FAQ
4716. Gyenesdiási Vadlán-lik (GCVADL)

Vadlán-lik

Vadlán-lik

Vadlán-lik szádája

Vadlán-lik szádája

Tücsökdomb

Tücsökdomb

Látványos sziklavilág

Látványos sziklavilág

Információs tábla

Információs tábla

Kőgombák

Kőgombák

Kilátás a környező hegyekre

Kilátás a környező hegyekre

Dolomitbreccsa sziklák

Dolomitbreccsa sziklák

A barlang feletti fenyves

A barlang feletti fenyves

A levezető ösvény

A levezető ösvény

Közel a cél

Közel a cél

A Pannon-tó partján sétálunk

A Pannon-tó partján sétálunk

Áthajló sziklafal

Áthajló sziklafal

Különleges gomba alakú sziklák

Különleges gomba alakú sziklák

A Pannon-tó hullámzása formálta

A Pannon-tó hullámzása formálta

Kitekintés

Kitekintés

Jelzések

Jelzések

A rejtek (felülről közelítsd meg)

A rejtek (felülről közelítsd meg)

A barlang alaprajza (Micheller Szilvia 2000)

A barlang alaprajza (Micheller Szilvia 2000)

A barlang (Lóczy Lajos 1928)

A barlang (Lóczy Lajos 1928)
Szélesség N 46° 46,579'
Hosszúság E 17° 17,791'
Magasság: 193 m
Megye/ország: Zala
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2020.12.05 16:00
Megjelenés időpontja: 2020.12.08 19:03
Utolsó lényeges változás: 2020.12.08 19:03
Utolsó változás: 2021.03.30 21:05
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Hörcsög
Ládagazda: Hörcsög
Nehézség / Terep: 3.5 / 3.5
Úthossz a kiindulóponttól: 1000 m
Megtalálások száma: 391 + 1 jelszó nélküli + 1 sikertelen + 1 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 4.2 megtalálás hetente


Rejtés

8*13*6 cm-es fél literes, lila fedeles, hagyományos konyhai műanyag dobozt keress a barlang felett. A köveket gondosan rakd vissza a doboz elé, de rá ne tegyél! Felülről közelítsd meg, még mielőtt körben az úton lemennél a barlanghoz! Nem kell kimenni semmiféle veszélyes peremre! Extrém időjárási körülmények között, (nagy hó, ónos eső, jegesedés esetén) ha nem vagy biztos magadban, akkor inkább készíts fotót és elfogadom a találatot!


A ládába TravelBug NEM helyezhető.


Megközelítés és parkolás

Gyenesdiásra beérve a megadott ponton  N 46° 46,161' E 17° 17,752' 127 m [GCVADL+kereszteződés] a Darnay utcába kell fordulni és itt balra akár rögtön le is lehet parkolni.  N 46° 46,177' E 17° 17,748' 129 m [GCVADL+1parkoló] De akár feljebb is megállhatunk, ha a Darnay utcán végig hajtunk és az utca végén a Jókai utcába jobbra fordulunk. Meg is érkeztünk a Tücsökdombra, ahol több helyen is félreállhatunk az autónkkal. Parkoló fent a Tücsökdombon  N 46° 46,508' E 17° 17,680' 145 m [GCVADL+2parkoló]
A láda megközelítése csak gyalogosan ajánlott a meredek és morzsalékos ösvények miatt! De mivel nem nagy a távolság, az kerékpárral tolva is teljesíthető. Ez fontos információ, ha a balatoni kerekezés közben szeretnéd megkeresni a rejtést.

Ajánlott útvonal

Ha a főútnál lévő parkolóban állunk meg, akkor északi irányba a sárga kör Sárga kör jelzésen kell elindulnunk a Dornay utcán felfelé. A Jókai utcához érve azon jobbra fordulunk és a sárga sáv Sárga sáv jelzést követjük. Hamarosan elérjük az információs táblát, ahonnan kissé balra felfelé kezdünk kapaszkodni a morzsalékos vízmosta ösvényen. Körülbelül 250 méter megtétele után ismét egy útelágazáshoz érünk.  N 46° 46,643' E 17° 17,783' 184 m [GCVADL+1leágazás] A barlangot a jobb oldali ösvényen érhetjük el. A két baloldalra ágazó ösvény korszerű kilátópontokhoz vezet, ezt a látványosságot egy másik közeli láda GCGYDB taglalja. Ha engedtünk a csábításnak és megnéztük a kilátást, utunkat a barlang felé innen folytassuk. A turistaút leír egy jobb kanyart, majd a következő útjelző táblánál induló ösvényen a piros barlang Piros barlang jelzésre váltunk. Innen kisebb emelkedő leküzdése után felérünk a barlangot rejtő fenyves magaslatra. Gyerekekre fokozottan vigyázzunk! A ládát a rejtésben leírtak alapján keressük meg, majd ezt követően indulhatunk lefelé a Vadlán-likhoz vezető meredek kanyargós ösvényen. A meredek hegyoldalban óvatosan mozogjunk! Extrém időjárási körülmények között, (ónos eső, jegesedés esetén) inkább készíts fotót és elfogadom a találatot! Sajnos nagy turista forgalomra lehet számítani és a környéken nincs megfelelőbb rejtek.

Vadlán-lik

Magyarországon összesen négy Vadlán-lik nevű barlangot tartanak számon, érdekes módon mind a Keszthelyi-hegységben található. A másik három barlang Rezi, Vállus és Nagygörbő közelében keresendő.

A barlang keletkezése: a Kárpát-medence területét a késő-miocénben (10 és 5 millió évvel ezelőtt) egy fokozatosan kiédesedő óriási víztömeg töltötte ki, amelyet Pannon-tónak nevezünk. Ebből a (bel-) tóból hosszú ideig mintegy szigetként emelkedett ki a Keszthelyi-hegység, amelybe különféle alakú és méretű öblök nyúltak. A part menti áramlások és a víztömeg hullámzása komoly pusztító tevékenységet fejtett ki a partvonalra, amelyet idegen kifejezéssel abráziónak nevezünk.
Az erős hullámzás felőrölte a partok korábban lerakódott triász kőzetanyagát, s kerekded, úgynevezett abráziós kaviccsá formálta azokat. Ha nem volt elég ideje a dolomittörmeléknek lekopni, akkor szögletes murva formájában ágyazódott be a rétegsorba. Ezt a kőzetet nevezik breccsának. Ha kerekded lenne a beágyazódó törmelék, akkor konglomerátumról beszélhetnénk. Ezek a különféle módon koptatott karbonátos törmelékek vesznek részt a Vadlány-lik földtani környezetének kialakításában. Az előbbiekben leírt kavicsok szép számban gyűjthetők a barlang bejáratának környezetében. Az egykori Pannon-tó hullámzása a felelős a barlang kialakításáért is. Ez Magyarország egyetlen abráziós barlangja. Ezt jól mutatja annak horizontálisan megnyúlt, hosszú kiterjedése, valamint az üreg falain tanulmányozható ún. abráziós padka is. Ezek úgy jöttek létre, hogy a terület lassú emelkedése miatt a tó hullámzása mindig máshol érte a kőzetfalakat, ezért hosszú vízszintes "alakzatokat faragott" a dolomitbreccsa felszínébe. Szintén a hullámzás alakította ki a barlang környezetében található bizarr formájú "kalapos sziklákat" is. Azóta természetesen a szél, továbbá az inszolációs kipattogzás (különböző kőzetek eltérő hőtágulása) és a mállás egyéb fajtái részben módosították. Állítólag a XIX. század vége táján, a helybéliek titkos pálinkafőző helyként használták. Szinonímái: Vadlány-lik, Vadlány-barlang, Gyenesi Vadlány-lik, Diási Vadlány-lik. Barlankataszteri száma: 4440-87.

Hazánkban valamennyi barlang ex-lege védett. Ezt azt jelenti, hogy megismerésének pillanatától kezdve óvja a törvény hatalma, és nem szükséges külön védetté nyilvánítási eljárás. Az egyszerű védettségen túl a jelentősebb barlangok megkülönböztetetten védett, a legkülönlegesebbek és legféltettebbek pedig fokozottan védett címet is kaphatnak.

Legenda a hegyekben kószáló vadleányokról

A vadleányok madártojáson, gombákon és bogyókon éltek, esténként pedig sziklahasadékokban húzták meg magukat. Egyetlen ruhájuk a derekukra kötött kendő volt, szép időben a Pad-kő szikláin melegedtek. Miközben a réteket, mezőket járták, énekeltek; aki meg a nyomukba szegődött, azt magukkal csalták. Sőt, a halászlegényeket egyenesen a györöki Szerelem-dombra csalták. A vadleányok - mint afféle természetfeletti lények - nem idegenek a közép-európai folklórban sem. Többnyire utazókat elcsábító és erejüket ellopó, ruhátlan, hosszú hajú, erdei lányokról van szó. Szerencsére manapság már nem vagyunk kitéve erdőjárás alkalmával efféle veszélynek! :)

Gyenesdiás

Az Árpád-korban három település alakult itt ki, név szerint: Falud, Gyenes és Diás. Falud a török időkben teljesen elpusztult, nevét a Faludi-sík őrzi. A másik két falu visszatelepült, majd a XVIII. században egyesültek. A község klímája szubmediterrán, mint ahogy a Balaton-felvidék Balatonra néző domboldalai Keszthelytől Füredig. Kedvelt üdülőtelepülés, nyáron nagy forgalomra kell számítani.

Keszthelyi-hegység

A Keszthelyi-fennsík a Dunántúlon található, a Dunántúli-középhegység elkülönült nyugati kistája. A fennsíkot egyik oldalról a Balaton, másik oldalról a Gyöngyös-patak, a Várvölgyi-medence és a Tapolcai-medence veszi körül. A Keszthelyi-fennsík területe kb. 350 négyzetkilométer. Két fő vonulata van: a Keszthely-Rezi vonulat és a Vállus-Vonyarcvashegy vonulat. Ez utóbbiban található a fennsík legmagasabb csúcsa, a Köves-tető (444 m). A másik vonulatban a Rezi-tető (431 m) a legmagasabb, de a Rezi vár magaslatához kapcsolódó Meleg-hegy is 425 m-es. A Keszthelyi-fennsík hegyei főleg mészkőből, dolomitból, kihűlt bazaltlávából és a Pannon-tenger egykori üledékeiből állnak. A triász időszakban, mintegy 180 millió éve tenger borította ezt a területet. Az ebben élő alacsonyrendű állatok mészvázából több ezer méter vastag dolomit-mészkő lerakódás keletkezett. A mai felszíni kőzetek és talajok kialakulásában a Pannon-tenger is meghatározó szerepet játszott, amely fokozatosan édesvizűvé vált, és a miocén kor végére, mintegy 10 millió éve feltöltődött. A pliocén kor végén, mintegy 5 millió éve a kéregmozgások következtében a fennsík területe is kiemelkedett: ekkor jött létre a magyar középhegységi rendszer, amelynek legnyugatibb láncszeme a Keszthelyi-fennsík. A kéregmozgások vulkáni tevékenységgel is jártak, ennek következménye például a Kovácsi-hegy és a Tátika létrejötte Zalaszántó közelében. A pleisztocén korban alakult ki a Keszthelyi-fennsík mai, rögökre töredezett tönkfelszíne, és akkor keletkezett a területen is több helyen előforduló lösz. A Keszthelyi-fennsíkra a dolomit a jellemző. Dolomittömege változatos mikroreliefjével tűnik ki, ahol kipreparált dolomit kőoszlopok és látványos természetes kőzetfeltárások is megtalálhatók. A változatos karsztjelenségeket (barlangok, víznyelők, töbrök) mutató terjedelmes hátakat helyenként vad szurdokvölgyek választják el. A Kovácsi-hegy és a Tátika a Keszthelyi-fennsík bazaltvidéke. Tanúhegyek, bazaltplatók, sokszög alakú bazaltoszlopok, 10 m-nél is magasabb falak díszítik a tájat. Ritka jelenségnek számítanak és ezért érdekes látnivalók a Bazaltfolyosó (Kovácsi-hegy) és az álkarsztos jelenségként számon tartott bazaltdolinák, melyek mélyedéseiben apró tavacskák húzódnak meg. Legnagyobb barlangja a Csodabogyós-barlang, mely jelenleg (2020) 6150 méter hosszú és 144 méter mély.

Kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást kívánok! :)

Gratulálok a P1-hez geoládászoknak!

Flag Counter
Állapot: kereshető
2 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (131 db): környezet: 4.84 rejtés: 4.70 web: 4.84 átlag: 4.79

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Rezi szittyák 2022.09.24 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Esztike90 2022.09.24 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Csuek 2022.09.22 15:27 - Jelszó nélküli megtalálás
Nem találtuk a feltételezett helyén. Azt hiszem a helyét megtaláltuk a leírásban lévő kép és koordinátál alapján. A feltétöltött kép alapján szeretnénk kérni az elfogadást.

20220922_152630_resized 
borch 2022.09.18 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Regy 2022.09.18 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

notam 2022.09.18 16:53 - Megtaláltam
Nyárzáró babákkal.Megtaláltuk köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Szloi 2022.09.18 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

hhhvep 2022.09.18 16:49 - Megtaláltam
törpék [Geoládák v3.12.10]

kovigaga 2022.09.18 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A GPS jel nem oda mutat, ahol a láda van. Inkább lent, mint fent.[Geoládák v3.12.10]

Melcsi86 2022.09.10 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Melcsi és Atti! ❤️ [Geoládák v3.12.10]

pap.dorina 2022.09.10 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

tormagab 2022.09.09 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Domos 2022.08.27 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszi!

vándorViktor 2022.08.26 11:36 - Megtaláltam

"De ezen a földön találtam kincset" - Republic [Geoládák v3.12.10]

Csillag51 2022.08.22 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

dsnine 2022.08.21 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [Geoládák v3.12.10]

cosinus0 2022.08.21 11:35 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a rejtést!

levidusz 2022.08.19 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Tramontane 2022.08.18 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

Nikicsu 2022.08.16 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

Holloagi 2022.08.14 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

mucsit 2022.08.14 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Rejtély Rt. 2022.08.13 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Köszönjük a rejtést!

Wladin 2022.08.11 11:54 - Megtaláltam
Megvan köszönöm

IMG_20220811_113245 
zsujoker 2022.08.06 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.9]

Mary&Advent 2022.08.03 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Mecséri Máté 2022.08.01 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

HunNia72 2022.07.31 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Sötétedés előtti ládavadászat során talált első ládánk. Köszönjük a rejtést!

Lutaki 2022.07.31 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

CRZS 2022.07.31 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

lacc 2022.07.31 10:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Ildi és Laci

HZsoti 2022.07.31 08:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Reggeli kocogás közben begyűjtve, köszi, hogy megmutattad a helyet

Adamm 2022.07.28 15:30 - Megtaláltam
Levadásztam, köszönöm a lehetőséget! [Geoládák v3.12.10]

istv2k 2022.07.28 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

halaszcsalad 2022.07.28 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

peti8107 2022.07.26 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

KunPi 2022.07.25 07:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Családi nyaralás, reggeli séta. [Geoládák v3.12.10]

Torgyik család 2022.07.22 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ❤ [Geoládák v3.12.10]

Pogánypeti 2022.07.22 07:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.6.4]
Pár éve túráztam már errefelé, de akkor itt még nem volt láda. Most csak ezért az egy ládáért jöttem fel, mely rendben a helyén található. Logolás után visszasétáltam Diásra, majd pedig megkerestem a GCXX20 ládát is...
Köszi a rejtést! :)

szjuli 2022.07.13 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
A kislányunk már nagyon nem akart ide eljönni, inkább a játszótér vonzotta, mi meg nagyon nem akartuk itthagyni ezt a ládát. De nagyon megérte, igazán érdekes képződmény ez a barlang, és még a kőfejtőt is megnézhettük. (A végén volt játszizás is).

luviktor 2022.07.13 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Korrekt! Ugyan kétszer kellett nekifutnom az itinernek, de másodszorra már felfogtam és simán nyomra vezetett a leírás. Mi a Berzsenyi-kilátó felől jöttünk így kicsit fejre kellett állnom az értelmezéshez. Tök érdekes ez az abráziós kialakulás. Abszolút ládaérdemes hely, köszi a rejtést!

Jesper Olsen 2022.07.11 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Köszönjük a rejtést! Népes csapattal jártunk a barlangnál és némi keresgélés után előkerült a láda is. Nagyon klassz ez a hely! A csapat tagjai: Edit, Zsófi, Marci, Erzsi, Gábor, Gábor és Csaba + Luba kutyus (GPS-nélküli ládavadászok)

ImreIldikó 2022.07.10 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

themey 2022.07.10 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.53
Megtaláltam a BAD team és Molnárék társaságában, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

swarley005 2022.07.09 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Ládavadász96 2022.07.09 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

MarciMilánBálint 2022.07.08 19:19 - Megtaláltam
Tökéletes lezárása az egyhetes vándortáborunknak. Nagyon tetszett a felfelé vezető út is, a barlang nagyon szép! Kisétáltam még a bánya széléig, és elköszöntem a Balaton-felvidéktől. Köszönöm a rejtést! (Ha minden igaz, több mint 30 ládát sikerült összeszednem a hat nap alatt, meglett a 900. találat - minden szempontból szuper hét volt!)

KittiZalanBela 2022.07.06 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Turistaember 2022.07.05 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [Geoládák v3.12.2]

hmarika 2022.07.02 13:19 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

carmin 2022.07.02 09:27 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.14]

IMG_0086IMG_0087
IMG_0090IMG_0101
IMG_0102IMG_0106
IMG_0109IMG_0110
vbr 2022.07.01 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.14
Köszönjük a rejtést!

Pilis50 2022.06.29 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Strombus 2022.06.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.59
Keszthely felől, biciklivel jöttünk, ez volt 107 km-esre sikeredett túránk második találata. A ládával kezdtük, ami rejtekéből kissé kicsúszva várt minket. Már nem lilafedelű, hanem egy 450 ml-es egyesületi gyógydoboz! Logoltunk, gondosan visszarejtettük. Majd (előre nem olvasva a ládaoldalt) lemásztam itt a barlang szájához, nem tudva a könnyű megközelíthetőségről. Ennek megvolt az az előnye, hogy jobban feltűnt az érdekes kőzet, ami szerintem ezen a részen a leglátványosabb. Nagyon örültem, amikor most tanulhattam róla, köszönöm, hogy a leírásban ennyire jól elmagyaráztad, Hörcsög. Péter60 a normál úton közelített, mert ő nem egy vadlány, hanem megfontolt férfi. Nagyon klassz, lakájos a barlang, ideális lakhely vadlányok vagy más vadlények számára.
Lefelé jövet a leírásban is említett Darnay Pincénél hidratáltuk a belsőnket először, amire a mai 35 C fokos melegben nagy szükségünk volt.

A megközelítésről kétszer szerepel ugyanaz az információ Darnay (egyszer elgépelve Dornay-nak) és a Jókai utcáról.

Péter60 2022.06.29 10:59 - Megtaláltam
ok

Lazso 2022.06.25 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltam. Nagyon tetszett. Köszönöm, hogy megmutattad.

annamary17 2022.06.25 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

gamboszidi 2022.06.06 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

ertzu04 2022.06.05 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Sergio64 2022.06.05 11:58 - Megtaláltam
Szeretjük az ilyen vadregényes, sziklás helyeket. Köszönjük!
Zs & Zs

IMG_20220605_115404IMG_20220605_115332
IMG_20220605_120536IMG_20220605_120714
IMG_20220605_120750IMG_20220605_121038
IMG_20220605_121002 
hitamas 2022.06.05 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.53
Háromnapos Balaton kerülő kerékpártúra közben egy kényelmes reggeli séta ... A szállásunktól légvonalban nem volt 500 méterre. :)

Ifkovics_család 2022.06.04 16:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Kádár-Németh család 2022.06.04 08:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

y_o_d_a 2022.05.23 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

walky 2022.05.22 08:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

vidoree 2022.05.22 08:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

BalintH 2022.05.15 19:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
A hely gyönyörű, meglehetősen klassz képeket tudtunk készíteni. A láda rejtekhelye mesteri, ugyanakkor a webes segítség nélkül igencsak nehéz dolga van az embernek. Ugyan sokat kellett gyalogolni, de megérte. Az úton is rengeteg élményt szerezhetünk, illetve rendkívül előnyös képeket készíthetünk. Talán mondhatom, hogy az eddigi legjobb, amit találtunk.
Köszönjük!

~ Németh Bálint (BalintH)

Apa-fia 2022.05.14 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.9]

Aleph & Rita 2022.05.04 09:35 - Megtaláltam
Utolsó vonyarci napunkon ide még elsétáltunk, kár lett volna kihagyni. A koo pontos, le kell lépni kettőt és ott a rejtek egy nagy lapos kő takarásában. Nem veszélyes! Megkerestük a comos ládát is, az picit odébb van egy facsoportban. Köszönjük a megmutatást, tetszett!

KonDa 2022.04.30 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

ReniLaci21 2022.04.24 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Tőkésréce 2022.04.23 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

BotiZsigi 2022.04.21 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [Geoládák v3.12.7]

Maistro 2022.04.18 10:41 - Megtaláltam
szikla uregben tulevelekkel alcazva talaltuk meg, a kommentek es a leiras alapjan tul gondoltuk veszelyesebb helyeken neztuk mint ahol valojaban van, jelszo a ladaban. [Geoládák v3.12.7]

timeee 2022.04.18 10:40 - Megtaláltam
Túlgondoltuk, de végül megtaláltuk, a jelszó is benne van. köszönjük
[Geoládák v3.12.7]

Gyulafree 2022.04.17 11:15 - Megtaláltam
Ide csak 3 gyerek jött fel velem a társaságból a láda miatt. Ezek a szülők...

Nikvits 2022.04.17 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. nem kövekkel van álcázva hanem fa darabokkal, és nem a sziklán. a jelszó nem volt benne a dobozban. [Geoládák v3.12.7]

[Jóváhagyta: Hörcsög, 2022.04.19 21:27]

Pongidori 2022.04.16 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

banoczki.melinda 2022.04.07 21:17 - Nem találtam meg
sajnos nem találtuk meg, de most olvasva a megtalalasokat, valószínű, nem mentünk ki eléggé a szélére :( majd legközelebb. a közelben a lőtéren most is gyakoroltak, elég hangos volt, ill fenn a barlang felett félelmetes szél fújt, amit lenn észre sem vettünk. [Geoládák v3.12.7]

ésKata 2022.04.02 17:10 - Megtaláltam
J

Zergi 2022.04.02 13:10 - Megtaláltam
Fogtam!
Előbb kanyarodtam le, mint kellett volna a jelzésről, így alulról kaptattunk fel a barlanghoz, de nem bántuk meg. Nagyon örülök, hogy a geocaching, illetve a t. Rejtő elhívott ide!

283_2490283_2491
283_2492283_2493
283_2494283_2495
283_2496283_2497
283_2498283_2499
283_2500283_2501
283_2502283_2503
283_2504283_2505
283_2506283_2507
283_2510 
jules73 2022.04.02 12:21 - Megtaláltam
Kedvesemmel [Geoládák v3.12.7]

eFeS 2022.03.19 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

dojdi 2022.03.19 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

tgb 2022.03.19 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

v.bogika 2022.03.15 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

MSS 2022.03.14 20:50 - Megtaláltam
Meglett!

redzol73 2022.03.13 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

vorlac 2022.03.13 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Aranymadár 2022.03.13 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Megtaláltuk! Köszönjük!

EmesESE 2022.03.13 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.43
Megtaláltuk! 🙂
Hévív környéki keresgélés a hosszú hétvégén.
Az ajánlott parkolóból sétáltunk fel a barlanghoz ahol sokan voltak, egy kessertársunk éppen akkor rejtette vissza a dobozt, így nem sokat kellett keresni. Egy másik turistatárs a barlangnál fotózott és megmutatta az ahoz vezető helyes irányt.
Köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v3.12.6]

picuresnagyur 2022.03.12 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.45
Köszi

HoBenAssassin 2022.03.12 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Alexander64030 2022.03.12 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

kalborab 2022.03.12 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Ricsi 77 2022.03.08 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.5]

bazskas 2022.03.07 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

atahori 2022.02.20 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

SirCristo 2022.02.13 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

szthenriett 2022.02.12 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

ZizAti 2022.02.12 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

20Laci 2022.02.09 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kinga & 20Laci [Geoládák v3.12.5]

Attibati 2022.02.05 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.59
23 kilométeres gyalogtúratúra a Keszthelyi-hegységben.
Gyenesdiáson a Takarékszövetkezet előtt parkoltam majd innen jártam be a mára tervezett három pontot.
Nem értettem a rejtés elhelyezésének indokát, felesleges volt szerintem ennyire kitett helyre tenni a ládát. Minimális hó vagy eső esetén a láda keresése már veszélyes. Én inkább a barlang közelében egy könnyebben megközelíthető helyre tettem volna a ládát.
A távolban folyamatosan puskaropogás hallatszott, mintha legalábbis háború lenne.

Lacza és Tádé 2022.01.29 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Palog 2022.01.22 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Köszönjük szépen a rejtést!

szucsistvan79 2021.12.18 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Meglett

Tibi1983 2021.12.18 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Köszönöm a munkádat és a lehetőséget!
Megtaláltam!
Örülök, hogy megmutattad. [Geoládák v3.12.4]

Nemi91 2021.12.18 08:58 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

kl 2021.12.16 12:50 - Megtaláltam
Itt jártunk... Köszönjük!

Puszkany 2021.12.16 12:48 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszönöm a lehetőséget!

viad 2021.12.12 10:38 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

segoy 2021.11.24 10:50 - Megtaláltam
!

budaiakos 2021.11.19 13:11 - Megtaláltam
Köszi

tcsabika 2021.11.07 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

turani 2021.11.07 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

DogMoms 2021.11.06 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Ajtony 2021.10.31 11:15 - Megtaláltam
Ez igen! Ez szép volt. Külön elismerésem a színvonalas ládalapért.

Zerind HUN 2021.10.31 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.19
Könnyen megközelíthető és igen szép hely, hogyhogy sokáig nem volt itt még láda? Na mindegy, az a lényeg, hogy bár késve, de nem múlva most van. Vadlány(oka)t sajnos/szerencsére nem láttunk, de annál több kirándulót (köztük külföldieket) igen. Aki meg összefestette (ráadásul kék színnel) a barlang szikláját, az meg mélységesen szégyellje magát. Miután meglett a láda és megnéztük a barlangot, lementünk a Balaton-partra, kiültünk egy padra a víztől pár méterre, élveztük a késő őszi ragyogó napsütést, és megettük a magunkkal hozott ebédet. Minden jó volt. Ja, sajnos mégsem: ugyanis megpróbáltunk utána még néhány .com-os ládát is megkeresni a közelben (nem a barlangnál), de a 3-ból csak 1 lett meg.

szilassi 2021.10.30 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Wonderwall 2021.10.29 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Csureszh 2021.10.29 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
A Tücsökdombról indultunk a láda keresésére. Könnyű túra volt. A láda meglett utána lementünk a barlanghoz. Javaslom, hogy ne a láda melletti ösvényen induljatok le, hanem a másik irányba.

Kerticsorbi 2021.10.29 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

ludvig 2021.10.28 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

gbenko 2021.10.28 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

tankap 2021.10.26 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Gyönyörű hely, köszönjük,h elvezettél ide! Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

babybearly25 2021.10.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

TamásÉsKata 2021.10.24 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést!

MSzisz 2021.10.23 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Hartyi 2021.10.21 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Köszi!

sirgalahad 2021.10.21 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.61
Csípőt riszál itt a vad lány
Ő csak tudja, azt rázni jó
Tudod, mitől lett a Vadlán?
Formálta az abrázió

Falfelület attól jó
Nyaldosta a Pannon-tó

Szabibi 2021.10.20 09:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Egészen fantasztikus hely, köszönöm, hogy idevezettél, és köszönöm a segítségedet, rögtön meglett.

S13 2021.10.18 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Mr Zerge 2021.10.17 12:15 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge.

A 2. parkolónál könnyen lehetett parkolni. A túra nem hosszú, viszont nagyon tudom ajánlani, különösek a sziklaformák, a szakadékos oldala a völgynek nagyon látványos.

bumbika 2021.10.15 11:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltuk!

Adamx89 2021.10.10 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Madwe és Zsuzska 2021.10.08 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Horváth Edit 2021.10.05 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Smofri 2021.10.01 11:30 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk

somga 2021.09.27 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.Nagyon tetszett a hely. A rejtőnek külön is megköszönjük a segítséget! [Geoládák v3.12.2]

p1sti 2021.09.26 11:31 - Megtaláltam
megvan

Lisianthus 2021.09.25 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Leon11 2021.09.25 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést

hopetino 2021.09.25 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

dendeocse 2021.09.24 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Megvan.

Rudi Team 2021.09.23 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Mira 2021.09.12 14:48 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Mathau 2021.09.12 14:48 - Megtaláltam
Mira társaságában

kovacsgabi 2021.09.12 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kovács Gábor és Doki [Geoládák v3.12.1]

IMG_20210912_112359IMG_20210912_111549
Punkkacsa 2021.09.11 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Hulyehattyu 2021.09.11 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

KataJani 2021.09.04 18:16 - Megtaláltam
Zánkai egyhetes nyaralas alatt
[g:hu+ 2.7.14]

RIPTOR 2021.09.04 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Hegedüs Zsuzsa 2021.08.28 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon jó a jelszó: volt a közelben, a szelíd verzióból.
Köszönöm a tejtő segítségét. [Geoládák v3.11.3]

Lonka 2021.08.27 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]
betelt a logbook, tettem be pár lapot

Bob&Bobek 2021.08.26 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

party60 2021.08.25 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

7dayfarkas 2021.08.24 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Palacsinta 2021.08.22 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltuj, köszönjük a rejtést! Igazán különleges képződmény! [Geoládák v3.11.3]

vikikrisztian 2021.08.22 12:22 - Megtaláltam
ynwa V&K [Geoládák v3.11.3]

20210822_12182520210822_122321
Biti68 2021.08.17 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Monyos és Sziszke 2021.08.16 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.11.3]

csandras03 2021.08.14 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

vpvpvp 2021.08.12 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nbokan 2021.08.12 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
Tetszetős helyszín, a gyerekeknek is nagyon bejött. Engedtünk a csábításnak és megnéztük a kilátást is :), remek volt. Nagyon tetszett minden, kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
Lori0601 2021.08.12 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Chasper0601 2021.08.12 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

a.eszter 2021.08.12 10:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

aknitram 2021.08.10 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

kingajani 2021.08.10 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

petiba 2021.08.10 06:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Reggeli futásunk alkalmával megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A füzet betelt.

IMG_20210810_064317IMG_20210810_064246
AriTomi 2021.08.08 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ari,Tomi, Patrik és Adél ???? [Geoládák v3.11.3]

eszel 2021.08.08 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Na ezért szeretem a "ládázást"!
Szuper hely!

Brown Anikó 2021.08.07 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

marcika80 2021.08.07 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

H_P 79 2021.08.06 21:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Gyurcika99 2021.08.06 21:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Alfi71 2021.08.06 21:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Rakoczyzs 2021.08.04 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

EicHandler 2021.08.04 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

bevir 2021.08.03 09:11 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm!

pb77 2021.07.30 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, kösziii!!!???? [Geoládák v3.11.3]

CsKaroly 2021.07.30 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

Ambró 2021.07.28 20:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

FSanya 2021.07.25 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

jonap_csalad 2021.07.24 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Fazék 2021.07.24 12:39 - Megtaláltam
A drive-in Diási Vízimalom után jól esett ez a kis emelkedő és a séta. A barlangtól kicsit továbbsétálva máris egy luxusvilla hátsó frontjához lehet érkezni, de sajnos az út nem megy tovább, lefelé.

2021-07-24 12.19.242021-07-24 12.28.30
2021-07-24 12.40.042021-07-24 12.42.15
kasap 2021.07.24 08:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Butchman 2021.07.24 08:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

ZsAT 2021.07.23 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

banyóka 2021.07.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Nagyon tetszett, köszönjük.

vakond87 2021.07.23 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

AttilaZselyke 2021.07.22 23:59 - Megtaláltam
Első ládánk volt kislányommal, élmény volt!!

Zogeboka 2021.07.21 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk a családdal, nyaralás közben, köszönjük.

szollosi73 2021.07.20 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.28
Megvan!
A ládánál másik kesserekkel is találkoztunk akikkel volt egy jópofa boxer kutya, nagyon szeretjük a boxereket, nekünk is az van, így alaposan megdögönyöztük a boxer leányzót. A barlang nagyon klassz, furcsa, hogy eddig kimaradt, és csak nemrég került ide láda.
Köszi a rejtést!

Gyenesdiási Vadlán-lik-1Gyenesdiási Vadlán-lik-2
Gyenesdiási Vadlán-lik-3Gyenesdiási Vadlán-lik-4
Gyenesdiási Vadlán-lik-5Gyenesdiási Vadlán-lik-6
Gyenesdiási Vadlán-lik-7 
THBojta 2021.07.20 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

lelcache 2021.07.18 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache

20210718-2070220210718-20704
20210718-2070520210718-20706
20210718-2070720210718-20708
20210718-20709 
Kiaribua 2021.07.18 15:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Hoat77 2021.07.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

data4526 2021.07.16 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.2 teszt]

Bayao&Lili 2021.07.15 19:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! Szuper hely! [Geoládák v3.11.3]

fuxos 2021.07.15 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.13]

totedu 2021.07.15 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

A két Sanyi 2021.07.14 11:59 - Megtaláltam
OK

Párduc50 2021.07.14 11:59 - Megtaláltam
Végül minden vadlán megszelídül :-)

Kuesztia 2021.07.12 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! rejtőnek köszönjük a segítséget, hazáig elfelejtettük a jelszót :D. Kicsikkel fantasztikus körtúrán elképesztő helyeken jártunk, ide is az izgalmasabb utat választottuk :D! De megérte! [Geoládák v3.11.3]

MonDa83-71 2021.07.11 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük! A kellemes túránk szuper befejezése volt ma!

bapa 2021.07.11 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.13]

barkop 2021.07.10 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

béka & hápi 2021.07.08 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

melinya 2021.07.08 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Köszönjük, hogy megmutattad :-) [g:hu 1.6.7]

ocsike78 2021.07.05 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.6.3]

nepster 2021.07.05 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm. Az ajánlott parkolóból sétáltunk fel, tettünk egy szép nagy kört.

szsuzsi 2021.07.04 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

szabcy 2021.07.04 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Yumi 2021.07.03 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nemlac 2021.07.03 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.11 teszt]

svastits.endre 2021.07.02 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

svastits.pal 2021.07.02 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

timea 2021.07.02 13:15 - Megtaláltam
Borús nap a Balatonnál, épp megfelelő egy kellemes sétára. Érdekes hely, köszönjük, hogy megmutattad!

GCGYDB után, GCFJBF előtt ejtettük útba.

barlangfutás
ÁFÉSZ 2021.06.30 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Endresz_család 2021.06.26 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
731.

A fiunknak Keszthelyen volt vízimentős ügyintéznivalója, mi addig túrázni indultunk kettesben.
Gyenesdiás temető > GCXX20 > GCDSZJ > GCHTAV > GCVADL > GCGYDE > GCBEKI > S- > temető.
A táv 11,9 km-ra adódott.

Különleges barlang, nem csak egy egyszerű lik a kőben...

Köszönjük, remekül éreztük magunkat!

IMG_1897IMG_1903
stikli08 2021.06.26 09:51 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést! Balatoni nyaralás közben felkerestem. Szuper hely! Érdemes megnézni [Geoládák v3.6.0]

Zugi 2021.06.25 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.86
A közeli GCsbku ládától jöttem ide tovább szürkíteni. A láda viszont már messziről kiszúrható volt annak is, aki nem keresi, így félő hamar nyoma vész.

IMG_20210625_153314_resizeIMG_20210625_153619_resize
IMG_20210625_153640_resizeIMG_20210625_153646_resize
benist 2021.06.22 11:20 - Megtaláltam
A 2 parkolónál kényelmesen meg lehet állni. Először az impozáns méretű bányát szemléltük meg, majd tovább kapaszkodtunk a barlang fölé. A láda megkeresése után le a bejárathoz. Érdekes sziklaalakzatok, "klimatizált" beltér, a kánikula ellenére is érdemes volt a hely a felkeresésre.

Gropius & Ruffy 2021.06.19 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Szikla-alakzatok 
hinia lux 2021.06.19 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]
Nagyon klassz hely, érdekes sziklalakzat. Kánikula lévén jól jött, hogy egy kicsit tudtunk hűsölni a barlangban.
Hányszor jártunk már Gyenesdiáson, a közeli ládánál is, mégsem néztük meg ezt a helyet. Jó, hogy került ide láda.

KőgombaVadlány-lik
SziklalakzatAlsó szinten
gabortel 2021.06.19 12:08 - Megtaláltam
Túrázás izzasztó kánikulában...

Paul 2021.06.19 08:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Diesel_team 2021.06.13 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

fuvesz 2021.06.10 11:59 - Megtaláltam
..

stmester 2021.06.09 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.4]

Ekarp 2021.06.06 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

MártiSatya 2021.06.06 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!
[g:hu+ 2.7.3]

pliptai 2021.06.05 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

troll 2021.06.05 07:40 - Megtaláltam
Kéktúráztunk fiacskákkal, tettünk egy kis kitérőt :) Köszönjük a rejtést!

ha2 2021.05.30 16:15 - Megtaláltam
Érdekes alakzatok.

91AF8DB2-0D74-48DA-9C9C-1A7CE4344DB4A2039E50-D0EA-4645-BBA3-5FB8E3C4B0CF
357B98FC-449F-435B-8760-299A0A0C9C878341D197-A04E-4651-B45D-A1D4D721D478
FFE1BAD2-80B6-44B4-8ADC-433817A3F6F454450C7A-D68A-433E-AEE1-2E60CC31B058
F775524D-2AC1-40F9-9846-DB54DD25F9E6D78C7859-88FF-448F-9FB8-D51D77388C8F
47C4BC08-594A-4954-87E8-0EDE4F6662334F64794C-DE88-4DBC-936A-E9022FA1307F
naturalstyle 2021.05.30 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kitkat0123 2021.05.30 11:52 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.10.5]

Wilka74 2021.05.30 11:49 - Megtaláltam
Vonyarcvashegyi geotúra Ákos (akarair) szervezésében. Köszönjük szépen a meghívást és a lebonyolítást. Érdekes hely, köszönöm a rejtést!

kaldigeza 2021.05.30 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Elisabeth 2021.05.30 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

sogor36 2021.05.30 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 4.06
Geotúra alkalmával megtalálva. Köszi a rejtést.

buksika 2021.05.30 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

AlanTheWild 2021.05.30 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Robogo 2021.05.30 11:24 - Megtaláltam
"Geocaching túra Vonyarcvashegy" túra közben kerestünk meg a ládát csoportosan. Hu-s és com-os ládát se hagytunk megtalálás nélkül. Tetszett a hely. Gyorsan előkerült a láda.
Köszönöm a rejtést!

RékaésAdrián 2021.05.30 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Vonyarci geotúra harmadik találata. Szép hely, érdemes meglátogatni.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Bobby Holmes 2021.05.30 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Dr.Lada 2021.05.30 11:23 - Megtaláltam
Kerékpárral elkövetve.:-)
[g:hu+ 2.7.3]

ludens 2021.05.30 11:22 - Megtaláltam
A Vonyarcvashegyet és környékét bemutató nagyszerű túra negyedik találata.
Talán ez volt a nap legizgalmasabb helye.
Kösz!

DSC00120DSC00121
DSC00122 
anettx 2021.05.30 09:43 - Megtaláltam
TFTC!
Bicajos túra előtt a Keszthelyi-hegységben.
Szuper hely, tetszett!
[Geoládák v3.10.5]

mazsola069 2021.05.29 13:49 - Megtaláltam
szmájlira cserélve, mától ez is rámvigyorog. :)
[g:hu+ 2.6.11]

edusanya 2021.05.23 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Apuska 2021.05.23 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

DuDieHUN 2021.05.23 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kappa 2021.05.22 18:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Megtaláltam, köszönöm a beletett energiádat! ☺️ [Geoládák v3.10.5]

LionDaddy 2021.05.16 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.45
Hévízi hosszú hétvége, 16/11. találat.
A ma reggelre jósolt eső meg is érkezett, de mivel 11 órától már felszakadozó felhőzet volt várható, kicsit később indultunk útnak. Végül ismét egy remek napot sikerült összehoznunk a tanúhegyek között barangolva.
A megadott parkolóhoz érkezve még szemerkélt, de mire átvettük a bakancsokat, addigra el is állt az eső és a rövid sétát csak vizes bokrok között kellett megtennünk. Először a murvabányához mentünk, majd pár fotó után innen sétáltunk át a kis barlanghoz. Mindig érdekes látni ilyen természeti jelenségeket, főleg ennyire közel a lakóhelyekhez.
A rejtés tökéletesen illik a környezethez és teljesen rendben van, még csak nehézséget sem okozott a logolás.

Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.6.11]

Benkoek 2021.05.15 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

faragoz001 2021.05.15 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Barnamac 2021.05.09 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

iCe 2021.05.09 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.71
Megtaláltuk! Köszönjük szépen. Gyönyörű hely és nagyon jó fenyő illat az egész úton. [Geoládák v3.10.5]

jaky 2021.05.09 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

eazs 2021.05.09 11:16 - Megtaláltam
Köszönjük

gorbiczmor 2021.05.09 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Ezüstsólymok 2021.05.09 08:46 - Megtaláltam
Köszönjük az ötletes rejtést :)

Monose 2021.05.04 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

2121dani 2021.05.02 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Patrik92 2021.05.01 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Richlot 2021.05.01 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Ricsi és Verus [Geoládák v3.0.0]

mokaidu 2021.05.01 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper. nagyon tetszett. [Geoládák v3.10.5]

MeseRatkay 2021.05.01 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Felni 2021.05.01 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kobcikrajci 2021.05.01 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.68
Bicajjal Keszthelyről. A környező bánya ismerősnek tűnt, ez a lik viszont nem rémlett. Az útvonal könnyű séta az aszfalttól, majd a láda felfedezése után a meredek ösvényen ereszkedtem le a kiindulási pontig. Látványosak a barlang formái. A helyszínen kessertársak keresgéltek, így közös találat lett.

rakoskato 2021.04.29 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Remetenővel,remetével nem találkoztam-sajnos... Köszönettel.

karcsi9641 2021.04.29 11:30 - Megtaláltam
Mai második találatom.
Sopronból vonattal jöttem Gyenesdiásra, aztán csináltam egy csaknem 12 kilométeres kört a környéken. Ebbe persze néhány .comos láda megkeresése is belefért.
A logolást igyekeztem helytakarékosan megoldani.
Köszönöm a rejtést, érdekes helyet mutattál meg.

DSCN3766-001DSCN3768-001
DSCN3770-001DSCN3771-001
Seda20 2021.04.28 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jasa2 2021.04.28 09:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

johnnycache 2021.04.25 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.06
Köszönöm az élményt! :-)

pesta76 2021.04.24 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.09
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

Zsu. 2021.04.24 13:14 - Megtaláltam
Mikulas társaságában

Mikulás 2021.04.24 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.69
Végre igazi tavaszi idő, így ezúttal Lilluval és Zsuval kirándultunk egyet a Balatonnál illetve a Balatonfelvidéken. A csajokat Keszthelyen raktam ki egy kis korzózásra, jómagam meg leparkoltam a betyár síroknál és bevetettem magam a Rezi melletti szurdokba. Miután végeztem a kalandos ládával Keszthelyen "családegyesítés" után közösen látogattuk meg a Vadlán-likat. Bevallom, sokszor jártam már Gyenesdiáson, de ezt a helyet nem ismertem! Nagyon klassz a "lik" és környéke. Az odaútról egy kőhajtásnyira remek kilátás nyílik a bányára, megéri megtekinteni azt is. Remek helyszín, remek láda! Köszönet!

Mikulás

IMG_9473IMG_9463
IMG_9462IMG_9461
IMG_9460IMG_9458
IMG_9457IMG_9456
Kukucska 2021.04.17 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

SirLes 2021.04.16 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Kiki994 2021.04.11 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

aPROcsalád 2021.04.11 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk
, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

kabetti 2021.04.10 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

N.Zs. 2021.04.10 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.51
Egy jó kör (GCVADL, GCGYDB és GCFJBF) kezdetén.
Évekkel ezelőtt megvettem Szádeczky-Kardos Géza A Vadlány-barkangok, tündérek és boszorkányok titka jelvényszerző túramozgalom füzetét, és az óta még nem jutottam el ide. Na most sikerült. Klassz hely, de soha nem fogom megérteni a modern kori "barlangrajzokat"...Miért????
Vagány rejtekhely. 1-2 szemetet kidobtam a dobozból, mint pl. üdítős kupak, makk. Mondjuk a sebtapaszt sem értem, mint csereajándék, de hátha... azt benne hagytam.

IMG_4111IMG_4112
IMG_4113IMG_4117
IMG_4118IMG_4120
IMG_4115 
pstrx 2021.04.09 15:09 - Megtaláltam
Kösz a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Lilla312 2021.04.06 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Csilla01 2021.04.05 09:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, szép környezet! [Geoládák v3.9.6]

KVBB 2021.04.04 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Moni&Beni 2021.04.04 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kecso79 2021.04.04 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

vebike 2021.04.03 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

N.Ani 2021.04.02 21:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Krasiék 2021.04.02 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a feladványt!
Krasiék Kecskemét-Kadafalváról ????????‍????‍????‍???? [Geoládák v3.9.6]

tomi-zsuzsi 2021.03.31 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az élet szép! [Geoládák v3.9.6]

BENCZE 2021.03.29 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Hetyilla 2021.03.25 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megvan!

Hetyetye 2021.03.25 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megvan!

Mákos 2021.03.25 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megvan!

Hektor 2021.03.20 12:35 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

lypapp 2021.03.20 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen Hörcsögnek a játékot!

Régi hiányt pótló rejtés, és csak azért ilyen ráérősen mozdultunk erre a ládára, mert már vagy féltucatszor útba ejtettük Családommal láda nélkül is az elmúlt 4-6 évben a különböző, Keszthelyi-hegységben vezető sétáink és túráink során.

A rejtés, és a ládaoldal kidolgozása kitűnő, megkeresése remek elfoglaltság, öröm családdal - melyek része a Kutyus (ha van, nálunk van :) - a barlang látványos, érdekes és egyedülálló, másoknak is ajánlom/-juk!

És amit nagy örömmel fedeztem fel: Gyenesdiáson, a kiindulópont közelében van Darnay (Dornyay) Béla bormúzeum. Darnay Béla a Balaton és környéke ismerője, tudósa, tiszteletre méló tudós, aki a keszthelyi Balaton-múzeum igazgatójaként vonult nyugalomba -emlékeim szerint- 1965-ben. Ő vásárolta meg a pusztuló, ámde a szakértő szem számára értékes és különleges présházat, amelyet a diási Önkormányzat megvásárolt és felújított, és ezt a bormúzeumot nyitotta meg benne. A GCSbku ládám leírásában hivatkozom is arra, amit a Szobakű-barlang nevének eredetéről írt.

Papp család (lypapp) [Geoládák v3.9.6]

Darnay (Dornyay) bormúzeumDornyay emléktábla
A bormúzeum épületének története 
Mamibo 2021.03.19 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk, szerettük a helyet, köszi!

Mamibo

Gubakutya 2021.03.19 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm!

BG&J-13 2021.03.11 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Kisbubi 2021.03.10 20:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

stb80 2021.02.28 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Vállus és Gyenesdiás közötti túránkon ez volt az egyik legfőbb látványosság, amire kíváncsi voltam. A várakozásoknak megfelelően csodálatos hely, a "Vadlán-likak királynője", de sajnos a ládát nem sikerült megtaláltunk. Lemásztam, felmásztam, kihajoltam stb., de mégsem lett meg. A képek alapján kérem tisztelettel a találat elfogadását. Köszönöm.

[Jóváhagyta: Hörcsög, 2021.04.11 08:54]

kőfejtőszikla
barlang1barlang2
hídFénykereszt
Máriamár elmenőben jutott eszembe a screenshot
ArNick 2021.02.28 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.6.7]

Barbek 2021.02.27 06:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk (a denevért is), köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Topgun 2021.02.26 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

szalaij 2021.02.26 08:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Pepe 2021.02.25 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
A 71-es főütról indulva hamar a helyszínre értem., de utána nem azonnal találtam meg. A "veszélyes peremre nem kell kimenned" kitétel engem kissé félrevezetett, egy fiatal rejtő nyilván nem feltételezi, hogy amit ő nem tart veszélyesnek, az egy 70+ -os öregembernek az :-) Ennek ellenére élveztem a helyszínt és keresés izgalmát. Köszönöm az élményt!

aicon 2021.02.23 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

hrics 2021.02.23 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszi a rejtést!

fazekas42 2021.02.21 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Dóra2011 2021.02.21 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Eszti és Robi 2021.02.21 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

20210221_14145320210221_140358
GeoPatikuS 2021.02.20 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

lembo 2021.02.20 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jetijak 2021.02.20 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

tete123 2021.02.18 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

KJ & GM 2021.02.18 11:20 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget! Évfordulós kesselés - 15 év - 2650 láda.

J14_0718J14_0719
J14_0725 
Photographer 2021.02.14 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Rengeteget jártunk a közeli bányában, de valahogy nem sejtettük, hogy ez a terület rejt még csodát magában! A ládának köszönhetően eljutottunk eme szép, csodálatos barlanghoz. Igaz már sötétedett és sietősre kellett venni a keresést, de megcsináltuk és a ládát is sikeresen megtaláltuk. A tulajdonos is előttünk járt pont itt, mi is erősítjük, hogy a láda a helyén!
Köszi a rejtést! :)

IMG_20210214_170849IMG_20210214_171856
IMG_20210214_171608IMG_20210214_171956
IMG_20210214_172108 
Hörcsög 2021.02.14 16:27 - Egyéb
Ha már erre jártam, rákukkantottam a rejtésre, minden ok.

Ancs 2021.02.14 14:58 - Megtaláltam
Gyenesdiást és a hétvégét búcsúztattuk ezzel a ládával.
Nagyon szuper hely, érdekesek a szikla alakzatok. Igazán különleges, de klasszikus Keszthelyi-hegység.
Mivel egy letérőt elnéztem, alulról, a szurdokból közelítettük meg a helyszínt.
Még a GCM001 mozgót magamhoz szerettem volna venni, de a lustaságnak az lett az ára, hogy tovább mozgott.
Köszi

IMG_20210214_144415IMG_20210214_145254
IMG_20210214_145501IMG_20210214_145523
IMG_20210214_145556IMG_20210214_145558
IMG_20210214_145607IMG_20210214_150016
IMG_20210214_150608 
ChefBogi 2021.02.14 14:58 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jlilla1 2021.02.14 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jgabor 2021.02.14 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Atmosz&Zozmosz 2021.02.07 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Bővebben később! :-) [g:hu 1.6.7]

hacsabi 2021.02.07 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Viktor1210 2021.02.06 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

semigravis 2021.02.06 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Timi&Szabi 2021.02.06 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

V_Gabor 2021.02.06 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.48
Tetszik!

Előtte a bánya peremére is elmentünk és kiláttunk. GCM001 a közelbe költözött.
A láda könnyedén előkerült. Fentről és lentről is megnéztük a helyet magunknak.
Ha már itt jártunk, elsétáltunk a Fénykereszthez is.

Köszönöm!
[g:hu+ 2.5.8]

2021-02-06 14.06.43R2021-02-06 14.14.18R
2021-02-06 14.33.00R2021-02-06 14.34.20R
2021-02-06 14.35.31R2021-02-06 14.36.45R
2021-02-06 14.41.26R2021-02-06 14.42.31R
2021-02-06 14.43.46R2021-02-06 14.53.42R
2021-02-06 14.57.28R2021-02-06 15.04.44R
2021-02-06 15.05.56R2021-02-06 15.07.12R
2021-02-06 15.08.16R2021-02-06 15.08.43R
Kovacsek_7227/4 2021.01.31 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést. Nagyon szuper hely : -) [Geoládák v3.9.0]

csbagi 2021.01.30 14:36 - Megtaláltam
Istvánnal, Szabinával és Benjivel.

Cseber 2021.01.30 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.21
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Awiki 2021.01.30 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük! Nagyon jó hely!

IMG_0276IMG_0289
IMG_0369IMG_0380
gyalogk 2021.01.26 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Megtaláltam,köszi.

szaatt 2021.01.25 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

ManóKommandó 2021.01.24 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
A barlang meglett, a láda nem (lehet hogy nem voltunk elég bátrak, kicsit sikamlós volt a terep). Remélem a fotó elég igazolásnak. Nagyon jó kis hely, örülök, hogy felkerestük, köszönjük!

[Jóváhagyta: Hörcsög, 2021.03.14 09:29]

IMG_20210124_130408 
GeryClaire 2021.01.23 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

IMG_20210123_160341IMG_20210123_160700
IMG_20210123_160313 
gergelyszabo 2021.01.23 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

TakacsReka 2021.01.23 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

szacstma 2021.01.23 16:01 - Megtaláltam
Eső után, nagy cseppek..., vadregényes helyszín. Közel az első megtalált helyhez.Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csaba emlékére folytatjuk. [Geoládák v3.9.0]

dabcsi 2021.01.20 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3] A bányától jöttünk le a "lik"-hoz, 60 + osként kicsit aggódtunk - hóolvadásos időben - a leírás alapján de sima ügy volt a logolás.

vadlány.... 
tfmb 2021.01.17 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Köszi a rejtést!

Hamish 2021.01.16 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Nem mondhatnám, hogy nem veszélyes télvíz idején

Csaba & családja 2021.01.10 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.64
Borult, ködös időben felkerekedett a család. Jó helyett választottunk a kiránduláshoz. Köszönjük a rejtést.

GyZsTeam 2021.01.10 10:34 - Megtaláltam
A közelében már többször jártunk, de erről még csak nem is tudtunk. Köszönjük!

Ritus71 2021.01.10 10:34 - Megtaláltam
Köszönjük!

geogirl:) 2021.01.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltam! Köszönöm!

Evita7878 2021.01.09 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Köszönjük, megtaláltuk!

Skali&Margó 2021.01.09 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.18
OK!

VP 2021.01.07 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.66
Reggel a 8-as úton Herendig napsütésben mentem, aztán Városlődnél sűrű ködbe értem. Rezin kicsit világosabb volt, de itt lent a Balaton nyugati medencéjében egész nap sűrű köd volt.
A hely ismerős volt, a láda hamar meglett, utána lemásztam a barlanghoz.
Tovább a Káli-medencébe: kisebb kirándulások és borvásárlás.

csehipest 2021.01.02 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

idrisi 2021.01.02 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

illyes.zoltan1 2021.01.01 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Gyönyörű a barlang és környéke!

vadalma28 2020.12.31 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

csipet_csapat 2020.12.31 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.41
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! Nagyszerű hely, érdemes volt eljönni.
BÚÉK!

IMG_20201231_095757IMG_20201231_101900
IMG_20201231_101805IMG_20201231_122038
feldelaci 2020.12.30 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Köszi a rejtést!

Ede 2020.12.30 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Györöki túra. Megtalálók: Ági, Gabi, Miki, Edi és én.

20201230_11391020201230_115742
20201230_12001520201230_121249
petheovacka 2020.12.29 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.11
Keszthely környéki ládanap keretében meglelve. Kösszi a rejtést!

IMG_20201229_123241 
Csaba és Kati 2020.12.29 11:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
HEURÉKA!
Megtaláltuk, köszönjük szépen!
További részletek és képek később, otthonról. [Geoládák v3.8.3]
A mai napi időjáráselőrejelzés bejött, nagyon szép napos időnk volt. A betervezett kirándulás így nem maradt el.
A Keszthelyi-hegység több pontját már bejártuk, itt azonban még nem voltunk. Kellett ide ez a rejtés!
Egy kis sétával felgyalogoltunk a kavicsbánya kilátópontjához, onnan fentről gyönyörködtünk a kilátásban, majd lesétáltunk a barlanghoz.
A hely tetszett, a barlang és annak közvetlen környezete érdekes!
Jó kis rejtés! A rejtek és doboz rendben!
A logolás után visszagyalogoltunk és lementünk a kavicsbányába is, majd utána irány a Balatonpart, mert azt nem szabad kihagyni, ha már itt jártunk.

A kavicsbánya felettA barlang felé
A barlangbanBentről
RétegekA barlang mellett
A másik oldalaMi
Lent a kavicsbányában... és a Balaton parton
Fullbáró 2020.12.28 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Thedavid24 2020.12.27 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Korigumi 2020.12.27 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

bagolyvera 2020.12.27 13:32 - Megtaláltam
Ignis9cel megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Ignis9 2020.12.27 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Bagolyverával közösen, köszönjük! :)

Mgota 2020.12.26 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Karácsonyi ládázás. Medard,Sugi,+ èn
[g:hu+ 2.4.7]

targonczas 2020.12.26 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.7]

anettnori 2020.12.25 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.37
Megvan!
[g:hu+ 2.4.7]

Kellemes 6 km-es túrával a rokonsággal karöltve.
Hát, nem indult jól a nap, otthon maradt a kütyü, így telefonnal indultunk el. A helyszín remek, még helybeliként sem volt ismert ez a hely a rokonok körében. A rejtés is meglett kis keresgélés után. Végül rosszabbnak nézett ki a rejtekhely, mint amilyen valójában volt.
Köszönet a lehetőségért!

-1-2
-3-4
-5-6
tabletta 2020.12.24 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.52
Bénázásomnak köszönhetően a tudjuk ki, lenyúlta az orrom elől a füredi mozgót. A trauma feldolgozásának érdekében, ezzel a találattal próbálom vigasztalni magam :)
Szuper hely, gyors találat.
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

IMG_20201224_131250 
mazzsantok 2020.12.23 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

kupec 2020.12.23 11:35 - Megtaláltam
Tíz évig éltem Tapolcán, azidőtájt keresztül-kasul túráztam a Keszthelyi-hegységben, ez a hely mégis ismeretlen volt. Remek hely, köszi, hogy megmutattad.
[g:hu+ 2.4.7]

1608732849244 
zalajaro 2020.12.22 11:32 - Megtaláltam
Aki keres, az talál! ?

Acsart 2020.12.22 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.98
Meglelve! Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Acsart

IMG_20201222_110214_1IMG_20201222_110344
IMG_20201222_110238IMG_20201222_112820
paidlp 2020.12.20 17:45 - Megtaláltam
Fogom! :)
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Bmarcsi9 2020.12.20 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
Szép túra

nmárti 2020.12.20 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.56
Ok.

marybenizsotti 2020.12.19 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyon ötletes szuper rejtekhely! Köszönjük!

vanek01 2020.12.19 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Sly 2020.12.19 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

griffs 2020.12.18 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.15
Bringával, baba hely :)
Hörcsög biztatott a hely felkeresésére és valóban megérte :)
Nagyon látványos hely, ráadásul tele van a környék remek gyalogösvényekkel, ami igazi, montis csemege!
Ide rendszeresen vissza fogok térni, megéri a kedvenc pontot !!

rudolfis 2020.12.18 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszönöm a rejtést

mozgo 2020.12.16 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

hesim 2020.12.14 15:32 - Megtaláltam
++ [Geoládák v3.8.3]

reprocesszor 2020.12.13 12:23 - Megtaláltam
Minden hétre egy Vadlánlik! :)
Köszi!
[g:hu+ 2.4.7]

laszloistvan 2020.12.13 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.7]

Nem gondoltam, hogy hazai pályán, saját rejtések szomszédságában ilyen szintű újdonságot tud még mutatni nekem egy új láda - de ez történt, nem láttam eddig ezt a pazar látványosságot. Lentről látszanak igazán a semmi fölé nyúló omlékony elvékonyodások - fentről nem nagyon kell kiállni a szélére. Érdemes szétnézni kicsit odébb a bányagödör déli pereméről is. Marha irigy vagyok, hogy ez a láda nem az enyém. :-)

Nyúlék89 2020.12.12 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést!
A környezet és az oda vezető út kellemes így télen is, nem is túl hosszú, de nem is drive in. A rejtek a koordináta alapján egyértelmű volt számunkra, nem nevezném túl veszélyesnek. Kisgyerekre persze vigyázni kell, de bőven vállalható. A hely megérdemelte a ládát, köszönjük a munkádat Hörcsög :) [Geoládák v3.8.0]

Lámpás 2020.12.12 11:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

oktriv 2020.12.10 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Tényleg vannak veszélyes helyek ahol keresni lehetne a ládát, de szerencsére nem annyira extrém a rejtés. Erre figyeljenek a utánam keresők! Nem kell kimenni semmiféle veszélyes peremre! Köszönöm a rejtőnek, hogy megmutatta ezt a helyet!

akarair 2020.12.09 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Aki keresi a veszélyes helyzeteket, annak csak ajánlani tudom. Nem mindenkinek való, keresés közben 20 métert is eshetsz.

geoládászok 2020.12.09 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Köszönöm a rejtést! Köszönjük a rejtő munkáját! Érdemes volt felmenni a piros 1-ért. Igazi kiránduló decemberi reggel volt!!

ÚtmutatóA Láda
A barlang szájaSuttog a fenyves...
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]