FAQ
634. Szolnok Belvárosi Séta (GCSZBV)

A Kárpát-medence

A Kárpát-medence

Folyók találkozása az emlékművön

Folyók találkozása az emlékművön

... és a valóságban is

... és a valóságban is

Nepomuki Szent János szobra

Nepomuki Szent János szobra

Ládász! Itt már ne keresgélj!

Ládász! Itt már ne keresgélj!

A Tiszai hajósok emlékművénél

A Tiszai hajósok emlékművénél

Kivételesen senki nem áll sorban vízért

Kivételesen senki nem áll sorban vízért

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

A Szigligeti Szigligetivel

A Szigligeti Szigligetivel

Zounok ispán

Zounok ispán

Kossuth tér

Kossuth tér

Városháza

Városháza

Damjanich Múzeum

Damjanich Múzeum

A Verseghy Könyvtár bejárata

A Verseghy Könyvtár bejárata

Bíróság

Bíróság

Mária-oszlop

Mária-oszlop

Tabáni Tájház

Tabáni Tájház

Gyaloghíd

Gyaloghíd

'56-os emlékpark

'56-os emlékpark
Szélesség N 47° 10,410'
Hosszúság E 20° 12,393'
Magasság: 88 m
Megye/ország: Jász-Nagykun-Szolnok
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2003.07.15 07:00
Utolsó lényeges változás: 2016.07.03 11:33
Utolsó változás: 2022.07.09 15:03
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+4V)
Elrejtők: kulisz, felújította: riasztos csapata
Ládagazda: Katulyakutatók
Nehézség / Terep: 1.5 / 2.0
Úthossz a kiindulóponttól: 3000 m
Megtalálások száma: 654 + 4 sikertelen + 11 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.7 megtalálás hetente


1. N 47° 10,410' E 20° 12,393' jelszórészlet-hordozó villamos szerelvény tartószerkezetén
2. N 47° 10,317' E 20° 11,752' jelszórészlet-hordozó a zöld kapu középső zsanérja környékén. Mágneses.
3. N 47° 10,512' E 20° 11,730' jelszórészlet-hordozó a kőemelvény mögötti villamos szekrényen
4. N 47° 10,562' E 20° 12,244' jelszórészlet-hordozó a trafóház ereszcsatornáján.
5. N47° 10,435' E 20° 12,356' 7x10x2,5 cm-es láda a lánctalpak alatt. Pótjelszó: a kopjafához közeli egyik pad háttámláján


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Kedves Játékostársak!
Egy Szolnok belvárosi körsétára invitálunk benneteket. A séta időtartama kb. egy óra, de ezt jelentősen megnövelheti az útközben található műintézmények készletéből elfogyasztott italok mennyisége. :-)

Szolnok a Tisza és a Zagyva folyók találkozásánál jött létre, néhány évtized híján 1000 évvel ezelőtt. Ma megyei és járási székhely.

Budapesttől 100 km-re fekszik. Bárhonnan könnyen megközelíthető gépkocsival a 4-es, 32-es és 442 sz. utakon. Vasúton is több vonalról elérhető, így a 100-as Bp. Nyugati - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony, a 120-as Bp. Keleti - Szolnok - Békéscsaba - Lőkösháza oh., a 82-es Hatvan - Szolnok, a 86-os Vámosgyörk - Újszász - Szolnok, a 130-as Szolnok - Hódmezővásárhely és a 145-ös Kecskemét - Szolnok vasútvonalakról. Természetesen, sok településről érkezik ide távolsági autóbusz is. Mint a fentiekből látható, centrális elhelyezkedésű város, tulajdonképpen az Alföld közepén található.

Sétánkat a Szent István térről kezdjük, mely nem tartozik szorosan a Belvároshoz, de itt található a legközelebbi, nem fizetős parkoló.  N 47° 10,407' E 20° 12,406' 88 m [GCSZBV+parkoló] A busszal érkezőknek a MÁV Kórház megállóban (a 2, 2Y, 3, 11 számú autóbuszok érintik) kell leszállniuk. Innen kb. 90 m-re található a séta kezdőpontját jelentő Millenniumi Emlékhely a "Kalocsai királyfej" c. alkotással, mely Szent Istvánt ábrázolja. A szobor körül a Kárpát-medencét formázó emlékpark található, mely karbantartás hiányában, mára igencsak nehezen felismerhető. Az első ponthoz induljunk el a "Dráva mentén" és a" folyó" majdnem odavezet.

1.  N 47° 10,410' E 20° 12,393' 89 m [GCSZBV-1] A jelszórészlet-hordozó vonzódik egy villamos szekrény tartóeleméhez. Pontosan olvasd le!

Sétánkat a Vártemplom mögött kanyargó kis sétányon folytatjuk. Elhaladunk Szolnok második legidősebb (ez meg is látszik rajta) szobra Nepomuki Szent János szobra mellett (régebben a Zagyva torkolatánál állt, mert a halászok védőszentje is), majd megcsodálhatjuk a Vártemplomot . A Vártemplomról és a hajdani szolnoki várról bővebben a In memoriam szolnoki vár láda mesél. A templom előtt, kősziklát formázó talapzaton áll Szent István egész alakos szobra .  N 47° 10,405' E 20° 12,326' 86 m [GCSZBV+szobor] Elhaladunk a Török emlékkút mellett, majd átmegyünk a Zagyva fölött a Nyáry Lőrinc hídon, melynek névadója a vár egykori kapitánya volt. A híd után rögtön forduljunk balra és menjünk le a lépcsőkön a Zagyvaparti sétányra, melyen eljutunk a Tisza és a Zagyva találkozási pontjához. Ha szerencsénk van még a Tisza Evezős Egylet sportolóinak vízre szállását is láthatjuk, majd sétánkat a híd alatt átvezető gyalogos- és kerékpáros aluljárón át folytatjuk. Az aluljáró után balra fordulva, a híd lábazatánál megtekinthetjük a Tiszai hajósok emlékművét .  N 47° 10,342' E 20° 12,078' 88 m [GCSZBV+emlékmű], majd utunkat a Dr. Béres József sétányon folytatjuk a Tisza partján. Ezt a területet a Csepp Park láda dolgozza fel. Mi a Tisza Szálló és Gyógyfürdőig megyünk. A Gyógyfürdő hátfalán épült kifolyónál, mindig sokan állnak a gyógyvízért sorba. Az alkáli hidrogénkarbonátos és jódos gyógyvíz a gyomorpanaszokra nyújt enyhülést. A Gyógyfürdő mögött forduljunk jobbra és sétáljunk ki a Sóház útra. Szemben rögtön megláthatjuk a Szigligeti Színház épületét, előtte Szigligeti Ede szobrával . Ha balra fordulunk, egy csónakos alakot pillanthatunk meg. Ez Zounok ispánnak , Szolnok névadójának és a megye első ispánjának szobra.  N 47° 10,307' E 20° 11,760' 83 m [GCSZBV+zounok] Legendáját a medence falán elhelyezett, kissé megkopott tábláról silabizálhatjuk ki.

2.  N 47° 10,317' E 20° 11,752' 83 m [GCSZBV-2] A jelszórészlet-hordozó a zöld kapu középső zsanérjának környékén. Mágneses. Pontosan olvasd le!

Menjünk tovább Szolnok megye egyik legrégebbi gimnáziumának, a Verseghy Ferenc Gimnáziumnak a tömbje előtt. A Gimnázium és a Körházak között forduljunk be a Magyar utcába, melynek árnyat adó fái alatt hamarosan a Szolnok főterének számító Kossuth térre érünk. A tér eredetileg egy ligetes vásártér volt, majd a szocializmus éveiben itt vezették át a 4-es számú főközlekedési utat. A most látható arculat kialakítása 2007-ben kezdődött. A 4-es útból egy 2x1 sávos út maradt, melyen csak az autóbuszok, taxik és a megkülönböztető jelzést használó járművek hajthatnak át. A tér nyugati oldalán közösségi tér található. Decemberben itt állítják fel a város Karácsonyfáját. Itt található a multi harmadik állomása.

3.  N 47° 10,512' E 20° 11,730' 80 m [GCSZBV-3] A jelszórészlet a kőemelvény mögötti villamos szekrény oldaláról olvasható le.

A tér középső részén a Damjanich János Múzeum előtt, - melynek lépcsőjén az alapító Dr. Balogh Béla lépked éppen (természetesen csak szobor formájában), - egy szökőkutat alakítottak ki, melynek vízsugarai között nyáron a gyerekek pacallá ázva, szívesen játszanak. A Kossuth téren található még a Városháza , melynek felújítása 2016-ban fejeződött be, de találhatunk itt éttermet, cukrászdát és kávézókat is. Ugyancsak e középső rész több pontján találjuk meg, a - nekünk különösen kedves - zsánerszobrokat, Kligl Sándor alkotásait. Legújabb darabjuk a Zagyva partról jövő Horgász , aki mögött egy macska settenkedik a halat lesve. Közben át is értünk a tér keleti oldalára. Itt látható a Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár pár éve felújított hatalmas épülete is. Ha kigyönyörködtük magunkat és kipihentük a séta fáradalmait a Horgász mögötti árnyas padokon, mely terület szintén közösségi térként funkcionál, haladjunk tovább a Kossuth Lajos úton a Zagyva felé. Útközben láthatjuk az impozáns Megyeházát (a díszterme nagyon szép), és a Szolnoki Járásbíróság kissé romos épületét. (Na igen, amit ebbe az épületbe az idők során már belekívántak....) Szemben érdemes megcsodálni a nemrég felújított lakóházak (Angyalos-ház) homlokzatán lévő szobrokat is. Kiérve a Szabadság térre, menjünk fel a Mária-oszlop mellett található lépcsőn és keljünk át az úton. A Zagyvaparti sétányon haladjunk a folyásiránynak felfelé és közben a túloldalon láthatjuk a Művésztelepet is. Elérve egy kis lépcsőhöz.  N 47° 10,531' E 20° 12,255' 86 m [GCSZBV+lépcső] a sétány baloldalán, a gyaloghíd előtt, forduljunk le a Tabánba. Hajdan, a városnak ezen a részén álltak a halászok házai. Mára csak egy ilyen épület maradt, a Tabáni Tájház épülete, melyet a Damjanich Múzeum üzemeltet. Érdemes benézni! Különösen a Múzeumok Éjszakáján hangulatos, mikor korhű módon, gyertyákkal világítanak benne. Sajnos csak május 1. és szeptember 30. között, szerdától szombatig látogatható. Az aktuális jegyárakat és nyitvatartási időt itt találjátok. Érdemes azonban kívülről is megtekinteni, és elképzelni azt a kort, amikor csupa ilyen ház állt a környéken. Ezzel meg is érkeztünk a multi negyedik állomásához.

4.  N 47° 10,562' E 20° 12,244' 85 m [GCSZBV-4] A jelszórészlet a Tájház mögötti transzformátorház ereszcsatornájáról olvasható le.

A Tájház megtekintése után menjünk át a gyaloghídon. A Zagyva túlsó partján, a gáton induljunk el visszafelé és az első lehetőségnél forduljunk le a Bástya utcába. Az utca végén háromszöggé szétnyíló tér már a Szent István tér, amelynek túloldaláról sétánk indult. Itt, a Bástya utca végén áll az '56-os emlékkő , melyet Recskről hoztak. Mellette kopjafa, ami előtt lánctalpak tipornak át a romokon. Itt található a multi végládája.

5.  N 47° 10,435' E 20° 12,356' 90 m [GCSZBV-5] Ne félj,- a szemben állva - baloldali lánctalp alá nyúlni, nem lesz baja a kezednek!

A ládában megtalálod az utolsó jelszórészletet. A jelszót a multi pontjain talált jelszórészletek alkotják egymás után írva. A ládánál nagy a mugliveszély, ezért körültekintően húzzátok elő! Kicsit arrébb, a padoknál lehet logolni. Mivel a doboz kicsi, ajándék korlátozottan, toll egyáltalán nem fér bele, ezért kérlek, tollat hozzál magaddal!
Ha a láda eltűnne, pótjelszó a kopjafához közeli egyik pad háttámláján.

Köszönjük, hogy velünk tartottál a sétánkon!

Források:
Wikipedia
Köztérkép
Városom

A láda története:
2022.07.09 láda karbantartás, megkopott jelszóhordozók cseréje, az 5. pontnál tartósabb kivitelű pótjelszó kihelyezése.
2019.02.17 ládaellenőrzés, pótjelszó pótlása az 5. ponton.
2018.07.29 ládaellenőrzés, láda pótlása, pótjelszó kihelyezése az 5. ponton.
2017.08.06 ládaellenőrzés.
2017.02.26 ládaellenőrzés.
2016.04. 20-án új ponttal, pont áthelyezéssel és jelszóval megújult a láda.
2016.04.03-án adoptálta riasztos csapata.
2016. 03. 29. A láda régóta beteg volt, így szabályaink szerint átkerült az adoptálható ládák közé, 2016. 3. 29. Admin (Fazék)

katt
Állapot: kereshető

KRW értékelés (374 db): környezet: 4.53 rejtés: 4.20 web: 4.42 átlag: 4.38

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Leslie33 2022.10.02 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Bobby Holmes 2022.10.02 18:35 - Megtaláltam
Részletek hamarosan, feltehetőleg otthonról!
(Bár eléggé el vagyok maradva a logírással.) Köszönöm a rejtést!
-Bobby Holmes [Geoládák v3.12.10]

dinuska 2022.09.17 18:45 - Megtaláltam
Nagyon jót sétáltunk ma, köszönjük! Szilvi, Edina és Szaddám az amstaffkölyök

89607A8C-C48B-4165-8681-130AB7E9735878683B59-8401-4458-9A31-52102DA63545
D6D1FF85-1595-412B-B17B-9C84F9C76571227889D8-D7FF-48FD-9A2B-0B055812B638
15CDA223-3714-4988-B616-69D15A518B1B 
Skalp 2022.09.17 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Kisvakond70 2022.09.16 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

csacsicsiga 2022.08.17 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

horvathg1984 2022.08.17 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Meli & Tibi 2022.08.14 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Megtaláltuk.

pegasus_mv 2022.08.04 14:02 - Megtaláltam
Augusztus elején jártam Szolnokon. Igyekeztem a várost és az itt elrejtett ládákat felfedezni. Sajnos a GCSZBV láda negyedik rejtése hosszú keresés után sem lett meg. A trafó eresze alatt én csak darazsakkal találkoztam. A mellékelt képek alapján kérném a találat elfogadását. A támogatást előre is köszönöm.

[Jóváhagyta: Katulyakutatók, 2022.08.14 09:58]

GCSZBV-4aGVSZBV-4b
johnnycache 2022.07.31 15:25 - Megtaláltam
Köszönöm az élményt! :-)

Sziluuu1997 2022.07.26 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Nargoth 2022.07.19 21:31 - Megtaláltam
Sajnos már sötétben fejeztem be, na nem mintha egy esti, kivilágított város ne lenne szép!
---
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Jacsa 2022.07.16 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.62
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

J.Máté 2022.07.16 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Martonék 2022.07.13 22:36 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.10]

legendijanos88 2022.07.11 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

WhichBirdisKywy 2022.07.10 12:38 - Megtaláltam
A 2-es ponton nem találtunk semmit, egyébként jó séta volt. Köszönjük a rejtést.

Münichek 2022.07.10 09:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Saragergo 2022.06.18 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

zoll 2022.06.15 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Andi, Zoli [Geoládák v3.12.10]

petili 2022.06.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.98
Köszönjük a rejtést!

atompyka 2022.06.05 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

ckriszti 2022.06.05 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Ambró 2022.05.19 19:31 - Megtaláltam
Tetszett. Köszönöm , hogy megmutattad.
[Geoládák v3.12.10]

tarsolyos 2022.05.19 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.14
Köszönöm a rejtést!

P1220762P1220792
Csg12 2022.04.19 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

dj70 2022.04.18 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Egy napsütéses, húsvéti séta alkalmával megtaláltuk:) Köszönjük a rejtést!

infernus 2022.04.18 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Strand_Unió 2022.04.12 12:13 - Megtaláltam
A 2. pontnál nagyon megnehezítették a dolgomat az arra sétáló, vagy dolgozó muglik, de végül egy második kör és egy álcázott telefonálás (meg kesztyű leejtés után) sikerült megtalálni ezt is, köszi! Nem kötöszködésből mondom, de több fizikális láda és kevesebb matricás még izgalmasabbá tenné a játékot ;)! [Geoládák v3.12.7]

DoAt 2022.04.10 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
D Attila[Geoládák v3.12.7]

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2022.04.10 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

gubi_2 2022.04.03 09:02 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Verácska0721 2022.03.19 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A Szabó család [Geoládák v3.12.7]

Artemix 2022.03.13 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Discover 2022.02.27 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.37
Köszönöm a rejtést!
[Geoládák v3.12.6]

_DSC4725_DSC4730
_DSC4731_DSC4732
_DSC4735_DSC4736
_DSC4750_DSC4751
_DSC4752_DSC4753
_DSC4756_DSC4759
_DSC4761_DSC4764
_DSC4765 
Gmre 2022.01.17 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

PusztaKalandor 2022.01.07 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Frankie Family 2022.01.07 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Bob&Bobek 2022.01.07 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Világutazó 2021.12.15 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.4]

Joanne 2021.12.05 15:45 - Megtaláltam
Esős séta keretében

Jonigts 2021.11.01 19:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.28
Köszönöm a rejtést!

Jó kis séta volt. Szolnok sokkal szebb, mint eddig hittem.
Pár helyen ráférne a karbantartás a pontokra, mert lekopott és csak filccel van átírva a lényegi rész.

IMG_20211101_182049IMG_20211101_184607
IMG_20211101_185203IMG_20211101_194517
mézespuszedli 2021.10.16 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

erdei csiperke 2021.10.16 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

vacskamati9 2021.10.14 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Köszönöm a láda gazda segítségét! Jó volt itt a Zagyva parton sétálni. 15 éve itt sétáltattam Vándor nevű vizslánkat. [Geoládák v3.12.2]

Sherlockné 2021.08.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Köszönjük, megtaláltuk!

Gábor és Edit 2021.08.20 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.27]

Apuska 2021.08.15 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

edusanya 2021.08.15 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

totik 2021.08.07 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

zaskl 2021.08.01 22:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

dkxyz 2021.08.01 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Gibix75 2021.07.25 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

fulpes 2021.07.22 21:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Először jártam Szolnokon. Nagyon jó benyomást tett rám ez a város. A multi ládák pontjait keresve hatalmas sétát tettem. Az utolsó ponthoz sötétedés után értem, ezért csak a pótjelszót kerestem meg.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

20210722_192354.jpg20210722_183253.jpg
20210722_185904.jpg20210722_204517.jpg
20210722_152736.jpg20210722_152907.jpg
reczy 2021.07.11 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

ViszlaiLívia 2021.07.10 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

VaVi 2021.07.05 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

pistigyujto@citromail.hu 2021.06.26 11:24 - Megtaláltam
Ott vannak

LionDaddy 2021.06.18 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.46
A mai nap Szolnokra - ami eddig nekem érdekes módon szinte fehér folt volt - terveztem egy bringás túrát. 10/9. találat.
Túrám végére maradt a két belvárosi multi zöme, így a GCSLTK pontjaival keverve bebarangoltam a belvárost. Tetszett amit láttam Szolnokból, szép helyeken jártam.

Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.7.4]

Blasius McKay 2021.06.12 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

silboy & Zsóka 2021.05.24 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Most jártunk először Szolnokon, jó kis városnéző séta volt!

20210524_074536833_iOS20210524_081051390_iOS
20210524_082148308_iOS20210524_082633411_iOS
20210524_083954100_iOS20210524_085737848_iOS
20210524_085844122_iOS20210524_125445988_iOS
20210524_131933889_iOS 
Apitta 2021.05.23 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

Zéboy 2021.05.15 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Berián 2021.05.15 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

ÁFÉSZ 2021.05.05 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

radpeter 2021.04.25 15:06 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos

lelcache 2021.04.25 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache

20210425-1923720210425-19238
20210425-1923920210425-19241
20210425-1924620210425-19249
IMG_4403IMG_4405
20210425-1925320210425-19282
20210425-1928320210425-19285
DFRi 2021.04.21 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!!!
Egy igazán remek hangulatú napot töltöttünk Szolnokon!
Ennek a multinak hála a város fontos helyeit bejárhattuk.
Köszönjük a rejtőnek, hogy bemutattad nekünk Szolnok nevezetességeit!
Pilis50&Feri [Geoládák v3.10.5]

20210421_09533920210421_095507
20210421_10002020210421_100935
20210421_100953 
HáGyé 2021.04.17 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.4]

Gyeta 2021.04.17 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az 5. ponton a láda nem lett meg, a pótjelszó pedig a padról leesett, a földön találtuk meg. Sajnos ragasztó nem volt nálunk, de a pad közelében igyekeztünk elrejteni a cetlit. [Geoládák v3.10.5]

Gabor67 2021.04.10 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

pocseusz2021 2021.04.09 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Köszönjük!!

thunderfan 2021.04.07 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

nóri269 2021.04.03 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

H_Robi 2021.03.15 14:56 - Megtaláltam
Szolnoki ládázós nap utolsó előtti találata. kicsit más sorrendet választottam a pontok megtalálásához,de szért jó kis séta volt így is.
Olyan helyeket is láttam így amiről eddig nem is tudtam. Köszi a rejtést. [Geoládák v3.9.6]

Bence2009 2021.02.20 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Molli 2021.02.06 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.25
Köszönöm a rejtést!

Göde 2021.02.06 14:23 - Megtaláltam
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]

Soma00 2021.01.24 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jó séta volt, szép helyeket mutatott be [Geoládák v3.9.0]

Bakszakáll 2021.01.02 11:25 - Megtaláltam
A végláda kifejezetten ügyes rejtés, köszönöm a meghívást és a játékot.

swiki 2021.01.02 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

KP1965 2020.12.29 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
16 találatunk volt a Szolnokot és környékét érintő autós túránkon, ez volt a harmadik. Párhuzamosan keresgéltük hét multi láda húsz pontját Szolnokon.

20201229_09474520201229_094825
20201229_09533420201229_095411
20201229_09544720201229_100238
20201229_10260820201229_113458
Wilka74 2020.12.29 10:07 - Megtaláltam
A pontokat gyalog közelítettük meg, de azért a rövidítés miatt kocsival is haladtunk. Nekem tetszik Szolnok, a folyók, hidak érdekessé varázsolják. Köszi a rejtést!

IMG_7671IMG_7673
IMG_7676 
Csincsi manó 2020.12.09 14:18 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést

PBM 2020.11.08 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Rencsi_Monti 2020.11.07 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

milarix 2020.11.04 16:17 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

[Elutasította: geocaching.hu, 2020.12.07 22:27]

Kimberli1 + Imi30 2020.10.29 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Minden pont a helyén volt! :)

Katulyakutatók 2020.10.18 13:21 - Egyéb
A 2. ponton a jelszóhordozót pótoltuk.

ha2 2020.10.15 10:10 - Megtaláltam
Borongós, esős városi séta.
A zöld kapunál nem találtam a mágnest.

30653067
30703071
szentvik 2020.10.10 20:21 - Megtaláltam
Kellemes kis séta, könnyen beszedhető pontokkal. Kivéve a 2. pont, mivel annak úgy néz ki lába kélt/eltűnt. Mivel a jelszónak van értelme így ki lehet találni e-nélkül is.
A végládából pedig egy egészségügyi maszkot piszkáltam ki. Nem tudom használt volt-e, de ilyen vírusos időkben annyira nem biztató ilyet találni egy ládában... [Geoládák v3.7.1]

zsoffer 2020.10.10 18:11 - Megtaláltam
A második ponton nem találtuk a jelszóhordozót elég alapos keresés ellenére se, szerintem elveszett, de a jelszó ennek hiányában is megfejthető. A végládába valaki egy egészségügyi maszkot tett. Ez szerintem még járványmentes időkben sem vicces, vagy jópofa. Sajnálattal veszem észre azonban, hogy a travelbugok intézménye általánosságban egyre jobban "elszemetesedik" és a kedves kis ajándékok helyett a kacatoknak adja át a helyét.
[Geoládák v3.6.0]

Lekvaroskalacs 2020.10.09 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a relytést!

Mozsarak 2020.10.09 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]
Nagyon szép helyeken jártunk.

busmannn 2020.09.19 20:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

ArkAngyal75 2020.09.19 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Köszi, megvan

Pötti 2020.09.19 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

kovandras97 2020.09.03 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.
[g:hu+ 2.3.3 ]

Szamoa 2020.09.01 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

judit1127 2020.08.27 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

LordHunter 2020.08.27 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Balalajka 2020.08.27 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

mamolnar 2020.08.22 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

egiagi 2020.08.20 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Bandee14 2020.08.20 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bandee14 & Egiagi
[Geoládák v3.5.3]

Invictus3 2020.08.18 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megvan, köszi!
Családi kirándulás 3/4

PardiAndi 2020.08.16 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Fixis 2020.08.08 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Kerékpáros ládázás a városban.

csomix 2020.08.07 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

fercsipeter 2020.07.29 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

nagyfeco 2020.07.22 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Köszönjük a rejtést.

JenniMiki 2020.07.18 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.4.1]

ehajnalka 2020.07.10 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Vica1130 2020.06.26 19:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

folis 2020.06.26 19:15 - Megtaláltam
Köszönöm a barangolást.

PÉV 2020.06.23 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Köszi a rejtést. 2019 februárja óta teljesült. Akkor volt meg az első két pont. Mostmár mind
-MEGVAN!-

 
dobozipatikus 2020.06.19 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

balazsne 2020.06.13 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönöm a rejtést

kocsisjozsef74 2020.06.13 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.4.1]

anzsu7 2020.06.13 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.4.1]

Tündérpár 2020.06.07 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Adriennnsmith 2020.06.06 22:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ;)
Köszönöm az élményt [Geoládák v3.4.1]

boobaa 2020.06.06 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Cápa 2020.06.06 13:17 - Megtaláltam
Szép város Szolnok. Köszönjük a rejtést.

utigabi60 2020.05.23 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kireth 2020.05.23 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

MarciMilánBálint 2020.05.19 16:14 - Megtaláltam
Szerencse hogy hárman keresgéltünk, így azért gyorsabban meglettek a jelszórészletek. Köszönjük a rejtést!

norko 2020.05.19 16:13 - Megtaláltam
Szolnoki kerékpáros " városi" ládázás során kerestük meg ezt is.

gabortel 2020.05.19 12:08 - Megtaláltam
Hármasban bringával körbeládáztuk Szolnokot. Remek volt!

pyrosz 2020.05.16 16:36 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :) [Geoládák v3.3.2]

porto 2020.05.16 16:36 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Hát itt nincsenek távolságok :-)
[Geoládák v3.3.2]

admo 2020.05.04 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Sifi 2020.04.06 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

aknitram 2020.03.13 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!
[g:hu+ 2.0.31]

kingajani 2020.03.13 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.34]

Páratlanpáros 2020.03.05 12:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtőknek a jó kis sétát! Parkolni a Tisza-ligetben érdemes. [Geoládák v3.3.2]

IMG_20200305_114816WP_20200305_10_37_28_Pro
WP_20200305_10_54_38_ProWP_20200305_12_13_33_Pro
emmerwald 2020.03.01 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.09
Nagyon szépen kivitelezett multiláda. Minden pont rendben volt. Köszönjük az invitálást!

IMG_20200301_121527IMG_20200301_124446
kivancsifancsi 2020.02.22 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Mai programunk fő célja a szolnoki RepTár megtekintése volt, de előtte és utána is nagyot sétáltunk a városban a rengeteg sokpontos multi pontjait érintve. Ez néha káoszt okozott, hogy most melyik láda melyik jelszórészlete :) A város alapvetően tetszik, kifejezetten élhetőnek tűnik. Végül egy jól megérdemelt kiadós vacsora után még a hátralévő pontokat is megkerestük. Eredményes, élményekben gazdag napot zártunk összesen 10 találattal.

Remek rejtésekkel és látnivalókkal tűzdelt multi. Köszönjük a lehetőséget, nagyon élveztük.

Fidorka 2020.02.22 17:20 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Bendínó 2020.02.22 17:20 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Aniko & Gyuri 2020.02.08 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

straboti 2020.02.02 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jó ötletet adott... [Geoládák v3.3.2]

MoMaszter 2020.01.05 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.16
A szolnoki ládázásunk belvárosi részének vázát adta ez a multi, amire a többi ládát "felfűztük"! Érdekes helyszíneket mutat be, érdemes végigsétálni rajta!

Nekünk legjobban az 56-os emlékpark szobra tetszett, ahol a teljes tank megjelenítése nélkül is érzékletesen mutatta meg a művész az esemény durvaságát: sajnos a lánctalpak és hatalomra segített bagázs nem csak köveket, hanem álmokat, életeket is eltapostak!

Köszönjük a rejtést!

Tanktorzó 
duranyikd 2020.01.04 19:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

JIV8IZ 2019.12.27 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A 2. Ponton építési terület van, a leírtak már nem megfelelőek. [Geoládák v2.2.5]

gabocza 2019.11.16 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

BiBoLi 2019.11.07 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

Rézangyal77 2019.11.06 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

Bat&Cat 2019.10.22 11:25 - Megtaláltam
Megvan! [Geoládák v2.2.5]

RoliHun 2019.10.05 23:59 - Megtaláltam
Szolnoki szülinapos hétvége Zsuval és Baluval
Köszi a rejtést

zsuuu 2019.10.05 23:59 - Megtaláltam
Szülinapos hétvége Rolival és Baluval 4.
köszi

SziaHello 2019.09.18 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

stikli08 2019.09.18 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm hogy megmutattad! [Geoládák v2.2.5]

lakkanto 2019.08.25 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Ez nagyon szép volt, Tisza, vár, parkok, folyópart.

almasi.r 2019.08.25 08:59 - Egyéb
Megtaláltam korábban, de nem jelzi a program megtalált ládának, így újra beírtam a jelszót. [Geoládák v2.2.5]

Senator62 2019.08.09 18:50 - Megtaláltam
Nagyon szuper séta volt, sok érdekes látnivalóval.

almasi.r 2019.08.03 21:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

banyóka 2019.07.22 20:17 - Megtaláltam
Reggel elkezdtük, aztán fürdés, kajakozás a Holt-Tiszán, este befejeztük

Lili.th 2019.07.22 00:00 - Megtaláltam
Még sokkal többet is sétáltam volna, ha nincs épp kánikula.

 
gst76 2019.07.21 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]
Szolnoki kerékpáros ládatúra 4/6-os találata. A többi, belvárosi ládával párhuzamosan kerestem fel.
Sajnos, Szolnok belvárosa nem igazán kerékpár - barát.
Az utak nagy részén tilos a kerékpározás, csak a járdán lévő kerékpárúton lehet haladni. Az is hol a páros, hol a páratlan oldalon. Indokolatlan ez a túlszabályozás! Nem tudtam élvezni a közlekedést. :( Ez nem a rejtő hibája, hanem a Városvezetésé.
1-2 ponton sok időt veszítettem, mire rájöttem, hogy tűréshatáron belül van egy másik potenciális jelszó hordozó.

vándorViktor 2019.07.13 14:36 - Megtaláltam
Szolnoki kerekezős ládázós.

"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

dvorcsakl 2019.06.17 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

AlanTheWild 2019.06.03 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Szolnoki munka előtt, után jártam be a városi multik egy részét. Köszönöm!

Jaroy 2019.06.02 20:52 - Megtaláltam
Remek kis túra része volt köszi a rejtést :)

GRegina 2019.06.02 20:52 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

kismanas 2019.04.27 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

VenTOmi 2019.04.19 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nagyfliszi 2019.04.07 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Munkácsy kiállítás utáni kiadós séta egyik találata. Kellemes időben, kellemes helyeken.
TFTC

Laminsio 2019.03.31 08:24 - Megtaláltam
köszi

Davestator 2019.03.30 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hegedüs Zsuzsa 2019.03.29 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

IMG_1386IMG_1393
IMG_1356IMG_1357
IMG_1363IMG_1366
IMG_1376IMG_1383
esztelneki 2019.03.24 20:12 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Katulyakutatók 2019.02.17 15:55 - Egyéb
Ládaellenőrzés. Az előkerült első ládát begyűjtöttük, az 5. ponton a hiányzó pótjelszót pótoltuk.

Kepi 2019.02.16 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

anettx 2019.02.16 11:41 - Megtaláltam
TFTC!
Szolnoki teker(g)és közben.

Ügyes rejtések, jó ötlet ez a mágneses kivitel.

A ma délelőtt során jó sok helyen jártam a multiknak köszönhetően, igazából a Tisza-parti részek tetszettek, olyan érzésem volt mintha Szegeden járnék.
A város többi része összességében annyira nem nyűgözött le, de egy bicajozásnak tökéletes volt.

gcszbv-DSC09595gcszb-DSC09629
gcszbv-DSC09616gcszbv-IMG_9007
Kiaribua 2019.02.12 15:23 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. A lánctalp alatt két - egyébként egyforma - ládát is találtunk. Mindkét logbook-ba beírtunk.

ellfelek 2019.01.27 16:00 - Megtaláltam
Egy Túrkevei fűrdőzős hétvége után visszafelé megálltunk itt Szolokon. Három multi ládának az útvonalát jártuk be hóban, jégben és a végén sötétben. Szép parkokat láttunk, de az igazán nyáron lenne látványos. Főleg a rózsakert...
Köszi a rejtést!

IMG_20190127_152927IMG_20190127_160518
IMG_20190127_162747IMG_20190127_171414
Mary Lou 2019.01.19 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltuk.
Szombati ládázgatás Szolnokon.
Köszönjük.

kismaczu 2019.01.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Értékelés utólag.

gyberna 2018.12.13 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Szuper kis séta volt, mi a Kossuth téri pékségbe ültünk be melegedni :) Köszönjük a rejtést! :)

"J&J" 2018.12.12 13:20 - Megtaláltam
Szolnoki ládaszüret.
Hát a lánctalppal megszenvedtünk, de sikerült!
Kösz a rejtést

Pattika97 2018.11.24 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gores 2018.11.11 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltuk, köszönjük.

er&esz 2018.11.10 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk a pontokat kellemes séta közben. Köszönet érte!

Gyömi 2018.10.12 16:51 - Megtaláltam
Köszönjük!

Ágica63 2018.09.19 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mortanius 2018.09.12 15:30 - Megtaláltam
Először jártam itt, szép város. Nem mellesleg ez lett a 400. megtalálásom. :)
Köszönöm a lehetőséget!

redbird 2018.09.01 18:16 - Megtaláltam
Több alkalommal futottunk neki, nagyon tetszett a multi. Köszönjük a lehetőséget! :)

IMG_20180729_170021IMG_20180729_172044
IMG_20180901_174147 
epés remete 2018.08.25 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést és a sétát!

emiGrant 2018.07.26 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Klasszikus példája annak, hogy hogy lehet egy régi, elhanyagolt multit ügyesen és értelmesen felújítani. A virtuális rejtések nagyon szellemesek, a jelszóhordozők ügyesek. A ládát egy hónappal előttünk találták meg utoljára és sajnos valószínűleg megint elvitték, de kaptunk rejtői segítséget, így azzal se volt bajunk. Ez am ulti volt szolnoki sétánk gerince, tetszett, csak a 35 fokkal volt problémánk. Azt is megoldottuk egy gyors kocsmai látogatással, amit szintén a rejtő ajánlott. Köszi a ládát!

-1-2
-1-2
JAck:66: 2018.06.27 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

SandorCsaba 2018.06.25 20:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

csörike és maci 2018.06.11 00:00 - Megtaláltam
ok.

Diós Bejgli 2018.06.02 18:48 - Megtaláltam
Köszönjük: B, T és Á [Geoládák v2.2.4]

Samszi 2018.05.21 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

TankTheBassist 2018.05.21 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

kupec 2018.05.20 16:50 - Megtaláltam
Klassz séta, jó rejtések.

krisztinagyorgy 2018.05.01 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tapiapi 2018.05.01 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Erre tettem, vettem, megleltem. Szép hely, helyes rejtek. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Csucsu07 2018.04.27 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.89
Köszönöm a rejtést

erdei.laszlo 2018.03.31 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Cole91 2018.02.17 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

enciiii 2018.02.17 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mai95 2018.01.20 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm az élményt! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vittorio 2018.01.20 14:38 - Megtaláltam
Ügyes belvárosi rejtések, köszönjük.

P1080180P1080187
P1080188P1080196
P1080234 
Robogo 2017.10.07 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bgyuro 2017.10.07 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GAMANO 2017.09.30 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hegyo 2017.09.22 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jó ki esti séta volt. Irány Budapest. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kompaktor 2017.09.16 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.86
A "Pelikán 50" teljesítménytúra közben szedegettem össze a pontokat, néha némi kitérőt téve. A mágneses rögzítésű pontok nagyon tetszettek, csakúgy, mint a végláda rejtése is. Útba esett a GCSltk multi két pontja is, amit remélem, egy másik alkalommal, amikor a városba látogatok, lesz alkalmam befejezni. :-)

Köszönöm a rejtést!

SilverG 2017.09.08 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltuk!

FCsili 2017.09.08 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltuk!

kétbakancsos 2017.08.28 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Szolnoki séta. Köszönjük a rejtést!

GyaloghídonTiszai régi támfalnál
A gyógyfürdőHorgász és a cicája
Szabó família 2017.08.24 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csbagi 2017.08.22 13:10 - Megtaláltam
Szolnoki-Szolnok környéki ládázós csavargás.
Életemben először jártam Szolnokon. Tetszett a város hangulata, a Kossuth-téri szobrok és a Tisza-part, de legjobban a Tabán, picike utcáival, régiekre hasonlító új házaival. A többi multival váltakozva kerestem a pontokat, és a nap végére még egy kis strandolás is jutott a termálban.

Szolnok 096Szolnok 100
Szolnok 212Szolnok 213
Szolnok 221Szolnok 242
Szolnok 243Szolnok 244
Szolnok 248Szolnok 259
Szolnok 260Szolnok 266
Szolnok 269Szolnok 322
öregmedve 2017.08.16 18:30 - Megtaláltam
Találat lepkével.

lepke 2017.08.16 18:30 - Megtaláltam
Az úgy történt, hogy ebben a városban kötöttünk ki, hogy számba vettük, mely megyében nem jártunk még soha, és csak Jász-Nagykun maradt. Így aztán pár napot Szolnokon időztünk, éppen a patinás Tisza Hotelben, amelyet igen tudok ajánlani másoknak is. Kellemes kis sétát tettünk a városban, aztán sokszor bejártuk ugyanazokat az útvonalakat, mivelhogy nemigen kínálkozik sokkal több érdekesség, mint amit a rejtés megjelöl.

szolnok 014szolnok 013
szolnok 031szolnok 032
szolnok 027szolnok 019
szolnok 015szolnok 010
Dr.Lada 2017.08.12 15:38 - Megtaláltam
Elkövetve :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kópé1993 2017.07.30 16:19 - Megtaláltam
Szolnoki városnézés ismerősökkel. Köszi a rejtést!

P7300100P7300101
P7300102P7300104
P7300105 
petrot81 2017.07.28 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

RózsaparkReformátus templom
Frida 2017.07.25 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Első hosszabb nyaralás gyermekkel! Köszönöm! :)

dendeocse 2017.06.29 20:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Megvan.

mabym 2017.06.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Szolnoknak nagyon szép és eldugott helyeit fedeztük fel ezzel a multiládával, nem volt nehéz megtalálni a jelszórészleteket sem, köszönjük a lehetőséget! :-)

R.Betti 2017.06.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Megtaláltuk! Köszönjük! :-)

KoMa 2017.06.18 20:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Köszönjük a rejtést.

Dyna22 2017.06.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megleltük!

Emese62 2017.06.10 21:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Kenu túra után! A város csodás, csak a kérészek hiányoztak!

IMG_3835IMG_3451
IMG_3548IMG_3415
IMG_3646 
SempergerL 2017.06.09 22:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Jó kis multi, köszönöm! ;)

Vincenzo65 2017.05.27 19:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Skultéty család 2017.04.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltuk, köszönjük.

20170422_125747 
kertimi 2017.04.22 10:35 - Megtaláltam
TFTC!

gege68 2017.04.15 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mepetya 2017.04.14 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! Tavalyelőtt már csak 2 pont hiányzott a nyolcból. Újrakezdtük. - mepetya és Timi

EdKa 2017.03.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Kellemes séta tavaszias időben. Mi nem a kocsmákat kerestük fel, hanem egy fagylaltozót, így sikerült 2 óra alatt végigsétálni a várost. A Tájháznál a pótjelszót találtuk.

prisoft 2017.03.15 17:00 - Megtaláltam
Szolnoki városnézés közben. Köszönöm a rejtést!

Katulyakutatók 2017.02.25 11:30 - Egyéb
A ládaellenőrzés során minden jelszóhordozót rendben, a helyén találtunk.

Csizmások 2017.02.12 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
Köszi! Kellemes séta a napos, de hideg időben. A 2. pontnál nem találtuk a jelszórészletet, a 4.-nél rejtő segítségét kértük, mert rosszul olvastuk el a leírást.

SS850133SS850132
Fonte 2017.02.11 16:00 - Megtaláltam
Több láda pontjait fűztem egy sétálós körbe.

 De jó! Meglett!
  
dzoli1 2016.12.28 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

taylor_n 2016.12.11 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

taylor_g 2016.12.11 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Blue Mali 2016.11.29 08:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később...
Blue Mali [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Remek multiláda!
Ma Szolnokon ládáztam/kupáztam, s ezt is megkerestem!
Minden pontja egyértelmű, s jó!
Bemutatja Szolnokot, s minden ponton keresni kell valamit!

Köszönöm az élményt, jövök még ide!

zalajaro 2016.11.22 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.43
Köszönet a rejtésért és a Rejtő segítségéért !!

IMG_20161122_153122IMG_20161122_153142
IMG_20161122_154230IMG_20161122_152703
Dicemiki 2016.11.06 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

S&B 2016.10.29 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.53
A Sóház Hoteltől indultunk, nem messze volt tőle a zöld kerítés, meg a GCCSPK is. Jó kis körtúra a városban. Szép élmény volt, ahol végigvitt az út. A végén a Damjanich Múzeumhoz közel az Árkádok alatt beültünk megmelegedni a cukrászdába.

katijoko 2016.10.22 17:00 - Megtaláltam
Minden pont rendben volt.Köszönjük!

Access Denied 2016.10.20 22:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Rendhagyó éjszakai séta az esőben...

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9 
Evila 2016.10.07 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

Bernáth 2016.09.25 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.96
Szolnokon töltöttük a hétvégét, és minden ládát megkerestünk, ezért nem sorba jártuk be a pontokat. Minden rejtés nagyon jó, és megtalálható. A város tetszett nekünk, a sok szobor, a sok virág és a víz. Köszönjük a rejtést.

sogor36 2016.09.12 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Köszi a rejtést.

EmesESE 2016.09.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
Kellemes renden tartott városi multi.
A GCFATO, GCCSPK, GCSltk-val együtt kerstük meg.
Azért az 5-ös ponton a lánctalp kicsit össze koszolta a kezemet :-(.
Szolnok nagyon szép kisváros lett, hangulatos terekkel, utcákkal renben tartott épületekkel, szökőkutakkal, Tiszával, érdemes felkeresni.
Köszönjük a rejtést, még 2 multi maradt a városban amiért vissza kell térnünk.

pankotaizsolt 2016.08.28 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Egy nagyon kellemes családi hétvégét töltöttünk el Szolnokon a nyári szünet legvégén.
Andi ide járt főiskolára, azóta rengeteget változott a város pozitív irányban. Az új kampusz is szuper lett, de a Tiszapart, a belvárosban a sok park, tér, sétálóutca, mind-mind gyönyörű és hangulatos.

Ez a multi nagyon jól körbevezetett ezeken a szép helyeken. A szállásunk pont útba is esett :)

Nagyon jól éreztük magunkat, köszi a rejtést:
Pankotai család

DSC_0071DSC_0031
DSC_0053DSC_0063
DSC_0067 
macikupac 2016.08.13 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.45
Szolnoki szedegetés 8.

A belvárosban parkoltunk le és a pontok egy részét a templomos multi állomásaival szimultánban kerestük, majd a távolabbiakhoz elautóztunk. Végül 3-2-4-1-5 lett a sorrend. Ezzel a nagy sétával azt hiszem átfogó képet kaphattunk Szolnok belvárosáról. A két multi (összekötve még pár önálló ládával) egészen jól kiegészíti egymást. A pontokat könnyen és gyorsan megtaláltuk. A leírás azon részét nem olvastuk végig, hogy hol mit láthatunk, de mindenhol igyekeztünk meglátni a szépet és az érdekeset. A pontok közé még egy ebéd is belefért a nyári melegben. Dörmi mackóm jött ma velem.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
Ancs 2016.08.13 13:15 - Megtaláltam
Szolnoki karika 6.
Részben autóval, részben gyalog, más ládákkal összekötve keresgéltük a pontokat.
Nagyon tetszett a város, szép a környezet, igazán kellemes nap volt.
Köszi

IMG_2912IMG_2913
IMG_2914IMG_2916
IMG_2917IMG_2922
IMG_2924IMG_2925
IMG_2926IMG_2927
IMG_2934IMG_2937
IMG_2938IMG_2949
IMG_2950IMG_2955
IMG_2956 
Réka&Nimi 2016.07.25 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Alprazolam94 2016.07.12 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)

BMarcell 2016.07.08 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Katulyakutatók 2016.07.03 11:36 - Egyéb
Sajnos a 2. pont környéke a dúsabb vegetáció miatt a hajléktalanok illemhelyévé vált, ezért a jelszóhordozót áthelyeztük egy másik pontra. Részletek a ládaleírásban.

OsiOsi 2016.06.24 20:14 - Megtaláltam
A 2. ponton nem érdemes nagyon kerülgetni az objektumot, mert fekáliába lephet az ember.

stmester 2016.06.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
megvan köszi

Rotaryülök
Katona55 2016.06.21 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
közös találat stmesterrel

lánctalp 
RoriZo 2016.05.23 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.96
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

TimiRobi 2016.05.14 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszi a rejtést. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

takacsimre 2016.04.13 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Csipet_csapattal. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

csipet_csapat 2016.04.13 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Takács Marikával és Imrével közösen. Rengeteg a látnivaló! Köszönjük.

IMG_0662IMG_0672
IMG_0673IMG_0680
DSC_1012DSC_1032
becko 2016.04.11 10:00 - Megtaláltam
Szép város Kolozsvár...

Aleph & Rita 2016.03.19 15:15 - Megtaláltam
Szép időben kellemeset sétáltunk a multi kapcsán. A 6. és 7. pont pillanatnyilag csak a neten található meg.
Köszönjük a lehetőséget!

Holnap 2016.03.13 00:00 - Megtaláltam
Sok év kellett rá, hogy összeszedjem a jelszó részleteket, és csak reméltem megvannak.

DSS és Szandra 2016.01.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 3.67 súly: 2.08
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! :) A jelszó 7. hiányzó része meglett a korábbi logokból. A városháza is felújítás alatt áll, így nem látható az emléktábla, de net-en ez is meglett.

nmaria 2015.12.11 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm! A logok segítettek.

Piás 2015.11.20 10:50 - Megtaláltam
+van! Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

SirAndrew 2015.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.04
Koszonjuk

mepetya 2015.10.27 12:35 - Egyéb
Elkezdtük, a fele már megvan. A többit majd legközelebb.

PEx2 2015.10.11 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Chubby 2015.10.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.33 súly: 3.96
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :-)

A hetedik pont most már két és fél éve hiányzik, a korábbi logok legalább segítséget nyújtanak megoldásában. A jelszóképzés viszont még így is körülményes kissé, a leírás pedig annak ellenére, hogy no wap, gyakorlatilag just wap...

Marton Zoli 2015.10.04 12:25 - Megtaláltam
Kellemes őszi napsütésben tekertem végig Szolnok ládáit. Kellemes túra volt annak ellenére, hogy a GCSZBV és GCMSZO néhány pontjának jelszórészletével meggyűlt a bajom. Végül minden a helyére került.

A GCKMVT sajnos egy végzetes hiba miatt ma kimaradt. Egy következő látogatás alkalmával ezt is útba ejtem a többi város környéki ládával együtt.

Paul 2015.10.03 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.22
Jó kis séta volt.Tudtam már a 7. pontról de még így is az egyik szó nem volt jó.Köszönöm a rejtő segítségét a jelszóhoz.

Stn72 2015.09.17 12:00 - Egyéb
Sajnos még továbbra is aktuális... ;(

"Kedves Ládavadászok!

Amint látom, többünk jelzésére sem történt semmi a 7. ponttal,
ezért íme egy kis segítség:

-netkess: a "szolnoki molnárfecske-telep" szavakra keresve,
- http://info.szolnok.hu/userfiles/images/termeszeti_ertekek/molnarfecske.jpg

Üdv."

sagabi 2015.09.04 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.17 súly: 3.89
megvan

ildati 2015.08.26 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.95
Nem volt könnyű, sajnos a netet is igénybe kellett vennünk, hogy kiderítsük a 7. pont feladványát. A végén igazán lehetne egy valóságos láda, hogy nagyobb legyen az élmény. Ezek ellenére jól éreztük magunkat a keresés közben és köszönjük a rejtést.
Ildikó&Attila

Pogánypeti 2015.08.26 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi szolnoki gyalogos ládavadászatom hatodik találata a hétből... :D
Még sosem jártam Szolnokon, de ennek a 7 ládának köszönhetően viszonylag jól feltérképeztem, megismertem a várost, legalábbis annak központi részét.
Az egyik reggeli vonattal érkeztem Halasról, majd azonnal megindultam befelé a vasútállomásról a városba. A hét ládát és azok pontjait egyszerre kerestem egy előzetes terv alapján, hogy ne kelljen plusz rohangálásokat végeznem feleslegesen, így is mentem éppen eleget a nap folyamán...
Ez a multiláda volt számomra a fő láda, ez mutatta be legjobban a várost, és e pontjainak keresése közben ejtettem útba -kisebb-nagyobb kitérőkkel- a többi láda pontjait is.
Viszont a multiláda 7. pontjával bajok vannak, mivel a táblát leszerelték a helyéről!!!
Az egyik kutyát sétáltató sráctól tudom, hogy mindkét táblát leszerelték, mivel a házsor másik végén is volt egy tábla. Kicsikét elkeseredtem ez miatt, de itthon jöttem rá, hogy a Wikipédia miféle csodákra képes... ;)
Egyébként nagyon tetszett ez a számomra eddig teljesen ismeretlen város, jókat sétálgattam, ettem, sörözgettem a nap folyamán, jól éreztem itt magam, amit ezúton is külön köszönök a rejtőknek! :)

Szent István-emlékmű (Györfi Sándor,2001)Tiszai hajósok emlékműve (Lajos József,1979)
Zounok ispán-emlékmű (Pogány Gábor Benő,2001)Szentháromság rk.templom (Ferences templom)
Magyar Golgota (Györfi Sándor,1994)A Városháza épülete a Kossuth téren
Molnárfecske-telep táblájának helyeAradi Vértanúk emlékműve (Fehér Tibor,1991)
Katulyakutatók 2015.08.09 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 2 átlag: 3.50 súly: 3.42
Megtaláltuk.
Tulajdonképpen már 07.25-én végigjártuk a multit, csak a jelszó nem állt össze. Ma újra végigjártuk, de -Mike- segítsége kellett, hogy megvilágososdjunk. Ezt a névelő dolgot mi is megettük a nagy melegben. Köszönjük a segítséget!

Városunk védőszentje Boldog Sándor István
Itt keresgélj, lányom!
LecsúszottanCsak nem az egyik vértanú dőlt le a fa alatt?
A tábla a Wikipedia-ra költözött
Mike 2015.07.30 19:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Az Euroatlanti Nyári Egyetem hallgatójaként egy hetet töltöttem a városban.
Az előadások után, három nap alatt sétáltam 42 km-t és megkerestem hét geoládát.
A belvárosi séta ládát két nap alatt kerestem meg, érdekes volt sétálgatni a kis utcákban és a parton.
A jelszót egy korábbi megtaláló segitségével sikerült összerakni, ezt köszönöm!

SzépségekSéta
KirályHajós
A szinházIlyet is láttam Szolnokon..
fa-peti 2015.07.26 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Acsart 2015.07.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.74
Nem Szolnokkal van a baj, ez a multi nem nyert nálam. Bonyolult, kacifántos jelszó képzés, évek óta hiányzó jelszó részlet. Kár érte, mert jó is lehetne. Köszönöm az élményt és a rejtést: Acsart

pockok 2015.07.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
A Szolnokon töltött néhány nap alatt valamennyi pontot felkerestem. Természetesen gyalogosan :) Érdekes helyekre vezetnek a pontok!
A hetedik pont közelében nekem nem a fecskék voltak az érdekesek, hanem a vásárcsarnok és környéke. Dunántúliként egy alföldi piac mindig nagy élmény! :)

Sajnos valahol valamit elszámoltam, mert sehogy sem fogadja el a rendszer a jelszót.
(a hetedik pontnál tippeltem, de szerintem nem ez a hiba)

A mellékelt fotók alapján kérek elfogadást, de a leolvasott jelszórészleteket is el tudom küldeni, ha szükséges!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.13 14:26]

jpal 2015.06.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.83
Huhh! Sikerült kimatekozni. Nem is olyan egyszerű, mert csak otthon vettem észre, hogy a névelő a rejtő szerint nem szó, meg hát a fecskék is itt költenek, ott költenek...
Szolnoki ládázásunk utolsó állomásaként 1-2-3-6-7-8-5-4 sorrendben jártuk végig. Szép volt Szolnok így szombat délelőtt, köszönjük a rejtést.

1-es pont2-es pont
3-as pont4-es pont
5-ös pont6-os pont
7-es pont8-as pont
GYEZegzug 2015.06.13 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Megtaláltam. Nekem nagyon hosszú volt, valóban jó kis séta lett belőle. Köszi szépen a lehetőséget.

 
picuresnagyur 2015.06.13 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
köszi

Szilágyiék 2015.06.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Ez nagyon szép séta volt, köszönjük szépen!

HarmadikKislányok a templom előtt
Laja és egy vértanú 
V_Gabor 2015.05.25 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 1 átlag: 3.00 súly: 4.22
15:49

Összesen 10 km-t sétáltunk a belvárosban, az alábbi ládákat érintve: GCSzoV, GCSZBV, GCTvir, GCTlgt, GCFaTo és GCCSPK.

Bosszantó, ha egy ilyen hosszú multi, amit több másikkal összekapcsolva jártunk be, a végén nem jön össze.

Mi a 7. pont lényege (csak itt vannak molnárfecskék Szolnokon) és mit kell ott keresni? Ságvári? A sarok két oldalán két fészek is van. Egyik alatt semmi, másik alatt orvosi feliratok. Nem hiszem, hogy erről lenne szó.

Köszönjük:
Mónika és Gábor
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: kulisz, 2015.05.27 18:24]

Köszönjük!

pliptai 2015.05.23 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.23
Végre összegyűlt az összes információ a logoláshoz! Jó látni, hogy ez a város is szépül, fejlődik! A Tisza-partot meg egyébként is mindig jó megnézni! Köszönet a rejtésért!

Tathalas 2015.05.17 12:27 - Megtaláltam
Szolnoki ládázás során szerettem volna begyűjteni ezt a ládát is, de sajnos én is megakadtam a 7. pontnál. Kár érte, mert szerintem jó kis multi volt ez, szépen körbevezetett Szolnokon
Kérlek, a track, illetve az e-mailben megküldött jelszórészletek alapján légy szíves elfogadni a találatomat. Előre is köszönöm!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.07.17 19:50]
[Megköszönte: Tathalas, 2015.07.17 21:30]

 
gym 2015.05.17 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Csak ismételni tudom, a 7. pont hiányzik, de ki lehet találni... Amúgy jó volt.

raci 2015.05.10 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 2 átlag: 3.33 súly: 4.05
A multi nagyon szépen vezetett végig a városon, sok szép pontját megmutatva. (Sajnos a ládaleírás nem segített a várossal kapcsolatos tudásunk bővítésében, az összes szolnoki láda közül a legszűkszavúbb leírás, pedig a legnagyobb, az egész várost bemutató multi.) Gyűjtöttük is a jelszórészleteket szorgalmasan, de sajnos a hetedik kifogott rajtunk. Amúgy sem értettük, mi az érdekes a fecskefészkek alá tett lemezekben és a nem a város dicsőségének számító épületen, de még ez sem lenne tragédia, ha legalább tudnánk, mit keresünk. Mi sajnos a Googl-al is csak az Optika táblájáig jutottunk. Ha hazaérünk a kirándulásról és sikerül a fényképezőgépről letölteni néhány fotót (a szöveget most csak a friss élmény okán írtuk be), akkor feltöltjük és azt követően kérjük a találat elfogadását.
2015.05.13. A képeket feltöltöttük, ha kéred, SMS-ben küldhetjük a csonka jelszót.

[Jóváhagyta: kulisz, 2015.05.27 18:25]

vértanúkhajósemlék
fecskehelySzemben Kossuth
gy.marci99 2015.05.09 10:00 - Megtaláltam
Megtalaltuk! :)

rkertesz 2015.05.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk két "kesserpalántával". Köszönjük a rejtést!

iMagination 2015.04.05 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.33 súly: 3.47
Köszönjük!

mepetya 2015.03.12 16:55 - Egyéb
Újabb 2 pont lett meg. Már csak kettő van hátra. Majd legközelebb.

bobák 2015.03.08 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.00
Gyönyörű napsütéses időt kihasználva körbesétáltuk a várost, közben megnéztük a hagyományőrzők szolnoki csatáját a Tisza parton.
A hetedik pontot mi is csak tippeltük, mert a tábla nincs a helyén.

 
Webber 2015.02.21 12:30 - Megtaláltam
Meglett, köszönjük a segítséget.

acsipapa 2015.02.21 12:30 - Megtaláltam
köszönjük a rejtő segítségét.

GrayWolf 2015.02.18 00:00 - Megtaláltam
Köszi

TücsiTeam 2015.02.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

dorjan család 2015.02.14 15:23 - Megtaláltam
Egy szép napsütéses szombaton. :)

hitamas 2015.02.07 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.07
:)

nmárti 2015.01.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Több részletben sikerült. A jelszó viszont elsőre nem, mert ügyes vagyok és jól összekevertem a számokat. Köszi a rejtést!

vakond87 2015.01.15 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.98
Ma a délutánom szabad volt, így Szolnok kiszürkítését tűztem ki célnak magam elé. A megtalált ládák sorban: GCKMVT, GCTVIR, GCTLGT, GCSZOV, GCSZBV.

Ez a multi láda jól végig kalauzol Szolnok látnivalóin. A jelszóképzés nem egyszerű, de nekem tetszett, annak ellenére, hogy a 7. ponton hiányzik a tábla, és ezt a pontot a google segítségével fejtettem meg, illetve a korábbi logokban is fellelhető ez a jelszórészlet. Köszönöm a rejtést!

peters 2014.12.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A fecskék táblája sajnos hiányzik.

kectam 2014.11.27 13:00 - Megtaláltam
Őszi csavargás a kihalt városban. A 7. pontot én sem találtam, a tábla nincs a helyén, de egy jótündér kisegített. Klassz kis multi jó kis sétával.
köszönöm, hogy elhoztál ide.

Norbee97 2014.11.02 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A láda végigkísérte a napom. A fecskés nem nagyon tetszett, nem igazán látványosság, és még rossz szót is olvastam le. A többi pont még egész tűrhető volt. Szinte minden láda környékén volt a multiból, így jól haladtam vele. Bár a templomost véletlen kihagytam, a helyi járat kisegített, és azzal elértem azt is. A hét vezér környékén, valamint a templom előtt egy-egy hajléktalan aludt. A templomnál amúgy nem szobor, hanem kereszt van, azon keresd, a szobron nincs semmilyen szó. A fecskéset pedig besaccoltam, mert ahogy fentebb írtam, félrenéztem. Így ez is meglett, még a hamarabbi vonatot is elértem. :) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]
253.

 
Párduc50 2014.10.17 14:45 - Megtaláltam
Kérnék, levelemre hivatkozva jelszó nélküli megtalást!

[Jóváhagyta: kulisz, 2014.10.19 05:52]

villon 2014.10.16 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Horizont 2014.10.11 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Egy gyönyörű, szinte nyarat idéző napon cserkésztem be a nyolc pontot. Örömmel nosztalgiáztam, hiszen régebben sokat jártam a városban, csak akkor nem ilyen szemmel láttam. Azt azonban megállapítottam, hogy az akkorihoz képest - legalább is a belváros - megszépült, mindenfelé sétálgató, napfürdőző embereket láttam. Köszönöm a lehetőséget.

Pajzsika 2014.10.11 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.76
Meglett, köszönjük!

Dióskanyar 2014.10.11 16:20 - Megtaláltam
Végigjártuk. A 7-es ponton hiányzik a tábla, javítani kéne a leírást esetleg módosítani a ponton. Köszi a rejtést!

Bőrharisnya 2014.10.05 00:00 - Megtaláltam
Végigjártuk a helyszíneket, lefényképeztük a megoldásokat -kivéve a molnárfecske telep tábláját.Itthon próbáltuk összerakni a jelszót, sajnos eggyel több karakter jött ki, mint kellene.Nincs ez túlbonyolítva?
Kérlek a fotó alapján fogadd el.

[Jóváhagyta: kulisz, 2014.10.07 19:35]

 
Dömemama 2014.10.04 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

szicsu 2014.09.11 22:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ildi76 2014.09.11 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ez az a láda amit keresgélünk, de nem biztos, hogy pontos megfejtést is találunk. Ez köszönhető a 7 pont hiányának. Nem szeretem ezeket a ládákat ( a héten csak ilyenekbe futottunk :( ) Bosszantó, mivel az ország másik feléből érkeztünk, így nem megvalósítható, hogy majd legközelebb megkeressük.

exe 2014.09.03 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

Tiszaparti 2014.08.10 15:00 - Megtaláltam
Vissza kellet olvasnom néhány bejegyzést, hogy sikerüljön a jelszót megfejteni.
Köszi!

laja 2014.08.07 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.43
Ezt is összeszedtük.

A molnárfecske telepnél hiányzott az emléktábla! (sok időnk elment itt feleslegesen)

lehetne pontosabb a leírás, sokat segítettek a korábbi logok!

Köszönjük a rejtést!
Laja + Noémi

geooszi 2014.07.19 00:00 - Megtaláltam
Levadásztam. Köszi! :)

Rbill 2014.07.18 18:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 1 átlag: 2.50 súly: 3.00
Ez egy olyan multi, mely a város több szép pontját mutatja meg, bár 3-4 pont csak fölöslegesen növeli a multi számát, ráadásul semmitmondóak. A Szent István szobor közelében egy geoláda is elhelyezhető lenne. A pontok nagy távolsága miatt közel 1 napot rá kell szánni, ha valaki gyalogosan és netán gyerekkel szeretné begyűjteni a multikat!!

Jelezném, hogy a leírásban két helyen is hiba van:
A hetedik célpont: molnárfecske-telep N 47° 10,709' E 20° 11,757' 88 m [GCSZBV-7] Felírandó: a tábla szöveges (fecskék alatti) részéből a második sor első szava
A jelszó az egyes célpontokon (összesen 8) leolvasott feliratok karakterszáma egybeírva (9 számjegy). Figyelem: a mondat eleji "A" kezdőszócska után következő szó számít az elsőnek). Nyomtassátok ki a leírást, no wap:-) AZ UTASÍTÁSNAK megfelelően az "A" betűt nem számítva, a MÁSODIK SOR MÁSODIK SZAVA NEM a "SÁGVÁRI"

A nyolcadik célpont: Aradi vértanúk emlékműve N 47° 10,808' E 20° 12,041' 88 m [GCSZBV-8] Felírandó: a Zagyvától legtávolabb lévő vértanú neve NEM SZEREPEL, HOGY CSAK a VEZETÉKNÉV kell!!

Ez olyan két hiba, mely joggal bosszantott már korábbi keresőket is!!

Lopakodó 2014.06.22 17:09 - Megtaláltam
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 2014.06.22 17:07 - Megtaláltam
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

szbarna 2014.06.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.33 súly: 3.52
Két reszletben gyujtottem be a pontokat, osszessegeben nem tetszett a multi. Elvezetett szep helyekre de nyolc allomas feleslegesen sok. Ha mindenkepp nyolc pont, akkor viszont ne legyen mind virtuális...nem túl nagy jatekelmeny szerintem, kicsit több raforditast igyenyelne ez a lada, mind elrejteseben, mind a webes leirasban! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

CacheFinder 2014.03.29 15:12 - Megtaláltam
Szolnoki ládázásunk gerincét ez a multi képezte, ennek pontjai közé szúrtunk be egyéb ládákat. Kicsit tartottam a jelszóképzéstől, de azt kell mondjam, hogy a leírást és a logokat elolvasva semmi gondunk nem volt. Apukám családja a szomszédos településen, Abonyban él, ott számtalanszot jártam, Szolnokon viszont eddig csak vonaton haladtam át. Most eljött az idő, hogy sétáljunk egyet a városban, és az útikalauzunk ez a multi volt amely ezen feladatát tökéletesen be is töltötte. Jó volt nézni, hogy milyen szépen rendben van Szolnok belvárosa. A 8 pontot kissé soknak éreztem, bár elismerem: a rejtő minél jobban szerette volna bemutatni az otthonát. A többi ládával együtt összesen 13 kilométert sétáltunk. A 7-es ponton a táblának valóban csak a helye van meg, de a logokat olvasva ez sem jelentett problémát. Viszont a leírás lehetne bővebb! Gyakorlatilag nem is leírás, hanem a rejtések felsorolása, információk és fényképek nélkül. Ez nem tudom, hogy a visszaállítás következménye, vagy eredetileg is ilyen volt, de szerintem ez így nem jó.
Köszönjük, hogy megmutattad nekünk a várost!

Cseber 2014.03.25 11:00 - Megtaláltam
Sajnos nem állt össze! Légy szíves a képek alapján fogadd el. Köszönöm.

[Jóváhagyta: kulisz, 2014.03.29 06:22]

Anymen 2014.03.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Megtaláltam, köszönöm!

szabbr 2013.11.23 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.54
Köszönet a rejtésért!
Csoportos keresgélés. Szolnokon eddig csak átutaztam, most már sétálhattam is egyet.

Lally 2013.11.23 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! Kellemes napot töltöttünk Szolnok városában:
ssz, mato, szabbr és én (Lally)
:-) [g:hu 1.4.30d] [wapon beküldött szöveg]

szz 2013.11.23 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
A séta végére jól elfáradtunk, köszönjük!

Mirabelle 2013.11.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 3.57
Kessertársaknak ha nem akarnak sokat visszaolvasni:
Név is sor,
Névelőt sehol ne számold
Molnárfecskés tábla könnyen kiguglizható (megjegyzem még több pont is)

Ez a láda remekül mutatja, hogy miért is kerülöm a multikat.
Több évnyi logot olvastam vissza, hogy a jelszóképzéshez szükséges infokat begyűjtsem.
A felkeresendő 8 pont helyett számomra érdekes talán ha 4 volt. A 4,5,7,8 pontokat simán kihagynám de ez ugye izlés kérdése.
Pedig szeretem a városi ládákat (is), általában olyan látványosságot mutatnak, amit nem lehet kihagyni, vagy olyat, amit turistaként nem biztos, hogy felkerestem volna. Itt ennek csak egy része teljesült.
Összegzés: nem tetszett, se a multi láda se a város, sorry.

cosinus0 2013.11.02 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.83 súly: 3.46
Ok, megvan, két részletben, mert mindig sötétedéskor értünk már ide, meg kevés is volt az időnk. Köszi a rejtést.

SirLes 2013.10.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.50 súly: 4.32
Feleségemmel Debrecenbe utaztunk pár napra, közben ládázgattunk. Jó nagyot sétáltunk a belvárosban, de szerencsére gyönyörű időnk volt. Az "A" szavacskákkal meggyűlt a bajunk, de szerencsére fényképeztük a táblákat. A 7. pont Kicsimilka & Stone72 linkje segítségével lett meg.

braunfrici 2013.10.19 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Sok pont,hosszú séta de emellet meglett még hat láda.Ketten a fiammal térdig jártuk a lábunkat,fárasztó de nagyon szép túra.Üdv Szolnok!!!

Braunka 2013.10.19 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
napi 7./7
Talán sokpontos, de ígyis-úgyis be kellett járnunk a várost apával.
Több ilyen szobor kellene az országba (Kossuth téren levők)

Madym 2013.10.01 16:00 - Megtaláltam
Megvan. Hétköznapi geós túra, szokásomhoz híven vonat+bicikli kombi Debrecenből, 8/9 láda, a 60csix-em igazi főpróbája. Több ládával együtt kerestem meg ezt is. Mivel a hetedik ponton a tábla még mindig hiányzik, egy korábbi kessertárs által leírt segítséget is igénybe vettem. A Beke Pál halom megközelítésére túl sok idő ment el, így a vonatom indulásáig alig volt már hátra vagy fél óra, talán már annyi sem, amikor a multi utolsó pontját megtaláltam. Még egy láda hátra volt, a vonatom 16:24-kor indult, úgyhogy nagyon tepertem. Köszönöm!

2. pont: Tiszai hajósok emlékműve1. pont: Magyarok Nagyasszonya Vártemplom
3. pont: Zounok ispán emlékműve4. pont: Ferences templom
6. pont: Kossuth tér 
Bükkjárók 2013.09.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.20
A fecskés jelszó-részlet problémás. A lehetséges számokat végigpróbáltam ezen a helyen és így találtam meg a helyes jelszót.

kobcikrajci 2013.09.05 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 4.09
Szolnoki túranap bicajjal. Ebbe a sorozatba már januárban belekezdtem, de most sikerült folytatni. Sokat szépült a város az elmúlt években, a Tisza-parton most is munkálkodnak. A Golgotánál melléfogtam a sötétben, a többi állomás rendben volt, persze a fecskék netes segítséggel.

Stn72 2013.08.26 11:45 - Egyéb
Kedves Ládavadászok!

Amint látom, többünk jelzésére sem történt semmi a 7. ponttal,
ezért íme egy kis segítség -halkan megjegyzem, hogy érdemes régebbi / korábbi logokat is olvasgatni, nem csak az utolsó néhány darabot!!!

"Segítség a hasonló cipőben járt, vagy járó kesser társaknak:
-netkess: a "szolnoki molnárfecske-telep" szavakra keresve,
- http://info.szolnok.hu/userfiles/images/termeszeti_ertekek/molnarfecske.jpg

Üdv.

luilui 2013.08.24 19:00 - Megtaláltam
Jó!

Nicky&Ati 2013.08.18 19:21 - Megtaláltam
Szolnoki bringázás alkalmával :) A 7es pont igen problémás, javítani kellene. Sereva segítségével, köszönjük! :)

 
amerika 2013.08.17 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 3.09
A rajtővel egyeztetve a találatokat, megvan a jelszó! Az első helyszínnél valamit elnéztünk, de jó kis séta volt, tetszettek a pontok. Csalódás volt, hogy a fecsketelepen nem találtuk a táblát, ennek pótlására ki lehetne találni valamit. Egyébként jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget!

DenkeT 2013.08.16 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.00 súly: 3.56
Szolnoki naplementés 4 ládás bringázás közben megtaláltam. A jelszóval kapcsolatos kétségeket a rejtőnek írt e-mailben sikerült eloszlatni. Köszi a rejtést! :)

sereva 2013.08.14 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bubu&vahur 2013.08.11 18:30 - Megtaláltam
Az egyes pontokat és a jelszót a rejtő segítségével sikerült egyeztetni email-ben. Köszi. :-)

Tanohun 2013.08.11 17:55 - Megtaláltam
Szép városnéző túra. A fecsketelepes feliratot természetesen már én sem találtam meg. Kérem a megtalálást jóváhagyni.

nagydivad 2013.08.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszi, megvan!
A 7. ponton a táblát ne keressétek, mert nincs ott, de pár próbálkozás után sikerült eltalálni annak a szónak is a karakter hosszát. Igazából mivel Szolnokon tanultam már minden pontnál jártam, csak akkor még nem geocaching célzattal.

Kucsma család 2013.08.01 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
A multi teljesítése közben azt hittem, hogy elhagytam a telefonomat, ezért kétszer jártuk végig a pontjait. Szerencsére kiderült, hogy még a kocsiban kiesett a zsebemből... Köszönjük a rejtést és a rejtő kis segítségét.

Famágus 2013.07.31 18:20 - Megtaláltam
Szolnok szép város, Oldfoxxal ellentétben én eddig nem ismertem, de most rácsodálkoztam, nagyon tetszett. Ez a multi, szinte mindent megmutatott, köszönjük szépen :-)

oldfox 2013.07.31 18:20 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

Gubirobi 2013.07.30 19:54 - Megtaláltam
Szolnokon a XIV. Euroatlanti Nyári Egyetem előadásai után a vasútállomástól 10 kilométert sétálva megkerestem a még meg nem talált szolnoki ládák egy részét.
A pontok begyűjtése során a már korábban megismert Szolnok nagy részét újra besétáltam, felfedeztem apróbb dolgait. Ez a láda legnagyobb érdeme.
A rejtő oldalán ez olvasható: "Remélem nem hangzik nagyképűen, de 2900 moderálással a hátam mögött, a kb. 7-8 éves egyéb munkámmal a gc érdekében olyan teljesítményt nyújtottam, és olyan befolyással voltam a játékra, amit soha senki már utol nem tud érni."
Ennek a fényében állíthatom, hogy a ládát jó lenne felújítani! Persze, hogy örülök, hogy kereshető, de egy volt moderátortól és a gc.hu-ra "hihetetlen" befolyással lévő személytől ez gyenge munka. A jelszó teljesen feleslegesen túl van bonyolítva, a ládaoldal kritikán alulin szegény, a 7. pontot jó lenne javítani.
Köszönöm a lehetőséget!

Attilacska 2013.07.20 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

ystray 2013.07.18 00:00 - Megtaláltam
Bicajjal cserkésztem be a pontokat. A 7. ponton a táblát nem találtam, így nem jó a jelszavam...
Kérem a képek alapján az elfogadást.

[Jóváhagyta: kulisz, 2013.07.22 21:26]

 
markovicsa 2013.07.12 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
31 km-es túra során gyűjtöttem a gyalogoskupa pontjaimat. Tavaly már egyszer begyűjtöttem a hu-s ládákat, de megint találtam négy újat. Több mint 30 évet dolgoztam Szolnokon, de azóta sokat változott, szépült a város, igaz több mint 14 éve nem láttam.
Nekem is a hetes pont feladta a leckét, valójában nem is tudtam milyen táblát kéne keresni. A beírt logok alapján a táblát megkerestem, csak nem a megfelelő szót választottam ki, és a számokat összegeztem és azt próbáltam beírni jelszónak. Végül segítséget kértem a Rejtőtől, aki kijavította a hibámat. Köszönöm a segítséget.

 
*Moka* 2013.07.06 17:30 - Megtaláltam
Egy kis matek és minden megvan :-)

*Vica* 2013.07.06 17:30 - Megtaláltam
Lőverseny után motoroztuk le a pontokat. A második pontnál egy üdcsi és egy sör is legurult miközben egy aranyos kismadarat etetett anyukája, mert kiesett a fészekből.
A 7-es pontot mi sem találtuk, de Dudika ötletén felbuzdulva hívtuk gugli barátunkat.
Nagyon szép Szolnok és látom, hogy folyamatosan fejlődik.

 
Dudika 2013.07.06 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.87
Megtaláltam. A 7. állomás nem létezik de a netről az is kitalálható

urbanj 2013.06.16 14:00 - Megtaláltam
Jót sétáltunk Szolnokon, nem mellékesen a harcsapaprikás túrós csuszával is kiváló volt. Sajnos a 7. pont hiányzik, mint már többen is jelezték. Kérem a képek alapján az elfogadást.

[Jóváhagyta: kulisz, 2013.06.25 08:09]

Péter60 2013.06.15 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.98
Sosem jártam még Szolnokon, jó volt körbe bringázni a belvárost, szép pontokat mutat be a rejtő.
A 7. pontnál jó lenne jelezni, hogy nincs mát tábla!
Biztosan lehetne találni egy igazi ládahelyet is, a jelszóképzés meg egy rémség.

Strombus 2013.06.15 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.96
Eddig csak munkaügyben és munkanapon, kocsival jártam Szolnokon. Mennyire más élmény biciklivel egy szombaton! Tetszett a sok szobor, a sok szép épület.
Nem tetszett, hogy a fecskés táblát kénytelen voltam netkesselni, mert február óta hiányzik. :-( Kulisz, miért nem veszed ki azt a pontot a játékból vagy kérdezel mást? Esetleg helyezel ki egy igazi ládát?
Mivel a jelszó számomra semmiféle jelentéstartalommal nem bír, nem értem, miért kell ennyire cifrázni. Miért nem jó szó a névelő? A cím nem sor!

neregi 2013.06.08 20:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Köszönjük a rejtést!

Nixi94 2013.05.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Köszönöm a rejtést! Jól bemutatta városunkat :) Remélem egyszer még visszatérnek a fecskék is...

peterpan 2013.05.11 12:45 - Megtaláltam
.

 
gizike 2013.05.10 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Köszi a rejtést.

barchetta13 2013.05.04 00:00 - Megtaláltam
Szép séta Szolnokon Pibo-val! Nagyon szép város, korábban még sosem jártunk itt, nagyon megérte!

Köszi a rejtést!

Pibo 2013.05.04 00:00 - Megtaláltam
Köszi...

A 7-es ponton a tábla hiányzik:( ezért köszönöm SÁRKÁNY segítségét........

Sarkany 2013.03.07 12:15 - Megtaláltam
A 7. ponton jelzett molnárfecske-telep tábla eltűnt. Hűlt helyéről tettem fel egy fotót. Még szerencse, hogy évekkel ezelőtt egyszer lefényképeztem.

Expendable Team 2013.04.20 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.11
"megtaláltuk"

tau 0470 2013.03.26 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Egy februári és két márciusi napon jártam végig a pontokat. Nagyszerű volt megismerni a várost, korábban mindig csak a munkám vitt oda, s semmit nem láttam belőle. A molnárfecske-telep táblája jelenleg is hiányzik. A mellékelt képek alapján kérem az elfogadást. Köszönettel.

[Jóváhagyta: kulisz, 2013.04.02 08:29]

1.2.
3.4.
5.6.
7.8.
Judith 2013.03.07 12:15 - Megtaláltam
Megcsíptem!

Sarkany 2013.03.07 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.89
A 7. ponton jelzett molnárfecske-telep tábla eltűnt. Hűlt helyéről tettem fel egy fotót. Még szerencse, hogy évekkel ezelőtt egyszer lefényképeztem.

A 7. pont hűlt helye 
Gergö_001 2013.03.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Köszönöm a multit! Molnárfecske telep táblája hiányzik, csak Ságvári körút és gyógyszertár tábla van...meg üres fecskefészkek. Kérem elfogadni a megtalálást.

[Jóváhagyta: kulisz, 2013.03.15 15:24]

Glac 2013.02.17 00:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Johny258 2013.02.16 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 2 átlag: 2.67 súly: 1.95
Sikerült megtalálnom a pontokat, csak sajna nem tiszta számomra a jelszó generálása, főleg a 7. ponton
A leírás számomra nem egyértelmű.

[Jóváhagyta: kulisz, 2013.02.17 12:46]

totedu 2013.02.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
2011-ben egyszer már végigjártam ezt a kellemes belvárosi sétát, csak akkor (a saját hibámból) elrontottam a jelszót.
Most újból sétáltam, felírva, lefényképezve a pontokat.
A 7. ponton festés miatt ideiglenesen hiányzik a molnárfecske telep
táblája, ezért nagyon köszönöm kulisz-nak a gyors segítséget!

Ferences templomLátnivaló
HídEzt is érdemes megnézni
Zounok ispánTiszai hajósok emlékműve
Szent IstvánKárpátok
ZagyvaAradi vértanúk
A fecskék helyeMagyar Golgota
Stn72 2013.01.06 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.71
+Van! Maga a találat ugyan 2013 januárjában történt, de a 7. pont hiánya, valamint a fentebbi logok 'hiánypótló' javaslatainak köszönhetően logolni csak most volt szerencsém (2013.07.19)... ;(
A multi nem lenne rossz, a bemutatni kívánt helyek, a nyomvonalvezetés, mind - mind rendeben van,
csak az a fránya 7. pont!
Segítség a hasonló cipőben járt, vagy járó kesser társaknak:
-netkess a "szolnoki molnárfecske-telep" szavakra keresve,
-vagy http://info.szolnok.hu/userfiles/images/termeszeti_ertekek/molnarfecske.jpg

sanzi89 2013.01.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltam!

Zsu1971 2011.06.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Jó kis séta volt...

N.Zs. 2011.06.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 1 átlag: 3.50 súly: 4.01
Nem volt egyszerű a jelszóképzés! Szerencsére volt fotóm a legtöbb pontról, így két helyen is módosíthattam itthon! Nem tudom mi zajlik a háttérben, de az biztos, hogy az ilyen tiltakozás(törölt oldal) csak a játékosokkal szúr ki. Ha elutazunk valahova, az autóban szoktam el - és felolvasni a tudnivalókat, érdekességeket stb... ez itt elmaradt...
Szolnok nagyon tetszett, egész nap gyalogosan közlekedtünk, így jó néhány km-t letudtunk, és egész nap adminisztrálhattam a 6 multi 22 pontját.

Zsinagóga elöl nézethátul nézet
Szigligeti Színház
Városháza
kettenadmin
Helybelivelcipőskép
csatlakoztamén nem hoztam a macim
ejnyeéppen MA
Hey-ho 2011.06.18 11:00 - Egyéb
Kerékpáros kupa:46.7km

 
Harcimoha 2011.06.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 2.36
olé (Mentem volna inkább más felé...)

pokers 2011.06.13 14:32 - Megtaláltam
A hatos ponton utólag derült ki, hogy a név már az első sornak számít.
De a végén a jelszóképzést se jól tudtam értelmezni, így a rejtő segített.

Sas 2011.06.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Szolnoki bolyongás 4/4... Köszi!

sheriff 2011.05.22 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Köszi, de én csak itthon olvastam el, hogy az "a" nem számít. Remélem most már jó lesz.

Esteban62 2011.05.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Végigjártam :-)

golyakr 2011.04.27 19:51 - Megtaláltam
Ehh. A jelszóval meggyűlt a bajom.
Kicsit változtattam a sorrenden, úgyhogy következzék az, ahogyan én gondoltam. Közel két órás, rekreációs séta munka után.

18:19 GCSZBV-5
18:29 GCSZBV-4
18:44 GCSZBV-3
18:50 GCSZBV-6
18:59 GCSZBV-7
19:17 GCSZBV-2
19:26 GCSZBV-1
19:51 GCSZBV-8

Köszönöm Kulisz! Így még nem ismertem a települést! :)

Bár nekem ennyi séta után hiányzott egy doboz ..

Kossuth tereTisza vize
HajósokIstván és egy-ház
RealRaul 2011.04.24 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

othria 2011.04.24 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Megtaláltuk.

othnan 2011.04.24 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Húsvéti ládázás ötödik állomása RealRaul, solyomeye és othria társaságában.

solyomeye 2011.04.24 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Húsvéti kirándulásunk 5/5. ládája RealRaul-ékkal, othnan-nal és othria-val közösen.

Emerich63 2011.04.23 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Az Ötvös család által itt elrejtett húsvéti láda csalt ezen a napon Szolnokra bennünket. Természetesen egy pár ládát felkerestünk ha már a városban voltunk, így a "kötelező" belvárosi multit. Kicsit aggódtunk, hogy az első látszatra bonyolultnak tűnő jelszóképzés összejön-e, de a korrekt leírás és az odafigyelés segített. Köszönjük a város magas színvonalú, alapos bemutatását. Tetszett a rejtés.

Útközben 
KJ & GM 2011.04.23 16:35 - Megtaláltam
Köszönjük a sétát!

solyci 2011.04.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam pítör-rel! Szép séta volt!

pítör 2011.04.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megvan köszi! Szép séta volt!

MiMintTeam 2011.04.02 14:15 - Megtaláltam
Kerékpáros túra harmadik találata.

GCSZBV-1GCSZBV-2
Mit is kell... 
paparazzy48 2011.03.30 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.99
MÁV-os + kerékpáros találat Monorról, természetesen igyekeztem begyüjteni más szolnoki ládákat is. A várost, most egészen más aspektusából ismertem meg. Köszi a kalaúzolást: Paparazzy48.

Magyor golgota 
Pomisa 2011.03.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.75
Tetszettek a pontok.

Köszönjük a rejtést.

SylverRat + Bogee 2011.03.14 17:00 - Megtaláltam
majd

Murus 2011.02.19 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.98
[wapon beküldött szöveg]
Kellemeset sétáltunk a városban, most jártunk mindketten először Szolnokon. Nekem a szülővárosomat juttatta eszembe, (eltekintve attól, hogy ott nincs Tisza), szép régi épületek közé néhány őrültnek sikerült borzalmas szoci épületeket bepasszírozni. Igazából a 8 pont elsőre soknak tűnt, de nem vészes, sőt, lazán teljesíthető, de a csupa virtuálisok után nekem mindig hiányérzetem van. Murus és Cica

 
vizinyul 2011.02.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Először voltunk Szolnokon, nem is gondoltuk, hogy ilyen szép város. Ennek felfedezését jórészt a multiládának köszönhetjük.
A molnárfecsketelep táblával jelzett multiláda pontjától pár utcányira, a Jókai utcában találtuk a képen látható házat. Egyedülállóan érdekes, ahogyan az épület összes ablakának sarkaiba fészket építettek a fecskék.

Fészkek minden ablakban 
Hey-ho 2011.02.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Megtaláltuk.

navigaator 2011.01.27 00:00 - Megtaláltam
-

M_ákos 2011.01.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Megtaláltam!

-Bandi- 2010.12.20 19:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Végre szép részeket is találtam Szolnokon...

Pilis50 2010.12.14 14:00 - Megtaláltam
Hosszan sétálhattam a hóesésben, talán ez az oka, hogy néhol lehetetlenség volt megszámolni a leolvasott (latin) szavak betűit, de (remélem) a fotók alapján a Rejtő elfogadja találatnak (mert kell a .)

[Jóváhagyta: kulisz, 2010.12.15 14:33]
Köszönöm (szemed a pályán ! ??).

ZoLiza 2010.11.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.65
A megadott ponton parkoltunk, majd sétával pontról pontra haladva gyűjtöttük be a találatot. Félúton megpihentünk a Cafe Frei kávézóban.
Jót sétáltunk, köszönjük a rejtést.

Azért a WAP-segítség előre nagyon jó lenne.

 
gymatula 2010.10.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Repülőmúzeum után, köszönjük.

aPPle29 2010.09.20 12:00 - Megtaláltam
Szolnok szép város,még nem jártunk itt ezelőtt..Még visszatérünk!:)
Köszönjük a rejtést!

Viktor&Detti 2010.09.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Megvan.

Isfer 2010.08.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Kellemes séta a városban ládakeresés gyanánt. Sok évvel ezelőtt jártam itt ,azóta nagyon megszépült minden. Köszi a rejtést.

Liberty 2010.08.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
5/1. Szolnoki ládatúra.

Először jártam Szolnokon és nagyon tetszik a város. Az épületek, a parkok, a sok-sok virág, a szobrok, történelmi emlékhelyek, a Tisza parti sétány, a Kossuth-tér kedves zsáner szobrai mind-mind nagyon kedves lett számomra. Ügyesen összeállított multi, kellemes sétával jártuk végig a pontokat. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Szolnok címere
valti 2010.08.07 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Ok:-)! Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

zsabi 2010.08.04 00:00 - Megtaláltam
Szolnok érdekes város. Kellemes séta volt.

fattila 2010.07.11 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Matóval közös túránk nyolcadik találata volt. Sokat szépült Szolnok és sok szép helyre elvitt ez a "láda", de egy kicsit soknak tartom a 8 pontot, másrészt a leírás is eléggé nehézkes. Mindenesetre köszönöm a rejtést.

mato 2010.07.11 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.16
Fattilával közös találat.

Mit ne mondjak, alaposan megizzadtunk a tűző napon, mire végig jártuk a pontokat, de legalább megismertük Szolnokot.
Hogy némileg egyszerűsítsük a dolgunkat, a másik multi, GCSzoV pontjaival összevonva jártuk be a várost.

Azért egy kis WAP info lehetett volna...

Köszönöm a rejtést!

FoJo 2010.06.26 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
OK!
Az egész napos szakadó eső ellenére bejártuk az összes multi pontjait.
A kellemes kis kirándulásból eső-túra lett :-(
Azért ez sem vette el a kedvünket, örültünk minden levadászott jelszónak :-)

Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

Puzzle Apartman Gyula 2010.06.19 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Szülinapi ládázás keretében sétáltuk végig a pontokat. Kellemes volt így megismerni Szolnokot, melynek hosszú évekig csak az állomását ismertük :)
A Tisza megdöbbentően magasan volt. A fiúk alaposan rácsodálkoztak a homokzsákokra. A fecsketelep nagyon tetszett. A piac miatt eleve nagy a zsinat, ezt pedig a fecskék csak fokozzák. Valóban élettel telivé válik a lakótelep tőlük :) A piacon egyébként szert tettünk egy kevés egresre is, amit már kb. 15 éve nem ettem. Finom volt, bár a saját termésünknek a nyomába sem ért.
Az utolsó pontnál a fiúknak végre lehetősége nyílt a játszótér élvezésére is. Játszótérből egyébként meglepően sokba sikerült botlanunk :)))
Köszönjük!

Tiszai hajósokKis csónak
JátszótérenNem lehet mindig csak úszni :)
Hiába "fűzték" a kislányt... :SVizijáték
gosalaus 2010.05.23 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.76
Jól töltöttük Szolnokon az időt. Szép napunk volt.

DormiJaki 2010.05.06 16:00 - Egyéb
Ez az első GeoCaching találatunk. Sajnos a gyalogoshíd építkezés miatt a negyedik pont (I. Vh. emlékmű) nem megközelíthető. Mellékeljük a helyszín fotóját.

Üdv

GCSZBV 4. pont 
belus01 2010.04.16 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

sprok 2010.04.13 19:15 - Megtaláltam
Két részletben kerestük fel a pontokat; első körben gyalogosan a múlt hétvégén, ma pedig futva fejeztük be a két utolsó ponttal. Köszi a rejtést, sikerült kicsit jobban megismerni Szolnokot.

hab14 2010.03.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Jó séta volt, köszi!

maczy 2010.01.29 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Megtaláltuk!
Volt egy kis hivatalos elintéznivalóm Szolnokon.
Feleségem, Ildikó elkísért, jót sétáltunk a januári
-4 fokos hidegben, gyors ebéd a pályaudvari étteremben,
nézelődés, aztán megint melegedés egy forró csoki
segítségével a könyvtár kávézójában.
5,6 km-re sikeredett a séta, és tetszett a város.
Régóta ismerem Szolnokot, de az utóbbi pár évben
sokat fordítottak a részletekre.
A multi jól van felépítve, szépen körbeviszi
a látogatót.
Köszönjük a rejtést!

A pályaudvarSzt.István intelmei a jég alatt
csak "falból" angyalA "meztelen szobor" :))
templomajtóHősök tere
na melyik vagyok én??"...de a kő marad."
Zagyva télenZagyva naplementében
a várrom
Csapdoki 2010.01.18 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Megkezdtük a 2010-es évet.

benist 2010.01.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.99
Kellemes és tanulságos városi séta, sikerült egy kicsit megismerni a város sokféle arculatát. Az első öt pont ragyogó napsütésben, a tiszaligeti kitérő után a befejezés már esőben. Az egyik ponton sikerült elszámolni a betűket, de hála a gondos fotódokumentálásnak, sikerült korrigálni.

Évacsilla 2010.01.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megvan! BUÉK :)

csg69 2010.01.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Megvan :)

acosguni 2009.12.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.04
körbejártuk szolnokot

furko 2009.12.18 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.45
meglett... bár a jelszóval gondok voltak... nem voltam figyelmes, és nem tudatosult bennem, hogy az "a" betű nem számít szónak...

Attolico 2009.12.06 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Kellemes séta, adventi vásárral. Legjobban a "fecsketelep" tetszett. Az utolsó ponthoz rossz körforgalom felé indultunk, de aztán egy helyi lakos segítségével meglett.

halaszkiraly 2009.11.09 19:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

K-55 2009.10.25 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.88
A K-55 nyugdíjas szakasza, Anikóval és Barnabással kiegészülve, Tiszajenő állomáshelyről egy "Rehabilitációs túlélő geocaching túrára" indult, a Tiszántúlra. Mi, a kéz- és lábtöröttek, a gerincbántalmakban és a napi politika kiváltotta magas vérnyomásban szenvedők így akartuk enyhíteni panaszainkat.
Az idő nekünk kedvezett. A multi Szolnok legszebb arcát mutatta. Nézelődve, komótosan sétálgattunk, a Tiszaparton a magunkkal hozott könyvecskéből Juhász Gyula verseit olvastuk. Csak az utolsó két ponthoz vettük igénybe a gépjármű segítségét. Mintaszerűen összeállított városi multi ez a szolnoki.

Az ispánA színház
LehorgonyoztamSzintek
Itt jön a ZagyvaTiszaparti sétány
GolgotánkA Belvárosi templom
A VártemplomLánctalp és mécses
Aradi vértanúk emlékhelye 
pocseusz és családja 2009.10.10 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
kellemes kerékpártúrával egybekötött sikeres találat.tényleg vannak szép részei ennek a városnak.

nogacsalad 2009.10.09 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.04
Szolnok környéki másfél napos csavargás, az elnöki csészék felkutatásával, értékelésével, ellenőrzésével egybekötve :o)

A Színház mellett tettem le az autót, innen gyalogszerrel, kezemben nyomtatott leírással jártam végig ezt a multit. Nekem legfőképp a belvárosi és tiszaparti részek tetszettek, a lakótelep kevésbé. Be kell látnom, e városnak is vannak hangulatos, szép részei. Vagyis jelentősen bővítette amúgy szűk látókörömet e rejtés :o)
A részleteket igen nagy gondossággal jegyzeteltem, ennek eredményeképp a jelszó (azaz jelszám) elsőre sikeredett. Az első pontnál nem voltam biztos a kérdéses szóban, de rájöttem: tökmind1, hisz csak a szavak karakterszáma a lényeg. (Ez érdekes, és jó jelszóképzési megoldásnak tűnik, megjegyzem magamnak..)
Nagy örömömre szolgált, hogy megnézhettem a belvárosban felállított szabadtéri tárlatot. Az alkotások között voltak számomra túlontúl modern darabok is, ezekkel nem sokat tudtam kezdeni. Szerintem túl öreg vok már ezekhez.
A 3. ponton játszottam egy kicsit, és megpróbáltam jó kis árvizes fotót készíteni a szoborral, ezt fel is töltöttem...
A buszmegállók csodatábláival magam is elbeszélgettem, így legalább volt társaságom a séta alatt.

Összességében tetszett a multi, de egy fogható és logolható végládát bizony nagyon hiányoltam belőle. Ekkora város elbírna egy apró füzetkét egy picinyke dobozkában.

Köszönöm a lehetőséget...

TemplomtoronyNem nyávog...
Hírös színház
Szemet vonzó figura
Érdekes kőfaragványokÖnmagam árnyéka
RuhareklámMalacom volt
FecskefészkekStilizált fecskék
Városi gémeskút
Modern szobor 
Kerticsorbi 2009.10.07 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
A 2. ponton egy új emléktáblát néztem "félre". Ezúton is köszönöm a rejtő segítségét és a rejtést.

Adamro71 2009.09.29 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
Megtaláltam! Kellemes séta Szolnok belvárosában. A Tisza part szép volt, még ugy is hogy nem volt igazán jó idő. A pontok szépen jönnek egymás után, egyedül az utolsónál ért meglepetés, mivel eltűnt az aradi 13! Felújítják a parknak ezt a részét, és elvitték a szobrokat. Felhivtam a rejtőt, aki készségesen segített. Köszönet érte.
U.i.: a helyijárat megállókban található "beszélő" menetrend-táblák lenyűgöztek, sehol nem láttam még hasonlót... :)
Köszi a rejtést! Robi

 
Cerberus 2009.09.21 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.54
A délelőtti és a délutáni tárgyalás között 1,5 órás séta keretében végigjártam a pontokat. Viszonylag gyakran járok Szolnokon, de csak most volt időm a multit megkeresni. Szolnok belvárosa mindig is nagyon tetszett. A pontok a 8. kivételével nagyon tetszettek. Sajnos az utolsó ponton, az Aradi vértanúk emlékművénél a valamennyi kopjafát leszedték, csak 1-1 fém tartó maradt rajta műanyag üvegekkel. Erre tekintettel a jelszó végét nem sikerült leolvasni. A fotók és a rejtőnek emailben elküldött 8 jelszórészlet alapján szeretném kérni a találat jóváhagyását.

[Jóváhagyta: kulisz, 2009.09.21 19:21]

alucifer 2009.09.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Nagyon sokat változott a város mióta itt laktam.
Jó lett volna alaposabban körbejárni, de leszakadt az ég!
Sietve végig trappoltam a pontokon, kisebb megszakításokkal
az eső miatt.
Köszi, a lehetőséget.

Gyros 2009.08.22 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Karcagi kaland 13/4

Kellemes barangolás Szolnok utcáin autószereléssel egybekötve. Szolnokra érkezve termosztát elszállt, víz elforrt, kicsit hűlt a járgány míg én sétáltam :)

Kár hogy nem volt a végén logolható doboz!
Köszönöm a rejtést

Magyar golgotaFerences templom
Zounok ispán emlékműveFecskék!
Kossuth-térGyalogosok a téren :)
ZagyvapartSzt. István
Fél7Tisza, és a hirhedt vízállások
5N 2009.08.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.65
A parti sétány hangulatos valamint a Kossuth-tér tetszett igazán.Hideg vizű kutat viszont a multi útvonalán nem találtunk csak forrót,amit nem volt kedvünk kóstolgatni.

Kertész család 2009.08.15 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.63
Szombatonként (nyáron) 10 órától ingyenes idegenvezetéssel szervez városi sétát az önkormányzat.Időtartama két-három órányi. Ennek keretében néztük meg a legtöbb megadott helyet,sőt még sok egyéb érdekeset is. A hatodik, a nyolcadik és a kilencedik pont nem volt része a sétának.A Vásárhelyi Pál nevét viselő középiskola tanulói nagyon lelkiismeretesen ,alaposan felkészülve mutatták be a várost.Dicséret illeti rajtuk kívül a z ötletadókat és az anyagi fedezetet biztosítókat is. Tervezik a séta folytatását az őszre is.Mindenkinek ajánlom,érdemes.Köszönjük a rejtést.

Hinter 2009.08.15 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Kerékpáros városnézés. Szép helyeken jártunk és most is szépítik a belvárost, hétvégén is dolgoztak.

FTom 2009.08.15 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Város körüli kerekezés. Részletek később.

Ronin 2009.08.08 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Összcsaládi városnézés közben vadásztuk le a pontokat és számolgattuk a karaktereket. A helyszínek nagyon szépek voltak a séta pedig kiadós. Sajnos a fecskék nem bírják a városi streszt, így nem nagyon akaródzott nekik megmutatni magukat, de mi valahogy túltettük magunkat ezen a "megrázkódtatáson". A végén a 2. pont környékére visszaevickélve egy kellemes halászcsárdában elfogyasztottuk jólmegérdemelt ebédünket.
Köszönet a lehetőségért!

osibring 2009.08.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Unokákkal városnézés!
Pancsolás a csónakos bácsinál és a Kossuth téren, nagy játék a Tisza parti játszótéren de fecskét mi sem tudtunk lefotózni!

A találkozás!Vajon honnan jön ez a sok víz?
Ez is a Tiszából jön?Végre lehet játszani de hol a víz?
Hű de meleg van!Mikor lesz ebéd papa?
nb1985 2009.08.05 14:45 - Megtaláltam
Nagyon szépen körbevisz a városon! A szakadó eső sem tántorított el a városnézéstől!

NeoGeo&Cica 2009.08.01 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Szép városi séta.
Emese&Gábor

tojas 2009.07.31 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
Mai ládázásunk 3. állomása. Ez a számolgatás nem volt egyértelmű... Szép várossá lett. Meglepő módón ejtőernyősök ugrálnak ki helikopterekből :)

Régi idők 1Régi idők 2
SzoborZagyva
Mackók 2009.07.22 00:00 - Megtaláltam
Kellemes séta volt, köszönjük

Zolnai 2009.07.19 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Megvan :)
A multi jól bemutatja Szolnokot, nagyon szép város!
Köszönjük a rejtést

Pepe 2009.06.26 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Szolnok-Tokaj bringatúra harmadik ládája. Összességében tetszett a multi, először jártam Szolnokon, szép város ismertem így meg. Köszönöm!

Vicky-Misi-Jázmin 2009.06.20 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.63
Szolnokot eddig csak átutazóban láttuk, a másik két ládával együtt sikerült kissé jobban megismerni a várost, a belváros nagyon szép!

kissss 2009.05.30 21:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.49
Négy nap, öt láda, hat verítékcsepp...
A pünkösdi hétvége lajstroma: 333 km nyeregben, 60 km bakancsban + némi városnézés andalogva :)
A XVI. Gyalogtúrázók Országos Találkozójára érkeztem Szolnokra. A vonat füstje nem vonzott, az alföldi mellékutak nagy többsége autózásra alkalmatlan, így az egyszerűség kedvéért a távolság leküzdésére a bicajomat választottam. Péteken tekertem le, hétfőn tértem haza. Szombaton és vasárnap egy-egy teljesítménytúrán vettem részt (Pünkösdi Pelikán 35, Tiszaligettől a Macihadig 25), mindeközben öt ládát sikerült megtalálnom.

Szombat esti séta keretében kerestük fel a pontokat, a jelszóképzés nem okozott gondot. A végére a párom egy kicsit elfáradt, pedig én voltam aznap túrázni. :) Köszi a kellemes városnézést! g&á

totika08 2009.05.30 18:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Kellemes kis túra volt :)
Esőben, szélben, (Hóban, fagyban :o)
De sikerült végig járni ezt a kellemes kis túrát a város központjában :)
Érdekesebbnél érdekesebb látnivalók tárultak szemünk elé a Fatornyos szülőfalumból :)
Köszönöm :)

totzoli65 2009.05.30 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Gyalogtúrázók XVI. Országos Találkozójára érkeztünk Szolnokra, az éjszakai verseny előtt lesétáltuk! :-) A jelszóképzés nem bonyolult, de a néhol kétértelmű, illetve több lehetőséget is magában rejtő lehetőségek jelentősen korlátozták, hogy kellően tudjunk a városban gyönyörködni! :-( Esőben indultunk, de mire körbeértünk elállt! :-) A város szép, a séta kellemes, a jelszó lehetne más(!?).
Köszönjük a rejtést!

két kistábla, két név :-(némi csapadék.... :-)
esőben is szép :-)fölülről már elállt! ;-)
már csak kettő(!?) :-(eső után
melegvíz!!! :-)))keressük meg a kiindulópontot! :-)
visszaérve! :-)) 
sinus90 2009.05.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Itt érettségiztem, első munkahelyem is itt volt. Azóta persze sokat változott, nőtt ez a város. Már csak találkozókra jövök ide. Most a Gyalogtúrázók Országos Találkozójára jöttem. Találkoztam sok régi ismerőssel, együtt tettük meg a 20 km-es Pelikánt. Maradt még időm, a közepébe vágtam, aztán meg a végére. Spórolhattam volna, ha túra közben erre is forditok figyelmet, de inkább beszélgettem. Egyedül úgyis ritkán csámborgok, jól is esett. A végére az eső is esett.

Esküvő a VártemplombanHidbláb
csónakosSzépen felújitva
FerencesékVárosháza
SzökőkutakTájház
az új Tabán 
Angus_Podgornij 2009.05.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Hm, sikerült belogolni... eszerint a névelő SEHOLSE számít...
Furcsa volt látni a most szinte csermelynek látszó folyó gigantikus védműveit meg a hihetetlen árvízszint-jelzéseket.... A fecskék sajna igen megritkultak, akik nem fagytak el tavaly ősszel, azokat megették Afrikában :(

szelt 2009.05.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
ok

Kakukkos és Hajszál 2009.05.02 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Szolnoki szálak miatt nagy várakozással indultunk erre a sétára.
A jelszó megfejtéséhez rengeteg csalafinta néhol félrevezető akadályon kell túljutni. Igazi kincskeresés, ahol rejtvényeket kell fejtegetni.
Az útvonalon található látnivalók nagyon szépek.

Szeleburdi család 2009.05.02 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Ballagásra voltunk hivatalosak.

mike andros 2009.04.29 21:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Míg az anyukáink a színházban ültek helyettünk, addig mi végig sétáltuk a pontokat.
Csak a rejtő hathatós segítségével sikerült egy fatális tévedésünket helyre rakni, így lettünk eredményesek.
Nagyon köszönjük a lehetőséget!
Ildikó, Mike

tamas.baksa.hu 2009.04.23 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.79
Köszönöm a ládát, soha sem gondoltam volna, hogy ennyi érdekességet rejt Szolnok!

Zagyva partDuna, Tisza, Zagyva
Duna, Tisza, Zagyva
$züc$i 2009.04.18 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Nagyon szép város Szolnok. Már akartunk többször is menni, de eddig valahogy nem jött össze. Ma végre sikerült, és nem is bántuk meg. A multi szépen meg van csinálva, csak a jelszó nem akar összejönni. Kérlek fogadd el a megtalálást! Előre is köszönöm.

[Jóváhagyta: kulisz, 2009.04.19 17:31]
Köszönöm!

A Tisza zagyvább, mint a Zagyva
lacc 2009.04.13 20:30 - Megtaláltam
Ildike, Ildi és Laci

ier 2009.04.11 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.01
Focimeccsre ment egy csomó szurkoló, jó hangos volt a belváros.

sirgalahad 2009.03.25 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.05
Kesser így szól: no ki látta,
Hol van a szolnoki láda?
Kerékpárral járható
Virtu-túra várható

Köszönet a rejtői segítséget, a 7. pontot biza' elnéztem.

Todika 2009.03.24 20:37 - Nem találtam meg
A Fecskés jelszót sajnos nem találtuk meg, és a jelszóképzés sem igazán megy, ezért csak jelszó nélkülire tudom bejelenteni :( De valóban gyönyörű körséta ez Szolnokon, persze csak annak aki sétált mert én koriztam egy darabig. :) A legizgalmasabb az volt mikor tudatosult bennünk, hogy a Városháza és a Polgármesteri hivatal egy és ugyan az, az épűlet :)

[Elutasította: kulisz, 2009.10.15 17:52]

Kory 2009.03.16 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.06
Ha már a hivatalos ügyek intézése Szolnokra szólított, gondoltam Balázzsal
szórakoztató lesz levadászni ezt a várost bemutatni igyekező "multit".
Így is lett. És látánk, hogy ez jó! Köszönjük a virtuális idegenvezetést!
Kory & Balázs /Mártika hiányzott de Ő oda volt gipszelve az íróasztalához/

wEEn 2009.03.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 2.48
A jelszó képzés katasztrófa...

Marakess 2009.03.13 00:00 - Megtaláltam
*

m422 2009.03.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szép séta.....
(jelszó segítséggel)

Heni&Gábor 2009.03.07 13:00 - Megtaláltam
Végiggyalogoltuk! A 9. pont nagyon messze van a Kárpátoktól, ahol parkoltunk; így rettenetesen elfáradtunk. A Tisza part nagyon tetszett!

Vándor Csillag 2009.02.05 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.49
Reggeli bemelegítés Mr Bean-nel.
A jelszó - úgy gondolom - némi felülvizsgálatra szorul.

Mr Bean 2009.02.05 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.63
Brutál

Bubuka 2009.02.01 16:20 - Megtaláltam
Szolnoki kollégámnak odaadtam a céges autó papírjait, de a biztosítási szelvényt elfelejtettem kicserélni. Nehogy baj legyen belőle, levittem neki, így legalább levadásztam ezt és a GCTLGT ládát. Rendes volt, mert legalább elvitt a vasútállomástól a kezdőpontra. Nem találtam minden pontot érdekesnek, de összességében kellemes séta volt. A sorrendet kicsit felcseréltem, mert nekem a vasútállomáshoz kellett visszajutni, nem a kezdőpontra.
A betűszámolgatásba kicsit belezavarodtam, így a jelszóhoz kaptam egy kis segítséget.

Varga Gábor 2009.02.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Ok! Log később.

baliagy 2009.01.25 14:11 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Csigabiga 2009.01.25 14:07 - Megtaláltam
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Kiszti 2009.01.25 14:06 - Megtaláltam
.

scele 2009.01.25 14:06 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Hecsa 2009.01.23 12:10 - Megtaláltam
A mai 18km-es Szolnoki sétám első ládája! Egész jól bemutatja a város pontjait!

A jelszóval volt egy kis problémám, de kulisz segített kicsit! :)

szepzsuzsi 2009.01.03 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.96
A pontok 2/3 részét esti séta keretében, a többit másnap délelőtt gyűtöttük be. Volt ahová kétszer is visszamentünk egyrészt ellenőrizni a feliratot, meg persze a látvány kedvéért is. Úgy látszik hiába, nem állt össze a jelszó...:(
A város a kudarc ellenére is nagyon tetszett!
Kérjük szépen a rejtőt, fogadja el a megtalálást!
Köszönjük!
szepzsuzsi, Ágnes, Vali, István, Laci

[Jóváhagyta: kulisz, 2009.01.04 09:44]

vendéglátók
Anee 2008.11.23 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Csibuval teljesitettem, nagyon hideg volt. :)

csibu99 2008.11.23 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Szolnoki születésű révén nem volt nehéz felkeresni a pontokat, gyorsan meglettünk vele, bár nagyon hideg idő volt, így más szolnoki ládákat majd később fogunk felkutatni.

Köszönjük a rejtést: Csibu99 és Anee

II.vh-s emlékműI.vh-s emlékmű
Zounok ispán"Kárpát-medence" - Millenium emlékmű
Kossuth tér-i szobor 
LCSOKA 2008.11.09 16:28 - Megtaláltam
log kesobb [wapon beküldött szöveg]

Rudi Team 2008.10.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.87
A város szép, a multi jó, csak a jeszóképzés nyelvtanával nem értünk egyet.
Éva, Rudi

ésKata 2008.10.23 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
városi kerekezés

Zergi 2008.10.23 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
Fogtam! - Szolnok és környéke kerékpártúrán.
Köszönöm a Rejtő segítségét a szolnoki ládázáshoz készített útvonalvázlatért, nagy hasznát vettük!

 
Galambok 2008.10.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.60
Megvan, és jó volt a pizza a végén

woncsi és medve 2008.10.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.66
OK!
Köszi a segítséget Kulisz.
Estébe nyúló séta volt...

Boti59 2008.10.09 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Megvan

BaLee 2008.10.05 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Most jártunk Szolnokon először, ezért örültünk meg ennek a multinak. Segített megismerni Szolnok nevezetességeit és a várost. A felújított főtér különösen tetszett a kedves szobrokkal és a szökőkutakkal. A zsinagógában éppen egy szolnoki festőművésznő kiállítása volt, azt is beiktattuk a programunkba. Köszönjük a rejtést!

Andi és BaLee

paro.ka 2008.09.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
1953-ban Szolnokon a házak tetején, utcákon távíró oszlopokon légvezetékekből ,pókhálószerűen elterűlő gubanc volt.
Itt dolgoztunk a Posta Kisérletiről Nemecsek Ferencel ,tisztelt és szeretett tanárunkkal ,ekkor lett az első autumata távválasztás Magyarországon. Máté unokaöcsém ma állt fel először egyedül a járókában, Ő Szolnoki lakos.
Köszönettel a súgásért ! P.J.

ParkolásLatinul
REXVandalizmus
Virágszőnyegben!Szökőkutak
Nagyapánkért!(Tallin)SALOM
Máté
Istyu 2008.09.25 16:00 - Megtaláltam
Nem rajongok különösebben a sokpontos városi multikért. Itt is kivert a víz, hogy valahol elszúrom majd a jelszót. Böcsülettel végigjártam a 9 pontot, gyűjtögettem szorgalmasan a jelszó részleteket, de természetesen valahol itt is elszúrtam. Újabb adalék a multi fóbiámhoz! Sebaj, a lényeg a sétán volt, s bár a pontok többségét már jól ismertem azért mégis adott némi kárpótlást a barangolás. Főként az átépített Kossuth tér tett rám kellemes benyomást. Hát, így jártam!

[Jóváhagyta: kulisz, 2008.09.28 20:32]

Köszönöm!

Bugár-orienteering 2008.09.06 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
nagyon régen jártam Szolnokon. Érdemes volt újra körbejárni.

Ede 2008.09.06 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.56
Még 2007 februárban kerestem ezt a "ládát", de a Kossuth táblánál nem figyeltem eléggé, és emiatt rossz táblát fényképeztem le. Szerintem a koordináta is rossz helyre mutat egy kicsit, mert nagyjából a szökőkútnál van az a hely. Végül most ismét eljutottam ide, és meg tudtam nézni a hiányzó szót. A WAP-os leírást nagyon hiányolom, mert ebben a hosszú leírásban képtelenség áttekinteni a jelszóval kapcsolatos információkat. Más kérdés, hogy szerintem Szolnok nem annyira szép hely, hogy érdemes lenne egy ilyen monstre ládát elhelyezni.

Vitya77 2008.09.06 00:00 - Megtaláltam
OK

eltájoló 2008.09.06 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

Fotó Anti 2008.08.30 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Sokadik próbálkozás után...

erbeo 2008.08.25 16:50 - Megtaláltam
Mai szolnoki utam első számú célpontja volt ez a láda. A vasútállomástól indulva GCTlgt közbeiktatásával, alternatív sorrendben (6-5-4-3-7-1-2-GCTlgt-9-8) jártam be a pontokat. A jelszót hazafelé a vonaton ötöltem ki. Tartottam tőle, hogy a bejelentés elsőre nem fog sikerülni, de mégis! :) Tetszett a multi és a város is. Köszönöm a lehetőséget.

Hogyishivják kuzin 2008.08.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Köszönet a gyors segítségért!

napvirág 2008.08.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Ez a találat nem jött volna létre, ha kulisz nem siet a segítségünkre!
Köszönet érte!

Csuek 2008.08.17 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
ok

szadi&agi 2008.08.13 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.42
Kösz a rejtést!

fkmaster 2008.07.31 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.99
kulisz-féle pontos, precíz és nagyon szépen kivitelezett séta volt. A folyók, a közterületek és a műemlékek is tetszettek, nagyon köszönjük.

Stüszi vadász 2008.07.31 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Kellemes csalódás volt. Feltűnő volt a parkok, közterek gondozottsága.

carmin 2008.07.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
A Tisza-tóról hazafelé jártuk végig a multit.

 
jnagy 2008.07.26 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Kerékpárral, jó kis tizes!

Judit és Béla 2008.07.25 20:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Nagyon szép város, nem hiába lakunk itt most már mindketten!

Ajtony 2008.07.25 20:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.32
Még nem voltunk elég fáradtak, ezért okvetlenül muszáj volt még ma végigmenni a multin a nagy csapat 4/6 részének + egy avatott idegenvezető.
Szebb város, mint amit hittem azokban az időkben, amikor csak átrobogtunk rajta Debrecen vagy Erdély felé.
Sajnos a fecsketelep egy kicsit kilóg a sorból.

Zerind HUN 2008.07.25 20:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.63
Ma volt az ELTÉ-n a diplomaosztó, megkaptam a diplomámat én is, meg Judit és Béla közül Judit is. Ezután eljöttünk hozzájuk Szolnokra, este még belefért ez a sétálós láda. Szerencsére ők jól ismerték a várost, így nem volt szükség gépéessre. Induláskor csöpögni kezdett az eső, majd a Tiszaparti sétányon zivatarrá hatalmasodott, ezt esernyők és tölgyfák alatt vészeltük át. Ezután elvonultak a felhők, így a többi pontot nyugodtan nézhettük végig. Eddig azt hittem, Szolnokon nincs semmi, de most kiderült, azért néhány dolog van. Legjobban a melegvizű forrás tetszett. Velünk volt egyébként Judit apja is, aki nagyon ismeri Szolnok és a szolnoki épületek történetét, sok kiegészítést mondott a leírásban olvashatókhoz.

Ötvös család 2008.07.19 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Séta helyett mi a biciklis városnézést választottuk, lévén szolnokiak vagyunk, így túl sűrűn GPS sem kellett.

Az első állomásA Tiszahíd
Tiszaparti sétányA csapat egy része
Az új szökőkútAz új szökőkút 2
Annamarie 2008.07.17 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
NAgyon tetszettek a jelszavak, de sajnos nem sikerült egyedül rájönnöm, a segítséget nagyon szépen köszönöm kulisznak. Szolnokkon sokszor voltam, de egyszer sem jutott még időm arra, hogy megnézzem az emlékműveket. Köszönöm ezt a fantasztikus délelőttöt![gps nélküli megtalálás]

parphis 2008.07.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Jól végigvezettél Szolnokon!
Nehéz a jelszót kitalálni, végig mentünk mindenen, de nem fogadja el:(

[Jóváhagyta: kulisz, 2008.07.31 14:28]

befi 2008.07.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
A 7-es és 8-as pontról rosszul olvastuk le a jelszót, mert nem olvastuk figyelmesen el a leírást, hogy a névelők nem számítanak. Köszönjük Kulisznak a segítséget.
Egy jót sétáltunk a városban, a tűző melegben - parkról parkra, padról padra, árnyékból árnyékba igyekezve. Így legalább jó sokáíg tartott. Mikor pár éve gyerekeinket még rendszeresen hordtuk Szolnokra kajakversenyre, a Kossuth út volt a város fő útvonala. Szerencsére találtak egy másik útvonalat, és így a központot megcsinálhatták szinte egy sétálóutcának. A Tisza parttal együtt nagyon jól sikerült a várost előnyösebbre változtatni. A városháza előtti szökőkutat sok gyerek élvezi. Nincs pereme, változó a vízáramlása, ki gyalog, ki bringával rohan rajta végig. A többi pont is jó, és egy kellemes kört ír le. A másik élmény a sok-sok fecske a lakótelepen. Itt úgy látszik vigyáznak rájuk, nálunk sajnos sokszor látni ablakhoz tett rongyokat, hogy ne merjenek fészket rakni. Csodálatos, hogy milyen bátran repdesnek az emberek közt és nevelik fiókáikat. [gps nélkül]

KirályunkTisza híd
HajósVallási témájú graffitit még nem láttunk
FecskelakásokHímes rét
Sokfelé láttunk gondozott parkokatJátszós megoldású szökőkút
MagnóliaHivatalbejárat
Pávai Vajna kút a szálló oldalábanTisza-parti sétány
tofu 2008.07.01 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.49
Először egy hónapja jártam itt, de akkor kevés időm volt, rohantam. Most újra eljöttem, de már kerékpárral, így néhány környékbeli ládára is rástartolhattam.
Tetszettek a rejtés helyei, tényleg jól össze vannak szedve a pontok. Legjobban a Tisza part és a Kossuth tér tetszett, ahová csak a buszok és taxik hajthatnak be.
Köszönöm a rejtő segítségét a jelszót illetően. Én még úgy tanultam, hogy a névelő is szó, bár figyelmesebben elolvashattam volna a leírás zárójeles (apróbetűs) részeit is.
Mint eddig soha, most sem nyomtattam ki a leírást, és nem is tervezem a jövőben sem, hanem a telefonomon olvasom a leírást. Csak ezért nem tudok 5 pontot adni a webes megjelenésre.
Összességében azonban kellemes élmény volt Szolnokot is megismerni, és a legszebb részeit bejárni. Köszönöm a lehetőséget!

Gyönyörűen gondozott park a Tisza partján
Legjobban talán ez a tér tetszett
EndreiTeam 2008.06.28 01:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.42
A mai napon igen korán kezdtünk, hogy a kitűzött tervet teljesíteni tudjuk. Így összesen 18 ládát sikerült megtalálnunk. :)
Ez a helyszín volt ma az első.
A város éjszaka sokkal nyugodtabb mint nappal, hangulatos volt ilyenkor keresni a jelszavakat.
Köszönjük a rejtő segítségét, hiszen nekünk is problémánk akadt a jelszóva! A levelünkre kb. 5 perc alatt választ kaptunk.

 
Baloo 2008.06.22 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.91
Jó kis séta volt, egymillió fokban. :)

chicco 2008.06.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 2.43
Megtaláltuk!

Hori1558 2008.05.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Igen nehéz kódfejtés, többször is végig jártuk.
Gratulálok!

vokopeti 2008.05.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.33
A Veszprémi Magyar-Finn Egyesületet képviselve a Magyar-Finn Társaság választmányi ülésén vettünk részt. A Tisza Szállóban volt úri dolgunk 2 napon keresztül, így volt lehetőségünk a várost megismerni, melyben mélységesen csalódtunk mindketten: KELLEMESEN!!!

A két nap alatt jártuk végig a belvárosi séta pontjait, majd másnap kerestük meg a Tiszaligetben a ládát, mely annyira nem igazán tetszett, iszonyatosan elhanyagolt része a városnak, a gaz helyenként nem derékig, hanem nyakig ér, mindenesetre mindenképp érdemes volt ide is eljönni! A ládában hagytuk Zeevious R2 Unit TRAVEL BUG-ot.

Az itt tartózkodásunk alatt készült képek a
www.vemafi.hu oldal galériájában megtekinthetőek.

dr. Szoboszlai András és vokopeti

 
fules22 2008.05.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.40
Nagyon kellemes séta volt, de a jelszóval nekem is problémám akadt. A rejtő viszont villámgyorsan válaszólt a levelemre, így szerencsére sikerült!
Köszönöm!
Üdv.: Peti

devid 2008.05.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk !
Gyönyörű séta volt a városban . Köszönjük

Baluguru 2008.05.03 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 2.61
Sok pontból állt, de megkerestük mindet.

szabti 2008.04.27 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Bár városi, de jó. Meg kellett küzdeni... a jelszóért magáért, mert tényleg nem adta magát könnyen. (Milyen jó, hogy egy nyelvet beszélünk...)

Belecsöppentem az összvárosi ballagás kellős közepébe, alig fértem hozzá némelyik ponthoz, akkora volt a tömeg! A város szép, nyugisnak tünt így vasárnap ebédtájt. A kiadós séta jól is esett ezen a szikrázó napsütéses tavaszi napon.

Ghegedus 2008.04.12 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Esőbe kerestük meg az összes szobrot és emlékművet.

Kis segítséggel tudtuk csak megfejteni, melyet köszönünk.

Nagyon szép az útvonal.

I.világháborús emlékműA család
HalászlányTisza Hotel
A nagy horgonySzolnoki Szigligeti Színház
lagaf 2008.04.05 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.54
350. ládánknak választottam azt a helyet, ahol gyakorlatilag 30 éve nem jártam, csak nagy ritkán utaztam át rajta. Hajdanán - katonaként - főleg a Rékasi út környékét ismertem, és persze a várost is, ami már odakerülésemkor meglepett: annyira tisztának találtam, hogy nem mertem eldobni a csikket, inkább cipeltem a legközelebbi szemétkosárig (ami viszont - más városoktól eltérően - itt volt!). Sokat gyalogoltunk: sétálgattunk a belvárosban és a Tisza-parton, ki-kimentünk a GCTLGT környékére vagy a Vosztokra, a Tallinn moziba. A Szigligetiben láttam Temessy Hédi (Az öreg hölgy látogatása) és Major Tamás (Puntila úr és szolgája, Matti) feledhetetlen játékát, s ma is megrázó élményként őrzöm a 76-os gázrobbanás utáni mentést és romeltakarítást...
Noha a Damjanich uszoda lelátója és kerítésének festése vagy a Ságvári körút házai akkor is ugyanígy néztek ki, a város sokat változott - előnyére. A belváros megszépült, különösen tetszik a hajdan zsúfolt, forgalmas Kossuth Lajos út átalakítása, tehermentesítése, s bár jó pár építményre ráférne a felújítás, az összbenyomás pozitív. A felkeresett helyszínek ismerősek voltak, viszont a most látott szobrok zöme azóta került a helyére. A majdnem körfogalom (amelyet sikerült a lámpákkal túlbonyolítani...) melletti csárdánál mi is megszakítottuk sétánkat egy kiadós ebéd erejéig, majd onnan folytattunk utunkat a 2. pont felé. A Tisza Szállóban esküvőt ünnepeltek, a piacon tüntették el a szemetet, a múzeum mögötti kis téren felállított Anikó-kút megmutatta, merre van észak, a főtéren éppen karbantartották a szökőkutakat, viszont egy unokájának magyarázgató nagymamától megtudhattuk, hogy a múzeumból "éppen kilépő" múzeumalapító, Dr. Balogh Béla "...úgy néz ki mint Kati néni Székesfehérváron..."
Összességében kellemes délutánt töltöttünk itt; a jubileumi találat feletti örömünket csupán a jelszóval kapcsolatos bizonytalanság rontotta - majdnem sikerült letiltatnom magam egy hétre... Nem igazán értem, miért tűri a rejtő közel öt éve a szó-e a névelő vagy sem? típusú polemizálást, s miért nem változtatja meg a jelszót. (Mellesleg szó és nem szócska, ráadásul egyik sem mondat eleji...)

A 2. pontnálSok kubikus dolgozott rajta...
Tisza szállóCsöppnyi magnólia, tele virággal
Méltó helyen...Nem volt önfeláldozó...
Érdekes házak...A hajdani zsinagóga
"...mint Kati néni Székesfehérváron..."Hátam mögött ÉK...
sztyopa13 a páratlan páros 2008.03.30 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.28
szép időben kerestünk.Az új főtér nagyon hangulatos.Eredeti hogy a szökőkút a járda szintjéből löveli a vizet.Ilyen tüzetesen nem néztem még meg Szolnok nevezetességeit,pedig sokáig éltem itt.A rejtés ötletes,Hogy mi számit sornak azt mi is csak másodikra találtuk el.

indulunkelső királyunk
a vártemplomSzigligeti Ede
Aszinházbemutatóterem
a szökőkutaka Magyar kálvária
hajó pizzériaaradi vértanúk
b.zs. 2008.03.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
OK!

kisevet&kiccs 2008.03.22 18:30 - Megtaláltam
Jót sétáltunk ebben a hideg időben! :)
A névelő az nem szó?

Zsoland 2008.03.15 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Szép hosszú sétát tettünk meg gyönyörű tavaszi időben. Köszönjük a rejtőnek hogy elkalauzolt Szolnokra. Nem sokat láttuk még így a várost, pedig itt lakunk 30 km-re.
Végig sétáltuk az 5 km-t, sajnos a jelszónál valamit elrontottunk.
Kérjük megtalálásunkat elfogadni. (Dömi macik)

[Jóváhagyta: kulisz, 2008.08.25 07:50]

Tototo 2008.02.17 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.85
Csípős hidegben kellemes séta.

Templar 2008.02.17 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.21
TOTOTO-ékkal közös kirándulásunk első (első 9) pontja

Pifu74 2008.02.02 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.27
szép hosszú séta volt

[Jóváhagyta: kulisz, 2008.02.26 12:16]

kolibri 2008.01.05 21:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.10
Huh, kellett segítség a jelszóhoz... :o) Ezúton is köszönöm!
Jó kis multi! "Egész" Szolnokot bemutatja, elvisz olyan helyekre is, amit magamtól talán nem fedeznék fel. Tetszett.
Most megnéztem az ominózus (a jelszóban eltévesztett) képet... Khm, hát igen. Van még egy adag felirat a szobron, nem csak az, amit mi előkotortunk a hó alól. ;o) Nekem azt mondták, hogy a szobron lévő felirat kell, így azt néztem/tük, dehát ugye, mint most olvasom, mégsem az kell. Így járhat, aki utasként megy kesselni és nem olvassa el előre a leírást. :o)) (Mondjuk azért kívánok magamnak még sok "így járást". :o) )

Jaaaaaaaaaa, és el ne felejtsem megemlíteni a kedvenc 'körforgalomnak látszó' tereptárgyunkat!!! ;o) Nagyon cseles!

abacus 2008.01.05 21:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.00 súly: 3.80
Részletek és fotók később.

Törölt 2008.01.05 21:09 - Megtaláltam
.

ozeki 2007.12.04 08:26 - Megtaláltam
Egy hirtelen félbeszakadt szolnoki turné, sok sárral és kalanddal :)
Kicsit meghaladta a jelszó a képességeinket, de a rejtő készségesen segített.
Hogy rendesen el tudjuk kezdeni a napot, 5-kor indultunk Bpestről, cél a szolnoki multik bedarálása. Sajna, csak félsiker lett a dologból, ez a fránya munka itt is utolért, kell nekem a mobiltelefont magammal cipelni...

arcokbelváros
napkelte, IstvánnalHz, macskával
Hz 2007.12.04 08:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.82
"Alföld kapujában kulisz záró tagjával" :) 4/1.

MátyásÁrvízszint 99'
IspánItt végeztünk
sas&szti 2007.11.30 17:01 - Megtaláltam
Huh ennek a jelszónak a megfejtése fejtörést okozott:) De a rejtő segítségét igénybe véve lepontosítottuk és siker lett belőle:) Köszönet érte:) A Kossuth tér állapota jelenleg elég érdekes, de ha elkészül egész biztos érdemes lesz megnézni. A hídon való átjutás megtanít bennünket a nyugalom és a meghitt közlekedés rejtelmeit kifürkészni autóstársainkat figyelve (aszfaltozás). Ettől függetlenül jól éreztük magunkat és a megadott pontokat még ebben a hideg időben is megérte felkeresni:)

 
feri60 2007.11.21 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Szolnok környéki új ládák levadászásának "mellékterméke".
Részek már megvoltak, most befejeztük.

Jani70 2007.11.21 12:57 - Megtaláltam
Szolnok környéki ládázás Szipetivel és Feri60-al.

aszuhi 2007.11.20 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.20
MEGVAN!

Apexsek 2007.10.22 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Nagyon jót tekeregtem Szolnokon bringával.
Ismét olyan helyekre jutottam el (egy olyan városban, ahol viszonylag sokszor megfordulok), ahova el sem néztem volna, ha nincs a Geocaching, és ez a multi!
A logolásnál egy kicsit elakadtam, de a rejtő segítségével ez megoldódott.

Az utánam jövőknek annyit segítenék, hogy a névelők nem számítanak szónak a multi állomásain!

Üdv: APEXSEK

Csaba & családja 2007.10.13 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Egy kellemes esti séta. A Tisza part nagyon szép, de a Kossuth teret bombatalálat érte. Vagy csak felújítják?

ordogm 2007.10.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Nagyon szép időnk volt!
Mindenkinek tudjuk ajánlani az 1 és 2 pont között a Halászcsárdában a Tiszai halászlé vegyes halból!!! :-)
Köszi kulisz!

tibbi 2007.10.02 18:44 - Megtaláltam
A Gctlgt után jártam végig a multit, és Szolnok eddig ismeretlen részeit ismerhettem meg általa. Néhány évvel ezelőtt huzamosabb időt töltöttem a városban,de akkoriban csak a kevésbé szép részeket láttam (vagy csak azokra emlékszem?).
A jelszóval kisebb gondom akadt, de kulisz villámgyorsan kisegített a helyes megoldással, köszönet érte!

tibbigeo

silence 2007.09.30 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.94
+van, kis segítséggel (thx)

sIL és családja

Tilia2021 2007.09.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Nagyot sétáltunk, érdekes helyeken jártunk. Nagyon tetszett a multi! Köszönjük!

Neo82 2007.09.01 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Sikerült!

Mr Zerge 2007.08.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.02
Biciklis ládakeresés Szolnokon és környékén. Ideális időt sikerült kiválasztani a mai napra. Nem volt túl meleg, de minden földút száraz volt, a folyók normál vízállással vártak minket.
Bolyongás a városban. Nyugalmas ilyenkor, vasárnap. Néhol nagy építkezésekkel szépítik a belső részeket.
A 7. ponton már a helyszínen két variációt írtam fel, jól tettem, a második volt a helyes.
Üdv Mr Zerge.

Máté és Zoli 2007.08.16 12:35 - Megtaláltam
Meleg van... Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Egy letűnt kor emlékeA zsinagóga
A református templomA Tisza és a Zagyva összefolyása
gordogok 2007.08.15 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.70
A felújítás alatt lévő városban kerékpáros botorkálás lett az unokás városnézésből! Ha elkészül a városközpont akkor is helytállóak lesznek a feladatok, főleg a "finomított" sor meghatározásokkal!
Egy kis segítséget kérni kellett a pontos számsor összeálltához, köszönjük!

james 2007.08.15 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Elsőre! Láttunk már egyszerűbb jelszóképzést... (bár bonyolultabbat is) :)
Szolnoki biciklis ládásunk 1. állomása volt a multi. Reggel érkeztem vonattal. Onnan az 5. pont legközelebb, így azzal kezdtem, majd innen végig. Szép kör volt.
Azt meg kell jegyeznem, hogy a kerékpárosokra ennyire érzéketlen söférökkel még egyik másik városban sem találkoztam. Kerékpárút persze a belvárosi főutak mellett meg persze nincs.

Judit és James

soka9001 2007.08.11 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltuk. De a jelszó összerendezgetése sem kutya!
Még senki nem mondta Kulisznak, hogy ez így nem jó !!!!!!!
Ezért adtam a rejtésért csak ennyit.

Jordy 2007.08.08 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.87
ok

mcload64 2007.08.01 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Bartnőm szolnokon járt főiskolára, de ettől függetlenül nagyon tetszett mind a terep illetve a rejtés is. Köszönjük a segítséget a rejtőnek.

ZsAT 2007.08.01 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.23
OK

pgyp 2007.07.28 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Két este alatt tewljesítettük, nagyon szép volt Szolnok belvárosa, talán több multiba kellene ezt szétszedni és egyéb érdekességeket is belevonni. A gyerekeknek a sétány melletti játszótér volt a kedvencük:-)) Vigyázat! Az "a" nem szó!:-o)

Athelas 2007.07.16 22:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nehéz volt a pontos jelszót összedobni, de a ládatulajdonos segítségével sikerült összehozni végül. Szép nagy séta, megéri megtenni, Szolnok olyan oldalát mutatja meg, amit hajlamosak elfelejteni még az ottlakók is.

MeKrisz 2007.07.01 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.58
Vasárnapi bringázás GCZAGY és GCTlgt között a belvárosban. Szép város Szolnok, különösen a Tisza-part melletti hatalmas, gondozott, virágos park tetszett. A jelszóképzéssel akadt egy kis problémánk, köszönjük kulisz segítségét és az ötletes, a várost valóban bemutató rejtést!

Krisztián és Ádám

samorost 2007.07.01 12:45 - Megtaláltam
Vasárnapi bringázás GCZAGY és GCTlgt között a belvárosban. Szép város Szolnok, különösen a Tisza-part melletti hatalmas, gondozott, virágos park tetszett. A jelszóképzéssel akadt egy kis problémánk, köszönjük kulisz segítségét és az ötletes, a várost valóban bemutató rejtést!

Judit, Mekrisszel, Ádámmal

Mathau 2007.06.27 20:02 - Megtaláltam
+1

povyagi 2007.06.27 20:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Tetszik az ilyen fajta városnézés, nem kell sokat bújni az útikönyvet. :)
Többnapos túránk alatt mindenhol csak langyos víz folyt a kútakból. Itt viszont sikerült a gyógyfürdő kifolyójánál megtöltenem a kulacsom. Nem kicsit lepődtem meg, mikor felfogtam, hogy most még rosszabbul jártam. :)

adrivik 2007.05.27 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Sokszor jártam már Szolnokon, de soha nem sikerült annyi időt szakítanom, hogy a belvárost, a fontosabb, érdekesebb helyeket is megnézzem. Érdekes, tanulságos séta, ajánlom másoknak is!

Barangoló alias elel 2007.05.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Jósorsom, (munkám) újból ide hozott, a rejtés pedig végigvezetett a belvároson. Tetszett, köszönöm! Nagyon régen jártam erre úgy, hogy körbe is néztem a városban, szembeötlő az épülés, szépülés. Csupán az első két ponton ért némi szomorúság, de ez nem a városépítők, vagy a rejtő hibája, sőt István intelmeit ott a márványlapokon minél többször el kellene olvasni, megérteni mielőtt bárki, bármit cselekszik.

rekasi 2007.05.16 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
Megtaláltam

Ferruggio 2007.05.13 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Szülővárosomban tettünk egy délutáni sétát, nagyon szép időt fogtunk ki. Réges-régen sétáltam már végig ezeken a helyeken, köszönjük a rejtést.
Anna, Betti, Ferruggio

A szolnoki vár.
Városháza.Fecske.
job1 2007.05.12 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Megismertük Szolnok egy másik oldalát. Van amit nézni, van amiért sétálni. Eddig ez nem tűnt fel. Ezért grat. a rejtőnek. Amiért csak 4-es az elrejtés, az a hetedik és a nyolcadik helyszín nem teljes egyértelműsége. Időközben eleredt az eső is, a kisfiam az ölemben elaludt, és gyalogosan, felkészületlenül alig tudtuk befejezni. Ráadásul elszúrtam a jelszót, így várnom kellett sokáig. Ezért kerül fel későre a bejegyzés.
Egyébként visszagondolva, tetszett!

Büszke templomAz egyik helyszín felé
Megható a gondolatEzt nem nagyon értem, de érdekes
Tisza 
szalokiz3 2007.04.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Megtaláltam.

Köszönöm a rejtő segítségét a jelszó összerakásában.

csszabo 2007.04.28 18:05 - Megtaláltam
(figyelem: a mondat eleji "A" kezdőszócska után következő szó számít az elsőnek) és rajta...
Ezzel a módosítással a leírásban könnyűszerrel meglett a jelszó!
Inkább nem értékelek mivel elfogult lennék és nem biztos, hogy pozitív irányban!!!

Csutka 2007.04.28 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.32
Megvan. A fecskét kicsit soknak találtam, szerintem valamelyik hipermarket is jobban illene a képbe mint ez. Mindent végigcsináltam de úgy tűnik a körmonfont jelszó is kifogott rajtam. A többi rendben van.

[Jóváhagyta: kulisz, 2007.05.06 11:55]

MataPeti 2007.04.22 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.76
Hamar végigjártam, kerékpárral azért valamivel könnyebb, mint gyalogszerrel, vagy egyéb motoros járművel.
Szolnokon szinte csak átutazóban voltam az utóbbi években, most azonban kicsit sikerült jobban megismerni. Sokat változott a város, persze előnyére.

3D 2007.04.17 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Újabbkori szokásunk szerint munkánk végeztével nekivágunk az adott város multijának. Szolnokhoz mi előítéletmentesen közelítettünk (egyikünk felmenői Debrecen környékiek). Nem is okozott csalódást a város, vagy méginkább a lakói. Az alföldi emberek tisztasága (mindenki élére vasalt ruhában, tiszta cipőben, elhanyagolt embert nem láttunk), kedvessége (rámosolyognak az emberre), nyugodtsága biztos hozzájárult ahhoz jól sikerüljön szolnoki sétánk. A város egyébként mint a lakói: tiszta, befogadó, jó helyekkel várja az idegent. A parkban (de egyikben sem!) láttunk grafitit, eldobott sörösüveget, sőt még eldobott csikket sem sehol. Voltak viszont gitározó fiatalok, fel vannak találva az utcajelző táblák, úgy hogy még az idegen is odatalál stb. Kicsit szégyelljük már a gyerekeink előtt, hogy mindenhonnan lelkendezve térünk haza, de ez van. Vagy túl jó helyekre vitt ez a multi, de itt még a lakótelep is más.
A rejtésre azért adtunk csak 4-t, mert szerintünk is meg kellene határozni, mi számít szónak és mi nem, mert elég sok a tévesztési lehetőség (mi is elírtunk egy betűt), felesleges még egyéb izgalmakat belevinni.
Köszönjük a rejtést.

Nivabibi 2007.04.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.52
A Zagyva torkolati hídnál parkoltam le és ebéddel együtt 2,5 óra alatt besétáltam az egészet.

Puszkany 2007.03.22 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Szolnok nem tartozott a kedvenc városaim közé, mégis úgy döntöttem, hogy eleget teszek, az egymilló lépés Szolnokon "nevű játéknak". Utólag belátom, hogy csak felszínesen ismertem a várost, a séta után megváltozott a véleményem. Köszi Kulisz! (de a multikról is... :) ) Felkészülve vágtam neki a pontvadászatnak, minden pontnál átolvas az itinert, fotót készít a feliratról, majd otthon elemez, de eközben jegyzeteli szorgalmasan a szerinte jó választ. Na ennek ellenére a 7. pontnál ragaszkodtam a helytelen szóhoz és emiatt az egész megfejtés úszott. Katika segítségét kértem, ezúton köszönöm!

smilehunter 2007.03.07 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.54
Szépek és érdekesek a helyek amit bemutat a belvárosi séta.
De a jelszó az nem semmi... :)
Köszi kulisz!

katika 2007.02.17 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.90
. [wapon beküldött szöveg]
A város tetszett, a jelszó viszont nagyon rossz, vagyis nekünk nem tetszett. Kb. 1,5 óráig próbáltuk a helyes jelszót belogolni, de csak nem jött össze. A ládagazda nem volt elérhető telefonon, így T. Nagy segítségét kértük. Köszi.
Az eredeti log a ládatulaj kérésére törölve ( ez egy lightosabb formula).

 
KataJani 2007.02.11 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.33
Hétvégi 2/2, össz.: 215. ládánk. Korán indultunk, hogy jó pár Kulisz ládát levadásszunk. Most már értjük, hogy miért csak 10-en találják meg évente.
Ez a multi egy kicsit hosszúra sikeredett, de úgy látjuk, hogy a Kulisz ládák már csak ilyenek. Sajnos a végén már nincs igazi láda, az feldobná egy kicsit a fáradt vándort. Ilyenkor látja az ember, hogy milyen sok szép látnivaló van ebben a szürke vidéki városban. Ide az is kevés lenne, ha 20 képet lehetne felrakni. Itt elférne 2-3 darab 5-6 pontos multi is. Az egyik árvízszint jelző táblát elvitte a víz.
A jelszóval nekünk is gondunk volt, de valószínűleg figyelmetlenségből, elnéztük az első részletet.
Pontok:
1.: 1. 2007.02.10. 11:23
2.: 2. 2007.02.10. 11:38
3.: 9. 2007.02.10. 12:00
4.: 7. 2007.02.11. 13:28
5.: 3. 2007.02.11. 13:40
6.: 4. 2007.02.11. 13:52
7.: 5. 2007.02.11. 13:58
8.: 6. 2007.02.11. 14:08
9.: 8. 2007.02.11. 14:18

IndulásMerre is?
Térképes segédletVárablak
VasmacskaFecskefészkek
SarokházTemplom
Élet a ZagyvánálSzürke Tisza
zazu 2007.01.20 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.78
Kellemes januári séta...

Nagypapám emlékére...

dozoli 2007.01.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.72
Nem szokásom sokat írni de nem szeretem a nagyon bonyolult jelszavakat, mert ez nekem annak tünt. Szolnoki létemre csak most sikerűlt elfogadtatnom a jelszót, nagyon sokadik próbálkozásra. Mindenkinek ajánlani tudom a sétát, de a jelszó......

tomv84 2006.12.11 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.90
Most, hogy eltaláltam a jelszót kb 68-adik alkalomra, nem is tudom, mit írjak. Többen is jelezték, hogy mennyi gond volt vele, hát nekem sem volt egyszerű. Szerintem ennek a játéknak arról kellene szólnia, hogy a mások által ajánlott szép helyeket felkeressük, majd itt az interneten rögzítsük, hogy jártunk ott, nem pedig arról, hogy a gép előtt gubbasztba jelszavakat próbálgassunk. Lehetne egyszerűbben és mégis izgalmasan... Jó lenne tisztázni a már többek által említett dolgokat, hogy most a névelő szónak számít-e illetve a magyar ábécében szereplő kettős betűk SZ, NY, ZS, stb egynek számítanak-e. A keresést sajnos egy nagyon sötét ködös délutánon ejtettük meg, úgyhogy pár méternél messzebre nem láttunk.
Üdv: Tamás, Nóri

 
T. Nagy 2006.11.23 19:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.50
A ládagazda segített a jelszó pontosításábaN. Az UTOLSÓ pontnál elnéztem a dolgot. Kösz a asegítséget!

guess.who 2006.10.23 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Őszi métázás 5.

Harmadik, és egyben utolsó, kissé túl hosszúra nyúlt szolnoki ládánk volt ez.
Az első hat pontnál még lelkesek voltunk, logikusan felépített, lineárisan követhető volt az egész, a jelszórészleteket egyértelműen és világosan lehetett megtalálni.
Aztán következett a mások számára is mumusként működő 7. és 8. pont. A megtalálásuk ugyan nem okozott gondot, de a jelszórészlet kiókumlálása már annál inkább: a Kossuth-emléktábla második szava ugyanis valójában a szöveg második szava, nem pedig Kossuth keresztneve - holott a ládaleírás szövege ezt jelenti. A Molnárfecskéknél szintén gondot okozott, hogy a szöveg fecskék alatti részén a 2. sor első szava egy névelő... Hogy ehhez a szöveg teljesen irreleváns részében kellett volna megtalálni az egymondatos segítséget?! Hátizé... Tekintve, hogy lényegében csak két zűrös pont van, nyugodtan be lehetne írni ezt a szükséges két helyre. :-/ Hiszen ahogy a korábbi logokból is látható, másoknak is pont ezek okoztak gondot. Egy ekkora multinál a jelszóban levő hiba kisakkozása azért elég problémás - pláne hogy nem is a szavak kellenek, hanem csak a betűik száma.
Ezektől eltekintve korrekt a multi, szépen bemutatja mindazt, amire a neve alapján vállalkozik, így talán kicsit jobban megismertük a korábban legfeljebb csak átutazóban látott Szolnokot.

csirreg 2006.10.21 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Ezen a szép őszi napon láttam hozzá harmadmagammal életem első geoládájának felkutatásába. Nagyon tetszett! Köszönjük a rejtést! Tényleg nagyon más oldalát lehet megismerni Szolnoknak. Mi a Magyar Golgotától kezdtük és a végére hagytuk a parti állomásokat, amely megkoronázta ottlétünket. Gyönyörű volt a Parti sétány az őszi napsütésben...

(Remélem, a jelszót is sikerült megfelelően összerakni. :))

Ré&At 2006.10.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Érdemes megkeresni ezt a "ládát" :)

Vacak 2006.10.21 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Érettségi találkozóra jöttem a városba. Gondoltam előtte a két városi ládát levadászom,de csak ezt sikerült, mert a GPS otthon maradt. Nagyon érdekes volt 30 év után ismét végigsétálni a városon.

GAZ69 2006.10.18 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.45
Megtaláltuk! Jót sétáltam, köszönet a rejtőnek! Izgalmas úgy végigjárni a várost, ahogy egy lokálpatrióta mutatja be a saját szemével. Köszönet Kulisznak, a molnárfecske telepet a GPS máshová mutatta, így én egy Oriflame-es reklámtáblát fotóztam le, de tisztáztuk a félreértést.

a hetedik környékeez nem a jó tábla
fcsaba 2006.10.15 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.58
A Tiszaliget geoláda megtalálása után "nyakunkba vettük" a belvárost. Szolnokon már egyébként többször jártunk, így nem volt teljesen ismeretlen a város.
Egy kis kitérő: pár éve az egyik internetes portálon volt egy városszavazás. A legszebb magyarországi várost kellett kiválasztani, és a nagyobb városok voltak felsorolva. Ezen a szavazáson Szolnoknak sikerült egy sajátos eredményt elérnie: ez volt ugyanis az egyetlen olyan város, amelyre egyetlenegy szavazat sem érkezett, magyarán a szavazók között senki sem gondolta azt, hogy Szolnok lenne a legszebb magyarországi város. (Az összes többi város kapott legalább 1-2%-ot, a szavazást pedig - véleményem szerint - méltán nyerte Eger.)
Az, hogy az említett városszavazáson Szolnok ilyen csúfos eremdényt ért el, valójában számomra egyáltalán nem volt meglepő. Egernek, Sopronnak, Szegednek, Kőszegnek, Kecskemétnek, Debrecennek, bizonyos értelemben még Budapestnek is, és még lehetne sorolni, van egy olyan hangulata, hogy az ember jól érzi magát, ha csak úgy sétálgat a belvárosban, tulajdonképpen anélkül, hogy lenne egy útikönyt vagy vallami hasonló a kezében. Ugyanez Szolnokra nem volt igaz. A hangulatát már a vasútállomás meghatározza, és az embernek végig az az érzése, hogy itt minden szocreál, nincs benne semmi emberi.
Alapvetően tehát elég negatív előítélettel vágtunk neki a "túrának". Köszönjük szépen a nagyszerű multit, sikerült alaposan rácáfolni a fenti előítéletre! (Olyan ez, mint amikor a csúnya lányban az ember először fedez fel néhány szép vonást, majd ... mindenkinek a fantáziájára bízom!)
A második pontnál kedztük, végighaladtunk a kilencedikig, majd a végén kerestük meg az elsőt. A megadott dátum az első, azaz az utolsó állomás érkezési időpontja.
A templom mellett kialakított Kárpát-medence nagyszerű, remek ötlet, azt ne hagyjátok ki! (Kár, hogy egyesek odaszemeteltek:-()
Még egyszer, nagyon szépen köszönjük ezt a szép sétát!

Utólagos megjegyzés: csak többszöri próbálkozásra sikerült helyesen megadni a jelszót. A hozzászólások alapján úgy tűnik, hogy nem én vagyok az egyedüli, akinek problémái adódtak ezzel. (Legalább) két nem egyértelmű dolog van, ebből egyet rontottam el.
- A második állomásnál: a magyarban a cs, dz, gy, ny, sz, zs betűk egy betűnek számítanak. Pontosabb, precítebb lenne, ha nem a betűk, hanem a karakterek számát kérnéd.
- A hetedik állomás (Kossuth emléktábla) első két szava ez: Kossuth Lajos. A második szó tehát az, hogy Lajos, ami 5 hosszú. Biztos, ami biztosd alapon felírtam az alkatta levő szöveg második nem "a" névelő szavának a hosszát is, és végül ez lett a jó megoldás.

K.L. 2006.10.05 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.79
Szép séta, szép időben. A jelszó kicsit összkeveredett, de a rejtő segített.

SagiK 2006.09.30 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.78
A javasolt úton sétáltuk végig a multit, nagyon szépen vezet pontról-pontra. Olvastam, hogy volt láda is, csak megszűnt. Szerintem érdemes lenne ládát is rejteni, dobna a multi értékén.

Incsi és a virágok
BékaEz nagyon tetszett!
CímerGyerkőcök
SzökőkútEmlékmű
csepipeti 2006.09.30 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Apás nap volt nálunk is, SagiKéknál is. Anyukák el, két-két gyerek maradt. Hát persze hogy ládázunk! Gyereknek, apjának ennél jobb időtöltés nem létezik.
Szolnokot vettük célba, mert az még SagiK-nak is szűz terület. A program GCSZBV, GCTlgt, GCKATA és GCTiTe.

A nap első ládája ez a városi multi. Nagyon jóra sikerült! Többször jártam már Szolnokon, de erről az oldaláról nem ismertem. Szépen rendben tartott város, tele virággal, látnivalóval. A jelszóval sem gyűlt meg a bajunk, de kellett hozzá az az apró kis információ a névelőről egy korábbi logból.

Duna
LendületbenVirágos park
Ez víz?Merre tovább?
Csoki 2006.09.17 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.77
Megtatláltuk.

VP 2006.09.09 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 4.00
Esti betüszámlálgatás. Nagyon igyekeztem jól számolni, de nem sikerült...

[Jóváhagyta: kulisz, 2006.09.11 12:28]

Tócsa 2006.09.08 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.58
A tiszaligeti láda után jöttünk a városnéző sétára.Bár lakóhelyünktől nem esik Szolnok messze , eddig még nem volt alkalmunk belvárosi sétát tenni. Hát nagyon kellemeset csalódtunk, mert nagyon hangulatos, szép várost ismertünk meg a multi segítségével. A jelszó leolvasásnál csak a második és a hetedik pontnál volt egy kis nehézség. Előbbi valami festékkel van leöntve, s ezért főleg sötétben kicsit nehezen olvasható , utóbbinál pedig az épület tatarozás alatt áll, s rendesen be van állványozva, le van hálózva. Azért meg lehet találni az emléktáblát, legfeljebb kicsit furcsán néznek a járókelők, hogy mit keresünk az állvány között. Talán ezen nehézségnek is köszönhető, hogy nem elég figyelmesen olvastuk le itt a szót, így ehhez segítséget kellett kérnünk, amit ezúton is köszönünk Kulisznak.

Mosi Family 2006.08.20 20:00 - Nem találtam meg
Megtaláltuk!

[Elutasította: kulisz, 2007.09.01 20:30]

Fazék 2006.08.18 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
A javasolt parkolótól biciklivel hódítottam meg a belvárost. Éppen az Augusztus 20.-i repülősnap főpróbája volt, azaz a második pontnál hosszasan nézegettem a helikoptereket és az ejtőernyősöket.
Kulisz-nap 2/5.

akondor 2006.08.11 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Nem mondok semmit. Ezt látni kell!!!!!!!!!
Köszönöm ezt a multit,bár nem lelkesedem értük.
Külön köszönöm az egyeztetést.

Marvin 2006.07.26 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.13
Sokat jártam Szolnokon, de csak most jutottam el oda, hogy teljesítsem ezt a multit.

Pegasus 2006.06.29 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Napsütötte forró városnézés a Tisza partján.

A 7. állomáson megakadtam a jelszóval,
köszönet a Rejtőnek a jelszóhoz adott segítségért.

szipeti 2006.05.26 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Tetszett, különösen az 5.pontig. A 7. és a 8.pont jelszórészletével volt egy kis gondom (az névelőket ne vegyétek figyelembe), de a rejtő készségesen segített, köszönöm.

 
csiperke 2006.05.13 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Kimerítettem a hármat és a játéknak ezt a jelszó-próbálkozásos részét őszintén szólva nem kedvelem, így a "megtalálás sorsát" a rejtő kezébe teszem le.
Jól megismertük Szolnokot. Legszebb a Tisza-parti rész, a Zagyva, több épület. Az első és utolsó pont kivételével gyalog jártuk be (a börtönnél parkoltunk) A fecskés résznél nem sok fecske volt, eléggé ki is esett... , meg már éhesek is voltunk.. (a halászcsárda kissé drága). A rejtő mindent meg akart mutatni a városából - éljenek a lokálpatrióták! A láda ezért is lett hosszú és a leírás kissé túlírva. Mindezekkel együtt jó séta volt.

[Jóváhagyta: kulisz, 2006.05.14 20:42]

Scorpius 2006.05.08 20:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Május 1-én a tiszaligeti birkapöri helyett (az árvíz miatt a majális elmaradt) ronda esős napon vágtunk neki az 1. geoláda felfedezésünknek.
Zoli & Évi

ui.: Kis segitséggel, de meglett a 4. szó is. Köszi Kulisz

zsakar 2006.05.08 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Élvezetes séta a városban.

on4avm 2006.04.16 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.32
Kellemes seta volt szulovarosomban GPS a hatizsakban nelkule is jol boldogultunk
Tamas es Marianne

Äz ispan megmentöje es gyilkosa
A Maria utca megcsonkitvaA faradt vandorok
A keresett vertanuA Zagyva ....
A Tisza most 9,83m 
petika 2006.04.08 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.37
A "Kárpátok"-nál leparkoltunk az autóval, és itt ki is kapcsoltam a GPS-t, mivel a nagyon precíz ládaleírás, és kedves szolnoki segítőm révén a pontok műszer nélkül is könnyen megtalálhatóak voltak. Kellemes séta a belváros emlékművei érintésével, miközben megnéztük az áradó Tiszát is. Az időjárás is kedvező volt, úgyhogy ez a nap sokáig kellemes emlékként marad meg az emlékezetemben. A pontok meglátogatása után irány a Tiszaliget. Sajnos a jelszóval volt egy kis problémám, rosszul értelmeztem a leírást, de Kulisz segítségével végül a helyzet megoldódot. Köszönet érte.

Petika, Judit

A "Kárpátok"Vízállásjelentés
ZsinagógaTemplom
Magyar GolgotaKutyus figyeli az áradó Tiszát
Evab 2006.04.02 16:34 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Sasy 2006.02.04 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
A séta szépen összeállított és kellemes túra! Ajánlom mindenkinek! A névelőkkel nekem is meggyűlt a bajom, csatlakozom az előttem szólóhoz, igaz a leírása segítég volt (Thx Attibati). Csípős hidegben többször igénybevéve a helyi kávézók forró teakínálatát jól túl lehet élni :))))
Andyka Sasy

Ferkókoma 2006.01.09 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Jó kis séta volt.

vandorbot.hu 2006.01.09 08:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Minden oké. Szolnoki létemre még tudott újat mutatni ez a kis túra.

Attibati 2006.01.06 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.65
Tetszett a séta Szolnok belvárosában, azt hiszem több ládára való látványosság van még a városban.
A jelszóképzéssel viszont akadt néhány problémám. Harmadszorra sikerült eltalálnom, de közben latinul tudó unokaöcsém segítségét kellett kérnem mivel az 1. és az 5. ponton nem volt számomra egyértelmű - az egyenetlen betűtávolság miatt - hogy hol is van vége a szavaknak. A 7. és 8. ponton be kellene írni a leírásba, hogy a névelő szónak számít-e. (nem számít) Az első világháborús emlékmű több oldalán is van felirat. (A szoboralakokkal szemben állva a bal oldali felirat a jó)

MikiCache 2005.11.27 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Számtalanszor elkerültük a belvárost, de most már se tömeg, se kánikula, na meg rá is értünk:-) Így kényelmesen végigsétálhattuk-autózhattuk a pontokat. Hacsak nem számítjuk le a hamarsötétedést, ami azért kissé mégiscsak befolyásolt.
Anikó és Miki

A Kárpátok szélénNepomuki Szent-János
A hajósok emlékműveÁrvízszint
A most ártalmatlan TiszaSzobrok
LázárFecskefészkek
EmlékműBronzba öntve
Pupu 2005.11.19 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.93
Szolnok ostroma, 4/2.
Szürke hajnalon értem Szolnokra, és csak délután háromig volt időm. Hószállingózásban indultam, hóförgeteg lett belőle, a vége felé kisütött a Nap, de akkorra már sárosak voltak a földutak.

Nem szeretem a városi multikat, és most sem változtak meg az érzelmeim. Láttam új helyeket, de összességében valahogy nem éreztem rá a város atmoszférájára.

dzsankarloo 2005.09.22 17:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
A tiszaligeti szúnyog invázió után itt folytattuk útunkat, ez így már sokkal kellemesebb volt. Lényegében bejártuk Szolnokot.
Gratula a "rejtőnek", hogy vette a fáradságot a város ilymódon történő bemutatására!

warnew 2005.08.21 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.85
Végigsétáltunk a pontokon, a sorrendet betartva. Nekem a Tisza-parti sétány és a zagyvapart tetszett a legjobban. A híd alatt, és a piac környékén nem uralkodott valami nagy tisztaság.
A Kossuth-emléktábla után feltűnt, hogy a környéken felhőkben repülnek a fecskék, de nem ők vezettek el a következő ponthoz. A koordináták pontosak.

Warnew Melinda Pisti

farkas_e 2005.08.06 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.11
Szép! Kicsit féltem nekiindulni, mert nem igazán esetem a városi multi, de azért kellemes emlékekkel fejeztem be a sétát. És még a Szolnokról kialakult véleményem is pozitív irányba mozdult...

ahol a Zagyva a Tiszába ömlikHogy születnek ilyen fák?
legtávolabb 
wildpig 2005.07.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.19
Szép kis séta volt, csak ne lett volna 32 fok. Gyerekekkel egy kicsit hosszú. Szerintem.

akloz 2005.06.24 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Szolnoki nyaralásunk 3. ládája.
Ez is csak a rejtő segítségével lett meg. Köszönjük!
Tulajdonképpen csak egy pontot vétettem. (Trükközés miatt lett belőle 2 hiba.)
Mivel többnyire nem a belvárosban megy a séta, így tényleg szép. :-)
Itt jártam gimibe (Verseghy Ferenc gimnázium). Szép ez a Tiszapart!

softi 2005.06.05 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
ok

pelike 2005.05.22 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
megvan! GPS nelkul, a nagyon alapos leiras + terkep alapjan sikerult vegigjarni. Az elso kepben megadott terkepet nem is hasznaltuk, ugy mar tul konnyu lett volna.
Nagyon tetszett a bemutato. Utana megneztunk egy utikonyvet, az sem emlitett mast, sot, meg ennyit sem ;)
Viszont a jelszo megallapitasa szerintem a hetedik es nyolcadik pontnal kicsit ellenmondasos (egymassal). Azert harmadik probalkozasra bejott ;)

 
Ashmelia1 2005.05.07 20:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.00
Meglett, igaz, kicsit körülményesen. Gps nélkül indultunk keresni, de a 8. pontot sehogy sem akartuk megtalálni, a rejtő telefonos segítségét kellett kérni. :(
A logoláskor valahogy nem fogadta el a jelszót, ekkor jött a második, a számítógép segítsége (e-mail) (Már csak a közönség maradt! :) ), így már ment. Sajnos nem volt egyértelmű egy-két helyen a jelszó, de azért sikerült! A "rejtés" nagyon jó, mégis javaslom, hogy minden pontnál a tábla egész szövegét írd fel, mert úgy utólag könnyebb kitalálni, mit rontottál el!

Nagyon szép város, igazi gyöngyszem. Szemetet nem igazán láttunk, csak szép, fás és/vagy bokros ligeteket, virágágyásokat. Szerintem járok én még erre!

kormioli 2005.04.30 22:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

csókos 2005.04.29 22:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

gyöngyfűző és párja 2005.04.24 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.08
Meglett!

TemplomÁrvíz
Szobor
SzoborVárosháza
Vértanúk 
porgesz 2005.04.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.85
Most jártunk először Szolnokon. A pontok jó része tetszett, csak a koordináták nagyon nem oda mutattak nekünk, ahova a leírás mondta, így inkább arra hagyatkoztunk, ezért a gyengébb pontozás, bocs. Még visszajövünk nyáron is, amikor beüzemelik a szökőkutakat.:)

geobubo 2005.04.05 22:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Jelszó egyeztetése és Kulisz segítsége után. Igényes városi séta.

logo 
jiimbo 2005.03.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Nagyon szép városi séta! Sajnos az esQ esett...
Eddig csak annyit ismertem szolnokbol amit a vonat ablakából láttam. Az ronda, szemetes, elhanyagolt. Most igazán kellemesen csalódtam! Gondozott, szép város. Azt gondolom, jól lehet itt élni!

Dani007 2005.03.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon jó! Mindenben maxra értékelem.
Köszönet az unokatesóknak, (köszi Gergőnek és Lilinek) hogy a terület ismerettségével segítettek megtalálni a kulcsszavakat. Biciklivel kerestük fel a helyszineket, ezért a környezet 5 (marhasokat fáradoztam, majd kidobtam a belem), néhol kétesek voltak a szavak, elrejtés 5; a képek és a leírás pontos volt és ez is a javunkra volt (web: 5). Igazán szép, híres helyeket találtatok rejtekként! Köszi, élmény volt megkeresni!
Dani

y42 2005.03.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Kulisz mester segítségével sikerült a hibás jelszót megtudnom. A kopjafák még mindig le vannak takarva, szóval azt nem sikerült leolvasnom. Szolnokiként nem is tudtuk, hogy a Millenáris emlékmű az a Kárpát-medence mása. Nagyon jó multi!

Megtaláló: Ádám (y42 fia)

(a képek 2003 nyarán készültek)

vártemplomszobor
színházTisza Hotel
vaslemez 2005.01.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Már régóta az egyik kedvenc szolnoki épületem a 3-as és 4-es pont közötti református templom. A neogót stílusú, 3 tornyos templom sajátos megjelenését a vöröstégla burkolat és az - inkább az evangélikus templomokra jellemző - erődszerű kiképzés adja. Alaprajza ötszög. Belseje emiatt centrális elrendezésű, középen a szintén ötszögletű úrasztalával. Bocsánat, ha kissé hosszúra sikerült a leírás, de olyan szép!!!

Viszont úgy néz ki, hogy ma valamiféle diszlexiás napunk van, így ezzel a jelszóval is meggyűlt a bajunk. Kedves rejtő, elküldöm mailben az összegereblyézett infókat, aztán plíz...

[Jóváhagyta: kulisz, 2005.01.18 14:29]

Fűkocka 2005.01.04 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.61
Sikerült!! Az ilyen hosszú multiknál mindig attól félek, hogy elrontom a jelszó valamelyik részét. Jobban szeretem a kezdőbetűset, mint ezt a számolgatóst.
Közben meglátogattam Kulisz mestert is a munkahelyén, ami hasznosnak bizonyult, mert a másik két multi javasolt útvonalát elmagyarázta.
Kecskemét szebb.

 
POZOLI 2004.12.20 23:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.30
Ismétlés a tudás anyja. Persze egy kis nyelvtani értelmezés sem árt!

keva 2004.12.12 09:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
ok.keva

zsorzs 2004.12.12 09:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Hurrá! Másodikra elfogadta a jelszót!
A vasútállomástól indultunk, 6-5-4-3-7-2-1-8-9 sorrendben haladva. Egy ilyen téli reggelen nem sokan sétáltak a városban. A pontok és az útvonal nagyon tetszett, valóban jól becsavarogtuk a várost. Összesen kb. 1,5 óra alatt gyalogosan végigjárható. Nagyon tetszett a leírás is!
Köszönjük Kulisz!

12
34
56
7 
POZOLI 2004.12.04 10:03 - Nem találtam meg
Ez volt az első találásunk!Nem igaz hogy rosszu olvastuk le!

[Elutasította: kulisz, 2004.12.04 19:25]

jenci 2004.12.02 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Viszonylag könnyű volt megtalálni a nevezetes pontokat GPS nélkül is. Lehet, hogy ennek az az oka, hogy 34 éve itt lakom? :-)

jspanyik 2004.11.20 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Előző nap délután, már majdnem sötétben a "Kárpátok"-nál kezdtük a városnézést. Sajnos csak rossz irányból nézelődtünk, ezért nem ismertük a fel a fűcsíkok jelentését.
A hűvös szél miatt lendületesen haladtunk, egészen a negyedik pontig, ahol megszakítottuk a sétát egy, az elrejtővel folytatott, kellemes beszélgetés erejéig. Ezután már csak három pontra futotta az energiánkból, így a befejező két pont ma délutánra maradt. A bejelentéskor nekünk is meggyűlt a bajunk a jelszóval (a kritikus pont a 7. volt), de Kulisz mester készségesen segített. Jól kialkított városnéző láda! Köszönjük!

Mari és János

piroska 2004.11.18 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.11
Piroska

Zsu. 2004.09.25 17:30 - Megtaláltam
Mikulással

Mikulás 2004.09.25 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Átutazóban igen, de városnézőben még sosem jártunk Szolnokon. Pedig nincs olyan messze Kecskeméttől, sőt Zsu itt született!
A város egészében nem különleges, de vannak szép részei. Gondolunk itt például a Tisza menti sétányra, illetve az első pont és környezetére. Kulisz megpróbálta bemutatni a város szép részeit. Ez sikerült is. A borongós idő ellenére, kellemes kis séta volt. Az eső is megkímélt bennünket. Otthon a logolásnál volt némi fennakadás, de telefonon egyeztettünk Kulisszal, és így ok volt ez a rész is. Köszönet!

Zsu + Mikulás

@david 2004.09.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Ez tetszett! Nagyon jó ez az egész láda, kedvemre való volt. Igy végül örülök, hogy nincs láda a végén, mivel az mindig több időt szokott igényelni, de igy meg gyors volt. Az elrejtő nagyon szinvonalasan vezet végig a városon, sok apró érdekes dolgot megmutatva. (gratula kulisz!!)
A környezet csak azért 4 mert a hegyek, vagy szép panoráma számit nálam 5 nek :( Az útvonal végigvezetése első osztályú, pontosan le volt irva mi mellett haladunk el, bár én nem a megadott sorrendet követtem, mert máshonnan indultam. Először mikoer megláttam a leirást, akkor nem nagyon volt kedvem végigolvasni, szeretem belőle gyorsan kibogarászni a jelszót. érdemes kinyomtatni, bár ilyen wap jellegű dolog lehetne, mindjárt kitalálok egyet :)

Úgy kezdődött az egész dolog, hogy egyik barátom nagykörűben van szakmai gyakorlaton, ártéri gazdálkodással kapcsolatban, meg az ottani kubikgödörprogram megismerésében vesz részt. A vonattól az első pont kb 1.6km re van, ez a 6os pont volt. Busszal mentem tovább, és volt 20 percem, ezt ki kellett használni. Legjobban a ispánnál lévő szobor tetszett, ahogy a viz közepén van :) Nagyon magasan volt az árhullám is. A mostani álláshoz képest kb 3-4m el lejjebb..
másodszorra kicsit rohanósra sikeredett ezért a fecsketelepet annyira nem néztem meg, de elsőre nem tüntek nagy tábornak. Lehet hogy melegebb vidékre költöztek? Itt egyébként nem a madártipus volt a megoldás. A Kossuth emléktáblát is összekevertem valamivel.. A megtaláláshoz az elrejtő segitett, korrigálta a leolvasásaimat. Kösz.

első alkalommal: [6-5-4-3-7]
másodszorra: [1-0-2-3-8-9]

WAP :)
jelszó a leolvasott feliratok hossza, egymás után irva.
1, A latin szöveg utolsó szava
2, Az emlékmű melletti kisebb emléktáblán található vezetéknév
3, Annak az embernek a neve, aki előbb megmentette, majd később megölte az ispánt
4, A szobor oldalán található szöveg utolsó szava
5, A templom előtti szobron található latin szöveg első szava
6, Az emlékműn található első latin szó
7, A térrel szemben lévő Polgármesteri Hivatal falán található Kossuth-emléktábla második szava
8, a tábla szöveges (fecskék alatti) részéből a második sor első szava
9, a Zagyvától legtávolabb lévő vértanú neve

@david

Freya 2004.08.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Mivel szolnoki, vagyok - úgymond kötelező feladat volt, bár akárhogy írtam be a jelszót, sosem sikerült elfogadtatnom. Elszámoltam valamit?

[Jóváhagyta: kulisz, 2004.08.11 21:38]

iruka 2004.08.01 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.54
A GPS 3-ról a Tiszaligeti sportcsarnokból hazaindulva a vasúthoz a 2-1-[0]-9-8-7-3-4-5-6-[vasútállomás] sorrendben teljesítettem a multit. A képeket majd idővel iderendezem: [Árvíz]...

tudo 2004.07.08 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Mai 5. szolnoki ládánk - pihentetésképpen. A 80. km-ünk körül járva kerestük fel a pontokat. Sajnos az építkezések több helyen belekavartak a jelszóhoz szükséges szavak keresésébe, de az elrejtő lelkesen segített a dolgon telefonnal. A belváros tiszta, rendes, szép annyira, amennyire egy művi környezet szép lehet. A láda 10. pontjaként beiktattunk egy gyorséttermet poi pont kereséssel, majd 11. pontként a vasútállomást, ahol szögre akasztottuk kerékpárjainkat, mi pedig elterültünk az üléseken - és megírtuk ezeket a logokat, hogy a még friss élményeket örökítsük meg.

A műszerekA belváros
Vége a napnak 
jalso 2004.07.04 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Szép város, és a multi ügyesen vezet végig a város több érdekes pontján. Köszönet kulisznak. Nagyon tetszett a tiszaparti sétány és a sok fecske (a hely, ahol a fecskék fecstek, már kevésbé). Kár hogy az egész multi csak virtuális, és a sok pont ellenére egy kicsit talán túl könnyű. Nagyon szép gesztus a térkép a bejelölt pontokkal, de így a gps-t árúsító üzletek gyorsan tönkremennek majd. :-))

nano 2004.06.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.18
Kellemes séta, ötletes "ládarejtés".

gcsanyi 2004.06.04 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.26
hat hogy mikor volt ez a megtalalas arra mar nem emlekszem, viszont csak most talaltam meg a lapot amire felirkaltam a jelszavakat... :)

viszont valami gubanc van veluk ugyhogy kuldom oket kulisznak... :))

kulisz segit, harcsa orul! :))

Csuhás 2004.04.18 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 3.82
Az értékelés az átszerkesztett ládaoldal következménye!

A Gerecse 50 utáni napra - nem tervez az ember fia nagy túrákat...Csuhi, mint hajótörött tért haza, szétázva, nyakig sárosan, elgémberedve... de egyenes derékkal, mint egy valódi HŐS:o)))... mivel Imi mászkálókedvét nem elégítette ki a kertészkedés, így nem volt kérdés, hogy vasárnap megyünk-e ládikázni. Egy városi multi éppen ideális egy ilyen napra: nincs nehéz terep - agyonizomlázasan is át lehet vészelni -, semmi trükk, csak egy kellemes séta... s mivel este Kecskemétre voltunk hivatalosak vacsira, még egy nagyobb kanyarral útba is esett:o))) Öt percenként kellett konstatálnunk, hogy Szolnok val