geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
3868. Rövid séta Bük központjában (GCBKVK)

1. Kóczán ház

1. Kóczán ház

2. Tanösvény

2. Tanösvény

3. Eötvös-park

3. Eötvös-park

Felsőbüki Nagy Pál

Felsőbüki Nagy Pál

4. Szent Kelemen Plébániatemplom

4. Szent Kelemen Plébániatemplom

Templombelső

Templombelső

A pontok a TuHu/OMP térképén

A pontok a <a href="http://turistautak.hu/maps.php?id=magyarorszag&image=raster&lat=47.381510&lon=16.781860&zoom=256&arrow=0&shading=1">TuHu</a>/<a href="http://openmaps.eu/?zoom=15&lat=47.38172&lon=16.78487&layers=B00FT">OMP</a> térképén
Szélesség N 47° 23,126'
Hosszúság E 16° 45,160'
Magasság: 176 m
Megye/ország: Vas
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2014.09.30 15:00
Megjelenés időpontja: 2014.10.02 14:25
Utolsó lényeges változás: 2020.10.01 18:23
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+3V)
Elrejtők: pockok
Felhasználó: pockok
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 800 m
Megtalálások száma: 261 + 9 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.8 megtalálás hetente


Röviden:
2019.10.01-től egyelőre beteg. Valószínűleg a 2-es és 4-es pontnál van gond. Fényképes jelszó nélkülit természetesen elfogadok.

1. pont - Kóczán ház
Jelszórészlet a parasztház előtti hirdetőtábla bal szélén, alul (N47 22.791 E16 45.254).
2. pont - Répcementi élőhelyek tanösvény
Jelszórészlet a Tőzike "alatt" :) (N47 22.875 E16 45.209).
3. pont - Eötvös-park
Jelszórészlet - felirat a tárgy belső részén, 1,2 méteren (N47 22.973 E16 45.046).
4. pont - Szent Kelemen Templom és park
Egyesületi csereláda, fa odvában - benne a 4. jelszórészlet (N47 23.126 E16 45.160).
Jelszó: írd sorba a részleteket, összesen 11 karakter.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Bük
A kisváros a nyugati határszélen, az Alpokalján található, Budapesttől 220 km, Szombathelytől 30 km távolságra. Kedvező fekvésének köszönhetően autóval és vonattal, valamint autóbusszal is könnyen megközelíthető. A kényelmes kisváros négy településrészből áll, Felső-, Közép- és Alsó- Bük, valamint a gyógyhelyi minősítéssel rendelkező Bükfürdő.

Ezzel a rejtéssel egy kényelmes, rövid kis sétára hívunk benneteket, Középbük városrész központjába, amely az utóbbi években nagyon szépen felújításra került. Kialakult egy új központi pihenőtér, valamint a Városházához vezető utca mentén egy látványos és érdekes tanösvény. A séta a helyi rendezvények egyik kedvelt helyszínén, a felújított Kóczán-háznál kezdődik, a végpont pedig a szintén szép állapotban lévő, 1408-ban épült Szent Kelemen templom, ami mellett a végláda található.

A parkolás bármelyik közbülső pont mellett ingyenesen és szabályosan megoldható.
Az első két pont közelében ezt ajánljuk:  N 47° 22,863' E 16° 45,248' 171 m [GCBKVK+Ajánlott parkoló]

A séta hossza oda és vissza, nem egészen 2000 méter, nem megerőltető. Akár kisgyerekekkel, babakocsival is könnyen teljesíthető. Útközben van játszótér, fagyizó, cukrászda, kávézó, bolt, stb. (ld. térképen is)
Valamennyi ponton egy-egy szótöredéket kell keresni, melyeket sorban egymás mellé rakva kapjuk a jelszót.

1. Kóczán ház
Kóczán Ferenc néhai lakóháza a tájegység utolsó zsúpfedésű, csapott oromzatú, vályogfalú parasztháza, amely 2006 óta a Bük Város Önkormányzat tulajdona. Az épület hat helyiséget tartalmaz, különös gonddal helyre lett állítva a hajdani kívül fűtős cserépkályha konyhai kibontott fűtőnyílása, valamint a kemenceajtó, a mászókémény ajtó, a nyílások és azok vasalatai. Az újonnan készült vasalatok az eredeti mintájára és méretére kerültek egyedileg legyártásra. Udvarépítés során a meglévő kerítés, a kapu és a kiskapu is javításra került. Az udvaron meglévő kút kitisztítását követően elkészült háncsolt akácból az új ágasfa és gém. A gém ellensúlya pántokkal felerősített gyökér (kölönc). Az udvaron Besztercei szilvafák, labdarózsa cserjék, jezsamen és tűzliliomok idézik a régmúlt hangulatát. A Kóczán ház jelenleg civil közösségek otthona - itt kapott helyet a kézműves műhely, a húsvéti tojásfestés, gyermekeknek a "Csintekerintő játszóház" is, valamint különböző gyermek- és családi programok. Az egykori suszterház a városi programok egyik kedvelt helyszíne, ahol népi hagyományainkat, ünnepeinket és rendezvényeinket mutatjuk be, autentikus környezetben.
A ház belülről ezeken a rendezvényeken látogatható.
1. jelszórészlet: a ház előtt lévő hirdetőtábla ház felőli oldalán, alul, matricán.
 N 47° 22,791' E 16° 45,254' 176 m [GCBKVK-1]

2. Répce menti tanösvény
A jelenleg három állomásból álló tanösvény interaktív információs tábláin magyarul és angolul ismerkedhetünk meg a jellemző élőhely típusokkal, valamint megtekinthetjük a tematikusan kiültetett növényeket is. A tanösvény a kanyargós Répcét szimbolizálja, valamint a Répce-vidék egyenetlensége is kitűnik a környezetből. A tanulást és a megismerést 6 db interaktív tábla segíti. A több száz négyzetméter felületű tanösvény kialakításába kertépítő szakember is bekapcsolódott, aki a növényzet elrendezéséért, a beültetett fajok sokszínűségéért felelt. A tanösvényből még hátravan a szántók, mezőgazdasági területek, valamint a Répce menti lakott területek növény és állatvilágát bemutató részek kialakítása. A séta során megtekinthetjük a mocsár-és láprétek élővilágát, amelyet rétnek kialakított gyepterület szimbolizál különböző fűfajtákkal, de láthatunk mellette szibériai nőszirmot is. Következő állomásként a ligeterdőkbe érkezhetünk meg, melyet sűrűn telepített fás ligetjelképez. Végül a folyóvizek, árkok és parkjaik élővilágát bemutató szakasznál visszatérünk a mocsár és lápréteket bemutató gyeptársuláshoz. Itt egy mesterségesen kialakított mederben kaptak helyet a jellegzetes vízi növények- sások és mocsári nőszirom. Az árkok és folyóvizek parti szegélyét pedig bokorfűzek jelképezik az.
2. jelszórészlet: a keleti ligeterdő táblán, a tavaszi tőzikék "alatt" :)
 N 47° 22,875' E 16° 45,209' 180 m [GCBKVK-2]

3. Eötvös-park
A város szívében,az Eötvös utca és Széchenyi utca találkozásánál alakították ki a pihenő díszteret.
A díszkút-szökőkút köré tervezett tér szerves része az elkerített Játszókert. A tér központ eleme a város és a víz szoros kapcsolatát is jelképező díszkút. A rendezett park kedvelt találkozóhelye a bükieknek és a városba látogató vendégeknek is. Az elmúlt évek fejlesztésének köszönhetően egy új, meghatározó eleme lett Bük városának.
3. jelszórészlet: A megadott koorinátán lévő objektum belső oldalán, 1,2 m magasságban.
 N 47° 22,973' E 16° 45,046' 179 m [GCBKVK-3]

4. Szent Kelemen Plébániatemplom és park
A Középbükön lévő gótikus templom 1408-ban épült, de már akkor is egy XIII. századi román templomot építettek át. A templom védőszentjének megválasztása is ősi eredetre utal. Szent Kelemen vértanú Szent Péter harmadik utódaként került pápaságra, így az egyház legkorábbi szentjeihez tartozik. Traianus császár nem nézte jó szemmel, hogy pápasága idején sokan kereszténnyé lettek, ezért a Krím-félszigetre száműzte. Az ottani márványbányában kényszermunkát végzők sorsát különösen gyötrelmessé tette az ivóvíz hiánya. A száműzött apostolutód imája közben megjelent bárány lába nyomán bővizű forrás fakadt. Ezt a jelenetet ábrázolja a fürdőjéről híres kisváros, Bük templomának főoltárképe. Idősebb Storno Ferenc alkotásán Szent Kelemen pápai díszben áll, és a feltámadás győzelmi zászlajával megjelenő húsvéti bárányra mutat. Körülötte a csodálkozó és a víznek örvendező tömeg, lábánál pedig a horgony, vértanúságának jelképeként.
A barokk stílusban átalakított épület belsejében falkép töredékek is idézik a korábbi korokat, amelyek három nagy korszakot ölelnek fel. A román és gótikus részletek egyaránt felfedezhetők az egyhajós, oldalkápolnás épületen, tornya viszont már a barokk jegyében készült 1658-ban, majd 1732-57 között az egész épületet átalakították a barokk jegyében. A templombelső töredékes falfestéseinek egy része középkori, másik része viszont a XVI. századból való barokk munka. Árpádházi szent királyaink, a jogaros István és a csatabárdos László barokk szobrai kiemelkedő alkotások. A szentélyt és a keresztúti stációkat ékesítő zománcképekkel, Hertay Mária munkáival a modern képzőművészet is jelen van az ősi falak között. Az új sekrestye és liturgikus térrendezés 1979-ben készült el Trokár György tervei szerint.
A templom belülről szentmisék környékén látogatható.
Mise időpontok (miserend.hu):
- Kedd és csütörtök: 17:00 óra
- Szombat: 18:00 óra
- Vasárnap: 10:00 óra és 18:00 óra
Információ: Szent Kelemen Plébániahivatal, 9737 Bük, Gárdonyi Géza utca 7., Telefon: +36 94 359 220

A templom egy szépen kialakított parkban áll. Egyik dísze a 18. században készült Mária- oszlop. Közelében látható Felsőbüki Nagy Pál sírja. A reformkor neves szónoka az 1825-ös országgyűlésen nagyhatású beszédet mondott. Erre "válaszul" ajánlotta fel Széchenyi István egy évi jövedelmét a Magyar Tudományos Akadémia megalapítására. A templomkertben több hősi emlékművet is elhelyeztek az évek során.
Műszaki érdeklődésűeknek érdekes lehet még a templom délkeleti oldalán lévő gravitációs alappont. Erről pédául itt olvashattok bővebben.

A park északkeleti oldalán található a temető, ezért kérjük a hangoskodás mellőzését!

4. jelszórészlet: fa odvában.
 N 47° 23,126' E 16° 45,160' 181 m [GCBKVK-4]

Kellemes sétát, nézelődést és jó keresgélést kívánunk!

Forrás és további információk:
Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület
Állapot: kereshető

KRW értékelés (122 db): környezet: 4.69 rejtés: 4.72 web: 4.75 átlag: 4.72

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


kitkat0123 2021.02.16 15:07 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.

Befagyott a doboz a 4. ponton, kérném a fénykép alapján elfogadni. Megprópáltuk feltörni a jelszót, de nem jártunk sikerrel.
[Geoládák v3.9.6]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.04.04 19:20]

Bük 
Robogo 2021.02.16 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, log később. Láda be volt fagyva.
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.04.04 19:20]

IMG_20210216_144958 
pliptai 2021.01.06 11:10 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

porto 2020.11.01 16:36 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Én olvastam SLY-t, HASZNOS!!!
Gabi megtalálta!
:-)))
[Geoládák v3.7.6]

liptaka 2020.10.26 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Sly 2020.10.25 16:16 - Megtaláltam
Sajnos elsőre mi is a tábla szövegére hagyatkozunk és nem a koordinátái figyeltük. Ez miatt nem jó táblánál kerestük a jelszó részletet, pedig az ott van a helyén. Ez miatt mentünk egy plusz kört Kőszegről vissza, mert nem hagyott nyugodni, hogy hiányzik ez a pont :) Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Zergi 2020.10.15 10:15 - Megtaláltam
Fogtam!
A második jelszórészletet a Rejtőtől kaptam meg. Köszönöm!

IMG_9484IMG_9485
IMG_9487IMG_9491
IMG_9492IMG_9493
IMG_9494IMG_9496
IMG_9497IMG_9498
IMG_9499 
vaslemez 2020.10.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Zuhogó eső miatt autóval teljesítettük, és még így is bőrig áztunk.
A jelszó csak lassan esett le. :)

pockok 2020.10.01 18:24 - Egyéb
Köszönöm szépen a karbantartást!
Újra kereshető.

bimbee87 2020.10.01 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.93
Első pontot újra felírtam. Második, harmadik pont rendben. Végláda teljesen elázva,így kicseréltem. Új láda, logbook, pár kisebb ajándék, viszont toll nincsen benne. [Geoládák v3.6.0]

RékaésAdrián 2020.09.26 17:00 - Megtaláltam
Bükön töltöttünk pár napot, így ezt a ládát is megnéztük annak ellenére hogy beteg. Csak a 3.ponton lett meg a jelszórészlet. A képek alapján szeretnénk kérni az elfogadást. Köszönjük a rejtést. [Geoládák v3.6.0]

[Jóváhagyta: pockok, 2020.09.27 20:21]

1.pont2.pont
4.pont4.pont
szobánk 
S0beit18 2020.09.26 11:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.78
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Jacsa 2020.09.26 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
Az első ponton lévő jelszórészlet nem található, a többi a helyén. Viszont a 4. ponton a ládát és a rejtek is beázva. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Kogerj 2020.08.27 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

kópé1993 2020.08.20 17:43 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

ballasz 2020.08.01 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Nekem csak az első ponttal volt problémám, mert a hirdetőtábla nagyon újnak néz ki, vagy újra festették, de nincs rajta a matrica. A kerítésen belül is van egy tábla, azt is megnéztem, de azon se volt.
Maga a láda eléggé be van ázva, a fa odva is tele vizzel, valószínűleg ez az oka.
Rejtői segítséggel tudtam meg az első részt.
Köszönöm. [Geoládák v3.5.0]

Attibati 2020.06.28 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.56
Kerékpáros találat 129 km
Répcelak - Zsira - Röjtökmuzsaly - Réprcelak 129 km
Szerintem nem beteg a láda, minden pont a helyén van.
A gravitációs alappont a templomnál régi emlékeket idézett fel. Ezeknek a számításával, mérésével töltöttem a fiatalságom. :-)

Bobby Holmes 2020.05.27 17:50 - Megtaláltam
Ezt a jelszótípust nagyon támogatom. A pontok jók voltak, könnyen elérhetőek. Köszönöm a multit!

FPeti 2020.05.23 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.56
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
A templomparkot épp újragondolják, de a láda biztonságban.

kocsisbenedek 2020.04.25 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Benedek,József,Fanni [Geoládák v3.3.2]

kocsisjozsef74 2020.04.25 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
HIÁNYZÓ JELSZÓRÉSZLET ÉS LOGBOOK PÓTOLVA. ÚJRA KERESHETŐ A LÁDA!
Köszönöm Ancs-nak a segítséget a jelszóval kapcsolatban.

Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Fanni, Benedek, Józsi [Geoládák v3.3.2]

Ancs 2019.10.25 17:20 - Megtaláltam
Őszölés 4/14.
Hiába beteg, ha már itt voltunk, meg kellett ezt is nézni. 2-3-4-2-2-2-2-1-2-2 sorrendben. :D
A Városházánál parkoltunk és egyből a problémás második ponthoz mentünk. Mindent megnéztünk, mindent megforgattunk és még el is olvastunk, de jelszó részlet nélkül távoztunk.
A harmadik pontnál pont vége volt a sulinak, így gyerek és szülő had mellett keresgéltünk az igen kellemes és színes parkban. Az objektum mellett csak keringtünk, majd kb 15 perc múlva ez is meglett. Húúú, nehéz szülés. Jó az vagy 140cm magasnak is!
A templom környezete nagyon tetszett! Az igeiglenes pótlást rendben találtuk, igazából csak logbook nincs benne.
Az első ponton szépen fel van újítva a ház. Kár, hogy csak rendezvényeken látogatható.
Innen még vagy 20 percet eltöltöttünk a tanösvényen, majd végül kitaláltuk a jelszó részletet! :D
Kiváló rejtések, de mindenképpen karbantartást igényel.
Köszi

20191025_155123_HDR20191025_155210
20191025_15563320191025_160006
20191025_161018_HDR20191025_161153_HDR
20191025_161230_HDR20191025_161525
20191025_16162720191025_161723
20191025_161800_HDR20191025_161907_HDR
20191025_162204_HDR20191025_163322
20191025_163654_HDR20191025_170648
ChefBogi 2019.10.25 17:16 - Megtaláltam
A negyes pont rendben, nincs benne logbuk. A kettes ponttal meg rendesen megizzasztottal bennunket de kiagyaltuk!!! Koszi!ChefBogi ezt is megfőzte! Köszi a rejtést. [Geoládák v2.2.5]

MoMaszter 2019.10.02 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Basszus! :)

A "tőzikénél" nem találtuk a jelszórészletet és azóta agyaltunk, mi lehet a jelszó hiányzó része! :DD

Most - 2019.10.05 17:11 -kor jöttünk rá! :))

A multi egyébként tetszett, jópofa minden rejtés. Mint jeleztük, a második pontot nem találtuk meg, de a többi a helyén volt.

Köszönjük a kellemes sétát!

Idősíkok 
Nomádvándor 2019.09.30 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést és a rejtő telefonos segítségét! [Geoládák v2.2.5]

szikizso 2019.09.29 20:22 - Egyéb
Piros kereszt A láda utolsó bejegyzései alapján karbantartást igényel. Kérlek ellenőrizd a láda állapotát! Üdv: ládadoki

Fringilla és Kuglóf 2019.09.29 10:30 - Egyéb
Ideiglenes geoüveget helyeztünk ki a 4. ponton a jelszórészlettel.Logbook és toll nincs benne, a láda orvoslásra szorul. [Geoládák v2.2.5]

Fringilla és Kuglóf 2019.09.23 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtő telefonos segítségét! [Geoládák v2.2.5]

Bőrharisnya 2019.09.18 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.78
Köszönjük a rejtő segìtségét.

arndhu 2019.08.22 19:08 - Megtaláltam
Seda10-el és ÁjemLevivel együtt kerestük .Kérlek fogadd el nekem is .Előre is köszönjük. [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: pockok, 2019.09.09 09:03]

seda10 2019.08.22 18:50 - Megtaláltam
ÁjemLevivel és arndhuval kerestünk [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: pockok, 2019.09.09 09:03]

ÁjemLevi 2019.08.22 18:49 - Megtaláltam
Az 1-es 3-as helyeken egyből rájöttünk hogy hol van, de a kettes helyen nem értettük hogy milyen képpen kell értelmezni a tőzike alattot.A 4. helyen megvolt a lehetséges fa ,megnéztünk előző logokat ,ahol láttuk a kis dobozkát annál fánál sokszor belenéztünk kotorgattunk ,de szerintünk azt onnan ellopták.Kérlek fogadd el a jelszó nélküli megtalálást.Arnduval és Seda10-el mentünk.

[Jóváhagyta: pockok, 2019.09.09 09:02]

W05-44 2019.08.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Legkedvesebb edzőbácsimmal Szelestéről folytattuk az OKT-t kirándulásunk második napján. Túránkat Bükfürdőn fejeztük be, de beiktattunk előtte egy büki barangolást is. Az első és a harmadik pont könnyen meglett, a másik kettő azonban kifogott rajtunk. A tőzike alatt csak pókhálót találtunk, illetve az odú is üresen várt minket (pontosabban vízzel telve, geoláda nélkül). A város szépen fel van újítva, nagyon tetszett mindkettőnknek. Amennyiben a mellékelt képek alapján elfogadod a jelszó nélküli megtalálást, hálás köszönet érte!

[Jóváhagyta: pockok, 2019.09.09 09:01]

Kóczán házA 2. pont felé menet
Itt...... és így kerestük a 2. pontot
A 3. pont környékeÉs az üresen álló végállomás
AlanTheWild 2019.08.14 18:26 - Megtaláltam
Nem volt szerencsém (?) ezzel a multival... :(

1. pont: OK
2. pont: háromszor mentem vissza, de nem találtam jelszórészletet
3. pont: a park koordinátával jelölt részén felújítás zajlik, nem találtam semmilyen releváns objektumot és jelszórészletet
4. pont: fa odva - szerintem - üres

A jelszórészletet és fotókat küldtem a rejtőnek.

[Köszönöm a segítéget!]

gab.szalontai 2019.08.03 10:15 - Megtaláltam
A tanösvényes részletet én sem találtam, pedig kétszer is jártam arra és keresgéltem, végül a rejtő segített, amelyet ezúton is köszönök. A város több részét is szépen felújították, tényleg érdemes megnézni, végigjárni. [Geoládák v2.2.5]

breimanne 2019.06.26 09:00 - Megtaláltam
Kifogott kétszer is rajtam a multi! A 2. 3. ponttal meggyűlt a bajom!A 3-nál meg is néztem,de másik oldalról a rejtést, s után sokáig kerestem, míg nem a rejtő segítségét kértem!A 2 pontnál nem egyértelmű a "tőzike alatt", mert nem ott van, ahol a gps mutatja, hanem egy másik táblán! De nem adtam fel, mert ma visszamentem, s megtaláltam!!!Köszi! jó kis multi!

IMG_20190625_150444IMG_20190625_152818
IMG_20190626_090712 
Paul 2019.06.22 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Puzzle Apartman Gyula 2019.06.18 22:00 - Megtaláltam
.

Butchman 2019.06.10 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

viad 2019.06.02 16:49 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

V_Gabor 2019.06.01 12:56 - Megtaláltam
1 építkezés folyik itt, kitaláltam
2 oké
3 oké
4 fürdött a vízben a zöld tubus
Részletek és fotók később...

Köszönöm! [g:hu 1.6.3a]

tapiapi 2019.05.23 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Köszönöm, hogy idecsaltál. Cserébe, ha hazaérek, megírom, mit láttam. [g:hu 1.6.1x]
Kimondottan jó kis multi, séta, fotó, jól olvasható jelszórészletek. az utolsó pontnál a rejtővel egyeztetve pótoltam a ládát. Logbook is került a kapszulába, hogy ne ázzon el, tedd vissza kérlek a zacsiba.

jadam968 2019.03.29 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Benics 2019.03.28 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a Rejtőnek. [g:hu 1.6.2y]

haribali 2019.03.18 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Dobtunk a rejtekre pár tobozt is, mert messziről viritott a fehér dobozka. [Geoládák v2.2.5]

petheovacka 2019.03.15 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.01
Bolondos időjárásos/hangulatú márciusi ládászkodás bagolyverával, Ignis9-cel és Szabinával. Kösszi a rejtést! --- 4.pontot újraraktuk!

20190315_121225 
Ignis9 2019.03.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Csoportos találat, köszönjük! :)

pockok 2019.03.15 12:15 - Egyéb
A végláda újrarejtve Ignis9 jóvoltából, amit ezúton is köszönök!
Újra kereshető.

Molli 2019.01.26 17:50 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Göde 2019.01.26 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
[g:hu 1.6.0]
Ládarejtek mintegy 30 m-re az eredeti helyétől eldobva, láda hiányzik. A jelszórészletet kitaláltuk. Ládagazdát értesítettük.

navigaator 2018.11.30 00:00 - Megtaláltam
-

hussan 2018.10.30 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Nutszeru 2018.10.14 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Kaputyin 2018.09.24 19:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
Kötelező találat, a szökőkúttal szemben volt a szálláshelyünk. Négy napos Büki, de leginkább Kőszegi-hegység beli, ládázással egybekötött üdülés!

2018.10.16 8372018.10.16 857
2018.10.16 8612018.10.16 873
BG&J-13 2018.09.22 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.96
Köszönjük a rejtést! Na itt már nem volt velünk az időjárás, de a zord ősz ellenére sikerült!
Még Júlia is végig sétált velünk.

1252 2018.08.29 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Köszi a rejtést!

tiktak 2018.08.17 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Berián 2018.08.17 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Zéboy 2018.08.17 12:15 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
vidruska 2018.08.12 12:05 - Megtaláltam
Meg találtuk köszönjük

[Jóváhagyta: pockok, 2018.08.17 14:38]

IMG_20180812_132753IMG_20180812_132531
received_454896568361567 
Frentzen 2018.08.04 07:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4j]

Bükfürdői nyaralásunk alatt elkövetett találat.

20180804_07224020180804_072836
20180804_07354420180804_074310
Kerticsorbi 2018.07.28 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

velates 2018.07.25 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csehipest 2018.07.13 07:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Fakakadu 2018.07.11 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

alcala76 2018.07.10 18:00 - Megtaláltam
Szuper helyek, köszi a rejtést! Láda nincs, de a rejtekben van laminált lap jelszóval.

csipet_csapat 2018.06.16 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.35
Megtaláltuk. Ilyen kiépített tanösvénnyel még nem találkoztunk. Nagyon ötletes a rejtése. A 4. ponton olyan jó lenne, ha lenne láda, benne logbook. Nem is értjük, miért hiányzik, amikor ilyen szuper helye van. Köszönjük, hogy megmutattad. [g:hu 1.5.4]

IMG_2262IMG_2265
IMG_2279IMG_20180616_141936
IMG_20180616_152316IMG_20180616_153038
kutyaapu 2018.06.05 20:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

anettnori 2018.06.02 09:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Megvan! [g:hu 1.5.4]

4-3-2-1 sorrendben kerestem fel a pontokat. Sajnos, a láda hiányzik, de megszerezhető a töredék.

IMG_9369IMG_9371
IMG_9373 
horvathszaby 2018.05.25 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.70
Bükre volt fuvarom és, mivel csak holnap reggel szedik le, kihasználtam a jó időt, hogy levadásszam ezt a ládát is...
A rejtés ötletes, minden jelszó a helyén jól olvashatóan (az utolsó ponon hiányzik a láda, de egy laminált lapon megvan a jelszó részlet, valamint fel van írva tollal is...)! Gratulálok hozzá a rejtőnek!
Köszönjük a rejtést!

IMG_20180525_124556IMG_20180525_123728
IMG_20180525_122529IMG_20180525_121546
csg69 2018.05.20 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.35
Megvan :)

ZsófiZsolt 2018.05.20 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Köszönjük az ötletes rejtést, klassz hogy így megismerhettük a helyet!

Törpe 2018.05.11 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Köszönjük a rejtést: Törpe

laas 2018.04.30 10:50 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.4j]

tevelady 2018.04.30 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyoval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hegyo 2018.04.29 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 4 /Rejtés:4. /Web:4 [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

adamtoth0412 2018.04.26 15:07 - Megtaláltam
Munka ügyben a közelben jártam, haza indulás előtt fel kerestem a pontokat. Nagyon szép város, minden karbantartott, érdemes ide látogatni.
Az utolsó ponton, hagyományos műanyag ládát nem találtam csak egy rejteket. Logbook hiánya miatt nem tudtam logolni.

má-csa 2018.04.23 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk Schlégllel közösen.

Schlégl 2018.04.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Köszönöm a rejtést.

Kismaszat 2018.03.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Köszönjük a rejtést. Az utolsó állomáson a doboz eltűnt.

krizma 2018.03.11 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

kir6 2018.03.10 08:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Laminsio 2018.03.03 11:00 - Megtaláltam
Köszi

csaba159 2018.02.09 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Köszönöm a rejtést!

Tutuk 2018.02.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
A 3. pontot nem találtuk meg, de azért kitalálták a jelszót. Szép hely, jó rejtés. :-)

KovMat 2018.01.25 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Idei első ládáink, amiknél első idei megtalálók is voltunk.
Köszi! -.- --

Feketefenyő 
márka 2018.01.07 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
megtaláltam

Priszi 2018.01.07 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Most csak hárman jöttünk, mert Luca otthonmaradt az uncsitesókkal játszani. Klasz kis város. Úgy látom sokat köszönhet az idegenforgalomnak.

Mese-Cache 2018.01.07 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Luca ma nem akart velünk jönni. Így csak apával és anyával sétáltunk egyet. Nem is gondoltam, hogy ilyen szép város.

20180107_16001520180107_161159
20180107_163933 
K.L. 2017.11.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtő segítségét.

Hartyi 2017.11.11 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Bringatúra során begyűjtve! A jelszó nagyon jó ahogy a bemutatott helyek és a láda rejtése is!
Köszi!

Bakelitusz 2017.11.05 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, mindent rendben találtunk.

jspanyik 2017.11.04 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Bükfürdői hétvégénken kár lett volna kihagyni ezt kellemes sétát a közeli településen.
Péntek este felé kezdtük, de hamar ránk sötétedett, és így a befejezés szombat délelőttre maradt. Nagyon tettszett!

Köszönjük a lehetőséget!
Mari és János

IMG_8286IMG_8288
IMG_8290IMG_8296
IMG_8298IMG_8293
nmárti 2017.10.21 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.38
Az összes pontot felkerestük a szemerkéló esőben. A tőzikéknél nem találtam semmit, a gps a másik táblához vitt makacsul. Kérek egy elfogadást köszönettel.

[Jóváhagyta: pockok, 2017.10.22 09:25]

Köszönöm !

-1-2
-1-2
 
Bigzoli 2017.09.22 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Enikő és Zoli [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hooch-Csi&Vi 2017.09.04 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bigmick 2017.09.02 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

GCBKVK_2017092164736.jpg 
Pales 2017.08.30 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BranDroid 2017.08.28 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Ötletes rejtés és gyönyörű környezet. Az utolsó ponttól nem messze lévő Roberto pizzéria hangulatos és nagyon jól az étel is. Köszönjük a lehetőséget és a vicces jelszót.

Ötvös család 2017.07.19 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Színvonalas rejtés köszönjük!

IMG_20170719_111734IMG_20170719_111743
IMG_20170719_112359IMG_20170719_113508
IMG_20170719_113825IMG_20170719_113836
IMG_20170719_113947IMG_20170719_115318
Babos család 2017.07.16 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, jó túra volt! Köszönjük.

markovicsa 2017.06.30 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Kéktúra teljesítése közben megkerestem.

2017.06.30. GCBKVK_Rövid séta Bük központjában_1.22017.06.30. GCBKVK_Rövid séta Bük központjában_1.3
DSC00154DSC00156
DSC00161DSC00165
Szab 2017.06.24 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2017.06.20 15:20 - Megtaláltam
TFTC!
Bükfürdői wellness közben egy kis kirándulás.
3. ponton csak két drótdarabot találtam, de anélkül is kitalálható az ötletes jelszó:)

gcbkvk-IMG_0441 
kigyula1 2017.06.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Köszönjük

Aleph & Rita 2017.05.29 18:00 - Megtaláltam
Sárvári 1 hetes pihenésünk alatt ide kétszer is ellátogattunk.
Köszönet a kellemes sétáért és a látványosságokért!

CsKaroly 2017.05.27 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gabesz03 2017.05.14 17:52 - Megtaláltam
Köszi Máté, Gyula, Milán, Zóra G

lelcache 2017.05.14 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

pockok 2017.05.14 13:56 - Egyéb
Ma pótoltam a dobozt. A parkban átalakítások voltak. Ha ismét eltűnik át kell helyeznem...

stmester 2017.05.10 09:00 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a séta és a jelszó is.

geolady 2017.05.07 12:15 - Megtaláltam
Levente keresztfiam ballagása után ládáztunk egyet. Kellemes séta volt a szép környezetben.

Köszönjük a rejtést.

DSC02093DSC02099
DSC02114DSC02124
NAGYFamilY 2017.05.07 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Kellemes séta Bükön, jó rejtésekkel.

Mrlouder 2017.04.30 15:54 - Megtaláltam
Nagyon élveztük. Mesés környék. Köszönjük!

james 2017.04.29 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

donbosco 2017.04.25 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

doridori13 2017.04.23 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mr Zerge 2017.04.16 10:15 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Nem igazán ragadott meg a falu, gyors drive-in geokessiggel teljesítettük a pontok megkeresését.

Szabó família 2017.03.18 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

A 4. ponton nincs meg a láda. (a helyén egy laminált lapon található a jelszórészlet)

sarokcsalad 2017.03.13 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Megtaláltuk! Köszönöm szépen a rejtő segítsévét az utolsó ponttal kapcsolatban, mert a helyi épitkezés és a fokozott mugliveszély miatt nem akartuk a ládát előbányászni rejtekéből.

v.bogika 2017.02.19 15:52 - Megtaláltam
Büki ládázás egy napsütéses vasárnapon.

Akárcsak a másik büki láda, ez is sok újdonságot adott most nekünk, ugyanis pont amiatt, hogy ilyen közel lakunk (ca. 25 km), nem nagyon jövünk ide turistáskodni. Max. átutazóban, vagy konkrét céllal. Úgyhogy most örülök, hogy megismertük egy másik oldalról is.

Nem ismertem egyik pontot sem. Mindegyik tetszett. A templom körül épp építkezés folyik, úgy tűnik betonozva vagy térkövezve lesz, meg is érdemli. A 3. ponton, a jelszó megtalálással volt egy kis gondunk, így a rejtő segítségét kértem, akitől készséggel meg is kaptam.

Nagyon köszönjük! Jelszó csillagos ötös!

NagymesterG 2017.02.19 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Napsütéses februári vasárnapot töltöttünk a környékén. Itt is megáltunk egy kis ládázásra. Ámultunk, milyen szép kis város Bük. Külön élmény, hogy egy kis mókussal is találkoztunk a tanösvényen, akit éppen egy cica próbált becserkészni, persze sikertelenül :) Ajánljuk ezt a rövid sétát mindenkinek, aki erre jár. :)

Cseber 2016.12.30 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival!

csbagi 2016.12.30 14:30 - Megtaláltam
Három napos ládatúra Istvánnal, Kőszeg környékétől a Fertő-tóig és vissza.
A 4. ponton nincs láda, csak a jelszó.

thytam 2016.11.05 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszi a rejtést. (Vajon mit jelenthet a jelszó?) Thytam

Parmerozpazepan 2016.10.31 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Kellemes időben, kellemes séta.

napvirág 2016.10.30 19:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Köszönjük a lehetőséget, jó kis séta kerekedett belőle!

Zsíra_Csepreg_Bük_Bükfürdő 019Zsíra_Csepreg_Bük_Bükfürdő 022
Zsíra_Csepreg_Bük_Bükfürdő 023Zsíra_Csepreg_Bük_Bükfürdő 024
Zsíra_Csepreg_Bük_Bükfürdő 025Zsíra_Csepreg_Bük_Bükfürdő 026
Maratonos Maci 2016.10.30 18:27 - Megtaláltam
Napvirággal ...

Zpalee 2016.10.22 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszönjük a kellemes sétát!

eckerg 2016.10.17 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.25
Biciklivel összeszedve. Nagyon tetszett, hogy nem emléktáblákból kellett kibetűzni a jelszórészleteket, hanem ötletesen elrejtettétek. Köszi a rejtést! (A láda hiányát én is megerősítem, de a rejtek és a jelszórészlet a helyén van.) [iGC] [wapon beküldött szöveg]

szaboist 2016.10.16 20:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

befi 2016.10.13 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Berci és Rózsa 2016.09.08 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Megvan. A végén tényleg hiányzik a láda, de a jelszó megvan belül egy lapon.
Köszönjük

matyaspeter 2016.08.31 21:03 - Megtaláltam
Ötletes rejtés

Gyros 2016.08.22 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
köszi

 
Liberty 2016.08.22 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
3/1. Vas megyei ládatúra.

Jó volt sétálni Bükön sok szép látnivalót mutatnak be a pontok. A 4. ponton a rejtekből hiányzik a láda, szerencsére a jelszó fel volt ragasztva az oldalára. Innen kicsit hosszú, de mégis kellemes sétával átmentem Bükfürdőre.

Bük-Bükfürdő címere
Bärlin 2016.08.18 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Ügyes rejtés, szép környék! Végigtekertük a pontokat, valószínű az egyik táblát rossz helyen kerestük, köszönöm a rejtő segítségét.

Petike83 2016.08.17 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

carmin 2016.08.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.45
Régen jártam már erre, nagyon megszépült Bük. Köszönjük a rejtést.

DSC05416DSC05424
DSC05425DSC05435
DSC05441DSC05446
Skali&Margó 2016.08.07 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.97
OK!

Rbill 2016.07.28 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

EurTour 2016.07.25 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.45
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nemethl.mino 2016.07.19 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi ! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vadalma28 2016.07.18 19:44 - Megtaláltam
Ötletes a jelszó!

Judit és Béla 2016.07.14 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Megtaláltuk.

Puszkany 2016.07.06 15:31 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok! Köszönöm a lehetőséget!

ocsike78 2016.07.06 08:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. A 2. reszlethez segitseg kellett, mert nem volt egyertelmu szamomra. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2016.06.21 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.48
A Mária Maraton közben esett útba.

zalajaro 2016.06.21 11:10 - Megtaláltam
Aki keres az talal. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Ekarp 2016.06.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Bükfürdői nyaralás során. Tetszetős rejtések, köszönjük!

Henya 2016.06.19 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2016.05.29 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Igényes rejtés.

ParasztházEmlékmű
szaszkievics 2016.05.28 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Ha csak átutazna az ember, nem látná ezeket az értékes látnivalókat ebben a fürdővárosban. Ötletes rejtések, kerékpározás közben élvezetes keresések. Sajnos a végláda nem volt a helyén, de a jó rejtéseknek köszönhetően így is logolható. A templomban egy esküvői szertartás emelte a keresés fényét! Köszönjük a multit!

P1280510P1280511
P1280513P1280514
P1280519P1280521
P1280523 
tabletta 2016.05.20 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Geoléda 2016.05.14 10:20 - Megtaláltam
gyönyörű virágos város :-) köszi a rejtést!

Doktor 2016.05.14 10:15 - Megtaláltam
egész jó volt.

Párduc50 2016.05.14 10:13 - Megtaláltam
Szép sorozat.

Hiuzmama 2016.05.14 10:12 - Megtaláltam
Kellemes körséta Bükben, nagyon szép a város.

distike 2016.05.05 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.22
Megtaláltam.Nem beteg,minden ponton megtalálhatók a matricák a jelszórészletekkel.Szép időben,szép helyeken,szép túra volt.Köszönöm a rejtőnek.

b.bea78 2016.04.23 16:00 - Megtaláltam
Mazsorett fesztiválra érkeztünk a városba. Bár betegre van állítva a láda, a megadott helyeket végigjártuk. A képek alapján kérjük elfogadni.
Köszönjük!

[Jóváhagyta: pockok, 2016.04.26 06:13]

20160423_163226[1]20160423_162900[1]
20160423_161732[2]20160423_163723[1]
20160423_165253[1]20160423_170332[1]
zsedely 2016.04.16 18:02 - Megtaláltam
Nem találtam a 3. ponton a darabot, ill. az etetőben sem volt semmi. Köszönöm a lehetőséget. Kérem a kép alapján az elfogadást. Bár lehet jövünk még Bükre. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: pockok, 2016.04.20 05:46]

becko 2016.04.15 12:30 - Megtaláltam
Három napos ládászás Kőszeg környékén 43 találattal, és két láda gyógyítással.
Első nap a felvezető szakasz Beledtől a Lékai várig.
Sajnos a 4. ponton üres volt a rejtekhely.

mozgo 2016.03.27 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Itt az első és a harmadik pont nehezebben lett meg. A végláda és a jelszó nagyon tetszett :) köszönöm a rejtést

DSC_2453 
katika 2016.03.26 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! Kőszegi ládázás 4. állomása. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

-1-2
-3-4
-5-6
-7 
levender 2016.03.06 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltam!

Murmogoek 2016.02.09 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bakancs-túra 2016.01.30 10:25 - Megtaláltam
GPS nélkül kerestük fel a helyeket. 3 pont nagyon meg viccelt minket kerestük mindenütt de sehol nem találtuk......MEG VAN!!...:))
A templom környéke szép és rendezett a láda mesterséges rejtekhelye még most is mosolyt csal az arcunkra. :) Köszönjük a rejtést.

pockok 2016.01.05 15:00 - Egyéb
Megtörtént a karbantartás (pótlás), újra kereshető.

pockok 2015.12.28 16:30 - Egyéb
A láda - reményeim szerint - január elején lesz pótolva. Fényképes jelszó nélküli logokat (vagy bármilyen más helyszíni igazolást - pl. jelszórészleteket e-mailben) addig is természetesen elfogadok.

ArNick 2015.11.22 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Bükfürdőről gyalogosan érkezve, a leírásnak megfelelően a pontok sorban végignézve, tömegjelenet a novemberi időpontnak hála kikerülve. :) Az utolsó pontnál viszont ládahiányos állapot felfedezve.

Köszönet a rejtőnek a gyors segítségért!

Továbbhaladás az apostolok lován, a csepregi Boldogasszony kápolnához.

JAck:66: 2015.11.21 15:37 - Megtaláltam
Üresen találtuk a rejteket, kinyitva.
Valószínűleg az egyik hím miközben könnyített magán felfedezte, hogy a rejtek bizony alkalmatlan madáretetésre, így bizonyára kincs van benne. Nem volt elég alapos, ugyanis a tájékoztató lapot még benne hagyta, a ládát viszont magávak vitte.
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: pockok, 2015.11.23 00:36]

 
katika59 2015.11.08 10:40 - Megtaláltam
Mindenkinek csak ajánlani tudom a multit.

zsivla 2015.11.01 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

zsoltkoto 2015.10.24 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
KOZ [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

NaSza 2015.10.23 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Gyönyörű napsütésben.

sanca 2015.10.23 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szaatt 2015.10.10 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

bagolyvera 2015.08.27 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

geoLinti 2015.08.25 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Ronin 2015.08.25 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönet a rejtésért! [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

GBoys 2015.08.21 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltuk! :)
Köszönjük a kellemes sétát!

SzabEdAn 2015.08.20 18:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2015.08.20 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

magyar65 2015.08.19 19:39 - Megtaláltam
Köszönjük! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

csillagvadasz2 2015.08.19 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2015.08.18 20:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Kedves feleségemmel a büki nyaralásunk utolsó estéjén egy kis andalgással lejártuk eme rövid sétát. Szép helyek. A templomkert gyönyörűen karbantartott. Ez sok embert ihlet arra,hogy ne vigye haza a nagy dolgát!!!!!!!! Rejtek kereséskor ezért ne csak a fekete rigó járjon az eszedbe. Nyaralásunk utolsó sokkját akkor kaptam amikor a temető bejáratánál egy oda támasztott seprűt találtunk TEMETŐ felirattal. A lakóhelyünknél szerintem ez a seprű nem támasztódna oda kirakásakor. Olyan hamar lenyúlnák.

hitamas 2015.08.17 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.12
Bükfürdői nyaralás 5. nap, 5. láda. Most került sorra .... :)

zaskl 2015.08.14 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

nemlac 2015.08.08 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Délelőtti programnak szántuk a nagy meleg előtt a büki ládák felkeresését.
Színvonalas leírások, pontos koordináták.
A jelszó nagyon tetszett, és jellemző.
Köszönjük a rejtést!

geoHamsters 2015.08.04 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Köszi

MPeter71 2015.07.31 12:27 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. A láda mellett láttam eddig a legtöbb fülbemászót egy helyen. :)

norbipipu 2015.07.27 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam Apával. Köszi

stikli08 2015.07.27 09:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a Rejtő fŕradozŕsát. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

BoPe 2015.07.26 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0w] [wapon beküldött szöveg]

SylverRat + Bogee 2015.07.26 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Nyaralás első találata.

Gyugyu95 2015.07.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Köszönjük!:)

lagaf 2015.07.24 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Nagyon sokszor megfordultunk Bükfürdőn, és a falut is többször körbejártuk, de ezekre a részekre valahogy nem jutottunk el. A Kóczán-háznál éppen utolértük a "mesevonatot", bepillanthattunk a Szamóca Színház nagy sikerű, aktív előadásába, a 2. pontnál a pontatlan műszer miatt több képet is beforgathattunk, mire ráleltünk a jelszórészletre, a harmadiknál kessertárssal futottunk össze, a templom parkjában viszont - miután perlekedtünk egy feketerigóval, amelyik nem nagyon akarta átengedni a ládafia őrzését - egy mókus és egy nagy zöld küllő "játszadozását" figyelhettük meg.
Köszönjük a rejtést.

A Kóczán-háznál...Móka, kacagás...
Muskátlis...Virágos...
Medence...A parban...
Templombelső...Nem réz ágyú... :)
Templomablak...A doboz és tartalma...
MaFe örs 2015.07.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Megtaláltuk. Ez egy jól kidolgozott és nagyszerűen megvalósított láda. Érződött, hogy a cél a megismerés és a játék volt!!!! Nagyon köszönjük!!!

kobcikrajci 2015.07.15 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2015.07.11 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Jaj, már megint egy sokpontos városi multi! - bocsánat, de így álltam hozzá. Aztán láttam csodákat! Változatos, érdekes, szép helyek, minden gyönyörűen karbantartva, tökéletes koordináták, ötletes rejtések, szuper végláda, jó jelszó.
A ládának köszönhetően megszerettem Büköt egyből! Szívesen eltöltenék itt pár napot. Köszönöm, hogy megmutattad.

Péter60 2015.07.11 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Pazar, köszönöm!

Mercenary 2015.07.10 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 4.01
Megtalálva.

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2015.07.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.95
Köszi.Hazafelé egy hosszú hétvégéről...Sanyi Eszti Kristóf Adél

Csorbako 2015.06.30 20:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Zsókica és Lackó 2015.06.16 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

rmk 2015.06.14 00:00 - Megtaláltam
:)

Csizmások 2015.06.07 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ditke 2015.06.07 16:30 - Megtaláltam
Megvan! :)

Fixis 2015.05.30 14:17 - Megtaláltam
Angliából hoztam árut a város széli céghez. Ha már itt töltöm a hétvégét, egy kis ládázgatás is belefér. A település nagyon rendben van. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Juju 2015.05.28 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Karsztfejlődés konferencián, köszi a rejtést!

kacci 2015.05.28 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zsu. 2015.05.16 11:12 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2015.05.16 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.58
A GC rendezvényre (Kőszeg) tartva tettünk egy rövid kitérőt Bükfürdőre. Mindkét multi érdekes helyeket mutat. A rejtések jók, ötletesek és a segítségek alapján gyorsan megtalálhatók! Nagyon szép itt minden, érződik a turisták által itt hagyott pénz. Köszönet az invitálásért! Kedvencem a tájház volt.

Mikulás

Fazék 2015.05.15 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1b] [wapon beküldött szöveg]

2015-05-15 16.28.12-5
RoriZo 2015.05.09 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2015.05.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.24
Ma épp a közelben - Bükfürdőn - volt munkánk, így kihagyhatatlan volt utána egy pár közeli láda begyűjtése. Mai 7/2. találat.

A pontok csak úgy, mint az előzőleg megkeresett GCBUKF esetében, itt is jól kivitelezettek és könnyen meglettek. Gyors, könnyű kis multi kellemes helyekkel.

Köszi a rejtést!

[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg, otthon kiegészítve]

atipapa 2015.05.06 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

cserpan01 2015.04.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Megtaláltuk! Nagyon szép helyeken jártunk.
Köszönjük a lehetőséget.
Rami Szilárd

Moszy 2015.04.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
ok

infosoft 2015.03.29 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Köszi a rejtést!

nbokan 2015.03.26 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Tetszett, kösz a rejtést.

 
tádé 2015.03.16 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Eddig csak átutazóban jártam itt, jó volt megállni és nézelődni, köszönöm! Tádé

 
gstuban 2015.03.08 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

steinmiki 2015.03.07 00:00 - Egyéb
Első két pontot és a negyediket megtaláltuk, de sajnos a harmadik nem lett meg.

A harmadik pontról vannak képek, de a jelszórészletet sajna nem találtuk. Kérem elfogadni.
Köszi

VP 2015.03.02 07:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.46
Rendezett település, szép láda - ennyi.

RIPTOR 2015.02.28 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kupec 2015.02.28 12:00 - Megtaláltam
Kellemes séta a napos időben. A 2. ponton figyelmetlen voltam, köszönöm a rejtő segítségét.

bohrmann 2015.02.20 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.89
Tökéletes láda minden szempontból, a látnivaló csak azért nem maximális érték nálam, mert vannak különlegesebb helyek is. De a falu a maga nemében nagyon szép.

Csaba & családja 2015.02.04 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.51
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

hegykoi 2015.01.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Köszönet a rejtésért!

mostmiujsag 2014.12.31 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2014.12.30 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Szombathelyi szilveszterre tartva útba ejtettük ezt a ládát. A dermesztő hideg és szél miatt a séta során autó segítségét is kénytelenek voltunk igénybe venni. De jó időben biztos visszatérünk, nagyon hangulatos a település és tetszett a rejtés is! LEMBO

 
petyo11 2014.12.16 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! :))
petyo11&neje [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

waneqr 2014.12.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
Köszönjük a lehetőséget!

vorlac 2014.12.14 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gyeta 2014.12.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.92
Felkapott hely, a multi érdekes.
Köszönet a rejtésért!

szakica 2014.11.30 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Mihul 2014.11.30 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

GCBKVK_20141130140121.jpg 
kiralyek 2014.11.23 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Sokat fejlődött ez a kisváros, amióta láttuk. A multi gondosan tervezett, és kialakított, a végláda igazi meglepetés.
Köszönjük a lehetőséget, nagyon tetszett.

Csóka család 2014.11.15 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönjük a rejtést. Nagyon ötletes és szép hely.

Erdélyi család 2014.11.15 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Köszönjük a rejtést. Szép gondozott falu, látszik, hogy sok a fürdővendég. A nyereség egy nagyobb hányadát bizonyára visszaforgatják!

sirgalahad 2014.11.13 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.47
Mikor reggel kel, a lócán
Lyukas csizmát lel a Kóczán
Templomba egy percre bement
Meghallotta Szent Kelement:

Ha az ember vértanú
Érthető a mélabú
Horgonnyal a nyakamba
Nem dalolom: La bamba...

Levin 2014.11.13 00:00 - Megtaláltam
.

szilo 2014.11.02 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2014.11.02 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Piás 2014.11.02 10:58 - Megtaláltam
+van! köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nexus6 2014.10.25 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Nekem nagyon tetszett a 4 pont. Régen sokat jártam ide, a másik most megjelent láda helye miatt. Büköt nem is ismertem ilyen jól, ezért tetszett is a "bemutató". A felújítások tényleg szépek lettek...

pejuci 2014.10.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Biciklivel végig jártunk Bük megújult központját. Köszi a rejtést!

Mama és Papa 2014.10.19 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Nagyon szép vasárnap délutáni séta, jól felépített multi. Egy finom ebéd Királyékkal a Fehér Ló étteremben. Köszönjük

gyöngyvirág7 2014.10.19 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
:)

RenaID 2014.10.19 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
köszi

targonczas 2014.10.18 23:59 - Megtaláltam
ok

NagyKG 2014.10.18 00:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.49
Megtaláltam, köszi!
Éjszakai bringázás munka után.

acs54 2014.10.13 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Köszönjük a rejtést!

Tathalas 2014.10.11 14:08 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :) Winnykével közös találat [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

karcsi9641 2014.10.11 00:00 - Megtaláltam
A csodával határos módon, leírás nélkül megtaláltam.
A két büki láda feltöltése után frissítés jött a kütyühöz, amit én elvégeztem. Most már csak arra kell rájönnöm, hogy mi okozza, de ha a ládaleírásra nyomok a GPS62ST kikapcsol.
Kellemes séta volt, köszönöm a rejtést.

kl 2014.10.10 14:23 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

karathl 2014.10.09 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Csak ismételni tudom a másik büki ládánál írt logomat.

Rubor 2014.10.09 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Nagyon tetszett a kisvárost bemutató multi és az ötletes rejtés. Köszi!

takacsimre 2014.10.06 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Kellemes hétfő délutáni kirándulás. Minden pont tetszett. Jók a matricák, ötletes a láda. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

GyZsTeam 2014.10.05 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Nagyon tetszett.Igényes rejtés. Bük ezen részén még soha nem jártunk.
Köszönjük!

 
Yumi 2014.10.05 16:50 - Megtaláltam
Teljesen korrekt ládasor, Szombathelyről fekvőkerékpárral eltekervén érte.
Csapágyasra forgattam a tőzikesort, mire megvilágosodtam, hogy van szóló tőzike is :-)
Köszönöm

 
tcsb 2014.10.05 14:04 - Megtaláltam
+van!

Szlil 2014.10.05 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
kellemes vasárnapi séta babócával

kovaripeti 2014.10.05 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Ötletes jelszó, és láda! Vonattal mentünk, és jöttünk.

KJ & GM 2014.10.05 10:20 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget. Nagyon tetszett!

 
Barbi és Bendőke 2014.10.04 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.09
A Mister Classic Oldtimer Szuperkupa befutójának megnézése előtt volt időnk a ládakeresésre. Igéynes rejtés. Pár éve nem voltunk már Bükön, de kellemesen csalódtunk, hogy mennyit fejlődött a város.
Dobogóról sajnos lecsúsztunk, de így is nagyon élveztük!

Repcsi 2014.10.02 22:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Dobogó második :)
Nagyon bájos és ötletes rejtés, tetszett! 20 perc leforgása alatt a jelszó értelme is meglett :) Kreatív nagyon! Gratulálunk az új ládához!! Még sok ilyet!

kovaripeti 2014.10.02 18:00 - Egyéb
Meglesz a hétvégi program

oktriv 2014.10.02 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Munka után hazafelé Sümeg környékén vettem észre az emailt az új ládáról. Majdnem útba esett, minimális kitérővel. Bíztam a piros 1-ben, bejött... Nagyon igényesen és ötletesen kivitelezett pontok és szépen kivitelezett végláda. szimpatikus multi. Bár sok ilyen lenne. Köszönöm a rejtést, gratulálok!

 


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]