geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
4740. Sas-hegy - Menedék a beton rengetegben (GCSASL)

Sas-hegy hegyláb a magasból

Sas-hegy hegyláb a magasból

Sas-hegy a Bikás park magasságából

Sas-hegy a Bikás park magasságából

Távolban a város

Távolban a város

Távolban a város 2

Távolban a város 2

Naplemente a hegy lábánál

Naplemente a hegy lábánál

Park / piknikezőhely a zöldben

Park / piknikezőhely a zöldben

Pihenőhely a virtuális pontnál

Pihenőhely a virtuális pontnál

Útvonal a Dayka Gábor utca felöl

Útvonal a Dayka Gábor utca felöl

Mini ösvény

Mini ösvény

Mini_ösvény

Mini_ösvény

DINP Információs táblák a parkban

DINP Információs táblák a parkban

Jane Goodall [Life4OakForests projekt] fát ültetett a Sas-hegyen

Jane Goodall [Life4OakForests projekt] fát ültetett a Sas-hegyen

Egy ajánlott körtúra útvonal

Egy ajánlott körtúra útvonal

Gyermek nap a ládánál, avagy amikor a rejtő is kiveszi a részét a terep rendezésből!:)

Gyermek nap a ládánál, avagy amikor a rejtő is kiveszi a részét a terep rendezésből!:)
Szélesség N 47° 28,864'
Hosszúság E 19° 0,652'
Magasság: 227 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2021.03.28 10:00
Megjelenés időpontja: 2021.03.28 10:21
Utolsó lényeges változás: 2021.03.31 13:04
Utolsó változás: 2021.04.07 23:18
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+1V)
Elrejtők: feel2006 & sziszko & Gréti
Ládagazda: feel2006
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 500 m
Megtalálások száma: 243 + 1 egyéb
Megtalálások gyakorisága: 6.9 megtalálás hetente


Röviden
A lekerített zárt -belépődíjas- látogatóközponton kívülre, de mégis természetvédelmi területre vezet a virtuális pont, a megtaláláshoz így nem kell a jelzett útról letérni.
Bármikor kereshető, tetszőleges sorrendben, csak a jelszó képzésre figyelj a végén!

1.pont a láda egy 15x10x5 centiméter méretű doboz a Sas-Liget Kerítés/Betontámfal találkozásánál a dupla törzsű fa tövében.
 N 47° 28,864' E 19° 0,652' 227 m [GCSASL-1]

2. pont Információs tábla alján található elhelyezett táblán olvasható jelszórészlet!
 N 47° 28,783' E 19° 0,933' 236 m [GCSASL-2]

A ládába TravelBug nem helyezhető.


Megközelítés
Érkezhetsz tetszőleges járművel a helyszínre, tömeg közlekedve, vagy autóval (parkolás ingyenes a környéken), fentről, lentről, vagy a város felől is jól megközelíthető helyre invitállak. Fontos, a Sas hegyi ligetben, kerékpározni Tilos, így ha azzal érkezel, maximum tolva közlekedj!

Fentről -Hegyalja út / Farkasréti temető - felől érkezve
Tömeg közlekedve legcélszerűbb a Farkasréti temető megállónál leszállni a busz/villamosról, innen 450méter kényelmes séta "lefelé".
Saját autóval érkezve a park Sas-liget felső részénél a  N 47° 28,957' E 19° 0,515' 215 m [GCSASL+felső Dayka Gábor utcában tudsz parkolni.]

A városközpont -BAH csomópont - felől is elérheted a ládát
Tömeg közlekedve itt a Budaörsi úton a Fehérló utca megállótól felfelé egy kis sétával közelíthető meg a láda.
Autóval a Zólyom köz utcánál lehet a Budaörsi út mindkét irányából a Sas-hegy alját elérni, ahol egészen a  N 47° 28,707' E 19° 1,058' 165 m [GCSASL+Bod Péter utca végéig jöhetsz]
, itt van lehetőség az út mellett parkolni is.

A Kelenföldi intermodális csomópont irányából is megközelítheted
Tömeg közlekedve , kerékpárral érkezve, ez a legkevésbé emelkedős irány.
Tömegközlekedésre számtalan megoldás lehetséges, csak a két legközelebbit megemlítve a Dayka Gábor utcai buszmegállók a Budaörsi úton, innen egy ~1km séta a Sas-hegy lába, vagy a Sasadi úton busszal érkezve a Bereck utca-nál leszállva és ~750m sétát követően.
Autóval a  N 47° 28,674' E 19° 0,800' 160 m [GCSASL+Dayka Gábor utcán]
tudsz parkolni a  N 47° 28,587' E 19° 0,994' 142 m [GCSASL+Brassói útnál] vagy feletti szakaszon érdemes megállni.

Egy ajánlott körtúra útvonala
Ha nem csak a megtalálás a cél, hanem egy kellemes időtöltés, akkor olvass tovább! :)
Tetszőleges helyen kezdhető, de ha a Budaörsi út irányából érkezel, a Dayka Gábor utca felső végénél érdemes megállni/indulni.
A multi 1. pontját itt kicsit hanyagolni kell itt még. Balra az Olt utca irányába érdemes elindulni, majd a Rákó utcáról nyíló ösvényen lehet az eldugott  N 47° 28,792' E 19° 0,601' 183 m [GCSASL+Ugató-szikla.] megközelíteni. A tetejéről szép a kilátás, amennyiben nem akarod megmászni, semmi gond, a Rákó utcára visszatérve és felfelé sétálva a Süveg utcát elérve és annak végénél található a  N 47° 28,838' E 19° 0,564' 203 m [GCSASL+Régi kőbánya], mely könnyen elérhető és innen is hasonló panorámában lehet részetek. Az Ugató szikla pedig pont előtted lesz látható a zöldben.
Innen a vízművek kerítése mellett lehet a Sas-ligetbe a ládához leereszkedni egy keskeny ösvényen.
A multi második pontjához, ha a körtúrát tervezed végig járni, kövesd a kerítés melletti ösvényt, majd ha elérted a 2. pontot, ereszkedj le a Bod-Péter utca végéig, ahol az ereszkedés alatt a város másik részére nyílik szép kilátás, és a városi zárkertek között kialakított ösvényeken az Örség utca fordulóját elérve jobbra fordulva a kis réten keresztül tudsz a kiindulópontra visszatérni.
A körtúra ~2,5km, ~1 óra kényelmes sétával megjárható, viszont babakocsival nem tudsz az Ugató sziklához felmenni az ösvényen, + a vízművek melletti leereszkedés is nehézkes lehet.
Ajánlott útvonal és letölthető track itt elérhető és jobb oldalt az "Export"-ra kattintva le is tölthető, ha nem online szeretnéd megtekinteni.

A rejtésről
A Budai Sas-hegy Természetvédelmi területének bárki által látogatható részére invitállak ezzel a 2 pontos multiládával.
A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság a Sas-hegy hegylábi részén rekreációs célú fejlesztéseket hajtott végre 2020 őszén.
A folyamatos természetvédelmi kezeléseket kiegészítő munka végrehajtása a lakossági igények figyelembevételével történt, a megvalósult fejlesztésekről -itt- olvashatsz bővebben.
Több helyen lesz lehetőséged megpihenni (kihelyezett padok/asztal) és gyönyörködni a kilátásban, és a cél, hogy állj meg egy pillanatra a nyüzsgésben és sétálj egy jót! Kapcsolj ki, hogy kikapcsolódhass.
A multi virtuális pontja kiegészíti a hagyományos pontot és kicsit bevezet a természetvédelmi területre, a Sas-hegy lábánál elterülő parkba, mely menedék-szerűen helyezkedik el a városban.
A virtuális pont célja, hogy bemutassa ezen területet, kis zeg-zugait, és az út során a város látványa mellett gyönyörködhessük ezen utolsó menedéket nyújtó területben, és megcsodálhassuk helyi őshonos élőlények és növények világát.
A hagyományos láda a Sas-Ligetben helyezkedik el, a vízmű kerítésének és támfalnak a tövében egy kétágú fa törzsénél, talajszinten.

Ha időd/kedved engedi, kapcsold össze a láda felkeresését és nézd meg a Sashegyi Látogatóközpontot is nyitvatartási időben. Fentről, körpanorámában lehet részed! A látogatóközponton belül érhető el a Sas-hegy kilátó, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra, és tiszta időben a Mátra/Kékes-tető is látszik.
Nyitva tartásról, belépődíjakról -itt- tájékozódhatsz részletesebben.

Fontos információ!
A Sas-hegy egyike Budapest néhány kiemelkedően fontos védett területének, mely hazánk egyik legrégebbi természetvédelmi területe, 1957-ben nyilvánították védetté. A területen kerékpárral közlekedni, a jelzett turistaútról letérni, a kihelyezett kordonok mögé menni, a környezetben bármilyen kárt tenni, növényeket gyűjteni szigorúan tilos és súlyos pénzbüntetést vonhat maga után! Kérünk benneteket a kihelyezett táblákon lévő szabályok maradéktalan betartására!

A természetet és a megtalálás élményét beszennyező, nejlonzacskók ellenzői vagyunk, ezért kéretik ládáinkat ettől megkímélni! Ha sérült a láda jelezzétek pl. logban, és közelben lakóként gyorsan karbantartom. Köszönöm!
Ha probléma támadna a pontokon, csak fényképpel logolt jelszó nélkülit fogadok el!

Látványosság, tudnivalók
"A budai hegyek egyik legérdekesebb életközösségét a Sas-hegyen találjuk, bár messziről kopár sziklás képet mutat, amelyen csak itt-ott zöldell egy-egy árva feketefenyő vagy orgonabokor. De ez csak a látszat, amellyel csak a felületes szemlélő elégszik meg, közelebbi vizsgálattal kiderül, hogy Budapest egyik legérdekesebb élőhelye, amelyhez hasonlót Visegrádtól az Al-Dunáig nem találunk." (Dr. Pénzes Antal)

A Sas-hegy a Budai-hegység déli részén elnyúló hegysorozat keleti tagja, amely a Gellért-hegy és az Ördög-orom között helyezkedik el.
Az érdeklődő természetbarát ma kiépített körutakon tekintheti meg a látnivalókat és gyönyörködhet a csodálatos panorámában. A kelenföldi lapályból kiemelkedő "sasbérc" csúcsa 259 m magasságban van a tengerszint felett.
A természetvédelmi területet veszélyeztető tényezők főleg a ma már teljes körül építettség és az intenzív látogatottság jelenti a fő problémát. Ezen gondok egy része a környező lakóterületek, valamint a látogatók védelmével, kényelmével összefüggőek. Az igen könnyen erodálódó, pusztuló dolomitsziklákat évről-évre át kell vizsgáltatni és szükség szerint megerősíteni, hiszen leomlásuk súlyos baleseteket okozhat. A látogatók részére kiépített publikus, bármikor látogatható és zárt, nyitvatartási időben idegenvezetővel látogatható utak állnak rendelkezésre.
A fő feladata az itteni természetvédelmi területnek azonban az egyedülálló élővilág megőrzése az utókor számára.

Alapadatok
A területet 1957-ben nyilvánította védetté az Országos Természetvédelmi Tanács 985/57 sz. határozatával (Törzskönyvi száma: 64/TT/1957)
Kiterjedése kb. 30 ha
Elhelyezkedése: Budapest, XI. kerület

Források/Ajánlott linkek
Budai_Sas-hegy_Természetvédelmi_Terület Wikipédia
Duna-Ipoly Nemzeti park
DINPI Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület Facebook oldala
Sas-hegyi Látogatóközpont
Life4OakForests projekt - Dr. Jane Goodall fát ültetett a Sas-hegyen

Kellemes időtöltést és kikapcsolódást kívánunk!
Feel2006 | Sziszko | Gréti
Állapot: kereshető

KRW értékelés (94 db): környezet: 4.42 rejtés: 4.63 web: 4.64 átlag: 4.57

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


nemesa 2021.11.25 10:33 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

MártiSatya 2021.11.23 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést!
[g:hu+ 2.7.15]

utigabi60 2021.11.21 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

AlanTheWild 2021.11.20 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

A Vadász 2021.11.20 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Ha szombat van, és jó az idő is, nincsen jobb egy jó geocaching-nél. Pont ezt tettem ma is. Tömeg-közlekedve érkeztem a GCGEKE virtuális ládához, majd onnan gyalog felkaptattam a Sas-hegyre a GCSASL1, és utána a GCSASL2 multi pontokhoz, ahol összefutottam egy éppen akkor loggoló, kedves sporttással is. Jó kis mini túra volt, ajánlom mindenki figyelmébe ezt a láda kombinációt.
Köszönöm a rejtéseket!

hinia lux 2021.11.20 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]
Nagyon tetszett ez a környék.
M7 bevezető felől jöttünk, és meglepő volt ahogy hirtelen mintha a külvárosban lennénk, a természetben, csendben.

Mik találhatók errefeléHangulat útközben
Kilátás a kőfejtőből 
Gropius & Ruffy 2021.11.20 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Sándor Reni 2021.11.15 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

columbo 2021.11.14 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

duty 2021.11.11 22:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Szintèn TT közben.
Köszönöm! [Geoládák v3.12.2]

Anonemo 2021.11.11 21:43 - Megtaláltam
A mai, XI. kerületi hivatalos túra közben sikerült megtalálni.
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

johnnycache 2021.11.11 18:30 - Megtaláltam
Köszönöm az élményt! :-)

Norbee97 2021.11.08 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.17
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan. [Geoládák v3.12.1]

IMG_20211108_152801IMG_20211108_153255
IMG_20211108_153408IMG_20211108_153650
IMG_20211108_153827 
Kalandmánia 2021.11.07 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Kövess instán ---> Kalandmania

csepi26 2021.11.06 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Telkess 2021.11.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Ez is előkerült, köszönet a rejtésért.

zsszentes 2021.11.01 09:06 - Megtaláltam
Egyik kedvenc útvonalam a környéken, az első láda rejtése nagyon kreatív! :) [Geoládák v3.12.2]

Mangó 2021.10.30 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Konnyu szombati seta. Koszonjuk a rejtest.

Timitomi0202 2021.10.29 15:35 - Megtaláltam
Nagyon igényes rejtés, köszi :) [Geoládák v3.12.1]

Mátyás király kis hadserege 2021.10.27 12:35 - Megtaláltam
Köszönjük!

ier 2021.10.26 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

annmarthy 2021.10.25 17:30 - Megtaláltam
köszönjük a rejtést, nagyon tetszett a doboz.

Aleph & Rita 2021.10.24 15:15 - Megtaláltam
Temető látogatás után sétáltunk el ide, útbaejtve pár comos ládát is. Nagyon szép időnk volt a kellemes sétához.
Köszönjük a lehetőséget!

LionDaddy 2021.10.24 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.47
Nagyon kellemes, igazi szép őszi időjárás adódott ma. Mivel volt egy kis dolgunk Budán, adta magát, hogy megkeressük ezt és a GCRC05 ládákat.
Az egyes pont közelében tettük le az autót és egy rövid körsétával kerestük meg a két pontot. Mindkettőnél várnunk kellett egy picit, mert voltak arra bóklászók és mint később a rejtő e-mail-éből kiderült, éppen ők is ott kirándultak. Köszi az erről készült fotókat! :)
Az őszi színekbe öltözött erdőben csodás volt, ahogy a sárgálló lombok között be-besütött a nap. Kellemes séta volt.

Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

 
monic1006 2021.10.23 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Temetőlátogatás utáni kellemes kis sétát tettünk az őszi erdöben. A látogató központban már jártunk, bár az is egy olyan hely, ahová bármikor visszamennénk, mert bizonyára minden évszakban más arcát mutatja.
Voltak itt páran, de nem a tömegturizmus volt jellemző. Remek hely egy kis friss levegő szippantásra! :)
Köszönjük a rejtést!

szsoutdoor 2021.10.23 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Egy kis kellemes séta a napsütötte őszi erdőben, csodálatos színű fákk között. A látogatóközpontban már régebben jártunk, jó volt ezt az oldalát is látni a hegynek. Köszönöm a rejtést!

TS 2021.10.23 11:21 - Megtaláltam
Mire műholdat talált volna a GPS már meg is találtam a ládát, melynek ötletes a rejtése. A jó időnek köszönhetően elég sok kiránduló volt az ösvényeken. A második pont is könnyen meglett, ahonnan a Bod Péter utca felé mentem tovább. Amint megláttam a Sas-hegy sziklaormát és a tanösvényen sétálókat, bár előre nem terveztem, rögtön tudtam, hogy oda fel kell mennem. Az oda vezető meredek lépcsősor és utcák ellenére sem bántam meg, mert szuper a rálátás a városra a kilátóból. Ráadásul sikerült csatlakoznom egy vezetett csoporthoz, mely körbe ment a tanösvényen.

Páratlanpáros 2021.10.18 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Búr 2021.10.16 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm hogy megmutattad nekem!
[g:hu+ 2.7.14]

Vincenzo65 2021.10.10 11:40 - Megtaláltam
Ismertem az utat ami mellett voltak a pontok. Kis szelet a hegyből.

eltájoló 2021.10.09 17:49 - Megtaláltam
Tényleg kellemes környezet a betonrengetegben. Elég erős a kontraszt. Tetszett a láda rejteke és a virtuális környezete is. Köszi a rejtést.
mmcv.

boszorkányok 2021.10.04 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]
Ha már erre jártunk..

 
zsupisti 2021.10.03 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

lencsilyany 2021.10.01 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Wica54 2021.09.26 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

krypton 2021.09.22 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

police107 2021.09.21 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Kellemes délelőtti séta.Köszönöm.

pbberta 2021.09.16 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Viczi 2021.09.12 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

fcsaba 2021.08.29 12:00 - Megtaláltam
Rövid családi kiruccanás, mielőtt eleredt volna az eső. Azért az kér, hogy a Sas-hegy geoláda felőli oldala és a kilátó felőli oldala nincs összekötve a Sas-hegyen belül. Köszönjük a rejtést!

K.L. 2021.08.28 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Ekarp 2021.08.25 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
Megtaláltam, köszönöm az igényes rejtést!

erdosjudit 2021.08.25 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

erdosimi 2021.08.25 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

pegasus_mv 2021.08.20 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.89
Köszönöm a rejtést.

Nimrodking1 2021.08.20 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! nagyon jó [Geoládák v3.11.3]

SirLes 2021.08.19 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

griffs 2021.08.17 15:16 - Megtaláltam
Bringával, pár év után másodszorra. Remek hely és remek rejtés!

PÉV 2021.08.17 09:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
"A (...)kocsit, amivel jöttek, még a földút előtt letették és gyalog mentek egyre beljebb az erdőbe vezető úton."

-John Cure ~ Hontalan lelkek-

A Dayka Gábor utcán hagytam az autót, innen a kettes ponthoz kapaszkodtam fel a sáros ösvényen. Majdnem sikerült beleragadnom az előző esti viharos eső miatt. Egy tábla mellett haladtam el, melyen egy kis madárodú féle tárgy volt felerősítve. Célját nem tudtam kideríteni. Ezután már nem is volt messze a multipont, egy pihenő mellett megpillantottam a jelszót őrző információs táblát. Innen az ösvényen visszamentem a madárodús tábláig, és elkanyarodtam az egyes multipont felé. Végigmentem a földúton, ahol ismét egy pihenő látványa fogadott. Az ösvény végén megtaláltam a ládát. Innen a kövesúton mentem vissza a kocsihoz.

Erre jártam - megtaláltam.
Köszönöm.

-MEGVAN!-

bacsnyir 2021.08.10 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.84
x

kwh 2021.08.07 18:30 - Megtaláltam
gotcha

tothadam86 2021.08.03 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [Geoládák v3.11.3]

Pety&Poty 2021.08.02 15:25 - Megtaláltam
Heuréka, felfedezve a titokzatos univerzum újabb rejtélyes csillaga!

Buksi Lizi 2021.08.01 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kobcikrajci 2021.08.01 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

szaszkievics 2021.07.31 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.98
Szombat esti kissé spontán ládázás, nézelődés a Sashegyen HRita KesserHercegnővel. Eme rejtésnek sem tudtunk ellenállni, így megtaláltuk a Kincsesdobozt, amelynek nagyon örülünk. ;) [Geoládák v3.11.3]

Az első pontnál 
HRita 2021.07.31 19:24 - Megtaláltam
Szombat este spontán ötlettől vezérelve indultunk neki a multi és a környék felfedezésének szaszkievics KesserHerceggel. Jó kis kaptatók, ösvények akadnak itt a házakkal benőtt környezetben. Felsétáltunk a régi kőbányához is, onnét viszonylag messze el lehetett látni.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

3299D92D-34D1-4E84-8EC6-3C7A315FDC40 
jeszter 2021.07.31 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon tetszett, bár a Dunára nyíló szép panorámát én picit hiányoltam. Viszont hozzátartozik, hogy csak a láda pontjait céloztam meg.[Geoládák v3.11.3]

20210731_17125120210731_171805
20210731_17201720210731_172701
jancheeta876 2021.07.25 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

törő 2021.07.24 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

sirgalahad 2021.07.24 10:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.60
GPS-es pasas megyen
Bokor felé a Sas-hegyen
Behúzódik, le is guggol
Gatya marad, mert csak logol

dkxyz 2021.07.21 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést és a QR-kódos körtúrát!:) [Geoládák v3.11.3]

zaskl 2021.07.21 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

moha7676 2021.07.18 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

KeresTalál 2021.07.17 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
A rejtés ötletes , egyedi.
Köszönjük a rejtést.

pedro750 2021.07.16 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Csizmások 2021.07.10 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.13]

morph 2021.07.10 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.03
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A Németvölgyi úton volt dolgom, hazafelé erre jöttem. Nagyon tetszett az első pontnál a rejtés, a másiknál meg a pihenőhely. Városi biciklivel is meglepően jól járható. Köszönöm! [Geoládák v3.11.3]

Csirimojo 2021.07.04 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Egy talányos lépcső a környéken 
szollosi73 2021.07.04 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.27
Megvan!

Sas-hegy - Menedék a beton rengetegben-1Sas-hegy - Menedék a beton rengetegben-2
Sas-hegy - Menedék a beton rengetegben-3Sas-hegy - Menedék a beton rengetegben-4
Sas-hegy - Menedék a beton rengetegben-5Sas-hegy - Menedék a beton rengetegben-6
Sas-hegy - Menedék a beton rengetegben-7 
Pepe 2021.07.04 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Reggeli kellemes séta. Köszönöm, hogy ide hívtál!

Bärlin 2021.07.01 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Gyors esti találat GPS nélkül. Szép a környék, nagyon igényes a rejtés.

Gyombi 2021.06.30 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
Félévzáró találat, nagyon kellemes sétahely, üde színfoltja a városnak. Köszönöm, hogy megmutattad!

GYEZegzug 2021.06.26 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.52
Kellemes hely, jó volt itt lenni.
Köszi szépen a lehetőséget.

kupec 2021.06.20 07:55 - Megtaláltam
Gyors séta kora reggel.
[g:hu+ 2.7.4]

JAck:66: 2021.06.19 19:27 - Megtaláltam
Being well.

esemese 2021.06.19 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Megtaláltam.
Köszönöm.
[g:hu+ 2.7.4]

IMG_20210619_141218 
alat300 2021.06.19 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
megvan!
mindkét pontnál nagyon igényes rejtéssel találkoztunk! köszi !

kefe 2021.06.18 21:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Köszi megvan

SziaHello 2021.06.16 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

sinus90 2021.06.15 14:05 - Megtaláltam
Tesómnak Pesten volt intézni valója, azt befejezve felhívott, találkozna velem.
Együtt kerestük fel a ládát, felülről csorogtunk lefelé. A láda rejtése ötletes, munka volt vele, nemcsak egy doboz valami alatt.
A második pontnál leültünk beszélgetni. A sok lomb most kevés kilátást engedélyezett. Azt hiszem a Dajka Gábor út felől/felé több kilátás lett volna, de a Fehérló felé volt kényelmesebb lemenni.
Köszi a rejtést!

 
cosinus0 2021.06.15 14:05 - Megtaláltam
Megvan.

Yvorl 2021.06.12 18:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltuk, nagyon szép, köszönjük a rejtést! Vivi, Momo és családja :) [Geoládák v3.11.0]

ÁFÉSZ 2021.06.12 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

keleven 2021.06.12 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.73
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

marosikids 2021.06.12 10:42 - Megtaláltam
köszi [Geoládák v3.11.0]

bajnokzsofi 2021.06.12 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Szilvási család 2021.06.09 17:53 - Megtaláltam
Nagyon kellemes sétát tettünk kettesben az ajánlott útvonalon. Számunkra új, érdekes helyeken is jártunk, pedig már bóklásztunk párszor a környéken. Köszönjük, hogy megmutattad!

Myrafelle 2021.06.06 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Lacisan 2021.06.06 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Azajra 2021.06.06 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

magyar65 2021.06.05 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Speeder 2021.06.05 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltam!

V_Gabor 2021.06.04 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.50
NFC-vel mindkét helyen, a rejtés tetszett.
Nagyon kevés tér maradt a kikapcsolódásra. Annál több kerítést és tiltó táblát találtam.

23 km-es bringás kör.

Köszönöm!
[g:hu+ 2.7.3 teszt]

2021-06-04 16.55.46R2021-06-04 16.57.20R
2021-06-04 17.03.27R2021-06-04 17.07.12R
2021-06-04 17.08.05_R2021-06-04 17.11.23R
2021-06-04 17.11.29R2021-06-04 17.14.57R
Roberto Kesser 2021.06.02 18:18 - Megtaláltam
Egy rövid kiruccanást tettünk ma munka után Andival az Irhás-árokba és a Sas-hegyre, miközben ládákat is kerestünk.
Köszönjük a rejtést!

Poór Andrea 2021.06.02 18:07 - Megtaláltam
Robertoval közös találat!
TFTC!

emiGrant 2021.06.02 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.38
DFRi barátom bitt el ide, mert ő már volt itt. Az ilyen város közepén létező zöld területek mindig aranyat érnek, mert gyártják az oxigént és le lehet pihenni a fák között. A ládarejtés ügyes volt, nekem tetszett. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-1-2
Pistua 2021.05.28 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.93
Meglett,köszönöm a rejtést.
Pistua csapat.

fa-peti 2021.05.27 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

macikupac 2021.05.27 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.54
Munka utáni sétálós ládázás miatt jöttünk a Sas-hegyre. A tucatnyi com-os láda közé ez az egyetlen hu-s is belekeveredett. A látogatóközponton kívüli világ is tartogat bőven érdekességeket. Nem csupán a közelmúltban kihelyezett tanösvény tábláin, hanem élőben is találkozhattunk a bíboros kosbor elnyílóban lévő példányaival. Megállhattunk a Jane Goodall által ültetett fánál is, ahonnan kilátás is volt a városra. Nem olyan klassz, mint a felkeresésre ajánlott pontról, ahová még a multi megkezdése előtt mentünk fel. A második pontnál láttunk egy fura, ismeretlen lila virágú fát, tűzköves mészkő-darabokat. A láda itteni pontja nem tudom, hogy itt mit szeretne megmutatni. Forest medvém sem értette, hogy miért pont ide került a doboz. Akkor már inkább az Ugató-sziklához tettem volna.

(Lazy wapon beküldve és később kibővítve)

ribizli1 2021.05.22 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
[Geoládák v3.10.5]

Gréti 2021.05.22 18:10 - Egyéb
Ma erre jártunk ismét, így ha már itt jártunk, feltöltöttük játékokkal, cseréltük a szakadt logbook tartót.
~2 hónappal a rejtés után a láda köszöni jól van! :)
Ha itt jársz, a régi kőbányához a kilátásért menj fel, csak 2-2 perc kitérő oda vissza. :)

20210522_17232520210522_181527
zalajaro 2021.05.22 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.54
Aki keres, az talál!

EmesESE 2021.05.22 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.41
Megtaláltuk! 🙂
Mivel mára esős időt igért a meteorológia ezért az elmaradt budapesti ládák felkeresését céloztuk meg, kellemes rövidke sétát tettünk a betontól a kilátásig.
Köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v3.10.5]

Kobaljov 2021.05.21 20:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, szép és technikailag is sokszínű (QR, NFC) rejtés, köszönöm!
(Mindkét pont környékén, a ládásnál szerencsére kicsit távolabb van pad ahol hosszabban is tartózkodhatnak mások (most is így volt) és a ládában a logot tartalmazó zacskót zárjátok le rendesen (most nem volt) különben könnyebben bepárásodhat.)

20210521_200423 
anettx 2021.05.21 15:58 - Megtaláltam
TFTC!
Kellemes mini-multi, tetszett a ládarejtek is.
Ideális helyszín az új bringa tesztelésére.
[Geoládák v3.10.5]

gcsasl-IMG_8334 
Mo-Hó 2021.05.19 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.12
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

viad 2021.05.16 08:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Pincehegyiek 2021.05.15 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jpal 2021.05.09 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Mind a virtuális, mind a valódi rejtek kivitelezése nagyon igényes, először találkoztam QR-kódos és NCF-kódos rejtekkel. Be is kerül a leg-jeim közé!
A Bod Péter utca végén parkoltam le, a pontok felkerése után még tettem egy kört fel egészen a Németvölgyi útig.
Köszönöm a rejtést.

Információs táblaIMG_20210509_153558
IMG_20210509_153711A víztározó oldala
Maradt még a Sas-hegyi ősorgonásbólIMG_20210509_155116
Nini! Az épülő MOL-székház 
fkmaster 2021.05.09 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.38
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2021.05.09 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
A lehangoló belvárosi Vöröskeresztes ládák után igazi felüdülés volt sétálni a Sas-hegyen és megnézni az éppen virágzó kosborokat.

HZsoti 2021.05.04 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Gyerköc ide járt az Aranyba mégsem ismertem ezt a helyet, köszi, hogy megmutattad :)

Mizo6869 2021.05.03 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Munka közben egy rövid séta. Zoli Érdről.

vakond87 2021.05.03 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Wilka74 2021.05.02 15:51 - Megtaláltam
Kis délutáni ládakeresés az elmúlt időszakban megjelent ládák felkeresésével. Nem voltam még ezen a részén, érdekes volt. Köszi a rejtést!

IMG_8742IMG_8745
Zergi 2021.05.02 08:15 - Megtaláltam
Fogtam!
Kicsit csalódtam, többet vártam a helytől.

IMG_2558IMG_2559
IMG_2560IMG_2561
IMG_2562IMG_2564
IMG_2565IMG_2566
IMG_2567IMG_2568
IMG_2569 
ésKata 2021.05.02 08:15 - Megtaláltam
Családi összejövetel előtti találat. Csak ajánlani tudom a Sas-hegyi Látogatóközpont megtekintését. Kétségtelenül fizetős program és csak vezetéssel látogatható, ami nem véletlen persze! 2020. őszén voltam ott utoljára, amikor egyik itt dolgozó környezetvédelmi ismerős vezetett végig minket. Rengeteg érdekes dolgot láttunk, hallottunk, amik ebből a multiláda pontokból nem látszanak.

gst76 2021.05.01 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]
A Farkasréti temető után erre jártam. Pontos koordináta, remek rejtések.

Laltan 2021.05.01 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Vityi 2021.05.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Megvan :)

Lücsi 2021.05.01 11:06 - Megtaláltam

Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Molli 2021.04.30 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.26
Köszönöm a rejtést!

zoldbeka 2021.04.30 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.7]

Tosiv 2021.04.29 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
Kösz, megtaláltam.

akosgy 2021.04.27 18:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.21
Esti bringázás során. Rég jártam erre, alaposan kipucolták a környéket. A pontok könnyen meglettek, bár a másodiknál megzavartam egy, a padnál turbékoló párocskát. :) Köszi.

bondas 2021.04.25 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kingaval. [Geoládák v3.10.5]

SagiK 2021.04.25 11:45 - Megtaláltam
Az ajánlott sétát tettük meg, köszönjük a lehetőséget.

 
nszk 2021.04.25 11:45 - Megtaláltam
SagiK társaságában

dvcs 2021.04.25 11:45 - Megtaláltam
SagiK társaságában

Aniko & Gyuri 2021.04.25 09:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

zoli 2021.04.24 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

orszagoskek 2021.04.24 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben később. Tamás [Geoládák v3.10.5]
Ügyes megoldás a láda álcázására. Nem láttam még hasonlót.
A hely tényleg egy zöld sziget a városban. Lefele jövet elsétáltam a Petőfi laktanya mellett, ahol két évtizede egy rövid ideig szolgáltam a hazát. ;) Édesapám pedig bő fél évszázaddal korábban szintén onnan járkált fel őrséget állni a Sas-hegy tetejére. Sokat mesélte, hányszor elázott ott az éjszakai strázsálások során.
Tetszett a jelszó megszerzésének érintésmentes módja, ami a virtuális ponton rendben működött. Az 1-es ponton jártam először, és ott viszont még nem tűnt fel a QR-kód, csak az NFC matrica.

kutyafuli 2021.04.24 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm, a gyerekek nagyon élvezték!
[g:hu+ 2.6.10]

nmárti 2021.04.23 19:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.57
Már majdnem sötétben, alig találtuk meg az ösvényt a kerítés mellett. Szerintem a láda elég lenne, valahol ott, ahol akad némi kilátás. Köszi a rejtést!

A két Sanyi 2021.04.22 14:21 - Megtaláltam
m

Párduc50 2021.04.22 14:21 - Megtaláltam
Klassz hely a város közepén. Köszi!

mk45 2021.04.21 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi :)
[g:hu+ 2.6.8]

OsiOsi 2021.04.18 15:09 - Megtaláltam
Kerékpárral Rákosrendezőről. Odafelé menet beindult az eső, így nem volt egy nagy élmény.
Nem tervezett sárdagasztás. :-/

szulez 2021.04.17 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Érdekes helyeken vannak a láda multipontjai, de nekünk most legjobban az Ugató szikla és a kőbánya tetszett. Köszönjük, hogy itt lehettünk!
Zoli, Helga, Bíbor, Bori, Berci

Paplacs 2021.04.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Köszönjük a rejtést!

emmerwald 2021.04.17 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.25
Klassz hely. A szép idő sok embert kicsalogatott a hegyre. A táblánál még kollégákkal is találkoztam. Köszönöm a rejtést!

IMG_20210417_152624IMG_20210417_152954
breimanne 2021.04.17 11:25 - Megtaláltam
Közös keresés, megtalálás Berci unokámmal. Több gyerekes család, kutyás, futó élvezte a kicsit melegebb szombati napot!Tetszett a láda rejtése. Köszönöm a lehetőséget.

somga 2021.04.17 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Klassz hely. [Geoládák v3.10.3]

a.marta 2021.04.16 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk a párommal.
Köszönjük a lehetőséget!
Zita&Kornél
[g:hu+ 2.6.9]

Zsu. 2021.04.16 18:07 - Megtaláltam
Mikulas társaságában

Mikulás 2021.04.16 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.69
Munka utáni Sashegy kerülő séta Zsuval. Merész rejtés, remélem tartós marad. Köszönönöm a lehetőséget, jól esett itt lenni!

Mikulás

IMG_9372IMG_9371
IMG_9370IMG_9368
Mini9 2021.04.15 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

jspanyik 2021.04.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.39
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

20210415_14495620210415_145741
20210415_15050620210415_150842
20210415_15070320210415_151033
Green Eye 2021.04.15 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Világutazó 2021.04.13 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.10.3]

Attibati 2021.04.12 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.58
Kerékpáros találat, 51 km. Másodszor járok már a láda miatt a Sas-hegy oldalában, első alkalommal a helyszíni moderálás miatt kerestem fel a pontokat.
Most sem fogott meg a hely igazán. Cserjék és némi kilátás a környező házakkal telezsúfolt hegyoldalakra. Az értékesebb területet bekerítették.
Visszafelé egy kis gckupa pontgyűjtést terveztem, de aztán elkezdett csepegni az eső és jobbnak láttam hazafelé venni az irányt. A látogatóközpont bejáratánál N.Zs-vel találkoztam.

K-55 2021.04.12 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.27
Mivel a Sasadi úton lakunk, a környezet ismerős számunkra. Reméljük, a covi után folytatják a rendbehozását ennek a természetvédelmi övezetnek.Nagyon örültünk a takarosan elbújtatott ládikónak. Köszönjük.

Indulás a Sasadi útról
Műtárgy, már hazafelé
ErdőCsöndje 2021.04.11 16:14 - Megtaláltam
Vasárnap délutáni séta. Köszönöm!

Seldon86 2021.04.11 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Fazék 2021.04.11 11:15 - Megtaláltam
Sokan kirándultak a környéken, még a logoláshoz kellett egy picit sorba állnom. A Sas-hegy hátsó oldalán még nem is jártam, most legalább szétnéztem.
Az NFC-t próbálgattam, de nekem nem sikerült.

Péter60 2021.04.10 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.57
Könnyed kis séta. Bocs, de nem lesz túl emlékezetes számomra. A rejtések rendben.

Strombus 2021.04.10 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.57
Ez a hely a Mecsekoldalról érkezve elég gyengécske béke és erdő szempontjából, de talán valami kis menedék a közelben élőknek, akikből ezen a napsütéses szombat délutánon éppen elég sok nyüzsgött az ösvényeken. Talán majd nőnek a fák is és szebb lesz az útvonal. A nagy doboz és a rejtek tetszett. Köszönöm.

Szamoska 2021.04.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.86
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! Kellemes séta volt ebben a napsütéses időben.

MaTamas 2021.04.10 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.94
A ládát este, lámpafénynél találtam meg, de a második pontért már másnap nappal mentem el. Érdemes volt, mert így sokkal több a látnivaló

Noreee 2021.04.10 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
ok, köszi

ku.adam 2021.04.10 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
ok, köszi

kocsisjozsef74 2021.04.10 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

anzsu7 2021.04.10 09:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

Nikicsu 2021.04.09 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

Pongiz 2021.04.09 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

Kiscseri 2021.04.09 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Parmerozpazepan 2021.04.09 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Tulajdonképpen ez egy érdekes rejtés, annak, aki nem ismerte még a helyet. Nagy a forgalom a hegyen. Erőlködik ez a kis zöld az emberek és a város szoritásában...

nzsolt 2021.04.09 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

DFRi 2021.04.09 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!!!
Elsőre azt gondoltam, hogy tudom hová jövünk, de hamar kiderült, hogy összetévesztettem egy másik parkkal... Minden várakozásomat jóval felülmúlt ez a kis erdőcske!
Jó volt ide eljönni!
Köszönöm a rejtőnek, hogy megmutattad ezt a helyet nekünk :-)
Pilis50&Feri&Mira [Geoládák v3.10.1]

20210409_12070120210409_122918
Pilis50 2021.04.09 12:18 - Megtaláltam
Feri mondta, hogy menjünk már!

Nagyon szép időt fogtunk ki - nem is tudtam, hogy a Sashegy idáig nyújtotta ki a lábát. Régebben sokszor jártam a fizetős területen.
Utána megnéztünk egy Béres cseppet és a Hármas Határt is amit én már régebben láttam!

GCsasGCsashegy
Mortanius 2021.04.09 11:54 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

N.Zs. 2021.04.08 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.51
A láda rejtekhelye nagyon igényesen kialakított, ilyet még nem láttunk. A második pont a szokásos fejen állós. Nem jártunk még itt korábban és igen meglepett, hogy ILYEN A SAS-HEGY? A régi kerítéshez képest egy méterrel előrébb került új kerítés nem nyűgözött le. A kerítésen lévő igénytelen felhívások, figyelmeztetések meg egyenesen rémesek.
Csütörtök munka utáni séta jól esett és a bolond időben (havazás és napsütés felváltba) a felhők rajzolata szép volt.

IMG_20210408_162351IMG_20210408_162533
IMG_20210408_162600IMG_20210408_162811
IMG_20210408_162925IMG_20210408_162934
IMG_20210408_162951 
nemeth.andi80 2021.04.06 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

petiba 2021.04.06 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Tényleg szépen megújul ez a park! Jó volt ide feltekerni is...
Tetszik az NFC-s leolvasás...

karsaifamily 2021.04.05 19:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

mazsola069 2021.04.05 15:52 - Megtaláltam
szmájlira cserélve, mától ez is rámvigyorog. :)
[g:hu+ 2.5.10]

gkoos 2021.04.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.04
Köszönjük,megtaláltuk.

BLUEway💙2016! 2021.04.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Megnéztük ezt a közeli, "új" ládát a szép napos időben.Thx.

20210405_11284720210405_111911
20210405_11455520210405_114525
20210405_11471520210405_114641
Csa.Csi87 2021.04.05 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Meglelve :)

Mr Zerge 2021.04.05 09:35 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge.

Ez a Sas-hegy kevéssé érdekes és szép része. Kis sétának jó volt. Kibővítettük utána egy Rupp-hegyi sétával, hogy kerekebb legyen a kirándulás.

Zugi 2021.04.04 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.86
Egyetértek előttem szólóval, ez a rejtés tartalma minőségen aluli és erőltetett egy új budapesti ládának. Továbbá nem sok köze van az "igazi" Sas-hegyhez.
Oké, egy kis sétának ismeretlen helyeken megtette, de nulla amit egyébként bemutat. Én a Brassó út felől mentem, és olyan irányból még nem jártam a Sas-hegy felé. Önmagában érdekes a magyar kiskertes putribirodalom egy szeletébe bekukkantani. Persze így húsvéti, tavaszi időben szép a zöldet látni mindenfelé, de egyébként ezek letűnt korok borzalmas zárványai még a városban.
A multi 2 pontja között pedig csak egy kerítésen kívüli susnyán vezet át az ösvény, amit a közelmúltban láthatóan jól megritkítottak. Talán évek múlva kicsit jobban beerdősödhet ezáltal.
Meglepett ennek ellenére a mai látogatók sokasága, csapatok, kutyások mindenfelé, így folyamatos mugliveszély volt a pontjainál.

IMG_20210404_153011_resize_2IMG_20210404_153251_resize_2
IMG_20210404_154420_resize_2IMG_20210404_154442_resize_2
IMG_20210404_154908_resize_2IMG_20210404_155018_resize_2
IMG_20210404_155124_resize_2IMG_20210404_155217_resize_2
becko 2021.04.04 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 4.47
Biáról eltekertem érte az épülő/félkész Bp-Balaton kerékpárúton.

Nem tetszett! Az országos hírű Sas-hegy neve alatt eladni ezt a ládát szerintem becsapás.
A bemutatott hely tökéletesen alkalmas a környékbeli lakóknak és kutyáiknak egy kis sétához, de távolabbról nem kellene idehívni embereket.
Láthatjuk a Dajka Gábor utcát, és egy kerítéssel szegélyezett bokros-susnyás területet, egyik sem üti meg a gc.hu-tól megszokott és továbbra is elvárt mértéket. Talán az Ugató szikla hozzáadása javíthatna valamit az összképen.
Minden ládánál szoktam legalább 1 képet lőni a látványosságról, érdekesség híján ez itt elmaradt.

acsipapa 2021.04.04 13:28 - Megtaláltam
meglett

Webber 2021.04.04 13:28 - Megtaláltam
Meglett. [Geoládák v3.9.6]

carmin 2021.04.04 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
[g:hu+ 2.6.8]

3 éve jártam erre comos láda kapcsán, azóta kicsit átrendeződött a terep. Kessertalálkozó tette most emlékezetessé a találatot, Webber-rel és acsipapával beszélgettünk pár percet, akikkel a 2015-ös székelyföldi geotúrán voltunk együtt.

DSC00414DSC00418
DSC00420DSC00424
DSC00426DSC00432
Nicky&Ati 2021.04.04 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Bernáth 2021.04.04 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Annával, Zsófival és Andrissal sétáltunk egyet a jó időben.

Fölfelé
Sas-hegy_3
Jane Goodall fája
Kilátás 
joco64 2021.04.04 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszönöm.

Kappa 2021.04.03 21:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

ha2 2021.04.03 17:00 - Megtaláltam
Tényleg túlzás lett volna ide egy 5 pontos multi.
A hétvégi forgalom közepette sokat kellett várni a feltűnés mentes láda elő vétellel. Aranyos kis munka a rejtek, hosszú távon karbantartásra fog szorulni.
Esős időben a 2. pont környéke korcsolya pálya lehet.

Szép tábla, de....hol itt a lépcső?
Eladó?Célegyenesben
Erős túlzás, talán egyszer...Tavasz
....Egy másik tanösvényről már ismerős
Híres vendégJó időre várva
Paul 2021.04.03 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Esteban62 2021.04.03 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.8]

20210403_141415 
TigerCat 2021.04.03 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Bluedog 2021.04.03 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. [Geoládák v3.9.6]

Puszkany 2021.04.03 12:07 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszönöm a lehetőséget!

kl 2021.04.03 12:07 - Megtaláltam
Itt jártunk... Köszönjük!

szakica 2021.04.03 09:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Mihul 2021.04.03 08:07 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.7 teszt]

IMG_20210403_091042.jpgIMG_20210403_091042.jpg
IMG_20210403_090758.jpgIMG_20210403_085547.jpg
Dulifuli 2021.04.02 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszi a rejtést!

Kovács Beni 2021.04.02 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszi a rejtést!

Hokuszpok 2021.04.02 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csehipest 2021.04.02 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

kétbakancsos 2021.04.02 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Az Ugató szikla felől közelítettük meg a Sas ligetet. Tetszett az igényesen kialakított rejtek és a jól karbantartott ajándékokkal teli láda. A Ligetben és a környékén a tavasz kibontakozott teljes pompájában. Köszönjük a rejtést!

Ugató sziklaA kutya torka
Virág a sziklánTavasz
JuharfákEmlékfa
Sir Pajszer 2021.04.02 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.14
Köszi!

Pogánypeti 2021.04.02 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról! [g:hu 1.6.4]
Kelenföld vasútállomásról indultam, és fordított sorrendben cserkésztem be ezt a multit. A pontok könnyen megtalálhatóak, rendben a helyükön vannak. Szép időt fogtam ki, jó volt a virágzó cserjék között sétálni.
Köszi a rejtést! :)

A Bod Péter utca felől mentem felAz épülő Csányi-székház
PihenőhelyIsmertetőtábla
Sasad házaiÚjabb pihenőhely a Kutyaugratónál
Ugató-sziklaUgató-szikla barlangja
Butchman 2021.04.02 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Pupu 2021.04.02 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.34
Közel sem olyan attraktív, mint a Sashegy, de az most zárva tart, és ez is egy foltnyi természet a városban. Mai futóedzésembe illesztettem bele, de mivel rövidke lett volna, elügettem még a Gellért térig. Köszönöm a célpontot!

Csg12 2021.04.01 18:23 - Megtaláltam
Munka után biciklivel. Csodálatos tavaszi időben. Még egyetemista koromban jártunk a Sas-hegyi látogatóközpontban. Megtaláltam, köszönöm az igényes rejtést!

Paco 2021.04.01 17:50 - Megtaláltam
Ez is megvan, mégsincs este. Köszönöm a rejtést!

Bence2009 2021.04.01 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Ambró 2021.03.31 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

VP 2021.03.31 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.66
A temetőben voltam, utána gurultam le ide biciklivel.
Nem olyan régen voltam itt egy .com-os ládát megkeresni.
Most az új kerítés, az ahhoz tartozó földmunka és a szárazság miatt elég csúnya a két pont közti rész. Talán a tavaszi esők és a növényzet majd megszépítik.
Nagy szükség van erre a védőövezetre a Sas-hegy körül, és a környékbeliek is ide járnak sétálni, de önmagában, a bekerített terület nélkül szerintem nem ládaérdemes hely.

Soma00 2021.03.31 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kollégiumtól felsétálva, könnyű délutáni séta lett gyönyörű környezetben. Ötletes a láda rejtekhelye is. [Geoládák v3.9.6]

jegesmedve137 2021.03.31 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Discover 2021.03.31 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.36
Köszönöm a rejtést!
[Geoládák v3.9.6]

_DSC2827_DSC2815
_DSC2816_DSC2817
_DSC2818_DSC2819
_DSC2821_DSC2822
_DSC2823_DSC2825
_DSC2826_DSC2828
Liberty 2021.03.31 07:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.59
Ezzel a kellemes sétával megismerhettük a Sas-hegyet a másik oldaláról is. Kevésbé látványos, mint a Látogatóközpont tanösvénye és panorámája, de ez a szép kis tanösvény legalább nincs nyitvatartási időhöz kötve, így bármikor felkereshető. Köszönet a rejtésért.

XI. kerület címere
tabletta 2021.03.31 07:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

KP1965 2021.03.30 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Kis esti séta az óraátállításnak köszönhetően még világosban. Én a Sas-hegynek pont a másik felét ismertem.

20210330_18111520210330_175229
20210330_17561620210330_175302
20210330_180407 
james 2021.03.30 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
James [Geoládák v3.9.6]

Csaba & családja 2021.03.30 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

csomix 2021.03.29 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

benist 2021.03.29 13:45 - Megtaláltam
A Farkasréti temetőtől lesétáltam az első ponthoz. Érdekes rejtés, talán nincs túl szem előtt. A vízmű mellett felmásztam a kilátóponthoz, elég kalandos út, de lehet találni kilátóhelyet. A térkép a vízműveket tóként mutatja, nem az.
Innen laza séta a második pontig, majd gyalog hazáig.

akarair 2021.03.29 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, a láda rendben a helyén!
A közösség nevében is köszönöm a Rejtő munkáját. [Geoládák v3.9.6]

stmester 2021.03.29 09:52 - Megtaláltam
Városi ládát gyorsan kell keresni, mert eltűnik.....mondta valaki régebben. Megfogadva a tanácsát reggel felmentem érte. Ismerős környék, férjem a Petőfi laktanyában volt katona.

tudo 2021.03.29 08:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.45
50 km városi kerékpározás szép tavaszi időben az új ládához. A környéket hagyományosan GCRETI pontjai miatt januárban járom; előszedtem egyik nyomvonalamat, hogy simán navigáljak a helyszínre. Kerékpáros láda: a rejtekek közvetlenül kerékpárral elérhetőek. Ha csapadékos lesz az idő, szerintem ezek a földutak csúszós sárossá válhatnak.

A Sas-hegy körüli utakon húzta fel-le édesanyámat szánkón téli kerékpáros edzésként nagybátyám, Istenes János az 1930-as években.

A bekerített látogatóközpont alatti részt nem ismertem, és úgy tűnik, jelenleg kiépítés alatt áll. Rendezett vidék, jó célpont. A rejtekek azonnal meglettek.

A ládát be fogom illeszteni a Sas-hegy környéki GCKUPA menetekbe.

TalálatPihenőhely
A 2. pont közelébenSashegy
TavaszTavasz
Katicabogár ébredezikIbolya
TavaszTavasz
TavaszTavasz
kópé1993 2021.03.28 17:31 - Megtaláltam
A ládánál óvatosan. Pont a rejtek felett van egy függőleges éles vas rúd. Visszarejtes után kiegyenesedtem, és pont bevágtam a fejem. A második pontnál kesser találkozó volt Zellaval! Köszi a rejtést!

Zella 2021.03.28 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! :-) [Geoládák v3.9.6]

Bryan 2021.03.28 16:27 - Megtaláltam
+1

Régóta kíváncsi voltam erre a részre, de többet vártam...

Artemix 2021.03.28 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

sziszko 2021.03.28 16:00 - Megtaláltam
Feel2006-al 3. közös rejtésünk! GCNKAT (2009), GCTUNA (2012) és most GCSASL (2021!) :)

Gréti 2021.03.28 16:00 - Megtaláltam
Mint az egyik - rejtő - és hogy már megvan a piros1, és az első 3 is elrejtettük/megtaláltuk! :)

10:01 -kor helyeztük el a ládát
10:19 -kor végeztünk a 2-es ponttal.
10:25 -kor billentettük át "terv"-ből "kereshető"-re.
10:33 -kor kijött az Új geoláda email értesítő
11:38 -kor "Andi&Parker" Piros első-ként megtalálták!

Kellemes időtöltést itt a hegylábnál mindenkinek!

álomfogók 2021.03.28 16:00 - Megtaláltam
Megvan

vittorio 2021.03.28 15:59 - Megtaláltam
Erre jártunk Chubbyval egy ládázós nap végén. Még délelőtt az első láda, a GCEKTE környékén olvastuk az emailt az új ládáról, és először kedvünk támadt visszafordulni, de inkább lebeszéltük magunkat róla, jó lesz az majd hazafelé is. Tetszett az első pont rejtése. A GCRETI révén már valamennyire ismerős volt a környék.

-1-2
-3-4
-5 
Chubby 2021.03.28 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 4.11
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :)
[g:hu+ 2.5.10]

Alsónémediben ért utol minket az értesítés az új ládáról. Gondolkodtunk rajta, hogy visszaforduljunk érte, és beszálljunk a piros 1-esért zajló "küzdelembe", végül inkább a nap végére soroltuk ezt a rejteket. Nap végi levezető sétának kiváló volt. Az első pont rőzserakása szokatlan volt ebben a formában, de tetszett, Vittorioval a közeli padhoz ültünk logolni. Még nem is végeztünk, mikor Álomfogók is feltűntek a színen. A második ponthoz (ahol aztán szabályos sorban állás alakult ki a keresők között) közösen sétáltunk át, közben még egy szabadtéri szülinapi piknikbe is botlottunk a Jane Goodall táblánál, ahonnan szép kilátás tárult a szemünk elé. Nem sokat járok a város ezen részén, ezért köszönöm az invitálást.

pstrx 2021.03.28 15:06 - Megtaláltam
Kösz a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

pliptai 2021.03.28 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

dliptai01 2021.03.28 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csemege 2021.03.28 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

katika 2021.03.28 13:39 - Megtaláltam
Köszi!

BRobi 2021.03.28 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. :-)
[g:hu+ 2.5.10]

bubac 2021.03.28 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

hitamas 2021.03.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.47
Köszönet a virágvasárnapi ajándék-ládáért, szép helyen van, vagy inkább lesz. A szaporodó kerítésekért kár, még ha értéket védenek is ... :)

Andi&Parker 2021.03.28 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Kellemes vasárnap délelőtti séta. Viszonylag hamar észrevettük a ládát, és viszonylag hamar sikerült összeszedni a két gyereket is, bár azt nem gondoltuk volna, hogy elsők leszünk. Az első ponton könnyen megleltük a láda, amit Dani vadászott le némi segítséggel. Bár óvatosnak kellett lenni, mert volt pár bringás, kutyás a környéken. Utána a második pont is könnyen meg lett, bírta a babakocsi is. Így lett a 2 hónapos Lizi első találta egy piros egyes :)

Köszönjük a rejtést!

viber_kép_2021-03-28_13-38-05viber_kép_2021-03-28_13-38-37
viber_kép_2021-03-28_13-39-52 
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]