geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
3284. Haditechnikai park Zánka (GCDURR)

V750 VU légvédelmi rakéta SZM-63 indítóállványon

V750 VU légvédelmi rakéta SZM-63 indítóállványon

T 72

T 72

MI-24D harci helikopter

MI-24D harci helikopter

MI-8T szállító helikopter

MI-8T szállító helikopter

Minden mi szem szájnak ingere...

Minden mi szem szájnak ingere...

MiG-21MF több feladatú vadászrepülőgép

MiG-21MF több feladatú vadászrepülőgép

Kádár elvtárs az úttörőtábor megnyitóján

Kádár elvtárs az úttörőtábor megnyitóján

2012.08.31

2012.08.31
Szélesség N 46° 52,933'
Hosszúság E 17° 42,791'
Magasság: 119 m
Megye/ország: Veszprém
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2012.05.19 16:00
Megjelenés időpontja: 2012.06.06 20:11
Utolsó lényeges változás: 2019.09.30 20:42
Utolsó változás: 2020.06.06 22:13
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: wtl-->Szárnyaló Sas és rágcsa13
Felhasználó: rágcsa13
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 20 m
Megtalálások száma: 1011 + 1 jelszó nélküli + 12 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.3 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


A COVID-19 koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzet miatt, bizonyító erejű képpel megtámogatott, jelszó nélküli logot is elfogadok megtalálásként, de pótjelszó is van a behajtani tilos tábla hátulján. A lényeg, hogy nem kell a ládához hozzányúlnod a jelszóért.


WAP: A ládát a haditechnikai park melletti füves területen az alternatív parkolóhoz közel, a biciklis úttal párhuzamosan, kb 150 cm magasan találjátok egy kis fán. Ne a biciklis útról közelítsd. Pótjelszó a magánterület tábla hátulján.
 N 46° 52,931' E 17° 42,762' 123 m [GCDURR+Pótjelszó]

LÉGYSZI NE SZEDJÉTEK SZÉT A LÁDÁT TAKARÓ VASTAG GALLYAKAT, FÖLÖTTÜK BE LEHET RAKNI A LÁDÁT A REJTEKBE. Ha ezeket a földön látjátok, kérlek, rakjátok vissza, hogy nagyjából ne látsszon!

A láda szívesen fogad mindenféle bogarat.


Megközelítés

Autóval a 71-es számú főútról kell lekanyarodni közvetlen a parkolóba. Innen csak baráti 20 méter a láda és rálátni az autóra.

Biciklivel közvetlen a Centrum előtt halad el a Balatont is megkerülő jól kiépített biciklis út.

Ez a láda egy Haditechnikai Parkot kíván bemutatni, ahol olyan fegyverek és eszközök kerültek örök nyugalomra, amely történelmünk egy fontos és kitörölhetetlen részét jellemezték. A hidegháborúét. Bizony, ilyen fegyverek néztek egymással farkasszemet és ezek már alkalmasak voltak atomtöltet kilövésére, hordozására is. Az ember hátán feláll a szőr, ha belegondol, akármikor besorozhatták volna egy atomháborúba, ahol gombnyomásra tűnhettek volna el országok, földrészek. Persze a megtámadottnak egy válaszcsapányi ideje még lett volna a becsapódás előtt. Kimustrált állapotban azonban már teljesen más. Így egy időszak bemutatásra, a méretek érzékeltetésére már teljesen alkalmas.
Végül is ez a Park nem sokban különbözik a váraktól és a múzeumoktól, hiszen onnan se száműzik az egykori fegyvereket és harci eszközöket csak azért mert azok emberi élet kioltására alkalmasak. Márpedig azokat a rendeltetésüknek megfelelően biztosan használták is, várban, múzeumban pedig már mindannyian voltunk. Fogadjuk el, hogy az íj, nyíl, dárda, pajzs is a történelmünk, az emberi civilizáció egy korszaka és a tank, a harci repülő is. Érdekes ráeszmélni, hogy pár száz év alatt e téren is honnan- hova jutottunk. A fegyverek célja pedig mindig ugyanaz volt, csak az eszközök, a módszerek változtak. A ládám tehát nem állásfoglalás - erre kérlek benneteket is - csakis ismeretterjesztés.
E prológus után talán másként értékelitek és más szemmel nézitek a bemutatásra szánt dolgokat.

Haditechnikai Park

A haditechnikai park Zánkaland néven nyitotta meg kapuit 2010. július 26-án, a Zánkai Ifjúsági Táborban (ZIT). A megnyitón dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter, Benkő Tibor altábornagy, a HM Honvéd Vezérkar főnöke, és Bogó Ágnes a ZIT ügyvezető igazgatója mondott beszédet. A kiállított eszközök a tüzérség, a páncélos és gépjárműtechnika, a repülőműszaki és műszaki, valamint a logisztikai csapatok múltját mutatják be a látogatók számára.
A haditechnikai parknak az a rendeltetése, hogy igazi felfedezőútra indítson bennünket. Az embereknek a sorkötelezettség megszűnése óta egyre kevesebb alkalmuk van arra, hogy a katonasággal, annak lényegével és eszközeivel kapcsolatba kerüljenek.

A zánkai haditechnikai parkban többek között megtekinthető a 152 mm-es D-20 ágyútarack a 85 mm-es D-44 hadosztályágyú. Valódi különlegesség az SZM-63 típusú légvédelmi rakéta indítóállvány a V-755 Volhov rakétával. A légierő gépei iránt érdeklődők figyelmébe a MiG-21MF vadászrepülőt, a Mi-24D harci helikoptert, és a Mi-8T szállító helikoptert ajánlom.
A most megnyílt haditechnikai parknak köszönhetően ezek a kiszolgált katonai járművek és eszközök méltó helyre kerültek, ahol egyaránt szolgálják a katonai múlt megismertetésének és a honvédelmi nevelésnek a céljait. A színvonalas kiállítás a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum munkatársainak a szakmai hozzáértését dicséri.

Nyitvatartás: áprilisban és októberben, valamint november 1-én szombat, vasárnap, ünnepnap és iskolai tanítási szünetekben nyitva tartási napokon 10-től 18 óráig, május és szeptember hónapokban minden nap 10-től 18 óráig, június 1-től augusztus 31-ig minden nap 10-től 20 óráig.
2019. október 1. és december 31. között
naponta 8:00 és 16:00 óra között
Jegyvásárlás a Zánkai Sport- és Rendezvényközpont recepcióján a központi épületben.

Jegyárak
Belépődíj: 1 000 Ft/fő
Parkolás: 500,-ft/alkalom
A Zánkai GYIC Kft. és az MH dolgozói, nyugdíjasai részére, mozgáskorlátozottak, vakok és gyengén látók számára, valamint gyermekeknek 3 éves korig ingyenes. További információt az alábbi telefonszámon kérhetők:
(+36) 87/568-581,-582,-583

Kiállított eszközök és egy kis érdekesség róluk

85 mm-es D-44 hadosztály ágyú
T-72 közepes harckocsi
152 mm-es D-20 ágyútarack
APM-90M leszállító fényszóró állomás
PTSZ-M közepes lánctalpas úszógépkocsi
BAT-M gyorsjáratú lánctalpas buldózer
P-18 felderítő lokátor állomás
V750 VU légvédelmi rakéta SZM-63 indítóállványon
1969M vegyestüzelésű mozgókonyha
ZIL-130 közepes teherbírású közúti gépjármű
MiG-21 vadászrepülőgép
MI-8T szállító helikopter
MI-24D harci helikopter

Ahol ez az a kiállítás helyet kapott: Zánka-Új
Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Kft


1962-től, a kezdeti úttörőpark létesítésének terve az idők folyamán úttörőváros-koncepcióvá növekedett. 1968 őszétől került sor a Zánka és Balatonakali községek közötti Ság-puszta tereprendezésére és az infrastruktúra kiépítésére. 1969. augusztus 15-én helyezték el a jövendő "város" 90 kg-os suttői márványtömb alapkövét. Az építési munkák irányításával Mayer Antal mérnököt bízták meg, míg a generáltervezést az Általános Épülettervező Vállalat, a kivitelezési munkákat a Zalai Építőipari Vállalat végezte 17 vállalat és szövetkezet bevonásával. 1969-től önkéntes ifjúsági építőtáborok fiataljai is részt vettek a munkában.
Az úttörőváros hivatalos átadásra 1971. május 25-én, a Nemzetközi Gyermeknapon került sor. Kádár János avatta fel Közép-Európa legnagyobb úttörőtáborát, a Balatoni Úttörővárost. "A demonstratív ünnepség keretében a gyermekek a párt ajándékaként átvehették az úttörővárost, Zánkát, a szocializmus okos és értelmesen fényűző, új szigetét." - írták az akkori újságok.
Az akkor több százmilliós beruházásból épült táborba Angolától Kubáig, öt földrészről látogattak úttörők. Az 1970-es évek végére Csillebérc a felnőtt-, Zánka pedig a gyermek-tisztségviselők képzésének központi módszertani bázisává vált. Az 1980-as évek második felére a szaktáboroztatás, azon belül a képzőművészet, a sport és a környezetvédelem valamint a hátrányos helyzetű gyermekek üdültetése vált jelentőssé. A nyári üdülő és szaktáborok mellett Zánka országos és nemzetközi rendezvényeknek, versenyeknek valamint nemzetközi táboroknak adott otthont.
Az 1989/90-es évek fordulóján, a társadalmi és politikai rendszerváltás idején, az állami tulajdonú, "nemzeti gyermekintézmény" válságos időket élt át. Ezt a kritikus periódust gyakori névváltoztatások jellemezték, míg végül a Balaton északi partján fekvő egykori úttörőváros állami tulajdonban maradt és 1996. szeptember 1-jétől Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum, Oktatási és Üdültetési Közhasznú Társaságként szolgálja a magyar gyermek- és ifjúsági turizmus, oktatás és sport ügyét.
Forrás: wikipedia

Ha érdeklődsz a haditechnikai kiállítások iránt, akkor ha Kecel közelében jársz, látogass el a keceli Hadtörténeti Múzeum szabadtéri kiállítóhelyére, és vadászd le a Nagy magyar armadia (GCARMA) geoládát.

Aki egykori fényképeket, képeslapokat, építkezés ütemét szeretné nyomom követni, annak ajánlom a következő oldalt:Zánkai úttörőváros anno

A Ságdörgicsei templomrom

A ládától nem messze (kb 50 méterre) van a GeoMapen is feltüntetett, az egykori Sárdörgicse (más források szerint Ságdörgicse) falu templomának alapjai. A romok a 71-es út déli oldalán, a vízmű bekerített területén belül vannak.
Ládatörténet by Hörcsög/Árpi


2012.05.19 16:00 a láda életre kelt és
koszta kessertársunk elsőként 2012.06.06 21:30-kor már meg is találta.
2012.06.20 Íróeszköz kifaragva
2012.08.31 Többen jeleztétek, hogy bár az álcázás ötletes de a láda picurka és a rejtek messze van. A ládát ezért kicseréltem egy geovödörre, közelebb rejtettem a látnivalóhoz, de az álcázást meghagytam. Fentről szép kilátást nyílt a Balatonra, ami most ugye nincs, de hát valamit valamiért. Végezetül ajándékokkal csurig töltöttem. A jelszót lerövidítettem.
2012.10.07 Ládakarbantartással egybekötött szemétszedés a parkolóban. 1 zsák telt meg.
2013.09.07 Ládafosztogatók kipucolták a ládát. Ezt orvosoltam.
2019. 09. 30 A ládát hosszú fontolgatás után adoptáltam (rágcsa13)
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (470 db): környezet: 4.30 rejtés: 4.26 web: 4.63 átlag: 4.40

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 + igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 + szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 - kereshető 24 órában
 + a látnivalóért fizetni kell


JenniMiki 2020.09.19 18:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.6.0]

Pongi57 2020.09.19 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

zoo_lee+Edit 2020.09.19 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Aniko & Gyuri 2020.09.18 08:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

hosszueva 2020.09.16 11:34 - Megtaláltam
Nászúton találtuk! [Geoládák v3.6.0]

Ambró 2020.09.15 21:09 - Jelszó nélküli megtalálás
Délutani Balaton-kerülés közben nem volt időm többre.
Kérlek fogadjátok el a kép alapján.
Előre is köszönöm.

Screenshot_20200917-212541_Gallery 
GeoFox 2020.09.13 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Dóri és Gábor [Geoládák v3.6.0]

Ramszesz 2020.09.11 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

SandorCsaba 2020.09.06 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

PIT BJJ 2020.09.05 21:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Pantya 2020.09.05 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

bernus18 2020.09.05 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Kapus 2020.09.05 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

gabor03 2020.09.05 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Norbi85 2020.09.03 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Zsizsi60 2020.09.02 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

balazsz@ 2020.08.30 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Zsutila 2020.08.30 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést ! Nagyon ötletes :) [Geoládák v3.6.0]

Tibusbubus 2020.08.29 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Fidorka 2020.08.27 11:56 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Bendínó 2020.08.27 11:56 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

magdianyus 2020.08.24 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Nooori 2020.08.24 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

CsabaiMangó 2020.08.24 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! CsabaiMangó (Ági) [Geoládák v3.5.3]

Palog 2020.08.24 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszönjük szépen a rejtést!

julliae 2020.08.23 17:15 - Megtaláltam
A parkot most nem néztük meg teli hassal, de legközelebb sort kerítünk rá. [Geoládák v3.5.3]

éjféli vadász 2020.08.23 15:55 - Megtaláltam
Meglett! Köszönöm!

tam623 2020.08.23 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

meck36 2020.08.22 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Artemix 2020.08.22 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

szaszkievics 2020.08.22 10:56 - Megtaláltam
Balatoni nyaralás közbeni, geoláda vadászattal gazdagon átszőtt napok szépségében vagyunk. Eme rejtésnek sem tudtunk ellenállni, így megtaláltuk a Kincsesdobozt, amelynek nagyon örülünk. ;) [Geoládák v3.5.3]

HRita 2020.08.22 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

kolett 2020.08.21 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Hegyo 2020.08.21 15:24 - Megtaláltam
Levadásztam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: /Rejtés: / Web: [g:hu 1.6.2y]

whaides 2020.08.21 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

nrudi 2020.08.21 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ZMER [Geoládák v3.5.4]

kisbrekeke 2020.08.17 12:09 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést :)

kir6 2020.08.17 09:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

hidasedina 2020.08.13 20:26 - Megtaláltam
Köszönjük ;)

Szárnyaló Sas 2020.08.13 18:25 - Egyéb
Ládakarbantartás!

Pötti 2020.08.12 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

busmannn 2020.08.12 07:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

zsoffer 2020.08.11 20:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

szentvik 2020.08.11 15:52 - Megtaláltam
Balatonkerülés közben, már szakadó esőben, pótjelszóval. [Geoládák v3.3.2]

vikikrisztian 2020.08.11 14:38 - Megtaláltam
ynwa V&K [Geoládák v3.5.3]

-1-2
Slevin 2020.08.10 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ági&Máte, Bánk, Rebeka, Mór [Geoládák v3.5.4]

kovigaga 2020.08.07 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szeretet Round! [Geoládák v3.5.3]

A.Zsuzs 2020.08.07 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

MRT Co. 2020.08.07 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

dorkinga 2020.08.06 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

SuperAnya 2020.08.02 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Csg12 2020.08.02 19:50 - Megtaláltam
Három napos, 300 km-es bicajozás alkalmával. Káptalanfüred-Alsóbélatelep; Alsóbélatelep-Táska-Buzsák-Csisztapuszta-Alsóbélatelep; Alsóbélatelep-Káptalanfüred útvonalon. Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Hajrá Boti, sok szép rejtést még!

Regnal 2020.08.01 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam Ádámmal, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Peterancsa 2020.08.01 14:52 - Megtaláltam
Ez is megvan, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

p10gabi 2020.08.01 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Palacsinta 2020.07.30 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

silboy & Zsóka 2020.07.29 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

avori 2020.07.25 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést! Heni&Soma [Geoládák v3.5.0]

hornyaz 2020.07.25 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Jucus, Zoli, Emese [Geoládák v3.5.0]

tothadam86 2020.07.24 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [Geoládák v3.5.0]

zulcsi 2020.07.24 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kisback 2020.07.24 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

akarair 2020.07.22 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Adriennnsmith 2020.07.21 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ;)
Köszönöm az élményt [Geoládák v3.4.1]

pandala 2020.07.21 13:40 - Megtaláltam
Leleplezve. Köszönjük! [Geoládák v3.4.1]

Tündérpár 2020.07.19 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Schmauder Tamás 2020.07.16 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
OK

H.B. 2020.07.15 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Köszi a rejtést! Kerékpáros találat.

Berni93 2020.07.13 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

keresek 2020.07.13 13:08 - Megtaláltam
Egy kis nosztalgiázást követően a lustaság miatt csak az alternatív jelszót kerestük meg.
Kicsit szokatlan volt ,hogy "üzemi konyhánál" kellett sorba állni a belépőért.

TomiAncsi 2020.07.13 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Miktek&Szilvi 2020.07.12 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Invalides 2020.07.12 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Kopi 2020.07.11 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.69
Ár-érték arányban az egyik legrosszabb az országban.

RnR 2020.07.10 23:59 - Megtaláltam
köszi, a park is megérdemel egy sétát.

Mozsarak 2020.07.09 20:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Köszi a rejtést!

Csincsi manó 2020.07.09 20:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltam.

Welsh 2020.07.05 11:01 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.71
Megleltük.

Felni 2020.07.03 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk a Balcsi körtúra közben, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

MeseRatkay 2020.07.03 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi az élményt!! :) [Geoládák v3.4.1]

RezsoBacsi 2020.07.03 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm. [Geoládák v3.3.2]

nal14m 2020.07.03 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 2.76
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

edemszon 2020.07.03 10:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

katagonc 2020.07.02 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszi a rejtést!

mk45 2020.06.30 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

nemesa 2020.06.28 10:39 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
A láda a helyén van.
[g:hu+ 2.1.17]

berkopt 2020.06.27 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

vlala67 2020.06.26 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Brigi84 & Fifikee83 2020.06.25 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Natir81 2020.06.17 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

vajasfok 2020.06.14 12:59 - Megtaláltam
A tábor háta mögött építkezés zajlott, a ládát nem mentünk megkeresni. A behajtani tilos táblán sem találtuk, így kérném a képek alapján az elfogadást!

Köszönöm!

[Jóváhagyta: rágcsa13, 2020.07.16 20:45]

109987339_306256133901800_5689489947062818713_n109029695_1123195514724554_6226266968982184072_n
Saláta Bogi & Sanya 2020.06.14 08:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
A Liliomkert piacra tartva, gyors találat. Az ősszel, mandula éréskor megnéztük gyermekkorunk haditechnikáját, így most csak a ládát gyűjtöttük be. Köszönjük a lehetőséget!

andika1 2020.06.09 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk. A tilosban egy lépésre.
Andi és párja.

Lokospatrik 2020.06.01 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Webber 2020.05.30 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

banyóka 2020.05.30 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

sergeant 2020.05.29 13:33 - Megtaláltam
Boszival megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.3.2]

Kishercegek 2020.05.28 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

KlimaTamás 2020.05.23 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Andi2791 2020.05.23 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Famágus 2020.05.16 17:00 - Megtaláltam
Zseniális a jelszó :-) Badacsonyból hazafelé, még itt megálltunk, Oldfoxxal köszönjük szépen!!!

oldfox 2020.05.16 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

BiMeHu 2020.05.14 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm.

lugosidaniel 2020.05.10 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Elek73 2020.04.26 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ambrus207 2020.04.19 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

S0beit18 2020.04.05 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Jacsa 2020.04.05 18:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Furtyka 2020.04.05 13:03 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

johnnycache 2020.03.14 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.99
Köszönöm az élményt! :-)

Pzoli 2020.02.29 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

*Vica* 2020.02.03 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Eléggé látható. 1-2
1-3 
bm 2020.02.03 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

LC 2020.01.01 15:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Sasszemek 2019.12.05 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tothandras1 2019.11.01 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Leila, Andris. [Geoládák v2.2.5]

Photographer 2019.10.23 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.66
Átutazóban látogattunk el a Haditechnikai parkba, de ezúttal csak kívülről pillantottuk meg a járműveket és a pótjelszót szereztük be.
Köszönjük a lehetőséget!

IMG_20191023_143932IMG_20191023_144123
IMG_20191023_144140IMG_20191023_143843
IMG_20191023_143708 
goriszták 2019.10.20 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fercsipeter 2019.10.07 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. El hoztam belőle a Mágikus Krokodilt... :D

Szárnyaló Sas 2019.09.29 17:59 - Egyéb
Új láda kihelyezve rágcsa13 projektje új helyszín: N 46°52.933' , E 017°42.791'

rágcsa13 2019.09.29 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, és újrarejtettük a ládát=)
('- -')
__"___//___________________
__________________________
Érthető, hogy beteg volt hiszen a mezőn, ahol volt, nincsen odú, vagy ilyesmi, ahova rejteni lehetne, így kövek alá volt rejtve, és eltörött. Most egy fagyal bokorba van rejtve, vastagabb fenyőágakkal eltakarva, A FENYŐÁGAKAT NEM KELL SZÉTSZEDNI, FÖLÖTTÜK BELE LEHET RAKNI A LÁDÁT A REJTEKBE!!!

Göde 2019.09.29 15:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]

GeOrsi 2019.08.21 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fabox 2019.08.21 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

betty&endre 2019.08.02 13:29 - Megtaláltam
parkoljatok az út menti parkolóban, az ingyenes. 3 kislánynak nagyon tetszett a park. Köszi a rejtést. Egy új doboz jó lenne. [g:hu 1.6.4]

idrisi 2019.07.15 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VINAX 2019.07.14 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.00 súly: 3.78
Észak balatoni autóstúra 12/12

Ez a láda már nem volt betervezve. Beteg is volt, meg adoptálható is, de ha az embernek van egy 4x4-es autója, és akár fél méterre is meg tudja közelíteni a ládát, miért ne nézné meg, hogy mi a helyzet vele.

A láda törött, de megvan, és még mindig jobb, mintha lecseréltük volna egy vitaminos dobozra.

Azt jobban sajnáljuk, hogy a láda a haditechnikai parkot mutatja be, és nem a híres úttörő várost, de lehet, csak a személyes kötődés miatt érezzük így. Mi ugyan már nem voltunk úttörők, viszont Axl gyerekként volt itt többször vitorlás táborban, vízimentő táborban, illetve az első közös nyaralásunkkor itt sátoroztunk.

Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

vakond87 2019.07.07 06:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.16
Hajnali Révfülöpi ládázás után a szállásra visszatérve ejtettem útba a ládát. Szerintem a beteg státusz nem jó a ládának, mert a láda törött, de megvan, a jelszó kiolvasható. Egyértelműen karbantartást igényel, de attól kereshető. Köszönöm a rejtést!

IMG_20190707_062424IMG_20190707_062326
Lesmon4SLS 2019.06.29 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.80
Ahogy már írták, a láda teteje törött, a füzet elázott, de szerencsére még ki lehetett olvasni a jelszót, meg be tudtam magamat írni halványan a füzetbe. Sajnos nem volt nálam pótláda, így nem tudtam vele mit csinálni...

StellaDeFrász 2019.06.23 19:04 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

halaszkiraly 2019.06.23 19:02 - Egyéb
Piros kereszt Sajnos nem sikerült ellenőrizni/javítani a rejtést (vagy nem jelezte a rejtő annak megtörténtét sem az oldalon, sem emailben) rendelkezésre álló időtartamon (max 4 hónap) belül...(?)
Javaslom adoptálhatóvá tételét,
Köszönettel az eredeti rejtésért és Üdv:
halaszkiraly

bölli 2019.05.31 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.35
Betegség ellenére megkerestük, a jelszó még megtalálható volt. Köszönöm a rejtést!

Hey-ho 2019.04.26 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vanek01 2019.03.17 15:00 - Megtaláltam
Ok

halaszkiraly 2019.02.21 21:27 - Egyéb
A láda státusza jelenleg beteg - tehát a villáskulcsos jelzést kikapcsolom róla.

Reggel 2019.02.09 10:59 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

A láda nem volt a rejtekében. Tőle 4-5 méterre találtuk meg. Valószínűleg valamilyen vad kivette belőle. Most visszarejtettük. Az előttem megtalálók is írták már, hogy a doboz teteje törött, így a vizes logbook sajnos teljesen összefagyott és a jelszót nem lehetett kiolvasni.

Sajnos nálam nem volt tartalék doboz így segíteni sem tudtam rajta.

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

[Jóváhagyta: wtl, 2019.02.10 20:26]

Így találtam megBelülről
Kívülről megrágvaÍgy hagytuk ott
Jako 2018.12.08 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megtaláltam. Sajnos összetörve a láda teljesen vizesen ki vólt dobva a füves részre. Annyit tudttam tenni, hogy beraktam egy zacskóba és vissza rejtettem. Köszönöm.

20181208_12531320181208_193847
20181208_125431 
Diós Bejgli 2018.11.03 15:47 - Megtaláltam
Köszönjük: B, T és Á
A láda sajnos nagyon beázott, a logfüzet teljesen vizes, cseréje szükséges. [Geoládák v2.2.5]

Lacza és Tádé 2018.10.29 15:24 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Thanos 2018.10.22 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

Butchman 2018.10.22 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kasap 2018.10.22 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Ifialex 2018.10.19 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

njani55 2018.10.10 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

aresz 2018.10.04 14:56 - Megtaláltam
Köszönjük szépen. A ládabelsőt áttörölgettük, sajnos a füzet elázott. [Geoládák v2.2.4]

Bali László 2018.09.29 08:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

parolacsaba 2018.09.25 09:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ZoliQua 2018.09.22 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

halaszkiraly 2018.09.16 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0f]
A doboz nem akadályozta meg, hogy a logbook elázzon, így csak a fotó-logolás maradt a szétázott füzet nem volt alkalmas bejegyzés írására.
Köszönöm a rejtést!

20180916_13363820180916_133628
alexi 2018.09.15 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Hroxi 2018.08.31 19:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Zánkai strandolás után egy őzike kiséretében találtuk meg! Köszönjük a rejtést!

darkwolf 2018.08.27 16:11 - Megtaláltam
Köszönöm!

Jakire 2018.08.26 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Meglett. Balaton körüli ládázás 14˙C-ban...
A park maga nekem csalódás volt, pedig az ötlete szerintem jó.
A gondom az volt az egésszel, hogy karbantartásnak nyomát sem láttam : a járművek ablakai kirúgva, vagy leengedve, hagy essen bele az eső, aztán meg rohadjon el..., a kapcsolók kiszaggatva, ülések összehasogatva. Az egyetlen "bejárható" helikopter hulladéklerakó - csikkek, papírzsepik, és ráadásul minden csupa mocsok: olajos, koszos az egész - nem úgy néz ki mintha egyetlen egyszer is kitakarították volna.
Ha csak ennyi a megmutatni való, akkor legalább mind lenne kipróbálható, és adhatna több információt az egyes darabokhoz.
Ez a park nem ért meg nekünk 1000 Ft-ot fejenként!

TothTi 2018.08.21 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

davesopron 2018.08.20 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Egyelőre kintről nézve, de nagyon érdekes gyűjtemény.

vViktor 2018.08.15 17:07 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

eazs 2018.08.15 13:58 - Megtaláltam
Köszönjük!

SzantoA 2018.08.14 09:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Balatonkör közben.

SagiK 2018.08.14 09:50 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

mackomisi12 2018.08.12 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

pappcsalád 2018.08.12 16:32 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.0d]

W05-44 2018.08.11 20:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Kedvenc edzőbácsimmal. :)

szife 2018.08.11 20:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Wartburgos 2018.08.06 14:00 - Megtaláltam
Durr

MarkoGear 2018.08.05 11:37 - Megtaláltam
Szép volt a hadipark. Pilóták lettünk.

Vincenzo65 2018.08.05 11:37 - Megtaláltam
Hazafelé betértünk. A jegy ára 1000 Ft, sőt 6 év felett is! A parkolás is napijegyes 500ft. Annyi biztonsági őr volt, hogy kell is ilyen áru belépő. A park szépen rendezett. Kevés leírással, egy helikopter mászható. Nekem mint volt hőr-nek csalódás volt. Több technikai információt szívesen elolvastam volna. A ládához vezető út kaszáló.

gycaa 2018.08.02 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ZitaKati Andris és CsZso 2018.08.01 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk :-):-):-) [g:hu 1.5.4]

Kisske1112 2018.07.31 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Köszönjük, megtaláltuk :)

Dodó és Malvinka 2018.07.28 17:17 - Megtaláltam
A parkba már nem volt időnk bemenni, csak az északi-pari kirándulásunkon útba esett még. Véletlenül sikerült egyúttal GCMKAT-ot is meglelni. :)

Jenci&Timi 2018.07.27 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon jó volt a környezet

egynagyati 2018.07.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.91
Köszi a rejtést. Megtaláltam!

BLUEway💙2016! 2018.07.25 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.85
Klassz a park. THX.

Zogeboka 2018.07.23 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk a családdal, köszönjük.

Piros és a lányok 2018.07.22 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.67
Balatonról hazafelé 3 kisgyerekkel könnyű találat, köszönjük.

20180721_171438 
Kókány_művek 2018.07.19 12:59 - Megtaláltam
Trabis Balatonkör közben bezsebelve. Köszi! [Geoládák v2.2.4]

RetteNETes Lalyos 2018.07.17 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
A park megtekintése fiús apukaként megkerülhetetlen... :-)
A GC ráadás volt az élményhez. A láda egy kicsit "leharcolt" volt (ami az ajándékokat illeti), ezért nem is vittünk semmit.
Köszönjük a rejtést és a lehetőséget, hogy a "vendéggyereknek" megmutathattuk a játékot!

20180717_12372420180717_123904
20180717_12451920180717_133825
zema51365 2018.07.17 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Míg a fiúk a haditechnikai parkban voltak, mi csajok keresgéltünk???? [Geoládák v2.2.4]

mangogyuri 2018.07.14 10:30 - Megtaláltam
A láda könnyen meglett.
A haditechnikai park nagy csalódás volt. Csak az egyik helikoptert lehetett belülről is megnézni.

joove 2018.07.14 10:03 - Megtaláltam
Dörgicse felé útba ejtve. Köszönjük a rejtést.

HunNia72 2018.07.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Köszi a rejtést!

Alex és Rami 2018.07.08 18:45 - Megtaláltam
Köszönjük :)

Qxzc62 2018.07.06 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.69
Megtaláltuk, köszönjük!

Doriboo 2018.06.28 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

westmark 2018.06.28 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

nagyutazo 2018.06.23 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

szabicsalad 2018.06.12 12:21 - Megtaláltam
Erre jártunk, megtaláltunk! :) [Geoládák v2.2.4]

braunfrici 2018.06.12 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Megvagy!

GJ1024 2018.06.10 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ÁG-Team 2018.06.10 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bani 2018.06.03 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! :)

Paco 2018.06.02 19:51 - Megtaláltam
Ez is megvan, mégsincs este. Köszönöm a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Reaper 2018.05.26 10:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.97
Köszönöm a rejtést! Káli túra keretében a csapattal.

yepp 2018.05.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.75
Közönöm a rejtést!
Káli-túránk első, beveztő pontjaként lőttük ki; a hadiparkban meg vagy egy órán kerztül trónoltunk a Mi 8-as fülkéjében :D

Holdfény 2018.05.20 12:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.03
Pünkösdi kirándulásunk alkalmával Hegyestűről hazafelé útba ejtettük. Megtaláltuk. Köszönjük szépen! :)

IMG_20180520_121550IMG_20180520_122129
IMG_20180520_122207 
anettx 2018.05.19 17:40 - Megtaláltam
TFTC!

becko 2018.05.06 07:00 - Megtaláltam
Három napos geotúra, első nap Balatonfűzfőtől Szigligetig 13 találattal.

karathl 2018.05.05 17:45 - Megtaláltam
A tihanyi gcwalkról hazafelé megtaláltam.

VaVi 2018.04.22 13:16 - Megtaláltam
köszi :)

uvegeskornelia 2018.04.21 19:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

henger1 2018.04.21 19:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

nbaggio 2018.04.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltuk, köszi!

Lilamacs 2018.04.14 15:50 - Megtaláltam
Kesser ösvényt követve ráleltem e rejtekre :)

EniDávid 2018.04.06 23:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A törött ládát kicseréltük sajnos toll nem volt nálunk [Geoládák v2.2.3]

Marton Zoli 2018.04.02 15:10 - Megtaláltam
Haditechnikai park látogatás után könnyű találat. A láda rendben van de a teteje törött, félő hogy előbb utòbb be fog ázni. Sajnos nem tudtam cserélni.

belus01 2018.03.28 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

mamuszbubu 2018.03.23 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Bakacsin86 2018.03.22 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3] Dobozteto repedt, beazas veszely

HeAd 2018.03.14 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. Adri & HeAd [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eliottwans 2018.03.07 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megvan!

csattila87 2018.02.11 17:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

roko1821 2018.02.11 17:04 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

bimbee87 2018.01.28 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.70
Köszönöm a rejtést!

PAncsi 2018.01.26 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SierraLima 2018.01.26 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tádé 2017.12.27 13:23 - Megtaláltam
Köszönjük! Tádé és Teodóra

balipou 2017.11.11 23:59 - Megtaláltam
Ok

btk666 2017.10.14 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
by: btk [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tfmb 2017.10.08 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Köszi a rejtést!

Maszat1 2017.10.07 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kiaribua 2017.10.06 17:25 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért.

salem.macska 2017.09.30 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rubin55 2017.09.30 17:39 - Megtaláltam
Köszönöm

Ga-Bo 2017.08.28 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Köszönjük!

tompi72 2017.08.22 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.85
Köszönjük.

Zsákos Bilbó 2017.08.22 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Köszi a rejtést!

llaci1 2017.08.20 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ekarp 2017.08.20 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
A rejtés teljesen rendben van, a kiállítás viszont kevésbé tetszett. A gépek gondosan elkerítve a látogatók elől (jó, a szállítóhelikopterbe be lehet ülni), cserébe nincsen belőlük sok, viszont már három éves kor felett is teljes árat kell fizetni, de azt csak készpénzben lehet - a katonai vasak iránt érdeklőd kicsiknek és nagyoknak sokkal érdekesebb lehet a magyargencsi gyűjtemény, még ha a ládája (GCKHPM) nincsen is így rendben tartva.
A rejtést minden estre így is nagyon köszönjük!

Grrrrr 2017.08.19 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.69
Elég messze volt a parktól, a leírásban közelebbinek tűnt.

Tuulikki 2017.08.12 19:00 - Megtaláltam
Balaton-felvidéki bicótúra közben, balorkannyal.

mayagabor 2017.08.10 19:50 - Megtaláltam
Megtalàltuk, köszönjük!

Petrukkio 2017.08.10 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tete123 2017.08.08 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kisdavid1107 2017.08.07 08:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MoMaszter 2017.08.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.93
Szandálban nem annyira jó száraz fűben vagy tarlóban menni! De a rejtőnek köszönet, hogy nem valahova a dzsindzsába rejtette el a dobozkát, hanem csinált neki kánikulában is jól megtalálható "fészket"! :)

eszel 2017.07.30 17:50 - Megtaláltam
ok!

Sziszkó78 2017.07.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Köszönjük szépen!

Rubor 2017.07.28 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Pontos koordináta, rengeteg látnivaló, köszi!

Mo-Hó 2017.07.26 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Még a nagy eső előtt meglett...
Köszi a rejtést!

jutics 2017.07.25 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Köszönöm a rejtést! :)

DSC_0028 
PardiAndi 2017.07.24 00:00 - Megtaláltam
dzoli1-gyel.

Gabesz03 2017.07.22 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Köszi a rejtést!

snandor 2017.07.21 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Bringatúra közben. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

TD Adventure 2017.07.15 18:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Koszonjuk!

Kiss_Karoly 2017.07.13 21:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Köszönöm a rejtést!

Kali4x4 2017.07.13 12:40 - Megtaláltam
Köszönjük! Balatoni nyaralás Ivettel.

álomfogók 2017.07.08 17:00 - Megtaláltam
Egy kis balaton-felvidéki kódorgás.

meriveder 2017.07.05 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.72
Köszönjük a lehetőséget! :)

patrickrangoo 2017.07.02 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Köszi a rejtést! :)

Fixis 2017.06.30 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
A ládát könnyen megtaláltam. A kecelivel összehasonlítva elég kicsi a kiállítás.

ArNick 2017.06.17 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Aleph & Rita 2017.06.05 14:30 - Megtaláltam
Mai Balaton felvidéki ládázásunkon ide is elvetődtünk.
Köszönjük a lehetőséget!

Pirog&Kata 2017.05.28 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Frentzen 2017.05.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Voltam már itt korábban, de most a fiaimnak is megakartam mutatni sajna csak kívülről tudtuk megnézni.
Kár hogy nem volt nyitva.

20170521_134734 
KP1965 2017.05.20 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
10 fős csapattal futottuk körbe a Balatont és 11,7 km után, de még 15,5 km előtt lehetőség kínálkozott ennek a ládának a megkeresésére.

gst76 2017.05.20 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.79
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.
Az Ultrabalaton futóversenyen futókat kísértem. Itt volt a lehetőség, hogy kellemest a hasznossal, becserkésszem a ládát. Sajnos, az ösvény nem létezett, fél méteres aljnövényzetben kellett a ládához mennem. Szerencsére a futók sem döntöttek Világcsúcsot, így hamar itól érhettem őket.

Hörcsög 2017.05.20 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kami1 2017.05.19 10:13 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Balázs1984 2017.05.19 10:13 - Megtaláltam
Köszönjük. :-)

azimee 2017.05.19 07:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi.

szemlédi 2017.05.11 09:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Ok!

Timi&Szabi 2017.05.01 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Megtaláltam

kewa911 2017.05.01 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dinkie 2017.04.30 18:26 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Szerencsére könnyen megtaláltuk.

bmarianna 2017.04.17 14:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Köszönjük!
. bmarianna és HA8LCA

nyic 2017.04.12 11:45 - Megtaláltam
Megvan.
Nyic+Zita+Anna+Nóra

zsupisti 2017.04.03 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

attila.papai 2017.03.29 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Barátokkal Révfülöpről hazafelé tartva gyűjtöttük be :)

earato 2017.03.29 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.33 súly: 1.30
Hazafelé tartva álltunk meg Zánkán a barátokkal. Egyszerű lehetett volna a rejtés, ha nem a bicikli út felől közelítünk! :D Így különlegesebb volt! Köszönjük a rejtést! :)

Barátokkal 
steinmiki 2017.03.28 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

CsiLa 2017.03.25 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Megtaláltuk! Köszi! :)

Detty & Zoli 2017.03.25 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Hévízi wellness napokról hazafelé, negyedik találatunk az északi parton.

Itt már "találkoztunk" a Balaton-Maraton résztvevőivel, akikkel még néhányszor kereszteztük egymás útját a további kereséseinknél.

Köszönjük a rejtést.

Detty, Viki, Ati, Zoli

WP_20170325_041WP_20170325_042
WP_20170325_043WP_20170325_044
WP_20170325_048 
Szandika 2017.03.18 20:51 - Megtaláltam
Lepke túra előtti nap! Köszönöm! [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Katatúra 2017.03.17 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
:)

jpal 2017.03.12 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.88
A haditechnikai parkot zárva találtuk, a kerítésen keresztül kukucskáltunk be. A rejtés ebben a formában elég egyszerű, valami fúrmányt lehetne belevinni.
Köszönjük a rejtést.

HelikopterVadászgép
HarckocsiRakéte
Myself 2017.03.05 23:59 - Megtaláltam
ezt egyszer már megtaláltam, de valahogy elkallódott... most megvan :)

turani 2017.01.22 16:05 - Megtaláltam
A vödör teteje eltűnt, tartalma elázva összefagyva. Képek alapján kérem a találat elfogadását. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: wtl, 2017.02.04 06:13]

HaditechnikaLáda
Kalocsai család 2017.01.01 16:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megvan. Köszi a rejtést.

Menyuskj 2017.01.01 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

fullz 2016.12.30 13:42 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa
(Láda tartalma a mezőn, doboz szétrágva. Kicseréltem. Ajándéknak nincs hely. Tollat vigyél.)

3284. Haditechnikai park Zánka  (1)3284. Haditechnikai park Zánka  (4)
zaskl 2016.12.29 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Lábdihegyi öko-team 2016.11.29 10:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

Brasil 2016.11.19 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Dezsőke247 2016.11.17 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

mszilvia 2016.11.13 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi.

alcala76 2016.10.31 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszi a rejtést, és még inkább a jelszóban való segítséget! (Sajnos, elhagytam a papírt, és csak a végére emlékeztem.)

Kehidakustány és környéke 001Kehidakustány és környéke 004
Kehidakustány és környéke 012Kehidakustány és környéke 017
laszloze 2016.10.23 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Egy hosszabb balatoni ás Balaton körüli kirándulás alkalmával kerestük fel azt a ládát.
Köszönjük a rejtést!

Tíztyúk 2016.10.02 16:41 - Megtaláltam
Mászkáltunk a szántás szélén. :D

dsnine 2016.10.02 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Bruno80 2016.09.22 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2016.09.11 00:00 - Megtaláltam
Ok.

sziooka 2016.09.10 16:04 - Megtaláltam
ok
hiányzik a logbook

vadalma28 2016.09.10 14:25 - Megtaláltam
Köszi!Nincs benne logbook.

Évi&Zoli 2016.08.30 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.74
A GCEBAK végládája előtt még útba esett. Logolni nem tudtunk, a füzet szétázva. A következő megtaláló vigyen ha tud! Köszönjük!

20160830_12121820160830_121237
Luki 2016.08.28 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.82
+one
később a geoneo.hu-n

blezs 2016.08.28 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

lyzX 2016.08.28 13:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.33
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bővebben:
http://kirandulo.blog.hu/2018/03/08/zankaland_haditechnikai_park

leg3nd 2016.08.28 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

soma76 2016.08.27 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Sokat kerestük, de a végen azért meglett.

HADSZ 2016.08.27 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szili83 2016.08.27 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.
Hát.... a láda helyének azért lehetett volna jobb helyet választani.

Danichem13 2016.08.27 11:45 - Megtaláltam
Defekt miatti megálló kereséssel kiegészítve. Elázott, így a log elmaradt.

Zsoland 2016.08.27 10:22 - Megtaláltam
Hazafelé kerestük meg ezt a ládát.

Zozó és Edus 2016.08.27 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Köszönjük a rejtést!

Bigzoli 2016.08.21 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

buhera 2016.08.20 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kopepe 2016.08.20 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.73
Köszi a rejtést!

pockok 2016.08.20 09:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később... [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

R-Gyu 2016.08.19 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kiflik 2016.08.17 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
Köszi!

szjuli 2016.08.17 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.83
A parkban kiállított katonai járműveket csak kívülről néztük meg. Nem teljesen értettem, miért került ilyen messze a láda a parktól. Azt meg aztán pláne nem, ha már olyan messze van, akkor miért nem a kis bozótosban van. Ugyanis mi a szántóföld szélén egy önálló kis fa tövén találtuk meg, teteje leesve, takarva nem volt rajta, és a logbook is szét volt szaggatva. Nem tudom, hogy szándékos rongálás volt-e, vagy a szántáskor sérült meg, de én beljebb tenném a bokrok közé.

luviktor 2016.08.17 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.81
Következő állomásunk Zánka volt, ahol kívülről megtekintettük a parkot. (Az autót egyébként az üdülő előtti nagy parkolóban hagytuk.) Szép nagy forgalom volt kívül-belül. A láda egy kicsit érthetetlen helyre került. Elég rossz állapotban is volt, gyakorlatilag logbook nélkül.

huMSTS 2016.08.16 13:30 - Megtaláltam
Csopak-Badacsonytomaj bringázás 4. ládája - köszi a rejtést! :)

P8160062P8160064
NZs 2016.08.13 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.91
Balatoni mini-kesingtúra 5/4.

Régóta kerülgettük már ezt a helyet, eddig mindig kimaradt, de most bepótoltuk. Először elgurultunk a földúton az ajánlott parkolóhelyig, és becserkésztük a ládát. Tényleg érdemes megfogadni azt az intelmet, hogy ne a bicikliúton közelíts! Nem a biciklisek, hanem a saját érdekedben. Onnan ugyanis egy elég széles, meglehetősen barátságtalan bozót áll utadba, a szántóföld szélén azonban semmi.
Logolás után visszamentünk a bejárat előtti parkolóba, és majdnem belógtunk, ugyanis a jegyárusítás is a kocsmahivatalban történik, ott pedig erősen el voltak foglalva. Jó úttörők vagyunk! -felkiáltással kivártuk a sorunkat és megvettük a két jegyet 1.000,-Ft-ért. (Az én megítélésem szerint túlzó ez az ár a teljesen lepusztított, szétberhelt technikáért. De persze ez szubjektív. Érdeklődő gyerekkel érkezőknek biztosan nagyobb élmény... Én még egyszer biztos nem fizetnék érte.)
Végigsétáltunk a matuzsálemek között, érdekes és félelmetes is volt persze, de a technika állapota elszomorító, siralmas. Ha a belépő ára nem csak a hasznot növelné, de valamennyi visszakerülne belőle a kiállított tárgyakhoz is... jó, tudom, ez kis hazánkban nem szokás.
Miután körbeértünk, siettünk vissza füredi szállásunkra átöltözni, majd tovább, Balatonlellére, Bikini koncertre. A koncert után még gyorsan megkerestük a lellei katolikus templom (GCLELE) jelszóhordozó tábláját.
NZs & Dóri

helikofferhátsó ajtó
lepusztított műszerfalkapcsolók
másodpilótamég egy heli
fegyverzet (helye)lenyűgözve
álgyúhókotró (na jó, földgyalu...)
rakáta állásrakéta
egy újabb lepusztított műszerfalvezető ülés
antenna 
szimszon 2016.08.12 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

stikli08 2016.08.11 13:19 - Megtaláltam
Balatoni pihenés során ládáztam kicsit :-) Remek hely! gyerekek kész voltak a haditechnikai parktól. Köszönöm, hogy megmutattad! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

imre.j 2016.08.08 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Bringával jöttünk megnézni parkot. Utána megtaláltam a ládát is.

IBálint 2016.08.08 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.78
Nagyon jól éreztem magam. A cél a park volt, de a ládát is begyűjtöttük.

abide 2016.08.03 23:01 - Megtaláltam
ekkora parlagfűültetvényt régen nem láttam!

jetijak 2016.08.03 07:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bgpeter 2016.07.28 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.07
Megvan! Köszi! Travelbugot kivettem... :)

aldarion109 2016.07.22 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Oriza 2016.07.21 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2016.07.20 19:30 - Megtaláltam
A tihanyi levendula illatú romantika után a páromnak is kedvezve nagyon jó "pasis" program volt a park meglátogatása, de estére sajnos mindkettőnk telefonja megunta a fotózást és teljesen lemerült, esélyünk sem volt rövid idő alatt életet lehelni bele és ládát keresni. Kérem jelszó nélkül is elfogadni a találatot. Köszönöm! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: wtl, 2016.08.18 12:54]

received_1274964769210711 
daisy01 2016.07.19 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.58
Köszi :)

madball 2016.07.19 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.69
Nagy siker volt a haditechnikai park, köszönjük a rejtést.

Donald 2016.07.19 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

melinya 2016.07.14 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget:-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

NagyPatak 2016.07.14 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

AtiGabi 2016.07.13 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Köszönjük!

Borzaska 2016.07.10 09:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Borzaska [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

eFeS 2016.07.09 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

matya&zotya 2016.07.09 00:00 - Megtaláltam
AlfaCity 2016 keretében Zánkán jártunk. Nem hagyhattuk ki a ládát!
Köszönjük!

GYEZegzug 2016.07.08 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
Útban Sopronba a 45 éves évfolyam találkozóra. Köszi szépen a lehetőséget.

IMG_7166IMG_7168
Tekergők 1 2016.07.07 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

geoládászok 2016.07.07 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget 175. találatunk! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gzp 2016.07.05 09:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szladoo 2016.07.01 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

james 2016.06.30 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kszmm 2016.06.28 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.61
Köszönjük a lehetőséget!

Galgand Péter 2016.06.28 09:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megtaláltuk!

Galmák 2016.06.28 09:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megtaláltuk!

fa-peti 2016.06.19 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Discover 2016.06.17 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.19
Köszönöm a rejtést!

_DSC3568_DSC3569
_DSC3570_DSC3571
_DSC3572_DSC3573
_DSC3574_DSC3575
_DSC3577_DSC3578
_DSC3579_DSC3580
dino86 2016.06.16 22:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

HGery 2016.06.14 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Woodoo 2016.06.14 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Woodoo [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2016.05.27 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.31
20. házassági évfordulós tapolcai hosszú hétvégére menet kerestük fel a helyet.
A parkoló végénél álltam meg, majd innen sétáltam be a szántóföld szélén a ládáig. Érdemes a leírásra hallgatni és nem a bicikliút felől közelíteni, még ha első látásra nem is tűnik jónak a szántóföld, mert a rejtek egy jó nagy cserjés mögött található, ami a másik irányból utunkat állná.
A láda után a park látványosságait csak kívülről szemléltük meg, aztán mentünk tovább a nyári melegben egyre jobban vágyott welness felé. :)

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg, otthon kiegészítve]

P1350127P1350128
P1350129P1350130
P1350131P1350132
P1350133 
cugesz 2016.05.24 19:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2016.05.24 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.93
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
A tegnapi napszúrásom miatt ma csak ezt a ládát voltam képes megkeresni. A ládában nem volt Logbook, ezért tettem bele egyet!!!
A park már ismerős volt, pár éve jártam itt a párommal...
Köszi a rejtést!

Tibi1983 2016.05.21 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x]

Stark család 2016.05.21 09:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

..
..
stmester 2016.05.20 12:40 - Megtaláltam
megvan köszi

Imi Ari Bella 2016.05.15 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Megnéztük a fegyókat is, de csak kerítésen kívülről. :(

(Ezen a napon több ládát is felkerestünk, és sikeresen elhagytuk autónk első rendszámát, ha valaki megtalálná írjon nekem. KNM-el kezdődik :) imre.szeitli@gmalil.com, köszi. :))

Szityu 2016.05.15 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi!
Évi, Szilárd

Nitusz 2016.05.08 00:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nita [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Nemi91 2016.05.08 00:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hanita12 2016.05.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
:)

Roberto Kesser 2016.05.05 13:34 - Megtaláltam
Bringáztam egyet az északi parton, meg persze beiktattam pár ládát az úton ;)
Köszönöm a rejtést!

viad 2016.05.01 00:00 - Megtaláltam
KöszönöM !

kermil 2016.04.30 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ditke 2016.04.18 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bagee 2016.04.09 17:48 - Megtaláltam
-

GeoGirl 2016.04.09 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

acsi53 2016.04.02 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Köszönjük a rejtést!

Zergi 2016.03.30 17:47 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_7410IMG_7411
IMG_7412IMG_7413
IMG_7414IMG_7415
benist 2016.03.27 11:10 - Megtaláltam
Látványos gyűjtemény. Természetesen a figyelmeztetés ellenére a bokrokon keltem át, bár a bringát már az elején leraktam. Visszafelé kényelmes kerülővel. Miután feleslegesen feltúrtam a kőrakást, szembeötlött az alig álcázott vödör.

OsiOsi 2016.03.23 13:40 - Megtaláltam
oksza

Lucye 2016.03.22 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Maga a park nagyon izgalmas de a láda nagyon szem előtt van... nem volt nehéz megtalálni..

RékaésAdrián 2016.03.20 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, könnyen meglelhető és remek dolgokat rejt a vödör!
Logbookot nem találtunk, kérjük a következő "kutató" vigyen egyet magával.
Köszi!

foximaxi 2016.03.12 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Gyermekkorunk emlékei:)

Petrácska 2015.12.31 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltam! Köszönöm!

Füles csapat 2015.12.29 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Köszönjük a rejtést.

Parmerozpazepan 2015.12.29 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megvan! Köszi a rejtést! Könnyen meglett.

Cenci és Alfi 2015.12.06 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük

breimanne 2015.11.14 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Többször voltam a Zánkai táborban, nem volt mód akkor a keresésre.Nagyon szeretem ezt a vidéket!

Lilah&Lackó 2015.11.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.16
Zalakaros felé tartva rövid kis pihenőként megállva megkerestük a ládát.
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

Rupi71 2015.10.31 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCDURR_20151031113903.jpgGCDURR_20151031114251.jpg
Renita0703 2015.10.27 16:24 - Megtaláltam
Egy tábor során találtuk meg a gyerekekkel. Nagyon élvezték :)

Tonykopter 2015.10.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.56
Felleltül!

thera 2015.10.24 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Megtaláltam. Becsapós volt. :-) Köszi a rejtést!

Bubu_83 2015.10.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megvan, köszi! A Haditechnikai Park szépen rendbe van téve.

ztibi 2015.10.17 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk, köszönjük szépen!

RoriZo 2015.10.17 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.93
Köszönöm meglett!

a-beatrix 2015.09.27 16:15 - Megtaláltam
Keszthelyről hazafelé dzoli1 társaságában /6.

dzoli1 2015.09.27 00:00 - Megtaláltam
Hévízi és környéki ládázás.

Kilátó 2015.09.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.41
Bendő 60. születésnapján a Káli medencében bringáztunk, a TB-t tovább vittük

 
Hukk 2015.09.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.84
Balatoni túránk utolsó ládája. Andival voltam.

M&Ms 2015.09.19 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.51
Köszönöm a rejtést.

5N 2015.09.17 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Annak idején sorkatonaként volt alkalmam közelebbről is ismerni egy két eszközt ezek közül.

push_key 2015.09.13 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Köszönjük a rejtést!

Szalay-team 2015.09.13 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Biciklis Balatonkörutam 5. ládája. Köszönöm!

koponya 2015.08.30 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.33
Megvan! Köszi.

bumbika 2015.08.26 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Megtaláltuk.

Levi&Hajni 2015.08.23 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mr Lump Kuala 2015.08.22 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Fiamat mindig érdeklik a tankok, ezért megnéztük a T-72 miatt. Csalódás, hogy nem elég interaktív. Körül van minden kordonozva, vagy lehegesztve. Amibe beülhetsz, ott meg rád szól a "nenyúkapiszka" bácsi. Max. 20 perc.
A vödröt bezacskóztuk, talán nem ázik így be. Kicsit azért jobban álcáznám, simán kitűnik a bokor alól a kék fedele.

vidoree 2015.08.21 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

walky 2015.08.21 12:50 - Megtaláltam
Négy napos Balatonkerülés, 12/30

Köszönöm a lehetőséget!

A2M 2015.08.20 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőség et.balatonkerülés közben [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Master7 2015.08.19 17:13 - Megtaláltam
Demivel, Ákossal, Fédrával, Fruzsival, Levivel, Ádámmal

Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

M.Sasa 2015.08.19 08:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Szokás szerint nyaraláskor reggeli előtti ládázás alkalmával kerestem meg a helyet végre napos időben. Majdnem drive-in találat. A GPS-em a kövekhez vezetett, de nem köztük kell keresni. Idő hiányában csak messziről néztem meg a parkot, később biztosan bemegyek. Köszi a rejtést.

ZoltanW 2015.08.19 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Sajnos a hadiparkot most ki kellett hagynom, de hamar meglátogatom újra.

Eryx 2015.08.18 15:53 - Megtaláltam
Köszönöm! Megtaláltam

daddy1001 2015.08.18 15:53 - Megtaláltam
Köszönöm!

duranyikd 2015.08.18 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Megint esik az eső, így a parkot nem néztük meg. :(
Köszi a rejtést!
Nyaralás alatt... 9/20

BZd 2015.08.17 17:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megint egy hely, amit a geochacing nélkül nem fedeztem volna fel. Mindig nagy élmény ilyen nagyvasakat simogatni. A Minyóban a nyugdíjas pilóta bácsi nagyon kedvesen kalauzolja az érdeklődőket.
A láda környékén a rejteknek látszó kőrakásból előkerült "Nem nyet" cetlin jót mosolyogtunk. :)

MinyóNem nyert :P
bigmick 2015.08.15 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

rozsomol 2015.08.14 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.69
Köszönjük a rejtést!

zene.vmmk 2015.08.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.86
Köszönjük!

Bali01 2015.08.13 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

Nimród fiam első geoládája. 😀

bonisbela 2015.08.12 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Akaliról Zánkára menet biciklivel találtuk meg. A gyerekparkba is be akartunk nézni, de besötétedett. Köszönjük a rejtést!

Hugi87 2015.08.11 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

sorx 2015.08.11 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

Ki.Ke.Mo 2015.08.09 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

godlada 2015.08.09 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.05
Köszi!

ndavid42 2015.08.08 12:12 - Megtaláltam
[:830:] II. Balatonkerülő kesselőtúra
Hűű, nagyon jó hely! A gépeket nézve csorgott a nyálunk rendesen, a nyugalmazott vadászpilóta bácsit pedig jó volt hallgatni, annyit sztorizott, hogy alig bírtunk szabadulni :) Kívánok neki jó egészséget, hogy még sokáig mesélhessen a látogatóknak!

sereszaki 2015.08.08 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Balaton körüli, 4 napos ládázós bicajtúránk eredménye: 255,7 km táv, 1125 m szintemelkedés és 55 megtalált láda.
3. nap, 13/4. találat.
Hú,ez nagyon jó volt! A láda megtalálása után bementünk a hadiparkba. A MI 8T helikopterbe is be lehetett menni,s a pilótafülkébe is beülhettünk. Közben szóba elegyedtünk egy nyugalmazott vadászpilótával,aki a kiállított gépekről,eszközökről sokat és érdekeseket mesélt,meglehetős alapossággal. Történelmi ismereteinket is frissítette és saját életébe is bepillantást nyerhettünk,amikor még a hazánkat szolgálta. Órákig tudtunk volna még beszélgetni,de hosszú út várt még ránk. Ajánlom mindenkinek,akit kicsit is érdekel a haditechnika és közelmúltunk történelme!
Köszi a rejtést!

Gabbence 2015.08.07 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Balatoni körtúrán előretörtem a ládáért, és itt vártam meg a többieket. Jó, hogy itt tudtam vizet tölteni.
Jó rejtés.

ha2ecm 2015.08.06 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.00
Köszi szépen! :)

sogor36 2015.08.04 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Köszi a rejtést. Egy vicces kedvű megtaláló csinált a közelben egy "nem nyert" feliratú rejteket is. Ettől néhány méterre van az igazi láda egy kis bokor tövében.

zharangi1970 2015.08.03 18:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Tamota 2015.08.01 12:50 - Megtaláltam
Köszi!

velates 2015.08.01 12:30 - Megtaláltam
Tekerés közben behúzva.
Köszi!

BenderB 2015.07.30 19:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Családi ládázás egy jó esős balatoni nyaralás alkalmával :o)

tomposg 2015.07.27 10:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
Megtaláltuk! Köszi! Éppen lecsúsztunk TB-ról :-(

sanzi89 2015.07.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltuk!

Aurashark 2015.07.26 19:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
GáTiKaCsa (Gábor, Timi, Kata, Csabi)

Tuti rejtés, TB költözik tovább, [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

seemann 2015.07.26 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nebel 2015.07.26 14:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Zánkai látogatás alkalmával kerestük fel a haditechnikai parkot és a geoládát is. Köszönjük a rejtést! :)
Chilli TB beköltözött a ládába, segítsétek tovább! :)
Képek később! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Trolley 2015.07.23 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltam

Szixty 2015.07.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést! Megtaláltam.

Csirimojo 2015.07.20 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Panoráma-bringakörutazás közben. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Dzseemy 2015.07.20 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.43
Köszi a rejtést.

csehipest 2015.07.18 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Legalább 10-szer eljöttem már mellette úgy hogy nem is tudtam, hogy itt van elrejtve, de most végre meg lett.

lucannuss/Debreceni Nyuszik 2015.07.18 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.32
Köszi!!
Megfőttünk...
Debreceni Nyuszik

pregabor 2015.07.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
Megtaláltuk a gyerekekkel.
Köszönjük! :)

bockoska 2015.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Köszi!

kbandi 2015.07.10 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

EA81 2015.07.10 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

Tipekin & Perseus 2015.07.10 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Balaton körüli kerekezés közben találtuk meg.
Köszönjük, hogy ezt is láthattuk! :)

Caleb 2015.07.05 09:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

b.bea78 2015.06.30 10:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dudipeti 2015.06.28 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Szárnyaló Sas 2015.06.28 16:15 - Megtaláltam
Nagyon jó kis láda. Helyesebben jó NAAAGY láda. A kiállítás nagyon érdekes volt. A 10 éves fiam mindenre nagyon kíváncsi volt, minden kg-ot átváltottunk t-ba (most tanulta a suliban). A végén még lelegeltük az eperfát is :)
Köszönjük szépen!

nepster 2015.06.25 10:25 - Megtaláltam
Balaton déli kör tekerés közben.
Köszönöm a lehetőséget.

adrivik 2015.06.23 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Dunántúli kirándulásunk utolsó ládája apukámmal. Aki a régi ágyúját szerette volna megtalálni, mivel nehéz tüzér volt 1961-ben Marcaliban.Köszönjük a rejtést. Bár az ágyú nem volt ott :-), de nagy örömet szerzett neki a többi kiállított jármű.

banyaietty 2015.06.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.53
Egy őz a frászt hozta rám, de mi is szegényre, mikor a ládád kerestük a "füves" területen. Szandálban nem ajánlom senkinek a terepet, szerencsére volt nálam váltócipő :) Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

tabletta 2015.06.18 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kamzik 2015.06.14 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Köszi a rejtést!

Hucul 2015.06.11 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.kKerékpárral felkeresve. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mepetya 2015.05.30 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

Pogacsa1 2015.05.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Köszi a rejtést!

zferke 2015.05.16 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Balaton körbetekerés közbeni találat, ami teljesen a véletlen műve, ugyanis nem szándékoztam ládázni. Aztán itt mégiscsak megálltam, és megkerestem. Nem bántam meg, jó volt kicsit keresgélni (mondjuk sokat nem is kellett, mert pontos volt a koordináta)
Szóval köszönöm a rejtést!!!

pisznice 2015.05.16 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Megvan. Köszönjük.

peszi 2015.05.10 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zahako 2015.05.08 12:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Köszi a rejtést!
Balaton körüli kerékpártúra keretében.

btamas 2015.05.08 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam.
G:hu [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bortel 2015.05.08 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bala1 2015.05.02 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

PascalVillard 2015.05.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Gyerekekkel, első ládának tökéletes :)

kefe 2015.05.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
köszi, megvan

Tiszaparti 2015.04.29 12:44 - Megtaláltam
Köszi!

wtl 2015.04.19 09:17 - Egyéb
TB berakva. Neve:The Penny Black. Csak az vegye ki,aki tudja mire valo! Ez nem ajandek! Kéretik továbbvinni. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCDURR_20150419091752.jpg 
RLaca 2015.04.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.28
Köszönjük a rejtést. Megtaláltuk. Egy tollal is kiegészítettem a ládikát.
A kiállítás sajnos zárva van, gazdátlannak tűnik a park. Látogató lenne szép számmal.

Yankeeville 2015.04.18 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Sajnos zárva volt a park..
Köszi a rejtést!

carmin 2015.04.05 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.38
Köszönjük a rejtést.

Nemik 2015.04.05 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bmxlacko 2015.04.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Megvan.

feldefanni 2015.04.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megvan.

kópé1993 2015.03.22 09:38 - Megtaláltam
Geo túráról hazafelé. Köszi a rejtést!

 
kivancsifancsi 2015.03.21 15:29 - Megtaláltam
megvan. részletek később ... [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

TigerCat 2015.03.21 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2015.03.21 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Togo 2015.03.21 06:16 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

böbe 2015.03.16 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.62
Megtaláltuk. Köszönjük!

wtl 2015.02.23 00:00 - Egyéb
Ládakarbantartás megtörtént, újra kereshető. A doboz tetejét kérem ALAPOSAN visszazárni!

Ignis9 2015.02.15 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.51
Köszi a lehetőséget! :( Minden vizes a ládikóban! :(

 
mherczeg 2015.01.26 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk. TB elhelyezve. Log book elázott. Nem logoltam. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

bagolyvera 2015.01.20 00:00 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltam:)
A logbook tényleg hiányzik és tiszta víz az alja és minden el van ázva benne:(

Ani&Roli 2015.01.18 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Sötétben Badacsonyi ládázásunkból hazafelé!
Köszönjük!

rizsax 2015.01.18 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

gyusz_58 2014.11.23 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
Gyerekek tényleg örülhetnek:)
Köszönjük a rejtést!

Csaba és Kati 2014.11.18 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük!
Képek később. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

"Kopter"Távolban egy tábori tarack
N.Zs. 2014.11.15 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.20
Jól ismert hely. MA egy néhány km-es kitérőt tettünk miatta.
A láda párásodik, kitörölgettem.

Gyugyu95 2014.11.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.98
Köszi a rejtést! :)

MaFe örs 2014.11.01 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

tudo 2014.10.30 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
85 km kerékpár edzés 900 m emelkedéssel a Révfülöp - Mindszentkálla - Szentbékkálla - Hegyestű - Zánka - Révfülöp útvonalon 4 új és 9 régi ládával GCKUPA jegyében. Az egész Káli-medence lápterület, sok helyen km-eken keresztül gázoltam bokáig érő jeges vízben. Ráadásul 2-szer defektet is kellett javítani.

A mai nap új ládái közül az egyetlen volt, amit mocsárjárás nélkül lehetett megközelíteni. A környéket korábbról ismertem, láttam a kiállított járműveket. Olyan T55-ösön szolgáltam 1976/77-ben, mint ami a kerítés mellett áll.

Már csak arra maradt idő, hogy néhány útba eső ládát érintsek Révfülöpig.

TalálatT55
Knaliret 2014.10.30 09:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Megtaláltam, köszi a rejtést. Néhány napot a környéken töltöttem, érdemes volt eljönni ide. Sajnos a park zárva volt, de kívülről is jól látható minden. A rét gyönyörű őszi ruhába öltözött. Ha már ott voltam megnéztem a közeli teplomromot is - sajnos azt is csak kívülről, mert mostanság a vízmű területére esik.

[LÁDAINFÓ] Sajnos belülről párásodik a láda, a logbook átnedvesedett. Ajándék van bőven. :)

 
blendix 2014.10.26 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

skiccpausz 2014.10.26 10:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.43
Őszi Pihenés Ábrahámhegyen
Kis utakon hazafelé...Balaton-felvidék...Vértes...Budapest.
Bár az idő nagyon ködös volt, de ez nem szegte kedvünket:)
Izgalmas helyszín. A kerítésen kívülről a legjobb a látvány:D
A láda friss, de már beázott:(
Köszönjük a rejtést,
skiccpausz&nárcisz&(misi)

sziszko 2014.10.25 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Köszi a rejtést! :)

feel2006 2014.10.25 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
megvan, köszönjük!

Marci és Anya 2014.10.19 15:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.92
Meglelve :-)

vastagj 2014.10.19 12:48 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

wtl 2014.10.11 00:00 - Egyéb
A láda kicserélve, logbook új. Hajrá!

Dióskanyar 2014.10.05 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Szeretjük a régi haditechnikákat kár, hogy most nem volt nyitva. Azért kívülről megnéztük. Úgy néz ki a láda sajna eltűnt. Köszönjük a rejtő segítségét!

 
Pajzsika 2014.10.05 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Ládát nem találtuk, köszönjük a rejtő segítségét!

Rafiki 2014.09.28 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.82
Megtaláltam.

Zsuzsa&István 2014.09.26 18:00 - Megtaláltam
Ok

andras99 2014.09.13 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
3 napot töltöttem Zánkán... gyönyörű hely és nagyon örülök hogy megnéztem hogy itt van e láda!! remek rejtés: ) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Attibati 2014.09.08 09:30 - Megtaláltam
Kerékpáros találat Balaton kerülés közben.
Végre elmehettem nyári szabadságra - szeptemberben :-| - így mindjárt egy Balatoni körrel kezdtem, már csak azért is, mert nagyon elszaporodtak a kerékpárútról elérhető ládák a legutóbbi jelenésem óta.

Szerencsére ezeket az eszközöket már csak múzeumban mutogatják.

Réka&Nimi 2014.08.30 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bubu&vahur 2014.08.28 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2014.08.28 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
40/19. Balatonfüredi nyaralás ,geoláda túrával egybekötve, Balatonfűzfőtől Tapolcáig,Gyrossal.

Megtaláltam, érdekes hely.köszönöm a lehetőséget.

Zánka címere
Petymeg 2014.08.25 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ReniPeti 2014.08.25 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Sokadik alkalommal... tekertünk erre. Most kilőttük ezt a ládát is! :)

 
parrish 2014.08.24 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2014.08.24 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

Cinkata 2014.08.23 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Eso utan, kerekparral :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nabocs 2014.08.22 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejrést! Családi biciklizéssel egybekötött ládázás és haditechnikai park nézés. Jó volt olyan öreg vasakkal élőben találkozni amiket eddig csak képről ismertem.

kugyu21 2014.08.22 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Kukucska 2014.08.22 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megvan!

Szabina és Imi 2014.08.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Egy hetes Hévízi nyaralás utolsó geoládája :)

Viczi 2014.08.20 19:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Három és fél éves kisfiam már az útról kiszúrta, így egyik délután, mikor felhősebb volt az idő, ide jöttünk. Kicsit csalódtunk, hogy nem lehet megfogni a gépeket, felmászni rájuk, de így is nagyon érdekes volt. Bár elmagyarázni nem tudtam ezen eszközök szerepét. :) Dáviddal, Dórival és szüleimmel

levi55555 2014.08.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.17 súly: 1.00
Sikerült megtalálni, köszönjük a rejtést! :) Levi és Dorci

tevelady 2014.08.18 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

eTiGeR 2014.08.17 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Laceeking 2014.08.17 12:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Kincsem82 2014.08.15 17:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Andi_SLaci 2014.08.15 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk!

Dóri05 2014.08.12 20:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Burjánok 2014.08.11 17:28 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk a kincset. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Imperator Csaba 2014.08.11 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Balaton körbebiciklizése közben. 13/12 láda

Pirates 2014.08.11 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
Megtaláltuk.Köszi.

Ch00ler 2014.08.11 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
[Jelszót tartalmazó kép törölve. 2014.08.11. feri60]

GCDURR_20140811123116.jpg 
morph 2014.08.11 10:15 - Megtaláltam
Nyaralásból hazafelé menet megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gyombi 2014.08.10 17:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.17
Köszi [wapon beküldött szöveg]

Ez egy kultikus hely a társadalom jelentős részének, érdekes, hogy haditechnikai kiállítás is került ide, különösen fiús családoknak lehet jó program. A rejtés nem okozott nehézséget, kicsit távolabb esik a parktól, de gondolom nem véletlenül választotta ezt a helyet a rejtő. Köszönöm a lehetőséget!

lypapp 2014.08.10 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.94
megtaláltuk!

ZsófiBence 2014.08.10 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltuk! Köszi a rejtést. :)

KovMat 2014.08.09 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Éjszakai Balaton kerülés griffsékkel egyik plusz pontja. Sajnos a gépekre csak drótszamáron elsuhanva volt csak idő. :(
Köszi! -.- --

mazsola069 2014.08.09 18:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Szmájlira cserélve,mától ez is rám vigyorog.:-)
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gusty 2014.08.09 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2014.08.09 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.84
Megtaláltuk.

Már többször elsuhantunk itt bicóval, most meg is álltunk.

Köszönjük a rejtést.

katika 2014.08.09 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Hurrá! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2014.08.08 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.71
Meglett, köszi a rejtést!

Satya64 2014.08.08 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.30
Köszi.

Révai család 2014.08.07 21:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Nagyon izgalmas volt, a sötétben kerestük meg zseblámpával!
Betettünk egy TB-t.
Köszönjük a rejtést, irtó jó volt!

fobizan 2014.08.07 19:15 - Megtaláltam
Idő fogyóban volt, csak kerítésen kívülről nézegettük a modern haditechnikát.

Kecso79 2014.08.07 15:50 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget. Kecskés család.

szollosi73 2014.08.07 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.88
Megvan!
Mai első ládánk.
A Park bejáratánál parkoltunk, megvettük a jegyet és alaposan körbejártuk, megnézegettük a hadi járműveket. Klassz volt, hogy a helikopterbe be is ülhettünk!
A bringaúton elsétáltunk aztán a ládához is, logolás után már robogtunk is tovább.
Köszi a rejtést!

aszdogemakri 2014.08.07 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Köszönjük a rejtést.

norci&endi 2014.08.06 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

MAjacky 2014.08.06 12:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést !!!

guppik 2014.08.06 12:00 - Megtaláltam
Strandolás helyett ládázás/3.
Köszönjük!

Zéboy 2014.08.06 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2014.08.06 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lajtmann 2014.08.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Jó kis vödör.

Atom82 2014.08.03 14:02 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

zotyafiu 2014.08.01 13:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

2018d_gccup 2014.07.30 16:30 - Megtaláltam
A szent-györgy hegyi multi után kellett valami lightos :)

GetShape 2014.07.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Meglett! Első travel bugomat útjára indítottam :) Köszönöm a rejtéstT

wolf99adam 2014.07.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
World of Tanks fan vagyok, nagyon tetszett a kis T-72-es! Köszi a rejtést! :)

Szabóék 2014.07.30 00:00 - Megtaláltam
Koszi!

Nagymancs es Kismancs 2014.07.28 11:06 - Megtaláltam
A 24 órás kerékpárverseny után lazításként megkerestük ezt a ládát is. Zánka olyan mintha megállt volna az idő itt és még mindig 1980 as éveket írnánk. Hangulatos csak kár hogy még mindig nincs kihasználva minden lehetőség ebben a hatalmas üdülőfaluban. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gybazsi 2014.07.27 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Balaton - Kis-Balaton körüli kerékpártúra alkalmával. Köszönjük a rejtést! :)

Csabec Kata 2014.07.26 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

picuresnagyur 2014.07.26 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
köszi :) a mai könnyű túra és négy láda után elégedett csobbanás a Balatonban :)

bence máté 2014.07.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.57
ok...messzi az a láda

prodg 2014.07.20 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCDURR_20140720100829.jpg 
zöldcsacsi 2014.07.19 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszönöm a lehetőséget...

Gabro 2014.07.19 00:00 - Megtaláltam
:-)

Jotkoma 2014.07.18 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Ötvenedik. Mesi, Regi, Tami, Józsi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kriskincs 2014.07.17 20:36 - Megtaláltam
Megvan

Geonóri 2014.07.14 15:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Benedek_Vulkán 2014.07.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
A haditechnikai park bejárása után a ládát is megkerestük, köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2014.07.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
A haditechnikai park bejárása után a ládát is megkerestük, köszönjük a rejtést.

bcs723 2014.07.13 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Ha már erre jártunk, megnéztük a haditechnikai parkot is :) Köszönjük a rejtést :)

 
Gábor75 2014.07.12 19:49 - Megtaláltam
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2014.07.12 19:48 - Megtaláltam
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Endresz_család 2014.07.12 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Ezt elfelejtettük logolni a magtalálását követően... :-)

Milán&Enikő 2014.07.12 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Csak a ládáért ugrottunk be, a park kimaradt.

Kucsma család 2014.07.06 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltuk, a legkisebb gyermeket hoztuk ide táborba.
TB be.

racz.tibi 2014.07.04 10:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Köszi!

Babu&Babu 2014.07.03 17:43 - Megtaláltam
Thx :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fodor8peter 2014.07.02 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
A háború nem nagyon vonz, de a láda elrejtése és mérete igényes!

Sir Pajszer 2014.07.02 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Köszi!

Soma00 2014.06.25 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.85
KÖSZÖNJÜK A REJTÉST!

petyo11 2014.06.24 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönöjük lehetőséget. Jó volt...:)
petyo11&neje [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csecsyocsi 2014.06.24 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

cila 2014.06.22 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Tapolcai nyaralásról hazafelé menet levadásztuk. Köszönjük a rejtést, és a részletes, igényes ládaleírást :)

Mikulás trágársága elüldözött 2014.06.21 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek -ha lesznek- majd otthonról... [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

vaslemez 2014.06.20 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.01
Gyors találat

nbokan 2014.06.15 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Szabó famíliával közös találat a Balatoni Kék Nyár TT teljesítése után. Most csak kívülről néztük meg a parkot, de így is tetszett. Kösz a rejtést.

Őrző védő
GalocaesPereszke 2014.06.15 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltuk. Tényleg ne a bicikli út felől közelíts.

Tamas1004 2014.06.15 11:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Keresés 5 perc, ruha és cipőtisztítás 10 perc ;) A szélén menj, ne a rét közepén, akkor kevesebb bökős növénnyel találkozol. A park nem volt nyitva, de kívülről is érdemes megnézni. Sokan voltak így vele.

lagaf 2014.06.13 09:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.00
Megtaláltuk. [g:hu 1.5.0l] [wapon beküldött szöveg]
Többször megfordultunk már erre, a kiállított technikát is ismerjük, így most csak a ládáért tettünk egy rövid kitérőt Zánka felé. Tarka virágok közt, magas fűben gázoltunk jó pár lépésnyit (néztek is bennünket kikerekedett szemmel a közelben tekerő kerekesek) egy egyébként jellegtelen, a témához nem igazán kötődő rejtek helyéhez. Kár - de azért köszönjük, hogy újra itt lehettünk...

T-72Lérak.
Egy kóró sok közül...A doboz és tartalma...
donbosco 2014.06.04 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, kösz a rejtést.

GT team 2014.06.01 00:00 - Megtaláltam
sajt

izsolt 2014.05.30 16:00 - Megtaláltam
Most kicsit zavarban vagyok, biciklis Balaton-kerülés közben jártam erre, de a kütyüm valamiért azt mutatta hogy ez a láda beteg
Úgyhogy nem is kerestem, csak szétnéztem a járművek között (végülis az élmény a lényeg) és igazolás gyanánt csináltam fotókat
Kérhetnék egy elfogadást?

[Jóváhagyta: wtl, 2014.06.15 08:43]

 
WAdam 2014.05.25 12:33 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

rita85gto 2014.05.25 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Walterhal 2014.05.19 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dodobacs 2014.05.19 00:00 - Megtaláltam
Ez volt az első keresés, megtalálás. Nehezen ment, de sikerült. Köszi a rejtést! Dorka & Gréti

 
K.L. 2014.05.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.22
Megtaláltam.

Mr Zerge 2014.05.10 09:25 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Most csak a ládát kerestük meg és kívülről néztünk rá a harci eszközökre.

An_Ga 2014.05.03 15:05 - Megtaláltam
Születésnapi geoládázás során ez is meglett. Köszönjük a rejtést!

EMZA 2014.05.02 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.58
Eső előtti utolsó pillanatban. Köszönjük a rejtést!

Vörösmarty túracsapat 2014.05.02 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.89
Balaton körüli bringatúrán...

PEx2 2014.05.02 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.10
Az iskolából gyerekekkel tekertük körbe a Balatont. Meg akartuk nézni a parkot, de sajnos zárva volt:( Köszi a rejtést!

Holnap 2014.05.02 00:00 - Megtaláltam
A dobozt csiga harcosok óvták, de bejutottunk.

csipet_csapat 2014.04.30 14:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

congo 2014.04.21 14:22 - Megtaláltam
Köszönjük.

Szinta 2014.04.21 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GyZsTeam 2014.04.21 12:16 - Megtaláltam
Csak a kerítésen kívülről nézhettük meg. Köszönjük!

 
pliptai 2014.04.21 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Hétfő és húsvét lévén a park zárva volt, de kívülről is elég sok minden látszik a kiállított technikákból! Köszönet a rejtésért!

Zsé papa 2014.04.21 10:50 - Megtaláltam
Barátokkal bringatúra alatt pihenőképp.

dl622 2014.04.20 11:40 - Megtaláltam
megtaláltuk.....hegyestűre menet, köszi

biztos ez alatt van....vagy mégse??? :-)
Párduc50 2014.04.03 17:47 - Megtaláltam
OK!

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2014.04.03 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
+

/Quatermain/

Hosszu és Maszat 2014.04.01 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.45
Borkostolóra menet egy majdnem drive in. Megnéztük kívülről a parkot, de nem nyűgözött le (mondjuk nem is hiszem, hogy az én korosztályomnak szánták)

GeoMelinda 2014.03.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Zalakarosi pihenőnkre menet ejtettük útba. Köszönjük a rejtést, tetszett! :)

gyurek 2014.03.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megvan! szép hely!! kiváló rejtés!

Zolnai 2014.03.21 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.01
Megtaláltuk :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

v.bogika 2014.03.21 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltam a Káli-medence felfedezése közben, ngbriell társaságában (9/6).

Gyors találat, szinte drive-in a Káli-medence romjai után, a betervezett (de végül meg nem valósult) Tihany előtt.

Minden évben a déli Z betűs (Zamárdi) mellett nyaralunk, ami szintén otthont ad egy ilyennek, úgyhogy nem volt újdonság a park. Kívülről néztük csak meg, nem épp egy lányos program, no. :)

Köszi a rejtést!

GeoPatikuS 2014.03.08 08:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtö fáradozását! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ngbriell 2014.03.02 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Megvan!
Gyors láda, a park kívülről való megtekintése után. Ennyi épp elég is volt belőle :) A vödröt hamar kiszúrtuk.
Köszi a lehetőséget!
ngbriell, Roland, eb

Szemán 2014.02.23 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Köszönjük!

dáká 2014.02.21 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

gyöngyvirág7 2014.02.09 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.69
:)

RenaID 2014.02.09 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.15
Köszi!

alfiku 2014.02.07 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

bkenyeres 2014.01.11 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.83
Gyors volt :) köszi

koranyig 2013.12.30 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam az első hivatalos ládám! Köszi a rejtést!

n.david 2013.12.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Első ládám! Átlagos környezet, korrekt rejtés.

Decsi csalad 2013.12.29 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Megtaláltuk! BÚÉK!

VasG 2013.12.29 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Zánkai szilveszteri kirándulásunk során kerestük meg. A parkban pár éve már voltunk, mostanra csak a pontvadászat maradt. :)

dienespeter 2013.12.28 15:00 - Megtaláltam
köszi

Dokiii 2013.12.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megtaláltuk! :)

keridori 2013.12.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltuk! :)

Aminon 2013.12.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Könnyű terep, könnyű öröm! Köszönjük!

Orion21 2013.12.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 1.90
Jó volt, köszi!

esztelneki 2013.12.21 17:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

ETUS42 2013.12.16 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Köszi ! Ilyen geovödörrel még nem találkoztam ! Sainboval !

sainbo 2013.12.16 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Köszi ! ETUS42 és én hazafelé menet........

EdKa 2013.12.07 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Csipös hideg időben, érdekes kiállítás, sajnos zárva volt, csak kerítésen keresztül nézelödtünk.

segoy 2013.12.05 16:45 - Megtaláltam
!

petheovacka 2013.12.02 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.69
Drive In:
- Kérek egy közepes cashe-t kólával.
- A kóla kifogyott és csak nagy vödrös cache van, kéri?
- Oké, kösszi, akkor ezt kérem... ;)

kompaktor 2013.12.01 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.70
A mai túra témája régi templomokra, templomromokra volt "kihegyezve", a vége felé másféle látványosság is akadt a parknak köszönhetően. Így gyalog elmenve mellette viszonylag alaposan megfigyelhetőek voltak az "alanyok".
A hadieszközök elég jó állapotban vannak, a többségük biztos simán "berüffenthető" lenne (bár a rakétát inkább felejtsük el... :-)

Köszönöm a rejtést!

atros 2013.12.01 13:10 - Megtaláltam
+van

szandrik 2013.12.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Megtaláltuk. Ügyes.

Szabó família 2013.11.30 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Reaper146 2013.11.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megvan, köszi!

túrapocokok 2013.11.20 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Attcával és Ágotával úgy voltunk, hogy akkor kell keresni, ha jól esik. Hát jól esett! Így is nagyon sikeres napot zártunk. Ennek egyik állomása volt ez a csodás hely. Köszönjük a rejtést!

Attca 2013.11.20 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Mgotával és túrapocokokkal indultunk egy egész napos ládázásra. A nap ötödik állomása ide vezetett. Az időjárás nem igazán kedvezett nekünk, az eső végig elkísért bennünket. De nem adtuk fel, jól is tettük, mert a helyek, rejtések kárpótoltak minket! Köszönjük a lehetőséget.

EspirituSanto & Vivi 2013.11.10 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

herbi76 2013.11.07 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

KakukkOK 2013.11.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.04
Köszönjük a rejtést! Szimpatikus, hogy kintről, belépőjegy vásárlása nélkül is megtekinthet a park!

Irisz14 2013.11.01 15:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos zárva volt, csak kívülről néztük a kiállítást, tetszett.

Gubirobi 2013.11.01 09:31 - Megtaláltam
Balatongyörökre menetben találtuk meg!
A Haditechnikai park parkolójában álltunk meg és innen egy kicsit hosszabb sétával közelítettük meg a rejteket, mintha az ajánlott parkolóból tettük volna meg ezt.
A láda gyorsan meglett, majd logolás után a kerítésen kívülről megszemléltük az armadát és pár képet is készítettünk.
Nóri pár eszközt már ismert, hála eddigi múzeumlátogatásainak és szakmámnak köszönhetően.:)
Még a nyitás előtt jártunk ott, így nem mentünk be. Kívülről úgy tűnt, hogy a kiállított eszközökre felmászni, azokba beülni, azokat megtapogatni nem lehet, ami egy gyermek vagy gyermeklelkületű felnőtt számára több élményt adna. Remélem ebben lesz változás.
Köszönjük a lehetőséget!

palepunk 2013.10.31 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Kukucsi 2013.10.31 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

petiba 2013.10.31 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.96

Balatoni biciklis egynapos körutunk alkalmával...

Köszönjük a rejtést.

Kukucsi és Peti bá'Zéta 2013.10.30 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

pegasus_mv 2013.10.30 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.48

Megvan. Köszönöm.Sch_fam 2013.10.27 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.41
Koszonjuk megtalatuk. :0)

szlaci001 2013.10.26 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésért!

comp@ss 2013.10.23 00:00 - Megtaláltam
kisgyermekes kolléganőim üzenik: köszönet a matricákért az előző rejtőknek

wtl 2013.10.23 00:00 - Egyéb
A vödör egyenlőre pihen- külső karbantartáson van. Azért nem marad a hely láda nélkül.

 
laszloistvan 2013.10.15 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Biciklis Balaton-kerülésen útbaejtve. A hosszú program miatt most csak a dobozra mentem, de mivel előfordulok időnként itt, biztos megnézem egyszer rendesen. Kecelen, a nagy testvérnél kétszer is jártam bent.

wtl 2013.10.12 00:00 - Egyéb
Egy kis meglepetéssel had szolgáljak! Illetve így már nem is az......

rosie 2013.10.11 14:47 - Megtaláltam
Köszönöm!

Nargoth 2013.10.11 14:47 - Megtaláltam
Balatoni bringázás közben. Köszönöm!

arnoldlaszlo 2013.10.06 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.00 súly: 2.68
Vasárnap egy kis északiparti bringatúra keretében kerestük fel ezt a ládát.

Hááát.... khm.... Érdekes "rejtés".
Messze a parktól, egy tisztáson sitthalom mellett egy kis fa tövében. Már kb 50 méterről "világít" a fehér vödör.
Ha fele olyan igényes lenne mint a ládaoldal azt mondom oké, de így...? Ha ennyire könnyen megtalálható helyen van nem csoda ha kifosztják.

Ez így túlontúl gyerekbarát :)

Erdélyi család 2013.09.28 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 4.03
Megtaláltuk, szép őszi napon sok kiránduló járt erre is.

sotatyigák 2013.09.28 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Jubileumi 100. ládánk!!! :) Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

 
Edizon 2013.09.21 17:50 - Megtaláltam
Szép időben megtaláltam.

farnerz 2013.09.21 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Zánkai teljesítménytúrán vettem részt,így nem hagyhattam ki a ládát,köszönöm a rejtést!Zoli Siófokról

gonczi 2013.09.21 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28c] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2013.09.20 00:00 - Megtaláltam
-

Norbertobadzso 2013.09.19 21:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

jeti-matterhorn 2013.09.18 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

A Batthyány Iskolásokkal a táborban.

wtl 2013.09.07 00:00 - Egyéb
A ládát fosztogatók kipucolták. Ezen segítettem, most már megint kereshető!

 
CukiReni 2013.09.01 17:28 - Megtaláltam
megtaláltuk, köszi a rejtést. meg mindig ures, kar erte. a parkba sem tudtunk bemenni :( ajandekot raktunk bele de toll nem volt nalunk :) mihamarabbi jobbulast :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: wtl, 2013.09.02 12:30]

Maistro 2013.09.01 17:28 - Megtaláltam
megtaláltuk, tenyleg ures kar erte, sajnos a park zarva volt. kepet kesobb csatolunk. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: wtl, 2013.09.02 12:30]

sereva 2013.09.01 16:50 - Megtaláltam
Nem tudtam,hogy beteg a láda.Légyszíves fogadd el megtalálásnak a fotó alapján.

[Jóváhagyta: wtl, 2013.09.02 12:30]

Köszönjük.

 
KJ & GM 2013.08.29 13:15 - Megtaláltam
Hétvégén készültünk föl a mai ládázásra, így csak utólag látjuk, hogy betegre van állítva. Azt tapasztaltuk, amit az előttünk ott járók.
A képek alapján kérjük a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: wtl, 2013.08.29 20:20]

NBA10 2013.08.29 00:00 - Megtaláltam
Sajnos mi is csak egy kifosztott ládára bukkantunk :/

[Jóváhagyta: wtl, 2013.09.02 12:29]

potika007 2013.08.27 16:28 - Megtaláltam
Sajnos a láda még mindig üres de teljesen ám , azaz két papiros volt benne. A ládafosztogatók erre is tevékenykednek :-(

Így maradt a jelszó nélküli megtalálás. Logfüzet meg nem volt nálam, hogy legalább azt pótolni tudjam :-(

[Jóváhagyta: wtl, 2013.08.28 19:01]

helmwige 2013.08.27 12:07 - Megtaláltam
Mint előttünk oi sokan, mi is csak a kifosztott ládát találtuk meg (viszont hagytunk benne ajándéknak kidíszített kavicsot). A mellékelt fotók alapján kérem a találat jóváhagyását! Köszi :) :)

[Jóváhagyta: wtl, 2013.09.06 06:27]

 
Csizmások 2013.08.26 13:00 - Megtaláltam
Üres dobozt találtunk!

[Jóváhagyta: wtl, 2013.08.28 19:01]

 
picipapa 2013.08.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.34
láda helyén találtunk egy dobozt de nem volt benne csak egy cetli és azon sem volt jelszó.

[Jóváhagyta: wtl, 2013.08.29 20:20]

 
Somate 2013.08.25 09:00 - Megtaláltam
A Ládát megtaláltam, de ki volt fosztva. volt benne egy darab papír semmi más.
Kérném a rejtőtől a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: wtl, 2013.08.28 19:01]

 
Gábor és Edit 2013.08.19 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.47
Megvan.

Okulár 2013.08.18 12:00 - Megtaláltam
Két utazó ügynököt találtam benne. A kecske két lába és az egyik füle sajnos le volt törve... Tovább vittem őket.

Firesanyi 2013.08.18 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
köszönöm

G Kornel 2013.08.17 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Először a tüskés bozóton keresztül próbálkoztunk de azután megtaláltuk a helyes utat és megtaláltuk a ládát.Köszönjük a rejtést.

Marika és Géza

sas&szti 2013.08.17 09:00 - Megtaláltam
:)

pötyimiki 2013.08.17 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Köszi a rejtést, ötletes!

bitto97 2013.08.16 15:30 - Megtaláltam
megvagy :D

Cristian 2013.08.16 15:30 - Megtaláltam
ok

Szab 2013.08.15 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

borsfoto 2013.08.15 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Megvan! Köszi! :)

Sgt.Pepper 2013.08.15 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.23
Kerékpártúra Zamárdiból a Káli-medencébe.

JAck:66: 2013.08.15 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.01
1036, megérett a meggy.

lanius 2013.08.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.01
Megtaláltuk köszi a rejtést.

dunlop2 2013.08.14 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. Üdv: dunlop2 és Móni B-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Egy kicsit gáz volt, hogy pont akkor érkeztünk amikor ebédszünetet tartott a srác, így nem tudtunk bemenni, de a lényeget kívülről is láttuk, mivel bent sem lehetett volna közelebb menni a harcjárművekhez.

FONTOS: NE a kerékpárút felől közelíts, hanem a réten haladj az úttal párhuzamosan az erdősáv mellett.

Éci és Gabi 2013.08.14 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Fireteam 2013.08.13 13:05 - Megtaláltam
Kilőve. [g:hu 1.4.27]Mackóék 2013.08.12 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.85
Tenyleg gyerekbarát, könnyen megtalálható. Köszönjük a eejtést. A doboz jó állapotban van.

hercule&jane 2013.08.11 12:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Megtaláltam. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Átutazóban levadászva.

Tamasx 2013.08.10 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Igen!

dudasalbin 2013.08.09 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

GCDURR_2013089101504.jpg 
Motolla62 2013.08.09 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Balaton kerülő kerékpártúra közben levadászva.

szaatt 2013.08.09 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

-Any- 2013.08.07 19:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27b] [wapon beküldött szöveg]

-Atys- 2013.08.07 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.54
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27d] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2013.08.07 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.00
Kerékpáros kupa, 36 °C fok, 113 km, 10/9. új láda.
A rejtés lehet, hogy gyerekbarát, de biztosan nem kerékpárbarát. Alattomos, ronda szúrós növények vannak a pusztaságban - így egy defekt árán lett meg. :-(

Jadrana 2013.08.07 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

Mgota 2013.08.05 18:45 - Megtaláltam
Sugival és Medárddal találtam meg. Terelnem kellett a gyerekeket, hogy még nem itt lesz, még nem itt lesz.. nehogy a sok wc.papíros ösvényekre kanyarjanak be.

 
Kata&Sanyi 2013.08.05 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Köszi a rejtést.

tivi2007 2013.08.04 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Ok.

jules73 2013.08.04 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Access Denied 2013.08.03 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.04
Kedves wtl!
A bemutatkozó szöveged nagyon szimpatikus, ezzel szemben a rejtésed helye egy alternatív WC terület szinte kellős közepe! Erről nyilván Te nem tehetsz, de ide gyereket biztos nem hoznék, jómagam is óvatosan tipegtem el a mező szélén idáig.

Egyébként a hely jó, a gyerekek biztos élvezik a hadi parkban található fura dolgokat. Mivel nem mentem be, nem tudom biztosan, de kintről úgy tűnt, hogy felmászni nem lehet a kiállított járművekre, ez egy picit negatív számomra. Ami kibír egy háborút, talán kibírhatna pár gyerkőcöt is :-D

Kösz a rejtést!

 
Gipszjakab & Lujzika 2013.08.03 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Nem tudtunk bemenni, mert zárva volt, de azért kívülről is szépek a járművek
Gipszjakab & Lujzika

tmanjunior 2013.08.02 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszi a rejtést!! Szép hely.

4D1Z 2013.08.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.68
Balatoni nyaralás alkalmával felkutattuk,köszi a rejtést!

életkék. 2013.07.31 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.48
a környezet kevésbé volt bringa-barát, de a hadi járművek kárpótoltak minket (legalábbis a fiú keresőket biztos..:)

Barbi és Bendőke 2013.07.31 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
Balaton körüli kerekezésünk során kerestük meg reggel az EBAK-6. pontjával összekötve.

usakal 2013.07.30 02:10 - Megtaláltam
Nanuk kutyával.

pendragonhu 2013.07.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Megvan

Fil 2013.07.29 13:33 - Megtaláltam
leFILelve. [wapon beküldött szöveg]

bazskas 2013.07.28 20:00 - Megtaláltam
megvan!köszi a kirakást [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

szlaura 2013.07.27 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Balatoni körbebringa során meglett! Vittem egy lelkes újoncot is magammal, ő találta meg :) Köszönöm a rejtést

bertalanlaszlo 2013.07.27 14:54 - Megtaláltam
Családi nyaralás során megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

laas 2013.07.26 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Könnyű találat, a láda környéke "wc-sedik"!
Laas, Zsuzska76, Attila

csbagi 2013.07.25 10:16 - Megtaláltam
Két napos balatoni nyaraláson, Istvánnal. Biciklis találat.

Cseber 2013.07.25 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival.

Cerberus 2013.07.24 18:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.19
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

Szaki 2013.07.24 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.94
Az ötlet jó, hogy messzebb legyünk egy kicsit a parktól. Épp ezért választják a biciklisek is mindenféle dolgaik elvégzésére. És ez nekünk sokat vont le a keresgélés öröméből.

windon&tjaball 2013.07.24 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

shakebocaj 2013.07.24 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kicsit kerulni kell ha taborfelol jossz,de otletes. Köszönöm a rejtest. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

csomaiattila 2013.07.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.72
Sziasztok!

Életem ötvennegyedik ládikája. A megtalálást napos, kánikulai meleg időben, telefonos GPS segítségével hajtottam végre.
Gyors megtalálás. A láda jó állapotban van. A rejtés jó helyet mutat be, bár nyugdíjas katonaként láttam már ilyeneket. Kicsit átlag alatti a rejtés színvonala.

Köszi a lehetőséget, és üdv minden "kincsvadász"-nak: Attila

Andrys 2013.07.23 08:01 - Megtaláltam
:-)

Akebono 2013.07.21 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
pildi 2013.07.21 17:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, a nap harmadik ládája!

MPeter71 2013.07.21 11:18 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

qtatom 2013.07.20 23:00 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Maci és Honey 2013.07.20 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

karika77 2013.07.18 20:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.00
A nyaralás második egyben utolsó ládája. A szúnyogok legalább jól laktak.
Köszi a rejtést!

vizsla1 2013.07.17 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megcsíptük!

Róza, Ákos, Norbi.

targonczas 2013.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.18
Korábban már voltunk, most csak a ládáért jöttünk.

szalais78 2013.07.13 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

KISÁ01 2013.07.13 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Gyeta 2013.07.13 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.88
Régi emlékek: Ural, 152 mm-es ágyútarack.
Néha jólátni őket.

Yumi 2013.07.13 09:14 - Megtaláltam
Rekuval Vonyarcról. [g:hu 1.4.27c] [wapon beküldött szöveg]

fujték 2013.07.12 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Kerticsorbi 2013.07.10 19:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

kia71 2013.07.10 00:00 - Megtaláltam
Ismerem ezt a kiállítást, már voltam itt korábban. Ma csak a ládát jöttem megkeresni. :) Köszönet a rejtésért.

DenkeT 2013.07.08 08:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Balatont körbetekerős nyaralás alatt párommal megtaláltuk, köszi a rejtést! :)

aDoc 2013.07.07 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
A kiállítás helikopterpilótás élménybeszámolóval is lehetséges, ha szerencsés és érdeklődő vagy.

Simi01 2013.07.07 00:00 - Megtaláltam
Megtalálva. Egy könnyü kis séta után. Sajnos a kiállítás már nem volt nyitva. Köszönjük a rejtést: Sziszi, Viola, Zsolti, Simi

boni7 2013.07.05 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kata1231 2013.07.05 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

Emerich63 2013.07.04 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Ezúttal csak kívülről benézve...

GCDURR_2013074151904.jpg 
G&V 2013.07.03 13:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.57
Csak a kerítésen kívülről néztük meg a kiállított gépeket.

babi99 2013.07.01 20:44 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2013.07.01 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.87
Három napos kerékpáros Balaton kerülés utolsó napján. Elvonult a sereg, a mikrokörnyezet ugyan elszomorító, de a Balaton (és a láda) maradt. :)

Lucas 2013.07.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Bringa túra közben. Köszi, Lucas

Éva 2013.06.29 11:35 - Megtaláltam
Balaton körbetekerés során.

Ikejapipi 2013.06.29 07:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Sok részeg ember szerteszét, meg parkolnak mindenhol a vasszekerekkel. :)

Vödör 
Mákos 2013.06.29 07:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
EFOTT miatt a kiállítás gyakorlatilag megközelíthetetlen. VIP parkoló, tömeg, miegymás. A közelben sátorban, fűben, szerteszét fekvő fiatalok az autók között. A láda talán nincs veszélyben.

BBBBNET 2013.06.28 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk BogiésZoli-val. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Bogi és Zoli 2013.06.28 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk. BBBBNET-jek együtt. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

pentalacko 2013.06.28 05:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Megtaláltam! Nagy köszönet a rejtésért! :)
Rendészkedni jöttem az Efott-ra, és egy csendes hajnalon (ami ekkor nem igazán volt jellemző...), felkutattam.
Nekem nagyon bejött ez a vödrös rejtés, klassz a rejtekhely!
Igazán élveztem, sokkal jobban, mint a fesztivált. :)

Amikor elindultam...hajnal a Balcsin.A "szabad parkolóban"...a látási viszonyok hamar megjavultak, mivel felkélt a Nap.
Ha közben balra nézel...többek közt ilyet is látni...a kedvencem, a MIG 21-es vadászbombázó.A nagy mező lassan benépesült...autókkal. Már közel a rejtés...
A forró nyom mellett...innen ilyen a kilátás.A fesztivál végén...a legendák életre keltek! :)
lembo 2013.06.27 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.23
Névnapi kess balatoni nyaralás alatt igazi ládázó időben, ezúttal egyedül.
Meglepődtem a sok autón, csodálkoztam, hogy ennyire népszerű a park. Aztán felvilágosítottak, hogy fesztivál van (EFOTT), azért a sok ember. A ládát azért sikerült felkeresnem, addig nem értek el az autók. A park megtekintését azonban el kellett halasztanom.

cherrybabe 2013.06.27 09:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.46
EFFOT zajlott eppen, de senkinek sem keltett feltunest a kevergesunk :-)

Molli 2013.06.26 14:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Megtaláltam

lacsz 2013.06.26 14:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
"Balatonkerülő" bringázás közben kerestük fel a ládát.

zsu&rich 2013.06.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.95
A Zánkai Ifjúsági Parkban épp EFOTT volt, úgyhogy hatalmas a felfordulás! Sajnos a Haditechnikai Park zárva!

anyóca 57 2013.06.24 12:30 - Megtaláltam
A haditechnika nem igen érdekel. Ez kifejezetten pontgyűjtés volt. Azért a kerítésen kívülről ami látható volt, azt megnéztük

tarsolyos 2013.06.20 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Köszönöm!

CacheFinder 2013.06.16 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Az OKT Balatonhenye-Nagyvázsony szakaszának bejárása után kerestük fel a ládát. A rét szép, tele van virágokkal!
Köszönjük a rejtést!

vaterlo 2013.06.16 09:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.56
Ezt is megtaláltam. Köszönöm a rejtést, jó móka volt. Amúgy is a szomszédban, a volt Úttörőtáborban töltöttem a hétvégét.

CyberWolf59 2013.06.15 10:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Köszönjük!

Nervas 2013.06.13 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Köszönet a rejtésért.

sztyopa13 a páratlan páros 2013.06.09 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! A GCEBAK láda kapcsán útba esett.A kütyü a bicikli útról a szúros bozóton át akart a ládához terelni nem kifejezetten gyerekbarát módon!A parkra csak kívülről vetettünk egy pillantást.36 évet bíbelődtem ezekkel az eszközökkel.

Belga 2013.06.09 13:09 - Megtaláltam
Ügyes vagyok, megtaláltam! [wapon beküldött szöveg]

totzoli65 2013.06.07 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

3 napos balatoni kerekezés során levadászva, remek társaságban, egészen jó időben.
A park kezelő, fenntartó, meg ki tudja mi miatt zárva. :-(
Láda a dzsungel mögött, de visszamentünk érte. ;-)
Köszönjük a rejtést! :-)

tábla és a valóság. Nincs összhangbanmegkerültük, bár a nyomok alapján van aki a "fejét használta" :-P
kesserek ha egymást fotózzák ;)kívül,...
... belülforgószárnyas :-)
Mire visszaértünk, a büfé is kinyitott :-) 
Jevica és Gyuszi 2013.06.07 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

aicon 2013.06.06 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Tájkép 
cardy91 2013.06.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.30
Szép környezet,könnyű rejtés. A ládába ajándékot hagytunk :)

orangebrotherz 2013.06.03 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Apexsek 2013.06.01 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Az Ultra Balaton 2013. közben levadászva.
Épp a bejárat közelében volt a váltópont.
A szakadó eső, s a szoros időbeosztás miatt csak kívülről tudtam megcsodálni a kiállított tárgyakat.
:-(
Ide érdemes lesz visszatérnem!

Mama és Papa 2013.05.26 12:51 - Megtaláltam
Tihanyba menet megkerestük. Gyermek és nyugdíjas barát a rejtés. Tetszett, köszönjük.

rétihéja 2013.05.25 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Érdekes hely. Balatoni bringakör közben. Köszi

Sly 2013.05.20 18:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.60
Mai utolsó sétánk...
Köszi

graffz 2013.05.20 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.4.26z]

BookWorm 2013.05.20 08:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Úton Tapolca felé levadásztuk, a parkot csak kívülről néztük.

novka 2013.05.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
megtaláltuk.

StiviG 2013.05.18 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm.

Ancs 2013.05.18 12:20 - Megtaláltam
Tavaly a láda megjelenése előtt 2 héttel töltöttünk egy hétvégét a zánkai gyermektáborban és persze jól megnéztük a haditechnikai parkot is.
Az egyik helikopterben egy pilóta mutogatta, hogy mi micsoda, és mennyi mindenre kell egy repülés során figyelni. Élveztük.
Most ugyanazt a hétvégi programot végig csináltuk, de közben a ládát is levadásztuk.
Köszi

 
Evetke 2013.05.18 12:10 - Megtaláltam
[iwc]

Ewoud 2013.05.17 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.45
Vihar előtt becserkészve :)
Köszönjük a rejtést.

jacinto 2013.05.07 13:36 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

mlnet 2013.05.05 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Szezon is volt, vasárnap is volt, mégsem volt nyitva.

Madym 2013.05.03 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
Megvan. Balatoni négynapos biciklis körutam második napja Debrecenből, 15/32 felkeresett láda. Az előző a balatonudvari virtuális volt, innen kellett tekerni rendesen, néhol emelkedők is akadtak, néhol pedig a közúton vezetett balatoni kör miatt átkozódtam. A ládát vagy öt percig keresni kellett, de végül is nem ott volt, ahol elsőre gondoltam. A ládát békésen legelésző, és bégető bárányok őrizték, néha igencsak beijedtek tőlem. Találat után ismét elkapott egy kis eső, de azt nagyrészt a fák alatt sikerült átvészelni, a GCEBAK ládája közelében. Köszönöm!

kellerla 2013.05.02 07:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

CicaMaciAti 2013.04.28 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.67
Megtaláltuk motoros túránk első ládájaként.
A park - bár az információs tábla alapján nyitva kellett volna lennie - zárva volt. A biztonsági őr szerint nem is fogják kinyitni idén :(.
Azért a kerítés mentén körbesétáltunk, de így nem volt igazi az élmény.
Persze erről a rejtő nem tehet. Köszönjük a rejtést :).

neptunfu 2013.04.21 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Köszi!

Fenilefrin 2013.04.21 14:40 - Megtaláltam
Meglett!

@david 2013.04.16 00:00 - Megtaláltam
.

Vityka76 2013.04.14 14:05 - Megtaláltam
:)

Motkány 2013.04.14 14:05 - Megtaláltam
:)

acic 2013.04.07 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.76
Köszi a rejtést! :)

Rife + KisRife 2013.03.10 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2013.03.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.66
Köszi a rejtést.

olahtamas91 2013.03.09 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Megtaláltuk, köszönjük.

agicca80 2013.03.03 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :-) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

mozgo 2013.01.31 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszönöm! :)

rakoskato 2013.01.28 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Segített a tegnapi lábnyom a hóban,és a fiam Garmin-e.A kaszáló déli oldalán,a parkolási lehetőségtől kb.harmadik cserjecsoport tövémen egy terepszínű vödör.Köszönettel.

notram03 2013.01.13 13:00 - Megtaláltam
Levadásztuk

mbf05 2013.01.13 13:00 - Megtaláltam
Levadásztuk gyönyörű hóesésben!

RIPTOR 2013.01.05 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

bgecco 2012.12.31 13:26 - Megtaláltam
Fincsi. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Skali&Margó 2012.12.27 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.71
OK!

kupec 2012.12.26 11:40 - Megtaláltam
ok.

TücsiTeam 2012.12.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Viharos szélben, hóesésben, de kitartottunk.

kobcikrajci 2012.11.27 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Szezonzáró Balaton környéki bicajtúra szép napos, enyhe időben. Remélem a királydinnye tüskéjének is utolsó találata idén a bicajom gumijába! Javítása után indult a kerekezés, az elvesztett idő miatt csak futólag megnézve a gépeket. A rejtés tényleg gyermekbarát, először bonyolultabbat keresetem! :)

magpet 2012.11.18 13:53 - Megtaláltam
Megvolna. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

baliagy 2012.11.18 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

Sanchoo és M. 2012.11.18 08:58 - Megtaláltam
Itt jártunk. Köszi, később bővebben. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Szabó Család 2012.11.14 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.16
Érdekes kiállítás, jó rejtés. Köszönjük.

közös nevező 2012.11.12 00:00 - Megtaláltam
.

BRAVO2.0 2012.11.03 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Először a kövek között kerestem, ahogy láttam előttem már más is, aztán hamar rájöttem hogy picit arrébb. A parktól kicsit több technikára számítottam, ami van legalább jó állapotú! Ajánlanám még a téma kedvelőinek Zamárdit és a keceli magán gyűjteményt (szintén megérne egy ládát?!) Kösz a rejtést!

Zsana11 2012.11.01 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

rero72 2012.10.31 14:30 - Megtaláltam
Sokszor járunk erre, de most eszünkbe jutott a láda is. Meg is lett. Köszönjük!
Judit+Robi, Márti, Győző

Atesy83 2012.10.22 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

raci 2012.10.22 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.96
A helikopter tetszett, megindította a fantáziát. De most csak kerítésen kívülről ismerkedtünk. Köszi a rejtést.

Gextrem 2012.10.22 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCDURR_20121022120259.jpgGCDURR_20121022120841.jpg
jupipi 2012.10.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.91
Balatoni bringázás során levadászott láda. (Itt már pánikban voltunk, hogy sosem érünk Tihanyba, ezért a parkot meg sem néztük.)

brigo 2012.10.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.16
Megzaláltuk

ica8243 2012.10.21 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi!

Tozsó 2012.10.20 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.25
Megtaláltam.üdv.Tozsó.

vieva 2012.10.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltam.

szipeti 2012.10.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.04
ok

Borsos család 2012.10.14 00:00 - Megtaláltam
Koszi!

BubaGC 2012.10.12 13:50 - Megtaláltam
:-O)

plecs 2012.10.12 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Minden idők legviccessebb rejtése! :-))))

Atmosz&Zozmosz 2012.10.06 13:25 - Megtaláltam
Megvan :-)

mjdgm 2012.10.06 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.15
Köszönöm a rejtést! :)

zalajaro 2012.10.04 16:15 - Megtaláltam
.

Bubuka 2012.10.04 16:15 - Megtaláltam
.

HajTom 2012.09.30 19:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltuk!
Hát már olyan sötét volt, hogy csak na! :(
A ládát azért megkerestük és meg is találtuk. :)
Na, de IDE vissza kell jönnünk, hamarosan.
Ezt látnunk kell nappal és persze nyitvatartási időben.
Köszönjük a rejtést!
Hajni & Tomi, Barnabás és Vacak kutya

sutyi_a_hegyrol 2012.09.30 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

bubo35 2012.09.29 18:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Ufoka 2012.09.29 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Megtaláltuk!

Hartegen 2012.09.29 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

 
dzsinszka 2012.09.23 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszönöm a rejtést!

Bajuszcica 2012.09.23 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Női szemmel is érdekes volt. Köszönöm a rejtést!

Zoltanus 2012.09.23 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Dzsinszkával és Bajuszcicával közösen. Köszönöm a rejtést!

iloilo 2012.09.22 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

kilali 2012.09.22 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Köszönöm a rejtést.

SirLes 2012.09.17 17:06 - Megtaláltam
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

Holgerson 2012.09.16 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Érdekes és ravasz rejtés:) A park megtekintését már régen előirányoztam, főként, hogy a parkban található repülőgépek közül apám több típust is repült még aktív korában, ennélfogva a helyi szakértő is ismerős... Tetszett, jó hogy van és reméljük, megmarad sokáig, sőt, talán tovább is bővül a park!
Köszönettel, üdv. H.

Mr Bean 2012.09.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
Megvan.

tosza73 2012.09.16 14:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Sajnos a belépőt nem feltétlenül éri meg, elég húzós és kívülről minden látszik. Egyedül a helikopter belsejébe lehet bemenni, az egész bejárható 20-25 perc alatt.

Zazi és a Lányok 2012.09.16 12:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.81
Érdekes, bár láttunk már ennél jobbat. A Lányok élvezték. Köszönjük a rejtést!

Ez gyorsEz nagy
Ez hótolóEz vizenjáró
povyagi 2012.09.16 11:58 - Megtaláltam
Kofola bt-vel, kissé már nyűgös, de könnyű találat.

Kofola BT 2012.09.16 11:58 - Megtaláltam
A bakonyerdei geoverseny hétvégéje

Mathau 2012.09.16 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 4.36
Engem sosem nyűgöztek le ezek a dolgok, de elismerem, hogy ládaérdemes hely.

 
macikupac 2012.09.16 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.30
Hétvége a 25. verseny jegyében 17.

Egyszer, még a '80-as évek végén (ha jól emlékszem 7. osztályos lehettem) volt szerencsém az akkori úttörőtáborban aludni egy osztálykirándulás alkalmával. Azóta párszor elhúztam itt autóval, bringával vagy épp vonattal, de maga a tábor (legalábbis egy nagy része) alaposan megváltozott. Ez a park is itt van már egy ideje. Engem - bár fiúból vagyok - valahogy egyáltalán nem nagyon izgattak a harckocsik, a rakéták meg a többi katonai járgány. Katona nem voltam, lehet, hogy ezért? Így most is csak a kerítésen kívülről néztem meg a szerkezeteket, de azt sem túl sokáig és feltűnően, nehogy megszóljanak. Ezért is vettem az irányt a láda felé. Ott sajnáltam, hogy nem az 1.0-ás rejtést találhattam meg. Pumbi mackóm volt velem.

 
19izsi73 2012.09.16 11:58 - Megtaláltam
eltalálva [wapon beküldött szöveg]

 
Kokó 2012.09.16 11:58 - Megtaláltam
Kess letudva! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Schlégl 2012.09.16 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Schlégl, dabcsi és má-csa

atipapa 2012.09.15 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

keta 2012.09.15 16:57 - Megtaláltam
megvagy! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

oldman74 2012.09.15 16:30 - Egyéb
A GPS szerinti helyen sokat keresgéltünk,de végül feladtuk.
A mellékelt képek alapján kérem a megtalálás elfogadását!

 
Toti 2012.09.15 15:36 - Megtaláltam
Verseny utani levezetes. Szepen rendben vannak tartva a haditechnikai eszkozok. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

tótheszter 2012.09.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Szezonzáró bringatúra a Balaton körül hangyal.janossal. Köszönöm!

hangyal.janos 2012.09.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Köszi

má-csa 2012.09.15 00:00 - Megtaláltam
Kösz.

dabcsi 2012.09.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Balatoni kerékpártúrán találtuk meg.

sambenedek 2012.09.09 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Érdekes a rejtés. Mi is először a "nyilvánvalóbb" helyen kerestük, ahogy szerintem mások is, a nyomokból ítélve.

tmolli 2012.09.08 15:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

baranyaifiú 2012.09.08 15:00 - Megtaláltam
OK!

fehérkút 2012.09.08 13:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést ! ROB-al egybekötve.

bati.hu 2012.09.08 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
megvan, kösz. Könnyen megtaláltuk mert egy ládásztárs ott guggolt mellette :), amúgy érdekes hogy egy rozsdás szemétnek látszó ládára hogy nem figyelnek fel :)

ha2 2012.09.08 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Tájfutóversennyel egybekötött ládázás.
Rejtés egyszerű,de nagyszerű.Semmi
avar-pakolás és rőzse-halmozás.
A logfüzet nemrég lehetett cserélve és
ajándékokkal is tele a láda.Jó lenne ha
pár hónap elteltével sem lenne kifosztva.

lovagias 2012.09.08 12:10 - Megtaláltam
:)
Verseny szünetében.

Hegedüs 2012.09.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.58
Mi is ROB.
A...

waneqr 2012.09.07 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.89
Köszönjük a lehetőséget!

emiGrant 2012.09.07 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Ügyes rejtés. Hamar meglett, köszi!

palika 2012.09.04 19:33 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]
Július elején egy zánkai rendezvény alkalmával nem találtam meg a régi helyén, ma Szentgrótról hazafelé a 9. megtalálásom.
Köszi a rejtést!

reprocesszor 2012.09.03 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.72
Idei harmadik bringás Balatonkerülés közben.
Köszi!

gabortel 2012.09.02 12:00 - Megtaláltam
Hazafele menet.

Adri&Lacike 2012.09.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Megtaláltuk!

kicsiogre 2012.09.01 08:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.98
Már régóta le akartam tekerni egyedül is a Balaton-kört, most végre eljött a ideje. Eközben épp útba esett ez a láda is, nagyon tetszettek a kiállított járgányok.

 
robikarobikarobika 2012.09.01 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Lerson 2012.08.26 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.79
Nem tűnt betegnek. :) Valóban sokat kell hozzá caplatni a semmiben, és a cetlik is túl sokan vannak, de amúgy tuti kis rejtés.

bence111 2012.08.25 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést

nmárti 2012.08.24 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Este még nem volt betegre állítva! Közel 40 fokban nem volt kellemes a séta, főleg így, hogy a ládának csak a nyomait találtuk. Kérem a rejtőt, a képek / és az emailben mellékeltek/ alapján a találat elfogadására! KöszönöM.

[Jóváhagyta: wtl, 2012.08.26 10:54]
Köszönöm!

 
Lassu 2012.08.24 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Ok.

acsocso 2012.08.20 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.18
A Haditechnikai parkot csak kívülről szemléltük.
Nekünk is az a véleményünk, hogy kissé messze van a rejtek a bemutatni valótól. A láda dugig volt papírfecnikkel, a jelszót tartalmazó lap eléggé szakadozott, már nem sokáig olvasható le róla a jelszó.

Tomi&Timi

gyöngyfűző és párja 2012.08.20 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.90
Már régebben jártunk a parkban, most a láda miatt álltunk meg.

takacsimre 2012.08.20 12:17 - Megtaláltam
Értékelést -szokásomtól eltérően - nem írok. Ennek oka, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy a megmutatásra szánt hely bejáratától ilyen távolságot kelljen gyalog megtenni a ládáig -hitetetlen ingerszegény környezetben - hogy ott egy szinte mikro láda fogadjon, papírfecnikkel tele. Mi is tettünk bele egy nagyobbacskát, amire néhányan tudtok logolni. Ezzel együtt, és ennek ellenére: Köszönjük a rejtést. Marika, Péter és Imre

t.Laco 2012.08.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
megvan

G_Sanyi 2012.08.19 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

befi 2012.08.19 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.25
köszönjük

tgb 2012.08.19 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.69
A haditechnikai park nekem csemege, bár belém jókora militáris érdeklődés szorult... A cache elhelyezését (bár olvastam a magyarázatot) nem egészen értem, de ez legyen a legnagyobb baj...

 
Neonking 2012.08.18 18:37 - Megtaláltam
vittorio2112-vel
országútival az erdőbe hmmm :D

vittorio 2012.08.18 18:37 - Megtaláltam
Balatoni tekerés neonkinggel 16/20
Köszönöm a lehetőséget. A ládára ráférne egy új logbook.

zotyatomek 2012.08.18 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 3.43
Meglett, Ok!

bacsnyir 2012.08.18 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Sajnos siettünk a balatoni biciklis körúton, és szmoninak valamiért nem volt szimpatikus Zánka, így nem néztük meg a parkot. Igazából szerintem azonban maga a volt Úttörőváros nagyobb "látványosság", mint a haditechnikai park (a maga nemében egyedülálló célra épült, és szinte egyedülálló sajnos az is, hogy szerencsére megtartották állami kézben, és az ifjúság "szolgálatában".) Nekem gyerekkorom legszebb emlékei közé tartozik mindkét zánkai táborozásom - különösen az 1982 februári egy hónap...
Kérem a rejtőt, hogy a mellékelt fotók alapján nekem is fogadja el a megtalálást a régi, hosszú jelszóval (ami névelő + 4 szó volt :-)).

[Jóváhagyta: wtl, 2012.09.10 19:42]

Egy érdekes tábla a "régi" rejtés közelébEzt lehetett látni a "régi" rejtés közeléből
szmoni 2012.08.18 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Mi még az előző, ötletes rejtést találtuk meg a hosszú jelszóval (logolni viszont csak most volt időm). Köszönjük a jó kívánságot, erőre szükség volt, mert Balatont kerültünk bicóval :)
A haditechnikai parkot most nem néztük meg, de készítettünk pár jellegtelen fotót a környéken. Kérlek fogadd el megtalálást!

[Jóváhagyta: wtl, 2012.09.06 06:07]

 
k.csongi 2012.08.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
A rejtés furfangos és ügyes volt.Köszi a rejtést

atyus26 2012.08.17 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Retro nyaralásunk közben könnyű találat. Köszönjük a rejtést!

Galocza26 2012.08.17 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.08

A dínók kedvéért jöttünk ma Zánkára. Mivel a haditechnikai parkot már kétszer megnéztük - a legkisebb Galocza kedvéért - ezért ma csak a ládát kerestük meg. A rejtés ügyes és ötletes, de a doboz tartalma siralmas, logbook helyett betelt papírfecniket találtunk, logolni is csak egy nálunk lévő (újabb) cetlire tudtunk. Köszönjük a rejtést!Haoward 2012.08.17 11:06 - Megtaláltam
az első láda!!!!

nistvan 2012.08.17 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltam. Kár, hogy nem nagyobb a láda, de azért szép.

EvaM 2012.08.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megvan, köszi!

Dazsi 2012.08.16 13:15 - Megtaláltam
Rossz irányból közelítettünk, össze-vissza karcoltak a faágak,de nagy nehezen meglett. Az álcázás remek!
Köszi

kisbeka4 2012.08.15 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
Joeval mai napi 3-dik. Eddigi egyik legötletesebb rejtés, amit láttam! Köszönjük!

Alle 2012.08.14 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. (mobilról beküldve) [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Gyros 2012.08.14 14:22 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

 
Balda 2012.08.13 17:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.17
Köszönet a rejtőnek, mert már a megjelenéskor el lett téve mint felkeresendő hely, most jártunk erre, legjobban a helikopter tetszett, melynek a pilóta fülkéjébe is beülhettünk.
Ha kicsit is éhes vagy, akkor ki ne hagyd a mellette lévő büfé kínálatából a kemencék langalo-t, mely belül puha- omlós, kívül ropogós, az íze pedig mennyei!

Szeptember közepéig Dino kiállítás van a Gyermektábor területen, a belépő nem olcsó (családi 6e), de megéri, mert kéz közelben láthatóak az állatok.

Beni, Dina, Kriszti, Betti, Marci, Gi, Balda
u.i. "logbook" betelt, néhány pótlapra szükség lenne a következő keresőktől. Köszi

MI-8T szállító helikopter
 
jordanatis 2012.08.12 15:45 - Megtaláltam
MEGTALÁLTUK!

Z-M-an 2012.08.12 15:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
Dici, GeoDuo (Oli+Samu), Z-M-an [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

GCDURR_20120812151513.jpgGCDURR_20120812153130.jpg
urbanj 2012.08.12 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.98
Szepezden kempingeztünk, persze a ládázás sem maradhatott el. Köszönjük a rejtést!

Málnavadász 2012.08.11 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.56
Már régóta furdalt a kíváncsiság, mi ez a pár hadieszköz.

Dexter75 2012.08.11 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.62
Balaton körüli biciklitúra, 20/13.
A rejtés jó, de tényleg feleslegesen messze van, 300-400 méter helyett 100 is elég lett volna. Ráadásul a "jó minőségű földút"-ról sem egyezik az elképzelésünk...
A haditechnika ismerős, én még láttam működés közben néhányat.

A "kerékpáros pihenő"-nek kikiáltott büfé siralmas. Kerékpárral érkezel, de nincs egy rámpa, amin áttold a kerékpárt az árkon, így csak bukdácsolással jutsz át... a választék szegényes, a wc kritikán aluli...
Bár ez nem a Geoládázáshoz tartozik, csak mint élményt írtam le.

hinia lux 2012.08.11 11:06 - Megtaláltam
A haditechnika annyira nem, az üdülőcentrum jobban érdekelt, de már ismertem is a helyet. Ha már itt jártok érdemes bemenni, körülnézni. Mi a partra mentünk le.

PartonKikötő
darabosk 2012.08.11 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Megvan:) Tetszett a láda, viszont a logfüzet gyűrött salátalapokból áll és be is telt. Cserére szorulna. Köszönjük, hogy megmutattad a helyet.

Pepe 2012.08.11 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.07
A rejtek feleslegesen távol van a látnivalótól. A kivitel alapötlete jó, de a megvalósítás siralmas. A ládában se toll se tájékoztató szöveg, a "logbook" pedig egy rakás fecni, úgy kellett kikeresni a jelszót tartalmazó oldalt.

widi 2012.08.10 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Balatoni nyaralás közben megtaláltam.

cmf 2012.08.09 15:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
egy hosszabb ládázásnak ígérkezett, de csak ez az egy láda lett meg :(

bosze 2012.08.09 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. bringavaljovoltkoszonjuk:) [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

NiViBeLaE 2012.08.09 00:00 - Megtaláltam
A képek a Haditechnikai Parkban készültek.
Köszi a segítőkészséget!

[Jóváhagyta: wtl, 2012.08.17 07:02]

Bence vezet :)Viki sem maradhatott le :)
Őket ez már kárpótolta, mi még keresgélünk Nikivel...
Vázsony 2012.08.09 00:00 - Megtaláltam
Balaton-parti családi bringás nyaralás során.
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: wtl, 2012.08.20 07:48]

KerecsenJ 2012.08.09 00:00 - Megtaláltam
Balaton-parti családi bringás nyaralás során.
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: wtl, 2012.08.20 07:48]

partizán 2012.08.09 00:00 - Megtaláltam
Balaton-parti családi bringás nyaralás során.
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: wtl, 2012.08.20 07:48]

kvivi 2012.08.08 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Tetszett a rejtés és a láda is,ennyi séta meg bőven belefér. Mi a parkba nem mentünk be,kielégítette a kíváncsiságunkat amit kívűlről is látni :) Köszi

bzsoltie 2012.08.07 22:15 - Megtaláltam
Tetszett a rejtés. Éjszakai találat volt, visszafelé menet egy vaddisznócsalád ballagott el előttünk :)

Péter60 2012.08.07 11:01 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Profi rejtés, nagyon tetszett! A logbook-t sürgősen cserélni kellene, megtelt és rongyos.
Maga a tábor a multja miatt számomra sajnos "szoci" ízű marad, persze ettől még bemutatásra érdemes.

V_Gabor 2012.08.06 11:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Könnyű találat.
Jól álcázott láda, tetszett! :)
A "füzet" kicsit saláta... toll nem volt nálunk. :(

csjani 2012.08.05 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.20
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Szilágyiék 2012.08.04 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Dunántúli nyaralás a "fészekaljával": Andi lányunk, Gergő, Enikő, Pistike, Eszterke, az unokáink, valamint Penyu kutyánk voltak velünk.

Sajnos, elég rossz felől (a sportpályán keresztül, hőségben) közelítettünk, ezért a csapatunk egy része megállt az árnyékban, másik része a láda mellett kívül az úton, a két legkitartóbb pedig nem tudta, hogy mit is kell pontosan keresni. Ezért boldogan közölték, hogy a jelszó: GCDURR... (De legalább a dobozt lefotózták, amit e-mailben elküldtem a rejtőnek.) Ő pedig volt olyan kedves, hogy segített a jelszóval.

Köszönjük szépen!

Igen meleg voltMég innen is messze van
Encsike keresTalálat után édes a nézelődés
Bojsza család 2012.08.04 14:33 - Megtaláltam
Alsóörsi kempingezésből hazafelé Sopronba .. megláttuk és megálltunk ... a "mindenhol van geoláda" elvet követve rákerestem a kütyüben és tényleg! A harci eszközök megtekintése után fagyival a kézben indultunk a keresésre. Viszonylag könnyen meglett! A rejtés ötletes, de akkor is kicsit messze van ... de megértem a rejtő álláspontját is ...
Köszönjük a rejtést!

Majtika 2012.08.03 15:20 - Megtaláltam
A rejtés nagyon csillagos 5-ös.

ozeki 2012.08.03 06:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jo kis kaland volt! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

czompo 2012.08.02 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Farekék 2012.08.02 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Kerékpáros Balaton kerülés közben. Engem érdekel a haditechnika, ezért tetszett a kiállítás.
Köszönjük a lehetőséget.

 
Magnes50 2012.08.01 10:50 - Megtaláltam
A férjem a haditechnikai kiállítást nézte, én pedig az ötletes ládát kerestem. Végül kívülről én is körbesétáltam :-))

VP 2012.07.30 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.39
A fegyverek nem érdekelnek. A táborban voltam már tájfutóversenyen, és szeptemberben is itt lesz a sprint bajnokság. Most csak egy gyors találat.

jiimbo 2012.07.29 11:25 - Megtaláltam
Remek!

meduza 2012.07.29 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Ötletes rejtés, az erővel már máshol is találkoztunk, de ilyen formában még nem.

Paul 2012.07.29 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.06
Köszönöm a rejtést.

enazati 2012.07.28 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
A GCEBAK végláda előtt. Köszi a rejtést.

Fotó Anti 2012.07.28 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.94
A rejtés ötletes, de kánikulában kicsit izzasztó!
Balatoni kirándulásunk utolsó állomása. Úton hazafelé!

jspanyik 2012.07.28 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.21
Szepezdi nyaralásunk második ládája.

Köszönöm a lehetőséget!

katicuska 2012.07.27 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Mihul 2012.07.27 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.17] [wapon beküldött szöveg]

GCDURR_20120727142253.jpg 
hacsabi 2012.07.26 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
köszi a rejtést

Hartyi 2012.07.26 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
A rejtés ötletes...a kiállítást most kihagytuk!

zöldek 2012.07.26 13:11 - Megtaláltam
ok

sirgalahad 2012.07.26 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.38
Ez bizony nem kisrádió
Antennája gigászi
Eszközöket piszkálni jó
Őrökkel kell vigyázni!

durr
szerkezetbrutális
szaboist 2012.07.25 16:33 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

reweptor 2012.07.23 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2012.07.23 11:17 - Megtaláltam
Köszönet! [wapon beküldött szöveg]

Rea 2012.07.23 00:00 - Megtaláltam
Kedvenc helyem.

tcsb 2012.07.21 15:10 - Megtaláltam
+van!

Szlil 2012.07.21 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.60
hamar kiszúrtuk :-)

cachekereso 2012.07.20 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Köszönöm, érdekes volt. Bár a kiállítás / szolgáltatás egy kicsit "vérszegénynek" tűnik az árhoz viszonyítva, a Balaton parton még ez is elfogadható. A téma iránt mélyebben érdeklődők feltétlenül nézzék meg a fent hivatkozott "keceli ármádiát" is. A rejtés egyébként ötletes, terepszínű, tetszett.

gyikok 2012.07.20 12:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Nehezen, de meglett. Jó rejtés.

tanker007 2012.07.20 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Biciklis kör közben. A parkot csak kívülről néztük meg, jártunk már hasonló helyeken, így most elég volt ennyi is. Valami különleges rejtésre számítottam, de ilyen állapotban, ez is csak egy volt a sok közül. Talán egy karbantartás segíthet rajta. Köszi azért!

benger 2012.07.18 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Szamoska 2012.07.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Kis keresgélés utűn rátaláltunk.

lasagne 2012.07.18 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Ötletes rejtés, először mesterséges tárgyakon kerestem. Köszi!

szbarna 2012.07.18 09:53 - Megtaláltam
Balaton-kerülő 6 napos biciklis túra, sok kisebb-nagyobb kitérővel, GCBAKE, GCEBAK, GCDBAK ládák begyűjtésével, összességében kb 350 km.

19/32

GCEBAK ládájától a földúton jutottam el a ládához, ami kis keresgélés után meg is lett (nagyon ötletes rejtés!).

scele 2012.07.17 17:04 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Kiszti 2012.07.17 17:04 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Csaba & családja 2012.07.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.37
Míg a gyerekek a helikoptereket próbálták én a ládát kerestem.

Zugi 2012.07.15 21:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.38
Este biciklivel átugrottam a szomszédos Balatonakaliból. Bicajjal sokat jártam már erre a zánkai gyerektábornál, szeretem a helyet.
A hadi park viszonylag új, egyelőre csak kerítés mögül láttam, onnan is érdekes.
Az igazi nagytesója, amitől dobtam anno egy hátast -geoládája is van- az a GCARMA (http://www.geocaching.hu/caches.geo?id=823)

Sajnos azonban a mellékelt trackfotón láthatóan sokat keresgéltem a ládát, a gps szerint rajta is álltam, de egyszerűen nem leltem meg:( Mivel sötétedett, így fel kellett adnom.
Azonban a mellékelt képek alapján mégis kérném a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: wtl, 2012.07.17 13:25]

track szerint már-már rajta állokbicikliútról itt lekanyarodni jobbra
az erdő kezdetétől ennyit kell jönniútról itt mentem be
ha minden igaz, erre kell lennie...
 
karcsipanna 2012.07.15 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.65
Nagyon szupi!!!

griffs 2012.07.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Kíváló rejtés. Sárgulok az irigységtől:(
Balaton bringahét, családdal, 414 km.

Acsart 2012.07.15 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.41
A parkot fiammal néztük meg, míg a lányok a kinti büfében kávéztak. Nagyon tetszett, fiamnak a még nem látott hadi eszközök miatt, nekem mert mesélhettem, mit mire is használtak. Aztán amikor messziről ugyan, de egy teherautó platóján álló valamit gulyáságyúnak magyaráztam, majd közelebb érve és a feliratot elolvasva kiderült, hogy reflektor, kissé visszavettem az arcomból. Sajnáltuk, hogy beülni csak a helikopterbe lehetett de jól éreztük magunkat. A ládakeresést meghiúsította a kitörő vihar, így azért másnap kellett visszajönnünk. Köszönjük az élményt és a rejtést: Acsart

solyomeye 2012.07.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Balatoni kerékpáros körtúránk 3. napján jártunk itt. Sajnos, mire megnéztük a parkot és el kezdtük volna keresni a ládát eleredt az eső. Fel kellett adnunk a keresést. Kérjük, a képek alapján a megtalálást elfogadni!

[Jóváhagyta: wtl, 2012.07.20 12:56]

E.T. 2012.07.15 12:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.37
E.T. megtalálta.

akassa 2012.07.14 17:03 - Megtaláltam
Megvan [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

pero 2012.07.14 17:02 - Megtaláltam
Megvan [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Puszkany 2012.07.14 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.45
Az angliai olimpiara keszulve... Koszi a lehetoseget! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

kl 2012.07.14 12:13 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

-[Jando-klan]- 2012.07.13 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Balatoni bringakörút első ládája. Köszi a trükkös rejtést!

1252 2012.07.13 12:56 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

lelcache 2012.07.11 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

brutte 2012.07.10 14:00 - Megtaláltam
Felettébb jó rejtés. Nagyon jót nevettem, amikor megtaláltam. A leírásból gondoltam milyen "erő"-re gondolsz, de nem találtam elsőre, az ehhez szükséges "erőhordozó" anyagot. SZUPET!

A parkba nem mentünk be, mert kívülről is kb ugyan az az élmény. Köszönjük!

Pándi Ferenc 2012.07.10 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon ötletes láda! Pándi Family

kanyazoltan 2012.07.09 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Hz 2012.07.09 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.25
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Alvó ládaőr 
lizzard és csapata 2012.07.09 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.44
A láda baromi ötletesen van kivitelezve, teljesen beleillik a környezetbe, köszönöm a lehetőséget.

 
Lord Szultán 2012.07.08 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
A Balaton átúszásról hazafelé kerestem anyával (Hegedüs Zsuzsa).
A láda és az akkori jelszó is nagyon tetszett, regisztrálni viszont most szerettem volna. (a régi jelszó: "az erő kísérjen tovább utadon")
Kérem a leírás alapján a megtalálás elfogadását.
Köszönöm.

[Jóváhagyta: wtl, 2012.09.23 19:19]

Hegedüs Zsuzsa 2012.07.08 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.92
Környezetbe illeszkedő rejtés :)
Megéri a sétát.

maxxtro123 2012.07.08 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Hát igen. Elgondolkodtató, hogy miért kell ilyen messzire tenni a ládát az eseménytől. Én találtam volna közelebb is helyet egy ekkora ládának. No sebaj, jó séta volt, illetve kárpótoltam magam a dinoszaurusz kiállítással az ifjúsági táboron belül. Ha jól emlékszem szeptember közepéig látogatható!

 
haywire 2012.07.08 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltuk. Ötletes rejtés.

 
fkmaster 2012.07.07 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
Érdekes volt a múzeum, köszi a rejtést.

milancse 2012.07.05 21:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget és a rejtést.
[g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Ferrit 2012.07.04 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Családi találat az Uralok után.

erand 2012.07.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Erősen kellett figyelni, matatni, de meglett a kerékpáros tábor tanulóinak segítségével.

milancse 2012.07.01 21:18 - Egyéb
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget és a rejtést.
[g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Vucsi 2012.06.30 16:14 - Megtaláltam
Tényleg jó ládikó.

Hektor 2012.06.30 14:12 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Botos család 2012.06.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Forró napon megtaláltuk.

Tutuk 2012.06.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.88
Balaton körüli bringázás közben egy kis keresgélés után megtaláltuk. Nagyon ötletes volt az álca. :) Köszi!

NagyKG 2012.06.29 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.05
Megtaláltam, köszi!

Bryan 2012.06.29 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Tapsifüles 2012.06.24 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.99
A kitartás meghozta gyümölcsét. Sokáig nem találtam, ekkor visszamentem az erdő kezdetéig, és kiléptem 190 lépést (190 m). Sikeresen!
A rejtés egyszerűen szuper! Gratulálok a rejtő ötletességéért! :)

Lucypapa 2012.06.24 10:32 - Megtaláltam
Nem voltam elég kitartó, így nem lett meg.
Elég sok km várt még rám úgyhogy csalódottan kellett tovább állnom.

Ha a rejtő a tracklog alapján elfogadná, azt megköszönném!

[Jóváhagyta: wtl, 2012.06.25 18:30]

feldelaci 2012.06.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Nagyon jó rejtés! Köszi

Hampi 2012.06.23 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

sagabi 2012.06.23 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.17 súly: 3.64
Balaton kör

zsotie 2012.06.23 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.22
Szerintem messze van rejtés a lényegtől, és ha már ott van akkor lehetne egy szép nagy láda. Amúgy maga a rejtés jó.
Valamint a jelszót is hosszúnak találom.

 
Vándor Csillag 2012.06.23 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
Balaton kör 3. napján

 
Tommy&Meli 2012.06.17 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltuk! Köszönjük! Ötletes rejtés! Tetszett! :)

menace 2012.06.17 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Megtaláltuk, köszi.

 
Teko 2012.06.17 14:09 - Megtaláltam
Thx.
Meglett

balazsko87 2012.06.17 00:00 - Megtaláltam
meglett

DóriAtesz 2012.06.16 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! 10/2
Tetszett a láda. :)
DóriAtesz

fn 2012.06.15 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.55
Balatoni nyaralásra igyekeztünk, közben kerestünk! A rejtés egyedi, köszi!!

Telkess 2012.06.09 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Közös találat volt Zöldfülüvel, az ő "logolásán" látszom a fényképeken. Az adminisztrációt akkor még nem tartottam fontosnak, de most már én is regisztrált tag vagyok és fontos lenne a találat legalizálása, kérlek a megtalálás elismerésére.

[Jóváhagyta: wtl, 2012.07.31 20:48]

zöldfülű 2012.06.09 10:00 - Megtaláltam
Lefülelve :)

Pacifista üzemmód: a parkot nem, de a gyermekvárost minden zugában bejártuk - csak egy defekt vetett véget a féktelen kerekezésnek. Nagy mázli, hogy még mindig nagyon jól tudok bringát tolni :)

Köszönjük a rejtést

anettnori 2012.06.08 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Osztálykirándulás Zánkafürdőre, két nappal előtte új megjelent láda: Megkeressük!
Délelőtti érkezés után nyári időben strandolás az osztállyal, majd este séta ki a rejtéshez. Kolléganő ismerkedik a játékkal, kütyüvel, szerencsére, tetszik neki ez a fajta időtöltés.
Visszafelé GCEBAK-6 is begyűjtve, már csak az első 5 pont kell majd, valamikor...
Vissza séta alatt a parkot is megnéztük, igaz csak kívülről. A családdal majd belülről is megszemléljük.
Összegezve: Ötletes rejtés, gyerekeket biztosan érdeklő mondanivaló. Köszönet a lehetőségért!

 
Fazék 2012.06.08 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 4.33
Balaton-felvidéki biciklitúránkhoz pont kapóra jött a parkoló. Bemelegítésként kerestük a ládát, nagyon sokat dolgozhatott a kivitelezéssel a rejtő, de szerintem az erdő közepébe egy szép nagy műanyag doboz hasznosabb. Ebben a kis mütyürben már 3 megtalálás után kitört a ceruza hegye, ráadásul kűzdeni kell a logbook kiszedésével is.

feri60 2012.06.07 17:20 - Megtaláltam
Rengeteg bajom van ezzel a ládával!

A mondanivaló számomra nagyon ellenszenves. Ösztönösen irtózom minden emberélet kioltására alkalmas eszköztől, legyen az dárda, puska vagy rakéta. Ezeket leselejtezésük után a kohóba kell küldeni, semmiképpen sem mutogatni. Különösen visszataszítónak tartom, amikor ezeket játszótérként mutatják be gyerekeknek, ráadásul egy jobb napokat látott gyermekváros szélén. De ez legyen az én bajom.

Sajnos a rejtésnek is van néhány baja. Ha a haditechnikai parkot akarod bemutatni, akkor miért teszed a ládát több száz méterre a látnivalótól, egy tökéletesen érdektelen helyre? Ha már oda tetted, akkor miért nem normális méretű dobozt rejtettél, amibe rendesen beleférnek a kötelező kellékek, és bőven van hely ajándéknak is? Az - egyébként szellemesen álcázott - tücsök**cse (by H.Gábor) dobozban már most cakkos a logbuk széle, mi lesz ebből az ötvenedik megtalálás után? Egy ekkora láda elmenne a park közvetlen közelében, ahol a mérete miatt nem lehet nagyobban elhelyezni, de ha már elvitted a bánatba, miért nem normális méretű dobozt használtál?

Egyetlen jó hírem van! Aki hozzám hasonlóan nem tekinti játéknak ezeket a vasakat, azok parkolhatnak a tábor sarkánál (N46 52.920 E17 42.767), onnan alig látszik a "látnivaló", és alig 500 méter a láda. A merészebbeknek akár drájvin is lehet, ha nem veszik figyelembe a magánterületre figyelmeztető táblát (amit természetesen nem ajánlok).

kaldigeza 2012.06.07 07:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
A Gyerekváros Erdei Iskolájának vezetek alkalmanként gyalogos túrákat. Mielőtt a Debreceni Ibolya utcai Általános Iskola diákjaival Dörgicsére indultam volna "lenyúltam". A láda kivitele nagyon eredeti! Köszönöm a rejtést!

koszta 2012.06.06 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.