FAQ

JEGYZŐKÖNYV

a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület

elnökségi üléséről

Helyszín: Budapest, Kende u. 3.

Idő: 2007. december 02. 17:00

A megjelentek a gyűlés és a jegyzőkönyv vezetésével egyhangúlag megbízzák Kolesár Andrást, valamint a jegyzőkönyv hitelesítésével Béldi Miklóst és Magyar Pétert.
Jelenlévő elnökségi tagok: Kumin Ferenc, Béldi Miklós, Kolcsár Imre, Kolesár András, Magyar Péter. Jelen van továbbá 3 rendes és 7 pártoló tag.
Kumin Ferenc ismerteti a napirendet.
A megjelentek az alábbi napirendi pontokban hoznak döntést:

I.

Kumin Ferenc vázolja az egyesület jelenlegi helyzetét, új körülmények megjelenését: egyre többen vagyunk, van szja 1%-os bevétel és NCA. Ezek következtében egyre több a feladat és ezeket pontos megosztás és számonkérhetőség hiányában nem lehet hatékonyan elvégezni. Ezért az alábbi javaslata van: kijelölünk funkciókat, vállalkozó személyeket keresünk, felelősség terhe mellett, kikerülhet az ügyintézés az alapítók köréből, szerény juttatás is jár a feladatok elvégzéséért, így számonkérhető lesz.

A fentiek alapján az elnökség egyhangúlag elhatározza, hogy az alábbi feladatokra 2007. december 15-ig részletes leírást készít és ez alapján keres jelentkezőket:
1. TITKÁR (adminisztráció (pályázatok, 1%), MGKE tagok nyilvántartása, kapcsolattartás a könyvelővel, bankügyek intézése)
2. SZÓVIVŐ (egyesület álláspontját képviselje, ügyfélkapun beérkező megkereséseket intézze, nyomonkövesse)
3. ENGEDÉLYEZTETÉSI KOORDINÁTOR (nemzeti parkok, területtulajdonos/kezelő felé)
4. SZERKESZTŐ-MODERÁTOR (felhasználók segítése láda bejelentéskor: coord, leírások, formai követelmények, forrásmegjelölés, [megáll az óra, amíg ő dolgozik])
5. INFORMATIKUS (weblap folyamatos üzemelésének biztosítása)
6. RENDEZVÉNY FELELŐS (megfelelő helyszínt találni, engedélyeztetés)

Magyar Péter javaslatára a fenti posztokra nyílt hirdetéssel keres az egyesület jelentkezőket, a jelentkezésnél előny az eddig végzett hasonló egyesületi munka.
A posztok betöltéséről az elnök 2008. január 15-ig dönt.

II.

A megnövekedett felhasználószám és az ezzel együtt járó megnövekedett megkeresésszám hatékonyabb kezelése érdekében a weblapon ügyfélkapu rendszert hoz létre az egyesület az info@ helyett. Célja a minőség biztosítása és a pontos webes ügykövetés. Az elnökség megbízza Kolesár Andrást a rendszer mielőbbi elkészítésére és beüzemelésére.

Kumin Ferenc megállapítja, hogy a gyűlés célját elérte, és megkérdezi, hogy a megjelentek a gyűlésen óhajtanak-e további indítványt tenni.
Miután a napirenddel kapcsolatban további indítványt a megjelentek nem tesznek, Kumin Ferenc a gyűlést 18:00 órakor lezárja. Ezt követően napirenden kívül a jelen lévő pártoló tagok tájékoztatást kaptak a Nemzeti Parkokkal folyó tárgyalásokról és egyéb aktuális témákról.

.................................................

jegyzőkönyvvezető

.................................................

hitelesítő

.................................................

hitelesítő

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]