FAQ
Előzmények

Kakukkos és...hozzászólásai | válasz erre | 2013.02.03 07:56:02 (1523)
Olvastad Attibati vitaindító 1462-es hozzászólását?
Tavaly Fairy a program által nem elfogadott beküldött útvonalakat (ahol a 12km/h-nál lassabb szakaszok meghaladták a 20%-ot) megvizsgálta, és mivel így kiderült, hogy nem akarta átverni senki az összes beküldött track-et el is fogadta. (tudomásom szerint).
Ezzel volt jó néhány óra grátisz munkája az év alatt.
Idén Attibati az admin. Ő most az ominózus hozzászólásban kategorikusan kijelentette, hogy nem fogja elfogadni azokat az útvonalakat, ahol a 12km/h-nál lassabb szakaszok aránya meghaladja az 50%-ot. Kivéve ha a beküldő Attibati számára elfogadható magyarázatot nem mellékel.
Erre volt néhány felszólalás, azoktól leginkább, akik nem szeretnek magyarázkodni. Én sem szeretek. Főleg ha ezt többször meg is kellene tennem.
Habár biztos vagyok benne, hogy többen összetévesztik az átlagsebességgel ezt a kritériumot. Volt olyan trackem tavaly amelyik messze 10km/h átlagsebesség alatt volt, mégsem érte el a 12km/h-nál lassabb szakaszok aránya az 40%-ot se.
Összegezve:
Szerintem egy beküldött nyomvonalból hamar meg lehet állapítani, hogy azt bringával vagy gyalogosan készítették. Hogy ne kelljen magyarázkodni egy maghatározott kritérium el nem érésekor az volt a javaslatom, hogy ezt az automata 20%-ot emeljük fel automata 50%-ra. Így jelentősen csökkenne a problémás trackek száma, és így Attibatinak maradna ideje "nyomozni" az így sem elfogadott nyomvonalak miértje után. Szerintem...
[előzmény: (1520) Strombus, 2013.02.03 03:49:11]

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2013.02.03 03:49:11 (1520)
Mit tudtok ennyit rugózni ezen a sebesség kérdésen? Tavaly se volt belőle gond, akkor idén miért lenne?

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]