geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
515. Ahova máskor sokkal nehezebb lesz eljutni (GCEHID)

az ihletet adó objektum

az ihletet adó objektum

ezen tornyok között kell keresgélni

ezen tornyok között kell keresgélni

a Víziváros anno

a Víziváros anno

térkép vázlat

térkép vázlat

ide kell a végén eljutni

ide kell a végén eljutni

még ma is csorog a vize

még ma is csorog a vize

ilyen a kilátás a végállomástól

ilyen a kilátás a végállomástól
Szélesség N 47° 30,595'
Hosszúság E 19° 2,577'
Magasság: 100 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2003.03.15 21:00
Utolsó lényeges változás: 2018.06.17 01:01
Utolsó változás: 2018.07.15 08:38
Rejtés típusa: Virtuális geoláda
Elrejtők: Lacus
Felhasználó: álomfogók
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.0
Megtalálások száma: 979 + 20 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.1 megtalálás hetente


Egy virtuális utazásra hívlak benneteket térben és időben Pesten, Budán és a Dunán.
1. állomás: a koordinátákkal jelzett pont a Dunán
2. állomás: az 1. állomásról a batthyány téri Szent Anna templom két tornya között látszó épület
3. állomás: a 2. állomás 1. állomásra vonatkozó tükörképe
4. állomás: egy kút Budapesten, amelynek névadója a 2. és 3. állomás névadóinak "időbeli súlypontja".
A jelszó a 4. állomáson található: a jól olvasható műemléki márványtábla azon szavaiból alkotott betűsor, melyek elválasztásra kerültek, amihez tedd hozzá, hány négyzet alakú betonlap választja el a kút előtti területet az úttesttől.

.........................................................................................
2003. november 18-tól kezdve ez egy nem klasszikus városi, virtuális, multi láda, amelynél a koordinátákkal megjelölt pontra a korábbi tapasztalatok alapján nem kell elmenni, sőt a jelszó megfejtéséhez szükséges többi állomás is virtuálisan kereshető, kivéve a végső objektumot, ahova viszont GPS nélkül kell eljutni (koordinátákat ugyanis nem adok meg, bár én tudom őket), ennek megtalálásához azonban végig kell gondolni az állomások kapcsán egy's mást.

Nekem a geocaching sok mindent jelent, többek között kitüntetett földrajzi pontok felkeresését. 2003. márciusában adódott egy lehetőség, hogy az ember oda is eljusson, ahova máskor sokkal nehezebb lenne: száraz lábbal a Duna közepére. Épült egy 476 méter hosszú és 4 méter széles pontonhíd Budapesten, a Duna két partja között. Száraz lábbal lehetett átkelni vagy akár sétálni, lényegében a Dunán. Úgy gondoltam, kihasználom ezt a lehetőséget. És persze mi jut egy kessernek mindenről az eszébe? Ki tudja, mikor visszatérő alkalom egy láda definiálására.

Az eredeti jelszó annak az épületnek a neve volt, amely a fent megadott koordinátákról a batthyány téri Szent Anna templom két tornya között látszik. A dolgok ilyetén felállása sokakat netcachingre bíztatott, ami végülis megérlelte bennem a változtatás gondolatát. Visszavonni nem szerettem volna a ládát, inkább továbbgondoltam.

A kindulási gondolatkör:
Duna, annak felszínén való zavartalan előfordulás lehetősége, a két part, illetve pont közötti összekötés és elválasztás.

Az eredeti jelszót egy épület adta, ez most a második állomása virtuális utazásunknak. Mivel eddig is mindenki rájött, miről van szó, most sem írom le konkrétan mi is ez az objektum, de két szempontból is fontos. Szükség van a továbbmenetelhez egyrészt a névadóra (aki bizony nagyon is szorosan kötődik a Duna közepén állók tömegéhez). Másrészt a konkrét helyére is. Ezt ugyanis egy ügyes mozdulattal tükrözhetjük a Duna közepén található kiindulási pontra (hogy ezt ki miképp teszi, GPS-szel, térképpel , intuícióval, helyismerettel, szextánssal etc., rábízom). Ezzel Budapest egy talán kevésbé nevezetes, de névadójában legalább ilyen fontos személyt magáénak mondható (egyáltalán nem pontszerű; emiatt a tükrözés eredménye nemigen vihet rossz vágányra) pontjára jutunk.

A kiindulási pontunk térben félúton van a 2. és a 3. állomás között. Forgassuk át most a térbeli viszonyokat időbeliekké: tekintsük a két szélső állomás névadóját és próbáljuk megtippelni, ki felel meg időben a Duna közepén található pontnak. Kis segítségek:
(i) az ő ideje alatt is történelmi fontosságú volt a Dunán való zavartalan átkelés;
(ii) az 1. állomás közvetlen környezetében található elnevezések sem függetlenek sem tőle, sem ezen átkeléstől
(iii) erősen kötődik a 2. állomás tágabb környezetéhez.

Végül az utolsó állomás, ahova a jelszóért el kell battyogni. Van Budapesten egy kút, amelynek a -remélhetőleg- kitalált személy a névadója. Hogy hol? Tessék netkeresni. Érdekessége:
(i) a 2. állomás névadója többre vágyott a már akkoriban is szennyezett Duna víznél, ezért ő vezettette -többek között innen- a tiszta vizet a 2. állomás tágabb környezetébe;
(ii) a közvetlen szomszédság (de erről sem írok többet).

És végül a jelszó: legyen mondjuk azon szavakból alkotott betűsor, melyek valamilyen oknál fogva elválasztásra kerültek a (lenti, jól olvasható) műemléki márványtáblán, (nekem ennyi is elegendő lenne, de fentről szóltak, irgum-burgum, ez így nem lesz jó, ezért ki kellett egészítenem valamivel, amit remélhetőleg nem lesz olyan egyszerű netkesselni, ezért) számold meg és tedd hozzá, hány négyzet alakú betonlap választja el (vagy inkább köti össze) a kút előtti területet az úttesttől.

Jó keresést!

.........................................................................................
A (kevésbé távoli) történelmi hűség kedvéért meghagyom az ős láda leírás eddigiekben fel nem használt elemeit is:
Ami a budapesti pontonhíd történelmet illeti: 1945-ben a felrobbantott Duna-hidak helyett ideiglenes pontonhíd épült a Dunán, amelyen aztán másfél évig lehetett átkelni a folyón. Pontonhíd épült Pest és Buda egyesítésének 100. évfordulóján, illetve a 70-es évek elején nagyjából ugyanezen a helyen.
A felső-vizivárosi, Szent Anna tiszteletére szentelt kéttornyos barokk római katolikus templom Hamon Kristóf, Nepauer Máté és Hamon Mihály munkája. 1740-1765 között épült. Az egyik legszebb fővárosi barokk templom ez, ami eredetileg a jezsuitáké volt. Hamon Kristóf kezdte meg építését, az ő halála után Nepauer Mátyás építette tovább. Ám előbb földrengés, majd a rend feloszlatása is késleltette a végleges befejezést, így csak 1805-ben szentelték fel.
Az eseményláda 1,1-es nehézséggel volt felkereshető 2003. március 15-én 8-12, illetve 16-22 óra között, továbbá 2003. március 16-án 8-12, illetve 16-20 óra között. Utána az kezdő állomás felkeresését illetően extrém ládává vált.''
Állapot: kereshető

KRW értékelés (665 db): környezet: 4.30 rejtés: 4.12 web: 4.34 átlag: 4.25

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 - van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 - nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 - ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Marton Zoli 2020.08.31 13:29 - Megtaláltam
Hogyan nem láttam ma védett személyt

Először azt terveztem, hogy beúszom a Dunába az első pontra és megnézem mi látszik a két torony közt de aztán az egyszerűbb utat választottam.
A második és harmadik pontot térképen, vonalzóval az "időbeli súlypont" kilétét némi történelmi ismerettel karosszékből találtam meg. Innen már tényleg egyetlen Google keresés megadta, hogy milyen objektumot kell keresni (illetve leginkább azt hogy hol) Ma éppen a környéken volt dolgom ezért elhatároztam, hogy felkeresem a helyet.

Pontosan egyidőben értem a helyszínre egy sötét színű (talán egy Ford Fiesta volt) autóval amiből két ember szált ki, az egyik mindjárt magára is öltött egy zsaruködmönt. Nem olyan golyóálló fajtát, hanem azt az olcsóbb láthatóságit, aztuán elfoglalta posztját egy közeli járdaszigeten. Én eddigre már lefényképeztem az épület falán a kőből készült táblát (első két jelszórészlet) és elkezdtem megszámolni a betonlapokat. Épp csak a végére értem a műveletnek és visszafordultam, hogy a biztonság kedvéért mégegyszer megszámoljam mikor a másik odalépett hozzám, barátságosan érdeklődve:

-Segíthetek valamit?

Majdnem mondtam neki, hogy:

-Igen! Tegye már meg, hogy megszámolja ön is a betonlapokat mert nem vagyok biztos benne hogy ... vagy ...+1!

De erről gyorsan letettem mert valami azt súgta, hogy nem most kell nekem idegenekkel barátkozni. Inkább megkérdeztem:

-Talán magánterületre tévedtem?
-Nem! -válaszolta - csak most hamarosan ...... (ha leírnám a válaszának ezt a részét akkor nagyjából fel is fedném az objektum helyét ezért nem teszem) érkeztetése zajlik és ha én ott maradok akkor neki is ott kell maradnia mellettem.

Mivel nem vágytam a barátságos idegen társaságára - meg az "érkeztetés" - jelentsen ez bármit - sem érdekelt inkább elbúcsúztam és mivel tudtam, hogy a harmadik jelszórészletet pluszminusz 1-es hibával sikerült megszereznem, egy távolabb eső nyugodtabb helyen regisztráltam a 495. találatomat. Itt az is kiderült, hogy pontosan sikerült megszámolni a betonlapokat.

Szeretem az ilyen rejtéseket, jó móka volt a végére járni, köszönet a rejtőnek.

PulykiMaki 2020.08.29 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Másodjára nettaláltam a pontokat, illetve a végpontnál egyszercsak megjelent egy őr :) pucoltunk is egyből.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.13]

lbtibsz 2020.08.04 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.91
Köszönöm a rejtést. Szórakoztató feladat volt.

Gibix75 2020.07.25 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.10]

alexi 2020.07.20 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

JhsGabor 2020.07.20 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Crowngu@rd 2020.07.09 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.45
Bringás találat. A végpontot korábban felfedtem, most fel is kerestem.
Köszönöm a rejtést!

20200709_16303120200709_163023
Kappa 2020.06.23 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Webber 2020.06.20 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Pongiz 2020.06.06 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

vargamatyi 2020.05.20 19:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

jegesmedve137 2020.05.10 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Gábor és Edit 2020.05.05 09:18 - Megtaláltam
Egy kicsit nehezen, de meglett a megoldás. :-)

Hokuszpok 2020.04.26 14:03 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2020.04.26 14:02 - Megtaláltam
Köszi!

Anonemo 2020.03.01 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtvényt! Egy esti internetes kör után ma felkerestem a végső pontot ;-) [Geoládák v3.3.2]

Green Eye 2020.02.07 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szuper feladat! Köszönöm a szórakozást!

anzsu7 2020.02.02 09:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.3.2]

kocsisjozsef74 2020.02.02 09:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

Lustadick123 2020.01.25 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

pedro750 2020.01.20 21:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

loco001 2020.01.20 21:00 - Megtaláltam
Szoktam időnként jelszót rejtő környéken járni, de nem vártam ki míg újból arra lesz dolgom, így a neten kerestem.

pinter_ur 2019.11.22 20:29 - Megtaláltam
Lacival siker, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Balazsl02 2019.11.22 20:28 - Megtaláltam
Józan paraszti ésszel sikerült' Köszi a rejtést

PingvinTeknős 2019.10.09 07:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

HZsoti 2019.09.27 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.17
Sokszor volt már tervben, ma eljutottam ide, a betonlapok számlálásában kis nehezítés a szélére ráhordott földréteg, de második tippre meglett :)
köszi a rejtést

vasilona 2019.09.19 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Esztemma 2019.08.25 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Nikicsu 2019.07.04 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

zsubamba 2019.03.17 11:03 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Tetszett a feladvány :)

Pety&Poty 2019.02.28 14:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

nonow22 2019.01.20 10:48 - Megtaláltam
Spanyesszel kinyomoztuk, köszi! :)

spanyesz 2019.01.20 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.25
Megtaláltuk! Közös, okoskodás nonow22-vel. :-) Köszönjük!

ellfelek 2019.01.14 17:00 - Megtaláltam
Egy ideje már szemeztem vele, de a Jeges tekerés alatt kaptam még egy kis segítséget, s most már meg is lett.
Köszi a rejtést!

IMG_20190105_122220IMG_20190105_122228
kopepe 2018.11.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Tetszett, maga a feladat is, és végül a jelszó helye is.
Köszönöm a lehetőséget!

htour 2018.11.04 10:30 - Megtaláltam
A különlegesen alacsony vízálláson felbuzdulva felkerekedtünk és megtaláltuk :-)
Köszönjük a rejtést!

Lipapa 2018.10.28 15:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

csomix 2018.10.25 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük.

erdosimi 2018.09.05 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

erdosjudit 2018.09.05 09:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

stikli08 2018.08.12 07:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! 600 :-)[Geoládák v2.2.4]

halaszkiraly 2018.08.10 19:32 - Egyéb
zöld kereszt
Kedves álomfogók, látom, hogy júniusban új jelszót kapott. Köszönjük szépen a gondoskodást!

Üdvözlettel: hk

banyóca 2018.07.27 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Merida901 2018.07.25 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Megtaláltam.

Caldera 2018.07.24 18:00 - Megtaláltam
Köszi

álomfogók 2018.06.16 19:00 - Egyéb
Nekem az eddigi jelszó is elegendő volt, de fentről szóltak, irgum-burgum, ez így nem lesz jó, ezért ki kellett egészítenem valamivel, amit remélhetőleg nem lesz olyan egyszerű netkesselni. Én megtettem, amit tőlem követelt a felsőbbség, és ezennel újra kereshetőre állítom a láda állapotát.

alucifer 2018.06.02 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 4.23
MEGTALÁLTUK
Köszönöm a rejtést!


halaszkiraly 2018.05.29 23:58 - Egyéb
Piros kereszt
Kedves álomfogók, a jelszó nem változott... tehát?
http://www.geocaching.hu/modcaches.geo

Email-t küldtem a rejtőnek.


Diós Bejgli 2018.05.28 23:32 - Megtaláltam
Köszönjük: B és Á

DFRi 2018.05.28 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.46
Megvagy láda :-)
Köszi a lehetőséget!!!
Mira&Feri [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

Picit gondolkodós..., az elején megijedtem a feladattól, viszont a képek nagyon leegyszerűsítik a dolgot...

Béla Király forrásBéla Király forrás
halaszkiraly 2018.05.25 07:05 - Egyéb
Piros kereszt Petrot81 tegnapi logja alapján a virtuális rejtés jelszava netkesselhető. A 2018.04.14-i egyesületi közgyűlés utáni moderátor/ládadoki/elnökségi találkozon meghozott döntés értelmében ennek a ládának a státuszát betegre állítottam.
Ha van rá lehetőséged, kérlek javítsd!
További tudnivalók a beteg ládákról.
Email-t küldtem a rejtőnek.
Email-t küldtem a rejtőnek.


petrot81 2018.05.24 15:15 - Nettaláltam
Nettalálat, szakadó esőben, Szegedről! :D

Itthon nézegettem a térképet, hogy a legközelebbi BP-i megbeszélés után merre menjek ládázni, mikor kíváncsiságból rákattintottam erre a ládára is. A leírást elolvasva beindult a vadászösztön és rögtön meglett az 1. pont, majd "szemre" a második. Innentől már gép elé ültem és a google segítségével belőttem, hogy ki lehet a középső pont és hol lehet a jelszó. A márványtábla szerencsére jó minőségű fotón fellelhető, innen pedig meglett a jelszó is.

Bár nem nagyon járok a márványtábla környékén, ha mégis arra visz az utam, feltétlenül felkeresem a helyet. Köszi, hogy "megmutattad" :)
[Geoládák v2.2.4]

Altrix 2018.05.19 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.82
Megtaláltam, szuper rejtvény volt, köszönöm a lehetőséget!

Aerokura 2018.05.04 11:23 - Megtaláltam
Bala dash, malanore!
Nagyszerű feladvány. Képeket nem néztem, magamtól akartam rájönni. Könnyen, akár csak térképet nézve is megoldható, de nagyon jó feladvány! Több ilyet! :)
[Geoládák v2.2.3]


Maxi613 2018.04.30 20:56 - Megtaláltam
köszi!

orszagoskek 2018.04.27 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! [Geoládák v2.2.3]

balazslaklia 2018.04.04 21:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést, nagyon jó délutáni elfoglaltság volt! [Geoládák v2.2.3]

Bigi 2018.04.02 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bigi! [Geoládák v2.2.3]

Brigus 2018.04.02 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

kitkat0123 2018.03.25 23:17 - Megtaláltam
Köszönöm, jópofa feladvány!

Ténia 2018.03.25 17:30 - Nettaláltam
Köszönöm!

5N 2018.03.11 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.02
Ha nem lenne az a kép,hogy ide kell a végén eljutni,akkor biztos nehezebb vagy érdekesebb lett volna,de így már régóta tudtam hol kell majd keresni,amit ma meg is tettem.

Bonbonetti 2018.03.04 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

mulder2197 2018.03.02 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

LH458 2018.02.25 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Nagyon jó rejtvény!
Köszönöm a lehetőséget.

Livi123 2018.02.04 18:20 - Megtaláltam
köszönöm.

bzz 2018.02.04 18:20 - Megtaláltam
Lehetne több ilyen rejtvény is (bár lehet, hogy külön kellene számolni ezeket). :)

Mikulás trágársága elüldözött 2018.02.01 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek -ha lesznek- majd otthonról, nem mobilnetről. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

W05-44 2018.02.01 09:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Jó kis rejtvény volt, nagyon tetszett! :)

worki 2018.01.21 00:00 - Nettaláltam
Nettaláltam, köszi.

Mirtt 2018.01.18 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2018.01.18 14:27 - Megtaláltam
Hurrá! Újabb láda a gyűjteménybe. 1 órás net kereséssel,és végül nettalálattal. De a végső pontot elmentettem a Google térképen, és egyszer meglátogatom. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.0]

Katulyakutatók 2018.01.13 11:35 - Megtaláltam
Már évekkel ezelőtt kitaláltam az utolsó pont helyét, most a jelszó is meglett.

troll 2018.01.05 22:18 - Nettaláltam
Köszönöm, remek rejtvény volt.

Szilvil 2018.01.03 21:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! [Geoládák v2.0.4]

dev86xr 2018.01.03 21:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.0.4]

fTyler 2018.01.03 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Kafa rejtvény! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Trom 2017.12.31 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ancsi&Imu 2017.12.13 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm!
Ancsi [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mizo6869 2017.12.12 21:12 - Megtaláltam
Megtaláltam

matyassyd 2017.12.05 20:28 - Megtaláltam
Köszi

matyassyd 2017.12.02 11:10 - Nettaláltam
Virtuálisan végig követtem a ládát, végül nettalálat lett belőle.

atkar 2017.11.22 08:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
A végére egyre kuszábbá vált a feladvány számomra. Az évszámos dologra a megfejtéstől függetlenül nem jöttem rá :(

bubu&vahur 2017.11.20 09:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést.

leah 2017.11.09 02:01 - Megtaláltam
eszmeletlen feladvany! bar lenne tobb ilyen is!

Adalbrecht 2017.11.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.16
.

nmárti 2017.10.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.38
Köszi a rejtést!

TrailHawk 2017.10.15 08:39 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

Artemix 2017.10.14 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mikszi 2017.09.30 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Kicsit bosszantott, hogy a bing kereső nem segített, csak a Google-é.

gab.szalontai 2017.09.30 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!

emiGrant 2017.09.11 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Hát az ilyen fejtörősdit általában nem szeretem, de ez jópofa volt és a párom is besegített egy kicsit. A kilátás az már alig látszik a 4-ik ponttól, annyira megnőttek a fák. A kútból hangosan csobogott a víz, még egy ilyen száraz kánikulai nyárban is. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-1
-2-3
költségosztósok 2017.09.10 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

VINAX 2017.09.05 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Első olvasásra sokkal bonyolultabbnak nézett ki a feladvány :-)

mayagabor 2017.08.24 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

atticus 2017.08.10 22:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Köszönöm!

Párduc50 2017.07.21 15:00 - Megtaláltam
OK

hg5vy 2017.07.13 10:00 - Megtaláltam
Nettaláltam egy kistörplésután

Ásványvadász 2017.07.10 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
A jelszó helyét még tavaly szeptemberben megfejtettük. Most végre eljutottunk a rejtekhez is.

RékaésAdrián 2017.07.10 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Szuper ötletes rejtés, köszönjük! :-)

10yei 2017.06.23 01:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.14
Webes találat, de szép fejtörő. Köszönöm! Ha arra járok, megnézem és kiiszom a kutat.

VaVi 2017.06.10 20:38 - Megtaláltam
köszi :)

tfmb 2017.06.10 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.74
Köszi a rejtést!

Pogánypeti 2017.05.19 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Nem volt egyszerű, de olyan nagyon nehéz sem... ;)
Köszi a lehetőséget!

nemesa 2017.05.11 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Az internet sajnos ezen a ládán is kifogott. Az egész művelet kevesebb mint 10 percet vett igénybe, a gép előtt ülve meglett minden. De tényleg szép hely, egyszer jártam arrafelé, csak sok a négykarikás, békejeles és négy részre osztott kör márkájú autók embernek nem nevezhető tulajdonosa, akik nagy mértékben rontják az összhangot.

A rejtésnek egy hatalmas 5* jár, mert ezt kitalálni nem lehetett semmi. Gondolom, egy csomó verziót kellett végigvenni, mire ez az eredmény született. Gratula hozzá!

breimanne 2017.04.30 17:00 - Megtaláltam
Hú ,ez jó kis fejtörő!KP65 segítségével sikerült!Köszönöm!

Szalay-team 2017.04.29 22:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
😊 nagyon ötletes! Köszi

pgyp 2017.04.25 12:40 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Jó kis feladvány volt, már korábban is szemeztem a ládával, de vidékiként esélyem sem volt, nem volt annyi ismeretem Budapestről, hogy kitaláljam a láda helyét. Ma már nem volt túl nehéz, egy kellemes sétával megszereztem a jelszót, majd a jó időre tekintettel hazasétáltam (3 km)

Roberto Kesser 2017.03.31 18:30 - Megtaláltam
Még 2012.09.05-én NETtaláltam.
Azóta már jártam a kezdőkoordinátán, mert egy riverride vizen úszó buszos városnézés közben megkértem a kapitányt/sofőrt, hogy haladjunk át a koordinátán is.
De a végpontra geoládázós indokkal csak most jutottam el végül..
S végre logolhatok MEGgtaláltamat!
Köszönöm a játékot!

ErdőCsöndje 2017.03.25 10:41 - Megtaláltam
A netről gyűjtöttem be az információkat, érdekes feladvány volt. Köszönöm!

segoy 2017.03.18 11:30 - Megtaláltam
!

somga 2017.03.05 00:00 - Megtaláltam
Köszönet!

redbird 2017.02.23 10:11 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pafnika 2017.02.02 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Vincenzo65 2017.01.16 10:04 - Megtaláltam
Becserkésztem. Ahova kell eljutni kép alapján elsőre egy másik hely jutott eszembe, de egy kicsit nagyobb figyelemmel rájöttem. Főképp a név volt a fontos, így a két majd azonos színű forrásház egy irányba billent. A jelszó leírásakor a rend éber őre is megérkezett és megnyugodott, hogy nem a falra ragasztani akarok, hanem a jelszót jegyzetelem.

denho 2017.01.09 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Nettaláltam. :) A 4. állomáson lévő kutat egyszer majd élőben meglátogatjuk, ha arrafelé járunk.

ésKata 2017.01.07 17:00 - Megtaláltam
Jó kis rejtély!

geocat&geodog❤ 2017.01.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Köszönjük a lehetőséget!

pötyimiki 2016.12.19 20:49 - Megtaláltam
Megvan! 2 óra megfeszített elméleti munkával telt és az emlékek behívásával, de kiokoskodtuk. Tetszett ez a fajta ládakeresés, a technika és az elme, na meg a hatalmas városismeret miatt!!! :) Köszönjük a rejtést!

Lali3XV 2016.12.18 15:00 - Megtaláltam
Meglett, köszönjük!

Danichem13 2016.12.18 15:00 - Megtaláltam
A megfejtést már egy ideje kitaláltam, de a vasárnapi túra után végre a jelszó is meg lett.

msi 2016.12.11 09:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Kissé nehezen, de megtaláltam a 4. állomást a neten. Valóban, a végállomás megérdemelne egy kihelyezett ládát, ami tartalmazná a jelszót.
Köszönet a rejtőnk.

Útban a cél feléSzép kilátás
Hármashatár-hegyA jelszót adó forrás
tapiapi 2016.11.02 22:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Huh.

Miamicryt 2016.09.24 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ivigeo 2016.09.19 13:10 - Megtaláltam
Anno (2003.03.15 este) még sétáltam át rajta, de csak futólag érintettem a két torony közötti látványt.
Köszönjük.

-dSz- 2016.09.11 19:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.08
Némi kutakodással a neten, de megvan. Az alapötlet jó, de a leírást többször át kellett olvasni a helyes értelmezés miatt.
Valóban kicsit emelne a dolog értékén a tényleges láda az utolsó állomáson, de ettől függetlenül a játéknak estére jó volt (a mai városligeti keresés sajnos elmaradt)

köszi a lehetőséget

-dSz-

Bubu_83 2016.09.08 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Megtaláltam, köszi.

Tibi1983 2016.09.02 19:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Lacipap 2016.08.28 08:28 - Megtaláltam
Eléggé nehezen értelmezhető leírás, de rejtvénynek tökéletes!
Köszönöm az elrejtőnek.

Katka991 2016.08.27 23:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Péter60 2016.08.22 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.38
Nem az én ízlésvilágom az ilyen láda, de elismerem a rejtő által befektetett szellemi energiát. Egy igazi láda a végpontnál azért lehetne.

Strombus 2016.08.22 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 4.38
Megvan! Helyszínen kezdve, interneten segítségével befejezve. Érdekes játék volt. A második állomás egyértelmű a helyszínről is és a nagyon sok szöveges segítségnek köszönhetően is. De a harmadik pontnál eléggé elakadtam, ott már egyáltalán nem bőkezű a rejtő. Vagy csak nem olvastam elég figyelmesen? A negyedik állomáson megérdemelnénk egy hagyományos ládát. Akkor már nem is lenne netkesselhető, hanem igazi geocaching lenne. Az egyedisége megmaradna, mégis illeszkedne a játékba.

A ponton hídról jó lenne, ha többet megtudhatnánk. Miért csinálták? Meddig állt? Két napig? Akkor akárki sétafikálhatott rajta?
A ládaoldal számomra kicsit nehezen követhető, jó lenne összefésülni, a régi rejtésre, új rejtésre vonatkozó részt jobban elkülöníteni, átfogalmazni.

SandorCsaba 2016.07.31 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

katijoko 2016.07.25 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm! Jó kis rejtvény volt!

pczinder 2016.07.23 16:31 - Megtaláltam
Szobából...
Köszönöm szépen, élveztem!

Szabó família 2016.07.16 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csúnya időben egy kis szórakozás a négy fal között :-)

ystray 2016.07.13 17:17 - Megtaláltam
megvan :)

kincs92 2016.06.29 22:04 - Megtaláltam
Az első pontot többször is felkerestük, azonban a rejtvény többi részénél valamit elronthattunk. Norbee97-nek köszönhetően szerencsére sikerült kitalálnunk a megfejtést.

Köszönjük a lehetőséget,
Kincső és Csabi

Cloudwalker 2016.06.29 22:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Már régóta szemezgettünk vele, aztán némi segítséggel Norbee97-től sikerült "megtalálnunk".

Köszönjük, érdekes rejtés. Ha lesz rá lehetőségünk fel is fogjuk keresni a helyet.

Kincső és Balear

Norbee97 2016.06.14 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.62
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A láda teljesen virtuálisan, neten keresztül lett meg. Amikor pár napja Pestre mentem, szemeztem a ládával, de nem jutottam semmire. Most itthon, gépről kitaláltam a gugli és egyéb oldalak segítségével. A képeket is a netről szedtem, de egyszer meglátogatom majd a helyszínt. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
422.

kép-2kép-3
kép-4kép-5
kép-6 
szlibud 2016.06.05 21:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Megvan, köszönöm! Izgalmas netes kutatás volt, szeretem az ilyen kihívásokat.

szsoutdoor 2016.05.20 21:36 - Nettaláltam
Az első pont mellett elhajózva hamar meglett a kettes pont. A harmadik pont ügyes tükrözéssel meglett. A térbeli-időbeli felezés kisebb problémát okozott, több történelmi személy neve is felmerült, több korból is. Több próbálkozás után végül a Duna parton ülve sikerült a legjobb internetes barátunk segítségével "megtalálni". Köszönjük ezt az ötletes rejtést!

monic1006 2016.05.20 21:36 - Nettaláltam
Nettaláltuk a Duna parton ülve, az egyes ponton BKK hajóval áthaladva, a többit kimatekozva.

nbokan 2016.05.12 00:00 - Megtaláltam
Kiokoskodtam, képek később...

Molli 2016.05.07 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Köszönöm a rejtést.

tabletta 2016.04.25 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam.

catNcat 2016.04.23 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
.

KP1965 2016.04.10 22:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Rábukkantam a leírásra és virtuálisan jártam végig a négy állomást.Nagyon élveztem, amíg eljutottam a megoldásig!

GYEZegzug 2016.03.14 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.93
Köszi szépen a lehetőséget.

gege68 2016.02.04 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vorilaci 2016.01.27 00:00 - Megtaláltam
Nekem ez tetszett :-)

Pikipiki 2016.01.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

gst76 2016.01.02 00:00 - Megtaláltam
A képek segítettek. Emlékeztem, hogy régebben már tekertem erre, így könynen kitaláltam a jelszót.
A láda tematikáját továbbra sem értem...

nmaria 2016.01.01 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

mangogyuri 2015.12.31 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.84
A rejtvény megfejtése és a cél felkeresése között sok idő telt el, de ez is meglett. Köszönjük!

ha2 2015.12.20 00:55 - Megtaláltam
Annak idején végigsétáltam az ideiglenes pontonhídon.
Ki kellett próbálni. Ki tudja mikor lesz olyan hideg,hogy híd nélkül is.
A végponton már sokszor jártam.

Évi&Zoli 2015.12.19 23:15 - Megtaláltam
...hát így is lehet ládázni! Köszönjük!

molka 2015.12.14 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Be kell valljam sokat törtem a fejem a megoldáson és még most sem egyértelmű minden elem, viszont a végpont így is kirajzolódott. Köszi!

Kiaribua 2015.12.11 16:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Turistaember 2015.12.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam. Köszi a lehetőséget!

Perico1986 2015.10.04 19:52 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

cherrybabe 2015.09.19 14:15 - Megtaláltam
Oke.

bubac 2015.09.14 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BRobi 2015.09.14 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönet a rejtésért. :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mortanius 2015.09.03 16:30 - Megtaláltam
Köszönet a lehetőségért!

mogyorócska 2015.07.31 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Megvan! Köszi!

sanzi89 2015.07.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Megtaláltam!

zolika87 2015.07.28 19:37 - Megtaláltam
Meglett :)

Hugi87 2015.07.25 13:00 - Megtaláltam
Egy jó kávé mellett megkerestük :)

sorx 2015.07.25 13:00 - Megtaláltam
Ok.

bfabry 2015.06.25 18:36 - Megtaláltam
Egyszer régen már nettaláltam, most a Hunyad-oromi láda után azért feltekertem ide is.

bimbee87 2015.04.18 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Köszönjük a rejtést! :)

Wilka74 2015.03.01 07:11 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

mozgo 2015.02.20 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.62
Megvan köszi! Ilyen "ládával" még nem is találkoztam. Kellett rajta agyalni. Mai negyedik virtuális ládám, és negyedik találatom is egyben. Ma logbookba nem is logoltam.
Na majd holnap! Köszi a rejtést.

Csirimojo 2015.02.20 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2015.02.20 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm Csirimojo! :)

Lencsimama 2015.01.02 20:32 - Megtaláltam
Köszi

medike75 2014.12.19 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm :)

ZoliQua 2014.12.16 20:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sogor36 2014.12.06 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megtaláltam. Köszi.a rejtést.

Hajnalék 2014.11.18 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Tetszett!

SilverG 2014.11.10 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltuk.

FCsili 2014.11.10 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltuk.

XII. András 2014.11.10 02:52 - Megtaláltam
Szellemes feladat volt, köszi! :-)

icarusdes 2014.10.15 23:21 - Megtaláltam
Kreatív rejtés - köszönöm a lehetőséget :)

stmester 2014.10.15 13:10 - Megtaláltam
a szerencsének sok szerepe volt benne, meg a helyismeretemnek

Micicila 2014.10.14 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam:)

whaides 2014.10.06 14:41 - Megtaláltam
Megvagy! Ügyes voltál Kati.

KataJani 2014.10.05 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
.

tothadam86 2014.10.01 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam -8)-

placi75 2014.08.01 21:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dorjan család 2014.08.01 00:00 - Megtaláltam
:)

Kertész család 2014.07.01 13:50 - Megtaláltam
Megfejtettük.Köszönjük a gondolkodtatást.

Garam.Bence 2014.06.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszi szépen!

Hey-ho 2014.06.07 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fixis 2014.06.06 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
A fogaskerekűtől sétáltam el a célig. Kellemes környék. A kút hangulatos.

pappcsalád 2014.06.03 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Telkess 2014.05.19 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

marsoka 2014.05.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megvan. Köszi.

gyetger 2014.04.08 21:35 - Megtaláltam
Megvan...

Goblin 2014.04.07 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

8Rita8 2014.04.07 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

Anga 2014.04.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltam, köszi! (netcache)

Keszibogár 2014.04.03 16:10 - Megtaláltam
Megvan.

Emese&Dezső 2014.03.29 20:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk (nettaláltuk).

ShellGuards 2014.03.26 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

Cool 2014.03.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
A súlyozott átlag az igazából sima átlag.
Köszi a rejtést!

jager250372 2014.03.02 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Az "időbeli súlypont" rendesen kifogott rajtam, de aztán valahogy csak sikerült eljutni a megoldásig. Nem volt egyszerű, de jót szórakoztam :-)

Rézangyal77 2014.02.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Köszi, megvan! Sokat segít, ha az ember túrakönyveket olvasgat és emlékszik, hogy már látta valahol a képet...:) Pláne, ha még el is menne és nem netkesselne... :D

Ekarp 2014.02.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Nagyon élveztem a feladvány megoldását. Igazából már majd' egy éve nettaláltam a jelszót, de ma azért megnéztük valóságban is a kutat. Köszönöm a rejtést!

mszilvia 2014.02.08 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi.

morph 2014.02.05 15:38 - Megtaláltam
János-hegyi séta közben meglátogattam a végpontot, mert jobb, mint a netcache! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fadam23 2014.01.24 14:00 - Megtaláltam
Köszönet.

anettx 2014.01.19 09:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

zsolty23 2014.01.18 14:24 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

zsuzsi es sanyi 2013.12.18 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.64
Köszönjük a rejtést!

dendeocse 2013.12.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megvan.

hinia lux 2013.11.29 17:53 - Megtaláltam
Tetszett ez az egyedi virtuális multi. Budapesten jártunk a környéken, igaz végül nettalálat lett. :)

Budavári PalotaEsti fények
MillenárisArt Market
Mirabelle 2013.11.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Nekem ez tetszett, köszi!

Murmogoek 2013.11.01 20:53 - Megtaláltam

Köszönjük a "rejtést"! :)Laltan 2013.10.27 13:52 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

brekeke 2013.10.26 06:45 - Megtaláltam
ok

Atalati 2013.10.24 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Köszönöm.

Lencsybaba 2013.10.23 00:00 - Megtaláltam
Ez tetszett mégha kb. másfél perc is volt a megfejtés :)

bodza73 2013.10.15 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Először semmit nem értettem, aztán a kommentek vezettek rá, hogy keressem a neten. Később elmegyek a helyszínre is. Köszönöm, nagyon élveztem.

qtatom 2013.10.14 23:30 - Megtaláltam
Streetview & somate :)

Somate 2013.10.14 23:20 - Megtaláltam
Megvan :D

somga 2013.10.07 17:05 - Nettaláltam
Gondolkodós és keresős feladat,szeretem az ilyet. Köszönöm!

Access Denied 2013.10.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
egyebek később...

Kittiferi7050 2013.09.17 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Meglett!

Lordenfolc 2013.09.15 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Jó volt!

Gábor75 2013.09.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Első olvasásra nehéznek tűnt, de aztán könnyű találat lett. Tetszett! :)

rajp 2013.09.01 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Nagyon jó volt, köszönjük! Szeretjük a "gondolkodós ládákat"!

Lerson 2013.08.26 01:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Jó kis agytorna! Azért a helyismeret is segített. ;)

kiskutyus 2013.08.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Ötletes! Köszi!

Andrys 2013.08.15 01:09 - Megtaláltam
:-)

bence máté 2013.08.04 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
200

h.krisz 2013.08.03 13:31 - Megtaláltam
megvan

Pajzsika 2013.07.09 21:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.85
Hehe, meglett :)
Köszi

Dióskanyar 2013.06.24 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.99
Abszolválva. Köszi.

Sir Pajszer 2013.05.14 22:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.18
Köszi!

siemens 2013.05.11 14:35 - Megtaláltam
Hanyag eleganciával behajtottam a behajtani tilos táblánál, és megálltam a kútnál. Ki se szálltunk, már jöttek is a TEK emberei......... Köszönjük.

RobiGergo 2013.05.06 20:25 - Megtaláltam
Alcala76 jóvoltából. Köszi szépen!

alcala76 2013.05.06 20:25 - Megtaláltam
Internet segítségével, de megvan a hétvégi kirándulás célpontja. :)

laubi 2013.04.29 19:11 - Megtaláltam
Szeretem az ilyen rejtvényeket, köszönöm!

geoMókus 2013.04.28 15:42 - Megtaláltam
Megvan! Köszi! :)

pejuci 2013.04.21 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
A neten kutakodással hamar meglett. Köszi a rejtvényt!

NagymesterG 2013.04.18 23:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Egy kis keresgéléssel... a gép elől.
Biztosan meglátogatom a "végállomást".
Köszönöm szépen a rejtést!

keleven 2013.04.12 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltuk.

kópé1993 2013.04.07 19:29 - Megtaláltam
Itthon megfejtettük! Köszi a rejtvényt!

brunnyer 2013.04.05 00:00 - Megtaláltam
köszönjük!

soka9001 2013.04.02 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Megtaláltam, habár nem szeretem az összerendezgetős, kitalálós ládikókat.

lakkanto 2013.03.30 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Szép volt a kilátás, trükkös rejtés.

gggg 2013.03.14 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam

Pimpi69 2013.02.18 11:40 - Megtaláltam
Köszönöm.

emmerwald 2013.02.16 22:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Köszönöm!

bgpeter 2013.02.16 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Köszönöm a fejtörőt!

csehipest 2013.02.16 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.20
Köszi

Kis-Molnár 2013.02.13 16:30 - Megtaláltam
Köszönjük.

cseta 2013.01.12 12:29 - Megtaláltam
THX!

Mini 2012.12.24 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.61
Fejtörő feladat, netkeresés... bár nem szeretem, de ez se legyen fekete

Lili.th 2012.12.11 00:00 - Megtaláltam
BKV hajóval simán kereszteztük. :)

Szamoska 2012.12.01 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Nagyon jó kis fejtörő, jó rejtés!

anyóca 57 2012.12.01 08:08 - Megtaláltam
Bocs a pontatlanságért, ez nettalálat volt, de hamarosan élőben is megnézem. Tetszett a feladvány. Köszi.

kétbakancsos 2012.11.13 23:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Éjszakai netkesseléssel, holnap majd megnézzük

Somoskoi 2012.11.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Köszönjük a rejtést!

Szpal 2012.11.03 11:20 - Nettaláltam
A helyszíneket ismertem. Jó volt a tükrözős feladvány, szépen kiszámoltam a koordinátákat. (Saccolással jóval távolabb keresgéltem volna.) Elsőre nem volt világos, hogy a kút névadója hogyan lehet a 2. és 3. állomás névadóinak "időbeli súlypontja", de aztán leesett. Egyértelműbb lenne a kút elnevezőjére hivatkozni a végpontnál.

Jahno 2012.10.28 22:40 - Nettaláltam
Elvileg neten kerestük végig, jó kis mókásra sikeredett. Napokban megnézzük élőben is, kell +1 fotó valamiről az archívumba és közel is van.

elek.szabolcs 2012.10.15 00:00 - Nettaláltam
megvan

Motkány 2012.10.13 17:10 - Megtaláltam
:)

Vityka76 2012.10.13 17:10 - Megtaláltam
:)

gobra 2012.10.12 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Bellu&Yankele 2012.10.01 21:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
:)

scamel 2012.09.17 18:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
scamel

GGABI 2012.09.13 22:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Köszi a rejtést.

ndavid42 2012.09.10 10:08 - Megtaláltam
[:478:]
Megvan!

WalterBrothers 2012.09.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Köszönjük! Walter Brothers ;)

orangebrotherz 2012.09.08 00:00 - Megtaláltam
OK!

Roberto Kesser 2012.09.05 11:30 - Nettaláltam
ajnos anno a pontonhídon nem mentem keresztül (de azóta Riverride-os úszóbusszal jártam a kezdőkoordinátán! itt is köszi a sofőr/kapitány-nak!), pedig tervbe volt véve...... ,de a végponthoz valószínűleg el kirándulunk gyermekeimmel....
most csak így helyismerettel, történelmi lexikonnal, és teljesítménytúrás emlékekkel következtettem ki :)
köszönöm a rejtést!

Nicky&Ati 2012.09.02 17:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Könnyű volt megfejteni hol lehet a láda. :D Nicky&Ati

10yei 2012.08.22 11:30 - Nettaláltam
Köszi az agytornát!

geooszi 2012.08.12 00:00 - Megtaláltam
Neten már korábban megtaláltam, de csakazért sem jegyeztem be, amíg el nem jutottam a helyszínre! :)

Rea 2012.08.10 00:00 - Megtaláltam
Megvan a 100. láda :) Tökéletes véghelyszín volt ennek megünnepléséhez. A feljutás egy kicsit fárasztó volt :)

Ziharfúó 2012.07.31 14:00 - Nettaláltam
Megtaláltam!
Igaz, hogy fotelből, de így is élvezetes volt.
Köszönöm a lehetőséget!

vittorio 2012.07.17 16:22 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Jojanya 2012.07.12 00:00 - Megtaláltam
ok

szuperpocok 2012.07.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.85
meglett.

SziszoZozo 2012.07.10 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
2012.05.31.-én a következőket írtuk: Rövid agymunkával és a google segítségével nettaláltuk, de ha arra járunk, ígérjük megnézzük. Köszönjük a matematikával megspékelt agytornát.
Jelentjük felkerestük a helyet, így már valóban megtaláltuk. Köszi a rejtést.

viad 2012.07.07 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük :)

AHankóBanda 2012.06.21 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.99
Lecsaptunk és megtaláltuk :-)

Gabro 2012.06.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
:-)

MirP 2012.06.18 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.18
Internet segítségével megvan! :)
A végpont nekem nagyon ismerős, lehetséges hogy valamikor már jártam erre valamilyen túrám alkalmával, de az is lehet, hogy nem. Mindenesetre biztosan ellátogatok egyszer ide.
Köszönöm a rejtést, egy élmény volt így is felkutatni. :)

mendi_es_zoli 2012.06.17 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, a netes információk sokat segítettek. Köszönjük a rejtést!

joco12589 2012.06.16 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszi a rejtést. :) Az elején kis fejtőrést okozott a feladvány de végül rájöttem és megtaláltam a kutat. Egy jó kis sétával levadászva.

ERNO 2012.06.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Kb. két éve olvastam először ezt a feladványt. Ma sikerült megvilágosodnom! Tuti, hogy elmegyek a kúthoz!

gusty 2012.06.08 13:30 - Megtaláltam
OK.

police107 2012.06.05 13:30 - Megtaláltam
jó szuszogtatós volt.

SziszoZozo 2012.05.31 21:40 - Nettaláltam
Rövid agymunkával és a google segítségével nettaláltuk, de ha arra járunk, ígérjük megnézzük. Köszönjük a matematikával megspékelt agytornát.

pendragonhu 2012.05.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
netcache

EdeZ 2012.05.28 17:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! EdeZ

joe2000 2012.05.12 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

MiMintTeam 2012.05.10 19:30 - Megtaláltam
Megvan.
20 éve már jártam erre.

babi99 2012.05.08 20:48 - Megtaláltam
Köszi!

Angyal család 2012.05.06 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Nagggyon jó volt, nem is tudtuk ezt e kútról! Köszi!

Taki- 2012.04.23 18:30 - Megtaláltam
Séta, aztán google, aztán séta...
Köszi!

salty 2012.04.23 10:05 - Megtaláltam
Megvan! :) Megizzasztott az emelkedő, de tényleg szép a kilátás a kúttól. Kár hogy csak kis részét lehet megcsodálni a panorámának. :)

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2012.04.16 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.76
Tudtam, hogy van a kútház, a jelszó is netkesselhető, de azért nosztalgiából elgyalogoltam. Nem bántam meg, még a nap is kisütött, festőien szép volt a Repos-villa tornya! :-)

/Quatermain/

fmark 2012.04.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Autóval mentünk és beálltunk a forrás épület elé. Jött a rendőr, mert nem szabad ott parkolni.

zakos153 2012.04.08 17:59 - Nettaláltam
Rájöttem... :)

erdélyiek11 2012.04.08 15:20 - Megtaláltam
Meglett köszönjük.

SzabEdAn 2012.04.08 15:20 - Megtaláltam
Meglett köszönjük.

softguner 2012.03.22 21:45 - Nettaláltam
Köszi. A jó kis feladvány. Én igazából Az utolsó képen látható ORFK toronyból következtettem a helyre. És a Google a "jó barátom". Bár nehéz volt megfelelő képet találnom, és azon is nehezen látható volt a jelszót kiadó elválasztott szavak mozaikja.

klaci 2012.03.18 21:10 - Nettaláltam
Nettaláltam. :)
Ma nézegettem a Margit-szigetnél lévő ládákat, és nem értettem, hogyan lehet a Duna közepén láda. Mobilról nem fértem hozzá, így most este kerestem rá. Azonnal beindult a fantáziám, nekiálltam neten kinyomozni a feladványt. Kisakkoztam. :)

eperdzsem 2012.03.07 13:32 - Nettaláltam
Netcache!
Régóta ott volt a Duna közepén ez a láda, többször nézegettem is, de nekem nagyon bonyolultnak tűnt. Sokáig nem is értettem, hogy akkor most mit is kell keresni, hány pont van? Virtuális, igazi, netcache?
Aztán ma alaposabban beleástam magam, de még mindig nem vágtam, hogy miről van szó. Így aztán egy reverse nettalálás lett. A végpont és a jelszó tudatában jártam végig visszafelé a pontokat, és így már kezdett összeállni a kép. Olyan volt, mint általános iskolában a bűvös doboz, ahol tudtad, hogy mi megy be és mi jön ki, de neked kellett megtalálni, hogy mit is művel a számokkal.
Így utólag nagyon ötletesnek és főleg szemfülesnek találom ezt a ládát. Valódi megtalálásra egyenlőre nem látok esélyt, de már legalább tudom, hogy hol van és hogy is kell eljutni oda.
Segítségemre mindössze a gugli föld és egy számomra kedves weboldal volt. Az előbbi, már-már ijesztő módon tud segíteni az ilyen extrém feladatokban is.
Amúgy ha jól utánagondolok kétszer is voltam már a Duna közepén száraz lábbal, GCSZEI és GCXC01 ládák kapcsán.
Köszönöm a "rejtést"!

Szent Anna templom 
Cerberus 2012.03.04 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
Megtaláltuk! A helyszínt már tavaly kiderítettük, sőt még a jelszót is rövid internetes kereséssel kitaláltuk, a helyszínre azonban csak most jutottunk el, így most logoljuk a találatot. Érdekes feladvány volt. Köszönjük a rejtést.

 
szollosi73 2012.02.13 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Megtaláltuk!
Nem nettaláltam ;)
A helyet már régen sikerült kideríteni, sőt a jelszót is, de addig nem jelentettük be, míg ténylegesen nem járunk a helyszínen. Most végre megtörtént. A kútnál parkoltunk, de 3-4 fénykép elkészítése után már ott is volt a TEK embere és nagyon kulturáltan megkért, hogy itt ne parkoljunk, mert tilos, így tovább is álltunk.
Köszönet!
Szilvi+János

Marpad 2012.01.30 13:10 - Megtaláltam
Érdekes feladvány volt, főleg menet közben gyalogszerrel megfejteni, internet nélkül.

Petyabá 2012.01.29 11:45 - Megtaláltam
Ok.

csbagi 2012.01.28 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Egész napos túra a budai hegyekben Istvánnal, 8 ládával. Ez volt az utolsó, már hazafelé jövet.
Én nagyon szeretem az ilyen rejtvényes (bár nem volt túl nehéz) ládákat, köszönöm!

 
Cseber 2012.01.28 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
MEGTALÁLTAM ÁGIVAL!

b_pisti_62 2012.01.27 21:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.55
:-)

picinyuszi64 2012.01.27 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam

FILA71 és Dávid 2012.01.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Köszönjük, nagyon jó!!!!
A pulikat is elviszem egyszer...

Cicapapa51 2012.01.22 20:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Köszönöm a rejtést.
Jó kis fejtörő volt, támaszkodni kellet némi térképészeti ismeretre is.

Fent a kútnál többször is jártam.
Cicapapa51

Schmauder Tamás 2012.01.07 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.27
OK

Áron csapata 2012.01.07 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.84
Jó kis virtuális fejtörő....:)

plecs 2011.12.28 18:55 - Megtaláltam
:-)

BubaGC 2011.12.28 18:55 - Megtaláltam
Ravasz... De mi is azok vagyunk :-)

szucsvik 2011.12.14 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nettaláltam. Jó kis fejtörő volt, munkakerülésnek pont megfelelő... :) Szoktam a 4. pont felé járni, így majd személyesen is felkeresem a helyet. Köszönöm.

mazsola069 2011.12.05 09:20 - Megtaláltam
MÖGVAN @@@

clip 2011.12.03 22:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Virtuális láda, virtuális találat :)

tomkess 2011.12.02 18:02 - Megtaláltam
Megvan, virtuális utazás közben levadászva.

mcfreeze 2011.11.29 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

lasipeti 2011.11.29 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.60
400.
:-)
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

hanola 2011.11.25 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Egyelőre csak nettaláltam a meleg szobából. Jó kis rejtés. 1-2 órát igénybe vett a fejtörő, mert a 3. pontnál bizonytalan voltam az eredményben. Aztán a logokat és képeket bogarászva egyszer csak megvilágosodtam... Köszi a rejtést!

DenkeT 2011.11.19 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.53
szombati geoládázás spontán áldozata:)

becko 2011.11.10 00:00 - Megtaláltam
megvan

Csg12 2011.11.03 14:40 - Megtaláltam
Gyönyörű őszi időben kellemes sétával. Egy hang súgta meg, hogy hol keresgéljek! Nagyon érdekes, köszi az élményt!

zsbenko 2011.11.03 00:00 - Nettaláltam
Jó feladvány volt, köszönöm:)

walky 2011.11.02 14:51 - Megtaláltam
érdekes rejtés, köszi:)

Ildióbuda 2011.10.29 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Köszönjük a rejtést!

bazinga team 2011.10.27 10:55 - Megtaláltam
megvan, egyenlore csak virtualisan, de ha kitart a joido a hosszu hetvegere, akkor szemelyesen is. köszönöm a lehetőséget. gergo [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

GeoGefi 2011.10.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

geolaci 2011.10.21 16:35 - Megtaláltam
a tegnapi fiaskó után megvan!

futureal 2011.10.19 10:37 - Nettaláltam
Most csak nettaláltam, bár szívesebben lennék kint, mint a gép előtt. Majd ha lesz rá lehetőségem, akkor felkeresem a helyet. Köszi!

a-beatrix 2011.10.18 09:50 - Megtaláltam
Élveztem, köszönöm!

Pala.G 2011.10.17 19:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Köszönjük a játékot!

Tetszett a célhoz vezető kis fejtörőjáték, bár nem volt egyszerű.

Üdv
Detti & Gábor

Tuulikki 2011.10.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
A rendőr közölte velem, hogy a keresett hely magánterületen van... De azért engedélyezte, hogy körülnézzek.

Sunboy 2011.10.09 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.57
Szóval hol is kezdjem :) Régóta furdalt a dolog, de most végre rászántam magamat :) A az első két pont gyerekjáték, de a harmadikhoz nem volt szektánsom :) De a fénykép /mára nem teljesen úgy néz ki a panoráma/ sokat segített :) Közben begyűjtöttem egy víztornyos mikrót is, és onnan az android térképtervező egy női nevű úton vezetett végig, ahol a végére 0, azaz nulla centi volt a járhatóság :) A megközelítést mindenféleképpen fentről ajánlom ( kb 15 perc séta egy busztól ), és a kút útján lefelé haladva szintén egy megállóba jutunk, ahonnan egy másik busz vasárnap este is 15 percenként jár :)

joco64 2011.10.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.25
Köszönöm.

tuprigyi 2011.09.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Kellemes fejtörő volt, kb egy-két éve néha rámjön hogy meg kellene oldani.

Szöszke15 2011.09.20 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Megvan!

tmolli 2011.09.20 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Köszönöm!

pisznice 2011.09.16 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megvagy!!!

nzsolt 2011.09.13 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.60
Jó kis elgondolkodtató feladat volt. Köszönöm!

mielikki 2011.09.09 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megvan :) Még márciusban nettaláltam ezt a ládát, de nem volt képem igazi megtalálásként regisztrálni - ma elmentünk oda, szép a környék :) Utána megkerestünk még egy közeli ládát.

Garfield13 2011.09.09 07:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.08
Korai ládázás...:)

-Mike- 2011.08.26 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Az egyik legközelebbi láda a munkahelyemhez, de mindig halogattam, mert nehéznek tünt. Most már ez is megvan! Érdekes feladvány!
Egyébként sokszor jártam egy ugyanilyen hidon, amit a Száván működtettünk Horvátországban 1996-ban, a balkáni háború után.
Köszi a rejtést!

SzaboI 2011.08.20 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést!

Hunreal 2011.08.10 22:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Meg van! :)

erdojaro_001 2011.08.10 00:00 - Megtaláltam
+találtam.

wheelmary 2011.08.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Először a lányával próbálkoztunk, de hozzá sem kút, sem vízvezeték nem kötődött. Azután meglett! Köszönjük a történelemórát!

Hungerwood 2011.08.06 00:00 - Megtaláltam
nagyon ötletes! :) köszönjük!

Égenjáró 2011.08.01 17:30 - Nettaláltam
5letes "láda", gratulálok érte!
Egyelőre csak nettaláltam, de mindenképpen felkeresem személyesen is a helyet! :)

Nocsak 2011.08.01 00:00 - Megtaláltam
:)

Stn72 2011.07.29 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
+van!

dgabi 2011.07.23 22:13 - Nettaláltam
.

rozsabogar 2011.07.22 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk

Pomisa 2011.07.13 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.86
Köszönjük a rejtést.

GAZ69 2011.07.12 21:28 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.00 súly: 3.22
Neten

air 2011.06.16 08:07 - Megtaláltam
10 perc gugli, és megtaláltam. Ha Pesten járok fel is keresem.
Köszi.

P306 2011.06.15 23:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Ötletes, elgondolkodtató volt.

Mastrius 2011.06.13 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük

Puzzle Apartman Gyula 2011.06.12 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.87
Éjszakai fotózásra menet kerestük fel. Köszönjük!

Fürkészek 2011.06.08 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.28
Többször jártunk már ennél a kútnál különböző túramozgalmak végett. Soha nem tartottuk egy nagy durranásnak. Annak idején a pontomon mi is jártunk, egy ilyen lehetőséget nem volt szabad kihagyni. Köszönjük a "rejtést"!

barathg 2011.06.07 21:52 - Megtaláltam
becs szó fel fogom keresni

vighv 2011.06.02 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.83
Ahogy 03.11-én megígértem, ha erre járok, megkeresem a kutat. Az akkori nettalálat után most valóban sikerült rálelni a "ládára". (Bár a logokat olvasva úgy látom, a legtöbb kesser magasról tesz rá és simán behúzza "megtaláltnak" egy asztal mellett ülve is...)
Sajnos nem volt elég időm alaposabban szétnézni a környéken, de pár kanyarral lentebb, egy kis parkban, van egy másik hasonló kút is, érdemes ott is megállni.
Autóval érkezőknek: Közvetlenül a kút előtt tilos parkolni.
Köszi a rejtést!

A kútBuda első városi vízműve
szabbr 2011.05.24 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Ez egy jó kis fejtörő volt, kb. félórába tellett, de megérte.
A Google iszonyat nagy segítség volt :)

Köszönöm a rejtést!

Delfin1990 2011.05.23 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Hát jó pár órát sikerült rajta agyalni :) Meg is nézem pár nap múlva :)
Köszi a rejtést!

nymhun 2011.05.22 13:45 - Megtaláltam
Legközelebb élőben. :)

Isfer 2011.05.21 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltuk

 
Liberty 2011.05.21 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
5/4. Ládatúra Budán.

Különleges multi, különleges feladványokkal. Gyros is velünk tartott. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

XII. kerület címere
SünVeedee 2011.05.18 20:20 - Megtaláltam
Megvagy!!! :o))

család09 2011.05.18 08:00 - Megtaláltam
Érdekes keresgélés volt. Köszi!

znasz 2011.05.17 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Nem volt könnyű rájönni a rejtvényre. Köszönet érte.

Dóri és a macska 2011.05.15 09:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Evetke 2011.05.15 09:00 - Megtaláltam
Volt vele fejtörés...

cKthebest 2011.05.14 18:43 - Megtaláltam
Köszi, sokat gondolkodtunk:)

MFJ 2011.04.30 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszönöm.

Aleph & Rita 2011.04.30 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Gyalogosan még itt sem jártunk, csak autóval, úgy hogy észre sem vettük. Úgyhogy köszönjük a bemutatást!

picuresnagyur 2011.04.26 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.20
nagyon érdekes ez a múltba tekintő kút :) köszi

Biobori 2011.04.18 23:35 - Megtaláltam
Netes keresés volt, a korábbi logokból kiindulva. Haszna annyi, hogy kezdő ládászként megtudtam mi az a POI. De mindenképp szeretném felkeresni a kutat.

Hektor 2011.04.13 00:00 - Megtaláltam
köszi!

tekan 2011.04.12 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszi a rejtvényt... :)

Keti 2011.04.09 12:02 - Megtaláltam
Itthonról, a gép előtt 2 perces kutatással találat:-)
A kút egyébként az egyik magyar turista magazin korábbi számában is szerepelt.

Piroska18 2011.04.09 10:41 - Megtaláltam
Túl viharos az idő, ezért ma csak ilyen ládára futotta. De egyszer becserkésszük igazából is.

norbimoncsi 2011.04.03 21:00 - Megtaláltam
Megvan! Igaz, még csak a neten, de már jó ideje "kutatjuk" a kutat. :-)

Most hogy megvan, biztos hogy meg fogjuk keresni "élőben" is.

Köszi az agytornát!!!

STB 2011.03.22 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Köszi! :)

pufo 2011.03.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 2 átlag: 3.67 súly: 2.00
Fejtoros, de megtalaltuk.

Leonnatos 2011.03.20 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.62
köszi :)

feel2006 2011.03.19 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.33
Ok

sziszko 2011.03.19 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.25
Köszi, ez is megvan

Joanne 2011.03.19 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
2011. március 19: internetes találat
2011. július 24: a helyszínen.
Köszönjük a kis történelemórát, és amit ezzel tanultunk.

Zs&E

vighv 2011.03.11 11:35 - Nettaláltam
Ládázás 4 fal között... Átolvastam a leírást, elkezdtem megoldani a rejtvényt és még a 4. pontot is sikerült nettalálni, a jelszóval együtt.
Pár napja voltam a GCKPRK ládánál, de ha legközelebb a környéken járok, ezt is begyűjtöm valóságos találatként.
(Értékelés majd akkor, de addig is köszönöm a rejtést, még így is szórakoztató volt!)

A fotó is nettalálat 
mielikki 2011.03.06 12:20 - Nettaláltam
Sajnos csak netről, de megvan :) Tetszett a rejtvény!

Gyeta 2011.03.05 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.44
Végre sikerült, kis szerencsével. Nagy jövés-menés volt a közeli szigorúan védett objektunban, így pár percet várnunk is kellett, mire a poszt intett, hogy most már odamehetünk a kúthoz, kedvünkre böngészhetjük a márványtáblát.
Köszönet a rejtőnek, hogy megmutatta.

 
Ancs 2011.02.28 19:24 - Egyéb
Azt gondoltam, nem olvasható a felirat, de ezek szerint....
Elnézést, a képet levettem.

AV Team 2011.02.27 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.62
Heliodossal egyutt, jot setaltunk a kornyeken.

remiorsi 2011.02.20 00:00 - Megtaláltam
Ancs 2. feltöltött képével sikeresen lelőtte a feladvány végét... Innentől kezdve nem volt nehéz megfejteni. A rejtő miért nem kéri, hogy szedje le?
A feladvány jó, a leírás túlbonyolított, kevésbé átlátható.

nida 2011.02.13 13:30 - Megtaláltam
köszi, jó játék volt megfejteni!

jana.hu 2011.02.06 19:00 - Megtaláltam
Sajnos ez nekem valahogy nem jött össze megfejteni, a képek alapján megvolt a végcél, köszönöm :)
Ez volt a 400. ládám :D

Ancs 2011.02.06 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Nettalálás után az alkalmas pillanatot vártam, hogy megtalálást logolhassak.

 
ludens 2011.02.01 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Jó kis feladat volt (sokkal nehezebb, mint a Duna közepén megállni), nekem nagyon tetszett.
A tömegközlekedés sokkal gyérebb, mint a másik oldalon.

 
aszuhi 2011.01.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.46
Hideg volt.

kakukk47 2011.01.29 00:00 - Megtaláltam
Tetszett a feladvány nagyon, köszönet érte. A maihoz hasonló verőfényes napon jártam arra, de úgy gondoltam, hogy a régi, rosszul olvasható táblán kell keresni a jelszót. Fényképrendezgetéskor jöttem rá, hogy a másik tábláról van szó, én voltam figyelmetlen.

KatiZsolti 2011.01.26 19:00 - Megtaláltam
Megvan, ez érdekes volt!

lasagne 2011.01.25 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
Van egy kis helyismeretünk a környéken, a korábbi logokból és fényképekből felismertük a környéket. Sajnos kicsit elbizakodottak voltunk, ezért kellett még egy kört menni míg meg lett a kút (kilátásból adódott). Köszönjük!

wildpig 2011.01.16 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Netkess - sajnos a eredetihez nem volt szerencsénk.

mato 2011.01.16 16:15 - Megtaláltam
Megfejtve.

Kellett neki majdnem egy óra...

Kezdetben nem akart menni a dolog, térképeztem, gugliztam, vakaróztam, csapkodtam, káromkodtam, de aztán egyszer csak megvilágosodtam, hogy rossz nyomon vagyok (korban stimmelt, csak nem a megfelelő névadót választottam)! Onnantól már ment simán.

Érdekes feladvány volt, tetszett! (főleg miután meglett a megoldás) :)

Köszi a rejtést!

bemasoft 2011.01.16 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
+

Hegymeg 2011.01.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Már valamikor tavaly nyáron megfejtettem, hogy hol és mi a cél, és mivel nem akartam nettalálni, már csak egy alkalmat kellett keresni a felkeresésére.
Most kapóra jött, hogy a Téli Gyermekvasút túra miatt a környéken jártunk Krisztiánnal és Marcival.
Remek feladvány volt, köszönöm!
Gyuri

Mabba 2011.01.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.85
:-)

 
atipapa 2011.01.10 08:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Köszi

LionDaddy 2011.01.05 21:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Már régebben is törtem a fejem ez a feladványon, mert nagyon tetszett, de sosem volt hozzá elég időm ( meg türelmem ) megfejteni. Ma este aztán összeszedtem magam és a gép előtt meg lett.
Korábban már többször jártam is a ... ... úton, akkor még azt sem tudtam mi fán terem a GC.

Köszi a rejtést !

t.Laco 2011.01.04 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Nettaláltam! Tetszett ez a trükközés a pontokkal. Köszi

EvaM 2011.01.04 17:13 - Megtaláltam
Tutira el fogok ide menni, de ma olyan jól esett meló helyett egy kicsit rejtvényezni. Nagyon tetszett. Köszi!

zramzam 2011.01.01 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
BUÉK! Köszönet a remek multiért.

fattila 2011.01.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.48
Megoldva.

Ancs 2010.12.19 17:15 - Nettaláltam
Fogcsikorgató hidegben a kanapéról. Az említett hídon annó én is átsétáltam... Köszi

EmesESE 2010.12.09 22:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Megtaláltam.
Jó kis rejtvény volt,
Köszönet a rejtőnek.

alfabootis 2010.11.25 12:00 - Megtaláltam
Kép alapján tudtam hova kell menni...:-) Köszi a rejtést! :-)

K-Isti 2010.11.19 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
OK.

Tamás&Angi 2010.11.15 12:40 - Nettaláltam
Sikeresen megtaláltuk egy kis szörfölés után. Köszönjük a rejtést.

pideryus 2010.11.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Megvan :)

Zugi 2010.11.13 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Csak úgy itt szombat délben nézegettem az oldalt a napokbeli találataimmal kapcsolatosan és tervezgettem az esetleges újabb célpontokat. Ekkor kattintottam véletlenül erre a ládára is, aminek egyből nekifogtam, így egy könnyű 20-30 perces csavargás volt a neten. Kimozdulás nélkül, itthonról székből megtaláltam, noha nem ismertem a helyet.
A 2003-as pontonhídon egyébként magam is átsétáltam és a célpontot is meg fogom nézni ha a közelben járok!

pliptai 2010.11.09 10:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Köszönet a rejtésért!

luviktor 2010.11.07 21:30 - Megtaláltam
Geocachinggel való ismerkedésem majdhogynem ezzel a ládával indult. Az első az Olimpiai park volt, rögtön utána mentem rá erre a ládára. Mivel szeretem a rejtvényeket, így nekem nagyon tetszett az egész elképzelés, így 200 megtalálás felett is azt mondhatom, hogy különlegessége révén benne van a legjobbak között számomra.

Az első kutatáskor még csak Nettaláltamot logolhattunk, de már nagyon mozgatott minket Julival, hogy kiszürkítsük a Duna közepét is, ezért tegnap este, Győrből felfelé tettünk egy kis kitérőt. Ha nem is elsőre, de azért megtaláltuk az objektumot. :)) Köszönet a rejtésért, remélem lesz még ilyesmi.

szadi&agi 2010.11.07 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.65
Kösz a rejtést!

szjuli 2010.11.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
2008 nyarán, első ládáim egyike volt. De akkor a jelszó csak neten lett meg, a helyszínen nem jártunk. De azóta szúrta a szemünket a fekete pötty a térképen, így ma egy másik ládához tartva megnéztük magunknak a helyet, hogy most már rendes megtalálásnak jelenthessük be.

Egyébként anno nagyon tetszett a rejtvény, jó volt törni a fejünket.

koszta 2010.11.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Nagyon tetszik.

hitamas 2010.11.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.68
:)

minimal 2010.10.30 19:00 - Megtaláltam
jó kis fejtörő volt, köszi!

mngc 2010.10.20 17:34 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, a kutat élőben felkerestem.

Ashmelia 2010.10.02 11:33 - Nettaláltam
.

fejvadász 2010.09.30 00:00 - Megtaláltam
megvan köszi

szirom 2010.09.25 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
maga a tábla pillanatokon belül meglett, majd lazán elvetettük, hogy nincs rajta elválasztott szó - inkább a bonyolultabb márványtáblával gyötörtük magunkat... - vitibi, köszi a felhomályosítást!:)
egyszer majd a helyet is felkeressük!:)

artissimo 2010.09.25 19:00 - Nettaláltam
Kis táblacsere volt, a nehezebbikkel próbálkoztunk, de azután rövid konzultáció után meg lett a jelszó is:)
Hiába, nem érdemes túlbonyolítani azt ami egyszerű :)
Köszi a rejtést, érdekes volt.

vitibi 2010.09.18 11:00 - Nettaláltam
Én sem vagyok híve a netes találatoknak, de ilyen időben ez is jólESIK !

kom 2010.09.17 22:23 - Megtaláltam
Anya rávezetésével sikerült, jó kis netes fejtörő volt!

Köszi!

Kom+Anya (Kata) :D

gyusz_58 2010.09.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.69
Jó sokat barangoltam, bár egy lépést sem tettem:) Szívatós volt, még segítség is kellett (köszi Kata). De kb 1,5 óra alatt sikerült...

Aszilva 2010.09.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Köszönöm a kutat (/ás/ást).

 
Aszilva 2010.09.14 14:00 - Nettaláltam
Pardon

Dudika 2010.09.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Bonyolult leírás. Könnyű netes találat.
KÖSZÖNÖM

Kaputyin 2010.09.09 00:00 - Megtaláltam
ok

fuzbal 2010.09.07 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Első nettalálatom, esős időben, karoszékből guglival.
Köszi a rejtést! :)

Piroskaa1 2010.09.05 13:59 - Megtaláltam
Megvan [wapon beküldött szöveg]

zalajaro 2010.09.03 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Ügyes rejtés.

JAck:66: 2010.09.01 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Virtuális pont.

torovik 2010.08.26 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.92
nagyon ötletes, köszi

szabcy 2010.08.26 14:00 - Megtaláltam
+

benger 2010.08.17 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Érdekes volt virtuálisan felkutatni a helyet :)

Walterhal 2010.08.16 23:30 - Nettaláltam
Üdítő keresés volt, főleg, hogy szerdán csodálkoztam rá, mikor éppen arra jártam! Kösz!

Kakukkos és Hajszál 2010.08.06 00:00 - Megtaláltam
Pocseuszékkal egy kis agytorna... :)

pocseusz és családja 2010.08.06 00:00 - Megtaláltam
:) Harmadik nekifutásra, Kakukkossal netkerestük.

magyar65 2010.07.26 21:33 - Megtaláltam
A valóságban is megnézem biztosan! Ötletes! Köszönöm!

Duditomi 2010.07.26 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Megvan!
Hát ez bizony az internet alapján lett meg, de még így is élveztem!
Köszi!

orszi 2010.07.08 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.90
Megvan!

prodg 2010.07.07 19:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.26
GCSZEI,GCNRET,GCVV,GCLYME után hazafelé Gyrossal .
Bringatúra5/5

TücsiTeam 2010.06.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Jó kis fejtörő volt, de sikerült.

kectam 2010.06.18 12:00 - Megtaláltam
Többször kirándultunk erre, így könnyű találat volt a képek alapján
A képek sokat segítettek Köszi a rejtést

Brogan 2010.05.24 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Kösz a fejtörőt és a virtuális barangolást.

zahako 2010.04.23 14:16 - Nettaláltam
Köszönet a rejtőnek a gondolkdtatásért, a munkaadómnak az elnézett maszekolásért, a munkatársaknak a segítségért.

divemaster 2010.04.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
köszi

mapet50 2010.04.13 22:40 - Megtaláltam
Kutattam utána egy ideig, de meglett.

-Bandi- 2010.04.13 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
OK. XD

yamael66 2010.04.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
netcache, de elobb utobb szemelyesen is eljutok ide ;)

CacheFinder 2010.04.11 14:59 - Megtaláltam
A Tájékozódási Sportok Fővárosi Fesztiváljának keretein belül szervezett játékos Geocaching bemutatóról hazafelé ejtettük útba a pontot.
Köszönjük a lehetőséget!

lacc 2010.04.09 14:30 - Megtaláltam
Laci

Bajuszcica 2010.04.06 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Anno nagy élmény volt a pontonhídon átmenni! Köszönöm a rejtést:D

dzsinszka 2010.04.06 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
:)

Zoltanus 2010.04.06 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Internet+térkép!

tomreti 2010.04.05 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
A megfejtés már korábban megvolt, de a teljes találat ma érett be.

The Fox 2010.04.03 11:30 - Megtaláltam
[Az Egyesületre vonatkozó valótlan állítások miatt törölve.
geocaching.hu]

LPilot 2010.04.02 10:40 - Nettaláltam
A pont megtalálása beletelt némi számítógép előtt eltöltött időbe, de onnan a jelszó nettalálása már csak két kattintás.

Ágica63 2010.03.26 16:00 - Egyéb
Megnéztem a valóságban is. Gyönyörű a kilátás a Hármashatár-hegyre. Mikor Óbudán laktunk akkor is erre a hegyre láttunk az ablakunkból, csak a másik felére. Ágica

Okulár 2010.03.22 15:35 - Megtaláltam
Kösz a rejtést.

akosm5 2010.03.22 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 1.5 átlag: 2.67 súly: 2.61
Megvan!

L-200 2010.03.21 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Szombati ládázás közben Jártunk a kútnál.

parrish 2010.03.21 20:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Jártunk a kútnál!

Bejfez 2010.03.18 21:42 - Nettaláltam
Kalandos, hosszas kutatás volt, de végül is két lépésben meg lehet találni, csak jó keresőszót kell beírni... :-)

laci 68 2010.03.17 13:47 - Nettaláltam
Nett!

zXxB5 2010.03.17 00:55 - Nettaláltam
Nehezen.

cav004 2010.03.14 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.77
Ötletes, most csak kényelmes kereséssel.

Vértes 2010.03.14 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.87
távolról

nagyfliszi 2010.03.07 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
A jelszót itthon kitaláltuk, de ma el is mentünk a kúthoz, mert a GCIHVT és a GCKPRK pontokat mentünk becserkészni.
Köszönjük a rejtést.

gyogyesz 2010.03.07 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam gabris1-gyel.

gabris1 2010.03.07 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltuk gyogyesz és gabris1.
Ha nincs a láda, sohasem tudjuk meg a múlt e fontos műszaki emlékét.

Ágica63 2010.03.01 22:00 - Megtaláltam
Hát ez sikerült. Azért majd felkeresem igaziból is. Ágica

furko 2010.02.28 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.91
Végül a saját szemmemel is láttam a célobjektumot!

Korábbi bejegyzésem:
2010.01.11 13:20
Hát ezt még most is meg lehet NETtalálni!!!
De majd igyekszem fizikailag is odajutni egyszer!!! :)

gy 2010.02.28 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.02
Most végre meg is néztem.

gy 2010.02.24 16:10 - Nettaláltam
Régen kiszemeltem a helyet. Terveim szerint hétvégén meg is látogatom.

juleslucas 2010.02.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nettaláltam, de elmegyek élőben is megnézni :)

Hegedüs 2010.02.20 00:00 - Nettaláltam
Ismerős volt a kút.
A.

kmiksa 2010.02.18 19:00 - Megtaláltam
Megvan:-)

jociandi 2010.01.28 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Megtaláltuk, köszi!

Ki is lett guglizva, de lelkiismeret nyugtatásként és kíváncsiságból is megnéztük mindkét kutat a környéken, élőben.navigaator 2010.01.24 00:00 - Megtaláltam
-

feri65 2010.01.21 19:38 - Megtaláltam
elso nekifutasra kisse neheznek tunt, de vegulis max 10 perc alatt sikerult megoldani!
erdekes volt!
koszonom!

bacsnyir 2010.01.19 02:18 - Nettaláltam
Ma éjjel nem tudtam aludni, s virtuálisan kesselgettem... Második találat. :-) Igazából felismertem a "végládát", miután már többször kirándultam/futottam arrafelé.

Avranella 2010.01.13 19:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Mivel már vagy két hete netkesseltem a ládát, így kevéssé hatott a dolog az újdonság erejével, de azért érdemes volt eljönni és megnézni. :)
Egyébként a környéken szoktunk gyaloglós edzés jellegű tevékenységet folytatni (futórózsa jeligére ;) ), úgyhogy viszonylag sűrűn járunk errefelé.
Ma este egy kiemelkedően pocsék munkanap után kerestük fel a 'végpontot' édesapámmal, Boggal. Arra tökéletesen megfelelt, hogy kiűzze a fejemből napközbeni stressz utolsó kósza nyomait is. :)
Köszi a rejtést!

Bog fotózik önfeledten"Bizonyíték kell, nem ígéret" :D
furko 2010.01.11 13:20 - Nettaláltam
Hát ezt még most is meg lehet NETtalálni!!!
De majd igyekszem fizikailag is odajutni egyszer!!! :)

*Vica* 2009.12.31 12:00 - Megtaláltam
Vidéki létemre több órás keresgélés után.

LTA 2009.12.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Kis munkát jelentett, mire megfejtettem a helyet. Nem is tudtam eddig a kút létezéséről...

A másik kút...És a végcél...
Avranella 2009.12.30 22:23 - Nettaláltam
"Arccal az egészséges életmód felé" szemléletben zajló sétáim hetente többször a végpont mellett vezetnek el. :) Ezért már a leírás olvasásakor rögtön ez a kút ugrott be, de elhessegettem a gondolatot, hogy ennyire nem lehet egyszerű. Pedig sacc/kb a történelmi félút is stimmelt, így aztán igazán nem is értem, miért vacilláltam annyit. Végül feri60 meggyőzött ("miért is nem?"), és onnan már igazán könnyen ment. :)
Izgalmas így agyalva keresgélni, köszi!

dzoli1 2009.12.26 14:00 - Megtaláltam
Szép idő volt. :)

Petán 2009.12.20 10:15 - Megtaláltam
O.K.

Vándor Csillag 2009.12.11 23:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Ez is meglett.

mrqn 2009.11.26 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Ötletes térképezős, kutatgatós láda - rossz időre is ajánlatos! Köszi Gergő

kobcikrajci 2009.11.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Megvan! Szuper a cél levezetése!

siemens 2009.11.14 21:40 - Nettaláltam
Köszönjük.

kokoloko 2009.11.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.60
köszi

Ottocar 2009.11.08 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Meglett.

dianthus 2009.10.26 00:00 - Nettaláltam


kamzik 2009.10.24 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Ötletes rejtés!

bohrmann 2009.10.21 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Szerintem zseniális az ötlet, ráadásul egyik kedvenc budai környékemre vezet a végén. Már régen regisztrálhattam volna netes találatnak, de semmiképpen nem akartam elszalasztani, hogy oda is vándoroljak a helyszínre, hisz magát az objektumot még sosem láttam. Most már megtörtént.

Bryan 2009.10.20 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.97
Megtaláltuk!

Hát a leírás alapján néha én is nagyokat néztem, de végül sikerült minden akadályt elhárítani :)

A kút és környéke (is) nagyon szép :)

Robogo 2009.10.17 21:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Köszönöm a rejtést!

Petra 2009.10.17 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
ok

Yoss 2009.10.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Netkess

VHA 2009.10.08 20:02 - Megtaláltam
Egy kis segítséggel...

Pet 2009.10.08 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.65
Ötletes. GCIHVT-től kis sétával.

 
kia71 2009.10.07 17:40 - Megtaláltam
Nagyon tetszenek ezek a szep, regi emlekeink. Sok hasonlo rejtes kellene meg! :)

ottgyuri 2009.10.07 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.00
Megtaláltam!

Dorota 2009.10.04 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nekem az utca elején levő másik kút is nagyon tetszett :-)

bodzasfanta 2009.09.23 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
megvan. az ilyen ladakat szeretem! ez az egyik kedvenc budapesti rejtesem, tenyleg bejon.
bar a nevet kitalalni 1 perc volt, a helyszinnel nem volt ekkora szerencsem de az is meglett 1 ora alatt :D

Atmosz&Zozmosz 2009.09.22 16:40 - Megtaláltam
Megvan :)

D&G 2009.09.21 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon kellemes agytorna volt!
Köszönöm!

Hét végén meg is nézem.

waldegard 2009.09.18 22:26 - Megtaláltam
Megvan. Nagyon jó.

turboka 2009.09.18 22:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagyon ötletes. Egyszer még elmegyünk oda, most viszont alszunk.

pszoradi 2009.09.17 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.56
Fifikás, de megvan.

ÁG-Team 2009.09.13 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Első elolvasás után azt gondoltuk, nem ér ennyit az egész, de aztán nem bántuk meg, hogy bevettük a napi programba...Igaz, ami igaz, tovább tart megérteni, mint megtalálni :-) NAGYON JÓ!

Ági,Gabi

peter.ori1 2009.09.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
Megtaláltuk!!!Köszi

Nalika 2009.08.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Hosszas gondolkodás után, de sikerült :)

usakal 2009.08.26 02:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Nagyon ötletes! Végül is átsétáltam Nanukkal, hogy mozogjon egy kicsi, pedig egy hegy választott el a kúttól. Előtte a neten már megoldottam, de érdekelt a dolog.

lczandris 2009.08.23 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Ez egy ötletes feladvány volt! Köszi szépen!

Heni&Gábor 2009.08.17 07:10 - Megtaláltam
ok

dyan 2009.08.16 21:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Eszti segítségével egy Netcache lett belőle.

zsebeszter 2009.08.16 21:44 - Megtaláltam
A neten keresgéltem, okoskodtam míg meglett. Igazából a tábláért fel akartunk menni, az hogy melyik forrás nagyon hamar egyértelmű lett a legutolsó kép miatt ami a kilátást ábrázolta. Végül a neten is rábukkantam. Köszi, szupi volt.

DBell 2009.08.15 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.02
már rég megfejtettem, csak most jutottunk fel ide.
Jó volt a fejtörés.

OsiOsi 2009.08.09 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Egy kicsit megfájdította a fejem.

laja 2009.08.03 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.81
A közelben dolgozom már évek óta, tehát illett, hogy végre meglegyen :)

BiBoLi 2009.08.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
A leírt rejtvény riasztó volt, talán meg sem tudtam volna fejteni, szerencsére nem is kellett. 14 évig a pont közelében laktam. Nosztalgiáztam kicsit.

Áron 2009.07.21 10:00 - Megtaláltam
megvan

MaTamas 2009.07.20 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 1.48
Munkahelyi kesselés

Photographer 2009.07.17 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Netcache!

Hinter 2009.07.11 15:36 - Megtaláltam
Többszöri elovasás és gondolkodás után sikerült.

eltájoló 2009.07.08 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

V_Gabor 2009.07.07 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.38
Először azt hittem, nehéz lesz, de mégsem. Szóval: megvan!

alecar 2009.06.16 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Nagyon szép ez a része Budának.
Köszi!

whitefalcon 2009.06.16 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.68
A leírás kissé rémisztő volt - elsőre. Mikor letisztult a kép, net, célpont bemérés, utazás (kis nosztalgia), logolás, örülés.
Kösz a rejtést.

Ez nem az a kút, de már nincs messze a másikTele szeméttel
Városkút - Alsó kútházKulcslyuk
Felső kútházEz az a kút
sania 2009.06.10 22:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Szerencsém az jelszóval kapcsolatban. Éveken keresztül erre mentem munkában. Így nem kellett sok számolgatás az utolsó pont megtalálásához.

tojas 2009.06.06 10:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Ötletes "láda".

Mo-Hó 2009.06.03 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.15
Tegnap este egy kis netes kutakodás után ma reggel a ládát is begyűjtöttem. Köszi a rejtést.

gxa 2009.05.30 19:34 - Nettaláltam
Megérte a kutatást, később bepótolom.

magyarga 2009.05.30 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Megvan

VirágFormaZsiványok 2009.05.20 04:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.84
+van...Felkeressük személyesen is...

iloilo 2009.05.16 19:20 - Megtaláltam
Hát pár órát keresgéltem a neten és csak nem sikerült megtalálnom ezt a kutat. Pedig minden szükséges infó megvolt, csak sajnos szerencsétlen kombinációját választottam a keresett szavaknak így nem kaptam budapesti találatot. Egy kollégám világosított fel, hogy ha ragozok, akkor rögtön előkerül amit keresek. Ma pedig a környéken járva begyűjtöttük a jelszót.
Nekem tetszett ez a rejtvény, pláne hogy a végén van egy kis séta is. Köszi, 5letes feladvány.

Bluedog 2009.05.09 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

redfish 2009.05.09 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Megvan köszi.

Murus 2009.05.03 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Reggeli séta. A leírás ijesztő volt, de nem vészes. Murus és Cica

Bob&Bobek 2009.05.02 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.09
A pontonhíd annak idején tetszett, annak szól az 5 -ös környezet.
A rejtvény eleinte rendesen megdolgoztatott minket, de a leírások megkönnyítették a feladványt, így lett nettalálat. (nekünk az első, mert alapvetően szeretünk MENNI a találatért)
Köszönjük a "rejtést"!

Öregcsabi 2009.04.27 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Tetszett, köszi..

tomki 2009.04.27 13:22 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Csabataxi 2009.04.26 21:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Szivesen végig jártuk volna a megadott pontokat,csak az volt a gáz,hogy nem tudtunk mit kezdeni az" időbeni súlyponja" és a" térbeni viszonyok" kifejezésekkel.Ettől függetlenül elmentünk az első ponthoz, ahol láttuk a másodikat.Innen tükröztünk, aztán meg elveszittük a fonalat.Utána kicsit netbúvárkodtunk a cél érdekében!!!
Köszönjük,a rejtést! Csabataxi & Andicsek

szapi 2009.04.25 00:00 - Nettaláltam
Igyekszem majd élőben felkeresni, de olyan jól ment a netes keresgélés, hogy a jelszót adó márványtáblát is megtaláltam.

bm 2009.04.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megvan.

Woodoo 2009.04.20 21:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.28
OK

Pigmanus 2009.04.19 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Nekem is elég volt az utolsó ponthoz eltekerni, mert megismertem a képekről. Köszi!

HgZoli 2009.04.17 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
...

Endresz_család 2009.04.16 17:10 - Megtaláltam
Érdekes feladvány volt, igazán élveztem a geometrikus-elektronikus történelembúvárkodást! A Duna-parton készített fotók és egy térkép alapján vágtam neki, majd internetezgettem a budai források témakörében.

Köszönöm!

 
Bau_family 2009.04.16 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.95
Egyszer biztosan felkeresem, most csak a google -re támaszkodtam :)

Blue Mali 2009.04.09 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.00
Köszi a rejtést.Mai első ládám,így ünnep után:)))
Érdekes a rejtés,de jó Kerékpáros vadászat megint:)))
Nem jöttek az illetékesek,mert olyan gyors voltam:))

Discover 2009.04.03 22:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.57
Köszönöm!

csg69 2009.04.03 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 2.74
OK :)

fabiusz 2009.04.02 22:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
ok

elisoft 2009.04.02 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Többször jártam már itt (bicikli, futás, séta) - így könnyű találat volt a képek alapján - köszi a rejtést

mucik 2009.03.28 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Jó kis feladvány volt! A végcélhoz este kilenc után, már sötétben értünk oda, kocsival. Nem vettük észre a behajtani tilos táblát, és a szabálytalanságunkra egy percen belül fel is hívták a figyelmünket. Vki figyel?
Mucik és Hanna

bgjozsa 2009.03.21 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.71
A kép alapján találtam meg; sokszor megyek el mellette. Viszont akik fényképeket raktak fel az emléktáblá(k)ról, azok jól elrontják azok játékát, akik a leírás alapján szeretnének eljutni a célponthoz.

vicaroka 2009.03.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Ok.

aDoc 2009.03.06 04:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Végül.

Old Fairy 2009.03.05 02:47 - Nettaláltam
:-)

zakany 2009.03.01 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Solymárról KFKI fele..

gabortel 2009.02.23 12:00 - Megtaláltam
Ötletes feladvány, jó játék volt.

Dr.Lada 2009.02.20 22:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Már régen megfejtettem a dolgot igaz nem a hídon állva, mivel akkor még nem ismertem eme játékot, viszont a hídnál anno jártam, így tudtam hol állt. Egy térkép segítségével könnyen ment a dolog és csak az alkalomra vártam, hogy a környékre vetődjek. Mivel a közelben voltunk snowboard-ozni, így hazafelé gyors találat.

diego 2009.02.20 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
A cél helyét már korábban kiszámoltam mapszószban, de csak most volt lehetőségem és kedvem elmenni oda. Nagyon tetszett ez a számolgatós-vetítgetős rejtés. A környéken csak az tűnt fel, hogy a sok burzsujnak nem fűlik a foga a hólapáthoz, mert a járdák nagy részén nem volt eltakarítva a hó. A a panorámából csak keveset láttam a köd és a hófelhők sötétsége miatt.

kissé érdekes volt magamat fényképezni:)))
LSaci 2009.02.16 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.00
Ez volt a 100. megtalálásom!Köszi!LSaci

itt a vége, ...belül
asfroolez 2009.02.15 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
megvan

DonRazzino 2009.02.15 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.43
már régóta nézegettük, hol lehet a végpont. asfroolez vette észre az autóból :)

kegabor 2009.02.15 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Meglett. Mar korabban megfejtettem a helyszint, csak az alkalomra vartam. Haverommal szulinapi ladagyujtesunk 1. celpontja lett. (a 7-bol)

karalabee 2009.02.13 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
:]

duck5 2009.02.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltam! Régen nem találtam ehhez hasonló virtuális ládát. Bár neten is meg lehet találni, mégis saját lábamon mentem és kerestem meg. A kút megtalálásában a GPS is részt vett. Azért is állt közel a szívemhez ez a láda, mert a az életem párját, aki mára a feleségem azon a bizonyos ideiglenes hídon csókoltam meg először... Köszönöm a rejtést, visszaidézte az álmokat:)!

sinus90 2009.02.09 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
GPS nélkül. Csavaros, de nem volt oly nehéz. Eléggé ismerem a Budai hegyeket, tudtam hová kell menni. Egy könnyű sétára indultunk, gyenge hóesésben. Aztán folytattuk...Köszi a rejtést!

Hát ezaz. 
törő 2009.02.08 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Na végre. Először a másik kútra tippeltem. Masszív helyismeret nem árt.

 
pegasus_mv 2009.02.07 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.73
Nem gondoltam volna, hogy netkess-re fajulok.

caotic1 2009.01.31 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.85
Megtaláltuk.
Nagyon ötletes a hozzá vezető út.
Köszi!

Az ojjektummég a víz is csörgedezik
conyi 2009.01.25 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.64
Ha nem is könnyen, de végül meglett. Köszi.

@Dlac 2009.01.24 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.69
Megtaláltam.

anettnori 2009.01.18 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Megvan!
Igazából már elég régen megvolt. Jártam már itt korábban többször is. Akkor még nem tudtam, hogy ez egy későbbi játék (nem is akármilyen) helyszíne lesz. Véletlenül botlottam bele a leírásba, amin kissé elszörnyedtem. Hogy a túróba fogom ebből valaha is nem pesti lakosként megtalálni, kikövetkeztetni? Aztán az egyik log fényképén ismerősnek tűnt az objektum. Túrkálás régi fotók között, és meglett!
Gratula a rejtvényért!

dchard 2009.01.17 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.08
Szerencsére képről tudtam merre van, így csak az utolsó ponthoz kellett ellátogatni, ami illeszkedett a mai programba :-)

Dchard

Rókacsapda 2009.01.10 21:40 - Megtaláltam
OK!

M.Lali 2009.01.10 21:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.77
OK!

Varga Gábor 2009.01.10 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Ok! Log később.

woncsi és medve 2009.01.10 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Vinkóval közösen!
NEM NETKESSEL!
Woncsi telefonos segítségével.
Kicsit meglepödtem a fegyveresektől!

 
vinko 2009.01.10 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.45
Kis telefonos segítséggel, de megtaláltuk. (NEM NETKESS)
A célobjektumnál parkolni tilos, erre nekünk is a fegyveres őrök hívták fel a figyelmünket.
Az utat bejártuk a kezdő és végpont között, de az összefüggést nem találtuk meg.

Hecsa 2009.01.07 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
megtaláltam

segoy 2009.01.05 10:25 - Nettaláltam
egyelőre csak neten, de feltétlenül elmegyek

macikák 2009.01.03 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltam!!!

Városi Chilly csapat 2009.01.03 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megtaláltam!!!

bigmick 2009.01.03 14:45 - Megtaláltam
Budapesti keresgélés közben.

Elf 2009.01.03 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Baromi ötletes rejtés, nagyon tetszett!
A láda kereséséhez az adta az első löketet, hogy a pesti alsó-rakparton a dugóban araszolva átnéztem a Duna túloldalára. Egyből megláttam, hogy mi van a két torony között. Innen már könnyen ment a megoldás!

tádé 2009.01.03 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.71
Először nettalálat, most valódi.
A célállomástól "egy ügyes mozdulattal" továbbítottuk magunkat "annak tágabb környezetébe", különös tekintettel arra az objektumegyüttesre, melyhez jelen célállomástól annak természetadta produktumát névadója korában továbbították :)
Kicsi Gesztenye és Tádé

 
Paul 2008.12.29 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.67
Már régebben kiszámoltam hogy pontosan hol is lehet a jelszó helye.Sokszor elmentem már mellette így ma arra vitt az utam,megálltam egy pár pillanatra.

vizipinty 2008.12.29 10:07 - Megtaláltam
Nettalálat, de tavasszal jó célpontja lesz egy sétának.

bigmick 2008.12.26 20:52 - Nettaláltam
Logolvasás, POI-keresés, Mapsource, majd google, és netkess.
Ha egyszer majd arra járok, megnézem, és akkor lesz belőle megtalálat.

Ferencz család 2008.12.21 21:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.55
Pestre készültünk, bogarásztam felkeresnivaló geoládákat, és ezt a ládát a netről megfejtettem. De mivel érdekesnek tűnt a hely, vasárnap este egy csodálatos Adventi Misztrál koncert után odamentünk, és megnéztük a kutat. Tiszta idő volt, a szmogot elfújta a város felől a szél, így csodálatos esti fénypanorámában gyönyörködhettünk és az Orbán térről elkanyarodva a régi gyerekkori lakásunkat is megmutattam a gyerekeknek.

szelt 2008.11.30 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.69
OK

zoo_lee+Edit 2008.11.28 21:55 - Nettaláltam
Nettaláltam. De majd pótolom!

ettore 2008.11.28 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.01
Kifejezetten tetszett ez a rejtés. Amikor először olvastam, akkor eléggé kiakadtam a rejtőre, mondván, hogyan fogok én a Duna közepéből átnézni a templom tornyai között. Aztán pár hónap múlva elkezdtem kombinálni. Így aztán kisvártatva meglett a végcél, amelynek felkeresésére ismét hónapok múltán sort kerítettem. Sötét volt, havas, csúszós, de jólesett.

sereva 2008.11.24 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.26
;-)

Hodito Hodok 2008.11.22 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.93
Késő délután indultunk el, már sötétedett és akkor kezdett erősődni ay idei első hóesés Pesten! Olyan szinten esett, hogy a kivilágított Lánchídat már nem lehetett látni ay 1. állomástól, de még a kivilágított Parlamentet is épp hogy!
Nos a Szent Anna templom két tornya között szintúgy semmit sem lehetett látni, de végül is ay elég egyértelmű volt, hogy vajon mit kéne látnunk köztük, szóval a 2. állomás így meglett!
Majd a Batthyányi tér aluljárójában a Budapest térképen elvégeztük a tükrözést és ekként igen hamar meglett a 4. állomás és névadója, bár azzal a segítséggel, hogy: "az 1. állomás közvetlen környezetében található elnevezések sem függetlenek sem tőle, sem ezen átkeléstől" nem tudtuk hova tenni!
Végül irányba vettük a célállomást, ami igen könnyen meglett, de már addigra lefagyott minden járda arra, így csúszkályunk rendesen!
A forrásból szívesen ittunk volna, de sajnos a bejárati rács be volt zárva, talán majd legközelebb!
Ötletes rejtés volt!

guppik 2008.11.16 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.40
Jó volt, köszönjük!

szakacse 2008.11.14 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.76
Nem tudtunk minden pontot megfejteni, de a jelszót igen.
Köszönjük.

gezuci 2008.11.14 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.18
GPS nélkül az előző leírások segitségével lett meg. Hihetetlen, hogy ez a híres forrás még mindig ad vizet.
Köszi a rejtést.

a kút...fent....
halaszkiraly 2008.11.14 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Köszi a rejtést :-)

baliagy 2008.11.13 17:11 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

luilui 2008.11.13 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Judith 2008.11.13 17:10 - Megtaláltam
Jean Michel Jarre koncertre jöttünk fel Budapestre. Úgy gondoltuk, ha már itt vagyunk, kössük össze a kellemest a még kellemesebbel. Egy nagy közös ládázást terveztünk erre a napra, Togóval, Csigabigával, Gyöngyvérrel (Baliagy), Luiluival.

ramgab 2008.11.11 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.78
Elsőre sokkal bonyolultabbnak tűnt, mint amilyen valójában.

 
marvika 2008.11.09 21:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Munka helyett. Kvázi életet mentett.

Csaba & családja 2008.11.04 21:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
net

urbanj 2008.10.29 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltam. :)

saxil1950 2008.10.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Igazi, jó kis kihívás volt, minden percét élveztem.Köszönet Bwana testvérnek a tippért!

bferi 2008.10.26 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk

szirteyzsu 2008.10.26 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

m.zsömi 2008.10.25 18:00 - Megtaláltam
apa segítségével

Bernáth 2008.10.23 22:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Szellemes a rejtés. Régebben már jártunk a szóban forgó kútnál, most csak internetes kereséssel olvastuk el a táblát. De ígérem, hogy nemsokára újra személyesen is felkeressük.
2010.03.07.: Nagyflisziékkel együtt ma útba ejtettük a kutat a GCIHTV és a GCKPRK megkeresése előtt.

A társaság a kútnálA kútban csordogál a víz
A kút 
Vagdalthús 2008.10.22 18:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.35
A háromdimenziós és a netcache keveréke volt. A logokból rájöttem, mi a célobjektum, aztán ma szépen elutaztam oda csupa kötöttpályás tömegközlekedési eszközön, ha ennyit szabad segíteni, majd egyazon színből egy ilyen és egy olyan formájú turistajelzés mentén gyalog megtaláltam. Remélem, nem léptem túl az etikai határokat :-)
Tetszett!

 
Báthory Ödönke 2008.10.22 12:20 - Megtaláltam
Elég bonyolult volt ez a mindenféle tükrözés, de végre meglett.

kalóz 2008.10.18 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Köszönöm! Nagyon örülök ennek a találatnak, mert egy igazán érdekes dolgot tudtam meg: innen vezették a vizet a Budai Várba! Nagyon jó lehet a minősége, ha ekkora távolságról vezették oda. Kár, hogy megkóstolni nem lehet, mert nagy lakat őrzi. De legalább így sokáig tiszta marad.Külön köszönet Levinnek, hogy segített ebben a találatban.

bwana 2008.10.16 10:46 - Nettaláltam
Első teljesen lusta találatom; legalábbbis, ami a mozgást illeti, mert némi agymunkát azt igényelt a feladat, és épp ez tetszett meg benne.
A helyeket térképnézés alapján azonosítottam, az ebből adódó nevezetes személyek korát ismerve a "korátlagolás" legvalószínűbb személye szerintem magától értetődik, a hozzá adott magyarázat csak megerősítést adott ehhez. A gond a kúttal volt, mert kettő is van, de hogy "remélhetőleg kitalált név"... nos, sejtem a szándékot, de talán ez kissé megtévesztő is lehet.
Szégyen, de végül a tábla is a neten lett meg...
Gratulálok az ötlethez, a kutatással járó plusz ismeretek megszerzésének lehetőségéhez, a téma- és a helyszínválasztáshoz.
Bwana

Segédeszközök... 
Redteam 2008.10.13 12:09 - Megtaláltam
Netkess a korábbi logok alapján.
A környezetet nem tudom értékelni, mert még nem jártunk arra, az ötlet viszont egész jó.

vakond87 2008.10.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

Welsh 2008.10.03 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.82
Nagyon tetszett, ötletes!

ordogm 2008.10.03 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Jó kis feladat volt. Tetszett.
Köszi: Máté

Geri89 2008.09.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Meglett! Nagyon frappáns rejtés. Tényleg használni kell az agyat egy kicsit, ha meg akarja az ember lelni.
Köszönöm a rejtést!
Geri89

Peckes 2008.09.24 15:30 - Megtaláltam
Megfejtettük, és ma meg is néztük a kutat. Jó kis rejtvény volt:-)

peterpan 2008.09.21 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Fejtvényt megrejtettük és ma meg is látogattuk a kutat. Nagyon jó az interdiszciplináris szivatás, tetszett!

Ilyen messze van a parkolóPeckes elvtársnő, takarás!
Kincs&kincs 2008.09.21 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
A logok alapján fundáltuk ki, mi is lehet a feladvány célpontja, s az esti órákban meglátogattuk. (GPS nélkül:))

Macusa 2008.09.20 21:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
A lakásból is sikerült megtalálni!

cicababa 2008.09.18 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 1.83 súly: 2.46
:))))

banyóka 2008.09.15 20:20 - Megtaláltam
Nemsokára egy hetet töltünk Budapesten - ládázással. Itthon tervezgetem, hogy melyeket fogjuk felkeresni.
A ládaleírás kicsit zavarosnak tűnt, a logok meg végképp elkeserítettek. Ami sokak számára ismerős volt a képek alapján, nekem fogalmam sem volt róla, hogy hol van a nevezett kút. Neten keresgélve, végülis nemcsak a kút, hanem a jelszó is meglett.

geokutya 2008.09.14 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.07
Jó kis fejtörő.

Tepiszellem 2008.09.10 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Kitűnő az ötlet, tetszett.
Segített a net is

Láp Lidérce 2008.09.04 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Könnyed reggeli találat.

kb ibic 2008.08.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.08
OK

reweptor 2008.08.28 00:00 - Megtaláltam
ez is megvan

Sünik 2008.08.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.59
A rejtvény naggggyon tetszett:D:D:D még sok-sok ilyen ládát szeretnénk leszedni:D
az "időbeli súlypont" nem volt túl egyértelmű, de azért meglett!!:D:D:D
köszönjük:)

zöldcsacsi 2008.08.23 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
kis agytorna, kis játék...

Sas 2008.08.10 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Jó kis rejtvény volt... :-)

vakond87 2008.08.10 11:03 - Nettaláltam
Budai-hegység turistatérképének és a google segítségével. Hamarosan szeretném megtaláltként betudni.

csemege 2008.08.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.23
Nem értem a koncepciót. A hídon annak idején végigsétáltunk a fiammal.

fules22 2008.07.24 09:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.56
Köszönöm a rejtést!

fcsaba 2008.07.19 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.34
A láda első pontját már jó régen megkerestem (ill. talán pontosabb lett volna az, hogy beazonosítottam). A második pont nagyjából egyértelmű, a harmadiknál viszont több tippem is volt (köztük a helyes, de volt pl. XX. századi "jelölt" is). Végül egy kis csaláshoz folyamodtam: a logokban van egy-két árulkodó fotó, amelynek segítségével már nem volt nehéz a pontos címet megtalálni. Viszont csak most került arra sor, hogy megkeressem. (Pár hónapja egyszer már rajta volt a listán, de akkor nem került rá sor.)

Nemigazán értem a pontok közötti kapcsolatot, ill. azt sem, hogy a rejtőnek mi ezzel a szándéka. Ez az oka az alacsonyabb pontoknak.

 
Piriloro 2008.07.13 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
A város szép, de ez kivételesen egy szobai találat volt!

fejermate 2008.07.07 14:11 - Megtaláltam
Mar nagyon regen kikovetkeztettem a vegpont helyet.

Zag 2008.07.06 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Nagyon jó kis feladvány. Rövid netes keresgélés után sikerült megszereznem minden szükséges információt ahhoz, hogy megtaláljam a kutat.

szaboist 2008.07.06 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Az utolsó pontig a korábbi logok és a NET segített el, már régebben. A helyszínt ma személyesen cserkésztük be. Érdemes volt!

védvekessertársunk
Akubb 2008.06.22 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.62
Netenlelt

Bagira 2008.06.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.96
Netkess, bár már nem egyszer tekertem el előtte.

reprocesszor 2008.06.12 00:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Ááááááá ez nagyon kemény volt!!! Első netkessem :-) !
Kb két óra intenzív fejtörés, plusz neten nyomozás után lett meg, persze tanulás helyett... De akár alhattam is volna...
A (víz közepi kivételével) az összes hely környezetében már jártam jópárszor, de a "célpont" sosem került még képbe, így eleinte a jó nyomon indultam, de megrekedtem, majd a feladás határán esett le a 20 filléres... Ezután már csak egy olvasható képi dokumentum kellett, ez sem volt túl egyszerű, de lényeg, hogy végre alhatok... Ja, és tulajdonképpen holnap élőben is felkereshettem volna:-)...

Marvin 2008.06.04 21:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megleltem.

picipanni 2008.06.02 10:57 - Megtaláltam
nettalálat

Istyu 2008.05.28 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Netkess, de nap mint nap járok a kút környékén. A feladvány nem is annyira ördöngös, és ugyanakkor rendkívül ötletes!

Brekk Brigád 2008.05.27 19:10 - Megtaláltam
Netkess, szintén.

Hatosfogat 2008.05.24 21:15 - Megtaláltam
Google - töri - net --> Tetszett!

SirLes 2008.05.23 21:58 - Megtaláltam
Számítógép előtti találat.
Két héttel ezelőtt azonban a környéken voltam, csak nem tudtam mit kell keresni.

Ruttkay 2008.05.23 10:55 - Megtaláltam
Cool... [wapon beküldött szöveg]

Hevi 2008.05.20 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.84
Nagyon tetszett a különleges leírás, ezért nekiálltam a netes keresésnek. A kút mellett hetente legalább egyszer el szoktam menni, úgyhogy nem volt nehéz kitalálni végül a helyes megfejtést. Gratulálok a rejtéshez!

atros 2008.05.19 23:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 4.00 súly: 2.04
virtuálisan megvan, majd egyszer megpróbálom rendesen is megkeresni

szentkereszty 2008.05.19 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.20
Egy kicsit ugyan gondolkodni kellett, de azért csak sikerült megnetkeresni.

 
saintg 2008.05.19 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
Egy nagyon kicsit kellett csak gondolkozni, és rövid netkeresés. (Google Earth segített...)
A helyszín egyből ismerős volt, de a megfejtés biztonságával kerestem csak föl.

dzsalasz 2008.05.18 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.44
a megoldás helyszíne már régen megvolt, csak nagyon nem esett útba a tábla leolvasása...
Dzsalasz

R.Guszty 2008.05.16 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Már a leírás közben sejtettem a megoldást, de a koordináták számolgatása után bizonyossá vált. Tetszett a rejtvény.

a forráskilátás
RiFi 2008.05.10 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

*****
Szeretem a fejtörőket, a gondolkodtató feladványokat. Ez is érdekes volt és péntek délután a munka utolsó fázisában térképeket böngészve, netezgetve találtam ki, mi is a végcél, ma pedig felkerestem. Talán kicsit méltatlan a kinézete, de egyébként egész jópofa környéken van, persze erről a helyről sem tudtam, míg a GC rá nem vezetett :) Köszi az érdekes feladatot, ez volt a 75. találatunk Matyi mackóval.

Csordogál...Matyi a kútnál - szomjas mackó
RiFi (én) a célpontnál 
duranyikd 2008.05.09 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Nem is volt olyan nehéz. Sokat segített a leírás eleje. [wapon beküldött szöveg]

Astral! 2008.05.07 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.71
Szeretem az ilyen fejtörőket. A GCAyur okán a környéken jártunk. És ha már ott voltunk...

Köszi...

GaZiRo 2008.05.04 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Ok

BoGár 2008.04.30 18:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltam. Kicsit gondolkodtatós volt, de azért a magyarázó szövegben sok a segítség.

aballa 2008.04.29 14:49 - Megtaláltam
-

PTTT_team 2008.04.25 11:01 - Megtaláltam
+van

szendo 2008.04.24 15:25 - Megtaláltam
Meglett amolyan couch potato módon.

fa-peti 2008.04.24 15:25 - Megtaláltam
Köszönjük Attilacska képeit. Ennek segítségével gyorsan megtaláltuk a célpontot, amit egy helyben ülve vadásztunk le. Köszi a rejtést, cseles volt. Tisztességes kesserként, meg fogom látogatni a kutat.

Teebee 2008.04.24 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.17 súly: 2.80
Könnyű rejtés, ok :P

Wladin 2008.04.11 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.98
Kiváló rejtés.

$züc$i 2008.04.09 16:15 - Megtaláltam
Meglett ez is.

Attilacska 2008.04.06 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést!

Snipermaster 2008.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.58
hát nem volt egyszerű, de végre megvan! :)

befi 2008.04.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.91
ok

GréTeam 2008.04.01 23:48 - Megtaláltam
Küzdöttem vele egy kicsit, de meglett. :) Köszi

L@zy 2008.03.15 12:50 - Megtaláltam
Gyermekvasút teljesítménytúra után [wapon beküldött szöveg]

kenau 2008.03.14 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
A logokbol talaltam ki a kut helyet, aztan irany a kocsival a jelszoert.

Dzsozy 2008.03.02 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.29
Hát nem is tudom. Valahogy az a bajom, hogy nem lehet megcsinálni , csak némi netkessel. Ha valakinek sikerül net nélkül, annak gratulálok. A végcél érdekes. Szépen csordogál belőle a víz.
Köszi a rejtést.

sirgalahad 2008.03.02 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.72
Netkeresés nem kenyerem
Ritkán egerez tenyerem
Hasznos, ha az ember neje
Tudja, hol a kútnak helye

vízmű 1vízmű 2
célojjektum 
urbalazs 2008.03.01 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Kicsit csaltam, mert itt lakok a kút mellett. Nem jártam végig az ide vezető utat.

Sün 2008.02.21 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Békés éjszakai netkesselés végeredményeként látogattam ma meg a kutat a jelszóért. Sosem jártam még erre.
A logokból következtethető sólymvadászatos megtalálási mód egyszerűbb lett volna, de a rejtő munkáját tiszteletben tartva "végigjártam" pontról-pontra a multit.
Térképészeti szerkesztések mapszörccsel.
Évszámok keresése guglival, vikipédiával.
Középérték számítás Excellel.
Célszemély nevének keresése egy ide vágó .lap.hu oldalon.
Majd vissza a MapSource-re, ahol látnivalóként a célt egy kis ikon is jelezte.
A rejtési pont a teljes megtalálási folyamatnak szól.
Köszönöm a rejtőnek a kalandot és az információkat!
Sün

bumbika 2008.02.12 11:48 - Megtaláltam
Megvan!

licuxd 2008.02.10 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Remek.

Angus_Podgornij 2008.02.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Az igazság az, hogy mi is a végpont fényképe alapján találtuk meg és a mai sétában útba ejtettük, köszönet a csapat összeszedettebb, logikus gondolkodásra képes részének...

Fil 2008.02.02 19:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Köszönjük a rejtést.
Sok okosságot tudtunk meg az netes célpont keresgélés során.
Szép helyre jutottunk el, és sikerült hazafelé jó sok lépcsővel tüzdelt utat találni.

 
dudikoph 2008.01.31 23:22 - Megtaláltam
A vak veletlen sodorta a utamba a kutat, elmenve mellette raismertem a fotok alapjan, felmentem a wapra, es mar loggoltam is :D

Soko 2008.01.26 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.46
6/6. ok.

 
tacsver 2008.01.25 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
ok

Brumi 2008.01.23 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Sárával kerestük meg, munka után.

[HOC]KoRi 2008.01.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.85
A számolgatással guglizással semmi nem jött ki. Logokból viszont elég hamar meglett az ojjektum. Visszafelé számolgatás sem jött ki, úgyhogy azt hagytuk, de a pontot levadásztuk. Ráadásul életünk legszebb házát láttuk útközben (sajna arról nincs kép).

ott 
sosi 2008.01.20 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
szombat esti fejtörő odahaza, vasárnap délelőtti séta a szitáló esőben
a feladvány nagyon ötletes, megdolgoztatja az agysejteket is

jpal 2008.01.13 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Dunaparti kesselésre számítottam, nem gondoltam, hogy a keresett pontot "Sólyom szárnyán" érem el. Ötletes rejtés, mindössze az a baja, hogy nem ösztönöz az 1-3 pontok felkeresésére. Viszont örülök, hogy megint tanultam valamit a középkori mérnöki teljesítményekről.

Itt volt a pontotnhídA Szent Anna tornyai
A 4. állomás 
Éva 2008.01.11 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.27
Este, amikor a mai bp-i úttal egybekötött ládázást tervezgettem, akadt meg a szemem ezen a rejtésen. Egy kis gondolkodás, majd böngészés után meg is volt a célpont:-).
Örülök, hogy léteznek ilyen ládák is!

Pepe Zizi Zozó 2008.01.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Nekem nagyon bejött. Megérteni és megfejteni a feladványt, odamenni és látni, ami mellett tucatszor elmentem anélkül, hogy tudtam volna mi az, végül leolvasni a jelszót. Jó rejtvény, érdekes helyszín. Bravó!

Csak a tiszta forrásból 
Puszkany 2007.12.27 19:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Egyszerűsítve, csak a 4. pontot és a MS-t megtekintve.

dendro 2007.12.27 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.77
kölyökkorom kedvenc helye, így nem volt nehéz a dolog...

Éjvándor 2007.12.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.81
Karácsony után nagyanyámmal, csak az utolsó pontot kerestük meg.
Itt lakunk, ismertük a környéket, de pont itt még nem sokszor jártunk.

Kívül......belül
handa 2007.12.05 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.95
Az első két pont vasárnap, az utolsó munka közben arra kanyarodva lett meg, klassz napsütéses időben.

kbk 2007.11.29 17:30 - Megtaláltam
Most már azt is tudom, hogy merre van ez a műemlék.

@ndrew 2007.11.29 17:30 - Megtaláltam
Korábban míg nem ládáztam, már jártam erre. A képekre rátekintve rögtön tudtam hova kell mennem.

bgecco 2007.11.26 19:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
(68) nagyon ötletes!

ghiago 2007.11.24 09:42 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Pilis50 2007.11.14 12:00 - Megtaláltam
Egypár kép a kútszomszéd udvarából. Az ötvenes évek első felében, (elállamosítás után), amerikai tervek alapján, három, egyemeletes épületet húztak fel egy-egy "fontos lakó-elvtárs" részére. A harmadikban lakik a Köztársasági Elnökünk. Egyébként a többi házat nem lakják.

 
leslielong 2007.11.09 22:25 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.85
Megvan

Netcache :-)

Igazából én voltan a hidon is. Anno, 2003-ban, de most sikerült megkeresni a netről :-) De azért teszek ide képeket, hogy lássátok voltam a hidon is !

Kár, hogy évente nem épitik össze és össze újból a hidat, pedig augusztus 20.-án odaszállitják a
hid elemeket. Mert a Red-bull Air race-hez használják.

Igy simán összeállithanák egy napra.....

Évi-Sutyi 2007.11.09 22:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.89
Megvan!
Jártunk már itt, de most Leslielonggal közösen nettaláltuk.

jasa2 2007.10.17 14:43 - Megtaláltam
ok

hőscincér 2007.10.15 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.70
Megtaláltuk.

barsi 2007.10.13 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
ötletes!
nem tudtam a középkori vizműröl, ennek kapcsán utánaolvastam.
köszönöm a rejtést!

zsotie 2007.10.13 15:35 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Wano 2007.10.13 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.34
A logok segítenek, bár a feladvány nem ment olyan könnyen.

carmin 2007.10.13 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.35
Kicsit bonyolult a leírás, de megvan.

pörsing 2007.10.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Addig jár a kesser a kútra, míg meg nem fejti a jelszót.

Besüboboja 2007.09.22 19:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Az odaevezés nem járt eredménnyel, a matekolás se, maradt a szemfülesség.

a csobogó vízextrém
Nebel 2007.08.30 19:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Könnyű találat, már aki tudja, hogy mit keressen...
A leírás egy kicsit "köbgyökvonós"-ra sikeredett, bár lehet, hogy pont ez a szép a megtalálásban...
Jómagam elég jól ismerem a környéket a képekből sejtettem miről lehet szó.
A wapos loggolást egy kormányőr árgus szemei is kísérték, lehet, hogy még mindíg nem szoktak hozzá a látogatókhoz..
:)))

Köszi a rejtést!

 
besadam 2007.08.21 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.24
már régóta tudtam h hova kell menni...2 perc alatt rá lehet jönni, ha az ember végigolvas pár logot...de vhogy sehogy nem volt kedvem..ma végre rászántam magam

Mr Bean 2007.08.20 15:14 - Megtaláltam
Megvan [wapon beküldött szöveg]

zöldfülű 2007.08.20 02:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Tényleg nem volt könnyű ide eljutni: eredetileg az éjszakai TT közeli ellenőrző pontjától akartunk leugrani, de ez a tervünk okafogyottá vált, mert hát ekkora égi áldás mellet ki akarna éppen abból a kútból inni... De nem hagytuk, hogy kútba essen a terv, a túra után négy keréken indítottunk támadás, ami az útépítéseknek/túrásoknak/fúrásoknak hála, szintén nem volt egyszerű :) Ilyen viharos 300. ládám még nem is volt :)
Köszönöm a rejtést

Itt még optimistán :)Nap+virág+kút
Valami zöldeL 
napvirág 2007.08.20 02:40 - Megtaláltam
Viharos éjszakai teljesítménytúra után, nyugodt ládázás kedves barátnőmmel, "zöldfülű"vel.

macikupac 2007.08.18 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.76
Ládázás a Budai-hegység szívében 1.

Már régóta szemeztem a ládával. Azt is tudtam, hogy hová kell menni, de mindezek ellenére nem akaródzott. Most a környékre készültem, gondoltam ezt sem hagyom ki. Megmondom őszintén én nem tükrözgettem, sem trükközgettem. Odamentem a helyszínre Macekkel és leolvastuk a jelszót. Persze ehhez az infóhoz más utakon is hozzá lehet jutni, de lelke rajta mindenkinek. Szép helyszín, kevés, de jó kilátással. Számomra hihetetlen, hogy a forrás vize még mindig folyik. Ezen Macek is meglepődött kicsit. Talán egy hagyományos láda is elférne a fák között.

Valahol ott van az első pontArra keresgélj!
Ezzel mentem továbbÚj jelzés visz
Városkút - Alsó kútházVároskút - Felső kútház
A célobjektumMacek a rácson
És tényleg folyik a víz!Kilátás a ponttól
Bütyök+Zulu 2007.08.17 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Augusztus 20-a ünneplése gc-vel, Aquincum-i fürdő bázissal. A római kortól napjainkig.
Ötöltünk-hatoltunk, mire kiszámoltuk, pesti kessertárstól megerősítést kértünk, kösz Lopakodó. Megkerestük, leolvastuk.

SylverRat + Bogee 2007.08.17 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.46
Budapesti hosszúhétvége - Időutazás a római kortól napjainkig
1/4. nap, 1/57. láda.
Kicsit bonyolult a feladat. A korábbi logokból hamar ki lehet találni mi a végpont. Utána már csak meg kell keresni a kutat.

Ziu9 2007.08.16 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.80
Jó magasan bújik meg a végpont, kerékpárral menve kellemesen elfáradtam mire odaértem. Szigorúan őrzött a közeli objektum, oda is szívesen benéznék :-)

Steve07 2007.08.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.05
Leküzdve!

goral 2007.08.10 19:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Régesrégen készülök rá, tudtam hol van, laktunk itt, de csak ma jött úgy ki, hogy egy bringaút erre hozzon minket : )
GorálJuli

bootes 2007.08.08 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.13
Zavaros a leírás, nem ad elég információt. Kitaláltam a névadó személyt, de nem sikerült guglizni a kútra, mert a névadó nevének többféle olvasata van. És persze nem tudhattam, hogy tényleg jó személyt találtam-e ki... valami plusz támpontot még meg kellene adni róla. Korábbi logok segítettek.
Toronyiránt tekertem fel, jó meredek volt.
Kit őriznek itt ennyire?

GeoRoni 2007.07.17 19:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Bringával nyomtam végig. Mire felértem a 40 fokban azt hittem megpusztulok. De jó lett volna hörpinteni a hideg vízből nem pedig a szintén 40 fokos kulacsomban poshadó vízből inni :(. Hallgattam egy kicsit a víz csobogását aztán gurulás lefelé ahogy a csövön kifért. Köszönet e rejtésért.

Mathau 2007.07.01 22:26 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.50 súly: 3.37
+1

Juju 2007.06.24 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Érdecache. Pici telefonos segítséget kaptunk Lelcache-től. Először másik kútnál voltunk, de aztán meglett.

Detty & Zoli 2007.06.15 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Tegnap esti, munka utáni cachelés eredménye ez a láda. Egy kicsit én is bonyolultnak találom a láda leírását, de segítségemre voltak a logok és némi Internetes kutatás. (Google a barátom. :-))

Köszönöm a rejtést.

Zoli

Azazello 2007.06.07 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
NETCache

raci 2007.06.05 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.12
Sikerült!

Anita&Gabi 2007.05.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Elsőre nem értettük a feladatot. Másodikra rossz kutat fényképeztünk. Harmadikra meglett :-)

cachekereso 2007.05.28 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
A Pünkösdi túra első állomása volt; mivel gyakran járok ezen az úton, így nem volt nehéz megtalálni a célállomást.

nogacsalad 2007.05.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.75
Mai első találat, illetve résztalálat, hiszen a nagyrészét neten keresztül meg lehetett oldani. Már régen szeneztem vele, tükrözgettem, számolgattam, olvasgattam. Ekkor bevillant a megoldás: Végigolvastam az eddigi megtalálók bejegyzéseit...
Szerintem picit el van bonyilítva, de azért jó volt.

Az utolsó állomás mellett sajnos sok léhűtő tanyázik hosszú évek óta, és sajnos nem remélhetem, hogy ez változni fog belátható időn belül :(
Szép a kilátás, jó a levegő, bár én ezt is sajnálom tőlük.

Köszönöm a rejtést.

Valahol itt... 
BékaBütyök 2007.05.25 09:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
ok

3D 2007.05.21 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltuk. Ötletes dolog. A jelszó helyét hamar kitaláltuk, de azért végiggondoltuk. Megnéztük a dunai pontot, néztük egy kicsit a térképet, és hamar kiderült, mi az összefüggés.

kicsiogre 2007.05.12 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.83
ok

fkmaster 2007.05.11 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
Művészettörténész feleségem gyors helyzetfelismerésének és a korábbi logoknak köszönhetően rögtön a 4. helyszínre mehettem.

Pepe 2007.05.10 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Mai délelőttre 3 láda volt betervezve, ez lett volna a 1., de végül ilyen-olyan oknál fogva egyik sem sikerült, úgyhogy estefelé megismételtem a "leckét".
Ennél a ládánál az volt a gondom, hogy csak arra emlékzetem, hogy a felirattal majd még "valamit variálni kell", úgyhogy leírtam az egészet, de mamlasz módon nem olyan bontásban, ahogy a táblán van. Öt sikertelen próbálkozást követően persze a rendszer letiltott, úgyhogy csak egy 1 hét elteltével tudtam a helyes megoldást beírni.

crazycops 2007.04.28 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.94
Jókor, jó helyen! :)

csszabo 2007.04.25 15:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

groy 2007.04.25 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.09
[wapon beküldött szöveg]
Ügyes a rejtés módja. Egy teljes nap számolgatás, és gondolkodás után kimentünk egy másik helyre, majd a logok végigolvasása után elsőre megtaláltuk a cache-t.

Brekasz 2007.04.25 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Az egyik képről könnyen felismertem a helyszínt, mivel 18 évig laktam nem túl messze tőle! :-)

 
CSS Team 2007.04.22 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Az utolsó pontot már régebben kiokoskodtam, de a jelszóhoz csak most jutottam el. Ötletes a rejtés, de internet nélkül nem volt egyszerű.

b-gy 2007.04.21 21:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
nagyon tetszett!

akloz 2007.04.14 07:40 - Megtaláltam
Százezer éve megvan, hol a jelszó. Végre levadásztam. :-)

Csenge 2007.04.08 15:00 - Nettaláltam
A 150 LÁDA (IS) GERGŐSZEDERMARCUS KELL, HOGY LEGyEN.

Máshova terveztük a túrát, de a család egészségi állapota Pesten tartott. Így Farkasra bíztuk a munka oroszlánrészét.

ila81 2007.03.26 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.36
A logok tényleg sokat segítenek, bár picit lebutítják az egész ládát... Azt hiszem önmagában nagyobb fejtörést okozott volna.

lombroso 2007.03.25 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.91
A közelben lakom, de nem tudtam, hogy itt van egy cache.

Törölt 2007.03.24 22:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
.

STARTPalacsintafestmény a menyezeten :)
Kajci... :PItóka... :P
padler 2007.03.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Az utolsó állomás feliratát éppen sikerült leolvasnunk, mielőtt udvariasan elküldtek volna.

padler + efemm

kolibri 2007.03.11 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megvan! :o) De bevallom, hogy csak az utolsó pontnál jártam...
Tegnap munkába menet megláttam a buszról a másik kutat és nem hagyott nyugodni. Pedig akkor még nem is olvastam a logokat, hogy van másik kút is. Mire képes a geocaching!?! Hetedik érzéket fejleszt ki!! ;o)
Szóval ma felkerestük ezt is.

donkardos 2007.03.11 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.49
Bár nem volt túl nehéz megfejteni, azért nagyszerű játék volt, köszönet érte. A kitalálós részét már korábban megcsináltuk, csak a megfelelő alkalomra vártunk, hogy leolvassuk a jelszót.

safc 2007.03.11 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.48
Hát, a hely nem a természeti szépsége miatt került ide, az biztos. Nagyon tetszett a történelmi fejtörő. Sosem mentem volna el arra a környékre, ha nincs ott láda. Köszönet a rejtésért!

szandrik 2007.03.10 22:03 - Megtaláltam
Internetes találat

melinya 2007.02.26 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltuk. Csak a kúthoz mentünk. Nagyon sokat segített Piás logja. Köszönet érte.

Antissimo 2007.02.19 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.11
Bringával másztam föl, mint már többször korábban. Igazából a jelszót már tudtam, de azért gondoltam, eltekerek oda, ha már egyszer... :)

KutaToll 2007.02.18 19:21 - Megtaláltam
Ügyes!

bfabry 2007.02.17 10:55 - Nettaláltam
mai második

othnan 2007.02.12 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.94
Mentem, mendegéltem egyszerre csak ott volt elöttem. (Azért nem volt ilyen könnyű.) Ügyes! Jó kis séta volt. Kösz.

 
gores 2007.02.11 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.49
Megtaláltuk.

HelyszínForrás
Joker Karakter 2007.02.02 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Budapesti ládázásom 11. állomása.
Szeretem az ilyen nyomozósdi feladatokat, kár, hogy a rejtő nem gondoskodott arról, hogy kerülő módon is meg lehessen oldani. Mondjuk az az időbeli súlypont egy kicsit erős volt.
Én találtam egy mellékmegoldást, ami rontja a feladvány szépségét.
Megjegyzem, nagyon csúnya dolog a sikeres megtalálóktól, hogy infókat adnak a keresőknek. Ezért nem is folytatom ezt a gondolatmenetet tovább.
A távolság miatt ez az egyetlen budapesti ládám, amihez tömegközlekedést vettem igénybe. Hányas villamossal is mentem? Vagy egyáltalán villamossal mentem? Most hirtelen nem is jut eszembe :-)

a hátizsákomés én
kuckac 2007.02.01 11:18 - Nettaláltam
Itthonról. :)
Éppen megfelelő ládákat kerestem a hétvégére, amikoris megakadt a szemem ezen. Révetettem magam, meglett.
Most pedig irány IRL megkeresni!

BumikaÉsTyutyi 2007.01.28 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Pontosan ilyennek képzelem el egy virtuális láda rejtését, ez alapján tényleg van értelme a rejtés értékelésének.

Habár a logok alapján úgy tűnik, nem mindenkinek van ínyére a feladványfejtés, én úgy gondolom nem csak a testet, a szellemet is meg kell tornáztatni. Egy városi virtuális cache-t megadott koordináták alapján egy GPS készülékkel megtalálni nem nagy vívmány.

Bumika és Tyutyi

marcona kútőr :) 
Toti 2007.01.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Végre egy virtuális láda, amihez gondolkodni, térképészkedni és a neten keresgélni is kellett. Tetszett az egész koncepciója. Köszi!

Alexandra, Nóri, Toti

fifi01 2007.01.26 18:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.85
megvan!

magyarday 2007.01.25 18:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Korábban nettaláltuk. Most GCNoFo és a János-hegyi kilátó ládája után útbaejtettük. Így az igazi...

zsakar 2007.01.21 11:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

lili02 2007.01.20 13:28 - Megtaláltam
Anyuval

bolyak 2007.01.20 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.30
Ezt a ládát én még egyszer régen elkezdtem elolvasni, de nem volt türelmem hozzá annyira komplikáltnak tűnt, úgy gondoltam, hogy én sohasem fogom megkeresni. Hát bevallom nem is jártam végig, csak amikor kb. huszadszorra mentem el a kút előtt, elkezdett derengeni hogy mintha ezt láttam volna a képeken és tényleg.

Erdélyi 2007.01.13 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Az objektum előtt állva előszőr csak körözött, majd megállt mögöttem egy fehér autó. Egy zöld egyenruhás szállt ki, majd élénken érdeklődött, hogy segíthet-e. Nemleges válaszomra értetlenül nézett a kezemben lévő papírra: Felírja a táblát?
Igen - mondtam, majd visszaült a kocsiba és rendelt egy ágyat a Hűvösvölgyben.

gyöngyfűző és párja 2007.01.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk.

baranyaifiú 2007.01.09 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
OK!

benist 2007.01.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.60
A kút mellet már sokszor eltekertem különösebb érdeklődés nélkül, most a jelszó miatt végre közelebbről is megszemléltem. Ismerős volt a képek alapján, de a pontos hely mégsem akart beugrani. A logok és a NG tökéletes tippet adtak. A közeli két épületes városkúttal együtt már megér egy hidrológiai túrát.

pipu 2006.12.23 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 3.09
Megtalaltam

x16xel 2006.12.22 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Megvan.

K-55 2006.12.18 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.32
Kissé erőltetett ez az egész.

0102
petiba 2006.12.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.38
Ok. [wapon beküldött szöveg]
Kedves tanítványom, Chubby elmesélése alapján én is megnéztem a logokat, s így jutottam el a célhoz. (Ha már úgyis errefelé kellett jönnöm...)
A leírás nehezen érthető, viszont az ember a kutakodás közben nagyon sok érdekességet találhat Budapest vízellátásáról a neten.
Örültem volna a végén egy ládának.
Köszönöm a rejtést.
Üdv Peti bá'

 
Bubuka 2006.12.10 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
Anno át akartunk menni a pontonhídon, de olyan hosszú sorállás volt, hogy elfogyott a türelmem.

golfman 2006.12.10 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Megvan..

Bugár-orienteering 2006.12.07 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
ok.

ez is egy kút 
b.zs. 2006.12.01 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Ötletes rejtés!
Köszi!

gryzly 2006.12.01 06:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.91
Done

Chubby 2006.11.29 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Hát a tükrözgetés meg mittudomain az még ment is, de a történelmi akármikkel elakadtam. Ezért elkezdtem olvasgatni a megtalálásokat és nézegettem a fényképeket is, és az egyik képen (amit daikini töltött fel megtaláláskor) rátaláltam a legnagyobb segítségre. Fogtam hát a Budapest-térképemet, megkerestem rajta az ominózus kutat, és ma suli után célul tűztem ki. Meg is lett. Köszönöm szépen, nagyon frappáns kis láda, csak azzal az időbeli súlyponttal nagyon meg van bonyolítva :(

Chubby

magyarday 2006.11.27 22:48 - Nettaláltam
Megoldottuk, bár mire a végére értünk, elfelejtettük az elejét...

Zerind HUN 2006.11.27 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.57
Az nagyon tetszett, ahogy ki kellett találni, miről van szó! Amúgy már megfejtettem pár héttel ezelőtt, de csak ma mentem el oda.

gabor.sved 2006.11.18 09:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Egy dunaparti sétának indultam volna neki, ám a láda honlapját figyelmesen végigolvasva rájottem, hogy csak a végpontot kell felkeresnem, ami ráadásul három utcányira van lakhelyemtől.

Ha a leírás kevésbé lett volna komplikált, akkor végig is jártam volna a multi összes pontját.

red6t6 2006.11.18 09:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Köszi a rejtést!
Nekem tetszett a feladat! Dr. Mepszósz, egy kis töri...szóval jó móka volt!
Úgy látszik, az őr már immunis a kesser társadalom tagjaira...rám se mozdult :-)

Nem lehet megunni :-)Ezt sem...:-)
ssophie 2006.11.17 20:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Az objektum pontos helyét már kb egy éve kitaláltam a korábbi logok alapján, most feljöttünk végre ide. A hely szép és a közelből remek a kilátás, érdemes megnézni :)

Köszi a rejtést, nagyon szellemesnek találtam,

Zsófi

[wapon beküldött szöveg]

19izsi73 2006.11.16 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
Nagyon zavart már hosszú ideje ez a multi,de mindig újraolvasva nekem bonyolultnak tűnt...pedig nem az!Csak alaposan kell nekigyűrkőzni,de megéri!

thbarnabas 2006.11.14 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.20
A multi eleje tulajdonképpen "nettaláltam" már kb egy hónapja, de a kúthoz is végre ma elzarándokoltam. Érdekes rejtés! Köszi.

Totoka 2006.11.12 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Érdekes a kút, kár, hogy a neten nem nagyon találtunk róla több infót.

csmarkus 2006.11.12 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Kicsit egyszerűsítve ugrás a célponthoz.

 
Scorpius 2006.11.09 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Logokból kihámozva. A kút érdekes.

Palazsu 2006.10.31 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Munka utani esti levezetes.

akos 2006.10.20 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Ötletes rejtés.

georgina 2006.10.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Király (!) rejtés, jó ráhangolódás a hétvégi nagy kesselésre.

MukiJames 2006.10.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.08
A Sashegyrol jottem at a kuthoz.

Magat a ladat eloszor a leirasban megadott modon probaltam felgongyoliteni. Real beallitottsagomnak koszonhetoen a koordinatakkal valo szamolgatas meg nem is okozott problemat, viszont a tortenelmi resze a feladvanynak kifogott rajtam. Rovid Google-buveszkedes utan rajottem, hogy ez szamomra eselytelen :)

A logokat tanulmanyozva azert lassankent korvonalazodott a lada helye, vegul egesz pontosan sikerult meghatarozni a celobjektum helyet. Igy aztan egy kellemes seta kereten belul megtekintettem az altalam eddig ismeretlen kutat (illetve kutakat).

DaN 2006.10.08 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Majdnem szívrohamot kaptam mikor lozi rámkiáltott, hogy itt álljak meg ;) Az őr kinézett miért álltunk meg ott, de látta hogy nem akarunk az ojjektumba behatolni csak nézelődünk, úgyhogy visszabújt a kuckójába :)

lozi 2006.10.08 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.34
Megvan.

 
LCSOKA 2006.10.07 12:55 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Hz 2006.10.06 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.67 súly: 3.48
Börzsönyi (még) csavaros edzés Ozekivel. 8/8.
Hazafelé az utolsó találat.

20:30Helyszínen
Kerticsorbi 2006.09.14 08:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Feleségem segítségével találtam meg.

akosgy 2006.09.09 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.59
Az ojjektumot ismertem, így nem volt nehéz rátalálni, de ötletes a rejtés.

Manala&Snake 2006.09.03 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.38
Megtaláltuk

juhturo 2006.08.13 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.36
Vince első ládája - és nekünk hosszú idő után az első. Itt alkunk most a környéken, és feltotluk a babakocsit, mivel már régóta tudtuk, hogy itt lesz a végpont.

Zsuzsi, Vince és Balázs

Vince első ládája 
Pifu74 2006.08.10 18:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Könnyű volt! Szerintem túl sok információ gyűlt már össze a ládáról, így térképpel nem is vesződtem egy kis olvasgatás után, 3 perc alatt megtaláltam a keresett helyet. A láda környéke szó szerint szédítő, mire az ember felér az utcákon tengeri beteg lesz.

sax 2006.08.07 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Szuper! Már régebben kitaláltam, mi és hol lehet a megoldás, most arra autózva könnyen begyűjtöttem a jelszót. Nagyon ötletes láda, végre egy kis fejtörés! :-))

ier 2006.07.30 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
A kút környékén jártunk. Beugrott, hogy a képeken már láttam...

kekzsiri 2006.07.24 10:12 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

bigz 2006.07.21 00:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
[wapon beküldött szöveg]
nightcache 6/4

Balatonról hazatérve hozzászoktunk a késői lefekvéshez, így budapesti virtuális ládákat kezdtünk hajkúrászni éjféltől. Ilyenkor jól autózható a város. Olyan élet volt hétköznap éjjel is, hogy egyáltalán nem tűnt fel, hogy éjszaka van.

ITA 2006.07.19 02:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megvan! De még hogy megvan! :))))

Gyros 2006.07.14 20:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Utanaolvasos, antimericskelos, drive-in kess.

A mi travel bug-unk + en + a kutKutkozelseg
Ronin 2006.07.14 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.68
Kicsit bonyi volt a leírás... (A korábbi logok sokat segítettek)

KelemenGy 2006.07.11 00:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.99
Megvan ez is.

Mekett 2006.07.05 20:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.23
Klassz cangás kess volt

kivancsifancsi 2006.07.05 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Egy kis gondolkodás, egy kis számolgatás, egy kis google-zás, ismét egy kis számolgatás, majd egy kis örömködés. Számítógép előtt ülve sikerült egy pontos virtuálisra szűkíteni a feladványt. Munka után Mekettel bringáztunk el begyűjteni ezt a pontot.
Jó kis fejtörő. Mi jól szórakoztunk, köszönjük. (Talán egy valódi láda a végpontnál még jobb lenne ;)

Kilátás a végponttólA kút
A kútKilátás a kúttól
Sanyee loggolEz is a kilátás
dr.is 2006.07.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.08
A kút nagyon tetszett nekünk. Biztos vagyok benne, hogy a miniszterelnök úr is látta már.

james 2006.06.12 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.16
A korábbi logok és fényképek alapján könnyen behatárolható az utolsó pont.
James

Szab 2006.05.20 17:38 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

BRINGA

gsmisi 2006.05.09 23:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
Köszi.

szenor 2006.05.08 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Megtaláltam. Tetszett a feladat, köszönet érte. A végén kicsit ugyan eláztam, de élvezetes kaland volt.

Kiccica&Ghost 2006.05.05 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.50 súly: 2.65
Logokból sikerült kiokoskodni, hogy melyik is a kellő objektum. :) Teljesen feleslegesen bonyolult a webes megjelenés...

madarasz.peter 2006.04.26 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Google Earth nézegetés, netes keresgetés, BKV-zás, gyaloglás, a hajdani közmű másik állomásának felkeresése, buszozás, HÉVezés, loggolás.
Kösz a rejtést, tetszett és nyomozgatás közben egy csomó érdekes dolgot leltem itt-ott.
A feltöltött képeknél eddig mindenki csak elölről. No én most hátulról és oldalról is. Meg útközben néhány virág mert tavasz van.

OldalrólHátulról
Sárga I.Sárga II.
Sárga III.Piros
Apexsek 2006.04.06 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Egész könnyen ment, bár vészesnek tűnt a leírás...
Segítségemre volt a frissen szerzett töri tudás az iskolából...
A magas pontszám a második, és a negyedik pontnak járt.
Az első pontról sajna lemaradtam, de fenti kettő kárpótolt!
Mindkét helyen sűrűn szoktam megfordulni gyalog, vagy bringával.
Üdv: APEXSEK

zoli 2006.04.02 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.50 súly: 3.14
Túl van bonyolítva az egész. Az előző logok, illetve képek alapján sikerült beazonosítani a helyet. (2003-ban voltunk a pontonhídnál, de akkor még nem tudtuk, hogy ez egy geoláda pontja.)

Linda és Zoli

A pontonhídnál 2003-ban
Döbrögi 2006.03.29 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Ez is meglett. Kilenc éven keresztül nap mint nap erre jártam a gyerekekkel miskolába. Rá ismertem...

geke 2006.03.25 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Nagyon ötletes "rejtés", gratulálok és köszönjük.

Máté, Zsú és Gergőke (geke)

 
Jani70 2006.03.19 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Szegény Trabantom nem kedvelte ezeket a hegyi utakat, de a láda szép helyen volt megérte felmenni.

 
PEx2 2006.03.11 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Az elrejtés csillagos ötös!! Nagyon tetszett!
Itthon már hetekkel ezelőtt kimértem a térképen, kiszámoltam, kikódoltam, megkerestem a kutat a neten, és ma végre sikerült elmenni a helyszínre!
Klassz volt!

"J&J" 2006.03.02 07:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.21
Bevallom, hogy sokat segitettek a korábbi logok, de az utolso ponthoz becsülettel elmentem :-)

J

Gyombi 2006.02.28 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Jó magasan van ez a kút :)) De megérte, kedves séta volt a nagy tavaszváró hidegben, volt még hó is.

Paco 2006.02.19 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.98
ok.

ozeki 2006.02.15 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.99
Egy kicsit másfajta "láda", olyan gondolkodtatós. A helyet nem ismertem, most már ezt is tudom, milyen.

 
nexus6 2006.02.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.33 súly: 2.93
Ok [wapon beküldött szöveg]

Detusz 2006.02.03 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Netkess, majd egy kis kutyagolás. Gyakran járok erre (Moszkva teret elkerülendő), most meg is álltam itt leolvasni...

 
Levin 2006.01.29 17:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

feri60 2006.01.29 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.25
Úgy adódott, hogy ma két multit is úgy vadásztam le, hogy egyből a végpontokhoz mentem. Mindkettőnél a weben lehetett beazonosítani célt.
A forrásháznál beálltam a parkolóba, és azonnal megjelent a kormányőr, hogy rossz helyen állok. 10 méterrel kíjebb gurultam, erre megnyugodott :)
Akkor jöttem rá, hová is tévedtem ;)

 
Mákos 2006.01.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.65
Sajnálatos módon a leírás meghaladta értelmi képességemet. Többszöri elolvasás után sem értettem meg a tökrözéses nemtommi dolgot. Viszont a logokat végigolvasva, a fényképeket nézegetve, egy kis kutatás után rájöttem, hogy hol is lehet a vége a ládának. BKV-ztam, másztam egy kicsit, és meglett.

Mákos

[wapon beküldött, majd bővített szöveg]

abacus 2006.01.28 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
A rejtő fényképei alapján ismerősnek tűnt a hely, de nem tudtam, hogy honnan. Amikor meglett, hogy hol található, akkor esett le, hogy a szomszéd házikót láttam már. :)

csiperke 2006.01.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Bevallom, az előző logok és a POI után mentem... Az út két végének környékén már többször jártam, most felszámoltam a fehér foltjaimat. A járdák jegesek, síkosak, csak tipegni lehet, ellenben az autók döngethetnek.

Rivelino 2006.01.08 08:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.20
Megvan. Az elrejtés nagyon tetszik.

aulus 2005.12.29 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.18
Régóta szemeztem a ládával, és most rászántam magam. Meglepett, hogy a jelszó milyen fontos objektum mellett bújik meg.

imicom 2005.12.10 16:00 - Megtaláltam
MEGVAN. [wapon beküldött szöveg]

kutyi 2005.11.22 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.03
Megtaláltam! Kutyi [wapon beküldött szöveg]

Magnes50 2005.11.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Az 1. ponton a múlt héten voltam, a Duna alacsony vízállása miatt könnyű volt, sok kesser nevét láttam a falon.
A 4. pontot sejtettem, de kb. 1 km-re egymástól 2 kút is van, a 3. állomástól? a távolabbit kell keresni. Szépen rendbehozták és a kilátás is jó! Utána kis séta: Normafa, Tündérszikla és vissza.
M Ágnes

Fonte 2005.11.02 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.28
Már régóta tudtam, hogy hová kell jönni, de csak most volt hozzá hangulatom. Ma ez volt a harmadik virtuális ládám. Egy kicsit sok lett egy napra. Nem rajongok a virtuálisokért, de zavar, ha a térképen még ott van, mint megtalálatlan, s így néha utánuk eredek.

czellerp 2005.11.02 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Sok gondolkozással könnyen meglett.

bbokonon 2005.10.30 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.23
Piás leírásán felbuzdulva, kis netkessinggel meglett a pont koo-ja. A kút most vígan csörgedezett; kár hogy a fentebbi régebbi márványtábla már nem olvasható. Jó pont, talán megérne egy normál ládát is.

Tomcache 2005.10.29 19:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Mai második láda, kicsit sétálgattam a kútig,kicsit hüvöskés volt itt de kárpótólt a szép őszi környezet ;legtöbb fa most pompázik szebbnél szebb szineiben.Ezek az őszi sárgás-vöröses szinek hátterében királyul mutat a gyönyörü derült ég háttérnek és bla bla bla....

Csipetkék 2005.10.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Az igazság, hogy számomra túl bonyolultra sikeredett a leírás. A logok alapján viszont sikerült megtalálni a jelszót rejtő végpontot.

Zzr 2005.09.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.94
Sajnos a híd annó nem volt meg, de mióta "újra" kereshető azonnal letükröztem (nem volt nehéz), így már régóta tervbe volt véve ennek a "tagnak" a kútja, de ma egész véletlenül (legrövidebb út a a mai célunkhozhoz) kerültünk ide és pillantottuk meg, hirtelen nem is tudtam honnan ismerős a látvány, de később aztán sikeresen logoltunk...

Lopakodó 2005.09.21 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Régta szemeztem már vele.

Piás 2005.09.21 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Lopakodóval találtuk meg. Szép hely, nem is tudtam erről a kútról/forrásról. Kár, hogy zárva van.
NE TÜKRÖZGESSETEK!
A rendelkezésre álló információk alapján csak el kell menni oda, megnézni a jelszót.
Netkeressetek, erre bíztat gergoszedermarcus is.

1." 4. állomás: egy kút Budapesten, amelynek névadója a 2. és 3. állomás névadóinak "időbeli súlypontja"." mondja gergoszedermarcus. Tehát: KÚT-ról van szó, az "időbeli súlypont" pedig évszámot, az évszám TÖRTÉNELMI SZEMÉLY-t, vagy eseményt sugall.
2. Seres Péter azt írja logjában: "Útközben egy másik kút." Mellékel továbbá egy fényképet, melynek címe: "VÁROSKÚT".
3. Csigabiga azt írja: " a POI-k között ráleltem a koordinátákra és ezeknek birtokában ma felkerestem ezt a helyet".
Azt hiszem, ezen információk összevetéséből az "ojjektum" meghatározása gyerekjáték, a jelszó maga nem netkereshető, tehát el kell menni oda, de nem is baj, megéri, nagyon szép hely.

Zefir 2005.09.14 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.64
.

esztelneki 2005.09.03 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Szellemes, kellemes, köszönöm

zssoveg 2005.09.03 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Nem volt könnyű.

mzsdrzs 2005.08.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Jó! Nekem nagyon tetszett ez a feladvány! Meg a környék is, bár nem hinném hogy valaha ide fogok költözni.:) Az úton dolgoztak valamit, jól megnéztek hogy megyek-jövök... a víz meg csak csörgedezik...

A Vadász 2005.08.15 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.68
Bevallom az ismertető túl bonyolult és unalmas volt számomra. Nem is sikerült végig olvasnom, de szerencsére a lényeget így is kihámoztam, mely a következő volt:
"...egy kút Budapesten... A jelszó a 4. állomáson található: a jól olvasható műemléki márványtábla azon szavaiból alkotott betűsor, melyek elválasztásra kerültek..."
Nem volt más dolgom, minthogy kimenjek a kúthoz és leolvassam a jelszót. Így is lett. A fényképek alapján GPS nélkül ez könnyedén megoldható.
Ez a mai egy esős kincsvadászat volt.

Vannak, akik úgy hívnak, hogy Vadász.

A célA víz még mindig folyik
smafu 2005.07.27 12:30 - Egyéb
Sajna akkor még nem ládásztam, mikor a híd állt, de most sikerült ugyanarra a hídra felmenni. Igaz, teljesen máshol volt (a Tiszán)! Ez azért okoz egy kis tudathasadást, nem? :)

A szentesi II. Rákóczi Ferenc Műszaki Dandár hídzárási gyakorlatot tartott Szentesen. :)

 
eMmA 2005.06.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Érdekes volt, mire kitaláltuk, hova is menjünk...ettől különleges. Szépek voltak a felhők!!!
eMmA

A kúttalFelülről, egy másik
KisvirágElzárva
Bodza 
banjoboy 2005.06.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.25
Jó feladvány volt, a térképen kiszerkesztettem, aztán egy kis történelem. Mindenki felmegy a kút mögé és azért van ott ösvény, vagy laknak is? Nem próbáltuk ki, melyik az igaz :)

Hm, a jelszó a fogak száma a Városmajor és a Széchenyi hegy között...
Pegasus 2005.06.01 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Ráálltam a híd közepére, benéztem a tornyok között, megtükröztem, megfeleztem, megmásztam, leolvastam, beloggoltam, elfogadta. Ilyen egyszerű volt. :-)

dc3 2005.05.28 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Végre megfejtettük.

Kösz a rejtést.

kosárfonó & dc3

 
Imaka 2005.05.26 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Még télen kinéztem, most csak oda kellett menni.
Első igazi autós kess. Nem volt akkora élmény. Ki se szálltunk, de egyszer ki kellett próbálni...

megnéztük 
Seres Péter 2005.05.16 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.00 súly: 2.97
Bonyolult leírás, de ötletes. Útközben egy másik kút. sp

városkútforrás
kilátáserdő
erchegyia 2005.05.10 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Nagyon, nagyon tetszett! 5letes, színvonalasan meg van tervezve. Az egyik legjobb láda amit eddig találtam. Egy valamivel lehetne még megspékelni, az egy IGÉNYES kivitelezésű FA láda a végpontnál. Hely az éppen lenne neki...

Kovi 2005.05.04 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.88
. [wapon beküldött szöveg]

Félig netcache volt, egy kis szerencsével rátaláltam a megfelelő infóra, így jutottam el a forrásig.

vaslemez 2005.05.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.36
Jó bonyolult feladvány, némileg el is vesztünk a tér-idő kontinuumban, azért a célobjektum meglett.

vacakos 2005.04.27 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.81
Meglett.
Már régóta szemeztem ezzel a "ládikóval"...
Egy kicsit túl lett bonyolítva a leírás.

-vacakos-

Csigabiga 2005.04.24 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.16
O.K! [wapon beküldött szöveg]
Na végre ez is megvan! Már nagyon zavart az csukott ládikó a Duna közepén! :o)
A héten elolvastam rendesen a leírást, a mapszószban bemértem, vetítettem, tükröztem, elővettem töri-tudásomat, NET-kerestem, a POI-k között ráleltem a koordinátákra és ezeknek birtokában ma felkerestem ezt a helyet.

A végső célBelülről
Panoráma 
kisember 2005.04.20 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
ok

Túrabot 2005.04.20 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Köszi Kisember!

Ede 2005.04.20 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.92
Már régóta irritált ez a láda. Tegnap a Duna parton jártamban felmértem a terepet, este térképészet, és netcachelés következett. Ma pedig a megkeresés. Annyit mondhatok, hogy szerintem nagyon ötletes a rejtés, de egy kis szerencse is kell a megtalálasához. Persze így utólag még jobban le tudtam volna egyszerűsíteni a keresést...

Terepszemle a Duna partonVirágok mindenütt.
Attibati 2005.04.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 3.11
A térbeli viszonyok időbelivé való átforgatása közben elakadtam. Lehetne egy kicsit lényegretörőbb a leírás, nagyon sok a mellékvágány benne.
Igy inkább egy kis netes kutakodás után felismertem a végpontot és egy bringatúra keretében Dunakesziről célba vettem. Szerencsére ráakadtam a POI pontok között az objektumra. Nagyon élveztem a GPS általi irányítást. Amikor a tetthelyre érkeztem kellemes meglepetés ért. Kiderült hogy a kút abban az utcában van, ahol gyerekkoromban nagyon sokat jártam.

álomfogók 2005.04.10 23:58 - Egyéb
"Ládakarbantartás".
Kissé átalakítottam a leírást. A továbbiakban talán kevesebb bosszúságot fog okozni végiggondolni, amire rávenni gondollak benneteket.

katika 2005.04.10 19:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
ok.Megtaláltam és nagy nehezen kitaláltam!Annyira bonyolult az egesz szövegleirás, hogy én is mindent összekombináltam.Pedig a helyet ismertem,de a tábla?azon filózgattam vagy fél óráig,ám a jelszó teljesen érthető,de csak akkor,ha megvan a tábla!Na már én is ködösitek,hiába,rossz példa ragadós!De a láda az jó!

 
Sasa 2005.04.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.72
Megtaláltuk, lefényképeztük, hazavittük és a nagyobbik gyermek otthon megfejtette...

 
Tigger 2005.04.10 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.08
Köszönöm Scele mesternek a segítséget! A lényeg hogy megvan.

hYtS 2005.04.09 18:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.00
A leírások alapján nem volt nehéz megtalálni.

scele 2005.04.06 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 3.26
Már régóta éktelenkedik ez a pont nekem a duna közepén, ideje volt megkeresni.

A szöveget többszöri elolvasás után se értettem, viszont a lépen lévő kút nagyon ismerős volt. Régen nagyon sokszor ment errefelé a bringás edzés. Most újra az edzőkörön mentem fel a hegyre és lám ott is volt a kút. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem lehet belőle vizet venni, hiszen igen bővizű forrásról van szó. (ráadásul a kulacsom is üres volt!).

Scele

 
daikini 2005.03.29 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.55
Már régóta olvasgattam ezt a ládát, de egyszer sem álltam neki komolyan, kicsit lusta voltam ehhez, most találtam egy kicsit könnyebb megoldást, és kiderült, hogy rendszeresen járok el a kút mellett. Sokat nem kellett gyalogolni érte :)

 
radpeter 2005.03.26 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.03
Egy kis internetes kutakodás után, a cél birtokában indulhattam vadászni.
Az objektum környékén minden gyanús. Már éppen rámindultak, amikor továbbálltam. Érdekes, amikor a városban már tavasz volt, ott fent még a tél illata lengte be a környéket, hófoltok és hideg volt.

DaSnake 2005.03.25 23:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 1 átlag: 2.17 súly: 2.34
Poitaláltam, akarom írni találtuk!

SagiK 2005.03.25 23:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.00 súly: 2.93
Ha nem olvastam volna a logok között, hogy ez POI, akkor sose mozdulok rá. Ennyire nyakatekert leírás az ember kedvét nagyon el tudja venni. :(

Így azért öcsémmel levadásztuk :)

Mercenary 2005.03.14 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.95
Szerecsére elég jól ismerem azt a környéket, így egyértelmű volt megtalálnom a helyszint.

Bärlin 2005.03.06 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 1 átlag: 1.83 súly: 2.82
Tegnap esti netcaching után ma elmentem a végcélhoz. A leírás eléggé hmmmmmmm..............
Ennél bonyolultabban és értelmezhetetlenebbül már nem is lehetne körülírni, hogy földi halandó megérthesse.
Vigyázat, két tábla van!

BiharyG 2005.03.05 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.50
Pár hete jártam erre, láttam a ládát a GPS-en, megkerestem gyorsan wapon. Nagyon bonyolultnak tűnt, gondoltam majd legközelebb, a pc-n mégis csak más. Hát nem, úgy sem sokkal jobb; szerintem feleslegesen bonyolult és érthetetlen a leírás. Még szerencse, hogy a képek alapján ráismertem a cél helyére...

BiharyG + Zsuzsi

Máté és Zoli 2005.03.05 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.98
Félig nettaláltam. Lusta voltam felkeresni a pontokat, és a leírás értelmezésére sem vállalkoztam, így kicsit keresgéltem a neten, mire megtaláltam, hogy hol van a végcél. Itt már csak le kellett olvasnom a jelszót.
Az Európa-hídon egyébként átmentem még 2003. március 15-én. Ezeket a képeket is feltöltöttem.

Európa-hídEurópa-híd
ForrásházForrás
Zergi 2005.02.16 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.88
Az aranyérmesek begyűjtésekor benéztünk a tornyok közé. Aztán otthon kitörpöltem a tükörpontot a térképen. Majd az idő-síkra áttérve megnéztem a két végpont közötti felezőidőt. A kitalált személy kútjának helye egy "vízes" túratársam segítségével lett meg. Közben megtaláltam a neten is, POI pont is!
Tegnap felmentem a szakadó hóesésben, de nem jó táblát néztem. Ma visszamenve pótoltam a hiányt.

Az ominózus helyről a hídláb
ferences 2005.02.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.80
Nem a rejtő által ajánlott módon jutottam a megfejtéshez. Így sokkal egyszerűbb és gyorsabb volt...

ferences

T. Nagy 2005.02.08 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.02
Megtaláltam! A láda leírás alapján igen bizonytalan volt a célpont. A jelszó helyéről készült fénykép alapján jutottam a megoldáshoz.

Xizan 2005.02.08 14:52 - Egyéb
Még szerencse hogy annak idején megtaláltam, mert ez a szöveg zavaros. Ott kezdődik hogy az 1. állomásnak nem csak egy elnevezése közismert. És innen borul(hat) minden..

lagaf 2005.01.15 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Egy kis netes keresgélés után ma a jelszó helyére is eljutottam; először, mivel eddig nem esett utamba. Annak idején a hídnak örültem; 15-én reggel azon keltünk át - sorállás nélkül - az állami zászlófelvonást megnézni, majd egy kis sorbaállás után vissza a jobbpartra. Nagyszerű élmény volt látni azt a rengeteg embert, aki - ki ezért, ki azért - végül is eljött megnézni e látványosságot. A katonák profizmusa - ahogyan időnként szétszedték, majd újra összeillesztették az elemeket - ugyancsak lenyügöző volt.
Köszönet Lacus-nak, mivel e virtuális láda kutakodásra ösztönzött, s a netes keresgéléssel rengeteg mindent megtudtam Buda hajdani vízellátásáról.

bortel 2004.12.28 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 4.00 súly: 2.80
A zavaros szöveg kibogozása okozta a legnagyobb problémát. A rejtvényt lehetne egy kicsit áttekinthetőbben is megfogalmazni.

Lencsi 2004.12.25 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
meglett ez is

Kn333 2004.12.19 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Már régóta szemezgettünk ezzel a ládával, végre volt időm arra, hogy térképet bogarásszak, és forrásokat nyomozzak:) Jó volt.

Fűkocka 2004.12.09 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Vettem a fáradtságot és elolvastam a leírást. A kutat rögtön felismertem, hetente többször megyek el mellette. Most Mikulással.
Fűkocka

reflektorfényben 
jiimbo 2004.11.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.57
ok

Mr Zerge 2004.11.21 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.31
Megtaláltam. Némi spekulálgatás, keresgélés után kizárásos alapon, a logok részbeni segítségével.
Üdv Mr Zerge.

agluma 2004.10.23 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.58
Több forrás is van a környéken, de a fénykép alapján, térkép és a poi adatbázis segítségével csak oda kellett autózni.

Togo 2004.10.10 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.04
Hát én ezt nem értem. Neztem mi látszik, fogtam térkép tükröztem, és a kapott eredménynek egyszerüen nem értem mi köze van a dologhoz. Keresgéltem én a neten, aztán figyelembevéve, hogy hibázhatok, vegigkutattam a melette levő utcákat is, és továbbra se tudtam, hogy mi a köze a célállomáshoz. Végül is a cél képéből jutottam el a POI adatbázishoz ahol is megtaláltam a célállomást és a koordinátáját, ahova menni kell. Most hogy ott voltam se értem, hogy mi a megfejtés ami alapján nekem erre a pontra el kellett volna jutnom mindenféle segítség nélkül.

 
GeoSkac 2004.10.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
ok

geobebi 2004.09.07 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.36
Valóban szövevényes háló a leírás. Még így a megfejtés birtokában sem tiszta egészen, hogyan is kellett volna a leírás szerint a végcélhoz érni. Meg aztán az összefüggés is elég távoli az ideiglenes híddal, de legalább él a láda.
Nekem mindenesetre inkább a megtalálók leírásai segítettek, azokat meg a térképet tanulmányoztam. Miután meg volt a feltételezett eredmény, munka után már csak oda kellett autózni.
Jó játék volt, de inkább az otthoni része.

Háttal a végállomásnak 
tommeli 2004.08.22 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
ok

Kút 
rongylab2 2004.08.15 16:09 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

csaby 2004.08.12 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.07
A kút és a környék nem rossz, bár sok pluszt nem adott. Azért tanultam valami újat. :)
A helyre nem a rejtvény alapján jöttem rá... szerintem feleslegesen túl van bonyolítva a rejtvény. Nem tetszett. Nyugodtan ki lehetne írni a helyet és a hozzá kapcsolódó dolgokat a homályos utalások helyett.
Az eredeti láda ötlete jó volt.

csaby

Mikulás 2004.07.23 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.02
Némi fejtegetés, netkeresés után rájöttem, hogy melyik forrásról is van szó. Ezután már egyszerű volt a helyzet...

Mikulás

Pupu 2004.07.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.75
Az ideiglenes híd már nem létezik, a forrásépületre viszont halványan emlékeztem, így könnyen meglett.

kl 2004.06.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.75
A véghely jó. De valaki elmagyarázhatná, hogy a kút neve hogyan függ össze a nevezetes személlyel?
Most már a környék összes védett forrását meglátogattuk. Nagyon jók!
Egyébként ott voltam anno a hídnál, de türelmem nem volt kivárni a sort. Becsülendő, hogy nem árválkodik a pont (mint a Kánikula).

sprok 2004.06.13 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.88
Ok, kis sakkozgatas utan.

VP 2004.05.24 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 3.16
Vártam a nyarat, hogy kajakkal elmenjek a megadott pontra (a nettalálathoz nem volt kedvem).
Ide könnyebb volt eljutni. A leírás szellemes, a megoldás nem volt nehéz.

encso 2004.05.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.00 súly: 2.67
A leírás egy kicsit bonyolult számunkra, de szerencsére annak tökéletes megértése nélkül is megtaláltuk.

tudo 2004.04.16 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.22
A ládával már régóta szemezek a neten. Az alaposabb átvizsgálás és Budapest ismerete alapján arra jutottam, hogy itt kell lennie a pontnak. Összekötöttem a pont felkeresését másik kettővel, így adódott a log mellett látható görbe. Kellemes edzés kerekedett a dologból. Emlékeztet régi megboldogult kerékpár versenyekre, amikor a rajt előtt kiosztották a verseny útvonalának magassági térképét, amit csodálkozva nézegettünk: "Mi ez? EKG-görbe?" Egyébként a körülményes láda leírást esetleg lehetne egyszerűsíteni.

BBird 2004.03.13 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.54
Ezúton szeretnék némi biztatást adni azoknak, akik hozzám hasonlóan kevés történelmi és helyismerettel rendelkeznek. Számomra a leírás enyhén szólva homályos, így megpróbáltam a végső "célobjektumra" összpontosítani. Ehhez egy kis türelem és némi szerencse kell, ugyanis a többiek bejegyzéseiből nem egyszerűen, de össze lehet rakni a mozaikot és ki lehet találni, hogy hova kell menni. (Ezzel együtt még most sem tudom, hogy mi látszik a templomtornyok között :-))

geobubo 2004.02.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Most kérdezzetek, mert budai forrásokból profi vagyok. Nem úgy nyelvtanból, mert már egy hete lejegyeztem a márványtábla szövegét, de csak most logoltam. Egyébként VIGYÁZAT, mert van egy rossz bejegyzés is alább. ÉvaSanKri "megnetkeselte", csak rosszul. Ő ugyanis a Városkutat, vagy más néven a Nádor kutat találta meg. Ez pedig egy másik.

logo 
lelcache 2003.12.27 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Annak idején én is netcaching útján logoltam. Miután átalakult, egyből felvettem a meglátogatandó ládák listájára, de csak most sikerült eljutni ide. A feladvány egy picit nehézkesen ment, mert a történelem soha nem tartozott az erősségeim közé. Egyik este ezért nekifeküdtem, és megerőltetve az agyamat, némi lexikonos segítséggel és térképhasználattal ráleltem a megoldásra. A forrásból most is folydogált a víz szépen. Az eredeti logot (2003.08.27 19:00) egyéb bejegyzéssé alakítottam.

lelcache

Védett forrásA megfejtés
Csordogál a víz 
hujberg 2003.12.21 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.40
Budai Köd 4/5

Most se volt nehéz idejutni, a Széchenyi emléktől jöttem át. Ez a rejtés sokkal jobban tetszik, mint az elődje.
A kút vízét szívesen megkóstoltam volna.
Irány a GCFrah.
hujberg

totik 2003.12.06 16:30 - Egyéb
Hát ez eltartott egy darabig. Az utolsó pillanatban netkesseltem meg a régi ládát, és az ott leírtaknak megfelelően nem is akarom törölni az akkori log-ot, de a becsület (és nem mellesleg az élvezet) kedvéért megkerestem az új rejtést is. A netvadászat részén még 20.-a körül gyorsan és könnyen túljutottam (eltekintve attól, hogy egypárszor belekavarodtam abba, hogy melyik is a 2. helyszín) tovább tartott időt szakítani az IRL elhelyezkedés megtekintésére. Minthogy alkatomból adódóan kerülöm a hétköznap délutáni budai forgalmat (baromi ideges leszek a dugóktól), eleve hétvégén terveztem átruccanni. Ma végre sikerült, tanítás után feldöngettem a hegyre, és a közeli objektum személyzetének csodálkozásától kísérve, az orkánszerű szélben és szakadó hóesésben, talpig öltöny-nyakkendőben, a sötétben, rácson keresztül lefotóztam, hogy miként folyik a víz. (Kép, ha egyáltalán sikerült, előhívás és szkennelés után érkezik.)
Jól sikerült reanimálás, külön dicséret a fórumon elhangzott követelményeknek megfelelő, "netbiztos" új jelszóért, kötve hiszem, hogy az helyszíni szemle nélkül fellelhető lenne.
(Viki, Geri, Krisz') TZ

Csuhás 2003.11.21 17:50 - Egyéb
Ujra megtalálva. Elsö alkalommal netcaching volt, mert a tömegtöl nem fértünk fel a hidra a kutyákkal. Most egy kis térkép böngészés, után egy kis netezés következett ( Hajaj régen volt már töri órám ) Majd térkép kukucska, végül egy kis ködjárás hogy a helyszinen is készüljön fotó.
Érdemben nem lehetett fotózni mert a ködszitálás miatt a vaku használhatatlan volt.. Ez a megújult ládika sokkal jobban tetszik mint az eredeti!

Imelda, Csuhás

ForrásházJómagam
Itt csorog a hűs nedű..Védett f....
jspanyik 2003.11.21 15:00 - Egyéb
Megtaláltam!

A bejelentés, azért "egyéb", mert a régi ládára vonatkozó 2003.09.23-i virtuális megtalálásomat; a történelmi hűség kedvéért; nem akartam törölni.

A módosított láda megtalálására nem gergoszedermarcus "kíváncsisága", hanem az általa kiötlött (egyébként szerintem kiváló) feladat ösztönzött.

A megtalálás bizonyítékul álljon itt, hogy a jelszót tartalmazó emléktábla (a "műemlék" és a "Fővárosi Tanács V.B. 1957" szövegtől eltekintve) egyetlen összetett mondatot tartalmaz, mely 18 szóból és 109 betűből áll.

jalso 2003.11.19 21:00 - Egyéb
Megtaláltam. Jó az új feladat, amelyet némi homályos történelmi ismeretek előkotrása után előbb az internet, majd a térkép és végül személyes látogatás segítségével sikerült megoldani. A mellékelt képek remélhetőleg ezt igazolják is. Feltettem még két képet, amelyek az eredeti jelszó helyén készültek, de távolról lehet közük a megoldáshoz is.

Ez év március 15-én bevallottan netcachinget követtem el azzal az ígérettel, hogy később ellátogatok a "ládához" is. Csak a közelébe sikerült 16-án eljutnom - erről is van fénykép. Nem szívesen változtatom meg a múltat, nem lévén a Minigaz munkatársa Orwell 1984 c. regényében, ezért hagyom az akkori megtalálást.

Üdv az összes net- és egyéb kessernek: Gyuri

Csak tiszta forrásból....Belül kissé kopott...
Nem az a király, de majdnem....Ezek között van, az fix
Valahol OTT kellett volna lennem 
Mihul 2003.11.19 13:00 - Egyéb
Megtaláltam
Bár voltam a hidon az új feladat érdekesnek tünt igy felkerestük.

CHRIS69 2003.11.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.81
megtaláltuk

ÖregTom 2003.11.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Bár netkesser vagyok, töröltem az előző logot, mert most van másik kihívás, de ezt már nem fogom törölni!
Volt tegnap egy jó pár percem a neten a netkesselésre, és azt kell mondjam, hiába találtam ki az átlagolt személyt, a neten talált leírások egyértelműen a Doktorkutat (!) [ :-) ] jelölték, de a térképen és más utalásokból rátaláltam az igazi műemléktáblára.

Phoere 2003.11.19 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.67
A megújult láda megkeresése a rejtvény megfejtése után már nem okozott gondot, de azt hiszem, ez helyismeretemnek köszönhető. Azt hiszem, egy vidékinek, aki nem ismerős Budapesten, komoly gondot okozhat a helyszín megtalálása. Ezért talán egy ki segítség nekik: ha megvan a kérdéses személy, akkor a róla elnevezett út környékén érdemes keresni.


Annak idején a hídnál jártam (a hídon sajnos nem), az eredeti jelszóval is logoltam.

Alább következzen az akkori (2003.08.28.) log szövege, a képek is akkor kerültek feltöltésre.

"Lényegében hetente többször elmegyek erre, így nem volt nehéz kitalálni a jelszót (de pont ebből kifolyólag nem érzem jelszóvadászatnak, hogy most itthonról találtam ki).
Anno én csak a partról néztem a hidat, mivel nem értem rá kivárni a megnyitást reggel. De szívesen átmentem volna rajta."

Egy delegáció miatt lezárt híd
ÉvaSanKri 2003.11.18 21:19 - Egyéb
Egyszer már megnetkesseltem. Lassan megint odébb kell vinni.

A felső forrásházEgy pontosabb téerkép a netről.
im 2003.11.18 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.31
Az eredeti helyet sajnos nem tudtuk megnézni, nem voltunk akkor Budapesten. A technikai oldala pedig nagyon érdekelt volna.

Mikor ma megláttam a változást azonnal nekiestem a rejtvényfejtésnek. Elég hamar megszületett az eredmény, már csak oda kellett menni. Némi logisztikai szervezés után (hol találkozzunk a párommal) irány a hely. Nem emlékeztem rá, hogyan lehet ott parkolni, szerencsére könnyen megoldható. Még a fotózáshoz is elegendő fénnyel rendelkezik a hely, kár lenne vakuval rontani.

A mese nekem kicsit zavaros, a névadás históriát még mindig nem értem, szerencsére a beazonosításban ez nem zavart.

 
álomfogók 2003.11.18 00:00 - Egyéb
Mától egy kicsit megváltozott a láda.

totik 2003.11.17 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.52
Akkor régen, egyik este, oda is, meg vissza is átsétált a pontonhídon a teljes totik csapat és nagyon élvezte. Mivel kb. fél évvel később kezdtünk kesselni, akkor persze még nem voltunk totik, így, mint egyszerű papa+mama+gyerekek ostoba módon csak a fáklyákat, a folyót és a fényeket bámultuk, és nem álltunk le bemérni különböző pontokat. Ez a rejtés egy jól kivitelezett, jó ötlet volt, a forum haragját vállalva támogatjuk a rejtőt egy netcache ponttal.
Viki, Geri, Krisz', TZ

karrimor 2003.11.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
A hídat láttam, ma elmentem,benéztem a tornyok közé.

tesso 2003.11.12 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Reggel olvastam a fórumot. A 189 tényleges megtalálás után megengedtem magamnak egy "csalósat" is.

pokers 2003.11.11 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.17 súly: 2.77
Három a magyar igazság, és lám harmadikra eltaláltam a helyes megoldást a számítógép mellől. Pedig még a térképen sem babráltam holmi pontokkal+egyenesekkel, sőt még a fővárostól is 111km-re lakom :-)
Csupán fantázia kell hozzá...

Silvius 2003.11.11 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Bár határozottan nem gyűjtök virtuális ládákat valóságosan, mégsem zárkózom el a virtuális ládák virtuális megtalálásától. A hideg Duna vízben való úszkálás helyett az elektronikus térképet választottam, az egérrel húztam egy vonalat a megadott ponttól, a megadott pontokon át, és ide mutatott. Ha ezt a szöveget olvassátok, akkor én is jól tippeltem :-)

kepenu 2003.11.10 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.45
Dávid unokaöcsém azt mondta, hogy nagyon lassan haladt a sor ;-(

Dávid a híd mellettA híd
Brio666 2003.11.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Hát egy kicsit nehéz, volt, de hála a hajózásnak nem lehetetlen...

Mac&Verus 2003.11.03 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.23
Jártam a hídon, de akkor még nem geocacheltünk.

dnet 2003.10.26 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
A hídon a tömeg miatt nem voltam, de a geocachingről is csak 2.5 hete hallottam először :(

Aeromap rulz

venyercsan 2003.10.22 11:28 - Megtaláltam
Térkép, pont pont vesszőcske... [wapon beküldött szöveg]

begeba 2003.10.19 17:45 - Megtaláltam
A rejtéshez no comment. Tekintsük virtuális ládának, a keresést pedig intellektuális erőfeszítésnek. Nem ültem sokat a KEYBOARD mellett (egyből egy találat). Egyébként ha nagyon becsületes akar valaki lenni, a templom (ha még becsületesebb akkor ennek koordinátáit is a helyszínen határozza meg) és az adott pont közti egyenesből kapott túlparti koordinátára állva fizikailag is látható, ami kitalálandó.

KiVi 2003.10.19 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.11
OK, a térkép segített.

hacsi 2003.10.18 19:27 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

szipeti 2003.10.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.74
Térképről is megoldható.

@david 2003.10.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.18
Elég extrém volt.(sacperkábé). Nem is tudtam eddig hogy tudok vizen járni...

@david

dragunov 2003.09.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.73
Sajna, akkor még nem geocaching-eltem, egyébként nem hagytam volna ki. A megtalálás lehetősége viszont még most is adott, úgyhogy most nem hagyom ki, etika ide, etika oda.
dragunov

djpt 2003.09.24 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 2.59
Itthonról: az előző logokon felbuzdulva térkép elő, hmm...hmmm, másodszorra oké!

CharlieR 2003.09.24 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Nagy a szárazság, híd nélkül... Na jó, számítógépről.

jspanyik 2003.09.23 22:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.95
Elnézést! Csak elképzeltem, hogy mit láthattam volna, és egyből kitaláltam.

Glac 2003.09.18 01:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.70
Térkép, két pont, egy egyenes...

petika 2003.09.14 00:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.89
Akkor túl nagy volt a tömeg meg még nem is volt GPS-em, viszont a híd végpontjainál többször is jártam már, és el tudom képzelni a látványt a két pont között is. (hajóval már ott is jártam :-) ...
Egyébként csatlakozom Phoere véleményéhez a netcachinggel kapcsolatban, ha a 'láda' megkereshető lenne, akkor természetesen elballagtam volna a megadott koordinátákra, de mivel nagyon hülyén mutatott a képernyőn a sok ténylegesen megtalált (ezért szürke) pont között ez a fekete pötty, így hát beszürkítettem. :-)
Petika

Netcache 
K.L. 2003.09.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.40
ok

Tototo 2003.09.05 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
OK.

gyufi 2003.09.05 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Térképr?l bel?ttem, kitalálgattam.

Attiska 2003.09.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
Ma épp a környéken jártam. Ha már ott voltam, nem hagytam ki. :)

Attila

zsorzs 2003.09.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
A látvány ismerős. A híd létezésekor még nem ismertem a geocachinget, most már kezdem megszeretni :))) Már lassan elfogynak a budapesti lehetőségek, láfanyalodtam erre is.
zsorzs

Phoere 2003.08.28 00:00 - Egyéb
A "jelszóvadászatról" nekem is ugyanaz a véleményem, mint ennek a "ládának" a tulajdonosának. A GCCSOR "láda" létrehozásakor nem tudtam a jelszóvadászokról, így nem is törekedtem a jelszó nehézségére. Ezzel persze vissza is éltek, akik ezt szeretik. De váljék egészségükre, ha ők a számítógép mellől szeretnek cachingelni. Hogy ezáltal milyen szép helyekre nem jutnak el sokszor, arra soha nem fognak rájönni így.

lelcache 2003.08.27 19:00 - Egyéb
K. meleg volt, gondoltam úszom egyet! Elég nehéz volt a pozíciót tartani árral szemben! Kicsit elfáradtam! Arról az uszályról pedig már nem is beszélek..... :-)

A viccet félretéve. Én is nagyon jó ötletnek tartom a ládát! Sajnos a ponton felépítésekor még nem volt GPS-em és a geocaching-ről még csak nem is hallottam, így lehetőségem sem volt akkor a feladatot abszolválni. (Különben a hídra sem jutottunk fel, mert k. sokan voltak!)
Olvastam a láda elrejtőjének kirohanását a magamfajta geoláda-jelszó megfejtők ellen! Én ebben semmi rosszat nem látok! Akkor nem volt lehetőségünk ott lenni (bár gondolom mindannyian szerettünk volna), vagy esetemben nem volt információm a rejtésről. Ám rátaláltunk egy regisztrált geoládára mint leküzdendő feladatra, hát leküzdöttük! Ez azonban semmiben sem csorbítja az ötletgazda érdemeit!!!

Üdvözlettel:
lelcache

u.i: Ez a log eredetileg egy netcachinges megtalálás volt. Miután a láda átalakult ténylegesen is megtaláltam (2003.12.27 11:46) ezért ezt a bejegyzést egyéb loggá alakítottam.

Nettaláltam 
Peter68 2003.08.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.75
A pesti oldalról próbáltam bel?ni.

Mars3696 2003.08.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.70
Nem úsztam be!... :o)
Megnéztem a térképet és tippeltem... (Nem olvastam a FAQ-ban; csalni lehet? :o) )

Ati 2003.07.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.00 súly: 3.15
pont

Csizi 2003.07.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.78
Útvonalpontként a GPS-be írva a láda és a templom koordinátáját most is "levadászható". (Esetleg érdemes lenne így a ládát "feléleszteni")

Gedeon bácsi 2003.06.04 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.59
Térkép és a második tip után kitaláltam!

M.Xati 2003.05.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.86
Ez így csak egy kis játék!

Pilot 2003.04.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 2.34
Nagyon nehéz volt beúszni a gps-el a kezünkbe:)) Pilot

pixeldiver 2003.04.26 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Nagyon jó ötletnek tartom ezt az eseményládát!
Türelem híján ("durva-nagy" tömeg volt) nem száraz lábbal jutottam el a megadott pontig, hanem csónakkal, de sejtettem, hogy mi lesz a jelszó.

Gekko 2003.04.24 22:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Annak idején nem jutottam fel a hídra a tömeg miatt, de már akkor elhatároztam, hogy később büszke EU polgárként azt fogom mesélni a gyerekeknek, hogy ott voltam.
Ma este vettem észre, hogy a lejárt eseményládákhoz is milyen szépen gyűlnek a log-ok.

georgejj 2003.04.24 18:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Ott voltam a Hídnál, de sajna nem fértem fel rá. Pedig nagyon szerettem volna. Jónéhány tekercset elfotóztam a híd kinyitására, összecsukására. :) De ha már egyszer térképész vagyok, akkor gondoltam hasznosítom tudásomat, és megmérem, hogy mi lehet az az objektum. :) Elsőre sikerült jól bemérnem a térkép alapján. Szerintem ez egy jó láda! :)

Főtérképész

dusika 2003.03.30 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Hm, sajnos nem sikerült feljutnom a hídra.
Pénteken (14.-én) munka után este haza mentem, majd vissza, hogy a nejemmel végig sétáljak a hídon. Sajnos csak útközben tudtam meg, hogy kinyitják. Sebaj, csavargunk egy kicsit, majd honap visszajövünk.
Másnap délután sajnos a tömeg, illetve töredelmesen bevallva a hosszan kigyózó sor, mely a 19 villamos megállóján túl végződött, kedvemet szegte, így sajnos lemondtam az átkelésről.
Sajnálom, mert kicsi az esély arra, hogy "sétálhatok" a Dunán.

magpet 2003.03.16 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
A jelszót a ládaleírás pillanatában tudtam, de mivel a geocaching nem egy netes fejtörő, ráadásul még érdekelt is az érinett objekt, felkerekedtünk, és megnéztük. Jelszó ide vagy oda, a virtuális ládákat is lehet szeretni vagy nem szeretni, de ez itt egy valódi élmény volt!
Képet sokan csináltatok, én ezúttal egy kis eredeti EU-híd atmoszférát hoztam a helszínről, mp3-ban. Továbbá igazolandó, hogy sokakkal ellentétben valódi megtalálást mutattunk be, álljon itt a tracklog két formátumban. Amúgy is érdekes, mert ezen a helyen vélhetőleg ritkán készülnek a Dunára merőleges trackek kellemes sétatempóval. :) Íme: MapSource-track, valamint TrackMaker-track!

Pa 2003.03.16 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.18
Délelőtt is próbálkoztunk, de a hosszú sor miatt meggondoltuk magunkat. Este viszont nem kellett sokat várni (bár érdekes módon a másik irányba sokkal lassabban haladtak az emberek).

BE&LA 2003.03.16 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 3.00 súly: 2.41
Megvan!

Murcielago 2003.03.16 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.00
Jó volt ott lenni, nekünk nagyon tetszett, és még másik 400 ezer embernek is.

macska 2003.03.16 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.50 súly: 1.95
Ott voltunk, de a gyerekek a kedvét (is) elvette a "vízen járástól" a beláthatatlan hosszúságú sor. Kis dunaparti séta lett belőle.
Zsófi, Zsolti, Zsolt, Jenő

MikiCache 2003.03.16 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Túl egyszerű jelszó. Kényszermegoldás.
Ez nem geoláda, ez egy tipikus, - egyébként kitűnő - POI.
A hídért mindenképpen elmentünk volna, persze előre tudtuk, hogy az óriási tömeg miatt nem fogunk tudni rálépni.
Az elrejtő megnyugatására pontoztam így, egyébként 3 oldalt ír, hogy megmagyarázzam döntésemet.
Anikó és Miki

EU sorbaállás 
pulbrich 2003.03.16 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.76
Az elsö eseményláda amit (majdnem) szabályosan megtaláltunk. Reggel mentünk elöször, 11:40-kor probáltunk feljutni a hidra, de eltanácsoltak ebédszünet miatt. Megnéztük, ahogy szédszedik - nagyon látványos volt. Aztán este ujra megprobáltuk (az ember ne adja fel könnyen élete elsö eseményládáját) de olyan hosszu volt a sor, hogy az elöttünk állo 250 km-es ut meg a másnapi iskola elvette a kedvünket a várakozástol. Ezzel együtt az ötletet jonak tartottuk, és példánk mutatja, hogy a jelszoválasztás nem is volt olyan rossz. Amig tiblábaltunk arra gondoltam, hogy ezt a ládát remek multivá lehetne kombinálni a hid-lábával. Mindkettohöz csonak kell. --Péter, Veronika Noémi

Jo nekikNe tessék szétszedni, mi még nem voltunk!
Este itt volt a sor végeDe a látvány gyönyorü volt
k.david 2003.03.16 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.41
Meglett!

Réka@David

zayd 2003.03.16 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.50 súly: 1.95
Ok könnyen meglett.

sajo 2003.03.16 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Tegnap este is megpróbáltuk, de a sorbanállás elriasztott. A ma reggeli korai érkezés enyhén szólva nem jött össze, ugyhogy nagy bánatunkra ma sem jutottunk át a hídon. Minkétszer kellemeset sétáltunk a környéken. CsePi

fruzsa 2003.03.16 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.98
A jelszó tényleg túl egyszerű, azt hiszem, lehetett volna bonyolítani. (Én is tudtam itthonról, de ahol nem jártam, azt nem logolom.) Viszont aki nem ment el, annak az a büntetése, hogy nem tudja, mit hagyott ki. Mi nappal voltunk, 2 éves lányom irtóra élvezte, de nekem is élmény volt a vízen járni.
Fruzsa, Juckó

Birodalmi kutasz droid 2003.03.16 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Én vagyok a 35. :-)

rokabilly 2003.03.16 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Második nekifutásra sikerült megtalálni, 15-én este 7 után akartunk először átmenni, azonban annyian voltak, hogy elment a kedvünk a tolongástól. Ma reggel aztán korán keltünk, 8 óra után érkrztünk a hídhoz. Ma persze nem voltak annyian, bár nem gondoltam volna, hogy ennyien felkelnek ilyen korán. Nagyon érdekes volt végigmenni a hídon. 6 méteres pontossággal sikerült megtalálni a helyet, ahonnan már egyértelmű volt a jelszó.
Gratulálok, jó ötlet, jó környezet.
Bramby, Rókabilly

Macok 2003.03.16 00:00 - Egyéb
A jelszó tényleg könnyen kitalálható de szerintem akkor is ötletesebb mintha a korlátra lett volna valami írva (ami viszont nem található ki). Kár hogy irtózom a tömegtől. :-)

GoZso 2003.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.63
ok, bár ez kevéssé hasonlít a geocache-re.

Xizan 2003.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 2.33 súly: 2.23
OKÉ

Boery 2003.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.33 súly: 1.30
A jelszó tényleg nagyon könnyen kitalálható

Fazék 2003.03.15 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Nem is volt olyan hideg, ... bár mi még 14-én este sétáltunk át.

Ojmjakon 2003.03.15 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.00
Nagyon szép a híd este, kiviléágítva is!

freddy 2003.03.15 21:36 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.17 súly: 3.56
ok [wapon beküldött szöveg]
8 szép láda után egy gyenge 9.

tpm 2003.03.15 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.11
Zizivel, Ákival, Annával

Zizi és Áki 2003.03.15 21:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.28
Nagyon hideg szél fújt....

lotht 2003.03.15 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.94
Zsufi [wapon beküldött szöveg]
Gyerekekkel sétáltunk, volt errefelé minden, kampány erre, kampány arra. Végül a nagy tömeg és türelmetlen aprók miatt nem álltunk sorba.
(Valójában 17 óra körül jártam erre, de csak 21-re lehet logolni.)

vabubus 2003.03.15 20:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.94
Elég hűvös volt már este, de a fáklyás híd tényleg szuper.
V.P

Mereszek 2003.03.15 20:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Bár nagyon szerettem volna elmenni ma este megnézni,de sajnos nem lesz rá lehetőségem. így csak tippeltem.
Judit

Forester 2003.03.15 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.83 súly: 2.93
A híd király volt, sohasem voltam még ponton hídon. Akkor is átmentem volna rajta ha nem kötődik hozzá "pont". De a "rejtés" pocsék sőt kritikán aluli...Madw szólt még mielőtt létrejött volna ez a cache, hogy hozzak létre ott egy pontot mert valaki úgyis megcsinálja...
Nem hoztam létre mert nem az én ötletem volt (nem is tudtam a hídról amíg Madw nem szólt) és úgyis csak összekapkodtam volna. De már bánom, mert biztos ötletesebb jelszót/rejtést találok ki. Azt hiszem akinek már több mint 100 megtalálása van és 13 doboza (ha jól emléxem az adatokra) nos jobban is törhette volna a fejecskéjét.

Mind1 pont ide pont oda érdekes élmény volt a másfélórás várakozás és szétfagyás ellenére is.

TutajosIngyen osztják a sört?
...ezzel kellett volna, jól megpakolva :) 
Oriza 2003.03.15 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.13
Megvan. Biztosak voltunk benne, hogy itt esemény-láda lesz.
Oriza csapat.

Mihul 2003.03.15 19:38 - Megtaláltam
sokan vannak [wapon beküldött szöveg]

esti fénybenA volt Kossuth-hid emlékköve
Zsiráf 2003.03.15 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.27
Találgatás egy térkép segítségével. Talán még ma meg is nézem...

geobagoly 2003.03.15 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Igen tetszett... Örülök, hogy nem csak nekem. Alig három óra várakozás után feljutottam a hídra, igaz kétszer mentem végig, mert a pesti oldalon visszafordultam.

álomfogók 2003.03.15 18:22 - Egyéb
NEM. A GEOCACHING AZ, HOGY ELBATTYOGSZ AZ ADOTT HELYRE, AMENNYIBEN ÉRDEKEL, HA MEG NEM, AKKOR AKAD MÉG ELÉG LÁDA MÁSFELÉ. ILYEN SZÉP TAVASZI IDŐBEN KÁR A GÉP ELŐTT ÜLVE KIHAGYNI ŐKET.

radio100jozsi 2003.03.15 18:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.48
Az egészhez egy GPS-be írt kordináta,egy térkép és vonalzó kell.Ennyit erről,csak azért írtam,hogy ezzel is jelezzem amit kérdeznék,hogy ez a Geocaching?

ragalyi 2003.03.15 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Nekem különleges ez a hely, a Szent Anna templomban volt az esküvőm. Egyébként a híd érdekes volt, de nekem a tömeg sokat rontott rajta.:-

zeus 2003.03.15 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
nagyon latvanyos volt.

Csuhás 2003.03.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Ott voltunk tegnap este, de a budai oldalon többszáz méteres sor várta hogy át tudjon menni a túloldalra. Igy csak sétáltunk egy kicsit. A jelszó a pesti rakpartról, vagy egy térképről is megnézhető. Szóval nem lesz ez extrém később se. Egyébként minden tiszteletem azoké az embereké akik ezt az irgalmatlan sort végigvárták. Szerintem ennyit nem ért ez a cirkusz.

A magújult 'ládikát' is megtaláltam ezért itt javitom a rejtés pontszámát!

Emő, Csuhás, Szonja, Vándor

 
jalso 2003.03.15 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.76
Most jöttem vissza négy megtalált és egy nem megtalált valódi láda után, ezért megoldásom egyelőre virtuális (térkép alapján az első tipp), de este ott leszek a helyszínen és ellenőrzöm. A jelszó trivi, de hát mit tegyünk, ha arról a pontól nem a Tadzs Mahalt látjuk a két torony között. :))) Gyuri

Pistua 2003.03.15 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Ok [wapon beküldött szöveg] Nagyon tetszett, még a hídon is sikerült átmenni. Pista, Máté

flektogon 2003.03.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.29
Ez egy érdekes megtalálás, mert ma délután voltunk a helyszinen, nem tudva hogy már ez is geoláda. Ezért nem néztük meg hogy mi látható a templom tornyai közt. Hazaérve egy térkép segítségével állapítottam meg a jelszót. De ott voltam, mint a fényképem is bizonyítja. (igazán nem szeretem az ilyen eseményládát: könnyű lemaradni róla) :)

Nem igéret: bizonyíték! 
valentin 2003.03.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.28
Az esemény tényleg szuper!
A jelszó tényleg gyenge!
A tömeg tényleg nagy!

gabi1223 2003.03.15 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.54
Nagy tömeg, hideg szél, jó ötlet, bár a Kossuth híd ettől a hídtól jóval délebbre volt (azt láttam az ablakomból, ezt nem). Este is megnézem, fáklyásan. A jelszó túl egyszerű, könnyen kitalálható.

probi 2003.03.15 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.67
45 perc sorbaállás után már a hidon is voltam
Az ötlet a rejtésre nagyon jo lenne,de jobb lenne ha nehezebb lenne a jelszó.
u.i. este 10-kor Szentendre után ujra megtaláltam, sokkal szebb este kivilágitva a láda
u.i. nekem is volt olyan érzésem , hogy eseményláda lesz belöle

PDAfan 2003.03.15 10:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
OK [wapon beküldött szöveg]
Persze, hogy meg lehet virtuálisan is találni, de mi értelme van akkor az egésznek???

perger 2003.03.15 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.45
OK, délután lehet, hogy kimegyek megnézni.

[update date:2003-03-16] Jó volt, sokan voltak, érdekes volt látni, ahogy ennyi ember vidáman, nyugodtan elviseli egymást és a helyzetet, megtestesítve talán valami olyasmit, amit európainak hívunk. [/update]

drabik 2003.03.15 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.67
Este is látni kell, amikor fákjákkal van kivilágítva!

Balázs

U.i.: Irány az EU! ;-)

Garkhalt 2003.03.15 09:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.66
Nyáros is van azért esély.

rohoska 2003.03.15 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.58
A környezet csodás, a jelszó pocsék. Én is biztos voltam benne, hogy valaki csinál egy eseményládát ide. (Magam is gondolkodóba estem.)

micimaci 2003.03.15 09:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.92
Jó ötlet, nagy élmény
Apa

kulisz 2003.03.15 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.63
Nekem tetszik az ötlet, az Európa-híd és az esemény láda is. Ha nem gergoszedermarcus, akkor valaki más csinálta volna meg, ha jól sejtem. Egy a bajom vele: sajnos nem tudom megnézni élőben, sem ma, sem holnap. A jövő héten pedig már nem lesz, szóval elnézést a virtuális megtalálásért (ami persze nem ment volna, ha kicsit nehezebb a jelszó).

ÉvaSanKri 2003.03.15 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.33 súly: 3.59
Hajnali virtuális log után, kellemes délelőtti séta volt.

Pestről Budára...... és vissza.
lcsbudd 2003.03.15 01:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Kicsit későn...

La-Ka-Ki-Fa 2003.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Szép geometriai pont a Duna közepén. Az a kíváncsi gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy a két torony közti látvány mely
csillagképre mutat?

bulldog 2003.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
A hídra sajnos nem jutottunk fel, túl nagy volt a tömeg.

Nicky 2003.03.14 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 3.05
OK.

mudman 2003.03.14 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.88
Már 14.-én megtaláltam, amikor még nem is volt láda:o)
Nagyon látványos volt este is.
Barbárka&Mudman

[Jóváhagyta: gergoszedermarcus, 2003.03.15 11:28]

Még készül...Már kész
Tömeg 


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.