FAQ
347. Boldogkő vára (GCBOLD)

Edoras és Meduseld Aranycsarnoka ;)

Edoras és Meduseld Aranycsarnoka ;)

Impozáns

Impozáns

Tájház és a vár

Tájház és a vár

A várudvar

A várudvar

Vigyázó-bástya

Vigyázó-bástya

Sokat használt lépcső

Sokat használt lépcső

A Szentiványi földvár dombja a várból

A Szentiványi földvár dombja a várból

Ólomkatona-kiállítás

Ólomkatona-kiállítás

Ásványkiállítás

Ásványkiállítás

Ásványkiállítás

Ásványkiállítás
Szélesség N 48° 20,647'
Hosszúság E 21° 13,978'
Magasság: 240 m
Megye/ország: Borsod-Abaúj-Zemplén
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2002.08.01 17:31
Utolsó lényeges változás: 2021.08.01 08:31
Utolsó változás: 2021.08.01 09:17
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: The Goonies
Ládagazda: guess.who
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.0
Úthossz a kiindulóponttól: 250 m
Megtalálások száma: 1341 + 17 sikertelen + 24 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.3 megtalálás hetente


[WAP: Kisméretű geoláda a szikla keleti tövében, kövekkel takarva. A láda mellett ott van a .com-os láda is, ne bántsátok!]

----------------------------
Nemzetközi TravelBugot ne tegyél bele! Köszi!

Az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 3098-2/2008. ügyiratszámú határozatában a geoláda kihelyezését engedélyezte.

A geoláda elhelyezéséhez Boldogkő Várának üzemeltetője, Boldogkő Község Önkormányzata hozzájárult.
----------------------------

A vár és a falu
Az aprócska község a Zempléni-hegység nyugati lábánál található, közúton és vonattal is jól megközelíthető.
A vár a tatárjárás után, a XIII. század második felében épült, a Kassára vivő fontos kereskedelmi útvonalat és a Hernád-völgyét védte: a vulkáni tufából képződött hegy tetejéről nagy távolságok ellenőrizhetők voltak.
Az eredeti építtető a Tomaj nemzetségbe tartozó Tyba nevű ispán (vagy családjának egyik tagja) volt, ebben az időben a vár még mindössze egyetlen, négyszögletes alapú, ötemeletes lakótoronyból állt (melynek ma már csak az alapjai illetve egyik fala van meg a ciszterna és a szárazmalom között).
Első említése egy 1282-ben, III. Endre által az Aba nemzetségbeli Amadénak adott oklevélben szerepel, Castrum Boldua néven. Azonban Károly Róbert a rozgonyi csatában Csák Máté fölött aratott győzelme után e várat is elkobozta az Amadéktól.
Ezután a vár többször gazdát cserélt: először a nápolyi származású Drugeth-család birtokolta (ebben az időben épült a felső várban a palotaszárny, a hozzá kapcsolódó háromszögletű torony és a ciszterna is), de 1388-ban Zsigmond király elzálogosította, így 1396-ban Czudar Péterhez, majd annak özvegyéhez és fiához került.
1427-től Brankovics György szerb despotáé lett a Belgrádról és a macsói bánságról való lemondásáért cserébe, ám 1456-ban már újra Mátyás király birtokaként szerepel. A XV. század további részében előbb a Parlagiak, majd Kassa városa, később Szapolyai Imrén keresztül Tomori György tulajdonába kerül. Ezekben az évtizedekben nyeri el a mai formáját is: a déli oldalon megépül a későbbi szárazmalom tornya, a nyugati oldalon a kapu tornya és a hozzá kapcsolódó védőfal, illetve a keleti oldal palotát védő fala is.
A XVI. század újra a gyakori tulajdonosváltások időszaka: Ferdinánd és János király, Báthori István után a Tomoriak birtokolták, majd 1542-ben Ferdinánd Patóchy Ferencnek adományozza (Gyuláért cserében), akinek lánya hozományként adta Bebek Györgynek. A híres, de még inkább hirhedt Bebekek nagy valószínűséggel pénzhamisítással is foglalkozhattak a várban, a bronz- és vasöntő kohó sziklába vájt nyomai ma is megvannak. Ekkortájt építették a tömlöcöt is, melynek érdekessége, hogy ajtaja és ablaka sincs, a felső nyíláson keresztül, valószínűleg kötélen engedték le a rabokat.
A Bebekek 1560-ban már tovább is adták várukat: előbb a Sárközyekhez, majd a Serényiekhez kerül. Úgy látszik, hogy Balassi Bálintot nem zavarták ezek az évtizedek, mert a bizonyíthatalan hagyomány szerint a várban írta Borivóknak való című versét.
A XVII. század második felében már különösebb hadászati jelentősége nem volt a várnak, ám 1701-02-ben a császári csapatok (több környékbeli várral együtt) ezt is igyekeztek lerombolni - szerencsére nagyrészt sikertelenül. A Rákóczi-féle szabadságharcban már egyáltalán nem játszik szerepet, 1715-ben, amikor a lőcsei jezsuiták kezébe kerül, már csak gabonaraktárként használják.
1753-ban a Péchyek veszik meg, de ők már nem költöznek bele, hanem Boldogkőváralján építenek barokk stílusú kastélyt maguknak. Hosszú idő után, 1890-ben házasság révén a Zichyek birtokába került, ezután egészen a II. világháborút követő államosításig az övék is marad. Az 1960-as évek elején megkezdődött a vár régészeti feltárása és a helyreállítás is, ekkor a palotában turistaszálló is kialakításra került - ez azonban hamarosan meg is szűnt. Ma hadtörténeti kiállítás, ólomkatona-gyűjtemény (a Muhi-csatát ábrázoló terepasztal), illetve -a korábban a vár pincéjében található- ásványgyűjtemény is itt kapott helyet.
Későbbi tulajdonosai megpróbálták újra lakhatóvá tenni, ám a felújítások idején a korábbiakkal nem túlzottan harmonizáló neogótikus stílusban építették át, így mára több helyen is felismerhetetlenné vált az eredeti, kora-középkori várfal felépítése.

A 2002-es újabb felújításkor a kaputorony és a déli torony is védőtetőt kapott, a kettő közötti falra pedig gyilokjárót építettek, illetve a délre nyúló sziklanyelven található egykori Vigyázó-bástya is újra kiépítésre került.
A vár jelenleg egész évben látogatható a LINKelt oldalon található nyitvatartás szerint.
A parkolóba való behajtás (pontosabban már a felvezető útra való ráhajtás) is fizetős lett! Aki ezt el akarja kerülni, inkább a településről felfelé menő turistautat használja, természetesen gyalog...
A láda kereséséhez NEM szükséges belépőjegyet venni - de a lusta és sietős ládászok csodálatos élményt hagynak ki ezzel.
Ma a Boldogkői várhegy a Zempléni Tájvédelmi körzet része, védett terület, így mindenkit kérünk, hogy ennek megfelelően viselkedjen!
A várról és annak nevéről szóló legendát Balogh Béni gyűjtötte össze, majd jelentette meg Szépen szálló sólyommadár c. kötetében. A legenda ITT elolvasható, de az oldal egyebekben is jó összefoglalót nyújthat az érdeklődőknek.

Egyéb látnivalók
A faluban a legjelentősebb látnivaló az 1768-ban épült, egyemeletes, barokk stílusú Péchy-Zichy kastély, amely ma szociális otthonként működik (így nem látogatható). A kastély hatalmas méretű, téglafallal határolt, arborétumszerű kertje Természetvédelmi Terület, azonban engedéllyel megtekinthető. A kastély bejáratának portája a  N 48° 20,240' E 21° 14,361' 182 m [GCBOLD+Porta] ponton található, előzetes engedélyt a kastély gazdasági igazgatójától a (46) 387-722-es számon lehet kérni.
A szintén a Péchyek által, ugyancsak barokk stílusban és a kastéllyal egyidőben építtetett hagymasisakos római katolikus templom N 48° 20,230' E 21° 14,379' 206 m [GCBOLD+KatTemp] a kastély bejárata közelében található.
A XVII. század végén betelepített ruszin lakosság előbb egy fatemplomot építtetett, ezt az 1700-as évek közepén tűzvész pusztította el, egyedül az ikonosztázt sikerült kimenteniük, melyet ma a görög katolikus templomban őriznek.
Az Arany J. u. 1. szám alatt található tájház  N 48° 20,387' E 21° 14,150' 165 m [GCBOLD+Tajhaz] is megtekintésre érdemes, elsősorban a régi használati tárgyak miatt (pénteken, szombaton és vasárnap 10-16 óráig tart nyitva, a felnőtt belépődíj 300 Ft).
A falutól nyugatra elterülő dombtetőn a térképek tanúsága szerint az őskori Szentiványi földvár N 48° 20,201' E 21° 13,088' 210 m [GCBOLD+Foldvar] maradványai vannak - mi azonban földvárra utaló, egyértelműen látható jeleket nem találtunk. Amiért mégis érdemes felkeresni, az a néhány hatalmas, lekerekített sziklatömb a dombtetőn  N 48° 20,265' E 21° 13,149' 200 m [GCBOLD+Sziklak]. Leírások szerint a földvár mellett állt a tatárjárás idején elpusztult Szentiván nevű falu is.
Gyalogosan a faluból nyugati irányban kimenő úton kell elindulni, majd a  N 48° 20,475' E 21° 13,323' 170 m [GCBOLD+WPSziklak] pontnál érdemes letérni az ott levő földútra. Innen már adja magát az útvonal.
A szomszédos Boldogkőújfalu keleti oldalán, többszáz méter hosszan terül el a Kőtenger Természetvédelmi Terület, melyen jókora, olykor méteres átmérőjű andezittömbök találhatóak. Ez ugyan csak kistestvére lehet a szentbékkállai vagy kővágóörsi hasonló látványosságoknak, de ettől még megtekintésre érdemes.
A vártól keletre található Cserák-hegyen egykori teraszos művelésű szőlők maradványai látszanak, és a legenda szerint egy betyár kunyhója is megmaradt ott.

Megtekintésre javasoljuk továbbá a közelben található arkai (GCARKA), vizsolyi (GCViBi) és hernádcécei (GCHECE) geoládákat is, hiszen az Országos Kéktúra Hernádcéce, Boldogkőváralja és Arka érintésével egyébként is errefelé vezeti a túrázókat.

A láda
A rejtekhely megközelítése: a vár körül futó sétaösvényen érdemes elindulni, a déli oldalon található vízmű kerítésénél kezdődik egy földút. Ezen észak felé haladva megközelíthető a rejtek, amely a második nagyobb sziklánál keleti oldalánál található, kövekkel álcázva. Egy sziklát meg kell mászni. A doboz kisméretű!
A megközelítési lehetőség a turistautak.hu térképén is fent van!
Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy ne keressen "alternatív" útvonalat, ne igyekezzen toronyiránt mindenen keresztül, mivel a hegyoldalban védett növények is élnek!
Szintén kérjük a ládát kereső sporttársakat, hogy a rejtek megközelítését és a visszarejtést is körültekintően végezzék, mivel ugyan a szikla takarásában nagyrészt nyugodtan lehet logolni, de mind a sétaösvényről, mind a várfal egyes pontjairól odaláthatnak a kiváncsiskodók...


Figyelem! Általam ismeretlen okból a .com-os láda a vár főbejáratától átkerült pontosan ehhez a rejtéshez. Felszólítok minden, legalább minimális tisztességgel rendelkező játékostársat, hogy a .com-os ládát NE vigye haza, NE rejtse máshová, NE törje össze, NE tapossa meg! Egyáltalán: csak abban az esetben nyúljon hozzá, ha a .com-ra is logolni szeretne!
A két láda nyugodtan elfér a rejtekben, a takaró kövek mindkettőt elfedik.


A ládakereséshez sok sikert, kellemes túrázást és jó időt kívánunk!

--------
Ládatörténelem
2002.08.01. Kikerül az eredeti láda, rejtője lophas.
2008.02.07. A ládát örökbefogadtuk.
2008.02.12. A ládaoldal megújult, a láda újra kereshetővé vált. Köszönet az illetékeseknek!
2009.08.23. A betelt logbook helyett új került a vödörbe.
2012.03.31. A betelt logbook helyett új került a vödörbe.
2014.04.26. Az eltűnt vödröt egy ládával pótoltuk.
2015.05.14. Az eltűnt láda pótolva egy miniládával, újra kereshető. Köszönet Discover ládásztársnak!
2020.10.24. Az eltűnt láda pótolva, újra kereshető! Köszönet Bluemali ládásztársnak!
2021.08.01. Az eltűnt láda újra pótolva, kereshető!
Állapot: kereshető
1 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (759 db): környezet: 4.80 rejtés: 4.51 web: 4.64 átlag: 4.65

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
+
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

laclac88 2022.09.21 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

Madwe és Zsuzska 2022.09.18 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

N.Apa 2022.09.17 16:55 - Megtaláltam
Marcival. Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Kroo 2022.08.28 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

nyikes101 és neoly 2022.08.27 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

fatibi1 2022.08.26 11:42 - Megtaláltam
12 évvel ezelőtt nem találtam meg.Most meg lett.Köszi

wodorka 2022.08.18 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

bakfitty25 2022.08.15 14:45 - Megtaláltam
TFTC & TFTH!
A ládagazdának köszönöm a rejtést és ezáltal az újabb pontszerzési lehetőséget.
A koordináták pontosak, a hint korrekt.
Láda: OK
Logbook: OK [Geoládák v3.12.10]

fobizan 2022.08.15 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Bacsó 2022.08.15 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Gyönyörű a vár, köszönöm a rejtést!

IMG_20220815_123856 
tom-68 2022.08.15 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

pocok5 2022.08.13 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.07
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

htibi80 2022.08.13 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Zemplén Ring 99km-es teljesítménytúra apropóján jártam itt Eszterrel és Janival. Közben a ládát is begyűjtöttem. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Gibix75 2022.08.12 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, 3. nekifutásra. Nem is értem, eddig, hogy nem találtam. Mindegy, megvan, ez a lényeg!
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

Banjo 2022.08.11 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszönöm

fuzbal 2022.08.11 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Benkoek 2022.08.05 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Ekarp 2022.08.04 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Nagyon szépen felújították a várat az utóbbi években, érdekesek voltak a kiállítások.
Köszönjük a rejtést!

Rebus 2022.08.03 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Sedri1981 2022.08.03 18:12 - Egyéb
Megtaláltuk!

20220803_17032120220803_180313
20220803_18133220220803_181632
20220803_181901 
Sedri1981 2022.08.03 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, picit veszélyes volt.

DoAt 2022.07.31 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést!
DonkóDani, D. Zsozsó, D Péter, D Attila és a haverok. köszönjük[Geoládák v3.12.10]

Búzásék 2022.07.30 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

mirjam07 2022.07.29 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Egyik legszebb varunk! [Geoládák v3.12.10]

Cler 2022.07.28 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Stamnes 2022.07.25 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtő munkáját!:) [Geoládák v3.12.10]

bolo.peter 2022.07.24 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Acskrisz 2022.07.24 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Kosovo671 2022.07.23 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltuk. Köszönjük.

sutinemsuti 2022.07.22 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést, a várat mindenképp ajánlom!

aszdogemakri 2022.07.21 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

encsibaba87 2022.07.21 08:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

ZoOle1985 2022.07.20 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!nagyon tettszett a vár [Geoládák v3.12.10]

fodoraniko 2022.07.18 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

stb80 2022.07.16 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

futas 2022.07.15 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Bakos79 2022.07.12 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Twini 2022.07.12 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Juci&Csaba 2022.07.10 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Rebeka&Gergő 2022.07.10 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

kncsk 2022.07.08 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

tmanjunior 2022.07.08 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.35
Köszi a rejtést!

SIK 2022.07.06 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Rubikcuber 2022.07.05 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

PÉV 2022.07.05 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.79
"A (...)vár valódi turistaálom. Mindene megvan az égvilágon a bástyáktól és öregtornyoktól kezdve a gyilokjárón át a kínzókamráig meg a föld alatti tömlöcig."

-M.C. Beaton ~ Agatha Raisin és a spenótos halálpite-

Nagyon szerettük volna már látni ezt a turisták által felkapott várat. Többet vártunk lehet, ezért kis csalódás volt számunkra a hely. Mintha egy kis 'űr' maradt volna, pedig sok minden megtalálható a várban.
Azért jól éreztük magunkat nagyon.
Tériszony miatt logolás segítséggel történt.
Közös ládázás Ribizli9-el.

Nyaralás 56/17.

Erre jártam - megtaláltam.
Köszönöm.

-MEGVAN!-

[Geoládák v3.12.10]

Ribizli9 2022.07.05 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Közös találat PÉV-vel, nyaraláskor.
Köszönöm a rejtést.

Tutyi95 2022.07.02 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

vikacsu 2022.06.30 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Chamberneazy 2022.06.29 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

OdinTitan 2022.06.24 08:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

skks 2022.06.23 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.13]

MérgesSanyi 2022.06.23 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.13]

Kokó 2022.06.18 15:15 - Megtaláltam
G20ZE lesétálása volt a terv ezen a hétvégén. Az érkezőnap tervét azonban felborította a vizsolyi kaland, így ez a régi mumus vált célponttá.
A várlátogatás közben akaratlanul is hozzácsapódtunk egy tárlatvezetéshez, ahol a fiatal hölgy nagyon jó hangulatot teremtett előadásával!
Jó lenne, ha a .com-os oldal itt is meg lenne említve. Természetesen ez viszont is elvárható - ha már ugyanarról a dobozról van szó.

Boldogkő váraKépződmény
TerepasztalBarlangrajz
TaposómalomNyúlvány
VisszatekintésMagaslat
PanorámaMesszelátás
pananna 2022.06.18 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Koszt Andi 2022.06.18 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

19izsi73 2022.06.18 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

voroscsalad 2022.06.04 19:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

hacsabi 2022.05.25 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.9]

bubac 2022.05.22 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.9]

BRobi 2022.05.22 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.9]

Telijatek 2022.05.20 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Wazowski 2022.05.15 07:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.9]

Cheky 2022.05.08 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Virágszaglász 2022.05.08 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

landy 2022.05.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

ZoliAncsa 2022.05.01 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Attolico 2022.04.24 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Schmauder Tamás 2022.04.24 13:52 - Megtaláltam
OK

Zsuzskaland 2022.04.24 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Jonigts 2022.04.24 10:52 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Rastaman 2022.04.23 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

erdeisz 2022.04.17 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

tevelady 2022.04.16 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval, köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.2y]

Nboti10 2022.04.16 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyoval, balkri5-tel és Teveladyvel. TFTC!

Hegyo 2022.04.16 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.21
Megtaláltam Teveladyvel, Nboti10-el, Balkri5-el az OKT-26 túrànk során.Köszönöm, hogy megmutattad a helyet. [Geoládák v3.12.7]

Panyek 2022.04.15 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

balkri5 2022.04.14 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltam Nboti10-zel és Hegyoval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Schlégl 2022.04.14 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Tóth-Expedició 2022.04.02 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

DrBogi 2022.03.29 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Zsolt és piroska 2022.03.27 12:50 - Megtaláltam
Lenyűgözött a környéken található látnivalók

ládavadász Pisti 2022.03.26 15:01 - Megtaláltam
Közösen Eszluzsuval, köszönöm a rejtést. [Geoládák v3.12.7]

eszluzsu 2022.03.26 15:00 - Megtaláltam
Ládavadász Pistivel közös találat
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Btia 2022.03.19 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Mónika2390 2022.03.14 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Pótinca 2022.03.14 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

lipek 2022.03.14 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

sragota 2022.03.14 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

saszti 2022.03.13 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6] [Geoládák v3.12.6]

Okawanga 2022.03.13 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

emiGrant 2022.03.12 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
Ez a láda a nap egyik fénypontja volt. Szombat lévén nagy volt a tömeg, de a rejtek felé nem jött utánunk senki. Csodásan sütött a nap, monumentális volt a fejünk felett a vár. A kilátás is pazar volt, köszönöm a rejtést!

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
Wilka74 2022.03.12 11:23 - Megtaláltam
Autós, sétálós geoládázás emiGranttel Borsodban, napsütésben. Klasszik érték. Az egyik oka, hogy családostul visszajövök a Zemplénbe :) [Geoládák v3.12.6]

GCBOLD-1GCBOLD-2
Kheitus 2022.02.27 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

hihena 2022.02.27 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Többször kirándultunk màr erre, de a mai cél a láda felkutatása volt. Így új irányból is megtekinthettük a várat. Izgalmas látvány volt. [Geoládák v3.12.5]

gsscsb 2022.02.27 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Macska-Bagoly 2022.02.25 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Szép napsütés napon.
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

ilvancso 2022.02.20 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Noddy 2022.02.12 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

filogergo 2022.01.27 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

TündImi 2021.12.29 15:22 - Megtaláltam
TündImi, Veszprém
Köszi :) [Geoládák v3.12.5]

indruckricsi 2021.12.18 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

sofia11 2021.12.18 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

MadMax1456 2021.12.09 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

Stahabo 2021.11.28 07:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

TDZs79 2021.11.25 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

hohner 2021.11.21 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Világutazó 2021.11.20 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.2]

Vikóc 2021.11.19 13:29 - Megtaláltam
Kicsit becsapós volt, de végül meglett, köszi a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

lypapp 2021.11.06 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

AlfaZoli 2021.11.06 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

SzéplakiDóra 2021.11.01 09:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! :) [Geoládák v3.12.2]

pulyka 2021.11.01 09:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Votom 2021.10.30 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

SünVeedee 2021.10.30 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

frank530601 2021.10.29 12:42 - Megtaláltam
kÖSZÖNJÜK A REJTÉST.

Boldogkőváralja 
Julcsi7 2021.10.26 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.81
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

SuperAnya 2021.10.26 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Csg12 2021.10.26 11:41 - Megtaláltam
Gibárt-Regéc kéktúra szakasz alkalmával Superanyával. Csodálatos őszi színek vették körbe a várat. Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

PingvinTeknős 2021.10.25 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

sazsu 2021.10.25 13:19 - Megtaláltam
Másodszori nekifutásra megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

Rekinejó 2021.10.25 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Ahányszor jövünk, annyiszor fog meg minket a hely és a környék varázsa! :) [Geoládák v3.12.2]

bcs723 2021.10.24 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

hitamas 2021.10.23 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.49
Zempléni túra első napjának fő attrakciója volt a vár megtekintése. 1976-ban már jártam itt a kelet-magyarországi kerékpártúránk során. Most a Zafira vígabban jött fel az emelkedőn, mint anno én az R-26-ossal ... A .com-os ládába tettem egy utazót. :)

FreEve 2021.10.23 15:03 - Megtaláltam
Nagyon régi vágyam volt meglátogatni ezt a várat, csodálatos volt! Köszönjük!

enjoy 2021.10.18 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

p1sti 2021.10.17 10:53 - Megtaláltam
megvan

csjuhasz 2021.10.16 23:59 - Megtaláltam
Minden Ok

0ffhu 2021.10.16 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Rozlin 2021.10.10 17:05 - Megtaláltam
Kéktúrázáskor megkeresett láda. Már egy ideje csábítóak voltak az internetre feltett képek a várról, örülök, hogy eljutottunk ide. [Geoládák v3.12.2]

DSC05428IMG_1053
IMG_1054DSC05412
DSC05427 
baranyp67 2021.10.10 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Atis87 2021.10.01 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

gsy 2021.10.01 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

NagyIzi 2021.09.19 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Toti 2021.09.14 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csodaszép vár a naplementében. [Geoládák v3.12.1]

GeoEvike 2021.09.14 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.12.1]

Sánta8 2021.09.13 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Klari2006 2021.09.13 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

csjani 2021.09.06 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Köszi a rejtést!

DonPepe 2021.08.28 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Valóban kicsit lentebb kell menni a vár mögött, egészen a vízmű házig, ott van egy nem annyira kitaposott csapás és a 2. szikla mögött lesz. Logoltunk mind a 2 ládába épségben van mind a 2. Hagytunk ajándékot is a ládában. A vár maga csodálatos, a belépőt eleinte drágálottuk de amilyen bemutatókat és idegenvezetést kaptunk azért megéri.

Üdv Réka és Pepe

MiVár makettje
Bezártam :DAztán én kerültem rács mögé XD
Logolás :)Pecsétünk!
MáLinKA 2021.08.27 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöjük a rejtést!
Gyönyörű a vár és a környék!
[Geoládák v3.11.3]

farsang88 2021.08.23 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Túramacska 2021.08.22 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Nilike 2021.08.19 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.34
2x jártuk körbe...még a vár körüli "sétányt" is, a telefon GPS meg csak egy helyben állt...:/ Már féltünk, hogy "leszánkázunk" onnét, vagy valaki szól érte, mert már nagyon figyeltek...
Kérem szépen a Rejtőt a képek alapján történő elfogadásra!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.09.05 09:50]

IMG-5af88fc3a398267266eb1ee8e96f6df2-VIMG-344dd5e467b3e30b0a82b4bba753ef9f-V
Náncsimacska 2021.08.18 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

attila31 2021.08.18 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Egyiptom 2021.08.17 23:59 - Megtaláltam
Az utolsó ládánk a mai napon és még majdnem 200 km haza. Köszönjük szépen a rejtést sajnos nem találtuk meg, pedig nagyon kerestük. Kérjük a megtalálást a képek alapján. Köszönjük szépen.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.09.05 09:50]

Köszönjük szépen.

zemplén 166zemplén 168
zemplén 177zemplén 175
zemplén 174zemplén 180
zemplén 181 
fulpes 2021.08.17 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Korábban már jártam itt és nem találtam meg. Gondoltam, hogy majd máskor ügyesebb leszek. Tibor69 logja segített. Utólag visszaolvasva a leírásban is korrekt módon benne van a láda helye, mégis szenvedtem vele. Szerintem feleslegesen nagyon el van dugva.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

20210817_162523.jpg20210817_162647.jpg
20210817_162849.jpg 
GAZ69family 2021.08.14 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Köszi a rejtést!

Hroxi 2021.08.13 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Régóta bakancslistás vár!
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Tibor69 logja sokat segített a megtalálásában. [Geoládák v3.11.3]

CyberWolf59 2021.08.12 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Szép lett a helyreállított vár! Osztrák "sógoraink" nem kívánnak besegíteni, ha már a rombolásban olyan lelkesek voltak?

Tibor69 2021.08.11 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.77
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget.
A GPS koordináta pontos. Egy ösvénnyel lejebb kell keresni és a 2. sziklánál van a láda.A képen látható szikla mögött található a láda.
[g:hu+ 2.7.14]

20210811_180417 
ollo 2021.08.07 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

KTamas51 2021.08.07 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ott van az, csak fel kell kicsit mászni.

vkerika 2021.08.07 13:59 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtam meg. A térkép alapján az út (ösvény) mellett kellett volna lennie, a leírás szerint kövek alatt.
A nagy szikla alatt nem találtam, a többi rész pedig gazos.
Próbáltam a .com-ost is, azt sem találtam meg. Az is egy kicsit távolabb mutatta a ládát.
Majd máskor.

20210807_145338 
vkerika 2021.08.06 16:59 - Nem találtam meg
Nem volt ott.

Szikkadt 2021.08.06 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Ezt nem volt egyszerű megtalálni.
A vízmű mellet a letaposott csapáson kell menni a susnyásban aztán felmászni egy sziklára.
ott 3db kő rejti. [Geoládák v3.11.3]

guess.who 2021.08.01 07:32 - Egyéb
A láda pótolva, kereshető! Ajándék nincs a ládában, nem érdemes ellopni.


Figyelem! Általam ismeretlen okból a .com-os láda a vár főbejáratától átkerült pontosan ehhez a rejtéshez. Felszólítok minden, legalább minimális tisztességgel rendelkező játékostársat, hogy a .com-os ládát NE vigye haza, NE rejtse máshová, NE törje össze, NE tapossa meg! Egyáltalán: csak abban az esetben nyúljon hozzá, ha a .com-ra is logolni szeretne!
A két láda nyugodtan elfér a rejtekben, a takaró kövek mindkettőt elfedik.


Awiki 2021.07.28 16:00 - Megtaláltam
A ládát sajnos nem találtuk meg, de a rejtekül szolgáló sziklát igen. A vár nagyon szép volt. A képek alapján kérnénk az elfogadást! Köszönjük

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.10.05 17:39]

IMG_2430IMG_2526
IMG_2559IMG_2560
IMG_2563IMG_2564
cosinus0 2021.07.25 17:30 - Megtaláltam
Még sosem voltam itt, és itt nyaraltunk a közelben, mindenképpen látni akartam a várat. Bár beteg a láda, de az ide találásban a koordináták nagy segítségünkre voltak, köszönjük. A vár nagyon tettszett, megérte ide eljönni.Mivel egyhamar nem jövök errefelé, kérem a rejtőt a képek alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: guess.who, 2021.08.01 08:46]
Köszönöm! cosinus0

20210725_16590420210725_165910
20210725_17032420210725_170613
20210725_164610 
Égetö 2021.07.21 14:40 - Nem találtam meg
Kerestük, kutattunk, de nem lett meg! Tűvé tettük a sziklát és környékét, de sajna nem leltük meg!

[Elutasította: guess.who, 2021.08.01 08:46]

bgecco 2021.07.17 12:15 - Nem találtam meg
sajnos beteg a láda, ezért ha lehetséges jelszó nélküli elfogadás nak megköszönöm. A vár igazán remek. Még soha nem jártam itt. [Geoládák v3.11.3]

[Elutasította: guess.who, 2021.08.01 08:46]

puhanyuszi 2021.07.14 23:59 - Megtaláltam
Vagy fel oraig keresgeltuk a gyerekekkel, mire raneztunk a legutobbi logokra, es rajottunk, hogy sajnos eltunt a lada. Kep alapjan kerjuk a talalat elfogadasat. Koszonjuk!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.09.05 09:50]

20210714_184236 
Esty 2021.07.14 18:20 - Megtaláltam
Képek apánál! (Kisdecso) [Geoládák v3.11.3]

[Jóváhagyta: guess.who, 2021.08.01 08:46]

Kisdecso 2021.07.14 18:17 - Megtaláltam
Láttam, hogy beteg. Úgy voltam vele, hogy ide mostanába nem jövünk erre felé. Miskolcon nyaralunk. Kérném szépen a fényképek alapján az elfogadást lányaimnak is. (Esty és Lidus)

[Jóváhagyta: guess.who, 2021.08.01 08:46]

received_2964443007161041received_583271605994694
IMG_20210714_181728IMG_20210714_181250
IMG_20210714_163422 
Lidus 2021.07.14 18:16 - Megtaláltam
Képek apánál(Kisdecso) [Geoládák v3.11.3]

[Jóváhagyta: guess.who, 2021.08.01 08:45]

kiskodmon 2021.07.10 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.28
Láttam, hogy beteg, ezért nem is kerestük.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.07.12 21:53]

20210710_151654 
somga 2021.05.28 08:40 - Megtaláltam
Reggel felbaktattunk a várhoz (ami persze zárva volt ), és amikor már a rejtek közelébe értünk, láttuk, hogy az betegre van állítva. Na, ekkor már nem is törtük annyira magunkat a kereséssel, hamar feladtuk, mert aznapra még sok km várt ránk. Kicsit csalódtunk, de kárpótolt a panoráma, no és a vár impozáns jellege. A képek alapján szeretnénk a rejtőt kérni, hogy keresésünket fogadja el találatnak. Köszönjük.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.07.12 21:53]

IMG_20210528_085111_1IMG_20210528_085224_1
IMG_20210528_085800IMG_20210528_085815
IMG_20210528_085840_1 
alexaszabo1 2021.05.24 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

krino30 2021.05.24 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Balear 2021.05.24 12:31 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést :)

Snipermaster 2021.05.23 17:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

Az előttünk érkezőhöz hasonlóan mi sem találtuk a ládát, gyanítom eltűnt.
A kövek szétszórva, az üreg üres.
A rejtő segítségét ezúton is köszönöm!

20210523_17451520210523_175029
20210523_17091920210523_170909
20210523_17090320210523_170847
20210523_17084420210523_170814
20210523_17073120210523_170729
20210523_17072320210523_170652
TakacsReka 2021.05.23 16:19 - Megtaláltam
A ládát sajnos a rejtő segítségével sem sikerült megtalálnunk, bár találtunk a rejtekre utaló szétszóródott köveket. A rejtő segítségével a jelszó meglett, köszönjük! [Geoládák v3.10.5]

gergelyszabo 2021.05.23 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Tibcsiii 2021.04.24 09:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Hungeoláda 2021.04.18 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Dodó és Malvinka 2021.04.10 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést [Geoládák v3.10.1]

Jakire 2021.04.10 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Mindenképpen visszajövünk, ha a vár is nyitva lesz. Most csak a csodás kilátásban gyönyörködhettünk.
Köszönjük a rejtést!

Ivalju 2021.04.01 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csikab 2021.03.21 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Csodálatos hely.

Susi és Tekergő 2021.03.15 14:59 - Megtaláltam
Azta mindenit. Nagyon menő volt.
Virtuális tapsot szeretnék kérni a 70 + os szüleimnek akik végig nyomták ezt a keresést velem. Köszönjük szépen. Szuper volt. [Geoládák v3.9.6]

A vezérünkSenkit nem hagyunk hátra
pumák 2021.03.12 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.25
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Zöld utat!
Pumák [Geoládák v3.9.6]

PBM 2021.02.28 14:00 - Nem találtam meg
Eljöttünk a várhoz, remek a kilátás. Bejutni a covid helyzet miatt nem tudtunk, valamint építkezés is folyamatban van. Ennek ellenére körbe lehetett volna sétálni a várat övező ösvényen a ládáig, de 2 kis és 1 nagy gyerekkel ezt nem szerettem volna bevállalni.
Kérek a fényképek alapján egy elfogadást, köszönöm!

[Elutasította: geocaching.hu, 2021.04.04 18:56]

Visszamegyünk amikor nyitva lesz a vár, OKT-vel egybefűzzük.

20210228_13290620210228_133108
20210228_13425520210228_134745
20210228_135343 
Panni93 2020.12.27 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

hamorifruzsi 2020.12.07 20:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

hamoricsi 2020.12.07 20:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

pistannn 2020.11.28 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

szijamijau 2020.11.01 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

guess.who 2020.10.24 23:59 - Egyéb
A ládát Bluemali kollega újratelepítette a korábbi helyén, azaz újra

KERESHETŐ!

Köszönet érte!

Béla 53 2020.08.24 09:37 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. Köszönöm a Rejtő segítségét.
[g:hu+ 2.3.3 teszt]

Kalandoseszti 2020.08.22 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Gabormg 2020.08.22 17:15 - Megtaláltam
Felfedezve. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Green Eye 2020.08.22 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam OKT közben, köszönöm a rejtést!
A láda nem volt a helyén, rejtővel egyeztetve.

kectam 2020.08.16 17:15 - Megtaláltam
Zempléni geotúra kis csapatunkkal: Anita, Bea, Judith, molka, LionDaddy, kópé1993, pliptai társaságában. Hol napsütésben, hol esőben, de végig jókedvben. Vasárnap lévén sokan voltak, de mindent meg lehetett nézni. A láda hamar meglett.

118031777_2429592530671141_6432739509017310353_n117871507_435733540716380_1124437705681768386_n
117846194_304871500841925_1870649715780025324_n 
molka 2020.08.16 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

kópé1993 2020.08.16 17:15 - Megtaláltam
Zempléni geotúra! Köszi a rejtést!

Reka08 2020.08.11 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

smico50 2020.08.11 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Páratlanpáros 2020.08.11 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

ÁG-Team 2020.08.08 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Cerberus 2020.08.07 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.42
Megtaláltam! Három napos maratoni ládázás fercsipeterrel és Webberrel Tokaj környékén. 45/46

Sajnos a várat felújítják, így hétköznapokon nem látogatható, a műúton felmenni sem lehet, az egész építési terület. A turistaúton azonban a láda gyalogosan így is elérhető, és így a vár alulról megtekinthető.

Köszönöm a rejtést!

IMG_1579IMG_1580
IMG_1582IMG_1583
fercsipeter 2020.08.07 14:46 - Megtaláltam
Felújítás miatt csak hétvégente látogatható! A temető mellett parkolva van egy ösvény fel a ládáig. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

nagyfeco 2020.07.29 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Köszönjük a rejtést.

elaca 2020.07.25 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.74
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

Evita7878 2020.07.23 08:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

paukcsalád 2020.07.21 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

betv 2020.07.10 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]
Hát nem volt egyszerű. Ma éppen a kilátónak nevezett rész felé engedtek a vár bejáratánál, és onnan épp arra az oldalra lehetett jutni, ahol a láda van, csak az ellenkező irányból, mint ahonnan a leírás mondja. Rá kellett jönni, melyik szinten van az az út a hegyoldalban. Földút lehetett valaha, de most kb. combig ér az aljnövényzet, a ládát pedig még egy rózsabokor is őrzi. De azért összejött. A vár kívülról is csodálatos, kár, hogy péntek nem hétvége, amikor be lehet menni.

Ennél lejjeb van a ládaEddig (se) engedtek a bejáratnál
gergotakacs 2020.07.07 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Gergő Anna
[Geoládák v3.4.1]

Szucsviki 2020.07.05 19:27 - Megtaláltam
Köszii, ambrus207-tel megtaláltuk ;)
[Geoládák v3.4.1]

ambrus207 2020.07.05 19:27 - Megtaláltam
csácsumicsőtészta
mindent megtalálok, előbb vagy utóbb, most épp ezt a ládát. Szucsvikivel:) epitkezes van, egy helyi csavo azt mondta masszunk at a kordonon, vagy menjunk el mellette. mar nem voltak a munkasok, mivel hétvégén nincsenek is. kb jövő tavaszig tart a felújítás:) [Geoládák v3.4.1]

Photographer 2020.07.02 14:20 - Megtaláltam
Nagy izgatottan vártuk a Boldogkő várát, de sajnos a vár teljesen zárva volt és még a turista utat is lezárták, és a munkások elég emelt hangnemben kitessékeltek. A temető felől lehetett csak megközelíteni a rejtekhelyet. Elég fullasztó meleg volt a sziklákon.
Köszi a rejtést!

IMG_20200702_133507IMG_20200702_133708
IMG_20200702_133858IMG_20200702_133854
IMG_20200702_135122IMG_20200702_141441
Pibo 2020.07.01 15:36 - Megtaláltam
Köszi,

stikli08 2020.06.27 11:52 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést! Zempléni csavargás során erre is jártam. Láda rendben, de megközelíteni a várfelöl tilos! Le van zárva... [Geoládák v3.4.1]

Liberty 2020.05.31 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.55
Négynapos pünkösdi túra a gyönyörű Zempléni-hegységben, szebbnél-szebb és érdekes helyeken kitkat0123, Robogó és tabletta társaságában.

Élmény volt a várlátogatás, gyönyörű környezetben, lenyűgöző panorámával. A pünkösdi hosszú hétvégén nagyon sokan voltak a várban, sok érdekes programmal szórakoztatták a turistákat. A ládához vezető út kordonnal le volt zárva, de szerencsére a lovagi ruhában vigyázó ember átengedett minket, így a láda is hamar meglett. A várat a GCHAVA ládájától előző nap már megcsodáltuk, most visszanézhettünk a dombtetőre. Köszönet a rejtésért.

Boldogkőváralja címere
Robogo 2020.05.31 13:12 - Megtaláltam
Hosszú hétvégén a Zempléni-hegységben kerestünk fel ládákat kitkat0123, tabletta és Liberty társaságában. Hu-s és com-os ládát se hagytunk megtalálás nélkül. A borult esős idő se tartott vissza minket, nagyon szép helyeket ismertünk meg!
Köszönöm a rejtést!

tabletta 2020.05.31 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

fg0014 2020.05.30 09:25 - Megtaláltam
Zempléni bor- és vártúra alatti találat, köszönjük!

kovigaga 2020.05.28 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Laci és Timike 2020.05.09 09:27 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Brigi2004 2020.05.01 18:19 - Megtaláltam
Köszönöm! Megtaláltuk Noni és Brigi!

bruggerpetra 2020.03.29 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.42]

Sir Pajszer 2020.03.25 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.11
Köszi!

MattX 2020.03.25 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

solyom-24 2020.03.15 21:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Csodaszép vár és izgalmas korahű étterem finom ételekkel a vár lábánál.

GRegina 2020.03.15 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

james 2020.03.09 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
James
[g:hu+ 2.0.30]

katagonc 2020.02.12 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszönöm a rejtést! Nagyon szép innen a naplemente :-)

kócoska 2020.02.09 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2] OKT közben, igazi éjjeli botorkálós teliholdas,-10 fokos vároldal járás. na azért ennek is meg van a romantikája. ;)

Danichem13 2020.02.01 14:07 - Megtaláltam
OKT közben megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

skiccpausz 2020.01.22 16:16 - Egyéb
ZEMPLÉNFELMÉRÉS közben újrameglett.
Köszi!

pdf 2020.01.19 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kalamona 2019.12.28 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Sajnos az idő nagyon szeles volt, de nagyon szép volt minden. Az idő ellenére sokan voltak, így a láda megközelítése és keresése kissé nehézkes volt, hogy figyelő szemek ne láthassanak. Sajnos toll nem volt nálam, és a dobozban sem. [Geoládák v3.1.2]

A 7 Mestervadász 2019.11.02 19:00 - Megtaláltam
Köszi!

porhanda 2019.11.01 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zaskl 2019.10.29 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Dóra2011 2019.10.28 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

IMG_20191028_114958IMG_20191028_115923
IMG_20191028_121452IMG_20191028_121716
IMG_20191028_122730IMG_20191028_122906
IMG_20191028_125749 
Eszti és Robi 2019.10.28 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20191028_113138IMG_20191028_124502
IMG_20191028_125157IMG_20191028_125230
hajdua8 2019.10.28 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GeoCats 2019.10.27 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

geoHamsters 2019.10.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
köszi

kitkat0123 2019.10.23 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DonPipi 2019.10.20 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszönöm a rejtést!

Lacca 2019.10.20 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

perdix 2019.10.19 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.64
Meglelve! Köszi a rejtést!

Emese62 2019.10.19 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.85
Szuper volt

IMG_20191019_172043 
cipollino 2019.10.12 16:00 - Megtaláltam
Közös ládázás Vironiával. Köszi.

Vironia 2019.10.12 16:00 - Megtaláltam
Cipollinóval közösen. Nagyon szép, napsütéses időben, kellemes séta! Köszi a rejtést.

kazevo 2019.10.05 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

AtiGabi 2019.09.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Köszönjük!

yoko95 2019.09.19 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

szollosi73 2019.09.15 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Megvan!
Eredetileg szombatra terveztük a várlátogatást, de Csülkös-pálinkás nap volt a várban, és már a településre bevezető út mindkét oldalán olyan sok autó parkolt, hogy kissé megrettentünk. A várhoz felvezető útra be se tudtunk fordulni, így inkább megfordultunk és visszamentünk Vizsolyba, megnéztük ott a kiállítást, és megbeszéltük, hogy majd vasárnap hazafelé ejtjük útba a várat. Vasárnap délelőtt teljesen más kép fogadott, minden teljesen üres volt, a fenti parkolóban csak pár autó állt, alig voltak a várban. Megvettük a jegyeket és pincétől a padlásig alaposan bejártuk az egészet. Gyerekkoromban imádtam a Szerencsi csokipapíron nézegetni a várakat, és mindig ábrándoztam, hogy milyen jó lenne ezekhez a várakhoz eljutni, a füzéri és a boldogkői volt a két kedvencem, jó 35 évet kellett várnom, hogy teljesüljön, de ezen a héten mindkettőt kipipálhattam.
A várlátogatás után még gyorsan elszaladtam a ládáért aztán indultunk tovább.
Köszi a rejtést!

Boldogkő vára-1Boldogkő vára-2
Boldogkő vára-3Boldogkő vára-4
Boldogkő vára-5Boldogkő vára-6
Boldogkő vára-7Boldogkő vára-8
Boldogkő vára-9Boldogkő vára-10
Boldogkő vára-11Boldogkő vára-12
Boldogkő vára-13Boldogkő vára-14
Boldogkő vára-15Boldogkő vára-16
adyca 2019.09.07 11:56 - Megtaláltam
Kérném kép alapján. Nem talàltuk a ládát.

[Jóváhagyta: guess.who, 2019.09.08 13:24]

EEE85697-82E0-4A5E-988A-C4AB8FB335BF045F123D-0CAB-4351-B901-68B7506F6454
stüszi 2019.08.29 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Checkmate5353 2019.08.21 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Remek hely, élvezetes vártúra ;) [Geoládák v2.2.5]

Spagab 2019.08.21 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Évi&Zoli 2019.08.20 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Az ország születésnapját A Kék túrával ünnepeltük. Két napot töltöttünk a Zempléni-hegységben, Boldogkőváraljától-Sároraljaújhelyig.A kánikula nagyon próbára tett bennünket, ennek ellenére felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak. A várba a feszített tempó miatt nem tudtunk bemenni de így kívülről is lenyűgöző volt! A ládát a korrekt leírásnak köszönhetően gyorsan megtaláltuk, Szent-Donát szőlőjéből még falatoztunk egy kicsit és már indultunk is tovább. Köszönjük, hogy megmutattad ezt a helyet!

IMG_20190820_092810IMG_20190820_093617
IMG_20190820_094636IMG_20190820_094645
IMG_20190820_094750IMG_20190820_094929
Galgand Péter 2019.08.19 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Galmák 2019.08.19 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

utigabi60 2019.08.19 07:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kireth 2019.08.19 07:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fuloplevente 2019.08.18 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Leonaval es Tibivel gyorsan elszaladtunk a var megnezese utan megkeresni a geoladat

Hepur 2019.08.17 15:28 - Megtaláltam
ok

matyaspeter 2019.08.17 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BVavrek 2019.08.16 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bodin 2019.08.14 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Köszönöm. Megtaláltam. Pápáról.

lillus73 2019.08.13 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

M&társai 2019.08.13 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Okker 2019.08.07 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

N.Zs. 2019.08.06 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.44
A várban jártunk már korábban, de most is kívül belül körbejártuk. A rejtéshez vezető út igen meredek és a láda megközelítése is necces.
"...a rejtek, amely az első nagyobb szikla keleti tövében található, kövekkel álcázva. A doboz kisméretű!" Nem az első nagyobb sziklánál van, de tényleg kis méretű. A Discover által 2015-ben telepített doboz és logbook tökéletes állapotban van. A láda tartalma viszont elkeserítő. Vajon mire cserélték a szemetet?

IMG_8520IMG_8522
IMG_8527IMG_8528
IMG_8530IMG_8533
IMG_8536IMG_8537
IMG_8544IMG_8555
IMG_8574IMG_8564
IMG_8542 
GeoHobby 2019.08.05 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zilianyó25 2019.08.04 19:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kerékgyártócsalád 2019.08.04 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
GPS a szép idő ellenére is bekavar ,de kis segítségel megvan. Van egy szikla ami alatt át lehet bújni. Na az nem az , hiába van láda

IMG_20190804_113126IMG_20190804_113038
IMG_20190804_113213IMG_20190804_112130
IMG_20190804_112127IMG_20190804_112013
Sápatag 2019.08.03 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dobozipatikus 2019.08.03 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Felhivta egy ur a figyelmemet, vigyazzak a viperákra!!! [Geoládák v2.2.5]

oryszcsak 2019.08.02 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csodálaros a vár! Kicsit nehezen találtuk meg, mert az odavezető út nem annyira volt látható. Elsőre, egy másik közeli sziklánál, egy másik kis dobozkát találtunk, de az valami esküvői meglepetés volt... ;-) [Geoládák v2.2.5]

Zozó és Edus 2019.07.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.30
Köszönjük a rejtést!A vár csodálatos!!!

Zsoland 2019.07.27 11:28 - Megtaláltam
Zempléni nyaralásunk alkalmával kerestük meg ezt a ládát. Nagyon tetszett a vár, köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

GeoFox 2019.07.26 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Másodszor jártunk a várban. Még mindig lenyűgöző. :)
Dóri és Gábor [Geoládák v2.2.5]

adamk4423 2019.07.24 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A vár meseszép! Érdemes erre elátogatni, a környéki baracpálinka is kihagyhatatlan. Ádám, Niki [Geoládák v2.2.5]

Iván19 2019.07.23 19:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Köszönöm a lehetőséget. Nagyon tetszett a vár, érdekesek a kiállítások. A ládát kicsit nehezen leltük meg.

IMG_20190723_125252IMG_20190723_133240
IMG_20190723_135631IMG_20190723_135627
IMG_20190723_140627 
Pipers 2019.07.23 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bubu&vahur 2019.07.22 07:49 - Megtaláltam
Nem találtuk meg, de biztosan csak mi balekoltuk el a helyes irányt. Elöttünk mindenkinek sikerült meglelni a ládát. Fényképek alapján kèrjük az elfogadást, ha lehetséges. Köszönjük.

[Jóváhagyta: guess.who, 2019.07.28 12:20]

HUNJack15 & Hippi72 2019.07.21 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

e-nik 2019.07.19 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nrudi 2019.07.14 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ZMER [Geoládák v2.2.5]

whaides 2019.07.14 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pockok 2019.07.05 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Részletek később. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

SZACSATOUR 2019.07.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Egy kellemes, kis kirándulást tettünk ebbe a gyönyörű várba. Köszönjük a rejtést.

geora 
benist 2019.07.03 09:30 - Megtaláltam
A ládához a K oldalon jutottam el, a bejárat felöli egyszerűbb lett volna, így a látogatás előtt jól bemelegítettem. A várat nagyjából bejártuk, sokat fejlődött az évekkel korábbi látogatásunk óta, sok látványos kiállítás nézhető meg.

Bolisz 2019.06.23 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Hev 2019.06.23 12:23 - Megtaláltam
Megtalaltam. [g:hu 1.6.2y]

IMG_6614IMG_6616
IMG_6618IMG_6619
IMG_6620IMG_6624
IMG_6625 
tojas 2019.06.15 16:12 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

sati 2019.06.15 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Nervas 2019.06.15 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszönet a rejtésért!

P.B_László 2019.06.13 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Egyik legszebb hely ahol jártam ! 36-fokban élmény volt a hűvös vár pincéjéből kialakított étteremben ebédelni ! Korhűen kialakított étteremben , a személyzet hozzá illő ruházatában , és az étlapon a kaják minden ezt idézi . Jó volt részese lenni a régi idők emberi szokásainak , ja meg a kézzel "lábbal" való étkezésnek . A kaják isteni finomak ,bőségesek ! A várlátogatás már csak hab volt a tortán , nagy élmény nem szabad kihagyni !

earl77 2019.06.09 19:21 - Megtaláltam
Köszi!
Tetszett a vár.

B.Detti 2019.06.08 18:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Gyönyörű a vár! Nagyon jót kirándultunk, köszönjük a rejtést!

GabyArt 2019.06.08 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

drkmse 2019.06.08 16:00 - Megtaláltam
Pünkösdi kirándulás errefelé. Véletlenül együtt kerestük és találtuk meg GabyArt-tal. Köszönöm a rejtést ! [Geoládák v2.2.5]

Goldenbay 2019.05.24 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bertokzsolt 2019.05.12 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

egynagyati 2019.05.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
köszi

SDC10278SDC10282
SDC10285SDC10287
SDC10294 
csibot 2019.05.01 14:15 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést :)

effell71 2019.04.20 23:59 - Megtaláltam
Nagyon szép környék, köszönjük a rejtést!

gerico69 2019.04.20 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fn 2019.03.31 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.73
Az egyik legszebb magyar várunk!

GYEZegzug 2019.03.28 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
Köszi szépen a lehetőséget.Többet otthonról.

leg3nd 2019.03.28 00:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! - leg3nd [Geoládák v2.2.5]

A2M 2019.03.22 08:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

slimshady 2019.03.18 23:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Köszi a rejtést, megtaláltuk sikeresen. :)

ozsigombi 2019.03.17 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
A legszebb vár, amiben valaha jártunk. Zempléni túránk során begyűjtöttük (ozsigombi&Janka&Teri&Szilárd&Marci&Sanyi&Anett&Andris&Brigi)

PascalVillard 2019.03.16 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Megtaláltuk! Köszönjük szépen!

mcmester1987 2019.03.15 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

solyomeye 2019.02.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.52
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

Judy_09 2019.02.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Remek kilátás

Zsizsi60 2018.11.03 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

talcsy 2018.11.02 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést

rihoattila 2018.10.31 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
megvan, köszi

Lati 2018.10.28 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.62
Megtaláltuk

fTyler 2018.10.21 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Gabesz03 2018.10.21 11:55 - Megtaláltam
Panoráma Trail alkalmával begyűjtve. G

guppik 2018.10.20 10:00 - Megtaláltam
A Boldogkő - Regéc - Füzér útvonalon szuperül megrendezett Panorámafutás szurkolójaként megkerestem néhány ládát is. A szépen rendbe hozott, látványos várakban rengeteg látogató volt a kellemes időben. Köszönjük a rejtést!

bertalanlaszlo 2018.10.14 15:40 - Megtaláltam
B Family megtalálta. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Göde 2018.10.13 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Legszebb váraink egyike. Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm.

geocat&geodog❤ 2018.09.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Zempléni ládázásunk zárásaként kerestük fel. Nagyon jól éreztük magunkat, a szépen restaurált várban. Köszönjük!

daddy1001 2018.09.23 11:47 - Megtaláltam
Köszönöm

Eryx 2018.09.23 11:47 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

kauker 2018.09.22 12:05 - Megtaláltam
Köszi

Szőkekapitány 2018.09.21 10:29 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

fehérkút 2018.09.21 10:28 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

sandorfabi 2018.09.18 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést ! A vár nagyon tetszett, mindent végignéztünk !

SAM_9301SAM_9303
SAM_9318 
molylepke 2018.09.11 18:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :) (Nincs toll a ládában)

ndavid42 2018.09.10 09:51 - Megtaláltam
[:11xx:]
Kéktúrázás alatt kerestem meg. Reggel én voltam talán az első látogató, legalább nyugodtan nézhettem végig az egész töküres várat. Nagyon szép, tényleg jó élmény volt!

Szejbi 2018.09.07 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
Köszi a rejtést!

detto 2018.09.02 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

tutu79 2018.08.25 09:15 - Megtaláltam
Meg lett

pviktor 2018.08.18 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk..

GaboRozalinda 2018.08.16 15:28 - Egyéb
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. nem fogadja el a jelszot. [g:hu 1.5.4]

GaboRozalinda 2018.08.16 15:21 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Burjánok 2018.08.12 18:59 - Megtaláltam
Köszönjük! :-)

Imperator Csaba 2018.08.12 18:59 - Megtaláltam
+Van! Köszi! :)

Attil@ & Réka 2018.08.11 13:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Linda, Réka és Attil@

dreamland 2018.08.09 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
26 éve jártunk itt, akkor még a kapu feletti toronyban meg lehetett szállni... A hely még mindig csodálatos.
Köszi a rejtést!

MCtaláljuk 2018.08.07 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.52
Köszönjük, megtaláltuk.

Czinege család 2018.08.05 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kisember 2018.08.03 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

lizbor18 2018.07.30 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

dende 2018.07.30 16:51 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Linduka 2018.07.29 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Csöreszék 2018.07.26 12:00 - Megtaláltam
Nyugodtan állíthatom, hogy a kedvenc váram az országban. Mióta legutóbb elindultam innen, azóta vágyom vissza ide.
Ezért is választottuk az idei nyaralásunk helyszínéül ezt a környéket.
Szerencsém viszont nem lett a ládával. A napsütötte domboldalon szórakoztatott régi társam (az Oregon) le föl járatva a sáncok alatt, míg végül a családra (feltételezve fokozódó érdeklődésüket távolmaradásom oka iránt) tekintettel fel kellett adnom a keresést.

[Jóváhagyta: guess.who, 2018.11.10 20:49]

IMG_8485IMG_8515
Sergio64 2018.07.22 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, gyönyörű helyen van, csodálatos élményekkel tértünk haza.
Zs & Zs

IMG_20180722_153952_HDRIMG_20180722_155901_HDR
Evila 2018.07.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Zempléni vártúránk során Danival közösen kerestük meg. Még 10 óra előtt érkeztünk a várba, így szerencsére nem voltak sokan, dél körül viszont áramlott a tömeg. A parkolásért most nem kellett fizetni, felnőtt jegy 1100 Ft. Láthattunk egy lovagi bemutatót is.
Köszönjük a rejtést!

Ákos85 2018.07.16 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

geoládászok 2018.07.15 13:15 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a rejtést!

ArkAngyal75 2018.07.09 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megvan, köszi!

LabiMarceaz 2018.07.05 16:43 - Megtaláltam
Megvan! Juppiiii!!! [Geoládák v2.2.4]

os128 2018.06.29 14:29 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

Thannii 2018.06.17 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Túrázó974 2018.06.16 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Köszönjük megtaláltuk.

20180616_183519 
D.Tóth 2018.05.30 12:00 - Megtaláltam
Várnál a parkoló le volt zárva. Több iskolás csoport is volt. A vár teli volt osztály kirándulos csoporttal. Iró eszközt vigyetek magatokkal.

dev86xr 2018.05.27 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.4]

Szilvil 2018.05.27 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

marco04 2018.05.21 09:37 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

kgzs 2018.05.05 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Köszi a rejtést!

2018-05-05-40 
nazso.oszan 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

salamonkod 2018.05.01 12:45 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

[Elutasította: guess.who, 2018.05.27 13:04]

Fabox 2018.05.01 12:45 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

[Elutasította: guess.who, 2018.05.27 13:05]

orszagoskek 2018.04.28 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 2.43
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! A környék és a kilátás gyönyörű, a rejtés klassz. [Geoládák v2.2.3]

pereia 2018.04.28 00:00 - Megtaláltam
ok

Antissimo 2018.04.27 13:52 - Megtaláltam
Látványos a vár alulról is, már csak ezért is érdemes elmenni a ládához.

GBKP 2018.04.22 15:06 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

[Elutasította: guess.who, 2018.05.27 13:05]

kbandi 2018.04.03 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Balog89 2018.03.31 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Nórika, Attila.

prerifarkas 2018.03.30 16:26 - Megtaláltam
Megvan, koszi.

voyagers 2018.03.30 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Megtaláltuk!

Laminsio 2018.03.27 11:00 - Megtaláltam
Köszi

emmerwald 2018.03.27 10:58 - Megtaláltam
OKT közben megtaláltuk. Köszönjük!

Emerich63 2018.03.06 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20180306_11534820180306_115954
20180306_12041820180306_122637
20180306_122852 
mike andros 2018.02.28 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Ok

Bigyu 2018.02.18 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

SzMartzy 2018.02.02 15:34 - Megtaláltam
Esős időben érkeztünk, és eredetileg a Regéci-vár lett volna a cél, de inkább ezt választottuk. A vár maga igen érdekes, mondhatni izgalmas, bár az időjárás miatt nem sok kilátásunk volt a környékre. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Regéci-várRegéci-vár
Regéci-várRegéci-vár
Borsos család 2018.01.27 17:13 - Megtaláltam
Köszönöm

Fehér Márton 2017.12.10 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltuk

FLAC 2017.12.10 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam

SwamPY 2017.11.18 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :)

AdriPetiDoni 2017.11.11 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Gyönyörű hely :)

Fibe csapat 2017.11.05 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk🙂

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.12.11 15:25]

9D8617FD-388F-4A9C-9E0B-906884E0702E 
Párduc50 2017.11.04 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, viszont a GPS-t majdnem elvesztettem. A leírás teljesen korrekt!

gabor09 2017.11.03 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bojsza család 2017.11.02 12:04 - Megtaláltam
Zemplémi őszi szünet alatt.
Remek délelőttöt töltöttünk a várban, majd ebéd előtt a ládát is gyorsan megtaláltuk. Jobb is volt így, mert az ebéd, amit a vár alatti középkori étteremben fogyasztottunk, annyira bősége és finom volt, hogy utána nagyon nehezünkre esett a mozgás.

czega 2017.11.01 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.80
Megtaláltuk, köszönjük. Mivel jó rálátás van a műholdakra, pontos méréssel nagyon könnyű volt megtalálni, ugyanakkor a WAP-os rövid leírásban szereplő "a szikla tövében" szerintem félrevezető, hiszen A szikla a vár alatti szikla. Legalábbis nekem. :)

IMG_1104 
temesvaryek 2017.11.01 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük ,megvan!

danger 2017.10.28 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszönjük. Inkább a második nagyobb szikla szerintünk. :)

Dyroy 2017.10.28 00:00 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

Cica és Batman 2017.10.23 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.89
Köszi a rejtést

nagyfliszi 2017.10.22 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Bernáthékkal közös tokaji kirándulás újabb találata. Kár lett volna kihagyni, "ezt látnod kell" valóban.
TFTC

Bernáth 2017.10.22 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
Baráti társasággal jöttünk el, hogy megnézzük a várat. Hatalmas volt a köd, amikor ideértünk, de szerencsére amíg bejártuk a várat, felszállt annyira, hogy a környéket is láttuk. Köszönjük a rejtést.

ghabbi 2017.10.21 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.32
Sajnos nagy volt a köd, ezért nem volt kilátás

PEx2 2017.10.21 16:00 - Megtaláltam
Nagyon szeretjük ezt a várat, régen többször jártunk itt. Akkor még nem ládáztunk, és nem lehetett kimenni a sarkantyúra. Most mindkettőt pótoltuk! Köszönet Urbanj-nek, aki lejött velem a ládáért, pedig ő már megtalálta egyszer:)

jadam968 2017.10.17 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tocsa21 2017.10.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Egy szép őszi napot fogtunk ki a kirándulásra, szép környezet, pazar kilátással.Köszönjük a rejtést.

GréJuBé 2017.10.15 00:00 - Megtaláltam
Gyönyörű helyen, gyönyörű vár, érdekes kiállításokkal! Köszönjük!!

BT_pro 2017.10.14 13:00 - Megtaláltam
Megvan Köszi!

DSC00077DSC00078
DSC00080 
BorsósEde 2017.10.14 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Fixis 2017.10.13 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Kéktúra közben.

Zolas21 2017.10.13 13:13 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

jetblast 2017.10.11 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2017.09.23 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Megvolt

Süni1966 2017.09.16 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CsKriszti 2017.09.16 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

moli_gyuri 2017.09.04 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Sokat jártunk már itt a várban, kisgyerekkoromban is, amikor a "gyilokjárat" még nem volt kiépítve, hanem a sziklagerincen szabadon lehetett kimenni. Jó volt nosztalgiázni.
Most esett az eső, de így is szép volt a vár.
Köszi: Cilu&Gyurkoo
Mazsom

ködbengyilokjárat
Boldogkőújfalui kőtenger 
othnan 2017.09.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Zempléni ládázás 8/8. Jelszót elbénáztam. Köszönöm a rejtést és a rejtő segítségét.

P1060183P1060185
P1060188P1060190
P1060192P1060201
P1060193P1060195
P1060181 
katika59 2017.09.02 11:09 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

dsnine 2017.09.01 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kosnyider család 2017.09.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megtaláltuk. Köszi

levcsesz 2017.08.26 15:55 - Megtaláltam
Köszönjük!

Juvigabi 2017.08.25 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.
A várba teljesen "beleszerettünk".

zseni.lionel 2017.08.24 09:52 - Megtaláltam
Köszönjük szépen a rejtést! A várból csodaszép kilátás nyílik mindenfelé.

btamas 2017.08.22 18:42 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tgusmon 2017.08.22 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fullz 2017.08.18 12:00 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

vtamas010 2017.08.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Köszi, szép hely.

kami1 2017.08.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.82
.bővebben később

KálmánCsalád 2017.08.11 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Köszöni a rejtést a Kálmán család!

 
Jesper Olsen 2017.08.11 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Köszönjük a rejtést! Jó volt visszatérni huszonx év után a várba. Edit és Csaba, GPS-nélküli ládavadászok

Heuar 2017.08.09 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megtaláltam.

Balázs1984 2017.08.08 13:10 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést!

sajo 2017.08.03 15:30 - Egyéb
Ismét meglett. Mostmár a gyerekekkel. Vizitúrára menet egy kis látnivaló. Másik ládázó család segített mert már az összes sziklát körbeásták a fiúk.

sanzi89 2017.07.28 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ásványvadász 2017.07.28 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
A vár parkolójából indulva, pár ösvényt kipróbáltam mire meglett a nyerő magasság.
A vár nagyon tetszik.

vaterlo 2017.07.27 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Ötnapos kéktúra (Encs-Hollóháza) első napján, a várlátogatás után megtalált láda. Köszi a rejtést.

zuzu2016 2017.07.27 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

heidrich 2017.07.24 19:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Toth417 2017.07.22 13:00 - Megtaláltam
A kesserösvény veszélyes, de jól kitaposott, nyugodt hely. A szikla melletti árnyékban jólesett a pihenés a legnagyobb melegben.

nepster 2017.07.14 19:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

DSC08445DSC08383
tivi2007 2017.07.13 10:50 - Megtaláltam
Ok

Hurri 2017.07.13 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pihe 2017.07.11 12:19 - Megtaláltam
Headshot! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2017.07.09 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2017.07.09 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gergo 2017.07.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Megtaláltam

nemethl.mino 2017.06.27 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk (Tami és Ádi). Köszi.. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kugyu21 2017.06.24 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.
Én azt nem az első, hanem a második nagy sziklának mondanám, de egyébként részletes a leírás, és a koordináta pontos.

DSC_1029DSC_1032
DSC_1048 
H+W 2017.06.19 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lali75 2017.06.17 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kriszna73 2017.06.17 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsirafka 2017.06.16 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

housefly 2017.06.12 14:19 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Evetke 2017.06.10 10:13 - Megtaláltam
.

vittorio 2017.06.04 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

P1050690_resP1050714s_res
P1050733_resP1050773_res
P1050774_resP1050778_res
P1050787_res 
katika 2017.06.03 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Csodás! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

 
martonjozseffgy 2017.05.28 19:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Gyermeknapi vártúránk utolsó állomása. Sajnos a vár már bezárt mire odaértünk, de kívülről megcsodáltuk. A ládához vezető ösvény nem veszélytelen, közel van a meredély széléhez, valamint el van aknásítva, mert néhányan az épület mögötti részen könnyítenek magukon, úgyhogy óvatosan. Köszönjük a lehetőséget. Ide még vissza fogunk egyszer térni nyitvatartási időben is.

DSCF8232DSCF8233
DSCF8235DSCF8237
DSCF8238DSCF8239
DSCF8241 
Luxi69 2017.05.28 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2017.05.27 08:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.12
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2017.05.27 08:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

lizzard és csapata 2017.05.24 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Csodálatos hely, mindannyian beleszerettünk.Érdemes a várba is bemenni.

Joanne 2017.05.23 08:06 - Megtaláltam
Letérés az OKT-ról, oda-vissza 1,7 km.

20170523_082600 
Bányai család 2017.04.30 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Marpad 2017.04.15 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Zempléni húsvét alkalmából végre ide is eljutottunk. Köszönöm

20170415_15560120170415_151635
20170415_15275620170415_144748
20170415_15302020170415_144030
20170415_15211420170415_151911
20170415_152902 
EMZA 2017.04.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Csodaszép a környék, lélegzetelállító helyszínen van a vár. Köszönjük a rejtést!

Renita0703 2017.04.14 14:52 - Megtaláltam
Gyönyörű környék :) Köszönjük!!!

BruzsuésZáfék 2017.04.14 00:00 - Megtaláltam
Miután a gyerkőcökkel bebarangoltuk a várat, megkerestük a ládát is. Köszönjük a lehetőséget!

Wsky 2017.03.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Be nem jutottunk, de a ládáért megmásztuk...

Köszi

Szilágyiék 2017.03.14 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Elsőre nem jöttünk rá, hogy a kerítés melletti hatalmas bozót a földút kezdetét takarja. Végül kiderült, egy vadcsapás-féleség a megközelítés helyes módja.

Köszönjük a rejtést!

Még nem sokan járnak arraMegkerüljük a szirtet
KilátásAz ösvény itt kezdődik
Cs.Csongor 2016.12.02 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

lasipeti 2016.12.02 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mcfreeze 2016.12.02 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

diego 2016.12.02 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IMAG0898IMAG0911
IMAG0912IMAG0914
IMAG0919 
Saláta Bogi & Sanya 2016.11.18 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.51
Köszönjük a rejtést.

SagiK 2016.10.31 12:30 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Skultéty család 2016.10.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk, köszönet érte.

20161030_160153 
nzsola 2016.10.30 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Jó kis kirándulás volt. Köszönjük.

balazs5 2016.10.30 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

remekkelek 2016.10.29 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam a csúcs csapat tagjaként. Köszönöm a lehetőséget. remekkelek [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tank86 2016.10.27 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Köszi! :)

szekelya 2016.10.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
A láda környékén nagyszerű bio csipke és kökény szedhető.

20161024_150320[1] 
nimka 2016.10.23 15:40 - Megtaláltam
Regéc felől jöttem a kéktúra útvonalán. A Mogyoróska-Arka közötti dagonyázás után már azt gondoltam nem lesz idő a ládára, de aztán még pont belefért. Persze a várba már tényleg nem mehettem be, mert 16:47-kor megy az utolsó vonat

Zsolt34 2016.10.23 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

timken31 2016.10.23 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Aniko & Gyuri 2016.10.22 11:18 - Megtaláltam
ok

rianas 2016.10.09 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hoops & Yoyo 2016.10.07 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, köszönjük.

20161007_171612 
henryett000 2016.09.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.36
Boldogkő vára régi nagy kedvencünk, hová egykoron még hőn szeretett Picurkánkkal látogattunk el először. Kis kedvencünk azóta sajnos már nincs velünk, a vár azonban áll, sőt, nemrégiben történt felújítása óta még csinosabban pompázik. Közép-Európa legnagyobb történelmi ólomkatona kiállítása, valamint október 31-ig színes hétvégi programok várják az idelátogatókat. A jelmezes tárlatvezetést vétek kihagyni, mely során élvezhetjük a bájos és sziporkázóan humoros udvarhölgyek kellemes társaságát, kiknek beszéde rendkívül érdekes nyelvjárásban vala... :-)

 
t1kovacs 2016.09.03 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Köszi rejtést!

Skali&Margó 2016.08.27 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.98
OK!

Futrinka és Pippó 2016.08.24 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

jpal 2016.08.21 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Zempléni nyaralásunk első állomásaként kerestük fel Boldog várát. Tetszett a felújítás.
Köszönjük a rejtést.

Közel a rejtekEzt látja a láda
A sziklaormonA vár makettje
Bruka 2016.08.15 14:00 - Megtaláltam
nyaktörő környezet :D

Kogerj 2016.08.14 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Merész mutatvány volt tőlünk a keresés,de megérte. A vár egy csoda! Köszi!

ottgyuri 2016.08.10 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Megtaláltuk!

kupec 2016.08.10 11:15 - Megtaláltam
Sokáig keringtem a rejtek körül, végül a rejtő segített. A vár impozáns látványt nyújt innen alulról (is).

P1060247P1060250
P1060252P1060254
sárkányi 2016.08.05 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

renimisi 2016.08.03 09:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

haromnudli 2016.07.29 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
.

gertaniko 2016.07.28 13:06 - Megtaláltam
Gertammal közös találat.

gertam 2016.07.28 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Visszamentünk még egyszer a párommal, előzőnap este 20:29-kor indult a vonat Dunaújvárosból - Szolnokon egy éjszakai ládakeresés (GCSltk) - majd Debrecen-Nyíregyháza-Szerencs-Abaújszántó után a rejtő és kessertárs segítségével sikerült megtalálni és loggolni.

Az már külön öröm, hogy a pakkokban - amit a trafikban hagytunk - maradt a GPS, így fegyvert paripát letéve még egyszer meg kellett mászni...

KÖSZÖNJÜK a rejtő segítségét :-DDD

DSCN6734DSCN6755
DSCN6783DSCN6786
DSCN6806DSCN6852
DSCN6871DSCN6884
tred 2016.07.21 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Azt hiszem a harmadik próbálkozásom. Most végre megvan.

Heni&Gábor 2016.07.18 14:15 - Megtaláltam
Telkibányai nyaralás 2. napján. A vár nagyon tetszett, minden szegletét bejártuk. Kisfiunk, Boldi is nagyon élvezte a vársétát. Sokáig kerestük a ládát, de nem lett meg. Kérjük, hogy a fényképek alapján fogadd el a találatot!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.09.02 16:30]

Köszönjük!

Boldi GCBOLDnálGábor a várudvaron
(:jannus:) 2016.07.16 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszi a rejtést, gyönyörű hely, bár a belépőt kicsit sokalltuk - cserébe legalább fejlesztgetik. A rejtek környékén sok a remek kis üreg bokamagasságban és azok közelében álcázáshoz tökéletes kövek - ennél egy kicsit magasabban kell keresni! A leírásban szereplő link már változott: http://boldogkovara.hu/nyitvatartas/

2016_07_16_9999_161 
dudasgabriella 2016.07.15 17:10 - Megtaláltam
Nehezen találtuk meg, de meglett!

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2016.06.27 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Több éve várom, hogy meg tudjam látogatni a várat! Ma végre sikerült, de a ládát sajnos nem találtam. Pedig végig néztem az összes sziklát! Így rejtői segítséggel van meg a "találatom", amit köszönök!

nbalazs2 2016.06.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Sokszor jártam már a várban, a rekonstrukcó óta viszont most először. Szombat délután egy lovagi bemutatónak is részesei lehettünk. A várbeli sétát követően könnyen meglett a láda is, kitűnő helyen fekszik, megfelelően védve az időjárás viszontagságaitól. Nagy élmény volt a vár oldalában vadon termő sárgabarackból csemegézni.
Köszönet a rejtőnek!

MJANEZ 2016.06.18 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Köszönöm a rejtést, és örülök, hogy ezt is láthattam! ;) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

J.Archer 2016.05.25 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

macikupac 2016.05.22 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.44
Zempléni családi hétvége 12.

Igyekeztünk továbbra is valódi élményekkel feltöltődni, ezért egy újabb vár meglátogatása mellett döntöttünk. Én már itt is többször jártam, de belülről - különféle okok miatt - még nem volt alkalmam megnézni. Most szerencsénk és időnk is volt minderre. Ráadásul éppen előadás volt a színpadon, ahol a közönség megismerhette a középkor lovagjainak életét, szokásait és fegyverzetét. Egészen élménydúsra sikeredett a műsor, mely után töviről-hegyire bejártuk a várat. Nekem a kedvencem a keskeny sziklafalon vezető rész volt. Már éppen indulni készültünk, amikor eszembe jutott, hogy a ládát még nem kerestük meg. Amíg én a leírásnak (és nem a valóságnak) megfelelő rejtekhelyet kutattam, a családom virágot szedett. Végül meglett, de nem szikla tövében. Macó medvénk tartott ide velünk.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

Gabcsi 2016.05.22 17:25 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2016.05.20 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nbokan 2016.05.20 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Megvan! Szabó famíliával közösen, GC31FV-re menet útba ejtettük. Már régóta tervezem ezt a várlátogatást, nem csalódtam. Nagyon tetszett, kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
-7 
Piroskaa1 2016.05.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
GC verseny előtti ládázás során. Nagyon szép Zemplén és környéke. gyerekkoromban többször voltam itt. Ősszel tervezzük, hogy visszajövünk, és megkeressük Angyal Bandi betyár búvóhelyét. Köszönöm szépen a lehetőséget.

Blue Mali 2016.05.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!
Blue Mali [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Köszönöm a rejtést!

Zempléni 1 hetes tartózkodásunk alatt ezt is megtaláltuk Piroskaa1-el!
Szép vár, s közelben Angyalbandi-kunyhója!
Tetszett ez a vár is, főleg, hogy ki lehetett sétálni a szűk gerincen a végére!
Írtunk is a vendégkönyvbe, megnéztük a mini makett kiállítást is!
Szép nap volt!

szomi 2016.05.16 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ther 2016.05.07 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nóri269 2016.05.07 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

petiba 2016.05.07 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Osztálykirándulás az aranyos 10.d-vel. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon tetszett a vezetés, a lovagok meséi, bemutatója, s leginkább a várkisasszony! :) Köszönjük nekik.

Riki&tsa 2016.05.01 18:00 - Megtaláltam
Egy hosszú nap utolsó pontja, aztán három óra Pestig. Nagyon tetszett a vár Izáéknak az ólomkatona kiállítás volt a kedvencük. Annyit fotóztunk, hogy lemerült a gép. Köszönjük a rejtést!!!

P1010361P1010332
P1010193 
panysti 2016.05.01 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Koszi a rejtest. Kernem a kepek alapjan elfogadni a megtalalast.
Nagyon szep hely es a var is nagyon tetszik, jartam itt tobbszor is. koszi

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.06.27 19:38]

DSCN4880DSCN4915
DSCN4909 
esztelneki 2016.04.22 19:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

saintg 2016.04.22 12:00 - Megtaláltam
Koszi a rejtest

fodorka59 2016.04.16 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Végre ide is eljutottam. Nagyon tetszett a vár és környéke. Külön busszal, csoporttal voltunk, így ha bementem volna a vár belsejébe, akkor a láda keresésre nem biztos, hogy lett volna időm. Sajnálom azért, de kívülről körbe járva is nagy élmény volt, a hatalmas sziklák, a beugró falak.

IMG_1119IMG_1123
IMG_1130IMG_1132
IMG_1134IMG_1167
IMG_1140IMG_1185
IMG_1207IMG_1138
ocsike78 2016.04.02 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést. :)

Kimberli1 + Imi30 2016.04.02 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

pemapa 2016.03.28 18:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.38
Megtaláltuk a családdal. Köszönjük szépen!

ricsivivi 2016.03.28 13:15 - Megtaláltam
Mai nap kerestük, de annyian voltak, hogy nem tudtuk elő venni, így kérlek képek alapján fogadd el. Egyébként nagyon szép volt a vár!

[Jóváhagyta: guess.who, 2016.04.03 06:29]

20160328_132001
20160328_13200520160328_132240
20160328_133219 
nzsolt 2016.03.26 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pendragonhu 2016.03.15 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Levedi 2016.03.14 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.82
Köszönöm a rejtést! Remek séta Regéctől idáig a kéken, csak ajánlani tudom!

kivancsifancsi 2016.03.12 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Hosszú hétvégi barangolás [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Újabb remek vár, ahol még korábban nem jártunk. Bejártuk az egész épületet, megnéztük az ólomkatona kiállítást. A legjobban a sziklaszirtre épített fapadlós kilátótorony tetszett.
Már az autóhoz tartottunk és éppen azon gondolkodtunk, hogy i legyen a vacsora, amikor észrevettük a vár alatti lovagi éttermet. Nagyon finom volt a vacsora :)

Néha megérdemelné :)
KilátóIgen is!
Erre inni kell
KajaaaaHarc :)
TothTi 2016.03.04 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

magyar65 2016.02.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.44
Köszönjük!

krisztinagyorgy 2016.02.20 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tapiapi 2016.02.20 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Chubby 2016.02.20 12:50 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

jutics 2016.02.20 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést! Csodálatos kis gyöngyszem ez a vár. :)

WP_20160220_013 
fjocy és manka 2016.02.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltam, köszi! Remek környezet, már sokadszorra vagyunk itt, nagyon szeretjük a helyet.

6snake6king6 2016.02.01 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Wladin 2015.12.12 00:00 - Megtaláltam
Nem eloszor es remelhetoleg nem is utoljara.

dino86 2015.11.06 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszönöm.

MGY69 2015.11.01 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszi a rejtést. MGY69

laky981 2015.10.30 14:10 - Nem találtam meg
A családdal látogattunk el a várhoz, mely csodás volt, a gyerkőcök is nagyon élvezték.

A várlátogatás után egy jót ettünk a középkori étteremben, és utána jött a ládázás.

Sajnos azonban a ládát nem találtam meg... :(

Ennek vagy az oka, hogy valamit nagyon elnéztem, vagy pedig amit erősen gyanítok: kifosztották a ládát. Ugyanis szerintem a megfelelő sziklánál jártam, láttam a "fészket" is, azonban ott nem volt semmi. A szikla mellett kövek vannak szétdobálva, gondolom ez volt az álca.

Remélem inkább az első eset forog fent, azaz megvan a láda és csak én nem találtam. Kíváncsi vagyok a következő kesser mire jut...

bbokonon 2015.10.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Ez nagyon tetszett, minden szempontból.

Gabriello 2015.10.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.44
Csodálatos hely, nagy élmény, a kiállítások, a hely, a műsor - nagyon jó volt.

Gyömi 2015.10.25 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Vagdalthús 2015.10.25 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Háromnapos kéktúrázásunk utolsó pecsétje, utolsó állomása és utolsó ládája. A várba is bementünk, nagy élmény, ne hagyjátok ki!

silboy & Zsóka 2015.10.19 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.76
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.Csak a leírás alapján kerestük,GPS nélkül,így nem volt egyszerű,de meglett.A vár és környezete szép,rendezett,megéri felkeresni.Az ólom katona kiállítás különösen tetszett.

kovianyo 2015.10.08 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
köszi a rejtést :)

faragoz001 2015.10.02 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.36
tftc!

vitibi 2015.09.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Végre sikerült kijutnom a bástyára!

carmin 2015.09.11 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.41
A várban már többször voltam, most csak a ládát kerestem és alulról megközelítve, ahogy még sosem. Tetszett az út, a rejtést korrekt. Köszönjük.

Martiny7 2015.09.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon jól el van rejtve, keresgélnem kellett sokáig!

csiktor 2015.08.20 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.45
Zempléni túránk alkalmával szedtük össze a ládát. Szép a kilátás és a vár is. Elég nagy volt a tömeg, de megoldottuk a diszkrét keresést. :-) Köszönjük a rejtést!

SilverG 2015.08.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltuk!

FCsili 2015.08.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltuk!

szepzsuzsi 2015.08.17 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Köszönet!

StiviG 2015.08.17 11:20 - Megtaláltam
:-)

CacheFinder 2015.08.17 11:00 - Megtaláltam
Az OKT Boldogkőváralja-Regéc szakaszának bejárása előtt, a vár megtekintése után kerestük fel a ládát. Kitűnő látnivaló, jó rejtés! Köszönjük a lehetőséget!

EA81 2015.08.15 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Megtaláltuk!

seegyuri 2015.08.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszi.

bacsnyir 2015.08.14 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Most harmadszor voltam Boldogkőn. Először, a hetvenes évek közepén még elhagyott rom volt. Másodszor a nyolcvanas évek elején, amikor turistaszállóként üzemelt - egy éjszakát aludtam is benne. Aggódtam, hogy csalódni fogok, hiszen azóta szinte újraépült a vár, és attól tartottam, hogy elvesztette "romantikus rom" hangulatát. Nos, azt valóban elvesztette - viszont ezt a felújítást így is egyértelműen támogatni tudom. A pótlások korhűek, és csak arra szorítkoznak, hogy meg lehessen ismerni az egykori vár funkcióit, életét. Ráadásul a helyhez illő kiállításokat is sikerült benne elhelyezni, a csataljelenetek nekem is tetszettek, míg a lányok különösen a tömlöctől voltak oda... Ráadásul kiépítettegy pallót a korábban lezárt Oroszlánszikla végéig, amivel ugyan megváltoztatták annak látványát, de még vállalható módon, a kilátás pedig csodálatos onnan! Egyszóval megéri a belépődíjat a hely!! (Felnőtteknek 800 Ft, és bár a parkolásért is szednek 400 Ft-ot, ez 100%-ban levonódik a várbelépő árából".) Legalább 1 óra kell még a kevéssé alapos megtekintéséhez is. Emiatt Boldogkőváralja egyéb látnivalói sajnos nekünk is kimaradtak, akárcsak a szomszédos boldogkőújfalui kőtenger, de talán egyszer még bepótoljuk...
A rejtés jó, az oldal azonban frissítésre szorulna, mert minden nap nyitva van a vár, ráadásul este 8-ig, amihez külön gratulálok a fenntartó önkormányzatnak!! Sok látogató volt még este 7-kor is, amikor távoztunk.

A vár - nyugati irányból, Vizsoly felől közelítveA várfeljárón
A molnárfecskék jó fészekrakó helynek tartják a várfalatA belső várban
Bori a szégyenketrecbenszmoni is kipróbált egy kínzóeszközt... :-)
Alattunk BoldogkőváraljaAz Oroszlánszikla
A láda közelébenEzt látni a ládától
Péter60 2015.08.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.28
Élmény volt a várlátogatás, no meg várétterem főztje is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Strombus 2015.08.14 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Ezzel a látogatással ismét egy régi vágyam teljesült. A vár olyan klassz volt, amilyennek elképzeltem.

A nyitvatartásra, parkolásra és a látnivalókra vonatkozó adatok a ládaoldalon pontatlanok.
A felhajtás lehetőségéért valóban fizetni kell, de ezt a parkolódíjat levonják a belépő árából, tehát valójában ingyenes!
A vár május 1-től augusztus 31-ig minden nap nyitva van! Ráadásul reggel 8-tól este 8-ig! Még hétfőn is! Hétfőtől péntekig olcsóbb jegyárral. Info itt található.
Kiállítások: régészeti, hadtörténeti, ólomkatona tereptabló (nemcsak a muhi csata, hanem számos jelentős történelmi esemény rengeteg figurával és négy nyelvű, tömör, könnyen érthető, érdekes ismertetővel), címer- és zászlókiállítás, börtön- és kínzókamra, kovácsműhely, pénzverde-numizmatikai kiállítás, ásvány, szobor.

A rejtés nem geovödör, nem is minimálmikro, hanem egy takaros kis kb. 2 dl-es doboz! Igaz, egy sziklával arrébb, mint kellene, de ezen segítettünk, visszaraktuk vélt helyére. Tettem tollat, laminált muggli infot és ajándékokat is.

A vár honlapja szép, könnyen áttekinthető, informatív és valóban aktuális adatokat tartalmaz. Érdemes lenne feltenni a ládaoldalra.

Hegyi túra 2015.08.14 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vira 2015.08.14 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Gyönyörű helyen van, érdemes volt megkeresni!

tarsolyos 2015.08.12 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Köszönöm!

duranyikd 2015.08.09 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

guess.who 2015.08.08 14:46 - Egyéb
Kedves Gertam!

A leveled után sokat töprengtem, hogy mi lenne a helyes döntés a logjaitokkal kapcsolatban. Mivel egyértelműen leírtad, hogy a ládát nem is kerestétek, csak a várban jártatok, így végül elsősorban ez döntött az elutasítás mellett, hiszen ezesetben akkor nem ládásztatok, "csak" kirándultatok - ami egyébként szintén nagyon szép és élménydús dolog.
A másik ok az volt, hogy amint látom, nem az első hasonló JNM-logotok volt ez a boldogkői...

A geocaching -számomra- arról szól, hogy elmegyünk ugyan egy-egy szép helyre, de a ládát IS igyekszünk megkeresni, ha a logért pontot is szeretnénk.

gertaniko 2015.08.08 14:45 - Nem találtam meg
Kalandos kirándulás, a legnagyobb kánikulában Vizsolytól gyalogosan Gertammal.

[Elutasította: guess.who, 2015.08.15 21:02]

gertam 2015.08.08 14:45 - Nem találtam meg
Mail ment, kérlek a megtalálást a fotók alapján fogadd el! Köszönjük!!

[Elutasította: guess.who, 2015.08.15 21:02]

cachekereso 2015.08.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszönöm.

Benedek_Vulkán 2015.08.04 18:30 - Megtaláltam
Nagyon szép a vár, mindenképpen érdemes megnézni. Köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2015.08.04 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Nagyon szép a vár, mindenképpen érdemes megnézni. Köszönjük a rejtést.

vadalma 2015.08.02 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.96
Jó, hogy a várra is jut egy kis figyelem. Én még akkor jártam ott először, amikor turistaszálló volt...

balumaci 2015.08.02 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Nagyon szépen felújított vár. Tetszett a lovagi bemutató és az ízes nyelvezetű idegenvezetés.

Judit és Béla 2015.07.31 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.13
Megtaláltuk.

Ajtony 2015.07.31 11:10 - Megtaláltam
Így romjaiban is gyönyörű ez a vár, és minden elismerésem a Rejtőé, aki kibrusztolta a védett helyre történő rejtést. Viszont elkelne egy kis frissítés az amúgy szenzációsan színvonalas ládalapra, ugyanis már régóta nem a leírásban több helyen is emlegetett geovödör van ott, hanem egy kis doboz szerénykedik... ami nem baj, de a pontosság sohasem árthat.

Zerind HUN 2015.07.31 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Régebben kétszer is voltam már itt, most nem is mentünk be a várba. Szerintem nem túl kedves dolog, hogy külön fizetős a parkoló és még belépő is van... na mindegy, ha az önkormányzaté lesz a pénz, és nem valami magáncégé (remélem, így van), akkor azért elfogadható. A vár és a környék viszont szép és jó.

Rbill 2015.07.30 17:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Megtaláltuk. A vár szépen fel lett újítva, a belső berendezés több történelmi korszakra visszautal. A környezet pompás. A ládából hiányzik a toll, aki regisztrálni akar vigyen magával.
A vár történetét frissíteni kellene, főként a nyitvatartás rendjét, hiszen pontatlanságával sok látogatót távol tarthat.

bigmick 2015.07.29 07:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

pontazok 2015.07.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :)

Szemán 2015.07.16 15:34 - Megtaláltam
Megvan. Köszi :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Maclura 2015.07.16 08:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Néhány éve mikor itt jártam, a sziklára kivezető pallósor le volt zárva.
Most ki lehetett sétálni.
A jelentősebb csaták terepasztalon megjelenítése érdekes volt.
Körbejártam azt a sziklacsoportot, ahol 0-1 m-t jelzett távolságként a GPS.
Sajnos nem találtam meg.
Készítettem fotót a láda feltételezett helyéről.
A fényképek alapján kérem a rejtőt, hogy fogadja el a találatot.
Előre is köszönöm.

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.07.26 06:16]

 
fodor8peter 2015.07.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Szépen felújították a várat!

Hugi87 2015.07.12 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

sorx 2015.07.12 15:30 - Megtaláltam
Ok

Hajnalék 2015.07.08 11:18 - Megtaláltam
Gávavencsellői nyaralásunk során bejártuk a környéket.
Nagyon tetszett!

Soma00 2015.07.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Köszönöm a rejtést!

Chaba 2015.06.26 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget!
Igaz, a GPS más sziklákhoz irányított, de meglett! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2015.05.31 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

elina 2015.05.30 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nyíregyházáról jöttünk megnézni a várat, és nagyon tetszett!

ahhoj 2015.05.30 15:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

karathl 2015.05.26 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Esős kéktúrázás során már megszáradva jutottunk fel a várba. A logfüzetbe toll hiányában nem tudtam logolni.

polgaradri 2015.05.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Nagyon szép vár, a lovagi étterem is jó móka volt.

Dodo&Toto 2015.05.24 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Gyönyörű a vár, szép a kilátás. A koordináta valóban egy kicsit pontatlan, de így is nagyon hamar megleltük a kis ládikót. Köszönjük.

ogergo 2015.05.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Köszönjük az unokatesókkal a rejtést!

arkhenon 2015.05.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.59
Megtaláltuk, bár picit arrébb, (egy másik sziklánál) mint ahogy a GPS ill. a korábbi feltöltők képei mutatják.

Detrax 2015.05.22 00:00 - Megtaláltam
:)

vastagj 2015.05.15 15:03 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget! (tollam nem volt, így sajnos nem logoltam)
Vastagj

Discover 2015.05.14 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.14
A láda pótolva a rejtővel egyeztetve. A mai nap fénypontja volt a hely!
Köszönöm!

guess.who 2015.05.14 00:00 - Egyéb
Az újfent eltűnt ládát Discover pótolta egy mikroládával, köszönet érte!

Kedves ládát hazavivő muglik! Nincs értelme elvinni ezt is, mert ajándékok NINCSENEK benne, csak egy logbook, az pedig számotokra teljesen értéktelen...

Norbee97 2015.05.01 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Ezt nem találtam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A jelszót köszönöm egy kedves társunknak. :)
Nem tudtam, hogy nincs meg a láda. De ha már itt jártam, egy próbát tettem. Hát tényleg nem volt meg. Így feladtam, és mentünk a várba. Nagyon érdekes volt, igaz már pár éve jártam itt, de akkor még nem ládáztam. Itt készült a nap során a legtöbb kép. :) [g:hu 1.5.1k] [wapon beküldött szöveg]
306.

Zaltas 2015.04.05 10:24 - Megtaláltam
Sajnos én is csak a hűlt helyét találtam, a képek alapján kérném a jelszó nélküli megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.04.12 06:57]

ki volt hűlve...valami rágcsáló magtárnak használja a láda helyét
Levi csapata 2015.04.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.29
A ládát nem találtuk meg, a képek alapján kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.05.08 05:57]

12
34
Ancsi&Zoli 2015.02.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.00
A helyet megtaláltuk, de a ládának csak a hűlt helyét, sajnos valaki megfújta :(
Így jelszavunk sincs :(

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.03.01 06:59]

 
Hevi 2015.02.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Telkibányáról hazafelé úton megálltunk megnézni a várat. A logokból már számítottunk rá, hogy a ládának csak a helyét találjuk. A rejtek olyan helyen van, amit a várból jól lehet látni, így a mugliknak nincs nehéz dolga. A vár egyébként nagyon tetszett az egész családnak.
Kérem szépen a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.03.01 06:59]

csrobi 2015.02.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
jó kis hely.a rejtés is jó csak sajnos a helyét találtuk meg.egy mugli biztos lenyúlta... :S

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.03.01 06:59]

Hey-ho 2015.02.07 13:15 - Megtaláltam
Csak a láda feltételezett helyét találtuk meg.

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.03.01 06:59]

PSZE 2014.11.28 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.28
A várban már többször is jártam, így ma kihagytam, de mentségemre szóljon, hogy Matisz nagypapát sem látogattam meg. :-)

Fringilla és Kuglóf 2014.11.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Régi kedves helyek újralátogatása a Zemplénben /3.

blezs 2014.11.01 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lyzX 2014.11.01 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCBOLD_2014111094950.jpg 
szattilasz 2014.10.31 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Köszi a rejtést

Tim12 2014.10.30 11:05 - Megtaláltam
.

lehotaiz 2014.10.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Ha már megnéztük a várat, akkor a ládát sem hagytuk ki.

acsipapa 2014.10.29 11:17 - Megtaláltam
meglett

Webber 2014.10.29 11:17 - Megtaláltam
Meglett, klassz volt.

Vucsi 2014.10.28 12:49 - Megtaláltam
Gyönyörű!

fiiszek 2014.10.28 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Csodálatos vár, csodálatos táj! Köszönjük a rejtést!

geo-fonixek 2014.10.27 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Megvan! Köszönjük a rejtést!

Antalbeus 2014.10.26 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
A négy napos kirándulásunk utolsó ládája. Az időjárás is megmutatta napos arcát. A vár csodás, még gyerekkoromba jártam itt ép ideje volt újra megnézni. A négy nap alatt ez volt a 10. ládánk Edussal közösen.

Hooch-Csi&Vi 2014.10.26 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

robagb 2014.10.26 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtés! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Giorgio 2014.10.24 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszönöm a rejtést!

REViZorZ 2014.10.19 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Megvan! Köszönjük a rejtést!

sajtimadi 2014.10.18 16:50 - Megtaláltam
Jó az étterem, a vár és a kilátás lélegzetelállító!

KilátásVár
t-peter 2014.10.15 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

v-bertalan 2014.10.15 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Kilátás a sziklaperemről 
Ed kesser 2014.10.13 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
OKT alkalmával.

j-ani-kó 2014.10.08 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Köszönjük a rejtést !!!

szaatt 2014.10.05 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

braunfrici 2014.10.04 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.10
Családi kirándulás. A mai tízből a hatodik láda.Sok látogató kellemes őszi idő.

Braunka 2014.10.04 13:30 - Megtaláltam
Napi 6./10
Sok látogató

stopo 2014.10.04 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

cvsny 2014.09.29 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

13 2014.09.26 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Dementor 2014.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk:) szép a vár!

Redpapa 2014.08.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Egy szép nap, egy szép környezetben és remek időben. A srácok nagyon élvezték, köszönjük! Mire hazaértünk elfelejtettük a jelszót...a kötőjel utáni szó megvan.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.10.01 21:40]

látkép a rejtéstől 
reka.nyilas 2014.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.02
A tegnapi első "De miért, miért?"-ládánk. Kisgyerekkel biztos nem keresném. A vár lovagi éttermében nem kaptunk kaját, sajnos, így a vár megtekintésétől is elment a kedvünk. Köszönjük a rejtést!

Katka 2014.08.22 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Már régóta tervezett várnézés volt a mai program, gyönyörű, tiszta időben. A vár alatti étterem fenomenális! Fonyi&Katka

BoBoKoZo 2014.08.17 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Megtaláltuk!

Balaton15 2014.08.17 15:30 - Megtaláltam
A vár nagyon szép, és a rejtés is szuper! Köszi a rejtést!

fcsaba 2014.08.16 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Zempléni családi kiruccanás első napjának utolsó találata. A várban utolsó vendégként végigszaladtunk, majd CsillagVirággal megkerestük a nem triviálisan elérhető helyen levő ládát. A vár valóban impozáns. A hosszú út után megfáradtak ki szerettük volna próbálni a vár aljában található középkori éttermet, ami nyitva is volt, de sajnos vendéget már nem fogadott.

Köszönjük a rejtést!

AkiTom 2014.08.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.63
Máskor ne a csipkebokor alá rakd a ládát, egyébként nagyon jó volt.

Réka&Nimi 2014.08.14 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hiking23 2014.08.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, gyönyörű környék, gyönyörű várral !!! Már régóta tervben volt ! Köszönjük a lehetőséget Edit & Fecó

pajika 2014.08.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
megvan

dovenyi 2014.08.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Második nekifutásra meglett. GPS nélkül, a gyerekeket másodjára biztonságba helyezve. ;) Köszönöm. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maxi613 2014.08.04 00:00 - Megtaláltam
köszi!

Sszabi 2014.08.03 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.43
Megtaláltam.

nyestke 2014.07.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Köszönjük, szép hely, bár kissé gazos.

Herobrine 2014.07.28 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Nagyon tetszett.
Köszönöm!

Farekék 2014.07.28 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Nagyon tetszett a vár és környéke. A gyerekek is élvezték.
Köszönjük a lehetőséget!

 
klampi 2014.07.26 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nahajia 2014.07.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Szuper volt.

szianna88 2014.07.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltuk! :) Gyönyörű a vár és a kilátás is! Köszönjük a lehetőséget! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

malevil 2014.07.18 08:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

AtiÁk 2014.07.15 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Radián 2014.07.09 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Nyaralások után/közben most jutottunk ide, hogy logolgassunk, és ezúttal (is) egy jelszó nélküli megtalálás elfogadását szeretnénk kérni a leírás és képek alapján a rejtőtől. Előre is köszönjük! :)
Szegedről néhány kellemes napot töltöttünk a környéken, és sajnos pont e vár meglátogatásának napján nagyon esős volt az idő. Láda miatt is jöttünk, de látva a sáros vár körüli sétányt, gondoltuk először megnézzük a várat magát közösen, majd visszafele egyikünk levadássza a ládát. Sajnos azonban visszafele, amikor kicsit átnedvesedve beugrottunk a kocsiba a ládáról elfeledkeztünk. Ez csak tisztes távolságból a Gibarti-erőműnél jutott eszünkbe. Az élmény azonban teljes volt, és a gyerkőc esőben is nagyon élvezte a kalandot. :) Köszönjük a lehetőséget! :)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.09.20 20:03]

Kis betyár szaladgál
voroscsepel 2014.07.06 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Racekok 2014.07.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Köszönjük a rejtést!

davmaros 2014.07.04 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Sima volt, nem is lehet másfelé menni!

Busko58 2014.07.02 19:48 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.08.03 22:42]

kolgomorov 2014.06.27 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sly&Tündi 2014.06.27 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KataJani 2014.06.17 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
.

skiccpausz 2014.06.13 17:00 - Egyéb
Újramegtaláltuk!
Számomra Magyarország legszebb helye!
:D
Köszönjük a rejtést,
skiccpausz&nárcisz&(misi)
Jövünk újra:D

moszat 2014.06.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.45
OKT közben jártunk erre. A kilátás és maga a vár nagyon szép. A ládát egész könnyű volt megtalálni.

dunlop2 2014.06.07 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. dunlop2 és Móni [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bmarianna 2014.05.31 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.26
Nagyon tetszik a vár és az ólomkatona-kiállítás. Nem jól olvastuk a jelszót, nagy valószínűséggel elírtuk. Sajnos a várat nem fényképeztük le, viszont préseltünk a várról és egy ágyúról egy-egy érmét a várban található gépből. Kérem a fotó alapján a találat elfogadását.
bmarianna és HA8LCA

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.07.17 21:22]

 
pisznice 2014.05.25 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.44
Megvan.

Dorka89 2014.05.24 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2014.05.21 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszi a rejtést.

sovi85 2014.05.16 10:29 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Henya 2014.05.09 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a kis kalandot. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

thytam 2014.05.04 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.74
Megvan! a létai nyolcadikosok kirándulásának alkalmával.
Thytam

Mekett 2014.05.03 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Köszönjük a rejtést!

Zsolti66 2014.05.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszönet a rejtésért

sajbanmihaly 2014.05.01 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk.

MoMaszter 2014.04.30 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Meglett

nickjames 2014.04.26 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Esős szombaton itt ért utol minket a napsütés, nagyon ránk is fért! Az, hogy az újra rejtés után mi voltunk az első megtalálók, már csak hab a tortán! Mindhárom gyereknek tetazett a vár, az ólomkatona kiállítás pedig csodás. A várat egyébként a Tolcsván lévő Ős Kaján étterem francia tulaja ajánlotta. Tudom, ez itt nem a reklám helye, de ha valaki a környéken jár, és egy hangulatos étteremre vágyik, az nézzen be hozzájuk. A konyha remek, a környezet egyedi, hangulatos.

nickjames

FoJo 2014.04.11 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
A rejtek üresen, sajnos nincs meg a láda. A várat kívül belül megnéztük. Rajtunk kívül csak az itt dolgozó személyzettel találkoztunk. Szuper az ólomkatona kiállítás :)
A fotók alapján kérjük a találat elfogadását. Köszönjük!

[Jóváhagyta: guess.who, 2014.04.27 07:17]

 
igelkott 2014.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.10
A vár nagyon impozáns! Ugyan a láda nem volt a helyén, de a rejtő utólagos segítségével sikerült a találat. Köszönjük a segítséget!

tamas.baksa.hu 2013.12.18 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

bgjozsa 2013.11.16 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
A várat sajnos csak kívülről tudtuk megnézni, mert későn érkeztünk és a vár 15:00-kor bezárt.

Tapsi 2013.11.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Szuper a vár! Mi alulról mentünk a kék várjelzésen, hát ezt nem túl sokan használják pedig érdemes, mert gyönyörű formák vannak az úton is. Sajnos a bástyára nem lehetett kimenni, pedíg nagyon szerettünk volna.

oktriv 2013.10.31 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.55

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.bardosgy 2013.10.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kúszó-mászós domboldalon jó találni

*SENTINEL* 2013.10.28 00:00 - Megtaláltam
Köszöntük a rejtést.

Tamás&Angi 2013.10.26 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64

Már messziről nagyon tetszett a vár, többször megálltunk az út mellett fényképezni. A pontos leírásnak köszönhetően egyszerűen megtaláltuk a ládát. Köszönjük.WADMAC 2013.10.26 13:20 - Megtaláltam
.

Jadrana 2013.10.26 13:20 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a vár, köszönjük a rejtést!

lczandris 2013.10.20 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

novakg 2013.10.13 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

BeSea 2013.09.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk a ládát, kb. 50 fő Debrecenből. A táj nagyon tetszett, de sajnos a várba nem tudtunk bemenni, mert zárva volt.

A vár az indulópontuktólÜdvözöljük Boldogkő Várában
ttjuli 2013.09.07 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megint egy íjászverseny után keresgéltünk. Egyre több lelkes követőm akad! Csodaszép hely, csillagos ötös rejtés!

Glac 2013.09.02 00:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Siposék 2013.09.01 00:00 - Megtaláltam
Érdekes volt, köszönjük!

Encsi&Imi 2013.08.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk a ládát és a várban eltöltöttünk egy egész délelőttöt nézelődéssel, aki erre jár mindenképpen nézze meg a várat belülről is.

ga-mi 2013.08.20 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük! Nagyon szép a környék, biztosan visszajövünk még! :-)

Szkubi 2013.08.20 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Köszönöm!

Grizli 2013.08.17 16:25 - Megtaláltam
ok!

Víziló 2013.08.17 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Klassz a vár és a környéke.

Hook kapitány 2013.08.08 14:35 - Megtaláltam
Köszönöm!

Reni/Laci 2013.08.08 14:35 - Megtaláltam
35 fokos hőségben, biciglivel. Nagyon szép!

schw.család 2013.08.08 14:35 - Megtaláltam
Nagyon kalandos volt. Tetszett az ólom katona gyűjtemény. (ezért még vissza megyek)

halaszcsalad 2013.08.06 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Liza, Apa, Anya Szép a taj, mindenkinek ajanlom. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Pomisa 2013.07.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Egyedül mentem megkeresni a ládát, közben fotóztam a várat és a kilátást. A GPS először megtréfált, így a láda felett voltam:) Pár perc múlva azonban megtaláltam a ládát. Gyors logolás, majd átmentem a nagy "kavics" alatt:)) (lsd:7.kép) A várban már jártam, de most is nagyon tetszett.
Köszönjük a rejtést.

 
Remete 2013.07.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtaláltuk, érdemes volt ide jönni. Köszi a rejtést.

Katipeter 2013.07.22 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
OKT közben levadásztuk!

picuresnagyur 2013.07.20 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
185 km gyaloglás után célba értünk :) köszi. A nyitva tartás rejtélyes dolog, a neten 10 órát írnak, a pénztárnál 9-et (kedd-vasárnap), nyitni kb. fél 10-kor nyitottak :))) Viszont nagyon kedvesek és hurrá, hogy újra járható a gyilokjáró a kőgerincen...

Gyombi 2013.07.16 10:54 - Megtaláltam
Szuper vár [wapon beküldött szöveg]

DóriAtesz 2013.07.14 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! A várba is bementünk. Nagyon jó kirándulóhely, mindenkinek ajánljuk!! Megéri!
DóriAtesz

data4526 2013.07.14 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk!

 
Lempike és Sándor 2013.07.13 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.18
Köszönjük a rejtést, szép környezet!

Ancs 2013.07.11 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.86
OKT Encs - Boldogkőváralja szakasz közben megtalálva.

Felfelé a nehezebb utat választottuk, szemben a sziklával. Így előbb találat, majd várlátogatás. Szuper hely. élveztem minden kövét.
Nagyon megéri bebarangolni.

Köszi

 
figabi 2013.07.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.48
Megtaláltuk! Köszi

RobiGergo 2013.07.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.39
Csodálatos a vár! Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.07.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Fantasztikus ez a vár: nem is akartunk most ide eljönni, de annyira uralta a környéket, hogy odavonzott minket: nem is csalódtunk: folyamatosan szépül-bővül a vár kiállítóterme, egyre több érdekességet lehet találni a várban! A kilátás pazar!

peba 2013.07.02 14:45 - Megtaláltam
GCHECE után a második megtalálás a mai napon. Majdhogynem helybéli lévén milliószor voltam már a várban, a vár körül, de ide mégsem ereszkedtem még le sosem. A leskelődő szemek elől el lehet bújni a logoláshoz, és a kilátás önmagáért beszél. Szinte haza sem akar onnan jönni az ember! Köszi a rejtést, a láda lassacskán lehet, hogy cserére szorul, elég viseltes állapotban van.

SysWAP 2013.06.22 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

EdeZ 2013.06.16 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

kalati 2013.06.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Az esti koncert előtt beiktatott találat. Csodálatos a vár és környéke. A rejtés ötletes.
Köszönöm a lehetőséget!

Sanchoo és M. 2013.06.15 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Ide nem is akartunk most jönni!
:))

"Valaki máshogy gondolta.

M. nélküli találat, a "csörgőkígyó-veszély" (vagy mi) miatt.
A láda tele volt szeméttel, korhadt zsebkendővel, óvszer-csomagolással... egy kicsit takarítottam benneA történet :))

aki mégiscsak ide hozottNincs is kígyó! :)
becko 2013.06.14 18:15 - Megtaláltam
3 napos születésnapi keresgélés Borsodban, Abaújban, és Zemplénben.
Én 34 pontot találtam meg, engem csak 6 kullancs.
Egy mozgó is utamba akadt, újra rejtettem a 2 adoptált csereháti ládát, és átléptem az 1000. megtalálást.

Ezt a várat nem lehet elégszer látni!

levenet1994 2013.06.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!!!! :D

Viki-V 2013.06.02 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk!

 
Novek&Viki-V 2013.06.02 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk!

 
Ildi76 2013.05.29 18:00 - Megtaláltam
A zárás előtt nem sokkal értünk a várhoz. Sajnos nem sok időnk maradt körbenézni. Csodálatos, szépen karbantartott vár! Köszönet a rejtésért!

szicsu 2013.05.29 18:00 - Megtaláltam
megtaláltuk a poreső előtt

Áron csapata 2013.05.20 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Panoráma a várbólA vár alulról
Áron és Móni a várban
 
fille.de.l.est 2013.05.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

Ani és Imi

viragtapso 2013.05.20 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést.

kobcikrajci 2013.05.17 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.01
Ok! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
A helyzet úgy hozta, hogy a mostani autós túrán erre jutott a legkevesebb idő. Nem is baj, mert legalább 2 iskolás csoport hangoskodott a bejáratnál. A vár kívülről is jól körüljárható.

beuuu 2013.05.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
TFTC

MikiCache 2013.05.05 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Gyönyörű vár, imitt-amott csodálatosan helyreállítva.
Köszönjük a célpontot.
Anikó és Miki

Mathau 2013.05.04 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.37
Gyönyörű a vár, simán megéri a belépőt, mindenkinek ajánlom.

 
bodza 2013.04.29 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

pierre1 2013.04.27 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

onodi.gergely 2013.03.30 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Jó volt.

osibring 2013.01.27 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Gördögök-el

 
gordogok 2013.01.27 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Kéktúrázás közben

 
Holnap 2013.01.27 00:00 - Megtaláltam
Sajnos a vár zárva, de szerencsére ez a láda a kapukon kívül található. Kék túránk 5.je.

mila 2013.01.01 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

GCBOLD_2013011133557.jpg 
Archer76 2012.11.18 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

kat1823 2012.11.02 00:00 - Megtaláltam
Megvan, Köszönjük!

bódis 2012.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk!

Bl4st3r & Amy 2012.10.21 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
KányaZoltánnal közös megatúránk 12/9. ládája. Kissé siettünk, úgyhogy most a várlátogatás kimaradt, de nagyon sokan voltak ebben a gyönyörű őszi időben. Csodálatos a vár, már kilóméterekről magasodik minden felett, nagyon tetszett a környék is. megérte ide eljönni, és jövünk még várat látogatni is egyszer! A vödör könnyen meglett, jó a leírás, egyértelmű a rejtés. kicsit sok volt benne felesleges szemét, ezeket kicseréltük inkább ajándékokra, és a kissé törött fedelet is megragasztottuk. Minden rendben volt amúgy, köszönjük!

kanyazoltan 2012.10.21 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

szasza576 2012.10.21 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

viktro 2012.10.21 12:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a vár, köszönjük a rejtést.

sosi 2012.10.21 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
ez a Zemplén egyik legszebb pontja

dienescs08 2012.10.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Első találatunk. Ötletes, mégsem túl nehéz.

kétbakancsos 2012.10.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
A muglik minden oldalról támadtak, de mi azért kicseleztük őket.

A seregekA bástya
kissss 2012.10.20 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
A hosszú hétvégét baráti társaságban Boldogkőváralján töltöttük. Második napi "helybenjárásunk" áldozata lett ez a ládikó. :) Terveink szerint a vár alatti középkori étteremben lakomáztunk volna, de nem fértünk be a tumultustól. Helyette inkább a szállásunkat is biztosító Tekerjes Fogadót jutalmaztuk meg fölös időnkkel és pénzünkkel... nem bántuk meg! :)
Köszi a rejtést! g

 
janoo 2012.10.13 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
OKT közben meglett. Köszi!

Ádám1999 2012.10.13 11:29 - Megtaláltam
Meglett. Köszi!

halindaattila 2012.09.29 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm a rejtést. Szép a kilátás, éremes volt felgyalogolni!

Hegedüs Zsuzsa 2012.09.29 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Közös találat a fiammal.

Lord Szultán 2012.09.29 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
-

Pöttyös8 2012.09.28 13:51 - Megtaláltam
Többször is voltam már a várban, de a ládakeresés eddig kimaradt. Most a hiány pótolva.
Köszönöm.

gojolly 2012.09.22 12:50 - Megtaláltam
Ollé :)!

sylard 2012.09.17 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szép környezet, kellemes kirándulási célpont

KoLa 2012.09.08 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Old Eye 2012.09.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Majd

Roxanne 2012.08.26 13:24 - Megtaláltam
Csokifesztivállal felturbózott 3 napos zempléni kirándulás során Xidor, Nyuszkó, Andi és Roxi.
Elég nagy volt a forgalom, inkább nem akartuk kockáztatni a láda épségét.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.09.30 19:56]

 
borosk79 2012.08.25 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

olahtamas91 2012.08.25 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltuk köszönjük a rejtést.

mnoresz 2012.08.21 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.91
Fantasztikus a vár!

ólomkatona kiállítás
BubaGC 2012.08.19 11:05 - Megtaláltam
:-O)

plecs 2012.08.19 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Csodás hely!

Azazello 2012.08.18 17:35 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Zsupeda 2012.08.18 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.08
A vár csodaszép volt!Ha nincs ez a láda talán ezt a várat sohase látjuk!!!!!!!Napunk 1. ládája!Kösziii a rejtést!

 
markovicsa 2012.08.16 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Kéktúra teljesítése közben kerestem meg a ládát.
Nagyon szép a vár.

lovagias 2012.08.14 11:15 - Megtaláltam
:)

sjan 2012.08.09 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Zempléni nyaralás alatti találat.
Köszi a rejtést.

reprocesszor 2012.08.09 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Zempléni nyaralás közben meglett.
Szép vár ez is. Ide még biztos visszatérek!
Köszi!

citycache 2012.08.09 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.97
GCGIBA után.
Ez a hely is olyan amit behunyott szemmel megtalálok. Gyerekkoromban nyaranta többször megfordultunk itt: Még nem voltak tetők, kilátók és a várat sem "lakta" senki.
Most csak a láda miatt kerestük fel.

Megvan!
Ruttkay 2012.08.07 17:40 - Megtaláltam
KX!

Schöberlék 2012.08.07 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.80
Megvan

Stacee 2012.08.07 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Országos Kéktúra: Aggtelek-Hollóháza negyedik nap, 16/5.
Az egész kéktúra során ez a vár tetszett a legjobban, szépen felújították az utóbbi időben, csak azt sajnáltam, hogy a bástyára nem lehet kisétálni. :(
Köszi a rejtést!

Wartburgos 2012.08.06 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Bózsvai nyaralás 15/7.
Könnyű találat. Korábban már jártunk a várban de a panorámáért érdemes volt most is.

 
BBálint 2012.08.05 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Zemplén I.
12/12.
Hazafelé menet néztük meg a várat, ahol 1994-ben voltam utoljára (B.). Nem is lehetett volna kiválóbb záróakkordja a Zemplénben töltött 5 napnak. Először rövid dinnyeevés a parkolóban, majd megkerültük a vár szikláját (Vigyázó-bástya rulez!), azután lemásztam a ládához. (Tényleg jó a rejtés, mert a vár közelében van, mésem lehet rálátni.)
A vár sem okozott csalódást. Érdeklődve és belefeledkezve nézegettük az ólomkatonákkal életre keltett csatajeleneteket. Szinte kedvem lett vlona betanulni az összes csata menetét...
Végezetül persze szuvenírt is vettünk: egy üvegpohárkészletet Magyarország nagyvadjaival.
Biztos, hogy nem utoljára voltunk a Zemplénben.

KisKata, BBálint

Maratonos Maci 2012.08.04 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Napvirággal.

napvirág 2012.08.04 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.04
Ez a hely egy igazi kis ékszerdoboz.

Köszönjük a lehetőséget, jó volt vele élni!

 
Shepherd 2012.08.04 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Köszi a túrát! :)

 
GGABI 2012.08.04 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Köszi a rejtést.

darabosk 2012.08.02 17:34 - Megtaláltam
Megvan:) Képek és log később...

hinia lux 2012.08.02 17:34 - Megtaláltam
Nagyon tetszett. Zempléni nyaralásunkról alapvetően elmondható, hogy a legtöbb időt a váraknál töltöttük. Jó látni, hogy gondozzák a régi korok emlékeit errefelé.
Maga vár, a kiállítások, és a kilátás is nagy élmény, a bónusz pedig a középkori étterem volt.

Boldogkő váraVár-részlet
Kilátás a gyilokjáróraBelső udvar
KiállításVissza a középkorba
jeti-matterhorn 2012.07.29 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
jeti-matterhorn,Ági,Bia,Marci
Csodás ez a vár is!

TH77 2012.07.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Megtaláltuk! :)

cukicacher 2012.07.25 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.96
Negyven éve jártam itt utoljára. Nincs mit tovább írni.

A vár belül
rabok 
Ane 2012.07.24 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Jó kis meredek hegyoldalban gázoltunk.

targonczas 2012.07.23 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Bejártunk mindent.

otisz21 2012.07.23 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Megvan, köszi! 3 szuper nap Boldogkőváralján.

Érkezésünkkor a vár
 
peter.ori1 2012.07.20 00:00 - Megtaláltam
KÖSZI SZÉP HELY

Petán 2012.07.20 00:00 - Megtaláltam
O.K.
Meglett...

Kaputyin 2012.07.20 00:00 - Megtaláltam
ok

navigaator 2012.07.20 00:00 - Megtaláltam
-

Kozák 2012.07.18 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.69
ÉLMÉNY VOLT.Köszönet.

 
hungrie 2012.07.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Megvan!
Köszönjük szépen.

Szilaj család 2012.07.14 10:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Papus 2012.07.12 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
OKT közbeni kikapcsolódás.
Dél felől az ösvényen megközelítve nem kell csúszni-mászni, mert a vízmű kerítése mögött kényelmesen lehet a ládáig menni. (Ezt én is csak visszafelé fedeztem fel.)
Köszönöm a rejtést!

A vár nagyon messziről is láthatóKözelebbről
BoldogkőváraljaPanoráma a vödörtől
bandiby 2012.07.10 00:00 - Megtaláltam
megvan

menace 2012.06.30 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megvan!

bakoscsaba 2012.06.28 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

lacsz 2012.06.25 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
OKT teljesítése közben kerestük fel a ládát.

Molli 2012.06.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Megtaláltam

morph 2012.06.24 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2012.06.23 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

attbuda 2012.06.23 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

tusy 2012.06.22 11:00 - Megtaláltam
Régebben már jártam ennél a gyönyörű várnál. Azóta még szebb lett.

trifo 2012.06.17 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megtaláltam. Gyönyörü a hely és a vár is.
A láda teteje kezdi megadni magát sajnos. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Pala.G 2012.06.16 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.48
Boldog órák Boldogkőn! :)

Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

Telkess 2012.06.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltak

zöldfülű 2012.06.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Lefülelve :)

A 7vége egyik apropója ennek a várnak a meglátogatása volt, ezért mindenféle-fajta szögből és napszakban alaposan megcsodáltuk...
Végül a haditanács döntése alapján így hódítottuk meg: jót sétáltunk a faluból Arkáig, majd a szamárúton vissza a várba. Hogy el ne tévedjünk, 3 testőr vigyázott ránk, akiket alig tudtunk visszaküldeni, hogy talán inkább - mesterségükhöz híven - a rájuk bízott házakat őrizzék Arkán... A kirándulás után következett a várbeli nézelődés a pincétől a padlásig - ill. fordítva, mert végül egy olyan pincében kötöttünk ki, amit nagyon érdemes meglátogatni :) Persze ehhez előbb be kellett lépnünk a Bakancsos Lovagrendbe, azután jött az eszem-iszom, stb. - majd a 10 ujjunk megnyalása :D (Ekkor jutott eszünkbe, hogy a három kesser-eb talán az előre kiosztott kéztörlő volt - mint ahogy az rendes helyeken dukál -, mi meg jól hazaküldtök őket :((()

Köszönjük a rejtést

Este, jó messziről...Este, kicsit közelebbről...
Reggel az erkélyünkről :)Délben a szamárútról
Délután, lentről...Délután, fentről...
Délután, bentről...Délután, bentről...
Lovagként...Lovagló ülésben...
baribali 2012.06.03 15:05 - Megtaláltam
kek tura utan levezeteskepp [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

bertok 2012.06.03 15:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

gergocaching 2012.06.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszönjük a rejtést.

tomkess 2012.05.27 12:37 - Megtaláltam
Sajnos a bástya le van zárva, az ólomkatonák viszont komoly csatát vívtak a várért, alig tudtunk elmenekülni onnan.

Abaújwood
betty79 2012.05.27 10:30 - Megtaláltam
Megvan!

rallymax 2012.05.09 11:30 - Megtaláltam
GCkupa keretében, OKT közben találtam meg :)

BRD 2012.05.01 11:01 - Megtaláltam
Megtalálva! Köszönet érte! ÉLMÉNY VOLT visszatérni!!! :) 8/15 :)

sixtus 2012.05.01 11:01 - Megtaláltam
Megszerezve, köszönöm a rejtést! 8/15 :)

bragalyi 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltuk! Köszönjük!

Ruzsi 2012.04.29 16:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Yoe 2012.04.19 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
ok

fuszeres 2012.04.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést, ebből a szögből még soha nem néztünk fel a várra.

A+ZS 2012.04.10 11:00 - Megtaláltam
Arkától a várig mentünk 09-én, amit 08-án már megnéztünk belülről, de a nagy szél miatt a ládázást 10-re halasztottuk.
Ismét csak tátottuk a szánkat! Gyönyörű időben, gyönyörű táj, és egy mesés vár!
Köszönjük! Zsolt névnapi ládája :-)

katica 2012.04.09 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
A ládatalálat után szó szerint bevettem a várat... máskor mindenesetre gondolkodom, mielőtt hülyeségekre adom a fejem :))

Veres család 2012.04.07 17:00 - Megtaláltam
Nagyon szép volt, bár kissé későn értünk oda és a szél is feltámadt, így csak a 2 nagyfiú kereste és találta meg a ládát. Köszönjük!

Sebizs 2012.04.07 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

witchunter 2012.04.07 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Mirr&Murr 2012.04.06 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Hahó vár! Jó a malomkerék.... :) Köszi!

vorono 2012.04.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Egyik legszebb várunk, mind állapot, mind környezet tekintetében. Már a Hold is felkelt, mikor itt voltunk :) Köszönjük! :V

..már a Hold is...látkép Boldogkőváralja
:V:G 2012.04.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.90
Nem gondoltam, hogy ilyen szép várunk is van. Gyönyörű hely.

ge944cw 2012.04.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Köszönöm a rejtést.

krisztarka 2012.04.01 11:30 - Megtaláltam
bolyakékkal

lili02 2012.04.01 11:30 - Megtaláltam
anyuval

bolyak 2012.04.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Zempléni hétvége 12/8.
Hóesésben, napsütésben...

 
guess.who 2012.03.31 00:00 - Egyéb
A betelt logbook helyett új került a vödörbe, a láda továbbra is

KERESHETŐ!

bodri 2012.03.19 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Sárospataki hosszú hétvége után hazafelé erre vettük az irányt.
Gyönyörű a vár és messziről is nagyon szép, de sajna csak kívülről tudtuk megnézni, mert zárva volt.
Pont egy avartűzből lett égő fenyves szemtanúi voltunk, de érdekes módon tűzoltót még elindulásunkkor sem láttunk.
A vár mögötti kis pince rész előtt rengeteg szemét halmozódott fel, amit nem tudom miért, de nem szállítanak el!

A logbook betelt!

Köszönjük a rejtést!

Boldogkői várNyitva
Márciusi nyitvatartásNyitvatartás
KilátásAvarból erdőtűz
Bejárat - ZárvaLáda tartalom
szemét 1Szemét 2
cserfeske86 2012.03.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Nagyon szép hely. A várat látogattuk meg és közbe ejtettük a ládát. A füzet megtelt, ki kellene cserélni. Jelszót nem találtunk, lehet a megrongálódott és betelt logbook miatt.Köszönjük.

[Jóváhagyta: guess.who, 2012.03.25 07:11]

 
Kassai Család 2012.03.17 14:27 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.6] [wapon beküldött szöveg]

Köszi a rejtést. A logbook tele van, egy névjegykártyán logoltunk.

pankotaizsolt 2012.03.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Március 15-i zempléni hosszú hétvége.
Egy szuper családi kirándulás egyik állomása volt a láda.
Köszönjük szépen a rejtést, a gyerekek is nagyon élvezték.

Pankotai család

urbanj 2012.03.16 14:30 - Megtaláltam
Füzéren eltöltött ládázós-túrázós hosszú hétvégénk alatt jártunk itt Férjemmel és Szüleimmel.

-Bandi- 2012.03.03 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
világbajnok hely.

skiccpausz 2012.02.01 16:43 - Egyéb
Téli Zempléni pihenésünk alkalmával kerestük fel ezt a ládát. (5.nap)
Csodálatos, napsütéses téli, már-már tavaszodó időnk volt.
Ezt a ládát már egyszer megtaláltuk, talán mondhatom, hogy ez a kedvenc magyar váram!:D
Megvártuk a naplementét, aztán indultunk haza....(ekkor már kb. -13 fok volt)
köszönjük a rejtést,
skiccpausz&nárcisz

 
abcs 2012.01.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Megtaláltuk, köszönjük!

Irisz14 2011.11.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk!
A logbook teljesen betelt!
Nagyon tetszett a vár, jól éreztük magunkat.
Köszönjük a rejtést.

 
wzsolti 2011.11.19 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Fiammal és Sógorommal teljesítettük. Klassz volt.
A logbook betelt, így nem logolhattunk.

Zugi 2011.11.19 10:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Zempléni kirándulásunk első ládája. Nagyon tetszett a vár, már távolról igazán impozáns látványt nyújt és elég jól egyben fennmaradt épületegyüttes. Sajnos ködös időben jártunk ott, a kilátás emiatt korlátozott volt és külön sajnáltuk, hogy a Vigyázó-bástyára nem lehet kimenni, pedig az egyedülálló a hazai várak vonatkozásában is.

reko 2011.11.06 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltuk!

WAdam 2011.11.06 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, juhéjjj.....

zalajaro 2011.11.06 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Háromnapos zempléni jövés-menés a Cinborákkal.

Bubuka 2011.11.06 14:18 - Megtaláltam
A BKV Cin-bora csoporttal jártunk itt. Köszi a rejtést.

 
farkincza74 2011.11.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltuk!(Lázárokkal közös találat.)
Köszi a rejtést!

Lázárok 2011.11.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

Lázárok

maczy 2011.10.31 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Ildikómmal leparkoltunk, és a melletünk
lévő autóból ki integet? -hát Fil-né, Györgyi! :)
Kicsi ez a nagyvilág! :)))
A vár nagyon kedves volt a lelkünknek,
az étek a vár alatt pedig a testünknek.
Köszönjük a rejtést!

Édesmézi volt! :)

Várúrnő
Várúr
A lovag és a káposztáspaszuly
 
mano- 2011.10.31 14:45 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a vár de egy kicsit sok volt a kaki és el hagytam a
rózsaszín kütyümet de szerencsére meglett.

Fil kislánya vagyok.

Hambi 2011.10.31 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam köszi.

Fil 2011.10.31 14:43 - Megtaláltam
leFILelve. [wapon beküldött szöveg]

bartmate 2011.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Kösz a rejtést!
Sajnos a logbook betelt...

nifulop 2011.10.29 17:06 - Megtaláltam
Megvan

masek 2011.10.29 10:00 - Megtaláltam
meglett, őszi fényekkel.

 
fattila 2011.10.22 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Matóval és Szabbr-rel közös borsodi túránk 13.-ik állomása volt. Szeretem ezt a várat. Jó volt újra látni és meglátogatni újra. Köszönet a ládáért.

szabbr 2011.10.22 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Mato-val és Fattila-val közös túránk.

Könnyű találat, nagyon szép környezetben.
Nagyon jó kilátás tárul az ember elé.

Köszönjük!

 
mato 2011.10.22 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megvan. Reszletek kesobb. [wapon beküldött szöveg]

Zempléni geotúránk 16/13 állomása.

Nagyon szép a vár, és a kilátás.
Köszönet a rejtésért!

Stautoma 2011.10.22 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
OK

 
Zolnai 2011.10.16 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Megtaláltuk :)
Már jártunk itt régebben, de ezt a helyet nem lehet megunni.
Remélem, hogy a várrekonstrukció néven futó barbárkodást a vár is túléli...
a bástyaszikla már nem élte túl. :(

darti68 2011.10.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Zempléni barangolásunk negyedik ládája. A ládát Egerből, Lacipap barátommal kerestük fel. A vár szemlátomást épségben vészelte át az elmúlt évszázadokat. A hűvös idő és a szemerkélő eső miatt nem mentünk be a várba, talán jobb időben egyszer még visszajövünk. A rejtés szuper!

A vár bejáratánálKilátás 1.
Kilátás 2.A Vigyázó-bástya
Lacipap 2011.10.15 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Észak zempléni kör darti68 barátommal.
Remek doboz, kiváló rejtés.
Köszönöm az elrejtőnek.

Jé!- itt van? 
eFeS 2011.10.14 17:39 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

mendi_es_zoli 2011.10.14 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Csabee 2011.10.08 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Könnyed terepen könnyen meglett. A vár nagy csalódás, a felújítás egy vicc.
Üdv: Csabee & Maszat

Bődy Peti 2011.10.02 14:00 - Megtaláltam
Ez sem egy csúnya hely. Innen sem elhanyagolható a belátás-kilátás. Van mit látni. A vár impozáns.

 
prudy 2011.10.01 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Megtaláltuk, mi a temetőnél parkoltunk, de jobb ha az ember felmegy a várhoz mert akkor nem kell megmászni a hegyet.

Dr.Lada 2011.09.29 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Meseszép a vár már messziről is. Miután belülről végigjártuk, jöhetett a külső séta és a láda. Innen néztük a naplementét, ami pazar volt.

stamas76 2011.09.09 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Nagy volt a felfordulás a renoválás miatt, sajnálom, hogy az őrtorony le volt zárva, viszont alulról még sosem jártam körbe, úgyhogy megérte.

oldbike 2011.09.08 10:00 - Megtaláltam
bringázás a zemplénben...

 
h725 2011.08.24 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Hazafelé menet füzéri nyaralásunkról, beugrottunk. Szép, méltóságteljes hely. Körbejártuk, kincset kerestünk. Köszi a rejtést !
Bogi, Zsófi, Vali, Zsolt

Közel már a kincsLátkép
Kicsit üldögéltünkKicsit falra is másztunk :)
Ez meg egy "mobil jelzőlámpa" nem messze az országúton 
Micicila 2011.08.22 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megvan, Selzával közösen! Nagyon köszi!

selza 2011.08.22 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megvan, köszi! Micicilával közösen...

Emezard 2011.08.17 18:20 - Nem találtam meg
Megtaláltam a nagy sziklát a vár mellet de nem volt ott geoláda. a keleti felénél volt egy rózsabokor benéztem oda nde nem volt ott. jó sziklát találtam??

Karate Kid 2011.08.17 14:40 - Megtaláltam
Családi nyaralás alkalmával találtuk meg.

Köszi!

LionDaddy 2011.08.17 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Folytatva a zempléni tájakon való barangolást, ez lett a mai 11/6. találat. Ma már voltunk a regéci várban, ami nagyon tetszett kívülről és belülről is egyaránt, így ide már nem mentünk be. Kívülről jártuk csak körbe, és persze közelebbről, távolabbról fotóztuk is. Rendkívül impozáns látványt nyújt reggel ellenfényben, vagy akár délután. Szerencsére ma sokfelől meg tudtuk csodálni ezt a szép várat.

Köszi a rejtést !

ReggelDélelőtt
DélutánKözelebbről
Messzebbről (GCHAVA-tól)A falu a ládától
Alulról, majdnem a ládátólAz őrszikla és Boldogkőváralja
 
szadi&agi 2011.08.15 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Gyönyörű a vár! Sajnos a középkori éttermet nem volt időnk kipróbálni, na, majd legközelebb!:) Kösz a rejtést!

pozoli1 2011.08.14 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk. pozoli1 és ancsa

Kakukkos és Hajszál 2011.08.14 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Tetszett a vár, köszönjük a rejtést. Szép volt a kilátás is.

Dundus & Co 2011.08.14 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltuk.

Crusader 2011.08.14 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Nagyon tetszett, köszönjük! Zsuzska, Henrik

Edizon 2011.08.09 13:20 - Megtaláltam
OKT közben megtaláltuk Mikor felértünk pecsételtünk is.

gabortel 2011.08.07 12:16 - Megtaláltam
Maratoni túra Abaújban...

túráZoo 2011.08.07 00:00 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük!

BeeAT 2011.08.05 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
A vár belsejéről lecsúsztunk... még visszatérünk!

Vitya77 2011.08.04 00:00 - Megtaláltam
Kéktúra közben.

eltájoló 2011.08.04 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a lehetőséget.

csincsi44 2011.07.31 12:52 - Megtaláltam
Pár év kihagyás után az első hagyományos geoládánk. Illetve vödrünk. :) Köszönjük!

gabka&gege 2011.07.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Hétköznap jártunk erre, így nem volt sok turista, ami a ládakeresést megkönnyítette. A CASTRUM BOLDUA középkori éttermet ki kell próbálnia mindenkinek!

Kilátás a várból 
kacsati 2011.07.27 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Log később!

szalaij 2011.07.27 15:35 - Megtaláltam
Az OKT teljesítése közben megtaláltuk.

kaldigeza 2011.07.27 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Az Országos Kéktúra közben.

sirgalahad 2011.07.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.33
Reájöve Bebek Gyuri
Hamisítás remek buli
Kohót izzít, érmét lapít
El is lennék én két nap itt

távolrólfal és torony
kohókilesvén
nyunya 2011.07.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Megtaláltuk! Nagyon szép a vár. és a környék. Lefelé futottunk a zivatar elöl.

mihoj 2011.07.20 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Vihar előtt érkeztünk ide. Csodálatos a vár, nagyot sétálunk kint és bent. Kár, hogy az oromra nem lehetett kimenni. Láttuk a közelgő vihart, de elindultunk még Regéc irányába. Végül ki kellett hagyjuk az ottani várat, mert fák törtek és özönvíz szerű felhőszakadás tört ránk. Végül Hollóházára mentünk a Kéktúra nullkilométeréhez, az emlékhelyhez. Köszönjük az itteni rejtést!

láda nyitás :)
kepenu 2011.07.19 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Családi találat. Imádjuk a helyszínt.
Tanítani való rejtés!

Zuzda 2011.07.19 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Nagyon szép a vár, jó a rejtés!

 
kai & fil 2011.07.19 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést, ami igazán ötletes!
A vár, a kilátás gyönyörű, nagyon jól éreztük magunkat!!!!!
A várbelépővel a tájházat is meglátogattuk, bekönyörögtük magunkat a kastélyparkba, egyszóval egy igazán tartalmas kirándulásban volt részünk.

Ami a vár felé vezető út kereszteződésénél lévő Bodóvár éttermet illeti, azt itt és most lehúznám, NEM ajánlom senkinek! A csapvízért borsos árat fizettünk, az üdítő meleg volt, a leves zacskós, a tányér törött, a kiszolgálás kezdő, az árak viszont nem az értékarányt tükrözik.

fil 
Gabeen 2011.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.34
Sokszor voltam már a várban, végre a láda is megvan. Minden tetszett, és azt csak halkan kérdezem meg, miért nincs bejelentve a .com oldalon a ládika???
Köszönöm a rejtést!

ZoLiza 2011.07.16 11:01 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Lucypapa 2011.07.15 15:52 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

szaboso 2011.07.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Köszönjük szépen: Szabó család

kiniczkyne 2011.07.15 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk

fszomorjai 2011.07.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.07
Fiam osztálykirándulásán

delfin 2011.07.10 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Nagyon szép a vár, a rejtés is remek, köszönjük ezt a helyet is.

tomadin 2011.07.09 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

GCBOLD_2011079183341.jpg 
Bunny Hop 2011.07.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.23
Megvan!

Paul 2011.07.05 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.97
Köszönöm a rejtést.