FAQ
3241. Trek Elek (GCtrek)

Mindenhol lehet trekkelni, földön...

Mindenhol lehet trekkelni, földön...

vizen... [fotó:Magpet]

vizen... [fotó:Magpet]

levegőben... [fotó:Griffs]

levegőben... [fotó:Griffs]

városban...

városban...

hegyen...

hegyen...

de a legjobb kerékpárral.

de a legjobb kerékpárral.

... és lehet hóban is...

... és lehet hóban is...

kutyával...

kutyával...

Dédes-vár

Dédes-vár

IMG-969842f08bf66881d1b1077f077dd471-V

IMG-969842f08bf66881d1b1077f077dd471-V

IMG-969842f08bf66881d1b1077f077dd471-V

IMG-969842f08bf66881d1b1077f077dd471-V
Szélesség N 48° 18,758'
Hosszúság E 22° 5,346'
Magasság: 109 m
Megye/ország: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2022.09.24 17:10
Megjelenés időpontja: 2012.04.28 16:54
Utolsó lényeges változás: 2022.09.30 17:28
Utolsó változás: 2022.10.01 14:25
Rejtés típusa: Mozgó geoláda
Elrejtők: kobcikrajci
Ládagazda: Párduc50
Nehézség / Terep: 2.5 / 2.5
Megtalálások száma: 346 + 3 sikertelen + 37 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.6 megtalálás hetente


Szeretném felhívni minden kedves megtaláló figyelmét arra, hogy trackként olyan utakat lehet csak feltölteni, amik eddig NEM SZEREPELTEK a TUHU vagy Openmaps térképen! 2022. augusztus 1-től, aki ennek a feltételnek nem tesz eleget, annak "megtaláltam" logja törlését fogom kérni!.

kötelező vinni | 4 hét | új trek feltöltés újrarejtést követő 1 héten belül

Trekkelő geoláda: Ez egy MOZGÓ láda, 15x10x5 cm-es átlátszó konyhai doboz.

A ládát kötelező továbbvinni, nem vihető rendezvényekre, a tömeges, szabálytalan logolás megakadályozása érdekében, továbbá egy trekkel maximum két játékos logolhat. Ha többen vagytok készítsetek több trekket! A feltöltött, térképen addig nem szereplő trek linkjét a megtaláltam logodban tüntesd fel az újrarejtést követő egy héten belül, különben a találatod érvénytelenítve lesz! Ugyanazon játékos két megtalálása közt minimum 4 hétnek el kell telnie!.


A ládába TravelBug nem helyezhető.

A Trekkelő geoládát Attibati játékostársunk 2012.05.28-án indította útjára, az alábbi bevezetővel:

Sokan használjuk a turistautak.hu térképeit, de vajon gondoltunk-e arra, hogyan készülnek azok a trackek, amik alapján a rajzolók elkészítik a térképet? A láda elindításával azt is szeretném elérni, hogy minél többen kapjanak kedvet a lakóhelyük környékén található, a turistautak.hu-n nem szereplő utak bejárásához és az így kapott track beküldéséhez. Sok visszajelzést kapunk arról, hogy térképünket sikeresen használják a turisták, hegyimentők, erdészek, különböző versenyek útvonalának kijelölésére a szervezők. Segíts te is abban, hogy térképünk színvonala, használhatósága mindannyiunk örömére javuljon.

A ládaoldalon 2015.10.26-ig 177 sikeres megtalálást regisztráltak, sok új trekkel gazdagítva a TUHU térképet. 2015. évben vita kezdődött a TUHU licenszének szabaddá tétele tárgyában, melynek kapcsán az oldalon a trekkek szerkesztési tevékenysége szinte megszűnt, rengeteg feldolgozatlan trek várta jobb sorsát. Ennek hatására a rejtő úgy döntött, hogy a ládát megszünteti.
2018-ra a szerkesztési tevékenység a turistautak.hu oldalon utolérte magát, a feldolgozás közel naprakész. Ez, továbbá a trek-feltöltési lehetőség kibővítése az OSM oldallal adta az ötletet a láda újjáélesztéséhez, amivel elsősorban a trek készítési tevékenység népszerűsítését szeretné szolgálni.

A láda megtalálásakor a következők a teendőid:

1. Mindig vidd tovább a ládát, enélkül a "megtaláltam" log "egyéb" logra lesz változtatva. A láda helyén hagyj egy cédulát a neveddel, a megtalálás dátumával és a telefonszámoddal, hogy az utánad érkező játékos fel tudja veled venni a kapcsolatot, ha szükséges.
2. Miután magadhoz vetted a ládát keress egy olyan utat, ami még nem szerepel a TUHU és/vagy OSM oldalon. Ötletet a leírás végén található tájegységekre bontott állományokból meríthetsz, ahol útvonalpontokkal jelöltem a még fel nem mért utak elágazásait (Az állományok a 2012. januári állapotot tartalmazzák.) A trekkelési szabályok - lásd később - betartásával készítsd el a tracket amit otthon fel kell majd töltened a turistautak.hu honlapra ezen a linken, és/vagy az OSM oldalára (ide előbb regisztrálni is kell) ezen a linken. A feltöltött track linkjét csatold a megtalálás logjához. Az OSM-en útmutatást is találhatsz többek közt az elkészített trek feldolgozásához a kezdők kézikönyve oldalon, tehát az elkészített trekket, ha akarod, térképre is szerkesztheted. Az OSM esetében fontos, hogy a track .gpx formátumban kerüljön feltöltésre.
Nem szabom meg a track minimális és maximális hosszát, lehetőleg egy már felmért úton végződjön az újonnan felmért szakasz. A felmérést bármilyen közlekedési eszközzel elvégezheted.
3. A további teendőid megegyeznek a többi mozgó ládánál megszokott lépésekkel.
Jelentsd be a találatot. Amennyiben nem a trekkelés végpontja közelében rejtetted el a ládát állítsd "beteg" állapotúra addig, amíg az új helyen elrejted. A rejtés után ne felejtsd el kereshetőre állítani a láda státuszát.
4. Töltsd ki a ládanaplót a megtalálás adataival és változtasd meg a jelszót.
5. Otthon a számítógép előtt add meg a láda új koordinátáit, írd át a jelszót a ládanaplóban megadottra és változtasd meg a rejtő nevét a sajátodra.

A láda nem rejthető el fokozottan védett területeken és ezeken a helyeken trekkelni is tilos mivel nem lehet letérni a jelzett turistautakról. A védett területeken - függetlenül attól, hogy hol történt a trekkelés - csak jelzett turistaút mellett szabad elrejteni a ládát.
Azokat a megtalálásokat, amik nem tartalmazzák a feltöltött track linkjét, nem fogadom el. Az ilyen esetekben levélben fogom kérni a log íróját a megtalálás törlésére

Mivel a trekfeltöltés már az OSM oldalra is lehetséges, a ládát külföldre is ki lehet vinni, de csak a határ 15 km-es körzetében. Kérlek, ha ennél messzebb trekkelnél, a ládát akkor se vidd el oda, inkább tedd le a készített trekktől távolabb, a szabály betartásával! Köszönöm!

A trekkelés alapvető szabályai.

A trekkelés TUHU-s szabályairól itt, a track feltöltés szabályairól pedig itt olvashatsz, míg az OSM-en a tájékoztatókat a már hivatkozott kezdők kézikönyve oldal tartalmazza. a következőkben néhány fontos szabályt említek csak meg.

A trekkelés megkezdése előtt ellenőrizd a vevő track-beállításait. Lehetőleg 4 méteres, távolság-alapú rögzítési módot használj. Kapcsold ki az úton tartás funkciót, így a GPS mindig a valóságos pozíciót fogja rögzíteni.
Csak akkor kezdj hozzá a trekkeléshez, ha a pontosság 10 méter alatt van és a vevő már befogta a műholdakat.
Rögzítsd útpontokkal az útkereszteződéseket és 20-30 méterre járd be azokat az irányokat amerre, nem fogsz továbbmenni, ezeket később valaki majd bejárhatja.
Szintén jelöld meg útponttal az útszakasz burkolatfajtáját, a burkolatváltásokat és belterületen az utcák nevét is. Sorold be az út típusát az alábbi kategóriákba, ezek fontosak lehetnek az útvonaltervezés szempontjából.

műút aszfalt, beton, zúzottkő burkolattal rendelkező út, adjátok meg a burkolat fajtását is
földút - gk-val járható, burkolatlan út
szekérút - gk-val nehezen vagy nem járható, és/vagy a növényzet által benőtt út
gyalogút - ahol legalább két gyalogos elfér egymás mellett
ösvény - rendszeresen használt út, ahol csak egy ember fér el.
csapás - alkalmilag használt gyalogút, ezeket lehetőleg ne mérjétek fel, mert fennmaradásuk esetleges.

Az útvonalpontok nevei legyenek beszédesek, hogy a térkép szerkesztője könnyen el tudjon igazodni az általad bejárt területen. Fontos, hogy az útvonalponttal kapcsolatos információkat ne a megjegyzés mezőbe, hanem az útpont nevéhez írd be, így meggyorsíthatod a térképszerkesztő munkáját.
Jelölj meg minden olyan objektumot, ami egy túrázó számára érdekes lehet: buszmegálló, esőbeálló, élelmiszer bolt, kocsma, sorompó stb.

Ládatörténet

2012.04.28: Attibati gondozásában megjelenik a láda, mely mozgó, feladata, hogy a térképkészítési kedvet serkentse.

2015.10.16: A TUHU licencének szabaddá tétele következtében a szerkesztési tevékenység a TUHU alatt minimálisra csökkent, ezért a láda funkcióját nem tudta tovább betölteni, így megszűnt.

2018.01.13: A láda újra él, az új tulajdonos Párduc50, aki nagyon köszöni a lehetőséget Attibatinak :-)
Állapot: kereshető
1 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (144 db): környezet: 4.79 rejtés: 4.73 web: 4.81 átlag: 4.78

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
+
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


kobcikrajci 2022.09.22 14:10 - Megtaláltam
Tapolcafőre indultam vonattal, bringával, de útközben gyors kalkulálás során kiderült, hogy a közeli 2 mobil ládát is útba ejthetem plusz 3 óra tekergéssel, szóval Beledről visszazakatoltam Csornára, majd onnan 4-5 km tekerés a nevezetes fa mellett elrejtett GCTREK. Kicsit még szeles, de szép idő volt, ezért is ért meglepetésként, hogy visszaúton kövér, hideg esőcseppek kezdtek áztatni apró felhőből. Egy kis szünet után azért komolyabban is hullott, de a rövid zápor ellen elég volt egy esőkabát. A láda egy szintén csapadékos nap szárazabb délutánján a komorói Tisza-partra került, a megközelítését pedig trekkeltem Komoró és Fényeslitke irányából is. Egy hatalmas, gombákkal "díszített" fa melletti kidőlt, de támaszkodó törzs felső üregébe rejtőzött a doboz kb. 1.5 m magasan, kéregdarabokkal fedve. N 48° 18,758' E 22° 5,346'
https://www.turistautak.hu/tracks.php?id=40982 (part-Komoro.gpx és part-FLitke.gpx)

Eddig jóParti idill
Színek, formákA rejtek a kép közepén
VaVi 2022.09.09 19:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Újrarejtve a A jobaházi Jobba fa (GCJJBB) közelében, kivágott fatönk résébe ágyazva.

https://turistautak.hu/tracks.php?id=44910

20220911_13393020220911_134857
SirLes 2022.08.19 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]
Nem igazán értem a fizikai láda koncepcióját. Most akkor track-elek egyet valahol, valamikor felteszem a tuhu-ra, majd ha éppen megtalálom a ládát, akkor hozzárendelem a tracket és teljesen máshová is kitehetem a ládát? Idáig én nem ezt a koncepciót követtem, de látom páran így csinálják.
Most azonban továbbra is ott van kitéve a láda ahol trackeltem. Valami hiba folytán eltűnt a tuhu-ról az utca ahol lakom, illetve az új utcák közül is tartalmaz egyet a nyomvonal. Most ez egy gcuser ládának is elmegy. Fa alatt, fűvel takarva találod a ládát.

becko 2022.08.17 09:43 - Megtaláltam
elvittem [g:hu 1.6.4]
Sír mögött, kerítés előtt tuskónál.
A Pusztamarót közelében állomásozó két mozgóláda nem hagyott nyugodni, így Perbálról neki indultam bicajjal, földúton átvágtam Máriahalom felé, Bajna felől közelítettem meg a tetthelyet.
Gyorsan felmarkoltam GCTREK-et, majd toltam egyet GCRED-en, visszafelé Péliföldszentkereszt felé mentem, a Mária-kútnál megebédeltem, GCTREK itt új rejtekbe költözött. Időközben a hőmérő 36 fokra kúszott, így megfontolt mozdulatokkal visszatekertem Perbálra.
Határozottan jó túra volt, pont olyan, és annyi emelkedővel ami hozzám van méretezve.
Biatorbágy, új lakóterület gerincútja

P1070501P1070502
P1070503P1070504
Liberty 2022.08.14 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.63
A GC20GH teljesítése közben, közös rejtés pappcsaláddal egy olyan ösvényen, ami a tuhun eddig nem szerepelt. Egy termetes fa tövében lapul a láda.

Tardos címere
Innen indultunkIdáig jöttünk, itt rejtettünk
A termetes fa tövében a ládaA rejtek
pappcsalád 2022.08.13 17:05 - Megtaláltam
Vittem
[g:hu+ 2.9.12]

VaVi 2022.07.03 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Viszem. [Geoládák v3.12.10]
Újrarejtve Véménd környékén, a GCKPF kezdőpontjánál, kidőlt fa takarásában.

20220712_140040 
baggio 2022.06.19 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Rejtés a CsabaPark kis erdejében, egy gyalogút melletti padtól kb. 20m-re egy, a környező fáktól kicsit vastagabb fa tövében, gallyakkal és avarral álcázva. A padtól érdemes elindulni ahogy az aljnövényzet engedi.
Megközelítés lehetséges a Berzsenyi utca felől a futópályáról, a Degré utcáról, a Körte sori, parkolóból, vagy a Gyulai út felől a CsabaPark parkolójából.
A rekortán futópályán ne kerékpároz, mert tönkreteszi! Gyalog lehetőleg használd a fa mulcsos gyalogutakat (amik néhol a futópálya mellett is húzódnak), hogy a futókat ne zavard!

https://www.turistautak.hu/tracks.php?id=44728

Ibolka 2022.06.17 12:25 - Megtaláltam
Nbokannal közös rejtés [Geoládák v3.12.7]

nbokan 2022.06.14 08:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.34
Megvan, viszem...

A GC20GH teljesítése előtt kaparintottam meg a dobozt, majd a túra közben rögzítettem egy jelöletlen szakaszt, ez lett feltöltve.

2022.06.17 12: 25 - Újrarejtés

Póstelek előtt, a Piros sáv piros sáv mentén lévő roncstemetőben, a cigány kocsi őrzi. Guggolj alá és nézz fel!
GC20Bm keresése közben jártunk erre és érdekesnek találtam a rozsdás gépeket.

-1-2
-3 
Dr.Lada 2022.06.11 16:42 - Megtaláltam
Asvanyvadaszekkal elkövetve:-)
Kozos rejtes asvanyvadaszekkal.
[g:hu+ 2.8.13]

Ásványvadász 2022.06.09 09:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Ládát vittük, bocsicetli maradt. [g:hu 1.6.4]
Hosszú időt töltött itt a láda, most visszaviszem Ökördire :)
Uszód határában parkoltam le és besétáltam a ládáért. Az út most sima és száraz volt, lehetett volna drájvin is. A rejtés közelében egy szép kis rét van.

2022.06.11. Rejtés Ökördi helyett Tarján és Héreg települések közötti földút mentén. A dobozt a villanyoszlop "jelölt" lábánál helyeztük el. Megtalálható mellette a GCRED bocsicetlije, hiszen azt meg innen vittük tovább a piroson. Mindezt Dr.Lada társaságában, a GCWalk Vértes 25/A túrája után követtük el.
A track egy új felmérés, az Ökördi melletti Nyulasban készült.

20220609_09323320220609_093307
20220611_16313320220611_164523
IMG-6436ee24acb8b6e133a1d67c4dbb52b1-V 
kanocpapa 2022.04.24 16:24 - Egyéb
Megtaláltuk, köszönjük!
Bocsánat, de mégsem visszük el!
Évi és Kanócpapa [Geoládák v3.12.8]

Csaba & családja 2022.04.23 07:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.67
Megtaláltam, tovább vittem. Ásványvadász mozgóláda rejtéseinek köszönhetően lassan megismerem a környékbeli erdőket is. Remek hely volt ez is.
Újra rejtve egy többtörzsű fa közepébe. Az út bejárására a legrosszabb időpontban történt. Az elején nem volt gond, de kb. a felétől a sár feladta a leckét.

IMG_20220423_074034Rejtek
IMG_20220423_145342IMG_20220423_150148
Ásványvadász 2022.04.18 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Ládát vittük, bocsicetli maradt. [g:hu 1.6.4]
Csókakőn parkolva, bicajjal közelítve kerestem a ládát. Akadt egy alkalmi kessertársam, egy móri hölgy, akivel együtt toltuk a bringákat felfelé a szőlők között. Érdekelte és már ismerte a játékot, így velem maradt a kereséstől a logolásig.

2022.04.20.
Rejtés Kiskőrös, Erdőtelek határában. A Nyulasnak nevezett erdő egykori láperdő maradványa. Már járt erre ez a láda. Úgy gondoltam, hogy apránként feltérképezném ezt a turjános erdőt. Már több trekket töltöttem fel innen a Tuhu-ra. A feldolgozásukat ezúton is köszönöm.
A ládát a felmérésből eddig kihagyott úton vittem be. Az út és a trekk is rövid, de a végén már csak a mocsár és egy vadetető van. Jól érzékelhető itt a láprét, láperdő jelleg.
A láda egy kisebb, kétágúnak mondható fa gyökerénél piheni ki fáradalmait. Vigyázz hová lépsz, könnyen vizes lehet a cipőd! Ne menj torony iránt!

20220418_10521720220418_105237
20220420_08485820220420_085831
20220420_08584520220420_085907
20220420_08593620220420_090103
SirLes 2022.03.29 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]
Bringázás közben, házfal mellé közvetlenül helyeztük el a ládát.
Két tracket is csatoltam, egyik földút a bicikli útról vezet fel a kőbánya felé vezető útra.
Másik track Kelet-Mecsekben készült, a Kata forrás mellől (sárga kör) vezet le a földút a patakhoz, majd ebbe csatlakozik be a piros +. Közben rájöttem, hogy egy loghoz csak egy treck-et tudok feltölteni, így a mecseki tracket nem logként töltöm fel.

IMG_20220414_133245IMG_20220414_133253
TBotond 2022.03.26 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Lupus21 2022.03.24 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Újra rejtve Szomód határában. Erdős rész és szántó határán, jelzett fa tövében. Kép segít!

IMG_20220324_123139178 
Bobby Holmes 2022.03.07 14:41 - Megtaláltam
Elhoztuk! Újrarejtve 2022. 03. 18-án, a János-forrásnál, Tatabányán. Egy nagyon jellegzetes, óriási fa maradványai őrzik a ládát (segít a kép) a (térképen) nem létező út mellett. Sok sikert!

Történet: Ez az utolsó nem kötött pályás mozgó, ami még egyszer sem volt meg. Vagyis most már nem az utolsó, ugyanis úgy tűnik, a GCKaKu is visszatér, úgyhogy vadászhatom le azt is. Iskolából rögtön ide jöttünk nagyapámmal és LikiLaszloval. Soha nem jártam még Mogyorósbányán, de érdekes kis település és ez a bicikliút... Mintha nem is Magyarország lenne. Köszönjük a rejtést!

Track a nagyapámnak és nekem (együtt jártuk be): János-forrás
Track LikiLaszlonak és nekem (együtt jártuk be): Vértesi vadászati utak

Soha nem csináltam még hasonló track feltöltést/linkelést, remélem mindent jól csináltam.

Visti48 2022.03.07 14:40 - Megtaláltam
Elhoztuk! [Geoládák v3.12.6]

likiLaszlo 2022.03.07 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bobbyval. [Geoládák v3.12.5]

petiba 2022.03.04 21:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
elvittem [Geoládák v3.12.6]

----------------------------------------------------

Az új rejtekhely egy fa tövében pár méterre a kék sáv jelzett turistaúttól.

Sokat kerekezek errefelé, s nemrég fedeztem fel a Péliföldszentkereszt előtt induló és Mogyorósbányára vezető új kerékpárutat (SacraVelo). Ezt akkor is felmértem valamennyire (nem voltam egyedül), így most visszamentem, bejártam az elágazásokat, képeket készítettem, ... Nem mondom, meredek az út, de jó minőségű, élvezet rajta menni. (Sajnos, autó is ment rajta, így több helyen sárfelhordás van jelenleg.) Mogyorósbányáról Tát felé lehet folytatni az utunkat (ez már harmadrendű országút), s onnan tovább akár a Duna mentén, akár más irányban (pl. SacraVelo) ...

ez már Táton egy pihenőaz országos kék is rámegy Mogyorósbánya előtt
védett kerékpárúttraktorral néha kereszteződik
Indulás fel...SacraVelo
Péliföldszentkereszt előtt 
Chubby 2022.02.20 09:45 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) Elvittem! [Geoládák v3.12.6]

A helyszínen adta magát a rejtekadó fatörzs, de bárhogy kotortam, kerestem, csörtettem, nem találtam sem a ládát, sem bocsi cetlit. Végül felhívtam naszia kessertársat, hogy súgjon egy picit. Iránymutatásának hála meglett a doboz, de olyan mélyre volt betolva a törzsbe, hogy a megtalálás mellé szülész-nőgyógyász diploma is járhatna...

Új rejtekéhez nem kell vasútüzemi területre tévedni, talajszinten keresendő a fém résben, a vágány felőli oldalon.

naszia 2022.02.12 20:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.6]
Visszük tovább.

Esti kesserkedés, köszönjük a mazsola069-nek a rejtést és a segítséget.
A ládát a track végétől nem messze újrarejtettük a megadott koordinátákon (egy kidőlt fatörzs rejti).
Sok sikert a kereséshez.

TUHU link

mazsola069 2022.02.07 09:59 - Megtaláltam
szmájlira cserélve, mától ez is rámvigyorog. :)

elvittem,
[g:hu+ 2.7.16]

trek


A lista az oldal alapbállításának megfelelően nem mutatja az összes bejegyzést (386 db), az összes megjelenítéséhez kattints ide.

Az alapbeállítást (25 db) felülbírálhatja a felhasználói beállítás, amelyet bejelentkezve a felhasználói adatok között tudsz megváltoztatni.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]