FAQ
Előzmények

Pongi57hozzászólásai | válasz erre | 2021.04.07 20:35:50 (4589)
16/72 és Blue Mali, de mindegy is. Nem a személy a lényeg, csak nem értettem. Tehát visszatérve az általad említett 16/52-re, Attibatinak 52 érvényes pontja lenne, ha nem venné ki a pipákat? Ugyanakkor, ezt bármikor visszateheti, tehát rajta múlik mikor érvényesíti? Értem, de nem értem. Sajnálom, hogy megkérdeztem.

Ez kicsit most olyan érzés, mint amikor leülsz társasozni az 5 éves gyerekeddel és direkt hagyod nyerni, de ő ezt észreveszi és kiakad, mert érzi, hogy szándékosan hagytad nyerni.

[előzmény: (4587) griffs, 2021.04.07 20:14:25]

griffshozzászólásai | válasz erre | 2021.04.07 20:14:25 (4587)
Szerintem 16/52 és Attibati az :)
Azért lett ilyen oszlop, hogy lehessen látni kinek mennyi pontja van valójában.
Meg tudnád csinálni, hogy egy csomó helyről kiveszed a pipát és a hajrában visszarakod. Így már kevésbé van értelme.
Attibati azért veszi ki a pipákat, mert nem a győzelemre hajt és túránként általában csak 1 pontot érvényesít.
[előzmény: (4586) Pongi57, 2021.04.07 19:10:19]

Pongi57hozzászólásai | válasz erre | 2021.04.07 19:10:19 (4586)
A táblázatban mit jelent az "összes" oszlop? Van akinél ugyanannyi, mint a pont, van, akinékl pár számmal eltér, de most látok olyat, akinek 16 pontja és 72 összesenje van.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]