FAQ
Előzmények

dc3hozzászólásai | válasz erre | 2014.01.22 18:52:59 (2469)
Szia!

Ez nem modor kérdése és nem személyes ügy. Hiszen ezen döntések nem egyszemélyi döntések, hanem elnökségi, kollektív döntések.
[Fórum szabályzat 1.2 pont, Old Eye]
Ugyan nyilván magánügy, hogy ki hogyan éli életét, de engem igen elgondolkodtat, hogy egy ember aki ennyire komoly szakembernek mutatja be magát az itteni közösségnek, az ennyire nem boldogul az életben. Aki akkora szakember, mint Fairy barátunk, azt kizártnak tartom, hogy egy picurka kis éjjel-nappali boltban kell tengődnie. Az ilyen szakembernek komoly pénzeket hozó projektekben kellene munkálkodnia. Ehelyett a gc és tuhu berkein belül emberkedik. Nagyon sajnálom, hogy sokan nem látjátok be ezt a helyzetet. Ez egy komoly probléma. Tessék kicsit utána nézni a világhálón az ilyen személyiség jegyeknek...

Egy biztos, hogy nekem első számú feladatom a gc és tuhu vagyonát, biztonságát megőrizni. Így hozom a döntéseket és persze ugyanez igaz az elnökség többi tagjára is.

Kicsit azt is gondoljátok végig, hogy vajon mi bújik Fairy dolgai mögött. Ugyanis ő nem úgy működik, hogy felveszi a vezetőséggel a kapcsolatot és egyeztet egy általa megoldható feladatról, normális módon, hanem belecsap önállóan (persze ebből nyilván voltak hasznos dolgok, melyekért meg kell emelnünk kalapunkat), majd később előadja, hogy na, ezt is ő oldotta meg. Több, mint beteges. Ezek mögött, meggyőződésem, hogy nem a jó szándékú, közösségi ember lakozik, hanem valami beteges törekvés a központba kerülésre (legtöbb láda rejtés, stb)

Nem tűnik rendszeresnek, ahogy írtad az, hogy ügyeket ne a fórumokon beszéljük meg. Ez olyankor merül fel, amikor egy -egy személy egy háttérfolyamatot kitereget. Szerintem ez nem helyénvaló. Legutóbb Attibati viselkedett így egy ügyben, szerintem helytelenül. Érdemes ilyenkor úgy viselkedni, hogy ne tűnjünk kívülálló véleményformálóként, amikor magunk is részesei vagyunk egy belső folyamatnak.

[előzmény: (2468) Mikulás trágársága elüldözött, 2014.01.22 18:17:45]

Mikulás trágársága elüldözötthozzászólásai | válasz erre | 2014.01.22 18:17:45 (2468)
Kedves Fairy és dc3 !

Teljesen kívülállóként (nem versenyzem a GC kupában, és -bár mindkettőtökkel beszélgettem már életemben pár mondatot- nem hiszem, hogy ez bármelyikünk életében meghatározó lenne...)

Szóval... ha én lennék az egyesület vezetője, és lenne valaki, aki annyit dolgozik az egyesületért (ingyen, önként és dalolva), akkor az illetőnek olyan modora lehet, amilyet csak akar.
Ugyanis a jó/rossz modorát a vezetőnek kell "elszenvednie", a munkájából viszont az egyesület összes tagja profitál...
És ez bizony fontosabb (kell legyen), mint a saját önérzetem.

A másik: mostanában heti rendszerességgel jelenik meg az az érv, hogy "ne itt a fórumon beszéljük meg, hanem egymásközt".
Nagyon nem tetszik ez.
A fórum az egyesület véleménycserélő helye. Innen tájékozódik szinte mindenki (azon kevesek kivételével, akik közvetlenül a tűz közelében helyezkednek el). Ha valakinek igaza van, akkor a fórumon, a nagy nyilvánosság előtt is igaza van, nemcsak szűk baráti körben.

A harmadik: kár eldobni egy olyan szoftvert, ami szükséges, és legalább 90%-ban jól dolgozik. A fejlesztési lehetőségek -nekem úgy tünik- nem olyan korlátlanok, hogy ezt megengedhetné magának az egyesület. Még akkor sem, ha ez az elnöknek személyes presztizsveszteség...

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]