FAQ
Előzmények

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2017.12.08 19:17:14 (4012)
Egyetértek. Én azt hittem, ez már évekkel ezelőtt meg lett oldva.

Ha már a kupával foglalkozik Laysoft, lehetne azt is kérni, hogy megszűnt, game over vagy terv állapotú ládákat ne mutassa az "Érintett pontok ellenőrzése" résznél? Annyira bosszantó, amikor meglátom a felsorolásban a sok pártíz vagy párszáz méterre kihagyott ládát, rákeresek, hogy mi a fene az, amit így elbénáztam, erre kiderül, hogy ilyen nevű láda nincs is az aktív állományban.
Hasonló az, hogy amikor elmegyünk egy már megtalált láda közelében, de nem 20 m-en belül, akkor ott is panaszkodik, hogy nem érvényes. Ha meg közelebb mentem volna, akkor ugye meg azt írja ki, hogy azért nem érvényes, mert már ekkor és ekkor megtaláltam.
Röviden: azt szeretném kérni, hogy a megszűnt, meg nem jelent vagy már megtalált ládák ne jelenjenek meg az "Érintett pontok ellenőrzése" listában.
Gondolom, nem vagyok egyedül ezzel a kéréssel.
Köszönöm.
[előzmény: (4008) Attibati, 2017.12.07 19:58:49]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2017.12.07 19:58:49 (4008)
Megkértem Laysoftot, hogy nézzen utána a "számol" mező változtathatóságának időkorlátjának. Laysoft szerint a kódban nincs időkorlát. Állapodjunk meg valami korlátozásban, hogy elkerüljük a pontvisszatartás miatt kialakuló kellemetlen helyzeteket.
Én azt javasolnám, hogy a kikapcsolt találatot egy hétig lehessen visszakapcsolni, viszont kikapcsolni bármikor lehessen az érintett pontokat. Ez a kilométer gyüjtögetés szempontjából lehet érdekes.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]