FAQ
794. Füzérradványi kastély (GCFRAD)

Kastély

Kastély

Védett fenyőfasor

Védett fenyőfasor

A távolban egy....

A távolban egy....

Oldal bejárat

Oldal bejárat

Park részlet 1.

Park részlet 1.

Öreg platán

Öreg platán

Kastély és park

Kastély és park

Családi címer

Családi címer

Park részlet 2.

Park részlet 2.

2020

2020

2020

2020

2020

2020

Ilyet keres. (2020)

Ilyet keres. (2020)
Szélesség N 48° 29,159'
Hosszúság E 21° 31,742'
Magasság: 211 m
Megye/ország: Borsod-Abaúj-Zemplén
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2003.11.16 16:00
Utolsó lényeges változás: 2020.08.23 20:01
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Eszti, Tamipami, Dávid és kepenu Gábor
Ládagazda: luilui
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.5
Megtalálások száma: 916 + 9 sikertelen + 7 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.9 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.Fa gyökerei közt keresd.

A ládába utazó ügynök, vándorbogár, geoérme helyezhető. Ha még nem tudod, hogy ezek micsodák, feltétlenül olvasd el ezt a leírást!

FÜZÉRRADVÁNY:

Füzérradvány, kis falu a nagyrészt erdővel borított Hegyközben, az egykori Abaúj, ill. Abaúj - Torna vármegyében, a mai Borsod-Abaúj-Zemplén megye ÉK-i sarkában, a 37-es út mellett Sátoraljaújhelytől 17 km-re. A település eredetileg Füzér várának tartozéka volt. Neve eredetileg Radvány volt, de már a XIX. Században Füzérradványnak is nevezték.

FÜZÉRRADVÁNY, KÁROLYI-KASTÉLY LEÍRÁSA:

A településtől keletre fekvő Károlyi-kastélyt 1 kilométer hosszúságú, 120 éves erdei- és feketefenyők által szegélyezett bekötőúton érjük el.

A zempléni hegyek ölelésében fekvő mai épület helyén már a XVI. században állt a terület akkori birtokosának, a Réthey családnak kastélya, amelynek falmaradványai részben már feltárásra kerültek. A dombtetőre épített kastély jelenlegi formáját a Károlyiak idején, a XIX.-XX. században nyerte el. Az emeletes déli és keleti főszárny a földszintes északi keresztszárnnyal kis díszudvart alkot. Jobbra nyolcszög alaprajzú, vékony és magas torony csatlakozik. A pilléreken nyugvó, eredetileg végig nyitott loggia földszintjén félköríves záródású, emeletén egyenes záródású nyílások sorakoznak. A loggiát a főpárkányra helyezett mellvéd zárja le, melyet félköríves mezőbe zárt, 11 ágú koronával kiemelt családi címer egészít ki. A torony alsó részét résablakok, felső harmadát valamennyi oldalon egy-egy hosszú ablak töri át, míg teteje konzolsoron ülő, mellvéddel koronázott párkány által válik némileg vaskosabbá.

A kastélyt gr. Károlyi Ede 1860 és 1877 között építette át. A tervek elkészítését nagy valószínűséggel Ybl Miklósra bízták, azonban az építést megörökítő táblán nevét, nem olvashatjuk. A kastély új megjelenését a romantikus és a neoreneszánsz stíluselemek határozzák meg. A zászlótartó kilátótorony toronyépítészeti kiképzése, valamint a télikert félköríves magas, osztott ablakai a romantika hatását mutatják. Károlyi László (1859-1936) 1898 és 1907 között jelentős belsőépítészeti átalakításokat végeztet, tervezőjük Alberto Pio bécsi építész. Bugár-Mészáros Károly így ír az átépítésről:
" A déli szárny alagsorának kertkapcsolatát megszüntették s fölötte a díszteremsort teraszokkal kapcsolták a parkhoz. Belül stukkódíszek, márványburkolatok készültek. Márvány fürdőszobákat építettek. A kastélyban összesen 17 különböző stílusú és korú kandalló kapott helyet. 1898-tól Firenzéből, Stefano Bardinitől a legkiválóbb képzőművész-műgyűjtő régiségkereskedőtől és másoktól reneszánsz és korabarokk kőfaragványokat, bútorokat és textíliákat vásároltak, és beépítették, ill. elhelyezték a kastélyban. Ezáltal a füzérradványi kastély a reneszánsz iránti érdeklődés gyűjteményes otthonává vált." (Bugár-Mészáros Károly: Füzérradvány. Károlyi-kastély.

Tájak-Korok-Múzeumok Kiskönyvtára 691. szám, Bp. 2001.) A kastély reprezentatív berendezését szolgáló tárgyak közül több reneszánsz faragott kőkeret, oszlopos virágtartó, kő lavabo (kézmosó építmény) ma is a kastélyban látható. Megkapó az igényesség, amellyel a firenzei műkereskedők kínálatából kiválasztották az egyes darabokat. Az egész kastélyt a reneszánsz formavilág finom szépsége hatotta át. A XV-XVI. századi bútorokkal berendezett szalonok gazdagságáról az archív felvételeket szemlélve nyerhetünk benyomást.

A kastély F-betűt formázó földszintjén helyezkedett el a gróf szalonja hálószobája, írókabinetje, márvány burkolatú fürdőszobájával és ebédlőjével, a páratlan szépségű, márványból faragott csavartoszlopos hall, az emeleti helyiségekhez vezető lépcső, a vadászebédlő, a nagy szalon, a családi ebédlő, a tálaló, a konyha, majd a bálteremként is szolgáló télikert, és a kastély kápolnája. Az emeleten az eredetileg nyitott lodzsán lehetőség nyílt a társalgásra, a kert szépségében való gyönyörködésre. Az emeleten szalonok és hálók sora húzódott és egy a földszintihez hasonló pazar márvány fürdőszoba szolgálta a kényelmet

KASTÉLYPARK:

Füzérradványi park országos jelentőségű természetvédelmi terület, melyet az Országos Természetvédelmi Hivatal 1975-ben nyilvánított védetté a 7/1975. sz. határozatával. Borsod-Abaúj-Zemplén megye legszebb és legnagyobb parkja. Ez a park a kastéllyal együtt a 30-as évek végén Európa szerte - elsősorban az uralkodó osztály tagjai között - híres volt, utána feledésbe merült.
A védelem alatt álló park területe a védő övezettel együtt 140 ha. A kastélyhoz tartozó elkerített rész ma 15 ha. A park eredeti területe 84,5 ha volt és szervesen kacsolódott a környező erdőséghez. Ezzel a területével is az ország második legnagyobb kiterjedésű parkja volt.
Tengerszint feletti magassága 170-240 m között váltakozik. A park építése során nagy mennyiségű földmunkát végeztek, - elsősorban a kastély Ny-i oldalán kialakított francia kert kialakításakor. A parkkal kapcsolatos első feljegyzés az 1827-ből származó felmérési iratban található, mely megemlíti: "az uraságnak egy Payna és egy Vadaskert nevezetű privát erdeje" van Radványban.
A felszabadulás után 1945-ben az uradalommal együtt a kastélyt is államosították, de röviddel utána a gróf "ellenállási" érdemeire való tekintettel ezen javait visszakapta az 1948-ban bekövetkezett újraállamosításig. A park kialakulásának kezdete hosszú időre nyúlik vissza. Írásos anyag, térkép, vagy más dokumentum sajnos nem maradt fenn, így javarészt csak néhány fényképfelvétel elemzésére, valamint élő személyek visszaemlékezéseire hivatkozhatunk.
A juharlevelű platán egyik legelső példányát 1721-ben ültették ide. Az ország nevezetes fái közé tartoznak a platánóriások. A világ minden tájáról hozattak egzótákat, és az őshonos kocsányos tölgyek és gyertyánok mellé különböző juharokat, hársakat és platánokat telepítettek. A ritkaságok, közé tartozik az illatos, halványlila virágú császárfa, a szivarfák, tulipánfák és a sok szép, különleges alakú és színű ezüstfenyő, jegenyefenyő és tiszafa több kertészeti változatban. Óriás vérbükkök és a Balkánról származó vadgesztenyék, hamisciprusok színesítik tovább a kerti képet.
A park madár - és állatvilága igen gazdag volt. Sok mókus, őz, nyúl, róka, borz, pele, fülesbagoly és rengeteg énekesmadár népesítette be. A park létrehozása jelentős összeget emésztett fel és sokba került a fenntartása is.
A tavaszi és őszi nagytakarítás, a rétek állandó kaszálása, a növényzet ápolása rengeteg munkát igényelt és pénzkiadást jelentett. Zinke Ferenc 1947-ig gondozta a parkot, mely a felszabadulás utáni gazdátlanság és anyagi lehetőség hiánya következtében hosszú évekre magára maradt. A természet erői ezután saját törvényei szerint formálták tovább a parkot.
A kastély funkciójának megváltozása következtében a parkból mintegy 15 ha-it bekerítettek. A nagy tó az évtizedek folyamán teljesen eliszapolódott, ma mocsári növényekkel benőtt terület.

Szabadon látogatható.

A KASTÉLY TÖRTÉNETE:

A mai kastély XVI. századi elődjét Réthey Péter építette a XVI. század végén. Füzérradvány neve ekkor még Radvány volt. A kastélyt, és a hozzá tartozó birtokot I. Lipót 1686-ban ban Károlyi Lászlónak adományozta. Károlyi Mihály 1609-ben nyert bárói rangot. Károlyi László (1614-1689) a török háború által okozott veszteségeinek kárpótlásaként kapta meg Füzért, és a hozzá tartozó részeket, amelyeket fia, Károlyi Sándor (1669-1743) örökölt meg és gyarapított tovább. A radványi birtokot sorban örökölték a Károlyi fiúk, Károlyi Ferenc (1705-1758), majd Antal (1732-1791), és József (1768-1803). Igen sokáig, a XIX. század közepéig a radványi kastély nem volt állandó tartózkodási helye a Károlyi családnak, elsősorban az uradalom gazdasági központjaként működött. A vadakkal teli erdő lehetővé tette a vadászatot, és a trófeák gyűjtését, amelyekkel azután a kastély lépcsőházát díszítették.

A kastély sokszor kerül zálogbirtokosok kezére, ezért Mária Terézia visszaperelte a Károlyiaktól és 1773-ban Győry Ferencnek adományozta. Győrytől 1775-ben vásárolta vissza a kastélyt Károlyi Antal.

Arra vonatkozóan, hogy a füzérradványi kastély milyen lehetett a XIX. század elején, egy 1808-ból származó összeírás nyújt képet. Eszerint az épület ekkor L alakú, kétszintes, tetőzete részben "olaszos" azaz manzardos, részben hagyományos nyeregtető. Az épület végén "rundellák" azaz sarokbástyák állhattak. A belső terek lefedése részben boltozatos, részben síkfödémmel fedett. A déli szárny emeletén háromablakos ebédlőterem 24 bőrrel bevont karosszékkel, kecskelábú asztallal, valamint kisebb és nagyobb, folyosóról nyíló szobák sora várták lakóikat. A szobák padlója többnyire fenyőből készült, a meleget zöld, kerek cserépkályhák adták. Az épület alsó szintje ekkor még nem szolgál lakóhelyül másodlagos, alárendelt szerepet tölt be, gazdasági funkciójú helyiségek (cselédszobák, kamrák, raktárak) találhatók itt.

Károlyi István (1787-1881) sem Füzérradványt választja családi birtokközpontnak, fanem Fótot, ahol a korábban már meglévő kisebb kúriát reprezentatív kastéllyá építteti át. Károlyi István két fia közül Edére (1821-1879) hagyta a radványi birtokot 1843-ban. Károlyi Ede 1851-ben házasodott meg, felesége gróf Korniss Klarissza lett. A kastély új ura nagyszabású átépítést folytatott, és a korábban másodlagos szerepű családi birtok kastélyát reprezentatív épületté alakítja át Ybl Miklós és saját tervei alapján. Károlyi Ede erőteljesen beleszólt az építészeti tervek megalkotásába, ezért Ybl nem vihette végig a teljes tervezési folyamatot. A csigalépcsőt és a zászló tartószerkezetet magában foglaló kilátótorony tövében lévő tardosi mészkő emléktáblára, mindenesetre a kastély építtetőjeként Károlyi Ede neve került fel. A kastély déli szárnyának átépítése 1857-59 között zajlott le. A lépcsőfeljárat terveit Zitterbath János (1826-1882) készítette el. A XIX. század utolsó harmadában létrehozott nagy átépítés Györgyi (Giergl) Alajos festő 1859-ben a grófi házaspár vendégeként tartózkodott Füzérradványban, és készítette képeit. 1868-ban Paál László tanította a grófkisasszonyokat rajzolni.
Károlyi Ede 1789-ben bekövetkezett halálát követően fia László örökölte meg a kastélyt, aki feleségével gróf Apponyi Franciskával az addig csendes életét élő kastélyba új színt hoztak, Bécsből, Firenzéből, Velencéből és további városok híres régiségkereskedőitől reneszánsz bútorokat, textíliákat, művészien faragott kőfaragványokat, ajtó- és kandalló kereteket, domborműveket hozattak A neoreneszánsz szellemben alkotott építészeti terveket ezúttal Albert Pió milánói születésű bécsi építész, készítette 1907 körül. Ekkor nyerte el reprezentatív kialakítását a fekete-fehér-vörös színű márvánnyal burkolt un. Márványfolyosó, valamint a két csavart vörösmárvány oszloppal egyedi szépségűvé varázsolt szalon. A grófnő emeleti szobájába csillagmintás parketta került. A kastély reneszánsz szellemben történő berendezésében a tárgyak gyűjtésében nagy szerepe volt gróf Apponyi Franciskának Károlyi László élete végéhez közeledve fóti birtokára húzódott vissza és a berendezett kastély 25 fő személyzettel ismét álomba merült.

Károlyi László fiának Istvánnak (1898-1967) felesége, Windischgraetz Mária Magdolna felismerte a rendkívüli igényességgel és következetességgel berendezett kastély által kínált lehetőséget és azt luxusszállónak alakíttatta át, amely 1938 májusában nyílt meg, és több évig sikeresen működött. A belsőépítészeti tervek elkészítésével Lehoczky György budapesti építészt bízták meg. A kastélyszálló működése és kényelme érdekében ekkor készült el a nagyszalon hármas nyílászáró-szerkezete, a recepciós pult, a lépcsőház faburkolata és színes üvegablakai. A legértékesebb tárgyakat a márványfolyosóról nyíló termekben helyezték el, amelyeket a tulajdonos fenntartott magának. A vendégek vadásztak, kocsikáztak, lovagoltak, úsztak, kirándultak, az élményeiket kandalló tüzének melegénél beszélhették meg, aludni baldachinos ágyba tértek.
A kastélyt 1945-ben államosították, de Károlyi István ellenállási érdemeire való tekintettel visszakapta a család több generáción keresztül épített otthonát.

Az új rendszerben azonban nem sokáig maradhatott a Károlyi család tulajdonában a büszke nemesi otthon, 1948-ban ismét elvették azt Károlyi Istvántól és Gyermekszanatóriumot, majd a sátoraljaújhelyi kórház TBC szanatóriumát hozták benne létre. Az emeleti loggiáját az 1960-as években üvegezték be. A bútorok legértékesebb darabjai a sárospataki Rákóczi Múzeumhoz kerültek. Sajnálatos módon számos bútor ment tönkre, vagy kallódott el.
1993-óta a Műemlékek Állami Gondnoksága a kastély kezelője. Az épület helyreállítási munkái a déli szárny tetőzetének, valamint földszinti termeinek felújításával kezdődtek. Az épület művészettörténeti, régészeti kutatásának eredményeire épül a kastély további helyreállítása, amely a lehetőségek függvényében valósulhat meg. A felújítás alatt lévő kastély földszinti termeiben történeti enteriőr kiállítás látható, nagyszalonja és iparművészeti remeknek mondható ebédlőgarnitúrával berendezett díszebédlője fogadások és bálok színhelye.

Az épület fokozatos helyreállítását követően szándékaink szerint a kastély ismét a reneszánsz tárgyi kultúra gyűjteményes otthonává válhat, éppúgy, mint e gondolat megteremtőinek idején gróf Károlyi László és felesége gróf Apponyi Franciska idején.

A kastély történeti leírása Sisa József: A füzérradványi kastély-című tanulmánya alapján készült. (In: Ars Hungarica 1999ő1, 5-79. A Magyar Tudományos Akadémia Művészettörténeti Kutató Intézetének közleménye, Budapest)

A KASTÉLY NYITVATARTÁSA:

Nyitva tartás:Április 10-től november 5-ig 9.00 - 18.30-ig. Tárlatvezetések negyedóránként, az utolsó csoport 18.00 h-kor indul! Hétfőn szünnap!

Belépődíj: Felnőtt: 850.-
A diák,nyugdíjas:600.-
Csoportos felnőtt: 650.- (15fő -től)
Csoportos diák,nyugdíjas:500.- (15fő -től)
Családi (min. 2 felnőtt, 1 gyerek): 1800.-

Bővebb infók a kastélyról itt

A KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAIN A BELÉPÉS INGYENES!

FOTÓK A VÁRRÓL (IE diavetítés)
FOTÓK A VÁRRÓL (Opera böngésző képek)

Eszti, Tamipami, Dávid és kepenu Gábor által készített eredeti leírás:

A füzérradványi kastély és környéke Zemplén egyik gyöngyszeme, természetvédelmi terület, az ország második legnagyobb kiterjedésű parkja. A Sátoraljaújhely-Hollóháza közötti 3712-es útról közelíthető meg, a fenyőfasor tetején balra, majd végig a kerítés mentén. Kastélyparkoló: N 48° 28,9740' E 21° 31,6800' 196 m [GCFRAD+Autóparkoló] - Parkolási díj 200 Ft - szezonban.

A mai kastély helyén korábban, 1826-tól egyemeletes kúria állt, melyet előbb barokk stílusban bővítették, majd Ybl Miklós tevei szerint romantikus eklektikus stílusúra építették át. A főbejárat melletti tornyot Károlyi Ede kérésére (Ybl tiltakozása ellenére) angol mintára építették a kastélyhoz. 1936-37-ben luxusszállodává alakították, több korabeli magyar film forgatási helyszínéül is szolgált. Ezután a sátoraljaújhelyi kórházhoz tartozó szanatórium költözött ide. A 80-as évek végétől az épület pusztulásnak indult, de szerencsére napjainkban a NKÖM segítségével felújítják. Egyes szobái már készen vannak és kulturális rendezvényeknek adnak otthont.

A kastély mellett található a Rákóczi-platánfa N 48° 28,9960' E 21° 31,7590' 212 m [GCFRAD+Rákóczi-platán], melynek korát 200 évre becsülik. A volt úszómedence N 48° 29,0120' E 21° 31,9150' 210 m [GCFRAD+Fürdőmedence nyomai] is renoválásra vár.

A ládát a kastély közelében találjátok egy erdősebb területen.

Sajnos a park többi részét elkerítették a kastélytól (más tulajdonos), így ahhoz csak a park bejáratához N 48° 28,7140' E 21° 32,0840' 212 m [GCFRAD+Parkoló2], a fenyőfasor tetejéhez visszatérve lehet eljutni.
A kapu után nem sokkal információs tábla. A parkban 146 fa- és cserjefaj él, ezzel az ország egyik legjelentősebb fafaj gyűjteménye, tájképileg talán legszebb arborétuma. Jelenlegi elhanyagolt állapota nem dicséri gazdáját, kezelőjét a Bükki Nemzeti Parkot. A tipikus angolparkot sétautak hálózzák be, ezekről az év minden szakában színpompás látvány tárul elénk. A parkban tapasztalatom szerint a leggyakoribb gombafajták: a lila pereszke, a rizike és - igaz, a kerítésen kívül Vilyi-puszta felé - a fenyőalja tinóru.
Az 1948-as államosításig 18 lyukas golfpálya is üzemelt teniszpályák, galamblövő-pálya, sí- és szánkópálya és úszómedence mellett. Sőt! A brit St. Andrews Golf Club még az 1951-es évkönyvében is jegyezte a pályát, mint 'Radvany'.
A golfpálya egyértelmű nyomai ma is látszanak az alábbi koordinátáknál:
Green1: N 48° 28,8350' E 21° 32,0110' 204 m [GCFRAD+1.Green]
Green2: N 48° 28,8640' E 21° 31,9910' 202 m [GCFRAD+2.Green]
Green3: N 48° 28,9290' E 21° 31,9680' 200 m [GCFRAD+3.Green]
Green4: N 48° 29,1850' E 21° 31,8190' 197 m [GCFRAD+4.Green]
Elütőhely: N 48° 29,2030' E 21° 31,8160' 199 m [GCFRAD+Elütőhely]
Green5: N 48° 29,2830' E 21° 31,7280' 213 m [GCFRAD+5.Green]N 48°29.283' E 21°31.728' (213m)

A környéken túrázni kívánóknak ajánljuk a Pusztafalura, illetve Füzérkajatára átvezető Kormos-bába tanösvényt.

Segítség (visszafelé olvasandó): "netnizsjalat ,nabúdoaf"


Kívánunk mindenkinek nagyon kellemes sétát, kellemes kikapcsolódást, jó láda vadászatot!


LUILUI és JUDITH
'
Állapot: kereshető

KRW értékelés (515 db): környezet: 4.74 rejtés: 4.45 web: 4.66 átlag: 4.62

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

bükkinyúlsz 2022.09.15 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

starcus 2022.09.15 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Páratlanpáros 2022.09.06 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

GRegina 2022.08.26 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

KH 2022.08.23 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Julcsi 2022.08.23 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Fuvu 2022.08.21 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Jamborzoltan1982 2022.08.20 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! szuper helyen van. [Geoládák v3.12.10]

Bliccc 2022.08.19 10:31 - Megtaláltam
Sikerült!
[g:hu+ 2.9.12]

Sorex 2022.08.17 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszönöm

Biri&Rapiszto 2022.08.16 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

bakfitty25 2022.08.16 11:02 - Megtaláltam
TFTC & TFTH!
A ládagazdának köszönöm a rejtést és ezáltal az újabb pontszerzési lehetőséget.
A koordináták pontosak, a hint korrekt.
Láda: OK
Logbook: OK [Geoládák v3.12.10]

kismaczu 2022.08.15 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Zempléni nyaralásunk megtalálása,egyenkén nincs időm külön értékelni,nagyon szépen köszönjük az összes rejtőnek a munkáját,gyönyörű helyeket mutattok meg.

PEx2 2022.08.15 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

akosgy 2022.08.14 19:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.27
Zempléni hétvége második napja. A reggeli 5km-es GCARAN bemelegítés után átautóztunk Kőkapura és last minute lejártuk a GC20ZE multit, vacsi után és hazaút előtt pedig levezetésként körbejártuk ezt a kis a kastélykertet. Jó ütemben jöttünk, a parkoló 6 után ingyenes, a park pedig 8-ig van nyitva. A láda rendben a helyén.

Köszi a lehetőséget!

pocok5 2022.08.14 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 3.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

kitikatika 2022.08.13 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést :)

A0F50C61-38B5-4A11-82B0-74A8BFC12657 
pistannn 2022.08.13 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.24
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

nagypista 2022.08.07 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Ekarp 2022.08.06 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Az utóbbi években szépen felújították a kastély déli szárnyát, és az interaktív kiállítási elemekkel nagyon érdekessé tették a megtekintését. A Kastély Noir elnevezésű sorozat például egy fiktív gyilkosságot mutat be, minden teremben egy másik tanú mesél el valami apró részletet a kastélyban történt bűntényből a képernyőkön - és közben észrevétlenül is nagyon jó korrajzot tárnak elénk. Ezt különösen élveztük, néha nehéz volt mellett a kiállított tárgyakra is figyelni...
Köszönjük a rejtést!

horvlac 2022.08.03 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Robbing41 2022.08.03 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Erika&Jozsó! [Geoládák v3.12.10]

mamolnar 2022.08.03 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Joe13 2022.07.30 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.11]

Bovkati 2022.07.30 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Kriszti_és_Andris 2022.07.27 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Csureszh 2022.07.19 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.67
Megtaláltuk.

ZoOle1985 2022.07.17 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!szépen felújított kastély [Geoládák v3.12.10]

encsibaba87 2022.07.17 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Twini 2022.07.15 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

palagyik 2022.07.09 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Ncyke 2022.07.08 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

[Jóváhagyta: luilui, 2022.08.19 00:35]

Geggento 2022.07.01 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Janza 2022.06.27 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

ZoliAncsa 2022.06.25 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

erdei csiperke 2022.06.05 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

szirtes 2022.06.05 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Egymástól pár méterre mind a kettő ládát megtaláltuk ugyanazzal a jelszóval [Geoládák v3.12.10]

Jaczkóék 2022.06.05 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Nagyon szép környezetben nagyon jó rejtés! [Geoládák v3.12.10]

HUNGilby 2022.05.22 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

gaboor 2022.05.16 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Dipi 2022.04.23 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 3 átlag: 1.67 súly: 3.05
Köszönöm a lehetőséget

Eszteer07 2022.04.20 08:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! nagyo szép a hely [Geoládák v3.12.7]

Osztin 2022.04.18 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Venzu 2022.04.18 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

kisember 2022.04.17 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.17]

lehotaiz 2022.04.15 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Csillag51 2022.04.14 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.17]

Palog 2022.04.13 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Köszönjük szépen a rejtést!

keviszonci 2022.03.15 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Micra73 2022.03.14 15:19 - Megtaláltam
Elkövetve Dr. Ladával. [Geoládák v3.12.6]

kivancsifancsi 2022.03.13 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.48
A GC20ZE teljesítése után útban hazafelé álltunk meg a kastélynál. Nagyon szépen felújították az épületet és a parkot is. Egy élmény volt, köszönjük.

Fidorka 2022.03.13 16:49 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Bendínó 2022.03.13 16:49 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

pap.viola 2022.03.13 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

JPaul2 2022.03.13 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

silvelie 2022.02.13 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

martonjozseffgy 2022.01.30 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A kastélykertben szervezett Yours Truly közösségi futáson vettünk részt, mely után ládáztunk egy kicsit. A kastélyba most nem maradt idő bemenni, de bakancslistás. Köszönjük! [Geoládák v3.12.5]

20220130_08592920220130_090703
20220130_09260320220130_094027
20220130_10472820220130_104908
20220130_10475520220130_105318
Nervas 2021.12.31 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Köszönet a rejtésért!

TündImi 2021.12.31 12:00 - Megtaláltam
TündImi, Veszprém
Köszi :) [Geoládák v3.12.5]

moli_gyuri 2021.12.07 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Pici gyerekeinkkel már régen, többször is jártunk erre--- kedves a nagy platánfa (régen megmászható volt a gyerekeknek)
Végre sikerült -- sokat voltunk már ebben a gyönyörű arborétumban.
köszi: Cilu& Gyurkoo
Mazsom

 
Világutazó 2021.11.21 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.2]

1roka1koma 2021.11.20 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Ákos85 2021.11.20 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Karol 2021.11.20 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Gyönyörű a hely és a környezet. [Geoládák v3.12.2]

AtiGabi 2021.11.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Köszönjük.

darabont 2021.10.30 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Eddamuvek 2021.10.30 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Paradicsom121 2021.10.29 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Mini9 2021.10.29 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

nazso.oszan 2021.10.28 16:50 - Megtaláltam
Nagyon szép a kastély és a parkja egyaránt. Érdemes megnézni.
Köszönjük a rejtést.

IMG_20211028_163043IMG_20211028_171320
IMG_20211028_171200IMG_20211028_170239
IMG_20211028_165327IMG_20211028_163156
gyula1975 2021.10.27 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]
A belépő jóval drágább a leírásban megadottal!!! ☹️
Nagyon meglepődtünk az árakon ezek után!
A kastélyról a link nem működik!
Jó lenne frissíteni a dolgokat!

utigabi60 2021.10.27 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

hitamas 2021.10.26 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.50
Nagyon szép a kastély meg a kastélypark. Az otthoni szőnyegeket ezek után fel fogom tenni a falra ... nagyon hasonlítanak a kastélyban látottakra ... :)

PingvinTeknős 2021.10.24 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

H.Andi 2021.10.24 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!HAndi, Eszter, Isti, Dávid [Geoládák v3.12.2]

hukse 2021.10.24 09:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Nikicsu 2021.10.23 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Antus 2021.10.23 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

lancz-czifra 2021.10.23 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

enjoy 2021.10.20 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

valszab 2021.10.14 09:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Blabo 2021.10.10 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.72
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

CC9FE8A1-1C7F-41EF-882B-99FB72628CFF568FA95F-BB60-4848-B76A-812C477EC02D
31AAF96C-4216-4FE5-99EB-D5B3F4054F879CB61D3F-74AF-41CB-8EE7-6E8EA426C13E
D48B45F5-5851-4426-BDF4-7945AA6CA4396D1FECC0-60AD-4B22-8E05-D032464D011A
Kiaribua 2021.09.18 12:58 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

gyorigyorgy 2021.09.14 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Fürge Lajhárok 2021.09.06 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

csjani 2021.09.05 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Köszi a rejtést!

denes111 2021.09.04 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejt?st!

Évi&Zoli 2021.09.04 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.09
Kőkútról hazauton még bevállaltunk két nem tervezett ládát is. Szerencse, hogy így tettünk, másképpen nem láthattuk volna ezt a mesés helyet! Köszönjük, hogy megmutattad!

IMG_20210904_175159IMG_20210904_175409
IMG_20210904_175514IMG_20210904_175553
IMG_20210904_175910IMG_20210904_175953
Süni1966 2021.08.23 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

CsKriszti 2021.08.23 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

wx_seven 2021.08.23 16:19 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
nfc leolvasás sikeres, itt bezzeg jelszóhibát ír a rendszer. nem szeret a technika :-) fénykép alapján elfogadható a megtalálás? [Geoládák v3.11.3]

[Elutasította: luilui, 2021.09.04 22:52]

polgaradri 2021.08.22 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, bringatúra közben, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Ogree 2021.08.21 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

ReVéda 2021.08.21 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

reczy 2021.08.21 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

ViszlaiLívia 2021.08.21 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Nilike 2021.08.20 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Megtaláltuk, a kastély és parkja gyönyörű!
Köszönjük a rejtést! :)

IMG-693cb6247141545cca87b1240e3861b9-VIMG-f00501fe5ab4bc5b6a9c14a0073e1b86-V
IMG-b19c7e382dc2153908432eb957ffef07-VIMG-b0bb1835ea900be491352361196c1d36-V
IMG-5984864ac96e9e6ec30b873893f83d0e-VIMG-037f54a9a2d0ba492cad327c76a15239-V
IMG-eda2dcc8539f6e5ee6f40a32f0c3d92e-VIMG-05ba0942773d6fa697efd3f18052a2f4-V
IMG-ab14a17d8831427058dd860f2b4a29a3-VIMG-f8a570fc4e464891f55057df6adb0eb3-V
IMG-cdf22a0185e655c0b92710ed8505dd0e-VIMG-16997603d8ef891446f16c352c624fe3-V
smico50 2021.08.18 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Egyiptom 2021.08.16 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Nem kell belépőjegyet fizetni, mert a kastélyba nem lehet bemenni, csak a parkba. Itt készítettünk sok fotót, de nem eleget. A ládát nem találtuk meg, volt ott egy nagy rakás kivágott fa, talán ott, de kerestük ezerrel. Kérjük a megtalálást.
Köszönjük szépen hogy itt járhattunk.

[Jóváhagyta: luilui, 2021.09.04 22:54]

Köszönjük szépen.

zemplén 056zemplén 076
zemplén 058zemplén 062
zemplén 064zemplén 065
zemplén 067zemplén 070
zemplén 094zemplén 095
zemplén 098zemplén 102
zemplén 075zemplén 105
zemplén 106 
CyberWolf59 2021.08.11 09:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Köszönjük a rejtést. Zempléni biciklitúránk els? találata.

ferikov 2021.08.09 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Megtaláltuk! Köszönjük, reméljük még egyszer lagalább visszatérhetünk ide, hogy belülről is megcsodálhassuk ezt a gyönyörű épületet. Johanna, Ferenc

A89I0581A89I0583
A89I0590A89I0603
A89I0606 
pliptai 2021.08.08 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

baranyek 2021.08.08 10:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Timitomi0202 2021.08.05 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

szabo.anna1992 2021.08.04 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

oryszcsak 2021.08.03 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

scamel 2021.08.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Köszi a lehetőséget! A kastély, a belső felújítások miatt nem látogatható. Várhatóan októberben nyitják meg a közönség előtt. A kastéypark ingyen látogatható. Nagyonszép, gondozott. Jó a rejteés, nem ott van, ahol első ránézésre gondolná az ember. De nincs messze tőle.
scamel

krumplifej 2021.08.01 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
A kastély sajnos zárva, de a park is 5 csillagos :)

sajti1293 2021.08.01 10:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nemeth.andi80 2021.07.30 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Palotascsalad 2021.07.30 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

pillangovadasz 2021.07.29 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
nem volt rossz

potok 2021.07.27 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

szijamijau 2021.07.27 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Füzéren szálltunk meg, onnan keresgéltük meg a környék ládáit. A Zemplén gyönyörű!
Szép a kastély, még csak kívülről láttuk, de csodás volt. A hatalmas kert meg egyszerűen lenyűgöző! A tavak, a matuzsálem platánok... Öröm ilyen helyen sétálni!

cosinus0 2021.07.27 13:15 - Megtaláltam
Megvan. Elég nehezen találtunk oda Pálházáról. Sajnos a kastély nem látogatható, a park viszont nagyon szép. Köszi a rejtést.

Doromborka 2021.07.24 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Csodás a kastélypark. Őrizzük meg sokáig és gyönyörködjünk benne

[g:hu+ 2.7.14]

Iván19 2021.07.17 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
A nap fénypontja volt ez a láda. Nagyon szépen felújították a kastélyt, a személyzet szerint őszre már berendezik és látogathatóvá válik. A kastélypark gyönyörű, órákig lehet benne sétálni és csodálni az idős óriásfákat. Köszönöm, hogy megmutattad.

P7171460P7171469
P7171468P7171473
P7171475P7171477
P7171479P7171480
Tar család 2021.07.17 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk nyaralás közben. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6] [Geoládák v3.9.6]

Norbee97 2021.07.16 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.16
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan. [Geoládák v3.9.6]

IMG_20210716_111951IMG_20210716_112033
IMG_20210716_112051IMG_20210716_112613
IMG_20210716_112704IMG_20210716_112841
csizikcsilla 2021.07.10 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

zlosonci 2021.07.05 19:33 - Megtaláltam
Gyönyörű környezetben bújt meg a láda

BouLache 2021.06.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Zempléni túratáborunk első találata. :)

Piros88 2021.06.13 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

chivas 2021.06.13 09:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Köszönöm!

ésKata 2021.06.13 09:06 - Megtaláltam
Füzérről hazafelé.

debrildi 2021.06.12 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Winside 2021.06.10 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Tibcsiii 2021.06.10 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

gyulaci 2021.05.22 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Lumen79 2021.05.15 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Gubameister 2021.05.08 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Rekinejó 2021.04.05 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
A kastélypark gyönyörű, reméljük, még sokáig látogatható lesz. A rejtéshez "használt" fának sajnos már csak a maradványai vannak meg, de még így is használható. Köszönjük a rejtést, jó "kincskeresés" volt a gyerekkel. :)

peba 2021.04.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Húsvéti séta alkalmával édesanyámmal megtaláltam. Csodálatos környezet! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

mett 2021.04.03 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Adesz3 2021.04.02 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést ez az első ládák ???? [Geoládák v3.9.6]

Choongie 2021.04.02 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Brigi2004 2021.03.15 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Solyom2021 2021.03.15 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

BT_pro 2021.03.03 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A játék elérte célját, a hely vitte a pálmát! Ide érdemes eljönni a kastély kedvelőinek, szerintem nagyon rendben van. Park is kiválóan gondozott. A ládikó is meg volt, bár szerintem a hely többre érdemes egy üres rágógumis doboznál, főleg mivel a portán is tudtak a játékról. Érdemes keresni.

katika59 2021.03.02 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

FűzérradványFűzérradvány 2
Fúzérradvány kastélypark 
Fazekas Hanna Zoé 2021.02.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Gyönyörű hely, megtaláltuk. Köszönjük a rejtést :)

Esteban62 2020.10.13 10:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Györgyike és István :-)

Hungeoláda 2020.10.10 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

ShellGuards 2020.09.15 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

nfmate 2020.09.13 11:45 - Megtaláltam
nagy séta a kertben, a láda a kivágott fa csonkjában megtalálhato. [Geoládák v3.6.0]

lencsilyany 2020.09.13 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

grolee 2020.09.12 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ritu, Roli, Oli, Dani, Marika, Zoli [Geoládák v3.6.0]

donbosco 2020.09.10 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0] A ládát rejtő fa feltehetően kidőlt. A kertészek szépen rendet raktak. A megmaradt csonkban kéreg és fadarabok alatt ott van a dobozka.

Anubisz 2020.09.10 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk Donbosco-val! Köszönjük! Anubisz :)

tancsy95 2020.09.10 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Csodásan szép a park!

Srajnerék [Geoládák v3.6.0]

Orika 2020.08.13 17:27 - Megtaláltam
Nagyon kár, hogy a kastély zárva volt, biztos visszajövünk!

Málnavadász 2020.08.13 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.97
A "láda" (kicsi, 15*10 hengeres doboz, épp csak kis ceruza es logbook fér bele) meglett, az adott koordinátákon álló fa tövében, fadarabokkal takarva.
A kastély maga nem látogatható felújítás miatt, de a kert ingyenesen bejárható.

Csapdoki 2020.08.09 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.08
A platánok lenyűgözőek.Köszi.

tapiapi 2020.08.06 09:46 - Egyéb
Piros kereszt
Mint ládadoki a geoládát utolsó logjai vizsgálata alapjánbetegre állítottam.
Ha van rá lehetőséged, kérlek javítsd!
További tudnivalók a beteg ládákról.
Email-t küldtem a rejtőnek.


elaca 2020.07.23 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.72
Megtaláltam a hült helyét.
Kérem a találat elfogadását
Azért köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

[Jóváhagyta: luilui, 2020.07.30 21:25]

P1140568 
Pocter 2020.07.23 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A helyszín csodálatos!
A láda valóban nincs a helyén.
Azért köszönjük szépen, hogy ide kalauzoltál minket!
A fénykép alapján kérném a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.09.22 19:23]

unnamed2 
Feri0705 2020.07.23 13:15 - Megtaláltam
Sajnos a láda nincs a helyén, a rejtőt felhívtam, aláda sajnos elveszett. rejtővel történt egyeztetés alapján kéram a pont elfogadását. [Geoládák v3.4.1]

[Jóváhagyta: luilui, 2020.07.24 10:00]

20200723_12560920200723_125434
20200723_130553 
Samatranlom 2020.07.21 19:40 - Megtaláltam
Nagyon szép helyre hoztál minket, köszönöm!
De sajnos a ladiko nem volt a helyén! Kérem a log elfogadását, remélem sikerül feltenni a képeket! Köszönöm [Geoládák v3.4.1]

[Jóváhagyta: luilui, 2020.07.24 10:00]

petoakos 2020.07.18 22:18 - Nem találtam meg
Mi is jártunk ma ott, de nem találtuk a ládát. Ha lehet kérni, a ládát megtaláltnak tekinteni? [Geoládák v3.4.1]

betv 2020.07.14 15:54 - Megtaláltam
A rejtek számunkra is megvolt, de ládát mi sem találtunk. A korábbi logokban is hasonlókat olvastam, kérem a találat elfogadását. Fényképet mellékelek.

A kastélypark egyébként nagyon szép.
Meglepetésre nemhogy látogatható a felújítás alatt, hanem egy plakát szerint még vezetett parklátogatások is vannak. A biztonsági őr kedvesen eligazított minket a bejáratnál. Kifelé megtudtuk, hogy elkészülte után múzeum lesz, látogatható lesz.
Szép a tó és környezete, és a kastély is már majdnem késznek látszik.

[Jóváhagyta: luilui, 2020.07.16 12:02]

A kastélyA tó
A rejtek? 
Pibo 2020.07.02 17:10 - Megtaláltam
Köszi,,pazar hely?

joove 2020.07.02 08:35 - Megtaláltam
Séta a parkban. A rejteket igen, a ládát nem találtuk mi se. Kérjük a találat elfogadását a képek alapján. Köszönjük.

[Jóváhagyta: luilui, 2020.07.16 12:02]

IMG_20200702_083357IMG_20200702_082339
borcsa99 2020.06.20 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 1.00
Az odú meglett, az biztos, mert körbeástuk a fát, de nem találtuk a ládát... lefotóztam, de nem tudom hol feltölteni. (ugyanaz az odú, mint előttem pár képpel, ami el lett fogadva).
kb 15-en kerestük, egyébként élmény volt, csak kár, hogy nem siker ☺️ [Geoládák v3.4.1]

[Jóváhagyta: luilui, 2020.06.23 13:00]

sosi 2020.06.16 10:30 - Megtaláltam
Kerékpártúránk 5. napján jöttünk el a kastályhoz. A park gyönyörű, az épület is bizonyára az lesz.
A ládát nem leltem a helyén, kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: luilui, 2020.06.23 13:00]

20200616_11394020200616_115149
20200616_12132820200616_121427
20200616_12154920200616_121839
20200616_124241 
Liberty 2020.06.01 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.56
Négynapos pünkösdi túra a gyönyörű Zempléni-hegységben, szebbnél-szebb és érdekes helyeken kitkat0123, Robogó és tabletta társaságában.

Nagyon szép a felújított kastély és a kastélypark, a hatalmas platánfával és a hangulatos tóval. A mai "csúcsteljesítmények" LATO, NPKM, OOKO és RUKO után jól esett a séta a parkban. Köszönet a rejtésért.

Füzérradvány címere
Robogo 2020.06.01 18:29 - Megtaláltam
Hosszú hétvégén a Zempléni-hegységben kerestünk fel ládákat kitkat0123, tabletta és Liberty társaságában. Hu-s és com-os ládát se hagytunk megtalálás nélkül. Az előző napi borult, esős idő után ma nagyon szép napsütéses időben túrázhattunk és csodálatos helyeket ismertünk meg.
Köszönöm a rejtést!

kitkat0123 2020.06.01 18:29 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.4.1]

aztakutyafáját 2020.06.01 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

GeoEvike 2020.05.31 15:01 - Megtaláltam
Az odu meglett, szerintünk a parképítés áldozata lett a láda. mellékelek képet, kérlek fogadd el a megtalálást. Évi [Geoládák v3.4.0]

[Jóváhagyta: luilui, 2020.06.01 21:37]

20200531_15002420200531_145158
Laci és Timike 2020.05.30 17:25 - Megtaláltam
Sajnos nem sikerült megtalálni. A rejteket adó fát megtaláltuk, de a láda nem volt a fa odvában. A fényképek alapján szeretném kérni a jóváhagyást.
Köszönöm.

[Jóváhagyta: luilui, 2020.06.01 21:37]

102103
101 
Karika72 2020.05.17 12:59 - Megtaláltam
Nagyonszép a park, a kastély is biztos az lesz.

Végtelen Béla 2020.05.17 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
MINDEN 100/10 -ES VOLT! KÖSZÖNJÜK! PUSZI!

katagonc 2020.04.24 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Köszönöm a rejtést! Sajnos a kastélykertbe nem tudtunk bejutni. Mindenképpen vissza fogunk jönni amikor lehetőség lesz rá.

[Jóváhagyta: luilui, 2020.05.20 18:27]

3 
james 2020.03.08 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
James
[g:hu+ 2.0.30]

Mary Lou 2019.10.25 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Megtaláltuk.
Zempléni kirándulás alatt.
Szép őszi időben.
A kastély felújítás alatt, a park nagyon tetszett.
Köszönjük!

lebert63 2019.10.22 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

JDorina 2019.10.20 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsotie 2019.10.20 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

hunter lady 2019.10.19 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! A kastély felújítás alatt állt, sajnos nem tudtunk bemenni. De a park is gyönyörű!

GréJuBé 2019.09.22 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Köszönjük a lehetőséget - a láda "jól van". Örömmel láttuk, hogy komplex felújítás, renoválás van folyamatban a kastélyon - ha kész lesz még visszajövünk megnézni az eredményt. Csodás időnket megkoronázta, hogy a parkban legelésző őzekkel is találkozhattunk.

szollosi73 2019.09.10 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.17
Megvan!
Gyönyörű a kastély parkja, talán a legszebb amit eddig láttam. A kastélyon dolgoznak gőzerővel, szívesen visszajönnék megnézni, ha elkészül.
Köszi a rejtést!

Füzérradványi kastély-1Füzérradványi kastély-2
Füzérradványi kastély-3Füzérradványi kastély-4
Füzérradványi kastély-5Füzérradványi kastély-6
Füzérradványi kastély-7Füzérradványi kastély-8
Füzérradványi kastély-9 
Hepur 2019.08.19 16:50 - Megtaláltam
ok

Galgand Péter 2019.08.18 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Galmák 2019.08.18 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Párduc50 2019.08.10 12:18 - Megtaláltam
A bejárat nehezebben lett meg, mint a láda!

bakkerman 2019.08.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Nagyon szép környezetben nagyon jó rejtés! Köszönjük szépen, megtaláltuk! Ágika & Laci

jetijak 2019.08.06 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

dobozipatikus 2019.08.03 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

utkaparo79 2019.08.02 13:26 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Gyenenczyek 2019.08.01 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
Ugyan a kastélyt nem lehet meglátogatni, de a parkot érdemes körbejárni! Hatalmas és csodaszép platánfák, hangulatos tavacska és romantikus hidak szolgáltatják a fotótémát.
Köszönjük a rejtést!

Zozó és Edus 2019.07.21 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.29
Köszönjük a rejtést!Gyönyörű hely!

zungvari 2019.07.20 18:20 - Megtaláltam
Lányommal jöttünk, a parkban igazi római hagyományőrzőkkel találkoztunk. Köszönjük a rejtést!

ungvarisari 2019.07.20 18:17 - Megtaláltam
csodaszép park, érdemes megnézni! a kastélyt még várhatóan újítják egy darabig a portások szerint, de alakul az is.

OsiOsi 2019.07.17 15:15 - Megtaláltam
Sajnos a kastályt felújítják. Ingyen lehetett barangolni. Volt tömeg.

nagyfeco 2019.07.16 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Tapiapival kozosen. Koszi a rejtest.

20190716_151035 
tapiapi 2019.07.16 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
A kastély felújítás alatt, de a park látogatható. A ládát a rejtekben nem találtuk, ugyanakkor szépen vissza volt takargatva az odú, de mögötte semmit nem találtunk. Érthetetlen. A rejtővel egyeztetve egy 8x5 centiméteres hengeres fiolát tettünk nagyfeco-val a rejtekbe új logbookkal. Aki utánunk egy egyesületi csereládával érkezik, az cserélje ki a fiolát!!!!!

nrudi 2019.07.13 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ZMER [Geoládák v2.2.5]

whaides 2019.07.13 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

benist 2019.07.06 15:10 - Megtaláltam
A láda rendben az oduban.

eazs 2019.06.30 13:04 - Megtaláltam
Köszönjük!

P.B_László 2019.06.12 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Gyönyörű hely , köszönöm hogy ide is eljuthattam !

szlibud 2019.06.10 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

KálmánCsalád 2019.04.28 13:33 - Megtaláltam
Köszöni a rejtést a Kálmán Család! [g:hu 1.6.2y]

Zozo88 2019.04.22 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Ammonitesz csapat! [Geoládák v2.2.5]

dr1m 2019.04.21 15:58 - Megtaláltam
WOW, szuper ez a park! [Geoládák v2.2.5]

ricsivivi 2019.04.20 16:05 - Megtaláltam
köszi

betty79 2019.04.20 14:05 - Megtaláltam
Megvan!

attila32 2019.04.20 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

avy 2019.04.19 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vitibi 2019.04.11 10:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

kingajani 2019.03.24 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Saragergo 2018.11.05 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bekeny 2018.11.04 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

foxmx15 2018.11.03 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsizsi60 2018.11.01 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zupi67 2018.10.31 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.56
szép terület festői

njuca 2018.10.28 15:35 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

kbandi 2018.10.26 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

OGab8 2018.10.23 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük! :)

[Jóváhagyta: luilui, 2018.11.20 22:01]

43544697_990276747827383_9168674932555513856_n 
botam91 2018.10.22 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ystray 2018.10.21 18:41 - Megtaláltam
megvan :)

guppik 2018.10.20 12:00 - Megtaláltam
A Boldogkő - Regéc - Füzér útvonalon szuperül megrendezett Panorámafutás szurkolójaként megkerestem néhány ládát is. A kastélyt éppen felújítják, a park impozáns és hatalmas. Köszönjük a rejtést!

Borsos család 2018.09.23 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kauker 2018.09.21 13:30 - Megtaláltam
Megvan

Zsuzsa&István 2018.09.01 18:00 - Megtaláltam
Kastély felújítás alatt. Park szép. Köszi

tutu79 2018.08.23 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

sutopet 2018.08.19 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

mohacska 2018.08.17 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
"Jó", hogy le van zárva a kastély, így legalább volt idő a parkot végégjárni.

Attil@ & Réka 2018.08.15 17:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Linda, Réka és Attil@

tabletta 2018.08.15 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

voyagers 2018.08.13 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Imperator Csaba 2018.08.09 12:40 - Megtaláltam
+Van! Köszi :-) [Geoládák v2.2.4]

Burjánok 2018.08.09 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v2.2.4]

maxxtro123 2018.07.30 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

dende 2018.07.29 22:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

musztáng 2018.07.28 15:45 - Megtaláltam
A kert gyönyörű.Köszi

fcsaba 2018.07.25 19:45 - Megtaláltam
Zempléni csavargásunknak ez a napja alapvetően autós volt, este viszont kerékpárra ültünk, és Széphalomról tekertünk a kastélyig és vissza. A kastélyt építési területté nyilvánították (ami impozáns, de valóban ráfér egy ráncfelvarrás), bár a munkálatokat még nem kezdték el. Megkérdeztük a biztonsági őrt: a kert maga továbbra is látogatható lesz, a geoládával kapcsolatban így elvileg nem lesz szükség korlátozásokra. Köszönjük a rejtést!

Cuncus78 2018.07.25 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Leguánok 2018.07.24 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Evila 2018.07.22 19:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Danival közös találat. A késői érkezés miatt csak a külső látvány maradt, ami nagyon tetszett, a park is, a gyönyörű fákkal, tóval. A rejtés is remek. Köszönjük!

JóGa 2018.07.22 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Czinege család 2018.07.12 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

LionDaddy 2018.07.11 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.39
Idén ismét a gyönyörű Zemplént választottuk nyaralásunk helyszínéül. A tegnapi sátoraljaújhelyi kalandparkozás után ma a Megyer-hegyi tengerszem és a számomra régóta - de legalábbis a GC31FV rendezése óta - vágyott Füzéri vár került a célpontunkba.
3/2. találat.
A tengerszem és a vár után, már a szállásra tartva még benéztünk a kastélyparkba is. Sajnálatos, hogy maga a kastély nem látogatható, de öröm sz ürömben, hogy a hatalmas park rendben van tartva és gyönyörű.
A bejárására sajnos nem volt már időnk, de talán még visszatérünk arra is.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.4i]

20180711_14272720180711_142802
20180711_14285520180711_142928
20180711_14344420180711_143530
20180711_14360720180711_143707
20180711_14373720180711_143911
20180711_14404020180711_143823
Túrázó974 2018.06.15 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Lenyügöző a park.
Állítólag jövőre a kastélyt is felújítják.
Köszi a rejtést.

Göde 2018.06.15 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
A park gyönyörű, a kastély rendbehozatala még várat magára.

lczandris 2018.06.10 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ha2 2018.06.09 15:30 - Megtaláltam
Az északi pont után erre is jártunk. Verőfényes napsütésben. Hatalmas a kastélypark területe. Szép kis munka lehet karbantartani.

anettx 2018.06.09 15:30 - Megtaláltam
TFTC!
Az északi pont után sétáltunk egyet a kastély körül a ládához.
Itt értesültünk arról, hogy az ország nagy részén micsoda égszakadás és vihar van, miközben mi egész napos kánikulában, napsütésben kirándultunk.

szoboszlaitura 2018.05.27 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! #szoboszlaitura

nimka 2018.04.30 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.73
háromnapos zempléni túra befejezése

Wsky 2018.04.29 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Mekkora kert... :) Köszi

Fehér Márton 2018.04.29 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

FLAC 2018.04.29 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Ötvös család 2018.04.28 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

yan-chee 2018.04.28 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.64
Köszönöm a rejtést, nagyon szép a kastély és a parkja. Sajnos jelenleg a kastélyban a 7, vagy 8 látogatható szobából is ki vannak hordva a berendezések ugyanis kezdődik az épület felújítása, így igazából csak a beépített dolgokat lehet megcsodálni, mint kandallók, márvány medence, oszlopok, stb. A kastélypark viszont mindenért kárpótol. A láda helye nem nagyon nehezen elérhető, de ezekben a kullancs-hisztis időkben egy ekkora parkban gondolom lehetett volna egyszerűbb helyet találni neki. Azért mindenképp örülök a rejtésnek, köszi a lehetőséget :)

A csodálatos tó 
Emerich63 2018.03.05 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.2]
Márciusi télben nagy hóban, de már barátságos napsütésben.

20180305_12562220180305_125933
20180305_131236 
mike andros 2018.02.26 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Ok

Edit Peti 2018.02.04 11:00 - Egyéb
Hóban minden fa törzsét óvatosan megtúrtuk, de a ládát nem találtuk.
Kastély már volt felújítva, de egy átfogó feljavítás nagyon kellene most neki. Talán már ez sem késik, hajrá!

DSC00416DSC00420
DSC00428DSC00438
DSC00449DSC00450
DSC00458 
jaky 2017.12.31 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Karika76 2017.11.04 14:23 - Megtaláltam
Köszönjük.

Locusta 2017.11.04 14:23 - Megtaláltam
Karikával TT utan, kassai nézelődés elott. Elképesztő a kastelypark mérete es gondozottsaga, bar tenni mindig lehetne. Köszönjük!

vebike 2017.11.03 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!
Nagyon szép a kastély parkja és a hatalmas platánfa is igazán lenyűgöző!

v.abel 2017.11.03 13:53 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget! :)
Csodálatos a kastély parkja!

dunlop2 2017.10.17 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.46
Köszi a lehetőséget. Szép hely

IMG_20171017_143947IMG_20171017_143147
IMG_20171017_143425 
tred 2017.10.15 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

silboy & Zsóka 2017.09.10 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.90
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget, a kastély valóban szép, még szeretnénk visszatérni a közeli felújítás után.

othnan 2017.09.02 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.89
Zempléni ládázás 3/8. Köszönöm a rejtést.

P1050990panP1050994
P1050995P1050996
P1060001P1060008
P1060013panP1060003
P1060021P1060025
P1060051 
dsnine 2017.08.31 19:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

K-55 2017.08.31 10:30 - Egyéb
Már megvolt nekünk ez a láda, de mivel a közelben "táboroztunk", újra eljöttünk. Megérte! A képen látható kedves kertésztől sok érdekes információt kaptunk.

DSC_0942DSC_0946
DSC_0948DSC_0952
DSC_0954DSC_0955
DSC_0960DSC_0964
DSC_0970DSC_0972
Jót beszélgettünkDSC_0980
Famágus 2017.08.25 13:07 - Megtaláltam
Nagyon tetszett, Oldfoxxal köszönjük!!

DSC01150DSC_0018
DSC01146DSC01148
oldfox 2017.08.25 13:07 - Megtaláltam
A kastélyba ugyan nem mentünk be, de a parkban szétnéztünk, minden nagyon tetszett. A kastély történet is tanulmányoztuk, köszönjük!

Juvigabi 2017.08.23 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
De nem ott volt teljesen, ahol az utolsó fénykép jelöli (de nagyon közel).
A négy gyerek teljes extázisba jött, mikor fél óra bénázás után végre megtaláltuk. :-)

sanzi89 2017.07.30 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Keneagle 2017.07.26 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.08
A Károlyi kastély hatalmas kertjében sétáltunk, és ha már arra jártunk, megkerestük a ládát. Sajnos nem volt nálunk toll, így nem tudtunk a logfüzetbe bejegyezni, ezért mellékelek 1-2 képet helyette. Köszönjük. D.A.R.T.

Károlyi kastély 3Károlyi kastély 2
Károlyi kastély 1 
Ásványvadász 2017.07.23 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Gyönyörű kastély, hatalmas park. Érdemes körbesétálni.
Parkolójegy 200 Ft.

fodor8peter 2017.07.21 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Nagy átalakítások a környéken, kastélyfelújítás, ilyesmi. Már régóta szerettem volna ide eljutni, most végre ez is megvalósult! :)

vándorViktor 2017.07.19 13:36 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

geoHamsters 2017.07.15 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Köszi

pihe 2017.07.09 11:29 - Megtaláltam
Headshot! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csbagi 2017.06.27 17:20 - Megtaláltam
6 napos zempléni kirándulás első napján.

Zemplén 027Zemplén 030
Zemplén 036Zemplén 041
Zemplén 049Zemplén 057
Blackthorn 2017.06.05 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönöm!

DSC_1009DSC_0982
DSC_1002DSC_1003
lizzard és csapata 2017.05.26 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Már sajnos hazafelé de egy csodálatos helyre vitt a láda, köszi a rejtést.

Judith 2017.05.01 16:00 - Megtaláltam
Megcsíptem!

vileda 2017.04.29 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mala 2017.04.28 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.26
Tanári kirándulás, ládázással egybekötve, lelkes segítőkkel.
Köszönet a rejtőnek a lehetőségért.

20170428_17291720170428_174657
20170428_164507 
miafamiglia 2017.04.23 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Gyönyörű a kastély és a park is. Köszönjük ezt az élményt!!!

8681009451532236588-account_id=1 
Zsoland 2017.04.16 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagyon tetszett az egész környezet, vissza fogunk menni még legalább egyszer, biztos.

I s t i & E n i 2017.04.15 15:00 - Megtaláltam
.

Kellia 2017.04.15 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

EMZA 2017.04.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Toll nem volt nálunk, ezért a logbook-ba nem tudtunk írni. Gyönyörű a kastély, reméljük, minél több részét sikerül rendbehozni. Köszönjük!

pálesz88 2017.04.11 00:00 - Megtaláltam
köszi :)

Szilágyiék 2017.03.17 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Köszönjük szépen!

1988. május2017. március :-)
Most is szép! 
N.Zs. 2017.02.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
Szemerkélő esőben, ködben sétáltunk a parkban esernyővel. A portással beszélgettünk kicsit. Elmondása szerint ez a park a legnagyobb kastélypark az országban.
A rejtés tetszett.

IMG_1381IMG_1382
IMG_1383IMG_1384
IMG_1385IMG_1387
IMG_1388 
dovenyi 2017.01.01 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Hóban-fagyban is érdemes erre járni. Köszönjük.

skiccpausz 2016.12.27 12:38 - Megtaláltam
Zempléni szilveszter előtti napokban jártunk itt.
Éveken át kerülgettük a kastélyt és a ládát, most végre meglestük.
Köszi a rejtést,
skiccpausz

VP 2016.12.04 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.52
Zempléni csavargás.
Jártam már itt régebben is. Nagyon impozáns park!

Cs.Csongor 2016.12.03 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

venglo 2016.11.12 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Nagyon szép park!

nagylaszlo1206 2016.11.03 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltam a családommal együtt. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SagiK 2016.11.01 16:31 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

madox 2016.10.29 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tank86 2016.10.25 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszi! :)

14826180_1237829186274998_1610339984_n 
zemplenbetty 2016.10.23 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Kiváló rejtés volt! Legalább 3-szor mentünk el a fa mellett és vizsgáltuk át az adott erdőrészt, mire rábukkantunk "A FÁRA". Egy élmény volt.

DSCN0319 
Aleph & Rita 2016.10.07 16:15 - Megtaláltam
Beparkoltunk a portához és sétáltunk egy kellemeset a hatalmas parkban.
Köszönjük az idecsábítást!

JöMö 2016.10.03 12:03 - Megtaláltam
GPS nélkül :-)

henryett000 2016.10.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.46
Megtaláltam. 😊

csörike és maci 2016.09.24 14:00 - Megtaláltam
ok.

Meli & Tibi 2016.09.17 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Szép volt a kastély, bár kár, hogy nem minden része látogatható, és egy jó nagy része fel sincs újítva.

Zéboy 2016.09.17 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2016.09.17 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Vagdalthús 2016.09.04 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.65
Kétnapos zempléni buszos kiránduláson voltunk a Pest Megyei Természetbarát Szövetségnek köszönthetően, és útba ejtettük a kastélyt. Ha már láda is van itt, akkor az a miénk. Pompás környezet, köszönjük a rejtést!

darkwolf 2016.08.27 14:18 - Megtaláltam
Köszönöm!

jpal 2016.08.21 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.86
A füzéri vár megtekintése után kerestük fel Károlyi-kastélyt, mely romlott állapotában is impozáns.
Köszönjük a rejtést.

A kastélyparkNagy platán
Bori és Petra a kastély előttA kastély a rejtek felől
Romlásában is megkapó 
GToni 2016.08.20 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Holló5 2016.08.19 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nrobi88 2016.08.19 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltam. Köszi a rejtést!

kifli csapat 2016.08.17 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Meglett,köszi.

ottgyuri 2016.08.11 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Megtaláltuk!

kupec 2016.08.08 09:14 - Megtaláltam
Nagyon szép a kastély és a park. A mai nap egyik fénypontja.

merlegno 2016.08.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszönjük a rejtést!

Gyuri72 2016.08.04 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

totik 2016.08.04 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Viki, Geri, Krisz', TZ

alcala76 2016.08.03 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Tetszett a kastély és a park, köszi.

renimisi 2016.08.02 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Goldenbay 2016.07.23 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szigetiyeti 2016.07.22 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Gyönyörű környezetben egy kellemes séta során sikerült rábukkanni. Köszönöm a lehetőséget.

ketholovac 2016.07.22 13:31 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kompaktor 2016.07.20 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Na, ez igazán szép volt! E helyszín meglátogatása volt mai napunk (egyik) fénypontja. A kastélyból az azt körülvevő birtok szinte végtelen kiterjedésűnek tűnik - jó lehetett itt úrnak lenni! :-) Szakszerű idegenvezetés keretében végigjártuk az épület látogatható részit, majd a (halas?)tavakhoz is elsétáltunk. Remélhetőleg egy szép napon a kúria többi része is felújításra kerül... Megérdemelné!

Köszönöm a rejtést!

sprok 2016.07.12 18:00 - Megtaláltam
Zempleni kirandulasunk alkalmaval, koszonjuk.

Bzsvsz+Manó 2016.07.12 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.86
Megvan, köszi!! :)

atomfrici 2016.07.07 14:09 - Megtaláltam
köszi a rejtést

trijo és lamentina 2016.07.02 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést :)! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tusy 2016.06.24 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm.

Vincenzo65 2016.06.16 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.68
A leírás elolvasása után"többet" vártam. Jó idegen vezetés. Sajna a kastély töredéke van felújítva. A platánfa és a park csodálatos.

Blackangle73 2016.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 1.5 átlag: 3.83 súly: 2.20
Megvan. a .hu-s jelszó nagyon eltalálta a ládát. nagyon könnyű volt. csak másodszorra lett meg,csodálom hogy milyen vak vagyok.
séta a parkaban
megnéztük a felújított gyönyörű kastélyt.
új láda rejtése.
jó volt.

bcs723 2016.05.23 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Egy hossz hétvégi ládázgatás közben kerestük meg. Sajnos hétfőn jutottunk csak el oda, így nem tudtunk bemenni a kastélyba, de így is sétáltunk egy jót.. :)

deva 2016.05.22 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Decsi csalad 2016.05.22 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

VasG 2016.05.22 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

P1050202P1050205
P1050208 
lelcache 2016.05.22 05:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

anettnori 2016.05.21 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Megvan! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Verseny után.
Éppen főzőversenyt tartottak a helyszínen, a portás suttyomban beengedett. Nagyon szép a park!

IMG_2978IMG_2980
lucannuss/Debreceni Nyuszik 2016.05.21 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.88
Köszönjük szépen...

CacheFinder 2016.05.20 16:22 - Megtaláltam
Geoverseny előtti Kéktúrázás után kerestük meg a ládát. Nagyon szép a kastélypark, érdemes eljönni ide! Köszönjük a rejtést!

Piroskaa1 2016.05.20 16:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Párommal Blue Malival [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Blue Mali 2016.05.20 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.15
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!
Blue Mali [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Köszönöm a rejtést!

Zempléni 1 hetes tartózkodásunk alatt ezt is megtaláltuk Piroskaa1-el!
Éppen esküvői fotózás volt a kastélynál!
Érdekes, hogy a kastély egyik része pompázik, a másik viszont épül lefelé!
A park kellemes volt, csöndes, barátságos. Bebarangoltuk!

rosie 2016.05.18 12:16 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Nargoth 2016.05.18 12:15 - Megtaláltam
Nagyon szép lett a felújított kastélypark, öröm volt benne sétálni!

Toti 2016.05.16 12:39 - Megtaláltam
Nagyon szep a kastely es a parkja. Koszonjuk a rejtest: Niki, Toti [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

IMG_1061IMG_1065
IMG_1079IMG_1080
IMG_1082 
majd_máskor 2016.05.15 15:30 - Megtaláltam
Szép környezet, gyerekek jó elvoltak.

Vegaska 2016.05.15 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

Moka12 2016.04.23 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

esztelneki 2016.04.21 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

gereboy 2016.03.27 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Danó, Marci, Zsó, Gergő, Noémi.

Bróthág 2016.03.16 07:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ancs 2016.03.15 12:05 - Megtaláltam
3 napos OKT után levezető nap szolid havasesőben.
Az ünnepre tekintettel ingyenes volt a kastély megtekintése, így nem hagytuk ki ezt sem. Sajnos a legtöbb tárgy "csak" korabeli, de nem eredeti.
Kb fél órás tárlatvezetés után engem mégis a park kapott meg a legjobban. Hatalmas a birtok és gyönyörű. Elképzeltem, ahogyan a fákkal szegélyezett feljárón begördül a grófi hintó.
PET előformát találtam, de most olvasom, hogy van egy másik is. Jó lenne rendezni a helyzetet.
Méltó levezetése volt a hétvégének. :)
Köszi

IMG_9112IMG_9115
IMG_9119IMG_9123
IMG_9125IMG_9128
IMG_9130IMG_9135
IMG_9136IMG_9139
IMG_9140IMG_9141
IMG_9144IMG_9145
IMG_9147IMG_9148
IMG_9155IMG_9156
piroska 2016.03.14 09:30 - Megtaláltam
Kastélynézés előtt megkerestük.

Kispicok 2016.03.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 4.17 súly: 2.48
Megtaláltuk,köszönjük szépen.Sajnos a füzetbe beírni magunkat nem tudtuk,az íróeszköz kifogyott.A belépő kicsit nem érte meg az árát (1100 ft/felnőtt),de a kert és környezet mindenért kárpótolt!

menace 2016.03.13 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

"J&J" 2016.03.13 09:30 - Megtaláltam
Piroskával közös találat

TothTi 2016.03.05 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

MJANEZ 2016.01.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Köszönöm a lehetőséget, és örülök, hogy újra láthattam.
Ezelőtt harminc évvel mikor szanatórium volt, voltam itt látogatni. Akkor itt láttam bent, a rengeteg vadász trófeát. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Wladin 2015.12.10 00:00 - Megtaláltam
Megvan, koszi.

GYEZegzug 2015.12.05 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.86
Megtaláltam. Köszi a lehetőséget.

JocNor 2015.11.08 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

richard_szabo 2015.10.31 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.35
Csodálatos park, kár hogy a kastélyból csak a földszint látogatható.

Gabriello 2015.10.29 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Csodálatos kastély, fantasztikus kastélypark, nagy élmény.

nmárti 2015.10.26 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.17
Egy újabb csoda és újabb kedvenc hely:) Köszi, hogy megmutattad :)

blezs 2015.10.25 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lyzX 2015.10.25 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

jutics 2015.10.18 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszönöm a rejtést, egyszerre két ládát is találtam. :) Kár, hogy sötétedés előtt érkeztünk. Legközelebb feltétlenül bejárjuk ezt a szép parkot.

haywire 2015.10.18 17:00 - Egyéb
Ismét itt jártam. Láttam a ládaoldalon, hogy ideiglenesen kihelyezett láda van, gondoltam, hogy a Ládacsere program jóvoltából kicserélem a ládát normális méretűre.
A koordinátára érkezve egy petlinget találtam, nos akkor új láda elő, de kicsi a rejtek, nézzünk szét a környéken. Még jó is, hogy nem fért oda az egyesületi láda mivel a 6-8 méterre található szomszéd fa tövében megtaláltuk a régi ládát.
Nem nagy az eltérés, de a koordináta egyértelműen a petlinghez mutat.
A másik fa koordinátája ahol a láda van: N 48 29,160' E 21 31,745'

doddler87 2015.10.13 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ther 2015.10.03 10:00 - Megtaláltam
A Nagy-milicre vezető túránk előtt tértünk be a kastélyhoz. Az őszi délelőtti napsütésben gyönyörű volt a kastélypark. A fákon/fák között számos mókus (és egy macska) mászkált. Köszönjük a rejtést!

befi 2015.09.28 11:00 - Megtaláltam
Ok

scele 2015.09.27 13:06 - Megtaláltam
mögvan

mazsola069 2015.09.27 13:05 - Megtaláltam
ok

griffs 2015.09.27 00:00 - Megtaláltam
GCTOUR alatt.

tyutyesz 2015.09.19 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Köszi a rejtést! Csodálatos a park. :-)

DBlasius 2015.09.16 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mars3696 2015.09.12 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Nagyon szépen gondozott, sétára termett park! :)
A kastélyt majd legközelebb szemügyre vesszük belülről is.

MoMaszter 2015.09.12 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Sajnos nem tudtunk bemenni a kastélyba, mert zártkörű rendezvény volt odabent (esküvő) és a szépruhások közt tájidegenek lettünk volna turacuccban. :) A park viszont megért egy sétát.

Köszönjük, hogy megmutattad ezt a helyet!

fjocy és manka 2015.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Gyönyörű hely, iszonyatosan szép a kastélykert!

levenet1994 2015.08.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :D

SilverG 2015.08.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Megtaláltuk!

FCsili 2015.08.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltuk!

EA81 2015.08.17 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltuk, köszi!

szlaura 2015.08.16 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Az eredeti koordinátán kerestük. Már majdnem feladtuk, amikor megláttuk, hogy arrébb lett helyezve. Kérem a rejtőt, hogy írja át a koordinátát a ládaoldal legtetején. Mi van azokkal, akik nem olvassák a ládaleírást, csak koo alapján szeretnék megtalálni? :( A hely gyönyörű, a rejtésért pedig köszönet!

seegyuri 2015.08.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszi.

tarsolyos 2015.08.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.85
Köszönöm!

 
Kerékgyártócsalád 2015.08.12 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Egyszerű gyors találat pontos koordináta szép rejtek ... a tó csodás

Babuc 2015.08.11 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Igazán szép maga a kastély is, de a park az az igazi. Köszönet a rejtőnek.

Dinobike 2015.08.08 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gertam 2015.08.07 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltuk!

gertaniko 2015.08.07 17:50 - Megtaláltam
Megvan! Hirtelen ötlettől vezérelve átugrottunk Pálházáról. Megérte!

navigaator 2015.08.07 00:00 - Megtaláltam
-

cachekereso 2015.08.05 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszönöm.

kerti.balint.2004 2015.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.48
Megtaláltuk.

Judit és Béla 2015.08.01 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.13
Megtaláltuk.

bigmick 2015.07.29 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

Rbill 2015.07.29 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Megtaláltuk. Tartalmas kirándulás, átlagtól jobban helyreállított kastély és gyönyörű park tóval és platán fával. Szerencsés esetben még mókust is lehet látni.

csukáscsalád 2015.07.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszönjük. Ügyes rejtés.

Makimókus 2015.07.22 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Köszi! Sajnos toll nem volt nálam. A kastély és kertje gyönyörű!

Parmerozpazepan 2015.07.22 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Köszi a rejtést. Makimókussal. Toll nem volt nálam, így log nem keletkezett. (Errefelé kedvelt ez a ládatípus, úgy látom, de én nem kedvelem).
A kastélyon még sok javítanivaló van, de így is gyönyörű, az egyik legszebb hazai kastélyunk. Látszik az igyekezet, hogy próbálják a legtöbbet kihozni belőle. A parkot nagyon szépen rendbetették, mondjuk, nem keveset költöttek rá... De egy ilyennek ennyi a költsége. Szuper hely.

Fringilla és Kuglóf 2015.07.15 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Hivatalos program keretében ismét hazai vizeken eveztem. Kertrekonstrukció elkészült, most valami nagyobb dobás készülődik... :)
Köszönöm a lehetőséget.

Szemán 2015.07.15 12:12 - Megtaláltam
Megvan. Köszi :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dobosl 2015.07.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Megtaláltuk. (Margitka, Laci) Köszönjük.

Kimberli1 + Imi30 2015.07.12 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Sokszor jártunk már itt, így most csak a parkot néztük meg, mert a gyerekek elaludtak az autóban. Sajnos a hátsó szárny ugyanúgy felújítás nélkül áll, mint 10 éve.. Köszönjük a rejtést!

sorx 2015.07.12 12:00 - Megtaláltam
Ok

Göthő 2015.07.10 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszi a rejtést.

Kerticsorbi 2015.07.02 18:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
Megtaláltam a rejtő segítségével a pót jelszót, Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Soma00 2015.06.30 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Köszönöm a rejtést!

Hey-ho 2015.06.13 16:35 - Megtaláltam
Zempléni hosszú hétvége hatodik találata. Az aktuális koordinátán és wap-on persze semmit sem találtunk. Köszönjük, hogy megmutattad a helyet.

[Jóváhagyta: luilui, 2015.07.02 18:41]

 
pereia 2015.06.05 00:00 - Megtaláltam
Zempléni geotúránk szép állpmása volt ez a kastély ill. kastélypark. A falu belsejéből nyiló bejáratnál próbálkoztunk reggel, majd este láttuk, hogy az pókhálós...ezután tudtuk meg, hogy a falu felső széléről nyiló bejárat a nyerő. Sajnos az útbaigazytótáblát egy aktuális kerékpárverseny táblájával letakarták a kanyarnál. A ládát sajnos az eredeti leirtak szerint kerestük, nem találtuk, Kérjük fotok alapján való elfogadását.

[Jóváhagyta: luilui, 2015.07.02 18:43]

navigans 2015.05.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

Kismaszat 2015.05.25 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
és a kastélypark csak egyre szebb lesz...

stradic 2015.05.24 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltuk Krisztával

Rubor 2015.05.23 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Karathl társunkkal közös találat. Nagyon szép lett a kastélypark!

 
karathl 2015.05.23 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.68
Ruborral közös találat.

Discover 2015.05.15 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.14
A rejtővel egyeztetve egy új elsősegély logbook rejtve egy közeli fa tövében lévő odúban, fakéreggel takarva. koo N48 29.154 E21 31.739
Köszönöm!

A rejtekhely
HRita 2015.05.03 14:10 - Megtaláltam
A megadott koordinátán csak korhadt fák voltak, ezért kérem a rejtőtől a képek alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: luilui, 2015.05.15 13:14]

12
34
5 
Zsolti66 2015.05.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Üdv!

Sajnos a korhadt fának csak korhadmányai voltak. Sajnos a koordináták alapján nem sikerült megtalálni, kérem a rejtőt hogy a képek alapján fogadja el a találatot.

[Jóváhagyta: luilui, 2015.05.15 13:14]

KaastélyElőtte
A fasor 
Vironia 2015.05.01 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Kirándulás az Izra-tóhoz ládavadászattal egybekötve. Hazafelé jövetben itt is megálltunk, körbejártuk a kastélyt és a hatalmas parkban is sétáltunk. A láda is meglett. Köszi a rejtést.

 
cipollino 2015.05.01 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.10
Köszönöm a rejtést.

Manka. 2015.05.01 00:00 - Megtaláltam
Anyukám találata!

Bozsernyikusz 2015.04.20 15:00 - Megtaláltam
Nagyon nagyon tetszett. Köszönöm szépen :) Füzérradvány mindig is nagy kedvencem volt :) gyönyörű hely :) jó , hogy van itt egy láda is .

Chaba 2015.04.19 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kobcikrajci 2015.04.10 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Levi csapata 2015.04.06 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Megtaláltuk.A láda a kidőlt és szinte teljesen elkorhadt és elporladt fatörzshöz legközelebb eső ép fa lábánál van,amennyire tudtuk álcáztuk,újabb rejtés kellene,mert el fog veszni.Egyébként a kastély egyre szebb lesz remélem jut pénz a további felújításra is.Húsvéti ládázásunk utolsó állomása,húsvéti programok voltak a parkban,tojáskereséssel,állatsimogatással,kézműves foglalkozással.

12
34
moli_gyuri 2015.04.03 17:00 - Nem találtam meg
A parkot "építik", sok korhadt famaradványt találtunk a gps szerinti helynél, de a ládát sajnos nem. Kérjük a képek alapján elfogadását.
Cilu&Gyurkoo
Mazsom

Tomikánk még megmászhatta 2003-ban...
a korhadt fatörzsek vidéke
a szatmári békét ezen az asztalon írták aláa Károlyi címerállat a kandallóban - a királyhű szívvel...
pamisimpa 2015.01.03 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
A kastély gyönyörű!!!!!

A tereprendezés nyomait láttuk csak, a ládát nem találtuk meg.

Medvével kettesben a Zemplénben.
Köszönjük!!

[Jóváhagyta: luilui, 2015.01.21 22:03]

galgo 2014.12.27 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Sajnos a ládát nem találtuk. A helye a korhadt kérgekkel könnyen azonosítható volt.

A kerítés amit felhúztak a kijutásunkat nehezítették, de átbújva alatta elindulhattunk egy jókora körre.
Fotóink nagy része ott készült. ( -6 fok, de napsütés)

galgo és era

[Jóváhagyta: luilui, 2015.01.21 22:03]

 
szalaij 2014.11.24 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

aurel.pasztor 2014.11.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.26
Pont a megtalálás napján földmunkákat végeztek a kertben és a rejtekül szolgáló tönköt kimarták. A ládát a földön találtuk meg és egy közeli fe lábánál borostányba rejtettük el.

palzeno 2014.11.05 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ksarvari 2014.11.05 11:12 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nbaggio 2014.10.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltuk, köszi! Megnéztük a kastélyt is, kár, hogy csak néhány terem látogatható. Nem tudtuk leellenőrizni, ohgy a hercegnő a kastélytoronyban alszik-e?

pakot 2014.10.24 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést

Antalbeus 2014.10.24 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Hidegben, szélben, ködben, esőben csak azért is levadászva. A kastély parkja igazán szép lesz jövő tavaszra. Az ibolya pedig kivirágzott. Ami látogatható a kastélyból az nagyon szép, remélem egyszer a teljes kastély látogatható lesz.

CsKaroly 2014.10.12 09:30 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pefoldes 2014.10.04 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

reka.nyilas 2014.08.21 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.02
A kastély kívülről nagyon kis szép, bár szétesőben van. Részt vettünk belső idegenvezetésen. 7 terem látogatható. Gyönyörűek a márvány kandallók, az ajtókeretek, a csillárok. Itt látható az az asztal is, amin anno aláírták a szatmári békét. A láda nem tűnik betegnek. Köszönjük.

Aquila101 2014.08.16 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szepzsuzsi 2014.08.14 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.70
Köszönet!

Réka&Nimi 2014.08.12 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rooki 2014.08.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Szép a hely :)

CsoMaG 2014.08.04 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

taxpayer 2014.08.04 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Kétnapos-négyládás zempléni kirándulás első találata. Nosztalgiával jártam valamikori "lakóhelyemen", a II-es pavilonnál és a kastély körül: 1955-ben és 1958-ban voltam bentlakó az akkor gyermek tüdőszanatóriumként működő intézményben. A parkon látszik, hogy most már törődnek vele, de a kastély eléggé le van pusztulva! Csak kívülről láttam, hétfő lévén zárva volt.

Lóri 2014.07.29 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Herobrine 2014.07.27 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
Megtaláltam.
Köszönöm.

Farekék 2014.07.27 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Kellemes sétát tettünk a kastélyparkban. Megcsodáltuk a szép épületet is. A ládikó a helyén van.
Köszönjük a lehetőséget!

 
Florina Léna 2014.07.24 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Köszi!
(Miért beteg a láda? A helyén volt.)

vighv 2014.07.24 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Kellemes hely! A parkban tett séta keretében a ládát is megleltük. TB-khez nem nyúltunk, bár nekem csak a béka tűnt fel...
Köszi a rejtést!

KastélyfrontKastélyback
Mackka 2014.06.24 09:59 - Egyéb
3 tb-t itt hagytunk. Koszonjuk. [wapon beküldött szöveg]

petili 2014.05.27 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Köszönjük a rejtést!

gergoesevi 2014.05.04 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Meglett - nem veszélyes a dzsungel. :)

roger77 2014.05.04 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sajbanmihaly 2014.05.03 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Nem is tudtam, hogy itt van egy kastély pedig 20 éve járom a környéket. Mondjuk jó nehéz odatalálni, piszkosul nem jelölik. GPS toronyiránt meg nem szerencsés...

Mekett 2014.05.02 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Köszönjük a rejtést!

papj 2014.04.26 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Onki kalózai 2014.04.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.20
Megtalaltuk

FoJo 2014.04.11 08:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
A kastély és parkja hatalmas és gyönyörű :)

 
igelkott 2014.04.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.14
Kívül-belül gyönyörű a kastély és nagyon izgalmas a története. Vicces a jelszó :)

 
Borzaska 2014.03.29 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Megtalaltuk.

Borzaska & LRDR

mi4en 2014.03.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk!Köszi a rejtést!

RnR 2014.03.08 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Köszönjük a szép környezetet és a friss levegőt.
A füzet jócskán betelt.

Rock 'n Roll

Bajkol 2014.03.01 09:39 - Megtaláltam
Köszi!

Nagyon ötletes!

Hegedüs Zsuzsa 2014.03.01 09:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Köszönöm a rejtést.

smafu 2013.11.22 15:00 - Megtaláltam
Ok, bovebben kesobb...

atka0414 2013.10.29 13:04 - Megtaláltam

Köszönöm a rejtést. atka0414 
Tamás&Angi 2013.10.28 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64

Nap végén még ellátogattunk ide, sétáltunk kicsit a kastély körül, majd megkerestük a ládát. Köszönjük a rejtést.salty 2013.09.14 14:33 - Megtaláltam
Megvan! :)

FyG 2013.09.07 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
A túrán sajnos nem volt idő részletesen megnézni a gyönyörű kastélyt belülről és a parkot bejárni. Az eredeti főbejárat zárva volt, ezért a déli kapun kellett a túrát északra folytatnunk.
Köszönet a rejtésért.

Orsi néni 2013.08.16 00:00 - Megtaláltam
A hely, a környezet csodálatos, megnéztem volna fénykorában is. Köszönjük a rejtést!

Zsolti 2013.08.09 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Szép ez a kastély. Ilyenkor mindig izgat a kérdés, hogy milyen élet lehetett itt valamikor ...

Vértesjáró 2013.08.03 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

MiMintTeam 2013.07.28 17:13 - Megtaláltam
Megleltük Zempléni kirándulás közben! Gyönyörű kastély.

geocat&geodog❤ 2013.07.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Köszi a rejtést! Gyönyörű a kastély és a környezete!!! :)

Remete 2013.07.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megtaláltuk, érdemes volt ide jönni. Szép a kert. Köszi a rejtést.

homokia 2013.07.20 00:00 - Megtaláltam
Meglett, köszönöm. Nagyon szép a park.

kanyazoltan 2013.07.01 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Bl4st3r & Amy 2013.07.01 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Gyönyörű helyszín, egészséges láda, szuper idő. Szép a láda körül elterülő hatalmas borostyánmező, minden rendben volt, köszönjük a rejtést.

 
Bigi 2013.06.30 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.92
MEGTALÁLTAM!

lemente 2013.06.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltuk! Mai Zempléni ládázás 2/2. állomása. Rengetegszer elhaladtunk a kastélyhoz vezető fenyőfasor előtt, gc kellett, hogy be is forduljunk (ez utóbbi szégyellnivaló ránk nézve). Hatalmas, csodálatos, rendezett, üdezöld, madárfüttyös park, benne kellemes séta, szitáló esőben. A fenyőfasor végén lévő kapunál kezdtünk, de 700 m séta után kerítés állta az utunkat, rájöttünk, hogy a falu felőli főbejáratnál kell majd a kastélyhoz bemennünk, de így legalább láttuk a park kastélytól távolabb eső részét is. A kastély egyik fele takarosan rendbehozott, a másik fele sajnos még enyészik, reméljük mihamarabb sikerül teljesen felújítani. A láda a fatörzs alól feltűnően és már messziről észrevehetően kikandikált, valaki azt a törzs alá rakta vissza (a törzs és a földfelszín között 20 cm-es tátongó távolság van), miközben a rejteket álcázó faágak feltűnően a törzs gyökeres végénél voltak felhalmozva, én ide tettem vissza, mert itt biztonságosabb, a rejtő eredeti leírásának is jobban megfelel, valamint a rejteket takaró ágak is itt voltak szabályos rendben összegyűjtve. Geocoin out. Köszönjük!

EdeZ 2013.06.19 15:01 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

sakter 2013.06.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 3.04
Haligali. köszi. Úgy-ahogy, azokkal-akikkel.

Viki-V 2013.06.02 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Mihi első megtalálása.

 
Novek&Viki-V 2013.06.02 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
Megtaláltuk!
Nagyon szép körnék volt.

 
Ildi76 2013.05.29 10:45 - Megtaláltam
Csodálatos kastély. Kár, hogy az épület másik fele olyan romos állapotban van. A park rendezett, a platánfánál elidőztünk egy kicsit.

szicsu 2013.05.29 10:45 - Megtaláltam
megvan, szép a kastély - ami megmaradt...

sasfiokak 2013.05.24 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Áron csapata 2013.05.21 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

KPisti 2013.05.19 16:15 - Egyéb
Pünkösdi zempléni kirándulás Fabkorékkal. Pont elcsíptük a tárlatvezetést, így nagyon érdekes volt a kastély belülről is. Jó nagyot sétáltunk a parkban, megnéztünk mindent, amit csak lehetett. Szuper helyszín, szuper időben, szuper társasággal!
K:Pisti, *Andy és a Fabkor család
www.geocaching.LAP.hu

fabkor 2013.05.19 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megtaláltuk.
[g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

E.T. 2013.05.19 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
E.T. megtalálta. Szép kastély lehetett fénykorában. Logolásra nem hagytak lehetőséget a felhőkben tömegesen támadó szúnyogok. Jelszó megjegyzés - futás a tisztásra. :)

beuuu 2013.05.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
környezet:5*** olyan nyugodt és kellemes ez a park.... el is bandukoltunk benne jó ideig, meg ölelgettük a fákat :) hmmm JA! Monster in a Box Geocoin IN!!!
TFTC

Stn72 2013.05.14 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.71
+van! A kastélypark szállóvendégeiként, szinte kötelező és könnyű találat...
Csodálatos park, csupa szív, segítőkész emberek... örvendetes... ;))
...negyedig sem felújított kastéllyal... ez viszont sajnálatos...;(
Majd ha a 'zunió' ad pénzt rá... még inkább szomorú... ;((

povyagi 2013.05.02 09:01 - Megtaláltam
Jártam már itt korábban is, de igazán csak most nyilt alkalmam megnézni a parkot. Ilyenkor szivesen ábrándozom arról, hogy milyen lenne ilyen helyen élni: nagyon jó. :)

Mathau 2013.05.02 09:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.37
Az egyik legszebb park amit valaha láttam. A parkolóból egy tábla mutatja a platánfa helyét, mindenképp nézzétek meg azt is!

hohner 2013.05.01 20:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

bodza 2013.04.27 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

kópé1993 2013.03.29 13:05 - Megtaláltam
Megvan köszi! A kastélyt belülről is megnéztük.

osibring 2012.12.31 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.30
Buli előtti megtalálás!

Aniko & Gyuri 2012.12.26 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.95
Szép ködös karácsonyi megtalálás...

Gyeta 2012.11.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.83
A hetvenes években jártam itt utóljára, akkor szanatóriumként működött a kastély, látogatóba jöttem.
Bemenni nem tudtunk, véget ért a látogatási szezon, ennek ellenére sokan voltak a parkban. Mókusok virgonckodtak a nagy fák között.

 
wildpig 2012.10.31 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Köszönjük, nagyon jót sétáltunk a kertben.

kétbakancsos 2012.10.22 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Gyönyörű őszi színek fogadtak bennünket a kastélyparkban. Köszönjük a rejtést!

Őzlábak a borostyánbanA rejtekadó erdő
Nem itt kerestükÖszi színek
Madárkastély 
Mammus 2012.09.22 18:00 - Megtaláltam
Második nekifutásra ugyan, de MEGTALÁLTUK! Kellemes szombat délutáni őszi séta közben a kastélykertben. Köszönjük a rejtést!

A bekötőutat szegélyező fasor 
Green Eye 2012.08.28 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam 2012-ben, most fényképnézegetés közben találtam meg a képek között, és akkor nem jelentettem be.
Sokszor jártam itt, szülőföldem...

 
Old Eye 2012.08.28 15:00 - Megtaláltam
Majd

Roxanne 2012.08.26 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Csokifesztivállal felturbózott 3 napos zempléni kirándulás során Xidor, Nyuszkó, Andi és Roxi

 
mnoresz 2012.08.22 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Megtaláltam!

 
Andor és Renáta 2012.08.22 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

andi.palla 2012.08.19 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Köszönjük a rejtést.

Fecaxxx 2012.08.18 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.93
Hungária kupa 4. napján letáborozásunkhoz 150 méterre megtaláltuk!
Nagyon szép környezet!
Köszönjük a rejtést!

Fecaxxx és Norbi

gy 2012.08.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Tán az eddigi legszebb kastélypark, amit eddig láttam.

GyÉ 2012.08.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.37
A tájfutó Hungária kupa 4. napján kerestük meg. Gyönyörű a kastélypark!

lovagias 2012.08.18 11:30 - Megtaláltam
:)
Hungária Kupa tájfutó verseny alkalmával.

jattis 2012.08.18 11:00 - Megtaláltam
Köszönet!

pisznice 2012.08.17 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
A Hungária Kupa Tájfutó verseny közben kerestük meg.
Felejthetetlen élmény volt az itt töltött idő. Gyönyörű a kastély és a park is.
Máskor is vissza fogunk jönni.

emiGrant 2012.08.17 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.00
Táfutó versenyen voltunk Füzérradványban. Csodás a park meg a kastély is. Be nem jutottunk, de a környék nagyon tetszett. Köszi a rejtést!

haywire 2012.08.17 07:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
A Zempléni Hungária Kupa 3-4.napjának itt volt a célja, így bőven volt időm keresni a ládát. Az eső napon még a régi koordináták által jelölt fához mentem, ahol nem találtam, másnapra már meglett az új koordináta és vele együtt a láda. Ajánlom mindenkinek a kastélyparkot végigjárni, nekem egy élmény volt benne futni. Köszönöm a rejtést.

 
Lempike és Sándor 2012.08.08 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Köszönjük a rejtést, a kastély mindig elbűvöl minket.

 
Wartburgos 2012.08.08 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Bózsvai nyaralás 15/11.
Délutáni kerékpáros láda keresés. Nem sok változást tapasztaltunk, hacsak azt nem hogy 5 évvel ezelőtthöz kevesebb a turista. De ezt minden hol tapasztaltuk.

 
Simon4 2012.08.08 12:16 - Megtaláltam
A kastély és parkja gyönyörű. Köszi a rejtést.

sjan 2012.08.04 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Nyaralás alatti találat. Köszi a rejtést.

reprocesszor 2012.08.04 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Zempléni nyaralás közben meglett.
Szállásunk a kastélypark Mária Magdolna pavilonjában volt kb 100 méterre a ládától. :)

darabosk 2012.08.04 12:55 - Megtaláltam
Megvan:) Képek és log később...

hinia lux 2012.08.04 12:55 - Megtaláltam
Szép a kastély és a parkja is.

KastélyParkrészlet
BBálint 2012.08.02 17:10 - Megtaláltam
Zemplén I.
4/12.
A Nagy-Milic és Füzér várának meghódítása után iktattuk be ezt az eredetileg nem tervezett ládát. A kastélyban nem voltunk, a parkban viszont nagyot sétáltunk. Ilyen helyen érzi az ember: milyen jó lenne ismerni minden fafajtát. Legjobban természetesen az óriás platán nyűgözött le minket. Gyanítom, hogy csak egy részét jártuk be a parknak, de hát a nagy melegre tekintettel ma még el kellett menni a végardói fürdőbe is...
Köszönjük!

KisKata, BBálint

 
jeti-matterhorn 2012.07.28 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
jeti-matterhorn,Ági,Bia,Marci

olahtamas91 2012.07.28 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltuk. Szép volt a kastély és a park. A platánfa különösen tetszett.

hgabor1 2012.07.28 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

TH77 2012.07.26 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.46
Megtaláltuk! :)
A kedvenc kastélyunk!!!

gladius23 2012.07.24 00:00 - Megtaláltam
OK

Zsuzsicu 2012.07.24 00:00 - Megtaláltam
OK

targonczas 2012.07.23 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.14
Tetszett. A park tényleg fantasztikus.

Ane 2012.07.22 17:17 - Megtaláltam
Jó időben, jó helyen voltunk.

Yoe 2012.07.20 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
ok

BRD 2012.07.18 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! :)

sixtus 2012.07.18 13:33 - Megtaláltam
Megvan, köszi :)

Bőrharisnya 2012.07.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Gyönyörű környezetben keresgéltünk.
Megtaláltuk a ládát , a találatot dokumentáltuk a füzetbe.Viszont jelszót nem tudunk.
Bőrharisnya

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.08.24 08:42]

Kozák 2012.07.17 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
A kastély nagyon szép,remélhetően folytatva lesznek a felújítások hogy még több látnivalót adhassanak az ide látogatóknak.A koordináta elveszett így csak keresgéltem az itt dolgozok emlékezetére hagyatkozva, hiába...... Kérem a fotó alapján elfogadni,Köszönöm.

[Jóváhagyta: luilui, 2012.07.19 17:56]

Szilaj család 2012.07.17 11:23 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Gyönyörű a kastély!

htour 2012.07.11 16:32 - Megtaláltam
A kastély kívül-belül nagyon szép, bár el fog tartani még egy ideig, mire teljesen felújítják. Mi a ládát, a szúnyogok pedig minket találtak meg.

Pogacsa1 2012.07.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Nagyon szép hely, érdemes felkeresni. Köszi a rejtést!

kép1kép2
bengab01 2012.07.06 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

szemlédi 2012.06.28 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.96
Ok!

attbuda 2012.06.24 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2012.06.24 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

zalajaro 2012.06.22 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
Szebb napokat megélt,és remélem,még szebb napokat megél a kastély és környezete.

morph 2012.06.21 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

Bubuka 2012.06.21 16:45 - Megtaláltam
.

Skywalker Dávid 2012.06.10 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönjük a rejtést!

JollyJokers 2012.05.28 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.65
Volt szerencsénk a kastélyban is körülnézni, sok szép régi műtárgy, rengeteg preparátum a falon, hozzá illő történetek... Éppen pünkösdi mulatság volt, szóval jól éreztük magunkakat.

gojolly 2012.05.28 10:46 - Megtaláltam
Ollé :)!

Kosovo671 2012.05.01 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm.

bamma 2012.04.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Sajnos a ládát nem találtuk a rejtekhelyen, a kastély parkjában nagy banzáj volt, elképzelhető, hogy illetéktelenek elvitték (vagy nem jó helyen kerestük, ahogy most a fotót nézem a rejtésről?). Kérjük a fotók alapján az elfogadást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.05.30 18:57]

A láda nem volt a helyénA kastély
kosbor 2012.04.28 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

kmzshu 2012.04.08 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kastély kertből megközelíthető

pokers 2012.04.08 14:25 - Megtaláltam
Épp húsvéti gyerekprogramtól volt zsúfolt a kastély kert.

krisztarka 2012.03.31 14:50 - Megtaláltam
bolyakékkal

lili02 2012.03.31 14:50 - Megtaláltam
anyuval

bolyak 2012.03.31 14:50 - Megtaláltam
Zempléni hétvége 12/2.

 
kmilan es csaladja 2012.03.17 17:28 - Megtaláltam
Kastely csodalatos, ismet zsombi talalta meg !

-Bandi- 2012.03.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
fogtam. TB ki. jó sokan voltak, de így is jó hely.

SZACSATOUR 2012.03.17 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Egy szép, ragyogóan napos nap kezdete. Köszönjük.

www.tálalva.hu 
Glac 2012.03.16 15:49 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

abcs 2012.01.23 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Megtaláltuk, köszönjük!

tojas 2011.12.25 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Még korábban voltunk itt amikor még nem ládáztunk. Azóta nem túl sokat változott a helyzet (kívülről). Akkor is tél környékén lehettünk itt.

AblakbólAblakból2
CímerHátulról
Zugi 2011.11.19 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Zempléni kirándulásunkra rengeteg megnézendő látnivalót írtunk össze, amiket sajnos a csak 1 rendelkezésünkre álló napba akartunk belezsúfolni. Füzérradvány nem szerepelt benne, mert nem ismertük. Idetévedésünk teljesen véletlen volt. Hollóháza felől tartottunk Sátoraljaújhelyre és a gyönyörű tájon egyszer csak balra észrevettünk egy csodás fasort. Gondoltuk, hogy ott kell lennie valaminek. Végigmentünk és a végén kicsit elbizonytalanodtunk, mert csak egy nagy kapu állt ott becsukva, de szerencse a kis úton oldalt tovább haladva egy kis parkolóhoz értünk. Még ekkor sem látszott, hogy mi is van a közelben, de egy kis gyalogúton tovább menve egy hihetetlen csodás kastély és kastélypark tárult elénk. Ilyen kombinációban nem sokat ismerek Magyarországon.
Szerencsére látszik, hogy foglalkoznak vele, de még van mit felújítani rajta. Mindenkinek csak ajánlani tudom, igazi kikapcsolódás a parkjában is elidőzni!

 
koldus 2011.11.19 00:00 - Megtaláltam
Egy cica az őrzője.

őrangyal 
WAdam 2011.11.05 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, juhéjjj.....

arpi60 2011.11.03 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.97
Sajnos a kastély már 11.01-től zárva, így nem tudtunk bemenni.

maczy 2011.11.01 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Ildikómmal a kastélyt megnéztük
belülről is. Nagyon tetszett. Sajnálom a többi részt,
sajnálom, hogy ebben a honban semmilyen komoly
értékre nincs pénz... Kár szép magyar hazánkért...
Köszönjük!
Édesmézi volt! :)

2 db TB ki.
1 db TB be.

Bárpult
Pala.G 2011.10.31 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Elsőre nem sikerült megtalálni a kastély bejáratát, de egy kedves helybéli kérésünkre szívélyesen útbaigazított. Valóban a "Károlyi kastély + jobbra nyílnál" kellett volna jobbra fordulni! Rövid autókázást követően meg is találtuk a bejáratot (hatalmas és csodálatos így ősszel a kastélypark). Parkolás után, a korai sötétedésre tekintettel, rögtön a láda nyomába eredtünk. Elsőre nem tűnt egyszerűnek a történet, mivel a megadott koordinátán jó néhány kidőlt fatetem feküdt, de végül sikerrel jártunk. Sajnos időhiány miatt a kastélyba már nem tudtunk bemenni, s mivel ez volt az idei utolsó látogatási időpont, ezért erre jövő tavaszig várnunk kell.

Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

 
Pifu 2011.10.27 11:10 - Megtaláltam
Kellemes séta volt
Gabi&Pista

szabbr 2011.10.22 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Mato-val és Fattila-val közös túránk.
Szeretem az ilyen helyeket, még az odavezető út is szép volt.

Köszönjük!

 
fattila 2011.10.22 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Gyors találat a (részben) szép kastély parkjában. Betettem egy TB-t, kérem csak az vigye ki, aki tudja, hogy mit kell tenni egy TB-vel.

mato 2011.10.22 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megvan. Reszletek kesobb. [wapon beküldött szöveg]

Zempléni geotúránk 16/8 állomása.
A park szépen gondozott, a kastély is szépen fel van újítva, csak látszik, hogy elfogyott a pénz (az egyik szárnya pusztulófélben van)

Könnyű találat. A ládába Fattila és én is tettünk egy-egy utazó ügynököt.

Köszönet a rejtésért!

 
BPeterDV 2011.10.15 15:16 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

eFeS 2011.10.15 15:16 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

vaj+zs 2011.10.15 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.23
köszi.

darti68 2011.10.15 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Zempléni barangolás közben, Lacipappal kerestük fel a ládát. A kastély és a kert is tetszett, bár a kastély egy részére ráférne a felújítás. Köszönjük a rejtést!

A kastélyParkrészlet
Lacipap 2011.10.15 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Észak zempléni kör darti68 barátommal.
Remek kastélykert, nagy kedvem volt benne sétálgatni az enyhén szemerkélő eső ellenére. Az épület felújítása láthatóan szakaszokban történik, de még van sok mindenen dolgozni.
Köszönjük a rejtőnek a kellemes élményt!

 
Zolnai 2011.10.15 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.82
Megtaláltuk :)
Szép kastély.
Köszi!

Gyömi 2011.10.09 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Tetszett a kastély kívül belül. kár, hogy csak kis része látogatható, reméljük amikor legközelebb erre jövünk már pl. a télikert is fel lesz újítva.

iloilo 2011.10.08 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. KöszI. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

Bluedog 2011.10.08 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. (közös találat iloilo-ékkal)

nbalazs2 2011.10.08 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.70
A kastélyban ugyan nem voltunk, de az épület külseje és a park is csodálatos. Köszönet a rejtőnek.

Tba 2011.10.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Zempléni kirándulás 2. állomása. Megtaláltuk a régi és az új ládát is, köszönet a rejtésért. A gyerekek nagyon élvezték a kincsvadászatot.

vizipinty 2011.10.05 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kunczy 2011.09.11 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Először a kastélykerten átvágva próbáltuk elérni a ládát, de közbejött egy kerítés. De egyáltalán nem bántuk meg a sétát a kastélykertben, még most is nagyon szép. Köszi a rejtést!

halindaattila 2011.09.11 11:47 - Megtaláltam
Még egyszeri keresés után megint megtaláltuk 2011.04.11. voltunk utoljára csak akkor nem diktáltunk jelszót és azóta a rejtő helyet és jelszót módosított. Az első hely jobb volt.
Köszönjük a rejtést.

Pöttyös8 2011.09.11 10:48 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

hohlogram 2011.08.26 00:00 - Megtaláltam
Festői környezetban, szerintünk hazánk legszebb kastélyának parkjában van a láda. Minden rendben volt vele. A zacskót ki kellett cserélni, mert a régi apró darabokban volt, sajnos az újnak nem olyan jó a rejtőszíne mint a réginek. A rejtés tuti, köszönjük.

prodg 2011.08.25 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Redalert tour!

A napok óta tartó hőség itt már vége szakadni látszott ezért szaporáztuk a lépteinket a láda felé.
Nagyon szép kis kert, de Magyarországon van még pár hasonló, szerencsére.

GCFRAD_20110825184847.jpg 
Gyros 2011.08.25 18:45 - Megtaláltam
e [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

 
remekk-elek 2011.08.24 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagyon meleg volt.

h725 2011.08.19 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Hangulatos sétát tettünk a kertben. A kincset is könnyen megleltük.
Köszi a rejtést ! Bogi, Zsófi, Vali, Zsolt

Kertrészlet 
Puzzle Apartman Gyula 2011.08.18 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
Itt is többször voltunk már a GC előtt. Így most nem is mentünk be a kastélyba, hisz azt már láttuk. Gyorsan megkerestük a ládát, majd elmentünk a Rákóczi fához. Néhány kép készítése után pedig indultunk tovább.
Köszönjük!

Kakukkos és Hajszál 2011.08.16 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Érdekes volt a kastély, szép volt a parkja, jó volt a tárlatvezetés. :)

ZoLiza 2011.08.15 15:53 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Nagyon tetszett!

retepcar 2011.08.14 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Szép környezet, a platán kihagyhatatlan!!! Köszönjük a rejtést!

pozoli1 2011.08.10 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltuk. pozoli1 és ancsa

Siposék 2011.08.07 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

dobosa 2011.08.06 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Nagyon tetszett a kastély! Kár, hogy csak egy része van felújítva. Köszi a rejtést!

bacsnyir 2011.08.05 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.11
Köszönjük! Utoljára 1981-ben, 11 éves koromban jártam itt (úttörőtábor volt a faluban), hát azóta sok minden változott... Az idegenvezető és pénztáros hölgyek nagyon kedvesek (és türelemmel viselték, sőt jól szórakoztak egyéves Bori lányunk produkcióin, aki négykézláb mászva tekintette meg a termeket...) A park is egyre szebb - de vajon mikor lesz felújítva minden szint és minden szárny...? A ládaleírás nagyon bőséges, de elég szedett-vedett (a különböző forrásokból származó, részben egymásnak is ellentmondó információk egységbe szerkesztése nem lenne tán olyan nagy feladat). A felnőttjegy most 950 Ft. A rejtést viszont mi teljesen rendben találtuk: a megadott helyen és módon volt elrejtve a láda, könnyű találat lett.

Bori lányunk kastélyt nézA 200 éves juharlevelű platán
szmoni 2011.08.05 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Szép a kastély és gyönyörű a parkja. Köszönjük.

 
mewwe 2011.08.05 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Sok volt a darázs a láda mellett, de a park szép, mint mindig.

túráZoo 2011.08.05 00:00 - Megtaláltam
Élmény volt erre sétálni, köszönjük a csalogatót!

Óriásplatán a kastély parkjában
Ricsike a tűzzel játszana, avagy a tűzre való kölökRicsike felvidítja a tárlatnézőket
kalaposti 2011.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Gyönyörű kastély varázslatos parkjában. Nagyszerű a rejtés

becko 2011.08.02 15:23 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm

Juci84 2011.07.27 00:00 - Megtaláltam
:)

candyman 2011.07.27 00:00 - Megtaláltam
:)

19izsi73 2011.07.23 17:26 - Megtaláltam
ok

Dr.Lada 2011.07.23 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
19Izsi73-al közös találat. egyszer már jártunk itt, csak akkor zárva volt a kastélypark, most viszont még időben érkeztünk. A kastélyt egész szépen kezdik felújítani. Impozáns látvány és a parkban is élmény volt sétálni.

GGABI 2011.07.21 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Shepherd 2011.07.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
KÖSZÖNJÜK!

 
kiniczkyne 2011.07.12 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk

szaboso 2011.07.12 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Köszönjük szépen: Szabó család

peterpan 2011.07.07 07:53 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

Mókuska 2011.07.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Csak a csapat legfiatalabb tagjának kitartásán múlott, hogy megtaláltuk. Köszönjük a rejtést, gyönyörű a környezet.

Most itt van. 
Paul 2011.07.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.98
Nagyon szép a kastély és a park.Sajnos a ládát nem találtam meg,de még a logokban található koo-on is megnéztem.Kérem a rejtöt hogy a képek alapján fogadja el.Köszönöm a rejtést.

[Jóváhagyta: luilui, 2011.07.24 12:04]

 
carmin 2011.06.25 19:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.07
Zempléni csavargás Molkával.

 
molka 2011.06.25 19:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Zempléni kirándulás Carminnal! Hát nagyon adta magát a láda megkeresése, hiszen a kastélypark egy pavilonjában volt a szállásunk! Nagyon klassz hely, teli mókusokkal, csodálatos fákkal, és a kastély is gyönyörű! Köszi!

NótinÉk 2011.06.25 15:20 - Megtaláltam
Valóban gyönyörű a kastély parkja. Köszönjük a rejtést!

vara&monet 2011.06.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Megtaláltuk!

Böbe&Pali 2011.06.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
ok

Kofo 2011.06.12 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
A megadott koordinátán nem találtuk meg azonnal, sokat keresgélni nem akartunk, mert épp vadász juniális volt a parkban.
Kérjük a kép alapján történő elfogadást!
Köszönjük!

[Jóváhagyta: luilui, 2011.06.28 23:23]

 
Tikis 2011.06.12 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Szép hely. Itt szálltunk meg a faluban. Zempléni kalandozásunk 10. állomása

urbanj 2011.05.21 15:30 - Megtaláltam
Hollóháza felé menet begyűjtöttük. Nagyon szép a park, jó nagyot sétáltunk.

valaczka 2011.05.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszi!

koszta 2011.05.07 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
A kandallók nagyon tetszettek.

&Anti 2011.05.07 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Köszi a rejtést!

Piroska18 2011.05.07 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.93
Családi kirándulást ejtettünk meg a Zemplénben. A kastély nagyon szép, főleg azokon a részeken, amit már felújítottak. A ládát sajnos nem találtuk meg, csak a tuskót. (S nem vettük figyelembe az alábbi hozzászólást, miszerint máshol kellett volna keresni...) Kérjük a találat elfogadását a kép alapján!

[Jóváhagyta: luilui, 2011.05.10 00:03]

nincs itt! 
Encsi 2011.05.06 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

magneska 2011.05.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Ez is megvan.

diverupi 2011.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
mi is megtaláltuk a kivágott fát majd visszafelé a kastély irányába véletlenül gyanús lett egy másik melynek tövében meglett a zacsi sajnos nem volt nálunk doboz. a fotók alapján kérjük a találat elfogadását.
Nekem az alábbi koordinátákat mutatta a gép az új helyen: N48° 29.127, E21° 31.711

[Jóváhagyta: luilui, 2011.06.02 23:49]

 
Walterhal 2011.04.28 18:30 - Megtaláltam
Az útra készülődve kinyomtattam az érdekes, tervbe vett leírásokat, de a logokat nem. A szálláson térerő nem volt, így a "kotta" alapján vadásztunk. A GPS által mutatott helyen volt egy talajszinten odvas fa, melynek nagy ágait nemrég vágták le. Az üregben semmi, sem a környéken. Leellenőriztük a 15m -es környéket (a pontosság 3m volt), semmi. Visszafele ballagva, kb 80- 90 m-re a megadott kooktól észrevettem egy gyanús odvas fát, és benne volt egy nejlonzacsiban a logbook, és pár ajándék. Egy nagyobb darab kéreg fedte le, és egy- két vastagabb gally. Az új rejtés jóval közelebb van a kastélyhoz. A pont koordinátái (5 mérés átlaga): 48° 29,129'; 21° 31,710'. A jelszót viszont nem fogadja el a rendszer, ahogy az előttem lévők is írták. Levélben is kérem majd a rejtőt, hogy ellenőrizze és rendezze a ládát. Korrekt lenne azokat a "nem találtam meg" logokat is találattá minősíteni, amikor a rendszer nem fogadta el a jelszót. Fotót csak a régi rejtekről készítettem, mert nem volt csak telefonom, és esteledett. Addig is, ha valaki ezek után is megy keresni, lécci vigyen dobozt.

A hely tetszett. Egyébként ennek a doboznak a kapcsán is erősen elgondolkodtam az elmúlt 60-70 évről...

[Jóváhagyta: luilui, 2011.04.30 23:56]

Reggel 2011.04.25 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.89
Megtaláltuk!

Óriási szerencsénk volt. Az úttól éppen mentünk a rejtek irányába, amikor csak úgy benéztem egy fa odvába és gyanusan odatett fa kérget találtam. Gondoltam, jól megnézem, hátha valami kincset rejt és láss csodát... Egy nylon zacsiban pár ajándék és logbook. Toll az sajnos nincs benne. Fotózás után, gondoltam megnézem mi újság a valódi rejtekkel. Ott meg ép egy Szlovák kesser páros (koloibrik1111) matatott. A valamikori rejtek adó fát (ahova mutatott a GPS kivágták). Jól megmutattam nekik is a felfedezett új rejteket, így tudtak belogolni a .com-on. Azt hittem, hogy csak rossz koo.-val érkeztem és az oldalon már az új látható, de most látom, hogy nem. Sajnos nem mértem meg az új rejtek helyét, így csak kb. tudom megadni. N48 29.149 E21 31.684

A kastély viszont rendben van. :-)

Köszönjük a lehetőséget!

Anita és Reggel

Ui: Az új loogbokban lévő jelszót viszont nem fogadja el a rendszer...

Kérem a képek alapján a találatot fogadd el.

[Jóváhagyta: luilui, 2011.04.28 21:20]

zsujoker 2011.04.25 12:11 - Nem találtam meg
Olyan mintha kivágták volna azt a fát,ahov el volt rejtve. Egy odút találtunk, az üres volt. [wapon beküldött szöveg]

zsujoker 2011.04.25 12:11 - Nem találtam meg
Olyan mintha kivágták volna azt a fát,ahov el volt rejtve. Egy odút találtunk, az üres volt. [wapon beküldött szöveg]

zsujoker 2011.04.25 12:11 - Nem találtam meg
Olyan mintha kivágták volna azt a fát,ahov el volt rejtve. Egy odút találtunk, az üres volt. [wapon beküldött szöveg]

geograta 2011.04.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.33 súly: 1.00
A leírással ellentétben, egy kivágott nagyméretű fatörzs alatt találtuk meg!

laky981 2011.04.24 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Két törzset valóban kivágtak, de ottjártamkor a láda a helyén volt. Köszönet a rejtésért!

Kastély a parkbólA hatalmas platán
Fürdőmedence 
reznakrobi 2011.04.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 2.58
Köszönöm az elrejtő segítségével sikerült pontot tenni a dolog végére :) Gyönyörű hely gyakran jártam már itt, de most a kimondottan a ládáért bringával!

Köszönöm a rejtést és a segítséget!

wEEn 2011.04.23 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [ ] [wapon beküldött szöveg]

prudy 2011.04.16 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
Kirándulásunk alkalmával megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2011.04.03 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Kastélytúra #3.

/Quatermain/

Dodo&Toto 2011.03.14 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.48
Újra kimozdultunk. Gyönyörű helyen van Füzérradvány, nagyokat lehet sétálni a parkban. Láttunk mókust meg a hóvirág utáni első virágot.
A rejtés nagyon jó volt.
Ui.: Utánunk pár percre a "Megtaláltam, megtaláltam...!" skandálásra kaptuk fel a fejünket. :)

 
szadi&agi 2011.03.14 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Kőkapuról biciklivel közelítettük meg. Az "előtte", "utána" állapot egyszerre látszik a kastélyon. Kösz a rejtést!

wilberforce 2011.03.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Itt is jártunk.

adams 2011.03.12 12:33 - Megtaláltam
BME Retúra túra közben.

ssophie 2011.03.12 12:33 - Megtaláltam
ok

Chubby 2011.03.12 12:25 - Megtaláltam
Megvan. [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2011.02.12 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.01
Észak-Zempléni ládázásunk során kerestük meg a rejtést.
Már korábban voltunk itt, most csak kívülről tudtuk a kastélyt megtekinteni, de így is inpozáns volt.
A rejtés korrekt, bár a rejtekadó fa egyik törzsét derékban kivágták, a tuskó mellett a láda fészkében továbbra is várja a következő kessert...
5/7

 
Hajo 2010.11.28 00:00 - Megtaláltam
Régi megtalálás Kószálókkal együtt.
Kérem szépen a rejtőt, legyen szíves elfogadni a találatot.
Köszi Hajo

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.12.30 11:56]

Hajo család a tetthelyen
puskasl1 2010.11.20 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk a láda eredeti helyét, és megtaláltuk a láda és tartalmának szertetört és -szórt darabjait is. Mivel műanyag doboz nem volt nálunk, a megmenthető tartalmat (a megtépázott logbookkal együtt) próbáltuk levéltől és nedvességtől mentesen egy szatyorban az eredeti helyére visszarejteni. Úgy tűnik, némi karbantartásra lesz szükség...

nogacsalad 2010.11.03 13:34 - Megtaláltam
No itt azért picit morcos lettem...
Ládikónak se híre, se hamva. De legalább a látnivaló megvan még :o)
És mint örömmel tapasztaltam, nemhogy megvan, szépül is.

Előzmény:
1. Láttam, hogy az előttem keresők sem találták meg.
2. Elöljáróban, felvettem a kapcsolatot telefonon a rejtővel, ha gondolja, szivesen pótolom a dobozt....
3. A kapott tájékoztatás szerint: a láda pótolva lett!
4. Ennek ellenére, ládának nyomát sem leltem a megadott koo-n :o(

Most akkor hogy is van ez? Megint ellopták?
Pedig még néhány TB-vel is készültem rá, amik most sajna nálam maradni kényszerültek.

Igazoló pikcsőrök feltöltve...

Kedves luilui, légyszi-légyszi-légyszi: egy jóváhagyást kérek szépen Tőled...

[Jóváhagyta: luilui, 2010.11.06 23:10]

Köszi!

Mr Lump Kuala 2010.10.23 00:00 - Megtaláltam
Szép a kastély, gyönyörű a park ilyenkor ősszel, de a láda nincs az odúban.

[Jóváhagyta: luilui, 2010.11.06 23:09]

 
natalin 2010.09.24 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Sajnos a láda nincs a helyén, megtaláltuk az üreget de üres volt.
A hely csodálatos , a park gyönyörű, még mókussal is találkoztunk.
Nagyon tetszett kár, hogy eltűnt a láda.
Szeretném ha képek alapján elfogadnád találatnak.
Köszönöm

[Jóváhagyta: luilui, 2010.10.22 22:32]

vray 2010.09.19 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Sajnos a ládát valaki elvitte. Csak a helyét találtuk meg, és a műanyag tasak darabkáit.
Köszönöm a rejtő segítségét a jelszó megadásában.

Itt volt a láda 
K-Isti 2010.09.14 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
OK.A ládát sajnos nem találtuk a helyén, valaki eltüntette.A rejtő utólagos segítségével meglett a jelszó.A park szép, sok a mókus.

A helyszinen 
mdemcsik 2010.08.27 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtalaltuk! Imadtuk! A tarlatvezetes nagyon jo volt, akkor voltam itt, mikor meg szanatorium volt :-)

Márton24 2010.08.24 13:05 - Megtaláltam
Meglett ez is.
Hagytunk egy geocoint. Kérlek, csak akkor vidd tovább, ha tudod mi a feladatod vele és be vagy jelentkezve a geocaching.com-ra. Ne tartsd meg, nem ajándéktárgy!

Strombus 2010.08.24 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
A fiatalok lázadtak, hogy csak várakhoz mehetünk, "vacak" kastélyok nem érdeklik őket, így az idegenvezetést esélyem sem volt kivárni. Örülök, hogy legalább kivülről láthattam és a parkban sétálhattam.

Bojta 2010.08.24 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Köszönjük.

DebreceniKutyaiskola 2010.08.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A Debreceni Kutyaiskola I. Nyári Kutyás Táborának közös keresése! Két csapatra osztódtunk, míg az egyik a kastélyt nézte meg belülről, addig a másik a parkban a ládát kereste. Mindkét csapat sikeres volt! Megtaláltuk a ládát! Gyönyörű, festői környezet. Árad belőle a nyugalom. Köszönjük!
Megjegyzés: lecseréltük a külső zacsit, mert nagyon kopott volt. Az újat a nyári tábor minden résztvevője aláírta:)

a kastélyban
megtaláltuk
csoportkép a platánfánál
tudo 2010.08.21 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.33
90 km kerékpár edzés 850 m emelkedéssel a Sátoraljaújhely - Széphalom - Mikóháza - Füzérradvány - Bózsva - Kishuta - Kőkapu - Mikóháza - Sátoraljaújhely - Rudabányácska - Sátoraljaújhely útvonalon 6 ládával. Csodálatos táj, egyértelműen kereshető ládák, elfogadható utak, kellemes nyárutó idő - kiváló GC nap volt.

GCMAME után a 37-es út melletti kerékpárutakon közeledtem a szépséges fekvésű falu felé 52/15 - 52/17 között átlagos 87 rpm ped. és 131 bmp pulz. mellett. A kerékpárút padkáját nyírhatták, mert végig éles kőzúzalék volt szétszóródva. Frászban voltam egy esetleges defekt miatt egy ennyire kiszámított napon, de végül épségben megérkeztem a kastélyparkba.

A láda azonnal meglett. Körbejártam a kastélyt, elcsodálkoztam azon a nyugalmon, amit az épület és a környező rendezett park sugároz, aztán visszaereszkedtem az aszfaltra, és kezdtem a mai 2. edzésszakaszt Bózsva, GCBORS felé.

Kerékpáros kupa: 88.16 km

Gazdasági épületTorony
FőépületFőépület
Öreg faFőépület
Nyírt bokorPark
FőépületZemplén
besadam 2010.08.20 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Zempléni kirándulás 2. nap. Könnyű találat. A kastély szép.

csk1 2010.08.20 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltuk.
Szép a környezet, a kastélyt szépen felújítják.
A parkolóból figyeltük egy kicsit a kutyaiskolásokat is. :-)

vazs 2010.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.53
Megtaláluk, Veronika rebeka Vazs

leslielong 2010.08.14 14:00 - Megtaláltam
Pálházi kisvasuttól ez is levadászva. Sajnos a kastély hétfői nap alkalmából zárva volt. De a kertje csodaszép.

breki67 2010.08.12 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
megtaláltam

Maximus85 2010.08.08 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.58
Megtaláltuk!

Somate 2010.08.07 18:13 - Megtaláltam
ok

csipet_csapat 2010.07.28 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Még szakadó esőben is gyönyörű volt a kastély. Köszönjük.

iMagination 2010.07.17 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük!

prisoft 2010.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Nagyon jó hely, köszönjük a rejtést!
Márti, Reni, Zoli, prisoft

josvai 2010.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Megvan

Iszike 2010.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Megtaláltuk!
Lehet, hogy valamit rosszul olvastunk le? Ha jól írtuk fel, akkor PLATAN07 a jelszó, de ezt többszöri próbálkozásra sem fogadja el a rendszer.

[Jóváhagyta: luilui, 2011.08.15 21:58]

Cickond 2010.07.10 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.61
Biciklis megtalálás. Szép a park, gyönyörű a kastély, érdemes körbejárni, hátha talál az ember egy nyitott ajtót :)
Cickondné köszönetét fejezi ki a Crocs papucsra tehető ajándékért :)

laszloistvan 2010.06.25 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Kellemes park, kastélyba csak bekukucskáltunk, belépéshez kicsit korán érkeztünk. Jó, de Keszthelyhez szokott embernek persze kicsit kopottas. :-)

Lastyák Árpád 2010.06.23 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.40
Nem mindegy, hogy melyik lyukba nyúlsz, és milyen mélyen, mert óriás hangyák harapják le az ujjaidat! Nagyon fáj.

fuzbal 2010.06.19 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!
Berni, Hugi, R.K., Liza

vaslemez 2010.06.19 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.83
A ládamumus. Eddig 2x kerestük (még gps nélkül), volt hogy másfél óráig és nem lett meg. Ezen nincs is mit csodálkozni, mert teljesen máshol kerestük.
Így GPS-szel pikk-pakk meglett. A kastélyba ezúttal nem mentünk be, de látszik, hogy az utolsó látogatásunk óta is szépült.

Chal 2010.06.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Kicsit eláztunk :)

Siaynoq 2010.06.18 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Szép rejtés, köszi :)

Yeloy 2010.06.18 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Meglett, szép helyen van!

Eryr 2010.06.18 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.48
mentünk, láttunk, találtunk

Access Denied 2010.05.29 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Zempléni nagy kör 11/7.

A Károlyi-kastély felújított, látogatható része igazán pompás, mindenképpen javaslom megnézni! A hatalmas, gondozott park is szintén emeli az élményindexet. :-)
A tárlatvezetés részletes volt, a hölgyek pedig nagyon figyelmesek és készségesek!

Köszönet a rejtésért!

 
JáBáJuMá 2010.05.02 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.14
Köszi a rejtést!!

Ich.. 2010.05.02 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.52
Sétáltunk egy kellemeset a parkban. Majdnem kessertalálka is lett, ahogy most látom.

 
Zergi 2010.04.16 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.12
Fogtam!
Háromnapos zempléni kerékpártúra keretében jártunk erre.

Évi & Imi 2010.04.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.48
Köszi a rejtést! GPS nélkül nem ment volna... :-)

edi&sugi 2010.04.04 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Jókor, jó helyen... a kastély megtekintése és egy-egy különleges kávé után a gyerekeknek térkép alapján csoki tojás keresés volt. Gondoltuk kesseres múlttal könnyen ráakad Csibe, vezetve a többieket. Tévedtünk, a "magyar mentalitás"-t: aki kapja marja, élelmesnek kell lenni ....nem kalkuláltuk bele... az 5 fős csoportok tagjainak egy-egy tojást lett volna szabad elvennie, nem így történt, sok gyerek maradt hoppon
Köszönjük a rejtést, soha nem látogattunk volna el ide, ha nem vagyunk "klubbtagok":-)

Pallli 2010.04.04 00:00 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a környezet, a kastély és nagyon örültünk, hogy az utolsó csoportba még beférünk aznap, ami a kastéy látogatást illeti.

Köszönjük az élményt az elrejtőknek!

Linda, Pali

Buksilány 2010.03.27 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Nilsszel a ládázós hétvégék első napján. Érdekes volt összehasonlítani a kastény 2 oldalát: a felújítottat és a még kissé lepusztultat. Nekem a még nem agyon renovált épületek mindig jobban tetszenek.
Köszönjük a rejtést!

Nilsz 2010.03.27 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Buksilánnyal közösen, zempléni ládázásunk első napján.
A kastély sajnos csak április 1-jén nyit, így bentről nem sikerült megnézni. Azért körbejártuk, és be-betekintettünk az ablakokon. ;)
Köszi a rejtést!

kgzs 2010.03.27 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
A kastély, és az arborétum nagyon régi kedvenc, de a ládát csak most kerestük meg.
Köszönjük a rejtést!

atipapa 2010.03.19 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Köszi

macikupac 2010.02.27 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.14
LeFaGySz pontőrködés 2.

Mielőtt elindultunk volna pontőrködésünk helyszínére, a Nagy-Milic csúcsára, még beugrottunk egy gyors találtért. Már nagyon untuk az egész délelőttös egy helyben ücsörgést. Ritka gány időre ébredtünk a mai napon: részben a felmelegedés, részben a folyamatos esőzés miatt a tekintélyes mennyiségű hó olvadásnak indult és irtózatos sarat csinált a környéken. Szerencsére amikor itt voltunk már nem esett. A parkot nem jártuk be, csak a kastély környékét, s értelemszerűen a belső tér is kimaradt. Így lesz ok, hogy visszajöjjek később és pótoljam. A kastély jelentős része már szépen megújult (kívülről mindenképpen), s bízom benne, hogy a hátralévő részre is jut majd pénz. A parkban így is láttunk tekintélyes korú fákat. Az északi oldalon, ahová még nem jutott el a felújítás, érdekes díszkutakat láttunk. Jonkó volt velem.

A kastély déli homlokzataRészlet a parkból
MedenceKandeláber
Ágas-bogas platánA Károlyiak címere
A keleti homlokzatA főhomlokzat a még felújításra váró szárnnyal
Nyugati homlokzatIvókút a kastély északi oldalán
Jonkó a ládával 
BeeDaKa 2010.01.23 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
ok

softi 2010.01.23 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
ok

fabianari 2009.12.29 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Kár, hogy már nem a miénk!
Kösz, hogy ide vezettél.

Óriási"kis platán"
Pihe-NŐCÍMER
bear_and_rabbit 2009.11.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
Megtaláltuk.

Márta 2009.11.10 09:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Szemerkélő esőben körbejártuk. Köszönjük.

tucsbog 2009.11.08 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.63
Gyönyörű ez a park, már sokszor megcsodáltuk, de nem lehet vele betelni.

Marlyn 2009.10.30 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Köszönjük a rejtést!

200 éves platánAztán elolvastuk, hogy nem szabad az ágakon ugrálni...
Kakaó s Csiga 2009.10.30 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megvan :)

sanyisz 2009.10.30 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.10
Köszi a rejtést.

berobi 2009.10.27 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Szép kastély, gondozott kerttel. Köszi a rejtést!

Aquilone 2009.10.27 09:30 - Megtaláltam
Szép környezet, rendben tartott kastély. Köszi!

Payako 2009.10.26 13:20 - Megtaláltam
Szép a kastélypark, sajnos éppen valami konferencia zajlott, sok ökör a gondozott pázsiton parkolt....
Némi tévelygés után a faodú megadta magát !

aDoc 2009.10.24 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Nagyüzemben, kibekkelve.

Megfelelő időben, megfelelő cselekedettel mindig meg lehet alapozni a család jólétét...

Mongi 2009.10.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.11
Gyönyörű a táj is és a kastély is!

Taki- 2009.10.23 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.57
Csoporttal érkeztünk, de egy pár percre ellógtam logolni. A kastélyt mindenféleképp nézzétek meg belülről is, megéri.

Arnold_F 2009.09.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.20
A kastély mint ha egy meséből maradt volna ránk. Imádom.

Attibati 2009.09.22 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Kerékpáros találat.
Sátoraljaújhely- Széphalom-Füzérradvány-Vágáshuta- Bózsva - Kőkapu - Regéc - Nagy-Milic - Hollóháza - Sátoraljaújhely 132 km 1965 m szint
Nagy meglepetésemre a Sátoraljaújhelytől a füzérradványi elágazásig kitúnő minőságű kerékpárút vezet. Valami akadályverseny volt a kisiskolásoknak a környéken, tucatnyi gyerekcsoporttal találkoztam a kerékpárúton.
A kastélyparkba akadály nélkül be tudtam gurulni , senki nem kérdezte mit kresek itt. A láda a park egy csendesebb zugába került elhelyezésre. A kastély a láda felöl elég elhanyagoltnak tűnik.

Levedi 2009.09.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Köszönöm a rejtést, megtaláltam, csodálatos a park.

ribeviri 2009.09.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
15,37 * ribeviri *319/3/9/3*54* Po dlhej dobe opät v kompletnom zložení na keškovaní .... Po keške Pálos a Stone Gate sme sa vybrali na toto miesto. Odparkovane za branou a potom uz sme len otvarali hubu nad krasnym parkom s uzasnymi stromami. Madarsky text z HU stranky nam prelozila manzelka a tak sme sa znudených sprievodkyn spytali na vek lipy pri kastieli ( ze vraj 100 rokov - ha ha ha ) a ukazali nam kde je Rakocziho viac nez 200 rocny platan. Kraaaaaasny ....
Prva keska v Madarsku s presnym zameranim a peknym ulozenim
TFTC

EN: after a long time with full team ... very nice surrounding and lovely place. I like caches in cute places !!! Beautiful park, with old trees ... Wow !!! 200-years old platanus was impressive !
Dear owner - your cache was my first hungarian cache easy found ... Others are not on coordinates with not actual hints. etc. etc ... So once more - thank you for cache on very nice place.

Regards
ribeviri team - Kosice, Slovakia

platan 
uzsi 2009.09.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Köszi a rejtést.

 
bajnokjanko 2009.09.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Uzsival, Esztivel, Kópéval, Boczival, Tamással egy zempléni hétvége során.
Köszi a rejtést!

Gyombi 2009.09.05 18:24 - Megtaláltam
Szuper hely,logbook tele [wapon beküldött szöveg]

zsuzso09 2009.08.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.70
Ez is GPS nélkül, nekünk már nem is kell:)
nem volt egyszerű a kastélypark fáit átvizsgálni, de csak meglett:)

innoxum 2009.08.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.49
Megvan GPS nélkül elég nehéz lett volna, de az is mutatott mindenfelé. Betelt a LOG! A kastély egyébként lehangoló. Főleg hátulról, a park viszont gyönyörű

 
columba 2009.08.25 17:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Megtaláltuk. A kastély gyönyörű, jó látni hogy szépül meg. Mikor utoljára láttam nagyon lepattant volt. A rejtés szerintem elég jó, gps nélkül tényleg nem lehet megtalálni. A FÜZET BETELT! Mi is csak két sort tudtunk írni. A belső borítóra. Viszont nagy hibát követtünk el, a gyermek elkezdte szétpakolni a doboz tartalmát, így sietve visszapakoltuk, a jelszót elfelejtettük leírni. Kérem a rejtőket fogadják el a megtalálást. (Kerek konyhai doboz, zöldes fedéllel, kép készült róla.. :-))
Köszönettel!

[Jóváhagyta: luilui, 2009.09.07 19:36]

HamoriPisti 2009.08.22 18:58 - Megtaláltam
Megvan!

hatmakk 2009.08.22 18:00 - Nem találtam meg
A ládát GPS nélkül lehetetlen megtalálni a leírás alapján.

A park gyönyörű, még visszajövünk.

 
mjdgm 2009.08.21 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Az újjáélesztett GCNORT ládától jövet álltunk meg a kastély parkolójában. Nagyon jó, hogy a mai napon már a harmadik olyan kastélyt láthattuk, amelyet felújította, vagy felújítás alatt vannak. Nagyon értékes épületek, valóban helyrehozhatatlan hiba lenne veszendőbe hagyni őket.
Tetszett a kastélypark is, köszönjük a rejtést!

matrixmusic 2009.08.15 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Megtaláltuk!
Zempléni 6 napos ládázós nyaralásunk 37 ládája közül ez volt a 21.
Nagyon szép a kastély felújított része. Épp egy esküvői fotózás volt a lépcsőkön, így csak kellő távolságból szemlélődtünk. A láda könnyen meglett.
Fénykorában csodaszép lehetett, bár a hátsó rész felújítása után visszanyerheti eredeti "fényét".
Köszi a rejtést:
Aty és Judit

Judit és a kastélyKastély
zöldek 2009.08.15 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Nagyon szép a kastély, a park fái között sok matuzsálemet lehet látni. Bízunk benne, hogy lesz folytatása az épület felújításának.

burjaneniko 2009.08.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést. Gyönyörű a hely.

 
glaszlo 2009.08.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Nagyon szép a kastély és a park is.

laci 68 2009.08.13 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Meglett!

ati95 2009.08.13 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Kicsit nehéz volt, de megtaláltuk.

cs.gyorgy 2009.08.12 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Köszönöm a rejtést!

fodordav 2009.08.12 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.50
A füzéri vártól érkeztünk, lógott az eső lába, de sikerült előbb a láda, majd a kastély kincseit is felfedezni. Érdemes volt! E+D

Bóta család 2009.08.11 18:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Megtaláltam!

 
jkozma 2009.08.11 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.63
Szép környezet, könnyű megtalálás.
A kastélyt érdemes belülről is megnézni.
Köszönjük!

kovacsok 2009.08.11 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Nagyon szép a kastély,érdemes belülről is megtekinteni.
A ládat könnyen megtaláltuk.
Köszönjük!

ÁtértükA park
Atmosz&Zozmosz 2009.08.09 10:40 - Megtaláltam
Megvan :)

belus01 2009.08.08 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

bakoscsaba 2009.08.07 10:14 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

KT & RT 2009.08.06 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Köszönjük

tomreti 2009.08.06 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.00
Szép a kastélypark és a kastély felújított része, de sajnos a kastélybelső látogatása csak csoportokban lehetséges.
Gyors találat, ötletes rejtés.

Kecsörz 2009.08.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.00
koszonjuk

kisevet&kiccs 2009.08.04 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Többször jártunk már itt, jó látni hogyan szépül folyamatosan a kastély!

ellus 2009.08.03 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Megtaláltuk

Stautoma 2009.08.01 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
A "Másfélmillió lépés Magyarországon" c. film forgatásának 30. évfordulója alkalmából túráztunk a Zemplénben.
Végre ide is eljutottam.
Kösz a rejtést!

öreg pincesornagy pók őrzi a ládát
nem messze a ládátólkőlapra festett vadkan
szép kis szána vicces fürdőszoba
a volt recepciós pultaki szereti a porcelánt
bőr székek, 2x300kg utazóláda :)a fa
Autogeo 2009.07.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Gyönyörü környék. :)

álomfogók 2009.07.29 11:30 - Megtaláltam
Zempléni nyaralásunk 14. ládája. Részletek később ...

kicsiogre 2009.07.29 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megvan!

Kucsma család 2009.07.26 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Hazafelé Pusztafaluról, unokahugommal kiegészítve a csapatot. A kastély már felújított része nagyon szép.

eckerg 2009.07.25 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Az elrejtés nagyon jó, bár most éppen nagy buli volt a kastély előtt. Kicsit féltem, hogy a tömeg odalát, de szerencsére sikerült észrevétlenül logolni. A kastély gyönyörű, köszönöm a rejtést!

Apostolok 2009.07.23 13:45 - Megtaláltam
A kastéy és a parkja gyönyörű. Zempléni kirándulás, útban Vágáshuta , a zsákfalu felé.

Sickboy 2009.07.22 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Megvan! Nagyon szép a kastély és még szebb a környezete!

balumaci 2009.07.21 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
ok.

Vándor Csillag 2009.07.19 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Szép!

HA7AT 2009.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.09
Megvan két láda között jót aludtam

Zsu1971 2009.07.16 11:10 - Megtaláltam
Toto92-vel közösen

Toto92 2009.07.16 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 3.03
107.
Gyönyörű a kastély környezete, sajnos a kastélyt idő hiányában belülről nem sikerült megnéznünk.

GalocaesPereszke 2009.07.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk. Nagyon szép helyen volt. Köszönjük. Galóca, Pereszke és Anyu

redfish 2009.07.08 12:25 - Megtaláltam
Megvan köszi

csg69 2009.07.04 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
Megvan :)

AnIvAnZo 2009.07.04 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.43
GYÖNYÖRŰ A KASTÉLY

GJoe 2009.07.03 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Szép a kastély, és érdekes volt a vezetés...Köszönjük.

Capu family 2009.07.03 15:00 - Megtaláltam
Egy egész hadsereggel könnyű volt megtalálni.

 
gaborcad 2009.07.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.23
Meg van!

zeus 2009.06.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
ok

barothba 2009.06.14 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Azert volt nekem nagyon jo helyen a lada, mert ismerem a nagykarolyi kastely kertjet, es mar regota szerettem volna megnezni, hogy a Karolyiak mashol tudtak-e hasonlot alkotni. Nem kellett csalodnom. Koszonom a rejtest.

Auriga 2009.06.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Megtaláltam!
Lenyűgöző ez a kastély és a park, érdemes ide ellátogatni.
Köszönöm a rejtést.
Üdv: Laci.

Istyu 2009.06.03 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megint egy luilui láda! Számomra ez megfelelő garancia, hogy páratlan látnivalóban lesz részem. Ezúttal sem csalódtam. Figyelmetlenségem miatt a kastélyt egy kis kerülővel találtam meg, de nem adtam fel, így végül csak meglett. Nagyon sajnáltam, hogy a szakadó eső miatt nem volt lehetőség alaposabban körülnézni, így is sikerült alaposan elázni. Sebaj, amúgy is vissza akarok jönni a közeljövőben egy kiadósabb zempléni kiruccanásra.

Kiwi érmét magammal hoztam, helyette beraktam a 256MB TB-t.

Köszönet a rejtésért!

 
sztyopa13 a páratlan páros 2009.05.24 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Betettük a KIWI Coint.Remélem nem fogják ajándékként kezelni.Két éve jártunk már itt,de akkor a kastély zárva volt.Most sikerült belülről is megnézni.De jó lenne ha legalább ismét szálloda lehetne és nem pusztulna tovább.Érdekes tárgyak,szép trófeák,láthatók és az az asztal melyen a szatmári békét aláírták.Jól néz ki a hollóházi porcelánokkal megterített egykori ebédlő.Ja és a láda is nagyon jó.Nem kell utána mászni,matatni-hiszen a kastély a lényeg.Köszönjük!

az aláírásokaz asztal
sitkuagi 2009.05.17 15:58 - Megtaláltam
Múlt héten nem találtuk meg , most egy mókus vezetett ahhoz a fához, komolyan... Gyönyörű a hely!!!!

Hodito Hodok 2009.05.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.06
kéne nekem egy kastély....

Mikulás 2009.05.02 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Undorító és hangos tömeg volt. Nem éreztem jól magam, pedig milyen csodás a környezet! Belépődíjat is szedtek a semmiért, mert a kastélyba nem tudtunk bejutni. No, mindegy. Szép a hely, annyi biztos. Talán egyszer nyugodtabb körülmények között is eljutunk ide. Kösz a rejtést!

Mikulás

 
fodorcsalad 2009.05.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Nagyon jó kis fesztivál közepére csöppentünk be, ráadásul még ingyen kajákat osztogattak. Az itt megspórolt pénzen leszünk a geocaching közhasznú egyesület támogatója.
Ide sem találunk el ha nincs ez a láda...

KJ & GM 2009.04.15 16:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

Szaab 2009.04.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Sziasztok!

Érdeklődéssel látogattunk el a kastélyhoz. Nagyon szép a környezet, a kastély sem egy utolsó darab, a kert pedig hatalmas, és szintén nagyon szép. Ajánlom mindenki figyelmébe a kis patak melletti öreg platánfát, mi öten értük körbe a törzsét, szerintem nem ma kezdte.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, remek kirándulás!

Vértes 2009.03.27 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.78
sok madár, szép park

 
mapet50 2009.03.27 16:40 - Megtaláltam
szép-szép

hoffizsolti 2009.03.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Meglett

pogibetti 2009.03.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megvan!

FTom 2009.02.15 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Elég régen jártam itt, azóta sokat szépült a kastély és a park. Mi is láttunk mókust.

Hinter 2009.02.15 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
A kastély szép, épp felújítás alatt. Nyáron gyönyörű lehet a park.

Bagira 2009.01.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
BÚÉK! Meglett.

Mekk Master 2009.01.01 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Egyes lelet ebben az évben nekem s egyben e kessnek. Nem tervezett lelet, de meg lett gyerekekkel. Bemenet meg lett beszélve egy emberrel tele-csevejjel ellenben mégsem engedtek be e terembe. "Trevel beg"-et elvettem, s velem menetelt telephelyemre.

Szomjas volt szegény! 
Brumi 2008.12.28 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Zsófival és Papával jártunk a környéken, még visszatérünk ha nyitva lesz.

Puszkany 2008.12.22 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.20
A kastély és a parkja kihalt, csak egy mókussal találkoztam.

 
V_Gabor 2008.11.22 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Megvan. Nemis oly' rég jártam itt, akkor szakadt az eső, s belülről néztük meg a kastélyt. A parkban most néztem szét, felkeresve a Rákóczi-platánfát is. Lenyűgöző!

Van a ládában egy TB, én hagytam.

mszilvia 2008.11.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.48
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

TúrÁSZ 2008.10.26 14:30 - Egyéb
Megtaláltuk, csak a jelszót elfelejtettük kiolvasni belőle a nagy TB-csere közben :(
Beletettük a Chowasaki TB-t, kivettük a Samson TB báránykát :)
Kérem fogadja el a rejtő a megtalálást a képek alapján.

KastélyhomlokzatMegtalálás
TB-k egymás közt :) 
Lonka 2008.10.25 12:28 - Megtaláltam
Hatalmas tömegek miatt csak belestünk. Egész szépen halad a felújítás, és gyönyörű a park. A régi urak tudtak élni :).

Mackka 2008.10.24 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.77
Két hét csavargás - 330 km.
Utolsó túranapunkra már csak délelőtti séta maradt, délután autóba pattantunk, és az addig nem járt helyekre mentünk el.
Itt a kastélyban jártunk már a tesók társaságában, amikor még nem volt láda, egy nyári napon. Most ősszel is nagyon szép a park és a kastély. Újra végignéztük belül is, kívül is, sétáltunk a parkban, megnéztük a hatalmas barátságos platánt, és most megleltük a ládát is.
Mire mindent végignéztünk, besötétedett, indultunk vissza a szállásunkra.
(A webes felület nagyon kimerítő, de szerintem egy rövidebb zanzásított változat is elég lenne, ezt egyszerűen nincsen türelmem végigolvasni.)
Péter & Mackka

 
zsbenko 2008.10.24 12:31 - Megtaláltam
Nagyon szépen felújították a kastélyt. Ennek megfelelően meglepően sokan voltak. Tetszett, hogy bent a kandallóban égett a tűz:)
Annak idején még szanatórium korában, és elhanyagolt korában jártam itt.

BubbaÉvi 2008.10.24 11:08 - Megtaláltam
megtaláltuk:) gyönyörű a környezet

bnorbi 2008.10.19 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Picit félremutatott a GPS, de a leírásnak köszönhetően könnyen meglett a rejtek. Nagyon szép a park. Korábbi kirándulásaim alapján nekem úgy tűnik, hogy a kastélyt állandóan felújítják. De mindig... Mire elkészülnek egy szakasszal, addigra a korábban megcsinált rész tönkremegy.
A nagy platánt mi sem hagyhattuk ki. Nem semmi az a fa.
Éva és Norbi

paro.ka 2008.10.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Kastély és a kert szépségével nem lehet betelni !
Hetedik éve látogatunk ide rendszeressen Tiszaladányból, minden nyáron.
Évről évre kevesebb a romos rész ,a rejtés korektségének is örültünk. Pálházán finom sajtos tejfeles lángost ettünk!
Köszönjük a ládát ! Jutka,Magdi, Flóra, Tamás, István, Jóska

ToronyIránymenet
LádánálFotó
TulipánfaBejárat
Ebédlőnk!Oroszlánék
PAPPAP
Gyáva Oroszlán 2008.10.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Miután együtt jártuk a környéket Paró.ka-val mindenben egyetértünk az Ő véleményükkel. A lángos remek volt!
Jutka&Tamás

Ott jártam! 
Kitti 2008.10.11 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.31
.

Gyulafree 2008.10.05 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.08
Nekem a park jobban teszett mint a kastély belülről, amely kongott az ürességtől, csak a látogatók hangja töltötte be egy kicsit, de persze mindenkinek más az ízlése...

a Rákóczi platán egyik ága 
Motorosok 2008.09.27 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.06
folyt.köv.

 
atbodnar 2008.09.16 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.13
Az eső kitartóan esett ezért a parkot nem tudtuk alaposabban bejárni. Bementünk a kastélyba ahol készségesen körbevezettek bennünket. Samsont a ládában hagytam szunyókálni.

Breki a láda őrzője
MonTri 2008.09.11 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk! Samson a ládába költözött.
Jó vadászatot!
A rejtőnek köszönet a csodás helyért!

Tibor60 2008.08.27 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk.

Mirabelle 2008.08.26 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltuk!
Megcsodáltuk a kastély parkot, azok a gyönyörű fák!!!
Lepke kispólója még a ládában van, pedig olyan kis aranyos, de rám már nem jön fel :)

az öreg platán
saldar 2008.08.26 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Kerékpáros ládavadászat
Nagyon kedvelem a kastélyokat, de még jobban a szép, csendes parkokat - persze a legjobb, ha a kettő együtt van. Nos, ezért szeretek én Füzérradványra jönni. Igazi feltöltődés az idegbajos városi rohanás után. A kastélyba most nem mentem be - voltam már benne korábban, de annyira nem nyűgözött le a szegényes berendezés, a csupasz szobákért viszont nem lenne ideális pénzt kérniük. Inkább lementem a nagy platánhoz. Lenyűgöző! Ha jól emlékszem, ilyen nagyot legutóbb Szabadkígyóson láttam. Csodálom ezeket a fákat. És szeretem azt a jellegzetes, édeskés illatukat!
A láda rejtése is rendben van, számomra ideális volt megkeresni: dzsindzsamentes, és kiérdemli a kerékpárosbarát jelzőt is.
Köszönöm az ismételt idelátogatás lehetőségét!

a példakép
gyönyörű platánóriás 
olahmazsi 2008.08.22 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Megtaláltuk.Sok a szúnyog, de ezek ellenére gyönyörű a kert.

pontyo 2008.08.22 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltuk, csodálatos park...

Ricci 2008.08.22 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.10
Megtaláltuk! Megnyugtató volt látni, hogy ez a kastély nem lesz az enyészeté. A travel bug-ot magamhoz vettem.

öregmedve 2008.08.21 15:00 - Megtaláltam
Megvan.

lepke 2008.08.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Egykor szebb napokat látott gyönyörű kastély, még gyönyörűbb parkkal. Egy kisasszonykának való réklit - na jó, pólót - is hagytam a dobozban a lepke mellé.

madball 2008.08.17 11:45 - Megtaláltam
Gyönyörű hely.
A ládát Nagymama találta meg. Ez volt az első cachingezése.

 
TreffB 2008.08.15 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.54
Valaha szebb napokat látott kastély, de még most is nagyon szép. Köszönet a rejtésért!

A ládába R2D2 ügynököt tettem.

tozoli72 2008.08.14 17:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, megtaláltuk.

gyöngyfűző és párja 2008.08.13 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Már régebben - éppen a felújítás idején - jártunk itt. Most visszatértünk, de nem bántuk meg!

 
albageorangers 2008.08.12 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Nagyon tetszett a kastély és a kiállítás is. A park is nagyon rendezett. A láda körül pedig valóságos szúnyoginvázió volt. De azért meglett :) Köszi a rejtést. Kriszta, Erik

BálteremSzekrény
SólyomTükör
MegvanKastély
vpc.szabi 2008.08.12 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Ezek itt tudtak elni anno :)

pihiKoszivu
mobela 2008.08.10 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Pálházáról laza sétával jutottunk ide. A kastélypark szépen körbe van kerítve szöges kerítéssel, börtönnek is elmenne. Vasárnapi szomjas kirándulóknak fontos lehet, hogy a helyi kocsma az esti mise alatt zárva van.

Lassu 2008.08.10 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Kisvasutazás után Pálházáról még átsétáltunk Füzerradványra (kb 2 km). Az út mellett jól látszott még az előző napi eső nyoma is, ami bánatunkra nagyrész elmosta a Pisztrángfesztivált.
A kastély teljesen jó, habár a ládánál szúnyogból nem volt hiány.

madarasz.peter 2008.08.10 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Este a férfiak átsétáltak...
Azután a kocsmában ittunk egy sört, de előbb meg kellett várni a kocsmárost mert templomban volt...

Pálházi nyaralás(2)
Csapat: Lassu, Béla és én

Csenge 2008.08.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Ez tipikusan egy olyan hely, ahova érdemes visszajönni. Örömmel láttuk, hogy láda van, jó apropó volt visszamenni. Három éve a család nem érte körbe a paltánfát, most igen.

csigahaju 2008.08.06 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Fantasztikus a park! Elgondoltam milyen lehet télen hóesésben is! Jó lenne, ha folytatni tudnák a felújítást, pár azt mondták, nincs rá pénz. Befelé menet megállítottunk egy hölgyet útbaigazítás végett, később kiderült maga a grófnő volt Pákó nevű tacskójával; itt töltik az augusztust férjével-mesélte az idegenvezetőnk. Ezt a véletlent!

yavlizs 2008.08.06 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.32
Ez a hely fantasztikus! A kastély talán nem annyira de a park az lenyűgöző! Kösz a rejtést!!!

matteo 2008.08.06 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Talán még sosem voltam olyan helyen, ami ennyire "jobb sorsra érdemes" volna. Gyönyörű a park, a kastély pedig szomorú szépség - az árad belőle, még mennyivel szebb lehetne.
Köszönöm a rejtést! Ez a hely e nélkül a láda nélkül minden bizonnyal elkerülte volna a figyelmünket. Mindig örülök, mikor egy ládán érzem, hogy igazi célja van.

sirgalahad 2008.08.02 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
Nem nehéz e feladvány
Vajon Füzér e Radvány?
Válaszom, hogy igenis
Így hívták már régen is

fasor odafeléa kastély
a kertmárványcsavar
már vártak a vacsorával!minden szükséglet kielégítésre talált
csak oldalról nézve látszika gyönyörű platán
freeriderz 2008.08.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Szerelmemmel egy nyári kirándulás alkalmával kerestük meg a ládikót. Csodás volt a környezet, nagyon élveztük.

"Ez itt a kert.."megvaaaaan :-)
hadidoki 2008.07.28 15:23 - Megtaláltam
megtaláltam

Csuek 2008.07.21 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.15
Már jártunk itt a ládázás előtti korszakban is. Akkor is tetszett, de így felújítva még szebb.

Gyöngyusz_001 2008.07.21 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.01
Zempléni nyaralás első ládája.
Szakadó esőben gyalogosan átsétáltunk Pálházáról - 2,5 km - , majd szembesültünk a bezárt kastéllyal, aztán bokáig a vizes fűben, avarban logoltunk. Gyönyörű a park, Rákóczi fája meg valami fantasztikus méretekkel rendelkezik.Megdöbbentő.

a még felújításra váró részviszonyítási alap a jobb alsó sarokban
MarciMilánBálint 2008.07.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Gyönyörű a park! Köszönjük a rejtést!

Stemy 2008.07.19 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.

NaSza 2008.07.19 16:15 - Megtaláltam
Sárospataki nyaralás egyik találata.

red6t6 2008.07.19 11:10 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Jutka 2008.07.18 13:15 - Megtaláltam
Be is mentünk a kastélyba, jól is tettük, mert közben az eső is esett, és érdekes volt az idegenvezetéssel a kastély hét látogatható szobája. Azután még elbóklásztunk a parkban, megkerestük a nagy platánt is.

Kastélyreneszánsz kandalló részlete
Platán 1.Platán 2.
Kastélypark 
Topolya 2008.07.18 13:15 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

aprajafalva 2008.07.12 13:46 - Megtaláltam
Az időpont nem biztos, elfelejtettem felírni... :-( De nagyon szép kőrnyék nagyon tetszett a táj meg minden.

kilali 2008.07.10 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Tizenöt évvel ezelőtt jártam itt. Akkor térdig érő füben jártuk körbe a pusztuló kastélyt. Most gyönyörű a kastély és a park is.

Yogi 2008.07.07 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.00
+

zazu 2008.07.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Gyönyörű kastély, méltó rejtés.

Papus 2008.07.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Gyorsan megtaláltuk, bár pontos koordinátákkal és leirással, ráadásul 7 műholddal ez nem meglepő. Korábban jártunk már itt, akkor a kastélyban is voltunk.
Mama, Papa

Nyugat felé szép tisztásFürdő(No comment)
Márványfürdő a földszintenMárványfolyosó
Károlyi és neje svájci otthonukban(fénykép) 
rabolda 2008.07.04 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Mindig is szeretettel érkeztünk a kastélyhoz. Most a doboz még kedvesebbé tette a kirándulást.
Egy kicsit azért meglepett a kastélylátogatás belépőjegye. Számoljon mindenki 700 Ft-tal egy felnőtt jegyért. Mondták is, hogy elfogyott a pénz a további felújításra.
A park szépsége elvarázsol. Kár, hogy a kerítés néhány látnivalót kiszorított a parkon kívülre.

Ákos, Eszter, Berci, Feri, Zsuzsi, Csaba, Maca

bsanyi 2008.06.30 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
A parkban sétálva szomorúan gondoltam arra, hogyha ez a kastély nem Magyarországon lenne, - külföldi tapasztalataim alapján - sokkal gondosabban bánnának vele. Meg persze vonatkozik ez sok minden más hazai értékünkre is. Ha az újáépítés ilyen ütemben halad, mire befejezik, kezdhetik előről.
Noémi, Barnabás, Balázs, bsanyi

 
Gabó és Zoli 2008.06.26 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
A kastélyt a múzeumok éjszakáján gyertyafénynél akartuk megnézni (akkor mondjuk ládázni nem valószínű, hogy tudtunk volna). A GPS azonban rossz irányba terelt bennünket autóval, így nem találtuk meg sötétben a kastélyt. Érdemes volt visszamenni, mert mind a kastély, mind a park impozáns. Az idegenvezető ugyan eléggé unott volt és úgy ráripakodott 4 éves kisfiamra, aki le talált telepedni egy kiállított kanapéra, hogy még én is megijedtem. Azért talán nem okoztunk maradandó kárt. Kár, hogy a kastély szállóként már nem üzemelhet. Mindenesetre bíztató, hogy az egyik részét már szépen helyreállították. Remélem, nem csak az unokáim fogják látni a többit. A bejárati rész emeleti üvegablakos terasza lenyűgöző. Eső után caplattuk végig a sáros, borotyánokkal sűrűn benőtt parkot, mire meglett a láda. Gabó, Zoli, Lara, Bálint

A gobelinkiállítás egyik méltó darabjaFelemásság
Pazar látvány a park felől 
lagaf 2008.06.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Csoportos kirándulás keretében jutottuk el a hajdani Károlyi-kastélyhoz, melynek kívülről az eleje és egyik oldalszárnya, belülről pedig a főépület földszintje már fel lett újítva. Ha átmegyünk a másik oldalra, vagy hátulról szemléljük a hatalmas épületegyüttest, egy erősen málló vakolatú, nagyon lerobbant létesítményt láthatunk. Az idegenvezető nagyon rossz hangsúlyozással, furcsa akcentussal "dalolta el" a betanult (de általa nem értelmezett) szöveget - így például aztán ma sem értem, hogy ha gróf (nem báró) Károlyi Sándor írta alá a "szégyenletes békét", miért kellett érte grófi címet kapnia...? ;-)
A berendezés szegényes, eredeti tárgy csak kevés van, az egész olyan benyomást kelt, mintha ma is keresnék az épület funkcióját. Ottjártunkkor éppen egy gobelin-kiállítás megnyitójára készülődtek, díszítették a nagytermet a fogadáshoz...
Az időnként idegesítő monológ végét meg sem vártuk, kijöttünk, és megkerülve az épületet, levadásztuk a ládát. Ez nem okozott különösebb nehézséget - annak ellenére, hogy a műszer rakoncátlankodott - a leírás és a kessertársak fényképei alapján gyorsan ráleltünk. Óvatosan, nehogy nagy kárt tegyünk az aljnövényzetben (fantasztikusan szép!), közelítettük meg a helyet, s ugyanilyen körültekintéssel távoztunk. Az egész nem vett igénybe 3 percet, így mire a többiek leértek a szépen karbantartott parkban álló, több mint 60 méteres lombkoronájú, öreg "Rákóczi-platánhoz" (mi más lenne?), mi is csatlakozhattunk.

Oldalszárny és kápolnaFogadásra készülődve...
EbédlőFolyosó
A békekötés asztala.Manapság nem használták...
Itt még rendben a vakolatItt már mállik...
Rákóczi-platán (állítólag)A láda
norko 2008.06.14 18:30 - Megtaláltam
Kissé bezavarodott Gps, így nem volt egyszerű, de végül meglett. a kastély kívűlről nagyon szép, legközelebb remélhetőleg olyankor érek oda, amikor még be lehet menni.

Csizmások 2008.06.08 10:15 - Megtaláltam
Nagyon tetszett!

Kassai Család 2008.06.08 07:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.85
Korai vadászat a kölkökkel, köszi. Azért csak sikerült 10 előtt bejutni. 6.55-kor beálltam a kocsival, hozzánk sem szóltak. Bár asszem sejtették miért érkeztünk, mikor felhangzott Sancho hangja a Russa-ban. " VAN GPS KAPCSOLAT" :)

alucifer 2008.05.31 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Ma 5/10
Nahát itt szeretnék lakni.....
Ahhoz képest, hogy milyen szép hely és a láda is
2003 - óta kint van, nagyon kevés a megtalálás.....

A kastély 1A kastély 2
Az út ami odavezet 
Mr Zerge 2008.05.24 09:55 - Megtaláltam
.

wyldrenix 2008.05.11 17:46 - Megtaláltam
Sikeres megtalálás.

"Az öreg Fa" 
Evetke 2008.05.11 17:46 - Megtaláltam
Az immáron nagy hagyományokkal rendelkező Szokásos Zempléni Bicajtúra Pünkösdkor nevű rendezvény keretében, a Szokásos Társasággal - sőt, Wyldrenix koma is ráharapott a dobozolás ízére.
A kastélyt már láttuk néhányszor, ezért most megérkeztünk, köszöntünk a nagy és öreg fának, aztán megkerestük a ládát. A környékén igen szép a növényzet, kár összetiporni.
Ládászás után az autónál a kastély macskájával is összetalálkoztunk. A cicus nagyon nyugisan sétálgatott volna, de pár kölök kitalálta, hogy megfogják, farkánál fogva, lehetőleg. A macsek az autónk alatt keresett menedéket. A fiúcskák kövekkel kezdték bombázni a kocsi alatt lapuló jószágot, de az első koppanás hallatán közbeavatkoztam. Megérdeklődtem, hogy az autót akarta eltalálni, ahogyan sikerült? Vagy a macskát? A srácocska azt hitte, hogy a helyes válasz a macska, én meg felvilágosítottam, hogy nincs jó válasz, és javasoltam neki, hogy valami olyan élőlényt hajigáljon, amelyik vissza tud dobálózni, mert az úgy fair. Erre elaraszoltak.

Tomika_ Team 2008.05.11 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
--

neszeneked 2008.05.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Nagyon szép a környezet. A kastély rekonstrukciója nagyon szépen halad.
A rejtéshez csak annyi megjegyzésem van, hogy majdnem kihagytam, mert sajnáltam bemenni, olyan szép az aljnövényzet. Máshol "pofán" vágtak volna ha összetaposom az ilyen növényzetet. Szerencsére nem szakadt meg bele a szívem, bár közel álltam hozzá.
Legközelebb talán erre is érdemes volna figyelni. Így a láda megtalálói teszik tönkre a csodálatos környezetet a "levadászás hevében" :(

gyildarefo 2008.05.04 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Szemerkélő esőben kerestük a ládát, az odvas juhar eléggé szembeötlően van álcázva. A park és a kastély csudaszép, és találkoztunk két virgonc mókussal is.

Kastély eső előttKastély felújítás előtt
Gyerek a fa előttGumibugyi a fotó előtt
erbeo 2008.05.03 12:20 - Megtaláltam
Közös találat ier-rel. Kicsit keringtünk, mire megtaláltuk a bejáratot; a fasoron távoztunkban mentünk végig.

ier 2008.05.03 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Nagyon szép a kastély és a kert. A falu felöl mentünk be, majd a fasoron jöttünk ki.

zsoliszoft 2008.05.03 10:30 - Megtaláltam
Csodálatos hely, hatalmas kastéllyal, szép parkkal, melyhez érthetetlen módon nincs pénz a teljeskörű felújításhoz, így csak sajnos néhűny terem látogatható, de az is nagyon szép.

Ronin 2008.05.03 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
9 év alatt ez a hely is sokat változott. Azért felgyorsulhatna a pozitív változás. Az idegenvezető hölgy szerint erre nincs pénz... kár.
A láda könnyen meglett, még egy magát muglinak valló szimpatikus fiatalember is ült felette. Szó szerint! Az álcának használt fatörzsdarabot ülőalkalmatosságnak használva, hátát az üreges fának támasztva találtuk ott. Mikor rákérdeztem, hogy esetleg kincskereső-e, mondta, hogy "nem, de itt van egy" és a rejtekre mu