geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
347. Boldogkő vára (GCBOLD)
Edoras és Meduseld Aranycsarnoka ;)
Edoras és Meduseld Aranycsarnoka ;)
Impozáns
Impozáns
Tájház és a vár
Tájház és a vár
A várudvar
A várudvar
Vigyázó-bástya
Vigyázó-bástya
Sokat használt lépcső
Sokat használt lépcső
A Szentiványi földvár dombja a várból
A Szentiványi földvár dombja a várból
Ólomkatona-kiállítás
Ólomkatona-kiállítás
Ásványkiállítás
Ásványkiállítás
Ásványkiállítás
Ásványkiállítás

Szélesség N 48° 20,647'
Hosszúság E 21° 13,978'
Magasság: 240 m
Megye/ország: Borsod-Abaúj-Zemplén
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2002.08.01 17:31
Utolsó lényeges változás: 2015.05.14 16:15
Utolsó változás: 2016.07.24 06:21
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: The Goonies
Felhasználó: guess.who
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.0
Úthossz a kiindulóponttól: 250 m
Megtalálások száma: 1120 + 12 sikertelen + 21 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.2 megtalálás hetente


[WAP: Kisméretű geoláda a szikla keleti tövében, kövekkel takarva.]

----------------------------
Nemzetközi TravelBugot ne tegyél bele! Köszi!

Az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 3098-2/2008. ügyiratszámú határozatában a geoláda kihelyezését engedélyezte.

A geoláda elhelyezéséhez Boldogkő Várának üzemeltetője, Boldogkő Község Önkormányzata hozzájárult.
----------------------------

A vár és a falu
Az aprócska község a Zempléni-hegység nyugati lábánál található, közúton és vonattal is jól megközelíthető.
A vár a tatárjárás után, a XIII. század második felében épült, a Kassára vivő fontos kereskedelmi útvonalat és a Hernád-völgyét védte: a vulkáni tufából képződött hegy tetejéről nagy távolságok ellenőrizhetők voltak.
Az eredeti építtető a Tomaj nemzetségbe tartozó Tyba nevű ispán (vagy családjának egyik tagja) volt, ebben az időben a vár még mindössze egyetlen, négyszögletes alapú, ötemeletes lakótoronyból állt (melynek ma már csak az alapjai illetve egyik fala van meg a ciszterna és a szárazmalom között).
Első említése egy 1282-ben, III. Endre által az Aba nemzetségbeli Amadénak adott oklevélben szerepel, Castrum Boldua néven. Azonban Károly Róbert a rozgonyi csatában Csák Máté fölött aratott győzelme után e várat is elkobozta az Amadéktól.
Ezután a vár többször gazdát cserélt: először a nápolyi származású Drugeth-család birtokolta (ebben az időben épült a felső várban a palotaszárny, a hozzá kapcsolódó háromszögletű torony és a ciszterna is), de 1388-ban Zsigmond király elzálogosította, így 1396-ban Czudar Péterhez, majd annak özvegyéhez és fiához került.
1427-től Brankovics György szerb despotáé lett a Belgrádról és a macsói bánságról való lemondásáért cserébe, ám 1456-ban már újra Mátyás király birtokaként szerepel. A XV. század további részében előbb a Parlagiak, majd Kassa városa, később Szapolyai Imrén keresztül Tomori György tulajdonába kerül. Ezekben az évtizedekben nyeri el a mai formáját is: a déli oldalon megépül a későbbi szárazmalom tornya, a nyugati oldalon a kapu tornya és a hozzá kapcsolódó védőfal, illetve a keleti oldal palotát védő fala is.
A XVI. század újra a gyakori tulajdonosváltások időszaka: Ferdinánd és János király, Báthori István után a Tomoriak birtokolták, majd 1542-ben Ferdinánd Patóchy Ferencnek adományozza (Gyuláért cserében), akinek lánya hozományként adta Bebek Györgynek. A híres, de még inkább hirhedt Bebekek nagy valószínűséggel pénzhamisítással is foglalkozhattak a várban, a bronz- és vasöntő kohó sziklába vájt nyomai ma is megvannak. Ekkortájt építették a tömlöcöt is, melynek érdekessége, hogy ajtaja és ablaka sincs, a felső nyíláson keresztül, valószínűleg kötélen engedték le a rabokat.
A Bebekek 1560-ban már tovább is adták várukat: előbb a Sárközyekhez, majd a Serényiekhez kerül. Úgy látszik, hogy Balassi Bálintot nem zavarták ezek az évtizedek, mert a bizonyíthatalan hagyomány szerint a várban írta Borivóknak való című versét.
A XVII. század második felében már különösebb hadászati jelentősége nem volt a várnak, ám 1701-02-ben a császári csapatok (több környékbeli várral együtt) ezt is igyekeztek lerombolni - szerencsére nagyrészt sikertelenül. A Rákóczi-féle szabadságharcban már egyáltalán nem játszik szerepet, 1715-ben, amikor a lőcsei jezsuiták kezébe kerül, már csak gabonaraktárként használják.
1753-ban a Péchyek veszik meg, de ők már nem költöznek bele, hanem Boldogkőváralján építenek barokk stílusú kastélyt maguknak. Hosszú idő után, 1890-ben házasság révén a Zichyek birtokába került, ezután egészen a II. világháborút követő államosításig az övék is marad. Az 1960-as évek elején megkezdődött a vár régészeti feltárása és a helyreállítás is, ekkor a palotában turistaszálló is kialakításra került - ez azonban hamarosan meg is szűnt. Ma hadtörténeti kiállítás, ólomkatona-gyűjtemény (a Muhi-csatát ábrázoló terepasztal), illetve -a korábban a vár pincéjében található- ásványgyűjtemény is itt kapott helyet.
Későbbi tulajdonosai megpróbálták újra lakhatóvá tenni, ám a felújítások idején a korábbiakkal nem túlzottan harmonizáló neogótikus stílusban építették át, így mára több helyen is felismerhetetlenné vált az eredeti, kora-középkori várfal felépítése.

A 2002-es újabb felújításkor a kaputorony és a déli torony is védőtetőt kapott, a kettő közötti falra pedig gyilokjárót építettek, illetve a délre nyúló sziklanyelven található egykori Vigyázó-bástya is újra kiépítésre került.
A vár jelenleg egész évben látogatható a LINKelt oldalon található nyitvatartás szerint.
A parkolóba való behajtás (pontosabban már a felvezető útra való ráhajtás) is fizetős lett! Aki ezt el akarja kerülni, inkább a településről felfelé menő turistautat használja, természetesen gyalog...
A láda kereséséhez NEM szükséges belépőjegyet venni - de a lusta és sietős ládászok csodálatos élményt hagynak ki ezzel.
Ma a Boldogkői várhegy a Zempléni Tájvédelmi körzet része, védett terület, így mindenkit kérünk, hogy ennek megfelelően viselkedjen!
A várról és annak nevéről szóló legendát Balogh Béni gyűjtötte össze, majd jelentette meg Szépen szálló sólyommadár c. kötetében. A legenda ITT elolvasható, de az oldal egyebekben is jó összefoglalót nyújthat az érdeklődőknek.

Egyéb látnivalók
A faluban a legjelentősebb látnivaló az 1768-ban épült, egyemeletes, barokk stílusú Péchy-Zichy kastély, amely ma szociális otthonként működik (így nem látogatható). A kastély hatalmas méretű, téglafallal határolt, arborétumszerű kertje Természetvédelmi Terület, azonban engedéllyel megtekinthető. A kastély bejáratának portája a  N 48° 20,240' E 21° 14,361' 182 m [GCBOLD+Porta] ponton található, előzetes engedélyt a kastély gazdasági igazgatójától a (46) 387-722-es számon lehet kérni.
A szintén a Péchyek által, ugyancsak barokk stílusban és a kastéllyal egyidőben építtetett hagymasisakos római katolikus templom N 48° 20,230' E 21° 14,379' 206 m [GCBOLD+KatTemp] a kastély bejárata közelében található.
A XVII. század végén betelepített ruszin lakosság előbb egy fatemplomot építtetett, ezt az 1700-as évek közepén tűzvész pusztította el, egyedül az ikonosztázt sikerült kimenteniük, melyet ma a görög katolikus templomban őriznek.
Az Arany J. u. 1. szám alatt található tájház  N 48° 20,387' E 21° 14,150' 165 m [GCBOLD+Tajhaz] is megtekintésre érdemes, elsősorban a régi használati tárgyak miatt (pénteken, szombaton és vasárnap 10-16 óráig tart nyitva, a felnőtt belépődíj 300 Ft).
A falutól nyugatra elterülő dombtetőn a térképek tanúsága szerint az őskori Szentiványi földvár N 48° 20,201' E 21° 13,088' 210 m [GCBOLD+Foldvar] maradványai vannak - mi azonban földvárra utaló, egyértelműen látható jeleket nem találtunk. Amiért mégis érdemes felkeresni, az a néhány hatalmas, lekerekített sziklatömb a dombtetőn  N 48° 20,265' E 21° 13,149' 200 m [GCBOLD+Sziklak]. Leírások szerint a földvár mellett állt a tatárjárás idején elpusztult Szentiván nevű falu is.
Gyalogosan a faluból nyugati irányban kimenő úton kell elindulni, majd a  N 48° 20,475' E 21° 13,323' 170 m [GCBOLD+WPSziklak] pontnál érdemes letérni az ott levő földútra. Innen már adja magát az útvonal.
A szomszédos Boldogkőújfalu keleti oldalán, többszáz méter hosszan terül el a Kőtenger Természetvédelmi Terület, melyen jókora, olykor méteres átmérőjű andezittömbök találhatóak. Ez ugyan csak kistestvére lehet a szentbékkállai vagy kővágóörsi hasonló látványosságoknak, de ettől még megtekintésre érdemes.
A vártól keletre található Cserák-hegyen egykori teraszos művelésű szőlők maradványai látszanak, és a legenda szerint egy betyár kunyhója is megmaradt ott.

Megtekintésre javasoljuk továbbá a közelben található arkai (GCARKA), vizsolyi (GCViBi) és hernádcécei (GCHECE) geoládákat is, hiszen az Országos Kéktúra Hernádcéce, Boldogkőváralja és Arka érintésével egyébként is errefelé vezeti a túrázókat.

A láda
A rejtekhely megközelítése: a vár körül futó sétaösvényen érdemes elindulni, a déli oldalon található vízmű kerítésénél kezdődik egy földút. Ezen észak felé haladva megközelíthető a rejtek, amely az első nagyobb szikla keleti tövében található, kövekkel álcázva. A doboz kisméretű!
A megközelítési lehetőség a turistautak.hu térképén is fent van!
Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy ne keressen "alternatív" útvonalat, ne igyekezzen toronyiránt mindenen keresztül, mivel a hegyoldalban védett növények is élnek!
Szintén kérjük a ládát kereső sporttársakat, hogy a rejtek megközelítését és a visszarejtést is körültekintően végezzék, mivel ugyan a szikla takarásában nagyrészt nyugodtan lehet logolni, de mind a sétaösvényről, mind a várfal egyes pontjairól odaláthatnak a kiváncsiskodók...

A ládakereséshez sok sikert, kellemes túrázást és jó időt kívánunk!

--------
Ládatörténelem
2002.08.01. Kikerül az eredeti láda, rejtője lophas.
2008.02.07. A ládát örökbefogadtuk.
2008.02.12. A ládaoldal megújult, a láda újra kereshetővé vált. Köszönet az illetékeseknek!
2009.08.23. A betelt logbook helyett új került a vödörbe.
2012.03.31. A betelt logbook helyett új került a vödörbe.
2014.04.26. Az eltűnt vödröt egy ládával pótoltuk.
2015.05.14. Az eltűnt láda pótolva egy miniládával, újra kereshető. Köszönet Discover ládásztársnak!
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (704 db): környezet: 4.79 rejtés: 4.52 web: 4.63 átlag: 4.65

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 - nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 + hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 - kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 + igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 + szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 - el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

katagonc 2020.02.12 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszönöm a rejtést! Nagyon szép innen a naplemente :-)

kócoska 2020.02.09 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2] OKT közben, igazi éjjeli botorkálós teliholdas,-10 fokos vároldal járás. na azért ennek is meg van a romantikája. ;)

Danichem13 2020.02.01 14:07 - Megtaláltam
OKT közben megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Kalamona 2019.12.28 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Sajnos az idő nagyon szeles volt, de nagyon szép volt minden. Az idő ellenére sokan voltak, így a láda megközelítése és keresése kissé nehézkes volt, hogy figyelő szemek ne láthassanak. Sajnos toll nem volt nálam, és a dobozban sem. [Geoládák v3.1.2]

A 7 Mestervadász 2019.11.02 19:00 - Megtaláltam
Köszi!

porhanda 2019.11.01 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zaskl 2019.10.29 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Dóra2011 2019.10.28 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

IMG_20191028_114958IMG_20191028_115923
IMG_20191028_121452IMG_20191028_121716
IMG_20191028_122730IMG_20191028_122906
IMG_20191028_125749 
Eszti és Robi 2019.10.28 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20191028_113138IMG_20191028_124502
IMG_20191028_125157IMG_20191028_125230
hajdua8 2019.10.28 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gy&Z 2019.10.27 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

geoHamsters 2019.10.27 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
köszi

kitkat0123 2019.10.23 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DonPipi 2019.10.20 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszönöm a rejtést!

Lacca 2019.10.20 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Emese62 2019.10.19 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.85
Szuper volt

IMG_20191019_172043 
cipollino 2019.10.12 16:00 - Megtaláltam
Közös ládázás Vironiával. Köszi.

Vironia 2019.10.12 16:00 - Megtaláltam
Cipollinóval közösen. Nagyon szép, napsütéses időben, kellemes séta! Köszi a rejtést.

kazevo 2019.10.05 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

AtiGabi 2019.09.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Köszönjük!

yoko95 2019.09.19 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

szollosi73 2019.09.15 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Megvan!
Eredetileg szombatra terveztük a várlátogatást, de Csülkös-pálinkás nap volt a várban, és már a településre bevezető út mindkét oldalán olyan sok autó parkolt, hogy kissé megrettentünk. A várhoz felvezető útra be se tudtunk fordulni, így inkább megfordultunk és visszamentünk Vizsolyba, megnéztük ott a kiállítást, és megbeszéltük, hogy majd vasárnap hazafelé ejtjük útba a várat. Vasárnap délelőtt teljesen más kép fogadott, minden teljesen üres volt, a fenti parkolóban csak pár autó állt, alig voltak a várban. Megvettük a jegyeket és pincétől a padlásig alaposan bejártuk az egészet. Gyerekkoromban imádtam a Szerencsi csokipapíron nézegetni a várakat, és mindig ábrándoztam, hogy milyen jó lenne ezekhez a várakhoz eljutni, a füzéri és a boldogkői volt a két kedvencem, jó 35 évet kellett várnom, hogy teljesüljön, de ezen a héten mindkettőt kipipálhattam.
A várlátogatás után még gyorsan elszaladtam a ládáért aztán indultunk tovább.
Köszi a rejtést!

Boldogkő vára-1Boldogkő vára-2
Boldogkő vára-3Boldogkő vára-4
Boldogkő vára-5Boldogkő vára-6
Boldogkő vára-7Boldogkő vára-8
Boldogkő vára-9Boldogkő vára-10
Boldogkő vára-11Boldogkő vára-12
Boldogkő vára-13Boldogkő vára-14
Boldogkő vára-15Boldogkő vára-16
adyca 2019.09.07 11:56 - Megtaláltam
Kérném kép alapján. Nem talàltuk a ládát.

[Jóváhagyta: guess.who, 2019.09.08 13:24]

EEE85697-82E0-4A5E-988A-C4AB8FB335BF045F123D-0CAB-4351-B901-68B7506F6454
stüszi 2019.08.29 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Checkmate5353 2019.08.21 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Remek hely, élvezetes vártúra ;) [Geoládák v2.2.5]

Spagab 2019.08.21 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Évi&Zoli 2019.08.20 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Az ország születésnapját A Kék túrával ünnepeltük. Két napot töltöttünk a Zempléni-hegységben, Boldogkőváraljától-Sároraljaújhelyig.A kánikula nagyon próbára tett bennünket, ennek ellenére felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak. A várba a feszített tempó miatt nem tudtunk bemenni de így kívülről is lenyűgöző volt! A ládát a korrekt leírásnak köszönhetően gyorsan megtaláltuk, Szent-Donát szőlőjéből még falatoztunk egy kicsit és már indultunk is tovább. Köszönjük, hogy megmutattad ezt a helyet!

IMG_20190820_092810IMG_20190820_093617
IMG_20190820_094636IMG_20190820_094645
IMG_20190820_094750IMG_20190820_094929
Galmák 2019.08.19 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

utigabi60 2019.08.19 07:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kireth 2019.08.19 07:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fuloplevente 2019.08.18 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Leonaval es Tibivel gyorsan elszaladtunk a var megnezese utan megkeresni a geoladat

Hepur 2019.08.17 15:28 - Megtaláltam
ok

matyaspeter 2019.08.17 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BVavrek 2019.08.16 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bodin 2019.08.14 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Köszönöm. Megtaláltam. Pápáról.

lillus73 2019.08.13 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

M&társai 2019.08.13 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Okker 2019.08.07 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

N.Zs. 2019.08.06 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.44
A várban jártunk már korábban, de most is kívül belül körbejártuk. A rejtéshez vezető út igen meredek és a láda megközelítése is necces.
"...a rejtek, amely az első nagyobb szikla keleti tövében található, kövekkel álcázva. A doboz kisméretű!" Nem az első nagyobb sziklánál van, de tényleg kis méretű. A Discover által 2015-ben telepített doboz és logbook tökéletes állapotban van. A láda tartalma viszont elkeserítő. Vajon mire cserélték a szemetet?

IMG_8520IMG_8522
IMG_8527IMG_8528
IMG_8530IMG_8533
IMG_8536IMG_8537
IMG_8544IMG_8555
IMG_8574IMG_8564
IMG_8542 
GeoHobby 2019.08.05 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zilianyó25 2019.08.04 19:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kerékgyártócsalád 2019.08.04 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
GPS a szép idő ellenére is bekavar ,de kis segítségel megvan. Van egy szikla ami alatt át lehet bújni. Na az nem az , hiába van láda

IMG_20190804_113126IMG_20190804_113038
IMG_20190804_113213IMG_20190804_112130
IMG_20190804_112127IMG_20190804_112013
Sápatag 2019.08.03 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dobozipatikus 2019.08.03 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Felhivta egy ur a figyelmemet, vigyazzak a viperákra!!! [Geoládák v2.2.5]

oryszcsak 2019.08.02 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csodálaros a vár! Kicsit nehezen találtuk meg, mert az odavezető út nem annyira volt látható. Elsőre, egy másik közeli sziklánál, egy másik kis dobozkát találtunk, de az valami esküvői meglepetés volt... ;-) [Geoládák v2.2.5]

Zozó és Edus 2019.07.27 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.30
Köszönjük a rejtést!A vár csodálatos!!!

Zsoland 2019.07.27 11:28 - Megtaláltam
Zempléni nyaralásunk alkalmával kerestük meg ezt a ládát. Nagyon tetszett a vár, köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

GeoFox 2019.07.26 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Másodszor jártunk a várban. Még mindig lenyűgöző. :)
Dóri és Gábor [Geoládák v2.2.5]

adamk4423 2019.07.24 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A vár meseszép! Érdemes erre elátogatni, a környéki baracpálinka is kihagyhatatlan. Ádám, Niki [Geoládák v2.2.5]

Iván19 2019.07.23 19:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Köszönöm a lehetőséget. Nagyon tetszett a vár, érdekesek a kiállítások. A ládát kicsit nehezen leltük meg.

IMG_20190723_125252IMG_20190723_133240
IMG_20190723_135631IMG_20190723_135627
IMG_20190723_140627 
Pipers 2019.07.23 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bubu&vahur 2019.07.22 07:49 - Megtaláltam
Nem találtuk meg, de biztosan csak mi balekoltuk el a helyes irányt. Elöttünk mindenkinek sikerült meglelni a ládát. Fényképek alapján kèrjük az elfogadást, ha lehetséges. Köszönjük.

[Jóváhagyta: guess.who, 2019.07.28 12:20]

HUNJack15 & Hippi72 2019.07.21 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

e-nik 2019.07.19 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nrudi 2019.07.14 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ZMER [Geoládák v2.2.5]

whaides 2019.07.14 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pockok 2019.07.05 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Részletek később. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

SZACSATOUR 2019.07.03 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Egy kellemes, kis kirándulást tettünk ebbe a gyönyörű várba. Köszönjük a rejtést.

geora 
benist 2019.07.03 09:30 - Megtaláltam
A ládához a K oldalon jutottam el, a bejárat felöli egyszerűbb lett volna, így a látogatás előtt jól bemelegítettem. A várat nagyjából bejártuk, sokat fejlődött az évekkel korábbi látogatásunk óta, sok látványos kiállítás nézhető meg.

Bolisz 2019.06.23 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Hev 2019.06.23 12:23 - Megtaláltam
Megtalaltam. [g:hu 1.6.2y]

IMG_6614IMG_6616
IMG_6618IMG_6619
IMG_6620IMG_6624
IMG_6625 
tojas 2019.06.15 16:12 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

sati 2019.06.15 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

P.B_László 2019.06.13 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Egyik legszebb hely ahol jártam ! 36-fokban élmény volt a hűvös vár pincéjéből kialakított étteremben ebédelni ! Korhűen kialakított étteremben , a személyzet hozzá illő ruházatában , és az étlapon a kaják minden ezt idézi . Jó volt részese lenni a régi idők emberi szokásainak , ja meg a kézzel "lábbal" való étkezésnek . A kaják isteni finomak ,bőségesek ! A várlátogatás már csak hab volt a tortán , nagy élmény nem szabad kihagyni !

earl77 2019.06.09 19:21 - Megtaláltam
Köszi!
Tetszett a vár.

B.Detti 2019.06.08 18:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Gyönyörű a vár! Nagyon jót kirándultunk, köszönjük a rejtést!

GabyArt 2019.06.08 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

drkmse 2019.06.08 16:00 - Megtaláltam
Pünkösdi kirándulás errefelé. Véletlenül együtt kerestük és találtuk meg GabyArt-tal. Köszönöm a rejtést ! [Geoládák v2.2.5]

Goldenbay 2019.05.24 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bertokzsolt 2019.05.12 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

egynagyati 2019.05.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
köszi

SDC10278SDC10282
SDC10285SDC10287
SDC10294 
csibot 2019.05.01 14:15 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést :)

effell71 2019.04.20 23:59 - Megtaláltam
Nagyon szép környék, köszönjük a rejtést!

gerico69 2019.04.20 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fn 2019.03.31 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.73
Az egyik legszebb magyar várunk!

GYEZegzug 2019.03.28 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
Köszi szépen a lehetőséget.Többet otthonról.

leg3nd 2019.03.28 00:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! - leg3nd [Geoládák v2.2.5]

A2M 2019.03.22 08:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

slimshady 2019.03.18 23:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Köszi a rejtést, megtaláltuk sikeresen. :)

ozsigombi 2019.03.17 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
A legszebb vár, amiben valaha jártunk. Zempléni túránk során begyűjtöttük (ozsigombi&Janka&Teri&Szilárd&Marci&Sanyi&Anett&Andris&Brigi)

PascalVillard 2019.03.16 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Megtaláltuk! Köszönjük szépen!

mcmester1987 2019.03.15 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

solyomeye 2019.02.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.52
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

Judy_09 2019.02.23 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Remek kilátás

Zsizsi60 2018.11.03 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

talcsy 2018.11.02 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést

rihoattila 2018.10.31 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
megvan, köszi

Lati 2018.10.28 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.62
Megtaláltuk

fTyler 2018.10.21 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Gabesz03 2018.10.21 11:55 - Megtaláltam
Panoráma Trail alkalmával begyűjtve. G

guppik 2018.10.20 10:00 - Megtaláltam
A Boldogkő - Regéc - Füzér útvonalon szuperül megrendezett Panorámafutás szurkolójaként megkerestem néhány ládát is. A szépen rendbe hozott, látványos várakban rengeteg látogató volt a kellemes időben. Köszönjük a rejtést!

bertalanlaszlo 2018.10.14 15:40 - Megtaláltam
B Family megtalálta. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Göde 2018.10.13 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Legszebb váraink egyike. Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm.

geocat&geodog❤ 2018.09.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Zempléni ládázásunk zárásaként kerestük fel. Nagyon jól éreztük magunkat, a szépen restaurált várban. Köszönjük!

daddy1001 2018.09.23 11:47 - Megtaláltam
Köszönöm

Eryx 2018.09.23 11:47 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

kauker 2018.09.22 12:05 - Megtaláltam
Köszi

Szőkekapitány 2018.09.21 10:29 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

fehérkút 2018.09.21 10:28 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

sandorfabi 2018.09.18 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést ! A vár nagyon tetszett, mindent végignéztünk !

SAM_9301SAM_9303
SAM_9318 
ambrus207 2018.09.17 09:14 - Egyéb
ambro papi megint ügyes volt, megtalálta. köszi a rejtést!:)
nem akarja elfogadni a jelszót
képet tudok küldeni[Geoládák v2.2.4]

molylepke 2018.09.11 18:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :) (Nincs toll a ládában)

ndavid42 2018.09.10 09:51 - Megtaláltam
[:11xx:]
Kéktúrázás alatt kerestem meg. Reggel én voltam talán az első látogató, legalább nyugodtan nézhettem végig az egész töküres várat. Nagyon szép, tényleg jó élmény volt!

Szejbi 2018.09.07 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
Köszi a rejtést!

detto 2018.09.02 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

tutu79 2018.08.25 09:15 - Megtaláltam
Meg lett

pviktor 2018.08.18 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk..

GaboRozalinda 2018.08.16 15:28 - Egyéb
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. nem fogadja el a jelszot. [g:hu 1.5.4]

GaboRozalinda 2018.08.16 15:21 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Burjánok 2018.08.12 18:59 - Megtaláltam
Köszönjük! :-)

Imperator Csaba 2018.08.12 18:59 - Megtaláltam
+Van! Köszi! :)

Attil@ & Réka 2018.08.11 13:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Linda, Réka és Attil@

dreamland 2018.08.09 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
26 éve jártunk itt, akkor még a kapu feletti toronyban meg lehetett szállni... A hely még mindig csodálatos.
Köszi a rejtést!

MCtaláljuk 2018.08.07 13:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.52
Köszönjük, megtaláltuk.

Czinege család 2018.08.05 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kisember 2018.08.03 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

lizbor18 2018.07.30 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

dende 2018.07.30 16:51 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Linduka 2018.07.29 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Csöreszék 2018.07.26 12:00 - Megtaláltam
Nyugodtan állíthatom, hogy a kedvenc váram az országban. Mióta legutóbb elindultam innen, azóta vágyom vissza ide.
Ezért is választottuk az idei nyaralásunk helyszínéül ezt a környéket.
Szerencsém viszont nem lett a ládával. A napsütötte domboldalon szórakoztatott régi társam (az Oregon) le föl járatva a sáncok alatt, míg végül a családra (feltételezve fokozódó érdeklődésüket távolmaradásom oka iránt) tekintettel fel kellett adnom a keresést.

[Jóváhagyta: guess.who, 2018.11.10 20:49]

IMG_8485IMG_8515
Sergio64 2018.07.22 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, gyönyörű helyen van, csodálatos élményekkel tértünk haza.
Zs & Zs

IMG_20180722_153952_HDRIMG_20180722_155901_HDR
Evila 2018.07.22 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Zempléni vártúránk során Danival közösen kerestük meg. Még 10 óra előtt érkeztünk a várba, így szerencsére nem voltak sokan, dél körül viszont áramlott a tömeg. A parkolásért most nem kellett fizetni, felnőtt jegy 1100 Ft. Láthattunk egy lovagi bemutatót is.
Köszönjük a rejtést!

Ákos85 2018.07.16 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

geoládászok 2018.07.15 13:15 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a rejtést!

ArkAngyal75 2018.07.09 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megvan, köszi!

LabiMarceaz 2018.07.05 16:43 - Megtaláltam
Megvan! Juppiiii!!! [Geoládák v2.2.4]

os128 2018.06.29 14:29 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

Thannii 2018.06.17 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

loco001 2018.06.16 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Köszönjük megtaláltuk.

20180616_183519 
D.Tóth 2018.05.30 12:00 - Megtaláltam
Várnál a parkoló le volt zárva. Több iskolás csoport is volt. A vár teli volt osztály kirándulos csoporttal. Iró eszközt vigyetek magatokkal.

dev86xr 2018.05.27 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.4]

Szilvil 2018.05.27 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

marco04 2018.05.21 09:37 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

kgzs 2018.05.05 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Köszi a rejtést!

2018-05-05-40 
nazso.oszan 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

salamonkod 2018.05.01 12:45 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

[Elutasította: guess.who, 2018.05.27 13:04]

Fabox 2018.05.01 12:45 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

[Elutasította: guess.who, 2018.05.27 13:05]

orszagoskek 2018.04.28 17:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.34
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! A környék és a kilátás gyönyörű, a rejtés klassz. [Geoládák v2.2.3]

bence máté 2018.04.28 00:00 - Megtaláltam
ok

Antissimo 2018.04.27 13:52 - Megtaláltam
Látványos a vár alulról is, már csak ezért is érdemes elmenni a ládához.

GBKP 2018.04.22 15:06 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

[Elutasította: guess.who, 2018.05.27 13:05]

kbandi 2018.04.03 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Balog89 2018.03.31 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Nórika, Attila.

prerifarkas 2018.03.30 16:26 - Megtaláltam
Megvan, koszi.

voyagers 2018.03.30 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Megtaláltuk!

Laminsio 2018.03.27 11:00 - Megtaláltam
Köszi

emmerwald 2018.03.27 10:58 - Megtaláltam
OKT közben megtaláltuk. Köszönjük!

Emerich63 2018.03.06 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20180306_11534820180306_115954
20180306_12041820180306_122637
20180306_122852 
mike andros 2018.02.28 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Ok

Bigyu 2018.02.18 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

SzMartzy 2018.02.02 15:34 - Megtaláltam
Esős időben érkeztünk, és eredetileg a Regéci-vár lett volna a cél, de inkább ezt választottuk. A vár maga igen érdekes, mondhatni izgalmas, bár az időjárás miatt nem sok kilátásunk volt a környékre. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Regéci-várRegéci-vár
Regéci-várRegéci-vár
Borsos család 2018.01.27 17:13 - Megtaláltam
Köszönöm

Fehér Márton 2017.12.10 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltuk

FLAC 2017.12.10 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam

SwamPY 2017.11.18 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :)

AdriPeti 2017.11.11 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Gyönyörű hely :)

Fibe csapat 2017.11.05 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk🙂

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.12.11 15:25]

9D8617FD-388F-4A9C-9E0B-906884E0702E 
Párduc50 2017.11.04 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, viszont a GPS-t majdnem elvesztettem. A leírás teljesen korrekt!

gabor09 2017.11.03 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bojsza család 2017.11.02 12:04 - Megtaláltam
Zemplémi őszi szünet alatt.
Remek délelőttöt töltöttünk a várban, majd ebéd előtt a ládát is gyorsan megtaláltuk. Jobb is volt így, mert az ebéd, amit a vár alatti középkori étteremben fogyasztottunk, annyira bősége és finom volt, hogy utána nagyon nehezünkre esett a mozgás.

czega 2017.11.01 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.80
Megtaláltuk, köszönjük. Mivel jó rálátás van a műholdakra, pontos méréssel nagyon könnyű volt megtalálni, ugyanakkor a WAP-os rövid leírásban szereplő "a szikla tövében" szerintem félrevezető, hiszen A szikla a vár alatti szikla. Legalábbis nekem. :)

IMG_1104 
temesvaryek 2017.11.01 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük ,megvan!

danger 2017.10.28 14:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszönjük. Inkább a második nagyobb szikla szerintünk. :)

Dyroy 2017.10.28 00:00 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

Cica és Batman 2017.10.23 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.89
Köszi a rejtést

nagyfliszi 2017.10.22 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Bernáthékkal közös tokaji kirándulás újabb találata. Kár lett volna kihagyni, "ezt látnod kell" valóban.
TFTC

Bernáth 2017.10.22 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
Baráti társasággal jöttünk el, hogy megnézzük a várat. Hatalmas volt a köd, amikor ideértünk, de szerencsére amíg bejártuk a várat, felszállt annyira, hogy a környéket is láttuk. Köszönjük a rejtést.

ghabbi 2017.10.21 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.32
Sajnos nagy volt a köd, ezért nem volt kilátás

PEx2 2017.10.21 16:00 - Megtaláltam
Nagyon szeretjük ezt a várat, régen többször jártunk itt. Akkor még nem ládáztunk, és nem lehetett kimenni a sarkantyúra. Most mindkettőt pótoltuk! Köszönet Urbanj-nek, aki lejött velem a ládáért, pedig ő már megtalálta egyszer:)

jadam968 2017.10.17 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tocsa21 2017.10.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Egy szép őszi napot fogtunk ki a kirándulásra, szép környezet, pazar kilátással.Köszönjük a rejtést.

GréJuBé 2017.10.15 00:00 - Megtaláltam
Gyönyörű helyen, gyönyörű vár, érdekes kiállításokkal! Köszönjük!!

BT_pro 2017.10.14 13:00 - Megtaláltam
Megvan Köszi!

DSC00077DSC00078
DSC00080 
BorsósEde 2017.10.14 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Fixis 2017.10.13 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Kéktúra közben.

Zolas21 2017.10.13 13:13 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

jetblast 2017.10.11 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2017.09.23 09:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Megvolt

Süni1966 2017.09.16 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CsKriszti 2017.09.16 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

moli_gyuri 2017.09.04 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Sokat jártunk már itt a várban, kisgyerekkoromban is, amikor a "gyilokjárat" még nem volt kiépítve, hanem a sziklagerincen szabadon lehetett kimenni. Jó volt nosztalgiázni.
Most esett az eső, de így is szép volt a vár.
Köszi: Cilu&Gyurkoo
Mazsom

ködbengyilokjárat
Boldogkőújfalui kőtenger 
othnan 2017.09.03 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Zempléni ládázás 8/8. Jelszót elbénáztam. Köszönöm a rejtést és a rejtő segítségét.

P1060183P1060185
P1060188P1060190
P1060192P1060201
P1060193P1060195
P1060181 
katika59 2017.09.02 11:09 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

dsnine 2017.09.01 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kosnyider család 2017.09.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megtaláltuk. Köszi

levcsesz 2017.08.26 15:55 - Megtaláltam
Köszönjük!

Juvigabi 2017.08.25 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.
A várba teljesen "beleszerettünk".

zseni.lionel 2017.08.24 09:52 - Megtaláltam
Köszönjük szépen a rejtést! A várból csodaszép kilátás nyílik mindenfelé.

btamas 2017.08.22 18:42 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tgusmon 2017.08.22 12:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fullz 2017.08.18 12:00 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

vtamas010 2017.08.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Köszi, szép hely.

kami1 2017.08.12 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.82
.bővebben később

KálmánCsalád 2017.08.11 14:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Köszöni a rejtést a Kálmán család!

 
Jesper Olsen 2017.08.11 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Köszönjük a rejtést! Jó volt visszatérni huszonx év után a várba. Edit és Csaba, GPS-nélküli ládavadászok

Heuar 2017.08.09 11:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megtaláltam.

Balázs1984 2017.08.08 13:10 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést!

sajo 2017.08.03 15:30 - Egyéb
Ismét meglett. Mostmár a gyerekekkel. Vizitúrára menet egy kis látnivaló. Másik ládázó család segített mert már az összes sziklát körbeásták a fiúk.

sanzi89 2017.07.28 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ásványvadász 2017.07.28 10:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
A vár parkolójából indulva, pár ösvényt kipróbáltam mire meglett a nyerő magasság.
A vár nagyon tetszik.

vaterlo 2017.07.27 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Ötnapos kéktúra (Encs-Hollóháza) első napján, a várlátogatás után megtalált láda. Köszi a rejtést.

zuzu2016 2017.07.27 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

heidrich 2017.07.24 19:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Toth417 2017.07.22 13:00 - Megtaláltam
A kesserösvény veszélyes, de jól kitaposott, nyugodt hely. A szikla melletti árnyékban jólesett a pihenés a legnagyobb melegben.

nepster 2017.07.14 19:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

DSC08445DSC08383
tivi2007 2017.07.13 10:50 - Megtaláltam
Ok

Hurri 2017.07.13 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pihe 2017.07.11 12:19 - Megtaláltam
Headshot! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2017.07.09 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2017.07.09 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gergo 2017.07.04 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Megtaláltam

Herr Minó 2017.06.27 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk (Tami és Ádi). Köszi.. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kugyu21 2017.06.24 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.
Én azt nem az első, hanem a második nagy sziklának mondanám, de egyébként részletes a leírás, és a koordináta pontos.

DSC_1029DSC_1032
DSC_1048 
H+W 2017.06.19 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lali75 2017.06.17 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kriszna73 2017.06.17 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsirafka 2017.06.16 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

housefly 2017.06.12 14:19 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Evetke 2017.06.10 10:13 - Megtaláltam
.

vittorio 2017.06.04 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

P1050690_resP1050714s_res
P1050733_resP1050773_res
P1050774_resP1050778_res
P1050787_res 
katika 2017.06.03 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Csodás! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

 
martonjozseffgy 2017.05.28 19:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Gyermeknapi vártúránk utolsó állomása. Sajnos a vár már bezárt mire odaértünk, de kívülről megcsodáltuk. A ládához vezető ösvény nem veszélytelen, közel van a meredély széléhez, valamint el van aknásítva, mert néhányan az épület mögötti részen könnyítenek magukon, úgyhogy óvatosan. Köszönjük a lehetőséget. Ide még vissza fogunk egyszer térni nyitvatartási időben is.

DSCF8232DSCF8233
DSCF8235DSCF8237
DSCF8238DSCF8239
DSCF8241 
Luxi69 2017.05.28 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2017.05.27 08:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.12
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2017.05.27 08:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

lizzard és csapata 2017.05.24 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Csodálatos hely, mindannyian beleszerettünk.Érdemes a várba is bemenni.

Joanne 2017.05.23 08:06 - Megtaláltam
Letérés az OKT-ról, oda-vissza 1,7 km.

20170523_082600 
Bányai család 2017.04.30 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Marpad 2017.04.15 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Zempléni húsvét alkalmából végre ide is eljutottunk. Köszönöm

20170415_15560120170415_151635
20170415_15275620170415_144748
20170415_15302020170415_144030
20170415_15211420170415_151911
20170415_152902 
EMZA 2017.04.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Csodaszép a környék, lélegzetelállító helyszínen van a vár. Köszönjük a rejtést!

Renita0703 2017.04.14 14:52 - Megtaláltam
Gyönyörű környék :) Köszönjük!!!

BruzsuésZáfék 2017.04.14 00:00 - Megtaláltam
Miután a gyerkőcökkel bebarangoltuk a várat, megkerestük a ládát is. Köszönjük a lehetőséget!

Wsky 2017.03.26 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Be nem jutottunk, de a ládáért megmásztuk...

Köszi

Szilágyiék 2017.03.14 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Elsőre nem jöttünk rá, hogy a kerítés melletti hatalmas bozót a földút kezdetét takarja. Végül kiderült, egy vadcsapás-féleség a megközelítés helyes módja.

Köszönjük a rejtést!

Még nem sokan járnak arraMegkerüljük a szirtet
KilátásAz ösvény itt kezdődik
Cs.Csongor 2016.12.02 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

lasipeti 2016.12.02 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mcfreeze 2016.12.02 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

diego 2016.12.02 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IMAG0898IMAG0911
IMAG0912IMAG0914
IMAG0919 
Saláta Bogi & Sanya 2016.11.18 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.51
Köszönjük a rejtést.

SagiK 2016.10.31 12:30 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Skultéty család 2016.10.30 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk, köszönet érte.

20161030_160153 
nzsola 2016.10.30 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Jó kis kirándulás volt. Köszönjük.

balazs5 2016.10.30 12:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

remekkelek 2016.10.29 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam a csúcs csapat tagjaként. Köszönöm a lehetőséget. remekkelek [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tank86 2016.10.27 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Köszi! :)

szekelya 2016.10.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
A láda környékén nagyszerű bio csipke és kökény szedhető.

20161024_150320[1] 
nimka 2016.10.23 15:40 - Megtaláltam
Regéc felől jöttem a kéktúra útvonalán. A Mogyoróska-Arka közötti dagonyázás után már azt gondoltam nem lesz idő a ládára, de aztán még pont belefért. Persze a várba már tényleg nem mehettem be, mert 16:47-kor megy az utolsó vonat

Zsolt34 2016.10.23 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

timken31 2016.10.23 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pappgyorgy & Aniko 2016.10.22 11:18 - Megtaláltam
ok

rianas 2016.10.09 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hoops & Yoyo 2016.10.07 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, köszönjük.

20161007_171612 
henryett000 2016.09.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.36
Boldogkő vára régi nagy kedvencünk, hová egykoron még hőn szeretett Picurkánkkal látogattunk el először. Kis kedvencünk azóta sajnos már nincs velünk, a vár azonban áll, sőt, nemrégiben történt felújítása óta még csinosabban pompázik. Közép-Európa legnagyobb történelmi ólomkatona kiállítása, valamint október 31-ig színes hétvégi programok várják az idelátogatókat. A jelmezes tárlatvezetést vétek kihagyni, mely során élvezhetjük a bájos és sziporkázóan humoros udvarhölgyek kellemes társaságát, kiknek beszéde rendkívül érdekes nyelvjárásban vala... :-)

 
t1kovacs 2016.09.03 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Köszi rejtést!

Skali&Margó 2016.08.27 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.98
OK!

Futrinka és Pippó 2016.08.24 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

jpal 2016.08.21 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Zempléni nyaralásunk első állomásaként kerestük fel Boldog várát. Tetszett a felújítás.
Köszönjük a rejtést.

Közel a rejtekEzt látja a láda
A sziklaormonA vár makettje
Bruka 2016.08.15 14:00 - Megtaláltam
nyaktörő környezet :D

Kogerj 2016.08.14 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Merész mutatvány volt tőlünk a keresés,de megérte. A vár egy csoda! Köszi!

ottgyuri 2016.08.10 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Megtaláltuk!

kupec 2016.08.10 11:15 - Megtaláltam
Sokáig keringtem a rejtek körül, végül a rejtő segített. A vár impozáns látványt nyújt innen alulról (is).

P1060247P1060250
P1060252P1060254
sárkányi 2016.08.05 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

renimisi 2016.08.03 09:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

haromnudli 2016.07.29 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
.

gertaniko 2016.07.28 13:06 - Megtaláltam
Gertammal közös találat.

gertam 2016.07.28 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Visszamentünk még egyszer a párommal, előzőnap este 20:29-kor indult a vonat Dunaújvárosból - Szolnokon egy éjszakai ládakeresés (GCSltk) - majd Debrecen-Nyíregyháza-Szerencs-Abaújszántó után a rejtő és kessertárs segítségével sikerült megtalálni és loggolni.

Az már külön öröm, hogy a pakkokban - amit a trafikban hagytunk - maradt a GPS, így fegyvert paripát letéve még egyszer meg kellett mászni...

KÖSZÖNJÜK a rejtő segítségét :-DDD

DSCN6734DSCN6755
DSCN6783DSCN6786
DSCN6806DSCN6852
DSCN6871DSCN6884
tred 2016.07.21 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Azt hiszem a harmadik próbálkozásom. Most végre megvan.

Heni&Gábor 2016.07.18 14:15 - Megtaláltam
Telkibányai nyaralás 2. napján. A vár nagyon tetszett, minden szegletét bejártuk. Kisfiunk, Boldi is nagyon élvezte a vársétát. Sokáig kerestük a ládát, de nem lett meg. Kérjük, hogy a fényképek alapján fogadd el a találatot!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.09.02 16:30]

Köszönjük!

Boldi GCBOLDnálGábor a várudvaron
(:jannus:) 2016.07.16 13:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszi a rejtést, gyönyörű hely, bár a belépőt kicsit sokalltuk - cserébe legalább fejlesztgetik. A rejtek környékén sok a remek kis üreg bokamagasságban és azok közelében álcázáshoz tökéletes kövek - ennél egy kicsit magasabban kell keresni! A leírásban szereplő link már változott: http://boldogkovara.hu/nyitvatartas/

2016_07_16_9999_161 
dudasgabriella 2016.07.15 17:10 - Megtaláltam
Nehezen találtuk meg, de meglett!

pötyimiki 2016.06.27 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Több éve várom, hogy meg tudjam látogatni a várat! Ma végre sikerült, de a ládát sajnos nem találtam. Pedig végig néztem az összes sziklát! Így rejtői segítséggel van meg a "találatom", amit köszönök!

nbalazs2 2016.06.25 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Sokszor jártam már a várban, a rekonstrukcó óta viszont most először. Szombat délután egy lovagi bemutatónak is részesei lehettünk. A várbeli sétát követően könnyen meglett a láda is, kitűnő helyen fekszik, megfelelően védve az időjárás viszontagságaitól. Nagy élmény volt a vár oldalában vadon termő sárgabarackból csemegézni.
Köszönet a rejtőnek!

MJANEZ 2016.06.18 17:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Köszönöm a rejtést, és örülök, hogy ezt is láthattam! ;) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

J.Archer 2016.05.25 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

macikupac 2016.05.22 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.44
Zempléni családi hétvége 12.

Igyekeztünk továbbra is valódi élményekkel feltöltődni, ezért egy újabb vár meglátogatása mellett döntöttünk. Én már itt is többször jártam, de belülről - különféle okok miatt - még nem volt alkalmam megnézni. Most szerencsénk és időnk is volt minderre. Ráadásul éppen előadás volt a színpadon, ahol a közönség megismerhette a középkor lovagjainak életét, szokásait és fegyverzetét. Egészen élménydúsra sikeredett a műsor, mely után töviről-hegyire bejártuk a várat. Nekem a kedvencem a keskeny sziklafalon vezető rész volt. Már éppen indulni készültünk, amikor eszembe jutott, hogy a ládát még nem kerestük meg. Amíg én a leírásnak (és nem a valóságnak) megfelelő rejtekhelyet kutattam, a családom virágot szedett. Végül meglett, de nem szikla tövében. Macó medvénk tartott ide velünk.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

Gabcsi 2016.05.22 17:25 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2016.05.20 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nbokan 2016.05.20 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Megvan! Szabó famíliával közösen, GC31FV-re menet útba ejtettük. Már régóta tervezem ezt a várlátogatást, nem csalódtam. Nagyon tetszett, kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
-7 
Piroskaa1 2016.05.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
GC verseny előtti ládázás során. Nagyon szép Zemplén és környéke. gyerekkoromban többször voltam itt. Ősszel tervezzük, hogy visszajövünk, és megkeressük Angyal Bandi betyár búvóhelyét. Köszönöm szépen a lehetőséget.

Blue Mali 2016.05.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!
Blue Mali [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Köszönöm a rejtést!

Zempléni 1 hetes tartózkodásunk alatt ezt is megtaláltuk Piroskaa1-el!
Szép vár, s közelben Angyalbandi-kunyhója!
Tetszett ez a vár is, főleg, hogy ki lehetett sétálni a szűk gerincen a végére!
Írtunk is a vendégkönyvbe, megnéztük a mini makett kiállítást is!
Szép nap volt!

szomi 2016.05.16 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ther 2016.05.07 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nóri269 2016.05.07 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

petiba 2016.05.07 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Osztálykirándulás az aranyos 10.d-vel. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon tetszett a vezetés, a lovagok meséi, bemutatója, s leginkább a várkisasszony! :) Köszönjük nekik.

Riki&tsa 2016.05.01 18:00 - Megtaláltam
Egy hosszú nap utolsó pontja, aztán három óra Pestig. Nagyon tetszett a vár Izáéknak az ólomkatona kiállítás volt a kedvencük. Annyit fotóztunk, hogy lemerült a gép. Köszönjük a rejtést!!!

P1010361P1010332
P1010193 
panysti 2016.05.01 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Koszi a rejtest. Kernem a kepek alapjan elfogadni a megtalalast.
Nagyon szep hely es a var is nagyon tetszik, jartam itt tobbszor is. koszi

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.06.27 19:38]

DSCN4880DSCN4915
DSCN4909 
esztelneki 2016.04.22 19:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

saintg 2016.04.22 12:00 - Megtaláltam
Koszi a rejtest

fodorka59 2016.04.16 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Végre ide is eljutottam. Nagyon tetszett a vár és környéke. Külön busszal, csoporttal voltunk, így ha bementem volna a vár belsejébe, akkor a láda keresésre nem biztos, hogy lett volna időm. Sajnálom azért, de kívülről körbe járva is nagy élmény volt, a hatalmas sziklák, a beugró falak.

IMG_1119IMG_1123
IMG_1130IMG_1132
IMG_1134IMG_1167
IMG_1140IMG_1185
IMG_1207IMG_1138
ocsike78 2016.04.02 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést. :)

Kimberli1 + Imi30 2016.04.02 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

pemapa 2016.03.28 18:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.38
Megtaláltuk a családdal. Köszönjük szépen!

ricsivivi 2016.03.28 13:15 - Megtaláltam
Mai nap kerestük, de annyian voltak, hogy nem tudtuk elő venni, így kérlek képek alapján fogadd el. Egyébként nagyon szép volt a vár!

[Jóváhagyta: guess.who, 2016.04.03 06:29]

20160328_132001
20160328_13200520160328_132240
20160328_133219 
nzsolt 2016.03.26 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pendragonhu 2016.03.15 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Levedi 2016.03.14 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.82
Köszönöm a rejtést! Remek séta Regéctől idáig a kéken, csak ajánlani tudom!

kivancsifancsi 2016.03.12 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Hosszú hétvégi barangolás [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Újabb remek vár, ahol még korábban nem jártunk. Bejártuk az egész épületet, megnéztük az ólomkatona kiállítást. A legjobban a sziklaszirtre épített fapadlós kilátótorony tetszett.
Már az autóhoz tartottunk és éppen azon gondolkodtunk, hogy i legyen a vacsora, amikor észrevettük a vár alatti lovagi éttermet. Nagyon finom volt a vacsora :)

Néha megérdemelné :)
KilátóIgen is!
Erre inni kell
KajaaaaHarc :)
TothTi 2016.03.04 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

magyar65 2016.02.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.44
Köszönjük!

krisztinagyorgy 2016.02.20 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tapiapi 2016.02.20 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Chubby 2016.02.20 12:50 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

jutics 2016.02.20 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést! Csodálatos kis gyöngyszem ez a vár. :)

WP_20160220_013 
fjocy és manka 2016.02.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltam, köszi! Remek környezet, már sokadszorra vagyunk itt, nagyon szeretjük a helyet.

6snake6king6 2016.02.01 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Wladin 2015.12.12 00:00 - Megtaláltam
Nem eloszor es remelhetoleg nem is utoljara.

dino86 2015.11.06 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszönöm.

MGY69 2015.11.01 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszi a rejtést. MGY69

laky981 2015.10.30 14:10 - Nem találtam meg
A családdal látogattunk el a várhoz, mely csodás volt, a gyerkőcök is nagyon élvezték.

A várlátogatás után egy jót ettünk a középkori étteremben, és utána jött a ládázás.

Sajnos azonban a ládát nem találtam meg... :(

Ennek vagy az oka, hogy valamit nagyon elnéztem, vagy pedig amit erősen gyanítok: kifosztották a ládát. Ugyanis szerintem a megfelelő sziklánál jártam, láttam a "fészket" is, azonban ott nem volt semmi. A szikla mellett kövek vannak szétdobálva, gondolom ez volt az álca.

Remélem inkább az első eset forog fent, azaz megvan a láda és csak én nem találtam. Kíváncsi vagyok a következő kesser mire jut...

bbokonon 2015.10.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Ez nagyon tetszett, minden szempontból.

Gabriello 2015.10.25 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.44
Csodálatos hely, nagy élmény, a kiállítások, a hely, a műsor - nagyon jó volt.

Gyömi 2015.10.25 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Vagdalthús 2015.10.25 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Háromnapos kéktúrázásunk utolsó pecsétje, utolsó állomása és utolsó ládája. A várba is bementünk, nagy élmény, ne hagyjátok ki!

silboy & Zsóka 2015.10.19 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.76
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.Csak a leírás alapján kerestük,GPS nélkül,így nem volt egyszerű,de meglett.A vár és környezete szép,rendezett,megéri felkeresni.Az ólom katona kiállítás különösen tetszett.

kovianyo 2015.10.08 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
köszi a rejtést :)

Faragoz001 2015.10.02 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.36
tftc!

vitibi 2015.09.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Végre sikerült kijutnom a bástyára!

carmin 2015.09.11 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.41
A várban már többször voltam, most csak a ládát kerestem és alulról megközelítve, ahogy még sosem. Tetszett az út, a rejtést korrekt. Köszönjük.

Martiny7 2015.09.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon jól el van rejtve, keresgélnem kellett sokáig!

csiktor 2015.08.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.45
Zempléni túránk alkalmával szedtük össze a ládát. Szép a kilátás és a vár is. Elég nagy volt a tömeg, de megoldottuk a diszkrét keresést. :-) Köszönjük a rejtést!

SilverG 2015.08.17 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltuk!

FCsili 2015.08.17 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltuk!

szepzsuzsi 2015.08.17 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Köszönet!

StiviG 2015.08.17 11:20 - Megtaláltam
:-)

CacheFinder 2015.08.17 11:00 - Megtaláltam
Az OKT Boldogkőváralja-Regéc szakaszának bejárása előtt, a vár megtekintése után kerestük fel a ládát. Kitűnő látnivaló, jó rejtés! Köszönjük a lehetőséget!

EA81 2015.08.15 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Megtaláltuk!

seegyuri 2015.08.15 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszi.

bacsnyir 2015.08.14 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Most harmadszor voltam Boldogkőn. Először, a hetvenes évek közepén még elhagyott rom volt. Másodszor a nyolcvanas évek elején, amikor turistaszállóként üzemelt - egy éjszakát aludtam is benne. Aggódtam, hogy csalódni fogok, hiszen azóta szinte újraépült a vár, és attól tartottam, hogy elvesztette "romantikus rom" hangulatát. Nos, azt valóban elvesztette - viszont ezt a felújítást így is egyértelműen támogatni tudom. A pótlások korhűek, és csak arra szorítkoznak, hogy meg lehessen ismerni az egykori vár funkcióit, életét. Ráadásul a helyhez illő kiállításokat is sikerült benne elhelyezni, a csataljelenetek nekem is tetszettek, míg a lányok különösen a tömlöctől voltak oda... Ráadásul kiépítettegy pallót a korábban lezárt Oroszlánszikla végéig, amivel ugyan megváltoztatták annak látványát, de még vállalható módon, a kilátás pedig csodálatos onnan! Egyszóval megéri a belépődíjat a hely!! (Felnőtteknek 800 Ft, és bár a parkolásért is szednek 400 Ft-ot, ez 100%-ban levonódik a várbelépő árából".) Legalább 1 óra kell még a kevéssé alapos megtekintéséhez is. Emiatt Boldogkőváralja egyéb látnivalói sajnos nekünk is kimaradtak, akárcsak a szomszédos boldogkőújfalui kőtenger, de talán egyszer még bepótoljuk...
A rejtés jó, az oldal azonban frissítésre szorulna, mert minden nap nyitva van a vár, ráadásul este 8-ig, amihez külön gratulálok a fenntartó önkormányzatnak!! Sok látogató volt még este 7-kor is, amikor távoztunk.

A vár - nyugati irányból, Vizsoly felől közelítveA várfeljárón
A molnárfecskék jó fészekrakó helynek tartják a várfalatA belső várban
Bori a szégyenketrecbenszmoni is kipróbált egy kínzóeszközt... :-)
Alattunk BoldogkőváraljaAz Oroszlánszikla
A láda közelébenEzt látni a ládától
Péter60 2015.08.14 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.28
Élmény volt a várlátogatás, no meg várétterem főztje is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Strombus 2015.08.14 11:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Ezzel a látogatással ismét egy régi vágyam teljesült. A vár olyan klassz volt, amilyennek elképzeltem.

A nyitvatartásra, parkolásra és a látnivalókra vonatkozó adatok a ládaoldalon pontatlanok.
A felhajtás lehetőségéért valóban fizetni kell, de ezt a parkolódíjat levonják a belépő árából, tehát valójában ingyenes!
A vár május 1-től augusztus 31-ig minden nap nyitva van! Ráadásul reggel 8-tól este 8-ig! Még hétfőn is! Hétfőtől péntekig olcsóbb jegyárral. Info itt található.
Kiállítások: régészeti, hadtörténeti, ólomkatona tereptabló (nemcsak a muhi csata, hanem számos jelentős történelmi esemény rengeteg figurával és négy nyelvű, tömör, könnyen érthető, érdekes ismertetővel), címer- és zászlókiállítás, börtön- és kínzókamra, kovácsműhely, pénzverde-numizmatikai kiállítás, ásvány, szobor.

A rejtés nem geovödör, nem is minimálmikro, hanem egy takaros kis kb. 2 dl-es doboz! Igaz, egy sziklával arrébb, mint kellene, de ezen segítettünk, visszaraktuk vélt helyére. Tettem tollat, laminált muggli infot és ajándékokat is.

A vár honlapja szép, könnyen áttekinthető, informatív és valóban aktuális adatokat tartalmaz. Érdemes lenne feltenni a ládaoldalra.

Hegyi túra 2015.08.14 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vira 2015.08.14 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Gyönyörű helyen van, érdemes volt megkeresni!

tarsolyos 2015.08.12 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Köszönöm!

duranyikd 2015.08.09 12:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

guess.who 2015.08.08 14:46 - Egyéb
Kedves Gertam!

A leveled után sokat töprengtem, hogy mi lenne a helyes döntés a logjaitokkal kapcsolatban. Mivel egyértelműen leírtad, hogy a ládát nem is kerestétek, csak a várban jártatok, így végül elsősorban ez döntött az elutasítás mellett, hiszen ezesetben akkor nem ládásztatok, "csak" kirándultatok - ami egyébként szintén nagyon szép és élménydús dolog.
A másik ok az volt, hogy amint látom, nem az első hasonló JNM-logotok volt ez a boldogkői...

A geocaching -számomra- arról szól, hogy elmegyünk ugyan egy-egy szép helyre, de a ládát IS igyekszünk megkeresni, ha a logért pontot is szeretnénk.

gertaniko 2015.08.08 14:45 - Nem találtam meg
Kalandos kirándulás, a legnagyobb kánikulában Vizsolytól gyalogosan Gertammal.

[Elutasította: guess.who, 2015.08.15 21:02]

gertam 2015.08.08 14:45 - Nem találtam meg
Mail ment, kérlek a megtalálást a fotók alapján fogadd el! Köszönjük!!

[Elutasította: guess.who, 2015.08.15 21:02]

cachekereso 2015.08.05 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszönöm.

Benedek_Vulkán 2015.08.04 18:30 - Megtaláltam
Nagyon szép a vár, mindenképpen érdemes megnézni. Köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2015.08.04 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Nagyon szép a vár, mindenképpen érdemes megnézni. Köszönjük a rejtést.

vadalma 2015.08.02 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.96
Jó, hogy a várra is jut egy kis figyelem. Én még akkor jártam ott először, amikor turistaszálló volt...

balumaci 2015.08.02 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Nagyon szépen felújított vár. Tetszett a lovagi bemutató és az ízes nyelvezetű idegenvezetés.

Judit és Béla 2015.07.31 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.13
Megtaláltuk.

Ajtony 2015.07.31 11:10 - Megtaláltam
Így romjaiban is gyönyörű ez a vár, és minden elismerésem a Rejtőé, aki kibrusztolta a védett helyre történő rejtést. Viszont elkelne egy kis frissítés az amúgy szenzációsan színvonalas ládalapra, ugyanis már régóta nem a leírásban több helyen is emlegetett geovödör van ott, hanem egy kis doboz szerénykedik... ami nem baj, de a pontosság sohasem árthat.

Zerind HUN 2015.07.31 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Régebben kétszer is voltam már itt, most nem is mentünk be a várba. Szerintem nem túl kedves dolog, hogy külön fizetős a parkoló és még belépő is van... na mindegy, ha az önkormányzaté lesz a pénz, és nem valami magáncégé (remélem, így van), akkor azért elfogadható. A vár és a környék viszont szép és jó.

Rbill 2015.07.30 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Megtaláltuk. A vár szépen fel lett újítva, a belső berendezés több történelmi korszakra visszautal. A környezet pompás. A ládából hiányzik a toll, aki regisztrálni akar vigyen magával.
A vár történetét frissíteni kellene, főként a nyitvatartás rendjét, hiszen pontatlanságával sok látogatót távol tarthat.

bigmick 2015.07.29 07:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

pontazok 2015.07.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :)

Szemán 2015.07.16 15:34 - Megtaláltam
Megvan. Köszi :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Maclura 2015.07.16 08:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Néhány éve mikor itt jártam, a sziklára kivezető pallósor le volt zárva.
Most ki lehetett sétálni.
A jelentősebb csaták terepasztalon megjelenítése érdekes volt.
Körbejártam azt a sziklacsoportot, ahol 0-1 m-t jelzett távolságként a GPS.
Sajnos nem találtam meg.
Készítettem fotót a láda feltételezett helyéről.
A fényképek alapján kérem a rejtőt, hogy fogadja el a találatot.
Előre is köszönöm.

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.07.26 06:16]

 
fodor8peter 2015.07.15 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Szépen felújították a várat!

Hugi87 2015.07.12 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

sorx 2015.07.12 15:30 - Megtaláltam
Ok

Hajnalék 2015.07.08 11:18 - Megtaláltam
Gávavencsellői nyaralásunk során bejártuk a környéket.
Nagyon tetszett!

Soma00 2015.07.04 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Köszönöm a rejtést!

Chaba 2015.06.26 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget!
Igaz, a GPS más sziklákhoz irányított, de meglett! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2015.05.31 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

elina 2015.05.30 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nyíregyházáról jöttünk megnézni a várat, és nagyon tetszett!

ahhoj 2015.05.30 15:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

karathl 2015.05.26 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Esős kéktúrázás során már megszáradva jutottunk fel a várba. A logfüzetbe toll hiányában nem tudtam logolni.

pataiadri 2015.05.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Nagyon szép vár, a lovagi étterem is jó móka volt.

Dodo&Toto 2015.05.24 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Gyönyörű a vár, szép a kilátás. A koordináta valóban egy kicsit pontatlan, de így is nagyon hamar megleltük a kis ládikót. Köszönjük.

ogergo 2015.05.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Köszönjük az unokatesókkal a rejtést!

arkhenon 2015.05.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.59
Megtaláltuk, bár picit arrébb, (egy másik sziklánál) mint ahogy a GPS ill. a korábbi feltöltők képei mutatják.

Detrax 2015.05.22 00:00 - Megtaláltam
:)

vastagj 2015.05.15 15:03 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget! (tollam nem volt, így sajnos nem logoltam)
Vastagj

Discover 2015.05.14 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.14
A láda pótolva a rejtővel egyeztetve. A mai nap fénypontja volt a hely!
Köszönöm!

guess.who 2015.05.14 00:00 - Egyéb
Az újfent eltűnt ládát Discover pótolta egy mikroládával, köszönet érte!

Kedves ládát hazavivő muglik! Nincs értelme elvinni ezt is, mert ajándékok NINCSENEK benne, csak egy logbook, az pedig számotokra teljesen értéktelen...

Norbee97 2015.05.01 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Ezt nem találtam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A jelszót köszönöm egy kedves társunknak. :)
Nem tudtam, hogy nincs meg a láda. De ha már itt jártam, egy próbát tettem. Hát tényleg nem volt meg. Így feladtam, és mentünk a várba. Nagyon érdekes volt, igaz már pár éve jártam itt, de akkor még nem ládáztam. Itt készült a nap során a legtöbb kép. :) [g:hu 1.5.1k] [wapon beküldött szöveg]
306.

Zaltas 2015.04.05 10:24 - Megtaláltam
Sajnos én is csak a hűlt helyét találtam, a képek alapján kérném a jelszó nélküli megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.04.12 06:57]

ki volt hűlve...valami rágcsáló magtárnak használja a láda helyét
Levi csapata 2015.04.03 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.29
A ládát nem találtuk meg, a képek alapján kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.05.08 05:57]

12
34
Ancsi&Zoli 2015.02.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.00
A helyet megtaláltuk, de a ládának csak a hűlt helyét, sajnos valaki megfújta :(
Így jelszavunk sincs :(

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.03.01 06:59]

 
Hevi 2015.02.23 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Telkibányáról hazafelé úton megálltunk megnézni a várat. A logokból már számítottunk rá, hogy a ládának csak a helyét találjuk. A rejtek olyan helyen van, amit a várból jól lehet látni, így a mugliknak nincs nehéz dolga. A vár egyébként nagyon tetszett az egész családnak.
Kérem szépen a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.03.01 06:59]

csrobi 2015.02.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
jó kis hely.a rejtés is jó csak sajnos a helyét találtuk meg.egy mugli biztos lenyúlta... :S

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.03.01 06:59]

Hey-ho 2015.02.07 13:15 - Megtaláltam
Csak a láda feltételezett helyét találtuk meg.

[Jóváhagyta: guess.who, 2015.03.01 06:59]

PSZE 2014.11.28 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.28
A várban már többször is jártam, így ma kihagytam, de mentségemre szóljon, hogy Matisz nagypapát sem látogattam meg. :-)

Fringilla és Kuglóf 2014.11.07 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Régi kedves helyek újralátogatása a Zemplénben /3.

blezs 2014.11.01 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lyzX 2014.11.01 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCBOLD_2014111094950.jpg 
szattilasz 2014.10.31 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Köszi a rejtést

Tim12 2014.10.30 11:05 - Megtaláltam
.

lehotaiz 2014.10.29 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Ha már megnéztük a várat, akkor a ládát sem hagytuk ki.

acsipapa 2014.10.29 11:17 - Megtaláltam
meglett

Webber 2014.10.29 11:17 - Megtaláltam
Meglett, klassz volt.

Vucsi 2014.10.28 12:49 - Megtaláltam
Gyönyörű!

fiiszek 2014.10.28 12:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Csodálatos vár, csodálatos táj! Köszönjük a rejtést!

geo-fonixek 2014.10.27 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Megvan! Köszönjük a rejtést!

Antalbeus 2014.10.26 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
A négy napos kirándulásunk utolsó ládája. Az időjárás is megmutatta napos arcát. A vár csodás, még gyerekkoromba jártam itt ép ideje volt újra megnézni. A négy nap alatt ez volt a 10. ládánk Edussal közösen.

Hooch-Csi&Vi 2014.10.26 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

robagb 2014.10.26 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtés! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Giorgio 2014.10.24 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszönöm a rejtést!

REViZorZ 2014.10.19 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Megvan! Köszönjük a rejtést!

sajtimadi 2014.10.18 16:50 - Megtaláltam
Jó az étterem, a vár és a kilátás lélegzetelállító!

KilátásVár
t-peter 2014.10.15 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

v-bertalan 2014.10.15 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Kilátás a sziklaperemről 
Ed kesser 2014.10.13 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
OKT alkalmával.

j-ani-kó 2014.10.08 11:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Köszönjük a rejtést !!!

szaatt 2014.10.05 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

braunfrici 2014.10.04 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.10
Családi kirándulás. A mai tízből a hatodik láda.Sok látogató kellemes őszi idő.

Braunka 2014.10.04 13:30 - Megtaláltam
Napi 6./10
Sok látogató

stopo 2014.10.04 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

cvsny 2014.09.29 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

13 2014.09.26 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Dementor 2014.09.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk:) szép a vár!

Redpapa 2014.08.29 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Egy szép nap, egy szép környezetben és remek időben. A srácok nagyon élvezték, köszönjük! Mire hazaértünk elfelejtettük a jelszót...a kötőjel utáni szó megvan.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.10.01 21:40]

látkép a rejtéstől 
reka.nyilas 2014.08.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.02
A tegnapi első "De miért, miért?"-ládánk. Kisgyerekkel biztos nem keresném. A vár lovagi éttermében nem kaptunk kaját, sajnos, így a vár megtekintésétől is elment a kedvünk. Köszönjük a rejtést!

Katka 2014.08.22 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Már régóta tervezett várnézés volt a mai program, gyönyörű, tiszta időben. A vár alatti étterem fenomenális! Fonyi&Katka

BoBoKoZo 2014.08.17 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Megtaláltuk!

Balaton15 2014.08.17 15:30 - Megtaláltam
A vár nagyon szép, és a rejtés is szuper! Köszi a rejtést!

fcsaba 2014.08.16 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Zempléni családi kiruccanás első napjának utolsó találata. A várban utolsó vendégként végigszaladtunk, majd CsillagVirággal megkerestük a nem triviálisan elérhető helyen levő ládát. A vár valóban impozáns. A hosszú út után megfáradtak ki szerettük volna próbálni a vár aljában található középkori éttermet, ami nyitva is volt, de sajnos vendéget már nem fogadott.

Köszönjük a rejtést!

AkiTom 2014.08.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.63
Máskor ne a csipkebokor alá rakd a ládát, egyébként nagyon jó volt.

Réka&Nimi 2014.08.14 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hiking23 2014.08.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, gyönyörű környék, gyönyörű várral !!! Már régóta tervben volt ! Köszönjük a lehetőséget Edit & Fecó

pajika 2014.08.08 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
megvan

dovenyi 2014.08.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Második nekifutásra meglett. GPS nélkül, a gyerekeket másodjára biztonságba helyezve. ;) Köszönöm. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maxi613 2014.08.04 00:00 - Megtaláltam
köszi!

Sszabi 2014.08.03 10:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.43
Megtaláltam.

nyestke 2014.07.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Köszönjük, szép hely, bár kissé gazos.

Herobrine 2014.07.28 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Nagyon tetszett.
Köszönöm!

Farekék 2014.07.28 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Nagyon tetszett a vár és környéke. A gyerekek is élvezték.
Köszönjük a lehetőséget!

 
klampi 2014.07.26 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nahajia 2014.07.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Szuper volt.

szianna88 2014.07.20 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltuk! :) Gyönyörű a vár és a kilátás is! Köszönjük a lehetőséget! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

malevil 2014.07.18 08:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

AtiÁk 2014.07.15 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Radián 2014.07.09 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Nyaralások után/közben most jutottunk ide, hogy logolgassunk, és ezúttal (is) egy jelszó nélküli megtalálás elfogadását szeretnénk kérni a leírás és képek alapján a rejtőtől. Előre is köszönjük! :)
Szegedről néhány kellemes napot töltöttünk a környéken, és sajnos pont e vár meglátogatásának napján nagyon esős volt az idő. Láda miatt is jöttünk, de látva a sáros vár körüli sétányt, gondoltuk először megnézzük a várat magát közösen, majd visszafele egyikünk levadássza a ládát. Sajnos azonban visszafele, amikor kicsit átnedvesedve beugrottunk a kocsiba a ládáról elfeledkeztünk. Ez csak tisztes távolságból a Gibarti-erőműnél jutott eszünkbe. Az élmény azonban teljes volt, és a gyerkőc esőben is nagyon élvezte a kalandot. :) Köszönjük a lehetőséget! :)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.09.20 20:03]

Kis betyár szaladgál
voroscsepel 2014.07.06 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Racekok 2014.07.05 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Köszönjük a rejtést!

davmaros 2014.07.04 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Sima volt, nem is lehet másfelé menni!

Busko58 2014.07.02 19:48 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.08.03 22:42]

kolgomorov 2014.06.27 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sly&Tündi 2014.06.27 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KataJani 2014.06.17 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
.

skiccpausz 2014.06.13 17:00 - Egyéb
Újramegtaláltuk!
Számomra Magyarország legszebb helye!
:D
Köszönjük a rejtést,
skiccpausz&nárcisz&(misi)
Jövünk újra:D

moszat 2014.06.07 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.45
OKT közben jártunk erre. A kilátás és maga a vár nagyon szép. A ládát egész könnyű volt megtalálni.

dunlop2 2014.06.07 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. dunlop2 és Móni [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bmarianna 2014.05.31 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.26
Nagyon tetszik a vár és az ólomkatona-kiállítás. Nem jól olvastuk a jelszót, nagy valószínűséggel elírtuk. Sajnos a várat nem fényképeztük le, viszont préseltünk a várról és egy ágyúról egy-egy érmét a várban található gépből. Kérem a fotó alapján a találat elfogadását.
bmarianna és HA8LCA

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.07.17 21:22]

 
pisznice 2014.05.25 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.44
Megvan.

Dorka89 2014.05.24 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2014.05.21 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszi a rejtést.

sovi85 2014.05.16 10:29 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Henya 2014.05.09 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a kis kalandot. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

thytam 2014.05.04 10:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.74
Megvan! a létai nyolcadikosok kirándulásának alkalmával.
Thytam

Mekett 2014.05.03 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Köszönjük a rejtést!

Zsolti66 2014.05.02 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszönet a rejtésért

sajbanmihaly 2014.05.01 17:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk.

MoMaszter 2014.04.30 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Meglett

nickjames 2014.04.26 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Esős szombaton itt ért utol minket a napsütés, nagyon ránk is fért! Az, hogy az újra rejtés után mi voltunk az első megtalálók, már csak hab a tortán! Mindhárom gyereknek tetazett a vár, az ólomkatona kiállítás pedig csodás. A várat egyébként a Tolcsván lévő Ős Kaján étterem francia tulaja ajánlotta. Tudom, ez itt nem a reklám helye, de ha valaki a környéken jár, és egy hangulatos étteremre vágyik, az nézzen be hozzájuk. A konyha remek, a környezet egyedi, hangulatos.

nickjames

FoJo 2014.04.11 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
A rejtek üresen, sajnos nincs meg a láda. A várat kívül belül megnéztük. Rajtunk kívül csak az itt dolgozó személyzettel találkoztunk. Szuper az ólomkatona kiállítás :)
A fotók alapján kérjük a találat elfogadását. Köszönjük!

[Jóváhagyta: guess.who, 2014.04.27 07:17]

 
igelkott 2014.04.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.10
A vár nagyon impozáns! Ugyan a láda nem volt a helyén, de a rejtő utólagos segítségével sikerült a találat. Köszönjük a segítséget!

tamas.baksa.hu 2013.12.18 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

bgjozsa 2013.11.16 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
A várat sajnos csak kívülről tudtuk megnézni, mert későn érkeztünk és a vár 15:00-kor bezárt.

Tapsi 2013.11.03 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Szuper a vár! Mi alulról mentünk a kék várjelzésen, hát ezt nem túl sokan használják pedig érdemes, mert gyönyörű formák vannak az úton is. Sajnos a bástyára nem lehetett kimenni, pedíg nagyon szerettünk volna.

oktriv 2013.10.31 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.55

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.bardosgy 2013.10.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kúszó-mászós domboldalon jó találni

*SENTINEL* 2013.10.28 00:00 - Megtaláltam
Köszöntük a rejtést.

Tamás&Angi 2013.10.26 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64

Már messziről nagyon tetszett a vár, többször megálltunk az út mellett fényképezni. A pontos leírásnak köszönhetően egyszerűen megtaláltuk a ládát. Köszönjük.WADMAC 2013.10.26 13:20 - Megtaláltam
.

Jadrana 2013.10.26 13:20 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a vár, köszönjük a rejtést!

lczandris 2013.10.20 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

novakg 2013.10.13 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

BeSea 2013.09.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk a ládát, kb. 50 fő Debrecenből. A táj nagyon tetszett, de sajnos a várba nem tudtunk bemenni, mert zárva volt.

A vár az indulópontuktólÜdvözöljük Boldogkő Várában
ttjuli 2013.09.07 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megint egy íjászverseny után keresgéltünk. Egyre több lelkes követőm akad! Csodaszép hely, csillagos ötös rejtés!

Glac 2013.09.02 00:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Siposék 2013.09.01 00:00 - Megtaláltam
Érdekes volt, köszönjük!

Encsi&Imi 2013.08.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk a ládát és a várban eltöltöttünk egy egész délelőttöt nézelődéssel, aki erre jár mindenképpen nézze meg a várat belülről is.

ga-mi 2013.08.20 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük! Nagyon szép a környék, biztosan visszajövünk még! :-)

Szkubi 2013.08.20 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Köszönöm!

Grizli 2013.08.17 16:25 - Megtaláltam
ok!

Víziló 2013.08.17 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Klassz a vár és a környéke.

Hook kapitány 2013.08.08 14:35 - Megtaláltam
Köszönöm!

Reni/Laci 2013.08.08 14:35 - Megtaláltam
35 fokos hőségben, biciglivel. Nagyon szép!

schw.család 2013.08.08 14:35 - Megtaláltam
Nagyon kalandos volt. Tetszett az ólom katona gyűjtemény. (ezért még vissza megyek)

halaszcsalad 2013.08.06 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Liza, Apa, Anya Szép a taj, mindenkinek ajanlom. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Pomisa 2013.07.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Egyedül mentem megkeresni a ládát, közben fotóztam a várat és a kilátást. A GPS először megtréfált, így a láda felett voltam:) Pár perc múlva azonban megtaláltam a ládát. Gyors logolás, majd átmentem a nagy "kavics" alatt:)) (lsd:7.kép) A várban már jártam, de most is nagyon tetszett.
Köszönjük a rejtést.

 
Remete 2013.07.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtaláltuk, érdemes volt ide jönni. Köszi a rejtést.

Katipeter 2013.07.22 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
OKT közben levadásztuk!

picuresnagyur 2013.07.20 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
185 km gyaloglás után célba értünk :) köszi. A nyitva tartás rejtélyes dolog, a neten 10 órát írnak, a pénztárnál 9-et (kedd-vasárnap), nyitni kb. fél 10-kor nyitottak :))) Viszont nagyon kedvesek és hurrá, hogy újra járható a gyilokjáró a kőgerincen...

Gyombi 2013.07.16 10:54 - Megtaláltam
Szuper vár [wapon beküldött szöveg]

DóriAtesz 2013.07.14 14:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! A várba is bementünk. Nagyon jó kirándulóhely, mindenkinek ajánljuk!! Megéri!
DóriAtesz

data4526 2013.07.14 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk!

 
Lempike és Sándor 2013.07.13 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.18
Köszönjük a rejtést, szép környezet!

Ancs 2013.07.11 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.86
OKT Encs - Boldogkőváralja szakasz közben megtalálva.

Felfelé a nehezebb utat választottuk, szemben a sziklával. Így előbb találat, majd várlátogatás. Szuper hely. élveztem minden kövét.
Nagyon megéri bebarangolni.

Köszi

 
figabi 2013.07.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.48
Megtaláltuk! Köszi

RobiGergo 2013.07.05 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.39
Csodálatos a vár! Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.07.05 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Fantasztikus ez a vár: nem is akartunk most ide eljönni, de annyira uralta a környéket, hogy odavonzott minket: nem is csalódtunk: folyamatosan szépül-bővül a vár kiállítóterme, egyre több érdekességet lehet találni a várban! A kilátás pazar!

peba 2013.07.02 14:45 - Megtaláltam
GCHECE után a második megtalálás a mai napon. Majdhogynem helybéli lévén milliószor voltam már a várban, a vár körül, de ide mégsem ereszkedtem még le sosem. A leskelődő szemek elől el lehet bújni a logoláshoz, és a kilátás önmagáért beszél. Szinte haza sem akar onnan jönni az ember! Köszi a rejtést, a láda lassacskán lehet, hogy cserére szorul, elég viseltes állapotban van.

SysWAP 2013.06.22 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

EdeZ 2013.06.16 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

kalati 2013.06.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Az esti koncert előtt beiktatott találat. Csodálatos a vár és környéke. A rejtés ötletes.
Köszönöm a lehetőséget!

Sanchoo és M. 2013.06.15 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Ide nem is akartunk most jönni!
:))

"Valaki máshogy gondolta.

M. nélküli találat, a "csörgőkígyó-veszély" (vagy mi) miatt.
A láda tele volt szeméttel, korhadt zsebkendővel, óvszer-csomagolással... egy kicsit takarítottam benneA történet :))

aki mégiscsak ide hozottNincs is kígyó! :)
becko 2013.06.14 18:15 - Megtaláltam
3 napos születésnapi keresgélés Borsodban, Abaújban, és Zemplénben.
Én 34 pontot találtam meg, engem csak 6 kullancs.
Egy mozgó is utamba akadt, újra rejtettem a 2 adoptált csereháti ládát, és átléptem az 1000. megtalálást.

Ezt a várat nem lehet elégszer látni!

levenet1994 2013.06.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!!!! :D

Viki-V 2013.06.02 18:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk!

 
Novek&Viki-V 2013.06.02 18:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk!

 
Ildi76 2013.05.29 18:00 - Megtaláltam
A zárás előtt nem sokkal értünk a várhoz. Sajnos nem sok időnk maradt körbenézni. Csodálatos, szépen karbantartott vár! Köszönet a rejtésért!

szicsu 2013.05.29 18:00 - Megtaláltam
megtaláltuk a poreső előtt

Áron csapata 2013.05.20 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Panoráma a várbólA vár alulról
Áron és Móni a várban
 
fille.de.l.est 2013.05.20 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

Ani és Imi

viragtapso 2013.05.20 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést.

kobcikrajci 2013.05.17 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.01
Ok! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
A helyzet úgy hozta, hogy a mostani autós túrán erre jutott a legkevesebb idő. Nem is baj, mert legalább 2 iskolás csoport hangoskodott a bejáratnál. A vár kívülről is jól körüljárható.

beuuu 2013.05.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
TFTC

MikiCache 2013.05.05 11:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Gyönyörű vár, imitt-amott csodálatosan helyreállítva.
Köszönjük a célpontot.
Anikó és Miki

Mathau 2013.05.04 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.37
Gyönyörű a vár, simán megéri a belépőt, mindenkinek ajánlom.

 
bodza 2013.04.29 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

pierre1 2013.04.27 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

onodi.gergely 2013.03.30 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Jó volt.

osibring 2013.01.27 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Gördögök-el

 
gordogok 2013.01.27 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Kéktúrázás közben

 
Holnap 2013.01.27 00:00 - Megtaláltam
Sajnos a vár zárva, de szerencsére ez a láda a kapukon kívül található. Kék túránk 5.je.

mila 2013.01.01 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

GCBOLD_2013011133557.jpg 
Archer76 2012.11.18 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

kat1823 2012.11.02 00:00 - Megtaláltam
Megvan, Köszönjük!

bódis 2012.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk!

Bl4st3r & Amy 2012.10.21 13:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
KányaZoltánnal közös megatúránk 12/9. ládája. Kissé siettünk, úgyhogy most a várlátogatás kimaradt, de nagyon sokan voltak ebben a gyönyörű őszi időben. Csodálatos a vár, már kilóméterekről magasodik minden felett, nagyon tetszett a környék is. megérte ide eljönni, és jövünk még várat látogatni is egyszer! A vödör könnyen meglett, jó a leírás, egyértelmű a rejtés. kicsit sok volt benne felesleges szemét, ezeket kicseréltük inkább ajándékokra, és a kissé törött fedelet is megragasztottuk. Minden rendben volt amúgy, köszönjük!

kanyazoltan 2012.10.21 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

szasza576 2012.10.21 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

viktro 2012.10.21 12:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a vár, köszönjük a rejtést.

sosi 2012.10.21 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
ez a Zemplén egyik legszebb pontja

dienescs08 2012.10.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Első találatunk. Ötletes, mégsem túl nehéz.

kétbakancsos 2012.10.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
A muglik minden oldalról támadtak, de mi azért kicseleztük őket.

A seregekA bástya
kissss 2012.10.20 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
A hosszú hétvégét baráti társaságban Boldogkőváralján töltöttük. Második napi "helybenjárásunk" áldozata lett ez a ládikó. :) Terveink szerint a vár alatti középkori étteremben lakomáztunk volna, de nem fértünk be a tumultustól. Helyette inkább a szállásunkat is biztosító Tekerjes Fogadót jutalmaztuk meg fölös időnkkel és pénzünkkel... nem bántuk meg! :)
Köszi a rejtést! g

 
janoo 2012.10.13 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
OKT közben meglett. Köszi!

Ádám1999 2012.10.13 11:29 - Megtaláltam
Meglett. Köszi!

halindaattila 2012.09.29 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm a rejtést. Szép a kilátás, éremes volt felgyalogolni!

Hegedüs Zsuzsa 2012.09.29 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Közös találat a fiammal.

Lord Szultán 2012.09.29 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
-

Pöttyös8 2012.09.28 13:51 - Megtaláltam
Többször is voltam már a várban, de a ládakeresés eddig kimaradt. Most a hiány pótolva.
Köszönöm.

gojolly 2012.09.22 12:50 - Megtaláltam
Ollé :)!

sylard 2012.09.17 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szép környezet, kellemes kirándulási célpont

KoLa 2012.09.08 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Old Eye 2012.09.02 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Majd

Roxanne 2012.08.26 13:24 - Megtaláltam
Csokifesztivállal felturbózott 3 napos zempléni kirándulás során Xidor, Nyuszkó, Andi és Roxi.
Elég nagy volt a forgalom, inkább nem akartuk kockáztatni a láda épségét.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.09.30 19:56]

 
borosk79 2012.08.25 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

olahtamas91 2012.08.25 11:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltuk köszönjük a rejtést.

mnoresz 2012.08.21 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.91
Fantasztikus a vár!

ólomkatona kiállítás
BubaGC 2012.08.19 11:05 - Megtaláltam
:-O)

plecs 2012.08.19 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Csodás hely!

Azazello 2012.08.18 17:35 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Zsupeda 2012.08.18 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.08
A vár csodaszép volt!Ha nincs ez a láda talán ezt a várat sohase látjuk!!!!!!!Napunk 1. ládája!Kösziii a rejtést!

 
markovicsa 2012.08.16 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Kéktúra teljesítése közben kerestem meg a ládát.
Nagyon szép a vár.

lovagias 2012.08.14 11:15 - Megtaláltam
:)

sjan 2012.08.09 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Zempléni nyaralás alatti találat.
Köszi a rejtést.

reprocesszor 2012.08.09 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Zempléni nyaralás közben meglett.
Szép vár ez is. Ide még biztos visszatérek!
Köszi!

citycache 2012.08.09 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.97
GCGIBA után.
Ez a hely is olyan amit behunyott szemmel megtalálok. Gyerekkoromban nyaranta többször megfordultunk itt: Még nem voltak tetők, kilátók és a várat sem "lakta" senki.
Most csak a láda miatt kerestük fel.

Megvan!
Ruttkay 2012.08.07 17:40 - Megtaláltam
KX!

Schöberlék 2012.08.07 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.80
Megvan

Stacee 2012.08.07 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Országos Kéktúra: Aggtelek-Hollóháza negyedik nap, 16/5.
Az egész kéktúra során ez a vár tetszett a legjobban, szépen felújították az utóbbi időben, csak azt sajnáltam, hogy a bástyára nem lehet kisétálni. :(
Köszi a rejtést!

Wartburgos 2012.08.06 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Bózsvai nyaralás 15/7.
Könnyű találat. Korábban már jártunk a várban de a panorámáért érdemes volt most is.

 
BBálint 2012.08.05 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Zemplén I.
12/12.
Hazafelé menet néztük meg a várat, ahol 1994-ben voltam utoljára (B.). Nem is lehetett volna kiválóbb záróakkordja a Zemplénben töltött 5 napnak. Először rövid dinnyeevés a parkolóban, majd megkerültük a vár szikláját (Vigyázó-bástya rulez!), azután lemásztam a ládához. (Tényleg jó a rejtés, mert a vár közelében van, mésem lehet rálátni.)
A vár sem okozott csalódást. Érdeklődve és belefeledkezve nézegettük az ólomkatonákkal életre keltett csatajeleneteket. Szinte kedvem lett vlona betanulni az összes csata menetét...
Végezetül persze szuvenírt is vettünk: egy üvegpohárkészletet Magyarország nagyvadjaival.
Biztos, hogy nem utoljára voltunk a Zemplénben.

KisKata, BBálint

Maratonos Maci 2012.08.04 16:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Napvirággal.

napvirág 2012.08.04 16:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.04
Ez a hely egy igazi kis ékszerdoboz.

Köszönjük a lehetőséget, jó volt vele élni!

 
Shepherd 2012.08.04 15:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Köszi a túrát! :)

 
GGABI 2012.08.04 15:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Köszi a rejtést.

darabosk 2012.08.02 17:34 - Megtaláltam
Megvan:) Képek és log később...

hinia lux 2012.08.02 17:34 - Megtaláltam
Nagyon tetszett. Zempléni nyaralásunkról alapvetően elmondható, hogy a legtöbb időt a váraknál töltöttük. Jó látni, hogy gondozzák a régi korok emlékeit errefelé.
Maga vár, a kiállítások, és a kilátás is nagy élmény, a bónusz pedig a középkori étterem volt.

Boldogkő váraVár-részlet
Kilátás a gyilokjáróraBelső udvar
KiállításVissza a középkorba
jeti-matterhorn 2012.07.29 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
jeti-matterhorn,Ági,Bia,Marci
Csodás ez a vár is!

TH77 2012.07.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Megtaláltuk! :)

cukicacher 2012.07.25 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.96
Negyven éve jártam itt utoljára. Nincs mit tovább írni.

A vár belül
rabok 
Ane 2012.07.24 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Jó kis meredek hegyoldalban gázoltunk.

targonczas 2012.07.23 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Bejártunk mindent.

otisz21 2012.07.23 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Megvan, köszi! 3 szuper nap Boldogkőváralján.

Érkezésünkkor a vár
 
peter.ori1 2012.07.20 00:00 - Megtaláltam
KÖSZI SZÉP HELY

Petán 2012.07.20 00:00 - Megtaláltam
O.K.
Meglett...

Kaputyin 2012.07.20 00:00 - Megtaláltam
ok

navigaator 2012.07.20 00:00 - Megtaláltam
-

Kozák 2012.07.18 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.69
ÉLMÉNY VOLT.Köszönet.

 
hungrie 2012.07.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Megvan!
Köszönjük szépen.

Szilaj család 2012.07.14 10:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Papus 2012.07.12 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
OKT közbeni kikapcsolódás.
Dél felől az ösvényen megközelítve nem kell csúszni-mászni, mert a vízmű kerítése mögött kényelmesen lehet a ládáig menni. (Ezt én is csak visszafelé fedeztem fel.)
Köszönöm a rejtést!

A vár nagyon messziről is láthatóKözelebbről
BoldogkőváraljaPanoráma a vödörtől
bandiby 2012.07.10 00:00 - Megtaláltam
megvan

menace 2012.06.30 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megvan!

bakoscsaba 2012.06.28 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

lacsz 2012.06.25 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
OKT teljesítése közben kerestük fel a ládát.

Molli 2012.06.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Megtaláltam

morph 2012.06.24 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2012.06.23 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

attbuda 2012.06.23 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

tusy 2012.06.22 11:00 - Megtaláltam
Régebben már jártam ennél a gyönyörű várnál. Azóta még szebb lett.

trifo 2012.06.17 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megtaláltam. Gyönyörü a hely és a vár is.
A láda teteje kezdi megadni magát sajnos. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Pala.G 2012.06.16 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.48
Boldog órák Boldogkőn! :)

Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

Telkess 2012.06.16 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltak

zöldfülű 2012.06.16 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Lefülelve :)

A 7vége egyik apropója ennek a várnak a meglátogatása volt, ezért mindenféle-fajta szögből és napszakban alaposan megcsodáltuk...
Végül a haditanács döntése alapján így hódítottuk meg: jót sétáltunk a faluból Arkáig, majd a szamárúton vissza a várba. Hogy el ne tévedjünk, 3 testőr vigyázott ránk, akiket alig tudtunk visszaküldeni, hogy talán inkább - mesterségükhöz híven - a rájuk bízott házakat őrizzék Arkán... A kirándulás után következett a várbeli nézelődés a pincétől a padlásig - ill. fordítva, mert végül egy olyan pincében kötöttünk ki, amit nagyon érdemes meglátogatni :) Persze ehhez előbb be kellett lépnünk a Bakancsos Lovagrendbe, azután jött az eszem-iszom, stb. - majd a 10 ujjunk megnyalása :D (Ekkor jutott eszünkbe, hogy a három kesser-eb talán az előre kiosztott kéztörlő volt - mint ahogy az rendes helyeken dukál -, mi meg jól hazaküldtök őket :((()

Köszönjük a rejtést

Este, jó messziről...Este, kicsit közelebbről...
Reggel az erkélyünkről :)Délben a szamárútról
Délután, lentről...Délután, fentről...
Délután, bentről...Délután, bentről...
Lovagként...Lovagló ülésben...
baribali 2012.06.03 15:05 - Megtaláltam
kek tura utan levezeteskepp [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

bertok 2012.06.03 15:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

gergocaching 2012.06.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszönjük a rejtést.

tomkess 2012.05.27 12:37 - Megtaláltam
Sajnos a bástya le van zárva, az ólomkatonák viszont komoly csatát vívtak a várért, alig tudtunk elmenekülni onnan.

Abaújwood
betty79 2012.05.27 10:30 - Megtaláltam
Megvan!

rallymax 2012.05.09 11:30 - Megtaláltam
GCkupa keretében, OKT közben találtam meg :)

BRD 2012.05.01 11:01 - Megtaláltam
Megtalálva! Köszönet érte! ÉLMÉNY VOLT visszatérni!!! :) 8/15 :)

sixtus 2012.05.01 11:01 - Megtaláltam
Megszerezve, köszönöm a rejtést! 8/15 :)

bragalyi 2012.04.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltuk! Köszönjük!

Ruzsi 2012.04.29 16:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Yoe 2012.04.19 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
ok

fuszeres 2012.04.12 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést, ebből a szögből még soha nem néztünk fel a várra.

A+ZS 2012.04.10 11:00 - Megtaláltam
Arkától a várig mentünk 09-én, amit 08-án már megnéztünk belülről, de a nagy szél miatt a ládázást 10-re halasztottuk.
Ismét csak tátottuk a szánkat! Gyönyörű időben, gyönyörű táj, és egy mesés vár!
Köszönjük! Zsolt névnapi ládája :-)

katica 2012.04.09 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
A ládatalálat után szó szerint bevettem a várat... máskor mindenesetre gondolkodom, mielőtt hülyeségekre adom a fejem :))

Veres család 2012.04.07 17:00 - Megtaláltam
Nagyon szép volt, bár kissé későn értünk oda és a szél is feltámadt, így csak a 2 nagyfiú kereste és találta meg a ládát. Köszönjük!

Sebizs 2012.04.07 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

witchunter 2012.04.07 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Mirr&Murr 2012.04.06 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Hahó vár! Jó a malomkerék.... :) Köszi!

vorono 2012.04.01 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Egyik legszebb várunk, mind állapot, mind környezet tekintetében. Már a Hold is felkelt, mikor itt voltunk :) Köszönjük! :V

..már a Hold is...látkép Boldogkőváralja
:V:G 2012.04.01 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.90
Nem gondoltam, hogy ilyen szép várunk is van. Gyönyörű hely.

ge944cw 2012.04.01 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Köszönöm a rejtést.

krisztarka 2012.04.01 11:30 - Megtaláltam
bolyakékkal

lili02 2012.04.01 11:30 - Megtaláltam
anyuval

bolyak 2012.04.01 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Zempléni hétvége 12/8.
Hóesésben, napsütésben...

 
guess.who 2012.03.31 00:00 - Egyéb
A betelt logbook helyett új került a vödörbe, a láda továbbra is

KERESHETŐ!

bodri 2012.03.19 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Sárospataki hosszú hétvége után hazafelé erre vettük az irányt.
Gyönyörű a vár és messziről is nagyon szép, de sajna csak kívülről tudtuk megnézni, mert zárva volt.
Pont egy avartűzből lett égő fenyves szemtanúi voltunk, de érdekes módon tűzoltót még elindulásunkkor sem láttunk.
A vár mögötti kis pince rész előtt rengeteg szemét halmozódott fel, amit nem tudom miért, de nem szállítanak el!

A logbook betelt!

Köszönjük a rejtést!

Boldogkői várNyitva
Márciusi nyitvatartásNyitvatartás
KilátásAvarból erdőtűz
Bejárat - ZárvaLáda tartalom
szemét 1Szemét 2
cserfeske86 2012.03.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Nagyon szép hely. A várat látogattuk meg és közbe ejtettük a ládát. A füzet megtelt, ki kellene cserélni. Jelszót nem találtunk, lehet a megrongálódott és betelt logbook miatt.Köszönjük.

[Jóváhagyta: guess.who, 2012.03.25 07:11]

 
Kassai Család 2012.03.17 14:27 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.6] [wapon beküldött szöveg]

Köszi a rejtést. A logbook tele van, egy névjegykártyán logoltunk.

pankotaizsolt 2012.03.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Március 15-i zempléni hosszú hétvége.
Egy szuper családi kirándulás egyik állomása volt a láda.
Köszönjük szépen a rejtést, a gyerekek is nagyon élvezték.

Pankotai család

urbanj 2012.03.16 14:30 - Megtaláltam
Füzéren eltöltött ládázós-túrázós hosszú hétvégénk alatt jártunk itt Férjemmel és Szüleimmel.

-Bandi- 2012.03.03 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
világbajnok hely.

skiccpausz 2012.02.01 16:43 - Egyéb
Téli Zempléni pihenésünk alkalmával kerestük fel ezt a ládát. (5.nap)
Csodálatos, napsütéses téli, már-már tavaszodó időnk volt.
Ezt a ládát már egyszer megtaláltuk, talán mondhatom, hogy ez a kedvenc magyar váram!:D
Megvártuk a naplementét, aztán indultunk haza....(ekkor már kb. -13 fok volt)
köszönjük a rejtést,
skiccpausz&nárcisz

 
abcs 2012.01.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Megtaláltuk, köszönjük!

Irisz14 2011.11.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk!
A logbook teljesen betelt!
Nagyon tetszett a vár, jól éreztük magunkat.
Köszönjük a rejtést.

 
wzsolti 2011.11.19 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Fiammal és Sógorommal teljesítettük. Klassz volt.
A logbook betelt, így nem logolhattunk.

Zugi 2011.11.19 10:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Zempléni kirándulásunk első ládája. Nagyon tetszett a vár, már távolról igazán impozáns látványt nyújt és elég jól egyben fennmaradt épületegyüttes. Sajnos ködös időben jártunk ott, a kilátás emiatt korlátozott volt és külön sajnáltuk, hogy a Vigyázó-bástyára nem lehet kimenni, pedig az egyedülálló a hazai várak vonatkozásában is.

reko 2011.11.06 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltuk!

WAdam 2011.11.06 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, juhéjjj.....

zalajaro 2011.11.06 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Háromnapos zempléni jövés-menés a Cinborákkal.

Bubuka 2011.11.06 14:18 - Megtaláltam
A BKV Cin-bora csoporttal jártunk itt. Köszi a rejtést.

 
farkincza74 2011.11.01 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltuk!(Lázárokkal közös találat.)
Köszi a rejtést!

Lázárok 2011.11.01 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

Lázárok

maczy 2011.10.31 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Ildikómmal leparkoltunk, és a melletünk
lévő autóból ki integet? -hát Fil-né, Györgyi! :)
Kicsi ez a nagyvilág! :)))
A vár nagyon kedves volt a lelkünknek,
az étek a vár alatt pedig a testünknek.
Köszönjük a rejtést!

Édesmézi volt! :)

Várúrnő
Várúr
A lovag és a káposztáspaszuly
 
mano- 2011.10.31 14:45 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a vár de egy kicsit sok volt a kaki és el hagytam a
rózsaszín kütyümet de szerencsére meglett.

Fil kislánya vagyok.

Hamm-burger 2011.10.31 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam köszi.

Fil 2011.10.31 14:43 - Megtaláltam
leFILelve. [wapon beküldött szöveg]

bartmate 2011.10.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Kösz a rejtést!
Sajnos a logbook betelt...

nifulop 2011.10.29 17:06 - Megtaláltam
Megvan

masek 2011.10.29 10:00 - Megtaláltam
meglett, őszi fényekkel.

 
fattila 2011.10.22 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Matóval és Szabbr-rel közös borsodi túránk 13.-ik állomása volt. Szeretem ezt a várat. Jó volt újra látni és meglátogatni újra. Köszönet a ládáért.

szabbr 2011.10.22 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Mato-val és Fattila-val közös túránk.

Könnyű találat, nagyon szép környezetben.
Nagyon jó kilátás tárul az ember elé.

Köszönjük!

 
mato 2011.10.22 16:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megvan. Reszletek kesobb. [wapon beküldött szöveg]

Zempléni geotúránk 16/13 állomása.

Nagyon szép a vár, és a kilátás.
Köszönet a rejtésért!

Stautoma 2011.10.22 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
OK

 
Zolnai 2011.10.16 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Megtaláltuk :)
Már jártunk itt régebben, de ezt a helyet nem lehet megunni.
Remélem, hogy a várrekonstrukció néven futó barbárkodást a vár is túléli...
a bástyaszikla már nem élte túl. :(

darti68 2011.10.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Zempléni barangolásunk negyedik ládája. A ládát Egerből, Lacipap barátommal kerestük fel. A vár szemlátomást épségben vészelte át az elmúlt évszázadokat. A hűvös idő és a szemerkélő eső miatt nem mentünk be a várba, talán jobb időben egyszer még visszajövünk. A rejtés szuper!

A vár bejáratánálKilátás 1.
Kilátás 2.A Vigyázó-bástya
Lacipap 2011.10.15 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Észak zempléni kör darti68 barátommal.
Remek doboz, kiváló rejtés.
Köszönöm az elrejtőnek.

Jé!- itt van? 
eFeS 2011.10.14 17:39 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

mendi_es_zoli 2011.10.14 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Csabee 2011.10.08 16:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Könnyed terepen könnyen meglett. A vár nagy csalódás, a felújítás egy vicc.
Üdv: Csabee & Maszat

Bődy Peti 2011.10.02 14:00 - Megtaláltam
Ez sem egy csúnya hely. Innen sem elhanyagolható a belátás-kilátás. Van mit látni. A vár impozáns.

 
prudy 2011.10.01 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Megtaláltuk, mi a temetőnél parkoltunk, de jobb ha az ember felmegy a várhoz mert akkor nem kell megmászni a hegyet.

Dr.Lada 2011.09.29 18:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Meseszép a vár már messziről is. Miután belülről végigjártuk, jöhetett a külső séta és a láda. Innen néztük a naplementét, ami pazar volt.

stamas76 2011.09.09 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Nagy volt a felfordulás a renoválás miatt, sajnálom, hogy az őrtorony le volt zárva, viszont alulról még sosem jártam körbe, úgyhogy megérte.

oldbike 2011.09.08 10:00 - Megtaláltam
bringázás a zemplénben...

 
h725 2011.08.24 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Hazafelé menet füzéri nyaralásunkról, beugrottunk. Szép, méltóságteljes hely. Körbejártuk, kincset kerestünk. Köszi a rejtést !
Bogi, Zsófi, Vali, Zsolt

Közel már a kincsLátkép
Kicsit üldögéltünkKicsit falra is másztunk :)
Ez meg egy "mobil jelzőlámpa" nem messze az országúton 
Micicila 2011.08.22 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megvan, Selzával közösen! Nagyon köszi!

selza 2011.08.22 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megvan, köszi! Micicilával közösen...

Emezard 2011.08.17 18:20 - Nem találtam meg
Megtaláltam a nagy sziklát a vár mellet de nem volt ott geoláda. a keleti felénél volt egy rózsabokor benéztem oda nde nem volt ott. jó sziklát találtam??

Karate Kid 2011.08.17 14:40 - Megtaláltam
Családi nyaralás alkalmával találtuk meg.

Köszi!

LionDaddy 2011.08.17 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Folytatva a zempléni tájakon való barangolást, ez lett a mai 11/6. találat. Ma már voltunk a regéci várban, ami nagyon tetszett kívülről és belülről is egyaránt, így ide már nem mentünk be. Kívülről jártuk csak körbe, és persze közelebbről, távolabbról fotóztuk is. Rendkívül impozáns látványt nyújt reggel ellenfényben, vagy akár délután. Szerencsére ma sokfelől meg tudtuk csodálni ezt a szép várat.

Köszi a rejtést !

ReggelDélelőtt
DélutánKözelebbről
Messzebbről (GCHAVA-tól)A falu a ládától
Alulról, majdnem a ládátólAz őrszikla és Boldogkőváralja
 
szadi&agi 2011.08.15 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Gyönyörű a vár! Sajnos a középkori éttermet nem volt időnk kipróbálni, na, majd legközelebb!:) Kösz a rejtést!

pozoli1 2011.08.14 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk. pozoli1 és ancsa

Kakukkos és Hajszál 2011.08.14 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Tetszett a vár, köszönjük a rejtést. Szép volt a kilátás is.

Dundus & Co 2011.08.14 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltuk.

Crusader 2011.08.14 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Nagyon tetszett, köszönjük! Zsuzska, Henrik

Edizon 2011.08.09 13:20 - Megtaláltam
OKT közben megtaláltuk Mikor felértünk pecsételtünk is.

gabortel 2011.08.07 12:16 - Megtaláltam
Maratoni túra Abaújban...

túráZoo 2011.08.07 00:00 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük!

BeeAT 2011.08.05 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
A vár belsejéről lecsúsztunk... még visszatérünk!

Vitya77 2011.08.04 00:00 - Megtaláltam
Kéktúra közben.

eltájoló 2011.08.04 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a lehetőséget.

csincsi44 2011.07.31 12:52 - Megtaláltam
Pár év kihagyás után az első hagyományos geoládánk. Illetve vödrünk. :) Köszönjük!

gabka&gege 2011.07.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Hétköznap jártunk erre, így nem volt sok turista, ami a ládakeresést megkönnyítette. A CASTRUM BOLDUA középkori éttermet ki kell próbálnia mindenkinek!

Kilátás a várból 
kacsati 2011.07.27 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Log később!

szalaij 2011.07.27 15:35 - Megtaláltam
Az OKT teljesítése közben megtaláltuk.

kaldigeza 2011.07.27 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Az Országos Kéktúra közben.

sirgalahad 2011.07.21 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.33
Reájöve Bebek Gyuri
Hamisítás remek buli
Kohót izzít, érmét lapít
El is lennék én két nap itt

távolrólfal és torony
kohókilesvén
nyunya 2011.07.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Megtaláltuk! Nagyon szép a vár. és a környék. Lefelé futottunk a zivatar elöl.

mihoj 2011.07.20 10:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Vihar előtt érkeztünk ide. Csodálatos a vár, nagyot sétálunk kint és bent. Kár, hogy az oromra nem lehetett kimenni. Láttuk a közelgő vihart, de elindultunk még Regéc irányába. Végül ki kellett hagyjuk az ottani várat, mert fák törtek és özönvíz szerű felhőszakadás tört ránk. Végül Hollóházára mentünk a Kéktúra nullkilométeréhez, az emlékhelyhez. Köszönjük az itteni rejtést!

láda nyitás :)
kepenu 2011.07.19 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Családi találat. Imádjuk a helyszínt.
Tanítani való rejtés!

Zuzda 2011.07.19 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Nagyon szép a vár, jó a rejtés!

 
kai & fil 2011.07.19 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést, ami igazán ötletes!
A vár, a kilátás gyönyörű, nagyon jól éreztük magunkat!!!!!
A várbelépővel a tájházat is meglátogattuk, bekönyörögtük magunkat a kastélyparkba, egyszóval egy igazán tartalmas kirándulásban volt részünk.

Ami a vár felé vezető út kereszteződésénél lévő Bodóvár éttermet illeti, azt itt és most lehúznám, NEM ajánlom senkinek! A csapvízért borsos árat fizettünk, az üdítő meleg volt, a leves zacskós, a tányér törött, a kiszolgálás kezdő, az árak viszont nem az értékarányt tükrözik.

fil 
Gabeen 2011.07.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.34
Sokszor voltam már a várban, végre a láda is megvan. Minden tetszett, és azt csak halkan kérdezem meg, miért nincs bejelentve a .com oldalon a ládika???
Köszönöm a rejtést!

ZoLiza 2011.07.16 11:01 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Lucypapa 2011.07.15 15:52 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

szaboso 2011.07.15 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Köszönjük szépen: Szabó család

kiniczkyne 2011.07.15 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk

fszomorjai 2011.07.13 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.07
Fiam osztálykirándulásán

delfin 2011.07.10 16:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Nagyon szép a vár, a rejtés is remek, köszönjük ezt a helyet is.

tomadin 2011.07.09 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

GCBOLD_2011079183341.jpg 
Bunny Hop 2011.07.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.23
Megvan!

Paul 2011.07.05 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.97
Köszönöm a rejtést.

peterpan 2011.07.02 15:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]
Eredetileg 8 napig terveztünk Boldogkőváralján tartózkodni és ehhez kinéztük a várhoz vezető úttal szemben lévő panziót, mely Bodóvár Wellness Panzió névre hallgat. Érkezés után egymás után ért minket a döbbenet, ezért még este megszületett a döntés, csomagolunk és reggel továbbállunk. Címszavakban: 16 fokos fűtött medence, szaros WC, döglött bogarak az amúgy piszkos ágyneműben, hűtő sehol. A beígért internet és zárt parkoló hiányára már csak legyintek.
Természetesen nem távoztunk fizetés nélkül, azaz majdnem. Történt ugyanis, hogy reggel senkit sem találtunk rajtunk kívül a panzióban, amit ránk zártak!!!! Végül a konyhán (ahol egy béka ügetett vidáman keresztben a folyosón) keresztül sikerült kijutni az épületből. Kintről felhívtam Batyi Béla urat, hogy mi most távoznánk. A reggelit nem mertük megkockáztatni. 18000 Ft tanulópénzt fizettünk a csúfos melléfogásunkért. A neten található kedvező értékelésekkel szemben a személyzet a múlt hónapban került oda, még a hirdetést is megtaláltam. A vizsolyi interaktív színház (Öreg nyomdász étterem) menedzserétől megtudtam, hogy gyakori tulajdonosváltás és elegendő tőke befektetése mellett is elmarad valahogy a vendégekhez való értés.
A vár amúgy rendben van, bár elég nagy része le van zárva a felújítások miatt. A pengefalra sem lehetett kimenni és az ólomkatona kiállítás egy része sem volt meg.
A parkolóban épp egy színpadot raktak össze, mivel este Kárpátia koncert volt. Én nem tudtam, hogy ennyire népszerű ez a zenekar.
A parkoló felett cseresznye és meggyfákat legeltünk. A láda felé menet pedig mosolygós barackfák integettek az elkészült termésükkel. Pár szemet leszedtünk, isteni finom volt.

Bodóvár FAIL 
CicóMicó 2011.07.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Jó ez a vár! :)

csg69 2011.06.22 12:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.08
Jó, hogy a láda nem a várban van elrejtve, ott már jártam vagy 4-szer. Most csak a ládáért jöttem :)

AnnAnn 2011.06.14 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Kirándultunk tantestületileg, a kíváncsibbakat ládázni invitáltam. Igaz a PDA úgy döntött, hogy GPS nélküli megtalálásra ösztönöz bennünket, mivel csontra kimerült. Egy bátor kolléganővel a leírás alapján nekivágtunk és simán meglett :) Aztán hívtuk a szüzeket, hogy keressék ők is ;) - meglett! Beltartalom = 0, hagytunk benne ezt-azt.
Köszönjük a rejtést :)

NótinÉk 2011.06.13 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Valóban gyönyörű a vár, kényelmes loggolás. Finoman főznek a várban lévő korhű étteremben.
Köszönjük a rejtést!

mamuszbubu 2011.06.11 15:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a táj.

Tikis 2011.06.11 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
koszi!Szeretem a várakat. Zempléni kalandozásunk 6. állomása

 
bm 2011.05.28 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megvan.

valaczka 2011.05.21 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg.

vt54 2011.05.18 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Tokaji üdülésünk harmadik napja. A vár lenyűgöző, sikerült belülről is végigjárni. Köszönjük: VT54

jattis 2011.05.08 14:45 - Megtaláltam
Jól éreztük magunkat, a vár mesés!
Köszönjük!

Piroska18 2011.05.08 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.96
Családi kirándulást ejtettünk meg a Zemplénben, gyönyörű a vár. Kár, hogy az őrbódéba nem lehetett kimenni.

koszta 2011.05.05 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Kár hogy a bástyára nem lehetett kimenni.

E.T. 2011.04.25 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
E.T. ezt is megtalálta! Nagyon tetszett a vár és a kilátás, köszönjük a rejtést!

csongor999 2011.04.25 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
jó volt az egész keresés

Sasszemek 2011.04.25 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

C.Peti.Cs 2011.04.24 18:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Alaposan álcáztam. Bocsi. :)

Reggel 2011.04.23 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Megtaláltuk!

Nagyon tetszett a vár, a rejtés is rendben volt!

Köszönjük a lehetőséget!

Anita és Reggel

 
gnegyzet 2011.04.23 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Köszönjük a rejtést.

reznakrobi 2011.04.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.54
Megvan! Bringával! Köszi!

Gábor és Edit 2011.04.22 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Gyönyörű a vár és a panoráma. Szép munkát végeztek a felújítással. Köszönjük.

 
Fürge Lajhárok 2011.04.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Megtaláltuk köszönjük a rejtést!

Viba 2011.04.10 09:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Köszönjük, szép hely!

gurbylaczy 2011.04.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 1.60
Sajnos nem találtam meg a lemerült GPS miatt. A képek alapján kérem a megtalálás elfogadását.
köszönöm!

[Jóváhagyta: guess.who, 2011.05.01 07:22]

12
34
5 
Elveszett Geoláda Fosztogatói 2011.04.03 09:15 - Egyéb
Dr. Jones-ék után én is begyűjtöttem a ládát. :-)

/Quatermain/

gaia 2011.03.15 12:40 - Megtaláltam
Találat heringgel a kéktúra utcsó napján, a Cserehát szakasz befejezőpontján :-) Szép a vár, és élvezetes edzés volt felmászni a "hátsó bejáraton" :-)

hering 2011.03.15 12:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.86
gaia-val közös mászás után, remek együttműködésben! :)

ésKata 2011.03.15 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
4 nap Erdőbényén

Zergi 2011.03.15 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Fogtam!
Most a láda miatt mentem fel, meg a szép emlékek felemlegetése miatt.

Szinya 2011.03.15 00:00 - Nem találtam meg
Megtaláltuk a kis mélyedésben. :o)

[Elutasította: geocaching.hu, 2011.04.28 14:16]

Anika és Ádika 2011.03.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtást!

Anika és Ádika

Erdélyi 2011.03.12 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Kéktúrázás során találtuk meg. A domboldalt leégették, de a vödör megúszta.

futureal 2011.01.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.66
Kéktúrázás során jártuk körbe a várat, mivel tél is, hétköznap is volt, így nem volt nyitva. Szerencsére már jártam itt korábban nyáron, akkor meg tudtuk nézni belülről is a várat. Köszönöm a rejtést!

 
akosgy 2011.01.02 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Korláton szilvesztereztünk, utolsó nap még útbaejtettük a várat. Vasárnap ellenére úgy tűnik, fáztak az üzemeltetők, mert a vár zárva volt. Így csak körbesétáltuk, legközelebb talán be is jutunk. Köszi!

gyogyesz 2010.12.30 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltam.

gabris1 2010.12.30 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk
gabris1 és gyogyesz
Bokáig érő hóban, a hegyoldalban csúszkálva, sötétben.
Nagyszerű hely, az éttermet is érdemes meglátogatni.
Visszatérünk nyáron.
Méltó befejezése az évnek. Ez az idei utolsó ládánk.
(Nekem a 69.)
BÚÉK mindenkinek. ♥ ♥ ♥

Vár 1Hegyoldalban
Zolibacsi 2010.12.30 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.75
OK!

Hajo 2010.11.28 17:07 - Megtaláltam
Régi megtalálás Kószálókkal együtt még 2007-ből.
Kérem szépen a találtat elfogadását a fényképek alapján.
Köszönettel: Hajo

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.12.30 11:57]

az egyik Kószáló (Csabi)
család annó
tetthely annó 
EmesESE 2010.11.20 15:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.32
Alig tudtuk lerázni a nálunk vendégeskedő szlovák túristákat akik csapatostól követtek bennünket.
Most csak a láda felderítése volt a célünk, hiszen tavaly voltunk legutóljára a várban, akkor még nem kesseltünk.
A parkoló mellett található étterembe hamarisan vissza kell jönnünk, mert állítólag ez a legjobb étterem Borsodban
Köszönjük a rejtést.

A vár innet..... onnat
dino 2010.11.05 12:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Egyszerűen szép!

Pétör 2010.11.03 12:00 - Egyéb
Ezúttal a kisvonat miatt jöttünk ide.

Zahy 2010.11.02 15:40 - Megtaláltam
Családi hosszú hétvége. Előbb bejártuk a várat - ami gyönyörű -, utóbb megkerestük a dobozkát.

zorro1997 2010.11.02 13:12 - Megtaláltam
Nagyon szép volt a vár!
bár az ellőtte lévő arkai geoládát NEM TUDTUK MEGTALÁLNI de ez nagyon jó élmány volt!!! Köszönjük.

mape 2010.10.31 14:45 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

BingoBihar 2010.10.30 08:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.36
Várlátogatás előtti könnyű találat a Vizsolyi Biblia felé...

diverupi 2010.10.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
mai első találatunk

Timurlenkes 2010.10.23 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Gyönyörű a környezet és a vár. Megérte eljönni!
A keresés könnyen ment, az idő is szép volt. A várba bemenni nem volt időnk, de így is látni lehetett a szépségét.

Köszönjük!

sangliers 2010.10.18 16:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megtaláltuk!

Fannkopp 2010.10.10 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Erdőbényei hétvégi "mézes-napjaink" záró akkordja volt ez a kirándulás. Milyen szép ez a vár is! Annyi helyen nem voltunk még, örülök, hogy ezt is láthattuk.

 
páros 2010.10.08 15:00 - Egyéb
A vár és Arka között újabban ez a kisvonat is közlekedik, ha kerül neki legalább 8 fizetőképes utasa. Sofőrje, Gulyás Attila a 36 70 234 6601 telefonon információt ad.

Szabóék 2010.10.03 16:45 - Megtaláltam
Nem egyszerű a ládát megközelíteni, főleg ha sokan járnak-kelnek a közelben... kissé furcsán néznek, miért is ácsorgunk a szikla tövében....

nogacsalad 2010.09.30 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.25
Felautóztam, leparkoltam.
Vársétáltam, uzsonnáztam.
Ládát kerestem, logoltam.
Visszasétáltam, továbbautóztam.
Köszi a lehetőséget!

Luki 2010.09.28 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
+one

Pogacsa1 2010.08.28 16:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Köszi a rejtést. Nagyon jó volt a vár alatti Középkori étterem.

mdemcsik 2010.08.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltuk!

dzoli1 2010.08.25 12:00 - Megtaláltam
Kéktúrázás közben.

tura7en 2010.08.23 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megtaláltuk!

Purgel család 2010.08.22 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.11
A nehezebb úton, de könnyen megtalálva.

besadam 2010.08.21 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Zempléni kirándulás 3. nap. A vár legérdekesebb része az a nyúlvány, amelyre sajnos nem lehetett kimenni.

szemlédi 2010.08.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
OK!

pliptai 2010.08.20 11:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Igazi gyöngyszem ez a vár! Köszönet a rejtésért!

aztakutyafáját 2010.08.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Csodálatos környék, a vár pedig maga a csoda! A tökéletes akkor lett volna, ha a láda is meglett volna. A gps valami okból lefagyott, egyszer 120 m ÉK-re, majd ugyanazon a ponton DNY-ra mutatott. Azért a hegyoldalt "végigtúrtuk", de 3 éves fiam türelmetlensége miatt is, a ládát nem találtuk. Köszönet a rejtésért, ha fénykép alapján lehet, kérem a találat érvényesítését.

[Jóváhagyta: guess.who, 2010.08.21 06:24]

cherrybabe 2010.08.18 17:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Húúú! Meseszép hely! A vár, a környék minden.... A faluban pompás fogadóban, pompásat ettünk!
A ládát nem volt egyszerű megközelíteni, kissé bele kellett vetni magam a dzsindzsába :)
Köszi a rejtést!

 
leslielong 2010.08.17 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.24
Szép vár nagyon!

FTom 2010.08.14 08:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Már kezdtek feledésbe merülni kéktúrás emlékeim, jó volt újra barangolni hegyen és völgyben a vár Arka között.
Gyalogos kupa: 31,1 km.

breki67 2010.08.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
megtaláltam

papj 2010.08.07 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Megtaláltuk! A várat kár kihagyni, van egy jó kis terepasztal a muhi csatátáról. Köszönjük a rejtést.

ellus 2010.08.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Miért is gondoltam, hogy a várat megkerülve jobbról is elérem a ládát?

csipet_csapat 2010.07.30 11:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Nagyon jó kis kirándulás volt.
Köszönjük.

 
Bob&Bobek 2010.07.26 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszönjük a rejtést!

prisoft 2010.07.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
2007-ben már bevettük a várat, akkor beteg volt a láda. Most meglett az is. :)
Köszönjük a rejtést!
Márti, Reni, Zoli, prisoft

blacky01 2010.07.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Gyönyörű hely. Kicsit nehéz volt megközelíteni a ládát gyerekkel, de sikerült. :)

Andi&Parker 2010.07.18 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Zempléni kirándulásunk utolsó ládája. Kicsit hardcorosra sikeredett a láda megtalálás,
mivel esett, sár volt, és csúszott minden. A cipőnk teljesen elázott, na meg mi magunk is
valamennyire, mivel a vizes fű átáztatott eléggé. Elsőként a ládát kerestük meg, és
miután így eláztunk és csupa sarak voltunk, már nem mentünk be a várba, majd
legközelebb. Köszönjük a rejtést!

2010.07.18 15:03

cav004 2010.07.17 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.30
Először gyorsan ettünk keveset, aztán irány a láda. Kicsit szúrós az út, zárt cipő ajánlott.

Vázsony 2010.07.09 18:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

KerecsenJ 2010.07.09 18:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

partizán 2010.07.09 18:15 - Megtaláltam
Régi álmom teljesült a vár felkeresésével. Sajnos későn érkeztünk, és egy óránk volt csak odabent nézelődni.
Köszi a rejtést!

Almond 2010.07.05 13:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Már a vár felé menet láttuk, hogy ez érdekes hely lesz, és nem csalódtunk. Jót mászkáltunk a várban, és körülötte. Egy bánatunk volt csupán: hogy az "oroszlán fejére" nem lehet kimenni, mert állítólag veszélyes.

A kess megközelítése nem volt egyszerű az eső után nedves hegyoldalon, de azért meglett!

Köszönjük a rejtést. :-)

 
laszloistvan 2010.06.26 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Az ormon álló impozáns vár viszonylag fájdalommentesen megközelíthető, és büszke megjelenése mögött érdekes kiállításokat is rejt. Több órát észrevétlenül el lehet itt tölteni; fotó-, ásvány- és őstörténeti kiállítást is láttunk.

geooszi 2010.06.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Zemplén felé menet levadászva.
Most csak jelszóbegyűjtés, a várlátogatás tavaly volt (de lesz még máskor is).

Böjte Nóra 2010.06.12 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Gyönyörű volt az idő,lenyűgöző a táj.A vár fantasztikus.
A rejtés kitűnő.Köszönjük!

csicsina 2010.06.10 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Ez egy kötelező láda, az nem fordulhatna elő, hogy épp itt nincs. Jó ötlet a rejtés helye, így ha az ládához vezető utat folytatjuk, teljes képet kaphatunk a várról.

forgabi 2010.05.24 13:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Köszönjük szépen, nagyon kellemes kirándulás volt!

kakukKata 2010.05.22 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Első vártalálatunk az ötnapos OKT alatt. Gyönyörű vidék...

 
Tipekin & Perseus 2010.05.22 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
OKT kezdéseként vadásztuk le.
Nagyon gyönyörű, köszönjük a rejtést!
Perseus

coocos 2010.05.12 16:00 - Megtaláltam
meglett

[daniel] 2010.05.08 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.04
gyönyörű. nem tudok mást mondani. írásban nem lehet kifejezni, mennyire gyönyörű. Osztálykiránduláson voltunk, mikor haverom mondta, hamár itt vagyunk keressük meg, és meg is találtuk. Egyszerűen nem lehetett betellni a tájjal. Köszönöm annak aki elrejtette!

PénzesZ 2010.05.08 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Kivételesen szép hely! Köszönjük!

 
saldar 2010.05.01 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Gyönyörű időben, ládázással töltöttem az idei május elsejét. Első célpontom ez a vár volt. Tudomásom szerint 10 órakor nyit, talán ezért voltam olyan szerencsés, hogy amikor 9:45 körül felértem a rejtekhez, egy lelket sem láttam a környéken, és nem zavartak a várból lepillantó látogatók sem. Szerettem volna bemenni, de ez most elmaradt. Természetesen többször jártam már bent a várban, az azóta történt fejlesztéseket, változásokat majd legközelebb megnézem. A rejtés is tetszett, de különösen a panoráma nyűgözött le ezúttal is. Szeretem az ilyen helyszíneket! Látogatásom után a parkolótól induló "szekérúton" folytattam sétámat az arkai láda felé. Az elszánt fotósoknak (teleobjektív jó ha van!) valóban ajánlható ez az út, de mivel itt árnyékot nem találsz, és tájképileg sem a legek egyike, én azt javaslom, inkább válaszd a kőbánya mellett elhaladó műutat Arka felé, az sokkal szebb környezetben kanyarog!
Köszönet a rejtésért!

gloooria&melmet 2010.04.24 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Bár nem pontosan a megadott koordinátákon (talán az a nagy szikla volt a régi ládahely) de meglett!! Köszönjük a rejtést, a vár igazán megfogott minket! Ma is Melmet volt az első befutó... :)

Glóóória&Melmet:)Szerintem:)
csabi1955 2010.04.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.83 súly: 2.70
Megvan. Az étterem nagyon szuper. Nem szabad kihagyni.

Bróthág 2010.04.04 00:00 - Megtaláltam
Megvan

attila32 2010.04.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
ok

sanyi67 2010.04.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
A vár is nagyon szép a rejtés helyéről nézve meg a környék is. Köszi!

Sanyi+Enikő+Bence

megvan a ládaEnikő a várban
a vár 
farkasék 2010.04.03 17:01 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

qvic 2010.04.03 12:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltuk! Szuper a hely!

Buksilány 2010.03.28 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.91
Ami tavaly nem sikerült,most meglett! :) A vár még mindig nagyon tetszik! A Füzéri vár látogatását majd nyáron pótoljuk!

Nilsz 2010.03.28 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.04
Buksilánnyal közösen, zempléni ládázásunk második napján, hazafelé tartva.
Buksilány kedvenc vára. Az enyém Füzér, de oda most nem sikerült eljutni. :)
Először a ládát vadásztuk le, majd az idén is megtekintettük a várat belülről is. Mindig élmény a kilátás innen, szerencsére napsütés fogadott minket ma is.
Köszi a rejtést!

Rekuja 2010.03.21 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.53
Megvan ez is!

sambenedek 2010.03.21 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
OK

atipapa 2010.03.21 09:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.25
Köszi

edi&sugi 2010.03.20 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Nem lehet egy kirándulást sem kihagyni, ládászás nélkül:-)

Köszönjük!!!!

Sugi és Edina

jsegesdi 2010.03.15 00:00 - Megtaláltam
Nagyon jó ez a vár, gyönyörű környezet. Csak sajnos a "gyilokjáróra" nem lehet kimenni.

Robika 2010.03.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Szép környezet, jó rejtés

skiccpausz 2010.01.24 13:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Zempléni pihenésünk 3.napján mentünk el kocsival Nagyhutáról a várhoz. Tökéletes, napsütéses időnk volt:D A vár zárva volt, ezért sziklát kellett másznunk,de sikerült elfoglalnunk a sziklaszirten lévő Vigyázó-bástyát...:D A kilátás gyönyörű,mind a várra fel, ill. a várból a tájra. A láda könnyen meglett,üldögéltünk egy kicsit a szirt tövében,majd továbbmentünk Arka felé...
Köszönjük a rejtést!
Miki&Nárcisz

a vár messzirőlmég mindig távolról...
a várlentről
Zárva:(
Keretezett táj:)
érkezés:Da láda felé
keressük...megvan!
Arka fele... 
sopi 2010.01.16 00:00 - Megtaláltam
KÖSZI

8Rita8 2010.01.16 00:00 - Megtaláltam
köszi!!

Goblin 2010.01.16 00:00 - Megtaláltam
köszi!!

VasG 2010.01.03 11:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.55
A szilveszteri kirándulásunkról hazafelé szerettük volna megnézni a várat, de sajnos zárva volt. A metsző szélben kicsit körbenéztünk, kicsit megfagytunk, megkerestem a ládát, aztán indultunk tovább, maximumra tekert fűtéssel.

tolaci 2009.12.31 13:39 - Megtaláltam
Ködös Szilveszter-napi túra.

KaJuPi 2009.12.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Nagy szélben, kis hóesésben, megvan :)

Kory 2009.12.02 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.18
A bezárandó vasútvonaltól való búcsúzás apropóján csalt el Balázs pajtásunk. Hétköznap lévén könnyű volt a megtalálás és a logolás, de nem irigylem azokat akik a várat látogatók tekintetei előtt kell, hogy tegyék ugyanezt. A környéket látva kedvet kaptunk, hogy akár több napra is eljöjjünk felfedező csavargásra. Köszönjük az invitálást a rejtés okán!
Mártika & Balázs & Kory

realsunny 2009.11.29 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Szép hely, meg lehet találni.... :-)

VP 2009.11.22 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.30
Szomorú, ködös időben. A várban már jártam, most csak gyors logolás.
3-napos vonatos-gyalogos ládázás a Zempléni-hegységben. Többször kirándultam, bicikliztem, tájfutottam már erre, a 80-as években két gyerektábort, a 90-esekben osztálykirándulást és erdei iskolát is szerveztem errefelé, de ládázni most jöttem először.
Összesen 115 km gyaloglás, ködben, sárban, vizes avaron, de néha a köd fölé érve gyönyörű napsütésben. 11 csak a .com-on bejelentett láda és 15 .hu-s láda megkeresése mellett megsirattam 5 betiltott ládát is.
3. nap: Éjjel felszállt a köd, csillagos hajnalra ébredtem, a napfelkelte már a Gergely-hegy irányába az úton ért. A Sólyom-kő után a Borsó-hegyi emlékműhöz mentem, majd Amádé-várnál élveztem még a napfényt, mielőtt leereszkedtem a ködbe. Pálos kolostor, Gönc, majd vonattal Boldogkőváraljáig. Itt még egy rövid délutáni kör a Boldogkői vár - Arka - Korlát - Vizsoly útvonalon, vissza a vonathoz. Összesen 35 km.
1. nap 2. nap

bojuvica 2009.11.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Könnyű megtalálni, kevés rejtekhely van a vároldalban.

TRider 2009.10.31 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Minden láda, amit vár közelében rejtenek el, tőlem csak ötöst kaphat. Ez a vár ráadásul közel is van hozzánk, így elég gyakran kötök ki itt, ha motorozni indulok. Ha éppen nincs kedvem bemenni a várba, akkor elköltök egy finom ebédet a vár alatti középkori étteremben, vagy csak eszek egy friss krumplilángost az étterem előtti teraszon.

A láda felkeresésére most is motorral érkeztünk, Apussal. A rejtek hamar meglett... volna, ha nem botlunk bele valamibe. Nem tudom, ki ijedt meg jobban, de az biztos, hogy mi mozdulni sem mertünk. Egy igazi, vadon élő, zempléni hiúzzal futottunk össze! Mire felocsúdtunk, ő már bevetette magát egy távoli bozótba, így sajnos nem sokáig gyönyörködhettünk benne. Próbáltam lefotózni, de a távolság miatt csak elég rossz minőségű képeket tudtam róla készíteni. Ezek után a vödörre és a logolásra szinte már nem is emlékszem :-)

Megérte eljönni! Köszi a rejtést és az alapos ládaleírást!

TRider & Apus

katonal 2009.10.28 11:38 - Megtaláltam
király

Inke 2009.10.25 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.04
szépen helyreállított a vár

wolvarine 2009.10.25 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.30
Na ezzel vége a túrának!

aDoc 2009.10.24 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Várbéli ebéd. Finomat főztek!

Körbekerülés, várlátogatás. Makroképek zseniálisak!

CsHBalint 2009.10.24 15:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Megvan! A vár nagyon szép, csak sajnos orkán tombolt és eléggé hideg volt. Köszönjük a rejtést!

bbea 2009.10.24 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
2 napos "ládászás" egyik csúcspontja, bár a várba nem mentem be (így viszont lesz miért visszatérni ;-)). Szép volt az idő is - végre.
És kösz a segítséget...

 
ikem 2009.10.24 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
A Kerge Zerge Egyesület túrája közben megtaláltuk. Az első GPS-es találatom.

 
Tyúkanyó 2009.10.23 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Hétvégi kiruccanás első ládája.

Köszi a rejtést

MP 2009.10.16 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltam!

Molnár Péter

 
nmárti 2009.10.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Nosztalgiatúra:) Köszi a rejtést!

dzsalasz 2009.10.10 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.50
kellemes séta a vár körül, még jó időben
Dzsalasz

A_PePeC 2009.10.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szép, napos, de rendkívül szeles időt fogtunk ki ! A várban diáksereg, úgyhogy alaposan körülnéztünk, hogy elmenjen a buszuk, mire a ládához érünk :)
A Vigyázó-bástya sajnos nem látogatgató, valami "életveszélyes" repedések miatt, amik a sziklában keletkeztek, de ettől függetlenül a tanösvény alatta vezet :)

Zita és Péter

Hucul 2009.10.06 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 3.42
+leltük! stone72-vel közösen, az OKT-t járva.

Stn72 2009.10.06 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.11
+Van!

mewwe 2009.09.27 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Pont a láda felett ült két kiránduló. Lett ezer fotóm a vár keleti oldaláról, mire elmentek. Persze közben a várfal is benépesült. A fotózás jó álca volt, de logolni nem tudtam. Közben kisbocs is kutatott.

 
gnori 2009.09.27 12:15 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

lazly 2009.09.27 12:14 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Access Denied 2009.09.26 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Hétvégi BAZ megyei kör 10.

Gyönyörű környezetben egy szépen felújított vár. Sajnos a magányos bástyára nem sikerült kijutni, így a várból voltam kénytelen gyönyörködni a környező tájban.
Ottjártamkor valami hatalmas íjászverseny zajlott, a csapatok a várban illetve annak környékén mérték össze tudásukat korhű ruházatban.

anníh 2009.09.20 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.15
Először körülnéztünk a várban,csak aztán kerestük a ládát.Tényleg körültekintőnek kell lenni ennél a ládánál,mikor logolok és visszarejtek,fent voltak páran,akik felénk néztek...:)
Köszi a rejtést!

Macusa 2009.09.08 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Tutkó!

Vodatti 2009.09.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Lenyűgöző

Kajdi-család 2009.08.30 16:15 - Megtaláltam
A fiúk érdeme...

innoxum 2009.08.25 17:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.48
Komoly kalandtúra után meglett, (nem való ez már az én koromban), de megérte az élmény. Zsóka nem mert lecsúszkálni az ösvényen, amin nem is csodálkozom.

panoráma a ládától
guess.who 2009.08.23 00:00 - Egyéb
A betelt logbookot elhoztuk a dobozból, bekerül az archívumba. Helyette egy friss, ropogós várja a ládászokat. :)

HamoriPisti 2009.08.22 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.30
Megtaláltuk! Nem volt nehéz. A logbook megtelt, sajnos nem tudtunk berakni másikat, mert nem volt nálunk. A vár nagyon szép. Köszönjük!

mjdgm 2009.08.21 18:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Hejcéről érkeztünk meg az ottani GCHEJC multi teljesítése után.
Nagyon tetszett a hegytetőn lévő, jó állapotú és igencsak tekintélyt parancsoló vár látványa.
Ahhoz elég későn érkeztünk, hogy bejussunk a várba, cserébe viszont olyan fényviszonyok voltak, hogy öröm volt fotózni!
Köszönjük a rejtést!

Új logbook-ot nem vittünk magunkkal a kocsitól, így nem cseréltük ki, pedig ráfért volna!

Tomcache 2009.08.21 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Ok.

geoprof. 2009.08.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Sajnálom! Tényleg megtaláltam de a jelszót elfelejtettem! De ettől fügetlenül tényleg megtaláltam! Egy fehér vödör az. A tetejét eleg nehezen tuttam levenni!!!! Ja és a kisfüzet majdnem betelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Jóváhagyta: guess.who, 2009.08.31 07:27]

akassa 2009.08.19 18:15 - Megtaláltam
megvan

pero 2009.08.19 18:15 - Megtaláltam
Megvan!

matrixmusic 2009.08.17 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.15
Megtaláltuk!
Zempléni 6 napos ládázós nyaralásunk 37 ládája közül ez volt a 32.
A láda megtalálása nem volt bonyolult, gyorsan ment a nagy hőség ellenére. Viszont szomorúan tapasztaltuk, hogy a várban nincs diákkedvezmény, csak 18év alatti (400Ft/fő), így 600Ft-t kellett volna fizetnünk fejenként. Szerintem az azért durva egy ilyen várért. Én (Aty) már voltam itt egyszer, nem hatott meg belülről a dolog, bár elég szép. Az egri várban nem kérnek el ennyit a belépőre...
Ez van, így ezt most belülről kihagytuk. Az ilyen dolgokat hívják "legális meglopásnak"...szerintem...
Köszi a rejtést:
Aty és Judit
...::: www.matrixmusic.hu :::...

ArmandoB 2009.08.16 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.49
Megtaláltam! A várban többször jártam, a ládát most kerestem először. A várban nem volt nagy tömeg (felnőtt belépő 600.-). Elvileg naponta négyszer van korabeli fegyver és harc bemutató (kettőre emlékszem: 12:30 és 15:00), de a mai elmaradt. Állítólag az egyik harcosnak nem volt kedve a bemutatóhoz és összevesztek a másikkal. A belépőt áruló hölgy nagyon készségesen megadta a rendezvényszervező telefonszámát, ha valaki panasszal kívánt élni emiatt. Inkább a gyermekek voltak csalódottak.

Sajnos az ásványkiállítás is eltűnt a pincéből, azt nagyon hiányoltam. Bízom benne, hogy majd visszakerül. Ellenben két helyen is lehet ajándék és giccstárgyakat venni, amit sokallok.

A rejtést mindenesetre köszönöm. Sajnos a láda viszonylag üres volt a méretéhez képest.

csk1 2009.08.16 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megtaláltuk.
Nagyszülőkkel, és kölcsön gyerekekkel. Tanulva a korábbi próbálkozás sikertelenségéből, most előbb kerestünk és aztán éttermeztünk. :-)

Kellia 2009.08.14 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltuk !! Köszi a Rejtést !!

fodordav 2009.08.14 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Nagyon tetszett! Szép a vár, jó volt körbejárni, a kiállítások után ráadásként még lovagi párbaj-bemutatót is láttunk. Tetszett a láda elhelyezése is! Enikő+Dávid

Testőr77 2009.08.13 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.76
Még mindig szép ez a vár!
Köszi!

Kopi 2009.08.13 11:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Tökéletes.