geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

@davidhozzászólásai | válasz erre | 2005.02.20 22:28:53 (4069)
Macok:
szerintem mázlid volt, hogy megengedték. Én is megkérdeztem a gps használatot repülőn és nem engedték. Valószinű nem értették mi az, telefonnak nézték, és jobb a békesség alapon. Semmi veszélye nincs természetesen a repülőre mert nem bocsát ki semmit. De szerintem ha vki csak végig kifelé figyel, vagy külső antennát használ jobban megfigyelhető.
[előzmény: (4031) Macok, 2005.02.19 16:26:36]

Macokhozzászólásai | válasz erre | 2005.02.19 16:26:36 (4031)
Átolvasva offline az elmúlt hét hozzászólásait, néhányra így egyben reagálnék.

- Megszűnt ill. beszedett ládák: Azért ha be kell szedni a Sástói ládát, majd szóljatok, bizos elkél a sok segítő, mire lehozzuk a hegyről az objektumot. :-)

- Szfvári, Sóstói tavaszi "buli": Kérlek benneteket, hogy aki biztosan tudja hogy jön, az (amint kértem is) jelezze nekem egy rövid emilben hogy tudjunk a szükséges dolgokra előre számolni. Eddig még egy emil sem jött, pedig ez az időpont nem is annyira távoli, mint a tavaszi versenyé, ahol már le is járt a szálásfoglalás határideje.

- GPS használat repülőn: Köszi mindenkinek a választ, megkérdeztem felszálás előtt és használhattam. Élmény volt, hogy 750km/h-t és 11.000 méteres magasságot mutatott, közben meg láttam a térképen, hogy milyen városok azok ott lent, amik fölött elrepültünk. Szóval ha repül valaki, ne hagyja a poggyászban a kütyüt! (Kenderfoka, te merre jártál a Fr.-nál? Én is ott voltam. Ugye milyen szép idő volt arrafelé? :-)))

- Quad, szemétszedés: A mi környékünkön is azzal védekeztek a quad-túrások, hogy ők lassan mennek, csak úton és még a szemetet is összeszedik. Hááát, nem láttam még szemétért leszállni őket, pedig ha kint vannak, mindig rájuk nézek (több km-ről is hallani a zúgást). A szórólapjukon volt egy érdekes kis szösszenet, kb.: "Van itt erdő, mező, hegy, völgy, patak, forrás, virágok, madarak, állatok és ezer más csoda." Kiváncsi lennék, hány madarat meg állatot látnak? A honlapjukon van képgaléria is, a legtöbbön nem igazán látszik az út, inkább csak a gyep meg a patak amin átgázolnak....Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]