Lista


ládaoldali térképen a láda és segédpont ikonok nyomtatásaDiscover, 2018.03.15 17:57
fejlesztési ötlet [2/2], kész: 2020.02.25 21:53
Én még kinyomtatott ládaleírásokkal keresem a ládákat. Nagyon jó fejlesztés volt beilleszteni a térképeket a ládaoldalakra, mutatva azon a ládát, és annak segédpontjait. Sajnos nyomtatáskor a ládaadatok eltűnnek a térképről. Sok esetben elég lenne ez a kis térkép is a kereséshez. Nem tudom mekkora fejlesztést igényelne, de örömmel venném ha nem csak az üres térkép nyomtatódna, hanem a láda és segédpont ikonok is.
köszönettel
discover

Szia Togo!
Köszönöm, hogy ránéztél. Ha lehet azért ne menjen a levesbe a jelenlegi nyomtatási lehetőség. Ez a megoldás még mindig sokkal jobb mint a böngésző menüjéből nyomtatni az összes sallanggal, menüvel stb.
Togo2018.05.14 00:40:56
Ránéztem és azt kell mondjam, hogy miután az oldalra került a térkép a leírás és a logok eltüntetésének lehetősége az a logó alatti nyomtatást egyrészről kiherélte, mert eltüntette azokat a dolgokat is amik alapján az működni tudott normálisan, másrészről pedig értelmetlenné tette ebben a formában a létezését, mert miután beállítja az ember, hogy mi legyen látható az oldalon és a böngésző menüjéből nyomtat (vagy nyom egy CTRL+P gombot), az úgy fog kijönni, ahogy be lett állítva.
Szóval annak a nyomtatás gombnak a fejlesztése vagy az lesz, hogy eltűnik, vagy egyszerűen csak meghívja majd az alap nyomtatást.
Discover2018.11.09 11:19:01
Na akkor ezt ki lehet pipálni. Készen van és működik!
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]