geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
2939. Leány-kő (GCVAGY)

Vágyom-völgyi átkelés

Vágyom-völgyi átkelés

Tavaszi Vágy(om-völgy)

Tavaszi Vágy(om-völgy)

Leány-kövön Bojta

Leány-kövön Bojta

Leány-kő

Leány-kő

Ha ott keresed, ahova Bojta rejtette, meg fogod találni

Ha ott keresed, ahova Bojta rejtette, meg fogod találni
Szélesség N 46° 15,088'
Hosszúság E 18° 16,505'
Magasság: 266 m
Megye/ország: Baranya
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2011.04.04 00:00
Megjelenés időpontja: 2011.04.06 03:20
Utolsó lényeges változás: 2012.05.29 00:42
Utolsó változás: 2018.11.12 23:06
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Strombus és Bojta
Felhasználó: Strombus
Nehézség / Terep: 3.0 / 3.0
Úthossz a kiindulóponttól: 3000 m
Megtalálások száma: 57 + 1 sikertelen + 2 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.1 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást Strombus készítette.


Wap: A kis patak meredek partfalán, sziklaüregben keresd a 25x25x10 cm-es terepszínű ládát.


A ládába Geocoin, TravelBug helyezhető.
Kérlek, ha megtisztelsz azzal, hogy ide rejtesz vagy innen viszel el egy vándort, ne felejtsd el bejelenteni a www.geocaching.com oldalon!


A láda első megtalálóját egy aktiválatlan geocoin várja.

A Mecsek egy kevéssé ismert, turisták által ritkán járt részét és egy érdekes sziklaképződményt, a Leány-követ szeretnénk megmutatni ezzel a ládával.
Maga a túra és a láda megtalálása sem lesz könnyű, de reméljük, úgy érzed majd, megérte a fáradságod.

Megközelítés
A Leány-kőig jelzett turistaút nem vezet. Részben a zöld sávon Zöld sáv, részben szekérutakon, ösvényeken, vadcsapáson közelíthető meg Magyaregregy, Kisbattyán, Kisvaszar vagy akár Szalatnak felől is.
Legrövidebb úton, végig emberjárta ösvényen, többször irányt váltva, dombot mászva, Magyaregregy felől 3 km-es (csak oda) túrával érhető el.
A legszebb és könnyen követhető útvonal, minimális szintkülönbséggel, de patakon és kidőlt fákon való átugrándozással Kisvaszarról a Szabadság- és a Vágyom-völgyön át vezet. (4 + 2,25 km távolság, csak az odaút.) Ezt az útvonalat ismertetjük itt.

Kisvaszartól a Leány-kőig
Kisvaszar Mecsekpölöske felőli faluszélén, jobb kéz felől, a domboldalon egy nagy sárga házat (Vasvári erdészház) elhagyva, a zöld sáv Zöld sáv jelzést követve jobbra kell kanyarodni.  N 46° 16,258' E 18° 12,954' [GCVAGY+parkoló] Itt könnyen meg lehet állni a kocsival. Ha szót fogadsz az erdészeti út elején álló táblának ("kivéve erdészet és engedéllyel"), itt hagyod a kocsidat és az első 1,7 km-en keskeny aszfaltos úton, majd jobbra fordulva, további 2,3 km-en jól járható, bár kátyúkkal tarkított földúton a Szabadság-völgyön (régebbi nevén Köszvényesi-árkon) át a Köszvényesi vadászházig jutsz.  N 46° 15,451' E 18° 15,247' [GCVAGY+vadászház] Innen már csak 2,25 km út áll előtted.
A vadászház közelében, a patak bal oldalán  N 46° 15,521' E 18° 15,263' [GCVAGY+Vágyom-völgy] indul a szekérút, amit követned kell. A patak eleinte csalódást okoz, száraz a medre, de érdekes módon a folyás irányával ellentétesen haladva mind több víz mutatkozik benne. 1 km megtétele után el kell hagyni a balra, felfelé kanyarodó szekérutat  N 46° 15,430' E 18° 15,939' [GCVAGY+kis ösvény], egy kisebb vízmosáson átkelve, utadat egyenesen, az eddig is követett patak mellett alig járt ösvényen (vadösvény?, kesserösvény?) folytasd tovább, a patakon többször átkelve, kidőlt fákon átmászva. A hol kiszélesedő, hol összeszűkülő Vágyom-völgyet kétoldalt meredek hegyoldal szegélyezi. Minden évszakban gyönyörű látvány. Újabb 1,25 km megtétele után megpillantod az úti célt, a Leány-követ.  N 46° 15,101' E 18° 16,462' [GCVAGY+Leány-kő] A cache a megadott koordinátákon, innen kb. 60 m-re, a nevezetes kőtől jobbra, a kis patak sziklás partoldalában, egy sziklaüregben található. A partoldal omladékos, kicsit (esős, havas időben nagyon) nehéz feljutni a ládáig, de azt akartuk, hogy megdolgozz érte. A logodban ne panaszkodj a terepviszonyokra, megmondtuk előre! A doboz elég nagy, 5 liter űrtartalmú. Igyekeztünk jól megpakolni ajándékokkal. Hogy más is tele dobozt talál-e, rajtad is múlik.

A legenda
A Leány-kő nevét onnan kapta, hogy egyszer egy fiú és egy lány egymásba szerettek. A szülők nagyon ellenezték a szerelmet és megátkozták őket, hogy ha még egyszer találkoznak, váljanak inkább kővé, mint hogy szégyent hozzanak a családra. A fiatalok családjuk haragja elől elbújva, lopva az erdőben találkoztak. De hiába rejtőztek el a szülők szeme elől, az átok utolérte őket. Szerelmük leghőbb pillanatában, mindketten kővé váltak. Hogy melyik a fiú, melyik a lány, azt már Neked kell megállapítanod. :-) Absztrakt művészetet kedvelők előnyben.

Visszatérés a kiindulási pontra
Mi nagyon nem szeretünk ugyanazon az úton kétszer menni és ha esetleg Te sem, és egy kis kaptatót sem bánsz, akkor az eddig is követett patak mellett folytasd az utadat egy kicsit tovább. A patak túloldalán meredek domboldalon irtást, szekérutat látsz. Hogy odajuss,  N 46° 14,996' E 18° 16,499' [GCVAGY+patakon itt át] itt a legkönnyebb a patakon átkelni. A szekérúton felfelé tartva a zöld sáv Zöld sáv turistaútra érsz,  N 46° 15,128' E 18° 15,265' 285 m [GCVAGY+itt jobbra] ami, ha jobbra indulsz, visszavezet a vadászházig, ha balra, elvisz Kisbattyánig.

Látnivalók útközben
Patakok, mély szurdokok, állatnyomok, virágok, gubacsok, madarak, őzek, szarvasok, vaddisznók. A rejtés délutánján háromszor keresztezte őz az utunkat, egyszer pedig egy hatalmas vaddisznó két kicsinyével. Embert egyet sem láttunk. Többnyire őz vagy szarvas nyomát követtük, mind a szekérúton, mind az ösvényen. Találtunk egy róka- és egy őzkoponyát és rengeteg gubacsot. A patakból néhány érdekes formájú követ szedtünk.

Jó tanácsok, figyelmeztetések
Az erdőben fakitermelés folyik, munkásokkal, munkagépekkel találkozhatsz, megtörhetik az erdő csendjét.
A terület vadban és idényben valószínűleg vadászokban is igen gazdag. Célszerű élénk színű ruhát viselni és vadászati szezonban pirkadatkor és napnyugtakor nem az erdőben tartózkodni.
Ha vaddisznót látsz kicsinyeivel, ne közelíts felé!
A terep biciklivel a Vágyom-völgyi szakaszon (kb. 2,5 km) nem járható.
Hosszúnadrág, bakancs ajánlott.
Inni-, ennivalót, csereajándékot ne felejts el magaddal vinni! A láda elég nagy, kinder tojás figuránál méretesebb kincset is hozhatsz.
Nyáron szúnyog- és kullancsriasztó elkelhet.
A környéken nincs térerő, telefonos segítségre nem számíthatsz.
Érezd jól magad!

Ládatörténet:
2012. 05. 28.: Ládakarbantartás. A ládát kitűnő állapotban találtuk.
2017. 05. 17.: Ládakarbantartás. A ládát most is kitűnő állapotban találtuk.free counters
Állapot: kereshető

KRW értékelés (38 db): környezet: 4.84 rejtés: 4.67 web: 4.91 átlag: 4.81

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 - van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 + hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 - megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 - a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 - kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 + igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 + van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 - el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


SirLes 2020.07.15 17:14 - Nem találtam meg
Magyaregregy felől érkeztünk a feleségemmel és két gyerekkel földutakon. Szuper volt végig a kilátás a dombhátról. Kb. 350 méterre a ládától úgy gondoltuk letérünk a patakmederbe a láda felé, azonban egy kerítés állta az utunkat. Először balra kerültünk és a kerítés mellett próbáltunk lejutni a völgybe. Eleinte jó ötletnek tűnt, mert tudtunk haladni, de aztán a völggyel párhuzamosan fordult a kerítés és lefelé végig járhatatlan szedres dzsungel volt, amiben még vadállat csapásokat sem leltünk. Hosszabb utat haladtunk a kerítés mellett, de a helyzet nem javult, így visszamásztunk a kerítés másik oldalára. Gondoltuk, akkor próbáljunk balra kerülni, de ez sem volt sikeres, a kerítés másik oldalán is dzsungel fogadott minket. Mivel mindenki teljesen össze volt karmolva a szedertől és csípve a csalántól, ráadásul folyamatosan kullancsokat kellett szedegetni, így a gyerekek és a feleségem lelkesedése megcsappant. Valamint későre is járt, elmúlt öt óra, és Konit, a fiam barátját még le kellett adnunk Budaörsön, ezért elindultunk vissza Magyaregregy felé a kocsihoz. A megtalálás így egy másik alkalomra maradt.
Itthon még kiszedtünk magunkból 10 kullancsot, képzelem mit gondolnak rólam a fiam barátjának a anyukája, aki állatorvossal szedette ki a kutyájukból a kullancsot :)
Ha valaki tud egy normális helyet a völgye lejutásra Magyaregregy felől, azt tegye már fel a honlapra a koo-t, mert erre járunk Sikondára, így feltehetőleg legközelebb is erről fogunk közelíteni.

Mathau 2020.05.16 14:22 - Megtaláltam
"Ez piszok jó, Egon!" [Geoládák v3.3.2]

povyagi 2020.05.16 14:22 - Megtaláltam
\o/ Hurrá, megvan! [g:hu 1.6.7]

Andrusa 2020.02.15 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
:-)

arnoldlaszlo 2019.10.20 14:25 - Megtaláltam
"azt akartuk, hogy megdolgozz érte"
Hát köszi....
Hogy egy klasszikus idézzek: mire odataláltam elhasználtam mind a 3 segítségem :D
Na de megérte a fáradságot ez a láda!
Nagyon szép helyre jutottam el, köszönöm!!
Az őszi erdőben tekerni mindig nagyon lenyűgöző!
A felső út felöl ereszkedtem le, mert kerékpárral így lehet legjobban megközelíteni a helyet. A bicajt természetesen feljebb hagytam...
A láda rendben. Bár kicsit nehezen találtam meg, mert a nagy eszemmel nem töltöttem le a leírást és nem emlékeztem pontosan hol kellene keresni.

IMG_0155IMG_0078
IMG_0090IMG_0144
geri83 2019.09.15 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

aceespepee 2019.02.03 19:44 - Megtaláltam
egy esős napon Zsoltyka és Zsozso94 társaságában :)

Zsotyka 2019.02.03 08:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Köszönöm a rejtést!
Közös találat Aceespeppe, és Zsozso94.
Gyönyörű hely, vízszintesen szakadó januári eső. Kellemes.
A láda a helyén.

Zsozso94 2019.02.03 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
Jóféle rejtés, sáros, esős, csúszós időben kerestem a ládát, volt kihívás benne!

PatakokPatakok
Leány-kő 
drkmse 2018.11.18 12:45 - Megtaláltam
Ma Kekenj- jel túráztunk, közben megkerestük ezt a ládát is. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

totzoli65 2018.05.19 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Legend 2018.01.07 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2017.09.14 12:00 - Megtaláltam
Meglelve, Libertyvel. Régi vágy teljesült a megtalálással, így a rejtő összes baranyai ládáját sikerült végre kipipálnom. Nem mintha untam volna, sőt! Magyaregregyről közelítettünk, és azt az utat választottuk, amely egy szakaszon útcsonk jelöléssel szerepel. Kiválóan járható, mindenkinek ajánlom! A ládát megtaláva megfogalmazódott bennem: 1 nagy korsó (legalább literes) sörre vágyom! Még annyi a rossz GPS vétel miatt: a láda a patak folyásirány szerinti jobb (leánykövel azonos) oldalára lett rejtve. Köszönjük szépen!

Liberty 2017.09.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
7/3. Barangolás a Mecsekben.

Ez fantasztikus volt! Gyönyörű panorámás földúton haladtunk a láda felé. Balra a Szász-várat, jobbra Komlót és a háttérben a pécsi adótornyot láthattuk. Egy lucernás réten átsétálva értük el az erdei utat. A meredek és vadregényes erdőben egyszer csak véget ér az út és el kellett dönteni, melyik a jobb megközelítése a mélyben levő patakmedernek. Kicsit kalandosan, de sikeresen lejutottuk, nem volt könnyű. A ládát a patak folyásirányának jobb oldalán, a meredek partoldalban egy sziklarésben lehet megtalálni. Elég magasan van, kicsit küzdeni kell érte. A láda hatalmas, tele ajándékokkal. Megcsodáltuk a Leány-kőt és kicsit megpihentünk ezen a lenyűgöző helyen. Útközben gyönyörű szarvasokat láttunk a réten. Köszönet a rejtésért és a völgy bemutatásáért.

Magyaregregy címere
Atmosz&Zozmosz 2017.05.13 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Magyaregregy - Leány-kő - Köszvényesi vadászház - Kisbattyán - Battyán-hegy - Magyaregregy útvonalon, közel 19,5 km-en. Magyaregregy felől igencsak kalandos a megközelítés, egy szakaszon a TuHU-n jelzett út már nincs meg (ahogyan korábban is írták, csak akkor repceföld volt, most pedig repce árvakelés mellett van benne lucerna és más takarmánynövények is), a végén pedig a kőhöz leereszkedés már csak fától-fáig ment. A ládika könnyen meglett, elhelyeztem benne egy TB-t is. Utána a patakmeder mellett, illetve néha benne sétálva közelítettem meg a vadászházat. Sajnos a patakmederben egy friss crossmotor-keréknyomot is találtam... A Vágyom-völgy tényleg gyönyörű, köszönöm a rejtést!

kobcikrajci 2016.07.30 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.52
Pécstől Alsómocsoládig bicajjal a Mecseken át. Magyaregregyről nyakamba vettem az erre vezető földutakat, és közben szép kelet-mecseki kilátásban gyönyörködhettem. A z-re vezető szekérút elágazásától csak kb. 300 m északi irányban a cache, egyszerűen leereszkedtem a völgybe gyalogosan. A GCSING után nem jelenthetett gondot a patakmeder, illetve jól jött a képes segítség a láda helyéről, mert a GPS először tovább vitt. A nyári melegben is kellemesen hűvös, lenyűgöző hely.

nimka 2015.06.12 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.04
idei első megtalálás :)
a Félúton ládától indultam reggel. a vadászháztól az ajánlott úton. eleinte nehéz volt megtalálni a helyes utat. a favágók sok keréknyomot hagynak maguk után. ami felfelé vezet, az nem lehet jó, mert a patak medrét kell megtalálni először. a patak először tényleg száraz volt. az út viszont csupa pocsolya (benne erdei (?) békákkal). aztán később tényleg észrevettem, hogy miért ez az ajánlott útvonal. jó nehéz volt.

N.Zs. 2014.09.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
GCIDUT 4,7 km-es bemelegítése után Kisvaszar felől jöttünk. A behajtani tilosnál parkoltunk és a köves úton indultunk. Hihetetlennek hangzik, de éppen a GCVAGY félútján volt a "félúton" doboz, 6,3 km-nél. GCVAGY-nál 12,6 km-nél jártunk. Az össz. út 21,6 km volt, mert oda úton egy-két alkalommal nem a legrövidebb utat választottuk.Vissza csak 9 km volt. A vadászháztól kezdett izgalmasabbá válni a terület. A kezdeti majdnem teljesen száraz patakmedert követbe egyre több vízzel és egyre látványosabb területtel találkoztunk. Meseszép része a Mecseknek a Vágyom-völgy. Még vissza sem értünk, máris vissza vágyom....
Abszolút tökéletes pont, minden szempontból. Köszönjük!
A láda tartalma is példás. Egy sárga emberke rám mosolygott, elcseréltem egy Förbire.
A rengeteg eső ellenére mindenhol járható volt az út, a pocsolyák kikerülhetőek. Rengeteg állat lábnyomot láttunk. Voltak olyan részek, mint az Ipolytartnócon lévő bemutatóteremben.....
DE! Olyat is láttunk, amit nagyon nem kellett volna. Szörnyű szagra lettünk figyelmesek és néhány méter után már az eredetét is megtaláltuk. Egy hatalma szarvas bikát lelőtt valaki, aki levágta a fejét az aganccsal, a testet ott hagyta a patak partján oszlani. Döbbenetes!

kezdetbenhíd volt
 
viberci 2014.08.21 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Jártam már itt korábban is, nem sokkal azelőtt, mikor elkezdtem ebben a játékban részt venni. Aztán mikor ismerkedtem a játékkal, kiderült számomra, hogy egy idő után én is rejthetek, s első gondolatom az volt, hogy ez az a környék, ahol az első rejtésemnek helyet találok. Hamar kiderült, hogy erről lekéstem, s most jutottam oda, hogy ismét felkeressem a Leánykő környékét. Most is lenyűgözött a hely. Köszönöm a lehetőséget. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

anettnori 2014.08.16 09:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Köteles famászás után indultam tovább. Kellemes környezet, az elmúlt napok esőzései ellenére remekül járható utak. Aztán az utolsó 450 méteren volt minden, bozót-szederinda-kerítés-járhatalannak tűnő rész-hosszú gatyás rész. Szóval, fincsi szakasz volt.
A helyszín viszont remek! A láda is hamar meglett, logoltam, aztán gyönyörködtem a helyszín szépségében.

Köszönet a lehetőségért!

 
Szorgoslábak 2014.05.10 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Magyaregregy felől erdőn-mezőn keresztül jutottunk el a kőig és a ládáig. Egy helyen a kedves gazdálkodó beszántotta a földes utat és bevetette repcével ezért kicsit kerülnünk kellett, aki mostanában szándékozik errefelé kirándulni számítson a kitérőre, vagy vágjon át a repceföldön. :)
A völgy nagyon szép, csendes és vadregényes, érintetlen és tiszta. Ezért is örülök, hogy nem vezet ide túristaút, mert így csak az igazi természetkedvelők keresik fel ezt a helyet.
Köszönjük szépen, hogy elvezettél minket ide.

Pogánypeti 2014.05.05 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
A szombat-vasárnapi nagy esőzések után jártam ma itt. A Leány-kő előtti utolsó méterek már nagyon csúszósak voltak, de a hihetetlen ügyességemnek és leleményességemnek köszönhetően szinte teljesen szárazon megúsztam ezt a kalandot is... :)))
Köszi a rejtést! :)

Odalent a Leány-kőA Leány-kő az erdő mélyén, félhomályban
A Leány-kő felső, zöldmohás tömbjeFelirat az alsó sziklatömbön
Egy pingvin fogadott a ládában... :)A repceföldön is folytatódott a keréknyom, én nem kerültem miatta...
Odalent már látszódtak Magyaregregy házaiA Máré vára is jól kivehető volt
K.L. 2014.02.15 19:26 - Megtaláltam
Nem a javasolt úton mentem oda, hanem Kisbattyán felől. Így a völgyből nem sokat láttam, de amit igen az nagyon szép. Féltem, hogy a nagyon sáros idő miatt a ládát nehezen érem el, de egyáltalán nincs megközelíthetetlen helyen.

kekenj 2014.01.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
kösz a rejtést, nagyon klassz hely, főleg a Vágyom-völgyön végigmenni élmény!

szamado 2013.12.29 13:44 - Megtaláltam
Magyaregregy felől közelítettük meg, földutakon, szántóföldeken erdőgazdasági úton keresztül. Jó rejtés, ritkán látogatott hely.
Szamado


A lista az oldal alapbállításának megfelelően nem mutatja az összes bejegyzést (60 db), az összes megjelenítéséhez kattints ide.

Az alapbeállítást (25 db) felülbírálhatja a felhasználói beállítás, amelyet bejelentkezve a felhasználói adatok között tudsz megváltoztatni.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.