FAQ

Előzmények

tibbihozzászólásai | válasz erre | 2007.11.01 10:24:37 (25353)
Ne húzd fel magad az értékeléseken, nem érdemes. Sajnos nem mindenki tudja megfelelően értékelni a környezetet/rejtést, esetleg azt sem tudják, hogy nem kötelező értékelni.
Ha Te azért rejtetted szándékosan egyszerű módon, hogy a láda keresése miatt ne kelljen lebontani a környezetet, akkor máris olyat tettél, amit pozitívan kellene értékelni, a lehurrogás helyett.
Egyetlen saját ládám kedvenc kommentjei:-...a hegy sem túl szép, tök sivár!... Nos, ha sűrű erőbe rejtettem volna, lenne vajon körpanoráma?
A legutolsó log önmagáért beszél. Őszintén, esőben/borongós időben, (tételezzük fel, hogy olvasta a leírást) mi a fenét várt a T. kesser?
[előzmény: (25351) Patics, 2007.11.01 09:46:28]

Paticshozzászólásai | válasz erre | 2007.11.01 09:46:28 (25351)
Azt olvastam valahol a FAQ-ban, hogy általában az a cél a láda rejtésével, hogy "oda vigyük" a kessert a helyszinre, de ott már ne nehezítsük meg nagyon a dolgát a keresgéléssel. Legalábbis így értelmeztem.

Ezt alkalmaztam a borzaspusztai (GCBOPU) ládámnál. Egyszerűen "odatettem" egy kis fakéreggel letakarva.
Jönnek is az alacsony értékelések a rejtésre.

Most mit teygek, mi a jobb? Níilván valamilyen középút. Mégiscsak rejtsem el jobban, valami trükkösen, hogy keresgélni keljen, okozzon egy kis fejtörést a megtalálása? Mit javasoltok, mi a jó hozzáállás ez ügyben? Vagyis milyen a jó rejtés?

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]