Az MGKE ládamoderátor, ládadoki és logbíró testületérőlLádamoderátor, 12 fő

Feladata: Az új geoláda tervek előzetes véleményezése.

A moderátor véleményét a Ládarejtés, a Ládamoderáció és az Egyesület egyéb dokumentumai szerint, az Egyesület céljainak, a geocaching.hu szokásainak, értékrendjének figyelembevételével, saját tapasztalatai alapján alakítja ki.

A moderátor szükség esetén konzultál a rejtővel, moderátor társaival. Munkáját lehetőség szerint a moderálásra beadott ládaterv megjelenését elősegítve végzi.


Beteg ládák moderátora (LádaDoki, 3 fő)

Feladata:

  • A "Beteg" státuszú ládák állapotának figyelemmel kísérése, azokkal kapcsolatban a Ládarejtés ide vonatkozó szabályainak érvényesítése.
  • A "Kereshető" státuszú, de a logok alapján valójában beteg ládák ügyének rendezése. Ezt a feladatát a LogBíró jelzéseinek alapján, a ládagazdák és a sikertelen megtalálók megkeresésével végzi. Részletesebben itt.
Munkája során együttműködik a többi ládadokival és az adminisztrátorokkal.


Jelszó nélküli megtalálások moderátora (LogBíró, 1 fő)

Feladata: Az egy hónapon túli "Jelszó nélküli" megtalálások elbírálása.

Munkája során kapcsolatba léphet a láda tulajdonosával és a "Jelszó nélküli" bejegyzést tevő játékossal, megkísérelheti tisztázni a log keletkezésének és elbírálásának körülményeit. Hatáskörrel és technikai lehetőséggel rendelkezik ezen típusú bejegyzés "Megtaláltam" vagy "Nem találtam meg" típusúra változtatására. További ismertető itt.

Munkája során együttműködik a LádaDokikkal és az adminisztrátorokkal.


Jelentkezési feltételek mindhárom feladatra
  • 2023 január 1. előtti regisztráció
  • legalább 1 saját kereshető vagy beteg láda
  • legalább 150 megtalálás
  • MGKE tagság vagy pártoló tagság

A feladat ellátása közben a felsorolt feltételeknek folyamatosan teljesülnie kell.

A feladatok ellátásáért díjazás nem jár!

Akár több feladat ellátására is lehet pályázni. Többszörös megválasztás esetén a pályázó a jelentkezési űrlapon jelzett sorrendnek megfelelően nyeri el a megbízást.
Holtverseny esetén a kérdéses pozíciókra pótszavazást tartunk. Ha pótszavazás is döntetlen eredmény hoz valamelyik pozícióra, akkor a megtalálások magasabb száma dönt. Ha azonos a megtalálásszámuk is, akkor a korábbi regisztráció.


A 2024. évi MGKE ládamoderátor, ládadoki és logbíró választás menete

A jelentkezés kizárólag elektronikus úton, 2023-12-02 00:00-tól 2023-12-17 24:00-ig lehetséges.

Nem kötelező, de az elbírálásnál előnyt jelenthet, ha a jelentkezés tartalmaz egy néhány soros (maximum 500 karakter hosszú) motivációs levelet, melyben a pályázó leírja moderálással kapcsolatos elképzeléseit, preferenciáit.

A feladatokat betöltő személyekről az MGKE rendes és pártoló tagjai titkos szavazással döntenek 2023-12-18 00:00 órától 2023-12-28 24:00 óráig.
Holtverseny esetén még további 3 nap pótszavazás következik, amely 2023-12-31 24:00 ér véget.

A feladat ellátását leghamarabb 2024 január 03-án kell elkezdeni.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]