FAQ
Előzmények

Pongi57hozzászólásai | válasz erre | 2021.04.07 21:34:31 (4592)
Igen, köszi. Azt tudtam, hogy június 30-ig jegelhetem a feltöltéseket. Igazából fel sem tűnt volna, amíg ma fel nem töltöttem a hétvégi túrát, (mert hosszú idő után végre hétfőn meghaladtuk a 10 km-t - igaz, csak inci-finci 300 méterrel). Szóval ezzel éppen megelőztelek, de így ugyebár már kétes a kérész életű dicsőségem. :-) Na mindegy, nem rágom tovább a gittet. Köszi a tájékoztatást, mindent értek és megértek. További jó kupázást mindenkinek!
[előzmény: (4591) Blue Mali, 2021.04.07 21:25:26]

Blue Malihozzászólásai | válasz erre | 2021.04.07 21:25:26 (4591)
Szia! Összpont az összes érintett pont, amit "bekupáztál". Június 30-ig fel sem muszáj töltened, megteheted, hogy egybe feltöltesz, mondjuk 50-et is.

Nálam azért látod, mert, mint admin aktívan nem kupázok, mondjuk nem is szeretnék már, de a kilométergyűjtést jó látni.
Abban maradtunk, hogy egy túra alkalmával 1 pontot elszámolok magamnak, így biztos nem tudok (akarok) nyerni! ;)

[előzmény: (4589) Pongi57, 2021.04.07 20:35:50]

Pongi57hozzászólásai | válasz erre | 2021.04.07 20:35:50 (4589)
16/72 és Blue Mali, de mindegy is. Nem a személy a lényeg, csak nem értettem. Tehát visszatérve az általad említett 16/52-re, Attibatinak 52 érvényes pontja lenne, ha nem venné ki a pipákat? Ugyanakkor, ezt bármikor visszateheti, tehát rajta múlik mikor érvényesíti? Értem, de nem értem. Sajnálom, hogy megkérdeztem.

Ez kicsit most olyan érzés, mint amikor leülsz társasozni az 5 éves gyerekeddel és direkt hagyod nyerni, de ő ezt észreveszi és kiakad, mert érzi, hogy szándékosan hagytad nyerni.

[előzmény: (4587) griffs, 2021.04.07 20:14:25]

griffshozzászólásai | válasz erre | 2021.04.07 20:14:25 (4587)
Szerintem 16/52 és Attibati az :)
Azért lett ilyen oszlop, hogy lehessen látni kinek mennyi pontja van valójában.
Meg tudnád csinálni, hogy egy csomó helyről kiveszed a pipát és a hajrában visszarakod. Így már kevésbé van értelme.
Attibati azért veszi ki a pipákat, mert nem a győzelemre hajt és túránként általában csak 1 pontot érvényesít.
[előzmény: (4586) Pongi57, 2021.04.07 19:10:19]

Pongi57hozzászólásai | válasz erre | 2021.04.07 19:10:19 (4586)
A táblázatban mit jelent az "összes" oszlop? Van akinél ugyanannyi, mint a pont, van, akinékl pár számmal eltér, de most látok olyat, akinek 16 pontja és 72 összesenje van.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]