geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
25. Tokaj, Kopasz hegy (GCToka)

Kopasz-hegy

Kopasz-hegy

A nagy Alföld (2007)

A nagy Alföld (2007)

A nagy Alföld (2007)

A nagy Alföld (2007)

Holtág (2007)

Holtág (2007)

Rakamaz (2007)

Rakamaz (2007)

Rejtés után, Judith a csúcson (2007)

Rejtés után, Judith a csúcson (2007)

Levegőből

Levegőből

Rejtek (2007)

Rejtek (2007)

Távolról (2007)

Távolról (2007)

Rejtek (2020)

Rejtek (2020)
Szélesség N 48° 7,195'
Hosszúság E 21° 22,847'
Magasság: 497 m
Megye/ország: Borsod-Abaúj-Zemplén
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2001.09.29 00:00
Utolsó lényeges változás: 2014.03.24 17:22
Utolsó változás: 2019.07.22 20:10
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Peti, Gabi
Ládagazda: luilui
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.0
Megtalálások száma: 885 + 15 sikertelen + 13 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.8 megtalálás hetente


A ládát, ami 20x20x6 cm-es kék fedelű konyhai doboz a Tv-adó alatti hegyoldalon egy nagy kő alá helyeztük el. Vigyázva vedd ki és rejtsd vissza, a kíváncsi szemek elől jó mélyen bedugtuk a kő alá, keresd alaposan és türelmesen!

A ládába TravelBug nem helyezhető.

TOKAJ:

Budapest után az egyik legismertebb magyar város, a történelmi borvidék "fővárosa". Kevés település dicsekedhet a világon azzal, amivel Tokaj: neve, bora révén a nemzeti himnuszban is szerepel. "Tokaj szőlő vesszein
Nektárt csepegtettél."
2002-ben a Tokaj-hegyaljai borvidékkel a Világörökség része lett.
A város mértani közepén találkoznak egymással a Tisza és a Bodrog folyók.
Tokaj neve a XVII. századtól egyre többször került a Hegyalja szó elé. Alighanem vára és stratégiailag fontos helyzete emelte ki a települést a többi hegyaljai város közül, hiszen sem borászati, sem borkereskedelmi szerepét tekintve nem nőtt Tarcal, Tállya vagy Mád fölé.

TOKAJ MEGKÖZELÍTÉSE:

Közúton: Budapest felől az M3-as autópályán, a 3-as főúton, Miskolcon keresztül a 37. sz. úton (250 km).
Vasúton: Budapestről rendszeres InterCity járatokon, miskolci (Bp. Keleti Pályaudvarról), vagy nyíregyházi (Bp. Nyugati Pályaudvarról) átszállással, közvetlen gyorsvonaton, illetve a Frankfurt - Debrecen között közlekedő Eurocity vonaton Budapestről (240 km) 2 és fél óra időráfordítással (megállóhelyei a Magyarországi szakaszon: Hegyeshalom - Győr - Budapest - Füzesabony - Miskolc - Tokaj - Nyíregyháza - Debrecen).

TOKAJ TÖRTÉNELME:

Tokajt, mint a környék nevét először 1067-ben említik, ekkor már szőlőtermesztő vidék volt. Magát a települést 1353-ban említik először Tokaj néven. Első vára egy földvár volt, amely a tatárjárás során elpusztult. A 14. századra már kővár állt a településen, mely a diósgyőri uradalom része volt. Mivel a Bodrog és a Tisza összefolyásánál helyezkedett el, ahol az Erdélyt és a felvidéket összekötő kereskedelmi, majd katonai út szelte át a Tiszát, az erősségnek kitüntetett szerepe volt a tiszai rév védelme, ezáltal a zavartalan forgalom biztosítása. Ugyanakkor egy királyi birtokszervező központ szerepkört is be kellett töltenie. Tokaj szerepe csak nőtt azzal, hogy a máramarosi sóbányák termékével, a Tisza balpartján szekerezők által használt kanyargó "sóút" is itt lépte át a Tiszát, s tokaji sólerakat (sóház) látta el konyhasóval a hevesi és borsodi, illetve részben az alsó-zempléni táj népét. E só forgalmazasban, sóelosztásban is szerepet kapott a város és vára
Az abaúji és zempléni régió történetében a Szapolyai család tagjai hoztak felemelkedést. 1459 júliusában nyerték el zálogként, gyakorlatilag azonban véglegesen Mátyás királytól Tokaj várát Boldogkővel, Regéccel és Tállyával együtt. A zálogot az az 12000 forint alkotta, amelyet a Szapolyai család kölcsönzött Hunyadi Mátyásnak a husziták elleni háborújához. Ezzel a Szapolyai-család a Perényiek mellett a térség legjelentősebb birtokosává vált, s nem mellékesen a tiszai révnél szedett vám révén hatalmas jövedelemre tett szert. A Szapolyai-család a tokaji várba helyezte az "ország főméltóságának" megfelelő földesúri rezindenciáját. Mint jó gazda tudta, hogy milyen módon fokozhatja jövedelmét új birtokaival, hogyan "fényesítheti" a családi címert. Szapolyai Imre ezért eljárva a királynál mezővárosi jogot (oppidum) szerzett Tokajnak. A mezőváros aztán különböző szintű és mértékű kiváltságokat kapott, népessége növekedett. A várat 1705-ben II. Rákóczi Ferenc ismeretlen okból leromboltatta.
A kiegyezés utáni békés évtizedekben Tokaj fejlődött, polgárosodott, a két világháború azonban ezt félbeszakította. 1944-ben először a németek, majd az oroszok foglalták el Tokajt.
A II. világháború után Tokaj csak lassan fejlődött, még a borkereskedelemben betöltött központi szerepét is egyre inkább Sátoraljaújhely vette át. 1952. február 1-jén elveszítette járási székhely szerepét. Városi rangját csak 1986-ban kapta vissza. Ekkortól újra dinamikus fejlődésnek indult. Tokaj bájos történelmi városként a turistákat is vonzza. A borvidék a Világörökség része.

TOKAJI-HEGY (KOPASZ-HEGY):

A táj különleges ez abból adódik, hogy az érintkező tájak genetikailag és gazdaságilag nagyon különbözőek. A tökéletes síkságnak minősülő Alföld és az Északi-Középhegységhez tartozó vulkanikus eredetű Zempléni-hegység (Eperjes-Tokaji-hegység) találkozik itt. Maga a Tokaji-hegy (Kopasz-hegy) az Eperjes-Tokaji hegyláncnak az Alföldre mélyen előreugró, izoláltan álló vulkáni kúpja. 514 méter magas, meredeken emelkedik ki a 100 méter körüli tengerszint feletti magasságú csatlakozó síksági kistájakból.

Az egykori tűzhányó, Tokaji-hegy, ismertebb nevén a Kopasz-hegy földje a világhírű aszú bölcsője.

A Tokaj-Eperjesi-hegység, így Tokaj-Hegyalja mai domborzata rendkívül tagolt: völgyekkel, vízfolyásokkal sűrűn felszabdalt, alacsony középhegység. Bár felszíne hosszú évmilliók alatt alakult ki, s az eredeti vulkáni formák eltűntek vagy megváltoztak, a táj vulkáni eredete már első pillantásra szembeötlő. Maguk a vulkánok mintegy 9-15 millió évvel ezelőtt működtek, és Európában egyedülállóan változatos formában hozták létre a mai Tokaj-Hegyalja alapkőzeteit. A vulkáni kőzetsorozatokat később utóvulkáni folyamatok bontották, alakították át, ezzel is fokozva a hegyoldalakat felépítő földtani képződmények színességét.

TOKAJ - SÍPÁLYA:

A Kopasz-hegy északi oldalán húzódik a 600 méter hosszú tokaji sípálya. A pálya kétharmad része egyenletes, sima, kék, tanuláshoz kiválóan alkalmas, az alsó harmada meredekebb, talán pirosnak is mondható. A pálya végig egyenletes lejtésű.

Tárcsás felvonó és melegedő házikó szolgálja ki a sportolni vágyókat. A felvonó szombaton és vasárnap üzemel 10-16 óráig (amennyiben a hóviszonyok engedik). A pálya talaja füves, kezelt és még kevés hó esetén is használható. Elsősorban családoknak és kezdőknek ajánljuk. A pályáról csodálatos kilátás nyílik a Bodrogzugra és a mögötte elterülő Zempléni-hegység sátorhegyeire, a TV-adó parkolójából pedig körpanoráma az Alföld felé.

A 2005/06-os szezonban a pálya nyomvonalát teljes hosszában felújították.

Síbérlet árak:
- felnőtt bérlet 800 Ft/10 felvonás
- gyermek bérlet (14 éves korig) 500 Ft/10 felvonás.

A sípálya üzemeltetője:
Tokaj város önkormányzata / SÍKLUB TOKAJ
Csócsics Lajos , Tel: 70/625-9201
Postacím: 3910-Tokaj, Kossuth tér 12.

Tarcal megközelítése: Budapest - Miskolc - Tokaj útirányon keresztül.
A sípálya megközelíthető autóval Tarcal központjában lekanyarodva a Tv-adóhoz vezető úton.
Vonattal Tokaj, ill. Tarcal vasútállomásig. A vasútállomásokról jelzett turistautak vezetnek a TV-adóhoz (kb. 5 km)

Szálláshelyet Tokaj városban találhatsy, ahol a város pincészetei, borozói számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

Peti, Gabi által készített eredeti leírás.

Tokaj történelmi városa a Tisza és a Bodrog folyók találkozásánál a Zempléni-hegység déli részén található. Természetesen a Tokaji borról világhírű. Gépkocsival Miskolc vagy Nyíregyháza felől közelíthető meg.

A ládika a 515 m magas Tokaji hegy csúcsa közelében van elrejtve egy erdős területen, egy fa törzse mellett fenyőágakkal kissé álcázva. A ládika kétféleképpen is elérhető. Tokaj városából a temető mellől induló turistaúton gyalogosan (kb. 400 m szintkülönbség) vagy a Tokaji TV adóhoz Tarcalról kiinduló aszfaltúton. A TV toronytól csodálatos kilátás nyílik a környékre.

Köszönjük Petinek, és Gabinak, hogy átadták a ládát.

Kívánunk mindenkinek kellemes kikapcsolódást, egy jó sétát, jó láda vadászatot!

LUILUI és JUDITH
Állapot: kereshető
1 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (486 db): környezet: 4.54 rejtés: 4.38 web: 4.52 átlag: 4.48

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Kész! 2021.12.31 13:53 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Másodszorra nem felejtettük el megkeresni amiért indultunk a hegyre..:D Kész!

truck 2021.11.17 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Hegyo 2021.11.08 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.17
Megtaláltam, köszönöm, hogy megmutattad a helyeket. [Geoládák v3.12.2]

UjszásziÁgi 2021.11.01 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Megtaláltuk!

Szobalint12 2021.10.29 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.48
A térkép alapján könnyen megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

SünVeedee 2021.10.28 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

justancsi 2021.10.26 11:08 - Megtaláltam
"Nyaralás" második nap - Tokajból autóztunk át Sátoraljaújhelyre, sokmindent megnéztünk közben. Egy pillanatra elhittem, hogy meglesz a 10-es boros kombó, de letettünk róla.

hukse 2021.10.24 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.74
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

MaFe örs 2021.10.23 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Zolnai 2021.10.23 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Frigyes § 2021.10.20 14:00 - Megtaláltam
Megvan, száraz Furminttal...

Tokaj (2) 
KMercedesz 2021.10.16 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
aki a hegyre feljött, ezt megtalálni már gyerekjáték [Geoládák v3.12.2]

oggy8877 2021.10.16 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Annakirályné 2021.10.16 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Mr. Fülixáj 2021.10.15 14:15 - Megtaláltam
Most lett meg a láda.

TFTC Fülix. [Geoládák v3.3.2]

noemieskornel 2021.10.15 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A rejtekről feltöltött kép sokat segített a megtalálásban.

vajani 2021.10.11 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

CyberPunk 2021.10.10 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltam!

Moo 2021.10.10 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
100. találatom! ;) [Geoládák v3.12.2]

baranyp67 2021.10.09 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Luki 2021.09.19 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

gyula1975 2021.09.18 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

bertalanlaszlo 2021.09.14 16:23 - Megtaláltam
B Team megtalálta. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.4]

keta 2021.09.04 13:43 - Megtaláltam
Megvagy hadnagy! [Geoládák v3.11.3]

antalcsalad 2021.08.29 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

juzso 2021.08.25 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Túramacska 2021.08.23 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

solyomeye 2021.08.21 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.61
Megtaláltuk. Köszönjük, a rejtést!

Nikvits 2021.08.20 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

attila31 2021.08.18 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Váradi Csaba 2021.08.15 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

tocsa21 2021.08.13 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Szép kilátás.

Lili és Balu 2021.08.09 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

mamolnar 2021.08.04 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Pincehegyiek 2021.07.28 19:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Balázs1984 2021.07.28 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk kami1-el, köszönjük a rejtést. Hőfok: égető, hangulat: frankó, rejtés: tökéletes. :-)

kami1 2021.07.28 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Az adótoronyból lehetne igazi panoráma!!!

triniti 2021.07.25 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
triniti & családja [Geoládák v3.11.3]

richard_szabo 2021.07.21 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Crysispeti 2021.07.13 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kagnes84 2021.07.13 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

denes111 2021.07.11 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Maxi613 2021.06.26 12:20 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.11.1]

Zsirafka 2021.06.18 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szunyog-hegy lehetne a neve. [Geoládák v3.11.0]

Qcsmcs 2021.06.12 20:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Százezer szúnyog fogadott minket, így ezt napokig emlegetni fogjuk. A kilátás gyönyörű. Köszönjük a rejtést! N&B&B [Geoládák v3.11.0]

Furtyka 2021.06.09 16:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtest!

juhaszbalu 2021.06.09 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

fulpes 2021.05.30 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Egyik kedvenc hegyem ez. Uralkodik a tájon. A rejtés talán feleslegesen el van dugva. Megvívtam a harcomat a szúnyoghaddal.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

20210530_101708.jpg20210530_101918.jpg
20210530_104359.jpg 
emmerwald 2021.05.09 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.26
Tokaj felől érkeztem, majd logolás után a Hétszőlő felé ereszkedtem le.
A panoráma pazar, köszönöm a rejtést!

IMG_20210509_125557IMG_20210509_120759
IMG_20210509_120901IMG_20210509_120817
Ruzsi 2021.05.07 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Skalp 2021.05.02 19:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

krino30 2021.04.25 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Balear 2021.04.25 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
Köszönöm a rejtést :)

Sunrutas 2021.04.24 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Setarcos 2021.04.24 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

lalyos81 2021.04.11 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.2] A jelszó olvashatatlan.

[Jóváhagyta: luilui, 2021.04.25 17:58]

snicker 2021.04.05 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :)

Livi1011 2021.04.04 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Tank86 2021.04.04 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jatfield 2021.04.04 16:00 - Megtaláltam
Nincs

H.Andi 2021.04.04 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!HAndi, Eszter, Dávid [Geoládák v3.9.6]

Blabo 2021.04.04 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Autóval is megközelíthető és teljesen fel lehet menni a hegytetőre, de megéri végig menni a túraútvonalon. Néhol rendkívül meredek, de járható. A kilátás a hegytetőről csodálatos! [Geoládák v3.9.6]

C91A7E1E-231F-40BF-8EB6-C6BD37BF2C8FFFDFFF6D-0D0D-4355-8612-6A0D2707D34C
E09D2F0A-90B2-4A0E-89A4-7FDC783C2D02892F0581-DEB6-4742-9CF0-5E0731A9458C
FoJo 2021.04.01 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kalocsni 2021.03.26 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Emoke95 2021.03.22 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
GEO-EMDÉ [Geoládák v3.9.6]

Sanzy01 2021.03.21 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!:)

GEO-EMDÉ [Geoládák v3.9.6]

N.Zs. 2021.03.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.51
Itt kezdett beborulni, zordabbá válni az idő. Egy 10 perces havazást is láthattunk. A láda rejtek jó.

IMG_2766IMG_2768
IMG_2769IMG_2770
IMG_2771IMG_2774
martonjozseffgy 2021.03.15 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Köszi! Nemzeti ünnepen egy kis karanténládázás. Ennek a ládának egyszer régen még egy nyári időszakban nekifutottunk, de visszatartott a nyakig érő csalán. Most könnyebb volt. A logfüzetben a jelszó olyan macskakaparással van beírva, hogy harmadik próbálkozásra sikerült kikövetkeztetni. Fölé írtam olvashatóbban.

20210315_12564520210315_135610
20210315_14020320210315_141212
20210315_14302720210315_143729
Mary Lou 2021.03.12 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.02
Megtaláltuk.
Tokaj-hegyi túra során.
Köszönjük!

KittiCute 2020.12.06 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ChristieRose 2020.11.22 15:00 - Megtaláltam
Tokaj TV torony

Pissti túrái 2020.11.22 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Köszi szépen a rejtést.

GerDor 2020.11.01 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ésKata 2020.10.24 13:12 - Megtaláltam
A ZÖLDSPORT-osokkal találtam meg! [g:hu 1.6.7]

Dester 2020.10.24 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Tarcalról kiinduló túránk célpontja volt a csúcs. A rejteknél összefutottunk Zergivel és ésKatával, üdv nektek itt is :)

A kilátás gyönyörű - lett volna, ha nem lett volna durva köd. :) Lentről szépen látszott, hogy gomolyog a köd a torony körül, néha csak a teteje látszott ki belőle, az alja nem, igazán érdekes látványt nyújtva.

A jelszó eléggé nehezen olvasható a logbookban, illett volna picit szebben írni.

Köszönjük a rejtést! :)

20201024_13545220201024_131633
20201024_130832 
Zergi 2020.10.24 12:50 - Megtaláltam
Fogtam! [g:hu 1.6.5]

IMG_9778IMG_9920
IMG_9921IMG_9922
IMG_9923IMG_9924
IMG_9928IMG_9929
IMG_9930IMG_9931
IMG_9932IMG_9933
IMG_9934IMG_9935
IMG_9936IMG_9937
IMG_9938IMG_9939
IMG_9940IMG_9941
IMG_9942 
ha2 2020.10.24 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Gábor66 2020.10.22 18:30 - Megtaláltam
scele társaságában

scele 2020.10.22 18:27 - Megtaláltam
mögvan

radpeter 2020.10.22 18:27 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos

Mira 2020.10.22 18:27 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

emiGrant 2020.10.21 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.37
Hát még terepjáróval is kihívásnak számított itt-ott a feljutás. Kb. félúton a fakivágás és elhordás miatt 10cm vastag sár rejtette majdnem teljesen a még meglévő aszfaltot. Majdnem elkezdtem kételkedni abban, hogy jó felé megyünk. A parkolótól a ládáig jutás sem volt egy leányálom, de egy kis bozótharccal abszolválható. A kilátás az az ami kárpótol minden küzdelemért. Köszi a rejtést!

-1-2
Vica1130 2020.10.10 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

folis 2020.10.10 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Kékfülű 2020.10.10 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

enci24 2020.09.19 16:59 - Megtaláltam
A terület nagyon dzsindzsás, tele lettem bogáncsokkal de lejebb nem merészkedtem.. Nem találom, hogy hogyan lehet képet feltölteni, de kérem elfogadni a megtalálást. (a kirándulótársamnak meg sikerült csalánok mellett elmennie..)

[Jóváhagyta: luilui, 2020.10.16 17:26]

IMG_20200919_180355IMG_20200919_174817
Tibman 2020.09.12 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Tar család 2020.09.12 09:43 - Megtaláltam
Tokaji geogo közben megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!
A jelszo kiolvasása feladta a leckét!!! [g:hu 1.6.7]

tancsy95 2020.09.11 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Srajnerék [Geoládák v3.6.0]

Dundus & Co 2020.09.06 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
Sajnos a ládában nem volt íróeszköz, így a naplóba nem tudtam logolni.
Kérem a megtalálás elfogadását!

ellfelek 2020.09.05 14:30 - Megtaláltam
A löszfal után a Turzul vezér emlékműhöz akartunk menni, de nem találtuk hol kellene leállni, honnan indul az ösvény... Ezért akkor előrébb vettük ezt a pontot... De nagyon nem bántuk meg, mert éppen siklóernyőztek páran... Volt aki tandem repülést csinált, de volt ott oktató, aki rádiózott a tanonccal, aki már egyedül mert repülni... Szóval jó volt belepillantani ebbe a sportágba is... :) A rejtéshez nem az első leágazáson érdemes elmenni, mert azt igen csak toalettnek használják. De ha tovább megyünk, akkor van egy jó lejárat is a ládához... A jelszóval egy kicsit meggyűlt a bajunk, mert nem fogadta el az oldal, de az itthoni próbálkozások sikert hoztak, csak nem az volt oda írva, aminek mi olvastuk... :)
Köszi a rejtést!

IMG_20200905_142037IMG_20200905_142326
IMG_20200905_142823 
szjuci 2020.08.30 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

gszllsi3 2020.08.30 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

ha8je 2020.08.29 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

zami 2020.08.28 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Nem feltétlenül rövidnadrágos hely. Csajokat csípte a csalán, egyedül de megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

cila 2020.08.22 17:38 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

20200822_17545020200822_174225
Cerberus 2020.08.05 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.41
Megtaláltam! Három napos maratoni ládázás fercsipeterrel és Webberrel Tokaj környékén. 13/46

A kilátás szép fentről nagyon. A láda érzésem szerint indokolatlanul mélyre került be a dzsindzsába. Társam rejtői segítséget kért, de közben én végül csak leküzdöttem magam a rejtekig és a láda is meglett, de elég fájdalmas menet volt.

Köszönöm a rejtést!

IMG_1365IMG_1367
IMG_1369 
fercsipeter 2020.08.05 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

luilui 2020.08.01 16:38 - Egyéb
Megnéztem, rendbe találtam mindent.

 
Bőrharisnya 2020.07.28 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Egy siklóernyő jambori kellős közepébe csöppentünk.
Ettől függetlenül a ládát igyekeztünk megtalálni, de a hatalmas gaz és az óriási szúnyogfelhő meghátrálásra késztetett bennünket.
Kérjük, a fényképek alapján fogadd el a találatunkat!
Rejtésed nélkül nem tettük volna meg ezt a nyaktörő utat a hegy csúcsáig.Pedig a látvány mindent megér!
Köszönjük a rejtést!

[Jóváhagyta: luilui, 2020.07.28 17:33]

20200728_13143220200728_131434
20200728_13181220200728_131859
20200728_131904 
nagyfeco 2020.07.27 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést.

norci&endi 2020.07.27 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Hosszas keresés után találtuk meg, a fenti sok szikla megviccelt. Sok a szúnyog. Köszönjük a rejtést! :)

Feri0705 2020.07.24 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Octavarium01 2020.07.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.85
Fél óráig kerestem a derékig érő gazban, de rovarcsípéseken és karcoláson kívül mással nem lettem gazdagabb :( Képek alapján kérném az elfogadását.

[Jóváhagyta: luilui, 2020.07.24 10:01]

110340483_795530847921627_5617872109691139679_n114588282_281508463274515_3048309157916455954_n
110168883_1064455984026483_2638082752278357941_n 
YokaTimmy 2020.07.10 08:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Megtaláltuk !

Pibo 2020.07.05 08:26 - Megtaláltam
Köszi,

joove 2020.06.30 14:58 - Megtaláltam
Láda keresés kizárólag szkafanderben. Sok a szúnyog! Köszönjük a rejtést.

Photographer 2020.06.28 11:38 - Megtaláltam
Kellemes autózása hegytetőre, ott leparkoltunk és a kilátás megcsodálása után indultunk felkeresni a ládát. Nagyon nehezen tálaltuk meg a rejtekhez vezető utat, mert nagyon kiesik és helyenként méteres gazban kellett járkálni. Indokolatlanul messze van az ösvénytől!
Köszi a lehetőséget!

IMG_20200628_110530IMG_20200628_110714
IMG_20200628_113804 
zoll 2020.06.25 09:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.38
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.4.1]

KTTNTZSDSETZS 2020.06.13 15:17 - Megtaláltam
A koordinátán kerestük, de nem találtuk. Nagy volt a növényzet és csúszós az eső után.
Kérem a kép alapján elfogadni.

[Jóváhagyta: luilui, 2020.06.23 13:01]

Második törés az ösvényenLefele a láda irányába
egiagi 2020.06.10 22:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Bandee14 2020.06.07 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bandee14 & Egiagi semmi értelme olyan dzsindzsába rakni. Nem is turista út...
[Geoládák v3.4.1]

Frankie Family 2020.05.23 16:38 - Megtaláltam
Tokaji motoros kirándulás 4/4. Köszönjük a rejtést!

windon&tjaball 2020.05.23 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]
Szerk. Szerintem a láda indokolatlanul messze van az ösvénytől. Rengeteg túrázóval találkoztunk, de a toronynak azon a részén eggyel sem. Derékig érő dzsindzsában törtük az utunkat. A logbook betelt, a láda szinte üres.

silboy & Zsóka 2020.05.03 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.20
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. Jelenleg itt nem kell attól tartani, hogy illetéktelenek fogják látni a megtalálást/vissza rejtést. Derékig érő gaz, magam sem hittem a navigációnak, hogy arra találom. Egy kis itiner a keresőknek, ha maradhat: a parkolótól a kerítés sarkától, annak mentén indulj el, és a második törésnél fordulj le merőlegesen, amerre az iránytű mutat. A tv toronyhoz vezető út lassan csak traktorral járható. A kilátás viszont pazar.

Panoráma 
Sir Pajszer 2020.03.26 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.12
Köszi!

MattX 2020.03.26 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

james 2020.03.07 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
James
[g:hu+ 2.0.30]

Votom 2020.02.08 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Meglett :)

skiccpausz 2020.01.21 14:14 - Megtaláltam
ZEMPLÉNFELMÉRÉS közben meglett.
Köszi!

Dolex 2020.01.12 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Laci és Timike 2020.01.07 12:03 - Megtaláltam
A hét szőlő utolsó pontjától a zöld jelzésen, nagyon szép időben.
Köszönöm a rejtést.

katagonc 2019.12.29 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Köszi a rejtést! BÚÉK!!!
Betelt a füzetke!

gabor03 2019.12.29 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Pantya 2019.12.29 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

GréJuBé 2019.12.26 16:39 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget! Nem számítottunk karácsony másnapján ilyen nagy forgalomra a hegyen! Boldog karácsonyt!

rozsahegyieva 2019.10.31 12:13 - Megtaláltam
Koszi a rejtest! A fiammal imadjuk ezt a jatekot

Kertész család 2019.10.31 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk,bár a műszerünk egy kissé félre vitt.Kár, hogy rendkívül mocskos, szemetes a torony körülötti terület. És azt mind mi, emberek tettük ilyenné! Azért persze köszönjük a rejtést.

zaskl 2019.10.30 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Kredenc89 2019.10.27 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A logbook betelt :( [Geoládák v2.2.5]

Ákos68 2019.10.24 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.61
Köszi nagyon szép fentről a panoráma

Josko75 2019.10.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.80
Tokaj környéki ládázás 4/2.
Bevallom, nekem a hegy lentről a Tarcal-Tokaj közötti műútról jobban tetszett.
A rejtésért köszönet.

IMG_0066IMG_0061
IMG_0065IMG_0063
a szemét itt is sok 
karády79 2019.09.21 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Oláh család [Geoládák v2.2.5]

Pajzsika 2019.09.14 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 4.07
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.4.1]

Dióskanyar 2019.09.14 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

mayagabor 2019.09.12 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.72
Megtaláltuk, köszönjük.
A csúcstól indokolatlanul messze van a láda, szemetes helyen.

mape72 2019.09.08 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Spagab 2019.08.24 06:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Checkmate5353 2019.08.24 06:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

utigabi60 2019.08.19 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kireth 2019.08.19 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dobozipatikus 2019.08.18 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DóriAtesz 2019.08.18 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
DóriAtesz

Balint07 2019.08.17 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Gibix75 2019.08.17 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

NismoR 2019.08.03 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kicsit túl lett rejtve. [Geoládák v2.2.5]

Zsotyka 2019.08.02 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.4.5]

balatom 2019.07.24 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.6.4]

bm 2019.07.21 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

molylepke 2019.07.13 14:38 - Megtaláltam
Köszönjük! Tokaj környéki ládázás második állomása :)

kisscsabaemail 2019.07.11 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

eazs 2019.06.29 17:41 - Megtaláltam
Köszönjük!

horti75 Viki Zozo 2019.05.19 16:59 - Megtaláltam
Kicsit csuszkált az ut.Szép kilátás sokk szunyog:)
Köszi a rejtést.

Bigi 2019.05.14 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bigi! [Geoládák v2.2.5]

Ötvös család 2019.05.08 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Raniko 2019.04.20 19:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.00
Ez volt az első keresésünk, nagyon izgalmas volt. Lesz még:)

brunnyer 2019.04.20 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Megtaláltuk (strandpapucsban nagy élmény🙂)

kectam 2019.04.20 15:20 - Megtaláltam
A nap utulsó megállója. pont Lada találkozó volt fennt, így alig tudtunk parkolni. A ládához közeledve sikerült megkarcolnom a lábam pár helyen. A láda legalább hamar meglett. Köszönjük a rejtést.

Marton Zoli 2019.04.19 16:46 - Megtaláltam
Nagy volt ma itt a nyüzsgés de a láda avatatlan szemektől rejtve nyugiban kereshető.

Senator62 2019.04.19 16:45 - Megtaláltam
O. K.

Pék82 2019.04.15 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
:) életem első ládája:) [Geoládák v2.2.5]

kisscsaba.repair 2019.03.30 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Koati87 2019.03.03 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.Márti&Vili

pulzarmilan 2019.01.19 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon jól éreztük magunkat Tokajon! [Geoládák v2.2.5]

Antissimo 2018.11.01 14:32 - Megtaláltam
Percekkel az előttünk járók után. A kilátás a párás idő miatt kevésbé volt impresszív, de a hegy és alföld találkozásáról azért adott egy képet.

duranyikd 2018.10.31 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

raticu 2018.10.25 12:29 - Megtaláltam
Megtalaltam, koszi a rejtest.

szabilkó 2018.10.25 12:28 - Megtaláltam
Nem ertem miert kellett ennyire elrejteni. Köszi! [g:hu 1.5.4]

VKBITANG 2018.10.23 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Zlatnik_A 2018.10.21 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0g]

stmester 2018.09.28 07:30 - Megtaláltam
Ki korán kell......találatot lel.

IMG_20180928IMG_1627
erdei.laszlo 2018.09.19 18:01 - Megtaláltam
Meglett! Rakamaz-Tokaj-Tarcal GCkupázás közben.

Ákibard 2018.09.16 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Srácokkal Tarcalon töltöttük a hétvégét. Hazafelé feljöttünk a TV toronyhoz is. Amíg Ők a kilátásban gyönyörködtek, én levadásztam a ládát. Egy pillanatra megijedtem, hogy a félszáz nagy kő között kell majd kikotorni (Nem lett volna időm rá, úgy hogy várnak rám) de aztán követtem a kessercsapást :)) Köszi!

laszlo85 2018.09.09 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szejbi 2018.09.09 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Köszönöm a rejtést!

ludens 2018.08.28 19:10 - Megtaláltam
Tokajból jöttünk, kb. 18 km-t tettünk meg, és kb. a második órában áztunk ronggyá. A csúcsra érve jeges, metsző szél verte ránk a szűnni nem akaró esőt, ezért a ládát nem kerestem meg. Azért másnap jöttünk vissza autóval. Úgy is érdekes volt.
Kösz!

tabletta 2018.08.16 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

IFanni 2018.08.11 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

nrudi 2018.08.10 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ZMER [Geoládák v2.2.4]

Mi3man 2018.08.05 13:44 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.4]

pgyp 2018.07.21 12:15 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.5.4]

traxx 2018.07.15 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
M,egtaláltuk

ÉViPe 2018.07.01 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A kilátás gyönyörű, a rejtés ötletes. [Geoládák v2.2.4]

Goldenbay 2018.06.30 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

moli_gyuri 2018.06.29 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Köszi
Cilu&Gyurkoo
Mazsom
Nagyon sok a szunyog.

ládavadász Pisti 2018.06.17 14:34 - Megtaláltam
Hosszú keresgélés után megtaláltuk Eszluzsuval, köszi a rejtést!

eszluzsu 2018.06.17 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Bigyu 2018.05.20 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

kasap 2018.05.12 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

rozsabogar 2018.04.30 17:00 - Megtaláltam
++

jjoska 2018.04.29 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Családi kirándulás során.

bence máté 2018.04.28 16:00 - Megtaláltam
ok

Dodó és Malvinka 2018.04.25 18:00 - Megtaláltam
Motoros találat! Télen a hó miatt nem jött össze. Most igen! :) Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

31288247_1711591262234440_5623915634346688512_n 
Kogerj 2018.04.22 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szőkekapitány 2018.04.22 10:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

hacsate 2018.04.15 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Fru17 2018.04.08 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen, nem volt egyszerű a terep , egy ideig elidőztünk mire eljutottunk a megfelelő szikladarabhoz. Izgalmas volt :)

IMG_20180408_171523 
WallHattok 2018.03.31 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltuk!:-) Köszönjük!:-) Szép a kilátás!:-)

szandiiiiiiiiiii 2018.03.31 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
Nagyon szép a kilátás, köszönjük a rejtést!

hitamas 2018.03.17 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.31
:)

Krisztizsolti 2018.03.16 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszönjük :)
Sajnos esett az eső és nagy volt a köd de izgalmas volt.

Emerich63 2018.03.04 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]
Márciusi tél, itt-ott 20 cm feletti hó, járatlan fél térdig süppedő hó, de már végre napos idő. Mire kivéstük a fagyott kő fogságából a ládát na az nem semmi volt :)

20180304_10190220180304_103512
20180304_10175520180304_104107
FLAC 2018.01.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltam

kópé1993 2018.01.10 16:44 - Megtaláltam
Kalandos esti 9 km-es túra. Köszi a rejtest!

IMG_20180110_160132IMG_20180110_161002
IMG_20180110_161204IMG_20180110_162000
IMG_20180110_164213IMG_20180110_165111
IMG_20180110_165526IMG_20180110_165531
IMG_20180110_170516IMG_20180110_173220
IMG_20180110_175336 
marcitarnai 2017.12.25 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
---

jaky 2017.12.16 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Fehér Márton 2017.11.25 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam.

aldarion109 2017.10.28 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zred 2017.10.23 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Karika72 2017.10.16 11:20 - Megtaláltam
Köszi a sétát, a gyönyörű őszi időben.

Saber Rider 2017.10.15 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést!

JöMö 2017.10.07 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk GPS nélkül!

stradic 2017.10.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
Megtaláltuk Krisztával

Toth417 2017.09.10 16:15 - Megtaláltam
Tokaji Bakancsos Bortúra 50 közben. A hegyen igen sokan voltak, siklóernyőztek, vagy csak nézegettek - az ideálisnál többen. A láda jól el van rejtve, a kutya sem vinné el.

kozobp 2017.09.10 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Norbi85 2017.09.05 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Antus 2017.09.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Gyönyörű hely, könnyű megtalálni a ládát, köszönöm! :)

20170903_135555 
AntalAttila 2017.08.26 13:17 - Megtaláltam
Ezt is megtalálta a szegedi Antal család! Attila, Kitti, Réka, Levi. Köszönjük szépen a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BiBoLi 2017.08.21 15:57 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

zöldfülű 2017.08.21 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Lefülelve :-)

Tokaj-Nyíregyháza ládaszemezgetés közben ide is elvetődtünk, és bár a kilátás elég korlátozott, jó volt, hogy a csúcson is jártunk.

Eddigre teljesen ráhangolódtunk a Tokaj-környéki varázslatos világra, ami késő estig elkísért minket - és persze azóta is :-) Egészen biztosan járunk még erre! ;-)

Köszi a rejtést

063064
065029
Rézangyal77 2017.08.21 15:57 - Megtaláltam
Megtalaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rainbow_trout 2017.08.16 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Lilla, Lara, Zsani és Eszter néni köszöni a lehetőséget! ;) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2017.07.21 09:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.83
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Egy könnyed kis túrával jutottunk fel a hegyre, nem is olyan vészes mint én arra régről emlékeztem. :) A vasútállomásról a zöld sáv felől jöttünk, de az a környék tele volt szúnyoggal, mi meg nem hoztunk ellenük semmit. Felmentünk a hegyre végül, nézelődés, pihenés, fotózás, azután keresgélés. Egyből kiszúrtam a helyet, örülök hogy nem kellett vizes/sáros helyre nyúlni a ládáért. Amúgy mi is a kerítés mellett jöttünk egy ideig, majd le a mélybe, de különösebb "dolgok"
nem voltak. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
683.

IMG_20170721_075722IMG_20170721_080441
IMG_20170721_082608IMG_20170721_085323
IMG_20170721_085443IMG_20170721_085531
IMG_20170721_090550 
attbuda 2017.07.16 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vViktor 2017.07.15 19:02 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

Ákos85 2017.07.15 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltam!

deltasjimmy 2017.07.15 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Jó a rejtés, tetszik.

Pogánypeti 2017.07.05 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Ez a láda volt a mai napi tokaji barangolásom 3. találata a hatból!
A Hétszőlő tanösvény bejárása után a zöld sávon gyalogoltam fel a Kopasz-hegy csúcsára. Az erdős részeken véresre martak a szúnyogok, rengetegen voltak. Fent egy kicsikét pihentem, ittam, fotóztam, majd megkerestem a ládát. Logolás és visszarejtés után a piros háromszögön, majd piros sávon döngettem le a városba...
Köszi a rejtést! :)

Pilis50 2017.06.25 11:49 - Megtaláltam
Biztosan van valami értelmes jelentése a jelszónak.

Nagy szunyoginvázió során felmentünk Fagyival.

Fagyi 2017.06.25 11:48 - Megtaláltam
Pilis50 társaságában.

Danichem13 2017.06.10 23:59 - Megtaláltam
Kicsit megharcolva a szúnyogokkal, de feljutottunk. Köszi

katika 2017.06.05 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Csuhás tanácsára NEM a kerítés mellett indultunk, hanem a fa mellett lefele. Ez az út igazi extrém kessing volt, megküzdeni a full dzsindzsa minden részével.
Visszafele a KERÍTÉS MELLETT jöttünk. Itt jobb volt a közlekedés, viszont tele van emberi sz@rral. Undi volt.
Szóval hajrá kollegák! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ocsike78 2017.05.25 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. :)

GCToka_20170525_154520GCToka_20170525_154600
GCToka_20170525_154606GCToka_20170525_154747
szalaij 2017.05.09 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Judith 2017.05.02 18:00 - Megtaláltam
Megcsíptem!

Chaba 2017.05.01 14:25 - Megtaláltam
Május elsejei Tarcal - Tokaj túra harmadik állomása.
Szerintem az átlagnál kicsit többen voltak a csúcson... Sikerült rossz irányba, a kerítés mentén nekiindulnunk, így kicsit bozótharcos módon kellett megközelítenünk a rejteket. Visszafele persze már sima volt az út.
Köszönjük!

lovagias 2017.04.29 15:55 - Megtaláltam
:)

lyzX 2017.04.17 13:39 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Beszámoló:
http://kirandulo.blog.hu/2017/05/22/tokaj-kornyeki_geoladak_es_latnivalok

cqz 2017.04.17 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Csúcsforgalom volt a csúcson.
Köszönöm a rejtést!

vliptay 2017.03.25 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

adyca 2017.03.24 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

pliptai 2017.03.19 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

marco04 2017.03.08 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Köszi a rejtést, megéri felmászni a hegyre. :)

thtimi 2017.03.06 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!
Peti, Timi és Bumbi

VP 2016.12.02 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.51
Csavargás Szerencs és Tokaj környékén.
Végre megkerestem ezt az ősládát is! Logolás közben egy gyors hózápor volt, és viharos szél.
A hegyen jártam már gyalog is (Tokajról), de akkor még nem volt a láda. Most Tarcal felől autóval. (Aztán a Hétszőlő felől majdnem újra fel gyalog.)

 
westmark 2016.11.03 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2016.11.03 11:11 - Megtaláltam
Ősláda a hegyen, szép látvánnyal, és leírhatatlan feelinggel... Köszi!

WADMAC 2016.10.31 15:55 - Megtaláltam
Köszönjük!

Jadrana 2016.10.31 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

paller 2016.10.23 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Kiváló volt! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

polyakklara 2016.10.02 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Köszönjük!

Dad&Me 2016.09.30 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Madárka25 2016.09.25 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Meglett:)

20160925_14394720160925_145211
klara93 2016.09.25 14:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

exe 2016.09.11 13:42 - Megtaláltam
Furmint 25 TT

Koza 2016.09.11 00:00 - Megtaláltam
Tetszett a hely. :)

htibi80 2016.09.08 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Köszönjük a rejtest! Jót tekertunk a haverokkal!😅

Petra&Laci 2016.09.02 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Gyönyörű volt a kilátás, köszönjük!

Kincső, Csabi, Petra, Laci

kincs92 2016.09.02 13:47 - Megtaláltam
Egy másik nagy kedvenc a tokaji szállásunk felé tartva :) Gyönyörű kilátás fogadott bennünket, remélem egyszer túrázva is visszatérünk.

Köszönjük a rejtést,
Petra & Laci, Kincső & Csabi

PeterT 2016.08.30 12:07 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :) Kár hogy a torony nem látogatható és kilátó sincsen.

ÉviLaci1221 2016.08.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.88
Megtaláltuk
Köszönjük
Zsomborka Dani Tündi Évi Laci

Skali&Margó 2016.08.26 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.98
OK!

jpal 2016.08.23 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.87
Ezt a délelőttöt a tarcali ládák felkeresésével töltöttük, így autóztunk fel meglehetősen kátyús úton a Kopasz-hegyre is.
A ládában megtaláltuk az illegálisan elhelyezett RT0J5R számú utazó ügynököt, és vittük tovább egy regisztrálható .com-os rejtekhez.
Köszönjük a rejtést.

Ez a kilátás fogadott minketKözel a rejtekhez
A toronynálÍme a torony
Utazó ügynök a ládában 
soma70 2016.08.21 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Szép volt nagyon, gyönyörű kilátás, köszönjük a rejtést!

tamas.baksa.hu 2016.08.20 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

stopo 2016.08.06 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Drotak 2016.07.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Kellemes rejtes, remek kornyeken, koszonjuk! Viszont mindenkinek ajanlom, hogy valamilyen uton-modon tajekozodjon a hegyet uralo szunyog-allapotokrol, mielott gyalogosan nekivag a keresesnek. Minket konkretan felzabaltak, sokkal tobben voltak a hegyen, az erdoben, mint lent a vizparton, nem is ertettuk teljesen a szituaciot... :)

zsupisti 2016.07.03 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Detrax 2016.07.02 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam :)

darkwolf 2016.06.29 12:37 - Megtaláltam
Köszönöm!

atipapa 2016.05.21 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.31
Köszi

lelcache 2016.05.20 07:33 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

fjocy és manka 2016.05.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Megtaláltuk, köszi! Nagyon sokszor voltam már a hegyen, de ma jött el az idő, hogy megtaláljuk a ládát, amiért gyalogosan mentünk fel :-)

Irisz14 2016.05.09 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.

profán-pofák 2016.05.08 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.98
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Szép kilátás volt a hegyről. Mintha egy térképet látna az ember.

mrsLipton 2016.05.07 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

elina 2016.05.07 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam! Kicsit többre vártam a hegy csúcsánál,de szép volt nagyon! Szerintem a ládát nem kéne annyira berakni a nagy gazba!

GYEZegzug 2016.04.25 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Köszi szépen a lehetőséget.

 
saintg 2016.04.23 17:28 - Megtaláltam
Koszi a rejtest

Miktek&Szilvi 2016.04.01 11:05 - Megtaláltam
OK.

nzsolt 2016.03.28 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

braunfrici 2016.03.28 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Húsvéti családi ládázás.9/1láda.

ML11 2016.03.27 15:58 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

katika59 2016.03.13 13:30 - Megtaláltam
Nagyon régen jártunk itt, jó volt nosztalgiázni.

Vgyuri 2016.03.13 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Hát ennyit én még nem szenvedtem egy ládáért, nem ilyen síkvidéki öregfiúknak való már a sziklás hegyoldalon ugrabugrálás. Mennyivel egyszerübb volt a torony tövénél a bárányfelhőket számolni :-)

Köszönöm a lehetőséget.

Kőmező 
anettx 2016.03.05 11:00 - Megtaláltam
TFTC!
Kétnapos ládavadászat a keleti országrészben klassz csapattal, a túrázáshoz ideális jó időben, szebbnél-szebb helyeken, 41 ládatalálattal.

Itt akkora köd volt, hogy se panoráma, se torony nem látszódott...

Liberty 2016.03.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
34/6. Hajdú és Szabolcs megyei ládatúra.

Kétnapos ládavadászat a keleti országrészben klassz csapattal, a túrázáshoz ideális jó időben, szebbnél-szebb helyeken.

Tokaj címere
Ancs 2016.03.05 11:00 - Megtaláltam
Ha már Turzulig elértünk, tovább autóztunk a tetőre. Hatalmas köd fogadott bennünket, csak lassan lehetett haladni.
A parkolóban nem láttuk az antennát. Sajnáltam, biztos szuper innen a panoráma.
A doboz hamar előkerült, s mentünk tovább.
Köszi

IMG_8552IMG_8553
IMG_8554IMG_8557
IMG_8560 
JAck:66: 2016.03.05 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

krisztinagyorgy 2016.02.21 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tapiapi 2016.02.21 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ricsivivi 2016.02.07 15:40 - Megtaláltam
köszi

totik 2015.12.30 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Geri) Krisz', TZ + 12-en

urbanj 2015.11.21 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Tokaj felé menet. Kicsit tartottam tőle, hogy sokat kell keresni, mivel kő és kő mindenfelé, de szerencsére hamar meglett. Köszönjük a rejtést.

navigaator 2015.11.19 00:00 - Megtaláltam
-

bardosgy 2015.11.08 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vieva 2015.10.25 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Bubuka 2015.10.24 13:26 - Megtaláltam
A Zöldsport túráján.

zalajaro 2015.10.24 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

KataJani 2015.10.24 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
.

Magnes50 2015.10.24 12:30 - Megtaláltam
Zöldsport túrán megtaláltuk.

FSanya 2015.10.23 16:11 - Megtaláltam
Ünnepi bortúra a nagy csapattal :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nzsola 2015.10.23 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Köszönjük. Szeretjük ezt a hegyet!

bullw 2015.10.18 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

doddler87 2015.10.14 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

befi 2015.10.03 14:00 - Megtaláltam
Ok

Marakess 2015.10.03 00:00 - Megtaláltam
Tarcal-Tokaj hétvégénk keretében megtaláltuk.
bár itt nincs jelölve, de a .com-os oldalon is regeltük :) hisz ez ugyanaz, mint a GC21A7 !!!!

J-Imi 2015.09.27 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Köszi a rejtést! V&I

sasto 2015.09.18 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszönjük: Szalamandra lányok

gyetger 2015.09.13 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ZoliQua 2015.09.04 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

A vizparton GCKiSy 
Hey-ho 2015.08.29 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

baggio 2015.08.22 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

fodann 2015.08.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
A nap utolsó ládája, gyönyörű volt a táj a lenyugvó nap fényében.:)

EA81 2015.08.17 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

fszomorjai 2015.08.16 09:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hegyi túra 2015.08.15 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCToka_20150815175333.jpg 
Péter60 2015.08.13 12:30 - Megtaláltam
Ok

Strombus 2015.08.13 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.28
Öröm volt egy nemrég felújított ősládát találni, aminek a ládaoldala nem maradt ősi! Azért azt furcsállom, hogy a rejtő idehoz a mindenhonnan látszódó, 1960-ban épített 94 m magas TV-torony (TV-URH gerincadó állomás) lábához és ezt az építményt a leírásban meg sem említi.
A környék valószínűleg másmilyen lehetett az eredeti rejtés idején - mert most sajnos leginkább egy nyilvános WC-re emlékeztet. Jó lenne a ládát átrejteni, mert ez így nem kellemes élmény. Érdekes, hogy pont ide hoznak fel turistacsoportokat panorámát bámulni, ami több közeli, sokkal rövidebb idő alatt megközelíthető helyről sokkal szebb. Ők meg nemcsak bámészkodnak. :-(

Jó lenne a leírásban néhány segédpont és távolság adat.
A láda elvesztette a .com-ra utaló linkjét, pedig fenn van ott is!

SzikraHuszár 2015.08.11 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

agikalman 2015.08.07 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Angyalfiak 2015.08.07 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! szép hely, DE elég elszomorító, hogy az ide vezető ösvény egy pottyantós wc... [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

cachekereso 2015.08.03 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Köszönöm.

Judit és Béla 2015.08.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.13
Megtaláltuk.

Mivol 2015.07.30 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

attila32 2015.07.28 12:50 - Megtaláltam
OK!

betty79 2015.07.28 12:50 - Megtaláltam
Megvan!

picuresnagyur 2015.07.14 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
köszi

Joe13 2015.07.13 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.71
Köszi a rejtést!

Gyeta 2015.07.12 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Tokaj szőlővesszein nektárt csepegtettél ...
Közönettel

*Moka* 2015.07.11 09:25 - Megtaláltam
Volt szerencsém a madarak szemével szemlélni a tájat.

*Vica* 2015.07.11 09:25 - Megtaláltam
Tokaji hosszúhétvégénk első ládája.

Hajnalék 2015.07.10 13:14 - Megtaláltam
Gávavencsellői nyaralásunk során bejártuk a környéket.

Piroskaa1 2015.06.27 13:55 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Párommal Blue Malival [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Blue Mali 2015.06.27 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

rallymax 2015.06.20 14:00 - Megtaláltam
Megvan :)

bigmick 2015.06.14 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCToka_20150614155849.jpg 
Discover 2015.05.17 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.15
Köszönöm a rejtést!

vastagj 2015.05.16 16:12 - Megtaláltam
Leányunk első megtalált ládája! Köszönjük a lehetőséget!
Vastagj

diego 2015.05.09 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Zsolti66 2015.05.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Köszönet a rejtésért

Mekett 2015.05.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Köszönjük a rejtést!

Berián 2015.04.19 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tiszaújvárosi Kesserteam 2015.04.19 15:21 - Megtaláltam
Köszönjük,hogy itt lehettünk: Berián, Cseliboy, Csiperke62 és Zéboy.

Csiperke62 2015.04.19 15:21 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 2015.04.19 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.66
Köszönöm a lehetőséget.

 
Cseliboy 2015.04.19 15:21 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

ther 2015.04.18 13:30 - Egyéb
Láttam a logokat a betelt logbookról és a törött ládáról korábban, és mivel erre jártunk, ezért az MGKE ládacsere akció keretén belül felújítottuk a ládát.

 
losbagiros 2015.04.12 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Köszi a rejtést!

szijamijau 2015.04.11 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Tokaji túra 5/4.
Hát igen, a torony elég magasan van. A tetőn sok a szemét a tábla ellenére is. :(
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

hussan 2015.04.06 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

IREBA 2015.04.05 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!!

zsbenko 2015.04.04 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rumcajs 2015.03.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

Manka. 2015.03.22 00:00 - Megtaláltam
A Kopasz-hegyi futóverseny után kerestük meg. Köszi a rejtést!

Szilágyiék 2015.03.20 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Köszönjük.

Sityu 2015.03.07 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kimberli1 + Imi30 2015.02.28 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Köszönjük a rejtést!

simkó Jó 2014.12.31 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
családi pezsgős baráti séta a kopaszra ,majd a csúcson első ládánk megkeresése . Izgalmas érzés volt .
Ezúton jelzem , hogy a notesz betelt bejegyzéssel , már mi is csak a borítóra tudtunk irni

PSZE 2014.12.14 10:24 - Megtaláltam
A leírás alapján hosszas keresésre készültem, de rögtön megtaláltam. Köszönöm.

ballasz 2014.12.05 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Mindig jó egy hegytetőről körülnézni.
Most kocsival jöttünk fel.
A láda a helyén volt, de a logfüzetben már nem sok hely van, én is már csak a belső borítóra tudtam bélyegezni.
Hó van már a hegytetőn!

Hugi87 2014.11.22 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

ryuu93 2014.11.22 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2014.11.22 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2014.11.22 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

K.L. 2014.11.09 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

acsipapa 2014.10.31 11:50 - Megtaláltam
meglett

Webber 2014.10.31 11:50 - Megtaláltam
Meglett.

MJANEZ 2014.10.26 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.34
Megtaláltam, köszönöm, hogy ezt is megmutattad!
A láda anyaga elöregedett, az alja több irányba repedezett :-( [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KEDVES UTÁNAM ÉRKEZŐ KESSERTÁRS, HA OLVASOD EZT A LOGOT, ÉS TERVEZED A LÁDA MEGKERESÉSÉT, ÉS HA VAN NÁLAD EGY TARTALÉK LÁDA,
AZ IDE NAGYON JÓ LESZ! :-)

Sajnos most nálam nem volt :-[

 
jszebi 2014.10.26 16:11 - Megtaláltam
megtaláltuk :)) nagyon jó volt. köszi :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sündörgés 2014.10.19 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltuk! Jó kis hely! Köszönjük!

Lempike és Sándor 2014.10.08 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.48
Köszönjük a rejtést! Nagyon sokan voltak fenn a hegyen. Több osztály kirándult a szép őszi időben, szerencse, hogy a láda jó helyen lakik, így nem volt gond a keresés, logolás.

Kilátás a Tv toronyból
szaatt 2014.10.04 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

j-ani-kó 2014.09.24 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk !!! Köszönjük a rejtést !!
A "láda-napló" sajnos betelt ...

Paul 2014.09.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.20
Köszönöm a rejtést.

Vironia 2014.09.14 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
A mai napon Tokajban Bakancsos Bortúrán vettünk részt , 10 km-es távot teljesítettünk, amely útvonalán haladva az ott lévő ládákat is levadásztuk Cipollinóval. Az idő ma nem annyira volt kegyes, mert végig csepegő esőben haladva, és az agyagos sáron csúszkálva, de azért sikerült a teljesítés és közben a ládák megtalálása is. A végén kitűzőt, szép hűtőmágnest kaptunk, és finom muskotályos bort!! :) Jó volt a mai nap!

cipollino 2014.09.14 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Köszönöm a rejtést. Bakancsos Borbarát túra keretén belül másztunk fel a Kopaszra, esőben. Ezért kicsit dagonyásra sikerült a nap.

sztyopa13 a páratlan páros 2014.09.11 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Az eső után felszálló pára felhőbe burkolta a hegyet.Kilátástalan volt a kilátás.A ládához az ismertető tábla és a konténer között érdemes elindulni.Szép időben biztos jót lehet nézelődni.

sanyi67 2014.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszönjük a rejtést!

Bence és Márkópihenés a csúcson
kilátás 
Mókus Család 2014.09.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Frankó hely, szép kilátás az ösvény elejéről! Sajnos nem került elő a láda, pedig végigszántottuk a sziklákat, amennyire a kis Mókus hagyta. Kérünk szépen jelszó nélküli megtalálást a fényképek alapján!

[Jóváhagyta: luilui, 2014.10.08 22:45]

A kedvenc kilátásunk
merlegno 2014.08.31 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Köszi a rejtést! Kicsit szemetes a környék, de a ládát jól elrejtettétek!

aknitram 2014.08.23 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2014.08.23 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szemán 2014.08.21 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Köszi!

Balaton15 2014.08.18 11:16 - Megtaláltam
Köszi a rejtést ! A kilátás gyönyörű !

Macusa 2014.08.13 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.05
Köszi

túráZoo 2014.08.05 11:44 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KoMa 2014.08.03 20:01 - Megtaláltam
köszönjük a rejtést

kncsk 2014.08.03 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.91
Köszönjük!

kobede 2014.08.03 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Köszönjük!

atka0414 2014.08.03 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sszabi 2014.08.02 08:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Farekék 2014.07.30 09:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.75
A csúcsról szép a kilátás, kár hogy nem lehet teljesen körbe nézni. Szerencsénkre nem volt felhő, így élvezhettük a panorámát.
Köszönjük a lehetőséget!

sziszko 2014.07.21 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Kerestük a ládát, de valószínüleg elvétettem a geoösvényt és a végén már a TV torony oldalánál lyukadtam ki :( visszatérve a sürűben nem találtam a ládát, pedig közel voltam hozzá... :( kérném a Rejtőt jelszó nélküliként hagyja jóvá feel2006 képei alapján, mostanában nem tudunk visszajnni, pedig a panoráma is szép volt nagyon! A közelben felszálláshoz készült pont egy siklóernyős, de sajna arról is lemaradtunk,mert nem volt jó a szél iránya :(

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.08.24 21:45]

feel2006 2014.07.21 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Sárospatakról jöttünk Tokajba, utolsó előtti nyaralásos napunkon.
Ki hajókáztunk magunkat utána jöttünk fel a ládáért ami sajnos nem lett meg.
Cserébe közel 40 percet vártunk egy Siklóernyős elrajtolására, akinek szintén nem volt szerencsére, mert nem jött jó szél a felszálláshoz.

Így igaz kicsit csalódva, elhagytuk a hegytetőt, de csalódottságunkat csillapítva, hazafelé megálltunk Kovács és Fia pincéjében és bort kóstoltunk. :)

Kérjük a rejtőt, ha a fényképek alapján van lehetőség fogadja el a megtalálásunk. Sajnos a közeljövőben biztos nem tudunk visszamenni.

Köszönjük a lehetőséget, enélkül nem biztos hogy feljöttünk volna a hegytetőre. :)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.08.24 21:45]

 
geodeta 2014.07.19 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Reggel 2014.07.18 18:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

Madym 2014.07.05 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megvan! Számomra különleges találat, hiszen ez az 500. megtalálásom! :-) Direkt ezt a ládát néztem ki erre az alkalomra. Nem a temetőn keresztül közelítettem, hanem az állomás közelében induló zöld jelzésen, majd a zöld tanösvényen, végül piros háromszög. Helyenként igen meredek szakaszokon kellett haladni, volt, ahol nedves, csúszós talajon, de nem ez volt a lényeg. Van, ahol ez a megközelítés egy kis ösvény mindössze, teli csalánnal, és más, harapós növényekkel, és persze szúnyogokkal. A láda könnyen meglett, az időpont is számomra különleges: 11:07, a kedvenc mozdonyom (régi) pályaszáma pedig V43 1107. :-) Olyan sokan nem voltak fent a hegytetőn, vagy két család. Leültem az egyik sziklára, csináltam pár fotót, vártam egy vonatot, amit szintén sikerült lentről lefotózni, majd indultam vissza. Lefelé értelemszerűen könnyebb, és gyorsabb volt az út. Ja, még valami: Judith geomamámnak valamelyik rendkívül vicces kessertárs rajzolt egy kis bajuszt a ládába. hehehe... Köszönöm a lehetőséget, hegymászás 1.

Az úticélomZöld turistaút, még a hegy lábánál
Kilátás 1Kilátás 2
A tokaji TV adóVonat halad Miskolc felé: Szili+Bhv+B+B öszeállításban
TuristajelNa, ez baromi meredek!
Az előbbi út, felfeléTuristautak elágazása: balra ZT, jobbra Z
Kőfejtők emléke: ez is megérdemelne egy ládátA túrám útvonala
Busko58 2014.07.02 20:10 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.08.03 22:44]

Sly&Tündi 2014.06.29 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dunlop2 2014.06.08 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. üdv: dunlop2 és Móni [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2014.05.11 15:00 - Megtaláltam
Köszi!

konyaa 2014.05.01 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nickjames 2014.04.25 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Csodás a kilátás a tetőről.

nickjames [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kellia 2014.04.21 12:45 - Megtaláltam
A ládát a megadott helytől kb. 60-70 méterre találtuk meg egy sziklánál, mindenki által látható helyen. Logolás után visszavittük a megadott GPS koordináták szerinti helyére. Reméljük az eredeti helyére sikerült elrejtenünk!
Köszönjük a rejtést!

Reméljük jó helyre tettükettől a koordinátától kb. 5 méterre rejtettük el
Anita és Laci 2014.04.14 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Köszönjük :-)

bnorsi 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Közel fél óra keresés után, GPS nélkül találtuk meg. :D

a-beatrix 2014.03.15 14:00 - Megtaláltam
Nem gondoltam volna, hogy ezen a hegyen akkora a forgalom, mint otthon Budapesten a Nagykörúton :-)
Rengeteg fiatal, meg nem annyira fiatal is gyalogolt fel a hegyre, a zömének a kezében "sétapalack" volt. A hegy tetején már nem mindenkinek ment könnyen az egyenes járás, de sebaj, fő, hogy megcsinálták, megmászták a hegyet :-)
A láda az én készülékem szerint nem pontosan a helyén volt, s nem is volt elrejtve, csak egy szikla mögé letéve. Logolás után mindenesetre jól elrejtettem :-)
Köszönjük a rejtést.

 
jutics 2014.01.19 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Otthonról napsütéses tavaszias időben indultunk, mire Tokajba értünk már borongós, szemerkélős őszies idő fogadott. Bár elvileg tél van, kb +8 fokban indultunk neki a hegynek. Rendesen csúszott az átázott löszös talaj, persze alaposan meg is izzasztott az emelkedő. A láda a helyén, most már néhány apró ajándék is várja a ládázókat. Köszi a rejtést! :)

 
ther 2014.01.03 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
GCToka reloaded, immáron jelszó és logbook is van a ládában. :)

bacsnyir 2014.01.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.43
2 és 18 éves korom között Nyíregyházán éltem, és azóta is ide járok haza szüleimhez. Szép időben még az ablakunkból is látszik ez a hegy, így többször "felugrottam" már ide. Most, néhány év kihagyás után immár családostól is. A kilátást ugyan takarta a köd - még a TV-torony alja is alig volt kivehető - és csalódást keltett a temetőt immár elkerülő piros jelzés is, de azért az odaút most is "megszuszogtatott" (pláne, hogy 15 kilós Bori lányomat is fel kellett cipelni a karomban, mert felfelé nem volt kedve gyalogolni... :-)) Külön motiváció volt a láda is.
Sajnos nem néztem meg előre a leírást, így csak a még jelszó nélküli ládát találtam meg. Kérem a rejtőt, a fotók alapján fogadja el a megtalálást.

[Jóváhagyta: luilui, 2014.01.07 12:03]

haywire 2013.12.22 14:00 - Egyéb
Karácsonyi geo-túra Tokaj és környékén esemény alatt újra a hegytetőn.
A ládát újrarejtettük, de elfelejtettük beleírni a jelszót.
A következő kereső előtte keressen meg engem vagy a rejtőt, hogy be tudja írni a ládába a jelszót.

 
robagb 2013.12.09 09:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
A végére a GPS-em cserben hagyott, de rövid keresgélés után megtaláltam a dobozt egy kő alatt. Nem tudom hogy ez e a bejelentett helye, mert a korábbi képeken más formájú kő látszik. A feltöltött fotón a megtalálási állapot van, távozáskor jobban betakargattam.
Köszi a rejtést!

 
reset 2013.11.24 00:00 - Nem találtam meg
Egy remek túra keretében, de sajnos csak a hűlt helyét találtuk meg.

kobcikrajci 2013.11.05 13:55 - Megtaláltam
Tarcal-Tokaj túra a hegyen át. Ez sajnos nem lett meg, később láttam, hogy addig halogattam a felkeresését, míg a láda eltűnt. Érdekes, mert nem gondoltam volna, hogy a kessereken kívül más is jár arrafelé. Viszont találtam a 80-as évekből származó kólás üveget, ill. mustáros tubust! :) Ilyeneket manapság már nem lehet kapni. Közben a derengő napsütés csepegő esőre változott, így a legrövidebb úton ereszkedtem a Hétszőlő birtok felé.
Amennyiben belátható időn belül nem pótolható, érdemes lenne betegre állítani, hogy ne csak a logok olvasása után tisztázódjon a helyzet.

[Jóváhagyta: luilui, 2013.11.05 23:28]

 
Astral! 2013.10.21 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Ahogy az előttem szólók, én sem találtam meg. :(
Ráadásul minden gondolatomat leírták már mások. Szemetes a hely, de ez nem a rejtő hibája, pazar a kilátás, a rejtés is nagyon jó lehetett, stb.
Remélem javítva lesz hamarosan, én pedig kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: luilui, 2013.10.27 20:50]

hűlt helye :(
Kopasz a Kopaszon ;) 
Cirip & Cicmic 2013.10.19 15:48 - Nem találtam meg
Sajnos mi sem találtuk meg, a kommentek pedig nem voltak betöltve a GPS készülékbe. Különösen azért kár, mert olyanok is voltak velünk, akik először láttak volna geoládát :(
Szuper rejtés lehetett és a környezet is nagyon szép, pláne így ősszel.

Kép csatolva, ha lehetséges, kérjük az elfogadást.

 
Famágus 2013.10.03 16:30 - Megtaláltam
Sajnos csak a helyét találtuk meg..../ tisztára volt kotorva a kő alja, ahova a gps mutatott. Behasaltunk, bevilágítottunk, áttapogattunk mindent, még a kezemet is lehorzsoltam../és egy szakadt fekete műanyagzacskót. A képek alapján kérjük a jóváhagyást. Köszönjük!
Átkutattuk a környéket, hátha találunk valamit, de mindössze egy üveg rózsaszín körömlakkot láttunk..
Mindegy, a kilátás lenyűgöző!!!!

Azért a kisördög ott van a fejünkben, lehet, hogy csak nem találtuk?! Nem is jó helyen kerestük? Régi láda, és eddig megvolt.. most meg nincs?

[Jóváhagyta: luilui, 2013.10.27 20:50]

oldfox 2013.10.03 16:30 - Megtaláltam
Sajnos nem találtuk.... a helyét megleltük de a doboznak csak a hűlt helyét találtuk. Egy szakadt fekete zacskó volt a kő előtt.

[Jóváhagyta: luilui, 2013.10.27 20:50]

 
ZYLO 2013.09.28 13:50 - Megtaláltam
Tényleg volt szemét (és más is) a környékén, de nem vészesen sok, az előző leírások alapján rosszabbra számítottam. A láda elég messziről látható volt a kő alatt, egy kicsit betakargattuk avarral, hogy legalább másnak legyen kihívás.

Baby-m 2013.09.27 13:24 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

13 2013.09.08 18:42 - Megtaláltam
Aszú 50 teljesítése közben.

benist 2013.08.31 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.26
Felautóztunk a toronyig, majd az elhíresült ösvény első szakaszát leküzdve eljutottam a megfelelő szikláig. Kibányásztam a dobozt, adminisztráció, majd ugyanarra vissza. A kilátás gyönyörű, az emberi hulladék már nem annyira tetszett.

Encsi&Imi 2013.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Megtaláltuk a ládát, köszönjük a rejtést. Nagyon szép volt fentről a kilátás, még Tiszaújvárost is ki tudtuk venni a távolban. Sajnos a ládához vezető út inkább egy szemétlerakat, illemhely kombinációhoz hasonlít, jellemezve ezzel az ide látogató turistákat - mindez pár tízméterre a kihelyezett szemétgyűjtő konténertől.
A kilátás miatt viszont mindenkinek javaslom a hely meglátogatását akár Tokaj felől gyalog, vagy Tarcal felől a műúton.

hgabor1 2013.08.19 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

levenet1994 2013.08.19 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!Köszönjük!!

Morcipók és Robocop 2013.08.19 10:35 - Megtaláltam
Nagyon sokan voltak a kilátónál. Valóban sajnálatos, hogy az ösvényt egyes emberek mire használják. Köszönjük a rejtést!

Szokiék 2013.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.48
Köszi a rejtést!

vidékiürge 2013.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
Megtaláltuk!

becko 2013.08.16 12:15 - Megtaláltam
3nap, 36 találattal, 1 láda gyógyítással, a Bükk, és a Zemplén - tágan értelmezett- déli végein.
A fő csapásirány Tokaj, és környéke volt.

Sajnos, a "turista" horda itt is gyakran odapiszkít az ösvény mellé

szabbr 2013.08.15 14:53 - Megtaláltam
Megtalaltam. [wapon beküldött szöveg]

fattila 2013.08.15 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Részletek, ha lesznek, majd később. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

mato 2013.08.15 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Vidám, ráérős ládatúra fattila, szabbr, szz társaságában, természetesen tömény ökörködéssel fűszerezve :)

Felmentünk a parkolóba.
Hallottunk már mindenfélét erről a ládáról, hogy "hú de durva", meg satöbbi.

Nem igazak a pletykák, legalább is nem úgy :)

Négyen voltunk. Rövid tanakodás után két irányban indultunk. Szabi és én le, a szakadék felé, fatilla és szz pedig orrot befogva a kakás papírzsebkendős úton. Ők jártak jobban, az rövidebb volt, bár kétség kívül szagosabb.

Kb. 4 perc után összefutottunk, és közösen folytattuk utunkat.
Igaz, volt ott mindenféle barnás-sárgás papír, egyujjas gumikesztyű. Sőt, lila tangabugyit is láttunk valamelyik fa tövében. Mint minden közös túrán, beindult ezzel kapcsolatosan is az ökörködés :)

A terepnehézség korrekt, simán le lehet ereszkedni a ládához.
A CSix pontosan 0 méteren állt meg (ezúttal sem csalódtunk a rejtőben, Luilui-ban, amit ő bemér, átlagol, az ott is van) :)

Visszafelé másik úton indultunk, de ugyanúgy rábukkantunk lilabugyis waypoint-ra :)

Nem vészes a rejtek, simán megközelíthető, megtalálható.

A kilátás mindent megér!

Köszönöm, hogy ide is eljuthattam!

TrackTrack2
szz 2013.08.15 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Köszi a rejtést!

A panoráma 
arkhenon 2013.08.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Meglett, köszi!

Bazita 2013.08.14 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.48
Megvan. Hamàr feljottunk, megkerestem. Gyönyörű táj.

Zat 2013.08.13 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést!
Tokajból sétáltunk fel a családdal (kellemes 400 m-es szintemelkedés) kánikulában a nevével ellentétben nagyon is kellemes, árnyas erdős hegyre.
A ládát nem volt nehéz megtalálni, bár a terep nem túl könnyű, a koordináták pontosak. A kilátás nagyon szép, kár, hogy innen Tokaj felé nem lehet ellátni, de azért megérte a fáradságot.

DavidJay 2013.08.04 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Igaz csak bringázni jöttünk Tokajba, de csak nem hagyhattuk ki ezt a kis kalandot :-)
Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Szilaj család 2013.08.01 14:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

zap 2013.08.01 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

arx013 2013.08.01 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

réka97 2013.07.28 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
megvan! :)

Pomisa 2013.07.28 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Parkolás után gyors ládakeresés papucsban. A rejtek egyből meglett, már messziről észrevettem:) Miután visszaértünk a tetőre gyönyörködtünk a panorámában. Jó messze el lehetett látni.
Köszönjük a rejtést.

Panoráma
 
galgo 2013.07.21 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Talán a heggyel a legszembetűnőbb dolog, mondjuk 35 évvel ez előtthöz, hogy akkor tényleg kopasz volt a Kopasz. Mára már a kilátás is igen korlátozott.

Sokszor jártunk már itt, most a ládái is begyűjtöttük.

Köszi
galégo és era

@david 2013.07.19 00:00 - Megtaláltam
Egyik munka után mentünk fel ide a dombtetőre, autóval. Érdekes, h még nem jártam itt, nagyon szép a kilátás, és jó messzire el lehet látni. Csak a telefonom volt nálam, és a korábban jól működő GPS alkalmazás nem akart jelet fogni, pedig kb 10 percig élesztgettem. Emlékezetből próbáltam megkeresni a helyet, és szerintem ott voltam pár méterre tőle. Kérném az utólagos elfogadást.

[Jóváhagyta: luilui, 2013.08.19 15:20]

 
csörike és maci 2013.07.19 00:00 - Megtaláltam
Ok.

bajkusz 2013.07.18 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Tokaji nyaralásunk pihenőnapján kocsival mentünk fel a Toronyhoz. Sajnos a torony nem látogatható, de a parkolóból csodaszép panoráma tárul elénk. A cache jól el van rejtve az erdőben, több milliárd szúnyog védi :-).
Köszi a rejtést!

Ancsa85 2013.07.14 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

JhonnyP1979 2013.06.30 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

holly 2013.06.29 15:29 - Megtaláltam
Hegyalja :)

clip 2013.06.29 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.55
Köszi a rejtést!

Szlil 2013.06.29 09:54 - Megtaláltam
ok

tcsb 2013.06.29 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

mherczeg 2013.06.26 18:31 - Megtaláltam
Meglelve! Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Ildi76 2013.06.02 18:30 - Megtaláltam
Könnyű találat. Azt gondoltam szélesebb panoráma tárul elénk. Így sem volt rossz.

szicsu 2013.06.01 18:00 - Megtaláltam
de miért nem lehet felmenni a toronyba??

ormai 2013.05.19 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2013.05.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Köszi a rejtést.

Sanchoo és M. 2013.05.01 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

A doboz alja ugyan törött, de olyan jó házikója van, hogy így sem nyirkosodik.

:)

Hegedüs Zsuzsa 2013.05.01 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Legalább három éve nem voltam fenn a hegyen.
Érdemes volt megvárni a jó időt és korán indulni.
Kellemes reggeli túra fel a hegyre, a pince sortól indulva.
(Munka szüneti nap lévén nagyon sokan autóval jönnek fel.)
Köszönöm a rejtést.

Kovicsalád 2013.04.21 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Virágom 2013.03.09 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Violám 2013.03.09 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Skywalker Dávid 2013.03.09 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Pöttyös8 2013.03.09 12:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

madox 2013.03.03 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

haywire 2013.02.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Sokszor jártam már a Kopaszon, ládázásom óta először PrimadonnaGirl-el.
Megszenvedtünk mire felértünk, a turistautak sárosak, csúszósak és nagyon jegesek, javaslom kocsival felkeresni ilyen időben. :) Visszafele már mi is stoppal jöttünk :)
Köszönöm a rejtést! :)

képek hamarosan...

 
ßeŁŁ 2013.02.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Köszi a rejtést =) Gyönyörű volt a táj =) A felmászást gyalog megszenvedtem, de megérte :D

 
Braunka 2013.02.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Nem egyszerű a szőlőktől odajutni árkon-bokron :P
Viszont ilyen kilátásban még nem volt részem (Elláttam lehet Szerbiáig :P) Bükki turistaként sem

lemente 2012.12.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Megtaláltuk! Sokadik alkalommal jártunk itt is, most szilveszter előtti kirándulás keretében, gyönyörű napsütésben, sok túrázó társaságában, párás panorámával. Lent a hegy lábánál 0 fok, itt fent +5, a hegy árnyékos oldalán, az északi fekvésű sípályáknál még hó, a déli fekvésű parkolóban azonban koratavaszias meleg. Tökéletes rejtés, kiváló rejtek. A doboz alja azonban törött, félő hogy be fog ázni, ezért előbb-utóbb cserére szorul. Köszönjük a lehetőséget!

zsoltika63 2012.11.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
2 éjszaka Tokajon a Toldi fogadóban.

tv-toronykissé ködös kilátás
csücsülünk a ládánlog
Wsky 2012.11.11 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Mintha már megtaláltm volna egyszer, de a gps azt mutatta, hogy nem, lehet akkor éppen beteg volt. A lényeg, hogy járunk ide néha, szétnézni. :)

Köszi

Hooch-Csi&Vi 2012.11.04 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Csi&Vi [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

M.Kristóf 2012.11.03 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Apával (MGY69) és egy kis csapattal kerestük.
Köszi a rejtést. M.Kristóf

MGY69 2012.11.03 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Túrrának szép volt, de a kilátás "pocsék". Olyan köd volt, hogy a TV torony kapujától sem látszott a torony. Így viszont a keresésben se zavart senki.
Köszi a rejtést.
MGY69

Katulyakutatók 2012.11.03 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
Ismét egy "felhőtúra". A csúcson olyan sűrű volt a köd, hogy nemcsak a ládát, hanem egymást is keresni kellett. A túrát Nagyapám emlékének ajánlom, aki a tokaji temetőben alussza örök álmát.
A láda megtalálásának részleteiről bővebben itt olvashattok.

szszabo_geo 2012.10.26 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

mancs78 2012.10.23 00:00 - Megtaláltam
megvan:)

viktro 2012.10.20 17:00 - Megtaláltam
Nagyon sokan voltak fent ezen a szép napsütéses délutánon, láttunk startoló hőlégballonokat is, illetve ha már nem mehettünk be a Szirmay kastélyhoz, innen fentről megnéztük a tavat. :) Köszönjük a rejtést.

tutu79 2012.10.20 12:45 - Megtaláltam
EZ is megvan

nmárti 2012.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszi a rejtést!

mazsola069 2012.10.06 07:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Tokaji borangolás alkalmával részegen ez is szembe jött. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Reggel 1/2 6-kor csörög az óra,a tegnap esti szórakozás és iszogatás után nehéz volt felkelni,de végül sikerült.Valamivel több mint 1 óra kellet a ládáig jutáshoz,de volt ebbe bozótharc, tolás,válon cipelés,meg sok-sok pihenés.A kilátás pazar,és szemet gyönyörködtető.
A lefele jövet már sokkal kellemesebb volt,most sikerült megúszni fejreállás nélkül.:))) 3/1

vaj+zs 2012.10.04 17:55 - Megtaláltam
Ok.

BPeterDV 2012.10.04 17:55 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

eFeS 2012.10.04 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Zemplen 3/2 [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

belus01 2012.09.09 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Lacipap 2012.09.02 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Jó láda jó helyen. Szuper a kilátás, de már tényleg nem kopasz a hegy.
Köszönet az elrejtőknek!

 
freefor 2012.08.26 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :D

gy 2012.08.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Nem is annyira kopasz már ez a hegy.

GyÉ 2012.08.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Megvan.

kovacsna 2012.08.19 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltuk! Igazán jó rejtés. Ez valóban beviszi az embert a sűrűbe!:) Köszönjük!

A kincs...:) 
MaryTibi 2012.08.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A sok szemét ami kicsit elszomorító volt, de ez többi "természetvédő" turista műve... A láda helye tetszett, keresni kellett egy kicsit! :)

A láda
Glac 2012.08.13 13:40 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

sjan 2012.08.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Zempléni nyaralás alatti találat.
Köszi a rejtést.

reprocesszor 2012.08.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Zempléni nyaralás közben meglett.
Kár, hogy a toronyba nem lehet felmenni, el tudnék képzelni valami hasonlót, mint a Kékesen, vagy a Misinán.
Köszi!

Ruttkay 2012.08.09 10:20 - Megtaláltam
KX!

G.Márk2000 2012.08.08 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos.

darabosk 2012.08.05 13:25 - Megtaláltam
Megvan:) Képek és log később...

hinia lux 2012.08.05 13:25 - Megtaláltam
Plusz élmény volt, hogy éppen paplanernyősök ugrottak a hegyről.

KilátásUgrás
aztakutyafáját 2012.08.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.19
Szép rejtés!

csbagi 2012.07.26 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Az idei "nagy" nyaralásunk Istvánnal: Hortobágy-Debrecen-Tokaj, aztán Tisza völgyi kalandtúra, aztán még pár nap a Tisza-tónál. 11 nap, 500 km kerekezés, egy nap evezés, rengeteg élmény, rengeteg látnivaló, 41 láda.
Gyönyörű panoráma, már régóta vártam, hogy lássam! És nem is volt olyan hosszú az út, felfelé egy jó óra.

Cseber 2012.07.26 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

Piczur40 2012.07.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Szép kilátás rengeteg szúnyoggal.

M_ákos 2012.07.22 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.48
Megtaláltam!
Rég tervezett célpontként végre ide is eljutottam.

Sasa10 és Ladry 2012.07.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Közös ládázás Judittal, Eszterrel, KZ - val,
Ez a ládikó Eszterke első találata : )
Életre szóló élmény,vidámság, emlékek...
Köszönjük

PEx2 2012.07.14 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.02
Tokaji hétvégén..

atesz.87 2012.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon jó rejtés! Tiszta időben mentünk, így a kilátás lenyűgöző volt! A sziklás részen, ahol a láda is van, elég sok szemét van eldobálva sajnos. Rengeteg volt a szúnyog, ezért nem is időztünk sokat a ládánál.

 
H. Pisti és H. Nóri 2012.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.18
Megtaláltuk, de jött valaki ezért a jelszót nem tudtuk megnézni. A találást képpel dokumentáltuk.

[Jóváhagyta: luilui, 2012.06.28 21:43]

dudasalbin 2012.06.23 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GCToka_20120623134958.jpg 
Bl4st3r & Amy 2012.06.17 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Meglepően sokan voltak a hegytetőn, gyalogosan, autóval, motorral. gyönyörű a panoráma, csináltam is egy párról egy nekik való képet, de aztán bevetettük magunkat az erdőbe. Némi keresés azért kellett-ki gondolná hogy még pont ITT is tud hülye lenni a GPS- de a sógor kessertársnak hamar sikerült a ládára bukkanni! Megérte eljönni, igazi túrás geoláda, jó helyen. ( a láda teteje el van törve, esetleg beázhat, sajnos nem volt nálunk a geomentő készletünk, nem tudtuk cserélni) Tokajban természetesen megálltunk egy finom fagyira, és teljes elégedettséggel vettük az irányt hazafelé. köszönjük!

 
kanyazoltan 2012.06.17 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg] Zoli,Miki,Peti,Marci

Megszállott kessertársaimmal 
KakukkOK 2012.06.16 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 2.11
Nagyon szép hely, csodás kilátással! A ládát nagyon kitartóan kerestük, de sajnos a nem találtuk meg :-( Ez köszönhető a pontatlan készüléknek (okostelefon), valamint a leírás sem ad túl sok támpontot, és sajnos az 5 éves fotóból sem lehet kiindulni, hiszen ennyi idő alatt nagyon sokat változhat a növényzet. Lelkes kezdők vagyunk, ha lehetséges, kérnénk szépen a képek alapján elfogadni a találatot!

[Jóváhagyta: luilui, 2012.06.22 16:34]

zemplén93 2012.06.02 17:21 - Megtaláltam
Nagyon szép helyen van a Tokaj-hegy tetején , ajánlom mindenkinek !
Igaz sokat kell tekerni felfele , de megéri ! Köszönöm a geoládát , remélem minél több ember megtalálja , mert érdekes egy foglaltság !

vakond87 2012.06.02 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Két napos kerékpártúrán találtuk meg.
Az útvonal első nap: Balmazújváros-Hajdúnánás-Tedej-Tiszavasvári-Szorgalmatos-Tiszalök-Tiszatardos-Tiszaladány-Tokaj-Bodrogkeresztúr-Tarcal-Kopasz-hegy-Tarcal-Bodrogkeresztúr-Bodrogkisfalud-Szegi
Második nap: Szegi-Szegilong-Erdőbénye-Abaújkér-Gibárt-Encs
A túra nagyon jól sikerült, szerencsénkre meleg sem volt.

A Kopasz-hegyre felmászás kerékpárral nem volt egyszerű. 400 méter szintet kellett leküzdeni Tarcalról. Volt, hogy toltuk de 1 óra alatt csak sikerült bevenni a hegyet. A ládát már könnyen megtaláltuk újdonsült kessertársammal zemplen93-mal. Köszönöm a rejtést!

Oda fel!Mászás előtt
KilátásTV torony
Sípálya 
Böbe&Pali 2012.06.02 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Tényleg jól betettétek a kő alá :-)

niclarge 2012.05.27 13:30 - Nem találtam meg
A környék összes nagyobb kövét megnéztük, de nem találtuk.

Matuskapal 2012.05.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.85
Gyüjtögetünk...

loboda 2012.05.22 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Osztálykiránduláson találtuk meg kémia-biosz tanárommal :D LA és VSK

babazoo 2012.04.30 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük, jó hely :)
BABA-ZOO

gabortel 2012.04.29 12:02 - Megtaláltam
Bodrog ártéri evezéssel.

Dozoek 2012.04.29 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Köszönjük, hogy megmutattad.

zsuzsi79 2012.04.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam,köszi a rejtést!

gergocaching 2012.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Megtaláltuk !
Köszönjük a rejtést.
Gergő és Menyus.

elbóka 2012.04.09 10:54 - Megtaláltam
Remek rejtés! :) Köszönjük! :) Egy kis séta túra 2 nap evezés után! :-) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

ahhoj 2012.04.07 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Családi kirándulás, köszönjük :)

donscurse 2012.04.01 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.70
A Fémalk összetartás csapattal találtuk meg.

Mirtt 2012.04.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.19
Fémalk összetartás keretében: Andrással, Donáttal és Zolival

koldus 2012.03.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Megtaláltam, és tetszett a rejtés.

PAZSIMAPA 2012.03.18 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

borosk79 2012.03.18 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

di Lauro 2012.03.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Kora regel felkaptattam. Találkoztam özekkel. És a hegytetőn még hófoltok fogadtak. Pára zavarta a kilátást..

bacsoka 2012.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönettel, megtaláltuk.

pankotaizsolt 2012.03.15 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Március 15-i zempléni hosszú hétvége.
Egy szuper családi kirándulás egyik állomása volt a láda.
Köszönjük szépen a rejtést, a gyerekek is nagyon élvezték.

Pankotai család

MFJ 2012.02.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Köszönöm.

kissss 2012.01.28 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Tokaji wellness hétvége + egy kis séta. Köszi! g

gojolly 2011.12.25 18:14 - Megtaláltam
Ollé :)

JollyJokers 2011.12.25 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.30
Megtaláltuk!

tojas 2011.12.23 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Szép havas volt a táj. A hegy tetején napsütés lent a városban ködös nyálkás idő volt. Jó volt feljönni.

ToronySí pálya
AlföldAlföld2
akosgy 2011.11.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Tarcali borhétvége második napján sétáltunk fel a faluból a szőlőültetvényeken át, érintve a bányatavat és az óriási aszús palackot. Sajnos ködös idő volt, kilátás nulla, de a zúzmarás, havas táj kárpótolt a táj hiányáért. Köszi!

Kései szüretelésű ;)Zúzmarás
DorTom 2011.11.01 00:00 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük!

Pallli 2011.10.31 09:28 - Megtaláltam
A ládát megtaláltuk egy elég hosszas keresgélés után. Aznap összesen 2 ládát találtunk a környéken egy kis kirándulás keretén belül, nagyon tetszett a táj, minden.

asarandi 2011.10.30 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.85
Nagymama+unoka lent maradt a faluban, Sárándi család+Bala+Ancsi fel a ládáig. Jó kis túra volt, köszönjük.

Gagyimodó 2011.10.29 13:00 - Megtaláltam
Ismerkedés a Tokaj-hegyaljai borokkal I láda

randy.t 2011.10.25 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést! A kilátás pazar:) !

ecoxo 2011.10.16 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

V43-1092 2011.10.08 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.60
Kerékpárral indultam a keresésre...de Tokaj felől... A nehéz feljutás után keresgetés, majd logolás, aztán találkozás papapa-val :) A kilátás szép, az út lejtős, 50-es tempó lefele megvolt :D

Aniko & Gyuri 2011.10.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
Kis segítséggel... 3. próbálkozás...

DTi 2011.10.02 17:00 - Megtaláltam
A láda rendben. Andi, DTi, Fanni

prudy 2011.10.01 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

wzsolti 2011.09.03 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Körbejártam a környéket rendesen mire meglett, de a nyomokból ítélve ezzel nem voltam egyedül. Ügyes rejtés nagyon tetszett, de én egy kicsit beljebb toltam, mint ahogy megleltem. Legyetek résen ! :)

Köszönöm a rejtést !

őt keresd, de ne ott :)adó
nap fényébenszép volt
patkó 
halindaattila 2011.08.17 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm a rejtést. Tarcali vasútállomástól gyalog indultan a hegynek fölfelé. Útközben megkóstoltam a kökényt és szemezgettem a már félig megérett szőlőskertekben. Utam Tokajban zárult és megkóstoltam a gírosz hússal ötöltöt lángost tartár mártással.

 
Karate Kid 2011.08.16 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.36
Köszi a rejtést!

LionDaddy 2011.08.16 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Az idő nem volt a legoptimálisabb a panoráma maradéktalan élvezetéhez, de így is szép volt odafentről a táj. Sok irányba szét lehet innen tekinteni, voltak is fent jó páran piknikezni.

Köszi a rejtést !

 
slymen 2011.08.13 16:23 - Megtaláltam
Szerencsénk volt, a vihar előtt még pont volt időnk kigyönyörködni magunkat a tájban :) Köszönjük a rejtőnek!

axasanya 2011.08.13 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk!
Köszönjük az elrejtést! :)

U.I.: pöppet sok volt arra a csalán :S Mivel mindenki rövidnadrágba volt, kissé megszenvedtük az odajutást :S

 
pozoli1 2011.08.11 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltuk. pozoli1 és ancsa

BeeAT 2011.08.02 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Naplementében.

Mfer84 2011.07.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Nagyon tetszett, köszönjük!

Nagy-Morotva 
Szöszke15 2011.07.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Megvan!

baranyaifiú 2011.07.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.61
OK!

tmolli 2011.07.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Köszönöm!

moonboy 2011.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 1.00
Gyönyörű nap volt a tegnapi, a láda-rejtést köszi! :-)

ZoLiza 2011.07.15 13:56 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

sagabi 2011.07.04 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.17 súly: 3.60
Bortúra

detto 2011.07.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Könnyen meglett.

sophegyi 2011.06.30 12:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jiimbo 2011.06.12 12:20 - Megtaláltam
Remek!

rob1978 2011.06.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
Jót túráztunk , nagyon kellemes túraidőben. Köszi a Rejtést

vt54 2011.05.17 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Tokaji üdülésünk második napja. A környék felfedezését a legközelebbi ládával kezdtük. Szép kilátás nyílik a környékre az adótorony mellől. Köszönjük: VT54

tszep 2011.04.24 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Némi küzdelem a csalánnal, de meg van:)

19izsi73 2011.04.22 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Sok-sok dokfilmet láttam már eme hegyről, most végre alkalmam adódott a helyszínen is lennem...

 
Dr.Lada 2011.04.22 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Izsivel közös találat.

bolyana 2011.04.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.60
:)
30 percet lejtőztem a hegyen siklóernyővel a megtaláláés előtt!!!!
:))))))

Fürge Lajhárok 2011.04.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Megtaláltuk köszönjük a rejtést!

tura7en 2011.04.02 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltuk! Köszönjük!

kiváncsi 2011.04.02 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Nagy csapattal megtaláltuk.

NótinÉk 2011.03.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Kellemes Tarcali gyalogtúra keretében megtaláltuk, családdal együtt.

szemlédi 2011.03.13 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.71
OK!

Guizmo és Cuni 2011.03.13 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Rengeteg kő megmozgatása után sikerült meglelni a ládát. Szép időnk volt, a terep viszont veszélyesen csúszós volt, Juci taknyolt is egyet.

 
Potyogók 2011.03.13 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
A makkfa levele csúszik!

arrabona 2011.03.13 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Tokaj környéki kirándulással egybekötött borkóstolás. :)
A kilátás gyönyörű volt, még így is hogy kicsit párás volt a levegő. A láda könnyen meglett. Hó már nem volt a környéken, de ahogy mentünk fel a Kopaszra egyre fehérebb lett a táj. Köszi a rejtést!

Kilátás!Kilátás!
Merengő! 
brie 2011.03.13 00:00 - Megtaláltam
Szép kilátást tárul a szemek elé.Sapka,kapucni kötelező mert a szél a hajat is leviszi a fejekről.A meredély és a talaj csúszóssága miatt nem volt egyszerü a megközelítés de a tervet sikeresen teljesítettük.

TropaCsalad 2011.03.11 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Gyönyörű kilátás, sárkányrepülős izgalmak :) Köszönjük a rejtést!

EmesESE 2011.03.06 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.09
Kellems napsütéses időben indultunk fel a hegyre, nem gondoltuk azt, hogy lesz olyan utszakasz ahol akár hóláncra is szükségünk lehet.
Lefelé jövet találkoztunk egy motorossal aki vissza is fordult az útviszonyok miatt.
A hegy tetején hála az időjárásnak, a napsütésnek és a szélnek kiváló panorámában gyönyörködhettünk.
Köszönjük a rejtést

Ez nem ilyen görbe
-Bandi- 2011.02.05 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Jó hely.

Szabóék 2011.01.16 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Megtaláltuk!

turabringas 2010.12.30 11:40 - Megtaláltam
Köszönöm a remek rejtést.

fakeuser 2010.12.28 00:00 - Megtaláltam
A köd és a nagy hó kicsit megnehezítette a keresést, de meglett :)
A Rejtek (2007) képen látható villás fa már nincs ott, ha valaki esetleg szintén az alapján próbálná megtalálni.

Topolya 2010.11.03 13:28 - Megtaláltam
Megvan!

Fil 2010.11.02 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Sötétedés előtt értünk ide, de mindenképpen fel kellett jönnünk :) Egy helyi nyugdíjas bácsika, akivel a GCTASZ aréna pontjánál futottunk össze, a lelkünkre kötötte, hogy mindenképp nézzük meg ezt a helyet is. A kilátás nagyon pazar, szinte szárnyra kap az ember :) Az élményt, a látványt, mindössze a hegyre vezető út minősége rontotta el. :( Sötétben nagyon veszélyes lehet.
A láda könnyen meglett, ám cserélni kellene, mert az alja teljesen el van törve. A TB-t elhoztuk.
Köszönjük a rejtést!

smiti 2010.10.24 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Köszönjük a rejtést!

Pogacsa1 2010.10.24 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Mindig élvezet ide feljönni és lenézni az alföldre, még ilyen kicsit párás időben is. Azonban erősen hiányzik innen néhány mobil WC, szemetes és egy kicsit egy büfé is. Köszi a rejtést.

Kopasz 
jattis 2010.10.23 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

tpetya 2010.10.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Megtaláltuk.

Köszönjük

tjanek 2010.10.16 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük

tóthék 2010.10.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.59
Megtaláltuk.
Tokaji kirándulásunk alkalmával megtaláltuk, a "torony" vagy valami más kissé a mi készülékünket valószínűleg bezavarhatta. De sikerült.
Köszönjük

Findik 2010.10.10 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Tarcal-Tokaj túrán.

Igen. Sajnos épp hátszél volt. :)

Tokajicumot minden háztartásba!

ez egy ilyen év
Angus_Podgornij 2010.10.10 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Gyalogos megközelítés Tarcal felől, kicsit szeles de szép időben. Láttunk bányatavat és peronoszpóra által brutálisan lemészárolt szőlőföldet. A csúcson megtekintettük a siklóernyős kifutópályát, ahol éppen nem siklott senki. A külön erre a célra magunkkal hozott szakértő (Paraglider Expert!) rávilágított, hogy ez a hátszélből fakadó turbulencia miatt van, és nem egészséges, ha az ernyő az ernyős alatt helyezkedik el.

balazsnoe 2010.10.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Nagyon rendezett kis láda, köszönjük a rejtést és ápolást a gazdáinak!

VasG 2010.10.09 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Tokaj mellett töltöttük a hétvégét néhány kollégával. A csapat kirándulósabb részével felmentünk a Kopasz hegyre, a többiek inkább pincelátogatásokkal töltötték a napot.
Szép időnk volt, az egyenletesen emelkedő úton kellemes sétát tettünk a toronyig. A siklóernyősök starthelyén jót napoztunk, nézelődtünk. Lefelé másik utat választottunk, a szőlők között vezető úton értünk vissza a tokaji pincesorra. Természetesen a borkóstoló nekünk sem maradt ki, a Benkő pincében nagyon finom Furmintot és Sárgamuskotályt kóstoltunk.

 
Micicila 2010.10.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megvan, köszi! Csodás volt az út felfelé, egyedül csak a napsütés hiányzott... :-( Selzával közösen.

Csodás Kilátás 
selza 2010.10.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megvan, köszi! Micicilával közösen....

Tokaj Madártávlatból 
Túrázó974 2010.09.24 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Az ügynökök velem utaztak tovább.

közelítek(most gör)sípálya
mennyivel nyomhat?velem utaznak tovább
Gyömi 2010.09.04 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Remek volt a szerpentin felfele, imádom az ilyen utakat! Fent sokan élvezték a kilátást. Köszönjük!

 
hungrie 2010.08.23 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltuk.

SZACSATOUR 2010.08.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.04
Meglett. Szép idő és kilátás volt.
Köszi

DebreceniKutyaiskola 2010.08.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A Debreceni Kutyaiskola I. Nyári Kutyás Táborának első keresése! 30 ember és 20 kutya lepte el a hegyet! Isteni volt! Nagyon élveztük! Köszönjük a rejtést!

a csapat egy részekilátás
keresünk-kutatunkLouis és Gazdái
mindenhová benézünk 
Panyek 2010.08.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.24
Szép kilátás, állati meleg. Egy újabb olyan "luilui"-s láda volt a 7végén (a regéci vár után) ahol kifogást kell emeljek a .com-s állapot rendezetlensége miatt! Ugyanis igen, rajta van a .com-s oldalon, tehát kellene, hogy fogadjon TB-t! Sőt volt is benne egy coin, és mi is itt hagytunk egyet! (csak az vigye tovább, aki tud vele mit kezdeni!) Köszönjük.

KilátásSokan nem síeltek :)
leslielong 2010.08.14 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 1.5 átlag: 2.67 súly: 3.23
Kocsival jöttem fel, de ennyi kátyut egyúton még sehol se láttam. A kilátás sajnos a párás melegben nem nagy. A láda viszont bent van a csalánosba és a szunyogosba. Nem szeretem az ilyen rejtéseket.

mdemcsik 2010.08.14 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Ja ja ja! Közös találat, Nonóval, Orsival, Kincsivel, Árpival, Andrissal és Marcival! De a ládácskát csak Orsi, Andris és Marci találta, mert naaagy nagy csalán volt és millió szúnyog, ami a tömbieket nem zavarta, mert mind engem csípett!!!
Üdítő találat volt a hulladék gc.com-is Lokomotív után!

Nono&Andris 2010.08.14 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Közös találat mdemcsik-kel.
Az idei évi motoros találkozóra jöttünk látogatóba, de ha már itt voltunk, nem hagyhattuk ki a ládát sem! ;)

Köszi a rejtést!

Mtorosok a hídonHídon 2
Bimmer és a hatóságTrike 1
Trike 2 
oromis 2010.08.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Nagyon szuper volt!

57robag 2010.07.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
ok
Szabadság alatt egy napot Tokajban töltöttünk.Sétáltunk egy jóízűt a városban,ettünk finom ebédet, utána pedig fentről is megcsodáltuk ezt a gyönyörű vidéket.Köszönöm a rejtést!

Rasl 2010.07.29 15:15 - Megtaláltam
Megvan :)

fa-peti 2010.07.22 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Dél-Zemplén túra utolsó állomása. A vasútállomás felől sétáltam fel, a zöld jelzést választva. Egy darabig követtem a Brosotyán Tanösvény állomásait, majd miután az letért, én a zöldön majd a piroson folytattam az utam. Végül a piros háromszög felvitt a csúcsra. Rengeteg szúnyog volt, a Napon pedig elviselhetetlen forróság. Végül meglett a csésze, egy őzike gubbaszott a rejtekhelynél :). A hegytetőn van egy időjárás-állomás is, kamerával - mint utólag kiderült lekaptak :). A kilátás csodaszép és még a vihar előtt sikerült elhagynom a hegytetőt :). Köszönöm, nagy élmény volt!

Úton vonatbólTarcal és a Kopasz-hegy
Indulás közbenSzőlősök közt
Tokaj és RakamazKengyel-tó fentről
Szabolcs-Szatmár-Bereg a Tiszá túlJön a vihar :)
Vonatból a hegyEzt úsztam meg :)
Időkép webkameraSzintrajz
carmin 2010.07.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Köszönjük a rejtést.

cav004 2010.07.17 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Előző nap Hegyalja fesztiváloztunk, aztán reggeli kávé után megkerestük a ládát.

polgi01 2010.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Nagyon szép hely, jó rejtéssel!

Vázsony 2010.07.04 18:00 - Megtaláltam
Nyáron szúnyogos.köszi a rejtést

KerecsenJ 2010.07.04 18:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

partizán 2010.07.04 18:00 - Megtaláltam
Szép kilátás, rengeteg szúnyog...
Köszi a rejtést!

laszloistvan 2010.06.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Zempléni kirándulásunk utolsó állomása - kissé már elcsigázottan, hazaúton. Talán a fáradtság, talán az utólag elég nyomasztó olaszliszkai megállás, talán a túlzott várakozás, talán az őszies idő, de nem ütött akkorát, mint amire számítottam. A városka persze kedves a maga módján, de kicsit klausztrofób, álmos, kopott, kissé túlbonyolított közlekedéssel. A borvidék többi területén látott, már-már francia borvidékekre emlékeztető pincészetek után a híres hegy sem hengerelt le - még ha be is számítom, hogy a felvezető útról inkább az északi oldalt láttuk. Kicsit arra számítottam, hogy ez a hegy Badacsony és Szent György-hegy szorzata lesz, de nem.
Persze azért tetszett, a kilátás és a láda meg tényleg teljesen rendben.

Puzzle Apartman Gyula 2010.06.25 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Erdőbényére menet kerestük meg.
Már sokszor szemeztünk ezzel a találattal, de többnyire rossz idő volt, így nem kerestük meg. Most azonban még a kezdődő sötétség sem szabott gátat elhatározásunknak.
Jópár nagyobb sziklát megnéztük mire meglett, de összeségében nem tartott sokáig a keresés. A látvány viszont pazar volt. Köszönjük!

bsanyi 2010.06.24 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszönjük!
Lilla, Emőke, bsanyi

bonisbela 2010.06.24 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Kb. 100-an vágtunk neki a Kopasz hegynek, de mindössze kb. 20-an értük el a csúcsot. :) Az Oregonomat most használtam először hegyi túrázáshoz. Visszafelé a lehető leghosszabb úton mentünk (ugyanezen jöttünk), mert a többi a helyi hölgy szerint eső után rossz minőségű. A gyönyörköd-tető szép kilátást nyújtott. Köszönjük a rejtést.

Ronin 2010.06.18 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Fantasztikus kilátás!
Az erdő még védőspray-el sem járható zavartalanul, nem is nagyon időztünk odabent. Egy gyors logolás után inkább kiültünk a napra piknikezni. Aztán irány a városka, ahol ezen a napon nem volt túl nagy forgalom, viszont egy GG-s játék begyüjtése után finomat ebédeltünk.
Köszönet a rejtésért!

 
fabkor 2010.05.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Kétszeri nekirugaszkodásra: Először gyalog indulva, de az első pihenőnél kidöglöttünk, nem birtuk tovább a szunyoghad támadását. Iszonyatos emnnyiség van ( viz, napsütés, pára, izzadó turista>> élik világukat. Délután kocsival azért elértük a hegycsúcsot. Kicsit párás volt a környék de szép kilátás. A láda rejtése is időtálló. Oda már a kiváncsi tekintet nem megy be. De mégis biztonságosan megközelíthető.
Webkamera:
http://www.idokep.hu/?oldal=webkamera&webkamera=borsodweb

Access Denied 2010.05.30 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.74
Zempléni kis kör 7/7.

A hétvégi ládázás utolsó, záró ládikája volt a pont. A Kopasz-hegyre ugyan én autóval tettem meg az utat, de ajánlom minden erős lelkületű egyénnek a kerékpárral való megközelítését! :-D
A kilátás innen is remek volt. A TV-torony tövéből rengeteg siklóernyős? élvezte a szeles idő adta lehetőséget.

Kösz a rejtést!

Bróthág 2010.05.17 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

ramgab 2010.05.14 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Tarcalon a Kovács pincében töltöttünk el egy kellemes estét, elötte feljöttün szétnézni.

 
Somate 2010.05.02 13:23 - Megtaláltam
Többször felakartam jönni ide és most sikerült kicsit szél volt de a látvány miatt megérte.

dobidoki 2010.04.25 12:30 - Megtaláltam
Sikerült. Harmadik nekifutásra. :)

Marlyn 2010.04.17 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Tarcal - Tokaj séta alkalmával Pusival.

 
Pusi 2010.04.17 16:44 - Megtaláltam
OK [wapon beküldött szöveg]

csabi1955 2010.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 2.70
Megvan

szeles 2010.04.07 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megtaláltam, gyönyörű tavasz volt.

Világörökség-MagyarországTokaj
A kopasz 
diverupi 2010.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Mai harmadik találatunk gyerekekkel vágtunk neki a kopasznak 1,5 óra alatt kényelmesen felértünk szép időben kellemes kis túra volt

zoli86 2010.03.21 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Köszönjük, megtaláltuk, ez volt az első cachingünk. Nagyon szép volt a környék. Mindenkinek ajánlom.

Levedi 2010.03.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Rátaláltunk, köszönjük a rejtést. Szép idő volt, bár kissé szeles.

csg69 2010.03.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megvan :)

evivagyok 2010.03.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.60
Közös találat kedvesemmel csg69-el :)

sinus90 2010.03.03 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Ma az ingyen IC-s napon Tokajt céloztuk meg. A Szerelmi pincesornál kezdtük. Onnan a tanösvényen mentünk-mendegéltük föl-föl. Még friss, szűz hóval is találkoztunk. A torony mellől tényleg jó a kilátás. Víz meg víz mindenütt, pedig még nincs is áradás. Lefelé a piros 3^, piros csík útvonalon értünk le a temetőhöz. Megnéztük az összes templomot és mindenféle emléktáblát. A szobrok zömét még becsomagoltan találtuk. Szép a fő utca. Felmentünk a hídra is, hogy jól szemügyre vehessük a két folyó találkozását. Aztán még megkerestük az aszú ládát, ezért tettünk még egy kört. Bár a hozzátartozó másik 9 talán sose lesz meg. Ettünk egy jó lángost.
A Gps sokszor elaludt, aztán néha zsebre is vágtam. Még így is mutatott 13 km megtett utat mára.
Gyalogos kupa: 13,0 km

pover 2010.02.20 11:30 - Megtaláltam
ok

Schabee 2010.02.20 11:30 - Megtaláltam
\o/

Bagira 2010.01.03 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Idei év első túrázásával meglett.
KZoli, Sanyi, Ági és én

űrkuszmusz4 2010.01.02 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Először voltunk itt gyalog, gyönyörű szép túra. Egy kis segítség a gyalogolóknak: Tokajban az Aranyosi utcánál lévő temetőből kell kiindulni.
(N 48° 07,546' E 21° 24,277') piros jelzést kell követni, majd piros háromszög visz fel a toronyhoz. Köszönjük.

nogacsalad 2009.11.27 13:50 - Megtaláltam
Ezen a hegyen töltöttem az éjszakát!
Részletek később...

Joni 2009.11.19 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Korábban jártam már itt, de nem tudtam róla, hogy kincset is találni a hegyen:)

Szikravadász 2009.10.31 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Tarcal környéki kirándulás egyik állomása. A hegyről lélegzetelállító a kilátás. Köszönjük a rejtést.

pavizo 2009.10.25 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Megtaláltam

McLee 2009.10.25 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Hazafelé Nyíregyházáról útba ejtettük Tokajt - finom volt a must!

markusim 2009.10.25 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Ezt a ládát Dávid fiunk :) (3,5 éves) találta meg ott ahol a leírásban olvasható.

Hurrá megvan!Anya jegyzetel a logbookba
KilátásTv toronynál
Mackka 2009.10.25 10:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Tarcal felől érkeztünk, megnéztük a hatalmas borospalackot és a tengerszemet, aztán itt a hegy tetején keresztül mentünk tovább Tokajba. Érkezésünkkor még csak néhány autós kiránduló volt a helyszínen, amikor elindultunk, már végig álltak az út mellett. Csodáltuk a kilátást, megkerestük a ládát (rémisztő, min kell keresztülvágni útban a láda felé), aztán próbáltunk egy kicsit sárkányt eregetni, sajnos kevés volt a szél.
Nagyon szép időnk volt, kellemes volt a túra, örültünk a ládának, köszönjük a rejtést!
Mackka & Péter & Ákos & Haushinka & Zolka

Sityu 2009.10.24 13:24 - Nem találtam meg
Kicsi lányom először jött "kincset keresni". A helyhez vezető csapás, ahová a műszer jelezte a ládát, annyira szemetes, hogy feladtuk. Használt pelenkától, sörösdobozig, valamint az adótól kikerült elektromos szigetelőig minden volt ott. Körülnéztünk, fotóztunk, lesétáltunk. Sajnálom, hogy nem lett log belőle.

Mindenütt hulladék 
Schmauder Tamás 2009.10.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.98
OK

tutu 2009.10.17 17:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
Szép a kilátás, köszi.

panysti 2009.09.27 11:20 - Megtaláltam
megtalaltam

art 2009.09.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.41
Gps nélkül ha indultok, elmehettek a TV torony kifeszítő köteléig, onnét már könyebb lesz megtalálni.

jkozma 2009.09.13 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Az első alkalommal megrendezett Bakancsos Bortúra alkalmából kerestük fel a helyet. Az egész nagyon szép, bár a kilátás most nem volt túl kedvező.
A láda környezete kissé szemetes, látszik, hogy "civilek" is gyakran látogatják a helyet.
Köszönjük a rejtést!

nbalazs2 2009.09.13 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.41
A Tokaji Bakancsos Bortúra alkalmával vadásztuk le Katicámmal. A láda biztos helyen volt, a betelt logbookot is kicserélte a rejtő újra. A Tokaji-hegy nagy kedvenc, egy évben sem hagyjuk ki. A mai túra is jól sikerült szép volt az idő, jó a kilátás. Kár, hogy a rejtek környezete kissé szemetes, elhanyagolt.

TúrÁSZ 2009.09.13 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.87
Az első ízben megrendezett Tokaji Bor teljesítménytúrán kerestük fel a ládikót, vittünk füzetet is, de már a rejtők pótolták :)
A kilátás sajnos párás volt a délelőtti esők miatt, de így is szép panoráma tárult elénk.
Köszönjük a rejtést!

törölt nick 14 2009.08.30 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
A láda a szabadban hevert :-( a doboz sérült (ezt csak akkor vettem észre, amikor visszaraktam a helyére), a logbook is tele volt, ezt jeleztem a gazdáinak. (A fotóval illusztrált logbook, mint ötlet tetszik, szerintem sokkal személyesebbé teszi a rejtő(k) és a megtaláló(k) viszonyát.

Az adóállomás környékén (a szórt nagyfrekvenciás zaj miatt) a GPS-em eléggé nehezen talált műholdat, de azért sikerült :-)

Ezt kell látnod 
gigibetta 2009.08.21 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.07
Még mindig szép a kilátás

lasipeti 2009.08.21 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.33
Sokszor jártam már itt, nagyon szép a kilátás.
A ládát már messziről kiszúrtam, a hozzáféréshez viszont sok követ meg kellett mozgatni:)

A hegy tetején 
Láp Lidérce 2009.08.21 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Nagyon sokan voltak fenn, kis nézelődés után menekülőre fogtuk.

Földrajzóra a terepenAdótorony
Holtág főszerepbenTájidegen takarásban
Ebi kis kedvenceiSzörny lopakodik
Uram, EZ Tokaj! :D 
gaborevi 2009.08.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.26
Tokaji hosszú hétvége keretében természetes volt egy kis ládázás. Kemény túra után igen könnyű megtalálás. A készülékem 40 méter távolságot jelzett még, de a rejteket messziről kiszúrtam, a zacskó világított. Utána jól beköveztük, látom, az utánunk jövőknek egy kis súlyemelés-élményt okozva ezzel. :-)))
A logfüzet valóban betelt, a láda tartalma igen szegényes (még jó, hogy nem kölykökkel voltam :-) ), de összességében élmény volt a hely!

mjdgm 2009.08.21 10:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.99
Tokaji szállásunkról indulva a Kishomokosi kastélyt útba ejtve érkeztünk fel a Kopasz hegyre. Meglepődtünk, hogy milyen sok kocogó és gyalogos mellett haladtunk el felfele menet, ebből már sejtettük: biztosan szép lesz a panoráma. Nem is csalódtunk a kilátásban, az valóban remek volt! A rejtésben sem csalódtunk, az is remek! Csak a kettő között van egy 30-40 méter szakasz, ahová azokat ültetném le ebédelni, akik a "művüket" otthagyták!
Köszönjük a rejtést!

akassa 2009.08.20 10:00 - Megtaláltam
megvan

pero 2009.08.20 10:00 - Megtaláltam
megvan!

Kakukkos és Hajszál 2009.08.19 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.83 súly: 3.10
betelt a log füzet, gusztustalan hugyos szaros 30m vár arra aki felkeresi a ládát

zöldek 2009.08.19 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.45
Megtaláltuk!

Buc 2009.08.18 12:53 - Megtaláltam
:)

Gyombi 2009.08.13 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.85
Régen el akartam már jönni ide, most végre sikerült. Kultikus hely :)
Köszi a lehetőséget!

matrixmusic 2009.08.13 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltuk!
Zempléni 6 napos ládázós nyaralásunk 37 ládája közül ez volt az 5.
Jó volt a kilátás, csak sajnos egy kicsit homály volt. A szeméttároló egyik fele dugig van, mindenki oda tolja a szemét, persze a másik oldal meg félig üres. Na mind1. A láda felé meg figyelni kell az "aknákra".
Köszi a rejtést:
Aty és Judit
...::: www.matrixmusic.hu :::...

Judit távcsővelTranzit + Torony (+szemét)
szipeti 2009.08.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
ok

Atmosz&Zozmosz 2009.08.10 11:20 - Megtaláltam
Megvan :)

Gabeen 2009.08.09 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Köszi a rejtést.

guppik 2009.08.02 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.63
Gyors találat után hosszasan gyönyörködtünk a kilátásban, érdeklődve követtük a paplanernyősök előkészületeit és látványos felszállásukat. Köszönjük!

Kána forever 2009.08.02 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.77
Megtaláltuk, köszönjük.

coltuci 2009.07.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Hibátlan láda, köszi.

Apostolok 2009.07.26 13:20 - Megtaláltam
Most végre feljutottunk a Kopasz hegy tetejére. Gyönyörű kilátás.

távolrólkilátás a hegyről
NaSza 2009.07.23 13:30 - Megtaláltam
Ez is megvan! :)

tudo 2009.07.20 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.26
90 km kerékpár edzés 1000 m emelkedéssel a Miskolc - Felsőzsolca - Gesztely - Alsódobsza - Legyesbénye - Szerencs - Tokaj útvonalon 4 új ládával. A nap kiemelkedő része a 3. kategóriás Tokaj-Kopasz-hegy climbing volt.

GCFULO után Tarcalig csodáltam a szőlőművelést, közben 42/16 - 52/16 között tempómztam átlagos 81 rpm ped. és 133 bmp pulz. mellett. A falvak között az EuroVelo Sárga kerékpár segített.

Tarcalon, a TV Torony táblánál kezdődött a nap. Nem is emlékszem hirtelen olyan hegyre Magyarországon, ahol 102 m-től 501 m tszfm-ig ennyire folyamatosan jönne a közel 10 %-os emelkedő. Sajnos kis hazánkhoz híven a burkolat csapnivaló, ami a lejtmenetben okozott néhány veszélyes percet.

Lényegében végig állva 42/21-en vergődtem a TV Toronyig átlagos 54 rpm ped. és 157 bmp pulz. mellett. A kulacsot sem tudtam előhúzni, annyira folyamatos volt a terhelés. Az Edge 305 rendszeresen rámcsöngetett a magas pulzus értékek miatt. A Piros sáv keresztezte az utat több ízben, a Piros háromszög pedig a láda felé irányított a tetőn.

A láda azonnal meglett. Fényképeztem a kilátást, aztán jött a veszélyes ereszkedés. A fékezéstől a lejtő aljára görcsben állt mindkét csuklóm; attól féltem a vége felé, hogy már képtelen leszek megfelelő fékhatást összehozni. Végre szerencsésen leértem Tarcalra, és folytattam az utat a mai utolsó láda, GCKISY felé.

SzőlőművelésA climbing végén
SípályaKilátás GCKiSy felé
Az AlföldTalálat
Kipányvázott toronyBicó a hegyen
TV-toronyLejtmenet előtt
macisajt+viki 2009.07.18 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Tokajon a ,,Hegyalja fesztivál,,-on időztünk egy éjszakát, de előtte megtaláltunk egy nagyon szép kilátással ,,fűszerezett,, ládát. Könnyen megtaláltam... :)habár megkerültük az egész tv-tornyot.
Tokajra még biztosan visszajövünk, de nem a fesztivál miatt. Nagyon szép a táj.

dulina 2009.07.17 19:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
...

Pazuzu 2009.07.17 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Hegyalja fesztivál alatt napközbeni borozgatás közben, felszaladtunk a ládáért a meredek jelzett úton. Épp downhill verseny előtti edzés volt a szűk túristaúton, érdekes volt testközelből látni a pár méterre elszáguldó őrült bicósokat.

CsKriszti 2009.06.25 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.6.2y]

CsKaroly 2009.06.25 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.08
TB-t elhoztuk és a .com-on is rajta van a láda, itt mér nem az van írva?
Kriszti, Mónika, Péter, Károly

vray 2009.06.24 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Egy zempléni kirándulás.

Jako 2009.06.19 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Megtaláltam. Szép a kilátás a hegyről.

Banjo 2009.06.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.65
Nem bírjuk a vérszívókat,így gyors keresés volt-5 percen belül 8 kullancs!!

Maxi72 2009.06.09 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Tokaji borkostolás és vásárlás után.
Gyönyörű a panoráma.

Köszönet, hogy itt is járhattam Általad !

Saughassy 2009.06.01 17:00 - Megtaláltam
Jó magas volt, köszi. :)

Iringó 2009.05.24 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Megtaláltam

mb2000 2009.05.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Tokaj és környéke MTB túra első ládája. Kemény hegymenet volt az ösvényeken!
A ládához eljött velünk a debreceni kis kossuth 6. osztálya is, akik épp arrafelé kirándultak - milyen kicsi a világ!
Örömömre szolgált, hogy jó páran közülük ismerték a játékot, sőt, játsszák is! :-))
Kár, hogy nem lehet felmenni a toronyba, de így is gyönyörű volt.
Ja, Aladár cimborám is velem tartott.
Köszönjük!

Kakaó s Csiga 2009.05.05 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk :)

racsti 2009.05.01 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Megtaláltam. Az idő elszaladt a pincékben, így tök sötétben, lámpával a fejen/kézben, borral a fejben. A kilátás még sötétben is tuti.
köszi

drtopjoe 2009.05.01 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

zakany 2009.05.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Tavaly gyalog próbálkoztunk, de a nagy sár miatt nem tudtunk feljönni! Idén kocsival könnyen ment! :) Csodálatos a panoráma! A környék legszebb pontja szerintem! Köszönöjük szépen!

adrivik 2009.04.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Még sosem jártunk a toronynál bár régen nézegetjük és nem is lakunk messze. Most is a siklórepülés miatt jöttünk fel és közben ládáztunk. Gyönyörű volt a kilátás és a repülés is nagy élmény.
Andrea, János

tucsbog 2009.04.25 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Szép kilátás, sok kiránduló, kellemes séta, izgalmas környezet. Jó rejtés. Élveztük nagyon.

KJ & GM 2009.04.14 14:20 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

Egon&Verus 2009.04.13 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Húsvéti geotúránk negyedik és egyben utolsó állomása volt Tokaj. Egy belvárosi és Tisza parti séta után indultunk fel a hegy tetejére. A GPS jól félrevezetett minket először, de kitartottunk és így meglett. Bevalljuk, nem volt egyszerű. :) Köszönjük!

 
KPisti 2009.04.13 15:27 - Egyéb
Húsvét hétfői kirándulásunk zárásaként "megmásztuk" a Kopaszt és gyönyörködtünk az egyébként eléggé párás panorámában. Rengetegen voltak fent a tv-adónál, szinte úgy kellett kiverekedni egy kis helyet, hogy lásson is valamit az ember a látványból. Sajnos, mivel nem erre terveztük a mai napot, így láda leírással nem készültünk, WAP-os telefon sem volt nálunk, így a cache megkeresése elmaradt, habár nagyon közel lehettünk hozzá. Talán majd legközelebb, amikor erre járunk. De, így is megérte!

Fent a Kopasz tetején (MMS kép) 
Apexsek 2009.04.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Szerencsés rejtés!
A jó idő miatt rengeteg ember volt, mégis minden gond nélkül férhettünk hozzá a dobozhoz.
Köszönet, a kedvenc Debreceni Csapatomnak!

Ui: a láda régen be volt jelentve a com-ra, de a változás ott nem történt meg.
A com-os leírás a régi magyar ládaleírásnak felel meg, s a koo-is...

FROGIRL 2009.04.13 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
A hétvége után hazafelé tartva még felsétáltunk a toronyhoz.
Mivel utunk a com-oshoz volt közelebb, azzal kezdtük, de hiába.
Később kiderült, hogy az a láda korábbi helye, csak a com-on nem lett átírva a koo.

Erdei csiperke az igazi 2009.04.13 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
ok

Mikola Team 2009.04.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.67 súly: 1.70
Megvan!

pohrkez 2009.04.05 17:20 - Megtaláltam
Megvan!

bodzasfanta 2009.04.05 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Nagyon sok ember volt a csúcson de szerencsére nagyon jól el van rejtve a láda. Köszönöm!

Zildi 2009.03.21 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Koszi a rejtest! Jol ereztuk magunkat. :)
Kajat nem kellene beletenni a ladaba!!!

Evetke 2009.03.21 12:23 - Megtaláltam
Levadászódott. A kilátás mindig szép innen.

Fotogén geoállatRajta van az ügyön! :)
Az avarban fennforgás van :) 
farnerz 2009.03.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.61
Gyönyörű és felejthetetlen kilátás.
Most jártunk először Tokaj vidékén.
Köszönjük a rejtést!

Csipet csapat Siófokról

A kilátás,kissé esős időbenA megtalálók egy része
Levadásztuk.. 
andreasse 2009.02.28 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Megvan! Köszi a rejtést!

Hocsa 2009.02.28 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Hazaindulás előtti utolsó találatunk andreasse-vel. A hely és a kilátás egyszerűen pazar, még így, párás időben is. A rejtés is kitűnő, köszönet érte!

R19-es Jozsi 2009.02.21 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Síelés után, barátainkkal indultunk megkeresni. Kellemes környezet, gyönyörű kilátás, egyértelmű rejtés, hajszálpontos koo-k.

Köszi

ginginke 2009.02.21 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Síelés után kerestük meg R-19-es Józsiékkal. A táj nagyon szép volt ilyen magasból.

kisscad 2008.12.29 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Ködös reggelen indultunk Debrecenből.Úgy gondoltuk, hogy csak a terep és a láda lesz a mai élményünk, szerencsére ez kiegészült egy napsütéses gyönyörű kirándulássá.
Köszönjük!

krisbálád 2008.12.28 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Szép napos időben mentünk fel a hegyre. Szép kilátás és egy jól elrejtett láda fogadott.

Hajnócza 2008.12.27 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Kár, hogy nem üzemel kilátóként is az átjátszó torony, de így is szép volt a látvány. Gyönyörű napfényes, bár hideg időnk volt Tokajból kirándulva Rulezkával.

Rulezka 2008.12.27 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
hamar megtaláltuk Hajnóczával.

romikj 2008.12.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk és ráadásul egy nagyon kedves ismerősömmel is találkoztunk! Ragyogó nap volt ez számomra.

[Jóváhagyta: luilui, 2009.01.02 23:41]

A megtalálásA megtalálás
A láda felé menet...A láda felé menet...
A láda felé menet...A kilátás
A kilátásA kilátás
winzo 2008.11.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
megtaláltuk. frankó, softos kis túra volt.

tarsolyos 2008.11.13 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Nagyon finomak a borok errefelé! Üdv.

mszilvia 2008.11.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Tutajos 2008.10.30 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Chris-t74 2008.10.26 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Szép hely jó a kilátás, bár egy kicsit ködös volt.

 
V_Gabor 2008.10.26 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Jártam már itt siklóernyősöket fotózni, párommal a panorámában gyönyörködni vagy csak úgy, mert jó itt. Most csak a ládáért jöttem, s futó pillantást vetve a ködös-párás távolba vesző következő célomra - GCKiSy -, már indultam is a Kengyel-tó felé tovább.

bognararon 2008.10.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.50 súly: 2.26
Megtaláltuk. Szeles időben, párás kilátással, kissé szemetes környezetben.

SirLes 2008.10.25 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.86
Meglepődtem, hogy autóval fel lehet menni a tetőre. Szép a kilátás. A láda felé az "aknamező" nem kellemes.

sirgalahad 2008.10.25 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.00
Ahol éri Bodrog Tiszát
Bizony az a Kopasz alja
Fürtöt szövi Botrytis át
Miközben a nap aszalja

pihenő az "alaptáborban"fölfelé a sípályán
patkóládaöröm
gyűlnek az aláírásoktorony
fontos alkatrész 
Stautoma 2008.10.25 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.79
Viszonylag könnyen meglett,
de nagyon nézni kellett, nehogy belelépjen az ember ...
Javaslok jobb helyet!
Tamás

Zsu1971 2008.10.24 16:15 - Megtaláltam
Toto92-vel közösen

Toto92 2008.10.24 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Negyvenötödik ládám!
Meglepődtünk, hogy milyen sokan vannak fent. Megtaláltuk a ládát, habár a sok fa és kő egy kicsit megnehezítette a dolgunkat.

 
MAjacky 2008.10.23 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!!!!

12
34
56
FTom 2008.10.19 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Szokásos Tarcal-Tokaj túránkon a tavalyihoz hasonlóan újabb közeli rejtekhelyet kerestem meg. Akkor a tarcalira sikerült időt szakítani, az itteni pedig nem is volt elérhető.

Puszkany 2008.10.15 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.16
A tetőn paplanernyős várta a jó széljárást, kevés sikerrel. Szép kilátás, bár a köd már ereszkedett.

iloilo 2008.10.12 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
Gyönyörű naplementét és egy siklóernyőst láttunk. Nagyon szép időt fugtunk ki. Köszi.

 
Bluedog 2008.10.12 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. (közös találat iloilo-val)

Anita és Attila 2008.10.11 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltuk.

balazsadam 2008.10.11 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Kellemes séta után megtaláltuk. Kár, hogy nincs büfé és kilátó.

Tsaby_Era 2008.09.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Teljesen jó volt a gyerekekkel megkeresni, köszönjük!

Villám 2008.09.10 17:40 - Megtaláltam
Nagyon szép hely [wapon beküldött szöveg]

Csaba & családja 2008.09.10 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 3.99
Félelmetes a kilátás.

Geográfus 2008.08.30 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Miskolcról jövet hazafelé "ugrottunk fel" eme nevezetes helyhez, hogy megkeressük a ládikát, valamint megnézzük a tornyot és a kilátást, hisz több éve nem jártunk idefent. A hosszú és kanyargós úton végighaladva sikeresen felértünk. Ott pedig kellemetlen hideg szél, ámde csodálatos panoráma fogadott minket. Míg szüleim a kocsinál maradtak, addig öcsémmel nekivágtunk az ismeretlennek. Csak annyi infónk volt a ládáról, hogy egy nagy kő alatt van...mondanom se kell, a láda környéke tele van nagy kövekkel - sziklákkal. Ráadásul szinte minden nagyobb szikla környéke meg volt már bolygatva...gondolom előttem arra tévedt kesserek nyomai.
Jó negyedórás kutakodás után sikeresen meglett. Mindezzel nem is lett volna baj, ha nincs annyi szúnyog...ugyanis a láda környéke tele volt óriási vérszívó dögökkel, és ez nem tréfa! :)
Mire visszaértünk a kocsihoz, majd' halálra csíptek minket...szinte mindenhol.
Mindezek ellenére köszi a rejtést.

Geográfus & Maxszabi

Ottfelejtett patkóSzülők
Tesó pózolIsteni panoráma
Jómagam és a kilátásA Zemplén lábai
TV toronySípálya
Mirabelle 2008.08.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Megvan!
Én tudatlan, azt gondolván még a hegy alján, hogy odafenn egy jó kis kávézóból gyönyörködhetek majd a panorámában, ehelyett maradt a sípálya és a túloldal, ahonnan az alföldre nyílt kilátás. Így csak elképzeltem, hogy milyen gyönyörű is lehet a Zemplén odafentről a toronyból!

Kassai Család 2008.08.26 09:08 - Megtaláltam
Reggeli vadászat a családdal.Köszi

tomesi 2008.08.17 09:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.11
egy reggeli kirándulás alkalmával, verőfényes napsütésben :)

EdKa 2008.08.14 11:00 - Megtaláltam
Miskolc környéki nyaralás ládája

npetiii 2008.08.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.86
Nagy volt a forgalom a hegyen, ezért sokat kellett várnunk mire nekiindulhattunk. Visszafelé menekültünk a szúnyogok elől, a logbookba sem tudtunk írni annyira csíptek.

yavlizs 2008.08.08 19:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.46
Megvan! Tokaji egyhetes nyaralásunk 13. egyben utolsó ládája. Gyümölcsöző egy hét volt.
JA ÉS EZ A 30. LÁDÁM!!!

matteo 2008.08.08 19:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Köszönöm, szép volt. Jó a kilátás, kis tejködön keresztül néztük a vidéket.

maerlyn 2008.08.06 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.40
Szép kis tekerés (tolás?) volt felfelé, de a látvány mindent megért.

HaWare 2008.08.06 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.53
Maerlynnel és Pucókával közös megtalálás.

Csenge 2008.08.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.28
Aknak vannak, de felmenni megeri. Pazar kilatas van a hegyrol.

Csuek 2008.07.25 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
A legszélesebb csapáson indultunk szokás szerint, de az nem a ládához vitt. Az aknákat sikerült kikerülni és a doboz is meglett.

Vértes 2008.07.24 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Meglepően sokan voltak fent így hétköznap délelőtt is. Majdnem a nap is sütött és még kilátás is volt. Szép a panoráma.

MarciMilánBálint 2008.07.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Felfelé még jó volt, de visszafelé elkapott egy elég kiadós és tartós eső - gyerekekkel ne induljatok el esős időben gyalog... Lefelé alig tudtunk átkelni a nagy gödrön, én jól bele is csúsztam... izgalmas volt!!! De megérte!

Csemeték 2008.07.19 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Ok.

 
Istyu 2008.07.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
Megvan! :)) [wapon beküldött szöveg]

Trópusi melegben kerestem fel a ládát. Szép a kilátás fentről, bár ennek a hegynek nem ez a legnagyobb erőssége. :) A ládika könnyen meglett, ajándékot szokás szerint nem cserelétem, mondjuk nem is nagyon lett volna mit.

Nyul1 2008.07.13 10:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

mohapafrany 2008.07.12 17:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Hegyalja fesztiválról baktattunk fel Ibolykával, rengeteg szúnyog társaságában, és rettenetes hőségben. Visszafelé is izgalmas volt mert nem sejtettük hogy az aszfalt nem Tokajba visz vissza, de stoppal megoldódott a helyzetünk.
köszönjük

madárszárnyakonnagy kövek közt
Ich.. 2008.07.12 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Hegyalja Fesztivál alkalmából Tokajon jártunk és felkerestük a ládát is. A tokaji vasútállomásról indultunk a kék jelzésen. 1,5 óra kemény hegymenet dögmelegben, izzadtunk rendesen. Ráadásul a turistaútról is lekeveredtünk valahol, így az út vége bozótharc lett. Ez a megközelítés legalább 3.5 nehézségű volt. Fent gyönyörű kilátás fogadott minket, és mégnagyobb hőség. A ládát nehezen találtuk meg, műholdjel alig volt. A doboz tartalma elég szegényes, de ehhez már kezdünk hozzászokni lassan. Beletettük Boar nevű travelbugot, aki egy malac és Kijevbe igyekszik. Loggolás után pihentünk kicsit a fűben ülve, gyönyörködtünk a kilátásban, és csodáltuk a siklóernyősök bemutatóját. A visszaúton ismét elkeveredtünk (kevés a túristajelzés) és jött a bozót/csalán menet, de végülis visszajutottunk Tokajba. Összesen 4 órás túra volt, 30 fok feletti hőségben, meredek emelkedőkkel, így a végére egészen elfáradtunk. A délutánt egy borospince kellemes hüvösében töltöttük kiváló borok társaságában :) majd a folyóparton ejtőztünk. Egy nagyon szép napot töltöttünk el itt, köszönjük a rejtést!
A .com-on is be van jelentve a láda a leírás ellenére, bár az angol oldal eléggé elhanyagolt.. kár

kiindulópontunk
redfish 2008.07.01 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.10
megvan; koszi

lagaf 2008.06.21 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
A GCBoKe levadászása, és a GCAszu 10. állomásának felkeresése, jelszavának begyűjtése után hatalmas szembeforgalommal hajtottunk fel a Kopasz-hegyre, ahol a szikrázó napsütésben nagyszerű panoráma fogadott bennünket. Csupán két család napozott a domboldalon; különösebben nem érdekelte őket, hogy bevettük magunkat a kerítés melletti erdőbe. Viszonylag magas aljnövényzetben (sok-sok csalán - akárcsak a GCBoKe-nél) gázoltunk, szerencsére a műszer nem rakoncátlankodott többet; most pontosan a ládához vezetett bennünket. Logolás után visszatértünk a parkolóhoz, készítettem néhány felvételt. Habár az elénk táruló panoráma megérdemelte volna, hogy nézelődjünk egy kicsit, a rekkenő napsütés miatt gyorsan elhagytuk a hegycsúcsot és visszacsorogtunk a nem éppen jó minőségű, keskeny, de árnyas (!) úton. Alig hagytuk el a sífelvonót, amikor úgy 20 méterrel előttünk egy őzike ugrott ki az útra. Egy pillanatra megállt, megnézte, ki az, aki ekkorát fékez, majd egy szökkenéssel ment is tovább a hegyre. Mire leértünk Tarcalra kellően megéheztünk, ezért úgy döntöttünk, hogy a számunkra már jól bevált helyen, a csárdában ( N 48° 08,387' E 21° 20,207') költjük el ebédünket.

A Bodrog felölRádiótorony [0xaa06]
Panoráma I.Panoráma II.
Panoráma III.A láda
Kokó 2008.06.14 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Eddig csak kerülgettem ezt a "dombot", de most végre feljutottam a tetejére! Kicsit csodálkoztam, hogy nem gyalog kell feljönnöm, de elég lusta voltam ahhoz, hogy ezt zokon vegyem :)! A kilátás pazar!
Az Elfeledett kastély pedig 3:0 arányban dobozt érdemelne!

 
Mathau 2008.06.14 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Azt hitem fel sem lehet menni ide autóval, tehát meglepődtem kicsit.
A láda helye jó.

Kofola BT 2008.06.14 12:55 - Megtaláltam
Ládavadászat Tokaj-hegyalján 4.

macikupac 2008.06.14 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Szemezgetés Tokaj környékén 4.

Ezt a hegyet kerülgettük egész nap és bármerre jártunk, mindig ott volt valahol a látómezőben. Az autós megközelítést választottuk, ha már egyszer egész a csúcsig vezet az aszfaltút. Tarcalból kifelé - számomra - nagyon aranyos fémtáblák segítik a tájékozódást. A helyi egykori kastélyépülettel szemben kiszuperált mezőgazdasági gépeket fotózhattunk kedvünkre. Felfelé úton megnéztük a honfoglaló Tarcal (Turzul) vezér emlékművét és letekintettünk a sípálya tetejéről is. Odafent gyönyörű panoráma fogadott. A szabályozás előtti Tiszának számtalan levágott kanyarulata tárult a szemünk elé. Lemenet után az egyik ilyennek a partján álló romos kúriaépületet is felkerestük. A ládához ösvény vezet az andezitsziklák között. A régebbi logok között olvasgatva láttam, hogy valaki hiányolta a büfét a helyről. Szerintem akkor lenne benne biznisz, ha lenne a TV-toronyban kilártóterasz is (mint például a Misinán, vagy a Kékesen). Így fölösleges... A siklóernyősök most nem voltak jelen. De ezt Pumbi sem bánta.

Tokaj, Kopasz-hegyIrányjelző tábla
Ezen fekve is lehet szüretelni?A rotációs kapa elődje
SzőlőprésTarcal vezér emlékműve
A sípálya tetejénA TV-torony
A kanyargós Tisza egyik levágott íveSzikák a hegyoldalban
Bobó a ládával 
homokipisztráng 2008.06.08 00:00 - Megtaláltam
A gyermekemnek nagyon tetszett.

Evab 2008.06.06 18:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

mernokur 2008.05.31 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Kicsit megkésve, de loggolunk ide is. Egy jó ki családi túrán vettünk részt. Még sosem voltunk Tokajon, így nagy élmény volt. A víz még kicsit hideg, de a hegy elég emberes, a kilátás pedig pazar. Mikor ott voltunk épp siklóernyősök próbálkoztak az élénk szélben.

Dr. Sikló Ernőholtág
toronyvéletlen volt nálam GPS
műaszú 
puskasl1 2008.05.24 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.90
Meglett pontosan az adott koordinátáknál.

zsotie 2008.05.12 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Kerestem vagy jó fél órát mire meglett. Össze-vissza ugrált a jel, azt sem tudtam merre menjek, 1,5 méteres dzsindzsában.
A térdem teljesen kész lett, a sok csaláncsípés és szúrástól.
Nagyon sokan voltak, már a parkolás is problémás volt. Elég sok szempár kísért utam elején. Érdekes volt, hogy alattam is jól kivehető hangokat lehetett hallani, de hogy kik és hol voltak arra azt nem tudom.
Néhány kép elkészítése, és miután elmentek, akik úgy rám álltak, hogy nem tudtam elindulni, lefele még megálltam a sípályánál.

konradlovag 2008.05.04 18:08 - Megtaláltam
sikerült [wapon beküldött szöveg]

Motorosok 2008.05.04 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Ez is második nekifutésra lett meg,először amire hazértünk addigra elhagytuk a jelszavat.

evus 2008.05.03 12:07 - Nem találtam meg
Nem sikerült! Majd legközelebb

brott 2008.05.03 12:07 - Nem találtam meg
Elkaptunk egy nagy essőt így csak fél órát tudtuk keresni reménytelenül. Sok volt a nagy fenyőfa

Jorgos 2008.05.02 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Megvan. A kilátás remek.

balumaci 2008.05.02 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
Végre megvan! Az első ládát a köd miatt nem találtam, annak idején. Utána meg nem lehetett keresni.

bwm 2008.05.02 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Köszönjük a rejtést!

Szaab 2008.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Az első ládánk volt, de remélhetően nem az utolsó! :)

Attibati 2008.05.01 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.05
Kerékpáros találat 139 km 1750 m szint
Még nem jártam ezelőtt a Tokaj hegyen, valahogy máskép képzeltem el. Úgy gondoltam, hogy egy kopasz, erdők nélküli hegy, tele szőlőültevényekkel. A felfelé vezető , igen rossz minőségű utat végig erdők szegélyezik, nem is emlékszem arra, hogy a szerpentin felsőbb régióiban szőlőt láttam volna.
A csúcson rengetegen voltak, sokan figyelték a sárkányrepülők mutatványait. Majdnem tíz percig vártam, hogy egy, a rajthelyen álló sárkány elinduljon, de nem volt cérnám kivárni a kedvező szelet.
A ládához vezető út kissé hányatott volt a kerékpárral a kezemben. Az előrejutást elsősorban a magas aljnövényzet nehezítete meg.
Éedekes, hogy a csúcson a nagy idegenforgalom ellenére semmiféle vendéglátóiprai egység nincs.

morvet 2008.04.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltuk!
A kilátás remek!

 
saldar 2008.04.25 11:05 - Egyéb
Német cserediákokkal jártunk ma Tokajban, és mivel megmásztuk a Kopaszt is, amíg a többiek a csúcson üldögéltek, mi néhányan megkerestük a ládát, ezzel talán újabb játékostársakat szerezve a geocaching-nek - és nem csak itthon, de lehet, hogy Németországban is!

erdeizoli 2008.04.19 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Kollegaimmal kozosen jo hangulatu ceges kirandulason vettunk reszt. Ennek megkoronazasakepp kerestuk meg egy kisebb csapattal ezt a ladat.
Tokajbol indultunk el a piros jelzesu turistauton a temetobol indulva. Rendkivul csuszos volt a kaptato vegig az elmult napok kiados esozesei miatt, sot meg mi is megaztunk picit felfele.
Az erdem a ladanal a tobbieke, mire odaertem mar "fel volt tarva" a rejtek.

NI Hungary Support Engineering csapat es ErdeiZoli

Spirro 2008.04.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.00
Nincs

Erdélyi család 2008.04.11 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Megtaláltuk.

Wladin 2008.04.08 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.97
Nagyon szép hely, bár a reggel elég csípős volt.

vatyec 2008.04.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltuk.

Lacca 2008.03.30 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Végre kiszabadultunk a családdal a városból,ezen a szép tavaszi napon.
Köszönjük a rejtést!

Lacca,Engy,Márk

Geresz 2008.03.23 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Mr. Zergét kiszúrtam a kezében a GPS-el az emberek között a kilátónál s mivel elmosódva halottam, hogy mondja "innen csak 100 méter". Így a háttérben meghúzódva előre engedtem őket. Aztán mikor jöttek vissza, diszkréten oda köszöntem neki magam előtt tartva a saját navim. Nem tudom leesett e neki mizu... :o)

 
Mr Zerge 2008.03.23 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.09
Ismertem a helyszínt, régebben már többször is jártam itt Tokajból indulva a turista úton.
Most fel autózgattunk a gödrökkel ékesített szlalom pályán.
A kilátás továbbra is kiváló. Sikló ernyősök mutatványai szórakoztatták a nagyszámű nézőközönséget.
Üdv Mr Zerge.

Pétör 2008.03.20 10:50 - Egyéb
Kis váci vendégünknek mutattuk meg a geocachinget ennek a ládának a megkeresésével. Az országjáró cipőcskét átvittük innen a GCTaSz ládába.

saldar 2008.03.15 11:55 - Egyéb
Íme még néhány kép Tokajról és a hegyről:

bicajjal erre
bányató Tarcal mellett
saldar 2008.03.15 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Mai túrám a tokaji vasútállomáson kezdődött, majd a temetőn keresztül kezdtem a csúcstámadást. Közben szinte minden évszak végigfutott: volt eső, hódara, napsütés, hideg, meleg, minden! Kellemes meglepetést okozott, hogy milyen sokan vágtak neki a hegynek gyalogosan, hozzám hasonlóan. Mert hát, lehet kocsival is, de az közel sem olyan jó buli, mint gyalog vagy bringával.
Nagyon örülök neki, hogy sikerült feléleszteni e ládát, nagy szégyennek éreztem, hogy éppen azon a hegyen nincs doboz, amely hozzánk való közelsége miatt gyerekkorom óta szinte kultikus jelentőséggel bír számomra. Nagyon jó a rejtés is, kicsit attól féltem, hogy túl közel lesz a csúcshoz, és a fellátogató rengeteg emberhez, de szerencsére tévedtem. Ajándékot nem cseréltem, de a ládába tettem a jobblábas Országjáró Cipőcske nevű vándorbogarat.
Visszarejtés és nézelődés után Tarcalra sétáltam, majd a Mádi Bortó nevű ládához folytattam utamat. Nagyon szép nap kerekedett a mából, köszönöm a lehetőséget!

Tokaj lentről ...... és fentről
A csúcs felé
A csúcsonPazar kilátás
A rejtek, mely engem óriásteknősre emlékeztetLejtő délen
Lejtő északon - sípálya
alucifer 2008.03.07 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Azon helyek egyike, ahol sokan jártunk már kesserek
de akkor még nem ládavadászaton, csak mert szép,
szemet gyönyörködtető ez a hely.
Köszi a rejtést.

Az adótoronyLátkép sötétedés előtt
Párás naplemente 
jspanyik 2008.02.25 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Autós túra, szeles idő, szép kilátás, könnyű találat.

Köszönöm a lehetőséget!

Pözsóstomi 2008.02.12 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Szép helyen van, napos tavaszi idő volt és tiszta levegő. Első ládám!

A torony 
n. 2008.02.08 14:34 - Megtaláltam
 

Fazék 2008.02.03 10:00 - Megtaláltam
Hazai tájakon [wapon beküldött szöveg]

zsakar 2008.01.26 14:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

valti 2008.01.11 04:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Egy hajnali havas kesselés a mély hóban, a zuzmarás fák alatt. Jó a rejtek, köszi a rejtést. Valti

Klári 2007.12.29 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.41
Megtaláltam.

Pétör 2007.12.27 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Vastag felhőtakaró alatt, ködben - semmi műholdjel. Szerencsére a mama (páros) emlékezett a járásra és odavezetett bennünket.

2004.11.01-én
Brumi 2007.12.20 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Éppen sötétedéskor, friss -6 fokban gyorsan meglett.

 
er&esz 2007.12.16 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Tokaj egyik kedvenc helyünk. Most is szívesen jöttünk, hogy begyűjtsük ezt a ládát is. Szép a panoráma. Sajnálom, hogy nem tudom veletek megosztani a jégrózsa látványát, amit egy kő tetején levő mélyedésben befagyva lehetett látni... Jó a rejtek, köszi!

dizzy 2007.12.15 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
nem a legjobb időt fogtuk ki (a szél erősen fújt) a kövek is megnehezítették a láda megtalálását ,szinte mindegyik nagy és egyforma:D de megvan! a kilátás, az pedig magáért beszél, ha nem hiszed nézd meg! sok sikert

Figlio 2007.12.15 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.04
Kicsit megzavart a sok kő, de viszonylag hamar meglett. Akkora szél volt, féltünk ránkborul a tv-adó:)

Donika 2007.12.12 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltuk. A hely és a látvány önmagáért beszél.

Esti fényekAz adótorony
Helyes az útirány, ha ezzel találkozolA célállomás
Moonspell 2007.12.08 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Megtaláltuk!! (részletek hamarosan)

AnIvAnZo 2007.12.02 20:45 - Megtaláltam
Nagy feneköd volt...

farkasék 2007.12.01 13:00 - Megtaláltam
Megvolt!

keva 2007.12.01 12:00 - Megtaláltam
Jól megtaláltuk a ködben.

páros 2007.11.20 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
A Nagy Kopasz felhőben volt, a rá felvivő út állapota rémes, de a láda meglett - a gyenge GPS-jel ellenére a príma fénykép segítségével.

qtatom 2007.11.17 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.39
ToGo 130 TT ;), azaz Tokaj-Golop 130 km-es téli túra.
A Bükkben 20 centis hó, erre meg alig maradt vmi. Volt ma forgalom a ládánál (előttem is 5 perccel logolt vki), GPS se kellett, a kevéske hóban a nyomok magukért beszéltek. Már felfele észrevettem 1 idegen kerékpárnyomot. Gondolhattam volna, hogy ilyen időben csak 1 kolléga lehet nyeregben. :) Kár, hogy elkerültük egymást Ironmannel. Fent kicsit paráztam, hogy a hegy tetején a -2 fokban lefagyott úton eldobom-e a vasat (izé aluminium ;) ), de 50-es tempónál az adrenalin megoldotta a problémám. :D Fent átléptem idei 14000-ik km-em, így még elszántabban tekertem tovább Golopra.

Észak felé minden kékebb :)Hóbájking
Fényes patkóCsúcsponton
FenyvestőlTűjeges
MennyeiSípálya, Zemplén
Morcos61 2007.11.17 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.54
A nyomokon haladva hamar meglett.
A télnek is megvannak az előnyei.

Morcos 61 Katka

 
ironman 2007.11.17 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Nekem szent hegy a tokaji (meg szent bor a ....), minden évben feljövök néhányszor. Idén még nem voltam fönn bringával, s már le is tettem róla, hogy feltekerjek, amikor megjelent a láda. Volt hó,jég, hideg-szóval ideális idő a bringázáshoz, s legalább emlékezetes ládázás lesz!

Nivabibi 2007.11.16 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Megvan. Ködben, hóban, hidegben és öltönyben.

dc3 2007.11.15 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Becserkelve! [wapon beküldött szöveg]

Bal3 2007.11.15 08:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Áve!
Mikulás kezébe vette egy pár láda sorsát. Telefonált, tárgyalt, engedélyt kért, személyes találkozót beszélt meg, így sikerült újabb 4 ládát "visszaadni a játékosok kezébe".
A telepítésre elhívott minket Dc3-mal, aki ráadásul az autós utaztatásunkat szponzorálta meg.
Irány a Zemplén!
Remek kis 700 km-es túra kerekedett a végére, reggel 5.45-től este 10-ig.
Szemerkélő és erős havazásban telt a nap, el nem áztunk, de volt olyan vár ahol nem volt melegünk.
Ez a táj különleges és talán egyedülálló, elszórt településeivel, borvidékével, váraival.
A nap fénypontja, most is, mint mindig ha ez a trió összeáll, a _Lángos_ volt:-)
Pazar kilátás tárult a szemünk elé, játékvonattal és mini folyóval a láthatáron. Az adótorony kábelein csodás zenét komponált nekünk a természet.
Köszönöm, hogy részese lehettem az újrarejtéseknek, kalandoknak, poénoknak!
Üdv Bal3

játék vonat 
Mikulás 2007.11.15 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
A mai nap a zempléni "megszűnt", de közben engedélyezett ládák újratelepítésének jegyében telt. Volt dolgunk, nem mondom! Szervezés kellett hozzá, mert tél van, rövidek a nappalok, messze van a Zemplén, sok a láda... Végül minden összejött. Elsőként Tokaj-hegyre mentünk fel. Itt már sok dolgunk nem volt, mert Judith és luilui már elvégezték a munk a oroszlán részét: találtak új rejteket és kihelyezték az új ládát. Nekünk gykorlatilag a "helyszíni moderáció", illetve a nemzeti parkos szakemberrel való jóváhagyatás maradt. Nem volt sok gondunk, mert csak annyit kért, hogy küldjük el neki a koordinátákat sms-ben és ő a következő bejárásnál ellenőrzi a láda helyét. Voltam már itt a hegyen anno Fűkocka barátomma, most is ugyanúgy fújt a szél, mint akkor, de most is bámulatos kilátásunk volt. Dc3nak köszönet a fuvarért, Bal3-nak pedig a társaságért. Judith, luilui, köszönöm, hogy felvállaltátok ennek a ládának a gondozását (is) és lehetővé tettétek a keresést valamint beszereztétek az önkormányzattól a hozzájárulást! Szép helyre kalauzoljátok a ládászokat...

Mikulás

katyerinka 2007.08.09 19:00 - Nem találtam meg
horvathszabyval közös kirándulás...

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.08.01 09:08]

G&C 2007.07.07 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Zempleni nyaralas.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2006.04.30 19:25 - Egyéb
Pedig tűvé tettük a tűlevelű rejtekhelyet - azzal a két spontán kesser-kollégával, akik segítségemre siettek a hegyen -, de nyomát sem leltük. Guess.who-t is felhívtam, de bármennyire is készséges volt (köszönöm!), csak az avart kotortuk vagy negyed órán át...
A borvidék gyönyörű, Tokaj városa szintén, finn vendégeink nagy örömére!
Vadászsólyom-távlatból még durvábbnak hat az árvíz...

/Quatermain/

guess.who 2005.01.01 15:00 - Egyéb
JViki logja után tettünk egy gyors ellenőrzést a ládánál, tejfelködben, enyhén jeges-havas felvezető úton. Kilátás most éppen nulla volt, de a láda bizony ott van a helyén (nem a nyomsáv alatt), úgyhogy kereshető. :) Irtunk is bele egy Egyéb logot.

A cache (bár eléggé kifosztva)"Remek" idő volt :)
leviki 2004.12.28 19:37 - Nem találtam meg
Kerestük, de a jelzett helyen a elektromos vezeték nyomsávja van és ott kívágták a fákat. A láda eltűnt, vagy mi nem találtuk meg a lombok alatt a hóban.

zsorzs 2004.12.28 07:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.92
Ok.

Pupu 2004.12.28 07:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.52
Mai 18/2, Mihul és Zsorzs társaságában
Legutóbb messzire elláttam innen, most ködbe burkolózott a hegy, sejtelmes volt a napkelte hangulata.

Hebego 2004.12.18 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.41
Első családi ládánk GPS-sel, a masina 2m-esen pontos volt, az út viszont jeges-havas. Fénykép - mivel nem volt nálam a gép - nem készült.

Hebego, Csipisz Egérrel

vademecum 2004.12.06 07:28 - Egyéb
Az innen elvitt Euro-tour nevű travel bugot az andó-kúti ládában(GCANDO) helyeztem el, ott keressétek.

vademecum 2004.11.20 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.70
A Miskolci Helyiipari Természetbarát Egyesület túrája keretében mentünk fel Tokajból a tetőre és Tarcal felé sétáltunk le. A pénteken tapasztalt orkán erejű szélnek már szerencsére nem volt nyoma, de azért a tetőn metsző hideg szél fogadott. A GPS pont a bokorcsoporthoz vitt, így 2-3 perc turkálás után megtaláltam a ládát. A travel bugot magamhoz vettem, hamarosan beteszem egy másik ládába.

Felfelé a vízmosásonKilátás Tokaj felé
Szemgyönyörköd-tetőTúratársaim e túrán
Lefelé Tarcal felé 
bnorbi 2004.11.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.85
Nagyon hideg volt, ráadásul a szél is fújt. Jól átfáztunk, de szerencsére hamar meglett.
Gréta & Norbi

Fűkocka 2004.11.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.38
ide nem terveztem látogatást a mai napon. csak nálam maradt egy travel bug és gondoltam felhozom még ide. a helyet viszonylag jól ismerem, az elmúlt 2 évben többször jártam itt.
éppen besötétedett, de még egy picit gyönyörködhettem a (köd)felhőkben és a naplementében. Sajnos elemlámpát nem hoztam és a gps is pont lemerült, de addigra sikerült lokalizálnom a ládát, csak turkálnom kellett kicsit :)
log-felismerés-telefon Mudmanéknek. rövid élménybeszámoló, kölcsönös jókívánságok.
fűkocka

 
Barbárka 2004.11.05 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Zempléni szülinapra menet. Lásd mudman logját.

mudman 2004.11.05 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.62
Zemplénbe menet felmenekültünk ide a köd elől. Itt tíz fokkal hidegebb hőmérséklet fogadott és az alant gomolygó felhők lenyűgöző látványa. Felejthetetlen...
A láda sajnos felejthető.
Lefelé jövet fűkocka száguldott szembe a dzsipjén, de mivel nem sárkánnyal, hanem georonccsal voltunk, nem ismert fel minket. Utólag aztán, mikor megtalálta a logunkat, telefonoztunk.
Barbárka és Mudman

Széles látószögFelhőpaplan
Áthömpölyög a hegyen a ködAdó
Áááá....Ott fenn meleg, de itt a hegyen hideg
vonós3as 2004.11.05 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 3.41
Ok, később többet.
Vonós2es

Felhők felettAz objektum és a georoncs
FázókCsöpp-csöpp
Vumm 
doGmAI 2004.11.05 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.25
Ok [wapon beküldött szöveg] Nagyon hideg volt fent. Lefele menet majdnem elgázolt minket Fűkocka. :-)

lacc 2004.11.03 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Ezen adótorony műsorán nőttem fel, még akkoriban, amikor a 4-es VHF csatornán sugárzott.
Ildike, Ildi és Laci

kalroli 2004.11.01 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
meglett könnyen

Ati 2004.10.30 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Ok [wapon beküldött szöveg]

Sajnos a kilátás nem volt tökéletes, elég párás időt fogtunk ki. A siklóernyősök kárpótoltak.

Ati, Domi, Kyra, Zita

TérképÉg és föld között
RajzolatokFenn és lenn
Ikaros 
Zazi és a Lányok 2004.10.24 08:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 3.28
Erdélybe menet az volt a második láda. Olyan köd volt a hegyen, hogy az orrunkig sem láttunk. Biztosan szép hely ez, de ezennel ezt mi nem láthattuk...

Csapattagok:
Viri, és Zazy

(Megjegyzés: A megtaláló neve pirossal)

Wartburgos 2004.09.25 19:05 - Nem találtam meg
Ez az első, de nem lett meg. Azért a kedvem még meg van.
Tolcsvai Oremus pincészetben kihagytam a borkóstolást hogy levadászam a ládát. Sötétben lámpa nélkül ez nem sikerült, de a panoráma és a környező települések fényei kárpótoltak.

Wartburgos

zsalaber 2004.09.24 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.04
OK

Tócsa 2004.09.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.56
Szép a kilátás , bár az idő nem teljesen tiszta. Sokan kirándultak ma is erre.

geobubo 2004.09.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.33
Munka után, útban haza. Könyű találat, szép kilátás. Láda nélkül nem hiszem, hogy feljöttem volna a hegyre.

logo 
juhturo 2004.09.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
kocsival felmentünk, megcsodáltuk a kilátást aztán becserkésztük a ládát és folytattuk utunkat Kölcsére.

Zsuzsi, Balázs és Dani

csak természetesen a hegy tetején... 
vaslemez 2004.08.30 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.93
A már megszokott szúnyoginvázió nehezítette a keresést. A kilátás persze gyönyörű.

Togo 2004.08.18 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
A sikloernyősöket nehezebb volt kikerülni, mint a ládát meglelni.

candc 2004.08.11 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.32
A láda elég szemetes helyen volt, bizony több zacskót feltúrtam, ráadásul ebben az időszakban rengeteg szúnyog kezdett ki velem, s mivel Tokajból hazafelé indultunk,nem is "szúnyogrisasztottunk".

A csípések 3 napig kinoztak (viszkettek de nagyon)...
Az itteni szúnyogok szerintem extra adagot nyomtak belém :))

Sajnálatos, hogy a torony nem üzemel kilátóként, neadj isten étteremként (ld. Pécs). Íyg a kilátás kicsit "darabos".

Tokaj - SzőlőhegyPanoráma 1
Panoráma 2Panoráma 3
Menünk, mert csípnek a szunyogok! 
guess.who 2004.08.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.48
Mivel ez is "otthoni" láda, szintén kötelességnek éreztük a megtalálását. Jártunk már vagy ötvenszer az adótorony körül, csak akkor még nem tudtunk a geokessről...
Most sikeresen lemerült a GPS eleme, pótakksi nem volt nálunk, így a leírásból és a megtalálók hozzászólásaiból voltunk kénytelenek okoskodni. Eleinte sikertelenül, az adó ellentétes oldalán próbálkoztunk, minden lehetséges "bokorszerű" tárgyat végigtúrtunk, de sehol. Kismillió szemét volt viszont, sőt megtévesztésnek szánt, zacsiba csomagolt pálinkásüveg és műanyag flaska is akadt... Már éppen feladtuk volna, mikor rájöttünk, hogy nem csak ott vannak fenyők. :) A bokorban guggoltunk, mikor elment az ösvényen egy párocska, valószínűleg azt hitték, a dolgunkat végezzük ott. :D
Az értékelésről: a rejtés kiváló, nagyon becsapós, és utólag már a fene esz meg, hogy nem jöttünk rá korábban... A környezetet nagyon lerontja a szemét, bár a panoráma (tessék megnézni a Bodrogzugot, az ottani holtágakat is!) természetesen csodás!

 
kisember 2004.07.28 20:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

leonardo & friends 2004.07.22 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Tiszai evezős túránk 2. ládája, teljesen eláztunk egy nagy viharban is, ami a megtalálás előtt kapott el.
Pisti

kekzsiri 2004.07.17 20:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Szép a kilátás, sok a szúnyog.

steve 2004.06.22 08:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
Ok. Nagy@ társaságában [wapon beküldött szöveg]
Egy nappal korábban idő és oxigén hiányában, na meg az elviselhetetlen szúnyog ivázió miatt a gyalogos megközelítés kudarcba fulladt.
A csorba ma kiköszörülve, igaz egy kicsit csaltunk.
Steve

 
Timcsi 2004.06.21 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.11
1.nap 2.láda

Jól imbolygott a torony:-)
És nagyon szép volt a kilátás!

Timcsi(9), Geri(10), Mischi és Apuci

kupec 2004.05.30 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.31
A tokji bornapokra ugrottunk ide Veszprémből. Minden tetszett, az árak kicsit húzósak voltak ( 1 dl muskotály 460 ft!) Jó volt nézni a sok embert, kezükben a sárga nedűt tartalmazó poharakkal, amint a közel 30 fokos melegben bóklásznak és közben üt a fejük, mint a harang.

BBird 2004.05.29 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.79
Szép a hely, kiváló a rejtés. Még egy spontán PMR kapcsolat is összejött, amit Z-M-an barátom irigykedve fog olvasni :-).

Bibelia 2004.04.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltuk
Bibelia és Társa

Z-M-an 2004.04.12 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.13
A hegyre autóval jutottunk fel.
Dici Flórával és Fannival együtt kereste meg a ládát, míg én a hegycsúcson maradtam PMR DX-próbázni (ők sikerrel jártak, én nem).

Dici elmondása alapján kiderült: a láda környéke eléggé szemetes és kicsit közel is van a rejtekhely a gyalogösvényhez. Nem messze ettől van egy sziklás rész, amely már jóval tisztább, rejtettebb, egyszóval alkalmasabb hely lehetne...

Ellenben a kilátás csodálatos!!! Mindenkinek ajánlom a letekintést innen: Keleti és Nyugati irányban egyaránt feledhetetlen a panoráma!
Az elmúlt hetek komoly esőzései megtették hatásukat: az ár- és belvíz jól látjató a képeken.

Fanni, Flóra, Dici és jómagam: Z-M-an

HoltágA kilátás egy részlete
A kilátás egy részlete2A kilátás egy részlete3
A TV toronyFanni, Flóra, Dici
Kilátás 
rongylab2 2004.04.11 00:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

softi 2004.04.10 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az első ládánk. GPS-ünk nincs, de az oldalon található infók áttanulmányozásával kb. fél percig tartott megtalálni. A törölgetést nem értem, teljesen tiszta volt. A kilátás csodás az idő elmegy.

Softi és Kriszti

kepenu 2004.03.26 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.72
3 éve voltam fenn a hegyen kerékpárral, akkor aszfaltozták le az utat. Most tele úthibával, futóművet próbáló. A doboz rendben, de aki legközelebb megy, vigyen egy nylon-zacskót, meg egy rongyot - megtörölgetni a cache-t.

TaktaközLoggolás
LádalakóEszti és a torony
Ski Centre Tokaj 
zayd 2004.03.20 08:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.79
Mai túránk első ládája. Eleinte kicsit beljebb kerestük, de aztan meglett közel a kerítés melletti ösvényhez.

NZ0406 2004.03.14 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Megvan!
Barbi, Zoli

Gabi 2004.01.01 12:30 - Egyéb
Erre jártunk ismét. A ládikával minden rendben. Tartalmát kicsit feltöltöttük.
Gabi

Motorosok 2003.12.10 18:15 - Egyéb
Ekkor vettem a GPS-t azt se tudtuk,hogy van jelszó csak kerestünk észnélkül.Azóta fejlődtünk és már regisztráljuk a megtalálást

VikKing 2003.11.29 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.85
Kis csapatunk kissé fáradtan, de hatalmas lelkesedéssel kezdte meg a megadott helyen a ládakeresést. Ez volt a legnehezebb megtalálásunk idáig. Végül is a gomolygó felhőben, a hideg, csöpögős bozótosban az egyik geoládázó barátunk (Király testvérem) bukkant rá hosszas guberálás után.
Csoszi; Laci; Vik

nor 2003.10.25 22:00 - Nem találtam meg
Este, hóban, sötétben, hidegben kerestük.
Friss bozótirtás nyomait találtuk, a ládát nem.
Elképzelhetö hogy a láda odaveszett a villamos távvezeték körüli bozótirtásban.
Majd tavasszal visszajövünk, amikor nem fúj jeges szél.

Nor, Tewe

A torony éjjel
Itt is kerestük ... 
Csuhás 2003.10.21 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.72
Felhőben jártunk. Ma kilátni nem lehetett. A toronyból csak egy ködbe vesző kötél látszott. Viszont a felhő illata az nagyon nagyon finom..

Imelda, Csuhás

KeritésBandukolva
KödbenKötél az egekbe
radpeter 2003.10.11 14:50 - Nem találtam meg
Nem találtuk meg. A leírás és a készülék alapján beazonosítottuk a helyet, ám a hosszas keresés ellenére sem sikerült ráakadni a ládára. Találtunk egy gödröt, mely formáját és méreteit tekintve lehet, hogy a ládát rejtette és ismételten eltulajdonítás áldozata lett.
A kilátás gyönyörě, viszont az erdő mélye rengeteg szemetet rejt. Az adó karbantartásából származható hígitós üvegek, rossz izzók és sok egyéb szemét rejtőzik a sěrěben. Ennek köszönhetően az is elképzelhető, hogy nem volt elég lelkes a keresés. Nem igazi öröm a szemét között turkálni.

Gedeon bácsi 2003.09.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Egy bortúra közepén mentünk fel a hegyre.
A kílátás nagyon szép!

tesso 2003.08.13 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.96
Jó helyen van az új láda, bár kicsit sok a szemét. A kilátás csudiszép!

poki 2003.08.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.60
Véletlenül motoroztam a Tokaj hegy felé, és amikor megláttam a tornyot, már tudtam, hogy nekem oda okvetlenül föl kell mennem. Utána rutinból megnéztem a NG adatbázisában a köznyező keseket és kiderült, hogy pár méterre vagyok egytől. Kezdetét vette az egyre elkeseredettebb keresgélés-motoros ruhában a dús aljnövényzetben, túristák elől bújkálva. Semmi. Aztán mrgnéztem wapon és kiderült, hogy arrébb költözött a drága... De meglett! Szép idő volt gyönyörű kilátással. Csak attól féltem, hogy az adótorony biztonsági őrsége mit fog szólni a tevékenységemhez. Szerencsére nem voltak túl gyanakvóak. Poki

tejfel 2003.07.31 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az első próbálkozásunk - egy nappal korábban -, sajna sikertelenségre volt ítélve. A hegy körül rekedt felhőkből ömlött a víz. Másnap azertis nekirugaszkodtunk újra.
Nem kellett sokáig keresgélni, hamar szagot fogtunk. (azért az autóút megtalálása felfelé okozott kis fejtörést).
Ez volt az első hagyományos ládánk.
A szúnyogok okoztak egy kis kellemetlenséget, de a kilátás kárpótolt mindenért (nomeg a fagyi Tokajban, s az ásás a kerítés oldalában :).

Üdv,
Mohácska, Emili, Krisz, tejfel

A megtalálók 
Pistua 2003.07.20 14:28 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Gabi 2003.07.12 00:00 - Egyéb
Az eltünt ládikát pótoltam. Most már egy nyugodtabb helyre került.
Üdv: Gabi

kl 2003.06.28 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.28
A láda sehol. A kilátás viszont pazar.
Szerintem a leírásban elférne ez a mondat! Nem?

Jutka 2003.06.25 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.31
Láda nincs :((, hiába kerestük hárman vagy fél óra hosszat a tiltott területen ("belépés csak külön engedéllyel!"). Azért a jelszó kiderült...

freddy 2003.06.25 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.71
Hát, tényleg semmi láda se volt! Kilátás viszont volt, jól látni a Patkó tavat.
Bocs, de a jelszót 1-ből kitaláltam :)

drev 2003.05.18 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Csatlakozom Adamaxhoz, tényleg úgy tűnik, mintha a láda - hűlt - helyét találtuk volna meg. A hely amúgy gyönyörű, az oda vezető út nemkülönben. Gabi, ítélkezz felettünk! :-)

[Jóváhagyta: Gabi, 2003.05.20 09:33]

adamax 2003.05.18 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.51
A hétvégi túránk utolsó ládájának szemeltük ki a tokaji hegyen levőt. Könnyűnek gondoltuk, de a végén majd' 1 órás keresés lett, mely eredménytelenül telt el. A GPS által belőtt pont körül 15 méteres sugárban megnéztünk minden potenciális rejteket, hiába.

Találtunk viszont egy olyan rejtést, amey fel volt dúlva, melynek alja tipikus geodoboz formájú testet tartalmazhatott, és még nyirkos volt az alja. Sejtésünk szerint itt lehetett a láda, talán elvitték?

A képet mellékeljük, ítélkezzen az elrejtő :) Hátha mégsem mi vagyunk a bénák :)

Zsuzsi és Ádám

[Jóváhagyta: Gabi, 2003.05.20 09:33]

A tokaji láda itt volt? 
ChrisCarlos 2003.05.02 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.30
A környezet valami csodálatos látvány, nagyon ajánlom ezt mindenkinek. Elég erős szél fújt fent a magasban a hegy tetején. Kocsival mentünk a TV torony parkolóig, de az út jó volt. A ládát legalább fél órát kerestük, mire megtaláltuk. A fenyőág takarás nem volt rajta, egy darab faág lett végül gyanús. Mivel minden tiszta fenyő, ezért sem volt könnyű. Mikor a faágat arrébb löktem, akkor villant ki egy zacskó. A láda teteje szinte egyvonalban volt az lehullott ágakkal, galyakkal, ezért is nehéz rálelni. ChrisCarlos + Bandi

micimaci 2003.04.23 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.02
Ez volt a leghosszabb ládakeresésem, de most éreztem a legnagyobb diadalmat.
Lenyűgöző a kilátás, biztos visszajövök még.
Apa

Rudi Team 2003.03.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.85
A GPS jól működött. A láda könnyen meglett. Sajnos az idő párás volt, így a panorámában nem lehetett gyönyörködni.

Tatti 2003.03.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kicsit nehezen de megtaláltuk.
A jelszót elfelejtettem megnézni de az imént kaptam egy kis segítséget benne, igy a jelszó nélküli megtalálásomat töröltem is.
A láda jó állapotban van.(és jól el van dugva)
Köszi Mihul a segítséget.

zeus 2003.03.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
nagyon szep volt!

 
esys 2003.03.22 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.00
kipipálva

fruzsa 2003.01.05 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.89
Lacival együtt vágtunk neki a keresésnek, mivel nálam volt a műszer, ő találta meg. A többiek pedig visszariadtak a szélvihartól és ládakeresés helyett nutellás kenyeret majszoltak az autóban.

blaci 2003.01.05 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
A hó alatt is feltünt a nem természetesnek látszó kupac... Erzséb, Juckó, Csaba, Judit, Balázs a kocsikban melegedtek.

Fruzsa logolKilátás
flektogon 2002.12.07 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.21
Egy régi sérelem lett ezúttal megtorolva. Majdnem pont egy éve annak hogy itt jártunk és nem lett meg. Nem is lehetett mert egészen máshol kerestük. Most visszatértünk, 2 GPS-el meg sok elszántsággal felvértezve. Velünk volt a titkos fegyver: Nor-Bull, a Galga bikája. Bevált, mert azonnal felfedte az igazságot. Ennek örömére indultunk tovább Tállyára borért...

Nor-BullCache leigázva
M.Xati 2002.11.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.64
A késő őszi lombhullás egy kicsit megtriplázta az álcát, és a GPS is mindig máshova küldött.. De győzött a kitartás! M.Xati

KJoe 2002.08.31 16:25 - Megtaláltam
Első megtalálásunk, először lettünk keresztszülők, és a bejegyzés a 21-es számot viselte, ami a születésnapom dátuma(a Joe-é).
Adribadria és Joe

Első megtalálás 
gyugyu 2002.08.24 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.90
Ha Tarcal felől a TV-toronyhoz vezető aszfaltos úton kocsival mész, egészen a ládáig eljuthatsz, igy élmény=0. Érdemes lentről Tokajból a turista úton jönni, bár ezt mi nem próbáltuk. Vagy biciglivel az aszfaltúton, Tarcal felől.
Képeket később felrakom.

wzoli 2002.08.19 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.58
Ma ez volt az első ládánk. Elég párás volt az idő, így nem lehetett jó képeket csinálni a környékről, de így is szuper a kilátás.

álomfogók 2002.08.11 20:00 - Megtaláltam
Mai 3. ládánk. Hazafelé Tarcalról felautóztunk a szemerkélő esőben. A tájból nem sok látszott a ládából sem, mivel teljesen borult volt az ég, esett, a pára szállt felfelé, esteledett. A gyerekek ki sem szálltak egyedül mentem a ládáért nem is vitem belevalót csak a megtalálás és a jelszó volt a lényeg. Elhozni mégis kénytelen voltam egy üveg répaitalt, mivel nekem több perces próbálkozás ellenére sem sikerült visszacsuknom a dobozt, úgy hogy benne volt. Ez olyan volt számomra, mint a halász a dzsinnel: Hogy lehetett ez eddig benne?

rocky off-road 2002.08.11 16:55 - Megtaláltam
Kelet-Magyarországi körútunk első állomásaként, két vihar között kerestük meg ezt a rejteket. A kilátás csodás, kár, hogy a toronyba nem lehet bejutni, onnan biztos teljes lenne a körpanoráma.

lejtenyip 2002.08.10 21:30 - Megtaláltam
Jó kis késő esti buli volt fejlámpával, zuhogó esőben, de megtaláltuk.
Gábor és Péter

leiratkoznek 2002.07.30 15:54 - Megtaláltam
Utoljára 25 éve jártam Tokajban. Meglepett a turistaszezon közepén a teljes pangás. A Torkolat Panzióban szálltunk meg, barátságos, házias kiszolgálást és fantasztikus szállást kaptunk. Ingyen kenut és biciklit adnak. A Bodrogzugban kenuzva mesebeli tájakat találtok. Ősszel oda rejtünk egy ládikát.

Találtunk egy nagy, lepusztult zsinagógát is. A háború előtt 1000 zsidó élt ebben az 5000 lakosú faluban. Ma 2. Meglátogattuk a gyönyörűen felújított r.k. templomot is, ahol a plébános nagyon kedvesen elkalauzolt minket. A zsidó temető mellett van a Nemzeti Színház tervezőjének, Bán Ferencnek a háza, igazi kuriózum.

A hegyről a kilátás remek, a rejtekhely nem túl szerencsés, mert budinak használják a környéket a turisták.

A fotókat ide gyűjtöttük össze, panoráma itt látható.

Cirby 2002.07.19 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Egy sikeres Bodrog-vízitúra után - hazafelé menetben - kerestük fel a ládát. Rövid keresés után leltünk rá. Már csak a megtalálás és regisztrálás után vettük észre azt a táblát, ami a BELÉPÉST IS TILTJA a területre. Majd legközelebb nem lépünk be :-)))
Evetke (Oriza2), Monique, Éva, Voci, Cirby.

Oriza 2002.07.07 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.67
Megtaláltuk, csak kisebb méretbeli problémák tisztázása után ("...fenyőágakkal letakarva..."). Legyetek bátrak!
A doboz rendben, a kilátás gyönyörű, br esteledett A meleg nap után 15 fok volt odafenn, és kellemes szél...
Oriza csapat

A méretek... 
Bubo doktor 2002.05.20 15:39 - Megtaláltam
Gyorsan megadta magát , ez volt a mai 2.ládánk.
A kilátás tényleg gyönyörű. Kicsit jobban elrejtettük az óvatlan szemek elől. Vigyázat a környéket WC-nek használják! Nem a legjobb hely emiatt a cache számára. Ottlétünk alatt többeket is láttunk dolgukat végezni a bozótosban. Ideális kukkólóhely perverzeknek.

Bubó doktor

Mihul 2002.04.28 19:45 - Megtaláltam
Hát megvan

pepe_mp 2002.04.13 00:00 - Megtaláltam
Konnyu preda... Ma mar a 4. ladank. Es meg nincs vege...

pekka 2002.04.05 00:00 - Megtaláltam
Kellemes idő volt, csak a szél fújt le majdnem a hegytetőről. Nem volt nehéz megtalálni, mert egy ágra volt akasztva nejlonzacskóban, de jobb helyre tettük vissza. A kilátás elképesztő.

 
wyxy 2002.03.17 00:00 - Megtaláltam
elég könnyen megtaláltam csak nem írtam bele anoteszbe!Az idő jó volt!

bluesky 2002.03.15 17:20 - Megtaláltam
Sötétedés előtt értünk ide. Az oda vezető úton minden vasúti sorompó piros volt, és nagyon drukkoltunk, hogy odaérjünk. Sikerült! Atty , Pisti

ÉvaSanKri 2002.03.13 11:25 - Megtaláltam
Ha már erre jártunk, ide is felugrottunk.
Gabi hagyományosan pontos geoládája sikerélményt jelentett a kollégámnak, akinek ez az első megtalálása volt.

A tévétorony árnyékában. 
MGP 2002.02.24 14:00 - Megtaláltam
Sikerült megtalálni...kb 10 méter eltérést jelzett az e-trex. Ajándékul egy apróságot hagytam, mely biztos kézben mindig célba talál...csakúgy mint a GPS :)
MGP

Gabi 2002.02.17 12:00 - Megtaláltam
Ma felkerestük a ládikát.
Megtaláltuk. Minden a helyén volt.
A GPS 15 m eltérést mutatott.
A ládikát egy nagyobbra cseréltük.
TEHÁT ÉL a LÁDIKA !!!!!!
Csatolok egy képet , hátha segít. Itt kell keresgélni.
Üdv: Edit, Gabi

a láda közvetlen környéke 
Csaba 2001.11.10 14:33 - Nem találtam meg
Sajnos NEM találtam meg, pedig a GPS-em szuper jó vételi körülmények között, többszöri nekifutásra is ugyanazt a helyet jelölte meg, ahol lennie kellett volna: közvetlenül az erdő szélén egy ágakkal fedett valóságos rejtekhelyet, de hát ott nem volt. A környéket is hiába kutattam át...

flektogon 2001.11.02 10:00 - Nem találtam meg
Mi is ott voltunk, elég sokat keresgéltünk, de nem leltünk semmit. A hó miatt amúgy sem volt könnyű dolgunk. Megvárjuk míg elolvad, és újból próbálkozunk.

MikiCache 2001.10.21 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ez első megtalált geoládánk, de a cache "életében" is mi voltunk az elsők, Anikó és Miki

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]