geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
4531. Sissy-pihenő (GCsip6)

Kőkereszt a parkolóhoz vezető bekötőúttal szemben

Kőkereszt a parkolóhoz vezető bekötőúttal szemben

November eleji napsütés

November eleji napsütés

Hamarosan elérjük a pihenőt

Hamarosan elérjük a pihenőt

Öreg tölgyek szegélyezik a vadászházat és a padokat

Öreg tölgyek szegélyezik a vadászházat és a padokat

A vadászház

A vadászház

A Sissy-baráti kör által állított emlékkő

A Sissy-baráti kör által állított emlékkő

A rejtők munka közben

A rejtők munka közben

Az első rejtekhely (2018. nov. 3.)

Az első rejtekhely (2018. nov. 3.)

A végső rejtekhely (2019. jan. 13.)

A végső rejtekhely (2019. jan. 13.)

Búcsú a pihenőtől

Búcsú a pihenőtől

Az öreg tölgy

Az öreg tölgy

Tavaszi napsütésben

Tavaszi napsütésben

Április végi séta a tölgytől a pihenőhöz

Április végi séta a tölgytől a pihenőhöz

Tavaszi szépség

Tavaszi szépség

Sissy emlékkő megkoszorúzva

Sissy emlékkő megkoszorúzva

Piknikre csábít a hely...

Piknikre csábít a hely...

Viszlát ősszel!

Viszlát ősszel!

Téli hangulatban

Téli hangulatban

Havas-napos délután

Havas-napos délután
Szélesség N 47° 35,029'
Hosszúság E 19° 26,040'
Magasság: 251 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2018.11.03 00:00
Megjelenés időpontja: 2019.01.03 20:27
Utolsó lényeges változás: 2019.01.03 20:27
Utolsó változás: 2019.01.13 19:41
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Tünde és Áron
Felhasználó: Tünde&Attila
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 1350 m
Megtalálások száma: 319 + 3 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.8 megtalálás hetente


A láda

Hagyományos konyhai doboz, 15x15x7cm, soktörzsű facsoport egyik törzsén lévő menedékházikóban.

FIGYELEM! A rejtés helyszínét magába foglaló erdőrészt a Valkói Erdészet időszakosan le szokta zárni a vadállomány védelmében, ill. vadászatok során. Különösen érvényes ez szeptember-október hónapokban, szarvasbőgés idején, amikor a területre tilos belépni.
Erről tájékoztató közleményt a műút felőli behajtónál szoktak kitenni, amit érdemes elolvasni, mert sok esetben a tilalom a jelzett turistaútakra nem vonatkozik.A ládába TravelBug nem helyezhető.


Megközelítés

Autóval az alábbi ponton lehet parkolni:
 N 47° 34,571' E 19° 25,733' 275 m [GCsip6+parkoló]

Tömegközlekedéssel a Gödöllő Autóbuszállomásról, vagy a Gödöllő vasútállomásról vagy a Gödöllő HÉV végállomásról a Zsámbok, vagy Jászfényszaru felé tartó távolsági busszal kell menni, és a "Gödöllő, Vaskapui út (Kőkereszt)" megállónál kell leszállni.

A parkolóból a Kék sáv kék jelzésen indulunk és haladunk végig egy betonúton, mely eleinte enyhén lejt, majd nagyon picit emelkedik és kb. 1350 m után elérkezünk a Sissy-pihenőhöz. A mellette lévő padoktól kb. 30m-re található a láda egy öttörzsű facsoport védelmében.

Bevezető

Valamikor réges-régen, sok évvel ezelőtt egyszer láttam egy csodaszép képet egy öreg tölgyről, mely a Gödöllői-dombság közepén áll magányosan egy rét közepén. Talán már 120 éves is lehet és biza jó néhány vaskos ágát elvesztette - köztük azt is, amelyen úgy 9-10 éve Áron fiam is ücsörgött - , mégis megkapó látvány a méltóságteljes és hatalmas fa, mely uralja a környéket. Évente többször elmegyek meglátogatni, körbesétálni, mellette vagy alatta piknikezni, napozgatni, hógolyózni avagy épp behúzódni csepergő esőben a lombkoronája alá.
Jó ott, nyugalmat áraszt, feltölt, pihentet.

Mindig nehéz szívvel válok el tőle, de vigasztal a tudat, hogy hamarosan úgyis ismét visszatérek. E sétáim során találtam rá a Sissy-pihenőként ismert helyre, azóta mindig meglátogatom és ez amolyan hagyománnyá alakult. Egy tisztás szélén áll a hajdani vadászházikó, ma vadméhek otthona, mellette pihenőhelyek, tűzrakók. Kissé beljebb egy tölgy alatt emléktábla, ezt 2001-ben állíttatta a Sissy Baráti Kör, Erzsébet királyné pihenőhelye címmel.

Számtalanszor jártam már erre egyedül, gyerekekkel, barátokkal, párommal és mindig szívesen jövünk hol egy sétára, hol szalonnasütésre, hol - régebben, míg az erdészet nem volt ilyen szigorú - szarvasbőgéskor.
Aztán egyszer - a közeli Juharos "csúcshódításakor" :) - felötlött bennem a gondolat, hogy ez ládarejteknek is kiváló lesz, így egy szép őszi napon, Áron fiam társaságában ezt meg is tettük és végül a ládaoldal is elkészült hozzá.

A pihenőnél több pad is található, nagy tűzrakóhely (wc is), ideális piknikező- és kirándulóhely családok, baráti társaságok részére is. A környező erdő számtalan jelzett és jelzetlen utat kínál, ha fel akarod fedezni a vidék változatos szépségeit. Különösen gazdag a vadvilága és minden évszak más szépségeket rejteget.

A parkolótól a pihenőhöz vezető út felénél, egy nagy kanyarból nyílik egy jól járható, széles út jobbra, mely elvezet a Bethlen-fához, majd a Csörsz-árkát keresztezve a Füsti-Tóth-fához. Kicsit távolabb egy kulcsosházként üzemelő vadászház is található, még tovább pedig fent a jobboldali dombtetőn kolostorromok. Ekkor már csaknem a Valkói Szabadidőparknál vagyunk, így ideje visszatérni Sissy-pihenőjéhez avagy a parkolóhoz.

Kellemes időtöltést kívánunk a sok-sok ösvény végigjárásáhz mindannak, aki teljesíti! :)

Erzsébet királyné (Sissy)

II. Miksa bajor herceg és a bajor királylány, Mária Ludovika lánya a müncheni udvartól távol nőtt fel. Hét testvéréhez hasonlóan Erzsébet is a konvenciókkal mit sem törődő, szabadságszerető és rendkívül érzékeny lánnyá fejlődött, természetétől fogva jószívű és igazságszerető volt.

Tizenöt éves volt, amikor anyja, aki Zsófia főhercegnő egyik nővére volt, őt is magával vitte a császár nyári rezidenciájába Bad Ischlbe. Nővérét, Helénát szemelték ki az ifjú Ferenc József menyasszonyának. Ferenc József azonban fiatalabbik unokahúgába, Sissy-be lett szerelmes, s anyja kezdeti tiltakozása ellenére 1854. április 24-én este 7-kor tett örök fogadalmat az Ágostonrendi templomban.

Erzsébet két kislány után 1858. augusztus 21-én világra hozta a régóta várt trónörököst, Rudolfot. Házasságukban fellépő nehézségek miatt hosszabb szünet után 1868. április 22-én jött világra a negyedik gyermek, Mária Valéria, akit magyar gyermeknek neveztek, nemcsak azért, mert Erzsébet kívánságára a budai várban született meg, hanem mert magyarul is oktatták. A Magyarországért lelkesedő császárné és királyné Mária Valériát kedvenc nemzetének szánta ajándékul. Pontosan tíz hónappal azután született, hogy férjét, Erzsébet nagy erőfeszítései árán, magyar királlyá koronázták.

Férje iránta érzett vonzalmát kihasználva, az 1866-67-es magyar kiegyezés és az ezt követő budapesti koronázás alkalmával fellépett a magyarok érdekében. Ez olyan lépés volt, mely egyrészt más nemzetiségek, főleg a csehek háttérbe szorításával járt, másrészt viszont az egész birodalomban döntően erősítette a liberális irányzatot. Erzsébet vonzalma az egykori, 1848-as forradalmárhoz és későbbi magyar miniszterelnökhöz, Andrássy Gyula grófhoz egyik mozgatórugója volt e lépésének, amely meghatározta a dunai monarchia további sorsát. Magyarországon Erzsébet máig nagy tiszteletnek örvend.

Nagyon művelt nő volt. Nemcsak magyarul, de újgörögül is tökéletesen megtanult. Idős korában szinte az antik Görögország világában élt: Korfun építtetett egy kastélyt, melyet kedvenc hőse, Achilleus után Achilleionnak nevezett el.

Fiának 1889-ben Mayerlingben elkövetett öngyilkossága azonban olyan sokkhatással volt rá, hogy azután többé semmiféle becsvágyat nem mutatott már. Utolsó éveit vándorló mater dolorosaként állandóan feketébe öltözve, a bécsi udvartól távol, hosszú utazásokkal töltötte, főleg Görögországban időzött. Évtizedekig tartó fogyókúrái és az ehhez társuló mozgáskényszer, amely órákig tartó gyalogtúrákra késztették, a koplalás következtében fellépő ödémához, depresszióhoz és öngyilkossági gondolatokhoz vezettek. Lucheni, az olasz anarchista, aki őt Genfben mint a gyűlölt monarchista elv képviselőjét, egy reszelővel agyonszúrta, egy az életbe már belefáradt asszonyra sújtott le, aki túlélte önmagát, s már csak a halálra vágyott.

Bécsben, a kapucinusok kriptájában nyugszik.

Csörsz-árka

A Csörsz-árok, a legmonumentálisabb kárpát-medencei építmény, egy hatalmas ókori védőműrendszer (az árokból és töltésből álló, faszerkezettel is megerősített védősánc) a Dunakanyar vidékéről indul ki, és végighalad az Alföld északi részén, majd délre fordul és az Al-Dunánál éri el a folyamot. Nevét egy monda alapján Csörsz avar királyról kapta, aki vizi utat akart építeni szerelméhez, a longobárd Délibábhoz. A valóságban egy római előretolt védműről lehet szó.

Épebb állapotban maradt összefüggő szakaszai Alag, Kerepes, Gödöllő és Valkó között találhatóak. Csörsz árkát megtalálhatjuk ott, ahol a Sissy-pihenő felé vezető kék sávból kiágazik a Juharosra vezető piros háromszög jel. A műút túloldalától pár méterre induló mély bevágás a Csörsz-árok.

Gödöllői-dombság növény- és állatvilága

A gazdag és sokszínű növény- és állatvilág, a hangulatos kis belső völgyek, a szemet gyönyörködtető tocsogósok fennmaradásukat annak köszönhetik, hogy a fővároshoz közel eső terület évszázadokon át a hatalom birtokosainak pihenő- és vadászterülete volt. Ez a terület már Mátyás idejében is vadaskert volt, később a Gödöllői kastéllyal együtt Ferenc József birtokává lett, és az elmúlt időszakban is az állami vezetőknek volt fenntartva.

A melegebb domboldalak és völgyek jellegzetes és ritka erdőtársulása a melegkedvelő hársas-tölgyes, aljnövényzetében ritka orchideafajokkal, piros gólyaorral, varjúhájjal, sarlós gamandorral, tavasszal pedig több száz tő tavaszi hériccsel. A fátlan oldalak széles, délről és keletről nyitott völgyek, és a dombságba benyúló homokhátak jellemző növényzete a homokpusztai gyep. A dombvidék délkeleti részén - Isaszeg és Pécel környékén - melegkedvelő tölgyes erdőfoltok mellett lápos, tocsogós rétek, égerlápok húzódnak. A lefolyástalan, lápos nedves társulások (pl. Babat, Fekete-puszta stb.) mocsárrétjein sárga nőszirom virágzik. A hosszú időn át zárt - és egyes részein ma is kerítéssel körbevett - kormányzati vadászterület állatvilága is igen gazdag. Kimagaslóan értékes nagyvadállomány - őz, szarvas, vaddisznó - mellett a területen vadmacska, vidra, nyuszt, és nyest is él. Értékes madárvilága is, gyakori költőfaj a gyurgyalag, a fekete harkály, a zöld küllő, de jégmadár, darázsölyv, kabasólyom is költ, és kerecsent is látni a területen. Tovább emeli a terület madártani értékét, hogy az igen ritka karmazsinpirók fészkelése is bizonyított. (Wikipédia)
Állapot: kereshető

KRW értékelés (132 db): környezet: 4.65 rejtés: 4.77 web: 4.78 átlag: 4.74

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
-
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Justbeokay 2021.03.03 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

zoli86 2021.02.28 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

totik 2021.02.28 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

ViszlaiLívia 2021.02.27 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

reczy 2021.02.27 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

MoMaszter 2021.02.27 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

PBM 2021.02.26 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Ásványvadász 2021.02.25 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
Szuper rejtek.

Ambró 2021.02.19 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Glac 2021.02.06 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Dori es DobosUr 2021.02.06 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

pcjav73 2021.01.30 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltuk, köszönjük!

tothadam86 2021.01.23 09:47 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [Geoládák v3.9.0]

feketel 2021.01.22 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.52
köszönöm a fáradozásodat! Csikkel és Macival. klassz rejtés, hangulatos pihenő.TFTC! [Geoládák v3.9.0]

Spagab 2021.01.17 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

jspanyik 2021.01.17 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Hanka, Csibi, Vilmos, Miki, Gigi, Gabó, Bala, Melis, Mari és János

20210117_11370320210117_114125
papa71 2021.01.10 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

tat 2021.01.09 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

fistvan 2021.01.02 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Csincsi manó 2020.12.29 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Köszönöm rejtést

mernokur 2020.12.29 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.26
Már voltunk erre párszor, most megnéztük a dobozt is. Köszi!

IMG_20201229_125713 
nitty 2020.12.29 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Lekvaroskalacs 2020.12.28 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a relytést!

Mozsarak 2020.12.28 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

ZizAti 2020.12.26 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

tabletta 2020.12.21 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Miskó2015 2020.12.20 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

pucokbársony 2020.12.19 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.95
Kellemes téli séta, köszönjük. Nagyon tetszett a rejtés.

somga 2020.12.13 12:58 - Megtaláltam
Szép hely, köszönjük. [Geoládák v3.8.3]

SirAndrew 2020.12.06 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Köszönjük szépen a rejtést.

Ekarp 2020.12.06 14:21 - Megtaláltam
GCJUHA után ejtettük útba. Köszönjük a rejtést!

norbye 2020.12.06 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

FeldmanZ 2020.12.05 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

tudo 2020.12.02 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.45
60 km kerékpár edzés 500 m emelkedéssel a Budapest - Nagytarcsa - Isaszeg - Gödöllő - Budapest körön az új ládával.

A Juharos ládánál GCJUHA 6 évvel ezelőtt jártam utoljára. Az oda vezető ösvény cifra volt, ezért mellőztem az utóbbi években. A GCSIP6 megjelenése azzal bíztatott, hogy hátha innen jobb a megközelítés. A Piros háromszög tényleg bejött.

Az országút felől a Kék sáv jelzésre gyalogos mászással készültem. Egészen meglepett, hogy a Sissy pihenőig szilárd burkolatú út vezet. Nem egy résztávra való gyorsítás, de végig lehet evickélni defekt nélkül.

A láda az elegáns rejtekben azonnal meglett. Logoltam; majd visszafelé a Piros háromszög volt a ráadás: kisebb és nem fagyos avarban a Juharos ládáig GCJUHA akár el is megy a bicó.

A 2 ládát be fogom illeszteni a Gödöllő körüli GCKUPA menetekbe.

A pesti útvonalon folytattam az edzést hazáig 52/13 - 52/15 között átlagos 78 rpm ped. és 127 bmp pulz. mellett tempózva.

TalálatOlyan öreg, mint én.
PadokFaház
PadokEsőbeálló
EmléktáblaDér
Békés téli ösvényDér
Távolban GödöllőGerinc
GerincDér
BRUMM 2020.11.29 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Lilamacs 2020.11.29 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon jót kirándultunk. Teletömtük a ládát ajándékkal :) [Geoládák v3.7.6]

IMG_20201129_123855IMG_20201129_121226
IMG_20201129_122253 
larzen 2020.11.23 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

vaterlo 2020.11.22 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Gödöllői Kék teljesítése során megkeresett láda. Köszi a rejtést.

Kollgab&Miló 2020.11.22 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Micra73 2020.11.22 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Gödöllői ládázás Dr.Ladával egy hideg,de napsütéses vasárnapon.

IMG_20201122_121112 
Dr.Lada 2020.11.22 12:07 - Megtaláltam
Micra 73-al Elkövetve.:-)
[g:hu+ 2.4.6]

*Moka* 2020.11.21 13:14 - Megtaláltam
Köszi

*Vica* 2020.11.21 13:14 - Megtaláltam
Könnyű séta a gyerekekkel.

12
urbanj 2020.11.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
Szép napsütéses időben sétáltunk el a pihenőig és kerestük meg a ládát. Köszönjük a rejtést.

20201121_123402 
Mr. Fülixáj 2020.11.17 15:20 - Megtaláltam
Most lett meg a láda. TFTC Fülix. [Geoládák v3.3.2]

kopco3 2020.11.15 13:59 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés

mraich 2020.11.15 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
A Gödöllői Kék teljesítése közben.
Köszönöm a rejtést! :)
[Geoládák v3.6.0]

kotipas 2020.11.15 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
3 gyerkőcnek okozott örömöt ez a kis kaland. [Geoládák v3.7.6]

Zéta 2020.11.14 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ndavid42 2020.11.14 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Aniko & Gyuri 2020.11.12 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ellfelek 2020.11.07 15:02 - Megtaláltam
Még ez a láda is belefért a mai délutánba. Egy kis romantikus séta az őszi erdőben egy szép túra útvonalon. Mikor ideértünk, akkor rájöttem, hogy már voltam itt, de akkor biciklivel. Azt hiszem ez egy igazán élvezetes biciklis útvonal. A láda könnyen meglett, a hangulat "itt már" jó volt... :) Lélekben készültem a vasárnapi takarításra... :)
Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.7]

IMG_20201107_145922IMG_20201107_150542
Davestator 2020.11.07 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

lizzard és csapata 2020.10.30 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Egy kellemes séta utáni találat, köszi a rejtést. A rejtek nagyon ötletes :-)

Gergo 2020.10.24 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltuk. Nagyon ötletes a rejtés
Gergő

Istennyila 2020.10.24 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

segoy 2020.10.24 13:45 - Megtaláltam
!

mazsola069 2020.10.23 15:09 - Megtaláltam
szmájlira cserélve,mától ez is rám vigyorog.:-) [g:hu 1.6.4a]

robinbird 2020.10.23 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

moklys 2020.10.18 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

Hokuszpok 2020.10.04 14:36 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2020.10.04 14:36 - Megtaláltam
Köszi!

uzoni 2020.09.30 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

m_viktor 2020.09.27 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Pókok őrzik a rejtekhelyet. :)
Regi,Viktor, Zara kutya [Geoládák v3.6.0] [Geoládák v3.6.0]

gst76 2020.09.26 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]
Kerékpáros ládakeresés Kispestről. 82 km 4 láda. :)
Szépen karban tartott környék. Szép, tiszta láda. Élmény volt felkeresni. :)

Wiky8 2020.09.20 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Paplacs 2020.09.20 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszönjük a rejtést!

Egyiptom 2020.09.11 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
A homokpart oldalában róka lyukat is találtunk. Szép út volt, mi is megpihentünk a jó levegőn. Köszönjük szépen.

gödöllő és környéke 021gödöllő és környéke 022
gödöllő és környéke 023gödöllő és környéke 024
gödöllő és környéke 025gödöllő és környéke 027
gödöllő és környéke 033gödöllő és környéke 034
Palog 2020.09.08 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Köszönjük szépen a rejtést!

Mariann és Bánk 2020.09.06 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

othnan 2020.08.23 12:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.
Keresgélés solyomeye kessertársal.

2020.08.23 gödöllői kékenNévtelen_panorámafelvétel1
P1210507 
solyomeye 2020.08.23 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Othnan-nal közös kiránduláson megtaláltuk. Köszönjük, a rejtést!

PervaiSDG 2020.08.20 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Esztivel, Gáspival, Lacival [Geoládák v3.5.3]

űrkuszmusz4 2020.08.20 14:00 - Megtaláltam
Köszonom a rejtést. Jó volt itt pihenni.

Judit és Béla 2020.08.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.41
Megtaláltuk.

kivancsifancsi 2020.08.16 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.38
Ezt a forró nyári napot kihasználtuk arra, hogy pár közeli - régóta várakozó - ládát megkeressünk. Egy kisebb túra keretében a GCJUHA ládával összekötve kerestük meg. Mindenhol nagy mennyiségben érik a szeder, ez jelentősen lassítja a haladást :) Az erdei pihenőhely tetszett. Köszi a lehetőséget.

 
Fidorka 2020.08.16 12:04 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Fanni és Tomi 2020.08.10 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

dobozipatikus 2020.08.09 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Berián 2020.08.08 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Zéboy 2020.08.08 12:35 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
SandorCsaba 2020.08.08 07:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

alucifer 2020.08.02 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.27
MEGTALÁLTUK
Köszönöm a rejtést!


20200802_18131720200802_181342
20200802_18134620200802_181635
20200802_18270520200802_184715
wellesley 2020.08.01 19:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Csg12 2020.07.24 13:46 - Megtaláltam
Nagyon hangulatos hely, köszönöm hogy megmutattad!

SuperAnya 2020.07.23 20:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

sirgalahad 2020.07.17 07:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.57
Napernyőjét viszi a Sissy
Tisztás szélén tisztán látom
Ne mondd azt, hogy hiszi a piszi
Higgyél nekem, kis barátom

szalaij 2020.07.16 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

akarair 2020.07.16 12:10 - Megtaláltam
Köszönöm a REJTÉST!
Szép hely, itt ebédeltünk.

kaldigeza 2020.07.16 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Kogerj 2020.07.16 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

realbizkit 2020.07.12 19:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szép hely! [Geoládák v3.4.1]

Klári 2020.07.11 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Klassz hely!

Nirriti 2020.07.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.69
Megtaláltuk, nem nagyon kellett keresni. Köszi a rejtést!

saabie 2020.06.24 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.58
Első ládatalálat a Gödöllői-dombságban! Köszi a rejtést, érdemes volt megkeresni!

VadászházEmléktábla
viad 2020.06.24 09:39 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Pogánypeti 2020.06.23 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról! [g:hu 1.6.4]
A GCMEHE és a GCgarb levadászása után a Gödöllői Kéktúra útvonalán gyalogoltam el ehhez a ládához, de közben tettem egy kis kitérőt a Csörsz-árokba és a lenyűgöző méretű Bethlen-fához. Mindkettő nagyon tetszett!!!
Ezt a ládát is rögtön megtaláltam, rendben a helyén van. Logolás és visszarejtés után az egyik asztalnál ittam, pihentem pár percet, majd megindultam felfelé a Juharosra, az ott elrejtett GCjuha ládáért...
Köszi a rejtést, tetszett! :)

homemadebyjuci 2020.06.20 16:10 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

emmerwald 2020.06.12 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.12
A Juharost érintve tettem egy kört a környéken. Szép, csendes környék, a láda rendben, köszönöm a rejtést!

JocNor 2020.06.01 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Pales 2020.06.01 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

kenau 2020.06.01 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

epés remete 2020.06.01 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

fkmaster 2020.05.16 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.32
Kellemes környezetben jóleső séta, köszönöm a rejtést.

gabortel 2020.05.12 12:00 - Megtaláltam
Egy nagyobb séta keretében a valkói erdőben.

Felni 2020.05.11 19:12 - Megtaláltam
Szép hely! Örülök, hogy itt is jártam! Köszönöm a rejtést! ;) :) [Geoládák v3.3.2]

MeseRatkay 2020.05.11 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi az élményt!! :) [Geoládák v3.3.2]

lelcache 2020.05.10 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache

MikiCache 2020.05.10 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
Köszönjük a célpontot.
Miki és Anikó

IMG_20200510_115441IMG_20200510_122541
IMG_20200510_122623 
Csab123 2020.05.09 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

denho 2020.05.09 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

denika 2020.05.09 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

fodordav 2020.05.09 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Az arborétumtól sétáltunk át, jó volt itt megpihenni. Tetszett a rejtekhely is.
Enikő, Dávid

Szatimy 2020.05.09 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Mörren Morcogi Micó 2020.05.08 14:50 - Megtaláltam
Micicilával közösen... Köszönjük.

Micicila 2020.05.08 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Fitti80 2020.05.04 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.64
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Telijatek 2020.05.03 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Nikicsu 2020.05.02 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

Fringilla és Kuglóf 2020.05.02 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.78
Juharossal együtt a mai nap legjobb találata. Viszonylag sokan mozogtak, tekertek errefelé. Köszönöm a rejtést, igényes a ládika is!

Yoss 2020.05.01 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.62
Nannyvel sétáltunk egyet a környéken. Ide a Juharostól jöttünk :)

Nanny@GCSip6 
Ancs 2020.04.30 18:52 - Megtaláltam
Késő délutáni séta a munkahét után.
Kellemes kis pihenőhely, eddig nem ismertem. Lehet, majd valami egyesületi sütögetést szervezek ide valamikor.
Csicseregtek a madarak és az erdőnek kellemes eső utáni illata volt. Felemelő!
Köszi

20200430_18310520200430_184103_HDR
20200430_184812_HDR20200430_184850
20200430_184856_HDR20200430_184916
ChefBogi 2020.04.30 18:52 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte! Köszi a rejtést. [Geoládák v3.3.2]

medvecsalad 2020.04.27 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Pimpi69 2020.04.26 23:59 - Megtaláltam
köszönöm

dessew 2020.04.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Derűs napon, ember-alig járta tájon séta során.

alexp 2020.04.25 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zoll 2020.04.22 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.3.2]

Medve75 2020.04.18 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nagyon jó a rejtés :-) ;-) [Geoládák v3.3.2]

nal14m 2020.04.17 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

csabi1955 2020.04.17 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

erika60 2020.04.17 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Nagylüke 2020.04.13 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

JenniMiki 2020.04.12 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.38
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! Jenni&Miki [Geoládák v3.3.2]

gfuredi 2020.04.12 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Mathau 2020.04.12 12:49 - Megtaláltam
"Ez piszok jó, Egon!" [Geoládák v3.3.2]

povyagi 2020.04.12 12:49 - Megtaláltam
\o/ Hurrá, megvan! [g:hu 1.6.7]

túráZoo 2020.04.11 15:25 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [Geoládák v3.3.2]

bettibogyo 2020.04.11 14:54 - Megtaláltam
Megtaláluk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.3.2]

Atom82 2020.04.10 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

orszagoskek 2020.04.10 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A Gödöllői-dombság útjait választottuk egy kis futásra. Viszonylag kevés emberrel találkoztunk, de így is többen voltunk, mint előzetesen számítottuk. Persze ez azért is lehet, mert szinte végig jelzett utakon mentünk. A log után kézfertőtlenítés. Tamás [Geoládák v3.3.2]

cachekereso 2020.04.09 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltam, köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.7]

csavar 2020.04.05 21:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Tamás&Angi 2020.04.05 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.79
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

oszfer 2020.04.05 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

44r0n 2020.04.04 15:00 - Megtaláltam
Első .hu-s találat, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

[Jóváhagyta: Tünde&Attila, 2020.04.17 21:32]

Böbe Baba 2020.03.29 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Sajnos nincs kiskésünk a ceruzát meghegyezni. [Geoládák v3.1.2]

zsanett0119 2020.03.29 13:20 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.7]

gycaa 2020.03.29 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Wladin 2020.03.20 23:59 - Megtaláltam
Megvan köszönöm.

joe75 2020.03.15 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

geooszi 2020.03.14 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

geocat&geodog❤ 2020.03.07 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Tavaszias időben indultunk neki a sorompónál lévő parkolóból. Az aszfaltozott műúton könnyen megközelíthető a pihenőhely. Nagyon szépen kiépített kis emlékhely. Köszönjük az igényes rejtést!

Adambalogh508 2020.03.07 10:33 - Megtaláltam
Köszönöm, hamar megtaláltam :)

Tóth-Expedició 2020.03.01 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Mary&Advent 2020.02.29 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

csomix 2020.02.23 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Dorkadia 2020.02.23 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Zé87 2020.02.22 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.06
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

anyóca 57 2020.02.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.83
Kellemes, kutya sétáltatással egybekötött kis kirándulás. Köszönöm, hogy elvezettél ide, és köszönöm az infókat.

Kovkon 2020.02.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! A láda hihetetlen aranyos, nagyon tetszett!

Tünde&Attila 2020.02.15 14:59 - Egyéb
Ládaellenőrzés és szalonnasütés a pihenőnél a nagy kör után :)
A rejtők

lypapp 2020.02.15 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Papp család (lypapp) [Geoládák v3.3.2]

vaslemez 2020.02.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.17
Kellemes séta.
A rejtés is jó, bár kissé merész. A téli, lombtalan erdőben pont teljesen belátható a pihenőtől.

zferi 2020.02.15 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Bekem1885Ziti88 2020.02.09 15:57 - Megtaláltam
Könnyed, délutáni séta keretén belül kerestük meg a ládát ill a közelben lévő GCjuha-t.
Köszi

dendeocse 2020.02.08 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Megvan.

spanyesz 2020.02.08 14:29 - Megtaláltam
Téli Margita közben begyűjtve, köszi a rejtést!

Molli 2020.01.26 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
Köszönöm a rejtést!

turani 2020.01.10 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
Éppen a vadászat előtti napon jöttünk.
Január 11-12-én lezárják a teljes erdőt!
[g:hu+ 2.0.23]

GCsip6_20200110_12391220200110_165506
20200110_16552020200110_165527
stmester 2020.01.10 12:35 - Megtaláltam
Deres fák között bandukoltunk a pihenőig.

IMG_20200110_123950IMG_20200110_124237
IMG_20200110_124612 
Ruttkay 2020.01.02 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Wilka74 2019.12.28 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Meglepetésemre egy gyermeksereg is velünk tartott a pihenőig. Megjegyzem jó volt őket otthagyni a pihenőnél, miközben a sajátjaimmal a GCJUHA felé vettük az irányt. Köszönjük a rejtést!

IMG_8436IMG_8437
IMG_8438IMG_8452
Carabinieer 2019.12.15 15:29 - Megtaláltam
Köszönjük :)

james 2019.12.15 07:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

tcsa 2019.12.08 17:42 - Megtaláltam
kis séta a tejfölködben, este. apróbb riadalom egy villogó szemű kutyától, akinek a gazdája a póráz végén már nem volt látható. csak közelről.
köszönjük a rejtést!

kisember 2019.12.08 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

anettnori 2019.12.07 08:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.31
Megvan! [g:hu 1.6.4]

A jégbordás útfelület miatt kútba esett a biciklis keresés terve. A hely tetszett. Nem okozott keresési problémát a hó!

IMG_20191207_084645 
kosarak 2019.11.24 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Köszönjük.

Öregcsabi 2019.11.24 08:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Szép környezetbe profi rejtés! Köszönöm

emiGrant 2019.11.23 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Ma ragyogó napsütésben, de egy viszonylag hideg napon célbavettem ezt meg a GCjuha ládát. Nagyon jó kis 3.2km túra lett belőle, csodás erdőben, más futókkal és kirándulókkal itt-ott, egy nagy csapat muflonnal és két ládával. A rejtés tényleg kirítt egy kevéssé, de idővel majd kifakul és jobban fog beleilleni a környezetébe. A fent említett muflon csorda éppen a Sissy pihenőhöz tartott, amikor észrevettek engem és azonnal megfodulva visszatértek a sűrű erdő mélyébe. Kár, úgy szerettem volna lencse végre kapni őket. Úgy egyébként élveztem minden egyes percét a sétának. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-5-6
-1-2
-3-4
-5-6
-1-2
Zsákos Bilbó 2019.11.03 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Köszi a rejtést :)

nyogam 2019.11.01 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. A rejtés eléggé szembetűnő volt, sokat nem kellet keresnünk. A hely szép, szeretünk ide kijönni, bár az erdő jobban elvarázsol minket, mint maga a pihenő.

Csuhás 2019.11.01 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.42
Hétvégi gyerekséta, Vackor betegsége miatt kutyák nélkül. Köszi!

Riki, Janka, Csuhás, Vándor

IMGP7552IMGP7561
IMGP7564IMGP7565
IMGP7576 
NesZ 2019.10.27 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

paparazzy48 2019.10.27 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.68
86 km-es bringás tekerés Monorról, a kellemes őszutóban 1 .hu-s és 3 .com-os ládára. A gödöllői Manó láda után tekertem ki, a Sissy-pihenőhöz.
A ládika viszonylag könnyen meglett, utána hajrá a valkói és a vácszt.lászlói .com-osokra!
Köszönöm az invitálást és a rejtést: Paparazzy48 ?

"J&J" 2019.10.27 12:19 - Megtaláltam
Őszi erdő, szép napsütés.
Zahyval közös találat.

BoRo81 2019.10.26 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

igelkott 2019.10.23 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Gödöllői kirándulás

DSC_4687DSC_4686
DSC_4688 
NI 2019.10.23 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.55
Megtaláltuk!

scamel 2019.10.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Csodálatos időben egy kellemes séta az őszi erdőben. Köszi a rejtést, nekem nagyon tetszett!
scamel

csehipest 2019.10.13 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Drucki 2019.10.08 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Juharostól jövet a negyedik láda.

panthera 2019.10.06 13:26 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Évi&Zoli 2019.09.29 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.98
Váratlanul ölünkbe hullt egy szabad délután, hát szürkítettünk. Egy kedves helyen igényes rejtéssel találkoztunk. Köszönjük!

IMG_20190929_155245IMG_20190929_155350
IMG_20190929_155451IMG_20190929_155129
bianka421 2019.09.28 21:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Cerberus 2019.09.14 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

IMG_8652IMG_8654
IMG_8655 
graffz 2019.08.24 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.6.4]

Attilacska 2019.08.22 11:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

kleno 2019.08.19 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
A nagy melegben jó volt kicsit sétálni az erdőben.
A pihenő is nagyon tetszett. Ha nem felejtjük otthon a rovar riasztót akkor kicsit el is időzünk, de így sürgettek a legyek...

Köszi a rejtést!

kleno, Adrienn, Bálint, Réka, Bence

astratomi 2019.08.04 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ???? [Geoládák v2.2.5]

SagiK 2019.07.22 10:20 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Silvius 2019.07.17 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Annával és Matyival kerekedtünk fel egy közös sétára, egy közeli helyet választva lakóhelyünkhöz. Sokszor csodáltuk már ezt a rengeteget az autóútról, de elveszni benne még csak keveset tudtunk. Annának nagyon tetszett a csend, ami várt minket. Matyi pedig cserkelte az állatokat. Útközben az irtáson megleptünk egy rókát, bár elég messze volt, lehet nem az volt. Láttunk szarvasbogarat, sajnos csak leányt, és többszáz szúnyognak biztosítottunk finom vacsorát. Voltak a fejünk körül köröző böglyök, vagy mik, de jól éreztük magunkat nagyon. Sajnos a madarak hiányoztak eléggé. Valahogy vagy csendben voltak, vagy költési időszakban nem is csicseregnek, vagy annyira kipusztultak, hogy néma volt az erdő. Azért a csend is jó. A helyszín remek, igazi pikknikező hely, remek tűzrakókkal, iskolai kirándulásokra elegendő padmennyiséggel.

A rejtés nagyon jópofa volt, de rájöttünk.
Matyi hazafelé velociraptorrá változott és bár mosómedvéket nem láttunk (állítólag élnek errefelé), de két süldő disznóba a 3-as úton sikerült belefutni, majdnem elgázoltuk őket.

Pszt! Az erdő a természet temploma!Szép még így holtan is!
Így lesz a magból fa.Matykó és Anna, no meg a láda!!!
És a koposztálóban Sissy!!!Erdei iskola :-)
Brutális tűzrakóFa is van elég a tűzre
KulcsosházNo ez nem az a Kékturha, ez a Gödöllői Kék!!!
Szarvatlanbogár 
Zlatnik_A 2019.07.15 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

lakkanto 2019.07.02 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Kellemes kis séta volt.

Fazék 2019.06.27 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.56
Kellemeset sétáltunk Boldi fiammal. Az M0-s dugó után nagyon más volt az érzés :). Igényes a rejtés. Szép volt a séta is, de nagyon kerékpárbarát az út, egyszer lehet eljövök tekerni kicsit a környékre.

2019-06-27 09.58.51 
swbarbi 2019.06.09 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Könnyű találat, szép kirándulóhelyen. [Geoládák v2.2.5]

pczinder 2019.06.01 06:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Atmosz&Zozmosz 2019.05.28 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.28
Gödöllő környéki túrázás második találata. Itt már szakadt az eső, az esőbeálló most nagyon jól jött (bár egy picit beázott). Jó rejtek, könnyű találat. Köszönet a rejtésért!

lada76 2019.05.25 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kolbi 69 2019.05.18 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Sissi kedvenc pihenőjénél leltük.

IMG_20190518_144639 
Vironia 2019.05.18 11:45 - Megtaláltam
Közös ládázás barátokkal! Köszönöm a rejtést.

cipollino 2019.05.18 11:45 - Megtaláltam
Ládázásunk 4. pontja. Köszi a rejtést.

Hegedüs Zsuzsa 2019.05.18 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

IMG_1877IMG_1876
IMG_1881IMG_1882
HRita 2019.05.11 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2019.05.11 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
23 km-es, körtúránk egy ékszerdoboz pihenőhelye! Köszönjük, HRita, KesserHercegnővel!

LRM_EXPORT_2227021440805_20190512_054427053IMG_20190511_130352
Puszkany 2019.05.10 09:51 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszönöm a lehetőséget!

kupec 2019.05.06 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

NoriRoli 2019.05.01 15:38 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Szép környék.

makranczi 2019.05.01 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VP 2019.04.27 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.61
Hollókői tájfutóversenyről hazafelé kis kitérő és kis séta.

 
SimBe89 2019.04.27 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első geoládánk a családdal! Köszönjük a rejtést! :)

Fonte 2019.04.22 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
De jó! Meglett!
Az autómat az ajánlott parkolóban hagytam. Sokan parkoltak már ott.
Az idő már kicsit borongós lett, de az üde zöld erdőben így is jólesett a kis séta.

De jó! Meglett!
Gabó és Zoli 2019.04.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Szép környék, jó kis túra volt. Igaz, többször kellett kerítést másznunk, mert letértünk a túraútvonalról.

Bagladib94 2019.04.22 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Gödöllői kék közben megtaláltuk

zoli 2019.04.21 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Szép időben, kellemes, madárcsicsergős sétával tettük meg a távot.
A ládát könnyen megtaláltuk. Utána megálltunk egy kis falatozásra a szépen kialakított pihenőnél, majd folytattuk utunkat visszafelé.

Jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget!

Linda, Bence és Zoli

IMG_20190421_141259IMG_20190421_142147
IMG_20190421_142721IMG_20190421_142813
IMG_20190421_142927IMG_20190421_142942
sheriff 2019.04.21 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Ákos68 2019.04.19 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.57
Köszi a rejtést szép volt a környezet

Access Denied 2019.04.14 15:30 - Megtaláltam
Meglelve! :-)

katica 2019.04.14 15:30 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.4]

jpal 2019.04.13 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
A ma délelőttöt öt gödöllői geoláda megkeresésével töltöttük. Azt a címet is adhatnánk neki, hogy Sisi nyomában: GCMBB, GCKIVA, GCsip6, GCjuha, GCLHGD.
Amikor az erdei úton egy ifjú hölgy vágtatott el mellettünk, arra gondoltunk, 150 évvel ezelőtt Sisi is ugyanígy lovagolhatott ebben az erdőben. Ha Grassalkovich gróf is elkísérte a kilovagolásra, ki tudja, minek lehetett tanúja az öreg fa a pihenőnél.
Különben Erzsébet királyni becenevét négyféleképpen is láttam már leírva: Sisi, Sissi, Sisy és Sissy. Állítólag a Sisi a hivatalos.
Köszönjük a rejtést.

Erre menj!Baráti kör
Erdei út 
Togo 2019.04.07 17:19 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

totzoli65 2019.04.07 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

DonPipi 2019.04.07 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Kösz a rejtést!

V_Gabor 2019.04.07 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.43
Biciklivel érkeztem a gödöllői HÉV állomástól.
Csak a madarak daloltak.

Utána letekertem GCRAPA multit, kb. 78 km-t bringáztam ma.

Csavarral élő fába? :((

Köszönöm! [g:hu 1.6.3a]

Famágus 2019.04.06 09:14 - Megtaláltam
Kellemes séta volt, erősen borult időben.. viszont már kezd zöldellni az erdő.. jó sokat vártunk rá..tetszett a hely, Oldfoxxal köszönjük!!

DSC04259DSC04261
DSC04262DSC04264
oldfox 2019.04.06 09:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kobcikrajci 2019.04.01 10:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.0]

Luki 2019.03.31 15:34 - Megtaláltam
+one, köszönöm a rejtést!
Bővebben a blogban [Geoládák v2.2.5]

BlackCat 2019.03.31 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

EmesESE 2019.03.31 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.30
Megtaláltuk.
Nyárias időben sétáltunk el a rejtésig. Szeretem ezt a fajta rejtekhelyet. A pihenő piknikezésre akár nagyobb csapat részére is alkalmas.
Köszönjük a lehetőséget. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

enjoy 2019.03.31 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

H+W 2019.03.30 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Oriza 2019.03.30 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Szilkó76 2019.03.30 12:04 - Megtaláltam
Kis kirándulás hsepitesz-ékkel.

köszi a rejtést!

Liberty 2019.03.30 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.49
Kellemes séta a hangulatosan kialakított pihenőhöz, utána egy kis nosztalgia fagyizás a Sulyán cukrászdában. Köszönet a rejtésért.

Gödöllő címere
evica75 2019.03.24 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.57
Köszönjük

viraga 2019.03.24 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megvan, köszi. Valóban kellemes hely.

csemege 2019.03.23 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

monic1006 2019.03.23 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
A szép időt kihasználva tettünk egy kis sétát a Gödöllői dombságban.
Jópofa, hangulatos pihenőhely. Mi is itt fogyasztottuk el kései ebédecskénket.
A rejtés ötletes!
Köszönjük a lehetőséget! ;)

szsoutdoor 2019.03.23 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
A kellemes időt kihasználva sétáltunk egyet a Gödöllői dombságban. Hangulatos kis pihenőhely, ötletes rejtek. Köszönöm a rejtést!

OsiOsi 2019.03.22 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.23
ok

szellem lovagok 2019.03.21 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

BMBOPH 2019.03.16 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Köszönjük, megtaláltuk! Nagyon tetszett a hely!

Bernáth 2019.03.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.04
Geoszilveszter óta az első igazi ládázós napunk harmadik állomása. Nagyflisziékkel közös séta, közös találat. Nagyon jól éreztük magunkat. Mi is a GCJuha ládával összekötve sétáltunk el a pihenőhöz. Az emléktáblán számolgattuk a T betűket, igencsak hiányzik egy. A rejtek tökéletes, remélhetőleg hosszú életű lesz. Visszafelé a távolban egy vaddisznót láttunk elrobogni. Köszönjük a rejtést.

 
nagyfliszi 2019.03.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Bernáthékkal közös ládázás harmadik állomása. Láttunk vadászokat és egy magányos vaddisznót is. Szerencsére ők nem látták egymást.
TFTC.

KP1965 2019.03.14 07:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Egy kis reggeli séta Gödöllőn és környékén három mozgó begyűjtésével. Plusz két hagyományos láda is meg lett, ha már olyan közel voltak. :)
Nézegettem már ezt az új ládát, hogy el kéne jönni ide, a mozgó ládák megjelenése megadta a végső lökést.

20190314_07511220190314_074918
20190314_07165520190314_071701
ha2 2019.03.13 18:29 - Megtaláltam
Fejlámpás találat anettx társaságában.

anettx 2019.03.13 18:27 - Megtaláltam
TFTC! [Geoládák v2.2.5]
Sötétben, hidegben, esőben - hát nem a legjobb kombó ládakereséshez, de legalább gyorsan meglett a rejtek.

N.Zs. 2019.03.10 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.41
A parkolóból a piros háromszög felé indultunk, hogy ne kelljen az aszfalton menni,és izgalmasabb is az a rész, amit korábban a GCjuha ürügyén már megismerhettünk. Így egy szép kört írtunk a pont köré. A rejtés igényes. Köszönjük.
Ami elszomorító, hogy a parkolótól néhány 100 méterre a kék jelzett úton micsoda szemérlerakat van. Rengeteg egyforma piros flakon és egyéb műanyag szemét.

IMG_4360IMG_4362
IMG_4363IMG_4364
IMG_4366IMG_4367
IMG_4368IMG_4370
IMG_4373IMG_4374
SünVeedee 2019.03.09 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Kellemes ebéd előtti séta! Legközelebb maradunk hosszabb időre piknikezni.

Khampa 2019.03.03 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

benist 2019.03.03 10:00 - Megtaláltam
A parkolótól rövid séta az emlékhelyig. A kiírásnak megfelelve nem gyűjtöttünk agancsot. A pihenőhelyen a kukákon túlcsorduló szemét nem volt túl épületes. Hazafelé a Gödöllőre vezető úton minden előjel nélkül átvágott előttem kb. 2m-el egy népes szarvascsorda. Vészfékezéssel sikerült az ütközést megúszni, de az volt a döbbenetes, hogy mindez fényes nappal és igen élénk autóforgalom mellett történt.

Attibati 2019.03.02 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.54
55 kilométeres délelőtti kerékpározás Dunakesziről.
A szép napsütés engem is kicsalogatott az országútra. Nagyon tavasz van még, nem gurult úgy a bringa ahogy megszoktam.
A Valkó felé vezető úton sokat tekertem már, de még nem tértem le róla a pihenőhely felé.
A rejtekhely felé vezető úton Mr Zergéékkel találkoztam. Ha jól számoltam a korai időpont ellenére én voltam ma az ötödik megtaláló.
Kelemes nyugodt környezet, remek rejtés.

Mr Zerge 2019.03.02 10:05 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Az ajánlott parkolótól sétáltunk be a ládához. A pihenőt már régebbi kirándulások alkalmával már megnéztük. A ládánál sikerült újabb kesserekkel megismerkedni. A parkolóhoz vezető úton Attibatival találkoztunk. Népszerű volt ez a láda a szép időben.

Ribizli9 2019.03.02 10:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
SZUPER LÁDA
SZUPERHELY!
✌👍
Közös találat PÉV-vel!

 
PÉV 2019.03.02 10:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Szép napsütéses, de picit csípős időben sétáltunk el a ládáig
Ribizli9-el. Útközben két vaddisznóval néztünk farkasszemet, de szerencsére ők jobban megijedtek tőlünk, és elfutottak. A láda rejtése tetszett. Logolás közben érték utól minket Mr. Zerge-ék. Örültünk, hogy megismerkedhetünk Velük! Alig hagytuk el a pihenőt, újabb ládázó érkezett kerékpárral. Attibati személyében (a logolás alapján következtettünk...).
Köszönjük a rejtést.
-MEGVAN!-

becko 2019.03.02 07:15 - Megtaláltam
Mátrába menet útba esett, gc nélkül soha...

stikli08 2019.02.26 15:47 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Remek rejtés, remek hely. [Geoládák v2.2.5]

SirLes 2019.02.24 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]
A legjobbkor jöttem, ládakarbantartás után. Minden nagyon békés volt.

Tünde&Attila 2019.02.23 15:59 - Egyéb
A törött ládát kicseréltem, a rejtek egyelőre maradt, bár kétségkívül igaz, hogy kissé közel van az úthoz.
Talán a jövőben távolabbra kerül és akár multi is lehet belőle a környék két közeli famatuzsálemének "segítségével" :)
Tünde, a rejtő

Lacza és Tádé 2019.02.20 08:40 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

keleven 2019.02.17 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Strombus 2019.02.17 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.51
Igényes rejtek, de nagyon szembeötlő helyen. Köszönöm, hogy elfogadtátok a tanácsomat és ilyen szépen kiviteleztétek.
A doboz annyira tele volt kinccsel, hogy egyet kiszedtem, hogy erőltetés nélkül be lehessen csukni.

Péter60 2019.02.17 14:04 - Megtaláltam
Ügyes rejtek, a doboz sajnos már törött.

katika 2019.02.17 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]
Achilles in szakadás utáni rehab 1. találat :)

 
gores 2019.02.16 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Gyönyörű naplementében kerestük fel a helyszínt. Köszönjük.

álomfogók 2019.02.16 14:30 - Megtaláltam
A csodálatos tavaszi idő csábításának nem lehetett ellenállni. Két láda várta a környéken, hogy felkeressük őket. Szerencsére jó helyre kerültek. Ez főképp. Köszönjük.

Szab 2019.02.16 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Családostul találtuk meg két pici fiammal és anyukájukkal. Szuper hely, jól megközelíthető babakocsival. Tetszett a rejtek is. Köszönjük.

GYEZegzug 2019.02.16 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.39
Szikrázó napsütésben, nagyszerű séta. Valóban már az útról látszik a rejtés, nem baj hiszen ide csak jó emberek jönnek. Szerintem lefelé találkoztam Szab-családjával. Szokáshoz híven üdvözöltük egymást, mindenki ment tovább. Jó volt itt lenni. Köszi szépen.

IMG_20190216_103402IMG_20190216_103641
IMG_20190216_105806IMG_20190216_105902
IMG_20190216_112329 
Csaba & családja 2019.02.15 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.61
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Gábor és Edit 2019.02.10 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.78
Könnyen megtaláltuk. Tetszett a rejtés, bár talán egy kicsit túl közel van a pihenőhelyhez, ahonnan jól látható, ha valaki a ládánál ügyködik. Köszönjük a rejtést.

h725 2019.02.10 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Könnyű séta, kellemes időben. Köszönjük !

Zsófi, Vali, Zsolt, Heidi kutyus

A pihenőnélMi
K-55 2019.02.10 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
Nyirkos, sáros idő. Az aszfaltozott út most különösen jól esett. Bár napsütésben még szebb lehet a környék, így is elégedetten távoztunk.

DSC_0223DSC_0226
DSC_0230DSC_0234
DSC_0235DSC_0241
DSC_0243DSC_0247
DSC_0249DSC_0251
DSC_0259DSC_0262
DSC_0265DSC_0277
DSC_0281DSC_0285
DSC_0289 
sebidoktor 2019.02.10 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.62
Köszönjük

Hunaláda 2019.02.10 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Köszönjük!

azimee 2019.02.09 12:34 - Megtaláltam
Téli Margita 40 TT közben.
Köszi a rejtést.

Hey-ho 2019.02.08 07:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bob&Bobek 2019.01.27 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Mai 10/9.

melinya 2019.01.27 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Gyönyörű hely, szuper rejtés. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.6.0]

Fixis 2019.01.21 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Nagyon jót sétáltam a havas erdőben.

nmárti 2019.01.20 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.48
Ismerős helyen, havas tájon. Köszi a rejtést!

Zsu. 2019.01.20 14:55 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2019.01.20 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.67
Hirtelen ötlettől vezérelt vasárnap ebéd utáni egészségügyi séta kis családommal. Olyan szépen hullt a hó, hogy muszáj volt kimozdulni. Szerencsére a helyszínen nem indult olvadásnak a friss hó (nem úgy mint a városokban), így 5-6 cm itt-ott szűz hóban sétáltunk a ládáig. Voltak mai nyomok, de amúgy is messziről kiszúrható a doboz! Persze csak kesser szemnek. Sokkal jobb ez a rejtés, mint az eredeti "rőzsehalom". Örülök, hogy megcsináltátok. Klassz helyszín, jó rejtés. Jó volt itt lenni!

Mikulás

IMG_9549IMG_9551
IMG_9553IMG_9554
IMG_9555 
QandB 2019.01.20 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

szpiridion 2019.01.20 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

neogeo 2019.01.19 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

carmin 2019.01.19 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.53
Köszönjük a rejtést.

DSC01357DSC01359
Kerticsorbi 2019.01.18 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.37
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

ZoliQua 2019.01.18 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

macska 2019.01.16 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Összekotve GCjuha látogatással, kellemes séta volt. Tisztes távolságról egy kisebb mufloncsapat is megmutatta magát!
Köszönjük a rejtést!
Pisti, Jenő

IMG_6518_1IMG_6520_1
IMG_6530_1IMG_6554_1
IMG_6556_1IMG_6560_1
dino86 2019.01.13 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

PEx2 2019.01.13 15:15 - Megtaláltam
Az új rejtek első megtalálói! Amikor a szembejövő pár sejtelmesen ránkmosolygott, még nem tudtuk, hogy ők a rejtők! Köszönjük! Nagyon hangulatos kis hely.

Tünde&Attila 2019.01.13 14:59 - Egyéb
Megtaláltuk!!!
Tünde és Áron, a rejtők :)))))))))))
Emellett "upgrade"-eltük a rejteket, hogy az eddigi, fa tövében található fészekből egy helyes kis menedékház védelmére bízzuk a kincset :)
Reméljük, mindenki örömét találja Attila alkotásában!
Köszönjük az eddigi megtalálásokat és várjuk a továbbiakat!

Sir Pajszer 2019.01.13 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Köszi!

hitamas 2019.01.12 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.36
Unokasétáltatás keretében megtalálva. Azért az Elisabethkirchlein szebb környezetben van ... kicsit macerásabb is felkeresni. :)

Discover 2019.01.12 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.31
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC7168_DSC7169
_DSC7170_DSC7171
_DSC7172_DSC7173
_DSC7174_DSC7175
_DSC7176_DSC7177
_DSC7178 
kectam 2019.01.12 13:25 - Megtaláltam
Kutyasétáltatós kis téli csavargás a gödöllöi-dombságban Beával, LionDaddyvel, Anitval, Pliptaival és Ágival.
Köszönjük a rejtést.

20190108_15191320190112_132305
20190112_13303820190112_133143
pliptai 2019.01.12 13:25 - Megtaláltam
Téli rövid kirándulás Ágival, Anitánal, Beával, Tamással és Zolival! Köszönet a rejtésért!

LionDaddy 2019.01.12 13:25 - Megtaláltam
Kutyasétáltatással egybekötött ládázós séta a gödöllői erdőben Anitával, Kectammal és Beával, Pliptaival és Ágival. Ja, és Mollyval, a geokutyával. :)

Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.1b]

20190112_13225320190112_132458
20190112_13294720190112_133037
20190112_13314920190112_135256
20190112_13563920190112_140303
20190112_14194920190112_142040
20190112_14221920190112_142406
lacc 2019.01.12 11:35 - Megtaláltam
Hétvégi bevásárlás előtti kis mozgás-levegőzés.
A ládánál Zergi és Katával futottunk össze.
Köszönjük a rejtést!
Ildi és Laci

ésKata 2019.01.12 11:30 - Megtaláltam
Kellemes havas séta volt, bár a hóban a reggeli vadászat nyomai látszottak...Korábban sosem jártam erre, mert a Gödöllői dombság Pest felőli részén laktak nagyszüleim.

Zergi 2019.01.09 12:10 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_6322IMG_6324
IMG_6325IMG_6326
IMG_6327IMG_6328
IMG_6329IMG_6330
IMG_6331IMG_6332
IMG_6334 
sogor36 2019.01.06 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.93
Köszönöm a rejtést. Friss hóban a kesser ösvény sokat segített a megtalálásban.

szakica 2019.01.06 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mihul 2019.01.06 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1g]

GCsip6_2019016122705.jpgGCsip6_2019016122726.jpg
GCsip6_2019016123258.jpgGCsip6_2019016123336.jpg
kl 2019.01.06 11:08 - Megtaláltam
Itt jártunk... Köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2019.01.06 10:48 - Megtaláltam
Köszi! Nagyon jó volt sétálni a téli erdőben! Idei első megtalálásunk!

5DF229A9-8E0B-4D38-93DD-825DAA170A91BDBEFAAA-C91E-4548-8274-2107B3652CD1
kópé1993 2019.01.05 15:35 - Megtaláltam
Idei első túra szép téli időben. Köszi a rejtést!

IMG_20190105_151441IMG_20190105_151607
IMG_20190105_152208IMG_20190105_152504
IMG_20190105_152811IMG_20190105_152821
IMG_20190105_152852IMG_20190105_152927
IMG_20190105_152951IMG_20190105_153042
IMG_20190105_153122IMG_20190105_153639
IMG_20190105_154049IMG_20190105_154212
IMG_20190105_154921IMG_20190105_155024
Paul 2019.01.05 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1g]

Pupu 2019.01.04 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.32
Mára bringázást terveztem, de hová is menjek? Hoppá, egy új geoláda a közelben! Nagyon szép túra lett a Bp., Pécel, Gödöllő, erdei pihenő, és vissza útvonalon (92 km). Útközben oda-vissza megálltam az isaszegi MOL-kútnál, egy forró csokira. A helyet régóta ismertem, többször jártam ott terepfutások és montis túrák kapcsán. Örömmel tértem vissza ismét, köszönöm a célpontot! A golyóstoll persze befagyott, de forró teámba mártogatva a hegyét, sikerült írásra bírni. Nem is képzeltem volna, hogy ennyi idővel a megjelenés után még második megtaláló lehetek.

IMG_8664IMG_8665
IMG_8667IMG_8670
VINAX 2019.01.04 04:06 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Ki korán kel, aranyat lel :-) 2019 első ládája egy piros egyes lett számunkra 😛 Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]