geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
772. Tettyei romok (GCTERO)

A romok a kilátóról

A romok a kilátóról

Tettyei romok távolból

Tettyei romok távolból

Északnyugati saroktól (Fairy képe)

Északnyugati saroktól (Fairy képe)

Belesünk a színpadra (Fairy képe)

Belesünk a színpadra (Fairy képe)

Acélmonstrum

Acélmonstrum

Talán ilyen volt?

Talán ilyen volt?

Kb. 1890

Kb. 1890

Tettyei látkép kb. 1910-ből

Tettyei látkép kb. 1910-ből

Mindig szórakozni jártak ide az emberek

Mindig szórakozni jártak ide az emberek
Szélesség N 46° 5,239'
Hosszúság E 18° 14,122'
Magasság: 233 m
Megye/ország: Baranya
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2003.10.27 00:00
Utolsó lényeges változás: 2021.07.11 19:24
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: lepke és nagyerzsi, majd Fairy, végül Strombus
Ládagazda: Strombus
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 150 m
Megtalálások száma: 1746 + 38 sikertelen + 25 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.8 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást bolyak készítette.


Belső fal nyugati oldalán egy vonzó rejtekben 10 cm magas, 4,5 cm átmérőjű dobozt találsz.

Mi is az a Tettye?
A Tettye három oldalról a Mecsek hegyei által határolt fennsíkja a XX. század kezdete óta a pécsiek kedvelt kirándulóhelye. A kellemes hangulatú, 4,5 hektáros terület bővelkedik látnivalókban. Középkori romok közt bóklászhatunk, arborétumban csodálhatjuk a növényeket, barlangba bújhatunk, sziklát mászhatunk, a város panorámájában gyönyörködhetünk, gyerekeinket futtathatjuk a hatalmas, jól felszerelt játszótéren, megpihenhetünk egy félreeső padon vagy egy jót ehetünk a kerthelyiséggel is rendelkező Tettye vendéglőben.

A Tettye kialakulása
Nem a természet ajándéka a tettyei fennsík, hanem az ember természetátalakító tevékenységének eredménye.
A hegyoldali terület mészkövét már a római korban fejtették, így hosszú évszázadok munkája során alakultak ki a 30-60 m magas sziklafalak és a köztük lévő síkabb területek.
A pécsi római építmények kőanyaga innen való. A középkori épületek és a több mint három kilométer hosszú városfal véges-végig tettyei mészkőből készült.
A 16. század elején az ország rossz gazdasági helyzete miatt csökkent az építési kedv és egyre kevesebb bányára volt szükség. A Tettyén is befejezték a bányászatot, a terület a püspökség birtokába került. 1505-1521 között Szatmáry György volt Pécs püspöke. Nevéhez fűződik a Tettye fennsík kialakítása. Ő fedezte fel a városhoz közeli táj szépségét, egyengettette ki a bányaudvart és hozatta itt létre a püspökség vadaskertjét.

A tettyei romok
Szatmáry ide, a volt bányaudvarra, a mára már a föld alá kényszerített, akkor még vad, zuhatagos Tettye-patak mellé építtette fényűző nyári rezidenciáját.
Az olasz építész által tervezett elegáns reneszánsz épület emeletes volt, valószínűleg délre nyitott U alaprajzú (az újabb kutatások szerint esetleg téglalap alakú, középen udvarral).
Húszonkét évvel Szatmáry püpöksége után a város minden ellenállás nélkül nyitotta meg kapuit az oszmás sereg előtt, így az épületek nem szenvedtek kár.
A törökök megerősítették és igazi keleti kereskedővárossá formálták Pécset, inkább csak saját igényük szerint alakítgatva a meglévő épületeket, mintsem jelentős számban újakat emelve. Így vált a tettyei palota derviskolostorrá.
Jakováli Hasszán pasa (lásd még: GCJaha) a kolostort a keringő derviseknek, a mevleviknek, az oszmán birodalom legnagyobb tiszteletnek örvendő szerzeteseinek adományozta, akiknek ez volt az egyetlen kolostoruk Magyarországon. A Tettye név eredete erre a korra vezethető vissza: a "tekke" szó törökül kolostort jelent.
A "felszabadítást", a török uralom végét (1686 és az azt követő éveket) kevésbé szerencsésen vészelte át Pécs, mint a majd 150 évvel korábbi tulajdonoscserét. A 17. század végére, 18. sz. elejére a hajdan pompás palota lakatlanná vált, ahogy majdnem az egész város is. A Tettye területe a pécsi káptalan tulajdonába került, ki a püspökkel megosztozva káposztás kertnek használta. Mivel a püspöknek közelebb is volt kertje, itt felhagytak a műveléssel.
Amikor 1780-ban Pécs elnyerte a szabad királyi város címet, a város tulajdonába került a terület és az omladozó, de még részben lakható épület is. Az épület ép része ekkortól a városi erdészek lakóhelyéül szolgált. Állapota egyre csak romlott, de ismert, hogy 1830-ig még laktak benne.
1830-ban kiadták az engedélyt az épület teljes lebontására, de ismeretlen okból a bontás elmaradt. 1840-ből szintén fennmaradt egy bontási engedély, de ez akkor sem valósult meg.
Az évek során egyre divatosabb kirándulóhely lett a Tettye, ahol sok ünnepséget, vigadalmat is rendeztek. Valószínűleg az idelátogató emberek védelmében 1897-ben a több helyen még magasba törő falakat visszabontották. 1904-ben további egy méteres részt bontottak vissza, de ezt már a romok konzerválásának érdekében, mert a falak tetejét ekkor lebetonozzák. A megmaradt falfelületek némely nyílását patkó alakúvá alakították, a romantikus hatás fokozására.
A 2010-es Európa Kulturális Fővárosa-cím a város számára számos beruházást tett lehetővé, így sor került a Tettye és a Havi-hegy területének alapos átformálására is. Az egykori palota romjainak délkeleti sarkára Dévényi Márton és Gyürki-Kiss Pál tervei alapján egy rozsdaszínű corten acél anyagú kilátó került. A kilátás szép az acélmonstrumból, de hát bármerre sétál itt az ember, rengeteg gyönyörű kilátópontot talál, így a legtöbb pécsi nem igazán érti, miért volt szükség erre a sokmillió forintból létesített, furcsa, tájidegen építményre.

További látnivalók
- Játszótér: a romoktól délre korszerű játszótéren időzhetnek a csemeték. Az 1970-es években még hagyományos, acélszerkezetű játékok álltak itt, amit az 1980-as évekre Szatyor Győző faragványai váltottak fel. Ez volt az első fából készült játszótér, amit valaha is láttam. Hatalmas élmény volt a sok újfajta játék, a más anyag. Sokat jártunk ide akkoriban. Megnőttünk, közben tönkrementek a fajátékok is. A mostani, eurokonform játszóteret 2009-ben alakították ki, így a tér ismét rendkívül kedvelt úticél lett a kisgyerekes családok körében.
- Mésztufa barlang: a Tettye utca meredek szakaszának alján nyílik a közelmúltban látogathatóvá tett rövid kis barlang.
- Pintér-kert: a Tettye tér északnyugati sarkában, a Duna-Dráva Nemzeti Park igazgatósági épülete és a Tettye forrásháza között juthatunk be a szépen gondozott, hangualtos kis arborétumba.

Ládatörténet
2003. 10. 27.: lepke elhelyezi a romokat bemutató első geoládát, amely az idők során ide-oda vándorolt és sokszor betegeskedett is
2012. 12. 21.: Fairy új helyen rejtette újra a ládát, amit nemrég örökbe fogadott. A rejtés sajnos nem volt hosszú életű, hol a felfüggesztés bizonyult gyengének, hol simán lába kelt. A hosszas betegeskedés után Fairy végül megszüntre állította.
2015. 10. 12.: a megszüntetett ládát Strombus örökbe fogadta, ismét egy újabb helyen, nagyobb láda várja a megtalálókat
2015. 10. 21.: Arra jártam, így megnéztem a ládát. A rejtek mellett, feltűnő helyre kirakva találtam. Nem hiányzott belőle semmi, így visszarejtettem a helyére. Furcsa.
2015. 10. 27.: A ládát foxfoxfox a rejtektől jóval messzebb, nyílt színen megtalálta és egyeztetés után újrarejtette. Hálás köszönet a megmentéséért.
2015. 11. 30.: Sajnos a ládának most már tényleg sikerült eltűnnie. :-( Most egy kisebbel próbálkozom.
2016. 06. 09.: Ládaellenőrzés, a ládát jó állapotban a helyén találtam.
2017. 01. 03.: Ládaellenőrzés. Sajnos nem találtam a helyén. Pótoltam.
2017. 02. 08.: "Nem találtam" log miatt ládaellenőrzés. Szerencsére vaklárma volt.
2017. 05. 08.: Karbantartás. Az ellopott kupakot pótoltam.
2018. 10. 29.: Nagy öröm, amikor betelt logbook miatt van szükség karbantartásra. Cseréltem. A láda kitűnő állapotban.
2019. 04. 27.: Ládaellenőrzés. Nem találtam a helyén. Pótoltam. 04. 21-én logolta utoljára egy kezdő com-os.
2020. 04. 13.: Ládakarbantartás. Minden rendben. A tavaly eltűnt, nemrég megkerült ládát elhoztam, így nem lesz keveredés. A rejtek megváltozott.

Relikviák


Források:
Szatmáry György
Tettyei romok
A Szathmáry palotarom rekonstrukciója
Szatmáry püspök nyári palotája
Állapot: kereshető
1 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (1072 db): környezet: 4.39 rejtés: 4.21 web: 4.39 átlag: 4.33

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

A két Sanyi 2021.12.07 15:37 - Megtaláltam
Megvan a teljes kielégülés! A klasszikus Hollywood-i recept szerint a harmadik randin. Hiába! Látszik a rejtő neveltetése, hogy nem adja csak úgy oda magát egyből. Persze, ahogy sejtettük is, mindkétszer ott voltunk a gyönyör közelében, de a sok bámészkodó (bizonyos kultúrkörök szerint mugli) miatt nem adhattuk elő azt a figurát, mely meghozza a vágyott beteljesülést. Eddig minden alkalommal megszakítás lett a vége, de most ebben a hűvöskés középdélutáni időben senki sem zavarta meg a folyamatot. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy végig kellett olvasni a hozzászólásokat, mire rájöttünk, hogy milyen pozitúrát kell felvenni a teljes boldogsághoz, de a két Sanyi mellett még senki sem maradt bevetetlen. Előbb utóbb, mindenki megadja magát, látva kitartó hódításunk során felszínre törő charme-unkat és egyéb irigylésre méltó képességünket.
Halló!

okallo 2021.11.21 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Sukki 2021.11.21 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Manoka61 2021.11.20 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Batkamanó1211 2021.11.20 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Fruitlány 2021.11.15 09:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

csenge&barni és lalee 2021.11.14 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, ugyan csak másodikra. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

kromo553 2021.11.13 16:35 - Megtaláltam
Ez kemény rejtés gratulálok hozzá dobtam egy "hátast" a láda végett tényleg vonzó.

SaDo 2021.11.13 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Szabakos 2021.11.07 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

t.renata 2021.11.07 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

vilmos.bajomi@gmail.com 2021.11.02 14:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Nagyon jó volt.

BB Anya 2021.11.01 14:49 - Megtaláltam
Nem gyereknek való rejtés. De kemény dió! ???? [Geoládák v3.12.2]

Barkoczy 2021.11.01 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

BB.apa 2021.11.01 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Endvora 2021.10.29 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. :)

GerDor 2021.10.29 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

jociandi 2021.10.29 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! vonzó, haha [Geoládák v3.12.2]

Hooch-Csi&Vi 2021.10.29 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Hooch-Csi&Vi&Flo&Bro [Geoládák v3.10.5]

kristontrener 2021.10.28 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Tényleg vonzó. És megrázó.

A Kalandorok [Geoládák v3.12.2]

hacsabi 2021.10.28 07:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

sandora74 2021.10.26 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Első ládánk volt, nagyon sokáig kerestük, de ez nem szegi kedvünket a továbbiaktól :) [Geoládák v3.12.2]

daraboss 2021.10.26 18:11 - Megtaláltam
Tényleg jól el van rejtve :) [Geoládák v3.12.2]

tothadam86 2021.10.25 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [Geoládák v3.12.2]

Vincenzo65 2021.10.24 19:42 - Megtaláltam
Sötétben nehezen adta magát, elsőre nem is keresném ott. Szép romok.

stevenph 2021.10.24 15:23 - Egyéb
Az új rejtést is megtaláltam, eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy nem a régi helyen kell keresgélni. [Geoládák v3.12.2]

KálmánCsalád 2021.10.24 15:22 - Megtaláltam
Köszöni a rejtést a Kálmán Család! [g:hu 1.6.7]

Timitomi0202 2021.10.24 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

jutics 2021.10.23 11:00 - Megtaláltam
Sokadik nekifutásra, most végre meglett.

IMG_20211023_110250 
adamszo 2021.10.16 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Nimmi980 2021.10.02 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Kalandmánia 2021.10.01 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Kövess Instán ---> kalandmania

Matrix74 2021.09.26 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Fajankók 2021.09.25 14:34 - Megtaláltam
Sokadik nekifutásra, de megtaláltuk, köszönjük a rejtést!:) [Geoládák v3.12.1]

szsusika 2021.09.24 19:12 - Megtaláltam
Megtalaltuk: Zsuzs, Ati és VW Vari Szegedről. [Geoládák v3.12.1]

Potatostudios23 2021.09.18 19:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
TFTC! Nagy élmény volt! :) [Geoládák v3.12.1]

Moncsiroli 2021.09.14 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
köszönöm a rejtést

Peter2890 2021.09.08 17:43 - Nem találtam meg
Nem találom, pedig minden falrészt átnéztem... [Geoládák v3.12.0]

[Elutasította: Strombus, 2021.09.20 16:57]

n.david 2021.09.05 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Kitty1982 2021.08.26 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Dávid és Kitty :-) [Geoládák v3.11.3]

Anyika 2021.08.26 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nem volt könnyű, de meglett. Aranka, Levente, Betti [Geoládák v3.11.3]

pistannn 2021.08.25 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Molli 2021.08.22 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.28
Köszönöm a rejtést!

Tonykopter 2021.08.22 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

GRA 2021.08.21 21:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Fantasztikus kirándulás volt. [Geoládák v3.11.3]

20210821_19255020210821_192634
gyorfia 2021.08.21 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Mo-Hó 2021.08.20 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.14
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

öreghegyiek 2021.08.20 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Tényleg ragaszkodó a kis piszok. Kellett vagy 20 perc, bár elsőre gyanús volt aztán a végén újra átnéztük, nem hiába. Köszi, szép hely. [Geoládák v3.11.3]

BudaiCsalad 2021.08.18 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

[Geoládák v3.11.3]

bambii 2021.08.14 10:59 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.11.3]

cserpan01 2021.08.12 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

fkmaster 2021.08.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.39
Nagyon szép volt a kilátás a városra, köszönöm.

sogor36 2021.08.09 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.07
Köszi a rejtést.

petervarit 2021.08.08 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

weanti 2021.08.08 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

drbsjdt 2021.08.08 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

WAdam 2021.08.07 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Martyinniki 2021.08.06 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Niki, Jani, Kristóf, Dávid, Ákos, Levi .
Leleményes rejtés. ;) [Geoládák v3.11.3]

TomiFilth 2021.08.05 19:03 - Nem találtam meg
Nem találtuk meg a dobozt, a falon sehol sincs, a talaj szinten sincs sehol. [g:hu 1.6.4]

IMG_20210805_190432IMG_20210805_190429
IMG_20210805_190433 
Tünce&Leno 2021.08.05 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük, első keresésünkre egy óra után felhagytunk vele, második nekifutásra megtaláltuk.. Elég ragaszkodó a kis piszok :)

ilvancso 2021.07.30 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Csipike 2021.07.30 16:30 - Megtaláltam
A rejtekhelyet vonzónak nem nevezném, de megtaláltuk! [Geoládák v3.11.3]

KTTNTZSDSETZS 2021.07.28 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltuk

kifli csapat 2021.07.28 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Meglett,köszi.

Madwe 2021.07.26 22:13 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Jó az ötlet!

Zongoristapityu 2021.07.20 21:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Attolico 2021.07.20 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

BaumyGeo 2021.07.20 09:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Köszi a rejtést! Megtaláltuk! Nagyon tetszett a hely. Ténlyeg van minden: romok, játszótér, kilátó, sziklák, étterem, kilátás. Nagyszerű hely!!!

08B22239-1C7B-4893-9950-903F4698305B2749D328-39C9-4668-9C55-A78B791B8B83
Kovacsek_7227/4 2021.07.17 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Otletes volt :) [Geoládák v3.11.3]

csandras03 2021.07.10 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nyulkaland 2021.07.04 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.3]

kisember 2021.07.01 15:42 - Nem találtam meg
ezt se most fogom megtalálni:)
[g:hu+ 2.7.11]

[Elutasította: Strombus, 2021.07.11 11:20]

20210701_154227 
zsbenko 2021.06.20 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Rita55 2021.06.06 10:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Linda98 2021.06.03 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kuesztia 2021.06.01 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

ha8je 2021.05.29 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Vidrák 2021.05.29 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kraken 2021.05.24 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kisbrekeke 2021.05.24 10:09 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

Csirimojo 2021.05.23 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Pünkösdi kirándulás [Geoládák v3.10.5]

joove 2021.05.22 18:46 - Megtaláltam
Pécsi pünkösdölés. Köszönjük a rejtést.

Ötvös család 2021.05.22 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

JózsiÉsLulu 2021.05.18 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Csabiq 2021.05.18 12:14 - Megtaláltam
HEURÉKA! Köszönöm a rejtést! A kis logfüzet lapjaira esik szét. Máskülönben a láda rendben van. Megdöbbentő a ládaoldal képeit nézegetve, hogy mi volt itt, jobban mondva mi nem volt itt 100 éve. Mint az is, hogy mire képes a természet ugyancsak 100 év alatt, mint például a (GCMARA) ládánál Márcadónál. Pécsi városi ládázásaim során számomra talán a legszebb mikrokörnyezet a közelben lévő ládákkal egyetemben. Persze sokat rásegít a Mecsek fáinak és meredélyeinek ilyetén való közelsége.[Geoládák v3.10.5]

Zsuqrika 2021.05.18 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, imádtam,micsoda erő a falakban,és nagyon ötletes rejtés!!
Gratulálok!

Szumma 2021.05.17 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

lorka94 2021.05.17 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

mixer84 2021.05.16 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

rimfarago 2021.05.14 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

petegabi 2021.05.14 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
[Geoládák v3.10.5]

szendybetty 2021.05.10 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Foxyphile 2021.05.01 19:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Szerencsére nem volt nehéz megtalálni, második ládászásnak (Az első Szusival) igazán kellemes volt, köszönöm a rejtést!

Milos92 2021.05.01 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

blenesi.kitti 2021.05.01 12:43 - Megtaláltam
másodszorra találtuk meg, kicsit felre értelmezzük a szöveget, ragaszkodóbb,mint képzeltünk ????Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

IstvánMagdolna 2021.04.23 18:45 - Megtaláltam
Harmadszorra sikerült megtaláltunk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.10.5]

Tőkésréce 2021.04.16 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Emmano 2021.04.08 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

petradrian 2021.04.06 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Pplm970619 2021.04.06 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

berekpeter 2021.04.04 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

tomi-zsuzsi 2021.04.01 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az élet szép! [Geoládák v3.9.6]

Utiszabi 2021.03.28 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kisiphx 2021.03.28 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kistimcsi1 2021.03.28 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Cseles rejtés, köszönjük! [Geoládák v3.9.6]

csengeh 2021.03.27 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

hardyjudit123 2021.03.25 07:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon ötletes rejtés! [Geoládák v3.9.6]

skiccpausz 2021.03.24 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

vegasz 2021.03.23 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Zseni, másodikra...

szsomlai 2021.03.20 15:44 - Nem találtam meg
Sziasztok. Első ládánk lenne, de meghaladja a képességeinket. [Geoládák v3.9.6]

JocNor 2021.03.15 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

nb7100 2021.03.15 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bigs [Geoládák v3.9.6]

LőrincDombiBarangolók 2021.03.14 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Tedd fel magadnak a kérdést: "Hova bújnál, ha Geoláda lennél?" Így könnyen meg lesz :) [Geoládák v3.9.6]

bernereniko 2021.03.13 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

KacsalaPéter 2021.03.13 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kogerj 2021.02.28 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

baknan 2021.02.27 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

TomiHUN 2021.02.27 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.28
Nagyon szép hely, jó hogy erre jöttünk. Fehérvárról és Gyálról látogattunk ide. Megtaláltuk egy 20 perc keresgélés után, köszi a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Szandesz0218 2021.02.20 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, izgalmas volt :) köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

bati6 2021.02.14 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

LucaMiki 2021.02.12 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! második nekifutás volt, elsőre is jó helyen kerestük csak nem "ástunk annyira mélyre" [Geoládák v3.9.6]

Saby77 2021.02.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
-

Invictus3 2021.02.04 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megvan, köszi!
Mai tizenkettedik :)
Itt sajnos elment a mobilnetem, Levinek viszont volt, úgyhogy nem hátráltatott minket ez a további ládák megtalálásában :D
Nagyon érdekesek a romok :)
350.-ik ládám, ha jól nézem :)

TakácsékPécs 2021.01.30 15:37 - Megtaláltam
Heuréka, köszönjük!

Klu 2021.01.27 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Toti 2021.01.22 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm az ötletes rejtést és a friss logbookot. Szépek a romok. [Geoládák v3.9.0]

GeoEvike 2021.01.22 19:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.9.0]

Blasius McKay 2021.01.09 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

barkop 2021.01.02 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Spapa90 2021.01.02 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Balazs01 2021.01.01 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

pötyimiki 2020.12.31 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Valami Sárkányos 2020.12.29 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Második nekifutásra megtaláltuk a "ládát". Szuper jó a hely, most, kissé több gyakorlattal már nem volt probléma. :)

Temi 2020.12.28 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Temi. [Geoládák v3.8.3]

utigabi60 2020.12.28 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Mimi92 2020.12.28 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.7]

Lau&Bálint 2020.12.22 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

EVANDU 2020.12.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Klassz kilatas, nyugalom.Koszonjuk arejtest!

violazsuzsinka 2020.12.06 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.Ez volt ma az 5. ládám.Itt is sokan voltak ma. A logbok be van telve jó lenne cserélni. A jelszó frappáns!
[g:hu+ 2.4.7]

emmerwald 2020.11.29 14:35 - Megtaláltam
Klassz hely ez a Tettye, köszönöm a rejtést!

IMG_20201129_143923 
veraesricsi 2020.11.21 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

vlala67 2020.11.14 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

geocápák 2020.11.12 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

martinadominika 2020.11.08 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Halász család 2020.11.06 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

gym 2020.11.04 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kissss 2020.10.30 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Könnyen adta magát, rám fért már egy gyors sikerélmény. :) Köszönöm a rejtést!

IMG_20201030_133700IMG_20201030_134315
Schmauder Tamás 2020.10.29 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.62
OK

mike_abc 2020.10.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.78
Cseles volt

Macimse 2020.10.29 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

DodiJuci 2020.10.28 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Whiskey 2020.10.27 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Bori, Petya! [Geoládák v2.2.4]

gvelllaci 2020.10.26 13:30 - Megtaláltam
Heuréka!Quell család [Geoládák v3.7.6]

Bancy26 2020.10.25 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Andi0714 2020.10.24 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Karaliosz 2020.10.24 17:13 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.7.6]

Pedit 2020.10.18 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.87
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

fatibi1 2020.10.16 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

eckerg 2020.10.14 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.2]

klesch 2020.10.10 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.30
minden ok

emtimea 2020.10.02 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Zazi és a Lányok 2020.09.30 09:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, jöhet a következő csésze!

Részletek később...

Zazi és a Lányok [Geoládák v3.6.0]

AC10E430-FD8C-4432-9EFE-9E2B92D1B3B38017DE3B-1FA9-4855-BD21-31B7857DC29D
Lia és Sanci 2020.09.26 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

Dyna22 2020.09.20 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Köszi a rejt?st!

Apa-fia 2020.09.20 08:58 - Nem találtam meg
Motoros túra geoláda kereséssel a Mecsekben és környékén.
Kb. 15 percen keresztül kerestem, szerintem alaposan, de mégsem találtam semmiféle üreget. A fal végén nem gondoltam hogy fel kellene másznom a tetejére.
Ha elfogadod jelszó nélküli megtalálásnak, megköszönöm.
Köszönjük a játékot!

[Elutasította: Strombus, 2020.09.21 22:04]

IMG_4170_resizeIMG_4171_resize
IMG_4172_resizeIMG_4174_resize
IMG_4175_resizeIMG_4176_resize
MEMME és ZEREB 2020.09.11 20:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
A délutáni koncert a romok közti színpadon meghiúsította a keresést, így maradt az éjszakai ládavadászat.
Köszi a rejtést!

Szabibi 2020.09.09 08:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Igazi rafinált, "Strombusos" rejtés.

Korigumi 2020.09.06 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

TothTi 2020.09.06 12:05 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért.

rakleind 2020.09.01 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Brsc 2020.08.27 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! EZEZ [Geoládák v3.5.3]

martinék 2020.08.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést! :)

vikacsu 2020.08.24 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Jenci&Timi 2020.08.21 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

NeZo 2020.08.20 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda nem vashiányos???? Zsu&Reizi [Geoládák v3.5.4]

Bolisz 2020.08.20 16:05 - Megtaláltam
Hát innen majdnem találat nélkül távoztunk. Nagyon sokáig kerestük. Szilvi - köszönet az előző logoknak - ötlete alapján, végül is sikerült. Cseles.

IMG_20200820_155517[1]IMG_20200820_155454[1]
Szisz1976 2020.08.20 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

gszekely 2020.08.20 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Másodszor visszatérve, kitartó keresés során találkoztunk Bolisz és Szisz1976 kessertársakkal. Végül Szisz adta a nyerő ötletet a logokban olvasott tippek alapján.
Pécsi nyaralásunk utolsó ládája.

D.D.Anna 2020.08.17 08:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33
Megtaláltam, köszönöm :) Tetszett a rejtés, hála a logoknak megleltem a ládát :)

Elek73 2020.08.16 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

epés remete 2020.08.16 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.12]

ottgyuri 2020.08.15 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Gulyi :) 2020.08.15 09:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!:) [Geoládák v3.5.3]

-kacsa- 2020.08.11 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nagyon szép a környék! [Geoládák v3.5.3]

Szőkéék 2020.08.10 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltuk! Nagyon látványos ez a környék!

vidékiürge 2020.08.10 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

geooszi 2020.08.09 09:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

trabant11 2020.08.08 13:25 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

bbrego 2020.08.07 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Betti, Csabi, Viki, Nonó, Julcsi, Ádám, Mesi, Gosti [Geoládák v3.5.3]

FeldmanZ 2020.08.07 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

pcguru és Mirci 2020.08.05 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

jonapet 2020.08.04 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Szilvi és Peti [Geoládák v3.5.0]

erdoscsalad 2020.08.03 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zseniális! [Geoládák v3.5.0]

Tathalas 2020.07.31 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :)

luxusmoszkvics 2020.07.29 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Family-H 2020.07.25 18:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

stikli08 2020.07.25 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést! Kis segítség. "Ragad" A fémhez. Esőben éjszaka végig tapogattam a falat. hát hiába. Nappal azonnal meglett. Mecsek és környéke ládázás közben, ha már erre jártam megnéztem. [Geoládák v3.5.0]

beszabo 2020.07.24 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Mágneses. [g:hu 1.6.7]

menace 2020.07.24 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

oryszcsak 2020.07.23 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Maxi613 2020.07.21 09:36 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.4.1]

csehipest 2020.07.20 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

maresz92 2020.07.18 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

nucleon 2020.07.18 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

OsiOsi 2020.07.18 11:16 - Megtaláltam
Találó pw

10yei 2020.07.16 22:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

bornero 2020.07.15 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük

ACE 2020.07.12 18:58 - Nem találtam meg
Ketten is kerestük, de nem találtuk meg. [Geoládák v3.4.1]

LecsoBKW 2020.07.07 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Nem Kavics 2020.07.06 15:30 - Egyéb
Szomorú, de ez is csak idővesztegetés.
Több mint egy órája keressük. Ez így már elvesztette az élvezetét, már csak a düh vezérel. Kevés infó alapján sem találtuk, de sikerült össze mocskolni magunkat, félve nehogy valami fertőzést kapjunk. De csak nem lett meg, pedig bőven van tökéletes rejtek a doboz számára. Emlék tábla is van, aminek a szövegéből lehetne jelszót választani. Szerintem nem az a lényeg, hogy ne találjuk meg a "jelszót". Olyan mint boltban fizetni, de nem kapunk semmit érte... Béke!

alcala76 2020.06.27 15:14 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

p.panka 2020.06.25 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Zsirafka 2020.06.23 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

alat300 2020.06.20 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
megvan!

Kappa 2020.06.14 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Nem találtam meg… ;)
TFTC [Geoládák v3.4.1]

kovacs.fannieva 2020.06.13 23:48 - Megtaláltam
El sem hiszem, hogy végre meglett! Kb. egy évvel ezelőtt kerestük, de akkor nem jártunk szerencsével. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

luxusmoszkvics 2020.06.13 17:30 - Nem találtam meg
Egy órán át keresgéltem. Na, majd legközelebb meglesz. [Geoládák v3.4.1]

Hey-ho 2020.06.08 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kun.istvan82 2020.06.06 22:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Családi játék!???? [Geoládák v3.4.1]

parzsal 2020.06.06 22:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper progi sogival [Geoládák v3.4.1]

Dawe92 2020.06.06 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Szeleburdi Országjárók 2020.06.06 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kiváló rejtés.

IMG_0826[1] 
erdei csiperke 2020.06.01 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Ok

szalbert 2020.06.01 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

kocsisjozsef74 2020.05.30 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

anzsu7 2020.05.30 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.4.0]

Bakszakáll 2020.05.28 13:35 - Megtaláltam
Felfedező ügyileg jöttünk erre az Alföldről. Visszatérős a helyszín és nagyon ügyes a rejtés. Köszönöm a játékot.

swiki 2020.05.28 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Ötletes rejtés. Bár a jelszó nem jellemzi a környezetet.

triniti 2020.05.17 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! triniti & családja [Geoládák v3.3.2]

Béla 53 2020.05.05 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.1 teszt]

Balage001 2020.04.06 07:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést.
a jelszót nem fogadja el a lognal, se csupa kisbetűvel se nagyokkal se csak első naggyal.
le is tiltott a rendszer azt hiszem egy napra ehhez a talalathoz.
fotóztam a logbookot, jelszóval együtt, ha kell elküldöm.

Dave, Balage. [Geoládák v3.3.2]

[Elutasította: Strombus, 2020.04.11 20:33]

Módosítás.
Mi a régebben elveszett ládát találtuk meg, szerencsére így az meglett.
Köszönjük Strombus közreműködését is :)

metitreasure 2020.03.09 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

szabold1977 2020.03.08 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

kess76 2020.03.08 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Mirr&Murr 2020.02.24 11:24 - Megtaláltam
Köszönjük! Egész napos Tettye részeként.

Elyon 2020.02.01 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

frytschi 2020.02.01 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

chanibija 2020.01.31 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Juhuuuu, első láda! :)
Yami, Bija [Geoládák v3.3.2]

Nooori 2020.01.31 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Pantya 2020.01.16 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Évi&Zoli 2020.01.06 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Búcsúzóul még egy Tettyei körutazással letekintettünk Pécsre! Az egész városrész nagyon "vonzó" volt a számunkra, így hát hosszasan keresgéltük. Köszönjük, hogy megmutattad!

IMG_20200106_125629IMG_20200106_125650
IMG_20200106_142614IMG_20200106_125725
Gyalogol 2020.01.03 14:21 - Megtaláltam
ahhh kb 2 éve, vagy a 10. nekifutásra de meglett. köszi :) [Geoládák v3.2.0]

palcika84 2020.01.03 01:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Megtaláltuk!
Kb fél óra volt kiszedni a rejtekből, mivel vagy az előző kesser, vagy valami mugli olyan szépen "vissza....ta" a helyére, hogy hosszú bottal kellett kipiszkálni. Ugye azt tudjuk, hogy fadarabbal menni egymást vonzó darabokra nem egyszerű...
Na de sebaj... Éjjel 01:30, 2 mobiltelefon (1 vaku, a másik előlapi kamera), 1 bot, 1 térd a -5 fokos talajon... Megfizethetetlen. Minden másra ott a Mastercard.
Ismét köszi Strombusnak a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

rocksummers 2020.01.03 01:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk, bár megszenvedtünk érte, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

HorváthBBGVKH 2020.01.02 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Nagyon ötletes rejtés, de már-már túl nehéz.

vaterlo 2019.12.31 10:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.92
Innen indultunk egy kelta körös instant túrára. Gyorsan megkerestünk. Köszi a rejtést.

Aniko & Gyuri 2019.12.28 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Aniko és Gyuri [Geoládák v3.1.2]

Bob&Bobek 2019.12.28 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
27 ládás hétvége Frankie Familyvel.

Tili 2019.12.26 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Tmeszi 2019.12.26 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 1.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

copfocska 2019.12.18 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! kb 5. nekifutasra, egyszer mar a veremet is adtam erte akkorat estem
a csuszos terepfuto cipomben. koszonjuk a rejto segitseget! [Geoládák v3.1.2]

GergoKrisi 2019.12.14 15:51 - Megtaláltam
Köszi a rejtést Nilikével közösen találtuk meg

Nilike 2019.12.14 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Karácsonyi shoppingtúra után, hazafelé GergoKrisivel együtt megejtettük!
A naplemente csodálatos, köszönjük! :)

20191214_15325720191214_154554
20191214_15491620191214_155300
Mizo6869 2019.11.24 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Láda rendben a helyén.Mia, Zoli Érdről.

Valami Sárkányos 2019.11.23 15:35 - Nem találtam meg
Átkutattuk a romokat, kívül, belül, sajnos nem lett meg. A pontos helyre utaló utaló minimális segítség miatt nem biztos, hogy elveszett, de mivel korábban többször történt már ilyen a leírás szerint, nem ártana ellenőrizni. [g:hu 1.6.4]

Robogo 2019.11.23 12:02 - Megtaláltam
Pécsi ládázós hévégén kerestük fel ezt a ládát kitkat0123, R.Guszty és LCSOKA társaságában.
Köszönöm a rejtést!

kitkat0123 2019.11.23 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

dibolya 2019.11.22 15:00 - Megtaláltam
Végre megvan! Köszönöm a rejtést!

20191122_150401 
Gyömi 2019.11.17 15:59 - Megtaláltam
Köszönjük

DSC_9865 
paukcsalád 2019.11.16 12:00 - Megtaláltam
Nem volt egyszerű, de meglett. Nagyon hangulatos hely, érdemes itt egy sétát tenni.

sainbo 2019.11.02 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.30
Már nem először kerestem! Most meglett hamar.....senki sem járt erre épp !
Köszi !

Még zöldellőTiszafamagja
TiszafaMilyen lehetett régen ?
Kő...vas....fa 
Benedek_Vulkán 2019.10.30 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Az őszi szünetet Pécsett töltöttük, jó nagyokat sétáltunk a városban. Ez a láda nagyon tetszett, köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2019.10.30 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

bcs723 2019.10.28 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Szép napos időben sétálgattunk a Tettyén. Nem véletlenül népszerű hely, nagyon hangulatos. Köszönjük a rejtést.

kovize 2019.10.23 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Horváthék - Dvár. 2019.10.12 15:13 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Megtaláltuk.

IMG_20191012_141756 
fullz 2019.09.22 12:30 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

domtom 2019.09.14 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Trükkös volt. ;-) [Geoládák v2.2.5]

margabat 2019.09.12 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Mára beterveztem egy nagyobb tettyei sétát, ennek első állomásaként kerestem meg ezt a ládát. Szép környék, bár meglepett, hogy munkaidőben is ilyen sokan járnak errefelé. A rejtek elsőre nem adta magát, de aztán csak odanyúltam a jó helyre. :) Vigyázzatok a kezetekre, én a rejtektől nem messze kis híján belenyúltam szétszabdalt energiaitalos dobozokba. Köszönöm a rejtést!

BalintZsofi 2019.08.31 23:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk a nyár utolsó programjainak egyikeként :) köszönjük a rejtést! Igazi keresős láda, főleg éjszaka! :D [Geoládák v2.2.5]

Fringilla és Kuglóf 2019.08.28 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Dynamo_Raven 2019.08.25 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Üdv. Raven [Geoládák v2.2.5]

dalmatás_lány 2019.08.24 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk B.Balazs91-el, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

B.Balazs91 2019.08.24 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk dalmatás_lánnyal, köszönjük a rejtést!
Kicsit cseles, a rejtektől karnyújtásnyira van sokkal csábítóbbnak tűnő hely is, ahol nem túl jó turkálni :D [Geoládák v2.2.5]

szmarton 2019.08.20 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönjük a rejtést!
SPOILER! :)
Egy kis segítség: a dobozra szereltek egy kis mágnest.
[Geoládák v2.2.5]

VaVi 2019.08.17 19:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

niksza 2019.08.13 09:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

B o u n t y 2019.08.11 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Köszönjük a rejtést!

Kyra 2019.08.11 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Egy élmény volt, köszönjük!

Dráva_Folyamat 2019.08.10 17:11 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, a gc.com oldalon logoltuk először.

[Jóváhagyta: Strombus, 2019.08.23 18:07]

GCTERO 
RéZ 2019.08.03 21:01 - Megtaláltam
Jó volt, köszi! :) [Geoládák v2.2.5]

stevenph 2019.08.01 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

majeri 2019.07.22 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

bill75 2019.07.21 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Lili,Maja,Judit,Béla [Geoládák v2.2.5]

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2019.07.18 21:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

tirga 2019.07.16 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Andi&Szabi
SunCity

[Geoládák v3.0.0_beta_5]

Gergelix 2019.07.15 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) Rózsa & Geri [Geoládák v2.2.5]

fodorka59 2019.07.14 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

20190714_15170720190714_153023
20190714_15304520190714_155413
20190714_15155020190714_152854
veresgyuri 2019.07.13 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Üdv: Lara, Annamari & Gyuri [Geoládák v2.2.5]

Ferás 2019.07.12 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Mary&Advent 2019.06.29 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, viszont nem épp a legjobbak a rejtő rejtései. Az hogy vizelet szagban és nem látjuk hova nyúlunk be... Normálisabban is el lehetne rejteni a ládát vagy ha nem megy a muglik miatt akkor inkább legyen virtuális.

Csabetta 2019.06.28 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

nfmate 2019.06.27 12:11 - Megtaláltam
Katával és Annával villámlátogatás Pécsett [Geoládák v2.2.5]

sasooo36 2019.06.11 20:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bbk8009 2019.05.26 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 3.50 súly: 1.30
Köszi a rejtést

kovacs.fannieva 2019.05.18 18:23 - Nem találtam meg
Több, mint 1 órán keresztül kerestük a ládát ma délután, GPS alapján pontosan a ládánál voltunk, de sehol nem találtuk. Elképzelhető, hogy eltűnt? [Geoládák v2.2.5]

csipet_csapat 2019.05.05 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Ide is érdemes volt eljönnünk. Nagyon érdekes hely. Géza ügyesen meglelte a kincset... Köszönjük, h megmutattad.

IMG_6141IMG_20190505_130105
MRT Co. 2019.03.30 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szőkekapitány 2019.03.24 09:51 - Megtaláltam
Háromszor kerestem már ezt a ládát, volt hogy hárman is kerestük, kérve a rejtő telefonos segítségét, de úgy sem találtuk meg. Negyedszerre Fehérkút segítségével meglett.

atys70 2019.03.23 15:15 - Nem találtam meg
A ládát nem találtuk pedig ott álltam, ahol lennie kellett volna. Kérem a képek alapján elfogadni.

[Elutasította: Strombus, 2019.03.23 18:42]

20190323_15194920190323_152005
20190323_15213320190323_152140
metzing 2019.03.17 11:52 - Nem találtam meg
Nem talaltam a ladat sajnos, de vannak tippjeim, hogy hol kellett volna lennie. Nagyon forgalmas hely, lehet, hogy elvitték volna? [Geoládák v2.2.5]

[Elutasította: Strombus, 2019.03.23 18:43]

Big kamionos 2019.03.15 20:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dobozipatikus 2019.03.15 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

emiGrant 2019.02.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
A rejtés ügyes (lett volna) ha meglett volna a láda. Köszi Strombusnak a segítséget, sőt azóta már pótolva is lett a láda. A környezet nagyon tetszett és engem egyáltalán nem zavarnak a rozsdás új részletek sem. Fura, az biztos, de van benne fantázia szerintem. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-5-6
AncsaPancsa4 2019.02.23 21:35 - Megtaláltam
Ez kifogott rajtunk. - gondoltuk. A gps szerint ott kell lennie a ládának métereken belül. Kerestük-kutattuk falban, fán, ülőkében, lépcső alatt, korlátban... mindhiába. Végül kiderült, hogy a láda eltűnt (azóta pótolva), így a jelszót a ládagazda Strombustól kaptam meg. Köszönöm! [Geoládák v2.2.5]

becko 2019.02.19 12:00 - Megtaláltam
Vonattal érkeztem Pécsre, a verőfényes kora tavaszban gyalogosan jártam végig a város 22 ládájának - a multik miatt ennél sokkal több - helyszínét, 22 km lett a vége, szép volt, jó volt, elég volt.
Nekem nem tetszik a romok közé beépített rengeteg vas.

Aleph & Rita 2019.02.12 10:35 - Megtaláltam
A Havi-hegyről ereszkedtünk át ide.
Köszönjük a lehetőséget!

anikofazekas22 2019.01.05 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

miky 2019.01.05 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DoraSz 2019.01.01 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Dóri & Attila [Geoládák v2.2.5]

ÁnyosIngov 2018.12.30 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gasparjeno 2018.12.30 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsutila 2018.12.30 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

balazsz@ 2018.12.30 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2018.12.25 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
A Karácsonyi napokra Pécsre esett a választás nagy családi sokadalommal, HRita - Kesserhercegnővel közösen! :) Egy nap sem unatkoztunk, szépen gyűjtögettük a rejtéseket, ezáltal még jobban megismerve Pécset. Nem volt olyan pillanat, hogy ne éreztük volna jól magunkat, így köszönjük minden rejtő munkáját!

P1300750 
HRita 2018.12.25 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

T*K 2018.11.27 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Zsotyka 2018.11.16 21:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Köszönöm a rejtést!

havasi3 2018.11.10 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.78
Szép környezet, ötletes rejtés! Köszönjük!

Euterpe Vakondok 2018.11.10 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést, nehezen találtuk meg, pedig 3 gyerkőc is segédkezett a keresésben. Érdemes volt elmenni, gyönyörű hely!

IMG_20181110_161703IMG_20181110_161728
bani 2018.11.10 13:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Szép hely! 😊

drkmse 2018.11.07 11:32 - Megtaláltam
Kirándultam egyet a mai szép időben. Hát elég illúzió romboló a sok rozsdás fém műtárgy a romok között. De a kilátás gyönyörű! Köszönöm a rejtőnek hogy megmutatta! [Geoládák v2.2.5]

Lili2010 2018.11.03 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük! óriási meglepi volt benne...

bebfva 2018.11.02 15:41 - Megtaláltam
Idegenvezetésre is kiválóak a rejtéseid! Köszönjük szépen! Kitartást! [Geoládák v2.2.5]

pliptai 2018.11.02 12:13 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért! [g:hu 1.6.0]

homokia 2018.10.28 17:03 - Megtaláltam
Tubes fele, szep a park, koszonjuk

Pumba9 2018.10.23 12:13 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. 38. pécsi láda 3 nap alatt. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2018.10.23 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Katulyakutatók 2018.10.22 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő fáradozását! Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.6.0g]
Érdekes koncepció ez a rozsdás vaslemezekkel jelzett eredeti épületrészek megmutatása. Azt hittem, hogy a fehér falazó anyagból újjáépített váraknál nincs borzalmasabb, hát tévedtem!
Az ötletes rejtés élvezeti értékéből sokat levon a környezetében terjengő vizeletszag. Legalábbis, minket ez fogadott. A logbook, mint azt korábban jelezték, betelt. A behelyezett írólap is félig betelt. Jó lenne, egy csere!

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9 
Nyeta101 2018.10.21 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :)
A Logbook betlet egy kiegészítőlap van mellé helyezve. [Geoládák v2.2.4]

ovari 2018.10.19 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

ng0407 2018.10.18 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, kisgab88-cal köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

kisgab88 2018.10.18 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

somga 2018.10.15 12:00 - Megtaláltam
Túlságosan is rendbe hozott romok :) Jó rejtés! Köszönjük!

7 Törpe 2018.10.14 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

s_emese91 2018.10.14 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
-

mperecsenyi 2018.10.14 12:20 - Megtaláltam
Clere leírása ajándék volt, mert a két évesem is hasonlóan húzta a száját. Vasbiztos rejtes. [Geoládák v2.2.4]

tazi74 2018.10.07 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ügyes rejtés. :-) [g:hu 1.5.4]

Maya95 2018.10.07 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Attila89 2018.09.29 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

H.B. 2018.09.29 09:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
A logbook tele, egy írólap méretű papírom volt, azt beletettem. A kilátót rozsdából én sem értem.

kilali 2018.09.25 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Köszönöm a lehetőséget.

Csóka család 2018.09.15 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Frankie Family 2018.09.14 11:50 - Megtaláltam
Bikali hétvégi kirándulás keretében. Köszönjük az újabb családi élményt!

eszty25 2018.09.09 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

FerencBogi 2018.09.09 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Vironia 2018.08.23 17:20 - Megtaláltam
Négy napos kiruccanás a Mecsekbe, közben ládakeresés közösen Cipollinóval! Köszi a rejtést.

cipollino 2018.08.23 17:20 - Megtaláltam
Mecseki ládázás Vironiával. Köszi a rejtést

Fakakadu 2018.08.21 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

siemens 2018.08.14 13:10 - Megtaláltam
Köszönjük. Teljesítette 4 fő.

Paplacs 2018.08.09 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Mésztufa barlang meglátogatása után gyors találat. A leírás - bár csak egy sor - nagy segítség. Köszönjük a rejtést!

TanEra 2018.08.04 21:32 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, már jártunk erre, most ez is meg lett. Gondozott terület, pihenésre alkalmas. Nagy forgalom.

Ludming 2018.08.04 18:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első láda amit megtaláltunk!
Köszönjük a rejtést! :)
Luca és Peti

Eterpo 2018.08.04 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nehezen lett csak meg, de ötletes helyen volt! [Geoládák v2.2.4]

alexp 2018.08.03 19:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Köszönöm a rejtést.

Wladin 2018.08.02 12:31 - Megtaláltam
Köszi

katika59 2018.07.26 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!A logbook kezd betelni. [Geoládák v2.2.4]

Nikicsu 2018.07.22 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Chubby 2018.07.22 09:40 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.5.4]

hadidoki 2018.07.18 10:31 - Megtaláltam
megtaláltam

szabatti 2018.07.14 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.36
Meglett, köszi!

Seprényi család 2018.07.14 18:00 - Megtaláltam
Gyorsan megtaláltuk. Aki erre jár a barlangot ki ne hagyja :)

polgaradri 2018.07.05 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, diplomaosztó után. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Potyogók 2018.07.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Masodjara jottunk vissza. Tegnap este sotetben nem sikerult, ma vilagosban igen. :) Köszönjük!

darabosk 2018.07.01 09:50 - Megtaláltam
Megvan:) Köszi a rejtést.

Laczó Gábor 2018.06.10 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mai95 2018.06.02 19:42 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. :)

vittorio 2018.06.02 19:42 - Megtaláltam
Ügyes rejtés, mi sokáig kerestük, aztán végül Mai95 húzta elő a helyéről. Köszönöm.

 
acsocso 2018.05.26 20:10 - Megtaláltam
Köszönöm Strombos hogy megmutattad! :)

Jó a rejtés helye az ilyen forgalmas helyen ;)

BuBiPuma 2018.05.21 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]
A jelszó találó...

kofinandi 2018.05.12 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Érdemes ellátogatni a parkba.

petiba 2018.05.12 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
Osztálykirándulásunk alkalmával Nándival és Flórával, valamint Viktorral együtt keresgéltünk, s találtunk. :)

Hegyo 2018.04.19 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: /Rejtés:. /Web: [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BLUEway💙2016! 2018.04.05 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Szépen gondozott a környék, a láda hamar meglett. THX.

MoZ 2018.04.04 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

nagygeo 2018.04.03 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

fz12sg66 2018.04.01 16:45 - Megtaláltam
köszi a rejtést

dev86xr 2018.03.30 20:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.3]

Szilvil 2018.03.30 20:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

VizsiGabi 2018.03.27 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Fenilefrin 2018.03.16 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Meglett, köszi a rejtést!

hali79 2018.03.15 19:08 - Megtaláltam
Cler és hali79 köszi.

Cler 2018.03.15 19:07 - Megtaláltam
Kozos talalat ismeretlen jo fej sracokkal, akik tobbszori nekifutas utan, halalt megveto batorsaggal vallalkoztak a lehetetlenre es a hatraltato "termeszetes szuksegleti" elemek lekuzdesere. Ez az a hely, ahova mi, lanyom (5 eves), Hali79 es jomagam nem, nem es nemnel szavazott... nem nyulunk oda, ahova masok.... Lanyom felkialtasa: "pisibe nyultak!"

Koszonjuk nekik! Nelkuluk ez nem johetett volna letre... 😁

1CEB9B4F-D708-4E56-90F3-8C35768FAB0405DB4C01-B1D0-4C20-9B47-6B1FDA20D94D
SzeitzG 2018.03.11 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

AlexanderBonaparte 2018.02.01 14:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
Gps nélkül nehéz lenne :)

SandorCsaba 2018.01.04 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

katg 2017.12.30 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eazs 2017.12.26 17:30 - Megtaláltam
Köszönjük

mucik 2017.11.03 00:00 - Megtaláltam
Esti séta során begyűjtve.
Mucik, Panna, Juli és Bori

CsKriszti 2017.10.30 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bettike75 2017.10.29 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

lucannuss/Debreceni Nyuszik 2017.10.29 08:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vajasfok 2017.10.27 13:21 - Megtaláltam
Megvan.

Katona55 2017.10.20 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Közös keresgélés stmesterrel.

P1020846P1020852
stmester 2017.10.20 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Nagyon szép környezetben vannak a romok, de nem értem a rozsdás fém valamit minek építették oda?

P1020849P1020851
DaZoBaViKr 2017.10.15 10:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.63
Megtaláltuk! Köszi a rejtést.

Shootzu 2017.10.10 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hofipapa67 2017.09.02 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

matrixmusic 2017.08.29 11:20 - Megtaláltam
Ok

melinya 2017.08.28 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2017.08.20 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Elmaradt megtalálás beírása. Ősszel ismét jövünk. Köszi szépen a lehetőséget.

Spangarázs 2017.08.17 14:25 - Megtaláltam
Pécsi nyaralós ládatalálat.
Ládavadászokkal is összefutottunk...
Köszi a rejtést!

Eszug1980 2017.08.14 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

petili 2017.08.14 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Köszönjük a rejtést!

Etil 2017.08.12 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

juhitomi 2017.08.12 19:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsozso94 2017.08.08 16:20 - Megtaláltam
" Megtaláltam "

Norbee97 2017.08.04 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Nagy nyári ládázás Pécsen 22/22.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Ezt a kis könnyed ládát hagytam utoljára, bár első körben nem így terveztem, aztán második körben se, utóbbiban a MÁV döntött helyettem. :) Tetszett a kilátás is, a romok is, nem kellett meredeken se mászni, már úgyis fáradt lettem volna hozzá. Harmadik próbálkozásra a láda is előkerült, jó kis rejtés. :) Majd a közeli GCTEKI felé indultam, de az arborétum fizetős, ráadásul valószínűleg nem is jól néztem, mert a másik irányból kell közelíteni, így kedv híján ez ott maradt. Kaposvár felé indultam volna haza, de a MÁV-nál elromlott a biztosítóberendezés, így végül csak ez maradt a nap utolsó ládája. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
706.

IMG_20170804_164531IMG_20170804_164558
IMG_20170804_164606IMG_20170804_164631
IMG_20170804_164635 
mitriades 2017.07.25 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

g-tabe 2017.07.23 18:04 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

költségosztósok 2017.07.23 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kingajani 2017.07.21 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2017.07.21 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2017.07.20 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Valamikor a baranyai nyaralás alatt találtuk meg és elfelejtettem bejelenteni :)Meg kell találnom a képeket hozzá, akkor pontosítom a dátumot...addig is köszi, élmény volt !

aasgier 2017.07.18 14:11 - Megtaláltam
Remek. Megtaláltam. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

whaides 2017.07.18 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bikegeohunt 2017.07.17 19:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
kösz a relytést

kaczur 2017.07.12 17:19 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SünVeedee 2017.07.08 16:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Kicsit rozsdult a hely, mióta itt jártunk! :)

lacinl 2017.07.02 17:44 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!

Knaliret 2017.06.15 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Megtaláltuk! :)

banyóca 2017.06.14 10:12 - Megtaláltam
Gyönyörű a panoráma innen! Köszönet a rejtésért.

20170614_09572820170614_101812
bölli 2017.06.11 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Köszönjük a rejtést!

eskar 2017.06.05 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Köszi a rejtést! Az előző megtalálót láttuk a tetthelyről elmenni, így könnyű dolgunk volt :)

AntalAttila 2017.06.05 11:54 - Megtaláltam
Ezt a ládát is megtalálta a szegedi Antal család: Attila, Kitti, Réka, Levente. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dodi88 2017.05.28 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltam, köszi a rejtést!!!

Hoertsoeg 2017.05.22 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam :)

macimeister 2017.05.22 20:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam! :)

leve2002 2017.05.17 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Szuper láda!!! Amikor letöltöttem a g.hu appot, ezt a ládát szerettem volna először megkeresni. Azóta mumus volt, de szerencsére meglett. Akinek nehéz, nézze meg a láda .com-os oldalát, ott több a segítség ;) Egyébként nagyon szép láda, jó rejtés :)

Pongi57 2017.05.06 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Házassági évfordulónk ünneplése alkalmából vacsoráztunk a Tettyén. Utána még belefért egy kis séta. Gergő felvetette, hogy próbáljuk meg ismét megtalálni ezt a ládát, amit február végén már keresgéltünk. Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

Tettyei panoráma sötétedéskor 
EmesESE 2017.05.01 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.15
Előző este a szomszédos étteremben vacsoráztunk, nem volt tervbe ennek a ládának a megkeresése. De milyen a kesser, ha 100 m-re van egy láda annak zöld színét sárgára kell változatatni...
De mivel hidegvolt, sokan voltak sötét volt ez akkor nem sikerült. Igy reggel visszatértünk egy gyors találat reményében a GCPECS megfejtése után. Szerencsére így láthattuk az esti és a reggeli panorámát is.
Ha gyorsan nem is de csak megadta magát a láda. (mindenhol van vas, és a GPS sem méter pontos)
A láda csavaros teteje hiányzik. egyébként rendben van.
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Patri321 2017.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Korábban családommal kerestük meg. Ma csak a jelszóért mentem vissza, amit akkor nem írtunk fel. Annó sokáig szenvedtünk vele, végül az öcsém lelt rá a 2. napon. Köszönjük a rejtést!

Dori es DobosUr 2017.04.29 12:00 - Megtaláltam
Többszöri nekifutásra meglett :)

braunfrici 2017.04.28 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Harkányi pihenés,tizenhatodik találat.Csavaros fedél hiányzik.

Kozák 2017.04.23 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Pécsi ZOO és ládázás.
Köszönet a rejtőnek.

fox007 2017.04.14 19:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

Salkit87 2017.04.14 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nem volt egyszerű, de meglett! :)

Csureszh 2017.04.01 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.24
Harmadszori nekifutásra találtuk meg. Majdnem kifogott rajtunk, de nem adtuk fel.

tabletta 2017.03.15 08:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Fairy 2017.02.05 15:15 - Megtaláltam
:-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

g-tabe 2017.02.05 13:30 - Nem találtam meg
Köszönöm a lehetőséget.
Sajnos a láda eltűnt. A helye meglett rejtői segítséggel.

[Elutasította: Strombus, 2017.02.08 18:05]

Umbia 2017.01.04 15:15 - Megtaláltam
Megvan! ;)
Köszönjük!!! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

penniwit 2016.12.08 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

etoc 2016.11.20 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönöm a rejtést! A következő legyen szíves vinni egy kisebb önzáró nejlon tasakot, mert ázik a logbook!

Szabó família 2016.11.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kisdavid1107 2016.11.01 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

velates 2016.11.01 11:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Tamota 2016.11.01 09:28 - Megtaláltam
Kevésbé ismert része Pécsnek, ám ez is rejt szépségeket. A láda nélkül nem jöttem volna erre. Köszi.

ha2 2016.09.26 14:25 - Megtaláltam
Háromnapos ládavadászat az ország déli végein.
3.nap Pécs környéke

dr.is 2016.09.25 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csg12 2016.09.24 16:27 - Megtaláltam
Egész napos ládázás Pécs gyönyörű városában.
Köszi a rejtést!

vacakos 2016.09.20 17:42 - Megtaláltam

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A láda vizes, penészes.
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vakond87 2016.09.19 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Ötletes a rejtés, a leírásban lévő segítség sokat segít. Köszönöm a rejtést!

Strombus 2016.09.04 18:44 - Egyéb
Ládaellenőrzés. Láda a helyén.
Sajnálom, de városi ládánál ebben az esetben nem fogadok el nem találtam logot. Itt épp a megtalálás a kihívás.

Radián 2016.08.21 13:05 - Nem találtam meg
450 közelében járó találatok tapasztalatai és idő bősége miatt kellő mértékű optimizmussal álltunk a láda keresésének, de sajnos többszöri nekifutásra és sok idő alatt sem jártunk eredménnyel, pedig alaposan átfésültük a területet. Ez a rejtés annyira jó, hogy sajnos kifogott rajtunk. :| A csatolt képek alapján (második már a Havi-hegyről készült) kérjük, ha lehetséges, a találat elfogadását. Köszönjük! :)

[Elutasította: Strombus, 2016.09.04 18:44]

20160821_13042320160821_162751
bibrabb 2016.08.19 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.34
Köszönjük a rejtést!

zotyafiu 2016.08.15 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szimbi 2016.08.15 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

cosinus0 2016.08.14 13:45 - Megtaláltam
Hát ez a láda majdnem kifogott rajtunk, pedig az első tippem helyén találta meg párom. A mai nap ezt a ládát kerestük legtovább. A romok szépek, de az acélmonstrum nem tettszett. A jelszó találó.

Tompika23 2016.08.12 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Jó a rejtés, a jelszó is. Tetszik hogy szépen karban van tartva. Amikor ott jártunk, épp gyomtalanították a rom falait.
Persze rögtön az jutott eszembe, hogy építik :D :P

moTT 2016.08.07 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mirabelle 2016.08.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Köszönjük a rejtést, tetszett!

Zéboy 2016.08.03 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
3x5 Mert most, már jó a rejtés.
Remélem tartósabb lesz mint elődje.
Szeretem ha egy kicsit keresni kell.
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2016.08.03 16:25 - Megtaláltam
És ismét kiváló rejtés! Köszönöm, hogy megtalálhattam.

biro61 2016.07.28 16:50 - Megtaláltam
Én találtam meg, Éva hiába kereste. A jelszó találó.

Végek 2016.07.20 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zsityi 2016.07.15 16:30 - Nem találtam meg
Köszi a lehetőséget, nem találtuk meg. :-(

Kopi 2016.07.06 17:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem lett meg, pedig egy csomót kerestük. Igen szép hely és tetszett a leírás is.

niki1229 2016.07.03 20:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :D !!!

GeoMelinda 2016.06.28 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk, köszönjük! :)

Pajzsika 2016.06.28 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.93
Megtaláltuk, köszönjük.

Dióskanyar 2016.06.28 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
Megtaláltuk. Köszönjük.

Acsart 2016.06.16 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Pár napot volt szerencsénk Pécs gyönyörű városában eltölteni, sok ládát megtaláltunk, ez a rejtés sem maradhatott ki. Szép környezet lenne, ha nem rondítottak volna bele nagy mennyiségű rozsdás vassal. A doboz könnyen meglett. Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Cözi, Fefe, Acsart

P1210950P1210956
P1210963P1210974
Juju 2016.06.10 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
köszi Strombus! Gyönyörű állapotú kis doboz jó helyen. picit kerestük, de ennyi kell is ?? [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kacci 2016.06.10 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

Photographer 2016.06.02 12:00 - Nem találtam meg
Nagyon szép a környezete a maradványoknak és rendkívül szép a panoráma. Rengeteg fiatal járkált ezen a területen ottlétünkkor. Érdekes, hogy vasból készítették a kilátót és a "kockákat"; mára már tiszta rozsda minden.

A rejtek sokadik kör után sem lett meg, de valószínűsítem, hogy a láda eltűnt!

Tettyei romok:[Elutasította: Strombus, 2016.06.10 03:08]

Nehéz lett volna elfogadni, igaz?

DSC_4791DSC_4802
DSC_4806DSC_4826
DSC_4827 
pczinder 2016.05.01 08:12 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Balage88 2016.04.02 22:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kovi76 2016.04.02 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Régóta célunk volt már! Örülök, hogy újra kereshető. Klassz rejtés! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vbr 2016.04.01 22:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönjük a rejtést!

Tim12 2016.04.01 14:22 - Nem találtam meg
Talán a nagy fémfelületek zavarták a GPS-t, de az iránytű forgott, mint a ringlispil.
A legvalószínűbb helyen készítettem a képet, alaposan keresgélni nem volt ildomos a muglik miatt.

GCTERO_2016041142211 
S-A 2016.03.25 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

grus 2016.03.13 23:59 - Egyéb
Erre jártunk, ismét felkerestük a ládát. 11 hónapja még máshol volt, úgyhogy nem lett meg rögtön. Ügyes rejtés, felkeresésre érdemes hely.

Köszönjük a rejtést!

nega81 2016.03.13 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk Grussal. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gege68 2016.03.13 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, én kis feleségemmel. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2016.03.12 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
A GPS össze-vissza mutatta a magasságot, így inkább anélkül kerestem. Meg is lett fél perc alatt. :) [g:hu 1.5.2n] [wapon beküldött szöveg]

lacika90 2016.03.08 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

divemaster 2016.03.03 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.70
ok

guppik 2016.03.03 15:50 - Megtaláltam
Köszönjük!

Sunboy 2016.03.03 00:00 - Megtaláltam
Guppikkal és Divaermateval elkövetett tavaszi Baranya megyei ládázás áldozataként megtaláltuk ezt a ládát is. Az idő kegyes volt velünk, ennek ellenére sok ládát nem találtunk, pótoltunk, és javítottunk.Köszönöm a rejtőknek a gondozást és a korrekt rejtéseket
### TFTC! ###
### Sunboy ###

Móni&Krisztián 2016.02.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Megtaláltuk! Nehezen ment, de meglett. Jó rejtés! ;)

kovijani 2016.02.14 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Sajnos nem a rejtekhelyen volt, hanem a romok alatti játszótéren vettem észre a fűben. Rejtővel egyeztetve újra elrejtettük.

Rocsog 2016.01.20 17:20 - Megtaláltam
Köszönöm szépen, némi keresgélés után sikerült megtalálni.

kétbakancsos 2016.01.01 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Négy napos Szilveszteri kirándulásunkon geoládákat is keresgéltünk. Sajnos ezt a ládát nem leltük meg. Kérjük a fénykép alapján a megtalálást elfogadni. Köszönjük a rejtést!

[Jóváhagyta: Strombus, 2016.01.19 20:40]

Tettyei romokKeresés
anettx 2015.12.20 11:10 - Megtaláltam
TFTC!
Pécsi ládagyűjtögetés: szép helyeken, végig ködös időben, 6 ládatalálattal, 5 km sétával sikerült.
A nap egyik legklasszabb helye!

GSdriver 2015.12.19 12:07 - Megtaláltam
A nap elso ladaja, jo kis Strombus rejtes. Nem csalodtunk. Mar nagyon varom a tura vegere hagyott ket masik kozeli ladat, kulonosen a MYSTikusabbat. ;)

Piroskaa1 2015.11.29 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Geokupázás közben megejtve. Túra előtt, túra után is kerestük a ládát, de nem találtuk. Köszönjük szépen a rejtő gyors segítségét:)

hitamas 2015.11.26 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Pécsi "nyaralás" 0. nap. Sötétben kerestük a ládát, nem sikerült, pedig kitartóan próbálkoztunk. A Tettye étteremben találtunk vigaszt egy méretes Tettye -tál formájában. A hirtelen felindulásból elkövetett "nem találtam meg" logot "égi sugallat" és némi házastársi ráhatás következtében megváltoztattam. Az elfogadásban bízva ... hitamas és csapata :)

[Jóváhagyta: Strombus, 2015.12.01 23:18] Köszönjük!

Adri&Lacike 2015.10.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltuk!

Hucul 2015.10.28 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Nem egykönnyen. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCTERO_20151028123729.jpgGCTERO_20151028123751.jpg
foxfoxfox 2015.10.27 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Köszi a rejtést!
Végre újra van a Tettyén láda! :)

Endresz_család 2015.10.26 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Megtaláltam, a jelszó nagyon frappáns. :-)
Nem tudom, mit is gondoljak a fém és kő ilyen ötvözetéről. Nem szép, de mégis van valami értelme.
Köszi!

gybalazs42 2015.10.25 12:15 - Megtaláltam
Szeretjuk az ilyen ladakat! Koszi!

ecchphoto 2015.10.24 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bmortan 2015.10.22 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Csoda hogy első vagyok a bookban

 
Bryan 2015.07.10 17:58 - Megtaláltam
Éve óta terveztük, hogy Pécsre lejövünk, több napra, családdal.

Ez a nap végre eljött :)
Ahogy elfoglaltuk a szállásunkat, már néztem is, hogy milyen ládák is vannak a közelben. Szuper: van egy viszonylag közel, ~100 méterre :)
Sajnos hiába "repültünk rá", csak 4 db rögzítő mágnes csíkot találtunk a kérdéses helyen :(

[Jóváhagyta: Fairy, 2015.07.12 20:12]

Ládamardványok és egy gpsGyönyörű a kilátás :)
Merida901 2015.07.10 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Sajnos csak a mágneseket találtam meg. Kérem fogadja el a képek alapján. Köszönöm.

[Jóváhagyta: Fairy, 2015.07.12 20:37]

b.monika 2015.07.03 17:30 - Megtaláltam
Hab14-gyel közösen kerestük a ládát de sajnos nem találtuk. Kérném én is a találat elfogadását hab14 képe alapján. :)
Előre is köszönjük!

[Jóváhagyta: Fairy, 2015.07.08 08:26]

hab14 2015.07.03 17:30 - Megtaláltam
A láda helye a rejtő segítségével meglett, azonban a rejteken csak a mágneseket találtuk, a doboznak nyoma sem volt.

Kérném a rejtőt a találataink elfogadására. Köszönjük előre is! hab14 és b.monika

[Jóváhagyta: Fairy, 2015.07.08 08:27]

 
PytzyFamily 2015.06.21 00:00 - Megtaláltam
Viszonylag gyorsan meglett, jó kis trükkös rejtés :). Ezúton jelezném is, hogy a cache-t tartó mágnesek jó része levált a cache-ről, ezért a rögzítés elég bizonytalanná vált. Párom többször is ellenőrizte logolás után és könnyen lepottyanhat :(. Köszönjük!

pozsi1 2015.06.18 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Köszönjük a rejtést!
Pozsi

Dokiii 2015.06.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megvan! :)

keridori 2015.06.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megvan! :)

Ulmi. 2015.06.12 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam.

ocReaper 2015.05.31 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ferrit 2015.05.30 10:46 - Megtaláltam
Mecseki ládázós hétvége.
Köszönjük

Hóra 2015.05.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Nagyon jó volt köszönjük!

drhati 2015.05.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést! Megtaláltam.

hun114 2015.05.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.91
Köszi a rejtést!

bubu&vahur 2015.05.01 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30f] [wapon beküldött szöveg]

Pécsi geotúra 073Pécsi geotúra 078
Geobambusz 2015.05.01 13:00 - Megtaláltam
gyorsan meglett, köszönöm a rejtést!

geri83 2015.04.29 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. párszor már kerestem ezt a ládát, de hogy hogy nem szúrtam ki előbb... [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Attil@ & Réka 2015.04.25 09:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést ;-) !
Réka és Attil@

Törpe 2015.04.20 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést! Törpe

süncsalád 2015.04.19 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Másodszorra találtuk meg, szuper rejtés! Nem fogadja el a jelszót!
Közben rájöttem,hogy lehet, hogy egy betűt rosszul írtam le, ezt a fényképen látom, de azt mégsem tehetem fel. Már nem lehet módosítani. Kérném szépen a jóváhagyást!

[Jóváhagyta: Fairy, 2015.04.21 07:51]

oktriv 2015.04.19 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Családi kirándulás alatt... Köszönöm a rejtést.

presbazsi 2015.04.12 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltam! Köszönöm a lehetőséget.

butanbandi 2015.04.12 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

grus 2015.04.11 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.73
Közös találat tau_0470-el és nega81-gyel kóruskirándulás keretében. Jó időnk volt, és szerencsére a rejtek közelében csak kórustársak voltak :-)

tau 0470 2015.04.11 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Grus és nega81 társaságában kóruskiránduláson megtaláltuk. Köszönettel.

rom 
solteszb 2015.04.10 16:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg, de nem is nagyon tudtuk keresni, mert tele volt a park egy teljes tv stábbal plusz ezer emberrel.

...

Pogánypeti 2015.04.09 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom második találata az ötből... :)
A Tüskésréti-tavaktól ballagtam fel ide a Tettyére. Ezt a ládát tavalyelőtt nyáron már kerestem egyszer, de sehogysem találtam, két hétre rá betegre is lett állítva. Most szinte azonnal ráleltem erre a trükkös rejtésre. Senkitől sem zavartatva tudtam logolni, készítettem pár fotót, majd indultam is tovább Idrisz baba türbéje felé... :)
Köszi a rejtést Fairy!

Panoráma a Hegyalja utcábólA Tettye téri romok
Csodaszép kilátó a romoknál... :)))A püspöki nyári palota romjai a kilátóról
A püspöki nyári palota romjai a kilátórólOdafent a Balázs-pihenő
Kilátás D-i irányban Pécs városáraA Hegyalja utca, felette a Havihegyi-kápolna
wtl 2015.04.08 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Koszonom a rejto faradozasat. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCTTTY_2015048142332.jpg 
bapa 2015.04.08 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kisember 2015.04.06 16:56 - Nem találtam meg
a tömeg miatt korlátozottak voltak a keresési lehetőségeink, már így is gyanúsan néztek ránk. Csatolom az ottjártunkat megerősítő fényképeket.

[Elutasította: Fairy, 2015.04.21 07:51]

eTiGeR 2015.04.06 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Megtaláltam! :) Tavaly már jártunk itt, de akkor még beteg volt a láda; most viszont könnyedén meglett, elsőre, GPS nélkül... :) A jelszó bevitellel viszont akadt némi problémám; csak többszöri próbálkozás után fogadta el a helyes verziót... :) A romok egyébként szépek, gondozottak. Köszi a lehetőséget.

schweitzer.anita 2015.03.19 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Másodszorra, de meglett. Ötletes... köszi :-)

Liberty 2015.03.18 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
6/2. Pécsi ládatúra.

Tetszik a Tettyei-romok története, gyönyörű a kilátás a "teraszról". A rejtés nagyon ötletes, tökéletes az álcázás. A pontos koordinátával egyből meglehet találni. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Pécs címere
Párduc50 2015.03.18 12:00 - Megtaláltam
Libertyvel közös találat. Precíz, ötletes rejtés, ügyes kessertárs, nekem csak a logolás maradt :-)

Csanu 2015.03.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Menytyinty 2015.03.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Hulope 2015.03.10 00:00 - Megtaláltam
Már majdnem feladtuk, amikor találtunk egy még magasabb, még messzebb, még szűkebb helyet. Végül a legkisebb - hétéves - kessertárs lelt rá.
Köszönjük!

szarvi 2015.02.03 09:35 - Nem találtam meg
sajnos nem lett meg :( [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

peacesztoj 2015.01.29 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kriss556 2015.01.29 16:06 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zsoatt 2015.01.22 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bugár-orienteering 2014.12.21 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.92
Azt hittem, a segítséggel könnyű lesz. Felmentünk a legmagasabb helyre, végigtapogattuk a korlátot, de nem sikerült semmit sem találni. Aztán jót sétáltunk a hegyen és a többi ládánál volt sikerélmény is.

[Jóváhagyta: Fairy, 2014.12.24 17:26]

Robi(gyalogtúrák) 2014.12.20 11:33 - Megtaláltam
Nagyon kerestem,....nem találtam.
Lent,...fent,...még feljebb,....kívül,....belül,....még beljebb,...korlát alatt,....mágneses dolgot is,... semmi. :(
Csatolok pár képet, ha lehet, fogadd el, ha nem, nem...
Gondolkoztam rajta, hogy a helyszínről felhívlak, kis segítségért... El nem tudom képzelni hol lehet?! :))

[Jóváhagyta: Fairy, 2014.12.26 22:07]

 
kovi76 2014.12.14 16:14 - Nem találtam meg
Egy jó órát mi is rádobtunk a keresésére, de eredménytelenül. Aztán besötétedett. Nagyon el van rejtve! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCTTTY_20141214155631.jpgGCTTTY_20141214155654.jpg
Maximus85 2014.10.01 14:17 - Nem találtam meg
Sajnos mi sem talŕltuk! De a környezet nagyon szép! ;) [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: Fairy, 2014.10.03 19:55]

Fair Trade 2014.08.07 12:45 - Nem találtam meg
Sajnálom, hogy nem találtam meg de szerintem ez nem csak az én hibám.
A megadott koordináta a melléklet képen látható ferde, füves területre vezet a felfelé vezető lépcsőtől balra. A helyet egy kék csillaggal jelöltem a képen. A leírás nem ezt a területet meséli el.
Szenvedésemben még a szintén melléklet képen látható fa odújába is könyékig benyúltam a sétáló közönség nem kis örömére, de 5 mm-es hangyákon kívül ott sincs semmi. :-)

Nem lenne nagy baj, ha a rejtő visszatérne és leellenőrizné, hogy valósak-e a koordináták.

Ha van rá mód, a mellékelt képek alapján kérem a megtalálás megerősítését.

2014.08.12.
Most néztem a geocaching.com -on, hogy a láda nem elérhető!!
Ide miért nincs akkor bejelentve ez a tény?
...amúgy legalább egy jót lépcsőztünk :-)

kovi76 2014.05.20 19:34 - Egyéb
Ma sem volt meg. Valóban beteg?! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kiki23 2014.05.01 09:00 - Megtaláltam
Levadászva

kovi76 2014.04.01 17:37 - Nem találtam meg
Ott jártam, de nem találtam meg a ládát. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCTERO_2014041180450.jpgGCTERO_2014041180510.jpg
elevente 2014.03.08 00:00 - Nem találtam meg
A láda valóban beteg. :(

[Elutasította: Fairy, 2014.03.09 02:07]

sunyi4013 2014.03.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.52
Többször is kerestem a jó helyen de sajnos a láda egy ideig betegeskedik :)

[Jóváhagyta: Fairy, 2014.03.03 13:25]

pappcsalád 2014.02.20 00:00 - Megtaláltam
Majdnem megtaláltuk :)

[Jóváhagyta: Fairy, 2014.02.21 19:16]

Demente & Nicol & Tina 2014.02.16 15:00 - Nem találtam meg
Nincs meg a láda, vagy mi nem találtuk.
Ilyenkor pl tök jó lenne, ha a megadott koordináta tényleges rejtés helyére mutatna, és nem a korlát és a kis fa közti lejtő kellős közepére.
Viccesek voltunk a sok kíváncsiskodó, nézelődő ember közt, mikor a lejtőn a fűben kapirgáltunk. Hely szép, és jót kirándultunk. Köszönjük.

vargakata123 2014.02.09 11:26 - Nem találtam meg
Megtaláltuk,három gyerekkel . Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sattila & Kata 2014.01.05 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

AnTiBen 2013.12.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Megtaláltuk!

Anita, Tibor, Bendegúz

tirtusz 2013.12.27 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

MervayB 2013.12.27 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszönjük!

DenkeT 2013.12.27 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Pécsi ultrasightseeing keretein belül megtaláltuk, köszi a rejtést! :)

matya&zotya 2013.12.26 00:00 - Megtaláltam
A nyáron már próbáltuk, akkor nem, viszont most egy karácsonyi ládázás keretében megtaláltuk!
Kellemes ünnepeket!

lupus78 2013.11.30 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

markovicsa 2013.11.14 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

szmh72 2013.11.09 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

freemesy 2013.11.02 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

iloilo 2013.11.02 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

balkanfan 2013.11.02 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Antissimo 2013.10.31 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.47

Annyira jó a játszótér, hogy a gyerekeket alig lehetett elrángatni. Így a ládára már tök sötétben került sor, de szerencsére nem okozott gondot, a leírás alapján gyakorlott szemnek hamar megtalálható a rejtek. A mágnes nem állt a helyzet magaslatán.Kata&Sanyi 2013.10.27 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!Köszönjük a rejtő telefonos segítségét!

adamowich 2013.10.21 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Este nem lett meg, de ma simán megtaláltam! Profi! Tele a logfüzet, tettem bele egy darab papírt átmenetileg. Köszi!

Szabó Ildikó 2013.10.07 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.61
Köszönöm az ötletes rejtést!

Égenjáró 2013.09.30 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Hollosics 2013.08.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 1 átlag: 3.00 súly: 2.58
Megtaláltuk, kösz, bár 1 órába került a hibás koordináta miatt.

Zsé papa 2013.08.26 19:45 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm. Logbook lassan megtelik!

CyberWolf59 2013.08.24 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.20
Jó rejtés, szép kilátás!

tura7en 2013.08.20 19:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. Második nekifutásra meglett!

picuresnagyur 2013.08.19 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
köszi :) tényleg elmért a koordináta, a lépcső mellé tájol, de avatott kesserszem úgyis rájön, hogy mi a "börtön" és hol lehet a rejtő szándékai szerint viszonylag diszkréten logolni... :)

 
Muzlizom 2013.08.19 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

BubaGC 2013.08.18 12:55 - Megtaláltam
:-)

plecs 2013.08.18 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
:-)

adams 2013.08.10 19:00 - Megtaláltam
Érdkes a vas kilátó!

ssophie 2013.08.10 19:00 - Megtaláltam
Megvan! :)

aceespepee 2013.08.07 00:00 - Megtaláltam
megtalálva :)

zsuuu 2013.08.07 00:00 - Megtaláltam
Tettyei séta Kredenccel, Pepével, Baluval 3.
TFTC

kredenc65 2013.08.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
TFTC! Zsuuu, aceespepee, kredenc65

alexi 2013.08.05 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Pécsi ládavadászatunk 13. ládája a kánikulában. Köszönjük a rejtést!

jakszy1989 2013.08.04 22:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

dabcsi 2013.08.01 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

SierraLima 2013.07.27 20:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Megtaláltuk egy Mester segítségével! Rest voltam túl mélyre hajolni így elsőre nem értem el:)

konyves_csalad 2013.07.27 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Fantasztikus és nagyon ötletes az elrejtés és a leírás.

VasiPeti 2013.07.20 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.06
Megvan , bár a koordináta bevitt a "málnásba" :)

sebyadri 2013.07.20 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.13
Pécsi nyaralásunk utolsó napján, úgy gondoltuk, hogy egyet ládázunk.
Nagyon szép helyeken jártunk. :)
Ez a láda nagyon jó, ötletes!
Nem egyszerű megtalálni.
A koordináta tényleg nem oda mutat!!!!!!
Köszi a rejtést!

gertam 2013.07.19 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltam!

Kedves kessertársak!

Egy szeptember 14-i nagyszabású programra invitállak benneteket TAMÁSI-ba, melyen lesz KESSERTALÁLKOZÓ és EMLÉKFAÜLTETÉS is.
A program: MOZDONY- és MADÁRFÜTTY.

Apropója: Idén lesz 120 éve, hogy a Hidegkút - Tamási HÉV társaság -1893. november 29-én - átadta a 48-as vasúti vonalat - Keszőhidegkút-Gyönk - Tamási-Majsamiklósvár állomások kö-zött.

Bővebb információ itt:
https://www.facebook.com/pages/Mozdony-%C3%A9s-Mad%C3%A1rf%C3%BCtty/130280730515656

vagy mailben:
gertam@gmail.com

- gertam -

 
gertaniko 2013.07.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megvan!

csepipeti 2013.07.18 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, rejtői segítséggel. Köszönjük! [g:hu 1.4.28c] [wapon beküldött szöveg]

a család 2013.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
szuper ötletes rejtés

vecsbal 2013.07.14 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Furfangos kis láda volt, de szerencsére elsőre meglett.:))

ZsoltU 2013.07.13 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kispeter12 2013.07.13 00:00 - Megtaláltam
A rejtő segítségét kérve sikerült megtalálni. Köszönöm!

cachekereso 2013.07.08 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Köszönöm.

Lilah&Lackó 2013.07.03 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Pécsi nyaralásunk alatt többször is nekiálltunk, de csak nem jöttünk rá. A Valcsics Villában szálltunk meg, az ablakunkból rá lehet látni a romokra, így roppant bosszantó volt, hogy minden estét ezzel a ládával zártunk és nem került elő. Végül a rejtőt felhívtuk, így már könnyen megtaláltuk. Ezúton is köszönjük a segítséget!
3 nap után a tapasztalatunk az, hogy bizony ezek a pécsiek tudnak rejteni, külön rá kell állni az agynak a rejtésekre. :-)

Gyönyörű kilátás nyílik a városra a romoktól. Tettye szép, nyugodt része Pécsnek.

Lilah

btk666 2013.07.02 20:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

geoHamsters 2013.07.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Köszi

Sasa10 és Ladry 2013.06.26 21:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

TYPh00n 2013.06.26 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.53
Megtaláltuk! :)
Ez a vas "monstrum" nem igazán nyerte el a tetszésünket. :( A hely viszont nagyon szép :) :) :)
Érdemes megnézni a közeli mésztufa-barlangot és a GCHAVI ládát is felkeresni.

üDv: Gaboo & Zolee :)
Köszönjük a rejtést!

MerengveA romok tetejéről
A lenti térrőlA közeli mésztufa-barlang
GCHAVI - innen is szép a kilátás 
mucsucsula 2013.06.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
no kb hatodszor voltunk fönn a romoknál, h ezt megkeressük, hát végre meglett :D eddig mindig órákig kerestük, most elsőre megtaláltam. csak az a vicces, h ott is mindig megnéztük, ahol végül volt :D
gabesz99 társaságában :)
(fél éves fordulónkat ünnepelvén minden összejön :D)

bazskas 2013.06.20 19:36 - Megtaláltam
megvan!köszi a kirakást [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bart simpson 2013.06.19 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
jól el van rejtve

csípőtelek 2013.06.19 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
megtaláltam

AVicus 2013.06.19 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megvan!

Diamondman 2013.06.19 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Nagyon klassz! Köszi

MrLev 2013.06.19 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.26
Megvan!

solera 2013.06.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.15
megvan:)

aron2000 2013.06.19 00:00 - Megtaláltam
A koordináta nem volt pontos.

BerenyiSzabi 2013.06.14 21:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) Cinci & Tuning [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

fercsipeter 2013.06.14 01:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.77
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Kilátó 2013.05.28 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Fiatalok fantáziájára volt szükségünk a rejtekhely megtalálásához.

Barbi és Bendőke 2013.05.28 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.67
Sokat keresgéltünk, de végül Bendőke találta meg :)

 
kigyula1 2013.05.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
2006 ban már megtaláltam a régi helyén,nem is emlékeztem ma rá mikor újra kerestem.Ne tévesszen meg senkit az első itiner.Ne keresd a ny-i oldalon.Lehet törölni is kellene ,elég megtévesztő.
Keresd a leírás szerint a börtönben.Szó szerint be van zárva :-)

Baby-m 2013.05.10 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget, legfőképpen a segítséget 'kalahárinak'. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

bacsnyir 2013.05.10 13:10 - Nem találtam meg
Kedves Fairy,
én is kerestem ma vagy 40 percig, és én se találtam meg. Igaz, a leírást se néztük meg előtte, de alighanem az se segített volna, mivel a koordináták környékén minden rést, minden centimétert megnéztem (talajszinten is). (Biztos, hogy a mostani rejtés helyére mutatnak a koordináták?? mert ott egy fa áll.) Na mindegy is, ez esetben, úgy vélem, az a legkorrektebb, ha bevallom: nem találtam meg.
A hely egyébként teljesen más, mint 1989-ben, amikor utoljára ott jártam: a romokból (és növényzetből) is sokkal több rémlik, viszont nem volt ott a műrozsdás "kilátóterasz", és egy csomó új "tereptárgy". Nekem az romantikusabb volt. A legfőbb pozitívum az új játszótér, ami jó helyen van, szép, és imádta a kislányunk.

Talán ez a beállítás emlékeztet leginkább a régi romantikáraTúl "steril"
A kilátás jó, de akkor is felesleges volt ez a barna "szörny"
Brrrrr...Viszont a játszótér az nagyon jó lett!
Ez se volt rosszA Pintér-kert (DDNP központ, a romtól 150m) meg kifejezett kellemes meglepetés
Balage88 2013.04.17 20:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg, 4 szer mentünk már ki és mindig nincs meg. Valaki egy érthető leírást készítsen legyen szíves, belezavarodtunk a régi és az új leírásba. Ha lehet kordit is frissítsetek.

kalahári 2013.04.07 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Picibogár és Kalahári közös találata. Köszi a rejtést.

mozgo 2013.03.09 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
nagyon jó kis rejtés. a rom is tetszett. köszönöm a lehetőséget.

kekenj 2013.03.09 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.62
Jó rejtés, de még a "szemétszedő túra" előtt sikerült begyűjteni.

szsuzsi 2013.03.02 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Megtaláltuk!:)

szabcy 2013.03.02 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

csocso_ns 2013.02.02 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Köszönjük, jó rejtés. Bár sztem a koordináták még a 2012.12.21 előtti pontra mutatnak.

lepke 2013.01.27 15:00 - Megtaláltam
Sokkal jobb rejtekhelyet talált neki Fairy, mint én annak idején, az is helyénvaló, hogy a keleti oldalon van, tekintve a tekintendőket.
Azonban ez a szegény Tettye egyre kopárabb lesz, lassan fogyatkoznak mind a romok, mind a növények, mindegyik áldozatul esett az EKF körüli idétlen átépítésnek.
Viszont!
Egy régvolt februári napon, mikor még híre-hamva sem volt a mai Tettyének, sűrűn sétálgatott erre valaki, aki később nagy hírnévre tett szert. Hogy ki, azt megtudhatjátok itt: www.ejropalepke.blog.hu

Kryssz21 2013.01.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megtaláltuk :)
Alexa és Krisz

ADML 2013.01.05 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Sikerült!

Köszönjük a rejtést.

Révai család 2013.01.01 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
A rejtés nagyon tetszett nekünk, csillagos ötös!
Nagyon szeretjük a helyet, gyakran járunk a játszótérre.
Tettünk bele ajándékot is!
Köszönjük!

ZS&ZS 2012.12.29 13:00 - Egyéb
Mi is láttuk ma,hogy eltűnt,valószínűleg akkor,mikor kivágták fának egyik ágát. Jó lenne újra elrejteni...

Nincs itt :( 
Peterqwertz 2012.12.27 12:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

DonRazzino 2012.11.23 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Sajnos a láda eltűnt. Kérem a képek alapján a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: Fairy, 2012.11.30 18:31]

1.2.
CSS Team 2012.11.18 14:17 - Megtaláltam
A láda szerintünk is eltűnt. A 4-törzsű fából úgy tűnik, nemrég 3-törzsű fa lett. Valószínűleg ekkor vihették el a ládát.
Barlangász szakmai napokon jártunk Pécsett, és az előadások után, a tettyei mésztufa-barlang látogatása előtt sétáltunk erre.
A fénykép alapján kérem a találat elfogadást.

[Jóváhagyta: Fairy, 2012.11.30 18:31]

 
anyóca 57 2012.11.13 11:30 - Megtaláltam
Már jártam itt, pont amikor az átépítés, felújítás miatt minden fel volt túrva. Jó volt a szép végeredményt is látni. Sajnos a mikrót nem találtam, szerintem eltűnt. Az általam feltételezett rejtek helyén (ami már csak 3 törzsű) néhány kisebb kő és falevél volt csak. A képek alapján kérem szépen az elfogadást.

[Jóváhagyta: Fairy, 2012.11.30 18:31]

 
Erdei Fülesbaglyok 2012.11.10 00:00 - Megtaláltam
Elég egyszerű volt, de legalább van sikerélmény. :)

push_key 2012.11.04 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Köszönjük a rejtést, a logbook tényleg betelt, jó lenne újat bele tenni.

Nagy Ádi 2012.11.01 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.18
Köszi a rejtést!szeretném jelezni,hogy a logbook betelő félben van

turlogh 2012.10.22 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Pemzli 2012.10.22 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.18
A láda tartalma siralmas állapotban. A teret gyönyörűen rendbe hozták. Jó a játszótér is, kár hogy a szökőkutak kőlapjai veszélyesen mozognak. Köszi a rejtést!

BarsiBundóGabiPemzli

fn 2012.10.22 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Családi ládázás a Mecsekben.

Zsuzsi és Ricsi 2012.10.22 08:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

stadri 2012.10.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszi a rejtést, feltűnés mentesen levadászva

juleslucas 2012.10.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Sokan voltak a környéken, de jó időzítéssel gyorsan hozzájutottunk a ládához. Köszi

kópé1993 2012.10.19 17:28 - Megtaláltam
Megvan, köszi! Itt a Tettye téren a ládától 2 percre volt a szállásunk, így mikor megérkeztünk ez volt az első utunk! Pécsi ládázás 1. állomása!

kiszi_robi 2012.10.18 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megvan. :)

Nyunyó_Rulez 2012.10.08 00:00 - Megtaláltam
A hely tényleg szép. Hétfőn késő délután voltunk, viszonylag sok látogatóval találkoztunk.

átsüt a Nap... 
A 7 Mestervadász 2012.10.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Ezt is levadásztuk!
Szép hely.

Köszi!

salty 2012.10.06 13:20 - Megtaláltam
Megvan! :) Szép a kilátás!

CsKaroly 2012.09.30 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Mónika, Károly

Csa.Csi87 2012.09.25 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Közös találat Gaben88-cal

Gaben88 2012.09.25 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

navigans 2012.09.23 00:00 - Megtaláltam
Hajnali séta közben.
Köszönjük.

kiváncsi 2012.09.22 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Igen könnyű találat.

dunlop2 2012.09.19 09:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Üdv: dunlop2 és Móni Békéscsabáról. B-) [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

EndIvett 2012.09.15 00:00 - Megtaláltam
Az első keresés az új GPS-sel :)

VaP 2012.09.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Megtaláltam

Seblor 2012.09.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtalálva! :)

griffs 2012.09.09 10:20 - Megtaláltam
Gustyval és Strombussal:)

gusty 2012.09.09 09:40 - Megtaláltam
ok

brokev7 2012.09.08 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Chiliszószok.hu Csapata 2012.09.04 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Nagyon szép hely. Amióta felújították nem is voltam itt. Sajnos a logbook betelt így nem tudtunk bele írni.:( Köszi a rejtést!

Tárnai Szabi 2012.09.01 19:50 - Megtaláltam
Hárman voltunk megtaláltuk

ttiti 2012.09.01 19:50 - Megtaláltam
Fiaimmal megkerestük.
Köszi!

Maclura 2012.08.31 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.39
Még sötétedés előtt ideértem és könnyen meglett.
Sok évvel ezelőtt jártam itt, teljesen másra emlékszem.
Akkoriban "vadregényesebb" volt. Most túl kiépítettnek tűnt a környék.
Köszönet a rejtésért.

messitis 2012.08.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Nagyon ötletes volt, köszönöm a rejtést!

miketkf 2012.08.24 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Barlang és játszótér látogatás után. A logbook betelt, cserélni kellene. Köszi!

P.B_László 2012.08.23 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 2.32
Megtaláltam köszönöm , P.B_László !

denho 2012.08.22 19:03 - Megtaláltam
Megtalaltam! Koszonjuk. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

ildika 2012.08.22 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, a gyerekek utána jót játszottak a játszótéren :)

B.Bazsi 2012.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltuk! :)

Bliccc 2012.08.19 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.76
Sikerült!

Panninéni 2012.08.19 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
:D

bodza73 2012.08.19 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Nagyon tetszett a hely. Köszönjük a rejtést.

Teko 2012.08.19 00:00 - Megtaláltam
meglett
thx

balazsko87 2012.08.19 00:00 - Megtaláltam
meglett

stom93 2012.08.17 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.33 súly: 1.00
Megtaláltuk, könnyű volt nagyon

Hörcsög 2012.08.17 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
+van

feherkatinka 2012.08.14 20:57 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

laszloze 2012.08.14 20:57 - Megtaláltam
Megtaláltam :)
Köszi a rejtést!

Farkasszem 2012.08.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Köszönjük a rejtést! :)

Zsuzsa&István 2012.08.08 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Megtaláltuk, köszönjük.

GreenTeam 2012.08.07 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük!

Tej 2012.08.01 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az első ládánk amit a kislányommal találtam meg!

 
FunnyTeam 2012.07.31 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

zyg 2012.07.25 11:50 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

t.bela 2012.07.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
KÖSZÖNJÜK!

valti 2012.07.16 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Ok:-)! [wapon beküldött szöveg]

jujuj10 2012.07.14 10:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

viktro 2012.07.14 10:40 - Megtaláltam
Hetesben családosan jujuj10-ékkel egy remek hetet töltöttünk Pécsen, köszönjük a ládáknak is a város bemutatását :)

rozsabogar 2012.07.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megvan

Athene+Atesz 2012.07.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Köszönjük, megtaláltuk.

ÁFÉSZ 2012.07.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.68
Pécs kedves részén nem árt a geoláda, de még hőségben is sok a látogató.

vizsla1 2012.07.03 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megcsíptük!
Nagyon sok mugli bóklászik,ezért nehéz észrevétlen maradni.
Róza,Ákos,Norbi.

öreg 2012.06.13 00:00 - Megtaláltam
Kellemes séta

paszi 2012.06.11 15:16 - Megtaláltam
Érdekes hely, szép a környezet és a kilátás is. Köszi a rejtést

Arculat 2012.06.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk köszi!

nemethk 2012.06.01 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Nagyon jó a romok környéke, és a játszótér is tetszett Nórinak. :)

[HUN]RZolee 2012.05.28 11:00 - Megtaláltam
Köszi

lgabster 2012.05.27 23:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Éjszakai ládázásunk utolsójaként szedtük össze. Leírás alapján nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan meglesz (gps nélkül játszok).

Clisham 2012.05.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.00
Köszi!
A leírás alapján szinte GPS nélkül is megvolt. Két éve jártunk itt legutóbb, azóta rengeteget változott ez a Tettye!

Viba 2012.05.26 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Pünkösdi túra alatt.

bazsoka 2012.05.20 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.15
Ha a környéken mások is tartózkodnak, akkor azért nem könnyű észrevétlennek lenni!

totedu 2012.05.19 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.85
Könnyű találat, kellemes séta közben.

Predátor 2012.05.10 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Köszi a rejtést! Könnyen megtalálható a láda.

Tardigrada 2012.05.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.70
Jobb rejtést kíván...

Babyfrog 2012.05.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.30
Jópofa, de el kéne rejteni;)

Nargoth 2012.05.08 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Gyönyörű a hely! Sokat voltam Pécsen, de eddig nem jöttem fel ide soha.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2012.05.08 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Sápatag 2012.05.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Gábor75 2012.05.01 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Kerékpáros találat Blue Mali és Pimpi69 társaságában.
Köszönöm a rejtést!

Pimpi69 2012.05.01 15:25 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Csabi&Szabi 2012.04.30 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

gabocza 2012.04.30 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

wicky89 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam
Köszi, megvan! :)

sgheki 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Gubirobi 2012.04.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.73
Pécsi kirándulásunk alatt több ládát is megkerestünk. Ez is közte volt.:)
A vas-kő kombináció íérdekes, nekem nem tetszett. Viszont a hely környéke szépen kialakításra került. Ez meg is látszott, rengetegen nyüzsögtek a környéken, pihentek az árnyékban.
Ennek ellenére a rejtésnél sima logolás.
Köszönöm a lehetőséget!

ESCC 2012.04.29 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

parkany9 2012.04.24 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszi

Gyeta 2012.04.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
Ismerős romok, korrekt rejtés.

Agneta 2012.04.19 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! : )

FILA71 és Dávid 2012.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszönjük

MeKrisz 2012.04.16 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Köszönjük a rejtést!

Kriszti, Éva, Veronika, Krisztián & Zsofi2

magyark 2012.04.15 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

eleem 2012.04.13 10:30 - Megtaláltam
megtaláltam a DDRKT-Light ra érkezésem előtt.

egyedül ládázni jó, közösen még jobb..

peti0405 2012.04.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megvan!

RoniGyuri 2012.04.05 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Pécsi kirándulásunk második ládája. Nagyon szép környezetben van a láda. A játszótér nagyon nagy sikert aratott a kisebb fiamnak.
Köszönjük.
Ronkai család

gabesz99 2012.03.29 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

blanco11 2012.03.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

pedro96 2012.03.26 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Nagyon jól el van rejtve.

cila 2012.03.25 12:56 - Megtaláltam
Nagyon szép környék. Petanque verseny volt épp a romoknál. A mésztufa barlanghoz majd még visszajövünk. Köszönjük a rejtést.

Bajuszcica 2012.03.25 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
A Tettyén éppen petanque bajnokság volt, Szerencsére a muglik azzal voltak elfoglalva. A ládát 2 almacsutka és egy kagyló őrizte, teteje külön volt. Lehet, hogy egy mugli kímélte meg így. A rom szép, de elcsúfítja a rozsdás vasépítmény. Köszönjük a rejtést :D

Senki 2012.03.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.65
Megvan, de eléggé szét van szórva, elég nehéz 5 méteres körzetből nem észrevenni.A logbook a földön volt, amennyire tudtam visszatettem, de ráférne egy felújítás!

-valaki11 2012.03.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.46
Szép a rom!

tomosny 2012.03.20 17:45 - Megtaláltam
Tetsztett.

Szilvus 2012.03.20 17:45 - Megtaláltam
Köszi

GyZsTeam 2012.03.18 11:52 - Megtaláltam
Nagy volt a forgalom. Érdekes a "vasvár" is. Köszönjük!

 
Chaty 2012.03.18 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Megtaláltuk, köszönjük.

Quadosmarci 2012.03.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Megvan köszi a rejtést !

mnoresz 2012.03.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltam, köszi!

zsujoker 2012.03.17 13:30 - Megtaláltam
:)

kuni78 2012.03.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Köszönjük! Megtaláltuk!

Lacza és Tádé 2012.03.16 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megvagy

Stefidzsi 2012.03.16 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.79
Könnyű találat, köszi a rejtést!

A környék nagyon szép, hangulatos, de ezt a rozsdás vas dolgot nem tudtuk hova tenni.
A botanikus kert sajnos zárva volt, de a mésztufa barlagot felfedeztük.

 
tfoldi 2012.03.16 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Megtaláltuk, babakocsival is merjük ajánlani

ltsoma 2012.03.15 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Nagyon érdekesek a romok.

Saláta Bogi & Sanya 2012.03.11 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.19
Rom nézőbe indultunk, s a romok alatti mésztufa barlangban élvezetes előadásba csöppentünk. A hely, különleges, ódon hangulat járja át.

Moha69 2012.03.10 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 1.78
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Moha

szm_nk 2012.03.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.90
Megvan, köszönöm! :)

Thargie 2012.03.08 08:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Ötletes rejtés a (szerintem) elcsúfított romnál.

StiviG 2012.03.03 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

Ancs 2012.03.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Pécsi hétvége 16/26.
Fentről érkeztük a romokhoz, így sikerült pár jó kép is. Tudja valaki, hogy a rozsdás fém dolgok miért és hogy kerültek oda? Kicsit lehangoló ebben a remek környezetben.
Köszi

 
Irisz14 2012.02.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Megtaláltuk!
Érdekesek a rozsdás vas szerkezetek "műalkotások".
A ládát nagyon nehéz észrevétlenül kivenni a helyéről, nagyon sok a mugli. Csoda, hogy még megvan a láda.
Köszönjük a rejtést!

Kis-Molnár 2012.02.26 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük.

Éjvándor 2012.02.26 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.44
Megvan.

magyar65 2012.02.24 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Köszönjük!

kertiati 2012.02.18 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam

Quantum 2012.02.16 17:00 - Megtaláltam
Átfagyva az az napi ládák utolsójaként:)

BuGya 2012.01.21 12:45 - Megtaláltam
Pécsi hosszú hétvége 10/20. ládánk.

parrish 2012.01.20 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Megtaláltuk.

L-200 2012.01.20 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Megvan.

 
Tomi+Bogi 2012.01.14 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.04
Megvan!

punkportaldan 2011.12.29 00:00 - Megtaláltam
Koszi.

szalmakalapos 2011.12.28 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.58
Könnyen megtaláltuk a leírás alapján, köszönjük a rejtést!

icram 2011.12.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam a fiammal.

PulykiMaki 2011.12.17 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.60
Szépen felújították a Tettyét. A mikro pedig nyugodtan lapul :)
P&M

Christoforo 2011.12.17 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Szakado esoben indultunk ladat keresni, de meg igy is megerte fellatogatni a romokhoz. Nagyon szepen felujitottak a teret, bar az a sok vasszerkezet kisse furcsa.
Koszi a rejtest!

Tyúkanyó 2011.12.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Tettyei kirándulásunk során lett meg a láda.
Köszi rejtést.

qtya 2011.12.13 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Köszönöm !

kmatija 2011.12.04 15:55 - Megtaláltam
Mikulási városi séta közben egy kis láda keresés:)

lepke 2011.12.02 00:00 - Egyéb
Egész idáig azt hittem, hogy a vadnarancs - miként én ismerem a nevét - mediterrán növény, ehhez képest most olvasom, hogy észak-amerikai:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Narancseper
Továbbá klassz lehet a narancseperen kívül a banánmálna is, nem szólva a körteribizliről.

Majomagy vagy vadnarancs 
Dinzol 2011.11.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :)

beuuu 2011.11.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
ez a nap ládázással egybekötött Pécs-felfedezéssel telt
a nap vége pedig mobilból jelszó-törléssel :( vmelyikre emlékszek, erre konkrétan nem
képet sem csináltam, mert olyan hideg volt, hogy nem akartam levenni a kesztyűmet....
ha ez alapján a rejtő elfogadja megköszönöm (lécci-lécci) ha nem, akkor marad egy jelszó nélküli log.... plusz pontként kinyomoztam, hogy mi az a kerek, agyszerű termés ami a rejtek körül szép számmal feküdt: epernarancsfatermés, bizony!

[Jóváhagyta: lepke, 2011.12.02 13:56]

Hoodlum 2011.11.18 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Köszönjük a rejtést!

kobcikrajci 2011.11.16 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
A pécsi sétától továbbsétálva, szép, nyugodt őszi hangulatba cseppentem. Még sosem jártam erre.

csg69 2011.11.06 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
Megvan :)

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2011.11.05 10:26 - Egyéb
Pécs EKF céges kirándulás kapcsán vadásztam le - Dr. Jones után.
A rom éppen felújítás alatt van.

/Quatermain/
alias Dr. Greg

fbk 2011.11.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
megvan!

felfedező01 2011.11.01 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Köszönjük!

Ottocar 2011.10.31 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.48
Köszönöm.

GAZ69 2011.10.31 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.27
Régen jártam itt utoljára. Sok fejlesztés volt, a romokat most is "építik". Tetszett.

 
Tamás&Angi 2011.10.31 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.19
Nekünk a koordináta az úttest másik oldalára mutatott, de a leírás jó volt, ezért gyorsan megtaláltuk. Köszönjük.

N.Zs. 2011.10.31 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
GCHAVI-GCTERO-GCTEKI-GCTett körben. Felújítási munkák miatt le van zárva a rom.

Goldenbay 2011.10.30 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.56
12/13
Tetszett a hely. Sajnos a műemlék le van zárva felújítás miatt. A környék nagyon szép, jelenleg is felújítják, és sétáló utcákat alakítanak ki. Van egy hatalmas játszótér, gyerekes családok készüljenek, hogy a gyerekek pár órát itt majd játszani szeretnének :-)

 
Dandusz 2011.10.30 00:00 - Megtaláltam
Pécsi üdülés 12. láda.

csbagi 2011.10.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Pécsi hosszú hétvége első napjának 7. ládája, Istvánnal.

Cseber 2011.10.29 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

ettore 2011.10.19 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
A Hotel Kikeletből portyáztam egy kicsit a Tettyén. Nagyon szép hely globálisan, és a kolostorrom is tetszett. A cache könnyen meglett, pontos a rejtés, jó a leírás, csak a logbook hajtogatásával kapcsolatban küszködtem kis kihívással. Így nagypn szépen köszönöm Lepkének a segítséget.

KariKata 2011.10.18 16:30 - Megtaláltam
A romoknál folyik a munka.

andrasgabi 2011.10.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megvan!

mapet50 2011.10.17 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Szép napsütésben sétáltunk egyet a környéken. Hamar megtaláltuk a ládát.

Dany33 2011.10.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
+VAN! :)

Garfield13 2011.10.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.15
Szép teljesítmény volt ideérnünk. És milyen kalandos! :))) Nem is mesélhetem el. Köszönjük a rejtést!

dzoli1 2011.10.07 16:00 - Megtaláltam
Garfield13-mal.

agatity 2011.10.02 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Köszönjük, meglett. :)

buhera 2011.10.02 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Nagyon tetszettek a romok és a környék !
Köszi a rejtést!

faragoz001 2011.10.02 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.00
Megtaláltuk. Köszönjük! A logbook teljesen betelt.

ZS&ZS 2011.10.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 2.67 súly: 1.00
Jó hely.Könnyű volt.(Megj.:nehezzebbre számítottunk...)

zsotie 2011.09.27 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.18
Gyors találat, kellemes környék.

zalajaro 2011.09.25 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.92
Harkányi vendégséget kihasználva.

Bubuka 2011.09.25 18:00 - Megtaláltam
.

macikupac 2011.09.25 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 4.25
Baranyai őrjöngés a XXIII. Geoverseny okán 40.

Igazi öröm számomra, hogy egy újabb, régi templomromhoz juthattam el a gc miatt. Igaz, hogy ebben nem tudtunk hosszasan barangolni és nézni, hogy mennyi maradt meg a belsőépítészeti megoldásokból, mivel jelenleg kerítés veszi körbe. Ez lehetővé teszi, hogy a környékbeli fiatalok idejárjanak fényképezkedni, de megakadályozza, hogy bejussunk a romok közé. Pedig olyan jó lett volna... Bár lehet, hogy Tettye nem túl nagy, azonban szerintem simán elférne még ide pár láda, mert van látogatható barlang, kilátóhely. Kell-e ennél több? A rejtéssel nekem az volt a bajom, hogy rendkívüli módon szem előtt van és egy ilyen forgalmas időszakban igen nehéz kétszer is feltűnésmentesnek maradni. A mackóim közül Picúr tartott velem.

Kokó 2011.09.25 16:48 - Megtaláltam
Kess letudva [wapon beküldött szöveg]

Hinter 2011.09.25 09:32 - Megtaláltam
Gc verseny keretében begyűjtve. Köszi

Dr.Lada 2011.09.25 09:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Hinterrel közös találat. Szépek a romok, és a park is.

gyikok 2011.09.24 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
megvan

MoBike04 2011.09.24 13:42 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

BushRangers 2011.09.13 08:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.18
Megtaláltuk.Köszii...

sermil 2011.09.10 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

eperdzsem 2011.08.28 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Pécsi hétvégénk 4. ládája.
Végre személyesen is megtekinthettük a híres romokat. A láda pedig plusz ráadás.
Köszönjük a rejtést!

Érdekes boltívValahol itt
FényjátékKitekintő
Csenge 2011.08.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Még egy láda a Tettye oldalában.

zöldek 2011.08.21 11:30 - Megtaláltam
ok, majd

Zsolti66 2011.08.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.57
Köszönet a rejtésért!

Ricci 2011.08.13 18:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Kár, hogy egy kicsit le van pusztulva a fotókon látható állapothoz képest. De nyilván ez nem a rejtő hibája.

tmolli 2011.08.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Köszönöm!

Szöszke15 2011.08.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Megvan!

skam molinari 2011.08.12 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
szép lesz, ha kész lesz a rom környéke
gyerekek nagyon élvezték a játszóteret, mi meg a helyi srácok szaltóit...

foximaxi 2011.08.12 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Gyors találat.

Áron csapata 2011.08.11 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.74
Iparági teniszverseny alkalmából levadásztam!

owl333 2011.08.10 15:55 - Megtaláltam
Köszönöm!

Jani Kisújszállás 2011.08.09 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.23
Megtaláltuk. Gyönyörű szép helyen van ez a várrom, ami igazából kastély rom.
Bátor relytés, közel van a járdához, gyerekek is elérhetik a kis kőkupacot.
Köszönjük a relytést.
Mya, Jani

pozan&annaviola 2011.08.08 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Florina Léna 2011.08.07 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.76
Köszi!

vighv 2011.08.07 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.09
A környéken felújításokat végeznek, remélhetőleg hamarosan megszépül a rom környezete, és a belsejében is rendet tesznek, mert az most kiábrándító. A ládát könnyen megtaláltuk, de logbook helyett csak kis fecnik vannak be. A kincskeresés után még a barlangot is megnéztük.
Köszi a rejtést!

A falakon belülKukuccs
Ha már itt jársz, ne hagyd ki! 
justy95 2011.08.07 11:37 - Megtaláltam
Pécsi hétvégénk utolsó állomása. [wapon beküldött szöveg]

Fürge Lajhárok 2011.08.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.80
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

tzapa 2011.08.05 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Meg van!
Köszönjük

tudo 2011.08.01 10:19 - Egyéb
75 km kerékpár hegyi edzés 1400 m emelkedéssel Pécs körül 4 új és 16 régi ládával. Sűrű volt a nap, végre ideális volt az időjárás.

GCATDM után nekiestem a meredek utcáknak tudván, hogy ma jó néhány ilyen szakasz jön még. A romok körül serényen dolgoznak, de a láda békén van, azonnal meglett. Gurultam tovább szintben GCHAVI felé.

Kerékpáros kupa: 75.68 km

TalálatTettyei romok
molka 2011.07.31 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Mecseki nyaralásunk során. A láda helye egyértelmű volt a leírás alapján, de érdekes módon nem ott találtuk meg. A romok még mindig lenyűgözőek, bár a környéken most nagy tereprendezést végeznek. Köszi!

 
Kriszti és Zsolt 2011.07.30 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Megtaláltuk! Köszönjük!

Myself 2011.07.30 00:00 - Megtaláltam
Nekünk nagyon bejött :D az egész környék...egyetlen bánatom, hogy zártkörű buli volt a kajáldában, a franc, mindenképpen vissza kell jönni :D

bbokonon 2011.07.25 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.74
Pécsi nyaralás, tettyei ládázás 2. Éppen parkosítanak a környéken, így nagyrészt "munkaterület". Az őr ellenben nem sokat foglalkozott velünk, ahogy elballagtunk a friss földtöltésen a rejtő fához.

doman 2011.07.24 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Eszti&Móki 2011.07.24 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Köszönjük a rejtést! Most sajnos sártengerben állt, de szép a környezet!

Winssent 2011.07.23 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

fules22 2011.07.19 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.40
Köszi a rejtést! A mésztufa barlang mgtekintése után felsétáltunk a ládához. Nagy meglepetésünkre csodálatosan felújitott hangulatos parkban találtuk magunkat, szupi játszótérrel. Gratula nekik, tényleg színvonalas lett-lesz az egész környezet.

ROLIFIRE 2011.07.17 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megtaláltuk!
Köszi a rejtést. A biztonsági őr tud a geoládáról! A park augusztusban le lesz zárva és szeptemberre állítólag kész lesz.

Gépek között 
Fuxly 2011.07.16 20:43 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

GCTERO_20110716204354.jpg 
anettnori 2011.07.13 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Rekkenő kánikulában értünk ide. Először a mésztufa barlangot kerestük fel. Igazán jól esett a benti kellemesen hűvös levegő.
A gyerekek ezután birtokba vették a játszóteret, én meg felballagtam a romokhoz. Még nem fejezték be teljesen a munkanapot az itt dolgozók, de "nagyon készültek rá".
Ami azt illeti, a rejtés harmadikra lett meg. Az első két próbálkozás ugyanis álrejtek kibontásába torkollott. Sebaj, visszaépítettem őket. A végén azért jót vigyorogtam a rejtő(?) előrelátásán.
A romok nekem most is tetszettek, bár a felújítás után biztosan még esztétikusabb, szebb lesz a környék.
Köszönet a lehetőségért!

szeho 2011.07.13 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
nyaralás közben egy kis kitérő

gores 2011.07.07 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megtaláltuk. Bementünk az arborétumba is.

Bébic és Nyúl 2011.07.04 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.22
megvan!
köszönjük!
Vivien, Viki, Zoli

dromie 2011.07.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.00
Megtaláltam

marcsello 2011.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
-.-"

balint0820 2011.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
joo

gerike0321 2011.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
:) jó volt:)

andris1127 2011.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
:D

mesi1015 2011.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
jó a rejtés :)

iminyimi 2011.06.26 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Pécsi hétvége 11/9

Soko 2011.06.21 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Esti kultúrprogram elötti gyors találat. Köszönet a rejtésért.

jetijak 2011.06.18 22:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Megtaláltam.

CacheRaiderz 2011.06.16 12:10 - Megtaláltam
...

Hüsecsalád 2011.06.12 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Hüse család

zhorvath83 2011.06.10 18:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.06
megtaláltuk

akosgy 2011.06.08 21:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Munka utáni levezető séta. Logfecni betelt, doboz enyhén elhanyagolt. Köszi.

trob1 2011.06.04 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.53
Családdal, a szombati "piknik" 4. ládája.
5 éves lányom találta meg, talán mert max az ő fejmagassága lehetett a rejtek (én kicsit feljebb kerestem :D)

 
air 2011.05.31 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.85
Könnyen megtalálható. A logbookot cserélni kellene!

Berci és Rózsa 2011.05.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Megvan. Majd ettünk egy fagyit a közeli fagylaltosnál.
Itt is hagytunk egy geo-tizest ajándékba az utánunk jövőnek.
Köszi.

-Mese 2011.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Köszi a rejtést!

Bayao&Lili 2011.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Köszönjük szépen!Hamar megtaláltuk.

climbi 2011.05.23 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.04
Megvan. Bár fejmagasságban legfeljebb egy 5 éves keresse! :-)

Fakopács 2011.05.21 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.80
Könnyen rátaláltunk. Mi lesz vajon a tettyei rom sorsa? Most elég gyászos állapotban van.

Szivacs85 2011.05.20 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Még a barlanglátogatás előtt megnéztük,tetszett a rejtekhely!

 
gara 2011.05.17 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Köszi!

R-Gyu 2011.05.16 18:50 - Megtaláltam
Megleltük
Gyalogos kupa: 13,4 km

Pita&SettinX 2011.05.07 13:30 - Egyéb
Napunk harmadik ládájaként találtuk meg, a kerékpáros kupa keretében!
A rejtés nagyon bátor! :) Köszönjük!
Kerékpáros kupa: 14,7 km

 
navigaator 2011.05.05 00:00 - Megtaláltam
-

JáBáJuMá 2011.05.03 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Köszi

TS 2011.05.01 19:00 - Megtaláltam
A környéken felújítási munkákat végeznek. A kereszthez is felmentünk, ahonnét nagyon szép a rálátás a városra.

Kiscserkészek 2011.05.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Megvan. Építkeznek szorgosan. Nem tudjuk mi lesz itt, de nagyon nyomják. A falak még állnak, és azért a kerítés is nyitva volt, hogy bemehessünk. Köszi a rejtést. LEO.

ussenyerek 2011.05.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Köszi a rejtést. Éppen építkezés folyik ott, de a tiltás ellenére ezért bejártuk. L.

gsoproni 2011.04.30 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Egy kora esti séta első ládája. Köszönjük a rejtést!

TLaca 2011.04.30 09:30 - Megtaláltam
Reggeli utáni könnyű séta második állomása. Köszönjük a rejtést!

little-miss-naughty 2011.04.28 00:00 - Megtaláltam
szep cache nice views

lmn - england

Feri0705 2011.04.25 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Könnyen megtaláltuk. Rengetegen voltak a húsvét alkalmából.

A romokA romok a Havi hegyről
A rom környéke 
Pepe 2011.04.25 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.96
Meglehetősen lepusztult rom, bemenni nem lehet, sok látnivaló itt nincs. Kész csoda, hogy két év elteltével is helyén van a tégely.

Bau_family 2011.04.25 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.30
Köszönjük a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

V_Gabor 2011.04.24 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. (Androidon g:hu segítségével) [ ] [wapon beküldött szöveg]

Bluedog 2011.04.24 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

napisten 2011.04.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Gyors találat :)

Icewolf 2011.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.30
CJoe barátommal találtuk meg egy remek túra alkalmával.
Köszi a rejtést.

CJoe 2011.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.90
IceWolf-val megtaláltuk!
Köszi a rejtést!

Gyopesz és Gabesz 2011.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.34
ok

Vien 2011.04.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Megvan, gps nélkül.
3/1
Pécsre kellett vinnem valamit, és volt egy szabad órám.
A fától pár méterre parkoltam le. A fejmagasság nem teljesen igaz, inkább térdmagasságot írnék.

sanyigabi 2011.04.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Utánunk egy kb 20 fős gyerekcsapat kereste a dobozt természetesen jó hangosan, pedig sok mugli volt a környéken.

Georgio 2011.04.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Szép hely

Ferkókoma 2011.03.26 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.08
ok

bartmate 2011.03.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.85
Megvan! Sajnos a logbook (valójában csak egy papírtekercs) betelt és elrongyolódott, ki kellene cserélni... Plusz a hely le van zárva, talán átépítés alatt van. De azért tetszett.

horjoci 2011.03.20 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk! Berni, Joci

mSac 2011.03.18 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Köszönjük!

Farfalla 2011.03.18 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.07
Köszönjük!

Blue Mali 2011.03.15 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Köszi a rejtést!

A ládát Piroskaa1 Szerelmemmel kerestük fel.
Sajnálom, hogy logolni nem lehet bele.

Érdekesek a romok, s szerencsére helyre is hozzák.
Nagy élet van a romok körül, jó sok gyerek játszik a közeli játszótéren is.

Kösz az élményt.

smafu 2011.03.14 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Hosszú hétvége Pécsett, 8 új ládával, tavaszi napsütésben. Ékszerdoboz ez a város.
A mai napon 3 ládát (GCegvo, GCTERO, GCHAVI) kerestünk meg.

Sötétben jöttünk, de ezt egyáltalán nem bántuk meg. Nyugis volt a környék. Szép felülről a város.

Kori:-) 2011.03.14 13:00 - Megtaláltam
.

a-beatrix 2011.03.14 13:00 - Megtaláltam
Az álmot meg nem álmodni úgy sem tudod
Az érzést elhallgattatni úgy sem tudod
...
Korival kettesben egy kis Mecsek-Pécs.
A GCTeki felől érkeztünk, így felülről is megcsodálhattuk a romokat. Közelről már nem volt annyira szép, hisz épp felújítás folyik. Remélem eljutok még ide akkor is, mikor újra látogatható lesz!
Köszönjük.

RIPTOR 2011.03.13 18:10 - Megtaláltam
2008-ban már jártunk itt, akkor nem találtuk a ládát, mert még a régi leírással jöttünk. Most nem volt semmi probléma, könnyen megtaláltuk a ládikót. Köszönjük a rejtést!
Anita, Gabi, István, RIPTOR

zsuzska74 2011.03.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.23
GCHAVI előtt jártunk itt, a romokat most felújítják, a láda közelében már el van kerítve a terület.

Murus 2011.03.13 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.99
[wapon beküldött szöveg]

4 napos Pécs Orfű látogatásra érkeztünk Cicával, ami 2.5 napra zsugorodott, mert ő közben megbetegedett, így hamar haza indultunk.

A rejtés merész, pont a parkoló mellett van, sikerült gyorsan megoldani, logolni úgysem volt mibe. A hely szép. Murus és Cica

Szabó Család 2011.03.13 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Megtaláltuk. Köszönjük.

tschybe 2011.03.11 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.04
A rejtekhely jelenleg az építési munkálatok helyszínén, szalagon belül van, ezért elég nehéz feltűnés nélkül "dobozolni".

szabo.geo 2011.03.11 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Jó helyen van a láda, de kicsit aggódom a jövőjét illetően. Ha befejeződik a felújítás, könnyen megtalálhatják "beavatatlanok" is.
Szép hely, érdekes és népszerű kirándulóhely.
Ha valaki mostanában megy arrafelé, vigyen logbooknak valót, a bennelévőt meg küldje el a telepítőnek.
Köszönjük.

minivi 2011.03.06 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Sajnos, kicsit sok volt a sár, és még zajlik a felújítás... de nagyon ötletes rejtés! :> Barátnőm első ládája. Köszi a rejtést!

sambenedek 2011.03.05 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Elég nagy a sár, de mire elkészül a felújítás (?) addigra biztos szép lesz. Míg a gyerekek egy része játszóterezett, addig a másik részével ládát kerestünk. Sikerrel.

Pibo 2011.03.05 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
:)

JuJudit 2011.02.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.30
Könnyen rátaláltam, gyors sikerélmény. Tavasszal a környezet biztos szebb lesz. Jelenleg munkálatok folynak.

Héphaistos 2011.02.14 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Szerencsére megkezdődött a romok felújítása. Sajnos a mellékelt kép szerint az egyik építőanyagdepó épp a rejtek közvetlen közelébe került és azon túl, hogy a terület le van zárva több munkás is ott dolgozott. Ezért nem kockáztattuk meg a keresést, kérem a kedves ládagazdát, hogy jelszó nélküli megtalálásként hagyja jóvá.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2011.03.22 18:12]

Temprás 2011.02.12 13:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
A log fűzet kapacitása kezd véges lenni.

feverprice 2011.02.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltam. Nem volt nehéz, annak ellenére, hogy nem használok GPS-t.

BRAVO2.0 2011.02.07 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.16
Strabagos fazonok stabilizálják az építményt, valami nagy zakatoló szerkentyűn kapcsolgató arc hátamögött kb. 2m-em volt rá, hogy kicsenjem a cuccot logolni, és vissza. Sikerült! Kösz a rejtést.

3D 2011.02.06 16:10 - Megtaláltam
Rendben

pogi 2011.01.16 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.68
Szép hely, lesz ha elkészül. Az építkezés miatt teljesen el van kerítve a rom. A leírás alapján, nem a gps szerint találtuk meg.
A gyerekek élvezték a játszó teret.

dagobert80 2011.01.15 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.90
megtaláltuk

tokra 2011.01.13 12:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! A második ládánk ma. Gps nélkül.

geist999 2010.12.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.08
Meglett! Köszi! Jó hideg volt :D

othria 2010.12.27 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Közös találat othnan-nal és RealRaul-lal.

othnan 2010.12.27 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Közös találat RealRaullal, othriával. Jó, hogy összedrótozták mielött szétesne. Köszönjük a rejtést. Irány a barlang, ott legalább felmelegszünk.

RealRaul 2010.12.27 11:10 - Megtaláltam
ok

lovagias 2010.12.26 17:41 - Megtaláltam
:)

BouLache 2010.12.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.08
A jó leírás alapján GPS nélkül meglett!

yano6ard 2010.12.06 14:00 - Megtaláltam
.

Balu83 2010.12.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.82
:)

P41n & Pandi 2010.11.29 13:26 - Megtaláltam
Nagyon érdekes helyszín, gyönyörű lehetne, ha renoválva lenne. A körülötte levő park pihenésre és egy-egy jó beszélgetésre ad alkalmat. Az emlékművet a rajta levő hatalmas vaspántok tartják a helyén egyelőre. A rejtés egyszerű, nem megerőltető.(12/8)

Köszönjük a kalauzt!

pingvingps 2010.11.28 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.08
2010.11.28. 18:50
Inkább 'gyerekfejmagasságban' :)
Eszti+Ádám

Csizmások 2010.11.23 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
A romot úgy néz ki felújítják (v. állagmegőrzés?), és lent a téren is dolgoznak nagy erőkkel.

Paul 2010.11.22 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.93
Köszönöm a rejtést.

bowbelle 2010.11.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon szép hely!

Rusztem 2010.11.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nagyon Szép hely ez nyáron és tavasszal, remélem helyrehozzák a romokat. A rejtés nagyon ötletes.

MaFe örs 2010.11.20 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk. Köszi a rejtést!

Birodalmi kutasz droid 2010.11.20 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.95
Megtaláltuk könyü volt :) Probáltuk jobban elrejteni.

korg_ns 2010.11.07 11:40 - Megtaláltam
kicsit lejjebb került fejmagasságnál de szépen rejtve
köszi
Korg_ns

zred 2010.11.07 02:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.12
Köszi a rejtést!

bfabry 2010.11.06 15:05 - Megtaláltam
Dendroval.

fa-peti 2010.11.05 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Mai nap első csészéje, egy kellemes délutáni séta keretében Fairyvel és a lányaival. Gyönyörű napsütésben, remek kilátás, és a romok is tetszettek. A láda gyorsan meglett. Köszi.

time2go 2010.11.05 14:39 - Megtaláltam
Megvan.

schwEster 2010.11.05 14:39 - Megtaláltam
Megvan.

szagü 2010.11.04 14:00 - Megtaláltam
Könnyű találat volt, a mai második.

dendro 2010.11.03 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.32
A romok felkereséséről régóta álmodoztam, de valahányszor Pécsett jártam, mindig elmaradt. Most viszont huzamosabban voltunk itt, így nem maradt ki.
Kár, hogy a romok igen siralmas állapotban vannak...
Nem volt nehéz megtalálni, köszi a ládát!

rétihéja 2010.11.03 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Nem értettük, mit építkeznek a romokon (?).
A logbook visszetekercselése okozta a legnagyobb gondot.
Köszi

áki2000 2010.11.03 08:10 - Megtaláltam
Én találtam meg!

Miró 2010.11.03 08:10 - Megtaláltam
Katus,Áki,Apa és én :-)

frontera 2010.11.03 08:10 - Megtaláltam
Kiscsláddal.

firevuk 2010.11.02 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Könnyű találat munka után.

feketegere 2010.11.02 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Könnyű találat, kár hogy építkeznek a közelben!
Köszönöm a rejtést!

alfabootis 2010.11.01 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Gyors találat, köszi a rejtést! :-)

szulez 2010.11.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
Családi séta során kerestük fel a rejtést. Köszönjük!

zsebilany 2010.10.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Tetszett nagyon a park. Tegnapi ebédelés után, ma tértünk vissza ládavadászatra. A láda kicsit lejjebb került mint 2 méter, de azért könnyen megtalálható. Köszönjük a rejtést. Svarc&Zsebi

mszilvia 2010.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

kareeka 2010.10.30 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.50 súly: 1.30
Konnyebb volt megtalalni a ladat mint a kilometeres papiron a jelszot!:) javaslm irjatok fel egy kulon lapra!;)

cav004 2010.10.24 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
Az egész környék bővelkedik a látványosságokban, remélem ezt is megőrzik.

Vértes 2010.10.24 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
ok

BTeam 2010.10.24 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Végre eljutottunk Pécsre. Könnyű találat. Köszönjük!!! :-)

goligon 2010.10.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.08
Meghitt hely lehet még a Tettyéből. Csak a falak ránk ne omoljanak!
Könnyű találat volt, a leírások alapján nem bajlódtunk a kütyüvel. Köszi a rejtést! Az állandó ceruzanélküliség miatt ismét nem naplóztam!

Kiskesser 
DorTom 2010.10.23 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

ark03 2010.10.21 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.28
A környezet - a rom - sajnos jelenleg nem a legvonzóbb, de remélhetőleg hamarosan végre elkészülnek vele. Így viszont a kis forgalom miatt nyugodtabban lehet keresni/logolni. Az aznapi 6 láda második tagja. Köszönöm a rejtést!

"J&J" 2010.10.16 16:05 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 15 km

 
közös nevező 2010.10.16 00:00 - Megtaláltam
.

Spiru86 2010.10.12 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Köszi!

fotóRT 2010.10.09 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
a biztonsági őr biztos csodálkozik, hogy mit csinálnak rendszeresen az emberek a fa mögött..

Torja 2010.10.02 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.61
Megvan!

Csigabiga 2010.09.29 15:10 - Megtaláltam
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Nyul1 2010.09.25 11:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

NI 2010.09.19 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

PistikJozsef 2010.09.18 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Musinckik 2010.09.18 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
GCHAVI-TÓL ÁTSÉTÁLVA EZT A LÁDÁT IS GYORSAN BEGYŰJTÖTTÜK.

RockerRobi 2010.09.18 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
DAGONYÁZTUNK!

joco12589 2010.09.18 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Ok!

Kincsvadászó Kalózok 2010.09.11 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.38
Megtaláltuk. Kissé lepusztult környék, az életveszély végett részben örzött és lezárt terület.

feldelaci 2010.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Kár, hogy építési terület!

jakabj16 2010.09.05 17:30 - Megtaláltam
Meglett

maczy 2010.09.04 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.24
TILOS a belépés a területre! Építkezés.
A romok életveszélyesek. Bementünk.
Ránkszóltak. Bocsika. Csakazértis belogoltunk.
Köszönjük!

ananau 2010.08.29 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megvan, köszönöm :)

Borsos család 2010.08.29 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.26
10/7 sajnos nagyon elhanyagolt a rom környéke. Valami munkálatok folyhatnak. Azokat a fa hidakat sehol sem láttam, van viszont helyette gyönyörű vas állványzat. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle! Köszönjük a rejtést.

macikutya 2010.08.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.67
Sajnos a kultúrális főváros ürügyén szanaszét túrták a környéket :-(. Sajnos a pénz is elfogyott, de a rejtés jó köszönjük.

gnegyzet 2010.08.27 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Ügyes rejtés.
Olyan hely, amiről még nem is hallottam korábban.
Köszönjük.

szandal 2010.08.23 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!!!

Janus101 2010.08.21 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Nagyon szép rom. Köszi!

Sommer-Rotschopf 2010.08.21 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Very interesting ruin - thx very much.

Kiszti 2010.08.21 15:37 - Megtaláltam
:)

scele 2010.08.21 15:37 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

borzas79 2010.08.21 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megtaláltam.

Domos 2010.08.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.61
Megvan

Taxte 2010.08.20 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Megtaláltam.

attilasim 2010.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
köszi

mielikki 2010.08.18 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.08
Megvan

KPisti 2010.08.18 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Pécsi nyaralás 7. - Pécs Cantat 2010
GCTeki geoládától hazafelé a sárga jelzésen sétáltunk le ide. Kár, hogy az építkezés miatt nem lehetett bemenni a romokhoz. Egy őr vigyázta egy piros kocsiból figyelő szemeivel mit csinálunk mi ott, de szerencsére a fotózással sikerült elterelni a figyelmét és simán megtaláltuk, majd logoltuk a ládát. Összességében tetszett a rendezett park. Az ivókúttól nem messze betértünk egy hangulatos vendéglőbe, de sajnos nem volt időnk akkor és ott vacsorázni, mert indultunk tovább a Havi-hegyi szikla felé (GCHavi).
K:Pisti *Andyval

További geocachinggel kapcsolatos érdekességek: www.geocaching.LAP.hu

Radig 2010.08.17 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Liszával mentünk, sétáltunk egy jót, valóban sajnálatos, hogy egyes emberek tönkreteszik a nemrég felújított teret, szökőkutat, törném le a kezüket...... A vár nincs túl jó állapotban, remélem kezdenek vele valamit. Köszi a rejtést, szerencsére szép időnk is volt.

Lisza 2010.08.17 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.30
Radiggal kutattuk fel, a TV-torony felkeresése után. Kár, hogy a szökőkút nem működik... Köszi a rejtést.

laja 2010.08.17 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Pécs Cantat 2010 Közösen Kogyoval

kogyo 2010.08.17 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.19
A Pécs Cantat keretében Lajá-val megkerestük.

ferikov 2010.08.15 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.36
Megtaláltuk! A ládika eléggé nem a jelzett magasságban van, de mi is oda tettük, ahol találtuk. Ha elkészül a felújítás, nagyon szép lesz.
Johanna, Ferenc, Ákoska, Gabika

RomokElfáradtak
Romok2 
kicsiogre 2010.08.15 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.69
Jópofa rom, kár hogy drótkötéllel kell biztosítani és így nem lehet végigjárni.

WalterBrothers 2010.08.14 20:00 - Megtaláltam
Köszönnyük a rejtést!

Szép délután volt. :)

bakoscsaba 2010.08.14 00:00 - Megtaláltam
Kiváló hely, köszi a rejtést.

Kaputyin 2010.08.14 00:00 - Megtaláltam
OK.

kismaczu 2010.08.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
(értékelés később )

ViszCache 2010.08.07 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtaláltam, könnyen. Most valóban építkezés zajlik a láda közelében, így a kutya sem járt arra, de szerintem túl nyilvánvaló helyen van. Az új Tettye egyébként szép. Pont esküvőt is tartottak az érkezésem tiszteletére: Vajda László és Vajda-Weisz Kinga :)

FilepZ 2010.08.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.60
Fej magasságtól azért egy picit lejebb van.

fabkor 2010.08.06 17:28 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

pocseusz és családja 2010.08.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.98
Köszönjük a rejtést! :)

pityere 2010.08.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Megtaláltuk. Romok elkerítve: "Építési terület", sár, törmelék. Kár érte, mert szép környék lenne, jó rejtekhely.

Zsu1971 2010.08.01 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.20
Könnyű találat. A romokhoz sajnos tényleg nem lehet odamenni, kár érte.
A környék viszont nagyon szép, a fenti kilátóból nagyon szépen rá lehet látni az egész városra.

Marci és Anya 2010.07.31 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.69
A romokat jelenleg nem lehet megnézni a múltkori baleset miatt. Mi azért megpróbáltuk, így kivívtuk az örző-védő úriember haragját, aki "Meg akartok halni?" felkiáltással ugrott ki az autójából. Némi mosoly és mentegetőzés után azért megenyhült. :-) Ha Sony kamerával érkeztek, akkor biztosan kedvelni fog benneteket. :-)

szicran 2010.07.29 09:45 - Megtaláltam
Örülünk, hogy eljuthattunk Pécsnek erre a részére, s egyben meg is néztük a mésztufabarlangot is.
A rejtek valóban alacsonyan van.

Bubu family 2010.07.27 17:40 - Megtaláltam
Ottjártunkkor éppen felújitják a romakat, a terület nagy része le van zárva, tehát a környéken való szemlélődéssel csak óvatosan! Köszönjük a rejtést!

Madym 2010.07.23 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.96
Megvan. Vonattal érkeztem Debrecenből, 23-25-e közötti, háromnapos ládázásra Pécsre és környékére. {Csak kettő lett belőle, mert az utolsó napot elmosta az eső. :( } Első nap, 5. felkeresett láda. A rejtek nagyon feltűnő helyen van, nem árt az óvatosság. A rom szalaggal volt körbekerítve, talán éppen felújítják. TB, GC nem volt. A közeli büfében ittam egy jó hideg sört: életet mentett! :-) Köszönöm a rejtést!

Erről érkeztem a ládáhozVandálok sajnos itt is akadnak...
Már közel a láda 
Geokarakai 2010.07.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 2.17 súly: 2.46
A láda tényleg combmagasságban van.
KAR!

qpci 2010.07.21 12:55 - Megtaláltam
Megtalaltuk. [wapon beküldött szöveg]

Geotin team 2010.07.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.78
Megtaláltuk!

mohapafrany 2010.07.13 10:30 - Nem találtam meg
majd 1000 km-es efottos bringatúra alkalmával;
megtaláltam, de elhagytam a papírt amin a jelszó volt.
megjegyezném hogy nekem combmagasságban volt a láda.
a romokat nem szabad megközelíteni egy figyelmeztető tábla szerint, bár azt hiszem nem fog ledőlni a fal, mert durván összehúzatták, jó erős drótkötelekkel :)
kérném az elfogadást
köszi
Imi

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.08.23 07:50]

takacsimre 2010.07.11 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.44
Pécsi kirándulás második napjának első ládája barátainkkal, Évával és Kálmánnal. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

puhanyuszi 2010.07.09 00:00 - Megtaláltam
:)

Kukucska 2010.07.07 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.08
megvan

acsipapa 2010.07.07 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.84
később

ciluvagyok 2010.07.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.95
Megvan!
Nagyon gagyi a rejtés, szerintem napok kérdése és eltűnik a kess.
Érdemes lenne áthelyezni.

ani95 2010.07.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Ez is megvan!

Pomisa 2010.07.05 00:00 - Egyéb
Egy kis séta alkalmával készültek a képek!

MozaikMozaikok
SzökőkútVandálok
Szép lett
Angus_Podgornij 2010.07.04 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.82
A ládaleírásból végre sikerült megtudni, mi is a tettye ! Pedig ezidáig biztosak voltunk benne, hogy ennél kevés ősmagyarabb szó létezhet... Ha már úgy adódott, innen lementünk a medinába, a bazárhoz.

Gyalogos kupa: 13,7 km.

Péter60 2010.07.01 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.96
Előbb utóbb biztos szép lesz a környezet...

bgeree 2010.07.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
megvan:)

kletyo66 2010.06.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Adri
Kriszti
Kletyo

 
Christinel 2010.06.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
A romoknál is munkálatok folynak, így sajnos nem volt 100% a látvány. Ha készen lesznek, visszajövünk újra:)

ficsorgabi 2010.06.26 09:10 - Megtaláltam
Megvan.

pipicsapat 2010.06.25 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Könnyen megtaláltuk, köszönjük.
A romok ezzel a hevederes visszahúzással siralmas állapotban vannak sajnos.
GPS track:
http://www.ittvoltam.hu/utvonal.aspx?id=6e16aa6d-185c-40b9-a94c-16bcdd08bdef

LionDaddy 2010.06.25 06:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Köszönöm.

A rom a park felől 
atipapa 2010.06.25 06:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Köszi

RoriZo 2010.06.24 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Nagy szerencse, hogy a jelenlegi építkezések mellett még megvan a láda.
Köszönöm

Gyombi 2010.06.22 13:34 - Megtaláltam
Ünnep az esöben 1. [wapon beküldött szöveg]

nemlac 2010.06.22 11:42 - Megtaláltam
Jó rejtés. Kár, hogy a sétány nem készült el a nyárra.
Köszi.

Ulci 2010.06.20 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Éppen építkezés folyt a környéken. Megnéztük a közelben lévő mésztufa barlangot, egy barlangásznak nagyon fura a barlangi idegenvezetés, amikor szóra betanult szöveget mesélnek el. Ezen jót mosolyogtunk, de egyébként jó volt. :)

ésKata 2010.06.19 12:21 - Megtaláltam
Szép kis túra volt!

Zergi 2010.06.19 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.13
Fogtam!
Sajnálom, hogy nem lehetett keresztül-kasul bolyongani a romok között:(

 
jpal 2010.06.18 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Pécsi wellness-hétvégénk során GCTett-től sétáltunk el ide, hogy utána visszakapaszkodhassunk a Kikelet Szállóba.
A környék villái nagyon szépek, a romok annál elhanyagoltabb állapotban vannak, még szerencse, hogy a drót összetartja őket.
A láda hamar meglett. Köszönjük a rejtést.

A lezárt romterületTávolban a Havi-hegyi templom
TartóhuzalokUjjgyakorlat
psolyomi 2010.06.09 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Nagyon szép kirándulás volt. Ádám és Tomi nagyon örültek a megtalálásnak, mert már volt néhány sikertelen kísérletünk.
Sajnos a jelszót elfelejtettük felírni, mert rohantunk a közelben lévő barlang megtekintésére, mert indult a bemutatás.
A fotók alapján kérem a megtalálás elfogadását és elnézést a késői bejelentésért.
Ádám, Ildi, Peti, Tomi

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.09.28 07:58]

 
Kungfu Panda 2010.06.04 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.95
megvan!

bazsogeleba 2010.05.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ez a harmadik ládánk

homeros 2010.05.24 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
A romot éppen renoválják. A környék kezd szép lenni..

FCsili 2010.05.23 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.54
Megtaláltuk!

SilverG 2010.05.23 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.54
Megtaláltuk!

GyapjasBundás 2010.05.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.81
Kicsit fel van túrva a környék, de szép hely

scandargraun 2010.05.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.26
Szakadó esőben, gyors találat, gyors "séta" a környéken, és vissza a kocsiba. Sokat szépült a terület egy év alatt. Jó lesz ez, ha elkészül...
Csodálkoztam, hogy a ládát még nem fedezték fel. Az ilyesmi ágas fára a kisebb gyerkőcök is fel tudnak mászni egy kicsit, ezért általában meg is teszik a parkban rohangálva. :)

geoguru 2010.05.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.34
A rejtekhely közelében lázas munka folyik.

gpisti77 2010.05.03 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Megtaláltam, köszi a rejtést!

rlevente 2010.04.21 10:45 - Egyéb
"Veszélyesen megdőlt a tettyei várrom fala

Megdőlt a tettyei várrom egyik fala kedden este Pécsen, a falakat hevederekkel kellett összeszorítani, hogy ne dőljenek össze. Az egyik bástya vált el a főépülettől, a környéki földmunkák és a sok eső okozhatták a bajt a katasztrófavédők szerint."

Továbbiak: origo.hu

Cicapapa51 2010.04.20 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.09
Nagyon szépen rendezett sétány vezet a romokhoz. Új játszótérnek örvendezhetnek a gyerekek és a szülőknek is kellemes kikapcsolódást nyújthat ez a környezet.

Anélkül, hogy nagyon felhergelném magam néhány gondolat a romokról és a jelen helyzetről.
Nem vagyunk itt egy kicikét megkésve?
Kiszámítottam, 309 év állt rendelkezésre a romok rekonstrukciójára, közben megmenekültek egy hatósági bontási engedély következményeitől is.
A romok "újjáépítése" gőzerővel folyik.
Biztos hogy, most kellet elkezdeni?

Az évszázadok történelme van itt a falakban, de engem most valahogy nem érintett meg.
Hogy miért? A loghoz csatolt képeim magukért beszélnek.
Én így látom.
Ez a jelen.

Mindemellett meggyőződésem, hogy a később ide látogatók, örömmel töltik idejüket itt.

Valami olyasmire számítottam, mint a GCdoro vagy a GCSONY ládáknál.

Javaslatom:
Aki + egy ládát szeretne begyűjteni, és csak darabra megy, jöjjön és logoljon.
Aki a Tettyei Romokra kíváncsi, látogasson ide később.

Cicapapa51

Tettyei romokTettyei romok és némi vas
A sárga 
Virágocska 2010.04.20 15:00 - Megtaláltam
nagyon könnyű volt

Ninfa 2010.04.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Bár most fel van túrva minden az építkezések miatt, de a környezet szép!Lehetett volna jobban elrejteni, de így is nagyon jó volt!
Köszi a rejtést!!

tomreti 2010.04.10 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.24
Gondozatlan rejtés. A környezetében nagyban folyik a rekonstrukció.

bumbika 2010.04.05 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltuk!

pisznice 2010.04.05 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Megvan.

 
fodor8peter 2010.04.03 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Elsőre csak megnéztem a láda helyét, nem mertem kivenni, mert nagyon dolgoztak a közelben a munkások, szerencsére szombat dél körül abbahagyták.

Emerich63 2010.04.03 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
Pécsi húsvéti kirándulás 15/7. A 3 napos pécsi kirándulásunk második napján a két egymáshoz közeli GCTERO és GCHAVI is beütemezésre került. A láda a helyén, de brutális szikladarabokkal volt álcázva, mi inkább a környezetéhez jobban illő fadarabkás, szokásos leveles, szokásos ágacskás rejtéshez folyamodtunk. Természetesen itt is minden munkagépekkel feltúrva.

Tettyei romok lentrőlGCTERO GCHAVI felől
Fent a kilátó 
Judit és Béla 2010.04.03 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.96
Megtaláltuk.

tcsb 2010.04.01 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.47
Kíváncsi vagyok, hogy a romon belül milyen munkálatokat végeznek a munkások? Ha valaki esetleg tudja, légyszi írja meg az adatlapomon szereplő címre. köszi
amúgy szép a környék, remélem sikerül visszatérni miután befejeződtek a munkálatok.

bergrillsz 2010.03.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
bergrillsz köszöni a rejtést,a ládát rendben találta.

szamosszamoca 2010.03.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
+

kutyax 2010.03.22 00:00 - Megtaláltam
szép hely,köszö
njük!

PulykiMaki 2010.03.20 17:40 - Nem találtam meg
megtaláltuk! :) az első ládánk, sztem a legegyszerűbbel kezdtük pont ;)
majd az építkezés után szebb/jobb lesz ez a Tettye..addig is hajrá
köszönjük

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.05.07 15:59]

Borsó200 2010.03.20 14:35 - Megtaláltam
Könnyen meglett!

aPPle29 2010.03.15 17:40 - Megtaláltam
Könnyű találat szép környezetben!
Sok a mugli ,óvatosan!
Köszi a rejtést!

agnespecs 2010.03.15 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.48
Nagy sárral megküzdve, de meglett! Köszi

Farekék 2010.03.14 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Nagy sárban lett meg. Ez egy szép hely.

geolenyiek 2010.03.13 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Nem volt nehéz, a hóban a lábnyomok is segítettek... de tényleg nagy volt a sár is.

BluePhoenix 2010.03.13 16:55 - Megtaláltam
Bazi nagy sár van!
Miután GPS nélkül vadászgatok egyelőre, ezért nehéz volt kitalálni, hogy pontosan melyik fáról is van szó, aztán megláttam. Tényleg jellegzetes.

sarkozig 2010.03.07 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
A korábbi képek alapján nem volt nehéz; talán pont ezért nem adott "keresőélményt", csak odamentünk és megtaláltuk - GPS nélkül.
A rejtektől kicsit lentebb kialakított játszótér igazi élmény volt a kisfiunknak! Senki ki ne hagyja!
Üdv.
Dr. Rozgonyi Renáta
Sárközi Gábor
+ Bazsi

talált!játék közben
eordogadam 2010.03.07 00:00 - Megtaláltam
tetszett
:D

babybearly25 2010.03.04 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk. Délutáni ládázgatás, tavaszi hidegben. 2/3.

fehérkút 2010.03.02 10:45 - Megtaláltam
Ügyes a rejtés!

Schrodinger 2010.02.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Elsőre elfelejtettünk jelszót írni, aztán másodszorra az is meglett :)

Ninja family 2010.02.27 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.04
Végre megjött a jó idő. Egy kis szombati ládázás 3/6.
Sajnos a romot csak kívülről tudtuk megnézni, mert minden fel van túrva, akár az egész város. Vicces, hogy miért a kultúrális főváros évében kell mindent szétbombázni Pécsen. Gyerekekkel érdemes lemenni a játszótérre.
Köszi a rejtést! Még visszanézünk ha kész lesz.

Ott lent
bferi 2010.02.26 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szirteyzsu 2010.02.26 19:45 - Megtaláltam
Vacsorázni indultunk, de zártkörű rendezvény miatt nem jutottunk be. :(

Petyóó 2010.02.23 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.34
Megtaláltam. Remélhetőleg a környezete is zép lesz, miután befejezték a munkálatokat.

urbanj 2010.02.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Hétvégi ládázás Pécs és környékén. :)

nagyfliszi 2010.02.20 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Esőben, térdig érő sárban a sokadik félkész felújítás egyik helyszíne most nem nyűgözött annyira le minket. Ha kész lesz biztos jobban tetszik a többi ide látogatónak.

Mr. Fülixáj 2010.02.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 2.54
Pécs közeli ládaszedés III/2.

Sima ügy volt, egy darab négyágú fa van azon a helyen.
Viszont nem csak a jelszó van a dobozkában, hanem apróbb ajándékok is. Mi is tettünk bele.
Egy fehér tetejű krémesdobozt találtunk, olyat mint a Helia-D volt, csak átlátszó üveg fehér tetővel. Csavaros és jól zár. Ugyanilyen dobozkát találtunk GCTUKE 2. pontjánál, holott a 3.-nál kellett volna. Valaki cserélgeti a pécsi ládákat ?

Jó időben, hétvégén szintén forgalmas hely, itt is javasoljuk a nyugisabb időpont választását.

Köszönjük az engedélyt a rejtés helyét ábrázoló fotókhoz.

Nehéz eltéveszteni, mert jó a vétel és egy négyágú fa van.A hátteret is nézd, oda érdemes felmenni ! (Odafönt van GCTEKI)
Apu ne fotózzál már annyit, inkább szedd ki azt a ládát ! :-))Geoládák nélkül nem tudtam rábeszélni, hogy engedje a gyerekeket pancsolni a hóban. Na erre jó a GPS.
Ha volna két életem ...Kukucs :-))))))))))
tomi77 2010.02.13 15:34 - Megtaláltam
Koszi [wapon beküldött szöveg]

Makesz74 2010.02.13 10:45 - Megtaláltam
Megvan!
Timus, Lacus

Petri Bertúr 2010.02.04 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Jól belejöttünk "Ruttkay"-val, és Sceptic Mannel, így gyorsan megtaláltuk ezt is. A változatosság kedvéért lefényképeztük ugyanazt még egyszer...

 
Ruttkay 2010.02.04 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.78
"7. század kezdete Pécsett" keretében felfedve! 8/+3
Kiolvadt a rejtek újra kereshető!

TeRo 
Kósza Szellő 2010.01.31 00:00 - Egyéb
Valóban, vViktorral a ládának csak a hűlt helyét találtuk (szó szerint). Majd legközelebb...

Ritka01 2010.01.24 14:37 - Megtaláltam
Megvolt gabor03-mal

gabor03 2010.01.24 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Megtaláltam!

Gagyimodó 2010.01.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Megvan!

kb ibic 2010.01.15 20:23 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

gyozke 2010.01.08 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
A január 3-i áthelyezés óta jó vastag hó és jégréteg borította, a kövek és a láda is belefagyott. Jó nehéz volt kiszedni onnan, de megvan. Most a rom és környéke úgy láttam felújítás alatt van. Egyébként gyönyörű helyen fekszik. Köszönjük a rejtést!

Stn72 2010.01.02 01:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.23
+Van!

horgaszjani 2009.12.30 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.66
megtaláltuk köszönjük a rejtést. :)

Csucsi & Norbi 2009.12.29 13:00 - Megtaláltam
Az első megtalálásunk, köszönjük:)

stone79 2009.12.26 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Megtaláltuk Félnaranccsal! :-) Köszönjük a rejtést!

bszemethy 2009.12.25 19:45 - Megtaláltam
ok

Űrturista 2009.12.10 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Köszi!

félnarancs 2009.12.06 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Mi sem tudtunk logolni, mivel a papír teljesen el van ázva. Érdemes lenne egy vízhatlan zacskóba is beletenni. Köszönjük a rejtést!

Dzsozy 2009.12.06 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Tök jó ez a rom:) Városon belül van, még sincs széttúrva. Láthatóan régészeti feltárás helyszíne, még jó hogy nem túrják szét az emberek, bár azon meg csodálkozok, hogy bárki bemehet oda:)
Köszönjük a rejtést!

 
NitiZoli 2009.12.06 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Helyzetjelentés: a park még mindig jól fel van túrva. Ha elkészül a város, majd ismét eljövünk. A dobozka beázott, így nem is logoltunk.

zazu 2009.11.27 07:30 - Megtaláltam
Mintha azt hallottam volna, hogy a parkot pár napja átadták, így meglepett hogy már kora reggel is gőz erővel dolgoztak rajta... szerintem szép lesz... és nekem az ülőalkalmatosságotz is tetszettek... (de persze az is igaz, hogy én egyébként is szeretem a régi és az új összekapcsolásait).

pkis 2009.11.27 07:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

vizipinty 2009.11.25 19:45 - Megtaláltam
Szép panoráma a kivilágított városra.

Terdik Család 2009.11.17 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.07
Annak a 6-7 munkásnak, akit dolgozni láttunk még néhány évig eltart a tér építése. A fura ülőalkalmatosságok vajon hogyan illeszkednek a tér romjaihoz?

Tér dísz, vagy ülőke?
Rencsi 2009.11.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Azért bevallom, kaptam egy kis segítséget! :)
Köszi Neked, Laxy

turaupdate 2009.11.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.66
Sajnos még mindig túrnak-fúrnak, ez sokat ront az élményen, de ha készen lesznek, kellemes kis pont lesz.

bgjozsa 2009.11.01 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.22
Pécsi kiruccanásunk második napjának 2/11. ládája. Könnyen meglett, majd indultunk a Misina felé.

ficsor 2009.10.28 09:30 - Megtaláltam
Könnyen meglett, egyértelmű rejtés!

FroFranci 2009.10.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Megleltük.

prisoft 2009.10.24 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Ezer munkás között, de feltűnés nélkül lett meg fotózkodás közben :)
Szép lesz a park ha egyszer elkészül!

Reni, Márti, prisoft

mkiss007 2009.10.17 15:47 - Megtaláltam
Nem nagyon dolgoztak a téren, így könnyen meglett. A leírás alapján már a kocsiból ki lehetett szúrni a helyét.

kiralyek 2009.10.17 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.56
Nem volt egyszerű feltűnés nélkül kivarázsolni a ládát az építkezés miatt. De a romot minden szögből lefényképeztük, aztán anya pózolt kicsit a rejtekadó fánál és ez már nem érdekelte az ebédelő munkásembereket. Így lett meg.
A Tettye a pécsieknek mindig nagyon a szívük csücske - így éreztük ezt egyetemi éveink alatt is, de hogy igazán mit esznek rajta, azt sem akkor, sem most nem sikerült megértenünk. Talán ha kész lesz a felújítás, majd elvarázsol minket is.

The Builder 2009.10.04 00:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Éjszakai túra utáni gyors találat. Szépen halad az 2010 projekt. :-)11.15.: újra a Tettyén, most még fényképezni is tudtam, így kép pótolva:-)

 
FreeRP 2009.10.01 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam!

birogeri 2009.10.01 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Sötétben kerestük és valamilyen építési munkák zajlottak. Nem pontosan tudtuk, hogy hova és mikor lehet legálisan bejutni, és őrzik-e a területet.

The Medics 2009.09.29 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.48
majd

Jumboo 2009.09.27 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 2 átlag: 1.67 súly: 1.30
Könnyű célpont:)

 
fodordav 2009.09.20 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
A park átépítésén vasárnap nem dolgoztak, így könnyen megtaláltuk. E+D

eszel 2009.09.19 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Nem gondoltam volna, hogy a láda tuléli a park felújítását, de az előrelátó rejtő ügyesen megoldotta.

matt77 2009.09.13 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megvan, először megijedtem, hogy a rejteket is szétbombázták, de szerencsére nem!

prew_spqr 2009.09.13 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.48
Köszi!
Remélem a munkások nem lelnek rá, mert nagy esély van rá...

szadi&agi 2009.09.12 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Az építkezés miatt csupa apró por volt minden, de maga a rom fantasztikus! Kösz a rejtést!

sereva 2009.09.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltuk.

R.Guszty 2009.09.02 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.67
Sajnos a környéket - mint Pécs egészét - éppen túrják, alig lehet megközelíteni a romokat és a ládát.

Atmosz&Zozmosz 2009.08.30 14:15 - Megtaláltam
Megvan :)

spary 2009.08.27 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
A környéken felújítás alatt és sok a munkás. Ötletes rejtés. 5/5

vargazo 2009.08.26 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.93
Ha elkészül, biztos szép lesz!
Rebi Timi Zoli

Harkaly 2009.08.24 22:45 - Megtaláltam
+

fzsolt 2009.08.24 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.60
A közeli étteremben vacsorára várva, a munkaterületre belógva meglett a láda.

Tyuk 2009.08.24 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.04
A környéket éppen átalakítják, így a keresés is kicsit nehezebb volt, de nem volt vészes:) Reméljük minél előbb elkészül a környék és akkor tényleg minden nagyon szép lesz!

Yumi 2009.08.21 15:00 - Megtaláltam
Uramisten...mennyit játszottam anno az alatta található játszótéren !Jó volt visszajönni,köszönöm

Qszez & Angel 2009.08.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Köszi a rejtést!

SAjnos most bombázták szét a teret és nem túl szép, viszont szerencsére így láthattuk a föld alatt rejtőző, feltárás alatt álló falmaradványokat, melyeket hamarosan visszatemetnek...

belus01 2009.08.20 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

MukiJames 2009.08.16 10:13 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

 
Mackka 2009.08.16 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.84
Második napunk a Mecsekben.
Erikával és Mukival indultunk el némi Pécs-városszéli ládákat keresni aztán túrázni kicsit. A láda könnyen meglett. A tér viszont nem túl kellemes és nyugalmas, a feltúrás teljesen elborít mindent. Az egyik legjobb élmény is itt ért minket: megláttuk a mésztufabarlang tábláját, amit szerencsére meg is találtunk. Nagyon kellemes volt a hűvösben bolyongani kicsit, a barlangot nagyon érdekesen rendezték be. Ott láttunk képeket is a térről, amikor nincsen feldúlva, igazán klassz hely lehet.
Köszönjük a rejtést!
Mackka & Péter

BOLCSY 2009.08.15 15:52 - Megtaláltam
:)

somuci 2009.08.15 15:52 - Megtaláltam
Kár, h épp túrják-fúrják a környéket...szerencsére a fa még egyben van...

tótheszter 2009.08.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.51
Nehezen tudtam feltünésmentesen elővenni a "ládát", a munkások nagyon serénykedtek a közelben. Logolni nem is tudtam, de azért köszönöm.
Biztos szép lesz, ha kész lesz...

Cache 
Rudi Team 2009.08.11 16:05 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

Eszti és Robi 2009.08.08 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Tetszett a rejtés, még így a felújítás alatt is könnyen meglett :)

Ludmilla B. 2009.08.03 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Belogoltam, de a jelszót sajnos nem találtam, de biztosan meglelem, ha nem zavarnak meg és nem kell gyorsan visszarejteni... Munkások...

[Jóváhagyta: lepke, 2009.08.04 18:27]

lajtmann 2009.08.03 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Sajnos nagyon fel van túrva, de szerintem már lehet látni a végét...

Authoros Timo 2009.08.03 01:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.78
Hát este is volt, meg építkezés is volt. :) De megvan! :)

MaSt-R 2009.08.03 01:21 - Megtaláltam
Építkezés van a környéken,úgyh este izgalmas volt!De tetszik,kerestük a fát egy darabig :)

Barni&Eti 2009.08.01 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.59
Mai biciklis pecsi ladagyujtesunk sokadik allomasa. Kicsit feldult a hely, de szep! [wapon beküldött szöveg]

Bojta 2009.07.26 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.67 súly: 1.00
Könnyen megtaláltam, örültem neki. Köszönöm.

Strombus 2009.07.26 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Jelenleg a Tettye teljesen szét van dúlva, hogy Európa 2010. évi kultúrális fővárosa egy szép új parkkal fogadja majd a látogatókat. Az öreg fa, ahol a doboz van még áll és biztosan állni is fog, de utak, információs táblák jelenleg nincsenek, csak földhányások és por. Látszik, hogy nagyon dolgoznak, biztosan hamarosan javul a helyzet.

Nekünk még nincs GPS-ünk, de a láda lelőhelyének netes leírása nagyon jó volt, így könnyedén megtaláltuk.

Sajnos június trópusi mennyiségű és vizszintes irányú esői megártottak a ládának, a védett hely ellénére bizonyára napokig vízben állhatott, mert a kinder tojásos dobozban található lista ragacsos péppé ázott és az arckémes tégelyben található logbook is félig nedves lett. Azt visszarakás előtt kicsit hagytuk száradni, de már este jártunk arra, nem kánikulában, így nem sokat változott. Jobb lenne egy nagyobb és jobb minőségű dobozba átrakni mindent, nem három dobozban és környékén hagyni a tárgyakat, ahogy most van.

Márton24 2009.07.26 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.50 súly: 1.00
MEGVAN! KÖSZÖNÖM A REJTÉST!

DocHollywood 2009.07.26 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.18
A tettyei rom önmagában jó látványosság lenne, ha nem lenne az egész környék feltúrva. Sajnos a fenti függőfolyosóra (a honlap képein látszik) felmenni szintén nem lehet, mert a lépcsőt elbontották! A rejtek környékén hatalmas árkok, sár. A papír tényleg át van itatódva valami vegyszerrel. Egy találatnak azért érdekes volt. Helyreállítás után újra szép lehet. Kössz a rejtést!

Attila the Hun 2009.07.21 05:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.50 súly: 2.66
Köszi. Kár, hogy ázott a rejtek...

pandala 2009.07.19 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.11
Eléggé feldúlt most a rom környéke, mert átrendezik a parkot.

Nem tudom, hogy félreolvastunk-e valamit, vagy valami régi koordináta alapján kerestünk, de 15 méterrel máshová jelzett a gps. A leírás alapján viszont könnyen beazonosítható a hely.

A dobozka és társai sajnos eláztak az előző napi felhőszakadásban.

 
hamutipró 2009.07.19 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.26
A hétvégi ládázgatás utolsó ládája,elég igénytelen a rejtés.

Áron31 2009.07.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Köszi a rejtést! :)

Devil 2009.07.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.06
A környéket feltúrták, parkrendezés miatt. Ennek ellenére a parkba be lehet menni. A rejtés elég feltűnő volt, amiben a jelszó volt átáztatták valami büdös szerrel. Láda cserét javasolok.

újjjjjjj
farkasék 2009.07.12 09:56 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Puzzle Apartman Gyula 2009.07.10 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
A Havi hegyről pont láttuk a romokat. Sajnáltuk, hogy épp a rejteknél volt lezárva a terület, de a pótjelszó tökéletes helyen volt.
Köszi!

 
LaxY 2009.07.09 22:38 - Megtaláltam
A szabadtéri játékok miatt a láda sajnos pont a kerítésen belülre esik, de kis rafináltsággal azért meg lehet szerezni a jelszót :)

Jocó&Kata 2009.07.09 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.28
Köszönjük a rejtést

Kini 2009.07.08 17:20 - Megtaláltam
mivel a terület le volt zárva, csak rejtői-telefonos-segítséggel sikerült.
A többieknek segítségként ragasztottunk egy pótjelszót a kerítésre, a láda "előtt".

hodoaat 2009.07.08 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.18
telefonoztunk a rejtovel. raktunk ki potjelszot. [wapon beküldött szöveg]
Pécs 10/21
Kár, hogy el van kerítve. Szívesen körbejártuk volna...

non 2009.07.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.91
Pécsi túránk során kerestük fel ezt a helyet. A ládát sajnos csak láttuk, elérni azonban nem tudtuk. Közműépítés folyik a területen, és a ládát rejtő fa a lezárt területen belülre esik. Fényképet teszek majd fel, hátha az elrejtő elfogadja így is megtalálásnak.

[Jóváhagyta: lepke, 2009.08.04 18:28]

Juniduo 2009.07.07 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.85
Egy sörünkbe került a hozzáférése, a bakter a Borsodi Bivalyt szereti.:)
Reméljuk szép lesz a tér ismét

szocsmarci 2009.06.30 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.76
Az építkezés miatt le van zárva. Az alternatív jelszót tartalmazó információs tábla is építkezési területen van (ha egyáltalán megvan még).
Kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: lepke, 2009.07.02 09:38]

Ott van mögötte a ládikóEz épül itt.
Tettyei építkezés a GCHAVI-ról 
5N 2009.06.29 17:40 - Megtaláltam
Sajnos,mint sokan írták a rejtekhez nem fértünk oda.Aztán az alternatív megoldást próbáltuk,ahol rengeteg munkagép állt,amin a gyerekek játszottak,ezért mi is bátrabban nézelődtünk,de hiába.Táblát sem találtunk sehol.Ha így is elfogadod megköszönjük.
2009.08.07.:Köszönjük az elfogadást
[Jóváhagyta: lepke, 2009.08.04 18:29]

 
Access Denied 2009.06.28 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.32
Pécsi sárgítás 5. ládája lett volna, ha meglett volna. Sajnos az adott pont a biztonsági kerítésen belül volt, a pótjelszavas tábla pedig a felújítási munkálatok áldozatává vált. Az eső miatt a POSZT sem került elő, így a loggolás elmaradt :-(
Itt legalább felújítási munkálatok nyoma felfedezhető, ha elkészül bizonyára egyik kellemes helyszíne lesz Pécsnek.

A képfeltöltés alapján kérem a rejtő megtalálásunk jóváhagyását!

[Jóváhagyta: lepke, 2009.07.02 09:39]

köszönöm!

Tettyei romok 
atravel 2009.06.24 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
A környéken éppen eléggé építkeztek, meg a romok is le voltak zárva valamilyen előadás miatt, de az őr rendes fickó volt és beengedett bennünket. Már kintről gyanús volt a fa a leírás alapján, és tényleg ott is volt a krémes doboz, meg voltak mellette egyéb ajándékok is, amikkel általában nem szoktunk foglalkozni. Szép hely, pontos leírás! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Pécs legjobb része ez a Tettye és környéke

divi 2009.06.20 18:10 - Megtaláltam
Pero beirása alapján kérnék jóváhagyást!
Köszi!

[Jóváhagyta: lepke, 2009.06.25 09:15]

pero 2009.06.20 18:10 - Megtaláltam
A pontot Divivel kerestuk fel, de sajnos a rejtekado fa ideiglenes kerites mogott volt, es nem volt senki aki beengedett volna, mindemellett a tartalek jelszot se talaltuk, mert az atalakitasok miatt a tabla velemenyem szerint eltunt!
Ha kell toltok fel vagy kuldok kepet a jovahagyas vegett!
Most nem toltottem fel, hogy ne leplezzem le a rejteket :)
koszonom!

[Jóváhagyta: lepke, 2009.06.25 09:16]

Pomisa 2009.06.19 18:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
a terület le van zárva de az őr beengedett,könnyen meglett.

Mfer84 2009.06.18 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Ugyanúgy jártunk, mint az utánunk logolók. A fa a kerítésen belül van, a pótjelszót megkerestük volna, ha a lépcső nem lett volna lezárva és nem lett volna az építkezés miatt "háborús állapot" az alatta lévő utcán.

[Jóváhagyta: lepke, 2009.06.27 05:21]

h725 2009.06.18 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
A romok környékét épp felújítják és a kincset rejtő fa is kerítés mögé került:(( Nosza elballagtam a pótjelszóért, az is lezárva plusz ott táboroztak, nyüzsögtek a munkások. Ha majd elkészül a park rendbetétele biztosan nagyon szép lesz. Így most a kincsről lemaradtunk, de megmutatni kívánt részt nagyjából láttuk.
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: lepke, 2009.06.25 09:16]

Egy kis panoráma odafelé menet 
Meli & Tibi 2009.06.13 00:00 - Megtaláltam
Éppen a POSZT előkészületei zajlottak a Tettyén, a rejtek is körbe volt kerítve. Sikerült belopózni az őrnél, így meglett a láda. Hát, kicsit szembetűnő, konkrétan semmi sem takarja. Talán egy kicsit veszélyes, de remélem, attól még nagyon sokáig meg lesz.

smiti 2009.06.08 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
A környéket épp átépítik, de ismerjük a romokat régről. Érdemes a ládára.

Köszönjük

t0nhal 2009.06.08 00:00 - Megtaláltam
Eppcsakhogy bejutottunk, a POSZT kozbeszolt :) Meg szerencse, hogy vannak rendes biztonsagi orok ;) Azert csak meglett :)

Judit&WuDu 2009.06.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
A POSZT miatt le volt zárva a láda környéke, de bejutottunk és meglett. :)

akucsera 2009.06.04 10:00 - Megtaláltam
Megvan

Peby92 2009.06.04 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést PePe, TLBalazs,Gárdi

sirgalahad 2009.06.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
Katicának hét a pettye
Ne dörzsöld le homokkal
Mondom én, hogy szép a Tettye
A palota romokkal

Köszönjük a rejtő segítségét!

romoktovábbi romok
a távolban 
ndavid42 2009.06.01 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.41
[:257:] mai 15/3. Egy kis pécsi szürkítés :)
Meglett. Utána meg kávéztunk/fagyiztunk egy jót :)

helgosz 2009.06.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
A leírás sokat segített.

regizoz 2009.05.31 16:18 - Megtaláltam
Aki az építkezés miatt lezárta a terület egy részét, nagy kesser lehet, mert a fa pont a lezáráson kívül van! :)

Spóra 2009.05.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Tettye étteremben elköltött ebéd előtti kellemes állomás!

raci 2009.05.31 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Szépül a park, a nyári palota sajnos megközelíthetetlen. Köszi a rejtést.

lendvai71 2009.05.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.69
Megtaláltuk!

hamburger.mate 2009.05.30 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Meg lett!

hamburger.agnes 2009.05.30 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Meg lett!

bulabela 2009.05.30 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Tettyei sétánk harmadik állomása.

gabssy&laslandes 2009.05.28 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.32
Mivel nagyon szeretjük a romokat, lelkesen indultunk ki Tettyére. A romok nem is okoztak csalódást, annál inkább a már nagyjából elkészült, kicsit sem abba a környezetbe illő hatalmas szabadtéri színpad. Mindennek ellenére remek rejtés, köszönjük.

tettyei romszínpad
19izsi73 2009.05.22 13:35 - Megtaláltam
Mint szinte mindent mostanában errefele is nagy munkálatok történnek;a megadott fától 2 méterre pont egy árkot ásott egy gép...szerencsére most sem hívták értem az elmeorvost...

 
Bigmak 2009.05.21 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.69
Közös családi találat sas&szti-vel. Szép hely, köszi a rejtést.

sas&szti 2009.05.21 17:30 - Megtaláltam
Orfűi kirándulás, ládázás Maki&Mesi segítséggével:) Gyorsan egyszerűen megtalálható, persze ha már az új koordináták vannak benne a kütyüben:)

levender 2009.05.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.12
Megtaláltam!

gomba2 2009.05.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Egy romantikus megtalálást köszönhetünk, mielőtt visszaindultam Pestre.
A rejtekhely tökéletes volt!

Sucuka 2009.05.16 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Hétvégi pécsi kincskeresésünk 4. ládája. Kb. 3 évvel ezelőtt jártunk itt, akkor 3D fotókat készítettem a romokról, most pedig ládikát keresgéltünk :)
Köszi a rejtést!
Végh Sándor & Tarr Ildi

Alig változik... csak az időIldi
Sanyi 
bati.hu 2009.05.14 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.28
[wapon beküldött szöveg] ezek a mikroládák.....akkor már inkább virtuális

czewa 2009.05.12 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
OK!

 
Paleo.team 2009.05.09 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Megtaláltam! [wapon beküldött szöveg]

AszalósGy 2009.05.04 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.61
Megtaláltuk!

Julisz 2009.05.02 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Nagyon tetszett.

szenor 2009.05.02 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Hamar kiszúrtuk, köszönjük a rejtést.

tucsbog 2009.05.02 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
Nagyon jó, hogy elfogyott a bontásra szánt pénz annak idején!

Cica&Nyuszika 2009.05.01 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk :)

monyo5 2009.05.01 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Megvolt

kopco3 2009.04.27 19:00 - Megtaláltam
Szép környezet, leszámítva a jelenlegi föld túrást. A romok szépek!

Stautoma 2009.04.26 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
OK

 
Count Dracul 2009.04.20 18:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Nagyon szép a hely. De azért az a vihar nem kellett volna ha már bringával voltam :-)

Bacsó 2009.04.19 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.60
Jó volt ismét a Tettyére jönni!

 
Kakukkos és Hajszál 2009.04.18 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Szép környezet, csak kár hogy jelenleg túrják épp.

Csaszi 2009.04.15 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Szépen kialakított környezet.

 
Teckila 2009.04.14 16:35 - Megtaláltam
nehezen de meglett :)

4fun 2009.04.14 07:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Reggeli ládázás 7 meglett ez is könnyen :)

HeidtPeter 2009.04.13 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.00
Hát... A botok kicsit abszurdak voltak ott... avart tettem rá mert kevésbé feltűnő.

Lepke!
Belepakoltam egy zöld hajtogatott lepkét. ez komoly!

hibiscusc 2009.04.13 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Szeles, de derült időnk volt, ennek ellenére még felmásztunk a tv-toronyhoz is, bár, fent kész szélvihar volt. Lefelé eltévedtünk:))))) GPS sem segített, elromlott:((((( De azért jó kaland volt:)

mape 2009.04.11 17:00 - Megtaláltam
Megvan!

Priaxis 2009.04.11 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.15
Megtaláltuk Edécskével! Pécsi hétvégénk első felvonásaként a Tettye környéki látnivalókat jártuk végi, ennek keretében látogattuk meg a romokat. Nagyon szépek. És a virágzó fák! Hát azok valami csodálatosak! Igazi idilli környezet, ráadásul szép időben : ) A barlangra már sajnos nem maradt időnk, de majd legközelebb!

Priaxis

Edécske 2009.04.11 12:45 - Megtaláltam
Megvan! Mese később!

Ka-Csa 2009.04.10 15:39 - Megtaláltam
CSodálatos a parkja. És az a magnólia fa!!!! Teljesen virágba, egyszerűen mesés volt! köszönjük!

Csöpke 2009.04.08 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Ez volt az első megtalálásom. Nagyon örültem neki. Fontos, hogy ne a romokon belül keressétek!

SirLes 2009.04.07 21:20 - Megtaláltam
Éjszakai ládázás a gyerekekkel.

fobizan 2009.04.07 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Encs 2009.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ötletes rejtés:)

kuru 2009.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Többször elsétáltunk már mellette anélkül hogy tudtuk volna mit rejthetnek itt a fák :) Megérte feljönni érte.
A cache külsejéről erősen kopik a filc :) népszerű lehet :D

pityer 2009.04.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.39
megtaláltuk köszönjük a rejtést.

Firesanyi 2009.03.28 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.59
megtaláltam

geo.guys 2009.03.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.67 súly: 1.00
Kis tojás :-) (L)

Pilis50 2009.03.16 12:10 - Megtaláltam
Nem kellett lehajolnom sem .. és egy kitűző éppen belefér :-))

főbejárat ?? Zárva!
várfa  -lak ...
jelszó ..?láda őre ..?
rétegek .. 
Zengő682 2009.03.14 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Kisfiammal és Panka2-vel sétáltunk idáig az Ágoston téri templomtól. Kicsi fiam innen még az alagút feletti ládához is el akart gyalogolni, de lebeszéltük. A régi rejtés helyén nem találtam meg tavaly szeptemberben, a mostani számunkra könnyű rejtés volt. Hegymenetben megtaláltuk a tájékoztató táblára írt jelszót is.

Kenyai kerekesek 2009.03.10 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ez nagyon mokas volt:) Javasolnank egy incifincire hegyezett IKEAs ceruzat valahogy belehelyezni, mert elfejtetunk tollat vinni. Viszont a papir olyan volt, hogy lehetett bele vesni egy apro faval:) Jol betomkodtuk.Nyugdijasok alltak mellettunk, remeljuk nem vajaznak a ladara:)

Belyus 2009.03.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam

sinus90 2009.03.04 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
A Mésztufa barlang felől jöttünk, az alternatív rögtön a szemünk elé került. Takarították az avart, de épp ebédszünetet tartottak, így mégis csak elővettük a ládát is. Szórtunk rá egy kis avart, tényleg virított a láda. Remélem fotóztunk annyit a rom körül, hogy nem tűnt fel a matatásunk.

Mésztufa-barlangközelítünk...
erro 2009.03.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.62
A korábbi helyén nem találtam a ládát, de most meglett. Köszi a rejtést.

mrqn 2009.02.28 08:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Nagyon pontos volt a leírás, könnyű volt felfedezni. Nem ártana egy kis avart is tenni az ágak közé, mert messziről virított a doboz, ahogy közeledtem. Köszi a rejtést, Gergő

slymen 2009.02.27 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Nagyon kellemes hely, szép időben ide még visszajövünk! Köszönjük a rejtést!

 
Pepe Zizi Zozó 2009.02.23 12:36 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

dontirikk 2009.02.22 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltam

sagabi 2009.02.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltam

Zolnai 2009.02.21 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Már sötétedett, de megtaláltuk!

Vándor Csillag 2009.02.20 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Szép környezet!
Somával és Mr Bean-nel.

Somahaver 2009.02.20 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
+van!! Köszi! Vándor Csillaggal és Mr Bean.-nel!!
JÓ CSAPAT!!

Mr Bean 2009.02.20 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Megvan

picipanni 2009.02.17 13:05 - Megtaláltam
Tettyei séta...

geokutatók 2009.02.15 16:14 - Megtaláltam
A hó jól betakarta, de mi megtaláltuk!

Megtaláltuk! 
OneEye 2009.02.05 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Ok! OneEye & Dara

M_ákos 2009.01.29 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.64
Megtaláltam!
A kindertojás törött, ki lehetne cserélni.

sleeper 2009.01.25 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Nagyon szép a parkban megmaradt várrom. Be is jártuk, és sok fotót készítettünk!

Köszi a rejtést!

Sleeper & Rita

BorossZ 2009.01.17 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk

Terpó 2009.01.17 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Megtaláltuk

Falból faEgy fa a parkból
m6sport & Linda 2009.01.17 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk a várfalban, közben jött egy másik csapat GPS-szel és ők is megtalálták ugyanezt a ládát ugyanezzel a jelszóval egy közeli négy felé ágazó fán.

Köszi a rejtést.

Linda,Zsolti

Attibati 2009.01.17 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.10
Bárcsak minden láda ilyen lenne, nem kellene vacakolni a koszos zacskókkal a nehezen visszazáródó dobozokkal.
A láda felkeresése közben egy negyven évvel ezelőtti pécsi nyaralás emlékei jutottak eszembe.

koszta 2009.01.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Sikerült.

Cinege42 2009.01.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.41
Jó hideg volt, meg már sötétedett is, GCHAVIhoz tartottunk, hogy lerakjuk a "TravelBunnyt", útközben ezért is elmentünk =) tramit+Cinege42

vtsp&tav 2009.01.08 20:20 - Egyéb
Stadyval közösen, segédkezve az első ámokfutásában:)

Szerintem nem rossz magoldás a mikroláda. Én még akkor kerestem meg, amikor egy szikla üregében volt. Nem akartam elhinni amikor megláttam, h eltűnt. Nagyon jó rejteknek tűnt. Viszont az igaz, hogy ha eltűnik egy doboz, nem ajánlatos oda visszarejteni (lásd: gcnike)

Csak azt sajnálom, h nincs benne logbook. Egy filmesdoboz is hasonló méretű, és simán elbír egy feltekert füzetecskét.

Aminek viszont nagyon örültünk, hogy végre lett egy lepkénk:) Nagyon köszönjük! Volt már amikor kiszaladtunk egy ládához, hogy nekünk is legyen végre, de mire odaértünk már elvitte más.
Sajnos többszöri próbálkozásra sem tudtunk cserébe belerakni egy GeoForint-ot:)))
A lepke már a geo-vitrinben díszeleg:)

stady 2009.01.08 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Szép környék, remélem lesz itt egy jobb láda.

Cerberus 2009.01.03 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Megtaláltuk

totzoli65 2009.01.03 17:35 - Megtaláltam
Mi még abban a (tév)hitben (dec31-i adatbázissal) kerestük fel a helyet, hogy beteg, illetve nincs meg a doboz. Ettől függetlenül és a sötét ellenére is tetszett a hely. Megyünk még Pécsre az idén, remélhetőleg nappal és ismét eljutunk ide is!

[Jóváhagyta: lepke, 2009.01.10 16:34]

már kemény volt a víz!
zakany 2009.01.03 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Picit már sötét volt, de az alter jelszóval meglett:) Érdekesek a romok!

encso 2009.01.03 15:22 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

domika 2009.01.03 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.89
Szerintem gyorsan meglett, bár én elég magas is vagyok. :)

Gálcsalád 2009.01.03 00:00 - Megtaláltam