Kedves __NAME__!

Köszöntünk a geocaching játékban! Összeszedtünk a számodra néhány alapvető információt, kérjük olvasd el! Hasznos lesz. ;)

 

Az oldal a nemzetközi geocaching.com-tól függeltenül működik. Néhány láda mindkét oldalon megtalálható, de alapvetően a két oldal eltérően működik. Itt jelszóra is szükséged van a sikeres találat bejelentéshez! A legtöbb esetben ezt a ládában elhelyezett füzet elején találod. Persze vannak bonyolultabb jelszóképzések is - főként - multi geoládánál. Kérjük, hogy minden esetben olvasd el a ládához tartozó leírást, mielőtt keresni indulsz! Sok esetben hasznos információkat találhatsz a többi játékos által beírt - legutóbbi - bejegyzésekben (log) is.

 

A kereséshez GPS-re, vagy okostelefonon futó applikácóra lesz szükséged. Az app-ok minden szükséges információval segítenek a sikeres kereséshez és bejelentéshez.

 

Nagyon szépen kérünk, hogy a geoládába ne tegyél se ételt, se bármilyen folyadékot! Az állatok kiszagolhatják és megrágják a dobozokat, illetve a kifolyt, szétfagyott folyadék tönkreteheti a doboz tartalmát.

 

Néhány dolog, amit a kezdésnél érdemes elolvasni:

Sok sikert kívánunk az első geoláda találatodhoz!

 

Baráti üdvözlettel:

Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület

www.geocaching.hu

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]