geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
3177. Telki séta (GCTELS)

Telki címere

Telki címere

Pestiskereszt

Pestiskereszt

Szent István és Boldog Gizella ikon

Szent István és Boldog Gizella ikon

Legrégebbi műemlék ház és kút

Legrégebbi műemlék ház és kút

Művészek Háza és CF

Művészek Háza és CF

Telki kórház

Telki kórház

Világszíntű felkészülés

Világszíntű felkészülés

Egybeépült Ófalu és Újfalu

Egybeépült Ófalu és Újfalu
Szélesség N 47° 32,878'
Hosszúság E 18° 49,667'
Magasság: 245 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2012.02.25 13:00
Megjelenés időpontja: 2012.02.28 08:59
Utolsó lényeges változás: 2012.02.28 08:59
Utolsó változás: 2013.10.27 17:57
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+2V)
Elrejtők: Robin13
Ládagazda: Robin13
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 1400 m
Megtalálások száma: 492 + 3 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.0 megtalálás hetente


WAP:
1. pont. A kőkereszt talpazatán a márványtábla szövegében a német keresztnév (s=z). N 47° 32,878' E 18° 49,667'
2. pont. Talajszinten kőlap alatti üregben, elrejtett 7x4,5 cm mikroládában található jelszórészlet. N 47° 32,786' E 18°49,737'.
3. pont. Az ismertető tábla hátoldalánládát található ragasztott felirat. N 47° 32,473' E 18° 49,699'


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Leírás

1. pont :  N 47° 32,878' E 18° 49,667' 242 m [GCTELS-1]A kőkereszt talpazatán a márványtábla szövegében a német nyelvű keresztnév (s=z). A kőkereszt a Szent István király templom előtt áll, melyet érdemes meglátogatni a jellegzetes késői copf stílusa és a régi valamint új ikonjai iatt. A pont közelében van a barokk emlékkereszt (pestiskereszt), mely Telki régmúltját idézi fel és a Művészek Háza, melyet szintén érdemes megtekinteni. A jelszórészlet utal a németnyelvű lakosság beolvadási igyekezetére, mivel a német keresztnév egyik magánhangzója már magyarosan írott.

2. pont, mikroláda:  N 47° 32,786' E 18° 49,737' 242 m [GCTELS-2]Talajszinten kőlap alatti üregben, elrejtett 7x4,5 cm hengeres mikroládában található a jelszórészlet. A második pont Telki központjában elhelyezett. Nemcsak a legrégebbi lakóház és kerekes kút, hanem az 56-os emlékoszlop, a Polgármesteri Hivatal és több közintézmény valamint a helyreállított belső főút, közvetlen közelében található. A rejtekhelyet bokrok takarják így annak ellenére, hogy a buszmegálló közelében van, kellő óvatossággal "kezelhető". Az ott lakók tudnak a rejtésről, így tőlük nem kell tartani. A második és harmadik pont között van a híres Kerék Söröző, mely különösen a teljesítmény túrázók kellemes "pihenő" helye, de azért a ládavadászoknak is ajánlható a betérésreelszórészlet. Kérem a mikroládát ugyanúgy visszarejteni.

3. pont :  N 47° 32,473' E 18° 49,699' 235 m [GCTELS-3] Az ismertető tábla tartó vázának hátoldalán található felragasztott szó. A harmadik pont a már nemzetközileg is híressé vált új futball központ mellett van Érdemes megszemlélni, még ha csak kívülről is a luxusnak is beillő sport kombinátot, ahol a válogatott keret is tartja az edzéseit és ahol a kormányunk tagjai is időnként megfordulnak. A pont közvetlen közelében van a Tengelice Óvoda, mely Eu. támogatással készült "csoda építmény".

Jelszó: A három jelszórészlet összerakva egy értelmes mondatot képez (18 karakter egybeírva).
Megközelítés
Autóval: a Budakesziről letérő Telki-Budajenő-Perbál úton. Parkolni a legcélszerübb  N 47° 32,839' E 18° 49,743' 245 m [GCTELS+parkoló]
Autóbusszal: a Széna téri végállomásról induló VOLÁNBUSZ, 795 Budapest-Perbál-Zsámbék járatával , Telki Községház megállóig.
Kerékpárral: Budakeszit, Perbált és Pátyot összekötő útról.
Gyalog: Nagykovácsiból a zöld sáv Zöld sáv turistaútról az Anna-vadászlak érintésével.
A zsámbéki medencében, a régi és új idők ötvözetét talán a legjellemzőbben magán viselő település Telki. Ez az érdeklődés központjába kerülő, gyorsan fejlődő falu mindenképpen megérdemli, hogy a ládavadászok is megismerjék. Az Óváros ezer éves múltja, a történelmi viharok hagyatéka és korunk újgazdag "mágnásainak" lenyomata érdekes látnivalókkal gazdagít bennünket. Mindamellett példás az idetelepült nemzetiségiek és új értelmiségiek honszeretetének megnyilvánulása. Sok gondolatot és érzést (talán ellentmondásosokat is) kelthet bennünk a "Telki séta" multi meglátogatása.
Telki története
Telki bencés monostor és falú eredete a 11. századra nyúlik vissza, amikor az Árpád-házi királyok székhelye a Pilis területén helyezkedett el. Jóval később épült a zsámbéki templom, mely az Egyház (Esztergom) és a királyi udvar (Székesfehérvár) mozgási tengelyét képezte. A telki monostor telepítése valószínűleg első királyunk egyházpolitikájának köszönhető , mely a keresztény hit terjesztése mellett a letelepedő magyarság mezőgazdasági ismereteinek gyarapítását is szolgálta. A bencés monostor az évszázadok során több gazdát cserélt, míg a török uralom alatt el nem pusztult. Lipót király 1700-ban a bécsi skót bencések kezébe adta az apátságot. A falu újraéledése, Mária Terézia frank és szászországi németek betelepítésével kezdődött, amikor a törökök elől az erdőkbe menekült magyar lakosság maradéka is visszaszivárgott.
A középkori templom romjaiból az 1800-as évek elején Szent István nevét viselő új klasszicista stílusú katolikus templom épült. Az oltárkép jól tükrözi, hogy a falu lakosai német eredetük mellett, miképpen váltak lokálpatriótákká, hazát szerető polgárokká. Telki sorsát a második világháború jelentősen megváltoztatta, amikor a németeket kitelepítették és helyükbe Erdélyből székelyek települtek a faluba.
Telki község robbanásszerű fejlődése 1990-ben kezdődött, amikor a lakosság megkétszereződött majd mára meghatszorozódott. Az Ófalutól Budajenő felé terjedő igényes lakó környeztbe elsősorban a tehetősebb középosztályhoz, a gazdasági és kulturális elithez tartozó családok települtek le. Nem túlzás, ha Telkit ma úgy jellemezzük, hogy a "bankárok", a gazdagok világának települése lett, mely egyben azt is jelenti, hogy az ország legnagyobb vásárlóerejű társadalmi rétege itt található. Az őslakosság sajnálatos módon számban megfogyatkozott és az újak gyökerei máshova húznak, nem is tudva, hogy Magyarország egyik legrégebbi helyiségében élnek. Telki azonban ebből a gazdagságból sok hasznot is kapott az új iskolával, óvodával, kórházzal és sport létesítményekkel. Az is jó, hogy az újonnan betelepültek között van olyan aki ma már telki polgárnak vallva magát, a település múlt értékeinek fenntartásával és a régi emlékek helyreállításával emeli a településnek kulturális értékét. Ebben a vonatkozásban Callmeyer Ferenc (CF) Ybl díjas nyugdíjas építésznek köszönhető minden aktivitás, aki mindezek mellett megalkotta Telki címerét, és aki megörökítette a királyi eredet szimbólumát a templomban egy szép ikon festménnyel.

Telki látnivalói
Emlékkereszt (Pestiskereszt) az országút leágazásánál található parkos területen álló 1740 körüli barokk kőkereszt. Feltehetően ezen a helyen állott a telki bencés apátság temploma.
Lakóház, Fő utca 20. Az egykori bencések uradalmi épülete, melynek oromzatán IHS, GB, 1830 feliratok láthatók. A ház előtt a falu három kútjának egyike a Bader-kút áll.
Művészek Háza, Petőfi út 17. Ez az épület, melynek helyén Kodolányi János szülőháza állt, fedelet nyújt a Zsámbék-medence hagyományainak, régmúlt emlékeinek, népi- és kortárs művészetének. Az épület falában és kerítésében a monostor megszentelt kövei is megtalálhatók. Tervezője Callmeyer László.
Új Óvoda, Harangvirág u. 3. és Új Iskola, Muskátli út 2. Az 1998-2001 időszakban épült időtállóra és gyönyörűre kialakított épületek lehetővé tették Telki "csemetéinek" önálló oktatását és kulturális nevelését.
Telki Magánkórház, Kórház fasor 1. Az ország első magánkórháza, mely négycsillagos szállodai körülmények között nyújt exkluzív egészségügyi ellátást. Az intézmény kulturális szerepkört is betölt kiállításokkal és bemutatókkal.
Globall Football Park és Sporthotel, Szajkó u. 39. Egy minden igényt kielégítő négycsillagos sport és wellness hotel, ahol a magyar football generáció élsportolóinak és fiatal utánpótlásának edzései, felkészülései, nemzetközi vonatkozásban is a legmagasabb színten biztosíthatók.
(A leírás forrása: Callmeyer Ferenc, "Telki ezer éve")
A zsámbéki medencében még sok érdekes és szép geoláda található, így érdemes ezeket akár külön-külön akár csokrokban levadászgatni. A legközelebbiek: GCJENO, GCPaba, GCPapi, GCTORT, GCVMA, GCPFP.

Az elrejtett "csomagban" sok apró emlék található, de ajándék tárgyakat kérem ne dugjunk sem a kis dobozba sem a csomagba.
Sok szép élményt kiván a rejtő.


Állapot: kereshető

KRW értékelés (247 db): környezet: 4.38 rejtés: 4.23 web: 4.55 átlag: 4.39

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


kwh 2022.01.09 12:00 - Megtaláltam
gotcha

eccaecca 2022.01.08 10:25 - Megtaláltam
sajnos a 3. ponton az információs táblát nem találtuk meg. kerlek hagyd jóvá az első két jelszó alapján. koszi. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

[Jóváhagyta: Robin13, 2022.01.09 11:05]

MrsDilbert 2022.01.03 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Sajnos a harmadik ponton nincs már tábla, így az a jelszórészlet nem lett meg, de kitaláltam, a 2. ponton meg nem a kő alatt volt a láda, hanem mellette, benne a log nedves és erősen rongyos.

[Geoládák v3.12.5]

Bogicsi 2021.11.07 12:51 - Megtaláltam
A harmadik pontnál nem találtunk információstáblát, a többi megvan! Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

[Jóváhagyta: Robin13, 2021.11.07 20:59]

golyakr 2021.11.06 09:25 - Megtaláltam
A rejtőnek emailt küldtem [Geoládák v3.12.2]

[Jóváhagyta: Robin13, 2021.11.07 21:00]

Kuruczok 2021.07.18 20:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Túrázó974 2021.06.26 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

20210626_115325 
pedro750 2021.06.26 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

bajnokzsofi 2021.06.26 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

marosikids 2021.06.26 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

KeresTalál 2021.06.20 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.26
Köszönjük a rejtést.

dinkotp 2021.06.12 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

daanett 2021.06.12 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Béla 53 2021.06.09 09:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.4 teszt]

fehérkút 2021.06.09 09:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.3]

edusanya 2021.05.30 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Apuska 2021.05.30 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Antalbeus 2021.05.30 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Mirussal közösen levadászva. Köszi a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kergosz76 2021.05.03 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

BladeGee 2021.04.26 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést és a kis sétát! ;) [Geoládák v3.10.5]

galignum 2021.04.24 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Mortanius 2021.04.23 12:46 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

 
Dester 2021.04.17 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Ha már levadásztuk a kilátásos ládát, ezt is lesétáltuk. Nagyon megszerettük ezt a kis várost: az emberek köszönnek egymásnak, csendes, jó a levegő... Köszönjük a rejtést, nagyon kellemes volt ez a délután. :)

20210417_17505620210417_175037
20210417_173751 
tom-68 2021.04.17 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 1.83 súly: 2.38
Köszönöm a rejtést és a sétát.

EdeZ 2021.04.05 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

klimajeva 2021.04.04 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csehbalee 2021.04.04 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

zoldbeka 2021.04.03 21:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.7]

moli_gyuri 2021.03.24 14:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.
Cilu&Gyurkoo
Mazsom

 
Robogo 2021.03.21 15:15 - Megtaláltam
Telki-Páty biciklis ládázás alkalmával kerestem meg a ládát. Hu-s és com-os ládát se hagytam megtalálás nélkül. Mai első hu-s ládám ez a multi lett. Minden pontja rendeben volt.
Köszönöm a rejtést!

griffs 2021.03.19 13:59 - Megtaláltam
Egy 51 km-es bringatúra találata. Remek hely, egy hűvös, de napos túrán, Csabával.

Tündérpár 2021.03.15 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Gábor és Edit 2021.03.13 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.27]

Dulifuli 2021.03.06 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszi a rejtést!

Kovács Beni 2021.03.06 17:40 - Megtaláltam
Köszi!

Hokuszpok 2021.03.06 17:38 - Megtaláltam
Köszi!

kess76 2021.03.06 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

mura 2021.03.06 15:34 - Megtaláltam
Nem tetszett Telki, itt minden a hivalkodó gazdagságról és annak féltéséről szól; szerintem ez az ország legjobban bekamerázott települése. De a rejtésekért azért jár a köszönet!

blacky01 2021.03.06 08:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Köszönjük

barnanya 2021.02.28 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

beneboto 2021.02.28 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam barnanyával, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

othnan 2021.02.16 12:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Telki sétaP1220862
P1220864P1220865
P1220867P1220868
P1220869P1220871
P1220888 
tat 2021.02.06 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Apollo11 2021.01.31 15:28 - Megtaláltam
Az első két jelszórészlet simán meglett, a harmadik rejtői segítséggel, amit ezúton is köszönök!

bebfva 2021.01.30 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

tevelady 2021.01.17 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval, TFTC. [g:hu 1.6.2y]

Hegyo 2021.01.17 16:42 - Megtaláltam
Levadásztam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: /Rejtés: / Web: [g:hu 1.6.2y]

Nikicsu 2021.01.09 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

kristofgulyas 2020.12.27 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

szatmari.vivi 2020.12.27 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Búr 2020.12.06 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm hogy megmutattad nekem!
[g:hu+ 2.4.7]

ozeki 2020.12.05 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Babzsak68 2020.11.28 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Ambró 2020.11.28 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Zella 2020.11.28 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

"J&J" 2020.11.22 12:45 - Megtaláltam
Alaposan körülnéztünk Telkiben :). Szép időben kellemes séta volt. A templom közelében hagytuk a kocsit, és a pontokat gyalog értük el. Ráadásnak még elsétáltunk a GCTELK-hez is.
Kösz a rejtést!

Pupu 2020.11.22 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 4.33
Alig többet adott, mint végigautózni a falun. Nyomorúságos a pet-előpalack "láda". Nem adódott volna lehetőség méltóbbat elhelyezni egy ekkora községben?

szjuli 2020.11.13 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Mondhatni, szokásos falusi multi, de a központban érdemes kicsit szétnézni, nagyon szépek a régről megmaradt népi-, parasztházak.

luviktor 2020.11.13 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.87
Nagyon szép, rendezett faluközpont. Nagyon jó, hogy ilyen sok korabeli ház van egy helyen, ráadásul több szépen is felújítva. A bölcsőde is nagyon pofás. A polgármesteri hivatal mögötti hivatalos parkolót használtuk, innen jártuk be az két közeli pontot. A mikró láda a helyén volt, rendben.

Ezután autóval mentünk ki az edzőközponthoz. Ez így, egy nappal az Izland elleni EB kijutás után, különösen aktuális volt. Impozáns létesítmény, én szívesen megnéztem közelebbről, de a rejtés lehetne egy fokkal igényesebb.

emmerwald 2020.11.07 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.16
A láda a helyén, köszönöm a rejtést!

IMG_20201107_172758 
eszter.akli 2020.10.11 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.2]

juzsovagyok 2020.09.28 08:59 - Megtaláltam
Ba

eltájoló 2020.09.27 15:26 - Megtaláltam
Hangulatos kis település Telki. Aranylábú ifjaink is valószínűleg azért ilyen kiválóak, mert ezen a jó helyen készülhetnek fel.
A láda rendben a helyén van, a többi jelszórészlet pedig egyértelmű.
Köszönöm a rejtést.

Zsókica és Lackó 2020.09.25 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Fringilla és Kuglóf 2020.06.07 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Halász család 2020.05.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

nemesa 2020.05.12 06:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Köszi a rejtést!

Szabó família 2020.04.28 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

dendeocse 2020.04.17 07:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megvan.

Mosika 2020.04.04 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Brumi 2020.03.15 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

HZsoti 2020.02.15 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.51
Telki túra első és utolsó pontja volt :) köszi a rejtést

MoMaszter 2020.01.25 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.16
Az első két pontot a telki ládázásunk elején szedtük be, útban a GCTELK ládához, az utolsót viszont drive in, hazafelé menet!

Köszönjük a rejtést!

hidasedina 2020.01.19 17:05 - Megtaláltam
Szép és jó

kasap 2020.01.17 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

Puhapracli 2020.01.17 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

anzsu7 2020.01.02 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.1.2]

kocsisjozsef74 2020.01.02 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.1.2]

SziaHello 2019.11.01 23:29 - Megtaláltam
Van a mondatban egy plusz betű, amitől értelmes lesz.. Pár próbálkozás kellett, mielőtt rájöttem mi a baj.

Visti48 2019.10.26 14:31 - Megtaláltam
Bobby Holmes társaságában. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Bobby Holmes 2019.10.26 14:31 - Megtaláltam
A pontok hamar meglettek, köszönjük a rejtést!

pideryus 2019.10.20 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

kitkat0123 2019.10.19 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gyuluska74 2019.10.11 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
A második pontnál egy kis tollat el lehetne benne rejteni, mert pont nem volt nálam és nem tudtam aláírni.
A harmadik pontnál, ahogy egy korábban hozzászóló írta, a táblán kell keresni a jelszó részt.
Amúgy köszönöm a rejtést.

Laltan 2019.08.29 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

daniek 2019.08.29 10:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

james 2019.08.24 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

tabletta 2019.08.18 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Hajo 2019.08.18 16:55 - Megtaláltam
12 km túra után Telkin is sétáltunk még egyet.
Helyes község.

csipet_csapat 2019.08.18 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.38
Megtaláltuk, bár a jelszóval bénáztunk vmit. Tablettával egyeztetve, végül sikerült. köszönjük.

IMG_8258IMG_20190818_133436
Pók 2019.07.06 10:30 - Megtaláltam
Behálózva!

IMG_20190712_123650 
Szamárfül 2019.07.06 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.32
Köszi a rejtést!

zsomle13 2019.07.06 10:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

nepster 2019.06.12 16:34 - Megtaláltam
Bringával, Telkiből köszönöm.

szabilkó 2019.06.01 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! 3.pontnal a nevelo nem latszik. [g:hu 1.6.2y]

raticu 2019.06.01 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Stüszi vadász 2019.05.19 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Lásd fkmaster!

fkmaster 2019.05.19 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.30
Könnyen meglettek a pontok a tiszta, szép Telkiben, osztrák nyugalmat és jólétet sugárzott a község.
A 3.jelszórészletet tartalmazó fényképünk megsérült, köszönjük a rejtő gyors segítségét a logoláshoz.

Skali&Margó 2019.05.11 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
OK!

Pogánypeti 2019.05.11 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.17
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.6.2y]
Ez volt a mai napi gyalogtúrám hatodik, egyben utolsó találata! :)
Az Öreg-hegyi szőlőktől gyalogoltam le a templomhoz, melyben éppen esküvőt tartottak. Készítettem pár képet, majd megkerestem a ládát. Szerencsére a közelben senki nem tartózkodott, nyugodtan tudtam logolni. A multi 3. állomásának külön örültem, végre élőben is láthattam azt a sportkomplexumot, ahol botlábúék "edzenek".
A pesti buszig volt még időm, megpróbáltam megkeresni a Kerék Sörözőt. A helyiek váltig állították, hogy itt sosem volt ilyen söröző, a Kerék az Perbál központjában található. Térképen megnéztem, és csakugyan. Egyébként a ládaoldalon ahol a sörözőről ír, az a mondat eléggé furmányosra sikeredett, át kellene majd nézni és javítani...
Köszönöm a rejtést, tetszett! :)

CsKaroly 2019.05.03 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

karcsi9641 2019.04.17 13:50 - Megtaláltam
Ez volt a mai nap utolsó ládája.
Mivel sietnem kellett a buszra, végigrohantam a három pontot. A harmadik ponton a jelszórészletet nem találtam meg. Már kértem is segítséget a Rejtőtől, de az isteni szikra....
Kitaláltam, és elsőre bejött.
Köszönöm a rejtést!

venga 2019.04.07 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

2Szaki 2019.03.27 07:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.47
Eléggé pezsgő élet volt, mindenki ment dolgozni vagy iskolába így reggel 8 előtt. A második ponton a láda begyűjtése körülményes volt, de végül sikerült.

joove 2019.03.09 16:09 - Megtaláltam
Kellemes tavaszi túra keretében. Köszönjük a rejtést.

magyar65 2019.02.19 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Köszönjük!

BLUEway💙2016! 2019.01.27 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
+ 1 láda. THX.

20190127_110300 
nzsolt 2018.12.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
A második ponton a láda kicsit nehezen lett meg, mert betakarta a hó.
Köszi a rejtést!

SimonG 2018.10.07 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Kellemes őszi kerékpározás során begyűjtve. Remekül bemutatja a települést, bár séta helyett inkább kerékpárral ajánlott. Köszönöm a lehetőséget.

Nadalandy 2018.07.05 20:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

h725 2018.06.24 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Könnyű ráérős séta, köszönjük a rejtést ! Vali, Zsolt

A kútnálÚtközben
Az edzőtábornál 
nagyutazo 2018.06.15 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

erdosimi 2018.05.13 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Gyula100 2018.05.13 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

erdosjudit 2018.05.13 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Trom 2018.05.05 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mirtt 2018.05.05 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pumba9 2018.05.05 13:28 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteményembe. Köszönöm! [g:hu 1.5.4]

bbeledi 2018.05.05 12:00 - Megtaláltam
Megvan.

Mörren Morcogi Micó 2018.04.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Megtaláltuk, köszönjük!

Micicila 2018.04.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Megtaláltuk, köszönjük!

csomix 2018.04.30 00:00 - Megtaláltam
Szuper hely. Köszönjük.

Paplacs 2018.04.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
A 2. pontnál megint csak méterekkel odébb volt a láda a fűben, az előző megtalálóhoz hasonlóan nekem is a feleségem találta meg. Visszatettem a kőlap alá, a kőlap járda felőli oldalához és megtámogattam apróbb kövekkel, hogy ki ne guruljon. Köszönjük a rejtést!

Mizo6869 2018.04.08 15:13 - Megtaláltam
A 2. pontnál nem volt a kő alatt a doboz. Tőle több méterre találta meg a párom. Vissza helyeztük. Köszönjük a rejtést. Mia, Zoli.

EurTour 2018.03.31 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

k&s 2018.03.15 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
ok.

Togo 2018.03.13 14:45 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

Kory 2018.01.08 08:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Megtaláltuk! Tényleg jó séta, főleg a januári márciusban! :-) Köszönjük! Mártika & Kory

viraga 2018.01.07 17:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

johnnycache 2018.01.07 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Köszönöm az élményt! :-)

morph 2017.12.25 15:23 - Megtaláltam
Geokarácsonyfa utáni autós kör utolsó pontja - köszönöm a lehetőséget!

szabicsalad 2017.12.17 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Erre jártunk megtaláltunk!

Wilka74 2017.12.14 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.76
Köszönöm a rejtést! Ma erre vitt az utam, gyorsan futottam végig a pontokon. A petling a helyén volt, köszönöm Párducnak a segítséget. Ha keresitek, sáros lesz a kezetek. Szerintem egy névelő hiányzik a megfejtésből, de kitalálható.

Robin13 2017.12.09 19:00 - Egyéb
Kedves Júlia (emiGrant), nagyon köszönöm, hogy helyreállítottad a második pont eltűnt ládáját. Miután többen jelezték, hogy nincs meg a dobozka terveztem a helyreállítást, de nem tudtam erre időt szakítani. Sajnálatosan nem is jeleztem a ládalapon segítségként, hogy mi a jelszórészlet.

emiGrant 2017.12.09 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Párduc50-nél volt egy nagyon jó kis petling, így most már azt keressétek a második ponton. Köszi a rejtést!

-1-2
Párduc50 2017.12.09 10:00 - Megtaláltam
Kettes pont megjavítva! Köszi a multit!

PardiAndi 2017.11.03 09:00 - Megtaláltam
Szép időben dzoli1-gyel. A 2-es pontot mi sem találtuk.

bimbee87 2017.10.09 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Köszönjük a rejtést! A második pont nekem sem lett meg, pedig kutattam... ;)

Evila 2017.10.07 15:25 - Megtaláltam
Danival közösen. Köszönjük a rejtést!

urbanj 2017.09.16 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 4.29
A 2. pont már nincs meg egy ideje, jó lenne pótolni. Egyébként a jelszó így is kitalálható. A focipályát megnéztük, semmi luxust nem láttunk rajta, egyszerű focipálya szerintem.

Kaputyin 2017.09.08 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Köszi a rejtést!
A 2.pont nem lett meg, de egy kis szójáték után összeállt a megfejtés, a két másik jelszórészlet segített!
Én is odavagyok érte! :)

Schlégl 2017.09.04 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.82
Nagyon szép Telki, kellemes séta volt a környéken. A 3. pontnál lévő sportaréna is szemrevaló, de ilyet már láttam jó párat. Sajnos a 2. ponton a láda nem lett meg, de a rejtő segítségével ez is megoldódott. Köszönjük!

Vincenzo65 2017.07.22 18:08 - Megtaláltam
Végre egy kis lefele gyors találat. A harmadik pont mintha újvilágban lenne.

ErdőCsöndje 2017.07.16 15:13 - Megtaláltam
Köszönöm!

sprok 2017.07.08 18:21 - Megtaláltam
Ok

tádé 2017.07.07 20:50 - Megtaláltam
A ládánál kezdtem, hogy még napnyugta előtt meglegyen. A templomot hagytam a végére, addigra besötétedett. Szépen ki volt világítva; a csendes, kellemes esti hangulat lett a mai nap záró élménye. Köszönöm, Tádé

 
Artemix 2017.06.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Jópofa , ötletes. A 3. pont nehezebb volt , mint vártuk.

Molli 2017.05.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Levadásztam, köszönöm a rejtést!

nbokan 2017.05.20 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.15
Sétáltam egy kicsit Telkin. A 3. ponton nem a leírás segített, hanem a logok. Kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
-5 
WallHattok 2017.05.13 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Köszönjük!:-) Megtaláltuk!:-)

GYEZegzug 2017.04.25 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.16
Köszi szépen a lehetőséget.

azimee 2017.04.17 17:28 - Megtaláltam
Tojás 40 TT után még egy kis Telki séta.
Köszi

cherrybabe 2017.04.17 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.72
Gyorsan és könnyen ment. Köszönöm!

Levin 2017.04.17 15:20 - Megtaláltam
.

Pistua 2017.04.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
Ok!

mila 2017.04.02 12:43 - Megtaláltam
Meglett. A harmadik pontnál a leírás egy picit becsapós, mert nem a kereten van, hanem magán a táblán. Egyszer amikor jó szögben guggoltunk le meglett :)
Jót tekertünk a faluban és a környéket is bejártuk. Mindehhez gyönyörű idő volt.
Sajnos vendéglátó helyiségből mindössze egy kocsma volt nyitva a láda útvonalán (hétvége lévén) , így az ebédhez még tekerni kellett tovább.

fate24 2017.03.26 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.94
Most először jártunk Telkin, kellemes a környék! Köszönjük a rejtést!

sashee 2017.03.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Koszi a rejtest!

Mirr&Murr 2017.03.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.44
Néhány megjegyzés:
-
2. Ezt a pontot erőteljes erőltetésnek érzem. Felmerült bennem a kérdés: "De miéééééért???"
ráadásul valaki pont ott végezte nagyszükségét a rejtéstől 30 centire nemrég, maradványok még megvannak... ez nem a rejtő hibája, de erősen gondolkoztam rajta, hogy lehajoljak-e.
3. ennek a "szép" stadionnak dukált volna egy picit igényesebb felirat.
A ládának köszönhetően eljutottunk Telkibe, köszönjük. Így legalább megtudtam, hogy itt is van már egy sokcsilliárdos futballakadémia és hotel, előtte sorban parkoló új Audi Q7-esekkel, ahogy kell.

pgyp 2017.03.19 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A harmadik ponton nem találtam meg a feliratot, igazából nem is kerestem, mert az első kettő részletből már kitaláltam a jelszót.

2016PZ 2017.03.11 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]
Mivel este lett már mire ideértünk, de úgy gondoltuk ha már itt vagyunk ezt is belogoljuk. Most sokat nem láttam a környezetből, de egyszer biztos végignézem ezt a települést.

mazsolaaa 2017.03.11 18:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Óriási egész napos túra utolsó (utáni) állomása volt ez a multi - mert közben ránk sötétedett. Így utólag nagyon sajnálom, mert a második pontnál is hard core-osította a keresést "az orromig sem látok" állapot, így a szuperoviból meg az óriási focikomplexumból nem sokat észleltünk, csak egy fekete pacát. Az egyetlen fénykép, ami valamire is használható, az a harmadik ponton készült jelszókeresés közben született. Jót nevettem, hogy ha a fotót meg a jelszót egybegyúrom, akkor egy jó kis játék neve jön ki, ami illik a mellette levő oviba :)

Kell a jelszó? Gyere, vedd el! 
lacc 2017.03.04 10:15 - Megtaláltam
A pálya mellett éppen csőtörés van. Vadul zubog le a víz az árokban!
Soha nem jártunk még Telkiben. Rendben tartott, kicsinosított kis település, tetszett a hangulata, na meg az első igazán tavaszi idő :-)
Köszönjük a rejtést!
Ildi és Laci

kabaij 2017.02.12 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük, Andi+Józsi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

darabosk 2017.02.12 09:40 - Megtaláltam
Megvan:) Köszi a rejtést.

zaskl 2017.02.11 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

TothTi 2017.02.11 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GeoGirl 2017.02.04 14:23 - Megtaláltam
Köszi.

Bagee 2017.02.04 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

redfish 2017.01.28 17:33 - Megtaláltam
megvan köszi!

Göde 2017.01.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Ez az együttes kevésbé ér meg egy ládát.

turani 2017.01.09 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BiBoLi 2016.12.30 19:05 - Megtaláltam
Geoszilveszter után. Köszi a lehetőséget.

KP1965 2016.12.30 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
A Geoszilveszter utáni túra ötödik ládája. Bár nincs messze, de még sose jártam Telkiben, most ezt pótoltam.

Ancs 2016.12.30 14:40 - Megtaláltam
Geoszilveszter utáni levezető találat.
Szép település, az első pont tetszett a legjobban. A futball akadémia érdekes pontja a multinak.
Köszi

20161230_14253620161230_142913
20161230_14315820161230_143230
20161230_14410220161230_144107
*Moka* 2016.12.30 13:30 - Megtaláltam
köszi

*Vica* 2016.12.30 13:30 - Megtaláltam
+

Fénykép0730Fénykép0732
Fénykép0734 
rita85gto 2016.12.30 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

lelcache 2016.12.30 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

kivancsifancsi 2016.12.30 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Részletek és képek később. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

 
DóriAtesz 2016.11.26 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! 7/7
DóriAtesz

LH458 2016.11.20 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

geooszi 2016.11.05 23:59 - Megtaláltam
Meglett! Köszi!

gst76 2016.10.31 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mo-Hó 2016.10.28 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.93
Minden rendben volt.
Köszönjük a rejtést!

Green Eye 2016.10.09 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.20
Megtaláltam.

Tomcache 2016.09.03 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.76
Ok.

zsolty23 2016.07.31 14:54 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Kittiferi7050 2016.07.24 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

csemege 2016.07.07 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Puzzle Apartman Gyula 2016.07.02 18:00 - Megtaláltam
Szép kisváros. Tetszett, köszönjük. :)

Kukucsi 2016.06.19 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

petiba 2016.06.19 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.04
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]
Délutáni kerekezés Zsozsókával...

totik 2016.06.19 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Geri), Krisz', TZ

R.Guszty 2016.06.04 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.94
Biciklis találat. Bár jócskán be volt borulva, és volt égzengés is, megúsztam az esőt. Köszönöm a rejtést.

H+W 2016.05.08 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Köszönjük a rejtést!

cult 2016.05.01 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm, hogy játszhattunk. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nagyfliszi 2016.04.17 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Kellemes tavaszi ládázás első állomása.
TFTC.

mangogyuri 2016.03.28 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Megtaláltuk! Köszönjük!

bortel 2016.03.27 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2016.03.25 07:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.29
Megtaláltam. Fotók és élmények később.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

20160325_07292420160325_074119
20160325_07165320160325_080325
viad 2016.03.15 00:00 - Megtaláltam
ok

kupec 2016.03.13 09:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Dolex 2016.03.12 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
ok

Atalati 2016.02.29 10:16 - Megtaláltam
Köszönöm!

Sir Pajszer 2016.02.28 10:38 - Megtaláltam
Köszi!

Tathalas 2016.02.27 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)

Szalay-team 2016.01.30 06:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Szép kis környék, érdemes kirándulni egyet erre... Köszönöm a rejtést!

Goldenbay 2016.01.19 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
18 kilóméteres túra a Budai Tájvédelmi körzet környékén: GCTELS; GCFeHe; GCtote; GCVad; GCtelk.
1/5 Ez volt az első ládám ma, és nagyon tetszett. A harmadik pontnál valaki filccel is felírta, így nagyon jól olvasható, csak kicsit nehezen találtam meg.

oktobence02 2015.12.25 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk családi kirándulás "ürügyén" karácsonykor! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szollosi73 2015.12.09 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Megvan!
3-2-1 sorrendben kerestem fel a pontokat, az edzőközpontnál kocsival voltam utána pedig a polgármesteri hivatal mögött tettem le az autót, onnan sétáltam egy keveset a másik két ponthoz. Tetszett a település.
Köszönöm a rejtést!

Murmogoek 2015.09.20 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sagabi 2015.09.16 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Séta

graffz 2015.09.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Megvan.
A tablan a felirat kopott, nehezen olvashato a vege, de kitalalhato :-)

Szemán 2015.08.09 13:05 - Megtaláltam
Megvan. Köszi :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2015.08.01 00:00 - Megtaláltam
Megvolt

rozsabogar 2015.07.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megvan, de nem tetszett a rejtés. A 2.ponton a kis láda kint volt a járda közepén.

Decsi csalad 2015.05.09 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Nagyon szép a környezet, de sajnos a 3. ponton nem találtuk a feliratot a jelszórészlettel. Talán majd legközelebb.

[Jóváhagyta: Robin13, 2015.05.09 21:27]

Dabi 2015.04.26 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

ndavid42 2015.04.25 13:43 - Megtaláltam
[:770:]
Egész szimpatikus település volt. És az egy főre jutó kerekeskutak számát tekintve is elég jól áll! :)

Vezérelv 2015.04.19 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük.

Második nekifutásra sikerült.

5N 2015.04.14 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.94
Régóta meg szerettem volna nézni hol is van ez az edzőközpont.Ma végre ezt is láttam.A ládánál le lehet ülni ezzel álcázva a tevékenységet.Szerintem sokszor nehéz emberlakta településen jó rejteket találni itt sikerült.

peterpan 2015.04.06 12:26 - Megtaláltam
.

Mr Bean 2015.03.21 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Megvan

MikiCache 2015.03.20 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.33 súly: 4.14
OK, séta... de van értelme?
Miki és Anikó

Szilkó76 2015.02.21 12:22 - Megtaláltam
Bővebben később...

Köszi a rejtést!

Cseszti.P 2015.02.13 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk! Szép napos délután... :)

Butchman 2015.02.08 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KataViktorKata 2014.12.27 06:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

petyo11 2014.12.24 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :) Köszönjük a lehetőséget.
petyo11&neje [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

medike75 2014.12.20 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm :)

ZoliQua 2014.12.20 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gym 2014.12.13 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vakond87 2014.12.09 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
Munka utáni ládakeresés. Épp Budakeszin volt dolgom, így adódott a környező ládák levadászása is. Busszal érkeztem a Hóvirág utcai megállóba. A pontokat 3-2-1 sorrendben kerestem meg. Így sötétben Telki nem fogott meg annyira, lehet majd szép napos időben majd visszatérek. Köszönöm a rejtést!

vViktor 2014.11.30 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

BubaGC 2014.11.15 09:15 - Megtaláltam
:-)

plecs 2014.11.15 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.11
Köszönjük a rejtést!

Lili.th 2014.11.13 00:00 - Megtaláltam
A 3. pontot itthon fejtettem meg, és elsőre kitaláltam. :)

Báthory Ödönke 2014.11.11 13:00 - Megtaláltam
Szép séta, köszi.

joco64 2014.09.20 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Köszönöm.

Évi&Zoli 2014.09.08 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
A labdarúgó sportcentrumban volt dolgom, egyúttal levadásztam a multit is. A település szép rendezett. Köszönjük! .......de Évi nélkül nem az igazi!

Babka és Cöcke 2014.09.07 09:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
A nap első, bemelegítő ládája. Telki szép település. Köszi a rejtést!

sinus90 2014.08.24 14:50 - Megtaláltam
Sokszor átutaztam busszal Telkin, ma viszont kifejezetten idejöttem. Először az első pontot kerestem meg, majd felballagtam a kilátás ládájához, aztán folytattam a 2. és 3. ponttal. Tiszta és sok régi épülettel rendelkező település. A sportkombinát meg hatalmas, de ma üres volt. A 3. pontnál felhívtam a rejtőt, aki készséggel segített - köszönet érte - ott van a kis huncut, csak figyelmesebbnek kell lenni. A hazahozó buszra nem sokat kellett várnom, jó volt az időbeosztás. Az időjárás is nekem kedvezett.
Köszi a rejtést.

Régi kútTemplom
Polgármesteri HivatalFaluház
56-os emlékmű"Focikombinát"
Lelátós focipályaLegalább 3 pár kapu az edzőpályán, ma üres
befi 2014.08.16 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.36
megtaláltuk

stmester 2014.07.16 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
köszi megvan

Explorer68 2014.07.13 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.20
Nem is gondoltam volna, hogy Telki ilyen szép kis település! Köszönöm hogy elvezettél ide!

 
Cs_Zoli 2014.06.28 19:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCTELS_20140628190909.jpg 
hinia lux 2014.06.28 15:40 - Megtaláltam
Látványosan gazdag település.

A templomKerekes kút
LuxusóvodaLuxusszálló
EmesESE 2014.05.14 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.78
Megvan..
A harmadik ponthoz ismét vissza kelett mennem, csak töbszöri szemrevételezés, keresgélés után találtam rá a jelszó részre.
Köszönjük a rejtést, igazán kelemes kis település

Dióskanyar 2014.04.12 20:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Megvan. Köszi.

Pajzsika 2014.04.12 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.62
Végigsétálva, köszönjük!

Strombus 2014.04.02 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Valóban érdekes séta ahhoz, hogy az ember lássa a kontrasztokat, átérezze a település történetét.
A gyönyörűen karbantartott, mai igényekhez igazított öreg ház gyönyörűséges - és volt még néhány útközben amit megcsodáltunk.
A focis létesítmény meglepő.
A láda rejtése ügyes. Élveztem, hogy a jelszó értelmes, bár a harmadik részt menetközben kitaláltuk. De hát az nem baj, így legalább jót nevettünk, amikor tényleg az volt.

Péter60 2014.04.02 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Hangulatos kis bringás séta volt, köszönöm.

htour 2014.03.22 17:10 - Megtaláltam
Az ismertető tábla hátoldalán nem leltük a felragasztott feliratot, de volt egy tippünk :-)

begeba 2014.03.22 14:22 - Megtaláltam
OK

TücsiTeam 2014.03.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Megtaláltuk.

Hooch-Csi&Vi 2014.03.08 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Hooch-Csi&Vi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Seres Péter 2014.03.08 16:59 - Megtaláltam
870. ládám

Macusa 2014.03.08 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.00
Köszi

KBB-Bombur 2014.03.08 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Érdekes, szép környék.


KBB-Balin 2014.03.08 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.22
Köszönjük.

gyusz_58 2014.03.02 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.00
Laza drive in ládák. A stadion miatt ki vagyok, éljenek a bot lábú focisták!!!
Épp luxus busszal távoztak.
Köszönjük a rejtést

Ez volt a nap 9/9 ladaja.

mucik 2014.03.01 10:00 - Megtaláltam
A harmadik jelszórészletet nem sikerült megtalálni. De betippeltük, és elsőre bejött! Egyébként kellemes kis séta volt.
Mucik, Panna és Juli

csehipest 2014.02.23 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Köszi a rejtést jó kis bringás túra volt.

majd_máskor 2014.02.16 15:40 - Megtaláltam
Kellemes városi séta. A pontokat szándékosan kis kerülővel gyűjtöttük be.

kmzshu 2014.01.18 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Köszi

Törpe 2014.01.05 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Köszönjük a rejtést! Törpe

R.Betti 2014.01.01 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.61
Újévi séta a legjobb társaságban. Nagyon köszönöm, szép nap volt!

boribon524 2014.01.01 00:30 - Megtaláltam
Az újév első hu-s találata :) Köszi :)

guppik 2014.01.01 00:30 - Megtaláltam
Az új év első találata, köszönjük!

divemaster 2013.12.31 22:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.65
Geo-New Year's Eve with guppik and boribon524. Finish the year and start the new year with geocaching. TFTC!

aDoc 2013.12.31 20:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
[wapon beküldött szöveg]

csg69 2013.12.31 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.25
Megvan :)

Dr.Lada 2013.12.26 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Bejglilerázó túra keretében Telkiről felsétáltunk a dombra, majd Fekete hegyek, Csergezán kilátó, Csergezán Pál sírja, Telki útvonalon. Így felfelé menet a templomnál lévő kereszt esett útba, majd visszaérkezéskor a láda, a 3. pontért pedig hazafelé jövet elautóztunk.
A ládáról már tényleg lekopott a fekete festék nagyja, de azért még jó pár kesser fog szitkozódni, hogy a maradéktól fekete lett a keze.
A láda közelében jó volt látni a régi Km követ, a régi telefonfülkét, na meg a kerekeskút sem rossz.

mszilvia 2013.12.23 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a rejtést.

CacheFinder 2013.12.07 08:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.95
A "talán csak meg lesz az a 900" túra keretében jártam végig a multit. Telki nagyon szépen kiépült, ezt jól be is mutatja a csésze. Gondom inkább a rejtéssel volt. Az első ponton a név a véset karakterei miatt számomra nem volt jól olvasható. A mikroláda rejtése merész. A doboz kilátszott rejtekéből, a fekete szinezete lekopott, de csak annyira, hogy az ember kezét még befogja.
Köszönöm a rejtést!

esztelneki 2013.11.23 13:59 - Megtaláltam
Bringával Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

mikszi 2013.11.02 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Még az eső előtt sikerült a sétánk Telkin.

wtl 2013.11.01 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

whaides 2013.10.28 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

LidiFeri 2013.10.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Csfz 2013.10.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Robin13 2013.10.27 10:00 - Egyéb
Mikroláda újra a helyén.

vittorio 2013.10.26 17:11 - Megtaláltam
Tetszetős kis falu.

 
Chubby 2013.10.26 17:10 - Megtaláltam
Erre bóklászva sikerült ezt is előkotorni :-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

salty 2013.10.25 14:15 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

housefly 2013.10.23 16:53 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Szép kis falu.

kopepe 2013.10.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Tetszik a multi. Nem olvastam el a bejegyzéseket, így négykézláb is:) keresgéltem a mikroládát. Mentségemre szól, senki sem járt éppen arra!
És a jelszót megtippeltem, ez jött ki!
Köszi a rejtést!

Horizont 2013.10.12 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Nemcsak a táj szépségéből, hanem a hagyomány őrzés egy szép példájából - falu szintű káposzta savanyításból is - ízelítőt kaptunk. Az "össznépi" megmozduláson, mint messziről jött, a délutáni órák miatt már kopogó szemű éhes vándorokat szívesen kínáltak meg először slambuccal, majd röviddel később, a láda becserkészését követően töltött káposztával.

Kedves népek, hangulatos falu, gyönyörű táj, mi kell még ennél több? Külön kiemelem a falu legidősebb háza tulajdonosának, Magyar Károly alkalmi idegen vezetőnk készséges segítségét, aki önzetlenül mutatta be a házat kívül, belül, kiegészítve a családi vonal szereplőivel.

A 2. ponton a mikroládát nem találtuk, a Rejtő segítségét ezúton is köszönjük.

Liberty 2013.10.12 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
5/5. Buda környéki ládatúra Horizonttal.

Telki egy tüneményes kis falu. Kora délelőtt óta kerestük fel a környék ládáit és délután öt órakor rettenetes éhesen érkeztünk a ládát felkeresni.
Szerencsénkre belecsöppentünk a falu káposzta fesztiváljába, ahol az Önkormányzat minden lakosnak 5,10,15 kg gyalult káposztát osztogatott. A Faluházban mindenki egyszerre készítette el a saját káposztáját, mindenféle ízesítéssel. Közben megfőtt a bográcsban a slambuc és a töltött káposzta, amelyből nekünk is bőségesen jutott.
A hangulatot a délszláv táncház zenéje és táncosai biztosították.

A 2. ponton a láda eltűnt, ezt jeleztük a rejtőnek is és egyben köszönjük a segítségét.
A falu legrégibb emlékházának tulajdonosa, Magyar Károly úr végig vezetett bennünket az emlékházban és remek idegenvezetőként mesélt a múltról.
Megszerettük Telkit, ide még biztosan visszajövünk majd.
Köszönöm a rejtést és a falu bemutatását.

Telki címere
Templar 2013.09.28 14:30 - Megtaláltam
Köszönjük! Az első és harmadik részletet megtaláltuk, de a másodikat - habár a helye egyértelműnek tűnt - nem találtuk. De ez nem okozott gondot....

James007 2013.09.15 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :-)

Ott van az a 3. jelszórészlet is, csak figyelmesen kell keresni. ;-)

Anett & James

N.Zs. 2013.09.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
A 3. ponton nem találtunk semmit. Köszönjük a segítséget.
Gyönyörködtük a szebbnél szebb házakba, jó kis hely Telki!

 
kétbakancsos 2013.08.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
A 3. ponton hiányzik a jelszórészlet, de adta magát a környezet.
Köszönjük a rejtést!

Telki ÓfaluA láda figyelői
FellegekNem találjuk, kitaláljuk
ildi&bazsi 2013.08.17 15:15 - Megtaláltam
köszi... részben találtuk meg, az első 2 ponttal nem volt baj, de a 3.ponton nem találtunk semmi felragasztott szót, pedig körbejártunk mindent a környéken...

[Jóváhagyta: Robin13, 2013.08.17 22:01]

NagymesterG 2013.08.11 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

gusty 2013.08.11 16:22 - Megtaláltam
Bringával.

erdélyiek11 2013.08.03 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

SzabEdAn 2013.08.03 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük...

fa-peti 2013.07.21 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Petyabá 2013.07.21 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Köszönjük a sétát!

keleven 2013.07.21 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.45
+találtuk

markovicsa 2013.07.18 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Ma 41 km-es gyalog túrán gyűjtöttem Páty és Telki ládáit. Ma egy balszerencsés útvonaltervezés miatt óriási kitérőt tettem Páty községből a GCSaFe ládához, majd vissza Pátyon keresztül Telki községbe. Nagyon szép és tiszta kis község, nagy éppítkezésekkel. Az egyik körforgalomnál lehetőségem volt egy gyümölcsárustól sárgabarckot venni, ami ismét visszadta erőnlétemet.

 
Baby-m 2013.07.14 12:09 - Megtaláltam
Megvan. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

kicsiogre 2013.07.13 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
A mai napon a Crosskovácsi útvonalát tekertem egy kis extrával. Rövid kitérővel ez a láda is meglett.

 
OsiOsi 2013.07.13 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
ok

szikizso 2013.07.06 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Budai kirándulás 3. állomása.

V_Gabor 2013.07.01 16:27 - Megtaláltam
Biciklivel.

Végre ide is eljutottunk! Köszönjük a lehetőséget. Mónika és Gábor [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
Scorpius 2013.06.30 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Szép hely volt. köszi

Debrecen_II 2013.06.09 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 2 átlag: 3.00 súly: 1.00
Köszönöm, jó kis "kincs". Viszont ha be lenne jelentve a geocaching.com-on, akkor telefonnal könyebb lenne keresni. És persze regisztrálni a sikert.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.07.15 12:29]

Csizmások 2013.06.09 16:00 - Megtaláltam
ok

zsolo01 2013.05.26 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Megtaláltam

túráZoo 2013.05.25 00:00 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük!

Rézangyal77 2013.05.12 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Lencsybaba 2013.05.11 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

JAck:66: 2013.05.10 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
913, megérett a meggy.

Atmosz&Zozmosz 2013.04.28 17:35 - Megtaláltam
Megvan :-)

flendera 2013.04.27 20:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
Megtaláltam!

Plavi 2013.04.27 20:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
Már sötétedett, de azért így is jó volt. Kellemes település. Gondolom ezért is a sok új ház.

Tototo 2013.04.27 10:40 - Megtaláltam
Köszönjük!

pliptai 2013.04.13 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Köszönet a rejtésért!

macikupac 2013.04.13 09:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 4.31
Határjárás a Budai-hegyekben 1.

A két telki láda már régóta piszkálta a szememet. A remeteszőlősi telefonfülke adta meg a lökést, hogy felfűzzem a (most már) hármat (meg hozzácsapjak egy halom com-os ládát) egy túrának. Az én emlékeimben meg egy igencsak "falusi" Telki él. Még csak egy-két új építésű ház volt a falu szélén és az újgazdag negyednek még se híre, se hamva. A falu központjában szálltam le, s a pontokat sorrendben kerestem fel. A templom egyértelmű volt. A jelszórészlet is könnyen meglett, s köszönhetően a leírásban lévő értelmezésnek, nem okozott később sem gondot. A láda is rendben van. Kár, hogy a faluház zárva volt. A harmadik pont? Nos, ez és a környéke egyáltalán nem tetszett és nem csupán a környezet miatt (rendezett, az tény). Mondjuk a jelszórészletre is két tippem volt, s az egyik bejött. Macek tartott velem.

[g:hu 1.4.23] [wapon beküldött és otthon kibővített szöveg]

 
ghiago 2013.03.23 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Köszönjük.

std74769 2013.03.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Ez nem is Magyarország!:)

hitamas 2013.03.09 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.81
:)

Skalp 2013.02.17 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 4.00
Kicsit erőltetett volt nekem ez a láda. Magyarország leggazdagabb településéhez mérten pedig nagyon nagyon gáz! Az egyetlen pozitívum ebben a faluban az a régi öreg ház a kerekeskúttal. A többi egy kivagyisággal elrondított település. Az óvoda iszonyat! Kár, hogy megmutattad. Sajnálom aki a gyerekét ilyenbe kénytelen járatni. Persze ha odahaza is a stílustalan kacsaláb az otthon, akkor ez is éppen jó. No meg a továbbtanuláson sem kell sokat gondolkozni: a sivár óvodából egyenes út vezet a szomszédos futball akadémiára. Hajrá Telki! :(

boszorkányok 2013.02.17 00:00 - Megtaláltam
Régóta készültem erre a ládára.. budajenői révén viszont nem értem. Ennél szebb dolgokat is lehet találni..

Piroskaa1 2013.01.27 15:21 - Megtaláltam
Párommal Blue Malival közösen jártuk végig. köszi.

Blue Mali 2013.01.27 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.96
Köszi a rejtést!

A ládát Piroskaa1 Kedvesemmel kerestük meg.

Nem szeretek ládákról rosszat írni, de ez nem jött be.

Keresztnél keresztnevekkel agyalni, s ráadásul rálépni a fűre...
Ládánál, no hát zacsiból előbányászni a ládát, mellette az ajándékokat siralmas.
3.pont meg értelmetlen, pontosan, hogy mit is akar, sportlétesítményt bemutatni, vagy óvodát?, ez a pont nem tetszett abszolút!

Blue Mali

Zugi 2013.01.27 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
GCVAD és GCTELK ládák levadászása után a hegy felől lejövet értünk a templomhoz, majd a második pontot útba ejtve végül a foci pályához értünk.
Szép kis település Telki, még szebb környező tájjal körbevéve.

HRita 2013.01.27 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

skj 2013.01.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.79
ok

csabi1955 2013.01.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.08
Megvan

dzoli1 2013.01.10 11:40 - Megtaláltam
Épp erre jártam.

joco12589 2013.01.08 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Köszi a rejtést!

Csigabiga 2013.01.06 12:25 - Megtaláltam
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

barchetta13 2013.01.05 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

a-beatrix 2012.12.31 16:00 - Megtaláltam
Év végi ládázás Gyurival /4.
Hazafelé menet még összeszedtük ennek a multinak a pontjait. A templom és a régi ház nagyon tetszett, bár logolásnál meggyűlt a bajunk azzal a bizonyos keresztnévvel..., sajnos csak harmadik nekifutásra sikerült "helyesen" leírnunk :-(
Köszönjük.

PEx2 2012.12.31 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.04
Szilveszteri ládázás.

pegasus_mv 2012.12.31 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Évbúcsúztató kirándulás kezdete.

Paul 2012.12.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.11
Köszönöm a rejtést

Katka 2012.12.27 17:20 - Megtaláltam
Látogatás apropójából kerestük fel a multit. Tetszik ez a városka. Köszi a rejtést: Fonyi és Katka

Áron 2012.12.26 15:20 - Megtaláltam
Áron meglelte a karácsonyi ládázás során.

zsotie 2012.12.20 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.24
Gyorsan végigjártam.
Az utolsó ponton egy pulival együtt kerestük a rejteket, majd megmutatta a környéket.

Vándor Csillag 2012.12.12 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.14
A 2-ik pont közelében aranyos betlehemet találtunk.

Yani 2012.12.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
GCTOTE ás GCMAMM között sétáltunk egyet a faluban.
Szép hely......
Köszönjük...

:) 
molka 2012.12.01 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Mindenkinek nagyon tetszett Telki, nagyon szépen kialakított, mégis kedves hely. A fekvése szuper! A láda megtalálása nem okozott gondot, a 2.pont szinte el sem volt rejtve. Köszi!

 
carmin 2012.12.01 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Tetszett Telki. Molkával közös találat, köszönjük a rejtést.

keltike 2012.12.01 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.65
egy szép decemberi napos délelőtt kla-val

K.L. 2012.12.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
ok

nmárti 2012.11.25 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.79
A falu központja nagyon tetszett. Rendezett, szép település. Ez egy másik Magyarország?! Bokor nincs a kőlap közelében, de azért előkerült:))Köszi a rejtést!

breimanne 2012.11.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Szép kis falu. Köszi a rejtést!

bigmick 2012.11.24 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.24] [wapon beküldött szöveg]

sereva 2012.11.24 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Cool 2012.11.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Köszi!

geoöcsi 2012.11.18 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.82
Tanker07-el megtaláltuk! köszi a rejtést!

tanker007 2012.11.18 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Mai ládázásunk központja Telki volt, így kezdésnek kiváló volt ez a multi. Ugyan a közelben lakom, de ritkán járok errefelé így nem igazán ismerem a falu látnivalóit. Most talán egy részét megismerhettem. A sportközpontról már sokat halottam, most már azt is tudom hol van.
A láda és a templom környezete szépen karban van tartva, öröm volt arra sétálni.
Köszi!

viskyg 2012.11.17 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Kellemes séta és autókázás a twelepülésen! Köszönjük a rejtést!

Maratonos Maci 2012.11.11 15:48 - Megtaláltam
*

napvirág 2012.11.11 15:48 - Megtaláltam
Telki kilátással kombinálva.
Köszönöm a lehetőséget!

anettx 2012.11.11 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
megtaláltuk, köszönjük, de a 3.jelszórészlet nincs a megadott helyen, szóval azt csak tippeljük!

Attilacska 2012.11.10 12:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

horvath954 2012.11.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
SZÉP A TELEPÜLÉS.
KÖSZÖNJÜK A REJTÉST
PISTI,MANÓ

 
Glac 2012.11.10 00:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jalso 2012.11.09 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.21
Köszönjük a hely érdekességeit bemutató multit. Éppenséggel először a 3. pontra mentünk és komoly fejtörést okozott a felirat megtalálása. Aztán a 2. pont következett, ahol a megállóban várakozó muglik jelentették a gondot - szerencsére közben megjött a busz. Innen már csak az volt a kérdés, hogy kit rejt az 1. pont. Én Viktorra tippeltem volna, de nem jött össze. :-)))))
Jól szórakoztunk és a hely másik ládáját is megkerestük.
Ildi és Gyuri

hesim 2012.11.04 13:54 - Megtaláltam
megvan

kincsködmön 2012.11.04 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2012.11.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Kellemes környezetben séta az esőben.

ssophie 2012.11.02 16:30 - Megtaláltam
később

adams 2012.11.02 16:30 - Megtaláltam
később

pozoli1 2012.11.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Megtaláltuk. pozoli1 és Ancsa

toni01 2012.11.02 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Megleltem. Könnyen megtalálható pontok,még a mikrót is hamar becserkésztük. Közös találat katnorbival. Köszi a rejtést

katnorbi 2012.11.02 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
GCTELK után gyorsan meglettek a pontok. Köszönjük.

otisz21 2012.10.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
Megvan, köszi!

Secc 2012.10.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.38
Köszi!

Gyeta 2012.10.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Éppen káposztafesztivált tartottak a faluban, jó volt látni az összetartozást.
Korrekt multi, bizarr volt a falu közepén a ládikát előkotorni és logolni.

 
psvekker 2012.10.12 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Megtaláltuk.Köszi.

acsipapa 2012.10.10 17:07 - Megtaláltam
meglett

Webber 2012.10.10 17:07 - Megtaláltam
Meglett.

Bärlin 2012.10.03 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.71
Klassz láda. Szép a környék! Most építik a járdát a környéken, sok a mugli. Táblán ott van a jelszórészlet!

GalocaesPereszke 2012.09.29 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Az első 2 pontot sikeresen megtaláltuk. A 3. pontnál a táblán nem találtunk semmit, de a jelszót könnyen kitaláltuk. Köszi.

Gyombi 2012.09.23 16:42 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

iloilo 2012.09.02 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

picuresnagyur 2012.09.02 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
köszi :) bevallom, a harmadik pontot hirtelen ihlettől vezérelve tippeltem, bejött :) a kettes ponton, a házon lévő évszám feletti bádogcica vicces :) nemrég élő rokona az úttest mellett hevert szegényke

Csuhás 2012.09.02 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.38
Szokásos városi multi. Az első két pont tetszett, a harmadik nagyon nem. A rejtés rendben van, bár a gyógyszeres dobozból az összetekert logbookot alig lehet kivenni. A kiszedési kísérletek miatt az már most fecnikre szakadt.

Janka, Csuhás, Vándor

TemplomFurcsa cégér (magán bölcsöde)
Régi szép házakÖreg kút
Bádogcica az ablakbanAz ilyen rejtés hátránya
SirLes 2012.08.25 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.26
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
A közelbe lakom, de eddig nem néztem meg Telkit. Hát ezt most megtettem.

Éjvándor 2012.08.24 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
Rekkenő hőségban, részben drive-in.

Rókacsapda 2012.08.23 21:51 - Megtaláltam
Az 5. közös ládánk is megvan egy esti séta alkalmával! :)
Köszönjük!

Pimpi69 2012.08.20 10:19 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

lakkanto 2012.08.19 20:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Szép a falu, köszi a rejtést [wapon beküldött szöveg]

cofe 2012.08.18 19:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

szulez 2012.08.18 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Esti (autós) séta egy mozgalmas nap végén.
Zoli, Helga, Zsuzsa, Barnabás, Mártika, Bíbor

hercule&jane 2012.08.13 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon szép, rendezett település Telki, és a láda pontjai is jók. A becsomagolt mikroláda helyén -szerintünk- simán elférne egy lapos kis doboz, kulturáltabb lenne, mint egy zacskó. Leginkább azért is, mert kiválóan logolható helyen van. A focipályás matrica is lehetne igényesebb. Ettől függetlenül kellemes sétát tettünk.

lili02 2012.08.07 19:20 - Megtaláltam
anyuval

bolyak 2012.08.07 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Elvonási tünetek enyhítése közeli ládákkal...ennél a stadionnál sokkal szebb helyek vannak Telkiben..

 
Aleph & Rita 2012.08.03 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Nagykovácsiból sétáltunk át ide, az 1. és 2. pont után felmentünk kilátni majd vissza a focis kócerájhoz és innen tovább sétáltunk Budakeszire. Köszönjük a játékot!

Cerberus 2012.07.28 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

Zsiráf 2012.07.22 14:45 - Megtaláltam
.

Fonte 2012.07.15 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
De jo! Meglett! [wapon beküldött szöveg]
A harmadik ponttal kezdtem,amit nem is találtam meg. Persze, lehet csak azért, mert láttam azt a focis létesítményt, és arra gondoltam, ha ennek csak egy pici részét a mi iskolánk kapná működésre......De az óvoda is szép a tábla mellett.
A második pont nagyon tetszett. Abban a házban nagyon szívesen ellaknék. Itt összefutottam egy kesser párral. Velük napközben még egyszer találkoztam. Ahogy sétáltam át az első ponthoz, nézelődtem, és az jutott eszembe, vajon lehetett itt egy "kinek van a legszebb, legérdekesebb, legdrágább kapuja verseny"? Ahogy tekeregtem még az utcákon, egyre erősödött bennem ez az érzés:)
Később aztán csak nem hagyott nyugodni a harmadik ponton ért kudarc, és fölhívtam a rejtőt. Nagyon segítőkész volt, amit ezúton is köszönök Neki. Hazafelé újra megálltam a táblánál, és bevallom, meg sem lepődtem a jelszórészleten:)

ÓvodaBármilyen szép rendezett is a település, a szombat esti buliknak itt is marad nyoma
Kedves kis ház
Kapu 1.Kapu 2.
Kapu....sokEgy szépen felújított régi ház
 
dosa 2012.07.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.73
Az első két helyszínnel semmi baj nem volt. A harmadik helyen viszont a tábla hátulján semmiféle felirat sem volt, így a jelszó is csonka.
Sajnos ez a rejtés nem tűnik kellően gondosnak!
Remélem ennek ellenére elfogadásra kerül ez a megtalálásunk is. nem akarom ide írni az első két jelszórészletet, de a +36309508811 számon elérhető vagyok és megmondom.

[Jóváhagyta: Robin13, 2012.07.22 21:41]

kectam 2012.07.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
A szemerkélő eső ellenére a pályán folyt a munka, sok kis lurkó rugdosta a bogyót. A templom és környéke szépen gondozott, épp a füvet nyírták az esőben, a második pont is hamar meglett, így a jelszó is.
Köszi a rejtést

bati.hu 2012.07.08 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

kópé1993 2012.06.27 14:50 - Megtaláltam
Megvan köszi!

becko 2012.06.09 06:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
3-4 éve jártam erre, sokat csinosodott az ófalu.
A jelszó képzés szellemes. Nekem nem jönnek be a nyiltszínen rejtett belterületi ládikók, nem szeretek senki ablaka alatt kotorászni.
A 3. pont nem a magyar foci -évtizedek óta stabilan- gyenge teljesítményéhez szabott.

halaszkiraly 2012.06.07 19:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg] 80 km-es biciklitúra keretében kerestem fel ezt a rejtést. Köszönöm - tetszett!

Lovaspólósok a GCMAMM-nálLovaspólósok a GCMAMM-nál
Budajenői kápolnaBidajenői panoráma - naplementével
A macsk most is figyelt (de hát ez a dolga!) 
Pilis50 2012.06.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
-- Most akkor hol is született Kodolányi?? A Templomnál 'virágba borult' egy kedves Hölgy - mutatta - hol van nyitva a kapu. :-)

A focipályán megannyi AlbertFlóri: csípőn a kéz - ácsorgás a zöld-mező közepén - luxusmezben - luxusautkkal a kerítés mögött...!

Köszönöm a rejtést - szép idő/sétám volt.

 
DonRazzino 2012.05.24 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Köszönjük!

spetra 2012.05.24 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
DonRazzinoval villám 10km-es közben

usakal 2012.05.20 23:46 - Megtaláltam
.

ésKata 2012.05.12 17:01 - Megtaláltam
A Budai 50 teljesítménytúra rendezése után jöttem erre.

Zergi 2012.05.12 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.27
Fogtam!
A BUDAI 50/30/8 családi teljesítménytúra után jártam erre.

Esteban62 2012.05.12 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
XXIII. Budai 50. teljesítmény túrán. Pontőr voltam a 7. ponton. Első két pont nyitás előtt, utolsó a zárás után.

 
Bernáth 2012.05.06 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
A javasolt helyen parkoltunk, és 2-3-1 sorrendben bejártuk a pontokat. Nagyon szép a régi ház a 2. pontnál, még jó, hogy tudják, miért matatunk a házuk előtt. Az óvoda is jól néz ki. A templom előtti tuják növekedését nem akadályoztuk :) (nem léptünk át fölöttük).

 
Zazi és a Lányok 2012.05.06 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.78
Telkiben töltöttük a hétvégét, így kézenfekvő volt, hogy a ládát se hadjuk megkeresés nélkül. Nekünk csak az utolsó ponttal voltak gondjaink, de valószínű, hogy csak figyelmetlenség miatt. Köszönjük a rejtő segítségét.
A települést már ismertük, a pontokat is nagyjából. Jó kis séta volt, köszönjük!

A híres pálya 
nogacsalad 2012.05.05 16:30 - Megtaláltam
Lovas programunkról hazafelé.
Részletek később...

Galocza26 2012.04.28 16:45 - Megtaláltam
Zsámbék környéki családi kirándulás 8/6. ládája.
Köszönjük a rejtést!

Mr Zerge 2012.04.22 07:50 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... [wapon beküldött szöveg]
Egy kis körséta. Szépen rendezett falu, de én nem költöznék ide :-)
Üdv Mr Zerge.

Fazék 2012.04.15 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.32
Ebéd után gyerekekkel kis kirándulás a szomszédságba. Nagyon sok szép családi házat is megbámultunk a falunézés során, az egyik játszótéren meg egészen ottragadtunk.

Gábor66 2012.04.14 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Megtaláltuk, köszi!

Mira 2012.04.14 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, részletek hamarosan! Köszi! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

bgjozsa 2012.04.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Két részletben 3-1-2 sorrendben országúti kerékpározás után begyűjtve.

jspanyik 2012.04.09 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.21
Húsvéti locsolás helyett inkább egy kis telki sétára vállalkoztunk, amit a hideg és bujkáló nap a tervezettnél rövidebbe alakított. Így is sikerült egy kicsit szétnézni a településen.

Köszönjük a lehetőséget!

Mari és János

bfabry 2012.04.06 13:56 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

SagiK 2012.04.05 17:14 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Mercenary 2012.04.02 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.92
Sima ügy volt valamennyi pont. Telkin általában csak átutazom, így köszönöm, hogy megmutattad.

Robin13 2012.04.01 18:50 - Egyéb
A régi sváb írásmód és annak kiejtésével kapcsolatban felmerült zavarok miatt a leírást kiegészítettem. Köszönöm az erre vonatkozó eddigi megjegyzéseket.

Bugár-orienteering 2012.04.01 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Ez is egy olyan 'láda', ami nélkül nem álltunk volna itt meg. Mindig csak átutazunk rajta. Pedig szépen fejlődő, kellemes hely. Köszönjük.
A kőkereszt talapzatán gótbetűkkel van a felirat, a 3.betű igazából S.

Garkhalt 2012.04.01 11:22 - Megtaláltam
Az oszlopon szereplő betűket nem szabad jelszóként használni. Persze a hosszú ó helyett eleve rövid, de ezt a jelszó fogadó rutin egyből kiírja. A másik probléma a harmadik betűvel van. Az oszlopon szereplőt nem szabad beírni, mert azzal a jelszó nem működik.
A leírásban szereplő kocsma eladó, így az egy hónapos leírás már most elavult.
Kösz Marvinnak a segítségért, a rejtő nem volt elérető.

Marvin 2012.03.31 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
Megleltem.

Gubirobi 2012.03.31 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
A 4. Geocaching Teljesítménytúra után Nórival körbeautóztuk a környéket és levadásztunk más ládákat is. Ez is az egyik "áldozat" volt!:)
A 3. ponton nem találtam meg a jelszórészletet, de ezen a rejtő volt szíves segíteni, ami itt is nagyon köszönök. A foci nem hoz lázba, így mentünk tovább a másik 2 ponthoz.
Az ajánlott parkoló nagyon jó, szinte lesokkolt, hogy van ilyen lehetőség. A polgármesteri hivatal mellett egy szépen gondozott parkolóba sikerült megállni és kis sétával a másik két pontot megkeresni. A láda gyorsan meglett, remélem hosszú életű lesz. A környék is gondozott, nagyon tetszett Telki!
Köszönöm a lehetőséget!

 
álomfogók 2012.03.31 11:30 - Megtaláltam
Fújt a szél ...

Soko 2012.03.31 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
A GCTT04 elötti gyors találat. Köszönet a rejtésért.

Hz 2012.03.25 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.24
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Kukucska és nyulcipő 
K-55 2012.03.25 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.03
Bővebben később.

Az első megvan
Most tudtuk megA tulajdonossal is elbeszélgettünk
ZászlóerdőItt meccs lesz!
A pályaOnnan jöttünk
Gyáva Oroszlán 2012.03.25 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Első pont OK.
Másodiknál a logbookban a beírásunk igazolja, hogy megtaláltuk.
A harmadiknál a táblán nem található meg a felragasztott szó.(vagy csak mi nem találtuk meg, mert lenyűgözött, hogy mi mindenre van pénz).)
Ha már ott voltunk kérjük a találat elfogadását.
Gyáva Oroszlán Team

[Jóváhagyta: Robin13, 2012.03.29 21:35]

Köszönjük a jóváhagyást!

 
tudo 2012.03.24 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.37
80 km kerékpár edzés 1150 m emelkedéssel a Budapest - Budajenő - Telki - Budapest körön 1 új és 2 régi ládával. A mai előadások után ennyi fért bele a napba.

Ezzel a ládával kezdtem a napot. Telki ára a Téglás kétszeri megmászása. A mai napon 43/25-ön a climbing átlagos 63 rpm ped. és 161 bmp pulz. mellett jött össze. Korán van még, talán lesz még nagyobb a ventiláció.

A multi belső pontjainak mérése jó, egyedül az 1. ponton a betűtípussal volt bajom. A falut szeretem, a régi edzések és versenyek útvonalából a templom előtti emelkedő, no meg a "gumiút" volt nevezetes.

A többi környező láda bejárása során arra a következtetésre jutottam, hogy megdöbbentően száraz az erdő. Ilyenkor a legnagyobb sárral, csúszós hegyoldalakkal szoktam küszködni, ma az edzés végén épp, hogy a portól kellett csak megtisztítani a kerékpárt.

SportpályaTalálat
Tájház1956
Telki templomaKereszt
HóvirágHóvirág
Telki kőbányaKilátás
BudajenőNagy-Kopasz
Kokó 2012.03.24 13:39 - Megtaláltam
Kess letudva! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2012.03.24 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 4.34
A láda rejtése nagyon gyenge sajnos:( A focipályát én nem érzem bemutatásra érdemes helynek, biztos azért mert nem vagyok rajongó...

 
sirgalahad 2012.03.24 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.36
Megszállott a lelki béke
Aggódásom jogtalan
Nem éhezik Telki népe
Rúgja a bőrt gondtalan

focicégér
Magnes50 2012.03.24 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Megtaláltam.

Szabó Család 2012.03.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.11
Köszönjük.

alecar 2012.03.18 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
A szeles időben jót sétáltunk, szuper a körforgalom melletti játszótér. Köszi!

szakica 2012.03.18 13:57 - Megtaláltam
ok

Mihul 2012.03.18 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

GCTELS_20120318133935.jpgGCTELS_20120318133949.jpg
GCTELS_20120318134755.jpgGCTELS_20120318134935.jpg
GCTELS_20120318135235.jpg 
Sgt.Pepper 2012.03.18 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.09
Kerékpárral , Zsámbékról, Szucslaci barátommal találtuk meg!
Köszi a rejtést! :)

Szucslaci 2012.03.18 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.85
Biciklivel Zsámbékról. BTommyval megtaláltuk!:)

borsfoto 2012.03.18 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.95
Köszi!

TigerCat 2012.03.18 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2012.03.18 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kismaczu 2012.03.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Ügyes rejtések,szép napos idő,és biopiac a templomnál.

 
kobcikrajci 2012.03.16 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
O.k. :-) [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon gyönyörű kis falu, kíváncsiskodó helybeliekkel a buszmegállóban, állatmotívumokkal felszerelt házikóval, autentikus "régi feelinggel". A rejtés igyekezett mindegyik részét megmutatni. Kár, hogy a jelszó, és a névleolvasás nem egyezik. Ha az ember nem kapcsol elég gyorsan, máris elúsztak a lehetőségei.

scele 2012.03.16 12:59 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Bernix 2012.03.15 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
megvan

Gyros 2012.03.15 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.11
A német névnél én S-t olvastam, de Z-vel fogadja el. Javaslom javítani.
Amúgy jót sétáltuk, köszönjük! :)

ier 2012.03.15 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.22
Nyugis település.

Éva 2012.03.15 12:20 - Megtaláltam
A Nagy-Kopaszra tett kirándulás után levezetésképpen kerestük fel a települést, ahova a geocaching nélkül valószínűleg nem jutottam volna el:-)
A láda zacsijának szerepét nem teljesen értem: ha ajándékok is mehetnek bele, miért nem lett nagyobb a doboz? Ha nem mehetnek bele, a rejtő miért tett bele dolgokat?

Spiribus
Attibati 2012.03.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.30
Kerékpárral Dunakesziről, mintegy 90 kilométer lett a vége, hazafelé egy kis trekkeléssel a budakeszi üdülő övezetben.
Szépen rendbehozott település, a multi jól bemutatja a település múltját és jelenét.

geolaci 2012.03.12 06:27 - Megtaláltam
pipa

Snipermaster 2012.03.12 06:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Megvan!
Köszönet a rejtésért!

közelben 
katika 2012.03.10 17:15 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]
Végre szépen sütött a nap, ezért elmentünk Telkibe. Minden jó volt, de az első ponthoz kétszer kellett visszamenni, a harmadik pontnál meg egy csomó ideig kerestük a jelszórészletet. De nem baj, nagyon szép helyeken jártunk. Köszönjük!

 
lagaf 2012.03.10 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Sikerült egy nagyon kellemes, tavaszias napot választani a láda pontjainak felkeresésére. A községháza mögött parkoltunk le, s onnan sétáltunk el az első két ponthoz. A Faluház előtti téren egy tucatnyi fiatal turista pihent nagy hanggal, mielőtt a Telki-hegy felé vették volna az irányt. A faluban egyébként nem volt nagy mozgás - csendes, kihalt volt. Az első pont nem okozott gondot (sajnos a templomot nem tudtuk megtekinteni), a második megközelítésekor pedig fiatalok jöttek ki éppen a műemlék-házból. Kikísérőjükkel beszédbe elegyedve sok mindent megtudtunk az épület múltjáról, sőt - legnagyobb meglepetésünkre - szívélyesen invitált bennünket: tekintsük meg belül is. A nevében egykori tulajdonosának is emléket állító, teljesen felújított Báder-Magyar ház magántulajdonban van. Elvileg lakható, de M. K. úr elmondta, hogy többnyire közösségi rendezvényeket tartanak itt, főleg kortárs művészek kiállítását. A falakon most is láthatók voltak a helybéli Csatorday Dóra alkotásait bemutató legutóbbi tárlat egyes képei. Az udvar ugyancsak alkalmas különféle rendezvények tartására. Az aktív közösségi életet élő család feje nem véletlenül, s főleg nem érdemtelenül lett tavaly ilyenkor a "Telkiért Érdemérem" büszke tulajdonosa...
Miután bejártuk a ház összes helyiségét, egy pillantást vetettünk a hajdan nem csak bortárolásra, hanem kármentőként, sőt menekítésre is használt pincére. Kijőve az utcára, nejem még "feltartotta" egy kicsit a gazdát, amikor én már elővettem a dobozt. Kiderült, hogy amíg mi benn voltunk, egy család már járt ott: 10 perccel előttünk logoltak. A szükséges dokumentálást követően végleg elbúcsúztunk szíves vendéglátónktól, akinek ezúton is kifejezzük hálás köszönetünket, majd kocsival a sportcentrum felé vettük az irányt.
A 3. pont jelszórészletének előkerítése valójában nem volt különösebben nehéz, azonban a vakító napsütésben elvacakoltunk vele egy kicsit.
Összességében kellemes délutánt töltöttünk Telkiben - köszönjük a rejtőnek a lehetőséget.
Ps.: Jelszóbevitel csak másodikra, mert ismerem az Alte Schwabacher Schriftet...;-)

Az egyik kútFelforrósodva...
Festői...Sajnos záva...
A műemlék"Pictures at an Exhibition"
Rendezett portaKedves művésznő! Ez nagyon tetszik!
Haussegen aus dem Jahr 2006Nem ajtónálló! Ajtótámasz!
A pályaItt járt a világ első "háromszoros aranylabdása"...
Csaba & családja 2012.03.10 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.34
Kihasználva a jó időt.

sania 2012.03.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.46
Ebéd után, napsütésben.

BuGya 2012.03.06 16:15 - Megtaláltam
:)

akosgy 2012.03.05 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Mivel már közel 5. éve Telkiben dolgozom, így naponta elmegyek a rejtés mellett, de kivártam, amíg bicajjal, kényelmesen tekerve, szép időben kereshetem meg. GPS nem is kellett hozzá. Kellemes pontok, ötletes jelszó. Köszi! :)

Z-M-an 2012.03.04 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Vasárnapi séta a Családdal, Nagymamával. Kellemes a hely, bár a javasolt sörözőt sehol sem találtuk.
A végén a tábla hátulján én biztosan nem szúrtam volna ki a jelszót, de a gyerekek megtalálták :)
Z-M-an, GeoDuo, Dici, Margó
[g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2012.03.04 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.07
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

GCTELS_2012034152248.jpgGCTELS_2012034152840.jpg
GCTELS_2012034153605.jpgGCTELS_2012034154116.jpg
Famágus 2012.03.04 15:00 - Megtaláltam
Vasárnapi dobozolás Oldfoxxal, megnéztünk mindent, kellemes volt, köszönjük szépen :-)

oldfox 2012.03.04 15:00 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

taki60 2012.03.04 13:30 - Megtaláltam
Franc ezekbe a német betűkbe csak harmadszorra sikerült helyesen leírnom.Az utlsó rejtés egyszerű,de öt percig kerestem.

szaboist 2012.03.04 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Könnyű séta és mászókázás, a vasárnap délelőtti nyugis faluban.

 
jpal 2012.03.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Ezen a tavaszt ígérő verőfényes vasárnapon Petra lányommal a Zsámbéki Medence két települését, Telkit és a vele szinte egybeépült Budajenőt kerestük fel.
Telki nagyon rendezett, szép és láthatóan gazdag település, jó volt itt sétálni.
A jelszóképzéssel akadt egy kis gondunk, a rejtő segített ki minket.
Köszönjük a rejtést.

Kis kut, kerekes kút56-os emlékmű köztársasági címerrel
Kereszt, templomVidám mikrobusz
ÓvodaEnergiaház
Telkess 2012.03.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltak

zöldfülű 2012.03.04 10:00 - Megtaláltam
Lefülelve :)

No persze nem úgy, és nem pont ekkor, de ha már "meghivatkozott" minket benist kessertárs, legyen akkor és úgy :)
(visszahivatkozás: remélem, nem gond, hogy a templom előtti keresgélés megörökítetett :))

És bár Telki utcáit nem túl sokat koptattuk, a környező ösvényekről, dzsindzsásokról és susnyásokról, nagyon is valós vízmosásokról és vad-kerítésektől, valamint a cseppet sem létező utakról és a nem túl pontos térképekről (na jó, meg a zöldfülű térképforgatókról :D) tudnék mesélni...

De álljon itt csak annyi, hogy jutottam én már fel a Nagy-Kopaszra gyorsabban és egyszerűbben, mint most - a lefelé útról már nem is beszélve -, de soha ilyen izgalmasra és fárasztóra nem sikeredett még ez a hódítás :( :)))

Ennek ellenére - vagy éppen ezért? - jó hely ez a Telki...

Köszönjük a rejtést + a sok-sok kalandot, bár azokról nem a Rejtő tehet, viszont ha ez a láda itt nem lett volna...

benist 2012.03.04 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
3-2-1 sorrendben. A táblánál mindjárt sikerült magunkra szedni a kívánatos mennyiségű sarat. A címke jól el van rejtve, most nejem volt a szemfülesebb. A második pont nem okozott problémát, a dobozt még melegében átadtuk a következő párnak. A kereszt feliratát már az előző logok alapján értékeltük.
Szép a település fekvése, számos palotát csodáltunk meg útközben, látszik, hogy ide nem a szegények költöztek ki. Hangulatosak a templom környékének régi épületei. Hazafelé az Anna vadászház érintésével Nagykovácsinak vettük az irányt.

Zpalee 2012.03.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Hát a harmadik pontnál ügyesen bementünk a futball központba :D Csodálkoztunk is, hogy be kell ide jönni. De végül meg lett minden. Köszönjük!

Puszkany 2012.03.03 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.43
Nem lehet megunni, soha soha nem lehet megunni... Koszi a lehetoseget! [g:hu 1.4.5] [wapon beküldött szöveg]

Mai tekergésünk itt ért véget.

kl 2012.03.03 17:29 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! [wapon beküldött szöveg]

ha2 2012.03.03 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.50
Ilyen gyönyörű időben vétek lett volna otthon maradni.
Nagykovácsiból, egy uzsonna-pihenő beiktatásával az
Anna-laknál-értünk Telkibe.Az utolsó részletet már
sejtettük de azért megkerestük.Hát jól el van dugva.

Viczi 2012.03.03 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Köszönöm szépen a rejtést! Gyönyörű időnk volt, nem hagyhattunk ki egy babakocsis sétát. Nagyon kellemes hely, érdemes többet is sétálgatni, mint amennyit a láda megkövetel. Dáviddal és Dórival

Discover 2012.03.03 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Gyönyörű napsütésben. A körséta után még felsétáltunk Csergezán Pál sírjához.
Köszönöm a rejtést!

OneEye 2012.03.03 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.75
Megvan!

Hinter 2012.03.03 11:45 - Megtaláltam
GCJENO, GCVad után gyalogoltam át Telkibe. Már többször voltam itt telj. túra kapcsán. Most a templom és a kocsma is zárva volt. Köszi

Aszilva 2012.03.02 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Munka utáni séta Telkiben. Ragyogó napsütés, erős szél.
A harmadik pont táblájának keresése közben már igencsak hűvös lett,
végül a rejtő útmutatásával találtam meg a jelszót. Köszönöm a rejtést és a segítséget.

Bal3 2012.03.02 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.84
Áve!

Mikulással bicikliztünk. Nekem hazai pálya, sokszor járok Telkiben.

Üdv Bal3

 
Mikulás 2012.03.02 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.46
Bringa ügyben utaztam ma Pátyra (előtte szintén ezen okból jártam Sóskút mellett). Bal3-mal karbon bordásszíj hajtású kerékpárt szerettünk volna kipróbálni, de ez sajnos nem vált valóra egy emberi mulasztás okából, ennek ellenére nem mondtunk nemet némi teszt bringa próbálásra. Így került alám egy fully (elöl-hátul teleszkópos) Merida 26"-os monti. Telkibe és vissza tekertünk: volt benne emelkedő, lejtő, pici terep (szolídan). A bringa jól muzsikált, de most már bizonyos, amit eddig is sejtettem: nem köll fully Mikulásnak. Felesleges. Szép idő volt, Bal3-mal szeretek tekeregni, meg még egy multi is az ölünkbe hullott... mi kellene még? :)

Kösz a rejtést!
Mikulás

P.S. Csatlakozva VP-hez, az bizony egy gót "s" betű, nem "z"! Kéretik javítani.

VP 2012.03.02 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 4.38
A múlt szombati balesetem miatt három hétre rögzítve van a karom, így se síelni, se futni, se biciklizni, se hátizsákot vinni nem tudok. Marad a kisebb kirándulás, hogy a kondimat legalább részben megőrizzem.
Telki - Nagy-Kopasz - Vadaspark séta Piroskával, előtte kis kitérő a ládáért 3 - 2 - 1 sorrendben.
A foci teljesen hidegen hagy, szerencsére a kormány tagjaival se találkoztunk. A templomtól pedig végre nekivágtunk toronyiránt a hegynek.

A rejtő nem ismeri a régi német abc-t: az nem z (hiszen azt c-nek kéne ejteni), hanem s betü, amit ebben a pozícióban dialektustól függően sz-nek vagy z-nek ejtenek (lásd fent Jesus nevében ugyanígy). Emiatt csak harmadszorra sikerült logolni.

mazsola069 2012.03.01 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Mai nap eggyetlen találata. Budakesziről Kerékpárral.

Gery Greyhound 2012.02.29 15:30 - Megtaláltam
Jelszó nélküli, sajnos... Az első két ponttal nem volt gond, a tábla hátulján viszont semmit nem láttam. Kérném a fotók alapján a találat elfogadását.

Egyébként kellemes kis környék, a láda után még felmentem a közeli dombra megcsodálni a panorámát, érdemes volt ebben a gyönyörű időben. Vannak érdekes házak, és bár igen távol áll tőlem az ilyen agglomerációs életforma, egyet-kettőt szívesen elfogadnék, mondjuk nyaralónak :)

[Jóváhagyta: Robin13, 2012.02.29 20:18]

 
Dudika 2012.02.29 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.73
Megtaláltam Köszönöm

Gábor75 2012.02.28 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Pár éve kicsin múlott csak hogy nem költöztünk ide. Ez ma a multi végigsétálása alatt többször is eszembe jutott. Akkoriban még nem volt ennyire rendezett a központ, nagyon szépen rendbehozták. Gyönyörű hóesésben kerestem a pontokat és elképzeltem milyen jó lenne itt lakni. Aztán visszajöttem Budapestre...
Köszönöm hogy itt lehettem! :-)

 
prodg 2012.02.28 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Munka után Családdal itt találkoztunk. Ők Zsámbékról én Székesfehérvárról érkeztem.
Az első ponton a középső betű helyett minden t próbáltam, de a rejtő felhívása után rögtön leesett, hogy csak a legnyilvánvalóbbat nem próbáltam! :)
A terep egyébként ismerős volt, a focipályát kivéve.
Köszi

 
zalajaro 2012.02.28 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.02
Bubukával,még láttuk,hogy logol Kerticsorbi.(14:25)
Könnyű dolgunk volt,keresni sem kellett.
Köszönet a rejtésért!

Bubuka 2012.02.28 14:45 - Megtaláltam
Mikor leszálltunk a buszról, azonnal láttuk, hogy lekéstük a pirosat: kerticsorbi éppen logolt:-(((

Kerticsorbi 2012.02.28 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Munkahelyet hátrahagyva igyekeztem ideérni és sikerült!
Köszönöm a rejtést.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]