FAQ
Előzmények

Péter60hozzászólásai | válasz erre | 2016.12.03 13:32:53 (3790)
Kösz az összefoglalót, bár nem vagyok egy nagy versenyző-típus, azért jól esett számolgatni a pontokat. Több résztvevővel egy kiegyenlítettebb mezőny talán izgalmasabbá tenné a kupát.
[előzmény: (3788) griffs, 2016.12.01 22:04:58]

griffshozzászólásai | válasz erre | 2016.12.01 22:04:58 (3788)
Ismét eltelt egy kupaév. Bár lehet feltölteni még trackeket, információim szerint a dobogós helyek már elkeltek :) Szeretnék gratulálni Blue Malinak, aki a kupa történetében harmadikként nyerte el véglegesen a vándorkupát!
Most következett be viszont először az, hogy valaki 2 (nagy)kupát fog birtokolni. Nagy gratula érte tüdőnek ! Talán az is most történt meg első ízben, hogy mindkét kategóriában találhatunk hölgyet a dobogón, minden elismerésem Piroskának és Strombusnak (utóbbi meg is izzasztott ősszel, Péterrel karöltve)! Elismerésem minden további helyezettnek és résztvevőnek!
Az idén nem volt junior kategória, így nem logolgattunk kisgriffnek, de 2.000 km. környékén tekert az idén, szóval azért aktív ő is, újabban már SPD csukával és néha az én bringámat bitorolva :)
A következő szezonra én egyáltalán nem nevezek be (biztosan lesznek elvonási tünetek :)), próbálgatom kicsit a pontfüggetlen bringázást és ismerkedek majd az Endomondo világával. Persze szorítani fogok az új beszállóknak (is) !

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]