geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
3537. Surányi erdei kápolna (GCSek)

Irány Surány!

Irány Surány!

New York :-)

New York :-)

Levelezőlapon

Levelezőlapon

Építés közben...

Építés közben...

Kívülről...

Kívülről...

...és belülről

...és belülről

Közelről

Közelről

Madonna haranglábbal...

Madonna haranglábbal...

Legutolsó rejtekhelye; faágak között

Legutolsó rejtekhelye; faágak között
Szélesség N 47° 42,636'
Hosszúság E 19° 7,138'
Magasság: 109 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2013.05.01 11:50
Megjelenés időpontja: 2013.05.01 11:53
Utolsó lényeges változás: 2021.05.06 08:46
Utolsó változás: 2021.05.06 08:46
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: 19izsi73
Ládagazda: 19izsi73
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.0
Megtalálások száma: 509 + 1 sikertelen + 2 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.1 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


Hol?/Wap: Utcatáblától jobbra, ágak között, kövekkel takarva. Tollat kérlek vigyél.


A ládába TravelBug helyezhető.


Hogyan? Elszigeteltségéből adódóan - a külvilággal napi két buszjárat köti össze a települést; réve tavaly óta nem jár...- opciós kerékpárral felkeresni, akár a horányi, pócsmegyeri, határcsárdai révvel átkelve. Persze autóval drive inn; a szigeti főútról  N 47° 42,832' E 19° 6,328' 98 m [GCSek+Crossing] ajánlott műúton addig haladni, míg műszerünk merőlegest nem mutat. Így a helyes... Parkolni lehet a templomnál! Egy kis információ a miserendről, nyitvatartásáról .


Miért? A Surány néven ismert üdülőtelep az 1930-as évek elején jött létre Pócsmegyer Nagy-Dunaági határában; nemrég ünnepelte fennállásának 80. évfordulóját. Kialakulása a hazai életmódváltozásnak abba az áramlatába illeszkedett, amelynek egyik jellemzőjeként a két világháború között a "szabadidő-eltöltés régi formái közül a nyaralás a középosztályi családok szinte kötelező nyári penzumává vált." Ezt az - ártéri erdővel, füzekkel, nyárfákkal és a kapcsolódó természetes növénytársulással szegélyezett - partvidéket jól lehetett értékesíteni, a szó szoros értelmében "el lehetett adni" dunai fürdő, napozó és csónakázó paradicsomként, ahol eleinte csakis evezősök pihenését szolgálta.
Az 1933 táján kiadott telekértékesítési prospektus megfogalmazása szerint "A magyar úri közönség, a sportemberek és evezősök gyorsan felfedezték és megszerették ezt a fővárostól 25 km.-nyire fekvő gyönyörű üdülőhelyet, amely elsőrendű ivóvízzel és teljesen pormentes levegővel büszkélkedik."
Surányi Miklós a tervezőmunkára, az utcahálózat kialakítására megnyerte Hajós Alfréd építészmérnököt, olimpiai bajnokot, aki nevezetes sugaras-gyűrűs hálózattal lepte meg a surányiakat. Amely így New Yorkra "emlékeztet", már legalábbis mértanilag kimért, precíz szerkezetét illetően.
Pócsmegyer belterületén a túlnyomórészt kálvinista falusi lakosság igényeinek megfelelően csak református templom volt (katolikus templom ma sincs), ezért a - javarészt - római katolikus vallású üdülőközönség még 1938-ban is csak úgy tudta teljesíteni minden vasár- és ünnepnapi szentmise-hallgatási kötelezettségét, ha telkére utazása előtt Budapesten, illetve surányi tartózkodása közben Leányfalun vagy Felsőgödön ment templomba, átkelve valamelyik Duna-ágon. 1939-től azonban Surányban is tartottak istentiszteleteket, eleinte Ivándy Kálmán modern villája teraszán, illetve kertjében, de két év múlva, 1941. augusztus 24-től kezdve már a surányi templomban.
Az építész, (Péchujfalusi) Péchy László (Magyarberkesz 1897.- Budapest 1978.) 1937-ben vett telket és épített két nyaralót is Surányban: egyiket a saját családjának, másikat a szomszédnak, felesége legjobb barátnőjének, Csepregi Horváth Lilian-nek. A két népi ihletésű villa , építése után Péchy László hasonló stílusban tervezte a surányi kápolnát, majd a hozzá tartozó haranglábat.
A templom elkészültéről így adott hírt a Nemzeti Újság az 1941. augusztus 31-i, vasárnapi számában.
"A SURÁNYI NYARALÓK TEMPLOMA. A szentendrei nagy szigeten, Horánytól északra van a Surány nyaralótelep, melyen mintegy 150 budapesti polgár: tisztviselők, hivatalnokok, iparosok stb. évek óta nyaralnak. Három évvel ezelőtt a nyaralók elhatározták, hogy templomot építtetnek maguknak.
Dr. Ivándy Kálmán ny. kultuszminiszteri tanácsos elnökletével dr. Surányi Miklós telektulajdonostól ingyen telket kaptak, gyűjtést indítottak, mely sikeresnek mutatkozott. Már a múlt évben hozzáfogtak az építkezéshez. Péchy László fővárosi mérnök, tervező építész díjtalanul elkészítette a terveket és az alapon már a múlt évben felemelték a falakat. Ez évben aztán elkészült a surányi nyaralók temploma részint gyűjtésből, részint segélyből és adományokból. Az építkezési munkálatokat is Péchy László vezette, a díszes mennyezetet Szűcs Pál festőművész készítette, a kapuzat fölé került feszületet Farkas Sándor szobrászművész, és a nagy, díszes kaput ifj. Sorg Antal mérnök adományozta. Az utolsó héten egy kis harang is érkezett Erdélyből. Ilyen jelentékeny hozzájárulásokkal és Horváth Mihály nyug. tábornok és neje állandó propagálásával jött létre a nyaralók temploma, melyet a múlt vasárnap Puszta Sándor leányfalusi plébános, a papköltő püspöki megbízással, nagy közönség buzgó imája közben fényes segédlettel felavatott és felszentelt."

Az említett Csepregi Horváth Lilian például úgy segítette a templomépítés célját szolgáló pénzgyűjtést 1939-ben, hogy képes levelezőlapokat festett eladásra. A lapokról kitűnik, hogy korábban több másféle harangelhelyezést terveztek; a szögletes, de jó tágas templomkapu helyett pedig keskenyebb barokkosat, amely jobban harmonizált volna az épület íves ablakaival. A harangot először egy karcsú, ideiglenes fém állványra szerelték a templom bejárata közelében. Miután az 1944. áprilisi bombázást túlélt LiptayWagner család hálaadománya segítségével az év nyarán a végleges harangláb fölépülhetett téglából.
Az általa tervezett templom és a hozzá csatlakozó harangláb esetében is a téglafalak függőlegességét támpillérek törik meg. A fröcskölt vakolást fehér meszelés borítja. A - templom esetében a magasba törő áhítatot is jelképező - meredek cseréptető kiugró része belülről bedeszkázott és kinyúlnak belőle a faragott, dekoratív gerendavégek. Hasonlóan képezték ki a kapuzati menedékesebb, leeresztett tetőszakaszt. A régi református családból származott építőművész (akinek anyja ugyan katolikus volt) úgy tervezte meg ezt a templomot, hogy kazettás mennyezete idézze a középkori katolikus templomokat is, és az újkori falusi református festett templommennyezeteket is. A kapu fölötti feszület Krisztusán túl a harangláb melletti Madonna készítője is Boldogfai Farkas Sándor (1907-1970), aki főleg egyházi témájú szobrokat alkotott, például Apor Vilmos püspök síremlékét a győri székesegyházban. Surányban volt modern stílusú nyaralója. - Idővel Feszty Masa (1895-1979) és Molnár C. Pál (1894-1981) egy-egy képe is bekerült a surányi kápolnába, majd Kopp Judit (1943-1995) több fafaragványa.
Surány 1941-1982 között Leányfalu filiáléja volt, majd a szigeti szomszédos községekhez tartozott. Csak a nyári hónapokban tartanak itt szentmisét. Évtizedek óta az ökumenikus szemlélet jegyében a reformátusok istentisztelete is helyet kap a kápolnában.
Téli időszakban nincs szentmise; nyáron szombat délutánonként 16-18 óra között esély adódhat bejutni a kápolnába.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (222 db): környezet: 4.46 rejtés: 4.35 web: 4.59 átlag: 4.47

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


rittzo 2022.01.22 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 3.50 súly: 2.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nem a kordináták által jelölt helyen van. Illetve nem köVEK, hanem csak 1 kővel van elrejte [Geoládák v3.12.5]

vidoree 2022.01.22 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

walky 2022.01.22 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

tabletta 2022.01.15 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

homemadebyjuci 2022.01.02 13:40 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

Gubóék 2021.12.31 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ???? [Geoládák v3.12.5]

daecan 2021.12.18 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nem annál az utcatáblánánál kell keresni, ahová a GPS koordináta mutat. A Szilágyi-Nagy család [Geoládák v3.12.3]

kwh 2021.11.01 14:30 - Megtaláltam
gotcha

nepster 2021.10.30 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm

Szabó família 2021.10.02 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

JenniMiki 2021.09.19 18:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki&Picur :) [Geoládák v3.12.1]

Varga-Tarsoly familia 2021.09.19 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Csirimojo 2021.09.03 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kedves kis kápolna. [Geoládák v3.11.3]

20210903_190053 
sambenedek 2021.09.03 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
A szomszéd nélkül soha! :-)

A láda nem annál a táblánál van, ahová a GPS mutat!

Mikkamakka19 2021.08.21 19:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

zalajaro 2021.08.15 11:30 - Megtaláltam
Aki keres, az talál!

hafy 2021.08.14 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Amikor kerestük a ládát egy nagyon kedves szomszéd (Zoltán) épp akkor jött ki, és megszólított. Utána elkísértük őt a partra, jó volt hallani tőle a környékről, a terveikről. Sőt, utána még a motorcsónakján el is vitt minket egy körre. Nagyon köszönjük neki is, és a láda rejtőjének, hogy segítségetekkel találtunk erre a szép vidékre!

gkb 2021.08.06 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

PingvinTeknős 2021.08.06 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

BENCZE 2021.07.31 19:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 4.00 súly: 2.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A másik utcatáblánál keresd! [Geoládák v3.11.3]

vacakos 2021.07.31 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.11.3]

bernipeti 2021.07.23 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Csak a logbook volt a ládában, de tettünk bele több kincset. :) Nagyon szép a környék! [Geoládák v3.11.3]

sio 2021.07.22 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A koordináták pontositásra szorulnak, másik utcatáblát keressetek

Artemix 2021.07.22 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nem annál az utcatablanal, ahová a koo mutat???? [Geoládák v3.11.3]

Viktor33 2021.07.16 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

Zella 2021.06.16 22:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :-) [Geoládák v3.11.3]

Búr 2021.06.12 16:55 - Megtaláltam
Sajnos én nem voltam olyan szerencsés mint az előző kessertársak.
Éppen misére készültek, így feltűnés nélkül sokat nem keresgélhettem, de azért sikerült ebbe a nagyon szép kis templomba is bepillantanom. A térerő is cserben hagyott, így maradt egy-két fotó és kerekeztem tovább.

Kérlek a képek alapján fogadd el megtaláltnak!

Köszönöm hogy megmutattad nekem!
[g:hu+ 2.7.4]

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2021.06.18 10:02]

IMG_20210612_165417IMG_20210612_165552
IMG_20210612_165355 
ha8je 2021.06.11 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kireth 2021.06.05 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Köszönjük a rejtő segítségét [Geoládák v3.10.5]

utigabi60 2021.06.05 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

balazsg 2021.05.24 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Emerich63 2021.05.22 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]
Visegrádi Pünkösdölés második kirándulása szemerkélő esőben.
Északtól-délig bejártuk a szigetet.
A láda a leírás és nem a koordináta alapján található meg, legalábbis a mi találatunk napján még így volt.

20210522_13385720210522_134230
20210522_133911 
Lamacorn 2021.05.15 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

somga 2021.05.09 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Újrarejtés után az első bejegyzést tettük. Köszönjük a rejtői segítséget, mert nekünk a kordinatak még a régi helyre mutattak.
[Geoládák v3.10.5]

kleno 2021.05.09 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Szép napsütéses időben átmentünk biciklizni egyet a szigetre.
Szuper jó volt tekerni a Duna parton és jó, hogy mindemellett egy ládát is találhattunk.
Köszi a rejtést!
Kleno, Adrienn, Bálint, Réka, Bence

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2021.05.24 11:50]

IMG_20210509_122923 
Jgabesz 2021.05.03 07:16 - Megtaláltam
Az ottlakók jelezték, hogy 2 napja eltünt a láda. [Geoládák v3.10.5]

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2021.05.03 09:20]

20210502_161540 
Jimmy72 2021.05.02 09:12 - Megtaláltam
sajnos eltűnt de a tulajdonosa következő héten pótolja.volt olyan kedves,hogy elárulta a jelszót telefonon keresztül,ha már ott molyoltunk egy ideje:)

MEMME és ZEREB 2021.05.01 16:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtő segítségét!

salsa1125 2021.04.18 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

vidosa 2021.04.11 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Annosz 2021.04.11 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

csicselm 2021.04.10 14:51 - Megtaláltam

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

muskate 2021.04.10 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

anzsu7 2021.04.05 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

kocsisjozsef74 2021.04.05 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

Vesto 2021.04.04 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

tothtomika1111 2021.04.02 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

naszia 2021.03.25 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Megtaláltuk köszönjük a rejtést!NASZIA-maffia_740573 [Geoládák v3.9.6]

HáromkicsiRozgonyi 2021.03.21 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Az első kincsünk! Köszönjük!

Aranyásók 2021.03.21 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Első geoládánk. :)[Geoládák v3.9.6]

emmerwald 2021.03.19 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.23
Már sötétedés után értem a kápolnához, de a láda gyorsan előkerült. Szép hely, köszönöm a rejtést!

IMG_20210319_190627 
Andi841205 2021.03.17 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

czmauber 2021.03.17 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Hudini 2021.03.15 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Mangó 2021.03.13 20:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Koszonjuk a rejtest

Adrenalin1977 2021.03.13 12:55 - Megtaláltam
Klassz hely. Köszi a rejtést!

Ambró 2021.03.05 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

fiser 2021.03.02 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
-

vasanitsl 2021.03.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Garamvölgyi Alexandra 2021.02.28 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

stevemester 2021.02.28 10:50 - Megtaláltam
Megvan. Köszi! [Geoládák v3.9.6]

PEx2 2021.02.27 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

fat 2021.02.14 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Lolaura 2021.02.07 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

csfulop 2021.01.24 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi!

Mivol 2021.01.23 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Egyáltalán nem látom indokoltnak ezt az "új" dolgot, hogy a ládaoldalon végig kelljen olvasnom a moderáció összes lépését. Ládakeresőként semmi közöm hozzá. (És a rejtő számára valószínűleg elég kellemetlen. Etikátlan?) Ez most nem a rejtő ellen szól, mert tudom, hogy nem ő rakja ezt ide.

Mirabelle 2021.01.01 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Angel dolphin 2021.01.01 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

CsabaiMangó 2020.12.31 22:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! CsabaiMangó (Ági, Dani, Komisz, Sztella, Rózsa, Árpi, Zsolt és a 3 hónapos Lexi kutyus) [Geoládák v3.8.3]

morph 2020.12.21 12:13 - Megtaláltam
Autóval 1 méteren belüli drive-in. Nem számítottam rá (no meg a Google Maps navigációja sem), hogy a környéken szinte minden földút, de azért működött a dolog. A telepről kifelé már jobban szemügyre vettem a térképet, így főleg aszfalton tudtam menni. Kedves kápolna, hangulatos üdülőtelep - az egyszerű faháztól a vadonat új, négyévszakos házakig. Köszönöm, hogy megmutattad!Autós geoládázás Újpest-Göd-Sződliget-Horány-Kisoroszi-Leányfalu-Esztergom útvonalon, a GC105, GCKEDU, GCROME, GCSKHT, GCSze, GCJAHE, GCSZLI, GChszg, GCSek, GCBlue, GCHID, GCNret, GCKiso, GCSZEI, GCUTAK, GCLfal, GCPrps, GCKErs, GCMARE, GCKanu ládák (plusz még GCgoze, GCVkk1, és GCNaVi egyes pontjainak) érintésével.

[g:hu+ 2.4.7]

20201221_121050 
JimboSk8er 2020.12.20 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

KVBB 2020.12.03 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Remete 2020.11.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést.

placi75 2020.11.21 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

pcjav73_old 2020.11.15 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
megtaláltuk, köszönjük.

Tündérpár 2020.11.08 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! a láda nem lett meg, a pótjelszó igen. [Geoládák v3.7.6]

Sancho 2020.10.28 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

BereznaiMiki 2020.10.23 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.14
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

A mai nap 4. és egyben utolsó ládikája. A hely meglehetősen eldugott, én is most jártam itt először Surányban.

A köd felszállt, de az égbolt továbbra is borús maradt, 14 fokkal. A fotózást továbbra is napoljuk.

PBM 2020.10.23 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Imperator Csaba 2020.10.22 17:54 - Megtaláltam
+Van! Köszi :) [Geoládák v3.7.2]

reczy 2020.10.10 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

ViszlaiLívia 2020.10.10 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon szép kis templom. Örülök, hogy eljöhettem ide. [Geoládák v3.7.1]

Murus 2020.10.06 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

RV 2020.09.29 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

jadam968 2020.09.26 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

Toti 2020.09.19 13:14 - Megtaláltam
Nagyon szép kis kápolna. Az eltűnt ládát a rejtővel egyeztetve pótoltuk. Talán a legbiztonságosabb a közelben a harangláb mögötti betongyámos fa villanyoszlop tövében lesz. Bringával voltunk, így csak egy pezsgőtablettás doboz volt nálunk. Logpapírt, jelszót és tollat tettünk bele. Pótjelszót is írtunk a frissen lakkozott padok közül a bal hátsó hátuljára. [Geoládák v3.6.0]

GeoEvike 2020.09.19 13:06 - Megtaláltam
Újrarejtettük, részleteket ld. Totinál. Köszönjük a szép kápolna bemutatását. Évi

moklys 2020.09.15 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]
A doboz sajnos nem volt ott.

Zsizsi60 2020.09.11 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Green Eye 2020.09.10 15:00 - Megtaláltam
A láda nincs meg, valószínűleg a rendbe tétel miatt. A hely nagyon kellemes. Köszönöm, hogy megmutattad!
Kérlek, a képek alapján fogadd el a megtalálást!

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2020.09.10 16:53]

IMG_20200910_153518IMG_20200910_153201
IMG_20200910_151709IMG_20200910_152239
sevschenko 2020.08.27 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.10
A kőpad mögött találtunk egy elrejtett műanyag rágósdobozt, amiben volt két papírlap kesserpecséttel de jelszó nem. Mivel az előttünk logolók sem lelték itt a ládát kérem fogadjátok el találatként! Fotót asztaliról tudok küldeni. [Geoládák v3.5.4]

eltájoló 2020.08.06 07:44 - Megtaláltam
Nagyon cuki kis kápolna. Szépen rendbetették a környezetét. Valószínűleg ennek esett áldozatul a láda is.
A képek alapján, kérlek, fogadd el a találatot!

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2020.08.09 20:00]

Köszönöm szépen!

IMG_20200806_074415IMG_20200806_074449
Angel dolphin 2020.08.02 19:00 - Nem találtam meg
Kerestem, de sajnos nem találtam meg. Majd legközelebb... [Geoládák v3.5.0]

kasap 2020.07.04 17:09 - Megtaláltam
A padok frissen deszkázva a környezete is nemrég rendbe lett rakva. Hiába kerestem, nem tudom, hogy én bénáztam vagy tényleg a felújítás áldozata lett a láda. Kép alapján szeretném ha elfogadnád. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2020.07.05 07:02]

IMG_20200704_194428 
zssari 2020.06.19 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

-dSz- 2020.06.14 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Szentendrei bicajos kör és GCSZEI mellett ezt is megnéztük. szerettük, köszi a lehetőséget. [Geoládák v3.4.1]

bzbacon 2020.06.01 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Köszi a rejtést

porhanda 2020.05.24 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

totyimotyi 2020.05.07 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Bereczky 2020.04.17 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

danita 2020.04.04 16:51 - Megtaláltam
Bringatúránk mai utolsó állomása. Az egész sziget nagyon szép. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

t.alexandra 2020.03.31 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Koszonom

Pucu 2020.03.09 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam! Kösz a rejtést. Pucu [Geoládák v3.3.2]

ErdőCsöndje 2020.02.23 15:23 - Megtaláltam
Vasárnap délutáni ládázás szemerkélő, koratavaszi esőben. Köszönöm!

csaba159 2020.02.08 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm. [g:hu 1.6.5]

Mirtt 2020.01.25 11:47 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget :)

Pumba9 2020.01.25 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

lelcache 2020.01.25 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

Fidorka 2020.01.25 10:35 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

BenceLeviNikiIstván 2020.01.18 11:41 - Megtaláltam
KÖSZÖNJÜK:)

IMG_20200118_114734IMG_20200118_114718
Stüszi vadász 2019.12.08 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Lásd fkmaster!

fkmaster 2019.12.08 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.32
Nyugodt, csendes környezetben gyors találat az olvadó hó alatt.

Stimm 2019.10.21 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.81
Kihasználva a szép időt Bp.-Horány-Surány-Vác ebéd utáni kerékpáros túra közben. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sergeant 2019.10.14 20:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

arminsushi 2019.09.18 19:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon köszönöm a rejtést itt van a nyaralók.
Ui. A papír betelt

azimee 2019.09.10 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Tóni&Beus 2019.08.24 14:16 - Megtaláltam
Nagyon remek kis hely ez is. Nem csak a kápolna, hanem Surány. Például a fapados fészbuk hírei érdemesek a mazsolázgatásra, a könyv- és buszmegálló ötlete pedig szenzációs. Mellettük a büfé, amiben egészen elképesztő lángost árulnak, göngyöltet. Kóstolásra érdemes. :)
Köszi az élményt és a megtalálás örömét!

DSC_4319DSC_4321
fmin 2019.08.18 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Graziep

Kollgab&Miló 2019.08.08 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lacinl 2019.08.01 13:17 - Megtaláltam
A homokos földutakon biciklivel vigyázzatok!
Meglett a láda, köszönöm!
Bécs - Bp. bicajtúra során. :)

Vértes 2019.06.30 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam

cav004 2019.06.30 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Kerékpárral ugrottunk át Horányból.

Zsombor111 2019.06.30 03:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

pedro750 2019.06.29 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk volna, csak éppen istentisztelet volt a pici kápolnában.... nagyon szép volt! A környék tetszett, rengeteg zöld van, dunapart, üdülők, stb.... Kérném a fénykép alapján az elfogadást!!!

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2019.07.01 13:45]

9B677237-F490-4CC8-8895-7915E7CBD914 
GBoys 2019.06.14 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Tosiv 2019.06.10 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Érdekes a kápolna története, kösz!

Azaan 2019.06.10 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tünde&Attila 2019.06.02 16:11 - Megtaláltam
Kedves kis kápolna, köszi!

salem.macska 2019.06.01 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Access Denied 2019.05.25 12:11 - Megtaláltam
Meglelve, köszi!

Jaksi74 2019.05.19 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

KataJani 2019.05.12 16:00 - Megtaláltam
ZÖLDSPORTOS közgyűlés után [g:hu 1.6.2y]

katica 2019.05.11 15:49 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.6.1x]

SandorCsaba 2019.05.05 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GYEZegzug 2019.04.26 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.41
Jó volt itt lenni. Köszi szépen a lehetőséget.

IMG_20190426_135932IMG_20190426_135906
IMG_20190426_140020IMG_20190426_134544
Gabrielem 2019.04.14 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszönöm szépen a rejtést!

kovacskornel22 2019.04.07 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

NZR 2019.04.07 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

yepp 2019.04.04 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Köszönöm a rejtést!

Reaper 2019.04.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Köszönöm a rejtést!Blogban az igazság!

magyar65 2019.04.02 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Köszönjük!

eskar 2019.03.24 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.2y]

RékaésAdrián 2019.03.24 10:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ásványvadász 2019.03.17 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]
A láda tetején van egy repedés, amit a takarónak használt beton tömb okozhatott. Most még száraz a doboz belseje.

Taxte 2019.02.16 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.1x]

kismaczu 2018.12.30 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Több geotárssal közös találat.

3537. Surányi erdei kápolna (GCSek) (1)3537. Surányi erdei kápolna (GCSek) (2)
3537. Surányi erdei kápolna (GCSek) (3)3537. Surányi erdei kápolna (GCSek) (4)
geocat&geodog❤ 2018.12.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Köszönjük!

Nady 2018.12.30 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Ágica63 2018.12.30 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Nicky&Ati 2018.12.30 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

FLAC 2018.12.30 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fehér Márton 2018.12.30 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tibi1983 2018.12.30 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.92
Megtaláltam, köszönöm a rejtő munkáját! [Geoládák v2.2.5]

jspanyik 2018.12.30 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.36
Geoszilveszter előtt kis kitérő, sok földút, könnyű megtalálás.

Köszönöm a lehetőséget!

20181230_09371920181230_093803
endre79 2018.11.18 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
meglett, a padokról már hiányzik az ülőlap sajnos... E

pmelda 2018.11.04 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszönjük. Nincs íróeszköz, vigyetek magatokkal.Meli, Roli, Évi, Beni

gusty 2018.11.01 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Peter93 2018.10.21 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Karaliosz 2018.10.21 13:48 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v2.2.4]

bfabry 2018.10.20 16:20 - Megtaláltam
A GCBlue-tól gurultunk át. A környékbeli "hagyományos" falvak nekem jobban tetszettek, de a part itt is szép.

sinus90 2018.10.17 17:17 - Megtaláltam
Megvan!
Hetekkel ezelőtt kinyomtattam a ládaoldalt. Megnéztem hozzá a kompjáratokat. A net azt írta van rév Göd és Surány között, de nincs! Még jó, hogy ez csak többedik láda lett volna. Ma aztán Szentendre felől közelítettem. DE valahogy minden csúszott, minden jármű csak picivel előbb ment el, odaértem előtt. Végre azért eljutottam a ládához. Érdekes a Szentendrei sziget. Olyan buckás, mintha a Kiskunságban lennék. Olyan homokos is. Visszafelé több szerencsém volt a tömegközlekedéssel, mindenütt csak picit kellett várnom a járműre.
Erre a helyre is igaz, hogy láda nélkül nem jártam volna itt.
Köszi a rejtést!

Hegyo 2018.09.29 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 3/Rejtés:.3 /Web: 4 [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tevelady 2018.09.29 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Molli 2018.09.23 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
Köszönöm a rejtést!

salamonkod 2018.09.19 09:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

FenyoatA 2018.09.19 09:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bldone 2018.08.31 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Zolas21 2018.08.29 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Dori es DobosUr 2018.08.19 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Gyugyus 2018.08.19 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.60
.

csehipest 2018.08.18 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

HRita 2018.08.12 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

denho 2018.08.04 20:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.83
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Janisoft 2018.08.04 14:25 - Megtaláltam
-

data4526 2018.07.15 13:29 - Megtaláltam
MEGTALÁLTAM, data4526
[g:hu 1.5.4]

kupec 2018.07.14 15:26 - Megtaláltam
Érdekes a település szerkezete.

Lilah&Lackó 2018.07.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

BLUEway💙2016! 2018.07.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.83
Ha már erre jártunk, ezt a ládát is megkerestük. THX.

FreEve 2018.06.24 16:02 - Megtaláltam
Nem ismertem ezt a kápolnát, de nagyon tetszett. Köszi a rejtést! ☺

lacc 2018.06.24 11:45 - Megtaláltam
73km bringás tekerés: Dunakeszi---Horány---Surány---Kisoroszi---szigetcsúcs és vissza útvonalon.
Köszönjük a rejtést!
Ildi és Laci

dino86 2018.06.03 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

VINAX 2018.06.03 11:17 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.4]

Fillér Team 2018.05.12 19:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszi a rejtést, érdekes a kis kápolna, és Surány is nagyon tetszett nekünk, igazi kikapcsolódás itt időt tölteni. :-)

diego 2018.05.05 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

mulder2197 2018.05.04 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Prérifarkasok 2018.05.01 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Prérifarkasok [Geoládák v2.2.3]

Kata kincsei 2018.04.29 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.78
Útban voltam a matek táboros gyerekekért Szigetmonostorra. Nem hagyhattam ki a ládát:) Nagyon szép a sziget... még sosem jártam erre... ide vissza kell látogassak még egyszer:) Olyankor jövök majd amikor a kápolnában istentisztelet van. Szívesen meghallgatnám-
Köszönöm a rejtést!

Göde 2018.04.19 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Nagy dolog volt a háborús években kápolnát építeni!

DFRi 2018.04.09 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megvagy láda :-)
Köszi a lehetőséget!!!
Mira&Feri [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

Már régóta szemeztem ezzel a ládával, de mivel picit kiesik az útból ezért eddig kihagytuk... De most kifejezetten a láda kedvéért jöttem Surányba.
Köszönöm a rejtőnek, hogy elvezéreltét ide.

(a puszpángmoly ellen a rendszeres permetezés tökéletesen segít, Dipel és Mospilan megfelelő permetszerek, nekem 100%-osan bevált)

GCSek_2018049102907.jpgGCSek_2018049102927.jpg
GCSek_2018049102942.jpgGCSek_2018049103006.jpg
petiba 2018.01.13 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.08
Új klarinéttal a kezemben, s Lacival egy kellemes tanulás/fújás után... Csupán 850 méterre voltam tőle. :)
Szép a hely, s szerencsére este már senki sem járt erre...

szulez 2017.11.03 17:00 - Megtaláltam
Egész napos pilisi kirándulás után erre kanyarodtunk.
Köszönjük!
Zoli és Helga

sirgalahad 2017.10.12 07:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.53
GPS-em irányít
Azt mondja, hogy Surány itt
Szerintem meg inkább ott
Műhód helyett mit látott?

19izsi73 2017.09.11 11:10 - Egyéb
Új doboz, de tollat hozz magaddal...ideiglenes a megoldás, mert most szembesültem azzal, hogy a sövényt kivágták....

Szalay-team 2017.09.10 16:00 - Megtaláltam
Pit bjj edzőtàbor utàni kis kiràndulàs hazafelé... köszönöm a rejtést!

gyildarefo 2017.09.09 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.86
Egy laza 50 km-es kerótúra a Szigeten Dunakeszi - Surány - Kisoroszi - Tahi - Vác útvonalon vízművekes engedéllyel. A láda beázva.

IMG_4027orig
origorig
Ötvös család 2017.08.23 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.76
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

IMG_20170823_131755IMG_20170823_131820
IMG_20170823_131823IMG_20170823_131948
IMG_20170823_131958 
PFamGar 2017.08.19 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.28
Talán csak mi érkeztünk picit nagyobb várakozással a kápolnához. Kár, hogy még a kulcslyukon sem lehet bekukucskálni. Sok homok és por, éles tekintettel méregető telektulajdonosok mellett lett meg a kis doboz. Tartalma még nedves volt pedig nem esett már egy ideje. Lezártuk és eltakarva visszatettük.

syaky 2017.07.22 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.59
Érdekes kis képolna agy lényegében teljesen jelentéktelen helyen.

IMG_20170722_130731IMG_20170722_131732
IMG_20170722_132405 
Ajtony 2017.06.21 15:27 - Megtaláltam
Hazudik, aki azt állítja, hogy az itteni utcákon csak homok, homok és homok van, mert az az igazság, hogy por is van bőven! :-)
Köszönet a rejtésért!

Zerind HUN 2017.06.21 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.08
Hát ez érdekes hely volt. Nem pont maga a kápolna, hanem egész Surány. Odafelé és visszafelé is kicsit tévelyegtünk, pedig még térképem is volt, de nem baj, örülök, hogy így jobban megismertem ezt a furcsa településrészt.

N.Zs. 2017.06.16 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.34
Péntek délutáni lazulás közben jutottunk el ide. Én először jártam a szigeten, Anti gyerekkorában sokszor nyaralt itt Surányban. A templomra nem emlékezett. Bejártuk az Alma, Körte és Szilva utcákat keresve a gyerekkori házat, de kiderült, hogy átépítették, nagyobbították és rá sem lehet ismerni.

017 
Puzzle Apartman Gyula 2017.06.10 13:26 - Megtaláltam
Gyors találat. Köszi

mayagabor 2017.06.05 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

ésKata 2017.05.14 10:52 - Megtaláltam
Egyetemi csoporttalálkozót tartottunk Surányban

zsuzsanna1985 2017.05.06 23:59 - Megtaláltam
a láda tartalma nagyon ázott!

alexp 2017.05.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Köszönöm a rejtést.

Éppen vágták az ágakat és takarították a kertet, szóltam hogy
a műanyag dobozt ne dobják ki.
Remélem megmarad épségben.

K.L. 2017.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
Megtaláltam.
A park eléggé elhanyagolt, de jó kerékpáros cél.

Bulirobot 2017.04.15 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sogor36 2017.04.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.79
Köszi a rejtést.

Fazék 2017.04.14 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.50
Most jártam életemben először Surányban, hangulatos üdülőtelepülés, és nem is kicsi. A templom kicsit megkopott, az egyesületi cseredoboz viszont még jól tartja magát.

2017-04-14 16.12.50 
vajasfok 2017.04.01 14:50 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!

james 2017.03.29 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fujusz 2017.03.19 12:24 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Üdv. Fujusz [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

povyagi 2017.03.15 15:52 - Megtaláltam
o/ hurrá, megvan! [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

fermate 2017.03.15 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. o/

Mathau 2017.03.15 15:48 - Megtaláltam
"Fox in the box. Did you ever hear about the fox in the box?" [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2017.03.12 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2017.03.11 15:30 - Megtaláltam
A koordinátát újramértük, és a ládát kicseréltük egy egyesületi ládára. A pad alatt keressétek.
Köszönjük, hogy elhoztál minket ide.

DSC03986DSC03989
DSC03992 
graffz 2017.03.04 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

gst76 2017.02.27 10:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.76
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
A mai napra két Szentendrei-szigeti volt betervezve, ha már ilyen szép napunk volt.
Szentendréről kishajóval a szigetre, majd kerékpárral tettem meg az utat a csúcsig és vissza, majd tovább hazáig.
Néhány méter híján 91 km-t tekertem.
A láda koordinátái nagyon nem pontosak! Még szerencse, hogy írtad, hogy pad mögött találom. Végül a pad is előkerült 12-13 méterrel odébb...

HeAd 2017.02.19 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

emiGrant 2017.02.19 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Ma a Pilisbe akartunk menni ládázni, de ott még minden nagyon jeges, így átruccantunk a szigetre. Először nem találtuk, pedig kiszúrtuk a padot, de aztán kikukucskált a pad alól a láda sarka. Hát nem mögötte volt, hanem alatta, és a ládaoldal nem adta meg a láda méretét, de végül is meglett. A koordináták az út közepére mutatnak: az észak még úgy ahogy OK, de a kelet az legalább 10 ezredperccel odébb van. Nem ártana kijavítani. Köszi a rejtést!

A kápolna bejárataA harangtorony
Az út másik oldalárólEz a korrekt koord
ha2 2017.02.18 18:00 - Megtaláltam
Sötétben,fejlámpával.

075 
kivancsifancsi 2017.01.25 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.22
Megtaláltam. Részletek és képek később. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

A település teljesen kihalt. A mély hó alatt nehezen találtuk meg a ládát.

 
vViktor 2017.01.09 13:18 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

urban73 2017.01.07 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.89
Megvan

Butchman 2016.11.25 12:22 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

TyuTyu 2016.11.23 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

NorbRT 2016.10.31 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Családi séta keretén belüli megtalálás :)

BiBoLi 2016.10.19 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Rézangyal77 2016.10.19 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kalnaid 2016.10.09 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuj,de van egy kis pontatlansag... Köszönjuk a lehetőséget. Cs&D&M [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Knaliret 2016.10.01 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Köszi a rejtést!
Toll legyen nálatok, csak zsírkréta van benne. :)

DSC_0104DSC_0089
keleven 2016.10.01 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

MSE& 2016.09.30 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zsirafka 2016.09.28 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!

gyfmate 2016.09.24 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ShellGuards 2016.09.24 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

breimanne 2016.09.18 16:20 - Megtaláltam
Tényleg máshol a láda!Szomorú a sövény pusztulása, illetve a régi pad állapota! Nosztalgiával kanyarogtunk R. Bettivel a homokos utcákon!Sokat voltam Horányban, ami ugyanilyen jellegű falvacska!Köszönöm a rejtést!

R.Betti 2016.09.18 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Megtaláltuk, köszönjük! :-)

viad 2016.09.17 09:18 - Megtaláltam
Aranyos kis kápolna, köszi a rejtést!

KP1965 2016.09.04 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Pócsmegyeri fürdőzés előtt a családdal közösen kerestük, végül Andi találta meg.

Fixis 2016.08.30 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Bringatúra keretében.
Két láda is van a korhadt pad mögött.

regk2v2 2016.08.28 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
hármasban meglelve

szalergabor 2016.08.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
OK!

foximaxi 2016.08.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Dupla láda .

Katona55 2016.07.04 13:00 - Megtaláltam
közös találat stmesterrel

stmester 2016.07.04 13:00 - Megtaláltam
mint ahogy már áprilisban írták a logfüzet penészes, elázott és nem a templom sarkánál van a rejtés, a takaró bokrokat leette a hernyó

zsolty23 2016.07.01 10:13 - Megtaláltam
A doboz a korábbi hozzászólások szerinti helyen.
Köszönöm a rejtést!

hátizsÁkos82 2016.07.01 00:00 - Megtaláltam
nyári lazulás
köszi, Ákos

BRobi 2016.05.29 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönet a rejtésért. :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bubac 2016.05.29 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GyKatalin88 2016.05.27 00:00 - Megtaláltam
A megtalálók hozzászólásai nélkül nem sikerült volna megtalálni, nem pontos a rejtő leírása a doboz helyéről.

moli_gyuri 2016.05.16 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 3.44
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A kápolna és környéke nagyon tetszett.
A blog füzet elázva.
A hely kicsit félreérthető, de meg lett.
Cilu&Gyurkoo
Mazsom

P5164001P5163999
P5164003P5164000
P5164008 
Danichem13 2016.04.17 13:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Valóban a padnál kell keresni. Elég vizes a füzet és kezd penészesedni :-(

SirLes 2016.04.16 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lakkanto 2016.04.07 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Köszi a rejtést, tényleg pad mögött.

Pilis-Visegrádi-hg. rajongók 2016.04.03 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést!
Kerékpáros találat!

Kellemes kis kápolna a település közepén!

Piroskaa1 2016.04.03 15:24 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Párommal Blue Malival [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2016.03.28 14:50 - Megtaláltam
TFTC!
Szép kis eldugott hely.
Ahogy már előttem is írták, padnál a láda.

CaTom 2016.03.28 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést, a leirásban pontosítani kellene a helyet, a pad mögött van a láda!

20160328_14353920160328_143559
Sir Pajszer 2016.03.28 13:31 - Megtaláltam
A feltételezett rejteket megtaláltam a törmelékekkel együtt. Logokat nem olvastam, kérném a találat jóváhagyását fotók alapján! Köszi!

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2016.04.04 08:40]

20160328_13312520160328_133215
20160328_133302 
LionDaddy 2016.03.27 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 4.29
A mai napra bringás ládázást terveztem a Szentendrei-sziget környékére. A Dunakeszi horgásztavaktól indultam, majd Sződligetnél fordultam vissza és Horánynál kompoltam át a szigetre. A szigeti bringás multi - GCSZEI - legdélebbi pontja után É-ra vettem az utamat és a GCBLUE felkeresését követően tekertem át a kápolnához.
A korábbi logokból már tudtam, hol is kell keresnem a ládát, de jó lenne ezt az információt a leírásban is aktualizálni és beázó ládát gyógyítani!
A kápolna környezete nyugalmas volt, érdekes volt a sok hétvégi ház között ez az eltérő rendeltetésű épület.
Végül a tahitótfalui hídon át jöttem ki a szentendrei oldalra és a GCAJAJ pontjaival fejeztem be mai túrámat.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

P1340766P1340767
P1340768P1340763
skiccpausz 2016.03.13 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.52
Március15.-ei hosszú7végén jöttünk el ide.
Hangulatos a Szentendrei-sziget!
A rejtés penészesre van ázva:( A ládát mi is a pad mögött találtuk meg.
Köszi 19izsi73 a rejtést!
skiccpausz&nrc&misi

hyleg 2016.03.04 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csuek 2016.01.31 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.04
A bejárattal szemben állva, balra a sövény mögött a pad lábánál található a láda. Viszonylag későn, sötétedéskor érkeztünk, így elég nehezen lett meg.

ABZsB 2016.01.17 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Ifialex 2015.12.30 14:15 - Megtaláltam
Kerékpáros kiruccanás alkalmával kertesük fel a ládát, de a megadott helyen nem találtuk. A képek alapján kérem elfogadni.

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2016.01.01 15:41]

carmin 2015.12.30 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.42
A wapos rész módosítani kellene. Köszönjük a rejtést.

cs24 2015.12.27 00:00 - Megtaláltam
A láda egy pad lába mögé van rejtve.

ZoliQua 2015.11.28 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

medike75 2015.11.28 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Clavo 2015.11.07 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Köszi!

VaVi 2015.11.07 17:41 - Megtaláltam
köszi :)

Gabó és Zoli 2015.10.24 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Rejtői segítség révén tudtuk meg, hogy a láda át lett helyezve egy pad lába mögé. Aztán lementünk a Duna partra kagylókat szedni.

 
zpirate 2015.10.23 15:22 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

dimi3 2015.10.01 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget

Párduc50 2015.09.24 17:00 - Megtaláltam
Köszi!

EmesESE 2015.09.13 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.98
Szentendrei szigeti kerékpározásunk során kerestük fel.
A szeptemberi de nem őszi időben sokan voltak a szigeten.
Köszönjük a rejtést.

Paul 2015.09.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.22
Köszönöm a rejtést.

Pogánypeti 2015.09.01 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.80
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi ládavadászatom második találata a hétből... :)
A sziget túloldaláról, Pócsmegyerről ügettem át ehhez a ládához. Kopepe kessertársnak és a jó leírásának hála, azonnal ráleltem a ládára, gyorsan logoltam, készítettem pár fotót, majd ballagtam visszafelé Pócsmegyerre egy másik úton.
Köszi a rejtést! :)

Érkezés a kápolnáhozFelirat a haranglábon
Surányi erdei kápolnaAz 1941-ben épült Szent István király-kápolna
Belogoltam... :)Visszafelé döngettem Pócsmegyerre
kópé1993 2015.08.30 18:50 - Megtaláltam
A ládát nem találtam, de csak most vettem észre hogy kopepe máshova rejtette. Hamarosan töltök fel képet, kaphatok jóváhagyást? Előre is köszönöm!

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2015.08.31 10:50]

 
ndavid42 2015.08.29 13:21 - Megtaláltam
[:839:]
A láda valóban nem a bokor mellett volt, hanem a pad mögött, de legalább megvan sértetlenül.

icarusdes 2015.08.29 13:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést :) Megtaláltuk ott a ládát ahova kopepe visszarejtette. [261]

szlibud 2015.08.25 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nehezen lett meg, az eredeti helyen nem volt, végül Kopepe leírása alapján találtam meg a pad mögött, oda is tettem vissza, de a kerítésen belül számomra nem volt egyértelmű, mindegy, lényeg hogy végül meglett.

GCSek_20150825135133.jpgGCSek_20150825135500.jpg
büfés 2015.08.23 14:58 - Megtaláltam
Egy újabb élmény. Köszi a lehetőséget
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

kopepe 2015.08.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.71
Bringával jöttünk.
A láda a kerítésen belül a földön hevert. A sövény mögötti pad beton lába mögé helyeztem vissza. (ez még a koordinátán...)
Megérdemelne egy jobb rejtést!
A kápolna környéke amúgy jó hely.

Péter60 2015.08.22 16:30 - Megtaláltam
ok

Strombus 2015.08.22 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.29
Szép kis kápolna. A megközelítés a hétfői óriási esőnek köszönhetően nem volt gond, a homokutak pont annyira voltak nedvesek, hogy a trekking bingával is jól tudtam haladni. Ha a múlt héten jövünk, azt hiszem, végig gyalogolhattam volna a száraz homokban.

A sövény kiszáradt, gondolom ezért találta valaki jobbnak a kápolna sarkához rejteni a ládát. Jó lenne ez a változást a ládaoldalon feltüntetni.
Tettem laminált muggli infot és tollat.

geooszi 2015.08.21 00:00 - Megtaláltam
A figyelő mugli szemek miatt nem álltunk neki keresgélni. Kérjük a fénykép alalpján elfogadni!
Köszi!

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2015.08.23 08:36]

 
CicóMicó 2015.08.21 00:00 - Megtaláltam
Ott jártunk, de sokan voltak a környéken, így inkább nem is keresgéltünk. Kérjük a kép alapján elfogadni!

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2015.08.23 08:36]

 
Liberty 2015.08.15 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Leányfalui strandolás előtti ládatalálat. Nagyon helyes a kápolna, különösen szép a Madonna szobor. Nagyon tetszik a ládaoldal információja Surány és a kápolna történetéről. A ládikót én is a kerítésen belül találtam és helyeztem vissza. A sövény nagyon ritkás, valószínű a meleg miatt elvesztette lombozatát, így nem is lehetne az eredeti helyére visszatenni. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Pócsmegyer-Surány címere
Salax 2015.08.11 13:05 - Megtaláltam
Meglelénk, bár nem a helyén.

gym 2015.08.11 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

A láda egy kerítés mögött, de elérhető helyen van, teljesen szabadon. Nem tudom, ez szándékosan van-e így, de a leírással nincs összhangban. Mi oda tettük vissza, ahol találtuk.

horvathzs 2015.08.10 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szaboneki 2015.08.10 12:39 - Megtaláltam
Láda megtalálva, a kerítés mögött. Szerintem biztonságban van itt, mi is ide tettük vissza

mikozoltan 2015.08.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Nagyon ötletes rejtés volt, a legkisebb volt a legügyesebb közülünk, neki másképp jár az agya :-). Köszönjük a rejtést!

Snipermaster 2015.08.02 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.74
A leírás alapján a templom másik oldalán kerestem. A korábbi logok segítettek.
Köszönet a rejtésért!

Bogi és Bálint 2015.08.02 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2015.07.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
A ládát a templom sarkánál, az emléktáblánál találtuk meg.

Csizmások 2015.07.19 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg] 40 km-es kerekezés közben.

picuresnagyur 2015.07.18 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Egyetlen csúfító körülmény: a hernyók jól lezabálták a bokrokat... A hely hangulatos lenne enélkül. Köszi

stikli08 2015.07.18 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pihe 2015.07.11 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Bringázás a szigeten program keretében tekertünk el ide.
Kellemes kis hely és a környezete is rendben van tartva.
A TB nem volt már a ládában.
Köszönjük a lehetőséget!

Ematyi 2015.07.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.90
Strandolás után találtam meg.

Gábor és Edit 2015.07.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.61
A ládába beraktuk a "Box Ship" TB-t.

 
LH458 2015.07.04 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Jó volt ez a surányi séta, szép üdülőtelep.
Köszönöm a lehetőséget!

 
Ildióbuda 2015.07.02 15:39 - Megtaláltam
Ok.

Keszibogár 2015.07.02 15:39 - Megtaláltam
Megkerestem eme remek rejteket, s meglett. Köszönöm! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Tathalas 2015.06.26 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)
Nagyon helyes kis kápolna, szépen gondozva, karbantartva - tetszett :)

csipet_csapat 2015.06.22 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.14
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

 
Zahy 2015.06.21 11:10 - Megtaláltam
BEAC-bringatúra

"J&J" 2015.06.21 11:10 - Megtaláltam
BEAC biciklitúra a Szentendrei szigetre.
Zahyval közös találat

ellfelek 2015.06.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.37
A kis körtúránk utolsó része... Aranyos kis kápolna. Érdekes, hogy itt mennyi a földút...
Köszi a rejtést!

bcs723 2015.06.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Szentendrei szigeti bringatúránk első ládája :)
Köszönjük a rejtést :)

nmárti 2015.05.31 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
A doboz rozsdás, a füzet teljesen átnedvesedett benn. Az örökzöldde valami történt, mert teljesen kiszáradt. A kápolna tetszett, köszi a rejtést!

Pincehegyiek 2015.05.25 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Svéd 2015.05.09 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Szép környezet, jó kis pihenős rész :)

Köszi a rejtést.

cila 2015.05.09 19:07 - Megtaláltam
Tahitótfalu - Kisoroszi - szigetcsúcs - Surány - Tahitótfalu bringatúra legdélebbi állomása. Köszönjük a rejtést!

befi 2015.04.25 17:00 - Megtaláltam
Éppen akkor kezdődött az Istentisztelet, így nem akartunk a bokorban kotorászásunkkal zavarni senkit sem. Szép, gondozott a templom, látszikigény van működésére. Kérjük fogadd el találatnak.

Maga a megközelítés elég kalandosra sikerült, mert a két főutcát, amin meg lehet közelíteni, teljesen lezárták csatornázás miatt, a mellékutcákban meg helyenként olyan mély volt a homok (ott is csatornáztak, de az már kész volt - már ahol), hogy néha szinte belefulladt az autó. Amin bementünk, azon kimenni nem tudtunk, sok-sok csalinkázással sikerült csak az aszfaltos útra kijutni. Nagy kaland volt.

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2015.05.02 11:10]

 
gores 2015.04.25 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltuk. Útépítés miatt a falu lezárva. Azért mégis odaértünk. Köszönjük.

nyomozócsapat 2015.04.20 14:27 - Megtaláltam
beazott. logfuzet tiszta viz. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2015.03.15 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1c] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2015.03.15 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1d] [wapon beküldött szöveg]

ryuu93 2015.03.15 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2015.03.15 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.46
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

neogeo 2015.02.21 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Nyáron tuti szebb, de most is élveztük.

vaslemez 2015.02.15 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
Helyes kis kápolna.

jpal 2015.02.15 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.81
2008-ban ládáztunk a Szentendrei-szigeten, ezen a napos februári vasárnapon most újra eljöttünk ide négy ládát megkeresni: GCSek, GCblue, GCUTAK és GKiso.
Köszönjük a rejtést.

A haranglábnálMadonna
Chubby 2015.01.30 11:05 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KRobi88 2015.01.30 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2015.01.17 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

 
GeoGirl 2015.01.10 14:27 - Megtaláltam
köszi.

Bagee 2015.01.10 14:27 - Megtaláltam
köszi!

álomfogók 2015.01.01 16:00 - Megtaláltam
Ez az év is jól kezdődik ...

K-55 2014.11.23 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Tényleg szép és érdekes a kápolna a haranglábbal, a Mária szobor gyönyörű. Sajnos be nem jutottunk, november végén teljesen kihalt a telep. Lementünk a partra is, jó dolguk lehet a surányi csónakázóknak, strandolóknak. A.

kmark 2014.11.01 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltuk!

barathg 2014.10.23 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mercenary 2014.10.18 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.99
Szentendrei-szigeti biciklizés közben....

csabi1955 2014.10.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.25
Megvan, köszi

Tomcache 2014.10.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Ok.

zoalka 2014.09.20 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Csend és béke honol.

ZizAti 2014.09.20 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fa-peti 2014.09.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Szentendrei-szigeti kerékpártúra közben levadászva. Sikerült megtalálni a szerintem egyetlen aszfaltos útvonalat aminek örültem. Az utolsó pár méter volt már csak földúton. A ládika gyorsan előkerült. Kellemes hely, tetszetős kápolna :). Köszönet.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

A harangA kápolna
donkardos 2014.09.06 12:34 - Megtaláltam
Pilisi Tekerő közben útba ejtettem.

csbagi 2014.08.19 10:50 - Megtaláltam
Szentendrei-szigeti biciklizés közben ezt is begyűjtöttük Istvánnal.

 
Cseber 2014.08.19 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival.

Pilis50 2014.08.11 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Nyugodt emberek laknak errefelé ...

Az új füzetbe 1-nek írtam.

urbanj 2014.08.09 17:15 - Megtaláltam
Ma hirtelen ötlettől vezérelve indultunk ládázni a Szentendrei szigetre. Sajnos a ládák többnyire nem lettek meg, viszont nagyon szép helyeken jártunk. A kápolnánál valószínűleg misére készültek, nagy volt a felhajtás, így nem mertem nagyon kutakodni itt. A kápolnát éppen ezért azonban sikerült belülről is megtekintenünk, majd egy nagy sétát tettünk a Duna-parton is, ahol sokan napoztak, fürödtek. Hangulatos hely. Talán a képek alapján elfogadod a találatot.

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2014.08.10 12:44]

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2014.08.03 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.89
+ /Quatermain/ [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Furtyka 2014.08.01 18:13 - Megtaláltam
2 méterre álltunk meg kocsival a ládától. Köszi a rejtést! :)

deva 2014.07.30 18:50 - Megtaláltam
Köszönjük! A logbook megtelt. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

njuca 2014.07.30 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.77
Dunakeszi felől tekertünk ide. Nagyon hangulatos a kápolna. A körülötte lévő utak nincsenek leaszfaltozva, ez egy kissé kényelmetlenné tette a kirándulást, de nem volt veszélyes. Ha valaki szívesen megnézné belülről is: mise minden szombaton 17:30-tól, református istentisztelet augusztusban szombatonként 19.00-től.
A logbook betelt. Köszönöm a rejtést!

túráZoo 2014.07.27 10:46 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

SzantoA 2014.07.26 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
GCSZEI közben útba ejtettem.

eleem 2014.07.20 12:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

katnorbi 2014.07.19 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Today 2014.07.19 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

ha0rzk 2014.07.06 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Egy jó kis edzés közben találás.
Zarnó

dobozka 
Klári 2014.06.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.80
Megtaláltam!

ramicsabi 2014.06.22 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Szép hely :) Sajnáltuk, hogy nem láthattuk belülről is, de majd legközelebb. Köszi a rejtést!

 
polgaradri 2014.06.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Sajnos be nem tudtunk menni. Nagyon hangulatos.

almatata 2014.06.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.80
Köszönjük a rejtést!

peterpan 2014.06.09 17:02 - Megtaláltam
Sajnos a leírás szerinti helyen csak egy kvázi fészket találtunk. Képek mellékelve.

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2014.06.14 19:13]

gugucska 2014.06.09 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Megtaláltuk, köszönjük a rejtés, hangulatos, nyugodt kis hely :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Marvin 2014.06.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Fárasztó biciklizés eredményeképpen megleltem.

Aleph & Rita 2014.06.05 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
A szigetspicc meglátogatása után átautóztunk ide. Azt hittem, hogy jobban "erdei" a kápolna, de hangulatos így is. Köszönjük a megmutatást!

akosgy 2014.06.01 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
62 km-es szigetkerülés tótfalusi indulással. A záporokat sikeresen kikerültük. Kedves kis hely. Gyerekkoromban a nyarakat Horányban töltöttem, nagyon sokat jártam erre, kellemes, nosztalgikus emlékeket idézett fel. Köszi.

Famágus 2014.05.03 15:30 - Megtaláltam
Kellemes hely, Oldfoxxal köszönjük szépen!!

 
oldfox 2014.05.03 15:30 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

Szaffy 2014.05.02 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
köszönjük!!

Hegee 2014.05.02 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

StiviG 2014.05.01 18:30 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2014.05.01 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.93
Kerékpáros találat Határcsára - GCSZEI-3 - GCSEK - GCSZEI-4 - Határcsárda útvonalon.
Nagyon szép a kápolna, és jó kis eldugott helyen van. Csendes környék lehet, de most az "Acélváros"-tól zengett. :)
A láda könnyen meglett, pont, ahol számítottam rá.
Köszi

Zolee140 2014.04.27 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.04
Köszi a rejtést! Hosszas bokorturka után megleltem. :D

Útközbenoldal
Harangtorony:)
Stewe 2014.04.27 11:32 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dream Theater 2014.04.19 16:47 - Megtaláltam
O.K. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kincsködmön 2014.04.13 14:25 - Megtaláltam
köszi

hesim 2014.04.13 14:25 - Megtaláltam
+

alexi 2014.04.13 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Nagyon hangulatos hely. Köszönjük a rejtést!

Ruttkay 2014.04.05 16:00 - Megtaláltam
KX!
Horányi tekergés végén. NG

Kincsvadászó Kalózok 2014.03.28 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

guppik 2014.03.27 12:00 - Megtaláltam
Tekergés a Szentendrei-szigeten, köszönjük!

divemaster 2014.03.27 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
köszi

TáboryElemér 2014.03.23 17:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

vizipinty 2014.03.23 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Dester 2014.03.23 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Könnyen meglett, bár a sok mugli miatt kissé ténferegtünk még a környéken. Hangulatos hely, köszönjük a rejtést! :)

A kápolna
Logolás :) 
Bernáth 2014.03.22 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.79
Mai utolsó találatunk. Még zárva van a kápolna, így csak kívülről tudtuk megnézni. A láda hamar meglett. Köszönjük.

Lordenfolc 2014.03.20 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Jó volt!

Dióskanyar 2014.03.08 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.59
Megtaláltuk. Köszönjük.

Pajzsika 2014.03.08 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.59
Megtaláltuk, köszönjük!

Tototo 2014.03.02 11:10 - Megtaláltam
Köszönjük!

Mókus Család 2014.02.25 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Szuper környék, még soha nem jàrtunk erre :) Köszi :)

a Mókus Családa Kápolna
Csaba1 2014.02.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.46
A mai harmadik...

kolibri 2014.01.26 14:44 - Megtaláltam
Montgomery is velünk volt. De annyira hideg volt, hogy második életévének első ládázása nem sikerült túl hosszúra. Hangulatos környék!
:o)

gyurgyalog 2014.01.26 13:36 - Megtaláltam
:)

Gyombi 2014.01.06 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Kedves hely [wapon beküldött szöveg]

Jó, hogy eljuthattam ide is! Szívesen megnézném a helyet élőben, amikor van élet, mise, nem olyan kihalt, mint most. Egy ideig kerestem, mer ugrált a gps, meg a szomszédban füvet nyíró emberre is vártam kicsit, de végül elolvastam a wapos segítséget és meglett, ha nem is nyílt ki könnyedén. A partra is lementem, szép volt. Köszönöm, hogy elhívtál ide!

gyusz_58 2013.12.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.00
Mindig szerettem volna a szigeten ládázni...
Köszönöm a rejtést

szapi 2013.12.27 14:50 - Megtaláltam
Irány Surány! :-)

 
Ládagyár 2013.12.22 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Köszönjük a rejtést! Ládagyár

columbo 2013.12.13 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Kollimmal :-)

Köszönjük!

TücsiTeam 2013.12.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
Megtaláltuk.

esztelneki 2013.11.16 15:30 - Megtaláltam
Köszönöm, szép kis kápolna

kicsiogre 2013.11.16 13:07 - Megtaláltam
Hangulatos kis kápolna, köszönöm a rejtést.

balipou 2013.11.11 11:11 - Megtaláltam
Koszi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Csuhás 2013.11.09 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.41
Rejtett kincs ez a kápolna. A szobrok is tetszettek. Egyszóval érdemes volt idejönni. Köszönöm!

Csuhás, Vándor

MegérkeztünkFeszület
Szobor a falbanA padokért kár
Glac 2013.11.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.93
Köszönöm.

lczandris 2013.11.04 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Csepereg az eső, de megtaláltuk! Köszönöm a lehetőséget. Egy travelbug beköltözött!

totik 2013.11.01 15:00 - Megtaláltam

Köszönjük a rejtést!

(Viki, Geri) Krisz', TZretek34 2013.10.23 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Gabro 2013.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
:-)

bumbika 2013.10.13 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
OK!

CacheFinder 2013.10.05 14:56 - Megtaláltam
Autós felhozó ládázás közben próbáltuk megkeresni a ládát. A kápolna szép, de épp velünk egyidőben érkezett két néni is aki a padok egyikére leülve beszélgetni kezdtek. 25 percig vártuk, hogy elmenjenek, de ők kitartóbbak voltak. A csésze épségének érdekében nem keresgéltük, hanem puhány kanapékesserként kérjük a tisztel elrejtőt a találat elfogadására!
Előre is köszönjük!

[Jóváhagyta: 19izsi73, 2013.10.12 19:50]
[Megköszönte: CacheFinder, 2013.10.14 11:46]

Kápolna közelrőlA nemtalálás egyik oka
Robogo 2013.10.05 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
RoTour 3 alatt kerestük fel a ládát csoportosan.
Köszönöm a rejtést!

pakot 2013.10.05 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

LCSOKA 2013.10.05 10:30 - Megtaláltam
TFTC.

R.Guszty 2013.10.05 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
RoTour III. alatt kerestük meg ezt a ládát is. Szép, nyugodt környék. Kösz a rejtést.

kia71 2013.10.05 00:00 - Megtaláltam
Szép kis kápolna és a környék is tetszett. Köszönet a rejtésért.

SAJP 2013.10.04 15:09 - Megtaláltam
Köszönjük.

scele 2013.09.29 14:36 - Megtaláltam
mögvan [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

katika 2013.09.29 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Megtaláltuk Ferivel, nem volt túl nehéz. A környéken jó nagy csend volt. Köszi!

Cerberus 2013.09.28 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.21
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Igazi drive in :)
Attil@ & Réka 2013.09.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Gyors találat GPS nélkül, a leírás alapján is könnyen megtalálható.
Köszi a rejtést ;)

petili 2013.09.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Köszönjük a rejtést!

Csaba & családja 2013.09.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.44
Megtaláltuk. Köszi a rejtést!

Blue Mali 2013.09.01 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Köszi a rejtést Izsi!

Feleségemmel Piroskaa1-el kerékpárral kerestük meg Leányfaluról.

Köszi az élményt, erről az érdekességről még nem tudtam, így egy újabb élménnyel lettem gazdagabb.

Jó kis tempóban tekertünk, hol pofa, hol oldal, és kevés hátszél társaságában.

Duna part itt is szép volt.

Figyelem: Aug. 25.-én ment idén utoljára a rév!!

Köszi.

becko 2013.08.30 11:50 - Megtaláltam
Ma a Szentendrei sziget, és környékének szeplőtelenítése volt soron, befejezésként a Budapest kerülő GCNEWS záró ládája is meglett.
A bakancsba belekerült 28 - igaz csak síkvidéki - km.

sereva 2013.08.22 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szaboist 2013.08.20 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.05
Remek környezet, nagyon hangulatos templomocska. Köszönjük a rejtést! TB-t elhoztuk, megragasztjuk és tovább is visszük :-)

 
smafu 2013.08.19 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Horány - GCSek - GCblue - GCHID - GCNret - GCKiso - GCUTAK - Horány, 55 km, 3:52 mozgás, 1:50 állás, bringával. Sziget-szürkítő tekerés.

Mai első találat. Hangulatos hely, jó rejtés. Tovább GCblue felé.

Yoe 2013.08.19 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
ok

VP 2013.08.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.42
Kajakkal a Római-partról. Gyönyörű volt ma a Duna, napsütés, enyhe szél, meleg víz, ...
Húsz éve még vasárnap délután tele volt a víz kiel-boatokkal, kajakokkal. Most pár túrakenu, néhány öreg - viszont motorcsónakok, vízisí, ... Kár a Rómaiért, és az onnan induló régi víziéletért.

H+W 2013.08.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönjük a rejtést!

sz.v.endre 2013.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Meglett, kösz a rejtést...!

TigerCat 2013.08.14 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2013.08.14 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.28g] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2013.08.10 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Nagyon helyes kis kápolna! Belülről sajnos nem sikerült megnéznem! A rejtést magába foglaló doboz anyaga időközben műanyagról fémre változott! Köszönet a rejtésért!

qpci 2013.08.08 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Ötletes rejtés, szép nyaraló környéken. Nagyon köszönjük a rejtő készséges telefonos segítségét. Az utánunk jövő kessereknek üzenjük, hogy ha bár a koordináta picit közelebb visz is a nyaralókhoz, ne menjenek oda! Maradjanak a templom közelében, mert velünk egy ott élő idős bácsi közölte, hogy itt nincs semmiféle láda, és hívja a rendőrséget, mert ez biztos illegális, amit csinálunk. Később megmutattuk neki a megtalált ládát, és kedvesen elmagyaráztuk a játék mibenlétét, és reméljük a következő kessereket nem küldi melegebb éghajlatra.

Pupu 2013.08.08 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 4.26
A Szentendrei-szigeten bringázgattam (97 km), ahol lehetett, a Vízmű útjain. Váccal szemközt csobbantam is egyet. A templomért nem kellett nagyot kerülni, köszönöm a helyet!

A harangláb versikéjén eltűnődtem. Amíg fehér lovat áldoztunk a Magyarok Istenének, és Csaba királyfi seregei vágtáztak a Hadak Útján, az Enns folyó volt Magyarország nyugati határa. Mióta átvettük a Nyugat istenét és bálványait, minduntalan megszállnak, kifosztanak minket. Kívánom a költőnek és hívő társainak, hogy minél kevesebb kiábrándító tapasztalatot szerezzenek.

 
zöldfülű 2013.08.06 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Lefülelve :-)

Börzsönyi hegyek helyett irány Surány! De csak mert ez a hosszan tartó hőség már engem is a vízpartra száműzött :D

Természetesen előbb a munka, azután a szórakozás :)

Köszi a rejtést

Gábor75 2013.08.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
Lopalodóval közös találat. Bringával érkeztünk a Szentendrei szigeti ládákat összeszedni, ezt is útba ejtettük. Jó meleg volt egész nap, de érdekes módon azért túlélhető volt itt a szigeten. Ide már sötétben és autóval érkeztünk. A keresés kicsit több időnkbe került a jó rejtésnek köszönhetően. :-) Otthon ittam egy pohár tejet az egészségedre! :-))
Köszönöm a rejtést!

Lopakodó 2013.08.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Szentendrei-szigeti biciklizés után ezt is útba ejtettük. Köszönjük a lehetőséget!

Mikulás 2013.08.02 19:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.53
Munka utáni tekerés Dunakesziről és vissza. Már régóta nézegettem ezt a közeli célpontot, de árvíz idején eszmbe sem volt ide látogatni. Most viszont alacsony a Duna, szépen gurultam a gáton és vissza. Kedves hely, tetszett!

Mikulás

zsorzs 2013.07.28 11:00 - Megtaláltam
Tetszett a tó! [wapon beküldött szöveg]
Mi a padon találtuk a ládát! Beszéltünk is a rejtővel... :-)
A megtalálást egy kiadós ebéddel ünnepeltük Horányban.

12
34
5 
SagiK 2013.07.28 11:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mr Zerge 2013.07.28 10:25 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... [wapon beküldött szöveg]
Eléggé drdrive-in, a melegben így is jól esett a megtalálás. Tetszett a kápolna, kényelmesen lehet logolni az elötte lévő padokon.
Üdv Mr Zerge.

LaySoft 2013.07.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.61
Pócsmegyeri strandolásunk alkalmával kerestem meg. A kis kápolna nagyon tetszett, szépen meg van csinálva a park körülötte.

navistreet 2013.07.27 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
:)

ier 2013.07.26 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28c] [wapon beküldött szöveg]

wodorka 2013.07.25 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

V_Gabor 2013.07.24 14:47 - Megtaláltam
Biciklivel.

Végre ide is eljutottunk! Köszönjük, hogy megmutattad. Mónika és Gábor [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
Attilacska 2013.07.23 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

J-Imi 2013.07.21 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.97
Surányi kirándulásunk alkalmával levadászott ládika. Köszi a rejtést:) Évi&Imi

igelkott 2013.07.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.74
Köszi, hogy megmutattad, nagyon hangulatos!

Norbi85 2013.07.19 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.82
Bringával sikerült a találat. Köszönöm a rejtést!

 
Zergi 2013.07.18 09:43 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.32
Fogtam!
Visegrádról Pestre tett kitérővel lett meg. Nyarait itt töltő tankörtársnőmre emlékeztem :( Ő szokta énekelni, hogy: Már minálunk itt Surányban huncutok a lányok. Szoknya alatt, szoknya alatt bugyogóban járnak. Szoknya alatt bugyogó, bugyogóban pertli, pe-pe-pertli, gumipertli, gyere Rózsám húzd ki! Én kihúzom a felét, te meg a másik felét, pe-pe-pertli, gumipertli, gyere Rózsám húzd ki! :)
A doboz fedele törött, nem zár! Összegumiztam, de nem ez az igazi megoldás!

 
matte88 2013.07.16 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Köszönöm!

macikupac 2013.07.14 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.32
Bringával a Duna-parton 3.

Ha már ott voltam Dunakeszin a révnél, kompra pattantam és bejöttem a szigetre is. A gáton tekertem egészen idáig. Még sok helyen látszik az árvíz elleni védekezés nyoma. Ideérve könnyű dolgom volt, mert a környék kihaltnak volt nevezhető. Bár a környékbeli nyaralókból szűrődött ki zaj, az teljesen normálisnak hatott. Így, a helyszínen nekem kicsit csalódás a hely. A moderáción nem tudom megmondani, hogy miért, de valahogy nagyobbnak, jelentősebbnek tűnt a hely. Nincs vele bajom, csak picit többet vártam. A doboz könnyen és gyorsan meglett, de a 4 fülből csak 2 van. Ezért nem zár jól a dobozka. Míg logoltam, kicsit ettem és pihentem is, majd egy másik utat választva hazafelé indultam. Muki tekert ma velem.

[wapon beküldött és otthon kibővített szöveg]

 
benger 2013.07.13 16:40 - Megtaláltam
OK [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Bubuka 2013.07.12 13:30 - Megtaláltam
Lányom nemrég háztulajdonos lett a környéken, vele sétáltunk el ide.

bencikusz 2013.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megvan!
A láda fülecskéi már elég rozzant állapotban vannak.
Csere nem ártana.
M-B

Csg12 2013.07.11 17:00 - Megtaláltam
Bicajos találat. Köszönöm, hogy megmutattad ezt a helyet!

ERNO 2013.07.08 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Horányi nyaralás közben átugrottunk. Kösz a rejtést!

Logoló leány 
mcfreeze 2013.07.01 09:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

jana.hu 2013.06.28 15:47 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

eckerg 2013.06.28 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
A tahitótfalui és szigetmonostori gyerekeknek tartott hittantábor közben láttam meg a GPS-en, hogy ide is került egy láda, rögtön meg is kerestem. Köszönöm a rejtést!

OsiOsi 2013.06.23 13:15 - Megtaláltam
Kerékpárral(nagyapám régi Csepel bringájával): Népsziget - GCSICA - Szentendrei rév - GCSek - Gödfelső - Dunakeszi - Budapest. Mindkét ládát a Hóvirág utca felől közelítettük meg. ;-)

Gyros 2013.06.18 21:33 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
kl 2013.06.02 10:38 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

lizzard és csapata 2013.06.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Köszi a lehetőséget, teljesen jó, nyugis hely.

rétihéja 2013.06.01 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Szombat reggel minden kihalt a környéken... A vizes bokor alól hamar kitúrtuk.
Köszi

mazsola069 2013.05.29 08:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
szmájlira cserélve. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Hz 2013.05.26 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.28
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Találat 
Biobori 2013.05.25 00:00 - Megtaláltam
Esti séta alkalmával a kápolnát is útba ejtettük.

melinya 2013.05.20 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg] :-)

Diácska 2013.05.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Gyönyörű környezet!

zx81 2013.05.20 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.13
Megtaláltuk, bár kicsit nehezen. A környék nagyon szép. Köszönjük a rejtést. zx81

nogacsalad 2013.05.20 11:35 - Megtaláltam
Részletek később...

Esteban62 2013.05.19 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Szigeti bringázás közben útbaesett... :-)

soka9001 2013.05.19 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Megtaláltuk, családi vállalkozásban. Nem is tudtam, hogy ezen a helyen kápolna is található. Meghitt kis imaház. Kár, hogy nem láthattuk belülről.
Köszönjük, hogy ide is eljuttattál.

reweptor 2013.05.18 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Discover 2013.05.18 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
Tartott még az Istentisztelet a templomban, de sikerült észrevétlenül levadászni a ládát.
Köszönöm a rejtést!

tudo 2013.05.18 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.38
105 km kerékpár edzés a Budapest - Újpest - Szentendre - Szigetmonostor - Pócsmegyer - Tahitótfalu - Kisoroszi - Leányfalu - Budakalász - Budapest útvonalon 1 új és 5 régi ládával. Ideális idő, ideális körülmények végig.

GCSZEI 3. pontjánál másztam ki a homokból, Surányban egy volt kollégámmal beszélgettem. Gondoltam, hogy a Surányi erdei kápolnához vezető út újra homokos sár lesz a tegnapi felhőszakadás után. Azonban a ládához a megadott úron teljesen tiszta kerékpárral lehetett érkezni! A láda azonnal meglett.

Megnéztem a kápolnát. Ismerősöm lakik Surányban, nosztalgikus volt matatni ilyen szép helyen. Logoltam, húztam fel a szigetcsúcsra GCUTAK-ig. Fordultam, visszafelé kivételesen a szél is megfordult, és oldalhátszél lett belőle hazáig. 52/15 - 52/17 között átlagos 88 rpm ped. és 135 bmp pulz. mellett húztam hazáig.

TalálatSurányi erdei kápolna
HaranglábMária
KisorosziVadvirágok
serszab 2013.05.17 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

alecar 2013.05.12 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.75
Helyes kis kápolna. Köszi!

gnegyzet 2013.05.12 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Köszönjük a rejtést.

Attibati 2013.05.12 10:45 - Megtaláltam
Szerencsére elég részletező a wapos leírás, mert nekem nem sikerült észrevenni a ládát csak kitapintani.
A rejtés szerintem egy kicsit alulértékelt.
Meglepődtem, hogy milyen nagyra nőtt a surányi üdülőterület.

erdélyiek11 2013.05.11 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2013.05.11 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük...

fubenalvo 2013.05.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.14
A szigeten tett kirándulásunk utolsó pontja lett. Először pont misére értünk oda és nem akartuk megzavarni bokorban kutatással. Lehet furcsán néztek volna ránk... :)
Tettünk egy kitérőt még Szigetmonostorra és visszafele már nyugodt körülmények között hamar meglett.

Köszönjük a rejtést! :)

 
hitamas 2013.05.10 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Tetszik a hely. Tulajdonképpen az egész sziget ... :)

kobcikrajci 2013.05.09 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.00
Mai bicajtúra során felfedezve. Inkább a története érdekesebb, mint a környezete.

Szabó Család 2013.05.08 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Szép környezetben, jó rejtés. Köszönjük.

Mihul 2013.05.06 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCSek_2013056122433.jpgGCSek_2013056123040.jpg
Togo 2013.05.05 20:43 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

Petra 2013.05.05 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Gyönyörű hely :)

h.krisz 2013.05.05 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Nagyon tetszett a templom, köszönöm, hogy megmutattad.

Enef 2013.05.04 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Remek rejtés! Szép környezet. Köszönet a rejtőnek.

benist 2013.05.04 14:46 - Megtaláltam
Bringával Börzsönyligetből. A kompozás a ritka járat miatt nem volt a legszerencsésebb, de addig is nézegettem a börzsönyi patakok által barnára színezett Dunát. A kedves kápolnánál könnyű dolgom volt, egy lelkes ifjú bringás páros már elővarázsolta a dobozt. Jó barátom Surányi illetőségű, többször jártam már nála látogatóban, de a kápolnát még nem sikerült útba ejteni. Visszafelé kicsit szenvedtem az élénk szembeszéltől.

WADMAC 2013.05.04 14:40 - Megtaláltam
.

Jadrana 2013.05.04 14:40 - Megtaláltam
Szigeti kerékpáros túra keretében találtuk meg, közben egy kedves ládásztárssal is találkoztunk... köszönjük a rejtést!

Puszkany 2013.05.04 13:36 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszi a lehetőséget! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Dudika 2013.05.04 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltam Köszönöm a rejtést.

atipapa 2013.05.02 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

lagaf 2013.05.02 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Megtaláltam. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Ha már hozzánk ilyen közel jelent meg a láda, ráadásul ma még szép délutánunk is volt, elugrottunk megnézni a kis kápolnát. Először a dobozt kerítettük elő (ott van az, csak jól meg kell nézni...), majd körbejártuk az épületet, hogy megcsodálhassuk arányait és Puszta Sándor papköltő időmértékbe szedett avató sorait:

Ősi magyar vezér állt
   hajdan e parton
Vad paripák vérét
   itta pogányul a láng.

Mostan a Krisztus urunk
   áll őrt e bájteli vártán,
E templom övé s tornya
   büszkén az égre mutat.

A vastag porréteggel fedett, szinte teljesen kihalt, hajdan szebb napokat látott üdülőtelep nem nagyon nyerte el tetszésünket; szinte semmit sem változott 30 év óta, amikor is utoljára errefelé jártunk. Mindenesetre köszönjük a rejtőnek, hogy ideinvitált bennünket.

Ui.: Apropó jelszó: lehet, hogy a rejtő pusztán nyelvi humornak szánta, de azért megjegyzem: ilyen helyesírással magyar szó vagy kifejezés valójában nem létezik, se egybe- se különírva... ;-)

Érkeztünkkor..."Háború volt..."
Szakadt a kötele...Színpompa
"Pihen a komp, kikötötték..."Zárva!
Orgona van - minden mennyiségben...A doboz és tartalnma
Biobori 2013.05.01 21:52 - Egyéb
Vicces, hogy pont akkor nem vagyok otthon, amikor megjelent a láda. Mindegy, végülis úgyis a hely a fontos, a találat pedig megvár.:)

eazs 2013.05.01 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Köszönjük, kellemes kis hely

Oriza 2013.05.01 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Végre, egy surányi láda. Lévén felsőgödi születésű, szüleimmel (aztán a barátokkal) nagyon sokat jártunk át nyaranta a család kielbootjával. A csárda kultikus hely volt, Apu korsó csapolt söre mellett nekem a málnaszörp... igen, a 60-as években.
Azóta sem látott, nagy vizi élet volt, barátságok, kedves emberek. Seres Öcsi egyszemélyes sportkajakja, Seres Tibi fakó-piros farmotoros csónakja, egy Moszkva motorral. Patyi bácsi Tümmler oldalmotorja, ami egy igazi oldalmotoros csónaktestre volt szerelve. Nekünk a kielhez egy Sirály oldalmotorunk is volt, külső köteles-berántós - iszonyú hangos -, de a kompot is megelőztük vele!
Aki tudja, miről beszélek, annak most úgy borzong a háta. mint az enyém.
Köszönöm, élmény volt!
Oriza.

Csárda ma (sokkal kisebb)Lépcső a volt komphoz
A felsőgödi csónaklejáróRÉV, ami nincs....
Miley98 2013.05.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.32
Kicsit nehezen találtuk meg,de ez csak felületességünknek köszönhető.Pont ott volt ahol a gps jelezte.
Érdekes a kápolna,köszönöm a rejtőnek hogy itt is járhattam.

police107 2013.05.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.45
Mindig kellemes egy új ládát megtalálni.
Találat után kis sétát tettünk a Duna-parton. Köszönöm.

Niki&Ati 2013.05.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Életünk első GC pontja volt.
Új pontként került fel, így izgalmasnak találtuk, hogy ez legyen az első megkeresett ládikánk... hát nem voltunk elég gyorsak, de így is nagy élmény volt a keresés, megtalálás.

Kerticsorbi 2013.05.01 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Nagy rohanás, de megérte!!

Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]