geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
3666. Madocsai Református templom (GCMADO)

A templom madártávlatból

A templom madártávlatból

Felújítás közben

Felújítás közben

És felújítás után

És felújítás után

A torony

A torony

Bejárat a nyugati oldalon

Bejárat a nyugati oldalon

Belülről

Belülről

Orgona

Orgona

A szószék

A szószék

A hősi emlékmű

A hősi emlékmű

Emlékmű 2.

Emlékmű 2.

Emlékmű 3.

Emlékmű 3.

Madocsa címere

Madocsa címere
Szélesség N 46° 41,128'
Hosszúság E 18° 57,615'
Magasság: 131 m
Megye/ország: Tolna
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2013.09.28 18:25
Megjelenés időpontja: 2013.09.29 06:37
Utolsó lényeges változás: 2020.03.31 09:59
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Szintai család
Ládagazda: Szinta
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 20 m
Megtalálások száma: 296, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.7 megtalálás hetente


WAP:

A láda (8 x 12 x 7 cm-es zöld fedelű doboz), amely az első rejtésünk, a templom dél-keleti sarkától kb. 50 m-re, talajszinten lett elrejtve. Az ott lakók tudnak a ládáról.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Madocsa elhelyezkedése és megközelítése

A Dunától 1,5 km-re nyugatra fekszik. Dunaföldvártól (14 km-re) délre, a Dunával majdnem párhuzamosan Bölcskén át érhető el. Paksról pedig északkelet felé, a 6-os főútról Dunakömlődnél jobbra letérve. A faluba tömegközlekedéssel csak autóbusszal lehetséges, vonat közlekedés nincs a közelben.

A templom felé ezután érdemes megtekinteni az I. világháborús emlékművet a Polgármesteri hivatalnál.

 N 46° 41,222' E 18° 57,491' 135 m [GCMADO+emlékmű]

Elérhetőség:

A templom istentisztelet idejében (vasárnap 11-12-ig van nyitva. Megtekinteni előzetes telefonos egyeztetés alapján
lehet.
Nagy János lelkész:
75-330-168; 30-477-5035

A templom története

A madocsai református templom tornyának alsó szintjei középkoriak. Ez az alsó néhány szint gondosan faragott, jó minőségű kváderkövekből áll. A torony egykor négyzet alaprajzú lehetett, mintegy 5, 5 m-es oldalakkal, de a református templom építésekor a hajót ívesen csatlakoztatták a toronyhoz. A torony falsíkjainak a tájolása jelentősen eltér a fő égtájaktól, a keleti falsík mintegy 22 fokkal (-22°) az északi irány felé hajlik. A lábazati vakolatréteg mintegy egy méteres leverésével a kváderkövek is megfigyelhetővé váltak. A falazat anyaga főleg fehér mészkő, de szürkés kő is sok található, sőt egy hatalmas hússzínű, a rómaik által kedvelt mészkőtömb is be van építve a nyugati oldalba. A kövek különböző méretűek. A torony falában szinte hézagmentesen illeszkednek, a hajó falában a másodlagosan beépített kövek közt már nagyobb vakolathézagok is akadnak. A torony falába az északi oldalon a református templom építésekor ajtót vágtak.

A lábazat tanúsága szerint a református templom falaihoz is felhasználták a románkori köveket. A templom környékén található felszíni formák alapján valószínű, hogy a torony a kéttornyú apátság északi tornya lehetett. A középkori templom hajója a mai templom mögötti házsor felé nyúlt. Itt a hatvanas években vízvezeték ásása során középkori sírt találtak. A toronytól északra, a mai akácos téren állhatott a falu kisebb temploma, aminek romjait még Rómer Flóris is látta a 19.sz végén. A másodlagosan beépített kövek közt a toronytól balra, közvetlenül a földfelszín felett találunk egy palmettás motívumot tartalmazót, ami stílusában a XII. századi pécsi és fehérvári építkezésekhez köthető. A faragott kő nyilvánvalóan egy befejezetlen díszítőfaragvány töredéke.
A románkori apátsági templomot a Bikács (Bikácsi Magnus királyi főtárnokmester) nemzettség alapítja 1145-ben a bencés rend számára, tehát egy nagyon korai nemzetségi monostorról van szó. Az akkori Madocsa jelentősége Esztergomhoz és Kalocsához volt mérhető.

A templom Szt. Miklósnak volt szentelve. Jelentőségét mutatja, hogy 1225-ben a pápa a bencés rendi káptalan tartására jelöli ki, II. Géza maga is megajándékozta az apátságot. A Bikács nemzettség Károly Róbert alatt kegyvesztett lett, de egyik tagja, Fodor Miklós fia, Farkas visszakapja a jogokat Nagy Lajostól. A XIV. században a maróti hercegek a kegyurai, majd a XV. század elején Máté, machoviai herceg. 1422-ben a falu és az apátság a Paksi család birtokába kerül. Ekkor már erősen hanyatlik a kolostori élet, és a kolostor is rossz állapotba kerül. Ezen György apát kísérel meg változtatásokat, kezdeményezésére a pápa kiveszi a pécsi püspök fennhatósága alól a kolostort, és közvetlenül Esztergom alá rendeli.

1425 körül elnéptelenedett a falu és a kolostor is. 1453-ban az elveszett javak visszaszerzését kísérli meg Fóris apát, ezért újrairatja az adományleveleket. 1464-ben II. Pius pápa ismét kivonja a pécsi püspök fennhatósága alól a kolostort, és közvetlenül Esztergom alá rendeli. 1474-ből IV. Sixtus pápa a madocsai apátságot Maróthi Máté macsói bán, mint védúr ajánlatára, Gyivolai Gergely váradi presbiterkanonoknak adományozza tíz évre, hogy a György apát halála óta elhanyagolt monostor épületeit, melyet szerzetesei elhagytak az apátság 40 aranyforintnyi jövedelméből kijavítsa.
1487-ben olasz apátot kap a kolostor Fra Zoan Antonio Cattaneo személyében, aki a királyi könyvek miniátora volt. Ezt követően a domonkos rend átveszi a kolostort a bencésektől. Az átvétel azonban csak ideiglenes lehetett, mert 1515-ben már ismét Pannonhalma alá tartozik, ekkor János nevű apátja kap értesítést a bátai apát lemondásáról. A hagyomány szerint 1560-ban lett a lakosság református. A törökök kiűzésük elött felgyújtották a templomot, de ezután az apátságnak még tekintélyes romjai állnak. Bohus, pécsi kanok 1721-es vizitációja szerint "faragott kőből gyönyörű szép olasz stylben építve" áll még a templom, amit Tolna megye legszebb templomának tart. A templom két tornyát a pécsi székesegyházhoz tartja hasonlatosnak, és külön megemlékszik a tornyokat összekötő merész bolthajtás alakos szobrairól, és a "virágokkal cifrázott ablakművekről". (A kettős torony létét igazolja egy régi pecsét is, melyet a Református Egyházközség ismét használ.)

Ez a leírás nyilván egy gótikus átépítésre is utal. A templomhoz csatlakozó kolostor romjai is álltak még ekkor. Ennek kövein állítólag "görög" feliratokat találtak, és a kövek másodlagos felhasználásúaknak tűntek. (Érdemes emlékezni rá, hogy korábbi birtokosának a veszprémvölgyi apátságnak alapító okirata még Szt. István idejéből szintén görög nyelven íródott.) A templomhoz közel egy kápolna volt, amit a reformátusok használtak. Ezt még Rómer Flóris is látta a XIX.század végén, és falképeit is megemlítette. Evangélista szimbólumokat fedezett fel a kápolnában.
Az apátság pusztulását is ismerjük. Köveiből épült meg a bölcskei katolikus templom és a paplak 1796-ban. Hőke Lajos a XIX. század végén még látott Bölcskén olyan madocsai sírkövet, amin "Tótország" címerét is felismerte. A bölcskei plébánia falában látható kő viszont rómainak, és nem középkorinak tűnik. A mai madocsai református templom 1803-06 közt épült, egy korábbi szerényebb templom helyén, ami már nyilván felhasználta az apátság romjait. A helyi hagyomány tudni vélni, hogy a középkori templom a mainál kisebb volt, a templom vége nagyjából a mai úrasztalnál volt. A templom tájolását figyelembe véve elképzelhető, hogy az egykori kolostor épületmaradványait találták meg egykor ezen a helyen.

Forrás: A madocsai egyházközség honlapja

Madocsa honlapja

Gasztronómia a környéken

A ládakeresés után két közeli halászcsárda felkeresését ajánljuk. Ha Paks fele indultok akkor a Dunakömlődi Halászcsárda, aki észak felé indul annak a Dunaföldvári Halászcsárda nyújt kellemes élményt.

Sok sikert, jó keresést kíván a Szintai család!
Állapot: kereshető

KRW értékelés (128 db): környezet: 4.35 rejtés: 4.25 web: 4.52 átlag: 4.38

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Barbidzsiii 2021.11.20 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Hamar meglett, de a háznál lévő kutyák nagyon ugattak. [Geoládák v3.12.2]

szamosszamoca 2021.10.24 15:15 - Megtaláltam
Budapestre tartva, ládázós program. Végre nem rohantunk időre, lelassultunk, és csodáltuk az ősz pompás színeit.

Gyöngyi1979 2021.10.17 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

gangyal 2021.10.10 16:26 - Megtaláltam
Megvan!!! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.7]

krino30 2021.09.19 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

fuzbal 2021.09.05 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Turistaember 2021.09.04 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [Geoládák v3.11.3]

pocok2013 2021.08.27 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Parmerozpazepan 2021.07.30 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Szép templom, rendezett község.
A láda már csak egyfülű, egy cserét megérdemelne....

csg69 2021.07.25 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.45
Megvan :)

Molli 2021.07.17 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.27
Köszönöm a rejtést!

agabi79 2021.05.30 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Hey-ho 2021.05.30 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

miku1984 2021.05.24 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

Krsják 2021.05.23 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Batkamanó1211 2021.05.15 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Manoka61 2021.05.15 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Brigi0111 2021.05.15 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

lazarock 2021.04.24 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtaláltuk köszönöm a rejtést! Lázár család [Geoládák v3.10.5]

Erika81 2021.04.18 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Péri Bence 2021.04.17 21:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Angyal Emese 2021.04.17 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

fehérkút 2021.04.17 08:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.9 teszt]

nb7100 2021.03.27 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bigs [Geoládák v3.9.6]

*Moka* 2021.03.20 11:50 - Megtaláltam
Köszi

*Vica* 2021.03.20 11:50 - Megtaláltam
Motorral

Pales 2021.03.17 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

wolfkery 2021.03.04 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.75
Igen érdekes a templombelső?oldalt van az oltár. Még ilyent sem láttam. Köszi a lehetőséget?

IMG_20210304_135240IMG_20210304_134826
IMG_20210304_134723IMG_20210304_134706
IMG_20210304_134659IMG_20210304_134639
IMG_20210304_134632 
bapa 2021.02.28 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

ErdőCsöndje 2021.02.28 14:25 - Megtaláltam
Szép ez a templom, köszönjük!

vicuska333 2021.02.28 11:08 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Iparvasutas 2021.02.28 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést

Skali&Margó 2021.02.28 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
OK!

FazékBerci 2021.02.27 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

gyildarefo 2021.02.26 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

50 évenként 1x járok Madocsán, de még ekkor is sikerült egy kavicsbányás kamionnak beterítenie, szóval csatlakozom a helyiek mozgalmához.

E0BFE5D1-86DC-429B-B671-9111D42B72FC9AA43BC7-8B3B-4388-A345-2E46C732706D
CCA9B43C-B9A8-49D7-B7B7-63149F5B90BDEAE15778-9BAD-467F-9F5C-58AC0CD0E09D
vajasfok 2021.02.25 14:44 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!

Katona55 2021.02.03 08:40 - Megtaláltam
Remek társasággal ládáztunk egész nap.

stmester 2021.02.03 08:40 - Megtaláltam
Szépen rendben tartott templom köszi, hogy megmutattad.

KP1965 2021.02.03 08:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Autós ládázás Tolnában, ott folytattuk, ahol két hete abbahagytuk. Mára 23 találat jutott, ez volt a negyedik. Abszolút drive in találat.

20210203_084225 
Wilka74 2021.02.03 08:39 - Megtaláltam
Ezt drive-in kerestük fel, a templom szép volt. Köszi a rejtést!

Búr 2021.01.23 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm hogy megmutattad nekem!
[g:hu+ 2.5.8]

Ötvös család 2021.01.09 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.10]

Pokker csapat 2021.01.02 15:45 - Megtaláltam
Köszönjük :)

letya2 2020.12.15 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

S13 2020.12.15 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltam, köszi a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Peterancsa 2020.12.06 17:07 - Megtaláltam
Ez is megvan, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

sogor36 2020.10.23 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 4.04
Köszi a rejtést.

Nabuhad 2020.10.18 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Zsizsi60 2020.10.10 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

ésKata 2020.10.03 15:49 - Megtaláltam
A ZÖLDSPORT-osokkal találtam meg! [g:hu 1.6.7]

Bobby Holmes 2020.09.05 15:46 - Megtaláltam
Könnyen meglett a láda, de a jelszót nem annyira értékeltük a nagyapámmal a Bottyán kopjafához tett látogatásunk után... Köszönjük a rejtést!

Viczi 2020.08.21 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Dyna22 2020.08.20 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Köszönjük!

esztelneki 2020.08.07 11:37 - Megtaláltam
szépen felújított templom.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

targonczas 2020.07.25 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.10]

szaszkievics 2020.07.23 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

HRita 2020.07.23 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

dorjan család 2020.07.20 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi, hogy megmutattad. [Geoládák v3.4.1]

breimanne 2020.07.14 15:50 - Megtaláltam
Annyira bámészkodtunk,s el voltunk foglalva a rejtés megtalálásával, s a környezettel, hogy a rejteknél maradt az autó kulcsom!Szerencsére nem vitte el senki!!!!

data4526 2020.07.11 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
MEGTALÁLTAM, data4526
[g:hu+ 2.1.17]

23
viad 2020.07.10 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v3.4.1]

Zsoland 2020.07.10 10:53 - Megtaláltam
Szülinapi kirándulós hétvége, útközben Bikal felé ezt is megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Tagesz 2020.07.08 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

denho 2020.06.20 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Janer6328 2020.06.07 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Edina és Jani [Geoládák v3.4.1]

aceespepee 2020.05.20 23:59 - Megtaláltam
megtaláltam Zsozso94 társaságában :)

Zsozso94 2020.05.20 07:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Megtaláltam aceespepee társaságában! Köszönöm lehetőséget! :)

MadocsaMadocsa
MadocsaMadocsa
MadocsaMadocsa
MadocsaMadocsa
Emerich63 2020.03.15 14:30 - Megtaláltam
Lehet, hogy valamit elnéztünk, de az egyértelműen a GPS által is pontosan jelzett nyilvánvaló rejtekhelyen nem találtunk dobozt. A szerintünk álcázó kő ott volt, más nem. Ráadásul bár az ott lakók tudnak a ládáról a nagy létszámú házörzők olyan hangzavart csaptak, hogy jobbnak láttuk visszavonulni.
Ha lehet a képek alapján kérjük a megtalálás elfogadását.

Köszönöm a rejtő segítségét.

Érdekesség volt számunkra Madocsán a II. világháborús emlékhely, ahol minden egyes emléktáblához fát ültettek, és a fákat (fák tövét) koszorúk, virágok borítják...

Szintén különlegesség (számunkra) a Bölcske felé vezető úton található tölgyes ültetvény melyet a madocsaiak ültettek Erzsébet királynő emlékére.

20200315_14373620200316_112037
20200315_14324420200315_142203
20200315_14204920200315_142107
20200315_14443220200316_104429
jspanyik 2020.02.02 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.38
Bikali családi kirándulásból hazafelé kis kitérővel, könnyű megtalálás. Köszönjük a lehetőséget!
Vilmos, Miklós, Máté, Mamuska és Papuska

20200202_151440 
Checkmate5353 2020.02.02 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zoll 2020.01.12 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.88
Köszi! Andi, Zoli

Kulg76 2020.01.11 13:38 - Megtaláltam
Női utánpótlás terem torna alkalmával érkeztünk Madocsára. Ha már itt voltunk felkerestük ezt a ládikát. A megtalálást követően lettünk figyelmesek egy csodálatos természeti jelenségre. A templom körül található aranyeső sövény elkezdte bontogatni a virágait. (lásd fotó) De január eleje van?!.....
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést Coolcsár család! [Geoládák v3.2.2]

20200111_133730 
Aniko & Gyuri 2019.12.29 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

takacsimre 2019.12.28 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.26
Megtaláltam Csipet_csapattal.

csipet_csapat 2019.12.28 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.39
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.6.4]

IMG_8963IMG_20191228_123605
IMG_20191228_124221 
Cinnamontree 2019.11.01 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jdltrio 2019.10.23 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.88
Köszönjük a rejtést.

R.Guszty 2019.10.13 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Esztemma 2019.10.06 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

László_pajtás 2019.09.28 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Kutyák ugatására lakó előjön. Segít hol van. Meg van.

VenTOmi 2019.09.14 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

emiGrant 2019.08.31 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
A hihetetlen hőségben, sajnos nem tudtunk túl sokáig maradni, de azért a templomot szívesen megnéztem volna. Nem volt nyitva és nem volt senki a környéken akit megkérdezhettünk volna. A ládát harciasan őrizte két hangosan ugató kiskutya, de ember nem volt sehol. Jól be van dugva, tényleg nagyon biztonságos ahol van. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
lacc 2019.08.04 10:15 - Megtaláltam
A templom éppen nyitva volt, így ide is bekukkantottunk.
Köszönjük a rejtést!
Ildi és Laci

ier 2019.07.21 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

H+W 2019.07.07 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Remete 2019.07.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Pár éve jártunk erre, akkor sikertelenül. Most megtaláltuk, köszönöm a rejtést.

ballasz 2019.06.22 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Nagyon szép a templom kívülről, belülről most nem tudtuk megnézni. Szép, rendezett a környéke is. Nagyon sokfajta aranyos kis kutyus ugatott egyfolytában a házaknál amíg loggoltunk. :)

pcguru és Mirci 2019.06.01 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BiBoLi 2019.05.05 12:36 - Megtaláltam
Köszi

zöldfülű 2019.05.05 10:36 - Megtaláltam
LefüLELVE :-)
Geoversenyről útban hazafelé - némi H2O kíséretében...
Köszi a rejtést

078 
Rézangyal77 2019.05.05 10:36 - Megtaláltam
Köszi!

VaVi 2019.04.22 15:25 - Megtaláltam
köszi :)

dboros 2019.04.07 21:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

hitamas 2019.03.09 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.37
A kocsiból kiszállva egyből négy kölyökkutya fogadott, a nagyobbak hála Istennek a kerítés mögött laknak ... nem mondhatom, hogy a kutya se törődött velem. Szerencsére a helyiek vagy nincsenek otthon, vagy kutyába se veszik a kutyákat ... zavartalanul lehetett a ládához jutni. :)

BT_pro 2019.02.25 12:59 - Megtaláltam
Megvan köszönöm a játékot! Nem gyenge kutyakoncert kísérte ténykedésem.

Pupu 2019.02.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 4.32
Napsütéses-hűvös bringás tekergés Bölcske és Gyapa között, öt láda megtalálásával. Köszönöm a célpontokat!

IMG_9172 
fatibi1 2019.02.03 08:42 - Megtaláltam
Köszi!

Zente2006 2018.12.02 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Merida901 2018.11.02 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Azt hiszem most jártam itt először. Szép a templom és a tér körülötte.

banyóca 2018.11.02 15:25 - Megtaláltam
Kutyakórus kíséretében meglett!

dinkie 2018.10.22 15:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Akos 13 2018.10.17 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Aradi zeteny 2018.10.17 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon ötletes a rejtés. :)[Geoládák v2.2.4]

nmárti 2018.10.14 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.46
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4] A kutyák biztosan tudnak a rejtésről:) amint a kezembe vettem a dobozt:) elhallgattak. Utána, mikor visszatettem, ismét ugatni kezdtek:)

bagolyvera 2018.10.07 23:59 - Megtaláltam
Ignis9-cel együtt megtaláltuk, köszi!

Ignis9 2018.10.07 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.70
Bagolyverával közösen, köszönjük! :)

Zola1980 2018.08.11 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a Rejtést! Jó kis rejtekhely, először elmentünk mellette! ???? [Geoládák v2.2.4]

Discover 2018.07.18 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.28
A kutyáknak még szokni kell a kesserforgalmat.
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC3804_DSC3805
_DSC3806_DSC3807
_DSC3808_DSC3809
_DSC3810_DSC3811
Lady Me 2018.07.05 12:55 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk!

JAck:66: 2018.07.05 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0a]

james 2018.07.04 11:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kópé1993 2018.07.01 07:28 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

IMG_20180701_072831IMG_20180701_073104
IMG_20180701_073337IMG_20180701_073344
IMG_20180701_073010 
rkertesz 2018.06.08 10:00 - Megtaláltam
Ma többek közt ezt ládádat kerestem fel. Meglehetős feltűnést keltett az ott dolgozó munkások körében, hogy "a motoros idegen" a motort az ő kisteherautójuk mellé parkolta le. Bár udvariasan köszöntem, mégis gyanakodva méregettek, nem akarom-e elemelni az uzsonnájukat a teherautóból. Azt aztán végképp nem tudták hova tenni, hogy miért járom körbe a templomot egy "kütyüvel" a kezemben. A tetőről (éppen kátránypapírt helyeztek fel a templom hátuljának tetejére) négy szempár figyelte minden mozdulatomat, a földön ketten méregettek. A kutyák keltette hangzavar után abbahagyták a munkát és kimondottan azt nézték, mire készülök ...
Természetesen nem szerettem volna a láda "inkognitóját" felfedni, így nem logoltam. Azt is sajnálom, hogy elmúltak már azok az idők, amikor a templomok ajtaja mindig mindenki előtt nyitva állt.
Szeretném a rejtő segítségét megköszönni, aki elfogadta a találatomat!
A következő kessereknek javaslom munkaidő előtt, vagy után keresni a ládát!

bölli 2018.06.02 19:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Köszönöm a rejtést, először a bal lábon próbálkoztunk

Bajuszcica 2018.06.02 19:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Köszönjük a rejtést!

Lindisti 2018.05.27 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Hangulatos kis település [Geoládák v2.2.4]

h725 2018.05.21 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4] Igazán kedves kis település. Mondjuk a rejtés picit szem előtt van. A szemben lakó kutyusok még nem szoktak hozzá a sok látogatóhoz. Erősen ösztönöztek minket, hogy minél gyorsabban végezzünk. Amikor a templomhoz értünk pont kezdődött az istentisztelet. Amúgy a templom felújítás alatt áll éppen. Kincskeresés után még beugrottunk egy kávéra is, majd megcsodáltuk a helyi gazdabolt előtt a sziklakertet. Köszönjük a rejtést !

Vali, Zsolt

Rózsafánál a rejtek közelébenA templom felújítás alatt
Itt is jártunk :) Kávézni természetesen.. de tényleg ! :)Sziklakert-részlet a gazdabolt előtt
anettnori 2018.05.08 08:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.25
Megvan! [g:hu 1.5.4]

Felújítás zajlik, kissé óvatosan közelítettem, de aztán nem volt gond, a rejtés takarásban volt a munkálatok elől. A közeli kutyák egészen addig csendben figyeltek, amíg el nem akartam hagyni a helyszínt.

IMG_9188 
nepster 2018.05.07 13:13 - Megtaláltam
Bringával Alapról, köszönöm.

LH458 2018.05.05 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

 
Fonte 2018.03.24 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.21
Szépen rendbe hozott templom, egy nem nagyon tetsző rejtéssel

De jó! Meglett!
alat300 2018.03.10 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
megvan!

wodorka 2018.01.06 13:37 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, a szomszédság segített megtalálni.

BouLache 2017.12.07 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Szép a templom, köszi a lehetőséget! :)

kutyaapu 2017.11.11 08:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nyúl & Bandája 2017.11.11 08:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

lajtmann 2017.11.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltam.

cachekereso 2017.09.16 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.78
Köszönöm a játékot.

Attibati 2017.09.10 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.51
A 80-as években évente többször is megfordultam Madocsán munkaügyben, mivel a templomnál levő gravitációs alappont a hitelesítő hálózat része volt és minden évben elhoztuk ide a gravimétereket hitelesíteni.
A logolással én is siettem a hangosan csaholó kutyák miatt. Másképp képzelem az ideális rejtekhelyet...

Szilágyiék 2017.09.07 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Két "rajzból" úgy láttuk, mások is megtalálták.
Nem lehetett kitépni, mert a fűzött lapok másik felén logok voltak.

Mennyei, hatalmas szemű szilvát kóstoltunk a templom mellett.

Köszönjük!

DSC01789 
Kozák 2017.08.19 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Megtalálva.
Köszönet a rejtőnek.

hinia lux 2017.08.12 17:08 - Megtaláltam
Lehet, hogy az ott lakók tudnak a ládáról, de az ott lakó kutyák nagyon ugattak minket.

Templom oldalán 
Galocza26 2017.08.12 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

csehipest 2017.07.18 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Engem nem nyűgözött le ez a láda.

tabletta 2017.06.17 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2017.05.21 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 4.16
A szomszédok szólhatnának a kutyáknak, hogy ők is tudjanak a ládáról, és csaholásukal ne verjék fel az egész falut.
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Gyömi 2017.05.17 13:05 - Megtaláltam
Köszönjük!

Szabó família 2017.03.31 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Norbival közösen.

nbokan 2017.03.31 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Ez is meglett, kösz a rejtést.
GCTour-ra menet, Szabó famíliával közösen.

-1-2
-3 
bianka421 2017.03.15 16:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Pogánypeti 2017.03.09 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi ládavadászatom 2. találata az ötből... :)
Bölcskéről, a GCBLCS láda becserkészése után érkeztem Madocsára. Tetszett a szépen kipofozott templom, tettem is fel róla képet a Google térképre. Sajnos az eső esett míg ott voltam, talán ennek köszönhető, hogy a szomszéd kutyája kutyába sem vett engem, amit igazán nem is bántam...
A paksi buszig volt még éppen fél órám, amit a központi Sarki Kocsmában töltöttem el a norvég verő Böde Dani nagybátyjával :D
A nap során készült képek itt nézhetőek meg.
Köszi a rejtést!

fa-peti 2017.03.05 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Dr.Lada 2017.03.05 13:24 - Megtaláltam
Fa-Petivel elkövetve :-) [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

kivancsifancsi 2017.02.25 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Részletek és képek később. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

dzoli1 2016.12.31 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

PEx2 2016.12.11 15:20 - Megtaláltam
Szekszárdról hazafelé, köszönjük!

szollosi73 2016.12.07 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.01
Megvan!
A kutyák engem sem szerettek, végig hangosan csaholtak, siettem nagyon a logolással, de nagyon kellemetlen volt.
A templom szép nagy, de különösebben nem fogott meg, szerencsére van 3 comos láda a Dunapart felé, így eljuthattam oda is. Na az nagyon bejött! Jó ideig sétálgattam a parton, dobáltam a vízbe a kavicsokat.
Kösz a rejtést.

Madocsai Református templom 001Madocsai Református templom 002
Madocsai Református templom 003Madocsai Református templom 004
Madocsai Református templom 005Madocsai Református templom 007
Madocsai Református templom 008Madocsai Református templom 009
Madocsai Református templom 010Madocsai Református templom 011
Madocsai Református templom 012Madocsai Református templom 013
Madocsai Református templom 014 
lakkanto 2016.12.06 19:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

urbanj 2016.11.20 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.24
A környék lakói bizonyára tudnak a ládáról és a keresőkről, de a kutyáik nem, folyamatos veszett ugatással voltak addig a néhány percig, míg logoltam.

Ekarp 2016.11.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Megtaláltuk, köszönjük!

N.Zs. 2016.11.01 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.30
.

Autós_csavargás_M6 063 
Puzzle Apartman Gyula 2016.10.31 12:14 - Megtaláltam
.

Mivol 2016.10.30 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Köszönjük a rejtést!

Mr Zerge 2016.10.29 08:25 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Könnyen megtaláltam, de a közeli ház kutyáinak ugatása eléggé zavaró. A templom zárva volt.

Dévidzon 2016.09.29 16:36 - Megtaláltam
A harmadik ponton a ládában nem találtunk sem logbookot, sem jelszórészletet. Kérlek hagyd jóvá a megtalálást! Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Szinta, 2016.11.01 17:18]

Ásványvadász 2016.08.21 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Jó hogy az ott lakók tudnak a ládáról, (így kevésbé féltünk a lebukástól) mert a kutyájuk végig hangosan ugatott.

anettx 2016.08.20 12:35 - Megtaláltam
TFTC!
Irány Paks ládagyűjtögetés ha2 társaságában csoda-klassz és ismeretlen helyeken, izzasztó nyári kánikulában.

ha2 2016.08.20 12:35 - Megtaláltam
Meglehetősen szem előtt a rejtés. Szép kis település.

035 
TanEra 2016.08.12 15:57 - Megtaláltam
Ámen!

Fazék 2016.08.07 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.48
Családi autós keresés. A mai célt teljesítettük: meglett a 3000. találatom. A Dunaföldvári Halászcsárdában halászlével és kisfröccsel ünnepeltem.

Szabó Család 2016.08.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.27
Köszönjük.

Zéboy 2016.08.01 12:42 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2016.08.01 12:42 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zergi 2016.07.21 18:10 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_2215IMG_2216
IMG_2217IMG_2218
IMG_2219 
Lia és Sanci 2016.07.14 20:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.03
köszi

Reggel 2016.06.19 15:23 - Megtaláltam
A ládát bár megtaláltuk pár újjal meg is érintettük, de elővenni nem tudtuk. :-( A "bejáratot" az eső hordaléka eltömítette. Éppen ki akartam tisztítani, amikor is a környék két kutyája iszonyatos csaholásba kezdett. Nem akartam kockáztatni a ládát.

Kérem fogadd el a megtalálást.

[Jóváhagyta: Szinta, 2016.06.21 19:06]

BejáratBejárat
Templom 
becko 2016.06.03 10:45 - Megtaláltam
Három napos geomaraton 11/54.
Első nap Dunaújvárostól Szekszárdig.
Már messziről látszik a büszke torony.
A dobozt fogtam, de nem tudtam kiszabadítani a helyéről, szerintem az eső bemosta köré a földet, és kiszáradva fogságba ejtette.
A kocsiban lett volna szerszám, de a két csaholó kutya elvette a kedvem a matatástól.
Köszönöm a rejtő segítségét!

SAM_9060 
V_Gabor 2016.05.22 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.28
Jó sok kutya ugatott meg a ládánál.
Ilyen eldugott kis gyöngyszemek. Az utolsó pillanatig nem látszott ilyennek a település, itt pedig szépen kialakítva ez a szép kis rész. Hihetetlen!
A tempomot éppen szellőztették, így be tudtam nézni.

Köszönöm!
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

2016-05-22 10.30.16R2016-05-22 10.30.41R
2016-05-22 10.30.45R2016-05-22 10.31.00R
2016-05-22 10.34.59R2016-05-22 10.35.13R
2016-05-22 10.35.32R 
TS 2016.05.13 13:33 - Megtaláltam
Szépen felújították a templomot és körbe a kis teret. Sajnos belülről nem tudtam megnézni a templomot, viszont kiautóztam a Duna partjára ami a szeles időben nagyon hullámzott.

ZoliQua 2016.05.08 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Woodoo 2016.05.08 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Woodoo [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

W05-44 2016.04.22 21:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Egy éven át tartó folyamatos győzködés, utalgatás és noszogatás után ma végre útra kerekedett az egész család, és remek délutánt töltöttünk együtt a környékbeli ládák felkutatásával. Köszönet a rejtésért! :)

Famágus 2016.04.08 12:40 - Megtaláltam
Eleve kíváncsian jöttünk ebbe a kis faluba, mert mint hírlik, Oldfox papájának az asszonya, innen származik. Nagyon csendes kis nyugodt hely, szerencsére. / nyilván ezért lépett le innen anno az öreglány, aki imád nyüzsögni :-) /
Szétnéztünk, majd a találat után távoztunk, a következő ládánkhoz. Dunakömlődön vettük észre, hogy nincs meg a Gps-ünk, és Oldfoxnak beugrott, a láda mellett tette le. Sebesen mentünk vissza, és láss csodát, a kütyü ott volt :-)
Köszönjük Madocsa, sosem felejtünk :-)

DSCF9941DSCF9937
DSC_0064DSC_0063
oldfox 2016.04.08 12:40 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

wildpig 2016.04.08 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Szinta, 2016.04.11 20:48]

Csapdoki 2016.03.21 08:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.99
Csend és nyugalom jellemezte a helyet.Köszi.

Szaszkó Péter 2016.03.20 10:46 - Megtaláltam
A templom Dél-Keleti oldalánál villany oszlop alá van el rejtve meg találtam. Köszönöm

Bogi és Bálint 2016.03.19 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ledneczkik 2016.03.13 15:39 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Luki 2016.01.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
TFTC! / +one . Kicsit odafagytam a ládához :)

bgecco 2016.01.10 00:00 - Megtaláltam
Havas túra Tolnában című szabadidős programom keretében levadászva. A láda kicsit be volt fagyva a fészkébe. Köszönet a helyért!

Piás 2016.01.02 15:48 - Megtaláltam
+van! Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2016.01.02 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csatit 2016.01.01 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönöm szépen, hogy megmutattad.

K.L. 2015.12.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Megtaláltam.

benist 2015.11.23 10:00 - Megtaláltam
Szépen felújított templom. A fehér kutyusnak méretéhez képest igen nagy hangja van.

geoládászok 2015.11.01 13:15 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!
Jó rejtés!

Dunánál
Aleph & Rita 2015.10.31 13:35 - Megtaláltam
Mai ládázgatásunkon ide is eljutottunk.
Köszönjük a lehetőséget!

SuperGeo 2015.10.28 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Maxhaine 2015.10.14 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

zsotie 2015.10.13 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kincs92 2015.10.10 08:45 - Megtaláltam
A szülinapomra kapott meglepetés ládázás következő pontja :) A láda szomszédságában lakó kutyusnak sajnos nem voltunk túl szimpatikusak, de így is meglett a találat :)

Köszönjük a lehetőséget,
Kincső és Csabi

GYEZegzug 2015.09.29 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Megtaláltam,- mai napon Tarsolyossal ládáztunk. Köszi szépen a lehetőséget.

tarsolyos 2015.09.29 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Köszönöm!

alucifer 2015.09.13 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


GeoGirl 2015.09.12 19:10 - Megtaláltam
Köszi.

Bagee 2015.09.12 19:10 - Megtaláltam
köszi.

kobcikrajci 2015.09.12 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.45
Nagydorogról Cecére Paks körülbicajozásával, kitérő a láda kedvéért. A doboz könnyen, és feltűnésmentesen előkerült, a templomnál pedig jó volt egy kis pihenőt tartani. Az épületet szemlélve talán sok különlegesség nem fedezhető fel.

jpal 2015.08.31 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Paksról hazafelé menet négy közeli ládát kerestem meg, először Kisdecso eddig még fel nem keresett három ládáját: GCSAGO-t, GCOKUT-ot és GCSZTI-t, majd a Szintai család egyetlen rejtését, GCMADO-t.
Már vagy 10 perce hiába tipródtam a rejtés közelében, amikor egy fiatalasszony kiszólt a szemközti portáról, hogy csak nem a ládát keresem? Mondtam, hogy de. Erre segítőkészen nyomra vezetett. Azért ugye így is ér a találat :)
Köszönöm a rejtést.

LádaperspektívaA torony
Nappal szembern 
GyZsTeam 2015.08.23 16:20 - Megtaláltam
Szép a templom és a környezete is. Bemenni persze nem lehet. Köszönjük!

 
Esty 2015.08.16 11:25 - Megtaláltam
Köszi szépen!

 
Liberty 2015.05.29 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
6/6. Paks környéki ládatúra.

Madocsa egy csendes kis község közel Pakshoz, így ezt a ládát érdemes volt felkeresni a paksi ládatúrám befejezéseként. Nagyon szép a 15. századi templom, érdekes olvasmány a ládaoldal leírása a templom történetéről. Sajnos a templom zárva volt, de a hatalmas kulcslukon keresztül sikerült bepillantani a templomba. A láda elővételét a szemközti ház építkezésén dolgozó tetőfedők végig asszisztálták, akik éppen a tetőn ücsörögtek és sziesztáztak. Remélem a kíváncsiságuk nem viszi őket a ládához. Jó alaposan visszadugtam a helyére. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Madocsa címere
5N 2015.05.29 13:20 - Megtaláltam
Mi nem voltunk olyan bátrak,mint az utánunk jövő.A rengeteg munkást látva mi nem próbálkoztunk a ládával.Ha így elfogadod megköszönöm,ha nem,akkor majd egy másik alkalommal talán szerencsével járunk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.07.03 11:45]Köszönöm!

faragoz001 2015.05.09 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.31
TFTC!

Kerticsorbi 2015.04.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

RoriZo 2015.04.08 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

katika 2015.04.05 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.28
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
pliptai 2015.03.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.21
A templom tetszett, a ládát elég nehéz feltűnés nélkül előszedni a rejtekéből! :) Köszönet a rejtésért!

Macusa 2015.03.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.07
Köszi

sgbt 2015.03.10 08:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Fellépett itt Frau Hunyad?

GCMADO_20150310081609.jpgGCMADO_20150310082033.jpg
Fillér Team 2015.02.01 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.38
Köszi!

gege68 2015.01.02 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam én kis feleségemmel. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

totik 2014.12.27 13:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki,Geri), Krisz', TZ

Betty5 2014.12.27 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
KÖSZÖNJÜK A REJTÉST!

szekeresbori 2014.12.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megvan! Az ott lakók tényleg "képben voltak" :)

atipapa 2014.12.10 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2014.12.10 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.23
Bejártuk Tolnát-Baranyát... Azaz most csak Tolnát egy kis munka utáni kikapcsoló ládázás során atipapával. 7/7. találat. Élmények és fotók később.

Köszi a rejtést!

Demente & Nicol & Tina 2014.11.15 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Köszönjük!

Cerberus 2014.11.08 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.25
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Szemán 2014.11.01 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Köszi!

álomfogók 2014.10.31 16:40 - Megtaláltam
A hagyományos, október-november fordulóján tett szekszárdi és bátaszéki kötelezettségek után hazafelé indulván keresgéltük az új tolna megyei ládákat. Köszönjük!

fercsipeter 2014.10.10 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Meg van! Köszönöm! Majdnem napra pontosan 1 évvel később Maxivik-kel újra itt jártam, és az akkor még nem létező pecsétemet most október 14-én a mai divatot követve, vissza dátumozva ott hagytam a festékes lenyomatomat is, az akkori logomnál!!! :) Ráadásul kiderült, hogy ismerősé a ládikó, így beugrottunk és beszélgettünk egy jót a rejtővel!!! Köszi a vendéglátást és a rejtést is! :)[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rbill 2014.09.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Megtaláltuk

VP 2014.09.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.45
Tájfutó Rövidtávú Országos Bajnokság Pakson. A selejtező és a döntő között egy kis csavargás. Az ilyen jellegű drive in falusi rejtések soha nem voltak a kedvenceim.

Paul 2014.09.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.16
Köszönöm a rejtést.

bigmick 2014.08.31 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.0u] [wapon beküldött szöveg]

andika1 2014.08.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Andi és Stefi Paksról. A töltésen érkeztünk Madocsára, ahol megnéztünk a Dunapartot, majd a faluban belecsöppentünk a Betyárnapi rendezvényre, megnéztünk a pacikat, ettük egy lángost, aztán mentünk ládát keresni. Hazafelé a 6-os út felé mentünk, és még begyüjtöttük a kömlődi ládát is.

P.B_László 2014.08.25 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.37
Köszönöm a rejtést , László !

Szabó Ildikó 2014.08.25 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Köszönöm a rejtést.

péplusz67 2014.08.25 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

radír89 2014.08.25 00:00 - Megtaláltam
Megvan, teljes sötétségben, zseblámpával :)

OsiOsi 2014.08.23 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

push_key 2014.08.20 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Köszönjük a rejtést!

Raczky család 2014.08.18 14:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Attilacska 2014.08.17 10:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

keep 2014.08.16 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Rokonlátogatás közben. Szép környék

agyorgy 2014.08.16 13:06 - Megtaláltam
Meglett:) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kismaczu 2014.08.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltuk,ez is megvan.

MervayB 2014.08.10 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszönöm a rejtést!

Pomisa 2014.08.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.09
A ládát nehéz volt feltünés nélkül elővenni, de szerintem sikerült. Tetszett a templom.
Köszönjük a rejtést.

BeBa 2014.08.03 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.42
Megtaláltuk

Proics család 2014.08.01 19:09 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

yano6ard 2014.08.01 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

Nagyak 2014.07.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.62
A környéken élők nyilván megszokták, de mi megőrülnénk a folytonos harangzúgástől. Pusztán a láda megkeresése alatti öt perc során ideggyengék lettünk tőle...

Balear 2014.07.27 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Gyors találat kömlődről hazafelé, azért elég mugli helyen van, még így is hogy tudnak róla a szomszédok :)

Köszönöm a rejtést,

Balear

Baktercsiga 2014.07.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.88
Drótszamárral Paksról a töltésen... A szomszéd lakóktól kellett segítséget kérnem, mert egy vakond úgy leálcázta. (Most gyertek, mert érik a szilva.)

nyusziülafűbenszilva perspektíva
szamár drótbúú 
gores 2014.07.21 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltuk.

Kisdecso 2014.06.30 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mihul 2014.06.29 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

GCMADO_20140629115422.jpg 
SirLes 2014.06.21 11:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.36
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Feleségemmel Mohácsra tartva kerestük fel a ládát.

május 15. 2014.05.31 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Édesanyám szülőfaluja. Néhány éve még nem volt ilyen szépen felújítva a templom, de mára szép lett a környezete. Sajnos bemenni nem volt alkalmunk.
Köszönjük a közelben lakó hölgy segítségét! :)

kl 2014.05.11 11:07 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

viktory3 2014.05.06 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. V [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

CacheFinder 2014.05.01 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.00
A Tolnai GCTOUR-ról hazafel menet tettünk kitérőt a ládához. Sajnos a dobozt elég nehéz kiszedni rejtekéből, és -gondolom ez miatt- már el is van repedve. Köszönöm a rejtést!

macikupac 2014.05.01 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.36
Tolnai GCTOUR 12.

Szekszárdról hazafelé drive-in ládát próbáltunk keresni, ami mindkettőnknek hiányzik. Erre esett a választás a nem túl népes kínálatból. Sajnos az épület nem volt nyitva, s a helyzetből adódóan nem is készültünk előzetes egyeztetésre. Így maradt a kívülről történő körbejárás. Ez alapján egy jól karban tartott templomnak látszik. Remélem egyszer belülről is megnézhetem! A láda könnyen meglett, de az alja törött, cserére szorul. Picúr medvém jött velem.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

eltájoló 2014.03.29 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

Törpe 2014.03.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Köszönjük a rejtést!
Törpe

Hepur 2014.01.18 15:47 - Megtaláltam
Bartina 15 tt után hazafelé menet. Nagyon tetszett a hely, szépen felújított az épület.

Csizmások 2014.01.17 10:00 - Megtaláltam
Köszi!

kupec 2014.01.14 12:30 - Megtaláltam
Nagyon szép templom.

Judit és Béla 2014.01.02 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.89
Megtaláltuk, bár a mi leírásunkban még az előző rejtés koordinátái szerepeltek. Szerencsére telefonos segítséget is kaptunk és a helybéliek is roppant segítőkészek.

Géza1 2013.12.27 11:50 - Megtaláltam
Köszönöm élmény volt:)
Motoros találat...
azaz segítséggel sikerült...
Szülővarosomból,Dunaújvárosból jött a segítség,éppen akkor mikor már feladni készültem:)

Tisztisz és Csabi 2013.12.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Köszi!

nyic 2013.12.15 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
DDRKT utáni napon felkeresve.
nyic+Zita+Anna+Nóra

piroska 2013.12.14 18:05 - Megtaláltam
Cseresznyéskerti találkozó után ezt is megkerestük.

maczy 2013.12.14 18:05 - Megtaláltam
Carminnal és Piroskával DDRKT 11. után.
Köszönöm a rejtést!

 
Mathau 2013.12.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.41
DDRKT-ról hazafelé kis kitérővel, de megérte. Szép templom. Teljesen kihalt volt a falu már du. ötkor.

zalajaro 2013.12.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
DDRKT-ról távozván,hazafelé bekukkantottunk.

 
Bubuka 2013.12.14 17:00 - Megtaláltam
DDRKT-ról hazafelé menet.

Access Denied 2013.12.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.07
A XI. DDRKT teljesítése után, ebéd helyett gyors pontvadászat zajlott a környéken.
Ez a helyes kis templom is horogra akadt, meg a temető melletti kis park is.

Kösz a rejtést!

/Nem ártana a szöveget módosítani a láda helyéről! :-) /

Mikulás 2013.12.14 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.54
A paksi DDRKT-ra igyekezve tettem egy rövid kitérőt Madocsára. A templom szépen felújítva várja a híveket. Most zárva volt. Körbesétáltam és megkerestem az egyszerű rejteket, ami könnyen adta magát. A szomszéd házról elég jó a rálátás, a nyugodt kis utcában nagyon feltűnő a logolás. Kívánom a legjobbakat a ládának! Talán megérné a szomszédos 2-3 ház tulajdonosát beavatni a játékba, hogy ne csodálkozzanak a keresgélőkön.

Mikulás

sirgalahad 2013.12.14 08:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.44
Nem vártam ma csodát
Bejártam Madocsát
Láttam egy kis templomot
Frissen festett, nem kopott

scele 2013.12.14 08:41 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

lelcache 2013.12.14 08:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

sala 2013.12.07 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.21
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]
nagyon rossz rejtés. Nem oda mutat a koordináta, de aztán könnyen megtaláltuk, hiszen teljesen szem előtt van.

befi 2013.11.02 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Puszkany 2013.10.30 13:58 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszi a lehetőséget! [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Sajnos a ládát nem találtam, de a rejtő azonnal a segítségemre sietett. Közösen ellenőriztük a rejteket. Az újrarejtés gyorsan megtörtént.

VKBITANG 2013.10.26 11:50 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

miky 2013.10.26 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

kami1 2013.10.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Nem kellett keresni, GPS-t elő sem kellett venni. Megérkezésemkor tettem egy tiszteletkört a templom körül, ekkor már világított a dobozka. Reméltem egyik ablakból sem figyelnek.
Szép templom, rendezett környezet.

Köszönöm!

MeSa 2013.10.19 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2013.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.53
Megtaláltuk, Tiglettel. A láda már messziről látszott, rejtetlenül hevert a rejtek mellett. Szerencsére kutya baja. Gondosan visszarejtettük!

Köszi!

Péter60 2013.10.11 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
Hamar meglett, nem annyira trükkös a rejtés, inkább aggályos, hogy előbb utóbb kiszúrják és eltűnik a láda.
Tetszett a templom, kösz, hogy megmutattad.

Strombus 2013.10.11 06:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
Csak egy lőrésszerű ablakot vettünk észre, ami a templom hosszú múltjára enged következtetni.
Izgalmasabb rejtésre számítottunk az instrukció alapján, hogy ne tegyünk fel róla képet.
Szerencse, hogy olyankor jöttünk, amikor mugli nem járt erre, de hogy a közeli ablakokból hányan láttánk ügyködésünket, azt nem tudjuk. Igyekzetünk gyorsan előszedni és visszerejteni a könnyen megtalálható ládát és nem a rejtek közvetlen közelében logoltunk. Remélem más is óvatos és a láda hoszzú életű lesz.

Tieborg team 2013.10.06 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Megtaláltuk. Köszi a lehetőséget. Anna & Tibi [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

kamzik 2013.10.05 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Köszi a rejtést!

Kata&Sanyi 2013.10.01 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést.

 
baranyaifiú 2013.09.29 19:20 - Megtaláltam
OK!

Szöszke15 2013.09.29 19:20 - Megtaláltam
Megvan!

tmolli 2013.09.29 19:20 - Megtaláltam
Köszönöm!

Skalp 2013.09.29 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 4.08
Megörültünk reggel, hogy megjelent a láda, mi meg éppen erre csavargunk. Gondoltuk szűzre megyünk, ilyen gatya időben biztos nem indul neki senki. Hát kérem, van rajtunk kívül is még néhány idióta...

Az időjárás fekete-fehérAbszolút drájvin
carmin 2013.09.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.27
Mivel Pécsen már teljesen átáztunk elindultunk hazafelé, így belefért egy kis kitérő az új láda felé. Itt nem volt már annyira csúnya idő, hogy eltántorítsa a kessereket a ládakereséstől. Köszönjük a rejtést.

molka 2013.09.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Köszi! Már csak 4-5. hely!

H.B. 2013.09.29 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megvan, köszönjük!:)

Csaba & családja 2013.09.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.44
Megtaláltuk. köszönjük a lehetőséget.

FILA71 és Dávid 2013.09.29 08:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon szép a templom.
Még az "élményfürdőt" is megnéztük.

Sokat járunk Madocsán, örülök hogy ide is került láda.

 
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]