FAQ

Ballonkessing

Együttműködve a www.ballonfieszta.hu szervezőivel, idén is meghirdetjük a 2008-ban már bemutatkozott speciális kereső játékot, a ballonkessinget a Balaton-Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta és Hőlégballon Nemzeti Bajnokság (2009. május 26-31.) ideje alatt.

A játék lényege és menete a következő:

A ballonverseny szabályai szerint minden pilótához be van osztva egy versenybíró, akit magyarul "megfigyelő" -nek, angolul "observer"-nek hívunk. Az egyes ballonok végső leszállási helyének közelében az előbb említett Megfigyelők rejtenek el egy jelszót tartalmazó műanyag palackot.

A rejtés koordinátáit közlik a veresnyközponttal, ahol a rejtés azonnal felkerül www.geocaching.hu web-es és wap-os oldalára, azaz a palack "kereshető" státuszúvá válik. Az első szerencsés megtaláló valamilyen online csatornán (web, wap, sms) jelzi a megtalálást, és begyűjti a palackot. A bejelentést követően a palack státusza "megtalált"-ra változik, azaz csak az első megtaláló számít. A versenyt az nyeri, aki a legtöbb palackot találja meg a verseny ideje alatt.

játékos megtalálás
Gabeszosz 7 db
Csita&Rokker001&Enci 4 db

megtalálás szerint darab lista térkép
kereshető 1 db lista pontok térképe
megtalált 11 db lista pontok térképe
összesen 12 db lista pontok térképe

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[mozgó ládák] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]