geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
3671. Kis-Konda-patak völgye (GCKOND)

Fogadalmi liget

Fogadalmi liget

Kis-Konda-patak

Kis-Konda-patak

Kis-Konda-patak

Kis-Konda-patak

Szállásréti-tó

Szállásréti-tó

Szállásréti-tó

Szállásréti-tó

Indító állomás

Indító állomás

Túraút

Túraút

Túraút

Túraút

Régi téglagyár

Régi téglagyár

Fogadalmi tábla

Fogadalmi tábla
Szélesség N 46° 22,900'
Hosszúság E 18° 8,578'
Magasság: 110 m
Megye/ország: Tolna
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2013.10.12 14:35
Megjelenés időpontja: 2013.10.13 07:28
Utolsó lényeges változás: 2020.09.22 21:16
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Nargoth
Felhasználó: szaszkievics
Nehézség / Terep: 2.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 300 m
Megtalálások száma: 334 + 2 sikertelen + 4 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.8 megtalálás hetente


WAP
N46 22.900 E18 08.578 10x15x5 cm-es hagyományos láda. Talajszinten, de nem avar mögött! A kis erdősáv É-i oldaláról könnyebben bejutsz!

Megközelítés

A láda célja, hogy bemutassa Dombóvár egyik legértékesebb helyi természetvédelmi területét, a Konda-patak völgyét. Az útvonal az itt létrehozott túraútra épül, azonban a láda nem vezet végig a túra teljes 12 kilométerén, csak az elejét mutatja be.
Parkolni a Szállásréti-tó mellett kialakított parkolóban
célszerű:  N 46° 22,926' E 18° 8,419' 110 m [GCKOND+parkolo]
Amennyiben szeretnénk végigmenni a teljes, 12 kilométeres túrán, azt gyalog, de akár kerékpárral is megtehetjük, az utak nagy része tökéletesen alkalmas kerékpározásra!

Konda-völgy

2002-ben kezdtek foglalkozni mélyrehatóan a Konda-völggyel. Dombóvár Város Önkormányzata a völgy területét 2004-ben helyi védelem alá helyezte, a régi gyártelepi rész és a volt kisvasút nyomvonalának "hasznosítására" tervek, tanulmányok készültek. A völgyben kialakítottak egy Nordic Walking-túraútvonalat, ehhez kapcsolódóan pedig a tanösvény állomásokat.
A völgy nem rejt világraszóló szenzációkat, csak itt honos növény- és állatfajokat. Fő értéke nem is ebben rejlik. Kiemelkedő fontosságú, hogy a patak és zöld zónája a város településszerkezetébe illeszkedik, megfogható közelségbe hozza a természetet.
Na meg egyszerűen szép!

Konda-völgyi tókör - Nordic walking

A Nordic walking (északi gyaloglás,síjárás) egy olyan mozgásforma, amely Finnországból indulva alig másfél évtized alatt vált a sielők kiegészítő sportágából sokak által űzött, népszerű és divatos tömegsporttá. Magyar nevén a 'botsport' a gyaloglás egyik formája, amely közben speciális botokat használunk, így nem csak lábainkat, hanem felsőtestünket is megmozgatjuk. Aki szeretné kipróbálni ezt a mozgásformát, annak érdemes felkeresnie Dombóvárt, hiszen a város négy különböző részén található hat túraútvonalon űzhető a nordic walking. Az összesen több mint 27 km-nyi túrázási lehetőséget biztosító útvonalak: a Konda-völgyi körút, a gunarasi és a nyergesi két-két körút, valamint a Várak útja. A botsportról és dombóvári lehetőségeiről bővebben a kondavolgy.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Szállásréti-tó

A régen Kórházi-tó néven közismert tó, 2004 óta élvez helyi védettséget. Mellette található egy Szobor-parkban, amelyben a városban végzett diákok helyeznek el emlék-köveket. Különlegessége a 20 méter magas sugarakat lövellő szökőkút - mely áprilistól októberig, megadott időpontokban üzemel -, környezete kitűnő piknikhely.

Fogadalmi-liget

Talajszinten, de nem avar mögött! A kis erdősáv É-i oldaláról könnyebben bejutsz!
A hajdani kisvasút vonalán továbbsétálva juthatunk el a 2009-ben átadott Fogadalmi-ligethez. A kis tó közepén furcsa szobrot találhatunk. Varga Gábor szobrászművész a Konda patak völgyéből előkerült, az egyik legrégebben ismert pannon lovasistennek állított fogadalmi tábla motívumainak felhasználásával készítette.
A leletet 1902-ben Tüskepusztán találták meg. Előlapján a valláshoz köthető épület látható, benne történő eseményt ábrázolva. A jelképeket és szimbólumokat a több mint 100 éve tartó kutatások sem tudták minden részletre kiterjedően értelmezni.
Ezek a fogadalmi tárgyak, a kutatások alapján a II. század vége-III. század közepe táján keletkezhettek. 8 cm magas és 7,5 cm széles táblák elkészítési technikája azonos: egyoldalas öntőformába öntötték őket ólomból. A széleket utólag levágták és szépen eldolgozták.
A liget mellett kialakítottak egy un. Kneipp-ösvényt. Sebastian Kneipp német katolikus pap volt a 19. században, aki természetgyógyászattal is foglalkozott. Kneipp nem csak a betegségekre keresett gyógymódot. Fontosnak tartotta az aktív egészséggondozást. Hirdette a rendszeres testmozgást, egészséges táplálkozás fontosságát, a testi-lelki-szellemi egyensúly szükségességét az egészség megőrzése érdekében..

A megszűnt kisvasút

A keskenynyomközű vasutak vagy "kisvasutak" kialakulását elsősorban a dualizmus gazdasága hívta életre. A kisvasutak nemcsak a gazdasági életben játszottak fontos szerepet, hanem a puszták népeinek is lehetőséget adtak, hogy könnyebben eljussanak a nagyobb településekre. 1912-ben a Dőry család kezdeményezte az első uradalmi kisvasút kiépítését Dombóváron. A család konzervgyárának nagy segítséget jelentett a közeli kisvasút. A dombóvári GV nagyobb része 1923-ban épült, 1948-ra, az első ötéves tervben megépített Inám-puszta - Cserepespuszta szakasszal érte el végleges formáját.
A Dombóvári Gazdasági Vasút utolsó üzemnapja 1979. december 31-e volt. Felszámolásával úgy tűnt, vége a kisvasút korszakának. 1980-ban azonban felmerült az úttörővasút ötlete. A járműpark és az emberek készen álltak, csak engedélyeztetni kellett. 1980. május elsején elindult az első szerelvény. A vasút a fenntartás költségeit úgy fedezte, hogy földet szállított a téglagyárnak. Az Úttörővasúton nagyon sok diák is dolgozhatott akkoriban. Jegyet csak a felnőtt utasoknak kellett váltaniuk.
1984-ben a téglagyár lemondta a szállítást és ilyen feltételek mellett nem működhetett tovább a kisvasút. 1984. májusában Úttörővasút végleg befejezte működését.

Tovább a túraúton

Az útvonal 1,5 kilométer múlva eléri a 61-es számú főutat. Ezen átkelve az eddig erdős részeket inkább bozótos váltja fel. Tovább haladva elérjük a Tüskei-horgásztavat.

Tüskei-horgásztó

A tőzegbányászat által létrehozott mélyedésekben, a Kis-Konda-patak felduzzasztásával létrehozott Tüskei-horgásztó és Kiskondai-halastavak környékének természetközeli állapotú vizes élőhelyei és vízparti ligetei számos ritka, védett faj számára biztosítanak élőhelyet és táplálkozóterületet. A vizes élőhelyi jellegből adódóan különösen kétéltű- és hüllőfaunája értékes.
A völgyben 1980 óta folyik madárgyűrűzés és vonuláskutatás, bázishelye a Madárvárta tábor. A megfigyelt fajok száma 172, amelyek között több ritka, védett madárfaj is előfordul, mint például a réti sas, a nagy kócsag, a kis kócsag, a fekete gólya és a fehér gólya. Ennek megfelelően a tó körüli úton több helyen találhatunk madárleseket.
Több forrás is útba esik, bár sajnos ezek közül jó párra ráférne már a tisztítás.
A tó körüli túra egyetlen rossz pontja az, hogy bár a tó és környezete megkapó látványt nyújt, bizony az út másik oldalán folyamatos "agrársivatagban" nyújtózik.

Forrás:
www.kondavolgy.hu
Tóth István Zsolt (Panoramio.hu)
Állapot: kereshető

KRW értékelés (127 db): környezet: 4.65 rejtés: 4.51 web: 4.72 átlag: 4.62

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Schlégl 2021.07.31 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszonjük.

buksika 2021.07.26 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

bcs723 2021.07.26 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

csg69 2021.07.22 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.44
Megvan :)

Páratlanpáros 2021.07.21 08:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Nemesicsalad 2021.07.20 16:58 - Megtaláltam
Hurrá, megtaláltuk! Köszi
Hú, mennyi szúnyog! A park nagyon szép, érdemes volt eljönni
[g:hu+ 2.7.12]

h725 2021.07.18 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Kopi 2021.07.05 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

vegas99 2021.07.03 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

V_Gabor 2021.06.24 14:50 - Megtaláltam
szép hely, de a ládánál millió szúnyog

[fotók és részletek hamarosan]
Köszönöm!
[g:hu+ 2.7.6 teszt]

Szilágyiék 2021.06.15 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Mivel Gunarasfürdőn volt a szállásunk, mai második helyszínünknek ezt szemeltem ki. Tudtunk volna még sétálgatni a tó körül, de - miután mi is megharcoltunk a vérszívókkal - indultunk tovább, mert más érdekességek is vártak ma ránk.

Köszönjük szépen a rejtést!

DSC03410DSC03413
DSC03416 
PinkHorse 2021.06.13 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Aniko & Gyuri 2021.06.12 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Blasius McKay 2021.06.06 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.09
Az előttem szólóhoz hasonlóan én is felkínáltam magamat a szúnyogoknak, akik éltek is a lehetőséggel. Köszönték szépen, s jól laktak. Pedig a kis erdősávba az északi oldalról hatoltam be, de az a néhány lépés, amely a ládáig vezetett, éppen elég volt ahhoz, hogy alkalmi ismerőseim kapva kapjanak az alkalmon. Az alkarom volt az alkalom...

Stonehenge is így kezdte...Fogadalom a spenót közepén?
Kispolgárok Parkja felől érdemes közelíteni 
Lelo 2021.06.01 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Viktor33 2021.05.29 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Készüljetek szúnyogriasztóval! :D A ládához vezető út elég nehezen található meg, én csak kifelé jöttem végig rajta és a susnyásból kilépve 5 m után visszanézve már nem láttam az ösvényt. xD

xegox 2021.05.23 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Stoneska 2021.05.22 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

eszideszi 2021.05.22 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Caranthis 2021.05.16 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kschoice 2021.05.15 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Megtal?ltuk, köszönjük!

Gyömi 2021.05.11 15:37 - Megtaláltam
Köszönjük!

paidlp 2021.05.08 12:37 - Megtaláltam
Fogom! :)
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

 
kistimcsi1 2021.05.02 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A bozótos mélyén keresd, kiszáradt fa csonkjának tövében. [Geoládák v3.10.5]

Kisiphx 2021.05.02 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

copfocska 2021.04.28 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

weekcsu 2021.04.25 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést! Az első Geoládánk! Kicsit sok már a kullancs, de hamar megtaláltuk:) Tollunk sajnos nem volt:(

kamzik 2021.04.25 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Köszi a rejtést!

Kulg76 2021.04.10 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést Coolcsár család! [Geoládák v3.10.1]

yano6ard 2021.04.09 16:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Nabuhad 2021.04.09 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

BombaBoti 2021.04.06 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v3.9.6]

csenge_makrai 2021.03.10 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Béla 53 2021.03.01 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.6 teszt]

Bass 2021.02.25 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Marta61 2021.02.12 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést???????? [Geoládák v3.9.0]

BouLache 2021.01.31 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Villámlátogatás Komlóról. Powered by MÁV-Start Zrt :D A reggel leesett hó nem könnyítette meg a keresést, de szerencsére a láda jól látható helyen volt.

frani95 2021.01.30 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Nargoth 2020.12.23 09:37 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Zolnai 2020.12.20 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

GeoFox 2020.12.06 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Dóri és Gábor [Geoládák v3.7.6]

Fidorka 2020.11.14 07:55 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Csa.Csi87 2020.11.07 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Egy ~60km bicikli túra első állomásaként meglelve :)

turautvonal 
AzElveszettGeoládaFosztogatói 2020.11.06 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Mido 2020.11.01 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

feketo 2020.11.01 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

csbagi 2020.10.29 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

targonczas 2020.10.25 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

NARKA 2020.10.23 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

Tibman 2020.10.23 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Csapdoki 2020.10.02 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
Versenyre tartva találtam.Kösz.

luilui 2020.10.02 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

GCKOND_20201002_140020GCKOND_20201002_142058
Zazi és a Lányok 2020.10.02 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, jöhet a következő csésze!

Részletek később...

Zazi és a Lányok [Geoládák v3.6.0]

J.AdamsFamily 2020.09.25 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést!
Csodás környék! :) [Geoládák v3.6.0]

viad 2020.09.06 14:54 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Kokó 2020.08.25 17:25 - Megtaláltam
Már tegnapelött sétáltunk a tó körül, és mivel a dobozt én sem találtam, ezért egyeztettem a rejtővel. Ma furcsa módon az elázott régi füzet is előkerült, amit elhoztam. Helyette hagytam egy új, 10x10x6 cm méretű dobozt.
Illik a szlogen: Tetszett a tó!

IsmertetőTóban művek
ÁtjáróTündér
EmlékkőRejtek
álomfogók 2020.08.24 16:20 - Megtaláltam
Mecseki hétvége zárása hegyháti és Dombóvár környéki levezetéssel, ami 10 láda becserkészését jelentette. Ez volt az 8.
Láda valóban nincs, de a meglehetősen elázott logfüzet egy zárható nylon tasakban ott csücsül egy farönk tetején.

Kántorék 2020.08.23 20:35 - Megtaláltam
A ládát tök sötétben ugyan, de megtaláltuk, illetve csak a tartalmát ledobva az aljnövényzetben! Valószínűleg megrongálták, ottlétünkor is huligánkodtak, meg minket is ijesztegettek... A tartalmat elrejtettük a koordináták alatt egy farönkre, a szokásos geojelek alatt megtalálható.

nmárti 2020.08.20 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 4.55
Sajnos a doboz nincs meg, kb. egy órát spórolhattunk volna, ha betegre állítja vki, vagy legalább jelzi, hogy ne keressük. A rejtővel történt telefonos egyeztetés és a fotók alapján kérünk egy elfogadást . Breimanne-vel közös dobozolás.

[Jóváhagyta: szaszkievics, 2020.08.20 23:17]
Köszönöm.

-1
-2-3
-4
 
breimanne 2020.08.20 11:30 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg n.martival! Felhívtuk a rejtőt, aki tudta, hogy nincs meg a láda! / jó lett volna betegre állítania,mert akkor nem keressük egy órát!/ Telefonos egyeztetés után, hogy képeket teszünk fel megtörtént,ezek alapján kérem a találat elfogadását! Képeket lásd n.martinál!
Egyébként nagyon tetszett a tó és környéke! Örülök, hogy szép, érdekes helyre eljutottam /Budakesziről!/

[Jóváhagyta: szaszkievics, 2020.08.20 23:18]

Iparvasutas 2020.08.11 12:59 - Megtaláltam
Végre eljutottam Dombóvárra. Gondoltam megkeresem ezt a ládikát. Kisétáltam a patakpartra. Sajnos elég kevés időm volt rá. Igy kb 20 perc keresés után abba kellett hagynom, mert időre vissza kellett érnem egy programra. Ezért kérlek a fotók alapján fogadd el a megtalálást. Köszönettel. Iparvasutas

[Jóváhagyta: szaszkievics, 2020.08.24 17:37]

20200811_13085520200811_124947
Screenshot_20200811-125755_Geoldk 
BRita72 2020.07.12 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Totht737 2020.07.12 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

KKB 2020.07.11 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

margabat 2020.07.11 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Már a tavalyi geokarácsonykor a terveim között szerepelt ez a láda, végül most került rá sor. Köszönöm a rejtőnek, hogy bemutatta ezt a viszonylag eldugott, ámde igencsak érdekes helyet!

Csabiq 2020.07.10 12:26 - Megtaláltam
HEURÉKA! Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Lacipap 2020.07.07 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.09
Megtaláltam!
Igencsak érdekes terület!! A létrehozás utáni időkben micsoda hatalmas élet lehetett itt. Ahhoz képest ma már eléggé elhanyagolt.
Köszönöm az elrejtőnek.

 
eazs 2020.06.27 15:46 - Megtaláltam
Koszonjuk

Zogeboka 2020.06.14 16:05 - Megtaláltam
Meglett még 2019.12.28-án.Köszönjük!

Henya 2020.06.13 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

carmin 2020.05.06 09:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.56
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

A láda rendben a helyén. A hely nagyon szép.

DSC02174DSC02175
DSC02187DSC02188
DSC02206DSC02208
Hegyo 2020.02.29 09:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Környezet5: /Rejtés:4 / Web: 5 [g:hu 1.6.2y]

PEx2 2020.02.25 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Adrián2008 2020.02.23 17:13 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

kitkat0123 2020.02.08 12:43 - Megtaláltam
Tolnai barangolás során. A láda kifogástalan állapotban van.

Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.3.2]

R.Guszty 2020.02.08 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Reggel 2019.12.25 12:34 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita, Szilvi, szollosi73, Reggel

szollosi73 2019.12.25 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.19
Megvan!
Rövid séta az ajánlott parkolótól. A láda nagyon jó állapotban van, szerintem vissza lehetne billenteni kereshetőre.
Köszi a rejtést!

Kis-Konda-patak völgye-1Kis-Konda-patak völgye-2
Kis-Konda-patak völgye-3Kis-Konda-patak völgye-4
Kis-Konda-patak völgye-5Kis-Konda-patak völgye-6
Kis-Konda-patak völgye-7Kis-Konda-patak völgye-8
sambenedek 2019.10.20 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
A láda megvan és jó állapotú. Azonban 5 méterre van az eredeti helyétől, de könnyen megtalálható. Vissza kellene állítani kereshetőre.

steinmiki 2019.09.25 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Hubbi barátai 2019.09.21 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

VaVi 2019.09.15 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ásványvadász 2019.09.07 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
A láda nem beteg. Köszöni jól van, éli világát azon módon, ahogy az előttem ott járt Maclura játékostársunk leírta.

Maclura 2019.08.10 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
A fás ligetben megtaláltam a ládát, a gps jelölte helytől 3 m-re.
Az általunk használt technológia és a sűrű lomb mellett ez belefér, főleg ha a kis tó felől érkezel és rászánsz 15-20 m plusz sétát a liget megkerülésével és hátulról észreveszed a kesser ösvényt. Látom, hogy azóta beteg lett és az előttem ott járók furnér lap darabokat említenek. Ilyenre nem emlékszem, viszont egy kidőlt korhadt fa mellett az erősen korhadt tönkje természetes álcával ládát rejtett. A doboz fedelén és a füzetben lévő jelszó hossza egy karakterrel eltér. Mindkettőt kipróbáltam, a hosszabbik lett jó.
Köszönet a rejtésért.

Ago 2019.08.04 10:59 - Megtaláltam
A hely nagyon szép és most az időjárás is kedvezett a ládázáshoz.
Sajnos a láda nem volt a jelölt helyen. Rejtésül szolgáló furnér lapok és rengeteg szúnyog viszont igen.
Kérem a megtalálást a képek alapján elfogadni.
Köszönöm

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.09.07 22:58]

20190804_11064620190804_111311
20190804_111948 
lepke 2019.08.03 09:00 - Megtaláltam
Tüzetesen átnéztem az adott pontot, a fedő furnérlapocskákat meg is találtam, ámde a doboz sehol.
Utána hosszan kódorogtunk egykori kedves főiskolás társammal, aki erre szokta a kutyáját sétáltatni, úgyhogy jól ismerte a területet. Igazán kellemes, szívet vidító hely.
Köszönöm a rejtő segítségét!

dombóvár 001dombóvár 003
dombóvár 004 
kugyu21 2019.07.14 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam (a szúnyogokat is, és ők is engem), köszönöm a rejtést.

emiGrant 2019.07.04 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.31
A tó csodaszép, körbejártuk. A doboz sajnos már nincs meg, tüzetes keresgélés ellenére sem sikerült megtalálnunk. A rejtő kedvesen kisegített a jelszóval, nagyon szépen köszönöm.

-1-2
-3-4
N.Zs. 2019.06.29 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.43
Itt már reggel szükség volt a szúnyog irtóra. Egyébként kellemes hely fura szobrokkal.

IMG_7616IMG_7615
IMG_7614IMG_7612
IMG_7618IMG_7635
IMG_7623 
bagolyvera 2019.06.16 23:59 - Megtaláltam
Ignis9cel és petheovackával újra erre jártunk és megtaláltuk, köszi!!! :)

Ignis9 2019.06.16 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.84
Bagolyverával és petheovackával közösen, köszönjük! :)

petheovacka 2019.06.16 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.04
Geoautós szúnyogvérellátó szolgálat lenn, Délen bagolyverával és ignis9-cel. Kösszi a rejtést!

Bali László 2019.06.12 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

kaldigeza 2019.06.11 09:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltam. Az ezermillió szúnyogot rendesen feltöltöttük! Anikó különösen... Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

golyostoll 2019.05.18 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

picuresnagyur 2019.05.18 09:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.42
Köszönöm, vonat és busz közötti átszállást kihasználva. Szép hely!

kasap 2019.05.10 21:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Korigumi 2019.05.04 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Schottok 2019.04.28 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 1.48
Megtaláltuk! Köszönjük!

Liberty 2019.04.26 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.50
Nagyon szép a park és a tó környezete, hangos békaszerenád fogadott bennünket, egy kacsa a vízből kiálló fatuskón állva hagyta magát fényképezni. A ládaoldal sok érdekes információt adott a tóról és a patak völgyről. Köszönet a rejtésért.

Dombóvár címere
lacc 2019.04.17 12:40 - Megtaláltam
Ildi és Laci

hitamas 2019.04.14 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.37
A ládát törötten, nedvesen, zacskó nélkül, takarás nélkül a földön heverve találtuk. Kicseréltük egy új ládára és visszaépítettük a legvalószínűbb rejtekbe (a GPS 1 métert mutatott az érvényes koordináták szerint). :)

bajor14 2019.04.07 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v2.2.4]

tarnokcsalad 2019.04.07 11:59 - Megtaláltam
A dobozka az időjárás viszontagságaitól szétesett, de azon belül egy zacskóban minden rész hiánytalanul megvan. Köszönjük szépen a rejtést! :)

MaJa 2019.04.06 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Megtaláltuk. Köszönjük.

m_andi 2019.03.26 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Koszonom!

HRita 2019.03.24 09:55 - Megtaláltam
A láda sajnos törött, karbantartást igényel.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jonapet 2019.03.23 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! (Nálunk sem volt csere láda, csak egy nejlonba tudtuk becsomagolni a széttört dobozt!) Szilvi és Peti, meg a Niki. [Geoládák v2.2.5]

Felfedezőcsalád 2019.03.22 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A láda össze volt törve, egy nagyobb faág esett rá. [Geoládák v2.2.5]

urbanj 2019.03.16 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Körbesėtáltuk a tavat, tetszett a fogadalmi liget. Köszönjük a rejtést.

mikiati19 2019.03.14 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Merida901 2019.03.08 09:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Nem jártam még ebben a parkban, nem is tudtam, hogy van ilyen ott.

 
NagymesterG 2019.03.02 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

otisz21 2019.02.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Megvan, köszi!

Fixis 2019.02.17 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Szép parkos környezet. Tetszett, hogy van élet.

Zolas21 2019.02.17 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

sosi 2019.02.16 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.82
A patakvölgy és a tó környezete remek hely.
Legjobban a Kneipp-ösvény tetszett.

Bilmark 2019.02.10 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

stevenph 2019.02.08 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Winssent 2019.01.31 20:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Éjszakai ládázás alkalmával. A környékből sajnos semmit nem láttunk, de köszönjük a rejtést!

Fazék 2019.01.27 15:28 - Megtaláltam
Dombóváron számtalanszor átrobogtam már, de errefelé még nem jártam. Hangulatos környék.

2019-01-27 15.31.08 
Zsotyka 2019.01.05 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Köszönöm a rejtést!

kectam 2019.01.04 10:03 - Megtaláltam
LionDaddy és Pliptai társaságában indultunk év eleji somogyi, tolnai, baranyai csavargásunkra. A szeles, hideg idő sem tántorított el minket. Sok érdekes helyen jártunk, volt közte várrom, kilátó, dombok és tavak.
A kis tóban különleges installációk láthatóak, egy rúdra szúrt három kőnél elidőztünk, gondolkoztunk azon, hogy mit is akart kifejezni a művész? A lokál Niagarán átkelve, a Kis Polgárok Parkjánál hamar meglett a láda.

20190104_09495420190104_095031
20190104_09514320190104_095157
20190104_095636 
pliptai 2019.01.04 10:03 - Megtaláltam
Évnyitó geotúra Kactam-mal és Liondaddy-vel! Tetszett a park a különleges alkotásokkal a tóban! A kis polgároknak ültetett fák nagyon aranyos gesztus! Köszönet a rejtésért!

LionDaddy 2019.01.04 10:03 - Megtaláltam
2019 első geotúrája kectam és pliptai társaságában. Kicsit szeles és hűvös, de még elviselhető - néhol még kellemesnek is mondható - időjárásban sikerült 11 db (+4 db régebbi) geoládát begyűjteni Somogy-, Tolna- és Fejér-megyékben.

Kellemes kis tó és park, de most a hidegben és szélben nem esett jól a pár 100 m-es séta sem.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.1b]

20190104_09494020190104_095020
20190104_09510220190104_095210
20190104_09543120190104_095629
20190104_09583020190104_100915
49343165_273364923331702_4206267390884839424_n 
Schaadt 2019.01.01 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk :) Hanna és Zéti [Geoládák v2.2.5]

fris61 2018.12.30 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Köszönjük a rejtést. Szilveszteri geoláda keresés a barátokkal.
Szép rendezett környezet. Ajánlom.

Horváthék - Dvár. 2018.11.04 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk ! Köszönjük a rejtést !

IMG-cfeff19ed7bbc2cf061bbe99b5fe4b2f-V 
Pantya 2018.11.04 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gabor03 2018.11.04 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Krisztiéspetra01 2018.11.03 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
A kis füzet egy picit elázott, az elrejtése szuper volt.

1541248754726-1367613934-1
-2-3
katica 2018.10.30 17:05 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.4]

DGKPB 2018.10.28 13:11 - Megtaláltam
A láda sajnos nagyon rossz állapotban van. Beázott... [Geoládák v2.2.5]

MikiCache 2018.10.22 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 4.23
Nem inkább "Szállásréti-tó" kéne legyen a láda neve? Hiszen a Szállásréti tavat mutatja be és nem mást. Az viszont nagyon kellemes, rendezett, ápolt.
Miki és Anikó

IMG_20181022_141745IMG_20181022_142053
IMG_20181022_142555IMG_20181022_143129
IMG_20181022_143257 
Nitusz 2018.10.21 14:13 - Megtaláltam
Köszönöm :)

Nemi91 2018.10.21 14:12 - Megtaláltam
Köszönöm

Tibi1983 2018.10.20 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtő munkáját! [Geoládák v2.2.4]

aceespepee 2018.10.06 20:11 - Megtaláltam
megtaláltam :)

Virág család 2018.09.23 17:18 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

[Elutasította: geocaching.hu, 2018.12.07 19:55]

tiktak 2018.09.17 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zaskl 2018.09.16 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

BT_pro 2018.09.14 12:59 - Megtaláltam
Megvan köszönöm a játékot!

7 Törpe 2018.09.09 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

SzeitzG 2018.09.09 09:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

AncsaPancsa4 2018.09.07 18:23 - Megtaláltam
[Geoládák v2.2.4]

krumplifej 2018.08.23 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Szép és hangulatos tavacska, sétány és az egész környék.

KeryBony 2018.08.18 22:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Nagyszerű élmény végigsétálni a Kneipp-sétányon! Feltétlenül próbáljátok ki!
Hálásan köszönjük a Rejtőnek!
[Geoládák v2.2.4]

nfmate 2018.08.10 15:31 - Megtaláltam
Családi ládázás, Kata, Anna, Edvin, Ákos +Máté [Geoládák v2.2.4]

becko 2018.07.29 09:54 - Megtaláltam
Három napos geotúra, első nap Siófoktól Abaligetig.
Klassz kis tó...

CsHBalint 2018.07.27 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megvan, köszönjük!

András04 2018.07.22 19:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. :)

JAck:66: 2018.07.21 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0a]

Szabó família 2018.07.21 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.0c]

TanEra 2018.07.01 21:44 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszönöm a rejtést!

lovagias 2018.06.16 17:20 - Megtaláltam
:)
Fehérkút-tal közösen

fehérkút 2018.06.16 17:19 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Közös találat Lovagiassal! Miért jelszórészlet a jelszó???

S-A 2018.06.16 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

katika 2018.04.29 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sok a szunyog! [Geoládák v2.2.3]

Csizmások 2018.04.16 08:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

jageeer 2018.03.30 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

VizsiGabi 2018.03.28 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Vasi75 2018.03.09 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!!!

SirLes 2018.03.02 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szili83 2018.01.07 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

Hörcsög 2017.12.24 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.83
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SirCristo 2017.12.21 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pme 2017.11.01 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.64
Megtaláltam.

andras7 2017.10.21 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

20171021_11513420171021_115522
Nándor 2017.10.08 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rimano 2017.09.30 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. N&A [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2017.09.17 17:25 - Megtaláltam
Szép része Dombóvárnak.

TópartModern szobrászat
szaatt 2017.08.25 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Motolla62 2017.08.25 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mitriades 2017.08.20 15:54 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

wodorka 2017.08.15 19:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk Vebikéékkel a közös nyaralásunk során.

wildpig 2017.08.15 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vebike 2017.08.15 00:00 - Megtaláltam
Sikerült! :)

TS 2017.07.31 14:33 - Megtaláltam
Először a városban néztem szét. Nagyon tetszett a szigeterdei lakótoronyban lévő Őri Nándor bélyegestégla gyűjteménye. A ládát könnyen megtaláltam.

Walterhal 2017.07.30 13:30 - Megtaláltam
Tetszett a környezet. Kicsit kipróbáltam a sétányt, aztán lehűtöttem a lábamat. A rejtés melletti liget pedig eszembe juttatta, hogy a lányom születése után itt is volt ilyen kezdeményezés, de nagyon méltatlan és alkalmatlan helyre tették a fákat. Egy se maradt meg.

Pales 2017.07.26 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Rövid, de jóleső sétával meglett a láda is.

Tagesz 2017.07.22 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsutila 2017.07.02 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk? Köszönjük a rejtést. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zalajaro 2017.06.13 08:40 - Megtaláltam
Aki keres, az talál ! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nbaggio 2017.06.09 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Megtaláltam, köszi! A láda egy szúnyog-tanya, a megközelítéskor erre érdemes külön készülni!

bkenyeres 2017.05.31 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.96
Nagyon szép. Gazdag szunyog populacioval.

7801Andi 2017.05.30 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pintér 7912 2017.05.30 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Balázs-80 2017.05.28 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
A mezítlábas ösvény volt az úti célunk, az hogy épp volt itt láda is, már csak hab volt a tortán :)
A jelszavamat nem fogadja el, talán elnéztem volna valamit?
A 3. képen lévő érdekes kaput a parkoló közelében találtuk.

[Jóváhagyta: Nargoth, 2017.06.06 06:22]

DSC_0058DSC_0061
DSC_0068 
jadam968 2017.05.22 18:12 - Nem találtam meg
A láda körül a gyepet gondozták, így a ládát nem kerestük meg. Kérem a kép alapján a megtalálás elfogadását. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos az adott helyen készült fotó megsérült, ezért nem töltődött fel, így a közeli halastóról csatolok egy képet.

[Elutasította: Nargoth, 2017.06.28 21:23]

DSC_1544[1] 
Puzzle Apartman Gyula 2017.05.21 11:46 - Megtaláltam
Hazafelé útbaejtettük. A láda gyorsan előkerült.
A környezet szép lenne, ha rendben tartanák. Mindenhol szétszórt szemét. A rejtek környékét illemhelynek használják a helyiek...
Sokszor elgondolkozom, hogy milyen jogon ítéljük el a románokat.... Sok magyar sem különb...

DSC01592 
csjani 2017.05.05 10:30 - Megtaláltam
Koszi a rejtest!

Ghospel0118 2017.04.29 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a kihívást! M&A [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

13 2017.04.22 16:34 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

vliptay 2017.04.22 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Dudo-8 2017.04.17 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GCKOND_20170417145142.jpgGCKOND_20170417145459.jpg
kivancsifancsi 2017.04.17 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Részletek és képek később. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

a.marta 2017.04.13 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük szépen! Zita & Anyu [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nagyi11 2017.04.02 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :D Velvettük a közelben leledző GCPC mozgó ládát is. :)

banyóca 2017.03.31 16:50 - Megtaláltam
Szép hely, mely eddig rejtve volt előttem. Köszönöm, hogy megmutattad! A láda "háza" s tája rendben, tetszett!

[Jóváhagyta: Nargoth, 2017.04.08 12:57]

20170331_16472520170331_164736
 az Európa park 
CsiLa 2017.03.16 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
Megtaláltuk! Köszi! :)

GeoMelinda 2017.03.16 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Ez lett a 400. beregisztráltam. :))

Attibati 2017.03.16 08:00 - Megtaláltam
103 kilométeres tekerés Dombóvár és Taszár között 11 geoláda találattal.
Hajnalban az autópályán feltűnt, Székesfehérvár előtt az összes benzinkút le volt zárva, a lehajtóknál villogó rendőrautók álltak. Este tudtam meg, hogy valaki végigrabolta a kutakat, majd öngyilkos lett.
Dombóvár centrumában, egy kilométerre a ládától parkoltam. A megtalálás nem okozott nehézséget. A láda jelenleg a talajon van, bár a kiképzéséből arra gondolok, hogyeredetileg fel volt akasztva valahova. A parkot elhagyva egy kutysétáltató két hatalmas kutyája próbált megenni, szerencsére pórázon voltak, de a férfinak komoly erőfeszítésébe tellett az állatok visszatartása.

tabletta 2017.03.12 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Orion21 2017.02.25 11:22 - Megtaláltam
Köszi!

Mancilla 2017.02.25 11:22 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

acsocso 2017.02.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.76
Köszi!

laszloistvan 2017.01.16 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Volt már szerencsém a helyszínnek ehhez a városi részéhez, de a végigbringázás eddig nem jött össze. Ehhez a körülmények most extrán alkalmatlanok voltak, ezért jött jól a ponthoz az egyszerűsítés, de a listán rajta van a hosszabb táv is.

takacsimre 2017.01.11 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.15
Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

csipet_csapat 2016.12.30 09:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
Ismerkedés a tóval és a belvárossal -9°C-ban:) Köszönjük, hogy megmutattad.

IMG_0559IMG_0551
IMG_20161230_090148IMG_20161230_090214
IMG_20161230_091501IMG_20161230_091554
IMG_0563IMG_0562
vizipinty 2016.12.27 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Famágus 2016.12.20 13:20 - Megtaláltam
...megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Nagyon tetszett..

Dombóvár 060Dombóvár 061
Dombóvár 063Dombóvár 064
oldfox 2016.12.20 13:20 - Megtaláltam
...megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

anettx 2016.10.30 16:36 - Megtaláltam
TFTC! Háromnapos csavargás ha2-vel az őszi színekben pompázó tolnai-somogyi tájakon.
2. nap Dombóvártól Kaposvárig

Na még egy szép tó a nap végére.
A sötétedésre és éhségünkre tekintettel találtunk egy rövidebb utat a ládához, igaz így csak a kisebbik tavat láttuk.

gckond-IMG_3687 
ha2 2016.10.30 16:35 - Megtaláltam
Háromnapos csavargás anettx társaságában Fejér-Tolna-Somogy-Baranya megyéken keresztül-kasul.

A második napi túránk utolsó állomása. A ládához rövidítettünk a bokrokon át. Azért még estefelé is van itt mugliveszély.

574575
Tiger1993 2016.10.22 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget jó volt megkeresni! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Atesy83 2016.10.01 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

eltájoló 2016.10.01 08:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Kellemes volt a reggeli harmatos fűben gyalogolni. Köszönet a rejtésért.

Paul 2016.09.25 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3c] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2016.09.24 11:20 - Megtaláltam
Megvan

feldelaci 2016.09.03 12:00 - Megtaláltam
Megvan!

Gábor75 2016.08.20 16:38 - Megtaláltam
ok

Eszti és Robi 2016.08.08 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
A ládát már megtaláltam tavaly, csak elfelejtettem felírni a jelszót :). Most visszajöttem érte. A helyet már ismertem, mert pár éve egy kollégám mutatta, hogy hova szokott khm.. munkaidőben picit aludni járni, hát ide, a tó partjára, olyan nyugodt minden..
Köszönöm a rejtést!

IMG_20160808_135255IMG_20160808_135301
syradan 2016.08.01 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszi a rejtést!

K.Ákos 2016.07.27 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

braunfrici 2016.07.20 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Kiruccanás tamásiból.

Braunka 2016.07.20 17:52 - Megtaláltam
Tamási nyaralás

arnoldlaszlo 2016.07.15 23:59 - Megtaláltam
Megvan, köszi

Acsart 2016.06.13 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
Pécsi nyaralásra utazva ejtettük útba ezt a ládát. Szép környezet jó rejtés, köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Cözi, Fefe, Acsart

P1210665P1210666
TothTi 2016.05.01 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

eFeS 2016.04.23 09:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Mecsek-kupára menet Terézzel és Gergellyel. Köszönjük!

IMG_0174_1024 
GabSmith 2016.04.16 10:59 - Megtaláltam
Megjártuk a Kneipp ösvényt is, tényleg frissítő! 4., Zsófival.

Bütyök+Zulu 2016.04.03 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.07
Délutáni csavargás Nimróddal és barátja Boti családjával Tamásiból. Egyikük ott nőtt fel, a másik oda járt suliba, a fogadalmi követ még nem látták. Nem csak a cseles ládát, de egy rigófészket is találtunk, nem tudom merre járt az illetékes keltető szülő. A fiúk itt is nagy hancúrozást csaptak. Nyáron jó lehet végig menni mezitláb a Kneipp taposón. Nagyon klassz hely a város közepén.

DSC08645DSC08642
DSC08628DSC08654
DSC08627 
hegi54 2016.04.02 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Köszönjük a lehetőséget!

Marika és Lajos

bimbee87 2016.03.13 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.45
Köszönjük a rejtést!

push_key 2016.03.06 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Köszönjük a rejtést!

szilu 2016.02.21 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Csodálatos hely egy városban! Nagyon szép, köszönöm a rejtést! :-)

DSCN4333DSCN4336
DSCN4326DSCN4327
DSCN4338DSCN4330
DSCN4325DSCN4337
DSCN4332 
james 2016.02.12 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ndavid42 2016.01.17 13:02 - Megtaláltam
[:866:]
Nagyon tetszett a patakvölgy, bejártuk a téglagyárat, láttuk az őzcsaládot, jó túrát tettünk a patak mentén egész a Kapos-torkolattól a tavakig.

Lali3XV 2015.12.29 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

gertaniko 2015.12.29 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk!

gertam 2015.12.29 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltam!
BUÉK 2016!

zsotie 2015.12.18 12:56 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Feri0705 2015.11.15 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Megtaláltam, köszi a rejtést.

 
laszloze 2015.10.31 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Köszönöm a rejtést! :)
A figyelmetlenségem miatt eddig nem tudtam regisztrálni itt. A tüzetesebb átnézésemnek köszönhetően fedeztem fel, hogy egy karaktert elírtam a jelszóban, sőt rendszeresen egyformán rosszul írtam be, mondhatni rögzülve hibásan.

K.L. 2015.10.23 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mr Zerge 2015.10.23 09:00 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Kora reggeli indulás utáni első pontunk. Nagyon tetszett a patak melletti pihenő park. Érdekesek a sétautak a különböző talaj borítással.

Nargoth 2015.10.18 00:00 - Egyéb
Karbantartva.

gyetger 2015.09.15 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!
Sajnos vizes benne minden. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tgb 2015.09.10 09:11 - Megtaláltam
Levadászva! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nagycsaladosok 2015.08.18 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk. A gyermekek nagyon élvezték a ládázás és a park nyújtotta élményt.

BTeam 2015.08.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltuk.

segoy 2015.08.09 13:30 - Megtaláltam
!

holczman 2015.07.26 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Megtaláltam!

sgbt 2015.07.22 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam!

 
reprocesszor 2015.07.20 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Kánikulai autós geocaching közben.
Klassz környék, eddig Dombóvárnak csak a vasutas arcát ismertem.
Köszi!

Laceeking 2015.07.20 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk

VP 2015.06.21 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.47
A 2. ponttal kezdtem. Táblák nincsenek, így az se volt egyértelmű, hol kell keresni. Túrtam egy darabig a borostyánt, aztán feladtam, és felhívtam a rejtőt.
Az 1. pont megvan, de a logbook elázott, nem lapozható, írni se lehet bele, de a jelszó olvasható.
A fél jelszót és a másik pont helyéről a képet küldöm emailben, kérlek, fogadd el a megtalálást.
Délelőtt még a Mecsekben tájfutottam, estére Dombóvárra kellett lennem: a kettő közt egy kis ládakeresés.

[Jóváhagyta: Nargoth, 2015.06.21 20:39]

totzoli65 2015.05.23 00:00 - Megtaláltam
később

bani 2015.05.01 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Sajnos a tájékoztató tábla nincs már meg, csak a tiplik a falba. :(

vajasfok 2015.04.29 17:46 - Megtaláltam
A jelszóegyik felét e-mailben küldtem, a fényképalapján kérném az elfogadást.

Köszönöm!

[Jóváhagyta: Nargoth, 2015.04.30 07:53]

 
navigaator 2015.04.20 00:00 - Megtaláltam
-

ADML 2015.03.29 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Sikerült!

Szép időben kerestem a ládát, varázslatos ez a hely is itt a város közepén. Köszönjük, hogy megmutattad.

A logfüzet sajnos nagyon el van ázva, ha valaki arra jár vigyen egy pót-füzetet. A második pontnál a szövegben szereplő tájékoztató tábla sajnos hiányzik, csak a falban levő tiplikből lehet következtetni, hogy ott volt.

dabcsi 2015.03.07 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tipli 
szaszkievics 2015.01.15 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Azt terveztem, hogy ebben a szép és napos időben nem csak a kisvasút nyomvonalán tekerek, begyűjtve a jelszórészleteket (2-1 sorrendben), hanem tovább megyek, 15 km-en a Konda patak körül, de a nagy sár miatt későbbre napoltam, így Tüske után Gunarasnak fordultam.. Így is kellemes volt, köszönöm a rejtést! Sajnos a főládában a logbook elázott, a p.w. jól olvasható, de logolni nem lehet. Maga a láda rendben van.

A kisvasút indítóállomásán.. A táblák ugyan nincsenek a helyükön...Ami maradt a téglagyárból..
Úton a fogadalmi liget felé, vigyázó szemek :)Info tábla
A tüskei horgásztó
Mathau 2014.12.31 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.45
Hazafelé kutyafuttában még levadásztuk ezt a remek dobozt...:)

Nargoth 2014.12.24 14:45 - Egyéb
Ma a kettes pontot újratelepítettem.

rianas 2014.12.23 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

geri83 2014.11.09 10:24 - Megtaláltam
Hangulatos a hely, nagyon tetszett. A 2-es pontot sajnos nem találtam, a rejtő, Nargoth segített a jelszóval, amit ezúton is köszönök.

szalmakalapos 2014.11.06 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Siófokra menet, munkában.
Köszönöm a rejtést, és Nargoth segítségét ! A kettes ponton lévő rejtést ( ezt kerestem először ) nem találtam, bárhogy kerestem, így segítségre volt szükségem. Bár a rejtést ezután sem találtam, Nargoth nagyon segítőkész volt. Köszönöm !
Az első pont ( nekem a második ) gyorsan meglett. A környezet érdekes, gondolom nyáron főképp hangulatos lehet.

kl 2014.10.25 10:39 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

Szabó Ildikó 2014.10.19 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Köszönöm a rejtést.

P.B_László 2014.10.19 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Megtaláltam , köszönöm a rejtést , László !

Marcsika 2014.10.05 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
köszi

Tisztisz és Csabi 2014.10.05 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi!

anettnori 2014.08.16 06:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kora reggeli biciklis találat.
Hajnalban indultam Veszprémből a környék ládás nevezetességeit felderíteni. Letettem a kocsit, aztán biciklivel haladtam tovább.
A láda elég jól bent volt a bozótosban, de ez egyáltalán nem hátrány. A kapszula is hamar adta magát.

Kellemes, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas hely.

Berián 2014.08.03 11:29 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2014.08.03 11:29 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2014.08.03 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.35
Köszönöm a lehetőséget.

 
B-boy 2014.07.29 00:00 - Egyéb


bgjozsa 2014.07.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Dombóvári hosszú hétvége közben levadászva. Nem megfelelően rögzítettem a jelszót, ezért a rejtő segítségére szorultam. Köszönöm.

ballasz 2014.07.27 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Sokszor átjövök itt autóval, most egyszer megálltam.
Jó volt sétálni és körülnézni.

Bal3 2014.07.27 10:15 - Megtaláltam
Ave! Wappolok, s mindjart tovabb trappolok! Udv Bal3 [wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2014.07.27 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.56
Bal3-mal Dombóvár környékén ládavadásztunk ezen a csodás napon. Jót sétáltunk a multi kapcsán, kicsit még többet is, mint amennyit a láda megkívánt, de nem bántuk, jól éreztük magunkat. A multi pontjai rendben, a Kneipp kúra kis útvonalát igazán jó lenne karbantartani... Köszönet!

Mikulás

B-boy 2014.06.27 00:00 - Megtaláltam


sirgalahad 2014.05.06 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.45
Tegnap este bocs, horkoltam
Nem aludtam csendesen
Konda-völgyben botsportoltam
Kimerültem rendesen

RoriZo 2014.05.02 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Access Denied 2014.04.30 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
15/5

Azt hittem Dombóvár már nem tartogat meglepetéseket számomra, hát nagyot tévedtem.
Ez a kis völgy megérne egy bringatúrát vagy akár gyalogtúrát is, jól megjegyeztem magamnak!

Köszi a rejtést!

Atmosz&Zozmosz 2014.04.21 15:30 - Megtaláltam
Megvan :-)

kaker 2014.04.21 10:00 - Megtaláltam
Sajnos nem sikerült megtalálni sem a bozótban sem az állomásnál. Kérlek fogadd el a képek alapján!

Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: Nargoth, 2014.07.22 22:44]

12
34
56
fuzbal 2014.04.12 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.87
Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KJ & GM 2014.04.07 16:10 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

 
Geoléda 2014.04.02 14:10 - Megtaláltam
OK!

Párduc50 2014.04.02 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.80
Köszi a szép élményt! Dombóvár ezen részét nem ismertem, de örömmel ismertem meg. Főként a gyerekek által ültetett fák tetszenek!

bgecco 2014.03.22 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sereszaki 2014.03.22 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Szombat délutáni ládázgatásunk során ismét megismertünk egyet Dombóvár érdekes-értékes helyei közül.
Köszi a rejtést!

sereszaki,Iboly,Évi+Zoli

kobcikrajci 2014.03.08 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.22
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
A sors úgy hozta, hogy sötétedés után akadt 2 fölös órám Dombóváron, így elindultam ládáért kalandozni. A praktikus leírásnak megfelelően a kisvasúti állomás könnyen megadta magát, bár az épületből rejtelmes susogás hallatszott, így gyorsan tovább álltam. Az itt elhelyezett tájékoztatóból képzeltem el a nappali állapotot. Tovább tekerve a műúton ismét sötétségbe ereszkedtem, hogy a fácskás liget szélén megtaláljam a ládát is. Ez már kicsit nehezebbnek bizonyult telefonos fényforrással, de végül fodor8peter szíves megerősítése után, hogy jó helyen vagyok, előkerült a stílusosan elrejtett cache. Legközelebb világosban is felfedezem majd ezt az ígéretes útvonalat!

Péter60 2014.03.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.10
Laza tesós tekerés 1.
Kellett ez a kis multi már ide Dombóvárra.
Én még emlékszem a kisvasútra, ezen mentünk nyáron címerezni:).
Nagyon érdekes volt ennyi év után a töltésen végigbiciklizni.

Pogánypeti 2014.03.03 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Szemerkélő esőben kezdtem el keresni a dombóvári ládákat, melyek közül ez volt a mai első zsákmányom.
Mónikámmal már jártam itt a Szállásréti-tó környékén, de sajna ma dolgozott, ezért egyedül barangoltam be a területet.
Köszi a rejtést! :)

A Konda-völgyi botsport indító állomásaA Fogadalmi tábla
Híd a Kis-Konda-patak felettSzállásréti-tó
Mini Stonehenge :)És amit kerestem... :)
dzsajokosz 2014.03.01 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kupec 2014.02.18 14:30 - Megtaláltam
Volt egy kis sár.

Pilis50 2014.02.10 11:00 - Megtaláltam
Szép időben séta az ismeretlen Dombováron, pedíg sokat utazok át rajta (Sásd-ra).

 
tax30 2014.01.12 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.80
Köszönjük a rejtést!

bigmick 2014.01.12 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCKOND_20140112131915.jpg 
fodor8peter 2014.01.11 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Gyerekekkel most csak a déli részét küzdöttük végig, de ez is nagyon szép volt. Több mókus is megmutatta magát! :)

A ládából kiszedtünk egy madártollat. :( :( Nem messze onnan egy szétbontott galamb többi tolla hevert. Akkor inkább ne rakjunk bele semmit!

Pomisa 2014.01.11 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.07
Dombóváron már többször jártam, de valahogy nem ismertem ezt a helyet.
Köszönjük a rejtést.

jalso 2014.01.04 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Egy gunarasi szállodában töltöttük a hétvégét, és ez jó alkalom volt egy kis ládázásra Dombóvár és Kaposvár környékén. Köszönjük ezt szép kis sétát az érdekes környezetben. Köszönjük a telefonos segítséget is.
Ildi és Gyuri

Gubirobi 2013.12.30 11:53 - Megtaláltam
A kaposvári GeoSzilveszterre menetben pár útba eső ládát megkerestünk Nórival.
Az ajánlott parkolóból indultunk neki a multi 2 pontjának. A tavat megkerülve, át a hídon gyorsan megérkeztünk a fogadalmi ligethez. Itt megkerestük a ládát, belogoltunk, majd megnéztük a ligetet is. Tetszett a helyszín, arra alkalmas időjárásban biztosan népszerű frissítőhely lehet a helyi (vagy környéki) lakosoknak.
Érdeklődve mentünk a következő ponthoz, miközben a felüljárónál megcsodáltuk a graffitiket. Nagyon tetszettek a képek, jókat derültünk Nórival.
Vártuk, hogy a következő 600 méteren még mi vár ránk, de sajnos ezt már nem lehetett fokozni. Megkerestük a jelszórészletet, majd visszasétáltunk a kocsiig és megebédeltünk.
Köszönjük a lehetőséget! Örülünk, hogy Dombóvár eddigi egyetlen ládája mellé még pár szép hely bekerült az útkönyvbe, színesítve a környéket és gazdagítva minket is!

Cerberus 2013.12.29 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.22
Megtaláltuk, a rejtések ügyesek, kreatívak.
Köszönjük a hely bemutatását.

szamosszamoca 2013.12.28 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.69
Hej de sokszor gördültünk át Dombóváron a Balaton felé; de oda felé az egy szem Dombóvári láda miatt soha nem álltunk meg, mert mindig "siessmárhogy odaéerjmajdlegközelebb"; haza felé pedig "igyekezzmertkésővanmárhazakellérni"....most végre köszönet Nargoth és Rosie77-nek lett már annyi láda itt, hogy érdemes volt eljönni ide. Köszönjük.

 
Kóborló 2013.11.24 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Megtaláltuk.

Egy kellemes séta, a késő őszi ködben... :)
A Lenovo A660 és a g:hu első éles bevetése. Egyenlőre úgy látszik jól megleszünk majd... ;)

Köszönjük a rejtést.

Helga + Kóborló

Start.Vac-vac... :D
Én..Őszi színek
... 
fa-peti 2013.11.22 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

tau 0470 2013.11.19 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Szép sétát tettem. Köszönettel.

1.híd
A láda közelében.láda
Béla Soma 2013.11.16 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Puszkany 2013.11.12 12:29 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszi a lehetőséget! [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

aDoc 2013.11.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
2. pontnál bősz levéllerakás folyt, várni kellett.

FILA71 és Dávid 2013.11.10 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Köszönjük.

Pifu 2013.11.09 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk: Gabi&Pista

Csaba & családja 2013.11.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.44
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Kakukkos és Hajszál 2013.11.02 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
GCkupa 96km. Mire ideértem szépen eleredt az eső, így kényszerpihenőre tettem magam, viszont pont mögöttem érkeztek kedves Kis-Molnárék akikkel társalogva hamar elszállt az idő. Nagyon tetszett a patak völgye, ezidáig nem is tudtam róla. :)

Kis-Molnár 2013.11.02 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Esős barátkozás Kakukkossal. Köszönjük szépen.

baranyaifiú 2013.11.02 14:45 - Megtaláltam
OK!

Szöszke15 2013.11.02 14:45 - Megtaláltam
Megvan!

tmolli 2013.11.02 14:45 - Megtaláltam
Köszönöm!

Herobrine 2013.11.02 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Végigsétáltunk. Köszönöm.

Farekék 2013.11.02 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Mai utolsó találatunk. Nagyon tetszett a patakvölgy, sokan sétáltak, kerékpároztak erre.
Köszönjük a lehetőséget.

Judit és Béla 2013.11.02 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltuk.

befi 2013.11.02 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Majtika 2013.11.01 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26

Ki gondolta volna micsoda paradicsomi természet rejtőzik itt a városban! eTiGeR 2013.11.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62

Megtaláltam! :) Nagyon szép hely, nem is gondoltam volna, hogy Dombóvár belvárosában ilyen is van, pedig már számtalanszor áthaladtuk a városon... :) Köszi a lehetőséget.GCKOND geoláda (1)GCKOND geoláda (2)
Konda-patak völgyeKis-Konda-patak "vízesés"
Szállásréti-tó (1)Szállásréti-tó (2)
Szállásréti-tó (3) 
Strombus 2013.10.31 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Míg Bojta gördeszkázott a közelben, én biciklire pattantam, hogy "megbringakupázzam" a régi dombóvári ládát és megismerjem ezt az újat. A második pontnál kezdtem - jó rejtés, de semmi izgalom - aztán jöttek a hídon az érdekes graffitik majd feltárult előttem a gyönyörű természet. Meglett a láda is és mentem tovább. Nagyon tetszett a hely hangulata, a vízben álló fák, a tó, az ösvény. Jó volt itt tekerni nagyon.

A nordic walkingnak tényleg botsport a magyar neve?! Hát ügyesebb nyelvújító volt Kazinczy mint a mostaniak!

MaFe örs 2013.10.29 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77

Megtaláltuk. Köszönjük! Jó volt sétálni az erdőben!!!!Ajtony 2013.10.23 09:58 - Megtaláltam
Kellemes meglepetés! Dombóvár környéke ugyancsak elhanyagolt volt eddig ládaügyileg. Igaz, első átutazásra nem tűnik túl vadregényesnek a város környéke (másodikra, harmadikra se). De mégis akadhat szépségekre az, akinek jó szeme van ilyesmihez. Gratulálok a ládához!

Zerind HUN 2013.10.23 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.97
Gyors ládakeresés a rekordmeleg napon: már most délelőtt 18-19 fok volt, de délután 25 is (sőt, most olvasom, hogy Bajánál 27-nél is több, ami tényleg rekord, és hogy a legmelegebb minimumhőmérséklet rekordja pedig pont nálunk, Kaposváron dőlt meg ma hajnalban!). Dombóvárt nem nagyon ismerem, mindig csak átutazni szoktam rajta (de azt hányszor!), meglepett, hogy itt van egy ilyen hely. Utána mentünk tovább Szakcsra kereszteket fényképezni.

rosie 2013.10.23 00:00 - Megtaláltam
:-)

Kata&Sanyi 2013.10.18 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! Második pont egy kedves kesser párral vadásztuk le!

Hol vagyok? :)Ez érdekes!
Csöpke 2013.10.18 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltuk Ciconnal.
Mi vonattal és helyi buszjárattal mentünk, magunk terveztük meg az utat, mert a rejtő a gyalogosokra nem gondolt, csak autós parkoló helyet adott meg. Így kiegészítésként elmondom, hogy a vasútállomástól (Dombóvár v.á.) kb. óránként, reggel gyakrabban, indul az 1,11,21 helyi járat, amiről a kórház megállónál kell leszállni, innen kb. 2-300 méterre a Népköztársaság útjáról lehet lejutni a Kneipp pihenőhöz! Ide már közel az első láda.
Még célszerűbb az utat a második ládával kezdeni, mert a helyközi járatok óránként átlagosan 2-3-szor érintik a kórházat a vasútállomáshoz visznek vissza.
A második pontnál találkoztunk egy szekszárdi kesser párral, így az közös találat. Szerencsénk volt, hogy találkoztuk, mert én még nem hallottam ezt a szót " pet előforma", nem tudtam volna mit kell keresni!
Az időjárás és a völgy is szép volt, a rejtés is tetszett. A hely tényleg megérdemelt egy ládát!

Pihenő a kórház alatt.A kórház altti pihenőhöz vezető út.
Kneipp pihenő.Ezt látja a láda!
Grafitti az aluljáróban.Az út a patak völgyében.
 
Nargoth 2013.10.15 18:39 - Egyéb
Kedves Benist!

Valóban, elírtuk a logbookba. Most már szinkronizáltam az oldallal.
Köszönöm!

benist 2013.10.15 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.27
A parkolót saját hibámból elég nehezen cserkésztük be, a láda a már megszokott profi módon rejtett a még nem kijárt erdőszélen. Kellemes séta a volt vasútállomásig, a felüljáró falain művészi graffitik. A palack előszedése csak azért tartott sokáig, mert nem tudtam kiszámítani, hogy hol a középső két ablak :-). Logolásnál kiderült, hogy a jelszó hibás lehet, egy "a" szükséges még a megtalálton felül, ami viszont logikus is.

pappcsalád 2013.10.13 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Megtaláltuk.

Terdik Család 2013.10.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Keveset sétáltunk, mert időhiányunk volt. Ha a városnak több pénze lenne a karbantartásra remek szabadidő eltöltési hely ez a patak völgy. Jók a rejtések, a 2. pontnál kellet csak végig túrni a "két ablak közét".
Köszönjük a rejtést.

 


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]