Kedves __NAME__!

Gratulálunk az első mozgó geoláda találatodhoz! :)

 

A mogó geoládáknak változó jelszava van, valamint a koordináták is változnak. Minden mozgónak külön, egyedi szabályai vannak. Kérjük, hogy ezeket tartsd be!

 

Ha nem vitted tovább a mozgó geoládát (van olyan, ahol ez nem kötelező), akkor nincs más teendőd, mint egy hagyományos ládánál. Reméljük, gondosan visszarejtetted a ládát oda és úgy, ahogyan találtad. Hiszen Te vagy a következő játékos számára a "rejtő".

 

Tovább vitted, vagy épp nálad van és új rejtekhelyet keresel? Nagyszerű!

Most igazi rejtő leszel és a láda oldalát is szerkesztened kell. Ne aggódj, meg tudod csinálni! Itt egy részletes leírás, ami mindent elmagyaráz. Ha valami gondod adódik, kérlek keresd meg a láda gazdáját! A nevére kattintva (ládaoldalon a "Felhasználó:" mező) megtalálod a tulajdonos email és telefon adatait.

 

Ne feledd, válassz biztonságos rejteket és a rejtés koordinátáját több méréssel átlagold! Minden GPS-ben van ilyen funkció és az app-ok is rendelkeznek ilyen lehetőséggel. Ha bizonytalan vagy, akkor az új koordináta alapján próba keresést is csinálhatsz (10-30 méterre eltávolodva a rejtektől), így láthatod, hogy valóban oda mutat-e a koordináta. A sűrű erdő, magas sziklák vagy épületek mérési hibát okozhatnak.

 

Sok sikert kívánunk az első mozgó rejtésedhez!

 

Baráti üdvözlettel:

Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület

www.geocaching.hu

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]