geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
4155. Szolnok belvárosi templomok és a Kiskápolna (GCSltk)
24 (1-20) > >>

Az evangélikus templom régen (kepeslaptar.vfmk.hu)

Az evangélikus templom régen (kepeslaptar.vfmk.hu)

Az evangélikus templom napjainkban

Az evangélikus templom napjainkban

Luther-rózsa

Luther-rózsa

A homlokzat teteje

A homlokzat teteje

Itt keresgélj!

Itt keresgélj!

A református templom régen (postcards.hungaricana.hu)

A református templom régen (postcards.hungaricana.hu)

A református templom napjainkban

A református templom napjainkban

Az egyik torony

Az egyik torony

A kapucsarnok feletti kerek ablak

A kapucsarnok feletti kerek ablak

Itt laknak a harangok

Itt laknak a harangok

Templombelső (nagyvofely.hu)

Templombelső (nagyvofely.hu)

A volt zsinagóga

A volt zsinagóga

A Belvárosi Nagytemplom

A Belvárosi Nagytemplom

A Szentháromság kompozíció

A Szentháromság kompozíció

A Nagytemplom belseje (info.szolnok.hu)

A Nagytemplom belseje (info.szolnok.hu)

A Xavéri Szent Ferenc kápolna

A Xavéri Szent Ferenc kápolna

A kápolna hátulról és a rejtekadó fa

A kápolna hátulról és a rejtekadó fa

A hibás építési dátum

A hibás építési dátum

Magasságjel a kápolna falán

Magasságjel a kápolna falán

A Kiskápolna belseje (szolnok.utisugo.hu)

A Kiskápolna belseje (szolnok.utisugo.hu)
24 (1-20) > >>

Az összes képet kérem!
Szélesség N 47° 10,671'
Hosszúság E 20° 11,358'
Magasság: 94 m
Megye/ország: Jász-Nagykun-Szolnok
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2016.05.13 18:01
Megjelenés időpontja: 2016.05.13 18:01
Utolsó lényeges változás: 2020.06.20 15:21
Utolsó változás: 2020.08.21 16:41
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+3V)
Elrejtők: riasztos csapata
Felhasználó: Katulyakutatók
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 1800 m
Megtalálások száma: 318 + 13 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.4 megtalálás hetente


1. pont: Evangélikus templom N47° 10,378' E20° 11,895' vízvető alatt 3x1,5,x1,5 cm-es tárgy.
2. pont: Református templom N47° 10,292' E20° 11,672' 3x1,5,x1,5 cm-es tárgyat keress! Kerítésen, jobbra fent. Pót jelszórészlet a közeli lámpaoszlopon
3. pont: Belvárosi r.k. templom N47° 10,279' E20° 11,359' jelszórészlet az esőcsatornán.
4. pont: Xavéri Szent Ferenc kiskápolna N47° 10,671' E20° 11,358' ereszcsatorna borításán kapaszkodó petling, fejmagasságban. Pótjelszó a fa melletti pad lábán.
Jelszó sorrend: 4-1-2-3.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


A Szolnok Belvárosi Séta láda adoptálása utáni átdolgozás során merült fel bennünk ennek a multinak az ötlete, melyben a szolnoki Belváros néhány fontosabb templomát és kedvenc kápolnámat szeretnénk nektek bemutatni. A javasolt parkoló bejárata a  N 47° 10,393' E 20° 11,895' 102 m [GCSltk+parkoló] A szolnoki parkolási szabályokról itt, az aktuális díjakról itt tájékozódhattok. Autóbusszal a Vasútállomásról induló vagy azt érintő 6, 6Y, 7, 8, 8Y, 11, 17, 27, 28 számú járatok Szabadság tér megállójából közelíthető meg (200 m). Gyalogosan, nézelődve a multi kb. 3/4 óra hossza alatt bejárható.

Evangélikus templom

 N 47° 10,383' E 20° 11,893' 103 m [GCSltk-1]
Sajnos a rossz GPS vétel miatt a koordináta eltérhet, de a leírás alapján megtalálható: Ülj le a templom bejárata mellett, szemből nézve a bal oldali kerítésre és bal kezeddel a vízvető bádoglemez alá nyúlva megtalálod, amit keresel.

Az I. világháború előtt mindössze 70 evangélikus élt a városban. Az I. világháborút követő trianoni békeszerződés következményei sodortak Szolnokra több, mint 300 evangélikust. Az újonnan betelepültekben egyre erősödött a szándék, hogy gyülekezetté szerveződjenek. A fordulópont az 1923-as esztendő. Kuthy Dezső missziós lelkész ekkor kezdte meg az evangélikus hívek összegyűjtését. 1924 őszétől a Verseghy reálgimnázium rajzterme szolgált istentiszteleti helyül. A város 1927-ben telket adományozott a gyülekezetnek. Az összegyűlt adományokból a templomot 1931-ben kezdték építeni. A terveket készítő Gerey Ernő budapesti műépítész a reformáció fontos helyszínének, a németországi Wittenberg város vártemplomának (innen indult a reformáció) kicsinyített és egyszerűsített mását álmodta Szolnokra. Felszentelése 1932-ben történt.
A műemlék jellegű épület neoreneszánsz és neogótikus stílusjegyeket visel. A homlokzat csúcsíves bejárata fölött Luther-rózsa található. A toronysisakon latin kereszt áll. A homlokzat tetején ívsor húzódik, közepén két vékony csúccsal. Ablakai csúcsívesek, eredetileg színes üvegberakással készültek, azonban ezek a második világháborúban megsérültek. A templomhoz szervesen illeszkedik a kovácsoltvas ráccsal szegélyezett templomkert. Itt helyezkedik el a parókia, aminek épületében lelkészi hivatal és imaterem található.
A belső tér egyhajós, a bejárat felett karzat található. A templombelső kialakítása is hasonló a wittenbergi temploméhoz, bár lényegesen szerényebb kivitelű. Az oltár, a szószék és a keresztelőkút fehér márványból készült, neogótikus csúcsívek díszítik. Technikatörténeti érdekesség, hogy a templomtér fűtését a padlózatba süllyesztett termálvizes csőrendszer szolgálta, ami ma már nem működik. Az eredeti oltárkép, amit Vidovszky Béla festőművész alkotott, a második világháborúban megsemmisült. A második világháború után egy egyszerű fakereszt állt az oltárkép helyén, ez ma a karzaton látható. A mostani oltárkép alkotója ismeretlen, a közismert Munkácsy-trilógia egyik részletének reprodukciója, és a Pilátus előtt álló Jézust ábrázolja. 1 db 220 kg-os harangja van. Orgona nincs a templomban, harmóniuma az 1930-as években készült.
Az 1990-es évek végére a templom erősen leromlott állapotba került, felújításához nem csak hazai, de külföldi segítség is érkezett, újraszentelése 2001-ben volt.

Források

Wikipedia
szolnok.varosom.hu
ÚtiSÚgó

Református templom

 N 47° 10,293' E 20° 11,669' 93 m [GCSltk-2]
A jelszórészlet hordozó vonzódik a templom kerítéséhez egy beugróban. A templomkertbe betekintve, a jobb oldali kerítésoszlop mellett kb. 2 m magasan keresd! Ha nem találod pót jelszórészlet a közeli lámpaoszlopon.

Az evangélikus templomtól a Sóház utcán juthatunk a református templomhoz.
Szolnok városában és vonzáskörzetében már 1562-ben megalakult a református egyházközösség, de a XIX. század végéig csak egy kis imaház adott otthont a híveknek vallásuk gyakorlásához.
Az első lépések egy állandó épület létrehozására az 1880-as években történtek. A város vezetése egy telek adományozásával járult hozzá a templom építéséhez. Az alapkövet 1893-ban tették le, és már 1894 karácsonyára el is készült az épület. A templom tervezője Sztehlo Otto volt, aki más templomok tervezője is volt (például ceglédi evangélikus). A neogót, vöröstégla burkolatú épület igen különös, egyedi megjelenésű. A református templomépítészetben ritka, de az evangélikusoknál viszont gyakran megfigyelhető, erődszerű kiképzés több helyen is megjelenik a templomon. Ennek oka, hogy a tervező, Sztéhlo evangélikus volt, és az evangélikusok gyakori mondását ("Erős vár a mi Istenünk") kívánta belekomponálni épületeibe. Alaprajza ötszög. Ajtaja Északkelet felől nyílik. Az előre ugró kapucsarnok fölött három csúcsíves, még följebb egy kerek ablak van. Az ötszög további négy oldalán az ablakok ugyanilyen elrendezésűek, csak a csúcsíves ablakok jóval hosszabbak. A kerek ablak fölött az épület keskenyebb szakasszal folytatódik. Itt, a belső teret fedő kupola fölött nyertek elhelyezést a harangok. A templom 28 méter magas, három tornya van, ebből a legmagasabb tetején látható a kakas. A bejárat két oldalánál egyenként 19 méter magas torony van, az erődökre jellemző, kis lőrésszerű ablakokkal.
Belül is ötszög alakú. A belső tér centrális elrendezésű, középpontjában a szintén ötszög alakú úrasztala áll. A bejárat oldalán a csúcsíves boltmezőkbe fakarzatok épültek, melyek közül a középső ad helyet az orgonának, amit Angster József pécsi orgonaépítő mester készített 1894-ben. Négy harangja közül a legnagyobb 412 kg tömegű, a nagyközép-harang 245 kg, a legkisebb 50 kg-os.
Szolnokon 8000 református lakos él, evvel a lakosság 10%-át teszik ki.

Érdekesség:
Miért nem kereszt áll a református templomok tornyán?

Források

Wikipedia
szolnok.varosom.hu
templom.hu

Sétánkat a Sóház úton folytatva elmegyünk a volt zsinagóga  N 47° 10,314' E 20° 11,537' 93 m [GCSltk+zsinagóga] mellett, melyet érdemes megnézni. Jelenleg a Szolnoki Galéria, a Damjanich János Múzeum egyik tagintézménye működik benne. Bővebben itt olvashattok róla.

Belvárosi Nagytemplom

 N 47° 10,279' E 20° 11,359' 97 m [GCSltk-3]
A jelszórészlet a Cserkészház egyik esőcsatornájára ragasztva olvasható.

A Zsinagógától a Templom úton érkezünk a Nagytemplomhoz. A templom hivatalos megnevezése a Szentháromság római katolikus templom. Ez az épület a város harmadik legöregebb épülete.

Építtetője, Bezdiczky Ignác sótiszt, aki 1718-ban kezdeményezte egy kisebb kápolna építését a város katolikus felekezete számára. Ez az épület lett később a mai nagytemplom szentélye. Az épületet már a kezdetekben úgy tervezték meg, hogy később bővíthető legyen, mert ezekben az években Szolnok lakossága rohamosan növekedett. A kis kápolnaépülethez először a kolostor épült meg, majd 1733-ra már a déli szárny ebédlő és kiszolgáló helyiségei is álltak. Az építés tervei és lebonyolítása jónevű olasz származású, egri építőmester, Giovanni Carlone nevéhez fűződik. A templom mai formáját a 19. században nyerte el. A templom alatti kripta, az ott lakó ferencesek temetkezési helyéül szolgált, mely 1849-ig megtartotta temetkezési funkcióit. Ma itt urnatemető működik.
A többszörösen keretelt orgonaablak a nyugati homlokzaton kapott helyet, ez a kapu fölött látható. A homlokzat két szélső részében lent záróköves szoborfülke, felettük erősen kiugró szemöldökű üvegezett ablak található. A homlokzatot timpanon zárja, alatta egy újabb szoborfülke látható, az oromfalmezőben pedig füles ablakok. Az alaptól, egészen az oromfalig felnyúló kettőzött párkányfejezetű falpillérek törik át az erősen kiugró főpárkányt.
Feltűnően magas az ál-keresztboltozatokkal készített, négy boltszakaszos templomhajó. A három-három mellékoltárfülkét dór párkányfejezetes félpillérkötegek választják el egymástól. Gazdagon díszített a barokk szószék hangvetője, melyet két angyal tart, tetején a Jó Pásztor alakja, alatta a négy evangélista látható. A templomban tizenegy oltár van. Ezek közül az egyik, az első ismert szolnoki festő Stefanovits Máté munkája 1737-ből. A főoltár ma is látható változata 1889-ben készült el, így ez jóval későbbi, mint a mellékoltárok. A templom berendezési tárgyait a jómódú szolnoki polgárok és céhek adományaiból építették meg.
A 20. század végén ismét nagyszabású felújításba kezdtek, kívül-belül tatarozták.
A templom előtti téren két szobrot is találunk. A nagyobb, a rendház kerítése előtt álló Kálvária barokk szoborcsoport. Az 1794-ben emelt kő szoborcsoport a sziklából kiemelkedő keresztre feszített Jézus lábánál térdeplő Mária Magdolnát ábrázolja, mellette különálló talapzatokon Szűz Mária és Szent János evangélista szobra látható. A Kálváriával szemben áll a szolnoki születésű Boldog Sándor István vértanúnak a szobra.

Források

Wikipedia
szolnok.varosom.hu
Szolnoki Katolikus Plébániák honlapja

Xavéri Szent Ferenc-kápolna avagy Kiskápolna

 N 47° 10,671' E 20° 11,358' 94 m [GCSltk-4]

Láda, a kápolna ereszcsatornájának borításán fejmagasságban egy petling. Gondosan rejtsétek vissza, hogy hosszú életű maradhasson! Pótjelszó a fától nyugatra található pad lábán.

Gyalogosan a Nagytemplomtól a Mária út - Hősök tere - Batthyány u. - Ady E. út útvonalat javasoljuk. Eközben, a Hősök terén elhaladunk a Magyar Golgota című kompozíció mellett  N 47° 10,560' E 20° 11,431' 88 m [GCSltk+park], mely Szolnok II. világháborúban elesett katonáinak, helyi áldozatainak állít emléket.

A szolnokiak által csak Kiskápolnának hívott épület Szolnok második legrégebbi, ma is álló épülete. Fennmaradása talán éppen annak köszönhető, hogy a XX. században szinte végig rosszul adták meg építésének évét, így 1949-ben műemléki védettséget kapott, aminek köszönhetően átvészelte a környék átépítését. Hivatalos nevét Xavéri Szent Ferencről, Szolnok első védőszentjéről kapta. A kápolnát 1733-ban építették, a pestisjárvány emlékére. Eredetileg jóval a város határán kívül esett. Építését a nem sokkal korábban pusztító pestisjárvánnyal hozzák összefüggésbe, aminek szolnoki áldozatait ide, a korabeli városfaltól távol temették el. Mint több helyen olvasható, a szolnokiak a járvány elvonulásának emlékére építtették a Kiskápolnát a betegeket gyógyító, halottakat feltámasztó Xavéri Szent Ferenc tiszteletére. A kápolna akkor még még torony nélkül állt, felszentelésére 1735-ben került sor. A további bajoktól azonban a kegyhely építése sem óvta meg a Szolnokot, hiszen 1743-ban előbb szinte az egész várost felperzselő tűzvész pusztított, majd a túlélőkre újabb pestis csapott le. Egyes források szerint a járvány 480 áldozata a város lakosságának harmadát tette ki, míg máshol a tizedéről írnak. Annyi azonban bizonyos, hogy a XX. században szinte végig ehhez a járványhoz kötötték a kápolna építését, és adták meg dátumául 1749-et. Ez az évszám a legutóbbi felújításig a torony bal oldalán lévő műemléki jelölőtáblán is olvasható volt, illetve ma is szerepel a bejárat felett. A szolnokiak 1749-ben fogadalmat tettek, hogy a pestistől való újabb megmenekülésük miatt Xavéri Szent Ferenc napján, december 3-án munkaszünetet tartanak, és a kápolnához vezető zarándoklattal ünnepelnek. Ez így történhetett egészen az 1831-es kolerajárványig, amikor a zarándoklat napja átkerült augusztus elejére. Egy évvel később pedig a templom névadóját Szolnok védőszentjévé is megválasztották. A templom névadója mindezek mellett a környék nevét is adta, így Szolnok III. kerületének egy része Ferencvárosként is ismert (volt).
A kápolnát többször felújították. Egy ilyen felújítás során 1808-ban kapta tornyát is, melyben három harang lakott, amiket az első világháború idején elvittek és beöntöttek ágyúnak. Legutóbbi felújítását 2001-ben Szűcsné Csáti Franciska kezdeményezte, és több éves kitartásának köszönhető, hogy Beer Miklós megyés püspök 2009-ben felszentelhette a megújult kápolnát. Sőt a felszentelés után nem sokkal a Kiskápolna körüli tér felújítása is elkezdődött, amit 2011. szeptember 12-én adtak át.
2016 augusztusában a kápolna új, színes ólomüveg ablakokat kapott, Verebes György festőművész alkotásait.
Nekem személyes kedvencem ez a kis sziget, a zajló városi forgalom tőszomszédságában.

Források

A kápolna honlapja
Wikipedia
blogszolnok.hu
Szolnoki Katolikus Plébániák honlapja

A teljességhez tartozik megemlíteni, hogy Szolnokon még van néhány templom, így a Szent József rk. templom, a valamikori Szegényházi templom az Eötvös téren, a Szentlélek kiáradása görög katolikus templom a Széchenyi városrészben, az Újvárosi Temetői Szentlélek templom a temető mellett és a Sarlós Boldogasszony Partoskápolna a Nyíl u. végén. Ez utóbbi Szolnok legrégebbi, ma is álló épülete. Sajnos a növényzet annyira megnőtt körülötte, hogy a bekerített kápolnából semmi sem látszik. Legfeljebb a vasárnapi mise alatt látogatható. A kisebb felekezetek is működtetnek imaházakat a városban, és a kórházakban is található imaszoba.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok sétánkon. Ajánljuk még figyelmetekbe a Szolnok Belvárosi Séta ládánkat, mely a szolnoki belváros más látnivalóival ismertet meg.

Ládaellenőrzések:
2020.08.21 A pontokat ellenőriztük, mindegyik megvan és olvasható. Az 1. ponton az építkezés miatt a pótjelszót keressétek!
2020.06.20 Új, hagyományos végláda kihelyezve. A 3. ponton a penészes felirat cserélve.
2019.11.02 A ládát fedő kőlapok összevissza el vannak mozgatva. Alattuk a láda összenyomorodott. Egyelőre teljesen virtuálisra alakítva.
2018.07.29 Pótjelszó kihelyezése a 2. pontnál.
2018.04.05 A megnyomorgatott láda és az elázott logbook cseréje.
2017.12.17 Talán adventi csodaként, de az elveszettnek hitt láda előkerült egy szomszédos kőlap alól. Visszatéve a helyére.
2017.11.05 A rejtekhelyet valakik tönkretették, a kőlapokat elmozgatták. (Remélem nem ládászok voltak.) Amíg az új rejtést kialakítjuk és leteszteljük, a 4. pont is virtuális lesz.
2017.08.06 Láda kitakarítása, ceruzahegyezés2016.08.24 A láda eltűnt, pótoltuk.
2017.03.27 A 2. ponton a kopott jelszóhordozó, valamint a láda + logbook cseréje.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (123 db): környezet: 4.73 rejtés: 4.69 web: 4.77 átlag: 4.73

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 - megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 - a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 + szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


pgyp 2020.09.25 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

SirLes 2020.09.23 10:05 - Megtaláltam
ok

KataJani 2020.09.20 13:03 - Megtaláltam
Pálfy30 osztálytalálkozó után. [g:hu 1.6.7]

Pötti 2020.09.19 21:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

busmannn 2020.09.19 20:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Szamoa 2020.09.01 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

judit1127 2020.08.27 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

LordHunter 2020.08.27 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Balalajka 2020.08.23 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Invictus3 2020.08.18 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megvan, köszi!
Családi kirándulás Szolnokra :) 4/4

PardiAndi 2020.08.16 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Fixis 2020.08.08 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Kerékpárral kerestem. A második pontnál nem tudtam keresni, mert figyeltek, de a rejtő kisegített a jelszórészlettel. Utólag is köszönöm!

Katulyakutatók 2020.08.08 08:35 - Egyéb
Az 1. ponton folyó építkezés miatt, az utca másik oldalán, a rejtekhellyel szemben lévő villanyoszlopon pótjelszót helyeztünk el.

csomix 2020.08.07 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

fkmaster 2020.08.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.33
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2020.08.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.83
Több szolnoki ládával kapcsoltuk össze a keresést, az első ponton a felújítás miatt mi sem tudtuk megkeresni a jelszóhordozót, de tényleg kitalálhatóak a hiányzó karakterek.

Noches 2020.07.30 21:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

ildiw 2020.07.30 21:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk esti sétánk során, köszönjük a rejtést! Az evangélikus templomot jelenleg nem lehet megközelíteni a felújítás miatt, ám ez az apró jelszórészlet valóban kitalálható a többi birtokában. [Geoládák v3.4.0]

fercsipeter 2020.07.29 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Zerind HUN 2020.07.27 18:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.17
Szolnokon ,,nyaralok'' most néhány napot: ez volt az első nap esti találat. Mindegyik templom ismerős, a katolikusban még bent is voltam 2008-ban. A kápolnát pedig régebben, amikor szintén több alkalommal több napot töltöttünk el a városan, rengetegszer láttam, mert akármerre is mentünk, mindig ehhez a kápolnához jutottunk. A láda egyik pontja egyébként nem lett meg, mert az evangélikus templomnál felújítás zajlik. De kitaláltam a hiányzó részt.

nagyfeco 2020.07.22 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Köszönjük a rejtést. Az 1.pontnál építkezés folyik, így az ki kellett találni, de nem volt nehéz.

dorjan család 2020.07.21 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi, hogy megmutattad. [Geoládák v3.4.1]

Tündérpár 2020.07.20 22:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

JenniMiki 2020.07.18 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.4.1]

mamolnar 2020.07.13 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

folis 2020.06.26 19:55 - Megtaláltam
Köszönöm a barangolást és a rejtést.

Vica1130 2020.06.26 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

dobozipatikus 2020.06.24 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Katulyakutatók 2020.06.20 15:26 - Egyéb
A több hónapos próbarejtés sikeresnek bizonyult. Immár újra hagyományos végládával kereshető.

Pepe 2020.06.20 10:40 - Megtaláltam
Jó rejtések, jó kis séta, köszönöm!

Zogeboka 2020.06.13 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk a családdal, bár egy nagy zivatar véget vetett a túrának.
Tiszavirágzásra érkeztünk a városba, de nem sikerült egyetlen kérészt sem látni, ettől függetlenül szép volt a városi séta.

kocsisjozsef74 2020.06.13 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.4.1]

anzsu7 2020.06.13 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.4.1]

vnmaria 2020.06.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést

balazsne 2020.06.10 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszi a rejtést

Adriennnsmith 2020.06.07 21:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ;)
Köszönöm az élményt [Geoládák v3.4.1]

povyagi 2020.06.07 17:17 - Megtaláltam
\o/ Hurrá, megvan! [g:hu 1.6.7]

Mathau 2020.06.07 17:16 - Megtaláltam
"-Ford, mi Csak egy kis gyengédségre vágytunk!
- Örüljetek a ráadasnak..."

[g:hu+ 2.1.17]

Ferencz Zsolt 2020.06.06 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Figyeljetek a jelszó sorrendre, bár jobb lenne ha a tulajdonos változtatna a pontok sorrendjén.

boobaa 2020.06.06 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

utigabi60 2020.05.23 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kireth 2020.05.23 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

MarciMilánBálint 2020.05.19 16:21 - Megtaláltam
Az az igazság, hogy gabortel segítsége nélkül nem tudtam volna összerakni a jelszórészleteket :) Köszönjük a rejtést!

norko 2020.05.19 16:20 - Megtaláltam
Szolnoki kerékpáros " városi" ládázás során kerestük meg.

gabortel 2020.05.19 12:09 - Megtaláltam
Hármasban bringával körbeládáztuk Szolnokot. Remek volt!

pyrosz 2020.05.16 16:50 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :) [Geoládák v3.3.2]

porto 2020.05.16 16:47 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Köszönet logtestvéremnek, a pontos adminisztrációért, mivel több multi párhuzamos begyüjtésénél, ez hálát érdemel!
Igyekeztem :-)
Sorrend!!! :-)
[Geoládák v3.3.2]

Fló 2020.04.17 20:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Sifi 2020.03.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Köszönöm a rejtést!

imaybeok 2020.03.14 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

aknitram 2020.03.13 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

kingajani 2020.03.13 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.34]

Páratlanpáros 2020.03.05 13:56 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtőknek a jó kis sétát! Parkolni a Tisza-ligetben érdemes. [Geoládák v3.3.2]

WP_20200305_12_52_00_ProWP_20200305_10_25_29_Pro
emmerwald 2020.03.01 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Szép helyekkel és remek rejtésekkel találkozhattunk e szolnoki multi felkeresése kapcsán is. A város tetszett, köszönjük az invitálást!

IMG_20200301_150626IMG_20200301_150816
kivancsifancsi 2020.02.22 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Mai programunk fő célja a szolnoki RepTár megtekintése volt, de előtte és utána is nagyot sétáltunk a városban a rengeteg sokpontos multi pontjait érintve. Ez néha káoszt okozott, hogy most melyik láda melyik jelszórészlete :) A város alapvetően tetszik, kifejezetten élhetőnek tűnik. Végül egy jól megérdemelt kiadós vacsora után még a hátralévő pontokat is megkerestük. Eredményes, élményekben gazdag napot zártunk összesen 10 találattal.

Jó kis multi remek rejtésekkel. A nagy templom felújítása zajlik, durvák az égbe futó létrák a tetőn :)

 
Fidorka 2020.02.22 19:45 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Bendínó 2020.02.22 19:45 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Aniko & Gyuri 2020.02.08 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

lencsilyany 2020.02.01 23:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2] Szolnoki sétán, a Balalajka után:)

Sandor0529 2020.01.31 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

MoMaszter 2020.01.05 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.16
Nagyon szépek a szolnoki templomok! :) Köszönjük, hogy megmutatta a rejtő!

urbanj 2019.12.01 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.37
Tetszett a séta, pláne már sötétben volt szép a város. Köszönjük.

20191201_17173220191201_173136
BiBoLi 2019.11.07 23:59 - Megtaláltam
Köszi

Rézangyal77 2019.11.06 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

Maratonos Maci 2019.11.03 16:05 - Megtaláltam
Napvirággal ...

napvirág 2019.11.03 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
.... befejeztük.

Köszönjük a lehetőséget, jó volt vele élni.

DSCN7125DSCN7126
DSCN7127DSCN7129
Katulyakutatók 2019.11.02 13:48 - Egyéb
A végládát rongálódás miatt begyűjtöttük. A multi minden pontja virtuális lett. Keressük az új helyet a ládának, addig a 4. pont a pad lábán lévő pótjelszóval logolható.

napvirág 2019.11.01 20:30 - Egyéb
Elkezdtük ...

DSCN7071DSCN7072
DSCN7073DSCN7074
marci_pym 2019.10.27 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bat&Cat 2019.10.22 12:28 - Megtaláltam
Megvan! [Geoládák v2.2.5]

becko 2019.10.20 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.44
Szolnoki 30km-es gyalogos ládászás.
Jó volt sétálni a Tisza-parton, és a környező parkokban.

Cseber 2019.10.06 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival!

DSCN0905DSCN0937
DSCN0930DSCN0941
RoliHun 2019.10.05 23:59 - Megtaláltam
Szolnoki szülinapos hétvége Zsuval és Baluval
Köszi a rejtést

zsuuu 2019.10.05 23:59 - Megtaláltam
Szülinapos hétvége Rolival és Baluval 2.
köszi

SziaHello 2019.09.18 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

stikli08 2019.09.18 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm hogy megmutattad! [Geoládák v2.2.5]

lakkanto 2019.08.25 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Nagyon szép volt, egyre jobban tetszik Szolnok.

Jaroy 2019.08.21 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam kerekpárral jártam be érdemes volt köszi a rejtést :)

Ötvös család 2019.08.10 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

demenyv 2019.08.09 20:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Senator62 2019.08.09 19:45 - Megtaláltam
Sikerült jó sok gyaloglással. Nagyon szépek a templomok.

almasi.r 2019.08.03 21:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

banyóka 2019.07.22 20:30 - Megtaláltam
Kellemes séta, köszönjük a segítséget!

IMG_1291 
Lili.th 2019.07.22 18:25 - Megtaláltam
Minden templomot megnéztem, sőt a temetőbe is tettem egy kis kitérőt.

gst76 2019.07.21 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.94
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]
Szolnoki kerékpáros ládatúra 2/6 találata.
A másik belvárosi ládával párhuzamosan keresve.

vViktor 2019.07.13 13:31 - Megtaláltam
Szolnoki kerekezős ládázós.

"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

Frankie Family 2019.07.08 20:18 - Megtaláltam
Szolnoki délutáni ládázás édeskettesben.
Köszönjük a rejtést!
A kápolnánál sajnos csak a pótjelszó lett meg.

Katulyakutatók 2019.07.01 18:43 - Egyéb
A láda új jelszóval ismét kereshető.

Katulyakutatók 2019.06.30 15:08 - Egyéb
Mivel emdk2004 kessertárs közzétette a láda jelszavát, az új jelszórészletek kihelyezéséig a ládát betegre állítjuk.

geofan 2019.06.24 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mizseicsaba 2019.06.22 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
köszi a rejtést! A múzeumok Éjszakája program keretén belül csuda jót tekeregtünk!

szoe 2019.06.22 17:00 - Megtaláltam
Nagyon sz?p d?lut?nt töltöttünk a v?rosban. Köszönöm a kedves fogadtat?st a Reform?tus templomban! Az Evang?likus templomn?l dicsôit?sbe csöppentünk. L?lek emelô volt hallani :~ Tied a dicsôss?g ~[Geoládák v2.2.5]

dvorcsakl 2019.06.17 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

admo 2019.06.13 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gores 2019.06.09 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Szeretjük Szolnokot és mindíg örömet szerez a város meglátogatása. A végládánál a "PONTTAL" megjelölt köveket nem akartuk sorban fölemelgetni - mindegyik meg van jelölve sok-sok ponttal - inkább a padon lévő alternatív jelszórészletet kerestük meg így Pünkösdkor. Köszönjük a bemutatót.

AlanTheWild 2019.06.03 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Szolnoki munka előtt, után sétáltam a városban és vadásztam le a multikat. Jól karbantartott multi, köszönöm a lehetőséget!

Lopakodó 2019.05.26 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gatibence 2019.05.12 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Minden kódot megtaláltuk! Köszönjük az elrejtést.

kismanas 2019.04.27 12:27 - Megtaláltam
Köszönöm!

lacc 2019.04.22 16:00 - Megtaláltam
Szolnoki 2.5 órás séta alkalmával.
Ildi és Laci

iMagination 2019.04.21 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Köszönjük!

nmárti 2019.04.21 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]

Nicky&Ati 2019.04.20 20:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

VenTOmi 2019.04.19 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tfmb 2019.04.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
Köszi a rejtést!

nagyfliszi 2019.04.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Munkácsy kiállítás utáni kiadós séta egyik találata. Kellemes időben, kellemes helyeken.
TFTC

GRegina 2019.04.04 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam! :)

Davestator 2019.03.31 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Laminsio 2019.03.31 09:00 - Megtaláltam
Köszi,

Katulyakutatók 2019.03.26 16:10 - Egyéb
2019.03.17-én a Kiskápolna "őrangyala", Franciska (akivel a logok alapján, már többen, személyesen is találkoztatok) a Xavéri-kápolnáért és a hozzá köthető közösségért végzett munkája elismeréseként.
https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/iden-is-atadtak-a-himfy-ferencrol-elnevezett-egyhazi-elismerest-1580827/
A díjhoz ezúton is gratulálunk és kívánunk Franciskának hosszú életet és jó egészséget, hogy minél tovább végezhesse áldásos tevékenységét!

Dijatado01-768x576 
esztelneki 2019.03.24 15:46 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

szabodawee 2019.03.24 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

huMSTS 2019.03.17 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A 4. pont csak pótjelszóval lett meg, a 2. ponton pedig nagy eséllyel a pótjelszót eltávolították, az utcában lévő villanyoszlopok frissen festettnek tűnnek. [Geoládák v2.2.5]

nauzi 2019.03.14 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a játékot!

feherzoltan79 2019.03.14 17:12 - Megtaláltam
Köszönöm a játékot!

BMBOPH 2019.02.27 20:55 - Megtaláltam
Végigsétálva ! Köszi !

PÉV 2019.02.27 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Köszi a rejtélyt!
-MEGVAN-

 
acsipapa 2019.02.24 14:37 - Megtaláltam
meglett

Webber 2019.02.24 14:37 - Megtaláltam
Meglett.

geooszi 2019.02.23 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Fazék 2019.02.17 10:27 - Megtaláltam
Alföldi geoládázás, Szolnokon elővettem a csomagtartóból a biciklit és körbetekertem a belvárost. Szép napsütés, minden pont jól megtalálható, bár az utolsónál azért kell némi izomerő is.

2019-02-17 09.16.172019-02-17 09.31.20
2019-02-17 09.36.232019-02-17 10.28.27
2019-02-17 10.49.422019-02-17 11.18.34
anettx 2019.02.16 10:50 - Megtaláltam
TFTC!
Szolnoki teker(g)és közben.

Ügyes rejtések, szép templomok.

gcsltk-DSC09535gcsltk-DSC09556
Kepi 2019.02.15 15:45 - Megtaláltam
Nagyon élveztem a sétát és ötletesek voltak a rejtések. Köszönöm! [Geoládák v2.2.5]

Kiaribua 2019.02.07 13:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

ellfelek 2019.01.27 17:00 - Megtaláltam
Egy jó kis séta szép templomokkal...
Köszi a rejtést!

IMG_20190127_164318IMG_20190127_165954
IMG_20190127_170719 
Mary Lou 2019.01.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltuk.
Szombati ládázgatás Szolnokon.
Remek multi jó rejtések.
Köszönjük.

schulczgreg 2019.01.15 12:15 - Megtaláltam
Idő szűkében csak gyors séta a belvárosban, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jenci 2019.01.13 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Megtaláltuk köszönjük.

kismaczu 2019.01.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Ez egy tökéletes multi.Szép hejeket mutat meg,minden rejtés leírása pontos,könnyen megtalálható.Nem kell órákat tölteni a kereséssel,hanem a templomokat akarja megmutatni.Köszönjük szépen.

4155. Szolnok belvárosi templomok és a Kiskápolna (16)4155. Szolnok belvárosi templomok és a Kiskápolna (21)
4155. Szolnok belvárosi templomok és a Kiskápolna (22)4155. Szolnok belvárosi templomok és a Kiskápolna (24)
4155. Szolnok belvárosi templomok és a Kiskápolna (30)4155. Szolnok belvárosi templomok és a Kiskápolna (33)
gyberna 2019.01.02 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

straboti 2018.12.26 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

peters 2018.12.26 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

"J&J" 2018.12.12 11:59 - Megtaláltam
Szolnoki ládaszüret. Hát el kellett mondanom néhány fohászt, hogy össze tudjam rakni a jelszót, de sikerült :)
Kösz a rejtést

vakond87 2018.11.28 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.15
A mai nap Szolnokra és Mezőberénybe kellett mennem dolgozni, így a két vonat közötti időben volt lehetőségem játszani egy kicsit. Szolnokon két órám volt a három ládára, így kényelmesen meg tudtam keresni őket. Először a GCLEGK ládát kerestem meg, majd a GCFVLU pontjai következtek 1-2-3-4 sorrendben, végül a GCSLTK pontjait kerestem meg 3-2-1-4 sorrendben. Köszönöm a rejtést!

Pattika97 2018.11.24 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sanzi89 2018.11.17 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

er&esz 2018.11.10 12:50 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük a lehetőséget!

Tovima 2018.11.02 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam

MarkoGear 2018.11.02 14:45 - Megtaláltam
Kár, hogy be volt zárva az összes templom, pedig jó lett volna.

Gyömi 2018.10.12 15:50 - Megtaláltam
Köszönjük!

K-55 2018.10.06 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Az évek során megszoktuk, hogy a templomokban csak kívülről gyönyörködhetünk. Nagy volt az örömünk, amikor a Kiskápolnát nyitva találtuk, és egy ott tüsténkedő, nagyon kedves hölgy, Franciska jóvoltából sok érdekességet tudhattunk meg a templomka múltjáról, jelenéről.

DSC_0377DSC_0378
DSC_0381DSC_0382
DSC_0389DSC_0390
DSC_0391DSC_0395
DSC_0399DSC_0401
DSC_0402DSC_0413
DSC_0415DSC_0419
james 2018.09.29 06:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Ágica63 2018.09.19 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4] Nagyon szépek a templomok. Ágica

Mortanius 2018.09.12 13:49 - Megtaláltam
A 4.-en a pótjelszót használtuk. A a 2. pontnál meg éppen indultak az ott dohányzó diákok, úgyhogy feltűnésmentesen tudtuk keresni a jelszórészletet. Köszönöm a lehetőséget!

fcsaba 2018.09.08 14:20 - Megtaláltam
Tettünk egy családi kiruccanást Szolnokra, ami során felkerestük ennek a multinak a pontjait. Mind közül talán a legimpozánsabb a református templom. Valamint nagyon szép a szolnoki zsinagóga is, ami szintén útba esett. Köszönjük a rejtést!

Mandala8110 2018.08.28 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

epés remete 2018.08.25 14:00 - Megtaláltam
"Hosszabb" városi sétálgatás közben, párhuzamosan másik ládákkal...
A nagy meleg ellenére kellemes hangulatú városnézést tettünk. A kápolna igazi meglepetés volt (különös tekintettel a gondnok nénire)!
Köszönjük!

redbird 2018.07.29 18:36 - Megtaláltam
Szolnoki sétánk során begyűjtve. A 2. ponton is megtaláltuk a jelszóhordozót a kerítésen. Köszönjük a lehetőséget! :)

Katulyakutatók 2018.07.29 10:01 - Egyéb
Ládaellenőrzés. A 2. ponton a jelszóhordozó eltűnt. Kiraktunk egy pótjelszót a közeli lámpaoszlopra. Az eredeti jelszóhordozót rövidesen pótoljuk.
--------------------------------------------------------
A jelszóhordozó megvan, csak a kerítés előtt sepregető emberke miatt nem tudtuk elég alaposan keresni. Mindenesetre a pótjelszó marad.

emiGrant 2018.07.26 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
A Rep-tárnál hagytuk a kocsit, így 3-2-1-4 sorban látogattuk meg a templomokat + a zsinagógát. Nagyon szép mindegyik, a rejtések ügyesek és az egész nagyszerűen beilleszthető egy szolnoki sétába. Köszi a rejtést és a segítséget egy helyen ahol a koordináta megtréfált bennünket és a másik oldalon kerestük.

-1-2
-3-4
 
Famágus 2018.06.30 14:30 - Megtaláltam
Klassz multi, remek helyek,, a ládikát és a 2. pontot szinte gps nélkül találtuk meg...Jártunk már itt a régebbi dobozok kapcsán, de jó volt kicsit újra itt mászkálni.. Tetszettek a pontok.. Oldfoxxal köszönjük!

DSC02099DSC02100
DSC02101DSC02105
oldfox 2018.06.30 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!!

JAck:66: 2018.06.27 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

SandorCsaba 2018.06.25 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

SempergerL 2018.06.23 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

csörike és maci 2018.06.10 00:00 - Megtaláltam
ok.

Diós Bejgli 2018.06.02 18:14 - Megtaláltam
Köszönjük: B, T és Á [Geoládák v2.2.4]

picuresnagyur 2018.05.28 21:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.41
Köszi, sötétben fura volt :)

Samszi 2018.05.21 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

TankTheBassist 2018.05.21 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

kupec 2018.05.20 15:24 - Megtaláltam
Jó rejtések.

Marton Zoli 2018.05.17 12:19 - Megtaláltam
Kicsit elhamarkodtam a túra tervezését mert ennek a multinak több pontját is kihagytam az első körben de szerencsére volt lehetőség helyesbíteni..

zsuzsigabor 2018.05.14 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.78
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
A 4. pontnál csak az alternatív lett meg, mert egy néni éppen misére várt a keleti padon. :-) [g:hu 1.5.4]

krisztinagyorgy 2018.05.01 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Puszkany 2018.05.01 09:25 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszönöm a lehetőséget!

Gonda Gyula Richárd 2018.04.30 21:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk [g:hu 1.5.4]

Csucsu07 2018.04.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.88
Köszönöm a rejtést

Gyenenczyek 2018.04.19 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.15
Megtaláltuk! Kellemes kora nyár esti sétán keresgéltünk, köszőnjük a rejtést!

kobrakiraly 2018.04.05 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Három napos szolnoki pihenés alatt. Köszönjük a rejtést.

Huncutka01 2018.04.05 23:59 - Megtaláltam
Háromnapos Szolnoki pihenés során ládát is kerestünk. Köszönjük, h. általad is megnézhettük a várost.

erdei.laszlo 2018.03.31 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Zolas21 2018.03.17 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

PEx2 2018.02.23 15:50 - Megtaláltam
4-1-2-3 sorrendben, autóval, mert már át voltunk fagyva. A 3. pont után egyértelmű volt a jelszó, de a becsület kedvéért azt is megkerestük. Köszönjük a lehetőséget.

enciiii 2018.02.17 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Cole91 2018.02.17 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lastyák Árpád 2018.02.17 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2018.02.15 00:00 - Megtaláltam
-

DenkeT 2018.02.10 08:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Köszi a rejtést! :)

Chubby 2018.02.10 08:12 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mai95 2018.01.20 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm az élményt! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vittorio 2018.01.20 16:00 - Megtaláltam
Ügyes belvárosi rejtések, köszönjük.

P1080184P1080229
P1080232
Puzzle Apartman Gyula 2018.01.15 13:30 - Megtaláltam
Munka közbeni/utáni találat az "egyedül nem megy" jegyében. :)

ha2 2017.12.09 09:09 - Megtaláltam
A múlt vasárnapi balesetem miatt csak egy városi sétára mertem vállalkozni.
A borongós-esős időben jobb is volt az aszfaltot taposni mint a sarat dagasztani valahol az erőben.
Jók a pici mágneses rejtések egyedül a kis kápolnánál maszatoltam össze feleslegesen a kezem. Lehet hogy ott van de nem találtam. Ettől függetlenül ki lehet találni a jelszót.
Az evangélikus templomnál éppen senki nem járt.
A reformátusnál pont a kerítésnél állt két rendőr járőr. Várni kellett.
A róm.kat. templom melletti cserkészház előtt jöttek-mentek a cserkészek. A jelszó könnyen leolvasható.

Pogánypeti 2017.11.23 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A GCMSZO és a GCZAGY multik levadászása után jöttem be a belvárosba ezért a ládáért. A jelszótöredékek könnyen megtalálhatóak, jól tudtam haladni. Sajnos a kápolnán kívül egyik templomban sem tudtam benti képeket készíteni.
Köszönöm a rejtést! :)

Katulyakutatók 2017.11.05 14:39 - Egyéb
katika jelzésének nyomán (köszönjük szépen!) ma megnéztük a rejteket, amit megrongálva találtunk. A kőlapok teljesen szét voltak húzgálva, a köztük lévő cementezés szétszaggatva. Kicsit rendbe raktam a helyet, nehogy valaki lábára essen valamelyik kő. A ládát nem találtuk. Lehet, hogy mélyen be van csúszva valamelyik kőlap alá. Ezt a rejtést ebben a formában megszüntetjük. Kihelyeztünk egy virtuális jelszóhordozót a fától nyugatra lévő pad lábára. Amíg az új ládát kialakítjuk és az új rejtekhelyet leteszteljük, a multi teljes egészében virtuálisként üzemel.

Paul 2017.11.04 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

katika 2017.11.04 12:05 - Megtaláltam
Köszönjük!

 
Dzsipiesz 2017.10.15 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Szolnok szép városában egy kellemes séta. A jelszó részleteket rejtő megoldások jók, a vég láda elég körülményesen kapirgálós és túl forgalmas nyílt helyen van. Köszönöm a rejtést!

bgyuro 2017.10.07 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SilverG 2017.09.04 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtalàltuk. Köszönjük a rejtő segítsègèt!

FCsili 2017.09.04 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtalàltuk! Köszönjük a rejtő segítsègèt a 4. ponthoz!

kétbakancsos 2017.08.28 18:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Szolnoki séta. Köszönjük a rejtést!

Ferences templomSzemben
Evangélikus templomXavéri Szent Ferenc kiskápolna
bojlizoli 2017.08.26 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Szép séta jó kereséssel. Köszönöm.

Szabó família 2017.08.24 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csbagi 2017.08.22 19:16 - Megtaláltam
Szolnoki-Szolnok környéki ládázós csavargás.
Rövid tapogatózás után meglett a láda, még 21-én este, a többi pont ma.

Szolnok 081Szolnok 256
Szolnok 275Szolnok 313
Szolnok 317 
öregmedve 2017.08.17 13:45 - Megtaláltam
Találat lepkével.

lepke 2017.08.17 13:45 - Megtaláltam
Sajnos a ládát hosszas kutatás után sem találtuk, kíváncsi vagyok, hogy csak mi voltunk-e figyelmetlenek, vagy - ami a valószínűbb - eltűnt. Köszönjük a rejtő segítségét a jelszót illetően!
Kár, hogy egyik templomba sem tudtunk bemenni, szívesen megnéztem volna a meglepően nagyszabású zsinagógát is belülről, de azt meg éppen felújítják.

szolnok 042szolnok 057
szolnok 058szolnok 062
szolnok 061 
LH458 2017.08.12 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
A Repülőmúzeumot jöttem megnézni, délután még maradt idő ládázásra.
Ez a remek multi jól bemutatja a szolnoki belvárost. Szép rendezett terek, tetszett.
Köszönöm a lehetőséget.

Pajzsika 2017.08.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Végig jártuk, köszönjük! A Kiskápolnánál külön köszönet Franciskának aki tudását, ismereteit, történeteit megosztotta velünk az 1400 évektől egészen napjainkig.

Dióskanyar 2017.08.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
Végigjártuk, megtaláltuk. A Kiskápolnánál szerencsénk volt mert éppen találkoztunk Franciskával így megnézhettük belülről is és elsőkézből kaptunk infót a kápolna történetéről. Nagyon kedves volt és egy-egy öleléssel indultunk tovább a szolnoki sétánkra. Köszi a rejtést!

Dr.Lada 2017.08.12 13:52 - Megtaláltam
Elkövetve :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Emerich63 2017.08.06 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20170806_12222120170806_122315
Holnap 2017.08.04 23:59 - Megtaláltam
Meglett.

kópé1993 2017.07.30 16:46 - Megtaláltam
Szolnoki városnézés ismerősökkel. Köszi a rejtést!

P7300090P7300092
P7300093P7300106
P7300107P7300108
P7300109 
petrot81 2017.07.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Frida 2017.07.25 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Délutáni kis séta! Köszönöm!

álomfogók 2017.07.22 13:10 - Megtaláltam
Hirtelen felindulásból elkövetett közép-tisza-vidéki ládázgatás. 3. állomás.
A 4. pont mellett parkoltunk és onnan indultunk a Szolnok Belvárosát érintő sétára.

N.Zs. 2017.07.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Igényesen kivitelezett multi előre megadott pontokkal. Szuper!
A "hosszú szövegben" minden információt megtaláltunk, hogy ne kelljen sokat vacakolni a részletek elővarázsolásával. Útközben záport is kaptunk, de visszaszaladtunk az autóhoz ernyőért. Szinte nem áztunk meg.
Néhány éve (2011.06.25) már jártunk Szolnokon, akkor még Kulisz féle belvárosi séta mentén, de ma is találtunk újdonságot. Köszönjük.
A 4. pont tényleg pont ott van... amikor elővettem pont ott, pont azt, egy fiatal srác jött oda hozzám, kérni egy szál cigit...

Szolnok 064Szolnok 066
Szolnok 070Szolnok 088
Szolnok 093Szolnok 095
Szolnok 096Szolnok 097
Szolnok 104Szolnok 100
Szolnok 111Szolnok 109
fattila 2017.07.10 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Részletek, ha lesznek, majd később. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dendeocse 2017.06.29 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Megvan.

mabym 2017.06.27 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
A jelszót nem nehéz kitalálni, de a geocahing nem csak erről szól, hanem a körülöttünk lévő világ felfedezéséről is! :-) Köszönjük a túrát.

R.Betti 2017.06.27 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Megtaláltuk! Köszönjük! :-)

Dyna22 2017.06.18 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.48
Megleltük! 😊👍

Szilágyiék 2017.06.18 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Tetszett a séta, bár sok ponton már egyszer voltunk, a belvárosi séta alkalmával.
Köszönjük!

Az útvonalunkat a képek mutatják, és az "apró ajándékot" is, ami a végén várt minket :-(

DSC00606DSC00612
DSC00618DSC00625
DSC00632DSC00634
DSC00635DSC00652
DSC00661DSC00686
DSC00690DSC00694
DSC00697_1 
Petrukkio 2017.06.10 20:30 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Emese62 2017.06.10 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Kenu túra után! Szépségek! szuper láda!

IMG_3456IMG_3400
IMG_3615IMG_3377
Vincenzo65 2017.05.27 19:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kolibri 2017.05.17 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gyurgyalog 2017.05.17 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Skultéty család 2017.04.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltuk, köszönjük.

20170422_144744 
gege68 2017.04.15 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mepetya 2017.04.14 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk Timivel ezt is. Kösz a lehetőséget!

Lacipap 2017.04.10 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltam!
Előrebocsájtom. Nem szeretem a multi ládákat!! Viszont ez nagyon tetszett! Remek rejtések egy város közepén!
Igaz az egyes ponttal meg is szenvedtem, és a rejtő segítségét kellett kérnem. Amit azonnal meg is kaptam! Ezúton köszönet neki!
Remekűl kivitelezett rejtés, Köszönöm az elrejtőknek a fáradtságos munkáját!

raci 2017.04.08 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.07
Hosszú kihagyás után Szolnoki villámlátogatás keretében sikerült begyűjteni a hiányzó szolnoki multit. A református templomot sikerült belülről is megnézni, nagyon tetszett. Köszönjük a rejtést.

Zsoland 2017.04.05 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kertimi 2017.04.02 14:06 - Megtaláltam
TFTC!

Tanohun 2017.04.02 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gizike 2017.04.01 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Köszönjük a rejtést.

ocsike78 2017.04.01 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. :)

ArkAngyal75 2017.03.30 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Estébe nyúlóan, de meglett.

Katulyakutatók 2017.03.27 16:32 - Egyéb
A tél által megviselt ládát és logbookot, valamint a 2. ponton a megkopott jelszóhordozót kicseréltük.

EdKa 2017.03.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Kellemes szolnoki séta. Az első pontnál az egyik betűt elnéztük, ezért kértük a rejtő segítségét.

kectam 2017.03.27 13:40 - Megtaláltam
A ragyogó napsütésben nagyon jól esett a séta. A multi pontjait mind könnyen megtaláltam. A láda kicsit viseltes.
Köszönöm a rejtést

GAMANO 2017.03.21 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Kissé el van ázva.

prisoft 2017.03.15 17:00 - Megtaláltam
Szolnoki városnézés közben. Köszönöm a rejtést!

Hey-ho 2017.03.08 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

ésKata 2017.03.04 18:32 - Megtaláltam
Megleltem! [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

carmin 2017.02.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.46
Köszönjük a rejtést.

DSC00080DSC00095
DSC00099DSC00102
DSC00124DSC00126
befi 2017.02.26 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tapiapi 2017.02.22 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2017.02.12 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Fonte 2017.02.11 14:40 - Megtaláltam
Több multi pontjait fűztem egybe, és sétáltam egy jót a városban.

  De jó! Meglett!
hitamas 2017.01.21 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.22
A láda befagyott, csak a tetejét sikerült lepiszkálni ... a jelszórészlettel. :)

Csilla80 2017.01.01 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük. Egy člmény volt! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

dzoli1 2016.12.28 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

FoJo 2016.12.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Karácsony utáni kis ládázgatás. Köszönjük a rejtést!

Blue Mali 2016.11.29 07:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később...
Blue Mali [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ma Szolnokon ládáztam/kupáztam.
Remek multiláda, a leírásnak is köszönhetően azonnal meglett minden pont.
Na jó a láda nem, mert nem fa töve, hanem kőtábla alatt van elrejtve/bedugva!

Mindegyik pontja tetszett nekem.
Örülök, hogy megkereshettem!

Köszönet az élményért!

Hegedüs Zsuzsa 2016.11.26 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Mind a négy pont rejtése nagyon korrekt.
Ma gyalogosan ez volt az utolsó ládánk Szolnokon.
Remélem az elmaradt ládákért hamarosan vissza tudok jönni.
Késő őszi napsütéses időben jó volt nézelődni a városban.
Most jártam először Szolnokon.
Köszönöm a rejtést.

IMG_20161126_154017 
kissss 2016.11.26 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Szolnoki pihentető hétvége során ezt is megtaláltam! :) Köszi a rejtést!

zalajaro 2016.11.22 17:09 - Megtaláltam
Aki keres az talal :)
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

othnan 2016.11.21 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.85
Köszönöm a rejtést.

VP 2016.11.01 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.51
Országúti biciklivel a Szolnok vasútállomás - körös-körül Szolnokon - Abony - kékvércse telep - Törtel - Cegléd - Budai út vm. útvonalon, 12 ládával, összesen 100 km biciklizéssel. Délelőtt szép napos idő volt, délután kicsit befelhősödött, és elég kellemetlen szembeszél volt.

SirAndrew 2016.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Koszonjuk szepen

katijoko 2016.10.22 12:00 - Megtaláltam
Minden pont rendben volt! Köszönjük!

Robogo 2016.10.15 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

takacsimre 2016.10.12 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.13
Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

Evila 2016.10.07 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

sereva 2016.09.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk.

farkas_e 2016.09.28 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Még a szeptember 15-i szolnoki kórházjárásunkkor kezdtünk bele a multiba anyával és Robival, csak, sajnos az utolsó helyen éppen mugli ült... Így maradt mostanra a befejezés: egy sikeres kresz-vizsga után a nap első találata H_Robival.
Köszönjük!

Zergi 2016.09.27 15:28 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_5174IMG_5175
IMG_5176IMG_5177
IMG_5178IMG_5179
IMG_5180IMG_5182
IMG_5183IMG_5184
IMG_5185IMG_5186
IMG_5187IMG_5188
IMG_5189IMG_5191
IMG_5192IMG_5193
IMG_5194IMG_5195
IMG_5196IMG_5197
IMG_5198IMG_5199
IMG_5200IMG_5201
IMG_5202IMG_5204
IMG_5205IMG_5206
IMG_5207IMG_5208
IMG_5209 
Bernáth 2016.09.26 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Szolnokon töltöttük a hétvégét, és minden ládát megkerestünk, ezért nem sorba jártuk be a pontokat. Véletlenül úgy alakult, hogy a harmadik pont maradt utoljára, bár a jelszót addigra kitaláltuk, azért itt is megkerestük az ügyes rejtést. Köszönjük!

IREBA 2016.09.22 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Köszönöm a rejtést,és a lehetőséget.

kl 2016.09.18 11:51 - Megtaláltam
Itt jártunk... Köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

sogor36 2016.09.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Köszi a rejtést.

sinus90 2016.09.10 12:30 - Megtaláltam
Érettségi találkozóra érkeztem Szolnokra és egy kis ládakeresést is beiktattam. Ezt a ládát ugyanis erre a napra tartogattam. /közben a saját comos ládámat is ellenőriztem/. Az ebéd a Liliomfi-ban volt, az meg ugye a templomok körében van.
Minden klassz volt, még a 90 éves anyumra is jutott idő.
Aztán hazafelé belefutottam egy vezetékszakadásba... másik vonatra is áttereltek bennünket, de így is bő órás késéssel értünk Pestre.
Köszi a rejtést!

IMG_20160910_122820_494P1300518
IMG_20160910_130050_952IMG_20160910_125457_632
IMG_20160910_125519_185 
EmesESE 2016.09.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
Kellemes renden tartott városi multi.
A GCSZBV, GCFATO, GCCSPK-val együtt kerestük meg. A 4-es pont egy kicsit nehezen lett meg.
Szolnok nagyon szép kisváros lett, hangulatos terekkel, utcákkal renben tartott épületekkel, szökőkutakkal, Tiszával, érdemes felkeresni.

Köszönjük a rejtést, még 2 multi maradt a városban amiért vissza kell térnünk.

Cerberus 2016.09.04 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.30
Megtaláltuk! Jót lézengtünk a láda kapcsán ismét Szolnokon. Szép volt a környezet és a rejtések is tetszettek. A ládaoldal kimerítően részletes. :) Köszönjük a rejtést!

IMG_7015IMG_7017
IMG_7020IMG_7022
IMG_7030IMG_7032
Isfer 2016.09.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltuk Köszi a rejtést !

810
1104
0201
Liberty 2016.09.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
7/6. Alföldi ládatúra

Szolnokra szívesen jöttünk vissza, sok szép helyett mutattak be a régebbi ládák is. Most a templomok és a Malomszög megismerése hozott el minket újra. A multi minden pontja tetszett, de különösen a kis kápolna és a rejtése. A ládaoldal nagyon tetszik a részletes információkkal. A Tisza parti sétányon isteni fagyizó van, a törteli utolsó ládaakció előtt jól esett a gyönyörű parkban hűsíteni magunkat. Köszönöm a lehetőséget.

Szolnok címere
peterpan 2016.08.31 00:00 - Megtaláltam
.

Rencsi_Monti 2016.08.28 16:10 - Megtaláltam
Jöttünk, láttunk és ládát találtunk! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pankotaizsolt 2016.08.27 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Egy nagyon kellemes családi hétvégét töltöttünk el Szolnokon a nyári szünet legvégén.
Andi ide járt főiskolára, azóta rengeteget változott a város pozitív irányban. Az új kampusz is szuper lett, de a Tiszapart, a belvárosban a sok park, tér, sétálóutca, mind-mind gyönyörű és hangulatos.

Ez a multil nagyon jól körbevezetett ezeken a szép helyeken. A szállásunk pont az első két pont között volt :)

Nagyon jól éreztük magunkat, köszi a rejtést:
Pankotai család

DSC_0029DSC_0036
DSC_0038DSC_0027
Péter60 2016.08.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
Strombus mindent leírt, köszönöm!

Strombus 2016.08.26 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
Nagyon kellemes biciklis találat egy 54 km-esre sikeredett túra során.
2013-ban már jártunk Szolnokon, de most az új/felélesztett ládák miatt vissza "kellett" jönnünk. Kellemes a belváros és a környék is, szépek a látnivalók, jók a rejtések és a Mecsek vagy a Tolnai-dombság után igazi jutalom egy kicsit síkon kerekezni. Ráadásul az időjárás, a hőmérséklet is tökéletes volt.

Különösen tetszett a végláda és rejtése. Tettem tollat, ajándékokat.
A ládaoldal gyönyörű, jól szerkesztett, informatív. Az ajánlott linkek is nagyon érdekes oldalakra vezetnek. Élvezet volt böngészni.

Kertész család 2016.08.21 20:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

Zsu. 2016.08.18 11:11 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2016.08.18 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.61
Békés megyei hétvégére indultunk Zsuzsival. A cél a nézelődés, kirándulás és pihenés volt. Első megállónk Szolnok lett. Már kevésbé vonzanak a templomos multik, de ettől függetlenül nem voltunk kedvetlenek. A ládánál tüdővel futottunk össze, aki most is - sportemberként - kerékpárral jött. Kicsit beszélgettünk, majd ki-ki indult a tervnek megfelelően dolgára. Örültem a találkozásnak. A templomok szépek, a rejtések megtalálhatók! Köszönet érte!

Mikulás

2016-08-18 10.21.542016-08-18 10.22.54
2016-08-18 10.23.102016-08-18 10.31.39
2016-08-18 10.49.452016-08-18 10.52.17
2016-08-18 11.08.58 
tudo 2016.08.18 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.42
60 km kerékpár edzés 200 m emelkedéssel Abony és Szolnok között 1 új és 12 régi ládával. A tegnapi esőkhöz képest járhatóak voltak az utak, nem kellett ládát kihagynom.

GCKUPA miatt idén esedékes szolnoki körömbe épült be az új láda. GCSZBV pontjai rendeződtek át a 4 kiemelt templomhoz. Az 1-3 pontok jelszavai a leírásnak megfelelően azonnal meglettek. A 4. templom nyitva volt, a gondnok dolgozgatott. Bementem, ettől kezdve nekem magyarázott, mesélt régi történeteket. Egészen addig, amíg váratlanul valaki a nevemen szólított. Mikulás volt, ő is az új ládára jött. Mostantól a gondnok kettőnknek magyarázott.

A templom vendégkönyvében logoltam, aztán kint megkerestük a ládát. Kisvártatva meglett. Váltottunk még néhány gondolatot, aztán folytattuk utunkat: ki Békéscsabára, ki a Malomszög-parkba.

Belvárosi r.k. templom Belvárosi r.k. templom
CserkészházEvangélikus templom
Református templom Xavéri Szent Ferenc kiskápolna
Xavéri Szent Ferenc kiskápolna Xavéri Szent Ferenc kiskápolna
Xavéri Szent Ferenc kiskápolna Xavéri Szent Ferenc kiskápolna
Xavéri Szent Ferenc kiskápolna Xavéri Szent Ferenc kiskápolna
Xavéri Szent Ferenc kiskápolna Adomány gyűjtés
Mikulás logolXavéri Szent Ferenc kiskápolna
Norbee97 2016.08.17 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Jó volt így késő délután Szolnokon sétálni. A ládával kezdtem, jó kis rejtek. A többi pont is meglett szép sorban, tetszettek. Bár az egyes pont kimaradt idő hiányában, meg amúgy is ki lehetett találni a jelszót, de ettől függetlenül jó hely. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
477.

20160817_18532520160817_185334
20160817_19043320160817_190442
20160817_19050520160817_190609
20160817_190957 
macikupac 2016.08.13 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.45
Szolnoki szedegetés 7.

A pontokat 4-1-2-3 sorrendben kerestük fel. Egyedül a záróládánál voltunk kocsival, a többit - más belvárosi pontokkal egyetemben - egy nagy séta keretében jártul végig. A bemutatott épületek tetszettek. Egy kivételével mindbe volt alkalmunk benézni. Szombat ellenére nem voltak olyan sokan az utcákon, hogy bárhol zavaró lett volna keresgélni. Még a záróládánál sem. Az külön öröm, hogy nem akarta a rejtő Szolnok összes templomát egy multi keretében bemutatni. Dörmi mackómmal jártam végig a pontokat.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

Ancs 2016.08.13 12:14 - Megtaláltam
Szolnoki karika 5.
Részben autóval, részben sétálva, összekötve más szolniki ládákkal keresgéltük a pontokat.
Nagyon tetszett a város, szép a környezet. A rejtések igényesek.
Köszi

IMG_2899IMG_2900
IMG_2903IMG_2904
IMG_2918IMG_2930
IMG_2933IMG_2936
IMG_2939IMG_2940
IMG_2941IMG_2942
IMG_2943IMG_2944
IMG_2945IMG_2947
IMG_2948IMG_2954
Gyepmester 2016.08.08 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Gyepmester [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Dicemiki 2016.08.03 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tau 0470 2016.08.03 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Kétszer mentem végig az útvonalon, először a 4. pontnál jártam, de a környezetszépítő munkások pont a ládára pakolták le csomagjaikat, így mentem az 1.-hez, ahol viszont a kerítés mögött ápolták a növényeket. A 2., majd a 3. megtalálása után tehát vissza az 1.-hez és a 4.-hez. A munkások már nem voltak ott, viszont a láda rejtetlenül feküdt a kövek között. Betakartam, remélem hosszú életű lesz! Köszönettel.

1.2.
3.4.
log 
daisy01 2016.07.28 20:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Nagyon jó kis multi volt. Dolce vita fagyizóban frissítettünk. :)

Donald 2016.07.28 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gertaniko 2016.07.28 02:52 - Megtaláltam
Gertammal közös találat.

gertam 2016.07.28 02:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Boldogkőváralja felé egy éjszakai "rendkívüli" ládakeresés Szolnokon.
Indulás Dunaújvárosból este 20:29-órakor, Boldogkőváraljára érkezés ("természetesen" Debrecen-Nyíregyháza-Szerencs-Abaújszántó útirányon át).

DSCN6585DSCN6617
DSCN6588DSCN6618
DSCN6628DSCN6629
DSCN6638DSCN6644
DSCN6647DSCN6655
DSCN6657DSCN6659
DSCN6663 
-Mike- 2016.07.26 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Egy hetet töltöttem Szolnokon egy program keretében, és csak esténként tudtam ládázni. Kedd volt a legrövidebb nap, és igazából a Holt- Tiszához akartam menni, de a borús idő keresztülhúzta a dolgot. Így a szolnoki templomokat néztem meg, és örültem az új ládának, mert a belvárosiakat már tavaly leszedtem.
Szemerkélő esőben sétálgattam, kezdve a 4. ponttal. A kápolna kedves és a rejtés is jó! A 3. pont annyira nem jött be, mert kivülről úgy néz ki a megtalálása, mintha a sarokba akarna vizelni az ember, ami egy templomnál pláne nem illendő. De meglett. A 2. pontot hosszasan keresgéltem, de mivel szemerkélt az eső, nem jött arra senki, és előkerült. Az 1. pontot szintén sokáig kerestem, és nem is találtam meg, viszont a jelszórészletekből kisakkoztam a végeredményt.
Köszönöm a rejtést! Szolnok szép város.

AblakKő
Golyó :)Virág
RózsákCica
Szabó Család 2016.07.15 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.27
Megtaláltuk. Köszönjük.

Nixi94 2016.07.12 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Köszönjük a rejtést!

Alprazolam94 2016.07.12 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)

Vádli 2016.07.08 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

alucifer 2016.07.06 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


DSCN6736DSCN6740
DSCN6741DSCN6746
DSCN6752DSCN6756
Judith 2016.07.06 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

DSCF4765DSCF4774
DSCF4770DSCF4778
DSCF4783 
Katulyakutatók 2016.07.06 10:34 - Egyéb
A láda visszahelyezve az eredeti rejtekébe.

cosinus0 2016.07.05 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Legutoljára szintén láda ügyben jártam Szolnokon, bár többször elhusanunk itt a 4-es úton a város körül. Megszépült a Belváros, a Tisza-part, kellemes esti séta keretében kerestük fel a pontokat. A Kápolnánál egy hajléktalan jött, és telepedett le a rejtek közelében, miután kivettem a ládát. A logolást így már az autóban tettem meg. Miután nagyon ragaszkodott a padhoz, és nem volt remény, hogy egyhamar elmegy, a láda visszahelyezését a fa túlodalán hasonló rejteket kialakítva tudtam megtenni, míg párom elterelte figyelmét. A következő megtalálót kérem, ha nincs mugliveszély, helyezze vissza a ládát az eredeti rejtekbe, ami pont a fa másik oldalán van, mint ahol megtalálod. Köszi! Az 1-es, 2-es pont ötletes, tettszett.

Scorpius 2016.06.26 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Minden pontot ismerem, kellemes ládasor köszi

OsiOsi 2016.06.24 19:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.08
Legutóbb a 20-éves osztálytalálkozómon voltam itt, de annak is már 8 éve!!!

kobcikrajci 2016.06.24 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.51
Egy kis bicajos városnézés nagy melegben. Mivel a városi ládákat már korábban meglátogattam, ismerős helyeket láttam viszont. Könnyen megszerezhetők a részletek, a ládát is sikerült bámészkodók nélkül előszedni.

stmester 2016.06.21 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
megvan köszi

rózsakert 
Katona55 2016.06.21 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
közös ládázás stmesterrel

V_Gabor 2016.06.18 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.29
35 km-es körtúra bringával GCMSZO, GCZAGY, GCSIFA, GCTISZ, GCSltk ládák pontjainak érintésével.

Körtúránk végén érkeztünk vissza a városba. Kissé kitikkadva a melegtől. Kis frissítő után a színház melletti Liliomfi étteremben ettünk igen finomakat, majd egy kis fagyi is járt a szolnoki Tiszavirág Fesztivál rövid megtekintése után.

A három első pontot már régebben bejártuk gyalogosan, itt újdonságot nem fedezünk fel. A rejtések tetszettek:
1. pont: könnyedén
2. pont: jó rejtés
3. pont: kicsit látszik
4. pont: egy helyi néni ismeri a rejteket :)

A láda helyszíne volt újdonság. A multi ennek ellenére tetszett!
Innen már csak pár perc volt a kiindulópontunk, majd mentünk Tiszafüredre kérésztáncot nézni.

Köszönöm!
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

2016-06-18 16.28.48R2016-06-18 16.31.00R
2016-06-18 16.34.44R2016-06-18 16.36.06R
2016-06-18 16.37.11R2016-06-18 16.38.16R
2016-06-18 16.44.10R2016-06-18 16.48.09R
2016-06-18 17.14.30R2016-06-18 17.16.32R
2016-06-18 17.18.11R2016-06-18 17.22.03R
2016-06-18 17.22.05R2016-06-18 17.29.25R
2016-06-18 17.29.44R2016-06-18 17.30.36R
2016-06-18 17.33.08R 
DSS és Szandra 2016.06.16 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Megtaláltuk, köszönjük, ötletes rejtések! :)

Attibati 2016.06.12 10:30 - Megtaláltam
Kerékpáros találat, tekergés Szolnok környékén 90 km.
Elég rossz időpontot választottam a láda megkereséséhet, mivel minden templomhoz éppen a vasárnapi misék idejében érkeztem, így elég visszafogottan keresgélhettem csak.
A 2. ponton a rejtő segítségét kértem, majd megállapodtunk abban, hogy a mikroládát valószínűleg elsodorta az előző napi zivatar. Jobban körülnézve aztán megtaláltam a mikrót.
A log írása közben látom, hogy a részletes szövegben le van írva a rejtés pontos helye, talán a WAP-os bevezető lehetne kicsit informatívabb.

ystray 2016.06.10 11:06 - Megtaláltam
megvan :)

totedu 2016.06.09 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Két részletben, megkerestem.

osibring 2016.06.01 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Gördögökkel

gordogok 2016.06.01 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Szolnoki ként elszántuk magunkat, jó feladat volt.

Katulyakutatók 2016.05.26 17:30 - Egyéb
Köszönjük GYEZEGZUG-nak a jelzést, az 1. ponton a jelszóhordozót (remélhetőleg) időtállóbbra cseréltük.

GYEZegzug 2016.05.25 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Ki nem tud aludni az induljon el Szolnokra ládázni. Nyugalom és csend honolt e kora reggeli órákban. Az első rejtés nem nagyon olvasható. Kicsit zavaró volt, hogy egyik hely sem volt nyitva, jó lett volna pár perce beülni s megpihenni. Köszi szépen a lehetőséget.

Csaba & családja 2016.05.23 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

benist 2016.05.23 10:50 - Megtaláltam
A vasútállomástól fordított sorrendben, bringával. A forgalmas helyszíneknek megfelelő, ügyes rejtések. Az első pontnál olyan jó a rejtés, hogy a lemezt kézzel alulról többször végigsimítva alig találtam meg a vékony jelszóhordozót.

szakica 2016.05.22 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Mihul 2016.05.22 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCSltk_20160522130501.jpg 
taylor_v 2016.05.21 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam.

taylor_n 2016.05.21 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

taylor_g 2016.05.21 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

taylor_x 2016.05.21 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

golyakr 2016.05.21 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.40
Köszönöm a rejtést, igazán kellemes sétát tettem a felmenőmmel. Az összes helyszínt ismerjük, a látnivaló is adott volt. A szolnoki belvárosi séta láda pontjainak redukálása után kellőképpen pótolta hiányérzetem. A jelszóhordozók tetszettek, a végláda rejtése is egyszerű és nagyszerű. Idei első ládám.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. log kesobb. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mr Zerge 2016.05.21 08:50 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Hétvégén szerencsére könnyű parkolni a városban. Egy rövid kör sétával bejártuk a belvárost, megnéztük a Tiszát, közben a pontokat is megtaláltuk.

Johny258 2016.05.20 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Kissé nehézkes volt a keresés mivel elég sok volt a járókelő. Tetszett a rejtés.

DSC_0151DSC_0152
DSC_0150DSC_0149
Judit és Béla 2016.05.19 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Megtaláltuk.

Katulyakutatók 2016.05.19 17:30 - Egyéb
A hosszú hétvége kicsit nyomot hagyott a láda környékén. Az y42 által jelzett üvegcserepeket egy saját CITO keretében tegnap este összeszedtük, de azért vigyázzatok! Köszönet az információért!
y42 logjára reagálva a Vártemplom közelében van a GCSZBV multinak két pontja is, ezért nem kellene oda még egy pont. Továbbá a GCSzoV láda leírásában információk is vannak arról a templomról.

y42 2016.05.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.18
A láda keresésénél nagyon kell vigyázni, mert a hely tele van üvegcserepekkel! Talán szerencsésebb lett volna a Vár templomot is bevenni, és annak a környékére rejteni a ládát.

pliptai 2016.05.16 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.31
Múltidéző ládázás kellemes időben! Jó volt látni újra a várost ahol két évet éltem! Kellemes meglepetések is értek, ilyen volt, hogy még üzemel a Tisza mozi! A Tisza szállóra viszont kívülről ráférne egy alapos felújítás! A bemutatott pontok nagyon teszettek, főleg a református templom! Köszönet a rejtésért!

DSC02554DSC02556
DSC02558DSC02561
DSC02562DSC02565
DSC02570DSC02572
DSC02573DSC02575
DSC02578DSC02583
DSC02584DSC02585
Bőrharisnya 2016.05.15 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszönjük a rejtést!

vandorbot.hu 2016.05.15 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltuk, Hagival, köszönjük!

hagi 2016.05.15 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megtaláltam

TimiRobi 2016.05.14 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Szuper. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ildati 2016.05.14 07:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.46
Mi találtuk meg elsőnek, nagyon örülünk. Ötletesek a rejtések. Köszönjük a lehetőséget.
Ildikó & Attila [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.