geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
746. Bányatavak Dunakeszin (GCpeca)

Kavicsbánya-tó

Kavicsbánya-tó

Horgásztanyák a nagy tóról nézve

Horgásztanyák a nagy tóról nézve

Tavirózsa

Tavirózsa

Horgásztanyák

Horgásztanyák

Nyugodt környezet

Nyugodt környezet

...mondta az aranyhal

...mondta az aranyhal

Ki gépen száll fölébe

Ki gépen száll fölébe

Légvonalban.... :-)

Légvonalban.... :-)

Így közelítheted meg! (Már csak kerékpárral!)

Így közelítheted meg! (Már csak kerékpárral!)
Szélesség N 47° 36,821'
Hosszúság E 19° 7,409'
Magasság: 109 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2003.10.05 18:45
Utolsó lényeges változás: 2018.05.07 22:03
Utolsó változás: 2018.05.08 09:22
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+1V)
Elrejtők: lelcache
Felhasználó: lelcache
Nehézség / Terep: 4.0 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 1300 m
Megtalálások száma: 859 + 1 sikertelen + 35 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.9 megtalálás hetente


A geoláda nincs bejelentve a www.geocaching.com-on. Ne tegyél bele nemzetközi Travel Bug-ot!!!


Waposoknak:
A cache kétállomásos. Az első koordinátán az ide járók kedvenc foglalatosságába kell belekóstolnotok! Felszerelés bekészítve, az eredmény garantált. Egy inkognitóban lévő aranyhal a visszadobás reményének fejében elárulja a második ponton lévő doboz koordinátáit. A doboz a kisebb tórendszer másik felén lett elrejtve (az első ponttól 1 km). A doboz megtalálása után érdemes felmenni meredek partfal tetejére is, a kicsit odébb található lépcsőn. Innen jobb rálátás nyílik a hajdan jóval nagyobb területet elfoglaló mocsárra, és a képen is látható nagy tóra. Megközelítés: A 2-es úton Budapestről Dunakeszit elérve a Shell kút után a lámpánál jobbra, majd megint jobbra a Hűtőház felé. A Hűtőházat elérve megint jobbra egy kis úton. Ez visz be egészen a tavakig.
Mivel mocsaras, vizes területről van szó, tartsátok szem előtt, hogy a tavaszi, nyári időszakban SOK A SZÚNYOG! Ezért tegyetek meg minden óvintézkedést a vérveszteség minimalizálása érdekében. Teszemazt egy szúnyogriasztóba beáztatott nagykabát megfelelő viselet lehet, amit ki lehet egészíteni egy kecskebéka hadsereggel a kabát vállára varrva!


ÉS MOST BŐVEBBEN:

Köszönet Regős Tamás pilótaoktató barátomnak a légifelvételekért!

Korábban a Mogyoródi-pataktól majdnem Dunakesziig húzódott az a mocsaras, lápos terület, amely a Rákosi homokpuszták vizes élőhelyeinek egyik utolsó menedéke volt. Az eredetileg nagy kiterjedésű nedves területen buja növényzet élt, amely gazdag állatvilágot tartott el. Napjainkra már csupán két kis tó menekült meg, a környéken folyó élőhely rombolástól. A két tavacskát sűrű bokorfüzesek és fűz-nyár ligeterdők övezik. A sötét színű tőzeges talajon nedvességhez kötődő, nagy termetű, lágyszárú növényzet jelenik meg, amit magaskórósnak nevezünk. Az itt kialakuló magaskórós jellegzetes növénye a borzas füzike, amelynek bíborpiros virágai júliustól szeptemberig nyitnak. A tavakat kísérő vízparti növényzetet főleg a nád és a bodnározó gyékény alkotja, de egyes partrészeken tömeges a védett tőzegpáfrány is. A nádszegély gyakori növénye az ebszőlő csucsor, amely indás szárával felkapaszkodik a fűzfákra is, így több más növényfajjal együtt jellegzetes fátyoltársulást alkot. A sekély, 20-40 cm-es vízben kialakuló hínárnövényzetet főleg csillárkamoszat gyepek alkotják. A fonalas zöldmoszat és a forrásmoha sűrűjében gyakori az 5-10 mm-es közönséges vízicsiga, amely héjfedőt visel a lábán, ezért a házába visszahúzódva képes elzárni a ház bejáratát. A tó vizébe az évek során sok korhadó ág és fatörzs került, amelyek a megtelepedéshez kiváló aljzatot biztosítanak az édesvízi szivacsok és a mohaállatok számára. Ezek a helyhez kötött élőlények az ágak vízbemerülő részén alkotnak sárgás, barnás telepeket. Jelenlétük a láp tiszta vízének egyértelmű bizonyítékai. A tóban főleg naphalak és keszegfélék élnek, de a védett kétéltűeket is több faj képviseli. A farkos kétéltűek közül a pettyes gőte, míg a békák közül a kecskebéka él a tóban. Tavasszal a tóba petéznek a környéken élő barna-, és zöld varangyok is. A hüllők közül a parti növényzetben tovakúszó vízisiklóval és a vízben heverő fatörzseken sütkérező mocsári teknőssel találkozhatunk. A terület madárkülönlegessége a csodálatos színekben pompázó jégmadár.
A két természetes tavat elhagyva, Dunakeszi irányában, újabb tőzegtavakhoz érkezünk Ezeket egy horgásztársaság kikotortatta, és partjaikat felparcellázta. A 7,1 ha területű, több kis tóból álló tórendszert körbeépítették, és horgásztanyákat hoztak létre. A partmenti dús növényzet helyén most hangulatos, ám picit zsúfolt bungaló sor van, a tavakban pedig tápon nevelt halak híznak Hal van itt bőven! Amikor nyár végén itt jártunk a szemünk láttára ugrált ki a vízből egyszerre vagy 20-30 nagytestű állat. Sajnos, mire a fényképezőgépet előszedtem abbahagyták. Ezek a tavak már elvesztették természeti értékeiket, de talán reménykedhetünk abban, hogy a két kis tőzegtó az aszfaltutak és a horgásztavak szorításában még rejtve maradhat a természetrombolók szeme elől. A tőzegtavakon kívül három kavicsbánya-tó is van erre, melynek legnagyobb tagja 21 ha-os. Ezeket is horgásztatással hasznosítják
Mivel a káposztásmegyeri lakótelep nagyon közel van, sok ember tölti itt el a szabadidejét és ez a környék állapotát nem pozitív irányba befolyásolja. Sajnos a horgászok legtöbbje (tisztelet a kivételnek) nem igazán viseli sorsán a tavak tisztaságát, pedig így lassanként a saját kikapcsolódásukat teszik tönkre!
Mindezek ellenére mi ki szoktunk jönni ide biciklivel, mert néha napon jó ücsörögni kicsit itt a vízparton. (Forrás: Információs tábla a tó partján)

A cache kétállomásos. Az első koordináta forgalmasabb helyre mutat. Az első koordinátán az ide járók kedvenc foglalatosságába kell belekóstolnotok! Felszerelés bekészítve, az eredmény garantált. Mivel forgalmasabb a hely, kérlek körültekintően pecázzatok! Egy inkognitóban lévő aranyhal a visszadobás reményének fejében elárulja a második ponton lévő doboz koordinátáit. (Télen, nagy hidegben a nehézség extrém ötössé válik, mert csak lékvágó felszereléssel lehet művelni a jég alatti horgászatot. Amennyiben erre vetemednétek kérlek, nagyon vigyázzatok a "köldökzsinórra"!). Géstíges: A notrap ővél yneksek náf sserek yge tlimad!
A doboz a kisebb tórendszer másik felén, a valamikori hatalmas kiterjedésű mocsár, mára megmaradt területének szélén lett elrejtve (az első ponttól 1 km). Géstíges: en naromoksúb, ógól larro ketéjlégserek! Mivel mocsaras, vizes területről van szó, tartsátok szem előtt, hogy a tavaszi, nyári időszakban SOK A SZÚNYOG! Ezért tegyetek meg minden óvintézkedést a vérveszteség minimalizálása érdekében. Teszemazt egy szúnyogriasztóba beáztatott nagykabát megfelelő viselet lehet, amit ki lehet egészíteni egy kecskebéka hadsereggel a kabát vállára varrva!
A doboz megtalálása után érdemes felmenni meredek partfal tetejére is, a kicsit odébb található lépcsőn ( N 47° 36,604' E 19° 7,558' 118 m [GCpeca+lépcső]). Innen jobb rálátás nyílik a hajdan jóval nagyobb területet elfoglaló mocsárra, és a képen is látható nagy tóra.
(Megkérném a kedves ládakutatókat, hogy az aranyhalról készült fotóikat NE szerepeltessék az oldalon, hogy a hal mibenléte meglepetés legyen a későbbi keresgélőknek is. Ne lőjük le előre a poént! KÖSZI!)
A dobozba elhelyeztem szemetes zsákokat. Ha van kis időtök és úgyis erre jártok, abba összeszedhettek egy kevés, kézzel mozgatható szemetet. Így lassanként kitisztulhat a környék. Legalább mi geocacherek próbáljuk visszafordítani a folyamatot, mert ahogy tapasztaltam a horgászokra nem számíthat a természet. Mi már elkezdtük!!!

Megközelítés: Az utolsó légi felvételen megadott megközelítési mód, autó használatával megszűnt, mert a lehajtót természetvédelmi okok miatt lezárták. Gyalog azért lehetséges. Gépjárművel így maradt a másik lehetőség a 2-es úton Budapestről Dunakeszit elérve a Shell kút után a lámpánál jobbra, majd megint jobbra a Hűtőház felé. A Hűtőházat elérve megint jobbra egy kis úton. Ez visz be egészen a tavakig. Az út vége pocsék földút. Aki nem akar nagyobb szemétkupacon átkelni, az ne légvonalban próbálkozzon, hanem sétáljon le a csatornáig, és a csatorna partján közelítse meg az első pontot. Az útóbbi leírások alapján a bozótosban nagyobb mennyiségű szemetet helyeztek el kedves emberek.
Sétálós kedvűek megállhatnak a madaras tesco parkolójában is. :-) Innen is érvényes a csatorna partján való közelítés a pont közelében, csak előtte több séta van.

Néhány szó a horgászati lehetőségekről, ha kedvetek szottyanna egy kis halebédhez.
Fogható halak: ponty, harcsa, amur, csuka
A napijegy vásárlási helye: Tóparti halőrház
Elvihető nemes halak száma: 2 db
Elvihető egyéb halak mennyisége: 3 kg
Nappali horgászati lehetőség: napkeltétől napnyugtáig
Éjszakai horgászati lehetőségi: május 1-szeptember 30
A vízparton csónak kölcsönözhető!


Ládakarbantartások, ládaellenőrzések listája
2018.05.06
2016.09.16
2016.07.22 Köszönöm Blue Mali segítségét!
2015.04.11
2014.07.04
2008.05.12
2007.11.03
2007.07.14
2007.07.08
2006.09.28
2006.09.10
2006.06.26
2006.06.08
2005.12.18
2005.10.14
2005.04.02
2004.03.27
2004.01.24
2004.01.02
2003.12.30
2003.11.01
Állapot: kereshető

KRW értékelés (643 db): környezet: 4.16 rejtés: 4.71 web: 4.65 átlag: 4.51

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
+
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Lustadick123 2021.05.16 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A szúnyogok már harapnak! :-) [Geoládák v3.10.5]

reczy 2021.05.11 20:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

ViszlaiLívia 2021.05.11 20:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Az első ponton nem találtam damilt, de a pót rejtés meglett. Második pontnál a segítség nem segítség.... Sokáig kerestem, mert félre vezetett. [Geoládák v3.10.5]

szoki.moki 2021.05.02 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Megtalaltuk, az elso ponton csak kis damil maradvanyok vannak, de a kis dobozt megtalaltuk! Koszonjuk [Geoládák v3.10.5]

Zsu82 2021.05.02 15:59 - Megtaláltam
Kis délutáni sétán találtuk, köszönjük!

kitambaa 2021.05.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szuper, megtaláltuk! A log book sajnos betelt.

new.feanor 2021.04.30 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Odin 88 2021.04.30 14:58 - Megtaláltam
Odin 88 erre kalandozott
[Geoládák v3.10.5]

Csilla01 2021.04.30 14:57 - Megtaláltam
Nagyon otletes,! szuper! [Geoládák v3.9.6]

FeldmanZ 2021.04.17 06:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Leírástól eltérően 1. ponton kis rőzserakás alatt, második ponton pedig földközelben. [Geoládák v3.9.6]

gjvr 2021.04.10 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sokaig kerestuk, minket a segitseg felrevitt, a mostani rejtekhely talajszinten van. [Geoládák v3.10.1]

kocsisjozsef74 2021.04.05 08:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

anzsu7 2021.04.05 08:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

polgaradri 2021.04.04 19:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sikerült szemetet is gyűjteni. Bringazás közben. Egy nénike beszólt hogy ez magánterület, menjünk el onnan hehe

rrol 2021.04.04 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v3.9.6]

Laltan 2021.04.02 16:08 - Megtaláltam
A 2. ponton nem találtam meg a ládát, kérem az elfogadást a fénykép alapján.

[Jóváhagyta: lelcache, 2021.04.05 07:42]

1617381335618 
Hubbi barátai 2021.04.02 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

geocat&geodog❤ 2021.03.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Nagyon szép környezet, jó volt a tavaszi napsütésben sétálni a tavak körül. Köszönjük az élményt, igazán remek helyszín és rejtek!

Halmosp 2021.03.28 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

cqz 2021.03.27 16:50 - Megtaláltam
Köszi!

láp 
Dióskanyar 2021.03.06 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.09
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kiskutyus 2021.03.06 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Webber 2021.02.20 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Pongiz 2021.02.13 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
300.ládánk :-) [Geoládák v3.9.6]

KataJani 2021.02.12 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.20
Munka utáni séta.
[g:hu+ 2.5.10]

Eiyrox 2021.02.06 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.8]

Emese&BigLama 2021.01.30 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0] logbook betelt! már jó régen.. persze, azért találtunk benne helyet!

DFRi 2021.01.27 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.72
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!!!
Sajnos halacska az nincsen...
Az első ponton kis rőzsehalom alatt mikróládát keress!!!
Feri&Pilis50 [Geoládák v3.9.0]

Chubby 2021.01.24 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.11
Erre bóklászva ezt is sikerült előpecázni. :) *
[g:hu+ 2.5.8]

Épp a 104-es buszt vártuk, hogy eljussunk vele a dunakeszi áruházhoz, amikor jött az e-mail, hogy pár sarokra felbukkant a GCCRUX. Újratervezés következett, elsétáltunk a mozgóért, majd pont jött a villamos, amit a 126-os busszal kombináltunk. Negyed órával később értünk így az áruházhoz, mint a 104-essel. :) A parkoló felől a gyaloghídon át érkeztünk a tavakhoz és a köré épült kisvároshoz. *: Az első pont vagy a leírásban, vagy a kivitelezésben karbantartásra szorul: nincs damil, sem aranyhal, csak egy mikroláda egy fa tövében a második pont koordinátáival. Így mégsem sikerült stílszerűen előpecázni. :(
Folytattuk sétánkat a második ponthoz. Az eredeti logbook van még benne, 2008 óta eljutott arra a szintre, hogy jóformán betelt, így az cserére szorul. A doboz viszont teljesen ép. :)
Ezt követően a nagy horgásztavat kerültük meg a vasutat célba véve. Ahogy kiértünk a peronra, 3 perccel később jött is a vonat, szóval villámgyorsan visszaértünk a mai vadászatból. Köszi a rejtést.

NagyAttila287 2021.01.23 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

mura 2021.01.23 10:40 - Megtaláltam
Sosem gondoltam, hogy egy egész kis viziváros bújik meg itt a tavak között, köszönet a rejtésekért!

Pocter 2021.01.10 10:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Klassz ez a horgászparadicsom!

fodorg70 2021.01.09 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Szabó-Nagy Kitti 2021.01.09 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

zsofi.kreka 2020.12.27 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Betelt a napló, így nem tudtunk beleírni. Cseréld ki légyszi. [Geoládák v3.8.3]

Pogánypeti 2020.12.14 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.24
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról! [g:hu 1.6.4]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom legelső találata a négyből!
A Nyugatiból jöttem ki Dunakeszi-Alsóra az új emeletes vonattal. A szélesperon végén átugrottam a betonkerítésen, és már ott is voltam a hosszú Kavicsbánya-tónál. A vonatból rengetegszer figyeltem már ezt a nagy tavat, végre most körbe is tudtam gyalogolni.
Az első állomásnál nem találtam semmilyen damilt sem, a ládát egy fa tövében lévő "párhuzamos rőzserakás" alatt találtam meg.
A második pontnál a láda azonnal meglett, de a Logbook csumára be van telve, nem tudtam belebélyegezni! Visszarejtés után felmentem a Kavicsbánya-tó gátjára, majd ott sétáltam vissza a vasútállomás felé, ahonnan az Alagi majori templomromhoz döngettem tovább...
Köszi a rejtést! :)

Az új emeletessel utaztam Dunakeszi-AlsóigZajfogó fal
Közeledő fecskeLent a Kavicsbánya-tó K-i partján
Kavicsbánya-tó az É-i partrólHorgásztanyák az 1. pont közelében
HorgásztóHorgásztó
Újabb emeletes vonat Dunakeszi-AlsónKavicsbánya-tó
kobrakiraly 2020.12.06 15:44 - Megtaláltam
Megtalálta,. Köszönöm a rejtést. Én egy betelt loog blogot találtam.

Huncutka01 2020.12.06 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Ambró 2020.11.22 19:16 - Megtaláltam
.

utigabi60 2020.11.14 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Andi0714 2020.11.01 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Karaliosz 2020.11.01 11:27 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.7.6]

kireth 2020.10.18 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.2]

Aniko & Gyuri 2020.10.17 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

gezhorva 2020.10.06 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Evila 2020.10.05 12:10 - Megtaláltam
Adventtel közösen. Persze aranyhal sehol, csak Tosiv fotóján látható damil darab. Szerencsére a rőzsehordó nénike járt arra, így a dobozka meglett, szépen legépelt, fóliázott koordináta hordozó lapocskával. A 2. pontnál már nem voltak szúnyogok.
Köszönjük a rejtést, és a karbantartást!

sytix 2020.10.03 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Mizo6869 2020.10.03 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zoli Érdről.

moklys 2020.09.27 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]
Ahogyan előttem is írták a papír elázott és szakadt volt, de sikerült elolvasni. Másnap visszamentem és beletettem egy új "laminált" lapocskát, rajta a koordinátával az orvosságos dobozba.

Janisoft 2020.09.22 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Fringilla és Kuglóf 2020.09.20 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Bonbonetti 2020.09.13 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

eltájoló 2020.08.05 09:58 - Megtaláltam
Az első ponton valóban eléggé elázott a jelszóhordozó, de még alvashatók a koordináták.
A második ponton megetettük a szúnyogokat :) Köszi a rejtést.

stikli08 2020.07.29 15:25 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést! Ha már erre jártam megnéztem. [Geoládák v3.5.0]

galadka 2020.06.30 18:47 - Megtaláltam
Meg a karanten alatt lett meg a lada elso fele, most visszajottunk a masodik pontert. Szunyogtenger!! [Geoládák v3.2.2]

erika60 2020.06.21 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

csabi1955 2020.06.21 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

tothadam86 2020.05.27 05:08 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [Geoládák v3.4.0]

Kovács Beni 2020.05.24 14:13 - Megtaláltam
Köszi!
Apa nem találta a halat.Erre keresd....

DSC_0572 
Hokuszpok 2020.05.24 14:13 - Megtaláltam
Köszi!
1.pont:Én az orvosságos dobozt találtam meg,amiben a cetli szakadozott volt.Amíg a 2.pont koordinátáit írtam a fiúknak kapásuk lett,így megerősítést kaptam a helyes koordinátákról.
Hal a vízben!!!!

balazsg 2020.05.22 10:20 - Megtaláltam
Aranyhalat nem damilt sem, de a dobozt megtaláltam, az első koordináta utolsó számjegye 4, ezzel kicsit megküzdöttem mert nehezen olvasható! Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Green Eye 2020.05.14 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

moli_gyuri 2020.05.10 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Valóban sok a szúnyog.
Az 1. ponton az aranyhal (a damil) hiányzik, a dobozt megtaláltuk a 2. pont koordinátájával -- bár a papír szakadozik, így egyre nehezebb lesz majd kiolvasni a koordinátákat. A 2. ponthoz vezető út (szeméttelep) kicsit lehangoló, de meglett a láda ( nem voltak hangyák, ellenben szúnyogok igen). A ládában a blogfüzet betelt !!!!
Köszi a rejtést: Cilu&Gyurkoo
Mazsom

alberrt 2020.05.06 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

JenniMiki 2020.05.06 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! Az 1. ponton az eredeti rejtést nem találtuk, csak a céleszköz fához erősített részét ;) Szerencsére znasz-ék logjában említett dobozkát megtaláltuk (köszönet ezért nekik!:)) (ha elakadnátok, egy V alakú fánál próbálkozzatok ;)). A 2. pont nagyon jó kis hely, de már most megjelentek azok a fránya szúnyogok! Jó kis multi volt, köszönjük :) Jenni&Miki [Geoládák v3.3.2]

znasz 2020.04.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.09
Az első ponton sokáig keresgéltük a halacskát. Csak egy elszakadt damil darabot találtunk. Egy dobozkában azonban szerencsére megtaláltuk a láda koordinátáit. A dobozban lévő papír el van szakadva, javasolt volna a karbantartása. A második pontot könnyen megtaláltuk. Hangyák voltak az üregben, amelyek erősen csíptek. Köszönet a rejtésért.

danita 2020.03.28 12:41 - Megtaláltam
Egészségügyi bringázással összekötve megkerestük a 2. pontot is végre. :) Köszönjük

Tosiv 2020.03.15 12:59 - Megtaláltam
alaposan végigkutattam, a vízbe benyúló fán csak egy levágott damil maradékát találtam... képeket mellkelek, kérlek ismerd el a keresést

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.08.27 19:08]

dia2003 070adia2003 071a
dia2003 072a 
SuperAnya 2020.02.02 18:32 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés, halacskát sajnos a társam talalta meg! Nagyon ötletes megoldás, köszönöm a rejtést!
[Geoládák v3.3.2]

rágcsa13 2020.02.02 16:08 - Megtaláltam
Mikulással, Csg12-vel, és Szárnyaló Sassal együtt mentünk megkeresni ezt a ládát. A logfüzet teljesen tele volt, és megtaláltuk benne a 2014-es logunkat is.

W05-44 2020.01.26 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
A GCTO mozgó miatt érkeztünk Újpestről, ami az első ponttól pár méterre lett elhelyezve. Ha már egyszer itt jártunk, két legyet ütöttünk egy csapásra, és megkerestük ezt a multit is. Nehezen találtuk meg a második pont koordinátáit tartalmazó halacskát, mert be volt fagyva a víz, de végül csak sikerült. Nagyon ötletes az elrejtés, gratulálok hozzá!

szife 2020.01.26 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

lelcache 2020.01.26 15:00 - Egyéb
Ládaellenőrzés!

Kiváncsifáncsi és Fidorka ellenőrizték a helyszínen, és mindkét pont rendben van!

lelcache

Fidorka 2020.01.26 14:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Szilvil 2020.01.26 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

dev86xr 2020.01.26 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.2.2]

Ágica63 2020.01.17 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Tomkatomi 2020.01.05 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

hunor42 2020.01.05 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

Bereczky 2020.01.05 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

somga 2020.01.05 11:30 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a környék, rá is csodálkoztunk, hogy milyen klassz helyek léteznek nem is messze lakóhelyünktől. Biztosan visszatérünk ide tavasszal is.
Köszönjük, különösen a rejtés első része ötletes.

ellfelek 2020.01.05 10:00 - Megtaláltam
Ez az első láda idén, ami jó választás volt. Érdekes a tavak közé épített utcák. Gondolom a horgászok álom lakásaik lehetnek... :) A láda első pontja nagyon ötletes és jól kivitelezett... Jó ilyen ládákkal találkozni, mert nagyon feldobja az embert. A második pontjánál viszont keresgéltem egy darabig, mert elolvastam a segítséget... Szóval nyugodtan lógassa mindenki az orrát... :)
Köszi a rejtést!

IMG_20200105_092332 
Gyenes Izabell 2020.01.01 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

RagyakT 2019.11.03 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Köszönjük!!!

alexi 2019.10.23 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Köszönjük a rejtést! Remek hely.

SziaHello 2019.10.23 14:15 - Megtaláltam
Szép hely, érdemes eljönni ide sétálni!
Az első helyen lévő koordinátát érdemes lenne felújítani, mivel már szakadt.
A második helyen a mélyről bedobott ládát negyed óra küzdéssel sikerült nehezen hangyabolyból kiszedni, ezért nem dobtuk vissza, hanem ugyanannak a fának egy kidőlt tuskója alá raktuk. Nem messzebb, mint fél méterrel az eredeti? helyhez képest.

macska 2019.10.13 11:59 - Egyéb
Éppen tíz éve találtam meg a ládikót. Érdemes volt ismét erre sétálni! Meglestük egy szürke gém ebédjét és csodálhattuk az őszi színeket.
Ismételten köszönjük a rejtést!
Ibolya, Jenő

IMG_1622_1IMG_1626_1
IMG_1654_1IMG_1655_1
Artemix 2019.09.14 14:59 - Egyéb
Az első ponton az aranyhal már nincs meg, de a láda , mint bármilyen hagyományos láda megvan , rejtés nélkül a földön.
A második ponton a ládát az egyik fa talaj közeli odvában láttuk meg. Sajnos annyira mély az odú, hogy szabad kézzel nem tudtuk kivenni.

Artemix 2019.09.14 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.45
A privátban írtak szerint kérlek fogadd el a találatot.

[Jóváhagyta: lelcache, 2019.09.15 08:44]

SandorCsaba 2019.09.14 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pczinder 2019.05.19 11:50 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

azimee 2019.05.01 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

jfowler 2019.05.01 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Miamicryt 2019.04.11 13:48 - Megtaláltam
UPDATE:
Többszöri próbálkozásra is elbénáztam, de hála K-55-nek, ez a láda is bezsebelve. Örök hálám érte!
.
Gyönyörű a hely, teljes lelki béke. Az első pont már kifogott rajtam, mert csak egy üresen lógó damilt találtam. ? óra kutakodás után meglett a kapszula egy fa tövében telis teli avarral. A koo papírja el van szakadva.

A 2.ponton bokáig süllyedtem a mocsárban, a mocsár széle sípcsontig avar.. A 3. sikló szerű képződmény és 1 óra után inkább felhagytam a kereséssel.. Sajnos ez a láda ma pech volt, de azért a tó miatt érdemes ellátogatni.

[g:hu 1.6.2y]

K-55 2019.03.23 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.24
A Shell kút után lámpa helyett körforgalom van! Ellenben pecázás és aranyhal nincs, egy fa tövében elszórva hevert a "kapszula." Szerencsére szúnyog még nem volt. Gyönyörű nyári (!) melegben sétáltuk végig ezt az érdekes helyet.

DSC_0369DSC_0373
DSC_0383DSC_0391
DSC_0393DSC_0399
DSC_0405DSC_0406
DSC_0414DSC_0416
DSC_0418DSC_0421
DSC_0423 
Csapdoki 2019.03.03 20:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.06
Egy rokon látogatás kapcsán erre is el látogattunk .Köszi.

csomix 2019.02.23 00:00 - Megtaláltam
Szuper volt. Jó kis rejtés. Köszönjük.

Ásványvadász 2019.02.20 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]
Érdekes ahogy kis utcácskák épültek be a tó kis félszigeteibe.
Az első ponton nagyon klassz a koordináta hordozó :)

gzp 2019.02.17 15:00 - Megtaláltam
Az aranyhal nagyon tetszett. Koszi [Geoládák v2.2.5]

kupec 2018.12.29 13:46 - Megtaláltam
Az első ponton csak a fa törzsére tekert damilt találtam meg, valszeg az aranyhal elúszott. Köszönöm a rejtő segítségét a 2. koo-hoz.

stmester 2018.10.27 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BombaBoti 2018.10.22 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

EmesESE 2018.07.10 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Megtaláltuk.
Csupa 5-ös. Ötlese ládarejetés. Bár jó ha a kesser szeme nagyon éles, főleg az első pontnál. A szúgyogok most még aludtak, szerencsénkre.
Köszönjük a lehetőséget. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

ViBO 2018.07.07 20:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

BoViKa 2018.06.16 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk! A halacskát elég nehezen sikerült kifogni, de sasszem férjem végül meglelte!
Köszönjük!

IMG_20180616_131645[1] 
ésKata 2018.05.06 16:00 - Megtaláltam
Annyira sok a szúnyog, hogy a ládába pecsételtem, majd a szúnyogfelhőt hesegtetve valószínűleg a pecsétem is otthagytam. Ha a legközelebbi megtaláló épségben megtalálja, valamiképp megszervezzük, hogy megkapjam. Az első rejtés nagyon szellemes, de a másodikhoz először magas csalánon kellett átvergődni, utána meg közben szúnyogfelhővel hadakozni...
Dunakeszin jó 20 éve sokat jártam, de ezt a tórendszert nem ismertem. Maga a Duna-part is rengeteget változozott,délelőtt ott voltam evezős versenyen.
Köszönöm a rejtést.

Akubb 2018.05.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.00
Az első pontot még decemberben találtuk meg, de akkor a második állomáshoz nem mentünk tovább. Ma visszatértünk egy teljes tókerülő sétára, és közben begyűjtöttük a ládát is.
A rejtésnél hihetetlen mennyiségű szúnyogot vertünk fel, így csak a jelszót fotóztuk, és rohantunk is tovább, logolásra sem maradt időnk. Szúnyogriasztó nélkül erősen ellenjavalt a felkeresése jelenleg

lelcache 2018.05.06 08:30 - Egyéb
Ládakarbantartás!

Ma reggel a halacska visszaköltözött a helyére! Minimálisan odébb úszott, de régi helyén és pompályában várja ismét a kizárólag a láda végkoordinátájára vonatkozó kívánságokat, amiket nyomban teljesít is!

Szúnyog most akad bőven, mind a halacskánál, mind a ládánál, így lehetőleg szúnyogriasztóba beáztatott nagykabátban, és egy kecskebéka hadsereggel karöltve menjetek!

lelcache

Mörren Morcogi Micó 2018.04.25 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Megtaláltuk, köszönjük!

Csengellők 2018.04.22 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 2.67 súly: 1.70
Kisgyerekekkel nem ideális, sok autó jár a földúton is és magas a növényzet, sok a csalán, szúnyog. A rejtések nagyon tetszettek. Köszönjük a rejtést.

emiGrant 2018.04.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
Szépek a tavak, köszi a rejtést!

mayagabor 2018.04.04 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk (mikróládát), köszönjük.

kisember 2018.04.01 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 2018.03.26 11:02 - Megtaláltam
Kifogtuk :-)

mulder2197 2018.03.13 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

graffz 2018.02.25 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

lelcache 2018.02.11 10:00 - Egyéb
Kedves Ládadoki!

Tudok a problémáról, sőt már jártam is a helyszínen, de akkor éppen be volt fagyva a tó, így a haltelepítés nem sikerült. Télen amúgy betegre szoktam állítani a ládát, éppen a jeges viszonyok miatti horgászat lehetetlenségére való tekintettel. Mivel idén valaki nagyon kedvesen kereshetővé tette a ládát egy mikro kapszulával, úgy gondoltam, nem állítom most betegre, amíg fagyott a tó, vagy amíg nem sikerül újra telepítenem a halat.

A hal velem van mindig. Ha alkalmasak a feltételek, és ez egybeesik azzal, hogy éppen van időm is, pótolni fogom a halacskát. Addig meg úgy gondoltam így hagyom, mert ebben a formában is kereshető azért, bár nyilván kevésbé élvezetes, mint az eredeti rejtés.

Rajta vagyok, igyekszem mielőbb korrigálni a problémát.

lelcache

ErdőCsöndje 2018.02.10 16:52 - Megtaláltam
Az aranyhal alighanem elúszott, csak a zsinór csonkja van meg. Az 1. pont helyes leírása tehát: mikroláda fa tövében. Köszönöm!

peterpan 2018.02.04 00:00 - Egyéb
Majdnem pontosan 10 évvel ez előtt jártam itt először, amikor a a ládát is kerestük. Hát az bizony nem tegnap volt.
Vandus ma nem jöhetett velem, valaki mással jöttem :)

DSCN0910DSCN0915
DSCN0918DSCN0924
DSCN0930DSCN0931
anettx 2017.12.13 15:43 - Megtaláltam
TFTC!
A mozgó után ide is eljutottam.
1. ponton csak a zöld fiolát találtam, 2. pont rendben.

alexp 2017.11.11 14:58 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Nekünk is a kis doboz segítségével sikerült.

Gyugyus 2017.11.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Aranyhalat nem találtuk, a közelben levő dobozból olvastuk ki a koordinátákat.

VaVi 2017.10.16 14:45 - Megtaláltam
köszi

Berián 2017.10.01 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2017.10.01 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.19
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 
Access Denied 2017.09.16 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

VINAX 2017.09.10 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.06
Az aranyhalat nem találtuk, a közeli fa tövében található hengerben viszont ott volt a láda koordinátája. A logbook mindjárt betelik! Köszönjük a rejtést!
★Viki & Axl★

csemege 2017.09.09 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KruBa 2017.08.23 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Halacska nem lett meg nekünk sem. Kellett az itt olvasott segítség a koordinátákat tartalmazó dobozka megtalálásához.
Köszönjük.

KP1965 2017.06.13 20:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Délutáni kerékpáros ládázgatás 3 találattal, ez volt az első. Halacska sajnos nem lett meg, de egy kis segítséggel megtaláltam a láda koordinátáit rejtő dobozkát. A láda a helyén, de három akadályt le kellett még győznöm, mint a mesében: kirakott zöldhulladék kupacok, csalán, szúnyogok. :)

kugyu21 2017.05.28 15:25 - Megtaláltam
Az aranyhal elköltözött, csak egy üzenetet hagyott hátra (5m-en belül, 3x10 henger). Vagy valaki, a kívánságai felsorolása után nem dobta vissza, hanem hazavitte.
Köszönöm a segítséget ha2-nek.
A hely felkeresését vérszívó szezonon kívüli időszakban (szúnyog, kullancs), vagy teljes vértezetben ajánlom. A tóból is több látható lomb nélkül.

ha2 2017.04.28 16:40 - Megtaláltam
Aranyhalat nem találtam. Tényleg van egy zsinór az egyik vízparti fa törzsén de ez zsákutca volt. Végül is megtaláltam a koordinátákat egy dobozkában.
A ládához vezető ösvény elejére valóban odahordtak jó sok falevelet de egy vérbeli kessert ez nem akadályozhatja meg a cél elérésében.
Sikerült két esőzés közben megtalálnom a dunakeszi ládákat.

020021
022023
Attil@ & Réka 2017.04.22 15:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő segítségét.
Halacska a helyén, de nehéz megközelíteni,
mert növényi hulladékot raktak a partra.
Réka és Attil@

szlaura 2017.04.16 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.69
A halacska és a láda is a helyén van. Jelezném, hogy a haltól 5 méterre van egy zsinór ami megtévesztő lehet, ill. 1 méterre egy damil ami szintén megtévesztő lehet. Köszönjük a rejtő segítségét. Ádámmal.

hegesan 2017.04.08 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megtaláltam.Köszi a rejtést!

dudipeti 2016.12.29 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Sajnos az aranyhal tovaúszott, így a rejtő segítségével. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

denho 2016.12.29 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

A Buyway felől támadtuk a ládát két horgászatra éhes gyerekkel. Kis csalódás volt, hogy a hal elrágta a damilt, de utána feltörtük az összes elérhető jeget a tavon, hátha kedve támad a halacskának kiugrani a vízből. Végül a halacska helyett egy lelcache segítő húzott ki minket a csávából. A második pontnál minden rendben volt, könnyen rátaláltunk a ládára és a jelszóhoz vezető feladványra. A jelszó kitalálásában google barátunk sokat segített. :)

kattamaki 2016.12.29 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Megtaláltuk végre. Szúnyogmentes időt választva sikerült.
Egyszer régen már megvolt a halacska, de a telefon, amin a fotója volt, tönkrement. Aztán másodjára egy újabb halacskával találkoztunk és vártuk a telet...
Siker!
😃
TFTH!
Anita, Bálint és Zsolt.

Gábor és Edit 2016.12.26 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.67
Kellemes séta volt tavaszias időben, köszönjük.

P1120912 
Vincenzo65 2016.12.09 18:55 - Megtaláltam
Sikerült. Aranyhalat jég takaró védte. Környék egyetlen kővével lékeltem. A láda víritott. Hozzá vezető ösvény elfogadható volt. A rejteket kicsit megbontottam, hogy legyen téli takarója a ládának. Tetszett a környék.

morph 2016.11.13 13:59 - Megtaláltam
Észak-pesti ládázás során halat sajnos nem, csak madzagot találtunk, így a második pontot nem tudtuk meglátogatni. Más ládák viszont sikeresen meglettek (bizonyítékféleképpen, hogy ott jártunk: 1, 2, 3, 4, 5, 6).

A környék egyébként remek (bár autóval nehezen járható), fantasztikus lehet egy ilyen tóparti kis házban ellazulni - az év bármelyik időszakában. Köszönöm, hogy megmutattad ezt a helyet, valószínűleg nem látogattam volna ide, ha nincs a láda!

[Jóváhagyta: lelcache, 2016.12.10 19:14]

20161113_14012620161113_135913
20161113_13553820161113_135415
Erti 2016.10.30 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Ötletes rejtés! :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

becko 2016.10.08 07:00 - Megtaláltam
Az eleje már korábban megvolt, mára Naszály felé menet a láda maradt a misztikus napfelkelte-köd párharcban.
A jelszóképzés egyedi, de minek?

EDT 2016.09.18 21:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Egy héttel korábbi probálkozásnál csak a damit végét találtuk meg az "aranyhal" inkább tovább úszott, miután láttam a javítást fel is kerestük újra a tavacskát ahol már sikeres volt a kapás az aranyhal mindent elmondott! A sötétben a fák között a GPS applikáció is meg bolondult, így majd egy óráig vizsgáltunk minden fát hasadékot üreget, de végül meglett! Nagyon ötletes és hatásos az aranyhal ötlet, köszönjük!

gst76 2016.09.16 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Verőcei hétvége során becserkészve, kerékpárral.
Az első ponton csak a szökött zsákmány madzagát láttam lógni a vízbe. A rejtő segítségét kértem. Az eredeti helytől kb 8 -10 méterre van az új "horgászbot"
Kívánságom teljesült, megkaptam a koordinátát. Cserébe csobbanhatott ismét a tóba.
A második pont nem igazán jött be!
Susnyáson átgázolni, majd a !ne lógó orral" segítség sem volt segítség, mert talaj-közelben van az odú. A jelszó képzés meg végképp nem jött be!!! Miért kell olyan jelszó, melyhez számítógépes segítség kell??? Oda írhattad volna a megoldást is...

lelcache 2016.09.16 17:30 - Egyéb
Ládakarbantartás!

A Blue Mali által telepített hal is sajnos gyorsan eltűnt, így ma ismét szükségessé vált egy kis haltelepítés. Az eredeti aranyhal ikertestvére állt szolgálatba, hogy a kizárólag koordinátákra korlátozott kívánságtokat teljesítse.

Kérlek körültekintően keresgéljetek, nehogy ez is egy mugli horgász ebédlő asztalán végezze.

lelcache

csipet_csapat 2016.08.30 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.27
Géza az alkalomhoz öltözött. - Pecás póló:) ld fotón- de sajna mi a pótolt halacskát sem találtuk meg. Legalábbis azon a fán, ahol az eredeti volt, csak a damil találtuk. Köszönjük a rejtőnek a koordinátát.
Nagyszerű ez a pecás falu. Végig sétáltuk az Amur, a Ponty és Harcsa, stb utcácskákat....
A láda is meglett. Köszi, h elhoztál ide!

DSC_3356DSC_3362
IMG_0362DSC_3359
IMG_0357 
gyetger 2016.08.27 11:55 - Megtaláltam
Az ötlet jó, de sajnos egyetlen szám sem olvasható rajta. Lehet, hogy világos háttéren jobb lett volna.
Ha kell küldök képet e-mailben. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: lelcache, 2016.08.28 21:23]

zsolty23 2016.08.16 12:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

lakkanto 2016.08.03 19:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszi a rejtést, nagyon hangulatos volt.

lelcache 2016.07.22 16:00 - Egyéb
Mivel az eredeti aranyhal megunta a várakozást, és elúszott, egy pót halacska került ki Blue Mali jóvoltából. Köszönöm a segítséget!

Piedone 2016.07.22 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszönöm a rejtést!

Blue Malival újrarejtettük az 1-es pontot!

(:jannus:) 2016.05.16 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Az első pont jelenleg elúszott, de jeleztük a rejtőnek, ezúton köszönjük a segítségét! Egyébként jópofa, nyugodt hely, köszönjük a rejtést is!

walky 2016.05.07 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

robinbird 2016.04.30 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

solva 2016.04.17 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Köszönjük a rejtést!
Roppant érdekes hely, részint tetszik, viszont igen zsúfolt. Az első pont nagyon ötletes, jól rejtőzködött a halacska, de megleltük.

Köszi!
Angi, Tibi

dendeocse 2016.04.11 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megvan.

Nicky&Ati 2016.04.10 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) Nicky&Ati [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2016.03.27 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.29
A mai napra bringás ládázást terveztem a Szentendrei-sziget környékére. A Dunakeszi horgásztavaktól indultam, majd a sződligetnél fordultam vissza és Horánynál kompoltam át a szigetre. A szigeti bringás multi - GCSZEI - legdélebbi pontja után É-ra vettem az utamat és a GCBLUE, GCSEK ládák után a tahitótfalui hídon át jöttem ki a szentendrei oldalra. A GCAJAJ pontjaival fejeztem be a túrát.

A tavak és a rengeteg pici kis horgászház sajátos hangulatot áraszt, érdekes volt erre járni. A két pont bejárása jól bemutatja a környezetet.
A rejtések rendben vannak, a hal "működött"! :)

Köszi a rejtést!

P1340738P1340739
P1340740P1340742
P1340743P1340744
P1340745P1340746
CsKriszti 2016.03.18 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2o] [wapon beküldött szöveg]

gerpetya 2016.03.14 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

Szosee83 2016.03.14 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönjük, jó séta volt, egy szép helyen.

Nyúlék 2016.02.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Ötletes és nagyon jó. Köszönjük szépen.: ))

nyomozócsapat 2016.02.20 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Irisz14 2016.02.20 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Megtaláltuk!
Sokat kerestük az Aranyhalat, végül meglett. Most még minden "téli álmot" alszik, szerencsére a szúnyogok is....
Köszönjük a rejtést.

dino86 2016.02.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Köszönöm.

ZoliQua 2015.12.02 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nagyon otletes a rejtes.
Elso ponton meg a fu is szepen le volt nyirva. A damil feltekeredett egy kis agra, attol megszabaditottam.
A lada is kalandos helyen van, amolyan tipikus rejto helyszin.

Koszonom a rejtest!

joco64 2015.11.24 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Köszönöm.

nmaria 2015.11.20 08:04 - Megtaláltam
Köszönöm!

Balka 2015.11.08 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Az aranyhal majdnem kifogott rajtunk, de végül mi fogtuk ki őt:)
Köszönjük a rejtést, nem ismertük a helyet, nagyon hangulatos.

Ifialex 2015.11.08 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Köszi a rejtést, érdekes helyre vittél és a rejtés is ötletes. Elismerésem.

alucifer 2015.10.01 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.15
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


 
RekaEsKrisz 2015.09.20 16:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :-) Nagyon ötletes, az aranyhal elsőnek nehezen mutatta meg fényét, de végül előbújt és segített nekünk.
Nemcsak a ládát de sok diót is találtunk a láda környékén :-)

brizsa 2015.09.20 15:13 - Megtaláltam
Nagyon jó kis multi láda. A vége egy igazi dzsungel. Szerencsére alig voltak már szúnyogok.

kattamaki 2015.07.30 00:00 - Egyéb
Ezer köszönet mackomisi12-nek a segítségért, mellyel megleltük az aranyhalacskát. A végládát később tervezzük, a kisgyermeknek elég hosszú volt a séta Káposztásmegyer kettőtől az első pontig.
:-)

mackomisi12 2015.07.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.75
Meglett! Az aranyhal nagyon nagyon tetszett, ötletes, jópofa volt. A láda helye bocsi de nem. Nagyon szúnyogos rész volt, fölösleges volt ilyen messzire elvinni. Köszi a rejtést

Esteban62 2015.07.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Az első pontot még márciusban bringáztam meg, a másodikat meg ma.

GYEZegzug 2015.07.11 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Köszi szépen a lehetőséget.

SzantoA 2015.07.03 20:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Meglett.

nmárti 2015.07.03 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.12
Izgalmas játék volt, de kifogtuk:)Igaz, utána a ládánál nem sikerült a kép a jelszóról:)de kis segítséggel összejött a nagy ho-ho -horgászat:)) Köszi a rejtést !

Liberty 2015.06.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Nagyon tetszett a tőzeges tó, nyugodt, hangulatos hely. Az aranyhalat sikerült kipecázni, nagyon jól van álcázva a rejtés, alig vettem észre. A ládát rengeteg hangya vette körül és a sok szúnyog miatt nekem is sietősre kellett venni a logolást. Érdekes olvasmány a ládaoldal ismertetője a tó növényvilágáról. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Dunakeszi címere
 
Tathalas 2015.06.13 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)
Igazán csendes környék, hangulatos tavak, szép házak. Jó lehet itt pihengetni :)
Az első pontot kicsit keresni kellett, de a helyén volt - nagyon igényes rejtés :)

griffs 2015.05.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Befivel, bringatúrán.
Remek rejtés:)

ndavid42 2015.05.17 17:10 - Megtaláltam
[:791:]
BP-Budakalász-Dunakeszi 62km-es bringás kör, mai 3./5

Az első pont nagyon gyorsan meglett, ötletes megoldás, tetszett! :)
A másodikról viszont úgy kellett menekülni a szúnyogok miatt, ilyen gyorsan nem logoltam mostanában :D

Dodo&Toto 2015.05.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Megtaláltuk, nagy nehezen "kipecáztuk" a rejtekéből. A damilos módszer itt is sokat segített volna. Nagyon klassz hely, köszönjük!

Csizmások 2015.05.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Az első pontnál feladtuk volna, de... csak nem hagyott nyugton, hogy ennyire bénák vagyunk. A második pont adta magát, de sajnos nagyon mélyen rejti a fa ( meg a hangyák). Köszi a segítséget!

Strombus 2015.05.09 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Hát ez szuper!
Tetszett a békés, érdekes, szép környezet és nagyon-nagyon tetszett a segítőkész inkognitóban lévő aranyhal, ami bizony először egyáltalán nem mutatkozott segítőkésznek, sőt, egyáltalán nem is mutatkozott. Azt gondoltuk már mindent átvizsgáltunk többször is, találtam pl. egy szép, kampós végű vasrudat is a kerítés egyik oszlopába rejtve, gondoltam, talán ezzel kell horgászni és nem is a vízben, hanem esetleg egy fán - de hal se földön, se égen. Már szomorúan indulni készültünk, amikor gondoltam, még egy aspektusból megnézem a terepet. És akkor, végre! Megpillantottam, amit kellett, bár még ekkor sem voltam egészen biztos benne, hogy valóban azt látom, amit kell. De az volt! Halat előcsalogattuk, megmondta, amit kérdeztük, így ahogy találtuk, ügyesen visszarejtettük - hadd küzdjön az utánunk jövő is, ha már 4-es nehézségünek tervezte a rejtő a ládát.
Szerencsére a végládánál csak az odajutás volt kicsit nehézkes - rövid bringás gatyában nem olyan könnyű a csalánnal és más növényekkel benőtt ösvényen haladni - a rejtek már könnyen adta magát. Ez így pont jó volt, nem bírtuk volna tovább az izgalmakat. :-)
Köszönöm a jó játékot.

Péter60 2015.05.09 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
De nagyon ötletes rejtés, szuper! Érdekes volt végigbringázni a telepen.

KSasa90 2015.04.26 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Kicsit sok volt a hanyga a ládánál, de megoldottuk :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2015.04.23 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Nagyon szépek a tavak és barátságosak az emberek is. Békakoncert fogadott bennünket a ládánál. Köszönjük a rejtést!

A nagy hó-hó-hó házaTavak
TavakA nagy tó
Zsombékos 
Párduc50 2015.04.20 14:50 - Megtaláltam
Köszi a horgász élményt :-) érdekes hely, békés, nyugodt.

Wilka74 2015.04.14 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

orshe 2015.04.14 16:30 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés, köszönjük! :-)

lelcache 2015.04.11 07:55 - Egyéb
Ládakarbantartás!

Újraéledt az aranyhal! Mivel a régi lakhelye némiképp megváltozott, új, egyszerűbben megközelíthető, szebb, ám jóval forgalmasabb helyen várja a látogatóit, hogy kizárólag a végláda koordinátájára szorítkozó kívánságaikat teljesítse.

Óvatosan, körültekintően keressétek, és próbáljátok a lehető legjobban visszarejteni, nehogy a helyi cápák martalékává váljon!

Kellemes időtöltést!

Részlet a tavakbólRészlet a tavakból
Gabó és Zoli 2014.12.13 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

simple 2014.11.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.78
Megvan

Cuki Family 2014.10.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Első geoladank volt 2014.10.18.-an ... Persze a jelszóért ma mentünk vissza! :)
Csip-csip csodák a dobozban!

sogor36 2014.10.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.23
Köszi a rejtést.
Az első pontot a pallag utca felől közelítettem meg, egész a patakig. Ott könnyedén át tudtam rajta menni, igaz valaki egy kis segítséget rakott oda, ami jól jött. A többi már ment könnyedén.

Lili.th 2014.10.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.64
Nos, az első pont egyáltalán nem nyerte el a tetszésünket... A megközelítése nehézkes, derékig érő gaz, szemét és csalán közepette kellett utat törni. Azután a megjelölt ponthoz érve a zavarosban halászni sem volt nagy élmény, pláne, hogy közben a patak túlfelén parkoló kocsiból valakik végignézték a szerencsétlenkedésünket, mint egy autósmoziban. Úgy tűnik, tényleg belevezetik a patakba a szennyvizet a kerítésen túlról, ettől eltekintve jellegtelen és semmitmondó ez a partszakasz.
A tavak és a kis utcák azonban tetszettek. Érdemes nézelődni a házikók között, ennyiféle halacskás táblát még semelyik horgásztó körül nem láttam.

Kirajzolódó robotarcWroah!
Ősi viking időjárásjelzőCsengő
A láp
csehipest 2014.09.28 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.72
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Az első pontnak én nemigazán látom értelmét. Semmi látnivaló nincs azon a helyen. Minden tele van gazzal és erősen lehet érezni hogy a patakba valahol beleengedik a szennyvizet. A második pont az viszont tettszett. Ott szép a kilátás a tóra és a rejtés is jó.

*Vica* 2014.09.27 12:00 - Megtaláltam
Manóval megtaláltuk. Fain pici tavak.

kgabi 2014.09.21 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon jó volt, különösen az első fele tetszett. A második felénél - sajnos - segítséget jelentett az előző megtalálók nyoma. Még egyszer köszönöm.

skaresz 2014.09.21 00:00 - Egyéb
Az aranyhalat elég nehéz megtalálni.
A leírás szerint egy szeméthegyen kell átverődni a kis horgásztavak felől, az erdőn keresztül. Mi itt mentünk. Visszafelé a csatorna partján mentünk, de ezt senkinek nem ajánlom !!!! Lezárt terület és kutya őrzi a kijáratot !!!
A keresést mára befejeztük, de a koordinátákat megtaláltuk.
Talán a leírást is módosítani kellene.

Fixis 2014.09.10 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
A Pallag utca felől közelítettem meg az első pontot. A patakot át lehet ugrani a betonos részen. A rejtés nagyon ötletes, bár védőkesztyűt ajánlatos felvenni a csalán miatt. Csak hosszú nadrágban induljatok neki!
A második pont környezete csodálatos. Látszik, hogy érintetlen.

apulai 2014.08.08 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.60
Köszi a rejtést, szép helyre vittél! Azért van rendesen dzsungelharc is ebben a ládában! Csak hosszúnadrágban és zárt cipőben állj neki! A dzsungelben tekeregve egyébként teljesen véletlenül megtaláltuk a régi aranyhalat is... :)

GGABI 2014.08.05 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Többször nekifutottam ennek a multinak. A halacska nehezen adta meg magát.
Tavaly kétszer próbálkoztam kerékpárral eljutni a "pecahelyre", de az aljnövényzet akkora volt, hogy fel kellett adjam. Idén már a máshonnan, a Pallag utca felől közelítettem, de így a patakon átkelést kellett csak leküzdeni.
Pechemre a régi koordináta volt meg a telefonomon , így az idén is kétszer mentem horgászni. Másodszor már gyorsan kifogtam az aranyhalat.
A végláda egyből meg lett. :)

lelcache 2014.07.04 09:20 - Egyéb
Ládakarbantartás!

Újraéledt az aranyhal! Mivel a régi lakhelye némiképp megváltozott, új, talán egyszerűbben megközelíthető, bár kicsit kitettebb helyen várja a látogatóit, hogy kizárólag a végláda koordinátájára szorítkozó kívánságaikat teljesítse.

Óvatosan keressétek, és próbáljátok a lehető legjobban visszarejteni, nehogy a helyi cápák martalékává váljon!

Kellemes időtöltést!

lelcache

Szárnyaló Sas 2014.04.25 20:16 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a ládát, nagyon 5letes! Még az aranyhal eltűnése előtt megcsináltam az első pontot :-) A végláda hangyabolyban van, úgy raktam vissza, hogy ne essen bele nagyon a bolyba, de lehet hogy új helyet kellene keresni neki. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

njuca 2014.02.09 10:00 - Megtaláltam
Délelőtt eltekertünk ide. A patak partját kipucolták. Az aranyhal lehet, hogy elúszott.
A környék hangulatos, a sarat és a szemetet leszámítva.
Kérem a találat elfogadását a képek alapján.
Köszönöm

[Jóváhagyta: lelcache, 2014.02.26 00:50]

krazso 2014.02.02 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Tetszett, hogy több csavar is volt a feladványban. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vViktor 2014.01.10 00:00 - Megtaláltam
Az első pont a Tőzegtavi utca felől kutyával lezárva, a Keszeg utca felől megközelíthető, így viszont nem megközelíthető kerékpárral illetve be lehet tolni az erdőn keresztül egy ösvényen...

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

StiviG 2013.12.21 13:45 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2013.12.21 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Bevásárlás helyett a ládázást választottuk, s ez már régi adósságom volt.
Most is sokan voltak a környéken, de talán kevesebben, mintha nyáron jöttünk volna.
A környék számomra gyerekkoromat idézte. A vízparti környezet nagyon közel áll a szívemhez.
Köszi

 
placi75 2013.11.26 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon ötletes az első rejtés, a második is rendben. kb. 2 hét különbséggel meglettek. Dunakeszi tavakról tudtam, de még nem láttam közelről. Második pontot a töltésen közelítettem meg.

Vibdo 2013.11.26 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.46
A nyaralók tulajdonosain és a kessereken kívül senkinek eszébe nem jutna, mi rejtőzik az Auchan mögött. :) Valószínűleg jól jártunk, hogy nem nyáron jöttünk el érte. Kalandos volt, tetszett.

rozsabogar 2013.11.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megvan

vakond87 2013.11.05 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Az első pont ötletes, a második rendben van. Vonattal jöttem és távoztam Dunakeszi alsón keresztül. Köszönöm a rejtést!

Pufac 2013.11.01 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk!
Szuper volt az élmény. Ötletes kivitelezés.
Köszönjük!

zlaci88 2013.10.31 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08

Geocaching nélkül itt sem jártam volna ;)foximaxi 2013.10.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.51

Ötletes, köszönjük.H+W 2013.10.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Partra vetődött...visszadobtuk :) Köszönjük a rejtést!

Evetke 2013.10.12 16:43 - Megtaláltam
[iwc]

janusz 2013.10.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltuk, köszönjük.

fercsipeter 2013.10.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Az első ponton a következő legyen kedves vissza dobni az aranyhalat! :) Nem akartam én elrontani, de beszéltem az elrejtővel és nyugodtan vissza lehet engedni! :D
Köszönöm a telefonos, és e-mail-es segítséget! Sajnos autós GPS-el nem az igazi az ilyen ládák keresgélése! De maga a környezet és a rejtés hibátlan!

A ládától nem messze a horgásztó!Az autós GPS ide hozott! :(
Szépnek szép! De a láda nem itt van! :( 
Pajzsika 2013.09.15 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.21
Meglett, köszi, és köszönjük az aranyhalnak is :)

Pimpi69 2013.09.10 12:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

keleven 2013.09.08 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.47
Megtaláltuk

vittorio 2013.08.30 17:56 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Az aranyhalat visszadobtam a vízbe, miután elmondtam neki a három kívánságom.

mcfreeze 2013.08.22 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Sir Pajszer 2013.08.22 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Régóta szemezgettem ezzel a ládával, és végül megérte. Kicsit tartottam tőle mert április óta nem volt találat, de nem volt semmi probléma ,leszámítva a bozótot ami benőtte az utat. Kellemes séta ,ötletes rejtés, hangulatos hely. Köszi a lehetőséget!

harryone 2013.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.60
Magasan az eddigi legjobb amivel valaha találkoztunk. Csak gratulálni tudok és az aranyhal nagyon ötletes volt, bár a szúnyogok nagyon harciasak voltak :) Nehezen, de megtaláltuk, köszönjük a feltöltött képeket, nélkülük semmire sem mentünk volna.

laubi 2013.04.28 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Az két pont között a patak mellett haladtam, ami nem annyira bringabarát, de csak kb 500m, legalább sétáltam egyet. Közben láttam még őzeket is. A rejtés egyébként nagyon kreatív, köszönöm a lehetőséget!

Imperator Csaba 2013.04.26 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Biciklizés közben. Az első felét még a múlt héten, de most a másodikat.
Köszi!

Woodoo 2013.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Megvan! Némi defekt is becsúszott, még jó hogy vannak ottlakó kedves emberek akik segítettek!

Csg12 2013.04.12 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Ez volt a nap fémpontyja! Köszi a rejtést! :-)

gnegyzet 2013.04.01 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
Szellemes, ügyes rejtések. Köszönjük.

Ematyi 2013.04.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk

cKthebest 2013.03.24 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

kopepe 2013.03.09 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Nagyon ötletes. A 2. pont megközelítése többváltozatos:)
Köszi a rejtést!

emmerwald 2013.03.08 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Köszönöm!

 
RobiGergo 2013.02.17 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.23
Nyáron biztosan szebb a környék. Köszönjük szépen a rejtést!

alcala76 2013.02.17 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.24
Az első és a második pont környéke is nagyon szemetes volt (legalábbis, ahol mi közelítettük meg.) Az első pont rejtése nagyon ötletes és stílszerű, a második pont is gyorsan meglett. A környék elég elhanyagolt, de talán nyáron szebb képét mutatja.

kópé1993 2013.02.17 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.74
Megvan köszi! Az első pont szuper!

Lugo 2013.01.27 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.61
Megtaláltuk.

KakukkOK 2013.01.05 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Szuper hely, szuper rejtés, szuper leírás, köszönet érte!

pozoli1 2012.11.11 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltam.

nagyandrasgeza 2012.11.04 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2012.11.02 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
Régi pecásként tetszett a rejtés és a jelszó is. :)

petili 2012.10.27 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Ötletes megoldások a rejtésben. Horgászásra alkalmas időben.
Köszönjük a rejtést!

nzsolt 2012.10.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Köszönjük a rejtést!
Tetszett az aranyhal :)

V_Gabor 2012.10.10 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Biciklivel, helyszínen megfejtve. A cukorkát kivettem a dobozból...
Készítettem egy kis track-et az első pont körül.

Végre ide is eljutottunk, köszönjük a lehetőséget!
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

 
silence 2012.10.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.24
Az irgalmatlan mennnyisegu szemetkupac es a szocreal hangulat nekem nem jott be:(
Sorry

Gabro 2012.10.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
:-)

neel 2012.09.22 00:00 - Megtaláltam
Gyakran járunk ezen a környéken, de eddig nem ismertük ezt a pecás-paradicsomot. Az első pont környéke valóban szörnyű. Mi a Pallag utca felől támadtuk meg, így egy patak átugrása után csupán 50 méter bozóton és némi gusztustalanságon kellett átjutnunk. A rejtés ötletes. A második pont könnyen meglett. Varázslatos kis utcácskákba kalauzolt el minket.
Köszönjük a rejtést!

Tomimat 2012.08.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Megtaláltuk! A halacska még jól van! Köszi

stevemester 2012.08.20 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Az első multiládánk. Nagyon állat volt. Köszönjük. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

pihe 2012.08.20 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Képek, leírás később... [g:hu 1.4.17] [wapon beküldött szöveg]

clip 2012.08.19 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.45
Gondoltam 1,1 km nem sok, így gyalog vágtam neki a második pontnak. Nagy hiba volt, senkinek nem ajánlom! Susnyás, csalán és zsákutcák sokságában futottam bele, csak nagy nehezen találtam meg a jó utat, bármilyen csábító is volt a turistautak.hu térképe. Bodzagyűjtögető barátaink is megpróbáltak útba igazítani (szó szerint, tényleg bodzát szedtek).
Ráadásul a tavakból sem lehet látni semmit, az összes körbe van építve nyaralókkal.
Viszont a rejtés tényleg jó.

Cerberus 2012.08.18 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.11
Megtaláltuk! Második nekifutásra sikerült levadászni ezt a multit. Először egy ládázós nap végén, éjszaka érkeztünk. A Keszeg utca végéről próbáltuk megközelíteni az első pontot, de ott áthatolhatatlan növényzet állta utunkat. Ezt a megközelítést senkinek nem javasoljuk, a TUHU-n jelölt ösvények már nem léteznek. Bozótvágóval akkor nem volt kedvünk nekiesni a dzsungelnek, inkább későbbre halasztottuk a láda felkeresését. A mai napon immár nappal visszatértünk, de most a Pallag utca felől közelítettünk. Ebből az utcából pontosan a láda irányába indul egy autós térképen is jelölt aszfaltút, aminek a végén lehet parkolni és így egészen közel kerülünk a cache-hez. Felszerelkeztünk bozótvágókkal, ezekre azonban nem volt szükség ebből az irányból. A kis patakon át kell ugrani, majd onnan elég járható csapás vezet egészen a célig. Ötletes az első pont rejtése. Innen már a végláda levadászása nem okozott gondot, jól járható utakon lehetett oda eljutni. Köszönjük a rejtést.

 
Pala.G 2012.07.20 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.52
Megküzdve állattal, növénnyel, de végül csak meg lett.

Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

 
jpal 2012.07.14 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Három kívánságom volt az aranyhaltól: 1. Adja meg a láda koordinátáit; 2. Találjam meg a ládát; 3. Szép helyen legyen a láda! Mind a három kívánságom teljesült, köszönet érte. Örülök, hogy megismerhettem a veszélyeztetett dunakeszi tőzeglápot. Könnyű 3 km-es séta volt, köszönöm a nagyon ötletes rejtést.

Itt parkoltamAz aranyhal felé
Beszédes utcanevekFelparcellázott tópart
A nagy tóBogárhullát eltakarító hangyák
A tőzeglápTóparti idill
Napijegyes horgásztóHíd
Vadringló 
markoga 2012.06.27 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Őserdős, szövetmarasztalós. Hihetetlen, hogy a szinte megközelíthetetlen dzsindszásban is mennyi a szemét :-( Köszi a rejtést, ötletes!

picuresnagyur 2012.06.22 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
A környékbeli ládáknál mindig a környezetvédők vs. beruházók meccsek jutnak eszembe, ahol az előbbi fél inkább a vesztes szerepét hordozza. A láda méltó a nehézségi pontszámra (így felhőszakadás után különösen) :) Köszi

nagyI42 2012.06.03 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Sok a szúnyog,de meglett!

orszi 2012.06.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Köszi, nagyon tetszett minden !

kobcikrajci 2012.05.23 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
Két részletben kerestük, az első és második pont között még átgurultunk a reptérhez is. Sikerült nekünk is végigjárni a csalános bozótharcot, bár látszólag kis ösvények már kialakultak, így is több napra maradandó élményt jelentett. Ha valaki a Keszeg utca felől közelít, akkor a közkútnál ne vágjon át toronyiránt, hanem nyugat felé menjen ki az erecske partjára, ahol gond nélkül lehetett közlekedni. A láda feltalálása már könnyebbnek bizonyult, és szerencsésnek is mondhattuk magunkat, mert az időközben kialakult sötét égszakadás a tavaktól DK-re vonult el.

zakos153 2012.05.23 12:57 - Megtaláltam
Megizzasztott ez a láda... Az első pontot én is dzsungelharc árán értem csak el. Amikor végre meglett, csak fogtam a fejem, és nyalogattam a sebeimet... Ekkor már azt hittem, vége a szenvedéseknek. De a szél, eső (meg persze a kiéhezett szúnyogok) gondoskodott arról, hogy a láda keresése is emlékezetes maradjon. Segédpontok nélkül azért varázslatos egy történet ez. A lényeg, hogy megvan a láda! :)

p-b 2012.05.06 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.23
A rejtés érdekes volt. Sajnos rossz irányból közelítettük meg az első helyet. Átgázoltunk olyan helyeken, ahol már ember nem járt. Ill. valamikor a szemétlerakásokból kiindulva igen :( A másik probléma szintén a mi hibánkból adódóan az volt, hogy a csalán derékig ért ezen a helyen. Ugye a túrázó nem rövid nadrágban indul túrázni...
Érdekes ez a hely a város közelében, de a város zajától távol!

donmackone 2012.05.06 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megtaláltam. Nagyon ötletes, tetszett a környezet. 6 éve élek Dunakeszin, de ezekről a tavakról azt se tudtam, hogy léteznek. Köszönöm a lehetőséget!

Hinter 2012.05.01 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Kerékpáros találat. Rengetegen voltak kint, a nyári meleg a horgászokat is kicsalta azt már nem tudom, hogy kapás volt-e. Nekem igen, ki is fogtam egy arany halat.

Boncida 2012.04.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.67
Nagyon ötletes, izgalmas rejtés, érdekes helyeken. Nagyon tetszett!
A második rejtekbe sajnos hangyaboly költözött.

Winssent 2012.04.21 19:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltuk. Kemény dió volt. Az aranyhalas rejtés nagyon újszerű, így elég sok időt vett igénybe, míg megtaláltuk. Tetszett. Köszönjük a lehetőséget.

Boldika80 2012.04.10 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Megtaláltuk köszi a rejtést :-)
megetettük és visszadobtuk az aranyhalat :-) Szilvike & Boldika :-) [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

lamúrtuzsúr 2012.04.07 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Köszönjük a rejtést! Csodálatos gyöngyszemet mutattál meg nekünk közel Bp.-hez, valószínűleg visszatérünk még ide meleg nyári napokon, mert most bár nagyon jól éreztük magunkat az eső szakadt és csúsztunk a mocsárban, de nem adtuk fel :) Kifogtuk az aranyhalat, kívántunk és megtaláltuk a ládikát ;)

markovicsa 2012.03.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Horgász lévén, örültem ennek a rejtésnek. Az első pont ötletes, az év első fogásom, pedig az engedélyem nem ide szól. Szerencsére hal ellenőrrel nem találkoztam. Mind két pont környezete elég elhanyagolt. A láda egyszerűen elérhető, már nem találni szemeteszsákot. Igaz nem sok szemetet láttam.

Láda környezeteKavicsbánya-tó
PiLaRiBá 2012.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.00
Köszönjük!

Balli 2012.03.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Szép, tavaszias időben keltünk útra Dunakeszi és környékének bejárására.
Az első és egyben a nap legjobb állomása a bányatavak voltak. Igazán hangulatos volt végigsétálni a Keszeg, Balin, Harcsa, Ponty majd a Csuka utcán.
A multi első pontja nagyon tetszett, ötletes és eredeti rejtés. Az már kevésbé volt szimpatikus, hogy szemétdombon átkelve tudtuk megközelíteni.
Ezt végül feledtette a tórendszer körbejárása. Mindenfele kis kerítésekkel elkerített horgásztanya, melyek szinte egymást érték, egy centi sem maradt ki amit be nem építettek volna. Igazán érdekes élmény volt!
Köszönjük,
Csilla&Balázs

Duplatelkes, 12.5M-értHarcsa utca
HorgásztanyákHorgásztanyák dombról nézve
HorgásztóKözépen, a félszigeten a kedvencünk
AndMo 2012.03.04 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.04
Megtaláltuk a segítség ellenére is. Az első rejtés ötletes. A weben egy kicsit sok a szöveg, de azért jó volt.

Famágus 2012.03.04 11:15 - Megtaláltam
Nagyon kedves, barátságos hely, rengeteg kacsa, köszönjük, hogy megmutattad, Oldfoxxal :-)

oldfox 2012.03.04 11:15 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

ibarth 2012.02.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.73
Megvan! Mi is láttunk őzikét :)

Zpalee 2012.01.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Hát ez a hely egyszerűen fantasztikus! Láttunk őzeket, vadmadarakat. Az aranyhal is ötletes :) Nagyon tetszett az egész!

zoalka 2012.01.21 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Ötletes, szép, vadregényes, izgalmas!

 
Mo-Hó 2012.01.15 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Megvan!
Köszi a rejtést!

Chaty 2011.12.31 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.74
Megtaláltuk

zalajaro 2011.12.12 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Ez egy csodálatos hely!

mazsola069 2011.12.10 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Mai nap 4/2 ládája.A népligeti mikulás ládától jöttünk át.A srácoknak tetszett a peca.,és a láda is hamar meglett..Köszi a rejtést.

szuszmic 2011.12.04 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.63
Megtaláltuk a párommal :) Jó séta, jó fogás, jó idő, kellemes élmény :)

sanya75kk 2011.11.06 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam!

freefor 2011.11.06 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :-)

Macusa 2011.11.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Az első pont rejtése nagyon tuti, egyszerűen szuper!
Olyan jó az első rejtés, hogy miközben gyalogoltam a második ponthoz azon gondolkodtam, hogy nem indokolt a második pont, hanem ezt a rejtést kellene másik helyre tenni, azonban mikor megtaláltam a második pontot már egyetértettem a rejtővel. A második pont is jó helyen van, a logfüzet nagyon kulturált és igényes. Látszik, hogy a rejtő "dolgozott" a rejtéssel. GRATULA a rejtéshez és bátran ajánlom mindenkinek!

Hegyo 2011.11.02 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.59
Teveladyvel a Börzsönybe indultunk 4 napra kirándulgatni. Útközben ezt is levadásztuk. Ötletes rejtés, tetszett.

timi és a mackó 2011.11.01 15:30 - Megtaláltam
Köszi.

lagaf 2011.10.31 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.88
A negatív kicsengésű leírások miatt régóta halogatjuk ennek a ládának a felkeresését, noha a környéken már jártunk párszor, hiszen valaha "Káposztáskettőn", a doboztól mintegy 1600 méterre laktunk. Ma erőt vettünk magunkon és - kihasználva a szép, napos, őszi időt - felkerekedtünk, hogy sétáljunk egyet és keresztül verjük magunkat a dzsindzsán...
Hát ez utóbbi végül nagyon bejött, de csak azért, mert "hallgattam" a TUHU-ra, és azt hittem, hogy ahol az ösvényt jelez, az ott is van. Hát nem! Miután végre odaértünk a megadott ponthoz, kiderült, hogy az első gondolat lett volna jó: a patak vonalát kellett volna követni... Visszafelé - egy kis kerülővel ugyan -, de már gond nélkül haladhattunk, és a többi pont - s persze a láda - is azonnal meglett. A vadászat után jól esett még egy kis séta és kutyaugattatás a kisebb tavak között; meglepően sokan tartózkodtak a pecás "luxusvityillókban". Természetesen most is jól jött a mindig magunkkal hordott távcső: segítségével a töltés tetejéről vadkacsáktól hattyúkon és a fakopáncsokon át a vörösbegyig sokféle madarat vehettünk szemügyre, s persze a tetőkön napozó-lustálkodó macskákból sem volt rossz a "felhozatal". Köszönjük "lelkessernek", hogy itt lehettünk, s megnézhettük a "láthatatlan lápot" ;-).

Csend és nyugalom...Őszi színekben...
Rejtélyes torony...Napsütésben...
Csak a kacsák riasztottak...Van itt minden...
"Aranyyűrűk"...A doboz és tartalma...
Nyúl 2011.10.08 14:50 - Megtaláltam
Az első ponthoz szinte csak bozótvágóval lehetett eljutni, de megoldottuk a problémát :-)

bmarton7 2011.10.03 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

tudo 2011.10.01 13:56 - Egyéb
80 km kerékpár edzés 500 m emelkedéssel az MGKE közgyűlés után a Dunakeszi - Fót - Csomád - Vácrátót - Őrbottyán - Budapest útvonalon 3 régi ládával.

Rákospalotáról indultam a melegedő időben. A kifelé vezető városi szakasz után jobbra borítottam az ipartelepek felé. Az Élet és Tudományban számos írást olvastam a Dunakeszi láp elvesztése körüli heves csatározásokról.

Az 1. ponton a halfogás simán ment. A 2. pont felé vezető földút elképesztően poros a tartós szárazság miatt; ez egyébként mindenütt jellemző az országban. Ha jön egy front hirtelen széllel, homokvihar lesz.

A láda azonnal meglett. A vasút felé hagytam el a tavak területét. GCZUGO 2. pontja következett.

Kerékpáros kupa: 77.47 km

Nagy GC fogásLáp
Ösvényen	Bányatavak Dunakeszin
TalálatLáp
	Bányatavak Dunakeszin	Bányatavak Dunakeszin
csörike és maci 2011.09.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Szellemes rejtés. Végre kicsit más mint a többi.

magyar65 2011.09.25 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.98
A leírás alapján nagy várakozással és izgalommal indultam a keresésre. Az aranyhalat én horgászosabbnak képzeltem. Aztán jött a logokban is szereplő küzdelem a járatlan utakkal, csalánnal stb. Az egész környék nagyon szemetes. Nem ez lesz a kedvenc ládám.

K-Isti 2011.09.25 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Ok. Nagyon hangulatos hely. A rejtések elég vadregényesek, az aranyhal is beszédes:) Szép napsütéses időben jót kirándultunk. Köszi

carmin 2011.09.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.11
A halacskához elég nehéz eljutni, de a tavas környezet tetszett. Köszönjük a rejtést.

 
Nicol86 2011.09.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.43
Köszi!

Skalp 2011.09.15 19:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Azt hittem, hogy ez védett terület, így hátrahagyva a motort, begyalogoltam kezemben a kabáttal, sisakkal, tökön, paszulyon át. Végre egy jó rejtés, a helye azért lehetne másutt.

Goothe 2011.09.11 00:00 - Megtaláltam
Ismerős házának köszönhetően a közelben folytatjuk holnap :)

EdeZ 2011.09.07 09:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Biciklivel nem volt könnyű bizonyos helyeken, de átverekedtem magam a dzsindzsán.

serb.orsi 2011.09.04 00:00 - Megtaláltam
Ez nagyon jó volt! Tetszett!!! A ládákhoz vezető út már nem annyira.
Az elsőt rossz felől (a bozótból) közelítettem meg, ezért el kellett volna egy machete. Az aranyhalat én más fajnak néztem, de még így is belefért, ilyen megoldással még nem találkoztam.
A másodikhoz vezető ösvény alá volt aknázva, Juliskát inkább a vállamra kaptam.
A környéknek külön hangulata van. Szimpla kis nyaralók, de milyen szépen gondozottak! Utcanevek fantáziadúsan csak halfajtákról kapták a nevüket.
Jelszónak 5x is bedőltem mire rájöttem mi van. Utána kitéptem néhány szőke hajszálamat, hátha az volt bűnös.
Élmény volt, köszönöm! :)

Fürkészek 2011.08.30 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Remek rejtés! A környezetre azért vontunk le fél pontot, mert az első pont nagyon dzsindzsás volt. A peca az aranyhalra nagyon tetszett nekünk, feletette a csalánost. Elfelejtettük lefotózni, de nem is baj. Így a többieknek nagyobb élmény lesz. Utána sima utunk volt a ládához. Mondjuk a rejtvényen a jelszóval kapcsolatban meglepődtünk. Azért ez is tetszett, főleg a gyerekeknek. Rengeteg ajándékot cseréltek. A láda kicsit kilátszott a rejtekből. A múltkori szélvihar megtépázhatta. Mi gondosan vissza rejtettük. A ládát a zacskótól megszabadítottuk, hiszen vízhatlan záródik. Fölöslegesen ne szennyezzük a környezetet ilyesmivel, így is van elég. Nagyon köszönjük a rejtést! A horgásztavak és a telkek nagyon tetszettek. Teljesítette 5 fő.

mngc 2011.08.21 18:51 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, az 1. pont megközelítése nem ment könnyen.

miklos.97 2011.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
.

wildpig 2011.08.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Mai napi 11/14.

JAck:66: 2011.08.10 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
316, megérett a meggy.

vaslemez 2011.08.07 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
Ezúttal drótszamárral Rpalotáról. Valóban nehéz volt az ösvényt megtalálni. A kütyü jelezte, h ott van, de elbarikádozták a bejáratát. Dzsindzsaharc, és meglett a beígért fogás. Utána hazaindultunk. Kösz a rejtést!

artissimo 2011.07.24 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.45
A fránya tóhoz vezető utat volt a legnehezebb meglelni, utána a szakadó eső ellenére minden gördülékenyen ment.

szirom 2011.07.24 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
hát ez nem volt egyszerű... - lehet, hogy a kiindulási pont nem a legmegfelelőbb volt...
először egy meredek, csalános oldalú patak állta utunkat, amin - mivel a kutyát már szó szerint átdobtuk - át kellett menni kétszer is (először oda, aztán vissza)
a rejtés nagyon profi, grat az 5lethez és a kivitelezéshez!
a ládát már szakadó esőben találtuk meg, de megérte, köszi!:)
(sajnálom, hogy az eső miatt nem készült fotó...:()

zeus 2011.07.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
még sosem jártam erre. klassz rejtés:)

tofu 2011.07.03 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Kalandosabbra sikerült a keresgélés, mint amire számítottam. A hatalmas aljnövényzet, a vérszívó ragadozók, és egy jól használható GPS hiánya rendesen feladta a feladatot. Kösz a rejtőnek a segítségért, és hogy megmutatta ezt a különleges helyet.

alecar 2011.07.01 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Ez első pontnál ötletes a rejtés. A láda környékén szépek a tavak és rengeteg a szúnyog. Köszi!

Okulár 2011.06.28 14:51 - Megtaláltam
Óriási méretű szúnyogok s ráadásul a csalán...
A láda rejtése jó. A halacska eredeti megoldás. A dunakeszi ipari terület, bevásárlóközpont felől közelítettem meg a patakot, s ott a szemből ráfolyó csatorna jobb oldalán indultam el. Így hamar megtalálható a magyarosan damilozott fa... ;-)

mahone 2011.06.02 17:47 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

paparazzy48 2011.05.31 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.23
122 km-es bringás kör Monorról a dunakeszi és megyeri ládákért. Horgászként, mindíg szívesen keresem fel a horgászvizeket, főleg az ismeretleneket. Most, hogy ez még együtt jár a cacheléssel is, dupla öröm. Mind a két pont érdekes, de főleg az "aranyhal" jó ötlet, ha már horgász-tónál vagyunk, a jelszóról nem is beszélve. Köszi a rejtést: Paparazzy48.

A mocsárA töltés másikoldala
Hucul 2011.05.24 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.55
+leltem! Millónyi szúnyog szegődőtt társamul:-)Érdekes hely.

KJ & GM 2011.05.20 17:10 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

atipapa 2011.05.15 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszi

Luki 2011.05.15 06:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
ok [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

feri65 2011.04.27 19:56 - Megtaláltam
okay! [wapon beküldött szöveg]

 
MFJ 2011.04.23 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Tényleg ott az aranyhal. Nagyon jó és ötletes a rejtés.
Köszönöm.

Anna&Zoli 2011.04.17 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Nagyon ötletes, köszönjük!
"Megetettük" az aranyhalat :)

n_ritus 2011.04.08 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.78
Köszi a rejtést, nagyon ötletes! A párom munka után megkereste, engem pedig hétvégén vitt el, hogy ugyan én meg-e találom ... :)

fate24 2011.04.08 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.11
Érdekes kis séta volt, munka után. WAP ismeret nélkül. :) Aztán úgy esett, hogy összefutottam a rejtővel. Ezúton is üdvözlet neki és kösz a rejtést!

LPilot 2011.04.03 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.30
A tavasz 29. pillanata. Igazán ötletes rejtéssel és igazán olajos hordókkal.

TücsiTeam 2011.03.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Szenzációs ötlet. Először nem láttam, de megtaláltam. Köszönjük!

gazzék 2011.03.26 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést, nagyon kellemes sétát tettünk.

J.Archer 2011.03.26 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.90
A többszörösen összetett feladat tetszett! Köszi! A környezet érdekes.

kicsiogre 2011.03.26 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.77
Megvan!

Bluedog 2011.03.20 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

taylor_g 2011.03.13 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Megtaláltuk! Ötletes rejtés.
Köszi

 
Attibati 2011.03.12 06:40 - Egyéb
Gyalogos kupa: 59.9 km

Fpeter82 2011.03.05 16:40 - Megtaláltam
Első láda... Bea találta meg én navigáltam :)

Zsozsoboy 2011.03.05 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Üde zöld folt a városhoz közel. Bea és Peti segített megkeresni a ládát.
Helyesebben mindkét részt Bea látta meg.

kerokaa 2011.03.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Az "aranyhalhoz" vezető csapásra ráférne egy konténeres szeméttakarítás. A láda környezete viszonylag tiszta.
A rejtés viszont rendkívül ötletes (első pont). De kedves cacherek: a halak tudnak úszni, kéretik a vízben, és nem a szárazföldön tárolni.

agyorgy 2011.02.26 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Kellemes napos, de hűvös időben.
A természet most nem sok élet jelet mutatott.
Ügyes rejtések.
Köszi a lehetőséget.

geooszi 2011.02.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Kellemes környezet! Köszi a bemutatását!

Gyeta 2011.02.20 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Az aranyhalat mi is visszadobtuk, hogy a kívánságok teljesülnek-e, az majd később derül ki (pl. a legközelebbi szerencse-szombaton).
A közeli bevásálóközponttól indultunk neki, a sárnem zavart, mert fel voltunk rá készülve.
Sajátos hangulata van ennek a horgásztelepnek: az egyszerű viskótól a kacsalábig van itt minden féle stílus és ízlés.
Köszönet a rejtőnek, megmutatta a város ezen szegletét.

Jules87 2011.02.20 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Spontán vasárnap délutáni biciklis kiruccanásra indultunk az öcsémmel, végül igazán nem jutottunk messzire, mivel a tónál elég sokáig leragadtunk, és sétálgattunk. Bár ismertük már a helyet, azért mindig kellemes itt egy kis időt eltölteni, ha a közelben keresünk valami kikapcsolódást.

Vacilláltunk rajta, hogy a vizesárok melyik oldalán induljunk el, végül sikerült pont a rossz oldalt választanunk, az aranyhal a szemközti oldalon várt ránk. A fényképezőgép teleobjektívját segítségül hívva azonban szerencsére sikerült jól olvasható képet készíteni a koordinátáról, úgyhogy a hal kifogását végül megspóroltuk.

Köszönjük a rejtést!

Bernáth 2011.02.13 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Üde színfoltot jelentenek a horgásztavak Dunakeszin, egy kellemes sétával körbejártuk a kisebbik tavat. Kivételesen Anna és Zsófi is elkísértek minket. Kár, hogy az első ponthoz egy "szeméttelepen" kell keresztülvágnia az embernek. Mindkét rejtés szuper!

Valakinek saját szigete van!
Szemétdomb
Sok ilyen házszámtáblát láttunk
Puzzle Apartman Gyula 2011.02.05 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.83
Ötletes kidolgozás. Az aranyhalat nem sütöttük meg, mivel elárulta a koo-t. A végládához először kimentünk a javasolt "kilátóba", majd onnan ereszkedtünk le. Nem kellett sokat keresgélni. Köszönjük!

Aleph & Rita 2011.02.02 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Az aranyhalat vízbe mártottuk, mert a parton vergődött szegény. A láda hamar meglett, köszönjük ezt a különleges rejtést!

Bzsvsz+Manó 2011.01.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
thx jovolt

LionElJonson 2010.12.26 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Megtaláltam!

aDoc 2010.12.10 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Ket reszletben. A setas tanacsot megfogadva. Nekem mindig meglepetes az ilyen varosbeli rejtett zug.

mendi_es_zoli 2010.12.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Kutyás kiruccanás alatt ejtettük útba. Kicsit aggódtam, hogy az első ponton a fagypont alatti hőmérséklet miatt fel kell adnom, de szerencsére nem volt probléma.
A második pont felé haladva érdekes, de kellemes hangulata van az elnéptelenedett horgászövezetnek, a rejteket pedig avatott szem könnyen kiszúrja.

Köszi a rejtést!

Dudika 2010.11.28 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Megtaláltam Köszönöm
Az aranyhalat visszadobtam , de a kérdésemre válaszolt.

paszi 2010.11.06 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
MEGTALÁLTUK! MCM

eperdzsem 2010.11.06 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Ezen a gyönyörű, meleg szombat délután a tanulás helyett természetesen inkább a ládázást választottuk, bár a lelkiismeretünk miatt nem volt egyszerű döntés. Mégis, minden percért megérte!
Nyáron már próbálkoztam a megkereséssel, de a dzsindzsa és az allergiám miatt inkább meghátráltam a bozótharc elől. Remélve, hogy így ősz derekán az növényzet már visszavonulót fújt, ismét megpróbáltuk. A leírásra részben még emlékeztem, a többi részét pedig Vackorra bíztam. Az emlékezetemben újból csalódni kellett, mert a megközelítést elfelejtettem (igaz, korábban biciklivel mentem), és egy kicsit kavarogtunk a kocsival, amíg rendes parkolót találtunk. Ezután elindultunk a kellemes, majd másfél kilométeres sétára a tavak partján "horgászni". Nagyon sokan hódoltak még a szenvedélyüknek a környéken, a tehetősebbek pedig a tanyáikat szépítgették. Lassan elértünk az ismerős leágazóhoz, és megkönnyebbültem, hogy most teljesíthető a maradék 100 méter az aranyhalig. Tényleg nagyon szemetes az odavezető út, és sokat beszélgettünk azon, ha valaki eddig el tudta hozni a mocskát, akkor egy hivatalos telepig miért nem? A horgászat sikeres volt, és a halacska el is árulta a láda helyét. Útközben találtunk egy "hangulatos" kis büfét is, ahol a jutalom-sör mellett meghallgathattuk egy embertársunk minden baját is. Ennek oka leginkább az lehetett, hogy már délután jól "elázott". Vicces volt, és kedves, mindezek ellenére. A láda felé még találkoztunk egy nagyon barátságos cicával is, akinek hízelgő hangulatánál csak a testtömege volt nagyobb. Hatalmas dagi macsek! Imádtuk! A rejteket könnyen megtaláltuk, loggoltunk, de a ajándékot nem cseréltünk.
Visszafelé még egy kicsit játszottunk a vízben úszó kacsákkal, és picit fáradtan indultunk haza a korán nyugvó nap alatt.
Nagyszerű multiláda, sok-sok élménnyel! Köszönjük!

PecabotItt még van egy kis zöld
Az útMost nem volt aktuális
Ez nem rossz hely :)A BÜFÉ
DagimacsSzínek
Vackor loggolA végére egy kis hegymászás
alekszander 2010.11.06 11:50 - Megtaláltam
Szép napos időben,nagyon szép környezetben,megtaláltam.Köszi a rejtést.

hp-kzs 2010.10.31 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.12
Elég "dzsindzsás" volt az indítás, de ötletes a horgászat. Szerencsére a szúnyog szezonnak már vége. Kettős érzés alakul ki az embernek a környékről: egyrészről nagyon szép a tavak rendszere, és vannak hangulatos házak, másrészről elhanyagolt szemetes részek látványa zavaró.
Köszönjük a rejtést!

gores 2010.10.31 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltuk. Nagyon tetszett. Köszönjük.

Törpe80 2010.09.05 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.18
Nem egyszerű a terep de levadászva.Köszi a rejtést.

Szőke 2010.09.05 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.28
Pókokkal a hajamba,szúnyog csípésekkel tele,de meglett!
Köszi a rejtést!

Édesdiók 2010.08.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.48
Beletelt egy kis időbe, amíg megtaláltuk....Egy öt és egy három éves kincskeresővel nem egyszerű a méteres bozóton átvágni. A halat három irányból is próbáltuk megközelíteni, 80-90 méterre sikerült, mielőtt elfogyott az "út". De nem adtuk fel. Az aranyhal tetszett a kis horgászoknak...Köszi

Ich.. 2010.08.24 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Valahol a hűtőház környékén parkoltunk, és előkaptuk a csomagtartóból a kerékpárokat. Az egyes ponthoz elég nagy dzsungelháború volt az út, de a végén fogtunk egy aranyhalat. (lehet hogy nem arany volt) Továbbtekertünk, majd ismét kerestünk. Sajnos a wikipediát nem nyomtattuk ki mielőtt útnak indultunk, így még pár napot várnunk kellett a belogolással.
Valamilyen furcsa okből kifolyólag fénykép nem készült.

Andras1980 2010.08.07 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Első találat. Érdekes küldetés volt. Nightika ösztönzése és az aranyhal segítsége nélkül kevés esély lett volna a sikerre. :)

Nightika 2010.08.07 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Második keresésre találtam meg - nem telefonos, hanem kessertársas segítséggel. Először, mint egy kiskutya körbejártam az aranyhal rejtekét. A patak riasztó bűzével is ellenem játszott aznap. Az ivókút egyenes vonala túl vadregényesnek tűnt, a homeless tanya elágazó útján az első erdei részen 120 méterre, a felső ember-magasságú bogáncsoson 110 méterre közelítettem meg a célt. Körbegyalogolva Dunakeszi iparterületét - érintve a tűző napon a Hűtőházat, a Shell kutat, ipari raktárakat - egy cél felé tartó úton már 50 méterre is megközelítettem a halunkat, de a patakugró cipellőm eddigre már elkopott. Hazakullogtam. Ma segédcsapattal vágtam neki ismét az útnak :-) Az ivókúttól a csapat fő ereje átgázolt a susnyáson! "Csak gyertek utánam!" Mi követtük... és lőn ott a halacska! Megmostuk piszkos hasát.... erre hálából teljesítette legfőbb és egyetlen kívánságunk... elárulta TITKÁT!
Ennek tudatában már magabiztosan, vidáman fedeztük fel a láda rejtekét. A logolás után hagytunk üres szemetes_zsákokat is a cache-ben. Szerencsés, szép idő, kellemetlen illatoktól, bántó szeméthalomtől mentes találat. Köszönjük! Nigthika+Petra+Andras1980

koaty 2010.07.25 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Nagyon szép volt a táj. És ha már ott voltunk akkor már mentünk is át a GCújep- hoz.

Vándor Csillag 2010.07.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Kerékpáros találat.
Szúnyogetetős, reuma kezelős multi. :) Nekem a környezet annyira nem jött be, mivel hegyimádó vagyok. A rejtés viszont zseniális. Vajon 3 kívánságom is teljesíti az aranyhal? :))

szelt 2010.07.16 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.86
ok

Dolex 2010.07.14 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megtaláltam, bár a sok csalán és egyéb szúrós bokor megnehezítette a dolgomat, de végül sikeresen meglett.

Hepur 2010.07.14 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Nagyon tetszett a környék, aranyosak a horgásztanyák. Az aranyhalhoz vezető úton nyakig érő gaz, csalán és szemétkupacok váltogatták egymást, az első 20 méter után volt egy kis tanakodás is, hogy érdemes-e küzdeni, de aztán szerencsére javult az út, így továbbmentünk. Érdemes volt, nagyon ötletes a koordináta hordozó. A ládához vezető út hasonlóan gazos volt, sikerült megtapasztalni, milyen az, ha talpon csípi az embert a csalán. Nem ajánlom senkinek.

berkyék 2010.07.10 00:00 - Megtaláltam
Legyőzve csalánt és szúnyogot, kerékpárra ugató szabad kutyákat megtaláltuk! Jót szórakoztunk, köszönjük.

sinus90 2010.07.04 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.63
Az alagi templomrom után még nem akartunk hazamenni, ezért átjöttünk ide. A tavak tetszettek, de a az aranyhal és a láda környéke! hát az JAJ! Jól befújtuk magunkat szúnyogriasztóval, de a dögök nagyon éhesek voltak. Kifelé csakúgy "porzott" az út utánunk...
A ládához meg ember magasságú csalánerdőn keresztül lehet eljutni. Itt már nem is a szúnyogokon volt a hangsúly, azokat már megszoktuk. Nem is cseréltünk ajándékot, menekültünk a helyszínről.
Lementünk a horgásztó partjára is pihenni, mielőtt a homoktövishez indultunk volna.
Gyalogos kupa:13,1 km.

 
rétihéja 2010.06.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.74
Mindkét ponton megettek a szúnyogok. Az első pont különösen "isten háta mögötti" . A rejtés zseniális, de nagyon megszenvedtünk vele. Köszi a ládát!

minimal 2010.06.12 11:45 - Megtaláltam
az első pontot rettenet nehezen találtuk meg, keresztül kellett vágni a csalánoson, semmi ösvény, annyira nem adta...onnantól kezdve már jó volt :)
a tavak tényleg szépek.

bougie 2010.06.12 11:45 - Megtaláltam
Bringás vadászat 3. állomása volt. Megszenvedtünk vele kicsit, de végül sikerült.

jana.hu 2010.05.23 12:36 - Megtaláltam
Köszi:)
Sok a szúnyog:S

gyimimi 2010.05.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.95
Vigyázatok már rengeteg a szúnyog!

reprocesszor 2010.04.28 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.48
Régóta "szemeztünk", most el is mentem érte. Az "aranyhal" segített, a környezete nagyon szemetes, a horgásztanyák és a tórendszer viszont tetszettek, sokkal rosszabbra számítottam!
Köszi!

Atmosz&Zozmosz 2010.04.25 13:25 - Megtaláltam
Megvan :-)

soka9001 2010.04.25 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.56
Megtalálzuk.
Gratula a jekszóépzéshez és elrejtéshez.
Nem is gondolná a halandó, hogy a nagy nyüzsi mellett ilyen közel ennyire nyugodt hely is létezik.
Köszönjük.

lozoli 2010.04.16 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.95
Kicsit megkínlódtunk a második ponttal, de megérte.

NPLranger 2010.04.16 12:05 - Megtaláltam
Nagyon sok itt a tó, nem gondoltam volna...
:)))
Köszi

Paplacs 2010.04.15 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Nagyon ötletes az aranyhal, habár nem voltam neki szimpatikus, mivel egyetlen kérésem sem teljesítette. :) Azaz egyet azért mégis: elárulta a láda koordinátáit. Ott ért a következő meglepetés: a további gondolkodás kívánalma! Nagyon tetszett, köszönet a rejtésért!

Robin13 2010.04.03 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Köszönet a rejtésért. Az aranyhalacska nagyon szellemes ötlet. A tavak köré épített kis nyaralók is izlésesek és nem a szokásos lepusztult bungaló stílust tükrözik.

torovik 2010.03.27 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.74
ok

szabcy 2010.03.27 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
+

hesim 2010.03.27 14:20 - Megtaláltam
megvan

kincsködmön 2010.03.27 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.78
köszi,jó hely,bár el vannak dugva azok a tavak nagyon

naszia 2010.03.27 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.26
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

19izsi73 2010.03.21 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Őszintén szólva nem első próbálkozásom már ez...Még nyáron tekertem el ide Alsógödről, azonban a rengeteg szúnyog, a nagy homok miatt akkor feladtam. Most Szentendréről - idén először - az M0-ás hídról átkelve próbáltam eljutni ide. Hát bringával nem oly egyszerű, de némi szabálytalanság árán megoldható. Kellemes érzés ismét a '80-as évek bungallóit látni! Időutazás Dunakeszin. Egy Cito szervezése nem ártana; bizony igen szemetes a halacskánál...

átkötő a bevásárlócentrumból...02.
03.04.
Cito 01.cito 02.
01 
Paleo.team 2010.03.17 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Dunakeszin volt dolgom és közben becserkésztem ezt a ládát.

Köszönöm, kellemes séta volt!

Chewy 2010.03.14 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtalaltuk, jo kis seta volt... Laknank itt... Koszonjuk a rejtest!

sirgalahad 2010.03.08 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Ezt a ládát választottam
S meglelém a vadat ott
Majd, miután fárasztottam
Kaptam pontyos adatot

első pont környékeegy kis természet
horgászparadicsomtó
fodordav 2010.01.16 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Már nyáron erre jártunk, de akkor nem voltunk a dzsindzsához öltözve - most teljesen szabad volt az út.
Örömmel tértünk vissza most ebbe a rejtett mesevilágba. Tetszett a víz közvetlen közelsége, a tavon átkanyarodó keskeny földsáv mentén sorakozó változatos házak, egyik szegényes, barkácsolt, másik lakóháznak is elmegy. Most be volt fagyva a tó, számos macska kóborolt a jégen.
Megcsodáltuk a nagy tavat is, és végül az igazi értéket, a még vadon maradt vizeket is. Tetszett a multi minden része, köszönjük! Enikő és Dávid

divemaster 2010.01.08 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.35
köszi

ettore 2010.01.02 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.39
Idén az első megtalálók voltunk hatfős kis csoportunkkal. Meglepett a befagyott tavacskák látványa, de a geoszilveszteres hó után már semmin sem csodálkozom. A rejtés nagyon ötletes, tetszett.

Befagyott tav 1Kiskakas a szemétdombon
S.Á.S.Befagyott tav 2
Mekkora egy tapló! 
blendix 2010.01.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Ötletes a keszeg :)

Fenipeti 2010.01.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
.

namreg 2009.12.31 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Az a hal.......az aranyos ötlet :)buék

npetiii 2009.12.28 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Geokarácsony 5/4

nemethk 2009.12.28 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Kellemes séta volt az érdekes horgászhelyen.

EdKa 2009.12.28 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Jó volt pecázni, és utána sétálni.

Ka-Csa 2009.12.28 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltuk!
Nagyon ötletes a halacska, és gyönyörű ez a tó + a környéke! Kicsit sár volt, de megérte!
Köszönjük a rejtést!

dzoli1 2009.12.27 14:30 - Megtaláltam
Egy kis vasárnap délutáni ládázás a lányommal és a kutyákkal. :)

bigmick 2009.12.27 11:55 - Megtaláltam
Egy séta a beszédes aranyhalhoz, egy meg a ládához.
BigMick, Iza

Rigor Mortis 2009.12.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Kissé beakadt a cájg, de azért kifogtam... (Bocs, hogy szemtelenül tréfálkozom a szent horgászzsargonnal! :D Remélem, nem voltam pontatlan.)
Köszönöm.
RM.

mrx 2009.11.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Ok

szani002 2009.11.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
hohohohho

macska 2009.10.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Három hete (4-én), a szárazon tátogó halacskát visszadobtam. Extra kívánságaimat ugyan nem teljesítette (pedig égre-földre esküdözött, hogy így lesz), csak a doboz helyét árulta el. Akkor bosszúsan hazamentem, csak ma kerítettem sort a kincsesláda felkutatására. Így aztán széltében-hosszában bebarangoltam a környéket, ami fölülnézetből már korábbról is ismerős volt. Most már szúnyogmentes a helyszín, és az őszi színek sokat emeltek a környezet megítélésén :)
Köszönöm a rejtést!
Jenő

PEx2 2009.10.24 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Kellemes időben egy kis ládázás...

Discover 2009.10.11 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
A kessben lévő szemeteszsákba sajnos nem fért bele sem a teherautógumi, sem pedig a heverő, melyek ott csúfoskodnak a parton.
Köszönöm a rejtést.

Agneovo 2009.09.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Jól megcsipett a csalán, de jó volt. Köszi.

placc 2009.09.25 18:42 - Megtaláltam
Pecázás még világosban, doboz már sötétben lett meg. TFTH.

Logbook és logo 
szilassi 2009.09.20 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Elég csalános a környék, azért megúsztuk néhány csípéssel. Remek időnk volt, érdemes volt ide kijönni.

padler 2009.09.12 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Bár az aranyhal jópofa, az első pontot feleslegesnek tartom. A megtalálásához vezető 150 méter szemetes susnyástól sem lettünk boldogabbak. Érdekes, hogy a házacskák mennyire körbeépülték a tavakat. Efemm nagyobb halakat is látott a vízben.

efemm + padler

JOE Butcher 2009.08.31 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Évekkel ezelőtt az Auchanba mentünk vásárolni, akkor merült fel a kérdés, h a körforgalomnál betonterelőkkel lezárt út merre vezethet? A kérdés kiderítésére a Dunakanyarba indulva biciklizni, választottuk azt az utat, a vasút túl oldalán futó bicikli út helyett. Érdekes volt fölfedezni ezt a kis rejtett világot. Most a ládát is sikerült földeríteni!
Az első pontnál kb. egy hete jártam, ahová másfél méteres csalánon kellett átküzdeni magamat. A ládához GPS és idő hiányában csak most tudtam elcangázni.
Az aranyhal is nagy tetszett!

baranyaifiú 2009.08.30 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.46
OK!

Holba3 2009.08.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi a rejtést!Ha valaki a keresésére indul hosszúnadrágba tegye a méteres csalán miatt!!!Amugy nagyon király hely THX

duck5 2009.08.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Megtaláltam - köszönöm az ötletes rejtést! :)

catyus 2009.08.23 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.45
Bicajjal!

Az első pont nagyon tetszett! :)))

Köszi

new will 2009.08.23 15:54 - Megtaláltam
+

Kadorca 2009.08.23 00:00 - Megtaláltam
+

Halász család 2009.08.22 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.08
Köszönjük az ötletes rejtést!

pliptai 2009.08.17 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Megvan!

kcsdoni 2009.08.15 18:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!!! Klassz volt!!

büfés 2009.08.15 18:45 - Megtaláltam
Egy újabb bringás élmény.Köszi a rejtést

ÁZSI 2009.08.15 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.89
Ötletes rejtés. Köszönjük

 
pistikata 2009.08.07 19:06 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
delutani eszakpesti ladazas.
A rejtes otletes, de a kozvetlen kornyezet sehol sem kapot meg igazan.
A nagy to azonban valoban sokkal jobb!

andreasse 2009.08.01 14:25 - Megtaláltam
Kerékpáros találat Hocsa-val. Köszi a rejtést!

Hocsa 2009.08.01 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.08
Szombat délutáni kerékpáros ládázgatás andreasse-vel, 3/2. A tikkasztó hőségben az 1. pont közelében levő kútnál sikerült felfrissülnünk. Kellemes hely, jó rejtés. Köszönet!

Dr.Lada 2009.07.18 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Kerékpáros találat Farfalla-val! Az első ponton az aranyhal kifogása közben a környéken garázdálkodó szunyograjok vad támadást intéztek ellenünk, így a koo-kat csak lefényképeztem, majd betápláljuk a kütyübe egy nyugodt helyen. A visszadobás előtt azért kívántunk az aranyhaltól, ne találkozzunk több szúnyoggal, majd becsületesen visszadobtuk, de valószínüleg elromolhatott az a fránya hal, mert a ládánál a logolás komoly vérveszteséggel járt, így a gyönyörködés helyett pánikszerűen menekültünk.

Farfalla 2009.07.18 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Kerékpáros találat Dr. Ladával. Ez volt az első geoládám. Rengeteg szúnyog volt és a bicikliket is majdnem összetörtük, de azért megérte :)

L-200 2009.07.15 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Megvan.

Piriloro 2009.07.15 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
A 2. pont is megközelíthető járművel.

laulic 2009.07.06 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Az aranyhal tényleg jópofa, gratulálok hozzá. :)

szendo 2009.07.06 14:30 - Megtaláltam
-

Glac 2009.07.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Megvan.

fuzbal 2009.07.01 20:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Megvan.
Köszi a rejtést.

Gabeszosz 2009.06.30 19:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Megtaláltam! GPS nélkül!

Blue Mali 2009.06.25 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.35
Köszi a rejtést. Kerékpáros találat.
Hát az első ponthoz az utolsó 130 méter elég necces volt.
Csíptek, haraptak a vérszomjas szúnyogok, de a ládánál is ám.
A 1.pont nem bányató, de azért a rejtése tényleg nagyon jópofa:)
Ráadásul jó vizes volt a fű, úgyhogy mire kiértem úgy néztem ki, mint egy ázott ürge:)

arpi1970 2009.06.20 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.65
A rejtés ötletes, gratulálok a láda tulajdonosának. Aki mostanában a láda keresésére indul, számítson önkéntes véradásra, mivel a szúnyogok felhőkben támadnak.

gnori 2009.06.15 20:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Tetszett a láda helye, végre egyszer nem csak vonatról vagy az Auchan felől tekintgettem arra, hogy egyszer majd azt is meg kéne nézni. Ötletes volt, szép a környezet, csak annyi szúnyog ne lenne...

lazly 2009.06.15 20:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
A lada mintaszeru, kretaiv otletekkel, szep helyen van, jol dokumentalva, csak igy tovabb! Koszi a rejtest!
Talan annyit tennek hozza hogy nyilvanossa tennem a lada mindket koordinatajat, es jelszo reszlet lenne mind a ket helyen, igy akarmelyik iranybol erkezik a lelkes cacher, nem fog feleslegessen tobbszor vegigmenni a ket lada kozt. :)
No meg az is hozza tartozik a tortenethez hogy kegyetlenul / botranyossan sok a szunyog.

gezuci 2009.06.13 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Már jártam itt a tavaknál pár éve, ezért érdekesnek tünt újra ide látogatni. Az első pont kicsit sérült volt, de a rejtővel egyeztetve helyrehoztam. ÍNagyon hangulatos hely, ez a képeken is látszik.

 
Magnes50 2009.06.11 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.83
A kocsisoknak célszerű az 1. pontról inkább elsétálni a 2-hoz. Sajnos a sok szunyog miatt nem tettem, és így elég sokat keveregtem, amire a ládához értem.

yamael66 2009.06.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.54
veletlen cache, a megyeri hid bicikliutjat keresve. szerencse hogy nem virtualis lada, szivhattam volna a fogam :)
amugy a hely nagyon hangulatos, nem bantam meg a plusz bolyongast. koszonom.

AtiMon 2009.05.27 11:20 - Megtaláltam
megvan [wapon beküldött szöveg]

urbanj 2009.05.23 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Nagyon szép környék. :)
Köszönjük a rejtői segítséget.

Pazuzu 2009.05.23 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Halacska kicsit szégyenlős volt, de sikerült minden. Óriási ötlet a rejtés, és télen is működik?

cztomi 2009.05.23 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Nagyon ötletes :)

DjRoly 2009.05.18 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Hát a szúnyogok nem voltak éppen vendégszeretők. Megkínáltak minket úgy 20-30 csípéssel. A végére a bokám körben piros volt :) Tikis kolléga ingebn és hosszú naciban vágott neki a dolgoknak, de nem hiszem hogy jobban járt. Mindenesetre érdekes a tó környéke, és hogy mennyi önkéntes véradó él kinn mellette.

Tikis 2009.05.18 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Tuti jo rejtes! A szunyogok valoban sokan vannak, kb 50 csipessel lettem gazdagabb, aki teheti kenje be magat.Erdekes lehet ott horgaszgatni,de van aki ott is el, nekem ugy tunt.Rolyval voltam, aki mar egy ideje Keszin el.

venyercsan 2009.05.16 15:13 - Megtaláltam
A ládánál nem tudtunk maradni egy percig sem, mert annyi volt a szúnyog, hogy ember legyen a talpán, aki itt logolni tud. A szemeteszsák nagyon jó ötlet, bár mikor mi mentünk szerencsére nem láttunk szemetet; gondolom ez nagyban köszönhető az előttünk keresőknek. Nagyon szép helyre hozott el minket ez a láda; az egyik tavat körbe is sétáltuk.

mapet50 2009.05.13 16:20 - Megtaláltam
Az első pontnál sok csiga, rengeteg hatalmas szúnyog és egy aranyhal. Nagyon tetszenek a kis házikók végig a tó mentén.

voktober 2009.05.10 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.48
Sok szúnyog, nagy ötlet, második nekifutás...

viki&gábor&gabika 2009.05.10 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megküzdöttünk a koordinátákkal meg a szúnyogokkal, de végül meglett a második ládánk. Köszi

wadi 2009.05.10 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Nagyon ötletes rejtés! A második állomásnál életveszélyesen hatalmas szúnyogok védik a ládát.

Vandi&Wadi + Vadti

GeoRoni 2009.05.09 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Meglelve.
A tóból nem sokat látni annyira körbe van építve. Bár nincs manapság.
Az első pont rejtése tényleg nagyon leleményes viszont iszonyat mennyiségű szúnyog van. Többet is megreggeliztettünk.

mewwe 2009.05.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Ez nagyon tetszett! Vittem a kis bocsot is. Mind a másfél évével lelkesen dolgozott és nagyon tetszett neki is!

Z-M-an 2009.05.03 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.54
20 éve van itt horgásztanyánk, de eddig valahogy ez kimaradt... :) No, most jól megtaláltuk. Az aranyhal egyszerűen zseniális, de a végső rejtés is eredeti... Sok újat nem láttunk, kivéve a pontytól a közkútig felfedezett új útvonalat (visszafelé), ez jóval kevésbé bozótharcos... El is küldöm a TuHu-ra az új gyalogösvény trackjét... (Javaslom, hogy a közkúttól ne észak felé, hanem nyugat felé (a homokbuckát megmászva) induljatok el, aztán kanyar a patak mentén ÉK felé).
Ezúttal Öcsémmel és 1.5 éves picinyével, Dávidkával kiegészítve nyomoltunk. Még teknősbékát is láttunk, aki békésen sütkérezett a vadkacsákkal! :)
Kellemes 3 kilométeres séta kerekedett belőle...
Adept, Dávidka, Dici, GeoDuo, Z-M-an, Lizi Kutya

NyomulunkCsoportkép
Kacsát és teknőst is láttunk! 
Caleb 2009.05.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Köszi

sereva 2009.05.01 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltuk.

Istyu 2009.04.28 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.74
A környéket elég jól ismertem már, egy barátomnak volt itt tanyája. Egy időben sokszor jártunk ki hozzá, bár engem a horgászat nem tudott igazán lekötni. Ezúttal kifejezetten a pontvadászat miatt jöttem, de a végére azért több lett ez egy egyszerű pontgyűjtésnél. Az autót az első pont közelében hagytam, majd gyalog tettem meg a pontok közötti távot. Úközben kellemetlen szél hordta a port, amit néhány magáról megfeledkező autós csak tovább fokozott. Az egyik porta előtt szorgoskodó tulajjal sikerült szóba elegyedni, kitárgyaltuk az élet nagy dolgait. Szó esett bunkó autósokról, hazafiságról, válságról, sportról és természetesen aktuálpolitikáról. A rejtés üditően szellemes, bár az aranyhalhoz szükségem volt némi szerencsére is. A logfüzet is rendkívül igényes, profi munka. Több ilyen ötletes rejtésre lenne szükség, a sok szürke és elhanyagolt csésze helyett. Gratulálok!

Köszönet a remek élményért!

segoy 2009.04.27 09:00 - Megtaláltam
!

Viczi 2009.04.25 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
A nagyobbik tónál parkoltunk, tehát jó kis séta lett belőle, mert a kisebbik másik végéhez kellett menni. A nagy tó partja túl kopár, a kisebb tó nekem nagyon zsúfolt, apró telkek, apró házak. A rejtés tényleg jó ötlet, de mikor odaértem, az aranyhal kinn vergődött az úton, nekem kellett visszadobnom. Az út oda nagyon szemetes, az elmúlt pár hónapban a legszemetesebb ládám. :((( Szerintem nem a Turistautak.Hu térképen jelzett út felől, hanem a vele merőleges útról lenne érdemes megközelíteni.
Érdekes volt látni ezt a helyet, köszönjük! Dórival

Kiskacsák 
atyus26 2009.04.19 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Az aranyhal NAGY ÖTLET. Nagyon tetszett ez a megoldás, az odavezető szemetes környezettel ellentétben. Köszönjük a rejtést!

beya+benya 2009.04.17 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk! nagyon jó kis hely..

siriso 2009.04.12 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Kerékpárral jártuk a környék ládáit. Az aranyhalig keresztülnavigált a GPS egy dzsindzsáson. Véletlen, de először pont a ládánál áltunk meg (akkor még nem tudtuk) szusszanni egyet. Az a békakoncert az nem semmi.

mape72 2009.04.11 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Szombat délelőtti séta a majdnem nyári időben. Az első pont nem túl megnyerő helyszin. Viszont átsétálva a másodikig nem gondoltam volna hogy a bevásárlóközpontok mögött ilyen kis horgászparadicsom van.

cila 2009.04.04 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Rövid szombat délutáni biciklis kirándulás.
Eddig csak a nagyobb tavat láttam én is a vonatról, de a vadregényes kisebb tó a kis tóparti házakkal sokkal szebb.
Valamint eddig csak a búza, kukorica, cserebogár és fehér fagyöngy nevét tudtam, de most már még egyet tudok :)

csg69 2009.03.30 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Nagyon tetszett ez a láda, az első pont fantáziadús és ötletes, igazi élmény volt rálelni a pontokra. Köszönöm! :)))

Ed kesser 2009.03.21 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Bringával jártuk a környék ládáit.
Nem is tudtam, hogy ennyi tavunk van:)

Écsi család 2009.03.21 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.38
Bringával a GCAERO alkalmával. A nagy tóról eddig is tudtunk és már unalmas a látványa minden nap a vonatról, de az alsó kisebb tó, nagyon tetszett, mert vadonat új élmény volt látni és a halászkunyhók is extrémségnek számítottak. Valamint, még sosem fogtam ilyen gyorsan, ekkora aranyhalat:)

 
Stella&Carlo 2009.03.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Nagyon ötletes rejtés köszönjük!

diego 2009.03.20 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.09
A környezet pazar(módon BÜDÖS). Változatosan lehet az égett műanyag, az iszap és a közeli szennyvíztisztító orrfacsaró szagát nyelni. Ezt egy újabb kategóriába kéne sorolni: Vagy express multi vagy gázálarcos multi és mondjuk gcbűz lehetne a neve.

Szó sincs arról, hogy a rejtő bármit is tehetne ellene, mert részéről minden ok. A rejtések szuperjók, azért nem 5öst adtam a rejtésre mert a logfüzetben nem volt benne a konkrét jelszó. És úgy éreztem ennyi büdösért cserébe már járt volna.

lasipeti 2009.03.20 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.54
A környék nem lenne rossz, de nagyon büdös volt, soha többé nem megyek vissza.
Elég, ha néha átutazóban a Dunakeszi-alsó állomáson érzem a vonatról.

A megtalálásÍgy örültünk, hogy megtaláltuk!
Zag 2009.03.15 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Sajnos pont elkapott a zápor, amikor odaértem a ládához, de egy kis eső kevés ahhoz, hogy eltántorítson egy jó kis "geo-pecázástól". Az első pont rejtése nagyon ötletes, a tó hangulatos, még így esőben is.

pgyp 2009.03.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Az elején nem sok jót gondoltam a ládáról (ez is csak egy újabb horgásztó...), de kellemesen csalódtam! Nagyon ötletes volt az első pont, bár a hozzá vezető szemetes útról kissé lehangoló a tip-top házikók mellett. A láda megtalálása után jót sétáltunk a tavak körül.

Galambok 2009.03.07 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.07
Ötletes az első pont. Viszont a második kissé szemetes ezért az eldobált rajtszámokat felszedtük és majd hasznosítjuk:)

woncsi és medve 2009.03.07 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Nagyon tetszett az első pontY!
A láda környéke elég szemetes így kicsit össze is szedtünk belőle.

 
guppik 2009.03.01 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.48
szuper volt, köszönjük!

golyozsi 2009.02.16 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Le a kalappal a rejtő előtt. Ötletes. Poénos. Nagyon kidolgozott. Bár csak minden rejtés ilyen szinvonalú lenne, de akkor nem örülne az ember egy ilyennek. Köszike

12
3 
elisoft 2009.01.28 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Reggeli friss idő őrömére sok pecással találkoztam. Minden 3-4ik negyedik háznál ott volt a kocsi.
Aranyhal annyira ragaszkodó volt, hogy alig akart visszabújni rejtekébe. A második hely is könnyen meg lett, miután négykézlábaztam egyet a sárban. A kesser ösvény szépen látszott. A táskámat ráakasztottam a dobozra, így nem is lett meg - elsőre. Átnéztem minden jó helyet, amikor a telefon jutott eszembe, de mi is a szám. Az itiner a táskában. Ahogy felé nyúltam, már a kezemben is volt a doboz :)

Köszi a rejtést, tetszett a jelszó is. A környék nekem nem jön be, én a halat a tányéromon szeretem. Ha meg tó, akkor legyen inkább a Balaton.

parrish 2009.01.18 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.93
Megvan.

kb ibic 2009.01.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
OK

tótheszter 2009.01.18 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Remek móka volt az aranyhal kifogása, de a környezet így télvíz idején inkább egy szennyvízcsatornára hasonlított. A láda környéke tényleg szemetes, ráadásul Faternek sikerült a vadi új túrabakancsával egy "taposóaknára" lépni. Természetesen full recés talpú volt a bakancs...

Befagyott tóFaodu
cash 2009.01.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.14
..

asfroolez 2009.01.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
nagyon nagy a rejtés!!! :)

DonRazzino 2009.01.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
A rejtő kérésére nem részletezem, hogy mi volt :) de mindenkinek (drive-in kessereknek is) ajánlom! Az ajánlott megközelítéssel a legjobb, a zsákutcából.

Murus 2008.12.13 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.69
Nekem az első pont nem igazán tetszett, gazos kis rész, szerintem szennyvizesárokkal. A második pont viszont nagyon szép, érdemes nem leautózni a két pont közötti távot, hanem sétálni egyett és kiélvezni a hely csendjét. Murus és Cica

selza 2008.12.07 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megvan, köszi! Micicilával közösen....

Micicila 2008.12.07 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltuk, köszi a szép sétát! Selzával közösen...

A tavak körül... 
R.Guszty 2008.12.06 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Nagyon tetszett a rejtés. Nem szeretek horgászni, az aranyhalnak is megkegyelmeztem. A láda környéke szerencsére szemétmentes volt, így nem volt szükség a szemeteszacskóra.

az 1. pont közelébenmagánparkoló - közterületen...
a láda felé 
AlanTheWild 2008.11.09 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Nagyon ötletes kétrészes multi. Köszönet a kialakításáért, a munkáért!

chowder 2008.11.08 15:15 - Megtaláltam
:-)

geomag 2008.11.08 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Családi megtalálás, a családi bevásárlás után :-)

halaszkiraly 2008.11.08 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Nagyon ötletes a rejtés!!! Befi kollégával összefutottunk az első pontnál, de Ő előbb ért a második ponthoz :-)
Köszönöm a rejtést!!! :-)

befi 2008.11.08 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.97
ok

kompaktor 2008.11.01 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
A GCKEDU megtalálása után újabb kincskereső kalandra vállalkoztunk szüleimmel (kezdtünk belejönni :-). A rejtő által megadott nehézségi fokozat alapján tartottam ettől a ládától, ehhez képest nagyon sima ügy volt a megtalálása. Az első ponton az aranyhal sajnos a parton tátogott, de a kellő információk kinyerése után visszadobtam a patakba. A második pontot (is) autóval közelítettük meg. Tetszett a láda rejtekhelye, és a tavak vadregényes környezete is. Egy-egy hétvégét szívesen eltöltenék itt egy hétvégi házban. Örültem ennek az ötletes rejtésű ládának!

kri-mi 2008.10.27 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
3/2 Andrisal és Rózsával. Mglepetés volt számunkra a tórendszer, tetszett a rejtés, köszönjük.

Legolány 2008.10.25 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Köszi Lelcache!

KutasG 2008.10.18 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Nagyon tetszett a hely, + a rejtés is!

Csigabiga 2008.10.12 11:40 - Egyéb
Újra itt! :o)

Baliagy, Judith és luilui társaságában. Egész napos ládázós kirándulásunk alkalmával ide is eljutottunk! :o)

Ezúton is köszönöm szépen Gyöngyvérnek a kirándulást, Judithnak és luiluinak pedig a vidám Társaságot! :o)

OdafeléAz első pontnál
ÚtközbenA ládánál
Judith 2008.10.12 11:40 - Megtaláltam
Nagyon aranyos és ötletes rejtés!
Én lemaradtam és próbáltam a koordinátákon kívül mást is kívánni az "aranyhaltól"- nem tudom, hogy sikerül-e? :)))

luilui 2008.10.12 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam!

baliagy 2008.10.12 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
ok

A Ládák Réme 2008.09.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Nagyon ötletes rejtés, tetszett!

Snipermaster 2008.09.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Ez a rejtés, meg a környék is egyszerűen zseniális!
Köszönet a rejtőnek!

Anita&Gabi 2008.09.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Nagyon jó rejtés, tetszett :-)

ghostspike 2008.09.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
OK

sztyopa13 a páratlan páros 2008.09.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Nagyon tetszett!Az első ponthoz bozótharc árán jutottunk,Jól kifogtuk!Úgy látszik a vízhez csak az itt tulajdont szerzettek férhetnek hozzá,legalábbis a ládához vezető úton nem volt egyetlen szabad lejáró sem.Nagyon ötletes mindkét hely.Én simán elmentem a láda rejteke mellett.Lehet jó volt a mai kapás,mert a kihelyezett vendéglátóipari egységben igencsak hangulat volt!Köszönjük a rejtést!

 
szapi 2008.08.19 17:10 - Megtaláltam
Sokat kerestem az első ponthoz vezető (másik) utat, nem akartam susnyásba menni, de nem találtam, így nem maradt más választásom. Szerencsére pont oda vezetett!

 
csgb 2008.08.08 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Rég jártam erre. Jó volt látni, mekkorát nőttek a fák. Nagyon tetszett az ötletes rejtés!

Baggio 67 2008.08.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Megtaláltuk!!!!Szomorú volt látni a rengeteg szemetet amit"embertársaim"elrejtenek a saját szemük elöl!A rejtést köszönöm.Baggió 67

Attilacska 2008.07.19 08:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

[HOC]KoRi 2008.07.13 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Pont előtte dobtam le a pólót is, úgyhogy a rövidgatya elég kevés védelmet adott a csalános/dzsindzsásban :)

Vértes 2008.07.06 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.68
Sokan kint voltak így hétvégén

PeLe 2008.06.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, süti volt. :-)

Master7 2008.06.22 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Vasárnap délutáni - hirtelen ötletből jött - 3 ládás pack harmadik állomása, előtte voltunk a GCAMTR-nél, utána már nem megyünk sehova, mert éhesek vagyunk. Mindkét ponthoz valóságos dzsungelen kell keresztülvágni, de megéri.

Az első pont, az Aranyhal fantasztikus ötlet - Detti feleségemmel felé haladva még az utolsó öt méteren sem tudtuk elképzelni, hogy vízbe ütközünk. A második pont, a láda pedig olyan helyen van, ami szinte a város közepén gyakorlatilag érintetlen természeti környezet, és szerintem a közelben lakók jelentős része nem is ismeri.

Köszönöm a rejtést.

Dzsozy 2008.06.06 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Elmentem ma horgászni. Fogtam is egy halacskát, de azt mondta, hogy ha visszadobom, megmond egy koordinátát, közelben élő a rokonainál.. Elmentem megnéztem, és láss csodát, tényleg láttam a rokonokat, egy szépen kiépített bányató partján.
Talulság:
Minden halat vissza kell dobni, hátha megsúg egy-két koordinátát.
:))
Köszi a rejtést.

Nebel 2008.05.31 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.50
A javasolt parkolóból indulva kellemes sétával jártuk végig. Mitmondjak, bármikor elfogadnék itt egy házikót...
A segítőkész aranyhalat hamar megtaláltuk, bár az előttem loggoló kollégához hasonlóan és is "jól jártam" a csalánosban...
:)
A végláda rejtése is ügyes, tetszett a jelszóképzés is, szerencsére még ott helyben sikerült abszolválni a dolgot.
Nagyon köszönjük ezt a rejtést!
:)

 
BZd 2008.05.25 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Nagyon izgalmas volt, az "aranyhal" zseniális, jó volt keresgélni mindkét helyen. Még úgy is, hogy régóta nem borította testemet ennyi szúnyog-és csaláncsípés, nem volt jó ötlet rövidnadrágban nekiindulni. Jót bicikliztem a környéken, a láda nélkül nem hiszem, hogy elvetődtem volna ide (pedig az aranyhal pont 4km-re van az otthonomtól, légvonalban persze). Érdekes egy hely, az üdőlőövezetre a "zsúfolt" jelző nem elég kifejező, lényegében a tópartot csak 1-2 helyen lehet megközelíteni. A szeméthelyzet egy kicsit jobb az országos átlagnál...

A ládánálEgy darab, hozzáférhető tópart
Bender 2008.05.25 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
2/6 Bicajjal Vácról. A rejtések kicsit gazosak, de a két pont közötti úton tökre olyan érzésem volt, mint régen, amikor horgászni mentem :)

Csaba & családja 2008.05.17 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
Elszomorító, hogy (legalábbis ahol mi jártunk) egy gombostűt nem tudnánk beszúrni a partoldalba. Minden mm be van építve. Ezt én semmiképp nem engedném.

Marcello87 2008.05.17 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.32
Munka előtt egy ládázás meghozza az ember munka kedvét. Gratulálok a kítünő relytéshez. A feladatt első része hamar horogra akadt, de a második része sokáig tartot. De jó volt. Utközben találkoztam további keresgélökkel. További szép napot mindenkinek és jó keresgélést.

J-Imi 2008.05.17 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Másodjára sikerült csak megtalálni, hiába párszor elmentünk mellette, de ma már nem fogott ki rajtunk! Szerencsésen pont váltottuk egymást egy kedves keresgélővel. :)

lelcache 2008.05.12 17:10 - Egyéb
Ládakarbantartás!

Bringával kimentem ma kicsit rendbe tenni a ládát, mert apróbb problémákról olvastam a logokban. A ládát rendben találtam, bár a visszarejtés nem sikerült valami jól a kedves kollegáknak. Tettem bele szép új logbookot, némi ajándékot, és rendesen visszarejtettem. Kérem a tisztelt megtalálókat, hogy az eredetivel azonos módon szíveskedjenek visszarejteni a ládikót.

A halacskát is meglátogattam. A faroktalan állapotát orvosoltam. Most már teljes pompájában várja a megtalálókat.

Mivel kerékpárral menten szakítottam egy kis időt arra, hogy a teljes környéket feltérképezzem. Hamarosan ennek eredményét láthatjátok majd a turistautak.hu-s térképen is.

lelcache

Trempolino 2008.05.12 13:13 - Megtaláltam
Jópofa. Kösz

hinia lux 2008.05.12 03:13 - Megtaláltam
Tetszett, az első pont különösen.

koko81 2008.05.04 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
nagyon jó!

lili_baba 2008.05.04 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
nagyon jóóó

csnora 2008.05.04 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Gratulálok!

GAS 2008.05.04 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

peterpan 2008.04.27 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.61
Rövid délutáni kirándulás a környéken. A "hová vigyem a lányokat" dilemma mai megoldásában ismét a geocaching volt segítségemre.
A hely valóban kezd túlzsúfolttá válni. Nagyon találó leírásban az a rész, hogy a horgászok a saját kedvtelésüket teszik tönkre a szemeteléssel.
Betértünk a helyi kocsmába Vandusnak egy üdítőért. Kiderült, hogy komoly disco fény és hangtechnikai berendezésnek ad otthont a hely, valamint két kölyökmacskának is, akiket az anyjuk szoptatott az erőlködő mellett.
A halacska farkincáját valami megkóstolta!
Két kullancsot sikerült haleledellé deformálnom horgászat közben.

TóFlóra
Kerti kútVandus repül Apához
Vízből ki, grillre rá!Egymás után kacsasorban
HosszábanKét csaj egy sráccal..
Celeste 2008.04.27 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Megtaláltam !

jolliefille 2008.04.27 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltuk!

PolarBear 2008.04.27 15:20 - Megtaláltam
Megvan!

N.Zs. 2008.04.26 17:40 - Megtaláltam
Nagy ötlet! A láda környéke pedig kimondottan tetszett!

 
Besüboboja 2008.04.19 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
A rejtés csillagos ötös!!!
Ki gondolná, hogy ott ilyen fantasztikus kis oázis van. Rettenetesek vagyunk mi emberek!!!!

Brekk-brekekekhol vannak???
gaborb 2008.04.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.48
Ötletes!!!

Zlatnik_A 2008.04.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Nagyon ötletes az első pont és a 2. ponthoz vezető új is hangulatos.

vicaroka 2008.04.04 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Nagyon ötletes a rejtés, tetszett. A környezet is nagyon szép, ami a 2 pont között van. Köszi!

BiBoLi 2008.04.02 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Nagyon ötletes rejtés !

zöldfülű 2008.04.02 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Lefülelve :)
Áprilisi nőnap, avagy: éljen a második műszak!
Ho-ho-ho-hó, micsoda lelkesítő rejtés!!!
Sajnos a fényképezőgépem teljesen cserbehagyott, így nem láthatjátok, mekkora halat fogatam ;-)
Köszönöm a rejtést

Belga 2008.04.02 19:30 - Megtaláltam
ügyes vagyok, megtaláltam! [wapon beküldött szöveg]

szaboist 2008.04.01 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Igényesen kidolgozott multi, nagyon élveztük még a bozótharcot is! A nehézsége szerencsére nem volt most 4-es. Köszönjük!

Szemű 2008.03.31 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Ötletes rejtés, érdekes hely

Misu 2008.03.30 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.03
Ok.

gabortel 2008.03.29 12:03 - Megtaláltam
Ötletes pont.

Vagdalthús 2008.03.27 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Délutáni-esti közös ládázás olahtamas társaságában, Újpesten és Dunakeszin, 4. állomás. Történetesen ezen tavakon még nem horgásztam, de a környék tetszett, egy lógatást mindenképp megér majd. Az első ponton úgy érzem, talán durva volt a szerelék, egy méreten aluli tőpontyhoz (vagy nyurga?) kicsit sok volt a minimum 0,30-as zsinór :-))

olahtamas 2008.03.27 19:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.42
Vagdalthús, mint pecaszakértő társaságával indultunk neki ennek a kalandos ládahorgászatnak.
Az első pontnál, elő kellett venni a leírást, mivel a sötétben nem vettük észre, amit észre kellett volna venni.
Rövid fárasztás után sikerült kifogni egy potykát, de mivel méreten aluli volt, így visszaengettük.
A második állomásnál, azonnali volt a találat, a kesserösvény pont a megfelelő helyre vezetett.

Steve07 2008.03.27 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.47
Jót szórakoztunk a pecázással.

 
Csabataxi 2008.03.23 14:59 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Egyiptom 2008.03.23 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
A rejtés módja tetszett. Köszönöm

pakrella 2008.03.23 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Nagyon szépek a kis horgásztavak a kis nyaralókkal. Mindenkinek ajánljuk ezt a kellemes sétát.

BoPe 2008.03.16 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.57
Megtaláltuk, az aranyhal beszédes volt és megsúgta merre van a 2.pont. :)
A láda környéke sajnos borzasztóan szemetes, nehiszem hogy a ládában elhelyezett szemetes zsákok elegek lennének a környéken lévő szemétmennyiség eltüntetésére. :(((
Mindezek ellenére köszönjük ezt a rendkívül ötletes rejtést.

Szikla 2008.03.16 13:42 - Megtaláltam
Megvan

alarm40 2008.03.16 13:42 - Megtaláltam
Megvan

Kiszti 2008.03.16 13:41 - Megtaláltam
Ismét egy hely, amit a geocaching nélkül nem ismertem volna meg. Engem nagyon magával ragadott a hely hangulata, ami kicsit a 80-as évekre emlékeztetett.

 
scele 2008.03.16 13:40 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Lonka 2008.03.09 17:55 - Megtaláltam
Ötletes rejtés :). Jót sétáltunk sötétedés felé.

tibber 2008.03.09 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.30
Sajnálom ezt a helyet, mivel szép is lehetne, ha igénytelen módon nem szemetelte volna tele a sok barom, aki itt bérel nyaralót a környéken.

A szemét mennyiségéről: a ládában volt kukazacskó, és a leírásban javaslat, hogy vigyük, és rakjuk tele. Na ezt 10 m alatt sikerült csurig tölteni.

 
Debyand 2008.03.09 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Tegnap találtuk meg az aranyhalat, de sötét lett közben, így a második pont mára maradt. :) A rejtés ötletes, nagyon klassz kis nyaralók vannak a tó körül, igazán csendes, nyugodt környék.

 
Lencsi 2008.03.08 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Az első helyen nagyon boldogok voltunk mikor kifogtuk az aranyhalat. Rögtön kívántunk 3-at, meg megcsókoltuk (vagy azt nem halnál kell? :) ) és minden efféle. Aztán mikor rájöttünk, hogy mekkora a táv kicsit elszontyolodtunk. Aztán mégis kocsiba pattantunk, és korzóztunk 1et a pecások között - sok kacsa, meg réce keresztezte utunkat. A kis park is nagyon kellemes volt, csak az a fránya eső.

3D 2008.02.25 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Fogtunk valamit, aztán visszadobtuk. Végre egy kis sikerélmény, köszönjük.

Kakukkos Pityu 2008.02.23 17:45 - Megtaláltam
Ez a harmadik ládám! A patakot átugorva térdre huppantam, de onnan már gyerekjáték volt a feladat...először tetszett a hely a tó környéki kis házakkal, de aztán kissé túl zsúfoltnak találtam, úgyhogy mégsem veszek itt nyaralót...:-))

CsiCsa 2008.02.23 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Mai harmadik ládánk Kakukkos Pityuval ... köszönet a rejtésért, a kessing nélkül sose tudtuk volna meg, hogy a lakhelyünk közelében egy ilyen érdekes tavas, üdülős környezet van ... a ládát már erős sötétedésben leltük fel és kb. 3 órás gyaloglás után vettük az irányt hazafelé...

Maratonos Maci 2008.02.23 17:30 - Megtaláltam
Köszönet kessertársnőmnek, aki telefonon adott segítséget és aki nélkül a halas találat nem jöhetett volna létre!

Láp Lidérce 2008.02.23 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Jó szórakoztunk a halacskával, fiacskám határozottan elkezdett érdeklődni a horgászat iránt - pedig nem vagyunk egy horgászcsalád.

Amúgy érdekes vidék. Tetszene, de nagyon nem szeretem az ilyen körbekerített vizeket. Olyat is láttam, ahol két szomszéd, az amúgy gazdátlannak tűnő csücsök-vízpartot kerítette le csirkehálóval.

Errefelé pórázra kötött lapos halak is akadnakVajon mi lapul benne?
Ketrecbe zárt tóBajos az átjárka
beamspot 2008.02.19 20:05 - Megtaláltam
Visszadobtam :)

sz.v.endre 2008.02.19 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Érdekes rejtés, csak a multik ne tennék tönkre azt a kis megmaradt zőld köznyezetet. Egy adag szemetes zacskó az első pontnál is elkelne.

Szabó Család 2008.02.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Jó rejtés, szép környezetben. Most szemetet sem nagyon találtunk. A pecató tetszett, látszik, hogy van gazdája. Nyáron biztos kipróbáljuk, hátha nem "csak aranyhalat" fogunk. Köszi a rejtést. Laciéknak üzenem: együtt is megkeressük a záróládát!

A titkos helyBizos visszaeresszük?
Itt van!A megtalálók egyik fele
A pecató 
Pilis50 2008.02.13 13:58 - Megtaláltam
Tetszett. "Kétnapos" láda. A GCUJEP és a GCNEWS után toronyiránt, körbe, építkezéseken, kerítéseken, szemetes területeken, patakon átkelve kezdtem horgászni. (képet nem!) Az aranyhalat utolérték a rablóhalak, már harapdálják a farkát. A nem eléggé figyelés meghozta a gyümölcsét, mert ellenkező irányba indultam, már Dunakeszi határában tűnt fel, hogy egyre messzebb a tó. Így (ha már itt), a lóversenypályán keresztül repülőtérnézőbe mentem (GCAERO). Innen Templomrom GCAMTR (lásd ott), a 14-es villamos, majd letelt a nap. Másnap újból templomrom, majd iránymenet, reptér másik oldala, át a vasúti sínen, tópartokon a rejtekig, Homoktövis láda (GCROSS), és pihi. Sokat segített a "ne a földön keresd" intés, azóta voltam a csepeli Riviérán (GCCSRI), így ez a "lakótelep" már nem is olyan sűrűnek tetsző! A nagy tó partját szépen rendbehozták, a rejtekadó így jól elüt tőle. Az ittlakók biztosan ragaszkodnak elért eredményükhöz "a jó emberek kis helyen is . . " ők biztosan jók! Lehet, hogy már 200??

a topartya
szerelék
összefolyika másik irányba
a másik iránybaa másik irányba
a vasút partján
Nivás Döme 2008.02.10 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
A hal éppen a parton vergődött, ezért könnyű zsákmánynak bizonyult, persze a koordinátáért cserébe kívánhatott egyet, és mi visszadobtuk :)
Már-már unikumnak számít, hogy a hatalmas csarnokok mellett (mi is épp egy ilyenen dolgozunk Fóton) fellelhető még az igazi vadon. Szép a tó is, ahol rengetegen lógattak, bár szerintem kicsit nagy a forgalom. A kis "Velence" is érdekes, bár nem hiszem, hogy ez jót tesz az élővilágnak, mindenesetre megkönnyíti a lusta horgászok dolgát, akik tápos halakra "vadásznak". Útban a kocsi felé pedig éppen az alpinista favágók bizonyítottak egy kertben. Hát ők azok, akik szó szerint maguk alatt vágják a fát!
Köszönet a rejtésért.

Gáspár Norbert 2008.02.10 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Drive-in szürkítéskör 9/4 Nivás Dömével.
Most, amikor pótolom a 2 éves lemaradásom, 50 cm hó van, akkor meg bezzeg semmi se volt :) Meg ha jól tévedek, pont errefelé van a madaras tecsóval a láp-nem láp zűr :(

Na de az akkori élmények: kellemesek voltak, tuti:) Egyedi, megőrzésre méltó vizes élőhely és a hozzá kapcsolódó kultúrkörnyezet (horgászlakok).

Bacu 2008.02.03 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Hugommal amolyan kis ebéd utáni sétaként mentünk ki ide. A halat hugom rögtön észrevette, majd mivel halászléhez nem lett volna elég, így visszadobtuk :)
Második pont: valamiért egy kis szigetszerűségre vitt be a kütyü. Tekintettel arra, hogy hugom babát vár, így leginkább csak én másztam be a terepre.
Ott viszont jobb vétel volt, és a partra mutatott a GPS. Lelcache telefonon is megerősített ebben, amit ezúton is köszönök. (sose kértem még telefonos segítséget ládakeresésnél, de tekintettel hugim 6 hónapos pocaklakójára, most megtettem.)
A második rejtés is vicces, így a rejtések 5*!
Sajna a környezet lehetne szebb is, talán ez nyáron egy fokkal jobb lehet. Ettől függetlenül élmény volt :)

zsbenko 2008.02.03 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
Nagy örömet okozott a gyerekeknek az ötletes rejtés.
Fura volt a sok horgásztanya egymás hegyén hátán.

Tomcache 2008.02.03 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.34
1/7

Gézengúz 2008.02.03 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.23
Megtaláluk! A halat kicsit fárasztani kellett, de sikerült kifogni. Az az igazság, hogy méreten aluli volt, úgyhogy visszadobtuk. :)
A környezet nem a legszebb, mindenesetre egy érdekes színfoltja ennek a környéknek.

Paul 2008.02.02 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.41
Fantasztikus az első pont.Végre kifogtam az első halamat.A láda rejtése is ügyes.A tóhoz gyakorlatilag alig lehet lemenni mert a kis házak teljesen körbe ölelik.Tényleg egy horgász paradicsom lehet de csak a háztulajdonosoknak.

Zzr 2008.02.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.27
Tetszett. Szombat délelőtti minikirándulás:).

SirLes 2008.02.02 10:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.58
A környék nem magával ragadó, de a rejtés nagyon ötletes!

bgecco 2008.02.01 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
(142) Gratula! Ez valoban egy lelkes kess!

Angus_Podgornij 2008.01.26 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Kis sárbanszottyogós téli ládászás, az első pont rejtése nagyon ötletes ! A hal sajnos elromlott, a háromból a végén megalkudtam volna egy teljesített kívánsággal is, de csak hallgatott mint a csuka..... A vadkacsákárt kicsit izgultunk, pedig kint volt a korcsolyázni tilos tábla, mégis rámentek a vékony jégre a hülye állatok ! A mellékelt fénykép is bizonyítja, hogy egy buzgó horgász mit meg nem tesz azért, hogy botja markolászása közben se kelljen nélkülözni Győzikét ! A tórendszer és a halnevű utcák kialakítása kissé labirintra hajaz, a végén már vártam, mikor fordul be a sarkon velünk szemben egy-két nagy, tátogó szájú színes golyó egyenesen a Pac-Man-ból.

 
raci 2008.01.26 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Csak gratulálni tudok a rejtéshez, nagyon tetszett. A helyszín már kevésbé. Olyan igazán magyaros, bár van néhány gusztusos porta, de egy kis rendrakás általában nem ártana és hát az utak is hagynak kívánnivalót maguk után. Pedig összességében nagyon vonzó horgászparadicsom, nem is lehet ilyen adottságokkal sok hasonló hely.
És az utakkal kapcsolatban ért a nagy kaland. Szép lassan araszolunk kifelé, megpróbálva a lyukak között ügyesen navigálni a kocsit (ami nem egyszerű feladat), közben hátulról tol egy éltes Maruti. Egy nagy tócsánál aztán az út bal oldalán próbálkoztam, mikor kihasználva a helyzet adta páratlan lehetőséget, padlógázzal jobbról elsuhant. Oldalra nézek, hát egy őszes anyóka kormányoz, nem kímélve se autót, se békés környéket. Ilyen helyen én még jó út esetén is csigatempóban megyek. Elvégre a horgászok csendes, békés emberek.

gyuric 2008.01.20 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltuk:)
Halacska csillog-villog és remekül érzi magát:)

 
szipeti 2008.01.10 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Mivel a gcnews láda 1.pontjától nem volt messze, ezt a ládát is lekaptam. Na a lekapás egy kicsit túlzás. A kiváló rejtésnek köszönhetően eléggé megszenvedtem mire megtaláltam a ládát, csak a rutinomnak köszönhetem,hogy megtaláltam. Kezdőknek nem ajánlom. Most az új láda megjelenésével valószínűneg ennek a ládának a látogatottsága is megnő. Szuper volt.

itt kell lemenni
kopika&Baba 2007.12.28 15:18 - Megtaláltam
Csak 2.-ra lett meg,nagyon jó,ötletes,ügyes rejtés.köszönjük.

Gyombi 2007.12.24 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
[wapon beküldött szöveg]

Utolsó angyalváró láda, nagyon ötletes! :)

Bärlin 2007.12.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Szuper rejtés és mesés környezet fogadott minket ezen a téli napon. Még nem jártunk erre, de ahhoz képest nagy volt a forgalom a bekötőúton. A tavak befagytak, az első pont szerencsére nem.

napvirág 2007.12.02 14:34 - Megtaláltam
Kegyes volt hozzánk ma délután az időjárás, ... szerencsére az első pontot a jó oldalról közelítettem meg így nem kellett árkot ugranom, tényleg szellemes volt a rejtés. A második pontnál örültem, hogy a láda megtalálásához nem kellett nedves, földes neylon zacskót bontogatni. ... Hangulatosak voltak a tó körül az egymás mellé épült kis házak, nagyon is el tudtam képzelni, hogy milyen vidám élet lehet itt nyáron.
Köszönöm a rejtést.

Hogyishivják kuzin 2007.12.02 14:33 - Megtaláltam
!

fa-peti 2007.12.01 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Fantasztikusan ötletes rejtéssorozat. A halat elsőre megtaláltam, de magához a ládához háromszor mentem vissza. Először rámsötétedett, másodszor bokáig süllyedtem a sárban és harmadjára kb. 10 perc keresés uátn megtaláltam. Mai 1/4 találatom. Köszönöm.

A ládaHorgásztanyák
Naplemente a horgászoknálNaplemente után
A nagy tóUgyanaz a tó
Pompás színű tó 
evica 2007.11.18 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam.

t5hlac 2007.11.18 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Szia. Az első pontot nagyon jól kitaláltad. Nagyon poénos és ötletes rejtés. Ajánlom mindenkinek. Ja és van egy "nagyon jó" lángosos bódé ahol mint megfáradt túristák akartunk falatozni. De csak pia volt. :( Laca, Vica

Marakess 2007.11.10 12:32 - Megtaláltam
*

jove 2007.11.04 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.28
A rejtés fantasztikusan jó. Sajnos a környék elég elhanyagolt. Kár érte, szép lehetne, mint a horgásztó partja, ami nagyon karbantartottnak tűnt.
Nem tetszett hogy a jelszót még a neten meg kellett keresnem. Szerintem ez baromság. Miért nem lehetett a füzetbe beírni... Így sem jegyzem meg, ráböktem a wikipédiára és kimásoltam... nem is gépeltem.

vözoék 2007.11.04 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Második keresésre sikerült megtalálnunk.

lelcache 2007.11.03 12:30 - Egyéb
Ládakarbantartás!

Mivel a logokban azt olvastam, hogy az első, elveszettnek hitt halacska rejtélyes módon előkerült, és volt egy sikertelen megtalálása is a ládának, ma kimentem ellenőrizni. Meglepő módon tényleg előkerült az eredeti hal. Ez azért is rendkívül furcsa, mert a pótlása előtt terepszemlét tartottam, és vagy 20 percig túrtam a környéket, és nyomát sem találtam. Most meg hirtelen előkerült. Ráadásul egy kedves személy jól oda is csomózta az utódjához, ezzel megzavarva egyeseket, és veszélyeztetve az új halacska hosszú pályafutását. Szóval kicsit felbosszantott a dolog. A régi, tisztességben megöregedett halat nagy küzdelem árán leválasztottam utódjáról, és elhoztam. Leellenőriztem a második pontot is. Teljesen sértetlenül várja a helyén a vállalkozó kedvű delikvenseket!

lelcache

akosgy 2007.10.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Gödi bicajozás második ládája. Levegőből már sokszor láttam a tavakat, most gyalogbéka üzemmódban is megkörnyékeztem őket. Az első jobbra letérő út, amivel a GPS alapján próbálkoztam, járhatatlan volt. A horgásztanyákig el kell menni és ott jobbra. Onnan sima ügy volt. A 'hal(ak)' kánonban szóltak és nem teljesen ugyanazt állították, de megkegyelmeztem nekik. :) Nagyon tetszett a megoldás és a láda rejtése (valamint a jelszó képzése) is ötletes. Szép rejtés, köszi! :)

Ne itt, 1el tovább! :) 
Marvin 2007.10.14 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Életemben először horgásztam, de sikerült! Kösz!

Ginacica 2007.10.14 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
Úgy is régen horgásztam már, anno még nagyapámmal. :D A rejtés nagyon ötletes! Köszi!

Kaptár...Mocsár...
Gombacsek...Horgászat után láda előtt :D
RiFi 2007.10.14 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Bár nem vagyok horgász, a halat sem szeretem, de geocachingelni igen, így tehát fogtam Gin-t és Matyit, oszt felkerekedtünk. Az autót leraktuk fent az úton és irány a megadott koordináta gyalogszerrel. A susnyáson átvágva azon gondolkodtunk, mi lehet a meglepetés. Mikor odaértünk, megvilágosodtunk, rendkívül szellemes a megoldás, nagyon tetszett! Matyi büszkén fogta a "horgászbotot", ahogy a fa tetejére ültettem. Kicsit féltem, hogy beleesik a vízbe, de bátor mackó előtt nincs akadály! Aztán "visszarejtettük" a meglepi segédpontot a folyékony közegbe és elindultunk a láda keresésére. Nem volt túl nehéz megtalálni, a lápvidék élővilága ha nem is lenyűgöző, de mindenképp fotózásra alkalmas. A szúnyogok persze jelen vannak, de vízparton mindenütt előfordulnak. A ládát Gin találta meg, míg én egy fa oldalán lévő gombát fotóztam. Mindenképpen az egyik legkülönlegesebb rejtések egyike az eddig megtalált ládáim közül...Ez volt a 48. találat. Köszi! RiFi + Matyi

Van kapás ?Halas Matyi, a horgászmackó !
KaptárGomba
Matyi és a kincsesládaHorgászhely
forgabi 2007.10.14 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
LelCashre valló profi rejtés, kellemes élmény volt. Igaz, másodszorra, mert az első alkalomkor töltötte a halacska nyári szabadságát...

smafu 2007.10.10 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
GCROSS - GCpeca - GCAERO - GCKEDU, bicóval.
Először rossz oldalán voltam a pataknak. Azután sok szúrós és csípős növényen átverekedve kifogtam 2 halat (nem értettem, miért van kettő). A fiatalabbnak tűnőnek hittem, mert mindkettő mást mondott, de jól tettem, pontos infókat adott. Szúrós-csípős részen vissza, majd még egy utolsó nagy csípős bokrot leküzdve (érdekes, a csalán nem zavar, de a szúrós ágak igen) megleltem a dobozt. A jelszó jellegénél fogva WAP-on csak Jelszó nélküli megtalálást tudtam bejelenteni. Itthon módosítottam. Nagyon eredeti, ötletes, még sok ilyet!

Saughassy 2007.10.07 19:05 - Megtaláltam
A rejtés 10 pontos 5 percig röhögtünk mikor végre megtaláltuk. Köszönjük a kellemes délutánt. :)))

muba 2007.10.07 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Egy kellemes vasárnap kora délutáni séta kettesben. Nagyon jó a környék, kellemes, csendes. Talán a láda rejtőjének és ládászoknak köszönhető, de jó érzés látni, hogy a láda körül nincs szemét. Köszönet a rejtésért!

CacheFinder 2007.10.07 11:53 - Megtaláltam
Nehéz a terep, de még ez sem riasztja vissza a törmeléktől, szeméttől szabadulni kívánókat.

Pepe 2007.10.02 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.32
A rejtő láthatóan gondját viseli a ládikájának, hiszen ahhoz -a helymeghatározás pontosítása folyamán- már három különböző koordináta pár tartozik, kettő az első, egy a második helyen. GCAERO felől eléggé kalandos úton érkeztem, és bár egy dömperek által szétjárt sáros útszakasz vezetett az első pontra, a rejtés szellemessége nagyott dobott a hangulatomon. Ám ami ezután következett, attól egyáltalán nem voltam "lelcache". Egy büdös patak mentén baktattam a ládához, a tavakból ezen az úton szinte semmi nem látható. Érthetetlen számomra, hogy ezen a vasút ás ipartelepek közé szorított, körülményesen megközelíthető területen mennyien építettek-építenek még most is nemcsak nyaralót, hanem komoly kőházakat is. A 104-es busz Auchan-i megállóhelyéhez a ládától csak óriási bozótharc árán jutottam ki, de ez már kizárólag a saját hülyeségem.

LaySoft 2007.09.30 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Gyönyörű a láperdő, szépek a kis nyaralók, ajánlom mindenkinek.

Ruttkay 2007.09.25 20:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.56
Aranyhalnak hála.....

modo 2007.09.22 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.28
kissé túlbiztosítottnak éreztem, de legalább feladat. igényes

Paci és Turpi 2007.09.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Nagyon jó rejtés, ötletes az aranyhal és a láda is. Kellemes szombat délelőtti biciklizéssel összekötve találtuk meg. Szellemes a jelszó is. Köszönjük!

stendhal 2007.09.21 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Remek, ötletes rejtés. Aranyhal jól van.
Köszönjük!

sattila & Kata 2007.09.16 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Ma délután dédilátogatásból hazafelé megtaláltuk :)

A láda környezete megosztotta a családot: Attilának nem jött be a hosszú séta a homokos úton a két pont között (mert sétálni akartunk, így a kocsit az első pont közelében hagytuk), fájlalta, hogy nem látjuk a tavat. Nekem tetszettek a horgásztanyák az "építsd magad mozgalom" jeles példái! Annamari meg jól döntött: odafelé nézelődött, visszafelé mély álomba zuhant :)

Mindkét pont rejtése szuper!

útban a ládáhozmegvan!
házszám:)
kukucselfáradtam!
bambasanad 2007.09.13 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.69
50. ládánk. Köszönjük! Nagyon tetszett a rejtés.

povyagi 2007.09.03 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.20
Mathauval

Mathau 2007.09.03 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
400. ládám:)

taska1981 2007.09.02 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.52
2/5 Huhh, ez nehéz volt, egyedül nem is ment volna. A kütyü 120 méterrel elvitt a sűrűbe, szerencsémre segítségemre sietett horlac kessertárs, ketten már könnyen levadásztuk. Fotók később.
Irány a GCAero.

horlac 2007.09.02 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Igényes láda. Szellemes, jó játék volt. Köszönjük.
Az első pont közelében összefutottam taskával, megkerestük az aranyhalat és együtt tettük meg az utat a ládáig, közben jót beszélgettünk.

színek
 
ghiago 2007.09.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Ötletes rejtés. A környék nagyon hangulatos. Ide még visszeajövünk.

GEOszi 2007.08.27 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
ok

csaba1965 2007.08.26 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltuk.

pogesz 2007.08.23 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Szúnyog nem volt, csak meleg, de az nagyon. Kár, hogy a tavakat teljesen elbarikádozzák a házikók, így csak helyenként látni belőle valamit. A halacska gyönyörű, de szomjas. Rejtekajtó szuper!

Soko 2007.08.20 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.08
Mai második bringás találat. Az első ponton a halacska a parton sütkérezett visszarejtettem. A láda hamar meglett.

zferke 2007.08.18 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Magellán izzító ládázás 3/2

Szóval az történt hogy nagyon kényelmesen végigmentünk a 2 ponton, jól bele is írtunk a füzetbe, szóval minden szép és jó, kivéve a jelszó.

Úgyhogy lesz oda majd még egy menet, addig jelszó nélküli a megtalálás.

[Jóváhagyta: lelcache, 2007.08.26 18:59]

OsiOsi 2007.08.10 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.81
ok

Mekk Master 2007.08.06 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Teljes Mekk-sereg nyeregben tekerve kereste fel e helyet. Egyes rejtekhelyen keszeget megkereste, mely "megdeglett" mert mederben egy csepp nedvet sem lelt. Kettes rejteket egy keveset tekeregve lelte meg. Szellemes rejtekek!

Nalika 2007.08.02 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
A halacskát leszedtük az ágakról, visszakerült a mederbe :) a rejtés ötletes

Sparks 2007.07.29 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.30
És igen, a 200. ládánk! A mai napi utolsó. Sajnos hazafelé az úton gondolkoztunk el rajta, hogy visszadobtuk-e a halat a kiszáradt mederbe és arra a következtetésre jutottunk, hogy nem. Szóval a következő arra járó kessertárs akassza le a fáról és hajítsa be helyettünk is :) A 200 felett érzett örömünk, amit igen erősen megfűszerezett a dzsungelharc által okozott kellemetlen viszketés, elvonta a figyelmünket :-o Reméljük avatatlan szemek így sem lelik meg a halacskát. Köszönjük a rejtést, emlékezetes találat marad. A jelszó még helyben meglett - gúgli a barátunk :)

sergeant 2007.07.29 00:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megdolgoztunk érte, de megvan(nak)! Nagyon ötletes rejtés(ek). Nagyon jól szórakoztunk, köszönet érte!

fujusz 2007.07.26 19:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltuk!
Szellemes rejtés ,szép környezet.

Üdv,Fujusz

ibekesi 2007.07.23 09:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Ój sik sek ze seklel!
Én az első pontra előzetes web böngészés nélkül kerestem rá, (arra jártam). Ha a hal a szokásos közegében lett volna, soha nem találom meg.
A második pontot másnap kerestem meg, mert nem tudtam mit kell kezdeni a hallal.

lelcache 2007.07.14 13:55 - Egyéb
Ládakarbantartás!

A fizikai és pszichológiai kiképzésen átesett, ráncfelvarrott, második generációs halacska elfoglalta állomáshelyét. Ő jóval őszintébb az elődjénél, pontos koordinátát szolgáltat, így nem kell ahhoz hozzáadogatni semmit! A külalakja is megváltozott, sokkal tetszetősebb lett elődjénél. A telepítés nem volt teljesen zökkenőmentes sajnos. A helyszínre érve azt a szomorú tényt kellett konstatálnom, hogy a tartós nagy hőségben eleddig példátlan módon a halacska lakása kiszáradt. Feltételeztem, hogy az állapot csak átmeneti, mert a múlt héten még nem ez volt a helyzet, így a régi helyére rejtettem vissza, növényi maradványokkal álcázva. Kérlek, ti is így tegyetek, amíg nem áll vissza az eredeti állapot. Ettől természetesen még kereshető, nem vette el a nagy meleg a kedvét az információk kiszolgáltatásától.
A nagy karbantartás a weboldalt sem hagyta változatlanul. Frissültek az információk, mindenekelőtt a fotók, így talán még tetszetősebb lett az oldal.

Minden idelátogatónak kellemes időtöltést kívánok!

lelcache

A nagy kavicsbánya tóKisebb tőzegtó
Nagyobb tóHorgásztanyák
lelcache 2007.07.08 15:33 - Egyéb
Ládakarbantartás!

Halacska mentő kommandó felkereste az aranyhalat, mert azt a jelzést kaptam több helyről is, hogy igencsak beteg. Láthatatlansági kórban szenved. A kommandó vezetőjének jelentése szerint tényleg megsemmisült szegény. Most történik az utód harcászati, pszichológiai kiképzése. Ez már nem fog hazudni sem. Hamarosan csatasorba áll, hogy újabb 4-5 évig szolgáltasson információkat.

Ha már erre jártam leellenőriztem a záróládát is. Azzal minden a legnagyobb rendben van. Ajándék is volt benne, de azért még én is tettem bele ezt-azt. Meg egy pót lodbook is került a ládába, mert a másik már kezd betelni.

lelcache

nogacsalad 2007.06.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.84
Mivel délelőtt munkaidőben erre jártam, hát megkerestem.
A halacska száraton pihent, így hát visszaküldtem a közegébe...
Innen elloholtam a 2. pontra, a ládikóért.
A jelszóképzés különösen tetszik, tekinthető harmadik, virtuális feladatnak.
Már-már kedvet kaptam egy kis lógatásra, így 5 év után...
Ezzel a találattal megvan a rejtő mindkét ládikája. Javaslom a másikat is felkeresni, mert nagyon szép, és ötletes. (Rókahegy, GCKL2)

Köszönöm a rejtést, jól volt itt lenni!

kincsesládahinaras
kleno 2007.06.03 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Szeretünk tavak környékén bicajozni. Ezt megtettük most itt is. Nagyon tetszett a rejtés. Mind a kettő. Szerencsére most nem volt sok szúnyog és végre a tavakat most mér közelebbről és a másik oldalról is megnézhettük, mert eddig csak vonattal száguldottunk el mellettük.
Kleno, Adrienn, Jánosunk

oroszy 2007.05.30 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.90
Megtaláltam, de a posványos és büdös nyitott szennyvízcsatorna melletti 1 km-es séta nem tett jót a lelkemnek. Egyébként pedig
a helyi tájékoztató tábla szereint (Dunakeszi Környezetvédelmi Alapítvány ) ezek a tavak TŐZEGTAVAK nem pedig "BÁNYATAVAK" .

pipu 2007.05.29 21:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Gaborekkal, na meg a ket kutyaval kerestuk meg a ladat.
Mire odaertunk, en mar jol ereztem magam, mert par sor legurult a torkomon. Amikor talalkoztunk meg azt se tudtam hova megyunk es sajna terdgatyat vettem fel, ami nem volt tul szerencses a csalanok kozott. Annyi maradt meg bennem, hogy valami baromi magas gat mellett gyalogoltunk es nem ertettem hogy miert van az ott. Csak nem ez lenne a Dunagat?

A lada megtalalasahoz mar megint en biztositottam a legnelkulozhetettlenebbet, a ket lampat. :)

gabor.sved 2007.05.29 21:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Úgy látszik, én fordított izléssel rendelkezem az előttem szólókhoz képest. Nekem a környezet abszolút nem tetszett, míg a jelszót jópofának tartom. Megfejtése nem az a mainstream kesser dolog, kell hozzá pár pillanat szörfözés is.

Obika 2007.05.29 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.60
Megtaláltam,miután egy jót sétáltam a szennyvíztelep bűze mellett!!
Szétcsíptek a szúnyogok.

csgyuri 2007.05.26 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.89
Aranyhal szárazon vergődve, combig érő gaz, viszont nagy örömünkre vártak minket... a kiéhezett szúnyogok.

alex 2007.05.23 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Az első pontot max szkafanderben ajánljuk, a bentlét 5 perce alatt kb 100 csípés per fő, lódarázs méretű szúnyogokból. :) Egyébként ötletes rejtés, de én kicsit előrébb hoznám... :)
A terület egyszerűen csodálatos...
Ha láttok eladó házat, kérnék egy telefonszámot ha tehetitek... :)

er&esz 2007.05.19 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Családi ládázás. A fiúk ügyesen halásztak, majd az Ernő még ügyesebben kikapta a ládát,- a jelszót is ő fejtette meg. Szuper a rejtek. Ötletes, humoros a multi, jól szórakoztunk,- köszönjük!

Tutajos 2007.05.19 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Tetszett a rejtés!

Romi 2007.05.17 17:40 - Megtaláltam
Sikerült.

Maxi72 2007.05.17 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.36
Meglett

Hodito Hodok 2007.05.12 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.18
Mai túránk 3. ládája. Az aranyhalat 15:20-kor leltük meg, teccett a rejtés, de sajnálaosan a rövid damil miatt nem lógott bele a vízbe, a koordináták még jól látszanak, de lassan már lehet őket megerősíteni! Akorábbi megtalálók leírásai szerint itt sok a szemét, de mi egygyel sem találkoztunk, a környékkel sem volt semmi bajunk!

A láda megtalálásának időpontja valósan 19:50, bár a logbook-ba 18:00 lett írva! Az 5 hozzáadásával a kapott koordináták pontosan a "...mondta az aranyhal" c. képen látható fához vitt minket, aminek eléggé örültünk, hogy sikerült beazonosítani. Elolvastuk a segítséget, és értettük a célzást, majd keresgéltünk egy darabig, és aztán rájöttünk valamire, amin jót derültünk, de többet nem árulunk el!

Klassz rejtés volt, jó kis mocsárnál, szemetet és tömeget itt sem láttunk egy szálat sem, a ládába tett szemetes zacskót így nem kellett használnunk erre a célra, de azért beletettük a ládát egy újba, mert amibe volt, az tulajdonképpen már nem is létezett!

benist 2007.05.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Egy kis maradék természet és a pecások sűrű tanyái. A kissé vedlett hal megérdemelne egy időtálló feliratot, bár most éppen kisilabizálható. A ládánál sikerült egy kellemeset sétálnom a dús csalánosban, természetesen rövidnadrágban. Miután végképp elakadtam az ősvadonban, inkább felkutattam a már kijárt ösvényt. Jó a láda rejtek.

Brekasz 2007.05.03 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Ötletes kivitelezés, valójában nincsen nagy szüksgég az első pontra, pláne, hogy ilyen alacsony a vízállás!!! Nem beszélve arról, hogy az első pont MAGÁNTERÜLETEN van! Találkoztunk is a tulajjal, éppen arra járt a dzsipjével és oda is szólt: "Hello, Laci vagyok! Segíthetek valamiben? Enyém a placc!"
Szóval fontolóra lehetne venni az 1. pont megszüntetését! Egyébként már az útról látszik...
A 2. pont már annál jobb helyen van és szuper a rejtés, avatott szemeknek egyből feltűnik! :-)

Laci, a tulaj elfelé...
astacus 2007.05.01 18:50 - Megtaláltam
Nekem tetszett az első hal, ötletes és nagyon nehéz elképzelnem, hogy magánterület lenne. Egy öntevékeny horgász tán úgy döntött, hogy ez az ő törzshelye, de ez ugyebár nem jogi kategória. Azt nem állítom, hogy országúti bringákkal megközelíteni az első pontot nem komoly büntetés, de ez más tészta.

A második pont felbecsülhetetlen. A gyönyörű temészet enklávéja a sztrádabirodalomban. Klasszikus kellene legyen, hajrá mocsár!

Zicsa 2007.05.01 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Gyönyörű kis tavak. Egy bajuk van körbe folyták sajnos az autóutak és bevásárlóközpontok. Remélem még sokáig megmaradnak, de nincs rá nagy esély!

menakigyöz 2007.05.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megleltük! Köszönjük, nagyon tetszett!

Sas 2007.05.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Nagyon hangulatos környék, köszi, hogy elhoztál ide! Ötletes a rejtés is, plusz a végére egy kis művelődés :) - gratulálok!

bumbika 2007.04.20 18:40 - Megtaláltam
Nagyon tetszett, először a hal, aztán meg a láda! Már itt lakunk vagy harminc éve, de ezt a részt még nem is láttuk!
Köszönjük! Jó rejtés volt!

Takács Sándor 2007.04.17 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.18
.

fkmaster 2007.04.15 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90
A rejtés tetszett, a tömeg a tavak körül már nem annyira.

targonczas 2007.04.12 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.34
Az első pont nekem nem mutatott semmit. Az rejtés nagyon ötletes, de talán nem ebbe a trutymóba kellett volna rakni. A tórol a tömegnyomor jutott eszembe.

 
ier 2007.04.10 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.49
Sok a szemét, szemeteskonténer sehol!

Puszkany 2007.04.08 18:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.27
Az első és második pont környezete szöges ellentétben áll egymással. Elég lenne a második pontot megtartani.

Totoka 2007.04.08 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.36
Az aranyhaltól kicsit többet vártam. Sajna szárazon találtuk, vízbe juttatni sem sikerült, rövid a damil.

csmarkus 2007.04.08 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Nagyon kedves hely, eddig a horgászós-beépített-tavasokból ez tetszett a legjobban. Kivéve az aranyhal lakhelye, na az szemétbánya megint.
A hal szárazon vergődött egyébként, nehezen olvashatók a koordináták, kicsit megerősítettük.

a jelszóképzést kicsit túlzásnak tartjuk!!!!

 
Palazsu 2007.03.25 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Mamaval, Turboval es Kopeval egy konnyed vasarnap delutani seta. Kellemes kornyek, csak a kiskutyak zavartak meg a kornyek nyugalmat...

Uj elmenyek1 bolond kettot csinal
Buta otlet volt atmenni?Segitseg! Hogyan jutunk vissza?
Uj kalandokA kornyek
kenau 2007.03.22 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Eleg konnyen meglett a lada...az igazan nagy gondot az jelentette, hogy mihez is kell hozzaadni az 5-t? :)

Tsancy 2007.03.18 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.30
Nos. A láda első része undorító helyen van minden szempontból, egyszerűen nem értem miért kell ide rakni bármit is. PFÚÚÚJ! Ez a damilról lóg a cuccos a vízbe egy fáról vagy bármiről eléggé cinkes, mert AKÁRHOL lehet, susnya megnövése esetén jelentősen megnehezítheti a megtalálást. Szennyvíz RuLeZ! Csak ezekért húztam le ennyire. Egyébként nagyon szép volt a bányató, nem is tudtam,h van itt egyátalán és h ilyen rohadtul nagy és h ennyi ház van itt (a tavas-telkes rész bejáratánál nem tom milyen utca 618 volt a házszám :) ), úgyhogy igencsak meglepődtem. Én túlságosan antiszociális vagyok vagyok ahhoz, h nagyon csöndben legyek, vagy halkan beszéljek, vagy h pecázzak (nix türelmem sem:P), vagy h itt vegyek telket, ahol 10 m alatt 3 is található... DE! Tényleg nagyon nyugis, csöndes és széééép :) Csak nyáron a "32 fok árnyékban"-t nem lehet elviselni egy kis csobanás nélkül, amit ebben az esetben beakadó horog-dömpinget jelentene minden egyes testrészünkbe, amiből amúgy elég sokat láthattunk. Mármint pecást :) A láda jó helyen volt, lókaka 4zetmétert átugorva, könnyű találat, szép környék és finom dobozos Fanta :)

Üdv
ciluvagyok, non, Werewolf, Kugamacsa és Tsancy

finom tiszta :)tuti kertészek dolgoznak itt is
csilluskám nagyon mellé :Otúlpart, de kinek a szemszögéből?!
nagyon kellemes kis séta kezdeteegy aprócska kis részlete a tónak
hű de lemaradtunkkukucs
a ládaennyire még nem láttam örülni kedves sógoromat xD
non 2007.03.18 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.34
Mai 2. ládánk. Furcsa, hogy minden hónapban legalább 2x itt járunk a bevásárlás miatt, és a bányatavak környékét még sosem láttam:) Biztos jó lehet, ha valakinek itt van telke, de nekem nem tetszik, hogy szinte egy tű sem fér be két ház közé:) Csendes környék, az egyik sarkon nyitva volt a büfé, ott fogyasztottunk is, méghozzá meglepően olcsón:) No mondjuk ez elvárható egy olyan helytől, ahol a forrócsokiban ázó kiskanalak talán már az előző évszázadot is végig kavargatták...meglepően kevés mosogatószerrel találkozva. A ládát az előfutár Kugamacsa meglelte, de hagyta, hogy mi is örüljünk:) Üdv: Kugamacsa, Gyuri, Cilu, Tsancy, Non

libasortó
ál-halhal-ál
logolunkStargate-csapat
visszafeléforrócsoki
kugamacsa 
ciluvagyok 2007.03.18 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.32
Nagyon klassz és ötletes rejtés! Mai ládászásunk 3/2. állomása.
Először a kispatak rossz oldalán kezdtük el keresgélni a halacskát, de gyorsan korrigáltunk. A koo-k viszonylag pontosak, mindenesetre segítségképp egy kisebb kitaposott ösvény és egy "spontán" odakészített pecabot-pálca-fa is árulkodott a hal hollétéről.
Maga a ládikó jó kis sétára van az első ponttól, de nagy csendben és békességben sétálgattunk, sehol egy lélek. Visszafelé ittunk forró csokit és hamburgert a tóparti büfében. Az árak kellemesen alacsonyak, viszont a mosogatás nem a hely erőssége :o). Ha nem lennénk ennyire zaklatott lelkű pestiek, biztos sokat járnánk ide pecázni, ezt egyelőre most kihagytuk.
Köszi a rejtést!

MukiJames 2007.03.17 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.24
A keszi emlekhelytol jottunk.

Az aranyhal felkutatasaval igen sok idot eltoltottunk, ami a meglehetosen cudar idojarasra valo tekintettel nem volt tul felemelo. Vegulis aztan egy kis telefonos segitseggel, de meglett a nagy fogas. A lada megtalalasa mar konnyebb feladatnak bizonyult, de annak is nagyon jo a rejtese.

A kornyek, a kis horgaszto korul sorakozo hazikok nagyon hangulatosak. Egesz mas ez a "belso to", mint a masik, ami a vonatrol is latszik. Az eleredo eso miatt a kozelben talalhato tovabbi ladak felkutatasa elnapolva. :(

Erika, Muki

 
melinya 2007.03.16 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Nagyon ötletes rejtés és a befejezés is okos. Nagyon tetszett, hogy a ládában szemetes zsák van. Miért van mindenhol ennyi szemét?:-)

Az első pontnálIlyet is lehet ott találni.
VasG 2007.03.11 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Érdekes, kalandos ládázás volt, mindkettőnknek tetszett a hely. A rejtés remek, az első pont egészen egyedi. A jó időnek köszönhetően már éledt a környék, a horgászok bőszen rendezkedtek a tanyáik körül. Nagy élet lehet itt nyáron, igazi horgászparadicsom.

 
dzsalasz 2007.03.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.14
elsőre persze, hogy a víz rossz oldalán kerestük a halacskát. utána viszont beszédes volt :-) A száraz náddal megküzdöttünk, biztos van egy könnyebb megközelítés is, mi ezt nem találtuk meg. A láda rejtése is szuper.
A szemétről nem a rejtő tehet - a hétvégi ládázásaim során több alkalommal is lesújtó véleményem alakult ki egyes horgászok "szemétkedéseiről" ...
Dzsalasz+Helka

b.zs. 2007.03.04 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Nagyon tetszet a rejtés és a környezet is!
Köszi!

katica 2007.03.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Biciklizés közben találtam rá a ládára, nagyon ötletes a rejtés, és szép a környék. Köszi!

Sziki* 2007.02.25 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.90
Tetszett mindkét rejtés. Kicsit bolyogtunk, hogy mindig a jó oldalára kerüljünk a a vizeknek :) Nem ismertük a helyet ezért kellemes meglepetés volt. Köszönjük: Dóra, Bendi, Margó, Sziki*

JK 2007.02.25 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Nagyon ötletes. Kár hogy ilyen sok a szemét a környéken. A ládában található zacskós ötletet nagyon jónak találtam.
Köszi

cul 2007.02.18 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Nagyon tetszett a halacska ötlete. :)
A környéket látva számomra azért meglepő, hogy a fővárostól alig pár km-re járunk.

Ziu9 2007.02.18 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Utoljára korcsolyázni voltam ennél a bányatónál, úgy tíz évvel ezelőtt. A horgásztelep nagyon tetszett, bizony elfogadnék itt egy vityillót. A horgászatkor vigyázzatok, a part könnyen omlik.

Dunakeszi, Harcsa utca 
Rátkai 2007.02.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.32
Harmadszorra. Először nem tudtam mit kell keresni, masodszorra készültem, de a lhalacska nekem nagyobbat hazudott mint az elöttem jároknak, vagy számtani hibát vétettem, vagy csak nem ismertem föl a számokat. Harmadik nekirugaszkodásra 60 méterrel arrébb leltem rá. a mocsár összes fájának átnyálazása közbeni rejtővel kapcsolatos gondolataimért ezúton elnézést kérek. Remek feladat, jó élmény volt, köszönöm.

Szellem19 2007.02.11 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Nagyon szemetes és néhol büdös volt, de a rejtés nagyon ötletes. Csak a rejtő segítségével sikerült kifognunk a halat. :-)

gombaág
bally+Évy 2007.02.10 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.67 súly: 1.30
Ez a hely is nagyon tetszett. Köszi a rejtést!

Gomba 
fireati71 2007.02.06 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
TAVAJI TALÁLAT

le_vente 2007.01.31 19:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Tetszett a halacska.

attis71 2007.01.27 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.00
Jó az útbaigazító halacska!

Nivabibi 2007.01.27 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.32
Megvan, de a láda környéke rettenetes.

Bubuka 2007.01.27 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Bár megjött a tél, még nem kellett léket vágni.:-) Nyáron biztos szebb arcát mutatja a táj, most elég lehangoló volt. Mint félig-meddig szakmabeli, nagyon értékeltem az ötletet, gratulálok a rejtőnek!

 
golfman 2007.01.27 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Nagyon jó az 1. pont :)) Hóesésben kerestem fel..

red6t6 2007.01.24 23:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
Köszi a rejtést!
Éjszakai kesselés az AMBK-val. Az első pont rejtése nagyon ötletes! Tetszett! A pontokat Egérfogó abszolválta, aki Isten áldotta tehetség :-)

PikkelyezésBeírtunk
brazil_8 2007.01.24 23:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
AMBK-s esti caching eredménye.
Az első pont nagyon ötletes.

Kryx 2007.01.24 23:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
PDA-s találkozó után csapatostul (7-en mint a gonoszok) indultunk ládázni. Az első pont ötletes volt. A második pontot gyalog közelítettük meg (a kocsik hátrahagyásával, az egyik éjjeliőr nagy rémületére).

geke 2007.01.24 23:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
AMBK-s találat PDAMániás sörözés után.

Sanciman 2007.01.24 22:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Az AMBK-val ezt is megtaláltuk. Itt a helyi lakosok másodszor is ránkhívták a Rendőrséget, gondolván, hogy a nyaralókat mentünk fosztogatni. Már a rendőrök is csak nevettek, és megígérték, hogy az Alagi majorhoz már nem jönnek ki...

blto 2007.01.07 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.85
megtaláltuk:)

fmin 2007.01.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.11
A jelszó nem egyszerü, de annál jobb! Grazie

Lacza és Tádé 2007.01.01 21:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Na ez jó volt. A sógornőm tanár de ő sem vágta fejből :)))

petika 2006.12.30 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Ma Dunakeszi volt a célpont. A városba érkezéskor bekapcsoltam a GPS-t, betápláltam a mai napra tervezett geoládák koordinátáit, és ez volt a legközelebb, ezért itt kezdtünk. Az aranyhal könnyen meglett, a deres damilt rögtön észrevettem. Lékhorgászatra készültem, de szerencsére a patak nem volt befagyva. (A tó viszont igen!) Az aranyhaltól megtudott koordináták birtokában elsétáltunk a ládikához. Nagyon jó rejtés, bár nem értem miért ez a trükk a koordinátákkal. A jelszóval viszont - mivel a horgászás elég távol áll tőlem - volt egy kis problémám, köszönet biagionak a segítségért!
Petika, Erika

Itt foghatod ki az aranyhalatPavilon
Egy másik aranyhalHíd
MacskaRejtekhely
lvida 2006.12.27 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.70
A halacska könnyen meglett, a ládához egy kicsit többet kellett keresgélni, de nem hiába! :o)
Nagyon hangulatosak a környék beli kis házak a tó szélén.
Köszi a rejést, jó volt!

zsakar 2006.12.27 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
A láda kissé nehezen lett meg, már éppen telefonálni akartam, mikor mégegyszer elolvastuk a leirást(ne lógó orral...) és igy meg lett.

vizespisti 2006.12.26 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Eddigi legötletesebb multi ládám!
A környezet kicsit szemetes, de azért érdemes eljönni erre.
A kitűnő fantáziával elrejtett első pon lenyűgözött!

venzerg 2006.12.04 22:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Életem első ládája amit életem párjával közösen találtunk meg. Bicókkal vágtunk neki a kalandnak, majd kb 1 órányi rossz helyen való keresgélés után sikeresen kifogtuk az aranyhalat. Kívánhattunk is de csak 1-et ami pedig az új koordináta volt:) Újabb hosszú eltájolás de rájöttünk a problémára, abszolváltuk és tadaam: Meglett a kincsesláda.
Köszönjük szépen!

ui.: a ládát már vagy 2 hete megtaláltuk de csak most tudtam jelentést tenni:)

Tigger 2006.12.03 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
A rejtés zseniális! Nem tudom mikor mulattam ennyire jót egy ládánál.
Nem csalódtam a rejtőben. Szuper volt! Köszi!

 
biagio 2006.12.03 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.48
Sikerült megtalálni a ládát. A 2 éves kislányommal indultunk neki. Elsőre nem sikerült, ezért elkezdtem nézegetni a megtalálás képeit. Egyik kedves cacher feltett egy képet, amin rajta van a doboz és a koordinátái. Én azért először a halacskát próbáltam meg kifogni, de a bébivel nem sikerült a patakparton leereszkedni. Úgy döntöttem előveszem a koordinátákat. Ez alapján eljutottunk a láda közelébe, és a látványtól nagyon-nagyon lehangolódtam. Olaj réteg a tavon, szemét, ágy darabok gumik és még sorolhatnám. A ládából kivettem egy szemeteszsákot, és a kislányommal teleszedtük. Olyan jó érzés volt itthon kidobni a szeméttárolóba. El is határoztam, hogy akármelyik ládához megyek, mindig viszek magammal egy-két szemeteszsákot.
Köszönöm szépen az ötletet.
Még egyszer mindenképpen vissza fogok menni a halacskát kifaggatni, mert kiváncsi vagyok rá.
Sok szerencsét a ládavadászathoz!

Meglett a láda :-) 
Kincs&kincs 2006.11.25 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.81
GPS nélkül érkeztünk. keresgélésünk során a házak között rátaláltunk egy büfére, ahol megérdeklődtük,hogy merre is lehet a rejtő által említett nyírfa patak?
A büfés lány azt mondta, hogy Ő nem ismer erre fele ilyen nevezetű patakot. Aztán egyszer csak valami derengett neki, majd kis vártatva határozottan válaszolt: Ja, tudom, de mi azt csak úgy hívjuk,hogy büdös patak! Egy pillanatra ledöbbentünk.Egy kis időt szántunk még a hazudós halacska megkeresésére.....majd feladtuk. A leírások és a képek segítségével a ládát viszont megtaláltuk. Egyszer ez valamikor biztos kellemes pihenő hely lehetett és a tavak is szépek voltak..... Most viszont nagyon lehangoló!

geocat 2006.11.22 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Életem első ládája! Kora reggel (hét körül) vágtunk neki biciklivel az útnak
kettecskén, notebook-GPS-sel előző nap készitett kis rajzolt
térképpel amit előző este a biztonság kedvéért készítettem, mivel a mi szerkentyűnk inkább afféle irodába való kütyü amit elvileg nem erre találták ki:) Az
aranyhalnál legalább fél órát elidőztünk mire meglett, utána viszont
lemerült a kis segítségünk, de a második láda még igy is hamar meglett:)
Nagyon köszönjük az ötletes rejtést, jól szorakoztunk! Stilusosan egy békát választottunk a dobozból:)) Mindenkinek ajánlani tudom a túrát!
(a rejtőnek pedig köszönöm a segítséget!:))

macikupac 2006.11.21 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Vásárlással kibővített ládázás 2.

Miután megúsztam a Megyeri-hídnál tett kiruccanást, átgurultunk ide, amire tulajdonképpen készültem. A kocsik által használt úton, ami kicsit sáros volt, közelítettem meg az első pontot. Könnyen meglett, mert már kitaposták az eddigi megtalálók. A halacskát Macó és Muki dimenzió-vesztéssel fenyegette meg, de ő kinevette mackóimat. Ennek ellenére elárulta a koordinátákat. Amíg nem láttam az értékeket, addig nem tudtam, hogy az "adj hozzá 5-öt" pontosan mire vonatkozik, de elsőre összejött. Innen irány a láda. Miközben caplattam az úton, egy autó lassított mellettem és a sofőr megkérdezte, hogy mi járatban vagyok itt. Amikor mondtam, hogy egy geocaching-es játék második pontját keresem, ezt a választ kaptam: "Ja, az az égi valamis dolog." Az, mondtam. A tag elnézést kért, mondván "ez a dolga" és elhajtott. Közeledvén nagyon meglepett, hogy micsoda kis üdülő-falut találtam. Itt járok vonattal dolgozni 4 éve, de erre nem gondoltam volna. A láda rejtése adta magát. Az előttem logolók vagy az "Idő urai", vagy a "Vissza a jövőbe"-trilógia szereplői, mert JÖVŐ SZERDÁN találták meg a ládát. Visszafelé kezdett már sötétedni és az eső is erősen szitált. Érdekes hely, de láttam már jobbat is.

Patak náddalBékanyál
Ez így van!Horgásztanyák
TóMuki és Macó a dobozzal
TaplógombaIsmertető tábla
Egy fanatikus lakhat itt 
Bingili 2006.11.19 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Jó ötlet volt kifogni az aranyhalat a patakból. Horgásztavaknál persze más nem is illett volna ide. A láda helyét egész pontosan megmondta a halacska, de olyan helyen lapult a láda, hogy sokadszorra átvizsgálva az egyik fát találtuk csak meg. A poén az egészben az volt, hogy ekkor már lement a nap, így a füzetbe félig vakon írtam. (Bocsi a csúnya írásért!) Fantasztikusan nyugodt és csöndes volt a környék. Kikapcsolódásra még ilyen késő ősszel is nagyon ajánlom.

BE&LA 2006.11.05 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.39
Megtaláltuk!

georgina 2006.11.05 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
később :)

akos 2006.11.05 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Kicsit túlzsúfolt a környék, de nagyon ötletes rejtés.

Kicsit féltünk a nehézségtől, de nagyon könnyen meglett mindkét pont.

Bufy 2006.11.04 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.85
Megtaláltuk. Nagyon ötletes rejtés.

kolibri 2006.11.04 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.76
A parkoló felől közelítettünk. A rejtés ötletes, romantikusak a kis tóparti házikók, de a környezet valahogy lehangoló... Nem feltétlenül azt mondom, hogy szemetes, hanem inkább elhanyagolt. Kár!
Az aranyhalat már fedte egy vékony jégpáncél réteg, úgyhogy a "később érkezők" készüljenek!! :o)

Házikó a vízben;o)
Szép...Az egyik tó
Holdbéli táj 
Törölt 2006.11.04 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
Zsófival egy könnyű kis séta keretében.
Mai 2. láda.
Nagyon tetszett a láda 5letessége!!!

eöé

Macikupac üzijére:
"Az előttem logolók vagy az "Idő urai", vagy a "Vissza a jövőbe"-trilógia szereplői, mert JÖVŐ SZERDÁN találták meg a ládát."
:)
Köszi, kijavítottam!
:)

STARTtalaj
B Á T O R S Á Grajt
a Legkisebb Ugrifülestó & nyugalom
Elvan a gyerek, ha játszik. :)tábla...
arika...úton a láda felé
tschabee 2006.11.01 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Mesikével lelkesen esőben, fagyban a mai második ládánk.

meske_gris 2006.11.01 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.38
aranyos

KutaToll 2006.10.28 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Az aranyhalat könnyen szóra tudtuk bírni. A horgásztanyák közti séta, csodálatos volt a délutáni szikrázó napsütésben. A rejtek nagyon ötletes, a megtévesztések ellenére is viszonylag könnyen meglelhető a ládika. A környezet kiváló őszi fotótéma. Gratu az ötlethez.

 
Seres Péter 2006.10.23 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.50
Mindkét láda szemetes környezetben, a tavak teljesen körbeépítve, csak az itt lakók tudják inkább élvezni. Az út másik oldalán már a Duna, horgászokkal. Ez volt a 319. ládám. sp

táblató1
színektó2
tó3tó4
tó5tó6
tó7Duna
textor 2006.10.23 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.87
ok

shepherds 2006.10.21 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Remek Ötlet volt a halacska, hamar kiszedtük belőle az infót:-) Onnan kellemes séta az őszi napsütésben a ládáig, majd vissza. Hamar meglett, pontosak a koordináták, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Rafia és Kenny

Kerticsorbi 2006.10.20 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Nagyon ötletes a rejtés, köszönjük.

dyan 2006.10.14 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.20
Ládásznapunk utolsó állomásához érkeztünk ide a GCKEDU ládától. Amióta elolvastam a leírást azóta csábít engem ez a kis aranyhal. No de jó 5 perc tétovázás után sikerült megcsodálnom őt, és mivel becsületesen viszadobtam ezért elárulta a helyes koordinátákat. Jó hangulatúak az ottani telkek, és tényleg érdemes volt felmenni a láda begyűjtése után körbenézni. Csak egy kósza gondolat: azért örültem így utólag hogy nem júliusban 35 fokban jártunk erre ... :)

Dyan & Nyuszi

Pedig már délutánba hajlott ...Kellemes hangulatú a környék
Hz 2006.10.11 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Börzsöny II. 8/1.
A halat könnyen kifogtuk, viszont szóra bírásához Ozeki mester némi erőszakot alkalmazott a közeli fa asszisztálásával, melyről sajnos képeket a gyengébb idegzetűek megkímélése érdekében illetve a rejtő kérésére nem tettem fel:)
Az egyedi rejtés és kivitelezés mellett egy kvízben is részt vehettünk, ahol telefonos/internetes segítséggel juthattunk a jelszóhoz.
Az előző héten becserkészett GCKVIZ láda után ez már rutin feladat volt:)
Sajnos a környezetből nem sokat láttunk az autós keresés miatt, de idővel bepótoljuk.
Örömmel tapasztalom, hogy van még precíz ládagazda aki sűrűn "ládakarbantart".
Sajnos múlt héten volt erre ellen példa nem is olyan messze:(

Itt kezdődött......és itt ért véget
Gyros 2006.10.11 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Eszak Pest-megyei kalandozas Ozeki & HZ-val 1/8

Azt kell hogy mondjam, az 5let 6almas! Grat lelcache! ;)

Ozeki kapitany, Hz anyos, Gyros potyautas :) 
ozeki 2006.10.11 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Dunakanyar Gyrossal és Hz-vel. 1/8
Itt kezdtük a napot, immár Gyros mesterrel feljavítva. A múltkorra terveztük, akkor a sötétedés miatt lemondtuk, így lett jó, most mindent láttunk és nem estünk vízbe se... Jó ötlet a geocaching-ot pecázással összekötni!

ozekistó
ua., kesserrel szennyezve :)a trió
thbarnabas 2006.10.09 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Bár nem szeretem az ilyen vityillókkal agyonzsúfolt horgásztavakat, de a multi mindkét pontja nagyon jó! Köszönöm a rejtést!

 
Lassu 2006.10.07 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
megvolt

madarasz.peter 2006.10.07 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Bélalátogatás alkalmából kerestük fel a helyszínt. A pecázásban Lassu járt az élen míg mi, többiek hasznos és bölcs tanácsokkal láttuk el fentről.

Csapat: Erika, Máté, Szilvi, Csabi, Galamb, Robi, Lassu, Béla és én

A hal 
xCsiga 2006.10.05 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.15
Üdv

Nagyon jó volt. :)

36Kocsma
Idil? 
Barangoló alias elel 2006.10.03 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Ötletes, igényes rejtés, köszönet és dicséret a Rejtőnek. A 90-es években amikor a közelben laktunk és kerékpárral erre vetödtem sokkal hangulatosabb hely volt, de hát ...

void[]clan 2006.09.30 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon ötletes volt, főleg az "aranyhal" nagyon tetszett.
Külön köszönet jár Wofi-ék csapatának, nélkülük elszenvedtünk volna azzal a halacskával. A láda relytekénél is volt "hókamóka", mindenesetre jó volt. gratu Wofi-éknak!

WoFi 2006.09.30 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.43
Izgalmas volt :) Az első pontnál találkoztunk egy (szintén) négy fős ládavadász társasággal, viszont csak mi voltunk a "jó" oldalon :))
Aztán a második ponton nyolcan tipródtunk kb. 3 m2-en, és jól nem találtuk a ládát - egy darabig... Végül meglett, mi pedig elégedettek voltunk, jó móka volt!

lelcache 2006.09.28 12:50 - Egyéb
Ládakarbantartás!

Ma megnéztem a láda mindkét pontját! A láda szépen volt álcázva, és ajándék is volt benne. Az 1. logbook betelt, így azt elhoztam. Köszönöm mindenkinek a bejegyzését, különösen a kedves szavakat! Jól esik olvasgatni.
A kerítésnek köszönhetően határozottan megtisztult a környék. Sajnos a tóban az ágy maradványok még mindig ott vannak, de egyéb szemetet nem sokat találtam. Lehet, hogy tényleg javul valamit az itteniek, és a természetvédők hozzáállása? Remélem nem csak a buja növényzet álcázta a szemetet.

A halacskát is meglátogattam. Egy kicsit morcos vagyok, hiszen a patak partján tátogott a szerencsétlen. Mivel olyan helyen van, hogy nem lehet véletlenül belebotlani, így biztos, hogy egy rendetlen cacher hagyta ott. Nem értem, miért olyan megerőltető a helyére visszatenni. Még nagyon rejteni sem kell! Szóval nem értem a dolgot!

Ettől eltekintve mindent rendben találtam, és sétáltam is egy kicsit a környéken. Pozitív változásokat tapasztaltam a rejtés óta. Remélem tovább javul a helyzet!

Kellemes sétát, és keresgélést kívánok!

lelcache

Klári 2006.09.23 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Eddigi legötletesebb ládának tartom, bár azt a 100 méteres szakaszt a halacskáig kihagytam volna az életemből. Egyrészt mert bringával voltam, másrészt mert a szeméttelep mindg elkeserít, egy ilyen szép hely közelében meg pláne. A multi első pontjánál majdnem beleestem a békalencsés vízbe, mert egy feledékeny horgász zsinórjába beletekeredtem rendesen :o)) A láda rejteke meg nagyon ötletes és szép helyen van.

Robogo 2006.09.13 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Jó a rejtés, ötletes az aranyhal

5N 2006.09.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Szuper rejtés!Egy pillanatra az is megfordult a fejünkbe,hogy ide költöznénk a panelból.

lelcache 2006.09.10 18:00 - Egyéb
Ládaellenörzés

Mivel ma telefonon aggasztó híreket kaptam az aranyhal egészségi állapotát illetően, kiszaladtam megnézni, hogy mi is a helyzet. Részben igaznak bizonyult a hír. A horgászkészség egy darabja elszakadt, és nem a standard helylén volt található, de szerencsére megvolt, és a halacska sem kapta el a madárinfluenzát, teljesen egészséges. A készséget javítottam, most az eredeti állapotában található. Hamarosan egy generálszervízt is fogok itt tartani, hogy ilyen ne fordulhasson elő.

lelcache

Everest 2006.09.10 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Ha nincs "lelcache" még most is ott üzzük az aranyhalat. Sajnos a mobil odalett, de a láda megtalálás tárgyát képezte...

kiűzettünktalálat
akkor; volt egy dupla egy hosszúlépés és egy isler 
Csipetkék 2006.09.03 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Az első pontot második nekifutásra sikerült megtalálni. Az aranyhal különleges megoldás és nagyon ötletes. A második viszonylag hamar előkerült. Köszönet a rejtésért, Dunakeszi ezt a részét egyátalán nem ismertem.

Mákos 2006.09.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Tutti ez a láda. Bringával jöttem. Valahogy nem nagyon volt kedvem dzsindzsászni, így el sem hittem, hogy a túlpart a nyerő. Telefonáltam, mielőtt feleslegesen kommandózom egyet.
Aztán csak volt kapásom, és bevágtam! Nyihíííí....:-)
A láda már könnyebb volt.
A környék nagyon tutti, legalább annyira, mint a Lupa sziget, ez is egy olyan hely, ahol gondolkodás nélkül elfogadnék egy vízparti telket. Na, majd eccer kijövök ide lógatni, az tutti!

Mákos

CseSza 2006.09.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.23
A környezet nem túl szép, de a rejtés remek. 2 méterre álltam a ládától úgy 5 percig és kétszer mentem vissza a helyszínre. Sok szúnyog volt annak ellenére, hogy kora délután mentem. El tudom képzelni mi lehet estefelé. Zárt búvárruha ajánlott szúnyogok ellen. :-)) Van egy ötletem a megközelítésre. (én így mentem). Újpest felől ahogy a madaras tesco felé megyünk az első körforgalomnál lehet hagyni az autót, persze egy kicsit be lehet állni abba az "első" kihajtóba, ami betonterelővel el van kerítve, de egy személyautó befér, mert elmozdították. Innen 350 méterre van a láda, úgy 6 perc gyalog. A kerítés mellett kell menni és lesz egy kapu ami mindig nyitva van, nincs rajta zár. Innen már csak 2 perc. Üdv.: CseSza

LCSOKA 2006.08.30 17:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Az aranyhal jól elbújt, cak szemből láttuk meg a ráutaló jelet. Visszamentünk kifogni. Hozzáadtunk. Navigáltunk. kerestünk. Jó 20 perc kellett míg meglett a rejtek. Lejjebb kerestük.
Köszönjük, nagyon élvezetes ládakerersés volt.

AnnAnn 2006.08.26 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.58
Az ellentétek kioltják egymást... valahogy ennyi maradt meg az egészből
A hely természeti környezete gyönyörű... lenne, ha nem lenne ott a rengeteg bodega egymás szájában vagy pl. 1. pont - szúnyog és dzsungelharc - grrrr - de kárpótlás a rendkívül ötletes rejtés (ez a rejtés egészre vonatkozik)! :)
Ann + Hamma + Godó + Balázs

PEraTo239 2006.08.20 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Kétnapos multiláda volt. Du. 7-kor indultunk el biciklizni, és ha már elindultunk, akkor legyen valami cél is. Az aranyhal még világosban teljesítette kívánságunkat, de elfelejtettünk zseblámpát kérni. Ezért a ládáért másnap jöttünk csak vissza.
A horgászokról csak annyit, az általam ismert "nagyotmondók" kulturáltabban környezetet szoktak maguk mögött hagyni (a parton is és a vízben is).
Sajnos a vadkacsák megijedtek tőlünk.

A kacsák. 
Scorpius 2006.08.17 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Bringás kirándulás Dunakeszire.
A halacska könnyen meglett. A ládához először valamilyen kutyagumis szemétkupacon akartam átmászni, de aztán rájöttem...
Nekem tetszettek a tavak, szemetet sem láttam sokat. (a tegnapi GCarva után magasan van a léc nálam)

Bal3 2006.08.16 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 2.50 súly: 3.25
Áve!

Biciklitúra L@zyval, radpeterrel és Sagikkal. 50 km. Ez a láda is áldozat volt. Dzsuvából dzsuvába menés. Ja és büdös volt, sok szúnyog, igénytelen szemetes területek. A tavak szépek lehettek 100 éve.

Üdv Bal3

radpeter 2006.08.16 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.67
Biciklis ládavadászat Bal3-al, L@zy-vel és SagiK-al.
Nekem annyira nem jött be a láda. A bozótjárás oda-vissza a pollentengerben, majd egy tó parti láda, az emberi igénytelenség és nemtörödömség jeleivel. Fotel és heverő félig a vízben, szeméthalmok mindenhol. Értem a szándékot, hogy miért került ide láda. Talán az embereket kéne eltiltani a környéktől, mert megbecsülni nem tudják, csak használják, vagy méginkább kihasználják környezetüket.

L@zy 2006.08.16 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.20
Délutáni kerékpár túra Bal3, radpeter és SagiK társaságában.
Nagyon ötletes a rejtés, nekem nagyon tetszett. Sajnos a hely megközelítése, ilyenkor a pollen szezon idején nem a legoptimálisabb, de ezzel számolni kell. Ami viszont tényleg elszomorító, hogy egy félre eső, eldugott helyet, amit egy kesser remek rejtekhelynek talál, azt egy másik ember úgy szintén, csak nem ládát, hanem szemetet helyez el.

Lhama 2006.08.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Láda : Lhama 4:1!!!

-Vik- 2006.08.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Dagi ügyes volt, Láda - Lhama : 4:1 !!!
Én meg csak ugráltam örömömben!
Feltünt nekünk pont a láda közelében egy elég lestapált talicska,mivel a zsákba nem fért volna bele,kivonszoltuk a szélre,de sajnos még a konténerbe sem fért bele... :(
A "lakott" területen helyeztük el,reméljük a következő szállítással már tényleg a megfelelő helyre kerül!!!

-Vik- ; Lhama ; Dagi

Az öröm a negyedik nekifutás sikerének szólValami mászott ott,fent...
A szemétszedés mestere 
Tócsa 2006.08.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Tetszett, bár a halacskához kicsit viszontagságos odajutni, de hát valamit valamiért.

blackfacee 2006.07.20 19:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.00
A halacska nagyon tetszett, és elég hamar meglett. :) A láda megtalálása nehezebben ment. Többször körbejártuk a rejtekhelyet, mire meglett a láda. Na és a szúnyogok se könnyítették meg a dolgunkat. Nagyon ötletes a megoldás mindkét helyen. :)

PaPaSzaGa 2006.07.18 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Bringával, 22 km-t tekerve. Könnyen ment. Szép környék, sajnos látványosan pusztítjuk... Az aranyhal először szembe nézett valünk, aztán hátulról közelítettünk ;-)

boxos 2006.07.15 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Az aranyhal nagyon egy ravasz állat, nem adja magát könnyen. A patakpart állagából arra következtettem, hogy másoknak sem köpött elsőre :). Telefon helyett érdemes a vizet is nézni... Egyébként óriási ötlet, jó kivitelezett dolog.

kivancsifancsi 2006.07.01 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Mai harmadik találat. A GCAMTR és GCKEDU után, Dunakeszi felől érkeztem biciklivel. Az első pont nagyon jó. Egy ideig törtem a fejem, és sejtettem is (mint utólag kiderült helyesen), hogy mi lesz a megoldás, de csak nem sikerült legyőznöm az aranyhalat. Vigyázat az aranyhalat kiéhezett szúnyogok hada védi. Rövid küzdelem és jelentős vérveszteség után sem sikerült megoldanom a fejtörőt, így telefonos segítséget kértem a rejtőtől (még egyszer köszönöm). Így már sikerült, így mehettem a második ponthoz, ami már sokkal könnyebben meglett.
Összességében nekem nagyon tetszett ez a multi. Köszönöm.

Néhol ilyen tereppel kellett megküzdeniKilátás a 2. pont közeléből
TóPecáznak
Tó 
lelcache 2006.06.26 18:54 - Egyéb
Mivel majd minden második cachernek telefonos segítségre van szüksége (ami nem is baj, nagyon szívesen segítek), és a sok-sok nehézkes megtalálás miatt a ládaoldalra beírtam egy kis plusz kódolt segítséget, és a nehézséget feltornáztam 4,5-re.

lelcache

zoli 2006.06.25 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Hát, ezzel a ládával nagyon megszenvedtünk. A halacska igen jól van álcázva, így kb. félórás sikertelen keresgélés után kénytelenek voltunk felhívni a rejtőt, mert úgy éreztük, hogy nem bírjuk tovább a szúnyogok támadásait. Pillanatokon belül kiderült, hogy pontosan ott állunk, ahol kell, csak éppen annyira néztünk, hogy nem láttunk. Még egyszer köszönjük a segítséget.
Innen már úgy gondoltuk, hogy egyszerű dolgunk lesz, de megint tévedtünk. A láda közelében a GPS több méterrel arrébb mutatott, így csak szintén hosszabb kutakodás után sikerült megtalálnunk a rejteket. Akkor és ott már enyhén bosszúsak voltunk a nagy meleg, a szúnyogok árada és főleg a sok felesleges dzsungelharc miatt, de erről igazán nem a rejtő tehet. Így utólag tehát be kell vallanunk: nagyon szellemes és jó kis rejtés. ;-)

Linda és Zoli

Átkeltünk egy pallón isVirág az első pont közelében
DzsungelharcMegvan a ládika
lelcache 2006.06.08 09:09 - Egyéb
Ládaellenörzés!

Mivel a legutóbbi kincskereső társunk telefonos segítség mellet sem találta meg a halacskát, valószínűnek látszott, hogy megunta a lakhelyét, és tovaúszott. Ma reggel ezért munka előtt beiktattam egy kis ládavizitet. Szerencsére a halacskát az eredeti helyén találtam. Esze ágában sincs elköltözni innen mondta, miután néhány szót váltottunk.

Kedves cacher társak. Kicsit több kitartást! Nem véletlenül 4-es a rejtés nehézsége.

lelcache

NaSza 2006.06.05 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Ez a Ho-ho- horgászok paradicsoma! A furfangos kis halacskát valaki végleg kihalászta előlem. A segítségért külön köszönet a rejtőnek. Érdekes hely a lakóhelyem közvetlen közelében.

Ede 2006.05.23 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.44
Ezt a ládát mostanában legfeljebb méhészeknek ajánlom.
A környék sem rossz, a rejtés is ötletes, de ennyi szúnyogot -ezt most a lehető legkomolyabbn mondom - még soha nem láttam. Nem tudom, hogy az itt lakó nyugdíjasok hogy birják ezt ki!
Az élősködőket leszámítva kellemes séta lett volna, bár az első pont felé menet olyan csalánokkal is találkoztam, amik még a farmeron keresztül is meg tudtak csípni.
A láda közelében elég rossz volt a vétel, keresgetnem kellett egy darabig, amíg be sikeült azonosítani a helyet.

IdillNem ez az!
PihenőÜvegtigris?
on4avm 2006.05.23 09:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.95
Az hazudos kis aranyhal sajnos élöhelyétől távolabb találtam meg félholtan de még nagynehezen sikerült életet leheljek belé ujraéleszteses modszerrel de mostmár ujra jol van a régi helyén.
Nem is tudtam hogy ilyen szep tavak vannak errefelé!
Köszi az elmés rejtest nagyon ötletesnek találom!
Tamas es Marianne

A láda 
bigz 2006.05.13 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Ok, hogy 4-es az nehézség, kereshettük volna még, de a kicsiket már szétzabálták a szúnyogok. Köszi a segítséget lelcache !
[wapon beküldött szöveg]

bbokonon 2006.04.18 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.33
A kora nyári melegen felbuzdulva, hirtelen elhatárolással bringával indultam a cache levadászására. Hamar (45 perc Pók utcából) ki is értem. A környezet nem igazán jött be - az első pont a barnás színű csatornával, a második pont a parton lévő sok szeméttel nem volt szívderítő. Ami érdekes volt - a kettő pont közötti sok kis egymáshoz tapadó házikó kicsit "hollandos" volt, az első pont közelében pedig - kígyófóbiások figyelem! - egy karhosszúságú sikló siklott a vízben. Az aranyhal pedig valóban fenomenális ötlet.

ssophie 2006.04.18 08:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.93
Most végresikerült rájönnöm az elfelejtett jelszóra. A táj szép, az aranyhal pedig tényleg haláli.
(Körülbelül egy hete találtam meg, majd javítom, amint rájövök a pontos időpontra.)

 
Walton 2006.04.17 22:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Eddigi leg elmésebb leg szebb ládánk! Nagyon tetszett! Minden kalandos kedvű keresgélős ládásznak ajánlom:)
A szemét itt is nagyon sok.

 
james 2006.04.17 12:35 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

lgaga 2006.04.08 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Nagyon nagyon ötletes rejtés, köszi! :)

Czucz 2006.04.02 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Kihasználva az időjósok ismételt tévedését (miszerint esni fog) biciklire pattantunk. Hamar megvolt a láda. Jó a rejtés, szép, csendes környezet bár kissé elhanyagolt és szemetes. Sajna képet nem csináltunk, mivel a fényképezőgép már az aranyhalnál "úszott egyet".

Öregcsabi 2006.03.28 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.20
Kár, hogy igen szemetes a környék, ezen a pillanatnyilag zajló útépítés sem fog javítani!
A rejtés igen szellemes és jó!

Első...Második.
... 
vonós3as 2006.03.19 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Jók a tavak, ügyes rejtés.

MedveG 2006.03.19 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Izgalmas a rejtés!!!
Mi is felhasználtuk a telefonos segítséget, ugyanis néztünk, de nem láttunk...
Köszönjük!

Dorka és Gábor

JáBáJuMá 2006.03.15 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
A gyerekeknek nagyon tetszett az aranyhalas ötlet! :)) Kár, hogy a láda környezete viszont arról árulkodik, mennyire igénytelenek az emberek, és mennyire szennyezik a környezetüket. (Kimustrált fotel a vízbe állítva, sörös üvegek a faágakra húzva, ...) Kár, hogy ilyenek vagyunk mi EMBEREK !!! :-((

Toti 2006.02.19 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
A nagy sár miatt a hűtőház után pár száz méterrel leparkoltunk, majd elindultunk az első pont felé. Itt először a műszer át akart vezetni a magas töltés túloldalára, ahol az éppen arra járó agyoniskolázott IQzéró tulajdonos a kutyáival akart széttépetni, ha nem tűnünk el a környékről nagyon sürgősen. Persze nem ilyen finoman fogalmazott... A két család a négy gyerekkel biztosan tolvaj bandának nézett ki. Sebaj, megszoktuk már ezt a hozzáállást...
Tovább a pontosított koordináta felé. 15 perc keresgélés után maradt a telefon, ahol Lelcache segítségével egyből szóra bírtuk az immár kiolvadt aranyhalat. Sajna az én GPS-em fixen 20 méterrel mellé mutatott.
Ezután elindultunk a sárban a tó mellett megkeresni a ládát. Ezen a túrán végig jóldolgozott Murphy, mert az egyik fénykép alapján emlékezetből egy kis nyárfát kerestünk...
Lassan be is sötétedett, és volt velünk egy ismerős gyerek is, akinek ez volt az első ládakeresése, de még kirándulni sem nagyon volt soha:( Ezért mindenképp szerettük volna megmutatni neki, hogy milyen egy geoláda.
Ismét Lelcache segítségére szorultunk, amit ezúton is köszönök.
A tó másik partján mentünk vissza az autóig sötétben, sárban. Kalandos volt a gyerekekkel, de nagyon ötletes mindkét rejtés.

Totti, Alexa, Nóri, Anita, Levente, Balázs, Péter, Zsombor

Detusz 2006.01.22 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
Megvan. Az aranyhal király! A második pontnál először elfejeltettem korrigálni a kordinátákat, így nem találtam semmit. Javítás után gyorsan meglett. A közelben jégkorongoztak a helyi titánok.

Jani70 2006.01.19 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Meglett Feri60-al. Az első pontot nem kerestük mivel a tavak be vannak fagyva. Némi Netkesh árán a 2.pont koordinátái megfejthetőek.

feri60 2006.01.19 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.22
Jalso, jössz egy fél üveg pezsgővel, az első pontot kihagyva, rögtön a ládához mentünk :)
A körforgalom lezárt kihajtójánál meg lehet állni, és onnan egy kellemes séta a láda. Pont jó helyen van a kerítésen a kapu.

 
abacus 2006.01.15 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megvan!! :-)
Először is gratulálunk Lilihez.
Visszadobtuk az aranyhalat és kívántunk hármat. Nagyon jó, ötletes rejtés. (Vera&abacus)

lelcache 2005.12.18 16:00 - Egyéb
Ládaellenörzés!

A körforgalomból a tavak felé vezető lehajtót valóban eltorlaszolták, így erre kocsival sajna nem lehet menni. Az Auchan parkolójában lehet megállni, vagy a közeli nagy tó horgászoknak fenntartott parkolójában. Így azért gyalogolni kell rendesen! Vagy adott a másik megközelítési mód Dunakeszi felöl, ami a leírásban is szerepel.

lelcache

u.i: A körforgalom koordinátája N47° 36,300' E19° 07,385'. A lépcsőig (N47° 36,604' E 19° 07,558') érdemes menni.

Feca macska 2005.12.12 18:33 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

"J&J" 2005.12.11 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
A rejtés csodálatos. Ravasz gyerek ez a Lelcache :-))).

J&J

katika 2005.12.03 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
A halacskát nehezen találtuk meg, ezért felhívtuk lelcache-t, így már hamar meglett. A 2. pont is tetszett, egy csomó kacsa úszkálgatott a tavon. Fifire pórázt kellett rakni, mert nagyon izgatott lett a hangos hápogástól.
Kb. 5 éve itt fogtuk életünk legnagyobb halát, egy 3 kilós szép pontyot!Jól megkűzdöttünk vele, fél órát fárasztottuk legalább. Köszi a rejtést!

Zergi 2005.11.27 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Ez már nem kerek megtalálás:301.
Gratula a szellemes rejtésért!
Éppen elkezdett esni, de meglett! Segitett a geocacheinas és fia. Ők képezték a helyismerettel rendelkező erőket.

PecásTőzegtó-tábla
Ládát kerestünk, siklót találtunkgeokessinasok
TőzegtóTó, tanya
csiperke 2005.11.19 15:40 - Nem találtam meg
Ez ma sajnos nem lett meg, de majd legközelebb... A képen mutatott körforgalomnál az út le volt zárva, ezért az A. mögött parkoltam és a nyitott kerítésen át a patak mellett elég jól megközelítettem a helyet, Sajnos a halacska most elbújt. Érdekes mikrovilág a tóvidék, ezt is megeszik majd a dobozok, utak és körforgalmak?

vacakos 2005.11.19 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Barneee-val megtaláltuk.
Zseniális a rejtés és a környék is. Minden nap a nagy kavicsos tó mellett megyek el vonattal, de nem gondoltam volna, hogy a magaslat túloldalán milyen szép mocsaras vidék található.
Köszönjük a rejtést!

-vacakos-

pálfya 2005.11.19 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.74
Biciklivel indultam pecázni Fótról, rőgtön kapásom volt, a leírásokból sejtettem mit kell keresni :-) A legnehezebb része a feladatnak,az új , emelt adatok bepötyögése volt, a doboz is adta magát.

VakucApuc 2005.11.19 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Fantasztikus, ötletes rejtés!
Köszönjük hogy itt lehettünk.

csizo 2005.11.18 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.63
Visszadobtam az"aranyhalat", de sajnos maradtam ugyanolyan "csóró", mint voltam! :-))) A jelszó egy kicsit "gázos", de így százakárhányadikként teljesen mindegy.

suni 2005.11.12 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Köszönjük a kellemes sétát a tavak között, nem is tudtam, hogy a Auchantól 200 méterre ilyen rejtőzik. A környezet kicsit szemetes, de ezt érzékelte a rejtő is.
Peti, Gábor

rongylab2 2005.11.03 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Halhoz igényeltük telefonos segítséget - aztán persze kiderült, hogy ott állunk pár centire a megoldástól.
Szellemes rejtés, sajátságos környék.

Csenge 2005.11.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Nagyon ötletes a rejtés. Nagyon jót kirándultunk. A GPS- ben az elem épp kifogyott, de életet leheltünk bele, és az irányt pedig jól megjegyeztük. Szerencsére meglett. A ládát mindenkinek ajánljuk!

erchegyia 2005.11.01 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Szemét egy jelszó... :)

Szab 2005.11.01 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszönet lelcache-nek a rejtésért és feladványért, guglinak a jelszóért. ;)

Mai bringás ládázásunk 3. állomása volt ez erchegyiaval.

BRINGA

DonPipi 2005.10.30 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Ötletes rejtés, köszönjük, bár a halhoz kellett egy kis telefonos segítség a többi már simán ment, kellemes séta, hangulatos kis tavacskák között.

A büféSütkérezés
TőkésrécékAz egyik tó a sok közül
Hurrá, én találtam meg! 
ChrisCarlos 2005.10.15 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.35
223.
www.k-k.hu

Nagyon jópofa az aranyhal. Jó a láda rejtése, tetszett.

lelcache 2005.10.14 08:35 - Egyéb
Ládaellenőrzés:

Örömmel jelenthetem, hogy a láda Sprok sikertelen keresésének ellenére hibátlan állapotban az eredeti helyén található. A visszarejtés nem volt tökéletes, de ezt most orvosoltam. A doboz még csak nem is nedves, tehát mindent a legnagyobb rendben találtam. A bejárásom alkalmával viszont tapasztaltam változásokat. A nagy tavat egy igen csúnya drótkerítéssel elválasztották a mocsár résztől, tehát most a nagy tavak felöl nem lehet kapásból a rejtekhez lemenni. Beszéltem a helyi munkásokkal, akik azt mondták, hogy a természetvédelmileg értékes mocsarat akarják ezzel megvédeni, ami nagyon is dicsérendő. Ezt viszont elég agyatlan módon sikerült kivitelezni. Pl. a környékről sok hasznos tudásanyaggal szolgáló információs táblát is lekerítették, így az csak távolról olvasható annak, akinek jó szeme van. Lekerítettek többek között egy feljárót is, aminek következtében a helyiek már szét is vagdalták az adott helyen a kerítést. A mocsár részhez, és az itt elrejtett ládához lentről, a kisebb tavak felöl továbbra is be lehet menni, és a nagy tóhoz is fel lehet menni kicsit arrébb, egy lépcsőn, amit most be is mértem, és a leírásba is betettem. Remélem, hogy a csúnya kerítésnek tényleg lesz valami kis hatása, és tényleg eléri a célt, hogy megvédje ezt az értékes mocsaras területet.

lelcache

sprok 2005.10.11 07:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Direkt koran keltem, hogy ma egy ladazos napot csapok (egy kis dolgozassal egybekotve) es ezt neztem ki magamnak bemelegites gyanant. Mar nagyon regota kerulgetem, de valahogy soha nem esett utba. Ma viszont f6-kor indultam itthonrol, meg epp a napfelkelte elott indultam neki a multinak.
Kerekedett is a szemem az elso pontnal... Kis gondolkodas utan megadta magat a hal, majd rarepultem a ladara. Illetve csak repultem volna, merthogy 25 perc utan sem talaltam... Van ket tippem, hogy hol lehet (illetve egy) de inkabb nem irom ide, meg elrontanam masok jatekat. Aztan duzzogva tovabb indultam a mai napi ladazasnak.

[Jóváhagyta: lelcache, 2005.10.13 02:16]

petiba 2005.10.08 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Hát ez nagyon aranyos rejtés volt! A hétéves Zsozsókám találta meg az aranyhalat, s miután vallott vissza is dobta. A hazugságot persze beleszámíatottuk a koordinátákba, s így már meg is lett a láda.
Hogy mennyi horgász van itt! Nem éppen magányos sport ez!
A láda nagyon érdekes, szép helyre került. Örülök, hogy eljutottunk ide. Sajnos az igazi, még háborítatlan tőzegtavakat nehéz körbejárni, de ez talán meg is védi őket. Szép lehet tavasszal.
Köszönjük a rejtést.

esztelneki 2005.10.02 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.30
Érdekes hely, szellemes rejtés, informatív web - ilyennek kell lenni. Gratulálok (nem véletlenül szemeltem már ki korábban a 200. ládámnak). Csak az eső és a sár nem kedvez a kerékpártúráknak.

Máté és Zoli 2005.10.01 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Nagyon tetszett az aranyhalas megoldás. Igazán ötletes. Annyira, hogy magunktól nem is sikerült kifognunk, így a rejtő segítségét kértük. Miután a hazudós halacskát visszadobtuk, elindultunk a ládához.
Kár, hogy a tavat így körbevették a horgászok vityillóikkal, olyan szép lenne egyébként, de így is az. Köszönjük.

HorgásztanyaTájékoztató
TóMáté a láda koordinátáin
Evab 2005.09.30 18:07 - Megtaláltam
Nagyon jo!! [wapon beküldött szöveg]

geobebi 2005.09.18 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Régóta kiváncsi voltam már Lelcache-ék ládájára, most eljött az ideje. Barnus fiammal pecáztuk ki. Jó rejtések, jó jelszó. Hiába, az agráros múlt miatt bírjuk egymás jelszavait. Bár bevallom, elő kellett itthon kotornom a piros állattan könyvet :) !
Érdekes (vagy manapság már nem): egy kis utcácskában hagytuk az autót, mire visszajöttünk a vezető oldali ablakon ott díszelgett egy lecsorgó köpet. Gusztustalan, de még szerencse, hogy nem a kerekemet döfték ki. De vajon miért zavarhatott ott az autóm?!

Barnus és Geobébi

Az egyik peca-tó 
Apexsek 2005.08.28 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Nagyon ötletes a rejtés!
Szerintünk a Geohal minimum 10 pontos!
Most mellette valami útféle készülődik, majd meglátjuk...
A bringákra viszont az esős időszak miatt ráfért a mosás, de megérte!
Nagyon sajnálom, hogy egyesek szeméttárolónak nézik a második pont kis tavát!
:-((((
Ötlet: elkéne kapni aki teleszemetelte, megfürdetni a vízben, s még adni belőle neki egy kupicánnyit!
De ez már kész horror volna, ki tudja, minek alakulna át?
:-)))

Üdv: APEXSEK

molnar1969 2005.08.26 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Itt felhasználtuk a telefonos segítséget, istennek sem leltük meg a halacskát.... Persze az útbaigazítás után, ment minden mint a karikacsapás. Nem is tudtam, hogy ennyi kis tavacska van itt a környéken. Norbi & Laci

Erdélyi család 2005.08.25 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Ötletes. Remekül szórakoztunk. A ládától 5 méterre horgásztak, igyekeztem úgy tenni, mintha a tegnap ottfelejtett uzsonnástáskámat keresném...
Mini telkek, mini stégekkel, olyan mintha Lilliputban jártunk volna.

Juju 2005.08.20 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Kedves tevékenységet kell végezni, nagyon érdekes! Jó ötlet, és a nyári nagy melegben még büfét is találtunk a közelben! Üdv, Lelcache, csütörtökön talizunk!
Juju & Bogi

balumaci 2005.08.18 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.13
Egy kicsit nehezen találtuk meg a halat. Aztán irány a láda.
A környékén terep rendezés folyik munkagéppel, kiváncsian nézték, hogy hova mehetek. Szerencsére a rejtekhelyre nem láttak rá.

h725 2005.08.16 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megvan !!! Nem könnyen vettük észre a "köldökzsinórt", pedig ott volt, ahol lennie kellett.
Az ötlet szuper, a rejtés is. Gratuláció az elrejtőnek !

Szofi, Dia, Zsófi, Zsolt

Nyul1 2005.08.05 20:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.58
Jo es otletes a rejtes. Megszamlalhatatlan sok szunyog van mindket pontnal.

krishy 2005.06.18 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.59
Véletlenül vedőtünk erre a vidékre, de hatalmas élmény volt ez a láda. Sajna kellett egy kis telefonos segítség, de ettől függetlenül nagyon élveztük! Szerintem az első pont koordinátája egy kicsit csal. A mostanában ott járóknak: a döglött hal nem a cache része :-)

SagiK 2005.06.11 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
A megadott ponton találtunk egy döglött halat, de ő nem akart koordinátákat mondatni nekünk. Így tovább keresgéltünk, amíg meglett a geohal. A ládához menet szúnyogok hadakoztunk. Sok szép kis nyaralót és tavat láttunk. Jó rejtés!

Az első találatunk, de ez nem a geohal :(
Valami a patakban
Innen jön.... 
lacc 2005.06.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Családi bevásárlás előtt ejtettük útba ezt a ládát. A hazudós aranyhal kissé elbújt az erős napsütésben, de egy kis keresés után meglett. A vérszívók viszont nem tétlenkedtek, mind az első, mind pedig a második ponton alaposan beoltottak viszketegség kórral.
Ildike, Ildi és Laci

Mercenary 2005.06.02 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.14
Ennyi szúnyog nincs is! A rejtés tényleg nagyon ötletes. Aztán egy kis kutatás a neten... Dunakeszi felől jöttem, nekem ez tűnt egyszerűbbnek.

Enter 2005.05.21 21:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Két részletben lett meg, elsőre nem volt időm átmenni a második ponthoz, mert túl sokáig keresgéltem. Nagyon ötletes rejtés, a jelszó is nagyon tetszett :) A második pont közelében partifecske kolóniát láttunk, amihez élőben eddig még nem volt szerencsém. A partfalon a homokban rengeteget mászkáltak a gyerekek, jó el is fáradtak - este legalább volt egy kis nyugtunk a párommal ;)

skj 2005.05.14 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Klassz hely, főleg a kis tavak tettszettek. Érdekes kérdés lehet, mennyi szúnyog lesz itt egy hónap múlva?! Sajnos a horgászás közben történt egy kis baleset. Uszadék fa alá bújt a "Bálna", de megmártoztunk a "hűs habokban", és kiszabadítottuk. A rejtés pontos, korrekt. A weboldal minden igényt kielégit. A nagy tó sajna nekünk nem tettszett annyira!

Házi pihenőA nagyobb tó
Az egyik kis tóEnni is lehet
bedina 2005.05.13 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.65
Rengeteg szúnyog volt, szét sem tudtam nézni.

Levin 2005.05.11 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Kovival GC BORZ karbantartásból hazafelé.Nagyon tetszett mindkettőnknek.

Kovi 2005.05.11 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Levinnel délutáni ládázásunk utolsó állomása. Meglepett, hogy ennyi tó van itt.

Most olvasom a leírást, és elfelejtettünk hozzáadni. Akkor az én készülékemben van a hiba. Ott káromkodtam, hogy már megint egy pontatlan bemérés. Na mindegy, a végeredmény a lényeg!

Tyborg 2005.04.30 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
A horgászhelyet könnyen megtaláltuk, de a "bekészített" felszerelés sehogy leltük meg. A nagy keresgélés közben fél lábbal még a patakba is sikerül belépni. ;-)

A második pontnál is félretájoltuk magunkat egy kicsit, mivel a koordináták rögzítésénél nem számoltunk vele, hogy hazudós a hal...

A környék tényleg egyedi, bár a szúnyogok majd megettek logolás közben.

Ildi és Tibor

Információs táblaBányató
Út a halacskáhozDoboz melletti tó
DobozHorgász falu
Tekergő 2005.04.27 18:30 - Egyéb
A dunakeszi repülőtér megtekintése után gondoltam még gyorsan megkeresem ezt a ládát is, ha már kivételesen erre jártam. A rejtés tényleg nagyon jó, aminek köszönhetően nem sikerült az első ponton túl jutnom. Negyedórás keresgélés után telefonos segítséget kértem, mire kiderült, hogy a patak rossz oldalán keresgéltem. Miután átmentem a megfelelő oldalra, még másik negyed órát keresgéltem a rejtekhelyet, de időhiány miatt kénytelen voltam feladni... Ritkán teszek ilyet, úgyhogy nem jó érzéssel távoztam... De visszajövök, az biztos!!:)

Kokó 2005.04.27 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.72
Összeségében harmadszori nekifutásra lett meg. Az első alkalommal az aranyhal fogott ki rajtam, másodszor meg az időm. Most viszont már semmi sem tudott meggátolni a megtalálásban.
Mindkét rejtés nagyon szinvonalas. A környezet érdekes, talán már szép, a horgászoknak valószinűleg paradicsom. Az első pont közvetlen környezete tetszett, a tágabb már egyáltalán nem.

Horgásztó
Attibati 2005.04.26 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Bár dunakeszi lakos vagyok, ezidáig tán ha egyszer jártam ezen a környéken. Nem az én világom a horgászat, jól érezni is máshol szoktam magam. A fogadtatás most sem volt barátságos, két jól megtermett kutya támadt rám alighogy elértem az üdülő területet. Szerencsére a hagyományos védekezési technika (kiabálás, kőért lehajolás) elegendőnek bizonyult elijesztésükre. Kutyából a keritéseken belül is akadt bőven, szóval nem a madárcsicsergést hallgattam míg a pontokhoz kerekeztem.
Az első pont rejtése tényleg jól sikerült, szemmel nem is vettem észre, csak mikor kézzel kezdtem átvizsgálmi a környéket. Nem volt egészen világos hogy az öt mit kell hozzáadni a koordinátához, végül kiderült hogy ezredmásodpercről van szó.
A második pont is könnyen meglett, szerencsére tiszta volt a levegő a rejtekhely környékén. A láda nagyon szépen gondozott.

dc3 2005.04.24 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Forma-1 utáni kesselés. Nem a legjobb utat választottuk a megközelítésre. Így néha az autó "hasonkúszott". Az első pont fergeteges. Bár már majdnem felhívtuk a rejtőt, de "kifogtuk". Sajnos a környék szemetes, félek tőle sokszor a környékbeliek a tettesek. Láttunk gagyi vityillókat, de voltak elég pofásak is. A horgász különleges "állatfaj". Igazi bádogváros a hely. Szép is lehetne. De mégsem az. Mindenesetre a rejtés fantasztikus, a hely elgondolkodtató. Annó dunakeszi versenyen a tavak felett gyűjtöttük a magasságot a Mátra felé induló távrepülésekhez. Onnan fentről viszont minden szép volt.

Kösz a rejtést és a jelszó egyeztetést.

kosárfonók & dc3

Silvius 2005.04.24 12:16 - Egyéb
még képek

Horgász, ha nem is a pácbanNyit a büfé
CsőlakótelepBerepülő pilóta
Csigabiga is erre ládászott, de nem volt nála PMRHangulat a ládánál
Silvius 2005.04.24 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Most tényleg nem azért, mert kedvelem a Lelcache csapatot, távol álljon tőlem minden részrehajlás, de objektíven megítélve, ehhez foghatót még nem találtam. Tudjátok elég rejtéscentrikus vagyok, imádom, ha van egy kis fejtörő a mókába, de hogy ekkora kalandba lesz részem, arra nem is gondoltam volna.

Először is tanítani kellene a GCPECA két pontjának elrejtését, bavallom őszintén, hogy mindkét esetben a telefon után nyúltam és kértem a nemrég itt járt gergőszedermarcus csapat hatékony segítségét. Rámfért. Az első esetben két terrarista terrorista zavart meg nagyon csúnyán. Marcona figurájuk épp akkor tünt fel a pataknál, amikor a halat kutattam. A vizet kémlelték állandóan és egyre közeledtek. Mint a kaméleon azonnal átváltoztam kutató geoládászból, ádáz természetfotóssá. Majd kitudakoltam mi járatban vannak. Próbálták magukat leplezni, de annyira egyszerű népek voltak, hogy az egyik rögtön lebuktatta a másikat. Először csak hínárt akart az aquáriumába, aztán bevallotta, hogy van otthon siklója is...meg még ki tudja hány szerencsétlen, vadon élő és itt született állatot fogott be a maga ocsmány szórakoztatására és tart rabságban azóta is. Szerencséjükre ők voltak többen, így csak finoman unszolhattam őket, hogy ugyan menjenek már, mert elriasztják a fotótémáimat. Nehezen akarták tudmoásul venni, hogy mire vágyom.

Azután jött az első pont felfedezése, brilliáns megoldás. Komolyan. a hatásos visszarejtést egy kis rögdobálással tettem végül 100%-ossá. Aztán új koordináták korigálása, VistaC "Menj! " gombjának megnyomása, majd hanyattesés mert látom, alig 10 000km (!) van csak a következő pontig, meg még néhány száz. Egyből sejtettem, hogy valami gond van. Igen, sikerült a GCPECA-2 déli fertályon található tükörpontjára navigálnom magam, de végülis nem néztem meg mi van ott, de a láda az nincs az tuti.

A kellemes séta után megérkeztem a rejtekadó ojjektumhoz, amelyet hosszasan kerülgettem és fotóztam a környék gazdag békavilágát. Meglepetésemre, hagyták magukat :-). Szóval csak egy helyre nem akartam oda lépni, arra a helyre, ahol nemrég egy kedves embertársunk már nem bírta tovább cipelni belső terhét. Eme nemes aktus emlékét, meg is örökítette néhány saját bélsarába mártott, majd szépen kiteregetett papírzsbkendővel. Történetesen pontosan megjelölve a láda helyét. Abban biztos vagyok, hogy ládász nem tesz ilyet, így valaki kishíján rálelt dóga végezte közben a titkos koordinátákon szunnyadó második pontra.

A kalandok, mégha néha negatív kalandok voltak is, csak emelték a történet fényét, így lett 215. megtalálásom, az egyik legkedvesebb ládászélményemmé, amit ezúton is köszönök Lelcache barátunknak és várjuk a következő, hasonlóan izgalmas rejtést tőlük, addig is célbaveszem a KL2-őt, mert ezzel is saras vagyok még, de a Lelcache féle dobozokra nem árt gyúrni egy kicsit azt hiszem :-)

>>>>>>>>>>>>>képek holnap

Káp 2 feelingÖrvösgalambok gyülekeznek
Vitorláztak szüntelenSzerintem nagyon szép és hangulatos hely ez
Forr a mész, de kinek?Hát itt még nem volt eddig tecsó, madarastecsó, vagy Isten tudja mi, de mostmár lesz!!!
Ultra design by SkodaAzt hiszi nem vettem észre :-)
Éppen a ládánál... 
Piás 2005.04.10 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltuk Lopakodóval. Ügyes, ötletes rejtés, jól megjárat, ha nem a megfelelő irányból közelítesz.

Lopakodó 2005.04.10 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Nagyon tetszett a rejtés és a horgásztó környéke is.
Attila, máté, Judy

Brujah 2005.04.09 17:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.11
Elsőre kicsit árnyékra vetődtünk... a vicces az hogy a koordináták elirása miatt majdnem a végcél közelében akartuk kezdeni a keresést :)
A rejtés egyébként nagyon ötletes főleg az eleje sajnos a környezet a sok szemét miatt kapott ilyen alacsony pontot bár eről a rejtö baszolute nem tehet csodás lenne ha kicsit kulturáltabb emberek élnének kishazánkban s nem ide dobálnák ki a szemetüket

JagerMesterek 2005.04.09 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.95
Nagyon tetszett a rejtés. Elfogadnánk itt egy kis tóparti telket.

Fonte 2005.04.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Számomra különösen kedves dolog volt ez az aranyhal ügy. Igaz egy kicsit hosszasan kerestem, de meglett. A második pont előtt 36 méterrel pedig lemerült a GPS-em, de egyértelmű volt, hogy hol lehet.
Nagyon jó pont volt. Jót bicóztam!

Mathias-2120 2005.04.03 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Ez a multi a legszebb, leg ötletesebb, legpoénosabb láda volt az eddigi megtalált ládáim közül! Az idő is nekem kedvezett, így egy nagyon kellemes kikapcsolódásban lehetett részem! Nagyon szépen köszönöm!

lelcache 2005.04.02 16:10 - Egyéb
Ládakarbantartás
A ládát leellenőriztem, és feltöltöttem ajándékokkal. Minden rendben találtatott. A közelben horgászok serénykedtek. Fényképezést színlelve szedtem elő a ládát, ami rendesen vissza volt rejtve. Dícséret illeti az előző megtalálót. A horgászokra Ti is vigyázzatok, nehogy fény derüljön rá, hogy itt egy ládikó van!

lelcache

pulbrich 2005.03.31 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Jelszó izomból. [wakon beküldött szöveg]

Ellentétek. Nagyüzemi épitkezés zaja és pora ellenére idilli környezetüket megörizni vágyo polgárok nemes küzdelme. Terjedö szemét és büz közepén tiszta, rendezett portálok. Horgászviskok és - szinte - paloták. Rozzant kerékpár és taxin érkezö hölgy.

Gondolatébresztö környezet. Erdekes volt itt sétálni. A halacska szellemes, a láda rejtekhelye hibátlan. Meddig lehet itt majd pihenni, az kérdéses.

Köszönöm a meghivot, nem hiszem, hogy valaha eljutottam volna ide magamtol.

Alpesi házakMacska-egér játék
Szagos-patakIpari méretü turás
Maradék természetHajrá Magyarok!
Horgászkalyiba 
DaN 2005.03.28 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.48
Bringás találat.

A rejtés nagyon tetszett! Igaz a halat tartó zsinórt egy kicsit keresni kellett, de meglett!:) A környék sajnos nagyon szemetes :(
Találkoztunk pár kutyával is, akiknek nemnagyon tetszett hogy arrafele szeretnénk elmenni. Ők győztek, mi pedig menekltünk:) Szerencsére nemsokáig követtek...

lozi 2005.03.28 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.96
Bringas talalat. Sikerult megint kutyakkal megkergettetni magunkat, nem szeretik a kerekpart, ezenkivul nagyreszt vallonvives volt, feltem melyik szemetkupac mellett kapok defektet. A "Cseri-telep" nyomaszto volt.
A rejtes nagyon teteszett, a halacskat visszadobtam, most varom h teljesuljenek a kivansagaim;) A jelszo is otletes, nem tudja le a keser a ladat felpercalatt, hanem tanul..ez jo:) Amit a lada mutatott, az is erdekes volt, nem is tudtam, hogy itt a banyatavakon kivul mas is van, a kornyezet meg olyan amilyennek az itteniek almodjak..:(

Pegasus 2005.03.25 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Versenyfutás a sötéttel. Lámpa nélkül, de kutyával és szinte teljes csapattal vágtunk neki a pecázásnak. Kicsit lehangoló volt a halacskához vezető út (ezért a környezet 4-es, amiről persze nem a rejtő tehet). Minden más tetszett, a halacska pedig kimondottan ötletes. Sajnos ajándékok nem voltak nálunk, pedig a ládára ráférne egy kis "tuning" ilyen szempontból. Máskülönben tip-top állapotban van. Mivel közel lakunk, hamarosan felkeressük újra, és teszünk bele ajándékokat.

horgerr 2005.01.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Ez remek muri volt!!!!!!!!!!!!!!!!

Ráadásul ez volt az első, rutinos kincsvadászok nélkül megtalált ládám, mindezt a 3 éves kisfiammal kell ennél nagyobb öröm?
A rejtés remek a környezet egy kicsit elkeserit a sok szemét miatt (-1 zsák).
Kár hogy már itt is az autok zaját kell hallgatni és a terpeszkedő nagyválalatok ronda aluminium oriás épületeit bámulni.
DE mindent egybevéve tényleg tuti volt.

álomfogók 2004.12.19 15:30 - Megtaláltam
Hosszú szünet után újra ládavadászaton, pontosabban horgászaton. A gyönyörü veröfényes idö a hosszantartó homály után annyira csalógató volt, hogy a sár, latyak, ami fogadott, sem tudott eltéríteni minket. A tavakon már vékony jégréteg, de lékvágásra még nem volt szükség, az aranyhal még nyilt vízben úszkál. [wapon beküldött szöveg]

csendéletcsendélet
pecásokpecások (de nem itt fogták az aranyhalat)
útviszonyoklöszfal
ez már biza befagyotttudnivalók
itt már inkább természetes a tájkincskeresők
MikiCache 2004.12.10 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Nyugalmas és a horgászok számára bizonyára szórakoztató is a környék. Most szinte teljesen kihalt volt. Ide viszont érdemes nyáron is eljönni. Nagyon tetszett viszont a rejtés.
Anikó és Miki

Most csak a tőkésrécéké a tóSehol senki
Tó-tulajdonosokCsendélet
bortel 2004.11.28 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
OK

Paco 2004.11.28 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Az első rejtés nagyon aranyos,a második jelszava méginkább.
A szemétgyűjtő akció jó ötlet,rá is fér a környékre.
Mivel 2 szatyor visszaváltható üveget találtunk,még jól is jártunk.
Egy lakásravaló"alighasznált"bútort láttunk útközben.
A tónak így zsúfoltan,szemetesen is van bája.
Vica.Misu,Bégi,Pákó.

Ne ezt a16-os halat keresdIlyen tortát kérek(megkapta)
Látod apa nem játszom a gyufával.Recycling akció
Túra után édes a pihenés és a tea. 
geobubo 2004.11.24 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Észak Pest 2/4. VP után szabadon egy nappal később (GCROSS - GCpeca - GCAERO - GCAMTR ). Amikor már harmadszor sétáltam el a kocsma mellett, akkor már bementem egy sörre. Igaz ez a láda megtalálása után volt már, útban az Antonov felé. Ötletes rejtés, csak ajánlani tudom.

logo 
VP 2004.11.23 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Káposztásmegyer felől sétáltam a tavak felé szemerkélő esőben, így nem kerültem: rögtön a 2. pontot kerestem meg. (A leírás és egy kis beleérzés segítségével könnyen megvolt.) Aztán elindultam az 1. felé, mert kiváncsi voltam a halra, de ott, ahol balra kellett volna kanyarodnom (a térképen is egy út volt) kerítés állta utamat, mellette nagy dzsuva, nagy kerülőre meg nem volt időm, mert du. már újra tanítanom kellett. Majd legközelebb. Én nem szeretek horgászni (inkább mozogni szeretek, meg a halakat is sajnálom), de ez a világ egész különleges, a maga módján szép.
Napközbeni gyalogos séta: 14-es villamos végállomás - GCROSS - GCpeca - GCAERO - GCAMTR - Alagi major vm.

MikiAnita 2004.10.31 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Dunakeszin vendégeskedtünk. Elindultunk a Duna-partra sétálni, ott kapcsoltam be a GPS-t. A legközelebbi láda volt ez (kb. 2,5 km). Egymásranézés után belevágtunk. Kalandos volt az útunk az első ládához (iparterület felől patakugrás, dombmászás a volt autósmozi felől, stb.). Már a pont közvetlen közelében keresgéltünk - nagyjából jó volt az alap kiinduló ötletünk - de mégis telefonos segítségre volt szükségünk lelcache-től. Ezután a második pont szinte azonnal ment, meglett könnyedén. Köszi lelcache az első pontnál a rövid rávezetést!
A jelszó konkrét megtalálása sem volt egyszerű, de meglett. Majd most derül ki, ha beviszem az adatokat.
Köszi és üdv,
MikiAnita (és Zsuzsi & Krisz)

Pupu 2004.10.29 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Nagyon szellemes rejtés - én az első pontnál mafláskodtam egy kicsit, köszönöm Lelcache telefonos segítségét. A Kápmegyer felőli nagy tavat láttam már, de erről a zárt vidékről nem tudtam. Elgondolkodtató, hogy hány természeti tájat alakítottak át, költséget és munkát nem kímélve, putrivárossá. Nem tudják megkavarni a halászlés bográcsot, hogy a zsebkendőnyi telkükről át ne lógjon a könyökük a szomszédba!

lama 2004.10.03 19:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.04
Hat ez jo moka volt! Marci fiunk nem hitte el, hogy a halacska mutatja meg a kincset. Gondos, szellemes tervezés, szuper rejtés. Kar, hogy a környéken sok a szemét és az acsargos kutya, mindkettöböl lattunk keritésen kivül és belül böven. A koordinatak talan nem tul pontosak, minket elöször az öböl tuloldalan levö dzsungelbe vezetett a GPS. [wapon beküldött szöveg]

A halacska éppen megmondja a kincs rejtekhelyét...Szöcskét leltünk útközben
TórészletTükörsima víz
Marci a kincs közelébenA helybeli cica is jól járt
perger 2004.09.30 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Nem is tudom, miért nem kerestem meg már hamarabb, hiszen a saját rejtéseimen kívül ehhez lakom legközelebb. Talán pont ezért.

Az első ponttól nem messze, úgy 150-200 méterre földmunkagépek dolgoznak, valami "zöldmezős" ház épül. Nagyon élveztem a halacska-bújócskát, néha egyszerűbb gondolkodni, mint wapolni.

A második ponthoz menet meg kifogyott az elem a GPS-ből, mehettem a boltba újakért...
Gyorsan visszatértem, most a körforgalom felől, aztán egy újabb kis fejtörés után meglett.

Gyerekkoromban nagyapámmal jártam errefele, tőzegért jöttünk egyszer (hogy mire kellett neki, azt ne kérdezzétek). Aztán később itt rodeóztunk trabival a 90-es évek elején.
Akkoriban a nagy tó még több részből állt, aktív bányászat folyt. A tavat meg lehetett kerülni, a nyugati oldalon a parton lent is meg fent is volt földút.

Az egész séta alatt egy dolog zavart rettenetesen: a zaj. Sehol sem találkoztam csönddel, mindenhol valami ipari-autós ricsaj dominált.

Az első pontnálTóparti telek
Horgász-idillÚtbaigazítás...
BumikaÉsTyutyi 2004.09.05 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Nagy túrát terveztünk mára, melynek első állomása ez a láda volt. A teljesítés érdekében korán keltünk, és így két ládánál is sikeresen megelőztük Gabe-t. Tanulság ebben az esetben: Ki korán kel, aranyhalat lel, de így jár az is, aki délután kesel. :) Tetszett az aranyhalhoz vezető természetes "alagút" (alacsony fák lombjaival fedett rész) és az aranyhalas eredeti ötlet.

Bumika és Tyutyi

Mr Zerge 2004.09.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Kellemes, munka utáni biciklis kessing. Ötletes az első pont rejtése.
Üdv Mr Zerge.

Csigabiga 2004.08.27 19:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.75
OK! [wapon beküldött szöveg]
FóKával BKV járatokkal indultunk ide. Jó nagyot sétáltunk, söröztünk egyet, megletük az aranyhalat (aki nem nagyon akart visszamenni a vízbe, mert a vízi-növények fenntartották), megmondta a helyes utat, ittunk egy zöld-gömb-szörpöt, megtaláltuk a ládát, meg még egy horgászfelszerelást a láda közelében és némi telefonos tudakozódás után - a helyszínről, WAP-on - bejegyeztük a megtalálást.
Tetszett az egész, nagyon aranyos kis házikók is vannak a tavacskák között! Kellemes délutáni program volt!
Köszi Lelcache!

A "leírás"Sörözés az egyik tónál
GCPECAGCPECA
GCPECAGCPECA
GCPECAA második horgászfelszerelés (Ne ezt keressétek!!!)
FóKa 2004.08.27 19:13 - Megtaláltam
Kellemes délutáni program volt. [wapon beküldött szöveg]

szili&nikicach 2004.08.24 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltuk....
Bár a pecázás jelentett némi nehézséget. Bemértük a helyszínt, és elvileg ott kellett volna álljunk az első ponton, de sehol sem láttuk. Néztük a partot, néztük a vizet, de sem ládát, sem horgászbotot nem találtunk...
25 perc nézelődés után telefon lelcache-nak.
Rövid egyeztetés (tökéletesen jó helyen vagyunk) csak nem vizsgálódunk jó módszerrel.
Folytattuk a keresést. Fél perc sem kellett és meglett. SMS lelcache-nek, hogy megvan !!!
A koordináták feljegyzése után az aranyhalacskát útjára engedtük és mentünk a második pontra.
Kis keresés után meglett (nagyon jó rejtés). Ekkor jött a válasz SMS lelcache-től: " :-) "
Rögtön írtuk is vissza, hogy pont meglett a második pont is.
Csöng a telefon, lelcache érdeklődik, hogy minden rendben van e a ládával. Megnyugtató választ tudtunk adni, minden a legnagyobb rendben.
Niki lányom két ajándékot cserélt. Bejegyzés a log-ba....
A jelszó megfejtése még mindig további otthoni munkát igényel, és ez még izgalmasabbá teszi a dolgot...
Otthon este Hans Frey: "Az akvarista kislexikona" segített is...

Horgászni ugyan nem horgászunk (nagyon szeretjük a halakat mint élőlényeket !!!) de akvarisztikával gyerek korom óta foglalkozom, és ez lányomra is ráragadt. Így kifejezetten örültünk a sok halas feladatnak!!!

A cache nagyon izgalmas, igazi kaland, és kifejezetten érdekessé teszi, hogy még a megtalálásokat követően is akad további feladat a jelszóval. Így a feladat ott helyben még nem zárul le...

Örömmel látnánk több állatokkal kapcsolatos rejtést és kihívást...

Köszi lelcache !!!

szili&nikicach

Niki a rejteknélSzili a 2.ponton a ládával!
és egy szitakötő 
Fűkocka 2004.08.05 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
gchszg után nyaltunk gödön a főúti cukiban finom. A halat Mariann fogta ki. a gps megint pontos. a többi gyerekjáték volt. a láda az ösvényről látszott este fél kilenckor! Én egy kicsit alaposabban tettem vissza. fűkocka & mariann

Amancsics 2004.08.01 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Az első pont nagyon jó, a második feledhető. A második pontban halak helyett kiszuperált gumiabroncsokban lehet gyönyörködni. Viszont a halastavak környékén kialakult mikrokörnyezet nagyon érdekes. No meg az is, hogy vajon az ott élők miért csak a szűken vett tulajdonukat tartják tisztán, és a tőlük 10 méterre lévő szemét miért nem izgatja őket.

Mikulás 2004.07.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Ez a kess nagyon közel állt hozzám, mint horgászhoz, vízpart szerető emberhez. A jelszóért sem kellett lexikont ragadnom ;), bár az első pontnál elbizonytalanodtam, horgászat ide, horgászat oda: nem találtam a botot! Persze, mint kiderült nem is azt kell keresni...ugylátszik a pecásoknak megy ez legkevésbé :))
Mindkét pont ok, bár a másodiknál (noha szerintem ez nem a rejtő hibája) tényleg sok a szemét, viszont kárpótol a környezet! Nagyon tetszett!

Köszönet lelcache-nek!
Mikulás
P.S. elfelejtettem 5-5-öt hozzáadni a koo.-hoz, de szerencsére így is szinte rögtön megtaláltam :)

A retést adó fán. Ezzel lehetne neveni kepenu gombaládájánál :)
pörsing 2004.07.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.03
Káp 2-ről gond nélkül meg lehet közelíteni. Az első pontnál gyanítottam, hogy mit kell keresni, de a szemem már nem a régi. A telefonos segítség megerősített és még egy alapos átvizsgálás után kapásom lett. A másik relytek gyorsan ment. A horgászás nem lesz az én hobbim, egésznap ott ülni és azt a két botot figyelni, közben meg hesegetni a szúnyogokat.

Láda környéke
Togo 2004.06.30 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Hát igen, Vagy egy órát matattam a környéket. A csapásnyomok alapján gondoltam, hogy jó helyen járok, de az istennek sem lett meg a "Horgászfelszerelés". Döglöt halat azt találtam a parton, de gondoltam, hogy nem az lesz, marcsak azert is, mert nem aranyszinü volt, viszont erősen büdös. Egy gyors telefon Lelcachenek, akivel miután társalogtam megvilágosodott bennem a dolog, hogy ott követtem el a hibát, hogy én valóban egy horgászfelszerelés jellegü dolgot kerestem, nem pedig egy egyszerü zsebpeca jellegüt. Szoval aki utánam jön ne essen ebbe a hibába, hogy olyasmit keres, hogy benyuló bot, végén zsinór, ami belelog a vizbe. Szóval ez után nemi matatás a partot szegelyező füben, és miután a damil a kezemre tekeredett már sikerült is megtalálni, hogy hova van kikötve és ezután partravonszoltam a halacskát. Megpucoltam a halat, na nem halászlé véget, hanem mert némi alga rakódott rá és igy nehezen beszélt. Miután elárulta, hogy hova kell mennem, nekiindultam a masodik pont felkutatásának. Na ha az első pont felé menet a csalán még hagyott némi nem viszkető pontot a lábamon, azt a masodik helyen a rám támadó szunyogfalka gondosan kezelésbe vette. Ennyire még nem örültem dobozba rejtett gyufának mint most, miutén az öngyujtomat otthon hagytam. Ugyanis igy rá tudtam gyujtani, és a cigifüst meghátrálásra kényszeritette a szunyogokat. Igy aztán viszonylag nyugodtan tudtam logolni a szunyogoktól.

Poszméh
MürepülőElsőre ezt a halat találtam