FAQ
771. Havi-hegy (GCHAVI)

Havas Boldogasszony templom

Havas Boldogasszony templom

Mandulavirágzás idején (fotó Lázár Gy. Levente)

Mandulavirágzás idején (fotó Lázár Gy. Levente)

Bartalits Mihály: Piéta-kereszt (1878)

Bartalits Mihály: Piéta-kereszt (1878)

Kiss György: Kereszten függő Krisztus (1900)

Kiss György: Kereszten függő Krisztus (1900)

fotó Lázár Gy. Levente

fotó Lázár Gy. Levente

Rétfalvi Sándor: Feszület (1969)

Rétfalvi Sándor: Feszület (1969)

Zidina városrész

Zidina városrész

Panoráma a Havi-hegyről kb. 1910

Panoráma a Havi-hegyről kb. 1910

A felújított sétaút

A felújított sétaút

1959-ben ilyen volt (Lantos Miklós felvétele)

1959-ben ilyen volt (Lantos Miklós felvétele)
Szélesség N 46° 5,134'
Hosszúság E 18° 14,271'
Magasság: 254 m
Megye/ország: Baranya
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2003.10.27 00:00
Utolsó lényeges változás: 2021.10.15 18:13
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Strombus
Ládagazda: Strombus
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.5
Úthossz a kiindulóponttól: 300 m
Megtalálások száma: 1697 + 7 sikertelen + 27 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.8 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást Strombus készítette.A ládába TravelBug helyezhető.


750 ml-es négyfülű dobozt keress a szikláknál!

A 246 m magas Havi-hegy Pécs egyik jellegzetes városképi látványossága és nemcsak lentről ide felnézni szép, hanem innen le is! Az itt álló Havas Boldogasszony kegytemplom és környéke, a valaha főleg bosnyákok lakta Zidina és Puturluk apró utcácskáival, mediterrán környezetével a régi Pécs ódon hangulatát idézi

A Havi-hegyi templom
A török hódoltság alól épp hogy felszabadult Pécs lakosságát 1690-91-ben pestisjárvány tizedelte. A polgárság ünnepélyesen fogadalmat tett, hogy amennyiben a ragály elmúlik, úgy a város keleti részén magasodó fehér mészkősziklákon - melyet akkor még Kokas-dombnak neveztek - hálából Havas Boldogasszony tiszteletére kápolnát emelnek, emlékezve Rómában a VI-VII. század fordulóján történt csodás járványelűzésre és magukat Mári oltalmába ajánlva.
Az építkezést a helyi német hitszónok, P. Ullmann domonkosrendi szerzetespap irányította. A szájhagyomány szerint a város lakossága élő láncot alkotott az Ágoston tér és a hegytető között. Kézről-kézre adogatták, vagy hátukon, vállukon cipelték fel az építőanyagot a meredek dombra, miközben szent énekeket daloltak és imádkoztak. (Érdekes, hogy miért kellett nekik köveket hozniuk lentről, amikor a kőbánya itt volt fent.) Erre emlékezve hoznak fel egy-egy követ a búcsúsok mind a mai napig és helyezik el a Fájdalmas Szűzanya szobrának talapzata köré.
A parasztbarokk stílusú, fatornyos kápolna 1697-re készült el: Megépítésétől kezdve zarándokhely, ahova özönlött a jámbor katolikus nép a Havas Boldogasszonyhoz gyógyulásért könyörögni. A csodás gyógyulások eredményeként 1844-ben XVI. Gergely pápa búcsúkiváltságot adományozott a kápolnának Szűz Mária ünnepeire.
A kis szentegyház lelkipásztori szolgálatát a pécsi domonkos szerzetespapok végezték, akik szombatonként szentmisét mondtak itt a járványos betegségek távoltartásáért. Az augusztus 5-ei Havas Boldogasszony búcsún pedig magyarul, horvátul és németül prédikáltak az összegyűlt zarándokoknak és ezt így teszik most is a búcsú vasárnapján tartott szentmisén.
A Havas Boldogasszony kultusz mellett 1985 óta a Fatimai Szűzanya tisztelet is kialakult a Havihegyen. Búcsúja minden hónap 13-án van.

1710-ben a templomot tűzvész károsította. Felújítása után 1713-ban kapott egy harangot, majd 1724-ben orgonát is. A templom tornyában jelenleg két harang lakik. A kisebbik öntésének éve 1738, az első pécsi harangöntőmester, Michael Weingarten egyetlen megmaradt harangja. A nagyobbik harang 1954-ben Szlezák Ferenc rákospalotai műhelyében készült.
A kápolnát 1780-ban ismét tűz rongálta, ezt követően építették át a ma látható formájára. A fatorony helyett zömök kőtornyot emeltek.
A szentély barokk főoltárán látható olajfestmény a római Santa Maria Maggiore bazilika - Szent Lukács evangelistának tulajdonított - oltárképének hiteles másolata, melyet elkészülte után hozzáérintettek az eredeti kegyképhez. Ezt tanúsítja a festmény jobb alsó sarkában lévő, bíborszínű pecsét is. Az olajképet gróf Zichy Gyula pécsi megyéspüspök adományozta a XX. század elején a kápolnának.
Az oltár jobb és bal oldalán Szent Rókus pestis ellen védő szent, és compostellai Szent Jakab, a zarándokok védőszentjének XVIII. századi festett faszobra áll. Fölöttük egy falitárlóban azok az ezüstözött fogadalmi tárgyak láthatók, melyeket az imameghallgatások utáni gyógyulások örömére helyeztek el itt hálás elődeink.
A jobb oldali mellékoltáron Szent Flórián, a bal oldalin Szent Sebestyén mártíromságát ábrázoló festett faszobor áll.
A bal oldali mellékoltárnál lévő falfülkében álló Fatimai Szent Szűz ébenfa-szobrát Cserháti József pécsi megyéspüspök hozta 1985-ben a portugáliai kegyhelyen végzett zarándoklatáról. Mária díszes koronája a svájci Bázelből való, melyet az 1993. évi búcsún Mayer Mihály püspök ünnepélyesen helyezett a szoborra.
Valamikor a környező magyar, horvát és német falvakból a lakosok gyalog jöttek processzióval, kezükben templomi zászlókkal, keresztekkel, Havas Boldogasszony ünnepére. Az Ágoston térről indultak fel a nyári kánikulában a meredek Felsőhavi utcán. Három helyen álltak meg vezeklő szívvel énekelni, imádkozni. A Felsőhavi utca és a Majtényi Ferenc utca kereszteződésében álló keresztnél, a Hegyalja utca kereszteződésében lévő keresztnél, valamint a Felsőhavi utca végén álló Magyarok Nagyasszonya szobornál. A vásáros sátrak nemcsak a Havihegyi úton álltak a templom körül - mint ma -, hanem végig kétoldalt a meredek Felsőhavi utcán is.

Havi-hegyi feszületek
Figyelemreméltó a Havi-hegyen álló három feszület. A kegytemplom melletti az 1878-ban felállított "Piéta-kereszt", melyet Bartalits Mihály készített. Ettől nem messze egy sziklán a "Kereszten függő Krisztus" Kiss György 1900-ban készült alkotása. Kicsit messzebb, a legmagasabb sziklán állt a hegy első ismert feszülete, egy barokk kőkereszt, Horváth János alkotása 1745-ből. Ezt a keresztet 1964-ben egy átmulatott éjszaka után 3 részeg fiatalember az erejét fitogtatandó a szakadékba döntötte. Helyén emelkedik Rétfalvi Sándor 1969-ben készült modern műalkotása. Drámai hatású a T-alakú kereszten ábrázolt, görcsbe rándult, szenvedéstől elgyötört test.

Az év fája
A kegytemplom előtt álló több mint 135 éves mandulfa az 2018-as év magyarországi fája cím elnyerése után 2019-ben az európai internetes szavazáson is győzedelmeskedett. Tizenöt ország 311 érvényes jelölésből kiválasztott 15 fája versengett egymással a 2019-es Európai Év Fája címért. A pécsi fa 45 132 szavazatot kapott, maga mögé utasítva az elegáns oroszországi abramcevói tölgyet (39 538 szavazat) és a csodaszép portugáliai Monte Barbeiro magyal tölgyét (32 630 szavazat).
Magyarország immáron negyedik alkalommal nyerte el valamely különleges történetű fájával a kilencedik alkalommal meghirdetett Európai Év Fája kitüntető címet.
A győzelem inkább Janus Pannonius versének és az internetes összefogásnak, mintsem a fa szépségének, méretének vagy korának köszönhető.
"S íme virágzik a mandulafácska merészen a télben,
Ám csodaszép rügyeit zuzmara fogja be majd!
Mandulafám, kicsi Phyllis, nincs még fecske e tájon,
Vagy hát oly nehezen vártad az ifju Tavaszt?"
(Egy dunántúli mandulafáról - részlet)

Forrás:
Dr. v. Bőgner Miklós: Havihegyi búcsúskönyv
Régi Pécs blog

Ládatörténet:
Köszönöm, hogy gazdája lehetek ennek a ládának, amit 2003-ban, még a moderáció előtti hőskorban, lepke és nagyerzsi rejtettek. Tőlük vette át a gondoskodást aroland, majd 2015. február 3-án én.
Fontos számomra ez a rejtés és környék. Egyrészt azért, mert ez volt az első normál méretű geoláda amit megtaláltunk. Itt kattantunk rá a fiaimmal a játékra. Másrészt, mert gyerekkoromban rengeteget sétáltunk errefelé: én a "nagy" 6-7 éves kísérve édesanyámat, aki az ikerbabakocsiban hugaimat tolta. Aztán elrepült pár év és és én is erre tologattam későbbi kessertársamat, Márton24-et. :-)

2015.10.28. Ládakarbantartást. A terepszínét vesztett tetőt kicseréltem, a megfogyatkozott kincseket pótoltam.
2016. 02. 06. : Ládakarbantartás. Minden rendben. Ajándékkészletet frissítettem, gazdagítottam.
2016. 03. 31. : A ládát nem találtam a szokott helyén. Elkezdtem új helyet keresni egy új ládának. 10 perc alatt meg is találtam a megfelelőt. Amikor lehajoltam, hogy alaposabban szemügyre vegyem, mit látok? A ládám vigyorog rám! Nemcsak az az érdekes, hogy valaki önhatalmúlag áthelyezte, hanem az is, hogy a láda eredeti rejteke, amit én 2009-ben találtam meg, kb. itt volt. Hát, ha ide vágyik vissza, én nem ellenkezem! Doboz kisebbre cserélve, koordináták, segítség javítva.
2019. 02. 28.: Nagy öröm, amikor elöregedés miatt szorul cserére egy doboz. Még nagyobb, amikor kincsekkel tele, tisztán találja az ember a kicsit összekarcolódott, füleit dobáló öreget. Köszönöm mindenkinek, aki vigyázott rá. Kérlek, az újjal is bánjatok szépen!
2021. 05. 30. Az eltűnt ládát pótoltam. A rejtőszínű doboz kellett csak nekik, a logbookot otthagyták.
2021. 10. 15. Az eltűnt ládát pótoltam.

Flag Counter
Állapot: kereshető
3 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (1033 db): környezet: 4.50 rejtés: 4.22 web: 4.40 átlag: 4.38

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
+
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Prongy 2022.05.21 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

eszter123 2022.05.21 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Egész jó kis rejtekhely. Köszönöm a rejtést.

Ragács család 2022.05.15 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

pyrosz 2022.05.15 09:48 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :) [Geoládák v3.12.8]

akosgy 2022.05.07 22:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Mecseki hétvégén egy késő esti, fejlámpás találat, miután jól bevacsoráztunk a közeli étteremben. Nem jártam még itt fent, meg is lepett, hogy milyen szép kis sétányt rittyentettek a gerincre, szép volt innen a kilátás. A ládát könnyű volt meglelni, kicsit jobban betakargattam. Köszi.

erdei.laszlo 2022.05.07 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

hsmate 2022.05.06 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönöm a rejtést! Megtaláltam!

Roberto Kesser 2022.05.03 16:11 - Megtaláltam
Többnapos pécsi kirándulásunk keretében Andival ezt is felkutattuk!
Köszönjük a rejtést!

berence007 2022.05.01 12:49 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Jekeba29 2022.04.30 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.17]

Cimboraa 2022.04.23 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

derva01 2022.04.21 12:09 - Megtaláltam
Egy újabb élmény, megtaláltam! :D Köszi szépen! ;) [Geoládák v3.12.7]

Gyugyu95 2022.04.16 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

agostons 2022.04.16 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Dávid Beáta 2022.04.13 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

MoMaszter 2022.04.08 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

lovelions 2022.04.07 07:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

vesz_ed 2022.03.30 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Senator62 2022.03.30 11:35 - Megtaláltam
Meglett! Köszi a rejtést!

Ven0Mat 2022.03.27 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Lokospatrik 2022.03.26 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

PaSc4L 2022.03.26 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Chamberneazy 2022.03.26 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

TravelZéti 2022.03.20 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.48
Köszi a rejtést! Találat scandargraunnal, aki 12 éve már megtalálta egyszer. A környezet és a kilátás szuper. A rejtés nagyon szem előtt van. Logolás közben megnőtt a forgalom, és rengeteget vártunk, mire vissza tudtuk rejteni.

Klu 2022.03.18 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Bobekbaba 2022.03.15 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Csani98 2022.03.14 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszi megvan

kefe 2022.03.14 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Köszi, megvan

HannaAni 2022.03.13 14:57 - Megtaláltam
köszönjük a rejtést
napsuteses hegymaszos delutan volt
a lada szuper
utazokat helyeztunk el benne
nehez dolgunk volt hosszu hetvege es napsutes leven rengetegen voltak a figyelo szemek.....de ugyeskedtunk :)
anya lanya kereses volt
Hanna Aniko [Geoládák v3.12.6]

szabo4 2022.03.06 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Wpanna 2022.03.05 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

laki10 2022.02.26 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Sziluuu1997 2022.02.26 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Sánta8 2022.02.26 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Klari2006 2022.02.26 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

gretus9 2022.01.30 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Lucas 2022.01.22 18:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

p1sti 2022.01.21 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
megvan pazar a kilatas

ZoLiza 2022.01.19 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Bazsi13 2022.01.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szép helyen elrejtett láda, jó állapotban. Köszönjük!

Fajankók 2022.01.02 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!:) [Geoládák v3.12.5]

A két Sanyi 2021.12.07 15:20 - Megtaláltam
Hát tényleg van mellékhatása a bekapott szurinak, mert igencsak lihegtünk, mire a Felsőhavi utcán elértük a kápolnát. Fönt szerencsére csak egy baba- és egy kutyasétáltató volt, ők is tisztes távolban, így gond nélkül megvolt a láda. Nem egy klasszikus szentnégyszögi rejtés, ezért is volt meg mindjárt elsőre. A jelszó értelmezésben elbizonytalanodtunk, mert akár a közeli feszületre, akár annak alanyára próbáltunk asszociálni, mindig csak egyes számban tudtunk szárnyalni.
S ha már két ilyen sikert abszolváltunk, meg kell próbálni még a Tettyét is, hisz ez lesz a harmadik randi, ami - legalábbis a Hollywood-i üzemek sugallta értékrend szerint - már a beteljesülés ígéretét rejti magában.
Halló!

szelas 2021.12.04 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

okallo 2021.11.21 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Sukki 2021.11.21 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Simonpitta 2021.11.21 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon szép a kilátás! Főleg naplementében. [Geoládák v3.12.2]

Alsien 2021.11.20 20:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Manoka61 2021.11.20 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Batkamanó1211 2021.11.20 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Fruitlány 2021.11.15 09:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

kromo553 2021.11.13 16:15 - Megtaláltam
Ügyes rejtés gratulálok.

16368165570867446074598051329417 
SaDo 2021.11.13 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

ha2 2021.11.08 19:45 - Megtaláltam
Esti séta.
De még ilyenkor is forgalmas a sétány. Várnom kellett egy keveset a logolással.

IMG_20211108_195102IMG_20211108_193228
IMG_20211108_193834IMG_20211108_194447
Szabakos 2021.11.07 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

t.renata 2021.11.07 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

bubu880627 2021.11.06 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Viszonylag könnyű feladat volt, szép táj, köszönöm a rejtést!

vilmos.bajomi@gmail.com 2021.11.02 14:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Jó volt

BB.apa 2021.11.01 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

BB Anya 2021.11.01 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Endvora 2021.10.29 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Nagyon jó rejtés volt, köszönjük szépen!

Hooch-Csi&Vi 2021.10.29 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Hooch-Csi&Vi&Flo&Bro [Geoládák v3.10.5]

jociandi 2021.10.29 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! gyönyörű őszi naplementében [Geoládák v3.12.2]

sandora74 2021.10.27 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ő sem volt egyszerű :) [Geoládák v3.12.2]

daraboss 2021.10.27 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

tothadam86 2021.10.25 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [Geoládák v3.12.2]

Vincenzo65 2021.10.24 19:57 - Megtaláltam
Szépen kiépített hegy.Lefele a Mária út jó meredek volt.

KálmánCsalád 2021.10.24 16:33 - Megtaláltam
Köszöni a rejtést a Kálmán Család! [g:hu 1.6.7]

Timitomi0202 2021.10.24 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Bonusek 2021.10.24 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kalandmánia 2021.10.01 13:22 - Nem találtam meg
Sajnos nincs meg a láda. Egy olyan helyet találtam ahol lehetett de sajna nincs ott semmi láda. [Geoládák v3.12.2]

birobal89 2021.09.25 10:50 - Megtaláltam
Köszönöm!

szsusika 2021.09.24 18:51 - Megtaláltam
Megtalaltuk: Zsuzs, Ati és VW Vari Szegedről. [Geoládák v3.12.1]

Csaba és Kati 2021.09.21 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.06
HEURÉKA!
Megtaláltuk, köszönjük szépen!
További részletek és képek később, otthonról. [Geoládák v3.12.1]
Mai egyetlen eredményes találatunk.
Az első nem sikerült, ez el vette a kedvünket, a többi betervezettet nem is kerestük.
Ide azért a kápolna, az év fája és a kilátás miatt feljöttünk. Megérte, szép volt.
A láda könnyen meglett, az rendben.
Kicsit gyönyörködtünk a szépen kialakított sétányban és a kilátásban.

OldalrólBelül
Az év fájaIsmertető tábla
Kilátás felfeléReklám
KilátásA sétaút
Távolban a kápolnaÚjra
Szemből 
Potatostudios23 2021.09.18 19:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
TFTC. Örülök hogy találkoztunk @Kuesztia [Geoládák v3.12.1]

Moncsiroli 2021.09.14 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
köszönöm a rejtést

Kuesztia 2021.09.11 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! a füzetbe nem tudtuk logolni, mert az írószer otthon maradt, majd pótoljuk. A hely csodás, a láda környéke viszont szemetes. Az élmény megvolt ☺ [Geoládák v3.12.1] Update. Logoltunk egy héttel később, kessertárssal is találkoztunk :-)

n.david 2021.09.05 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Kitty1982 2021.08.26 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nagyon szép részén található! Dávid és Kitty :-) [Geoládák v3.11.3]

Anyika 2021.08.26 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, gyönyörű hely! Aranka, Levente, Betti [Geoládák v3.11.3]

Molli 2021.08.22 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.28
Köszönöm a rejtést!

Tonykopter 2021.08.22 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

GRA 2021.08.22 10:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Fantasztikus kirándulás volt. Mennyei a kilátás. [Geoládák v3.11.3]

20210822_10091420210822_101904
20210822_10214720210822_102231
20210822_10243620210822_104033
gyorfia 2021.08.21 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Mo-Hó 2021.08.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.14
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Szép a kilátás. [Geoládák v3.11.3]

öreghegyiek 2021.08.20 09:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

BudaiCsalad 2021.08.18 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

[Geoládák v3.11.3]

Nfamily 2021.08.12 19:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

cserpan01 2021.08.12 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

fkmaster 2021.08.12 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.39
Kis keresés után meglett a láda.

sogor36 2021.08.09 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 4.07
Köszi a rejtést.

petervarit 2021.08.08 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

weanti 2021.08.08 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

drbsjdt 2021.08.08 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

WAdam 2021.08.07 20:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

barkop 2021.08.06 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Fókamester 2021.08.03 21:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

ilvancso 2021.07.30 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Csipike 2021.07.30 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

MMarci 2021.07.30 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Köszönöm.
Utána irány a Dombay-tó.

MJulcsi 2021.07.30 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Köszönjük!
Kegyetlen meleg volt.

Batani 2021.07.27 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Marci és Anya 2021.07.25 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Egy meghatóan szép szentmise után... Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v3.11.3]

BaumyGeo 2021.07.20 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Köszi a rejtést! Megtaláltuk! Majdnem kihagytuk ezt a helyet, mert sietni kellett. De nagyon megbántunk volna. Gyönyörű a hely. Megkoronázta a tettyei délelőttünket.

696CD172-F3F8-438C-A781-17649BD2159EF1BF2FFD-3C37-4C9F-978B-07EED74F35AE
Zongoristapityu 2021.07.19 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

csenge&laleeésbarni 2021.07.17 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

peba 2021.07.10 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Magyarországi körtúrám során, Couchsurfing közben az első pécsi doboz amit találtam. Szuper állapot, gyönyörű panoráma! A szomszédos ládákkal még meg kell küzdenem, rejtélyes és muglis okok miatt. Bárki is volt az, a "Geokesser vagyok" karkötőt eltettem emlékbe :) üdv Miskolcról! [Geoládák v3.11.3]

Csadam88 2021.07.09 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nyulkaland 2021.07.04 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.3]

TündImi 2021.07.01 19:36 - Megtaláltam
TündImi, Veszprém
Köszi :) [Geoládák v3.11.3]

Szandra09 2021.06.04 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Vidrák 2021.05.30 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Láda eltűnt! A Logbook egy genothermába csomagolva a megadott helyen kövek között megtalálható! [Geoládák v3.10.5]

ha8je 2021.05.29 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kisbrekeke 2021.05.24 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Doboz valóban nincs. Mi beletettük egy ?bugyiba' (genotherm). Hátha megvédi egy darabig.

joove 2021.05.24 08:57 - Megtaláltam
Túra Mánfa felé. Köszönjük a rejtést.

Csirimojo 2021.05.23 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Pünkösdi kirándulás.
A logbook egyelőre még száraz, de ki tudja, doboz nélkül medfig bírja. [Geoládák v3.10.5]

JózsiÉsLulu 2021.05.18 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Foxyphile 2021.05.18 13:12 - Megtaláltam
Másodszorra találtuk meg a cachet, bár saját hibánkból eredően. Szürkületkor a Havi-hegy és a kilátás gyönyörű volt, ám kesserkedésre nema legideálisabb időpont. Másodszorra verőfényes napsütésben csodáltuk meg a tájat, ekkor már a logfüzet is megkerült, köszönjük a rejtést!

Csabiq 2021.05.18 12:06 - Megtaláltam
HEURÉKA! Köszönöm a rejtést! A Rétfalvi kereszten lévő görcsbe rándult Krisztus, illik a láda jelenlegi centiméterekben mérhető közvetlen környezetéhez. Talán egyszer gyógyul a világ, ha már oly sokan hoznak érte áldozatot! [Geoládák v3.10.5]

Zsuqrika 2021.05.18 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
És óvjon ez a hely minden cachert és ládatulajdonost az elmuglisodástól,mert csúnya betegség.Szeretettel...ez sokunk öröme.Van elég ,,varázstalan" a világon.

Szumma 2021.05.17 20:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! sajnos csak a logbook van kidobva. körülötte maszk meg mindenféle szemét :( [Geoládák v3.10.5]

lorka94 2021.05.17 20:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos a láda nem volt meg, csak a logfüzet és egy maszk. [Geoládák v3.10.5]

molnarviki0306 2021.05.02 20:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Szeszlepke 2021.05.02 18:02 - Egyéb
A láda nincs ott csak a betelt logfüzet és egy maszk bedobva. :( [Geoládák v3.10.5]

Tőkésréce 2021.04.16 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Azajra 2021.04.15 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos nem volt akkora élmény a gyerekeknek, mert a láda tartalma miatt nem nyúlhattak bele: az ajándékok közé maszk és tampon is került :( [Geoládák v3.10.3]

Sanyibacsi85 2021.04.06 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

nyuszika20 2021.04.05 19:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

berekpeter 2021.04.04 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

tomi-zsuzsi 2021.04.01 18:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az élet szép! [Geoládák v3.9.6]

4sfoto 2021.03.29 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A füzet betelt. [Geoládák v3.9.6]

Utiszabi 2021.03.28 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kistimcsi1 2021.03.28 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

bala98 2021.03.27 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csengeh 2021.03.27 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Szeszlepke 2021.03.23 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Kellemes séta a jó levegőn és egy kis sziklamászás. :) Szuper rejtés!

vegasz 2021.03.23 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.48
Szép környék!!!

szsomlai 2021.03.20 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A log betelt :) [Geoládák v3.9.6]

nb7100 2021.03.15 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bigs [Geoládák v3.9.6]

LőrincDombiBarangolók 2021.03.14 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

bernereniko 2021.03.13 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

KacsalaPéter 2021.03.13 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

vlala67 2021.03.13 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

hardyjudit123 2021.03.12 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

JocNor 2021.03.07 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Gyönyörűen virágoznak a fák! [Geoládák v3.9.6]

TakácsékPécs 2021.03.06 13:56 - Megtaláltam
Heuréka, köszönjük!

IMG_20210306_104246 
Prünty&Manó 2021.02.27 20:34 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést:)

bati6 2021.02.14 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Saby77 2021.02.06 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
-

Invictus3 2021.02.04 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megvan, köszi!
Mai tizenegyedik :)
A bringát ide már tolni kellett :D Nagyon jó volt látni, ahogy fent a hegyen idős nénik-bácsik sétálgatnak, beszélgetnek :) Szép hely, köszi, hogy felhoztál :)

Toti 2021.01.22 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon szép a kilátás. A logbook betelt. [Geoládák v3.9.0]

GeoEvike 2021.01.22 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.9.0]

Valami Sárkányos 2021.01.17 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Köszönjük a rejtést! Láda tisztítva, ajándékok frissítve. Kicsit megdöbbentett a láda tartalma, volt pár oda nem illő dolog benne... Szép téli séta volt, érdemes betérni a templomba is egy kis csendes elmélyedésre, és megcsodálni a gyönyörű fácskát a bejárat előtt.

hegyilany 2021.01.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Spapa90 2021.01.02 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Balazs01 2021.01.01 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2020.12.31 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

utigabi60 2020.12.28 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Lau&Bálint 2020.12.22 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Mesüge 2020.12.06 15:41 - Megtaláltam
Ez jó volt! Köszi! [Geoládák v3.7.6]

violazsuzsinka 2020.12.06 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. Ma is szép idő volt , így sokan voltak kirándulók, azért sikerült óvatosan logolni. Láda rendben. Nekem pedig egy újabb smile.
[g:hu+ 2.4.7]

emmerwald 2020.11.29 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.18
A jó idő sok embert kicsalogatott a sétányra. Klassz hely, köszönöm a rejtést!

IMG_20201129_142553 
Robinson76 2020.11.10 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.79
Gyönyörű környezet, remek rejtés! Egy élmény volt! Köszönet érte!

martinadominika 2020.11.08 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

k_dominika_14 2020.11.07 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Halász család 2020.11.06 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

gym 2020.11.04 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Whiskey 2020.11.02 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Bori, Petya! [Geoládák v2.2.4]

TothZW1945 2020.10.31 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6] Nagyon szép a hely kiválasztása. Gratulálunk.

kissss 2020.10.30 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
A régióban eltöltött utolsó napunkon a szállásunkat hátrahagyva bevettük a Tettyét. Köszönöm a rejtést!

IMG_20201030_130446IMG_20201030_132248
Schmauder Tamás 2020.10.29 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.62
OK

rozsahegyieva 2020.10.29 14:21 - Megtaláltam
Koszi a rejtest! A fiammal imadjuk ezt a jatekot

DodiJuci 2020.10.28 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

c2498 2020.10.27 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltuk, köszönjük.

gvelllaci 2020.10.26 13:04 - Megtaláltam
Heuréka!Quell család [Geoládák v3.7.6]

Andi0714 2020.10.24 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Karaliosz 2020.10.24 17:00 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.7.6]

BiMeHu 2020.10.20 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Megtaláltam, thx.

Pedit 2020.10.18 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.88
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Szép kilàtàs ! [Geoládák v3.7.5]

fatibi1 2020.10.16 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

frytschi 2020.10.09 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést =) [Geoládák v3.7.1]

Lia és Sanci 2020.09.26 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

Blasius McKay 2020.09.25 12:08 - Megtaláltam
Sziklát másztam [Geoládák v3.6.0]

Dyna22 2020.09.20 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Köszi a rejtést!

Szabibi 2020.09.20 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.97
Szép környék!

Kovacsek_7227/4 2020.09.12 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

MEMME és ZEREB 2020.09.11 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
Nagyon szép hely, de péntek délután igencsak zsúfolt volt. Fél órát vártunk, míg elővehettük a ládát.

Korigumi 2020.09.06 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

TothTi 2020.09.06 09:14 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért.

bapa 2020.09.05 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.3 ]

rakleind 2020.09.02 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

bagolyvera 2020.08.28 23:59 - Megtaláltam
Villányi borozós kirándulás alkalmával Katival megtaláltuk, köszönjük!

vikacsu 2020.08.24 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Tünde&Attila 2020.08.22 16:15 - Megtaláltam
Megvan, érdekes hely :)

tomi322 2020.08.21 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

NeZo 2020.08.20 19:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Zsu&Reizi [Geoládák v3.5.4]

D.D.Anna 2020.08.17 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Megtaláltam, köszönöm szépen [Geoládák v3.5.3]

Gulyi :) 2020.08.16 20:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.5.3]

Elek73 2020.08.16 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

epés remete 2020.08.16 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.12]

ottgyuri 2020.08.15 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

-kacsa- 2020.08.13 09:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Azért aki tampont, használt fogkefét és egyéb hulladékot tesz a ládába, az nem érti az ajándék lényegét. Nem kötelező ajándékot tenni a dobozba, ilyeneket inkább a szemetesbe kellene tenni. [Geoládák v3.5.3]

pap.viola 2020.08.12 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

johnny_lazarovics 2020.08.12 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Szőkéék 2020.08.10 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltuk az első pécsi geoládánkat!

geooszi 2020.08.09 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Bakszakáll 2020.08.08 13:02 - Megtaláltam
Klassz helyen ügyes rejtés, köszönöm szépen.

pcguru és Mirci 2020.08.05 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

erdoscsalad 2020.08.03 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

te.bazsi 2020.08.03 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Tathalas 2020.07.31 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :)

Family-H 2020.07.25 18:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

stikli08 2020.07.24 21:10 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést! Mecsek és környéke ládázás közben, ha már erre jártam megnéztem. [Geoládák v3.5.0]

menace 2020.07.24 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Cicapapa51 2020.07.21 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Köszönöm a lehetőséget.
Szép a sétány, szép a környezete.
A láda és logbook teljesen oké.
Cicapapa51

Maxi613 2020.07.21 09:13 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.4.1]

csehipest 2020.07.20 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Saber Rider 2020.07.19 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

nucleon 2020.07.18 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

OsiOsi 2020.07.18 11:02 - Megtaláltam
Köszi :-)

10yei 2020.07.16 21:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

HgZoli 2020.07.16 16:40 - Megtaláltam
Köszönöm!

LecsoBKW 2020.07.07 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Nem Kavics 2020.07.06 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk wicky89-el. Köszönjük, ez megtalálható. [Geoládák v3.4.1]

IstvánMagdolna 2020.06.30 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

alcala76 2020.06.27 15:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

p.panka 2020.06.25 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

alat300 2020.06.20 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
megvan!

Bass 2020.06.13 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

luxusmoszkvics 2020.06.13 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Hey-ho 2020.06.08 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

parzsal 2020.06.06 22:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper családi program volt [Geoládák v3.4.1]

Dawe92 2020.06.06 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Bancy26 2020.06.06 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Szeleburdi Országjárók 2020.06.06 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Gondolkodtató rejtés, gyönyörű kilátás.

IMG_0908[1] 
KunPi 2020.06.06 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Családi játék! ???? [Geoládák v3.4.1]

szalbert 2020.06.01 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

erdei csiperke 2020.06.01 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Ok

kocsisjozsef74 2020.05.30 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

anzsu7 2020.05.30 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.4.0]

Athrun 2020.05.24 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Béla 53 2020.05.05 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.1 teszt]

Gleeman 2020.05.02 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltuk! P és V

Temi 2020.04.25 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Temi. [Geoládák v3.3.2]

LucaMiki 2020.04.23 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

juhitomi 2020.04.13 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.46]

Balage001 2020.04.11 14:40 - Megtaláltam
Meg találtuk, köszöntjük a rejtést!
Dave, Balage [Geoládák v3.3.2]

a4marvany 2020.04.04 19:39 - Megtaláltam
Nagymama ma lett volna 93 éves, kicsit nehéz szívvel mentünk sétálni, de mire haza értünk jobb kedvem lett. Szép az idő, virágzanak a magnólia fák

habaneroteam 2020.03.15 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.26
Köszi!

metitreasure 2020.03.09 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Ferás 2020.03.08 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.3.2]

Linda98 2020.03.08 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kess76 2020.03.08 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Geo Team Verőce 2020.02.23 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

chanibija 2020.02.21 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :)
Yami, Bija [Geoládák v3.3.2]

a család 2020.02.02 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Megvan

blenesi.kitti 2020.01.25 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Milos92 2020.01.25 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk [Geoládák v3.2.2]

T.Barna 2020.01.24 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Pantya 2020.01.16 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Etil 2020.01.16 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Évi&Zoli 2020.01.06 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Búcsúzóul még egy Tettyei körutazással letekintettünk Pécsre! Kedves kis hely ez a városrész, rengeteg látnivalóval. Köszönjük, hogy megmutattad!

IMG_20200106_131848IMG_20200106_132030
IMG_20200106_132215IMG_20200106_132221
Gyalogol 2020.01.03 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.0]

NagymesterG 2020.01.02 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

HorváthBBGVKH 2020.01.02 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Köszönjük a rejtést!

Aniko & Gyuri 2019.12.28 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Aniko és Gyuri [Geoládák v3.1.2]

Frankie Family 2019.12.28 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Bob&Bobek 2019.12.28 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
27 ládás hétvége Frankie Familyvel.

Tmeszi 2019.12.26 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.67 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Tili 2019.12.26 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

GergoKrisi 2019.12.14 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.30
Köszi a rejtést Nilikével közösen tálaltuk meg

Nilike 2019.12.14 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Karácsonyi shoppingtúra után, hazafelé GergoKrisivel együtt megtaláltuk!
A naplemente csodálatos, köszönjük! :)

20191214_16160320191214_161704
20191214_16185120191214_162608
20191214_16264820191214_160108
Kenus 2019.12.08 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Mizo6869 2019.11.24 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Mia, Zoli Érdről.

Robogo 2019.11.23 11:03 - Megtaláltam
Pécsi ládázós hévégén kerestük fel ezt a ládát kitkat0123, R.Guszty és LCSOKA társaságában.
Köszönöm a rejtést!

kitkat0123 2019.11.23 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

R.Guszty 2019.11.23 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Gyömi 2019.11.17 16:28 - Megtaláltam
Köszönjük

DSC_9891DSC_9890
DSC_9882DSC_9880
DSC_9868 
paukcsalád 2019.11.16 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

FertalyDavid 2019.11.09 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

balintnagy70 2019.11.09 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Miskamester 2019.11.05 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Hevi 2019.10.31 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Benedek_Vulkán 2019.10.30 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Nagyon hangulatos hely, gyönyörű kilátással. Köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2019.10.30 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

bcs723 2019.10.28 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Tettyei sétánkat követően kerestük meg. Gyönyörű innen a kilátás, köszönjük.

Brsc 2019.10.23 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést! EZEZ [Geoládák v2.2.5]

kovize 2019.10.23 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szmarton 2019.10.12 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

domtom 2019.09.14 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dibolya 2019.09.09 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam.Köszönöm.

BalintZsofi 2019.09.01 00:22 - Megtaláltam
A közelében valóban találhatóak emberi ?nyomok?, de a megtalálást nem hátráltatta :)
Köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Fringilla és Kuglóf 2019.08.28 15:40 - Megtaláltam
Nagyon szép, rendezett környezetben indultunk a keresésére, de sajnos a láda feltételezett helyére beköltözött egy hajléktalan. Nem túrtuk fel a bokor alját a holmijai között. Végigmentünk a sétányon, benéztünk a névadó kápolnába is és fejet hajtottunk az idei év fája, a Havi-hegyi öreg mandulafa előtt. Kérjük szépen a képek alapján a megtalálás elfogadását. Köszönjük!

[Jóváhagyta: Strombus, 2019.08.31 22:20]

IMG_20190828_154116IMG_20190828_154716
IMG_20190828_154901 
dalmatás_lány 2019.08.24 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk B.Balazs91-el, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

B.Balazs91 2019.08.24 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk dalmatás_lánnyal, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Huni 2019.08.23 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VaVi 2019.08.17 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

niksza 2019.08.13 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

B o u n t y 2019.08.11 18:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést!

Kyra 2019.08.11 18:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Szuper hely, köszönjük! :)

Dráva_Folyamat 2019.08.10 16:12 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, a gc.com oldalon logoltuk először.

[Jóváhagyta: Strombus, 2019.08.23 18:07]

GCHAVI 
jutics 2019.08.10 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Köszönöm a rejtést!

IMG_20190810_114420IMG_20190810_114453
IMG_20190810_114737IMG_20190810_115132
IMG_20190810_114559 
ano222 2019.08.04 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

KyoKrisa 2019.08.02 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

majeri 2019.07.22 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2019.07.18 21:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

fodorka59 2019.07.14 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

20190714_14311620190714_144554
20190714_14451220190714_143720
veresgyuri 2019.07.13 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Üdv: Lara, Annamari & Gyuri [Geoládák v2.2.5]

Mary&Advent 2019.06.29 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Csabetta 2019.06.28 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

sasooo36 2019.06.11 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gjvr 2019.06.02 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

gangyal 2019.05.18 17:27 - Megtaláltam
Megvan!!! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.2y]

kovacs.fannieva 2019.05.18 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csipet_csapat 2019.05.05 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Gyönyörű a sétaút, de sajnos nem sok időt töltöttünk itt, mert a szél csaknem levitt bennünket...Köszönjük, h megmutattad,

IMG_6137IMG_6136
IMG_6139 
tunder.lala 2019.05.04 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

cult 2019.04.23 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Nooori 2019.04.21 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Felfedezőcsalád 2019.04.20 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SandorCsaba 2019.03.31 20:23 - Megtaláltam
Nem találtam meg, valószínűleg nincs a helyén, bár remélhetőleg csak én voltam béna! A rejtővel való telefonos egyeztetés alapján kérném a találat elfogadását, ha valóban nincs a láda a helyén, köszönöm! [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: Strombus, 2019.04.01 17:26]

BA1CE898-E8D5-4151-A5C7-CC17352448F3 
MRT Co. 2019.03.30 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

margabat 2019.03.25 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Az év fájával átléptem végre a rejtési határt. Köszönön a lehetőséget! [Geoládák v2.2.5]

200B05A5-B576-42DC-9E20-DC1415F5A0D2 
atys70 2019.03.23 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Megtaláltuk! Nagyon szép a környezet, csodás a kápolna. Ragyogó idő volt, nagyon sokan voltak, vigyázni kellett a logolásnál.

20190323_15485420190323_154907
20190323_15511120190323_155138
20190323_155204 
metzing 2019.03.17 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Áron, Marika, Metz [Geoládák v2.2.5]

schleich.maria 2019.03.17 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

tazi74 2019.03.17 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

jzsfngy 2019.03.13 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! P+Ny! [Geoládák v2.2.5]

Eterpo 2019.03.09 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szadeczkyek 2019.03.03 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon szép kilátás, jó rejtekhely!

[Jóváhagyta: Strombus, 2019.03.03 23:53]

emiGrant 2019.02.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Útban föl a kocsival, azokon a meredek, keskeny utcákon, bizony a sofőröm nem érezte túlságosan jól magát. De azért sikerült feljutnunk majdnem a templomig, így semmi bajom nem lett. Lefotóztam a 2018-as év fáját is és mentem tovább a rejtek felé. A kilátás mennyei és a sziklák is izgalmasak. A láda kicsit viharvert volt, de azóta már van új megint. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
salem.macska 2019.02.24 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

AncsaPancsa4 2019.02.23 21:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Steveoman 2019.02.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszi

becko 2019.02.19 12:54 - Megtaláltam
Vonattal érkeztem Pécsre, a verőfényes kora tavaszban gyalogosan jártam végig a város 22 ládájának - a multik miatt ennél sokkal több - helyszínét, 22 km lett a vége, szép volt, jó volt, elég volt.
Remek kilátás, a láda fülei elkezdték megadni magukat.

Aleph & Rita 2019.02.12 10:15 - Megtaláltam
Felmásztunk megtekinteni az év fáját. Klassz hely!
Köszönjük a megmutatást!

dobozipatikus 2019.01.30 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

anikofazekas22 2019.01.06 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

miky 2019.01.05 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsutila 2018.12.30 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

balazsz@ 2018.12.30 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gasparjeno 2018.12.30 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ÁnyosIngov 2018.12.30 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gobati 2018.12.28 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Szép hely, sok a látnivaló a közelben.

HRita 2018.12.25 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2018.12.25 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
A Karácsonyi napokra Pécsre esett a választás nagy családi sokadalommal, HRita - Kesserhercegnővel közösen! :) Egy nap sem unatkoztunk, szépen gyűjtögettük a rejtéseket, ezáltal még jobban megismerve Pécset. Nem volt olyan pillanat, hogy ne éreztük volna jól magunkat, így köszönjük minden rejtő munkáját!

T*K 2018.11.27 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Bagoly és Talicska 2018.11.15 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsotyka 2018.11.10 18:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Köszönöm a rejtést!

bani 2018.11.10 14:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Megnéztük a mandulafát is. 😊

drkmse 2018.11.07 09:45 - Megtaláltam
Kirándultam egyet a mai szép időben és közben megkerestem ezt a ládát is. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lili2010 2018.11.03 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Köszönjük!

lepke 2018.11.03 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Hehe, teljesen megfeledkeztem saját rejtésemről, olyannyira, hogy amikor néhány hete erre sétáltam Nagy Erzsivel, akivel együtt rejtettük, eszembe sem jutott, hogy ez a láda azóta is él.
Pécs egyik legszebb helye, pompás kilátással a városra és a Mecsekre, kedvenc Ilona-pihenőmre.
Erzsi hívta fel a figyelmem a fotón szereplő sziklába vésett indiai vagy talán török arcra. Érdemes itt alaposan körbenézni, mert mindig akad egy-egy érdekes látnivaló.
A ládikót dabcsiék már előszedték, mikor odaérkeztem, úgyhogy nem volt dolgom a kereséssel.

Havi-hegy 001Havi-hegy 003
Havi-hegy 005Havi-hegy 008
Havi-hegy 004 
dabcsi 2018.11.03 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Megtaláltuk, köszönjük! Lepke még mutatott egy titokzatos kőarcot is egy sziklába faragva és biztosan tudjátok, de azért mondjuk, hogy a templom előtt áll az ÉV FÁJA a 200 éves mandulafa.
(Este színház után még egyszer feljöttünk és gyönyörködtünk a kivilágított városban kabát nélkül novemberben...)

IMG_20181103_132314 
szimszon 2018.10.28 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Pumba9 2018.10.23 11:04 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. 36. pécsi láda 3 nap alatt. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2018.10.23 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

cserkész Mészike 2018.10.22 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltam! Ide rejtettem a Panta Rhei GCPANT mozgóládát

Nyeta101 2018.10.21 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kinga & Nyeta [Geoládák v2.2.4]

ovari 2018.10.19 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

somga 2018.10.14 11:10 - Megtaláltam
Csodálatos hely! Köszönjük!

s_emese91 2018.10.14 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
-

H.B. 2018.09.29 08:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Köszi, hogy megmutattad ezt a szép helyet és kilátást.

kilali 2018.09.25 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Köszönöm a rejtést.

eszty25 2018.09.15 21:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

FerencBogi 2018.09.15 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Földlakó 2018.09.15 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk! Köszönjük!

GYEZegzug 2018.09.01 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.34
Köszi szépen a lehetőséget.

IMG_20180901_153608 
Fakakadu 2018.08.21 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

stevenph 2018.08.21 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

siemens 2018.08.14 16:05 - Megtaláltam
Köszönjük. Teljesítette 4 fő.

Paplacs 2018.08.09 08:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Köszönjük a rejtést!

alexp 2018.08.03 20:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Köszönöm a rejtést.

Wladin 2018.08.03 10:57 - Megtaláltam
20 év után ismét itt. Még most is lenyűgöző.
Köszi

nmárti 2018.07.28 09:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.45
Szép hely , köszi a rejtést!

Nikicsu 2018.07.21 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Chubby 2018.07.21 13:59 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.5.4]

Gabbence 2018.07.21 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később. [g:hu 1.5.4]

Seprényi család 2018.07.14 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. A travelbug tovább utazott :)

szabatti 2018.07.14 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.36
Meglett, köszi!

Pristalyviz 2018.07.12 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. Blanka és Gergő [g:hu 1.5.4]

Potyogók 2018.07.04 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtalatuk (miutan 15 percig a masik oldalon kerestuk :) ) Koszonjuk!

Csóka család 2018.07.03 19:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szőkekapitány 2018.07.01 16:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

darabosk 2018.07.01 11:10 - Megtaláltam
Megvan:) Köszi a rejtést.

szalaij 2018.06.30 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Moni&Beni 2018.06.26 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csodálatos Pécs, igaz még nem sokat láttunk belőle, de egy pár napig még itt leszünk... A Tettyei Mésztufabarlang viszont szuper volt a kicsinysége ellenére is, a Havas-hegyi templom és kilátás szintén leírhatatlan...[Geoládák v2.2.4]

IMG_20180626_133739_HDRIMG_20180626_133822_HDR
IMG_20180626_133635_HDR 
Mai95 2018.06.02 21:18 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. :)

vittorio 2018.06.02 21:18 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, zseblámpával izgalmas volt.

 
Kispingvin 2018.06.02 01:02 - Megtaláltam
köszöntjük a rejtést!

acsocso 2018.05.26 18:25 - Megtaláltam
Köszönöm Strombos hogy megmutattad! :)

BuBiPuma 2018.05.19 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Hegyo 2018.04.19 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 5/Rejtés:.4 /Web: 4 [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

push_key 2018.04.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Köszönjük a rejtést!

TanEra 2018.04.08 20:22 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

BLUEway💙2016! 2018.04.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.79
Szuper hely, mai NR.1. ládánk. THANKS.

nagygeo 2018.04.03 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

nagyp46 2018.04.02 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fz12sg66 2018.04.02 12:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

porhanda 2018.04.01 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Szilvil 2018.03.30 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

dev86xr 2018.03.30 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.3]

mirjam07 2018.03.30 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Koszonom, megtalaltam, viszonylag hamar. A templom nagy hangulatos kis kapolna, a kereszttol pedig nagyon szep a kilatas.

Fenilefrin 2018.03.16 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Meglett, köszi a rejtést!

hali79 2018.03.15 16:43 - Megtaláltam
Köszönjük cler és hali79

Cler 2018.03.15 16:42 - Megtaláltam
Koszi
Jo a logolt indian rajz! 😁

SzeitzG 2018.03.11 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

AlexanderBonaparte 2018.02.01 14:56 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
Gyönyörű a kilátás!

dodi88 2017.12.30 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

katg 2017.12.30 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

enjoy 2017.11.25 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Rézangyal77 2017.11.23 18:23 - Megtaláltam
Megtalaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mucik 2017.11.03 00:00 - Megtaláltam
Esti séta során meglett.
Mucik, Panna, Juli és Bori

CsKriszti 2017.10.30 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CsKaroly 2017.10.30 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KoMa 2017.10.28 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszönöm a rejtést.

vajasfok 2017.10.27 12:59 - Megtaláltam
Megvan.

Katona55 2017.10.20 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Közös keresgélés stmesterrel.

P1020856 
stmester 2017.10.20 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Már a romoktól láttuk, hogy hol van a templom és a kereszt. Csak kapkodva logoltunk, aztán futás, mert jött a busz.

matrixmusic 2017.08.29 11:45 - Megtaláltam
Szuper

melinya 2017.08.28 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

LLorand 2017.08.22 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szeryo 2017.08.21 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nedina 2017.08.21 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Spangarázs 2017.08.17 15:00 - Megtaláltam
Pécsi nyaralós ládatalálat.
A keresztet már messziről kiszúrtam...
Köszi a rejtést!

DaZoBaViKr 2017.08.16 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.54
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Már teljesen sötét volt,és csak arra jártunk.

petili 2017.08.13 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Köszönjük a rejtést!

vacakos 2017.08.09 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsozso94 2017.08.07 17:45 - Megtaláltam
" Megtaláltam "
Köszi, a rejtés szerintem túl szem előtt van.

Norbee97 2017.08.04 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Nagy nyári ládázás Pécsen 21/22.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Itt is elég sok időt töltöttem el a kereséssel. Először figyelmetlenségből a kerítés túloldalán indultam el, de így legalább megnéztem a kilátást. Majd a kerítésen átmászva a láda felé indultam. Trükkös rejtést kerestem, így nagy erőkkel néztem át minden lehetséges sziklát, de nem haladtam előre. Valaki írta régen hogy télen az egész láda látszódott, így a keresési lehetőségek leszűkültek, ezután viszonylag hamar előkerült a láda. Mivel nem volt kedvem duplán járkálni, a bélyegző pedig lent maradt, így hiába nagy láda, tollal írtam a bejegyzésem. :) [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
705.

IMG_20170804_160011IMG_20170804_160224
IMG_20170804_160227IMG_20170804_164438
IMG_20170804_164459IMG_20170804_164504
cziraki 2017.08.01 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mitriades 2017.07.25 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2017.07.21 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2017.07.21 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

aasgier 2017.07.18 14:13 - Megtaláltam
Remek. Megtaláltam. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

whaides 2017.07.18 10:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2017.07.08 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Hepur 2017.07.07 20:38 - Megtaláltam
ok

bikegeohunt 2017.07.06 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
jó rejtés

enerzsi 2017.07.02 16:45 - Megtaláltam
MEGTALÁLTAM!

lacinl 2017.07.02 16:37 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!

Salkit87 2017.07.01 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.53
Megtaláltuk, köszi!

fox007 2017.07.01 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
Köszi, megtaláltuk!😀

Knaliret 2017.06.15 19:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltuk! :)

banyóca 2017.06.14 10:33 - Megtaláltam
Körbe-körbe szépségek! Ajánlom másoknak is!

20170614_10184920170614_103445
20170614_103528 
Merida901 2017.06.14 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Bő másfél évtizede már jártam itt. Akkor nem tudtam, hogy van ilyen játék. Szép a kilátás.

bölli 2017.06.11 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Köszönjük a rejtést!

eskar 2017.06.05 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Köszi a rejtést! Szép nagyon a hegy, érdemes megnézni. A kápolnát épp újítják, de meg lehet nézni.

Hoertsoeg 2017.05.22 19:43 - Megtaláltam
Megtaláltam :)

macimeister 2017.05.22 18:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam :)

illeskese 2017.05.21 15:06 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

copfocska 2017.05.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Futas kozben megtalaltuk Zolikaval! :) koszi a rejtest!

azimee 2017.04.30 18:29 - Megtaláltam
Két TT közötti pihenőnap, városnézés, ládázás.
Köszi!

Patri321 2017.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Korábbi találat, családommal tartottunk egy ládázós napot a környéken. Havi-hegyen már többször is sétáltunk, most csak a láda kedvéért ugrottunk be ide is és csak keveset időztünk. A kilátás szép, ahogy a templom is, érdemes megnézni.

braunfrici 2017.04.28 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Harkányi pihenés, tizenötödik találat.

edzes.csaba 2017.04.09 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2017.03.15 08:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

zsufi8 2017.02.26 12:08 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szabodawee 2017.02.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Pécsi kirándulás alkalmával kerestük meg. Csodás napsütéses időnk volt. Rengetegen kirándultak, a templom éppen felújítás alatt volt, de így is bemehettünk.

Megvan :)  
Pongi57 2017.02.19 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
Mára ez volt az utolsó ládakeresésünk, köszönjük a rejtést. Áron, Gergő és jómagam.

2017-02-19 16.04.44 
Dester 2017.02.17 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Rövidke pécsi kiruccanásunk egyetlen ládája. Csodás volt a kilátás a ködös idő ellenére is. Köszönjük a rejtést!

DSC05328_DxODSC05330_DxO
Fatina 2017.02.17 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk!
Egy nagyon szép napot töltöttünk el kedvenc városomban, Pécsett! Ez lett az első pécsi ládánk! :)

DSC05332_DxODSC05336_DxO
g-tabe 2017.02.05 12:50 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést!
A láda nagyon könnyen felfedezhető volt, lombok híján (febr. eleje van) direkt ráláttunk. Amennyire tudtuk elrejtettük kövekkel takarva, de kesser szemmel nézve így is 'kilóg a lóláb'.

Fairy 2017.01.13 12:20 - Megtaláltam
:-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kincskeresötörpök 2017.01.02 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Strombus, 2017.01.02 13:13]

GCHAVI_2017012122950.jpg 
Umbia 2016.12.26 01:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

penniwit 2016.12.11 09:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

etoc 2016.11.20 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Nagyon jó rejtés! Csak a mugliktól féltem a ládát :/

Szabó família 2016.11.04 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csureszh 2016.11.02 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Több szikla is van, reméltem, hogy nem a nagyra kell mászni!

kisdavid1107 2016.11.01 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

velates 2016.11.01 13:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Tamota 2016.11.01 09:00 - Megtaláltam
Köszi.

vadcseri 2016.09.27 21:43 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Mirabelle 2016.09.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Szépen felújított környezet, tetszett! Köszi a rejtést

IMG_2927 
Csg12 2016.09.24 15:30 - Megtaláltam
Egész napos ládázás Pécs gyönyörű városában.
Köszi a rejtést!

vakond87 2016.09.19 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.05
Nagyon szép a kilátás, a láda is meglett. A Travel Bug-ot elhoztam. Köszönöm a rejtést!

Eszug1980 2016.09.16 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

izsolt 2016.08.25 16:50 - Megtaláltam
Jó a kilátás, de rossz nézni hogy a város már mennyire felmászott a hegyre

Radián 2016.08.21 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Köszönjük a rejtést! :)

szhvilmos 2016.08.19 12:00 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a rejtés t:-)

bibrabb 2016.08.19 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Köszönjük a rejtést!

adamowich 2016.08.16 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Barátnős találat. Köszi!

zotyafiu 2016.08.15 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szimbi 2016.08.15 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

cosinus0 2016.08.14 15:10 - Megtaláltam
Szép, rendezett a templom és környéke. Innen is remek a kilátás a városra. Kösz a rejtést!

Tompika23 2016.08.12 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
A láda nagyon jó állapotban van. A kilátás fantasztikus. Tetszik hogy itt minden annyira szépen fel van újítva (de ez sok helyre igaz itt Pécsett.)

biro61 2016.07.28 15:37 - Megtaláltam
A Família kempingből délután fölsétáltunk a Tettyére Évával. Elsőként ezt a ládát ejtettük útba.

Végek 2016.07.20 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zsityi 2016.07.17 16:22 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk. :-)

niki1229 2016.07.03 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk...köszönjük a lehetőséget :)

GeoMelinda 2016.06.28 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Mese ez a hely, jó volt újra itt járni! :) Köszönöm!

Pajzsika 2016.06.28 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Megtaláltuk, köszönjük.

Dióskanyar 2016.06.28 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Megtaláltuk. Köszönjük.

Acsart 2016.06.16 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
A helyszín nagyon szép, a kilátás csodálatos. A szobor elnézést a kifejezésért, de brutálisan fejezi ki a szenvedést, az ember háta borsózik ha ránéz. Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Cözi, Fefe, Acsart

P1210965P1210966
P1210955P1210946
leve2002 2016.06.04 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.53
Köszönöm a rejtést! TFTC! A sok tettyei meg nem talált láda után örültem neki :)

Photographer 2016.06.02 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.48
Már a tettyei romoktól láttuk a Havi-hegy keresztjét, de nem tudtuk előre, hogy ennyire közel leszünk hozzá. Felmásztunk a sziklára és körbenéztünk, majd megkerestük a ládát. Visszafelé egy kislány ment fel a szobor alá hegedülni.
Köszi a rejtést!

Panoráma:DSC_4830DSC_4832
DSC_4843DSC_4844
hofipapa67 2016.05.28 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gy.marci99 2016.05.28 04:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk egy nagyszerű geocaching-túrás osztálykirándulás keretében! :)
Köszönjük a rejtést! :)

rkertesz 2016.05.27 23:59 - Megtaláltam
Hatalmas éjjel-nappal ládázás keretében megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Atreyu 2016.05.09 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pentekdori 2016.04.25 23:59 - Megtaláltam
megtaláltam

petty66 2016.04.06 06:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Strombus 2016.03.31 23:59 - Egyéb
Elcsodálkoztam az utóbbi időben érkező logoktól, amik rossz koordinátákról panaszkodtak, ezért ma ládakarbantartásra adtam a fejem. A ládát a korábbi rejtekén nem találtam, sőt maga a rejtek is eltűnt, ellenben túlburjánzó növényzet és gusztustalan szemét fogadott. Jó nagy változás február 6-i ittjártam óta. Új helyet kell keresni a ládának! Lassacskán sikerült is megtalálnom a legjobb potenciális rejteket. Ahogy lehajoltam, hogy alaposabban szemügyre vegyem, mit látok - ott vigyorog benne a ládám, épen, egészségesen. Legalábbis kívülről. Kinyitva először megörültem, azt látva, hogy ajándékkal teli a doboz (köszönöm), de amikor belenyúltam elszállt az örömöm. :-( Az ajándékok között volt egy nyalóka, egy csomag rágó és egy szem, papírjában dagadozó cukorka. A rágó és a nyalóka még tartotta magát, de az egy szem cukorka sikeresen olvadásnak indult és összekente a dobozban található tárgyak többségét. :-( Így az örömteli dobozmegtalálás mégiscsak doboz-, toll, logbook, ajándékcseréhez vezetett. :-(

Könyörgöm, ne tegyetek a ládákban édességet vagy bármilyen ételt!
(Zsebkendőbe bugyolált kekszet is találtam már ládában - addigra persze rovarokkal gazdagon.) És ha ilyet láttok, vegyétek ki!
Feltételezésem szerint az édességek egy február 27-én itt járt kezdő .com-os játékos csereajándékai három TB helyett (amelyek eltűntek a ládából február 23 és március 3 között). Február 27. óta 7 megtalálója volt a ládának. Senkinek sem tűnt fel benne a veszélyforrás?!

Szabó Család 2016.03.20 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Séta a tiszta jó levegőn, szép a kis templom. Köszönjük.

grus 2016.03.13 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.81
Közel egy éve kerestük itt a ládát, de akkor nem volt elég időnk a csoportos út alkalmával kutakodni és hamar feladtuk. Másodjára hamar meglett,(közös találat nega81-el) csak kicsit szúrós a terep :-)

Szépen megcsinálták a templom környékét pár éve, előtte is érdemes volt a kilátásért felsétálni, azóta méginkább. Este mondjuk kevésbé ajánlom, a kivilágítás nekem nagyon zavarta a szememet.

Köszönet a rejtésért!

nega81 2016.03.13 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk Grussal. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gege68 2016.03.13 08:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, én kis feleségemmel. Köszönöm a lehetőséget.
16m-re, szikla alatt. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2016.03.12 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!
20 méterre a jelzett ponttól. [g:hu 1.5.2n] [wapon beküldött szöveg]

guppik 2016.03.03 16:00 - Megtaláltam
Pécsi portya, kirándulás a kicsit szeles időben, köszönjük!
Jó kis láda, utazó már nem volt benne!

Sunboy 2016.03.03 00:00 - Megtaláltam
Guppikkal és Divaermateval elkövetett tavaszi Baranya megyei ládázás áldozataként megtaláltuk ezt a ládát is. Az idő kegyes volt velünk, ennek ellenére sok ládát nem találtunk, pótoltunk, és javítottunk.Köszönöm a rejtőknek a gondozást és a korrekt rejtéseket
### TFTC! ###
### Sunboy ###

Móni&Krisztián 2016.02.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk , itt még ragyogó volt az idő !

Rocsog 2016.01.30 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük az elrejtést, nagyon szép hely, örültünk neki. Két unokahúgom első kincskeresése volt.

Marzipan 2016.01.10 00:00 - Megtaláltam
A környezet nagyon szep de az elrejtes nagyon silány.nagyon észrevehető es az időjárás is könnyen kimozdithatja a helyerről. Am jo volt.

kétbakancsos 2015.12.31 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Négy napos Szilveszteri kirándulásunkon geoládákat is keresgéltünk, 2015 évben ez lett az utolsó geoládánk. Köszönjük a rejtést!

Templom a Havi hegyenKereszt alkonyi fényben
Havi hegySétaút
pczinder 2015.12.27 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszönöm a rejtést!

szabold1977 2015.12.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.36
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtőnek!

anettx 2015.12.20 11:25 - Megtaláltam
TFTC!
Pécsi ládagyűjtögetés: szép helyeken, végig ködös időben, 6 ládatalálattal, 5 km sétával sikerült.
A nap másik legklasszabb helye, még ködben is szép!

 
anyóca 57 2015.12.04 12:00 - Megtaláltam
Köszönöm, hogy elvezettél ide.

Piroskaa1 2015.11.29 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Geokupázás közben megejtve. Pár éve tavasszal voltunk itt, akkor pezsgőztünk születésnapom alkalmából. Most ehhez hideg volt....

Baktercsiga 2015.11.15 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Tettyés kirándulás... Köszönjük :)

húha 2015.10.26 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
sokadszori keresés után, nem hittem a gps-nek, hogy tényleg arra kell menni.

dadam 2015.10.26 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Endresz_család 2015.10.26 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Köszi, klassz volt!
A láda színe a napfény hatására zöldből kékre változott, így már annyira nem észrevehetetlen.

Dávidék 2015.10.25 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gybalazs42 2015.10.25 11:52 - Megtaláltam
Koszi, megvan.

dr1m 2015.10.24 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sainbo 2015.10.22 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Köszi !! Meglett !

 
Réka&Nimi 2015.10.06 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2015.10.06 00:00 - Megtaláltam
Ok.

bence máté 2015.10.05 00:00 - Megtaláltam
ok

sorx 2015.10.04 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2015.10.04 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Klifi 2015.08.22 21:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2015.08.22 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Zsolti66 2015.08.22 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Igazán magával ragadó a kilátás.

r0by 2015.08.21 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

meszes 2015.08.01 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hucul 2015.07.26 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.+van. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCHAVI_20150726120643.jpgGCHAVI_20150726122806.jpg
Leslie White 2015.07.25 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bmortan 2015.07.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
NAGYON JÓ

pockok 2015.07.12 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Gyalog mentem fel, majd be a ladáért. Megdolgoztatot, de megérte :) Nagyon tetszett a hely!

moTT 2015.07.12 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Megtaláltam

Bryan 2015.07.11 17:07 - Megtaláltam
Köszönjük!

Zéboy 2015.07.10 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.79
Köszönöm a lehetőséget.
Nem először járok itt legutóbb a láda elvolt veszve de gondoltam a hely megér egy második akciót. És meglett félek nem sokáig lessz meg mert nagyon feltünő helyen van.

 
Berián 2015.07.10 15:10 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. Nagyon szép hely.

nagyagn 2015.07.05 09:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

CsiLa 2015.06.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.45
Megtaláltuk! Köszi!! :)

Ulmi. 2015.06.12 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megvagy :) Köszi a rejtést.

Ferrit 2015.05.30 17:06 - Megtaláltam
Mecseki ládázós hosszú hétvége során kerestük fel a hegy tetején a sétányt, a feszületet és a templomot.
Sajnos logolni nem volt lehetőség, mert a közelben turbékoló galambpárok cső(r)epedést végeztek hosszan és elmélyülten.
Így csak eme pár képre futotta bízva abban, hogy a kedves rejtő értékelni fogja eme nemes tettet, amikor is szabad utat engedtünk a szerelemnek a geocaching oltáràn. :-)
Kérjük a képek alapján a találat elfogadását.
Köszönjük.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.07.03 11:48]

horvath954 2015.05.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Megtaláltuk,köszi.Szépséges a hely.

 
ocReaper 2015.05.17 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hóra 2015.05.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönjük jó volt!

paychinclan 2015.05.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
A gps sajnos tényleg nem pont oda vezet de másodszorra sikerült megtalálni :) Speciális vasárnapi trip :)

 
bubu&vahur 2015.05.01 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30f] [wapon beküldött szöveg]

Puszedlik 2015.04.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Köszi a rejtést! :)

Attil@ & Réka 2015.04.25 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Köszönjük a rejtést ;-) !
Réka és Attil@

lacika90 2015.04.22 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

süncsalád 2015.04.21 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Másodszorra, de meglett. Nagyon jó rejtés!😊

Törpe 2015.04.19 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést! Törpe

RéZ 2015.04.16 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk másodszorra, köszönjük!

presbazsi 2015.04.12 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltam! Köszönöm a lehetőséget.

butanbandi 2015.04.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

wtl 2015.04.08 13:53 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCHAVI_2015048133603.jpg 
kisember 2015.04.04 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszi!

vorlac 2015.04.03 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Megtaláltam, a kilátás remek :). Köszi a rejtést!

hoferko 2015.03.28 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam! Már nem az első próbálkozás volt, de most végre és könnyen meglett. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2015.03.18 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
6/1. Pécsi ládatúra.

Strombus rejtései mindig izgalmasak és jók. A láda tényleg ott csücsült azon a polcon, amit el sem tudtam képzelni először, hogy hol lehet. A ládaoldalon tetszik a
Havi-hegyi templom leírása, bőséges információval lettem gazdagabb. A panoráma lenyűgöző. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Pécs címere
schweitzer.anita 2015.03.17 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
első láda, nagyon tetszett, köszönjük!

Szili83 2015.03.11 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Szép új láda... Travel Buggal... Tökéletes rejtés. Nekem a 75. ládám. Köszi.

Geobambusz 2015.02.17 14:40 - Megtaláltam
ötletes, szép hely, köszönjük! :)

Brasil 2015.02.14 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2015.02.03 15:30 - Egyéb
Ládakarbantartás és szemétszedés Bojtával. Teljes ládacsere. Pár méterrel a rejtek is arrébb került (egyelőre ideiglenes jelleggel) és remélhetőleg a koordináták is pontosabbak.

szarvi 2015.02.03 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Nem ott volt ahol mutatta, hanem a pad romjai alatt. Beázva, nem lehet zárni. Azért meglett, köszönöm.

peacesztoj 2015.01.29 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kriss556 2015.01.29 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zsoatt 2015.01.22 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

notaisz 2015.01.04 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bugár-orienteering 2014.12.21 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.92
Nagyon szép kiránduló idő volt ma.
A rejtés eléggé látszik. Úgy hagytam, ahogy találtam.

Nem kellene jobban takarni? 
Robi(gyalogtúrák) 2014.12.20 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Köszi a lehetőséget! :)

cachehunter 2014.12.14 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Köszönöm a rejtést, megtaláltam!

geri83 2014.11.11 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2014.11.09 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.18
Nagyon látványos a szikla, éppen néhány hegymászó kapaszkodott rajta felfelé amikor ott jártunk! A kápolna vakolata sajnos elég viseletes már! A rejtést én máshová raktam volna, de azzal sincs gond, ahol most van! Köszönet a rejtésért!

eTiGeR 2014.11.09 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.48
Megtaláltam! :) Nagyon szép a pécsi panoráma; ide mindenképp el szerettem volna jönni egyszer.... :) Messziről a Havi-hegyi templomot sokszor láttuk, de közelről csak most... A ládát sokáig kerestük, de meglett! :) A leírást frissíteni kellene, mivel a láda környékén nincs pad (bár van helyette sok más...); a doboz nem bokor tövében volt, hanem inkább fa; és nem ágakkal volt takarva, hanem kövekkel... A logbook amúgy betelt, cserére szorul; a láda "fülei" pedig le vannak törve. Köszi a lehetőséget, a hely tetszett, a láda környéke kevésbé. Ja, és ez lett a 300. ládám!!! :) Úgy kb. 14 hónap kellett hozzá, ami szerintem nem olyan rossz teljesítmény... :)

 
komaki 2014.11.01 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

SzandiB 2014.11.01 10:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. szep kilatas! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

petiba 2014.10.28 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Szerencsénk volt, be is tudtunk menni a templomba...
A három napos túránk során többször is megcsodálhattuk a templomot a város különböző pontjairól.

UCZAiD8hxSF3LlsXteQA 2014.10.11 21:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

0BercI0 2014.10.05 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maximus85 2014.10.01 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Bernáth 2014.09.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.86
Utolsó pécsi ládánk majdnem kifogott rajtunk. A megadott helyen csak szemetet, meg még "veszélyesebb" dolgokat láttunk. A padból már csak egy léc van, azalatt sem volt láda. A domb tetején a szemét között kinyitva hevert a doboz. Szerencsére a papírok még benne voltak. Mi a megadott koordinátára tettük vissza, kövekkel, ágakkal álcáztuk.

eazs 2014.09.10 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.38
A jelzett helyen nem találtunk mást, csak szemetet. A ládát kicsit odébb volt a leírásban szereplő pad romjai alatt, a helyet többen WC-nek használják, kár érte. Köszönjük a rejtést

VizsiGabi 2014.08.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.80
majdnem lecsúsztunk a dzsungelbe,nekünk kicsit máshova mutatta a gps,mint ahol a láda volt valójában,de nem adtuk fel,és meg is találtuk!

hgabor1 2014.08.24 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a lehetőséget.
A hely csodálatos, a láda környéke kevésbé... [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

foxfoxfox 2014.08.22 20:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.54
Meglett, sajnálom, ha valakit félrevezettem a korábbi hozzászólásommal.
Logbook betelt.
FoxFoxFox

foxfoxfox 2014.07.30 20:15 - Egyéb
Harmadszor mentem föl a ládáért egy héten belül, mert ugyan különböző napszakokban és időjárási körülmények között indultam a keresésére, mindig volt valaki a feltételezett hely 2-3 méteres közelében. Ma is, de ma kicsit kijjebb ült, a sétány felé, nem látott rám, nekiállhattam keresni a ládát, de nem találtam. A GPS-em 2 méteres pontosság mellett azt írta, hogy pontosan a megadott helyen vagyok, hát eltöltöttem kis időt azzal, hogy végigtúrjam az összes eldobott zacskót, papírzsepit (nem akarom kitalálni, mire használták), sörösdobozt a cserjebokor tövében, de sikertelenül. Kis csalódottsággal indultam vissza, persze belebotlottam az ürgébe és akkor rájöttem, hogy ugyanazt a valakit láttam eddig is ott. Lehet, hogy odaköltözött?
Kérem a rejtőt, esetleg valamelyik korábbi megtalálót, erősítse meg, hogy a láda még megvan, csak én nem voltam elég állhatatos. Ha így van, akkor szívesen visszamegyek és kutakodom tovább, de sajnos van egy olyan gyanúm, hogy már nincs meg...
Üdv:
FoxFoxFox

5 méteres lépték 
putilili 2014.07.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 3 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.60
Egy hete már keresgéltünk, akkor elriasztott a bokrok alja, de ma este erőt vettünk magunkon és így sikerült rálelni a ládára.

Szehri 2014.07.22 13:20 - Megtaláltam
Sajnos a környéket wc-nek használják, ezért nem túl magával ragadó. A rejtést köszönjük, a kilátás kárpótol valamennyire.

BranDroid 2014.07.22 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! Előző este már próbálkoztunk, de egy ráérő emberke ott olvasgatta az újságját, ezért feladtuk a próbálkozást. Ma viszont esett az eső, ezért nem járt arra senki.

szladoo 2014.07.18 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pappcsalád 2014.06.26 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Mary Lou 2014.06.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Cserkúti pünkösdölés harmadik napján szerettük volna megkeresni a ládát a tettyei mésztufabarlang bejárása után. Sajnos a sziklán egy " fiatalember" italos üveg társaságában tartózkodott. Nem szerettük volna megzavarni. Ezért kérjük kedves megértését, és a jelszó nélküli elfogadást!

[Jóváhagyta: aroland, 2014.06.11 00:11]

 
Daveee 2014.06.07 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Jó móka volt. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ildióbuda 2014.05.25 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.66
Eső után vizes fűben könnyen meglelt láda! :) Köszönjük!

 
Keszibogár 2014.05.25 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Logfüzet betelt, [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

elevente 2014.05.18 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Megtaláltam:)
A logbook betelt.

kovi76 2014.05.09 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, de ráment egy jó félóra. Szerintem a koordináták a láda eredeti helyére mutatnak, de onnan jópár méterre lelhető meg! Már majdnem feladtam, amikor elolvastam a korábbi, segítő logokat. A pad már nincs meg,"más funkciót kapott"! Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2014.05.08 08:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
A mai napom második találata a hétből.
Én is eltököltem a kereséssel egy félóra hosszat, mire végre megtaláltam a ládát az adott koo-tól kicsit távolabb. Ráadásul az éjszakai eső miatt teljesen szétázott a nadrágom és a cipőm. És még csak ezután indultam volna le a városba...

Havihegyi-kápolnaA kápolna oldalról
Pécs a kápolnától 
Shootzu 2014.05.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.85
Meglett, köszi :o)

fodorcsalad 2014.05.03 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

NGD 2014.05.03 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

kiki23 2014.05.02 15:00 - Megtaláltam
Megvagy!!!

matya&zotya 2014.05.01 00:00 - Megtaláltam
Éljen május elseje! :)
Köszönjük!
A koordinátáktól távolabb van a láda, de megtaláltuk.

benoise 2014.04.21 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

S-A 2014.04.19 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönöm a lehetőséget!

Szép környezet még így is, pedig az EKF idején mindent megtettek, hogy elrontsák a műkövekkel, ufó leszállópályát imitáló lámpatestekkel.

nomemi 2014.04.12 15:49 - Megtaláltam
köszi a rejtést :D

szmoni 2014.04.10 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 3.50
Köszi, tetszett!

bacsnyir 2014.04.10 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.46
1980 és 2013 között kb. tízszer jártam már Pécsen, és mindig szembeötlött a Havi-hegy (leginkább Rétfalvi Sándor különleges Krisztusa, de gyakran a templom is) - de valahogy mégse mentem fel rá soha. Most is a város számtalan pontjáról "kínálta magát a látvány" (lásd a mellékelt fotókat), viszont most végre közelről is megnézhettem. Nagyon tetszett, szépen felújított, kulturált környék, büszkék lehetnek rá a pécsiek. És azt is megállapíthattam, hogy nemcsak a Havi-hegyre jó kilátni, hanem a Havi-hegyről is...
A rejtés amilyen egyszerű, olyan zseniális. Topogtunk vagy negyedórát, mire meglett, pedig a koordináta (szerintünk) tökéletes... Az segített a legtöbbet, hogy "egy pad is van a közelben"... :-))

Pécsről mindenhonnan a Havi-hegy látszik: 1. A Megye utcából (az északi városfal közeléből)2. A tettyei játszótérről
3. A tettyei romoktól4. A Balázs-pihenőtől
5. Felsőgyükésről, GCTMYS-tőlKözelről, hátulról
Fantasztikus ez a szobor: mindenhonnan kifejező, de mégis más arcot mutatAz új sétányút is harmonizál a "régi" szépségekkel
A templomÉrdekes együttállás: a misinai TV-torony a havi-hegyi templom előtti korpusszal
pideryus 2014.04.05 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 2.5 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megtaláltuk, köszönjük!

A koordináta nagyon nem a jó helyre mutat, de a geoládász ösztön segített ;)

ecchphoto 2014.03.30 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Jelentősen odébb volt, mint a koordináták. A sétálóutcáról valóban nem látszik, csak a domb túloldalán lévő teljes utcáról! :D

Mollusca 2014.03.22 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést! Anikó és András

challenger 2014.03.16 21:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

baknan 2014.03.16 00:00 - Megtaláltam
SZÉP REJTÉS!

Renita0703 2014.03.05 16:47 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Reni, Bernadett és Edit

sunyi4013 2014.03.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.52
Szép kis hely lett volna ha nem olyan szemetes :/

vargakata123 2014.02.09 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk,három gyerekkel . Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

b.monika 2014.01.19 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.00
Köszi a rejtést!
A láda viszont nem ágakkal volt letakarva hanem inkább deszkákkal. kicsit nehéz volt megtalálni.

tirtusz 2013.12.27 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

MervayB 2013.12.27 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Köszönjük!

DenkeT 2013.12.27 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Pécsi ultrasightseeing keretein belül megtaláltuk, köszi a rejtést! :) A rejtek nem épp olyan, amilyen a leírásban van, és a koo is kicsit pontatlan. A hegy tetején keresgéljetek, de ne a sétaútról látható oldalon! A láda is elég ramaty állapotban van sajnos :/

körbetekintés :) 
markovicsa 2013.11.15 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

 
Szabó Ildikó 2013.11.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.73
Köszönöm a rejtést.

balkanfan 2013.11.02 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

derisis 2013.11.01 17:08 - Megtaláltam
dshfa

Antissimo 2013.11.01 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.48

Tettyei játszóterezés előtt-után.Kata&Sanyi 2013.10.27 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk! Nagyon tetszett a rejtés, így kell rejteni forgalmas helyen!

 
TiSzavignon 2013.10.27 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
GPS-s nélkül sétáltunk pár kört a pad körül, de végül meglett :)
Köszönjük! Szép rejtés.

vastagj 2013.10.27 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Nagyon szép a kilátás. Köszönjük a rejtést!

pozsi1 2013.10.12 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést.
A hármak.

Égenjáró 2013.09.30 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Párduc50 2013.09.02 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam! Jól megváltozott minden, amióta legutóbb itt jártam!
Logbook betelt, tettem egy újat! TFTC!

CyberWolf59 2013.08.24 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Jó rejtés, szép hely, csodás kilátás! Kár hogy a környéket sokan nyilvános wc-nek nézik.

hacsate 2013.08.20 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Muzlizom 2013.08.19 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

hadidoki 2013.08.19 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam

picuresnagyur 2013.08.19 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
köszi

BubaGC 2013.08.18 12:45 - Megtaláltam
:-)

plecs 2013.08.18 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
:-)

ssophie 2013.08.10 19:30 - Megtaláltam
Megvan! :)

adams 2013.08.10 17:30 - Megtaláltam
Ok

aceespepee 2013.08.07 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam :)

zsuuu 2013.08.07 00:00 - Megtaláltam
Tettyei séta Kredenccel, Pepével, Baluval 4.
TFTC

kredenc65 2013.08.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
TFTC! Zsuuu, aceespepee, kredenc65

alexi 2013.08.05 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Pécsi ládavadászatunk 15. ládája a kánikulában. Nagyon szép környék! Köszönjük a rejtést!

VasiPeti 2013.07.20 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.06
Újabb találat Pécsen!

sebyadri 2013.07.20 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Megtaláltuk!
Köszi!

vecsbal 2013.07.14 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Megtaláltam, köszönöm!

kispeter12 2013.07.13 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

BerenyiSzabi 2013.07.11 19:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) Cinci & Tuning
U.i.: elkelne egy íróeszköz a ládába... [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

btk666 2013.07.03 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! by: btk [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

TYPh00n 2013.06.26 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.54
Megtaláltuk! :)

Érdemes megnézni a közeli mésztufa-barlangot és a GCTERO ládát is felkeresni.

üDv: Gaboo & Zolee :)
Köszönjük a rejtést!

Havi-hegyi templom és keresztKözeli mésztufa-barlang
GCTERO - lentrőlGCTERO - fentről
bazskas 2013.06.22 00:00 - Megtaláltam
Köszi

csípőtelek 2013.06.19 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
megtaláltam

fercsipeter 2013.06.14 02:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.78
Köszi a rejtést!

Diamondman 2013.06.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Sikerült megtalálnom!!! :)

AVicus 2013.06.02 11:00 - Megtaláltam
Megvan!!!

MrLev 2013.06.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltam!

Gyeta 2013.05.30 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.87
A lógó Krisztust már tavaly, a romok mellől kifigyeltem, de most végre közelről is megcsodálhattam.

Kilátó 2013.05.28 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Fáradtság miatt már kihagytuk volna a dombot, de hegymászókra lettünk figyelmesek a sziklafalon, így nekünk is kihívást jelentett a láda keresése. A felújított sétányon egy kicsit "rendetlenkedtünk" lásd a csatolt képeket. Ismét gyereknek éreztük magunkat.

Barbi és Bendőke 2013.05.28 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Megtaláltuk

Nem csak Bóbita és Bendő rendetlenkedett :)
bart simpson 2013.05.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam!

csiguszfamily 2013.05.17 18:58 - Megtaláltam
Megvan

Baby-m 2013.05.10 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

Cristian 2013.05.10 10:56 - Megtaláltam
Gyors találat!

ADML 2013.05.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Sikerült!

Köszönjük a rejtést.

Davestator 2013.04.30 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.97
Meglett :)

Skali&Margó 2013.04.28 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.73
OK! Sokáig kellett várni amíg tiszta lett a terep.

Balage88 2013.04.20 19:42 - Megtaláltam
-

mucsucsula 2013.04.20 00:00 - Megtaláltam
köszi :)

solera 2013.04.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
:):D

Csizmások 2013.04.14 16:30 - Megtaláltam
Köszi! Pár éve jártunk erre, akkor még útikönyvből!!:))

Hollosics 2013.04.14 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszönjük.

JAck:66: 2013.04.13 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
871, megérett a meggy.

kalahári 2013.04.06 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.36
Picibogar es kalahari. köszi a rejtest.

EndIvett 2013.03.23 00:00 - Megtaláltam
Éjszakai ládázás Zsufával, elemlámpával :)

Zsé papa 2013.03.16 00:00 - Megtaláltam
Köszöntem! A logfüzet megtelt!

mozgo 2013.03.09 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.84
nagyon tetszett a szikla. egy mászó épp felfelé araszolt.

 
szsuzsi 2013.03.02 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Nagyon szép!:)

szabcy 2013.03.02 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

kekenj 2013.02.19 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
megtaláltam, a láda ok;
a "megviselt pad" már eltűnt (talán lesz új helyette)

Moni 2013.01.07 23:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Megtaláltuk!

Petervagyok 2012.12.27 13:43 - Megtaláltam
Hát itt meg mi történt? Sajnos csak a doboz zárófülét találtuk meg. :( [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: aroland, 2012.12.28 03:59]

GCHAVI_20121227134304.jpgGCHAVI_20121227134316.jpg
Révai család 2012.12.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Nagyon nehezen találtuk meg a ládát, de végül meglett. Lacika egy bottal keresgélt, sokat nevettünk.
Szép idő volt, szép helyen jártunk, nagyon jól éreztük magunkat!

A logfüzet teljesen betelt!

Vándor93 2012.12.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 1.00
Megtaláltam! Viszonylag könnyű volt észrevenni a ládikát. Ha tehetitek teázzatok egyet e remek kilátás mellett!

Plasma Charge 2012.12.01 00:00 - Megtaláltam
Megvan! ^^ Télen kicsit más volt a terep, de meglett végül.

hitamas 2012.11.25 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Pécsi hétvége harmadik nap. A rejtést megpróbáltuk környezetbarátabb formára hozni, de lombozat nélkül esélytelen. Végre láttunk is valamit a városból, eddig folyamatosan pára takarta. :)

DonRazzino 2012.11.23 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Köszönjük!

CSS Team 2012.11.18 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.77
Így, hogy nincs lombozat, a rejteket nem takarja semmi. Bárki arrajárónak gyanús lehet.

Erdei Fülesbaglyok 2012.11.10 00:00 - Megtaláltam
Az említett pad már nincs meg a közelben, úgyhogy azt ne keressétek.

Goldenbay 2012.11.03 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

GCHAVI_2012113113150.jpgGCHAVI_2012113113318.jpg
GCHAVI_2012113113354.jpgGCHAVI_2012113113408.jpg
GCHAVI_2012113113415.jpg 
Nagy Ádi 2012.11.01 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 2.23
Köszi a rejtést!

DrBASH 2012.10.30 10:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Pécsi kutak útvonala során elkerültünk ehhez a ládához. Legalább fél órát kerestük, mire megtaláltuk. A padnak már csak a helye van meg. A kilátás viszont gyönyörű, még hidegben is. Köszönjük!
Beus&Atthys

Pemzli 2012.10.22 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.18
A terepet komolyan kell venni kisgyerekkel, de élménynek kiváló. Mai első ládánk, aminek Barsi nagyon örült, mert jól indult a nap. Köszi a rejtést!

BarsiBundóGabiPemzli

Zsuzsi és Ricsi 2012.10.22 08:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

stadri 2012.10.21 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Nagyon szép a kilátás a másik oldal felé, köszönjük

juleslucas 2012.10.21 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Szép időnk volt, köszi a rejtést.

kópé1993 2012.10.19 17:44 - Megtaláltam
Megvan köszi! A kilátás a városra gyönyörű! Pécsi ládázás 2. állomása!

kiszi_robi 2012.10.18 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.72
Megtaláltuk, bár a koordináták pontatlanok

A 7 Mestervadász 2012.10.07 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Levadászva!
Szép kilátás, jó hely.

Köszi!

salty 2012.10.06 13:30 - Megtaláltam
Tetszett!

Csa.Csi87 2012.09.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.30
Közös találat Gaben88-cal

Gaben88 2012.09.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Kösz a rejtést.

kiváncsi 2012.09.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Tettyei ebéd utáni séta során kis társasággal megtaláltuk, nagy örömöt okozott a Travel Bug és a coin. Elhoztuk, belogoljuk, továbbvisszük. Kösz

VaP 2012.09.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
megtaláltam

Seblor 2012.09.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtalálva! TravelBug és GeoCoin belehelyezve Siófokról. :)

griffs 2012.09.09 10:00 - Megtaláltam
gustyval és strombussal:)

gusty 2012.09.09 09:53 - Megtaláltam
ok

brokev7 2012.09.08 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Chiliszószok.hu Csapata 2012.09.04 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Nagyon szépen felújították a környéket! Köszi a rejtést

Tárnai Szabi 2012.09.01 20:15 - Megtaláltam
Hárman voltunk megtaláltuk

ttiti 2012.09.01 20:15 - Megtaláltam
Fiaimmal megkerestük, már nagyon sötét volt. GPS nélkül esélytelen lett volna a sötétben, de igy tényleg nem látta senki.
Köszi!

Maclura 2012.08.31 20:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
Sötétedés előtt a láda közelében beszélgettek elég sokan.
Erős szürkületben visszamentem: a helyzet semmit sem javult.
Úgy volt, hogy vagy feladom vagy jelszó nélküli lesz.
3/4 9-kor utolsó próba: végre egyedül voltam a dombon, viszont ekkorra már besötétedett. Zseblámpával is gyorsan meglett.
Köszönet a rejtésért.

messitis 2012.08.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Végül is nagy szerencsével meg lett, de a padot hiányoltuk! Köszi a rejtést!

laszloze 2012.08.23 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.65
Megtaláltam :)

P.B_László 2012.08.23 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.30
Megtaláltam köszönöm , P.B_László !

denho 2012.08.22 18:20 - Megtaláltam
Megtalaltam! Koszonjuk. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

ildika 2012.08.22 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szép a kilátás :)

Bliccc 2012.08.19 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Sikerült!

B.Bazsi 2012.08.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.69
Megtalálva! :)

Teko 2012.08.19 00:00 - Megtaláltam
thx
meglett

balazsko87 2012.08.19 00:00 - Megtaláltam
meglett

Tej 2012.08.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Köszi! :)

Hörcsög 2012.08.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
+van

Zsuzsa&István 2012.08.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.07
Megtaláltuk, köszönjük.

zyg 2012.07.25 11:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

t.bela 2012.07.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
KÖSZÖNJÜK!

jujuj10 2012.07.14 11:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

viktro 2012.07.14 11:10 - Megtaláltam
Hetesben családosan jujuj10-ékkel egy remek hetet töltöttünk Pécsen, köszönjük a ládáknak is a város bemutatását :)

vizsla1 2012.07.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Megcsíptük!
Róza,Ákos,Norbi

öreg 2012.06.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.77
Kellemes séta

paszi 2012.06.11 15:33 - Megtaláltam
Tettyei ládák után. Szép panoráma. A vihar közeledtét is láttuk, így nem időztünk sokáig a kilátásban gyönyörködve:)

Arculat 2012.06.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszi!

$züc$i 2012.05.28 11:37 - Megtaláltam
Szépen megcsinálták a környéket.

[HUN]RZolee 2012.05.28 11:25 - Megtaláltam
Köszi

farkas1981 2012.05.27 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltuk! Nagyon szép a kilátás! Először kicsit megijedtünk, se füzet, se jelszó! (miután visszarejtettük, és távolodtunk a ládától feltűnt, hogy valamit nagyon írnak alá a közelbe! :) Picit vártunk s miután visszatették mi is beirtunk! :) Köszönjük

Clisham 2012.05.27 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.00
Köszi!
Nagykozár felé szép volt a kilátás!
Clisham&Döncik

bazsoka 2012.05.20 06:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Közel húsz éve voltam ennél a sziklánál, most visszahozott a láda. Az előttem lévő megtaláló szándékát nem igen értem, talán a ládával akarta álcázni az álcát? De nem fordítva kellene?

parkany9 2012.05.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszi

Tardigrada 2012.05.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.30
A pad már nincsen meg, de a darabjai előbb meglettek.

Babyfrog 2012.05.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Megtaláltuk a rozoga padot:D 10méteres körzetben szétszórva;) GPS nélkül elég para volt:D köszi tetszett

Nargoth 2012.05.08 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.32
Rejtés nem valami jó, az útról figyeltek minket, mit csinálunk, de a hely nagyon jó!

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2012.05.08 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

gyikok 2012.05.05 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megvan! Köszönjük a rejtést!

Sápatag 2012.05.05 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

Pimpi69 2012.05.01 15:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Gábor75 2012.05.01 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Kerékpáros találat Blue Mali és Pimpi69 társaságában.
Köszönöm a rejtést!

wicky89 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam
Köszi :)

Csabi&Szabi 2012.04.29 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Gubirobi 2012.04.29 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.73
Pécsi kirándulásunk alatt több ládát is megkerestünk. Ez is közte volt.:)
GCTERO láda közelében le tudtunk parkolni, innen egyedül sétáltam fel a sziklához a hőségben.
nagyon szép út került kialakításra, gyorsan oda is értem a ládához. Szinte világított a bokorból. Logolás, majd felmásztam a legmagasabb pontra is. A panoráma is tetszett!
Köszönöm a lehetőséget!

ESCC 2012.04.29 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

FILA71 és Dávid 2012.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszönjük

MeKrisz 2012.04.16 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.39
Köszönjük a rejtést! - könnyen megtalálható láda!

Évi, Kriszti, Veronika, Krisztián & Zsofi2

magyark 2012.04.15 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

eleem 2012.04.13 11:02 - Megtaláltam
megtaláltam a DDRKT-Light ra érkezésem előtt.

egyedül ládázni jó, közösen még jobb..

peti0405 2012.04.08 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Megvan!

RoniGyuri 2012.04.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Pécsi kirándulásunk ötödik ládája. A mésztufa barlang megnézése után sétáltunk fel a Havi-hegyi sziklához. A kilátás még esőben is szép.
Köszönjük.
Ronkai család

Tovi11 2012.04.05 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Csodalatos környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

gabesz99 2012.03.29 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

blanco11 2012.03.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

pedro96 2012.03.25 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon jól elvan rejtve. Szép munka. Öröm volt keresni.

cila 2012.03.25 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Gyönyörű hely, szép kilátás a városra. A sziklákon uzsonnáztunk és közben gyönyörködtünk. Köszönjük a rejtést.

Bajuszcica 2012.03.25 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Különleges szikla a városban, nem győztük a képeket csinálni. A feszület nem igazán tetszett, a templom inkább. TB-t elhoztuk. Köszönjük a rejtést :D

Senki 2012.03.25 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Megvan!

Mimi92 2012.03.23 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Köszönöm a rejtést

A Doboz 
Szilvus 2012.03.20 16:25 - Megtaláltam
TB in

tomosny 2012.03.20 16:25 - Megtaláltam
TB in!
Jó rejtés!

GyZsTeam 2012.03.18 12:15 - Megtaláltam
Nagy volt a forgalom. A domboldalon szélárnyékban már lehetett napozni. Csak az a feszület nem tetszett. Mintha karikatúrája lenne, az amúgy borzalmas esemény eredményének. A templom melletti terület nagyon jó hely. Köszönjük!

 
Quadosmarci 2012.03.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Megvan köszi a rejtést !

zsujoker 2012.03.17 11:35 - Megtaláltam
;-)

kuni78 2012.03.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Nagyon szép helyre vitt minket! Köszönjük

Lacza és Tádé 2012.03.16 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.67
Megvagy

tfoldi 2012.03.16 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget

ZS&ZS 2012.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Nem értem,mért voltunk olyan bénák,hogy harmadszori keresésre lett csak meg. Köszi a rejtést, de volt azért ember, nem is egy...

ltsoma 2012.03.15 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Nagyon szép a kilátás a városra.
TB kiszökött:)

Daltons2033 2012.03.11 11:00 - Megtaláltam
TB bekúszott...
MUHAHA :)=

Moha69 2012.03.10 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.60
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Moha

szm_nk 2012.03.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.90
Megvan, köszönöm! :)

Thargie 2012.03.08 08:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.60
A padot már ne keresse senki. Köszi a rejtést!

StiviG 2012.03.03 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam

Ancs 2012.03.03 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Pécsi hétvége 17/26.
Szép látvány távolról és közelről is. A szobor jól megnézve igazán rémisztő...
Köszi

navigans 2012.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.78
Séta közben, köszönjük.

Kis-Molnár 2012.02.26 13:45 - Megtaláltam
Köszönjük.

Quantum 2012.02.16 17:18 - Megtaláltam
Nagyon szép volt a kilátás a havas városra. A láda megtalálását azonban meggátolta a sok hó, meg már sötétedett is, így a képek alapján kérném a találat elfogadását. Köszi

[Jóváhagyta: aroland, 2012.02.22 09:27]

 
BuGya 2012.01.21 13:15 - Megtaláltam
Pécsi hosszú hétvége 11/20. ládánk.

parrish 2012.01.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Megtaláltuk.

L-200 2012.01.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Megvan.

 
Tomi+Bogi 2012.01.14 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.11
Levadásztuk!

szalmakalapos 2012.01.07 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Szép, napsütéses időben leltük meg a ládát. A szép időre való tekintettel sokan sétáltak családjukkal, vagy kutyájukkal. A környéken sajnos nagyon sok a szemét. Padot nem találtunk a láda közelében, és már toll sincs a ládában. Nálunk is csak egy volt, azt nem hagytam ott, hátha a következőben sem lesz. Ha a következő látogató olvassa a bejegyzést, vihetne a ládába egy golyóstollat. A kilátás természetesen gyönyörű a Havi-hegyről. Köszönjük a rejtést !

owl333 2012.01.05 14:15 - Megtaláltam
Köszönöm!

szandal 2012.01.02 00:00 - Megtaláltam
A gyerekekkel és Szandállal...

BouLache 2011.12.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Köszönjük a lehetőséget!

icram 2011.12.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam a fiammal és a lányommal.
Másodszorra lett meg.

PulykiMaki 2011.12.17 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.59
Megtaláltuk, másodjára lett meg, ezúttal sötétben :)
P&M

qtya 2011.12.13 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszönöm !

Feri0705 2011.12.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltam! A helyszín csodálatos. A kilátás szintén. Mivel az idő jó így rengetegen sétáltak a hegyen.

 
beuuu 2011.11.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
ez a nap ládázással egybekötött Pécs-felfedezéssel telt
a nap vége pedig mobilból jelszó-törléssel :( vmelyikre emlékszek, erre konkrétan nem
képet sem csináltam, mert olyan hideg volt, hogy nem akartam levenni a kesztyűmet....
ha ez alapján a rejtő elfogadja megköszönöm (lécci-lécci) ha nem, akkor marad egy jelszó nélküli log.... az plusz pont ha elmondom, hogy a kápolnában a macskát Útkereső-nek hívják ??? :)))

[Jóváhagyta: aroland, 2011.12.04 22:33]

navigaator 2011.11.24 00:00 - Megtaláltam
-

Hoodlum 2011.11.18 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést!

kobcikrajci 2011.11.16 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.71
Igazán tetszett ez a hely, jól ötvözték a természet, és az emberi tájalakítás lehetőségeit. A sétányon szmogmentes, napsütéses idő, szép rálátás a sűrű levegőjű városra. A szobornál sajnos 2-3 részeg/betépett p*csa randalírozott tartósan, ez némileg levont a hangulatból. A rejtés helye jól el van találva, a zavaró körülményeket kiküszöbölve lehet kutatni. Erre azért nagy szükség nem volt, mert szinte odadobva hevert a megadott helyen. Bárki elvihette volna, aki arra jár. Most rendes álcát kapott.

csg69 2011.11.06 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
Megvan :)

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2011.11.05 11:32 - Egyéb
Pécs EKF céges kirándulás keretében.
Nagyvonalú sétány, szép kilátás.

/Quatermain/

felfedező01 2011.11.01 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Köszönjük!

Ottocar 2011.10.31 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.48
Szép. Köszi.

Tamás&Angi 2011.10.31 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Könnyen meglett a láda. Jót sétáltunk és nézelődtünk itt. Rá is láttunk a következő célállomásunkra a GCTERO-ra. Köszönjük.

N.Zs. 2011.10.31 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Négyesben 2 nap Pécsett. Remek idő és jó helyszínek.
Éppen sziklamászók vették birtokba a falat. Beszélgettünk néhány percig, aztán mentünk egy kört. GCTERO-GCTEKI-GCTett. Szuper volt. Köszönjük.

Máté a falon
 
Dandusz 2011.10.30 00:00 - Megtaláltam
Pécsi hétvége 13. láda.

csbagi 2011.10.29 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Pécsi hosszú hétvége első napjának 6. ládája, Istvánnal.
Melegváltás a ládánál egy ládászkollégával, aztán ebéd a tetőn, aztán jót sétáltunk. A templomban megszentelt babérlevelet is kaptunk.

Cseber 2011.10.29 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

tzapa 2011.10.22 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]

ettore 2011.10.19 07:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.75
Reggeli portya részeként.

KariKata 2011.10.18 16:13 - Megtaláltam
Rendben volt.

mapet50 2011.10.17 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.78
A templomtól jó a rálátás a városra.

lenko 2011.10.15 19:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Vigyázzatok a szilánkokkal ha este jöttök:-)
Bár nem sok ládát találtunk eddig de ez különösen szép helyen van!! Csibével voltam itt is!!

Garfield13 2011.10.08 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.16
Számomra meglehetősen bizarr ez a szobor. A kilátás szép volt. Pad nincs a dombtetőn. Talán tényleg elvitték felújítani. :)

dzoli1 2011.10.08 09:30 - Megtaláltam
Garfield13-mal.

buhera 2011.10.02 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyon pazar volt a kilátás főleg a naplemente a volt csodás!
Köszi a rejtést!

tájkép 
faragoz001 2011.10.02 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.01
Könnyű találat. Köszönjük!

zsotie 2011.09.27 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.18
Tetszett a szikla, jó sokan nézelődtek. A rejtek már nem fogott meg annyira.

zalajaro 2011.09.25 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
Könnyen ment, nehezebbre számítottunk.

Bubuka 2011.09.25 18:37 - Megtaláltam
Ezt a ládát már meg sem akartam keresni, szerencsére Zalajáró rábeszélt.

Kokó 2011.09.25 16:58 - Megtaláltam
Kess letudva [wapon beküldött szöveg]

macikupac 2011.09.25 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.25
Baranyai őrjöngés a XXIII. Geoverseny okán 41.

A 3 napos - jórészt - baranyai keresgélés utolsó ládája lett ez. Nem mintha nem maradt volna még számunkra kereshető láda Pécsen és környékén, de itt volt az idő, hogy elinduljunk hazafelé. Tettyétől nagyon markáns ez a szikla; talán onnan legszebb rá a kilátás. Ahogy a tettyei romok is jól szemlélhetőek a havi-hegyi kereszttől. Maga a hely tehát remek, de valahogy nem kerek egész számomra. (Persze ez csak egy vélemény.) Én egy kettő pontos multinak azért örültem volna jobban, mert akkor megtudhatom, hogy hol van a kápolna, ugyanis ez a ládaoldalról nem derül ki. Még egy coord formátumú koordináta sem jelöli a helyét. Kár érte, mert az még biztosan belefért volna a napunkba. A rejtéssel meg az a baj, hogy nagyon szem előtt van a csupasz domboldalban. Egy kisebb láda sokkal könnyebben elrejthető. Picúr mackómmal láttam ezt a helyet is.

Dr.Lada 2011.09.25 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Hinterrel közös találat. Érdekes egy szobor. A panoráma pazar a ládától.

Hinter 2011.09.25 09:45 - Megtaláltam
GC verseny, pécsit hétvége, megkeresve. Köszi

BushRangers 2011.09.13 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.18
Megtaláltuk.Köszi a rejtést!!!!

pozan&annaviola 2011.09.01 17:40 - Megtaláltam
Csuszkálva de megvan. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]

eperdzsem 2011.08.28 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Pécsi hétvégénk 3. ládája.
Azóta szerettem volna eljutni ide, amióta 2009. július hónap fotójának választották a műemlékem.hu-n a Krisztus szobrot.
Köszönjük a rejtést!

ZergeVégre itt vagyunk
Tipukus sziklaMi van itt?
tmolli 2011.08.13 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Köszönöm!

Szöszke15 2011.08.13 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Megvan!

Áron csapata 2011.08.11 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Iparági teniszverseny alkalmából levadásztam!

foximaxi 2011.08.10 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Jó séta.

skam molinari 2011.08.10 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.05
nagyon nem tetszenek az ilyen, értelmetlen lebomló tecsós zacsiba bogyolált ládák, de a hely nagyon szép

A LÁDA
Fürge Lajhárok 2011.08.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.80
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

tudo 2011.08.01 10:23 - Egyéb
75 km kerékpár hegyi edzés 1400 m emelkedéssel Pécs körül 4 új és 16 régi ládával. Sűrű volt a nap, végre ideális volt az időjárás.

GCTERO után szintben gurultam át a nagyszerű fekvésű sziklákhoz. A láda azonnal meglett. Kiláttam, aztán gurultam vissza először szintben, majd tovább a 20 %-os emelkedőkön GCTETT felé.

Kerékpáros kupa: 75.68 km

TalálatKilátás
carmin 2011.07.31 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Nagyon szép ez a hely, jó a kilátás.

molka 2011.07.31 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Mecseki nyaralásunk során. Alkonyatban szép nyári nap után. Igazán jó hely egy pécsi sétához. Köszi!

sermil 2011.07.31 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

bbokonon 2011.07.25 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.74
Pécsi nyaralás, tettyei ládázás 1. Megdöbbentő milyen meredek helyeken is építenek házakat a helyiek... a környezet és a templom nagyon szép. Sajna a felújított sétautat már veri fel a gaz :-\

Eszti&Móki 2011.07.24 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Köszönjük a rejtést! Nagyon szép hely mellett volt! Viszont padnak nyomát sem láttuk! :)

Winssent 2011.07.23 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Mai 9. találatunk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

Fuxly 2011.07.16 21:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. kedvenc helyunk. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

GCHAVI_20110716211409.jpg 
Zsiráf 2011.07.16 10:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.21
Gyalogos kupa: 38.9km

Az a kereszt... Nagyon realista... Azon gondolkodtam, hogy talán egy oszladozó hullát ábrázol-e a szobor... Az ország rengeteg egyéb "Krisztus a kereszten" kompozíciójának alkotói elgondolkodhatnának rajta, hogy tényleg olyan jól érezte-e magát Krisztus a kereszten, ahogy ők ábrázolják?

szeho 2011.07.14 20:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.35
nyaralás közben egy kis esti bicajozás...

anettnori 2011.07.13 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

A nap utolsó találata. Amikor a közeli romnál lévő ládát megkerestük, láttam a közeli másik lehetőséget. A gyerekek viszont mindenáron a játszótérre akartak visszatérni. Sebaj, gondoltuk, legyen meg az ő örömük is.
Egyedül mentem fel és logoltam. Visszafelé a játszótérről akartam bejelenteni, de sajnos figyelmetlen voltam. A rejtő nicknevét nem fogadta el a rendszer jelszóként!
Úgyhogy a játszótérről végül együtt visszamentünk és bejártuk a szikla környékét. Nagyon élveztük a kilátást! Köszönet!

Bébic és Nyúl 2011.07.04 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.22
megvan!
köszönjük!
Vivien, Viki, Zoli

Hegedüs 2011.07.04 00:00 - Megtaláltam
WMOC alatt családi csapattal.
A.

dromie 2011.07.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.00
Megtaláltam

sarkozig 2011.06.30 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Egy meleg nyári napon találtuk meg! A lányok a sétány padján várakoztak, míg mi fiúk kerestünk. A trombitás zöld figurát becseréltük valami hasonló törpre!
Köszönjük a rejtést és a kincseket, tartalmas láda volt!
Üdv.
Sárközi Gábor
Dr. Rozgonyi Renáta
Bazsi és Franci

Havi-hegyi kápolnaTettre készen
Ezt választottam, de te nem kapod meg... 
trob1 2011.06.28 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Megtaláltuk egy kis könnyed kirándulás keretében (a padot viszont nem :D).
Ment egy TB is a ládába.

 
marcsello 2011.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
-.-"

balint0820 2011.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
:----)

gerike0321 2011.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
:')

andris1127 2011.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
:)

mesi1015 2011.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
jó a rejtés. :)

iminyimi 2011.06.26 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.71
pécsi hétvége 11/8

korg_ns 2011.06.25 11:30 - Egyéb
Az új helyén is levadászva ezútal minden a helyén volt.

jetijak 2011.06.19 00:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Megtaláltam.

Hüsecsalád 2011.06.12 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Hüse család

Temprás 2011.06.08 10:42 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
Másodszorra sikerült.

air 2011.06.05 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.90
Másodjára meglett.

 
Berci és Rózsa 2011.05.30 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Megvan.Log később....

-Mese 2011.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.58
Köszi a rejtést!

Bayao&Lili 2011.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Köszi!! Majdnem feladtuk,már az összes bokorban jártunk,mire észrevettük. :)

Fakopács 2011.05.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.79
Vihar elől futva, de könnyen meglett.

 
ba32107 2011.05.18 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszi a rejtést! Egy megjegyzés: a leírást jó lenne frissíteni, mert a pad már nincs a helyén! Ettől függetlenül a nyoma jól látszik.

R-Gyu 2011.05.16 13:23 - Megtaláltam
Megleltük [wapon beküldött szöveg]
Gyalogos kupa: 13,4 km

rotty 2011.05.07 16:40 - Egyéb
Óbányai tekerésünk végén még tettünk egy kitérőt ide is.
Kerékpáros kupa: 103 km

Pita&SettinX 2011.05.07 13:13 - Egyéb
A ládát másodszorra a kerékpáros kupa keretébe kerestük meg! A leírásban szereplő pad kicsit megtévesztett minket, ugyanis azt nem találtuk, de a GPS koordináták nagyon pontosak volta, úgyhogy sikert arattunk a nap második ládájánál is!
Köszönjük a rejtést!
Kerékpáros kupa: 14,2 km

Pepe 2011.05.06 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.96
A megközelítés nem egyszerű, illene a leírásban a keresőknek némi útmutatást adni. A rejtés is nagyon gyenge. Szerencsére a környezet mindezt feledteti.

climbi 2011.05.02 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.85
Sajnos szemét és egyéb "melléktermékek" szaga csökkentette a megtalálás örömét :-( .

Kiscserkészek 2011.05.01 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
A kilátás tényleg szép, még így esőben is. A láda könnyen meglett, bár picit eláztunk alulról a fű miatt. Eléggé nyitott a terep, sokan ráláthatnak. LEO.

részünkről ennyi telt ezen az esős napon 
ussenyerek 2011.05.01 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Megvan. Esőben átázott a cipőm meg minden, de azért meglett. Szerintem elég jól rálátni, lehet picit rejtettebb hely kéne. L.

gsoproni 2011.04.30 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Az este második ládája. A GPS és a nyomok kicsit megtréfáltak, de azért meglett! :) Köszönjük a rejtést!

Bau_family 2011.04.25 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.30
Köszönjük a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

bob_et_bobek 2011.04.25 00:00 - Nem találtam meg
Kerestük, de nem találtuk meg sajna.

V_Gabor 2011.04.24 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. (Androidon g:hu segítségével) [ ] [wapon beküldött szöveg]

Bluedog 2011.04.24 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Arti (junior) 2011.04.22 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.10
Sziklamászás közben vettem észre, hogy van pár méterre egy láda. Természetesen minden információ nélkül rávetettem magam. Szép a panoráma.

CJoe 2011.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.90
IceWolf-val megtaláltuk!
Köszi a rejtést!

Icewolf 2011.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.48
megtaláltuk. köszi. cJoe, Icewolf

sanyigabi 2011.04.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Pécsi hétvégénk első állomása. Ez a város még mindig gyönyörű!
Köszönjük!

Ferkókoma 2011.03.26 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 3 átlag: 1.67 súly: 3.08
szeméthegy tetején nem idilli látvány

bgyuro 2011.03.23 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.28
Köszönet a rejtésért.

horjoci 2011.03.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk! Berni, Joci

smafu 2011.03.14 22:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Hosszú hétvége Pécsett, 8 új ládával, tavaszi napsütésben. Ékszerdoboz ez a város.
A mai napon 3 ládát (GCegvo, GCTERO, GCHAVI) kerestünk meg.

Nagyon jó hangulata van a helynek sötétben. Élveztük a sétát, a jó levegőt, a kilátást...

Blue Mali 2011.03.14 20:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Köszi a rejtést!

Szerelmemmel harkányi gyógyfürdő után ugrottunk el ide megünnepelni a hosszú 7végénket.

Szép kilátás volt a kivilágított Pécsre.
Sokan járkáltak a sétányon, ami szintén szépen van kivilágítva.
A láda sajnos szeméttel is be volt takarva, gondolom így nem bántják azok akik a padnál ülnek, s figyelnek (nem tűnik fel nekik + egy kis szemét:(( )

Pezsgőztünk egy jót, majd irány lefelé.

Kori:-) 2011.03.14 13:30 - Megtaláltam
.

 
a-beatrix 2011.03.14 13:30 - Megtaláltam
Az álmot meg nem álmodni úgy sem tudod
Az érzést elhallgattatni úgy sem tudod
...
Korival kettesben egy kis Mecsek-Pécs.
A rejtek helye kissé "dzsuvás",de szerencsére nem jár arra túl sok ember - bár a padon épp napozott valaki. A szikla és a kereszt viszont gyönyörű, nem is beszélve a panorámáról -, arrafelé már nyüzsögnek az emberek.
Köszönjük.

zsuzska74 2011.03.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Ezt a ládát a GCTERO után vadásztuk le. A játszótéren rengetegen voltak, ez volt az év első igazán meleg napja, a gyerekek nagyon örültek neki. A rejteknél nincsen meg már a pad, inkább csak romjai látszanak. A környezetet viszont nagyon szépen rendbe hozták, a láda talán túl szem előtt van, túl nagy a forgalom.

Murus 2011.03.13 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
[wapon beküldött szöveg]
4 napos Pécs Orfű látogatásra érkeztünk Cicával, ami 2.5 napra zsugorodott, mert ő közben megbetegedett, így hamar haza indultunk.

A hely szépen kiépült, de elképesztően forgalmas. A láda helyétől nem messze fiatalok üldögéltek, de inkább egymással voltak elfoglalva, mint velünk - szerencsére. Köszönjük a rejtést! Murus és Cica

 
tschybe 2011.03.11 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Sajnos a környezet elég szemetes, nem szívesen áll neki az ember kutakodni (erről természetesen nem a rejtő tehet), viszont a kilátás miatt mindenképp érdemes elmenni Havihegyre.

szabo.geo 2011.03.11 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Huhhh, meglett. A megadott koordináták bevittek a "málnásba". Megtaláltam egy bokor tövét és amíg kotorásztam az ottani ágak alatt elrejtett szemétben, rendesen összeszúrkált.
Így hát a bokorhoz vezető koordniáta kicsit becsapós :-) Szántam rá kis időt és 350 adatból átlagoltam a doboz helye felett egy koordinátát: N 46°05,135' E 18°14,284' .
Köszönjük a rejtést.

nyusza 2011.03.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Fuzbal+ÉN+CSalád(ok)

sambenedek 2011.03.05 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Szép hely, bár egy kicsit szemetes. A párás idő miatt nem volt tökéletes a kilátás, de megérte feljönni.

Pibo 2011.03.05 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Köszi..

JuJudit 2011.02.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Csak másodszorra találtam meg, jól el van rejtve. Sajnos szemetes a környezet, ami nagy kár.

feverprice 2011.02.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.23
GPS nélküli találat. Sajnos elég szemetes a környék.

Héphaistos 2011.02.14 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.65
Nem volt egyszerű a csúszós domboldalon...

Dany33 2011.02.08 11:50 - Megtaláltam
Életem első ládája.:)
Jó teszt volt a Russa működésének megismeréséhez.

BRAVO2.0 2011.02.07 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
Mai valhányadik, itt is nehéz kicsit a kess a verőfényben piknikező mugliktól... Kösz!

3D 2011.02.06 15:55 - Megtaláltam
Rendben

tokra 2011.01.13 12:41 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! A harmadik ládánk ma! Gps nélkül nyomulunk úgyhogy pont ilyen rejtések a jók!!!!

lovagias 2011.01.09 15:25 - Megtaláltam
Ragyogó tavaszi napsütésben.
A sétányon rengeteg ember sétált, de így is megoldható volt a keresés.
:)

 
vtsp&tav 2010.12.30 13:00 - Egyéb
geist999el felkerestem újra a ládát. Találtam benne egy TB-t, elhoztam.

geist999 2010.12.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.11
Meglett! Köszi! Jó hideg volt :D

yano6ard 2010.12.29 16:30 - Megtaláltam
Szép a sétány és a kilátás. Meglepően sokan voltak fenn ottjárttunkkor.
(TB maradt.)

othria 2010.12.27 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Közös találat othnan-nal és RealRaul-lal.

othnan 2010.12.27 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Közös találat RealRaullal, othriával. Szép kilátás és igen csípős idő. Egy Esztergomból hozott TB-t betettünk.

 
RealRaul 2010.12.27 10:45 - Megtaláltam
ok

Balu83 2010.12.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.82
:)

P41n & Pandi 2010.11.29 13:51 - Megtaláltam
Gyönyörűen kialakított sétány a templomig. Nagyon szép kilátás, érdemes feljönni mindenképp!
A ládika a sok szemét között nem tűnik ki a zacsijával. (12/9)

Köszönjük a rejtést!

pingvingps 2010.11.28 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.18
2010.11.28. 20:15
Esti tettyei ládakereső sétánk utolsó állomása. Szépen kiépítették a sétányt!
Eszti+Ádám

Paul 2010.11.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.93
Nagyon szépen nézett ki a felujitott út és környéke.
Köszönöm a rejtést.

bowbelle 2010.11.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszi a rejtést!

MaFe örs 2010.11.20 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagyon szépen kiépített környezet, gyönyörű kilátással Köszönjük!

Birodalmi kutasz droid 2010.11.20 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.95
Ez volt a mai 3. ládánk A kép alapján a láda nagyon könyen fellelhetö!

aroland 2010.11.14 12:50 - Egyéb
A ládát áttelepítettem. Most már a felújított sétálóútról nem látható a ládászás. Így talán nem is kerül idegen kezekbe, mint ezidáig oly sokszor.
A logfüzetet hamarosan kicserélem, mert vasárnap 2 üzletben (Tesco, Metro) sem lehetett semmilyen normálisat kapni.
További jó ládavadászatot!

szagü 2010.11.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltuk a ládát, az ajándékok ki voltak belőle szórva és logbook sem volt benne, a kép alapján kérem a megtalálás elfogadását. :)

[Jóváhagyta: aroland, 2010.11.17 22:52]

korg_ns 2010.11.07 10:50 - Megtaláltam
logbook eltünt. Láda a helyén, szépen rejtve.
Kérem a találatot a csatolt kép alapján igazolni.
köszi
Korg_ns

[Jóváhagyta: aroland, 2010.11.14 23:49]

 
bfabry 2010.11.06 14:50 - Megtaláltam
Dendro itt járt 2 nappal ezelőtt, akkor még volt füzet, nekem már csak az üres doboz jutott. A jelszót tőle kaptam.

fa-peti 2010.11.05 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Gyönyörű környék, nagyon szép őszi időben. Kellemes sétával kerestük fel a ládát Fairyékkel. A csésze sajna ki van fosztva, csak szemét van benne, és logbook sehol. Jelszó nincs a dobozon. Így alternatív lehetőségként egy kesserismerőstöl tudakoltuk meg a kellő információt. A kilátás viszont nagyon szép volt, s a látnivalók is tetszettek. Köszi.

time2go 2010.11.05 14:55 - Megtaláltam
Köszi a jelszót Strombusnak. A ládában nem volt :-(

schwEster 2010.11.05 14:55 - Megtaláltam
Láda megvan, jelszó később Strombustól. Köszi! :-)

goligon 2010.11.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.23
A ládát kifosztva találtuk lányaimmal. Fedél leszedve, logbook sehol. A tetőt visszatettük, a ládát helyére raktuk. A ládában jelszó nem volt. A kép alapján kérem a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: aroland, 2010.11.06 22:25]

Hát ennyi!Lányaim
dendro 2010.11.03 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.33
A romoktól jöttünk errefelé, szerencsére a szemerkélő eső elállt, de még nem indult újra a forgalom, mert különben elég macerás lett volna a logolás...

rétihéja 2010.11.03 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Szép hely, szép kilátás, hétköznap délelőtt is rengeteg sétáló.
A loggolásra javasolt pad szétesett, és a környéken rengeteg a szemét (megdöbbentő módon a közvetlenül a sziklán, a feszület lábánál a legtöbb).
Köszi a ládát!

áki2000 2010.11.03 08:30 - Megtaláltam
Túra elején

Miró 2010.11.03 08:30 - Megtaláltam
Katus,Áki,Apa és én :-)

frontera 2010.11.03 08:30 - Megtaláltam
Kiscsaláddal.

firevuk 2010.11.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.78
Mai 2. cache.Könnyű volt megtalálni,aztán vagy fél órát várhattam a visszarejtéssel,rengetegen sétáltattak kutyát és gyereket. :)

feketegere 2010.11.02 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.38
Megvan! Nagyon szép a kilátás a városra! A TB-t elhoztam :)
Köszönöm!

alfabootis 2010.11.01 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Gyors találat, elég sok mugglival a környéken.... Köszi a rejtést! :-)

szulez 2010.11.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.60
Első novemberi találatunk.
Már sokszor jártunk erre sétálni, de akkoriban még tudatlanok voltunk. Most megkerestük a kicset. Köszönjük!

zsebilany 2010.10.31 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Svarc&Zsebi

mszilvia 2010.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

kareeka 2010.10.28 20:42 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Szép helyen, jó rejtés, köszönjük!
Bár a pad el van törve, és sötét volt, plusz valószínűleg csövesek is voltak a bokorban a szagok és ruhadarabok alapján, ezért nem tudtunk kényelmesen logolni a padon, de erről nem a rejtő tehet.

cav004 2010.10.24 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
Kilátás, naplemente, ősz, Pécs. Remek záró láda.

Vértes 2010.10.24 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.96
Pécsi hétvége utolsó ládája, gyönyörű naplementében.

DorTom 2010.10.23 00:00 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük!

ark03 2010.10.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Ládázáshoz tökéletes őszi időben. Az aznapi 6 láda első tagja. Ötletes rejtés szép környezetben. Köszönöm!

"J&J" 2010.10.16 16:20 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 15 km

Spiru86 2010.10.12 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Köszi!

AnTiBen 2010.10.09 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.57
OK
Nagyon szép a kilátás, szépen fel lett újítva, kár, hogy eléggé szemetes volt a környezet.
Anita&Tibor

Torja 2010.10.03 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.66
Megvan.

geronimo70 2010.10.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.78
Megtaláltuk.

Csigabiga 2010.09.29 15:34 - Megtaláltam
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Nyul1 2010.09.25 11:01 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

L.C 2010.09.22 19:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.88
Nagyon szép hely, érdemes eljönni!! A nap utolsó találata, méltó befejezés. Pécs by night - is lovely too. :-)

ruudvan 2010.09.22 19:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
TÖKÉLETES VOLT MINDEN! By night mentünk after Pécs. Ide menjen el mindneki! Érdemes!

Musinckik 2010.09.18 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
FANTASZTIKUS HELYEK VANNAK ,AMIKET CSAK LÁDAKERESÉS KÖZBEN ISMEREK MEG.KÖSZÖNÖM!CSODÁLATOS A KILÁTÁS.

RockerRobi 2010.09.18 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Szép a kilátás!

joco12589 2010.09.18 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Ok!

NI 2010.09.18 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

PistikJozsef 2010.09.18 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltuk. Egész nap áztunk.

Kincsvadászó Kalózok 2010.09.11 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltuk! Igazán impozáns hely, kár hogy esőben, sárban tudtuk csak felkeresni. Köszönjük az invitálást!

VáTeSzi 2010.09.09 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Több éve jártam itt utoljára, akkoriban itt laktam és nagyon szerettem a környéket. Örültem, hogy megvan még a kápolna, a keresztek. Az utat teljesen átépítették, szép burkolatot kapott, kitiltották az autókat, érdekes padokat és lámpákat helyeztek ki. Nagyon köszönöm a rejtést, mert nem volt kedvem felmenni, de a láda miatt meggondoltam magam, és nagyon nem bántam meg. Köszönöm

feldelaci 2010.09.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Szép környezet, nagyon tetszik, köszi a rejtést!

maczy 2010.09.05 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.26
Elképesztően szép hely!
A kereszt a meredek sziklafalon, a kilátás,
a templom, a sétány, stb...!
ÉLMÉNY! Köszönjük!

Luca és én...
Luca öröme :)SZÉP!!!!
 
ananau 2010.08.29 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Nagyon szép környék, csodálatos kilátás. Köszönöm a rejtést :)

Borsos család 2010.08.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
10/8 A kocsit a játszótér alatt hagytuk, jó kis séta volt. A kilátás már innen is pazar. A pad egy kicsit lepukkant, szemét nem volt, új fákat ültettek a pad köré. Köszönjük a rejtést

 
macikutya 2010.08.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.67
A környék szé, sajnos a láda közvetlen közaléban a logolásra ajánlott pad elég szemét lerakat lett. Erről persze a láda rejtője nem tehet. Köszönjük.

gnegyzet 2010.08.27 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Köszönjük a rejtést.

pankotaizsolt 2010.08.22 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Pécsi családi kirándulás.

P1010171 
Sommer-Rotschopf 2010.08.21 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Fantastic view - great cache. THX very much.

Janus101 2010.08.21 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Fantasztikus kilátas. Szuper kes!

Kiszti 2010.08.21 15:46 - Megtaláltam
:)

scele 2010.08.21 15:46 - Megtaláltam
mĂśgvan [wapon beküldött szöveg]

borzas79 2010.08.21 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltam.

laja 2010.08.21 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.20
A Pécs Catat 2010 zárónapjának délutánján ide is felmentünk Kogyoval. Tetszett a hely!

kogyo 2010.08.21 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.22
A Pécs Cantat zárókoncertjére készülve Lajá-val még szakítottunk időt egy kis láda keresésre. Nagyon szép környezet és ráadásul egy TB-t is találtunk. A maci utazik velünk tovább, de előtte részt vesz a Sving and Sweet zárókoncertjén is a színpadon.

Domos 2010.08.20 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.60
Nagyon szép a kilátás a városra. Jól megcsinálták a Tettyét és környékét az EKF-re.
Betettünk a ládába egy TravelBugot.

 
mielikki 2010.08.18 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megvan :)

KPisti 2010.08.18 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Pécsi nyaralás 8. - Pécs Cantat 2010
GCTero geoládától már ideláttunk, nagyon sokan mászkáltak a gerincen és nem sokkal később már mi is azt tettük. Nagyon szuper, új építésű gyalogsztráda vezet ide, nagyon tetszett. No meg a pazar panoráma is! Pedig nem volt teljesen tiszta az idő, de már sokkal kevésbé volt párás, mint akár tegnap vagy az elmúlt napokban.
Nem győztünk fotózkodni a különböző jobbnál jobb pozíciókban, amelyek adták magukat. :-)
A rejtés, ha önmagában néznénk nagyon ötletes és jól van megvalósítva, viszont szerintünk nagyon veszélyes is egyben, simán oda lehet látni az igen forgalmas járdáról, ahol rengetegen sétáltak a napnak ebben a szakaszában. Szóval ezért csak 3-as a rejtés.
A ládázás után még betértünk a templomba is, a gondok (?) néni nagyon aranyos volt (és jó énekhangja is van :), elmesélt mindent, amit tudni lehet a templomról. Megéri betérni, nem csak kívülről szép!
K:Pisti *Andyval

További geocachinggel kapcsolatos érdekességek: www.geocaching.LAP.hu

Barangoló alias elel 2010.08.15 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Megleltem e remek rejteket! [wapon beküldött szöveg]

 
ferikov 2010.08.15 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Megtaláltuk! Nagyon szép a kilátás! Köszönjük.
Johanna, Ferenc, Ákos

TemplomKözel a láda
kicsiogre 2010.08.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Lépten nyomon ládák vannak itt, aminek persze nagyon örülök. :)

WalterBrothers 2010.08.14 18:30 - Megtaláltam
Köszönnyük a rejtést!

Szép délután volt. :)

bakoscsaba 2010.08.14 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, nagyon jó hely.

Kaputyin 2010.08.14 00:00 - Megtaláltam
Ok.

kismaczu 2010.08.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
(értékelés később )

 
fabkor 2010.08.06 18:30 - Megtaláltam
Szep templom [wapon beküldött szöveg]

pocseusz és családja 2010.08.06 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Köszönjük a rejtést! :) Gyönyörű a kilátás!

 
pityere 2010.08.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Megtaláltuk. Most tűnt fel, hogy milyen régen voltam itt a Havihegyen. Gyönyörú kis út épült, ahova autóval nem szabad behajtani. Mindig is szép környék volt, jól esett megint körülnézni.

Zsu1971 2010.08.01 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Szép kilátás, szépen kialakított sétány, tartalmas láda.

szicran 2010.07.29 12:15 - Megtaláltam
Triplán megérte feljönni ide: a ládáért, a kilátásért és a nyugalomért, amit az ember itt talál. Rengeteg ajándék közül lehetett válogatni.

Bubu family 2010.07.28 09:00 - Megtaláltam
A hétköznapi, aránylag korai óra ellenére sokan járkálnak a környéken, sok kutató szempárral :), megleléskor erre érdemes figyelni. Köszönjük!

Madym 2010.07.23 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.95
Megvan. Vonattal érkeztem Debrecenből, 23-25-e közötti, háromnapos ládázásra Pécsre és környékére. {Csak kettő lett belőle, mert az utolsó napot elmosta az eső. :( } Első nap, 6. felkeresett láda. A ládaleírásban említett padnál éppen két kölyök nyomta a vakert, amolyan MC/DC-féle freestyle-RAP-et. Nem tartozik ez a műfaj a kedvenceim közé, de azért meg kell hagyni, némi ügyesség szükségeltetik hozzá. Váltottam velük vagy két szót, de olyannyira el voltak magukkal foglalva, hogy nem nagyon törődtek velem, így a logolás sem okozott nagyobb gondot, és nem keltettem feltűnést nekik. TB, GC nem volt a ládában. A hely viszont szép. Köszönöm!

Kilátás PécsreSzobor a sziklán
Csak az autósokra vonatkozik!Közel a láda
Ott a Misina 
Geokarakai 2010.07.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 2.46
Marha szép hely!
KAR!

qpci 2010.07.21 13:10 - Megtaláltam
Megtalaltuk. [wapon beküldött szöveg]

Geotin team 2010.07.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltuk! Szép a kilátás!

Péter60 2010.07.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
Busszal fel, gyalog le, nagyon tetszett!

targonczas 2010.07.13 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Szépen rendbe tett hely.

mohapafrany 2010.07.13 10:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
majd 1000 km-es efottos bringatúra alkalmával;
a ládát megtaláltam, a jelszót is feljegyeztem, de elhagytam a pappírost, fotót készített rólam az az ember, aki a világítótesteket tervezte a sétányra, de a mai napig nem küldte el a részemre (Ő is kesser).
innentől már csak a rejtő jóindulatára tudok hagyatkozni, ha szükséges tudok részletes beszámolót adni a helyről, meg talán a ládáról is, amennyire emlékszem. a noteszben benne vagyok :)
köszi
Imi

[Jóváhagyta: aroland, 2010.07.25 01:10]

Kukucska 2010.07.12 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Megtaláltam, elvittem a TB-t, beleraktam Pipi Picur geokarkötőjét.

 
jakabj16 2010.07.12 20:20 - Megtaláltam
Szép az új sétány.
PIPICSAPAT geokarkötőjét másik ládába helyeztük. :) (Balatonra vittük :) )

takacsimre 2010.07.11 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Mai második ládának Évával és Kálmánnal. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

burkus 2010.07.11 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
A ládába TB "Dog Tag"-et helyeztem. Kérem, hogy csak az vigye tovább, aki a geocaching.com-on be tudja jelenteni a megtalálást, és vállalja, hogy 1-2 héten belül továbbviszi egy olyan geoládába, ahová TB helyezhető!
Kivánok neki továbbra is szép utazást, valamint, hogy minnél több helyre eljusson.

puhanyuszi 2010.07.09 00:00 - Megtaláltam
:)

acsipapa 2010.07.07 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.84
később

ciluvagyok 2010.07.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Nagyon szép a feszület, van benne valami nagyon szívszorító...

Köszönöm a rejtést!

ani95 2010.07.05 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Itt is szép volt a kilátás!!!

Pomisa 2010.07.05 00:00 - Egyéb
Egy kis séta alatt készültek a képek!

Tettyei rom és a tér
Angus_Podgornij 2010.07.04 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.82
Először előző nap este, a Mecsekből lefele jövett láttuk meg a feszületet, kicsit különösen hatott... A templomban épp miséztek, nem mentünk be. A kilátás tényleg szép.

Gyalogos kupa: 13,7 km.

bgeree 2010.07.01 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Ok

kletyo66 2010.06.27 00:00 - Megtaláltam
Rettenetes emelkedő vitt fel a rejtésig.

A GPS koordináták pontosak voltak.

A rejtés előtt, egy fiatal pár valamit csinált:) DE NAGYON, ezért nem igazán vették észre, hogy a hátuk mögött, két tündéri leányzóval levadásztuk a ládát.

Adri
Kriszta
Kletyo

Christinel 2010.06.26 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Esős napon sikerült a ládát felkutatnunk. A kilátás innen ilyenkor is szép volt a városra.

ficsorgabi 2010.06.26 10:10 - Megtaláltam
Megvan.

pipicsapat 2010.06.25 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Szép a felújított sétány.
GPS track:
http://www.ittvoltam.hu/utvonal.aspx?id=6e16aa6d-185c-40b9-a94c-16bcdd08bdef

 
LionDaddy 2010.06.25 06:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.78
3 napos Baranya-megyei munkaút során a 3. napon kicsit korábban keltünk, hogy begyűjtsünk néhány ládát és élményt. A hely szép kilátást nyújt a városra. Köszönöm a rejtést.

 
atipapa 2010.06.25 06:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Köszi

RoriZo 2010.06.24 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Nagyon szép környék pláne, hogy most felújították.
Köszönöm

Gyombi 2010.06.22 13:47 - Megtaláltam
Ünnepi ládázás 2. [wapon beküldött szöveg]

nemlac 2010.06.22 11:53 - Megtaláltam
Szép kilátás, bár egy kicsit borult volt az idő.
Köszi.

Ulci 2010.06.20 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Nagyon szép hely. Fent az asztalnál akartunk logolni, de valahogy oda került egy jó nagy adag sz---r és a bűztől inkább elmenekültünk. Érdekes a szobor és szép a kilátás.

ésKata 2010.06.19 12:02 - Megtaláltam
Szép kis túra volt!

Zergi 2010.06.19 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Fogtam!
Betelt a logbook!
Mászni is lehet, nézelődni-gyönyörködni is, így hát jó ez a hely:)

 
jpal 2010.06.19 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
A Havi-hegyi templom és környéke háromnapos pécsi üdülésünk egyik fénypontja volt. A környék - bár még nem készült el teljesen - nagyon szép, a kilátás pazar, a rejtés sem teszi igazán próbára az embert.
Köszönjük aroland, hogy ide kalauzoltál minket.

LádaperspektívaA templom
Pihenő a sziklánA feszület alatt a város
Mire jó egy biciklitároló? 
peterpan 2010.06.18 15:10 - Megtaláltam
Andrea navigált ide, majdnem végigmentem lendületből autóval a sétányon.
A templomot épp megörökítette valaki egy ceruzarajzban.

 
rotty 2010.06.05 16:45 - Egyéb
Erre tekertünk, hogy megnézzük hogyan alakul a sétány. Egész jó, közel a befejezéshez. A világító "pálcák" kissé szokatlanok, egyik este megnézzük, messziről hogyan fest mindez!
Kerékpáros kupa 34,0 km

Kungfu Panda 2010.06.04 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk.

bazsogeleba 2010.05.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ez a negyedik ládánk

hegejanos 2010.05.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Csodás hely, ha igazán magányra vágysz, egy picit elbújhatsz a láda mellett a bokrokban! De megtalállak!:)

Lehet hogy épp a ládát keresi?:)Az új sétány, gyertya formájú fényekkel!
FCsili 2010.05.22 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltuk!

 
SilverG 2010.05.22 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Megtaláltuk!

scandargraun 2010.05.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.26
Szépül a környék, a sétány még nincs kész, de nem sok hiányzik. Viharos az idő, ráadásul vasárnap. Se munkások, se sétálók, nyugodtan keresgélhettem és logolhattam volna, ha nem veri az eső a fejemet. Így csak gyors pillantás a jelszóra, és már zártam is vissza.

geoguru 2010.05.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Nagyon szép lesz az új sétány , az építésvezető azt mondta hogy kb. két hét múlva kész .

gpisti77 2010.05.03 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Babu&Zeo 2010.04.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
Pillanatok alatt megtaláltuk. Elég feltűnő helyre került. Szerencsére mikor ott jártunk épp nem jött senki. Imádjuk a Tettyét, csodálatos a kilátás.

Fox Yey

tomreti 2010.04.10 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.24
A rejtés messziről látszik, a sétányt még szombaton is építették a munkások. Nagy lehet a határidő csúszás. Sok sétáló embert láttunk. Reméljük szép lesz a környezet. Köszi

bumbika 2010.04.05 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltuk!

pisznice 2010.04.05 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Megvan.

Emerich63 2010.04.03 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Pécsi húsvéti kirándulás 15/8. A 3 napos pécsi kirándulásunk második napján a két egymáshoz közeli GCTERO és GCHAVI is beütemezésre került. Ennél a ládánál a frissen kiépített sétány miatt (még zajlanak a munkák) lehet hogy túl látványos helyre került (most így utólag) a láda. Nagyon mutatja magát. Egyébként szép hely, szép kilátás, főleg így húsvétkor... Köszi a rejtést!

LádaközelbenPihenő napsütésben
Távolban egy újabb úticélSzép az idő!
Húsvétkor...Ládaközelben
Judit és Béla 2010.04.03 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.96
Megtaláltuk.

geolenyiek 2010.04.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.78
A logbook megtelt, és már sok papírfecni is összegyűlt... A visszarejtéssel vigyázni kell, lassan kész a sétány, és könnyen megláthatja bárki. Köszönjük a rejtést!

tcsb 2010.04.01 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.46
A sétányt térkövező munkások nagyban megnehezítették a dolgomat, de azért csak sikerült kivárnom a megfelelő pillanatot mikor kissé odébbálltak.

kutyax 2010.03.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
zsír állapotban van

bergrillsz 2010.03.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
ez a láda nem jelentett kihívást bergrillsz számára.

Borsó200 2010.03.20 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, bár az építkezés nehezítette a dolgot.

aPPle29 2010.03.15 17:20 - Megtaláltam
A sziklán éppen másztak felfelé,egyből beugrott ,hogy nekem milyen tériszonyom is van!
A ládikó könnyen meglett,köszönet érte!

Szoke-Kiss 2010.03.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Ha elkészül a sétány, biztos szép lesz. Most is gyönyörű a kilátás!

 
Farekék 2010.03.14 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Nagyon szép helyen van a láda, ha elkészül a sétány visszajövünk.

 
babybearly25 2010.03.04 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltuk. Délutáni ládázgatás, tavaszi hidegben. 1/3. Nagyon szem előtt van a láda!

fehérkút 2010.03.02 10:35 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést !

bferi 2010.02.28 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szirteyzsu 2010.02.28 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Ninja family 2010.02.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.03
Végre megjött a jó idő. Egy kis szombati ládázás 2/6.
Az utca épp felújítás alatt áll. Szerencsére a rejteket ez nem zavarja. Innen szép a kilátás Pécsre. A ládából kivettünk egy Sydney TB-ot, amit majd megfelelő helyen elpottyantunk.
Köszi a rejtést!

Háttérben a következő célpont
A TB 
eordogadam 2010.02.26 00:00 - Megtaláltam
Köszi.
Jó volt.

sampy 2010.02.25 14:40 - Megtaláltam
Közös ládázás keretében-köszi!

Tofi07 2010.02.25 14:40 - Megtaláltam
Szép a kilátás is-köszi!

Kornelius 2010.02.25 14:40 - Megtaláltam
Megleltük-köszi!

urbanj 2010.02.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Hétvégi ládázás Pécs és környékén. :)

Schrodinger 2010.02.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megvan.

Mr. Fülixáj 2010.02.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.53
Pécs közeli ládaszedés III/1.

Sima ügy volt, a végén a GPS-t Jutka kérésére nem használtuk, kb. tíz perc kotorászás után megtalálta. Lányom sem járt messze tőle, ahol először elkezdte túrni a havat.
Elég forgalmas helyen van !
Szép időben hétvégén gyakorlatilag lehetetlen úgy kivenni/visszatenni, hogy ne legyen ott senki, vagy max. órákat kell várni rá. Most is többen mászkáltak az úton, ami a rejtés helyétől kb. 15 méterre van.
Érdemesebb kihaltabb időpontot választani.

A pad a domb tetején van, amit eddig nem tudtunk, pedig tizenöt percnyi sétára lakunk innen. Első osztályú pihenőpad. Körpanoráma van.

Kicsit alaposabban visszadugtuk, mert két sarka is kilátszott.

Nem tartom szerencsésnek, hogy a jelszó többször is szerepel a ládaoldalon. A kettő közül valamelyiket módosítani kéne. Szerintem.

Valahol itt keresdMajdnem jó helyen kezdte ... :-))
Még a legkisebb is állta a ... havat, pedig helyenként alig látszott ki belőle. 2,5 éves. Sár sehol nem volt ma.Először szokás szerint nekiláttunk ásni ... aztán oldalra néztünk, s lőn :-)))
Muti, muti, mutiiiii ... :-)))A végén azt mondták ez volt a legjobb téli túránk. A lányok nagyon élvezték ! :P
Egy fotó, négy láda !!!És a következő célpont zoomolva ...
tomi77 2010.02.13 15:59 - Megtaláltam
Koszi [wapon beküldött szöveg]

tiktak 2010.02.04 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Hóban, fagyban de meglett!

Petri Bertúr 2010.02.04 13:40 - Megtaláltam
"Ruttkay"-val, kivételesen család nélkül. Egy élmény volt! :) Az ő képén én vagyok. Álljon hát itt ő és régi barátunk Sceptic Man.

 
Ruttkay 2010.02.04 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.78
"7. század kezdete Pécsett" keretében felfedve! 8/+4
Büszke vagyok rájuk!
A barátaim tervezték a Tettye-park felújítását! S73

Ha ví' hegy kell neki! (angarde)Hugh Grant is velünk volt!
vViktor 2010.01.31 10:20 - Megtaláltam
Barátnőmmel közös ládázás Pécsen.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Kósza Szellő 2010.01.31 10:20 - Megtaláltam
Pécs környéki kirándulás alkalmából vViktorral együtt megtaláltuk.

Gagyimodó 2010.01.22 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
Hangulatos környék, köszi a rejtést!

kutyi 2010.01.21 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Megtalaltam.
Pécsi konferencia keretében, így - sajnos Kutyi és gyerekek nélkül.
Mire felértem már sötétedett. Jó lehet nyáron, tiszta időben. A templomtól kicsit kalandosan jutottam a ládáig, de meglett.
Köszi
Tücsök

kb ibic 2010.01.15 20:21 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Stn72 2010.01.02 01:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.23
+Van!

horgaszjani 2009.12.30 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.66
megtaláltuk köszönjük a rejtést. :)

félnarancs 2009.12.26 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
A nap végére hagytuk stone79-el a tettyei környéket,hamar megtaláltuk, kis pihenő a padon,majd irány haza.Gyönyörű a kilátás!Köszi a rejtést!

stone79 2009.12.26 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltuk Félnaranccsal! :-) Köszönjük a rejtést!

Gaga 2009.12.26 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Családommal kerestük meg a ládát. Egy klassz sétát tettünk a Tettyén és a Havi-hegyen.

Bacsó 2009.12.26 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Karácsonykor kellemes tavaszias napsütésben kerestük fel a ládát. Csodálatos hely!

Látkép a romokra a Havi-hegyrőlHavas Boldogasszony templom
Jézus a kereszten 
bszemethy 2009.12.25 21:15 - Megtaláltam
ok

Űrturista 2009.12.10 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.48
Köszi!

monguz 2009.12.06 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.52
Jé, most látom csak micsoda forgalom volt ma ennél a ládánál! Majdnem összefutottunk az előző megtalálókkal. Késő délután bóklásztunk még egyet itt a Tettyén, és ha már erre jártunk, átverekedve magunkat az útfeltúráson megkerestük ezt is. GPS nélkül.

A környezetre adott ötös megelőlegezett: az egyszer csak elkészülő felújítás után talán majd arra is futja, hogy időnként a szemetet is összeszedik. A hely megérdemelné.

NitiZoli 2009.12.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Dzsozyékkal egyszerre értünk ide, a ládát ő találta meg.
Ez a hely is jól fel van túrva, pedig amúgy szép. Majd még visszajövünk, mikor helyrerakják a várost. Egyelőre ezzel a ládával búcsúzunk Pécstől.

Kilátás 1Dzsozyék logolnak!
KeresztRálátás a Tettyei romokra
Dzsozy 2009.12.06 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Nagyon morbid a szobor. A ládika hamar meglett, el is hoztam belőle a tb-t, és a coint. Nitiékkel futottunk össze a parkolóba.
Köszönjük a rejtést!

 
Schnitt 2009.12.06 11:45 - Megtaláltam
USA geocoin erkezett [wapon beküldött szöveg]

tizenegy 2009.12.06 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.02
kellemes hely, tettünk a dobozba egy coint :)

zazu 2009.11.27 07:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Hajnali fények... jó kilátás... gyönyörű!

pkis 2009.11.27 07:10 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

vizipinty 2009.11.25 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

The Builder 2009.11.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Vasárnap délelőtti séta közben levadászva. Egész szépen haladnak az építkezések:-) a kilátás még mindig fantasztikus!!

TFTC

Petyóó 2009.11.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Könnyen megtaláltam, szép környezet, szeles idő. Köszi a rejtést.

turaupdate 2009.11.07 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.65
Nekem kicsit túl zsúfolt a környék, bár a kilátás biztos szép lett volna, ha nincsen ekkora köd. Sajnos annak ellenére, hogy Európa kulturális fővárosa lesz Pécs, rendes mennyiségű szemét van itt is :(.

Hajnalék 2009.11.01 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Egyszer már kerestük, akkor nappal nem lett meg, ezért most visszajöttünk sötétben. :)

bgjozsa 2009.11.01 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.23
Pécsi kiruccanásunk második napjának 6/11. ládája. A kilátás nem volt 100%-os a pára miatt. Tiszta időben biztos jobb lehet.

GyapjasBundás 2009.10.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 2.18
kicsit mocskos a környezet, viszont szép a kilátás

FroFranci 2009.10.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Tetszett.

Andris és kicsi zsu 2009.10.27 00:00 - Megtaláltam
Meglett :) kicsi zsu kiszurta:)

prisoft 2009.10.24 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.88
Iszonyú szél fújt odafent, de megküzdöttünk vele.

Márti, Reni, prisoft

aroland 2009.10.18 12:55 - Egyéb
Burnnel elhoztuk a TB-ot (Der Gute Geist von Isabel).

mkiss007 2009.10.17 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
Megtaláltam, a közvetlen környék tényleg elég gáz.

D&G 2009.10.09 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.70
A közeli környezet lehangoló, a kilátás 5 pontos.

FreeRP 2009.10.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltam!

birogeri 2009.10.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk!

Öröm 
The Medics 2009.09.29 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
majd

tb out

Csöpke 2009.09.26 13:15 - Egyéb
Már előzőleg, 2009.05.06-án megtaláltam ezt a ládát. Most azért kerestem fel ismét, hogy elhelyezzek benne egy TB-t, amit az Esztergomi Palkovics padnál ( csak a geocaching.com -on található meg ) szedtem fel. Eredeti tervem az volt, hogy Párizsban az Eiffel torony melletti ládába teszem bele, de sajnos mikor múlt héten ott jártam, nem találtam meg a ládát. Ezért végül is ide tettem le, hogy tovább tudjon "vándorolni"!!!
Találkoztam egy berlini kesserrel is, együtt kerestük, de Ő sem járt sikerrel!

Itt kellett volna lennie!Hol a láda?
A háttér! 
fodordav 2009.09.20 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Erre még nem jártunk, szép a szikla, és a kereszt is. E+D

eszel 2009.09.19 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Szép kilátás.

prew_spqr 2009.09.13 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.48
Itt nőttünk fel, nem is gondoltam volna, hogy nap mint nap egy geoláda mellett megyek el :)
Köszi

matt77 2009.09.13 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.70
Megvan, szép a templom környéke és a kilátás is.

szadi&agi 2009.09.12 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Csodálatos a kilátás mind a városra, mind a Feszületre! Kösz a rejtést!

sereva 2009.09.09 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltuk.

Terdik Család 2009.09.05 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.59
Megtaláltuk.

gabor03 2009.09.05 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Pécsi ládázás 4/3.

Atmosz&Zozmosz 2009.08.30 14:30 - Megtaláltam
Megvan :)

gxa 2009.08.28 08:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.88
:)

spary 2009.08.27 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.60
Pécsi túra 4. állomása:D

vargazo 2009.08.26 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.93
Megvan!
Rebi Timi Zoli

Tyuk 2009.08.24 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megtaláltuk, nem volt nehéz, a környék szép lenne, de nagyon szemetes, a leírásban emlegetett pad meg mindjárt szétesik, egyébként szép a kilátás!

Yumi 2009.08.21 15:30 - Megtaláltam
"csöppet" melegben , köszönöm

Qszez & Angel 2009.08.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
Köszi a rejtést!

Nagyon szép hely, gyönyörű panorámával.

belus01 2009.08.14 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

nano 2009.08.12 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
ok

tótheszter 2009.08.12 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
Tényleg szép a kilátás.Köszönjük.

TV toronyLátkép
Rudi Team 2009.08.11 15:20 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

Eszti és Robi 2009.08.08 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
[wapon beküldött szöveg]

Ludmilla B. 2009.08.03 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam! Egyszerű és nagyszerű rejtés. :)

Authoros Timo 2009.08.03 01:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.90
Nagyon szép hely! :) (Az időt pontosítom majd, mivel ez a rejtésről készített kép ideje. De +5-6 perc lehet a valós.)

PDP 2009.08.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.30
szép a kilátás is a hegytetőről.

Bojta 2009.07.26 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Nagyon tetszett a rejtés! Köszönöm.

Strombus 2009.07.26 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Teljesen zöldfülűek vagyunk, ma kerestünk életünkben először, még GPS-ünk sincs (de lesz!), így először nem a megfelelő sziklákra másztunk fel, de kizárásos alapon végül hamar eljutottunk a jó helyre és a város nyugati panorámája után megcsodáltuk a keletit is. Ez volt a harmadik megtalált ládánk, nagyon örültünk neki.
Szerencsére van egy nagyon jól mászó fiam, én megmondtam hol keresse, ő lemászott érte és szerencsésen előbányászta. (Lentről könnyebben megközelíthető, de ő így jobban élvezte.) Nagyon jó, ötletes, nem túl könnyű rejtés jó minőségű dobozban. Köszönjük szépen.

A két havihegyi feszület egyike, Kiss György alkotásaHavihegyi templom és környéke
Márton24 2009.07.26 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
MEGVAN, KÖSZÖNÖM A REJTÉST

Kakukkos és Hajszál 2009.07.25 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Nagyon szép a lelátás.. :)

hab14 2009.07.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Szép templom, gyönyörű kilátás. Nagyon tetszett!

Attila the Hun 2009.07.21 06:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.69
Köszi. Kis pécsi reggeli szürkítés éhgyomorra 4/5 Ez egyben az 50.ládám 2 hónap alatt ;) Yeah

pandala 2009.07.19 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Őrült nagy itt a forgalom. A közeli padon is többen ültek. Mi azért megoldottuk a dolgot...

 
Devil 2009.07.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Szép a kilátás. A rejteknél sokan voltak. Köszi a rejtést

Áron31 2009.07.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Köszi a rejtést! :)

MaSt-R 2009.07.15 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
A legeslegelső megtalálásom!!
Jó volt a rejtés,és a hely (mint úgy a Havihegy),bár sokat járok fel. Köszönöm a ládát!És a padon leültem és kényelmesen beloggoltam. :)

farkasék 2009.07.12 09:40 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Juniduo 2009.07.10 18:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.15
Hamar megtaláltuk, a kilátás csodás!

Puzzle Apartman Gyula 2009.07.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Lámpásvölgyi túrázás után kerestük meg. Az idő csodás volt, a romoknál épp felújítottak. A logoláshoz használt padról majdnem hátraestem, úgyhogy csak óvatosan a leüléssel!!!
A kilátás azonban pazar volt. Köszönjük!

LaxY 2009.07.09 21:13 - Megtaláltam
Sajnos már besötétedett, mire odaértünk. A ládában nem találtam tollat, de lehet csak a sötét miatt nem. :)

Jocó&Kata 2009.07.09 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.28
Köszönjük a rejtést.

hodoaat 2009.07.08 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Pécs 9/21
Csodás kilátás! :)

Kini 2009.07.08 17:00 - Megtaláltam
nagyon szép!!! gyönyörű időnk volt, így jó volt a kilátás! köszönjük rejtést!

szocsmarci 2009.06.30 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.76
Nagyon szép hely.

A gyerek - kicsit meleg vanTettyei rom - szomszéd geoláda
5N 2009.06.29 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.60
Érdekes a szobor,sajnos mindig volt ott valaki,ládatalálat előtt és után is,így csak messzebbről néztük meg.

Madspeed 2009.06.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Egyik kedvenc kiülős helyem, jó volt megtalálni a ládát :)

Access Denied 2009.06.28 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.32
Pécsi sárgítás 6. ládája. Az eső még mindig cseperget picit, így a sziklákon óvatosan közlekedtünk a csúszásveszély miatt. Némi hidegzuhany árán meglett a láda is :-)

Köszönet a rejtésért, jó időben biztosan szebb kilátás lett volna a jutalmunk!

szamosszamoca 2009.06.27 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.66
Az ajánlott pad környezete inkább szemétlerakóra emlékeztet, meg egy nagy hamutálra:(.

 
atravel 2009.06.24 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Az arborétumot keresve jöttünk ide. Sajnos addig kóvályogtunk, hogy a 16 órás zárás után értünk a kerthez, így oda már nem jutottunk be, viszont ládaaratást sikerült véghezvinnünk ;)
A leírás alapján kis nézelődés után már tudtuk, hogy hol van a láda, épp jártak arra, ezért jó volt a tanács, hogy a padnál lehet loggolni ;) érdemes elmenni a kilátó ponthoz egy kicsivel odébb, amit a Russa jelöl, sőt, ha még tovább sétál valaki a kápolna felé, akkor kerítés nélküli belvárost is lehet fotózni!

sawkuk 2009.06.23 22:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Többszöri nekifutás után végre meglett e kedvelt helyem ládája.

pero 2009.06.20 17:50 - Megtaláltam
megvan

divi 2009.06.20 15:45 - Megtaláltam
megvan

Pomisa 2009.06.19 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
szép környék,jó rejtés.

h725 2009.06.18 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Fantasztikusan szép a templom, és a környék is. Az ide járó hívek igencsak jó kondiban lehetnek:) A rejtés is kiváló, a legjobb helyen van.
Köszi !

Bogi, Zsófi, Zsolt, Vali, Zsolt

Elindulunk felfelé...A templom közelében
Kilátás a templomtólLogolunk
Meli & Tibi 2009.06.13 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a kilátás, érdemes volt megkeresni ezt a ládát. Jó rejtés.

Legolány 2009.06.09 11:46 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

smiti 2009.06.08 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Az említett pad környékén sok a szemét (csikkek, sörösdoboz-nyitók), de jó volt ismét erre sétálni. Köszönjük a rejtést.

t0nhal 2009.06.08 00:00 - Megtaláltam
Szep kornyezet, jo rejtes. Tetszett.

Judit&WuDu 2009.06.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Megtaláltuk! :)

hamburger.agnes 2009.06.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Meg van!

akucsera 2009.06.04 09:38 - Megtaláltam
Megvan

Peby92 2009.06.04 09:38 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a rejtést!

sirgalahad 2009.06.03 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
Elmúlt hát a pestis
Örülhet a lélek
Meg persze a test is
Hálás vagyok, élek

kilátástornyok és a pokoli torony
kereszt és toronybaljós felhők
kápolna 
helgosz 2009.06.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Másodszorra sikerült. Először túl sok párt zavartunk a környéken. Nem veszélyes a terep, de nekem azért sikerült lezúgnom a sziklákról.

ndavid42 2009.06.01 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.41
[:258:] mai 15/4. Egy kis pécsi szürkítés :)
Nem rossz a kilátás! :) Csináltam is egy-két panorámát, ha el nem felejtem, felrakom ide is.

regizoz 2009.05.31 16:36 - Megtaláltam
Már ismertük a helyet.

raci 2009.05.31 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
A feszületek nagyon tetszenek, a hely is egyedülálló, jó volt ide sok év után ismét eltalálni. Köszönjük a rejtést.

Zotya79 2009.05.30 15:26 - Nem találtam meg
Ez volt az első láda amit kerestünk.Délelőtt esett az eső de délutánra kitisztult szerencsére az idő. Még csak most kezdtük a játékot de nagyon tetszett, úgyhogy egy másik közeli pontot is felkerestünk.Szintén sikerült
megtalálni.

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.02.14 12:06]

19izsi73 2009.05.22 13:50 - Megtaláltam
Kellemes kis vidék...

Bigmak 2009.05.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Közös családi találat sas&szti-vel. Nagyon szép a kilátás innen, megéri megkeresni. A kereszt tövében sziklamászók tették a dolgukat, a Tettyei romoktól látszottak is.

Köszi a rejtést!

sas&szti 2009.05.21 17:00 - Megtaláltam
Orfüi kirándulás, ládázás Maki&Mesi segítségével:) Szép panorámát bemutató helyről van szó, érdemes felkutatni ezt a ládikát is:)

Sucuka 2009.05.16 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Hétvégi pécsi kincskeresésünk 3. ládája. Nagyon szép kilátás, kellemes séta a város közepéből a hegyre.
Köszönjük a rejtést.
Végh Sándor & Tarr Ildi

Kilátás a hegyről... 
bati.hu 2009.05.14 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.28
[wapon beküldött szöveg] egy pár beszélgetett a padon ,kutyájuk is volt aki nagyon hallgatózott, így az elhaladó autók hangjának álcájában 10 percig szedtem elő a ládát . asszem nem vettek észre, de az útról is nagyon odalátni

czewa 2009.05.12 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Egy érdekes figura elmélkedett a ládától kb. 2 m-re, nézelődtünk, fényképeztünk, pihentünk, de csak nem akart továbbállni. Már majdnem feladtuk, amikor, már az autóból visszanéztem, és láss csodát tiszta volt a levegő. Ilyen gyors loggolást még nem vittem véghez!

Paleo.team 2009.05.09 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Megtaláltuk! [wapon beküldött szöveg]

Csöpke 2009.05.06 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Aránylag könnyen rátaláltunk: Éva és Béla

A rejtek!A opfos kislányt kivettük!
A gitáros fút bettük! 
AszalósGy 2009.05.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.60
Megtaláltuk!

Proff 2009.05.02 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
A pécsi kirándulás második ládája. Ide kétszer is visszatértünk, annyira tetszett (a második út kifejezetten fotózási célt szolgált, a képet majd feltöltöm, jól sikerült).
Az utóbbi pár megtalálás kicsit "kesernyés szájíze" után végre egy olyan láda, amiért tényleg érdemes kesselni. Gyönyörű, hangulatos környezet, remek kilátás, jó rejtés. Bár a ládák többsége ilyen lenne!

Julisz 2009.05.02 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Nagyon tetszett.

szenor 2009.05.02 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Szép volt fentről a kilátás.

tucsbog 2009.05.02 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
A sziklák között az apró, guruló kövek miatt oda kell figyelni, hogy hová lépünk! Odafigyeltünk :-) A környezet, a kilátás nagyon szép.

Cica&Nyuszika 2009.05.01 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk :)

Kisandris85 2009.04.18 00:00 - Megtaláltam
Meglett.

gyalogkakukkPécs 2009.04.18 00:00 - Megtaláltam
meglett

klayman44 2009.04.18 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk Lacival, beszivattuk a többieket :D

Awiki 2009.04.18 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Teckila 2009.04.16 18:30 - Megtaláltam
sikerült:)

Csaszi 2009.04.15 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Majdnem jelszó nélküli megtalálás lett a keresésből, mert a közelben fiatalok pihentek.

Látnivaló van bőven!
 
Firesanyi 2009.04.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.67
megtaláltam

mape 2009.04.11 16:30 - Megtaláltam
Megvan ez is!

pityer 2009.04.11 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.40
,Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést.

Ernesto 2009.04.11 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.56
Minden a helyén.

keseru 2009.04.11 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Pécsett és környékén töltöttük a Húsvétot. A programjaink megszervezésében sokat segítettek a környéken elrejtett ládák, melyekből jó néhányat felkutattunk. Köszönjük a rejtést!

Zsuzsi & Kornél

Priaxis 2009.04.11 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.15
Megtaláltuk Edécskével! Pécsi hétvégénk első ládája. Vagy 100 méterre a szállásunktól : ) Reggeli utáni kellemes séta keretében megtekintettük ezt a gyönyörű kis templomot és a szép kilátást. Többek között a következő célpontként szolgáló Tettye-i romok is remekül látszanak innen! Az idő gyönyörű, itt még csak reméltük, hogy kitart végig, de kitartott : )

Priaxis

Edécske 2009.04.11 12:10 - Megtaláltam
Megvan! Mese később!
Left Boot Spur TB in!

Ka-Csa 2009.04.10 20:00 - Megtaláltam
Délután és este is hemszegett a mugliktól, a rejteket megtaláltuk, de lehetetlenség volt kivenni a dobozt.nagyon szép hely, de egy csendesebb helyen jobb lett volna a láda. e-mailben küldünk fotot, kérjük a találatot elfogadni! köszi

[Jóváhagyta: aroland, 2009.04.12 22:31]

SirLes 2009.04.07 21:28 - Megtaláltam
Éjszakai ládázás a gyerekekkel.

fobizan 2009.04.07 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Encs 2009.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Népszerű láda, előttünk is megtalálták egy fél órával:)

kuru 2009.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Tekeregtünk a pad körül pár kört mire meglett a pont :) Lassan kijárják az utat a ládához, előttünk 30 perccel is megtalálták :) Köszi :) hagytunk zsebnaptárat :)

hamburger.mate 2009.03.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
megtaláltam!

gomba2 2009.03.21 00:00 - Nem találtam meg