geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
3843. Balatonalmádi, Szt. Jobb Kápolna (GC0819)

A templom

A templom

A templom bejárata

A templom bejárata

Az oltár

Az oltár

A kápolna felé vezető út

A kápolna felé vezető út

Kápolnában mozaik részlet

Kápolnában mozaik részlet

Mozaik

Mozaik

Az ereklyetartó

Az ereklyetartó
Szélesség N 47° 1,606'
Hosszúság E 18° 0,571'
Magasság: 121 m
Megye/ország: Veszprém
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2014.08.09 13:35
Megjelenés időpontja: 2014.08.09 13:40
Utolsó lényeges változás: 2017.11.03 11:59
Utolsó változás: 2017.11.06 12:41
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: petyo11
Felhasználó: petyo11
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 850 m
Megtalálások száma: 937 + 3 sikertelen + 1 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.7 megtalálás hetente


2017.11.03. FIGYELEM!!!
A láda ismét kereshető új helyen, emiGrant hatékony gyógyítása eredményeként, amit nagyon köszönök. Változatlanul az árnyékot és az örökzöldeket szereti, sokkal közelebb a Herceghez!!!


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Megközelítés
Minden irányból és minden közlekedési eszközzel elérhető kiindulási pont a Pannónia Kulturális Központ.
Közvetlen mellette van az autóbusz pályaudvar, és egy aluljárón keresztül elérhető a vasútállomásról is.
Autóval a 71-es útról a messziről látható Penny Marketnél, lámpára befordulva már látható a parkoló, amely minden évszakban ingyenes, egész nap. De a templom utcájában is lehet parkolni.

 N 47° 1,761' E 18° 0,979' 129 m [GC0819+parkoló]

A parkolóból kisétálva jobbra fordulva a Babits M. utcáig kell menni. A Baross G. utcai kereszteződésnél jobbra jutunk el a Dr. Óvári Ferenc utcáig és itt balra már egyenes az út a kék Kék sáv jelzésen, a célig.

Balatonalmádiról...
A környék a természet által nyújtott előnyök és a Balaton közelsége révén már a római időkben lakott hely volt. A honfoglalás idején a fejedelmi törzs szállásterületéhez tartozott. Almádi első írásos említése 1082-ből, Vörösberényé 1109-ből származik. Településalakító adottságai közt a távoli múltban elsősorban (a permi vörös homokkő málladékából keletkezett talaja révén) szőlőtermő helyként szerepelt.
A református hitközség tagjainak anyakönyvezése 1735-ben indult, a római katolikusoké 1749-ben.
A település neve a 20. század eleji községnév-rendezésig Almádi volt. 1909-ben lett nagyközség. Az 1908-1909-ben megépült Győr-Veszprém-Almádi- Alsóőrs és a Börgönd- Szabadbattyán- Tapolca vasútvonal révén üdülőhelyi fejlődése ugrásszerűen felgyorsult. A Balatonalmádi Fürdő és Építő Részvénytársaság megalakulása is ösztönző hatást fejtett ki. A partot 1899-ben parkosították, nagy fáit 1903-ban ültették, 1925-ben kapott villanyt,1927-ben épült az első strand, amit 1945 után, majd 1964-ben bővítettek. Vízhálózatának kialakítását 1942-ben kezdték meg, 1960-ban a Malom-völgyi források bekapcsolásával egész területét ellátták. A Balatoni Üdülőkörzet idegenforgalmi fejlesztése az 1960-as elején indult meg, s ettől kezdve mind a szervezett, mind a családos üdülés célterületévé vált. Szálló- és ellátó létesítményei mellett óriásivá nőttek üdülő- és zártkerti övezetei, melyek lényegében Csopak-Alsóörstől Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonakarattya részeivel sajátos üdülő agglomerációként nőttek össze.
A település gazdasági alapját ma alapvetően az üdülő-idegenforgalom, s az ezen gazdasági ágra települt szolgáltatások és ellátás képezik. Foglalkoztatási struktúrájában is ez jellemző, melynek allergikus oldala a szezonalitás. A várossá válással idetelepült intézményrendszer igényei révén, a kiegészítő és helyi termelő gazdasági szervezetek letelepedésével, az idegenforgalmi szezon megnyújtásával ez az egyoldalúság lassan oldódik.

Szent Imre plébánia és templomról röviden
 N 47° 1,590' E 18° 0,583' 121 m [GC0819+parkoló2 ]
A balatonalmádi Szent Imre plébániát 1934. november 1-i határozatával alapította Dr. Rott Nándor veszprémi megyéspüspök. Korábban Almádi az ősi Vörösberényi Plébániához tartozott. Temploma nem volt, csak egy kis kápolna a szép fekvésű szőlők között, amelyet 1883-ban építettek Szent Margit tiszteletére. A múlt század első évtizedeiben,a Balaton "felfedezése" azonban magával hozta a part menti települések viszonylag gyors fejlődését, lélekszámban való gyarapodását. Egyre többen telepedtek le itt véglegesen és hívő életük gyakorlására kicsinek bizonyult a Szent Margit kápolna. A húszas évek végére érett meg a helyzet arra, hogy az egyházközség saját templom építésébe fogjon. Az építkezés előkészítésében, lebonyolításában nagy érdemeket szerzett Dr. Óvári Ferenc országgyűlési képviselő, felsőházi tag; aki építési telket adományozott az egyházközségnek és jelentős pénzbeli adományaival is folyamatosan segítette a templom építését. 1939-ben tőle vásárolta meg az egyházközség plébániaépületnek az un. Tulipán nyaralót is. Az egyház részéről az akkori vörösberényi plébános Gyöngyössy Imre felügyelte és segítette a munkálatokat. A templom alapkövét a trianoni tragédia 10. évfordulóján rakták le 1930. június 4-én és mindössze öt hónappal később november 5-én, Szent Imre herceg ünnepén az ünnepelt Szent tiszteletére már meg is történt a felszentelés. A templom Medgyasszay István tervei alapján erdélyi magyaros stílusban épült "néma imádságként" az ég felé mutatva a nagy magyar hazáért, nemzetünk megmaradásáért. A templom belső építészeti terveit Veszely Géza építészmérnök készítette. Falképeit Bicskei Karle János festette 1955-ben. A plébánia első lelkipásztorai Deák János Szulpic OFM., és Kreutz József voltak. Majd 1936-tól 1987-ig Dr. Pintér Sándor vezette a plébániát és lett megalapozója Almádi szépen fejlődő, virágzó hitéletének.

A Szent Jobb kápolna Balatonalmádiba kerülése
A budai királyi vár Zsigmond kápolnájából nyílt (a főoltár mögött) az a kápolna-fülke, amelyben 1901 és 1944 között Szent István Jobbját őrizték. A harcok során a vártemplom teljesen elpusztult, de a Szent Jobb kápolna - bár súlyosan megrongálódott - csodálatosan megmaradt, mert a királyi palota egy emelete ráomlott, romjaival eltakarta és a további teljes elpusztulástól megmentette. A kápolnát valószínűleg Lotz Károly tervei és Róth Miksa műhelyében készített aranymozaik díszítette, amelyet a millenniumra tervezett. Tizenkét esztendeig roskadozott terhével a romok alatt, míg az "utolsó órában" sikerült megmenteni a végső pusztulástól. Az ötvenes évek közepén az akkori plébános, Dr. Pintér Sándor, Bicskei Karle János festőművésztől (aki akkor dolgozott a templom falképein) értesült a budai vár romjai között rejlő, pusztulásra ítélt értékről. Az ő kezdeményezésére és szervező munkája eredményeként épült fel a Szent Jobb kápolna pontos mása a Szent Imre plébánia templom mellett. A boltozat mozaikját és a kápolna belső terének több részletét (az oltárt a tabernákulummal, a gyertyatartókat, a kovácsoltvas kaput és márvány keretét) hozzáértő kezek gondos munkával rekonstruálták a teherautókon ideszállított töredékekből. A plébánia és a kápolna történetének egyedülálló szépségű napja volt 2000. május 13, amikor a Szent Jobb ereklye egy napra visszatért eredeti őrzési helyére. A millenniumot záró ünnepségek részeként, 2001. augusztus 19-én a Szent Jobból származó ereklyét adományozott a kápolnának Szabó Géza, a Szent István bazilika plébánosa, a Szent Jobb őre.2005 óta Szent Imre herceg és 2007 óta édesanyja, Boldog (Bajor) Gizella ereklyéje is a Szent Jobb kápolnában került elhelyezésre. Így Magyarországon ez az első kegyhely ahol a királyi család ereklyéi együtt láthatóak.

A láda
A WAP -nál leírtak szerint!

Végezetül, a Balaton mindenhonnan gyönyörű. A környéken sok a láda. De ha a felugró linkeket is figyelmesen megnézed, akkor megérted miért rendkívüli ez a kis kápolna a történetével együtt.
Köszönet a plébániának a hozzájárulásért! /De a pontos helyet ők sem ismerik! :) /
Kellemes sétát....

PS.: a kápolna és így az ereklyék egész nap megtekinthetőek. A kerti bejárat jobb oldalán lévő hirdetőtáblán van a "Miserend" és az idegenvezetések , orgona koncertek időpontjai, mert a templom csak ilyenkor bejárható.

Források:
Almádi története
A templom és a kápolna története
Almádi látnivalók

2014.10.04. törött dobozfedél cserélve!

2015.06.14.
Feltámadás Almádiban ...
Állapot: kereshető

KRW értékelés (371 db): környezet: 4.54 rejtés: 4.34 web: 4.63 átlag: 4.50

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Zsu14 2021.04.20 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! [Geoládák v3.10.5]

tam623 2021.04.17 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

marius6 2021.04.17 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.2]

Harti21 2021.04.12 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

badijazmin 2021.04.10 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

franklevi 2021.04.06 08:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kauker 2021.04.05 15:00 - Megtaláltam
Köszi

Frankcsalád 2021.04.04 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

emmerwald 2021.03.28 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.24
Éppen a virágvasárnapi szertartása érkeztek a hívők. Szerencsére a láda gyorsan előkerült, köszönöm szépen a rejtést!

IMG_20210328_174051IMG_20210328_174217
IMG_20210328_174033 
SuperAnya 2021.03.27 18:50 - Megtaláltam
Egy éve,hogy jártam már itt. Akkor a fiam találta meg a ládát! Csodaszép a nap bármely szakábán.
[Geoládák v3.9.6]

molnarviki0306 2021.03.27 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Giggking 2021.03.27 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Szabina83 2021.03.27 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

HyperT0m1 2021.03.20 15:40 - Megtaláltam
A szűk terület ellenére remek a rejtés! :)

Csalai 2021.03.20 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 3.67 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

taszleralmádi 2021.03.19 09:32 - Nem találtam meg
Első keresésünk, sajnos nem találtuk meg. Bár nagyon fura volt egy kápolna kertjeben kutakodni, így hagytuk is. [Geoládák v3.9.6]

MSzisz 2021.03.15 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

gerofik 2021.03.13 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Harmadik ládánk. Köszönjük a rejtést.

tgb 2021.03.13 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

szladoo 2021.03.13 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

dr.hola 2021.03.12 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kriszta205 2021.03.12 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Horváth Edit 2021.03.04 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Pókusz 2021.02.24 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

paujucus 2021.02.20 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Roza11 2021.02.19 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Fodfru 2021.02.14 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszönjük!

Zsutila 2021.02.14 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést ! Nagyon ötletes :) [Geoládák v3.9.6]

balazsz@ 2021.02.14 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

MZ/XX 2021.02.13 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Biti68 2021.02.07 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

betv 2021.02.07 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Csigabiga 2021.01.30 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.09
Levadászva! :o)
Adél napi kirándulás a keleti-medence körül.
A ládánál egy kesser-családdal találkoztunk. Azt mondták, ők csak játszanak, de nem logolnak, így nem tudtam meg, hogy kik voltak...
Mindenesetre, mivel én találtam meg a ládát, én is rejtettem vissza, hogy jó helyen legyen..

diosicsalad 2021.01.30 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

geojoda 2021.01.30 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Gyönyörű ez a templom. Az 1960-as években naponta erre jártam suliba de akkor ez nekem fel sem tűnt.

Kóborló94 2021.01.25 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.8]

vzolika 2021.01.24 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.64
Különleges ez a láda a számunkra. Párom dédapja, Medgyaszay István tervezte ezt a templomot. Meglepetésként hoztam el őt ide. Nézegettük előről, oldalról, majd mellette a padon írtam a logbookot, amikor megjelent a pap. Kiderült, hogy most nyitják mindjárt az ajtókat, és kezdődik a vasárnap esti mise. "Véletlen" szerencse, hogy meg tudtuk nézni belülről, és a misét is meghallgathattuk. Váltottunk pár szót a pappal is, aki a mise elején meg is jegyezte, hogy a tervező dédunokája is a sorok között van. :)

Köszönjük a rejtést!
Ajánljuk mindenkinek a templom és kápolna megtekintését, aki kíváncsi egy erdélyi-magyar stílusban megépített templomra! És a mise is nagyon jó volt, fiatalos a pap.

bumbika 2021.01.22 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Megtaláltuk!

aceespepee 2021.01.16 23:59 - Megtaláltam
megtaláltam Zsotyka és Zsozso94 társaságában :)

Zsotyka 2021.01.16 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, Aceespepee és Zsozso94 társaságában.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.10]

Palyvik 2021.01.16 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi

koro12 2021.01.10 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

jgyuri 2021.01.02 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.8]

joco12589 2021.01.01 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.83
Köszi a rejtést

Peterancsa 2020.12.31 16:46 - Megtaláltam
Ez is megvan! Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

akarair 2020.12.31 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Ricsi 77 2020.12.30 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.8.3]

Gubóék 2020.12.29 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ???? [Geoládák v3.7.6]

nbaggio 2020.12.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

4B17C0A7-2ED1-454B-B6C7-FDDACD46AB7181714435-0E9A-4765-8412-6ADD66674A41
FE8FD041-666C-4F09-A50A-66C8D88574ED 
Szappyék 2020.12.26 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

gergelyszabo 2020.12.05 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

TakacsReka 2020.12.05 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Gubirobi 2020.12.05 12:46 - Megtaláltam
Családi Mikulás láda keresés melletti gyors találat.
Takaros kis kápolna rendezett környezetben egy csodálatos platánfa mellett. Tetszett.
A logbook tele, jó lenne cserélni.
Köszönjük a lehetőséget!
Lefülelve! Bővebben később... [Geoládák v3.7.6]

bejáratszobor_1
szobor_2óriási platán
Kisbubi 2020.11.27 22:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

paidlp 2020.11.27 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Fogom! :)
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Túramacska 2020.11.27 09:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

cult 2020.11.18 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Áza 2020.11.10 10:00 - Megtaláltam
Köszönom a rejtést.

Twini 2020.10.30 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

mucik 2020.10.26 23:59 - Megtaláltam
Alsóörsről biciklivel.
Mucik, Panna, Juli és Bori

Lóri 2020.10.25 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

baggio 2020.10.23 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

szappy111 2020.10.10 09:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Iparvasutas 2020.10.08 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Aniko & Gyuri 2020.09.23 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

MeseRatkay 2020.09.20 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Felni 2020.09.20 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

levcsesz 2020.09.20 08:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

JenniMiki 2020.09.19 19:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.6.0]

e-Peti 2020.09.19 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Terrorizer 2020.09.19 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Micra73 2020.09.19 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Bakonyi ládázás Dr.Ladával.

IMG_20200919_132734IMG_20200919_133151
Tibort7 2020.09.13 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Stacee 2020.09.12 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Szombat délutáni ládázgatás a gyerekekkel.
Köszönjük a rejtést!

eazs 2020.09.12 13:18 - Megtaláltam
Köszönjük

vakond87 2020.09.10 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.21
Megvan.

IMG_20200910_170113IMG_20200910_170110
Szilágyiék 2020.09.08 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.07
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

DSC07840DSC07841
DSC07843DSC07844
erdei csiperke 2020.09.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Ok [Geoládák v3.6.0]

mizseicsaba 2020.09.04 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Meglelve

szoe 2020.09.04 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

BT_pro 2020.08.30 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Cerberus 2020.08.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.42
Megtaláltam! Gabival közös balatoni ládázás szlovén nyaralásból hazafelé levezetésként.

Köszönöm a rejtést!

IMG_1874 
Andi841205 2020.08.26 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

egynagyati 2020.08.26 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Nepi81 2020.08.23 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

BladeGee 2020.08.23 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

meck36 2020.08.22 13:27 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Petrukkio 2020.08.22 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Artemix 2020.08.22 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

szmoni 2020.08.21 23:59 - Megtaláltam
Harmadjára találtuk meg, 2019. augusztusában kétszer is, mert mindig elfelejtettük elolvasni a jelszót.
Köszönjük!

Gabsa5 2020.08.21 18:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

negyesigabor80 2020.08.20 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

pfelber 2020.08.20 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

tukus 2020.08.20 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

fecodat 2020.08.19 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget!
[g:hu+ 2.2.12]

Bobby Holmes 2020.08.18 15:13 - Megtaláltam
Anyukámmal néztük meg ezt a ládát, ő korábban járt már itt, én még nem. Nagyon szép a hely, tetszettek a szobrok és a láda is könnyen meglett. Köszönjük!

HUNGilby 2020.08.18 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

fkmaster 2020.08.17 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.35
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2020.08.17 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Rendszeres Mária út-járóként érdekes volt, hogy innen indul a zöld jelzés Sümeg felé.

MMarci 2020.08.16 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Köszönöm!

MJulcsi 2020.08.16 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Köszönöm!

Joanne 2020.08.16 16:03 - Megtaláltam
Gyorsan meglett, köszönjük!

Dyna22 2020.08.15 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Megtaláltuk

simontuce 2020.08.15 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

gandrasg 2020.08.14 11:29 - Megtaláltam
Gyönyörű a kápolna. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

agravz 2020.08.14 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Szuper, könnyen megközelíthető hely

Egyiptom 2020.08.14 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Köszönjük szépen. Sajnos a templom zárva volt.

B.füred vitorlázás 074B.füred vitorlázás 075
B.füred vitorlázás 077 
hosszueva 2020.08.12 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

H+W 2020.08.12 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

AronNora 2020.08.11 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Á&N [Geoládák v3.5.3]

Saragergo 2020.08.10 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

balazsg 2020.08.08 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Zsu1971 2020.08.07 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

vvivien128 2020.08.05 21:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

jove 2020.08.05 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

attila31 2020.08.03 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

czvetkkr 2020.08.01 07:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Rencsi_Monti 2020.07.31 09:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

TündImi 2020.07.27 20:02 - Megtaláltam
TündImi, Veszprém
Köszi :) [Geoládák v3.5.0]

Roxy1256 2020.07.26 21:28 - Megtaláltam
???? [Geoládák v3.5.0]

zulcsi 2020.07.23 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kisback 2020.07.23 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Drag 2020.07.23 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

pandala 2020.07.20 12:15 - Megtaláltam
Leleplezve. Köszönjük! [Geoládák v3.4.1]

Szaszacska08 2020.07.18 21:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Irtozom a pokoktol de ezt muszaj volt. [Geoládák v3.4.1]

Vliabzda 2020.07.18 21:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Schmauder Tamás 2020.07.16 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
OK

fodor8peter 2020.07.16 11:08 - Megtaláltam
Szép, gondozott hely. Láda rendben a helyén.

aszdogemakri 2020.07.15 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Köszönjük a rejtést!

H.B. 2020.07.15 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Fűre lépést tiltó tábla már nincs, a ládát a Herceg vigyázta, de hogy mi lehetett az eredeti rejtekhely, nem tudom.

brutte 2020.07.10 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Kaputyin 2020.07.06 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]
A szomszéd kutya nagyon megugatott és a fűre lépni tiltó tábla is bezavart a keresésben, de a hercegi segítség jól jött! :)

107535140_647046999227629_3471472187561111680_n108034537_3030713440297666_5104543049007775990_n
107517647_286757552525268_2004327160447148367_n 
katagonc 2020.07.03 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Köszi a rejtést!

szemlédi 2020.07.03 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszönöm a rejtést!

richard_szabo 2020.06.29 21:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

bazskas 2020.06.28 20:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

KovMat 2020.06.28 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.15
Csobbantunk egyet a Balatonban, aztán felkerestük ezt a ládát. Köszi! -.- --

nemesa 2020.06.27 12:51 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
Ez a láda volt a 200. találatom,úgyhogy külön élmény volt a keresés.
[g:hu+ 2.1.17]

berkopt 2020.06.26 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

SagiK 2020.06.25 09:00 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :)

nszk 2020.06.25 09:00 - Megtaláltam
SagiK társaságában

horvi28 2020.06.22 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

hyke 2020.06.22 10:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

katalinballago 2020.06.22 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!☺️ [Geoládák v3.4.1]

rakoskato 2020.06.14 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Zápor-zivatar előtti találat./Bokros teendő volt./Köszönöm.

Mai95 2020.06.14 13:04 - Megtaláltam
Vittorioval akartuk megkeresni a ladat,de nem lehetett fure lepni . Ezert kernenk kep alapjan a talalat elfogadasat. Koszonjuk [g:hu 1.6.7]

[Jóváhagyta: petyo11, 2020.07.13 19:36]

DSC05164DSC05165
DSC05167 
vittorio 2020.06.14 13:04 - Megtaláltam
Mai95-tel nem akartunk kesserösvényt taposni a friss gyepbe, így kérjük a képek alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: petyo11, 2020.07.13 19:37]

-1-2
-3 
Mivol 2020.06.11 21:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget.
'Fűre lépni tilos', így nem jutottunk a Herceg közelébe. Fénykép alapján kérnénk az elfogadást. Köszönjük! [g:hu 1.6.3]

[Jóváhagyta: petyo11, 2020.06.15 19:49]

20200611_12033120200611_120513
20200611_120518 
letya2 2020.06.07 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

S13 2020.06.06 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :D [Geoládák v3.4.1]

Zugi 2020.06.01 19:05 - Megtaláltam
Ma egy kicsit Balatonalmádiban ládáztam, és ezt a helyszínt terveztem mai utolsó találatnak. Azzal azonban nem kalkuláltam, hogy a kápolnában a mai pünkösdhétfőn éppen akkor kezdődik este 7-kor szentmise, amikor odaértem. Feltételezem a koronavírus óvintézkedései miatt vagy nem fért be minden hívő a kápolnába, vagy néhányan direkt elővigyázatosságból de kívül, padon, székeken foglaltak helyet és onnan hallgatták a misét. Ebből kifolyólag sok ember szeme előtt és az előttem logolók által is említetten jelenleg fűre lépési tiltással együtt esélyem sem volt megközelíteni a rejtést.

Kérném szépen ezen indokok és a mellékelt fotók alapján a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: petyo11, 2020.06.15 19:58]

101771086_250276722892824_418323668532199424_n101471720_1341096432947480_4839163313378033664_n
101405419_316483326034986_5363383446452305920_n101508550_2603014336579481_4577456507762769920_n
jageeer 2020.06.01 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.05
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Rézangyal77 2020.05.31 14:24 - Megtaláltam
Most gyepszőnyegeztek, kérik, nem fűre lépni! Némi ugribugri szükségeltetik így a megtaláláshoz. Köszönöm a rejtést!

erdélyiek11 2020.05.30 12:37 - Megtaláltam
Köszi

SzabEdAn 2020.05.30 12:34 - Megtaláltam
Meglett köszönjük

EndIvett 2020.05.29 20:48 - Megtaláltam
A láda környezetét épp akkor csinosították a kertészek, mikor ott jártunk. A gyepszőnyeg szép lesz, de sajnos így a ládához nem fértünk hozzá. Szeretnénk a fotónk alapján elfogadtatni a találatot. Köszönjük!

[Jóváhagyta: petyo11, 2020.06.15 19:59]

101395840_368989427392863_7489858708600520704_n 
Horec 2020.05.24 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Dorina&Dávid [Geoládák v3.4.0]

queizt 2020.05.23 19:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

uzolee 2020.05.23 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! NFC adva [Geoládák v3.3.2]

Nona17 2020.05.23 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Marci és Anya 2020.05.23 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v3.3.2]

adamszky 2020.05.23 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

aristo 2020.05.21 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

keseru 2020.05.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Z-M-an 2020.05.18 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

akogesy 2020.05.17 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kiralyek 2020.05.17 11:20 - Megtaláltam
Megvan!

mazsola069 2020.05.16 11:04 - Megtaláltam
szmájlira cserélve, mától ez is rámvigyorog.:-) [g:hu 1.6.4]

Adriennnsmith 2020.05.15 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ????
Köszönöm az élményt [Geoládák v3.3.2]

Lia és Sanci 2020.05.09 23:59 - Megtaláltam
Kérnék a kép alapján az elfogadást. Amikor ott voltunk sokan mászkáltak, ezért nem kerestük meg a ládát.

[Jóváhagyta: petyo11, 2020.07.13 19:38]

famászóbáró 2020.05.08 14:54 - Megtaláltam
Köszönöm!
[g:hu+ 2.1.15]

fiser 2020.04.30 19:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.52
-

vasanitsl 2020.04.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszönöm a rejtést!

Olcsika_22 2020.04.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.48
Nagyon jó volt megtalálni, köszönöm! (a herceghez NAGYON közel ?)

Fazekasék 2020.03.20 18:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, megtaláltuk!!

Pzoli 2020.03.15 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zoll 2020.03.02 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszönjük a rejtést! Andi, Zoli

Photographer 2020.03.01 11:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Már többször jártunk itt, viszont most kifejezetten a ládáért tértünk vissza. A Kápolnát éppen szépítik, de ott jártunkkor nem dolgoztak.
Köszi a rejtést!

IMG_20200301_110008IMG_20200301_110017
IMG_20200301_110251IMG_20200301_110138
IMG_20200301_110245 
Takácsúr 2020.02.16 08:57 - Nem találtam meg
Kezdődött a mise. Plusz az építkezés. Munkás lett volna. Legközelebb.

20200216_090028 
kitkat0123 2020.02.15 19:03 - Megtaláltam
Pár éve körbejártam már Veszprémet, akkor a hus ládák kimaradtak, most sikerült bepótolni. Szép város, szép időben, szuper társaságban. Veszprémből az új comos sorozatot köbetve Alsóörsre értünk, ahonnan pedigberre mentünk haza.

Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.3.2]

hgabi 2020.02.09 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.77
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A koordináták máshova mutatnak. [Geoládák v3.3.2]

*Vica* 2020.02.03 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

voroscsalad 2020.02.02 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

bm 2020.02.01 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kefe 2020.01.29 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.54
Köszönöm

kiviki 2020.01.11 17:32 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a rejtést :) [g:hu 1.6.5]

geoládászok 2020.01.06 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Ohana 2020.01.05 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

Ampulla 2020.01.04 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

hacsabi 2020.01.01 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

utigabi60 2019.12.30 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Korigumi 2019.12.28 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

AtiGabi 2019.12.13 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Köszönjük!

KlimaTamás 2019.12.08 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Andi2791 2019.12.08 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Lindisti 2019.12.08 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Vödörvölgyi Mikulás túra után egy kis kikapcsolódás :)

sakter 2019.12.01 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ydnad 2019.11.01 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

deva 2019.11.01 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

B@lu 2019.10.28 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltuk!
Köszönjük a lehetőséget!

Gergő ,Ákos, Kati, Balu

MrenkoSara 2019.10.28 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Brumi 2019.10.28 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

krisz17krisz 2019.10.26 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ratagi 2019.10.26 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

DSS és Szandra 2019.10.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Megtaláltuk, köszi a rejtést. :)

Lehelbogi 2019.10.23 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! WANDERER87 társaságában.
[Geoládák v2.2.5]

Rob69 2019.10.22 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fafa 2019.10.20 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Vigyázat! Veszélyes anyagok !

GRegina 2019.10.20 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DaveCPF 2019.10.19 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pötyimiki 2019.10.16 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ábrahám3 2019.10.13 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

katica 2019.10.12 08:15 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.6.1x]

kovigaga 2019.10.04 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sütike222 2019.09.28 23:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kész! 2019.09.28 17:06 - Megtaláltam
Kész! Köszönjük a rejtést!

kilali 2019.09.25 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

nagyutazo 2019.09.11 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük :)

taheja 2019.09.05 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Palacsinta 2019.09.03 18:10 - Megtaláltam
A Palacsinták kibővültek és 8 év után visszatértek :) [Geoládák v2.2.5]

Zsoland 2019.08.31 13:29 - Megtaláltam
Ezt a ládát már kerestük két évvel ezelőtt, akkor nem, most szerencsénk volt, megtaláltuk, köszönjük. [Geoládák v2.2.5]

sergeant 2019.08.30 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :)Tele hangyával minden! :( [Geoládák v2.2.5]

Klari2006 2019.08.29 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Sánta8 2019.08.29 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Feci 2019.08.24 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!!

ozzmosis 2019.08.21 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fcsaba 2019.08.19 20:40 - Megtaláltam
A balatonalmádi Wesselényi strand már a gyerekek egészen pici koruk óta nagy családi kedvenc, így most sem volt kérdés, hogy melyiket célozzuk meg a késő délutáni, 32 fokos melegben. A csobbanás után míg a többiek fagyiztak, és felkerestem ezt a ládát. Szép templom, köszönöm a rejtést!

Lovi0312 2019.08.19 09:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bgecco 2019.08.18 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

norgraph 2019.08.18 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lucannuss/Debreceni Nyuszik 2019.08.14 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Imperator Csaba 2019.08.08 23:04 - Megtaláltam
+Van! Köszi :) [Geoládák v3.5.3]

Norbee97 2019.08.08 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.06
Vakáció bérlet 2019 12/75.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Itt nem töltöttem túl sok időt, sőt, igazából tervben sem volt
dolog, csak késett a vonat, és így kicsit módosítottam a programon. A területen felújítás zajlik, így is szerszámok között kellett közlekednem, nem biztos hogy sokáig kereshető marad a láda. Amúgy a rejtés egyszerű, és mégis kreatív. :) [Geoládák v2.2.5]
1142.

IMG_20190808_151935IMG_20190808_152001
IMG_20190808_152026IMG_20190808_152259
Ich.. 2019.08.04 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190804_113359IMG_20190804_105722
IMG_20190804_105631IMG_20190804_105131
IMG_20190804_105118IMG_20190804_105115
tfmb 2019.07.31 09:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]

gmajoros80 2019.07.27 20:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

féjéri tamás 2019.07.27 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nzsola 2019.07.27 08:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

petrot81 2019.07.26 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Tavaly már jártam itt, de akkor egy iskolás csoport miatt elnapoltam a keresést. Most egy balatoni/kapolcsi hétvége során útba ejtettük a Herceget :) [Geoládák v3.0.0_beta_6]

Kincskeresők 
gizike 2019.07.25 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk :) Köszönjük.

Dino String Quartet 2019.07.24 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Épp felújítják a kápolnát, így nem engedtek be, de kívülről is szép. Köszönjük a rejtést!

IMG_20190724_155814IMG_20190724_160224
pocok5 2019.07.22 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

TJ 2019.07.21 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

CsKaroly 2019.07.19 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Nuca 2019.07.19 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kraftwerk 2019.07.19 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lencsilyany 2019.07.13 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A rejtő segítségét ezúton is köszönöm, az eső nem könnyítette meg a dolgunkat, de megvan :) [Geoládák v2.2.5]

balatom 2019.07.12 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.6.2y]

rekettyei5-ös 2019.07.08 21:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.20
köszönjük!

vadalma28 2019.07.07 14:00 - Megtaláltam
Köszi! :)

orszagoskek 2019.07.05 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda egyáltalán nem volt takarva. Rátettem az alatta lévő két követ, de túl sokat ez sem ért. Tamás [Geoládák v2.2.5]

P&L 2019.07.03 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

álomfogók 2019.07.02 19:00 - Megtaláltam
Balatonfelvidéki zárónap füredi és Almádi környéki ládákkal.
Ezek már a délutáni fürdőzés után.

zema51365 2019.06.24 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Gyerekeknek minden megtalálás nagy öröm???? [Geoládák v2.2.5]

duranyikd 2019.06.23 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

csacsicsiga 2019.06.17 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

R-Gyu 2019.06.10 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

geri83 2019.06.09 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Borzaska 2019.06.01 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Borzaska & LRDR [g:hu 1.6.2y]

nfmate 2019.05.25 06:47 - Megtaláltam
Reggeli előtti séta. [Geoládák v2.2.5]

gst76 2019.05.10 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

StellaDeFrász 2019.05.04 17:44 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Felső-Horváth Barbi 2019.04.22 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsofka_Tom 2019.04.20 13:47 - Megtaláltam
Idei első balatonparti tekergésünk alkalmával. [Geoládák v2.2.5]

krumplifej 2019.04.19 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Megtaláltuk.

RED75 2019.04.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Köszönöm a rejtést!

IMG_20190417_150115 
molnarattila 2019.04.14 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Molnár család, Inez, Félix, Kata és Attila [Geoládák v2.2.5]

divi 2019.04.13 12:35 - Megtaláltam
Kryptonnal, Zazival és Indigoval megtaláltuk.

krypton 2019.04.13 12:35 - Megtaláltam
Divivel, Zazival és Indigoval megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

sys 2019.03.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltam,köszönöm

texmex 2019.03.15 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kingcorn 2019.03.15 13:42 - Megtaláltam
Ez is megvan! Köszi! [Geoládák v2.2.5]

Appa Cukki 2019.03.15 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Szép környezet, szép történet. [Geoládák v2.2.5]

zoltot 2019.03.09 14:05 - Megtaláltam
A láda rendben van.
TFTC!

IMG_20190309_140733_HDRIMG_20190309_140748_HDR
IMG_20190309_140754_HDR 
uvegeskornelia 2019.03.04 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

henger1 2019.03.04 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gropius & Ruffy 2019.03.03 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! (Geoládák v2.2.5)
Ládázás és séta a környéken, és a Balaton-parton.

Oda megyünk 
mnoresz 2019.02.25 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BaDó17 2019.02.17 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Nagyon be kellett mászni de a rejtés jó. [Geoládák v2.2.5]

Domika87 2019.01.27 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

turzovivi 2019.01.26 18:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bittmann 2019.01.05 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

antonia03 2019.01.04 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kir6 2018.12.31 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]
Van benne egy utazó.

Lívi&Szabi 2018.12.28 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük :)

Lacza és Tádé 2018.12.27 12:59 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kcsaba82 2018.11.24 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

~EI~ 2018.11.15 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tompika & Pimpike 2018.10.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.26
Köszönjük a rejtést!

noybi 2018.10.22 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szabi176 2018.10.22 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vliptay 2018.10.20 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

13 2018.10.20 13:43 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

eFeS 2018.10.20 09:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

zoo_lee+Edit 2018.10.13 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Edittel közösen.

esztelneki 2018.10.10 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést, a lehetőséget. [g:hu 1.6.0g]

Fabox 2018.10.06 13:26 - Megtaláltam
Meglett! [Geoládák v2.2.4]

GeOrsi 2018.10.06 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

FenyoatA 2018.10.06 13:24 - Megtaláltam
Kicsit azért keresgéltük, de csak meg lett! [Geoládák v2.2.4]

aresz 2018.10.03 09:23 - Megtaláltam
Köszönjük szépen :) [Geoládák v2.2.4]

johnnycache 2018.09.30 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.80
Köszönöm az élményt!

Ajtony 2018.09.30 12:40 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

Zerind HUN 2018.09.30 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.12
Először úgy gondoltam, hogy nem különösebben ládaérdemes hely ez, hiszen semm érdekes nincs a kápolnában, de utólag a leírásba belenézve azért már látom, hogy azért van itt is érdekesség.

HRita 2018.09.29 09:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szaszkievics 2018.09.29 09:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Balatonfelvidéki Kéktúra közben ez a rejtés és a szuper látványosság is útba esett, le is vadásztuk, HRita, KesserHercegnővel!
Csodás, panorámás két napot töltöttünk el, Balatonalmádi és Balatonfüred között!
Köszönjük!

FoxRacingBoy 2018.09.27 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Saci,Betti,Milán [Geoládák v2.2.4]

ZoliQua 2018.09.22 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

IMG_20180922_144430 
VaVi 2018.09.21 19:25 - Megtaláltam
köszi :)

MoGeMaP 2018.09.09 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mape72 2018.09.09 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Trükkös!! [g:hu 1.5.4]

Piró 2018.09.02 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Fűzfőről hazafelé ezt is bezsebeltük!

Maszat1 2018.08.29 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kisscsaba.repair 2018.08.27 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Váradi Csaba 2018.08.27 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

geolady 2018.08.26 12:45 - Megtaláltam
Az idő elromlott, de egy rövid séta pont belefért, hogy felkeressük ezt a helyet.

Köszönöm a lehetőséget.

IMAG9601_BURST002IMAG9610
scele 2018.08.22 11:32 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

fonila 2018.08.15 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

RichieRics 2018.08.14 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
-

Đorka 2018.08.14 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
-

Ifkovics_család 2018.08.10 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Tonicka 2018.08.06 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Majdnem kifogott rajtunk, de végül meglett, elég trükkös egy kis láda :p

Kisske1112 2018.08.06 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Trükkös volt :) [Geoládák v2.2.4]

bananna 2018.08.06 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kitartást hozzá, nem könnyű [Geoládák v2.2.4]

gyalogk 2018.08.06 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

szikizso 2018.08.02 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megtaláltam. Fürkészéseim során ez volt a 464. láda [g:hu 1.5.4]

gycaa 2018.08.02 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

A&D Co. 2018.07.27 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 1.17 súly: 2.18
MEGTALÁLTUK

tapiapi 2018.07.24 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Szóval folytatódik az ámokfutásom, vesszőfutásom. A láda előtt elfelejtette az autóm, hogy van indexe, reflektora, féklámpája. A füredi márkaszervíz kedvesen két hét múlva vállalta. Én az autóanalfabéta elővettem a leírást, kikerestem hogy néz ki a biztosítéktábla, stb,stb. De a ládát nem találtam meg. Ennyi jelszó nélkülim még nem volt....

[Jóváhagyta: petyo11, 2018.07.26 14:40]

20180724_154721 
Mary&Advent 2018.07.24 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

csibug 2018.07.23 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

fmark 2018.07.23 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltuk a Csipet Csapattal!

BLUEway💙2016! 2018.07.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Útközben beugrottunk ezért a ládáért is. THX.

gyetger 2018.07.21 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.5.4]

2Szaki 2018.07.21 14:04 - Megtaláltam
Trabis Balatonkör közben begyűjtöttük, köszönjük! :)

Zsizsi60 2018.07.15 20:19 - Megtaláltam
Köszi a rejtest

tevelady 2018.07.13 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyoval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hegyo 2018.07.13 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 4 /Rejtés:.4 /Web: 4 [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

JAck:66: 2018.07.08 17:26 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.0a]

Lady Me 2018.07.08 17:25 - Megtaláltam
Családi kirándulás során ezt is megtaláltuk.

balazslaklia 2018.07.06 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

LIRENA 2018.07.04 20:09 - Megtaláltam
Köszönjük!

Kishercegek 2018.07.04 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

llaci1 2018.07.02 09:49 - Megtaláltam
Nem volt egyszerű, de meglett. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

rágcsa13 2018.06.18 20:20 - Megtaláltam
Nagyon nehéz volt. Már majdnem feladtuk, de az utolsó pillanatban Szárnyaló Sas megtalálta. Nem rossz láda.

Toriék 2018.06.03 14:45 - Megtaláltam
Koszi a rejtest

Remete 2018.06.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszönjük a rejtést.

Kiaribua 2018.06.01 17:07 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

bani 2018.05.31 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! :)

arnoldlaszlo 2018.05.26 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Na ez érdekes... az alkalmazásból 3x is hibaüzenettel visszadobott, nem fogadta el a jelszót. Azt gondoltam, hogy valami karakterbeviteli probléma lehetett.
Aztán hazaérve látom, hogy mégicsak megtaláltam :D

Köszi a rejtést.
Nem volt egyszerű megtalálni, de sikerült.

S&B 2018.05.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.71
Tegnap nem találtuk meg, mert valaki más is arrafelé sertepertélt, de ő sem találta meg, mert muglinak gondolt minket és eloldalgott. Utólag is elnézést! :)
Balatonalmádi nekünk nagyon tetszett, visszajövünk.

IMG_0505IMG_0485
Mizo6869 2018.05.19 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Zoli. [Geoládák v2.2.3]

MészárosCsalád 2018.05.19 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

csattila87 2018.05.12 17:46 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

roko1821 2018.05.12 17:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Pety&Poty 2018.05.07 16:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

A Herceg magányosan áll
Az örökzöld fenyők között,
S talán csak egy percre vár,
De kőszobor szíve őrök.

Alex és Rami 2018.05.06 19:42 - Megtaláltam
Köszönjük :)

pappcsalád 2018.05.05 08:00 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.4]

ivigeo 2018.05.01 16:21 - Megtaláltam
Mivel az oldal leírásból eltűnt, hogy mit keressek, ezért rejtői iránymutatást kellett kérnem.
Köszönjük.

Famágus 2018.04.14 09:30 - Megtaláltam
Penny parkolóban hagytuk az autót, séta a kápolnához. Elég hamar megtaláltuk, mise volt, csak bekukucskáltam .. Oldfoxxal köszönjük! Szép környék, jó rejtés :-)

DSC01492DSC01493
DSC01495DSC01497
oldfox 2018.04.14 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

morph 2018.04.06 09:01 - Megtaláltam
Balaton-felvidéki Kéktúra harmadik napjának reggelén hiába kerestük, nem találtuk. Nagyon szép, rendezett hely, köszönöm, hogy megmutattad!

[Jóváhagyta: petyo11, 2018.08.25 13:59]

20180406_09094520180406_090938
20180406_090926 
Pimpi69 2018.04.02 22:45 - Megtaláltam
köszönöm.

EmesESE 2018.04.01 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.26
Megtaláltuk. 🙂 🚗
A husvéti hétvégét Balatonfüreden és mimással mint ládázással tötöttük. A 4 nap alatt változékony időben kerestük meg a rejtekeket. Összesen 29 ládát gyüjtöttünk össze.
Közös találat HOLDFÉNY kessertársainkal.
Kölcsönös egymás figyelése, rejtő felhívása, hajd kesser társunk kislányának láda fellelése után közös logolás.
Köszönjük a lehetőséget. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Holdfény 2018.04.01 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Húsvét vasárnap délutáni sétánk közben Anna ügyesen megtalálta az alaposan elbújtatott ládát. Köszönjük szépen! :) Találkoztunk Emilioval és ESErikával is.

IMG_20180401_163824IMG_20180401_163945
IMG_20180401_164508IMG_20180401_164231
IMG_20180401_165228 
kasap 2018.03.16 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

alarc 2018.03.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Kellemes Almádi kirándulás, sajna a láda nem lett meg:(

[Jóváhagyta: petyo11, 2018.03.18 10:48]

IMG_20180315_121919IMG_20180315_121852
IMG_20180315_121801 
GeoPatikuS 2018.03.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.53
"Jelszó nélküli megtalálás"

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.05.04 15:34]

GC0819GC08192
lembo 2018.03.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Úton Siófok felé GeoPatikuS-sal közösen kerestük meg. Kb. fél óra keresés után feladtuk. sajnos a rejtővel csak később sikerült beszélni, így már nem derül ki, hogy csak mi voltunk ügyetlenek, vagy nincs meg a láda. A képek alapján kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: petyo11, 2018.03.18 10:49]

E5kQNRy8RSiNgJNraymZ4Q2kAImx2uTN+z8X3kNQHqMg
raticu 2018.02.26 11:37 - Megtaláltam
Megtalaltam. Köszi a rejtèst.

szabilkó 2018.02.26 11:37 - Megtaláltam
Megtalàltam.

targonczas 2018.02.24 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Feri0705 2018.02.17 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tiktak 2018.02.10 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Többszöri nekifutásból de meglett! A temetőbe menő néni kicsit furcsán nézett... :-) Köszönjük!

É&B 2018.02.05 19:06 - Megtaláltam
..

hetyeis 2018.01.28 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) Már majdnem feladtuk a keresést, de aztán felbukkant. A tető színe miatt jól rejtőzik. :) [Geoládák v2.2.2]

bimbee87 2018.01.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.70
Telefonon egyeztettem a rejtővel, sajnos alapos vizsgálat után sem találtam meg a ládát. Látom másnak sikerült... :)
Kérem a kép alapján a találat elfogadását!

Köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: petyo11, 2018.02.01 09:32]

Köszönöm

IMG_20180128_155513 
zöldek 2018.01.27 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

VINAX 2018.01.20 07:18 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.2]

papamaci66 2018.01.14 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

SierraLima 2018.01.07 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PAncsi 2018.01.07 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ákos68 2018.01.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.49
Köszi a rejtést szép kis kápolna a jászol is aranyos volt

ballasz 2018.01.06 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
A GPS a szoborhoz mutatott, és ott is kerestem a két tujánál, de nem volt kedvem feltúrni mindent. A borostyánt is végignéztem.
Lehet, hogy ott van a láda, de még több másik ládát is meg akartunk keresni, úgyhogy továbbálltunk.
Nekem sajnos kevés információ volt, hogy közelebb van a szoborhoz.
Esetleg még meg lehetne adni, hogy a földön vagy a tuján, és mekkora ládát kell keresni.

Délután visszajöttünk inkább misére, és megnéztük a templomot is. Tényleg nagyon szép, és egyedi, még nem láttam ilyen keresztutat a falon. Érdemes megnézni.

[Jóváhagyta: petyo11, 2018.02.01 09:33]

DSCF1249DSCF1248
Csurgoek 2018.01.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Köszönjük a rejtést!

forgabi 2018.01.01 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tomilly 2017.12.31 14:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megleltük.
BUÉK!

sinus90 2017.12.27 11:20 - Megtaláltam
Ma meglátogattam Elzát és együtt keresgéltünk ládákat. Az egyik szuper unokája is velünk tartott.
Korábban is jártam itt, de akkor még nem kerestem ládát.
Kis keresgélés után lett meg a láda. Hagytam benne egy sk. karkötőt.
Köszi a rejtést!

-1-2
Szemán 2017.12.26 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nemi91 2017.11.05 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Nitusz 2017.11.05 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

emiGrant 2017.11.03 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
10/1. Mai napunk első ládája és rögtön egy ládajavítással kezdtünk. Miután megbeszéltük a rejtővel, együtt találtunk neki új helyet és kiraktuk együtt az új ládát. Nagyon tetszett a templom, kezdek rájönni, hogy errefelé szép vörös követ bányászhatnak valahol, mert sok vörös templom van mindenütt. Sajnos zárva volt, így bemenni nem tudtam, de majd legközelebb. Remélem, hogy a láda ezentúl hosszú életű lesz.

-1-2
-1-2
-3-4
gab.szalontai 2017.09.29 15:20 - Megtaláltam
Így jár az, aki csak akkor néz utána a neten a láda állapotának, amikor 10 perce nem találja a ládát. Ha van lehetőség a képek alapján a jelszó nélküli megtalálásnak, annak örülnék. Köszi!

[Jóváhagyta: petyo11, 2017.10.11 10:12]

20170929_15193820170929_151955
20170929_152028 
mackopar 2017.08.20 12:35 - Megtaláltam
Tisztelt Ládatulaj

Szeretnénk kérni a ládanegtalálást a csatolt képek alapján.
Köszönöm.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.10.09 20:04]

IMG_4788IMG_4789
vViktor 2017.07.29 14:39 - Megtaláltam
BFK túra közben. Látom, hogy beteg, de útba esett. :-)

"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.09.17 17:34]

20170729_075929 
joco64 2017.06.17 11:20 - Megtaláltam
Csak utólag tudtam meg, hogy a láda beteg, így minden tuját végignéztem.
A mellékelt fényképek alapján, ha lehet, kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: petyo11, 2017.07.08 12:38]

IMG_20170617_090010IMG_20170617_090019
IMG_20170617_090023 
-Mike- 2017.06.16 10:32 - Egyéb
Mint ládadoki a geoládát utolsó logjai vizsgálata alapján és a rejtő inaktivitása miatt betegre állítottam.
Email-t küldtem a rejtőnek.

iMagination 2017.06.09 13:15 - Megtaláltam
Köszönjük, sajnos a ládát nem találtuk meg, kérnénk a jóváhagyást.

[Jóváhagyta: petyo11, 2017.06.11 10:36]

IMG_20170609_131538 
Pongi57 2017.06.04 05:52 - Megtaláltam
A ládát nem találtam. Kérnem a jelszó nélküli megtalálás elfogadását a mellékelt képek alapján. Köszi. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg] Update itthonról: Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy eléggé kora reggeli órán jártam arra. Láttam, hogy a templom kertre néző ház ablakai nyitva, a vánkosok kitéve, tehát szemmel láthatóan friss reggeli készülődés közepette kezdtem volna kutakodni az örökzöldek között. Olvasva a korábbi logokat valószínűnek tartottam, hogy én sem lelem, így nem is igen tettem konkrét kísérletet a megtalálásra. Ha ezeket a részleteket megismerve úgy döntesz, hogy nem fogadod el, semmi gond, tégy belátásod szerint.

[Jóváhagyta: petyo11, 2017.06.06 20:30]

GC0819_2017064055137GC0819_2017064055208
Rubor 2017.05.27 20:00 - Megtaláltam
Tavaly már jártunk itt, de hosszas keresés után sem találtuk a ládát. Most Balatonalmádiban töltünk két napot, lesz időnk visszatérni. A tuják alatt összegyűlt a vastag avar, ismételt hosszas keresés után sem találtunk rá a kis méretű ládára. Kérem a képek alapján az elfogadást.

[Jóváhagyta: petyo11, 2017.05.31 11:17]

20170527_20313720170527_203201
20170527_20325420170527_203714
Frentzen 2017.05.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Sajnos nem jártam sikerrel. Már harmadjára jöttem keresni ezt a ládát sajnos nem sikerül becserkészni. Először tavaly nyáron voltam itt. Akkor ültek a közeli padon, és nem tudtam megközelíteni a helyszínt. Majd télen jöttem, talán egy Vasárnap 17 óra körül azthiszem és nagyon sokan jöttek misére. Nagyon forgalmas volt, újfent sikertelenség. Ma újra megpróbáltam én balga, és csak a helyszínen néztem meg a logokat. Ketten már nem találták és én se.
Képek alapján kérném az elfogadást.

[Jóváhagyta: petyo11, 2017.05.18 09:21]

Köszi😀

20170514_14000620170514_140040
totya99 2017.05.01 16:00 - Nem találtam meg
Ott voltam, de sajnos a ládát nem találtam meg!

pergola 
Reni Peti 2017.04.29 13:00 - Megtaláltam
A helyszínen voltunk. Beszéltem telefonon a rejtővel. Sajnos a láda nem volt ott. Képet töltök fel és szeretném kérni a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: petyo11, 2017.05.05 10:42]

IMG_20170429_125000 
adyca 2017.04.23 00:00 - Megtaláltam
Szép hely!

Kertész család 2017.04.17 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

Miktek&Szilvi 2017.04.16 16:50 - Megtaláltam
OK.köszönjük.

pisznice 2017.04.16 15:15 - Megtaláltam
Egyik kedvenc városom és egyik kedvenc túraútvonalam visz el a láda mellett. (Balatoni Kéktúra)
Köszönjük a rejtést.

ystray 2017.04.15 20:19 - Megtaláltam
Megvan :)

Judit és Béla 2017.04.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
Megtaláltuk.

David2012 2017.04.09 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

baluka 2017.04.09 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hartyi 2017.04.08 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Könnyű találat volt! Köszi!

art 2017.04.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.51
Köszönjük! Fiam első ládája:-) Annyira felbuzdultunk rajta, hogy a jelszóért vissza kellett menni:-)

KJ & GM 2017.04.08 12:10 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J11_3006J11_2999
J11_3000J11_3001
Paul 2017.04.02 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

VillamGyorsLovak 2017.03.26 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést!

KP1965 2017.03.26 10:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
A Balaton Szupermaraton alatt, a futások után két nap alatt nyolc láda lett begyűjtve, ez volt a hatodik. Még a parkolóban, a kocsiban ülve épp a koordinátákat akartam beütni, mikor felnéztem és pont szemben ott volt a képen látható templomtorony. :)

foximaxi 2017.03.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Köszönjük.

Zlatnik_A 2017.03.12 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

povyagi 2017.03.12 05:47 - Megtaláltam
o/ hurrá, megvan! [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2017.03.12 05:46 - Megtaláltam
"Fox in the box. Did you ever hear about the fox in the box?" [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Myself 2017.03.11 23:28 - Megtaláltam
köszi

GYEZegzug 2017.02.23 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Nagyszerű időben kettő napos kirándulás Tarsolyos barátommal. Köszi szépen a lehetőséget.

P_20170223_124157P_20170223_124305
P_20170223_124225P_20170223_124318
ha2 2017.01.30 10:00 - Megtaláltam
Szép hely.

025023
carmin 2017.01.22 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.46
Köszönjük a rejtést.

DSC09469DSC09480
feldelaci 2017.01.21 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

feldefanni 2017.01.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam.

bmxlacko 2017.01.21 13:00 - Megtaláltam
megvan!

becko 2017.01.20 08:20 - Megtaláltam
Tihanyba menet néhány könnyen elérhető pontot is begyűjtöttem.

zsorzs 2017.01.09 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.37
Tetszett a tó!

Szejbi 2017.01.06 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Köszi a rejtést!

WP_20170106_13_30_48_ProIMG_2135
AtiÁk 2016.12.30 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Seres Péter 2016.12.30 12:33 - Megtaláltam
1002. ládám

imageimage
ludvig 2016.12.30 11:00 - Megtaláltam
kicsit ráléptünk az örökzöldre

Pumba9 2016.12.30 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2016.12.30 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sotatyigák 2016.12.29 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Cubis Gold 2016.12.29 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mama és Papa 2016.11.28 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Nagyon kedves hely. Kis segítséggel meglett a láda is. Köszönjük.

Raczky család 2016.11.27 16:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ancs 2016.11.27 08:46 - Megtaláltam
GCWALK#9 előtti találat.
Annyira szerencsénk volt, hogy logolás után megnézhettük magát a Szt. Jobb kápolnát is, illetve hallhattunk róla rövid ismertetőt.
Számtalanszor voltam már Almádiban, de ez eddig kimaradt.
Köszi

20161127_083645_HDR20161127_083656
20161127_08373020161127_083754
20161127_08380620161127_084221
20161127_08425920161127_084500
Endresz_család 2016.11.26 11:00 - Megtaláltam
megtaláltuk, köszönjük.

IMG_5025 
Kogerj 2016.11.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Jó lett volna látni a kápolnát belülről is. Szép helyszín.

Gabeszosz 2016.11.04 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.83
(GPS nélküli találat)

Egy rövid séta keretében megtaláltuk!

Gabeszosz

pegasus_mv 2016.11.04 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.74
Köszönöm a rejtést.

dzoli1 2016.11.01 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

-vargas- 2016.11.01 08:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Süti1 2016.10.31 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

laszloze 2016.10.23 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Egy hosszabb balatoni ás Balaton körüli kirándulás alkalmával kerestük fel azt a ládát.
Köszönjük a rejtést!

M&Ms 2016.10.22 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.72
Köszönöm a rejtést!

kutfej.zo 2016.10.09 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

MedvegyT 2016.10.08 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nagyi11 2016.10.01 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam! :D

WP_20160930_12_52_46_Pro 
Balázs1984 2016.09.26 23:59 - Megtaláltam
:-)

Pajzsika 2016.09.19 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2016.09.19 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

Kata64 2016.09.16 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Megtaláltam! Kicsit nedvesek a logfüzetek, az őszi esők előtt ki kellene szárítani, a doboz teteje meg van repedve. Feltöltöttem ajándékokkal :-)

gege68 2016.09.11 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

TD Adventure 2016.09.10 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.73
Izgalmas volt sotetben.

BaZseLi 2016.09.10 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megvan, köszönjük!

Attca 2016.09.03 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam biciklizés közben Gottával. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GC0819_2016093163653.jpgGC0819_2016093163741.jpg
GC0819_2016093163804.jpg 
Mgota 2016.09.03 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vajasfok 2016.08.29 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

Vincenzo65 2016.08.28 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Sajnos csak bekukkantani tudtunk.

Fleur 2016.08.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük! :)

kmatija 2016.08.27 08:27 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, a Balaton körtúránk során megkerestük.

fobizan 2016.08.27 08:27 - Megtaláltam
Balaton körtúra közben megtalálva.

bbokonon 2016.08.26 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
GCKSZ2-től bringás találat.
Szerencsém volt, mert éppen az udvaron cigarettázott a gondnok (?) és kérésemre kinyitotta a templomot és a kápolnát is. Érdemes megnézni az erdélyi stílusú templombelsőt, az ereklyék a kápolnában pedig lenyűgözőek.
Külön értékelem a rejtő erőfeszítését, hogy ilyen városi, frekventált helyen is hagyományos ládát rejtett.

gyulaicsalad 2016.08.25 17:45 - Megtaláltam
Megtalálása, köszönjük szépen!

Bigzoli 2016.08.21 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2016.08.21 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ágikával Balatonalmádi kirándulásunk 1. találata a háromból :)
Köszi a rejtést!

SandorCsaba 2016.08.20 16:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

KataJani 2016.08.20 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Zöldsportos vitorlás hétvége alatt. Mivel nem lehet vízen megközelíteni a helyet, ezért reggeli után gyalog vágtunk neki. Nagy volt az ünnepi készülődés, ezért a ládát nem keresgéltük. A templom és a kápolna szép volt.
Kérjük a megtalálás jóváhagyását.

[Jóváhagyta: petyo11, 2016.09.11 09:04]

TemplomHarangtorony
Templom belsőKápolna
Koronázási ékszerekÜnnepi készülődés
Fakopács 2016.08.18 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.37
ok

kopepe 2016.08.17 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Könnyű találat lett volna... 2 csoport is betanyázott a templomkertbe, egyiküknél a német idegenvezető ismertette az árpádházi királyok történelmi tündöklését, stb.
Ajjaj, ez 40 perc várakozásomba került...
Köszi a rejtést!

DSCN1116DSCN1119
DSCN1117DSCN1121
alberrt 2016.08.15 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
kÖSZI

Findusz 2016.08.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 1.78
Megtaláltuk! Jó volt!

luviktor 2016.08.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Miséhez gyülekeztek a hívek, mi pedig pihenő turistának álcáztuk magunkat. Tamás indult neki a keresésnek, és gyorsan sikerrel is járt. Jól nézett ki a templom, az én szememnek különleges volt ez a vörös homokköves díszítés.

szjuli 2016.08.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
A templomban épp misére készülődtek, így óvatosan kellett becserkésznünk a ládát. A templom igazán szép épület.

mralex 2016.08.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Balaton menti túránk során kerestük meg ezt a ládát. Köszönjük a rejtést!

emká 2016.08.13 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
:)

20160813_105400[1]20160813_105411
20160813_10591320160813_105422
cactus 2016.08.13 06:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Reggeli futás közben.
Köszönöm a rejtést!

Bzsvsz+Manó 2016.08.12 20:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.85
Megvan, köszi!! :)

jspanyik 2016.08.12 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.32
Lehet, hogy a plébánia hozzájárult a láda rejtéséhez, de mi mégis zavarban voltunk. A kápolna kertjében levő házból ki-bejártak, egy kisbaba sírt a babakocsiban a ház előtt, szóval úgy éreztük illetéktelen helyen járunk.

Egyébkén, köszönjük a lehetőséget!

Bala, Mari és János

IMG_6860IMG_6861
Besüboboja 2016.08.12 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

má-csa 2016.08.12 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Nagy volt a jövés-menés.

totik 2016.08.11 10:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Geri), Krisz', TZ

eltájoló 2016.08.10 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Kellemetlen, esős időben érkeztünk, így nyugodtan keresgélhettünk. Köszi a rejtést.

kugyu21 2016.08.10 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

veghlaci69 2016.08.09 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

stikli08 2016.08.08 21:12 - Megtaláltam
Balatoni pihenés során ládáztam kicsit. kis esti séta :-) Remek hely! Köszönöm, hogy megmutattad! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maraczi Family 2016.08.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.63
Megtalaltuk, koszonjuk!

Tomcache 2016.08.06 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Qwak 2016.08.06 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Balaton körbetekerés közben egy kis kitérő errefelé is. Köszi a rejtést!

james 2016.08.02 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

orangebrotherz 2016.08.02 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Batani 2016.07.31 18:16 - Megtaláltam
Köszönöm :-)

Maszat&Maszat 2016.07.31 18:14 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pumezli 2016.07.30 23:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
köszi a rejtést

Mo-Hó 2016.07.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Szép hely.
Köszönjük a rejtést!

othnan 2016.07.28 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Közös keresés solyomeye-ékkel. Köszönjük a rejtést

solyomeye 2016.07.28 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megtaláltuk, közös kiránduláson othnan-nal.

DSC_0010DSC_0012
DSC_0017 
zaskl 2016.07.27 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

silboy & Zsóka 2016.07.25 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Nyaralásunk ideje alatt, egy esős napon kerestük és megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

P7250071 
heidrich 2016.07.24 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

otisz21 2016.07.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Megvan, köszi!

tomki 2016.07.19 16:25 - Megtaláltam
köszi

Bükkjárók 2016.07.16 21:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

kibmc 2016.07.12 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zoolee74 2016.07.12 11:42 - Megtaláltam
Balaton parti nyaralás alkalmával kerestük meg.
Köszi! :)

WP_20160712_11_40_09_Pro[1] 
szandrik 2016.07.10 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megtaláltuk. Köszönjük

Jaczi 2016.07.10 11:52 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Itt nyaralunk épp Almádiban. Nagyon kedves kis templom, a kápolna pedig elképesztő a történetével együtt.

20160710_115634_HDR 
jozsefgergo 2016.07.07 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.17 súly: 2.82
Alsóörsi nyaralásunk alkalmával a környékbéli ládákkal együtt ez is levadászva. Köszi

20160707_181510 
Jack Pot 2016.07.06 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltam. Nagyon jó kis láda! Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

fhantom 2016.07.06 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ricci 2016.06.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Megtaláltuk

Göde 2016.06.30 08:00 - Megtaláltam
Kellemesen hűvös kutyasétáltató reggel

bcs723 2016.06.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Köszönjük a rejtést :)

Danichem13 2016.06.25 08:35 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Balaton kör első találata.

nano 2016.06.20 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
ok

fa-peti 2016.06.19 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

villon 2016.06.02 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

breimanne 2016.05.29 15:15 - Megtaláltam
Egy keresztelő megakadályozta elsőre a keresést, ezért a GCOKIL-t kerestem meg, visszatérve könnyű találat!Szép a templom, sajnos a Szent Jobb Kápolna zárva volt!Köszönöm a rejtést!

viad 2016.05.29 00:00 - Megtaláltam
KöszönöM !:)

cav004 2016.05.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Szép

Vértes 2016.05.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.09
megtaláltam

atomfrici 2016.05.24 12:55 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést

sziooka 2016.05.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
ok

Hiuzmama 2016.05.22 16:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, örülök, hogy eljutottam ehhez a szép kápolnához és békés kerthez. Jó itt elüldögélni egy kicsit.

dsnine 2016.05.22 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam.

bencz és kicsipook 2016.05.21 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2016.05.20 16:30 - Megtaláltam
megvan köszi

csörike és maci 2016.05.20 11:00 - Megtaláltam
Ok.

sanyi67 2016.05.19 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönjük a rejtést! Céges napon voltunk Balatonalmádiban, kellemes esti séta volt. Nagyon szép a kápolna.

KívülrőlBelülről
Kollégáim akik elkísértek 
Mikulás trágársága elüldözött 2016.05.11 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek -ha lesznek- majd otthonról, nem mobilnetről. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

i.attila 2016.04.30 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2016.04.23 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.30
A 2016-os tavaszi GCTOUR alkalmával találtam meg.
Szuper bringás kör volt, remek időjárással és társasággal.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg, otthon kiegészítve]

20160423_11201320160423_112414
atipapa 2016.04.23 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hegedüs 2016.04.21 00:00 - Megtaláltam
Almádiban "nyaralunk".
IA.

ditke 2016.04.18 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

RékaésAdrián 2016.04.16 16:30 - Megtaláltam
Rozival sétáltunk és közben ládáztunk egyet a gyönyörű időben. Köszönjük szépen a rejtést!

Möszi 2016.04.11 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.16
Megvan

Bagee 2016.04.10 10:36 - Megtaláltam
,

GeoGirl 2016.04.10 10:36 - Megtaláltam
Köszi

Zellerlevél 2016.04.05 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Nagyon szép kis kápolna, zárva volt, de pont jött egy pasas harangozni, így be tudtunk menni, szerencsénk volt :)

Petykosz 2016.04.03 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Zergi 2016.03.30 12:30 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_7291IMG_7292
IMG_7293IMG_7294
IMG_7297 
Dori es DobosUr 2016.03.28 19:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

gtpufi 2016.03.27 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Morgato 2016.03.24 14:53 - Megtaláltam
:)

Malna 2016.03.24 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szalais78 2016.03.19 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.35
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ÁG-Team 2016.03.18 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Balatonalmádi hétvége egyik pontja. Izgalmassá tette, hogy pont mise, illetve keresztút volt a templomban.
Ági, Gabi és a gyerekek (Ákos, Ádám)

Netti és Tomi 2016.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.51
Köszönjük a rejtést!

Tuulikki 2016.03.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Különleges templom. Biciklis találat, Bálinttal. Már nyitva van az almádi fagyizó.

zeliad 2016.03.13 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

N.Zs. 2016.03.12 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Gyerekkoromban minden nyáron 1-2 hetet Almádiban töltöttem. Biztosan voltam itt is a nagymamával, de nem emlékeztem rá. Itt kezdett jóra fordulni az idő.

IMG_3332IMG_3333
IMG_3335IMG_3336
IMG_3337IMG_3338
Tozsó 2016.03.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.47
Megtaláltuk,köszönjük!

peterbookz 2016.02.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.88
Köszönjük a rejtést! Nagyon szép a kápolna!

Csombordi Tímea 2016.02.09 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

idt103 2016.02.09 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sereszaki 2016.02.06 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.86
A Téli Tihany 20 teljesítménytúráról hazafelé jövet Mártival megkerestük.
Köszi a rejtést! :)

janovszki.tamas 2016.02.06 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltuk !
Tomi, Ági, Zoli

Audrey722 2016.01.28 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

laclac88 2016.01.25 14:23 - Megtaláltam
:)

Füles csapat 2016.01.23 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Köszönjük, jó volt itt lenni.

zsuzsi es sanyi 2016.01.09 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Köszönjük szépen a rejtést!

Evila 2016.01.08 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Megtaláltuk Danival. Köszönjük a rejtést!

kismaczu 2016.01.07 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Köszi a rejtést.

Csámborgó Csikók 2016.01.04 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
OK!!!

zsolt96 2015.12.31 21:42 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést ! Nekem ez az utolsó log az évben. BUÉK!

kompaktor 2015.12.30 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.80
Ez lett az utolsó találatom az évben. Mire ideértem, már eléggé besötétedett, de egy kis kutakodás után előkerült a láda. Szép volt a felállított Betlehem is.

Köszönöm a rejtést!

eleem 2015.12.30 16:05 - Megtaláltam
Örsi-Somlyó TT közben

katnorbi 2015.12.30 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hepur 2015.12.30 16:00 - Megtaláltam
Örsi-Somlyó 17 tt után.

CyberWolf59 2015.12.30 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Őrsi-Somlyó TT után.

Stark család 2015.12.30 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést, örülünk, hogy ide is eljuthattunk! Gyönyörű Betlehem áll a templom mellett. Új logbook-ot nyitottunk, mert a régi betelt. A szemetet kiszórtuk a ládából.

NagyKG 2015.12.30 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Megtaláltam, köszi!

Csatit 2015.12.16 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Rögtönzött találat, köszönöm.

acsocso 2015.12.05 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.51
Már jártam erre párszor, de most a láda miatt ismét visszatértem.
Gyors, könnyű találat, viszont a rejtés mellett éppen ott van egy mini Betlehem, és azon keresztül kell menni a ládához :/

Rejtőnek:
A füzet teljesen tele van, SOS csere érett!

Vándor-ló 2015.12.05 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Teljesítménytúra és cukrászda után levezetésképpen. Köszönjük a rejtést.

benist 2015.12.02 09:10 - Megtaláltam
Másodikra sikerült a megfelelő lábat kiválasztani, és a ládát elővenni. A füzet már teljesen betelt. Emlékeim szerint már jártam erre korábban is a gc kapcsán.

ordogm 2015.11.30 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltam, köszönöm!

tarsolyos 2015.11.25 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Köszönöm a rejtést!

LH458 2015.11.16 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Szép, nyugodt környék.
Köszönöm a rejtést!

Puzzle Apartman Gyula 2015.11.14 15:40 - Megtaláltam
Laci rokonának temetése alkalmából jöttünk Almádiba. Ha már ilyen messze jöttünk, akkor a család látogatáson túlmenően néhány pontot is megkerestünk.
Köszönjük, gyors találat volt.

geooszi 2015.11.11 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

magpet 2015.11.09 10:49 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

baliagy 2015.11.09 10:46 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Csg12 2015.11.09 00:00 - Megtaláltam
Kedves környék számunkra.
Köszönjük a rejtést!

ier 2015.11.08 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

gyildarefo 2015.11.05 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.77
Megközelítve balról...

jobbszent
szigetiyeti 2015.10.25 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.72
Megtaláltam! Köszönöm a lehetőséget

vieva 2015.10.25 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

K-55 2015.10.23 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.16
Érdekes és megható a Szent Jobb kápolna története. Kár, hogy balra mellette egy elhanyagolt, dísztelen házikó rontja az összképet.

keridori 2015.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megvan! :)

kami1 2015.10.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Nagyon korrekt ládaoldal. A rejtés jó!

Köszönet!

Reggel 2015.10.18 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

Plavi 2015.10.17 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.55
Egy iszogatós, lazulós hétvégén egy kis kincseresés. A nyári szezonon kívül elég nyugis, de nagyon kellemes a környék.

ztibi 2015.10.17 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Köszönjük szépen, megtaláltuk.

bakocseri 2015.10.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Itt volt az esküvőnk, muszály volt ezt a ládát megkeresni. :)

zoli86 2015.10.04 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.39
Köszönjük, megtaláltuk :)

Turistaember 2015.10.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Ide jöttem, megkerestem. Köszi a lehetőséget!

A2M 2015.10.03 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

közös nevező 2015.10.03 00:00 - Megtaláltam
.

edzes.csaba 2015.09.23 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bence máté 2015.09.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.77
ok

Soma00 2015.09.10 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Köszönjük a rejtést!

push_key 2015.09.10 09:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Köszönjük a rejtést!

peszi 2015.09.06 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

P.B_László 2015.08.31 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Megtaláltam , köszönöm a rejtést !

BRobi 2015.08.30 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bubac 2015.08.30 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

R.Betti 2015.08.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltam. Köszönöm.:-)

Laceeking 2015.08.29 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2015.08.26 16:35 - Megtaláltam
TFTC!

Szomolya 2015.08.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Balatonfüredre menet kerestük meg.
Félelmetes, hogy a történelem milyen eseményeket alkot. Megható.
A láda simán meglett!

pentalacko 2015.08.25 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Érdekes rejtés. :)

A templom.Bejárat.
István.Finálé....hátulról.
Domigeo 2015.08.22 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönjük :)

kosbor 2015.08.22 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kiscsigusz 2015.08.22 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a kalandot!:-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mocek 2015.08.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük :)

Ramszesz 2015.08.21 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.96
Kellemes séta közben könnyű találat. Szép hely, érdemes eljönni!

vidoree 2015.08.20 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

walky 2015.08.20 14:51 - Megtaláltam
Négy napos Balatonkerülés, 4/30

Köszönöm a lehetőséget!

laszloistvan 2015.08.20 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Körbekerék 1/2

Az átúszásos félkör mellé ismét teljes Balaton-kerülés Tomival. Viszonylag hűvös gusztushusz - már októberben is kerültünk ennél jobb időben. Füreden a kiszemelt étterem helyett máshol korai ebéd, a keleti medencénél végig masszív szemerkélés, fázás, bőrig ázás. Később Szemesen kipróbáltuk a híres Kistücsköt, az jó volt.

Almádiban könnyű kis kitérő a ládáért.

RoriZo 2015.08.19 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.93
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2015.08.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.94
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

/Quatermain/ [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

geokutya 2015.08.17 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.56
nyaralás közben

robinbird 2015.08.16 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.18
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

sztyopa13 a páratlan páros 2015.08.16 11:14 - Megtaláltam
Bakonybélből hazafelé megálltunk egy csobbanásra a Balatonnál.Ha már itt voltunk megkerestük.Az volt az érzésem,mintha egy magán udvarban kutakodnék.Be is kopogtam,hogy nem zavarunk e.Mondták,hogy keressük nyugodtan,bár segíteni nem tudnak,mert a pontos helyet nem ismerik.

nóri269 2015.08.15 21:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Winnyke 2015.08.15 11:06 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk, Tathalassal közösen.

Tathalas 2015.08.15 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :) Winnykével közösen
Érdekes helyszín, nagyon részletes leírás, könnyű rejtés - köszönöm, hogy megmutattad :)

Zéboy 2015.08.13 09:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.83
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2015.08.13 09:36 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget

Fecaxxx 2015.08.13 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Nehezen ,de meglett! Köszi a rejtést!
Fecaxxx

Travo 2015.08.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Megvan, Köszi!

Scorpius 2015.08.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.80
Megvan. alig vettem észre a sok levéltől.

prodg 2015.08.10 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GC0819_20150810195442.jpg 
Végek 2015.08.09 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Almádi nyaralás utolsó napján.
Köszönjük!

Szárnyaló Sas 2015.08.09 11:31 - Megtaláltam
Megvagy láda! Köszönöm a rejtést. Gyors autós találat a srandra menet. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vorlac 2015.08.07 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
Megtaláltam. Nagyon szép, érdemes felkeresni. Köszönöm a lehetőséget.

qtatom 2015.08.07 11:45 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

JStrancz 2015.08.07 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Maja, Kata és Jani [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gyimimi 2015.08.04 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Köszönöm a rejtést. Ez egy igazi családbarát láda.

gyöngyvirág7 2015.08.03 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Nyaralás alkalmával.

RenaID 2015.08.03 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
:)

BerniHofi16 2015.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Köszi

Shootzu 2015.08.02 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Ferrit 2015.08.02 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

geomag 2015.08.01 23:59 - Megtaláltam
Biciklitúrán Veszprémből. Köszönet a rejtésért!

halaszkiraly 2015.08.01 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Ifialex 2015.08.01 09:00 - Megtaláltam
Keneséről tekertem át, de sajnos nem volt lehetőségem megkeresni a ládát, mert sok volt a mugli. Képek alapján kérném elfogadni. Thx

[Jóváhagyta: petyo11, 2015.08.02 09:43]

igelkott 2015.08.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megtaláltuk!

 
NZs 2015.07.31 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.89
Balatonfüred 2015/11.

Budapesti diplomaátadó után, hazafelé tartva beugrottunk érte. Az Almádi környéki ládákat az elmúlt években már összeszedtük, csak ez az új árválkodott ott magában, és úgyis itt haladtunk el Füredre tartva - hát megkerestük kis kitérővel.
Elsőre jó helyen néztem, de nem láttam, így más rejteket próbáltam találni, de sikertelenül. Visszatértem hát az eredeti elképzeléshez, és tényleg ott volt (mindig ott van...)! Köszönet érte Dórinak, aki meglátta az árulkodó kis kupacot.
Maga a hely nem fogott meg különösebben, még mindig nem vagyok híve a "Minden Templomhoz egy Geoládát" mozgalomnak! Ez egy POI.
Két nappal később találtuk meg a következőt: GCPMPO-t.
NZs & Dóri & Barbie

kápolna, keresztrácsok
díszesezzel szemben parkoltunk... :-)
BenderB 2015.07.31 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Családi ládázás egy jó esős balatoni nyaralás alkalmával :o)

velates 2015.07.31 13:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Tamota 2015.07.31 13:00 - Megtaláltam
Köszi!

JulcsiTomi 2015.07.29 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

K&G 2015.07.28 17:42 - Megtaláltam
Köszönjük, könnyen megtaláltuk!

seemann 2015.07.27 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kresz 2015.07.26 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

jordanatis 2015.07.26 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Attila és Marika

sogor36 2015.07.25 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Köszi a rejtést. Nagyon szép kis kápolna.

Mano932 2015.07.23 17:57 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Jürgen 2015.07.22 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.40
Megvan!

csehipest 2015.07.20 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.80
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

banyóka 2015.07.20 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.87
Biciklizés közben, köszönjük.

V_FAMILY 2015.07.19 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
A mai napot B.almádiban töltöttük. Ez a nap negyedik és egyben az utolsó ládája. Kösz a rejtést, és most irány a strand.

Kerticsorbi 2015.07.18 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

tak-tak 2015.07.17 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szaboist 2015.07.17 07:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Balda 2015.07.15 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.31
II. Balaton kerülő kerékpártúra 3. napján ejtettük útba ezt a pontot. Köszönjük szépen.
Marci, Balda

Leparkoltunk 
vacsipetya 2015.07.15 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Köszönjük a rejtést :-)

nazso.oszan 2015.07.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszönjük a rejtést.

szalaij 2015.07.14 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kbandi 2015.07.14 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hgabor1 2015.07.12 21:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltuk Andival, köszönjük a rejtést! Sötétben kicsit nehézkes volt, de megoldható.

znasz 2015.07.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Köszi a rejtést. A kápolna és a templom szép.

navigaator 2015.07.12 00:00 - Megtaláltam
-

Butchman 2015.07.12 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

osibring 2015.07.10 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Angol nyelvű turisztikai gyermek tábor programja keretében

gordogok 2015.07.10 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Angol nyelvű gyermektábor programja keretében

Zulu8 2015.07.09 20:08 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 2.52
Köszönjük a rejtést

 
nepster 2015.07.06 12:00 - Megtaláltam
Bringával Csókakőről, összességében 128 km lett a vége. Balatonkenesei sétányon elkövetett rövid "hűtés" után levadászva, köszönöm a lehetőséget.

windon&tjaball 2015.07.04 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hooch-Csi&Vi 2015.07.04 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

OsiOsi 2015.07.03 11:25 - Megtaláltam
Szép hely.

Évi&Zoli 2015.07.01 12:00 - Megtaláltam
A "Balatoni kerékpározás" multi pontjai között -amennyire időnk engedte- szerettünk volna még összeszedni egy pár ládát. Ez semmi képen sem maradhatott ki! Nem bántuk meg, hogy felkerült a kiválasztottak listájára. Köszönjük!

tabletta 2015.06.29 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

elaca 2015.06.29 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :-)

zsolty23 2015.06.29 06:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

dudipeti 2015.06.28 19:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

b.bea78 2015.06.28 10:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

5N 2015.06.27 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.96
Furcsa,hogy van mellette egy ház,amiben laknak.

 
büfés 2015.06.27 12:54 - Megtaláltam
Egy újabb élmény.Köszi a rejtést
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

griffs 2015.06.27 00:00 - Megtaláltam
Családi bringatúrán.

bagolyvera 2015.06.26 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Winssent 2015.06.25 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

vaslemez 2015.06.21 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.06
Egyik este beugrottunk a dobozkáért, de a házban lakó család a kertben vacsorázott. Így roppant furán éreztük magunkat és inkább hagytuk az egészet. 2 nap múlva, amikor erre jártunk, újból bejöttünk. Még jó, hogy drive-in. Talán a kápolnától jobbra jobb helyen lenne a láda.

Bajuszcica 2015.06.20 20:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Köszönöm a rejtést!

dzsinszka 2015.06.20 20:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Köszönöm a rejtést! :)

Zoltanus 2015.06.20 20:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Dzsinszkával és Bajuszcicával közösen, Csopakról hazafelé. Köszönöm a rejtést!

sziszko 2015.06.18 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Füred felé útba ejtettük, köszönjük a rejtést! :)

feel2006 2015.06.18 14:36 - Megtaláltam
Füredre menet megkerestük, megtaláltuk!
Köszönjük

 
huMSTS 2015.06.17 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

VKBITANG 2015.06.13 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. :-) [g:hu 1.5.1] [wapon beküldött szöveg]

Dr.Lada 2015.06.07 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Lopakodó és Piás társaságában elkövetve :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ezt a ládát nemrég már 1x megtaláltam, a logfüzetbe is írtam, de jó szokásomhoz híven elfelejtettem a neten bejelenteni, így mivel most épp erre jöttünk újra bementünk a templomkertbe. A múltkor épp kihalt volt az egész most viszont hatalmas nyüsgés volt a mise miatt, azért sikerült szép csendben megoldani a logolást.

 
Piás 2015.06.07 10:09 - Megtaláltam
+van! Köszi a rejtést!
Mottó: le a multikkal! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Webber 2015.06.06 16:26 - Megtaláltam
Meglett

acsipapa 2015.06.06 10:26 - Megtaláltam
meglett

fercsipeter 2015.05.29 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Hamar meglett, a kápolna szép! :D

Ani&Roli 2015.05.24 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Megtaláltuk,nagyon szép a templom köszönjük!

dinkie 2015.05.17 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Köszönjük a rejtést! A kápolna nagyon szép!

demizoli 2015.05.17 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Bogi és Bálint 2015.05.10 15:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

rétihéja 2015.05.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Szép kápolna nagyon. Köszi

geogirl:) 2015.05.08 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam? köszönöm!!

zahako 2015.05.07 21:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszi a rejtést!
Balaton körüli kerékpártúra keretében.

btamas 2015.05.07 21:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.
G:hu [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bortel 2015.05.07 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dienespeter 2015.05.03 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

benger 2015.05.03 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Macusa 2015.05.02 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.07
Szép hely, köszi!

Mira 2015.05.02 12:36 - Megtaláltam
Balatoni bringázás közben ugrottunk fel a ládáért.
Köszönöm a rejtést!

Szabó família 2015.05.02 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Mirával és Gáborral közösen Tour de Balaton közben.

katika 2015.05.01 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

wtl 2015.05.01 09:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Koszonom a rejto faradozasat. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GC0819_2015051092157.jpg 
Gábor75 2015.04.25 20:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1d] [wapon beküldött szöveg]
Deocaching rendezvényről hazafelé útbaejtettük Lopakodóval. Köszönöm a rejtést!

Lopakodó 2015.04.25 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Péter60 2015.04.25 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.24
Köszönöm, hogy megmutattad.

Strombus 2015.04.25 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
Nagyszerű leírás, érdekes hely, könnyen megtalálható láda. Köszönöm.

Adamro71 2015.04.25 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Megtaláltuk! Köszönet a rejtésért.

peterpan 2015.04.25 08:49 - Megtaláltam
.

LCSOKA 2015.04.24 15:52 - Megtaláltam
TFTC.

Robogo 2015.04.24 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
DEocachingre menet kerestük fel a ládát.
TFTC

ther 2015.04.18 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Balatoni nyaralásunkról hazafelé tartva még ezt a ládát útba ejtettük. Habár csak üvegen keresztül, de a kápolnát megnéztük, a templom sajnos zárva volt. Köszönjük a rejtést!

CsiLa 2015.04.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.00
Megtaláltuk! Köszi :)

Docky_SD 2015.04.12 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2015.04.11 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Gipszjakab & Lujzika 2015.04.11 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Mai első gyors találatunk
Gipszjakab & Lujzika

pockok 2015.04.10 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0u] [wapon beküldött szöveg]

paaldavid 2015.04.05 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gerhátcsalád 2015.04.04 09:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm .
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

anettnori 2015.04.02 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.05
Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Jorci találta meg a négy gyerek közül. Logoltunk, körülnéztünk, aztán mentünk tovább.

 
Motolla62 2015.03.24 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GC0819_20150324160303.jpg 
szaatt 2015.03.24 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

rubikerno 2015.03.22 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést! :)

Tibi1983 2015.03.22 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

sirgalahad 2015.03.21 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.48
Pergolánál rekettye
Geoláda ott néz
Templomban az ereklye
Abban híres jobb kéz

lelcache 2015.03.21 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

kaldigeza 2015.03.21 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Gyönyörű nyárias időben! Köszönöm a rejtést!

TücsiTeam 2015.03.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Fonte 2015.03.20 17:00 - Megtaláltam
Később

SirLes 2015.03.20 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Czucz 2015.03.20 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Köszi a rejtést!

Csizmások 2015.03.20 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. köszönjük! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rupi71 2015.03.15 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Walterhal 2015.03.11 10:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Bubu_83 2015.03.10 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Köszi a rejtést.

eszti555 2015.03.10 00:00 - Megtaláltam
KÖszi a rejtést!

farnerz 2015.03.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.20
Mai sokadik ládánk, boboztunk,napfürdőztünk sétáltunk nagyokat..köszönjük a rejtést! Ákos,Eszter,Zoli Siófokról

Párduc50 2015.03.08 10:00 - Megtaláltam
A templomban épp mise volt, kihangosítva. Mivel kinn is hallgatták, nem is volt könnyű a megtalálás :-)

TothTi 2015.03.01 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

anyóca 57 2015.02.28 13:20 - Megtaláltam
Köszönöm, hogy megmutattad.

oktriv 2015.02.25 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Nem tudom, ez a láda igazi helye? Simán a földön volt, éppen nem rúgta föl az ember... Megpróbáltam kicsit álzázni a tuják alatt. Köszönöm a rejtést.

lookie 2015.02.21 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jelszót tartalmazó kép törölve, 2015-02-21, feri60]

GC0819_20150221092059.jpg 
btk666 2015.02.20 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. by : btk [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csomaiattila 2015.02.15 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.23
Egy hétvégi séta keretében feleségemmel együtt találtuk meg. Kitűnő időben, csodás napsütésben.

A ládika megfelelő állapotban van.

Köszi a rejtést!

merlegno 2015.02.15 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszi a rejtést!

CacheFinder 2015.02.14 09:30 - Megtaláltam
Tihanyi túrára menet kerestük meg a ládát. Szép kis templom. A doboz könnyen meglett, bár a rejtése elég merész. Köszönjük a lehetőséget!

 
Fazék 2015.02.07 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Noémi lányommal közösen, szintén TT-ről hazafelé menet.

GC0819-templom 
nbokan 2015.02.07 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
A Téli Tihany TT-ről hazafelé. Bemenni sajnos most nem tudtunk, majd legközelebb. Kösz a rejtést.
(a logbook megtelt, raktam be mellé egy másikat)

bubo35 2015.02.07 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Benedek_Vulkán 2015.02.07 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

Zivatarlány 2015.02.07 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

szollosi73 2015.02.07 09:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.91
Megvan!
Téli Tihany TT-re menet megkerestem pár hiányzó ládát, köztük ezt is.
A rejtés nem volt túlbonyolítva.
Köszönet!

 
erchegyia 2015.02.06 16:38 - Megtaláltam
. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

SgSzasza 2015.02.06 14:44 - Megtaláltam
Köszönjük!

droland 2015.01.31 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Köszi.

Roli_Zoli 2015.01.25 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

zalajaro 2015.01.24 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
.

Bubuka 2015.01.24 10:20 - Megtaláltam
A pocsék időben nehezen, de meglett.

waneqr 2015.01.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Köszönjük!

GSdriver 2015.01.18 15:48 - Megtaláltam
McOne! :) [g:hu 1.5.1a] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2015.01.18 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0w] [wapon beküldött szöveg]

befi 2015.01.16 17:30 - Megtaláltam
kétszer próbálkoztunk, délelőtt épp odaértünkkor kezdték leszedni a karácsonyi és betlehemes díszítéseket. Késő délután körutunk végén még egyszer megpróbáltuk. akkor sem volt zavartalan.

Atis87 2015.01.15 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

WAdam 2015.01.04 15:19 - Megtaláltam
megtaláltuk...

Skali&Margó 2015.01.03 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
OK!

gbalu74 2015.01.01 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam.

sambenedek 2014.12.29 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
OK

GyZsTeam 2014.12.26 15:16 - Megtaláltam
Érdekes hely, de minek kell templom, ha még karácsonykor sem lehet betérni egy imára? El kellene adni a T...o-nak, akkor kötelező lenne nyitva tartani.
Köszönjük!

 
tádé 2014.12.24 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
A történeti háttérrel együtt nagyon érdekes hely.
Köszönöm a lehetőséget! Tádé

Domos 2014.12.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Ok

Géza1 2014.12.14 12:00 - Megtaláltam
Köszönöm,élmény volt:)

EdKa 2014.11.29 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Nehezen lett meg, szerencsénk volt, senki nem volt a környéken, öszintén, nem tudom, hogy lett volna meg, ha sokan lettek volna a templom környékén.

agnusregis 2014.11.23 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2014.11.23 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.06
:)

plecs 2014.11.22 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.12
A Füredi ősz túra után ejtettük útba!

BubaGC 2014.11.22 14:44 - Megtaláltam
:-)

gyusz_58 2014.11.22 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.01
Köszönjük a rejtést!

Kory 2014.11.20 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Jó időben kellemes séta Almádiban. Köszönjük! Mártika & Kory

Tubee 2014.11.15 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Ezen kívül örülünk, hogy segíthettünk az előttünk itt járóknak! :)

Csaba & családja 2014.11.15 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.50
Hát a láda kapcsán több embernek is hálával tartozunk. Négyen kerestük, feltúrtunk mindent, de sehol láda. Segítséget kértünk (köszönjük), és most sem értem,hogy hogy kerülte el a figyelmünket a rejtek. A következő ládánál kiderült, nincs meg a telefon. Szerencsére nem sokkal utánunk Tubee-ék is arra jártak, megtalálták, és voltak olyan kedvesek, hogy meg is várták míg visszamentünk érte. Még egyszer köszönjük.

VP 2014.11.14 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.45
Gyors megközelítés, majd hosszas turkálás az avar alatt.

Csaba és Kati 2014.11.12 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.88
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük! Csendes szép őszi napon, egy teremtett lélek nem volt a környéken.
Képek később. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

A templomA templom
A templom 
vizipinty 2014.11.09 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

csipet_csapat 2014.11.09 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Közös ládázás Takiékkal.

 
takacsimre 2014.11.09 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.96
Kellemes kirándulás Csipet_Csapattal. Köszönjük a rejtést.
Marika és Imre

bigmick 2014.11.09 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.0u] [wapon beküldött szöveg]

iloilo 2014.11.01 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

MaFe örs 2014.11.01 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

szipeti 2014.11.01 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.07
ok

Magnes50 2014.10.31 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A templom már régebbről ismerős volt. Köszi.

menace 2014.10.31 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltuk, köszi.

Gyugyu95 2014.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Köszi a rejtést!:)

Csureszh 2014.10.29 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Körbejártuk Almádit. Ez lett a 100. találatunk!

vaj+zs 2014.10.28 15:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

K-Isti 2014.10.27 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
OK.

Kopi 2014.10.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Köszönöm a rejtést!

szakica 2014.10.26 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Irisz14 2014.10.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.

Mihul 2014.10.26 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

zotyatomek 2014.10.25 14:05 - Megtaláltam
ok

kectam 2014.10.25 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Gyors találat a gyönyörű napsütésben. A láda hamar meglett, kifelé menet összefutottam egy leendő házaspárral is.
Köszönöm a rejtést

rita85gto 2014.10.23 15:57 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

donbosco 2014.10.20 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk

david1212 2014.10.19 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Squirrel family, Kinga. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KikkaDia 2014.10.11 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Köszönjük a rejtést a mai jó idő minket is kicsalogatott.
Megérte (:

 
godlada 2014.10.06 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Meglett, köszi!

Ignis9 2014.10.06 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! :)

Zazi és a Lányok 2014.10.05 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.67 súly: 3.86
Útba esett, így nem hagytuk ki. Lányos, nagyapás találat. Köszönjük!

FerdeFej
Maci és Honey 2014.09.28 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

melinya 2014.09.28 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget:-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

G_Sanyi 2014.09.27 17:30 - Megtaláltam
Bringás találat Veszprémből. Köszönjük a rejtést!

kobcikrajci 2014.09.22 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.32
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Autómentes napi bicajozgatás Veszprémtől Alsóörsig. A maga nemében szép épített környezet, és egy beteljesedett történet, bár az épületes ládák nem a kedvenceim.

hzsolt64 2014.09.21 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.04
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

V_Gabor 2014.09.21 10:48 - Megtaláltam
A doboz fedele törött (egy lyuk van a közepén). Könnyű találat, sajnos nem tudtunk bejutni.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GeoMelinda 2014.09.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Szinte napra pontosan két éve, ebben a templomban volt az esküvőnk, így számomra külön öröm volt ennek a ládának a létrejötte. :) Köszönöm!

sanca 2014.09.18 20:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nexus6 2014.09.18 20:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Sancaval, közös ládázás a céges rendezvény után.

Hampi 2014.09.17 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Hampi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2014.09.16 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.56
Köszönet! Céges rendezvényről hazafelé egy gyors, szinte potya találat. Nem volt nálam a 62-es, az órát meg lusta voltam bekapcsolni, így GPS nélkül próbálkoztam. A kütyüvel sem ment volna könnyebben :)

Köszönöm a rejtést, a templom belső (is) csodaszép!

Mikulás

Atmosz&Zozmosz 2014.09.14 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2014.09.14 13:19 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Puszkany 2014.09.14 13:19 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszi a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

SuperGeo 2014.09.13 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vacakos 2014.09.10 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kupec 2014.09.08 14:16 - Megtaláltam
Klassz. A láda teteje lyukas, félő, hogy a láda be fog ázni.

Attibati 2014.09.08 07:15 - Megtaláltam
Kerékpáros találat Balaton kerülés közben.
Végre elmehettem nyári szabadságra - szeptemberben :-| - így mindjárt egy Balatoni körrel kezdtem, már csak azért is, mert nagyon elszaporodtak a kerékpárútról elérhető ládák a legutóbbi jelenésem óta.

A rejetekhely rendben van - megnyugodtam, hogy nincs elásva a láda :-). A doboz tetején van egy kb egy centiméter átmérőjű lyuk, mintha valaki direkt furta volna.

micskarpati 2014.09.07 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

keep 2014.09.07 15:35 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]
Gyors találat, bár vissza kellett fordulni, mert a jelszót elfelejtettem megnézni. Szerintem parkoláskor találkoztunk az előző megtalálóval, csak ők már elfelé mentek, mi pedig akkor érkeztünk. A templom szép, jó környéken.

kicsiogre 2014.09.07 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kl 2014.09.05 18:56 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

Access Denied 2014.09.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Meglelve!

Először a rossz oldalon kutakodtam, de hamar kiderült a tévedésem.
A rejtek rendben van.
Milliószor tekertünk el az Óvári utcában a templom előtt, de a kápolna létezéséről a mai napig nem is hallottam.
Sajnos a hozzá vezető fa ajtó zárva volt, így csak az üvegen keresztül tudtam belesni.

Köszi a rejtést!

Discover 2014.09.05 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lagaf 2014.09.03 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.00
Megtaláltuk. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]
A leírás utasításait követve egyszerű, gyors találat, már csak arra kellene magyarázatot találni, miért mentünk el szó nélkül ez ideig e hely mellett... :-(
A templom és a kápolna zárva, így aztán maradt a bekukucskálás, majd irány a GCOKIL első pontja.

A templomSzt. Imre
Szt. IstvánA kápolna
KápolnabelsőA doboz és tartalma...
petheovacka 2014.08.30 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.13
Arcpirítóan könnyű volt, szinte drive-in. Néha ilyen is kell, a kápolna és környéke tényleg szép, kösszi.

Mr Zerge 2014.08.30 16:30 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Az utcát egyirányúsították Füred irányába. Így nem lett drive-in, egy kis sátával értük el. Szerencsére néptelen volt az udvar, könnyen logoltunk.

bubu&vahur 2014.08.30 08:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2014.08.30 00:00 - Megtaláltam
Megvolt

juzso 2014.08.29 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
köszönjük hátha Norbi atya is olvassa.

K.L. 2014.08.29 02:34 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

aicon 2014.08.27 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2014.08.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
40/6. Balatonfüredi nyaralás ,geoláda túrával egybekötve, Balatonfűzfőtől Tapolcáig, Gyrossal.

Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Balatonalmádi címere
Gyros 2014.08.27 16:30 - Megtaláltam
+1 [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
tudo 2014.08.26 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.40
75 km kerékpár edzés 900 m emelkedéssel a Balatonfüred - Csopak - Paloznak - Alsóörs - Balatonalmádi - Litér - Balatonfűzfő útvonalon 1 új és 14 régi ládával. Az elmúlt napok esőzései ellenére viszonylag tisztán járhatóak voltak a földutak.

Jó néhány 100 m fel-le ingázás után alig vártam, hogy rendezett körülmények között ládázhassak. Az előző logok alapján bíztatónak tűnt a Szent Jobb Kápolna, a ládához érve ez be is igazolódott: a láda azonnal meglett és a bicó 20 m-ig használható volt. Természetesen bementem a mellékoltárhoz, körbejártam a templomot.

Logoltam, majd folytattam a mai menetet GCOKIL pontjaival a Kék háromszög-ön.

BejáratSzt. Jobb Kápolna
Szt. Jobb KápolnaTorony
BalatonBalaton
enazati 2014.08.25 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.52
A Kölyökkel bringázva. Köszönjük szépen!

geocat&geodog❤ 2014.08.25 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Köszi a rejtést!

PeterT 2014.08.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.28
Köszönöm a rejtést! :D

Parmerozpazepan 2014.08.24 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Bringázás közben. Köszi.

cherrybabe 2014.08.24 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.59
Megvan, köszi!

kiváncsi 2014.08.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Végre újabb láda a környéken! Kösz a rejtést.

Levin 2014.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
.

parrish 2014.08.23 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2014.08.23 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

Bernáth 2014.08.22 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Nagyon szép kápolna, mise előtt épp bejutottunk. A láda hamar meglett. A távolabbi parkolóban érdemes megállni, mert a velencei álom fagyi kihagyhatatlan, ha Almádiban jár az ember! Köszönjük.

kellerla 2014.08.22 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Acsart 2014.08.22 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.68
A közelben lakunk, mégsem ismertük a helyet. Igazi kis gyöngyszem, a rejtés is rendben volt, reméljük hosszú életű lesz a láda. Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Acsart

Svéd 2014.08.22 14:14 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

cila 2014.08.22 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Balaton keleti medence-kerülő bringatúra során levadászva. A ládát Ádi húzta elő, amíg én a bringákat őriztem.
Köszönjük a rejtést!

nmárti 2014.08.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Kilógott a kövek alól. Nagon szép ez a templom és kápolna, nekem tipikusan "hanincscageocaching"-találat. Köszi, hogy megmutattad :)

Geflorha 2014.08.21 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Zama és Gery

hinia lux 2014.08.21 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

TemplomSzent István
palace 2014.08.20 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

doddler87 2014.08.20 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hajo 2014.08.20 13:33 - Megtaláltam
köszi!

cdf 2014.08.19 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

BBBBNET 2014.08.19 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

RobiGergo 2014.08.19 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.64
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2014.08.19 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Köszi a rejtést, Füredre menet kerestük meg a családdal.

dkori 2014.08.18 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.00
Köszönjük a lehetőséget!
dkori, Zsani, Szami, Dzsííí

urbanj 2014.08.18 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
Balatonkerülő bringatúra közbeni találat.

whaides 2014.08.18 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Megvan, köszi a rejtést. Nem túlságosan álcázva, így erről mi gondoskodtunk.

Tuli Bás 2014.08.18 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nagyon köszönjük a rejtést, Saki és Tuli
Ma egy egészen forgalmas napja volt a ládának! :) Érdemes majd belenézni a logbookba Petyo!
Köszönjük még egyszer!
ST [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Yumi 2014.08.18 14:05 - Megtaláltam
Családi rekus balatonkergülés közben. Ládászokat rajtakaptam.amint éppen túrkálnak a zavarosban :-) .

 
Hektor 2014.08.18 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

laja 2014.08.18 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Előző este már jártunk itt, de a sötétben hamar feladtuk a keresést. A rejtő buzdítására visszatértünk, nem hiába tettük, a láda is gyorsan meglett, ráadásul épp voltak a templomnál, így azt is megtekinthettük belülről is. Mindenkinek tetszett!
Köszönjük a rejtést!
Laja + Noémi + Levi

mozgo 2014.08.17 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.46
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] kerékpáros találat.

 
zsotie 2014.08.17 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 4.29
Mit jelent az, hogy "lámpára befordulva"?

A templom előtt közvetlen érdemes parkolni! Majdnem drive in, a valós úthossz nem több 20 méternél. Csendes nyugodt utca, még ilyenkor is. Sétára inkább a partot javaslom.

Szépek a lobogók.

blondey 2014.08.17 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Megtaláltuk - köszönjük!

esemese 2014.08.17 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.93
Örülök, hogy Almádiba, ehhez a kedves templomhoz is került láda. Ottjártunkkor éppen keresztelő volt. :)

Márta 2014.08.17 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Bicós túra alkalmával jártunk ott, de éppen keresztelő lehetett, mert sokan gyűlekeztek a templom előtt. Cikinek éreztem volna, ha ott kereségélek közöttük, gondolom minden szem rám meredt volna. Így kérem a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a megtalálásomat. Köszönöm

[Jóváhagyta: petyo11, 2014.08.19 21:17]

Pepe 2014.08.16 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Sok geoláda mutat be templomot vagy kápolnát, de legtöbbször akkor sikerül a helyszínre jutnom, amikor éppen zárva van, vagy ha éppen nyitva, akkor nem mutat semmi különöset. Itt szerencsém volt, nagyon szép a kápolna belső és pazar a mennyezete. Köszönöm, hogy megmutattad!

Szamoska 2014.08.16 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Köszönjük a rejtőnek, hogy megismerhettük ezt a helyet!

Aurashark 2014.08.16 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget: Kata, Csabi, Timi, Gábor. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zsuzska74 2014.08.16 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Robi75 2014.08.15 15:07 - Megtaláltam
Családi kirándulás első ládája a mai napon. Köszönjük a rejtést! Robi, Zsuzsa, Zsuzsika

Arti (junior) 2014.08.15 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.29
Meglett. Sajnos a szürke felhők miatt biciklivel nem mertem bevállalni.

kópé1993 2014.08.15 08:31 - Megtaláltam
Megvan köszi a rejtest!

pliptai 2014.08.14 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.15
Köszönet a rejtésért!

 
Erdélyi család 2014.08.14 17:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.04
Eső utáni séta. Nagyon jó orgona koncertet hallgattunk itt 2013-ban. Reméljük nem utoljára. Kösz a rejtést.

theadamka 2014.08.13 20:41 - Megtaláltam
Kis esti séta. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

koszta 2014.08.12 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Tetszik!

Clavo 2014.08.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Meglett köszi :)

Gyombi 2014.08.12 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.17
Elsö családi találat :) [wapon beküldött szöveg]

Hazafelé jártunk erre, így közös a megtalálás. A kápolnát éppen egy kisebb csoport látogatta, így akkor tudtam a ládához lépni, mikor bementek. Remélem, tartós lesz a rejtek, mert kissé veszélyesnek tűnik, hogy könnyen felfedezik, akik esetleg nem is keresik.
A jelszót érdekes módon sikerült rosszul felírnom (régen fordult ilyen elő velem utoljára), de a rejtő kisegített - ezúton is köszönöm!
Érdekes a kápolna apropója, szép a templom is, köszönöm a ládát és a lehetőséget!

Hörcsög 2014.08.11 21:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! ;-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZsófiBence 2014.08.11 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltuk! Köszi a rejtést :)

Tapsifüles 2014.08.11 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.76
Megtaláltam. Mai kerékpározás is megvolt.
Köszi a rejtést!

bati.hu 2014.08.11 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Megtaláltuk a füredi akváriumból hazafelé menet. Kellemes idő volt déltájban a fák alatt az árnyékos kertben. Sajnos belülről nem tudtuk megnézni ,infot sem találtunk az esetleges nyitvatartásról vagy miserendről.
Köszi a rejtést

Cseber 2014.08.11 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam.

csbagi 2014.08.11 09:40 - Megtaláltam
Megvan, kösz!

 
DóriAtesz 2014.08.10 20:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.64
Megtaláltuk B&B-vel! 3/3
DóriAtesz

Babu&Babu 2014.08.10 20:56 - Megtaláltam
Thx :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Andi&Parker 2014.08.10 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Balatongyörökről hazafelé emiatt a láda miatt a parton jöttünk, már szombaton induláskor láttuk megjelenni a ládát, de mivel már nem fértünk volna fel a dobogóra, így hazafelére tartogattuk.
Bőven volt parkoló a templom előtt, szóval simán lehet ott parkolni, igaz akkor drive in. Logolásnál már láttuk, hogy dgm már elővette a ládát.

Köszi a rejtést!

mjdgm 2014.08.10 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
OK!

Hz 2014.08.10 17:00 - Megtaláltam
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Fenilefrin 2014.08.10 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.47
Meglett, köszi a rejtést!

belus01 2014.08.10 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük.

Gabi bá 2014.08.10 11:30 - Megtaláltam
Elkezdtük a ládát keresni, miközben jött sas&szti. Így közös találat lett :)

 
sas&szti 2014.08.10 11:25 - Megtaláltam
Egy kesserpár már javában kutakodott amikor megleptük őket, így egy közös találattal lettünk gazdagabbak! :)

Telkess 2014.08.10 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

19izsi73 2014.08.09 21:29 - Megtaláltam
Kofola Bt. tagjaként kerestük fel; zseblámpás megvilágításban...

macikupac 2014.08.09 21:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.37
Mászkálás a Balaton-felvidéken 9.

Ha már megjelent napközben és tudtuk, hogy itt fogunk hazafelé menni, nem hagytuk ki. Eddig még nem volt indok elhagyni a 71-es utat, de ez a láda lehetőséget adott rá. Mivel sötét este volt már, így sejtettük, hogy nem fogjuk nyitva találni. De amennyit láttunk belőle, az rendben volt. Érdemes lesz még világosban is visszajönni. A jelszót külön és ékezetekkel írtam be. Mityó medvémmel jártam itt.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

Kokó 2014.08.09 21:29 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Kofola BT 2014.08.09 21:29 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zsbodor 2014.08.09 18:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Ismertük a helyet, de nem ártott neki egy láda... :) Köszi

Mr Bean 2014.08.09 15:07 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Odin 88 2014.08.09 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Saccy, Odin 88, Domi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Saccy 2014.08.09 15:05 - Megtaláltam
Én voltam az első! :) megtaláltuk, köszönjük! Saccy, Odin88, Domi


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]