FAQ
4050. Szeleta-barlang (GCSEBA)

A barlang belseje

A barlang belseje

Mészkő formák

Mészkő formák

A barlang belső részeinek megtekintéséhez elemlámpa szükséges.

A barlang belső részeinek megtekintéséhez elemlámpa szükséges.

Fejünk felett...

Fejünk felett...

A lábunk alatt...

A lábunk alatt...

A barlang végéből

A barlang végéből

Az a bizonyos fekete vonal

Az a bizonyos fekete vonal

13 méteres belmagasság

13 méteres belmagasság

A bal oldali rész

A bal oldali rész

Két terme van

Két terme van

A barlang bejárata

A barlang bejárata

A barlang melletti sziklafal

A barlang melletti sziklafal

Kilátás Lillafüred felé

Kilátás Lillafüred felé

Másik kilátóponttól a kilátás

Másik kilátóponttól a kilátás
Szélesség N 48° 6,480'
Hosszúság E 20° 37,921'
Magasság: 350 m
Megye/ország: Borsod-Abaúj-Zemplén
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2015.08.22 14:27
Megjelenés időpontja: 2015.08.30 12:52
Utolsó lényeges változás: 2019.12.23 14:44
Utolsó változás: 2020.03.30 00:26
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: skiccpausz
Ládagazda: skiccpausz
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.5
Úthossz a kiindulóponttól: 1200 m
Megtalálások száma: 543 + 1 sikertelen + 2 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.5 megtalálás hetente


A COVID-19 koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzet miatt, bizonyító erejű képpel megtámogatott, jelszó nélküli logot is elfogadok megtalálásként. A lényeg, hogy nem kell a ládához hozzányúlnod a jelszóért, elég csak egy fotót készíteni a rejtekről, illetve a környezetéről.

A ládát a barlang bejáratától jobbra, kicsit távolabb, a völgy felé néző sziklafal alatti résben, kövekkel álcázva lelitek. Jól rejtsétek vissza a fokozott mugli-veszély miatt!

A ládába TravelBug NEM helyezhető.NFC tag a ládán. Olvasd le a mobiloddal!
További infók az NFC technológiáról itt.
Sötét Izgalmas Barlang! FejLÁMPA vagy szentjánosbogár ajánlott a barlang bejárásához!


Megközelítés

Megközelítése gyalogosan, több irányból, Lillafüred, valamint a Csanyik-völgy felől is lehetséges.
Azonban a legrövidebb útvonal a felsőhámori templom melletti lépcsőnél kezdődik. Az ajánlott parkolási lehetőség a templom alatt, a Palota utcában van:  N 48° 6,414' E 20° 37,679' [GCSEBA+Parkoló] A lépcsőkön feljutva, a főút mellett kell 100 méter gyalogolni, majd a "semmiből megjelenő" piros négyzet Piros négyszög turistajelzésen induljunk fel a hegyre.  N 48° 6,429' E 20° 37,568' [GCSEBA+Itt fel] Amint -egy információs táblánál- elérjük a piros barlangjelzést Piros barlang  N 48° 6,505' E 20° 37,867' [GCSEBA+Leágazás], azt követve kb. 50 méter ereszkedés után már a barlang bejáratánál is vagyunk.

Az útvonalon több levágási lehetőség is van, ezek garantáltan rövidebben, de meredekebbek(!), mint az ajánlott útvonal.

Két kilátópont is található a Szeleta-tetőn, innen szép kilátás nyílik Lillafüredre és az alattunk húzódó Garadna-patak völgyére.
 N 48° 6,525' E 20° 37,785' [GCSEBA+Kilátás]
 N 48° 6,502' E 20° 37,861' [GCSEBA+Kilátás2]

A barlangról

A Szeleta-barlang az országút fölött 96 m magasságban, a hegy gerincén helyezkedik el. A sziklák között meghúzódó barlang a XX. század elején Herman Ottó sürgetésére megkezdett ásatásoknak köszönheti hírnevét. A barlangból, a jégkorszakbeli ősember hasított kőeszközeinek (medve-, oroszlán-, hiéna- és mamutcsontok) tömegét hozták felszínre.

A barlang közel 100 méterrel a Szinva völgye felett nyílik triász mészkőben, 347 méter tengerszint feletti magasságban, éppen szemben a hámori temetővel, ahol Herman Ottó síremléke található. A barlangban a bejárat utáni lejtőn leereszkedve abban a mélyedésben állhatunk meg, amely az egykor 12 méterig hatoló feltárás helyén maradt. Az oldalfalon több méter magasságban láthatunk egy fekete vonalat, amely azt jelzi, hogy a feltárás megkezdése előtt hol volt a kitöltés eredeti szintje. A bejárati csarnokból balra a rövidebb, egyenesen pedig a hosszabb barlangágba juthatunk. Hossza 115 méter, mélysége 3, magassága 13 méter. Szabadon látogatható, fokozottan védett inaktív forrásbarlang.

Ásatások a barlangban

Kadić Ottokár 1906 őszén kezdte meg barlangkutató munkáját a Bükkben. Első teendője a Szinva-völgy akkor ismert barlangjainak bejárása volt. Közel húsz barlang közül a Kecske-lyuk, a Büdös-pest és a Szeleta-barlang tűnt ígéretesnek. November 14-től 20-ig próbaásatásokat végzett a három barlangban, de egyedül a Szeletában bukkantak a pleisztocénben itt élt ősember nyomára. A barlang előcsarnokába vágott 12x2 méteres és 6,5 m mély kutatóárok pleisztocén rétegeiben rengeteg barlangi medve csont mellett tűzhely nyomára bukkantak. A csontokon található törés és kopás nyomokat emberkéztől valónak tulajdonította Kadić, amit az 1907. évi tavaszi bécsi tanulmányútján a cs. kir. udvari múzeum szakembereivel történt konzultáció után elvetett. A bemutatott faszénnyomok azonban egyértelművé tették, az ősember szeletai előfordulását.

A Magyar Királyi Földtani Intézet Kadić kérésére elrendelte az ásatás folytatását 1000 korona költséggel. 1907. május 15-től június 30-ig folytatódott a munka a barlangban. Rendkívül fontosnak tartotta a leletek rétegtani rögzítését, hogy korukat bizonyítani lehessen ezért nagyon gondosan járt el az ásatás során. A barlang előcsarnokában felásandó területet 2x2 méteres négyzetekre osztva rétegenként minden lelet helyét gondosan rögzítve haladtak. A holocén rétegekben cserépedény töredékeket, csiszolt kőeszközöket talált. A pleisztocén rétegekből végre előkerültek a keresett paleolit kőeszközök, összesen 40 darab.

A talált leletek indokolták az ásatás folytatását, amit október 18-tól december 3-ig folytatott. A számos kőeszközön kívül a legfontosabb eredmény a főfolyosó hátsó részén talált pleisztocén kultúrréteg.

Mivel Magyarországon nem volt leletanyag, amivel össze lehetett volna hasonlítani, 1908 februárjában az összegyűjtött anyaggal Kadić Ottokár Bécsbe utazott, ott azonban kellemetlen meglepetés érte. Hugó Obermaier a különösen szépen megmunkált babérlevél hegyek valódiságát kétségbe vonta, ugyanis a kőeszközökről hiányzott a máshonnan előkerült leleteken található "patina", úgy néztek ki, mintha nemrég készítették volna őket. A leletek többségét azonban kétséget kizáróan valódinak ismerte el.

Az ásatásokat 1909 tavaszáig folytatták a Földtani Intézet költségén, ami összesen 4000 koronát tett ki, ekkor az Intézet a kutatást befejezettnek tekintette. Az munkák során azonban főleg a felső rétegeket kutatták át, ezért megnyerte a Miskolci Múzeum vezetőségét az ásatás anyagi támogatására. Földtani Intézeti hivatalos elfoglaltsága miatt nem tudott folyamatosan a helyszínen tartózkodni, ezért 1909 tavaszán felkérte Hillebrand Jenő antropológust munkatársnak, aki ezt örömmel elvállalta, és még ebben az évben részt is vett az ásatásokon. Az ásatás során elérték a barlang fenekét 12,5 méter mélységben, így már rendelkezésükre állt a barlangi üledék teljes rétegsora.

Kadićot meghívták a Tübingiában ülésező nemzetközi paleontológiai kongresszusra, ahol előadást tartott az elért eredményekről. Az augusztus 4-én tartott előadás meghozta az elismerést, a nagyhírű szakemberek az addig hamisnak tartott kőeszközök valódiságát elismerték, és kiemelték a leletek tudományos fontosságát, az ásatás módszerét pedig mintaszerűnek, példamutatónak nevezték.

A Bükk

A Bükk hegység az Északi-középhegység része, Magyarország legnagyobb átlagmagasságú, barlangokban bővelkedő karszthegysége. Középső területe 1977 óta nemzeti park (Bükki Nemzeti Park). A hegység nevét leggyakoribb fájáról, a bükkről (Fagus silvatica) kapta.
Magyarország egyik legcsapadékosabb területe, amelyre évi átlag 700-800 mm csapadék hullik. Itt dőlt meg Jávorkúton a Magyarországon valaha mért legnagyobb csapadék rekordja 2010-ben, ahol 1550 mm-t regisztráltak.
A Bükk az ország tüdeje, védett és gondozott, nagy kiterjedésű vadon, amelynek tájképi szépsége és élővilága felejthetetlen élményeket nyújt a kirándulóknak.

Ládatörténet

2019.11.14 LÁDAKARBANTARTÁS és koo. pontosítás

2016.03.31. A ládát qtatom pótolta a ládacsere program támogatásával. Köszi! :D skiccpausz

2016.03.14. Úgy néz ki, hogy valakinek megtetszett a láda és hazavitte. A pótlásig a pótjelszóval logoljatok.

2015.08.22 14:27 A láda kikerült. Eredeti láda: A nem szokványos "ládát" a barlang bejáratától jobbra, kicsit távolabb, a völgy felé néző sziklafal alatti résben, kövekkel álcázva lelitek. Jól rejtsétek vissza a fokozott mugli-veszély miatt! skiccpausz

Állapot: kereshető

KRW értékelés (213 db): környezet: 4.88 rejtés: 4.68 web: 4.82 átlag: 4.79

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


nemethpeet 2022.08.08 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

tiszaigabi 2022.08.04 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

vasilona 2022.07.29 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

rokagomba 2022.07.16 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

aronpapa 2022.07.14 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Lili & Áronpapa [Geoládák v3.12.10]

szoritokez 2022.07.13 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.13]

tomko86 2022.07.12 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

nagylaszlo1206 2022.07.12 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. Egy német-magyar családnak segítettünk az első láda felfedezésükben. [g:hu 1.6.5]

huvelyes.laszlo 2022.07.10 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

ollo 2022.07.10 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

KremesEmber 2022.07.09 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Eemike 2022.06.26 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

KKrisztian0331 2022.06.22 23:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Apa-fia 2022.06.18 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

h725 2022.06.05 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.12]

Remek túra volt. A Molnár-szikla felől jöttünk. Fantasztikus kilátóhelyek útközben. A barlangba is bemerészkedtünk egy kicsit, készültünk fejlámpával. Viszont a talaj, a csepegő víztől meglehetősen csúszik. Köszönjük a rejtést, jó élmény volt.

Vali, Zsolt

Egy kis panoráma útközbenOtt a távolban Miskolc
A Szeleta-kilátóbanA barlangban
A sziklák alatt 
Webber 2022.06.05 16:34 - Megtaláltam
Meglett. [Geoládák v3.12.8]

biro61 2022.06.05 11:40 - Megtaláltam
Répáshutai Pünkösdölésünk utolsó ládája, és egyben Évával ez a 300. találatunk.

IMG_20220605_110827IMG_20220605_113210
IMG_20220605_114323 
pyrosz 2022.06.04 15:55 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :)
Megéri feljönni a barlanghoz. [Geoládák v3.12.10]

Csoki 2022.05.30 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.12]

tothandras1 2022.05.15 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Leila, Andris, Judit, Feri, Janó, Ildi, Kau, Gabi [Geoládák v3.12.9]

CyberPunk 2022.05.15 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltam!

Moo 2022.05.15 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

KernyaFamily 2022.05.15 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Viki, Sz.Andris, Sz.Dóri [Geoládák v3.12.10]

remekkelek 2022.05.08 08:49 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.17]

GRegina 2022.05.07 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Favágó82 2022.05.02 20:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.34
Megtaláltuk köszönjük a rejtést, nagyon szép kilátás komoly a barlang.

szikoraattila 2022.05.01 12:45 - Megtaláltam
Sajnos nem tudtunk a barlangnál több időt tölteni, mert lógott az eső lába, és a barlang hátsó részeihez valóban kell egy jó erős lámpa, ami sajnos nem volt. Azért így is nagyon látványos, jókora méretű barlang. Már a bejárat előtt több méterre is érezni a kiáradó hideget.
A láda nagyon logikus helyen, a bejárattól nem messze, egy sziklarepedésben van. Úgy találtam meg, hogy előtte nem is olvastam el a hozzá tartozó tájékoztató leírást. A doboz ép és egészséges.
Köszönjük a rejtést!!!
:-)

IMG_20220501_122843IMG_20220501_122813
pfelber 2022.04.26 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Sue Kesser 2022.04.22 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Sajnos nem vittünk magunkkal erősebb lámpát, így nem mentünk a barlang mélyére.
Köszönjük.

hinia lux 2022.04.18 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Nagyon meggondoltam, hogy van-e még kedvem felmenni egy következő hegyre is, de gondoltam belefér, úgyis sokat ülünk még hazafelé Veszprémig az autóban.
És dejó, hogy még ide felgyalogoltunk. Szép útvonal a ládáig, üde zöldek voltak a fák, és a kilátópontról is ráláttunk a csodás Palotaszállóra.
A barlang is tetszett, az egyik legnagyobb, amit láttunk a napokban, és itt fogalmazódott meg bennem, hogy utánaolvasok Hermann Ottó munkásságának, annyi helyet "belefutottunk" itt a Bükkben.

Tavaszi zöldTuristaúton
Hegyek ölelésében LillafüredPalotaszálló
Barlang bejáratánál 
Gropius & Ruffy 2022.04.18 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Bence2009 2022.04.16 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Green Eye 2022.04.14 08:40 - Megtaláltam
Megtaláltam Kohászok útja közben, köszönöm a rejtést!

Petrukkio 2022.03.20 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

MonTri 2022.03.15 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

SzuperBN 2022.03.14 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Érdemes eljonni a barlangász! [Geoládák v3.12.6]

Atis87 2022.03.14 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Alsien 2022.03.13 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

pocokprophet 2022.03.13 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

zsmithkirov 2022.03.06 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

akosgy 2022.03.06 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Bükki barlangászós hétvége. A klubos program végeztével maradt még egy kis időnk sötétedésig, így hazafelé megálltunk Lillafüreden és sétáltunk 2 órát.

Jártunk itt pár éve, most a láda újabb alkalmat adott a látogatásra. Még mindig szép. A rejtek környékét klotyónak használják, de kellő óvatossággal előhalászható a láda "sérülés" nélkül. Köszi.

dorian 2022.02.27 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

MakadámAladár 2022.02.19 23:59 - Megtaláltam
A barlang nagyon érdekes és a kilátás is szép! A láda valóban jól el volt rejte, emiatt sokan észre sem veszik, akik ott végzik a dolgukat. .sok a zsebkendő a láda környékén.
Köszönjük a rejtést!

solyomeye 2022.02.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.62
Megtaláltuk. Köszönjük, a rejtést!

balashazy9d 2022.02.12 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
J.Reka [Geoládák v3.12.6]

J.Réka 2022.02.12 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Paul 2022.02.12 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Csaba98 2022.01.23 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

gugucska 2022.01.22 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Edizon 2022.01.22 12:30 - Megtaláltam
Megvan.

fodordav 2022.01.16 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Felfedeztük a barlangot, megtaláltuk a ládát. Tényleg érdemes volt jó lámpát vinni, így a hátul jobbra nyíló, kúszva elérhető ágba is hosszan beláttunk.
Még a ködben is sejthető volt, hogy a kilátás is szép lehet.
Köszönjük! E+D

hgabi 2022.01.15 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Betti_k 2022.01.03 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Kimberli1 + Imi30 2021.12.30 14:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Higi tím /Mókus-Vini-Oli/ 2021.12.17 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtalálta Vini a tímből! szuper rejtek, csodás hely, hagytunk mi is egy kis kőszobrot a többi közt! Köszi! [Geoládák v3.12.4]

Balda 2021.11.24 14:42 - Megtaláltam
Őszőlésünk alkalmával fedezzük fel a szabadon bejárható barlangot, erős lámpa legyen Nálad, csoda helyeket fedezhetsz fel. Köszönjük a rejtést, Gi, Balda
[g:hu+ 2.7.15]

ABabámésén 2021.11.13 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.78
Szép SZELET A Bükkből. :))

Klári 2021.11.07 09:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Bukk9000 2021.10.31 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

hacsate 2021.10.30 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Szép őszi túra alkalmával.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

sipkap 2021.10.27 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

fiser 2021.10.26 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
.

vasanitsl 2021.10.26 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Fagyi 2021.10.24 10:00 - Megtaláltam
Pilis50 társaságában.

Pilis50 2021.10.24 09:59 - Megtaláltam
Odasétáltunk!
Az odavezető P (piros-sáv) jelzésű utat lezárták (elterelték) - a Zsófia-kilátó építése miatt - ezért egy omega (barlang) jelzésű utvonalat festettek ki - amin oda vissza kényelmesen (?) megközelíthető a barlang.

útvonal változáslátnivaló fentről!
közeli látnivaló 
frank530601 2021.10.19 12:07 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést

Szeleta-barlang 
Laci és Timike 2021.10.16 14:24 - Megtaláltam
A kilátópontról csodálatos panoráma tárult elénk, a barlang is nagyon tetszett. Köszönöm a rejtést.

105110
114 
szemlédi 2021.10.16 08:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

MoMaszter 2021.10.12 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

TAKOB 2021.10.03 15:15 - Megtaláltam
Eltévedtünk... :D Megtaláltuk. A gyerek kivan.. De majd felnőtt fejjel jó bulinak találja ha visszaemlékszik :D Beatrix és Zoé [Geoládák v3.12.2]

tojas 2021.10.02 17:47 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Gréta&Petra 2021.09.25 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Lili és Balu 2021.09.25 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Galgand Péter 2021.09.15 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

petocsaba 2021.09.12 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
~Pető Csaba(◠‿◠)Hódmezővásárhely~

[Geoládák v3.12.1]

menlymen00 2021.09.06 10:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Chamberneazy 2021.08.30 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Nono&Andris 2021.08.20 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Gyerekekkel megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Mkatalin 2021.08.19 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

barkop 2021.08.18 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Photographer 2021.07.28 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Lillafüreden utolsó ládájaként a Szeleta-barlangot kerestük meg. A felfelé vezető út kezdetben kapatós, de hozzá lehet szokni, és bár nagy melegben ugyan, de kellemesebb sétával értük el a barlang bejáratától. Hatalmas méretű, nem is gondoltuk, hogy ekkora. Kellemes hűs levegő áradt belőle.
Köszi a rejtést!

IMG_20210728_142526IMG_20210728_144659
IMG_20210728_145821IMG_20210728_150141
IMG_20210728_150710 
bacsnyir 2021.07.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
x

Lacaface 2021.07.25 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Az ősember nem volt otthon, a képen Otti, az ősasszony! [Geoládák v3.11.3]

IMG_20210725_144428 
GyuReka 2021.07.23 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

öreghegyiek 2021.07.17 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

bandrisca 2021.07.11 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

saldi 2021.07.06 08:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2021.07.02 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.12
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Adams88 2021.06.28 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Köszönjük a csodás kilátást!

KalAndorok2 2021.06.20 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

bb2014 2021.06.18 22:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1] mivel sokan illemhelynek,használják a környéket, a ládikát fejmagasságba kéne rakni ,akkor nem pisilné le senki????

Nagy Éva 2021.06.05 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

balogkryszta 2021.06.05 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

zsofivizi 2021.05.31 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

lumiksz 2021.05.29 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

Tommykaaaa 2021.05.24 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

vkerika 2021.05.24 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam a helyszínt, de a rejtést sajnos nem. Pedig többen kerestük.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2021.06.12 20:26]

20210524_13241720210524_132431
20210524_132522 
izsolt 2021.05.08 12:30 - Megtaláltam
körtúra Miskolcról
a ládát épp két helyi(?) kiskölök bizergálta, gyorsan lefotóztuk a jelszót aztán robogtunk tovább, ígérték hogy visszarejtik ahol találták

emmerwald 2021.05.02 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.25
A Molnár-szikla felől, szemerkélő esőben értem el a barlangot. Olyan hideg levegő áramlott ki belőle, hogy inkább egy szikla alatt vártam meg a zápor végét.
Szép környék, köszönöm a rejtést!

IMG_20210502_105516IMG_20210502_105502
IMG_20210502_104458IMG_20210502_105653
wikka 2021.04.18 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.81
Szemerkélő esőben, mégis jókedvűen kerestük meg a barlangot és a ládát. Sajnos valakik köz wc-nek tekintik a láda környékét, úgyhogy vírushelyzettől függetlenül sem nyúltunk volna hozzá. Javasolom a láda áthelyezését, mert több jele is volt annak, hogy oda járnak a kirándulók üríteni. Emiatt most leértékelem a rejtést, de kizárólag a gondatlan túristák tehetnek erről.

Ettől függetlenül köszönjük az élményt!

(Tudom, hogy ma ugyanez a szöveg megjelent egy másik megtalálónál is, ő a kisfiunk, és saját ládákat gyűjt már. Nekünk ez valahogy korábban kimaradt, így most mindkét felhasználóhoz logoltam.)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.05.27 16:10]

IMG_20210418_144556IMG_20210418_144553
IMG_20210418_144553IMG_20210418_144627
kutatoabel 2021.04.18 20:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.48
Szemerkélő esőben, mégis jókedvűen kerestük meg a barlangot és a ládát. Sajnos valakik köz wc-nek tekintik a láda környékét, úgyhogy vírushelyzettől függetlenül sem nyúltunk volna hozzá. Javasolom a láda áthelyezését, mert több jele is volt annak, hogy oda járnak a kirándulók üríteni. Emiatt most leértékelem a rejtést, de kizárólag a gondatlan túristák tehetnek erről.

Ettől függetlenül köszönjük az élményt
Kutató Ábel és az Ősök

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.05.27 16:10]

IMG_20210418_144553IMG_20210418_144556
IMG_20210418_144627IMG_20210418_143232
Maxi613 2021.04.17 12:06 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.10.3]

elvont 2021.04.16 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.4]

v4nd4 2021.04.16 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

iea 2021.04.10 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönöm a rejtést és az email-es segítséget! :)

Lokicska 2021.04.04 11:17 - Megtaláltam
Megtalàltuk, juhé!!! [Geoládák v3.9.6]

KrisztaesKiscica 2021.04.03 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Zsolesz088 2021.04.03 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

egynagyati 2021.03.27 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

szabiolcska 2021.03.21 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Lili és Szabi [Geoládák v3.5.3]

Mónika2390 2021.03.20 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Hilóczki Viki 2021.03.18 22:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

pwz 2021.03.15 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ddalma mindent elmondott, együtt leltünk rá, ráadásul nyitva is volt a doboz... [Geoládák v3.9.6]

dalmusson 2021.03.15 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Érdemes lenne áthelyezni a ládát a túrázók hátrahagyott végtermékei miatt. [Geoládák v3.9.6]

Röfi 2021.03.15 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

effell71 2021.03.13 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos a láda közvetlen környezete "mosdónak" van használva. Érdemes lenne legalább pár méterrel arréb/feljebb rakni. [Geoládák v3.9.6]

Palyvik 2021.03.13 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

tura7en 2021.01.15 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.10]

Pissti túrái 2021.01.10 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Megtaláltuk, minden rendben, kösziiii

Túrabolond 2021.01.10 12:59 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk!

20210110_125919 
Detrax 2021.01.09 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Nowree86 2021.01.09 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Mr. Fülixáj 2020.12.27 09:41 - Megtaláltam
Most lett meg a láda. TFTC Fülix. [Geoládák v3.3.2]

Évi&Zoli 2020.12.19 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
GCMoSz után egy kis barlangászás. Tovább növeltük a kőemberkék számát a barlangban! Köszönjük!

IMG_20201219_143927IMG_20201219_144603
IMG_20201219_144023IMG_20201219_144123
Koszt Andi 2020.11.07 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

nyarytamas 2020.11.07 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

mlnet 2020.11.04 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kerol 2020.11.01 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
A rejtekhelyet betakarták a levelek, kicsit meg kell túrni. Köszönöm a rejtést!

ZoLiza 2020.10.30 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Sergio64 2020.10.29 12:10 - Megtaláltam
Gyönyörű környezetben élvezetes túra alkalmával találtuk meg. Zs & Zs [Geoládák v3.7.6]

IMG_20201029_115711IMG_20201029_115952
IMG_20201029_121657IMG_20201029_115004
IMG_20201029_120156IMG_20201029_120034
tcsabika 2020.10.27 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

xandra.nemeth 2020.10.23 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6] nagyon rég jártunk már erre, tele volt turistával, óvatosan!

IMG_20201023_154750 
Csoki2 2020.10.22 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

kalocsni 2020.10.18 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

dorka1956 2020.10.08 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

TRider 2020.09.19 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk Benivel, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Jane Doe 2020.09.12 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

fulpes 2020.09.12 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Molnár-szikla után, egy hihetetlenül szép, magával ragadó hely. Mindenkinek megmutatnám.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

GCSEBA_20200912_103837GCSEBA_20200912_103850
GCSEBA_20200912_110440GCSEBA_20200912_111014
bati6 2020.09.06 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

csjani 2020.08.26 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Köszi a rejtést!

BPelenczei2 2020.08.26 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Anyko 2020.08.23 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

JózsefAndrea 2020.08.23 11:40 - Megtaláltam
Igazán fantasztikus dolog volt az első travelBug-ot megtalálni.
Nagyon szép helyen volt, kalandos eljutni oda. Ajánljuk mindenkinek, hogy tegyen egy hatalmas túrát... Geoládára fel!

madikrisztian 2020.08.21 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Seprényi család 2020.08.20 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

NightBlade 2020.08.18 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Andris78 2020.08.11 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A környezet csodálatos! A rejtekhelyet könnyen meg lehet találni a koordináták alapján, de ne ijedjetek meg, hogy nem az első kő levétele után bukkan elő a láda!

GVera1979 2020.08.11 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen! Remek rejtés!

OsiOsi 2020.08.10 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.32
Nekem nagyon bejött a hely. A barlang és a kilátás is!

ha8je 2020.08.02 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

BrodyPetty 2020.07.23 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

sanzi89 2020.07.23 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.10]

Mivol 2020.07.16 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

kolett 2020.07.13 09:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

reko 2020.07.11 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

anettnori 2020.07.06 06:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Megvan! [g:hu 1.6.5]

A mai cél GChbk2 letekerése volt.
GCMoSz után felsétáltunk ide is. Remek hely, jól kinézegelődtük magunkat, aztán mentünk vissza Lillafüredre.

IMG_20200706_062856 
Karsay Sándor 2020.07.04 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Elment a Gps em... elkezdtem keresni a ládát a barlangban. Találtam is pár potenciális kőrakást, de aztán feladtam és kijöttem. Keringtem még egy kicsit de meg lett!!!???????? Szuper a környék [Geoládák v3.4.1]

csikab 2020.06.21 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszi!

cav004 2020.06.06 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Lillafüredről indulva tettünk egy kellemes kis erdei túrát, begyüjtve az útba eső ládákat.
Nagyon tetszett a barlang és a kilátás is.

Vértes 2020.06.06 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

AliceSky 2020.06.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Itt járt a Lónyai Család, köszi a rejtést.

Bejártuk a csodás barlangot, megleltük a ládát, s egy fantasztikus napot töltöttünk a környéken, logolni viszont elfelejtettünk. Köszi, ha elfogadod :) [Geoládák v3.9.6]

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2021.03.08 09:28]

IMG_2262IMG_2251
Ignácz Gábor 2020.05.30 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

verde 2020.05.30 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést!

Hajo 2020.05.30 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

received_263077145039165received_893605884440721
received_307774696880088 
belus01 2020.05.27 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

kivancsifancsi 2020.05.23 17:40 - Megtaláltam
Kitúrtam

 
Fidorka 2020.05.23 17:40 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Mary Lou 2020.05.16 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltuk.
Lillafüred környéki túra során.
Jó túra volt , sok szép látnivalóval.
Köszönjük!

Hecsa 2020.05.15 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.16]

NyirkosAvar 2020.05.11 23:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

htibi80 2020.05.10 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Fajta Csabáné 2020.05.08 10:00 - Megtaláltam
Szuper rejtés.

Balear 2020.05.05 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

krino30 2020.05.05 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

fsgyuri 2020.05.03 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Kazsimers 2020.04.25 23:59 - Megtaláltam
egyik kedvenc barlangom, a jobb ágának a végén, a térkép szerint át lehet még bújni egy kicsi kis terembe, tervezek visszajönni olyan ruhában, és átbújni.

Hegyi_kecske 2020.04.13 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

vándor székely 2020.04.12 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.07
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Kakesz 2020.04.04 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

rianas 2020.03.20 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

codiac 2020.03.16 16:56 - Megtaláltam
Megmackózva , köszi:) [Geoládák v3.3.2]

vakond87 2020.03.13 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.19
A vírus miatt elmaradt az oktatás, így kihasználtam a lehetőséget, és begyűjtöttem pár Miskolc környéki ládát. Vettem egy napi jegyet a közösségi közlekedésre, így könnyen tudta utazni a ládák között. Sorrendben a GCJKM, GCTKER, GCSEBA, GCBB01 ládákat kerestem meg. Köszönöm a rejtést!

IMG_20200313_110224IMG_20200313_110139
IMG_20200313_105717 
Postasandi197 2020.03.08 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltuk,köszönjük!

Istvan98 2020.03.07 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

GrószSzandi 2020.03.07 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

erdei.laszlo 2020.03.01 14:50 - Egyéb
A Miskolci Egyetemisták egyik legértékesebb kincsét rejtettük el a ládában!
Vajon ki lesz a szerencsés megtaláló? :)

A kincs 
Pucu 2020.03.01 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést. Pucu & Virág [Geoládák v3.3.2]

vblume 2020.03.01 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Pucu es Virág [Geoládák v3.3.2]

Aniko & Gyuri 2020.02.22 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Tünde&Attila 2020.02.08 11:59 - Megtaláltam
Klassz a barlang, meg az oda vezető út is! :)

korosiz 2020.02.01 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Banjo 2020.01.25 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.96
Ködös időben, jól álcázott láda!

Somogyibubu 2020.01.19 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Topolya 2020.01.05 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

STB 2019.12.31 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kissss 2019.12.01 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Csdnr 2019.11.19 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

skiccpausz 2019.11.14 14:43 - Egyéb
LÁDAKARBANTARTÁS és koo. pontosítás
MTSZ felmérés közben meglett

-1-2
-3-4
-5-7
-8-1
-2-3
zss 2019.10.28 15:24 - Megtaláltam
Köszönjük. zs-ék [Geoládák v2.2.5]

gyetger 2019.10.27 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.6.4]

betty79 2019.10.27 10:45 - Megtaláltam
Megvan!

attila32 2019.10.27 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Szuper a barlang.

Pogacsa1 2019.10.24 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszi a rejtést!

IMG_8803 (Közepes) 
tirga 2019.10.24 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Andi&Szabi
SunCity

[Geoládák v3.0.0_beta_18]

Fibe csapat 2019.10.23 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltuk!

Atom-Andi 2019.10.21 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Gabsa5 2019.10.20 13:58 - Megtaláltam
Nagyon jo kis lada a Szeleta barlang kozeleben. TFTC! [Geoládák v2.2.5]

kalati 2019.10.19 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Kellemes őszi túra keretében kerestük meg a ládát.
Köszönöm a rejtést!

13 2019.10.19 14:44 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

raydex 2019.10.16 14:00 - Megtaláltam
köszi!

Aldo87 2019.09.28 09:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

szept 28 007szept 28 011
szept 28 012szept 28 013
szept 28 014szept 28 015
szept 28 019szept 28 020
szept 28 026szept 28 029
ga-mi 2019.09.26 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ga-mi :-) [Geoládák v2.2.5]

Katulyakutatók 2019.09.22 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtő fáradozását!
[g:hu+ 2.0.6]
Néhányszor már jártam itt. Meglepetésként ért a felépült fedett pihenő, amit egy ebéddel fel is avattunk. Ez Mátyás király lábnyoma viszont kicsit kiakasztott. Találkoztunk egy 90 éves erdész bácsival is, aki a területen szolgált 40 évig, de Ő sem hallott erről soha. Így kell legendákat gyártani, had csődüljön a nép! Egyébként csődül is, soha ennyi kirándulóval nem találkoztam még errefelé. Meg persze a millió papírzsebkendővel az úton, ami arra utal, hogy sokan ott végzik a dolgukat, még csak le sem térnek az útról. Borzalmas, hová jutottunk!
A megközelítésnél szereplő Piros négyszög jelzés már Kék barlang.

-1-2
-3-4
-5 
RAM.FAM 2019.09.21 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. ????? [g:hu 1.6.4]

n. 2019.09.15 12:10 - Megtaláltam
 

Csenge&Tomika 2019.09.14 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Zsé 2019.09.04 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!Balatonfüredről Alexander,Olivér, Andi & Balázs [g:hu 1.6.4]

penzesabel 2019.08.25 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Jól esett a hűvös barlang a nyári melegben. :D

womp 2019.08.24 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v2.2.5]

imree 2019.08.24 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bakfitty25 2019.08.24 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam a ládát. Köszönöm szépen a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szabi82 2019.08.10 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

FogarasiRenáta 2019.08.10 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jó kis túra volt! ?? [Geoládák v2.2.5]

GeoHobby 2019.08.08 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Orika 2019.08.08 13:59 - Megtaláltam
Köszönöm!

kilali 2019.08.08 13:42 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

davsza 2019.08.07 23:59 - Megtaláltam
tetszett

RezsoBacsi 2019.08.02 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! Szinva tanösvény bejárása közben. [Geoládák v2.2.5]

dorjan család 2019.07.28 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi, hogy megmutattad. [Geoládák v2.2.5]

Bolisz 2019.07.27 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szisz1976 2019.07.27 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

AdamSky21 2019.07.24 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Nargoth 2019.07.24 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

rozsahegyieva 2019.07.17 16:47 - Megtaláltam
Koszi a rejtest! A fiammal imadjuk ezt a jatekot

effacska91 2019.07.13 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük
a rejtést! Évi & Norbi [Geoládák v2.2.5]

Vasas 2019.07.13 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Vándor-ló 2019.07.12 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Sokadszor a barlangnál, mot éppen a láda miatt.
Köszönjük a rejtést.

fcsaba 2019.07.11 11:00 - Megtaláltam
Bükki tartózkodásunknak a találatokban leggazdagabb napja volt ez, amikor autóval elmentünk Lillafüredre, és ott vadásztuk le az elmúlt pár év termésének egy részét. Szép nagy barlang, ahol egy gyerekcsoport is épp ott volt. Köszönjük a rejtést!

FTom 2019.07.06 12:25 - Megtaláltam
Túrázás Lillafüredtől.

Főnix Rendje 2019.07.04 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szkafi 2019.07.04 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ambrus207 2019.07.03 22:53 - Megtaláltam
köszi a rejtést???? [Geoládák v2.2.5]

sosi 2019.05.12 12:00 - Megtaláltam
Remek, napsütéses időben, a déli harangszóra megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

amlozek 2019.04.22 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Haborgotejberizs 2019.04.22 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gorgoth 2019.04.20 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük, élvezetes kis séta volt. [g:hu 1.6.2y]

Mazso71 2019.04.19 23:59 - Megtaláltam
Köszi!

JöMö 2019.04.19 16:53 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Családi felkutatás eredményeképp leltük meg.
Remek volt! 😊

mike andros 2019.04.19 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zayd 2019.03.25 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Forrás-völgy--Szeleta ládázós futás során találtam meg, már sokszor jártam itt, most a ládát is levadásztam.

A barlang szájaBelülről
tgusmon 2019.03.24 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

macikupac 2019.03.24 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.51
GCWalk#18 7.

Lillafüredről egy kisebb emelkedő lekűzdésével jutottunk el ide. Nem csak a völgyben fekvő településrészre, hanem a környező vonulatokra is remek innen a kilátás. A barlang feletti kilátópontnál is van egy olyan karsztos lyuk, amit a népnyelv Mátyás király lábnyomának tart. Ami természetesen nem igaz. Maga a barlang klassz hely, de télen talán kissé hideg. Az ismertetőtáblákról sok érdekes dolgot tudhatunk meg. Macekkel jártam itt.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

kitkat0123 2019.03.24 14:58 - Megtaláltam
GCWALK során lelkes csapattal megtaláltuk ezt a ládát is. Köszi a rejtést és a túraszervezést, nagyon jól éreztem magam!

Kicsit szétnéztünk bent, elképesztően jó hely.

mazsola069 2019.03.24 14:42 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve, mától ez is rám vigyorog. :-) [g:hu 1.6.2x]

Dr.Lada 2019.03.24 14:42 - Megtaláltam
Elkövetve :-) [g:hu 1.6.2y]

sogor36 2019.03.24 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.94
Köszi a rejtést.

KP1965 2019.03.24 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
GCWALK-17 túra nyolcadik találata. A hegyre való felkapaszkodás után jólesett a barlangból kiáradó hűvös levegő.

20190324_14270220190324_144049
20190324_14363520190324_143542
20190324_14474920190324_144624
R-Gyu 2019.03.24 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fa-peti 2019.03.24 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2g]

pgyp 2019.03.24 14:35 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.6.0]

Kokó 2019.03.24 14:35 - Megtaláltam
GCWALK közben, a kissé szétszakadt társaság zárócsoportjával kerestük fel ezt a dobozt. Denevért is láttunk.

BejáratEmléktábla
LukakÁrnyas
FalDenevérleső
RésVirágzó szikla
KilátásLábnyom
lovasvadasz 2019.03.24 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Robogo 2019.03.24 14:18 - Megtaláltam
GCWALK-17 Bükki források és barlangok túra alatt kerestük fel a ládákat csoportosan.
Köszönöm a rejtést!

R.Guszty 2019.03.24 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

AlanTheWild 2019.03.24 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
GCWALK keretében. A túra utolsó szakaszában már eléggé megviselt Lillafüred felől a megközelítés, de leküzdöttem a kaptatót! Köszönöm!

Gábor75 2019.03.24 14:14 - Megtaláltam
Régi terv volt ennek a barlangnak a felkeresése, ma sikerült abszolválni.

Fazék 2019.03.24 14:12 - Megtaláltam
GCWALK közben. Éltem pár évet Miskolcon, de valahogy ez a barlang mindig kimaradt, pedig nagyon látványos.

2019-03-24 14.06.372019-03-24 14.16.45
2019-03-24 14.27.09 
tabletta 2019.03.24 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2x]

Spangarázs 2019.03.24 14:10 - Megtaláltam
GcWalk alkalmával becserkészve.
Köszi a rejtést!

tapiapi 2019.03.24 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Köszönöm, hogy idecsaltál. Cserébe, ha hazaérek, megírom, mit láttam. [g:hu 1.6.1x]

babaly 2019.03.24 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Liberty 2019.03.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.49
A GCWALK 17 túra közben, jó hangulatú társaságban, napfényes tavaszi időben kerestük fel a barlangot. Nagyon szép hely, érdemes volt eljönni. Útközben sok-sok szépséges kökörcsint láttunk. Köszönet a rejtésért és a túraszervezésért.

Miskolc címere
tapisomi 2019.03.24 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
A GCWALK keretében.

JAck:66: 2019.03.24 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2x]

"J&J" 2019.03.24 13:38 - Megtaláltam
GCWALK-17 során megtaláltuk ezt a ládát is. Kösz a rejtést és a jó túrát

kanyazoltan 2019.03.24 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2xc]

MJANEZ 2019.03.19 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést, és örülök, hogy ezt is láthattam! [Geoládák v2.2.5]

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
Láda-kalóz 2019.03.17 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

carmin 2019.03.17 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.54
Mire felértünk igazi tavaszi idő fogadott minket. Annyi kirándulóval találkoztunk az úton, hogy még a főváros közeli hegyeken sem szoktunk találkozni ennyi emberrel. Meglepően mindenki kivétel nélkül köszönt. A kilátás innen is csodás! Köszönjük a rejtést.

DSC02853DSC02864
DSC02872DSC02889
lillus73 2019.03.16 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, gyönyörű helyen van! Köszönjük!

MarciMilánBálint 2019.02.10 15:17 - Megtaláltam
Szerencsére még volt egy kis időnk megkeresni ezt a ládát is - köszönjük a rejtést!

Tar család 2019.02.10 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

SzabEdAn 2019.02.02 23:59 - Megtaláltam
Meglett köszönjük!

erdélyiek11 2019.02.02 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Saragergo 2019.01.24 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kemese78 2019.01.13 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bzslt 2019.01.06 13:03 - Megtaláltam
Köszönöm!

Tuulikki 2018.12.30 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Sűrű köd, napnyugta után háromnegyed órával. A leírás alapján könnyen meglett.
balorkannyal

lczandris 2018.12.29 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

jutics 2018.12.29 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Szép nagy barlang, a rejtés is szuper. Köszönöm! 😊

IMG_20181229_131252IMG_20181229_131621
IMG_20181229_132237IMG_20181229_132305
IMG_20181229_133334IMG_20181229_133559
IMG_20181229_133453IMG_20181229_133632
IMG_20181229_133751 
Gyeta 2018.11.23 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

stone79 2018.11.06 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk a kislányommal Rebekával. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Manna&Peti 2018.10.26 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük. :-)

petheovacka 2018.10.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.97
Bolondos barangolás a miskolci őszben. Kösszi a rejtést! --kr34t1v j3lsz0! :)

Kispicok 2018.10.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Köszönöm a rejtést :)

fn 2018.10.21 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Bükki kirándulás 2. nap.

aldarion109 2018.10.21 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Paszternák 2018.10.21 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Koszi

Katka 2018.09.28 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

traxx 2018.09.28 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
😄

EmesESE 2018.09.28 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Most csak gyorsan a ládáért jöttem fel a barlanghoz, egy nagy gyerekcsapat fogalalta el a barlangot. A lejáratnál találkoztam TRAXX-ékal, kicsit beszélgetünk , majd mentünk tovább, kutatni a ládákat.
Köszönjük a lehetőséget. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

vViktor 2018.09.22 14:46 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Tojglik 2018.09.19 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Csaba & családja 2018.09.16 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

kócoska 2018.09.16 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szep a kilatas :-) [Geoládák v2.2.4]

fehervariek 2018.08.20 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönjük a rejtést!
Kitti 7 é [Geoládák v2.2.4]

pinyoe 2018.08.14 18:26 - Megtaláltam
Meg találtuk. Köszönjük szépen. [g:hu 1.5.4]

Puszkany 2018.08.11 11:06 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszönöm a lehetőséget!

kovacspeter84 2018.08.08 17:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltuk, köszönjük!

Szép hely, érdemes meglátogatni. Egyedül az zavart, hogy egy rövid szakaszon a főút szélén kell gyalogolni, hogy elérjük a turistautat, ami kisgyerekekkel nem túl jó.

laszalab 2018.08.06 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
A nap végén, utolsónak hagytuk ezt a ládát, a barlang hűvöse szuper jó volt! :-)

Bettike75 2018.08.01 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zmoolnii 2018.07.26 13:59 - Nem találtam meg
Körbejártunk mindent, de nem találtuk meg.

IMG_20180726_140506IMG_20180726_143009
IMG_20180726_143012 
laszloistvan 2018.07.22 07:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Bükki vakáció 18/19

Már napokkal ezelőtt, lillafüredi sétánkon felmerült, hogy esetleg családdal, de aztán kissé nagy kihívásnak is tűnt, meg volt lent is ezer más dolog, plusz az eső.
Erre a reggelre beterveztem, de hogy végül egyenesen a Molnár-sziklától érdemes átjönni, az helyben alakult így. Így volt jó, mert természetes módon leltem rá bónuszként a - helyszíni leírás alapján is - veszélyesnek látszó Szeleta-zsombolyra. Elég durva lehet beleesni - gondolom meg tud történni emberrel vagy állattal is. Aztán már-már célba érve a finoman szólva nem túl diszkréten jelölt - bár kétségtelenül pazar kilátást nyújtó királyi lábnyom téríti el az embert.
Végül aztán ez a barlang olyan látványosság, hogy utólag ha egy ládát választhatnék az összes levadászott közül környéken, ez lenne az. Kalandos megközelítés, pazar kilátás, és a végén nem egy lyuk, hanem színház-terem méretű csarnok vár, történelmi-geológiai távlatokkal. Itt igazán sajnáltam, hogy nem volt velem a család, meg valami jobb világítás, hogy alaposabban bejárhattam-megnézhettem volna az egészet.

szoboszlaitura 2018.07.21 07:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk :) #szoboszlaitura

csirepanna 2018.07.17 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, nagyon cuki volt w/Cucó [Geoládák v2.2.4]

tszkristof 2018.07.17 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!w/cuco [Geoládák v2.2.4]

goligon 2018.07.13 23:59 - Megtaláltam
Ládázni indultunk. Én erre sokadszor, lányaim először. Aztán elgyönyörködtük az időt. A ládajelszót elfelejtettem. Gyönyörű nap, gyönyörű helyeken. Köszönet a rejtőnek a segítségért!

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2018.07.17 17:48]

IMG_9860IMG_9867
IMG_9892 
anettx 2018.06.25 11:15 - Megtaláltam
TFTC!
Lillafüredi wellness. [Geoládák v2.2.4]
Szuper hely, igazán tetszett!

gcseba-DSC05042 
KTTNTZSDSETZS 2018.06.16 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Megtaláltuk

H+W 2018.06.13 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ládavadász Pisti 2018.06.05 17:09 - Megtaláltam
Megleltem, köszönöm a rejtést, vagy 25 éve nem jártam itt, pedig közel lakom...

kisordi 2018.06.05 16:38 - Megtaláltam
Kezdő antifitness túrázóknak (mint én) nem ajánlom, de azért jó móka volt:) [Geoládák v2.2.4]

PAaTYAa 2018.06.05 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam kisordivel, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

johnnycache 2018.05.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.76
Köszönöm az élményt! :-)

Páratlan Páros 2018.05.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Köszönjük, megtaláltuk. Izgalmas túra volt.

danger 2018.05.19 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Irtó jó a barlang. [Geoládák v2.2.3]

lucannuss/Debreceni Nyuszik 2018.05.18 23:59 - Megtaláltam
Köszi.

Discover 2018.05.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC3128_DSC3131
_DSC3136_DSC3139
_DSC3140_DSC3141
_DSC3142_DSC3143
westmark 2018.05.12 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

stikli08 2018.05.12 07:19 - Megtaláltam
Kora reggeli kocogás kis ládázással. Pazar kilátás és a barlang is szuper. Köszönöm, hogy megmutattad.

V_Gabor 2018.05.11 06:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.38
Reggeli előtt egy kis mozgás. Régen voltam a barlangnál, már az idejére sem emlékszem. A felkelő nap fénye nagyon szépen világította meg a völgyet.

A láda rendben a helyén.

Köszönöm! [g:hu 1.5.4j]

2018-05-10 15.58.36R2018-05-10 16.04.03R
2018-05-10 16.06.29R2018-05-10 16.07.43R
2018-05-10 19.14.47R2018-05-11 06.06.15R
2018-05-11 06.10.54R2018-05-11 06.11.35R
2018-05-11 06.13.26R2018-05-11 06.18.50R
2018-05-11 06.22.43R2018-05-11 06.25.56R
2018-05-11 06.26.16R2018-05-11 06.30.04R
2018-05-11 06.31.12R2018-05-11 06.31.34R
2018-05-11 06.31.57R2018-05-11 06.32.28R
2018-05-11 06.35.36R2018-05-11 06.35.48R
2018-05-11 06.36.50R2018-05-11 06.38.19R
2018-05-11 06.39.43R 
randoras 2018.05.06 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A nyilvános wc bejegyzés sokat segített :) [Geoládák v2.2.3]

Dodó és Malvinka 2018.05.01 17:34 - Megtaláltam
GCMoSz érintésével a Szinva tanösvényen közelítettük meg. Közben többször is gyönyörködtünk a csodálatos panorámában, megtaláltuk Mátyás király lábnyomát is. (Ezt ki ne hagyjátok, ha erre jártok! :)) Sajnos a láda egy "nyilvános WC" közvetlen szomszédságában rejtőzik, talán érdemes lenne egy kicsit távolabb költöztetni.

31698826_1717362824990617_1451757323243487232_n 
Vantaral 2018.04.21 13:09 - Megtaláltam
megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Kovacskla Vantaral [Geoládák v2.2.3]

KovácsKla 2018.04.21 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Tibanation 2018.04.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.61
Hát nem volt könnyű egy 6 éves gyerekkel..... kicsit elnéztem a szakrajzot, aztán más barlangnál kezdtük a kutatást... :-)

scamel 2018.04.08 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Köszönöm a rejtést! +van!
scamel

gigoca 2018.04.07 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Stacee 2018.04.05 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Csodálatos panoráma, izgalmas barlang, és a közelben még Mátyás király lábnyoma is!
Kell ennél több?
Köszönjük a rejtést!

nimka 2018.04.03 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.71
kisvasúttal jöttem lillafüredig. eredetileg a végállomásig akartam menni, de a kisvasút bedöglött, így újra kellett tervezni a délutáni kirándulást. de így szerintem jobb is lett

KS01 2018.04.02 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Szép kilátás nyílik a Palotaszállóra.
Köszönjük a rejtést!

Bálint 36 2018.04.02 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltuk. Nagyon sok turista volt, de mire megtaláltuk elmentek és nem látták, hogy mit csinálunk így a mugliktól nem kell tartani! :) Egyébkén remek volt, köszi a rejtést!

A láda (kitakartuk a jelszót, hogy ne látszódjon)Palotaszálló
Wilka74 2018.03.17 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
A jelölt úton mentünk, kaptatós az eleje, de szép a kilátás. A barlang nagyon tetszett, bejártuk, találtunk több denevért is. Ilyen vizes időben vigyázzatok, mert az agyagos aljzaton nagyot lehet zakózni. Köszönjük a rejtést!

IMG_1280IMG_6762
IMG_6766IMG_6767
Rusid 2018.03.16 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gabrielem 2018.02.24 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam! Köszönöm szépen a rejtést!

[DiNo] 2018.02.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Koszonjuk szepen!
DLN

Mizo6869 2018.01.17 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.0]

kobam 2017.12.29 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltuk! Nagyon ötletes rejtés! Sajnos a láda környéke nem volt a legtisztább állapotban de maga a barlang és a környék nagyon szép.

Ati 2017.12.26 18:07 - Megtaláltam
Megvan! A Kőbaltás ember nyomában. ;-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

FLAC 2017.12.25 09:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megvan

Fehér Márton 2017.12.25 09:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltam

Sün 2017.11.13 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Családi kirándulás a gyerekekkel.
Mobilon logoltam, de nem látom, ezért pótolnám.
A jelszót nem írtam föl, de a bejegyzésünk a következő megtaláló fotóján látszik. Kérem jóváhagyni!

Nagyon élvezték a gyerekeim a barlangot, a hátsó, szűk részt is felfedezték.

Köszönjük!
Süncsalád

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2017.11.27 21:15]

IMG_20171103_095101 
kétbakancsos 2017.11.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
Négy szép napot töltöttünk a Bükkben, s közben ládákat is keresgéltünk. Köszönjük a rejtést!

KilátásLogbook
EmléktáblaA barlang
Sian 2017.11.02 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Remek kilátás nyílik a ládától, a barlang pedig óriási, nagyon érdekes volt zseblámpával felfedezni! Még egy kis lakót is találtunk benne, de vigyáztunk rá, hogy ne zavarjuk meg az álmát. :) Veruval közös találat, köszönjük a rejtést!

denever 
fatibi1 2017.11.01 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Nagyon szép.Ez eddig a leghosszabb barlang amiben vezető nélkül voltam.
A kilátás is gyönyörű!!

Bigyu 2017.10.31 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk!

MoZ 2017.10.29 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Szuper! Levadasztuk!

ellfelek 2017.10.26 10:00 - Megtaláltam
A harmadik és egyben az utolsó túrázós napon a közeli barlangokat fedeztük fel. Kezdve ezzel, ami kellemes élmény volt. Láttunk denevéreket és a szűk kúszós részbe is be tudtam menni. Persze így lőttek a ma felvett tiszta ruhámnak... :)
Köszi a rejtést!

IMG_20171026_100059IMG_20171026_100827
IMG_20171026_101104 
kisember 2017.10.22 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

wolvarine 2017.10.22 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zoli 2017.10.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltuk

CukiMaCi 2017.10.21 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Egész napos bükki túránk első állomása. Klassz helyszín. Kis sérülés árán, de meglett a láda. Nagyon forgalmas volt a hosszú hétvége miatt. Köszönjük a rejtést.

Atesy83 2017.10.16 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Antiemes 2017.10.16 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
A lillafuredi geoladazas elso ladaja. Nagyon jo idot sikerult kifognunk!

Diós Bejgli 2017.10.14 13:14 - Megtaláltam
Köszönjük:
B, B, T és Á

GréJuBé 2017.10.08 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget! A Bükk ősszel is gyönyörű!!

vaj+zs 2017.10.05 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Ok.

BPeterDV 2017.10.05 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eFeS 2017.10.05 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.60
Levadászva a IX. Zemplén-Bükki Geocaching Túra keretében BPeterDV és vaj+zs kollégákkal. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
--
A rejtés helye kezd használhatatlan lenni. Két sz@ros zsebkendő közül kellett konkrétan kiguberálni a ládát, és közben nagyon reménykedtem, hogy a "főproduktummal" nem találkozom. Ezt jó lenne rendbe tenni...

Ákos85 2017.09.24 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

Bányai család 2017.09.09 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Kellemes délutáni séta keretében meglett a láda. A panoráma gyönyörű volt, megtaláltuk Mátyás király lábnyomát is! Elég nagy volt a forgalom a barlangnál, 3 csapattal is összefutottunk. Sajnos mi is tapasztaltuk, hogy a rejtés előtti területet használták erdei toalettnek. Kár :(
Lefelé jövet az eső jól elkapott minket, de azért jó kis túra volt. Köszönjük a rejtést.

IMAG2544IMAG2546
IMAG2547 
Kobe24 2017.09.09 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Lillafüred csodás,köszönjük a rejtést! :)

Maclura 2017.08.27 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Lillafüreden járva kötelező célpont még akkor is, ha már többször is voltam itt.
Tudott újat is mutatni, mert Mátyás király lábnyoma korábban még nem volt kereshető.
Köszönet a rejtésért.

NismoR 2017.08.27 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ich.. 2017.08.26 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.81
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

IMG_20170826_161317IMG_20170826_161021
IMG_20170826_160741IMG_20170826_160514
IMG_20170826_153949 
kifli csapat 2017.08.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Meglett,köszi

dejosgyor 2017.08.15 16:56 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nyikes101 és neoly 2017.08.14 16:29 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Egy élmény volt a barlang, a láda már kevésbé.
Megfontolandó a láda arrébb helyezése, mert konkrétan egy nyilvános vizeldének használják az arra tévedők.
A láda jó állapotban volt.

adyca 2017.08.06 13:23 - Megtaláltam
Megvan!

guess.who 2017.07.27 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Hopp, még egy Skiccpausz-rejtés. :)

Ez nagyon jó volt. Érdekes, hogy valahogy eddig még ezt a barlangot (amennyire vissza tudok emlékezni) sosem láttam. Pedig Lillafüred, Felsőhámor és a környék jó része (beleértve az alagút fölötti egykori ládát) megvolt.
Méretes barlang - bár elemlámpa nélkül nem annyira. :)

A rejtés remek, nagy kár, hogy erdei vécének használják ismeretlenek a környékét. Illetve nagy kár, hogy szinte bármilyen véletlenszerűen kiválasztott, szép, de elhagyatott helyet annak használnak. :(

CsiAttila 2017.07.18 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.20
Megtaláltuk. köszönjük.

Angel0125 2017.07.18 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. köszönjük.

Maratonos Maci 2017.07.11 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Napvirággal ...

napvirág 2017.07.11 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
:-) Hurrá nyaralunk!

2017-07-11 12.20.292017-07-11 12.38.02
056 
dr1m 2017.07.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Nagyon nagyon tetszik! 5 percen keresztül csak megdöbbenten álltunk a barlangban :) Nagyon jó hűvös ilyenkor nyáron.

Kiaribua 2017.06.28 11:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. A barlang érdekes. (És a hőségben kellemesen hűvös.)

Kosnyider család 2017.06.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Köszi

becko 2017.06.24 05:00 - Megtaláltam
Hajnali túra GCSEBA, GCMEEE, GCBK08, Zsófia-szikla útvonalon.
Népes vaddisznó családokkal találkoztam.

james 2017.05.28 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fuzbal 2017.05.23 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kupec 2017.05.19 12:44 - Megtaláltam
Legendás barlang, 30 éve jártam itt utoljára. Nem változott :)

Csizmások 2017.05.16 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SünVeedee 2017.05.15 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Mai túránk záró ládája és barlangja egyben! Hihetetlen belső méretei vannak a barlangnak!

sxsanyi 2017.05.05 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Innen utunkat a Ómassa felé folytattuk...

vajasfok 2017.05.04 16:58 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

mazsolaaa 2017.04.30 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Ezen az ötnapos kiránduláson ágyazódott a fejecskémbe az a tény, hogy barlang-fanatikus vagyok :) Eddig valahogy elkerültek azok a helyek, ahol ilyenekbe lehet botlani (pedig még a fővárosban is akad szép számmal...), de az igazi alapozást a GCMEEE ládától kaptam. A szerencsétlen névvel sújtott Büdös-Pest barlangot óriási élmény volt felfedezni, a non plusz ultra élményt pedig a fenti láda végcélja, a Kecskelyuk-barlang adta. Mindenkinek ajánlom!!! Nincs ennél jobb kalandpálya! (Megszívlelendő tanács: világító alkalmatosság, zárt cipő és kevés cucc legyen nálatok! A nagy motyó nem igazán fér át itt-ott a réseken...) Több, mint 400 méternyit lehet befele sétálni - kúszni - araszolni - átbújni - kanyarogni a hegy gyomrában. Örök emlék lesz! :)

Ennél a ládánál az igazi élményt nekem nem a Szeleta-barlang adta, hanem az a földbe hüppedő, jelentéktelennek tűnő kis lyuk, amit talán észre sem vettünk volna, ha nincs mellette a barlang jelzés, meg a tábla. Ezt elolvasod, és jöhet az "AAAZTAAAA!!!" A tábla alapján tizennégy méternyit kell függőlegesen lefele ereszkedni (ha bénázol, akkor zuhanni) a földfelszíni nyílástól, hogy aztán elindulhass felfedezni, mi van 102 méterrel a talajszint alatt... mindezt 645 méter hosszan. Ha megnézitek az információs képen található fehér pacát, ami a barlang térképe, és a bal felső részén egy kis bolhapöttynek képzelitek magatokat, akkor nagyjából megvannak az arányok. Döbbenetes!

Egyébként nem árt vigyázni, mert a lyuk egyáltalán nincs semmivel körbekerítve, halálfejekkel körültáblázva... Százötven kiló alatt bárki belepottyanhat, ha a szélére merészkedik; a súlyhatár felett a beszorulás garantált. Kisgyerekes szülők, fogjátok itt meg a szaladgálós picurik kezét!!!

A Szeleta-barlang előtt a köveken gyík napozott - ki tudja, miért, de megengedte, hogy 20-25 centiről fotózzam. Köszönöm a modellkedést! :)

Itt tértünk vissza GCMEEE ládától a gerincreTájékoztató tábla a barlang rajzával
Eldugott, sötét ösvény visz a SzeletáhozKilátás a gerincről
Modellt állt nekem :)Leérkezés Felsőhámorba
Derékban kettétört óriási faFalovaglás :)
Minibarlang az ösvényen lefelé - épp elfértem benneTájékozódunk a barlangnál...
Sufnituning házikó - azért a barlang kevésbé ázik be... :) 
Katka991 2017.04.30 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rozsabogar 2017.04.17 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
+van

povyagi 2017.04.16 09:03 - Megtaláltam
o/ hurrá, megvan!

[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2017.04.16 09:03 - Megtaláltam
"Fox in the box. Did you ever hear about the fox in the box?" [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hungrie 2017.04.15 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Szép kilátás! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nahajia 2017.04.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltuk.

vatyec 2017.04.14 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük. Nekünk ez a 100. ládánk!!!!

pemapa 2017.04.14 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Több család közös kirándulása és kincskeresése. Köszönjük a rejtést.

Boci28 2017.04.14 11:35 - Megtaláltam
Köszönöm [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

enjoy 2017.04.14 09:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

rydick 2017.04.01 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltam! Köszönöm szépen!

Dester 2017.03.25 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Hosszú hétvégénk első ládája. Nem volt egyszerű megtalálni, mert nagyon jól volt álcázva, de végül az "én ide rejteném" felkiáltás (és az azt követő túrás) segített. :)
Fejlámpával bemerészkedtünk a barlangba is, de aztán az egyik falra világítva észrevettem egy másfél méter átmérőjű denevérhalmazt, így "jobb a békesség" címszóval kisunnyogtunk.
Köszönjük a rejtést!

DSC05781_DxODSC05782_DxO
DSC05791_DxO 
Fatina 2017.03.25 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Bükki hétvégi kirándulás alkalmával ezt a ládát kerestük fel legelőször. Kicsit nehezen, de megtaláltuk. Köszönjük!

DSC05776_DxODSC05782_DxO
DSC05791_DxO 
ha2 2017.03.16 09:30 - Megtaláltam
Megleltem!
Nagyszerű csapattal 4 napos túra a Bükkben. Fejlámpával felszerelkezve megnéztük a barlangot. Igazán hatalmas méretekkel rendelkezik. Érdekes a története is. Legutóbb a 2009-es tájfutó VB ideje alatt jártam itt. Akkor még nem volt itt láda.

050052
051054
053 
zalajaro 2017.03.16 09:30 - Megtaláltam
Aki keres az talal. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ésKata 2017.03.16 09:30 - Megtaláltam
M

Zergi 2017.03.16 09:30 - Megtaláltam
Fogtam! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Négynapos Bükki-források csillagtúrán kerestük meg ezt a csodás barlangot - is!

IMG_9211IMG_9212
IMG_9213IMG_9214
IMG_9215IMG_9216
IMG_9217IMG_9218
IMG_9219IMG_9220
IMG_9221IMG_9222
IMG_9224IMG_9225
IMG_9228IMG_9229
IMG_9230IMG_9231
IMG_9232IMG_9235
IMG_9236IMG_9237
gregiter2 2017.03.12 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

darkwolf 2017.03.05 15:31 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

aknitram 2017.02.25 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2017.02.25 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vakoge 2017.02.25 11:17 - Megtaláltam
Gyonyoru hely. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

erdei.laszlo 2017.01.14 09:09 - Megtaláltam
HÓ!

macskarem 2016.12.29 16:07 - Megtaláltam
Kiszimatoltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BlackCat 2016.12.29 11:30 - Megtaláltam
Nehezen,de megtaláltam. Gondosan vissza rejtve .
Köszönöm, egy élmény volt!!

Luki 2016.12.29 11:30 - Megtaláltam
+one

sirgalahad 2016.12.29 09:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.52
Barlang belül több ágas
Néhol jó pár öl tágas
Kívül magán hegyet hord
Idő akár legyen zord
Ki benne van, nem didereg
Télen jó a benti meleg

scele 2016.12.29 09:24 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

radpeter 2016.12.29 09:24 - Megtaláltam
o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]

lelcache 2016.12.29 09:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

kbandi 2016.12.28 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Megvan!

DenkeT 2016.12.28 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Köszi a rejtést! :)

MervayB 2016.12.28 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.04
Köszönjük a rejtést!

Chubby 2016.12.28 11:36 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vittorio 2016.12.28 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

P1040802P1040803
P1040807P1040809
P1040814 
Toth417 2016.12.21 13:00 - Megtaláltam
Ez volt a mai 6 láda közül a legkönnyebb.

Tripsánszki 2016.12.03 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

juhaszjani 2016.12.03 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

MártiSatya 2016.12.03 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszönjük a rejtést!
Ide is a ládának köszönhetően jutottam el :-).

Esteban62 2016.11.19 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg] Két napos túra a "Csúcsforma Outdoor" csapattal. 1. nap Lillafüredtől a Látó-kövekig. Változatos utakon, látnivalókkal és csodálatosan kellemes, szinte tavaszi időben.

DSCN3075 
Telkess 2016.11.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Lillafüredi séta közben ez is előkerült, kösznet a rejtésért.

WP_20161114_014WP_20161114_021
BranDroid 2016.11.02 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! A ládában nem volt ajándék, ezért pár darabot tettünk bele. A barlangban denevérek élnek. Köszönjük a lehetőséget.

Ancs 2016.10.30 16:05 - Megtaláltam
Bükki ősz 7.
A mai nap utolsó ládája. Fent a sziklán még sokan élvezték a nap utolsó sugarait és a kilátást Lillafüredre.
Ez a barlang is hatalmas nagy, picit körbe is néztem.
Köszi

20161030_160005_HDR20161030_160007
20161030_16012320161030_160208
20161030_16022220161030_160238
20161030_160255_HDR 
szlaura 2016.10.29 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Bükki ládázós hétvége 2. nap
GCBK08-3as parkoló - Libegő - Oxigén tanösvény - GCBK07-1 - PZ - Pq - GCBK07-2 - PZ - ZK+ - Z - GCGULI - Z - PK/ - GCMOSZ - PK/ - P4 - Büdös pest barlang - P+Zt - GCMEEE - vissza P+Zt - P4 - Dolka nyereg - P4PK/ - Szeleta tető - GCSEBA - P4K/ - Poo - Lillafüreg GCBK08-3as parkoló 15,8km

dzoli1 2016.10.14 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2016.09.20 00:00 - Megtaláltam
-

Joe13 2016.09.11 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

CsontosN 2016.09.11 16:28 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, nagyszerű hely!

adrita 2016.09.11 16:28 - Megtaláltam
Nagyon szép hely, a jelszó pedig ötletes!
Köszi a rejtést!

űrkuszmusz4 2016.08.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.81
Köszönjük a rejtést

elflaco 2016.08.28 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk Csanyikból indulva, irány a GCbk08
. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hunreal 2016.08.20 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

álomfogók 2016.08.20 14:50 - Megtaláltam
Váratlanul adódott bükki hétvége első kirándulása: GCMEEE-GCbk08-GCSEBA, 12,5 km.
Számtalanszor jártam már odalenn, de ezek szerint erre a ládára volt szükség, hogy végre eljussak ehhez a nevezetes barlanghoz. Köszönöm!

barsonyful 2016.08.19 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

wheelmary 2016.08.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Érdekes, kalandos hely; szép kilátás, jó túraútvonal; köszönjük a rejtőnek a lehetőséget.

Gorkii 2016.08.14 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Lillafüredi kirándulás, kánikula. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csirimojo 2016.08.14 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pogesz 2016.08.14 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2016.08.13 22:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.33
Köszönet a rejtésért!

DSC04241DSC04243
DSC04245DSC04247
DSC04251DSC04253
molka 2016.08.13 16:26 - Megtaláltam
Köszi!

imageimage
imageimage
imageimage
image 
kópé1993 2016.08.13 16:26 - Megtaláltam
Molkával és Pliptaival közös túrázás a Bükkben! Köszi a rejtést!

P8130065P8130066
P8130070P8130074
P8130075 
Pajzsika 2016.08.13 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.94
Tetszett a barlang, megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2016.08.13 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Megtaláltuk. Köszönjük.

zsizsi65 2016.08.01 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a lehetőséget, tetszett a hely és jól szórakoztunk.
Helga-Szabolcs-Zsolt

IMG_0839 
Kucsma család 2016.07.31 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Hungária Kupa 2. napja utáni levezetés. 1

mangogyuri 2016.07.20 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Megtaláltuk. Nagyon jó barlang! Köszönjük!

dobozipatikus 2016.07.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Köszi a rejtést !

SandorCsaba 2016.07.19 15:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést,megküzdöttünk érte. Aki nincs túrázáshoz szokva, annak elég kwmény szerintem.

Berber 2016.07.15 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Csodálatos barlang, gyönyörű környezet!!!
Köszönöm a lehetőséget!!!Könnyű találat volt egy csodás kiránduláson!!!

lancia12 2016.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Köszönöm a lehetőséget, fantasztikus élmény volt!!!!!Könnyű találat volt egy hosszú kirándulás alkalmával!!!

vitibi 2016.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Régi terv volt...

GYEZegzug 2016.07.01 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.00
Nekem kellett egy kicsi segítség.Köszi szépen a lehetőséget.

Vörösmarty túracsapat 2016.06.29 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Túratábor:)

PEx2 2016.06.29 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Túratáborban.

dagadt 2016.06.27 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, Köszönjük!

szijamijau 2016.06.18 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hucul 2016.06.09 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Valaki elrejtett egy "barna mackót" a láda közvetlen közelébe.Jelenleg én is barlang lakója vagyok egy zivatarnak köszönhetően:-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCSEBA_2016069134859.jpgGCSEBA_2016069134944.jpg
nmárti 2016.06.02 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.23
Köszi a rejtést!

SzMartzy 2016.05.31 19:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

PalotaszállóHarangvirág
Harangvirág 
Guererro 2016.05.28 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Esti bukdácsolás

kobcikrajci 2016.05.22 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.51
Eger-Miskolc bicajjal a Bükkön át. A Kecskelyuk-barlang felől gyalogosan. A beszűrődő fényben is be lehetett bukdácsolni a barlang belső teréig. Közben elképzeltem, hogy milyen lehetett itt az élet, mikor még nyári melegben is elég hűvöset leheltek a kövek! :) A láda itt szerencsére nagyobb küzdelem nélkül elérhető.

AnCsaTappancs 2016.05.22 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést! Másodszor voltun keresni, mint olvastuk az előző kereséskor azért nem találtuk mert valaki elvitte. Ez a hely a "Bükki barlangok" túramozgalom egyik pontja.

ancsatappancslogS6303652
Lupus21 2016.05.15 06:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszönöm a rejtést, megtaláltam. Egy kis futás az erdőben Lillafüredről indulva.

maxxtro123 2016.05.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszi a rejtést!

Vincenzo65 2016.05.06 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Ösvény pont a ládának vitt, nem kell a szinttől leereszkedni. Jó nagy takarója van. A pótjelszóval elveszíti az értékét.

Csaszi 2016.05.04 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
A rejtés (sajnos) tökéletes!
Nem találtam volna meg, ha nincs a rejtek takarását lévő kövön néhány, oda nem illő fadarab. Én is úgy rejtettem vissza, hogy a következő megtalálóknak sikeres legyen a logolás.

A barlangban nagyon hűvös volt. A leheletünket nagyon szépen lehetett látni.
Odakinn viszont a napsütéses fényárban gyönyörködtünk a csodálatos kilátásban.

Köszönjük, hogy ide invitáltál minket!
Évi és Csaszi

2016_05_04_bükk 0562016_05_04_bükk 046
2016_05_04_bükk 0502016_05_04_bükk 051
sovi85 2016.04.23 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Szép rövid túra keretében kerestem. Köszönöm a lehetőséget!

P1110999P1110995
P1120007 
PeterT 2016.04.01 18:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, egyúttal már elhoztam a GCpant-ot is :)

moli_gyuri 2016.03.29 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Pótjelszóval, mert a láda nincs a (vélt-mért) helyén.
A barlangot elhagyva kaptuk az esőt...
Köszi a rejtést. Cilu&Gyurkoo
Mazsom

barlang felett - távolban a kastélyszállószemlélődés
a felújított sétányok távolróljelek
ibolykákesőben - lejtőn
Racz Norbert 2016.03.18 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi

laszloze 2016.03.18 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)
Köszönjük a rejtést!
Egy nagyon hosszú hétvége keretében kerestük fel újra Lillafüredet. Szinte már hazajárunk ide. :)

cila 2016.03.14 15:03 - Megtaláltam
Nem találtuk meg, a helye egyértelműen megvan, de semmi nyoma a ládának. Pótjelszót nem kerestünk, mert nem olvastuk el rendesen a leírást. A barlang és a Lillafüredről felvezető út nagyon tetszett, szép kilátás nyílik Lillafüredre. Köszönjük a rejtést.

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2016.03.20 17:19]

20160312 - 06620160312 - 079
20160312 - 08220160312 - 085
20160312 - 087Március 19 149
Cica és Batman 2016.03.14 14:57 - Megtaláltam
Sajnos elvitték a helyéről, először tévesen "nem találtam meg"-ként loggoltam, majd utánaolvastam, és jelen loggal helyesbítek. Kérem szépen a találás elismerését.

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2016.03.18 09:18]

2016-03-14 15.06.112016-03-14 15.05.15
Mikulás 2016.03.14 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.61
A Kecskelyuk-barlangtól sétáltam át ide. Fantasztikus a kilátás a kilátópontból, már csak azért önmagában megérte ide eljönni, de hát itt van a Szeleta-barlang is! Csudaszép hely, bemerészkedtem kicsit. A rejtekhely profi és a rejtés is az, de sajnos még így is ellopták...

Sajnos hűlt helye...

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2016.03.14 11:22] - KÖSZI!

2016-03-14 10.03.192016-03-14 10.05.43
2016-03-14 10.08.202016-03-14 10.08.36
2016-03-14 10.08.562016-03-14 10.14.53
2016-03-14 10.24.032016-03-14 10.35.53
2016-03-14 10.38.482016-03-14 10.42.35
stopo 2016.03.05 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Riki&tsa 2016.02.28 13:30 - Megtaláltam
Nagyon ötletes a doboz, tetszett. Meg sosem jartam ebben a barlangban, a Molnár sziklához vezető útvonalon pedig már nem egyszer jártam. Jó kis túra volt, természetesen Erikának itt is sziklát kellett mászni. Köszönjük a rejtést!!!

beczhyke 2016.02.27 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Guzmotm 2016.02.22 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Eddigi legjobb láda! Kilátás/barlang csodálatos. Köszönöm

SirLes 2016.02.06 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.43
Megtaláltam. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
A hazafelé vezető utat egy kis bükki ládázással megspékelve. Tetszett mint mindig a Szeleta-barlang.

Sheeva & Leon 2016.01.16 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltuk, nagyon jó rejtés! :)
Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2016.01.14 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2016.01.14 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
Miskolci munka kapcsán a közelben jártunk, és mivel jó korán kezdtünk, így maradt némi időnk a Bükk látványosságaira is. 7/7. találat.
Eredetileg egy ~ 12-13 km-es körtúrát terveztem 3-4 ládával, de látva a jeges útviszonyokat, elvetettük ezt és inkább néhány rövidebb sétával-túrával megközelíthető ládát választottunk.
A főút mellett parkoltunk egy kisebb kiszélesedésnél, mintegy 60 m-re a jelzett úttól. A jó kis felolvadt és saras kaptató leküzdése után ismét árnyékos és jeges részre értünk, ami majd' a Szeleta-zsombolyig kitartott. Innen visszafordulva ereszkedtünk le a barlanghoz. Impozáns méretű a barlang száját követő terem, és a további részei is nagyon érdekesek voltak. Itt is jócskán elidőztünk, majd a szokatlan kivitelezésű ládát is megkerestük. Ismét remek helyre hoztál, és a rejtés is szuper volt!
Lefelé jócskán rövidítettünk, hogy legyen időnk a Palota-szállónál a félig fagyott nagy vízesést is megnézni. Az is szép volt. :)

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg, otthon kiegészítve]

Rudi Team 2016.01.03 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hátizsÁkos82 2016.01.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Újévi ládázás a Bükkben.
Köszi a rejtést,
Ákos

Stn72 2015.12.28 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.84
+van! Srácokkal (Marci, Nándi). Könnyen, egyszerűen megtalálható...

Attibati 2015.12.13 12:45 - Megtaláltam
27 kilométeres kirándulás a Bükkszentkereszt - Lillafüred - BÜkkszentkereszt útvonalon

Hofeherlupa&Nrb1 2015.12.06 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! jó kis "láda" nagyon ötletes :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mirabelle 2015.11.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Gratulálok a rejtéshez! Jár érte a 3x5 pont!:))
Nagyon tetszett! Köszönjük

Wsky 2015.11.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
20 fok napsütés barlang.

Köszi

Braunka 2015.11.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Őszi találat, 2 muglival

Hegedüs Zsuzsa 2015.11.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Ötletes láda.
Szép idő, pazar kilátás.

Vironia 2015.11.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Csodálatos idő, kellemes környezetben túrázás közben. Köszönet a rejtésért!

cipollino 2015.11.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Napsütéses időben, túrázás közben levadászva. Köszi.

Zsolti66 2015.11.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Fantasztikus ötletes rejtés köszönet érte

Aleph & Rita 2015.11.08 13:45 - Megtaláltam
Lillafüred felől a rövid ajanlott úton érkeztünk, csak sajnos a kilátások elmaradtak a köd miatt, de a láda kárpótolt mindenért, annyira ötletes és találó.
Köszönjük az élményt!

Murus 2015.11.07 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ahhoz képest, hogy eredetileg történelem szakon végeztem, még nem jártam itt. Élmény volt, fentről szép a kilátás is. Innen sétáltunk tovább az Udvarkői-barlanghoz. Murus és Cica

 
Zéboy 2015.11.07 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Nagyon tetszett ötletes rejtés.
Ezért kapott 5-öst.
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2015.11.07 12:08 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés! Gyönyörű kilátás! Köszönöm a lehetőséget!

N.Zs. 2015.10.31 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Reggel az autópályán 4°C volt és sűrű köd, de mire a Sanofi parkolójába értünk kezdett tisztulni az idő. A Piros kereszt -től balra először a sziklaüreget, majd jobbra a Kecske-lyuk barlangot kerestük meg. Innen a Piros kereszt -en haladtunk tovább egy alkalmasnak látszó balra lehetőségig (TUHU-n szaggatott), ami csak egy darabig volt tényleg alkalmas, de végül átjutottunk a Piros sáv -ra. Onnan a Piros négyszög -en a Szeleta Zsomboly érintésével jutottunk el a Szeleta barlangig. A rejtés itt is zseniális, a "láda" ötletes, bekerült a legjobb ládák mappámba! Innen a Piros négyszög -ön folytattuk utunkat, ami Felsőhámorra vitt. Itt pár száz méter aszfalton gyalaoglás után tudtunk rátérni a Kék kereszt -re. Gulicska-tetőt végül a Zöld sáv -re rátérve értük el, majd ezen maradva értünk a parkolóba vissza. Nagyon jó kör volt! Köszönjük.

egy jó kanyartrón
kilátóponton
szár ágra sütott a nap
meseszép piros négyzetitt a vége
újrahasznosított pad-ma már lépcső 
N.Kata 2015.10.30 16:50 - Megtaláltam
Álom szép volt kilátás és a jó útnak köszönhetően sötétben is könnyű volt lejutni. Rég volt ilyen nagy élmény egy ládát megtalálni!
Köszönjük! N. Kata és F. Kristóf

a.marta 2015.10.29 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a kilátás és a barlang is! Köszönjük szépen! :)

ystray 2015.10.27 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hgabor1 2015.10.27 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk Gáborral! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nazso.oszan 2015.10.27 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Köszönjük a rejtést.

Hey-ho 2015.10.26 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

vbr 2015.10.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszönjük a rejtést!

silboy & Zsóka 2015.10.24 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.77
Megtaláltuk,köszönjük a lehetőséget!A láda valóban nagyon ötletes,gratulálunk hozzá!A kilátás lenyűgöző!

Kilátás a Palota szállóra 
VP 2015.10.23 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.48
Felsőhámorból mentem fel a GCGULI után. Ismerős hely.
Bemelegítés a hétvégi bükki országos tájfutó bajnokságok előtt.

MAjacky 2015.10.23 16:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést !

Attil@ & Réka 2015.10.23 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük Linda, Réka és Attil@

nrobi88 2015.10.18 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Köszi a rejtést!

ÁrpiKJ 2015.10.07 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!:) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
A turista útról letérve a barlangig, kerékpárral, kicsit cifra az út:)
Drótszamaras találat.

Norbee97 2015.10.04 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A cél igazából Bánkút volt, de ez is útbaesett közben. Autót le a parkolónál, majd séta. Kivételes alkalom, hogy a család velem jött ládát keresni. :D Megmásztuk a hegyet, meglett a láda is és a barlang is. A láda nagyon ötletes, a jelszó pedig illik hozzá. :) Útközben a panoráma nagyon szép volt, nekem tetszett ez a hely. :)
Találat után szépen visszasétáltunk, aztán mentünk Bánkút fele tovább. :) [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]
342.

 
data4526 2015.10.04 09:40 - Megtaláltam
MEGTALÁLTAM, data4526

dedesi 2015.10.04 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

valti 2015.09.27 16:00 - Megtaláltam
Ok!

Mr Zerge 2015.09.27 11:50 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

A Kohászati muzeumtól felkapaszkodtunk. Tréfás az út, a barlanghoz a végén jó le kell ereszkedni. Népszerű hely, éppen logoltam, utána egy nagy csapat érkezett a barlanghoz.

kl 2015.09.27 08:45 - Megtaláltam
Klassz a kilatas

picuresnagyur 2015.09.23 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
köszi a rejtést

Lacipap 2015.09.22 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Kiváló rejtés!
Köszönöm az elrejtőnek, és azt a meglepetést amit a láda okozott! (KB. öt percig hangosan vigyorogtam rajta!)

Szikla fülke!Útközben: májgomba!
tűzoltó 2015.09.19 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Köszönjük az elrejtést! Nagyon ötletes a láda, a kilátás és a barlang is szép. :)
Tűzoltó&Ági

buschmann 2015.09.19 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Mindenkinek jó keresgélést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tomkess 2015.09.14 13:27 - Megtaláltam
Megvan. Köszönet a rejtésért.

Sanchoo és M. 2015.09.13 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCSEBA_20150913122014.jpgGCSEBA_20150913124333.jpg
GCSEBA_20150913124412.jpg 
profán-pofák 2015.09.13 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.93
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Régen sokat jártunk erre nagyapámmal, most is kedvelt túra útvonal. Sok emberrel találkoztunk. A láda nagyon tetszett, ötletes anyaghasználat. :)

A barlangKilátás a barlangból
Teraszos felépítményKilátás a lejárattól
PSZE 2015.09.06 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
GCMEEE után a piros négyszögön gyorsan megközelíthető. A "láda" nagyon jó, illik a helyhez. Remélem fogja bírni a köveket. Köszönöm a rejtést.

peterpan 2015.09.06 00:00 - Megtaláltam
.

 
Lempike és Sándor 2015.09.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Már nagyon sokszor voltunk ezen a helyen, de a pazar kilátással nem lehet betelni. Örültünk, hogy láda költözött a barlanghoz. Köszönjük a rejtést! A rejtés nagyon tetszett, egyedi volt.

alucifer 2015.09.01 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.11
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


 
qtatom 2015.08.30 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Biciklis találat.
5letes rejtés! ;-) Csak így tovább!

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]