor pedig furcsa módon fejezte ki háláját...

RepasZoltan 2011.10.27 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
:)

M_ákos 2011.10.27 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megtaláltuk! Kb. 3-4 percig kerestük ketten.

Quantum 2011.10.26 14:40 - Megtaláltam
A ládát sajnos nem találtuk meg. Most nézegetem a megtalálásokat, nem tudom hol lehetett én több oduba is benyúltam jó mélyen de csak szemetet találtam, pedig másnap újra megkotorásztam a lyukakat (a járókelők persze furcsán néztek rám :). A küldött képek alapján kérhetek jóváhagyást?

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.11.11 20:11]

sanzi89 2011.09.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam! :)

Tototo 2011.09.25 12:55 - Megtaláltam
Köszönjük!

cziraki 2011.09.24 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Szegedi vonatos kirándulás alkalmával ládázgattunk. Szép a város. 25 éve jártam itt utoljára.

kissyfur 2011.09.12 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 1.83 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

Nutszeru 2011.09.11 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

GCUJZS_20110911165936.jpg 
karathl 2011.09.11 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
40 éves egyetemi találkozó után gyüjtöttem be a mikroládát. Irószer hiányában nem tudtam logolni. Fényképekkel pótolom.

a kupola
 
N.Zs. 2011.09.10 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Útba esett jövet-menet...

T N'T 2011.09.09 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
szép hely, köszi a rejtést!:) és hál' Istennek sok a macska:P

Alan[HUN] 2011.09.09 10:00 - Megtaláltam
Habár zsinagógát sajnos nem néztük meg, és amikor másodjára mentünk(ekkor történt a megtalálás) a macskák sem voltak ott, kellemes láda volt. Macskakedvelőknek erősen javallom, a zsinagóga udvarán kb. 15 macskát tartanak, amikor először jártunk ott többüket meg is tudtuk simogatni.

retim55 2011.09.09 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
A Zsinagóga nagyon szép, és ha az ember jó időpontban megy akkor sok macskával is találkozhat :D . Köszönöm a rejtést

KisGab&SziAnna 2011.09.04 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
A rejtek már megvolt, de elsőre lehetetlen volt a sok járókelő miatt. Így estére csendesebb lett a környék, bár egy kicsit így is kellett várnunk. Köszönjük a rejtést!

Csapdoki 2011.09.04 07:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.69
Másodikra de megvan.Kösz.

pantyai 2011.09.03 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]

safc 2011.09.03 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]

bazinga team 2011.09.03 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.58
szegedi halászlé fesztivál 2011. 2/2. megtaláltam. köszönöm a lehetőséget. gergő [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]

donkardos 2011.09.03 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, részletek hamarosan. [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]

Madym 2011.09.01 11:35 - Megtaláltam
Szegedi háromnapos ládázásom 22/3 felkeresése az első napon. Most is vonat + bicikli Debrecenből. Nem nagyon volt lehetőség az észrevétlen keresésre, mert az adott koordinátán vagy éppen egy autó parkolt, vagy a környéken emberek ácsorogtak, és beszélgettek. Harmadikán indultam haza, ami előtt még egyszer elnéztem ide, de a helyzet hasonló volt. A leírásom és a képek alapján jóváhagyást kérnék. Köszönöm a lehetőséget!

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.09.09 15:38]

Fák közöttNyugodt környezetben
Bejárat 
kópé1993 2011.08.30 09:41 - Megtaláltam
Szegedi ládázás második állomása!

 
befi 2011.08.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.19
Kerékpáros kupa: 95.2 km

bgecco 2011.08.28 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Kerticsorbi 2011.08.26 09:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.16
Közös éjszakai ládázás Thbarnabással és Csorbakóval, köszönjük a rejtést.

Csorbako 2011.08.26 09:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Megvan, köszi. Közös ládázás Kerticsorbival és Thbarnabassal.16/15.

thbarnabas 2011.08.26 09:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Közös éjszakai ládázás Kerticsorbival és Csorbakóval 16/15.
(na ez már nappalra esett :)
Itt már nagyon fáradtak voltunk, alig vonszoltuk magunkat. Köszi a rejtést!

Jeffrey 2011.08.25 22:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Merész rejtés, jópofa hely, bár a sötétben nem sokat láttunk. Minden tiszta kihalt volt. Az egyetlen autó is akkor járt csak arra, amikor éppen kivettük volna a ládát:D

Jules87 2011.08.25 22:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Egyik esti szegedi sétánk alkalmával jártunk erre.

schneider92 2011.08.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.04
Másodjára estünk neki (tegnap volt az előző) és sikeresen megtaláltuk. Tényleg nem volt könnyű. A koordináták ugyan az utca másik oldalára mutattak, miután megnéztük az összes fát, meglett. Köszönjük a rejtést :)

Szerk.: A mikroládára lassan ráférne egy ürítés ;)

gy 2011.08.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.52
Kis szegedi körséta keretében. Bent éppen játszottak az orgonán.

eleem 2011.08.20 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Bugár-orienteering 2011.08.18 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Csak az egyik zsinagógába lehetett bemenni, de az szép.
A rejtek nem tetszett, forgalmas és pókhálós.

 
herbi 2011.08.18 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

angyalka&ordog 2011.08.18 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.23
:-)

koszog 2011.08.18 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.58
Köszönöm a rejtést, megtaláltam.

félnarancs 2011.08.16 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
ötletes jó rejtés, köszönjük

Balázs-80 2011.08.14 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Átutazóban beugrottam e ládáért. A rejtés tetszik, a zsinagóga zárva volt. Az utca csendes volt így vasárnap, így a keresés, logolás és visszarejtés nem okozott gondot.

Ez a régiLogbook
Seres Péter 2011.08.13 18:10 - Megtaláltam
763. ládám. Sajnos mindkét zsinagóga zárva volt. A ládáért be kellett nyúlni a pókhálóba, nem szeretem.

 
Burn 2011.08.12 18:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Nagyon ötletes.

csabavezer 2011.08.11 10:56 - Megtaláltam
Zsinagóga.No comment.........

tudo 2011.08.08 09:39 - Egyéb
85 km kerékpár edzés 350 m emelkedéssel Szeged körül 15 régi ládával. Nagy meleg volt egész nap, alig győztem a folyadékot pótolni.

GCALFI-tól a város külső kerületein át jöttem be a városba érkeztem a zsinagógához. Nem emlékeztem pontosan a rejtekre, ezért kis keresés után lett meg a láda. Indultam tovább GCSZHT felé.

Kerékpáros kupa: 85.90 km

Szegedi Új ZsinagógaSzegedi Új Zsinagóga
TalálatRendezett park Szegeden
joco12589 2011.08.02 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
ok!

Joanne 2011.08.02 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Remek a rejtés. Nekünk az utca közepére mutatott a pont, így átvizsgáltunk minden hasonló lehetőséget a közelben, de a végén még is ez segített...
A zsinagógába alul öltözöttség miatt nem mentünk be, de legközelebb télen jövünk.
Zs&E&A&M

Dzsozy 2011.08.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Könnyen meglett a láda, nem kellett sokat keresni. A zsinagóga szép, de nem mentünk be. Nem volt parkolójegyünk, nem akartunk kockáztatni.

Köszönjük a rejtést!

Ungi 2011.08.01 18:41 - Egyéb
Köszi!

Zsiráf 2011.07.31 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.22
Gyalogos kupa: 51.0km

Az épület nem hatott meg és tán zárva is volt... A doboz álcája már nem kövekből áll...

szlaura 2011.07.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.34
ok

Törpe 2011.07.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Köszönjük a rejtést!

LionDaddy 2011.07.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
A mai kecskeméti munka végeztével atipapával megindultunk dél felé Szeged irányába, hogy ezt a vidéket is begyűjtsük egy kicsit.
Az időjárás nem kedvezett nekünk, mert egész nap esett váltakozó intenzitással, így sajnos a nézelődés, fotózás háttérbe szorult, inkább pontgyűjtés lett a vége.
A nagy forgalom miatt nem volt egyszerű a ládát elővarázsolni, de a megfelelő pillanatban sikerült.

Köszi a rejtést !

atipapa 2011.07.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Köszi

Morella71 2011.07.19 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Jó kis kaland volt, GPS nélkül is megtaláltuk... Az elhelyezés trükkös, ötletes... Köszönjük!

tomadin 2011.07.17 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.
KAR :-) [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

makako 2011.07.17 14:00 - Nem találtam meg
ZSinagóga megvolt, de mi sem tudtunk bemenni, mert ugyan a nyitvatartási idő szerint nyitva kellett volna legyen, mégsem volt... Ilyenkor mi a teendő? Sajnos nem járunk minden nap Szegeden...

[Elutasította: fodorcsalad, 2011.07.29 07:54]

pozan&annaviola 2011.07.15 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

kogyo 2011.07.14 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.38
Nagyon ügyes trükkös rejtés. A köveket már nem kell keresni.

Bryan 2011.07.14 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

istvandsz 2011.07.12 20:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.10
Megtaláltuk, köszönjük.

zramzam 2011.07.10 09:00 - Megtaláltam
Fattilával közösen kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.07.29 07:55]

fattila 2011.07.10 09:00 - Megtaláltam
Kétszer is visszamentünk zramzammal, de mindent átvizsgálva konstatáltuk, hogy a láda eltűnt. A későbbi logok alapján látjuk, hogy mi voltunk az ügyetlenek. Erőfeszítésünk alapján kérjük a találat elfogadását. A rejtekhelyről nem, az utcarészletről feltöltünk egy fotót, ami alapján kérjük az elfogadást.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.07.29 07:55]

Itt a bizonyíték. :-) 
*Vica* 2011.07.02 13:00 - Megtaláltam
Hétvégi lánybúcsúztató közepén.

nymhun 2011.06.28 17:15 - Nem találtam meg
Fél órán át rohangáltam az utcába minden egyes fát megnézve, de nem leltem sehol. :( Két fát találtam aminek a töve üreges volt, de rendesen ki voltak pucolva, így ott se láttam semmit.

Feri0705 2011.06.28 12:15 - Megtaláltam
A vaskapu zárva volt így nem tudtunk bejutni a fához az udvarra ahová a GPS mutatott. A fa tövénél pedig lehetett látni, hogy rejlik valami a fánál, a képek alapján kérem elfogadni a találatot. Sajnos a rejtőt sem tudtam felhívni, mert az adatlapja szerkesztés alatt van.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.06.29 14:34]

a zárt kapu
NZs 2011.06.26 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Szegedi kesingtúra 17/1.
Belvárosi "ámokfutásunkat" itt kezdtük. A fa is, a láda is könnyen meglett, az életében először kereső Andie nagy biztonsággal nyúlt a megfelelő helyre! :)
Ötletes és kicsit vakmerő is a rejtés - reméljük, azért hosszú életű lesz. A kerítéssel elzárt területre nem kell feltétlen bemenni!
Számomra határeset ez a cache, ti. hogy kell-e ide láda. De mondjuk legyen láda!
Megtalálásainkat a Szegedi Református Templomnál (GCSZHT) folytattuk.
NZs&EnZo&Andie

tgb 2011.06.24 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Megvan!
Szintén második próbálkozás, pedig elsőre is jó helyen kerestem csak nem voltam elég kitartó...

perdix 2011.06.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Meglelve!Köszi a rejtést!

oxyura 2011.06.20 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Ez a vallás nem tartozik a kedvenceim közé, de azért megkerestem!

Rudi Team 2011.06.19 12:30 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

Sgt.Pepper 2011.06.14 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.88
Osztálykirándulás közbeni ládázás, csak sajnos a láda nem lett meg :-(
Viszont a helyét megtaláltuk, ott voltak a darabjai a ládának, de sajnos szerintem ismét ellopták :-(
Azért a kép alapján kérem, hogy fogadd el...
(Este volt, úgyhogy csak a telefonomat tudtam lefényképezni, hogy bizonyítsam, hogy ott jártam, bár sajnos elég rossz minőség lett :( )
köszi

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.06.29 14:33]

A Google Maps-et fényképeztem le.. 
pokers 2011.06.14 15:59 - Megtaláltam
Az újratelepített dobozban a szűz logbookba az első bejegyzés :)

Access Denied 2011.06.12 13:20 - Megtaláltam
Szegedi hétvége 13/12

A rejtekhely nagyon feltűnő helyen van, lehet egy mágneses kevésbé szem előtt lenne.

Köszi a rejtést!

Szegedi Új Zsinagóga
Mr Zerge 2011.06.11 18:00 - Megtaláltam
Esti séta közben egy filmes dobozzal pótoltam az elveszett ládát. Csak a jelszó van benne, műanyag lapra írva. A kő a helyén volt az üregben.
Üdv Mr Zerge.

Puzzle Apartman Gyula 2011.06.11 14:40 - Megtaláltam
Miután Balázst felvettük az osztálykirándulásról ide vezetett az utunk. Sokszor jártunk már Szegeden, de ez a csodaszép templom ismeretlen volt számunkra. 2 nagy bánatunk volt.
1) Ez a csodaszép épület nagyon be van szorítva erre a helyre, így a szépsége nem tud annyira érvényesülni.
2) A kereshető állapotú láda már egy ideje nincs a helyén. Az eltűnéssel mi is csak akkor szembesültünk, mikor a rejteket beazonosítottuk, ám az üres volt. Így megnéztük az utolsó logokat, akik hasonlóképpen jártak.
A mellékelt képek alapján azonban kérnénk szépen a találat elfogadását! Előre is köszönjük!

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.06.29 14:32]

Gergő a túloldalon.
rolandar 2011.06.06 19:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.96
Az utca összes fáját körbejártam, de nem találtam meg a ládát. Két ígéretes fa is rejthette volna, az egyikben egyetlen kő volt, a másikban egy korhadt fadarab, de hiába túrtam. Semmi... :o(

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.06.11 19:38]
Köszönöm!

 
Mira 2011.06.04 20:00 - Nem találtam meg
Megnézegettük az összes fát a pont körül, és találtunk is egyet egy oduval és egy kővel, de láda nem volt benne :(

bambasanad 2011.05.30 20:12 - Megtaláltam
Ok

sdf89gue4jlk 2011.05.29 17:02 - Megtaláltam
Az első ládánk :-)

Tomi_Bp 2011.05.28 19:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.60
.

Gyros 2011.05.28 19:52 - Megtaláltam
e [g:hu 1.2.10] [wapon beküldött szöveg]

RégiÚj
kerekeske 2011.05.28 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Elso ladank

Süti1 2011.05.28 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Nagyon szép ez az épület. Köszönöm.

Stimm 2011.05.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Kerékpáros találat a Szeged-Szolnok túra elején.

Böbe&Pali 2011.05.21 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
Sikerült megtalálnunk, elég forgalmas helyen van. Köszönjük.

Kadorca 2011.05.21 08:50 - Megtaláltam
Kivettem a ládát a helyéről, és kicsit távolabb logoltam, mikor vissza tettem volna, pont egy család ült a kerítésre a fa mellé. Egy órán keresztül ott ücsörögtek. Már a könyvem is befejeztem, de csak nem akartak odébbállni, ezért elindultam begyűjteni a környékbeli ládákat. Kb. két óra múlva sikerült közönség nélkül visszatenni a ládát a helyére, ha valaki közben kereste volna bocsi.

Topolya 2011.05.20 19:15 - Megtaláltam
A császárfák már majdnem elvirágoztak.

Jutka 2011.05.20 19:15 - Megtaláltam
Miután a Posta zárása előtt még sikerült feladnom az adóbevallásomat, egy kis lazító séta keretében vadásztuk le a ládát Topolyával. Azután a borfesztivált befogadó Széchenyi tér szélén ólálkodva szereztünk egy kis kaját (a nagy tömegbe nem volt kedvünk bemenni, de éhesek voltunk), utána meg sörre vágyva lementünk a Tiszára, az úszóházra, amin kb. 20 éve jártunk utoljára. A fogadtatás csak fenntartásokkal nevezhető szívélyesnek, viszont a sör hideg, és végül az "idegenektől" berezelt éjjeliőr sok érdekeset mesélt.

vasony 2011.05.14 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.00
Megvan, bár a bizonytalan állagú lukba nem sok kedvem volt benyúlni.

heidrich 2011.05.13 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.11] [wapon beküldött szöveg]

faragoz001 2011.05.07 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.60
Megvan. Köszönjük!

mala 2011.05.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Többszöri próbálkozás után megvan. Vay a fogalom volt túl nagy, vagy más problémák miatt eddig nem lett meg a jelszó. Többször kerestem, ez látszik a képekből. Veszélyes hely ez egy geoládának. Remélem hosszú életű lesz.

vViktor 2011.04.29 00:00 - Megtaláltam
Szegedi tekergés alkalmával.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

KJ & GM 2011.04.24 14:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

 
Nagymancs es Kismancs 2011.04.23 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük, jó rejtés volt. A második ládánk. :-)

Tarji 2011.04.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Köszi!

Norcóje 2011.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk, bár sok a bámészkodó így figyelnünk kellett. Köszi a rejtést.

peregrine 2011.04.10 22:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.30
Csak sötétben...

Cycadopsida 2011.04.10 22:10 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 2.83 súly: 3.03
Gyors, feltűnésmentes logolás. Közvetlenül a magyar honlapon nem szereplő, még forgalmasabb helyen álló 7es megállói láda sikertelen keresése után. Az még újabb nekifutás lesz:/

Borsos család 2011.04.03 12:24 - Nem találtam meg
Szegedi ládázás, ez sajnos nem lett meg. Majd legközelebb. :)

FoJo 2011.04.01 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
OK

 
ier 2011.03.31 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
1m-re sikerült parkolni, feltűnésmentesen kivenni már nehezebb volt, sok a járókelő.

vinko 2011.03.30 14:23 - Megtaláltam
megvan [wapon beküldött szöveg]

bgyuro 2011.03.30 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
ok!

boszorkányok 2011.03.27 17:30 - Megtaláltam
Három nap utolsó ládája. Túl hamar lett meg.

Skalp 2011.03.27 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.66
Próbálkoztam már ezzel a ládikával szakadó esőben, de akkor féltve a kütyüt, feladtam. Most meglett. Köszi.

b_pisti_62 2011.03.26 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam :-)

klucsai 2011.03.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Ma voltunk a csongrádi Batsányi János gimnáziumból egy páran szegeden, az MNB Monetary versenyén, és szabadidőnk egy részét feláldoztuk geoláda keresésre :)

bumbika 2011.03.24 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
OK!

Irus 2011.03.23 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.48
Megtaláltuk

steeler 2011.03.23 00:00 - Megtaláltam
Szentesen találtam egy társasház lépcsőfordulójában, az ablakpárkányon. A párom szerint már két napja ott árválkodott. Igaz nem ott, ahová rejtették és nem is a szabályok szerint találtam, de mégiscsak találat. Még ha kicsit különös is...

Szilágyiék 2011.03.19 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Kedvesemmel és Penyu-kutyámmal szülinapi ládázás, esőben-hidegben, ázva-fázva, sárban járva, kalandosan, de klassz volt!
Köszönjük, hogy megmutattad!

Egész nap szakadt az eső, és téli hideg volt. Egyedül itt volt ez hasznos, mivel nem járt senki az utcán. (Csak mi, a két elvetemült ládász, és Penyu, a kutya)

szadi&agi 2011.03.15 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Kösz a rejtést!

FCsili 2011.03.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltuk! Nagyon szép épület.

SilverG 2011.03.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltuk!

Oxica 2011.03.14 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
Megtaláltuk!
A GCNANS kapcsán már jártunk itt tavaly.
Tetszett a rejtés, köszönjük!

Kiamaki? 2011.03.13 22:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.30
Éjszakai kincsvadászat utolsó állomása volt ez a láda. Érdemes Szegeden barangolni sötétben is! Velünk volt még Szilvi és Milky is.

targonczas 2011.03.12 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.05
Szép volt kivilágítva.

Fegekri 2011.03.12 16:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

melanchton 2011.03.12 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Nagyon jó volt a rejtés. Köszönjük. Lehet, hogy a következőnek kicsit méllyebbre kell nyúlnia. Boccs,.

Csizmások 2011.03.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
A rejtek helyét megtaláltuk, a faodvában a kövek között nem leltünk a sáron kívül semmit.Nagy volt a jövés-menés.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2011.03.15 12:44]
Rejtő kérésére 1 kép törölve. [Mr Zerge
Köszi és bocsi a kép miatt!

 
zsotie 2011.02.24 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Olyan mélyen volt, alig értem el.

Tyúkanyó 2011.02.24 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.49
Szerintem elég "meredek" helyen van a láda! Elég nagy volt a forgalom.
Köszönöm a rejtést

navigaator 2011.02.23 00:00 - Megtaláltam
-

ruudvan 2011.02.22 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 3.05
.

L.C 2011.02.22 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.02
A rejtés tetszett, pont az a szépsége, hogy sok a mugli!

carmin 2011.02.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Köszönjük a rejtést.

Hepur 2011.02.20 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
A nagyárvízi multi pontjainak felderítése közben kerestük fel. Tetszett a városi rejtésnek ez a módja.

sio 2011.02.15 15:00 - Megtaláltam
A zsinagóga kertje pont akkor volt zárva mikor felkerestem. Ez úgy megzavart, hogy ideiglenesen abbahagytam a keresést. másik láda keresésére indultam (GCSZTE de sajnos az nem lett meg) viszont keresés közben találkoztam ficsorgabi kessertárssal. (első találkozásom egy "kollegával" :-) Ő árulta el, hogy a rejtek tulajdonképpen a kerítésen kívül van, ezért visszatértem ehhez a mikroládához. Megérte visszajönni, köszönet Gabinak, örülök, hogy találkoztunk.
Árpi

ficsorgabi 2011.02.14 17:30 - Megtaláltam
Sötétedés után a legszebb.

torovik 2011.02.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.99
köszi

kincsködmön 2011.02.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.90
gyönyörű monstrum :)

Puszkany 2011.02.12 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.37
Tekergés Szegeden Hz kollégával. Köszi a lehetőséget!

 
Hz 2011.02.12 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.12
Go to the top 40.

Találat 
Fazék 2011.02.04 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.27
Ködös délelőtt kerestük. A Zsinagóga monumentális, de nem nagyon hívogat látogatásra: felirat szinte sehol, a főbejárati oldalon útfelbontás, ...

Maclura 2011.02.03 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.23
Szép homlokzatú az épület és nagyon jó a rejtekhely.
Kicsit forgalmas a környék, de ki lehet várni az alkalmas pillanatot.
Köszönet a rejtésért.

mike andros 2011.01.31 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Szegedi sétám alkalmával kerestem meg a ládát. Akadt egy kis problémám, de ahol a szükség, ott a segítség, amit ezúton is nagyon köszönök!
Nagyon köszönöm a lehetőséget!
Mike

Besüboboja 2011.01.23 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Ok2 [wapon beküldött szöveg]
Késő volt és hideg, de mégis nagyot sétáltunk.
Üdv!

gyusz_58 2011.01.23 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.22
Ötletes rejtés)
Kár, h nem tudtuk megnézni a templomot

A helyszín 
Samu Team 2011.01.14 23:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Jégdiszkóból hazafele. Köszi a rejtést!

maczy 2011.01.13 17:00 - Megtaláltam
Bianca lányommal gyors találat, és gyönyörködés
a kivilágított épületben! Köszönjük!

Emerich63 2011.01.07 10:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Évkezdés egy régi "kötelezettségnek" eleget téve. Véletlen drive-in: 0 m! Köszönjük a rejést

cosinus0 2011.01.01 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam első ládámat. Hurrá!

szamosszamoca 2010.12.28 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Nyáron nagyon figyelmetlenek voltunk, nem frissítettük a leírásunk, így hiába kerestük, azt hittük eltűnt. Ráadásul sokan is voltak, esélyünk nem lett volna elővenni a ládát. Most haza indulás előtt gyorsan megálltunk a célpont mellett, a kutyától sem zavartatva simán megtaláltuk a dobozt. Külön öröm volt a gyönyörű hótakaró, amitől még békésebbé vált az egész. Most lett igazi karácsonyi hangulatunk!

kissjani85 2010.12.27 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.78
Ebédidőben ugrottam ide el, hogy kipróbáljam az új kütyüt. Működik rendesen! :) Köszi a rejtést!

2in1 dream team :) 2010.12.24 15:58 - Megtaláltam
Blokkoltuk! [wapon beküldött szöveg]

halindaattila 2010.12.20 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.88
Ügyes rejtés még nagy hóban is könnyedén meg lett! Köszönjük a rejtést!

Lia és Sanci 2010.12.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam a hely egy picikét forgalmas. Először azt hittem bent van a zsinagóga parkjában, de jobban elolvasva rájöttem, hogy nem. Ez izgi volt.

Zeike 2010.12.05 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Az első ládánk! :))

Hangár 2010.11.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Kis kóválygás után...

Nivabibi 2010.11.21 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.08
Megvan

whitefulu 2010.11.21 10:34 - Megtaláltam
Családi séta keretében. Én nem találtam meg, de az asszony körültekintőbben kutakodott :-)

alfabootis 2010.11.17 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
TÁMOPos továbbképzés Szegeden, gyors találat :-)

baggio 2010.11.15 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.48
Még reggel nem gondoltam volna, hogy este Szegeden kesselek! :) Ismerősömnek dolga volt arra, és amíg intézte, addig kicsit night kesseltem. Gyalogos, a végén már kocogós keresés volt, mert a végén kicsit elment az idő. :)
A késői időpont ellenére is volt mozgás, így eltartott egy darabig, míg megtaláltam.
Köszönöm a rejtést!

miky 2010.11.14 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.66
Megtaláltuk!
Szép nagyon a zsinagóga és a felújított utca előtte!viszont sokkal jobb rejtekhelyet érdemelne a ládika!

Ancsa73 2010.11.13 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.30
Szerencsére csendes volt az utca, bár előttünk 10 perccel is ott járt valaki :)
Köszi a rejtést! :)

Crox 2010.11.13 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Szép épület, kár, hogy a park kissé elhanyagolt.
gyattis, Crox

totzoli65 2010.11.13 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Szegedi bevásárlókörút utáni ládázgatás. :-)
Véleményem továbbra sem változik, ez a látnivaló része a városi multinak, de a pontvadászok biztosan hálásak érte. ;-)
A rejtés szuper, bár ha főkertész listáján szerepel.... :-(
Köszönjük a rejtést! :-)

telefonnal szembefénnyelegy kirakat itt is volt :-P
Hhenrik 2010.11.06 11:15 - Megtaláltam
Ügyes rejtés!
(sajnos szombaton zárva)

Mikulás 2010.11.06 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.41
Kecskemétről indított dél-alföldi autós kirándulás 4 állomása. A Vértótól jöttem át ide, a belvárosba. Először a régi helyén kerestem, de hamar észleltem a problémát és a weben ellenőriztem a koordinátákat. Az új kook. birtokában már könnyebb volt a keresés is. A kis filmesdoboz pár perc után meglett, de erősen húgyszagú. Gondolom egyesek WC-nek használják a rejtekfa odvát... Nálam a kocsiban mindig van fertőtlenítő gél, most nagyon jól jött! :) Köszönöm a rejtést!

Mikulás

PEx2 2010.11.05 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Hát ez nem volt egyszerű! Egy autó állt pont ott a fa mellett és ült benne valaki. Kénytelenek voltunk később visszajönni.

 
Robin13 2010.11.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.79
Köszönet a rejtésért. Hát érdemes a környék minden fáját átvizsgálni, mert a gps egy kicsit odébb mutat.

FSanya 2010.11.03 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.36
24. Ládánk!
Szép volt a zsinagóga este kivilágítva.
Szeged nagyon szép város.

divemaster 2010.11.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.52
köszi

GyapjasBundás 2010.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.83
köszi

szaboist 2010.10.31 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.89
A zsinagóga gyönyörű, kár, hogy a sok fa már nagyon benőtte. A cachnél két ifjú kesserkollégával is szótválthattunk. A ládát rendszeresen illemhelynek használják a helybéli kóbor macskák, így aztán van is szaga a zacskónak!
ok [wapon beküldött szöveg]

 
jpal 2010.10.31 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Örülünk, hogy végre belülről is sikerült megnéznünk ezt az európai léptékben is fenséges zsinagógát. Szegedi üdülésünk alkalmából került sor erre.
Köszönjük.
PS: A láda 78m-es magassági adatát némi kétkedéssel fogadom, mivel GCpopo magát az ország legmélyebben fekvő geoládájának mondja a maga 77 méterével!

Az új zsinagóga kivülről......és belülről
szintén belülrőlÜvegablak
Szegedi Régi Zsinagóga 
Hocsa 2010.10.31 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.27
Megvan! Impozáns épület... Köszi a rejtést!

beuuu 2010.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.38
első találkozásunk más kesserekkel :) egy szuper helyen egy macsakpisi szagú rejtek felett
a zsinagóga hatásos, bár eléggé limitált a belépés - mi nem estünk bele
köszönjük

gethe 2010.10.23 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.26
A megtalálás szombatra esett, így akkor nem tudtuk megnézni a zsinagógát, de vasárnap igen. Sosem voltam még zsinagógában, de nagyon szép. Teljesen üres volt, a pénztáros hölgy és egy hívő kivételével. Köszönöm a rejtést.

picipanni 2010.10.23 16:33 - Megtaláltam
Szegedet keresztül-kasul járva... A láda szerintem elég kitett helyen van, egy akna is igen közel volt.

Jani70 2010.10.23 15:55 - Megtaláltam
Szegeden járva megkerestük.

egyedk 2010.10.20 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.47
Konferenciát követően esős ládázás Szegeden.
A rejtek megtalálása nem okozott nehézséget, de a kincs megszerzéséhez hiányzott az "alkalomhoz illő" öltözet. (Köszönöm "Pistu" segítségét!)

Másnap visszamentem nyitvatartási időben, hogy bejuthassak a zsinagógába is. Nem messze, a zsidó közösségi házban őrzik a kulcsot. Ne hagyjátok ki!

gabrilla 2010.10.20 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.79
Hétköznap reggel elég nagy a forgalom , várnom kellett a becsöngetésig.

Pistu és Csilla 2010.10.15 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést! Bár szerintünk egy picivel nagyobb, jobban használható ládika is beférne az odúba, mivel a föld igen laza ott.

Zergi 2010.10.13 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.16
Fogtam!
Szegeden volt dolgom, így hát elugrottam ide is. A kapu zárva volt, csengőt meg nem találtam. Kívülről is szép az épület:)

 
zs&t 2010.10.11 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.81
Rengetegszer megfordulok a környéken, már illett megtalálni:)

Andris + Edi 2010.10.10 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Könnyű délutáni séta keretében levadászva, a készülő Gutenberg utcát is megtekintettük :)

GSdriver 2010.10.10 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Vakmerő rejtés, reméljük ennek ellenére sokáig jó egészségben marad meg a láda! Köszönjük! (A környék adottságai miatt a GPS bizonytalanságára fel kell készülni.)

kia71 2010.10.10 12:05 - Megtaláltam
Előző alkalommal nem találtam a ládát a helyén. Most gyorsan meglett. Köszönet érte. :)

Nircel 2010.10.09 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 2.63
Szegedi kirándulásunkon találtuk Bituval és Csabával, a koordináták pontatlanok voltak egy kicsit, legalábbis a mi GPSünk szerint. Borzasztó forgalmas helyen van, ráadásul ott dolgozott egy pár munkás is, így elég körülményesen, de végül sikerült visszarejteni is. Köszönjük!

 
Dages 2010.10.09 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
Megvan! Bicikliszerelést imitálva sikerült észrevétlenül kicsempészni a ládikót!

Chip és Dale 2010.10.08 18:00 - Megtaláltam
A láda annyira el van rejtve, hogy csak sokadjára lett meg. :)

szicran 2010.10.06 19:00 - Megtaláltam
Ötödszörre lett meg a láda. Mivel a GPS meg volt kergülve, így mi is azok voltunk. Általában már este suli után mentünk, ami félig rossz ötlet volt, mert sötétedéskor már nehéz bármit is látni a házak között. Nem is volt túl trükkös helyen, nem is értjük korábban mért nem vettük észre.

tsc 2010.10.02 11:09 - Megtaláltam
A piacról hazafelé menet gyorsan megkerestük.

sinus90 2010.09.29 12:40 - Megtaláltam
A láda most jobb helyen van, mint korábban volt. Miért is? A nyáron sok napot töltöttem Szegeden. Naponta az Anna-fürdőbe jártam, a Bartók téren szálltam fel hazafelé a buszra. Már az első nap eljöttem ide. Az utcában a Gps aludni ment, csak saccolni tudtam a láda esetleges helyét. Valami rendezvény volt, rengeteg autó és sok-sok bringa, a kert teli emberekkel. Kísérlet nuku. Következő nap szintén eljöttem. Kevesebben voltak, mintha a cipőmmel, meg a lábammal lenne gondom a kerítés mellett, de 1-2 tégla megmozdítás után gyorsan abba is hagytam, mert azok inkább ki akartak esni az eredeti helyükről, ekkor már a Gps egyáltalán nem müködött. /Ittlétem további napjaiban sem. Be sem lehetett kapcsolni./ Harmadnap már alig volt bringa a kerítéshez támasztva, de a kerítésből egyre több tégla a járdára esett. Nagyon szégyelltem magam, hogy a kerítést én is tovább rongáltam...
Úgy döntöttem ezt a ládát én nem találom meg. Vagy bejelentem jelszó nélkülivel. Aztán úgy alakult, hogy ismét Szegedre jöttem. Olvasva a ládaoldalt és a logokat megkönnyebbültem. Mégis csak meg lehet a ládát keresnem. Az oduban néha állhat a víz.
Egy ládát és egy másik láda egy virtuális pontját ilyen közel - csak néhány méter, 10 sincs - még nem láttam.

molka 2010.09.28 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Születésnapi találat Böbével! Munkahelyre menet-jövet! Ismertem már a zsinagógát, mindig megcsodálom! Köszönjük!

blondey 2010.09.28 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
Megvolt - Köszönöm!

TS 2010.09.27 17:27 - Megtaláltam
GPS nélküli találat. A közeli Gutenberg utca felújítását jöttem megnézni. Már látszik, hogy nagyon szép lesz ha elkészül a sétáló utca. Így ennek a zsinagógának méltó környezete lesz. Gondoltam ha már itt járok megkeresem ezt a ládát.

jiimbo 2010.09.26 15:00 - Megtaláltam
Remek!

Csuhás 2010.09.24 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.34
Karnyújtásnyira voltam a ládától, le is fotóztam a rejtekhelyén. De pár méterre egy család sok gyerekkel egy autót takarított. Nagy munkában voltak még egy két óráig biztosan. Szóval nem kockáztattam meg a ládika elővételét. A ládáról a rejtő kérésére nem rakom fel a fotót, bár azt gondoltam igazoló képnek. Köszönöm a rejtést, és kérem az elfogadást!

Csuhás, Vándor

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.10.04 19:45]

Zsinagóga
Kapurészlet
aszuhi 2010.09.21 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.41
ok

szipeti 2010.09.21 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.93
ok

Adri&Peti 2010.09.20 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.77
Jó a rejtés, bár a mi GPS-ünk más fára mutatott, az igazitól 20 m-re. De azért meglett! Köszi

narp 2010.09.18 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
NaVi-ékkal közös ládázásunk sikertelen pontja. A Reök palota után a sok munkás között a felújítás alatt lévő Gutenberg utcán közelítettük meg a bejáratot. Itt tudatosult, hogy szombat van és mi ma nem fogunk bejutni a zsinagógában. A láda keresése sem járt sikerrel,mert az oduban nem találtunk semmit. Kérjük az elfogadást. Kép NaVi-éknál

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.10.09 19:01]

NaVi 2010.09.18 12:50 - Egyéb
Nem volt szerencsénk Narp-ékkal, Zsinagógához építkezésen át vezetett az utunk, szombat volt és be sem jutottunk, ráadásul a ládát sem találtuk.Kerestük ott, ahova mutatott a GPS, körbejártunk mindent, de a keresett fát nem találtuk.Tanúink az égiek, a 6 alomnyi macska, na és a fényképek:) Kérjük a megtalálás elfogadását.

E ház őrzi a ládát 
Csaba & családja 2010.09.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.24
Kerestük fél órát, áttúrtunk minden fa odút, de nem találtuk. Egyik odú előtt (ahová a GPS mutatott) voltak kövek szétszórva. Lehet, hogy nincs már ott a láda, vagy mi kerestük rossz helyen?

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.09.17 14:53]

Szoke-Kiss 2010.09.05 14:30 - Megtaláltam
Ez a "láda", valahogy nem hozott tűzbe :(

vileda 2010.09.05 12:42 - Megtaláltam
Sárkányhajó fesztivál során.

álomfogók 2010.09.04 09:30 - Megtaláltam
Talajtani Vándorgyűlés 2010. Szeged.

pszoradi 2010.09.03 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Ezzel kezdtük kétórás szegedi ládázásunkat. Nem találtuk, majd isteni sugallatra két óra múlva visszamentünk és meglett. Köszi

tudo 2010.09.02 08:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.33
85 km kerékpár edzés a Szeged - Domaszék - Mórahalom - Ásotthalom - Zákányszék - Bordány - Zsombó - Szatymaz útvonalon 5 új ládával. Néhány km-től eltekintve a szembeszél különböző fajtáival küzdöttem, viszont GCLODR gond nélkül meglett, ami sokat javított a nap minőségén.

A szegedi vasútállomástól gurultam át a zsinagógához. A láda rövid nézelődés után hamar előkerült. Logoltam, körbejártam a zsinagógát, majd indultam a másik közeli láda, GCVER felé.

Kerékpáros kupa: 83.49 km

TalálatA zsinagóga udvara
A zsinagógaTorony
KupolaSün a Lódri-tónál
Belga 2010.08.29 10:15 - Megtaláltam
Hármasban

Vitya77 2010.08.29 00:00 - Megtaláltam
OK

Palazsu 2010.08.28 22:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Nagyon jo rejtes! [wapon beküldött szöveg]

Rével épp levezettük a Maty-éren szerzett élményeket, amikor eljutottunk ehhez a ládához is. Először másik 3 fát szedtünk szét, aztán az úttestről megláttam az üreget! Köszi!

Gagyimodó 2010.08.28 14:00 - Megtaláltam
SZIN 5. ládája:)

Detty & Zoli 2010.08.27 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.06
SZIN előtti ládászás 7/4. állomása volt ez a láda.

Köszönjük a rejtést.

Detty & Zoli

 
Ferrit 2010.08.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Sziasztok

Általában egy ládika megkeresése a kihívás, ebben az esetben épp az ellenkezője, a visszarejtés.
Megleltük, logoltunk, majd bő fél órát sétálgattunk mire lett 10mp arra hogy biztonságosan visszahelyezzük.
Merész rejtés, de ebben épp ez a szép. :-))

Köszönjük.

Meli, Marci babóca, Laci

ZoLiza 2010.08.26 11:06 - Megtaláltam
Elég necces elővenni... [wapon beküldött szöveg]

kittycat 2010.08.22 17:26 - Megtaláltam
A zsinagógát sajnos nem tudtuk megnézni belülről, mert zárva volt.

bazsoka 2010.08.21 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.74
Lenyűgöző ez a zsinagóga, köszönjük, hogy megismertettél vele bennünket. Szegedi ládatúránk ötödik, egyben utolsó helyszíne.

forgabi 2010.08.21 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Persze, hogy az találta meg a csapatból, aki most hallott a játékról először! :)

tfuji 2010.08.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Jé! Még a világításért is kellett fizetni.

iMagination 2010.08.20 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszönjük!

fcsaba 2010.08.20 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Egyszer (emlékeim szerint június 20-án) már kerestük, akkor nem találtuk. A logok alapján akkor a koordináta rossz helyre mutatott, meg különösebben időnk sem volt keresni. A későbbi logok alapján úgy tűnt, ott van az, ezért nem jelentettem be jelszó nélküliként. Most utólag visszanézve viszont lehet, hogy mégse volt az ott, és valamit elnéztem.

Na mindegy, ma felkerestük, és viszonylag gyorsan meglett. Köszönjük a rejtést!

Egyébként a Szegedi templomok ládám eredetileg multi láda lett volna (több kombinációval próbálkoztam), és minden kombinációban ez egy pontja lett volna. Kicsit szomorúsággal tölt el, hogy az, ami miatt visszautasították a multit abban a formában, ugyanaz más szegedi ládákra (igaz más moderátorokkal) nem vonatkozik.

Annak viszont örülök, hogy végül mégis rejthetett ide valaki ládát. Ráadásul igényesen elkészített a leírás, nekem is mondott újat. Azt pl. nem tudtam, hogy ez a világ negyedik legnagyobb zsinagógája.

Belül mér voltam régebben (koncerten), most csak kívülről tekintettük meg.

starcus 2010.08.20 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Rendkívül ötletes és merész rejtés! Legalább háromszor elmentem mellette :-) mert a leírás ellenére a szűk utca, magas épületek és a sűrű lombozat árnyékolja a GPS-t. Kicsit tartottam tőle, de szerencsére üres volt az utca, nyugodtan lehetett keresgélni és logolni. Köszönet a rejtőnek!

PGT 2010.08.19 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
122-es zsoltár

1. Grádicsok éneke, Dávidtól. Örvendezek, mikor mondják nékem: Menjünk el az Úr házába!
2. Ott álltak a mi lábaink a te kapuidban, oh Jeruzsálem!
3. Jeruzsálem, te szépen épült, mint a jól egybeszerkesztett város!
4. A hová feljárnak a nemzetségek, az Úrnak nemzetségei, bizonyságul Izráelnek, az Úr nevének tiszteletére.
5. Mert ott ülnek az ítélőszékek, Dávid házának székei.
6. Könyörögjetek Jeruzsálem békességéért; legyenek boldogok a téged szeretők!
7. Békesség legyen a te várfalaid között, csendesség a te palotáidban.
8. Atyámfiaiért és barátaimért hadd mondhassam: béke veled!
9. Az Úrnak, a mi Istenünknek házáért hadd kivánhassak jót tenéked!

"Mily szépek a te sátoraid óh Jákób! a te hajlékaid óh Izráel!"

A rejtés csillagos ötös :-)
Azt hittem, hogy olyan lesz amint a tegnap becserkészett GCBUD rejtése, de nem :-)

A rejtés nagyon ötletes és cool. Grat!

Köszönöm a rejtést!

Csg12 2010.08.18 22:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.20
Zentáról hazafelé, sétáltunk egy kellemeset Szegeden.

otisz21 2010.08.18 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Megvan, köszi! Sajnos pont délre értünk oda, és 12-13 között ebédidő van. De azért sikerült bepillantanunk.

Berci és Rózsa 2010.08.16 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Megvan. Merész rejtés :) De nagyon jó.
Már csomószor mentünk el az utcában ,de nem gondoltuk volna,hogy itt van egy ekkora zsinagóga.
Itt is hagytunk egy geo-tizest ajándékba.
Köszönjük.

 
alexmtk 2010.08.15 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Nagyon szép környék!!!

R-amy&Szigi 2010.08.15 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.00
Szabadtéri előadás (Hair) másnapján egy kis pihenés gyanánt...Megtaláltuk:) Köszönjük a rejtést! Tetszett, hogy ott van az emberek orra előtt és mégsem látják...végre volt egy kis sikerélményünk Szegeden 2 sikertelen keresés (Dorozsmai Malom, Sziki sóstó) után.
Unokatestvérem Manka és Ákos első ládája.
R-amy&Szigi

wEEn 2010.08.14 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.76
Köszi! indasik & wEEn

Lacipap 2010.08.14 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.48
A Hair musical megtekintésének másnapján ládázgatás és nézelődés Szegeden!

Mekk Master 2010.08.13 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.91
Hair musical előtti ládázgatás. Kicsit sokat kellett sétálgatni logolás előtt.

benist 2010.08.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.06
Szegedi városnézés. A régit kívülről, az újat belülről is sikerült megnézni. Figyelemreméltó épület, sajnos sok helyen már felújításra szorulna. A rejtés helye igen merész, igyekeztem nem mások szeme előtt kotorni.

warnew 2010.08.10 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Szegedi kerékpártúránkon begyűjtöttük. Hárman kerestük kitartóan, de végül megtaláltuk.

 
Csoki 2010.08.10 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam [wapon beküldött szöveg]

Csuek 2010.08.09 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.59
Régóta szemeztünk már az épülettel, gyakran parkolunk a környékén ha Szegeden járunk. Szerettük volna már megnézni, most jött el az alkalom. (Sapkát, kendőt a pénztárnál adnak.)

höri 2010.08.08 19:00 - Megtaláltam
Megrágva [wapon beküldött szöveg]

zöldfülű 2010.08.08 19:00 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]

Szegedi kerekezős lazulás közben ide is elgurultunk - de csak mert erre lejtett az út...

Köszönöm a rejtést

Egyik oldal...Másik oldal...
Höri...Infók...
herrbert74 2010.08.08 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.90
Kivártuk, míg hármasban maradtunk a ládával. KAR!
Évi és Herrbert

Zsinagóga előtt 
Mfer84 2010.08.06 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Édesek a cicák a kertben! Kivilágítva, este is érdemes megnézni az épületet.

Explor3r 2010.08.05 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.03
Megtaláltuk, köszi!

pisznice 2010.08.03 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Negyedszerre jöttünk mire megtaláltuk. Vagy beteg volt éppen a láda vagy mi voltunk figyelmetlenek. Nagyon szép a régi és az új templom is.
Bár szegedi vagyok de bennt még sohasem voltam. Egyszer próbáltam jó pár évvel ezelőtt besétálni körülnézni de rám szólt a ,,portás", hogy csak fejtetővel lehet bemenni. Nyár lévén az meg nem volt nálam. Hiába, nem vagyok hitbéli, nem ismertem a szokásaikat. Köszönöm a rejtést.

brodas 2010.08.01 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Első megtalálásunk, nagyon nagy élmény volt, főleg a 3,5 éves kisfiúnknak.

A környék 
Pándi Ferenc 2010.08.01 08:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon jó rejtés!
Pándi Family

mucik 2010.07.31 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.63
Újszülött kisbabánk első találata! Szegediként ismerős volt a hely, bár a zsinagógában rég jártunk, szívesen bementünk volna - zárva volt. Családi séta során lett meg.
Mucik, Pannababa, Mucianyu és Dédi

 
LTA 2010.07.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Először jártunk Szegeden egy kollégánk meghívására. Nekik ez lett volna az első ládájuk-rögtön kudarccal. Hiába néztük a fákat, ahová a GPS-em mutatott, sem odút, sem ládát nem találtunk.:( Szerencsére nem szegte kedvüket. Nagyon szép a város, sok mindent láttunk. Kár, hogy a zsinagógába nem tudtunk bemenni. A kertben kész macskakolónia lakik.
Szívesen visszamennék egy újabb próbálkozásra, mert nagyon jól éreztük magunkat a városban!

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.08.04 13:41]

Fagyi 2010.07.30 14:20 - Megtaláltam
Pilis50 társaságában.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.08.02 21:24]

Pilis50 2010.07.30 14:20 - Megtaláltam
Ácsorogtak a rejtek mellett, nem akartam sokáig keresni. .Fagyi mindig szólt, amikor a mugli erősen rám akart figyelni, így nem mertem erőltetni a matatást. Macskák még vannak. . . .
Ugye elfogadod?

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.08.02 21:24]

Köszönjük: Pilis50

mxi071 2010.07.28 10:00 - Megtaláltam
Sajnos én is úgy jártam, mint az előzőek! Először a téglákkal próbálkoztam, aztán láttam az új szöveget, találtam is egy fát óriási odúval, még kövek is voltak benne, de láda nem volt. Többször is nekifutottam, de sajnos...

A zsinagoga és Szeged azért szép! Kösz a rejtést!

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.07.30 19:51]

Városi Chilly csapat 2010.07.26 22:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Háromszor is neki futottam a ládának. Szinte az összes mozdítható téglát kivettem és megnéztem. Nekem a GPS a régi zsinagóga kertjéhez mutatott, de elmentem az utca másik feléig. Első két alkalommal belefutottam a koncertbe, így akkor nem tudtam alaposan keresgélni. A zsinagóga nagyon szép. Így este vagy 10 macska figyelte a tevékenységemet és követte minden mozdulatomat (szinte körbevettek).
Remélem azért elfogadjátok megtalálásnak.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.07.30 19:50]

 
sosi 2010.07.25 11:10 - Megtaláltam
Előző alkalommal 22 éve jártunk itt. Akkor, és most is az esti előadásra érkeztünk.
Már szombaton kerestük a ládát, de nem leltük meg. És a zsinagóga sem volt nyitva. Úgyhogy visszajöttünk vasárnap délelőtt, mivel 10-től 12-ig látogatható (és 13-tól 16-ig). Ráadásul vasárnap fél 11-től fél 12-ig élő orgonakoncert is van, ezt is sikerült elcsípnünk. Rendkívüli élmény volt.

Kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.07.30 19:47]

Szomolya 2010.07.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.33 súly: 2.40
.

sirgalahad 2010.07.20 06:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.23
Sirgalahad felkerekedik
Még alig múlt hat óra
Frigyszekrényben bent tekeredik
Tekercsekben a tóra

zsinagógatorony
a kertben 
farkincza74 2010.07.18 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltam!

Tegnap már kerestem, de még a régi wap alapján. Meghúzgáltam pár téglát, aztán ott hagytam nem láttam értelmét a tégla mozgatásnak.
Aztán láttam, hogy új wap van hozzá ami alapján meg is találtam.

Köszi a rejtést!

pajika 2010.07.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.26
meglelve

Zolnai 2010.07.17 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.65
Megtaláltuk :)
Ládázás Macskámmal.
Hát lehet, hogy ide praktikusabb lenne egy virtuális láda, mert ennek a rejteknek sem jósolok hosszú időt a hely forgalmassága miatt. :(

puhanyuszi 2010.07.15 00:00 - Megtaláltam
:)

Csaszi 2010.07.14 15:00 - Megtaláltam
Sajnos nem találtuk meg a ládikót.
Viszont a zsinagóga belülről nagyon érdekes volt. A falon lévő régi képek nagyon jól illusztrálták a közelmúlt eseményeit.

Köszönjük a rejtőnek, hogy erre a helyre invitált minket.

Évi és Csaszi

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.07.17 15:28]

Ui: Köszönjük! (2010.07.18. 22:00)

szakica 2010.07.12 08:52 - Megtaláltam
Sikeres megtalálás, gyorsan odataláltunk.

Mihul 2010.07.12 08:52 - Megtaláltam
ok

GeoDitke 2010.07.11 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Imádom Szegedet! Köszi a rejtést, a hely megérdemelte!

 
GeoMogyes 2010.07.11 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Nem volt nehéz. Szeretem az ilyen belvárosi ládákat.

alecar 2010.07.11 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Nagyon szép a templom, kár hogy nem lehet bemenni. Köszi!

mohapafrany 2010.07.11 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.00
Berettyóújfalu- Pécs kerékpártúrán az x-edik láda
Szép a város
köszi

Mocorgók 2010.07.10 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Biciklis láda kutatás kellemes időben csodaszép helyeken. Nagyon tetszik a város. Egy két hely Vb lázban égett :) Nem mellesleg a zsinagóga is nagyon szép sajnos csak kívülről tekintettük meg.
Köszönjük a rejtést

Berni Peti

KutaToll 2010.07.09 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Felkutatva!
Annak ellenére hogy a láda beteg, megállapítottuk, hogy tökéletes egészségnek örvend! Inkább a műholdjelek gyengélkedtek, nagyjából be lehet határolni a ládát, onnantól már csak a járdán lévő árulkodó jeleket kell figyelni ;)

Geo-Ke-Csing 2010.07.08 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.33
Közös találat birop4-gyel. Már tegnap kinéztem, hol a láda, csak sajnos sok volt a járókelő. Ma ki volt szedve a rejtő kő, ám mögötte ott volt még a láda.

birop4 2010.07.08 17:45 - Megtaláltam
Futó barátommal együtt találtuk meg, hamar megvolt köszi a rejtést!

feri65 2010.07.06 09:30 - Megtaláltam
az osszes mozdithato teglat kihuztuk a helyerol, ezzel jo nagy koszt csinalva a jardan, de sajnos a ladat nem talaltuk mi sem!
ezuton kernem a rejtot, hogy a megtalalasunkat a kepek alapjan legyen szives jovahagyni!
kosz.
feri65

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.07.09 09:38]

kl 2010.06.26 16:45 - Megtaláltam
Sajnos meg nem lett potolva...

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.07.04 14:20]

Satya64 2010.06.15 18:00 - Megtaláltam
Hosszas keresés után sem találtam meg.Kérem a találat elfogadását,köszönöm.

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.07.04 14:18]

A kapunál. 
bonisbela 2010.06.15 18:00 - Megtaláltam
Újabb szegedi kerékpártúránk egyik célja volt a zsinagóga.. Ahogy az előző logokból kiderült, a koordináták nem túl célravezetőek. Kérem a rejtőt mehamarabb pontosítsa azokat! GPS nélkül keresgéltünk a JÁRDA KÖZELÉBEN, de sajnos, ahogy satya64-ék, úgy mi sem játunk sikerrel.
Kérem a rejtőt, hogy a fényképek alapján és az alapján, hogy előre megírtam, hogy satya64 is egy jelszó nélküli logot fog bejelenteni a saját képeivel fogadja el a megtalálásomat. Köszönöm!

[Jóváhagyta: fodorcsalad, 2010.06.15 21:31]

Egy alacsony ember... (nem én vagyok, Laci az)Ahová a koordináta mutatott...
A zsinagóga 
szbarna 2010.06.15 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
"Kötelező jellegű" találat, gps nélkül. Nagyon forgalmas hely, nem tudom, meddig fog kitartani a láda...Igyekeztem észrevétlenül keresni és visszarejteni ez nagy sokára sikerült, remélem, senki nem szúrt ki...

u.i.: most látom, hogy egy kessertárs már nem találta meg. Remélem, azért a láda megvan...

Gabriello 2010.06.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Nagyon profi elrejtés, de kérdés hogy a házak ablakaiból majd nem figyelik-e ki a kesserek működését. Mindenesetre én gyorsan megkerestem a lakásomtól néhány száz méterre lévő ládát.
A koordináták kicsit pontatlanok ( de a leírás alapján gyorsan megtalálható ).

Varhelyi 2010.06.13 12:38 - Megtaláltam
Én már a kis ládát találtam meg, tettem bele pár apróságot. (Nehogy azt higgyék itt a zsidónegyedben, hogy direkt üres a láda:) Sztem a koo. átlagolás után: 46°15,267 20°08,551. Ez egy ilyen városi, apró ládánál jelentős különbség.
Épp a múlt héten jártam itt külföldiekkel. Be volt zárva a zsinagóga, de egy munkatársam kinyittatta és csodálatos idegenvezetést kaptunk. Ráadásul épp orgonavizsgára próbáltak, kitűnő az akusztika.
Köszönöm a rejtést, remélem lesz még több is erre. Csak a macskák voltak szomorúak, nem értették mért nem kapnak semmit.

Eszti és Robi 2010.06.12 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Épp ma voltunk Eszti osztályával osztálykirándulni Szegeden Kaposvárról, így nem hagyhattuk ki az új ládát sem.
16 diákkal közös találat :)
Ládaleírás célravezető, a koordináták kevésbé.
Ja és a kertben szunyókáló cicusokat ne ébresszük fel!

Megvan 
sas&szti 2010.06.12 15:00 - Megtaláltam
Egy gyors találat, bár ha a GPS koordinátát nézzük akkor nekünk egy kicsit odébb mutat (kettővel is kipróbáltuk). Ettől függetlenül a leírás alapján értelemszerű, hogy hol kell keresni:) Nekünk sok újat nem mutatott ez a láda hiszen nap mint nap járunk erre, de azért köszönet a rejtésért:)

 
jgy1955 2010.06.12 08:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Megvan! GPS nélkül is meglehet találni ,én is így kerestem ,mert csak a láda leírás volt nálam.

 
Cerberus 2010.06.12 05:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Megtaláltuk! Szegeden nem egyszerű dobogósnak lenni, nem is sikerült, pedig igen korán keltünk hozzá. :)
Szegedi lévén jártunk már itt sokszor és bent is voltunk már, így most csak a ládáért jöttünk. A zsinagóga nagyon jól néz ki, a rejtés viszont elég veszélyesnek tűnik, azért is mert kifelé lejt. Reméljük hosszú életű lesz ennek ellenére is a dobozka. Köszi a rejtést.

mmackoka 2010.06.12 05:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.70
A feleségem kb 50 méterre dolgozik. Azt hittem, hogy elsők leszünk, de sosem lehetek elég gyors.

totika08 2010.06.11 21:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönöm a rejtést!

Kütyü nélküli találat, apa szólt rám, ha már Szegeden járok, ha kíváncsi vagyok egy új szegedi ládára, akkor jelent meg 200 méterre a Hollywoodtól. Ugrasztottam egyik ivópajtásomat, hogy kisétálunk a zsinagógához ládázni (kérdéseket mellőzve :o) ). A helyszínen kértem segítséget apától, amikor megláttam a kessertársakat, akik hamarabb ráleltek a piros 1-es találatra.
Gratulálok nekik!

josephus 2010.06.11 21:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Hanola barátommal egy villámgyors kesselés.Az első elsőm(szintén).köszi

hanola 2010.06.11 21:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Első elsőm! Azért is ötös minden, na meg a jelszóért! :-) Esti expressz drive-in kesselés volt a javából. Úgy indultunk, mintha a rohammentőt riasztották volna. Csak épp a szirénát és a villogót nem használtuk. :-) Köszönöm Josephus barátomnak, aki nélkül nem lettünk volna elsők! Ő nyitotta meg a GC-s oldalt és az ő készenléti GPS-ével (is) navigáltunk! Én vittem az autót és felderítettem a "kincs" lelőhelyét! Így - mivel mindkettőnk munkája egyformán benne volt - Josephus-szal közösnek tekintjük a piros egyest! Köszi a rejtést! Nagy élmény volt...

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy egy kesser és egy leendő kesser (?) srác már hamarabb a helyszínen volt, mint mi, de ekkor még ők is csak a keresésnél tartottak... Így négyen is kutattunk egyszerre...


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]