geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
3295. Budai Arborétum (GCBUAR)

Dísztér (Felső-Kert)

Dísztér (Felső-Kert)

A Tanintézet első épülete - ma az E épület része (forrás: 4djournal.hu)

A Tanintézet első épülete - ma az E épület része (forrás: 4djournal.hu)

Cserjés hortenzia

Cserjés hortenzia

Sziklakert

Sziklakert

Trombitafolyondár

Trombitafolyondár

Levendula

Levendula

Virágzó gránátalma

Virágzó gránátalma

Kerti tó (Alsó Kert)

Kerti tó (Alsó Kert)

Tavirózsa

Tavirózsa

Pihenésre kiválóan alkalmas

Pihenésre kiválóan alkalmas

Seregélyfióka (Pilis50 képe)

Seregélyfióka (Pilis50 képe)

Egy kis hungarikum... Magyar tölgy

Egy kis hungarikum... Magyar tölgy

A Felső Kert térképe

A Felső Kert térképe

Az Alsó Kert térképe

Az Alsó Kert térképe
Szélesség N 47° 28,882'
Hosszúság E 19° 2,334'
Magasság: 131 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2012.06.20 21:10
Megjelenés időpontja: 2012.06.21 17:44
Utolsó lényeges változás: 2012.06.21 17:44
Utolsó változás: 2018.01.16 09:15
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Zsolti és Ildi
Ládagazda: Bartha család
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Megtalálások száma: 1479 + 3 sikertelen + 5 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 3.0 megtalálás hetente


WAP:
A láda az Arborétum területén kívül, a Felső Kert kerítésének téglafalában található. További segítség: óylofikanrotasc ttelef, kobaradalégt nabásárakat. Méretei: 14x10x6 cm.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Megkérünk mindenkit, hogy a kerítés falát ne rongáljátok, ne bontsátok szét! A megoldás ennél egyszerűbb.

Első ládánkkal a Budai Arborétumba invitálunk Titeket. Szeretnénk számotokra mutatni egy kis "zöld szigetet a rohanó város szívében". Mindenkinek kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Megközelítés:
Kerékpárral a ládáig el lehet menni, viszont kerékpárral nem lehet bemenni az arborétum területére.
Tömegközlekedéssel a Móricz Zsigmond körtérről a 61-es villamossal a Szüret utca nevű megállóig, majd fel a Szüret utcán a ládához. Másik megközelítési mód a 27-es busszal szintén a Móricz Zsigmond körtérről, a Ménesi út megállónál kell leszállni.
Autóval érkezők a környező utcákban tudnak parkolni. Például itt:  N 47° 28,897' E 19° 2,282' 138 m [GCBUAR+Parkoló1]. Lustábbaknak, sietőseknek drive-in parkoló:  N 47° 28,878' E 19° 2,335' 134 m [GCBUAR+Parkoló2]
Az Arborétumot a Ménesi útról több kapun keresztül is meg lehet közelíteni. Innen a Felső és az Alsó Kertbe is be lehet jutni. Az összeset nem sorolnám fel, csak néhányat közülük. A Felső Kertbe ezen a kapun tudtok bemenni:  N 47° 28,871' E 19° 2,353' 138 m [GCBUAR+Kapu-FK1] vagy pedig ezen  N 47° 28,899' E 19° 2,304' [GCBUAR+Kapu-FK2]. Az Alsó kertbe innen juthattok:  N 47° 28,866' E 19° 2,372' 137 m [GCBUAR+Kapu-AK]

A láda:
A láda az Arborétum területén kívül található, hogy bármikor elérhető legyen, illetve azért is mert az Arborétum természetvédelmi terület. A rejtek eléggé forgalmas helyen van, ezért kérünk Titeket, hogy óvatosan logoljatok, és a dobozt jól rejtsétek vissza! A rejtésről ne tegyetek fel fotót! Alternatív jelszó egyelőre nincs. Ha sokszor eltűnne a doboz, akkor majd kitalálunk valamit, de nagyon reméljük, hogy erre nem lesz szükség.

Fontos információk:
Az Arborétum díjtalanul és szabadon látogatható, munkanapokon reggel 8 és este 6 óra között. Szombatonként többnyire az Alsó Kert kínál kellemes időtöltést, ettől eltérő időpontban csak előzetes bejelentés alapján, szervezett csoportokban fogadnak látogatókat. (Ez a hivatalos nyitvatartás a honlapról, viszont előfordul, hogy máskor is nyitva találjátok a kapukat, akár vasárnap is.)
Kutyát és más kisállatot sajnos nem lehet a kertbe bevinni. Autóval, kerékpárral, egyéb közlekedési eszközzel tilos a területre bemenni.

Az Arborétumról:
Az Arborétum a Gellért-hegy déli lábánál terül el, a Villányi út - Szüret utca - Somlói út között. Területét a Ménesi út két, korban és jellegben elváló részre osztja: az Alsó és a Felső Kertre.
A vidéket valaha szőlőskertek borították, amelyeket a filoxéravész pusztított ki a XIX. század végén. Itt alapította a Bach-korszak idején kertészképző iskoláját dr. Entz Ferenc, az 1848-as szabadságharc orvosa. Az első épület eredeti formáját korabeli képek őrzik. Maga az épület - többszöri bővítés után - ma is megtalálható a Felső Kertben.
Az Arborétum telepítését először a Felső Kertben kezdték meg 1893-94 telén. Tervezője és első vezetője a német származású kertész-dendrológus, Räde Károly volt. 1000 féle fa és cserje, és 90 évelő faj nyert elhelyezést az akkoriban alakult Magyar Királyi Kertészeti Tanintézetet körülvevő három hektárnyi területen. Az itt található növények egy része tehát - például az "F" épület fölötti néhány tölgy, dió, platán, páfrányfenyő - elmúlt 110 esztendős. A kialakítás tájképi jellegű volt, rendszertani hovatartozásuk szerint csoportosított növényekkel. Ez a csoportosítás - a kert bemutató jellegének megfelelően - az oktatást szolgálta.
A II. világháborút hazánk többi arborétumánál is jobban megszenvedte a kert, mivel Budapest ostroma idején súlyos harcok színtere volt. A golyók, repeszek nyoma ma is látszik néhány idős fa törzsén, mások a belsejükben "rejtegetnek" háborús aknaszilánkokat.
1949-től indult meg a felújítás, amely a XX. században több hullámban folytatódott.
Az Arborétum jelenlegi növényanyaga 1640 fásszárú dísznövény fajt és fajtát, több száz hagymás virágot és csaknem 250-féle egyéb évelő dísznövényt foglal magában.
Felismerve kiemelkedő dendrológiai értékeit, környezetvédelmi jelentőségét, a magyar kertészeti felsőoktatásban betöltött fontos szerepét, a főváros vezetése 1975. március 5-én kelt határozatával az Arborétum területét természetvédelmi területté nyilvánította.
Az Arborétum a Budai-hegyek délkeleti szélén, az alföldi és a hegyvidéki klímakörzetekhatárán fekszik. Jelenlegi területe - az épületek és utak és parkolók nélkül - 6,5 ha.
Elsődleges feladata, hogy bemutatókertként szolgáljon a Dísznövénytermesztés és dendrológia tantárgy-csoport "kertészeti dendrológia", "évelő dísznövények" és "egynyári dísznövények" témáinak oktatásához. Megtalálható itt ezért csaknem minden olyan fásszárú és évelő lágyszárú faj és fajta, ami Magyarországon forgalomban van.
Másik fontos feladat a honosítás. A hazánkba újonnan bekerülő fásszárú dísznövények többek között ebben az arborétumban kerülnek kipróbálásra, majd - kedvező eredmény esetén - előzetes elszaporításra és szélesebb körű elterjesztésre. Erre a terület éghajlati és talaj-adottságainál fogva kiválóan alkalmas. Általában elmondható, hogy amelyik növény itt jól érzi magát, az az ország bármely részén sikerrel telepíthető, és a nagyvárosok szennyezett levegőjét is elég jól elviseli.
A növényanyag összetételét két fő tényező formálta: a kert rendeltetése és az országban egyedülálló klímája. Megkülönböztetett figyelmet kaptak a hungarikumok: a hazai dendroflóra kincsei vagy a magyar nemesítés eredményei.
A különleges növényanyag létfeltételeit a sajátos mikroklíma biztosítja. Bármily hihetetlenül is hangzik, a Budai Arborétum az ország egyik legmelegebb területe. Télen-nyáron fűti és óvja a nagyváros kőrengetege, főképp pedig a fölé boruló szennyezett "légkupola". Ez utóbbi szabályos üvegházként működik: beengedi a Nap látható fény- és hősugarait, de az éjszakai lehűlés idején visszatartja a felszín hosszúhullámú hőkisugárzásának jelentős részét. Forró ezért itt a nyár és enyhe a tél. Tovább fokozza ezt a déli kitettség és a területen lévő magas épületek szél- vagy árnyékvédelme.

Az Arborétum egész évben tartogat érdekességeket a látogatók számára. Érdemes a tematikus séták linken tájékozódni, hogy melyik hónapban milyen virágok nyílnak.

Forrás és további érdekességek: Budai Arborétum

Tematikus séták az Arborétumban
Állapot: kereshető
1 játékos jelölte kedvenc ládájának
2 játékos karbantartást javasolt; lásd a logokat.

KRW értékelés (657 db): környezet: 4.50 rejtés: 4.55 web: 4.65 átlag: 4.57

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Felcsuti 2022.01.15 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Megtaláltuk, köszönjük!

Hucul 2022.01.04 13:44 - Megtaláltam
Futás közben megtaláltam, köszönöm a rejtést!Vittem magammal filctollat.Így a nem kompatibilis fedélen is feltüntettem a jelszót. [Geoládák v3.12.5]

Kérakaz 2022.01.02 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A doboz és a teteje nem kompatibilis, így nem záródik. [Geoládák v3.12.3]

edusanya 2021.12.31 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Apuska 2021.12.31 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

fredie 2021.12.30 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

KonDa 2021.12.09 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

barnanya 2021.12.03 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam benebotoval, köszönöm a rejtést! Láda nincs, csak a teteje. A jelszó alig olvasható. [Geoládák v3.12.3]

beneboto 2021.12.03 17:44 - Megtaláltam -
Megtaláltam barnanyával, köszönöm a rejtést! A füzetben nincs jelszó, a ládatetőn van csak, ami viszont nem passzol a ládához, és még azon is alig olvasható. Erősen karbantartásra szorul.

AGFarkas 2021.12.01 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.98
Megtaláltam, köszi a rejtést. Ami miatt viszont a rejtés minősége nálam csak 3-as, az a doboz jellege (sérülékeny vékony salátás doboz), a tetőn pedig a jelszó lekopott (vagy 2 percig kellett nézegetnem, mire kibetűztem). Ezenkívül a logbook kis fecnikből áll, amik bele vannak hányva.

Összefoglalva: időszerű lenne egy teljes ládacsere - minifüzetkével logbooknak és a fedélen frissen felírt jelszóval.

Bobby Holmes 2021.11.27 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Horváth Edit 2021.11.26 09:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

ag_de_nes 2021.11.20 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltuk, de már csak a láda teteje van itt, alig olvasható jelszóval. [Geoládák v3.12.2]

BouLache 2021.11.19 19:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

eccaecca 2021.11.14 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

annmarthy 2021.11.13 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

A Vadász 2021.11.13 12:05 - Megtaláltam - KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Habár az időjárás nem kedvezett, a hirtelen nyakamba szakadt szabadidőm mégis geochaching-re késztetett. A GCBUAR valóban Budapest egyik érdemes sétaútvonalán található, és a rejtek is nagyon ötletes. A láda viszont szerintem karbantartásra szorul, a teteje nem illeszkedett az aljához, a logbook megázott, és a jelszó is alig olvasható. Mindezek ellenére kellemes időtöltést nyújtott.

Köszönöm a rejtést!

csepi26 2021.11.06 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm. A felírt jelszó kicsit kopott, de még olvasható.

thgabor 2021.10.26 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Felkutato_csapat 2021.10.25 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Petya25 2021.10.12 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Pocok80 és Pocak kutya 2021.10.07 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

dinuska 2021.10.04 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük: Edina&Eme [Geoládák v3.12.2]

pandala 2021.10.03 16:00 - Megtaláltam
Leleplezve, köszönjük!
[g:hu+ 2.7.14]

( Jelezném, hogy az eredeti láda eltűnt, csak a teteje van meg. Valaki kedvesen próbálta pótolni egy dobozzal, de ez nagyon félmegoldás, egyszóval karbantartástigényel... )

horvi28 2021.09.30 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

M.Fannika 2021.09.25 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Anonemo 2021.09.23 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

CP-akciócsoport 2021.09.21 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.91
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az eredeti ládának csak a teteje van meg, jelszó rajta nagyon nehezen olvasható. [Geoládák v3.12.1]

Roxy1256 2021.09.17 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :)
???? [Geoládák v3.12.1]

kovigaga 2021.09.14 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Julival [Geoládák v3.12.1]

halaszkiraly 2021.09.12 09:40 - Egyéb
Piros kereszt A keresők jelzései alapján probléma van a rejtéssel. Nincs a dobozban logbook és a tető nem a dobozra való - így el fog ázni...

Köszönettel a rejtésért és a gondoskodásért! üdv: hk

kisbalib 2021.09.09 20:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Pumba9 2021.09.07 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Gyönyörű a park. Új ládára van szükség. Tető meg van, de az alja elveszett. Valami új van, de a tető nem jó rá, szét fog ázni. Logfüzet nincs benne, csak a tetőn látszik a jelszó. [Geoládák v3.11.3]

gorbiczmor 2021.09.05 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kovacsgabi 2021.09.04 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Papír szét volt bent tépve. A doboz tető nem a dobozhoz való. Kovács Gábor [Geoládák v3.11.3]

IMG_20210904_115708IMG_20210904_115658
Bliccc 2021.09.03 18:47 - Megtaláltam
Sikerült! (Láda karbantartást igényel.)
[g:hu+ 2.7.14]

Xorbit 2021.08.31 18:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.33
Sajnos az arborétumba nem tudtam bemenni mert amikor odaérttem már zárva volt, de kívülről szemlélve is nagyon érdekesnek tűnt.
Egyszer mindenképp visszajövök ide nyitvatartási időben!

A rejtés jó, a láda tragikus állapotban van. Karbantartás szükséges.

Maxi613 2021.08.31 15:30 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.11.3]

fvfruzsi 2021.08.29 15:59 - Megtaláltam
Megtalaltam, minden rendben volt.

Nimrodking1 2021.08.22 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Tahics 2021.08.18 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

cybericius 2021.08.15 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

boniavigyori 2021.08.15 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Fullcrum 2021.08.12 16:19 - Megtaláltam
A ,,láda'' felújjításra szorul!!!! logbook nyista......Megvaaaagy! [Geoládák v3.11.3]

MarciMilánBálint 2021.08.04 14:43 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

norko 2021.08.04 14:43 - Megtaláltam
Kelenföldről a Nyugatiba, útközben.

sbb2000 2021.08.03 20:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

annanasz2001 2021.08.03 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

HUNJack15 & Hippi72 2021.08.03 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.38
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Maga a rejtés jó lenne, de ez a savanyúságos doboz elég lehangoló... [Geoládák v3.11.3]

[cscs] 2021.08.01 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

törő 2021.07.24 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

ballasz 2021.07.21 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Munka után egy kis kikapcsolódás. [Geoládák v3.11.3]

S13 2021.07.20 09:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

KeresTalál 2021.07.04 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.28
Köszönjük a rejtést.

mangogyuri 2021.07.03 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

moklys 2021.07.03 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

gyuritill 2021.07.01 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.8]

Zaphod 2021.06.28 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Sz, D, Z [Geoládák v3.11.2]

BudaiCsalad 2021.06.28 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

[Geoládák v3.11.2]

Dawnsilver 2021.06.27 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Az Arborétum szép, melegben is kellemes volt a séta ott. [Geoládák v3.11.2]

Treasury 2021.06.27 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

Chamberneazy 2021.06.27 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Sunrutas 2021.06.26 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Setarcos 2021.06.26 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

pöcök 2021.06.22 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

viola617 2021.06.21 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Bodzalime 2021.06.21 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Köszönöm a rejtést! Munka után elvillamosoztam megkeresni a ládát. Több mint 30 fok a hőmérséklet, jó meleg a városi ládázáshoz. A láda - már ami megvan belőle - elég megviselt állapotban van, bár a jelszó jól olvasható.

IMG_20210621_161337IMG_20210621_161252
Atmosz&Zozmosz 2021.06.21 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük lehetőséget. Bővebben később! :-)
[g:hu+ 2.7.4]

cosinus0 2021.06.15 12:45 - Megtaláltam
Megvan. Nincs logfüzet, a régi láda teteje van Meg, azon a jelszó. Az ideglenes "savanyúság doboztetőre felírtam a jelszót. Rendes láda kellene, ez nem fogja sokáig bírni köszi a rejtést.

Martina0929 2021.06.13 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Fiamnak első pöcre meg lett a leírás alapján ???? [Geoládák v3.11.0]

Busika 2021.06.13 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Qwak 2021.06.12 23:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

timea 2021.06.06 18:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

A láda cserére szorul, nincs benne logbook, írószer.

Ménesi útrólVillányi útról
Moni&Beni 2021.06.06 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Azajra 2021.06.05 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

szaatt 2021.06.05 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

szentvik 2021.06.03 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

zsoffer 2021.06.03 20:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

izeke 2021.05.31 22:43 - Megtaláltam
Felfedeztük, megleltük, visszatettük.
Köszönjük a rejtést!
Cukiék :) [Geoládák v3.10.5]

Lücsi 2021.05.28 08:02 - Megtaláltam

Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Levent99 2021.05.26 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Zsuco01 2021.05.22 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Lászlócsalád 2021.05.21 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Nagyon ötletes, remélem hamarosan belülről is meg tudjuk nézni az arborétumot :) köszi :)

20210521_17194220210521_171535
Zsolti077 2021.05.16 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kinguss 2021.05.16 20:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Pincehegyiek 2021.05.15 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Paco 2021.05.12 22:40 - Megtaláltam
Ez is megvan, mégsincs este. Köszönöm a rejtést!

gyoppka 2021.05.11 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Brotha20 2021.05.08 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

Pety99 2021.05.01 23:59 - Megtaláltam
A láda rendben

ViszlaiLívia 2021.04.28 21:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

selanna 2021.04.28 19:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

reczy 2021.04.28 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Ráfér egy karbantartás a dobozra. [Geoládák v3.10.5]

skcirisz 2021.04.28 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Odin 88 2021.04.26 15:45 - Megtaláltam
Odin 88 erre kalandozott
[Geoládák v3.10.5]

Antoka27 2021.04.25 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Serult allapotban van a zacsko.
Tele a logbook. [Geoládák v3.10.5]

nszk 2021.04.25 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

zoli 2021.04.24 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

rágcsa13 2021.04.22 16:30 - Megtaláltam
Közép-dél-budai köröm negyedik ládája.
A láda igen különös, mert - bár a rejtés és a láda teteje elég jó - de a láda alja pusztán egy vékony kekszesdoboz, vagy valami hasonló. Nem csoda, hogy a tetejét csak ráilleszteni lehet, mivel nem megy rá a "dobozra". Ha jól emlékszem, logfüzet sem volt benne.


20210422_16355920210422_163500
kwh 2021.04.21 18:30 - Megtaláltam
gotcha

m.maris113 2021.04.21 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.4]

szandi0180 2021.04.16 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.4]

ládamalac 2021.04.16 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.67
Ládát nem találtam csak a logot egy műanyag zacskóban.

Csalai 2021.04.15 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nincs papír a dobozban. [Geoládák v3.10.4]

salsa1125 2021.04.14 18:08 - Megtaláltam
köszi, hogy megmutattad! Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ASz [Geoládák v3.10.3]

a.marta 2021.04.11 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk a párommal.
Köszönjük a lehetőséget. :)
Nincs benne logbook.
[g:hu+ 2.6.9]

Jobviktoria1992 2021.04.06 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

öreg48 2021.04.06 14:45 - Megtaláltam
.

BenceLeviNikiIstván 2021.04.05 10:02 - Megtaláltam
Meglett, köszönjük.

Speeder 2021.04.04 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon jó, köszi. A zacsi kicsit szakadt.

scooper 2021.04.04 17:23 - Megtaláltam
..

Easter 2021.04.04 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Bigjonh22 2021.04.03 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Bettina1112 2021.04.03 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

bodit 2021.03.31 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Brebka 2021.03.29 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Malni 2021.03.28 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

AwGream 2021.03.28 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

monika121 2021.03.27 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Fitti80 2021.03.25 06:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm az ötletes rejtést. Ahogy előttem mások is írták, csak a doboz fedele van meg. [Geoládák v3.9.6]

IMG_2706 
mcseni 2021.03.23 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

NagyVirag 2021.03.23 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Vadasz.reka98 2021.03.23 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

okriszti 2021.03.21 21:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

krisztyu 2021.03.21 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Wica54 2021.03.21 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

bambii 2021.03.20 14:01 - Megtaláltam
Megvan, bár csak a fedél, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

pbberta 2021.03.20 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

fopita 2021.03.18 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Nonooo8 2021.03.16 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

hardman2 2021.03.15 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az arborétum jelenleg zárva a honlap szerint. A láda teteje még megvan ;) [Geoládák v3.9.6]

hajanos1 2021.03.14 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Vegyi-Gyümi 2021.03.13 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nem is tudtam erről a városi arborétumról.
Csak a láda tetejét tálaltuk meg :( [Geoládák v3.9.6]

ttgreg 2021.03.12 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

bondas 2021.03.11 19:15 - Egyéb
csak a láda teteje van itt [Geoládák v3.9.6]

kissnekisskatalin 2021.03.10 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Frida 2021.03.07 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Kicsit a láda elvesztette formáját. :)
Köszönjük a rejtést!

Katarzis 2021.03.07 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
:)

szabolcsc 2021.03.07 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.05
Köszi a rejtést!

SziaHello 2021.03.06 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Világutazó 2021.03.06 09:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

laulic 2021.03.04 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk :) [Geoládák v3.9.6]

kiss.daniella 2021.03.04 18:14 - Megtaláltam
#4

Gréti 2021.02.28 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Megvan! Ötletes

balazsrita 2021.02.27 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

utigabi60 2021.02.27 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

koharitomi 2021.02.26 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
[g:hu+ 2.5.10]

Aniko & Gyuri 2021.02.26 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kalandmánia 2021.02.24 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Bpeter 2021.02.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.58
Köszönjük, jó kis séta lett.

HaKoBeRi Fing 2021.02.20 07:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

HyperT0m1 2021.02.18 19:53 - Megtaláltam
Marha ötletes rejtés!!! :) jót nevettem a falba rejtésen, mert nagyon profi!

Pettyos25 2021.02.17 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megvan, köszi a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Bence2009 2021.02.14 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

keviszonci 2021.02.13 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

brekuc 2021.02.08 09:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Gmre 2021.02.07 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

erdoscsalad 2021.02.07 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Zella 2021.02.01 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! :-) [Geoládák v3.9.0]

duty 2021.01.31 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

MártiSatya 2021.01.30 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Pissti túrái 2021.01.27 19:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Köszi a rejtést!

ReniGeo 2021.01.27 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

jeszter 2021.01.23 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

20210123_15131520210123_151320
MissLujzi 2021.01.19 20:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

PulykiMaki 2021.01.16 15:48 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

Timitomi0202 2021.01.15 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Twozee 2021.01.12 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

vagyim 2021.01.08 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! 3. nekifutasra sikerult elolvqsni a jelszot... [Geoládák v3.8.3]

bacsit 2021.01.08 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

bd.kriszti 2021.01.08 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

zsuzsi es sanyi 2021.01.01 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Ládázás Lilcsivel. Köszönjük a rejtést :)

bajnokzsofi 2021.01.01 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

marosikids 2021.01.01 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

dreamland 2020.12.31 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Köszi a rejtést! Majd visszajövünk, ha egyszer nyitva lesz...

kbgy 2020.12.30 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Viktor33 2020.12.28 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Ambró 2020.12.25 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

ehajnalka 2020.12.18 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Szpal 2020.12.16 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
A múltkori esti próbálkozás után most könnyen meglett, a járvány miatt az arborétum le van zárva.

fiser 2020.12.14 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
-

vasanitsl 2020.12.14 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Feri95 2020.12.11 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

pstrx 2020.12.06 15:23 - Megtaláltam
Kösz a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

zoll 2020.12.05 08:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.7.6]

FeldmanZ 2020.11.29 09:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

dbkh 2020.11.26 17:06 - Megtaláltam
Köszönöm! Ötletes rejtés!

hosszueva 2020.11.25 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

gaboor 2020.11.21 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Csa.Csi87 2020.11.21 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Tibman 2020.11.20 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ChefBogi 2020.11.20 16:35 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte, köszönöm a rejtést! Sajnos a logfüzet hiányzik! Péntek este sötétben, nappal visszajövünk megnézni! [Geoládák v3.7.6]

moli_gyuri 2020.11.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Sajnos vasárnap lévén nem volt nyitva az arborétum. Ide még visszajövünk !
Ötletes rejtés.
köszi: Cilu&Gyurkoo
Mazsom

dapagyi 2020.11.14 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

spanyesz 2020.11.08 16:16 - Megtaláltam
Nonow22-vel levadasztuk, köszönjük. Sajnos nyitvatartási időn kívül jöttünk, de mindenképpen vissza akarunk jönni majd és bejarni az arboretumot is.

nonow22 2020.11.08 16:15 - Megtaláltam
Mai hiánypótló geoládás sétánk utolsó pontja volt spanyesszel. Sajnos az arborétum már bezárt, mire odaértünk, de tervben van a visszatérés. Köszönjük a rejtést! :) [g:hu 1.6.7]

Bulirobot 2020.11.08 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

nemesa 2020.10.30 08:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszi a rejtést!
Hangulatos környék, az arborétum is érdekes, jó itt sétálni.
Nagyon informatív,érdekes a ládaoldal is.
[g:hu+ 2.3.4]

JenniMiki 2020.10.24 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.7.5]

Dundus & Co 2020.10.23 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

ModoriMarci 2020.10.19 01:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

Tibort7 2020.10.18 18:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszönöm a rejtést!

Haki 2020.10.18 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! [Geoládák v3.7.6] Ideje volt már, tekintve, hogy kb egy évtizede a környéken mászkálok :D De hát jobb később, mint soha. Érdekes az arborétumban sem voltam még, most bejártuk mindkét részt (érdekes, hogy vasárnap a felső is nyitva volt, pedig a honlapjuk szerint nem). Szép a két kert bár igényelne némi fejlesztést, az egyetem épületei pedig teljes felújítást.

A logbook-ot jó lenne pótolni, ezért jelzem a karbantartást. A másik szomorú dolog, hogy sajnos mindeféle vacak/szemét kerül bele a ládákba már egy jó ideje...

Gabesz1985 2020.10.09 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megvan, köszönöm!

bockoska 2020.10.09 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.23
köszönjük!

Petervagyok 2020.10.05 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Szellszi 2020.10.04 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.7.1]

PardiAndi 2020.10.03 16:34 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Endvora 2020.10.03 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszi a rejtést :)

PIT BJJ 2020.09.30 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

KunFi 2020.09.22 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

heas3 2020.09.18 20:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

rozika99 2020.09.18 19:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

bkk 2020.09.18 19:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Nos... ezt kerestük egy ideig. A tampon még mindig bent van XD [Geoládák v3.5.3]

Medve75 2020.09.12 20:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ötletes. [Geoládák v3.6.0]

egerbegy 2020.09.07 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönet a rejtőnek!

wdanzsee 2020.09.05 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.3 ]

Gyurex84 2020.08.23 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

moha7676 2020.08.14 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

gabortel 2020.08.11 12:02 - Megtaláltam
A ládában nem volt se füzet, se jelszó. Lehet hogy a korábbi ládakisöprés áldozata lett? Végül a rejtőt telefonon elérve megkaptam a jelszót, és ideiglenesen egy kis cetlire felírva pótoltam. Köszi a segítséget!

Öreges 2020.08.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 2.73
Csend és nyugalom van az arborétum területén, de egy kis több figyelmet és gondoskodást megérdemelne.

IMG_3069IMG_3070
IMG_3071IMG_3072
IMG_3073IMG_3074
Justbeokay 2020.08.01 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

A láda tele volt szotyival, azokat kiszedtem. A tampont bennehagytam, ki tudja, lehet még valakinek jól jön... [Geoládák v3.5.0]

vargavirag96 2020.07.29 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam negyedszer is, most már az alkalmazáson is bejelentve :) köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Szarvady 2020.07.26 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

matemester 2020.07.26 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!????
Nagyon jó láda!
Esztergom
Matemester [Geoládák v3.5.0]

egyenlet 2020.07.23 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

KremesEmber 2020.07.21 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

begeba 2020.07.21 12:25 - Megtaláltam
OK

H.B. 2020.07.20 07:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
'Kiss István nyomában' túra közben. Köszi a rejtést!

lbtibsz 2020.07.17 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.79
Köszönöm a rejtést.

tirszill 2020.07.16 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
ez volt eddig a legjobb rejtés amit találtam :) [Geoládák v3.4.1]

szkev 2020.07.16 16:00 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a rejtés, no meg a ládika tartalma! Az arbor nagyon szép, már hiányzott. [Geoládák v3.4.1]

Laller0102 2020.07.16 15:56 - Megtaláltam
huu ez nagyon izgi rejtés volt :D

blackma(d)zsik 2020.07.15 23:00 - Megtaláltam
Talaltam benne egy bagot papirt meg csigat! Nagyon jo! A rejtes is! [Geoládák v3.4.1g

Kitsike 2020.07.11 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Mukkaland 2020.07.11 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Cápa 2020.07.07 15:49 - Megtaláltam
Kicsit féltem hogy nehezen lesz meg, de szerencsére könnyen meg lett. Koszi

fercsipeter 2020.06.18 09:13 - Megtaláltam
Nem rajtam múlott a megtalálás!!! :) Ügyes rejtés nagyon. Ez úton is köszönöm szépen Vidket kessertársunk telefonos segítségét!

Vidket 2020.06.16 20:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kicsit nehezen, de megtaláltuk :) Köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v3.4.1]

Pongiz 2020.06.16 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

VauVauu 2020.06.15 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

mk45 2020.06.14 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.46]

metitreasure 2020.06.09 19:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Tényleg nagyon tetszetős :)
Egy kis ideig meglepően nagy volt a gyalogos és kerékpáros forgalom ebben az alapvetően csendes utcában, de a közeli pad egy praktikus, "álcázható" logolási helyszín.[Geoládák v3.4.1]

CoachDave 2020.06.09 10:04 - Megtaláltam
Az egyik legkirályabb városi láda! :) Köszi a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

zulcsi 2020.06.06 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kisback 2020.06.06 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Regnal 2020.06.05 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam Anikóval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Bala1 2020.05.31 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

tatraval10perc 2020.05.31 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

ceeklali 2020.05.26 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Elsőosztályú rejtés! Köszönöm!

AncsuBence 2020.05.23 01:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper rejtés! Anita és Bence [Geoládák v3.3.2]

Rubi2266 2020.05.23 01:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltam, köszönöm, ötletes rejtés :)) [Geoládák v3.3.2]

kerol 2020.05.16 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Köszönöm a rejtést!

bkajtar 2020.05.05 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
kár hogy nincsen jelszó a műanyag dobozban. [Geoládák v3.3.2]

[Jóváhagyta: Bartha család, 2020.07.03 16:59]

vlaci57 2020.05.01 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Ksandor96 2020.05.01 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

vzolika 2020.04.13 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.48
Sajnos az arborétum most zárva, de vissza fogunk majd jönni mindenképp ha nyitva lesz. Köszönjük a rejtést, Boldog Húsvétot ;)

atgaspar 2020.04.05 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

lovasvadasz 2020.03.29 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Bianka10 2020.03.28 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Gyíkfarka 2020.03.15 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Kojot293 2020.03.08 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

tigrisfácán 2020.02.29 14:32 - Megtaláltam
Köszönjük, nagyon ötletes rejtés!

Lebbencs 2020.02.28 15:32 - Nem találtam meg
:) Kár, h nincs hozzá jelszó.

[Elutasította: geocaching.hu, 2020.04.22 11:36]

HGN csapat 2020.02.15 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

pozsgayb 2020.02.14 13:29 - Megtaláltam
[Geoládák v3.3.2]

Szőkekapitány 2020.02.11 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszönöm szépen a rejtést.

pottika 2020.02.07 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Zsófiszotyi 2020.02.03 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

vvivien128 2020.02.03 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Varga-Tarsoly familia 2020.02.02 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.02
ez tök jó rejtés :)

MarathN 2020.02.02 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

3irmas 2020.02.02 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

szuzi78 2020.02.01 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Ezar 2020.01.30 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Ohana 2020.01.26 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Hulkstunt 2020.01.25 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

columbo 2020.01.21 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

kiviki 2020.01.18 11:23 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a rejtést :) [g:hu 1.6.5]

CsabaiMangó 2020.01.06 13:17 - Megtaláltam
Szuper a segítség, csak a többesszámot elhagynám belőle. Köszi! CsabaiMangó (Ági) [Geoládák v3.2.2]

Szilvil 2020.01.01 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

dev86xr 2020.01.01 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.1.2]

sergeant 2020.01.01 04:01 - Megtaláltam
Boszorkával megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.1.2]

homemadebyjuci 2019.12.29 16:20 - Megtaláltam
Karácsony utáni városi séta közben meglett, köszi!
Az Arborétum január 6ig zárva tart!

zoli86 2019.12.27 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kasap 2019.12.23 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Puhapracli 2019.12.23 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

wtg1909 2019.12.21 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Calamita -val közösen találtuk meg. köszi a rejtést! :)

calamita 2019.12.21 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) A+D [Geoládák v3.1.2]

kocsisjozsef74 2019.12.01 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.0.0]

anzsu7 2019.12.01 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.0.0]

oryszcsak 2019.11.24 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

bazsogeleba 2019.11.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Köszönjük a rejtést.

Mary&Advent 2019.11.18 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Végek 2019.11.18 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sanchoo és M. 2019.11.17 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Green Eye 2019.11.14 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi, hogy megmutattad ezt a szép helyet! Kár, hogy az épületek el vannak hanyagolva.

csoknyait 2019.11.01 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fehérkút 2019.10.30 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

seidldenes 2019.10.28 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ht01 2019.10.24 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tuzvarazslo 2019.10.24 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ratagi 2019.10.19 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

dibolya 2019.10.19 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Nagymaksa 2019.10.19 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Rede99 2019.10.16 13:15 - Megtaláltam
Koszi

asb 2019.10.13 15:39 - Megtaláltam
Köszi [g:hu 1.6.4]

homokia 2019.10.11 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Marci0423 2019.10.06 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fulop1108 2019.10.06 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

birobali 2019.10.06 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lisza 2019.09.28 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.95
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Végignéztük az Alsó és Felső kertet is, holott utóbbinak elvileg nyitva se kellett volna lennie :D Sebaj. Jó képeket lőttünk az alsóban. Sajnáltam, hogy a felső ennyire el van hanyagolva. A logolásra várunk kellett, mert a padon egy lány ült, és épp könyvet olvasott. Lehet az előttünk lévő megtaláló volt az, antonia03 :)

antonia03 2019.09.28 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

stüszi 2019.09.21 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Szép, csendes hely. [Geoládák v2.2.5]

Chibs 2019.09.15 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

emmerwald 2019.09.15 13:13 - Megtaláltam
Köszönjük!

IMG_20190915_145056 
cincifinci 2019.09.14 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bothox 2019.09.08 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Köszönjük a rejtést!

joczo 2019.09.06 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Balázs1984 2019.09.05 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

petradrian 2019.08.25 08:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

julcs! 2019.08.24 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szatto 2019.08.24 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csaba159 2019.08.24 07:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

haribali 2019.08.20 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sanzi89 2019.08.19 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

nadriienn 2019.08.17 23:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon okos rejtek, sokat segitett a plusz segites! :) Köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

dino919 2019.08.17 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.11
Megvan, köszönjük a rejtést! E&L

Laltan 2019.08.16 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

buksika 2019.08.14 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

jancheeta876 2019.08.14 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ellfelek 2019.08.10 08:40 - Megtaláltam
Nem mentem be sajnos, úgyhogy sokat nem is láttam belőle... Bevallom itt csak a pontért mentem..., de hát útba esett... :)
Köszi a rejtést!

Syn_yeti 2019.08.07 20:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BVKinga 2019.08.03 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sarkiroka 2019.07.31 12:11 - Megtaláltam
Sajnos nem találtam meg. Több alkalmas rejtekhelyet, feltűnően pókhálómentes részeket és akár álcázásra alkalmas tégla darabokat is találtam, de ládát nem. Kérném a fotók alapján a megtalálás elfogadását! :) Az arborétum csodás, mindenképp megérte eljonni ide! [g:hu 1.6.4]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.09.08 00:08]

Screenshot_20190907-231404Screenshot_20190907-231348
Screenshot_20190907-231516Screenshot_20190907-231423
Screenshot_20190907-231549 
Huncutka01 2019.07.14 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Rövid keresgélés után. Vasárnap délelőtt lévén nem sokan jártak arra. Néhány futó emberke. Köszönöm a rejtést.

Judit és Béla 2019.07.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Megtaláltuk.

Viczi 2019.07.09 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Minki 2019.07.07 12:36 - Megtaláltam
Minki megtalálta! Most nyugis volt a környék. Köszi! [Geoládák v2.2.5]

vikacsu 2019.07.02 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Seldon86 2019.06.29 19:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fatalin 2019.06.22 17:55 - Megtaláltam
Megvagy! Köszönöm [Geoládák v2.2.5]

Gyáva Oroszlán 2019.06.18 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
A rejtés nem bonyolult; (nem is baj) a lényeg, hogy megismertet Budapest szívében egy olyan kerttel, amiről még nem is hallottunk. A doboz szép, gusztusos, ajándék-mentes.

Gyáva Oroszlán 
vidoree 2019.06.11 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kazsimers 2019.06.10 16:59 - Megtaláltam
ungvarisarival jöttünk ki ide az Eötvöskoliból Világirodalom tanulása közben, pihenőképpen.

feherpanni 2019.06.03 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! PálFeri elöadása előtt gyors keresés :) [Geoládák v2.2.5]

H_Robi 2019.06.02 20:11 - Megtaláltam
Ötletes rejtés. :)
Egy nappal korábban is jártam erre,de sajna sok volt a mugli a környéken.
Szerencsére nyitva volt a felső kert és ez kárpótolt mindenért. Érdemes megnézni.
Köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

majeri 2019.06.02 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

gizike 2019.06.02 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Köszönjük a rejtést.

kiszoltansandor 2019.05.31 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pedro750 2019.05.27 18:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Megtaláltam, köszi a rejtést!!!!

E2C6804C-F67F-490B-8177-4A9F4C99C87F 
Winssent 2019.05.25 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ungvarisari 2019.05.20 15:11 - Megtaláltam
Ez az arborétum csodás!

cherrybabe 2019.05.19 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Sajnos nem tudtunk bemenni, de vissza fogunk jönni.

Tosiv 2019.05.18 19:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm!

zoldbeka 2019.05.16 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Profi rejtés, szuper láda [g:hu 1.6.2y]

Bakmarek 2019.05.15 21:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vadasviki 2019.05.15 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, ötletes rejtés [Geoládák v2.2.5]

Vifilancio 2019.05.15 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sambenedek 2019.05.12 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
OK

seik 2019.04.30 17:50 - Megtaláltam
Első keresés, de megtaláltuk! Köszi szépen! [Geoládák v2.2.5]

szkj 2019.04.27 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-)
Szep volt a disznovenykiallitas es az arboretum :) [Geoládák v2.2.5]

darkwolf 2019.04.27 12:27 - Megtaláltam
Köszönöm!

tak-tak 2019.04.22 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.6.2y]

Geggento 2019.04.16 22:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Iron8 2019.04.16 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.49
TFTC

Juvigabi 2019.04.14 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. a gyerekek nagy bánatára csak egy ragtapasz volt benne (a logbook-on felül). pár ajándékot raktunk bele. [g:hu 1.6.1x]

Dudo-8 2019.04.11 07:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

feherzoltan79 2019.04.09 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a játékot!

divi 2019.04.06 16:58 - Megtaláltam
Kryptonnal, Zazival és Indigoval megtaláltuk.

krypton 2019.04.06 16:57 - Megtaláltam
Divivel, Zazival és Indigoval megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

zsolike 2019.04.02 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pcguru és Mirci 2019.03.31 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

krisz17krisz 2019.03.30 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Esztemma 2019.03.30 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :)

JhsGabor 2019.03.30 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sheep2018 2019.03.29 22:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Dodó és Malvinka 2019.03.23 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

StellaDeFrász 2019.03.22 17:04 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2019.03.21 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Egy sikeres interjú után adta magát az ebédidő, hogy HRita, KesserHercegnővel egy finom ebéd után sétát tegyünk "finom" virágok, növények társaságában :) Így is tettünk, bejártuk a felső és az alsó kertet, közben pedig a kezembe pottyant egy geoláda. Köszönjük! Jókor, tavasszal érkeztünk így bőven volt látnivaló :)

VEszti 2019.03.17 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.28
Koszi a rejtést

matrixmusic 2019.03.15 14:00 - Megtaláltam
Ok

Hubbi barátai 2019.03.09 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

adamfarkas20003 2019.03.06 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszönöm a rejtést :) Nagyon igényes megoldás

Mido 2019.03.05 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Invictus3 2019.03.02 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Megvan, köszi!

halaszkiraly 2019.02.27 22:50 - Egyéb
zöld kereszt Köszönjük szépen Attibati pótlását. A doboz ismét kereshető!
Azonban a rejtés GAZDÁTLAN! A szerkesztés jogának tulajdonosa (a rejtő) több mint egy eszendeje nem is lépett be a geocaching.hu-ra...
Köszönettel a rejtésért, és az eddigi gondozásért, viszont javaslom a rejtés adoptálhatóvá tételét!
Üdv: halaszkiraly (ládadoki)

Attibati 2019.02.27 17:00 - Egyéb
A törött, zárhatatlan ládát cseréltem, új logbook és toll került a dobozba.
A "papirsalátát" eltávolítottam.

PascalVillard 2019.02.25 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sikerült minden muglit kicselezni. [Geoládák v2.2.5]

Tibi1983 2019.02.22 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Köszönöm a rejtő munkáját!
Megtaláltam.
Örülök, hogy megmutattad [Geoládák v2.2.5]

motek2.0 2019.02.20 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Akubb 2019.02.20 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
A sportkórházban volt dolgunk, így kicsit korábban jöttünk, és kicsit ládázgattunk a környéken. A rejtés tetszett, könnyen megtalálható, de a logbook elég szedett-vedett, érdemes lenne a sok-sok különböző lapot begyűjteni, és egy új könyvecskét a ládába tenni.
Az arborétumra volt egy fél óránk, az alatt a felső kertnek is csak a részét tudtuk megnézni. Nagyon tetszett, korábban még sosem jártunk itt, de biztosan vissza fogunk még jönni,
Köszönjük a rejtést!

Gropius & Ruffy 2019.02.16 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Napi ládázásunk utolsó helyszíne. A kedvenc budai éttermünktől gyalogoltunk el ide a Mányoki és Ménesi úton keresztül. Szeretek sétálni ezeken az utcákon. Az arborétumot most nem találtuk nyitva. Egyszer már időztem órákat a helyszínen, mikor először kerestem a ládát.

LádaközelbenFelső kerti hangulat
Ménesi úti hangulatLádázós nap zárásaként
Ruffy is eszik :) 
Hegyo 2019.02.12 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam . Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 4/Rejtés: 4/ Web: 4 [g:hu 1.6.1x]

edo 2019.02.03 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Visszaterünk, mert a Felső kert vasárnap révén zárva volt.

BombaBoti 2019.02.03 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v2.2.5]

speti 2019.01.29 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

eltájoló 2019.01.26 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.11
Jó a rejtés, a láda rendben. Keresztben érdemes visszatenni, mert akkor jobban illeszkedik. Köszi a rejtést.

VINAX 2019.01.20 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Budai séta 11/2

Sajnos bemenni nem tudtunk, aztán olvastuk, hogy többnyire munkanapokon van csak nyitva. A rejtés amúgy kiváló.

Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

Albions 2019.01.12 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Brigus 2019.01.06 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a cseles rejtést! Keresgéltem vagy 15 percet, mikor fel akartam adni. Kicsit arrébb visz a gps.
A doboz fedele törött, de mint előttem is írták, nem ázik. [Geoládák v2.2.5]

x12XD 2019.01.02 09:50 - Megtaláltam
Az arborétum nagyon szép teljes szemléletet nyújt a környezetről *-*

Reptile 2018.12.31 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A láda fedele nem záródik.

illyes.zoltan1 2018.12.29 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést. Nehezen, de meglett :)

Zolas21 2018.12.26 12:05 - Megtaláltam
Elkélne egy normális logbook, a toboz tiszta salátabár...

Stimm 2018.12.17 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Köszönöm a rejtést. A doboznak mind a négy füle hiányzik, így rosszul záródik, a fedél leesik róla. Óvatosan vegyétek elő.

Kraken 2018.12.15 21:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hokuszpok 2018.12.13 15:30 - Megtaláltam
Köszi

Kovács Beni 2018.12.13 15:30 - Megtaláltam
Köszi

stikli08 2018.12.10 15:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdosimi 2018.12.06 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdosjudit 2018.12.06 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

effell71 2018.12.05 12:00 - Megtaláltam
Ügyes rejtés! Köszönjük!

Mangó 2018.12.02 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.75
Koszonjik a rejtest.

zsubamba 2018.11.24 09:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Smicó 2018.11.23 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Megtaláltuk! Köszönjük!

pyrosz 2018.11.08 10:25 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :) [Geoládák v2.2.5]

Rusid 2018.11.06 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

porto 2018.11.03 16:40 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :)
Egyedül :-(
Már sötétedett!
Rafinált, de a segítség hasznos volt :-)
Nagyon tetszik a környék.
Egy közeli ládáért vissza is térek még holnap napsütésben :-)
[Geoládák v2.2.4]

norci&endi 2018.11.02 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Köszönjük a rejtést. Ötletes!

hzsolt64 2018.11.02 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

MervayB 2018.10.28 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük! :)

revlev 2018.10.27 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Megtaláltuk Tomival. A környék nagyon szép, a rejtés is ötletes. A gyalogosforgalom miatt pár percet várnunk kellett, de utána a fal alapos átvizsgálása után ráakadtunk a ládára.

budai_arboretum 
bobori94 2018.10.27 12:19 - Megtaláltam
Adamdudassal őszi séta :) Köszi!

adamdudas92 2018.10.27 12:19 - Megtaláltam
Közös megtalálás bobori94-gyel :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Caldera 2018.10.23 09:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

somga 2018.10.22 12:50 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük!

scele 2018.10.22 12:19 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

nyuszoka 2018.10.22 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

h725 2018.10.14 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Az őszi kertészeti napok alkalmából jártunk itt. Nagy élmény volt, sikerült egy szakvezetéses sétán is rész vennünk. Utána megkerestük a kincset is. A rejtés szuper, alig vettük észre, pedig pontosan tudtuk, hol kell keresni ! Köszönjük !

Vali, Zsolt

Ilyen szép idő voltA tó
Őszi színekA felső kertben
Közel a rejtek 
Danimaci 2018.10.06 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bellis 2018.10.05 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyon szép az arborétum, már így kissé őszi színekben. Köszi a rejtést.

Soma00 2018.10.03 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Köszönöm a rejtést!

GCBUAR 
MigiPityesz 2018.09.29 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fröccs 2018.09.29 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

marazmarci 2018.09.25 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, tetszett a rejtés, köszi :) Szép a hely! A láda fedelének letörtek a pántjai! [Geoládák v2.2.4]

bondas 2018.09.21 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam Kingával, Danival. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

balatom 2018.09.21 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

ambrus207 2018.09.19 16:22 - Megtaláltam
köszi a rejtést:) fülek hiányoznak a ládáról, de nincs beázva

kovmik91 2018.09.16 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Játék nem volt nálam, csak egy Piqués Barcelona kártya, talán valaki örülni fog neki :)

pme 2018.09.15 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Menyust-vel megtaláltuk.

Menyust 2018.09.15 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Az arbortétum zárva volt, így csak a ládát kerestük fel. Nagyon forgalmas utca a csöndes környék ellenére. Köszönjük a rejtést!

Lacza és Tádé 2018.09.14 14:45 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

orszagoskek 2018.09.11 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda fülei már le vannak szakadva. Szerencsére védett, száraz helyen van, így nem fog beázni. Tamás [Geoládák v2.2.4]

Földlakó 2018.09.09 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
A koordináták 5 méterrel arrébb mutatták, mint a tényleges rejtekhely, de azért megtaláltuk. Kicsit csalódottak voltunk, hogy nem volt benne ajándék a gyerekeknek, csak papírfecnik tömege.

horandrea 2018.09.06 22:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mperecsenyi 2018.09.02 18:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Babasétáltatás közben lett meg. Nagyjából egyszerre értünk oda két másik kesserrel, így a sors közösség megtalálásának élményét is kipipáltuk.:)

szaba94 2018.09.02 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szab 2018.08.29 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Végre nem volt senki, már többször próbáltam de egy néni örökké a közeli padnal volt. [g:hu 1.5.4]

Ruttkay 2018.08.27 12:03 - Megtaláltam
KX!
Nagy nehezen, de csak meglett. Kitűnő rejtés, meg az alma máter. Koptattam ezeket a köveket eleget.

Spojler :)IMAG3049
"J&J" 2018.08.26 10:31 - Megtaláltam
Gellérthegy körüli séta.
Éppen nem esett az eső :)

ecchphoto 2018.08.23 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Kiaribua 2018.08.11 17:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

SimonG 2018.08.10 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Voltam itt párszor udvarolni, azóta ebből már család lett. :) Emiatt számomra nagyon kedves ez a láda, nagyon jó érzéseket idézett fel bennem. Köszönöm.

Lustadick123 2018.08.10 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mirjam07 2018.07.26 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.28
Ebedszunetben jottem ki ide, megerte! A tavorozsak gyonyoruek voltak. Raferne kicsit tobb gondoskodas a kertre, de a tavirozsak mindenert karpotoltak. A rejtes otletes, koszonom! Ja és az út másik oldalán is érdemes megnézni a kertet és tenni egy sétát!

A logbook igencsak megtelt, már mindenfélére firkálnak az emberek, gyakorlatilag logbookkal és lapokkal van tele a doboz.

Thanos 2018.07.22 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Butchman 2018.07.22 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

bodopal 2018.07.22 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

delfin 2018.07.19 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Szép hely, köszi a rejtést!

gcbuar 
aasoft 2018.07.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.48
Köszi a lehetőséget.

IMG_3227IMG_3219
IMG_3221 
e-nik 2018.07.15 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jegesmedve137 2018.07.15 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

The Fox 2018.07.13 16:45 - Megtaláltam
Megvan! A rejtés nagyon jó, de a közelébe valaki egy komplett éttermi fogást pakolt ki ami rohad, és dongják a legyek. [g:hu 1.5.4]

Pety&Poty 2018.07.12 13:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Gyönyörű Arborétum kerti taván,
Pillangók játszottak egymás hátán,
A két kert között lépcső ível fel,
Ha díszalmafák között haladsz el.

TÁJK Alkesz Duo 2018.07.10 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bakker96 2018.07.10 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fulopke117 2018.07.07 16:51 - Megtaláltam
Jó rejtés, megtaláltuk :)

kanga021 2018.07.04 15:54 - Megtaláltam
David03-mal délutáni ládavadászat alkalmával megtaláltuk.
Köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

dávid03 :-) 2018.07.04 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

LéPeSMéz 2018.07.03 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ifialex 2018.07.01 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést.
A logbook betelt, a láda tele van papírfecnikkel. A doboz tetején mindkét rögzítő fül le van törve. Óvatosan vegyétek elő, nehogy szétessen.

Lufivid 2018.06.26 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Hörcsög 2018.06.14 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.88
Köszönöm a rejtést!

Bonbonetti 2018.06.10 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

G.Gábor 2018.06.03 13:54 - Megtaláltam
Jó volt, köszi a rejtést :)

PÉV 2018.06.02 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Köszi a rejtést !
-MEGVAN-

BMBOPH 2018.06.02 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Szuper rejtés ,nem-kis segítséggel de meglett ! :)

IMG_20180602_173921 
lacagoncz 2018.05.28 07:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ÁFÉSZ 2018.05.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Kellemes délutáni séta a kőrengetegbeli szigeten.

Vegaska 2018.05.21 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Pannontigris 2018.05.19 00:00 - Megtaláltam
Boxi megtalálta

szurikáta32 2018.05.16 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Csak a szurikáta!

tádé 2018.05.01 12:18 - Megtaláltam
Köszönjük! Teodóra és Tádé

lencsilyany 2018.04.30 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Ati 2018.04.23 08:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Balpeter25 2018.04.22 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Tapsifüles 2018.04.22 12:35 - Megtaláltam
Megvan! Jó rejtés! :)

GyB75 2018.04.21 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

bagolyvera 2018.04.20 23:59 - Megtaláltam
600. találatom☺️ Nagyon tetszett az arborétum, köszi a rejtést, az is rendben volt.

kauker 2018.04.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.32
Köszi

tandrew 2018.04.15 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Toth417 2018.04.10 10:38 - Megtaláltam
A rejtek környékén nem volt senki, így le lehetett ülni kényelmesen az Anna-emlékhelyre feljegyezni a jelszót. Bent nem voltam, remélem, egyszer erre is sor kerülhet. Köszönöm a rejtést!

Schlégl 2018.04.09 15:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

graffz 2018.04.08 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2018.04.07 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4j]

erand 2018.04.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Ok, erand.

Manna&Peti 2018.04.02 09:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :-)

vincentbonde 2018.03.29 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Kobaljov 2018.03.24 16:45 - Megtaláltam
Szombat délutáni környékbeli történelmi séta után megtaláltam, köszönöm! Ahogy korábban is jelezték már néhányan a doboz már eléggé tele van a régi logokkal, egy jegyzettömbön akadt még hely (egy cukorkát pedig kivettem belőle, ételt, édességet ne tegyünk ládába).

Régebbi megtalálásokban néhányan már említették a közeli Anna emlékhely eredetét (most is gondozott volt, korábban úgy hallottam, hogy a nagyszülők hetente járnak oda), a könnyebb ismétléshez a 2012 májusi hírek:
https://24.hu/kozelet/2012/05/04/osszeesett-es-meghalt-egy-fiatal-no-budapesten/
http://11.kerulet.ittlakunk.hu/eszem-iszom/120505/elhunyt-hajdu-anna
https://www.a38.hu/hu/cikk/elszallt-egy-angyal

20180324_164508_Anna 
kia71 2018.03.19 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

acsipapa 2018.03.10 12:09 - Megtaláltam
meglett

Webber 2018.03.10 12:09 - Megtaláltam
Meglett. [Geoládák v2.2.2]

nazso.oszan 2018.03.10 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Sajnos még téli álmát alussza a legtöbb növény, de a szép napsütésben így is jól éreztük magunkat.
Köszönjük a rejtést.

20180310_11154720180310_114646
20180310_11473020180310_114755
Nikicsu 2018.03.06 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Szamoska 2018.03.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Köszönjük a rejtőnek, hogy megismertette velünk ezt a helyet. Nagyon jó rejtés!

csattila87 2018.03.04 16:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

roko1821 2018.03.04 15:39 - Megtaláltam
köszi a rejtést!

Rilers 2018.02.24 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Könnyű volt megtalálni. Jó a leírás. Köszi a rejtést. Az Arborétium annyira mondjuk nem szép. Nem gondozzák eléggé. A füvészkert sokkal jobb.

Misi87 2018.02.24 14:13 - Megtaláltam
Ügyes rejtés, köszi :) [Geoládák v2.2.2]

Gabrielem 2018.02.22 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam a ládát! Köszönöm szépen! Ez volt az első hagyományos geoláda, amit megtaláltam.

matyassyd 2018.01.30 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.72
Érdekes, eredeti rejtés, a leírás segítségével pillanatok alatt meglett. Szerencsére így délután nem sokan jártak erre. Köszönöm!

Drucki 2018.01.30 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Morana 2018.01.29 12:00 - Megtaláltam
Gyorsan rátaláltam a leírás alapján. Köszönöm a lehetőséget, jó rejtek :)

pgyp 2018.01.28 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Vasárnap délutáni sétára pont jó volt a gyerekekkel ebben a jó időben.

meriveder 2018.01.28 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Köszönöm meglett.! :)

Gmatyas 2018.01.23 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
megtaláltuk, jó rejtés, köszi!

mulder2197 2018.01.23 05:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

2Szaki 2018.01.14 00:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Sokszor jártam errefele a Szüret utcai kóterban, most végre ezt is sikerült összeszedni. Ötletes rejtés!

bbeledi 2018.01.13 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Megvan.

adamtoth0412 2018.01.10 23:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Esti séta közben útba ejtve, már majdnem feladtam amikor meg lett. Köszönöm a rejtést, nagy élmény volt ! [Geoládák v2.1.5]

troll 2018.01.06 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a remek rejtést!
Fiacskák 3. ládázós napja, ők találták meg, és ők is tették vissza :)

mraich 2017.12.06 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltuk Krisztivel! :)
Köszönjük a rejtést! :)
[Geoládák v2.2.2]

Pillingek 2017.11.22 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Nagyon jól van elrejtve! Többször végigjártuk, mire megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

laszloze 2017.11.21 09:51 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Sikerült begyűjteni

Gibix75 2017.11.18 08:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

angicsku 2017.11.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönjük, meglett! :) Nagyon kell figyelni, hogy illetéktelenek ne lássák meg a rejteket!

leah 2017.11.08 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam! Nagyon erdekes helyen van! Koszonom az elmenyt! :)

wilika 2017.11.05 12:35 - Megtaláltam
Nagyon tetszett ez a rejtés, köszönöm!

csomix 2017.11.01 13:00 - Megtaláltam
Szuper volt.

dejosgyor 2017.11.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam köszi!

Mirr&Murr 2017.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Kétszer már megtaláltuk, de mind a kétszer elfelejtettük a jelszót... Na de most! :D

phamori 2017.10.17 17:26 - Megtaláltam
Logbook betelt. De azért köszi, megtaláltam :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

huszerl 2017.10.17 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Köszönjük a rejtést, jó hely ez az arborétum. Ha nem találod a rejtekhelyet, gondolj bele, hogy mekkora a láda.

btomka 2017.10.08 13:15 - Megtaláltam
Köszönjük! Menő volt! :)

msi 2017.10.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Ötletes rejtésért köszönet.

Palog 2017.10.05 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszönöm a rejtést!

tomi77 2017.09.30 22:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kukucska 2017.09.28 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsókica és Lackó 2017.09.28 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mizo6869 2017.09.16 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Szuper rejtés. Szerintem ilyennek kell lennie egy városi ládának. Nagyon teli van a láda. Egy kis karbantartás szükséges lenne.
Köszönöm a rejtést. Zoli

Lucretia19 2017.09.05 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.00
Köszönöm! :-)

nfmate 2017.09.01 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam, jó rejtés. Logbook betelt, érdemes lenne újat beletenni.

szabicsalad 2017.08.30 19:11 - Megtaláltam
Erre jártunk, megtaláltunk :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

alat300 2017.08.29 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
megvan!

Báthory Ödönke 2017.08.20 10:00 - Megtaláltam
Megvan. Ügyes rejtés, logolópad, köszönöm.

atticus 2017.08.11 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Ötletes. Tetszett. Köszönöm!

CsicsiZozi 2017.08.10 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Nagyon jó kis rejtés, köszönjük.

zotyafiu 2017.08.03 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rekanna 2017.07.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Jól el van rejtve, de meglett

brunette 2017.07.18 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Jó ötlet oda láda!

fodor8peter 2017.07.17 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Jó kis rejtés, köszönjük. Előtte kicsit sétáltam a parkban. A logbookra ráférne egy karbantartás, sok mindent ki lehetne szórni belőle szerintem! :)

scooby84 2017.07.15 16:00 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük.

Geocaching Hunters 2017.07.12 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Geocaching Hunters! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Adalbrecht 2017.07.04 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
.

fcsaba 2017.07.03 08:55 - Megtaláltam
Ezt a ládát sem találtam volna meg, ha nincs geocaching. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A születésnapi Logikoffer is erre lakik, nemcsak a budai arborétum, így a kettőt összekötöttem. Ügyes rejtés, köszönöm!

Monyók 2017.07.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.78
Meg van

kivancsifancsi 2017.06.30 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Séta munka után [wapon beküldött szöveg]

Munka utáni város séta közben ejtettük útba ezt a pontot. Tetszett ez a kis zöld sziget a város szívében. Köszönjük, hogy megmutattad.

eskar 2017.06.29 22:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.58
Jó rejtés, köszi!

ptomi93 2017.06.27 20:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Köszönjük a rejtést!

10yei 2017.06.20 20:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.14
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bubu_83 2017.06.19 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltam, köszi. Tetszett.

20170619_11084320170619_110847
Poór Andrea 2017.06.11 14:45 - Megtaláltam
Egyet sajnálok, hogy nem tudtunk bemenni az arborétumba sétálni. De szeretném minél hamarabb pótolni ezt a hiányosságot, remélem hamarosan lesz rá értekezésem.
A kívülről látott részei a parknak csodaszépek, készítettem pár képet is. A rejtés keresése előtt, s után :)

Sajnos a koordináta nem annyira pontos, mivel a leírást nem szeretem elolvasni, mert elmarad a keresés és találás élménye, így rossz helyen keresgéltem először. Aztán, mivel nagyon nem szeretem, ha várni kell rám, inkább olvastam, innentől kezdve csak pár lépést kellett hátra tennem, hogy az egészet lássam, így mást könnyen kiszúrtam a rejtés helyét :)
Nagyon ötletes, nagyon tetszik! Köszönöm szépen!

Budai ArboretumBudai Arboretum
Budai Arboretum 
viktor_w 2017.06.09 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

geooszi 2017.06.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Klassz hely! Sikerült bent is körülnéznem. :)

Gilan 2017.05.27 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Kedves helyen van. Jó szándékú tanács: a ládára ráférne egy töltés. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Péter60 2017.05.21 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.43
Most csak a ládáért tekertem, tetszett az ötletes rejtés.
Némi karbantartás ráférne a dobozra, a lokbook saláta, a fedélről már két fül is letört.

hunor42 2017.05.20 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

jgyuri 2017.05.19 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.63
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

enjoy 2017.05.13 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Gábor és Edit 2017.05.06 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Megtaláltuk. Köszönjük! Az alsó kertbe sajnos, nem tudtunk bemenni (zárva volt a kapu), de a felsőbe viszont igen.

mobility 2017.04.30 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pupu 2017.04.28 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.27
Kábelfektetés miatt felásták a járdát, vélhetően megszűnt a rejtek. Baráti segítséggel tudtam bejelenteni, köszönöm! Városi futóedzés közben jártam itt. Köszönöm a helyet!

Fénykép0014 
sio 2017.04.11 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pálcsalád 2017.04.09 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

vacsipetya 2017.04.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Köszönjük a rejtést !

rdani 2017.04.02 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! ?? bár talán élelmiszert nem tennék bele ajándéknak. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

denho 2017.04.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
A koordináta kicsivel odébb mutat, mint ahol a láda van, de a további segítséggel megtatlálható.
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

wimex 2017.03.26 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Vasárnapi séta

bejubo 2017.03.25 17:37 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

CsKriszti 2017.03.24 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

REViZorZ 2017.03.20 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Egyéb ügyben jártunk itt. Hosszabb várakozás közben egy könnyű séta keretében levadászva. Köszönet a rejtőknek!

Skalp 2017.03.19 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.18
Köszi!

 
Barika55 2017.03.19 18:45 - Megtaláltam
Ha figyelmesen megnéztük volna a leírást, akkor nem kerestük volna az alsó kert téglafalában kb. fél óráig.

Verka87 2017.03.15 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Zsolt19880220 2017.03.15 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

dynuchu 2017.03.15 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Artemix 2017.03.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Egyszerű, de nagyszerű

data4526 2017.03.15 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Katka991 2017.03.11 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Kido 2017.03.06 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

TanEra 2017.03.03 20:25 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

DFRi 2017.02.28 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.01
Megvagy láda:-)
Köszönjük a lehetőséget!
Tsaby&Mira&Feri
DFRi [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20170228175403.jpg 
hg5vy 2017.02.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Köszi a rejtést, ötletes :)

levender 2017.02.28 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Megtaláltam!

gab.szalontai 2017.02.25 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam! Szép, bár most még kissé kopár az arborétum. Később is érdemes lesz visszajönni. Köszi a rejtést!

redfish 2017.02.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
megvan, köszi!

Motolla62 2017.02.21 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

korpa 2017.02.19 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

erdei.laszlo 2017.01.30 17:33 - Megtaláltam
Megvan

Dokes 2017.01.04 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
T4KI-val közösen megtaláltuk! Köszi a rejtést!

T4KI 2017.01.04 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KataJani 2016.12.30 17:29 - Megtaláltam
Munka után. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Molli 2016.12.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.77
Köszönöm a rejtést!

RV 2016.12.10 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

varga.andris 2016.11.29 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Tetszett az anagramma :)

Göde 2016.11.25 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Még ilyenkor, késő ősszel is gyönyörű mindkét kert!

Redteam 2016.11.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Nagyon szép a park, főleg az őszi napfényben.

A láda viszont frissítésre megérett. Logbook ugyan van benne, viszont betelt, így rengeteg benne a különálló cetli is.

SzínekLépcső
Ablak 
PBM 2016.11.13 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
A Feneketlen tótól sétáltunk el ide. Az arborétum összes kapuja zárva volt, a láda hamar meglett. Köszönjük!

redbird 2016.11.08 10:12 - Megtaláltam
Nagy őszi geoládázásunk második állomása. Tetszett a rejtés, köszönjük! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Simid 2016.11.06 07:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

RékaésAdrián 2016.11.02 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

EdeZ 2016.11.01 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

LAFRUKITTA 2016.10.24 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
A 11. is megkerült...munkába menet, mert előző nap mást találtunk! Ügyes rejtés, kiváló rejtek! Köszönjük!

csabika25 2016.10.22 16:00 - Megtaláltam
Találat a gyerekekkel.

joove 2016.10.15 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.57
Kellemes sétálóhely ez is.

macikupac 2016.10.15 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.45
Budai séta 1.

Évek óta terveztem, hogy eljövök ide, ám valahogy mindig elmaradt. Szándékosan őszre terveztem a felkeresést, mert szerintem ilyenkor a legszebb egy arborétum. Az ősz a legszínesebb évszak; idén sem volt másképpen. Mindehhez mára szép, napos idő is jutott, ami sokat dobott a hangulatomon. Maga a terület nem túl nagy, de azért elég változatosra sikerült. Jó lenne több ilyen, még ha csupán talpalatnyi gyűjtemény a városba. Talán a ládához közeli vörhenyes futónövény színei lopták be magukat az emlékeimbe. Egy darabig a doboz sem akart előkerülni, de egy kis gondolkodás a logoló padon sokat segített. A láda tele van megtelt logfüzetekkel. Pumbi mackómmal néztem meg.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
gezhorva 2016.10.11 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mcgowan 2016.10.06 20:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

költségosztósok 2016.10.01 16:00 - Megtaláltam
Megvolt,köszönjük!

Danichem13 2016.09.25 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

NismoR 2016.09.24 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

W05-44 2016.09.22 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Ádival. :)

doridori13 2016.09.22 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Fodinával közös találat. A doboznak letört 1-2 füle, nem vagyok benne biztos, hogy sokáig víz- és bogármentes lesz. Csere szükségeltetik. Meg a logbook is tele. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

fodina 2016.09.22 12:04 - Megtaláltam
Doridori13-mal közös találat. Köszi a rejtést! :) A logbook tele van! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

2016PZ 2016.09.18 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Köszönöm a lehetőséget ! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

20160918_163348 
mazsolaaa 2016.08.30 20:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Nagyon fifikás egy rejtés ez - oké, oké, nem sötétben kellett volna keresgélni... Extrán fel volt adva a lecke, hogy ha nem kell kerítést bontani, akkor hova máshova lehet eldugni egy ládát... Le a kalappal a rejtő előtt! Így utólag, igazán ötletes, kreatív, ügyes!!! :)

Zéboy 2016.08.28 08:10 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Ákibard 2016.08.26 19:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Munka utáni levezető ládázás során meglett. Ötletes a rejtés :) BuBi-val tekertem fel, majd le, így "drive-in" találat volt :)
A logbookban egy 2012-es bejegyzés alatt találtam helyet, ahogy elnézem 2013-ban betelt. Mindenki különféle papírdarabokra logolt. Egy csere ráférne.

A log :) 
Dettike01 2016.08.26 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Gábor1994 2016.08.26 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszi a rejtést! :)

gergo007 2016.08.18 13:12 - Megtaláltam
Nincs ajándék.....

Interbende06 2016.08.18 13:08 - Nem találtam meg
Nagyon király rejtés, sajnos ajàndék nem volt benne🙁

[Elutasította: geocaching.hu, 2016.09.25 10:56]

SandorCsaba 2016.08.18 11:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

solidarity 2016.08.17 18:23 - Megtaláltam
Másodjára meglett. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2p] [wapon beküldött szöveg]

nagyfliszi 2016.08.17 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Sétáltunk egyet a felső és alsó parkban. Igazi ritkaság egy ilyen arborétum egy nagyváros közepén. Mind a park, mind az épületek sokkal több törődést érdemelnének.
TFTC.

Myrafelle 2016.08.04 22:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Lacisan 2016.08.04 20:30 - Megtaláltam
a segítség segít gyerekek! ;) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2016.08.04 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Délutáni Dél-Budai ládázás harmadik találata.

Nyúlék 2016.08.01 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Köszönjük szépen!:)

whaides 2016.07.25 07:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zolika87 2016.07.15 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Párom pillanatok alatt megtalálta a ládát, én meg... háááát... én is ott voltam :)
Az arborétum nagyon szép, érdemes megnézni! Sajnos valamiért nem voltam túl jól, így hamar hazamentünk. De visszajövünk majd, mert érdemes. Köszi, hogy megmutattad!

salem.macska 2016.07.09 13:45 - Megtaláltam
Köszönjük :)

tzg6sa 2016.07.09 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KRobi88 2016.07.09 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szlibud 2016.07.05 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.87
Kellemes a kis padon elüldögélni logolás közben.

Köszönjük szépen a rejtést! 11. kerületi lévén ismerem az arborétumot, de aki nem ismeri, jó, hogy így a láda révén adódik lehetősége rá.

Köszönjük a rejtést!

ErdőCsöndje 2016.07.03 12:19 - Megtaláltam
Vasárnap délelőtti séta a Gellérthegyen. Köszönöm!

Ricsi és Cinti 2016.06.28 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. eddigi legjobb rejtés. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Puzzle Apartman Gyula 2016.06.27 17:39 - Megtaláltam
Mai 31 km-es sétánk egyik állomása. :)

szimari 2016.06.22 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bovkati 2016.06.05 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

IREBA 2016.06.04 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!

nimka 2016.05.30 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.41
nem messze lakok innen, de eddig csak kívülről láttam a helyet. nem is tudtam, hogy be szabad menni. nyitva tartási időt nem láttam sehol kiírva, de 18 óráig maradtam. gyalog is jöhettem volna, de a 253-as busszal jöttem, mert hamarosan megszűnik a járat.

VénRóka 2016.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
:)

Imana 2016.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszi, hogy elrejtetted

gino720901 2016.05.28 15:20 - Megtaláltam
A geoládát a 7 éves kisfiam találta meg. Nagyon jó volt! Ez az első geoláda találásunk.

aProfi 2016.05.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.00
Köszönjük!

fules22 2016.05.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Köszönjük szépen a rejtést! Nagyon szép hely, jól éreztük magunkat, ide még biztos visszajövünk.

Vincenzo65 2016.05.27 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Anna segített.

Gextrem 2016.05.24 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Morgato 2016.05.22 12:44 - Megtaláltam
:)

Malna 2016.05.22 12:44 - Megtaláltam
Családi napra jöttünk a közeli feneketlen tóhoz.

dgabi 2016.05.18 16:48 - Megtaláltam
zgabi megtalálta.

BiBoLi 2016.05.16 17:10 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

catNcat 2016.05.08 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Könnyű, gyors :-)

Bigzoli 2016.05.08 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Megtaláltuk! Köszönjük!

zsebilany 2016.05.05 10:55 - Megtaláltam
Régóta rajta volt a listán, hogy ide eljöjjünk. Köszönjük a rejtést.
Szép napsütéses délelőttön sétáltunk, turistáskodtunk Budapesten. Svarc&Zsebilány

vacakos 2016.04.30 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, Danival délutáni séta. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

justancsi 2016.04.30 11:36 - Megtaláltam
A hint túl könnyűvé teszi, a kifolyót érdemes lenne kihagyni belőle

Varhelyi 2016.04.23 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kis séta a konferencia központtól. Jó rejtés. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csili25 2016.04.20 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kartal 2016.04.19 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam! Szép környék, ötletes rejtés!
Köszönöm!

benoke98 2016.04.19 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük az érdekes rejtést.

GYEZegzug 2016.04.16 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Sajnos a füzet tele van dobozt is cserélni kellene, fülek le vannak törve. Nagyszerű helyre hoztál el. Köszi szépen s lehetőséget.

james 2016.04.13 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BLUEway💙2016! 2016.04.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Már jártunk itt GPS nélkül, akkor nem találtuk meg a ládát... Most viszont egyből meglett! THX!

20160405_15444620160405_154416
20160405_154333 
IFanni 2016.04.11 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Ötletes rejtés, szép környezet. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ildino 2016.04.10 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Möszi 2016.04.04 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.13
Meglett.

20160404_161323 
cacheelyűk 2016.04.03 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.42
Koszi

Leguánok 2016.04.01 19:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Köszi :)

bebfva 2016.03.29 17:57 - Megtaláltam
Köszönjük a szemerkélős esőt, a madárdalt, a virágokat.
A láda a belvárosban van, mégis az érintetlen természetben. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bitimania 2016.03.28 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük az élményt!

HRita 2016.03.27 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Emerich63 2016.03.27 11:22 - Megtaláltam
400. láda. :) Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pappcsalád 2016.03.25 17:08 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

saabie 2016.03.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Ügyes rejtés, köszönjük! Szani & Szabi

tulipántokpálmaujjak
a kert suhanó árnyékaodvak?
háp! 
Strawberry Gréta 2016.03.23 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Ügyes rejtés!

nokomment 2016.03.19 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
A rejtés különösen szuper.

aknitram 2016.03.10 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2016.03.10 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2016.03.02 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Heuar 2016.02.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést, volt egy lyukasórám a suliban és pont volt időm megkeresni. :)

kincs92 2016.02.18 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

Kincső

gebecske 2016.02.11 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönöm a rejtést!

WP_20160211_14_07_38_Pro 
Lupus21 2016.02.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam!

AlanTheWild 2016.02.02 09:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Gyors találat, köszönöm a játékot!

DSC01371DSC01372
gyongyics 2016.01.21 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nami93 2016.01.20 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk. egyszerű de nagyszerű [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bob&Bobek 2016.01.17 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2015.12.30 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Évzáró ládázás Budapesten 7/9.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A rejtés nagyon ötletes volt. Pár méterre tőle álltak emberek, szóval óvatosnak kellett lennem, nagyon nem akartak elmenni onnan. A közeli padon beírtam magam, és gyorsan visszarejtettem. Érdekes módon csak utána indultak el, miután én is elmentem onnan. Remélem nem bántották a ládát. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]
388.

 
birgi 2015.12.25 23:59 - Megtaláltam
.

Kappa 2015.12.25 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.74
Nagyon ötletes rejtés, tetszett. Köszönöm!

H+W 2015.12.20 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jópofa rejtés. :)

targonczas 2015.12.13 20:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1g] [wapon beküldött szöveg]

nmaria 2015.12.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Zazi és a Lányok 2015.12.04 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.90
A közeben vettem részt egy szakmai konferencián. Az egyik ebédszünetben szakítottam időt a ládára. A rejtek messziről kiszúrható, így könnyű találat. Sétáltam kicsit az arborétumban szuper idő lévén.

TáblaIrányok
breimanne 2015.12.02 14:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!Kellemes decemberi +13 fokos napsütésben, igazi élmény! Ötletes rejtés. Még így is télvíz idején nagyon szép az Arborétum. Sajnos csak a Felső kertbe tudtam bemenni, de visszatérek!

Perzsa fa 
dr.is 2015.11.29 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2015.11.21 12:38 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Berián 2015.11.21 12:35 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget

juzso 2015.11.17 22:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tothjanostamas 2015.11.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megvan:)

GeoMelinda 2015.11.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Nagyszerű rejtés, a hétvégi találatok közül a kedvencem! :) Köszi!

sya0120 2015.11.02 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kolap 2015.10.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Köszönjük.

Salamarci 2015.10.26 10:11 - Megtaláltam
Sala rögtön megtalálta, kis ajándékot tett bele! :)

ozeki 2015.10.25 16:17 - Megtaláltam
.

Fanni-team 2015.10.14 00:00 - Megtaláltam
Köszi

Katulyakutatók 2015.10.10 10:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő fáradozását!
Fényképek később. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos bejutni nem sikerült. Minden kapu zárva volt beláncolva, lelakatolva. Párom a ládához érve azonnal a megfelelő téglát húzta ki. A rejtés nagyon tetszett. (Az Arborétum is, már amennyit a kerítésen át láttunk belőle.)

Már színesednek
Kiscsigusz 2015.10.04 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a kalandot! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

capacsok 2015.10.04 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Gyors találat, persze csak a segítséggel. :) Köszönjük!

petito42 2015.10.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Vicces a helyi macska!!

GerGeo 2015.10.02 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Miután végeztem egy dolgos nap után, úgy éreztem, hogy muszáj egyet sétálnom ebben a szép időben. Kiszemeltem a Feneketlen-tónál elrejtett ládát, ám a jó időnek hála rengetegen lézengtek a parkban, úgyhogy nem sikerült a ládát megközelítenem. Helyette inkább célba vettem ezt a ládát. Már többször is jártam az arborétumban, de nagyon régen. Most az alsókertet vettem szemügyre. Nagyon szép a kialakítása, igazán alkalmas egy őszi délutáni kis kikapcsolódásra. Egy kis természet-sziget a város közepén. A rejtés is ötletes, köszönöm a lehetőséget! :)

a láda melletttermés
naplemente a lombokban 
MikiCache 2015.10.02 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.16
Amit abban a "ládában" találtam, a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetem logbooknak. A nálam lévő logbook pedig a "láda" "sajátos" mérete miatt nem fért volna el benne.
Miki

braunfrici 2015.09.30 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
A segítség nélkül lehet hogy nincs meg.Köszi!

sogor36 2015.09.27 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Köszi a rejtést. Tetszett, de az itt lakó kutya tulajdonosoknak köszönhetően szinte ugrálni kellett a sok "tankcsapda" miatt. És erről a rejtő nem tehet.

Cicki 2015.09.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Jó kis rejtek, a segítség nélkül nem lett volna meg. :)

kaldigeza 2015.09.23 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Köszönöm a lehetőséget!

Miamicryt 2015.09.17 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

napisten 2015.09.17 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Lovecraft 2015.09.17 00:00 - Megtaláltam
.

Greeneye86 2015.09.13 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

probi 2015.09.07 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

klaszlo89 2015.09.03 17:00 - Megtaláltam
jó rejtés meglett ;)

Ekarp 2015.08.28 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Régen sokat jártam erre, most csak a ládáért kerekeztem ide munka után. Köszönöm a rejtést!

VHA 2015.08.27 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

horvi01 2015.08.24 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mattheba 2015.08.21 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Trükkös rejtés, a ládának egy gyík volt az őre, amikor ott jártam. Köszönöm.

krissz73 2015.08.12 22:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

enestit 2015.08.09 20:38 - Megtaláltam
kellemes séta volt egy ilyen unalmas vasárnap este... köszi :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tótheszter 2015.08.05 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Emlékeim szerint már pár éve logoltam egyszer, csak nem jelentettem be a találatot....ezért ma HUN-os és .COM-os bringás ládaszürkítési projekt keretében újból felkerestem a ládát. Köszönöm a rejtést. Most már időszerű lesz az Arborétum meglátogatása is....apropo: tudja bárki, kinek az emlékét őrzi a közeli fácska Anna táblával?

LH458 2015.08.03 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Remek rejtés, köszönjük a lehetőséget.

mr.bandesz 2015.07.25 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Köszönöm!

Bau_family 2015.07.24 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.47
Ötletes rejtés, mondjuk a segítség nélkül szerintem még mindig keresném a ládát :)

 
povyagi 2015.07.22 18:55 - Megtaláltam
o/ hurra, megvan. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fermate 2015.07.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. \o/

djozike 2015.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyszerű rejtés. Köszi

CsiLa 2015.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Megtaláltuk! Köszi! :)

N.Zs. 2015.07.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Sajnos zárva volt.
Tökéletes leírás, jó rejtekhely.

Nagyon zárva
 
bacsnyir 2015.07.01 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Ma reggelig nem is tudtam ennek az arborétumnak a létéről, de nagyon örülök, hogy a rejtő megmutatta számunkra. Különleges, nyugalmas hely a város közepén. Mivel csak egy óránk volt a zárásig (bár nem tűnt úgy, hogy bárki tényleg bezárná a kapukat 18 órakor), csak az Alsókertet barangoltuk be alaposabban Bori lányommal, a Felsőkertben épp csak körbesétáltuk a "főteret". Így is sok érdekességet láttunk a kis tündérrózsás tavacskától a biotermelést megmutató kertecskéig.
A rejtés kiváló, megmutatja, hogy lehet normál méretű ládát is jól elrejteni a városon belül (alig van ilyen Budapesten!) - viszont a logfüzet betelőben, el kéne vinnie a rejtőnek. (Én egy postit-tömbbel megtettem, amit tudtam). Hamarosan a láda is csereérett lesz, mert a fülecskéiből már csak kettő van meg, azok is épp hogy. Továbbá a ládaleírásban a linkeket javítani kéne, mert több közülük már nem "él".

Keskenylevelű kasvirágMacskamenta (sok macska is van a kertben...! :-))
A tündérrózsás tavacskaTündérrózsa
Madárbarát kertKönnyező akác
A Felsőkert főtereA láda őre
Barbi_András 2015.06.30 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bugár-orienteering 2015.06.30 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
Tele van a logbook, sőt a pótpapirok is.
Kellemes időben erre jártam. A segítség tökéletes, gps nélkül is megtalálható.

a tó ma
Pevid 2015.06.29 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

simple 2015.06.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
megvan

ikba88 2015.06.24 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

bubac 2015.06.19 21:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BRobi 2015.06.19 21:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért! :-)

kunfiak 2015.06.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Jó volt köszi

mohapafrany 2015.06.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
szuper a hely, kár hogy Viki erre is feni a fogát :(
reméljük nem lesz pláza a helyén

akosgy 2015.06.17 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Ocsmányirodai ügyintézés előtti gyors találat. A rejtés korrekt, bár kissé elhanyagolt. Ugyanez áll az arborétumra is. :) Köszöntem.

szbarna 2015.06.16 13:20 - Megtaláltam
Szép hely! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

geoládászok 2015.06.14 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük, ötletes rejtés!

EndIvett 2015.06.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Ötletes rejtés, köszönjük!

Topolya 2015.06.02 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

T. Nagy 2015.05.28 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.64
Nem gondoltam volna, hogy enyire lepusztult épületek és gondozatlan füves részek lesznek a Felső Kertben. A rejtés ötletes. Emlékem szerint, amikor még a szomszéd (gépész) kar hallgatója voltam, gondozottabb volt minden.)

A főépület a kapubólA szoborpark egy része
Lippay János könyveA rózsák egy másik ketből valók
Mortanius 2015.05.27 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Budaörsiként megszámlálhatatlan alkalommal eljöttünk már mellette, de bent már nagyon-nagyon régen voltunk. Gyönyörű az arborétum!
Köszönet a lehetőségért!

Wilka74 2015.05.25 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Sokszor megjártuk már a helyet, most a láda is meglett. Köszönet! A logbook betelt, mindenféle papírokkal van pótolva. Jó volna pótolni egy normálissal.

S&B 2015.05.24 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Mi is még mielőtt eladják az arborétumot, szerettük volna meglátogatni, illetve a ládát megkeresni. Bízom benne, hogy ha gazdát is cserél, de jó dolga lesz az arborétumnak. Nagyon szép zöld foltja a városnak!

Szárnyaló Sas 2015.05.23 19:09 - Megtaláltam
Nem gondoltam volna, hogy teljes értékű ládát találok itt, cserével és mindennel.
Az egyetemet állítólag el akarják költöztetni innen :(
egy cikk erről

TS 2015.05.20 09:40 - Megtaláltam
Két hónappal ezelőtt fedeztem fel az arborétumot amikor a Gellért-hegyről sétáltam le. Csodálkoztam is, hogy nincs még itt láda. Otthon utána néztem és kiderült, hogy van láda csak az én figyelmemet elkerülte. A mai rolleres ládavadászaton ezt a ládát is megkerestem, ami jó rejtésű. Körbe sétáltam a parkban ami egy kicsit elhanyagoltnak tűnik. Beszéltem az egyik oktatóval aki elmondta, hogy nagyon kevés pénzt kapnak a park fenntartására, amibe csak havi egy fűnyírás fér bele.

Pszichológus 2015.05.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Négy kisgyerekkel is könnyen megtaláltuk. Pont babakocsisoknak való!

Perico1986 2015.05.12 22:03 - Megtaláltam
Megtaláltam! Esti lámpafényes ládázás. :)

jozsefmezei 2015.05.10 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönjük. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kugyu21 2015.05.09 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.19
A parkba én sem tudtam bemenni, a ládát pedig egy bátor gyík őrizte.
Köszönöm a rejtést.

housefly 2015.05.07 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1k] [wapon beküldött szöveg]

Csipetkék 2015.05.07 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.60
Sokáig kellet várni a megfelelő pillanatra, a doboz visszarakásánál.

zlosonci 2015.05.07 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Famágus 2015.05.03 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.14
Oldfoxxal köszönjük!

oldfox 2015.05.03 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.15
Köszönjük!

Monik 2015.05.02 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Jó kis rejtés volt! Sajnos bemenni nem tudtam.
Köszönöm a lehetőséget!

GeoGergo 2015.05.01 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gybalazs42 2015.04.30 18:23 - Megtaláltam
megvan

niticel 2015.04.21 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bimbee87 2015.04.16 23:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
A képek alapján kérem a találat elfogadását :) Vagy fél órát keresgettük, de sajnos nem leltük a helyét. Éjfél körül járt az idő, mégis rengeteg emberke kószált arrafelé, ez is nehezítette a dolgunkat.

[Jóváhagyta: Bogyó és Babóca, 2015.04.17 08:03]

Köszönjük szépen! :)

 
kovianyo 2015.04.15 08:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megvan :)

nyomozócsapat 2015.04.13 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Deti 2015.03.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszi

Caleb 2015.03.30 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

udkpods 2015.03.27 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Miley98 2015.03.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
Könnyű találat,majd séta az arborétumban.Köszönöm.

police107 2015.03.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Sok a mugli a környéken de azért sikerült logolni.A logfüzet már rég betelt,mindenféle cetlikkel van tele a doboz amikre írtak a megtalálók.Egy karbantartás,takarítás ráférne.
Hagytam benne egy ideiglenes logbookot.

Nyusszancsok 2015.03.22 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést!!

Évi&Zoli 2015.03.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Jó lett volna egy kis időt eltölteni a kerítésen belül is, sajnos most nem volt rá lehetőség. Talán majd máskor! A rejtés nagyon ötletes. Köszönjük!

szuszmic 2015.03.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Megtaláltuk! :)
Köszi a rejtést.

Suprmann 2015.03.15 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtaláltam köszönjük szépen!
Sajnos betelt a füzet benne és a számos pótlapok.

Mariannaaa 2015.03.12 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam, köszi a rejtést.

distike 2015.03.10 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.04
Megtaláltam.Köszönöm a rejtést.

Oxica 2015.03.07 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Visszatértünk, immár babakocsival. Köszönjük a lehetőséget! Lenke baba 10. találata. :)

taki60 2015.03.07 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Parmerozpazepan 2015.02.27 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Milyen hangulatos, rejtőzködő hely ez a nagyvárosban...

huMSTS 2015.02.25 12:23 - Megtaláltam
Jártam már párszor az arborétumban régebben, különösen tavasszal szép, de ilyenkor sem volt rossz. Köszönöm a rejtést! :)

szamosszamoca 2015.02.21 15:30 - Megtaláltam
+

rianas 2015.02.21 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gygreta 2015.02.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szuper volt!! Ez volt a második találásom :)

czavar 2015.01.31 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sagabi 2015.01.20 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 2.83 súly: 3.77
megtaláltam

vaterlo 2015.01.18 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Ezt is megtaláltam. Köszönöm a rejtést, jó móka volt. Ötletes rejtés, gratulálok hozzá.

SGreg85 2015.01.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltam!

ludens 2015.01.06 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm! A többit később. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zé87 2015.01.03 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.86
Megvan.

Zsanisu 2015.01.03 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Megtaláltuk Dawsonnal :)

Hegedüs 2015.01.03 00:00 - Megtaláltam
Az arborétumot is megnézem majd.
A.

Zahorecz 2014.12.30 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.23
Kösz a rejtést!

kb ibic 2014.12.30 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Murmogoek 2014.12.27 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük szépen a lehetőséget. Murmogóék [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kaktusz999 2014.12.26 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

icarusdes 2014.12.24 15:46 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést :)

Rikky 2014.12.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :) Nagyon köszönjük, de egy új logbook tényleg elkélne :)

Atom82 2014.12.13 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bigi 2014.12.05 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.31
Megtaláltam!

Köszi a rejtést!

vorilaci 2014.12.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Borongós időben tett séta során kerestem meg ezt a ládát. Nem jártak sokan erre, könnyen ment a "falazás".

ShellGuards 2014.11.29 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Arenti56 2014.11.29 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.75
Megtaláltuk.

CsontosN 2014.11.22 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
...megtaláltuk! :-)

adrita 2014.11.22 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Ásványbörze előtt :)

Ágica63 2014.11.15 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Könnyen meglett. Ágica&Monyó

petyo11 2014.10.27 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
petyo11&neje [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Brogan 2014.10.20 21:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.43
Esti séta során.
A rejtő legyen szíves a régi, betelt logbookot eltávolítani a ládából, és belerakni egy rendes újat. Csomó ideig kellett keresgélni, hogy most akkor hova is kell írni a logot.

tabu 2014.10.18 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltuk. Köszönjük.

pötyimiki 2014.10.17 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.36
Harmadszor futottam neki, mert vagy az idő, vagy a gyalogosok, vagy a napszak nehezített, de megvan! Köszi!

Zsopi 2014.10.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ez volt az első megtalálásom, köszönöm az elrejtést.

Mathau 2014.10.14 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tamas.baksa.hu 2014.10.11 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tothadam86 2014.10.10 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pockok 2014.10.08 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mi3man 2014.10.08 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Köszi megtaláltuk! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

JohnnyJoker 2014.10.05 17:14 - Megtaláltam
Becserkészve...
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

medike75 2014.10.02 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm:)

wh999 2014.09.29 11:30 - Megtaláltam
Hamar meglett, köszönjük!

stmester 2014.09.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
köszi megvan

kneupatiku 2014.09.23 11:42 - Megtaláltam
Remek rejtés! Köszönöm!

jaky 2014.09.21 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tikintrito 2014.09.16 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.46
Köszönjük a rejtést!

bapa 2014.09.12 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Túrázó974 2014.09.09 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi.

Neonking 2014.09.09 15:45 - Megtaláltam
Fleur-rel kiszakadva kis időre a városi forgatagból. Kellemes hőmérséklet, jó levegő :)
Köszi!

Fleur 2014.09.09 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk Neonking-gel! Köszönjük a rejtést! :)

Szmolee 2014.09.05 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Megtaláltam köszi:) Nagyon jó kis rejtek :D

Ildióbuda 2014.08.30 10:54 - Megtaláltam
OK.

Keszibogár 2014.08.30 10:54 - Megtaláltam
Megkerestem eme remek rejteket, s meglett :-) Köszönöm! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ErikSEK 2014.08.29 19:54 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Megvan :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

davmaros 2014.08.28 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Nagyon jó a rejtés Anna mellett...

push_key 2014.08.24 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Köszönjük a rejtést!

neptunfu 2014.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.04
Megtaláltuk, köszönjük!

rallymax 2014.08.18 19:19 - Megtaláltam
Bp-i séta közben :)

Nagy Csenge 2014.08.18 19:19 - Megtaláltam
Bp-i séta közben :)

dagadt 2014.08.16 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

pegasus_mv 2014.08.15 07:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Köszönöm a rejtést.

cachekereso 2014.08.12 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Köszönöm.

Turistaember 2014.08.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltam. Köszi!

brunnyer 2014.08.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Mostantól ez is mosolyog!

szollosi73 2014.07.31 08:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Megvan!
A környékbeli .com-os ládák szedegetése közben sikerült ide is eljutnom. Az arborétumban csak egy kicsit néztem körül, talán egyszer még visszatérek!
Köszi a rejtést!

 
begree 2014.07.30 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

medvemarton 2014.07.29 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ottgyuri 2014.07.28 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
megtaláltuk!

mozgo 2014.07.27 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.46
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pannnus 2014.07.26 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk (:jan:) - nal, köszönjük!

(:jannus:) 2014.07.26 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Mindig csak alatta jártunk eddig, köszönjük!

erreirjanett 2014.07.25 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
-

Norbertosz 2014.07.10 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Karatés edzotabor közepén:) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

exe 2014.07.05 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Garam.Bence 2014.06.29 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi szépen! :)

otisz21 2014.06.27 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Köszi, megvan! Kellemes séta, és tartalmas időtöltés az arborétumban.
:-)

Zzr 2014.06.27 08:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Domos 2014.06.20 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.46
Ok

Milán&Enikő 2014.06.15 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Ok

Szélkisasszony 2014.06.07 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

GSdriver 2014.06.07 11:08 - Megtaláltam
Megható hely, jó rejtés, köszönjük. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

esemese 2014.06.04 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Balear 2014.06.03 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Kellemes kis séta volna kár hogy az arborétumban nem tudtam már szétnézni. A jelszóval is volt egy kis kaland, mert amit készítettem fotót róla elveszett. Hála a rejtő segítségének sikerült azért elfogadtatnom.

Köszönöm a a segítséget és a rejtést.

Csabi

Dedina 2014.06.03 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Kellemes, munka utáni séta során megtaláltuk. Köszönjük!

Edina és Csabi

Bubu 84 2014.06.01 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.85
Megtaláltuk :D

geocat&geodog❤ 2014.06.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Köszi a rejtést!

WAdam 2014.05.31 18:05 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

Réka&Nimi 2014.05.30 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cenci és Alfi 2014.05.30 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Túramaci 2014.05.25 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Móni & Maci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

segoy 2014.05.22 16:30 - Megtaláltam
!

Heni&Gábor 2014.05.20 09:40 - Megtaláltam
Kétéves kisfiammal, Boldival tettünk egy rövid sétát az arborétumban (ő még jobban élvezte, hogy busszal, metróval, villamossal utaztunk ide). A rejtés nagyon jó volt, tényleg 1-es nehézségű, bár én először máshol kerestem, de a segítség minden szavára figyelve egyértelmű volt, hol kell keresni. Köszönjük a rejtést!

Fixis 2014.05.17 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
A Tűzoltó emlékhelyek (GCtuo) láda közben tettem ide kitérőt. Nagyon szép környék!

Orsi néni 2014.05.11 15:53 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk!

BBBBNET 2014.05.08 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

katica 2014.05.06 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Köszönjük, nagyon szép volt most az arborétum, minden épp virágzott.
katica + Kontroll + tobias

ahol még a büfé is veszélyes helynek tűnik :D 
Kontroll 2014.05.06 00:00 - Megtaláltam
Akit érdekelnek a növények, kihagyhatatlan!

kzperx 2014.04.27 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
A pontos hely leírása segített a megtalálásban. Kellemes séta volt, rendezvény miatt nem mentünk be az arborétumba, ezért majd később visszajövünk.

kgabi 2014.04.26 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Braunka 2014.04.26 12:15 - Megtaláltam
...

gyetger 2014.04.23 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.5.0s] [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2014.04.23 17:48 - Megtaláltam
Egy képzésen vettem részt Budapesten, és a Hotel Gellértben volt a szállásom. Onnan gyalogoltam át az arborétumba. Nagyon köszönöm, hogy megmutattad a helyet. Még este hat után is nyitva találtam minden kaput, és vagy háromnegyed órát sétáltam a kertekben.

Főépület Kertrészlet
Érdekes faTó
BemutatóSziklakert
Ruttkay 2014.04.19 09:27 - Nem találtam meg
alma mater [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZoliQua 2014.04.18 23:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2014.04.13 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0o] [wapon beküldött szöveg]

ku.adam 2014.04.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Ok

safc 2014.04.13 15:02 - Megtaláltam
Szép hely, jó a rejtést, köszi!

donkardos 2014.04.13 15:02 - Megtaláltam
Vasárnapi beszélgetős séta közben. A Budapesti Barangoló útvonalán van, épp most sokan barangoltak erre, de azért ki tudtuk venni titokban. Az arborétumot már sokszor láttuk. Jó a rejtés, köszi!

Bogi és Zoli 2014.04.13 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bogi&Tomi 2014.04.12 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

raci 2014.04.11 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
:) Jó volt egy kis munka utáni bringázás, szép a környék és az arborétum. Visszatérek majd, most így egyedül nem volt kedvem a végigsétálgatáshoz. Köszi a rejtést.

fgyurika55 2014.04.09 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.75
Néhány ember a közelben beszélgetett, gondolom hülyének néztek, amikor elkezdtem "bontani" a falat! Pedig csak egy téglát húztam ki.

Ercsibe20 2014.04.04 18:36 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Nagyon nyugodt környezet, a néhány száz méterre lévő Móricz Zsigmond körtér nyüzsgéséhez képest.

anyóca 57 2014.04.03 13:30 - Megtaláltam
A Rétisas "nagy sétálós multi" után jöttem ide, már igen fáradtam, úgy hogy itt az arborétumot nem néztem most meg.

BalDor 2014.03.30 17:26 - Megtaláltam
A közelben lakva külön izgalom volt, hogy végre kiszemeltük és megtaláltuk ezt a rejtést. ;-) Ötletes!

ghcmja 2014.03.30 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

RobiGergo 2014.03.30 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.56
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2014.03.30 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
A négyes metró kipróbálása közben, családi séta keretében.

Mivol 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.13
A legközelebbi metrómegállótól sétálva... :) Az arborétumra nem jutott idő, de máskor már jártunk ott, király hely. :) Köszi!

jadam968 2014.03.29 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pityulino 2014.03.29 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Nem egyszerű feladat ilyen kellemes tavaszi időben......rengeteg a moogli :-)
Szerencsére sikerült Ciccel megfelelően álcázva logolni.

cic 2014.03.29 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtalálás gyönyörű tavaszi időben.

Hecsa 2014.03.29 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megvan!

monic1006 2014.03.28 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
A Feneketlen tavi sziesztáztás után kissé megéheztünk, ám a gyrososnál elfogyott a husi. Gyorsan megnéztük milyen közel van ez a láda, és amíg újra lett kajcsi addig begyüjtöttük. :) Annyira nem forgalmas a környék, viszont a közvetlen közelében van egy pad, illetve egy Anna nevű lány emlékére elhelyezett tábla virággal és mécsesekkel. Amikor a ládát kerestük épp ott beszélgetett két néni a padon. Méregettek is minket, hogy mit matatunk, de hamarosan felálltak és elmentek. Igyekeztünk észrevétlenül logolni.
Köszönjük a rejtést. Nagyon tetszett a környék, csak úgy illatoztak a virágba borult fák!

szsoutdoor 2014.03.28 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Aznap a Feneketlen tóhoz mentünk, majd utána megkerestük ezt a ládát is. Az arborétumba nem mentünk be, az majd egy másik program lesz. Ottjártunkkor két néni ült a padon és beszélgettek. Egyszer néztek ránk, majd beszélgettek tovább, lehet láttak már ilyet. A rejtés nagyon ötletes. Köszönjük!

Madym 2014.03.25 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.65
Megvan. Negyedik budapesti geós túrám 4/12 felkeresett ládája. Ahhoz képest, hogy utcai rejtés, nagyon jól kivitelezett, megtalálni sem nehéz. A forgalom nem is olyan nagy, pedig hétköznap volt. A logfüzet tele, ki kell cserélni. Következett a Gellért-hegy néhány ládája. Köszönöm!

gybazsi 2014.03.23 18:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

Holló5 2014.03.22 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Hollo5 [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Toti 2014.03.22 12:44 - Megtaláltam
Nagyon szep az arboretum. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Allisc 2014.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk, köszi

Sa monyo 2014.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megtaláltuk! Köszönjük

pejuci 2014.03.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Könnyen meglett, szerencsére most senki nem ült a padon. Köszi a rejtést!

ákosági 2014.03.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, gyíkok őrizték :)

stimi 2014.03.08 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

placi75 2014.03.08 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kincsködmön 2014.03.01 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
köszi

hesim 2014.03.01 11:52 - Megtaláltam
megvan

ystray 2014.02.28 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

*Moka* 2014.02.19 14:20 - Megtaláltam
Ezt szintén végig aludta:-)

*Vica* 2014.02.19 14:20 - Megtaláltam
Megláttuk a sok lépcsőt és babakocsival inkább körbesétáltuk. A füzet már régóta megtelt.

BarEZ 2014.02.18 08:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

reprocesszor 2014.02.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Budapesti látogatásom szabad délutánján.
Köszi!

Szalay-team 2014.02.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Mai biciklitúrás napom 4. kis ládikája... Egyszerű, de nagyon ötletes kis rejtés, köszönöm a lehetőséget!

Atiss 2014.02.16 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

t.gergely 2014.02.15 19:31 - Megtaláltam
Sikerült. Köszönjük a rejtést!

znasz 2014.02.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Köszi a rejtést.

kami1 2014.02.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Ügyes rejtés!
Köszönöm!

csehipest 2014.02.01 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kicsit keresgélni kellett, de végül csak előkerült. A rejtés az nagyon jó.

Csaab_SZTG 2014.01.29 15:44 - Megtaláltam
Hóesésben is csodaszép, és valóban forgalmas hely. Sétáltam egy ideig, mire megtaláltam, remek rejtés!

Köszönöm!

sasparipa 2014.01.26 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sir Pajszer 2014.01.26 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.48
Köszi!

lembo 2014.01.20 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.47
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]
Miután elvittem M-t az Eötvös Collegiumba, gondoltam hazaindulás előtt körülnézek kicsit a környéken...
Sajnos, mivel siettem + az eső is szitált csak a ládára koncentráltam, az arborétum kimaradt.
Lembo

befi 2014.01.19 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.34
köszönjük

Fadam23 2014.01.14 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszönet.

gcs75 2014.01.14 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Jack Pot 2014.01.11 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Kerületi találat, köszönjük a rejtést!!!

Zimi67 2014.01.11 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dodadegu 2014.01.05 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_2014015134934.jpgGCBUAR_2014015135241.jpg
szandrik 2014.01.05 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.35
Megtaláltuk. Köszi

domokos.kriszti 2014.01.05 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszi!

argerg 2014.01.05 11:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

tutu79 2014.01.04 14:45 - Megtaláltam
Meglett köszi

jociandi 2014.01.04 14:14 - Megtaláltam
Idei első, köszönöm a rejtést. A logfüzet betelt.

Első látásra csendes utcának tűnik, de aztán egy-két percenként jött valaki sétálni.

Megkérném, azokat, akikbe csak annyi "jóérzés" szorult, hogy sót, borsot, csipeszt és gombot, öngyújtót képesek csak egy ládába dobni, szíveskedjenek távol tartani magukat a játék cserebere részétől, ne rontsák el másokét.

 
csongor666 2014.01.04 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2014.01.03 11:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]
Ködös séta a Gellért-hegyen át:)

 
Csirimojo 2014.01.02 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2014.01.02 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2014.01.01 15:27 - Megtaláltam
Megvan. Köszönjük.

Pajzsika 2014.01.01 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.48
Megtaláltuk, köszönjük!

marsoka 2013.12.30 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megvan. Nagyon jó a rejtés, köszi :)

kitkat0123 2013.12.30 00:00 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a rejtés, ötletes. Elsőre kiszúrtam! Köszi a rejtést.

carmin 2013.12.21 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
Nincs kiírva semmi nyitvatartás, de a kapu nyitva volt és kicsit sétáltunk a kicsi arborétumban még sötétedés előtt. Köszönjük a rejtést.

tau 0470 2013.12.12 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Szép sétát tettem. Kicsit várni kellett, amíg elmennek a járókelők. Köszönettel.

ládaAnna
Pogánypeti 2013.12.11 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
A BME. felől (GCBME) gyalogoltam ide.
Az arborétumba nem mentem be, majd inkább tavasszal fogom megnézni, mert egy májusi arborétum valószínűleg szebb, mint egy decemberi... :D
A rejtés tetszett, meglepően kihalt volt a Ménesi út, ahol a ládát megtaláltam.
Külön örültem ennek a ládának, mert ez volt a 200. találatom!!! :D
Köszi a rejtést! :)

Lejárat az Alsó Kertbe a Ménesi útrólA Felső Kert parkja
Emlékhely a láda közelébenÚgy látom november 2-án esett az eső...
urbpeti 2013.11.30 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Mirabelle 2013.11.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.59
De sok emlék fűz a környékhez.....
A legelső agykontroll tanfolyamokat itt a KEK-en tartották, akkor volt szerencsém végigjárni az egész kertet.

sashee 2013.11.29 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Köszi a rejtést! Annyira jó volt hogy ide kétszer is visszamentem (mondjuk ez betudható annak is hogy elsőre sajnos a telefon nem mentette el a képet, így nem volt meg a jelszó:P)

MJANEZ 2013.11.27 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Megtaláltam! :-)
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

 
KBB-Balin 2013.11.23 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
Megtaláltuk, de már erősen sötétedett, így az arborétum kimaradt. A rejtés nagyon ügyes!

KBB-Bombur 2013.11.23 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.91
A rejtés kiváló!

Marpad 2013.11.17 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. sokszor voltunk már a családdal az arborétumban. szeretjük a hangulatát. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

szdini 2013.11.16 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

szdani17 2013.11.16 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

dendeocse 2013.11.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megvan.

Oriza 2013.11.10 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20131110143239.jpg 
mszilvia 2013.11.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Hugi87 2013.11.08 16:47 - Megtaláltam
Sajnos, sötétben értünk a ládához, így az arborétumba már nem mentünk be, de mindenképpen megnézzük valamikor napfényben is :)

bfabry 2013.11.07 10:46 - Megtaláltam
Betelt a logbook!

zsolo01 2013.11.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.72
Megtaláltam, köszi

Fibemm 2013.11.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az első megtalált ládánk. :)

borbelyordogok 2013.10.29 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90

Köszi a rejtéstemiGrant 2013.10.29 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27

Könnyen meglett, ügyes rejtés. Köszi!elina 2013.10.27 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Tavasszal is el fogunk ide jönni, hogy akkor is megnézhessük az Arborétumot. Nagyon tetszett! Köszönjük!

ahhoj 2013.10.27 15:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget, bár hétvégén érkeztünk, így csak az alsókertet volt szerencsénk megnézni.

Levin 2013.10.27 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
.

K-Isti 2013.10.26 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
OK.

H_Gabcsi 2013.10.23 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 1.60
Klassz rejtek! :)

 
Búr 2013.10.20 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Mo-Hó 2013.10.19 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Köszönjük!

ERNO 2013.10.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Ide még vissza fogunk jönni! Kösz a rejtést!

Lucifer Bocája 2013.10.12 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.90
KÖSZÖNÖM!

wolvarine 2013.10.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.43
Évekig ott mentem el mellette. Most levadásztam!

Seres Péter 2013.10.05 12:59 - Megtaláltam
855. ládám

 
csg69 2013.09.29 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.24
Megvan :)

R.Betti 2013.09.29 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megvan :)

HZsoti 2013.09.28 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Szép Napsütésben, kellemes séta, köszönjük

hgabor1 2013.09.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

esztelneki 2013.09.22 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28s] [wapon beküldött szöveg]

babaBálint 2013.09.20 12:38 - Megtaláltam
Szerencsére apának elsőre nem sikerült, így másodszorra már elvitt minket is segíteni!

GB 2013.09.20 12:38 - Megtaláltam
ok

Andrys 2013.09.20 12:38 - Megtaláltam
:-)

FTom 2013.09.18 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.87
Budapesti utam alkalmával némi szabadidőm maradt, sikerült eljutnom ide.

Dr.Lada 2013.09.10 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Kerékpáros találat.:-) Már egyszer megtaláltam ezt a ládát, akkor is kerékpárral, csak akkor jól elfelejtettem belogolni, most ezért újra felkerestem.:-)

éjféli vadász 2013.09.08 00:00 - Megtaláltam
+

gst76 2013.09.07 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Kihasználva a szép őszi időt, kerékpárral jöttem megkeresni a ládát. Az arborétumba sajnos nem tudtam bemenni, mert nem hoztam magammal lakatot... :( Majd legközelebb.

hosnagypeti 2013.09.05 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

qtatom 2013.09.04 15:45 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27d] [wapon beküldött szöveg]

Horizont 2013.09.04 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Piciny zöld sziget a kőrengetegben. A láda igen forgalmas helyen rejtőzködik, ezért valóban elővigyázatosnak kell lenni. Köszönöm a lehetőséget.

Szabó família 2013.08.31 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

JAck:66:-al teker(eg)tünk egyet Budapesten.

Misi8000 2013.08.30 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.70
Köszi a rejtést!

Mr Bean 2013.08.30 15:37 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

vaktyúk 2013.08.30 00:00 - Megtaláltam
rendben volt minden

Rudi Team 2013.08.29 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

szona 2013.08.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Az egyetemi beiratkozásom alkalmából rögtön geocachingelni indultam, hogy felfedezzem a várost. Fantasztikus környezet, ha az egyetemet nem is, a környékét rögtön megszerettem. :)

süni004 2013.08.25 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Egyszerű, de annál nagyszerűbb rejtés. Motorral, esőben levadászva. Köszi! :-)

zsupisti 2013.08.25 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

wtl 2013.08.24 00:00 - Megtaláltam
Remek rejtés, remek hely. Köszönjük!

dorjan család 2013.08.17 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Nagyon ötletes rejtés. Ide jártunk egyetemre (főiskolára), úgyhogy a helyszín nem ismeretlen. Igaz akkor még nagyon nem is volt geocaching. :)

Judith 2013.08.17 09:30 - Megtaláltam
Megcsíptem!
Fontéval közösen egy igen kellemes, de fárasztó ládázós nap alkalmából.

Fonte 2013.08.17 09:20 - Megtaláltam
A kertben már jártam többször is a tavaszi kiállítások alkalmával. Akkor nagyon szép arcát mutatta. Most csak kívülről néztem be, de itt is nyomot hagyott a hosszú száraz nyár. No, a füge azért jól érzi magát:))

Nemsokára érik a füge:)De jó! Meglett!
Ő egy közeli udvarban kakaskodott 
Robogo 2013.08.14 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Munka utáni biciklis találat.
Köszönöm a rejtést!

athilarex 2013.08.12 19:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.
Barbie & athilarex

 
kiskutyus 2013.08.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.48
Meglett, köszi!

donkó család 2013.08.08 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

matte88 2013.08.07 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Köszönöm!

ssophie 2013.08.06 18:40 - Megtaláltam
Megvan!

Párduc50 2013.08.06 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
TFTC! Rekord melegben...

Magyusz 2013.07.27 18:38 - Megtaláltam
Magyar család

szmh72 2013.07.21 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

grw766 2013.07.20 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Kösz a rejtést!

Haupt 2013.07.15 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm. European Capital Visitor-t elhelyeztem. Szçp az arborétum!!!

[Jóváhagyta: Bogyó és Babóca, 2013.07.18 21:36]

orangebrotherz 2013.07.15 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

madandy 2013.07.15 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Szünidei ládázásunk egyik állomása a gyerekekkel. Annyira el voltam foglalva a már nyűgös kicsivel, hogy a jelszót nem írtuk le. Kérem a fotók alapján a megtalálás elfogadását. Köszönöm!

[Jóváhagyta: Bogyó és Babóca, 2013.07.17 05:36]

Köszönöm!

Tonykopter 2013.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Felleltük sugárhajtással.

VaVi 2013.07.14 02:00 - Megtaláltam
megvan :)

Clavo 2013.07.14 02:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

rita85gto 2013.07.13 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Csg12 2013.07.10 20:00 - Megtaláltam
Nagyon szép az arborétum, köszönöm, hogy megmutattad!

sanca 2013.07.07 17:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.44
Köszönjük!

Schmauder Tamás 2013.07.03 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.37
OK

Tomcache 2013.07.02 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Ok.

Mirtt 2013.06.30 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Bicajozás közben :)

EmesESE 2013.06.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Ide is vissza kellett jönnöm, a rejtés előtt van egy emlék hely kialakítva, első találkozásunk alkalmával ott serénykedett egy házaspár, nem fértünk hozzá a ládához.
A rejtés mellett egy termő fügefa van, még nem volt rajta érett gyümölcs, sajnos.

Lézer&Baby 2013.06.29 12:35 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

chrissmiles 2013.06.29 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Mercenary 2013.06.29 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.97
Köszönöm!

Strombus 2013.06.23 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Kelenföldi-pályaudvarra menet, fa-petivel, kerékpáros kupa részeként.

Zoldier 2013.06.23 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, kellemes séta volt. Köszönjük a ládát.

antipresent 2013.06.23 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.67
Megtaláltuk!

siemens 2013.06.23 13:10 - Megtaláltam
Köszönjük. Jó leírás, könnyű találat. Sajnos az arborétum zárva volt.

Kittiferi7050 2013.06.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.61
Kétszer elmentünk mellette, de meglett!!!

petili 2013.06.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Köszönjük a rejtést!

Crowngu@rd 2013.06.17 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.14
Megtaláltam, köszönöm!

Lucypapa 2013.06.17 12:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Piás 2013.06.17 11:44 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bolyak 2013.06.13 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Csillagos ötös! Szegény Anna padján jól lehet logolni.

UfoPapa 2013.06.12 19:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. sajnos mar nem volt nyitva az arboretum mire ideertem, de igy is nagyon hangulatosnak tunik. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bohrmann 2013.06.11 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Talán soha nem megyek be, ha nincs a láda, pedig tudok a helyről vagy 15 éve. Szép környezet, a Ménesi amúgy is az egyik kedvenc környékem.

Távolba néző 2013.06.09 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.84
:)

Luki 2013.06.09 12:35 - Megtaláltam
+one [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

coocos 2013.06.09 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Togo 2013.05.31 16:42 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

ZitaKati Andris és CsZso 2013.05.29 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam :-) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

cKthebest 2013.05.27 23:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

molka 2013.05.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Ha már itt voltam sétáltam egy jót az arborétumban. Jól éreztem magam! Köszönöm!

Cler 2013.05.26 15:25 - Megtaláltam
Mindenkeppen visszajovunk megnezni az arboretumot is, az ma zarva volt :-( Kivulrol viszont nagyon tetszett es kedvet kaptunk! :-)

Dresi 2013.05.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést :)

Evetke 2013.05.25 15:23 - Megtaláltam
[iwc]

Yoss 2013.05.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Hazafelé félúton

Grizli 2013.05.20 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. üdv:Grizli és Boszi [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

ier 2013.05.19 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Megvan.

Explorer68 2013.05.12 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.84
Megvan, köszönöm!

ládafejtők 2013.05.11 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Az arborétum nagyon szép! Köszönöm a lehetőséget.

 
Piriloro 2013.05.09 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.52
OK.

Goldenbay 2013.04.28 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
Myself 2013.04.28 00:00 - Megtaláltam
Új növényt is tanultam :)

Motorollalaci 2013.04.27 17:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Cicamancs 2013.04.27 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Ashtray 2013.04.22 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

mewwe 2013.04.22 07:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.66
Reggel, munka előtt végre sikerült mugli-mentes időt kifogni. Köszönöm a rejtést.

Petra&Laci 2013.04.21 20:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtés, gyönyörű az arborétum. :)
Mire odajutottunk kissé ránk sötétedett, és kis híján kibontottuk a szemközti téglafalat, de végül meglett! :D

Petra&Laci és Balázs

Fringilla és Kuglóf 2013.04.21 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Már régóta esedékes volt a láda megtalálása, de kivártam vele ezt a szép tavaszi napot. Az arborétumot jól ismerem, hiszen ide jártam egyetemre. :)
Köszi a rejtést!

regizoz 2013.04.21 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

csinesz 2013.04.21 14:15 - Megtaláltam
TFTC

csjani 2013.04.21 14:15 - Megtaláltam
köszönjük

MFJ 2013.04.17 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Köszönöm.

(kissé nehéz észrevétlenül elővenni)

arandria 2013.04.16 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Egyszer már jártam itt, akkor a kerítésen belül kerestem, hiába. Most másodszorra rögtön meglett. Szinte nyári napsütés, virágillat, madárcsicsergés, érdemes volt megint eljönni!

 
Zeike 2013.04.14 13:50 - Megtaláltam
Terrarisztikai börzével egybekötött ládázás. Köszönjük! :)

BeBa 2013.04.14 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.35
Megtaláltuk, a ládát egy jól megtermett bátor gyík őrizte, aki alig akart leszállni róla...

Marvin 2013.04.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.13
Tavaszi biciklizés keretében. Köszi!

Kukucsi 2013.04.13 10:20 - Megtaláltam
Szép időben, biciklivel felkerestük. Köszönöm a lehetőséget!

petiba 2013.04.13 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Zsozsókával a Medve matekverseny közben ide is elkerekeztünk...
Köszönjük a rejtést.

 
viad 2013.04.10 23:59 - Megtaláltam
Köszi!

hurinoemi 2013.04.07 12:48 - Megtaláltam
A tavasz ekkor még nem ért el az Arborétumba, de így is nagy élmény volt, hála a ZÖLDSPORT Flórájának.

 
Shiro 2013.04.03 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megtaláltuk. A segítség ellenére egy kicsit körbe kellet nézni, de azért könnyű volt :)

fkmaster 2013.04.01 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.19
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2013.04.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Gyors találat a kellemes húsvéti időben!

Z-M-an 2013.04.01 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Megtaláltuk, bővebben hamarosan...
Dici, GeoDuo, Z-M-an [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

Húsvéti ebéd előtti ládázás: az elmúlt napok esőzései után valamilyen sármentes, városi ládát kerestünk, többre nem volt idő.
A ládánál melegváltás volt, így várnunk kellett kicsit, de nem bántuk.
Reméljük, hamarosan jön a tavasz...

mheder 2013.04.01 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.08
Tavasszal de téli időben, bp-i ládázás/5.
Köszi!

moricz66 2013.04.01 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Gyros 2013.03.29 14:14 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.26x] [wapon beküldött szöveg]

babi99 2013.03.20 14:28 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26x] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2013.03.20 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Ötletes rejtés, a kora reggeli időpont ellenére sokan jöttek-mentek a környékbeli iskolások, ezért várnom is kellett egy kicsit, hogy ki tudjam venni a ládát a rejtekből.
Az arborétumban tettem egy rövid sétát a gyönyörű napsütésben.
Köszönöm a rejtést!

GaboM 2013.03.13 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Köszi

rozsabogar 2013.03.11 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megvan

duranyikd 2013.03.10 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.59
Kellemes idő volt egy kis sétához. Könnyen megtaláltuk... :)

markovicsa 2013.03.09 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Egy multi láda tegnap abbahagyott pontjait kerestem meg, de a gyalogos kupába ezzel a távolsággal még nem lehet regisztrálni. Szükség volt még néhány kilóméterre, így indultam ezért a ládáért. Meglepődtem, hogy maradt ki ez a láda, hiszen a környék összes ládáját már begyűjtöttem. Sötétedésre megtaláltam. Sajnos a készített fotó nem alkalmas feltöltésre.

zhorvath83 2013.03.09 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Tamás&Angi 2013.03.09 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Könnyen megtaláltuk a ládát. Köszönjük a rejtést.

Fakakadu 2013.03.06 00:00 - Megtaláltam
Könnyű, gyors találat. Az utcán kevesen voltak, a rejtek adta magát. Köszönöm a rejtést.

LB-practika 2013.03.05 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Hazafele menet feljöttem ide is. Volt egy kis forgalom, de voltak szünetek is. Kikaptam a ládát a helyéről és mentem is logolni. Nagyon szépek voltak a fények akkor, és a park is hangulatos volt. Köszönöm a rejtést!

Lordenfolc 2013.03.02 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Jó volt!

nexus6 2013.03.02 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Hármasban elmentünk sétálni, bejártuk az alsó kertet. Dávid talált csigát is és élvezte a füvön tipegést... Utána elmentünk a közelben levő játszótérre is a verőfényes napsütésben. Azért árnyékban hűvös volt, kellemes rejtés (elég sok mugli volt pont akkor) és jó kis láda volt.

Rézangyal77 2013.03.02 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

vViktor 2013.02.28 00:00 - Megtaláltam
Munka után Drágasággal!

Mikulás trágársága elüldözött 2013.02.27 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ide sem jutottam volna el a geocaching nélkül... [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20130227170802.jpg 
Repeti 2013.02.27 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Ed kesser 2013.02.25 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.32
#328

eazs 2013.02.24 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Köszönjük

Delacasse 2013.02.21 00:00 - Megtaláltam
Az első találatunk. Köszönjük. :D
GPS nélkül.

Huni 2013.02.19 14:06 - Megtaláltam
Mai 2/2 lelet. Szokásomhoz híven biciklivel, na meg a róvásírásos dedikálás után irány haza.

Köszi a rejtést

KovMat 2013.02.18 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Köszi a rejtést, két előadás között megtaláltam. :)

tamas8_22 2013.02.16 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.56
x

abence 2013.02.16 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Nem hittem volna hogy ilyen könnyen meglesz :)
Az arborétumban a tó klassz.

Csomi89 2013.02.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.62
Köszönöm.

reweptor 2013.02.13 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

kicsipori 2013.02.11 17:15 - Megtaláltam
Megvan, köszi! :)

zsolty23 2013.02.09 15:25 - Megtaláltam
Anettx-szel közösen.

Köszönjük!

anettx 2013.02.09 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
köszönjük meglett

Emmett 2013.02.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.30
Ötletes a rejtés, könnyen megtalálható.

Ivellios 2013.02.09 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, bár a cipőm beázott.

Répáék 2013.02.04 15:35 - Megtaláltam
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|---------------O----------------------------\
|-OOO----OOOO--OOO----OOO------\
|-O----O--O---------O---O--O-----O------\
|-OOO----OOO----OOO---OOOO-------|
|-O---O---O---------O-------O-----O------/
|-O----O--OOOO--O-------O------O----/
|_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ /

Vándor Csillag 2013.01.30 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.15
:)))

bullw 2013.01.30 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

m.zsömi 2013.01.27 13:00 - Megtaláltam
OK

rongylab2 2013.01.27 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Zsuzsi és Palcsi 11010713 2013.01.23 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszönjük!

galk78 2013.01.23 13:30 - Megtaláltam
Konferencia utáni ládázás. Köszönjük a rejtést!

kobcikrajci 2013.01.20 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.96
Esti sétafika során útba esett. Az arborétumról persze nem tudtam, de így alkalmas időpontban már felkereshető.

mucik 2013.01.20 16:00 - Megtaláltam
Pannával kettesben szánkózás előtt.
Muci és Panna

Kadorca 2013.01.20 14:00 - Megtaláltam
Hétvégi séta közben :)

Blue Mali 2013.01.19 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Köszi a rejtést!

Piedonéval közös ládázás alkalmával elkövetett találat. :)
Gyarapítani kellett a találatokat, így ezt is útba ejtettük.

Gyors találat a hidegben, nem tudtam, hogy itt van ez a hely, köszi, hogy megmutattad.

jpal 2013.01.12 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Ha az ember lakóhelyétől 1 km-re feltűnik egy új geoláda, akkor vagy megpróbálja leelsőzni, ha pedig ez nem sikerül, akkor valamilyen alkalomra vár (végül is sas nem kapkod legyek után).
Nos ez az alkalom tegnap elérkezett, amikor legközépsőbb lányom szalagavatója volt a KEK-en, egészen pontosan a Corvinus Egyetem Budai Campusán, pár száz méterre a rejtéstől. Ezért most rendhagyó módon szalagavatós képeket mellékelek a loghoz. Végül a kesst ma kerestük fel legkisebb lányommal.
Még egy dolog: Tíz lépésre a rejtektől van egy emlékkereszt egy Anna nevű lány emlékére. Gondoltam, utánanézek, és ezt találtam. Anna, nyugodj békében!
Köszönjük a rejtést.

A szalagtűzésOsztálytánc
KeringőBálkirálynő
Bokavillantás 
markoga 2013.01.07 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Mrs_Mr_Wind 2013.01.06 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Vasárnapi geoládázás első találata. Köszönjük a rejtést.

MPeter71 2013.01.06 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Köszönjük a lehetőséget!

lelcache 2013.01.05 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

divixy 2013.01.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
A megtalálóknak ajánlom az alsó és a felső arborétum megtekintését is.

Pazuzu 2013.01.04 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Köszi.

Áron 2013.01.04 16:13 - Megtaláltam
Meglett.

Lena314 2013.01.04 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

joco12589 2013.01.03 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
köszi a rejtést

Nocsak 2013.01.03 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

h.krisz 2013.01.01 11:03 - Megtaláltam
köszi az idei első sikeres rejtekhelyet.....

cs24 2012.12.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Megvolt

Tototo 2012.12.30 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

szjuli 2012.12.30 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Most a téli hidegben nem sokat mutatott az arborétum magából, talán majd egyszer jó időben újra felkeressük.

luviktor 2012.12.30 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.60
Most nézem, hogy már meg is találták utánunk a ládát. :) Pedig nem egy geocachingre csábító idő volt ma. Az arborétumot csak kívülről tekintettük meg, illetve azt a pár fát, ami kívülről látszik.

infernus 2012.12.29 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

csbagi 2012.12.29 10:19 - Megtaláltam
Elkísértem Pestre a fiúkat, és megkerestem 4 ládát.
Kösz a rejtést, egyszer majd a parkot is megnézem.

csabavezer 2012.12.28 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Újdonsült ládász (és még sok másban is :) ;) ) társam első találata :)

Csaba és Barbi

HiPi 2012.12.28 13:27 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Zsiráf 2012.12.26 11:57 - Megtaláltam
.

CacheFinder 2012.12.22 09:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.82
Hideg, párás időben egy tömegközlekedős+gyaloglós túra kezdőpontjaként kerestük meg a ládát, amely azonnal meglett.
Az arborétumba tavasszal visszajövünk, mert most nem igen lett volna értelme megnézni. A KEK láttán eszembe jutottak ifjúkorom koncertélményei is!
Köszönöm a rejtést!

LaySoft 2012.12.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Meglett.

cziandras 2012.12.16 18:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.20
Köszönöm a rejtést, nagyon ötletes! az arborétumot majd tavasszal mindenképp megnézem :)

Cristian 2012.12.14 14:30 - Megtaláltam
megvan

magyar65 2012.12.12 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Köszönjük!

guppik 2012.12.11 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Roberto Kesser 2012.12.02 14:22 - Megtaláltam
végre .. múltkor sötétben fél percig sem tudtam keresni, mert hol egy futó, babakocsit toló, autó, vagy gyalogos jött. aztán mikor két srác tőlem pár méterre vizelte le a falat, nem tetettem tovább a telefonáló várakozóan téblábolót, hanem léptem...
most világosban gyorsan meglett! köszönöm a rejtést,

LG 2012.12.02 00:00 - Megtaláltam
G. egyedüli találata. Köszönet a rejtésért!

Hektor 2012.11.29 09:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

soka9001 2012.11.27 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Nagyon tetszett a környék és főleg a rejtés. Köszi.

K.L. 2012.11.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
ok

dacu 2012.11.19 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.94
Köszönjük a rejtést. Érdemes felkeresni a helyet, ilyenkor ősszel gyönyörű a látvány.

geomurr 2012.11.17 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.09
A .com-os láda után ezt is begyűjtöttük, ügyes rejtés, köszönjük!

neogeo 2012.11.17 16:10 - Megtaláltam
megvan [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Cinege42 2012.11.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.62
Megtaláltuk! :)

Isfer 2012.11.15 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg] A sok kiszedett és vissza nem rakott tégla árulkodik a rejtek helyéről.

kismaczu 2012.11.15 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
A jó leírásnak,és a sok elszórt kőnek köszönhetően,messziről kiszúrtam a rejteket.köszi a rejtést,remélem hosszú életű lesz.

 
huszty 2012.11.14 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

bgyuro 2012.11.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megvan, köszönöm a rejtést.

PEx2 2012.11.12 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Hazafelé egy kis kitérővel.

Bl4st3r & Amy 2012.11.11 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Szép környék, jő rejtés, kellemes séta. Éri az 5*-ot. Köszönjük

Van aki majd csak holnap fogja meglelni... :)
Somoskoi 2012.11.11 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Köszönjük a rejtést! Megtaláltuk.

Murus 2012.11.11 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]
Vasárnapi kis budai ládázás. Sajnos nem tudtunk bemenni, bár egy lány bent fotózott, úgy látszik valakinek lehet. Kár, mert kintről tetszett. A rejtés ügyes, remélem, hosszúéletű lesz. Murus, Cica és Babuc

Furtyka 2012.11.10 16:12 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

WADMAC 2012.11.10 14:30 - Megtaláltam
.

Jadrana 2012.11.10 14:30 - Megtaláltam
Kellemes hely, köszönjük a rejtést!

R-Gyu 2012.11.10 00:00 - Megtaláltam
megleltük

R.Guszty 2012.11.05 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.86
Most csak a ládáért kanyarodtam ide munka után, az arborétumba majd akkor megyünk be, ha szebb idő lesz. Köszi a rejtést!

Bryan 2012.11.03 15:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Robin13 2012.11.03 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Köszönöm az ügyes rejtést.

Attiska 2012.11.02 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Gyors találat, szerencsére senki sem volt a környéken.

Nóra és Attila

 
aurel.pasztor 2012.11.02 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Megvan, köszönöm.

zöldfülű 2012.10.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Lefülelve :)

Most is szép volt, mint mindig...

A láda közvetlen közelében álló fa tövében virágok és mécsesek hevertek - fiatal kora ellenére alighanem ez a fa látta a legtöbb szomorúságot :((((

Most a felső kertbe nem tudtunk bemenni, pedig az igazán nagy fák ott laknak. De sebaj, legközelebb... Jut eszembe: lehet, hogy életmentő volt a zárt kapu, mert már az alsó kerti séta során félig megfagytunk :D

Egyébként pedig szintén zenész ;-)

Köszönjük a rejtést

Telkess 2012.10.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltak
Én is szeretem a juhar szirupot :)))

kumin 2012.10.28 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

L'Ádiika 2012.10.26 13:45 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a rejtést! :)

Cseber 2012.10.26 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Megtaláltam!

zakos153 2012.10.25 09:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

Azazello 2012.10.23 17:10 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

kt013 2012.10.23 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

paszi 2012.10.23 14:31 - Megtaláltam
megtaláltuk! köszi a rejtést!

zsoooc 2012.10.22 20:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Megtaláltuk!

baggio 2012.10.22 19:00 - Megtaláltam
Megvan!

perdix 2012.10.22 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Meglelve!Köszi a rejtést!

BoBoKoZo 2012.10.22 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.02
Megtaláltuk. Köszönjük.

EdKa 2012.10.22 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Kellemes őszi napsütésben.

 
dzoli1 2012.10.21 16:30 - Megtaláltam
Ládázás szép időben a kutyákkal.

HGery 2012.10.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Türelemmel, de meg lett! Köszönöm.

Woodoo 2012.10.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Megtalálva!

arkangyal 2012.10.19 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2012.10.19 00:00 - Megtaláltam
Ok.

M Zsófia 2012.10.18 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Köszi a rejtést.

Emese&Dezső 2012.10.17 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Templar 2012.10.14 17:00 - Megtaláltam
OK!

pozoli1 2012.10.13 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltuk. pozoli1 és Ancsa

Schall 2012.10.12 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

pideryus 2012.10.12 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszönjük!

Totoka 2012.10.11 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltuk. Köszi!

csmarkus 2012.10.11 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Ügyes rejtés, kiváló ládatéma, köszönet érte!

vakond87 2012.10.11 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Munka és GCIRHA utáni gyors találat. Köszönöm a rejtést!

NPLranger 2012.10.10 10:20 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2012.10.10 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Ok!

Bärlin 2012.10.09 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Már korábban jártam az arborétumban. A sok mugli miatt nehéz logolni, de a rejteket könnyű kiszúrni.

lozoli 2012.10.08 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
löszi a rejtést

davesopron 2012.10.07 16:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Nagyon szép az arborétum, vasárnap lévén sajnos nem jutottunk be, de szerintem visszatérünk még. Köszönjük a rejtést!

Minna von Barnhelm 2012.10.06 15:36 - Megtaláltam
valami

geolaci 2012.10.06 15:36 - Megtaláltam
Minnával :)

gezuci 2012.10.04 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.57
Meglett, kis kellemes séta után.

Gabro 2012.10.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
:-)

nagyi11 2012.09.30 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.41
Megtaláltuk, Dávid első megtalálása!

Vakkapu
Sorex 2012.09.30 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Astacusszal. Köszi

astacus 2012.09.30 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Vasárnapi kerekezés Sorexszel Budapesten.
Hivatalból is sokat járok erre, de mivel szeretem a környéket, köszönöm az új lehetőséget.

Gyeta 2012.09.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Nyugodt, kellemes zug a nagyvárosban. Nagyon meg kell becsülni!

 
habaneroteam 2012.09.28 21:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Sokat jártam ide még a gc feltalálása előtt. Köszi a rejtést!

SagiK 2012.09.28 16:45 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

palika 2012.09.27 15:02 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

Láp Lidérce 2012.09.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
"és ott a park, a régi szerelmek lábnyoma"

Nagyon nem először, s remélhetően nem is utoljára, ma újra csavargás a kertben.

Köszönöm!

Lilah&Lackó 2012.09.25 18:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Munka után, GPS nélkül, leírás alapján. A segítség tényleg nagy segítség, igazából ennek köszönhetően találtuk meg. Nézegettük, először azt hittük, hogy zárva van az Arborétum, amit sajnáltam volna. De nem! Először a láda lett meg, utána a bejárat a zöld övezetbe. :-) Jól esett sétálni, friss levegő, mondhatni alig vártam már a munkaidő leteltét, hogy ide jöhessem. Az pedig nem tudom elképzelni, hogy én erről a helyről hogy-hogy nem tudtam pestiként? :-)
Raktam bele ajándékot, útközben találtuk, lehet pont a ládából vették ki?
Köszönjük!

Lilah

FelsőVirág1
Kínai szegfű
láda új ajándéka 
gggg 2012.09.24 17:10 - Megtaláltam
megtaláltam

vbzsli 2012.09.23 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Köszi a rejtést! Bicaj túra utolsó (9.) állomása.

barathg 2012.09.23 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

maxxtro123 2012.09.23 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megvan!

Csizmások 2012.09.23 12:35 - Megtaláltam
Maxxtro123-mal közös ládázgatás közben.

Farekék 2012.09.23 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Megtaláltam. Egyszer a családdal eljövünk körülnézni.
Köszönöm a lehetőséget.

Fazék 2012.09.22 08:31 - Megtaláltam
Egyszer délután, munka után már jártam itt, de akkor annyi kutyasétáltató, babakocsiltologató, stb. ember volt, hogy nem tudtam elővenni a dobozt. Ma reggel viszont kihalt volt a környék, nyugodtan tudtam logolni.

Zsíroskenyér 2012.09.21 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
szép volt

Wolfied 2012.09.19 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
+

Blaiserman 2012.09.19 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 1.00
+

Stuka6 2012.09.19 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük szépen. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

ExiT. 2012.09.19 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.20
+

VasG 2012.09.18 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Budapesti bicajos geoláda vadászat során itt is jártam.
Voltak néhányan a környéken, de a bicajjal és a hátizsákkal jól tudtam álcázni a logolást. :)

sytix 2012.09.17 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Somate 2012.09.16 11:54 - Megtaláltam
megvan :D

nmárti 2012.09.16 09:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Mai első, nagyon tetszett kert. Ide se jöttem volna el, ha nincs geocaching:)) Köszi a lehetőséget!

 
vieva 2012.09.16 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

neel 2012.09.16 00:00 - Megtaláltam
Egy kis vasárnap esti ládázás keretében ejtettük útba.
Ötletes rejtést!

jolland 2012.09.15 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszönjük!

V_Gabor 2012.09.15 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Kellemes időben sétáltunk és süttettük magunkat az alsó és a felső kertben is. Nagyon szép környezet, ide érdemes vissza-vissza térni minden évszakban!

Mindkét kapu nyitva volt.

Utána turistának álcáztuk magunkat a Gellért-hegyen. :) Szép, tiszta volt a kilátás a szél miatt.

Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.20] [wapon beküldött szöveg]

 
DonPipi 2012.09.15 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.48
Már sokszor voltunk az arborétumban, főleg a minden évben megrendezésre kerülő virágvásár idején, nagyon szépen karbantartott, hangulatos hely.
Ez lett a 300. ládám.:)
Köszönjük a rejtést!

MukiJames 2012.09.14 16:40 - Megtaláltam
Itthon jartunk a hetvegen, muszaj volt kicsit pontvadaszkodni, hogy ne inaktivizalodjon a juzerunk teljesen.

Erika, Muki

WalterBrothers 2012.09.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Köszönjük WalterBrothers

ndavid42 2012.09.09 16:01 - Megtaláltam
[:474:]
Egyelőre csak kívülről sikerült megtekinteni a kertet, de igyekszem megnézni belülről is majd :)

Lehetetlen 2012.09.09 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.46
Egyszer megpróbálok majd nyitvatartási időben is eljönni, bár ez nem lesz könnyű.
Köszi.

urbanj 2012.09.08 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.99
Tündér túra után hazafelé megkerestem. A ládánál összefutottam nzsolt-tal.

nzsolt 2012.09.08 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Köszönjük a rejtést!

nogacsalad 2012.09.08 09:15 - Megtaláltam
Részletek később!

 
almatata 2012.09.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 1.17 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést!

Szabó Család 2012.09.07 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Kellemes séta , a virágok még nagyon szépek, magát a a parkot is érdemes megnézni. Köszönjük.

NyuszMusz 2012.09.06 17:00 - Megtaláltam
Ügyes rejtés, gyönyörű hely

Mészáros Róbert 2012.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
megtaláltuk

kétbakancsos 2012.09.05 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Tavasszal jártunk a Budai arborétumban, akkor sok szép nyíló virágot fényképeztünk. Most inkább a fák, cserjék termései voltak változatosak.
Köszönjük a rejtést!

Mérges vadgesztenyeSpanyol jegenyefenyő
Amerikai datolyaszilvaKétszínű bokorhere
Imperator Csaba 2012.09.04 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Attibati 2012.09.03 17:35 - Megtaláltam
Keékpáros találat. Remek rejtekhely, de a sok mugli miatt percekig nem tudtam elővenni a ládát, végül kerékpárszerelést imitálva sikerült logolnom.

bgjozsa 2012.09.03 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Budapesti ládázás 6/6. ládája. Nem volt egyszerű olyan pillanatot találni, amikor nem jött senki arrafelé.

keta 2012.09.02 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

keleven 2012.09.02 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

EvaM 2012.09.02 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Anikó77 és kis családját követtük, így könnyen meglett gps nélkül :)
Köszi a lehetőséget.

Anikó77 2012.09.02 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megtaláltuk!
Köszi a lehetőséget!

Anikó77, Béci, Bécike

bgecco 2012.09.01 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

t.Laco 2012.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
köszi

Bartha család 2012.08.30 22:00 - Egyéb
Köszönjük az eddigi 190 megtalálást, a sok képet és a visszajelzéseket! :)
Voltunk ládaellenőrzésen, újra feltöltöttük a dobozt ajándékokkal.
Reméljük, még sok-sok megtalálást megél a ládánk!

kópé1993 2012.08.30 09:11 - Megtaláltam
Megvan köszi!

MaTamas 2012.08.29 08:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.59
A kerületben dolgozom, már régen megtalálhattam volna a ládát, de valahogy nem sikerült rá időt szakítanom. Most nemrég megjelent mellette 4 comos láda, így 'gazdaságossá' vált a túra :) Jó a rejtés, viszont elég sokat kellett várnom a reggeli kutyasétáltatók távozására.

lizzard és csapata 2012.08.28 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Köszönöm a lehetőséget.

kupec 2012.08.28 18:00 - Megtaláltam
Szép hely.

kompaktor 2012.08.28 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Munkából kerékpárral hazafelé tartva kerestem meg a ládát. Hamar meglett az ötletes rejtek. Az arborétumban még nem jártam, de kíváncsi vagyok, hogy a számomra etalon szarvasi arborétummal (Pepi-kert) összehasonlítva milyen lehet. Köszönöm a rejtést!

othria 2012.08.28 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Közös sikeres keresés othnannal. Köszönjük a rejtést

othnan 2012.08.28 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
Közös ládázás othriával. Köszönjük a rejtést.

jspanyik 2012.08.28 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.22
Ebédszünetben kellemes séta, könnyű találat!

Köszönöm a lehetőséget!

gpanni 2012.08.28 11:00 - Megtaláltam
Piroska 18-cal közösen kerestük és találtuk meg.

Piroska18 2012.08.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Testvéremmel együtt sétáltunk egyet, aztán az arborétumban is üldögéltünk egy sort. Máskor is vissza fogok térni! Köszönjük!

Dömemama 2012.08.26 16:50 - Megtaláltam
Köszönjük.

scamel 2012.08.26 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.74
megvan.
scamel

plecs 2012.08.26 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Köszönjük!

BubaGC 2012.08.26 10:20 - Megtaláltam
:-)

hercule&jane 2012.08.25 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltam. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]
Könnyen megtaláltuk a ládát. Csak az alsó kertbe tudtunk bemenni, ott is inkább a halastónál időztünk.

Cool 2012.08.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Most siettünk, úgyhogy nem néztünk be sajnos, de majd legközelebb.:)

PénzesZ 2012.08.23 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Köszönöm a rejtést!
Találat benger-el.

benger 2012.08.23 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
ok

Csaba & családja 2012.08.22 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.38
Megtaláltuk

ésKata 2012.08.22 16:24 - Megtaláltam
Szép kert!

Zergi 2012.08.22 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.28
Fogtam!
Majd 38 fokos hőségben nem volt kedvem nagyot sétálni. Maradt egy kis kör, meg egy régi randi emléke:)

 
K-55 2012.08.20 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Nosztalgiaséta, sokszor bejárt helyeken.

Falminta
Nagyapával, 60 éve, a Szüret utcábanMa, ugyanott
A Felső Kert
a-beatrix 2012.08.20 17:20 - Megtaláltam
Bicajozás a környéken Gyurival.

EperJ 2012.08.19 20:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Esti sétánk keretében megkerestük a ládát, amit már nagyon régóta terveztünk levadászni. Sajnos az Arborétumot ilyen késői időpontban már nem láthattuk. A rejtés nagyszerű, okozott egy kis nehézséget a sötétedés, de végül csak meglett :) Reméljük nyitvatartási időpontban is lesz időnk még ide visszalátogatni...Köszönjük a rejtést barátainknak, akik rákaptattak erre a nagyszerű játékra :)

prisoft 2012.08.19 15:30 - Megtaláltam
Sikeres találat. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20120819144352.jpg 
Nicky&Ati 2012.08.19 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Bringatúra Üllőről. Durva olt feltekerni, de megrte. :)
Nicky&Ati

 
modepeche 2012.08.18 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

anettnori 2012.08.18 20:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Már sötétben értünk ide, a közeli Eventes rejtéseket gyűjtöttük be. Itt kis keresgélés után sikerrel jártunk. Az arborétumot most nem láttuk, de azt hiszem, járunk még erre.

iloilo 2012.08.18 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Motkány 2012.08.16 19:30 - Megtaláltam
:)

GGABI 2012.08.16 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Köszi a rejtést.

Atis87 2012.08.15 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

morph 2012.08.14 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Gyombi 2012.08.14 15:52 - Megtaláltam
Köszi [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2012.08.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
A ládarejtés olyan tökéletes, hogy 3-szor elmentem mellette, mire meglett. Végigsétáltam a felső és alsó kertet is. Csodaszép a növényzet, a sok virág és a hangulatos tó. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

XI. kerület címere
Pala.G 2012.08.12 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.59
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

szepzsuzsi 2012.08.12 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
A csapatlétszám változott mire átértünk Budára. Gábornak dolga akadt, viszont Gabi és Joci csatlakozott hozzánk. Körbesétáltuk az arborétumot, a ládát is könnyen megleltük. Köszönjük szépen, tetszett!
szepzsuzsi, Ágnes, Gábor(ka), Gabi, Joci

gusty 2012.08.12 11:22 - Megtaláltam
Ok

Glac 2012.08.12 10:40 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jana.hu 2012.08.11 17:16 - Megtaláltam
Munka utáni gyors találat, bemenni most nem volt időm...
köszi :) [wapon beküldött szöveg]

erchegyia 2012.08.11 17:01 - Megtaláltam
. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

The Incredibles 2012.08.11 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20120811110251.jpg 
lepke 2012.08.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Kellemes sétát tettünk ebben a rejtett kertben Zsöffenettel és Mirkóval. Mirkó az összes bogyót beható elemzésnek vetette alá, különösen a piros termések tetszettek neki.
Találtam egy rejteket, melybe hajdan egy szerelmespár rejtette titkos leveleit. Hogy kik, azt elolvashatjátok itt: http://ejropalepke.blog.hu/

Zsófi és Mirkó
A titkos rejteken ül Mirkó királyfi 
szuperpocok 2012.08.07 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.40
ugyes rejtes, szep kis hely. koszi!

Hummel 2012.08.05 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Gabriello 2012.08.04 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Csorbako 2012.08.02 20:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

kolibri 2012.07.31 00:00 - Megtaláltam
Kellemes hely. Én se tudtam róla, hogy létezik ilyen egy köpésre a Móricztól. Köszönöm, hogy megmutattátok! :o) Lehet, hogy egyszer majd munka helyett, elcsábítom ide a kollégákat...! ;o)

Lukács Imre 2012.07.30 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszönöm a rejtést!
Gyönyörű helyre invitáltatok. A rejtés jól sikerült,beleolvad a környezetbe.
A felső és az alsó kertbe is bekukkantottam egy kicsit.
Találkoztam egy kölyök sünivel is.
A lakóhelyemhez kb 10 percre van ez a kellemes hely,de eddig csak egyszer jártam erre.

 
Jojanya 2012.07.30 16:05 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk! Joja és Anya

Secc 2012.07.30 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Köszi!

Mr Zerge 2012.07.28 08:05 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... [wapon beküldött szöveg]
Egy kis reggeli séta.
Üdv Mr Zerge.

gnegyzet 2012.07.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést, igazán szép a park.

clip 2012.07.25 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16]

Döfi 2012.07.24 23:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Hazafelé menet gyorsan megkerestem! Ügyes rejtés, könnyű találat.
Köszönöm!

Paplacs 2012.07.24 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Köszönjük, hogy elhoztál ide, megnéztük az arborétumot is, amiről eddig tudomásunk sem volt. Sajnos a vandalizmus itt is jelen van. Hatalmas fa törzse összehasogatva, "pityu+gizi" típusú feliratokkal. Ez máshol is elég gázos, no de egy arborétumban!

Pepe 2012.07.24 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Szép a kert. Köszönöm a rejtést.

usakal 2012.07.24 02:40 - Megtaláltam
.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2012.07.23 20:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Hosszú (és szép) éveket töltöttem az egyetem falai között: a Ménesi utat napjában többször is kereszteztem - ingázva az alsó és a felső "arbor" között -, az arborétum minden nap élmény volt. Most egy könnyű esti bringázás 2. célpontja volt a láda. De ki az Anna, akinek emléktáblát állítottak? Kösz a rejtést!

/Quatermain/

ha2 2012.07.23 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Előbb megnéztük a felső kertet.A kinai mamutfenyő a kedvencem,
még gyerekkoromban ültetett egyet a kertünkben a nagypapám.
Ő a Szegedi Botanikus Kertben dolgozott,édesapám pedig 60 éve
végzett a Kertészeti Egyetemen.Sajnos már egyikük sem élhette
meg ezt a geoládát.
Logolás után az alsó kertben fejeztük be a kb.másfélórás sétát.
A jelszó érdekes..

lagaf 2012.07.23 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Megtaláltam. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
Végre volt annyi időnk, hogy egy nyugodt sétát tehettünk a parkban. Változatos és gazdag állománnyal rendelkező, de - szomorúan konstatáltuk - eléggé elhanyagoltnak tűnő arborétumot ismerhettünk meg. Lehet, hogy naivak vagyunk, de valahogy többet vártunk egy olyan helytől, ahol a jövő kertészmérnökeit képzik...
A doboz előkerítéséhez nem kellett elővenni a műszert, a leírás annyira pontos, hogy utunk egyenesen oda vezetett, csak elő kellett venni. Ez egyáltalán nem okozott nagy gondot, mivel a környék teljesen kihalt volt. A logolás után előbb a felső kertben tettünk egy nagy sétát, majd lementünk az alsó kertbe, hogy felfedezzük annak szépségeit is. Összességében tetszett; köszönjük a rejtőknek, hogy mindezt megmutatták.

Az egykori tanintézetLippay János (1606-1666)
Páfrányfenyő a kamakurai "szent fa" magjából...Árnyas park
Érik a som...Nincs egyenes vonal...
Szépség...Na, ez tetszett...
A pálmaházban...A doboz és tartalma...
GeoRoni 2012.07.23 12:14 - Megtaláltam
Meglelve. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

katika 2012.07.22 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.19
Drive in helyett jó kis séta kerekedett a Gellért-hegyen. A rejtekkel szemben lévő kőkerítésen egy fazon ücsörgött, pont a ládával szemben és nézett minket. Ezért inkább elmentünk a csillagvizsgáló pontjához, majd visszajöttünk abban reménykedve, hogy nem vizslat senki. Így is lett, szerencsére hamar meglett a rejtek. Annát igazán sajnáljuk.

Lencsybaba 2012.07.22 17:56 - Megtaláltam
Kissé keserű a szám íze... Amikor ott jártam, egy idős házaspár épp emléket állított az unokájuknak, aki a láda előtti járdaszakaszon hunyt el május 3.-án. Megtudtam tőlük, hogy Annának hívták, és 22 éves volt. A mai kessemet az Ő emlékének szentelem, mert szomorú, hogy ilyesmi megtörténhet, összeszorult a szívem.
Ezt leszámítva a hely csodás, és a rejtés is jó. Remélem egy percet minden arra járó tud szentelni a fiatal kis lélek üdvéért is.

Jön a viharÉrik a füge?
Kázmér és Párja 2012.07.22 08:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.89
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést.

serb.orsi 2012.07.22 00:00 - Megtaláltam
Ok

sereva 2012.07.21 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Attilacska 2012.07.21 07:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

szeles 2012.07.21 00:00 - Megtaláltam
Sajnos nem tudtam bemenni.

 
Petyabá 2012.07.20 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
Korábban sokszor jártam már erre.

fa-peti 2012.07.20 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2012.07.20 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.03
Százhalombattai munkánk után visszafelé a céghez tettünk egy kis kitérőt és levadásztuk ezt az új ládikót. Szép helyre visz, de sajnos most csak egy gyors körbenézésre futotta a mai nap. Legközelebb remélem több időm lesz jobban körülnézni.
A rejtés szuper, pont elfér a láda és nem feltűnő a helye. Szerencsére egyből meglett, nem kellett a segítséget dekódolni.

Köszi a rejtést!

atipapa 2012.07.20 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20120720103646.jpg 
Wladin 2012.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Sokat jártam erre, de a felső kertről eddig nem tudtam.

gizus 2012.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Megvan!

eszel 2012.07.15 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
ok!

SilverG 2012.07.15 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Megtaláltuk!

FCsili 2012.07.15 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk!

Halász család 2012.07.15 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Csepergő esőben nem volt forgalom a láda környékén. Köszönjük a rejtést.

TücsiTeam 2012.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Megtaláltuk.

Hepur 2012.07.13 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Éjszakai kesselés, jó rejtés.

Dolex 2012.07.13 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Zseblámpás találat. :)

fuzbal 2012.07.13 17:12 - Megtaláltam KR