geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
3064. Kálvária tér egykor és most (GCKALT)

A Déri Szakközép egykoron, előtérben a stációk

A Déri Szakközép egykoron, előtérben a stációk

A Déri Szakközép ma

A Déri Szakközép ma

Az egykori kápolna

Az egykori kápolna

A templom és a stációk

A templom és a stációk

A templom éjjel

A templom éjjel

Stációk a templom udvarában

Stációk a templom udvarában

Egykor...

Egykor...

... és most

... és most

A háromszögelési pont

A háromszögelési pont

A sétány

A sétány
Szélesség N 46° 15,182'
Hosszúság E 20° 8,084'
Magasság: 98 m
Megye/ország: Csongrád-Csanád
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2011.09.23 21:03
Megjelenés időpontja: 2011.09.23 21:39
Utolsó lényeges változás: 2020.05.19 07:31
Utolsó változás: 2021.01.10 10:29
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+2V)
Elrejtők: Cerberus
Felhasználó: GSdriver
Nehézség / Terep: 2.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 500 m
Megtalálások száma: 611 + 6 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.2 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


Röviden
Három pontos minimulti. Az első 2 ponton kis táblákon található a végláda N, illetve E koordinátája fémtárgyakra ragasztva. A 3. ponton vár a láda, illetve itt van a pótjelszó is az előző két ponthoz hasonló ragasztott táblára gravírozva. Ha logolni szeretnél a ládában levő füzetbe, akkor feltétlenül olvasd el lejjebb a ládáról szóló fejezetet! Fontos, hogy egyik ponton sem kell elzárt területre, kerítésen belülre bemenni, minden hozzáférhető közterületről. Kérlek, ne tegyél fel a rejtésről képet és ügyelj a gondos visszarejtésre!
N koordináta helye: N 46° 15,182' E 20° 08,084'
E koordináta helye: N 46° 15,193' E 20° 07,774'

A ládába TravelBug HELYEZHETŐ.

A Cerberus csapat negyedik ládája egy könnyű szegedi sétára invitál benneteket a fokozatosan fejlődő, szépülő Kálvária térre. Ha szeretnél egy fél órát kikapcsolódni és kellemes környezetben sétálni, akkor ez a láda pont neked való. A tér látványosabb, vagy érdekesebb pontjait mutatja be ez a minimulti. A leírásból megismerheted a tér történetét, végigsétálva pedig megtapasztalhatod a jelenét, a kettő ugyanis csak együtt igazán érdekes.

A Kálvária tér északi oldalán javasolt parkolni, ahol ez minden időpontban ingyenes, de a környező utcákban sem kell fizetni.

Déri Miksa Ipari Szakközépiskola
Az iskola 1894. szeptember 1-jén nyílt meg. Az akkori neve Állami Fa- és Fémipari Szakiskola Szegeden. Épülete a Mars téren állt, amelyet néhány év alatt kinőtt. Az új épületet Orth Ambrus és Somló Emil tervezte szecessziós stílusban. Az építkezést már 1914-ben befejezték a Kálvária tér 5/B szám alatt, de az átköltözésre akkor nem került sor, közbejött az I. világháború, az épületet hadikórházként kellett használni.
A háború után az új épületét a belgyógyászati és sebészeti klinika, valamint a gyógyszertár és öt elméleti intézet számára szánta a város. 1928-ban költözött a későbbi Nobel-díjas tudós, Szent-Györgyi Albert az épületbe. Itt folytatta kutatásait, és itt talált rá a C-vitamin paprikából való kivonásának titkára.

Az iskola kemény harcok árán 1937-ben kaphatta meg az 1914-ben felépült épületét. A második világháború nagy erkölcsi és anyagi veszteséget okozott az akkori iskolának, de 1945 után az iskola az újbóli fellendülés jeleit mutatta. Az 1948-49-es rendeletek hatására (államosítás) 1949. szeptember 1-jén az iskola Ipari Gimnáziumként indult.
Mivel ez a képzési forma nem vált be, szegedi 17-es számú Gép- és Villamosipari Technikummá alakult 1950-ben. Az iskolának ekkor igen nagy tekintélye volt, egyenrangúnak számított a városban működő gimnáziumokkal. Az iskola 1955-ben vette fel Déri Miksa nevét.

Forrás és bővebb infók az iskola honlapján.

 N 46° 15,203' E 20° 8,012' [GCKALT+Deri Szakkozep]

Az épülettől nem messze, a téren találod az első felkeresendő pontot egy méretes fémtárgyon kb. 220 cm magasan. Ha körforgalomra utaló jelet látsz, nem jársz messze. Itt találod a végláda N koordinátáját egy kis táblácskán.
 N 46° 15,182' E 20° 8,084' 98 m [GCKALT-1]

A Kálvária téri kereszt és elődje, a kápolna
2011. szeptember 11-én felszentelték Szegeden a Kálvária téri Keresztet, ami az egykori Kálvária kápolna helyén kapott helyet, emléket állítva az 1968-ban lerombolt épületnek.

Az első "pestiskápolnát" 1734-ben szentelték fel Szegeden. Az utolsó pestisjárvány 1714-ben volt, a város túlélő lakossága az áldozatok emlékére építtette a kápolnát és a stációkat. Így jött létre a "Szegedi Kálvária". Az 1879-es "Nagy Árvíz" a Kálváriát is megsemmisítette, de a szegediek akarata az 1800-as évek végére helyreállította a kápolnát, amely szebb lett, mint elődje volt. A II. világháborúban az épület megsérült. A háború után a helyreállítására nem is gondoltak, a stációkat "kiverték" (jelenleg a Kálvária téri Szent Kereszt templom kertjében találjuk őket), a kápolnát 1968-ban tankokkal lövették porrá, a dombot eltüntették, helyére benzinkút került.

Az utolsó szegedi belvárosi benzinkút bezárásáról 2003 novemberében döntött a tulajdonos cég, majd 2004. november 4-én kezdődött meg annak lebontása. Több éven át tartó kármentesítést követően megépült a Kálvária domb, melyen két civil egyesület, az Élhető Szegedért Egyesület és a Móravárosért Egyesület kezdeményezésére készült el az emlékhely.

A 6x3 méteres kereszten, melyet Balogh József plébános szentelt fel, három évszám olvasható: 1790 - ekkor épült a kápolna, 1968 - ekkor rombolták le a kápolnát és 2011 - a kereszt állításának éve.
Forrás 1 és Forrás 2.

 N 46° 15,215' E 20° 7,797' [GCKALT+Kereszt]

Móravárosi Szent Kereszt Katolikus Plébániatemplom
A régi időkben jórészt szegény emberek, földművesek, dohányipari munkások lakta városrészben a múlt század első évtizedeiben kezdtek tanítók, tisztviselők kis családi házakat építeni. A terület központja a Kálvária tér volt a kápolnával és a stációkkal. A szentmisék eleinte a kápolnában voltak, majd Glattfelder Gyula csanádi püspök az itt lakó hívek kezdeményezésének eleget téve 1930-ban plébániát alapított, amelynek kegyúri támogatását a város vállalta.

1933-ban, Halász Pál egykori regnumi lelkész, az új plébános áldozatos munkájának, valamint a hívek adományainak és szorgalmának eredményeként új templommal gazdagodott Szeged és a városrész. Két év múlva pedig egészen közel fölépült a Népháznak nevezett katolikus kultúrotthon (a második világháború után Úttörőház, majd a Magyar Televízió körzeti stúdiója).

A templom 1989-ben fíliával gazdagodott: a II. sz. kórházban alapított Szent Kereszt-kápolnával, amelyben a gyógyulni kívánó betegek nyerhetnek vígasztalást és lelkierőt.
"Az új plébániatemplom legfőbb sajátossága megindító egyszerűsége, igénytelensége. Azért épült, hogy csarnokába összegyűjtse a híveket, akiknek szükséglete összejönni, hogy Istenhez imádkozzanak, hogy a szentmiséken részt vegyenek, hogy az Úr szavát meghallgassák" (H. M. 1934.) Ekkor még, a neobarokk virágzása idején annyira merésznek és szokatlannak hatott egy katolikus templomtól ilyenfajta modern puritánság, hogy még a korabeli építészszakma részére is magyarázni kellett a tervezői indíttatások helyénvalóságát.

A templomot Fennesz László tervezte. A szentély középső tengelyében található a Pleskó Béla keze által faragott nagyméretű feszület. Alatta őrzik a Glattfelder püspök adományozta Szent Kereszt ereklyét. A templom karzatán helyezkedik el a néhány évvel ezelőtt felújított Angster-orgona. Az egykori kálvária stációi a templom kertjében tekinthetők meg napjainkban. Forrás

A templom bejáratának közelében - ahonnan a stációkat a kerítésen kívülről is jól láthatod - találod a 2. felkeresendő pontot a végláda E koordinátájával. Itt is fémtárgyon kell kis táblácskát keresned kívülről. Ha 210 cm-nél alacsonyabb vagy, jobb ha felfelé tekintgetsz a kékségbe. Háttal a kerítésnek az igazi.  N 46° 15,193' E 20° 7,774' 98 m [GCKALT-2]

A végláda
Ha levadásztad az első két pontot, akkor már meg is kaparintottad a 15x12x6 cm-es végláda koordinátáit, amibe mérete ellenére csak kisméretű ajándékok férnek. Megtalálni nagyon könnyű, de a logfüzethez csak egy kis munkával juthatsz. Így inkább vedd magadhoz feltünés nélkül a dobozt és menj vele biztos helyre! Ha alaposan megnézed, gyorsan rá fogsz jönni a nyitjára és arra is, hogy hol találod azt, amivel kinyithatod. Ne feledd: többet ésszel, mint erővel! Logolás után pedig gondosan zárd be és tedd vissza a helyére! Kérlek, hogy a rejtésről ne tölts fel fotót a ládaoldalra!

A rejtek a muglik miatt szándékosan veszélyesnek látszik, azonban az egészet mi helyeztük el és ártalmatlan. Keresd a GCKALT feliratot, hogy biztos légy! Más esetben soha ne nyúlj az ilyenekhez! Esőben, hóban, fagyban, ha nem megoldható a feltűnésmentes logolás, ha nem vagy biztos a dolgodban, vagy éppen kisgyerekkel vagy, akkor a pótjelszót ugyanitt felragasztva megtalálod egy kis táblán. Kérlek ne kockáztasd a ládát, inkább logolj a pótjelszóval ilyen esetekben! Köszönöm szépen.

A tér további látnivalói:

Háromszögelési pont:  N 46° 15,192' E 20° 7,922' [GCKALT+Haromszogeles] A háromszögelés egy trigonometriai, geometriai művelet, amellyel egy háromszög két csúcsának koordinátáit, valamint a belső szögeket ismerve meghatározhatóak a harmadik csúcs koordinátái. Leggyakrabban geodéziai mérések során alkalmazzák. Jelentőségük a GPS terjedésével csökken, de nem szűnik meg.

Szeged újjáépítése az 1879-es nagy árvíz után 1880-ban kezdődhetett el. A város újjáépítési tervének kidolgozása Lechner Lajos nevéhez fűződik. Új földmérést, várostérképet, telekkönyvet készítettek. Keze alatt tizennégy mérnök és egy sereg műszaki rajzoló dolgozott, éjjel-nappal mérte, térképezte a várost. A munkához Bainville részletes várostérképe szolgált alapul. 122 elsőrendű és 762 másodrendű háromszögelési pontra függesztett mérnöki hálók között feszült a város belterülete, amiből 160 utca és tér rajza bontakozott elő. A középületek, a vasút és más objektumok hibátlan elhelyezése céljából további tizenegyezer mérőpont felvételére került sor.

A város több pontján közvetve ma is láthatók árvízi emlékként vas háromszögelési pontok, melyek a tervező mérnökök munkáját segítették a város feltérképezésekor. A 3 méter hosszú, a földből 80 cm-re kiálló vasoszlopokból mára 5 maradt meg Szegeden. A Kálvária téren kívül még a Széchenyi térnek a Kárász utca felőli sarkán, a Vám tér és az Alsó-Nyomás sor találkozásában, a Kossuth Lajos sugárút és a Török utca kereszteződésében, valamint a Tompai kapu 1. sz. háza közelében található ilyen objektum.
Forrás 1 és Forrás 2

Játszótér: Található a téren egy korszerűsített, népszerű játszótér is.  N 46° 15,194' E 20° 7,946' [GCKALT+Jatszoter]

"Super Hamburger": A Kálvária téren található egy hamburgerező. Ha megéheznétek, itt ehettek egy jót.  N 46° 15,201' E 20° 7,765' [GCKALT+Hamburgeres]

Kálvária cukrászda: Aki az édességeket szereti annak érdemes betérnie. Saját készítésű süteményeik és fagylaltjaik mindenképp érdemesek egy kóstolásra.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (298 db): környezet: 4.31 rejtés: 4.54 web: 4.66 átlag: 4.50

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


MrKovalcsik 2021.04.05 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltuk. A pótjelszót használtuk, mert nagyon sok volt a mugli a jó idő miatt. Ettől függetlenül nagyon ötletes rejtés! Köszönjük!

Pekola97 2021.03.22 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Ma regisztráltam az oldalra, nagyon élveztem a kutatást! :) Köszi a rejtést

Ksanyi 2021.03.20 17:50 - Megtaláltam
Megtalaltuk :)

bence máté 2021.03.18 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.97
ok

BT_pro 2021.03.04 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

gyberna 2021.02.28 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szeretem az ilyen ötletes ládákat :) [Geoládák v3.9.6]

nano 2021.02.27 10:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.45
A láda és a nyitó eszköz is meglett de sajnos nem funkcionált. A rejtés ötletes köszi. [Geoládák v3.9.5]

ollo 2021.02.21 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kertész család 2021.02.21 10:32 - Megtaláltam
Érdekes volt a város újabb szeletét megismerni,köszönjük a rejtést.

DonPepe 2021.02.10 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Köszönöm a lehetőséget, megtaláltam.
Egy szegedi munkám után sétáltam egyet és amire időm engedte begyűjtöttem.

Üdv Pepe

heidrich 2021.02.05 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.8]

kucsi24 2021.02.04 19:06 - Megtaláltam
Nagyon jó láda. A végládát már sötétben találtuk meg, így nyugodtabbak voltak a körülmények. Az utolsó ponton kellett a csavaros észjárás. A ládanyitó eszközhöz hiába jutottunk hozzá, sajnos "be volt rozsdásodva".

magyar65 2021.01.14 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Gábor & Edit 2021.01.03 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!Gábor,Edit,Anna,Izabella [Geoládák v3.8.3]

KK TEAM 2021.01.03 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A krumplikakas ezt a ládát is kikaparta. :-)
[Geoládák v3.8.3] [Geoládák v3.8.3]

FanniLaci 2021.01.02 12:32 - Megtaláltam
Köszönjük szépen, megtaláltuk.

kocsisjozsef74 2021.01.01 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

anzsu7 2021.01.01 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

Tngyam 2020.12.16 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Fixis 2020.11.29 10:44 - Megtaláltam
Kerékpáros ládázás első találata.

erdei csiperke 2020.11.28 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Ok [Geoládák v3.7.6]

erdei.laszlo 2020.11.28 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ésKata 2020.11.15 14:55 - Megtaláltam
Szegedi séta során találtam meg! Szeged elvben nem ismeretlen nekem, mert Félegyházán Kapus tanár úr a gimnázium 4 évében operabérletet vett és busszal mentünk. Akkor persze iskola után, színház előtt nem sok időnk volt körbenézni. Azóta többször voltam Szegeden. 2 éve születésnapomra Szeged-Palic-Szabadka szecessziós sétát kértem. Fantasztikus élmény volt! Ma egy másik oldalát néztem meg Szegednek. Még mindig vissza kell mennem!

kisember 2020.11.04 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

7dayfarkas 2020.11.03 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

GBoys 2020.11.01 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

lencseseva 2020.10.24 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

lencsilyany 2020.10.24 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Bobby Holmes 2020.09.19 11:57 - Megtaláltam
Az első két pont könnyen meglett, aztán a láda is. Ilyen alakú ládát már láttam, de ilyen zárszerkezetűt még nem. Én egy saját kulccsal nyitogattam ki, de aztán rájöttem, hogy van a ládán is célszerszám... Köszönöm a multit!

Csg12 2020.09.09 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Nicky&Ati 2020.08.21 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Ágica63 2020.08.21 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm Ágica

dvorcsakl 2020.08.20 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

dorjan család 2020.08.20 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi, hogy megmutattad. [Geoládák v3.5.3]

Brumi 2020.08.17 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Nemi91 2020.08.16 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Nitusz 2020.08.16 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

nyikes101 és neoly 2020.08.15 10:39 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk. :) [g:hu 1.6.7]

marti.halasz2000 2020.08.13 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Smelakandes 2020.08.13 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

zoli 2020.08.02 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Arculat 2020.07.18 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

JenniMiki 2020.06.27 01:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Szegedi éjszakai geotúránk alatt megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.4.1]

Kimberli1 + Imi30 2020.06.19 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Hegyo 2020.06.16 18:44 - Megtaláltam
Levadásztam. Köszönöm a lehetőséget. Környezet:4 /Rejtés: 5/ Web: 4 [g:hu 1.6.2y]

v.judit 2020.06.14 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

mpeti1985 2020.06.14 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.69
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

berkopt 2020.06.06 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.43
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

PaintedSmile. 2020.06.06 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Hey-ho 2020.05.19 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

vt54 2020.03.10 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

tajani63 2020.03.08 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

emmerwald 2020.03.08 10:27 - Megtaláltam
A többi szegedi ládához hasonlóan elegáns rejtés és szinte új logbook fogadott.
Köszönjük az invitálást!

Witgergo 2020.02.29 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Valaki tudja, hogy lehet kézzel beállított koordinátára navigálni? Nekünk nagyon nehezen ment. Móni és Gergő [Geoládák v3.3.2]

Cerberus 2020.01.16 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
Átadva új gazdájának, egyúttal magamnak is kipipálva. :)

GSdriver 2020.01.16 18:30 - Egyéb
A ládát Cerberus elfoglaltsága miatt befogadtam, egyúttal megtörtént a 3.pont teljes felújítása. Új láda, új logfüzet, ajándékok! :)

szadi&agi 2019.12.27 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
A körforgalomnál parkoltunk, megtaláltuk a koordinátákat és nagy nehezen lett egy app is, amibe beírtuk őket. A gyerekekkel mentünk és végül kessertársakkal együtt találtuk meg a ládát. A láda rejtése nem tanít szerintünk jó a gyerekeknek, veszélyes. A rejtést köszönjük!

Minerk 2019.12.27 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Spangarázs 2019.12.04 12:00 - Megtaláltam
Továbbképzésre érkeztem Szegedre, az itt eltöltött 3 napom alatt nem sikerült annyi ládát össze kapnom mint amennyit szerettem volna, de ez meg lett!
Megszállni a Vén Diófa Panzióban sikerült, jó hely csak ajánlani tudom.Mint a Gringos nevű éttermet, ha nem vagytok vegák!
Ebédszünetben begyűjtve."Hosszúcigi/hosszúkávé"
Köszi a rejtést, ötletes, írni sajna nem tudtam bele, betelt.

Csa.Csi87 2019.11.17 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
A segítségek nélkül nem leltem volna mg egyhamar...
Ötletes

AlanTheWild 2019.11.04 09:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Szegedi munka előtt végigjártam a multit! A rejtés ötletes, köszönöm!

Lupus21 2019.11.02 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vto 2019.10.26 09:26 - Megtaláltam
A nagy forgalom miatt sajnos logolni nem tudtunk, így maradt az alternatív jelszó, viszont a láda ötletes kialakítása és elhelyezése nagyon tetszett. Köszönjük a rejtést!
Tomi és Eszter [g:hu 1.6.4]

Discover 2019.10.06 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.34
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC0069_DSC0070
_DSC0072_DSC0073
_DSC0064_DSC0065
_DSC0066_DSC0071
Páratlanpáros 2019.10.02 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sky3ve 2019.09.21 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

justancsi 2019.09.21 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tfmb 2019.08.20 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Köszi a rejtést!

Fradi33 2019.08.19 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szoe 2019.08.18 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mizseicsaba 2019.08.18 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Köszi a rejtést! Meglelve!Klassz a láda:)

Sheep2018 2019.07.11 22:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Már nem mágnessel van rögzítve, de az adott helyen kis kereséssel megtalálható....

Caldera 2019.06.22 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

esyster 2019.06.08 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mheder 2019.06.05 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Botond89 2019.05.23 19:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!

Pitymi 2019.05.23 19:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejt?st. :) [g:hu 1.6.2y]

Hooch-Csi&Vi 2019.05.04 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Kiaribua 2019.04.27 10:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

bolyak 2019.04.26 10:07 - Megtaláltam
Nem vennék mérget az emlékeimre, de én sima robbantásra emlékszem és nem tankkal szétlövetésre. Délelőtt még a játszótéren hintáztunk, és emlékszem, hogy a nagymamám izgult, hogy menjünk haza, mert aznap volt a kápolna robbantás, ami ki volt hirdetve a környéken, pontos idővel. Nem messze, a Tolbuchin sugárút 40-ben lakott a nagymamám, hallottuk az egészet.

Templar 2019.04.25 11:30 - Megtaláltam
OK!

rozsahegyieva 2019.04.19 18:35 - Megtaláltam
Koszi a rejtest! A fiammal imadjuk ezt a jatekot

Inra 2019.04.13 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Dóri és Laci

melinya 2019.04.06 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő munkáját :-) [g:hu 1.6.2y]

Halász család 2019.03.15 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GLaszlo_gc 2019.02.04 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Albions 2019.02.02 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

gamestreet 2019.02.02 09:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Köszönjük megtaláltuk. A láda javításra szorul.
( A füzet teljesen szétázott.)

Ily 2018.12.28 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam. Nagyon ötletes rejtés volt. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

EdeZ 2018.12.07 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

RV 2018.11.21 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

becko 2018.11.11 09:10 - Megtaláltam
Vonattal érkeztem Szegedre, a szép őszi időben gyalog-galopp módon kerestem fel a város 11 ládáját, 29km lett a vége.
Kicsit szorulós a dobozka.

emiGrant 2018.11.08 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.24
Harmadszori nekifutásra végre meglett ma ez a ulti is, de vért izzadtunk vele, az biztos. Az első ponton vagy 20 percig bóklásztunk, mert bár a rejtő nem vette föl a telefont, két előző megtaláló kötötte az ebet a karóhoz, hogy ott van, biztos, hogy nem tűnt el. A segítség vegyes volt: volt aki nem volt túl barátságos, de még az a kedves kesser társ aki igazán segítőkész volt sem írta le a táblácska helyét pontosan. Ez érthető, hiszen egy idő után, már nehéz emlékezni minden láda pontos helyére. Ennek ellenére nagyon köszönjük a segítségét, mert ő tartotta bennünk a lelket, hogy addig bóklásszuk a helyet, míg meg nem lett. A másodiknál már semmi probléma nem volt és végül a végláda is meglett. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
Pipers 2018.11.04 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ha8je 2018.11.02 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bakancslistám 2018.10.22 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

varga.andris 2018.10.22 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, ötletes rejtés :)

bigmick 2018.10.21 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.6.0h]

GCKALT_20181021095719.jpg 
jadam968 2018.10.19 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

mtibi8563 2018.10.04 14:00 - Megtaláltam
Zseniális láda, Szegeden az egyik kedvencünk, nagyon élveztük a keresést! Köszi a rejtést!

Macusa 2018.09.13 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.17
Köszi

BAdam36 2018.09.11 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mr Zerge 2018.09.07 15:15 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

A park mellett parkoltunk, és egy könnyű sétával végig jártuk a multit. A végláda fedelének a csavarjai eléggé tönkre mentek már. Célszerű lenne olyanra cserélni ami szerszám nélkül nyitható, lepattintható.

Robogo 2018.08.11 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Szeged környéki biciklis ládázás alkalmával ide is eljutottam.
Köszönöm a rejtést!

Tisztisz és Csabi 2018.08.10 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi!

D-Day 2018.08.05 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

PardiAndi 2018.08.02 19:41 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Toth417 2018.08.02 17:29 - Megtaláltam
Annyira nem tetszett a tér, de a rejtés ötletessége miatt egy kitérőt mindenképpen megért. Köszönöm a rejtést!

KTTNTZSDSETZS 2018.07.31 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Megtaláltuk

Panka kirándul 2018.07.29 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vgaabor 2018.07.29 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

esztelneki 2018.07.27 13:52 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Reggel 2018.07.19 11:00 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

GAMANO 2018.07.14 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

sirgalahad 2018.07.11 05:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.54
Ez egy régi oskola tér
GPS-em most oda mér
Ládában a kincs benne volt
Szerencsére nincs benne volt

szollosi73 2018.07.09 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Megvan!A tér nem igazán tetszett, elég sok hajléktalan tanyázott itt. A rejtések viszont nagyon rendben voltak, az tetszett.
Köszönet.

Kálvária tér egykor és most 001Kálvária tér egykor és most 002
Kálvária tér egykor és most 003Kálvária tér egykor és most 004
Kálvária tér egykor és most 005Kálvária tér egykor és most 006
Kálvária tér egykor és most 007 
rikiki 2018.07.01 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Sinsike 2018.06.26 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést egy élmény volt!! [Geoládák v2.2.4]

Miisi 2018.06.09 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

xbundi94x 2018.06.09 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mizo6869 2018.06.06 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Zoli. [Geoládák v2.2.4]

zsolty23 2018.06.05 17:29 - Megtaláltam
A rejteket már a múlt héten megtaláltam, de akkor nem tudtam kinyitni. Most sikerült.
Köszönöm a rejtést!

ozsigombi 2018.06.02 22:42 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk! gombi&Magdi

Bernáth 2018.05.20 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Körbejártuk a teret, a templomba nem jutottunk be, zárva volt. A rejtéseket hamar megtaláltuk, a végládától sem ijedtünk meg nagyon. Sajnos még nem voltunk elég éhesek, inkább a cukrászdát választottuk. Köszönjük a rejtést!

Kittikusz 2018.05.19 03:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Marton Zoli 2018.05.11 12:48 - Megtaláltam
Második nekifutásra súlyos muglijárás közepette de ez is meglett. A felnyitáshoz a pénzérme korlátozottan alkalmas a visszazáráshoz egyáltalán nem. Valami csavarhúzó szerű eszköz kell.

Bagoly és Talicska 2018.04.24 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

KP1965 2018.04.14 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
25,4 km-es szegedi séta során épp tíz ládát találtam meg, ez volt a nyolcadik. Jó kis játék volt a kis táblák keresése, az új pont betájolása és a végláda megtalálása.

redbird 2018.04.11 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! 16/9.

vidoree 2018.04.01 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam Walkyval, köszi a rejtést! :)

walky 2018.04.01 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

MimiTiti 2018.03.31 20:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Trom 2018.03.31 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2018.03.31 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2018.03.31 16:59 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteményembe. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Louis 2018.03.27 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Katica csapat 2018.03.25 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MoMaszter 2018.03.24 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
Nagyon igényesen elkészített kis multi, ötletes és (vélhetően) mugliálló végládával. Tetszett! Köszönjük.

pityulino 2018.03.22 11:42 - Megtaláltam
Levadászva Ciccel! [Geoládák v2.2.3]

cic 2018.03.22 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
A "Planetary Pursuit" kihívás keretében találtuk meg ezt a kincset, mikor is szegedi pihenésünk allatt kerestük a környék ládáit. Könnyű találat volt egy hideg napon. Köszönjük a rejtést!

Cic a kálvária dombonHáromszögelési pontnál
EdKa 2018.03.21 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Az első pontnál nem tudtuk mit kell keresni, majd mikor a második pont meglett megvilágosodtunk, vissza az első ponthoz, a harmadik pont már gond nélkül meglett.

Zéboy 2018.03.17 09:13 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Berián 2018.03.17 09:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Csirimojo 2018.03.15 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

Gorkii 2018.03.15 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Benedek_Vulkán 2018.03.15 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Szegedi hosszú hétvégi kiruccanásunk alatt ezen a téren szálltunk meg egy kellemes lakásban, így természetes volt, hogy ezzel a ládával kezdünk. Köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2018.03.15 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Szegedi hosszú hétvégi kiruccanásunk alatt ezen a téren szálltunk meg egy kellemes lakásban, így természetes volt, hogy ezzel a ládával kezdünk. Köszönjük a rejtést.

fatibi1 2018.03.10 11:45 - Megtaláltam
Köszi!

eltájoló 2018.03.03 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Ügyes rejtés. Pénzérmével nem sikerült kinyitnom, de szerencsére volt nálam csavarhúzó. Köszi a rejtést.

Rea 2018.02.16 00:00 - Megtaláltam
:)

Senki 2018.01.14 21:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Elefántok 2018.01.13 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük

sárkányi 2017.12.25 15:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

közös nevező 2017.12.01 00:00 - Megtaláltam
Hatalmas köszönet Kisbandinak és Petinek!

atipapa 2017.11.09 09:05 - Megtaláltam
köszi

james 2017.11.03 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fercsipeter 2017.11.01 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Webber 2017.11.01 16:40 - Megtaláltam
Meglett. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pongi57 2017.10.30 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
24 km-es szegedi bringás városnézés közben megtaláltam. Egy picit én is indokolatlannak éreztem a láda multi mivoltát. Köszönöm a lehetőséget.

Galocza26 2017.10.28 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Nutszeru 2017.10.23 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Evila 2017.10.22 14:00 - Megtaláltam
Közös találat Danival. Köszönjük a rejtést!

gyalogk 2017.10.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Megtaláltam,köszi.

nimka 2017.09.14 20:40 - Megtaláltam
eredetileg a vadaspark ládáját akartuk megkeresni de az nem lett meg. ez se volt annyira könnyű. remélem nem törtem el a ládát a feszegetéssel

gege68 2017.09.02 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2017.08.26 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.37
Idei nyaralásunk helyszíne a Szeged melletti, Mórahalom volt. Tegnap a meleg, már-már kánikula ellenére még rá tudtam venni a családot egy kis ládázásra a közeli Szegeden, de ma már ők inkább a wellnesst választották. Sebaj, én azért ládáztam egy jót ma is a környéken! :)
Este, immár a hűvösben visszatértünk egy kis fagyizós, városnézős sétára.
9/9. találat.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20170826_19132220170826_191352_001
20170826_19155520170826_193540
20170826_194830_00120170826_195114_001
20170826_19562520170826_200618
20170826_201403_00120170826_203324
20170826_211011_00120170826_211344
20170826_211646_001 
pgyp 2017.08.25 19:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Volt szegediként ismerős volt a helyszín, ma elsősorban a vacsora miatt mentünk el a hamburgereshez - és nem is bántuk meg. A végláda egy manapság elég divatos megoldás, városi környezetben megfelelő egy normál méretű ládának. A két multipont szerintem felesleges, aki akar a téren sétál egyet, a pontvadászok meg úgyis kocsival mennek mindegyik ponthoz.

alexi 2017.08.13 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kissss 2017.08.08 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Egy kis nyaralás, egy kis ládázás. Köszi! :)

Szamoska 2017.07.31 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Kellemes séta volt, köszönjük!

koranyig 2017.07.29 00:00 - Megtaláltam
Megvan, nagyon ötletes és igényes a rejtés! Köszi

Sorex 2017.07.28 17:45 - Megtaláltam
Megvan :)

astacus 2017.07.28 17:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtest.

tabletta 2017.07.19 19:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Profi munka! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Maszat1 2017.07.08 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kupec 2017.07.03 09:55 - Megtaláltam
Ügyes rejtés.

vViktor 2017.06.22 16:53 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

petrot81 2017.06.20 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.68
Családi kincskeresés 2/2. Korábban már próbáltam keresni, de az első koordinátát akkor nem találtam (ahogy más se akkortájt). Most minden a helyén volt. Másfeledik pontnak beiktattunk egy fagyizást, majd nekivágtunk a tér másik oldalának. Nagyon ötletes a végláda rejtése :) Köszönjük a lehetőséget!

Kincskeresők 
Őzifejek 2017.06.18 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Rudi Team 2017.06.18 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sandorfabi 2017.05.28 13:27 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!

Zsizsi60 2017.05.14 11:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

Emerich63 2017.05.14 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

1494752947339140523074820170514_133150
20170514_161419 
Myrafelle 2017.05.13 13:58 - Megtaláltam
köszönjük szépen a segítséget Cerberusnak. egyelőre csak a pótjelszó kereshető (található). [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lacisan 2017.05.13 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Skalp 2017.04.30 23:59 - Megtaláltam
Kedves Rejtő!
Az első ponton a NAGY táblán, s a környékén sem találtuk meg a koordináta részletet. A másik a kék tárgyon megvolt, de így hiába.
Nem is értjük, hogy egy apró téren mi indokolja a 3 pontos multit, miközben két pontja nem is a tér érdemi részén van. Ráadásul a pótjelszó is függ az első két pont meglététől, így az sem segíthetett. Jobban éreztük volna magunkat itt egy hagyományos, de még egy virtuális láda keresésén is, ami pont egy szép pontján van a térnek.

A fényképek alapján Boszorkánnyal kérünk egy elfogadást! Köszönjük!

20170430_18402220170430_184749(0)
Stüszi vadász 2017.04.24 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
A ládát a földön találtuk, egy kerítésoszlophoz szorítva helyeztük vissza egy TB-vel.

fkmaster 2017.04.24 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.27
Lásd Stüszi!

Pajzsika 2017.04.22 13:05 - Megtaláltam
Meglett, küszönjük!

Dióskanyar 2017.04.22 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.97
Megtaláltuk. Köszönjük.

yan-chee 2017.04.16 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Szegedi látogatás során egy séta alkalmával megtalákva és kipipálva :)
Köszi a rejtést...

uzolee 2017.04.15 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

foximaxi 2017.04.11 10:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Egyszerű és nagyszerű.

Andrisok 2017.04.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk, szöveg alapján az egyiket először máshol kerestük... :)

zsiz 2017.04.01 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Nagyon-nagyon ötletes, gyerkőcökkel élmény volt keresgélni.

IMG_20170401_163450 
evilkantor 2017.04.01 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

luilui 2017.04.01 15:42 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

TMC 2017.03.25 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Ötletes rejtés:) (lekellett volna fotóznunk a kordinátákat és akkor nem kellett volna kétszer visszamenni :D ) köszönjük

Albatrosz947 2017.03.20 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Tavaszi bringázás keretében meglett.
Köszi a rejtést.

20170320_132439_Richtone(HDR) 
a.marta 2017.03.10 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Erdélyi család 2017.03.06 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.06
Megtaláltuk!

dobot 2017.02.27 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Az elsö ládánk. A három gyerekünkkel kerestük. Nagy élmény volt kerülgetni a tárgyakat az infóért. Az elsönél telefonos segítséget kellett kérnünk. Cerberus nagyon készséges volt. Az 5 éves lányunk, Iza okostelefonnal a kezében kereste a GPS pontokat. Köszönjük

Masni 2017.02.12 19:29 - Megtaláltam
Családi találat. Lányaink rollerrel, mi sétálva tettünk egy-két kört a téren. Sok infó új volt. Köszönjük szépen a rejtést, amely valóban merész. A cukrászda és a hamburgerező is jó választás lehet. Köszönjük a rejtést!

mala 2017.01.29 08:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Bátor rejtés. Köszönet a rejtőnek.

Zuzmarába öltözve. 
zalajaro 2017.01.17 13:05 - Megtaláltam
Aki keres az talal :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2016.12.18 11:17 - Megtaláltam
Kicsi kör. Érdekes stációval. Templom szerencsére mise után nyitva volt.

Lilah&Lackó 2016.11.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.25
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

Fazék 2016.11.12 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.49
Céges csapatépítő tréning után szakadó esőben, esernyő alatt Anikóval közösen kerestük a pontokat. Sötétben, esőben talán nem a legszebb arcát mutatja a tér, de így is érdekes volt.

VaVi 2016.11.08 00:00 - Megtaláltam
köszi :)

katika 2016.10.31 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

menace 2016.10.31 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltuk, köszi!

schulczgreg 2016.10.25 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Jó kis rejtések, köszönöm a lehetőséget! :)

Mol Dan 2016.10.22 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BranDroid 2016.10.09 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

SandorCsaba 2016.10.01 15:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

gen.dever 2016.10.01 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Igényes rejtések, köszönöm

tothadam86 2016.08.13 01:46 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)-
Köszönöm a rejtő segítségét a jelszónál.
Az első pont nem lett meg, elmentem a másodikhoz, azt nehezen egleltem. Visszamentem már tudva mit kell keresnem. Nehezen meglett az is. Majd elmentem a 3. ponthoz.
A sötét nem segített..

KovMat 2016.08.12 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
Köszi!
-.- --

OsiOsi 2016.07.26 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.10
Csak a keleti hosszúságot találtuk meg. Így volt esélyünk a ládát megtalálni. Végigmentünk ezen a viszonylag rövid vonalon és meglett! :-)

thera 2016.07.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Köszönöm a lehetőséget. Megtaláltam. Ötletes mindhárom pont. :-)
A jelszó kicsit olvashatatlan. Remélem eltaláltam. :-)

Puszedlik 2016.07.03 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.68
Köszi!

pliptai 2016.06.29 20:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

DSC03514DSC03517
DSC03520DSC03545
Judit és Béla 2016.06.27 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.19
Megtaláltuk.

ystray 2016.06.27 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

katijoko 2016.06.25 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

vizipinty 2016.06.18 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

windon&tjaball 2016.06.15 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

denho 2016.05.14 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pocok356 2016.05.11 08:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

batuka 2016.05.11 08:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Balymester 2016.05.11 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Furtyka 2016.04.13 18:42 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :)

anettx 2016.04.10 15:25 - Megtaláltam
TFTC!
Városnézés Szegeden 8 ládatalálattal esőmentes, sétához ideális időben.
Ládapontok gyalogos bejárása VEHE-HOMA-SZTE-TIVI-UJZS-SZEV-SZHT-KALT sorrendben. Szép, nagy város Szeged, minden bemutatott pont teljesen új és ismeretlen volt számomra, örülök, hogy megismertem, jövök még máskor is! A belvárosban csak lézengtek az emberek, legalább könnyen lehetett keresni a pontokat.

Ez tényleg minimulti, de nem baj szeretjük a multikat:)
Ez a park szép lezárása a mai napnak. Még egy kicsit itt kóvályogtam, hátha rábukkanok a VITC 1. ládájára...persze ez csak tipp, hogy itt lenne, még a rejtvénnyel sem boldogulok, innen folyt.köv. legközelebb...

gckalt-IMG_6012 
Audrey722 2016.04.09 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Attibati 2016.04.03 07:35 - Megtaláltam
90 kilométeres kerékpártúra Szeged környékén.
A mai nap első találata. A leírás nagyon érdekes, sajnálom, hogy a helyszínen csak a multi keresgélésével voltam elfoglalva. A végláda rejtése igazi kuriozum.

megyekutánad 2016.04.01 15:29 - Megtaláltam
Köszi szépen. :)

stmester 2016.03.19 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

erand 2016.03.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Ok!

prisoft 2016.02.13 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2016.02.06 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A rejtés merész, de nagyon tetszett.
Sajnos kicsit beázik, így a logbook vizes. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Frankie Family 2016.01.30 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük az újabb családi élményt! Hamburgerező muglik miatt alternatív jelszóval.

Emese62 2016.01.23 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Maros-delta és Útszéli kereszt után ez a mai harmadik és egyben utolsó ládikánk. Vásárolni jöttünk Szegedre Anitával(FoJo). Jól kitalált és rejtett láda, köszönjük.

kovtom72 2016.01.12 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Ötletesek voltak a rejtések minden pontnál. A logbook el van ázva, cserére szorul. köszi

tibortt 2016.01.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Köszi a rejtést!
Ötletes, profi munka.

Petra&Laci 2016.01.01 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kincs92 2016.01.01 12:40 - Megtaláltam
Szegedi szilveszterezésünk utolsó állomása :( Még biztosan visszatérünk, gyönyörú város

Köszönjük a lehetőséget,
Kincső & Csabi, Petra és Laci

Balear 2016.01.01 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Szegedről hazafelé jövet megálltunk picit multizni. Nagyon ötletes :)

Köszönjük,

Petra, Kincső, Laci és Balear

Paul 2015.11.05 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.25
Köszönöm a rejtést.

aromo 2015.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Eddigi legjobb keresésünk, nagy respect a rejtésért :)

KutaToll 2015.10.30 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gym 2015.10.27 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

villon 2015.10.26 09:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Verőfényes szép időben kerékpáros találat. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

V_Gabor 2015.10.23 20:01 - Megtaláltam
A füzet nedves!

Szegedi hétvége. Köszönöm!

[g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

szpiridion 2015.10.18 00:00 - Megtaláltam
TFTC!

Glac 2015.10.17 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Venkl 2015.09.27 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

csörike és maci 2015.09.24 13:00 - Megtaláltam
Ok.

fa-peti 2015.09.22 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fodor8peter 2015.09.12 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
A pótjelszót valahogy nem találtam, a láda rendben!

ha2 2015.09.11 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Tájfutóverseny előtti városnézés keretében.A doboz rejtése nagyon ötletes. Ha lehet feltűnés nélkül logoljunk.

zsityi 2015.08.25 18:57 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk, tetszett.

becsacsa 2015.08.25 18:56 - Megtaláltam
Ez volt az első geoládánk. Szegedi barátainkkal találtuk meg:)

jiimbo 2015.08.22 13:12 - Megtaláltam
Remek!

Dinobike 2015.08.21 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

WADMAC 2015.08.21 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Jadrana 2015.08.21 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

griffs 2015.08.21 00:00 - Megtaláltam
Családi bringázás során. Rosszul olvastuk le a jelszót, de a Rejtő villámgyorsan kisegített. Köszönjük!

Ötvös család 2015.08.19 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Szegedi kerékpáros ládázás hetedik állomása. A nap végére 11 láda 34 pont és 55 kilométer tekerés lett az eredmény.

 
borospeti 2015.07.29 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.53
No ismét megtréfált a .com és a .hu dualitás. A .com-ról töltöttem fel a GPS-t, ahol pedig az első pont koordinátája hibás. Kiterjesztettem a keresést, és valószínűleg a helyes objektumot is megvizsgáltam, de mivel a nullponttól elég messze volt, nem túl alaposan. Így N koordináta nélkül elbaktattam inkább az E koordinátáért, aminek segítségével, és egy kis megérzéssel elég könnyen meglett a láda is. :)

Köszönöm a rejtést!

ga-mi 2015.07.28 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! ga-mi :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2015.07.25 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2015.07.25 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.90
Sajnos van szebb része is Szegednek ma már, lehet egykoron tényleg hangulatos volt. :(
----
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

harcibarack 2015.07.16 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megtaláltam!
Keresés: A két odavezető pont 1-1 perc nézelődés után meglett. Ilyennel még nem találkoztam, mást kerestem, de hamar feltűnt a kód. a 3. pont koordinátáit nem tudtam hol lehet bevinni az androidos alkalmazásba, annak a megtalálása vett igénybe sok időt. Tényleges kereséssel 3-5 perc telt el. Összesen 20 perc telt el a 2. és 3. pont megtalálása között.
Pontosság: A koordináták pontosságával semmi baj nincs. A magas épületek miatt előfordulhat, hogy kicsit később reagál a berendezés, de tényleg a megadott pontokon vannak a "ládák".

Időjárás: Nyári hőség, dél melegben. Megtalálások ideje: 11:32, 11:44, 12:05
Élmény: Maga a webes leírás és a képek változatossága is remek, sokat tanultam a környék múltjáról. A ládákon kívül minden felsorolt érdekességet is meglátogattam. Az összes ponton olyan rejtési móddal találkoztam, amikkel eddig még sehol sem. Nagyon ötletes és kreatív. Volt benne kihívás, egy kis bosszankodás, de az az érzés mikor megtaláltam a ládát, leírhatatlan. Megérte.
Köszönöm a rejtést!

Sétánypark
KeresztHamburgeres
katica 2015.07.11 10:44 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2015.07.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Ötletes rejtés, köszönöm!

tarsolyos 2015.07.02 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Köszönöm a rejtést!

 
szamosszamoca 2015.07.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.81
Nem értem a multi lényegét. Az hogy geoládát kapott, rendben, de hogy három pontos???

Norbee97 2015.06.26 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Szegedi ládázás 7/8.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Ötletes láda. :) Mondjuk már maga az út is érdekes volt, hála a bliccelő emberkének, aki mindenféle kifogást keresett arra, hogy miért nincs jegye. :D De miután leszálltam, az első pont felé mentem. Egész hamar meglett. A második is pont ilyen könnyen ment, a harmadikkal telt el a legtöbb idő, de végül meglett. Tényleg nagyon tetszett. :) [g:hu 1.5.2a] [wapon beküldött szöveg]
318.

Majomparádék 2015.06.14 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bgecco 2015.05.29 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pilis50 2015.05.21 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Szép séta ..., ügyes rejtések ..

 
ther 2015.05.01 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Szegedi hosszú hétvégénk során felkerestük. A második virtuális pont közvetlen közelében voltak, ezért visszaúton kerestük meg a maradék pontokat. Nagyon tetszett a végláda! Köszönjük a rejtést!

athilarex 2015.04.18 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.05
Köszönjük!

urbanj 2015.04.12 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Nem volt messze a szegedi szállásunktól, így könnyű találat volt.

GYEZegzug 2015.04.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.33
Megtaláltam. Köszi szépen a lehetőséget.

 
Pillangó csapat 2015.04.05 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Köszönjük a lehetőséget, a láda rejtése nagyon ötletes!

EmesESE 2015.04.04 19:06 - Megtaláltam
Megvan

május 15. 2015.04.04 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon tetszett a jelszóképzés, kulturáltak a táblácskák, és a végláda nagyon ötletes.

GCKALT_2015044174402.jpgGCKALT_2015044174450.jpg
LuLi 2015.04.04 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Igazán kalandos volt! Köszi! :)

LuGyu 2015.04.04 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Jól szórakoztunk és a láda rejtése nagyon ötletes! Köszönjük! :)

Bőrharisnya 2015.03.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Szép környezet, ötletes rejtés, fenséges hamburger!
Ez a keresés eredménye!
Köszönjük a munkád és az élményt!

Kazbek 2015.03.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.15
ok

v1k0hr 2015.03.06 14:54 - Megtaláltam
? [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2015.03.03 00:00 - Megtaláltam
-

Medan 2015.03.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést. A doboz megint beázott, zsebkendővel kitöröltük, de a lognapló teljesen elázott.

Ákibard 2015.01.31 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megvan! Nagyon ötletes rejtés, tetszenek az ilyen ládák, amiket tényleg keresni kell, pontról pontra kapva a koordinátát. Igényes kivitelezés, és a végpont is ötletes :) Élmény volt megkeresni.Köszönöm a lehetőséget.

Sheeva & Leon 2015.01.25 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Kellemes vasárnapi sétával megtaláltuk, köszönjük! :)

csipet_csapat 2014.12.29 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
takacsimre 2014.12.29 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Szeged környéki ládázás barátainkkal, Icával és Gézával. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

medike75 2014.12.28 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm :)

gyetger 2014.12.21 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Mary Lou 2014.11.29 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Szombati bevásárlás, séta és ládázás.
Jó nagyot sétáltunk.
Köszönjük a rejtést.

mackomisi12 2014.11.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Második nekifutásra meglett végre! Szuperül elrejtettétek, nagyon ötletes, köszi

Antissimo 2014.11.26 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Szinte véletlen hogy megkerestem ezt a multit, útba esett a GCNANS néhány pontja között. Villamossal jól elérhető hely, megéri a sétát, és a rejtés is ügyes! A doboz tiszta, száraz, szokatlanul friss - köszönet a karbantartásért! Kipróbáltam a hamburgerest is a sarkon, bőséges a választék.

kami1 2014.11.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Igényes virtuális pontok, jó leírás. A láda a helyén van, de mugliveszély miatt a virtuális megoldást választottam. Nem volt türelmem kivárni, míg elmennek a bámészkodók.

Köszönöm!

Hegedüs 2014.11.14 00:00 - Megtaláltam
Gondos munka.
A.

VKBITANG 2014.11.09 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi! :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

widi 2014.11.04 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

faragoz001 2014.11.01 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.29
TFTC!
A logbook megtelt és ázott.

N.Zs. 2014.10.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Viviennel és Benedekkel. Tényleg rövid kis multi, de kerek :-)
Ma ennyi fért a napunkba...
A közeli hamburgerbárban az aszfaltbetyár dupla hússal ízlett a legjobban....

???
erikavedo 2014.10.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Köszi a rejtést!!! Megtaláltuk

5N 2014.10.25 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Bemelegítésnek tökéletes volt a mai nagyobb séta kezdésének.A dobozt ugyanoda raktam vissza ahol találtam,de most a csupaszabb fák miatt eléggé látható.

Tompika23 2014.10.04 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Meglett könnyen, jó rejtés. Kár hogy lerombolták ezt a szép templomot...

Gabri-el 2014.10.04 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megleltük, köszönjük a rejtést! :) [Még ennyi szúnyogot... legalább 1-et emelnek a nehézségen :D]

Angelica 2014.10.04 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk :) köszönjük a rejtést!

CzPeet 2014.10.04 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Köszi a rejtést, meglett, csak azok a szúnyogok ne lettek volna annyian :)

alucifer 2014.09.28 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


 
CyberWolf59 2014.09.25 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Köszönjük az ötletes rejtést!

kbandi 2014.09.24 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.14
Megtaláltam. A végláda tényleg nagyon ötletes, köszönjük a rejtőnek.

tudo 2014.09.18 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.40
85 km kerékpár edzés 200 m emelkedéssel Szeged körül GCKUPA jegyében 2 új és 17 régi ládával. A vonaton odafelé Befivel utaztunk puszta véletlenségből.

Mivel Befi már leszedte magának Szegedet az idei kupában, más-más útitervvel jöttünk. Amikor a vasútállomáson elváltunk, mondtam is, hogy útközben még biztosan találkozunk. Nos, amint a láda 1. pontján a táblácskát sikertelenül bogarásztam, Befi meg is érkezett.

A 2. pont hamar meglett, a 3. ponton a láda is, de a jelszó csak percek múlva. Logoltam, majd folytattam a mai pontgyűjtést GCUJZS felé.

Kálvária tér 
Gabbence 2014.09.16 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Barátnőmmel indultunk az esőben. Mostanság kezdte, de nagyon lelkes. :) Kis segítő kezdőlökéssel gyorsan meg is lett. Cerberusékhoz méltó rejtés, még sosem kellett csalódnom. :)
A jelszót elfelejtettem megnézni, ezért másnap még egyszer visszamentem.

TigerCat 2014.09.16 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2014.09.16 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.5.0p] [wapon beküldött szöveg]

povyagi 2014.09.13 10:11 - Megtaláltam
\o/ Hurrá! Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2014.09.13 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 4.43
A hely annyira nem fogott meg, de a rejtések igényesek, a végláda még ötletes is.

19izsi73 2014.09.13 09:21 - Megtaláltam
Ok

macikupac 2014.09.13 09:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.38
Ásotthalmi geoverseny 1.

A versenyre menet, ráhangolódás gyanánt kerestük meg ezt a multit. A pontok rendben vannak, könnyen megtalálhatóak, bár a 2-es az mindünknek jóval odébb mutatott, s a leírás sem könnyített a megtaláláson. De azért megoldottuk, mert már láttunk pár dolgot. Nem tudom, miért, de abban a (tév)hitben voltam, hogy a kálvária abban az értelemben kint van, hogy nem a templomkertben. Amikor ideértünk jöttem rá, hogy pár éve (a mártélyi verseny utáni napon) már jártunk itt és akkor is megnéztük az épületet és a stációkat. Macek medvémmel kerestük fel.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

Kokó 2014.09.13 09:21 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Kofola BT 2014.09.13 09:21 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jspanyik 2014.09.12 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.28
Szeged és környéke 10/15.

Rövid séta, könnyű találat!

Köszönöm a lehetőséget!

Ildi76 2014.09.10 18:35 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szicsu 2014.09.10 18:35 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szbarna 2014.08.26 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Ez a lada is meglett vegre...Valahogy mindig kimaradt eddig, talan azert mert akkor szuletett amikor kicsit elhanyagoltam a jatekot, pedig hetente minimum ketszer jartam erre az elmult tiz evben. Lehetne sokkal szebb is a ter, dehat ez van. A lada rejtese nagyon jo, de azert a GCvitC lada a teren talan felulmulja. Koszi a rejtest!

Gyurmi 2014.08.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük, nagyon ötletes rejtés. Kellemes séta volt, nagyon jól szórakoztunk.

talancsak 2014.08.22 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tonykopter 2014.08.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Felleltük! Köszönöm a rejtést!

Reaper 2014.08.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönöm a rejtést. Gyerekkel, babakocsival sétálva lőttem ki. Ötletes a doboz.

zsuuu 2014.08.16 00:00 - Megtaláltam
Szombat delelotti seta Kredenccel es Pepevel
Koszi

aceespepee 2014.08.16 00:00 - Megtaláltam
szegedi városnézés közben megtalálva :)

benist 2014.08.15 09:40 - Megtaláltam
Villamossal a tér sarkáig. A sok tábla között megtaláltuk az igazit is. A második pont könnyen ment. Szellemes a láda, először a fán próbálkoztam.

kredenc65 2014.08.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Finom szegedi séta és ládázás Zsu és Pepe társaságában. Remek rejtés, TFTC! :)

nmárti 2014.08.14 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Oszkárral:) Ez az én kálváriám:) Első nap idejöttem, gyalog és nem találtam az első ponton semmit. Feladtam és dühömben begyűjtöttem öt másik szegedi ládát. Második nap ismét megközelítettem, de már esteledett és csak a második pont sikerült, rejtői segítséggel persze:)amit itt is köszönök. Harmadik napon ismét megtámadtam az első pontot, de már villamossal:) Megtaláltam, beírtam és kb. ott volt, ahova gondoltam. A rejtés ötletes:)szeretem a Cerberus-ládákat :) Köszönöm a lehetőséget :)A hamburger tényleg finom :)

 
tevelady 2014.08.10 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

golyakr 2014.08.03 11:51 - Megtaláltam
Szegedi gyalogos ládázás (~12). Egyszerű, gyors kess a nagy melegben. A park rengeteg hajléktalan pihenő-/alvóhelye. Némelyik egyén olyan speciális pózban feküdt, hogy csak ámultam és bámultam. Köszönjük a sétát, a táblácskákat rendkívül jó megoldásnak tartom! :)

SirLes 2014.08.03 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

reka.nyilas 2014.07.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.01
Egy Atival mászkálós délután második ládája volt ez. Finom a fagyi a közeli cukiban, bár jól rejtőzik mert épp renoválják az épületét. Köszönjük.

FoJo 2014.07.12 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Fotókiállítás megnyitónyitója előtt begyűjtöttük ezt a minimultit. Nagyon jó kis rejtés, gratula a ládagazdának.

 
Sápatag 2014.06.28 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2014.06.24 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

geocat&geodog❤ 2014.05.17 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Levadásztuk! A hamburgerezés most kimaradt! De legközelebb azt is megejtjük! Köszi a rejtést!

anettnori 2014.05.11 05:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

2-1-3 sorrendben.
Az első ponton elsőre semmit sem találtam. Átballagtam a másodikhoz, az meglett, így már sejtettem mit kell keresni az elsőnél. Aztán az is meglett. Örömmel vettem tudomásul, hogy ismét ballaghatok vissza. A büfénél kissé nagy volt a zsivaj, de azért sikerült észrevétlenül logolni.

Köszönet a lehetőségért!

 
Fringilla és Kuglóf 2014.05.03 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Szegedi hosszú hétvége keretében kerestük a ládát, a szakadó eső elől az Aranyhal étterembe menekültünk be ebédelni. Biztos, hogy kell ide egy multi?

csincsa 2014.05.01 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Köszönjük.
Nagyon elmés!
Nagyon jó! :)

Nixi94 2014.04.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszönjük a rejtést, ötletes volt, a segítségek is hasznosak, könnyen meglett :) Barna és Kürthy család

waneqr 2014.04.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.94
Köszönjük a lehetőséget a sétára!

sdf89gue4jlk 2014.04.05 13:15 - Megtaláltam
Bejártuk a környéket. Mivel dél környékén jártunk ott beugrottunk a Szuper hamurgereshez enni egy jót.

Seres Péter 2014.03.27 11:28 - Megtaláltam
874. ládám

szepzsuzsi 2014.03.23 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.67
Elgyalogoltunk a városközpontból a Kálvária térre. Jobban tetszett volna, ha a templomkertbe is beinvitál minket a láda akár egy virtuális pontért is. Köszönjük!

 
Pogánypeti 2014.03.17 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
A mai napi szegedi gyalogtúrám hatodik, egyben utolsó találata volt ez a multi, összességében pedig a 250. találatom!!! :)))
Szerencsére a pontok közel voltak egymáshoz, a mai nap után már éppen kezdett fájdalmassá válni a sok gyaloglás...
A rejtés ügyes, jó helyeken voltak koo-k, és tetszett a kis dobozka helye :)
Köszönöm a rejtést!

Déri Miksa Ipari SzakközépiskolaHáromszögelési pont
A Kálvária téri keresztA Móravárosi Szent Kereszt Katolikus Plébániatemplom
salty 2014.03.07 15:57 - Megtaláltam
Megvan! :)

Apexsek 2014.03.06 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Szegedi sétagalopp állomása

Mókussssok 2014.02.23 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

K&H 2014.02.23 12:00 - Megtaláltam
Több ízben kerestük már a ládát, sosem találtuk meg... Az első ponton található koordinátát egyszer még sötétben kerestük meg, és mivel táblácskát nem találtunk, a leírásban említett trafóház ereszén található koordinátát vettük alapul. Nos, ez volt a gond, ugyanis a koordináta egyik számjegyét nagyon könnyen el lehet téveszteni (főleg sötétben). Ma ismét visszamentünk hátha meglesz és miután a rossz koordinátán ismét nem találtunk semmit (már az úton a csatornafedelet is felnyitottuk, a fater meg csak nézett a kertből :) ) akkor lett gyanús hogy a koordináta nem jó. És valóban... Kb 20 méterrel arrébb, egyből meg is lett :D
Köszi!!

kia71 2014.02.22 00:00 - Megtaláltam
A korábbi ládát is megtaláltam, ezt se hagytam ki. Profi munka. Nagyon ki van találva. Köszönet a rejtésért.

t&b hunt 2014.02.20 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
Megtaláltuk! Köszönjük a nagyon jó rejtést:)

sztyopa13 a páratlan páros 2014.02.16 10:05 - Megtaláltam
Precízen kidolgozott multi.A második pontnál zavarba ejtően sok a fémtárgy.Apró lépésekkel haladtunk a kicsiktől a nagyobbak felé,igy meglett.A hamburgeres is,a sarok is és a láda is.Szemtelenül ötletes rejtés!Az ilyen rejtésekért szeretjük ezt a játékot.A leírás ismerete nélkül csak egy kutya sétáltató parkot láttunk volna.Pedig a hely a város tragikus eseményeire emlékeztet.Köszönjük megint gazdagabbak lettünk tudásban.

NightBlade 2014.02.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Köszönjük a rejtést, megvan! :)

bubu&vahur 2014.02.03 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést. :-)

 
Túranyuszi 2014.01.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Köszönjük a sétát! Külön köszönet a Kedves rejtőnek a segítségért! :)

üdv.: Túranyuszi, Andralin :)

guppik 2014.01.19 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük az igazán mini multit!

divemaster 2014.01.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Vasárnapi egész napos közös ládázás guppikkal. TFTC!!

lutea 2014.01.17 09:30 - Megtaláltam
:

nogacsalad 2014.01.17 09:30 - Megtaláltam
Részletek később...

Nars 2014.01.16 17:30 - Megtaláltam
Az első ponton csak a csatornásra bukkantunk rá. A többi simán meglett.
Köszi a rejtést! :)

plecs 2014.01.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.02
A rejtés valóban érdekes, a hamburgerező árai is: 647, 802, 736... :-)

BubaGC 2014.01.13 12:30 - Megtaláltam
:-)

szegeo 2014.01.12 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2014.01.11 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.95
:)

kagi74 2014.01.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
A tér a város egyik legismertebb helye, a multiláda nagyon klassz, a mikroláda rejtése igazán mesteri! Szegediként csak ajánlani tudom a látnivalók mellett, mindenképp térjetek be a nagymultú hamburgerezőbe is! Vagy ha csak egy kávéra vágytok a cukrászda is kitűnő hely!

Cinkata 2014.01.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon jó helyet talált a rejtő!!! :)

matya&zotya 2013.12.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
A 2013. év utolsó találata. Nagyon tetszett a rejtés és az oda vezető "út" is! :)
Jövőre folytatjuk!
Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

TS 2013.12.30 15:40 - Megtaláltam
GPS nélkül kezdtem keresni a ládát. Az első pont könnyen meglett. A 2. pont helyett rögtön a ládára bukkantam. Az itt lévő fém táblácskát a földön találtam. A ragasztás engedte el. Végül a 2. pontot is megkerestem.

klfmate 2013.12.12 14:40 - Megtaláltam
.

komperasteszta 2013.11.17 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
A ládát többszöri nekifutásra sikerült csak megtalálnunk, de az örömünk annál nagyobb volt a végén.

K.L. 2013.11.02 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

kamzik 2013.11.02 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Köszi szépen a rejtést!

petili 2013.10.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Rejtés nagyon tetszett.
Köszönjük a rejtést !

PEx2 2013.10.28 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08

Az első pont rögtön meglett, de a másodikat fél óráig kerestük négyen, de nem találtuk. Ekkor mondta a barátnőm, hogy ő megpróbálja koordináta nélkül megkeresni. Meg is találta, majd rendes volt, hagyta, hogy mi is megleljük. Szemtelenül merész rejtés, de jó!Geoléda 2013.10.27 17:10 - Megtaláltam
:-)fincsi a hambi. jutalom a megtalálónak.

Párduc50 2013.10.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Szép multi! A kettes pontot nem találtuk. A rejtő segítségét kellett kérnem, kiderült, hogy a tábla elveszett. A záróláda könnyen meglett.
Én taxis hambit ettem, bár nem szeretem a taxisokat :-)
Mivel én is pécsi vagyok, én is imádtam a Mézesmackót!!!
Köszi a rejtést!

Vándor Csillag 2013.10.27 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
meglett

krisskamion 2013.10.27 10:10 - Megtaláltam
farkas_e-vel, aki jól elbénázta...

farkas_e 2013.10.27 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Húú, ez a láda igen nehéz szülésre sikeredett... Krisz már fáradt, azt mondta, ő nem jön, majd megvár az autóban.
Az első ponton a fák meg az épületek miatt szerencsétlen kütyü vagy 40 méterrel arrébb mutatott. Én meg néztem a fém kerítést, a biciklitárolót, a tűzcsapot, de hiába. Aztán a megoldástól kb. 20 méterre a másik irányba mutatott, ott megnéztem a jelzőtáblák oszlopait, a fémdobozt, meg a villanykarót. Hát, egyik sem... Most jó sokat segítettem a következő keresőknek, hogy hol ne nézzék... :) Már Krisz is kiszállt a kocsiból, amikor végre jó helyre mutatott a kütyü, és pikk-pakk meglett.
A második ponton megintcsak nem jártam sikerrel, ráadásul én a bejárathoz mindenáron közelebb keresgéltem. Kriszt megint kicsaltam az autóból, és miután végigtapogattuk a kerítést, mindhiába, felhívtam a rejtőt. Egyeztettünk, és megállapítottuk, hogy eltűnt a koordinátát jelző tábla. Köszönöm a telefonos segítséget!
A harmadik pont ismételten nehezemre esett, de ez már az én butaságom volt: elírtam a koordinátát, és mindenáron a villamosmegállóba vitt. Krisz itt is utánam jött, leellenőriztette a koordinátát, és amikor megtudta, hogy elírtam, feladta... Elment hamburgert enni. :) Én pedig átsétáltam a ládához, ami egy nagyon frappáns rejtés, és szép nyugodtan belogoltam. Mire végeztem, Krisz is odaért a hambival... Tényleg finom! :)
Azt hiszem, ennyit már régen bénáztam egy ládával...

Strombus 2013.10.25 18:00 - Egyéb
Tavaly megtaláltam a régi rejtést. Most látom, új van, jobb van.
Az első pontot elsőre jól elbénáztuk. A másodikat másodszorra is. :-) A segítőkész rejtőnek köszönhetően azért hozzájutottunk a hiányzó koordinátarészlethez és Péter60, a szemfüles, hamar megtalálta a szemtelen rejtést. :-)

Mivel ez volt utolsó ládánk a hosszú hazaút előtt, és az egésznapos biciklizés után, nem esett nehezünkre szót fogadni és kipróbálni az ajánlott hamburgerest. A javasoltak szerint "Maffiá"-t ettem, de csak azért is retekkel! Fiatalkoromban Pécsett is volt egy hasonló hely, a Mézesmackó, ahol "amerikai" hamburgert árultak, elképesztőbbnél elképesztőbb kiegészítőkkel. Mindig csupa trutyi lett az ember, mire megette. Imádtuk.

 
Péter60 2013.10.25 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Szegedi ládázás utolsó, méltó állomása.
Klassz, informatív ládaoldal, szellemes már-már szemtelen végláda, nagyon tetszett.
Köszönet a segítségért meg a hamburgeres tippért:)!

Demente & Nicol & Tina 2013.10.20 20:00 - Egyéb
Sajnos az első pontnál, a fém tárgyon, nincs meg a koordináta részlet. A ragasztó (helyét) nyomát, megtaláltam. Kérem pótolni, és újra nekivágunk. (Titokban reméltem mikor lámpáztam a vasat, hogy valaki alkoholos filcel fel írta. Azt elég nehéz lenne leszedni.)
Köszönettel Gábor

Másodjára meglett! (az első) (A másodikat magával vitte a szellemlovas)
Hálát kell mondanom a Boci tejivó Free Wifi-jének, Alexander Graham Bell-nek Hogy elindította azt a csodálatos lavinát, ami végül is a mobil sms-ezést szülte,
És nem utolsó sorban a rejtőnek, hogy kedvesen fogadta késő esti megkeresésünk.
Nem minősítem megtaláltnak, mert így igaziból nem volt élmény. A megkeresés élménye fontosabb lenne.
Azon az alkoholos filcen lehet el kellene gondolkozni. Tudom parasztos, de nem kell minden héten pótolni.
Köszönjük.

Csizmások 2013.10.07 17:30 - Megtaláltam
ok

Szomolya 2013.09.26 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
A doboz a földön hevert, kinyitva, a papír kidobva. Nem régen történhetett, mert amúgy ép volt minden. Felvettem, visszazártam, fölraktam. Remélem megmarad!

Új GPS, új lendület, új ra elindultam!

lhgergo 2013.09.06 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Jó volt egy kis ládázással zárni a tanév első hetét. A rejtés tényleg ötletes, a ládánál toporogtam már egy ideje, mire leesett, pontosan hol is keressem :D

kobcikrajci 2013.08.24 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.07
Szegedi bicajos ládagyűjtögetés. Kellemes minimulti a téren, ötletes ládaelhelyezéssel. Közben jöttek-mentek a villamosok! :)

hercule&jane 2013.08.17 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Az első ponton csak a Szentlélek tartja a táblát, érdemes lenne megerősíteni.
A harmadik pont nagyon jó ötlet!
Hambival kiegészített láda:):) (érdemes dupla húst kérni)

Viki-V 2013.08.15 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltuk! A sminktükröm jól jött a keresésnél. A láda nagyon ötletes. Köszönjük a rejtést!

Novek&Viki-V 2013.08.15 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltuk!
Ötletes volt a láda. :D

rajp 2013.08.14 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Békéscsaba - Szeged ládatúra 20/18. ládája. Érdekes volt, igényes kivitelezés!! Köszönjük!

adams 2013.08.03 18:00 - Megtaláltam
Megvan! :)

ssophie 2013.08.03 18:00 - Megtaláltam
Megvan!

RobiGergo 2013.08.02 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.41
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.08.02 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.43
Jók a rejtések! Megkóstoltuk a hamburgert is, köszi! ;-)

akical 2013.08.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Ötletes rejtések. A végső nagyon egyszerű és éppen ettől nagyszerű is. A láda szuper állapotú. Szép a Kálvária tér, és egészen jó a játszótér. Köszi a rejtést! :)

lelcache 2013.07.31 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

GSdriver 2013.07.30 21:30 - Egyéb
Tegnap az új láda logolása kapcsán rutinból ránéztem erre is. Leginkább azért, mert sokáig ez volt a lakhelyemhez legközelebb eső geoláda. ;) Utolsó frissítés tegnap? No, nézzük csak! Átdolgozás, új pontok és végláda ... Hát ezt meg kell nézni! Ráadásul ma munka közben összefutottam Cerberus Timi fejével (aki nem restellt önteni egy kis olajat a tűzre az új rejtést illetően), így hát az esti program adottá vált. Szigorúan sötétedéskor vágtam bele, részben a muglik miatt, részben pedig mert a v1.0-t is ilyenkor kerestem. A multi előnyére változott, a pontok egyértelműnek látszanak, de a jeleket és a ládát mégis keresni kellett (nappal biztos kicsit könnyebb). A végláda rejtése is ügyes. (5,5,5)

TothTi 2013.07.14 17:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Gyombi 2013.07.14 11:37 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Delfin1990 2013.07.06 19:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

vacakos 2013.07.06 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Regöstábor Szegeden, mert "Szeged híres város, Tápéval határos... :)"

-vacakos-

Cseber 2013.06.29 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival.

csbagi 2013.06.29 16:00 - Megtaláltam
Négy napos szegedi, Szeged környéki ládázás Istvánnal, 2. találat a 24-ből.

cila 2013.06.29 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Kipróbáltuk a Kálvária cukrászdát is természetesen, nem volt rossz.

Bajuszcica 2013.06.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést!

Ungerati 2013.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.00
Megvan.

Csacsibogyó és mazsolafül 2013.06.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.28
Köszi! :)

Güncül 2013.06.13 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.00
Láda nélkül ugyan de megvan, vagy mivel alternatív megtalálásról van szó,
feladat teljesítve.

viragtapso 2013.06.09 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi szépen.

V és A

fille.de.l.est 2013.06.09 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

Ani és Imi

[g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

sanca 2013.06.08 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Pótjelszóval megtalálás. Köszönjük!

sereva 2013.06.05 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kispeter12 2013.06.04 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

Vityi 2013.05.26 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Megtaláltam :)

holly 2013.05.25 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

clip 2013.05.25 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bjudit550 2013.05.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönjük szépen!

Judith 2013.05.19 17:30 - Megtaláltam
Megcsíptem!

Köszönöm a segítséget!

utni 2013.05.17 15:20 - Megtaláltam
A padot életvitelszerűen elfoglalták, így maradt az alternatív lehetőség. Köszi a rejtést :)

GGABI 2013.05.11 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

markovicsa 2013.05.03 10:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Vonattal érkeztem Budapestről, majd gyalog folytattam. 27 km-es távon gyűjtöttem a ládákat. Régóta készülök már Szegedre, látni szeretném a változásokat, ugyanis 42 évvel ezelőtt itt végeztem a középiskolát és érettségiztem. Annak ellenére a ládák kapcsán olyan helyeket érintettem melyeket annak idején nem láttam. Nagyon jó volt nosztalgiázni.
Az első ponton ládát nem találtam, maradt az alternatív jelszó. A második ponton sokáig találgattam melyik a legközelebbi oszlop. Nekem a GPS elég pontatlanul mutatta, hol kell állnom a leolvasáshoz. Szerencsére a segítség jól jött (páratlan) és a teljes jelszó hossza.

 
SportMan 2013.05.02 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.57
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Mostanában majdnem minden nap megfordulok a Kálvárián, végre volt időm meg is állni, és bevenni ezt a rejtést is.

Gyros 2013.04.25 17:41 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2013.04.25 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
14/8. Bács és Csongrád megyei ládatúra Gyrossal.

Nagyon hangulatos a kereszthez és a kápolnához vezető park ás a sétány. Ötletesek a rejtések, élmény volt a séta. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Szeged címere
tanker007 2013.04.20 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.59
Szegedi ládázás első állmása Dorkával. Jó kis séta volt a parkban és a templom kertben. Sajnos a mikroládát nem találtuk, így maradt az alternatív lehetőség.
A hamburgerest leteszteltük, nagyon ajánlom mindenkinek!

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Andras Nyako 2013.04.20 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

robi110 2013.04.16 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Jó kis séta.:)

coocos 2013.04.13 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a sétálást.

szjoco 2013.04.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.78
Megtaláltuk. Csilla&Jocó

parrish 2013.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Megtaláltuk.

L-200 2013.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Megvan.

picuresnagyur 2013.03.29 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
köszi

raci 2013.03.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.97
Sajnáljuk, hogy éppen tele hassal érkeztünk, a hamburgeres választéka elképesztő. Legközelebb kipróbáljuk. Köszi a rejtést.

biromester 2013.03.17 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Brigus 2013.03.11 00:00 - Megtaláltam
A mikroláda nagyon jól el volt rejtve! A stációknál kicsit összezavarodott a GPS. :) Jó sokat gyalogoltunk!

Bigi 2013.03.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
A mikroláda nagyon jól el volt rejtve! A stációknál kicsit összezavarodott a GPS. :)

Varady1 2013.03.09 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltuk!

dimi 2013.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

pokers 2013.02.20 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Bendee 2013.02.05 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Gyorsan meglett, a kutya is jót szaladgált. Köszi a rejtést! :)

VéBal 2013.01.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.78
.

befi 2013.01.06 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.28
Köszönjük.

nextimp 2012.12.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Meglett, köszönjük.

darvascsapat 2012.12.12 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 2.17 súly: 1.85
megvan

belus01 2012.12.01 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Strombus 2012.11.18 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Ha több időt töltök a téren, talán jobban értékelem - de most ládahabzsolás volt, nem alapos szemlélődés, így nem hagyott bennem mély nyomot. Útközben láttam szebb (egyelőre ládamentes) tereket is.

Zsu. 2012.11.03 12:51 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Simon4 2012.11.03 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Még a kertbe is be tudtunk menni, és meg tudtuk nézni a stációkat. Köszönjük a rejtést.

Mikulás 2012.11.02 12:51 - Megtaláltam
Köszönet! [wapon beküldött szöveg]

LCSOKA 2012.10.29 09:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

vastagj 2012.10.21 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Jó volt sétálni "rég nem látott" középiskolánk közelében (1984-ben érettségiztünk ott). A templomra és a Kálváriára már szinte nem is emlékeztünk. (Egy kis érdekesség: akkortájt a teret Úttörő térnek nevezték, a sugárút "keresztapja" meg a "híres" Tolbuchin volt.)
Köszönjük a lehetőséget!
Vastagj

peterpan 2012.10.21 13:36 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

effell71 2012.10.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Szép a park, köszi a lehetőséget:D

EndIvett 2012.10.21 00:00 - Megtaláltam
Megvan:-)

szianna88 2012.10.19 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Nyugodt környezetben megtaláltam, köszönöm! :)

anyóca 57 2012.10.16 14:00 - Megtaláltam
Érdekes, hogy a templomkertben vannak a stációk. Köszönöm, hogy megmutattad és megismertettél a kápolna történetével.

Dr.Lada 2012.10.12 19:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Gyors találat, míg a többiek a GCvitC pontján tanakodtak, én gyorsan lerohantam a multit.:-)))

kisgab88 2012.10.12 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm!

kivancsifancsi 2012.10.08 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.10
2esben [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Szegedi villámlátogatás: 4/4
Ma Szegeden akadt dolgunk, de a "kötelező" program előtt és után maradt időnk pár dobozra is.
Dolgunk végeztével még erre a mini multira maradt időnk. Gyorsan lecomboztuk. Végül a megtalálást megkoronázva legyűrtem egy nagy hamburgert a sarki bódéban. Szuper volt, köszönjük.

 
Radián 2012.09.30 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Köszönjük a rejtést! :)

Zsókica és Lackó 2012.09.27 17:00 - Megtaláltam
Sajnos a park igen elhanyagolt a "padonlakók" miatt :(

szipeti 2012.09.20 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
ok

drbee 2012.09.16 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Feralheart 2012.09.12 22:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Esti séta alkalmával :)
Köszönöm :)

Dzseko922 2012.09.10 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

álomfogók 2012.09.06 13:45 - Megtaláltam
A Földrajzi Konferencia ebédszünetébe belefért ez a kis séta.
És nem csak nekem.

negyesigabor80 2012.09.06 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Úgy látom, hogy a Földrajzi Konferencia szünetét nem csak én használtam ki. És még az ebédre is sikerült visszaérni.

Wladin 2012.09.06 00:00 - Megtaláltam
A konferencia szünetében rövid séta a városban. A Kálvária téren a konferencián kívül is összefutottam álomfogók-kal.
Köszi

Scorpius 2012.08.25 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.74
köszi

Csorbako 2012.08.25 01:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Megvan, köszönjük.

Kerticsorbi 2012.08.25 01:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

grus 2012.08.24 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Köszönjük, megleltük!

Korábban jártam már többször a környéken, de nem sokat tudtam róla ezelőtt.

Gyömi 2012.08.24 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Köszönjük!

vittorio 2012.08.22 23:51 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]
Egy egész estés ládázás után jólesett a burger.

tabilevi 2012.08.21 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.67 súly: 1.00
Aránylag könnyen össze lehetett szedni a jelszót. Most már tudom, hogy hol van a Kálvária tér Szegeden és mi minden van a környéken, ami autóból nem látszik.

tau 0470 2012.08.21 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Kezdő ládavadászként egy alternatív jelszós és egy virtuális láda után kerestem egy valós (mikro)ládát. Két busz között sikerült megtalálni - bár előtte a gyalogosforgalom miatt bebiztosítottam magam az alternatív jelszóval is. A második ponthoz közelítve attól tartottam, nehéz lesz meglelni az aktuális stációt, de az Etrex pontosan célravezetett.
Külön köszönet a láda környezetének, történelmének szép leírásáért.

Kép a padról.Móravárasi templom a buszmegállóból.
MiMintTeam 2012.08.16 17:14 - Megtaláltam
megleltük, köszönjük [wapon beküldött szöveg]

schneider92 2012.08.09 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
Köszönjük

sinus90 2012.08.06 13:10 - Megtaláltam
Villamossal, busszal többször elmentem errefelé. Még az is lehet, hogy a templomban is jártam sok évvel ezelőtt, amikor Szeged templomait nézegettem.
Köszi a rejtést!

Sanchoo és M. 2012.08.04 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Folyt.köv. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
a szegedi kirándulásunk története Több ládáról - illetve az egészről szól (elnézést, ha hosszú)

JAck:66: 2012.07.31 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
565, megérett a meggy.

sosi 2012.07.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Megdöbbentő, ami a kápolnával történt: tankokkal lőtték szét, s aztán a helyére benzinkutat állítottak. Vérlázító, amit az előző rendszer megengedett magának. A képek alapján gyönyörű lehetett, kár, hogy nem építették újjá.

kerol 2012.07.21 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Ládát a helyén találtuk. Köszönjük a lehetőséget!

REViZorZ 2012.07.11 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.62
Röszkei üdülés keretében a vendéglátónk lányával együtt indultunk keresni. A padnál a ládának hűlt helye, maradt az alternatív jelszó. A második részlet könnyen ment. de elszomorítóan sok hajléktan közt kellett odajutnunk.
Köszönjük a rejtést!

Madym 2012.07.07 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Megvan. A jól bevált, vonat + bicaj kombi Debrecenből, ezúttal csak egy fél napig. Tavaly szeptemberben három napot töltöttem Szegeden ládázással, akkor ez a rejtés még nem volt meg. A ládát nem találtam, annak ellenére, hogy már nem csak jobbra, hanem balra is nyúlkáltam, illetve hajlongtam össze-vissza a padon, így maradt az alternatív megoldás. A templom kertje szép, rendezett, amikor ott jártam, akkor is éppen sepregettek. Innen az igazi (vagy mostmár ki tudja, mi az igazság...) fenék ládájához indultam a Tisza töltésén. Köszönöm!

Rendben tartott templomkertA stációk, a másik irányból
Le is lehet pihenniFelújított villamospálya
csokisfánk-OK 2012.07.01 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.55
Hazafelé Mórahalomról levadásztuk ezt a ládát.

sytix 2012.06.26 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

BoBoKoZo 2012.06.25 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.94
A villanyoszlopon meglett.

Lopakodó 2012.06.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Szegedi városnézés Eszterrel.

FCsili 2012.06.22 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltuk!

SilverG 2012.06.22 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Megtaláltuk!

Eszti és Robi 2012.06.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Kis szegedi kirándulásunk alatt egy nekünk hiányzó láda.

Ziki 2012.06.14 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.04
végül ez is meglett. :)

carmin 2012.06.03 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.17
Köszönjük a rejtést.

gyusz_58 2012.06.01 16:20 - Megtaláltam
Tetszett a multi környéke. És főleg, h a végláda nem vmi világvégi dzsindzsában volt. A Rejtővel megbeszéltem, h az első pontot ellenőrzi, mi csak a pótjelszóval operáltunk.
Köszönöm a rejtést

alizoli 2012.05.28 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Pünkösdi ládavadászat 3/3.
Köszönjük a lehetőséget!

 
LtGlove 2012.05.28 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.51
Családi programként beiktattuk ezt a ládát is a programunkba. A második pont nem annyira egyértelmű, de gyorsan rájöttünk.

Joanne 2012.05.26 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.56
A hamburgeres oké.
A Déri Miksa oké.

Zsolt és Enikő

eszel 2012.05.25 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Ok!

viktib 2012.05.20 21:30 - Megtaláltam
Köszi a feladványt! :)

pozoli1 2012.05.19 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

Yoe 2012.05.19 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
ok

Bátor2001 2012.05.18 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszi, meglett! :-)

totzoli65 2012.05.17 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Átbicikliztem HMVhelyről, többek közt ezért, meg a c vitamin lejárásáért. Hát a c vitamin más kategória, 5-ös mugliskálán 6-os :-)
Ez viszont hibátlan rejtés, többször is úgy mentünk el a hely előtt, hgoy sem a templom, sem a kálvária fel sem tűnt. ;-)
Köszönöm a rejtést! :-)

észrevétlen :-)nem antenna... ;-)
zeus 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam
köszi

Kati+Peti 2012.04.28 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
A nemzetközi oldalról nem derült ki, hogy multiláda, de sikerült kitalálni a jelszó második felét. :)

Pomisa 2012.04.22 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
A padon most nem ült senki ezért nyugodtan kutathattunk a láda után, ami elég gyorsan meglett. Miután megkerestük a multit elmentünk a hamburgereshez. Nagyon finom volt a hamburger. Hamarosan megint jövünk enni:)
Köszönjük a rejtést.

Maclura 2012.04.21 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.26
A miniládához nem fértem hozzá a felette ülő szerelmespár miatt.
Pedig volt még sok pad, de pont ezt választották. Kissé furcsálták, hogy a mellettük lévő villanyoszlopot kezdtem vizsgálni.
Az alternatív szerencsére működött.
Köszönet a rejtésért

zyg 2012.04.15 16:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

zoli12342 2012.04.15 00:00 - Megtaláltam
Megvan köszi.

zsupisti 2012.04.14 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

[g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

GCKALT_20120414135901.jpgGCKALT_20120414135929.jpg
Pándi Ferenc 2012.04.14 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Kitűnő rejtés, szép környezet.
Pándi Family

Tervezett kerékpásos pihenő a téren 
herbi76 2012.04.14 09:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Köszönöm a rejtést!

 
maczica 2012.04.07 18:20 - Megtaláltam
Ötletes! Köszi a lehetőséget!

ac3 2012.04.07 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.00 súly: 1.00
Ez volt a második ládánk:) Anikó és Józsi

andikaaa 2012.04.07 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszi!

Atmosz&Zozmosz 2012.04.07 10:30 - Megtaláltam
Megvan :)

ottgyuri 2012.04.06 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Megtaláltuk!

bonisbela 2012.04.04 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
A közelmúltban Szegeden létrehozott nemzetközi ládákat kerestük meg idei első kerékpártúránkon. Azt, hogy ez a láda a magyar oldalon - a nemzetközitől eltérően - multiként él, csak utólag vettem észre, ezért kérném a logbook-bejegyzésem alapján a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Cerberus, 2012.04.05 16:47]
Köszönöm!

torovik 2012.04.01 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.11
köszi

Csuek 2012.03.31 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.81
Már tudom, miért Kálvária sugárút. Köszönjük.

Repcsi 2012.03.28 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Könnyű kis ládikó, gps nélkül is hamar meglett. Köszönjük!

Dudika 2012.03.27 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltam Köszönöm

dzoli1 2012.03.25 06:00 - Megtaláltam
Kétnapos nonstop kerékpáros ládázás Szegeden és környékén.
Köszönöm a rejtő segítségét, az alakokat én is elszámoltam. :(

Vibdo 2012.03.21 21:48 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.29
Esti séta keretében teljesítettük, így sötétben az alakok számát csak találgatni tudtuk, de szerencsére volt elég lehetőségünk, hogy jól tippeljünk. :) A környék késő este nem a legszívmelengetőbb.

VP 2012.03.17 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.38
Esti városi séta közben.

Balázs-80 2012.03.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
3 comos láda mellett ezt a ládát is felkerestük ma. Szép park, köszi a rejtést.

Berci és Rózsa 2012.03.16 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Köszönjük.
Log,képek később....

olahtamas91 2012.03.16 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Köszönjük a rejtést!

perdix 2012.03.10 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Hivatkozva Oxyurára,mivel ő meg rám hivatkozott,nem teljesen alaptalanul.A stációknál valamit elkutyultam
Ezt megbocsájtva kérem a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: Cerberus, 2012.03.18 20:40]

oxyura 2012.03.10 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Na most valamilyen jelszónk van, csak nem jó!
Mivel én csak passzív résztvevője voltam ennek a találatnak, azért ott voltam!
Perdix elment megkeresni a ládát, de pont azon az egy padon ült egy csoze páros és vedelték a sörüket.
Az alternatív jelszót leolvasta ugyan, de feltehetően rosszul.
Majd átmentünk a templomhoz leolvasni a másik jelszórészt, de mivel a tábla szerint nem lehetett ott megállni, én járó motorral vártam rá ,pedig nem volt ott sem bank, sem pénzváltó!
Leolvasta az emberalakok számát meg a római számokat, majd bepattant és már téptünk is.
Most hogy melyik jelszót cseszte el fogalmunk sincs, de azért jó lenne ha elfogadnád!

[Jóváhagyta: Cerberus, 2012.03.16 21:49]

Quadosmarci 2012.03.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.49
Megvan köszi a rejtést !

pendragonhu 2012.03.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
megvan

q3kid 2012.03.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 1.83 súly: 1.48
Megtaláltuk :)

feri65 2012.03.02 11:18 - Megtaláltam
okay! [wapon beküldött szöveg]

 
Geo-Ke-Csing 2012.02.24 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.40
Sokáig lusta voltam megkeresni, de végül meglett.

bazsoka 2012.01.28 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Megtaláltam. Sajnos tollat most nem vittem magammal ezért a loogbookba nem tudtam bejegyezni.

Piroska18 2012.01.27 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Szegedi hétvégénk során ezt a ládát is felkerestük. Nagyon érdekes volt a leírás! Köszönjük!

Tiszaparti 2012.01.26 17:50 - Megtaláltam
Köszi!

kétbakancsos 2012.01.21 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Sikerült a stációkat közelebbről is megnézni, de a Talentum BT alkalmazottai nem nézték jó szemmel, hogy nem őket választottuk.

FasorA stációk
mato 2012.01.14 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Megtalaltam. Reszletek kesobb. [wapon beküldött szöveg]

Maricával hétvégi pihenésünk során kerestük fel.
A park kihalt volt, könnyen tudtunk logolni.
A stációnál töprengtünk, hogy a két éppen csak látható csecsemőt bele kell-e számolni. Végül nem számítottuk bele, és jól is tettük.

Köszönet a rejtésért!

iMagination 2012.01.07 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Köszönjük!

Puszkany 2012.01.04 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.42
Nem lehet megunni, soha soha nem lehet megunni... Koszi a lehetoseget! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

 
Fecaxxx 2011.12.31 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.85
Szilveszter napi 2. láda a kellemes időben!
köszönjük a rejtést!!
FEMOLINO

zsotie 2011.12.30 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.20
Könnyű dolgom volt, nem sokan voltak a környéken.
Könnyen meglettek a pontok.

csabavezer 2011.12.30 11:08 - Megtaláltam
Mögvan :)!

taylor_g 2011.12.29 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Ötletes rejtés, végre nem a fa tövében. Tetszenek az ilyen "nem tálcán kínált " megoldások.

 
sorx 2011.12.26 19:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.72
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Tomeyi&Mártika 2011.12.26 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.28] [wapon beküldött szöveg]

kl 2011.12.26 12:21 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! [wapon beküldött szöveg]

Daltons2033 2011.12.16 13:47 - Megtaláltam
MUHAHA :)=

Kadorca 2011.12.10 10:43 - Megtaláltam
Helyi segítséggel.

Varga Gábor 2011.12.10 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Ok! Szegeden jártam, és amíg a lányom nyelvvizsgázott, megkerestem néhány új rejtést.

mucik 2011.11.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Séta a hideg téli időben, gyors találattal.
Mucik, Panna és Mucianyu

SuperGeo 2011.11.26 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.79
Köszönjük a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Babuka 2011.11.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Különösen kedves nekünk ez a láda és nem csak azért, mert ez az 50. talátlatunk, hanem mert családfőnk itt járt középiskolába, igaz akkoriban a teret még Úttörő térnek hívták.
A "maffia" hamburger is finom volt, sőt a személyzet is nagyon kedves.
Köszönjük szépen!

Gery Greyhound 2011.11.18 13:02 - Megtaláltam
Sok kedves emlék fűz Szegedhez: pontosan 11 évvel ezelőtt, 2000. november 18-án ismerkedtünk meg a feleségemmel, akkor ő épp itt tanult Szegeden, sokszor jártam errefelé, főként a közeli - akkor még máshol létező - JATE Klub volt az uticél :)

Ráadásul szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2010. november 15-én épp itt Szegeden és környékén találtuk meg életünk első három geoládáját, úgyhogy két jó okunk is volt rá, hogy újra felkeressük a napfény városát és ünnepeljünk egy kicsit - a belvárosi halászcsárda és az Alvin-koncert az IFI házban már csak amolyan ráadás, lényeg a lényeg, Szegedre mindig van miért jönni, és itt novemberben is tavasz van :))) (És öröm látni, hogy évről-évre épül és szépül a város, tavaly még elég kaotikus állapotok uralkodtak a Kálvária sugárút környékén)

A séta jól esett, a kutya is élvezte :)

Geo-Ke-Csing 2011.11.16 15:16 - Egyéb
A fent említetteken kívül van még egy háromszögelési pont a Kossuth Lajos sgt. és a Török utca sarkán. A poi-listán is szerepel.

Zergi 2011.11.14 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.25
Fogtam!
Ma a 7-es troli miatt volt dolgom a városban, utána eljutottam ide is. Hideg, de napos idő volt. Nem kicsit kapkodtam a logolásnál és a második jelszórész leolvasásánál, hogy elérjem a vonatot. Köszönöm a rejtő segítségét!

hgabor1 2011.11.13 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival - most különösen jól jött a sasszeme! :)
A tér tényleg szép, de ez akát egész Szegedről is elmondható. A hamburgeresben elsőre nem hittünk, azt gondoltuk nagyobb, de miután megkóstoltuk a hamburgert is, megállapíthattunk, hogy tényleg szuper, nem szabad kihagyni!

Zsiráf 2011.11.13 13:43 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 47.2km

Agyalaza.Sutyi 2011.11.13 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést!
Szép volt a tér így ősszel.

 
Szab 2011.11.12 12:01 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Nivabibi 2011.11.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 4.10
Megvan.

Fecó07 2011.11.04 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.82
t1kovacs csapattal közös találat. Köszi a rejtést!

t1kovacs 2011.11.04 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.09
Köszi a reejtést. Klassz a pados mikroláda. Ötletes rögzítéssel.

Csaba & családja 2011.11.03 20:29 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mabba 2011.11.03 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.99
Köszönjük a lehetőséget!

csg69 2011.11.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
Megvan :)

öregmedve 2011.11.01 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk lepkével.

lepke 2011.11.01 12:40 - Megtaláltam
A Vadaspark felé menet útba esett. A sétány langyos őszi napsütésben fürdött, aranylottak a fák, de mi fürgén mentünk tovább.

RepasZoltan 2011.10.27 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
:)

M_ákos 2011.10.27 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Megtaláltuk!

Quantum 2011.10.26 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Szilágyiék 2011.10.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Húgomékhoz indultunk kétnapos látogatóba Kelebiára. De ha már menni kell pár száz kilométert, az útbaeső, még meg nem talált ládákat csak fel kell csipegetni! :-)

Ez a mini nagyon tetszett! Köszönjük a rejtést!

Játszótér a láda felőlTemplom és tornya
Pont ott álltunk :-)A kis kápolna azért szebb volt
Puzzle Apartman Gyula 2011.10.16 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.98
Gyors találat. Tetszett a rejtés. Szegednek ezen a részén még nem jártunk. A késői időpontnak köszönhetően sikerült elővenni a mikroládát.
Köszönjük!

Varhelyi 2011.10.16 16:00 - Megtaláltam
Meglett könnyen, bár egy lány ült a padon két hatalmas kutyával, de addig fixíroztam, míg felkerekedett és elment.
Nem is tudtam, hogy itt is van vasasztal. A többit már bejelentettem poiként.
Köszönöm a rejtést.

angyalkriszti 2011.10.15 00:00 - Megtaláltam
ok

szakica 2011.10.15 00:00 - Megtaláltam
ok

Mihul 2011.10.15 00:00 - Megtaláltam
ok

moTT 2011.10.11 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Megtaláltam!! Köszönöm a rejtést!

Irus 2011.10.10 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Nagyon ötletes a rejtés, viszont nagyon átázott a logbook. Mi még tudtunk logolni, de nem lesz hosszú életű... :(
ettől eltekintve tetszett, jól esett az őszi séta :D
köszönjük

fcsaba 2011.10.08 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Szegedi katolikus találkozó után döntöttem úgy, hogy a késői időpont ellenére megkeresem ezt a multit. A Kálvária téri templom nem volt ismeretlen számomra, már voltam ott koncerten. Most sötét volt, így a jelszó leolvasása se volt egyszerű, de elsőre elfogadta.

Köszönöm a rejtést!

Ferrit 2011.10.08 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Őszi ládázás a volt iskolám körül. :-)
Köszönjük.

Meli-Marci-Laci

zs&t 2011.10.05 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.83
Sokat járok erre, úgyhogy földhivatali ügyintézés közben megkerestem. Ez a városrész még mindig szegényebb a többinél, bár itt az új Árkád ami sokat nyom rajta:( A rejtés jó!

KisGab&SziAnna 2011.10.04 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
A ládával kezdtük, leültünk a padra és feltűnésmentesen sikerült is elővarázsolnunk. A "logbook"ot kivéve erős élesztőszag csapta meg az orrunkat, a lapok teljesen nedvesek voltak. Beázásra gondoltunk hirtelen, de rég nem volt csapadék, lehet valaki beleöntött valamit??? Nem is tudtunk logolni, ahogy hozzáért a tollunk szakadt a papír. Figyelmesen visszarejtettük, remélem sikerül kiszárítani vagy cserélni. Köszönjük a rejtést!

Zolnai 2011.10.02 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.82
Megtaláltuk :)

hanola 2011.10.02 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Bringás kesselés keretében levadászva az enyhe, napsütéses őszi időben Josephus barátommal. Hangulatos hely a Kálvária tér, főleg így felújítás után szép. A hamburgerest majd egyszer kipróbálom... Szegedi lévén nekem ez "kötelező" találat volt. Köszi a rejtést!

josephus 2011.10.02 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Már sokszor jártam itt,a láda újabb okot adott,hogy elnézzek erre a szép térre.köszi

Nagymancs es Kismancs 2011.09.28 21:30 - Megtaláltam
Esti keresgélés, reméltük, hogy talán ilyenkor nem lesznek olyan sokan. Sajnos még így is szép számmal lakták a parkot kellemtlenkedő "helyiek", így mi is az alternatív jelszót választottuk. Szépen alakul a környék, de volna még mit felújítani.

molka 2011.09.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Születésnapi séta gyönyörű napsütésben. A kis mikrót gyorsan megtaláltuk, a stációkon filóztunk egy ideig, de legalább rendesen megnéztük őket. Még emlékeztünk a benzinkútra, ami a domb helyén volt! :-)

 
sio 2011.09.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Könnyed gyors találat, bár a stációknál gyanús is lettem egy "jól szituált bennfentesnek", aki elmesélte a kápolna és stációk történetét, hiába volt a kezemben a kinyomtatott leírás.
A hamburgerest régóta látogatom, még a benzinkút idején is ettem náluk. udvarias, gyors kiszolgálás volt mindig.
Jó lenne sok ilyen egyszerű városi multival találkozni utam során, köszönöm...
Árpi

 
sanzi89 2011.09.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam! :)

kogyo 2011.09.26 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Az alakok számolásához internetes segítség kellett.

Gabriello 2011.09.26 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
A szomszédban lakom, nem volt messze.

Tototo 2011.09.25 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

cosinus0 2011.09.25 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Ma piacról hazafelé a Kálvária teret érintettem, és felkerestem ezt az új mikroládát. Nem értem be a pótjelszóval, ha már itt vagyok, meg is keresem. Megtaláltam a helyén, rendben. Közben kessertársak érkeztek, akik várták, hogy elmenjek, én meg, hogy ók menjenek tovább, majd összebarátkozva együtt logoltunk.
A rejtőnek köszönet, hogy Szeged egy új ládával lett gazdagabb.

GSdriver 2011.09.24 13:35 - Egyéb
Hát ez ám a meglepetés! Hihetetlen! Pisznice logját olvasva leesett az állam. Megkerült volna a mikró, vagy új lett kitéve? Ezt már meg kell néznem gondoltam, és a boltba menet arra kanyarodtam.

És tényleg ott volt. De nem ám egy új láda, hanem az eredeti! Nagyon kíváncsi vagyok, vajon merre kóborolt a kis rosszaság este fél 11-től ma reggelig? Sajnos a logbookjában nem volt erre utalás. ;)

pisznice 2011.09.24 09:30 - Megtaláltam
Reggel vettem észre, hogy új láda van a közelben. Természetesen esélyünk sem volt már arra , hogy mi legyünk az első megtalálók. Itt lakunk Szegeden, így tehát nem kellett messzire mennünk. A hely is ismerős számunkra, hiszen sokszor voltunk már itt a játszótéren és ide jártam a téren suliba.
A padnál lévő mikroláda a helyén van. Nem sok lehetőség van a rejtésre, tehát meg lehet találni. Sajnálom a lerombolt templomot. Remélem egyszer még újra építik. A gyerekek jót játszottak a játszótéren.
Köszönjük a rejtést.
A mikroláda az odaérkezésemkor ott volt ahová a rejtő elhelyezte.

 
sas&szti 2011.09.24 06:15 - Megtaláltam
Szombat reggeli ládázás:) Nagyon jól ismerjük a bemutatásra szánt pontokat, így igazából a GPS segítségét leszűkítettük a villanyoszlop megtalálására. A ládát nem kerestük csak az alternatív jelszót, így megerősíteni sem tudjuk, hogy eltűnt-e. De ahogy a logokat olvassuk igen kérész életű volt a láda...Grat az első helyezettnek:)

Dages 2011.09.23 22:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.81
GSdriverrel közösen kerestük, de a ládika nem lett meg.

GSdriver 2011.09.23 22:40 - Megtaláltam
Közösen vadásztuk a mikrót Dagessel, de hiába nyúlkáltunk a jobb kezünkkel, meg a ballal is. Ő bringával vágtázott ki, én gyalogszerrel, hisz alig 400m-re települt a láda lakhelyemtől. Közben fel, felsandítottam az égre, hogy nem esik-e ránk a NASA éppen lezuhanni készülő műhódja. Lehet, hogy túl hamar jöttünk? Az alternativ jelszó rendben volt, meg a második virtuális pont is.

Az itthoni logbejegyzés után - a késői óra ellenére is - küldtem egy sms-t a rejtőknek. Visszajöttek a kedvemért, de a ládikát velük sem találtuk. Most - látva Zeike sikeres rendes logját - már legfeljebb csak a 3. helyen osztozunk Dagessel ...

Azért jó kis este volt. Köszönet érte!

Zeike 2011.09.23 22:15 - Megtaláltam
Piros 1!! Én a ládát első nyúlásra megtaláltam, vissza is ugyan oda tettem. Sőt mikor vissza felé tartottam biciklivel, valakit világos felsőben még láttam is ülni a padon. GSdriver lehet hogy te voltál? :)

Nem semmi első piros egyes! Látva GSdriver újabb írását nem hagyott nyugodni a dolog, hogy nem e én bénáztam el a láda visszarejtését. Így hajnal 1-kor újra felkerestem a helyet, de nem volt ott a láda ahol hagytam. Pedig visszahelyezéskor a ládához ragasztószalaggal erösített dobozszerüsèg teljesen beszorult a helyére.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]