geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

Piáshozzászólásai | válasz erre | 2015.01.21 19:32:34 (3453)
Attibati! Ezek után hogyan lesznek kereshetők a sok 10km-es multik gyalog?
Pl. ez: 3430. Túra a Naprendszerben (GCTuNa). 63km-es túra, lehet, hogy ez sok egyszerre. Több részletben lehetne társítani egyéb ládákkal, de - ha nem megtalált -, nem lehet (majd) feltölteni. A jelenlegi helyzetben azt tudom elképzelni, hogy megkeressük autóval, ekkor már "megtalált", és így már "érnek" a pontok, ha a későbbiekben elhaladunk mellettük. Nem luxus ez? Nem lehetne valami áthidaló megoldást találni? Van ám ilyen szép hosszú ládavonat gazdagon, amik ki fognak maradni a kupából.
[előzmény: (3443) Attibati, 2015.01.21 16:57:14]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2015.01.21 16:57:14 (3443)
Néhány nap óta rágódok már, ahogy Mikulás megfogalmazta az "egyre bonyolultabb és egyre több adminisztrációt, kontrollt igénylő javaslatokon", a sokopciós szavazás lebonyolításán, a szavazásra jogosultak körén és egyre inkább úgy látom, hogy bármit is módosítunk a versenyszabályokon, mindig lesz egy csoport, aki majd előjön a javaslataival és elégedetlenkedni fog.
Kicsit úgy érzem magam, mint az "Apa a fiú meg a szamár" című mese szereplői, akik mindig úgy próbálták módosítani a viselkedésüket, ahogy azt az útszélén bekiabálók követelték.
Tehát úgy döntöttem, hogy én fogom eldönteni a pontszámítás módját, azaz csak a már megtalált ládákat fogja a rendszer figyelembe venni, úgy, ahogy azt eredetileg is számítani kívántuk. Döntésemet egyeztettem Fazékkal, aki nem emelt ellene kifogást.
A gátfutó versenyeken sem követelik a versenybíróságtól a versenyzők, hogy csökkentsék a gátak magasságát, mert akkor gyorsabban tudnának haladni, hanem inkább nem indulnak el olyan versenyszámban amelyet nem képesek teljesíteni vagy több edzésmunkát - időt - fordítanak a cél elérésére.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.