Előzmények

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2023.12.04 13:43:59 (4959)
Eszembe jutott, hogy 2013-ban Mikulás úgy nyert a gckupában, hogy nagyjából annyi kilométert tett meg, mint ahány találata volt. A szervezés tehát sokat segíthet a jó eredmény elérésében, nem minden a megtett távolság.
Nyáron vettem egy elektromos mountain bike-ot - azóta nem töltöttem fel tracket a kupában - elsősorban azért, hogy párom is velem tudjon tartani a kerékpártúrákon. A gckupában versenyezni nem fogok vele, esetleg az új találatokat fogom feltölteni.
Nekem nagyon bejött ez a gép, elsősorban a kigyorsításoknál számít sokat a motor segítsége. Harminc éves futómúlt áll mögöttem, a térdeim már nem a régiek, ezek kímélésében sokat jelent a motoros segítég. Szerintem nyugdíjasoknál már nem bűn az ebike használata. :-)
Azért senki nem fog ebike-t venni, hogy megnyerje a gckupát, de lehet hogy még néhány embernek sikerül motvációt adni, hogy kimenjen a természetbe mozogni.
[előzmény: (4958) Dr.Lada, 2023.12.04 12:29:42]

Dr.Ladahozzászólásai | válasz erre | 2023.12.04 12:29:42 (4958)
Engem meggyőzött az itt olvasottak alapján (persze nem technikailag), hogy nincs előnye az ebike-nak.:-)

Egy kis segítség, hogy a makacs Griffs, Gábor akik nem értik a dolgot, könnyen meg legyenek győzve a tévedésükről:

ha semmilyen előnnyel nem jár a versenyben az ebike ( sőt még inkább hátrány is, mert nehéz, nem stabil... ) akkor miért költ valaki milliós összeget rá és versenyzik azzal?

Szerintem ennek az egyszerű kérdésnek a megválaszolásával amihez még technikai tudás és ismeret sem kell meg lehet győzni a makacsokat.:-)

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]