geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

fruzsahozzászólásai | válasz erre | 2008.01.09 09:06:36 (27548)
Ne aggódj, nem a bőrödre megy a dolog! Nekem tavaly kis segítséggel sikerült a megfelelő formátumba hozni a koordinátákat, akkor Neked is fog menni.
Persze, néha hiba csúszhat be, ha úgy gondolják, hogy baj van a ládáddal, szerinted meg nincs, lehet, hogy neked lesz igazad. Hisz ők 1000 ládát néznek, Te pedig nyolcat.

Apropó, megpróbáltam az egyik ládámnál (GCINGO) módosítani a lista alapján és kijött, hogy védett területen van a láda, engedélyeztessem. Ilyenkor mit tegyek? Én nem nyúlnék a szöveghez, hisz 423-an már megtalálták a jelenlegi alapján. De tény, hogy nem teljesen wapbarát és a parkolók koordinátái sem letölthetők. Ja, és mostanra már senkinek nem hír, hogy az M7 fizetős:))

És mi legyen a két tetszhalott bükki ládámmal? Azok megvárhatják az Északerdő levelét? Mert addig ugye nem sok értelme van bíbelődni vele, amíg úgysem kereshető.
[előzmény: (27546) lepke, 2008.01.09 08:34:31]

lepkehozzászólásai | válasz erre | 2008.01.09 08:34:31 (27546)
Úgy áll a helyzet, hogy számomra a játék egyfajta szabadságélményt ad, és mint ilyen, csupa kellemes érzéssel kapcsolódik össze, nevezetesen a könnyedséggel, vidámsággal, felszabadultság érzésével.
Na most reggel elolvasván az új szabályokat, ez a rengeteg jóérzés elillanni látsszék, és a helyén a legkevésbé kellemes, mondhatni kifejezetten kínos rosszérzés mocorog bennem.
Természetesen elfogadom, hogy a játéknak is szabályai vannak, mind a magam, mind a játszótársak érdekében üdvös betartani azokat.
Jóindulatomban azt is feltételezem, hogy nem kizárólag a bosszantásomra állt elő a moderatúra a „Nagy Láda Karbantartási Projekt”-tel.
Ámde a levél szerencsétlen megfogalmazása már-már fenyegető élt adott a közlendőnek, magam egészen kicsire igyekeztem összehúzódni olvasása közben, hátha ekképp nem érnek el a szóbeli pörölycsapások.
Kínosan sorjáznak a levélben „ha…., akkor…” –féle fenyegetőzések.
Magam igyekszem gondosan kezelni a rejtéseimet, ám bizonyos technikai huncutságokhoz nem értek, legutóbb is a Rotty segített a >coord< formátummal kapcsolatban, melyről azt sem tudtam, mi fán terem.
És ha ekképp van, akkor már adoptálható lesz a ládám, mert valamely jelentéktelen szabálynak nem felel meg, de amúgy kereshető?
Csuda tudja, én ebből a levélből nem azt olvasom ki, hogy a játék során emelkedik a szabadságélményem.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]