geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
3475. Debreceni járműjavító (GCDEJA)

A főbejárat

A főbejárat

A színházterem

A színházterem

Színpadról a közönség

Színpadról a közönség

Járműjavító óriási területe

Járműjavító óriási területe

Készülnek a kocsik

Készülnek a kocsik

Sose kap defektet

Sose kap defektet

Az emlékmű

Az emlékmű
Szélesség N 47° 31,666'
Hosszúság E 21° 38,933'
Magasság: 134 m
Megye/ország: Hajdú-Bihar
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2012.12.31 13:30
Megjelenés időpontja: 2012.12.31 13:33
Utolsó lényeges változás: 2012.12.31 13:33
Utolsó változás: 2017.08.09 22:41
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Bl4st3r & Amy
Felhasználó: Bl4st3r & Amy
Nehézség / Terep: 3.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 150 m
További infók: http://coord.info/GC43MAP
Megtalálások száma: 471 + 3 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.2 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


Wap: A láda az intézmény vezetőinek beleegyezésével kerülhetett ide. 2,2 m magasan, zöld objektum tetejében helyezkedik el a 15x15x6cm-es láda. Alacsonyabb kessereknek van segítség a láda kivételéhez, de a rejtek környékének időnkénti forgalmassága miatt legyünk KÖRÜLTEKINTŐEK! Kérlek ALAPOSAN zárd le a doboz tetejét!


A ládába TravelBug helyezhető.


Megközelítés

Tömegközlekedéssel a Faraktár utcán közlekedő buszok bármelyikével (25, 37, 41, 45 ) elérhető a láda a Kolónia utca megállótol rövid 150m-es sétával.
Autóval a Faraktár utcáról kell a Kolónia utcára kanyarodni, ahol rögtön meg is állhatunk az ott lévő ingyenes parkolókba,  N 47° 31,703' E 21° 38,986' [GCDEJA+parkoló]
de lustábbak bemehetnek egészen az épület előtti parkolóig, gyakorlatilag a ládáig.

A "járműjavító"

Ezzel a ládával nem csupán egy régi művelődési központot, vagy egy régi vasútikocsi felújítót szeretnék bemutatni, hanem ezt a mostani generáció számára szinte alig ismert környezetet, pár megmaradt darabkát egy másik korszakból, és egy mai napig aktív kultúrális helyszínt szeretnék elétek tárni, ami megérdemli a figyelmet. A helyszínen ill. annak közelében számos vasúti érdekesség és létesítmény található, ezeknek állítunk némi "összefoglalót" ezzel a geoládával!

A művelődési központ

A Vasutas Egyetértés Művelődési Központ 2009-ben ünnepelhette fennállásának 110(!) éves évfordulóját. Az utóbbi években a művelődési központ- amely a tradíciókra való rámutatás igénye miatt máig őrzi régi nevét: az Egyetértést- különösen nagy rangot vívott ki magának. 1898-ban alakult meg a debreceni MÁV Műhely, mely a Tiszántúl legnagyobb ipari létesítménye volt. Alig egy évvel később a műhely kollektívája létrehozta az Egyetértés Önképző Dal- és Segélyegyletet, a tagok önképzésének, zenei műveltségük és hazafias érzületük fejlesztésének szándékával. Egy évvel később már működött a dalárda, a fúvószenekar, megnyílt a könyvtár, 1903-ban pedig létrejött a színjátszó csoport. A központnak sikerült becsalogatnia, megnyernie az ifjúságot, s nemcsak a középiskolás nemzedéket, az egyetemisták és főiskolások közül is sokan megfordultak az itteni rendezvényeken, hisz a művelődési központ minden nemzedékre figyel, a gyerekekre éppen úgy, mint a felnőttekre, s mint az életet megharcolt öregekre. Óriási számokban lehetne sorjázni arról, hogy száztíz év alatt hányszor és hányszor nyitottak be a művelődési központ épületébe. A múlt tehát kötelez, szorgalmas jövőre sarkall, arra, hogy ezután is legyen képes az intézmény megújulni, legyen képes meghallani az idők szavát, s mint eddig, legyen ezentúl is nyájas vendéglátója embernek, tudománynak, kultúrának, művészetnek, szórakozásnak..
Az aktuális programokat itt megtekintheted.
Az épület igazi retró hangulatot idéz, és tele van szeretettel. Több terme és részlege is van, legtöbbet folyamatosan használják ma is. Szakkörök, különböző társaságok is ide rendezkedtek be, de van itt egy gyönyörű, 450 férőhelyes színházterem, egy több mint 70nm-es színpaddal, egy
hatalmas bálterem, baletterem, és több előadóterem is. Az előtérben kapott helyet minden gyerek kedvence, egy állandó vasúti modell és történelem kiállítás is.

A vagongyár

A magyarországi vasútépítés során a "Tiszavidéki Vasúttársaság" 1857-ben fektette le az első síneket Hajdú vármegye területén, és a megépült vonal földrajzi központja Debrecen lett. A következő években tovább épült a megye vasúthálózata, majd 1890-ben, az államosítás során MÁV átvette a korábban más vasúttársaságok tulajdonában lévő vonalakat és így Debrecen a század végére fontos vasúti csomóponttá vált. 1890-ben az üzletvezetőség kialakításával tovább erősödött a város szerepe.
A "Debreceni MÁV Műhely" alapításáról 1893-ban hozott döntést követően a termelés 1898 szeptember 20.-án indult be 264 munkással, rendkívül jelentős hatást gyakorolva a város gazdasági életére.
A debreceni műhely főműhely jelleggel kezdte meg a működését, ami a gőzmozdonyok, teher- és személykocsik karbantartása, javítása mellett az időszakos fővizsgálati és főjavítási munkák elvégzésére is jogosított. Már az első évben a megjavított 58 gőzmozdony mellett több mint ötezer vasúti kocsi különféle javítását végezték el.
Az üzem beindításához, a dolgozók betanítására más járműjavítókból hoztak szakmunkásokat. A szakmai utánpótlás biztosítása érdekében már az első évben beindították a "tanoncképzést", és 1900-ban a műhelyben saját tanműhelyt és tanonciskolát létesítettek négyéves képzéssel. A főműhely jellegből adódóan az üzemhez fiókműhelyek is tartoztak. A rendkívül precízen végzett munka eredményeképpen a debreceni üzemet már országszerte a szép és rendes munkájáról emlegették. Az első nagyobb fejlesztési periódus 1911-1914 között folyt le az akkor már közel 1000 főt foglalkoztató üzemben és 1917. évi 1553 fős létszáma alapján az ország harmadik legnagyobb műhelyének számított.
1944. június 2.-án a műhelyt ért szőnyegbombázás következtében az épületek és berendezések nagy része elpusztult.
A háborús károkat követő helyreállítás után 1946-ra a műhely termelése ismét a fő profilra irányult.Az 1949-től önálló vállalatként működő MÁV Debreceni Járműjavító Üzemi Vállalat a Tiszántúl egyik legjelentősebb vállalata lett. Nagyságával, múltjával, hagyományaival döntő szerepet játszott a megye életében.
Az 1950-es években az üzem fő profilja, a járműjavítás terén jóval nagyobb teljesítményt nyújtott, mint az előző időszakban bármikor, emellett egyre nagyobb darabszámban készültek normál-, ill. keskeny-nyomtávú új gyártású személy- és teherkocsik.
Az 1980-as években igen jelentős kapacitásbővítő fejlesztések történtek. Ekkor épült a ma is korszerű új javító csarnok korszerű segédüzemekkel, festőkabinokkal. 1992. december 30-tól a MÁV Debreceni Járműjavító Kft, mint a MÁV egyszemélyes tulajdonú leányvállalata, önálló gazdasági társaságként működik.
Átalakuláskori létszáma 800 fő volt. A társaság piacépítése során hamar kapcsolatot tudott teremteni a MÁV-on kívüli korábbi partnerei mellett új partnerekkel. A megrendelői igények maradéktalan kielégítése érdekében elsők között vezette be az ISO minőségbiztosítási rendszert, melynek mottója: "Társaságunk speciális felkészültséggel és százéves hagyománnyal rendelkezik és képes a mindenkori vevő minőségi igényeinek megfelelni a vasúti vontatott járművek gyártása és javítása területén".
Jelenleg a Grampet Debreceni Vagongyár Kft a Grampet csoport tagja. A tulajdonos, a román Grampet S.A 2009. júniusában vette meg az egykori MÁV Debreceni Járműjavító Kft-t korábbi tulajdonosától, a MÁV Zrt-től. A cég tulajdonosa és neve megváltozott, struktúrája, tevékenységei köre, elérhetőségei azonban nem.

Az I. és II. világháborús emlékmű

Ez az emlékmű egy teljesen elfeledett alkotás, szinte a művközpont bejáratával szemben.  N 47° 31,667' E 21° 38,970' [GCDEJA+Emlékmű] Igazából nincs is rajta szobrászati rész.
De lehet, hogy volt valaha, csak annyira kiesik az emberek látóköréből, hogy senki nem tud róla semmit, semmilyen irodalomban nem szerepel.
Az alsó részét még az első világháború után emelték, 1920-ban.
A második világháború után meg 1966-ban tették rá a felső részt. Ez a volt Járműjavító területe. Szőnyegbombázás döntötte romba az állomásépületet, és mindent ami a környéken volt. Az emlékmű két oldalán huszonkét áldozat neve olvasható.
A rendszerváltás előtt az utcát Április 4. útjának nevezték.

Kellemes időtöltést, sikeres vadászatot, jó nosztalgiázást kívánunk: Bl4st3r & Amy

Piros kereszt

Legutóbbi rejtői ládakarbantartás: 2017.07.25.

Piros kereszt

Források: Köztérképek
Vagongyár
VOKE
Művház
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (211 db): környezet: 4.08 rejtés: 4.73 web: 4.67 átlag: 4.49

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


lentet 2020.08.28 18:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

minipro2013 2020.08.26 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Hooch-Csi&Vi 2020.08.23 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!
Hooch-Csi&Vi&Flo&Bro [Geoládák v3.5.3]

Mo-Hó 2020.08.22 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.09
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Futrinka és Pippó 2020.08.21 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

nbokan 2020.08.21 11:56 - Megtaláltam
Megvan. Log és képek később... [Geoládák v3.5.3]

varga.andris 2020.08.08 20:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

anettnori 2020.08.08 06:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.36
Megvan! [g:hu 1.6.5]

Kerestem egy ideig, mire meglett. Jó rejtés!

Csapdoki 2020.08.05 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.07
Ezt sem hagyhattuk ki ha már erre jártunk.Köszi.

Frrexxy 2020.08.02 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Lali75 2020.07.30 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

kertimi 2020.07.10 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Tanohun 2020.07.10 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Rea 2020.06.30 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Csincsi manó 2020.06.27 18:00 - Megtaláltam
köszönöm.

pyrosz 2020.06.26 12:43 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :)
Remek rejtek.

Mozsarak 2020.06.24 18:03 - Megtaláltam
Köszönjük.

g-tabe 2020.06.24 11:46 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

porto 2020.06.21 17:33 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Rekord, autóból való ládázás :-) 1m-re az autótól a találat!!!
:-)))
[Geoládák v3.4.1]

eazs 2020.05.30 19:43 - Megtaláltam
Koszonjuk

Csubiek 2020.05.30 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Remek rejtekhely.

kitkat0123 2020.05.22 10:27 - Megtaláltam
Hajdú-Bihari kalandozások során itt jártunk Robogo es tabletta társaságában. Nyíregyháza, Debrecen, Hajdúszoboszló környékével ismerkedtünk, közben sok érdekes helyet is felkerestünk, hus és comos ládákat is kerestünk.

Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél. [Geoládák v3.3.2]

JMara 2020.04.19 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

rainbow_trout 2020.04.13 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) Köszönjük a lehetőséget! Lujza és Eszter :) [g:hu 1.6.7]

ggtA 2020.04.11 11:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Debreceni járműjavító

Palacsinta 2020.03.01 11:47 - Megtaláltam
Klári és Dezsi első ládája :) [Geoládák v3.3.2]

kisback 2020.02.16 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zulcsi 2020.02.16 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

egiagi 2020.02.09 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Bandee14 2020.02.09 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon cseles helyen van :) [Geoládák v3.3.2]

Szamoa 2020.02.02 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Sir Pajszer 2020.01.05 16:35 - Megtaláltam
Köszi!

melinya 2019.12.31 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Miután a bagózós muglikat megvártuk, ami szerencsére nem tartott sokáig, gyorsan meglett a láda. A leírás alapján bonyolultabbra gondoltuk. Nem kell. Sima liba :-)[g:hu 1.6.4]

ScGaboo 2019.11.28 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ügyes vagy [Geoládák v3.0.0]

Töme 2019.11.28 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ügyes! [Geoládák v3.0.0]

mocsgab 2019.11.17 13:59 - Megtaláltam
Megtalaltuk, koszonjuk a rejtest! :)

dobozipatikus 2019.11.12 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5] Nagyon ötletes rejtés????

Kész! 2019.11.01 15:10 - Megtaláltam
Kész! Köszönjük a rejtést!

MAjacky 2019.10.19 08:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést !!

SziaHello 2019.10.13 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_17]

Winssent 2019.10.05 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

becko 2019.09.15 09:59 - Megtaláltam
Egy napos gyalogos ládászás katona korom városában, 24 km-en 22 találattal.
Ez amolyan virtuális látnivaló.

fcsaba 2019.08.24 12:40 - Megtaláltam
Debreceni ládázás során útba ejtve, köszönöm!

Bogi és Bálint 2019.08.18 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ruzsi 2019.08.09 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

HL0523 2019.08.09 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tar család 2019.08.03 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.4]

csehipest 2019.07.23 06:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Marton Zoli 2019.07.14 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, valóban ötletes rejtés.

eltájoló 2019.07.02 12:46 - Megtaláltam
Elég sokáig kellett várni a megtalálásra. Pont kifogtam egy cigiző muglit. Sokáig szívta, és közben telefonált a rejtek mellett. Jó a rejtés, a láda jó állapotban van. Köszönöm.

Dino String Quartet 2019.06.24 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

Aniko & Gyuri 2019.06.21 20:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BLUEway💙2016! 2019.06.10 07:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.91
A rejtés jó volt. THX.

H+W 2019.06.05 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

erdei.laszlo 2019.05.24 15:50 - Megtaláltam
Debreceni GCkupázás közbeni találat.

b_pisti_62 2019.05.13 13:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]
A Nagy Három Napos Ládázás Debrecenben. Harminc feletti megtalálás :-) Ötletes rejtés és jó hozzá a segítség.

20190513_132508 
Keyko 2019.04.29 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Idei első ládánk a srácaimmal. Ötletes rejtés, gyerekbarát. Hálisten most nem volt senki így nyugodtan játszhatunk :) [Geoládák v2.2.5]

MimiTiti 2019.04.19 16:20 - Megtaláltam
Ősökkel ládáztunk egy nagyot. Köszönöm a rejtést!

Pumba9 2019.04.19 16:20 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2019.04.19 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

bcs723 2019.04.19 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Debreceni tavaszi szünet 7. ládája.
Köszönjük a rejtést :)

A+A+P+T 2019.04.18 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk a gyerkőcökkel! Izgalmas volt, sokáig keresték, de meglett és nagy volt az öröm!
Köszönjük a rejtést!

TündeVirág 2019.04.15 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Köszönöm.

ffx456 2019.04.14 12:59 - Megtaláltam
Érdekes rejtekhely, nem a megszokott módszer.

TS 2019.04.13 12:02 - Megtaláltam
Először a portás engedélyével besétáltam a járműjavító területére. A víztoronyig mentem el. Hosszan álltak a javításra váró vagonok. Ezen a hátsó részen elhagyott, használaton kívüli épületek állnak. A kis séta után a ládát kerestem meg. Egy kis időbe beletelt mire rájöttem a rejtekhelyre. Sikerült észrevétlenül ki és visszatenni. A művelődési házba is betudtam menni, mert a színházteremben zenés misét tartottak. Egy kicsit belehallgattam.

csörike és maci 2019.04.01 23:59 - Megtaláltam
Ok.

Bigyu 2019.03.23 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Gyombi 2019.03.16 16:59 - Megtaláltam
Nagyon érdekes hely a maga hangulatával, váratlan! A rejtés nagyon profi. Köszönjük a lehetőséget!

Fehér Márton 2019.03.16 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

FLAC 2019.03.16 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

acsipapa 2019.03.16 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Webber 2019.03.16 10:38 - Megtaláltam
Meglett. [Geoládák v2.2.5]

ha2 2019.02.16 13:05 - Megtaláltam
Bringás városnézés Debrecenben.
Jó rejtés.
Egy autó szorosan a falhoz parkolt,pont a láda elé. Először jobbról támadtam. Lábujjhegyre állva éppen elértem a ládát,de a kocsiban nem akartam véletlenül kárt tenni. Azután balról a segédeszközzel.

Kiaribua 2019.02.08 13:29 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Ezzel az ötletes megoldással már nem nehéz hozzáférni.
Egy éve már kerestük, akkor nem volt a helyén. Most kihaltabb a láda környezete.

Váradi Csaba 2019.02.03 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kisscsaba.repair 2019.02.02 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gabor03 2018.12.01 21:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pantya 2018.12.01 21:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Manna&Peti 2018.11.27 14:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. :-)

Phooca 2018.11.04 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Kerticsorbi 2018.10.27 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fabian11 2018.10.21 07:21 - Megtaláltam
Sohasem jártam még a kapun belül :) most szétn?ztem s egyben aZ ötletesen elhelyezett ládát is megkerestem.Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

fg0014 2018.10.16 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.68
Az emlékmű felkeresése során lehetőségem nyílt a rejtés felkutatására is. Ötletes :)
Néhány poloskával ugyan lehallgatják a környéket :D

eszluzsu 2018.10.14 13:55 - Megtaláltam
Ládavadász Pistivel közösen

ládavadász Pisti 2018.10.14 13:52 - Megtaláltam
Közösen Eszluzsuval, köszönjük.

BiBoLi 2018.10.12 16:01 - Megtaláltam
Köszi

Rézangyal77 2018.10.12 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a játékot!

zöldfülű 2018.10.12 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
Lefülelve :-)
Debreceni portyázás keretében, végcél (1000+2000) teljesítve :D
Köszi a rejtést

073 
VP 2018.10.07 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.59
Stílusosan a sinek mellett érkeztem a kálváriától.
Nagy debreceni séta.
A városba gyerekkoromban is jártam, aztán 2007 előtt pár évig sokat.

Szabi82 2018.09.30 20:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ládabanya 2018.09.22 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

martonjozseffgy 2018.09.13 09:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Rendezvényre fuvaroztam személyeket és várakozás közben fedeztem fel a lehetőséget. Az épület impozáns, szocreál beütéssel. A helyet belengi a múl illata. Itt egy kicsit megállt az idő (szerencsére). Köszönöm a lehetőséget!

IMG_20180913_100240IMG_20180913_095917
IMG_20180913_095658IMG_20180913_085438
sinus90 2018.09.07 14:30 - Megtaláltam
A rejtekhez egyből odataláltam. De az alacsonyabbaknak szánt segítség valahogy elkerülte a figyelmem, illetve nem azt gondoltam segítségnek... Így aztán egy szék után néztem. Majd arra felállva megláttam a segítséget. Jót szórakoztam magamon! Nem kell felállni semmire! Ez a fajta ötletes segítség tetszett! De legalább benn is rendesen körbenéztem.
Köszi a rejtést!

Gyömi 2018.09.06 16:59 - Megtaláltam
Köszönjük!

ErdőCsöndje 2018.09.02 16:41 - Megtaláltam
Ügyes rejtés. Köszönöm!

Puhapracli 2018.08.25 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

targonczas 2018.08.21 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

james 2018.08.19 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

SandorCsaba 2018.08.17 16:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Jevica és Gyuszi 2018.08.14 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

Odin 88 2018.08.11 10:20 - Megtaláltam
Odin 88 erre kalandozott [Geoládák v2.2.4]

traxx 2018.08.02 18:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.81
megtaláltuk

V_Gabor 2018.07.21 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.39
De jó kis rejtés! :)

Anno biciklis hosszú hétvégénken ezt a ládát kihagytuk, mert nem akartunk áttekerni a felüljárón. Most könnyen és kényelmesen érkeztünk.

Köszönöm!
[g:hu 1.6.0c]

2018-07-21 12.09.10R2018-07-21 12.12.02R
2018-07-21 12.12.16R2018-07-21 12.12.22R
2018-07-21 12.14.18R2018-07-21 12.14.25R
Toth417 2018.07.17 16:40 - Megtaláltam
Nagyon érdekes hely. Kintről egy jelentéktelen semmi, belül a képek alapján viszont komoly intézmény. A láda kissé magasan volt, de elő sikerült piszkálni, köszönöm a rejtést!

esztelneki 2018.07.14 15:07 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

pentalacko 2018.07.14 14:36 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.60
Megtaláltuk. Igazi "walking dead" feeleng! Élveztük. Köszönjük!

20180714_14345220180714_143413
20180714_14343920180714_143417
joco12589 2018.07.13 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszi a rejtést.
21. Junior Női Kézilabda VB alkalmából Debreceni ládázgatás. 3/35

FogarasiRenáta 2018.07.02 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

babaly 2018.06.26 10:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Hapekbalint 2018.06.17 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük. [g:hu 1.5.4]

Ármádilló 2018.06.09 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.58
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :)

Szabó família 2018.05.26 08:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4j]

elina 2018.05.20 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Éppen volt valami oktatás az épületben,de sikerült úgy előszedni,hogy ne legyen feltűnő. Köszönjük

ahhoj 2018.05.20 13:35 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

OsiOsi 2018.05.20 13:25 - Megtaláltam
A Panoráma étterem felől jöttünk(Vámospércsi út). Fantasztikus hely, mindenkinek ajánlom!

Éppen akkreditált agykontroll, autogén training továbbképzés volt. Kár, hogy nem voltam regisztrálva. :-(

rajho 2018.05.09 17:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tabletta 2018.05.02 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

lajtmann 2018.05.01 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kupec 2018.04.28 13:10 - Megtaláltam
Valami rendezvényre értem ide, parkolni csak messze tudtam, az udvaron millió ember, esélyem nem volt ládát keresni.
A fotó alapján kérnék egy jóváhagyást.

[Jóváhagyta: Bl4st3r & Amy, 2018.04.29 12:31]

IMG_20180428_144441 
MoMaszter 2018.04.26 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.03
Tetszett a rejtés és hogy "kicsikompatibilis"! :)

H. Pisti és H. Nóri 2018.04.21 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

TothTi 2018.04.15 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

lacc 2018.03.31 10:28 - Megtaláltam
A rejtés jó, az viszont nagyon nem tetszett, hogy a ládikó teteje csak a fekete szig.szalag rétegek letekerésével távolítható el.
Köszönjük!
Ildike, Ildi és Laci

Bonbonetti 2018.03.15 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Dodó és Malvinka 2018.02.26 13:37 - Megtaláltam
Mai körutunk utolsó találata, nagyon ötletes rejtés, köszönjük! :)

cipollino 2018.01.03 11:10 - Megtaláltam
Ládázás Vironiával. Köszi.

Vironia 2018.01.03 11:10 - Megtaláltam
Cipollinóval ide is eljutottunk végre! A ládika rögtön meglett. Köszönjük a lehetőséget! :)

IMG_8690IMG_8689
IMG_8688 
wyldrenix 2017.12.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.59
Meglelve!! :-)
Ötletes rejtés!

nagyfeco 2017.11.19 23:59 - Megtaláltam
Ok

zsolty23 2017.11.08 13:28 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

S-A 2017.11.02 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kispeter12 2017.10.21 09:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Sánta8 2017.10.14 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Klari2006 2017.10.14 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csg69 2017.10.08 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.32
Megvan :)

Csuti66 2017.09.30 18:35 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, valóban ötletes. Szabi, Csaba, Jutka

caffeldorado 2017.09.30 12:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Ötletes rejtés, de mivel fel voltam rá készülve, ezért villámgyorsan meglett, köszönjük, hogy elhoztál ide.

Acsart 2017.09.27 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.90
Meglelve! Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Cözi, Fefe, Acsart

P1290109P1290108
vViktor 2017.09.22 16:36 - Megtaláltam
Autómentes nap okán Debrecenbe érkeztem kerékpározni.

"De ezen a földön találtam kincset." - Republic

Dipi 2017.08.24 19:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Ide magunktól biztosan nem jöttünk volna.

Leone 2017.08.20 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Debreceniek lévén ismertük a helyet. Ötletes ez a fajta rejtés, köszönjük az élményt!

krisztinagyorgy 2017.07.30 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Spangarázs 2017.07.23 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Campus fesztivált túlélve...maradék erőnket ládakeresésre fordítottuk.
Pont ott álltam meg a kocsival a lökhárítóról léptem fel érte, de lett volna segítség...
Köszi a rejtés!

golyakr 2017.07.16 12:38 - Megtaláltam
Rejtoi segitseggel megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kicsit tartottam ettől a ládától, mert a járműjavítót korábbról nem ismertem, és nem is így képzeltem el. A megközelítés egyértelmű volt, azonban a zöld objektum kifejezésen elcsúsztam. Mindvégig tuját, termőfákat és kerítést nézegettem. Kettőhúsz magasan van egy doboz, és én nem látom. Többször végigsétáltam a növényzet, kővel a gyomrában fémszekrény, és azon tanakodtam, mit nem vettem eddig észre. Feladtam. Gyors telefonálás, és megkaptam szóban is a megfelelő instrukciókat. :) Ezúton ismét köszönöm :)

BT_pro 2017.07.01 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Szombat reggel csepergő eső , teljes nyugalom volt a területen , a rejtés nagyon szuper, a helyszin is közell áll hozzám , jár az 5ös. Köszönöm!

marco04 2017.06.30 09:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.65
Köszi a rejtést!

Fonte 2017.06.04 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.20
Kicsit hihetetlennek tűnik, hogy emögött a kicsit régies épület mögött ilyen szép színházterem lapul. De Judit eloszlatta a hitetlenkedésemet. Elmesélte, nemrégen járt itt színházban.
A rejtés nagyon ötletes.

De jó! Meglett!
 
Seres Péter 2017.06.03 16:35 - Megtaláltam
1015. ládám

atipapa 2017.05.03 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2017.05.01 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2017.05.01 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2017.04.13 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dzcsiga 2017.04.12 16:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget, nagyon ötletes rejtés. A ládát könnyen megtaláltam, de logolás közben több autó is érkezett a parkolóba, ezért a láda visszahelyezésével várnom kellett egy pár percet, amíg újra egyedül maradhattam.

Láda2
redbird 2017.04.02 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen!

stmester 2017.03.25 10:15 - Megtaláltam
Hiába a segítség, ha még így se érem el. De találékony vagyok.

emiGrant 2017.03.17 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
17/11. A javasolt parkolóban hagytuk a kocsit, de nem volt messze a láda. Közben jött a vonat, ami nagyon hosszú volt. A rejtek egy darabig nem tűnt fel nekem, de aztán azonnal rájöttem, hogy hol van a láda. Nagyon szellemes rejtés. Köszi!

-1-2
-3-4
kingajani 2017.03.15 19:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Reményiék 2017.03.15 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.78
Könnyen elérhető, jól rejtett.

Janza 2017.03.15 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.26
Megtaláltam.

aknitram 2017.03.15 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Knaliret 2017.03.11 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Köszi a rejtést! Nagyon tetszett a rejtek, igazi furfangos megoldás! :)

A láda nem itt van, de már nincs messze :) 
Sidmagus97 2017.02.22 12:58 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.30
Köszi a rejtést!! :)

éjféli vadász 2017.02.18 23:59 - Megtaláltam
Sötét volt, így minden fekete meg szürke volt. 5 perc ide oda mászkálás után, lámpával tűnt fel a "zöld objektum".
Ezt sem vettem észre: "Alacsonyabb kessereknek van segítség a láda kivételéhez", ezért kicsit sikerült eláztatnom magam, fogalmam sincs, hogyan.
De meglett!
Debreceni ládázásom 5. állomása. Köszönöm!

erand 2017.02.18 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Ok!

hitamas 2016.12.29 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.22
:)

tapisomi 2016.12.29 10:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zalajaro 2016.11.28 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.43
Aki keres az talál : )

K.L. 2016.11.19 08:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cler 2016.11.05 17:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Logolni nem tudtunk, inkabb gyorsan visszatettuk a ladikat. Koszonjuk a rejtest.

EmesESE 2016.10.30 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mirabelle 2016.10.29 21:48 - Megtaláltam
Köszi a rejtest. Időutazas volt...

Balaci 2016.10.27 13:45 - Megtaláltam
Szép volt, jó volt, megvolt. Kösz a rejtést, közös találat Borsóval.

álomfogók 2016.10.13 12:40 - Megtaláltam
Még jó hogy volt nyele a ládának ...

Dad&Me 2016.10.10 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Lacipap 2016.10.09 10:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Megtaláltam!
Vasárnapi debreceni sétám alkalmával ezt is megkerestem.
Köszönöm a rejtést.

kilali 2016.10.08 12:48 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

aztakutyafáját 2016.10.01 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mikulás trágársága elüldözött 2016.09.17 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek -ha lesznek- majd otthonról... [g:hu 1.5.3b] [wapon beküldött szöveg]

JöMö 2016.08.08 16:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
GPS nélkül. nagyon tetszett a rejtés :-)

Borbolya06 2016.07.30 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Trükkös!:D

geodeta 2016.07.22 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

catNcat 2016.06.26 12:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Köszönjük.

Sherlockné 2016.06.06 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Határozottan leleményes rejtés!!! Köszönöm.

hunter lady 2016.06.06 00:00 - Megtaláltam
Az eddigi egyik legkreatívabb rejtés! Köszönöm a lehetőséget!

Access Denied 2016.06.01 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.23
Meglelve, köszi!

Kár, hogy az ipari létesítmények nem látogathatóak, az biztosan érdekesebb látvány lett volna.

Kösz a rejtést!

debrecen (Large)IMG_6378 (Large)
molka 2016.05.27 14:20 - Megtaláltam
Kicsit tartottam az újabb "magas" ládától, de szerencsére itt egy nagyon ötletes rejtéssel találkoztam. Köszi!

imageimage
pankotaizsolt 2016.05.21 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Családi biciklizős délután találata. Ügyes rejtés, köszönjük szépen.
Pankotai család

IMG_20160521_174322IMG_20160521_174336
sogor36 2016.05.15 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.63
Közös ládázás Csizmások és Maxxtro123 társaságában.

maxxtro123 2016.05.15 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2016.05.15 12:16 - Megtaláltam
Pünkösdi ládázás esőben Sógor36 és Maxxtro123 társaságában.

Dazura 2016.05.13 15:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

Ákibard 2016.05.13 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Dettivel (Bagolyával) közös 11. találatunk, hajdúszoboszlói wellnesshétvége utáni debreceni városlátogatás keretében :)
Köszönjük!

nzsolt 2016.04.24 09:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.67
A gyereknek a szomszédban volt vívó versenye, nem lehetett kihagyni. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

dávid03 :-) 2016.04.10 23:59 - Megtaláltam
Köszi a lehetősèget.

kanga021 2016.04.10 16:20 - Megtaláltam
Zsuzsi trail után ezt is megkerestük. Köszi! :-D

PusztaiLaci 2016.03.29 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam! Nagyon szépen köszönöm a rejtést! :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gyorgyi92 2016.03.29 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
Megvan, koszi a rejtest ☺

Bóta család 2016.03.26 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.42
Köszönjük a rejtést!

robinbird 2016.03.13 16:55 - Megtaláltam
Koszi

2in1 dream team :) 2016.03.13 13:55 - Megtaláltam
Blokkoltuk!

Puzzle Apartman Gyula 2016.03.12 14:00 - Megtaláltam
.

82elek 2016.02.27 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtèst,szomorú,h egy ilyen múltú komplexumot így hagynak tönkremenni.

tarsolyos 2016.02.15 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.92
Köszönöm a rejtést!

P1040918P1040919
Eszter7 2016.02.14 00:00 - Megtaláltam
Köszi :) megvan!

delfin 2016.02.08 15:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

katika 2015.12.29 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Debrecen és környéke ládázás. BUÉK! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCDEJA_20151229164840.jpg 
Emese62 2015.12.28 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Megtaláltuk, nem volt könnyű, de nagyon jó! Közös ládázás FoJo-ékkal! Köszönjük! Elég kihalt és koszos volt a park!

FoJo 2015.12.28 00:00 - Megtaláltam
Borongós időben, de annál vidámabb ládázás Emese62-vel.
Köszönjük a rejtést!

Bl4st3r & Amy 2015.12.25 00:00 - Egyéb
Ládát kicseréltem, egész jól bírta, az idő sajnos megeszi a műanyagot.

fercsipeter 2015.12.13 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Megtaláltam. Sajnos törött a doboz, de ötletes a rejtés. Hétvégi Debreceni geoláda vadászat utolsó találata! Köszönöm!

anettx 2015.12.13 16:10 - Megtaláltam
TFTC!
Kétnapos ládagyűjtögetés Debrecen és környékén klassz csapattal, szép időben, érdekes helyeken, 38 db ládatalálattal.

dudipeti 2015.12.05 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Logolni nem tudtunk, csurom vizes. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2015.11.21 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Skalp 2015.11.01 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.16
Köszi!

kópé1993 2015.10.24 07:03 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

ocsike78 2015.10.18 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :)
A külső doboz teteje visszahelyezéskor sajnos összetört, a Nap megette. Kérném a cseréjét
[g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Höri csapat 2015.09.13 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Hétvégén a madár se járt arra, várakozás nélkül, könnyen megtaláltuk. Ötletes a rejtés. Köszönjük!

PeterT 2015.08.30 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :)

ottgyuri 2015.08.22 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Megtaláltuk!

Wilka74 2015.07.27 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

fuzbal 2015.07.26 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCDEJA_20150726170219.jpg 
pliptai 2015.07.24 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.25
Köszönet a rejtésért!

Szemán 2015.07.13 17:00 - Megtaláltam
Köszi

bertalanlaszlo 2015.07.12 00:00 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés :)

tapiapi 2015.07.07 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.26
Jó rejtés.

mr.bandesz 2015.05.22 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszönöm a rejtést!

GYEZegzug 2015.05.03 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Megtaláltam. Köszönöm.

 
Chaba 2015.05.03 09:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kimberli1 + Imi30 2015.04.28 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Köszönjük a rejtést!

trijo és lamentina 2015.03.04 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vakond87 2015.01.21 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.99
Mai nap 4 óra leforgása alatt 15 ládát kerestem fel Debrecen belvárosában. Meglepően sok volt ezek közül, ami portán, recepción volt megtalálható. Még a nap is kisütött. Köszönöm a rejtéseket!

horvathzs 2015.01.02 17:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Sokat kellett várni, de megvan!

szaboneki 2015.01.02 17:07 - Megtaláltam
Nagyon hamar megtaláltuk, de nagyon sokat kellett várakozni, mire kivehettük, mert éppen takarítási időben értünk oda és a takarító személyzet igen alapos és időigényes munkát végzett. Köszönjük a rejtést.

Tiszaújvárosi Kesserteam 2014.12.28 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük, hogy itt lehettünk: Berián, Piri Mama és Zéboy

Piri Mama 2014.12.28 14:00 - Megtaláltam
Köszönom a lehetöséget.

Zéboy 2014.12.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Köszönöm a lehetöséget.

 
Berián 2014.12.28 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Dömemama 2014.12.12 11:15 - Megtaláltam
Köszönöm.

nmárti 2014.12.06 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Ez egy régi találat, ha valaki nem kér segítséget, fel sem tűnik, hogy nem jelentettem be. Jobb későn, mint soha. Köszi a rejtést!

bubu&vahur 2014.12.05 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2014.11.30 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük!

Pajzsika 2014.11.30 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

GSdriver 2014.11.28 15:44 - Megtaláltam
McOne. Klassz! [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

ricsivivi 2014.11.27 15:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.78
köszi! volt a külső dobozba egy kis víz, de kiöntöttem és jól lezártam!

Attibati 2014.11.07 15:20 - Megtaláltam
Kerékpáros ámokfutás Debrecenben.
A megtalálás után Norbee97 köszönt rám, így végre személyesen is megismerhettem a legfiatalabb és legaktívabb helyi rejtőt.

mcmester1987 2014.10.25 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. K&J [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kovács Ági 2014.10.25 10:43 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.64
Köszi a rejtést!
Olivér, Zsolt és Ági

Piroskaa1 2014.10.23 15:47 - Megtaláltam
Siker :) [wapon beküldött szöveg]

Blue Mali 2014.10.23 15:47 - Megtaláltam
Siker :) [wapon beküldött szöveg]

TomiFilth 2014.09.28 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tudo 2014.09.25 12:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
50 km városi kerékpározás Debrecenben 18 új és 11 régi ládával GCKUPA jegyében. Sok évvel ezelőtt jártam utoljára Debrecenben, azóta jelentős mennyiségű új láda született és a város is szépült.

A kerékpározásnak az az oldala került előtérbe, hogy hogyan lehet gyorsan, pontosan manőverezni a forgalmas és idegen nagyvárosban. A ládák java része 1 pontos láda, amit egy zárható kis cső foglal össze. A leírások (1-2 kivétellel) egyértelműek, nem ment el túl sok idő a ládák előkerítésével. Voltak köztük kiemelkedően ötletes rejtések.

Jelen láda rejtése különösen tetszett.

TalálatDebreceni járműjavító
Paul 2014.09.18 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.18
Köszönöm a rejtést.

sündörgés 2014.09.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltuk. Második nekifutásra, de meg lett! Köszönjük! Ötletes

BöbeSanyi 2014.08.29 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pulzarmilan 2014.08.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Nehéz meglelni annak, aki nem látott még ilyen rejtést.
Köszönöm!

JAck:66: 2014.08.27 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Debreceni ámokfutás 5/30

zsuzsigabor 2014.08.18 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.63
Elöször mi is meglepődtünk, hogy merre kéne menni, de amint bementünk a nagy kapun, már biztosak voltunk benne, hogy jó helyen járunk. A rejteket könnyen kiszúrtuk, erre a típusù rejtésre már ráállt a szemünk a városban. :-)
Köszönjük a rejtést!

csk1 2014.08.18 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Rubor 2014.08.08 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Érdekes rejtés, köszönöm.

Renchu 2014.08.01 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fkmaster 2014.07.31 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.23
Jó sok zöld objektum van arrafelé, de tetszett a rejtés, köszönöm.

Fazék 2014.07.09 17:11 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.41
Munka után édes a geoládázás. Érdekes hely, profi rejtés.

Donika 2014.07.07 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Innovatív rejtés. Köszönjük!

erikavedo 2014.06.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Köszi a rejtést! Nagyon ötletes!

Geoléda 2014.06.25 23:59 - Megtaláltam
ok

fruzsina2000 2014.06.24 15:00 - Megtaláltam
Többszöri próbálkozásra sikerült, kis baráti rávezetéssel :) :) Szuper rejtés? Gratulálunk a rejtőnek.!!

szsoutdoor 2014.06.16 20:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.03
Monic1006-tal Debrecen keleti oldalán levő ládákból kerestünk fel párat. Ez volt a negyedik és egyben aznapi utolsó ládánk. Először furcsáltuk, hogy merre visz a GPS, de aztán hamar meglett a láda. Köszönjük a rejtést!

monic1006 2014.06.16 20:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
A GCDkat-tól gyalogosan, a sínek mentén indultunk el a járműjavítóhoz szs-outdoor-ral, hogy begyűjtsük ezt a ládát. Viszonylag hamar oda is értünk, kb. 5-600 métert kellett csak sétálnunk.

Nagyon ki volt hegyezve már az időnk, mivel az én telefonom már lemerült, és szs-outdoor-é is 10% körül volt, és mivel ezekkel ládázunk, nem árt, ha kitart legalább míg megtaláljuk a ládát. :))

Este 9 előtt értünk a járműjavítóhoz, nézegettünk is, hogy egyáltalán ilyenkor be lehet e menni az udvarra, de láttuk a 0-24 ATM automatát, gondoltuk hátha nem zárják ránk a nagykaput! :)

A láda még épp meglett a telefonnal, de fotókat már 5%-os töltöttséggel nem enged csinálni, ezért ez az első ládánk amiről nincs fényképünk :( pedig mindig szoktunk logbook fotót csinálni a bejegyzésünről, illetve a biztonság okáért visszarejtős fotót is szoktunk készíteni (volt már, hogy jól jött, mert azzal tudtunk segíteni infót kérő kessertársunknak, aki nem találta utánunk a ládát). Hát ez most kimaradt. Legközelebb visszük a napelemes töltőt. :)

Köszönjük a rejtést! Este 9-kor kicsit fura volt ez a "gyártelepes élmény"! :))

Somate 2014.06.01 19:53 - Megtaláltam
Megtalálva.

Párduc50 2014.05.25 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.88
OK!

benist 2014.05.10 18:40 - Megtaláltam
A telep kb. olyan érzéseket keltett bennem, mint a Csepeli Vas- és Fémművek. A rejtés és a láda kivitelezése professzionális.

carmin 2014.05.04 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.32
Köszönjük a rejtést.

 
vodkapeti 2014.04.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első ládám volt, nagyon szuper hely, keressétek meg!! :))

ubberpro 2014.04.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Nagyon jó hely. Ajánlom mindenkinek! :)

Éci és Gabi 2014.04.13 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kanyazoltan 2014.04.03 20:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Éjszakai geoládázás Ancs és Miki sógor társaságában,szuper volt!

Ancs 2014.04.03 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.92
Eddig akárhányszor erre jártam, jöttek-mentek az emberek a környéken. Ma rejtői kísérettel sehol senki. :)
160 centivel simán elérhető, remek kis láda. A helyen korábban nem mertem jobban elbóklászni, most meg már sötét volt.
A társaság fényét és hangulatát kanyazoltan klántárs is emelte. :)
Köszi

PS: A képek előző nap készültek

 
kristi 2014.03.26 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kutyaapu 2014.03.26 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk Köszönöm a lehetőséget kutya család [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dudika 2014.03.26 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.91
Megtaláltam Köszönöm a rejtést.

picuresnagyur 2014.03.22 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
köszi

takacsimre 2014.03.21 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

Judit és Béla 2014.03.15 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Megtaláltuk.

MarciMilánBálint 2014.03.07 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! (A fű között már nyílnak az ibolyák :)

Zergi 2014.02.23 14:36 - Megtaláltam
Fogtam!

plecs 2014.02.08 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.03
A debreceni ládahadjárat során akadtunk rá!

BubaGC 2014.02.08 10:45 - Megtaláltam
:-)

IREBA 2014.02.01 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.30
Mivel a termetem kicsi, nekem is kellett a segítség, bár nehezen jöttem rá mi is az.
Köszönöm a rejtést.

emlékműén magam
ez ami nem változott 
Pilis50 2014.01.28 12:50 - Megtaláltam
Át a sineken.

 
Bombadil 2014.01.26 11:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első megtalálásunk Párommal. A jelszót elfelejtettem megnézni :-0
Nagyon ügyes a ládarejtés, a kiszedéshez használt segédeszköz megoldása is!
Ceruzával készült logbejegyzés "Bombadil 2014.01.26. Köszönöm."
A hely tele van érdekes látnivalóval, kimondottan hangulatos.
Köszönjük!

[Jóváhagyta: Bl4st3r & Amy, 2014.02.25 19:58]

urbanj 2014.01.25 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Tetszett a ládarejtés. A leírás alapján könnyen megtalálható, a doboz teteje be volt fagyva ebben az időben, nehezen tudtam kinyitni, de nem fogott ki rajtam. Köszönjük a rejtést. :)

lagaf 2014.01.18 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Hát, nagyon "isten háta mögötti", hajdan szebb napokat látott, ám mára elszomorító állapotban került helyre invitált bennünket a rejtő; szerencsére - a jó ládaleírásnak köszönhetően - nem sokat kellett kutakodnunk az ötletesen rejtett doboz után...
Köszönjük a rejtést.

Szomorú színfolt...A doboz és tartalma
sagabi 2014.01.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
munzee közben :)

Lempike és Sándor 2014.01.12 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Köszönjük a rejtést!

gnegyzet 2013.12.30 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. szellemes a rejtés! köszönjük. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

DonSza 2013.12.29 16:04 - Megtaláltam
A rejtés egyszerű de nagyszerű! Minket nagyon félrevezetett egy másik objektum. Elidőztünk a keresgéléssel, aztán lemondóan ballagva hazafelé vettük észre az eredeti rejtekhelyet. :-)

CsontosN 2013.12.27 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
...megtaláltam! :-)

adrita 2013.12.27 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.66
megtaláltuk! :)

Horizont 2013.12.09 18:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Debreceni vadászat 13.
Meghökkentően 5letes rejtés, gratula a Rejtőnek.

 
Liberty 2013.12.09 18:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
14/10. Debreceni ládatúra Gyrossal és Horizonttal.

Sajnos csak sötétben láttuk az épületet, de a rejtés az elképesztően ötletes.Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Debrecen címere
Gyros 2013.12.09 18:38 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

ther 2013.12.04 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Debreceni kerékpározás sötétben és ködben 1./3

Érkezésünkkor nagyon kihalt volt a környék, az átjáró után már csak fény se volt, így nyugodtan tudtunk logolni a homályban. Az emlékművet láttuk, sajnos a járműjavítóból így nem láttunk semmit, bár ahogy néztem a környéket világosban se láttunk volna sokkal többet belőle.

A rejtés szépen kivitelezett. Köszönjük szépen!

zoli9311 2013.11.26 11:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.48
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Postica 2013.11.08 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.26
Elég biztonságos ez a felfogatás? Ha leesik a láda, végevan!

Vgyuri 2013.11.08 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.09
Megtaláltam. Így újra eljutottam a világot jelentő deszkák közelébe, ahova 50 évvel ezelőtt léptem fel (először és utóljára) az iskolai színtársulat "Huszka: Szép juhászné" operettelőadásában.

Köszönöm a rejtést.

bigmick 2013.11.05 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.30a] [wapon beküldött szöveg]

Mr Zerge 2013.11.01 10:50 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Éedekes helyszín az ünnepnap csendjében. Senki sem járt arra, így a ravasz rejtés könnyen elővehető és visszarejthető volt.

Csuek 2013.10.31 14:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

ystray 2013.10.29 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Pepe 2013.10.28 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.11
Az elmúlt heti Hajdúböszörményről elkövetett autós villámládázás után döbbentem rá arra, hogy mennyi helyet hagytam ki, így ma visszatértem (Páva IC) a tett színhelyére.
Nem hittem volna, hogy még ide is eljutok, a hazafelé tartó vonat (Rózsa IC) indulásáig már csak 45 percem maradt. Meglepett, hogy a műszak végeztével a járműjavítóból kizárólag nők rajzottak ki. Egy férfi ácsorgott egy autó mellett, de az is a feleségét várta, hogy mikor jön ki.

SirLes 2013.10.28 13:36 - Megtaláltam
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

jutics 2013.10.25 17:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Köszi a rejtést! :)

Braunka 2013.10.23 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.27
18./20 25km séta Debrecenben
megijedtem a 2,2métertől, de kiderült, hogy megoldható :)

Pibo 2013.10.23 00:00 - Megtaláltam
Köszi..

er&esz 2013.10.20 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Ötletes a rejtés...Köszönjük.

guppik 2013.10.19 09:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

divemaster 2013.10.19 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Hétvégi debreceni ládavadászat során guppikkal.TFTC!

Zolee140 2013.10.13 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.95
Köszi a rejtést!
Egy láncdohányos muglira elég sokat kellett várni, de kivártuk :D

Emlékműsrégan
Ha kicsit hátrafele mészcsoportkép :)
Log 
navigaator 2013.10.10 00:00 - Megtaláltam
-

DonPepe 2013.10.09 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Köszönjük a lehetőséget megtaláltuk!
A rejtés nagyon ötletesre alakította a rejtő pont sikerült kiszúrni a kis cselest.
Üdv Réka, Judit és Pepe

KJ & GM 2013.10.06 17:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

pendragonhu 2013.09.24 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Encsi&Imi 2013.09.18 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

hussan 2013.09.18 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Hegedüs Zsuzsa 2013.09.15 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Tuti jó rejtés.

 
Sanchoo és M. 2013.09.14 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

szz 2013.09.14 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Családi ládázás eredményeként megtaláltuk. Köszi a rejtést!

donkardos 2013.09.08 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

safc 2013.09.08 12:44 - Megtaláltam
Köszönöm! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Ich.. 2013.09.07 09:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Totális drive-in, ötletes rejtés.

 
MJANEZ 2013.09.06 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Megtaláltam!! :-) Köszönöm a rejtést, és a lehetőséget!
T.F.T.C. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

QND 2013.09.04 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltam.
Elszomorító, hogy ez a valaha Debrecen életét meghatározó üzem - a Vagongyár dudája mely a műszak kezdést, műszak végét valamint a pihenőidőket jelezte adta a ritmust az egész város életéhez -, napjainkra mennyire elsorvadt.
Mementó lehet a félig elbontott vasúti gyalogos felüljáró, mert valamikori léte - és mai nem léte - jelképezi az üzem és a mellette futó vasút valamikori fénykorát, és mai szunnyadó létét.
A művelődési ház szépen felújított, és élettel teli.
A bombázások, melynek emlékműve a rejtés mellett található átalakították Debrecen képét, eltüntetve a régi vasútállomást, és a Petőfi téren álló házakat is.
A kis park napjainkban azoknak a szorgos kezeknek emlékét őrzi, akik, még az üzem sorvadása előtt gondosan ápolták a gyár környezetét. Mára azonban a fák lassan pusztulásnak indulnak, előbb utóbb kidőlnek.
A gyár előtti parkolóba be és kiállás nagy lehetőséget ad a gépkocsik alvázának átalakítására, ezért kellő óvatosság szükségeltetik. Leginkább UVAZZAl, NÍVÁVAL vagy Hammerrel való megközelítés javasolható.

A kettévágott felűljáró.A kettévágott felűljáró.
A II Világháborús bombzás halottainak emlékművve
 
fattila 2013.08.23 19:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.92
Megvan. A rejtéssel minden rendben. Hagytam itt egy geocoint. Köszönöm a rejtést.

FCsili 2013.08.21 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltuk!

SilverG 2013.08.21 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Megtaláltuk!

narpi 2013.08.18 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
a rejtés csillagos ötös és a segítség alacsonyabbaknak meg zseniális

Petyabá 2013.08.14 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Tetszett!

fa-peti 2013.08.14 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

DenkeT 2013.08.10 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Debreceni szuperámokfutás (5/29) keretein belül megtaláltam. Köszi a rejtést! :)

Cica1022 2013.08.03 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
:)

Haoward 2013.08.03 12:45 - Megtaláltam
nagyon izgalmas volt, köszönöm a rejtést!:DD

alucifer 2013.07.31 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.88
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


Hegyo 2013.07.30 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 3 /Rejtés:5. /Web: 4 [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Chubby 2013.07.30 15:48 - Megtaláltam
Erre bóklászva sikerült ezt is előkotorni :-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Joanne 2013.07.30 09:48 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.66
Ok

bereczzsoltg 2013.07.21 17:50 - Megtaláltam
Az első találásunk, jó volt :)

DóriAtesz 2013.07.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
DóriAtesz

Hz 2013.07.15 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.29
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

A helyszínen 
zoli86 2013.07.14 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Köszönjük,
vasárnapi bicajozás 4/4.
Érik a paradicsomszilva :)

fodorka59 2013.07.12 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltam, köszönöm szépen a rejtést. Érdekes hely. Nagyon segítőkész volt egy fiatalember, megmutogatott a területen néhány érdekességet.

Művelődési Központ
Óvóhely
Sárkány szobor
Világháborús emlékmű
geooszi 2013.07.11 00:00 - Megtaláltam
Meglett. Köszi a rejtést!

Pogánypeti 2013.07.10 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Amíg bent voltam a területen, egyetlen embert sem láttam, még a bejárati kapunál sem... :)
Köszi a rejtést!

A világháborús emlékműA művelődési központ bejárata
Közel a láda... :) 
Kerékgyártócsalád 2013.07.03 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megvan bicajos túra 5. állomása. Csapókerti gyerek révén a hely ismert ami sok kiállításnak is helyet adott, de a leírás miatt lett meg itt is kóválygott a kütyü egy 50 méteres körbe.

Norbee97 2013.06.27 13:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Közös találat fmate97-tel 8/9.
Könnyedén megtalálható, ráadásul még ötletes is! Csak bele ne essen! :)
Szeretem a járműveket, bár itt eggyel sem találkoztam.
Egyszer már jártam belül, akkor is egy vasúti kiállítás volt. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
16.

fmate97 2013.06.27 13:54 - Megtaláltam
Megvan! :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

PEx2 2013.06.22 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.06
Egy kis debreceni ládázás a Mamival...

Dr.Lada 2013.06.08 14:51 - Megtaláltam
elkövetve:-) [wapon beküldött szöveg]

Piás 2013.06.08 14:49 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 2013.06.08 14:48 - Megtaláltam
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2013.06.08 14:39 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

nandorbauman 2013.06.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.78
Meglett, köszi a rejtést!

Megj.: A logbook tele...

KTamas51 2013.06.02 05:55 - Megtaláltam
OK!

szaboist 2013.05.30 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Párom a DEMIN-en, én meg ládázok, 2. nap, amikor egész nap szakadt az eső.
Debreceni sorozat 40/22. ládája. Köszönöm.

sereva 2013.05.28 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

befi 2013.05.26 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.29
ok

ßeŁŁ 2013.05.25 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Köszönöm a rejtést! =)

 
haywire 2013.05.25 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Debreceni ládázás PrimadonnaGirl-el. 2/20

Köszönöm a rejtést! :)

 
daddy&jason 2013.05.24 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.20
Ügyes rejtés, köszönjük! :)

Duciék 2013.05.24 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.64
+

arkhenon 2013.05.20 16:30 - Megtaláltam
Köszi, ötletes rejtés.

Karate Kid 2013.05.20 11:24 - Megtaláltam
Szatmárból a nagyiéktól most Debrecen felé jöttünk haza, és ládáztunk is a városban.

Köszi!

LionDaddy 2013.05.20 11:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Pünkösdi hétvége Szatmárban és Hajdú-Biharban 15 db GC-s, 6 db GG-s és 6 db COM-os találattal.
A rokonlátogatást összekötöttük egy jó kis ládázással, biciklitúrával a Szamos-parton és gyalogtúrával az Ecsedi-lápon. 15/6. találat.

A GCARTE től útban a belvárosi ládák felé útba ejtettük ezt is. Mivel pont piros volt a fénysorompó, kívül parkoltam le és gyalog mentem a ládáért. A rejtés adta magát, nem volt gond a találattal. Logolás, pár fotó és mentünk tovább a GCDORT felé.

Köszi a rejtést!

Detrax 2013.05.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.48
Megtaláltuk, tetszik a rejtés :)

Legend 2013.05.19 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2013.05.11 19:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.94
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
Cerberus 2013.05.11 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.16
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

 
Tamás&Angi 2013.05.03 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Tetszett a rejtés, ötletes megoldás. Köszönjük.

2Sün 2013.05.01 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.81
Megvan.

kondaspetra 2013.05.01 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Megvan, köszi!

Norbertobadzso 2013.05.01 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

gyusz_58 2013.05.01 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.99
Kis szocializmus fíling:)
Köszönjük a rejtést!

nazso.oszan 2013.04.22 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Köszönjük a rejtést.

Reggel 2013.04.21 17:10 - Megtaláltam
ok

szollosi73 2013.04.21 17:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.82
Megvan!
A Deocaching 2013 rendezvényen vettünk részt baráti társasággal és 3 napig bringával és gyalog szedegettük a ládákat! Rengeteg .com-os és sok hu-s ládát találtunk meg. Nagyon jól éreztük magunkat, végig remek időnk volt. A rendezvény az eddigi legjobb volt amin részt vehettem!
Köszönet!

 
luviktor 2013.04.21 11:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.62
Útban Zsuzsi ládája felé betértünk ide is. A segédeszköz nem volt a helyén, illetve nem úgy volt a helyén ahogy kellett volna, de egy könnyed emeléssel Juli kihalászta a dobozt. Jó megoldás!

szjuli 2013.04.21 11:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Ezt is összeszedtük. Sokat nem mutatott meg, de messziről láttunk egy tehervagont.

Paleo.team 2013.04.21 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!
Paleo.team [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bgecco 2013.04.21 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

macikupac 2013.04.21 06:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.32
DEocaching 2013 - egy eseménydús hétvége 12.

Mikulás nálam hagyta a bringáját este, s ha már a srácok aludtak még reggel, akkor kihasználtam a nyugalmat. A legtávolabbi ládához (vagyis ehhez) indultam. Az álmos és szerencsére kissé hűvös reggelben jól esett tekerni. Kihalt mellékutcákon és széles, de forgalommentes főutakon jöttem idáig. Azt sejtettem, hogy látnivalóim csak az udvaron láthatóak közül fognak kikerülni. Azt a keveset igyekeztem megnézni, ami meg odabent található, azt elképzelni. A ládánál próbáltam gyors és nem feltűnő lenni, de rájöttem, hogy fölösleges, mert rajtam kívül senki sincs az utcán. Macó medvém kelt velem korán.

[wapon beküldött és otthon kibővített szöveg]

 
zramzam 2013.04.21 00:00 - Megtaláltam
Rohanás ából bébe, közben levadásztam a gyerekkel, hogy a geohétvége érzés nekünk is meglegyen:))

geomag 2013.04.20 23:59 - Megtaláltam
DEocaching alkalmával.
Köszönöm a rejtést!

Mikulás 2013.04.20 17:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.52
A nagyszerű DEocaching 2013 rendezvényen vettem részt, ahol macikupac barátommal a "profi" kategóriában indultunk, melyet sikerült megnyernünk, mint másnap kiderült :)
A futkározás és az étel elfogyasztása után kerékpárra pattantunk, hogy a környékbeli geopontokat felkeressük. Kb 60 km lett a kör. A helyszínre közeledve, a sineken átgurulva nyitott kapu fogadott. Magánterület vagy nem? - merült fel bennem. Végülis, úgy döntöttem, hogy nyitott kapu, a Csepel Művekhez hasonló telep, begurulok, lesz, ami lesz. Egy árva lélek nem volt sehol. A láda ott, ahol gondoltam. Profi rejtés, gratulálok. Túl sok szépet nem láttam :-)

Mikulás

 
Palazsu 2013.04.20 17:22 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Levin 2013.04.20 17:21 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Robogo 2013.04.20 17:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
DEocaching alatt a Panorama Trail után a Zsuzsi Forrest Railway Trail elejét vadásztuk le csoportosan. Közben látogattunk el ehhez a ládához.
Köszönöm a rejtést!

LCSOKA 2013.04.20 17:18 - Megtaláltam
Debreceni tökéletes hétvégén levadásztuk.
Köszönjük a rejtést.

R.Guszty 2013.04.20 17:18 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.87
Kicsit bizonytalanok voltunk, hogy be szabad-e menni a telephelyre, végül erőt vettünk magunkon, besétáltunk és gyorsan logoltunk. Köszönet a rejtésért!

CacheFinder 2013.04.20 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Az második Deocaching rendezvény keretében tettünk kitérőt a ládához! Érdekes hely, kicsit a Csepel Művekre emlékeztetett engem. A rejtés szuper!
Köszönjük lehetőséget!

peterpan 2013.04.20 15:24 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

kl 2013.04.20 15:00 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

TigerCat 2013.04.20 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2013.04.20 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

sirgalahad 2013.04.20 13:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.41
Tudja is meg mindenki hát
Alapelvünk lefektetve
Ránk lőcsölhetsz minden hibát
Egy valamit: defektet ne!

scele 2013.04.20 13:04 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

lelcache 2013.04.20 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

halaszkiraly 2013.04.20 10:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

LaySoft 2013.04.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.57
A DEocaching 2013 rendezvény keretében kerestük meg.

qtatom 2013.04.19 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

zayd 2013.04.19 14:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.65
Deocaching előtt qtatommal.
Köszi.

Strombus 2013.04.19 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.91
Bár sajnos sikerült elég hosszú időt itt tölteni, arra mégsem volt elég, hogy a hely elnyerje a tetszésemet.
Szerintem ez nem egy .hu ládaérdemes hely. A rejtés ötletes.

Péter60 2013.04.19 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
Nomen est omen, szó szerint jármű, azaz bringajavító számomra:(.
4 tüskét szedtem ki a kerekekből és ragasztgattam, hát volt már jobb. Persze szegény szocreál kultúrház nem tehet róla...
A rejtés szuper.

markovicsa 2013.04.19 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Első alkalommal vettem részt ilyen rendezvényen - DEocaching Debrecen. A családi ládakeresésben és az éjszakai ládázásban részt vettem. Minden más időt a debreceni ládák gyalogos keresésére fordítottam. A három nap alatt 96 km-ert gyalogoltam. Kisebb távokra és a családi ládakeresésre a párom is elkisért. A keresés elég sokáig tartott, mert a koordináta a kerítésen belülre mutatott, de a biztonsági őrök nem engedtek be. Mikor tisztáztuk hogy csak a müvház előtti részre szeretnék bemenni, végre beengedtek, sőt az egyik jött megnézni mit keresek és hol találom. Végül meglett. Mikor megláttam, érthető lett a zöld objektum.

bazsogeleba 2013.04.14 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk!

viktro 2013.04.13 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést

anyóca 57 2013.04.07 13:56 - Megtaláltam
Nagy volt a forgalom, vasárnap délutáni rendezvényre érkeztek fiatalok és szülök. Lecsendesedés után elő tudtam venni a ládát, ami nagyon ötletes rejtés. A környék kissé lehangoló.

Elekék04 2013.04.01 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

szakica 2013.04.01 12:43 - Megtaláltam
Nagyon ötletes!

Mihul 2013.04.01 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCDEJA_2013041124212.jpgGCDEJA_2013041124248.jpg
GCDEJA_2013041124426.jpg 
Boldika80 2013.04.01 12:38 - Megtaláltam
Megtalŕltuk ötletes kis rejtčsz :))) köszönjük :)) Katňca & Boldika :) [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

halindaattila 2013.04.01 10:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Közös találat a rejtővel!! :-)
Köszönet a rejtésért és az együtt ládázásért!!
A rejtés ötletes nagyon! Azt hiszem egyszer alkalmazni fogom!

Togo 2013.03.24 14:04 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

Szilágyiék 2013.03.19 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Szülinapi "ámok-ládázás"-ra mentünk Nyíregyházára és környékére. De elég sok elmaradásunk van Debrecenben is, hát az odaútra ezeket terveztem be.
Ez ráadásul új ládika, a leírást sem volt időm kinyomtatni, csak felírtam pár jellemzőt egy papírlapra.

Ahogy megálltunk a parkolóban, elkezdett zuhogni az eső. Hideg szél fújt, eléggé fáztunk. Szerencsére hamar megtaláltuk a rejteket, tényleg nagyon ötletes! Köszönjük!

LeparkoltunkEmlékmű
Brr, de rossz idő volt... 
Andras Nyako 2013.03.17 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Megtaláltuk.

Nivabibi 2013.03.16 13:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Megvan, szellemes rejtés!

bandiby 2013.03.14 00:00 - Megtaláltam
Koszonom.

Bl4st3r & Amy 2013.03.10 12:00 - Egyéb
Végre személyesen is tudtam ládát ellenőrizni... Nagyon szép lett az upgradelt láda, hála MGY69-nek! A rejtéssel és környékével minden rendben, úgy látom ez így jó lesz hosszú távra. Természetesen nem maradt ajándék nélkül sem a láda, úgyhogy:
2 coin és 1 Tb in!

Gyeta 2013.03.10 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.85
A rejtés nagyon igényes!
Köszönet a rejtőnek, hogy megmutatta ezt a helyet.

Evetke 2013.03.08 10:00 - Megtaláltam
[iwc]

mhegedus 2013.03.07 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. 5letes rejtes! :)) A logfuzet szep es uj! Koszonjuk a rejtest! A., M.

zsotie 2013.03.03 17:21 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

marcutiu 2013.03.03 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Huncut megoldás, nagyon értékeltük! Tetszenek az ilyen fantáziás rejtések, gratuláció a rejtönek!
Gabor&Dori&Gabi

tetszett 
Bl4st3r & Amy 2013.02.27 00:00 - Egyéb
A láda karbantartásért és rendbetételért ezer köszönet MGY69-nek!

M.Kristóf 2013.02.19 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltuk. M.Kristóf

MGY69 2013.02.19 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. MGY69

Hey-ho 2013.02.17 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük, a rejtést.

fabkor 2013.02.17 10:17 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.30
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
A láda belseje teljesen átpárásodott.
Igen jó jó ötletes rejtés:) (1-5 skálán *os 5)
A környezet sajnos a lepusztult gyár hangulatát idézi:(

tjanek 2013.02.15 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Tóthék apraja nagyja.

tpetya 2013.02.15 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Tóthék apraja nagyja.

tkriszta 2013.02.15 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Tóthék apraja nagyja.

tóthék 2013.02.15 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Köszönjük a rejtést.
:)

kectam 2013.02.09 21:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Egy .com-os rendezvényre érkezvén találtuk meg
Köszönöm a rejtést

pakot 2013.02.09 21:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Arpad11 2013.01.27 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Ötletes rejtés, sajnos a láda a gondos zárás ellenére is beázott.

ozsigombi 2013.01.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.50 súly: 2.94
Ha nincs ez a láda, soha nem jártunk volna erre! :-)

Baby-m 2013.01.20 13:07 - Megtaláltam
Logolok és loholok, köszi a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Puszkany 2013.01.20 11:04 - Megtaláltam
Pontok ratok rontok. Koszi a lehetoseget! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Csaba & családja 2013.01.18 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést

mohapafrany 2013.01.16 09:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.18
épp segélyosztás volt a sor vége a ládában végződött :)
ennek ellenére sikeresen álcáztam magam parkolóőrnek, aztán meg bekéredzkedtem wc-re is mert a hajnali hideg, meg az eső megtette a hatását. Én is a 220 alattiak közt vagyok, így jól jött a küllő, vagy mia.
na köszi

egy esős reggelen 
FyG 2013.01.13 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.41
A nagylányom az újévi műsorban táncolt. Már 1999 óta itt vannak a balett vizsgái.
A szünetben megkerestem a dobozt, bár nagy volt a sürgés, kivártam a végét.

lemente 2013.01.12 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk! Hajdúsági ládázásunk 6/3. állomása. Már a megjelenés óta alig vártam, hogy felkereshessem a ládát, mert egyrészt nagypapám 1953 és 1978 között itt dolgozott kazánkovácsként, másrészt nagyszüleim a "vagongyár" másik oldalán laktak (illetve nagymamám még ma is lakik), a Vasutas utcán, így a gyár közvetlen közelében nyaraltam, ami egy echte falusi gyereknek különleges élmény volt + közben megismertük Debrecent és környékét (Nagyerdő, Vekeri, Fancsika), lejártunk a közeli DVSSC (így, két s-el!) pályára kerékpározni és focizni, gyakran bámészkodtunk és vásároltunk a közeli "Zsibin", stb... Még élénken él a gyár emléke, ahogy (ha jól emlékszem) 7.45, 11.45 és 15.45-kor megszólalt a gyár gőzdudája, ahogy hallottuk a mozdonyok hangját és vonatok ütközőit. A fényképeken látható 2 kéményre és a víztoronyra a nagyszüleim kertjéből tökéletesen rá lehetett látni (még emlékszem, amikor a víztorony tetején nem mobil átjátszó-állomás, hanem egy éjjel világító, hatalmas ötágú vörös...). A megtalálást nagypapám emlékének szenteltem és neki ajánlom. Elnézést, ha szentimentális voltam. A rejtés ügyes és a "segítséggel" tökéletes. Köszönjük az emlékezést és az élményt!

sanzi89 2013.01.10 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltam!

kobcikrajci 2013.01.09 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.95
Ok! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
Jó lett volna kicsit többet látni a helyszínből, mert korábban még egyáltalán nem jártunk itt. Így maradt a rejtek és az oda vezető útszakasz hóban, jégen.

czipan 2013.01.08 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Nagyon jóóóóó!!!

Bódi család 2013.01.06 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nagyon szépen köszönjük!

NótinÉk 2013.01.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

M.Sasa 2013.01.04 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Régebben jártam ide színházba, jó kis retró érzése volt az embernek. Sötétben és kütyü nélkül kerestem a ládát, viszonylag hamar meglett, ötletes rejtés. Az éjjeliőr értetlenkedett egy kicsit, hogy mit keresek ott, de végül sikerült leszerelnem. Köszi a rejtést.

mato 2013.01.04 14:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Megtalaltam, koszonom a lehetoseget! [wapon beküldött szöveg]

Sokszor jártunk már itt különféle rendezvényeken, örülök, hogy ládát is kapott.
Tetszik a rejtés, ötletes!
Köszönet érte!

Kyle 2013.01.03 15:13 - Megtaláltam
Nem mondom hogy nem volt semmi Gixer a megtalálásnál, mert volt!!! De problema nem!!! :o) Ötletes a rejtés! :o)

jlawmyer 2013.01.03 15:13 - Megtaláltam
Cacher találkozó! Nem kis meglepetést okozott egyikük, amikor szó szerint drive in-re vette a figurát, és járművével a rejtek mellé gurult annyira közel, hogy csak odanyúlt lazán a ládáért, és a kormányra támasztva a füzetet, belogolt mindannyiunkat! :o)

negyesigabor80 2013.01.03 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.08
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Lally 2013.01.02 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést, várjuk a továbbiakat! Lallyx & Lally [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Tibor60 2013.01.02 11:15 - Megtaláltam
Ez évi első ládánk. Dél körül vigyázzatok, mert rengeteg mugli van a környéken. Valami ebédosztó hely van a műv. ház mellett. Kösz a rejtést!

Madym 2013.01.01 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Megvan. Omega koncertek utáni regenerálódás (Veszprém, Debrecen), no meg szilveszter utáni józanodásom közben kiruccantunk ehhez az új ládához. A kilencvenes évek elején rendszeresen töltöttem itt nyári táborokat, a Járműjavító óvodájában pedig még édesanyám is dolgozott, annak is már vagy 20-25 éve, ha nem több. A rejtek nagyon jó, és egész egyértelmű is. Csak nehogy egyszer egy felújítás, vagy karbantartás áldozatává váljon az a bizonyos zöld ojjektum. Köszönöm, és boldog új évet kívánok minden kessertársnak!

pozoli1 2013.01.01 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam.

FTom 2013.01.01 14:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Ismerős helyszín, a művelődési házat már iskolás koromban is időnként látogattam. A környező utak általam kerültek a TuHu térképére, készülék sem kellett a rejtek megleléséhez, a leírásból minden következett. Szép munka, köszönet!

ujcsi 2013.01.01 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Meglett!

R19-es Jozsi 2012.12.31 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Pancsa buliba való fuvarozása közben, pont útba esett. Nagyon jó rejtés, egy darabig gondolkodtam, hogy esetleg a parkoló koo-ját töltöttem le, de aztán meglett :)

BÚÉK mindenkinek, jó zárása ez így az évnek!!

Judith 2012.12.31 14:48 - Megtaláltam
Megcsíptem!
Nagy hajtás volt, de lecsúsztunk a dobogóról!
Ez egy nagyon jó zárás az évnek, köszönjük!
Mindenkinek BUÉK!

luilui 2012.12.31 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
Jó rejtés !

 
nagykata 2012.12.31 14:38 - Megtaláltam
5. lettem megtaláltam, köszönöm. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Sifi 2012.12.31 14:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Jó nagy forgalom volt az első órában.
Köszönjük a rejtést!

tojas 2012.12.31 14:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Még dobogós helyezés. 3-ik lettem. Jó a láda rejtése!

 
13 2012.12.31 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Nagy verseny volt, csak 2 perccel maradtam le az 1. helyről. 11 perc alatt négyen is logoltunk.
Ez volt a 2012-es év utolsó találata. Köszönöm a rejtést!

BÚÉK!

szabbr 2012.12.31 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
A nagy hajrában sikerült az 1. helyet megkaparintanom :)
Örülök, hogy van egy új láda Debrecenben.

Köszönöm a lehetőséget!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.