geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
305. Holdvilág-árok (GCHold)

A Holdvilág-árok kezdete

A Holdvilág-árok kezdete

Domini-forrás

Domini-forrás

Közelebbről...

Közelebbről...

Még közelebbről...

Még közelebbről...

Szarva közt a lejtőkúp

Szarva közt a lejtőkúp

Ha ezen le, vagy fel, kihagytad a létrát!

Ha ezen le, vagy fel, kihagytad a létrát!

Csak keményen...

Csak keményen...

Létra fentről

Létra fentről

Gyaloghíd

Gyaloghíd

Vigyázz!

Vigyázz!

Az árok belülről...

Az árok belülről...

És még beljebbről...

És még beljebbről...

Elmúlt a tél

Elmúlt a tél

Gyökerek

Gyökerek
Szélesség N 47° 40,610'
Hosszúság E 18° 58,506'
Magasság: 384 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2002.07.07 16:00
Utolsó lényeges változás: 2012.01.10 11:18
Utolsó változás: 2018.06.05 21:28
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+1V)
Elrejtők: vabubus, Blue Mali, CacheFinder és Gyöngyi
Ládagazda: CacheFinder
Nehézség / Terep: 3.5 / 3.0
Úthossz a kiindulóponttól: 1800 m
Megtalálások száma: 1545 + 6 sikertelen + 22 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.5 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást halaszkiraly készítette.


A láda tudomásunk szerint fokozottan védett területre esik.

Fokozottan védett természetvédelmi területen csak a turistautakon és az esetleges erdészeti feltáró utakon szabad közlekedni, azokról letérni vagy a természetet bármilyen egyéb módon károsítani tilos.

WAP-barát leírás
Két pontos multiláda. Az első ponton a Domini-forrás tábláján lévő évszámot kell leolvasnod, ez képezi a jelszó első felét. A második ponton egy 19x15x7.5 centiméter méretű hagyományos konyhai tárolódobozt keress a jelzett turista út közelében. Ebben található a jelszó második része. A doboz megszerzéséhez nem kell a meredek partoldalon lemásznod!


A ládába Travel Bug helyezhető.

A megközelítésről
Ha tömegközlekedéssel érkezel, akkor a túra kiinduló pontjának megközelítésére a Pomázról Dobogókő felé közlekedő 860-as számú autóbusz járatot ajánlom, melyről "Kiskovácsi, Puszta" megállóhelyen kell leszállnod.  N 47° 39,820' E 18° 58,147' 200 m [GCHold+buszmegálló] Az autóval érkező ládászok járművüket az ajánlott parkolóban  N 47° 39,847' E 18° 58,095' 195 m [GCHold+parkoló] hagyhatják hátra. Innen nincs más hátra, mint bakancstalpon folytatni útunkat a piros kereszt jelzésű turistaúton egészen az első pontig. A második pontot kétféle képpen közelíthetjük meg: A nehezebb út az úgynevezett Meteor-létrán  N 47° 40,497' E 18° 58,432' 341 m [GCHold+létra], a valamennyivel könnyebb -kis kitérővel ugyan-, de lépcsőkön keresztül vezet.  N 47° 40,465' E 18° 58,384' 312 m [GCHold+lépcső] Kilométerhiányos kesserek Lajosforrás felől is érkezheznek, de akkor a multi pontjait fordított sorrendben tanácsos végigjárni.

A Holdvilág-árok története
A Holdvilág-árok kedvelt kirándulóhely, amely a Visegrádi-hegységben Pomáztól körülbelül 6 kilométer távolságban északnyugatra található. Ezen túlmenően azonban ősi temetkezési helynek is tartják, egyes feltevések szerint ezen a területen állt egykor Attila városa (Sicambria, Ecilburg), valamint egy Anonymus krónikájában található írásos utalás alapján feltételezik, hogy Árpád fejedelmet itt temették el. Elnevezése a török hódoltság utáni időkre vezethető vissza, bár valószínűleg nevét a hely történelmi voltával -a felismert Mithras-kultusszal- kapcsolatosan mesterségesen kapta.

Természeti környezet
A Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található az 556 méteres Nagy Csikóvár. Ennek déli lejtőjén kis tavacskák, úgynevezett "Tólakok" vannak jégkorszakból visszamaradt növényritkaságokkal. itt húzódik a Holdvilág-árok, amely Pomáz közigazgatási területén három ággal indul, ide értve a külön névvel illetett, legjelentősebb mellékágat a Karolina-árkot is. Keleti ága a Nagy Csikóvár és a Pörgelóci-hegy közé mélyül, középső ága a Pörgelóci-hegy és a Lom-hegy között van, amely ágak a Weislich-barlangtól 150 méterrel északkeletre egyesülnek, majd a két részből egyesült árok délnyugat felé folytatódik a Domini-forrásig, ahol a harmadik ág, a Karolina-árok is beletorkollik. A Karolina-árok a Klanác-hegy felől tart a főárokba. A Domini-forrástól a többnyire patakos völgy szurdokszerűen vezet Kiskovácsi településig, majd innen lankás partok között Csobánka-Margitligetnél torkollik a Dera-patakba.

Régészeti feltárások
A régészeti kutatások sorát Sashegyi Sándor kezdte 1939-ben. Nagy erőfeszítésekkel feltárt egy hatalmas faragott sziklafalat. A leletek között egy kehelytartó sírszobor töredéke, szarvas- és lócsontok, egy 65 év körüli asszony csontváza és egy kristály méregpohár voltak a legfontosabbak, ám ezek a második világháború alatt eltűntek a Magyar Nemzeti Múzeumból. Sashegyi az 1940-es években új ásatásokat kezdett a területen, az előző kutatások megerősítése és kiegészítése céljából, ám ez a munka a háború miatt hamarosan félbeszakadt. 1960-ban újabb ásatások indultak, melyek során több újabb középkori leletet és három rovásírásos követ találtak, igazolva azt a feltevést, hogy a Holdvilág-árok helyén valaha középkori település állott. A sziklafalon, ahol Sashegyi Árpád fejedelem sírját kereste, találtak egy sziklába vájt, lépcsős lejáratú folyosót is. Ennek a végében egy terem van, amely valóban sírhelyhez hasonlítható, ez a Weislich-barlang. Nem zárható ki, hogy ez lett volna Árpád fejedelem sírkamrája, ám egy néphagyomány szerint ezt az üreget egy Weiszlich nevű betyár készítette a maga és társai számára búvóhelyül. A teljes bizonyossághoz szükséges újabb kutatásokat az 1960-as években nem tudták folytatni. 1980-ban Michnai Attila folytatta a kutatást, de az ő kisléptékű régészeti ásatásainak sem sikerült kétségtelen bizonyítékot szolgáltatnia a Holdvilág-árok mondáiról. Legutóbb Szörényi Levente zeneszerző folytatott itt kutatásokat, amelyek egy hét után eredményeztek egyértelműen emberi kéz munkájára utaló csontokat, ólom, vas, és szenes kő maradványokat. A holdvilág-árok középső, szakadékos részén több helyen emberi kezektől származó faragások, fejetések, gátépítések és táránk találhatóak. A természet romboló munkája folytán sok emberi alkotás pusztult el a kőmederben, de a maradványokból úgy tűnik, hogy ősi fémbányászat nyomaival állunk szemben. Ezt a feltételezést erősíti, hogy az árok jobb felén, a Lám-hegy keleti oldalán nem a természet által alkotott alakzatok, hanem emberi kéz munkájától származó mesterséges sziklafalak, hányókhoz hasonló halmok, sáncok vonják magukra a figyelmet.

Néhány szó az aktuális rejtésről
Az első ponton  N 47° 40,449' E 18° 58,230' 282 m [GCHold-1] nem kell mást tenned, mint leolvasnod a Domini-forrás fémtábláján lévő évszámot. A második ponton  N 47° 40,610' E 18° 58,506' 384 m [GCHold-2] egy 19x15x7.5 centiméter méretű hagyományos konyhai tárolódobozt keress a jelzett turistaút közelében. Ebben található a logbook a második jelszó részlettel. Kőkupacra, vagy rőzsehalomra ne számíts! A teljes jelszót az első és második ponton talált részletek egybeírva adják. A megtaláláshoz nem kell a meredek partoldalon lemásznod! A műhold jel meglehetősen gyenge az árokban, ami megtréfálhatja a kütyüdet. Ennek ellenére kérlek benneteket, hogy a tereprendezést próbáljátok kerülni!
Kérlek továbbá benneteket, hogy vigyázzatok eme gyönyörű helynek az épségére és tisztaságára, hogy még sokan megcsodálhassák! Ne feledjétek: Itt mi csak vendégek vagyunk! Mivel a Holdvilág-árok nem veszélytelen hely, így a gyerekekre a szokásosnál is jobban ügyeljetek!

A láda történetéről
A ládát eredetileg 2002.07.07.-én Blue Mali fogadta örökbe és tette az MGKE-DINPI "10 méteres megállapodásának" megfelelővé. Tőle 2011.06.21.-én 590 megtalálással adoptáltam. A DINPI kérésére 2011.12.03.-án a multi második pontját eredeti helyétől légvonalban mintegy 100 méterre áthelyeztem. A második pont 2012.03.03.-án új, környezet barát rejtést kapott, melynek elkészítéséért köszönet illeti Csek Márton barátomat. Mivel a láda kezdeti rejtése és ládaoldala még jóval a moderáció bevezetése előtti időkből való, így az utóbbit 2011.12.14.-én az eredeti rejtő hozzájárulásával a mai elvárásokhoz igazítottam. Nem szeretném azonban, hogy a kezdeti leírás -amely a "geotörténelem" része- a feledés homályába vesszen, ezért kérlek benneteket, hogy ide kattintva olvassátok el!

Néhány szó a forrásokról
A megújult ládaoldal gerincét a Wikipédia leírása adja. Ezt egészíti ki Sashegyi Sándor pomázi kutató munkája, mely az árokban található egyik információs tábláról való. A képek egy része a kezdeti ládaoldalról származik, másik részét magam készítettem. Az eredeti leírást vabubus készítette.
Jó vadászatot kívánunk!


A természetet és a megtalálás élményét beszennyező, ládát beázni hagyó és nedvesen tartó, bepenészesítő undorító nejlonzacskók ellenzői vagyunk, ezért kéretik ládáinkat ettől megkímélni! Köszönjük! A vízálló dobozaink viszonylag szellős helyekre vannak rejtve, így majd csak megszáradnak maguktól...
Állapot: kereshető
3 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (944 db): környezet: 4.76 rejtés: 4.46 web: 4.47 átlag: 4.56

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Bufitúrázik 2022.01.16 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Solyahike 2022.01.16 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Anonemo 2022.01.09 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Sfrny_alexandra 2022.01.08 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Domi,Hami,Limo,Jenni,Peti,Niki,Dani,Szandi [Geoládák v3.12.5]

szolyaagi 2022.01.04 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

PIT BJJ 2022.01.02 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

feherpanni 2021.12.29 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

kergosz76 2021.12.23 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

minimal 2021.12.18 09:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

Pongidori 2021.11.28 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

kazevo 2021.11.21 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Törpe80 2021.11.20 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

a Borsó meg a Héja 2021.11.13 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

FeldmanZ 2021.11.13 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Vöcsök 2021.11.13 10:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Hegyre fel! 2021.11.13 10:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

stamas7 2021.11.06 21:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

csehipest 2021.11.06 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

simple 2021.11.01 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.92
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Bobby Holmes 2021.10.31 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

zsebilany 2021.10.31 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Gyönyörű időben rovid mai túrán. Svarc,Luca, Zsebilany [Geoládák v3.12.2]

seky01 2021.10.31 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

gyaply 2021.10.31 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Dobozos 2021.10.31 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A Logbook tele. [Geoládák v3.12.1]

vikacsu 2021.10.30 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Bakos79 2021.10.25 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

rrol 2021.10.24 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v3.12.2]

Le Snoblè 2021.10.24 12:30 - Megtaláltam
Ősszel csodálatos a környék!

Lokicska 2021.10.24 11:49 - Megtaláltam
Megtalàltuk, juhé!!! [Geoládák v3.12.2]

Gyugyu95 2021.10.23 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.62
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

monoki 2021.10.23 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

whaides 2021.10.21 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2] Tele a logbook.

Judith 2021.10.17 12:41 - Megtaláltam
Megcsíptem!
Kellemes időben, isteni túra.A forrásnál a jelszó első rész simán meglett.Aztán elsétáltunk a árok végéig, de nem volt kedvem felmászni a létrán.Inkább a barlangba mentem be :) Köszönők mindent!

DSCN3659DSCN3667
DSCN3669DSCN3677
DSCN3679 
enjoy 2021.10.16 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

sinireni 2021.10.09 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Tele van a logbook! [Geoládák v3.12.2]

Balpeter25 2021.10.03 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Zsuzsi&Akos 2021.09.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Szollo 2021.09.19 12:51 - Megtaláltam
Szuper vasárnapi túra.

Andris, Dani, Eszti, Évi, Szöllő & Sári, Dávid, Szonja, Gábor

Vadászsas 2021.09.14 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Meglett, köszi a rejtést!

Oprabarni 2021.09.12 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

viktor_w 2021.09.11 12:41 - Megtaláltam
Levadásztam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

GeoRoni 2021.09.04 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszönjük a rejtést

veres.zsolt83 2021.08.19 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönöm!

earl77 2021.08.08 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

bozótharcos 2021.08.07 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

bjb 2021.07.26 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

negyesigabor80 2021.07.20 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

ZazuMaki 2021.07.09 08:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon szép a doboz "csomagolása" :) [Geoládák v3.11.3]

Marciakos 2021.07.08 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, a gyerekeknek nagyon tetszett a hely !????

[g:hu+ 2.7.11]

divemaster 2021.07.04 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

hehe06 2021.07.04 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

letya2 2021.07.03 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]
Logbook megtelt

Geroven 2021.07.03 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

GeoEvike 2021.07.03 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Gyönyörű az árok, logbook nagyon betelt. Évi, Gergő, Dóri [Geoládák v3.11.3]

AliceSky 2021.06.27 18:10 - Megtaláltam
Hát fiatalkorában, csinos láda volt. Szép munka! Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Tele van a logbook. [Geoládák v3.11.2]

Béla 53 2021.06.18 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.5 teszt]

Medve75 2021.06.14 20:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Sikerült a szombati nagy zuhi előtt megszerezni a pontokat :-). [Geoládák v3.11.0]

wolfkery 2021.06.13 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Megtaláltam. Szúnyogmentes és hőségmentes
Jó idő volt. Picitvolt csak sáros az út. Köszi a rejtést.

?

IMG_20210613_115352IMG_20210613_113146
IMG_20210613_113022IMG_20210613_112840
lordzyx 2021.06.12 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük. Izgalmas hely!

sipig 2021.06.05 14:19 - Megtaláltam
Csak cikk-cakkban [Geoládák v3.10.5]

agota10 2021.05.30 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

hunor12 2021.05.30 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

PeZsoKa 2021.05.30 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.48
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

lehel.kis 2021.05.30 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Nagyhaju 2021.05.30 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Többször jártunk erre, de most a ládát is megfogtuk. Köszönjük a rejtést: Nagyhajú

lada76 2021.05.29 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

MaTamas 2021.05.29 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Lányommal kettesben teljesítettük a szurdoktúrát, utána jól betettük a cuccainkat a mosógépbe :)

Kitsike 2021.05.29 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Mukkaland 2021.05.29 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

CsKaroly 2021.05.28 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

szemanzl 2021.05.24 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

halpagár 2021.05.19 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

petrot81 2021.05.15 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Holdvilág-ároktól induló "Karcsú disznó" köröm során levadászva. Bakancslistás hely volt, bár ahogy délután megtudtam, most csak árnyéka egykori önmagának. Kár érte, jó lenne, ha rendbehoznák a hidakat és az átjárókat... [Geoládák v3.11.0_dev]

Lábatlan-farkatlan karcsú disznó 
Tesztelo.hu 2021.05.09 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést! A logbook sajnos betelt.
[g:hu+ 2.6.11]

kovacskornel22 2021.05.09 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

perianl 2021.05.09 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Búr 2021.05.09 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Nagyon sokan voltak ma. Persze nem is csodálkozom, mert igazán nagyszerű hely.
Megtaláltam.
Köszönöm hogy megmutattad nekem!
[g:hu+ 2.6.11]

IMG_20210509_101640IMG_20210509_101646
IMG_20210509_101746 
bemasoft 2021.05.08 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Andy38 2021.05.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Egyik kedvenc helyem,jó volt visszatérni.
Köszönöm :)

TorzsiCo 2021.04.25 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ???? [Geoládák v3.10.5]

BendeJani 2021.04.24 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Bandesz91 2021.04.24 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Dr. Bandesz [Geoládák v3.10.5]

Invictus3 2021.04.11 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Megvan, köszi!
Végre ide is eljutottunk!
Nagyon szép a völgy, sok madarat hallottunk énekelni..
Kedvencem a létra volt, de aki kicsit is tériszonyos, érdemes kikerülje (én se nézegettem lefele... :D )
A barlangok is érdekesek, kicsit hátborzongatóak, főleg a jobboldali, itt egy emberi sziluettet véltem felfedezni (csak graffiti volt :D )
Innen mentünk vissza az autóhoz, kellemesen el is fáradtunk :)

mgyula99 2021.04.11 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

clkgtr 2021.04.10 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.2]

szdia0810 2021.04.10 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Tatrix 2021.04.10 12:52 - Megtaláltam
Betelt a füzet!

Megtalálva
Andi, Marci
Bea, Tati

Köszi a rejtést.

Aron7777 2021.04.10 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

katona.bianka1996 2021.04.10 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

GeoRichter 2021.04.05 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Búzásék 2021.04.04 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! a logfüzet megtelt! [Geoládák v3.9.6]

Zaphod 2021.04.02 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk! K, E, Sz, D, D, Z [Geoládák v3.9.6]

angiii 2021.04.02 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Meszaros.Andi 2021.03.31 12:37 - Megtaláltam
Elsö ládánk,köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

petervarit 2021.03.28 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Gallapetertamas 2021.03.28 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
.

Ancsika93 2021.03.27 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! (A) [Geoládák v3.9.6]

cetkas 2021.03.27 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

windowhunter 2021.03.25 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Hemilton71 2021.03.15 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

saimoon 2021.03.15 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Fiorilla_bgb 2021.03.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kovacszoltan1218 2021.03.13 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Szuper környék, köszönjük a rejtést!

Tomkatomi 2021.03.13 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

gyildarefo 2021.03.09 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

15 km 600 m szint

56F24BCF-4462-4220-A843-05AA551C9B24DB5B25DE-585B-47B7-A053-E5D1B73F4981
E26EAAEF-3BB0-4DCE-8946-C49B8A1FEC29FB174019-AEAE-42B3-9014-7595C6950BAA
Zella 2021.03.06 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! :-) [Geoládák v3.9.6]

mazsola069 2021.02.28 16:24 - Megtaláltam
szmájlira cserélve,mától ez is rám vigyorog.:-)
Itthon szembesültem vele, hogy a láda jelszó fotó lemaradt. Logbook betelt, következő megtaláló, ha tudja, pótolja.
[g:hu 1.6.4a]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.04.04 19:12]

20210228_19555320210228_102725
20210228_10210520210228_101810
Manozi 2021.02.27 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

m_and_ms 2021.02.21 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Ignotus 2021.02.21 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Potyogók 2021.02.20 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltuk, köszönjük :)

Mai95 2021.02.19 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Vittorioval ezt is megleltem . Neki ez a nap nosztalgia ,mert ma van 10 eve hogy hivatalosan is jatszik !

(a logbook betelt) [Geoládák v3.9.6]

vecesneni 2021.02.13 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! jégbefagyva is hozzáférhető :) [Geoládák v3.9.6]

bozsikb 2021.02.07 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk, persze a jelszót elfelejtettük megnézni. Részünkről is kutyás program volt, nyugodtan felugrált a meredekebb oldalakon, a létrát ezesetben ki kell hagyni. A füzet megtelet, aki teheti vigyen magával egy picit.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2021.02.27 15:54]

IMG_20210207_141616received_463065224901120
received_505386200447845received_803079520420909
received_1410161362668649 
Mizo6869 2021.02.07 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! 2-1 sorrendben kerestem fel a pontokat. Tartottam a létrától, hogy a kutyával hogyan oldom meg. Szerencsére van olyan út ami kikerülni a létrát. Útközben egy pár megkérdezték tőlem, hogy a kutyám nem szagolja ki a ládákat? Kérdeztem: miből gondolják, hogy ládázom? A válasz: mindenkit megkérdezünk. Szerencséjük volt, mert tudtam nekik segíteni. Piri (kutya), Zoli Érdről.

csillaf 2021.01.31 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

david930530 2021.01.30 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! (: [Geoládák v3.9.0]

saraklonka 2021.01.28 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

BlueTechk 2021.01.24 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

tgb 2021.01.17 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

feketel 2021.01.11 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm az ötletes, minőségi rejtést! ne az árokban keresd! TFTC:) Logbook teljesen betelt, egy sor se fér már bele. Használt buszjegy, használt fagyispálcika, használt orvosi maszk(!) kiszedve..... [Geoládák v3.8.3]

Ekarp 2021.01.10 15:51 - Megtaláltam
Fentről a Nagy-Csikóvár felől jöttünk végig a mederben. A fagyott rönkökön óvatosan kellett lépdelni, nagyon csúsztak. Köszönjük a rejtést!

gajdacsn 2021.01.09 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

bugyogJoók 2021.01.09 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Chamberneazy 2021.01.03 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.61
j

Martonék 2021.01.03 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.9]

G_Sanyi 2021.01.02 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

G.P.S. 2021.01.02 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam Apával és Anyával, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

bebfva 2021.01.02 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltuk, kiváló időben, idei első dagonyázásunk. Köszönjük a rejtést!

navigaator 2020.12.27 00:00 - Megtaláltam
-

DonPepe 2020.12.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Köszönöm a rejtést, megtaláltam.
Egy szép körtúrám induló pontja volt ez az árok. Érdemes volt itt kezdeni.
Valóban jobban jártam hogy nem a túrista útvonalon mentem hanem az árokban.
Nayon szép volt benne sétálni és a lépcső a végén izgalmassá tette.

Üdv Pepe

IMG_20201220_093106IMG_20201220_094346
IMG_20201220_094729IMG_20201220_094734
IMG_20201220_095326IMG_20201220_095348
Pecsétünk! 
Bence2009 2020.12.19 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

éjféli vadász 2020.12.13 17:57 - Megtaláltam
Meglett! Köszönöm!

Rampi 2020.12.13 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Tom_16 2020.12.11 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
beestünk az árokba de nem ott volt Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Kicsiszini 2020.12.06 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Pongiz 2020.12.06 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A logbook tele van.
[Geoládák v3.7.6]

Welsh 2020.12.05 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.72
Megleltük, köszönjük!

GRegina 2020.12.05 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

PingvinTeknős 2020.11.29 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

bbenoke 2020.11.28 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

CsordSa1 2020.11.22 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Top 1 geoláda és terep. :) [Geoládák v3.7.6]

Limoncella90 2020.11.21 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

stirliviusz 2020.11.15 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Ricoza_6 2020.11.14 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ht01 2020.11.08 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

botorkalo 2020.11.08 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Angel dolphin 2020.11.08 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Artimus 2020.11.08 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Sodiacus 2020.11.08 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Lillith84 2020.11.08 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

BarniB 2020.10.30 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Meglett, köszi!

HorváthBBGVKH 2020.10.25 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltuk!

jjozsa 2020.10.23 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
Megtalaltuk, koszi.

placi75 2020.10.23 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Zogeboka 2020.10.04 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk a fiammal, köszönjük.

ghabbi 2020.10.04 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Mary Lou 2020.10.03 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltuk.
Régóta szerettük volna már ezt a helyet megnézni.
Méltó hely az 1000. megtalálásunkra.
Csodás őszi időbe.
Köszönjük!

Norbi85 2020.09.23 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

GyZsTeam 2020.09.20 13:07 - Egyéb
Még pár kép...

HER_3607_tnHER_3620_tn
HER_3622_tnHER_3631_tn
HER_3657_tnHER_3662_tn
HER_3671_tnHER_3672_tn
HER_3663_tnHER_3664_tn
GyZsTeam 2020.09.20 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Csodaszép hely. A létrán lementünk és végig a szurdokban. Köszönjük!

HER_3559_tnHER_3563_tn
HER_3580_tnHER_3581_tn
HER_3586_tnHER_3588_tn
HER_3590_tnHER_3599_tn
HER_3601_tnHER_3604_tn
Ritus71 2020.09.20 13:07 - Megtaláltam
Nagy élmény volt. Köszönjük.

vadvirsli 2020.09.20 12:26 - Megtaláltam
Megtalaltuk.koszonjuk.
Patrisz.Agi.Mark.Balint

Kollgab&Miló 2020.09.13 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

horvathn 2020.09.12 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

pyrosz 2020.09.06 17:09 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :)
Igazán élvezetes volt a szurdokban menni, nem a jelzett úton. [Geoládák v3.6.0]

Jaksi74 2020.09.06 07:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Meli & Tibi 2020.09.05 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk. Ötletes rejtés.

MayaFagyi 2020.09.05 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Rengetegen vannak a környéken. Ez az egyedüli negatívum. [Geoládák v3.3.2]

Paplacs 2020.09.05 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszönjük a rejtést!

halasgabi 2020.08.30 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.59
Megtaláltam!!!
Köszönöm a rejtést!!!

20200830_082852[1] 
gelo 2020.08.28 22:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Kuruczok 2020.08.22 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Ötletes rejtés!

Kopi 2020.08.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Na ez remek volt. Csak a 2 gyerek tűnt el, nem vették észre, hogy a piros kereszt jobbra le, ők egyenesen tova, én meg hajkurásztam őket...

Gyeta 2020.08.09 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Mr. Fülixáj 2020.08.02 14:17 - Megtaláltam
Most lett meg a láda. TFTC Fülix. [Geoládák v3.3.2]

~EI~ 2020.08.01 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Frrexxy 2020.08.01 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Stn72 2020.07.31 13:50 - Megtaláltam
+van!

szamosszamoca 2020.07.24 15:59 - Megtaláltam
+

ilvancso 2020.07.20 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Szép a táj.

borkazsolt 2020.07.18 17:05 - Megtaláltam
SIKERÜLT MEGTALÁLNI! :)
Fa tövéhez van rejtve. [Geoládák v3.4.1]

érdligeti Darabosék 2020.07.11 23:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

buboreak 2020.07.10 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

molwik 2020.07.10 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

spanyesz 2020.07.08 12:19 - Megtaláltam
Strandra készültünk nonow22-vel... Túra lett belőle. Köszi a rejtést!

nonow22 2020.07.08 12:19 - Megtaláltam
Spanyesszel megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

ertzu04 2020.07.05 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

ehajnalka 2020.07.04 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

znasz 2020.06.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Köszönjük a rejtést. A sok eső miatt elég csúszós, sáros volt a talaj.

zsebeszter 2020.06.13 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Lileet 2020.05.30 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Tejesember 2020.05.30 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

FruGer 2020.05.30 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Nem kerestük, csak kiszúrtuk a fa mögött. A számot pedig az egyik fényképről néztük vissza. :) Mázli, hogy a feleségem ilyen sok fotót csinál.

Andris + Edi 2020.05.30 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
A nem túl tökéletes talajviszonyok és időjárás ellenére nagyon sokan voltak kíváncsiak erre a természeti csodára. Mi családdal néztük meg. Mindenki figyeljen oda a kullancsokra, van bőven. Köszönjük a rejtést :)

BarlangLétra
Furtyka 2020.05.24 17:38 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

Röfi73 2020.05.24 13:25 - Megtaláltam
Megtalaltuk koszi

Kmetykoandris 2020.05.24 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltuk!! Első multiládánk. Nagyon gyönyörű volt az ideút és a létra még egy nagy adrenalinlöket is volt.
Köszönjük.

Anna&Andris

Bimba69 2020.05.18 19:14 - Megtaláltam
Megtalaltuk koszi

AdriésNorbi 2020.05.16 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Adri és Norbi [Geoládák v3.3.2]

hamzagergo 2020.05.15 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Péter és Vali 2020.05.10 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Köszönjük, hogy felhívtátok a figyelmünket erre a gyönyörű tájra!
Csodálatos látványban és élményekben volt részünk!
Péter és Vali

mrbaggins123 2020.05.10 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) [Geoládák v3.3.2]

FreEve 2020.05.08 12:26 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a hely, szuper nap volt, a ládát is megtaláltuk, köszönjük az élményt! :)

GBoys 2020.05.08 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk egy izgalmas túra keretében.
Köszönjük a rejtést!

PardiAndi 2020.04.28 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel, Olgával és Danival

arminsushi 2020.04.26 12:23 - Megtaláltam
Szuper

Bodzalime 2020.04.26 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.85
Felfedezve, köszi a rejtést!

IMG_20200426_104251IMG_20200426_100008
pregabor 2020.04.19 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Megtaláltuk.
Köszönjük.
Nóri, Márk, és Gábor.

Szabó-Nagy Kitti 2020.04.16 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Szilly.m 2020.04.04 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

mmadarassy 2020.03.21 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

balazsg 2020.03.21 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Katona55 2020.03.20 10:20 - Megtaláltam
Közös túrázás stmesterrel és Szofival.

stmester 2020.03.20 10:20 - Megtaláltam
Mivel Szofi is jött velünk aki baromira élvezte a patakon átmászkálást 22szer, ezért a lépcsőn mentünk fel. Így kimaradt a létra, de nem is bántam, mert nagyon sokan voltak az árokban. Nagyon tetszett az egész túra.

IMG_20200320_090434IMG_20200320_091058
IMG_20200320_092756IMG_20200320_093834
IMG_20200320_094302IMG_20200320_101652
tabletta 2020.03.15 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

totionline 2020.03.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Köszi

KremesEmber 2020.03.07 10:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

emmerwald 2020.02.15 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.08
Látványos környék, köszönjük az invitálást!

alberrt 2020.02.09 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

Gyenes Izabell 2020.02.09 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

VacskaMatie 2020.02.08 13:50 - Megtaláltam
.

Prizma 2020.01.12 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Felni 2019.12.29 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Nagy-nagy öröm, hogy ide is eljutottunk! Köszönjük az élményt! ;) :) [g:hu 1.6.4]

szfrussel 2019.11.24 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszi a rejtést!

Planetphotobook 2019.11.24 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

sz.v.endre 2019.11.11 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Meglett, kösz a rejtést...!

Mikkancso 2019.11.10 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

kovapatrik 2019.11.03 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mmatyi1999 2019.11.03 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

luszilvia24 2019.10.29 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

evilkantor 2019.10.28 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsiz 2019.10.28 09:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

tancsy95 2019.10.27 20:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést! Nagyon szép hely, kellemes túra volt. [Geoládák v3.2.1]

zsityi 2019.10.27 13:00 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

csavar 2019.10.26 21:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

SünVeedee 2019.10.23 15:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
A tömeg ellenére is élmény volt!

EmesESE 2019.10.23 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
Megtaláltuk!
A mai nap unokákkal és szüleikkel (SünVeedee) megerősítve futottunk neki újabb Pilisi ládák felkutatására.
A 8,5 km tervezett túra során felkerestük a GCFOKI, GCVARA, GCHOLD (fentről lefelé) ládákat.
A szép őszi idő nagyon sok túrázót kicsábított a természetbe, ez elsősorban a pomázi úton és a Holdvilág árok létrájánál jelentett forgalmi dugókat.
Mivel a létránál sokan álltak sorban, lent is fent is ezért a kerülő utat választottuk, azért itt 20 év után a lépcsőkre már ráférne egy karbantartás, többen csak fenéken csúszva merték ezt a szakaszt teljesíteni. 🙂
Köszönjük a lehetőséget! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

zoti 2019.10.23 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, Szuper volt!! [Geoládák v2.2.5]

Tomimat 2019.10.20 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Macska-Bagoly 2019.10.20 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Evi&Feco 2019.10.15 08:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Bandika74 2019.10.13 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Syn_yeti 2019.10.07 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.92
Csobánka-Lom-hegy-Pomáz túra közben. TFTC

Farekék 2019.10.06 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Megtaláltam. Szép túra volt.
Köszönöm a lehetőséget.

20191006_10341020191006_105344
20191006_10584220191006_110242
johnnycache 2019.10.06 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
Köszönöm az élményt! :-)

mremil 2019.09.29 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltuk

Simid 2019.09.22 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kia71 2019.09.21 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Halász család 2019.09.15 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!A pontok rendben. [Geoládák v2.2.5]

astratomi 2019.09.01 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ???? [Geoládák v2.2.5]

zoltan0608 2019.08.12 10:44 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

Lirien 2019.08.10 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Meleg nap végén! :) [Geoládák v2.2.5]

olgakope 2019.08.09 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

horvathzs 2019.08.08 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaboneki 2019.08.08 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SimonG 2019.08.05 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kollégámtól kaptam a tippet, hogy egy rövidebb, ámde igen izgalmas túrát lehet itt tenni. Nem csalódtam! Fantasztikus hely, gyönyörű a völgy, a sziklák és a rengeteg szabad gyökerű fa. Imádom az ilyen helyeket. Szerencsére elég száraz volt az időjárás mostanában, így nem kellett sárban dagonyázni, és a létra is használható volt.
Kisgyerekekkel is felkereshető a hely, de velük érdemes a legnehezebb létrás részt a piros útvonalon kikerülni.

zöldfülű 2019.08.04 10:30 - Egyéb
Újra itt, idén már másodszor.
"szép, mint mindig énnekem" :-) de én az okát is tudom :D
Most éppen Lajos meghódítása volt a cél, de nyilván csakiséskizárólag erre lehet oda eljutni :-)

kicsi1kics2
Fekete Ákos 2019.07.22 13:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Ákos & Ákos

bubu&vahur 2019.06.30 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Nikicsu 2019.06.13 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.2y]

Gabesz0 2019.06.10 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

barnaari 2019.06.10 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

oryszcsak 2019.06.10 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

emakra 2019.06.09 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Daltons2033 2019.06.09 11:23 - Megtaláltam
MUHAHA :)= Könnyű kis séta kutyákkal! [Geoládák v2.2.5]

Berián 2019.06.08 12:30 - Megtaláltam
A logbook majdnem megtelt, tettünk bele egy másikat is. Gyönyörű a völgy. Köszönöm a lehetőséget.

Smicó 2019.06.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Megtaláltuk! Köszönjük!
Ez volt a hiányzó láda, hogy végre mi is telepíthessünk egy sajátot!

Zéboy 2019.06.08 12:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
zolesz23 2019.05.26 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

orszagoskek 2019.05.26 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Gyerekekkel közös kirándulás közben megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A közelmúltban hullott sok esőnek köszönhetően a vízesésen ezúttal bőven folyt lefelé a patak. A létra alsó részén igyekezni kellett, a teljes zuhany elkerülése érdekében. A gyerekek persze nagyon élvezték. Csaba és Tamás [Geoládák v2.2.5]

Marakess 2019.05.24 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
3. osztályos unokámmal és az osztályával kirándultunk, jó nagy sárdagasztással egybekötve. A létránál bőrig áztak, fotót nem tudtam csinálni, nagy volt a nyüzsi.
Nagyon élvezték!

2019-05-24 12.42.582019-05-24 12.36.48
nyogam 2019.05.18 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szomiviki 2019.05.11 20:56 - Megtaláltam
Nagyon jo kirandulas volt, koszonjuk szepen! [Geoládák v2.2.5]

Oetker 2019.05.11 19:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Gyönyörű környezetben tökéletes kirándulási célpont. A láda frappánsan, jól megközelíthetően van elrejtve, nincs szem előtt. Látszik, hogy komoly munka van az elrejtésben.
Családosan egy nagyon jó élmény.
Ami nekünk nehézséget okozott, hogy az elmúlt napokban sok volt az esőzés, így a sár miatt helyenként eléggé csúszósak voltak a terepviszonyok. Mindezek ellenére óriási élménnyel gyarapodtunk. Köszönjük!

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2019.05.13 19:54]

20190511_173619 
kntibi 2019.05.11 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

endre79 2019.05.01 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Meglett, köszi! Zsu és E

SirAndrew 2019.05.01 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Csodas hely, kellemes seta majus elsejen. Koszonjuk szepen a rejtest!

Frankcsalád 2019.04.20 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ifkovics_család 2019.04.19 11:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
Sajnos a memoár írással annyira elfoglaltam magam, hogy a jelszót elfelejtettem felírni. Mindenesetre gyönyörű helyen, egy nagyszerű túrát csináltunk végig a gyerekekkel.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2019.04.20 09:56]

PANO_20190419_131416IMG_20190419_115052
zoldbeka 2019.04.13 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

tibivegh 2019.04.06 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.93
Klassz hely, klassz rejtés

lovasveke 2019.04.06 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ZizAti 2019.04.02 09:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

reli 2019.03.31 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

KoNor91 2019.03.31 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szilvil 2019.03.31 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dev86xr 2019.03.31 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Ane 2019.03.30 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Szép napunk volt itt a szurdokban.

Fanni és Tomi 2019.03.30 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
KVRP13

Karaliosz 2019.03.24 19:04 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v2.2.5]

wimex 2019.03.24 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Köszi a rejtést!

mulder2197 2019.03.24 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pstrx 2019.03.23 14:00 - Megtaláltam
Kösz a rejtést!

dorjan család 2019.03.23 12:10 - Megtaláltam
Köszi hogy megmutattad, tetszett :)

markovicsa 2019.03.17 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Túra alkalmával megkerestem.

DSC00002DSC00007
gabor85 2019.03.17 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
A Bölcső-hegyi láda előtti találat volt, igaz csak félig, mert a létra után kezdtük keresni és a forráshoz már nem mentünk vissza.

A vízesés csak csöpögött, de így is nagy élmény a kanyon :)

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2019.03.20 19:06]

20190317_10533920190317_110738
Szilágyi Ildikó 2019.03.16 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.28
megtaláltuk, köszönöm a rejtést.

rimano 2019.03.16 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk egy jó kis Holdvilág-árok-Kis és Nagy-Csikóvár-Salabasina-árok körtúra keretében. 12,2 km majd 400m szintkülönbséggel. Rimano [g:hu 1.6.2]

klaszlo89 2019.03.15 00:00 - Megtaláltam
Pirosbetűs kirándulás közben

nori_b 2019.03.14 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

TücsiTeam 2019.03.10 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
20 km-es túra keretében megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

kaviel 2019.03.09 16:24 - Megtaláltam
Gyönyörű hely, nagyon-nygyon jó ötlet idejönni!!!

gyoppka 2019.03.09 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Koati87 2019.02.24 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Márti &Vili

d.zoli 2019.02.17 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.34
-

NagyKG 2019.02.17 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Megtaláltam, köszi!

Pincehegyiek 2019.02.16 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hey-ho 2019.02.13 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2019.01.13 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.32
Jó kis csoportos túra alatt sikerült megtalálni...Mindenkinek ajánlom Eszti&Sanyi

Tünde&Attila 2019.01.12 12:29 - Megtaláltam
Megvan, köszi! Klassz a rejtek, még a hó alatt is megtaláltuk! :)

zöldfülű 2019.01.01 10:10 - Egyéb
Lefülelve :-)
Na ez az év is jól kezdődött...
Köszi a rejtést

23
bardosgy 2018.12.25 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

bimbee87 2018.12.02 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mozgo 2018.12.02 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

turoczy 2018.12.01 13:59 - Megtaláltam
.

tuktukos 2018.11.11 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést és a lehetőséget! [Geoládák v2.2.3]

Yvorl 2018.11.11 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Momo és családja, Momo ezúttal távolról drukkolt :) [Geoládák v2.2.5]

bldone 2018.11.11 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

panthera 2018.11.10 13:18 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Göde 2018.11.04 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.SIKERÜLT [g:hu 1.6.0]
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm.
Régi álmom valósult meg, gyermekkorom óta szerettem volna egyszer végigmenni ezen az árkon.

Nagylüke 2018.11.03 14:59 - Megtaláltam
Köszi

Adrenalin1977 2018.11.01 13:00 - Megtaláltam
Klassz túra volt. Köszi a rejtést.

Rusid 2018.10.28 19:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

t.gergely 2018.10.23 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! B&G [g:hu 1.6.0]

zem 2018.10.23 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Köszönöm a rejtést!

zferke 2018.10.23 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Kellemes őszi túra a barátokkal.
A fizikai láda nagyon ötletes, köszönöm szépen a rejtést!
Jó volt itt lenni!!!

kofinandi 2018.10.23 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Nagyon szép az erdő ősszel. Érdemes erre kirándulni.

hunor42 2018.10.22 22:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Evila 2018.10.22 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Közösen Adventtel és Danival. Köszönjük a rejtést!

pillangók 2018.10.20 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

pekdia 2018.10.20 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

tothfamily 2018.10.20 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

duranyikd 2018.10.14 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tommx75 2018.10.09 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk :-)
R+T

beuuu 2018.10.06 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
még október elején találtuk meg, viszont a jelszóról készített kép sajnos nincs meg, kérem a képek alapján elfogadni szíveskedj :)

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2018.12.28 11:47]

IMG-5ddb4525ede9de72952fec5bffa7044c-V20181006_141328
Livi123 2018.10.06 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bzz 2018.10.06 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Banati 2018.10.06 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Goldenbay 2018.10.06 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Schlégl 2018.10.06 11:20 - Megtaláltam
Nagyon jó kis túra volt, 6 éves élvezte a legjobban. A becsületkasszás meglepetés az úton, palacsinta, kávé és limonádé külön öröm volt, hogy még vannak emberek akik ilyen ötlettel lepik meg a túrázókat. Gratuláció és köszönet érte.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

IMG_20181006_120132IMG_20181006_104711
IMG_20181006_125110 
lacc 2018.10.06 10:24 - Megtaláltam
Kellemes kirándulás Holdvilág-árok --- Lom-hegy --- Sikárosi-rét --- Salabasina-árok útvonalon.
Köszönjük a rejtést!
Ildi és Laci

Cuncus78 2018.09.30 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

OGyula 2018.09.16 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mary&Advent 2018.09.16 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

brizsa 2018.09.08 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

balint14 2018.09.08 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Sszabi 2018.09.01 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mukiteam 2018.08.28 16:57 - Megtaláltam
:-)

Fotó Anti 2018.08.14 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.4]

balazslaklia 2018.07.28 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Zolee és a mókusok 2018.07.15 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Nagyon jópofa rejtekhely, csak a felső részét törve találtuk meg. :(

kbandi 2018.07.07 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

serb.orsi 2018.06.11 16:20 - Megtaláltam
Bundikával :)
A ládarejtek szuper jó lett! Itt-ott már meg van reccsenve, de még tartja magát.

-DÖME- 2018.05.21 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Dicemiki 2018.05.20 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Joci81 2018.05.20 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

dumbi 2018.05.13 12:16 - Megtaláltam
Életem első megtalálása! Köszi! [Geoládák v2.2.3]

edoszka 2018.05.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 1.00
Nem készültünk a túrán láda keresésre, aztán mégis találtunk egyet :)
A dobozban talált jelszót nem fogadja el a rendszer.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2018.05.13 18:29]

DSC_2420_2 
Sucuka 2018.05.10 12:44 - Megtaláltam
Két napos túránk első szakaszán jártunk erre, pár éves kihagyás utáni megtalálás. Köszi a rejtést, nagyon szép hely, érdemes volt erre jönni.

kekenj 2018.05.10 09:30 - Megtaláltam
kösz a rejtést (egy 3 napos túra keretében Krisztával)

SzabEdAn 2018.05.06 13:28 - Megtaláltam
Meglett köszönjük!

erdélyiek11 2018.05.06 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BeriLa 2018.05.06 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.20
Nagyon szép hely, gyerekkel kerestük meg. Köszönjük.

csaba159 2018.05.06 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

viraga 2018.05.05 16:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

LAFRUKITTA 2018.04.29 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Kalandos délután, jó meleg, frissítő forrás...mi kell még. Sajnos a szurdok a vihar és eső után nem a legszebb, de ettől válik kalandossá...Köszönjük a rejtést, ez volt az 58. ládánk! :)

TJ 2018.04.28 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Fam4V 2018.04.15 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Szép hely, érdemes többször visszatérni.

perdix 2018.04.07 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Meglelve! Köszi a rejtést!
Bihargós kirándulás közben egy kis ládakeresés.

Emese62 2018.04.07 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Fantasztikus volt!! Gázoltunk a mederben felmásztunk a létrán! Csabai Bihargók nyílt túráján.

DSC_1307DSC_1308
DSC_1311IMG_1676
Shootzu 2018.04.04 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zaskl 2018.04.03 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

janosfi 2018.03.25 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
A Csikóváraljai parkolótól sétáltunk egy kört téve. A parkoló környéke sajnos kissé szemetes, de minden lépéssel közeledünk a csoda felé! Igazán kalandos volt végig a patakmedert követve. Köszönjük!

ChefBogi 2018.01.13 12:31 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte! Köszi a rejtést. [Geoládák v2.1.5]

VINAX 2018.01.07 14:56 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
Az első vezetett túránk utolsó pontja.

A túra útvonala:
Csikóváralja - Gyopár-forrás - Kis-Csikóvár - Nagy-Csikóvár - Bölcső-hegy - Lom-hegy - Holdvilág-árok - Csikóváralja
(14,7 km, 478 m szintemelkedés)

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.1.4]

20180107_143407-01DSC_0071-01
DSC_0084-01DSC_0089-01
Holnap 2017.12.16 00:00 - Megtaláltam
Meglett.

Strombus 2017.11.18 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.46
Romantikus hangzású neve miatt már régóta kíváncsi voltam erre a helyre, de hogy nemcsak a neve ennyire szép, azt nem gondoltam. Különleges, érdekes, változatos látnivalókat kínáló, gyönyörű hely. Csak két adag turistával találkoztunk útközben így a tömegre sem volt panaszunk.
Az érdekes kialakítású Domini-forrásnál végre a szomjunkat is olthattuk. 11 km-es túránk elején a Gyopár-forrás csak kecsegtetett, de élvezhető mennyiségű vizet nem adott, így ez most már nagyon jól jött.
Klassz volt a gömbölyded, mohos kőbuckák között szlalomozni lefelé. Érdekes kontrasztot adott ezekhez a fehér, függőleges sziklafal, az ember véste egyenes falak az ásatás területén és a természet alkotta szakadék a hosszú létrával.

Köszönet a szépen, múltat tisztelően megújított informatív ládaoldalért.

2017 11 18 Visegrádi-hegység Holdvilág-árok GCHOLD2017 11 18 Visegrádi-hegység Holdvilág-árokban Péter GCHOLD
2017 11 18 Visegrádi-hegység Holdvilág-árokban ásatási helyszín v GCHOLD2017 11 18 Visegrádi-hegység Holdvilág-árokban Mária kegyhely GCHOLD
2017 11 18 Visegrádi-hegység Holdvilág-árok őszi lombbal v GCHOLD2017 11 18 Visegrádi-hegység Domini-forrásnál Péter GCHOLD
Péter60 2017.11.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.45
Mai körtúránk legszebb ládája. Fordított sorrendben jártuk be, így nem létráztunk, de ez mit sem von le a hely szépségéből.

Fixis 2017.11.05 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Mati Kristóf emléktúra közben érintettük a multi pontjait.

Zolas21 2017.11.05 12:25 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

cav004 2017.11.05 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
ok

gaabi 2017.11.02 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

Bamse 2017.10.21 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam mindkét helyet. Az árkot a szokásos hétvégi nagy jövés-menés jellemezte. Köszi a rejtést!

bfabry 2017.10.14 18:32 - Megtaláltam
Megszámolni sem tudom, hogy hányszor jártam már végig, de a láda mindig kimaradt. A csikóvári láda miatt most lefelé jöttünk rajta, versenyt futva a sötéttel. Igazából nem bántam, hogy így alakult, mert ha csak minden tizedik szembe jövő jött itt fel, akkor is legalább fél órát várhattunk volna a létra aljában, így viszont miénk volt az egész árok.

saskamaska 2017.10.14 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pongi57 2017.10.14 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Danival megtaláltuk. Az út jellegében az Óbánya-Kisújbánya (Kelet-Mecsek) útvonalhoz hasonlít, de kissé elhanyagolt ahhoz képest. A remek időjárás és a szép őszi lombozat kárpótolt a "zsúfoltság" miatt. Nagyon sokan kirándultunk ezen a keskeny útvonalon. Megérte felmenni a ládához is, de pont a sok ember miatt a vaslétra és a barlang most kimaradt. Köszönöm a lehetőséget.

félúton a két pont között 
csacsicsiga 2017.10.14 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

moto74 2017.10.14 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltuk!Hatalmas élmény volt a táj!

keridori 2017.10.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megvan! :)

Hajdú 2017.10.03 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést megtaláltuk

lion 2017.09.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Ötletes rejtés!

brigiyoga 2017.09.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.00
Könnyű megtalálni.

Ingyi 2017.09.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk:) Nagyon ötletes álcázás!!!

Motolla62 2017.09.28 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaatt 2017.09.28 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rekanna 2017.09.24 00:00 - Megtaláltam
Megvan :)

bodza 2017.09.10 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Dori es DobosUr 2017.09.02 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

peti04 2017.08.29 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltuk, Köszönjük a lehetőséget.
Szinte teljesen ki volt száradva minden, sár is alig volt.
A létrán sem folyt a víz, így nagyon kényelmes túra volt.
Nagyon tetszett az álcázás módja:)

mangogyuri 2017.08.28 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltuk.Köszönjük a lehetőséget!

Juszuf903 2017.08.27 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
A piros turistajelzésen indulva egy 7 km-es körtúrával a GCFoki ládát is útba ejtve meg lett ez is.
A holdvilág-árok izgalmas útvonal a gyerekek nagyon élvezték. Főleg a meteor létrát és az alatta lévő Y-ágú barlangot.
Köszönöm a rejtést.

LngTom 2017.08.25 15:55 - Megtaláltam
LngTom (és családja) megtaláltuk, a Toth Team segítségével. Köszönjük a játékot... :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

WallHattok 2017.08.18 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megtaláltuk!:-) Köszönjük!:-) Nagyon szuper volt a létrázás!:-)

zsufi8 2017.08.06 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam! Fantasztikus élmény volt! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

TeamCansas 2017.08.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltuk. Nagyon ötletes a rejtés.

sereszaki 2017.08.05 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
Túráztunk egy jót a tikkasztó hőségben a GCFoki - GCVara - GCHold ládák megkeresésével egybekötve. Összesen 9,6 km táv, 388m szintemelkedéssel.
Ez valami csudaszép hely! Idáig csak hallottunk róla, most végre végig is járhattuk.
A Domini-forrásnál végre felüdíthettük magunkat a hűs és finom vízzel.
Köszi a rejtést! :)

A végrehajtó 2017.07.24 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 1.00
A hangyák ellepték a rejtekhelyet, bár ez nem okozott nagyobb problémát.

SierraLima 2017.07.02 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PAncsi 2017.07.02 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Katka991 2017.07.02 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2017.06.22 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Csodaszép a Holdvilág-árok. 14-szer keltünk át a patakon, hatalmas sziklák között. Útközben az árok menti domboldalban a Sashegyi Sándor régészről elnevezett foglalás nélküli, kiapadt forrást is láttuk. A Domini-forrásnál egy turista töltötte éppen a kulacsát, jó hideg és finom a víz. A létrához elérve, mi a lépcsőt választottuk, így a fenti turista úton az ásatást is láthattuk, ahol éppen dolgoztak a régészek. Szépséges csüngőlepkéket, egy óriás szarvasbogarat és a sziklák között cikázó barna pocakos egeret is láttunk. Köszönet a rejtésért.

Csobánka címere
Vándor-ló 2017.06.19 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Köszönjük a lehetőséget!

Cinci26 2017.06.18 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CacheFinder 2017.06.12 20:35 - Egyéb
Jövő hét végén megpróbálok kimenni a ládához és megjavítani a rejteket. Köszönöm a jelzést!

emiGrant 2017.06.11 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
3/1. A mai napon kb. 12km és 550m szintkülönbség volt műsoron. Barátokkal mentem el túrázni és közben ládáztunk is egy kicsit. Ez a két részes láda elég könnyen meglett, hiszen volt benne sok utalás a rejtés helyére és módjára. Sajnos a rönk teteje már három darabban van, talán ráférne egy kis javítás mielőtt eltűnnek a már nem fixált részek. Úgy egyébként a Holdvilág-árok tényleg gyönyörű, köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-1-2
-3-4
-1-2
-3-4
2016PZ 2017.06.05 19:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltam, köszönöm szépen !

Bazsikok 2017.06.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést!
Sajnos a túrázók között is egyre több a furcsa gondolkodású ember. Valaki azzal lepte meg a cachereket, hogy a doboztól kb. 10 centire csinált, a használt papírt pedig a doboz mellé tette. Úgy látszik ez a világ is változik...

Wikmettys 2017.05.28 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. W [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

magyarka 2017.05.13 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltuk, köszönjük!

udkpods 2017.05.06 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

njani55 2017.05.05 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Pilisi hétvége 3. láda.

alat300 2017.04.30 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
megvan! köszönjük a rejtést! a táj sokadszorra is lenyűgöző, a forrás nagyon finom, friss vízű.

forgabi 2017.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Rejtek teteje törött. Tavaszi első nagyobb kirándulásunk találata, köszönjük a rejtést! forgabi&Mary

coffeecup 2017.04.22 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Bolyongtunk kicsit, nem volt GPS jel a környéken, de aztán csak meglett. :)

Goj68 2017.04.17 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

veghzs 2017.04.17 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GCHold_20170417125638.jpgGCHold_20170417125631.jpg
ToZoZoli 2017.04.17 11:29 - Megtaláltam
Köszönöm megtaláltam.

Szekat 2017.04.17 10:55 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!
TFTC

Ziziperec 2017.04.17 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
Megvan! Köszi!
TFTC

kisusti 2017.04.09 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Első ládám volt... :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GCHold_2017049135811.jpg 
kaktusz69 2017.04.02 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.04.02 09:52 - Megtaláltam
Szurdok TT közben (5-6.). Köszike!

vaterlo 2017.04.02 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Szurdok40 teljesítménytúra közben becserkészve. Köszi a rejtést. Szuper a környezet.

grafikus 2017.04.02 00:00 - Megtaláltam
Koszonjuk.

sajtqkac 2017.03.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Megtaláltuk. :)

graffz 2017.03.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Salabasian árok után a Holdvilág árok... Jó kör volt :-)

gab.szalontai 2017.03.23 12:35 - Megtaláltam
Kellemes tavaszi időben a Csikóvárak felől érkezve. A Meteor létránál a vízeséshez is szerencsém volt. Köszönöm a rejtést!

Geologic 2017.03.15 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

ny.mate 2017.03.15 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

hesim 2017.03.11 10:47 - Megtaláltam
++

csipet_csapat 2017.03.05 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
A vadregényes túrák királynője! Élveztük minden méterét! Köszönjük!!!

IMG_0078IMG_0091
IMG_0101IMG_20170305_094253
IMG_20170305_094648IMG_20170305_100606
IMG_0113 
mazsolaaa 2017.03.04 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
A Salabasina-árok után ez a szakasz olyan volt, mintha egy egyetemi kvantumfizika előadás után beültem volna az általános iskolai környezetórára... Itt minden egyszerű, járható, logikus: semmi sunyi patak, ami egyszer csak a semmiből eléd (bocs: alád) bukkan a levelek alól, és lábszárközépig körbenyaldossa a lábadat; semmi vastag ág, ami látszólag egy lovat is elbír, de mire rátipegsz mind az ötven kilóddal, és elengeded a biztonságot adó ágat, akkor egy RECCS jelzi, hogy a korhadás nem látszik kívülről...

Egyszóval a Holdvilág-árok egy szép, kényelmes séta felfelé. Aki teheti, nézze meg az alsó és a felső utat is, mert mindkettő más-más csodákat tartogat. (Mi annyira elbámészkodtunk, hogy a végén tényleg a holdvilágnál sétáltunk felfelé... - lásd a képeket).

A létra után néhány lépésnyire van egy bekerített terület, amit saját felelősségre meg lehet nézni. Ha kisgyerekkel vagytok, mindenképpen kézen fogva menjetek, de érdemes bekalandozni az ásatási területet. Még a "barlangba" is fel lehet mászni....

A rejtés igazán kreatív megoldás, mondhatni a környezetébe olvad a láda :)

Köszönet a GCSlbs ládánál a szuper útvonalleírásért! - ha az nincs, nem tudtam volna, hogy ilyen szép helyen is vissza lehet jönni a Lajos-forráshoz a kiindulási pontra. Tuti kis körtúra! Lehet, hogy legközelebb kipróbálom fordított irányban is! :)

Amikor a lépcső is félrelép... :)Holdvilág-árok felülnézet
Mászóka, rajta vidám óriásgyerekek :)Ásatási helyszín
"Nézz, nézz az ég felé: lehet, hogy még látod éppen, ahogyan a gépem egy felhőn száll..."Breki meg a meredély
Kicsi játszótér, mégis sokan járnak ide :)Breki meg a figyelmeztetés
Meteor-kő... nézzétek meg, mit tett a cipőmmel...! :DHomokfalba harapott ösvény útjelző ággal
Helyesírási tesztfeladatRánk sötétedett...
Igazi holdvilág a Holdvilág-árokban 
Szabó família 2017.03.04 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

Ambró 2017.02.05 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kokó 2016.12.31 11:30 - Megtaláltam
Év végi séta. A betelt füzetet elhoztam, de hagytam helyette egy újat.

Kép_ 051
nrobi88 2016.12.27 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszi a rejtést!

KP1965 2016.12.26 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Öt pontos ládavadászat Karácsony második napjának délutánján a Pilisben. Ez volt az első. Most avattam fel a karácsonyra kapott "Megtaláltam" bélyegzőmet. :)

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2016.12.13 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Sagabival az avartengerben többször meghemperegve, de megtaláltuk! Köszi a rejtést!

Telkess 2016.12.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Kiskovácsi körüli séta közben ez is előkerült, köszönet a rejtésért.

Rézangyal77 2016.11.20 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sala 2016.11.02 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Leszüreteltem [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Kosovo671 2016.11.01 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk. Remek kis séta volt ebben a szép időben.
Köszönjük.

Cica és Batman 2016.11.01 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Köszi! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2016.11.01 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Klasszikus hely, szép környezet. Jót sétáltunk az erdőben és felkerestük a láda rejtés pontjait is. Köszönjük a rejtést! A ládában tömérdek papír van, mert a logfüzet már rég betellt. Érdemes lenne egy újat vinni helyette.

vileda 2016.11.01 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Explorer68 2016.11.01 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Szép őszi időbe Sikárosi-rét felé menet megkeresve. Jártam már erre máskor is, de ősszel még csak most. A képek mindent elárulnak a hely szépségérő!

P1110755P1110762
P1110764P1110767
P1110771P1110779
P1110785 
Symbion 2016.10.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönöm. a rejtést. :)

csomix 2016.10.29 00:00 - Megtaláltam
Szép séta. Köszönjük.

Butchman 2016.10.14 09:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bakuc60 2016.10.08 15:25 - Megtaláltam
érdekes a 2. rejtés

morph 2016.10.08 12:03 - Megtaláltam
Szombati családi kiránduláson megtaláltam. A szurdok remek, a létra ijesztő kicsit, de izgalmas. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2016.10.01 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.20
:)

Szetty 2016.09.30 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagy klassz rejtés, gyönyörű helyen.

raydex 2016.09.19 11:00 - Megtaláltam
szimpatikusan leleményes :)

Fürge Lajhárok 2016.09.15 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Molli 2016.09.04 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Köszönöm a rejtést!

Ruzsi 2016.09.03 11:20 - Megtaláltam
.

geomurr 2016.08.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Szép hely különleges hangulattal, köszönjük a rejtést!

Access Denied 2016.08.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Meglelve!

A kiskovácsi kórház mellett parkolva indultam el előbb a Piros kereszt jelzésen, majd a Piros sáv jelzésen a Pankos-tető, Száraz-Klanác, Salabasina-árok útvonalon értem el a Sikárosi-réthez. Innen a Kék sáv jelzésen jutottam a Szilágyi Bernát-forráshoz. Innen a Farkaslyukon keresztül a Hosszú-rét magasságában értem el a Sárga sáv jelzést, amelyen a Lajosforrásig sétáltam. Innen a darázsveszély táblák figyelmeztetésével dacolva a Zöld háromszög jelzést követve a Bölcső-hegyen keresztül érkeztem a volt bázisra, a Lom-hegyre. Ezután a Piros kereszt jelzésen ereszkedtem le a Holdvilág-árok felső bejáratához.
Szép hely, de helyenként már-már túlságosan is kiépített :-P
A pontok begyűjtése és a frissítő forrásvíz pótlása után a Piros kereszt jelzésen jutottam le a parkolóig.

Köszi a rejtést!

-1-2
-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
-11-12
-13-14
-15 
JöMö 2016.08.14 17:51 - Megtaláltam
GPS nélkül, tetszetős rejtés!! :-))) (logbook csere esedékes, mi már nem tudtunk beleírni)

Vadsuhanc 2016.08.14 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mahesvara 2016.08.09 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.latifa&mahesvaraha [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2016.08.07 09:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Gyönyörű ez a hely :) Köszi a rejtést!

PilisiAnka 2016.08.02 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

hali_g 2016.07.27 20:51 - Megtaláltam
Éjszakai túrázás során találtam meg, nagyon kreatív :)
Köszi!

Arian 2016.07.10 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csg12 2016.07.02 16:25 - Megtaláltam
Nagy melegben is kellemeset lehet itt túrázni. Köszi a rejtést!

Jesper Olsen 2016.06.07 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Köszönet a rejtésért! Sok eső után a Holdvilág-árok is tud izgalmas lenni, de azért szeretjük. :-) Csaba, GPS-nélküli ládavadász

alfahold 2016.05.22 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

soroseger 2016.05.21 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
köszönjük a rejtést

Donald 2016.05.17 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

daisy01 2016.05.16 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
szuper hely, köszönjük! :)

kectam 2016.05.08 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Klassz kirándulás a családdal. A remek időben meglepődve tapasztaltuk, hogy elég nagy sár van. Enyhe dagonyázás után a forrás után ebédeltünk, majd felmásztunk a létrán. A túra közben még egy kis záport is kaptunk. Kellemesen elfáradva értünk vissza a kocsihoz.
Köszönjük a lehetőséget

flntori 2016.05.07 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

puppi 2016.04.29 12:47 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

elina 2016.04.17 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Igazi tavaszias idő volt, nagyon szép hely!

Bigzoli 2016.04.17 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Köszönjük. Jó kis túra volt.

Jesse128 2016.04.16 12:07 - Megtaláltam
Pomáz - Holdvilág-árok - Nagy-Csikóvár - Kis-Csikóvár - Pomáz közben, köszönöm a rejtést!:)

Ed kesser 2016.04.09 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.53
El Camino felszerelésteszt alkalmával.

hyleg 2016.04.05 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ErdőCsöndje 2016.04.03 17:55 - Megtaláltam
Remek tavaszi nap. Köszönjük!

Riki&tsa 2016.04.03 13:00 - Megtaláltam
Nagyon szép volt ez az árok. Az út eleje necces volt, mert azt hittük, hogy fel sem férünk a buszra, olyan sokan voltak, azután meg sikerült valami furcsa szektával együtt menetelnünk, akik megáldottak egy követ, szóval fotózni nem igazán tudtunk. Többen beleestek a patakba, (vízálló bakancs kötelező), mi most megúsztuk szárazon. Egy pár előttünk gurította le a fényképező gépét a hegytetőről, miután összeszedtük az elemeket a biztonság kedvéért még Erikát is sikerült ledönteniük a lábáról. Szerencsére senki sem sérült meg... Az egyik láda mellett simán elmentünk, de visszafele megkerestük. A létra csúszós. A forrás víz finom, eddig semmi bajunk tőle. Mindketten imádtuk, köszönjük a rejtést!!!

Lali3XV 2016.04.02 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Kellemes szombati séta alkalmával megtaláltuk, köszönjük!

Danichem13 2016.04.02 11:45 - Megtaláltam
Köszönjük az ötletes rejtést.

pirinke 2016.03.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.63
Köszönjük a rejtést! Gyönyörű helyen van!

dr.is 2016.03.28 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bété 2016.03.28 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

attilacs 2016.03.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.45
Megtaláltuk Kellemes husvéti ünnepeket !

csipcsap 2016.03.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.18
Nagyon klassz rejtés, köszönjük! :)

nemo003 2016.03.13 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Tčnyleg ötletes rejtekhely. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

donkardos 2016.03.13 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

BOttó 2016.03.13 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

becko 2015.12.22 08:30 - Megtaláltam
Pilisi keresgélés a Holdvilág-ároktól a Salabasina-árokig 22km 10 találattal, többnyire Blue Mali ládák nyomában.

darabosk 2015.12.19 12:20 - Megtaláltam
Megvan:) Köszi a rejtést.

Vincenzo65 2015.11.28 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.30
A Lom-hegyről a Pörgelóci-hegy túloldalán ereszkedtem le. Megér egy misét!

thbarnabas 2015.11.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Népes gyerekcsapattal jó nagyot kirándulva megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

tótheszter 2015.11.14 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.85
Kellemes családi kirándulás, természetesen létráztunk....köszönjük.

Gabó és Zoli 2015.11.14 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Kissé elhanyagolt az útvonal, de nagyon szép. Sokan voltak, így a létrát kihagytuk, utólag bánom. A rejtést ősztől tavaszig elég nehéz lefülelni muglik jelenlétében. Aztán nem mi lennénk, ha toronyiránt nem másztunk volna fel a Csikóvárra. Zoli találat

Janisoft 2015.11.11 16:18 - Megtaláltam
-

asarandi 2015.10.26 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönjük a lehetőséget, kiváló túraútvonal. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BG&J-13 2015.10.24 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Köszönjük a rejtést! Másodszor jártunk itt, most kimondottan a ládakeresés volt a cél. Az útvonal gyönyörű - a szép napsütéses időben és a változatos őszi színekkel volt még élvezetesebb.
A rejtés is zseniális, bár egy kis karbantartás ráférne.....

Borsos család 2015.10.23 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Timcsik 2015.10.23 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Gyugyus 2015.10.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.47
.

Tyrker 2015.10.04 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, a legszebb helyen lévő láda volt eddig...

kolegergo 2015.10.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Köszönjük a rejtést!

orion83 2015.10.03 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

bagolyvera 2015.10.03 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi! A hely gyönyörű, már többször jártunk itt.

csts 2015.09.21 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Zsolt és Timi. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2015.09.19 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Családi kirándulás alatt megkerestem!
Az árokban nagy volt a nyüzsgés, a meteor létrához sorban kellett állni!
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

 
eltájoló 2015.09.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Mióta geoládázok, nem jártam itt. Régen azonban sokszor voltam. Tényleg van valami misztikus ebben a helyben. A rejtés nagyon jó. Köszönöm.

koranyig 2015.09.07 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést!

sogor36 2015.09.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Köszi a rejtést. Gyönyörű szép helyre hoztál ezzel a ládával. Nagyon hasonlít a rám-szakadékhoz.

n.david 2015.09.06 00:00 - Megtaláltam
Köszi, szép hely!

Pongi83 2015.08.30 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszi!

Aurashark 2015.08.29 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.90
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
GáTiKaCsa (Gábor, Timi, Kata, Csabi)

[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

joove 2015.08.23 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Végig az árok mélyén haladtunk, nem a kijelölt turistaösvényen. A rejtés ötletes, bár már máshol is találkoztunk hasonló megoldással. Olyan szerencsések voltunk, hogy végig ketten voltunk csak az árokban. A hely szépsége, atmoszférája mélyen megérintett minket. Köszönjük a rejtést.

janoo 2015.08.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Köszi

munyuszi 2015.08.22 22:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Túracica 2015.08.13 09:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Nagyon tetszett a hely!!Köszi a rejtést!

DoriKili 2015.08.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Barátokkal, gyerekekkel megtaláltuk! Szuper a hely, már régen jártam erre és a rejtés is hibátlan!

Dóri, Kincső, Kende, Ági, Léna

érdeklődő apró talpúak
ndavid42 2015.08.01 13:52 - Megtaláltam
[:815:]
Hűűűű, hát ez de csudajó hely! :) Először jártam itt, de nem utoljára! Nagyon tetszett a völgy, a létrás mászás, a vízmosásos rész, minden!

ha2 2015.07.30 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Esőben, kicsit csúszkálva.
Jó az álca,de sajnos már törött
és a láda is nagyon zsúfolt,a
betelt logbook sok helyet elfoglal.
A doboz egyik füle letörött,de belül
még minden száraz.

 
laszlo.torok 2015.07.12 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

Atesy83 2015.07.09 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi a lehetőséget.

Savoriothen 2015.07.05 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

CservencsikJ 2015.07.05 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pocokprophet 2015.07.05 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Koszonjuk a rejtest! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

csabito75 2015.07.02 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszi! A dobozban lévő toll kifogyott, vagy csak nekünk nem fogott, ezért beírás nem történt.

vorilaci 2015.07.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Másodszor járok erre, most a ládáért (is) jöttem. Más:

Happy 18y Fanni! Vorilaci & Kisvöri

jakszy1989 2015.06.21 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

aiRHa 2015.06.14 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Erre jártunk, megtaláltuk.

illeserahanna 2015.06.07 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Piroskaa1 2015.05.17 21:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

h.krisz 2015.05.17 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bodnarni 2015.05.10 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönjük szépen az ötletes rejtést!

TuAti 2015.05.09 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést, nagyon ötletes, nagy örömet okozott 5 gyermeknek és 4 felnőttnek :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Lóri 2015.05.03 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fonila 2015.05.01 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük ezt a sok mun?ával létrehozott nagyo jó rejtést. A diszkréció sokkal nehezebb volt mint a megtalálás, mert nagyon sokan voltak. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

TelepiBanda 2015.05.01 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
köszönjük a rejtést, nagyon ötletes :)

dadam 2015.05.01 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

uno20001 2015.04.26 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csandras03 2015.04.26 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

MoZ 2015.04.26 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

TFR 2015.04.25 00:00 - Megtaláltam
Nagyon jó volt , köszönjük .

nickjames 2015.04.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.96
A mai hűvös ám napsütéses vasárnapon 4 felnőtt 5 gyerek családi kirándulást szerveztünk. A Holdvilág-árok már régóta kiszemelt célpont volt, de "meg kellett várni", amíg a legkisebb aprótalpúak is eléggé érettek lesznek a túrához. Ennek idén jött el az ideje! :-) A rejtekhely mindenkinek tetszett.

Köszönöm a rejtést!

nickjames

borbelyg 2015.04.11 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Réka és Jar Jar 2015.04.11 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

i.attila 2015.04.11 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

viskyg 2015.04.10 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.42
Köszönjük a rejtést!

Gyulafree 2015.03.22 12:30 - Megtaláltam
Levivel és a nagyszülőkkel. Köszönjük.

Atom82 2015.03.14 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2015.03.08 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést!

bencz és kicsipook 2015.03.08 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltuk! Gyönyörű hely. Szuper láda!

akutas 2015.03.07 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Nagyon ötletes a rejtés, könnyű volt megtalálni. Kellemes hétvégi túra gyerekekkel is. TFTC!

Erre mentünkA híres létra
Talált ez isBejegyzésünk
A dobozItt jártunk, nyugtázva!
Radián 2015.02.21 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszönjük a rejtést! :)

atti92 2015.01.17 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Biba&Ima 2015.01.08 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Ötletes rejtés. A logbook frissítésre szorul.

Zugi 2015.01.03 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Év eleji túra és idei első ládám. Cél egy pilisi kisebb túra volt, amire pont ideális volt a Holdvilág-árok. Az árok mélyén fagyott volt minden, így elég nehezen és lassan lehetett csak haladni a csúszósság miatt, de így is élmény volt. Visszanéznénk ide szívesen egy tavaszi időpontban is.

 
HRita 2015.01.03 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

SzMartzy 2014.12.31 01:35 - Megtaláltam
Nagyon király rejtés, éjszaka a hóban elég érdekes volt megtalálni. A logbook már eléggé csordultig van. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Cenci és Alfi 2014.12.29 12:15 - Megtaláltam
Így a hóban csak a szerencsének köszönhetően, de megtaláltuk ezt a szuper rejtést, köszönjük.

Tathalas 2014.12.28 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Nagyon ügyes rejtés :)
Küzdelmes, de nagyon élvezetes út volt, lefelé a létrán jöttem le - izgalmas volt, de megérte :D

beta 2014.12.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönjük! Rendkívül ígényes rejtés.

Solti László 2014.11.23 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Gyönyörű a hely! Köszi a rejtést!

icarusdes 2014.11.23 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.83
Köszönjük a rejtést :)

Gyönyörű volt az árok az év ennek az időszakában és jó döntés volt ide visszajönni csak a láda miatt - út közben sikerült egy másik ládász csapattal is összefutni. Üdv nektek innen is!

ellfelek 2014.11.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Nagyon tetszett mindenkinek ez a hely, mi a létrán lefelé közlekedtün, egy kis dugót okozva... :) De leírhatatlan, hogy mennyire szép és érdekes útvonal ez. Visszafelé az árok fölött jöttünk és benéztünk a Weiszlich barlangba... Bemenni is egy kis akrobata mutatvány volt, de a kijövetel... A csapat egyik tagját majdnem ott kellett hagynunk... :) De aztán csak megoldottuk, úgyhogy teljes létszámmal indúltunk vissza az autóhoz a Lajos-forrást érintve...
Köszi a rejtést!

 
Réka&Nimi 2014.11.09 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

locsi 2014.11.02 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.61
Valóban nagyon igényes rejtés, viszont nekünk is feltűnt, hogy a füzet megtelt és a toll nem fogott. (Ettől persze jót logoltunk a csapatunkkal, hazafelé a hétvégi pilisi túránkról.)

moli_gyuri 2014.11.02 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Köszönjük a rejtést, nagyon ötletes. Már sokszor jártunk a Holdvilág árokban, most megkerestük a ládát is. A blogfüzet betelt, a toll nem fogott.
Szerencsére jó volt az idő. A létra jó állapotban van, mászható. Kár hogy a víz nem folyt alatta, mint vízesés, úgy hangulatosabb lenne. Az ásatás is érdekes a szurdok felett.
Cilu&Gyurkoo
Mazsom

 
Akrol 2014.11.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Szuper rejtés! Viszont a Logbook megtelt, és sajna a toll sem fog már.

tmanjunior 2014.10.31 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.58
Gyönyörű környezet. Igényes rejtés. Köszönöm.

kvazar_team 2014.10.27 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Tarp08 2014.10.27 12:00 - Megtaláltam
Nagyon szellemes rejtés, gratuláció érte. Jól jött az a gondoskodó, előrelátó információ is, amely megóvja a keresőket a meredek árokparttól! Köszönjük!

Zéta 2014.10.26 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.77
Megtaláltuk! Mire kiértünk az erdőből már ránk is esteledett...

Zzr 2014.10.26 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szalay-team 2014.10.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Fantasztikus környék, igazán örülünk, hogy ott egy kalandos kis túrát tehettünk! :-)

Brasil 2014.10.12 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nagyi11 2014.10.12 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

 
cs24 2014.10.12 00:00 - Megtaláltam
Megvolt

solyomeye 2014.09.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.35
Közös kirándulás othnan-ékkal.

othnan 2014.09.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.81
Közös ládázás solyomeye-ékkel. Köszönjük a rejtést.

PalBaaal 2014.09.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Köszönjük!

Imperator Csaba 2014.09.26 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltuk! Köszi. Igazán szép hely érdemes volt a végére tenni a ládát, mert a létrától az árokban is végig lehet menni, ami nagyon hangulatos. Persze csak ha nincs benne víz :) Külön ötletes a rejtés is a végén :)

cosinus0 2014.09.20 15:50 - Megtaláltam
Természetjárók napja alkalmából jártam erre a CSMTSZ túráján, 4. találat. Ekkor már a többieket is kezdte érdekelni a geocaching játék.
Nagyon tettszett az útvonal.
Köszi a rejtést.

stikli08 2014.09.14 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2014.08.30 16:45 - Megtaláltam
TFTC! Könnyen megleltük, jó rejtés, de szerintem ahol megtaláltuk az nem az eredeti helye...
Jó pár éve már jártam itt, ahhoz képest nagyon átalakította a természet a völgyet.

ládafejtők 2014.08.30 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Nagyon tetszett a hely, jó rejtés, csak ajánlani tudom!!

griga 2014.08.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Kellemes kirándulás keretében. Köszönjük!

kópé1993 2014.08.30 08:24 - Megtaláltam
Kissé saras volt az árok de nagyon tetszett! A 2. pont ötletes, de ennyi találat után ez már nem fogott ki rajtam! :)

 
gedey 2014.08.24 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nagymancs es Kismancs 2014.08.21 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nem volt egyszerű.
Pilisszentlászlóról gyalog közelítettük meg a Holdvilág-árkot. A virtuális pont gyorsan meglett, a ládát viszont először teljesen rossz helyen kerestük. Végül véletlenül visszafelé jövet sikerült jelet találni ami elvezetett a megoldáshoz. A rejtés nagyon elmés. ;-)
Nagymancs természetesen a létrát sem hagyta ki.
A völgy gyönyörű és tényleg van benne valami misztikus, szerencsére a tegnapi eső ellenére is járható volt végig. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nagymancs lóg a szeren 
Szárcsa 2014.08.21 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Köszönjük!

prodg 2014.08.17 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCHold_20140817135004.jpg 
taliga 2014.08.17 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.66
Megtaláltam!Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ezeket a rejtéseket szeretem.Nagyon ötletes a kivitelezés.

kakukKata 2014.08.17 00:00 - Megtaláltam
Szuper volt

Laltan 2014.08.03 12:38 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

denho 2014.08.03 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bruzsu 2014.07.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk!

krazso 2014.07.06 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. A legizgalmasabb rejtés mostanában. Szép útvonal stílusos rejtőhely :) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Vekonyember 2014.07.01 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Egy rövid kirándulás során mentünk végig a Holdvilág-árokban, amit szépen kitisztítottak. Felmászva a végén a létrán, nem messze tőle, régészekkel találkoztunk, akik egy római kori kőfejtő feltárásán dolgoztak. Kerítéssel le van zárva a terület, de kívülről, kicsit fentebbről, is be lehet pillantani a múltba, a bányászat során megmunkált falakra, a kifaragott kőtáblára, ami nekitámasztva ott vár még mindíg elszállításra a bánya mélyén.

StiviG 2014.06.15 13:50 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2014.06.15 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Szuper hely, 900. találat. :)
A mérsékelten melegnek köszönhetően a vízpart helyett az erdőt választottuk. Rég kinéztem ezt a ládát, de valahogy nem jött össze eddig.
Az első kellemes meglepetés az út melletti becsületkasszás büfé. Az ország nyugati felében működik, de nem is gondoltam volna, hogy Pest környékén is látni ilyet.
Az árok nagyon hangulatos, madárcsicsergős és szép. A létrával megküzdöttünk, s a ládikó könnyen meglett. Szép, igényes rejtés.
Lefelé kerültünk, és megkóstoltuk a palacsintát és a limonádét is.
Nagyon tetszett a hely, méltó jumileumi találat.
Köszi

 
Paleo.team 2014.06.15 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
Megtaláltuk!
Köszönet a rejtésért!

Hook kapitány 2014.06.09 11:10 - Megtaláltam
Köszönöm! Gyönyörű hely!

Reni/Laci 2014.06.09 11:10 - Megtaláltam
Ezt a "kincset" is megtaláltuk. Köszönjük! Derűs napot!!! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

MetaMorfoziS 2014.06.09 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük! Nagyon nagyon tetszett a doboz! Remekjó:)

ZoltanW 2014.06.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Köszi rejtést. Nem lehetett kis munka ezt ládát megcsinálni és odavinni. Gratu

szabiv 2014.05.29 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

klfmate 2014.05.29 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, meglett!

autobusz 2014.05.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Köszönjük szépen ! Eső után dagonyáztunk az árokban, de így izgalmas volt a túra. A láda rejtése nagyon ötletes és a környezetbe illik.

pappcsalád 2014.05.10 11:36 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

HiPi 2014.05.03 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Balka 2014.05.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszönjük, nagyon szép a környezet, ötletes a rejtés!
Lépcsőn mentünk felfelé, a létrán lefelé. Sokan voltak a hosszú hétvégén.

Reni&Dávid 2014.04.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Nagyon szép hely

nepster 2014.04.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Pilisszentkereszti pihenés alatt.

tkgabor 2014.04.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.00
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dino86 2014.04.12 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Köszönjük a rejtést.

Pogánypeti 2014.04.07 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
A mai napom második találata volt ez a kétpontos multi :)
Többször is végigjártam már a Holdvilág-árkot, most viszont fentről mentem lefelé, ugyanis a Vasas-szakadéktól gyalogoltam ide.
Nagyon tetszett a láda rejtekhelye!!!
Köszönöm a rejtést! :)

Lefelé az árokba a piros keresztes útonOdalent egy "kőgolyó"
A Weislich-barlang bejárata az ásatásnálA Meteor-létrán jöttem le
Az Y-ágú barlang Ny-ra néző bejárataBent az Y-ágú barlangban
Murmogoek 2014.03.30 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Skalp 2014.03.29 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.10
Gondoltam, menjünk valami nyugis helyre. Elfelejtettem, hogy a nagyfalu körül éppen hétvégén nem nyugis semmi. Belecsöppentünk egy számunkra kissé zavaros ősmagyar ünnepségbe, de becsülettel végighallgattuk Árpád feltételezett sírjánál. A sír felett van egy szikla, amibe Szent István monogramja sejlik belevésve. Nem volt egyszerű felmászni, de csak meg kellett nézni. Hogy ki, mikor véste, arról nem olvastunk sehol...

boszorkányok 2014.03.29 00:00 - Megtaláltam
Érdekes út volt, színházi előadással. Nekünk rendezték. Szülinapra. :)

20201112_192833 
Jani+Regi 2014.03.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nehéz volt.

guppik 2014.03.26 12:30 - Megtaláltam
Tavaszi túrácska a Pilisben / 2.
Köszönjük!

Mörren Morcogi Micó 2014.03.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Gyönyörű, érdekes hely. Köszönjük. Micicilával közösen...

Micicila 2014.03.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Csodálatos hely, nagyon élveztük a kirándulást. A leírás is nagyon érdekes. Köszönjük.

zsolty23 2014.03.22 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Cerberus 2014.03.09 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.23
Megtaláltuk! Nagyon szép és érdekes helyszín, kifejezetten ládaérdemes. A láda rejteket kreatív, ügyesen kivitelezett. Köszönjük a rejtést!

csokimikulas 2014.03.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Eddigi legötletesebb rejtés. Imádtuk! :)

goja 2014.02.23 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.85
Megtaláltuk! Szenzációs a rejtés!!! Köszi!

szattilasz 2014.02.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Köszi a rejtést.

CsontosN 2014.02.08 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.94
...megtaláltuk!

adrita 2014.02.08 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
megtaláltuk! Nagyon szép hely.

Zlatnik_A 2014.02.01 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon ötletes a rejtes! Vince, Attila [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

 
feczo77 2014.01.25 20:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

fakata 2014.01.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kösznjük a rejtést!

Intruder 2014.01.18 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Megvan

KBB-Bombur 2014.01.18 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
Nagyon jó túrát csináltunk. Köszi a rejtést.

KBB-Balin 2014.01.18 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Nagyon jó túra! Szuper a rejtés.

katica5416 2014.01.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.41
nagyon korrekt rejtés, és jó állapotú láda

mrx 2014.01.04 12:40 - Megtaláltam
Csodás volt. Külön kerültünk a létra miatt.
Mrx

Sir Pajszer 2014.01.03 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszi!

Gábor75 2014.01.03 00:00 - Megtaláltam
ok

Lopakodó 2014.01.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Sejtelmes volt a szurdok a ködben.

mszilvia 2013.11.23 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Atiss 2013.11.17 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

sry 2013.11.15 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.25
Meglett, köszi!

Szép és érdekes hely, egyszer alaposabban is át kellene tanulmányozni, de most a korai sötétedés miatt szorított az idő. Kerékpárral kifejezettem izgi végigmenni rajta :-)

üdv.: SRY

Pufac 2013.11.09 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Köszönjük! Megtaláltuk. Ötletes, ügyes munka! Gratulálunk!

Gabriello 2013.11.04 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

xCsiga 2013.11.02 00:00 - Megtaláltam
Nagyon jó volt. A maga az árok gyönyörű.

Köszönjük.

Debyand 2013.11.01 11:39 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Bubbantó 2013.10.29 10:50 - Megtaláltam

Kiskovácsi puszta - Holdvilágárok - kitérő Nagy Csikóvárra - Bölcsőhegy - Lajos forrás - Vasas szakadék - Kőhegyi th - Pomáz : ez a mai utam, harmadmagammal, nagyon szép őszi időben!

40 éve jártam itt utoljára...Ifialex 2013.10.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.11
Mesés környezetben, ötletes rejtés! Szép hely, amit érdemes megnézni.
MASAVI Team

szikizso 2013.10.27 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.49

Pilisi túranap második állomása. Kellemes időben, jó társaságban. Ötletes a rejtek.gabris1 2013.10.27 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltuk
gabris1 és gyogyesz

ittike 2013.10.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Szép időben, szép túraútvonal és egy ötletes rejtés. Nagyon tetszett. Köszönjük

R.Guszty 2013.10.26 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.89
Jó kis kirándulás volt az október végi napos időben. Tetszett a rejtés, köszönöm.

xiser 2013.10.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Ez egy nagyon jó kis túra volt, főleg egy ilyen szép októberi napon.

 
moricz66 2013.10.23 21:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Ma nagyobb volt a környéken a forgalom, mint a Váci utcában, a rejtés nagyon jó. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

ha5yl 2013.10.23 17:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a hely. Érdemes ellátogatni oda, már csak egy jó túra kedvéért is.

hg5vy 2013.10.23 17:00 - Megtaláltam
Pilisi ládázási nap alkalmából családdal. Lajos forrás felől erszkedve.
Különösen a valódi láda rejtése tetszett.

 
dimi3 2013.10.23 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Ez volt az első multink. Köszönjük a lehetőséget. :) Kagylóteam

Hajnals 2013.10.23 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megtaláltuk!Gyönyörű ez a túraútvonal!

Ancsa85 2013.10.23 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

szabep 2013.10.19 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon tetszett az elrejtés!!![g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

agedma04 2013.10.19 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00

Az első dobozom! :) 
melinya 2013.10.13 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget :-) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Cirbolya ;-) 2013.10.12 15:39 - Megtaláltam
Ötletes, köszönöm a rejtést.

vandorbot.hu 2013.10.12 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszi, meglett!

szkte 2013.10.12 00:00 - Megtaláltam
Egyesületi túrán. Köszönjük a rejtést.

robinbird 2013.10.06 16:46 - Megtaláltam
szuper rejtes. köszi

neregi 2013.10.06 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! R&G&Zs [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

tanjakata 2013.10.05 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

somga 2013.10.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Köszönjük!

GyEdit 2013.09.28 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ötletes a rejtekhely, szép a környezet!

gyattis 2013.09.28 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Nagyon szép, vadregényes környezet!

kozobp 2013.09.26 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

cash 2013.09.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Barátokkal és kutyákkal a Holdvilág-árokban. A rejtés nagyon tetszett. Köszi.

13 2013.09.14 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Kétszázötvenedik találatom.
Köszönöm a rejtést!

kapaja 2013.09.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Köszönet a rejtésért. Megtaláltam simán. A rejtés az fantasztikus, nagyon tetszett.

Égetö 2013.09.08 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.19
Laza kis őszi túra alkalmából levadászva!

redei71 2013.09.07 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Mano 2013.09.07 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Ötletes rejtés!! Nagyon tetszett

mogyorócska 2013.09.07 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Nagyon szép időben, nagyon szép helyen :)
Az árok forgalmas volt a mai napon talán forgalmasabb is mint általában. A ládát nagyon sokan keresték meg.
A rejtés kiváló, nagyon ötletes! :)
Loggolás, gyorstöltés ( egy kis szendvics, és némi frissítő a palackból )
Indulás kényelmesen sétálva a következő ponthoz A GCbolc-hoz.
Köszönjük a rejtőknek!
Öcsi, Livi, Nikó és a kincskereső Yorkijuk Roli :)

tom65 2013.09.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Megtaláltuk!
Viszonylag hamar, szuper rejtés!

Hagytunk/vittünk ajándékot!

Tamás, Virág, Zsombi, Zitus

naposoldal 2013.09.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Gyönyörű időben, sűrű kiránduló-forgalomban sétáltuk végig az árkot.
A második pont rejtése zseniális!
Köszönjük!

Attilacska 2013.09.02 11:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

born83 2013.09.01 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.04
Nagyon ötletes rejtés! Megtaláltuk. Köszönjük! Gabi, Zoli, Zsanka

laszlokak 2013.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Rég jártunk erre, de/és még mindig szép! A rejtek pedig valóban csillagos ötös. Köszönjük!

agom 2013.08.29 00:00 - Megtaláltam
Irígylésre méltó rejtekhely

kosbor 2013.08.25 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28l] [wapon beküldött szöveg]

hevike 2013.08.25 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2013.08.18 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
Ez a legjobb rejtés, amit eddig láttam! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kisspr85 2013.08.14 00:00 - Megtaláltam
sikeres megtalálás

ggy1 2013.08.04 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Szép nap Timi és a Mackóval, Ancsival. Mindenből dicséretes ötös! Köszönjük.

timi és a mackó 2013.08.04 13:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

karacsgy 2013.08.01 13:10 - Megtaláltam
Köszönjük!
Apa, Anya, Áron, Vince
:)

NagymesterG 2013.07.28 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Az év talán? legmelegebb hétvégéjén, az erdő sűrűjébe menekültünk. Nem is lehetett más a cél, mint a Holdvilág-árok. Nem csalódtunk. Köszönjük a rejtést!

b-lint 2013.07.16 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Nos ez egy maximálisra értékelt láda :) Jót sétáltunk húgommal és édesanyámmal, kezdve itt, majd fel a Bölcső hegyre. Nagyon kis kiszáradt most a patak, pedig vizesen biztosan izgisebb! Köszönjük, hogy megmutattad a helyet.

Hegedüs 2013.07.12 00:00 - Megtaláltam
Születésnapi csavargás.
A.

Dodo&Toto 2013.07.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.67
Csodaszép környezet. A rejtés 5* :) Köszönjük

 
szomi 2013.07.07 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
A helyet már nagyon rég óta ismerem, de a ládát csak most kerestük meg. Az elrejtés fantasztikus. Nagyon ötletes. Köszi.

Mr. & Mrs. Balaenoptera 2013.07.05 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Mrs.Mrs. Vs Bug
geokutya 2013.06.30 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Családi piknikezéssel egybekötött kirándulás volt, rengeteg szúnyoggal.

téblábol 2013.06.29 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Szép a hely. A láda rejtése nagyon ötletes. Köszi

FyG 2013.06.23 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.43
A Debreceni Egészségügyi SE túráján Kő-hegyre.

FTom 2013.06.23 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Hétvégi pilisi túrázás során. A létra tetejétől nem tértünk vissza a jelzésre, továbbra is az árokban haladtunk fölfelé, kár lett volna kihagyni.

JohnQ 2013.06.16 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
szlaurával

szlaura 2013.06.16 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Nagyon tetszett a rejtek! :) És természetesen az árok is, nagyon szeretem, már többször voltam. Most Ádámmal :)

izsolt 2013.06.09 13:50 - Megtaláltam
nagy forgalom volt a ládánál :-)

Mira 2013.06.09 11:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Gábor66 2013.06.09 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Tulipanna 2013.06.09 11:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
A hangyák uralmuk alá vették a ládát, de nagyon tetszett!

Szilaj család 2013.05.28 11:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

EsziZoli 2013.05.25 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Nagyon szép környezetben, egy cseles, de nagyon ötletes rejtés! A GPS-ünk szerint a koordináta a turistaút másik oldalán volt, ráadásul az aktuális pozíció össze-vissza ugrált a völgyben, de hosszas és kitartó keresés mellett megtaláltuk. Köszönjük a rejtés!

palace 2013.05.20 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Ötletes:-) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Thatsok 2013.05.20 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Boncida 2013.05.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.78
Szép túra, ötletes rejtés, bár kicsit mugli-veszélyes.

RAM.FAM 2013.05.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltuk! Hangya sereg védte a dobozt, de nem tudtak eltántorítani! :) :)
A környezet gyönyörű, kedvenc kirándulóhelyeink egyike, már másodszor látogattuk meg!

Zolee@ 2013.05.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.27
Az eddigi rövid túrás ládák egyik legszebbike ez a láda. Az ajánlott útvonalon tettük meg a ládát párommal a létrás ágon. Visszafelé a zöld+ térünk vissza a forrásig majd onnan erdei jelöletleb úton az árok aljáig.
Nagyon tetszett köszönet érte.

esztelneki 2013.05.11 13:10 - Megtaláltam
köszönöm

keleven 2013.05.04 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Phapcy13 2013.05.01 11:38 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés.

szuperpocok 2013.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.85
szuper rejtés! köszönjük!

barta 2013.04.28 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

nagyandrasgeza 2013.04.21 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

RekaEsKrisz 2013.04.21 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Piszok jó rejtés, gyönyörű hely... Bár a forrás megtalálása nálunk nagyobb nehézséget okozott, mint maga a ládikó, de hát ez egyén függő :)

12
3 
hubull 2013.04.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.
Nagyon tetszett a láda rejtekhelye.

Kofo 2013.04.21 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Köszönjük. Szép környék!
100. ládánk.

Pajzsika 2013.04.13 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megvan, köszi! Nagyon szép hely volt!

Dióskanyar 2013.04.13 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.73
Megvan! Tetszett a rejtés! Köszönjük.

adrikai 2013.04.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Megtaláltuk :)

N.Zs. 2013.04.01 00:00 - Egyéb
2008.09.28-án jártunk itt legutóbb, akkor a gyerekekkel, ma kettesben.
10-kor reggeli, 1/2 12-kor ebéd, délben indultunk.
Nagyon kalandosra sikerült a hatalmas vízhozam miatt. A piros kereszten végig a patakmederben legalább 15-20 alkalommal keltünk ár különböző módszerekkel a patak egyik oldaláról a másikra. Nagy forgalom nem volt...

 
H-Brigi 2013.03.10 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Nagyon szuper, egyedi és ötletes a rejtés! :)
Köszi szépen!

Macusa 2013.03.09 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Nagyon szép környezetben, ügyes rejtés!
Köszi

housefly 2013.03.09 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszönjük a rejtést! Nagyon ötletes és igényes rejtés! Szeretem az olyan ládákat, amiket nem csak odalöknek valahova!

RöfiMufi 2013.03.05 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon ötletes rejtés! :) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

GCHold_20130310114201.jpgGCHold_20130310122624.jpg
GCHold_20130310114251.jpg 
krapa 2013.03.03 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Gratulálok, jó rejtés, szép környezet. Köszi

agika83 2013.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Ötletes rejtés!;)

polgaradri 2013.03.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Salsás túra Sirával :)

remekkelek 2013.02.03 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltam a csúcs csapat tagjaként Mónival.:)

Téli környezet a forrásnál:)Téli pillanat kép a tájról :)
Mónika21 2013.02.03 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam a csúcs csapat tagjaként remekkelek-el.

di Lauro 2013.01.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Oli kutyussal vágtunk neki e szép téli napon, melynek reggele néhány centi friss hóval örvendeztetett meg. Ez azért volt jó, mert a kitaposott turistaösvény, már ami még megvolt belöle, a hó alatt tiszta jég volt. Így igazán kalandos turát sikerült összehozni, de örömömet fokozta, amikor a láda meglett. Igazán ötletes rejtés, külön dicséret érte a rejtőnek!

NDetti 2013.01.03 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

BZd 2013.01.03 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Nagyon szép helyekre kalauzolja az embert ez a láda.

Azték romok. Nem is, ezek az Árpád-kori sziklaformákMegvan
Jéglevél 
horvathzsolt10 2013.01.01 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Fölkeltem hajnali 9kor, odaértem délre, erre a 90. vagyok ma, jan 1.én! :D Azta betyár mindenit. Amúgy nagyon jó a rejtés! :) Köszi! Buék mindenkinek! zs

csz58 2012.12.30 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.84
Köszönjük a rejtést...:) ,szép kellemes kis délutáni túra volt. Külön kiemelném a ládát rejtő "profi" kialakítást. Nagyon tetszett :)))
Még egyszer, köszönöm..

* A ládagazda kérésére a rejtésre vonatkozó szövegrész törölve. 2012.12.31. feri60

hevesir 2012.12.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Megtaláltuk, a log első felét nem írtam fel....

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2013.01.04 10:09]

ahhoj 2012.12.20 15:20 - Megtaláltam
Köszönjük szépen, nagyon tetszett a környék!

JAck:66: 2012.12.08 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
751, megérett a meggy.

begeba 2012.11.25 16:01 - Megtaláltam
Márcsak a sorszáma alapján is, ez egy normális, nem túllihegett multi. Két pont épp elég, Mindkettő ér valamit, és nem csak a multi számosságának öncélú növelését szolgálja. Egyszer gondoltam, ha lesz rá pár év az életemből, bizony nekifogok életem első ládájának, és az multi lesz. De minimum ezer pontból fog állni. Mondjuk körbe rakom az "Ezeréves határt" ezer ponttal (Copyright by me). De ott is lesz minden pontnak értelme. No de "back to business". Mint a leírásból kiderült Szentlászló felől jönni kicsit challenging. Hát valóban az volt -- babakocsi nem javallott. A GPS térképén, illetve a turistautak.hu-n valami elfelejtett utat sorsoltak ki nekem, vagy elvétettem valamit -- bár ebben nem nagyon hiszek --, egyszer csak egy 30m mély letörés szélén álltam, alattam az árok vízmosása. Nem volt se időm, se kedvem visszafele keresgélni. A sáros talajon volt némi izgalom a dologban, csak a magam alá beszúrt hegymászó bot volt képes megtartani a bakancsom. Utána jódarabig boka-gyilkos törtetés a szurdok mélyén. Aztán valahol csak volt egy út-átmetszés, ahonnan már egy kicsit egyszerűbbé vált az dolog. Először a multi második pontja került elém. És bár mostanában precíz bluetooth-os külső jeladót használok, nem az iPhone ványadtul pontatlan sajátját, de a végső keresgélő track-em így is kitett vagy 50 m átmérőt. Végül meglett ez a valóban profi rejtés. Mindeközben egy ultra-szuszogó, pontosabban velőtrázóan nyögdécselő futó jött fel velem szemben a lépcsőn. Tényleg az volt az érzésem, hogy milyen jó, hogy itt vagyok, mert az összeesése után ölben kell majd innen levinnem.
A Remete-barlangnál sem sikerült eltalálni az utat, pont a forrás fölötti meredélyre tévedtem. A sár miatt megint szükség volt az ereszkedő taktikára. Itt legalább voltak kidölt fatörzsek a kapaszkodáshoz. Végre volt alkalmam inni. Hát igen pontban 4 óra volt. Az tuti, hogy innen már nem fogom a kör utolsónak tervezett 541-SiVa ládáját megcsinálni. Szépen jött az este, jó ha viszonylag gyorsan visszatalálok.
Az estére aztán rászakadt a köd is. Ha égett a fejlámpa, akkor a szóródó fény miatt tán még kevesebbet láttam. Csúszott is, voltak alattomosabb terepszakaszok. Az árok középső-felső szakaszán nagyon koncentráltam, de tényleg nem volt út, illetve a délről jövő átkelt az árkon és visszafordult. A jelzett északra menő ágát csak a fák egymáshoz viszonyított távolsága miatt lehetett sejteni. De a sötétben még azt se. A turistautak.hu ezen a szakaszon ráadásul 50-60 métert is téved. Szóval a GPS tracknek is csak limitált haszna volt. Végül azonban különösebb eltévedés nélkül elértem a Lajos-forrást. Ezután egy kicsit könnyebb verzióban, de előről kezdődött az egész. Aztán a Dömöri-kaputól északra nagynehezen kivergődtem a "sztrádára". Onnan már csak a gyaloglás volt hátra, de bevallom a Szentlászló előtti utolsó "hajtűkanyart" már nem volt kedvem levágni. Mentem a kerülő szilárd úton.

distike 2012.11.17 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.38
Erőltetett menet után megtaláltuk!
Holdvilág árok

geooszi 2012.11.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Családi kirándulás keretében vadásztuk le!

CicóMicó 2012.11.17 00:00 - Megtaláltam
Meglett!

kobcikrajci 2012.11.15 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.93
A multinak köszönhetően ismét bejárhattuk a lenyűgöző méretű árok legérdekesebb részét, immár a játékra is koncentrálva. A láda megtalálása is könnyűnek bizonyult.

rooster+rukati 2012.11.09 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Ez a hely csodálatos és az idő is kegyes volt hozzánk! Ráadásként még egy hatalmas baglyot (Bubo bubo) is láttunk. Néhány percig hagyta, hogy kövessük, aztán megunta és bevitorlázott a sűrűbe. Megjegyzendő, hogy a GPS készülék "picit" meg volt zavarodva a kanyonban tapasztalható gyenge jeltől és a reflexiótól (ld.kép). A láda a képernyő adatai szerint hol előttünk volt 5 méterre, hol rajta álltunk, majd mögénk ugrott vagy 100 méterrel. A ládát végül nem a koordináták, hanem a józan ész (és a bagoly) segítségével sikerült megtalálni.

Biz'isten nem így haladtunk... 
cseta 2012.11.04 00:00 - Megtaláltam
THX

Amras 2012.11.03 10:46 - Megtaláltam
Otletes rejtes, szep kornyek. Megtalaltuk: Charlie, Feri, Hilda es en (na meg persze Fanni es Maya). Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

ballasz 2012.11.01 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Nagyon szuper hely, és nagyon szuper a láda is. Szerintem a koordinátát át lehetne rakni a másik út másik oldalára, mert akkor térkép alapján egyértelmű lenne a helye a ládának, és nem máshol keresné mindenki. :)

shakebocaj 2012.10.23 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

svikca 2012.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szuper hely! Köszi!

szcsabcsi 2012.10.22 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, eddig a legélvezetesebb és legküzdelmesebb kesselésünk :) Fantasztikus a rejtekhely is! Mega-köszi! Melcsi, Zsani, Martin, Csabcsi [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCHold_20121022152815.jpg 
Stimm 2012.10.22 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Könnyű találat, ügyes rejtés, hatalmas tömeg.

minyuminyu 2012.10.22 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
1. ladam,nagyon orultem neki ,koszonom !

Rife + KisRife 2012.10.22 10:29 - Megtaláltam
Egy kellemes túra keretében a gyerekekkel s egy kolléganőmmel, Timivel s Csabival.
A Holdvilág-árok felől felsétáltunk Lajos-forrásig, s onnan a Kőhegyi turistaházhoz.

lama 2012.10.21 12:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

molka 2012.10.21 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Ilyen gyönyörű időben feltétlenül kirándulni szerettünk volna így a régen "látott" Pilis mellett döntöttünk. 16km-es túra lett belőle csikóváraljai megállással és 5 láda érintésével.
Régi vágyam volt a GcHold, így lelkesen vágtunk neki az ároknak és a mászásnak. Hát azért nem olyan mint a Rám-szakadék, de még a millió ember mellett is élvezetes volt. A ládát botrányosan sokat kerestem, de aztán elgondolkodtam és rögtön meglett. Köszi!

 
kismaczu 2012.10.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Környezet és a rejtés is csillagos ötös.Felfelé a lépcsőkön,visszafelé a létrán ereszkedtünk le,nem is nehéz.

 
ManningerM 2012.10.14 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Régi koordináták miatt már feladtam a keresést, amikor odébb, egy pihenő közelében gyerekeket hallottam a ládáról beszélni. Beugrott a ládaleírás (út mellett, ötletes rejtés), segített az előttem járók jól látható nyoma, s röviddel később a láda is meglett.

Anami81 2012.10.14 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! Anami

sixtus 2012.10.14 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.12
Köszönjük, levadászva! Nagyon tetszett a rejtés, csillagos 5-ös :)

zx81 2012.10.14 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
gchold multi második része nagyon ötletes, hasonlóval még csak nem is találkoztunk. köszönjük a rejtést. zx81

m.zsömi 2012.10.14 10:00 - Megtaláltam
ok

urban73 2012.10.13 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.45
megtaláltuk

KOL*Team 2012.10.07 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

columbo 2012.10.07 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.62
Köszönjük

brutte 2012.10.07 12:00 - Megtaláltam
Kiváló rejtés. Nagyon sok út megy az árokban, de azért könnyen odalehet találni. Mi a létrát speciel elkerültük. Köszönjük!

Szejbi 2012.10.07 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszönjük a rejtést!

RBuhl 2012.10.06 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

saintg 2012.10.06 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Köszi a rejtést

horvathszaby 2012.10.06 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Most csak katyerinka
Megtaláltam!

Szemy & Böbi 2012.10.06 11:11 - Megtaláltam
Nagyon ötletes a rejtés.......:-)

trangers 2012.09.30 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyon ötletes a rejtekhely.

petoakos 2012.09.29 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Kiskovácsi felől sétéltunk fel. Jó kis családi kirándulás volt, remek idővel. Köszi a rejtést!

Pető család

Fürkészek 2012.09.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.53
Felülről közelítettem meg a rejtést, egyből a ládával kezdve. Sima ügy volt, a leírás tökéletes. Profi rejtés! Utána felmásztam az átjáró barlanghoz, sokadszorra kihagyva a Meteor-létrát. Csináltak ide egy kis dózerutat (nagyon csúszik), mintha ismét ásatás folyna. Lelépcsőztem a jelzés mentén a Holtak-völgyébe. Kísérteties volt még mindig. Minden az ősi sámán-táltos vallásra utal itt. A forrásnál elgondolkoztam, hogy ez nem-e netkesselhető, de a vize jobban érdekelt. A pihenőnél elköltöttem a kis ebédemet és irány tovább. Köszönjük a rejtést!

cefi 2012.09.09 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
rendkívül ötletes rejtés! gyönyörű, hangulatos hely.
köszönjük!

cefi és a család

swiki 2012.09.09 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Már régóta terveztem begyűjteni ezt a ládát, most végre sikerült.

v8karoly 2012.09.08 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
A nap végén merült a technikám, és én is, amikor fordított sorrendben látogattam meg a helyszíneket GCbolc irányából. A második ponton csak táblát kerestem, az első ponton pedig hiába kutattam a ládát, hiszen ott táblát kellett volna keresnem. Erre viszont csak hazatekerés után jöttem rá, amikor újra elolvastam a leírást.
A fotók alapján kérem a találat elfogadását a rejtőtől.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2012.09.10 20:12]

papa71 2012.09.05 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltam

Kiaribua 2012.09.04 00:00 - Megtaláltam
Köszi

pierre1 2012.09.02 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 2.34
Köszi a rejtést, nagyon tetszett, ötletes!

Happy 2012.09.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.34
A Holdvilág-árok nagyon szép hely. Viszont valóban túrabakancsos a terep :)
A rejtés nagyon frappáns, amihez külön gratulálok!

Csizmások 2012.08.26 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Szuper hely!

AnnAnn 2012.08.25 00:00 - Megtaláltam
Hőség elől menekülve erre a gyönyörű helyre.
A rejtés nagyon jó, már messziről kiszúrtam, amikor az Ember még kereste az irányt a kütyüvel. A Lyánynak is jó a szimata, mert az irányt megtudva egyből meglelte :)

ÁFÉSZ 2012.08.19 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.75
A természet csodás alkotása a környéken, s az ember igényessége a rejtésben. Köszönjük!

Vilbar 2012.08.19 13:30 - Megtaláltam
Köszönjük! Nagy élmény volt!

Picibabo 2012.08.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

sackómackó 2012.08.18 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.13] [wapon beküldött szöveg]

vitibi 2012.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Nagy élmény volt!

osz 2012.08.12 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk:-) köszönjük! osz csalad [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

a-beatrix 2012.08.11 13:50 - Megtaláltam
7/3. Pomáz Körül-belül 28km.
Teljesítménytúra Gyurival.

zoli.h 2012.08.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Az egyik kedvenc útvonalunk, köszönjük a rejtést

fubenalvo 2012.08.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Nagyszerű kirándulás volt és még a zivatart is pont megúsztuk. Útközben még egy medvével is találkoztunk, amit egy bohóc próbált szelidíteni(kép)! :D Köszönjük a rejtést!

medve az árokban :D
Tapsifüles 2012.08.01 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.19
A rejtés nagyszerű! :)

bzsoltie 2012.08.01 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Egy kicsit többet vártunk ettől a helytől, de azért így sem rossz. A rejtés igazán kreatív.

lczandris 2012.07.28 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk Bogival és Andrissal! Jópofa rejtés! Köszönjük!

nszsz 2012.07.23 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 2.59
Köszi!

Mikulás trágársága elüldözött 2012.07.18 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról...

[g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
vray-ék társaságában.
Kellemes időben, jó csapattal...
És a láda... hát az maga a csúcs !

ládatartalom... 
vray 2012.07.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.30
Megtaláltam

softguner 2012.07.14 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Imádom ezt a helyet, és a láda elrejtése is tetszett!

Köszönet a rejtésért. Andy

Tirinty 2012.06.24 00:00 - Megtaláltam
szép a láda :)))

gugucska 2012.06.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Szép rejtés, köszönjük!

hurinoemi 2012.06.09 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam!

pliptai 2012.06.08 08:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Csodás ez a hely, sőt azt kell mondjam, hogy az 1999-es "átrendezés" még jobbá is tette, mert vadregényesebb lett az egész! A rejtés is mintaszerű! Köszönet a rejtésért!

enazati 2012.06.07 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Kölökkel a hátamon nem volt egyszerű, de megcsináltuk. Szegényem a loogolást még megvárta azt elaludt. Innen a GCTELJ felé vettük az irányt. A ládarejtés fantasztikus! Köszönjük szépen!

még ébren 
mayagabor 2012.06.02 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.20
Egyedi, ötletes rejtés. Köszönjük!

bgjozsa 2012.06.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Jó kis multi. Szemerkélő esőben teljesítve..

Dudika 2012.05.30 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Megtaláltam Köszönöm

mucik 2012.05.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Kellemes túra, két eső között, vakító napsütésben. Szép a hely!
mucik

freefor 2012.05.28 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :D

sashee 2012.05.28 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Példás láda, köszi a rejtést!

zupi67 2012.05.27 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Egy szep napos idoben vadasztuk le a ladat a kis kincsvadaszokkal.

Lehetetlen 2012.05.27 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Köszi!

Ani&Roli 2012.05.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltuk! Eszter&Roli&Anita

zap 2012.05.22 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést ami példaértékű!
Örülök hogy ez lett a 100. ládánk!!!

 
fozobarni 2012.05.20 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Crox 2012.05.19 11:20 - Egyéb
Osztálykiránduláson jártunk erre. Tévedésből egy Travel Bugot tettem a ládába. (Ugly Cyclops Cat) Kérem, aki megtalálja, helyezze át megfelelő helyre. Köszönöm!

zsuabka 2012.05.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.20
Kellemes túra volt, nagyon szép környezetben!

zima14 2012.05.17 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.85
Megjeegyeztem!

tmarko 2012.05.13 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.95
Megtaláltuk, csodálatos a környezet, de sajnos a láda mellett hagytuk a Pilis térképünket,ha becsületes megtaláló vissza küldi,megköszönjük.

nzsolt 2012.05.06 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Már többször jártunk ezen a szép helyen, most a ládát is begyüjtöttük. Nagyon igényesen kivitelezett a láda. Köszönjük a rejtést!

cila 2012.05.05 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Példaértékű szuper rejtés. Vadregényes fantasztikus szurdok. Az Y-barlangban szellemgömböcöket fotóztunk, barlang előtt sámán-előadást hallgattunk a Holdvilág-árok misztikus és varázslatos voltáról... Köszönjük a rejtést, nagyon jó hely.

Bajuszcica 2012.05.05 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Nagyon vadregényes az árok olyan, mint a Medveölő szurdok miniben! A barlangoknál egy népes csoporttal találkoztunk, akiknek egy sámán tartott előadást. Érdekes volt. Az Y barlang végeiben mécsesek égtek, így legalább láttuk a végét, mert lámpát, na azt nem vittünk! Állítólag szellemek élnek itt és a "látók" látják csak. Minden esetre két képen is gyanús kör alakú foltok vannak! A rejtés szuper! Köszönjük!

Hüsecsalád 2012.05.02 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

nagyi2k 2012.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Szuper láda, szuper környezet, szuper túra volt :)
Köszönjük a rejtést.

Andi&Parker 2012.04.30 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Kellemes kirándulás volt, korábban még nem jártunk erre. Nagyon igényes a rejtés, és maga a doboz is. Jó nagy volt a forgalom, a létra előtt sorban állás volt. Visszafelé találtunk egy remek tűzrakót, ahol megebédeltünk. Bíztunk benne, hogy útközben lesz egy kevésbé forgalmas tűzrakó :) Nagyon kellemesre sikeredett így ez a kirándulás.
Köszi a rejtést!

t.bela 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Köszi!

Dorika 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Nagyon szép környezetben, egy kiadós túra során megtatláltuk. Köszönjük! Dórika

STE7EN 2012.04.29 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Nagyon szép a rejtek! Köszönjük!

Apa, Anya, Virág, Laci, Móni, Évi, Feri, Bazsi, Csaba, Zita, Liza, Helga

zsuzsi79 2012.04.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönöm a rejtést!

szellem lovagok 2012.04.28 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Nagyon ötletes köszönjük az igazi kincs vadászatot.

fodorcsalad 2012.04.27 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Rendkívüli ez a hely, nagyon szép túraútvonal, nagyon tetszett!
Köszönjük szépen!!
Fodor Család, Szögedébül

arandria 2012.04.16 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Így se jártam még! A forrás megtalálása könnyű volt, az évszámot nem akarom kiírni, de ez volt az az év, amikor Gorbacsovot az SZKP főtitkárává választották. A második ponton, az igazi ládánál megtréfált a GPS, következetesen egy háromtörzsű nagy fa tövébe mutatott, ahol volt is a fának támasztva egy korhadt fatönk, amiben pont elfért volna egy láda. De nem volt ott! Tőle néhány lépésre aztán megtaláltam, szintén egy nagy fa tövében, a természetesnek látszó, ámde ügyesen és nagy munkával kipreparált rejtekhelyet. Úgy megörültem, hogy beírtam a megtalálást a naplóba (csakazértse írok logbookot, amikor van rá szép magyar szó is), csak éppen a jelszót felejtettem el elolvasni. Amikor ez eszembe jutott, már a létrán is lemásztam, késő is volt, semmi kedvem nem volt visszafordulni. A ládában kis játékfigurák mellett egy öngyújtót és egy tollaslabdát találtam. Kérem a ládagazdát, hogy ennek alapján fogadja el a megtalálást!

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2012.04.17 07:53]

V_Gabor 2012.04.15 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Nagyon tetszett a hely és a rejtés is csúcs (lett)! :-)

Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget.
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

 
Csapdoki 2012.04.09 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Régi tervem megvalósult hogy ide is el jutottam.Kösz

CacheFinder 2012.04.07 11:00 - Egyéb
A mai napon a rejteket helyreállítottuk, a rommá törött dobozt kicseréltük. Ezúton üdvözlöm azt, aki tönkretette a munkánkat!

Noni&Bruno 2012.04.06 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

adiki1971 2012.04.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Nagyon élvezetes !
A műanyag doboz el van törve.
Köszönöm szépen !

jonnixx 2012.04.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.95
Köszönöm !
Nagyon jó rejtés !

Bakaduó 2012.03.29 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.48
:)

Kelegy 2012.03.20 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
Egy időre abba hagytam a ládázást, most újra neki kezdtem, ezért a némileg "késői" logolás :)
Köszi a ládát.
Üdv.

Crowngu@rd 2012.03.20 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.89
Nagyon szép hely ez az árok. Egyszer majd nyáron visszanézek ide. Mai 5. ládánk. Köszi!

kertiati 2012.03.18 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Megvan.
Salabasina-árok után a Holdvilág-árok következett.

vizespisti 2012.03.18 08:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Lajosforrástól jöttem, fordított sorrendben vadásztam le a ládát.
A létrát inkább kihagytam, a lépcső biztonságosabbnak látszott.
Ötletes rejtés, köszönet a rejtőnek.

thetompi 2012.03.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 1.00
Megtaláltuk! Ez volt az első ládakeresésünk. Nagyon ötletes de ebben az időszakban forgalmas útvonal mellett volt.

lasagne 2012.03.17 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Nagyon tetszett a láda rejtése, és az egész környék. Sajnos nagyon sokan voltak, így nem nagyon tudtunk békésen sétálgatni. Aki a létrán mászik, annak ajánlott zseblámpát vinnie, mert a létra tövénél van egy-két barlangjárat! Köszönjük!

vmaxter 2012.03.17 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk! Nagyszerű ötlet, igazán kreatív! Gratulálunk és köszi a lehetőséget.
Kata, Csaba, Plútó

tamand 2012.03.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Ez volt az első keresés-megtalálás. Jó volt a rejtekhely.

Stacee 2012.03.16 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Szentendrei hosszú hétvége 14/3.
Pilisi túrázás a hétvégébe illesztve, de azt is mondhatnám, hogy emiatt jöttünk.
A völgyben a jó időt kihasználó rengeteg ember és még egy teljesítménytúra is erre vezetett, így hát a létránál sorbaállás, előtte és utána emberek kerülgetése, láda pedig kézből-kézbe járt. Persze ez utóbbi csak diszkréten! :-) Röviden nagyjából ennyi.
Persze mi ettől függetlenül remekül éreztük magunk ezen a csodálatos helyen.
Köszi a rejtést!

joco12589 2012.03.16 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Nagyon szép helyen van ez a kis ládikó. köszönöm a rejtést.

rebeka 2012.03.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
Rudival.

zulu13 2012.03.16 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Ünnepi hétvége, csúcsforgalom volt az árokban. Úgy látszik minden budapesti kirándulónak egyszer kötelező ide elzarándokolnia.
A rejtés zseniális, csillagos ötöst érdemel.

GB 2012.03.16 11:40 - Megtaláltam
ok

Andrys 2012.03.16 11:40 - Megtaláltam
:-)

natalin 2012.03.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Megtaláltuk!
Az ünnepnapot választottuk, gondoltuk sokan ünnepelnek és nem kirándulnak de nem, rengetegen voltak, azét kellemes volt, és a rejtés szuper ötletes.

 
Joc78 2012.03.15 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Ötletes az álcázás! ;)

Sancho 2012.03.15 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Hatalmas élmény egy jó csapattal és a kicsikkel. :)
A rejtés tetszett, akár csak a környezet. Köszönjük!!!

Megvan!LoL!
zskormos 2012.03.15 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyon tetszik a rejtés! Kicsit tömeg volt az úton (nyilván márc. 15. miatt), de nagyon jót sétáltunk, igazi kiránduló időben. A rejtekhely pedig professzionális, szabadalmaztatni kéne:)

Szalaco1987 2012.03.15 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Nagyon szép hely volt, az árkon keresztül közelítettük meg a ládát.

picinyuszi64 2012.03.15 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltam. Környezetbe illő megoldás, jó ilyen ládákat találni.
Amikor regisztráltam nem gondoltam, hogy ilyen rejtésekkel fogok találkozni, ám rövid időn belül már a második olyan ládát találom, ahol látszik, hogy a rejtő használta képzelőerejét.
Gratulálok az ötletgazdának és a kivitelezőnek.

jules73 2012.03.13 17:00 - Megtaláltam
Sokszor jártam már itt barátokkal, gyerekekkel, de most a láda miatt jöttem és meglett. A láda rejtekhelye remek megoldás, látszik rajta az "agyalás" és a munka. Jó ilyen ládára találni. köszönet a rejtőknek!

Incze család 2012.03.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük! :))
A rejtés nagyon ötletes, gratulálunk! Örülünk, hogy elsőként találtuk meg az új rejteket.
Jó sokat sétáltunk a kis családdal és túlmentünk a Lajos-forráson :D
Annyira elfáradtunk, hogy nem jutottunk el a Dömör-kapuig (ott volt egy másik láda), és a Lajos-forrást se néztük meg visszafelé. Jó sokat kirándultunk, a hely nagyon szép.
Köszönjük a rejtést

Incze család

Balli 2012.03.10 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Nagyon tetszett a hely, kellemeset sétáltunk. Már régen, valószínűleg még iskolás kirándulás keretében járhattunk itt utoljára.
Annak ellenére, hogy ez egy népszerű turista hely, szerencsére nem voltak sokan, nyugodtan tudtunk sétálni a szép napos időben. Az utolsó pár száz métert, a nehezen járható útként megjelölt, szűk árkon keresztül tettük meg. Jó döntés volt, mert utunk legérdekesebb és legszebb szakasza volt ez.
Tetszett az új rejtés, ötletes! Szerencsére nekünk gyorsan meglett, a füzetben olvastuk, hogy az első megtalálónak két órájába került ez a művelet. Logbook alapján mi voltunk a harmadik megtalálók, webes bejegyzés alapján meg úgy tűnik eddig, hogy az első..
Külön nagy élmény volt, hogy visszafele egy jelöletlen erdei ösvényen haladva, láttunk egy őz csordát!
Köszönjük,
Csilla&Balázs

Rozoga hidacskaÚtközben
Létra feléFelfele menet
Árkon keresztülÁrokban
KilátásVisszafele menet
dmp 2012.03.04 00:00 - Nem találtam meg
Köszönjük!

[Elutasította: CacheFinder, 2014.12.07 19:19]

LaySoft 2012.03.03 00:00 - Egyéb
Cachefinder kollégával cseréltük ki a rejtést, kíváncsi leszek a véleményekre!

Xorbit 2012.02.25 10:26 - Megtaláltam
Első megtalálásom! :P

(BME túra)

Biobori 2012.02.25 10:26 - Megtaláltam
:-) 4/6

clip 2012.02.25 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
BME RE-Túra 1/4
Jó volt, köszi!

DenkeT 2012.02.25 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Mai ládázás 4/7, köszi a rejtést! :)

walky 2012.02.25 10:26 - Megtaláltam
BME-s túra, 7/4.
Köszönöm a rejtést!

Nico82 2012.02.21 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyon tetszett a Holdvilág-árok, most jártam ott először. Az idő havas és jeges volt, de ennek ellenére jól megközelíthető. A megtalálás egy kicsit nehéz volt, de sikerült.

tomv84 2012.02.19 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Kellemes kis holdvilágba nyúló túrát tettünk, már sötétedésre értünk vissza a parkolóba. A láda elég nehezen lett meg, a koordináták eléggé mellé mutattak, áttúrtuk az egész erdőt.
Kis segítség: Közel oda, ahol a vékony út becsatlakozik a szélesebbe...

Kory 2012.01.24 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Évek óta készültünk, de valahogy én akkor szerettem volna látni ezt a helyet, amikor nem zajos a "Mókus őrs" zsivajától és nem nagyon botlunk a "fínom pesti népek"-be sem. Hát most sikerült. Nagy élmény volt. Köszönjük ! Mártika & Kory

csipetcsabi 2012.01.22 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

anyóca 57 2012.01.15 13:50 - Megtaláltam
Könnyen megtaláltuk. Csodálatos környéken, szép időben egy szuper pilisi túrát tettünk.

Gabenwolf 2012.01.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszi! Sajnos az ásatási területet már nem sikerült megtalálni, addigra ránkesteledett.

Ismét elmentünk arrafelé, ez az új rejtőhely nagyon komoly :)

josikaland 2011.12.31 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Kiváló környezet!

angyom 2011.12.31 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Szilveszteri túra!

pegasus_mv 2011.12.30 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Óév búcsúztató túra keretében lett meg a második pont. Köszönet a segítségért CacheFinder-nek.

puhanyuszi 2011.12.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
:)

SirLes 2011.12.20 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.22
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
A ládát valamiért az árok felé mutatta a GPS-em. Csúszkáltam egy jót, de egy idő után gyanús lett a cacher nyomok hiánya. A másik oldalon rögtön meglett.

rétihéja 2011.12.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
A szurdokot még tavasszal jártuk végig, de akkor a láda megkeresése a dzsindzsásba fulladt. Most, ismét a környékre kirándulva, meglepve tapasztaltuk, hogy a láda elköltözött - az új helyen gyorsan megtaláltuk.
Köszi

sosi 2011.11.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.68
baráti körben tettünk egy kört a Pilisben
a szél kifújta a szmogot, úgyhogy ismét láthattuk az árnyékunkat is

gyusz_58 2011.11.19 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.76
A 2. pont tényleg érdekes a hold állás miatt:)
A szakadék nagyon klassz, kár, hogy semmit nem törödnek vele a figyelmeztető táblán kívül:(
Viszont ciki-nem -ciki, a létrát lefelé nem vállaltam be, primer intuicióm azt súgta, h ne! Ezért maradt a jó kis lépcső... Nem tudom mi volt az oka..
Köszönjük a rejtést

ovitomi 2011.11.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megtaláltuk! A GPS szerint volt, hogy raja ültünk (0,3 m) :-), de megkűzdöttünk a megtalálásával. Segítség a késöbbi keresőknek, hogy az úthoz igen közel (!) van.

ecset1 2011.11.13 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.00
Megunhatatlan kirándulóhely számunkra a Holvirágárok. Köszönjük a rejtést!

PPPeti 2011.11.13 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Gps-szel nem találtam, a csajok gps nélkül megtalálták...

Keti 2011.11.13 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
kirándulás a barátokkal Holdvilág-árok - Lajos forrás és vissza.

tanácskozásjön a csapat
már visszafelé
odafelé 
Mike 2011.11.13 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Kellemes vasárnapi séta Lóriékkal, az őszi Pilisben. A környék gyönyörű! Köszi, hogy megmutattad!

Zúzda :)Csak nézek...
Túrázó974 2011.11.13 09:45 - Megtaláltam
-Mike- al megtaláltuk.
Kriszta és Lóri

Dundus & Co 2011.11.06 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.31
SZép időben, kellemes séta volt.

lolo123 2011.11.04 00:00 - Megtaláltam
Nekem nehéz volt.

Gmatyas 2011.11.02 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
Szép hely.

cseki 2011.11.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Márki család 2011.10.31 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Végigpáztáztuk az egész hegyoldalt (5 gyerek+1 felnőtt) kétszer, majd mikor már indultunk volna tovább, hát nem megakadt a szemem egy oda nem illő "objektumon" és a kék fedél egy kicsiny kikandikáló darabján...

kukusikp 2011.10.31 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.67
A láda jó közel van az úthoz. Mivel ezen a szép őszi napon rengetegen voltak az erdőben így igen nehéz volt észrevétlenül logolni.

Tiszaparti 2011.10.30 09:58 - Megtaláltam
Meg van! Köszi!

akosgy 2011.10.29 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Hármasban sétáltunk egy kellemeset és nem hagytuk ki a létrát sem. :) Köszi!

Drucki 2011.10.29 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
Szép őszi időben élvezet volt végig menni.

CacheFinder 2011.10.27 21:43 - Egyéb
Kedves Blue Mali!

Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet a problémára!
Sajnos nekem nem tünt fel a dolog.
Most megpróbáltam megcsinálni, remélem sikerült.
Üdv:

CacheFinder

Blue Mali 2011.10.27 20:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 1 átlag: 3.67 súly: 3.88
Megvan.

Eredetileg még 1,5 éve, de akkor rejtettem újra.

Sajnos a web-es leírás rossz, mert multi láda, de hagyományosnak van írva.

Kérem a ládaoldalt módosítani, és helyrerakni.

Kösz.

konig 2011.10.25 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Szégyenszemre (és az okos telefonba épített gps szégyenére) a teljes környéket átnézve a 2. jelszó nem lett meg...
Gps log: http://www.mapmyride.com/routes/view/55640302
A melléklet kép alapján kérem a megtalálást elfogadni.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2011.10.28 15:46]

gpx 
pahe 2011.10.22 15:55 - Megtaláltam
Remek idő, színvonalas rejtés.
Köszönjük.

lumiksz 2011.10.22 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Profi rejtés, ilyen kell, hogy élvezetes legyen a "vadászat". Köszönjük!

carving 2011.10.22 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 1.00
A múltkor gps nélkül nem ment most sikerült.

carving

csillagvadasz&kiralylany 2011.10.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
A Cserkészek által szervezett teljesítménytúra a Holdvilág-árkot is érintette,így gondoltam,felkeresem a ládát.Rengeteg ember bóklászott, a végén a gps össze-vissza pörgött,így sajnos a ládára nem sikerült rábukkanni - sajnos időm se volt elég,mivel társaim mentek tovább a túrán.Gyönyörű a környék!
Kérném a rejtőt,hogy a képek alapján fogadja el a megtalálást.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2011.11.11 18:18]

Köszönet a rejtőnek!

 
Snipermaster 2011.10.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.62
A 4.c osztállyak osztálykirándulás közben. Jó a rejtés, jó az árok!

Köszönet a rejtésért!

Tóni&Beus 2011.10.16 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Tökéletes. A leírás, az emberszerű rejtés, amiért nem kellett dzsumbujt járni mégis megdolgoztatott minket. A természetbóklászás feltöltött egy hétre.

Maclura 2011.10.15 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Kalandos túra, szép környezet.
A láda megdolgoztatott, de végül meglett.
Köszönet a rejtésért.

cKthebest 2011.10.15 11:55 - Megtaláltam
Köszönjük. a láda másodszorra lett meg, először pár hónapja gps nélkül nem lett meg. így viszont könnyű találat volt.
Tovább GCBOLC felé.

realsunny 2011.10.08 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.30
Igaz nem könnyen (picit bizonytalan a 'vétel'), de megleltük! :-)

jeti-matterhorn 2011.10.08 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.40
A már hagyományos őszi kórustúra a kiskunfélegyházi TKIKI Batthyány L.Ált. és Művészeti iskola "z" tagozatos diákjai és tanárai részvételével.
70 gyermek,Elvira néni,N-né M. Erika néni,Márti néni,S.Erika néni,Anett néni,N.István ("Pisti"),a fiatal segítők,Ákosék,apuka,Anyuka.Anyuka nem volt:)
Hűvös,de szép idő.Jól éreztük magunkat és egymás társaságát.Pisti 1.találata!!!

Fringilla és Kuglóf 2011.10.08 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Kicsit nehezen találtuk meg, a vétel elég gyenge volt, a műszer először felküldött az ásatási terület fölé, de nem bántuk meg azt sem, találtunk egy éppen terméseit hullató házi berkenyét. :) 2 évvel ezelőtt már jártam erre, akkor még másutt volt a rejtek. A létrán már gyakorlottan másztam fel, jó kis hely! :)

Mirtt 2011.10.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Egy csodás meleg októberi napon Katival kerestük fel ezt a gyönyörű helyet ;)
Ez volt Kati első ládája!

szgezu 2011.10.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Eniko, Reka, Kati elso talalasa. Szupi ido volt! A GPS ossze-vissze mutat, erdemes nyomolvasonak lenni inkabb az utolso szakaszon.
Koszonjuk a rejtest!

EdeZ 2011.09.25 16:04 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

bgpeter 2011.09.24 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Holdvilág árok - Pilisszentkereszt (1. állomás)

Cs_Zoli 2011.09.18 15:00 - Megtaláltam
Köszi.

Sparks 2011.09.11 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Úgy döntöttünk, hogy ilyen klassz szeptemberi nyári időben csak kirándulni lehet. Nos rajtunk kívül pár százan gondolták még így ezen a helyen. Olyan sokan voltak és olyan hangosak, mintha egy strandon lettünk volna. Elég lelombozó volt az élmény. Odafelé felfelé mentünk, nem a létrán. Miután meglett a kess, az árokban jöttünk vissza és lemásztunk a létrán. Az én tériszonyommal ez igen izgalmas feladat volt, de aztán túléltem valahogy mégis. Nos az árok kárpótolt mindenért, már nem volt ricsaj, csak a legyek keltek ki nemrégiben, mert százával zsongtak végig... A hely egyszerűen varázslatos volt, nagyon köszönjük a lehetőséget!
Ja, úgy megizzadtam a hegymászásban és a 30 fokban, hogy az egész pólómból folyt a víz, de ettől csak még jobban tetszett a túra :)

A rejtés is klassz volt, a GPS fentebb mutatott és isteni szerencsénk volt, hogy épp ott másztunk fel, ahol kellett és a párom rátalált azonnal.

baranyp67 2011.09.10 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

GChold_20110910114651.jpg 
osvathek 2011.09.10 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekeknek nagyon tetszett az "'árok", bár Lajos-forrás felé már egy kicsit fáradtak. Az utak teljesen jól járhatóak. Lajos-forrás nagy csalódás volt nekem, mert gyermekkoromból nem így emlékeztem rá. Elhanyagolt, és nincs olyan turistaélet, mint régen.

sinkovics 2011.09.03 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszönjük a rejtést!

Hegyimanók 2011.08.21 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Kellemes séta volt ebben a szinte édeni környezetben. Még kismanó is becsülettel végigmászta. A cél felé kissé megtréfált a GPS, 119m távolságról egy lépés után leugrott 11m-re, szóval a vétel kissé bizonytalan volt, de nagy mákom volt, mert pont ott kapaszkodtam fel az oldalfalra, akig látható kessernyomokat követve, ahol legnagyobb meglepetésemre szinte az orrom is beleütközött a nevezett fatörzsbe. :)

szeles 2011.08.13 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Kemény szurdok.

sella 2011.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Köszönöm a rejtést.

qtya 2011.08.09 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Köszönjük a rejtést ! Nagyon élveztük ezt az 5 km-es délutáni sétát.

vajnadr 2011.08.03 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.04
Megtaláltuk

krizsiék 2011.07.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.33
Bár a két hete tartó rossz idő miatt sok helyen nagyon nagy volt a sár, mégis nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönjük!

Vibdo 2011.07.30 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Két nappal az előtt voltunk itt először, mielőtt hallottunk volna a Geocachingről, így most visszajöttünk a ládáért. :) A hely klassz, az egyik barlangot csak most fedeztük fel, mert a múltkor jégoszlopok takarták.

 
gácsöjv 2011.07.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Nagyon jó rejtés!

mihoj 2011.07.27 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Pár éve már jártunk itt a párommal, akkor még nem voltunk Cacherek. Most újra jöttünk és kerestük a testvéremékkel.
Nehezen lett meg, mert a GPS jel össze-vissza ugrált, így csak véletlenül leltünk rá.
Csodálatos hely, a fiúk még mindig dolgoznak Szörényi úr ásatásánál. Nagyon tetszettek az extrém utak, és a barlangban denevérrel is találkoztunk. A forrásnál újabb táblát helyeztek ki, ami takarja az évszámot kissé. Erre figyelni kell.
Az erózió dolgozott rendesen az elmúlt időszakban.
Köszönjük a rejtést!

A rejtés közelében közetlenül...
 
p-b 2011.07.16 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.78
Nagyon szép és vadregényes helyekre sikerült a túra során eljutnunk.

Én is csatlakozom Jeffrey-hez szerintem is kicsit pofátlanság a forrás felültáblázása. Mellette elfért volna...
A dobozt visszafelé találtuk meg, mert dolgoztak a jelzett ponton odafelé(Lajos forrástól).
Köszönjük a rejtést!

homa 2011.07.16 14:14 - Megtaláltam
3 lyánnyal és 1 feleséggel át az árkon. [wapon beküldött szöveg]
!!!DOMINI FORRÁSNÁL ELHAGYTUNK EGY PULLOVERT, NEM TALÁLTA MEG VALAKI???

Jeffrey 2011.07.10 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.82
Már ismerősen köszöntött az árok, mert kb. fél éve jártunk erre, de a ládát csak most kerestem meg. A hangulat természetesen megvan:)

Kicsit pofátlanságnak tartom a forrás felültáblázását, ráadásul ilyen badarságokkal... Érdekelne, hogy ezt kik milyen alapon tették ki...

Mindez Szurdok 30 TT-n.

LaySoft 2011.07.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.37
Cachefinder kollégát kísértem el a frissen adoptált láda karbantartására.

goligon 2011.07.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Régóta szerettem volna felkeresni ezt a helyet. Rokonlátogatás ürügyén Pestről családi kirándulás keretében jöttünk fel ide. Nagyon klassz volt. A lányokat a létránál hagytam, és gyorsan felmentem a ládáért. Logolás közben elkezdett dörögni és esni, így hát spuriztam vissza a családomhoz. Kis átázással megúsztuk az ereszkedést. Köszönjük a rejtést!

 
Bdani2000 2011.06.26 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.78
Megtaláltuk!

jbako 2011.06.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
.

vgyorgyi 2011.06.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Mai első keresésünk. Gyönyörű, izgalmas a hely, jó a rejtés, bár a forráshoz vissza kellett mennünk, mert elfelejtettük leírni az évszámot. A 2. pontot könnyen megtaláltuk.
Köszönjük!

tivi2007 2011.06.25 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Ok.

pokers 2011.06.25 13:20 - Megtaláltam
tivi2007 szervezte túra keretében ez is +lett.
Érdekes, nekem vagy 15m-rel feljebb a domboldalba mutatta a 0m-t.

Egyiptom 2011.06.19 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 1 átlag: 3.67 súly: 3.53
Gps nélkül a forrást megtaláltam, a rejtőnek megadom a jelszót. Azonban a ládát nem találtam meg. Dömörkapu, Lajosforrás, Bölcsőhegy felől jöttem, már kicsit fáradt voltam, a létrán nem mertem lejönni, de a lépcső rosszabb volt. Bizony négykeréken is jöttem, de utána persze bementem a létráig. A forrás és az évszám is megvan. Sokszor jártam már itt, de ugy látszik ma elbizonytalanodtam, vagy csak a fáradtság miatt. A régi kőbánya előtt jöttem el. Ezt biztosan nemrégen tárták fel, mert még nem láttam, igaz kb. 5 éve jártam itt utoljára. A képek alapján és a jelszó felének megtalálásáért, ha lehet kérem a megtalálás megadását. Köszönöm.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2011.06.20 18:11]

 
Ruttkay 2011.06.18 13:00 - Megtaláltam
Tiltakozásul a hatalomból kiszorult MGKE tagok önkényeskedően, ládatulajdonosi hatalmukkal személyes sérelmeik megtorlása érdekében visszaélő tagjainak tevékenysége ellen,
hirtelen felindulásból előre kitervelt szándékkal megtaláltam az egyik ilyen dobozt.

Ha a tiltakozás...... tiszta forrásból fakad...
...tisztaságát szennyes falak közt is megőrzi.A rácsok olykor...
...nehéz munkát takarnak...... de falak letisztításval tiszta medret nyerhet...
... közös forrásunk! 
Tamás&Angi 2011.06.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 1 átlag: 3.67 súly: 2.94
Az árok nagyon tetszett, a forrás vize hűsítő volt (bár mi táblát nem találtunk) és a ládát is könnyen megtaláltuk.
Sajnos történt egy rossz dolog is. Mikor a létrához értünk már ott voltak a mentők egy férfinél aki leesett valahonnan a létra környékéről. Később jöttek tűzoltók is és közösen hordágyon elvitték a sérültet. Úgy hallottuk a férfi egy gyereket mentett meg a lecsúszástól és így zuhant le. A gyerek szerencsére nem sérült meg és bízzunk benne, hogy a férfinek sem lett komolyabb baja a csukló törésen kívül.
A ládánál már nem tudtunk fényképezni (a jelszó megvan).
Kérnénk a találat elfogadását.
Köszönjük.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2011.06.12 23:25]

GaZiRo 2011.06.12 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

toth2zoltan 2011.06.03 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megvan

badon 2011.05.29 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük: Andi, Csabi és Csöpi a kutyus.

acel 2011.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést a gyerekek évezték a vizen való átugrálást, nagyon jó hely. Sajnos zseblámpát nem vittünk a barlaghoz, de kaptunk segítséget.
A Domini forrás tábláját jószándékű(?) emberek sajnos letakarták egy másikkal, de az évszám éppen olvasható.

Nyúl 2011.05.22 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Jó néhány méretes szarvasbogár figyelte utunkat

virge 2011.05.14 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Köszönjük.:)

Tomcache 2011.05.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Ok.

FROGIRL 2011.05.07 15:00 - Megtaláltam
Erdei csiperkével és gyűjtővel együtt kerestük, fordított sorrendben mentünk végig az árkon, a ládáért kicsit vissza kellett menni, mert a gps akkor bírt lemerülni. Nagyon szép hely, csillagos ötös!

gyüjtő 2011.05.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
ok

erdei csiperke 2011.05.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
ok

vasony 2011.04.30 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Szép idő, mérsékelten sok ember, könnyű találat.

Rigor Mortis 2011.04.25 13:40 - Megtaláltam
Köszönöm. Megtaláltam. RM.

pajzer 2011.04.24 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Igazi kiránduló időben mentünk végig a Holdvilág árokban, felfelé a létrát kihagyva, majd elmentünk a barlangig, megtaláltuk a ládát /könnyedén, egyből/ és lejöttünk a létrán. A környezet nagyon szép, a patakban jelenleg kevés víz van, így a gyermekek szabadon ugrálhatták át. A forrás vize nagyon hűsítő volt. Köszönjük a rejtést.

serszab 2011.04.24 12:30 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés, 7 gyerekkel kerestük, nagyon élveztük.

 
Bernáth 2011.04.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.54
GChold - GCbolc - GCdom gyalogtúránk első állomása. Elég sokan kirándultak ma a szép időben a Holdvilág-árokban, ami a leszakadt hidak, a ledőlt fatörzsek és a legurult szikladarabok miatt még most is a korábbi áradások emlékét őrzi. De azért szép és romantikus a patak völgye, oda-vissza bejártuk. Most nagyon kicsi a patak vízhozama, épp, hogy bújkált valamennyi víz a sziklák és fatörzsek között.

Egy leszakadt hídKidőlt fatörzsek
Ez a fa is kidőlhetVízszintes és függőleges fák
Gabi a szikláknálFa, fejjel lefelé
Mécsesek a kőfejtőbenZöld sziklák
A létránálBarlang
A létraIndulunk visszafelé
Bryan 2011.04.23 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

Gyalogos kupa: 16,24 km

picuresnagyur 2011.04.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Köszi szépen... Igazán az olvadáskor klassz a létra környéke. Komoly vízesés szokott lenni. De most is tetszett :)

lazly 2011.04.20 12:53 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

szfvv 2011.04.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Csodálatos világ!!!!

pideryus 2011.04.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Geovica 2011.04.09 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszi a rejtést!

Schall 2011.04.09 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Remek rejtés!

dendeocse 2011.04.09 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megvan.

Reggel 2011.04.03 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltuk!

N47 39.766 E18 58.764 parkoltunk
Hold1-Hold2-Bolc-Dom-Vas-Kort

Log és képek később...

Gyalogos kupa: 19.5 km

 
gladius23 2011.04.03 00:00 - Megtaláltam
Sajnos én a másik oldalról jöttem. De mivel nagyon szép hely ezért jönni fogok még ide.
Köszönöm a rejtést.

BRAVO2.0 2011.04.02 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Pilisi cserkész portyánk harmadik ládája. Zseniális a terep! Kösz a rejtést!

Attolico 2011.03.14 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Szuper hely, köszönjük a rejtést!

jinjang 2011.03.13 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Ez egy csodálatos hely, nagyon tetszik. Nagyon sok látogatója volt a Holdvilág ároknak ma, így a loggolás is kicsit körülményes volt, de megoldottuk.
Köszi a rejtést

vrazsi 2011.03.13 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Körtúránk első állomása. A Holdvilág árokban még sosem voltunk, de biztos hogy nyáron, amikor zöld minden, és télen, amikor szép fagyos, visszatérünk! (a Remete barlangtól rossz irányba indultunk, így egy extra emelkedőt is legyűrtünk, de aztán összeszedte magát a GPS. :)
Köszönjük!
Erika, Dóri, Virág, Sipi, Vrazsi

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2011.03.16 21:08]

FeljáratA létrán
Ládával 
Joanne 2011.03.13 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.27
Mai napunkat csobánkai indulással az árok feltérképezésével kezdtük. Évi és Péter barátainkkal korábban megterveztük a napot, ami mint kiderült az első igazi tavaszi hétvége is lett. Remek idő volt, így elég nagy volt a népsűrűség az árokban. Amíg sorban álltunk a létránál, elfogyasztottuk tízórainkat, majd indultunk tovább Pomáz felé. Az árkon kívüli erdőben az idevezető úton még elég sok szemetet láttunk, plusz egyesek motorozásra használják a turistautat, ez annyira nem tetszett.
E&É&P&Zs

hygee 2011.03.12 13:15 - Megtaláltam
Rengetegen voltak az árokban, de sikerült feltűnésmentesen levadászni. Köszi! -hygee

klavora 2011.03.12 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést !

Hegymeg 2011.03.12 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.44
A Márciusi Emléktúrán útba esett, így megkerestük. A doboz elég közel van az úthoz, nehéz feltűnésmentesen ügyködni körülötte.
Ildi, Gergely, Krisztián, Gyuri

Árokban 1.Árokban 2.
BarlangbanA létra
Volt még jég bővenÓvatosan!
pme 2011.03.12 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.54
Márciusi emléktúra közben.

vViktor 2011.03.12 00:00 - Megtaláltam
GCHOLD - GCBOLC útvonalon

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

idrisi 2011.02.20 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Jégcsapos létra és denevéres barlang.
A láda is viszonylag gyorsan meglett a 9 fős csapatunk nagy-nagy örömére.

N3U2O 2011.02.19 11:28 - Megtaláltam
pipa :)

vittorio 2011.02.19 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Tetszett a jégcsapokkal teli létra és a denevérek.

Chubby 2011.02.19 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2011.02.12 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.27
Ismét itt, remek hely, már valamikor régen végigjártam az árkot, de nem bánom, hogy megint meg kellett járnom. Lentről felfelé haladtunk.

 
zalajaro 2011.02.12 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Csodálatos környezet.

turboka 2011.02.06 12:45 - Megtaláltam
Szép környezet.

waldegard 2011.02.06 12:45 - Megtaláltam
Remek környezet!

a4marvany 2011.02.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Attival kirándultunk szokásunkhoz híven, Esztergomban szaunáztunk nap végén és még a GCFEKO-t is beiktattuk, igaz az a vártnál kalandosabb lett.
Az árok gyönyörű és a hatalmas jégzuhatag megkoronázta a napot.
Denevéreket sajnos nem láttam :)

Karate Kid 2011.01.30 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.95
Köszi a rejtést!

LionDaddy 2011.01.30 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.57
A mai nap ládája címet biztosan ez vitte el !
Mikor ide készültünk, átnéztem a ládaoldalt és örömmel tapasztaltam a Rám-szakadékkal való hasonlóságot. Az is nagyon tetszett a gyerekeknek, reméltem ez is legalább annyira fog. Szerencsére nem tévedtem. A vadregényes havas táj, a néhol befagyott patakocska és a lépcsőnél látott jégfal és barlang mindenkinek nagyon bejött. Látható volt a pár évvel ezelőtti árvíz számtalan nyoma is, elsodort hidak, leomlott partfalak és kidőlt hatalmas faóriások képében. Szerencsére mindenhol járható volt a meder és az ösvény. Néhány szép képet sikerült lőnöm a túra során. A lefelé vezető út sokkal izgalmasabb volt, sok helyen csúszott az ösvény, mellette pedig vagy a patak, vagy az árok több méteres mélysége. Szerencsére épségben leért mindenki a csapatból.

Érdekes volt a láda rejtek előtt látható - talán - kőfejtő és az emberi kéz hatalmas munkája, ami az ott kialakított sáncokat és feltöltéseket létrehozta, ki tudja milyen céllal ?

Köszi a rejtést !

Napfény a jégenElsodort híd
JégkristályokVivi elfáradt :)
Vivi, Zebulon és ZorkaÁdi a forrásnál
A hideg egyik áldozata :("Barlanglakók", a gyerkőcök és én
A család
JégfalÁdi elől, Vivi mögötte
atipapa 2011.01.30 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Köszi

Dr.Lada 2011.01.23 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Aleph & Rita-val közös találat. A Domini forrás gps nélkül is ment, majd a létrához érve mesés látványban volt részünk, mert a létra tele volt jégcsapokkal. Mielőtt felmásztunk volna még végigjártuk a barlangokat így láttuk a denevéreket is.

Aleph & Rita 2011.01.23 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
A létra mesésen nézett ki a lelógó jégcsapokkal és a lezúduló vízeséssel. Rita felmászott én lépcsőztem. A ládánál összefutottunk kessertársakkal is. Köszi a rejtést!

futureal 2011.01.14 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.60
Most jártam itt először, sok helyet fel kell még fedeznem a Pilisben (szerencsére van mit :). Pedig régebben többször jártam már Kiskovácsiban, kerékpárversenyen, de nem tudtam, hogy egy ilyen fantasztikus völgy húzódik a közelében. A létrát most kihagytam, így januárban nem akartam megfürödni a vízesésben. Ha legközelebb nem is (ami jövő héten lesz), de majd melegebb időben biztosan azt az utat választom.
Köszönöm a rejtést!

 
LionElJonson 2011.01.09 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.69
Szombati, magányos túrázás alkalmával. GCPOME, GCHOLD, GCKORT, GCWATA.

Megtaláltam!

acsipapa 2011.01.05 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.15
A holdvilág-árokban a hó és a jég birodalma fogadott minket. A zúzmarás erdő, és a most is folyó patak gazdag jégcsapjai lenyűgözőek voltak. A barlangban kis csoportokban vagy tíz denevért figyelhettünk meg a téli alvásukban. Igyekeztünk nem megzavarni őket. Az egyiknek látható volt a számozott gyűrűje is. A bundájukat zúzmara és vízcseppek borították. Nagy meglepetést okozott az árok végén felállított vaslétra, melynek alsó négy méterét szinte teljesen elborította a jég. A barlang mennyezetén áttelelő lepkék aludták téli álmukat, lámpával megvilágítva a testüket borító szikrázó vízcseppek tükröződtek szerteszét. A feljutásom a létrán csak társam segítségével sikerült.

Webber 2011.01.05 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.48
Izgalmas volt, többit később.
A Pomesia láda után, elhagyva a Gyopár-forrást, kissé visszakanyarodtunk, hogy a Holdvilág-árok elejéhez érkezzünk. Jól nézett ki a sok jégcsap szerte az árokban. A Domini-forrást majdnem elhagytuk a gps ugrálása miatt, azt hittük, hogy ez a másik forrás lesz. Találkoztunk egy-két turistával is, bár ők szemből jöttek. A nagyobb barlangban találkoztunk téli álmot alvó denevérekkel és molylepkékkel is. A vízesés alatti barlangba is bemásztam. Eléggé földönkúszós volt, szerencsére meg volt fagyva a föld, így nem lettem sáros. Bentről kinézve is nagyon tetszett a megfagyott vízesés, volt egy nagy, álló jégcsap is, ami még nem érte még el a mennyezetet. Igyekeztem nem lerúgni kifelé jövet. Izgalmas volt a félig megfagyott létrára felmászni, kellett hozzá kesztyű, meg egy kis ügyesség is. Miután felértünk, hirtelen nem tudtuk, merre kell menni, a lefelé vezető út eléggé semmilyennek tűnt, nem látszott, merre kell tovább menni. Végül csak eljutottunk a lezárt kőfejtőhöz is, majd kicsit arrébb megtaláltuk a ládát. Ezután a Bölcső-hegy felé indultunk.

Áron 2010.12.04 11:49 - Megtaláltam
Osztálykirándulás során meglett.

VHA 2010.12.04 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
Osztálykirándulás alkalmával.

Kukucsi 2010.12.04 11:49 - Megtaláltam
A létráról szép, nagy jégcsapok lógtak, s a táj is nagyon szép volt.
Köszönjük!

petiba 2010.12.04 11:49 - Egyéb
Osztällyal. [wapon beküldött szöveg]
Mikulás-kergetés alkalmával kirándultunk errefelé ismét. Jeges, csúszós időben, de gyönyörű volt. A létrán minden figyelemre szükség volt. Mire mindenki felért, addigra bőrig áztam alatta, de szerencsére mindenki nagyon ügyi volt.
A láda hamar meglett, s szerencsére jó helyen van hozzá, hogy odafigyeljünk, merre is visz tovább a piros kereszt. A nagy hóban nem sokat lehet látni az útból, a jelzésekből.
Köszönjük a rejtést.

IIIÁgiIII 2010.11.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
GPS nélkül. Gyönyörű környék!!!

Tikis 2010.11.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Nagyon jo kis ura volt, tenyleg szep. Egyszer vissza kellene jonni, amikor lombok es vizeses is van.Koszi, jo tura volt. A letre izgalmas, annak akinek teriszonya van :)

Sassy 2010.11.14 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.48
Megvan!
Jó kis vasárnapi kirándulás volt :)

david010203 2010.11.07 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.70
Nagyon forgalmas heleyn van, félek, hogy nem lesz hosszú életű.

Jozeph 2010.11.07 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.48
Megvan

urbanj 2010.11.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Csodaszép napos időben.

Forose 2010.11.06 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést, jót kirándultunk egy különösen meleg novemberi szombat délután. :))

Üdv.: A Forose csapat

Encsi 2010.11.06 12:29 - Megtaláltam
Szép a hely, jó a rejtés!

család09 2010.11.05 13:47 - Megtaláltam
Jó kis túra volt! köszönjük!

LTA 2010.11.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.87
Mai túránk első célpontja. Végigjártuk az árkot Katával, jóformán csak mi voltunk, magunkban gyönyörködhettünk a környezetben. Izgalmas hely, a barlang pedig rejtélyes. A lépcsőn mentünk fel, ami így utólag veszélyesebb volt a létránál, úgy csúszott. Köszönjük a rejtést.

zsuzska74 2010.11.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Kirándulóidőben jártunk itt az erdők "Váci utcájában". Rengetegen voltak, de sebaj, nem volt zavaró. A második pont lehetne egy kicsit jobb helyen is.

Discover 2010.11.01 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Hatalmas forgalom volt ma. Dugig volt az árok.
Köszönöm a rejtést!

szbarna 2010.10.31 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Szép hely, csak egy kicsit zsúfolt volt...
Köszi a rejtést!

hp-kzs 2010.10.30 15:01 - Megtaláltam
[komment később]

ZoLiza 2010.10.30 11:34 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Puzzle Apartman Gyula 2010.10.30 11:25 - Megtaláltam
Részletek hamarosan...

Jules87 2010.10.27 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
A nagy Pilist és Visegrádi hegységet is átszelő kétnapos túránk keretében érkeztünk ide a Holdvilágárokba is. Még épp naplemente előtt végigértünk, így itt még világosban kereshettem a ládát. Erről a helyről fölösleges mondani, hogy szép, hiszen ez köztudott. Nem tudom milyen lehetett a 99-es nagy ár előtt, sajnos akkor nem jártam itt, de én a mostani állapotában is nagyon szeretem ezt a vadregényes völgyet, akkor is, ha helyenként nehezebben járható, sőt, ez csak még több élvezetet jelent.

A második pont környéke tele van kiszáradt famaradványokkal, így nagyon sokáig kellett keresnem, de szerencsére végül meglett.

Kidőlt, és körbenőtt faSziklaomladék a forrás előtt
Fa "fejjel lefelé"Holdvilágárok a létra előtt
létraRemete-barlang
motyoo 2010.10.24 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Szerencsére csak a létra megmászása után eredt el az eső.... Köszönjük a rejtést!

mape72 2010.10.24 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Ez jó volt. A létrán kutyával a kezemben kicsit remegett a lábam.

bjoco1977 2010.10.23 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

abeszedics 2010.10.23 00:00 - Megtaláltam
Felcsúszkáltunk a szurdokban, megérte.

mxi071 2010.10.16 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Egy igazán remek családi kirándulás keretében gyüjtöttük be ez a ládát. Az egyetlen kis csalódás az volt, hogy ezen a gyönyörű úton annyian jöttek-mentek, mint a Körúton...
Köszönjük a rejtést!

A létra
gkojsza 2010.10.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
köszönöm

ghiago 2010.10.09 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Köszönjük.

NeoXon 2010.10.09 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Köszönöm szépen a rejtést, a környék igazán nagyon szép és valóban érdemes volt ide ellátogatni! :)

cserby 2010.10.09 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Körtúránk részeként. GCHold - GCbolc - GCvas - GCwata útvonalon.

3D 2010.10.07 16:40 - Megtaláltam
Rendben

iruka 2010.09.24 23:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Holdvilágtúra keretein belül

Aszilva 2010.08.30 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Köszönöm a rejtést

igilight 2010.08.29 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Nagyon szép környék! Innen tovább a Bölcsőhegyre, majd a Lajos-forrás felé vissza a kiindulóponthoz.

Csotai csapat 2010.08.26 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Épitik a mélygarázst a nagy sziklánál. :-) Egyébként tuti hely minden féle értelemben.

Csoma-csapat 2010.08.21 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.41
Hát nem volt könnyű megtalálni. Fél óra keresgélés után jöttünk rá, hogy talán nem is jó a iGo-ban lévő geoláda helye - vigyázat tényleg nem jó! (be kell ütni az itt megadott GChold-2 koordinátát inkább)

tevelady 2010.08.18 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Hegyóval kirándulva errefelé.

Hegyo 2010.08.18 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.31
Verával Leányfalu, Pomázról kirándulva. Sokat változott az évek folyamán.

namreg 2010.08.14 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Pilisi túra 2/3.Érdemes volt...:)

gaben007 2010.08.14 14:00 - Megtaláltam
Már nagyon vártam hogy meggyógyuljon ez a láda. Köszönöm a rejtést, a tegnap esti vihar után kicsit csúszós terepen vágtunk neki, de megérte. képek később lesznek.

pihe 2010.08.14 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Lentről vágtunk neki a dolognak.
A tegnap esti vihar miatt kissé csúszós volt helyenként az agyagos talaj, bár engem a párás levegő jobban zavart. Mire felértünk a tetejére kellemesen átázott rajtam az ujjatlan pólóm is.
Sajnálom, hogy nem láthattuk az eredeti, 1999-es vihar előtti állapotában ezt a remek helyet.
Innen a Lajos-forrás felé vettük az irányt, hogy becserkészzük a Bölcső-hegy kincsét is.
Köszönjük a rejtést!

 
dchard 2010.07.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
A táj a tavaszi esőzések miatt teljesen átalakult, alig ismertünk rá...

Famágus 2010.07.30 12:30 - Megtaláltam
Nagyon örülünk, hogy végre meggyógyult ez a doboz.. így végre eljöttünk.. Elég rémes állapotok uralkodnak itt.. Oldfox sajnálkozott, hogy ott a sok jó kis tűzifa, milyen jókat lehetne rajta sütögetni itthon :-) A lépcsőn mentünk fel, lefelé Oldfox és Hadralka a létrán mentek.. én a lépcsőn.. /iszonyodom az ilyen függőleges vaslétráktól, de ez a lépcső se semmi volt :-) legalább olyan rázós /
aztán együtt bementünk a létra közelében lévő kis mesterséges barlangba..
A rejtek elég hamar meglett, sajnáltuk, hogy nem mi lettünk a felújítás utáni elsők, mondjuk, tényleg mindegy :-)) így is remek volt..
valahol elvesztettem a felső trikómat, lila, fehér angel felirattal, alig használt, talán jó lesz valakinek..
Visszafelé már esett az eső, de így is nagyon élveztük a kirándulást, köszönjük!!!
Ja, kedves Piroska és Blue Mali!!
itt Érden egyik nap, ott jártatok a római útnál, nyilván a multi karbantartásán, de mire Oldfox és Hadralka rátok köszönt volna, beültetek egy autóba és mentetek.. sajnálták.. ők biciklivel mentek fel a kápolnához.. szintén karbantartani :-) ezúton üdvözlet..

Hadralka 2010.07.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.62
...megtaláltuk!!

oldfox 2010.07.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.75
....megtaláltuk, Famágussal és Hadralkával.

rianas 2010.07.04 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Apexsek 2010.05.09 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Pár napja letöltöttem a környéken lévő ládákat, de a túra útvonalon csak a gcbolc esett útba.
Mielőtt elindultam itthonról, eszembejutott, hogy a Holdvilágároknál, mintha lenne mégegy?
Most lekértem a beteg ládák adatait is.
Megvan.
Meg is gyógyíthatnám!
Viszont mivel nem müxik a nyomtatóm (konkrétan beleszáradt a festék), már nem volt lehetőségem nyomtatni hozzá logbook-ot.
Jegyzettömböm viszont nem volt itthon...
:-(((((((
Viszont a 05.15.-i verseny után lehet, hogy útba tudom ejteni, s orvosolni a láda hiányt.
De ez még nem 100%

Gyalogos_kupa: 10,7km

[Jóváhagyta: vabubus, 2010.05.21 07:56]

Hangulatos hely...Gondos kezek
Lejárat?Gyertyaláng...
maczy 2010.04.25 12:50 - Megtaláltam
Mai túránk célja a kedves "beteg" meglátogatása volt.
Még betegen is gyönyörű, és megéri megkeresni
a megtalálhatatlant! Csabiékkal, Ildikómmal és
Luca kiskirálylánnyal élmény volt!
Köszönjük!
(Gyógyulj meg, kellesz nekünk!) :)

[Jóváhagyta: vabubus, 2010.05.21 07:56]

Köszönjük! Jobbulást! :)

LucaA forrásnál
Barlang-Ászok!