geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
817. Pálvölgyi és Mátyás barlang (GCPMB)

bulldog-kölykök a ládával rejtés elött

bulldog-kölykök a ládával rejtés elött

Apukánk kiskorában (1985) a Mátyás barlangnál!

Apukánk kiskorában (1985) a Mátyás barlangnál!

Bejárat a barlanghoz

Bejárat a barlanghoz

Tájékoztató tábla

Tájékoztató tábla

A Mátyás-hegy

A Mátyás-hegy

Mátyás-hegy bányája

Mátyás-hegy bányája

A Budai-hegység

A Budai-hegység

Bringával is lehet

Bringával is lehet

Barlangban a cseppkő

Barlangban a cseppkő

A Karácsonyfa nevű képződmény a Pál-völgyi-barlangban

A Karácsonyfa nevű képződmény a Pál-völgyi-barlangban

Pál-völgyiben a cseppkő

Pál-völgyiben a cseppkő

Mátyás-hegyi barlang topográfiája

Mátyás-hegyi barlang topográfiája

a rejtek közelében

a rejtek közelében
Szélesség N 47° 31,949'
Hosszúság E 19° 1,023'
Magasság: 215 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2003.12.24 12:00
Utolsó lényeges változás: 2013.03.30 14:43
Utolsó változás: 2013.04.01 17:31
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: bulldog-kölykök & Blue Mali, Lopakodó, Piás, Gábor75
Ládagazda: Lopakodó
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
Megtalálások száma: 1862 + 8 sikertelen + 24 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.0 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást Blue Mali készítette.


Waposoknak: Soktörzsű fa ölelésében.A ládába TravelBug helyezhető.


Pál-völgyi barlang:

A Szépvölgyi út mentén létesített kőbányából nyíló barlangok már 1902-ben felkeltették az arra járó turisták figyelmét. Azonban a barlangok néhány méteres járható szakasz után sorra beszűkültek. A szájhagyomány szerint 1904 júniusában egy, a bányaudvar szélén legelésző birka alatt beszakadt a föld. Az állat kimentésére odasietett a barlangfelügyelő fia, Bagyura János, aki észrevette, hogy az üregnek folytatása van. Amikor a barlangkutató turisták, köztük Jordán Károly és Scholtz Pál Kornél megtekintették az üreget, némi sziklabontás árán sikerült a mai Pál-völgyi-barlang elülső, cseppkövekkel is díszített szakaszába bejutniuk. A lelkes kutatók 1910-ig folytatták munkájukat, és helyenként robbantás segítségével felfedezték a barlang kb. 1 km hosszú szakaszát. A barlangot a kutatások és a barlangrendszer feltérképezése után a Pannónia Turista Egyesület tagjai látták el elsőként lépcsőkkel, korlátokkal, áthidalásokkal. Az így járhatóvá tett szakaszt 1919-től a nagyközönség szakavatott vezetők kíséretében, karbidlámpák fényénél tekinthette meg. Nagyot lendített a barlang látogatottságán, hogy 1927-ben Magyarországon tartották az Első Nemzetközi Barlangkutató Kongresszust. Erre az alkalomra a főváros támogatásával villanyvilágítással látták el a látogatható barlangszakaszt, biztonságosabbá, kényelmesebbé téve a barlang megtekintését.

A második világháború során óvóhelynek használták a barlangot. Ez sajnos azzal járt, hogy a barlang berendezéseiben és képződményeiben sok kár keletkezett. A háború után némileg helyrehozták a károkat, de komolyabb felújításra csak 1973-ban került sor, mikor az Országos Természetvédelmi Hivatal nagy anyagi áldozatok árán, a barlangkutatók társadalmi munkájának segítségével korszerűsítette a villanyvilágítást és az utakat a barlangban. 1989-ben a Budapesten rendezett 10. Nemzetközi Barlangtani Kongresszus tiszteletére egy újabb szakasz és egy új kijárat került kiépítésre. Ezzel megteremtődött az útismétlés nélküli látogatás lehetősége, s egyben a barlang befogadóképessége is nőtt. A kiépített szakasz ezzel az utolsó bővítéssel elérte az 500 méteres hosszúságot. Eközben a barlang tudományos vizsgálata is szép eredményeket hozott, így például a denevérállomány folyamatos megfigyelése, a lámpák környékén megtelepedett algafajok vizsgálata, a beszivárgó víz mennyiségének és minőségének nyomon követése. Több évtizedes szünetelés után 1980-ban újra megindult a Pál-völgyi-barlang feltáró kutatása, ami igen jelentős eredményekre vezetett. Ekkor a Bekey Imre Gábor barlangkutató csoport két tagjának sikerült a huzat útját követve addig ismeretlen barlangrészekbe hatolniuk. Céltudatos és kitartó munkájuk eredményeképpen mára a barlang ismert és felmért hossza meghaladja a 19 km-t. Az új felfedezések jelentősége nem csak abban rejlik, hogy a Pál-völgyi-barlang Magyarország második leghosszabb barlangja lett, hanem az újonnan felfedezett járatokban talált képződmények igen nagy tudományos értékük révén hozzájárulnak a barlangok keletkezésének jobb megismeréséhez.

Nyitva tartás, aktuális jegyárak:

Hétfő kivételével minden nap 10-16 óra között.

A túra időtartama 50 perc.

Belépődíj ára: 1200.-Ft, Kedvezményes: 960.-Ft.

Mátyás-hegyi barlang:

Budapest és az egész Dunántúl leghosszabb, kb. 4200 m-es barlangja a III. kerületben nyílik. A Szépvölgyi úttól keletre, a Pál-völgyi-barlanggal szembeni Mátyás-hegy oldalában nyitott kőfejtőből indul, 203 m tszf. magasságban.

A barlanglabirintus története nem tekint vissza a hosszú múltra. Szabó József 1879-ben, Budapest geológiáját tárgyaló munkájában, a barlangokról szóló fejezetben még csak annyit jegyzett meg, hogy "a sok tekintetben felette érdekes Pálvölgy s Szépvölgy Nummulit-mész bányái Buda-Újlak s Lipótmező között".

A bányászás során a későbbiekben kisebb-nagyobb üregeket is találtak. Közülük legjelentősebb az 1930-as évektől ismert 60 m hosszú, egy előcsarnokból és két folyosóból álló Felső-barlang, valamint a 240 m hosszú és 26 m mély Tűzoltó-barlang. 1944-ben a már ismert barlangok átalakításával légoltalmi óvóhelyeket kezdtek robbantani, amelyek leghosszabbika a régi Tűzoltó-barlang bejáratának kitágításával keletkezett, s a mesterséges tárnák hossza 370 m volt. Ekkor fedezték fel a negyedik üregrendszert, a Futura-óvóhely-barlangot is, amely 80 m hosszú barlangszakaszt tartalmazott, s a Tűzoltó-ág bejáratával szemközt nyílott. Az óvóhely építésekor az építtető cég Jaskó Sándor geológussal megvizsgáltatta a Tűzoltó-barlangot, azzal a céllal, hogy a magasabban fekvő részeket az óvóhelyhez kapcsolják, illetve elkerüljék a mélyebb üregek boltozatának beomlását. A munkálatok közben néhány kisebb új üregre is bukkantak, s az egyik tárna végén a kőtörmelékkel eltorlaszolt nyílást 1948. március 7-én Mohos Béla kitisztította annyira, hogy a szűk résen átvergődött (ez a későbbi Mohos-szorító), s bejutott a Mátyás-hegyi-barlang hosszú rendszerébe. A BETE vezetősége 1948. március 17-én bejelentette a Földtani Intézet igazgatóságának, hogy az óbudai Mátyás-hegyen nagy kiterjedésű, eddig ismeretlen barlangszakaszokra bukkantak, s kérik az Intézetet, hogy jelöljön ki geológust, akinek vezetésével a barlangot szakszerűen megismerhetnék. A kijelölt Jaskó Sándor vezetésével a BETE és a Természetbarátok Turista Egyesületének tagjai hozzáláttak a barlanglabirintus feltárásához és térképezéséhez. Az első kutatás március 24-től április 11-ig tartott, majd Jaskó Sándor még ez év decemberében pótlólag felmérte a nyáron és ősszel felfedezett újabb részeket, mint a Geográfus-termet, a Keleti-omladék-folyosót, az Imre-termet, a Kompasz-ágat és a Sárdagasztó-hasadékot. A Mátyás-hegyi-barlang hossza 1948 decemberéig, a 370 m hosszú mesterségesen készített óvóhelyet is beleszámítva, vetületben mérve 2310 m volt. Az újonnan, a Mohos-szorítóval kezdődően felfedezett barlangnak a Centenáris-barlang nevet adták, miután 1948-ban ünnepelték a Magyarhoni Földtani Társulat megalapításának százéves évfordulóját. Az új, legnagyobb méretű barlangrendszer hossza kb. 1500 m volt. A felfedezésről és az első geológiai vizsgálatokról, a barlang újonnan készült térképéről Jaskó Sándor 1948-ban a Földtani Társulatban előadásban számolt be, s nagy sikerű tanulmányi kirándulást tettek a barlang megtekintésére. Ekkor a Mátyás-hegyi-barlang Magyarország második leghosszabb rendszere volt az Aggteleki-barlang után, messze túlszárnyalva az akkor 980 m-es Pál-völgyi-, a 870 m-es Ferenc-hegyi- és a 810 m-es Szemlő-hegyi-barlangot.

Köszönjük Dávid.

Jó szórakozást kívánnak a bulldog-kölykök s az örökbefogadója: Lopakodó, Blue Mali, Gábor75, Piás
Állapot: kereshető

KRW értékelés (1194 db): környezet: 3.96 rejtés: 3.89 web: 4.13 átlag: 4.00

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
+
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

gaboor 2022.01.22 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

nemesa 2022.01.18 06:44 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

z0z0 2022.01.16 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

daniella90 2022.01.16 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Pusszantás! [Geoládák v3.12.5]

birinyi 2022.01.16 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Kingkong 2022.01.16 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Vizapoo 2021.12.31 15:48 - Megtaláltam
Szép környezet, unokáimmal is visszatérek ide és a barlangot is bejárjuk.
2021 év utolsó találata.
BUÉK 2022 ❤️
Köszönöm a rejtést és a részletes leírást. [Geoládák v3.12.5]

Csipetcsopi 2021.12.27 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

Sándor Reni 2021.12.07 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

Leslie33 2021.12.05 14:38 - Megtaláltam
Bobby Holmes társaságában. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Bobby Holmes 2021.12.05 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

johnnycache 2021.11.21 12:30 - Megtaláltam
Köszönöm az élményt! :-)

Béla 53 2021.11.10 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam
[g:hu+ 2.8.3 teszt]

fehérkút 2021.11.10 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést!
[g:hu+ 2.8.3 teszt]

bacsnyir 2021.11.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.87
Mai második állomásunk volt lányommal, Nyiu2010-zel. Ráadásul itt még sosem jártam, pedig kb. 40 éve "bakancslistás" volt ez a hely számomra. Várakozásaimat a valóság túl is szárnyalta, noha - vélhetően a látogatók 99,5%-ához hasonlóan - mi is csak a Pál-völgyi barlang "utcai ruhában látogatható" részét jártuk be. Cseppkőképződmények ugyan itt csak mérsékelten vannak (s a "komolyabbakat" jórészt letördelték/összefüstölték a 2. vh. idején), de a szűk járatok (különösen a létrás rész) így is maximális "barlangi élményt" jelentettek számomra. A rejtés pedig igazán ötletes, ilyet még nem láttam! (Igaz, toll nem volt benne, nem is fér igazán a kis dobozba, ezért mellette hagytam egyet. A logfüzet is hamarosan betelik.)
Amiért viszont nagy kár, az a ládaoltal elavultsága, s ma már téves információi. A kisebbik baj, hogy a belépődíj összege már nagyon nem stimmel (jelenleg az alapjegy a Pál-völgyibe 2300, a gyerekjegy 1800 Ft; a Szemlő-hegyivel - GCSZBG - kombinált pedig 3700/2900; a kiépítetlen Mátyás-hegyibe pedig 8500/5150 az alap "kalandtúra".)
A nagyobbik probléma az, hogy a barlangok feltárásának a 2001 óta tartó időszakban történt jelentős előrehaladása miatt a leírás lényegi elemei váltak tévessé. A legfontosabb probléma, hogy 2001-ben bebizonyosodott, hogy a Pál-völgyi és a Mátyás-hegyi (helyesen így, kötőjellel írandók, ellentétben a ládaoldalon szereplő egybeírt változattal!!) egységes barlangrendszert alkot egymással, illetve néhány további, korábban önálló néven elnevezett barlanggal (Harcsaszájú-, stb.). Így a Pál-völgyi barlangrendszer ma ismert összhossza már 32,05 km, amivel nem a 2., hanem az ELSŐ, tehát a leghosszabb barlangja ez Magyarországnak. Végül a fotókon is jelezni kéne, hogy egy részük az utcai ruhában nem járható részekben készült. Szóval erőteljes frissítésre szorulna a ládaoldal!!

LainSed 2021.11.06 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Köszönjük :)

Andi0714 2021.10.30 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Karaliosz 2021.10.30 12:16 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.12.2]

lilicsombordi 2021.10.29 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

foldeakflora 2021.10.29 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

pipi8607 2021.10.26 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! a hely szét van vandálkodva, borzalmas, telefonos segítség után nem a helyén találtuk meg, de most a telefon alapján visszatettük a helyére. [Geoládák v3.12.2]

MMarci 2021.10.24 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
A barlangot nyáron néztük meg, most csak a ládát kerestük fel.
Köszönjük!

MJulcsi 2021.10.24 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Köszönjük!

edusanya 2021.10.24 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Apuska 2021.10.24 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

cydark 2021.10.19 18:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

zsukantor 2021.10.17 09:40 - Megtaláltam
Yuppi, megtaláltam! Köszönöm a rejtést [Geoládák v3.12.2]

Kajorka 2021.10.10 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
ötletes:)) [Geoládák v3.12.2]

Vivusbabus 2021.09.30 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 1.83 súly: 2.45
Köszönjük

navigaator 2021.09.28 00:00 - Megtaláltam
-

BenceLeviNikiIstván 2021.09.27 15:35 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk.

Fehér Vendel 2021.09.27 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést.

Lacaface 2021.09.26 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v3.12.1]
Nagyon szép a barlang, a lértákon meglepődtünk, azt hittük, csak sétálós :)
Persze így sem nehéz végigmenni! Jó fejek a túravezetők!

IMG_20210926_133419 
feherpanni 2021.09.18 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

t.bela 2021.09.17 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Lotty 2021.09.11 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

eltájoló 2021.09.11 14:34 - Megtaláltam
A képeket elnézve szép a barlang. Sajnos a KF-ám miatt nem igazán bírom ezeket a helyeket. Még szerencse, hogy a ládika a felszínen van. A Hármashatárhegy felé útbaejtettem. Köszi a rejtést.
mmlxxxv.

utigabi60 2021.09.11 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Szilvási család 2021.09.04 18:33 - Megtaláltam
A mai második, rövdebb túra során haladtunk el a helyszín mellett, így ezt a ládát is megkerestem. Köszi a rejtést!

Bliccc 2021.09.04 14:41 - Megtaláltam
Sikerült!
[g:hu+ 2.7.14]

homokia 2021.09.04 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

heas3 2021.09.03 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Jotkoma 2021.08.29 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Tothg86 2021.08.29 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Barlangos délután Hancsiekkal
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

david930530 2021.08.29 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! (: [Geoládák v3.11.3]

Schlégl 2021.08.28 14:07 - Megtaláltam
Unokánkkal közös találat.

moklys 2021.08.27 15:19 - Megtaláltam
Kerékpárral.

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

5DFA2338-C3E1-438C-8680-5F0A47CE556F 
moha7676 2021.08.22 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

JózsefAndrea 2021.08.22 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

barnanya 2021.08.14 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam benebotoval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

beneboto 2021.08.14 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam barnanyával, köszönöm a rejtést! Ez a terv úgy született, hogy 1 évvel azelöttről volt egy kombinált jegyünk a Szemlő-hegyi Barlangból, meg már amúgyis érdekelt ez a barlang. Az egyik túrát pont lekéstük, így volt egy óránk, amit valahogy el kellett tölteni. A rejtek ötletes, a láda rendben volt. A barlang szép, de sajnos akkor, amikor mi voltunk, akkor túl sokan voltak, és nem nagyon hallottuk az idegenvezetőt. [Geoládák v3.11.3]

Edoka 2021.08.10 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltam! Köszönöm!

20210814_12232720210810_120343
andika1 2021.08.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget. Andika
[g:hu+ 2.7.14]

kwh 2021.08.01 14:30 - Megtaláltam
gotcha

new.feanor 2021.07.30 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

NormanTT22 2021.07.30 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Kriszti122 2021.07.30 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

remekkelek 2021.07.30 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

KremesEmber 2021.07.28 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

pbberta 2021.07.17 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Lücsi 2021.07.13 20:35 - Megtaláltam

Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

AtiÁk 2021.07.12 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm az élményt! [Geoládák v3.11.3]

csepi26 2021.07.11 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

W0nko 2021.07.05 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! [Geoládák v3.11.3]

Azajra 2021.07.03 20:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Spangarázs 2021.07.02 16:30 - Megtaláltam
A GCLIK előtt becserkészve.
Köszi a rejtést!

gyuritill 2021.06.28 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.7]

Szeszilvi 2021.06.26 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Könnyen megtalálhqtó, nagyon ötletes rejtés :) [Geoládák v3.11.1]

Bolondmatt 2021.06.26 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

egerbegy 2021.06.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.89
Köszönet a rejtőnek! [Geoládák v3.11.0]

VauVauu 2021.06.04 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Mónika2390 2021.06.02 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kncsk 2021.05.27 17:54 - Megtaláltam
Köszönjük!

Hunfalvysok_10f 2021.05.26 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Brigi0111 2021.05.24 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Szellszi 2021.05.22 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

[cscs] 2021.05.22 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

salsa1125 2021.05.22 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Martina0929 2021.05.15 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Paul97 2021.05.15 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönöm a rejtést!

Andi841205 2021.05.08 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

mumukutya 2021.05.01 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

rágcsa13 2021.04.28 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Nagyon ötletes rejtés.


woodworkinggirl 2021.04.23 14:23 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk Cs&P&G&D [Geoládák v3.9.6]

Feliks 2021.04.23 14:23 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk! :) [Geoládák v3.10.5]

ha8je 2021.04.18 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

eszpee 2021.04.17 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Világutazó 2021.04.14 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.10.3]

koharitomi 2021.04.13 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.
[g:hu+ 2.6.9]

dj70 2021.04.11 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Roxy1256 2021.04.11 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :)
???? [Geoládák v3.10.2]

Oliali 2021.04.05 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Gyapotköpet 2021.04.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Meg találtam!
Nagyon szuper rejtés!
Köszönjük szépen [Geoládák v3.9.6]

feherzoltan79 2021.04.04 08:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Imre56 2021.04.02 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kristontrener 2021.04.01 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A Kalandorok [Geoládák v3.9.6]

rosziksophie 2021.04.01 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Annosz 2021.03.28 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

ládamalac 2021.03.24 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Megtaláltam :)

SziaHello 2021.03.21 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Gyugyu95 2021.03.20 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

nyjozs 2021.03.15 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Nagyon jól el volt rejtve [Geoládák v3.9.6]

justancsi 2021.03.14 15:36 - Megtaláltam
Pesti covid-pontgyűjésekbe' Bibivel.
4 láda + 2 multipont lett a vége

andorko 2021.03.13 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

MártiSatya 2021.03.09 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

Anonemo 2021.02.28 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

A két Sanyi 2021.02.23 17:08 - Megtaláltam
A Hármashatár hegyről hazafelé gurulva kiálltunk a parkolóba, és begyűjtöttük a ládát. Nagyon tetszett az álca. :) Mire végeztünk, még ugyanazok álltak a buszmegállóban. Hiába! A két Sanyi, mint a villám!

És most jön az, hogy Halló!

SirAndrew 2021.02.21 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Köszönjük a rejtést

gyalogk 2021.02.21 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Sellva 2021.02.14 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

vagyim 2021.02.13 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

venesza 2021.02.13 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

leompaleo 2021.02.06 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

zsnb2009 2021.02.06 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

brkucus 2021.02.06 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Zella 2021.01.31 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! :-) Tetszett az ötletes rejtés. :-) [Geoládák v3.9.0]

keviszonci 2021.01.30 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Felinert 2021.01.26 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

tangotamas 2021.01.19 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

HRezi 2021.01.16 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Fitti80 2021.01.16 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Hármashatár-hegyről hazafelé HRezivel. Sajnos a barlang a pandémia miatt nem látogatható, így csak egy drive in találat volt, bár a barlangot már többször meglátogattuk korábban.[Geoládák v3.8.3]

Tündérpár 2021.01.03 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

MEMME és ZEREB 2021.01.03 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Sajnos a veszélyhelyzet miatt ide sem lehet bemenni. :(
Köszi a rejtést!

dreamland 2021.01.02 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Köszi a rejtést!

faragoz001 2021.01.02 08:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

BouLache 2021.01.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
TFTC!

homemadebyjuci 2021.01.01 13:15 - Megtaláltam
Meglett, köszi! :-)

nagysusu 2020.12.31 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.43
Köszi a rejtést!

nóri269 2020.12.20 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4]

petervarit 2020.12.20 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Pongidori 2020.12.20 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Ötletes rejtés :-)

tat 2020.12.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Justbeokay 2020.12.05 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Zsolt05 2020.11.25 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Soma00 2020.11.21 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

bzbacon 2020.11.18 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

nkrisz8 2020.11.15 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.6]

attismith 2020.11.14 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Pongiz 2020.11.08 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon frappáns rejtés és szerencsére nem kell érte mélyen bemenni a susnyásba.
[Geoládák v3.7.6]

uzoni 2020.11.05 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

fiser 2020.10.31 19:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.01
-

vasanitsl 2020.10.31 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést! Nagyon ügyes!

vvivien128 2020.10.31 06:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Timitomi0202 2020.10.30 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

droland 2020.10.30 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

szelz 2020.10.21 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

mayagabor 2020.10.21 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! A ládaleírás így lenne pontos. "Waposoknak: Soktörzsű fa tuskójában".

NARKA 2020.10.17 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

csaba159 2020.10.17 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
Megtaláltam, köszönöm!

mura 2020.09.27 13:45 - Megtaláltam
Pár éve hiába kerestem, most rögtön megtaláltam, köszönet a rejtésért!

Monose 2020.09.24 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

csomix 2020.09.24 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

MarathN 2020.09.20 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

AliceSky 2020.09.19 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
A rejtés nagyon frappáns, de a láda állapota kiábrándító sajnos : minden bele volt gyűrve, elázva, a kupak belsejében a jelszó alig kivehető. :(
A környezet, a barlang nagyon szuper, s az álca is :)
köszi,
ALG [Geoládák v3.6.0]

KunFi 2020.09.18 10:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, nagyon tetszett az álcázása!
[Geoládák v3.6.0]

bubac 2020.09.13 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Jaksi74 2020.09.01 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

EkkerSzabina 2020.08.29 15:36 - Megtaláltam
Jó volt :)

Invictus3 2020.08.22 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megvan, köszi!

jegesmedve137 2020.08.20 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

qkoree 2020.08.13 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Csipesz90 2020.08.12 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltuk! Köszönjük!

ALPHA83 2020.08.12 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Koszonjuk! A rejtek kornyeket wc-nek hasznaljak!

Kicsicsapat 2020.07.25 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Útban hazafelé, nyaralásból. [Geoládák v3.5.0]

Kishercegek 2020.07.10 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

tuzvarazslo 2020.07.09 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Tarr78 2020.07.09 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Pók 2020.06.27 23:59 - Megtaláltam
Behálózva!

IMG-765db1c69b75ab1cadae264004d9aab7-V 
zsomle13 2020.06.27 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Szamárfül 2020.06.27 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

gyedmaroz 2020.06.27 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

GeoEvike 2020.06.25 22:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.4.1]

vblume 2020.06.25 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Tosiv 2020.06.24 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltam, kösz! A füzet kicsit elhasznált állapotban van...

mk45 2020.06.24 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

Ambró 2020.06.17 20:33 - Megtaláltam
Koszi.

Búr 2020.06.14 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a Rejtőnek. [g:hu 1.6.7]

Adriennnsmith 2020.06.07 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ;)
Köszönöm az élményt [Geoládák v3.4.1]

Pingacsguk 2020.05.21 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

AncsuBence 2020.05.16 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Láda be van ázva... a rejtés szupi bozontos... Anita ès Bence [Geoládák v3.3.2]

Rubi2266 2020.05.16 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltam, köszönöm! Ötletes rejtés :) [Geoládák v3.3.2]

Murmogoek 2020.04.04 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :)!

seidldenes 2020.03.22 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Ibcsi 2020.03.21 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Pucu 2020.03.17 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kicsit nedves a logbook, kösszi a rejtést ! Pucu [Geoládák v3.3.2]

Sziszi76 2020.03.08 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ungvarisari 2020.03.01 16:00 - Megtaláltam
Somival, Árminnal, Noémivel! Köszönjük a rejtést.

Kazsimers 2020.03.01 16:00 - Megtaláltam
Sárival, Noémivel és Árminnal!

Green Eye 2020.02.24 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

pedro750 2020.02.22 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

szuzi78 2020.02.17 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

PEraTo239 2020.02.15 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

U7 2020.02.09 14:41 - Megtaláltam
Köszönjük!

Babika 2020.02.08 16:59 - Megtaláltam
Barlang látogatás előtt megkerestük

anzsu7 2020.02.08 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.3.2]

kocsisjozsef74 2020.02.08 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

Hulkstunt 2020.02.07 23:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Karci 2020.02.07 23:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Artimus 2020.02.07 23:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

nepster 2020.01.30 09:46 - Megtaláltam
Útba esett, köszönöm.

daecan 2020.01.26 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A Szilágyi-Nagy család [Geoládák v3.2.2]

AncsaPancsa4 2020.01.26 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

emmerwald 2020.01.24 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Láda rendben, köszönjük a rejtést!

jegmadarka 2020.01.19 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Téli kirándulás alkalmával megtaláltuk, köszönjük!

Kiaribua 2020.01.12 16:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Gabó és Zoli 2019.12.28 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

VINAX 2019.12.27 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.83
A GCXM19 után kerestünk még egy-két közeli ládát.

A belépőjegy már 1.950Ft lett, érdemes javítani a ládaoldalon. Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★

[Geoládák v3.1.2]

IMG_20191227_150440-01 
gknight8 2019.12.26 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

oryszcsak 2019.12.15 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper rejtek! :-) [Geoládák v3.1.1]

brucse 2019.11.03 08:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

PIT BJJ 2019.11.03 08:45 - Megtaláltam
Megtaláltam

Rede99 2019.11.01 15:15 - Megtaláltam
Koszi

Anga+Erik 2019.11.01 14:50 - Megtaláltam
Megvan! :)
A+E+AM+V+Sz [Geoládák v2.2.5]

fatalin 2019.10.26 14:14 - Megtaláltam
Megvagy! Köszönöm [Geoládák v2.2.5]

BombaBoti 2019.10.23 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v2.2.5]

laci33 2019.10.20 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.45
A bejárat előtt balra, hamar megtaláltuk. Köszönjük.

zsubamba 2019.10.12 10:53 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2019.10.04 17:40 - Megtaláltam
Budapesti városnézős, túristáskodás közben! Köszönöm! [Geoládák v2.2.5]

RékaésAdrián 2019.10.04 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

geralt 2019.09.22 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk [Geoládák v2.2.5]

HZsoti 2019.09.16 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.05
köszi a rejtést

Farekék 2019.09.15 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.

20190915_123312 
gkb 2019.09.08 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Wiky8 2019.09.07 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

bognor 2019.08.27 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

kitkat0123 2019.08.25 16:30 - Megtaláltam
Egy ideje szinte minden nap erre járok, most mát ideje volt a ládát is megkeresni.
Köszi a rejtést!

karathl 2019.08.24 11:02 - Megtaláltam
Budapesti kirándulás során megtaláltam.

fodor8peter 2019.08.24 10:43 - Megtaláltam
1995-ben voltam itt utoljára, azóta 2001-ben felújították. Jól sikerült, most is élmény volt végigmenni.

Rubor 2019.08.24 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
10 év után egy természetjáró csapattal kerestük fel a barlangot. Ismét élmény volt a barlangot végigjárni, nagyon jó idegenvezetőnk volt.

20190824_09275120190824_095626
20190824_10235120190824_103033
20190824_09275120190824_095626
20190824_10235120190824_103033
RAM.FAM 2019.08.20 12:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!!😊

SFGeri 2019.08.01 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zéboy 2019.07.31 14:35 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Berián 2019.07.31 14:35 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

N.Apa 2019.07.31 11:37 - Megtaláltam
Barlangászás után a gyerkőcökkel. Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

*Vica* 2019.07.27 13:30 - Megtaláltam
Korábban kerestem már, de beteg volt. Most csak a ládáért jöttünk el.

kanyazoltan 2019.07.14 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5] Köszönöm a rejtést,nagyon jó volt. A családdal egy jót kirándultunk! (Azt a pár szemetet összeszedtem, orvosolva)

IMG_20190714_120014 
SVBorisz 2019.06.30 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ati&Niki Szilasliget

lencsilyany 2019.06.28 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bockoska 2019.06.10 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.92
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

Hilda&Kenn 2019.06.09 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nagyon ötletes, nagyon tetszett a rejtekhely kivitelezése. Második nekifutásra sikerült megtalálni. Először csak körbe-körbe jártam, aztán feladtam, mert sajnos a helyet toalettnek is használják és nagy melegben bűzlik rendesen, na meg kerülgetni kell a kupacokat, ami kissé elterelheti a figyelmet :D [Geoládák v2.2.5]

marcitarnai 2019.06.05 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
____

Bapee 2019.06.05 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Nikicsu 2019.06.04 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.2y]

ceeklali 2019.06.03 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Arenti56 2019.06.01 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Lupus21 2019.05.26 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper a hely, rejtés rendben. [Geoládák v2.2.5]

Bothox 2019.05.18 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.66
Köszönjük a rejtést!

katika59 2019.05.14 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tabletta 2019.05.12 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3a]

mperecsenyi 2019.04.27 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon otletes! [Geoládák v2.2.5]

Bezéki 2019.04.27 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

eszloch 2019.04.27 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdei.laszlo 2019.04.21 16:48 - Megtaláltam
Sikeres találat!

Hey-ho 2019.04.21 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szama 2019.04.20 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

paddington0906 2019.04.18 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [Geoládák v2.2.5] nagyon cseles rejtés! Szedtunk egy kis szemetet is.

Parmerozpazepan 2019.04.17 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A rejtés tetszett, bár az én értelmezésemben ez csak szigorúan véve fa :)
Barlang sajnos most nem, csak láda.

Szamoska 2019.04.03 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

ellfelek 2019.04.01 09:30 - Megtaláltam
Az út ezen része már élvezetes volt, mert már csak a Mátyáshegyről kellett idáig legurulni.
Egyszer remélem majd a barlang(okba) is sikerül bejutni...
Köszi a rejtést!

IMG_20190401_092437 
soka9001 2019.03.24 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Családi kirándulás keretében kerestük meg a ládát és a barlangot is megnéztük.

JhsGabor 2019.03.20 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Miamicryt 2019.03.17 16:03 - Megtaláltam
Napi görkoris láda 4/4 (Rákosrendezőtől indulva) megtalálva. Kifogott rajtam, de sikerült! Köszönöm a rejtést, nagyon tetszett! :)
[g:hu 1.6.2y]

hunor42 2019.03.17 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

LabiMarceaz 2019.03.13 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

spanyesz 2019.03.10 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.31
Nap vége felé járó találat, nonow22-vel közös tura alkalmával. Köszi a rejtést!

nonow22 2019.03.10 15:12 - Megtaláltam
Spanyesszel megtaláltuk, köszi a rejtést! :)

GYEZegzug 2019.03.10 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.40
Légyszíves füzetet cserélni. Szellemes a rejtés. Köszi szépen a lehetőséget.

IMG_20190310_141230 
SGuszti 2019.03.10 09:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sence 2019.03.10 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tóni&Beus 2019.03.09 12:40 - Megtaláltam
Néhány nappal korábban párosunk nőtagja 24 kölyökkel járt a Pál-völgyi barlangban.
Most nélkülük visszajöttünk, hogy normális emberként is megnézzük a környék tavaszodását. Nagy ötlet a rejtés, ha nem lennénk bozótharc-fan, fel sem tűnne.

Köszi az élmény(eke)t és a megtalálás örömét.

Apollo11 2019.03.02 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Remote 2019.02.26 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Acageo 2019.02.26 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.75
Hogy a február se múljon el ládakeresés nélkül, ezúttal az útikalauz 6-os sétája mentén ide jöttünk fel a Zsigmond térről, s mentünk vissza aztán egyenesen ugyanoda (az Erdei lak vendéglő helyét már nem kerestük meg). Az idő ragyogó, 10 fok körüli hőmérséklettel, bár a böjti szelek egy kissé korán érkeztek idén... A láda nem lett meg túl könnyen - ugyanakkor érdekes, hogy az egykoron 12.24-én telepített láda holléte ma éppen 12:24 tájban lett gyanús...:) Amikor meglett, akkor sem nyújtott túl nagy örömet a tartalma, viszont a rejtés kimondottan ötletes!
P.S.: az utánam található "Remote"-kessertárs valójában tegnap, 25-én járt a helyszínen a logbook tanúsága szerint.

Balázs1984 2019.02.08 16:12 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

zoldbeka 2019.02.08 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Esteban62 2019.02.08 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Mangó 2019.01.26 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Koszonjuk a rejtest. Nagyon lelemenyes :)

Mary&Advent 2019.01.20 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Völgyiék 2019.01.04 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

*RVN* 2018.11.25 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szkj 2018.11.18 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v2.2.5]

Albions 2018.11.17 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szandrik 2018.11.17 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.45
Megtaláltuk. Köszi

pyrosz 2018.11.15 10:19 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :)
Remek rejtek! ;) [Geoládák v2.2.5]

Kraken 2018.11.14 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

porto 2018.11.05 13:19 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Egyedül :-(
Nagyon jó kis rejtés!!!
:-) [Geoládák v2.2.4]

Kovács Beni 2018.11.04 23:59 - Megtaláltam
Köszi

Hokuszpok 2018.11.04 19:02 - Megtaláltam
Köszi

Tapsifüles 2018.11.04 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

orszagoskek 2018.11.04 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Megtaláltuk, egy családi teljesítmény túra rajtja előtt. Köszönjük a rejtést. A doboz ügyesen került eltakarásra. Csaba és Tamás [Geoládák v2.2.5]

WallHattok 2018.10.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk!:-) Köszönjük!:-) Nagyon szép a hely!:-)

Gyugyus 2018.10.20 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
.

WOD 2018.10.14 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 2.94
Valami másik helyet kellene neki nézni, eléggé le van amortizálva.

HeAd 2018.09.30 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. Adri & HeAd [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kofinandi 2018.09.08 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.89
A többtörzsű fának már csak a csonkja van meg. Az erdőrédz szemetes, nem nyújt szép látványt.

dejosgyor 2018.08.05 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

TÁJK Alkesz Duo 2018.08.01 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

PusztaiLaci 2018.07.25 08:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tojas 2018.07.25 08:40 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BLUEway💙2016! 2018.07.06 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.84
Erre jártunk, de a barlangba nem mentünk be. Jó a rejtés, de a láda beázott, a logbook vizes. THX.

g-tabe 2018.06.23 12:27 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!

Spátabár 2018.06.18 16:13 - Megtaláltam
Könnyű volt megtalálni, ám az oldalt frissíteni kéne, ugyanis a többágú fát levágták, így csak egy tönk maradt belőle. Az ölébe egy hangyaboly költözött, amibe sikerült is belenyúlnom. A rejtés nagyon ötletes, de a kezdők számára jelenthet nehézséget. Köszönöm a rejtést. Az előttem lévő log már egy jó ideje Akubb-é (úgy tűnik, a nyomában járok. :)). Köszönöm a rejtést.

Akubb 2018.06.13 07:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
Kerékpárral GCKISC és GCKCEL között félúton.
Az igazi élmény itt a barlangok meglátogatása lett volna, de az egyelőre várat magára. Ha időnk engedi majd családostul jövünk vissza :)

csecsyocsi 2018.06.09 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Ötletes - jó rejtés, de a kis doboz meg van repedve, beázik - szükséges lassan a LOGBOOK cseréje???? [g:hu 1.5.4]

Norbee97 2018.06.05 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.95
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Erről a ládáról túl sokat nem tudok írni. Végeztem a GCKCEL-el, és egy könnyed találatként meg is találtam. A rejtés nagyon tetszett, viszont gyorsan kiszúrtam ettől függetlenül. :) Mivel nem volt kedvem visszamenni a hegyekbe, így a GCCIPO felé mentem tovább, volt idő várni a buszra. [g:hu 1.5.4j]
898.

IMG_20180605_130634IMG_20180605_130655
IMG_20180605_130701IMG_20180605_130711
IMG_20180605_131215 
stirliviusz 2018.06.03 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mizo6869 2018.05.29 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Szuper rejtés, de azonnal meglett. Zoli.

benedekturi 2018.05.27 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Skubioza 2018.05.26 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

illeskese 2018.05.21 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

data4526 2018.05.20 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.36
MEGTALÁLTAM, data4526
[g:hu 1.5.4]

 
Zolas21 2018.05.20 12:23 - Megtaláltam
A GCLIK keresése közben :)

Tasina67 2018.05.12 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

sogor36 2018.05.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.89
Köszi a rejtést.

Maxi613 2018.04.27 11:55 - Megtaláltam
Köszi!

snowdrop 2018.04.22 13:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :-)

dev86xr 2018.04.15 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.3]

Szilvil 2018.04.15 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2018.04.15 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
100. találatunk :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

brat 2018.04.14 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.79
Megtaláltam!

erdosimi 2018.04.11 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

erdosjudit 2018.04.11 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kattamaki 2018.04.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.65
Megtaláltuk!
Nagyon szép tavaszi időben kóvályogva, még segítséget is kértünk, de végül meglett.
Sajnos nagyon szemetes a környáke, így kicsit szemetet is szedtünk.
TFTC!
Anita&Bálint&Zsolt

ozsolt 2018.04.07 13:00 - Nem találtam meg
A jelzett hely környékén kb 10m-es körben nagyon sok szemetet, müanyag hulladékot találtunk, igy elvette a kedvünket az alapos kutakodástól. [Geoládák v2.2.3]

Szitya2 2018.04.07 06:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

hg5vy 2018.04.01 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Toth417 2018.04.01 15:50 - Megtaláltam
Baba 20 teljesítménytúra után (a barlangnál volt a cél). A rejtés jól ki van vitelezve, örülök, hogy itt is van láda. Köszönöm a rejtést!

marsoka 2018.04.01 11:35 - Megtaláltam
Pannával találtuk meg. Teljesítménytúra volt a barlang közelében.

20180401_12235720180401_122326
20180401_122907 
Drucki 2018.03.30 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

HUNJack15 & Hippi72 2018.03.29 22:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Köszi a lehetőséget!

fTyler 2018.03.24 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Artemix 2018.03.20 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
A hó is segített álcázni.

ésKata 2018.02.27 09:16 - Megtaláltam
Ma reggel mindent feltúrtunk, de nem találtuk hóban a ládát.
Kérem jelszó nélküli megtalálást a képek alapján!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.03.29 17:41]

DSCN0164DSCN0165
DSCN0166DSCN0167
DSCN0168DSCN0169
DSCN0170 
geoládászok 2018.02.15 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Köszönöm a rejtést! Barlangi túra után kerestem meg a ládát.

Molli 2018.01.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Köszönöm a rejtést!

mulder2197 2018.01.26 05:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Morana 2018.01.23 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Rendesen áttúrtuk a környéket a hóban,de végül az utolsó kép segített és megtaláltuk.Ezen való örömünkben fel is töltöttük ajándékokkal :) Nagyon ötletes a rejtés, köszönjük :) Azért volt nehéz, mert az első kép becsapott és konyhai dobozt kerestünk. Ha már itt voltunk bementünk a barlangba is. Érdemes volt!

Pálvölgyi barlangDenevér is van
meg tengeri sün kövület iskristályok is...
fercsipeter 2018.01.20 09:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

acsocso 2018.01.14 13:20 - Megtaláltam
Megvan köszi

IMG_20180114_131614 
Kappa 2018.01.07 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Köszönjük a rejtést!

hegesan 2018.01.07 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam.Köszi a rejtést!

Barika55 2018.01.06 15:30 - Megtaláltam
Ötletes a rejtés! De rajtunk már nem fog ki! Köszönjük a rejtést!

nfmate 2018.01.03 08:51 - Megtaláltam
Munka előtti gyors ládázás. 13 percem volt, hogy elérjem a visszafele induló buszt, és így ne késsek el. Sikerült és ez bizakodásra ad okot :) Köszönet, nagyon ötletes a rejtés. A barlangban már jártam többször, megéri megnézni (főleg a létrás rész) [Geoládák v2.0.4]

Keszter75 2018.01.02 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.0.4]

U-111 2018.01.02 08:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon ötletes! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2017.12.29 18:12 - Megtaláltam
Sajnos késő este értem ide. Így csak +1 lett. Legközelebb hátha meglátogathatom.

Párduc50 2017.12.08 13:23 - Megtaláltam
Egyszerűbb volt, mint amilyet csináltam belőle....

Hooch-Csi&Vi 2017.12.05 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

trinkalinka 2017.11.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Trükkös rejtés. :)

DFRi 2017.11.24 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!!! Mira&Feri [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Szuper jó rejtés!!!

Mancilla 2017.11.05 12:43 - Megtaláltam
Köszi

Orion21 2017.11.05 12:43 - Megtaláltam
Köszi

JáBáJuMá 2017.11.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.27
TFTC

bimbee87 2017.10.29 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Köszönjük a rejtést!

zolika87 2017.10.27 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Zseniális rejtés, köszönöm! :) Egyszer majd meg akarom nézni a barlangot belülről is. A logbook megtelt, tettem bele újat.

AceMcLoud42 2017.10.27 15:25 - Megtaláltam
jó sokáig kerestük, de csak meglett, kifejezetten freativ módszer :) (igen, még mindig a helyén:)

eskar 2017.10.22 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Köszi a rejtést, barlangtúra előtt megkerestük.

emiGrant 2017.10.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
6/3. Útban a barlang felé találkoztunk egy nagy csoport barlangásszal. A láda könnyen meglett, pedig nagyon trükkös, de már láttam ilyet, így nem okozott gondot. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-1-2
-3-4
Manna&Peti 2017.10.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Ötletes rejtés. :-)

költségosztósok 2017.10.08 11:00 - Megtaláltam
Jó kis rejtés :)

Lilah&Lackó 2017.10.07 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

kupec 2017.10.02 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsókica és Lackó 2017.09.26 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nimka 2017.09.17 13:12 - Megtaláltam
rövid kirándulás után páran még bementünk ide is. régen voltam már itt.

TD Adventure 2017.09.16 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Otletes a rejtes.

sznupi77 2017.08.27 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

AlanTheWild 2017.08.19 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Köszönöm a játékot!

e369 2017.08.05 12:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! A Szemlőhegyi-barlang után jöttünk a Pálvölgyibe, és a következő turnus indulása előtt megkerestük.
A logbook betelt.

dvorcsakl 2017.07.22 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Barlangtúrára mentünk, várnunk kellett, ránéztem a progira, hopsz egy doboz a közelben, nézzük meg. Könnyen megtalálható volt, legalább megmutathattam barátoknak, miről is van szó.

bojlizoli 2017.07.22 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
.

Erika74 2017.07.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

zoar 2017.07.20 08:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Köszi

cult 2017.07.19 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm, hogy játszhattunk. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Adalbrecht 2017.07.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.13
Jópofa rejtés. A barlangnál sok külföldi volt, jó, hogy ide is kilátogatnak.

Roberto Kesser 2017.07.03 20:30 - Megtaláltam
Múltkor már nem álltam neki sötétben megkeresni, pedig a Mátyás-hegyi barlang bejárása után még fejlámpa is volt nálam, mer eléggé elfáradtam a sok kúszás-mászásban.
Most a közelbe vittem vissza a kölcsönkapott sisakokat, így nem menekült e rejtés sem!
Annak ellenér, hogy aktuálisan a Tátra volt letöltve a GPS-emben, gyorsan meglett, pedig az ügyestelefonom még tíz métert mutatott - de egyből kiszúrtam a rejteket!
Köszönöm a játékot!

dávid03 :-) 2017.07.01 23:59 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget. :-)

redbird 2017.06.30 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

Lillus 2017.06.29 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk a ládát, köszönjük.

vanamonde81 2017.06.27 03:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megvan, köszönöm a rejtést. :)

Lacipap 2017.06.14 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.99
Megtaláltam!

Nona17 2017.06.10 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

SandorCsaba 2017.06.10 10:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

PardiAndi 2017.06.04 00:00 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Bonbonetti 2017.06.01 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsu&Guszti 2017.05.20 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Poór Andrea 2017.04.30 14:45 - Megtaláltam
Nagyon nagyon tetszett a rejtés! Köszönöm szépen! :)

Pal-volgyi and Matyashegyi cave 
agardip 2017.04.30 14:23 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, köszi!

nyarytamas 2017.04.23 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GubaMackó 2017.04.23 17:00 - Megtaláltam
Elég jól van álcázva. ;)

petrater 2017.04.08 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Elütottük az időt a barlangi túra kezdetéig :)

paaldavid 2017.04.07 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Decsi csalad 2017.04.01 15:30 - Megtaláltam
Köszi!

kazevo 2017.04.01 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.04.01 13:30 - Megtaláltam
Baba TT közben (5.). Köszike!

TJ 2017.04.01 09:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pudvásnyújtozkodók 2017.03.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Koszonjuk az otletes rejtest!

KZT 2017.03.23 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

ErdőCsöndje 2017.03.18 13:17 - Megtaláltam
Francia cserediákokkal kerestük meg a barlang meglátogatása után. Köszönjük!

Skultéty család 2017.03.15 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltuk, köszönjük.

20170315_134849 
BlackCat 2017.03.11 13:00 - Megtaláltam
Meg el jövök ide :)

Luki 2017.03.11 12:56 - Megtaláltam
+one

Istennyila 2017.01.21 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Kin Róbert 2017.01.21 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést .

IMG_20170121_132201[1] 
szsoutdoor 2017.01.08 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
A barlangot már régebben felkerestük, amikor még nem ládáztunk. Most a Hármashatár hegyről lefele jövet megálltunk, hogy gyorsan megkeressük ezt az ötletes rejtést. A soktörzsű fa már csak tönk... Köszönjük a rejtést!

monic1006 2017.01.08 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
A Hármashatárhegyi új kilátó megtekintése után, mint "drájvin" ládát cserkésztük be. A barlangot most nem néztük meg, az mér néhány éve megvolt.
Köszönjük a lehetőséget! :)

szollosi73 2017.01.01 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Megvan!
Teljesen kihalt volt minden, csak egy magányos macska sétálgatott fel, s alá. A rejtés jó, bár a helye nem annyira tetszett. A barlangba nyáron biztosan vissza fogok térni, szeretném megnézni belülről is.
Köszi a rejtést!

Pálvölgyi és Mátyás barlang 001Pálvölgyi és Mátyás barlang 002
Pálvölgyi és Mátyás barlang 003Pálvölgyi és Mátyás barlang 004
Pálvölgyi és Mátyás barlang 005Pálvölgyi és Mátyás barlang 006
Pálvölgyi és Mátyás barlang 007Pálvölgyi és Mátyás barlang 008
Pálvölgyi és Mátyás barlang 009Pálvölgyi és Mátyás barlang 010
Pálvölgyi és Mátyás barlang 011Pálvölgyi és Mátyás barlang 012
catNcat 2016.12.31 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.21
Másodikra.

stikli08 2016.12.30 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Év utolsó találata. Rejtés jó, csak sajna a környezet biztos élt jobb napokat. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2016.12.27 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.41
Szégyenszemre a megközelítést kissé elügyetlenkedtük, amin utólag jót derültem magamban. A rejtés önmagában tekintve ötletes, de a logbook sajnos elég elnyűtt, a környék pedig nagyon szemetes. Semmi jobb hely sincs a közelben?
A Pál-völgyi-barlangba már 1 400 Ft a belépő. Jó lenne egy link mindkét barlang honlapjához, akkor nem a rejtőnek kellene vesződni az efféle változások követésével és mindig aktuális lenne az információ.
A ládaoldal főképének szebb lenne a szép cseppköves kép mint az aktualitását vesztett gyerekfotó. Mind az 6 mostani és volt rejtő apukája látható a 2. fotón?
Köszönöm a rejtést.

Péter60 2016.12.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 4.40
Némi keresési bénázás után körülnéztünk a sziklakatlanban is. A barlanglátogatásra most nem volt idő.
A régi családi fotók szerintem nem ide valók.

Jenciék 2016.12.10 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Logolni a rejtesben nem tudtam. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gym 2016.12.03 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Salax 2016.12.03 10:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Ötletes!

turani 2016.11.30 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zoltot 2016.11.27 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.59
Oklahoma 8 közben a negyedik, utolsó találat.
Remek rejtés, a környezet azonban már nem az.
Jobbat érdemelne...

TFTC

Pumba9 2016.11.20 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést, a játék lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2016.11.20 13:58 - Megtaláltam
Megtalálva, köszönjük a rejtést! ;) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vaterlo 2016.11.19 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Budapest ládázás hetedik találata. Ötletes rejtés.

Marpad 2016.10.25 09:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

H+W 2016.10.09 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

markovicsa 2016.10.07 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.01
Munzee keresése közben ezt is megkerestem. A rejtés tetszett.

FILA71 és Dávid 2016.10.02 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszönjük.

dudipeti 2016.10.02 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2016.09.22 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
A soktörzsű fából már csak a kb. 40 cm maradt, de a rejtés így is jó!

vadcoca 2016.09.18 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Soktörzsű, kivágott fa. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szalay-team 2016.09.17 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Családi kis kirándulás alkalmával, a mai 1. ládánk! Köszönjük a rejtést!

Lali3XV 2016.09.11 12:00 - Megtaláltam
Túraindító láda, amihez még túrázni se kellett. Köszi a rejtést!

Danichem13 2016.09.11 12:00 - Megtaláltam
Túraindító pontnak pont ideális. Köszönöm a rejtést.

pideryus 2016.09.03 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.55
Megtaláltuk, köszönjük!

joove 2016.08.28 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
A láda hamar meglett, a barlangba sajnos időhiány miatt már nem tudtunk bemenni, de majd legközelebb. Köszönjük a rejtést.

jociandi 2016.08.26 23:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.07
A Pál-völgyi Kőfejtőnél denevérezés volt, utána gyors találat. TFTC.

A láda közvetlen környezete sajnos nagyon szemetes, a logbook nyirkos, nem lehetett írni sem bele. Személy szerint én nagyon szeretem a város ezen részét, nem lehetne áthelyezni a cache-t egy kicsit méltóbb helyre?

Ha az a rejtek, amire gondolok, akkor nagyon jó ötlet volt. :)

0201
Myrafelle 2016.08.21 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Lacisan 2016.08.21 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csirimojo 2016.08.06 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A láda tartalma kicsit nyirkos. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Kilátás 
viad 2016.08.03 08:15 - Megtaláltam
OK.!

nmaria 2016.07.31 10:58 - Megtaláltam
Köszönöm!

kgabi 2016.07.24 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

alexp 2016.07.22 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Köszönöm a rejtést.

Mahesvara 2016.07.10 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.a hangyák védik a petéket de nagyon ?? [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCPMB_20160710123659.jpg 
atti92 2016.06.12 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Scarlet 2016.06.12 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IREBA 2016.06.05 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!

Maszat1 2016.05.15 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Közös keresés Bogi és Bálinttal. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

20160515_113408 
Bogi és Bálint 2016.05.15 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Maszat1el közös találat.Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szinta 2016.05.13 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

othnan 2016.05.09 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.83
Köszönöm a rejtést. Fát kivágták, láda takarás nélkül a szabadban.

Szárnyaló Sas 2016.05.01 12:16 - Megtaláltam
Szevasz láda! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2016.04.20 16:25 - Megtaláltam
Milyen jó helyek vannak a városban. Elterveztük, hogy egyszer megnézzük a barlangot.

HelyszínenBejárat
Bl4st3r & Amy 2016.04.09 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.74
A medvék megtalálták! ! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ügyes rejtés, bár most csak pontvadászatra volt időm, feltettem a bakancslistámra a barlangot is!

gab.szalontai 2016.04.06 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! Igényes a kialakítás, kár, hogy a fát kivágták. Reméljük nem tűnik el!

Kaputyin 2016.04.06 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Most csak a ládáért jöttem, de legközelebb nem hagyom ki a barlangot sem!
Köszi a rejtést! :)

WP_20160406_14_36_44_ProWP_20160406_14_37_00_Pro
WP_20160406_14_37_07_ProWP_20160406_14_38_19_Pro
WP_20160406_14_38_23_Pro 
BOttó 2016.04.02 23:59 - Megtaláltam
PIPIBABA utáni találat vorilaci barátommal.

vorilaci 2016.04.02 17:17 - Megtaláltam
A mai napi 22 km-es teljesítménytúra során kerestük meg ezt a ládát BOttó barátommal. Sajnos a fát tényleg kivágták, bár a láda remek egészségnek örvend, valójában meglehetősen védtelen így.

zoli86 2016.04.02 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Köszönjük a rejtést! :)

kincs92 2016.04.02 07:25 - Megtaláltam
Könnyű találat a PIPIBABA TT előtt a többiekre várva. A barlangba sajnos nem volt időnk bemenni, de pótoljuk majd :)

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

Balear 2016.04.02 07:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Csapatos PIPI túra előtt egy gyors találat, a barlangba ezúttal nem mentünk be, de ha lesz rá lehetőség mindenképpen pótoljuk ezt a mulasztást. Nagyon jól meg van csinálva a hely.

Köszönjük a rejtést,

Kincső és Csabi

Bogi&Tomi 2016.03.28 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Szia sajnos fa már nincs meg, igy hamar elfog tűnni a láda is sajnos.

pemema 2016.03.28 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Köszönjük a rejtést. A barlangtúra után felüdülés volt. :)

bambii 2016.03.18 21:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Három lelkes gyerkőc első igazi kincsesládája volt :) [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

ht01 2016.03.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük!

HRita 2016.02.14 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ha2 2016.02.06 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Közel lakom,mégis valahogy eddig elkerülte a láda a figyelmemet.
Jó a rejtés.

001002
003 
Bükkjárók 2016.01.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk

Butchman 2016.01.23 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hurri 2016.01.09 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tomesi 2016.01.01 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
ÚjÉvi gyors séta, továbbra is a láda a fatönkben, igyekeztünk alaposan visszarejteni

 
Gorkii 2016.01.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

grillázs 2016.01.01 00:00 - Megtaláltam
Megvan az újév első ládája:)

Mortanius 2015.12.29 14:10 - Megtaláltam
Idei utolsó találatom! :)

A láda továbbra is a facsonkban található meg.
Köszönöm a lehetőséget!

Katulyakutatók 2015.12.05 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.47
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
LÁDAINFO: A rejtekadó soktörzsű fát kivágták. A ládát félredobva, szerencsére épségben találtuk meg. A fa maradványainak ölelésébe kéreggel és levelekkel álcázva rejtettük vissza. Szerintem, sürgősen új helyet kellene neki keresni.
A barlang bejárata előtt éppen Mikulás-napi rendezvény volt. A kerület apraja-nagyja ott tolongott a húsosfazekak és forralt boros termoszok körül. Majd egy nyugisabb napon visszatérünk a barlangot is megnézni.

Ez maradt a fábólÍgy hagytuk ott
GeoGirl 2015.11.28 13:28 - Megtaláltam
Köszi.

Bagee 2015.11.28 13:28 - Megtaláltam
köszi!

SIBIGYI 2015.11.28 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Nagyon ötletes rejtés, köszönjük.

Perico1986 2015.11.23 15:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

utem 2015.11.22 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) J

K&G 2015.10.28 16:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Tetszett a barlang és a láda helye is, mert aki nem tudja, mit keressen nem jönne rá, hogy van ott valami. :)

Pogánypeti 2015.10.27 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.84
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi Budai-hegységben való ládavadászatom kilencedik, egyben utolsó találata.
A Kőtarajtól gyalogoltam ide, a Kiscelli Múzeum érintésével. Tetszett a rejtés módja, láttam már pár hasonlót. Belogolás, visszarejtés után benéztem a barlang büféjébe, ahol az eredményes "geotúra" sikerére ittam egy jó hideg sört... :)))
A barlangba nem mentem be, mert már kétszer jártam bent.
Köszi a rejtést! :)

Bejárat a barlanghoz gépjárművek részéreA főépület a büfével
A barlang bejárataIsmertetőtáblák az udvaron
A főépület az udvarralA Mátyás-hegy felhagyott kőfejtője
padler 2015.10.25 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.85
Túra után kerestük meg a ládát, a barlangot majd máskor nézzük meg.

efemm + padler

job1 2015.10.23 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.52
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jó csalŕdi rándulás. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Közelben néztünk egy lakást - a gyerekeink unatkoztak - tettünk egy sétát a környéken. Akkor "botlottunk" bele a barlangba és természetesen azonnal fel a GC-re! A wap-os leírás igazából keveset közölt, de nagy móka volt a gyerekeknek a környék soktörzsű fáit átkutatni. Persze, kb. 25 perces kitérővel keringtünk vissza a rejtés helyére.

Lovecraft 2015.10.01 17:21 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget :)

StiviG 2015.08.29 13:55 - Megtaláltam
:-)

viraga 2015.08.15 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.71
Ádámmal találtuk meg barlangjárás után. Köszi a rejtést.

Mesi és Gergő 2015.08.13 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltuk köszönjük a rejtést!

b-lint 2015.08.01 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Nagyon jó kis láda! Érdekes, amikor innen indultunk kirándulni, nem kerestem meg.

Aztán jöttünk egy kúszós-mászós barlangtúrára (mit kaptam utána! :P), de akkor sem kerestem meg, mert sötét volt. Az egy felejthetetlen élmény volt, olyan hátborzongató szendviccsel azóta sem találkoztam ;) Mindenkinek ajánlom, akit érdekel a dolog, abszolút jó móka. Barlangászni félnék, nekem ez a szint az ami pont tetszik és bejön.

Ma pedig erre kerekeztem, és végre megkerestem. Olyan könnyen meglett :) Tetszik az elgondolás, csak picit lehetne valahogy jobban a természetbe olvadó (látszik, hogy úgy ott nem lehetne).

A következő láda elég tarajosra sikeredett.

Picuri & buksy 2015.07.15 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Réka&Nimi 2015.07.11 20:11 - Megtaláltam
Ügyes rejtés. Köszönjük.

Jackson57 2015.07.11 00:00 - Megtaláltam
Hangyák továbbra sem adják fel :-)
Köszi a rejtést!

becko 2015.06.28 11:30 - Megtaláltam
A kütyü nehezen döntötte el hogy a kerítés melyik oldalán van a cél, így még bujkálni is kellett a rozoga drót alatt.

Turistaember 2015.06.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Nagy kárt csináltam. Egy komplett hangyakolóniát öntöttem ki a rejtekdobozból. Most szegények hurcolkodhatnak valahová, mert nem hiszem, hogy vissza tudnak költözni. A tojások mennyisége a mellékelt képen látható. Amúgy minden rendben volt. Csak egy két kaszáspók mászott még a nyakamba és csak pár helyen szúrkodtak meg az ágak. Így utcai ruhában nem volt akkora élmény a bozót. De köszi a rejtést! Meglett. :)

 
Szűcs-Kádas Gyalog Team 2015.05.31 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

almás csokinyúl 2015.05.24 00:00 - Megtaláltam
Sorbanalltunk, szep hely, ugyes de konnyu rejtes.

Sushies 2015.05.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
Nagyon jó rejtés! Tetszett a "tartó" és a környezet! Köszönjük!

impostor 2015.05.11 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.00
Gyerekekkel megtaláltuk. Örültek nagyon.

Márti és Dávid 2015.04.19 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Köszönjük a rejtést! Megnéztük a barlangot is, nagyon tetszett!

tuktukos 2015.04.09 00:00 - Megtaláltam
Egy helyi embernek sikerült minket kicsit félrevezetni, de végül megtaláltuk. Köszönjük!

housefly 2015.04.04 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1b] [wapon beküldött szöveg]

mihoj 2015.04.04 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
A barlangtól indult a teljesítménytúránk, így levadásztuk a ládát is.
Köszönjük a rejtést!

 
Dömemama 2015.04.04 12:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

Somoskoi 2015.03.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Köszönjük a rejtést, meg van!

Wilka74 2015.03.28 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.65
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

robinbird 2015.03.15 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Szuper rejtés.

gst76 2015.03.14 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Kerékpáros ládázásom második állomása. Nagyon jópofa a láda kialakítása.

GCPMB_20150314124618.jpgGCPMB_20150314124954.jpg
G&V 2015.03.14 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.64
Tetszett a rejtés megoldása, jelenleg egy kő is van a tetején, nem hinném, hogy a rejtő szándéka is ez volt, mert így feltűnőbb.
Nem volt nálunk toll a dobozban található ceruza pedig nem fogott a nedves papírra, így nem sikerült logolnunk a füzetbe.
A keresés és a csapat megérkezése után barlangtúrán vettünk részt a Mátyás-hegyi-barlangban.

érdeCache 2015.03.14 00:00 - Megtaláltam
Szent Ignác Szakkoli első geotúrájának első állomása. Köszönjük a rejtést!

nyomozócsapat 2015.02.26 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
szep a doboza otletes [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mozgo 2015.02.21 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.62
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Előre be nem tervezett találat.
Azért örülök neki :-) Tetszett.

Babka és Cöcke 2015.02.15 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.27
Könnyű találat, legközelebb a barlangot nézzük meg.

acsipapa 2015.02.07 12:38 - Megtaláltam
meglett

Webber 2015.02.07 12:38 - Megtaláltam
Meglett.

avegvari 2015.01.18 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

eazs 2015.01.18 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Köszönjük!

KonDa 2015.01.03 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszi. A láda csomagolása nagyon tetszett.
Dani

peti8503 2015.01.03 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
Köszönjük!

Lencsimama 2015.01.02 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gábor.málna 2014.12.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Málnusi 2014.12.29 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

szamosszamoca 2014.12.07 14:10 - Megtaláltam
+

krissz73 2014.11.28 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

luna89 2014.11.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Gyors találat még az overallos alaptúra előtt :) Mindenkinek ajánlom, nagyon nagy élmény volt! :) Köszi a rejtést!

attbuda 2014.11.22 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

zazu 2014.11.19 00:00 - Megtaláltam
Egy közeli megbesz után... :) ... tnx!

zoli9311 2014.11.15 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

medike75 2014.11.10 12:00 - Megtaláltam
Megtalaltam koszonom :)

Horizont 2014.11.01 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
A bágyadt napsütés mellet is csípősen friss időjárás csak keveseket csalt ide. Én ott voltam, s megállapítottam, hogy a civilizáció ezt a környéket sem kíméli, rettenetesen szemetes. A barlang előtti közösségi tér szépen rendben van tartva. Köszönöm a lehetőséget.

R.Betti 2014.10.27 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Megtaláltuk. Köszönjük. :-)

icarusdes 2014.10.12 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.30
Köszönjük a rejtést - sajnos a környék kicsit szemetes :(

ku.adam 2014.10.11 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
ok

EmesESE 2014.10.11 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.85
A láda környéke tényleg elég szemetes, a sok lomb miatt GPS jel elég bizonytalan volt, de a kesserösvények miatt igy is hamar meglett a láda.
Köszönjük a rejtést.

Ekarp 2014.10.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Igényes rejtés, sajnos elég szemetes helyen. Korábban már többször jártunk itt, most csak a ládáért jöttem. Köszönöm a rejtést!

KittiKíra 2014.09.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést.

PalBaaal 2014.09.27 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.38
Köszönjük! :)

Fixis 2014.09.08 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.42
Maga a hely király, de a láda nagyon szemetes részen van.

distike 2014.09.06 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.91
Megtaláltam.Köszönöm.

fistvan 2014.08.30 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

Miley98 2014.08.29 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.37
A láda környéke nagyon szemetes és "akna" is volt.A barlangot már korábban megnéztük,így csak a láda keresése volt a feladat.
Meg utána egy hatalmas fagyi a Daubnerben.

police107 2014.08.29 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.50
A közeli Daubner cukrászdában fagyiztunk,utána ládakeresés.A barlangot már megnéztük korábban.Köszi

SaManók 2014.08.09 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kertész család 2014.08.09 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

nbaggio 2014.08.04 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Megtaláltuk, köszi! Sajnos a rejtés környéke szemetes, elhanyagolt. A rejtés módja nagyon ötletes!

vadvirsli 2014.08.02 20:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Agi&Mark&Balint [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Telkess 2014.08.01 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

palace 2014.07.29 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sanyigabi 2014.07.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Köszönjük!

kaldigeza 2014.07.24 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
12 fős csapattal, 9 napban, 170 km az Országos Kéken. Köszönöm a rejtést!

stmester 2014.07.23 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
köszi a lehetőséget

psvekker 2014.07.08 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Atom82 2014.07.05 17:03 - Megtaláltam
köszi a rejtést.

geomurr 2014.07.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszi!:)

v8karoly 2014.06.29 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Családi ládavadászat egyik állomása. A barlangba most nem mentünk be, mert kicsi gyerekkel voltunk és még több ládát szerettünk volna megtalálni, de régebben már voltunk bent. Köszönjük a rejtést!

 
Rudi Team 2014.06.25 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mandrew 2014.06.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Sziasztok! Kis séta után megtaláltuk. A Barlangok gyönyörűek és üdítő volt a 10-12 fokos hideg a kinti 35-höz képest. :) Köszi a rejtést!

Zzr 2014.06.05 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Paco 2014.05.24 12:02 - Megtaláltam
Ez is megvan, megsincs este. Koszonom a rejtest! [wapon beküldött szöveg]

tomst 2014.05.24 10:11 - Megtaláltam
Megküzdöttünk a hangyákkal érte, de mi nyertünk! Köszönjük a rejtést!

Deti 2014.05.17 00:00 - Megtaláltam
Meglett

ZsófiZsolt 2014.05.12 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Tetszik a rejtés, igényes! :) Köszönet érte!

Vidágyi 2014.05.01 23:59 - Megtaláltam
Szuper hely a Pálvölgyi-barlang :)

zsolty23 2014.04.27 18:43 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

május 15. 2014.04.27 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Épp a Föld napja sokadalmába csöppentünk. Körülnéztünk a standokon, aztán megkerestük a ládát. Ügyes rejtés. A barlangokba most nem mentünk be, de néhányszor már jártunk bennük. Még megyünk máskor is!

GCPMB_20140427141548.jpg 
Zolee140 2014.04.21 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Köszönöm a rejtést!
Bringás túrám záró pontja, bár lehet h nem a legvégére kellett volna hagyni a magaslatot, mondjuk a leereszkedés már annál kényelmesebb volt. :)
Kár hogy későn értem oda és nem tudtam lemenni! De ami késik nem múlik.

JólinformálvaLegközelebb be is ülök
Fa a sziklánsziklafal
loog :)Bejárat
Másik oldal is sziklalefele könnyebb
kraxkrix 2014.04.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
többször meglett :)

bebfva 2014.04.19 18:29 - Megtaláltam
Nagyon otletes a rejtes, gyonyoru a rejzekado hely. A barlangot reg nem lattuk. Remelem hamarosan visszaterunk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

REGEFAM 2014.04.13 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést!

gyetger 2014.04.12 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! Jó a rejtés! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szepzsuzsi 2014.04.12 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.67
Megtaláltuk. Köszönjük!

Boldika80 2014.04.01 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. nagyon ötletes :) Katóca & Boldika :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bartha család 2014.03.30 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tutu79 2014.03.30 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi

Sir Pajszer 2014.03.23 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
TFTC!

barlangasz 2014.03.19 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZoltanW 2014.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Megtaláltam, Köszi. Ötletes megoldás.

Bigi 2014.03.14 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.20
Megtaláltuk!

Szellemes rejtés!!!

Brigus & Bigi!

Brigus 2014.03.14 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam! Nagyon jó a rejtés! :-D [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Secc 2014.03.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Köszi!

fgyurika55 2014.03.10 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Könnyen megtaláltam, így kell kitenni egy pontot, hogy más ne lássa, de egyből meg lehessen találni!

A pont 
Boret 2014.03.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.17 súly: 2.26
Meglett!

geocat&geodog❤ 2014.03.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Remek kiránduló célpont. A rejtés is leleményes, gondos gazda kezét dicséri a a tároló. Kicsit kedvet kaptunk a barlangászás kipróbálásához is. Köszönjük!

taliga 2014.03.07 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam!Köszi a játékot! Nagyon ötletes a rejtés.[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCPMB_2014037104919.jpg 
Florina Léna 2014.03.02 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Visszatérünk!
Köszi!

vighv 2014.03.02 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Igazából nem ide indultunk, csak megálltunk a ládáért. Vissza fogunk jönni megnézni a barlangot is!
Köszi a rejtést!

kectam 2014.03.01 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Hármashatárhegyi csavargásunk utolsó állomásaként találtuk meg. A láda nagyon ötletes. Köszönjük a rejtést!

majd_máskor 2014.02.23 16:00 - Megtaláltam
Éppen erre jártunk. Barlang legközelebb a gyerekekkel.

gyongyics 2014.02.23 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

maxxtro123 2014.02.23 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Kellemes vasárnapi ládázás első állomása. Köszi a rejtést!!!

KBB-Balin 2014.02.22 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.17
A rejtés nagyon jó, kiváló megoldás. Köszönjük.

nagyi11 2014.02.16 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

 
ndavid42 2014.02.15 15:00 - Megtaláltam
[:609:]
Gyors találat. Viszont egyszer ide is el szeretnék jönni egy barlangos túrára!

tgb 2014.02.09 13:44 - Megtaláltam
Levadászva! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tothadam86 2014.01.27 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam -8)-

dendeocse 2014.01.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megvan.

Phapcy13 2014.01.12 10:55 - Megtaláltam
Ötletes rejtés. Köszönjük.

davidpapp 2014.01.12 00:00 - Megtaláltam
Az eső miatt kicsit csúszós volt, de ötletes rejtés. Köszi!

placi75 2014.01.04 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]
Ötletes rejtés a "fa a fában" megoldás. :)

gizizi79 2013.12.29 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Micicila 2013.12.28 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Gyönyörű hely, finom a forralt bor a büfében...Köszönjük a rejtést. Mörren Morcogi Micóval közösen.

Mörren Morcogi Micó 2013.12.28 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Gyönyörű a barlang környezete, jó volt látni, hogy ilyen szépen rendben tartják. Micicilával közösen...

leptoszom 2013.12.28 10:00 - Megtaláltam
Hétvégi séta Judittal, Krisztivel es Adriánnal. Első láda.
Nagyon-nagyon szép rejtés, csodás doboz! Köszönjük! :)

Szabó família 2013.12.28 07:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Barlangtól-Barlangig TT közben.

drseelee 2013.12.25 21:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Karácsonyi ajándék a javából! :)

WalterBrothers 2013.12.15 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Köszönjük! Igényesen el van készítve a láda!
WB és a Csipkés Fiúk plusz Palkó

WADMAC 2013.12.14 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Jadrana 2013.12.14 13:55 - Megtaláltam
Tetszett a barlangtúra, köszönjük a rejtést!

Holnap 2013.12.11 00:00 - Megtaláltam
Érdekes rejtés, de még érdekesebb barlang túra.

anettx 2013.12.01 14:20 - Megtaláltam
Köszönjük! Korábban már voltunk a barlangban, most csak a ládáért jöttünk!

kapaja 2013.12.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.76
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Logbook kissé nedves, a ládikó ötletes.

Skalp 2013.11.29 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.09
Nem jutottam már be, de a remek rejtésnek is tudtam örülni! Köszi!

 
UncleWanya 2013.11.08 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Köszönjük TFTC

zsuzsi es sanyi 2013.11.03 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Köszönjük a rejtést!

mape72 2013.11.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Mátyás hegyi barlangtúra után

tabu 2013.11.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk! Köszönjük!

Atalati 2013.11.01 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.54
Köszönöm a rejtést.

Popeyemazsi 2013.10.23 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.49
Ez egy bónusz láda volt az ünnepnap végére. Sajna a barlang megtekintése nem jött össze, mert lekéstük az utolsó idegenvezetést, de a láda picit kárpótolt minket. Köszönjük a rejtést!

perdix 2013.10.21 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Meglelve! Köszi a rajtést!
Bicajos keresgélés Petrukkióval és Baggióval.

Petrukkio 2013.10.21 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Szuper időnk volt! Köszi a rejtést! Baggioval és Pedixxel együtt keresgéltünk, no meg találtunk is! :)

baggio 2013.10.21 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

kelementa 2013.10.20 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2.5 web: 1 átlag: 1.50 súly: 1.78
A gyerekkel ketten kerestük, de nem találtuk. Majd anyu megérkezett, és hetykén rámutatott a rejtésre... Hiába, a női ész :)
Köszönjük!

GaboM 2013.10.19 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Köszi

Lézer&Baby 2013.10.19 11:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Atiss 2013.10.13 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

laubi 2013.10.12 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Párom volt itt kedden barlangászni(, sajnos nélkülem), de nem kereste a ládát. úgyhogy gondoltam pótolom ezen hiánnyosságát. A gc3hat-tól "ereszkedve" meg is tettem. Valóban ötletes rejtés, köszönöm! Kifejezetten teszett, főleg a rögzítés :)

Laltan 2013.10.08 16:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

RobiGergo 2013.10.06 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.51
Köszönjük szépen!

alcala76 2013.10.06 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Tetszett a barlang az egész családnak, és a környező hegy és színes fák is lenyűgözőek voltak! :) Köszi a rejtést!

 
Nicky&Ati 2013.10.05 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nicky&Ati [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

somga 2013.10.05 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

kétbakancsos 2013.10.03 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Könnyű találat, tetszett a rejtés. Köszönjük!

Mátyás barlang feletti sziklákPálvölgyi barlang
Rézangyal77 2013.09.22 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a játékot! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

kobcikrajci 2013.09.15 20:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.10
Esti ládalátogatás a hangulat, az illatosan friss esti levegő, és Mz/x kedvéért. Most a barlang(m)ászás nem volt betervezve, korábban meg barlangtúra során a ládázás nem! :)

eszement 2013.09.15 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam! :) [iGC] [wapon beküldött szöveg]

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2013.09.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.25
Köszi a rejtést!

mcfreeze 2013.09.04 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Đorka 2013.09.01 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.96
A láda csak másodjára lett meg. Első alkalommal nem szúrtuk kis a kis ösvényt, és bentről kerestünk. Nagyon jó rejtést volt. Köszönjük. :)

RichieRics 2013.09.01 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Voltunk már, de elnéztük.. Így másodjára egyértelmű volt.

plecs 2013.09.01 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.98
A környezet nem túl szép, csupa szemét, de a rejtés igazán ötletes, ha minden kessertárs úgy teszi vissza, ahogy kell!

BubaGC 2013.09.01 11:15 - Megtaláltam
:-)

Imperator Csaba 2013.08.29 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi!
Kedves kessertársra a frászt hoztam, mert pont előttem ért oda és vette ki a ládát. Sorry érte! Igyekeztem hangosan csörtetni :)

molka 2013.08.29 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.91
Innen is üdvözlöm a kedves kessertársat, jelentem kihevertem az ijedtséget! :-) A láda gyorsan meglett még pont a vihar előtt, ötletes! Köszönöm!

 
Tuulikki 2013.08.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Ötletes rejtés.

DonPipi 2013.08.19 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Hangulatos hely a gyönyörű sziklafalakkal.A hőségben kellemesen hűsöltünk a barlang fala mellett, pont egy kürtőt fogtunk ki mert "süvített" kifelé a hűvös levegő bentről a barlangból. :)
Egy TB. be. Kösz a rejtést!

Kajdi-család 2013.08.18 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Nagyon ötletes rejtés! Kicsit szemetes a környék :-(

NZs 2013.08.15 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.83 súly: 3.80
Sajnos a Pálvölgyi barlangba nem jutottunk be, mert Nyár ellenére is csak 4-ig van nyitva, az utolsó csoport pedig 15:15-kor elment... :-( Ehhez képest a belépőjegy ára szerintem indokolatlanul magas!
A láda leírása nagyon hiányos. A barlang történetének részletes taglalása helyett/mellett jó lett volna olvasni valamit a megközelítésről, parkolásról, a ládáról, stb. A címben is szereplő Mátyás barlang bejáratának koordinátái pedig meg sincsenek adva! Némi kutatással sikerült fellelnünk, íme:
N47 32.016' E19 01.060' 211m - de bemenni ide sem lehet, vasajtó zárja el az utat... :-(
Összességében elég nagy csalódás volt ez a hely mindannyiunknak.

információs táblacsak kívülről...
csak kívülről...Mátyás barlang bejáratánál
athilarex 2013.08.15 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.61
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

barta 2013.08.15 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Crowngu@rd 2013.08.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Kerékpárral GC3HAT felé. Tetszett a rejtés. Köszönöm!

HiPi 2013.08.11 18:21 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Lencsybaba 2013.08.10 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

atigabi1207 2013.08.10 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCPMB_20130810141518.jpg 
RoriZo 2013.08.08 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Stuka6 2013.07.31 15:45 - Megtaláltam
Miután jártunk a Szemlőhegyi és Pálvölgyi barlangokba, a ládát is megtaláltuk.

GerGeo 2013.07.30 19:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Már régóta szemezek ezzel a ládával. Tavaly egyszer már kerestem, akkor kiderült, hogy éppen előttem néhány nappal tulajdonították el a ládát. Most viszont nagyon ötletes az új rejtés, ennek köszönhetően el is felejtettem a jelszót leolvasni. Ezt ma pótoltam, és újra felkerestem. Valaki előttem nagyon gondosan visszazárta a ládát a rejtekbe, beletelt vagy 5 percbe, amíg hozzáfértem. :D
A barlangba most nem mentem be, de már többször végigjártam, és mindig ámulok, hogy milyen kincsek vannak a város szívében.
Köszönöm a rejtést!

[szerkesztve: 2013.09.08.]: Ma meglátogattuk a barlangot. Érdemes volt, csodálatos. Ajánlom mindenkinek!

bejáratlogolás közben
2013.09.08. 
h.krisz 2013.07.29 12:51 - Megtaláltam
megvan munka közben...köszi

Oriza 2013.07.27 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Jó rejtés! Szellemes.
Ámbár teljesen másképp néz ki ma a láda, mint az első képen! Mit találtam? Mindegy, a jelszó stimmelt!
Oriza.

GCPMB_20130727180358.jpgGCPMB_20130727181153.jpg
szjoco 2013.07.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.60
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Jocó&Gábor

Pajzsika 2013.07.20 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.72
Meglett, köszi!

Dióskanyar 2013.07.20 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Meglett. Jó a rejtek. Köszi.

Ifialex 2013.07.20 11:30 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, thx!

Alex99 2013.07.19 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.30
It was really difficult but finally found it. Very creative hiding however the cache description is somewhat misleading. The coordinates are spot on though.

kiskutyus 2013.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.90
Meglett, köszi!

Wheatley Clone 2013.07.08 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!
A kivitelezés dicséretre méltó!!!

MiMintTeam 2013.07.04 18:15 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Angyal család 2013.07.02 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Köszönjük! Angyal család [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GPS nélkül, telefon nélkül, műholdkép alapján emlékezetből. :) Tetszett!

K-Isti 2013.06.30 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
OK.

petili 2013.06.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszönjük a rejtést!

Gregor_Man 2013.06.15 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Emese&Dezső 2013.06.15 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Egy hatalmas szarvasbogár őrizte a ládát. Alig bírtuk arrébb tessékelni.

Gabro 2013.06.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
:-)

gusty 2013.06.08 15:17 - Megtaláltam
OK.

MirP 2013.06.08 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.27
Buda Barlangjai 30 teljesítménytúra közben vadásztam le ezt a ládát. A barlangba nem mentem be, de tervezem a látogatást, képek alapján csodaszép lehet. Sosem voltam még ilyen kiépített barlangban.
Köszönöm a rejtést! :)

 
cKthebest 2013.06.05 00:22 - Megtaláltam
Megvan, koszi :)

Eagle 2013.06.02 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük, megvan.
Megtaláló: Csongi. Társak: Judit, Saci, Anti, Eagle.

lukrécia 2013.06.02 00:00 - Megtaláltam
Hétvégi bringázás alkalmával kerestük fel a GCKIL-t az Árpád Kilátónál, de lefele jövet itt is megálltunk, sőt még le is mentünk a barlangba :) nagyon izgalmas volt. Főleg a tyúklétra :)
A láda nagyon tetszett! Köszönjük a lehetőséget!

sistván 2013.06.02 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

brthzltn 2013.06.01 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27b] [wapon beküldött szöveg]

walky 2013.05.29 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Alon 2013.05.20 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.90
Köszi a rejtést. Tetszett az igényes kivitelezés.

goja 2013.05.20 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.45
Megtaláltuk, köszi!

fastcatch 2013.05.20 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

rozsabogar 2013.05.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megvan

CsKaroly 2013.05.11 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Lili.th 2013.05.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.34
Egy nagyon aranyos cirmos cicával találkoztunk benn az udvaron, aki kifejezetten éhesnek tűnt, úgyhogy megetettük az ilyen esetekre magunknál tartott száraz táppal.

Éhes a cica!
Nagy éjjeli pávaszem 
Zimi67 2013.05.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megvan,

 
Jack Pot 2013.05.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Ez a láda hoz mindent, amit egy városi láda adhat. Nagyon kellemes volt, köszönjük. A barlangban évtizedek óta nem jártam, az is jól esett. A találat, piknik és némi hancúrt követően hazafelé menet megpróbálkoztunk GCKCEL-lel is.

A GCKCEL először jó ötletnek tűnt, mert szeretem és nagyon hasznosnak tartom a várostörténeti ládákat. Valamilyen teljesen rejtélyes ok miatt azonban ez is multi. Ez önmagában nem (mindig) baj, de ezúttal is bebizonyosodott, hogy az egyszerűbb, nagyszerűbb. Akit esetleg érdekel, az a gond vele, hogy miután lesétáltál a Pálvölgyi barlangtól a Zichy kastélyig, csak egy koordinátás ládát találsz ami visszavinne a barlangokhoz, ahonnét fél órával előbb elindultál... Hogy ez miért jó..? Ennek nem láttuk értelmét, tehát kimaradt. Amúgy a kastélymúzeum és a kertje is szuper, kár, hogy a láda be lett bonyolítva.

Zimi67-el és egy csomó külsőssel közös találat. Köszönjük a rejtést, jó volt.

Lili lányom jegyzete: Szerintem nagyon érdekes és szép volt. Érdemes oda el menni mivel nagyon érdekes és jó.

túráZoo 2013.05.01 14:54 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

paszi 2013.05.01 11:59 - Megtaláltam
köszi a rejtést

pakot 2013.04.30 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Nagyon tetszett az új rejtés. Gratulálok Lopakodónak.

macibeka 2013.04.28 00:00 - Megtaláltam
ok

nikoma 2013.04.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, nagyon különleges volt a barlang! :)

denho 2013.04.14 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.84
A (újra)rejtőnek gratula a beéefektetett energiáért! Kösz! :)

Búúúk 2013.04.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.00
Első megtalálásunk :)

kicsiogre 2013.04.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Kellemes kirándulás során kerestük meg.

Frida 2013.04.06 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
A Mátyás barlangi túránk előtt kerestük meg. Kellemes volt az idő is. Ha már ott vagy, ne hagyd ki az élményt, hogy a földben kúszol, mászol. :)

DreadHead 2013.04.06 12:41 - Megtaláltam
meglett! :)

zsancsi93 2013.04.06 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszike :)

etele17 2013.04.06 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
megvan.)

racz.tibi 2013.03.31 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Kiscsaláddal barlangászni voltunk, s utána gyorsan megkerestük az újonnan telepített ládikót! Köszi! Tibi

Furtyka 2013.03.31 16:00 - Megtaláltam
Szüleink karácsonyi ajándéka egy barlangi túra volt, melyre mi is elkísértük őket, majd miután csupa mocskosak lettünk, úgy gondoltuk, hogy megkeressük ezt a kb. 60 méterre elhelyezett ládát. Tetszik a láda, ötletes. :) Köszönjük a rejtést.

Lopakodó 2013.03.28 00:00 - Egyéb
A ládát a mai napon átvettem Blue Malitól, előreláthatólag szombattól kereshető lesz.

remekkelek 2013.01.20 11:00 - Nem találtam meg
:(
Nem találtuk meg a nagy hóban vagy csak rossz keresési módszert választottunk.

EmléktáblaTéli környezet :)
pocok0422 2012.09.08 12:00 - Nem találtam meg
Köszünjük a rejtés.

[Elutasította: Gábor75, 2012.10.28 21:50]

Vityka76 2012.09.07 17:50 - Megtaláltam
A jelszót a rejtőtől kaptam, mire hazaértem beteg is lett a láda, szóval most ez van, vagyis nincs láda:)

bzsoltie 2012.09.02 15:20 - Megtaláltam
Nyárzáró budapesti ládagyűjtő séta 13/9. találata

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.09.03 18:10]

Köszönöm az elfogadást.

vittorio 2012.08.10 20:41 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

jasa2 2012.08.10 10:05 - Megtaláltam
megtaláltam

Balogh-Celebrini család 2012.08.07 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.70
jópofa rejtés, így legalább megtudtuk, hogy milyen egy PET előforma. Köszönjük!

kiralyek 2012.08.04 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.69
megvan

norbi92 2012.07.30 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszi a rejtést!

sawkuk 2012.07.22 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.27
Családos barlanglátogatás alkalmával vadásztuk le. A barlang és környezete csodálatos. A ládikát talán jobb volna áthelyezni az út túlsó oldalára a parkoló mellé.

grw766 2012.07.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.08
Megtalálva, köszi a rejtést!

furko 2012.07.14 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

repulos 2012.07.14 00:00 - Megtaláltam
Könnyű találat, kezdőknek ajánlott.

Bróthág 2012.07.12 00:00 - Megtaláltam
.

jetijak 2012.07.07 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Megtaláltam.

lakkanto 2012.07.06 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Gyors autós találat, köszi a rejtést.

AHankóBanda 2012.07.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.05
Lecsaptunk és megtaláltuk :-) Köszi a rejtést.

Cerberus 2012.07.01 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.09
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

Mini 2012.06.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Meglett.

 
Antissimo 2012.06.28 18:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.34
Nem volt nehéz találat, bár elsőre kicsit túlfutottam rajta, de aztán hittem a gps-nek és meg is lett hamar.

Liberty 2012.06.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
2/1. Ládatúra Budán.

Most nem volt lehetőségem a barlangba bemenni, majd egyszer bepótolom. Köszönöm a rejtést.

II. kerület címere
Dolex 2012.06.13 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.47
gyorsan meglett.

norko 2012.06.10 15:43 - Megtaláltam
Levezető túra GC Lik után "könnyű " terepen.

gabortel 2012.06.10 12:02 - Megtaláltam
Egy "nyakkendős" barlang normál ládája gclik után.

Dinzol 2012.06.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

tothjanostamas 2012.06.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Megtaláltam

norbimoncsi 2012.06.09 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Megvan. Nagy élmény volt, mert a párosunk Moncsi fele még nem járt barlangban. Nagy rábeszélés árán ment be, és ki sem akart jönni! :-)
Köszi!

csehipest 2012.06.01 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.65
Szép kis hely.:)

passuth 2012.05.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Picit megviccelt a GPS-em...továbbmentem...jelszó még mindig nincs...amennyiben elküldöd, úgy ráírom a logbookra...látom sokan panaszkodnak...

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.05.30 15:47]

orangebrotherz 2012.05.12 23:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Megtaláltuk, jelszó sajnos sehol .(
Képeket nagy méretben küldök GPS koordinátákkal!

... és kis méretben mellékelek itt.)

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.05.15 13:52]

Köszönjük - kérem a képek alapján Tonykopter-nek is majd az elfogadást, ezeket együtt fotóztuk, GPS koordináták ebben vannak, de azt hiszem amúgy Ő is készített képeket.

Tonykopter 2012.05.12 03:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Majdnem felleltük! A jelszót sajnos nem találtuk a helyén! Kérem a kép alapján a megtalálás elfogadását! Köszönöm!

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.05.17 14:17]

 
GyÉ 2012.05.08 15:00 - Megtaláltam
Ott voltunk a kincstúra keretében, de se kód, se jelszó. :((
Azért kérjük szépen elfogadni, a kép a bizonyíték! :)

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.05.20 21:03]

 
MJM 2012.05.06 12:00 - Egyéb
Flóra játék keretében kerestük a ládát, és nem láttuk itt a felhívást, hogy ne keressük, mert eltűnt! Mivel mi már egyszer megtaláltuk a ládát, tudtuk, hogy elvileg hol kellene lennie. Lefotóztuk, Flórához beküldtük, remélem elfogadják találatnak!

fuleezs 2012.04.23 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

ramgab 2012.04.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Ezt logoltam a com-on, de így már legalább a történet felét értem.

"Kicsi ládát kerestem, meglepodtem mikor egy PET-eloformát találtam, mégjobban meglepodtem mikor kinyitottam és a saját BBB-s logbookomat láttam benne. A Német kesserek írták hogy pótolták a ládát, de azt nem hogy másik élo ládát hoztak át.

Érdekes.

Lehet hogy kint van az eredeti is ?????"

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.04.22 15:48]

 
Lukács Imre 2012.04.22 12:20 - Egyéb
Flóra ládát kerestünk volna,de Ramgab ládáját találtuk. A réginek csak a helyét találtuk meg CITO után Furcsa volt a BBB logbook

Zeike 2012.04.14 12:15 - Megtaláltam
8/6 Ha már a közelbe jártam, ezt a ládát is megkerestem. A barlang most kimaradt.... DE ami késik, nem múlik egyszer sort kerítünk rá. :)

 
Mókus Család 2012.04.05 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Megtalaltuk, nagyon szep helyen volt. A barlangba most nem mentunk be, de egy esos nyari napon idealis program lesz :)
Koszonjuk :)

Katzer 2012.04.03 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

hevike 2012.04.01 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Megtaláltuk, köszi. Megnéztük a barlangot is, nagyon szép, ajánljuk mindenkinek. Nem messze innen (kb 700 méter) van a szemlő-hegyi barlang, aki teheti oda is menjen el.

cav004 2012.04.01 09:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Barlangászás előtt, már épp ideje volt...

znasz 2012.04.01 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Köszi a rejtést.

KoMa 2012.04.01 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Barlangtúra előtt gyorsan megkerestük.

BuGya 2012.03.31 19:20 - Megtaláltam
Óbudai ládázás, 11/11. ládánk.
Ott voltunk a ládától 10-15 méterre, de közelebb menni nem mertünk - legalább ilyen közel ugyanis egy 10 fős társaság sütögetett, így nem akartuk kockáztatni a lebukást. Kérnénk a kép alapján a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.04.01 22:03]

 
Gábor75 2012.03.30 13:01 - Egyéb
Kedves Patics kessertársam!
A láda valóban át lett helyezve ( több mint egy éve ) , de ezzel a tévútra vezető információval nem kellene a ládát kereső kesserek életét megnehezíteni. Kerítést meg nem kell mászni,mert van rajta ajtó...
Üdvözlettel: Gábor75, ládagazda

Patics 2012.03.30 13:00 - Egyéb
Erre jártam és így ismét felkerestem a ládát. Illetve elöször, hiába kerestem, mert a láda át lett helyezve és ennek a leírásban semmi nyoma. Szerintem bele kellene írni, hogy a rejtek, nem régen még az út másik oldalán volt, a mostani helyétől 200-300 méterre. Ott még kerítést sem kellett mászni érte, szerintem mostanra roszabb helyre került.

keta 2012.03.25 15:36 - Megtaláltam
megvagy! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

liremean 2012.03.25 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Megtaláltuk,köszönjük szépen.
Lili,András

 
dienespeter 2012.03.22 17:00 - Megtaláltam
köszi

csipet_csapat 2012.03.17 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Könnyű találat. Egyszer a barlangot belül is megnézzük!
Köszönjük.

SzabEdAn 2012.03.16 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2012.03.16 00:00 - Megtaláltam
Köszi

benger 2012.03.15 17:24 - Megtaláltam
ok

anyóca 57 2012.03.15 16:30 - Megtaláltam
Ma 4 Hármashatár-hegyi ládát szerettem volna, egy kellemes kirándulás keretében levadászni. A túra pompásan sikerült, de a siker csak 50%-os. A barlangokkal ma nem volt szerencsém. A ládát sem a Tábor-hegyi barlangnál, sem itt a Pálvölgyi barlangnál nem találtam meg. Sokáig bóklásztam a megfelelő követ keresvén az eléggé szemetes helyen,de a gps 0 m távolságánál sem találtam meg. A barlangba sosem fogok bemenni, mert sajna nem bírom a barlangi szűk helyeken a bezártságot. (klausztrfóbiában szenvedek sajnos), de kívülről megnéztem és köszönöm, hogy elvezettetek ide. Az ott készült fotók alapján szeretném kérni az elfogadást.

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.03.17 08:15]

Köszönöm szépen a jóváhagyást! :-))

brutte 2012.03.13 11:21 - Megtaláltam
Szép helyen jártam. Viszont a rejtés felháborított! Miért kell egy kerítésen bemászni? A kerítésen kívül is vannak kövek. Vagy felette a placcon. Ezt kéretik átgondolni!

Mrs_Mr_Wind 2012.03.10 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.60
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

zsupisti 2012.03.10 14:23 - Megtaláltam
Megvan. Koszonjuk.
[g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

mlnet 2012.03.05 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Tulajdonképpen ez volt annak idején az első geoládánk. Egy kölcsönzött készülékkel próbáltuk ki, hogy milyen is ez a játék, de akkor még nem voltam regisztrált tag és a jelszóval sem foglalkoztam. Végre sikerült újból meglátogatnom, hogy a megtalált ládák közé kerüljön.

Marcello87 2012.03.04 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Nicol86 2012.03.04 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.46
Köszi!

Keti 2012.03.03 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.15
A Szemlőhegyi- és a Pálvölgyi barlang utáni gyors, saras találat.

QandB 2012.03.03 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2012.03.03 11:41 - Megtaláltam
Megvolt

bali&bogi 2012.02.25 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Családi ládázás, a barlang-túra után. Kis sárdagasztással, de meglett a kes. Köszi a rejtést: Bali & Bogi.

A barlangbelső 
paparazzy48 2012.02.25 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.42
Unokás ládázás, a barlang megtekintése után. A terep a kiolvadás miatt igencsak csirízes, de a láda rendben. Köszi a rejtést: Paparazzy48.

Pálvölgyi csodák 1Pálvölgyi csodák 2
mansan 2012.02.23 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
:-)

Taki- 2012.02.09 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.20
Régebben voltam már itt, akkor barlangászni mentünk, de nem tudtam hogy van láda is. Most a láda miatt tértem vissza.

pejuci 2012.02.01 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.23
A téli hétköznap miatt nem volt nagy tolongás a barlangnál. Nekünk nagyon tetszett a barlang és a vezetés is jó volt a túra során. Köszi a rejtést!

sinya00 2012.01.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.15
Meglett bár szerintem a környezet nem a legjobb. :-(

lamúrtuzsúr 2012.01.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Köszi a rejtést! :)

Sunboy 2012.01.19 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Cirip & Cicmic 2012.01.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.71
Gyönyörű, napos és nagyon szeles időben találtuk meg egy kellemes vasárnapi ebéd után. Nem járt arra egy lélek sem. Köszönjük a lehetőséget!

abc0505 2012.01.11 00:00 - Megtaláltam
Könnyű délutáni séta részeként. Dorka látta meg. Köszönjük.

cic&zs 2012.01.01 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük :-)

fattila 2012.01.01 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.76
Megvan. Köszönet a rejtésért. Egy kicsit nehezen sikerült kivenni, de meglett.

zramzam 2012.01.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Nagy áldás az év első napján, hogy az emberek nagy része otthon alszik még, így van parkolóhely, egyáltalán kocsival tudsz közlekedni a városban.
Köszönjük a rejtést.

Gubirobi 2011.12.30 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
GeoSzilveszterre tartva megkerestem pár hiányzó budai ládát is.
A közelben gyorsan találtam parkolót és meglett a láda is. A rendezvény miatt a barlang meglátogatása kimaradt.
Köszönöm a lehetőséget!

 
szikizso 2011.12.28 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Budai ládázás egyik állomása. Sajnos már csak sötétben értem ide, de nem volt probléma. A barlangokban már tavaly voltam, csak akkor a GPS nem volt velem.

Aniko & Gyuri 2011.12.28 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.87
A Pál-völgyibe menet...

a tónál...
"esztétikusan" megfurt buboskemence...
 
veronisz&petyosz 2011.12.22 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.08
Karácsony elötti kis túrát tettünka hármashatár hegyen, ennek bevezetése képpen meglátogattuk a ládát, és a kedves jegyeladó hölgy jóvoltából, spontán barlang nézést csaptunk, és mindenkinek ajánjuk, hogy nézze meg a barlangot. Csodálatos természeti képződmények láthatóak benne, és a túra igen izgalmas, és igényesen kialakított, a túra vezető is rendkívül tájékozott volt, és rengeteg új, érdekes információval látott el minket. Mi a Szemlő-hegyi barlangot sem fogjuk kihagyni.

enazati 2011.12.12 08:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
A partom melegítettem 5 ládával, most jöhet a neheze. Köszi a rejtést.

Pala.G 2011.12.11 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

 
DenkeT 2011.12.10 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Szombati ládázás ötödik áldozata. Köszi a rejtést:)

LEMA 2011.12.10 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.52
Köszönjük szépen. Igazán szép volt a barlang, de klausztrofóbiásoknak csak óvatosan. Van benne elég szűk rész is, (szerintem nem olyan vészes). de hát aki nem bírja, könnyen bepánikolhat. Amúgy nagyon szép volt, érdemes megnézni. A rejtés is tetszett.

picuresnagyur 2011.12.04 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
köszi :)

feldelaci 2011.12.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan

oktriv 2011.12.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Köszi a rejtést.

GB 2011.11.27 08:55 - Megtaláltam
ok

Andrys 2011.11.27 08:55 - Megtaláltam
:-)

lizzard és csapata 2011.11.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Köszi a rejtést. Valamilyen apropóból fentről közelítettem meg, át a susnyáson meg tüskésen de megleltem.

Tamás&Angi 2011.11.19 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Overálos barlangtúrán voltunk a Mátyás-hegyi barlangban barátokkal. Nagyon élveztük, a vezetés is nagyon jó volt. A program után megkerestük a ládát is, könnyen meglett. Köszönjük a rejtést.

Borsos család 2011.11.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.35
Kotelezo talalat volt a barlangtura elott!

balipou 2011.11.11 00:00 - Megtaláltam
Koszi [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

vonnegut42 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
(pálvölgyi)

botaborsi 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
hosszan jöttünk érte, de könnyen meglett!

srena 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
+

Allisc 2011.11.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Köszi a rejtést

Sa monyo 2011.11.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megtaláltuk! Köszi!

Fadam23 2011.11.02 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Egyszer fel akartunk szaladni érte, de sajnos sietni kellett vissza, de most már volt idő megkeresni és egy kis idő után meg is lett. Köszönöm a rejtést. :)

Mirabelle 2011.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 3.48
köszönet!

bati.hu 2011.10.30 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Temetőbe menet kikanyarítottuk az utat...egyszer talán megnézzük ha nem csak átutazóban leszünk ....köszi

ath 2011.10.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.64
Könnyen meglett.

Pg6609 2011.10.22 11:54 - Megtaláltam
PG66+Kristof+Bea

mazsola069 2011.10.21 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Mai nap 5/1 ládája gyors találat,köszi a rejtést.GCKCEL következett.

csörike és maci 2011.10.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
ok.

ludvig 2011.10.13 13:51 - Megtaláltam
Pontos a koordináta nekem könnyű találat volt.

Goldenbay 2011.09.25 15:12 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Wladin 2011.09.25 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.27
Szép barlang, laza vezetés, fogyasztói társadalomra épülő környezet.

kosbor 2011.09.24 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Arthur 2011.09.14 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.43
Megtaláltam! Arthur
Köszi [wapon beküldött szöveg]

A bejárat 
BRobi 2011.09.13 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért!

Topolya 2011.09.12 18:40 - Megtaláltam
ok

nzsolt 2011.09.10 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Könnyen meglett. Köszi a rejtést.

MaTamas 2011.09.10 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 1.5 átlag: 2.83 súly: 3.50
GCLIK felé beugrottam ezért is. A rejtés már méterekről kiabált.

otisz21 2011.09.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.29
Megvan, köszi!

EdeZ 2011.08.30 09:29 - Megtaláltam
Koszi arejtest.

mngc 2011.08.27 18:53 - Megtaláltam
A túra végállomása, s a láda is meglett.

Mirr&Murr 2011.08.27 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.82
szülinapi túra :)

Ed kesser 2011.08.25 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.16
Aznapi ötödik.

lasagne 2011.08.18 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Köszi!

Lerson 2011.08.18 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Először elmentünk mellette, pedig könnyű találat. Kicsit talán túl könnyű is. :)

csp187 2011.08.18 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.95
DONE!!!

deva 2011.08.14 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 1 átlag: 3.00 súly: 3.29
A közelben volt dolgunk, elugrottunk ide is...

nmárti 2011.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Köszönet a rejtésért!

 
breimanne 2011.08.13 00:00 - Megtaláltam
ok

ittott 2011.08.06 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.60
Véletlenül pont csoport indulásra érkeztem a barlang bejárásra.
A barlang létezését már gyerekkoromban (ami már régen volt :) tudtam, budai születésűként. Itt csatangoltunk többször a nyári szünetekben. Én még a régi lezárt bejáratát ismertem, bár mélyen nem mertünk lemenni soha. Kíváncsi voltam mit rejt a mai barlang és hogy néz ki most? Tapasztaltam, rengeteg munkát fektettek bele, hogy ilyen jól bejárható legyen mint most. Jó volt újra ellátogatni ide!
A ládát gyorsan megtaláltam.

Demoklesz sziklája
 
eleem 2011.08.03 14:45 - Megtaláltam
megtaláltuk

Gibraltar 2011.07.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.89
Most csak biciklitúra első állomásaként itt álltunk meg, legközelebb a barlang is sorrakerül. Köszi

zahako 2011.07.30 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Köszi a rejtést!

csjani 2011.07.29 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.08
megtaláltam köszi

Crox 2011.07.28 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.43
A Mátyás-hegyi barlangban túráztunk. Utána kerestem meg a ládát.

anettnori 2011.07.27 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Már régóta "fájt a fogam" erre a ládára. Ma az óbudai tekergés után vettem célba a hegyeket. Útközben adta magát ez a rejtés.
A barlang környezete nagyon szép, gondozott, látszik, hogy kiemelt turista célpont. A láda rejtése nagyon profi, avatatlan szem nem nagyon találhatja meg. Maga a ládaoldal elég szegényes, szerencsére, a helyszínen rengeteg információ található a barlang felfedezéséről, történetéről, szépségeiről, kiterjedtségéről.
Most nem mentem be a barlangba, mert már jártam bent. Igaz, akkor még nem létezett a mostani játék.

csinesz 2011.07.26 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

barathg 2011.07.11 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.00 súly: 3.11
a barlangot megnéztem még céges majálison, de a láda akkor vhogy elmaradt, így most csak a pontért mentem. meg kicsit bogarassá tenni a ládát ;-)
a rejtés helye nekem sem tetszett, a csapás alig járható, a kerítés alatt bújás meg no comment... viszont az álca ügyes nagyon!

Petyabá 2011.07.03 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.24
175. A láda hamar meglett, jött vele egy kullancs is....

vgyorgyi 2011.07.03 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Mai második ládánk jbakóval. szép a környék, jó a rejtés, köszönjük! :)

jbako 2011.07.03 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Mai 4/2 ládánk vgyorgyivel, könnyű rejtés és találat, a barlangot korábban láttam, érdemes megnézni. A ládát egy kis sün "őrizte" de igyekezett eltűnni. Kösz a rejtést :)

M Zsófia 2011.06.28 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
Nagyon szép hely! ötletes és találó a rejtés. Köszönöm.

 
mielikki 2011.06.26 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Közös délutáni ládázás egy kedves ismerőssel, az ő érdeme a megtalálás :)

igilight 2011.06.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Barlanglátogatás előtt.
Köszi a rejtést.

ggy1 2011.06.13 18:20 - Megtaláltam
Timivel és Mackóval gyorsan.

timi és a mackó 2011.06.13 18:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.
Kicsit szemetes a környék. Segítettünk a helyzeten, hogy ne legyen annyira.

Anikó77 2011.06.12 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltuk! Köszi a lehetőséget!

Anikó77, Béci

Gyalogos kupa: 19,8 km

DonRazzino 2011.06.12 04:40 - Egyéb
Gyalogos kupa: 46.1 km

Puzzle Apartman Gyula 2011.05.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 3.86
A hegyről lefelé jövet gyorsan megálltunk a barlangnál a láda megkeresésére. Hááááát ez csak pontnak sikeredett. Nem volt jóérzés a bejárat melletti fás részen átvágni, majd kerítés alatt átmászni a rejtekig. Biztosan nem lehetett volna máshova tenni? (Különösen, ha úgyis tudnak a ládáról...)

BiharyG 2011.05.26 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
Csoportot hoztam a barlangba, úgyhogy nem hagyhattam ki. Köszönöm a rejtést!

BiharyG

 
JAck:66: 2011.05.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.23
172, megérett a meggy.

atipapa 2011.05.17 12:11 - Egyéb
Kolegámmal ismét meglett

LionDaddy 2011.05.17 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Mai 3/2. ládám.
A télen jártam már itt, de pont akkor lett áthelyezve a láda és a GPS még a régi koo-kat mutatta, így akkor fel kellet adjam.
Most az új adatok birtokában nagyon hamar meg lett.

Köszi a rejtést!

 
P306 2011.05.15 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.52
Megtaláltam, egy kellemes barlangtúra után.

joco12589 2011.05.10 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
ok

Hinter 2011.05.10 14:05 - Megtaláltam
A GCKCEL-től sétáltam át. A barlangba két iskolás csoport éppen bement.

rolandar 2011.05.02 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Először fentről próbáltam, de utamat állta egy drótkerítés, lentről meglett.

Köszi a rejtést!

a ládaszamár az erdőben
artissimo 2011.04.25 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Szép a barlang környéke is, jó volt sétálni a környéken.

szirom 2011.04.25 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
szinte drive in találat - a levegőt harapni lehetett!:)

Cedric megtalálta!:)mi is megtaláltuk!:)
barlangász:)
Guizmo és Cuni 2011.04.23 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
GPS-t követve, bozóton át, kerítés alatt csúszva, majd láda megtalálása után megláttuk az ösvényt, kifele már könnyebb volt, ittunk is egy sört.

Milán&Enikő 2011.04.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.10
Nivea fitness után egy gyors találat ha már úgyis arra járunk alapon.

pucokbársony 2011.04.17 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.82
A föld napján.

MJM 2011.04.17 13:00 - Megtaláltam
Föld napi parti alkalmából egy könnyű találat!
Xavérékkal közösen...természetesen!:)

xaver98 2011.04.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.02
Szép környezetben, könnyű találat, köszi!
MJM-el közösen.

pálcianyu 2011.04.17 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.18
megtaláltam :)

Ancs 2011.04.16 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
A barlangban már többször jártam, ma a GCCITO után csak a ládáért jöttem.
Köszi

Zoltanus 2011.04.16 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
CITO utáni gyors találat. Köszönöm a rejtést!

Fontos dolgokKörnyezet
Barlangi macska (Cattus Cavelus)Szép
dzsinszka 2011.04.16 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
A CITO utáni találat, könnyen ment.
Köszönöm a rejtést!

Lukács Imre 2011.04.16 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Kellemes szombati időben a CITO előtt.
Közös megtalálás Tudo-val.
Pontosabban Hajni volt a kerítés másik oldalán és szembenézett vele egy Kacsa" De ez kacsa volt

Tudo kerékpáros kupán 
tudo 2011.04.16 09:52 - Egyéb
63 km városi kerékpározás 800 m emelkedéssel a Budai-hegységben szemétszedéssel és sok-sok A osztályú emelkedővel. Elérkezett a Tavasz, ezt csalhatatlanul érezni lehetett a levegőben.

GCAMFI után nekiestem a Szépvölgyi útnak: climbing 42/22 - 42/25 között átlagos 61 rpm ped. és 149 bmp pulz. mellett. A mai GCCITO-hoz már gyülekeztek az emberek. A láda új helyen van, talán kevéssé szemetes, mint a régi környezete. Utóbbiról tettünk a mai szemétszedés során. A láda azonnal meglett. GCCITO következett.

Kerékpáros kupa: 63.81 km

TalálatBejárat
LejáratFeljárat
Csg12 2011.03.31 20:45 - Megtaláltam
Egy szép tavaszi nap záróládájaként. Bicajjal. Köszi rejtést!

derg 2011.03.29 02:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.85
Éjszaka fél három körül arrafelé jártunk és akkor már megnéztük.
Köszi

GalocaesPereszke 2011.03.26 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Mai hatodik ládánk. Köszi.

Motkány 2011.03.16 16:30 - Megtaláltam
Könnyen megtaláltuk, köszönjük :)

Alcohool 2011.03.16 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Már sokszor jártam erre, innen nem messze nőttem fel, de mindig jó érzés itt lenni. Nagyon tetszettek az info táblák, hihetetlen, mekkora barlangrendszer felett élünk! Köszönjük a rejtést!

Pogacsa1 2011.03.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszi a rejtést!

tomi77 2011.03.13 14:22 - Megtaláltam
Miközben ettük a logolás utáni sütinket, érkeztek a többiek is a ládához :-) Köszönjük a rejtést!

minimal 2011.03.13 00:00 - Megtaláltam
megvan

nagya93 2011.03.12 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltuk! Jó időbe,könnyen meglett.
Ideji 2.ládánk.

Kösszönet a rejtésért!

Attibati 2011.03.12 10:32 - Egyéb
Gyalogos kupa: 59.9 km

Aleph & Rita 2011.03.11 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Először a kerítésen kívűl keresgéltünk, de miután bementünk a kapun, hamar meglett. Rita régen járt már a barlangban és szép emlékei vannak róla. Köszönjük!

bolyak 2011.03.06 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.74
Most csak a doboz, már voltam a barlangban többször.

Stimm 2011.03.06 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.35
Kerékpárral. Eszembe juttatta a kellemes barlangász emlékeket.

ackgabor 2011.03.06 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.41
Kellemes ebéd előtti séta. Sok az ember, de a láda jó helyen van.

szalaij 2011.03.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam.

alecar 2011.02.24 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Nagyon szépen ki van építve a barlang környéke. Egyszer majd eljövök a gyerekeimmel barlangozni is. Köszi!

hitamas 2011.02.23 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Szép széles (geo)ösvény vezet egy zseniális rejtekhelyre. :)

Pimpi69 2011.02.23 09:50 - Megtaláltam
Köszönöm.

Afromagyar 2011.02.21 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Köszi a rejtést!

Fürkészek 2011.02.18 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Már sötétben, lámpával, de nagyon élveztük. Pláne a kisebbik fiam. Köszönjük! Teljesítette 3 fő.

maximusz31 2011.02.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.18
....

kópé1993 2011.02.15 15:47 - Megtaláltam
Megvan.

koponya 2011.02.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.16
Megvan! Köszi.

 
Gyeta 2011.02.13 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Mai túránk utolsó állomásaként kerestük fel ezt a helyet. A barlangot már épp elégszer láttuk, most csak a láda begyűjtése volt a cél.
Kisebb stressz fogott el, látva, hogy ez egy újabb Blue Mali láda, ugyanis a tél folyamán két másik rejtésénél nem leltük meg a ládát. Itt minden rendben volt, így ezúttal nem kellett a rejtő jóindulatára hagyatkozva logolnunk.
Köszönet a rejtőnek!

Cicapapa51 2011.02.06 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.25
A barlangra sajnos nem jutott idő. Majd legközelebb... talán...
Köszi a rejtést.

Cicapapa51

Egyiptom 2011.02.06 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Első tavaszi túrázásunk alkalmával ezt a környéket választottuk és jól döntöttünk.
Köszönjük.

Csengeni 2011.02.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi a rejtést, ez volt a második.

Gabeen 2011.02.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
A barlangra sajnos nem jutott idő. Majd legközelebb... :)
Köszi a rejtést.

GeoDitke 2011.01.30 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
ok

GeoMogyes 2011.01.30 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Még visszajövök! Most csak a láda!

tóték 2011.01.30 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Morzsa-party előtt, GPS nélkül. A hóba taposott kesser-ösvény és a képek is sokat segítettek. Köszi!

pliptai 2011.01.29 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
TFTC!

vm 2011.01.27 14:26 - Megtaláltam
Jó.

morph 2011.01.27 14:26 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

waster 2011.01.18 21:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.90
Itt lakom a ládától 3 utcával arrébb... már csak elvből is le kellett vadászni! köszönöm - KW

Kajli 2011.01.18 21:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.40
Éjszakai Túránk első állomása, thx :) Wasterrel

Tompika23 2011.01.18 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
megvan :)

CsHBalint 2011.01.16 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.81
Megvan, köszönjük a rejtést!

csacsa1 2011.01.15 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.11
Köszönet Medvének :O)

 
berkaba 2011.01.09 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Desterrel mai második "ládánk". A régi információk alapján virtuális ládikót kerestünk. Kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2011.01.09 18:34]

A szobornálBarlang
Dester 2011.01.09 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Berkabával a mai nap másodikként próbáltuk levadászni ezt a ládát. Olvastuk, hogy a ládát nem találták meg előttünk, így meghagytuk a GPS-ben a régi, virtuális ládához tartozó instrukciókat, hátha azok jók lesznek... De úgy tűnik, hogy sajnos a két jelszó nem egyezik meg.
A barlangba még nem mentünk le, de érdeklődtünk a csoportos túráról, így adnék erről egy kis infót, hátha valakit érdekel: 4 főtől indulnak túrák idegenvezetővel, amelyek kb. két órásak. A felnőtt jegy erre 4000 Ft. Kb. 700-1000 méteres út, helyenként hason kúszós részekkel (ebből a leghosszabb egybefüggő rész kb. 10 méter).
Vissza fogunk ide jönni, a környékbeli barlangokat is útbaejtve csinálunk nemsoká egy "barlangász" napot. :)
Szeretném kérni a rejtőt, hogy fogadja el a logot, csatoltam képeket is.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2011.01.09 18:34]

A barlang bejárataA barlang előtti szobornál
Csizmások 2011.01.02 11:00 - Megtaláltam
Hát nem jött össze! Összetúrtuk a lehetséges helyeket, próbáltuk megmozgatni a köveket, nem sok sikerrel.GcKCEL-nél még sütött a nap, de ideérve elborult. A barlangban már többször voltunk a gyerekekkel, így most csak a ládát szerettük volna megkaparintani.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2011.01.02 20:19] Köszi! BUÉK!

zalajaro 2010.11.29 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.62
Védett helyen a láda ,De eléggé szem előtt van.

 
FTom 2010.11.15 08:33 - Egyéb
Egymáshoz közeli rejtekhelyek sorra járása a Budai-hegység sok szép kilátópontjának érintésével. Gyalogos kupa: 26 km.

peti0405 2010.11.13 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megvan!

szulez 2010.11.12 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Barnabás óvodás csoportjával a Szemlő-hegyi-barlangban jártunk. Utána gyorsan átugrottunk a Pál-völgyi-barlanghoz és megkerestük a szép, új ládát.
Köszönjük!

Somate 2010.11.09 12:00 - Megtaláltam
Megvan.

kismaczu 2010.11.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Először a régi koordinátán kerestük,de a rejtő útbaigazított, köszi. A rejtés szuper,reméljük a kesserek nem szedik szét a hegyet,hanem jól körülnéznek.

 
gladius23 2010.11.05 00:00 - Megtaláltam
Mi voltunk a 2. láda 1. megtalálói:-) Ötletes rejtés...majdnem elő kellett venni a gps-t:-)
Köszönjük a rejtést

serb.orsi 2010.11.05 00:00 - Megtaláltam
2009. szeptember 1-én kerestem először még a régi ládát. Akkor nem találtam meg. A virtuális túl könnyű lett volna, így kivártam az újratelepítést. Ma vettem észre. Lecsaptam rá, mint légy a sz****. Így elsők lehettünk a láda fellelésében. Ez azért volt izgalmas, mert a környezet még érintetlen (nincs csapás) és nem használtunk gps-t :) Szóval nagyon örültünk neki, köszönjük! :)

a-beatrix 2010.11.03 14:35 - Megtaláltam
Kirándulás-ládázás Ádám fiammal, mai utolsó állomás. A repülőtér és a Hármashatár-hegy felől érkeztünk, a gps-re az adatokat már a hétvégén feltöltöttük, így nem tudtuk, hogy a virtuális ládából épp előző nap lett hagyományos. Ez persze jó hír, de nem nekem, aki ezt csak akkor vette észre, mikor regisztrálni akarta a találatot :-(
A környék bennem szép emlékeket idézett, jó 20 évvel ezelőtt néhány évig barlangásztam, a Matyiba még a tanítványaimat is elvittem akkoriban, lássanak ők is szépet!
E-mailben elküldöm a régi jelszót, kérem a rejtőt, fogadja el.
Köszönöm.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2010.11.04 20:45]

A régi jelszó. 
Brodowski 2010.11.01 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Megtaláltam, köszi a rejtést!

bobák 2010.10.31 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.80
A barlang nagyon tetszett, már sok-sok éve voltunk itt utoljára. A barlang térképét nézve megdöbbentő a kiterjedése.

polgaradri 2010.10.30 14:10 - Megtaláltam
Barlangászás, a Mátyás-hegyi barlangban való kúszás-mászás után

vecseilaszlo 2010.10.24 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.81
Megleltük a kissé borongós időben

L.C 2010.10.16 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Megnéztük mindkét barlangot (a Szemlő-hegyit és a Pál-völgyit is), érdemes!!! Köszönjük!

ruudvan 2010.10.16 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Ma barlangásztunk egy jót. Nagyon tetszett, de itt nem találtok helyet a ládának?

Mo-Hó 2010.10.16 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
A barlangok látogatása, majd később...
Köszönjük a rejtést!

daranzoli 2010.10.16 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönjük! Megtaláltuk egy iskolai kirándulás keretében. Gyönyörű a barlang , érdemes megnézni!

magyar65 2010.10.10 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Köszönjük.

sixth 2010.10.09 14:24 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Csabi69 2010.10.08 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Útban hazafelé. Köszönjük a rejtést! (Köszönöm Évi segítségét!)

zsoficica 2010.10.03 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.40
Cseppkőbarlang-túra és KCel közt akadtunk rá, alig várom hogy újra ládaformát ölthessen és rendesen is megkereshessem.

Zsuba 2010.10.03 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Könnyű találat az Árpád-kilátó után

abence 2010.10.03 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.49
Könnyű találat KCEL és AMFI közt a buszra várva.

Fakakadu 2010.09.29 00:00 - Megtaláltam
A barlang és a szobor is szép.

VHA 2010.09.25 11:56 - Megtaláltam
Kirándulás alkalmával útbaejtettük, a barlangben már másodjára jártam de még mindig gyönyörű. Remélem hamarosan újra sikerül visszaállítani a hagyományos láda-állapotot!

Ágica63 2010.09.24 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Könnyű találat volt, munka után. Ágica

aDoc 2010.09.13 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
LIK ellenőrzésképpen...

rajZolas 2010.09.12 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Ettünk egy zsíros kenyeret capuccinóval.

fuzbal 2010.09.09 19:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

V_Gabor 2010.09.05 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Leolvasva :)

Néhány éve jártam a barlangban, talán időszerű lesz újra meglátogatni.

Móni és Gábor

(450. megtalálás)

 
TücsiTeam 2010.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Sajnos a barlangba nem tudtunk bemenni.

legrady 2010.08.29 08:30 - Megtaláltam
Már rengetegszer jártam erre, most végre a ládát is kinyitottam.

Christinel 2010.08.28 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Kár, hogy csak virtuális jelenleg. Így eléggé gyors és egyszerű volt.

totzoli65 2010.08.20 17:30 - Megtaláltam
:-( Valami rejtélyes ok miatt nem íródott fölül a tavaly töltött GPX, így régi adatbázissal a kütyüben mentünk a "hajléktalanszállóra", ahol a szeméthegyen túl ott van a láda, kifosztva, kissé elázva! :-( A benne levő jelszó nem egyezik. No comment! (Fotók hamarosan)

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2010.08.22 23:32]

Köszönet a jóváhagyásért! :-))

volt mibe matricát ragasztani ;-)... innen vettük ki :-(
itt keltünk át érte :-(ide is bekukkantottunk ;-)
lányok madarásztak ;-)... szedret ettek :-)
Mariannaaa 2010.08.20 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszi a rejtést!

kompaktor 2010.08.20 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Kedvesemmel ma meglátogattuk a Szemlő-hegyi és a Pálvölgyi barlangot is. (Megragadnám a lehetőséget, hogy Jujunak ezúton is köszönetet mondjak a lehetőségért!). Mindkét barlang gyönyörű, jó volt az idegenvezetés is. A Pálvölgyi meglátogatása után pihentünk egy kicsit a mellette lévő volt kőfejtőben, aztán irány a láda. Valószínűleg rossz (régi?) koordináták lehettek a gépemben, mert jól félre akart vezetni minket... :-) (Talán a láda régi helyére... :-). Végül azonban megláttam a jelszót rejtő oszlopot, és még gyorsan lefényképeztem a szöveget, mielőtt jött volna a busz. Remélem, előbb-utóbb visszavedlik e láda hagyományossá. Nagyon jól éreztük magunkat, köszi a rejtést!

atetomi 2010.08.20 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Barlanglátogatás előtt egy kis séta. Köszi.

Ancsa&Fikusz 2010.08.10 19:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.66
Megvan

kegabor 2010.08.08 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.91
Egy kellemesen eltoltott delutan a Pal-volgyi barlang bejarata elotti reten, majd egy kis levezeto mozgas... :)

SilverG 2010.08.07 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Megtaláltuk!

FCsili 2010.08.07 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.81
Megtaláltuk!

galgo 2010.08.01 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Ez a hely is jelzi, a ládák igazán jó helyen vannak. Ma fordítva kerestünk. Elmentünk egy jó helyre, és gondoltuk biztosan kell itt ládának lennie. Így volt
A cél a két barlang volt, de volt még egy kis időnk , hát kutakodtunk a bányában, kerestük és meg is találtuk a kőbezárt csodát. A turitautak.hu ról letöltött térképen a láda az érdekes szoborhoz mutatott, de láttuk, hogy ott nem lehet. A PDA-ra letöltött ládaleírásból kivéve a koordinátákat, hamar meglett a kissé lepusztult láda.
Most a rögzítéskor kiderült , hogy az általunl valóságban megtalált láda átmenetileg nem láda, a jelszó nem jelszó, így aztán csak jelszó nélküli a találat.
Azért fotóval mutatom a virtuális ládát is megkörnyékeztük.

Köszi a rejtét.

galgo és era

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2010.08.03 15:22]

 
Varhelyi 2010.07.28 11:42 - Megtaláltam
Megkerestük a .com-os ládát is és másnap a Szemlő hegyi barlangba mentünk. Nagyon érdekes volt.

Fil 2010.07.24 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.63
Amíg a család aludt az autóban én letudtam ezt a kesst, hazafelé jövet.
Közben a helyi zöldségesnél bevásároltam a napi dinnye adagot.
Már jártunk a barlangban többször is, legutóbb Csuhás vezetésével. Ha már nem lesz virtuális, visszajövünk még.
Apropó, utánam jövőknek mondanám, csak a .hun lett virtuális a com-on üzemel a láda.
Utólag vettem észre. Így nem is egészen értem ez miért is virtuális ideiglenesen.

stamas76 2010.07.21 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Sajnos a gyerkőcök miatt nem tudtunk bemenni a barlangba (5 éves kor a határ) :( , ezért maradt a vadaspark. :) Azokat a ládákat viszont jól nem töltöttem fel a GPS-be, így maradnak legközelebbre.

hercule&jane 2010.07.17 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Két lehetőség van ebben a kánikulában a lehűlésre: vízparti csobbanás vagy barlangászás:) mi ez utóbbit választottuk, és helyes döntés volt!
A kinti 35 után felüdülés volt 10 fokban mászkálni. A rejtés könnyű volt, a barlang nagyon klassz.
Hazafelé útba ejtettük a Daubnert, ti se hagyjátok ki!!

kolibri 2010.07.10 15:50 - Megtaláltam
Szülinapi meglepetés-ládázás Kissyfurral és Abacussal - 30/23. :o)

Hát, igen. Felvettek gyógytornász szakra, de egyenlőre még egy nagy sötét barlang az előttem álló négy év.

. 
uraniko 2010.07.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.92
Köszi! Sokat járunk erre, fel Óbudára menet. Most is gy volt csak most betöltöttem végre a koordinátákat is!

larzen 2010.06.17 19:00 - Megtaláltam
Megleltem.

Báthory Ödönke 2010.06.08 09:00 - Megtaláltam
A barlangot még tavaly megnéztem.

AMDaZERG 2010.06.05 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.90
Kissé el volt ázva a doboz.
A jelszót meg nem tudom miért nem fogadja el, pedig megpróbáltam kötőjellel, kötőjel nélkül is...
Egyszer meg már le is voltam tiltva 7napra, de most már a harmadik után nem szenvedek tovább. Vagy elfogadjátok, vagy nem

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2010.06.21 15:15]

Szabó Család 2010.05.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
A jelszó emlékeztet a diákkoromra. Köszönjük.

htour 2010.05.29 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

arinka 2010.05.29 14:00 - Megtaláltam
Kellemes hely, tetszett! Ha már arra jártok és lehetőségetek van, próbáljátok ki az overálos Mátyás-hegyi barlang túrát. Profi vezetés, isteni kaland. Interneten bővebb info: http://barlangaszat.hu
Köszi a rejtést, szép helyet mutatott.

Vázsony 2010.05.29 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszi a rejtést!

KerecsenJ 2010.05.29 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszi a rejtést!

partizán 2010.05.29 11:20 - Megtaláltam
A Pálvölgyi-barlang betonjárdás szakaszának végigjárása után eljöttünk a szoborhoz is. A barlang kellemes családi program (min. 5 év!).
Köszi rejtést!

alfabootis 2010.05.23 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Könnyű találat, köszi a rejtést:-)

sinus90 2010.05.11 14:35 - Megtaláltam
Az évek folyamán sokszor voltam a barlangban, gyerekeimmel, iskolás csoporttal, Szemlő-hegyi barlanggal összekötve, meg anélkül. Most csak a jelszóért ugrottam el a Nagy-Kevélyről hazafelé.

NitiZoli 2010.05.09 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Pont itt, a barlang előtt találkoztunk valakivel, nem gc ügyben. Ha már így történt, leolvastuk a feliratot is. A kőfejtőbe már csak azért sem tudtunk volna bemenni, mert velünk van Rafi. De egyszer majd ezt is megnézzük. Köszi! Különben a szobor is érdekes.

nagyfliszi 2010.05.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Kár, hogy nincs mit megkeresni, remélem mielőbb ismét lesz.
Köszönjük.

reprocesszor 2010.05.04 00:00 - Megtaláltam
Pár hete voltam a ládáért, akkor egy csöves pont a rejtek "bejárata" előtti réten piknikezett, így elnapoltam. Most meg már virtuális lett...
Azért köszi!

csemege 2010.05.02 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.58
A rest kétszer fárad.

Joanne 2010.05.01 09:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Mai túra első ládája. Direkt nyitásra jöttünk, így az első csoporttal jártuk végig a barlangot. Remek a hőméséklet, többen kiegyeznének vele télen-nyáron. Gyorsan leolvastuk az új jelszót, utána kicsit napfürdőztünk, majd fel a hegyre befejezni GCKCEL-t.
Szerintem még többször visszajövünk a barlangba.

Köszönjük szépen.
Zs&E

 
P41n & Pandi 2010.04.30 20:19 - Megtaláltam
Érdemes feljönni megnézni, és ha időtök engedi barlangot is látogatni, vagy legalább egy sörre beülni a pub részbe.

Gáspár Norbert 2010.04.29 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.47
Először az eredeti ládát kerestem meg tegnap, (sajna csak ritkán, akkor is rövid időre jutok netközelbe) de közben kiderült, hogy virtualizálódott.
GPS nélkül.

vasony 2010.04.24 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Megvan! Tényleg kár, hogy most csak virtuális.

Thorstein 2010.04.21 17:00 - Megtaláltam
Meglett könnyen:D

gyusz_58 2010.04.20 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 1.60
Ezt kaptuk egy kesselőtől, köszönet érte:)
Könnyű préda, mert a leírtak miatt nem lehetett a természet védelmi helyen.
A barlan és környéke nagyon szép, soxor jártunk már ott.

cs.gyorgy 2010.04.20 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 1.70
Köszönöm a rejtést! Szép környék, csak kár hogy nagy a forgalom. Ehhez a ládához még visszatérek, ha ismét rendes (nem virtuális) láda lesz.

Paplacs 2010.04.20 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Köszönjük!

pkis 2010.04.18 18:15 - Megtaláltam
Megkerestem a ládát, de a benne lévő jelszóval nem tudtam érvényesíteni a találatom. Általában a fizikai ládában lévő jelszóval loggolok, még jó, hogy a szobor talapzatáról is készítettem képet. El kellene dönteni, hogy ez a láda most virtuális vagy nem. Vagy egységesíteni kellene a jelszavakat. Az építő jellegűnek szánt kritika mellett, természetesen köszönöm a rejtést.

kmiksa 2010.04.18 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Megtaláltuk! :-)
Köszi a rejtést.

feri65 2010.04.18 16:45 - Megtaláltam
megtalaltuk!!!

matt77 2010.04.18 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Gyors leolvasás csak.

flendera 2010.04.17 19:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.20
Ez könnyen ment.

Plavi 2010.04.17 19:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.32
Megtaláltuk. Azért viszatérünk még ide, ha virtuálisból ismét valódi kincsesláda lesz.

-Piton- 2010.04.10 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Megvan, köszi a rejtést. A táj és a barlangok is nagyon szépek, de azt sajnáltam, hogy használt wc papírok mellől kellett a ládát kikotorni. Esetleg, ha egy picit arrébb lehetne tenni..

-Bandi- 2010.04.10 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.97
Jó hely, de én nem a szemétdomb közepére tenném a ládát...

kia71 2010.04.08 18:15 - Megtaláltam
Meglett a láda, de szerintem veszelyes helyen van. Sokan járnak oda a dolgukat végezni. Csak idő kérdése és felfedezik.
Köszönet e rejtésért.

Edizon 2010.03.28 14:45 - Megtaláltam
Gyönyörű időben megtaláltam Mátyás barlang túra előtti gyors találat. A barlangban nagyon jó volt. Épp keeetten jöttek kifelé. A rejtekhely környéke irtó szemetes, lehetne jobbat találni.

tomreti 2010.03.28 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.16
A barlangok környezet és az általános helyszín nagyszerű, de a rejtés helye nagyon szemetes és csak nappal ajánlom a megközelítést. Köszi.

K-55 2010.03.27 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.90
Az Apáti Nemzeti Tricolortól hazafelé tartva gyűjtöttük be. Barlangászok csapata készülődött az "alámerüléshez".

TúloldalHová megy?
Ők is jönnekAlvilágba indulnak
Pöttyök a falon 
kozjegyzo 2010.03.26 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
A láda környéke borzalmas. Tele van állati és emberi ürülékkel és szeméttel. Maga a barlanok és hozzá tartozó területek nagyon szépek. Jó lenne a ládát kicsit áthelyezni hogy ne legyen a szemét közepén...

siemens 2010.03.26 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.07
Köszönjük, könnyű találat. De bevallom nem igazán nyerte el a tetszésünket. Tovább a Hármashatár-hegy-re.

DöBeKi 2010.03.26 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.90
A környék sajnos tényleg kicsit szemetes, de a gyerekek így is örömmel keresték és találták meg.

aPPle29 2010.03.20 17:10 - Megtaláltam
A Vértes TT és a Pálvölgyi-barlang látogatása után begyűjtve!
A közvetlen környezete a ládának visszataszító!
Köszi a rejtést!

L-200 2010.03.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megvan.

Sunny csapata 2010.03.15 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.18
Nem terveztük mára ennek a ládának a felkutatását, de csaknem útbaesett hazafelé jövet, s egy hirtelen ötletet tettek követtek... hát begyűjtöttük. A barlang már nem volt nyitva, de legközelebb nem hagyjuk ki, úgyis vannak még a környéken ládák, számunkra elrejtve. :)
Köszönjük a lehetőséget !

Damásdi 2010.03.15 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.59
A barlangot nagyon élveztük. A láda környezete viszont elszomorító, teli van szeméttel.
Kösz a rejtést!

BBBBNET 2010.03.06 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Közös ládázás Donkardossal és a kicsikkel.

donkardos 2010.03.06 13:10 - Megtaláltam
A korhatár miatt csak a Szemlőhegyit néztük meg belülről, de korábban többször is jártam a Pálvölgyiben is.
Tetszett.

mjdgm 2010.03.06 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
Ma Pest környékén akadt egy kis elintéznivalónk, ezért megnéztünk néhány eddig nem látott dobozt.
Sajnos a barlangot ma sem tudtuk megnézni, pedig igazán érdekes lehet.
Ha legközelebb erre járunk, reméljük végre meg is tudjuk nézni.
Köszönjük a rejtést!

Dave.S 2010.02.28 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk :)))

vizipinty 2010.02.28 15:15 - Megtaláltam
Egy vasárnapi séta közben ejtettem útba. Nagyon tetszik a környék, köszönet a rejtőnek. A jelszót szokás szerint rosszul írtam fel, de kis barátunk a Google kisegített.

cila 2010.02.28 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Mariannal és Anikóval mentünk ma barlangozni. Először a Szemlő-hegyi-, utána a Pál-völgyi-barlangot jártuk be. Nagyon klassz mindkettő, de nem igazán tudtuk élvezni, mert nagyon-nagyon sokan voltunk. A Pál-völgyi-barlang büféjében elég jó kapucsínót adnak, és a lilahagymás zsíroskenyér is nagyon jólesett :)
Köszönjük a rejtést.

JUDYM 2010.02.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
GPS nélkül indultunk neki életünk első geocachinges túrájának és mégis nagyon hamar megtaláltuk, pedig szuperül el volt rejtve. Köszönjük, jövő héten is megyünk keresgélni! :-)

geooszi 2010.02.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Könnyen meglett. Utána a Pálvölgyi barlangot is bejártuk. Ismét jó volt!

CicóMicó 2010.02.20 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Tetszett!

ernoe 2010.02.05 23:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.51
AMBK csapatos találat. Kis kerülővel a nagy hóban :)

Kryx 2010.02.05 23:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.98
AMBK csapatos találat. Legközelebb ekkora hóba nem félcipőbe jövök ládát keresni.

Sancho 2010.02.05 00:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.86
AMBK találkozó levezetése képpen jöttünk el a hegyre. Egy kicsit keresni kellett, de meg lett.

ÉnBalázs 2010.01.31 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.91
kiástuk a hó alól. mai 3/1.

turbinalapat 2010.01.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.93
A barlangba is voltunk, így kifejezetten tetszett, főleg, hogy egy amatőrnek is lehetősége van, hogy biztonságosan meglátogasson egy barlangot.
Kösz, hogy kitaláltad. A hó kifejezetten jó volt hozzá, mert azt szeretjük :)

handky 2010.01.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
A ládát elég könnyű volt megtalálni. Bementünk a barlangba is, nem hittem volna, hogy egyszer melegnek fogom érezni a benti 10 fokot :)

Andi

Töcsmi Úr 2010.01.23 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.95
Megvan!

zsuzsa.fabian 2010.01.23 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.90
A láda kicsit beázott és ettől kellemetlen szaga van. A rejtés kiváló, a környezet szép.

Böbe Baba 2010.01.17 11:30 - Megtaláltam
Kissé nedves a füzet.

atipapa 2010.01.03 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.23
Szép de már sötétbe találtam meg de vissza jövök

 
bgyuro 2010.01.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
ok.

hatmakk 2009.12.30 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Megtaláltuk, lefotóztuk...
A barlangot köszönjük. Gábor nevű vezető kiváló volt a gyerekek részére.

a kitartó gyerekeka környezet
a rejtek 
kbk 2009.12.30 11:00 - Megtaláltam
Szigorúan előre nézve, gyorsan.

@ndrew 2009.12.30 11:00 - Megtaláltam
Ködös, havas időben. A ládától 5 méterre egy kibelezett macska teteme hever. Aki nem bírja idegekkel, inkább most ne keresse ezt a ládát egy ideig. Mi is gyorsan logoltunk.

Zugi 2009.12.27 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
Közelben ládáztam, emiatt egy gyors találatra elugrottam ide is. A Pálvölgyi barlangban épp márciusban jártam egy külföldi ismerőst elkísérve, érdekes volt, megéri a túrát.
A rejtéstől nem messze a szokásos magyar valóság, szeméttelepnyi szemét mindenhol az erdős részeken....

milan1980 2009.12.19 13:00 - Megtaláltam
Megatláltam

Városi Chilly csapat 2009.12.19 07:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltam kora reggeli ládázás keretében. A -7 fok és a hó nem könnyítette meg a dolgomat, de meglett.


FTom 2009.12.13 12:58 - Megtaláltam
Újabb bolyongás a fővárosban, hegyen-völgyön át.

Sassy 2009.12.09 22:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.00
Az első ládám. Azt hiszem rákattantam a dologra...

fhantom 2009.12.07 13:57 - Megtaláltam
Koszi, jó kis hely

mucik 2009.12.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
A barlangban már rég jártunk, most csak a ládát kutattuk fel. Vicces volt sötétben keresgélni a bokrok között, és reménykedni, és az arra loholó kutya nem vesz észre.
Mucik

Viktor&Detti 2009.12.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Megvan.

vileda 2009.11.30 14:30 - Megtaláltam
:)

Amb78 2009.11.22 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.95
Csak kevés bozótharcot vállaljatok, a többi felesleges!

család09 2009.11.22 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Estimaci 2009.11.22 00:00 - Megtaláltam
megvan,nagyszeru!

Nervas 2009.11.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
A barlang meglátogatása előtt levadászva.
Köszönet a rejtésért!

Hepur 2009.11.19 11:45 - Megtaláltam
OK

mrqn 2009.11.17 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszi, Gergő

BoPe 2009.11.17 09:14 - Megtaláltam
Második nekifutásra.
Egyszer már próbálkoztunk, de akkor sietni kellet mert mentünk a barlangba.
Így most került sor a megtalálásra.

Csapdoki 2009.11.01 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Végre voltam budai barlangban is.Kösz.

fules22 2009.10.31 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.09
Köszönjük szépen a rejtést és a kirándulást, a ládázás után jót barlangoztunk!

dieurie 2009.10.30 10:30 - Megtaláltam
gyönyörű az erdő!

Csuek 2009.10.28 15:32 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

dorciie és a rosszak 2009.10.27 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Itt is gp nélkül keresgéltünk. Mint egy kirakót szépen összeraktuk:) kutattuk, matattunk és ügyesen találtunk. A manók aztán a közelben megérdemelt sütijüket beszerezték és eltüntették a bendőjükben:)

kívül vagy belül?Pálvölgyi barlang közelében
színes tájkukucskáló felhő
Dudika 2009.10.25 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.10
Megtaláltam Köszönöm

jampipi 2009.10.25 13:00 - Megtaláltam
2. nekifutásra találtuk meg a ládát. Egy elágazó galagonyabobor alatt volt.

retepcar 2009.10.24 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Gyönyörű szinekben pompáztak a hegyoldalban lévő fák. Már ezért is érdemes volt eljönni. Kár, hogy sok a szemét.
Azt hiszem rosszul írhattam la a jelszót mivel ezt nem fogadja el a rendszer.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2009.10.25 08:39]

 
Lehetetlen 2009.10.18 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.51
Kár, hogy ilyen sok a szemét...:-(

dzoli1 2009.10.18 12:20 - Megtaláltam
Egy kis vasárnapi ládázás....

lacc 2009.10.17 17:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Atmosz&Zozmosz 2009.10.10 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
Megvan :) A nap hetedik találata. Nehéz volt megtalálni, mert a Csix a bokrosba mutatott, de aztán a leírást tanulmányozva fás részt kellett keresni, az pedig kissé odébb volt. De végülis meglett a láda. Szép hely, köszi a rejtést!

törölt nick 3 2009.10.08 12:00 - Megtaláltam
-

raci 2009.10.06 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.75
Munka utáni séta, régi adósság. Köszi a rejtést!

kincsködmön 2009.10.04 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.61
Kiscelltől sziklamászás lefele:-)

hesim 2009.10.04 17:21 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

csaszi család 2009.10.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.00
Megtalálta a kis fiam Olivér/4.5 éves/ nagy volt a boldogság!

pszoradi 2009.10.03 10:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.72
Megvan.

UrbanSh@olin 2009.10.02 00:00 - Megtaláltam
Lacival barlangászás előtt

vorosroka 2009.09.27 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.62
Környezetként nem tudom nézni a láda közvetlen körzetét, mivel a parkoló rész, a sziklák látványa, a sziklákhoz kötödő élményeim, a Pál-park, a barlangok, a közeli suliban eltöltött 4 év alatt annyi élményhez jutattak, hogy a környék számomra nagyon kedves.
Az előttem ládázókat épp megzavartam amikor visszarejtették, így nem volt nehéz dolgom :-) Köszi a rejtést. Jó volt vissza térni a környékre egy kis nosztalgiára.

Kucsma család 2009.09.27 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.95
Budai családi ládatúra 3/4.

A késői bejelentés miatt a jelszó nem megfelelő, én még a ládában lévő jelszót tudom. Kérem megtalálásunk elfogadását. Emailt küldtem.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2010.07.12 21:17]

Tomi_Bp 2009.09.27 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.15
7/1

Drive-in

Egy piknikező család épp ott ebédelt a láda tövében, de kisebb kerülővel mögéjük kerültünk és begyűjtöttük a mai első ládát.

Köszi a rejtést!

Vándor Csillag 2009.09.27 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Egy kis bemelegítés GCLIK előtt. :)

Gagyimodó 2009.09.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.97
Megvan!

coocos 2009.09.22 10:45 - Megtaláltam
meglett

prodg 2009.09.21 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
Mivel mindennap erre járok munkába egyértelmű volt, mikor beregisztráltam, hogy ez lesz az első láda , amit megkeresek, de nem így lett, mintha a sors akarta volna így vagy a saját bitliszkedésem, de bevallom ~10szer jártam itt munkába menet, de nem találtam. Mentségemre szóljon, hogy max. 5-10 percem volt rá reggel 7:00-7:15 magasságában és általában a buszmegállóból néznek, helyi csövesek éledeznek a bokorba stb.:)
Végül ma Gyros haverom azt mondta menjek oda és keresem meg Ő is eljön. Elmentem , MEGLETT! :) Thx Gyros

mxi071 2009.09.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Megtaláltam! Másodszorra sikerült - némi szerencsével! Kösz a rejtést

iloilo 2009.09.19 17:15 - Megtaláltam
Hát ezt nagyon sokat kerestük. A gps a közeli sziklafal miatt nem volt túl pontos, 4-5 méterrel odébb a tüskés bozótosba mutatott. Aztán volt egy hely ami adta volna magát, de ott mintha nem lett volna semmi. Aztán a lányom megtalálta, mégiscsak ott volt. :-)

Nirriti 2009.09.19 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Nem volt nehéz, de ez nem is nagy baj. :) Kösz a rejtést. Viszont a jelszavat nem veszi be a rendszer. Lehet hogy rosszul írtam le? :(

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2009.09.21 13:28]

Klári 2009.09.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Már sokszor feltekertem a Hármashatár-hegyre, de ez a láda valahogy mindig kimaradt. Most pótoltam ezt a hiányt.

youbetcha 2009.09.13 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.11
Rövid keresgélés után megtaláltuk.

duck5 2009.09.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.76
Átlagos séta, átlagos táj, átlagos rejtés. Minden jó, minden szép, mégis tucat termék. Ezer meg egy hasonló rejtést találni. Azért gratulálok a rejtéshez, még sok ilyet kívánok, hiszen mi ezt élvezzük! DUCK5&DITTI

PEx2 2009.09.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Pénteki munka utáni levezetés....

natalin 2009.09.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.54
Megtaláltuk!

Marakess 2009.09.06 12:00 - Megtaláltam
*
Szép időben a kedvesem invitá-lás(d)ára. Nem bántam meg.

de jó itttalálat utáni napozás
mxi071 2009.09.03 16:00 - Nem találtam meg
Sajnos mi sem találtuk meg. A megadott koordinátáknál szúrós bozótba keveredtünk és semmilyen emberi kéz rakta farakást nem találtunk :(
Azért még nem adtuk fel teljesen, majd legközelebb...

Papírpulykák 2009.09.01 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 2.26
Mire megtaláltuk... vagy velünk, vagy a GPS-el van valami, mert onnan kicsit távolabb kerestük, de egyébként ott keringtünk a környékén.

tizezer256 2009.08.31 15:22 - Megtaláltam
Sajnos a környék tele van szeméttel, amúgy az egész hegy szép, sokat voltam arra már.

nymhun 2009.08.31 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, első ládánk Akelával(tizezer256), köszi a rejtést!

ZeCsab 2009.08.30 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Köszi. Ez volt az első ládánk.

bohrmann 2009.08.29 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.35
A barlangban még régebben jártam, most csk a ládát fölkutatni érkeztem, ami gyorsan meglett.

Motorollalaci 2009.08.29 12:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Cicamancs 2009.08.29 12:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Famágus 2009.08.29 12:50 - Megtaláltam
Könnyű találat, klassz hely, csepegő eső..

Hadralka 2009.08.29 12:50 - Megtaláltam
....megleltük!

oldfox 2009.08.29 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.54
....bővebben Famágustól.

kk17 2009.08.21 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.78
Megtalaltuk, de a környeken sok volt a szemet ami megnehezitette a keresest. Krisztina es Claus Nemetorszagbol.

perRetZ 2009.08.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.70
Nagyon szep kornyek, sajnos a barlangba nem volt idonk bemenni. Talan legkozelebb.

GréTeam 2009.08.16 18:00 - Megtaláltam
köszönjük, kemény volt. :)

urbanj 2009.08.16 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Vasárnap délutáni séta.

Piriloro 2009.08.14 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
OK.

Áron 2009.08.04 09:09 - Megtaláltam
megvan

Chip és Dale 2009.07.28 19:08 - Megtaláltam
A ládát felkeresve kedvet kaptunk a barlangászáshoz, amint tehetjük, visszamegyünk.

Bogáncsok 2009.07.27 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.77
szép hely, szúrós növények, friss levegő :)

Devil 2009.07.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
A barlang környéke szép, de ahova a láda van rejtve elég siralmas. Kellemes séta volt. Köszi a rejtést

Áron31 2009.07.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Köszi a rejtést! :)

Kázmér és Párja 2009.07.25 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 2.23
Megvan.

Bryan 2009.07.25 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Megtaláltuk!

pistika 2009.07.22 20:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
A szomszédos geocache után ezt is megkerstük Antoinnal.
Köszi!

joco64 2009.07.22 08:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Glac 2009.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Megtaláltuk.

The Fox 2009.07.18 19:00 - Megtaláltam
[Az Egyesületre vonatkozó valótlan állítások miatt törölve.
geocaching.hu]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.12 16:33]

tótheszter 2009.07.18 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.47
Beterveztünk egy szombati barlangtúrát, de sajnos az információnál kiderült, hogy húgom nem jöhet a barlangba (nem töltötte be még az 5 évet), a 30 méteres létrákon való közlekedésre hivatkozva. A rossz kedvünket hamar elűztük két órási lilahagymás zsírosdeszkával és felkerestük a közeli earthcache-t.
A fotózás után indultunk átellenbe a ládáért.
Egyetértek placc-al: szerintem is lehetne jobb helyet találni a környéken a ládának (ezért 4 a környezet).
Gyors logolás után indultunk a Szemlőhegyi barlanghoz (ill. a .com-os ládához..:)).

Ez vajon mi...Barlang lejárata
InfotáblákLádalátkép
placc 2009.07.15 16:05 - Megtaláltam
Szerintem a gyönyörű környéken lehetne valamivel szebb helyet is találni a ládának, ha másképp nem akkor egy kisebbet kellene rejteni, de nem ide a csalitosba.
TFTH.

salty 2009.07.14 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megvan

vakond87 2009.07.13 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! Ma esti találatok GCPMB, GC3HAT, GCEREP, GCKL1, GCLIBC.

Heni&Gábor 2009.07.12 09:06 - Megtaláltam
Vasárnapi ládázás 5/1.

simico 2009.07.11 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Korábban már többször is voltunk itt, de csak most vettem észre, hogy láda is van itt. Gckl1-hez menet útbaejtettem. Némi tanácstalan nézelődés után szúrós volt a ládához vezető út.

LTA 2009.07.10 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.30
Nagy lendülettel indultunk neki a terepnek, majd ketté válva kutattunk tovább. A képek sokat segítettek a megtalálásban. A láda gondosan befedve rejtőzött a fa tövében. A felfedezés feldobta a mai túra hangulatát!

 
Mfer84 2009.07.09 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Jó ez a bánya-sziklafal.

GSdriver 2009.07.08 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.78
A barlang bejárása után kerestük meg a ládikát. Importcseppkő rulez!

vera&zsolt 2009.07.05 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.76
A ládát hamar megtaláltuk, szinte szabadon hevert a fa tövében. Ez volt a mai 5. ládánk, így a melegben nem sokat időztünk a környéken.

zakany 2009.07.01 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
Bacuval a GEOPACAL 2.0 rendezvény közben :)))

Bacu 2009.07.01 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.26
GeoPacal buli közben Zakannyal levadásztuk.

Saughassy 2009.07.01 18:42 - Megtaláltam
Köszi, csoportos megtalalas volt. :)

CacheFinder 2009.07.01 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.83
A GeoPacal 2.0 találkozó keretében kerestük meg a ládát.
Hát persze, hogy megint a szúrósabb utat választottuk.
Köszönjük a rejtést!

baliagy 2009.07.01 18:10 - Megtaláltam
Ok. GeoPacal előtt :)

LaySoft 2009.07.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Geopacal nevű rendezvény keretében, az első ládánk volt.

Hore 2009.06.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Korábban jártam már a ládánál, de a láda önmagában nem találtatott érdekesnek, így akkoriban a logolás is elmaradt. Mai nappal azonban új értelmet nyert a láda helyszíne. Történt ugyanis, hogy kis csapatunk -Panni lelkes szervezésének köszönhetően- megtekintette a Mátyás barlangot. Persze itt-ott csúsztunk-másztunk. Minden fantasztikus volt! A barlang "színháztermében" gyönyörű "díszkivilágítás" fogadott minket. Csak a vörös szőnyeg hiányzott. Szeretnék majd egyszer visszajönni a Micimackó-lyuk és a -90 m miatt. :-)
- köszönjük -

Még néhány szó (amiket ma hallottam): overáll, nyúl, fejlámpa, létra, tűzoltójárat, karbidlámpa, hideg / meleg / langyos víz oldóképessége, leszakad, feljebb megy, összeköttetés, Pálvölgyi, 19, traverzálás, mentőgyakorlat, mentőhordágy, kötél, karabiner, ereszkedőgép, mászógép, beülő, stopper, xilofon, kroll, fél lábbal kiemelni, 5 perc szintidő, stb. :-)

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2009.06.22 15:37]

KJ & GM 2009.06.19 10:50 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

DorTom 2009.06.19 00:00 - Megtaláltam
OK, köszönjük!

Éjvándor 2009.06.13 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.28
Első körben elnéztem a kanyart a Lánchíd felől és az Árpádig tekertem...
Aztán végül lekűzdöttem a Szépvölgyit. A láda hamar meglett, már csak a szomszédos, barlangban lévőt kéne megkeresni valahogy.

lczandris 2009.06.13 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Meglett! Köszi a rejtést!

kb. 100 méterrel arrébb 
MoLaca64 2009.06.13 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Egy hosszabb túra után hazafelé útba ejtettük. Pici segitséggel, de megtaláltam! Köszönet a segítőkész kesser és barlagász társaknak!

new will 2009.06.06 18:20 - Megtaláltam
+

kbandi 2009.06.06 08:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Megvan!

Kadorca 2009.06.06 00:00 - Megtaláltam
+

ghabbi 2009.06.04 16:03 - Megtaláltam
Köszi!

Caleb 2009.06.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megvan,köszi a rejtést :)

befi 2009.05.31 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
ok

bocika 2009.05.24 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Nagyon szép a Mátyás barlang feletti hegy. És kellemes meglepetés volt a Pálvölgyi barlang környezete :)
Audreyval közösen találtuk meg.

.Audrey. 2009.05.23 11:40 - Megtaláltam
Érdemes kijönni ide, mert nagyon szép a környék. Mivel most nem volt időnk lemenni a barlangokba, biztos hogy visszajövünk még.

szunyog50 2009.05.21 17:56 - Megtaláltam
jó volt megtaláltuk a domival aki mostan vót elöször!!!

PopeszkuGelu 2009.05.20 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Engem is bevitt a GPS a tövises részbe. Mind a kettő. De azért meglett.

Dzsó.bácsi 2009.05.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.69
Örülök, hogy újra van ládája a barlangoknak. A hely a parkoló miatt sajnos mindig is alkalmi illemhely lesz, nem beszélve a "magyar típusú szelektív hulladékgyűjtés"-ről...ki a kocsiból, be az erdőbe :-((

Köszönet a rejtőnek!!!

yamael66 2009.05.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.48
nem rossz hely, a szep kis emelkedo nem lett megemlitve. kellet tekernunk rendesen :)
a barlang sem rosz, bar a latogathato szakasz nem tul sok kihivast rejt. talan legkozelebb izgalmasabb reszeket is lesz lehetoseg bejarni.

ettore 2009.05.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.11
Útba esett jövet menet. A barlangokra most nem volt időm, de előjegyzésben van.

pegasus_mv 2009.05.09 14:55 - Megtaláltam
Ez is +volt.

bahrdew 2009.05.08 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Mai utolsó ládánk (összesen öt volt), kellemes befejezése egy jó túrának. Köszönjük!

VirágFormaZsiványok 2009.05.07 22:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Icu+Ernő első ládája nem akárhogyan jött össze... Egy sima munkanapnak indult... úgy is telt el... majd este 9 után, hazafelé menet a beszélgetés "véletlenül" a geocachingre terelődött... a vasárnapi kirándulást terveztük, és mire észbe kaptunk már a Pálvölgyi-barlangnál parkoltunk le :) 10 órakkor szinte tömeg volt a helyszínen, sok fejlámpás jött szembe :) a levegő és az égbolt kristálytiszta volt, magunk mögött hagytuk a város zaját! A Hold és az Oregano fényénél, fülig érő szájjal kerestük a ládát. Egyre fogytak a méterek és a rejtek adó fa, így este igen sejtelmes volt. A kíváncsiság legyőzte a lányok félelmét (is). A két új társunknak is nagyon tetszett a rejtés, a környék, a geokess érzés... Vasárnap visszatérünk megnézni a barlangot is! Fantasztikus élmények ismét! Köszönjük a rejtést! Üdv Anya+Apa! ;) tetszett, mi??? :)

junior-senior"Világítsatok mááár!" :)
:) 
büfés 2009.05.07 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Meló közben.
Egy újabb élmény.Köszi a rejtést

csg69 2009.05.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.10
Megvan :)

szelep 2009.05.05 14:00 - Megtaláltam
Megvan

venyercsan 2009.05.03 19:16 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.11
Ok [wapon beküldött szöveg]
Ez a láda sajnos nem vitt szép helyekre. A barlang miatt érdemes idejönni, de most nem mentünk be. Láttunk egy sünit; nagyon aranyos volt.

ÁG-Team 2009.05.02 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
Eléggé nagyot kellett hajolni, de meglett...

Ági, Gabi

sereva 2009.05.02 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltuk.

norbulus 2009.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Első találatom, bocs de a jelszóról nem tudtam. Ezentúl figyelni fogom...

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2009.05.04 11:56]

jpal 2009.04.26 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
A Föld Napja alkalmából a Duna-Ipoly Nemzeti Park és a II. kerületi önkormányzat közösen tartott rendezvényt a Pálvölgyi Cseppkőbarlang kőfejtőjében. A ládát hamar megtaláltuk, hogy aztán a legkisebb kesser meghallgathassa Gryllus Vilmost, utána még a barlang megtekintésére is maradt időnk. Remekül sikerült délután volt.
A barlangban kb. 40 éve jártam utoljára, szépen kiépített, szórakoztató a vezetés. Ha a legkisebb kesser kicsit nagyobb lesz, jelentkezük a Matyiba is egy kúszós-mászós túrára.
A ládaleírás név szerint is említi Vid Ödönt. Valaha ugyanott dolgozott, ahol én, és a cég dolgozóinak is szervezett barlangtúrákat. Így vettem részt a Baradlában egy patakba gázolós, karbidlámpás, kúszós-mászós túrán.
Köszönöm a rejtést, a remek délutánt, a Nemzeti Park és a barlangászok munkáját.

A rejtek felől...Medvehagyma, kutyatej
A kőfejtőVilmos és a gyerekek
Vilmos deikál a legkisebb kessernek"János-hegyi kilátó"
Petra cseppkővelFurcsa alakzat
Woodoo 2009.04.25 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.30
kipipálva :)

ZoliQua 2009.04.25 14:57 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]
Egy kis időt kérek még és meglesz az összes Bulldog láda!
Over and out!

gyimimi 2009.04.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.34
Most már meg van.

coltuci 2009.04.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.73
Itt barlangászkodtunk egy hete, csak rosszul gépeltem be a koordinátát, és valahol egész máshol kerestük :) Idegesített, visszajöttünk, megtaláltuk :D

Sherlock Holmes 2009.04.19 12:21 - Megtaláltam
Köszi, megvan!

Somahaver 2009.04.19 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
+van Köszi!

mapet50 2009.04.18 09:05 - Megtaláltam
A GPS kicsit odébb mutatott, ezért megjártam a szúrós bokrokat is, de végül meglett.

mszilvia 2009.04.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Andris + Edi 2009.04.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.34
Sajnos nagyon szemetes környék. A Mátyás-hegy eldugott részein is flakonok és műanyag zacskók hevernek. Ja és egy ásót is találtunk. Azt gondolná az ember, ha valaki felmászik ilyen magasra már valamennyire normális. De nem! A rejtést azért köszönjük! Mielőtt az ember megtelepedett itt biztos gyönyörű hely volt.

ChrisCarlos 2009.04.12 10:22 - Megtaláltam
ez is megvan [wapon beküldött szöveg]
Inkább fa alatt, mint fa tövében. :)

vinko 2009.04.11 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.56
ok

Discover 2009.04.05 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.63
Kár a mindent elborító szemétért.
Köszönöm a rejtést!

 
lasipeti 2009.04.02 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.62
Megtaláltam!

A ládaA barlangnál
Vakpata 2009.03.31 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.15
thx :)

aldum 2009.03.31 16:45 - Megtaláltam
Thx
Jó sok szemét van a környéken,szedni kéne...

Pigmanus 2009.03.31 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Szeretem ezt a helyet a jó barlangászós élmények miatt.. Köszi a rejtést!

Hodito Hodok 2009.03.28 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.03
Napi 4/5. A szép környék ellenére a rejtés pontos helye és szűk, közvetlen környezete módfelett szemetes! :-(

Nem is tudom él e még az a kesser hagyomány, hogy aki ládára vadászik az egyben szemetet is gyűjt ha épp a környéken talál?! Sajnos mi nem szedtünk, pedig csak tényleg annyi kéne, hogy mindenki aki arra jár néhányat felvesz és kidobja a legközelebbi kukába!

Kata&Dani 2009.03.28 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.35
Rövid délelőtti séta második ládája. A közvetlen környék tényleg nem valami szép a sok szemét miatt, de azért a két barlang megérdemli ezt a ládát.
Köszi a rejtést!

Astral! 2009.03.24 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.97
Hatalmas hóviharban :)
A környék sajnos nagyon szemetes. De a tágabb környezet pazar.
Mai gc és gg játékok 3/3

bgjozsa 2009.03.22 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.72
Útba esett, úgyhogy ez most egy drive-in találat volt.

eperdzsem 2009.03.22 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.21
Eredetileg a Hármashatár-hegyre indultunk volna meghallgatni a paplanosok beszélgetéseit, de az útvonaltervezés közben észrevettem, hogy útba ejtenénk a barlangokat is. Gyorsan elővettem a Budai-hegység kalauzt és utánanéztem a nyitva tartásnak. Az már csak hab a tortán, hogy ládát is találunk itt.
A jegyeket előre megvettük, és tájékoztattak minket, hogy a következő túra csak jó háromnegyed óra múlva indul, ezért előtte gyorsan meg is kerestük. Nem szólok a szemét miatt, korábban már többen megtették, inkább a pozitívumokat emelném ki. A láda jó állapotban van, száraz, sok-sok ajándékkal várja megtalálóit. Megközelítése egyszerű, a rejtés kellemes. Tágabb környezete nagyon szép.
Ezután a barlang bejárata melletti fogadóépületében vártuk az indulást. Szintén nagyon kellemes hely. Büfé, csocsó várja látogatóit. Egy kutya és egy cica is úgy tűnik állandó vendége a helynek. Olyan igazi turista-menedékház jellege van!
A barlangtúra nagyon érdekes volt, a vezetőnk érdekes stílusa mellett. A kellemetlenséget vagy inkább vicces helyzetet két meglehetősen rosszul nevelt, idióta gyerek viselkedése jelentette.
A március végi, de továbbra is elég kellemetlen idő miatt a Hármashatárra már nem indultunk el végül.
Köszönjük a lehetőséget, a rejtést és a kellemes programot!

Készül a logA cica vendég
Itt kezdődik a kalandLefelé a mélybe
Kagylók...... és egy megkövült sün
Meseország 
Dr.Lada 2009.03.22 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Kerékpárral szedtem le barátom adoptált ládikját.

kopepe 2009.03.22 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.41
Szép a környezet, a láda rejtésében ugyanakkor semmi ötlet nincs. Ennek a helyszínnek szerintem sokkal több lehetősége lenne.

Arnold_F 2009.03.21 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.00
Egy kis barlangászás után felkutattam.
Köszönöm.

 
Hegedüs 2009.03.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.28
Lábadozok.
A.

geokutya 2009.03.19 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.25
Második nekifutásra, végre van láda.

M.Lali 2009.03.16 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
OK!

bferi 2009.03.15 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. 250. :)

Rókacsapda 2009.03.15 11:32 - Megtaláltam
Hát?

edu 2009.03.15 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
Sajna nagyon sok szemetet sikerült a bokrok alatt találni... De a hegyoldali meredély nagyon csábító falmászásra :)

farkasék 2009.03.15 11:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

V-Vivian 2009.03.14 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam!:D

HeZsu 2009.03.14 12:33 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, megvan!
Kár, hogy sokan ennyire nem figyelnek a környezetükre. Egy kollektív szemét gyűjtésbe én is benne lennék.

halaszkiraly 2009.03.13 08:45 - Megtaláltam
Koszonom! Jo sokat kellett varnunk ra, de ismet keresheto. A kornyek... :-(

fabiusz 2009.03.11 09:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
megtaláltuk elisoft-al

 
elisoft 2009.03.11 09:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
ok [wapon beküldött szöveg]
Gyerek koromban szinte hetente mentünk a Matyiba, így egy kedves emlék jött elő bennem
fabiusszal közösen :)

 
Bamby 2009.03.10 20:28 - Egyéb
Szemétszedés...Én ugyan nem vagyok barlangász, de anno hetente megfordultam a "Matyiban" kis edzés gyanánt. Régi kedves helyszín számomra, már csak ezért sem hanyagolnám el.
Szerintem Blue nyugodtan meghirdetheted a fórumban eme akciót, ha jól tudom van a geón pár barlangász akiknek szintén nem csak bent vagy a vendégeikkel kellene villogni. S ez az esemény is megérdemel annyi nyilvánosságot mint a börzsönyi TT.:-)

Gábor75 2009.03.09 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.84
megvan:-) [wapon beküldött szöveg]
Mivel a rejtő jó barátom,ma első dolgom volt munka előtt,hogy megkeressem ezt a ládikát.Gyermekkoromban a környéken nőttem fel,volt olyan időszak,hogy mindennap felbringáztam a HHH-ra,s akkor az utam rendszerint a Pálvölgyi barlang előtt vezetett el. :-)

(a szemétszedésben én is benne lennék)

kb ibic 2009.03.08 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.17 súly: 3.36
ok

kocek 2009.03.08 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.51
Megvan!
Kár hogy a környék ilyen szemetes

Bamby 2009.03.08 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Reggeli ládikó, amint újra rejtették azonnal mentünk, már hogyne mentünk volna, emlékezetes helyszín...:-))
Régebbi Matyis fotó mellékelve, újat majd...
Blue, örülök, hogy újra kereshető a láda, de valamit sűrgősen tenni kellene a környezetéért, ha kell megyek, megyünk szemétteleníteni! A szemét ami itt van,illetve egy része teljesen nyilvánvalóan a lejáró inkorrekt "barlangászok" szemete, így az Ő segítségük is elkelne ez ügyben.

usakal 2009.03.02 00:20 - Megtaláltam
Nanukkal.

parrish 2009.02.08 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.04
Kerestük a ládát, de sajnos nem találtuk! A képek bizonyítják, hogy ott jártunk, ezért kérném a rejtőt fogadja el megtalálásunkat!
A hely ahova a kordináták vezettek szörnyen szemetes!!!

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2009.02.14 23:25]

big005 2009.01.25 10:00 - Megtaláltam
Én ott voltam a megadott koordinátáknál, de láda sehol. Persze ezt már értem (az utólagos olvasgatás után). A környezet botrányos, rettentően szemetes. Talán ezt a ládát el is kéne felejteni, vagy valahová kevésbé gusztustalan helyre újratelepíteni. Még jó, hogy természetvédelmi terület. :-(((

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2009.02.04 20:45]

asfroolez 2009.01.19 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.14
már többször jártam itt, sajnos már akkor sem volt meg a láda, de fényképet készítenem. remélem elfogadod jelszóként. előre is köszönöm

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2009.02.04 20:45]

 
Blue Mali 2009.01.14 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Keresgéltem sötétben még 13.-án de nem találtam visszamentem másnap hátha meglesz,de nem lett sok szemét volt meg hideg meg ón,de ládának nyoma sem!Remélem elfogadjátok,hogy ott voltam s kerestem!

Már a saját ládám, ezért a csupa 5-ös:)))

sziszko 2009.01.03 15:00 - Megtaláltam
Az év első geozása,többed magunkal! :)
6/6. GCDC-GCzttr-GClibc-GCKIL-GCKL1-GCPMB
kuckac, STB, Jpataki, feel2006, sziszko, kati127, juditboci és még páran kerestük, de nem találtuk, mikor kiderült, hogy nincs is.
A rejtő jóindulatában bízva, jelszo nélküli megtalálásként regeltük be.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2009.02.04 20:44]

feel2006 2009.01.03 15:00 - Megtaláltam
Az év első geozása,többed magunkal! :)
6/6. GCDC-GCzttr-GClibc-GCKIL-GCKL1-GCPMB
kuckac, STB, Jpataki, feel2006, sziszko, kati127, juditboci és még páran kerestük, de nem találtuk, mikor kiderült, hogy nincs is.
A rejtő jóindulatában bízva, jelszo nélküli megtalálásként regeltük be.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2009.02.04 20:44]

Ashmelia1 2009.01.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Sajnos nem lett meg, pedig kerestük egy páran: Kata127, feel2006, sziszko, STB, Jpataki1, juditboci, és még sokan mások. :)
Aztán közel 10 perc után, a gc.hu-n levő logokat elolvasva beláttuk, hogy inkább buszmegállót érdemes keresnünk láda helyett... :(
Fotók hamarosan a többiektől.
A rejtő jóindulatában bízva.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2009.02.04 20:44]

Galambok 2008.12.29 12:00 - Megtaláltam
Hol volt láda, hol nem volt láda... de mi próbálkoztunk, mégsem volt se hol semmi (Wagi, woncsi és medve és mi) jah és egy "kicsit" szemetes, de látva egy előbbi bejegyzésből volt már ennél rosszabb is, igaz most havas volt minden

[Jóváhagyta: bulldog-kölykök, 2008.12.30 23:44]

Wagi 2008.12.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.76
Woncsival, Medvével és a Galambokkal karöltve 3/4 órán át kerestük a ládát, de asajnos csak a hűlt helyét találtuk...ez lett volna a mai nap befejező ládája...

[Jóváhagyta: bulldog-kölykök, 2008.12.30 23:44]

woncsi és medve 2008.12.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.20
sajnos későn vettük észre a beírt logokat, hogy a láda nincs meg. Pedig 40 percig kerestük. Rengeteg szemetet és szétdobált konyhai edényt találtunk, de a láda maradványait nem találtuk sehol. Ráadásul többen is kerestük: Galambok, Wagi és mi.

[Jóváhagyta: bulldog-kölykök, 2008.12.30 23:45]

kutyi 2008.12.28 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Már régóta szerettük volna megnézni ezeket a budai barlangokat. A Szemlőhegyi épp zárva volt a két ünnep között, így a Pálvölgyibe mehettünk csak. Bár olvastuk, hogy a láda elveszett, de azért lecsekkoltuk. Tényleg nincs meg, legalábbis mi sem találtuk.
A barlangban kellemes meleg volt a külső mínuszokhoz képest. Kicsit sokan voltunk, talán a vasárnap miatt, de a cseppkövek kárpótoltak.

Kedves rejtő, ha te is úgy gondolod, hagyd jóvá nekünk ezt a pontot!

Kutyi, Tücsök, Matyi, Vili, Lóri

[Jóváhagyta: bulldog-kölykök, 2008.12.30 23:45]

bldone 2008.11.01 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.53
Megvan, köszi!

RiFi 2008.10.20 22:05 - Megtaláltam
2008.10.05 16:10
A GCKL1-től jöttünk le, emlékeztem a kedves leírásra és a szép környékre. Magam is jártam az osztállyal a Pálvölgyi barlangban ált. iskolás koromban. A környezetre most azonban legszívesebben egy nagy 0-t adnék! Nemcsak mert homeless-tanya, itt nyilvánvalóan valaki(k) szándékosan szemetelnek. Sőt! Általánosságban elmondhatom, hogy a Budai-hegyek ezen része már nem, vagy nem csak a luxusvillákról ismerszenek meg, iszonyat szeméthegyek tornyosulnak. Ez Magyarország. "Gratulálok" a polgármesternek, bárki is legyen az, nem szívesen jövök erre többet, ha nem muszáj. Igaz mindez nem a rejtők hibája, de Kőbánya-külsővel vetekszik a "táj". Jah és mivel hirtelen ötlettől vezérelve, leírás nélkül jöttünk, nem tudtam, hogy nem találták már előttünk sem. Megerősítem, hogy ez minden bizonnyal tényleg eltűnt! A láda gazdáját kérem nézzen utána és amíg szükséges, állítsa betegre a státuszát!

[Jóváhagyta: bulldog-kölykök, 2008.10.20 22:05]

Köszi! Kellemes meglepetés lett a jóváhagyás :D Így ez most a 155., a dátumot átvariáltam, hogy ne boruljon a sorrend...

Ez még tetszett...ez már nem...
A ládának hűlt helye... 
gezuci 2008.10.14 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.96
A láda valószinűleg eltünt. A rejtés helyétől eltekintve a környezet szép. Köszi a rejtést, de pótolni kellene.

[Jóváhagyta: bulldog-kölykök, 2008.10.20 22:05]

b 2008.10.10 14:30 - Nem találtam meg
Nincs láda csak rengeteg szemét.

kovtom 2008.09.27 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.21
A láda valóban eltűnhetett, mert találtam egy fatövet, ahol talán a láda volt, legalábbis ott lehetett, ahogy a fényképek mutatják.
A barlangban ugyan nem voltam, a környezet így is ad látnivalót. (Sajnos a sűrű kicsit szemetes.)
Ha lehetséges kéretik elfogadni!

Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: bulldog-kölykök, 2008.10.20 22:05]

 
k97j02 2008.09.22 16:10 - Nem találtam meg
Bp-i továbbképzésem első napján a lakhelyem közelében levő ládának "nekiestem". Nemrég még volt bejegyzés-megtalálás,ezért azt gondoltam, én vagyok ügyefogyott. De már látom, hogy nem. Én is mindent átnéztem, többször is,pedig sajnos elég sok a szemét. Mindenesetre én is kérem a rejtőtől az elfogadást. Képeket mellékeltem.

 
Szampy 2008.09.20 16:25 - Nem találtam meg
Feltúrtam az egész körnéyket de nincs meg. Már 2x jártam utána, először azt hittem, hogy a sötétedés miatt nem leltem. Viszont eléggé fel volt forgatva a környék. Láda tragédiára gyanakszom.

ergyd 2008.08.30 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.32
A ládának csak nyomait találtuk. Pontosabban csak a hűlt helyét, olyannyira, hogy még darabjaiból se tudtuk újjáéleszteni. Kérném a rejtőt, fogadja el megtalálásnak! Köszönöm.

[Jóváhagyta: bulldog-kölykök, 2008.12.30 23:45]

cofe 2008.08.26 14:54 - Megtaláltam
Nem mentem le a barlanghoz, azt majd máskor.

 
Brekk Brigád 2008.08.24 15:07 - Megtaláltam
Könnyű volt.

reweptor 2008.08.23 00:00 - Megtaláltam
ez is megvan:)

Sünik 2008.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.57
megvan:DDD

Túrázó974 2008.08.21 18:05 - Megtaláltam
megtaláltam

grillus 2008.08.13 00:00 - Megtaláltam
Elég szemetes környék. Könnyen megleltük.

sagabi 2008.08.12 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.08
Megtaláltam

SarkanyDemon 2008.08.09 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Itt születtünk Budapesten, de eddig még nem is jutott eszünkbe, hogy megnézzük a barlangokat. És most tessék! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert ezt is ismerni kell, nem csak a Halászbástyát meg a Parlamentet.
Köszönjük a rejtést!

Sárkány&Démon

tarsolyos 2008.07.31 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
kösz! Üdv.

 
-Taby- 2008.07.31 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.91
Lányokkal való kirándulás előtti, magányos, reggeli ládázás...

Apostolok 2008.07.29 15:50 - Megtaláltam
A mai második ládánk. Éppen odaértünk az utolsó barlang vezetéshez.A kinti és a barlangi hőmérséklet különbség 29C°. Majd megfagytunk papucsban. A cseppkőbarlang gyönyörű. Hatalmas kísértés, hogy megfogjak egy csillogó cseppkövet. Pesze nem tettem:) Utána a Láda könnyen meg lett , az út másik oldalán.

sziklabejárat
cseppkövek 
smafu 2008.07.26 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
Van ennek a környezetnek egy olyan megnyugtató hangulata. Zentay Péter barátom és édesapja, Zoltán jóvoltából voltam már párszor a Mátyás barlangban. Nagyszerű emberek, nekik köszönhetem, hogy megismerhettem ezt a sportot. Lementünk a tóhoz is. Nagyon élveztem. Igaz, első alkalommal az első pár átbújós résznél mindig az járt a fejemben, hogy ha innen kijutok, soha többet nem megyek le barlangba, de ez hamar elmúlt. Sőt, másnap már visszavágytam :)

Itt nem süt a napItt már igen
KutasG 2008.07.20 13:45 - Megtaláltam
Könnyű találat! Bus-in! Viszont a jelszóval meggyűlt a bajom... Köszönöm mégegyszer ládafia segítségét!

Welsh 2008.07.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.57
Meglett.

Ládafia 2008.07.16 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Két közeli GPSGames ládával egyetemben.
Nagyon tetszett a felirat a ládafedél belső oldalán! Szerintem lehetne kötelező tartozék minden ládánál! Egyre nagyobb szükség lenne rá!
Köszönöm a rejtést!

(:jannus:) 2008.07.14 16:00 - Megtaláltam
Nagyon szép barlangok! A láda környezete már kevésbbé, de persze jó rejtés!

EdKa 2008.07.13 12:48 - Megtaláltam
Családi ládázás

nemethk 2008.07.13 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.75
Mindkét barlang felkeresése után levadásztuk a ládát. A láda környéke szemetes, de a barlangok miatt a 4.5 pont.
BOLDOG SZÜLINAPOT ZSUZSI!

npetiii 2008.07.13 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.80
Két barlanglátogatás után kerestük meg. A hely eléggé szemetes, a láda könnyen meglett.

Bogi és Papi 2008.07.12 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk

MrBig 2008.07.08 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.62
Barlangászás előtt amíg a többieket vártam, megkerestem ezt is...
Köszi! Mr.Big

sanca 2008.07.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Barlangászás után kellemes levezetés volt.
Köszi a feladatot!

Hmaszi és MarCsí 2008.07.06 13:05 - Megtaláltam
jó volt az idő is meg hogy térd műtét után kocsis kereséssel köszi gratula

Moszi :) 2008.07.01 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
A látó-hegyi séta után, könnyedén meglett, Chubby emlékezetéből. A rejtés teljesen észrevétlen a muglik elől. Köszönjük a rejtést!

gergogyerek 2008.06.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.60
megvan

zsebeszter 2008.06.29 13:15 - Megtaláltam
Anyukámmal indultunk ládászni, mely végül egy Hármashatár-hegyi kólás-zsíroskenyeres ebédbe csúcsosodott ki. Az ebédre összefutottunk Dyannal aki biciklizni indult dacolva a meleggel. Ez volt az uccsó láda a mai napon. Anyukám nagyon örült amikor megtalálta :). Durvábbra számítottunk, így a perzselő napsütésben örültünk hogy nem kellett feljebb másznunk. Köszi a rejtést.

Bluedog 2008.06.29 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk. Az első találat a Coloradoval. :)

Petes20 2008.06.26 18:04 - Megtaláltam
A hűsítő barlangtúra után meglett a láda is :)

Érdemes volt eljönni, köszi!

 
KranIC 2008.06.26 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Kinti 40 fok után kellemes 1 órás hűsít túra a 10 fokos barlangban.

Eni 2008.06.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.48
Érdekes volt a barlang! Vicces idegenvezető és kedves társaság:)

Rocky Horror Geo Show 2008.06.25 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 2.15
Koszos és gondozatlan környék! A Hármashatárhegy környékén ennél csak szebb helyek vannak!

qtatom 2008.06.25 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.49
6 napos budapesti 450km-es biciklis ládázás.

Laczy76 2008.06.22 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Érdekes hely, sajnos a barlangba nem sikerült bejutnunk, mivel az utolsó látogatási időpont 16:00 volt, így csak a barlang ajtajából kiáramló hűvös levegőt élvezhettük pár percig a nagy melegben. :) Köszi a rejtést.

Pálvölgyi barlang