FAQ
845. Zsuzsi Vonat (GCZSUV)

A Zsuzsi vonat menetben

A Zsuzsi vonat menetben

A Zsuzsi az Erdészlak megállóban utasokra várva

A Zsuzsi az Erdészlak megállóban utasokra várva

Állomás a Nagycserei Pihenőközpontban

Állomás a Nagycserei Pihenőközpontban

Erdészlak állomás őszi színekben

Erdészlak állomás őszi színekben

Jellegzetes fa a cache szomszédságában

Jellegzetes fa a cache szomszédságában

A láda rejteke álcázva

A láda rejteke álcázva

Nagycsere Pihenőközpont

Nagycsere Pihenőközpont

A parkoló

A parkoló

Kicsit benőtte a síneket a fű

Kicsit benőtte a síneket a fű

A Zsuzsi vonat teljes hossza anno

A Zsuzsi vonat teljes hossza anno

QR-kód WAP-osoknak megtalálás bejelentése

QR-kód WAP-osoknak megtalálás bejelentése
Szélesség N 47° 32,669'
Hosszúság E 21° 44,206'
Magasság: 130 m
Megye/ország: Hajdú-Bihar
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2004.02.08 16:04
Utolsó lényeges változás: 2016.08.05 02:34
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: *Andy & K:Pisti
Ládagazda: KPisti
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
További infók: http://geocaching.lap.hu/
Megtalálások száma: 712 + 5 sikertelen + 22 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.7 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


WAP
A geoláda egy közepes méretű mikrós edény, mely a Nagycsere Pihenőközpont tölgyesében a Zsuzsi Erdei Vasút Erdészlak megállójához közel van elrejtve egy jellegzetes fa (csak egyik irányba növő ágai vannak) közvetlen közelében, egy termetes fa tövében, mohás fakéreg ágyban, némi plusz fakéreggel álcázva. Arról is könnyű megtalálni, hogy a közelben van egy még lábain álló teljesen kiszáradt fa. A láda mellett egy nem használatos erdészeti út vezet.

Ez a láda a 7. tagja a GCKISV Magyarországi Kisvasutak geoládasorozatnak, melyhez tartozik egy plusz jelszó is, mely a ládanapló (logbook) belső lapján olvasható!

A Zsuzsi Vasút programjairól itt tájékozódhatsz!

------------------[ www.geocaching.LAP.hu ]-----------------


A ládába TravelBug helyezhető! :-)

[láda] [rejtés] [jelszó] [megközelítés] [látnivalók] [GCkisv] [info] [díjszabás] [menetrend] [műszaki adatok] [cikkek] [képek]

LÁDATÖRTÉNET
2012.05.13.: a geoláda Flórásítva lett és új rejtést kapott nagy faháncsdarabokból
2004.02.08.: a láda első rejteke

RÉSZLETES LEÍRÁS
A Zsuzsi Vonat, hivatalos nevén Zsuzsi Erdei Vasút, az ország legrégebbi kisvasútja. A vasút első szakaszát 1882. július 16-án nyitották meg. 1950-re a Debrecen-Fatelep állomástól Nyírbéltekig épült ki a 48 km-es, 950 mm nyomtávolságú pálya. Kezdetben fát szállított a guthi erdőkből, majd 1923-tól beindult a személyszállítás is. 1949-től tartozott a Magyar Államvasutakhoz. 1961-62-ben a pályát 760 mm-es nyomtávolságúra építették át, és áttértek dízelvontatásra.

A vonalon a vasúti közlekedést a tiltakozások ellenére beszüntették. A Debrecen-Fatelep-Hármashegyalja szakasz a Debreceni Közlekedési Vállalat (DKV) kezelésébe került, a Hármashegyalja-Nyírbéltek közötti szakaszt felszedték. 1996 július 13. óta a Zsuzsi Erdei Kisvasút Kht. üzemelteti.

A Zsuzsi Vonat név eredete: a vasúton kezdetben kettő gőzmozdony üzemelt. Az "1" pályaszámú 107 LE teljesítményű, fatüzelésű mozdony volt. Ez a mozdony kapta a ZSUZSI nevet, melyet ma is használ a kisvasút.

TÖRTÉNETE
Az 1880-as évek Debrecen városa számára is hatalmas fejlődést hoztak, sorra épültek a polgári lakások, közintézmények. Az építkezésekhez szükséges fát egyre távolabbról hordták a városba, így felmerült egy a Guth község melletti erdőségekhez építendő vasútvonal terve. A pályázatot Kopt Dávid és Steinberger Gyula vállalkozók nyerték, akik az építés mellett a majdani üzemeltetést is vállalták jutalék fejében. Az engedélyezéstől számított alig négy hónap alatt elkészült az első 21 km-es szakasz, amelyen 1882. július 16-án megindult a forgalom. Első gőzmozdonyáról a vasutat hamarosan "Zsuzsi" néven kezdték emlegetni a debreceni polgárok.

A személyforgalom csak 1925-ben indult meg a vonalon, így ekkortól a tanyavilág népessége is szívébe zárta a naponta végigpöfékelő Zsuzsit. Innentől nem volt gond feljárni a debreceni piacra, vásárokra és a vidék bekapcsolódott az ország gazdasági vérkeringésébe. A növekvő gazdasági és társadalmi igények és a távolabbi feltáratlan erdők miatt egyre hosszabb lett a vasútvonal. 1950-ben a sínpálya már 48 km-en kanyargott, végpontja Nyírbéltek község volt. A vasút további különlegessége volt, hogy az országban egyedülállóan 950 mm-es nyomtávot alkalmaztak és a talpfákra ún. kutyafejű síneket erősítettek. A Nyírség sík vidéke nem igényelt bonyolult alépítményt, ezért a vágányokat egyszerűen a homoktalajra fektették le, így olcsón és gyorsan megépítve a vonalat.

A kisvasutat 1961-től kezdődően - ami ekkor már a MÁV kezelésében volt - szabványosították. A pályát átépítették 760 mm-es nyomtávolságúra, valamint korszerű mozdonyokat és kocsikat szereztek be. A közúti forgalom egyre nagyobb konkurenciát jelentett a Zsuzsinak, de folyamatosan növekvő szállítási teljesítményével továbbra is alátámasztotta szükségességét. Éppen ezért fogadták az emberek értetlenül a kormány közlekedéspolitikai koncepcióját, amely felszámolásra jelölte ki a kisvasutat. Debrecen város pedig egy felüljáró építésére hivatkozva kérte a vonal felszámolását 1976-ban. Ekkor alakították át úttörővasúttá a Debrecen - Hármashegyalja közötti 16 kilométeres szakaszt, míg a többi részt felszedték. Utasforgalmilag sem volt szerencsés a döntés, mert csak pár kilométer hiányzik ahhoz, hogy a vonal Nyírmártonfalvát elérje, valamint számos más település és a tanyavilág színvonalas közlekedés nélkül maradt.

A Zsuzsit évekig a Debreceni Közlekedési Vállalat (DKV) üzemeltette, miközben a gyermekek lassan kikoptak, mert nem épült ki olyan közösség, mint Budapesten. Sajnos a DKV-nak és a városnak is csak konc volt a vasút, így a rendszerváltás után már a felszámolásról is döntés született. A lelkes debreceniek közbelépésre azonban szerencsére nem így történt, így az akkor létrehozott kht. üzemelteti a vasutat. A kisvasút fejlesztésére többféle terv született. Ezek közül a megvalósításhoz leginkább a Nyírmártonfalván át Nyíracsádig történő meghosszabbítás - jobban mondva visszaépítés - áll a legközelebb, amivel növelhető lenne az utasforgalom. Sajnos azonban a napi üzemeltetési gondokkal küzdő kht-nak nem könnyű erre előteremteni a szükséges összeget. A Zsuzsi Vonat történetéről bővebben a CIKKEK menüpont alatt találhatsz több információt.

2011. augusztusában EU-s támogatás felhasználásával megkezdődött a Zsuzsi Erdei Vasút pályájának felújítása teljes vágányzár mellett. A vonalszakasz nagy részén kicserélték a vágányok aljzatát, közel 2 km-nyi teljes vágánycserére is sor került és összességében 1100 méter magasított, viacolorral kirakott peron épült a két végállomáson és a geoláda közelében található egyetlen kétvágányú állomáson, Erdészlakon. 2012 őszére Hármashegyalján megépül a modern utasváró és térvilágítást is kap a végállomás, melynek tetején csillagvizsgáló is lesz.

LÁTNIVALÓK
A meglévő vonal is sok látnivalót kínál az idelátogatóknak. A kisvonatból megcsodálható a nyírségi erdőspusztákkal tagolt táj szépsége. Hármashegyalján erdei iskola, tanösvény és sportolásra alkalmas terep várja a kirándulókat. A végállomás melletti tisztáson vagy a fedett étkezési helyen elkölthetjük a hátizsákban hozott elemózsiát, de igénybe vehetjük a kiépített büfé szolgáltatásait is. Szalonnasütő, slambucfőző hely, turistaösvény, a közelben pedig halastó, kilátó: minden, ami a jó kiránduláshoz kell. Nem beszélve a színpadról, amelyre mindig jelentkeznek fellépők nagyobb rendezvénynél. Van kint erdei iskola is, ahol pedagógus vezetésével gyerekek szoktak táborozni, s a természet szeretetére, védelmére nevelődnek.

LÁDA
A geoláda egy közepes méretű mikrós edény, méretei: 18x13 cm, 5 cm magas.

REJTÉS
A geoláda a Zsuzsi vonattól nem messze, a Csereerdőben, konkrétan a Nagycserei Pihenőközpont tölgyesében, az Erdészlak megállóhoz közel van elrejtve egy jellegzetes fa (lásd fotó) közvetlen közelében, egy termetes fa tövében, mohás fakéreg ágyban, némi plusz fakéreggel álcázva. A láda mellett egy nem használatos erdészeti út vezet.

MŰHOLDVÉTEL: a lombos időszakban nem túl jó, habár a geoláda közelében elég ritkás a lombkorona. Az erdő kicsit nehezen járható, habár nem túl sűrű, nincs nagy aljnövényzet, s ami meglepő, szúnyogok is csak elvétve döngicsélnek. :-)

GPS NÉLKÜL: tulajdonképpen GPS nélkül is aránylag könnyen megtalálható a ládika, a felújított Erdészlak megálló közepén van egy kerekesszékesek részére kiképzett terület, a síneken átkelve ennek meghosszabbított vonalában található az erdészeti út, ezen begyalogolva hamarosan találsz egy keresztbe dőlt óriási fát, ezt kikerülve még kb. 20 lépést menj az úton, majd élesen jobbra bekanyarodva az erdőbe az első nagyobb fa tövében találod a rejteket faháncsokkal és ágakkal álcázva.

JELSZÓ
A bejelentéshez szükséges jelszó a logfüzet belső lapjáról olvasható le.

MEGKÖZELÍTÉS
Zsuzsi Erdei Vasút: a kisvonatról Erdészlak megállónál szálj le! A kisvonat induló állomása  N 47° 31,766' E 21° 39,237' 123 m [GCZSUV+Zsuzsi Vonat állomás] a 25, 25Y, 37, 41, 41Y vagy 45-ös DKV által üzemeltett buszjáratokkal közelítheted meg. Mivel szakaszhatáron belül van, kérd a kedvezményes árú szakaszjegyet! Onnan már nincs messze a rejtek (lásd: REJTÉS).

Tömegközlekedéssel: a Nagyállomástól 3 megállót utazz a 2-es trolival a köztemető irányában, majd sétálj át a 37-es helyijáratú autóbusz Faraktár utcai megállójába  N 47° 31,785' E 21° 38,404' 123 m [GCZSUV+Buszmegálló], ahonnan ez utóbbival egészen Nagycsere-iskola megállóig kell utazni (17 perc menetidő). A megálló közelében találod a Panoráma út kereszteződést, ahol északra fordulva kb. 2 km-t az úton gyalogolva eléred a kisvasúti kereszteződést, ahonnan pedig már csak a GPS-t kell követned (fordulj balra és kövesd a síneket).

Autó vagy kerékpár: a 48-as főutat keresd, amely Vámospércs, Nyírábrány felé visz. Egészen a Panoráma út kereszteződéséig  N 47° 31,637' E 21° 44,063' 130 m [GCZSUV+Panorama ut]nyíl egyenes út vezet (kerékpárosoknak van kerékpárút is!), majd itt északra fordulva az úton menj 2 km-t, ahol a kisvasúti kereszteződés előtt balra fordulva eléred a Nagycserei Pihenőközpont, ahol le lehet parkolni  N 47° 32,619' E 21° 44,321' 130 m [GCZSUV+Parkoló-Zsuzsivonat] az autóval. A kerékpárt ne hagyd itt! :-)

GCKISV - KISVASÚT SOROZAT
A geoláda része a GCKISV magyarországi kisvasutak geoláda sorozatnak, mégpedig ez a 7. tagja, Debreceni Zsuzsi Erdei Kisvasút néven. A ládanapló (logfüzet) belső oldalában találsz majd egy külön e célra szolgáló jelszót is, kérlek, ezt is jegyezd fel magadnak, később még szükséged lehet rá!

INFORMÁCIÓ
Zsuzsi Erdei Vasút Kht.
4034 Debrecen, Faraktár utca 60.
Telefon: +36-52 417-212 (munkaidőben) vagy +36-30 210-0545

MENETREND
Menetidő:
• dízel vontatással: 45 perc
• gőzössel: 60 perc
A kisvasút március végétől december elejéig, más időszakban csak az előre meghirdetett rendezvények alkalmával, illetve külön megrendelésre bármely nap közlekedik.
A részletes menetrend itt található!

DÍJSZABÁS (2013-ban)
Teljesárú menetjegy egy útra: 600 Ft
Teljesárú menetjegy menettéri útra: 1.200 Ft
Kedvezményes menetjegy egy útra: 400 Ft
Kedvezményes szakaszjegy egy útra: 200 Ft
Kerékpár- és kutyajegy egy útra: 400 Ft
Gőzös teljesárú menetjegy egy útra: 1.000 Ft
Gőzös kedvezményes menetjegy egy útra: 700 Ft
Bővebb információk a díjszabásról

A KISVASÚT NAPJA ÉS SZÜLETÉSNAPJA
Minden évben megrendezésre kerül a Zsuzsi Vasút Napja, mely minden évben április negyedik szombatja. A Kisvasúti Napon vetélkedőkkel, tombolával és folklórbemutatóval várják a látogatókat Hármashegyalján, de ki lehet próbálni a hajtányozást és még a mozdonyvezetést is. Érdemes tehát útra kelni, akár még az ország távolabbi pontjairól is, mert Debrecen és környéke sok nevezetességet tartogat számunkra.

Minden év július 16-án ünnepli születésnapját a kisvasút változatos programokkal az egész család számára. 2013-ban július 20-án, szombaton lesz megtartva a rendezvény. Gyertek, vonatozzatok a Zsuzsival!

ÉRDEKESSÉG
Talán országosan sem volt hasonló, ugyanis anno létezett egy kisvasút a kisvasúton belül! Ez pedig nem volt más, mint a debreceni fatelep belső kisvasútja.További információk a mára megszűnt belső kisvasútról.

MŰSZAKI ADATOK
Nyomtáv: 760 mm (1961-től)
A pálya üzemi hossza: 16,9 km
Díjszabási hossza (közforgalmú személyszállítás): 17 km
Legnagyobb emelkedés: 5,3 ‰
Legkisebb ívsugár: ~75 m
Csatlakozás az országos közforgalmú hálózathoz: nincs
Sínrendszer: 23,6 kg/m ("i")
Beépített kitérők: 10 db "i-76" rendszerű
Hidak száma: 1
Átereszek száma: 5+3
Állomások, kitérők száma: 4, ebből üzemel 3
Megállóhelyek száma: 5+1, ebből üzemel 4
Engedélyezett tengelyterelés: 8 tonna
Engedélyezett sebesség: 30 km/h
Biztosítóberendezések: nincsenek

JÁRMŰVEK
Vontatójárművek:
• 1 db gőzös 394,023 pályaszám ("Zsuzsi")
• 3 db dízel-hidraulikus (Mk48.2002, Mk48.2006, Mk48.2009)
• 1 db BNE 50 típusú kéttengelyes "Gebus" dízel-villamos mozdony (felújítás alatt)
Gördülő állomány:
• 12 db Bax típusú zárt személykocsi
• 1 db Cax típusú nyitott peronos személykocsi
• 1 db BDax poggyászteres Bax kocsi
• 3 db Jah nyitott
• 1 db Gah zárt teherkocsi
• 1 db GV Ja nyitott teherkocsi
• 1 db kis rönkszállító kocsi
Részletes adatok

CIKKEK, LINKEK, FÓRUM, POI
LINKEK
• Zsuzsi Erdei Vasút honlapja
• Zsuzsi Erdei Vasút a Wikipédia Lexikonban
• Vasúttörténet - Zsuzsi Vonat

CIKKEK
• A vasút története a kezdetektől a fénykorig (1882-1977)
• Mikulás túra a Zsuzsival
• Elindult a Zsuzsi vonat
• A zakatoló hölgy születésnapja
• Százhuszonegy éves lett a Zsuzsi-vonat
• Kisvasúti Nap Debrecenben (a cikk második fele)
• Mi lesz veled, Zsuzsivasút?
• Erdei iskola - mi is az az erdei iskola?
• még több cikk a Zsuzsi Vonatról

FÓRUM
• Zsuzsi Erdei Vasút - index.hu fórum

POI
• A Zsuzsi Erdei Vasút egykori végállomása Nyírbélteken (koordináta FyG jóvoltából)

KÉPEK

• Képek a ksivasut.hu-n
• Pozako - Zsuzsi Erdei Vasút fotók és leírás
• Vonatka - Zsuzsi Erdei Vasút fotók

Debrecen városa hazánkban egyedülállóan két kisvasúttal is büszkélkedhet. A másik, a "Zsuzsinál" kevésbé ismert kisvasút a város vidámparkjában üzemel. Kisvasúti Napja minden évben július második szombatjára esik. Bővebb info: Debrecen második kisvasútja
Amíg eljössz a ládáért, dúdolgasd az ismert kis dalocskát:
"Megy a Zsuzsi vonat, kattognak a kerekek..."

Sikeres ládavadászatot , valamint kellemes vonatozást és sétát kívánnak a láda rejtői: K:Pisti *Andyval
www.geocaching.LAP.hu

------------------[ www.geocaching.LAP.hu ]-----------------
Ha szeretnéd a többi debreceni és környékbeli hagyományos és multi geoláda pontjait egyetlen nagyítható térképen látni, akkor ajánlom figyelmedbe az általam elkészített térképet, mely a geocaching.lap.hu támogatásával jött létre:
Debrecen és közvetlen környékének összes geoláda pontja Google Maps térképen
------------------------------------------------------------------

Free counters!

Klikkelj ide, ha Te is szeretnél egy ilyen számlálót!
Állapot: kereshető
2 játékos jelölte kedvenc ládájának
2 játékos karbantartást javasolt; lásd a logokat.

KRW értékelés (459 db): környezet: 4.18 rejtés: 4.05 web: 4.54 átlag: 4.26

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
+
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Alex0509 2022.11.25 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Balintamester1 2022.11.16 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Csabi81 2022.11.13 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Csaky555 2022.11.12 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Artemix 2022.10.29 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Botticelli 2022.09.18 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

sarialexandra888 2022.09.18 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Pales 2022.09.05 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

bakfitty25 2022.08.28 10:29 - Megtaláltam
TFTC & TFTH!
A ládagazdának köszönöm a rejtést és ezáltal az újabb pontszerzési lehetőséget.
A koordináták pontosak, a hint korrekt.
Láda: Tűzoltásként újat kapott
Logbook: Toll nincsen! [Geoládák v3.12.10]

Pici15 2022.08.11 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Prostyak 2022.08.06 20:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Tar család 2022.07.28 14:11 - Megtaláltam
Bejárás közben megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget!
[g:hu+ 2.9.11]

Göde 2022.06.12 15:00 - Megtaláltam - KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.41
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm.
A doboz tönkretörve. Sajnos nem volt nálam.

dendeocse 2022.06.01 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Megvan.

urbanj 2022.05.22 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.43
Nagyon elhanygoltnak tűnik a környezet, kis felújítás nem ártana neki esetleg többeket vonzana. A ládát nem értem miért kell ilyen mélyre betenni az erdőbe, csak szivatjuk a keresőket.

20220522_094350 
joco64 2022.04.30 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
köszönöm.

THEBig1 2022.04.24 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Bubberr2022 2022.04.24 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! nagyon jó volt de már szerintem lassan ki kéne cserélni a ládát mert eltört [Geoládák v3.12.8]

cserpaktomi 2022.02.12 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Bakszakáll 2022.02.10 16:20 - Megtaláltam
Első találkozásom a Zsuzsi vonattal, ami már szürkületre esett, és ami önmagában nem rossz. A közeli parkoló azonban szemét dolgában katasztrofális.
A törött láda még tartja magát, de már kéri a cserét. Köszönöm a rejtést.

kertimi 2022.01.02 07:42 - Megtaláltam
A láda oldala törött.

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Tanohun 2022.01.02 07:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

lancz-czifra 2021.12.30 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A láda alja sajnos el van törve, így a zacskó sem biztos hogy megvédi, amiben van. [Geoládák v3.12.5]

Mido 2021.12.22 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

kyssh 2021.10.30 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

kivancsifancsi 2021.10.28 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.46
A tapasztalat azt mutatja, hogy október második fele minden évben nagyon szép időt hoz, sok a napsütés, kellemes a hőmérséklet, gyönyörűek az erdők. Így hagyománnyá vált, hogy ilyenkor kiveszünk pár szabadnapot. Most is így tettünk, előbb eltöltöttünk pár napot Eszterrel kettesben a Zselicben és a Mecsekben, majd családilag a gyerekekkel együtt eljöttünk egy keleti kirándulásra.
Hétköznap jöttünk, így csak a vonat nélküli kihalt állomást láthattuk. A láda könnyen meglett. Köszi az invitálást.

Fidorka 2021.10.28 13:55 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Bendínó 2021.10.28 13:55 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

adorjant007 2021.10.28 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Sajnos valóban törött a láda. [Geoládák v3.12.2]

GAMANO 2021.10.10 16:20 - Megtaláltam -
A dobozt álca nélkül a földön, fészkétől távol találtuk meg, széttörve. A tartalma elázva fogadott bennünket. Mivel nálunk nem volt semmi, hogy mindezt korrigálni tudjuk, ezért a láda sürgős karbantartást igényel.
Köszönjük a rejtést.

Így találtukA doboz
Így hagytuk. 
Aleph & Rita 2021.09.04 14:10 - Megtaláltam
Mai programunk Zsuzsizás volt. Előbb elvonatoztunk a Hármas-hegyig, majd vissza idáig. Innen kisétáltunk az Ördög árkához. A zacsi és a láda eléggé cserére szorul. A bevezető erdészút valóban benőtt, de felismerhető.
Köszönjük a lehetőséget!

smico50 2021.09.04 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Páratlanpáros 2021.09.04 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Braine 2021.08.27 08:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Reggel 2021.07.14 12:45 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

csavar 2021.06.20 23:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

KeresTalál 2021.05.23 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Szakadó esőbe néhol GPS jel nélkül
de kitartó kereséssel , megvan.
A nem használt erdei út alig látszik,
a mozgás korlátozott parkolót vissza vette a természet.
A dobozt az állatok kitúrták , szabadon volt,
de vissza rejtettük.
köszönjük a rejtést , érdekes keresés volt,
csak a leírásra hagyatkozva,,,
Köszönjük a rejtést.

gulash87 2021.04.30 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Nene0324 2021.04.27 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Sas Jesus 2021.04.25 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtalálva

Felinert 2021.04.23 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Stamnes 2021.04.10 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.59
Megtaláltuk, köszönjük!

cinti435 2021.04.05 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Mary Lou 2021.04.03 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Megtaláltuk.
Hajdúsági ládázás során.
Köszönjük!

dadii 2021.03.25 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam!

IMG_20210325_140225 
lentet 2021.03.13 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Juci&Csaba 2021.02.14 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Szamoa 2021.01.17 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

hitamas 2020.12.29 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.46
A vonat azért hiányzott ... ennél jobb rejtek meg biztosan lenne a környéken, különösen azért, mert a környezetbe illő takaró-elem már nincs meg. :)

typhoon7 2020.12.29 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
KÖSZI A REJTÉST

bihari970608 2020.12.27 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Köszi a rejtést!

kerol 2020.12.27 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

szilvi&zsolti 2020.12.27 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :)

DSC_0354DSC_0356
DSC_0357 
PozAko 2020.12.26 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.52
TFTC :)

ZsoVi 2020.12.06 13:00 - Megtaláltam
Koszi a rejtest

FeketeIP 2020.12.06 10:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Crysispeti 2020.11.22 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kagnes84 2020.11.22 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

daanett 2020.11.14 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

dinkotp 2020.11.14 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

dorci.nagy8 2020.11.08 19:26 - Nem találtam meg
Nem találtuk meg, fél óráig bóklásztunk mindhiába. Az egy oldalra növő ágú különleges fa megvan, mellette a kiszáradt ámde még álló fa szintén. Mögöttük volt 3 db testesebb fa is amit említ a leírás. Mindent feltúrtunk, sajnos nem lett meg a láda. Ha valaki megtalálta írjon. [Geoládák v3.7.6]

Pongiz 2020.08.27 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

nbokan 2020.08.22 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.25
Öt napos debreceni hétvégénk negyedik napján itt is jártunk. A mai napra a Kerekerdő Élménypark volt a cél, de mivel nincs ott sok látnivaló ezért gyorsan letudtuk és még ládázásra is maradt idő. Sajnos vonatot nem láttunk csak a síneket. Kösz a rejtést.

-1-2
Marton Zoli 2020.08.12 13:58 - Megtaláltam
Az eredeti tervben benne volt Hajdusámson is , de itt újra kellett tervezni. (spoiler: nem mentem Hajdusámsonba)

Frrexxy 2020.08.03 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

PoBalint 2020.08.02 23:21 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

vajasfok 2020.07.19 20:02 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!

kópé1993 2020.06.21 11:17 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

IMG_20200621_111304IMG_20200621_111309
IMG_20200621_111830IMG_20200621_112012
IMG_20200621_112022IMG_20200621_112034
kitkat0123 2020.05.22 15:24 - Megtaláltam
Hajdú-Bihari kalandozások során itt jártunk Robogo es tabletta társaságában. Nyíregyháza, Debrecen, Hajdúszoboszló környékével ismerkedtünk, közben sok érdekes helyet is felkerestünk, hus és comos ládákat is kerestünk.

Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél. [Geoládák v3.3.2]

tabletta 2020.05.22 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

ggtA 2020.05.09 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Nagyon köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.15]

sanzi89 2020.04.30 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.14]

A láda meggyógyítva és új ajándékokkal feltöltve.

20200430_150829 
Makuka4444 2020.04.18 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Dino String Quartet 2020.04.13 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Egy gyönyörű fényjelenségnek lehettünk tanúi! (Szerencsére volt napszemüvegem, különben nem vettem volna észre).
Bringakörutunk: Debecen, Martinkai legelő, Zsuzsi vonat, Hármashegy, Koppány kalandpark, és újra Debrecen. Köszönjük a rejtést!

Az állomásonA nagy utazó
Haló-effektus :)Dicsfény
82elek 2020.04.13 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

bertalanlaszlo 2020.04.12 15:13 - Megtaláltam
Lili és Apa megtalálta. Köszönjük a rejtést! A doboz alja viszont darabokra van törve, így beázhat, érdemes lenne cserélni! [g:hu 1.6.4]

nagygreta 2020.03.29 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Ninefinger 2020.03.28 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

egiagi 2020.03.19 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Bandee14 2020.03.19 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bandee14 & Egiagi
[Geoládák v3.3.2]

Seprényi család 2020.02.22 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

TomiFilth 2020.02.16 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

béka & hápi 2019.12.02 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

melinya 2019.12.02 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Ancsáékkal .-)

csipetcsapat3 2019.11.23 10:34 - Megtaláltam
.Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Doboz betörve, elázva. [g:hu 1.6.4]

zoli96 2019.10.20 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ha8je 2019.10.20 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

g-tabe 2019.10.05 15:42 - Megtaláltam
Észak-kelet magyarországi KISVasutazás közben megtalálva.
Köszi!

ha8llh 2019.09.21 15:20 - Megtaláltam
Megtalaltuk

YO3CLD 2019.09.21 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
TFTC

Ruzsi 2019.08.09 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

HL0523 2019.08.09 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sherlockné 2019.08.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megtaláltam, köszi!

pgyp 2019.07.28 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
Megvagy! [g:hu 1.6.2y]
A láda nincs rossz helyen, pont elég távol van a kisvasút állomásától, hogy ne WC-nek használják a környékét...
A ládában nincs toll!

GeoFox 2019.07.22 20:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Dóri és Gábor [Geoládák v2.2.5]

Spangarázs 2019.07.18 14:11 - Megtaláltam
Campus Fesztivál alatt begyűjtve!
A pályán karbantartási munkálatokat végeztek...
Köszi a rejtést és egy két pillanat kép a hétről!

Campus Feszt-1Campus Feszt-2
Campus Feszt-3Campus Feszt-4
eltájoló 2019.07.02 13:44 - Megtaláltam
Állítólag teljes felújításon fog átesni a kisvasút. Mikor az Alföldi Kéket csináltuk, láttuk üzem közben. A láda rendben a helyén van. Köszi a rejtést.

esztelneki 2019.06.22 18:08 - Megtaláltam
Rekkenő hőségben Debrecen környéki bringázás közben megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

KP1965 2019.05.19 08:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Vasárnap reggel indultunk a ládáért. Vonatot nem láttunk a felújítás miatt, emberekkel nem találkoztunk a korai időpont miatt. Viszont rengeteg nyomát láttuk annak, hogy a környéken vaddisznók jártak.
Ez volt a hétvége második begyűjtött kisvasutas ládája!

20190519_08104220190519_082030
20190519_082318 
TúrÁSZ 2019.04.22 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Kis húsvéti geocaching köröcske kezdőpontja :) Köszönjük!

ffx456 2019.04.20 14:59 - Megtaláltam
Sajnos a láda eléggé ki volt fosztva, feltöltöttük, jó keresést.

dzcsiga 2019.04.15 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltam. Log később. [g:hu 1.6.2y]

Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

log 
kingajani 2019.04.14 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

aknitram 2019.04.14 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.6.2y]

szalais78 2019.04.13 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.6.2y]

eszluzsu 2019.03.16 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk ládavadász Pistivel

ládavadász Pisti 2019.03.16 15:09 - Megtaláltam
Közös keresgélés Eszluzsuval és két miskolci kessertárssal, köszönjük.

Fehér Márton 2019.03.16 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

FLAC 2019.03.16 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

KPisti 2019.03.08 23:59 - Egyéb
Pongi57 kessertársunknak köszönhetően meggyógyult a ládika! :-)

Pongi57 2019.03.08 21:58 - Egyéb
Tegnap (lásd az előző logot) a nálam lévő egyesületi doboz elrejtésével "meggyógyítottam" e ládát, így kérem a karbantartási igény kikapcsolását.

Pongi57 2019.03.07 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Ide mindenképp el akartam jönni. Egyrészt, mert gondoltam kisvasutazok egyet, de előzetesen tájékozódtam és kiderült, hogy ma nem közlekedik szerelvény a vonalon, így erről le kellett tennem. Másrészt olvastam a törött ládáról, így alkalmam nyílt a nálam lévő egyesületi ládákból gyógyítani, amit meg is tettem. Harmadrészt, ezzel a találattal újabb lépéssel közelebb jutottam a GCKISV záróládájához. A kisvasút megállója szép, rendezett, de a környék olyan kihalt volt, hogy nem is teljesen értem ennek a megállónak a létjogosultságát. [g:hu 1.6.2d]

ha nincs vasparipa, jó lesz a drótszamár is 
ha2 2019.02.16 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Nem tudom,hogy az előttem megtalálók milyen állapotban találták meg,de most darabokra törve. A logfüzetecske is nyirkos,a zacskó sem védi már. Mivel váratlanul ért nem vittem cseredobozt,de az adott koordinátán nincs is jó rejtekhely.
Maga a rejtés módja és kivitelezése méltatlan a kisvasutas sorozat nemes koncepciójához.
Bizonyára lehetne egy frappáns, tartós rejtést elhelyezni a közelben.

Téli üzemszünetMint egy nagyvasút
No comment 
Puhapracli 2018.12.31 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Kedves kasap , b.u.é.k. ???? [g:hu 1.6.0]

kasap 2018.12.28 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

emiGrant 2018.11.29 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.25
November lévén a kisvasutat nem láttuk, de majd legközelebb nyáron jövünk. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
vladizsu 2018.11.03 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

hunter lady 2018.11.02 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! :)

Molli 2018.10.22 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Köszönöm a rejtést!

Manala&Snake 2018.10.22 08:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bonbonetti 2018.10.21 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Pantya 2018.10.08 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

kisscsaba.repair 2018.10.06 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

gabor03 2018.10.06 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szabi82 2018.09.30 20:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Jevica és Gyuszi 2018.08.16 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

Gyorffyz 2018.08.08 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! GyZ [Geoládák v2.2.4]

traxx 2018.08.02 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.80
megtaláltuk

FogarasiRenáta 2018.07.16 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

nfmate 2018.06.09 17:19 - Megtaláltam
Szerintem ez nem közepes mikrós doboz, hanem kisebb. Nem könnyen, de meglett :) [Geoládák v2.2.4]

Hapekbalint 2018.05.27 15:35 - Megtaláltam
Rommá áztunk, de megvan! :) Köszönjük. [g:hu 1.5.4]

Dipi 2018.05.26 14:00 - Megtaláltam
Részt vettem Erdélyből a Renatúra eseményén, de nem volt roamnigos mobiljelem és így internetem sem és otthon nem írtam le a koordinátákat, így csak a környéken jártam.
Köszönom a rejtőnek a segítségét a logoláshoz.

OsiOsi 2018.05.20 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.19
ok. kösz.

N.Zs. 2018.04.30 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.37
Nem vonatoztunk. A parkolóból elsétáltunk a ládáig.

sinek 
zsolty23 2018.04.19 17:33 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Saber Rider 2018.04.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést!

Kiaribua 2018.02.16 09:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést és az új ládát. A láda nem volt az egyébként ép rejtekben, attól kb. 10 méterre találtuk, hibátlan állapotban. Sajnos kisvasuti jelszót sem találtunk.

tapiapi 2017.12.28 14:33 - Egyéb
A ládát kicseréltem, új dobozka, új logbook.

tapisomi 2017.12.28 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.39
Köszi megtaláltam.

BT_pro 2017.12.16 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm! Sajnos most olvastam a logokat , pedig szivesen pótoltam volna. A láda szanaszét a füzet rommá ázva a láda törve , szerencsére a jelszó laminálva van ,de az sem fog örökké tartani , visszarejtettem.

DSC00378DSC00379
nagyfeco 2017.11.29 18:08 - Megtaláltam
A láda teteje és oldala törött, papirok elázva.

rajho 2017.11.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A doboz torott, beazott, karbantartast igenyel. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ásványvadász 2017.11.04 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Indokolatlanul messzi dzsungelbe eldobott láda. Sajnos a láda teteje és oldala is törött. Penészes minden benne. A kisvasút jelszó nem derült ki.

Tibi1983 2017.10.10 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.78
Megvan. Köszönöm, hogy megmutattad!
Láda törött és teljesen elázott, sajnos nem volt nálam csereláda...

Paul 2017.08.23 08:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sereva 2017.06.10 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük.

Fonte 2017.06.04 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.20
Nem vonatoztunk, hanem a közeli parkolóig mentünk autóval. Így aztán csak egy megállót láttam a vasútvonalból. Az biztos, hogy az szépen rendben volt.
A fa tövében elrejtett ládát kicsit keresni kellett. A láda maga talán még nem törött el, de a láda belseje nagyon rossz állapotban van. A füzetbe nem is tudtam logolni, mert olyan nedves volt, hogy nem láttam értelmét. Az első oldal, ahol a leírás szerint a kisvasutas láda jelszavának kellett volna lennie, nem is volt meg. Ráférne egy karbantartás.
Itt is fölmerült bennem a kérdés, miért van a látnivalótól olyan messze a láda?

Szétázott füzet
 
PBM 2017.05.06 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Meguntam a sok debreceni városi ládát, ezért autóba ültem, hogy 1-2 környékbeli zöldben elhelyezett rejtést is levadásszak. Köszönjük a rejtést.

miafamiglia 2017.04.29 23:59 - Nem találtam meg
Sajnos nem sikerült megtalálni.

gyorgyi92 2017.04.17 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

PusztaiLaci 2017.04.17 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Köszönöm a rejtést!

pankotaizsolt 2017.03.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Vasárnap délelőtti családi séta, meglepően szép időben.
Toll nincs a dobozban, mi ceruzával logoltunk. A következő látogató ha tud hagyjon benne egy tollat, mi most nem úgy készültünk.
A füzet picit ázott, a dobozt kitörölgettük, ha a lapok megszáradnak akkor rendben lesz.

Köszi a rejtést:
Pankotai család

DSC_0022DSC_0015
Roberto Kesser 2017.03.11 13:17 - Megtaláltam
Panorama Trail begyűjtése közben páran tettünk egy kis kitérőt ide is!
Köszönöm a rejtést!

MaTamas 2017.03.11 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
A comos Panorama trailre szervezett esemény miatt jártunk itt, ez szerencsére pont útba esett.

fa-peti 2017.02.12 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Dr.Lada 2017.02.12 10:21 - Megtaláltam
Fa-petivel elkövetve :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

krissz73 2016.12.29 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szsoutdoor 2016.11.04 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
Délutáni autós,sétálgatós ládakeresés a novemberi napsütötte Erdőspusztán. A kisvasút megállóját autóval közelítettük meg, majd egy kis séta után megleltük a ládát. Sajnos a sok jelszó közt a kisvasutas jelszórészletet nem találtuk meg. Ezután ismét autóba szálltunk, hogy a Halápi Csárdától kiránduljunk egyet a martinkai legelőkhöz, majd a Hármashegyalján levő kilátóból már szürkületben néztünk szét, hogy már az esti erdőben sétáljunk vissza a valamikori Csárdához. Köszönjük a rejtést!

monic1006 2016.11.04 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Kis kirándulást tettünk a környéken szsoutdoorral, Tesómmal és Unokatesómmal. Mielött a Halápi csárdánál letettük volna az autót, "drájvin" ládáztunk egyet. Ez a láda amúgy is a mumusunk volt, mert a Zsuzsi vonattal utazva nem túl praktikus keresni, hiszen a menetvonal közepén van, ahol igazából semmi infrastuktúra nincs a közelben.
A kisvasutas ládasorozat jelszavát nem találtuk meg a füzet borítóján. Bízunk benne, hogy azért, mert megegyezik a normál jelszóval.
Köszönjük a rejtést!

JöMö 2016.10.23 12:56 - Megtaláltam
GPS nélkül :-) (logbook nagyon el van ázva, csere ajánlott)

Aniko & Gyuri 2016.09.04 13:25 - Megtaláltam
Megvan!

horvathzs 2016.09.03 18:00 - Megtaláltam
Főzés közben gyors ládakeresés.

szaboneki 2016.09.03 18:00 - Megtaláltam
Amíg főtt a birkapörkölt a bográcsban, addig megkerestük a ládát. Köszönöm a rejtést.

katika59 2016.04.21 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

dávid03 :-) 2016.04.10 23:59 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget.

kanga021 2016.04.10 11:33 - Megtaláltam
Zsuzsi trail közben megtaláltuk. Köszi!:-D

2in1 dream team :) 2016.03.15 09:30 - Megtaláltam
Blokkoltuk!

ocsike78 2016.02.28 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) A láda kicsit nyirkos belülről.

tapiapi 2016.01.12 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
A láda beázott, a logfüzet a húsvétot nem éri meg!!!!!!!!!!!!!!!

anettx 2015.12.12 14:00 - Megtaláltam
TFTC!
Kétnapos ládagyűjtögetés Debrecen és környékén klassz csapattal, szép időben, érdekes helyeken, 38 db ládatalálattal.

 
Pepe 2015.12.12 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 4.19
A Nyíregyi Powerkessig Team által szervezett 2015-ös Karácsonyi Geotúra alkalmából megtalálva. A csak egyirányban növő ágú fa, mint segítség inkább félrevezető, mert több ilyen fa is van a környéken. Hagyatkozz inkább a GPS-re mert a koordináták elég pontosak.

Ancs 2015.12.12 14:00 - Megtaláltam
Karácsonyi geotúra pre-túrája alatt.
A leírás félre vezető, de erre hamar rájöttünk. A dobozt a gusztustalan nejlon zacskótól megszabadítottuk, a már nem aktuális Flórás jelszót eltávolítottuk a tetejéről.
A Zsuzsi Vonattal a 2013-as DeoCaching rendezvény záró napján utaztunk, most csendesek voltak a sínek, csak egy-egy vadászpuska dörrent meg valahonnan.
A kisvasútas jelszót nem találtam a dobozban. :(
Köszi

 
JAck:66: 2015.12.12 13:59 - Megtaláltam
Ez is megvan, mégsincs este. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dudipeti 2015.12.05 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2015.11.21 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Masterrr 2015.10.25 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.72
Köszi

Gyömi 2015.09.08 14:25 - Megtaláltam
Köszönjük!

Pogánypeti 2015.08.05 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Délelőtt az első járattal utaztam ki Hármashegyre ládázni.
Most az Ördög ároktól gyalogoltam ide az Erdészház megállóig a nagy hőségben. Szerencsére gyorsan meglett a cache, siettem vissza a debreceni buszig.
Köszi a rejtést! :)

Elhagyjuk a várostRobogtunk Hármashegy felé
Hármashegy vasútállomás - Természet HázaZsuzsi vonat
Erdészlak megállóhelyErdészlak megállóhely
fodorka59 2015.08.05 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Sajnos csak a ládáig jutottunk a kis vonattal.

Jön a vonat
Várakozás a vonatra
Szabó família 2015.08.04 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2015.06.29 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszi szépen a lehetőséget.

 
Joe13 2015.06.24 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nbalazs2 2015.05.16 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
A láda könnyen meglett, de előtte természetesen a vasútra is vettünk egy retúrt. Így volt az igazi :) Az útvonal szép, a vasutazás inkább kicsit "MÁV feeling". Azért élveztük.
Köszönet a rejtőnek.

ricsivivi 2015.04.30 14:05 - Megtaláltam
köszi

Napszel 2015.04.25 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Mai 3/3 találat

Túra indulTalálat
Gabinak nagyon tetszik a travel bug :)Jön a Zsuzsi vonat
Zsuzsi vonatMegy a Zsuzsi vonat
trijo és lamentina 2015.04.07 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZYLO 2015.04.06 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.85
Sokat szerencsétlenkedtünk az erdőben, mert az öreg kütyü lemerült, a leírás meg nem volt nálam. Aztán messzebbről láttam egy kollégát, ő vezetett nyomra.

A logbook még mindig nedves, becsomagolva nemigen fog megszáradni. (A ládában lévő toll nem fog rá.) A külső szakadt zacskót kicseréltem.

Kösz a rejtést!

Renchu 2015.04.06 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :-) [g:hu 1.5.1g] [wapon beküldött szöveg]

Gergo 2015.03.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Kellemes tavaszi kirándulás egy csapat gyerekkel. Köszönjük a rejtést.
Sajnos a láda be van ázva, a logbook is nedves alig lehet rá írni.

Peti, Marci, Lili, Panka, Jázmin, Zsóka, Edit, Enikő, Gergő

Wsky 2015.03.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
A vonat meg csak jött, jött...

Köszi.

Judit és Béla 2015.01.31 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Megtaláltuk.

Ellara 2015.01.05 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

h.krisz 2015.01.04 13:10 - Megtaláltam
köszi a rejtést

Vironia 2015.01.02 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
B.Ú.É.K.!! :) Köszönöm a rejtést!!

cipollino 2015.01.02 12:17 - Megtaláltam
Megleltük. Köszönöm és BUÉK!

Tiszaújvárosi Kesserteam 2014.12.26 11:30 - Megtaláltam
Köszönjük, hogy itt lehettünk: Baby-m, Berián, Cseliboy, Piri Mama és Zéboy

Cseliboy 2014.12.26 11:30 - Megtaláltam
köszi a relytést.

Piri Mama 2014.12.26 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm.

Zéboy 2014.12.26 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2014.12.26 11:30 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Baby-m 2014.12.26 11:30 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kanyazoltan 2014.12.23 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0u] [wapon beküldött szöveg],Geokarácsonyozást kihasználva,ládáztunk is!

sündörgés 2014.11.23 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltuk! Köszönjük! A láda nem volt jól visszazárva, ezért a logbook és teljes tartalma elázott. A további elázás megelőzése érdekében, igyekeztünk jól lezárni és egy nylon zacskóba csomagoltuk. Azonban a penészedés elkerülése érdekében egy láda ellenőrzést javaslunk.

Kovács Ági 2014.10.25 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.67
Sajnos a ládát alig tudtuk kinyitni, mert rátelepedtek a meztelencsigák!Köszi a rejtést!
Olivér, Zsolt és Ági

Éci és Gabi 2014.09.25 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

mcmester1987 2014.09.07 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. K&J [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bozsernyikusz 2014.09.07 16:16 - Megtaláltam
Megvan :) Köszönjük a rejtést! :)

BöbeSanyi 2014.08.30 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csba 2014.08.26 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Ötször nem fogadta el s jelszót. Ha van rá mód a fotók alapján kérem elfogadni. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: KPisti, 2014.09.08 00:06]

GCZSUV_20140826170754.jpgGCZSUV_20140826171110.jpg
nmárti 2014.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Hazafelé :) Köszi a rejtést!

ystray 2014.08.07 00:00 - Megtaláltam
megvan :)

zsuzsi vonat hátulja 
Párduc50 2014.06.25 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Egész jól el lett rejtve :-) Két jelszó közül a finomabb van érvényben :-)

Mi3man 2014.06.21 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Köszi, megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pendragonhu 2014.05.29 20:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Norbertobadzso 2014.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

ther 2014.05.08 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Munka után, biciklivel támadtam a ládát Debrecenből. Egész nap lógott az eső lába, mikor elindultam akkor is, de szerencsére jó időm volt, és a táj miatt sem bántam meg az újabb utat. A Panoráma utat a másik irányba is felfedeztem már egy darabon (egészen pontosan a GCEPUS-ig), de erre fele is nagyon szép.

Az autóúton még találkoztam pár kocsival, de az erdészlak Zsuzsi-megállóhely környékén magam voltam, csak néhány kutya ugatását hallottam a környéken. Kicsit furcsa volt az erdőbe mászkálni a láda után egyedül, de a kesserösvény segített hamar megtalálni. :)

Ismét egy olyan helyet ismerhettem meg, ahova a szép nyári napokon egy kis biciklizésre nagyon jó úticél, köszönöm! :)

Képeket később töltök fel.

KPisti 2014.05.08 13:51 - Egyéb
Gratulálok a geoláda 500. megtalálójának, benist-nek!
K:Pisti
www.geocaching.LAP.hu

benist 2014.05.08 13:50 - Megtaláltam
Némi bozótharc után megtaláltam a ládát. Zsuzsival sajnos nem találkoztunk.

os128 2014.04.19 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, Köszönöm a lehetőséget.

[Jóváhagyta: KPisti, 2014.04.28 18:52]

IREBA 2014.04.14 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Köszönöm a rejtést!!

 
debrildi 2014.03.27 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

takacsimre 2014.03.21 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

losbagiros 2014.03.15 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.76
A nap végén egy kis ládavadászat. Köszi a rejtést!

TothTi 2014.02.16 14:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Tanuló vezető gyakorlás a körforgalomban, a vonatnak fütyültek.

1 utas Erdészlaknál vár Zsuzsira
A kidőlt fa 
ramgab 2014.02.15 13:00 - Megtaláltam
A "Barangolás Erdőspusztán / Walking in Erdőspuszta" esemény alkalmával kerestem fel a korábban kimaradt ládákat
THX

szz 2014.02.15 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sagabi 2014.02.15 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
deocacherekkel

MJANEZ 2014.02.13 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Megtaláltam! :-)
Reggeli, csendes nyugodt erdei környezetben.
az Erdészlak megállóhely peron felújítása már látható a képeken,
Zsuzsi vonat volt, van, LEGYEN!
Köszönöm a rejtést, és a lehetőséget.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sínen vagyunk!
Új peronÚj peron
A láda
Erdészlak megállóez már nem aktuális
Racekok 2013.11.09 10:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést

Csuek 2013.10.30 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.94
Az látszik, hogy a Debreceniek kedvelik a Zsuzsit. A plázában éppen kiállítás volt a vasút történetéből. És van Facebook profilja is.

Hegedüs Zsuzsa 2013.10.25 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.38
A láda alja el van törve. A tasakba vissza raktuk de nagy esőtől, hótól nem fogja megvédeni.
Köszi a rejtést.

guppik 2013.10.19 19:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

divemaster 2013.10.19 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Hétvégi debreceni ládavadászat során guppikkal.TFTC!

TigerCat 2013.10.06 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2013.10.06 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.29b] [wapon beküldött szöveg]

Encsi&Imi 2013.09.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

czipan 2013.08.31 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Mai 5-ből az első. Köszönöm a rejtést.

 
ttjuli 2013.08.13 18:40 - Megtaláltam
Negyedik nekifutásra találtuk meg, miután végre alaposan elolvastam a leírást, így nem is volt olyan nehéz, mint gondoltam!

Hegyo 2013.07.24 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Megtaláltam Sanitat barátommal Debrecen felé. Köszönöm a rejtést!

DonSza 2013.07.21 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Igaz, csak második nekifutásra! Első alkalommal lemerült a GPS de visszamentünk a kocsihoz és töltöttünk rajta, közben igénybe vettük a net segítségét! A száraz fa már tényleg kidőlt!
FONTOS KÖZLEMÉNY! AZ ÖSVÉNYRE DŐLT FA MELLETT TALÁLTUNK EGY AUTÓ KULCSOT!!!!! AKINEK HIÁNYZIK AZ KERESSEN MINKET: sapisza@freemail.hu

salty 2013.06.25 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Salty [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2013.06.23 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :)
Találkoztunk a Zsuzsival is, a láda pedig jó helyen volt. :)
Nem egyszer utaztam már a Zsuzsin, kellemes vele kidöcögni a természetbe. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
5.

Dobos család 2013.06.08 12:30 - Megtaláltam
Életünk első (de nem utolsó) geoládája, köszönjük az élményt!!!!!
Nagyon nehezen leltünk rá, miközben majdnem felbuktunk benne :)
Kiforgatták a vadak a helyéről, s így szemétnek gondoltuk. Visszahelyeztük, remélhetőleg jó helyre. A lábon álló elhalt fa megadta azóta magát, már lepihent.
Köszi még egyszer, örök emlék marad!

Legend 2013.05.20 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2013.05.09 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Gyűjtjük a vasútpontokat.
köszönjük.

 
luviktor 2013.04.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
A verseny utáni nagy össznépi vonatozás számunkra kimaradt, mi úgy döntöttünk, hogy inkább Debrecen egyéb ládáit gyűjtjük be. Ennek ellenére nem akartuk kihagyni a Zsuzsi vonat ládáját sem, de autóval közelítettük meg a helyszínt.

Nagyon tetszett a felújított peron, remélhetőleg hosszú ideig megmarad hasonlóan jó állapotban. Legközelebb szeretnénk kipróbálni a vasutazást, különösen, mert Julit a kalandpark is érdekli a végén. :)

szjuli 2013.04.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
A vonatozás idő hiányában sajnos most kimaradt, de majd egyszer visszatérünk és kipróbáljuk. De a ládát nem hagyhattuk itt. Nagyon szépen felújított ez az állomás.

CacheFinder 2013.04.21 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.86
Deocaching keretei között kerestük meg a ládát, míg a lányok vonatoztak. Sajnos a kisvasutas sorozathoz szükséges kódot nem találtam a füzetben, de a rejtő készségesen kisegített vele.
Köszönet érte, és persze a rejtésért is!

Strombus 2013.04.21 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.92
Délelőtti gyors kerékpáros kupázás: 28,9 km, 4/3. láda.

A kisvasutas jelszóért mentünk ehhez a ládához (sok másik láda helyett), de sajnos azt nem találtuk. :-( A láda még minidg flórás - a játéknak több mint fél éve vége. :-( Jó lenne egy ládakarbantartás, ennek hiánya miatt adom a rossz értékelést.

Köszönöm a rejtő segítségét a hiányzó jelszóval.

Péter60 2013.04.21 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.95
Deocaching során laza bringázás laza találattal, de hol a kisvasutas jelszó?
Ilyen hosszú weboldal nem kellene...

zramzam 2013.04.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Rohanás ából bébe, közben levadásztam a gyerekkel, hogy a geohétvége érzés nekünk is meglegyen:))

LaySoft 2013.04.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.57
A DEocaching 2013 rendezvény keretében kerestük meg.

kia71 2013.04.20 13:38 - Megtaláltam
A nagy verseny keretében ezt a ládát is megkerestük. Köszönet a rejtésért.

bgecco 2013.04.20 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

R.Guszty 2013.04.20 13:11 - Megtaláltam
A DEocaching rendezvény alatt a vasutas trail megkeresésekor esett útba ez a láda is. Köszönöm a rejtést.

Robogo 2013.04.20 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
DEocaching alatt a Panorama Trail után a Zsuzsi Forrest Railway Trail elejét vadásztuk le csoportosan. Akkor kerestük fel ezt a ládát.
A láda nagyon rossz álapotban van (törött, vizes).
Köszönöm a rejtést!

LCSOKA 2013.04.20 13:06 - Megtaláltam
Debreceni tökéletes hétvégén levadásztuk.
Köszönjük a rejtést.

Palazsu 2013.04.20 13:06 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Levin 2013.04.20 13:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

lemente 2013.04.20 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltuk! Hajdúsági csámborgásunk 7/3. állomása. Csodálatos idő, kellemes környezet, takaros erdőssztyeppei vidék. A láda összetörve, a zacskó szétszaggatva, a logbook szabadon hevert szanaszét. Visszajövünk nemsoká... Köszönjük!

13:15: Ígéretünknek megfelelően visszatértünk. Előtte beugrottunk Debrecenbe, vettünk egy dobozt, új tollal, némi ajándékkal, friss zacskóval újraalkottuk a ládát. További jó keresést!

Így találtunk rá...
izor11 2013.03.08 15:50 - Nem találtam meg
Elég vadregényes. Kár, hogy ez erdészet nem törődik a közeli parkkal, parkolóval.

[Elutasította: KPisti, 2014.03.17 20:31]

ozsigombi 2013.01.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 2.67 súly: 2.94
Az erdő télen is gyönyörű, bár a hótakaró kicsit nehezíti a keresést. A kiszáradt fa nagy segítség volt. :-)

gnegyzet 2013.01.01 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

profi 2012.12.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést. Megtaláltuk.

Sanchoo és M. 2012.12.30 12:46 - Megtaláltam
Itt jártunk. Köszi, később bővebben. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Jól rejtett, tetszetős láda. Van benne egy TB, mi ott hagytuk...
A burkolatként szolgáló reklámtáska tartalmazott néhány deci vizet, de a ládika bírta a terhelést.
Ezt a vonatot egyszer még kipróbáljuk!

Liberty 2012.12.10 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
13/7. Debreceni ládatúra Gyrossal.

Nagyon tetszik a ládaoldal információi a Zsuzsi vonat történetéről. A ládát hamar megtaláltuk a nagy hó ellenére.
A síneken keresztül sok-sok őz és szarvas szaladgál, sok lábnyomot láttunk. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Debrecen címere
Gyros 2012.12.10 15:10 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

 
bgjozsa 2012.12.01 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.72
Kisvasutas kör 3/5. állomása. Szépen fel van újítva. Legalábbis az Erdészlak állomás. Vonattal sajnos nem találkoztam.

Access Denied 2012.10.30 07:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Ősz végi dél-kelet-magyarországi geokess túra.
6. nap. 14/02.

Az Erdészlak megállónál nézegettem a menetrendet, de esélyem sem volt hogy láthassam a vonatot. Azon is elgondolkoztam, hogy a sokmilliós uniós támogatásból a megálló parkolójára nem jutott volna pár 100e ft...?
Aztán az Ördögároknál gyanús mozdonyfüttyögést hallottam. Rohantam ki az ottani megállóhoz és mégis sikerült csinálnom pár képet a Zsuzsiról!

Köszi a rejtést!

 
rabolda 2012.10.24 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

WOD 2012.09.29 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.26
Köszi

gyusz_58 2012.09.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.96
Jó kis drive ines láda:) Pedig az ilyen vonatosok sokat gyalogoltatnak a talpfákon:) SZépen felújították, biztos klassz kis program vonatozni vele.
Köszönjük a rejtést és laubinak a segítséget

pentalacko 2012.09.16 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Megtaláltuk! Sajna itt is jellemzőek az illegális szemétlerakások, de ettől függetlenül a táj gyönyörű! Szépen őszül erre felé a természet...érdemes itt kirándulni! :)
Vigyázat! Két jelszó is van, de csak az egyik van érvényben! :)

Az Erdészlak megállóhely...innen indulj!Bizony, kissé sűrű az erdő...
Ha ez állja utadat...hamarosan újjonghatsz! :) 
laubi 2012.09.16 09:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Két nappal korábban sötétben érkeztünk ide, úgy nem annyira szórakoztató a sűrűben, viszont reggel gyönyörű itt. Köszönjük a rejtést!

Gyombi 2012.08.17 17:54 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Biobori 2012.08.16 17:30 - Megtaláltam
Erre bóklászva sikerült ezt is előkotorni :-)
Chubbyval. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

SzoViki 2012.08.02 11:12 - Megtaláltam
+one

Csöreszék 2012.08.02 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.26
+one

anettnori 2012.07.28 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Erdészlak megállóig autózva vártam be a többieket. Mire megérkeztek, körülnéztem a környéken, de a ládarejtek felé nem csámborogtam. A vonat érkezése után Szabival kutattuk ki a rejtekhelyet.
Minden kisvasút közel áll a szívünkhöz, amelyiket csak lehet (és időnk is van rá) kipróbáljuk. Jártunk már korábban Debrecenben, de vonatozást most először tettünk.
Remek volt!
Köszönet a lehetőségért!

 
Karate Kid 2012.07.09 14:05 - Megtaláltam
Családi nyaralásra indultunk Szatmárba a nagyiékhoz, útközben ládáztunk apával.

Köszi!

LionDaddy 2012.07.09 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Megint egy újabb nyár, vele a nyári iskolaszünet, és a családi nyaralás után "elköltöztek" a gyerkőcök Szatmárba a nagyiékhoz. A szokásos odautat módosítva -M3 autópálya helyett 33-as főút- ládáztunk egy kicsit az Alföldön át, a mai nap 13/12. állomása a Zsuzsi Vonat ládája lett.
Vonatozni nem volt módunk, így most csak a ládáért jöttünk. A síneken kívül itt most sok mindent nem láttunk, csak egy csomó parlagfüvet. Tényleg, hol lehet ezt bejelenteni?

Köszi a rejtést!

parlagfű 
Discover 2012.06.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Köszönöm a rejtést!

jutics 2012.06.16 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Megtaláltam.

haywire 2012.06.16 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Megtaláltam. Pont ezen a terepen voltam egy tájfutó versenyen, így utána már gyerekjáték volt megkeresni ezt a pontot. Köszönöm a rejtést.

 
Thull 2012.06.06 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam

MarciMilánBálint 2012.05.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Kicsit nehéz volt az ösvényt megtalálni, persze előtte nem olvastam el rendesen a leírást... :) Nagyon élvezetes volt kibiciklizni érte, köszönjük a rejtést!

negyesigabor80 2012.05.05 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltam!

Nagyon szép a ládát rejtő erdő, a megállóhelyet felújították (legalábbis a peronokat). Mivel éppen nem jött a vonat ezért nagyon kihalt volt a környék. Sajnos szemét itt is van.

A megálló
alexi 2012.05.05 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Nagyon pozitív, ha egy kisvasutat felújítanak. Köszönjük a rejtést!

Csaba és Kati 2012.05.02 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.71
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük! [wapon beküldött szöveg]
Kocsival érkeztünk, a parkoló és környéke jelenleg nem méltó a "Zsuzsi vonat" hírnevéhez. Az állomás és környéke felújítás alatt, a régi állomás faépülete és a megállóhely tábla azonban elnyerte tetszésünket.
A kisvasutak jelszavának begyűjtéséről elfeledkeztünk. :(

Az új pályaErdészlak megállóhely
G&V 2012.04.22 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
A ládához menet nem láttuk a vonatot, de a városba visszafelé indulva még sikerült elcsípni őt. A láda törött és a kincstúrás matrica is hiányzott róla.

tarsolyos 2012.04.22 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
kÖSZÖNÖM!

mhegedus 2012.04.21 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Szep kornyek. En talaltam meg.. Marci es Anita.

lsaab 2012.04.08 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.
Szabó család: Lajos, Mónika és Moncsi

cslaci 2012.04.07 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
A láda teteje sajnos sérült.

csler 2012.04.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megvan!

Szemán 2012.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Köszi

Szilágyiék 2012.03.16 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Marcsi szülinapi ládakörút hármasban: Lajával és Penyuval.

Sajnos, itt defektet kaptunk, kereket kellett cserélni. :-(

Bl4st3r & Amy 2012.03.15 13:00 - Egyéb
A ládát a rejtés mellett, szabadon találtuk! Fedele összetörve, logbook kissé átázva, és valószínű valami kis állat megrágta. Sajnos nem volt nálunk mentőfelszerelés-csupán "bemutatóládázni" jártunk erre-, kérjük a következő megtalálót/rejtőt, hogy vigyen magával minimum másik dobozt, mert így védtelen a vízzel szemben! Amennyire lehtett becsomagoltuk, és a helyére visszatettük.

viktro 2012.02.26 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Idei első ládánk, köszönjük! A rejtés sérült, törött a doboz teteje, álcázva sincs, a fa mellett van letéve a fekete szatyor. Ugyanoda, ugyanúgy tettük vissza. A logfüzet is el van ázva. A hóban 3-4 nyom vezet most a ládához, de az olvadás már elég gyors ezekben a napokban.

kolibri 2012.01.21 11:10 - Megtaláltam
Debreceni hosszú hétvége 7/2.
Nyáron már tösször is utaztam vele, de télen még sosem jártam erre.

QND 2012.01.17 14:30 - Megtaláltam
A megtalálást nehezítette a vékony hótakaró. A dolog érdekessége, hogy néhány hete - munkám miatt jártam ebben az erdőben, de akkor nem jutott eszemben a ládakeresés.
A Zsuzsi élettörténete igen érdekes. Magam a 70-es évek végén munkába jártam a vonattal. Tény, hogy a környék ütőere volt a ZSUZSI. A térség a közlekedés elkedvetlenedésével előszűr elnéptelenedett, majd nyaralók lepték el a vidéket. Kérdés, hogy az üzemanyag árak emelkedése milyen sorsra ítéli a tájat.

iloilo 2011.12.11 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.3.25] [wapon beküldött szöveg]

Bl4st3r & Amy 2011.11.26 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.26
Vacak idő, lejegesedett utak, de jó volt kijönni, és egyúttal látni, hogy hogy haladnak a munkálatokkal a sínfelújítás kapcsán.

 
Virágom 2011.11.19 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Violám 2011.11.19 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

halindaattila 2011.11.19 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! Kalandosra sikerült. Sétáltunk a síneken is meg a helyén is 1400 métert a végállomás irányába, majd az erdőn keresztül vissza a ládáig (4,5km-ert). Rengeteg a kutya a környező tanyavilágból. A láda környéke abszolút 4 lábú mentes övezet.
Kedvet kaptam a vasútvonalat az elejétől a végéig le gyalogolni. Szerintem tavasszal meg is lépjük, megvan a maga hangulata.
:-)

 
pliptai 2011.10.31 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Köszönet a rejtésért!

zeus 2011.10.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
szél és eső, de rossz idő nincs, csak nem megfelelő öltözet!

AlanTheWild 2011.10.20 08:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Köszönöm a rejtést, a családdal vissza fogok ide jönni amikor üzemel a kisvonat!

sinus90 2011.10.16 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.82
A nap utolsó ládája. A parkolóból visszaballagtunk, át a síneken a ládáig. A láda csak kicsit volt álcázva, bár a kutya sem jár itt.
Köszi a rejtést!

 
Mike 2011.09.24 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Az Ördög-árok után, a GPS által nem is jelzett tökéletes aszfaltúton mintegy 70 méterre sikerült megközeliteni a rejtekhelyet! Ha kifelé mentek Debrecenből, az Ördög-árok utáni első nagyobb kereszteződésnél kell elmenni balra, és utána pár száz méter után megint balra.
Még az erdő sem volt nagyon durva, öltönynadrágban megközelithető a láda, és hamar meg is lett!

Köszönöm szépen!

Balra nézekJobbra nézek
Nini... 
Bliccc 2011.09.10 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Sikerült!

reset 2011.09.03 08:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Megtalálva. Reset, Galaxy, és a TEVE.

Skalp 2011.08.27 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.82
Éjszakai motoros ámokfutás 16. avagy ilyen melegben úgysem lehet aludni...
Zsuzsit sajnos lekéstem! De a ládát nem. A GCKisv jelszavát nem találtam meg a füzetben! Talán Zsuzsi magával vitte???

 
NI 2011.08.14 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.05
Megtaláltuk!

bigmick 2011.08.11 09:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

zöldek 2011.07.24 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk:)

Kárász00 2011.07.23 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
Már másodszor látogattam meg ezt a ládát(első alkalommal elfelejtettem a jelszót). Bár ne tettem volna. Hihetetlen mennyiségű óriásszúnyog és pók volt az erdőben. Az erdei út pedig szinte rosszabbul járható mintha a fák között menne az ember. Érdemes lenne átrakni a ládát valahová az erdő szélére egy félreeső helyre.

 
tosza73 2011.07.08 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.40
Egy hetes debreceni nyaralásunk 8. ládája.
A Zsuzsi vonat aznap nem járt, így kocsival közelítettük meg a ládát (szombaton azért vonatoztunk is!). A láda sajnos itt is "árkon-bokron túl" van:((

KPisti 2011.07.07 23:59 - Egyéb
Gratulálok CicóMicó-nak, aki a láda 400. megtalálója!

geooszi 2011.07.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Itt is óriásszúnyogok fogadtak. Sok csípésbe került a láda megszerzése...

CicóMicó 2011.07.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Köszönjük!

MeKrisz 2011.06.30 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.37
Köszönjük a rejtést!

Krisztián & Zsófi

EmesESE 2011.06.26 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Köszönjük a rejtést, a szunyogok megetetve, legalább is pár napig.
Köszönjük a rejtést.

Tikis 2011.06.25 12:00 - Megtaláltam
Köszi [wapon beküldött szöveg]

szabbr 2011.06.13 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
A pontos leírásnak köszönhetően hamar meglett.
Az utánam jövőknek: már nem befőttes üveg, hanem mikrós doboz.

arkhenon 2011.06.07 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Megtaláltuk, van szúnyog rendesen...

Detrax 2011.06.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Burjánzik az aljnövényzet, ami a kisebbik gond, de rengeteg a szúnyog, akik lecsapnak a friss húsra :) De ez ezzel jár, köszi a rejtést :)

nagykata 2011.06.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
A kis Dakota 10 első találata. Könnyen meglett. Átmásztam a kidőlt fán, megvívtam a szúnyogokkal. Érik a szamóca! Köszönöm a rejtést.

geoAtti 2011.06.04 15:39 - Megtaláltam
50. találatom. Még mindig sok a szúnyog erre... Köszönöm a rejtést.

pozoli1 2011.05.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam

13 2011.05.24 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Könnyen megtaláltam.

Köszönöm a rejtést!

Erdészlak MegállóErdészlak Megálló
A kidőlt fa 
angyalka&ordog 2011.05.22 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Nagyon jó, hogy meg kell küzdeni a ládáért az aljnövényzettel és egy kidőlt fával.
A leírás alapján először egy másik fára gondoltunk.:-)
Kétszer integettünk a Zsuzsinak!
Köszönjük a rejtést!

Hey-ho 2011.05.22 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
A csalánnál csak a szúnyog volt több.

Találtunk egy négylevelű lóherét.

Zé87 2011.05.17 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Defekt után...

kondaspetra 2011.05.17 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Egy kis bolyongás és egy lyukas gumibelső-csere után csak meglett :)

yamael66 2011.05.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.18
a láda meglett, a vonatot sajnos nem láttuk. köszönöm a rejtest.

tomkess 2011.04.30 16:49 - Megtaláltam
Megvan, a láda is és a vonat is.

H. Pisti és H. Nóri 2011.04.27 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltuk. Ötös túránk negyedik ládája:)

prudy 2011.04.26 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk családi kirándulás alkalmával. Köszönjük a rejtést!

Arpad11 2011.04.23 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Harminc km-t bicajoztunk a láda miatt, de megérte!

Andras Nyako 2011.03.26 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltuk, sajnos a vonathoz nem volt szerencsénk.

P41n & Pandi 2011.03.26 15:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! A parkolótól nagyon közel van a rejtek, a kép alapján könnyen megtalálható szerencsére, mert a GPS megőrült valamiért:)

 
t1kovacs 2011.03.26 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Köszi rejtést. Csendes környék.

drhouse 2011.03.26 10:37 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.00
Az első ládám!!

voyagers 2011.03.13 09:55 - Megtaláltam
koszi

emoke1987 2011.02.19 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Zsuzsanna napon megtaláltuk! És még a kisvonathoz is volt szerencsénk!

Ruttkay 2010.12.23 10:15 - Megtaláltam
Keresztapám, Laci elsőbálozós találata, kemény 100 méteres erdei séta után.
(Kisvasutas kódot nem találtam a füzetben!)
KX!

ElsőbálozósJól megérdemelt pihenés sikeres találat után!
FTom 2010.11.20 11:09 - Egyéb
Zsuzsivasút környéki utak felmérése közben. Gyalogos kupa: 28,7 km.

izsolt 2010.11.13 13:40 - Megtaláltam
Vadi új láda, vadi új logbook
Sajnos a kisvasutas ládasorozathoz tartozó jelszó kimaradt belőle, én legalábbis nem találtam :-(

zoli86 2010.11.06 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.92
A láda sürgős renoválásra szorul !! A logbook szétázott, alig lehet kinyitni, a jelszó alig olvasható! Többször jártunk már erre, viszont csak a csalán elszáradása és a szúnyogok megfagyása után tudtuk megközelíteni. Jó környék lenne ha kicsit gondozottabb lenne :( Köszönjük a rejtést !

nazso.oszan 2010.11.02 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.62
Megtaláltuk. Nyáron már jártunk erre, de a csalán és a gaz miatt inkább visszafordultunk. Most szép az őszi erdő. A ládika is könnyen előkerült, bár törött és vizes.
Köszönjük a rejtést.

Saláta Bogi & Sanya 2010.10.10 09:23 - Nem találtam meg
A láda keresgetése helyett, a vonatozást választottuk. A reggeli vonaton csak mi utaztunk, pedig...
A lelkes vasutasok mindent megtesznek utasaikért, köszönjük a figyelmességet!
A kocsi kályhája ontotta a meleget, barátságosan pattogott a tűz. Élmény volt az utazás!

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.11.13 11:54]

Hármashegyalja - végállomásFaraktár - az indulás percei
aztakutyafáját 2010.10.09 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Megvan!

-Mese 2010.10.07 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Köszi a rejtést!

nogacsalad 2010.09.04 08:40 - Megtaláltam
Részletek később...

pörsing 2010.09.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.05
Megtaláltam

petersson8 2010.08.26 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 2.64
Brrr.... jujj, ez volt eddigi legrosszabb kutatás.
Második nekifutásra találtuk meg, először nem fértünk be a gaztól.

A környezet: szemetes, pókos, csalános, riasztó hangulatú, és egy hulla szemeteszsákban.
A rejtés: indokolatlanul mélyen van, a megálló környékén szebb lett volna a rejtés, elhanyagolt.
A láda: nyirkos, törött, beázott, visszataszító, szinte üres, elhanyagolt és szerintem már nincs is a helyén, hanem attól pár méterre.

Alapvetően szeretjük a rejtő ládáit, de sajnos erre ráférne egy alapos renoválás.

Lacipap 2010.08.19 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.48
Sajnos a "ZSuzsi"-val nem találkoztam! A pályatest viszont eléggé elhanyagolt.
A doboz továbbra is törött! A logbook már annyira átnedvesedett, hogy beírni sem lehetett.
Köszönöm a rejtőknek.

 
Oxica 2010.08.19 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.58
Sajnos nem vonatoztunk, pedig biztos jó lett volna. A rejtés nem igazán tetszett.. nem szeretjük a pókos, szúrós növényekkel teli helyeket. A láda szét van ázva...

keali 2010.08.13 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
Sajnos a kisvasútnak a működésre sincs pénze, a nyomvonal gondozására meg pláne. Ez itt is nagyon érzékelhető. A '80-as években hatalmas élet volt itt. Büfé üzemelt, sok család főzött bográcsban. Ma már a növény,- és állatvilágé az élettér. A doboz összetört, cserélni kell. Ha arra járok megteszem, most csak zacskóba csomagoltam, jobb híján. Köszönöm a rejtést!

galgo 2010.08.08 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Az elmult időszak nemigen kedvezett a hasonló helyeknek. Sajnos eléggé elhanyagolt a környezet, a karbantartásra nemigen gondol senki, ill nem ad pénzt rá. A zsuszivonat túristacéllal jár és valjuk be másra nem is való. A sajnálatos dolog az hogy az utazni akarók száma elenyésző.
A hely nyugodt, csendes, és több ládát fel lehet fűzni egy körre.

A láda igencsak lerobbant állapotban van. Törött, így könnyen beköltöhetett egy csupaszcsiga. Sajnos a víz is bejutott.

Köszi
galgo és era

mendi_es_zoli 2010.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Megtaláltuk!
Először oda-vissza végigutaztuk a Zsuzsi-vonat nyomvonalát és megkerestük a végállomás közeli ládát, majd ide visszautaztunk, hogy ezt is levadásszuk.
Sajnos a doboz törött, a logbook pedig eléggé megszívta magát vízzel. A javításhoz nem volt semmink kéznél, de igyekeztünk minél vízmentesebb állapotban hagyni a ládát.

FyG 2010.07.26 19:00 - Egyéb
BE: A Little Dipper (Kis Göncöl) Geoérme itt szállt meg. A GCVir dobozból érkezett Dalmáciából.
Célja: Jó csillaglátó helyeket felkeresni. Az Erdőspusztákon a Hármashegyre (sajnos nem COM-os hely) csillagvizsgálót terveznek. Ezért került ide.
Sürgős dobozcsere szükséges: törött!

lagaf 2010.07.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.82
Óriási vérveszteségek árán, de meglett. Amikor odaértünk, éppen "átrobogott" az állomáson Zsuzsi ükunokája. Fényképeztünk, integettünk, majd bevettük magunkat a rengetegbe, hogy ott a szúnyogok martalékává váljunk...:-)
Az agresszív ládavédők miatt ilyen gyorsan talán még sohasem logoltunk. Egyébként is siettünk, mert a párás meleg jelezte: vihar közeleg; ami aztán egy negyedóra múlva - a GCUJLA felé való zötykölődés közben - el is kapott bennünket, olyannyira, hogy inkább visszafordultunk. A felhőszakadás miatt a 48-as út széle tele volt beázott-elakadt, villogó kocsikkal...

Jött......ment
Árván maradt sínpárak...A doboz és tartalma...
Kertész család 2010.07.17 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.07
A ládát az utolsó járattal való utazás után egyedül kerestem meg,mert gyerekeim az erdőben lerakott sok szeméttől egyszerűen megijedtek..A szúnyog is rengeteg.Tudom mind ez nem a rejtő hibája,mégis kellemetlen volt.A vonatút a kellemes nyári zápor után jól esett.Köszönjük a rejtést.

matrixmusic 2010.07.11 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.44
Megtaláltuk!
Hétvégi kétnapos debreceni kirándulásunk alkalmából felkerestük az összes itteni ládát. Szerencsére mindketten bringával, így gyorsabb volt a haladás.
A hétvége utolsó előtti ládája volt ez.
Szerencsére még a kis vonatot is láttuk, pedig a menetrend szerint nem is kellett volna most jönnie (csak egy bő óra múlva).
TB OUT!
Köszi a rejtést!

Aty, Judit
...::: www.matrixmusic.hu :::...

zalajaro 2010.06.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
DEBRECEN VTSZ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL:

Joanne 2010.06.25 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
A kisvasút renben, a környezet aranyos kis világvége, a láda valóban törött. Mi viszont találkoztunk szúnyogokkal. Mindezek mellett tetszett.
A martinkai út felé mentünk vissza a városba.
Rengeteg parlagfű lesz erre augusztusban, hihetetlen szépen fejlődnek a homokon és a sok csapadéktól... :(
Zs&E

 
Cerberus 2010.06.05 20:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Megtaláltuk! Nagyon érdekes hely, tetszett! A láda környékén tényleg meglepően kevés a szúnyog, ami az egész napos ostromolás után felüdülés volt. Köszönjük a rejtést és a tartalmas leírást. Betettük a Travel Dolphin és a "The Coach" TB TravelBugokat.

Bea&Lazy 2010.05.26 19:15 - Megtaláltam
+Lett! Javasolunk ládacserét, mert törött és már toll sincsen benne!

 
PEx2 2010.05.24 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
Hajdúszoboszlói fürdés közben...

Pogacsa1 2010.05.15 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Jó kis rejtés, köszi.
A ládában nem volt toll. Nálam sem, amit betehettem volna.

kobcikrajci 2010.05.14 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
2/10. Az élmény már csak akkor lett volna tökéletesebb, ha Zsuzsi is bejár az állomásra amig ott tartózkodunk:) Tollat nem találtunk, viszont bogarat igen, amit el is hoztunk!

Bukowszky 2010.05.07 20:30 - Egyéb
Betettem az éjszakai portyázó TB-t!!!

 
raci 2010.05.02 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.80
Szerencsénk volt, Zsuzsival is sikerült a randevú. Az állomás is szép rendezett, talán szebb napokat, nagyobb forgalmat is megélt. Mi azért nótaszóval próbálkoztunk a hangulatot megteremteni, amihez Zsuzsi füttyentései adták az aláfestést. Sajnos a láda - melynek tartalma egyenlőre teljesen ép - töröttfenekű. Jól jönne egy csere. Köszi a rejtést.

KTamas51 2010.05.01 17:15 - Megtaláltam
Megszenvedtem mire meglett...

M.Sasa 2010.05.01 13:36 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 46,1 km

puhanyuszi 2010.04.29 12:45 - Megtaláltam
:)

BeBa 2010.04.25 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.19
Megtaláltuk

adrivik 2010.04.17 17:30 - Megtaláltam
A II. Renatura verseny után kerestük meg, kissé fáradtan.
A doboz sajnos el van törve, nem volt nálunk másik.

emaka 2010.04.17 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Nagyon sokáig kerestük.

Kerékgyártócsalád 2010.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
A második Renatura Természetismereti Kupa után indultunk még ládázni... a harmadik ;-) hely után jobb lett kedvünk felspanolva neikfutottunk a ládának...
Ide már kocsival mentünk... a 12 Km után a 7.45 Km sok lett volna így egészen a parolóig mentünk onnan 180m volt a gyalog túra. Ha megvan az ösvény szépen nyugodtan kereshetsz >>>
Nem tudom mit bír a kis garmin ha kizöldülnek a fák = nagyon jó erdős rejtés

az állomás 
haribali 2010.04.16 20:40 - Megtaláltam
Már sötétben. Hajnival! Köszi a rejtést!

maczy 2010.04.04 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Hangulatos hely, aranyos kis megálló,
jó rejtés.Debreceni kirándulásunk első
helyszíne.Feleségemmel, Ildikóval és
három lányommal felfedeztük ezt a kellemes kis
helyet.Ez volt a 100. ládánk!
Köszönjük a rejtést!

A család egy részea csajszik
Erdészlak megállónégy nővel kesselni...tök jó!
 
SirLes 2010.03.30 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.09
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Éppen akkor húzott el a kisvonat amikor az állomásra értünk, ez nagyon tetszett Geri babának. Szép a környék, kár hogy belebotlottunk egy döglött kutyába a bokrok között.

1 
MGY69 2010.03.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Kellemes időben, gyors megtalálás. Köszi a rejtést: MGY69

a fő megtaláló 
ReniTesó 2010.03.28 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Ok

Mackófelső 2010.03.27 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Megtaláltam.

 
tótheszter 2010.03.22 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.63
Sajnos még nem jár a vonat, így hiába vártam rá...:(
A ládába költözött a Willi TB és a First Romaniam Geocoin.
Köszönöm!

TB,GC 
Bukowszky 2010.03.21 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
jó rejtés! kár, hogy a környék kissé elhanyagolt így koratavasszal.

renes 2010.03.20 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Könnyű volt megtalálni, jó rejtés.

magyarka 2010.03.20 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Jó helyen, van, jó a rejtés, könnyű megtalálni, sötétben is. A leírásban az elvira.hu -ra mutató link halott.

tura7en 2010.03.20 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

hcli 2010.03.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Fáradtan, de megkerestük ezt a ládát is, könnyen meglett.

Gyeta 2010.03.14 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Így, a szezon előtt még nem túl látványos a környék.
A kisvasutas multi részeként ez kötelező feladat.
Köszönet a rejtőnek.

TB: a kisvonatot továbbvittük, köszönet érte.
(Ezúton is elnézést a nem szakszerű TB-ügyintézés miatt.)

Csattognak a kerekek 
Puzzle Apartman Gyula 2010.03.14 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
A mai nap a gyermekkorom felidézésével telt. Ennek első állomása volt ez a pont. Ált.iskolában uis minden tanév végén kivonatoztunk a Hármas határra, ennek ládáját azonban még egy kicsit tartogatjuk... Nagyon gyors és könnyű találat volt. A ládába stílusosan egy kisvonatot hagytunk, aminek a továbbutazásáról az utánunk következőknek kell gondoskodni.
Köszönjük az élményt!

Megálló 
Paleo.team 2010.03.11 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Az érmét kivettem és velem utazik tovább!

pkis 2010.02.24 12:40 - Megtaláltam
Autóval GCAROK után. Kellemes volt loggolni a frissen felújított dobozban lévő tiszta füzetbe. A kézírás nagyon szép! Köszönjük a rejtést.

Erdészlak megállóhelyPompás színek
A logbook 
zazu 2010.02.24 12:30 - Megtaláltam
Szép, új láda... köszönjük!

kogyo 2010.02.23 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Kicsit fura, hogy több jelszó is van egy ládában, de szerencsére odafigyeltem. Ez a mai utolsó találatom, és egyben a 90-edik. Az új GPS-em a russával és a turistatérképekkel fantasztikus. Megmutatja hol vagyok, melyik ösvényen menjek, és ha a helyzetem fedi a ládát akkor éppen előtte állok.

KPisti 2010.01.24 16:30 - Egyéb
Ládakarbantartás. Kicseréltük a logbookot, új, remélhetőleg vízhatlan dobozt is kapott a láda, meg némi plusz ajándékot, habár már teljesen ki vagyunk fosztva a sok láda újratelepítés miatt :-(

K:Pisti *Andyval

A régi láda rejtekeA láda beltartalma
Az új rejtek a hóban 
gyapimaci 2010.01.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Szilveszteri ládavadászat során kerestük meg ezt a ládát. Környezeten látszik, hogy egykor komoly élet lehetett ott. Annak ellenére hogy az állomás parkolóját már a gaz is benőtte, az állomás jó állapotban van. A doboz sajnos beázott, így logolni nem is tudtunk a füzetbe.

viztükörkaticabogárka január 2-án szerintem fázik:)
Állomás 
Lucius 2010.01.02 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.43
Szép idő és környezet jellemezte a keresésünk. Sajnos legnagyobb bánatomra a láda teljesen beázott a rossz időjárás miatt. A logbook gyakorlatilag használhatatlan, tönkrement...
Amennyire csak lehetett szárazra töröltük, és adtunk neki egy új nylon zsákot is, de már mint a képeken is látszik későn...
Ezt leszámítva köszönjük szépen a rejtést és az élményt! :)

eisenmann78 2010.01.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltam!
A láda belseje vizes volt.

halaszkiraly 2009.12.26 10:50 - Megtaláltam
Eljöttünk, megnéztük az itteni geokarácsonyfát (GCXM09-DEB) is, természetesen ez a pont sem maradhatott ki.
Sajnos a logbook szét van ázva...
Nem volt nálunk a javítókészlet - így sajnos úgy maradt, ahogy találtuk.

LAncsa 2009.12.26 10:49 - Megtaláltam
Megvan [wapon beküldött szöveg]

brie 2009.10.31 14:40 - Megtaláltam
Jól bementünk az erdő sűrűjébe,ugyanakkor pofon egyszerű lett volna az odavezető út.De hát ez van amikor az új kütyüt teszteli az ember.

 
csk1 2009.10.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.83
Megtaláltuk.
A Zsuzsi vonat éppen akkor jött, amikor a ládához igyekeztünk. Dudált, az utasok integettek. Reméljük, sokáig megmarad a vonat.
Kár, hogy a láda egy közbenső megállónál van elrejtve, ismerve a menetrendet, nem érdemes a vonattal a keresésére indulni.
A láda beázott, a zsebünkben talált zacskóba bebugyoláltuk. Ráférne egy karbantartás.

Hevi 2009.10.25 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Dalmával és Orsival indultunk a láda keresésére. A lányokat a parkolóban hagytam, és kb. 10-15 perc keresgélés után sikerült megtalálnom a ládát. A környezet nagyon szép volt, az őszi erdő miatt. Zsuzsit is láttunk, de már csak kifelé jövet, a műút mellett. Köszönöm a rejtést. Ez a 2. kisvasúti ládám.

Zsuzsi jönZsuzsi megy
A rejtekadó fa 
wikka 2009.10.23 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Megtaláltuk

Yoss 2009.10.21 14:21 - Megtaláltam
megvan,reszletek kesobb [wapon beküldött szöveg]

sirgalahad 2009.10.10 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.15
Csühög, pöfög Zsuzsika
Fülemnek ez muzsika
Nyomtáv keskeny, jókedv széles
Mozdony füttye jaj, de éles

az állom ásoncsatlakoztatás
Zsuzsivégállomás
soka9001 2009.10.04 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.54
Megtaláltuk. Sajnos a vonatot nem láttuk, pedig igen csak lestük. Az állomáson rajtunk kívül senki nem volt.

 
carmin 2009.10.02 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Jó kis kirándulóhely, a Zsuzsi vonattal is sikerült találkozni.

levender 2009.09.24 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.20
Megy a Zsuzsi vonat! A rejtekadó erdő szép, a láda viszont változatlanul nedves. A leírás és a logbook a rejtőktől megszokottan igényes, a láda viszont éppen hogy csak be van fedve némi avarral, úgyhogy nem csoda hogy vizes, viszont csoda, hogy egyáltalán még megvan. Próbáltam egy kicsit jobban elkaparni és egy GC-vel ékesítettem. P.s.: A Zsuzsi Vonat honlapja támadó webhely! Kemény!

Futrinka és Pippó 2009.09.12 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Sikerült elcsípnünk a Zsuzsit, de lefotózni már nem. :-( Az erdőben vaddisznók siettették a keresést, így túl sok időnk nem maradt makkot gyűjteni.
Köszönjük a rejtést, legközelebb reméljük a Zsuzsin ülve látjuk meg a rejteket!

Szaladgálás a parkolónál.Rejtés
Bubuka 2009.09.12 10:30 - Megtaláltam
@dzsobacsival KMGT-re menet kerestük meg.
Érdekes, hogy először nem fogadta el a jelszót. Most végre sikerült.

Dzsó.bácsi 2009.09.12 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.90
A logbook erősen nedves, penészes. Köszönet a rejtőnek!

alucifer 2009.09.09 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Olyan kihalt és csendes volt minden.
Köszi, a lehetőséget.

Leone 2009.08.30 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megtaláltuk. Sajnos logolni nem tudtunk, mert nem volt íróeszköz, sem a ládában, sem nálunk. :( De talán még visszamegyünk. A láda enyhén nyirkos, pedig zacskóban van. TB macit otthagytuk.

mjdgm 2009.08.23 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
Nyíregyházáról Debrecenbe tartottunk, s némi kerülő árán kerestük fel ezt a helyet, hiszen szorgalmasan gyűjtjük a GCKISV multi jelszórészleteit is.
Az ajánlott parkolótól valóban csak néhány perc a láda.
A dobozból elhoztunk egy Coint, cserében otthagytunk egy TB-macit.
Zsuzsi nem járt éppen erre! :-(
Köszönjük a rejtést!

andreasse 2009.08.22 16:20 - Megtaláltam
Megvan, köszi! Log később...

Hocsa 2009.08.22 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Debrecen környéki, andreasse-vel közös ládázás közben, 9/6. Kellemes hely, volt is jó néhány kiránduló a környéken. A ládától a kocsihoz tartva még a Zsuzsi vonattal is találkoztunk! Köszönjük!

hamat5 2009.08.22 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, könnyű volt, de a Zsuzsivonat nem járt arra amikor pont ott voltunk...

Csizmások 2009.08.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Sajnos a kisvonat nem jött!

bitveve 2009.08.07 18:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.32
Megtaláltuk, bár nem volt egyszerű, mert nagyon sűrű a növényzet már az erdőben.
A ládára ráférne egy karbantartás, mert belefolyt az esővíz a nylonzacskóba, ill. a ládába is, így el van ázva a logfüzet. Tollat nem találtunk benne, ezért azt is pótolni kellene. Addig ha keresni indultok, vigyetek tollat magatokkal.
Köszönjük a rejtést, amúgy maga a helyszín tetszett, csak nagyon el van gazosodva az erdő.

egyedk 2009.07.25 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Az állomás megtalálása után, némi logikázást követően bátran bevetettem magamat az erdőbe. A jellegzetes fa pontosan mutatta a láda helyét. A sok csapás között aztán elgondolkodtam, hogy merről is érkezhettem!?

Kamilla és Zoli 2009.07.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk! Köszönjük!

Hosszu és Maszat 2009.07.14 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Valaha szebb napokat is megélhetett a hely. A láda után megvártuk Zsuzsit és vele indultunka a GC3HEG felé.

csg69 2009.07.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Megvan :)

Kakaó s Csiga 2009.06.27 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
A bicajtúránk első ládája volt, nagyon jó volt, bár eléggé megáztunk. Integettünk a Zsuzsinak is. :) Köszi.

Madym 2009.06.20 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.15
A tizenötödik találásom, a mai napon a második. Mentem volna több helyre is, csak az Ördög-árok után összetalálkoztam a KMGT résztvevőivel, és ott maradtam, A másik ok, hogy kishíján kétszer is bőrig áztam. TB, GC itt sem volt. Köszönöm a rejtést!

totika08 2009.06.20 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.54
Köszönöm a rejtést!

totzoli65 2009.06.20 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.27
11. KMGT (Kelet-Magyarországi Geokesser Találkozó)-ra menet megkerestük ezt is. :-) Sajnos a láda "fedetlenül" várt bennünket, a közelben nagy nejlonzsák komoly "dögszagot" árasztott (hihetetlen mire képesek emberek(?)) A vonattal nem találkoztunk, dúdolhattam bármit! :-)
Köszönjük a rejtést!

kis csapatunk :-)"sinen vagyunk!" :-)
szája is tátva maradt :-)fotóz(z)unk?! :-)
Moonspell 2009.06.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
A mai nap utolsó ládikája. Már szinte teljesen besötétedett, de így is megérte!

vpc.szabi 2009.06.01 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.53
Sajnos nincs íróeszköz a dobozban, valaki pótolhatná :)

 
Mr Zerge 2009.05.31 09:15 - Megtaláltam
Meg van. [wapon beküldött szöveg]

jkozma 2009.05.10 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.60
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

mdemcsik 2009.05.10 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.45
Megtaláltam.

Schabee 2009.05.09 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Kicsit megviccelt az autós GPS mert nem volt rajta a térképén a parkoló, így a fák közé küldött volna :) Sajnos most nem találkoztam a vonattal, de majd leközelebb :)

pover 2009.05.09 19:05 - Megtaláltam
ok

tatarbifsztek 2009.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Csendes kornyek, krandulokkal. Az ujratelepitett ladan latszott hogy friss, viszont a rejtek nem a legcsucsabb.

KPisti 2009.05.01 19:05 - Egyéb
Ládakarbantartás keretében új ládát és logobookot kapott a geoláda. Az eresztő folyékony szappant (!) kivettük belőle, mert teljesen eláztatott belülről mindent! Nem is értem, kinek jut ilyen hülyeség az eszébe!

cscsali 2009.04.30 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.26
Köszi!

Andris és Móni 2009.04.19 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.65
Köszi. Hát itt is elmentünk már egy párszor...
A "láda" meglett, de a jelszót nem fotóztam le...

[Jóváhagyta: kpisti, 2009.05.06 00:09]

 
Dream Theater 2009.04.15 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.23
"Megy a Zsuzsi vonat ... " Kár, hogy már nem kattognak a kerekek! [wapon beküldött szöveg]

fabkor 2009.04.13 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Ahogy irni szokták: a láda egy konyhai tároló edény, (beföttesüveg) ha még a jelszót elolvassa valaki , az ám a "konyhai tároló edény" :)
Figyelmetekbe ajánlom, hogy kiemeltebb hétvégén a kisgőzössel is lehet menni!

A gőzös
 
zolikv 2009.04.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk.

geokutya 2009.04.12 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.30
Köszi.

ergyd 2009.04.10 09:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.43
Megtaláltuk.

ginginke 2009.04.04 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
A mai nap 1. találata az Ördög árka volt, megtaláltuk másodjára, de már az új helyen. Befele menet láttuk az AB-Team-et :)
Mai nap ez a 4/2-es ládánk.

BBálint 2009.04.04 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.28
Debreceni (Nightwish-) hétvége 9/5.
Csodás időben kis bozótharc után meglett. Elhoztuk a ládából az utazó "geokulcstartót".
A kisvasúton aztán a terveink ellenére nem utaztunk, de másnap a síneken egyensúlyozva gyalogosan végigjártuk az utolsó szakaszát Hármashegyig.
Köszönjük!

Anna és Bálint

Nebel 2009.03.20 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Debreceni hosszú hétvégi ládázás során gyűjtöttük be ezt a rejteket.
Kellemes környezetben ügyes rejtés. Kár, hogy a vonattal nem találkoztunk!
:)

Köszönjük a rejtést!

 
Gyulafree 2009.03.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.34
Kristóf hozott el bennünket sétálni a szép napsütéses idő örömére. A kisvonat egyébként is kedvenc...

csapatosan szááltunk erre 
gkristof 2009.03.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.43
Mai ládakeresésünk itt kezdődött. Egyedül kerestem nagyon izgalmas volt. Gyuszkó barátommal mentünk és sikerült a GPS alapján odatalálni. Köszönöm.

Sifi 2009.03.07 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.48
Megtaláltuk Laurával szakadó esőben.

FTom 2009.02.23 11:30 - Egyéb
Szerencsére nem szűnt meg a Zsuzsivasút, még télen is jár a vonat, különleges alkalmakkor. Legutóbb most szombaton, 21-én közlekedett Hármashegyaljára, gőzmozdonyos vontatással, a Zsuzsanna-napi télbúcsúztatón. A honlapján most ez is olvasható, és sok más érdekesség, aktualitás is fellelhető ott. Túra közben, a végállomásnál találkoztunk a különlegesen hosszú szerelvénnyel, egy részlet látható a fényképen.

Jár a vonat! 
Varga Gábor 2009.02.16 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Ok! Hajduszoboszlói "nyaralás" a "télben" sok kirándulással. Nagy kár, hogy ezt a vonalat is - és még sok másikat is - beszüntettek! Egyenlőre hiába várjuk a Zsuzsi Vonatot.

erdeisz 2009.02.07 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.25
Megtaláltuk.

Ata72 2008.12.25 12:51 - Megtaláltam
Gyors találat, az aszfalttól rövid sétával elérhető. [wapon beküldött szöveg]

Kyle 2008.12.24 00:00 - Megtaláltam
Hazafele tartva.

valti 2008.12.14 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.41
Ok, köszi a rejtést![wapon beküldött szöveg]

M&K 2008.11.16 00:00 - Megtaláltam
Mai harmadik láda. :)

diverupi 2008.11.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
mai első találatunk

b.zs. 2008.11.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
OK!

Tutajos 2008.10.27 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Attibati 2008.10.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Debrecen környéki kerekezés 133 km

nagyi11 2008.10.25 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.70
Megtaláltuk!

Affami 2008.10.24 10:00 - Megtaláltam
Tavaly a nejem és a lányom ült a vonaton, nekem a kocsinkat kellett vezetni :(

vt54 2008.10.22 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Debreceni üdülésünk harmadik napja is csodaszép őszi tavasszal ajándékozott meg. A vasúton - a találat után - bónuszként egy gőzmozdony érkezett próbajáraton és végignézhettük a felülvizsgálatát. 1923-as gyártmány, igazi kuriózum. A vasutazást egy későbbi időpontra toltuk.

Köszönjük a rejtést: Tibi(vt54); Ica

MeanBoy 2008.10.06 22:12 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 1.70
Ejszaka kerestuk, igy sokaig kutakodtunk, nappal hamar meglett volna.
Egy kis mokanak jo volt :)

jolliefille 2008.10.04 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam !

PolarBear 2008.10.04 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.44
Köszönöm a rejtést !

Bütyök+Zulu 2008.09.29 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Míg SylverRattel becserkésztük a ládát, Bogee lepaktált egy kis kölyök maccsal. Meg is etette a májkrém konzervünket vele. Valamiért nem lettek jók a képeim a vasútról.

Hízelgő 
SylverRat + Bogee 2008.09.29 15:40 - Megtaláltam
Hortobágyi versennyel egybekötött Debrecen körüli ládázás 37/61.

new will 2008.09.28 15:25 - Megtaláltam
késöbb

19izsi73 2008.09.28 12:56 - Megtaláltam
A Kofola BT alföldi száguldásának egyik állomása.

leviness 2008.09.28 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Macikupacék épp javították a ládát, így az nem volt a helyén, de odajodajöttek hozzánk és szóltak :-) Köszi a javításért és az infókért!

Kokó 2008.09.28 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.86
Leviness kollégáék a nyomunkban jártak, de amikor eltűntek azonnal kesserekre gyanakodtam. Izsi szaladt el értük, nehogy hiába keressék a dobozt melyet éppen karbantartottunk.

Kofola BT 2008.09.28 12:25 - Megtaláltam
Debreceni ládázás

macikupac 2008.09.28 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.01
Hortobágyi geoverseny és Debrecen körbejárása 20.

A várak és kastélyok mellett a kisvasutakat is felettébb kedvelem. Ha nyílik rá alkalmam, akkor utazgatok is velük. Ez a mostani - sajnos - nem ilyen volt. Egy kicsit variáltunk is a napunkkal, hogy elcsípjük valahol Zsuzsit. Így bőven volt időnk, hogy kicsit rendbe tegyük a ládát is. Mivel a régi (vol 2.) füzet egy igen rossz konstrukció (gyakorlatilag lapokra esett szét), ezért új füzetet tettünk bele. Közben láttuk eltűnni 2 gyanús alakot a rejtek irányába. Izsi elszaladt leviness-ék után és elmondta nekik, hogy miért nincs a láda a helyén. Közben az idő is eltelt és nagy füttyögések közepette megérkezett a várva várt szerelvény. Lefotóztuk, integettünk neki, majd mentünk tovább a magunk útján. Maceknek tetszett.

Erdészház vmh.Onnan fog jönni
Na, ugye!Zsuzsi jön...
... és már robog is továbbSzelvénykő
ElágazásVáltó
VáltózárMacek a ládával
Kadorca 2008.09.28 00:00 - Megtaláltam
+

Soko 2008.09.27 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.67
A XIV. Geocaching verseny utáni ládászás. A ládára ráférne egy karbantartás.

"J&J" 2008.09.21 11:00 - Megtaláltam
Erre jártunk, megtaláltuk

 
Anita&Gabi 2008.09.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Toronyiránt a susnyáson :-)

ludens 2008.08.30 17:25 - Megtaláltam
10. KMGT (Kelet-Magyarországi Geokesser Találkozó) alkalmából jöttünk, kicsit körülnéztünk. Köszönjük!

ufss 2008.08.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.00
Kerélpártúra 1.állomás még világosban. Szép erdei környezet, de nagy az összevisszaság az üvegben. Rengeteg lap van csak úgy benyomorítva.

lpfm 2008.08.11 14:07 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Mai 3. láda a környékről. Kicsit sok volt a szúnyog. Tegnap a Zsuzsi vonatot is kipróbáltuk. A lányom is nagyon élvezte. Sőt megkérdezte mikor jövünk legközelebb.

mb2000 2008.08.10 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
A nap első találata. Ha megvan a kis ösvény, már el sem lehet téveszteni. Vasárnap volt, ehhez képest egy árva lélekkel nem találkoztam a környéken. A befőttesüveg tényleg ázik. Valaki szerencsére rakott bele egy új logbookot, így van mire írni :-) Éljen a Zsuzsi, köszi a ládát!

tika67 2008.08.10 07:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.30
OK !
Méghogy a gombák az erdőben nőnek!

Andrisgubrincs 2008.08.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Kincs&kincs 2008.08.08 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.54
Nyaralás közben Zsuzsivonatozás után cserkésztük be Lucussal a ládát. (GPS nélkül)

saldar 2008.08.06 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.29
Kerékpáros találat
Ez a ládahelyszín jobban tetszett, mint az előző. Én azt is kipróbáltam egyszer, de úgy térdig ért a víz a környéken, ezért nem erőltettem a dolgot, gondoltam nem kell nekem annyira ez a láda. Most azonban olvastam róla, hogy változott a helyszín, egyszerűsödött az anno multi láda, ezért nekifutottam. Nos, van egy kis, fűvel benőtt állomás - inkább megálló -, egy nagyon nehezen felismerhető erdészeti út, egy gyakorlatilag alig álcázott befőttes üveg, de a legrosszabb még csak most jön: az üveg tartalma. dohos, nedves, a logbook cafatokban. Csak a véletlenen múlt, hogy rábukkantam az utolsó bejegyzésre, így sikerült egy rövid "megtaláltam"-ot nekem is odabiggyesztenem. Szerintem ki kellene cserélni az egészet egy új ládára.
Pozitívumok: a hely csendes, a ládához sem vészes eljutni ha visztek szúnyogriasztót. Sőt, jött Zsuzsi is, de csak átrobogott az állomáson.
Amíg ott voltam, megjelent egy fehér autó és két fiatal srác sétálgatott a sínek között. Arra gondoltam vagy kesserek :-) vagy fémtolvajok :-( Átfutva a logokat nem kesserek voltak...

logbook(ok)
Murus 2008.08.05 09:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.59
[wapon beküldött szöveg]
Vállig érő gazban elképesztően maszatosan sikerült kikecmeregnem az erdőből, az erdészeti útnak se híre se hanva. Murus és Cica

jzx 2008.08.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Meg van, nem könnyen mert menet közben lemerült a PDA-m :)

fattila 2008.08.02 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.15
Megtaláltam. Az üveg nem zár tökéletesen! Ki kellene cserélni!

zöldfülű 2008.08.02 11:57 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
Hurrá, nyaralunk II.
Ebesi alaptáborból 4 keréken indított, majd 2+2 keréken végrehajtott ládahódító hadművelet :)
Kellemes tekerés az erdőn át, majd tovább Martinkára és vissza. Bár se Zsuzsit, se vonatot nem találtunk, azért jól esett.
Köszönöm a rejtést

höri 2008.08.02 11:56 - Megtaláltam
Megrágva [wapon beküldött szöveg]

fkmaster 2008.08.01 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2008.08.01 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Csak a síneken mentünk át többször, vonatot nem láttunk.

D.Tóth 2008.07.31 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Vonatozás a Zsuzsival. Nincs agyon táblázva az állomás mi is teljesen véletlenültaláltuk meg. Első látásra kerti es egyéb kiegészitő árusitó helynenk látszik pedig az állomás is itt van. Mi szerdán a 10:30-as vonatal mentünk és a 13:00-sal jötünk vissza. Közbe seholsem állt meg a vonat.

akosgy 2008.07.26 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
GCAROK közelében futottunk össze Zsuzsival, ill. utsó pillanatban félreugrottunk, így a csattanó elmaradt, de annyira belelkesültünk, hogy muszáj volt a ládát is megkeresni. Nagyon tetszett a fűvel, bozóttal benőtt vasúti pálya, amiből épp csak a sínpár kandikál ki - igazi erdei hangulata van.
A befőttesüveg fedele alaposan be volt gyógyulva, csak arrabona konyhai tudásának volt köszönhető, hogy logolni is tudtunk. :) Ideje volna már lecserélni. Visszafelé a Panoráma úton a Vekeri-tó felé kezdtünk csordogálni, hívogatott már a sör és a Tankcsapda. :)
Köszi a rejtést!

Zsuzsi közelegZsuzsi dudál
Zsuzsi elrobog 
CS.CS 2008.07.24 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.66
A környék szép, Zsuzsit nem láttuk. Viszont sok volt a szúnyog az előzetes hírekkel ellentétben.

sprok 2008.07.19 18:01 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

targonczas 2008.07.16 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Sok volt a szúnyog.

Erdélyi család 2008.07.15 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.88
Találkozás egy őzbakkal....még mindig esik...

Spóra 2008.07.13 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Vonatoztunk egy jót, azután megleltük a ládát is. Véleményem szerint szerencsésebb lett volna valamelyik végállomáson rejteni, mert aki vonatozni is szeretne (s miért ne tenné, ha itt jár), az megérdemli, hogy induláskor vagy érkezéskor gyalogosan bukkanhasson a rejtekre.
Sajna a rejtekadó befőttesüveg nem zár tökéletesen, így minden kicsit elázva pihen belül.

napvirág 2008.06.07 12:16 - Megtaláltam
A ládához vezető utat már kezdi benőni a helyi flóra, de amikor észrevettem, hogy jelentős számban a szamócák is képviseltetik magukat - akkor minden meg lett bocsátva.

Köszönöm a lehetőséget.

Hogyishivják kuzin 2008.06.07 12:16 - Megtaláltam
.

Kassai Család 2008.05.25 14:25 - Megtaláltam
Könnyű megtalálás a család nélkül :(

wyldrenix 2008.05.17 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.30
Nagy nehezen sikerült mert a műhold járás nem mindig volt megfelelő térerővel fog6ó. Evetke békája nagy segitséget nyujtott. :-)

cqz 2008.05.11 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.67
Levezetésként, sajnos a vonattal nem találkoztunk.

ojnetsi 2008.05.10 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
KÖSZI AZ ÉLMÉNYT!

padler 2008.05.03 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
A környezet értékelése a kisvasútnak szól. A láda megkeresése előtt végigutaztuk a vonalat, az ünnepi négy napos hétvégére tekintettel gőzösözhettünk:)

efemm + padler

atyus26 2008.05.03 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
Egy jó kis erdei séta volt.

Foltos Foxi 2008.04.28 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.75
Megtaláltuk!

 
zayd 2008.04.26 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.35
Bringaverseny utána levezetésként kerestük meg a ládát.

Árvácska 
Tibor60 2008.04.21 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Nehezen, de meglett

A közeli parkolóban 
tpetya 2008.04.20 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megtaláltuk.

tjanek 2008.04.20 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltuk.

Macz család 2008.04.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Tetszett, a zsuzsit most nem láttuk.Az erdőben láttunk őzeket.

brekeke 
abacus 2008.04.06 18:38 - Megtaláltam
Részletek és fotók később.

Törölt 2008.04.06 18:36 - Megtaláltam
..

feri60 2008.04.05 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Látszik a hely "régi dicsősége". Most gazos rendezetlen a parkoló :(
A "láda" dugig van, sajnos nem volt nálam cserének való.

LaLee 2008.03.30 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.70
Megtaláltuk!
Egy szép tavaszi napon, ez volt a második.
A megálló és környéke sajnos lehangoló, illegális szemétlerakónak használják a parkolót. Sajnos ez jellemző a környéken, nem tudnak vigyázni erre a szép erdőre!
Köszönjük a rejtést!

Megtaláltam!Hozom!
Apa ez hogy nyílik? 
bodzasfanta 2008.03.29 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
A nap második ládája. Itt se voltak emberek igaz a Zsuzsi-vonat még nem jár.

 
Istyu 2008.03.26 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.24
Megvan! :)) [wapon beküldött szöveg]

Vannak ládák, amelyek nagyobb érdeklődést indukálnak bennem. Ebbe a kategóriába tartoznak a kisvasutas rejtések, így ez is. Vonathoz ezúttal nem volt szerencsém, de ez jó ürügy, hogy visszatérjek ide. Csak ne lenne ilyen távol!

Remek a leírás!

LótiFuti 2008.03.24 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.09
Megtaláltuk. Miénk az erdő, szülinap után, stb.
Természetesen itt minden fának egyoldalon nőnek az ágai.
Nyáron jövünk vissza Zsuzsi-vonatozni, (már csak azért is, hogy becserkésszük a Halápi ládát)

Duciék 2008.03.23 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Keresztfiúnkkal szerettünk volna elmenni egy rövidke kirándulásra, így egy természetben elrejtett közeli geoládát kerestünk. A környék sajnos nem volt nagyon látványos, de mindezt kárpótólta az, hogy ottlétünkkor pont jött egy mozdony, amiről integetett és dudált a masiniszta. Ez felejthetetlen élmény volt a 1,5 éves fiúcskának, aki egyből felfedezte a mozdonyban Thomas-t. :) Köszönjük a jó élményt!

Csabataxi 2008.03.10 09:34 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

csele 2008.03.02 13:23 - Megtaláltam
.

lgergely 2008.02.24 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.78
Hazafelé kis kitérővel kerestük, köszi szépen.

Tekergő 2008.02.24 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Ha már Budapestről eljöttünk Debrecen környékére, nem lehetett a "druszám" meglátogatását kihagyni. Kár, hogy a vonat nincs itt kiállítva. :) Nagyon szép, hangulatos hely.
A TB-nek nem volt ideje megszokni ezt a ládát, magunkhoz vettük és visszük további szép helyekre. :)

 
Pözsóstomi 2008.02.15 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.00 súly: 1.48
Szép helyen van csak télen nem túl szép...

redfish 2008.02.13 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.63
megvan

befi 2008.02.12 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
Vonatot bezzeg nem láttunk :), csak a sinek futottak a végtelenbe. Ezért másnap elmentünk vonatlesőbe az induló állomáshoz a Faraktár utcába, de egy mogorva öreg fickó elzavart minket, állítólag tiltott helyen voltunk. De egy állomás tiltott hely, amire ráadásul a nyitvatartás is ki van írva, ráadásul a kapu is nyitva? Inkább nem vitatkoztunk, eljöttünk. Cserébe sose vonatozunk a Zsuzsin. [gps nélkül]

ÁllomásReklám
VáltórögzítőItt van
Tango&Cash 2008.02.04 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
GPS nélkül ez sem lett volna meg egykönnyen. A képen lévő "jellegzetes" fából nagyon sok van, és a mellette lévő "termetes" fa is akkora mint az összes többi. De a kép segített végül.
Szép hely, jó rejtés. Köszönjük!

lekka 2008.01.13 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Meg van. Szép a hely, jó a rejtés.
Éva, Feri

A ládaA kutatók.
NótinÉk 2008.01.05 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Szép hely, könnyű rejtés, ezáltal könnyű találat. Hoztam bele egy kis járművet. Teletankoltam, majd elhelyeztem. Az utánam következők, majd vigyék tovább! Köszönjük a rejtést!

Toti 2007.12.30 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.45
Debrecen környékének felfedezésére szántuk a napot.
Most nem sok minden van ezen az állomáson.

hrex 2007.12.30 10:00 - Megtaláltam
Ez a második ládám. Remek helyen van :)

zsbenko 2007.12.28 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.63
Szép, nyugalmas hely.

Bóta család 2007.12.27 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

a ládánál
peterpan 2007.12.19 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
[wapon beküldött szöveg]
Debreceni munka, Csigabigával kirándulással egybekötve.
Itt sem kaptunk pulyka-kakast :)

Csigabiga 2007.12.19 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.76
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Peterpannak Debreceni munkája akadt és megkérdezte, hogy nincs-e kedvem vele tartani és ládázni az úton. Természetesen azonnal igent mondtam! :o)
Korábban, amikor még csak a dalt ismertem, nem gondoltam volna, hogy létezik az igazi Zsuzsi Vonat! :o)
Sajnos most nem közlekedett, ezért csak a síneket és a közeli megállót láttuk.

Ezúton is köszönöm szépen peterpannak az egész napos utat! :o)

ÁllomásVáltó
ka26 2007.12.16 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
ok

andy80 2007.12.16 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.40
Megtaláltuk. Vasárnapi ebéd után kifejezetten jól esett egy kis séta.

Váradi Csaba 2007.12.16 13:48 - Megtaláltam
Szép id? van. :) [wapon beküldött szöveg]

Lacca 2007.12.16 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk. Kellemes idő egy kis havazás. A Zsuzsi nyáron szuper élmény lehet. A kisfiamat elviszem majd ha elég nagy lesz hozzá. Köszi a rejtést.

Lacca & Apus

 
erdeizoli 2007.12.05 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam. Szép környék, javaslom mindenkinek.

geobebi 2007.12.03 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Se Zsuzsi, se vonat, csak az eső.

Megálló 
Puszkany 2007.11.21 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.80
A parkoló sajnos elhanyagolt, mintha évtizedek óta leállt volna a közlekedés... Reméljük tavasszal minden újjáéled!

 
povyagi 2007.11.16 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.20
első debreceni utamon

Mathau 2007.11.16 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.70
Ládázás Da Vinci jegyében 3.

A "láda" kissé beázott!

taska1981 2007.11.08 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Vak sötétben, kutyák ugatása közt. Kicsit olyan érzés volt, mint az Ideglelésben...
Könnyű találat, pontos koordináták a magas fák ellenére.
Irány GCBMZV

ibekesi 2007.11.03 19:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.03
Szombat délelőtti roham utolsó állomás, idő elfogyott, 2-re Pesten kell lenni. Folyt köv...A webes megjelenés 6-os (ha lehetne)

szaboist 2007.10.30 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Könnyű találat a szép leíráshoz. Csendes, nyugis környék, így Zsuzsi nélkül. Köszönjük! Debreceni gc-zés 28/12.

parkolóban pihen a cacher lóa síneken...
jjoska 2007.10.21 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Épp jött a Zsuzsi.

zsotie 2007.10.21 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.02
Mi is láttuk Zsuzsit, épp a ládánál voltunk.

vándorViktor 2007.10.21 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.81
Láttuk a Zsuzsit is, igaz egy másik láda keresése közben!

Debreceni ládázás 3/7

Mesi és VViktor

Patikus 2007.10.21 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Szépen szinesedő erdőben jól esett egy kis séta. Talán egyszer szebb időben szívesen végigvonatoznék Zsuzsikával.

KJ & GM 2007.10.20 16:00 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Őszi túra BAZ és Hajdú megyében 44/54.
Köszönjük a lehetőséget!

vendi95 2007.10.20 11:41 - Megtaláltam
:-)

Maxxi 2007.10.13 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.08
megtaláltam.

roger77 2007.10.07 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.95
Kicsit sokáig kerestük azt a különleges fát! de meglett...

gabor500 2007.09.23 11:45 - Megtaláltam
.

FyG 2007.09.22 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Európai Autómentes(?!) Nap
Bringás kincskeresés a fiammal a jól ismert Erdőspusztákon.
A Panoráma út ládái 2/5.
A bicajosok számára fontos, hogy a városból kellemes kerékpárút vezet a forgalmas 48-as mellett a Panoráma útig.
A jellegzetes tölgyfa olyan mint a többi, de szép egyenes.

F.Csub 2007.09.22 11:55 - Megtaláltam
Bicajos körtúránk 2. ládája...:)

Morcos61 2007.09.15 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.11
Sötétben, de sikerült. A H.B túránk utolsó állomása volt.
Remek helyszín.
Morcos61, Kata, Janó

mato 2007.09.09 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk, ez a hatodik :) Pont akkor jött a Zsuzsivonat, teljes volt az élmény!

Köszi a rejtést!

Üdv: mato és családja Debrecenből

Itt hatoltunk be a sűrűbe.Itt csörtettünk jó vaddisznó módjára
Itt a kincs!Dani a rejteket adó fánál
Menetrend. Itt még az én kopasz fejem is látszik :) 
kovacsistvan 2007.09.08 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Szombat délutáni ládakeresésünk második ládája. Egy hete itt volt a 8. Kelet Magyarországi Geokesser találkozó. Akkor még hét ágra sütött a nap és rengetegen voltunk. Most majdnem esett a eső és egy lélek sem volt a Nagycsere pihenőn. Az erdőben egyre beljebb haladva a teljesen borongós időben többször elvesztette a jelet a kütyüm, de megtaláltam. Koko

Vgyuri 2007.09.03 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 1.60
A 8. kelet-magyarországi találkozó keretében elindultunk ketten-háman - köztük kéty még hezitáló kesser-jelölt - megkeresni a ládát, ami annak ellenére sikerült, hogy nem a mellette levő vaddisznó-csapáson, hanem tökön-paszulyon kersztül közelítöttük meg. Eredmény 2-3 tüske. A befőttes üveg valószínüleg nem zár légmetesen, ezért a füzeteken némi páralecspódásból származó mázgálódás látható. Javaslom, hogy ha erre megy valaki, vigyen egy kis szilikagélt és hagyja az üvegben.

Általában, a cipősdobozokban vagy máshól tartalmazó légszárító tasakokat (amikben egy fehér esetleg halványkék szemcsés anyag található, ne dobjuk ki, hanem vigyük el a ládázáshoz, és helyezzük el a ládákban, a páralecsapódás elkerülésére.
található

Togo 2007.09.01 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
A 8. KMGT közben átruccantunk a 130 méterre lévő befőtt megkeresésére. :) Szép kessercsapás vezet a rejtekhez.

befőttJön a vonat
Megy a vonat. 
baliagy 2007.09.01 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
103. Kelet-Magyarországi kessertalálkozón járva, sétáltunk át ehhez ládához Togóval. Gyorsan meg is lett a befőttes üveg, igaz aznapi friss kessernyomok voltak körülötte :). A találkozón nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy ott lehettem.

flektogon 2007.09.01 15:30 - Megtaláltam
Kessertalálkozó keretében.

guess.who 2007.09.01 14:55 - Egyéb
VIII. KMGT-ládászás +1.

Ezt a ládát (még régi helyén) nagyon régen megtaláltuk (szintén találkozó keretében, Mihullal és K:Pistiékkel), de azóta már egészen más helyre került. Most két ismeretlen pesti ládászt kísértünk el a befőtthöz (akik úgy találták meg egy pillanat alatt, mintha már lenne vagy ötven találatuk, pedig állításuk szerint még csak most kezdték a játékot), így legalább már vannak frissebb emlékeink is a hollétéről. :)

magpet 2007.09.01 14:55 - Megtaláltam
Talalkozo-csesze! [wapon beküldött szöveg]

Katus 2007.09.01 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
első ládám

Apexsek 2007.09.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Hát igen!
Régi koo-kkaal, új leírással valahogy nem akart stimmelni!
A megadot helyre érve, nagyon leárnyékolt a lombozat, de végülis sikerült megtalálni a ládikát, hogy rossz helyen vagyok!
Gyors WAP ellenőrzés, mire rájötem, hogy a kezembe lévő leírás már annak megfelelő!
Most már tényleg irány a Kesser-tali!
Jó kis buli volt ez, sok régi és új ismerőssel!

Üdv: APEXSEK

Megjött...Sokan vártuk, de inkább maradtunk a bulin!
fundy 2007.08.23 20:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Az első keresés alkalmával gőzmozdonnyal közelítettük meg a helyet, csak a megállóban töltött idő kevés volt arra, hogy megtaláljuk. Ezért másnap autóval vágtunk neki újra, és sikerült! Köszönjük a rejtést! Mili, Imi, Tündi, Patti, István

Lally 2007.08.08 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.11
Megtalálta az Ölveti család is! Ez volt sorrendben a 14. ládánk. Egy kicsit bolyongtunk míg rájöttem, hogy rosszul számoltam át a koordinátákat fok-fokpercről egész-tized fokra. Lényeg hogy megvan ez is.
Megyünk tovább Zeleméri csonkatornyot nézni!

Évi, Lallyx (Kicsi Laller) & Lally

erbeo 2007.08.06 11:55 - Megtaláltam
ier-rel közös megtalálás a fenti időpontban.
A log 2010. augusztusában készült.

ier 2007.08.06 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
A javasolt parkolóból kiindulva pillanatok alatt megtaláltuk. Kicsit szemetes a környék.

Nyul1 2007.07.29 12:39 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Lacza és Tádé 2007.07.25 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Kisfiammal mentünk el levadászni a pontot sajnos nem láttuk a vonatot.

szadi&agi 2007.07.21 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Kösz a rejtést!

mudman 2007.07.19 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.98
Munka utáni gyors ládavadászat.
Dóri+&Mudman

Dzsozy 2007.07.05 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.94
Megvan, köszi. Kicsit kovájogtunk, mert nem találtuk az útat, végül átvágtunk az erdő sűrűjén. Sajnos vonat nem jött, pedig még hallgatóztunk is mint régen az indiánok. :-)

MataPeti 2007.07.04 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.03
Hú de sokat keringtünk, nem találtuk az említett nem használt erdei utat. Nem volt más hátra, minthogy be az erdőbe mindenen xtül. Arejtés óta igencsak besűrűsödött az aljnövényzet. A láda meglett, mellette az út is :)

Log 
andrusko 2007.07.01 21:20 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg, keringtünk az autóval, már viszonylag közel voltunk, de mindenen keresztül kellett volna menni, ráadásul közben besötétedett és a CGAROK megtalálása közben szerzett sebeinket "nyalogatva" feladtuk...
Majd legközelebb meglesz!
A Webes megjelenés nagyon szupi, tisztára belebetegedtem,hogy nem találtam meg...

otisz21 2007.07.01 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.08
Megtaláltuk! Keresés közben több harkályt láttunk, hallottunk, egészen közelről.

kisvonat 1ládaközelben
kis füstös 
groy 2007.06.25 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.34
Megtaláltuk.

red6t6 2007.06.24 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.42
Köszi a rejtést!
A GCAROK ládától jöttem át ide. Sajnos a vonattal nem találkoztam, pedig vártam egy jó darabig...:-( Várakozás közben eldanolgattam az Az én rózsám vasutas, vasutas.. kezdetű dalocskát, de mindhiába...

A párhuzamosok a végtelenben...Hol a bakter?
CuccosOnnan sem jön
Hinter 2007.06.19 11:51 - Megtaláltam
Kellemes volt kikerékpározni. Szeretem Debrecennek ezt a részét. Jó a rejtés, nem okozott gondot a megtalálás.

pdrive 2007.06.16 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.60
Nagy szerencsével (pont az elhagyott erdei úttal szemben parkiroztunk) és rövid idő alatt megtalálta kis csapatunk az üveget.
Köszönjük a rejtést!

FTom 2007.06.10 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.23
A benőtt út felismerhető, éppen ez segített a viszonylag könnyű megtaláláshoz. GPS-készüléket nem használtam, elegendő volt a honlap és egy város környéki térkép. Találkoztam a vonattal is.

BékaBütyök 2007.06.09 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.98
Zsuzsi vonattal közelítettünk. Az erdészeti út elnevezéshez nem kis jóindulat kell. Lehet, hogy régebben az volt. Ha elhiszi az ember, hogy az ott egy út, akkor pár perc. Így némi kerülővel, de megtaláltuk. A csapat egy része addig a kisvonat állomásánál pihent.
Fatelep végállomáson elfelejtettük mondani, hogy mi le akarunk szállni a geoládánál. Így a vonaton arra lettünk figyelmesek, hogy a vonat nem áll meg a megállókban. Szóltunk a kallernak, aki mondta, hogy csak feltételesen áll meg a vonat, majd előre ment és az első ajtón kilógva kiabált a mozdonyvezetőnek, kb. 5 percig tartott amíg a vezető meghallotta és akkor mondta neki, hogy álljon meg az Erdészlaknál. És meg is álltunk. Mindenesetre szóltunk nekik, hogy visszafelé fel akarunk majd szállni a vonatra.
Bütyök, Nagyapa, Orsi, Lala

Tamassch 2007.06.07 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.50 súly: 2.04
megvan
mai 3. lelésem
nem tetszett, túlságosan bent van az erdőben, és összekaristolt minden. szunyog egyebek.
viszont itt is talákoztam a vonattal. csak épp az erdőben kajtattam a "ládát"

pockondik 2007.06.03 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Az erdészeti utat a természet birtokba vette, először nem is hittük, hogy arra kell menni. Jelenleg azért még rövidnadrágban is járható, de a szúnyogokkal vigyázni kell. Az úton érik a szamóca, lehet versenyezni a macikkal :) Szerencsénk volt, éppen jött a Zsuzsi vonat, így azt is láttuk.

scele 2007.05.22 20:22 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Csapdoki 2007.05.22 20:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Kár hogy nem tudtam felülni a vonatra mert biztos jó kis zötyögés lett volna.

lelcache 2007.05.22 20:20 - Megtaláltam
Debreceni ládagyilkolás 18/17 [wapon beküldött szöveg]

 
L@zy 2007.05.09 19:30 - Megtaláltam
Egy napos debreceni kiruccanás 10/? Hurrá! 300 [wapon beküldött szöveg]

 
dragunov 2007.05.01 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Könnyü kis séta az állomástól a ládáig. A parkban családok bográcsozgattak. Vártunk egy kicsit és jött a Zsuzsi.

dragunov

Evetke 2007.04.20 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Érdekes módon VOLT forgalom arrafelé. Úgy tettem, mint akinek halaszthatatlan pisilnivalója van, és betörtettem a jóformán felismerhetetlen erdei útra, azon fohászkodva, hogy a cache odébb legyen, ahol már nem látszom. És úgy lett :)

ujcsi 2007.04.15 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Könnyű volt megtalálni!
Csend volt a láda körül.
Ezt a helyet jobbnak tartottuk mint az előző rejtést.
Csendben közelítettük meg a ládát és láttunk egy őzet is a ládától pár méterre.
Köszönjük a rejtést és az áthelyezést!

Az üvegládaA ládánál
A talált kincsVisszapakolás a ládába
Wazowski 2007.04.15 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.17 súly: 1.48
Zavaro a sok fa, de azert meg lehet talalni. Koszi.

oAkék 2007.04.14 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Megtaláltuk! :) Jó kis megállóhely.
Kati és István

dessew 2007.04.09 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.36
[wapon beküldött szöveg]

atlanty 2007.04.09 12:05 - Megtaláltam
A befőttes üveg picit beázott.

Angus_Podgornij 2007.04.09 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
+ [wapon beküldött szöveg]
Húsvéti debreceni ládászás. Csodálatos volt az idő, az állomáson piknikeztek. Az egyetlen furcsaság egy ember volt az erdő közepén hosszú lódenkabátban, a sűrű bozótban, de mire megijedtünk, kiderült, hogy csak mobiltelefonál, azért mozog olyan furcsán.

zsupi 2007.04.07 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.33
Teljesen kihalt volt a táj, toronyiránt a bokrok között közelítettük meg a ládát. Kifelé megtaláltuk a kocsiutat, amit már benőtt a természet. Másnap aztán a csapat felének sikerült utazni is a Zsuzsi-vonaton.
Honlapunk

Vértes 2007.04.06 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.41
ok

Chubby 2007.04.06 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
[wapon beküldött szöveg]

Biciklivel az aznapi első ládám az ötből.
Hihetetlenül szép a környék, nagyon irigylem azokat, akik ott élhetnek a környéken. Először ugyan rossz helyen fordultam le, és jó 200 méteren keresztül üldözött egy nem is pici kutyus csaholva, de aztán ráleltem a cache-re. Egy nagyon szép és nagy őz is elfutott elöttem, a helyszínen pedig rengeteg fácánt ugrasztottam ki a bokrokból, sőt, a húsvéti nyuszi is megmutatta önmagát :)

Chubby

A logbook betelt. A tulajdonos, vagy aki arra jár legközelebb, vihetne egyet a többieknek...

Matuskapal 2007.04.01 20:20 - Megtaláltam
:-)

ésKata 2007.04.01 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.25
.

Zergi 2007.04.01 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.78
Fogtam, debreceni kerékpáros kesselés keretében.
Ez a 600. megtalált ládám!
Betelt a logbook!

A 600. ládám öröme
 
bajszee 2007.03.31 15:26 - Megtaláltam
Mai első ládám, jó rejtés!

M.Sasa 2007.03.30 14:40 - Megtaláltam
Biciklivel meg tudtam közelíteni és hamar megtaláltam egy fa tövében, mohával letakarva.

Gege1980 2007.03.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 1.90
Bicajjal voltunk...elfáradtunk...éhes vagyok...de a táj is szép volt:)

1980gege 2007.03.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 1.90
Nagyon szép volt a környék, szép az idő.

MikiCache 2007.03.25 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.86
A Magyar Turizmus ZRt és a MGKE által szervezett Kincskereső Nap lebonyolítását követő nap, levezetésként.
Mesebeli állomás. Mintha egy valamikor jobb időket is megélt kisvasút végállomásán járnánk. Ahol egykor nagy nyüzsgések, örömteli találkozások, bánatos válások voltak. Most mindent benőtt a fű, a moha, a kis állomás deszkái korhadoznak, csend van, se nyüzsgés, se öröm, csak emlékek. Ez pedig nem mese!
Köszönjük a helyet az elrejtőnek.
Anikó és Miki

A párhuzamosak a végtelenben...A végállomás
A padonPerspektíva
pajika 2007.03.22 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
ok

james 2007.03.16 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megtaláltuk.

Judit és James

Gőte 2007.03.11 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Megtaláltuk!

Nivabibi 2007.03.03 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.40
Megvan, de semmi több.

Pancsa 2007.02.25 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 3 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.23
Nagyon szemetes volt a környék!
Találkoztunk lolival!

Lencsi 2007.02.25 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
valahogy mindig elkap a nosztalgia, ha kisvasutas geoláda felé visz jószerencsém. Csak mint legutóbb Pécsett, most sem sikerült a vonattal találkoznunk, ellenben kessertársakkal :)) Szemét tényleg sok volt a környéken, bár élnék a gyanuperrel, hogy nem az ide helyezett ládikó miatt gyűlik a szemét az út mellett...
Zedit & Loli

Ui.: mi voltunk a 100.aaaaaaaaaaaaaaaaaak :))))

szponzorunk autója 
Csaba & családja 2007.02.19 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Könnyű esti séta.

trainux 2007.02.18 16:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

akos 2007.02.16 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.35
A debreceni hosszú hétvégénk első napja.

Sajnos nem láthattuk, hogy megyazsuzsivonat, de ilyenkor is szép a környék.
Gina már nem is ismeri a híres dalt. Ő már cserkész volt, úttörő nem :)

Sajnos valaki rengeteg 5literes üdítős dobozt hordott ki a közeli parkolóba. Ez nem csak néhány eldobott flakon, valamelyik vendéglátós így próbálta a költségeit csökkenteni. Szomorú ez a magasfokú primitívség.

Megy a... vagyis nem megyA hétvége első találata
Szűk vágány 
georgina 2007.02.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Debreceni túrasorozatunk első állomása, hát ez egy ilyen város, ahol igazi demokrácia van: a vonatokat is nőkről nevezik el - i like :)

odafelévisszafelé
a rejteknél 
pocsibalazs 2007.02.14 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.46
Oké!! Na végre megvan!! Másodszorra jöttem ki, most a kisvasút nyomvonalán. Láttam két őzet is. Valentin napoztak éppen. :)) Köszi a rejtést!

vatyec 2007.02.11 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltuk.

 
er&esz 2007.02.10 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Ez a láda nekünk kötelező volt a vasutas hagyományok miatt. A hely nagyon hangulatos, külön jó volt a februári tavaszban. A rejtés nagyon ötletes. Köszönjük!

zoltown 2007.01.28 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.88
A kisvonatokat nagyon bírom, kár hogy egyre több szakasz szűnik meg...
Kis séta a láda-üvegig, de közben inkább hátra figyeltem, mert a nemrég leesett havon rallizóst játszottak a kocsim mellett.
A parkolóból egyébként jó minőségű kinyitható kétszemélyes heverő és kb 20 db 10-15 literes vizesfalkon ingyen elvihető :-(
A "Zsuzsi" elnevezés magyarázatát is sikerült végre megtudni!
Köszi!

arrabona 2007.01.14 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Kellemes séta Hármashegyaljáról a Zsuzsi nyomvonalán. A láda könnyen meglett, útközben még őzeket is láttam, már ezért megérte. Kis pihenő után indultam tovább az Ördög Árokhoz.

Zsuzsi végállomásaErre már nem jár
VégállomásVégállomás
A rejtek a CsereerdőbenA láda a Csereerdőben
 
ChrisCarlos 2007.01.06 15:15 - Megtaláltam
Konnyu talalat. [wapon beküldött szöveg]

tóthék 2007.01.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.90
Kissé nehézkes volt, mert túl sok az egy oldalra növő fák száma. De a sikere annál nagyobb volt. A rejtés tökéletes.

Judith 2006.12.10 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.86
Valóban a fa tővében volt elrejtve a "láda". Jól látható volt már messziről, hogy el ne tévesszük.

BE&LA 2006.12.02 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 3.43
Megtaláltuk!

Arni76 2006.11.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Vigyázz! Ha a sínek között járkálsz nézz alaposan körbe nem e jön a vonat.

Sickboy 2006.11.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.20
Megvagy ! A koordináta pontos, az üveget már méterekről ki lehetett szúrni. No persze ehhez az is kellett, hogy ősz legyen s a látótávolság a bozótban nagyon legyen. Szép hely, csak kissé elhagyatott volt, amikor mi ott jártunk.
Tipp: megy be egy erdész kocsikája által kitaposott "földút", érdemes azon bemenni ahelyett, hogy elindulsz a bozótosba és szétmaratod mindened. Onnan kevesebb bozótolással meglesz a láda ...

Ehehe, ott kukucskál !Tudnivaló
NemkapszL 2006.11.08 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Nagyon tetszett a rejtés! Kösz.

tpeter 2006.10.28 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
pontos a koordináta, gyorsan meglett de szerintem csak szerencsénk volt
simán el tudtam volna ott bóklászni, ha véletlenül nem ott állok meg ahol a "doboz" van..
hehe
ja, és múlt héten ezt is kerestük, de szerintem akkor állt áthelyezés alatt...

KPisti 2006.10.23 17:00 - Egyéb
2006. október 23-a nemcsak az októberi forradalom 50. évfordulója miatt lesz nevezetes, hanem arról is, hogy a Zsuzsi vonat ládánk új helyre, egy hozzá sokkal inkább illő környékre költözött, természetesen továbbra is szigorúan a Zsuzsi vonat közelébe.

Konrétan a gyönyörű és aránylag jól karbantartott Nagycserei Pihenőközpont közelében található tölgyes egy jellegzetes fájának tőszomszédságába.

Bízunk benne, a láda új helye, környezete sokkal kevesebb bosszúságot (értsd: belvíz, szúnyogok, pókók) fog okozni a láda keresőinek, sőt, inkább csak örömöt, élvezetet. Most ősszel a fák lombjainak sokszínűsége egyszerűen pazar látvány nyújt, érdemes felkeresni!

K:Pisti & *Andy

MukiJames 2006.10.22 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.13
Szerencsere a reggeli eso nem ijesztett meg minket, igy mai ladazasunkat ezzel kezdtuk.

Igazabol ez a lada sajnos egy hatalmas kudarcsorozat volt. Eloszor is ha egy hettel korabban jovunk Debrecenbe, meg jart volna a kisvasut, igy mar nem tudtunk utazni rajta. Az elso ponton szogesdrotos keritessel elzart teruleten lett volna a kilometerko, amit fel kellett volna keresni. A masodik ponton a GPS eszmeletlen ingadozasa miatt a leiras alapjan probaltuk megkeresni a ladat, felturva az osszes girbe-gurba csenevesz fat a kiszaradt tomeder mellet, sikertelenul.

Ahhoz kepest, hogy gyakorlatilag emiatt a lada miatt valasztottuk Debrecent a hosszu hetvegi kiruccanasunk helyszinenek, eleg siralmas teljesitmeny :-D

Tobbszor is konzultaltunk a rejtovel, aki biztositott minket rola, jelszo nelkulinek elfogadja a megtalalasunkat, amit nagyon kosznunk. A telefonalas kozben arrol is informalt miknet KPisti, hogy a lada hamarosan ujra lesz rejtve a fenti okok miatt. Ha egy hettel kesobb jovunk, az uj ladahoz lett volna szerencsenk.

Ettol fuggetlenul tetszett a kisvasut, a kicsit elvadult erdo is. Ha legkozelebb Debrecenben jarunk, potoljuk a megtalalast!

Vigasztalodaskepp irany a kozeli Ordog Arka.

Erika, Muki

[Jóváhagyta: kpisti, 2006.10.24 03:19]

qtatom 2006.10.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.18
Megtaláltam.

Kimberli1 + Imi30 2006.10.12 16:27 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.67 súly: 2.15
A kilométerkőt nem lehet egyáltalán megközelíteni. Az állomásnál mindkét oldalt kerítés van. Próbáltuk az állomás mögötti utcáról is, de onnan sem lehet megközelíteni:(
Még távcsővel sem tudtuk a számot leolvasni, sőt a követ sem láttuk, lehet a bent álló vonatok takarták...
Teljesen körülzárt területen van, ahol a biztonsági őrök sem néztek minket jó szemmel.
Így szerintem jobb lenne ezt a pontot törölni, és a multit hagyományos ládává alakítani.
A láda megtalálása sem okozott sok örömöt, sok a szúnyog, pók, szúrós bokrok..
Jó lenne kijavítani a láda bemutatásánál a láda helyét, illetve a félrevezető fotókat levenni..
Az összes kis girbe-gurba fácska tővét feltúrtuk (egy csomó van ilyen..), mire megtaláltuk egy nagy fa tövében..
Ahogy elnéztem a beírásokat sokan mennek a wap verzió után, vagy csak a bemutató szöveget olvassák el, mint mi is..

Kim + Imi

[Jóváhagyta: kpisti, 2006.10.18 14:14]

A láda helye 
Rudi Team 2006.09.25 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.37
Figyelem! A kilométerkő üzemi területen van. Nekünk emiatt volt egy kis problémánk az üzemeltetőkkel.
Éva, Rudi

kenau 2006.09.02 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.54
Tobbet ilyet sose...nagyon nem tetszett a lada helye...:(

VasG 2006.08.29 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.00 súly: 2.56
Ez nem volt valami nagy kaland. Az első pontot nem lehetett megközelíteni, mert körül volt zárva kerítéssel. Miután kétszer megkerültem az egész állomást, tojas kolléga kisegített. Köszönet érte! A második pont már majdnem felbosszantott. Nagy dzsungelharc után megtaláltam a kis tavacskát (azaz a helyét), a képen lévő fát, de láda sehol. Sokáig kerestem, akárcsak az előttem lévők, láthatóan volt nyoma a korábbi bozótharcoknak is bőven. Aztán amikor feladni készültem, akkor botlottam bele a nagy fába, ahol persze rögtön észre lehetett venni a rejteket. Nem is értem miért itt van ez a második pont...

katika 2006.08.27 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.81
Hallottuk a vonatot,miközben a befőttes üveget kerestük a nagy fa tövében. [wapon beküldött szöveg]
A leírás alapján hiába kerestük, ezért inkább gyanus ágakat kerestünk. A nagy fa elég messze van a tótól és vízszintes ág sincs arra. Viszont sok girbe-gurba fácska van a környéken. A nap közben kezdett kisütni.

Eladó ház a vasuti megállónálSok csavar
Vonatka 
PaPaSzaGa 2006.08.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.28
Megvan! A második pont lehetne egy kicsit lightosabb. ;-D

sattila & Kata 2006.08.17 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.93
A benti pont teljesen jó volt. A kintinél pedig a leírás alapján a fácskát meg is találtam, de a ládát nem. Szomorúan vettem távozóra a dolgot, mikor a ládaoldalon lévő fától 5-6m-re egy nagy fa tövében megtaláltam a dobozt. Nem nagyon voltam lenyűgözve.

Kedves KPisti, a többi ládádat jobban csíptük!

 
zsakar 2006.08.14 15:35 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Evab 2006.08.14 15:35 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Ede 2006.08.12 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Huh. Ez kemény menet volt igazán. Két évvel elzelőtt kerestem meg a láda első felét. Persze akkor még nem volt digitális fényképezőgépem, így mostanre elfelejtettem, hogy mi volt ott. Persze ilyenkor mindig azt hiszi az ember, hogy tudja. A ládát akkor egy éppen kifogyó gekkóval próbáltuk megtalálni, sikertelenül. Most már kellően felszerelkezve érkeztünk meg, és meg is lett a láda rögtön. Már csak a jelszót kellett valahogy kitalálnom, de végülis sikerült. Megtalálók: Ági és én

A névadóA láda őre
kupec 2006.08.09 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.95
Az 1. ponton rámszóltak a vasutasok, hogy mi a fenét kóválygok ott, aztán együtt megkerestük a követ.
A 2. pontra meg szívesen beküldeném a rejtőt ( pókok, szúnyogok és mocsár ), aztán, ha még most is úgy gondolja, hogy ez a nyerő, akkor hajrá...

szabcy 2006.08.03 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.48
+

CsontosN 2006.07.23 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 1.00
A első pont könnyen meglett, de a második már nehezebb! Nem is sikerült...

A kis "tavat" megtaláltam. Azaz a mocsarat, a terület teljesen vizes, mocsaras. Nem nagyon lehet azonosítani semmit, a láda lehet hogy éppen víz alatt van... Sok keresgélés és egy komoly bozótharc után feladtam, a szúnyogok legnagyobb bánatára. :-))

De még nem végleg, csak meglesz egyszer!

---------------------------------------------------------

Első körben nem sikerült megtalálnom, de K:Pisti utólag igazolta...
Köszönet érte! :-)
(Kíváncsi vagyok az új helyre, remélem hamarosan sikerül ellátogatnom ide.)

[Jóváhagyta: kpisti, 2007.08.09 17:46]

dozoli 2006.07.01 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.58
sok a szunyog.

Tyborg 2006.06.24 17:30 - Egyéb
Úgy érzem nincs szerencsém ezzel a ládával. Most legalább éppen nem esett, de cserébe olyan mennyiségű szúnyog volt (hála a tónak), amit a 30 fokos melegben hosszú nadrágban és kapucnis eső kabátban próbáltam átvészelni. Így csak az arcomat és a kézfejeimet tudták megkóstolni. Két három kört futottam az erdőben, de gumicsizma, kesztyű és álarc híján, úgy érzem esélytelen volt a dolog. Azt hiszem jegelem a ládát, míg ki nem szárad a tó, vagy be nem fagy a szúnyogokkal együtt ;-))))

álomfogók 2006.06.17 12:01 - Egyéb
Mai harmadik kpisti láda az ötből.
Sajnos igen kellemetlen emlékekkel. Az első állomásnál még minden rendben ment (érdekesség: sátortábor állt a végállomás körüli parkban). A fekete leves utána következett: a megjelölt parkolónál próbáltam leállítani a kocsit. Mivel az erdőbe nem lett volna praktikus behajtani a tengelyig érő sár miatt, a bicikliutat pedig nem szerettem volna blokkolni, gondoltam, jó lesz a sinek melleti fűves térségen. Hát jó az nem lett!!!! Valami gyűjtő ugyanis elvitte a vasuti átkelő táblát, amelyet 5-10 cm magasságban tört ki. A sorjás törési felület a fűben sajna jól megbújt, csak a hangeffektus jelezte a levegő azonnali távoztát a széles résen (ebből már nem lesz többet abroncs). Így aztán a ládakeresést, pótkerék, emelő és kulcs keresés előzte meg.
Míg én ezzel voltam elfoglalva a mintegy 35 fokban (félmeztelen, aminek a helyi szúnyogok igencsak örültek), a többiek megpróbálták becserkészni a ládát, de mindenhol visszapattantak az erdőben elnyúló vízbirításnak köszönhetően. Miután végeztem a kerékcserével, magam indultam neki és nem sok híja volt, hogy magam is feladjam. Szerencsére bakancs volt rajtam és az utolsó óriás lépésnél is csak a sarkam csúszott bele a vízbe.

így esettettől aztán leeresztett azonnal
benőttearra is
az erdőben a víz az úrés milyen furcsa a színe
álomfogók 2006.06.17 12:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

vízben az erdő 
Brumi 2006.06.10 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.20
Gumicsizma ajanlott!

Piás 2006.05.21 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.62
ELTALÁLTAM 3on belül, tehát: MEGTALÁLTAM! (Maya&HZ-vel.)
Víz alatt volt, kicsit odébb tettük száraz helyre, koo+fényképek jönnek...

Maya 2006.05.21 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.04
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

Hz 2006.05.21 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.50 súly: 3.26
Félig hazai pálya, pontgyűjtés Piással Debrecenben 11/5.

A nagy ho-ho-ho-horgász:)Kipecáztam:)
Oda helyeztük át ideiglenesenNa ez könnyebb volt
Tyborg 2006.05.03 15:10 - Egyéb
Debrecenben még sütött a nap, de mire ideértünk, addigra elkezdett szakadni az eső. Vártunk is 10 percet, hogy elálljon, utána még 10 percet... Mivel addigra sem csendesült el, levadásztunk az Az Ördög Árkát, és utána jött a multi második pontja. Ide már egyedül indultam. Az aszfaltos járda felől próbáltam több úton is bemenni, kb 30 méterre jutottam a ládától, de vagy mindenhol összefüggő erdő volt, vagy pedig tavak, így bőríg áztam, és végül feladtam. Majd legközelebb...

K.L. 2006.04.20 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Most éppen nem kis tavacska volt, hanem az erdő fel víz alatt állt. Egyik szigatről a másikra kellett ugrálni, a láda maga is teljesen vízben állt, a száraz területtől kb. 2 m-re. Alkalmi horgászbotot faragva pecáztam ki.
A viruális pont sajnos elkerített területen van Az ott ácsorgó "vasutasok" szerencsére beengedtek, de eléggé nem is tudom mit gondolhattak rólam.

Mercenary 2006.04.18 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.50 súly: 3.42
Ez egyszerűen szánalmas volt! A multi első pontjához nem tudtam odajutni, mert a kerités zárva volt - lehet, hogy rossz irányból próbálkoztam. Igy csak messziről szemléltem meg a kisvasútat. Szerencsére a jelszó itt található része annyira "kreativ", hogy könnyen ki lehet következtetni. A multi második pontjánál a sáros tó partján jó nagy darab kutyák támadtak meg. Kénytelen voltam visszavonulni! Majd konzultáltam Pusival, aki megerőssítette, hogy igen jó helyen járok, mert neki is hasonló élményekben volt része. Ezek után egy jó nagy bottal felszerelkezve visszamerészkedtem a rejtéshez, és harcolva a kutyákkal nagy nehezen megtaláltam a dobozt. Ha nem kéne az itt található jelszó részlet a másik multihoz, feladtam volna ezt a ládát! A fentebb említett okokból fényképek nem készültek, ha jobban belegondolok nincs is igazán miről. Ha lehetne mínusz ponttal minősíteném a rejtést.

tojas 2006.03.26 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.85
Sikerült megtalálni GPS nélkül. Sajnos át volt ázva a doboz, mert korábban a fedele megsérülhetett. 1 heti szárítás után visszavittem a dobozt amit vízállóvá tettem (befőttes üveg) helyszínere gondolva, hogy ha eddig nem kereste senki akkor ez nem lehet gond. Azóta is voltam a helyszínen, hogy felidézzem a jelszót mert persze azt elfelejtettem megjegyezni :( Gumicsizmát és szúnyogriasztót ajánlok mindenkinek!
BB+FBB+PP

HelyszínElázott láda
AnnAnn 2006.01.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.46
A láda felé menet nem vettük észre a tavat... befagyva és hóval fedve :) Hamma a nagy ládakikaparó művész csillogtatta tudását - innentől kezdve minden ládához ő kell + egy célszerszám: a botika. :)

sepitom 2006.01.08 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 1.78
Tetszett a feladat, az erdőben jól álcázottan lapult a ládika. Meglepő az volt, hogy kerek egy órával előttük is megtalálták. A mai napon több ládát is megkerestünk a fiammal Debrecen környékén, de egyik sem volt ilyen jól elrejtve. Az állomás csendes és kihalt volt.
Köszi

A téli erdő napsütésbenA szunnyadó állomás
Ármádilló 2006.01.08 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 1.67 súly: 2.08
Megtaláltuk. Az aljnövényzet kicsit nehézzé tette a mókát, és a "tó",amit meg kellett kerülni. A Zsuzsi-vonat rendesen le van pusztulva.

A Zsoozsee vonatA zerdei kisvasút
Garmin és MDAIII a cache-nA kis "tó"
Hüllő 2006.01.08 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.11
A verőfényes téli vasárnapi délutánt a környéken található utolsó ládák felkutatására fordítottuk.
Az első ez volt. Jó kis susnyásos erdőben bolyongtunk a ládáig, amit végül könnyen, rendben megtaláltunk.
Verőfényes téli vasárnapi cachevadászat 1/3.

Zsuzsi LogoAlvó vagonok
Csereerdő megállóGPS-ek
A cacheÚtbaigazító
dc3 2006.01.03 02:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Becserkelve! [wapon beküldött szöveg]
Keleti ládázás Pupuval.

A májusi, közeli kessertalálkozó alkalmával kihagytuk e multit.
Most éjjel, két részletben. Az első pont még esti, debreceni ládázáskor. A ládát viszont e késő éjjeli időpontban kerestük meg. A zsombékos erdő majdnem elnyelt. Jó ez a multi, éljenek soká a kisvasutak és sokasodjanak!

Kösz a rejtést.

dc3

Pupu 2006.01.03 02:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.98
Hajnalban DC3 e-mailja várt: nagyszabású ládázást javasolt a Hajdúságban és a Nyírségben. Mivel még nálam volt a Jeep Wrangler terepjáró, amelyet vétek lenne nem kihasználni, persze azonnal igent mondtam. Délután kettőkor tudtunk elindulni, másnap négykor értünk haza, 26 óra alatt 900 kilométert mentünk és 29 rejtést találtunk meg, jórészt sötétben, jeges terepen, ráadásul délutántól hajnalig cudar havaseső zuhogott. Jó mulatság, férfimunka volt!
Szeretem a kisvasutakat, mindnek örülök, amelyik megmarad. "Foglalkozási ártalomként" mégis autóval jöttem ehhez is. Tetszett a zsombékos erdő.

Pegasus 2005.11.12 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Nem sok élet volt se az állomáson, se a láda közelében. Mintha már téliálmot aludna Zsuzsi.

luilui 2005.11.05 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltuk,de,hogy? Mível kútat ásnak a szomszédban,vízzel terítették be a környéket is.Alig tudtuk megközelíteni a rejtekhelyet.

Ez az!A láda
SagiK 2005.11.03 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.49
A láda picit nedves. [wapon beküldött szöveg]
Sajnos vonatozni nem tudtunk, de a láda megtalálásakor a gyerekek a láda nevéről írt nótát énekelték. :)
A közeli kútból a város ivóvizét nyerik 126m mélységből 21 C-osan.

Zsu. 2005.10.29 13:55 - Megtaláltam
Mikulással.

Mikulás 2005.10.29 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.92
.

 
jspanyik 2005.10.27 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Geoszabadság 3. nap 10. láda.

A reptéri izgalmak után jól esett ez a csendes, majdnem elhagyatott vasútállomás. Habár az elején izgultam, hogy itt is előkerül valaki és felelősségre von, hogy mit keresek a vonatok között!

A második pont megtalálásával (ez már délelőtt megtörtént) igen megszenvedtem, mert műholdjel semmi, az avar mindent jótékonyan eltakar és annyi görbe fát egy helyen még soha életemben nem láttam! Szóval fénykép hiányában reménytelen lett volna!

Köszönöm a rejtést!

 
astacus 2005.09.04 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Éljenek soká az erdei kisvasutak és veteránjaik jó műszaki állapotban és népszerűségben! Arachnológiai kutatómunkánkat nagyban elősegítette a láda, amely egy kicsit odébb található az úttól. A kisvasút mindenképpen megér egy ládát.

Zicsa 2005.09.04 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Éljen a dzsindzsharc! Olyan helyen kellett bemenni, hogy azt hittük rosszak a koordináták, de aztán megraktuk neki és lekuzdöttuk a bozótot.

Sorex 2005.09.04 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Bár Zsuzsival nem találkoztunk, sok-sok pókkal és szúnyoggal sajnos igen...

keva 2005.08.27 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.57
Megvan a Zsuzsi.keva

zsorzs 2005.08.27 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 4.01
GCGUTH után megkerestük a ládát, majd néhány környékbeli láda levadászása után felkerestük az állomást. A láda rejtése gyengécske:-(( Sajnos csak pihenő vonatot láttunk.

vonat 
fzr1000 2005.07.16 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Megtaláltuk!

Timi és Misi

mad-R 2005.06.17 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.48
A megtalálás bonyodalom nélkül ment, a jelszó összeállítása a figyelmetlenségemből adódóan már nem annyira. A két részt felcseréltem, s így sehogysem akart jó lenni a jelszó. Már feladni készültem, azzal a tudattal, hogy biztosan elnéztem valamit, vagy nem jól írtam le a ládában talált jelszót, s még utoljára ismét elolvastam a leírást, a fejemet majdnem a közeli falhoz csapkodtam, amikor rájöttem a hülyeségemre.
Amúgy a hely szép, a vasútállomás is gondozott, a mozdony is szépen felújított, de ezt nem lehet elmondani az utána akasztott kocsikról...

Ezt a ládát már tegnap is kereshettük volna, de nem akartuk kuliszt kergetni, így visszajöttünk ma, s nyugisan vadászgattunk.

mad-R és Gyuszi

 
Motorosok 2005.06.03 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.38
A geo láda szép helyen van,de az állomás is nagyon szép.

Máté és Zoli 2005.05.14 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 3.16
A Zsuzsi Vonat éppen nem járt, amikor ott voltunk, előre be kellett volna jelentkezni. A kő gyorsan meglett. Innen mentünk a második ponthoz. Itt bozótharcot kellett vívni, mire megleltük a ládát. Sok a szúnyog is, valószínűleg a sok víz miatt.

VonatVonat
TavacskaZoli visszarejt
guess.who 2005.05.07 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
3KMGT 6/4.

A találkozó után, K:Pistiékkel és Mihullal, hazafelé éppen útba esett ez a multi.
A második pontot kerestük előbb, de mi mindenáron egy másik, víz fölé hajló fánál akartuk megtalálni a dobozt, míg Mihul diszkréten figyelmeztetett, hogy 4 méterrel odébb van. :)) A rejtők persze semmiről sem tudtak, igaziból azt sem értették, miért megyünk az erdőbe... :D
Az első pont aztán kissé később lett meg, ráadásul a műszer megőrült és 3D-ben is 8-10 km-es távolságokat mutatott a céltól... Mihul az állomásra már nem jött be, K:Pistinek éppen sürgős fotóznivalója volt, úgyhogy egészen addig vártunk a műholdak kegyes állására, míg *Andy nem kacsintott egyet a megfelelő irányba. Így már könnyen meglett a pont, és mire odaértünk a kőhöz, a műszerbe is visszatért az élet, sikeresen mutatta az 1-2 méteres távolságot. :D

Utazni most nem sikerült a vonattal, de egyszer majd arra is sort kerítünk, elvégre maradt még a környéken felderítetlen geoláda... :)
(Ja, a jelszóval ugyanúgy jártunk, mint Jiimbo.)

A ládaA Zsuzsi
...már elég romosCsendélet íriszekkel
Lilaakác vagy lila akác? ;) 
jiimbo 2005.05.07 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Valmiért a kövön található számmal akartam kezdeni a jelszót... Sokat próbálgattam mire rájöttem,hogy a végén is lehet az a szám...

Timcsi 2005.04.24 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Előbb a ládát kerestük meg, igaz, kicsit bozótos részen hatoltunk be. Kifelé már megtaláltuk a járható utat is:-)
Aztán jött a kilométerkő, ami jól el volt dugva az egyik veszteglő kisvonat-szerelvény mögé. De azért ez sem okozott gondot.

Köszönjük! Timcsi, Mischi és Apuci

lacc 2005.03.28 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Ildike, Ildi és Laci

Marlyn 2005.03.14 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 2.33 súly: 1.85
Megtaláltuk.

helyszin1helyszin2
Pusi 2005.03.14 14:32 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

MaJa 2005.03.14 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.86
A leirás és a képek alapján igen sokat vártunk ettől a ládikától. Gondoltuk sétálunk egy nagyot a debreceni erdőkben. Helyette rengeteg szemét és a főút kisérte végig a kisvasút nyomvonalát. / Persze a rejtő igazán nem tehet róla, hogy egyesek a szemetüket kidobják az út szélére./Az utolsó néhány száz méter már az erdőben haladt és itt találtunk a ládikára is.

Pegasus 2005.02.16 22:56 - Egyéb
A 48-as úton haladva sajnos nem volt lehetőségem, hogy megálljak ládázni. Az viszont érdekes volt, hogy amikor alig két hónapja, még a ládázás megkezdése előtt ugyanerre vitt utam, fel sem tűnt a kisvasút. Most pedig úgy mentem mellette néhány kilómétert, hogy nemcsak észrevettem, hanem tudtam is, hogy ez az ország legrégebbi erdei vasútja, amely....
Köszönet a ládagazdának, hogy felhívta figyelmemet az út menti érdekességre. Egyszer még visszajövök, hogy "rendesen" meglátogassam.

daikini 2005.01.22 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
A vonat nagyon érdekes, bár egy kicsit küzdöttünk érte. A kerítés átmászása után már csak pár méter volt a kőig, bár közöttünk állt egy szerelvény " Zsuzsi", aminek annyira nem örültem, mert a kb 50 métert úgy kellett mennem, hogy a közvetlen mellettem lévő kerítés túloldalán a kutyák hihetetlen műsort csaptak, ippen, hogy nem fröcsögött rám a nyáluk. Mindegy meglett. A következő pont is érdekes volt, a csapat másik tagja a kocsiban maradt mehettem egyedül a ladáért, nem volt semmi gond, de azért egyedül a sötét erdőben? Bármilyen bátor is vagyok, eszembe jutottak nem odavaló gondolatok is.

Az állomásZsuzsi éppen rossz helyen
Az egészet meg kellett kerülni 
R19-es Jozsi 2004.12.31 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Kis bóklászás után megtaláltuk Pannikával.

B U É K!!

Notar 2004.12.30 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Megtaláltuk.

Fűkocka 2004.12.17 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.56
.a vonat nem jár. szinte elképzelhetetlen milyen lehet nyáron, csúcsforgalomban.

 
tavarga 2004.11.27 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.00
Öööö... A tó ki volt (teljesen) száradva, így sikerült átkelni rajta, meg a megasusnyáson ami övezi. A koordináták szerintem rosszak, én 7,27 méterrel odébb, N47 31.763 E21 43.467 -nál mértem magát a ládát. A lombozat már lelombozódott, tiszta műholdképem volt.

A "megasusnyás" :-)
Kicsit sötét lett a végére... 
Hebego 2004.11.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 1.90
Megtalaltam.

christie 2004.10.24 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
ok

softi 2004.10.24 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
ok.

seregr 2004.09.30 11:36 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

kepenu 2004.09.29 22:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Éjszakai kesselés Debrecenben I. 2/5

Kihasználva a debreceni továbbképzésünk adta lehetőséget egy kis geoládázást iktattunk az esti program után. Ennek 1. állomása volt a Zsuzsi vonat multi eleje. Az állomáson megkerestük a jelszó-követ, aztán közbeiktattuk az Ördög-árkát, végül temérdek gomba társaságában megleltük a ládát. Az erdő hemzseg a gombától, még vargányát is találtunk - és ez így fejlámpásan különösen fílinges érzés ;-) volt.

Lógó (logo)Az állomáson
Tócsa 2004.09.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.38
A ládát nem a legjobb úton közelítettük meg. Szerencsére most mindenütt száraz volt a talaj, egyébbként ez az útvonal nemigen járható. Az erdőben viszont megtaláltuk a vacsorára valót. Rengeteg nagy őzlábgombát szedtünk, mindegyik 20-25 cm átmérőjű volt.

delfin 2004.08.29 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Megtaláltuk.
Peti, Nóri, Ági, Béci

Tototo 2004.08.27 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megtaláltuk!

suni 2004.08.23 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.85
Hosszasan kerestük, a GPS nem igazán akart 10 m-nél közelebbit mutatni az edőben.
Ági volt a legügyesebb.
Ági, Panka, Ildi, Nóri, Béla, A Peti, M Peti, Gábor

Megtalálás 
tudo 2004.08.19 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Minthogy vasúti áruszállítási logisztikával (és otthon vasútmodellezéssel) foglalkozom, szívet melengető volt Zsuzsi vonat meglátogatása. Már az állomáson testközelbe kerültünk a kocsikkal: a műszer a kocsikon túlra mutatott 13 m-t: nem volt mást tenni, mint átmászni az ütközőkön. Valaki éppen gondosan nyírta a füvet a sínek között, valószínűleg őrültnek vagy megszállottnak nézhetett... Oda se neki. Egy jót kajáltunk a közeli ABC-ben, aztán jöhet a 2. rész. Kibicikliztünk a segédponthoz, majd husánggal a kézben irány a zöldövezet. A jelzett furcsa fa a ládával együtt hamar meglett.

Kedves járművek 
lafi 2004.06.27 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
Megvan! Részletek később.

Gab007 2004.06.14 19:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.48
Hat ez a lada lehet jobban tetszne, ha nem kinlodtam volna meg vele ennyire. Ebben persze az en figyelmetlensegem is bennevolt, deakkoris. Es csiptek a szunyogok, jottek a kullancsok, "megminden".

georgejj 2004.06.08 09:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.31
Megtaláltam.

Főtérképész

Zsiráf 2004.05.29 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Mikor a végállomásra értem, a vonat éppen húzott kifelé az állomásról. És egy vasutas becsukta a sínek feletti kaput. Minek? Aztán érdeklődött, hogy mit keresek. Mondta, hogy a kapu mellett a V betűn innen van egy kő. A GPS megmondta, hogy nem az, de így már tudtam mit keresek...
Eléggé leamortizáltak ezek a kisvonatok..., mint a hagyományos kék nagyvasúti kocsik.
A dobozt kicsit keresni kellett. A tavacska kiszáradt...

Mihul 2004.05.21 22:00 - Egyéb
Tegnap ÉvaSankrival újra jártam a ládákat GCZSUV GCAROK.Igy merült fel a kérdés!

KPisti 2004.05.21 17:00 - Egyéb
Kedves ÉvaSanKri!

Mert a Zsuzsi-vonat "pályaudvarához" lehetetlen hagyományos ládát tenni (persze, csak akkor, ha hosszú életűre tervezi a kesser). A Csere-erdő pedig egy megállója a kis vonatnak. S ennek semmi köze az Ördög árkához, még ha oly közel is van hozzá. Ezért. Punktum.

Miért is itt teszed föl ezeket a kérdéseket???

K:Pisti

ÉvaSanKri 2004.05.20 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.73
Miért is multi ez tulajdonképpen ?
És miért nem elegendő a 100 méterre sem lévő Ördög Árka doboz 2 funkcióval is ?

Szoke-Kiss 2004.05.15 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Elég nehezen találtam meg a követ és a ládát is. Az elsőhöz kerítést kellett mászni, a ládánál pedig a GPS vitt el vagy 10 méterrel odébb. Végül is a leírás segített, addig keresgéltem a tó partján, míg nagy nehezen ráakadtam a jól álcázott rejtekhelyre. Kpisti rejtései mindíg jól megdolgoztatnak :-) A kép sajnos csak a mobilom kamerájával készült, ezért nem egy nagy durranás.

A rejtekhely 
Topolya 2004.05.02 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.45
A végállomáson segítőkész emberekkel sikerült találkozni, aztán a láda is meglett, bár fölöslegesen kerülgettük a tavacskát egy darabig.

Jutka 2004.05.02 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.56
7/12. Itt már igen sok kezdett lenni a szúnyog, de a java csak eztán jött!

freddy 2004.05.01 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.93
 

micimaci 2004.04.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.32
ok
Apa

Mihul 2004.04.24 18:15 - Megtaláltam
a második pont athelyézese megnehezitte a dolgot ezt az áthelyezés megszivtuk [ [wapon beküldött szöveg]

CHRIS69 2004.04.24 18:15 - Megtaláltam
ezt az áthelyezés megszivtuk [ [wapon beküldött szöveg]

waneqr 2004.04.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.82
Nem néztük meg indulás előtt a láda leírását, így nem szereztünk tudomást a megváltozott koordinátákról. Azonban még egyszer segítségül kellett hívnunk az elrejtőt, mert olyan élethűre sikerült a rejtek, hogy többször elmentünk mellette. Ezúton újfent köszönjük a szíves segítséget.

Csuhás 2004.03.15 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.80
Neeeem, most nem ment a Zsuzsi vonat... most nem csattogtak a kerekek... s az úttörőgyerekeknek is csak az emléke integetett felénk... de azért igen jó volt látni, a még durmoló kisvonatokat, a keskeny sínpárocskákat... olyan szívmelengetően gyermeki volt a látvány... s valahol mégis a felnőttek kezemunjkáját dícséri a fehérre meszelt kedves kerítés, a sok-sok frappáns fémkütyü... a szépen ápolt parkocska....

Imelda, Csuhás, Vándor

Mondd találkoznak egyszer?Logo
Rugók, kerekekDebrecen 1961
Csak egy szép kerítésImcsi már sínen van...
VágányzárVándorral álcázunk
Fazék 2004.03.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.28
A kilométerkő "elrejtőzött" egy álldogáló szerelvény és egy kerítés közé... de meglett. Éppen különvonat indult, így volt kis mozgás az állomáson.

NZ0406 2004.03.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Megvan!
Sebi, Ágos, Barbi, Zoli

kl 2004.02.21 14:02 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

VP 2004.02.20 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.90
1.
Nem hittem volna, hogy ennyi idővel a rejtés után még első lehetek... De úgy látszik Debrecenben a rejtőn kívül nincsenek játékosok.
Sajnos a kisvasút ma nem jár. (A környezetre adott 4-esbe azért belegondoltam a vonatot is.)

Cserei erdőPihenő vonatok
laszloistvan 2004.02.14 11:50 - Egyéb
Most voltam Debrecenben - ahova pedig ritkán jutok el -, de ez a láda az infók letöltése után jelent meg. Végülis azt hiszem, sehogy sem lett volna rá időm, úgyhogy nagyon nem mérgelődöm rajta, csak kicsit. ;-)

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]